Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 2)
Sayfalar :
1
2
3
4
[ 5]
6
7
8
9
10
11
hidden girl 17-09-07, 14:48 şimdi o cümleye göre anlaşılan bir patronun çalışanıyla aynı şartlarda olması onu bozabilir evet..ama söz konusu kadim sonuçta bunlara takılan bi insan değil ki..onun asıl takılıcağı yanındaki doktor olucaktır..bir de sueda ablaya katılyorum mahalledeki kadimle patron kadim arasında dağlar var..kendine gerçekten bi duvar örmüş insanlarla arasına ama o mahalle ve o insanlar gardını düşürmesini sağlıyor..biliyor ki onlardan asla zara gelmez..gerçek dostlar gerçek insanlar orda ve teslim oluyor..bence asıl kadim bu, yani ilerledikçe ortaya çıkacak kadim bu..mutlaka bi hikayesi var belli..geçmişi deşifre oldukça gerçek kadim çıkıcak ortaya..o zaman ezoya karşı da tutumu da değişicek bence..ama şu davet gecesini bekliyorum sabırsızlıkla gerçekten neler olucak merak ediyorum...
İncicim sana ve seza ablaya bnde katılıyorum.
ama sana şu konuda katılamıyorum.kadim patron ve işçinin aynı şartlarda olmasına takılan bir karakter.kardeşi sölemişti bunu.sen mesafe koymayı seversin demişti.ama ezoyla arasında bir mesafe yokmuş gibi davranıyor.en azndan ona öyle söylemişti.
bu bölümü bende çok merak ediyorum.kadim gerçekten doktoru görünce bozulacak.
ballı ağayı gördüngünde bile şaşkın şaşkın bakmıştı:):):)
Acaba diyorum o mor elbiseyi ezoya kadim almis olabilirmi? Yoksa doktorun hediyesimidir?
Seni görmek ne güzel... Yorumlarını hep severek okurdum.İyi ki geldin. Bu aralar fanatik bir biçimde reklamlarını yaptığım Ezo & Kadim olayında seni de görünce dedim tamamdır ! Arkadaşlar katılımlardan anlaşıldığı üzere doğru yerdeyiz. Bu arada ben yarın akşama kadar nasıl sabredeceğim yarın bu kalp çarpıntıları ile nasıl izleyeceğim hiç sormayın...
Teşekkür ederim.. ARIMAYA..
Çok sağol..
Açıkçası tatlı tatlı çekişmelerini izlemek cidden keyifli...
Yalnız her oyuncu değil.. böyle uyumlu partner seçimlerinin neticesindeki oyunculuklarda beni etkiliyor..
Nurgül oldum olası.. zıt karakterlere hayat vermeyi yeğliyor.. başına buyruk.. deli dolu karakterler bunlar..
Serhat Tutumluer tatlı sert derler ya.. aynı anda hem otoriteyi.. hemde şefkati sarıp sarmalayabiliyor gözlerinde..
Bende merakla bekliyorum..
Çok sevindim bu arada herkesin birbirine gayet uyumlu davrandığı bir forumda fikirlerimi dile getirmekten..
to.derya hoşgeldin..:img-yes: bende yeni geldim.. birlikte hoşbulduk diyelim..
Oooo kimleri görüyorum.
Yahu gözüm herkesi bi yerlerden ısırıyo gibi ne güzel :)
Sevindim bu duruma ben.
Pazar günü tekrarını izledim de.. Ezo Kadime sarıldığında nasıl da tatlı gülümsemiş.. Öhöm şey yani ne güzel de bir dizi..
Öhöm konu ne ?
GULBEYAZ76 17-09-07, 14:52 Acaba diyorum o mor elbiseyi ezoya kadim almis olabilirmi? Yoksa doktorun hediyesimidir?
Bence Kadim elbiseyi bizzat kendisi almış olmaz ama hediye işini Elçine havale ettiyse Elçin almış olabilir.Kadim kıyafetle ilgili Ezoya laf sokuyormuş Ezoda madem beğenmedin ne diye aldın.Bizde bayılmadık zaten bu elbiseye almışsın bari giyelimde gölnü olsun demiştim ama nerde diyormuş.
Kadim dumur olur kendi elleriyle doktora hazırlamış olacak boncuk gözlüsünü.
Acaba diyorum o mor elbiseyi ezoya kadim almis olabilirmi? Yoksa doktorun hediyesimidir?
yok canım daha neler...
hediye çoğu kişinin tahmin yürüttüğü gibi o elemanı işten çıkartmaması olursa güzel olur..kadim'in bunu planlaması süpper olurdu söğüt'üm ezo nun tepkiisi de senin dediğin gibi olur işşllaahh
ah söğüt'üm ahh sorma sorma dediğin dizinin mağduru değilmiyiz hepimiz..:icon_whisvalla ben başrol jönüne rağmen bakmıyorum artık tahammül edebilme limitim tavan yapmış alarm veriyor..:img-pilot
Ben izlememiştim açıkçası..Geçen seneki töre dizilerinden artık bıkkınlık gelmişti ve Ezo Gelini izlememiştim.Ama bu sene dizilerin fragmanlarını izlerken bir baktım Serhat Tutumluer.Böylelikle bu diziyi izlemek farz olmuştu bana.İyiki de izlemeye başladım.
Dileklerine katılmamak ne mümkün.Ezonun ağlama sebebi belki de Ahmet bebeyi özlemiş olmasındandır yada yalnızlığındandır,geçmişle hesaplaşmasındandır.Hangisinden olursa olsun ama Kadimden olmasın.
Fragmanı bir kere izleyebildim o yüzden bu konuda pek emin değilim ama sanki dışarıda ağlıyor gibi.
Hoş geldin to.derya
Oooo kimleri görüyorum.
Yahu gözüm herkesi bi yerlerden ısırıyo gibi ne güzel :)
Sevindim bu duruma ben.
Pazar günü tekrarını izledim de.. Ezo Kadime sarıldığında nasıl da tatlı gülümsemiş.. Öhöm şey yani ne güzel de bir dizi..
Öhöm konu ne ?
tubiş, kız sen bizim tubimiz misin, gel bakiim gözüm uzağı iyi seçmiyo,
gel bi öpeyim seni..nerelerdesin sen..
allahım şu serhat kulun ne mübarek bir adam yarabbi,
kırk yıllık ayrılıkları bile kavuşturdu:img-hyste
valla o sarılmadan sonra, kadim işi gücü bırakıp, ezoya tekrar sarılmak için
manevralar, düzenekler, planlar projeler hazırlayacak..
ağzı nerdeyse kulaklarına doğru yelken açıyordu ama ezonun halini görünce
ayıp olur diye toparlandı..:img-yes:
:) :)
Cidden kimler toplanmış buralarda...
Söğüt katılıyorum sana..:img-wink:
Bilseydim daha erken gelirdim..
Hayır Hatırla Sevgili'ye bile yorum yazmıyordum.. yorum yazacak tadda dizi bulamadığımızdanmıdır artık.. :img-wink:
Bir kaç umut beslediğim dizide ehh!! dedirtince.. bir elin parmaklarını geçmeyen düzgün bişeyler izleyeyim dedim..
yok canım daha neler...
hediye çoğu kişinin tahmin yürüttüğü gibi o elemanı işten çıkartmaması olursa güzel olur..kadim'in bunu planlaması süpper olurdu söğüt'üm ezo nun tepkiisi de senin dediğin gibi olur işşllaahh
ah söğüt'üm ahh sorma sorma dediğin dizinin mağduru değilmiyiz hepimiz..:icon_whisvalla ben başrol jönüne rağmen bakmıyorum artık tahammül edebilme limitim tavan yapmış alarm veriyor..:img-pilot
aman sevgili filintacığım,
sinirlerimi bozan hiç bir şeyi izlemiyorum ben..
malum dizide buna dahil,
onlar yatıp kalkıp o jöne dua etsinler
yoksa o dizi beş kuruş etmez.. çünki mantık yok..
ama ezo gelinin izlediğim 30 ve 31. bölümlerinden ben kendi adıma memnun kaldım..
elçin anne ortamı komşulukları çok güzel, sırıtan birşey yok..
mutfaktaki dostlarda gayet güzel
gerçi yavaş yavaş kutsal usta ezonun yemeklerinin kabul görmesini kıskanmaya başladı ama olsun..
ballı ağayı bile çok severek izledim..renkli karakter sıkıcı değil..
seyit bile raconu bilerek oynuyor oyununu ..karakterleri çok iyi tanımadığım için çok fazla yorumlayamıyorum zamanla tanışacağız artık..
Ben izlemiyor izlettirmiyordum. Ezo gelin konusunda annemle az tartışmadım. Ama şimdi işler değişti. Verilen her tekrarı izliyorum. Sıkı bir izleyicisi olacağım hiç aklıma gelmezdi. İlk olarak izlememin sebebi Serhat. Oyunculuğuna hayranım. Mimikleri harika. İkinci olarak izlememin sebebi ise yeni senaryonun çok daha hoş olması. Ezo ve Kadim atışmaları o kadar keyifli ki. Kadim'in kapalı bir kutu olması. Onu çözmeye çalışmak da ayrı keyifli. Ezo gelin bundan sonra favorilerimdendir.
tubiş, kız sen bizim tubimiz misin, gel bakiim gözüm uzağı iyi seçmiyo,
gel bi öpeyim seni..nerelerdesin sen..
Öhöm efenim benim o bennn =))
Abla naber yaa =) Seni bu sayfalarda da mı görecektim gözüm gönlüm açıldı valla =) Bazı arkadaşlardan aldık haberlerini sağolsunlar sen gelince İstanbul yollarına haber vermemişler ama neyse =) Bi dahakine bilemiyorum anadın sen onu ;)
Ben onların aşkını nasıl bekliyorum sabırsızlıkla nasıllll
Maşallah yorumlar almış başını gitmiş daha 10 gün önce sessiz sedasız forumken şimdi bu haline ne demeli nazar değmesin :)
Fragmanda geçen bölümden de sahneler olduğu için yeni bölüme dair pek bir yorum yapamıyoruz ama benimde temennim Ezo'nun salondan içeri girdiği anda bölüm sonu yazmaması...
Öhöm efenim benim o bennn =))
Abla naber yaa =) Seni bu sayfalarda da mı görecektim gözüm gönlüm açıldı valla =) Bazı arkadaşlardan aldık haberlerini sağolsunlar sen gelince İstanbul yollarına haber vermemişler ama neyse =) Bi dahakine bilemiyorum anadın sen onu ;)
Ben onların aşkını nasıl bekliyorum sabırsızlıkla nasıllll
sağol iyiyim güzel tubim,
inşallah bir daha geldiğimde görüşürüz,
ama burada görüşelim tamam mı, bak serhatımız var burda..
gerçi serhat serhat diyorum ama en az onun kadar diğer oyuncuları da tuttum bu dizide..
herşey güzel ..
şimdi ömer bir daha gelmemek üzere mi gitti..
yani diziden çıktı mı tamamen o oyuncu bilen var mı
gerçi serhat serhat diyorum ama en az onun kadar diğer oyuncuları da tuttum bu dizide..
herşey güzel ..
Buradan da görüşürüz ablacım ayıpsın. Serhat yani =)
Sende ilk sezon izlemeyenlerdensin kanımca =) ehe
Ömer diziden tamami ile çıktı diye biliyorum bende. Bir daha getirmezler. Zaten apar topar gönderdiler. İyi ki de gönderdiler.
Sen kaçırdın bi de Cin Ali miz vardı. Onu da çok severdin kesin =)
herşey güzel ..
Berhan Şimşektenmi bahsediyorsun :img-hyste:img-hyste:img-hyste
Ömer artık çok uzaklarda hem Ezonun yanında da yeri yok.Sonuçta Ballı ağa ya Ezo ya kumar borcunun ödenmesi dedi o da parayı tercih etti ve gitti.Mümkünse de gelmesin hele ki Ezo-Kadim aşkı yaşanmaya başladığı zaman gelipte ortalığı hiç karıştırmasın.Lütfen dizi ekibi de böyle bir sıradanlık içine girmesin.
Ömer artık çok uzaklarda hem Ezonun yanında da yeri yok.Sonuçta Ballı ağa ya Ezo ya kumar borcunun ödenmesi dedi o da parayı tercih etti ve gitti.Mümkünse de gelmesin hele ki Ezo-Kadim aşkı yaşanmaya başladığı zaman gelipte ortalığı hiç karıştırmasın.Lütfen dizi ekibi de böyle bir sıradanlık içine girmesin.
:icon_whis
Adam belki kumar borçlarını ödeyip geri dönecek sevgili sycamore hı ne biliyon ?
Hem kumar borcu namus borcudur adam tabi parayı tercih edecek. ama yüklenmeyin ömer e kardeşim =)
Valla ilk sezon izleseydiniz en az benim kadar fitil olurdunuz Ömer e. İyi ki yolladılar. Yoksa ben gerçekten ikinci sezon izlemeyecektim.
:icon_whis
Adam belki kumar borçlarını ödeyip geri dönecek sevgili sycamore hı ne biliyon ?
Hem kumar borcu namus borcudur adam tabi parayı tercih edecek. ama yüklenmeyin ömer e kardeşim =)
Valla ilk sezon izleseydiniz en az benim kadar fitil olurdunuz Ömer e. İyi ki yolladılar. Yoksa ben gerçekten ikinci sezon izlemeyecektim.
Geri dönse ne olur en fazla dakika kaybına sebep olur bölüm içinde.Gelemez gelsede paşa paşa geri gider biz Ömeri sildik artık aslanlar gibi Kadim var ötesi berisi yok bitti,nokta.
Kumar borcu namus borcu diyelim peki bu illeti oynarken namuslarını nereye saklarlar onu da hiç çözemem.
allah seni nasıl biliyosa öyle yapsın,
sen bundan sonra serhatı rüyanda görürsün ancak, ahanda el koydum...:img-hyste:img-hyste
aslında berhan dediğin iyi oldu çünki ben öyle kabullenmişim o oyuncuyu,
o isimle algılarım onunla ilgili olayları..:icon_sorr
neyse tamamen gitmişse kadimin yeri genişlemiş oldu..
çok sevindim ama;
bu ballı ağa neden ya ezo, ya para dedi orayı anlayamadım..
neden öyle dedi..
bizim burdaki bilborda ezo gelin ve altındaki satırlar aynenAŞK GÜÇLÜ VE GURURLU güç ve gurur aynı karede olurmu olursa nasıl olur yorumu sizlere bırakıyorum
allah seni nasıl biliyosa öyle yapsın,
sen bundan sonra serhatı rüyanda görürsün ancak, ahanda el koydum...:img-hyste:img-hyste
aslında berhan dediğin iyi oldu çünki ben öyle kabullenmişim o oyuncuyu,
o isimle algılarım onunla ilgili olayları..:icon_sorr
neyse tamamen gitmişse kadimin yeri genişlemiş oldu..
çok sevindim ama;
neden öyle dedi..
Daha Dr.var hele oda nakavat olsun Kadim'in yeri asıl o zaman genişleyecek :img-wink:
bizim burdaki bilborda ezo gelin ve altındaki satırlar aynenAŞK GÜÇLÜ VE GURURLU güç ve gurur aynı karede olurmu olursa nasıl olur yorumu sizlere bırakıyorum
öyle olunca zor aşk oluyor canım demek daha çekeceğimzi eziyetler var
neden öyle dedi..
annem sen daha çakamadın mıı:icon_whis
ballı ağada çıtırdan yanık ezo ya :img-icecr
işi sağlama almak için dedi ömere öyle:img-wink:
Maşallah yorumlar almış başını gitmiş daha 10 gün önce sessiz sedasız forumken şimdi bu haline ne demeli nazar değmesin :)
Fragmanda geçen bölümden de sahneler olduğu için yeni bölüme dair pek bir yorum yapamıyoruz ama benimde temennim Ezo'nun salondan içeri girdiği anda bölüm sonu yazmaması...
sevgili hewal eski dostlar bu dizide toplanmışız tesadüfen ne güzel oldu..
sizin çok tutarlı, çok saygılı ve dizi odaklı yoruım yaptığınızı biliyorum.. bu nedenle sizlerle tekrar biz dizinin kritiğini yapmak harika bir olay benim için..
hem ben fazla kalabalık formdan da hoşlanmıyorum, çünki
herkes sayfalarca aynı şeyi yazıyor ama kimse kimseyi okumuyor..
insan kendi sevgisinden ve karşıdakinin sevgisinden emin olursa kıskanmaz ama bizim oğlanın karekterini henüz analiz edemediğim için bir şey söylemiyorum şu söyleyebilirim patronda olsa onunda kalbi var ezonun elbisesini kim aldı yorum yapmıyorum ama ezo neden ağladı kadim ona eleman olarak dışarlarda fazla dolaşıp işden kaytarma demiştir bu teori zayıf ben herşeyi süpriz olarak izleyerek görmek istiyorum bütün arkadaşlara tşk
sevgiyle kalın emi
annem sen daha çakamadın mıı:icon_whis
ballı ağada çıtırdan yanık ezo ya :img-icecr
işi sağlama almak için dedi ömere öyle:img-wink:
amaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, başıma gelenlere bakın :icon_sorr
allahım, ballı ağayı sevmiştim ben bide ..tüüüüüüüüüü.... sevmiyorum artık ırz düşmanı...ben onu seyitin yanındaki kadına aşık sanıyordum:img-pilot
=hewal;4813713]Daha Dr.var hele oda nakavat olsun Kadim'in yeri asıl o zaman genişleyecek :img-wink:
ay evet bide doktor civanımız var dimi,
doktor nerden tanıyor ezoyu, ne kadar zamandır tanıyor,
ezonun köylülüğünü, cahilliğini önemsemeyecek kadar çok iyi tanıyor sanırım ve bütün bu yanlarına rağmen kendisine yakıştıracak kadar çok sevmiş ezoyu, kabullenmiş..
doktorun ezoyu bu kadar kabullenmesi karşısında kadim iyice afallayacak, ve ciddi ciddi külahını önüne koyup ezo hakkında düşünecek ..
ha birde bazılları severim kareler yavaş yavaş otursur ne çıkacak merak ediyorum
Herkese Selamlar
Forum çoşmuş resmen.Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum:happy0064
Forum böyle kalabalık olunca hoşuma gidiyor nedense:img-blush
Kadim, otelde Ezo’yla eşit koşullarda karşılaşmasını gerektirecek böyle bir duruma tepkilidir.
Bu cümle konuşulmuş galiba.Kıskançlıktan yapıyordur herhalde diye düşünüyor çoğu kişi ben ondan o kadar emin değilim ama.Kadim mahallede iyi hoş ama Ezo'yu Pazar Mantığı lafıyla küçük gördü bence.Sonra da pazar mantığı oteli kurtardı.Yani işçisiyle aynı koşulda olmak biraz sinir edebilir.Bunda Dr.Emre'nin de payı var tabi...:icon_whisBence sadece kıskançlıktan değil
amaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, başıma gelenlere bakın :icon_sorr
allahım, ballı ağayı sevmiştim ben bide ..tüüüüüüüüüü.... sevmiyorum artık ırz düşmanı...ben onu seyit'in yanındaki kadına aşık sanıyordum:img-pilot
o nur'u da sevio bence :icon_whis
ezo ya çok mu yanık çıtırdan mı yanık tam bilmiyorum açıkçası:icon_whis
nur bu ballı ağa nın karısıymış herhal zamanında..sonra birazcık fettan bi hatun olduğundan herhal ballı ağanın oğlunu irecep oluo bu(ruhi sarı oynuyomuş zamanında çok da severim kendisini) onu da ayartmış..:img-cool2
ama balllı ağa nın ömer[/B'[B]i seyit'in elinden alırken nur'u gördüğünde allak bullak olmuş suratını unutamam..bence hala nur'a karşı boş diil ve ballı ağa duygularınada kızıyo kendinede içerliyor biraz sanki hala seviyor muyum diye :img-wink:
o nur'u da sevio bence :icon_whis
ezo ya çok mu yanık çıtırdan mı yanık tam bilmiyorum açıkçası:icon_whis
nur bu ballı ağa nın karısıymış herhal zamanında..sonra birazcık fettan bi hatun olduğundan herhal ballı ağanın oğlunu irecep oluo bu(ruhi sarı oynuyomuş zamanında çok da severim kendisini) onu da ayartmış..:img-cool2
ama balllı ağa nın ömer[/B'[B]i seyit'in elinden alırken nur'u gördüğünde allak bullak olmuş suratını unutamam..bence hala nur'a karşı boş diil ve ballı ağa duygularınada kızıyo kendinede içerliyor biraz sanki hala seviyor muyum diye :img-wink:
valla ballı ağa nura çok aşık,
seyitin yılışık yılışık nura sarılması ile yıkıldı
ben 30. 31. bölümlerine baktım .gördüğüm kadarıyla ezoya hiç yeşillenmedi ballı ağa..siz bakmayın doktora saf ayaklarına yattığına, ballı, yeşillense ezo anlar ve ümüğünü sıkar ..:img-pilot
valla ballı ağa nura çok aşık,
seyitin yılışık yılışık nura sarılması ile yıkıldı
ben 30. 31. bölümlerine baktım .gördüğüm kadarıyla ezoya hiç yeşillenmedi ballı ağa..siz bakmayın doktora saf ayaklarına yattığına, ballı, yeşillense ezo anlar ve ümüğünü sıkar ..:img-pilot
tabi eminim desturunu verir de.:img-icecr
.bu ezo kadim den önce doktora pas verse amma dell oluruz hee:img-pilot
çünki geçen sezon ezo seyredenller hep doktor şimdi açılcak ha oldu ha olacak diye seyretmişler..şimdi önce doktor varmış ilk onun hakkı deyip kadim'e avuç yalatıyolarmış ne gülerim ama:img-hyste:img-hyste:img-hyste
doktor ömer ikilemi vardı gecen sezon e doğal olarak hepimiz doktor diyoduk simd kadım doktor ikilemi var ve biz doğal olarak kadım diyoruz:happy0064
emre deli gibi aşık ezoya saklıyo nieyese acılmaya çalıştı bi ara olmad bizim ezo hep ömere gitti bunda da öyle olucaktır yani ezo kadımle olucaktır ...
heycan bastı iiice gelse su salı
su geceyi ezonun o güzelligini görmek istiyorum artık
doktor ömer ikilemi vardı gecen sezon e doğal olarak hepimiz doktor diyoduk simd kadım doktor ikilemi var ve biz doğal olarak kadım diyoruz:happy0064
emre deli gibi aşık ezoya saklıyo nieyese acılmaya çalıştı bi ara olmad bizim ezo hep ömere gitti bunda da öyle olucaktır yani ezo kadımle olucaktır ...
Aynen katiliyorum..
Özet'i okudugumda benimde aklimdan geçen ilk sey oydu zaten..
Ezo kesin çok güzel olucak..
Zaten yeterince güzel..Ama o gece sadece seyircileri degil Kadimide büyülicek..
Sabirsizlikla bekliyorum..:img-yes:
Günaydıııın
forumun şenlenmesine bende çok sevindim ayrıca kimse kimseyi okumadan laf ola beri gele cevap yazmayınca da insan kendi kendine konuşur gibi olmuyor şükür.
Yanlız dediğin gibi son sahne bu olursa haftayı nasıl bekleriz ben bilemiyorum.
.... Atışmalar bitmesin, hediye biran önce verilsin, fragmanda gördüğümüz Ezo'nun ağlamasına sebeb Kadim olmasın:)
Akşam düşündüm de - başka işim yok ya habire Ezo & Kadim düşünüyorum - eğer böyle bile olsa sonuçta Kadim Ezo ' ya gerçekten kıyamıyor yoksa kızımızın papuç kadar dilini hayatta çekmez o yüzden ( galiba kıskançlıktan dolayı ) ağlatsa bile sonradan kendini nasıl affettireceğini siz düşünün :)
GULBEYAZ76 18-09-07, 06:37 Akşam düşündüm de - başka işim yok ya habire Ezo & Kadim düşünüyorum - eğer böyle bile olsa sonuçta Kadim Ezo ' ya gerçekten kıyamıyor yoksa kızımızın papuç kadar dilini hayatta çekmez o yüzden ( galiba kıskançlıktan dolayı ) ağlatsa bile sonradan kendini nasıl affettireceğini siz düşünün :)
Kadim şimdiye kadar bir kere ağlamış ve hayatında hiç özür dilememiş biri ama Ezo sayesinde özrünü de ağlamasını da görecez.
Kadimin Ezoya hissettikleri umarım Ezoyu zora sokmaz.Kadim annesinde yaşadığı ihaneti kolay kolay unutup bir kadına bağlanamaz denese bile çok şüpheci ve kırıcı olabilir diye düşünüyorum umarım yanılırım.
Kadim şimdiye kadar bir kere ağlamış ve hayatında hiç özür dilememiş biri ama Ezo sayesinde özrünü de ağlamasını da görecez.
Kadimin Ezoya hissettikleri umarım Ezoyu zora sokmaz.Kadim annesinde yaşadığı ihaneti kolay kolay unutup bir kadına bağlanamaz denese bile çok şüpheci ve kırıcı olabilir diye düşünüyorum umarım yanılırım.
Şüpheci olacaktır zaten geçen bölümde Ballı ağa-Ezo görüşmesinde Kadimin bakışlarını izledik nasıl da gözleriyle sorguladığını.Kendi duygularından emin olunca bu sorgulama sadece bakışlarda kalmayacaktır.Fakat bu şüphecilik bana göre tek taraflı olmaz Ezonunda olacaktır.Kadim konumunda birinin kendine aşık olması Ezoda şüpheler uyandırır gibi geliyor.
Fragmanda saat 22:00 de yazıyor diye hatırlıyorum bi arkadaşım da saat 20:00 de sakın kaçırma dedi. Yayın akışı habire değiştiği için bende emin olamadım son durum ne ??? Bu kadar kritik bir bölümü kaçırıp vah vah tüh tüh demeyim!
Fragmanda saat 22:00 de yazıyor diye hatırlıyorum bi arkadaşım da saat 20:00 de sakın kaçırma dedi. Yayın akışı habire değiştiği için bende emin olamadım son durum ne ??? Bu kadar kritik bir bölümü kaçırıp vah vah tüh tüh demeyim!
Ben fragmanı Show Tv de izlediğimde saat 20:00 olarak gösterildi.Aynı gün olan Oğlum İçin adlı diziyle yayın saati değişmiş.
Ben fragmanı Show Tv de izlediğimde saat 20:00 olarak gösterildi.Aynı gün olan Oğlum İçin adlı diziyle yayın saati değişmiş.
sycamore sağolasın yoksa gidiyordu gül gibi bölüm.
Müptelası olduğum halde ben bile yayın akışını takip edemiyorum millet ne yapsın. Bu arada Show bu diziye biraz daha hak ettiği reklamı yapsın kardeşim olmuyo olmuyo !!
Kadim Yardım ister misin?
Ezo Yok kendim şeyederim
Kadim Bende öyle düşünmüştüm.
Ezo Hep zaten doğru düşüniyisiniz.
Kadim Ayakların dilin kadar hızlı değil
Ezo Bide alay etmesi var insanlan. Faturayı verirmişte, sonra ezberlermişimde. Aman pek esprilisin ya don yağı. Onu beyenmez, bunu beyenmez, bi havalar, bi bişeyler. Sonunda hayatta meyvesiz ağaç gibi kalır görür gününü.
Zeki Abla Kadim Bey
Ezo Ha tama işte onu diyim
Kadim Keşke kıyma yapabilseydin
Ezo Efendim
Kadim Beni diyorum keşke kıyma yapabilseydin. Kuşbaşı kızgınlığına pek yatıştırmışa benzemiyo
Umarım yine bunun gibi bi dolu replik olsun.
Müptelası olduğum halde ben bile yayın akışını takip edemiyorum millet ne yapsın. Bu arada Show bu diziye biraz daha hak ettiği reklamı yapsın kardeşim olmuyo olmuyo !!
aynen katılıyorun sana bi de endi internet sitesinde ne bölüm özeti var ne yeni fragmanlar var
böyle olmaz ki ama....
tabi eminim desturunu verir de.:img-icecr
.bu ezo kadim den önce doktora pas verse amma dell oluruz hee:img-pilot
çünki geçen sezon ezo seyredenller hep doktor şimdi açılcak ha oldu ha olacak diye seyretmişler..şimdi önce doktor varmış ilk onun hakkı deyip kadim'e avuç yalatıyolarmış ne gülerim ama:img-hyste:img-hyste:img-hyste
töbee de aman dur, ne yaptın, öldürecen sen beni kalpten...hem doktor civanımın ev arkadaşı (!?) varmış ya paralar valla doktoru, o ev arkadaşı:img-hyste
doktor kendisine ev arkadaşı bulmakla hakkını kaybetti , valla bence öyle ...
o sırasını savdı...şimdi sıra kadimde bir de kadim denesin şansını..
:img-hyste aslında kadimin kurum kurum kurumlanan havalı halinin, avuç yalama formatına girmesine bende çok gülerim ama sonrada üzülürüm malum ana ciğeri (!?) dayanamam kadime :img-hyste
Öhömm neler oluyor bakim burada ahanda yakaladım sizi..
Gün Ezo günü de ben bakalım izleyebilecek miyim. Yayın saati olmuş 20,00 o saatte yemekte oluyoruz daha ya.. Şöyle ağız tadı ile oturup izleyemedim dizimi puf....
dizinin erken saate alınması iyi olmuş bence:img-yes: neden die sorarsanız saat 10 civarı beşiktaşın maçı var şimdi o zaman da ezo izlenmez die düşünüom yani tek rakibimiz binbir gece
ezo doktora karşı bişey hissetmiyor ama kardeşçe bir sevgisi var..değer veriyor ..doktorla kadimin deyimiyle çata çat laf yarıştırdı mı daha önceki bölümlerde, yok..
kadimle sürekli didişiyor..
allah için kadimde didişmek için elinden geleni ertesi güne koymuyor..:img-
hyste
hele bide emin ya ezo kendisi hakkında ileri geri söylenecektir, anında peşi sıra gidiyorki duyabilsin ve didişebilsinler..hiç kaçırmıyor dalaşma fırsatlarını.ezonun üstüne üstüne gidiyor sürekli..
eh kadim kaşınmaktan anlıyorsa ezo da kaşımaktan anlıyor, :img-hyste
ay ben ezoyu fragmanda gördüm tanıyamadım çok muhteşem olmuştu, :happy0064
harikaydı da yalnız biraz kahkülü fazla kaçmış gibi geldi..sanki kaşlarını kapatmıştı, ezom kaşı gözü bir aradayken daha bi güzel oluyor..
hemen aklıma
kaşım gözüm benden ayrı gezmii repliği geldi..
bu kız hep böyle şirin olsun, hafif şaşkın ama kendine güvenli, gerektiğinde mahçup, gerektiğinde demir gibi dursun ama kadime karşı hep .........................
bu noktaları ilerleyen bölümlerde doldurucam:img-yes::img-hyste
..........ay ben ezoyu fragmanda gördüm tanıyamadım çok muhteşem olmuştu, :happy0064
harikaydı da yalnız biraz kahkülü fazla kaçmış gibi geldi..sanki kaşlarını kapatmıştı, ezom kaşı gözü bir aradayken daha bi güzel oluyor..
hemen aklıma
bu kız hep böyle şirin olsun, hafif şaşkın ama kendine güvenli, gerektiğinde mahçup, gerektiğinde demir gibi dursun ama kadime karşı hep .........................
ay ne zaman gördün çok şanslısııııın ... demek çok güzel olmuş!! aman Allah ' ım Kadim O'nu böyle görünce ne olacak bilemiyorum:img-in_lo
Yayın saati tam iftar zamanı omuş ; şööööööööyle pür dikkat kitlenip seyretmem lazım o yzüden hızlı çekim yemek olayı yapacağız demektir.
ay ne zaman gördün çok şanslısııııın ... demek çok güzel olmuş!! aman Allah ' ım Kadim O'nu böyle görünce ne olacak bilemiyorum:img-in_lo
Yayın saati tam iftar zamanı omuş ; şööööööööyle pür dikkat kitlenip seyretmem lazım o yzüden hızlı çekim yemek olayı yapacağız demektir.
o aslında fragmanını vermezden daha önce çıkıypr yani başka bişeden söz ediyor arkadeşşşşşş
bence korktuğumuz başımıza gelecek ezo tam salona girerken orda bitirecekler
söğüt'üm o show tv nin tantım fragmanındaki nurgül yeşilçay'ın kendi hali olmasın sakın..:img-pilot
ben az önce gördüm yok tu ööle bişi...:icon_whis
heyecanlandırdın milleti:icon_whis
hemen aklıma
Sen niye bu dizide ısrarla karışıklık yaşamakta ısrarlısın anlamadım :img-hyste:img-hyste:img-hyste Gerçi biliyorum da kızarsın diye buraya yazamadım :img-in_lo:img-blush
O gördüğün kahküllerinin gözüne girdiği yer kanalın tanıtımından alıntıdır.Fragmanın içinde gecede nasıl olacağına dair bir görüntüsü yok.Lütfen lütfen bizi okuyanlar kaale alsın bunu iki mesajımda bir yazacağım kararlıyım.Fragmanlar daha anlaşılır olsun ve lütfen lütfen jenerik müziği tez elden değiştirilsin.
ezo doktora karşı bişey hissetmiyor ama kardeşçe bir sevgisi var..değer veriyor ..doktorla kadimin deyimiyle çata çat laf yarıştırdı mı daha önceki bölümlerde, yok..
kadimle sürekli didişiyor..
allah için kadimde didişmek için elinden geleni ertesi güne koymuyor..:img-
hyste
hele bide emin ya ezo kendisi hakkında ileri geri söylenecektir, anında peşi sıra gidiyorki duyabilsin ve didişebilsinler..hiç kaçırmıyor dalaşma fırsatlarını.ezonun üstüne üstüne gidiyor sürekli..
eh kadim kaşınmaktan anlıyorsa ezo da kaşımaktan anlıyor, :img-hyste
hemen aklıma
Pek öngörülü gördüm seni söğüt'üm ama fragmanda öyle birşey yok :img-hyste
Bence ezonun basamalı fistan yerine te renk düz bir elbise giyip saçlarını açacak o kadar fazla bir değişim olmaz ama o bile dr.ve Kadim'in ağzını açıkta bırakacak o kesin...
O geceden sonra Kadim Ezo'ya karşı daha bir bilenecek daha bir laf sokacak gibime geliyor tabi hırsından
o aslında fragmanını vermezden daha önce çıkıypr yani başka bişeden söz ediyor arkadeşşşşşş
bence korktuğumuz başımıza gelecek ezo tam salona girerken orda bitirecekler
oooo olmadı ki :icon_sorr bende atladım hemen :icon_whis Yani final sahne böyle olursa forum kesin cadı kazanı gibi kaynar haftaya kadar artık tahminler senaryolar havada uçar bizde haftayı beklerken sefil oluruz...
ne hırs ne intikam ne de çekememezlik hepsi aşk tan bi kere kadimin etkilendiği apaçık bundan sonrası ezo ya kalmış
:icon_sorrSen niye bu dizide ısrarla karışıklık yaşamakta ısrarlısın anlamadım :img-hyste:img-hyste:img-hyste Gerçi biliyorum da kızarsın diye buraya yazamadım :img-in_lo:img-blush
O gördüğün kahküllerinin gözüne girdiği yer kanalın tanıtımından alıntıdır.Fragmanın içinde gecede nasıl olacağına dair bir görüntüsü yok.Lütfen lütfen bizi okuyanlar kaale alsın bunu iki mesajımda bir yazacağım kararlıyım.Fragmanlar daha anlaşılır olsun ve lütfen lütfen jenerik müziği tez elden değiştirilsin.
dur bakalım daha yeni yeni adapte oluyorum..bide serhatı görünce diğer şeylere dikkatimi veremiyorum :img-hyste
ben henüz tv de izlemedim hep video kanallarından izledim ezoyu, malum onu da tam izleyemedim..
kahkülle uğraştımsa yani nolacak, kadimle ezonun arasını açacak kadar bi karışıklık çıkarmadıktan sonra...
aaaaaaaaaaaa töbe ......görende beni kadim hayranı falan sanacak senin yüzünden...:img-hyste:img-hyste ne alakası var..
demek fragman değil, ne bilim e tamam karıştırmışım..
çabuk bana fragmanı yolla cezalısın sen..:img-polic.
saati neden değişti bilmiyorum... eğer mactansa bence gerek yoktu ezo gelinin seyircisi zaten bırakmaz... bu ara bbg de aynı saate.. umarım show yanlıi bir hamlede bulunmaz. dizi yavaş yavaş seyircisiyle buluşuyor.. her gecen gün ezo fanatiklerin çoğalması doğru yolda olduğunu gösteriyor . şu an kahramanlığa gerek yok.. 3-5 hafta sonra zaten külahlar değişecek ben buna inanıyorum:happy0064
Bence ezonun basamalı fistan yerine te renk düz bir elbise giyip saçlarını açacak o kadar fazla bir değişim olmaz ama o bile dr.ve Kadim'in ağzını açıkta bırakacak o kesin...
O geceden sonra Kadim Ezo'ya karşı daha bir bilenecek daha bir laf sokacak gibime geliyor tabi hırsından
Yanlız bence önce Ezo pat küt lafı yerleştiriyor, hiç boş durmuyor !!! Tabi sonra Kadim de altta kalmıyor. Ezo çata çat laf yetiştirken Kadim ' in sakin sakin hazır cevaplarına devamında da Ezo'nun çocuk gibi daha çok hırslanmasına bayılıyorum.
serhat geldi, biz geldik sevgili hewal olsun bu kadar,
bak tubi var ben varım sen varsın, sycamore var, arımaya vaar, filinta vaar, asia varr, ehlocan vaar...:happy0064
:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
serhat geldi, biz geldik sevgili hewal olsun bu kadar,
bak tubi var ben varım sen varsın, sycamore var, arımaya vaar, filinta vaar, asia varr, ehlocan vaar...:happy0064
:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Serhat aşkı nelere kadir işte.
Geçen sezon in cin top üçlüsü hakimdir kesin.
Gerçi ben bakıyodum diziye de =) öhöm malum sebepler =)
Bu akşamki bölümden sonra biraz daha şekillenecek herşey...
Yani Ezo'da ki değişimin ölçüsünün ne kadar olacağı gibi...Yada
Kadim'in tavrı ne olacak...
Ezo'yu farklı bir görünümde görecek ama birde yanında Dr.Olacak ...O zaman kendiside anlam veremediği duygu karışıklıkları yaşayacaktır...Ve hewal'in dediği gibi hırslanıp hırçınlanacaktır...İşte o zaman çata çat cevaplar havada uçuşacaktır....
Bu akşamki bölümden sonra biraz daha şekillenecek herşey...Yani Ezo'da ki dğeişimin ölçüsü ne kadar olacak gibi...
Ezo'yu farklı bir görünümde görecek ama birde yanında Dr.Olacak ...O zaman kendiside anlam veremediği duygu karışıklıkları yaşayacaktır...Ve hewal'in dediği gibi hırslanıp hırçınlanacaktır...İşte o zaman çata çat cevaplar havada uçuşacaktır....
hem zaten kadim ballı ağayı gördü ya ....yani bu duruma şaşacak bu kadar erkek ezonun yanında hem kıskanacak hem de bu ezonun sırlarını merak edecek yani tek başına yaşayan bir kadının nasıl bu kadar tanıdiğı olabilir deyyicek
Valla bizim için Kadim'in geçmişi ne kadar sırsa, bu geceden sonra Kadim içinde Ezo'nun geçmişi sır olacak...
Mafya kılıklı adamlar, yakışıklı doktorlar boşanmış bir hatun...:icon_whis
Bu arada bbg kaçıyor biz kovalıyoruz:img-hyste sayelerinde iftarda bütün ahaliyi bir koşuşturma alacak...
Alıntı:
hewal tarafından gönderildi
Pek öngörülü gördüm seni söğüt'üm ama fragmanda öyle birşey yok
ay sorma o görüntü tanıtımda olan bişeymiş, ben ilk defa dün akşam dizi ile ilgili bir görüntü gördüm tv de baloya böyle gidecek sandım..neyse olur böyle kazalar sycamore çabuk yakalar :img-yes::img-hyste
evet kadim şu anda içinde yavaş yavaş uyanan duyguların adını koyamadan suyun akışına kendisini kaptırarak gidiyor..
zaten çok çok iddialı bir değişim olurdu ezo için..doktorlardan daha şık bir ezoya gerek yok..
saçlarını açması bile başta ezonun kendisi için, kadim için ve tabii doktor emre için bir hayli değişiklik olmuş olacak
Yanlız bence önce Ezo pat küt lafı yerleştiriyor, hiç boş durmuyor !!! Tabi sonra Kadim de altta kalmıyor. Ezo çata çat laf yetiştirken Kadim ' in sakin sakin hazır cevaplarına devamında da Ezo'nun çocuk gibi daha çok hırslanmasına bayılıyorum.
ezonun paldır küldür laf yetiştirmesi eskidendi ..kadimin patron olduğunu öğrendiğinden beri ancak arkasından konuşabiliyor :img-hyste
işte ezo o çocuksu yanını hiç kaybetmemeli..çok tatlı oluyor ..zaten kadimde bu yüzden onu köşeye sıkıştırmaya bayılıyor..az değil hiç az değil o kadim varya ..:happy0064
Selamlar uzun bir aradan sonra Ezo Gelin Severler
Maalesefki yeni sezonun ilk bolumlerini izleyememis olsamda (pazar gunu tesadufen ezo gelinde Serhat Tutumluer i gorunce) anammmmm imdattt yetisin demekten kendimi alamadim(tabiki iyi anlamda):img-in_lo
Gozumuz aydinlar olsunmu diyeyim(ezonun kalas kocasi Omer efendi ezoyla yollarini ayrilmis) uzuntumden yataklara dusecegim dermisim:bella:bella
valla gecen sezon Doktor civanim Emre ile ezo ask yasasinlar diye her hafta sesim kisilana kadar basbas bagirmistim(tik)
Simdi ise Emre ve Kadim (Emre ile Ezo beraber olsunlar diye cok istemistim) ama simdi Kadim her seyi yerle bir bir etti.(Biraz doktor Civanim Emreye kalleslik olacak,Ezoya hep en zor gunlerinde Emre yardim etti,destek cikti,el uztti ama :icon_sorr ama gonlum kadim ve Ezo aski diyorum):img-in_lo
Veeeee gecen haftanin finaline bayildim ne sarilmaydi ooo oyle (kadim resmen icmeden kufelik oldu garibim:img-in_lo
Bu aksami sabirsizlikla bekliyorum.(bu arada scaymore,ehlocanim,hewalim,sogut ve diger bazi arkadaslari burada gormek gercekten cok guzel).....
Sevgilerimle
Lütfen lütfen bizi okuyanlar kaale alsın bunu iki mesajımda bir yazacağım kararlıyım.Fragmanlar daha anlaşılır olsun ve lütfen lütfen jenerik müziği tez elden değiştirilsin.
Fragman konusunda haklısın. Fragman çok özensiz hazırlanıyor. Bir önceki haftanın olayının yeni fragmanda ne işi var. Hem zaten çok kısa onda da Ezo&Kadim'in tek karesi yok.
Jenerik müziğini seviyorum ben aslında ama dizinin şimdiki formatına uymuyor. Ezo&Kadim sahnelerinde çalan müzik çok güzel onu kullanabilirler.
Selamlar uzun bir aradan sonra Ezo Gelin Severler
Maalesefki yeni sezonun ilk bolumlerini izleyememis olsamda (pazar gunu tesadufen ezo gelinde Serhat Tutumluer i gorunce) anammmmm imdattt yetisin demekten kendimi alamadim(tabiki iyi anlamda):img-in_lo
Gozumuz aydinlar olsunmu diyeyim(ezonun kalas kocasi Omer efendi ezoyla yollarini ayrilmis) uzuntumden yataklara dusecegim dermisim:bella:bella
valla gecen sezon Doktor civanim Emre ile ezo ask yasasinlar diye her hafta sesim kisilana kadar basbas bagirmistim(tik)
Simdi ise Emre ve Kadim (Emre ile Ezo beraber olsunlar diye cok istemistim) ama simdi Kadim her seyi yerle bir bir etti.(Biraz doktor Civanim Emreye kalleslik olacak,Ezoya hep en zor gunlerinde Emre yardim etti,destek cikti,el uztti ama :icon_sorr ama gonlum kadim ve Ezo aski diyorum):img-in_lo
Veeeee gecen haftanin finaline bayildim ne sarilmaydi ooo oyle (kadim resmen icmeden kufelik oldu garibim:img-in_lo
Bu aksami sabirsizlikla bekliyorum.(bu arada scaymore,ehlocanim,hewalim,sogut ve diger bazi arkadaslari burada gormek gercekten cok guzel).....
Sevgilerimle
Sinope de geldi,hoşgeldi eksik kimse kalmadı herhalde :img-wink::img-wink:
Ben geçen sezon izlemediğim için doktor beyle aralarında neler yaşandı bilemiyorum.Görüntü itibarıyla kötü birine benzemiyor ama benim de gönlüm Kadim-Ezo aşkından yana.Bunu her ne kadar içim yanarak söylesemde ben alıştım artık :img-in_lo:img-in_lo
Bende bir an önce akşam olsun Kadimi görelim yanında da diziyi izleyelim diye bekliyorum.
Sinope dün yazmıştım artık salı geceleride aynı dizide buluşacağız diye :img-wink: Kendi adıma yorumlarını keyifle okuduğum isimleri başka başka sayfalarda görünce çok memnun oluyorum...
Emre ve Ezo'nun geçen seneki hikayesini pek bilmediğim için hiç ikilemde kalmadan direk Ezo-Kadim ilşkisini destekliyorum/z...
akşam ki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum. bazı dizilere yeni oyuncular girince dizinin eski tadı kalmaz ama ezoda tam tersi oldu serhat tutumluer girince daha da heyecanla bekler oldum diziyi nurgül zaten oyunculuğuyla yakıyo ortalığı..bu sezonun en iyi dönüş yapan dizisi EZO GELİN...
akşam ki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum. bazı dizilere yeni oyuncular girince dizinin eski tadı kalmaz ama ezoda tam tersi oldu serhat tutumluer girince daha da heyecanla bekler oldum diziyi nurgül zaten oyunculuğuyla yakıyo ortalığı..bu sezonun en iyi dönüş yapan dizisi EZO GELİN...
aynen katılıyorum sana bana bi dizi söyleyin yorum yapılacak. bu dizinin her karesi yorum:img-yes: dediğin gibi ezo gelin ortalığı yakıp kavurdu:happy0064
inşaallah devamı gelir
gerçekten doğru söylüyorsun,geçen sezon bir bölümünü bile izlememi biri olarak şimdi merak ediyorum,ne biliyim,mutfak sahneleri fala çok eğleniyorum.Serhat Tutumluer'de süper bir oyuncu zaten,bakalım bugün neler olacak,bakın merak ediyorum işte:happy0064
Sinope de geldi,hoşgeldi eksik kimse kalmadı herhalde :img-wink::img-wink:
Ben geçen sezon izlemediğim için doktor beyle aralarında neler yaşandı bilemiyorum.Görüntü itibarıyla kötü birine benzemiyor ama benim de gönlüm Kadim-Ezo aşkından yana.Bunu her ne kadar içim yanarak söylesemde ben alıştım artık :img-in_lo:img-in_lo
Bende bir an önce akşam olsun Kadimi görelim yanında da diziyi izleyelim diye bekliyorum.
sycamore m hosbulduk,bundan sonra adresimiz sali aksamlari zaten belliydi(simdi ise sizlerle ehlocanimla ve diger arkadaslarla beraber yorumlardan burasi inler):happy0064
Sycamore canim gecen sezon Doktor Civanim Emre ile ezo arasinda ask yasanmadi (cok istedik,izleyiciler olarak)
Emre karakteri gercekten ezoya hep yardim etti
Ama kadim (nami deger serhat Tutumlueri gorunce ben otamatikman Kadim diyorum(kusuruma bakma Doktor civanim Emre seni ekmis gibi oldum daha 2 bolumde ama gonlumden ne geciyorsa onu yaziyorum( kadimin ezoma o bakislari Allahim neydi oyle):img-in_lo
aksama iftara ne yemek yapacagini bile dusunmeyen daha cok ezonun saatini dusunen bir kadim-Ezo zede:img-wink::img-wink::img-wink:
Sevgilerimle
sycamore
Lütfen lütfen bizi okuyanlar kaale alsın bunu iki mesajımda bir yazacağım kararlıyım.Fragmanlar daha anlaşılır olsun ve lütfen lütfen jenerik müziği tez elden değiştirilsin.
Fragman konusunda haklısın. Fragman çok özensiz hazırlanıyor. Bir önceki haftanın olayının yeni fragmanda ne işi var. Hem zaten çok kısa onda da Ezo&Kadim'in tek karesi yok.
Jenerik müziğini seviyorum ben aslında ama dizinin şimdiki formatına uymuyor. Ezo&Kadim sahnelerinde çalan müzik çok güzel onu kullanabilirler.
Bu konu önemli...
Biz eski toprakları bile buluşturup birleştiren dizimizin reytingleri eğer tavan yapmazsa sadece bu yüzdendir !!!
Baktık durum istediğimiz kadar parlak değil bu konu için bişeyler yapalım el birliği ile sesimizi duyuralım ! Ezo ile Kadim çok şeker herkez izlemeli !!!
sycamore sağolasın yoksa gidiyordu gül gibi bölüm.
Kadim Yardım ister misin?
Ezo Yok kendim şeyederim
Kadim Bende öyle düşünmüştüm.
Ezo Hep zaten doğru düşüniyisiniz.
Kadim Ayakların dilin kadar hızlı değil
Ezo Bide alay etmesi var insanlan. Faturayı verirmişte, sonra ezberlermişimde. Aman pek esprilisin ya don yağı. Onu beyenmez, bunu beyenmez, bi havalar, bi bişeyler. Sonunda hayatta meyvesiz ağaç gibi kalır görür gününü.
Zeki Abla Kadim Bey
Ezo Ha tama işte onu diyim
Kadim Keşke kıyma yapabilseydin
Ezo Efendim
Kadim Beni diyorum keşke kıyma yapabilseydin. Kuşbaşı kızgınlığına pek yatıştırmışa benzemiyo
Umarım yine bunun gibi bi dolu replik olsun.
replik için teşekkürler...güzel bir sahneydi,Kadim keşke kıyma yapsaydın beni dediğinde koptum zaten....
Bu akşamki bölümden sonra biraz daha şekillenecek herşey...
Yani Ezo'da ki değişimin ölçüsünün ne kadar olacağı gibi...Yada
Çata çat cevaplar değil mi zaten bizi bir anda kendine çeken...Serhat'ı unutmamak lazım...gelişiyle dizinin müdavimleri arttı tıpkı benim gibi:)Nurgül ile güzel bir ikili oldular....
Doktor ilk sezondan beri Ezo'ya aşık demek...Ezo ayrıldığına göre Doktor daha çok onunla vakit geçirmeye çalışır o zaman...ama Kadim varken zor olur kanımca:)
.................. aksama iftara ne yemek yapacagini bile dusunmeyen daha cok ezonun saatini dusunen bir kadim-Ezo zede:img-wink::img-wink::img-wink:
Sevgilerimle
Yok farkımız ; ben işdeyim ve şu anda masam evrak kaynıyor ama bi yandan da zırt pırt sayfayı yenileyip bişey kaçırmayım derdindeyim:icon_whis
ama fragmanda üstüne tuttuğu elbisenin rengi o tanıtımdaki elbise rengi ile aynı değil mi..
çok iddialıyım bu konuda, ahdettim o elbiseyi bu baloda giydiricem ezoya :img-hyste
kadim bide emre ile ezoyu dans ederken görsünde o elbiseyle, iflah olmasın bir daha:img-hyste:img-hyste
elçin annenin dizlerinde ağlar kıskançlığından :img-cray:
ama fragmanda üstüne tuttuğu elbisenin rengi o tanıtımdaki elbise rengi ile aynı değil mi..
çok iddialıyım bu konuda, ahdettim o elbiseyi bu baloda giydiricem ezoya :img-hyste
kadim bide emre ile ezoyu dans ederken görsünde o elbiseyle, iflah olmasın bir daha:img-hyste:img-hyste
elçin annenin dizlerinde ağlar kıskançlığından :img-cray:
Çok komiksin :)
ama yazık Kadim 'e ! çok insafsız gördüm seni ; bak sonra Kadim üzülür biz üzülürüz ona göre
ama yazık Kadim 'e ! çok insafsız gördüm seni ; bak sonra Kadim üzülür biz üzülürüz ona göre
birazcık kıskansın ama kıskanmasa nasıl olacak bu işler dimi..
ama ezonun da kadimi kıskanması lazım..
ne yapsak acaba, kadimede süper bi tuvalet mi giydirsek :img-hyste:img-hyste
Sycamore canim gecen sezon Doktor Civanim Emre ile ezo arasinda ask yasanmadi (cok istedik,izleyiciler olarak)
İlk seozn hiç seyretmemiş biri olarak izleyicilerin istediklerinin olmamasına hiç bu kadar sevineceğimi düşünmezdim :)
Naman nallahım ya olsaydı...Belki de diziye ST girmeyecekti...Biz bu uyumlu çifti izleyemicektik...
İyi olmuş iyi...
Bu arada akşama çok var dimi :icon_sorr
imza: Akşam gelecek bindirbir gececi misafirleri ezo seyretmeye nasıl teşvik edeceğini düşünen seyirci ve forum kişisi ...:icon_sorr
editt: Yok yok boşuna mı korktum aynı saatte değiller dimi :)
imzaya ek: açlıktan beyni dönmüş forum kişisi :icon_sorr
:happy0064 yaşasın bugün salı:happy0064 bugün ezo var.
çok mutluyum sabah erken kalktım hiç havamda değildim birden hatırladım ki bugün bizim günümüz :D
o zaman keyfim yerine geldi...
ezo'nun gözyaşlarınmın sebebi kadim ise ben ona küserim :icon_sorr
üzmesin ezo'yu.
bu akşam inş. izlediğimiz iki bölümün güzelliğinde bir bölüm olur.gerçi ezo&kadim varken bu mümkündür...
birazcık kıskansın ama kıskanmasa nasıl olacak bu işler dimi..
ama ezonun da kadimi kıskanması lazım..
ne yapsak acaba, kadimede süper bi tuvalet mi giydirsek :img-hyste:img-hyste
zo Kadim'i nasıl kıskanır ki Takım elbiseli gördü eşofmanlı gördü spor kıyafetle gördü hımmm bzide şalvar puşi giydiririz değişimin alasını Kadim'de yaparız :img-hyste:img-hyste
İlk seozn hiç seyretmemiş biri olarak izleyicilerin istediklerinin olmamasına hiç bu kadar sevineceğimi düşünmezdim :)
Naman nallahım ya olsaydı...Belki de diziye ST girmeyecekti...Biz bu uyumlu çifti izleyemicektik...
İyi olmuş iyi...
imza: Akşam gelecek bindirbir gececi misafirleri ezo seyretmeye nasıl teşvik edeceğini düşünen seyirci ve forum kişisi ...:icon_sorr
ne yazık ki aynı saatteler. binbir gece dizisininde saati değişmiş. bir de benden baba olmaz var reytingleri görmek istemiyorum:sad53:
alamehmet İşin zor ama Ezo&Kadim sahnelerinden birini izletebilirsen iftardan önce sonra mutlaka onu izlemek isteyeceklerdir:) garantili oluyor o zaman. Test edilmiştir :)
Saatini bende sevmedim işin aslı. Özellikle de bayan izleyiciler için zor bir saat, malum iftar vakti. Hem karşısında benden baba olmaz da var. O da çok güzel.
ne yazık ki aynı saatteler. binbir gece dizisininde saati değişmiş. bir de benden baba olmaz var reytingleri görmek istemiyorum:sad53:
Bende ne güzel sevinmiştim :icon_sorr
Saati cidden kötü olmuş...Bakalım belkide umduğumuz gibi olmaz...Şaşıran taraf biz oluruz...
alamehmet İşin zor ama Ezo&Kadim sahnelerinden birini izletebilirsen iftardan önce sonra mutlaka onu izlemek isteyeceklerdir:) garantili oluyor o zaman. Test edilmiştir :)
Bu taktiği geçen hafta duygu sömürüsü ile karıştırıp kullanınca anneme sökmüştü ama misafirler hakkında pek emin olamıyorum....Denemekte fayda var...İftara kadar yeni teoriler üretmeye devam edicem :)
Bu bölümü kaçıramam...Kaçırmamalıyım...:icon_sorr
Bu konu önemli...
Biz eski toprakları bile buluşturup birleştiren dizimizin reytingleri eğer tavan yapmazsa sadece bu yüzdendir !!!
Baktık durum istediğimiz kadar parlak değil bu konu için bişeyler yapalım el birliği ile sesimizi duyuralım ! Ezo ile Kadim çok şeker herkez izlemeli !!!
Selamlar herkese..
Hah işte benim diyeceğimi demişsin sevgili ARIMAYA..
Fakat bu haliyle dizinin başarısız olması imkansız gibi..
Ne yana başımı çevirsem EZO&KADİM ahh.. diyen insanlar var..
Hele annem Mithat o canım.. nasılda yakışmış diziye.. aman boşver kızım biz Ezo Gelin'i izleyelim!.. geçelim Binbir Gece'yi demezmi?
e dedim pes.. annem bile Mithat hayranı...:img-hyste:img-hyste
zo Kadim'i nasıl kıskanır ki Takım elbiseli gördü eşofmanlı gördü spor kıyafetle gördü hımmm bzide şalvar puşi giydiririz değişimin alasını Kadim'de yaparız :img-hyste:img-hyste
valla bilmem artık ezo nasıl giyim kuşamdan etkilenir
şimdi 31. bölümden bir parça izledim..hani şu ezo'nun kadimin patron olduğunu öğrendiği sahne..
kadim o kadar önemsiyorki ezoyu,
yemekten kalkıp ezonun karşına geçiyor "bırak şimdi, kimbilir içinden bana neler diyorsun" ezo çok mahçup, kadim çok keyifli...
ezo şaşkın süklüm püklüm odadan çıkıyor kadim hemen peşinden çıkıyor,
ve gayet yumuşak, mütevazi, sanki küçük bir çocuğa korkutmadan yaklaşan bir tavırla
bakar mısın, ismin neydi? allahım sese bak :happy0064
ve ezonun yüzüne her baktığında yüzü gülüyor kadimin,
asansörde hiç konuşmadan indiklerinde birbirlerine kaçamak bakışlarında kadim yine gülmemek için zor tutmuş kendini..:img-hyste:img-hyste
......Ne yana başımı çevirsem EZO & KADİM ahh.. diyen insanlar var.. Hele annem Mithat o canım.. nasılda yakışmış diziye.. aman boşver kızım biz Ezo Gelin'i izleyelim!.. geçelim Binbir Gece'yi demezmi?
Annene ayrıyeten selam ve sevgilerimi ilet lütfen. Kıymet bilenleri çok olsun.
canım benim ya... tabi ne var BBG de öf öf :icon_whis Arkadaşlar ne yapın ne edin izleyin izletin.
Misafirlerde umduğunu değil bulduğunu izlesin.
Açın Ezo gelini onlarda bu güzellikten biraz nasiplensinler .
Selamlar herkese..
Hah işte benim diyeceğimi demişsin sevgili ARIMAYA..
Fakat bu haliyle dizinin başarısız olması imkansız gibi..
Ne yana başımı çevirsem EZO&KADİM ahh.. diyen insanlar var..
Hele annem Mithat o canım.. nasılda yakışmış diziye.. aman boşver kızım biz Ezo Gelin'i izleyelim!.. geçelim Binbir Gece'yi demezmi?
aynen şekrcimm..:img-wink:.millette ahh kadim ahh..ahh ezo ahhh tripleri başgösterdi:img-hyste:img-hyste
valla sahra zamanlarında işyerinde mithaaaaat mithaatt diye dolanır dururdum.şimdi çalışmıyorum..iş arkadaşlarım aradı reklamda görünce seninki ezo ya gelmiş diye..şimdi onlarad ahh kadim ahh diyorlar..valla salgın gibi:img-hyste:img-hyste
ben etrafımdakileri ve baya bi geniş çevreyi müptela yaptım..valla azimle çalışın oluyo seyredecek olan seyrediyor yanii.bu dizi etki alanına çok çabuk alıyor insanları :img-icecr
Saatini bende sevmedim işin aslı. Özellikle de bayan izleyiciler için zor bir saat, malum iftar vakti. Hem karşısında benden baba olmaz da var. O da çok güzel.
Bak nasılda test edilmiştir! kesinlikle izlemek isteyeceklerdir! diyor bak..:img-wink:
Evet başlama saatinin 20:00 civarı olması zor gibi görünsede.. izleyeceğiz işte..
Binbir gece'yi bıraktık artık! .. Benden Baba olmaz'ı unuttum bile ben Cevacım...:)
Bu arada son sahneyi youtube dan kaç kere izledim.. 01:46. saniyeden itibaren Kırık Kanatlar daki tehlikeli anlarda işittiğimiz müziği duyuyorsunuz.. ciddiyim.. fanatik filan demeyin.. yüzde 90 eminim ama eski topraklara sormak lazım... başka fark eden avrmı acaba?:)
Müziklerini kim yapıyordu dizinin? bende onu merak ettim..?
Bak nasılda test edilmiştir! kesinlikle izlemek isteyeceklerdir! diyor bak..:img-wink:
Evet başlama saatinin 20:00 civarı olması zor gibi görünsede.. izleyeceğiz işte..
Binbir gece'yi bıraktık artık! .. Benden Baba olmaz'ı unuttum bile ben Cevacım...:)
Bu arada son sahneyi youtube dan kaç kere izledim.. 01:46. saniyeden itibaren Kırık Kanatlar daki tehlikeli anlarda işittiğimiz müziği duyuyorsunuz.. ciddiyim.. fanatik filan demeyin.. yüzde 90 eminim ama eski topraklara sormak lazım... başka fark eden avrmı acaba?:)
müziklerini kimin yaptığını bilmiyorum ama şu:icon_whis aldılar elimden ezo gelini saramadım ince belini :icon_whiskaldırsalar tam süper olacak :img-icecryani onu bunu bırak yeni yeni alışanların bu müziği duyunca vazgeçeceklerinden korkuyorum:sad53:
Annene ayrıyeten selam ve sevgilerimi ilet lütfen. Kıymet bilenleri çok olsun.
canım benim ya... tabi ne var BBG de öf öf :icon_whis Arkadaşlar ne yapın ne edin izleyin izletin.
Misafirlerde umduğunu değil bulduğunu izlesin.
Açın Ezo gelini onlarda bu güzellikten biraz nasiplensinler .
ARIMAYACIM.. sağol canım, başka türlüsü imkansız zaten.. şu sahne nasıldı? burda bak böyle bakmışlar diye krtiki bile yapıyoruz.. üstelik dün köşe yazarlarından biri Ezo Gelin de kan değişimi Serhat Tutumluer cuk diye oturmuş diye yazmış Sabah ta (Şirin Sever) onu bulmuş.. bana okuyor düşünün artık!:img-yes:
aynen şekrcimm..:img-wink:.millette ahh kadim ahh..ahh ezo ahhh tripleri başgösterdi:img-hyste:img-hyste
valla sahra zamanlarında işyerinde mithaaaaat mithaatt diye dolanır dururdum.şimdi çalışmıyorum..iş arkadaşlarım aradı reklamda görünce seninki ezo ya gelmiş diye..şimdi onlarad ahh kadim ahh diyorlar..valla salgın gibi:img-hyste:img-hyste
ben etrafımdakileri ve baya bi geniş çevreyi müptela yaptım..valla azimle çalışın oluyo seyredecek olan seyrediyor yanii.bu dizi etki alanına çok çabuk alıyor insanları :img-icecr
Haklısın canım.. :)
Onlar böyle didişsin.. biz daha memnun oluyoruz.. Kadim, ''ayakların ağzın kadar hızlı değil!..'' dediğinde bende dedim ki.. işte budur! tatlı tatlı didişsinler.. bende bayıla bayıla izleyeyim.. gözlerde ne çok şey anlatıyor yarabbim..:good:
müziklerini kimin yaptığını bilmiyorum ama şu:icon_whis aldılar elimden ezo gelini saramadım ince belini :icon_whiskaldırsalar tam süper olacak :img-icecryani onu bunu bırak yeni yeni alışanların bu müziği duyunca vazgeçeceklerinden korkuyorum:sad53:
O türküyü söyleyen Mazlum Çimen. Türkü bilmiyorum eskiden mi kalma da müzikleri Mazlum Bey yapıyor yani.
Evet belki dizinin ilk bölümlerine ciddien uymuştu bu. Çünkü çok farklı bir Ezo vardı. Yani nişanlısını dağda bekler, öldü sanırlar ama Ezo inanır falan sonra Ömer ağa çıkagelir evlenirler sonra yine aynı terhane Ömer öldü sanılır Ezo bekler.
Heheheyyt yani..
Nihayetinde İstanbul yolları taştan Serhatla yeni baştan diyerek diziyi izlenebilmenin ziyadesinde eğlenebilir hale getirirler =)
Hepiniz çok Yaniliyorsunuz. Diziki Gerçektek Takip Edenler Müzikiği Söyleyenin Kim Olduğunu Izlerdi.
Takibiki Derleyen Ve Seslendiren Arif Sağ. Ne Yapacakti Köydeki Bir Kadina Romantik Pop Müziğimi Okuyacakti ?
arkadaşlar bu forum sayfasına kayıtlı kaç üye var toplam olarak biri nana söylesin
aynen katılıyorum sana bence dört dörtlük olur ben bile özel olarak şalvar diktirdim pek hoş oluyor hele serhat giyse süper olur adam kıyafetlerin hakkını veriyor hatta kasket neyse sevgiyle kalın
ezo kimin arabasından iniyordu ben orayı merak ettim
Hepiniz çok Yaniliyorsunuz. Diziki Gerçektek Takip Edenler Müzikiği Söyleyenin Kim Olduğunu Izlerdi.
Takibiki Derleyen Ve Seslendiren Arif Sağ. Ne Yapacakti Köydeki Bir Kadina Romantik Pop Müziğimi Okuyacakti ?
halk müziği bir başka güzel arif sağda öyle yabana atılacak biri değil müziğimize emeği geçmiş değerli bir insan
halkın müziğine sahip çıkalım
Önelikle ben geçen sezon bu diziyi izlemiyordum..
Bilemeyişim normal olmalı..
Hatta araştırdım biraz evvel google da evet Arif SAĞ YAPIYORMUŞ..:img-yes:
Fakat benim dediğim yer.. ki! çokda önemli değil.. sadece dikkatimi çekti.. tehlikeli anlarda bizim dizimizde fonda çalınan müzikti..( neyse yada bana öyle gelmiştir.. )
:img-hyste:img-hyste:img-hyste yok ben senden bahsetmedim canım. Sen niye üstüne alıyorsun ki:icon_whis :)
Binbir gece en güçlü rakip. Gerçi geçen seneye göre onun reytınglerinde de düşme var ama yine de belli olmaz. Benden baba olmaz gerçekten çok kaliteli bir yapım canım. Bizimkiler ikisi arasında mekik dokurlar büyük ihtimalle akşam ama benim kanalım belli :)
Şimdi dinleyemiyorum ama akşam eve gidince sesini açıp dinleyeceğim. O zaman seni ararım.
halk müziği bir başka güzel arif sağda öyle yabana atılacak biri değil müziğimize emeği geçmiş değerli bir insan
halkın müziğine sahip çıkalım
ewet tabiki onlar bize ait geçmişimize ait takdir ediyorum türküleride çok severim:img-yes: ama bu aşka bu türkü gitmemiş
sanki kızmış gördük seni ? Bu kadar kızma lütfen . Biz yeni sezon izleyicisiyiz arşivini bilmiyoruz doğru . Yeni formatına hiç uymuyor o yüzden değişsin istiyoruz.
arkadaşlar bu arada 5 saat 5 dakka kalmış kalbim küt küt atiyı allahım
sanki kızmış gördük seni ? Bu kadar kızma lütfen . Biz yeni sezon izleyicisiyiz arşivini bilmiyoruz doğru . Yeni formatına hiç uymuyor o yüzden değişsin istiyoruz.
Bana da öyle geldi ne tesadüftür ki..
Ben Mazlum Çimen olarak biliyordum.
Müzikleri de ; Caner Tepecik, Kemal Taşpınarlı yapıyormuş.
gün büyük gün.. gün ezo gelin günü duyduk duymadık demeyiiiin ezo gelini değil de binbir geceyi izliyim demeyiiin :):):):)
ewet tabiki onlar bize ait geçmişimize ait takdir ediyorum türküleride çok severim:img-yes: ama bu aşka bu türkü gitmemiş
Evet İLK ilk kesinlikle sana katılıyorum..
Kaldı ki.. iki bölüm izledim ben.. ve ustalara saygımız sonsuz! pek çok kişi gibi..
Fakat o müzik bu senenin konseptiyle uymuyor..
demek istediğim bu benimde!
Elbette Anadolu fonunda çekilmiş bir diziye.. pop nağmeli müzik yapılamaz..
Biliyoruz yani.. :)
Hangi konuda yanılıyoruz? Jenerik müziğini söyleyenin Arif Sağ olduğunu biliyoruz ama bizim bilmediğimiz dizinin bütün müziklerini kimin yaptığı. Onu da Arif Bey mi yapıyor ondan emin değiliz.
Ezo gelinin hikayesini herkes kadar bizde biliyoruz. Bizim bahsettiğimiz bu sezon konseptine uymadığı idi. Yoksa bizde biliyoruz köydeki kadına romantik pop müziği yapılmayacağını. Birinci sezonda ne işi var pop müziğinin güzelim türküler varken. O sezonda bir dram anlatılıyordur, müziklerde ona uygundur. Ama bu sezon anlatılan Ezo gelin farklı. Bunu ilk sezonu izlemeyen biri olarak söylüyor olabilirim ama ilk sezonu izleyip burda yazan arkadaşların söylediklerine güvenerek yazıyorum.
Tabi ki Ezo & Kadim izleyeceksin mutlu olacaksın.... Bunun düşünecek bi tarafı yok :img-wink: Bak sonra forumdaki kritikleri okuyup çok pişman olmak da var...
evet ya aksama kadar secim yapmam gerek off off bu secimi yaptıranlar utansın :icon_sorrneyse aklıma geldi sorayım hemen nedim neden abisini sevmiyor ona karsı öfke duyuyor aynı sekilde kadim neden son bölümde nedime sarılmadı yanından kacarcasına ayrıldı kafama cok takılıyor sizce neden böyle davranıyorlar bir tahmininiz var mı
Kadim Odamı mı karıştırıyorsun
Ezo Yok ben, şeyi görünce, böyle bi...
Kadim Bir daha bu oda da bana ait şeylere dokunma
Ezo Kusura bakmayında bu gözler bana ait
Kadim Ben birşeyin fotografını çektiğimde, sahibine ait olmaktan çıkar
Ezo Ne işinize yarıyi
Kadim Pek anlayabileceğini düşünmüyorum
Ezo Ben de pek anlatabileceğinizi düşünmiyim (Eller belde)
Kadim Güzel, çekingenliğini çabuk atıyorsun
Ezo Özür dilerim (Eller aşağıya)
Akşam izlerken nasılsa hepimiz dağılacağız :img-wink: sevgili Omeyra73 ' e şimdiden istek yapalım da replikler arada kaynamasın . Diğer replik ustalarınıda göreve bekliyoruz o ayrııı
evet ya aksama kadar secim yapmam gerek off off bu secimi yaptıranlar utansın :icon_sorrneyse aklıma geldi sorayım hemen nedim neden abisini sevmiyor ona karsı öfke duyuyor aynı sekilde kadim neden son bölümde nedime sarılmadı yanından kacarcasına ayrıldı kafama cok takılıyor sizce neden böyle davranıyorlar bir tahmininiz var mı
Arkadaşım haklısın.. malesef bizde bıraktık diğer diziyi..
Bu arada dizileri resmen birbirine kırdırma poltikası diyeceğim..
Kanallarda, arenadaki döğüşleri izleyen imparator edasıyla tepeden izliyorlar nedense!
Ya Cuma gününe ne dersiniz.. bir dünya dizi var.. insan hangisini izlesin şaşırıyor..
Kadim ve Nedim ikilisinde, ben şöyle düşünüyorum..
Bu hikaye ve karakterler yeni olduğuna göre yorum yazma özgürlüğümüz var sanırım..:img-wink:
Daha derinlerde olan birşeyler var.. basit bi abi kardeş anlaşmazlığı değildir..
Kadim böyle eften püften şeylerle çocukça hareket edecek.. sıradan kardeş kıskançlığına girecek bir karakter değil...
Sık sık uğradığı mahallede bile, arabasını bir kaç sokak dışarıda bırakıyor.. ketum! belki bazen soğuk! fakat, kırıcı değil.. insanları rencide etmekten son derece rahatsız oluyor.. ( bunu Ezo'ya normal bir patron gibi davranmayışından anlayabiliriz.. gerçi buz dağının altında hoşlanma.. hatta çarpılma var ama:) )
Dolayısıyla Nedim 'in kinle dolu oluşu.. yani daha toleranssız taraf oluşu.. ve bu olayın sebepleri bir kaç bölüm sonra aydınlanacaktır diyelim.. yada umalım..
Kadim kardeşine karşı daha anlayışlı.. bunun sebebi de, insanların Nedim'i değil.. hep onu! daha çok onu! sevmelerinin içsel bi vicdan muhasebesi olabilir.. yani yine.. belki kasik olacak ama.. kardeşini koruma içgüdüsü de diyebiliriz.. tabii bana göre..:img-yes:
İyi olmuş iyi...
Selam alamehmet:img-wink:
Ezo Gelini ilk bolumunden bu yana kacirmadan izleyen bir kisi olarak ahhh birde gel bize sor diyecegim.Ezonun Kalas kocasi(yalnis anlasilmasin karakteri canlandiran kisi ile yazdiklarimin hic bir sekilde alakasi yoktur.Erkan Severin eline verilen rol neyse oda rolunu yapmistir):img-yes:
Resmen Omer(ezonun kocasi biz ezoculari veremden gectim kanser etme asamasina gelmis bir erkekti( hatta bir aralar kalas omer diye isim takmistim,sonra forumcak kalas asagi yukari derken KALAS etiketini yapistirdik.Simdi gelelim Alamehmetcigim o zamanlar elimizde malum sadece kalas bir omer (ayni anda kumasini idare ediyor,ayni anda ezoyu,dellenmemek icin zor tutuyorduk kendimizi):icon_sorr
Sonra diziye Doktor Civanim Emre dahil olunca ohhhh be diye nefes aldik(dusunsenize bizleri ekran basinda her hafta veremden gectim,kansere dogru yol aldiran bir erkek,anammmmmmm dedik doktor Emre kalas omerin yaninda Pirlanta sayilirdi,hakkini yememek lazim gercekten ama gercekten hep ezoya kol kanat gerdi,yardim etti.Karsilik beklekmeksizin ,hep anlayisli davrandi:img-in_lo
Ama bu sezon Serhat T. diziye dahil olunca gonlumuz tabiki insanin gonlunu o delip gecici bakislarin sahibiyle ezomuz ask yasasinlar diye duaciyiz
edit: bindir bir gece nasilsa temcit pilavi gibi haftaya kadar isitilip istilip masaya konulur elbet....
Amma velakin Ezo Gelinin haydeee bayanlar tekrari yok,kacirana izlemek icin haftaya pazara kadar beklemek dusuyor.Saatler ilerledikce olaylar icin sabirsizlaniyorum.
Bu arada muzik konusu dile getirilmis evet muzikler Arif Sag ustamiza aittir.
Basimin Belasi isimli turku(mazlum Cimene aittir).
Sevgilerimle
Selam angels18
Nedim Kadimin kardesiydi galiba
ben bir tahminde bulunayim,Kadim senelerdir hep araba kullanmiyor imis(yalnis algilamissam duzeltiniz lutfen)sofor oyle soylemisti.Karstan Kadimlerin babasiyla beraber gelen bey amcamiz
buyuk ihtimalle Kazayi Kadim yapti,ailesinin olmelerine neden oldugu icin,ailelerinin yok oldugu icin kardesi tarafindan bu yuzden Nedim abisine bu yuzden boyle davraniyor olabilir diye dusunuyorum.Senelerdir arabayi bir kac kez ,alip surmus ve sofor bile nereye gittigini bilmiyormus(arabayi alinca Kadimin,buyuk ihtimalle ailesinin mezarlarina ziyarete gidiyor) olabilir diye dusunuyorum.Ama ters duz olmaya aliskin oldugumuz icin baska nedenlerden dolayi kardesiyle arasi acikta olabilir.
Sevgilerimle
Bu diziyi izleyebileceğimi asla düşünemezdim. Nurgül Yeşilçay'ı oyuncu olarak çok beğeniyorum ama ona rağmen eski başrol olan kocası rolündeki oyuncu yüzünden izlememiştim. Zaten senaryoda sarmamıştı beni.
Ama yeni sezonda tanıtımlarda Serhat Tutumluer'i görünce bir izleyeyim dedim. (söylemesi ayıp kendisine Sahra dizisinden beri hayranım :img-wink:). İlk bölümünü izleyince zaten bayıldım. Hatta eşim bile tiryakisi oldu.
Bu akşam kayınvalidemlere davetliyiz. Atlatmak için ne yalan söylesem diye düşünüyorum... :img-blush Acaba evi su basmış desem. Ama yemezler. İşten gideceğiz kayınvalidemlere. Yada yemek yiyip hemen kalksak ayıp olur mu? :happy0064
arkadaşlar ben de tahmin yürüttüm belki de bi kadın yüzünden olabilirmi hani kadim kadını nedimle görmüş o yüzden fazla sıkı fıkı deiller saçmaladımmı ne:sad53:
Selam angels18
Nedim Kadimin kardesiydi galiba
ben bir tahminde bulunayim,Kadim senelerdir hep araba kullanmiyor imis(yalnis algilamissam duzeltiniz lutfen)sofor oyle soylemisti.Karstan Kadimlerin babasiyla beraber gelen bey amcamiz
buyuk ihtimalle Kazayi Kadim yapti,ailesinin olmelerine neden oldugu icin,ailelerinin yok oldugu icin kardesi tarafindan bu yuzden Nedim abisine bu yuzden boyle davraniyor olabilir diye dusunuyorum.Senelerdir arabayi bir kac kez ,alip surmus ve sofor bile nereye gittigini bilmiyormus(arabayi alinca Kadimin,buyuk ihtimalle ailesinin mezarlarina ziyarete gidiyor) olabilir diye dusunuyorum.Ama ters duz olmaya aliskin oldugumuz icin baska nedenlerden dolayi kardesiyle arasi acikta olabilir.
Sevgilerimle
Selam Sinope,
sen daha ayrıntılı yazmışsın.. adapte sorunumuz var herhalde.. :img-wink:
Hala bazı yerleri tam oturtamamışız demek ki..:img-wink:( yani ben:) )
Yazdıkların mantıklı şeyler..
Nedim'e çizilen rol, daha isyana mahal ya, olabilir.. suçlayabilir ağabeyini.. haklısın.. bakalım merak ettik şimdide ne olacak?
Sık sık uğradığı mahallede bile, arabasını bir kaç sokak dışarıda bırakıyor.. ketum! belki bazen soğuk! fakat, kırıcı değil.. insanları rencide etmekten son derece rahatsız oluyor.. ( bunu Ezo'ya normal bir patron gibi davranmayışından anlayabiliriz.. gerçi buz dağının altında hoşlanma.. hatta çarpılma var ama:) )
Söylediklerinde haklısın ama rencide etmekten rahatsız olan Kadim, Ezo'yu "o ellerinle kapıma dokunma" dediği zaman yeterince rencide etti. Ezo'nun kapıdan çıktığı zaman hali kötüydü. (Nurgül hanım orada hakikaten çok iyiydi.) Eğer Kadim, Ezo'yu doktorla görürse adlandıramadığı ve bastırmaya çalışacağı hissleriyle Ezo'ya karşı kırıcı olmaya başlayabilir aman aman ne dedim ben:icon_whis
Nedim ile olan konusuda hayli ilginç. Kadim evden ayrıldığına ve çok uzun süredir uğramadığına göre aralarında ilişki kazayla ve ailesiyle ilgili olabilme ihtimalini güçlendiriyor.
........Kadimlerin babasiyla beraber gelen bey amcamiz
Sevgilerimle
Bence bu sevdiği kişiyle ilgili olabilir mi? Hatırlarsanız Ezo, Elçin hanım'a Kadim'in evli olup olmadığını sormuştu. Elçin hanımda "orası karışık" gibi birşeyler demişti.
Kadim'in annesi Nedim ve Kadim küçükken ölmüş. Elçin hanımda onlara bakmış bu yüzden. Yani ailesini kaza yüzzünden kaybetmiş olamazlar.. En azından benim tahminim bu.
show tv ezo gelinden önceki dizisi ''oğlum için''i bu hafta bbg karşınsında ezilmesin diye mi saatini değiştirdi acaba:(
off ya bu hafta her şey daha güzel olurdu.
iftardan sonra sofrayı kaldır bulaşıkları hallet elim ayağım birbirine girecek
eski saatimiz ne güzeldir.
hangi cesaretle anne dizim başlayacak bugün sen işleri yap derim ki.
öğrenciyiz diye her işten kaçamıyoruz ki.
show tv ömrümü yedin...
arkadaşlar 4 saat kaldı hadi hayırlısı neyse benim az önce dediğim gibi bu olayın içinde bir kadın var
show tv ezo gelinden önceki dizisi ''oğlum için''i bu hafta bbg karşınsında ezilmesin diye mi saatini değiştirdi acaba:(
off ya bu hafta her şey daha güzel olurdu.
iftardan sonra sofrayı kaldır bulaşıkları hallet elim ayağım birbirine girecek
eski saatimiz ne güzeldir.
hangi cesaretle anne dizim başlayacak bugün sen işleri yap derim ki.
öğrenciyiz diye her işten kaçamıyoruz ki.
show tv ömrümü yedin...
Onun için olduğunu sanmıyorum. Bu akşam yanlış bilmiyorsam Beşiktaş'ın şampiyonlar ligi maçı var. Büyük ihtimal maç yüzünden saat değişmiştir. İnşallah sadece bir haftalık bir süreçtir diyeceğim ama zor gibi.
Bu akşam gerçektende koşuşturma ile geçecek.
Kırçiçeği'm hoşgeldin. Bu akşam izleyeceksin söz verdin unutma.:)
oy oy oy başlık almş başını gidiyo ezocular coşmş
özeti okudm hoşuma gitti valla güzel bi bölüm olacak yine,
fragmanlar berbat çok özensiz o jenerik müziğini kaldırmamk için arif sağı bahane eden zihniyete sesleniyorum
"aldılar elimden ezo gelini saramadım yarın ince belini"
bu ne abicim bu mudur dizi BUNU MU ANLATIYOO
valla ben fragmanı ne zaman izlesem surat ifadem değişiyo alaycı bi surat takınıyorm ister istemez o kaar bayıkki insan izlerken inanamıyo dizi böylemiydi diye hani o ramantik komedi hava:icon_whis
benm için değişmez ama ben nurgül serhat olmasa o fragmanları izlesem hayatta izlemem derdim madem izlensizn istiyolar rakip binbirgece diyolar bu ne perhiz:icon_whis bu ne lahana turşusu
bu arada sadece ezo kadimi kıskanmıyacak bence elçin ablanın kızı madem senaryoda bahsediliyo gelecek ve yurt dışında yaşayan kızımız kadimi tavlayacak bence.
bu arada sadece ezo kadimi kıskanmıyacak bence elçin ablanın kızı madem senaryoda bahsediliyo gelecek ve yurt dışında yaşayan kızımız kadimi tavlayacak bence.
ben de çok farklı düşünüom bence yutdışındaki ezo ya gelip giyim kuşamı alıştırcak
Bence bu sevdiği kişiyle ilgili olabilir mi? Hatırlarsanız Ezo, Elçin hanım'a Kadim'in evli olup olmadığını sormuştu. Elçin hanımda "orası karışık" gibi birşeyler demişti.
Kadim'in annesi Nedim ve Kadim küçükken ölmüş. Elçin hanımda onlara bakmış bu yüzden. Yani ailesini kaza yüzzünden kaybetmiş olamazlar.. En azından benim tahminim bu.
Bu arada Kadim ve Nedim'in annesi ölmedi babalarının en yakın arkadaşı ile kaçmamışmıydı.:icon_whis
Şimdi bi teori atıyorum ortaya ama ne kadar doğru olur bilmiyorum birazda çılgınca hatta Nedim Kadim'in üvey kardeşi olabilir mi?
Belki babaları farklıdır da hatta babaları bu yüzden Kadim ile daha yakından ilgilenmiştir...
ya bende kararsız kaldım bir yandan alıştığımız bir ezo gelin türküsü diğer taraftanda yeni ezoya uygun değil.. daha modern olabilir. tam olarak ne istediğimi bende bilmiyorum. sizlerde fikirlerinizi yazarmısınız
.......bu arada sadece ezo kadimi kıskanmıyacak bence elçin ablanın kızı madem senaryoda bahsediliyo gelecek ve yurt dışında yaşayan kızımız kadimi tavlayacak bence.
:img-fie::img-fie: Olmamasını dilerim. Ama sanırım yazdığın mantıklı.
ben de çok farklı düşünüom bence yutdışındaki ezo ya gelip giyim kuşamı alıştırcak
ama kadim de başı boş bırakılacak bi adam değil yani illaki olacak birileri daha tabi o kadın elçin ablanın kızımı olacak bilemem
İyi ama sanırım Elçin anne demişti onun kızı evli değilmiydi? yoksa ben mi öyle hatırlıyorum:icon_whis:icon_whis
Hatta çocukları bile vardı galiba...
......o jenerik müziğini kaldırmamk için arif sağı bahane eden zihniyete sesleniyorum
"aldılar elimden ezo gelini saramadım yarın ince belini"
bu ne abicim bu mudur dizi BUNU MU ANLATIYOO
Müzik konusunda birçoğumuz aynı şeyi düşünüyoruz anlaşılan. Arif Sağ'a saygısızlık olmasın ama, bu yeni Ezo'ya ve yeni senaryoya müzik uymuyor. Yine o tarz olabilir ama daha modern bir müzik olabilir. "Neredesin sen" diye bir parça var. O da bir türkü ama ne kadar hoş geliyor. İzleyenler bilir bir türk filminde kullanılmıştı ve köyde geçiyordu konu. O tarz birşey olabilir...
safinaz:) haklısın aynen öyle düşünüyorum.
Ceva evet maç var unutmuşum.
keşke maçlar gündüz oynansa dizilerimizin keyfi kaçıyor :D
İyi ama sanırım Elçin anne demişti onun kızı evli değilmiydi? yoksa ben mi öyle hatırlıyorum:icon_whis:icon_whis
Hatta çocukları bile vardı galiba...
Ezo'nun repliğini hatırlıyorsun:)
Elçin annenin kızı bekar, 27 yaşında, jinekolog..o resimdeki çocuklar Kadim (tombiş olan) diğeri de Nedim.
rhetbutler 18-09-07, 14:19 bu arada sadece ezo kadimi kıskanmıyacak bence elçin ablanın kızı madem senaryoda bahsediliyo gelecek ve yurt dışında yaşayan kızımız kadimi tavlayacak bence.
Benim aklıma Elçin ablanın kızıyla Nedim arasında birşeyler olmuş olacağı geliyor.Nedim kızın kalbini kırmış yada annesinin onayı olmadan bir ilişki yaşamış olabilirler.Ve Nedim-Elçin abla arasındaki sorunda bundan kaynaklanıyor olabilir.Ezo-Kadim sahnelerini merakla bekliyorum.Tabi Ezonun Dr.ile gideceği davette Kadimle karşılşacağı sahneyi de...
Bende bu akşam BBO ile EO arasında mekik dokuyacağım.Dizinin saatinin değişme nedenini de Binbir Gece'yle en iyi kapışan dizi olmasına bağlıyorum.Kanalın binbirgece den korkmaması en büyük etken.Olan yine BBO'ya olacak.:icon_whis
ya bende kararsız kaldım bir yandan alıştığımız bir ezo gelin türküsü diğer taraftanda yeni ezoya uygun değil.. daha modern olabilir. tam olarak ne istediğimi bende bilmiyorum. sizlerde fikirlerinizi yazarmısınız
konu madem gerçek ezo hikayesi değildi sadece referans alındı başta her güzle kıza ezo adı konuyo bu da başka bi ezo dendi zaten öyle oldu konu gerçek ezo değilse müzik de olmamalı bi de uysa içim yanmayacak ya hakikaten millet sevmiyo bu tarz ağlak jenerikleri seven elbett vardır her kör satıcının kör alıcısı olduğu gibi ama bu dizi daha fazla izlenmeyi hakediyo ve bu kadar özensizlik çok göze batıyo ve benm gibi düşünen bi sürü kişi var
geçen arkadaşımla konştum ezoyu izliyorum bi dedim kız aynen " sen öyle dizileri izlermisn "dedi ben izlemedim hiç izlemem de dedi bana ben de değişti dizi romantik komedi tarzı oldu dedim anlatmak zorunda da değilim ama jenerik de görünen diziye hiç bakmayan biri için son derece kötü çağrışımlar yapıyo söyleyeyim yani bunu anlamak içinn de kamaoyu araştırmasına gerek yok artık diziler sinema kalitesnde eskisi gibi değil çok uğraşılıyo milet de artık kolay beğenmiyo ben de beğenmiyorum o feneriği fragnabları. bu yüzden oğlum içini izlemiyom mesela ne kadar bayat olduğu her karesinden belli ama ezo öyle değil ki niye onun gibi fragmanları,
ben niye bu kadar dert ettim:icon_whis
slmlarımlan bye
"aldılar elimden ezo gelini saramadım yarın ince belini" bu ne abicim bu mudur dizi BUNU MU ANLATIYOO
valla ben fragmanı ne zaman izlesem surat ifadem değişiyo alaycı bi surat takınıyorm ister istemez o kaar bayıkki insan izlerken inanamıyo dizi böylemiydi diye hani o ramantik komedi hava:icon_whis
benm için değişmez ama ben nurgül serhat olmasa o fragmanları izlesem hayatta izlemem derdim madem izlensin istiyolar rakip binbirgece diyolar bu ne perhiz:icon_whis bu ne lahana turşusu
ne güzel yazmışsın bencede sence :)
Bu arada yukarıdaki alternatifi düşününce içim daraldı :icon_sorr Sonra
ben de çok farklı düşünüom bence yutdışındaki ezo ya gelip giyim kuşamı alıştırcak demiş ya azcık rahatladım.
Geç buldum çabuk kaybettim olmasın yapmayın azcık muhteşem ikliye doyalım arkadaşlar
Elçin annenin kızı bekar, 27 yaşında, jinekolog..o resimdeki çocuklar Kadim (tombiş olan) diğeri de Nedim.
bak gene içim daraldı
Bu arada Kadim ve Nedim'in annesi ölmedi babalarının en yakın arkadaşı ile kaçmamışmıydı.:icon_whis
Şimdi bi teori atıyorum ortaya ama ne kadar doğru olur bilmiyorum birazda çılgınca hatta Nedim Kadim'in üvey kardeşi olabilir mi?
Belki babaları farklıdır da hatta babaları bu yüzden Kadim ile daha yakından ilgilenmiştir...
bu konuda da kritik yapmıştık da ortağı ile kaçarken ondan olan çocuğunuda yanına alırdı diye düşünüp vazgeçmiştik.
safinaz:) haklısın aynen öyle düşünüyorum.
Ceva evet maç var unutmuşum.
keşke maçlar gündüz oynansa dizilerimizin keyfi kaçıyor :D
Aslında evet..
ilk defa maçların gündüz oynanmasını isterdim diyorum..
Beşiktaşlı biri için bu nedemekse:) işte aynen öyle..
Şu gözlerin konuştuğu sahneler gelsin artık..
Arkadaşlar iyi oyunculukda bu işte.. her oyuncunun kimyası birbiriyle uyuşmuyor..
Buna uzmanlık alanıma giren bir diziden örnek vermem gerekirse.. Hatırla Sevgili diyebilirim.. nerde Nazlı-Cemal nerdee Ahmet-Yasemin..
Ama şu sıralar Ezo-Kadim İN yani bu :good:
Jenerik müziği konusunda çok haklısınız. Fragmanda da aynı müzik çalınca insanın fragmanı izleyesi gelmiyor. Tekrar tekrar izlenmesi gereken fragman aslında. Üstelik romantik komedi daha çok gençlere hitap eden bir tarz. Müzik ise gençlere pek hitap etmiyor. Kötü bir müzik değil kesinlikle. Ama dizinin yeni konseptine uymuyor işte. Konu köyden İstanbul'a taşındı ama müzik hala köyde kaldı. Yine Ezo'nun havasına yakışır bir müzik olabilir. Ama biraz hareketli olsa hiç fena olmaz.
Ezo'nun repliğini hatırlıyorsun:)
işte bir uzman böyle olmalı.. :)
Kadim (tombiş olan) diğeride Nedim..
Bu hafta misafirler vardı.. tam kendimi vererek izleyemedim.. açığı youtube dan kapatalım dedik.. oda ilk etki gibi olmuyor..
Evde yokuz yazan bir tabelamı hazırlatsak Salı günleri 20:00 için..:)
Pelincim.. ablacım merak etme benimde açığı kapatma konusunda direk adresim Ceva dır..
Bu hafta iyi izleyelim bari de bak zora düşmeyelim sonra..:img-wink::img-yes::img-wink:
konu madem gerçek ezo hikayesi değildi sadece referans alındı başta her güzle kıza ezo adı konuyo bu da başka bi ezo dendi zaten öyle oldu konu gerçek ezo değilse müzik de olmamalı bi de uysa içim yanmayacak ya hakikaten millet sevmiyo bu tarz ağlak jenerikleri seven elbett vardır her kör satıcının kör alıcısı olduğu gibi ama bu dizi daha fazla izlenmeyi hakediyo ve bu kadar özensizlik çok göze batıyo ve benm gibi düşünen bi sürü kişi var
geçen arkadaşımla konştum ezoyu izliyorum bi dedim kız aynen " sen öyle dizileri izlermisn "dedi ben izlemedim hiç izlemem de dedi bana ben de değişti dizi romantik komedi tarzı oldu dedim anlatmak zorunda da değilim ama jenerik de görünen diziye hiç bakmayan biri için son derece kötü çağrışımlar yapıyo söyleyeyim yani bunu anlamak içinn de kamaoyu araştırmasına gerek yok artık diziler sinema kalitesnde eskisi gibi değil çok uğraşılıyo milet de artık kolay beğenmiyo ben de beğenmiyorum o feneriği fragnabları. bu yüzden oğlum içini izlemiyom mesela ne kadar bayat olduğu her karesinden belli ama ezo öyle değil ki niye onun gibi fragmanları,
ben niye bu kadar dert ettim:icon_whis
slmlarımlan bye evet dizimiz güzel artık eskiden seyeredenlerde dizinin bu halini sevdiler. neden kendimizi tanıtımlarda engelleyelimki. burdan bir kampanya başlatalım jenerik müzüği değişsin.. gecen sezonda senaryoyla ilgili sorunlar vardı.. sıra şimdi jenerik te:happy0064:P
işte bir uzman böyle olmalı.. :)
Kadim (tombiş olan) diğeride Nedim..
Bu hafta misafirler vardı.. tam kendimi vererek izleyemedim.. açığı youtube dan kapatalım dedik.. oda ilk etki gibi olmuyor..
Evde yokuz yazan bir tabelamı hazırlatsak Salı günleri 20:00 için..:)
Pelincim.. ablacım merak etme benimde açığı kapatma konusunda direk adresim Ceva dır..
Bu hafta iyi izleyelim bari de bak zora düşmeyelim sonra..:img-wink::img-yes::img-wink:
:img-blush kızardım sanki birazcık..aman aisam ne uzmanı. Öyle aklımda kalmış işte:)
Salı günleri artık misafir kabul edilmeyen, dışarıya çıkmak istenmeyen bir gün oldu:)
ay arkadaslar heycandan ölecegim artik vakit gelsin diye dua ediyorum ezoyla kadimi görmek icin sabirsizlaniyorum iyisalllah yine cok güzel bir bölüm olacak ayrica bundan eminim allah yardim ederde dizimiz bbg karsisinda ezilmez dualarim ezo gelinle olacak bu arada showtv dizini saatini surekli degistiriyor insani sinir ediyor ama olsun biz ezo kadim sevenleri onlari hic bir zaman yanliz birakmayiz arkadaslar güzel bir bölüm bekliyor herkesi izlemeye davet ediyorum bu aksamki bölüm icin simdiden herkese iyi seyirler ve bol reytingli bölüm diliyorum allah yardimcimiz olsun bye bye
:img-blush kızardım sanki birazcık..aman aisam ne uzmanı. Öyle aklımda kalmış işte:)
Salı günleri artık misafir kabul edilmeyen, dışarıya çıkmak istenmeyen bir gün oldu:)
Evet aynen bende diyorum ya.. misafir gelmesin! :img-wink:
Ne var canım.. doğruları söylüyorum..:img-yes:
Pelincim iftar vakti hepimizin sıkışık.. bir kolaylık buluruz diyelim o zaman..
Ezo Gelin forumu.. detaylı, güzle yorumlarınızı okumak, katılmak bir zevk.. şimdi çıkmalıyım..
hepinize iyi günler.. hayırlı iftarlar..
Bölüm sonrası burası nasıl olacak kimbilir?:img-wink:
arkadaşlar farkındamısınız bazı konuşmalar yurdışındaki kızı kadimi etkiler dedi
arziyenin askerdeki oğlunun ezo dan hoşlanması yüzde kaç bu da ayrı bir mesele
:img-in_lo
first lady 18-09-07, 16:06 arkadaşlar farkındamısınız bazı konuşmalar yurdışındaki kızı kadimi etkiler dedi
arziyenin askerdeki oğlunun ezo dan hoşlanması yüzde kaç bu da ayrı bir mesele
:img-in_lo
bence böyle bişey olamaz.askerdeki çocuk adı üstünde çocuk yani:)ezo onu bi kardeşi gibi görür eminim.sanmam öyle bişey çıkacağını.ama elçin ablanın kızından ben de huylanıyorum.kesin bişey çıkıcak:img-polic
son 1 saat 45 dk:happy0064
Benim aklıma Elçin ablanın kızıyla Nedim arasında birşeyler olmuş olacağı geliyor.Nedim kızın kalbini kırmış yada annesinin onayı olmadan bir ilişki yaşamış olabilirler.Ve Nedim-Elçin abla arasındaki sorunda bundan kaynaklanıyor olabilir.Ezo-Kadim sahnelerini merakla bekliyorum.Tabi Ezonun Dr.ile gideceği davette Kadimle karşılşacağı sahneyi de...
Bende bu akşam BBO ile EO arasında mekik dokuyacağım.Dizinin saatinin değişme nedenini de Binbir Gece'yle en iyi kapışan dizi olmasına bağlıyorum.Kanalın binbirgece den korkmaması en büyük etken.Olan yine BBO'ya olacak.:icon_whis
Böyle bir durum olsa acaba Elçin anne ağız ucuyla da olsa Nedimi yemeğe davet edermi acaba.Benim aklıma da Elçin annenin Kadimi daha farklı ve çok sevmesinden dolayı tavır almış olaileceği geliyor.Çünkü Nedim henüz çok net olarak bilmesekte Kadime karşı bir savaş içinde.Doğal olarak ta Kadimin yanında olan herkese de mesafeli yaklaşıyor.
papatya363 18-09-07, 16:47 iftar vakti yaklaştı forumda kimseler kalmamış:)
neyseki diziye çok az zaman kaldı son 1 saat, sabırsızlıkla bekliyorum
O kadına ne güzel giydirdi Ezo. Helal olsun:) Bayılıyorum Ezo-Kadim atışmasına. Harika replikler çıkıyor. Çok tatlılar.
aman aman bu nasıl bir bölüm böyle mest oldum mestt...:img-icecr
-bizim entepte kibar beyler hediye aldılarmı kendileri verir:img-pilot(ezo'm yaa helal:img-hyste)
-boşuna dilini düzeltmeye çalışma senin sivri dilin düzelmezz(kadiiiim.. ah kadim az değilsin:img-hyste)
ya nedim yeşillenmese bari ezo ya..:img-fie:kadim ne kadar vurdumduymazsa nedim de bir o kadar duyarlıı..:icon_whis
eylül'ün de nedim'e hasta olduğunu anladık böylece:img-pilot
Doktora bak sen. Hızlı çıktı. Kadim elini çabuk tutmazsa kapacak doktor. Kadim sıf kıskançlığından ağlatacak herhalde ezoyu. Ev arkadaşı muhabbeti çok komikti:) Adam da hemen bağlamış boynuna yemeni:) Harika gidiyor. Bakalım Kadim bey kıskançlığından neler yapacak?
Galiba balo bölümü bu bölümde olmayacak. Veya son sahne olacak.
eweeeet..
-...iki lafından biri kadim senin:img-icecr
doktor cıvanımda niyetini açık etti:img-pilot
ev arkadaşınada yazmalar pek yakıştı canıııım:img-hyste:img-hyste
kadim'in o yılışık hatunun yanından arazi olmasıda süpperdii:img-icecr
hadi bakalım..ezo doktora gelemem dedi ama doktor ikna eder gibi:img-wink:
doktor nedim den izin alacak kadim ekarte olunca delirecek kanımca:icon_whis
kuş beyinli meryem :dito seyit'in yamyamlarına meze olacak sanki:img-cool2
omeyra73 replikleri dört gözle:img-pilot bekliyorum valla..şimdiden ellerine sağlık şekercim:img-in_lo:img-wink:
çığlık ata ata ezo gelin izliyceğim aklıma gelmezdi... Açıkcasını söylemek gerekirse başlarda izlemedim ezo gelini yorumlarla takip ettim biraz ama bu kadim bey yeniliği ezo geline yeni bir soluk getirdi... Mükemmel bir bölümdü...
Ezonun Kadimin lafları üzerine artık taşması ve arkasından böyle güzel bir şekilde karşısına çıkması sonra olucakların sinyallerini çok güzel verdi sanırım...
Herkese sevgi ve saygılarımla...
Harikaydı ya. Nasıl bakıştılar. Bayıldım. E doktorda anlamıştır tabi ezonun bakıştığı kişinin kim olduğunu. Ya Kadim bey küçümser misiniz işte böyle çarparlar:). Önümüzdeki bölümü acayip merak ediyorum. Biraz tanıysam Kadim o baloya katılacak. Doktora acıdım açıkçası. Senin kavalyen başkasıyla bakışsın. Kıskançlığından Ezoyu ağlatacağını tahmin etmiştim. Bakalım önümüzdeki bölüm göreceğiz. Benden uzak dur dediği Ezoya kendisi nasıl yakınlaşacak. Daha uzun yorumumu daha sonra yaparım. Önce bu şahane bölümü sindirmem lazım.
Sonunda geciken özürlerin toplamını diledi Kadim Beyimiz bence 90 derece geri dönerek salona gidecek şimdi ne baş ağrısı ne başka bişey gitmesinde göreyim...
Salonda bizden uzak durmuş sen Ezo kızın neyle geleceğini sandın bakalım şok etkisi altında Kadim Beyimiz ne oldu?:img-hyste:img-hyste:img-hyste
harika...... bu dizi için bu bölüm için tek kelime....
bitmesin die saate baktım resmen doyamadım en zevk aldıgım bölüm oldu diyebilirim ....
dedklerimiz tek tek cıktı doktor kadim ikilemi basladı doktoru istemicegim aklıma gelmezdi...
kadime bu bölüm hafif sinir olmadım degil
e seviyosun belli nie üzüyosun ezoyu
doktor ondna daha yürekli kabul edelim
ama kadimi tercih ederim gene hele o final sahnesinde...
manken kıza laf atması ona süperdi demesi ikisinin bakışlalrı mimikleri harikaydı...
ve final valla ben bi peri melek gibi bişey gördüm morlar içinde siz ne gördünüz...
nurgül sen nasi bi kadınsın:img-blush:img-blush
dansa da kaldırmaya çalışır mı ne dersiniz...:happy0064
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim. Kadim'in doktorun ezoyu eve bıraktığı kısmı öğrenmesi çok mantıklı bir şekilde kurgulanmıştı. Tebrik etmek istiyorum. Dizinin bu halini o kadar çok sevdim ki.
Doktora bak sen. Hızlı çıktı. Kadim elini çabuk tutmazsa kapacak doktor. Kadim sıf kıskançlığından ağlatacak herhalde ezoyu. Ev arkadaşı muhabbeti çok komikti:) Adam da hemen bağlamış boynuna yemeni:) Harika gidiyor. Bakalım Kadim bey kıskançlığından neler yapacak?
Galiba balo bölümü bu bölümde olmayacak. Veya son sahne olacak.
valla güzelim o son laflarından sonra kadim avcunu yalar artık:img-icecr
ezo iyice bir sürttürsün burnunu..:img-gun:
çok kızdım kadim'e çooook..ukala şey:img-beee:
ama tabii elçin anne'nin söylediklerinden sonra kudurdu tabiii:img-pilot
bakalım kadim bey'in baş ağrısı şıp diye geçecek mii..:icon_whisezo yu görünce dili tutuldu ziraa..:img-hyste
başım ağrıyor diye kaçıyordu gerisin geriye döner şimdi tıpış tıpış:img-nyam:
nedim :img-in_loezo ile çok iyi dost olacak..:img-wink:abisinin tavrından biraz çaktı kanımca..ezo ile elbirliği yapar da kadim'i hizaya getirirler inşallah:img-icecr
bu ne biçim diz yaaaaa mest etti beni.. o kadar açık sözlükü iftara doktorla buluşacağını söyledi hemende dedikodu yayıldı ama ezo sapasağla ya hiç kimse deviremez onu. ne parası var nede okumuşluğu var onun kocaman yüreği var... hepsini dize getirdi :good:
valla güzelim o son laflarından sonra kadim avcunu yalar artık:img-icecr
ezo iyice bir sürttürsün burnunu..:img-gun:
çok kızdım kadim'e çooook..ukala şey:img-beee:
ama tabii elçin anne'nin söylediklerinden sonra kudurdu tabiii:img-pilot
bakalım kadim bey'in baş ağrısı şıp diye geçecek mii..:icon_whisezo yu görünce dili tutuldu ziraa..:img-hyste
başım ağrıyor diye kaçıyordu gerisin geriye döner şimdi tıpış tıpış:img-nyam:
nedim :img-in_loezo ile çok iyi dost olacak..:img-wink:abisinin tavrından biraz çaktı kanımca..ezo ile elbirliği yapar da kadim'i hizaya getirirler inşallah:img-icecr
Adam zor adam işte. Çatlasa patlasa söylemez kıskandığını. İşte böyle yapar,üzer ağlatır. E ezomuz diğer kadınlara benzemez. Fena alır intikamını. Bakalım Elçin Anne ne zaman anlayacak bu durumu? Ben hala anlamamasına şaşırdım açıkçası.
Dans etmek ister beyefendi ama inadından kaldırmaz işte. İki inatçı keçi bunlar zaten. O olayı da güzel bir biçimde kurgularlar kesin.
Bana bir ara Nedim de Ezoya aşık olacak gibi geldi. Korktum.
Sonunda geciken özürlerin toplamını diledi Kadim Beyimiz bence 90 derece geri dönerek salona gidecek şimdi ne baş ağrısı ne başka bişey gitmesinde göreyim...
Salonda bizden uzak durmuş sen Ezo kızın neyle geleceğini sandın bakalım şok etkisi altında Kadim Beyimiz ne oldu?:img-hyste:img-hyste
hemde tıpış tıpış gideceeekkk:img-icecrbükemediği elin kulu köpeği olcak kadim:img-cool2
dansa da kaldırmaya çalışır mı ne dersiniz...:happy0064
o büyük burnuyla sanmam:icon_sorr gurundan ölür kaldırmazz..:img-wink:
ama nedim kaldıracak bence :img-wink:canciğer olsun şu nedim le:img-pilot
bimkolik'im canım benimm ezo cu oldun demiiii..:img-yes:.ben demedimmi..:img-icecraşağıda durma yorum ..resim .. ellerine dert görmesin şimdiden...çok şey mi istedim yoksa:img-in_lo
adam çarpıldı resmen baksanıza o anda özür bile diledi belli olmaz eşleri değişirler belki:img-wink:
Adam zor adam işte. Çatlasa patlasa söylemez kıskandığını. İşte böyle yapar,üzer ağlatır. E ezomuz diğer kadınlara benzemez. Fena alır intikamını. Bakalım Elçin Anne ne zaman anlayacak bu durumu? Ben hala anlamamasına şaşırdım açıkçası.
Dans etmek ister beyefendi ama inadından kaldırmaz işte. İki inatçı keçi bunlar zaten. O olayı da güzel bir biçimde kurgularlar kesin.
Bana bir ara Nedim de Ezoya aşık olacak gibi geldi. Korktum.
O geceden sonra değil Nedim tüm salon aşık olacak diye korkuyorum tabi bu durum Kadim'i nasıl etkiler bilinmez :img-hysteah Ezo çekeceğin var bu gurur abidesi ukala patronundan en iyisi sen diyeceklerini şimdiden hazırla şöyle en afillisinden:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Evet başlığa gerek bu bölüm kapak oldu......................................
Süperdi emeği geçen herkesin eline ve yüreğine sağlık....................
:img-wink:
hemde tıpış tıpış gideceeekkk:img-icecrbükemediği elin kulu köpeği olcak kadim:img-cool2
O tek arkadaşı gururunuda bir kenara bırakır mı filinta??
Gerçi bu vurgundan sonra sudan çıkmış balık olacağından her şeyi unutup Ezo'yu korumaya bile çalışır çapkınlardan belki ama:icon_whis:icon_whis < |