Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 2)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[ 6]
7
8
9
10
11
Şimdi sevgili volvox ile msnde kritik yaparken aklımıza gelen birşey oldu...(dahası O'nun aklına geldi)
Kadim Ezo ile karşılaşmamak için başım ağrıyor deyip gitti diye düşündük hep ama sevgili volvox'un dediği gibi acaba önemli bir rahatsızlığımı var..Sürekli başını tutuytyor belkide kazada öenmli bir darbe aldı :icon_whis :icon_whis :icon_whis
Umarım ciddi bir durum değildir...DR.da yarım kalan tedaviden bahsetti... Erkekler Ağlamaz'da içimiz cız etti yeteri kadar birde burada aynı yarım kalmışlığa dayanamayız....
Herkese iyi geceler bu arada bye bye
Selam arkadaslar hepinize iyi geceler valla süper bir bölümdü cok üzüldüm,Kadimi cok severim ama cimen gözlü külkedimizide üzmesin,cok asagiladi ama son sahnede ne oldu bogazina dizildi bence söyledikleri,demekki her kadin güzeldir önemli olan bakmayi bilmekde,aslinda nasilda alisti ezoya hafifte kiskanclik krizleri basladi Elcin annenin orada Ezonun gelisini bekliyorduya öldüm oraya her sahnesi güzeldi birde showu tebrik etmek gerek reklamlari uzun dakikalar sonra veriyor ikide bir kesilmiyor ,bu iyimi kötümü bilmiyorum ama benim hosuma gidiyor,ellerine ve yüreklerine saglik cok güzeldiler basarilar onlarla olsun.
Cok guzeldi yine guzel ne kelime harika otesiydi gittikce ezo-kadim aski buyuyo bu beni cok heyecanlandiriyo. :)
Ezo..cimcimem benim yaa ne guzel oldu oyle kulkedisi,bir masaldaki prensesler kadar guzel oldu elbisesi icinde.Guzel gozlummm. =))
Gelecek haftayi iple cekiorum...balo'da butun gozler kesin Ezo'daa bundan eminim. ;)
Saat degisimi oldu ins. ratinglerde yukselme olur 2. oluruz ins.
günaydın arkdaşlar önce kadimin hastalığı ne acaba ailece üzüldük e.a dada böyle olmuştu ezoya kızdı bende tesvip etmiyorum ama oda haklı belli kuralları var birde mahalleli ve diğerleri kadimin üzerine geliyor
ezoya dr. ballı vede birde nedim çıktı sanırım hissiyatları var belli ama ezo oralı görünmüyor o kendi ayakları üzerinde durabilmeyi hedefliyor ezoda kadime karşı nefretle birlikte aşk kıpırdanması var kadınların yanında görünce bakışları değişiyor ama kadime asılan bayanı bir güzel payladı kadimde onayladı o sahnede hoşdu
kadim yanlızlığa çok kaçıyor belliki ciddi problemleri var o içinde bulunduğu renkli hayattan zevk almıyor mahallede kendisini daha rahat hissediyor birde elçin annesi kızının resmini gösteriyor onun kızıda gelip kadima asılmasın
bakalım bizimkileri neler bekliyor bazı yerleri kaçırdım kadim yine kıyafetleriyle ortalığı kasıp kavurdu ezo için söylememe gerek yok o bir külkedisi olmuştu gece için
sevgiyle kalın
aşk güçlü ve gururlu
Günaydııııın :)
akşamki bölümden sonra hala ağzım kulaklarımda..
nasıl izledim bi bilseniz... resmen kalp çarpıntıları içinde ve kalbim sanki ağzımdan çıkıverecekmiş gibi... içimde kelebekler uçuyordu.
Bitti ...ben bi süre kendime gelemedim.
İnanılmaz güzel bir bölümdü tek kelimeyle süperdi !!
Reklam çekimleri sırasında herkezin ezo ile ilgilenmesi üzerine Kadim ' in ezo 'yu uzaklaştırma çabaları ( maksat benden başka kimsenin gözü değmesin ) Ezo'nun içten içe onu kıskanması...
Ezo o manken hatunun ağzının payını verince Kadim süper süper dedi ya o anda alnının ortasından öpesim geldiydi sonra otelin kapısında kül kedisi masalı muhabbetinden ezo' yu ağlatınca parça pinçik yapasım geldi !!!
Kadim Ezo ' yu seviyooooor...
sevgili Ehlocan demiş ya " Kadim Ezo'yu kimseye ezdirmez laf söyletmez kendisinden başkasına..." çok doğru. Bakmalarına bile dayanamıyor ki...Çocuk gibi dalaşıyor da ne alıp vermediğim var demiyor. Aşık oldun kardeşim haberin yok olay budur !
Final sahnesinde film koptu bende .... haftaya kadar Ezo nasıl olmuş göremeyeceğiz diye korktum ama bi güzellik yaptılar neyse ki.
Garibim Kadim ' in başı ağrıyordu şimdi üzerine birde kalp ağrısı eklenecek :img-wink:
Allah' ım haftaya kadar nasıl bekleyeceğiz gerçekten bilmiyorum...
Son olarak ikisinde de oyunculuk süper. Hiç konuşmadan gözlerle bu kadar mı çok şey anlatılır...
Eğer dün akşam da Reytingler tavan yapmadıysa seferberlik zamanı gelmiş demektir. Hakkımız yenmesin lütfen !!
günaydın arkadaşlar
harika bir bölümdü
kazadanmı bilinmez ama kadimin bir rahatsızlığı var kesin çok çalışmaktanmı diye düşündüm önce ama çok fazla başağrısı olmaya başladı
kadim kardeşinin(nedim) sözlerinden çok etkilendi bence ezo hakkındaki ve doktor kendi bilir kimi götürmek isterse götürürü tavrı sanki kadimde bir rahatlama ama bir okadar kıskançlık arasında boşalama yaşıyo...biryere oturtamadı ezoyu bir doktorla davete gidiyo kıskanıyor ama bir okadarda adlandıramadığı birşeyler yaşıyo ....ama ezoya söylediği söz çok ağırdı belki karşılıklı birbirlerini iğneleselerde yenilir yutulur değildi....ben insanım insan diye bağırınca kadim hakkında aklımdan neler geçti :img-blush ....
en çok güldüğüm sahnede kadimle mankenin arabaya binerken fularını verirkenki olaydı ........ellerim temizdi ama şimdi yıkamaya gidiyorum demesii kadiminde bunu beğenmesi çok iyi bir sahneydi
sevgiyle kalın
Muhteşem, muhteşem muhteşem...:happy0064 Bu bölüm için söylenecek tek söz bu olabilir. Arada Meryem, Nur olmasa daha da güzel olacak ya...
Benim şimdi merak ettiğim bir konu daha var. Acaba Kadim, Ezo'yu o şekil gördükten sonra otele geri dönecek mi?
Yazacak o kadar çok şey varki. Sağolsun bütün arkadaşlar öbür sayfada herşeyi yazmış. Ama bir şeyi aradım bulamadım.
Ezo doktorun evindeyken, doktorun arkadaşının göğsünde birşey dikkatini çekti oraya baktı. Niye anladınız mı? Ben birşey anlamadım. Lütfen bu konuda bilgisi olan varsa cevap verirse çok sevinirim.
istanbul_aşığı 19-09-07, 07:11 Muhteşem, muhteşem muhteşem...:happy0064 Bu bölüm için söylenecek tek söz bu olabilir. Arada Meryem, Nur olmasa daha da güzel olacak ya...
Benim şimdi merak ettiğim bir konu daha var. Acaba Kadim, Ezo'yu o şekil gördükten sonra otele geri dönecek mi?
Yazacak o kadar çok şey varki. Sağolsun bütün arkadaşlar öbür sayfada herşeyi yazmış. Ama bir şeyi aradım bulamadım.
Ezo doktorun evindeyken, doktorun arkadaşının göğsünde birşey dikkatini çekti oraya baktı. Niye anladınız mı? Ben birşey anlamadım. Lütfen bu konuda bilgisi olan varsa cevap verirse çok sevinirim.
kadim elbetteki otele geri dönecek hatta ezonun etrafında dolanıp duracak geceye gelen kurtlar biricik ezosunu kapmasın:img-in_lo diye baloda kadimle doktor emre arasındaki soğuk savaşı çok merak ediyorum eminim ikisinin de harika oyunculuklarıyla muhteşem sahneler ortaya çıkacaktır ve tabiiki senaristlerimizin güçlü kalemlerini de unutmamak lazım
Muhteşem, muhteşem muhteşem...:happy0064 Bu bölüm için söylenecek tek söz bu olabilir. Arada Meryem, Nur olmasa daha da güzel olacak ya...
Hem hafif bir yara izi vardı hemde göğüs kılları alınmıştı (bunu yazdığıma inanamıyorum :img-hyste :img-hyste :img-hyste)
Ya metroseksüel
Yada annesi sığınma evinde dedi ya Dr.Emre benimde aklıma çocuğun üvey babası olduğu kadını dövdüğü çocuğada cinsel tacizde bulunduğu geldi...küçük yaşta o tarz taczilerle karşılaşan erkelerin ilerde cinsel tercihleri yön değiştirebiliyor...
Hem hafif bir yara izi vardı hemde göğüs kılları alınmıştı (bunu yazdığıma inanamıyorum :img-hyste :img-hyste :img-hyste)
Ya metroseksüel
Yada annesi sığınma evinde dedi ya Dr.Emre benimde aklıma çocuğun üvey babası olduğu kadını dövdüğü çocuğada cinsel tacizde bulunduğu geldi...küçük yaşta o tarz taczilerle karşılaşan erkelerin ilerde cinsel tercihleri yön değiştirebiliyor...
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Homoseksüel olabilirmi demek istedin evet banada öyle geldi...:img-wink: :img-wink:
Kadim'in karısı ile ilgili bir yorum okudum diğer sayfada Kadim evlimiymiş ben kaçırmışım demekki hatırtlamıyorum ne zaman bahsi geçti o konunun :icon_whis
GULBEYAZ76 19-09-07, 07:23 kadim elbetteki otele geri dönecek hatta ezonun etrafında dolanıp duracak geceye gelen kurtlar biricik ezosunu kapmasın:img-in_lo diye baloda kadimle doktor emre arasındaki soğuk savaşı çok merak ediyorum eminim ikisinin de harika oyunculuklarıyla muhteşem sahneler ortaya çıkacaktır ve tabiiki senaristlerimizin güçlü kalemlerini de unutmamak lazım
Ezoyu fazla yakın durma diye uyaran biri başağrısını bahane ederep oteli terk ederken nasıl bir sebep uydurup geri dönecek hadi döndü onca laftan sonra kendisi Ezoya yaklaşamaz.Baş ağrısı bahane o Ezoyu başkasıyla görmeye tahammül edemiyeceği için orayı terk etmek üzereydi.
istanbul_aşığı 19-09-07, 07:25 Ezoyu fazla yakın durma diye uyaran biri başağrısını bahane ederep oteli terk ederken nasıl bir sebep uydurup geri dönecek hadi döndü onca laftan sonra kendisi Ezoya yaklaşamaz.Baş ağrısı bahane o Ezoyu başkasıyla görmeye tahammül edemiyeceği için orayı terk etmek üzereydi.
mutlaka bir bahane uydurup geri döner hele ki rakibini daha yakından gördükten sonra sadece çalışanına başım ağrıyor dedi kardeşine veya konuklara demedi
GULBEYAZ76 19-09-07, 07:28 Daha önceki sezonu izlemeyenler bilmez ama Dr Emre çok mükemmel biri.Her koşulda Ezonun yanında olmuş onun mutluluğu için uğraşmış kendi aşkını hep içinde yaşamış biri.Ezo boşandı anca bir şans yakaladı derken şimdide Kadim çıktı ortaya ama hemen anladı Ezonun Kadimden etkilendiğini.Son sahnede de adamın bakışları sanki yine geç kaldım der gibiydi.Kadim güvensizlik ve kıskançlıktan da olsa Ezoyu ileride üzebilir ama Emre kesinlikle onu üzmez.Akşam birde benim en yakın olduğum kadın sensin dedi.
birinci sezonunda Ezo nun ağzından hangi anlamlı hangi komik laf çıkacak diye onun replikleri için beklerken haftasını, bu kez de Kadim ne yapacak, nasıl davranacak diye beklerken buluyorum kendimi,,,
Son sahnesinde tıpkı o kül kedisi masalında ki gibi hissettim, bir peri geldi bir dokundu Ezo snderella oldu... saç baş elbisee makyaj,,, al sana sosyeteden fırlamış bir Ezo... Yok niye heyecan yaptım ki onu anlamadım..
Her zaman yapılır ya arabadan önce ayaklar görünür.. sonra yavaş yavaş yukarı doğru çıkar ve bir an önce yüzünü görmek istersiniz...
Bekle ki yüzünü görcez Ezo hanımın..De haydii de haydi diye diye bekledim ki en sonundaa ne zaman Kadim le çarpışıyor aha işte ancak o zaman gül cemalini görmüş oluyoruz...
Doktorun bakışları arasında iki aşığın bakışmaları ile nihayetlenen bir bölüm sonu ile artık herkesi önümüzde ki bölümde ki partiye bekliyikkk...de haydii geliin..
mutlaka bir bahane uydurup geri döner hele ki rakibini daha yakından gördükten sonra sadece çalışanına başım ağrıyor dedi kardeşine veya konuklara demedi
canımcım :img-wink:çalışanına değil nedim'e dedi başım ağrıyor..
diye:img-yes:
ama bide kendi doktoruna da gece uzun konuşuruz yine dediydi:img-wink:
hoş ezo yu öyle gördükten sonra baş ağrısı kalcakmı bakalım:img-pilot
istanbul_aşığı 19-09-07, 07:33 canımcım :img-wink:çalışanına değil nedim'e dedi başım ağrıyor..
diye:img-yes:
ama bide kendi doktoruna da gece uzun konuşuruz yine dediydi:img-wink:
hoş ezo yu öyle gördükten sonra baş ağrısı kalcakmı bakalım:img-pilot
ben orayı kaçırmışım ama bahane hazır seni yalnız bırakmak istemedim :icon_whis
Ya metroseksüel
Yara izini farketmedim ama göğüs kıllarına baktığını düşündüm. Tabi benimde ilk aklıma homoseksüel :icon_whis olduğu geldi. Belki yanlış yorumlamışımdır diye sizlere sorayım dedim. Ama sen metroseksüel yazmışsın kibarlık etmişsin.... :happy0064
arkadaşlar bu kadar süper bi değişim sizcede çabuk değilmi
neyse arkadaşlar ben bi daha ki bölümü yüzdeyüz izleyemiyecem ve çıldıracağım
dünkü bölüm süpperdi yawww:img-wink:
GULBEYAZ76 19-09-07, 07:39 Doktorun bakışları arasında iki aşığın bakışmaları ile nihayetlenen bir bölüm sonu ile artık herkesi önümüzde ki bölümde ki partiye bekliyikkk...de haydii geliin..
Bekliyik değil kuş gibi cıyaklama ne dediğin anlaşılmıyor bekliyoruz.
Bir hafta nasıl geçer bilemiyorum artık.Bol bol forumda tahmin yaparız.
akşam ezo çok gzel olmuştu ya hani kadimde beğenmedi değil :img-in_lobirde ezo iki aşk arasında kalacak hatta üç doktor kadim ve kardeşi nedim ama içlerinde tercihi tabiki kadim olacak:happy0064yeni bölümü merakla bekliyorum kadim neler yapacak..:img-yes:
günaydın herkese bakıyorum coşmuşuz 32. bölüm sonrası :happy0064
bende beğendim,
seyitten ballıya, meryemden doktor emreye, nedimden elçin anneye, kadimden ezoya herkesin performansı süper yüksekti..
şimdi gelelim sahnelerin kritiğine
ben maalesef başlangıcı kaçırdım..
gördüğüm kadarıyla dizide olaylar gayet ustaca işlenmiş...
doktor emrenin yanlızlığı, hanım arkadaş edinememiş olması nedeniyle belki de hanımlarla rahat diyalog sağlayamaması nedeniyle ezo gibi yalın ve çok da güzel bir kadına bağlandığını anladık..
ezo doktor için sığınabileceği bir liman sanki..
aslında ezonun çevresindeki erkekler,bu arayışta ortak noktada buluşuyor.
hepsinin isteği sakin, güvenilir bir liman ..bu isteklerini karşılayabilecek çevrelerindeki tek kadın da ezo..
sevecen, kaprissiz, dürüst, namuslu, kendi halinde kendi yağında kavrulan, cefakar, vefalı ezo...
güzelliğinin farkında bile değil belki...
belki farkında ama bir şeyin daha farkında hayatın kendisine sağladığı şartlar..
elindekilerle yetinmeyi bilmiş her zaman..
kadimin çevresindeki kadınlar tam bir felaket..
kadim erkek olarak çevresinde dolaşan bu kadınların hiç birine gönülden yakınlık kuracak yapıda değil..
ezo'ya boşuna dilini düzeltmeye uğraşma, çok sivri demesinde ezoda kendisini etkileyen ve etkilemeyen şeyleri açıklamış oldu bir bakıma..
şive ile konuşman benim için hiç sorun değil,
ama bu kadar dürüst oluşun ,dobra oluşun beni sana bağlıyor..
ne kadar çaresiz hissetti kadim kendisini, belki hayatında sayılıdır bu kadar çaresiz kalışı...havva ve arziyenin kocalarından doktor olayını duyduğu an hemen elçin anne bahanesiyle kendisini oraya atması..
ezoyu bırakan arabanın arkasından bakarak bir şeyler anlamaya çalışması, elçin annenin otele gelipde doktor meselesini anlattığı andaki sığındığı bahaneler ve ruh hali hepsi hepsi kadimin ezo için alev alev yandığının resimleriydi.
otelin önünde ezoyu o kadar sert fırçalamasının nedeni de kendi canının çok yanmasındandı..kıskançlığının acısını ezonun kalbini kırarak çıkardı..
ve ezonun her fırsatta kadimin gözüne bakmaya çalışması,
doktor emreye ha bre kadim bey- kadim bey muhabbeti yapması
otelde kadimin yanında gördüğü kadından kadimi kıskanması,
ezonunda kadim için dönülmez bir aşk deryasına düşmesindendi..
veeee balo gecesii...kadimin yağmurdan kaçarken tipiye, kara borana tutulması..
ezo olağanüstü güzeldi...
üstünde kadimin parasıyla alınan elbisesi, yanında kadimin rakibi doktor emre...
ezonun üzerinde elbisenin tamamını göremedik ..ama makyajıyla tam bir peri gibiydi, çok güzeldi ezom:happy0064
rhetbutler 19-09-07, 07:43 Dün BBO ile EG arasında mekik dokuyacağım demiştim.Ama durum hiçte öyle olmadı.Ezo ile Kadim'i görünce onlardan vazgeçip kanalı değiştiremedim.Aralarındaki atışma her geçen bölüm daha da keyifli oluyor.
Kadim, Ezoyu aşağılasa bile ona kızamıyorum.Yüreği farklı şeyler söylüyor dili farklı...
Aslında herşeyi yazmışsınız pek birşey kalmamış.En sevdiğim kısımları yazayım bende.Kadim'in ....boşuna uğraşma o sivri dili düzeltemezsin...dediği sahne ve Kadim'in Ezoyla çarpıştıktan sonra onu süzmesi...Kadim'in süzmesi gözgöze gelmelerinden daha çok hoşuma gitti.Artık haftaya tadınmaz yenmez olacak...
Bende Meryem, Seyit, Nur sahnelerinden hoşlanmıyorum.O sahnelerde zap yapmaktan kendimi alıkoyamıyorum.Ama Ballı Ağayı seviyorum.Onunla bir alıp veremediğim yok.Meryem'in klasik tabiriyle kötü yola düşmesi yakındır.
Nedim çapkın bir erkek.Ezoya aşık olmayabilir ama arı misali Ezoya da konar.Gelip geçici bişey olur onun ki.Ama abisinden bu şekilde bir öc almayı düşünüp işi uzatabilir.
Sycamore, yazı diğer başlıkta kalmış.Alıntılayamadım.Elçin Abla-Nedim arasındaki sorun için düşündüklerimin yanlış olduğunu dün akşam gördüm.Yüzyüze geldiklerinde bu görünüyordu.Ama senin dediğin gibi KAdim'e olan sevgi Nedim'in kıskanmasına sebep...
Bir de Nedim için daha iyi bir oyuncu bulunsaymış keşke.Bizim Ev diye çok eskilerden bir dizi vardı.Orda da aynı oynayamamazlıkvardı o kadar dizide oynattılar halal aynı.İlk bölümde (yeni sezonun ilk bölümünde) dublajsızdı ama şimdi dublajlı.Bu ses kendisine birkaç beden büyük geliyor.Konsantrasyonumu bozuyor.
Ehlocan, bende o çocukta bir gariplik sezdim.O yara izini göstermeden önce de vardı bu gariplik hissi.
Kadim'in başağrısı olduğunu duyunca aklıma ilk Hülya Koçyiğit ve Mustafa Alaboranın oynadığı ismini hatırlayamadığım bir film vardı o gelmişti.Mustafa Alaboranın karakterinin sürekli başı ağrıyordu, ciddi bir rahatsızlığı vardı.Birtek Hülya Koçyiğiyin oynadığı karakter ona iyi geliyordu.Ona masaj filan yapıyordu.Aklıma niyeyse hep o film geliyor...Nerden geliyor bunlar aklıma bilmem.Gereksiz herşey hafızamda...
GULBEYAZ76 19-09-07, 07:43 Nedimin Ezoyla ilgilendiğini hissetmedim ben ama hisseden birkaç kişi var.O sadece abisine kızarsa damarına basmak için Ezoya yakın davranabilir.Abisinin ona karşı zaafı olacağını anlamaya başladı.
Kadim Ezo ile karşılaşmamak için başım ağrıyor deyip gitti diye düşündük hep ama sevgili volvox'un dediği gibi acaba önemli bir rahatsızlığımı var..Sürekli başını tutuytyor belkide kazada öenmli bir darbe aldı :icon_whis:
Umarım ciddi bir durum değildir...DR.da yarım kalan tedaviden bahsetti... Erkekler Ağlamaz'da içimiz cız etti yeteri kadar birde burada aynı yarım kalmışlığa dayanamayız....
:img-fie::img-fie::img-fie::img-fie:
naaayır naaayır..ehlocan lütfen aklıma bile getirmeyin ..o sızıyı baya uzun bir düre duymuştum.:icon_sorr.aklıma geldikçe hala üzülüyorum..:icon_sorrbize aynı şeyi yapmazlar dimii..yapmazlar dimii:img-cray::img-cray:
nedim çözmeye dökmeye çalışıyor..zorluyor onu birşeyleri dışavursun diye...yapamıyor:icon_sorrama bence bu işi ezo başarıcak..
ya elçin anne hani kadim'in içini dışını biliyordu:icon_whiskadim'in halinden ezo dan etkilendiğini nasıl anlamadı..bide dr. la ezo nun çöpünü çatıyor:icon_sorr
Nedim'in abisine karşı olan davranışları o kadar da ters değil aslında..En azından işiylede ilgileniyor abisinden özür diliyor...Bence Ezo'yu Kadim'i kızdırmak damarına basmak için kullanmaz...Ama abisini tatlı talı kızdırabilir...(EZO ile ilfglendiğini farkederse)Herkes herşeyi konuşuyorda kimse Ezo Kadim bakışmalrındn atışmalrından birşey seinlemiyor hele mahalleli ve Elçin ablanın şimdiye çoktan birşeyler çakması lazımdı...
Bir zor aşkın pençesinde olanda Eylül belli Nedim'e aşık...
Meryem'in başına neler gelecek belli açıkcası o hikayeyi bir şekilde diskalifiye etseler keşke...Antep'ten geriye Ezo Dr.Emre ve Ballı ağa'nın kalamsı kafi :img-yes: :img-yes: :img-yes:
Belki Recep yine intihara kalkışırda Emre'nin gitmesi gerekebilir ve Ezo'yu eve Kadim'in götürmesi sözkonusu olur :icon_whis :icon_whis olurmu :icon_whis:icon_whis inşalalh olur :img-wink:
Sevgili rhetbutler dediğin gibi Kadim'in Ezo'yu süzmesi çok hoştu resmen tepeden tırnağa süzdü adam bu arada Pınar'ı tebrik etmek lazım gıcıklığına çirkin bir elbise alabilirdi gayet şık bir elbise beğenmiş :img-wink:
:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064
Gerçekten yine çok güzel bir bölüm izledik. Yani hem ezonun hemde kadimin adını koyamadıkları ,içten içe birbirlerini kıskandıkları dahada ötesi birbirlerinin gözlerindeki aşkları........
Kadim otele geri dönecek.Başağrısı bahane bence çalışanı ile aynı ortamda bulunmamak için uydurduğu bir bahaneydi .(erkekler ağlamazdaki şeyleri burada görmek istemiyorum . belki buda benim bahanem ama kadimin hasta falan olmasını istemiyorum )
Merak ettiğim o gece ezoyu doktordan nasıl kıskanacak, neler yapacak gerçekten çok merak ediyorum .Ezo'da bir içim su yani Kadimin kafası o gece iyice karışacak :good:
NOT : Kendime hala hayret ediyorum.Binbirgece gece fanatiğiyken nasıl olurda hiç zapping bile yapmadan Ezoyu izlerim .hayret bişi:img-wink::img-wink:
Nedim'in abisine karşı olan davranışları o kadar da ters değil aslında..En azından işiylede ilgileniyor abisinden özür diliyor...Bence Ezo'yu Kadim'i kızdırmak damarına basmak için kullanmaz...Ama abisini tatlı talı kızdırabilir...Herkes herşeyi konuşuyorda kimse Ezo Kadim bakışmalrındn atışmalrından birşey seinlemiyor hele mahalleli ve Elçin ablanın şimdiye çoktan birşeyler çakması lazımdı...
hewal cim herkes nedim den korkuyor ezo ya yeşillenecek diye ama ben dün gece özet tekrarını seyrederken de dikkat ettim kadim'in ilgisini ilk sezen nedim :img-wink:
elçin anne otele geldiğinde konu ezo ile ilgili dediğinde nedim hemen kadim'in gözlerine bakıp gülümsedi..nedim bence kıyak bile yapacak kadim'e..
abisine nispet olsun diye bir sarkma olayına girmez bence ..nedim'in abisiyle sorunu abisinin o na karşı mesafeli olması sadece..onu mevkii veya iş konusundada kıskandığını sanmıyorum..nedim düzgün bir çocuk bence:img-yes:
rhetbutler 19-09-07, 07:55 Herkes herşeyi konuşuyorda kimse Ezo Kadim bakışmalrındn atışmalrından birşey seinlemiyor hele mahalleli ve Elçin ablanın şimdiye çoktan birşeyler çakması lazımdı...
Ben Elçin Abla anladı diye düşünmüştüm.Ezo ile Dr.hakkındaki görüşleri durumu değiştirdi.Birde Kadim'in eskiden o kadar sık gitmemesinden sanırım sadece pazar yemeğine gidiyordu ama şimdi nerdeyse Elçin annenin evinden çıkmıyor olmasından da birşey anlamıyorlar.
Burnu düşse yerden almayacak Kadim'in Ezo'nun gelişini görmek için cama çıkması da büyük bir olaydı.Elçin Abla kaçırdı bunu da...
hewal cim herkes nedim den korkuyor ezo ya yeşillenecek diye ama ben dün gece özet tekrarını seyrederken de dikkat ettim kadim'in ilgisini ilk sezen nedim :img-wink:
elçin anne otele geldiğinde konu ezo ile ilgili dediğinde nedim hemen kadim'in gözlerine bakıp gülümsedi..nedim bence kıyak bile yapacak kadim'e..
abisine nispet olsun diye bir sarkma olayına girmez bence ..nedim'in abisiyle sorunu abisinin o na karşı mesafeli olması sadece..onu mevkii veya iş konusundada kıskandığını sanmıyorum..nedim düzgün bir çocuk bence:img-yes:
Evet bencede Nedim düzgün biri...Sadece çocukken yaşadıkları her ikisinde farklı izler bırakmış...Birde Kadim'in geçirdiği kaza var o kaza ile ilgili Nedim kendini suçluyor sanki ...Belki aralarındaki bu soğukluk çocukluktan değil kazadan sonra oluşmuştur...
Nedim'in abisine karşı olan davranışları o kadar da ters değil aslında..En azından işiylede ilgileniyor abisinden özür diliyor...Bence Ezo'yu Kadim'i kızdırmak damarına basmak için kullanmaz...Ama abisini tatlı talı kızdırabilir...(EZO ile ilfglendiğini farkederse)Herkes herşeyi konuşuyorda kimse Ezo Kadim bakışmalrındn atışmalrından birşey seinlemiyor hele mahalleli ve Elçin ablanın şimdiye çoktan birşeyler çakması lazımdı...
hıım evet sorun nedimde değil, kadimde..
kadim ailenin büyük erkek çocuğu olarak kendi isteklerini bir kenara atıp, babasının çizdiği yolda ilerlemiş..ve sonuç herkese karşı mesafeli olmaya çalışan, aslında sıcacık bir yüreğe sahip ama bir o kadar da yanlız bir adam kadim..özel hayatındada annelerinin başka bir adama kaçmasından başka kadınlardan bir darbe daha almış mı bilmiyoruz..
nedim kollarını açıp, bana sarıl, beni sevdiğini söyle dediğinde kadimi haklı yere eleştirdiğinde kadim oldukça soğuk davranmıştı..:img-pilot
nedim yaşının verdiği toylukla yaşadığı çevrenin kuralları içinde hoş vakit geçiren bir tip, kadimde kendisini olabildiğince kapatmaya çalışıyor..:img-yes:
şu anda tüm dünyası ezodan ibaret sanki..
GULBEYAZ76 19-09-07, 08:00 Kadim geçirdiği kazadan sonra araba kullanmıyormuş Nedim onun için endişelendi ve abisinden özür diledi abisi ona geçen hafta sarılmadığı halde bu hafta o abisine sarıldı.Ezo uğur getirdi Kadime sarılan sarılana.
Kadimin sağlığı tehlikede ise Nedim Ezodan abisini ikna etmesi için yardım isteyecektir.Ezonunda inadı inat onu doktora götürmeden peşini bırakmaz.Bakarsınız bu bölüm Kadimin doktoru ile tanışır ve kaynaşır.Bu da Ezonun işini kolaylaştırır.
Ben Elçin Abla anladı diye düşünmüştüm.Ezo ile Dr.hakkındaki görüşleri durumu değiştirdi.Birde Kadim'in eskiden o kadar sık gitmemesinden sanırım sadece pazar yemeğine gidiyordu ama şimdi nerdeyse Elçin annenin evinden çıkmıyor olmasından da birşey anlamıyorlar.
Burnu düşse yerden almayacak Kadim'in Ezo'nun gelişini görmek için cama çıkması da büyük bir olaydı.Elçin Abla kaçırdı bunu da...
yani nasıl kaçtı gözünden dimi:icon_whis
görürsünüzz..ilk çakan nedim ve kadim'e bunu ilk söyleyen de o olacak :img-icecr
elçin anladğı anda aman ben naaptım bide emre ile başgöz etmeye çalışıyorum diyecek..
bide elçin'in kızı var umarım oda kadim'e aşık çıkmaz:img-fie::img-fie:
Elçin abla kaçırdı zira kendiside Kadim kadar meraklıydı Ezo'nun dönüşünü görmek için :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Birde en başta Kadim Elçin ablaya konuşmak istediğini söylediğinde Ezo nasılda bozuldu :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Hediyeye teşekkür muhabbeti çok güzeldi...Kadim'in birkez daha dumur olduğu sahnelerden biriydi....
bence elçin anne kadimin durumunun farkında,
doktor olayını ezodan öğrendiğinde sen aslında krallara bile layıksın derken, doktora kapılma başkalarıda olabilir etrafına iyi bak demek istedi gibi geldi bana..
bence elçin anne kadimin durumunun farkında,
doktor olayını ezodan öğrendiğinde sen aslında krallara bile layıksın derken, doktora kapılma başkalarıda olabilir etrafına iyi bak demek istedi gibi geldi bana..
yok söğüt'üm eğer öyle olsa ezo emre ile aramızda birşey yok demesine rağmen otele kadar gidip kadim ile nedim den ricacı olmazdı..
elçin daha anlayamadı bence..
GULBEYAZ76 19-09-07, 08:09 Kadim Günaydın
Ezo Günaydın. Günaydın Osman Abi
Osman Günaydın Ezo
Kadim Bakar mısın? Elçin Abla dün sana birşey verdi mi?
Ezo Nasıı bişey?
Kadim Canım Osman'la göndermiştim
Ezo Allah Allah bu kadar önemli olan şey ne ki
Kadim Yani, küçük bir hediye işte
Ezo Ha o mu? aldım aldım.
Kadim Ha iyi iyi. Hiç belli etmiyor musun da, ne bileyim nazik hanımlar hediye alınca teşekkür ederler
Ezo Elçin Ablaya teşekkür ettim. O da Osman Abi'yle size yollayacaktı. ALMADINIZ MI?
Kadim Sen bişey mi söylemeye çalışıyorsun?
Ezo Bizim Entep'te nazik beyler hediye alınca gendileri verirler. İstanbul'un adeti başka demek. E yavaş yavaş öğreniyim gusura bakmayın. Eyi Günler..
Hediyeye teşekkür muhabbeti çok güzeldi...Kadim'in birkez daha dumur olduğu sahnelerden biriydi....
ay sorma, ben bayıldım hediye muhabbetine..
şoför getirdiğinde aslında bende tüh yaa keşke böyle olmasaydı derken,
ezo kadimi, değil hediyeyi şoförle gönderdiğine, anasından doğduğuna bin pişman etti...:img-hyste
çok zekice karşılık verdi kadime, tam anlamıyla şapa oturttu:img-hyste
ama garibim kadim belki de hayatında ilk defa bir kadına hediye almıştır..
birde insan çok beğendiği birinden utanırya kendisi veremez, ezilir büzülür, kadim birazda o durumdan kurtulmak için şoförle gönderdi..
e birde serde patronluk var elinde hediye paketi işçisinin kapısında...töbe töbeee... düşünememiştir kendisini..
hem seviyor, hem kendisine itiraf edemiyor,
hem kıskanıyor, hem kaçmaya çalışıyor, hem ezoyu başkalarının ilgisinden nasıl uzak tutacağının derdine düşüyor..zor valla çok zor kadimin işi:img-hyste
kadimin içinde bulunduğu durumu en iyi anlatan simge:dito
ayyyyyyyyyyyy simdi adam hastamı ya zaten erkekler AGLAMAZDADA HASTAYDI yarım kaldım o olunce nasıl yanı dedım olmazya hasta olmasın ezo gıbı aakıl hastası 0lsun
rhetbutler 19-09-07, 08:12 Elçin abla kaçırdı zira kendiside Kadim kadar meraklıydı Ezo'nun dönüşünü görmek için :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Birde en başta Kadim Elçin ablaya konuşmak istediğini söylediğinde Ezo nasılda bozuldu :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Ezonun oturmasına dahi izin vermedi.Bence Kadim Ezoyla sözlü olarak başa çıkamadığından böyle yöntemlere başvuruyor.
Teşekkür sahnesi çok iyiydi gerçekten.
Haa Elçin Abla Kadim'e hediye olarak üstünde başında birşey yok deyip onu teşvik ettiğinde gece elbisesinin gelmesi çok komikti.Daveti bağlamak için yapmışlardı gerçi....
Ben mi bir kötüyüm yaa...Nedim'den yine de bekliyorum bir hinlik...
Of...Annadınız siz onu.. Ben izleyemedim. Dedik ya yemek saati diye. Sanırım gece tekrar mı verdiler? Ben yine bir karın ağrısı ile uykuya daldım. Allahım nedir bu bahtsızlık. Malum siteden izlemek gibi bir lüksümde yok burada hoparlör mevcut değilim. Ah ağlasam mı sızlasam mı?? :( :( :(
yok söğüt'üm eğer öyle olsa ezo emre ile aramızda birşey yok demesine rağmen otele kadar gidip kadim ile nedim den ricacı olmazdı..
elçin daha anlayamadı bence..
hıımm olabilir..
ama iyi kalpli bir kadın olduğu kesin, bilmeden de olsa kadimin başını yaktı ezoya :happy0064
aslında bir ara kızının resimlerini gösterirken ben de eyvaaahhhh dedim..
kendi kızı doktor ya, nasıl olsa kadim gibi bir adam ezoya bakmaz, benim kızım gibi bir doktor varken gibi düşünmüş olabilir mi..
böyle şeyler yapıp da tadımızı kaçırmasalar..:icon_sorr
hıımm olabilir..
ama iyi kalpli bir kadın olduğu kesin, bilmeden de olsa kadimin başını yaktı ezoya :happy0064
aslında bir ara kızının resimlerini gösterirken ben de eyvaaahhhh dedim..
kendi kızı doktor ya, nasıl olsa kadim gibi bir adam ezoya bakmaz, benim kızım gibi bir doktor varken gibi düşünmüş olabilir mi..
böyle şeyler yapıp da tadımızı kaçırmasalar..:icon_sorr
aaa kız doktordu dimi...:img-piloteee emre de doktorr..:img-icecr
tamam elçin'in kızını da hallettik:icon_whis
aman kadim'e sarmasında..
babyofjackie 19-09-07, 08:31 birinci sezonunda Ezo nun ağzından hangi anlamlı hangi komik laf çıkacak diye onun replikleri için beklerken haftasını, bu kez de Kadim ne yapacak, nasıl davranacak diye beklerken buluyorum kendimi,,,
Son sahnesinde tıpkı o kül kedisi masalında ki gibi hissettim, bir peri geldi bir dokundu Ezo snderella oldu... saç baş elbisee makyaj,,, al sana sosyeteden fırlamış bir Ezo... Yok niye heyecan yaptım ki onu anlamadım..
Her zaman yapılır ya arabadan önce ayaklar görünür.. sonra yavaş yavaş yukarı doğru çıkar ve bir an önce yüzünü görmek istersiniz...
Bekle ki yüzünü görcez Ezo hanımın..De haydii de haydi diye diye bekledim ki en sonundaa ne zaman Kadim le çarpışıyor aha işte ancak o zaman gül cemalini görmüş oluyoruz...
Doktorun bakışları arasında iki aşığın bakışmaları ile nihayetlenen bir bölüm sonu ile artık herkesi önümüzde ki bölümde ki partiye bekliyikkk...de haydii geliin..
ezo ev süslemesiyle hiçte o kadar güzel olmamıştı... saçlarını salıp dalga dalga yapsa ve biraz daha hafif makyaj yapsa daha güzel olabilirdi... o kızın doğal hali daha güzel... ama bence bu ayrıntıyı bile bilerek yapmışlar yani ezonun abartılmış makyajını... bu arada bazı sahnelerden özellikle kadimin doktoruyla konuşma sahnesinden ve bi önceki parçada da nedimin kadime abi uzun süre sonra arabayı alınca şaşırdım falan demesinden ben kadimin bir süre psikolojik tedavi gördüğü sonucunu çıkardım... bu adamda bir anormallik var... bi tuhaf ... ilerde herşey açığa çıkacak... elçin anne anlatabilir yakında... :img-polic
Elçin annenin Kadim' den yana umudu yok ya ondan aklına getirmiyordur. Halbu ki dediğin gibi adam çat kapı bizimkilerde nedense :icon_whis demek burnu düşse almayacak !! çok hoş..
Yanlız az önce bölüm fotoğraflarına bakıyordum gülmek Kadim'e çok yakışıyor nasıl şirin nasıl tatlı..
................
hem seviyor, hem kendisine itiraf edemiyor,
hem kıskanıyor, hem kaçmaya çalışıyor, hem ezoyu başkalarının ilgisinden nasıl uzak tutacağının derdine düşüyor..zor valla çok zor kadimin işi:img-hyste
kadimin içinde bulunduğu durumu en iyi anlatan simge:dito
Ay acıdım ya gerçekten işi çok zor garibimin
Kadim belkide hissettiklerini Elçin annenin anlamasını istemiyordur.
Çünkü ne zaman üçü bir arada olsa Kadim Ezo'yu istemiyor.
Bence de Kadim'in rahatsızlığı psikolojik olabilir...
Fiziksel bir rahatsızlığı olsa tedaviyi neden bıraksın diğerinde tedavi uzun bir süreç gerektiriyor çünkü kendini iyi hissetmiş ve yarım bırakmış baksanıza...
Of...Annadınız siz onu.. Ben izleyemedim. Dedik ya yemek saati diye. Sanırım gece tekrar mı verdiler? Ben yine bir karın ağrısı ile uykuya daldım. Allahım nedir bu bahtsızlık. Malum siteden izlemek gibi bir lüksümde yok burada hoparlör mevcut değilim. Ah ağlasam mı sızlasam mı?? :( :( :(
bende ilk bi saatini seyredemedim misafir vardi... ben eg bu sezon basladim serhat t.in buyuk payi var tabii gecen sezon bbg aralarinda bakiyordum ama konusu agir geldiği filminden bile cok etkilenmis biri olarak diziyi seyredemiyordum... iste arada nurgulun oyunculugu icin bakiyordum ama bu sezon serhatla beraber basladim..ve iyiki baslamisim gercekten hic sikilmadan seyrediyorum,insallah degeri herkes tarafindan cok daha iyi anlasilir.. ozellıkle kadim ezo sahneleri super yeni mahalle zaten elçim anne-ki adını hatırlayamadım- oda baslibasina super. yalniz umarim nedimide ezoya asik yapmazlar cok yakin iki kardes arkadas arasinda bile bu tarz seyleri hic sevmiyorum birde aşçının kızıda nedime asık galiba yani umarim bu guzel hikayeyide dolamac ask 3lemelerine 4lemelerine goturmezler...
arkadaşlar bu ezo gelinin 32. bölümüün ü gösteren siteler var mı
şimdi önümüzde ki haftaa snderella Ezo nun doktorla dans teşrifini izlerken bir yanda da Kadim in kıydan bucaktan onları izleyişine bakıcazz..Bu arada bir şey olurmuş bir bakarız Kadim le Ezo dans ediyor..Hayır nasıl edecekler diye sormayın...Kapı önündee onları çarpıştırıp böylee uzun uzun bakıştıran senaristler buna da bir hal çare bulurlar deyiiimm ben...
şimdi önümüzde ki haftaa snderella Ezo nun doktorla dans teşrifini izlerken bir yanda da Kadim in kıydan bucaktan onları izleyişine bakıcazz..Bu arada bir şey olurmuş bir bakarız Kadim le Ezo dans ediyor..Hayır nasıl edecekler diye sormayın...Kapı önündee onları çarpıştırıp böylee uzun uzun bakıştıran senaristler buna da bir hal çare bulurlar deyiiimm ben...
Aslında buna en kolay çözüm doktor beyimizin acil bir hastasının olması olabilir.
Ve sindirellamız mendabur507:) ile başbaşa kalır ondan başka tanıdığıda yok zaten gecenin sonunda da onu eve bırakacak yine sadece Kadim olacaktır...
Ah ne güzel olur senaristler lütfen duyun sesimizi:icon_whis
herkese günaydın:img-wink:yine çok güzel bir bölümdü :img-yes:halaetkisindeyi:img-wink:ve meraktan ölücem::icon_sorrhafta beklemek çok zor:icon_whisaklımama bişey takıldi :icon_sorrkadim in kız arkadaşı ezo ya gece elbisesi almasının sebebi ezo küçük gordüğü için olabilirmi:icon_whis ezo onun gozunde fakir sıradan biri neden gece elbisesi alsın:img-wink:neyse aklıma takıldı işte:img-pilotbo arada seyt in barı annemin iş yeri annemin söyldiğine göre 30 bölüm barda çekeceklermiş:happy0064yani dizi baya sürecek:img-icecr
herkese günaydın:img-wink:yine çok güzel bir bölümdü :img-yes:halaetkisindeyi:img-wink:ve meraktan ölücem::icon_sorrhafta beklemek çok zor:icon_whisaklımama bişey takıldi :icon_sorrkadim in kız arkadaşı ezo ya gece elbisesi almasının sebebi ezo küçük gordüğü için olabilirmi:icon_whis ezo onun gozunde fakir sıradan biri neden gece elbisesi alsın:img-wink:neyse aklıma takıldı işte:img-pilotbo arada seyt in barı annemin iş yeri annemin söyldiğine göre 30 bölüm barda çekeceklermiş:happy0064yani dizi baya sürecek:img-icecr
ay ciddimisin işte bu güzel bi haber demek ratingler tavan yapmış oley be:happy0064
Yani Ezo'nun o elbiseden daha farklı elbiselere ihtiyacı vardı neden o tarz bir elbise aldı bende anlam verememiştim birde acaba elbise alınırken Kadim ordamıydı.
Ayrıca Emre Ezo'yu davet eidyor ama nasıl bir kıyafetle geleceğini hiçmi düşünmedi Kadim'in yaşadığı şaşkınlığın katbekat fazlasını Emre'nin yaşaması gerekirdi :img-wink:
herkse mrb cok güzel bir bölümdü kadim ezoyu nasıl ağlattı öyle ama iyi oldu kadın hırs yaptı cok güzel giyindi geldi otele ayy allahım o ne karsılasmaydı öyle bu bölümü bir daha izlemek istiyorum bakıslar bakıslar ahh ahh kadimin ezoya bakısı off cok güzel olacak haftaya
arkadaşlar dünkü bölüm süperdi herkesin bildiği gibi kesin yanıklar birbirlerine eee bizde nasıl gelişecek bu aşk die şimdiden teoriler üretiyoruz
bence kadimin kardeşi nedim olayı anlayacak ve bu ikisinin arasını yapacak nasıl bilemiyorum ama mesela kendi ezoya yaklaşıp sanki sevimiş gibi yapcak abiside kızacak
hıı aklıma gelmişken kadim öyle kolay kolay söyleyemeyecek kendisi patron ya şimdi çevreler bunu duyarsa aaaaa hizmetçiye aşık olmuş diecekler eee bi uçtanda rezil olma durumu var kadime göre
zaten kardeşi aşık olsa onun utanıp sıkılacak bi durumu da yok başına buyruk zaten
Ezo'ya elbiseyi Kadim almadı ki, bayan arkadaşından rica etti. Elbise, çanta ayakkabı falan dedi.
Kadim ne alındığını görmedi yani.
Yani Ezo'nun o elbiseden daha farklı elbiselere ihtiyacı vardı neden o tarz bir elbise aldı bende anlam verememiştim birde acaba elbise alınırken Kadim ordamıydı.
Ayrıca Emre Ezo'yu davet eidyor ama nasıl bir kıyafetle geleceğini hiçmi düşünmedi Kadim'in yaşadığı şaşkınlığın katbekat fazlasını Emre'nin yaşaması gerekirdi :img-wink:
o elbiseden daha farklı elbise bir sürü ezoda ..renk renk çiçek çiçek desen desen..allısı güllüsü morlusu :img-hyste
elbiseyi o manken kız; adı pınardı sanırım o aldı.kadim şık birşeyler olsun gibi birşeyler söyledi..kadim elbise almak için pınarla gitmedi..pınar kafasına göre aldı yani..
o elbiseden daha farklı elbise bir sürü ezoda ..renk renk çiçek çiçek desen desen..allısı güllüsü morlusu :img-hyste
elbiseyi o manken kız; adı pınardı sanırım o aldı.kadim şık birşeyler olsun gibi birşeyler söyledi..kadim elbise almak için pınarla gitmedi..pınar kafasına göre aldı yani..
Biliyorum Kadim gitmedi ama PINAR'ın illede gece elbisesi almasındaki gaye giyemeyecek olmasınımı düşünmesiydi acaba..Pınar'da ne Pınar'mış bizi iyi sinir etti..Eminim birisi var ki o daha çok gıcık olmuştur :img-hyste halbuki biz Pınar'ları severiz dimi söğüt'cüğüm :img-wink: :img-wink:
Aslında buna en kolay çözüm doktor beyimizin acil bir hastasının olması olabilir.
Ve sindirellamız mendabur507:) ile başbaşa kalır ondan başka tanıdığıda yok zaten gecenin sonunda da onu eve bırakacak yine sadece Kadim olacaktır...
Ah ne güzel olur senaristler lütfen duyun sesimizi:icon_whis
Şimdi bunlar dans ederlerken Kadim bu heyecana yenik düşüp kalp çarpıntısına engel olamaz ve hazır doktorlarda varken birden bire bayılırmış,,,
Ezo neye uğradığını şaşırırmış,,Doktoru da orda nasılsa Kadim in,,,
Sonra hastaneye falan kaldırlırmış..Ezo o elbiseyle hastanede sabahlara kadar onu beklermişş,,
Veya dans edemeyişlerinin stresi ile de kendni kaybetmiş olabilir Kadim,,bir anda baş ağrısı ile kendini kaybedermiş Doktoruda yanında hemen hastane,gerisini yukarda hayallemiştim..
deyim....
Biliyorum Kadim gitmedi ama PINAR'ın illede gece elbisesi almasındaki gaye giyemeyecek olmasınımı düşünmesiydi acaba..Pınar'da ne Pınar'mış bizi iyi sinir etti..Eminim birisi var ki o daha çok gıcık olmuştur :img-hyste halbuki biz Pınar'ları severiz dimi söğüt'cüğüm :img-wink: :img-wink:
ismi mevzu bahis değil tabi ama evet biz Pınar'ları severiz aslında:img-hyste
allahtan bizimki öyle ultra süper mini giyinmiyor...
hakikaten yaa, ne görgüsüz, ne terbiyesiz bir kadındı o öyle..ellerin temizdi dimi demesi, kadimin ona şaşkınlıkla bakması,
ezonun kadimin gözüne bakarak,müsade istemesi ve akabinde taşı gediğine koyması;
-evet temizdi ama şimdi yıkamam gerekecek..:img-hyste
gerçekten ne düşündü acaba öyle bir gece elbisesi seçerken?
nasıl olsa giyecek bir ortam bulamaz..evde tek başına giyer, aynada kendi kendine bakar, o kıyafeti giyse giyse ancak kendisi gibi basit insanların arasında giyer, ama ben kadime ve kadim gibilere daha yakınım.bunları düşünür beni kıskanır mı dedi..acaba..
çatlak ya herşey bekleniyor:icon_sorr
ismi mevzu bahis değil tabi ama evet biz Pınar'ları severiz aslında:img-hyste
allahtan bizimki öyle ultra süper mini giyinmiyor...
hakikaten yaa, ne görgüsüz, ne terbiyesiz bir kadındı o öyle..ellerin temizdi dimi demesi, kadimin ona şaşkınlıkla bakması,
ezonun kadimin gözüne bakarak,müsade istemesi ve akabinde taşı gediğine koyması;
-evet temizdi ama şimdi yıkamam gerekecek..:img-hyste
nasıl olsa giyecek bir ortam bulamaz..evde tek başına giyer, aynada kendi kendine bakar, o kıyafeti giyse giyse ancak kendisi gibi basit insanların arasında giyer, ama ben kadime ve kadim gibilere daha yakınım.bunları düşünür beni kıskanır mı dedi..acaba..
çatlak ya herşey bekleniyor:icon_sorr
pınar kadimin sefgilisi mi oluyo ki ?
resim ve repliklerden dizi özeti çıkarmaya çalışıyorum da ascuk
Otelde kataloğ çekimi için gelen mankenlerden Kadim'e en yakın olanı...Pek sevgilisi demiyelim hatun Kadim'e kafayı takmış...Yani Kadim gibi biri görüntü var ses yok bir kadın yerine Ezo gibi bir kadını daha çok yakıştırır/yakıştırmalı kendine....
Hele Barda otururlerken Kadim'in ortamdan kaçar gibi gitmesi tam seyirlikti :img-hyste :img-hyste :img-hyste
çok şükür sevgilisi filan değil o sevimsiz şey , sırnaşıyo sadece . öf öf..
neler oldu neler uzun uzun anlatayım mı sana ben hala akşamki bölüm hızımı alamadım da :)
Bu arada reytingler ne zaman belli olacak ??????
Hediye siparişi sırasında şöförün Ezo için söylediklerini hatırlayan varsa yazar mı lütfen ? ben kalp çarpıntılarım arasında orasını hafızama alamadım da .
çatlak ya herşey bekleniyor:icon_sorr bence de böyle düşündü giyecek yer bulamasın köylü diye küçümsemiştirde :img beee:
ya ballı ağa aşık falan değildir demii ezo yaa.. olmaz dimii.. dr ile kadim bile yetiyo bize bide ballı ağa nayıııır nolamazz
yok annem değil
yanii kız ööle sanıyo olabilir tabide
kadim biraz soğuk her zamanki gibi her fırsatta arazi oluyor..
annem sana da yazık tekrarı hemen verilsede çözsen :img-icecr
neler oldu neler uzun uzun anlatayım mı sana ben hala akşamki bölüm hızımı alamadım da :)
Hediye siparişi sırasında şöförün Ezo için söylediklerini hatırlayan varsa yazar mı lütfen ? ben kalp çarpıntılarım arasında orasını hafızama alamadım da .
Sanırım şöyleydi:
1,65 boylarında zayıf hem güzel hem şirin :img-wink: :img-wink:
Hatta Kadim arabaya binerken demek hem güzel hem şirin dedi :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Akşam hangi arkadaş yazdı anımsamıyorum adını ama yani KADİM'in son sahnedeki kıyafeti dahası gömleği neydi öyle...Her zaman güzel giyinen adam olmamış :hıh beğenmedim :)
bence de böyle düşündü giyecek yer bulamasın köylü diye küçümsemiştirde :img beee:
ya ballı ağa aşık falan değildir demii ezo yaa.. olmaz dimii.. dr ile kadim bile yetiyo bize bide ballı ağa nayıııır nolamazz
Benim bildiğim Ezo için onun da eskiden kalma bi gönül yarası var... platonik olayı... Talibi çok Ezo' muzun :img-wink:
GULBEYAZ76 19-09-07, 10:20 bence de böyle düşündü giyecek yer bulamasın köylü diye küçümsemiştirde :img beee:
Malesef canım ballı ağada aşık Ezoya.Koskoca ağa Ezo hastayken uyuyamadı ona kendi elleriyle çay yaptı acemi aşıklar gibi çayı devirdi heyecandan.
istanbul_aşığı 19-09-07, 10:21 bence de böyle düşündü giyecek yer bulamasın köylü diye küçümsemiştirde :img beee:
ballı ağa da maalesef aşık ezoya ömeri de sırf ezoya olan aşkı için ıraka postaladı ezonun zaten doktora ilgisi olmadığını biliyor onun için asıl rakip ömerdi rakibini safdışı ettiğini sandı ama yanıldı şimdi karşısında ömerden çok daha güçlü bir rakip var 517 kadim yani ezonun tek ve gerçek aşkı:img-in_lo:img-wink::img-yes:
Sanırım şöyleydi:
1,65 boylarında zayıf hem güzel hem şirin :img-wink: :img-wink:
Hatta Kadim arabaya binerken demek hem güzel hem şirin dedi :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Akşam hangi arkadaş yazdı anımsamıyorum adını ama yani KADİM'in son sahnedeki kıyafeti dahası gömleği neydi öyle...Her zaman güzel giyinen adam olmamış :hıh beğenmedim :)
ay demek öyle dediiii :img-in_lo çok sağol.
aynı şeyi bende düşündüm çok kötüydü , her zaman çok şık olduğu içinde acayip gözüme batmıştı.
ballı ağa da maalesef aşık ezoya ömeri de sırf ezoya olan aşkı için ıraka postaladı ezonun zaten doktora ilgisi olmadığını biliyor onun için asıl rakip ömerdi rakibini safdışı ettiğini sandı ama yanıldı şimdi karşısında ömerden çok daha güçlü bir rakip var 517 kadim yani ezonun tek ve gerçek aşkı:img-in_lo:img-wink::img-yes:
Ballı Ağa'da aşık demek...Ezo'nun Antep ve oradaki kişiler ile olan ilişkilerinden bi haberim ...3 bölümdür izliyorum ve bu bölümlerde Ballı'nın Nur'a aşık olduğunu düşündüm...ama aralarındaki ilişkiyi anlamadım:)....Doktor Ballı'nın elini tutan Ezo'yu görünce bi rahatsız oldu ,Ezo'yu eve bırakmak için bayağı dil döktüler....Doktor Ballı'nın Ezo'ya aşık olduğunu biliyormu yoksa?
böhüüü. :img-cray:
yaaa nie kii..:icon_sorr ballı ağaya yazık seviom onu ben :img-icecr
ben gerçi hala nur'a aşık diye düşünüyordum ama dün akşam baya bi açık etti kendini..nur da az fetten değilmiş yani ulen ne güzel bal gibi adam otur işte dizinin dibinde ne diye oğlunu ayartırsın..
recep karakteride dahil olsun iyileşip..zira ruhi sarı'yı pek bi severim:img-icecr
istanbul_aşığı 19-09-07, 10:31 Ballı Ağa'da aşık demek...Ezo'nun Antep ve oradaki kişiler ile olan ilişkilerinden bi haberim ...3 bölümdür izliyorum ve bu bölümlerde Ballı'nın Nur'a aşık olduğunu düşündüm...ama aralarındaki ilişkiyi anlamadım:)....Doktor Ballı'nın elini tutan Ezo'yu görünce bi rahatsız oldu ,Ezo'yu eve bırakmak için bayağı dil döktüler....Doktor Ballı'nın Ezo'ya aşık olduğunu biliyormu yoksa?
ilk sezonu parparça izledim o da sırf annem izliyor diye hatırladığım kadarıyla ballı ağa nura delicesine aşıktı hatta onunla evlenmeyi bile düşünüyordu ama nur ve recep de birbirlerine aşıklardı hatta bu olay ortaya çıkınca ballı recebi dövüp nura silah çekmişti ve evine döndüğü zaman yanlışlıkla kendi oğlunu yaralamıştı.
daha sonrasında ise hayatına ezo girdi oğluyla barıştı ve ezoya aşık oldu nuru görünce allak bullak olmasının sebebi bu neredeyse onun yüzünden öz oğlunu kaybediyordu nuru görünce geçmişteki kötü günlerini hatırladı sadece onun gönlü artık ezoda ama zerre kadar şansı yok çünkü kadim çok çok güçlü bir rakip herşeyden önce ezonun yüreğine sahip olduğu için
böhüüü. :img-cray:
yaaa nie kii..:icon_sorr ballı ağaya yazık seviom onu ben :img-icecr
ben gerçi hala nur'a aşık diye düşünüyordum ama dün akşam baya bi açık etti kendini..nur da az fetten değilmiş yani ulen ne güzel bal gibi adam otur işte dizinin dibinde ne diye oğlunu ayartırsın..
recep karakteride dahil olsun iyileşip..zira ruhi sarı'yı pek bi severim:img-icecr
Bak sen Nur'un yaptığına....adam o yüzden köpürüp duruyor demek ki...Antep maceraları bayağı karışıkmış...Kadim varken ikisininde şansı yok...büyük aşklar kavgayla başlar sözü Kadim ve Ezo'nun durumuna cuk diye oturdu...
ilk sezonu parparça izledim o da sırf annem izliyor diye hatırladığım kadarıyla ballı ağa nura delicesine aşıktı hatta onunla evlenmeyi bile düşünüyordu ama nur ve recep de birbirlerine aşıklardı hatta bu olay ortaya çıkınca ballı recebi dövüp nura silah çekmişti ve evine döndüğü zaman yanlışlıkla kendi oğlunu yaralamıştı.
daha sonrasında ise hayatına ezo girdi oğluyla barıştı ve ezoya aşık oldu nuru görünce allak bullak olmasının sebebi bu neredeyse onun yüzünden öz oğlunu kaybediyordu nuru görünce geçmişteki kötü günlerini hatırladı sadece onun gönlü artık ezoda ama zerre kadar şansı yok çünkü kadim çok çok güçlü bir rakip herşeyden önce ezonun yüreğine sahip olduğu için
teşekkür ederim...
yok annem değil
yanii kız ööle sanıyo olabilir tabide
kadim biraz soğuk her zamanki gibi her fırsatta arazi oluyor..
annem sana da yazık tekrarı hemen verilsede çözsen :img-icecr
Otelde kataloğ çekimi için gelen mankenlerden Kadim'e en yakın olanı...Pek sevgilisi demiyelim hatun Kadim'e kafayı takmış...Yani Kadim gibi biri görüntü var ses yok bir kadın yerine Ezo gibi bir kadını daha çok yakıştırır/yakıştırmalı kendine....
Hele Barda otururlerken Kadim'in ortamdan kaçar gibi gitmesi tam seyirlikti :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Eyvallah bacılarım hocalarım bilumum kardeşlerim..
Aman iyi sevgilisi olsa daha bela. En azından yırttık buradan.
Valla yasık bana da.. En kısa zamanda nolurr yayınlasınlar yaf.
Sahurda bile izlerim yane :)
neeeeeee:img-pilotsen neler diisin:img-swoon
demek öylee.ne nur muş beaa:img-polic
e peki bu irecep meryem kuş beyinlisiyle nasıl evlendii:icon_whis
anlatırsan çok sevinirim:img-blush:img-in_lo
Bende Recep kimdi diye düşünüyordum. Geçen sezon Ruhi Sarı'yı fragmanlardan görmüşlüğüm var ama dizideki adını bilmiyordum.
Ballı ağanın da ezoyu beğendiği çok açıktı zaten.Ezo yüzünden dizide adam kalmayacak:) Doktor bile anladı yani. Doktor da ne açık göz öyle. Ezoyu kim sevse, Ezo kimi sevse ilk o anlıyor. Aslında acıyorum doktora ama Kadim favorim ne yapayım. Zaten doktorun ezoyu beğenmesinin en büyük sebeplerinden biri başka hanım arkadaşının olmamış olması. Belki ileride olur o da ezoyu unutur.
Bence Kadim'in fiziksel değil psikolojik rahatsızlığı var. Araba kazası falan. Zaten başka türlü hastalığı olsa o kadar uzun süre tedaviyi bırakamaz. Bir de doktora ben doktor-hasta ilişkisi sevmiyorum. Arkadaş olmak daha iyi dedi. Başının ağrımasının sebebi hem iş hem de eski problemleri olabilir. Zaten 2. baş ağırısı bana bahane gibi geldi.:icon_whis
Nedim'e gelince onun nasıl bir karakter olduğunu henüz çözemedim. Tam olarak iyi biri gibi gelmedi. Ama kötü de değil. Onun sorunu abisinin birden bire kaybolan güveni. Abisiyle böyle bir sorunu varken bir de Ezo'yu kullanmaz bence.
Bencede o Pınar denilen kişi (kişinin açılımı belli:)) sıf Ezo giyemesin diye aldı elbiseyi. Kadim'in ne aldığından haberi yok:) Eğer bununla ilgili bir pot kırarsa koparım ben:)
Yazık kadime ya hem aşık ol hem de kendine bile çaktırmamaya çalış:)
dünkü bölüm çok ama çok güzeldi ya. kendimden geçtim diyebilirim. hele o son sahne yok mu mükemmeldi tek kelimeyle.
o baş dönmelerine acayip sinir oluyorum zaten. zaten erkekler ağlamazdan alışık serhat tutumluer bu baş dönmelerine ama biz alışamadık sürekli bir hastalık çıkartıyorlar başımıza bende sinir oluyorum haliyle.
aşık mithat(sahra)'dan sonra aşık kadim görmek en büyük arzum. serhat tutumluer bu aşık rollerini hakkıyla oynar herzaman. bizde ekran başında mest olmuş bişekilde izleriz inşallah..
Bencede o Pınar denilen kişi (kişinin açılımı belli:)) sıf Ezo giyemesin diye aldı elbiseyi. Kadim'in ne aldığından haberi yok:) Eğer bununla ilgili bir pot kırarsa koparım ben:)
Elbise ile ilgili pot kırmasın ya...O sahnede Kadim'e kesin gülerizde Ezo için üzülürüz...Ne düşünür Ezo..Aldığı hediyeyi şöförle gönderdi diye bozuldu birde bir başkasına hemde o gıcık hatuna aldırdığını öğrense çok üzülür ki kıyamam Ezo'ya üzülmesin :img-yes:
...................Bencede o Pınar denilen kişi (kişinin açılımı belli:)) sıf Ezo giyemesin diye aldı elbiseyi. Kadim'in ne aldığından haberi yok:) Eğer bununla ilgili bir pot kırarsa koparım ben:)
Yazık kadime ya hem aşık ol hem de kendine bile çaktırmamaya çalış:)
ya dimiii bide o var . Şimdi bizimki dayanamaz kesin geri döner o arada bu konuda bi pot kırmaz inşallah.
Kadim aşık aşık da daha kendi bile farkında değil ya zaten o yüzden bu kadar hırçın :img-wink:
Bu arada gelecek bölüme kadar biz nasıl bekliycez ???? Meraktan sefil oldum. Kadim partiye nasıl dönecek ( hiç şansı yok tabi ki dönecek !!!! )
sonra Ezo ' yu kimden nasıl sakınayım diye deli olacak... partiden sonra yine kim kime nasıl laf yetiştirecek ???
Bu reytingler nerde kaldı ??
ya dimiii bide o var . Şimdi bizimki dayanamaz kesin geri döner o arada bu konuda bi pot kırmaz inşallah.
Kadim aşık aşık da daha kendi bile farkında değil ya zaten o yüzden bu kadar hırçın :img-wink:
Bu arada gelecek bölüme kadar biz nasıl bekliycez ???? Meraktan sefil oldum. Kadim partiye nasıl dönecek ( hiç şansı yok tabi ki dönecek !!!! )
sonra Ezo ' yu kimden nasıl sakınayım diye deli olacak... partiden sonra yine kim kime nasıl laf yetiştirecek ???
Bu reytingler nerde kaldı ??
Partiye kesin dönecek dönmezse çatlar:) Hatta dans bile edecekler ben eminim
Reytingler eklenmiştir arkadaşlar:img-wink:
istanbul_aşığı 19-09-07, 10:52 TELE - BAROMETRE
HEDEF KITLE : A/B
18 EYLÜL 2007 SALI
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 BINBIR GECE [NET] KAND 16,50 45,90
2 MARSILYA-BESIKTAS [NET] STAR 15,90 44,10
3 BINBIR GECE (OZEL) [NET] KAND 6,70 18,00
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,10 18,40
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,60 16,10
6 EZO GELIN [NET] SHOW 4,60 12,70
7 BENDEN BABA OLMAZ [NET] STAR 4,50 12,70
8 SPOR GUNDEMI KAND 4,40 14,00
9 SAMPIYONLAR LIGI OZEL PROG.(MAC SONU) STAR 4,20 15,70
10 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 3,60 13,20
TOTAL
18 EYLÜL 2007 SALI
NO PROGRAM ADI KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 MARSILYA-BESIKTAS [NET] STAR 13,70 41,70
2 BINBIR GECE [NET] KAND 12,00 35,40
3 EZO GELIN [NET] SHOW 5,90 17,20
4 BINBIR GECE (OZEL) [NET] KAND 5,50 15,80
5 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,40 16,10
6 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,30 15,30
7 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,10 14,30
8 SAMPIYONLAR LIGI OZEL PROG.(MAC SONU) STAR 3,50 14,70
9 SPOR GUNDEMI KAND 3,50 11,40
10 OGLUM ICIN [NET] SHOW 3,40 10,40
bu bölümün hakkı kesinlikle birincilikti
papatya363 19-09-07, 10:54 arkadaşlar rica etsem kadim, ezonun doktorla yemeğe gittiğini öğrendiği sahneyi kaçırdım izliyemedim acaba yazabilirmisiniz
first lady 19-09-07, 10:55 totalde iyiyiz ama ab kötü yaaaaa.sinir oluyorum şu binbirgece'ye.şeytan gibi çıktı ezonun karşısına ya:icon_sorr
bence de kesin dönücek kadim.ama inşallah nedimle ezo dans etmez.kıyamam ben kadim'e.zaten yüzü gülmüyo dertli garip:icon_sorr:icon_sorr.bide kardeşi bela olmasın başına.zaten kardeşi biraz tutarsız bi tip.bence bi iş açıcak başına:img-polic
papatya363 19-09-07, 11:01 reytingler tahmin ettiğim gibi geldi ama birinciliği sonuda kadar hakediyo ezo gelin şu binbirgecede neymiş böyle ya ne buluyolar bukadar izlicek
reytingde sıramız aynı 3. ama oranlar biraz düşmüş saati pek iyi olmadı gene eski saatine alsalar gerçi bu maçlar devam ettiği sürece hep 8 de verirler
Dans sahnesi olmaz gibime geliyor hele Kadim'le hiç olmaz
Klişe ama şöyle birşey olabilir:
Ezo ortamdan sıkılır bir yandanda kendini o elbiselerin içinde rahat hissedemez ortamdan uzaklaşır uzaklaştığı yerde de kadim'le karşılaşır:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo...Kadim kesin laf sokar Balı ağa ile konuşurken gördü ; doktorun evinden geldiğini gördü; şimdide geceye katıldı bu konuyla ilgili kesin bir laf söyler ve Ezo ağzının payını verir :img-wink: :img-wink:
Arkadaşlar bu arada yarın saat 21:30'da tekrar gözüküyor. Ama pusulu dizi var 21:30'da başlamayabilir. Yine de beklerim ben.
Ezo'nun Kadim'e sarılmasından sonra eve birlikte girişlerini ve hallerini izlemek isterdim.olmadı ama en azından bölümü geçiştirmediler...tamam dedim birlikte çay keyfi yapacaklar o da Kadim'e takıldı...
Elçin: Tamam iç bir çay gidersin kızım. Bak hepimiz perişan olduk. Gel otur şöyle. Gel
Kadim: Bende çok kalmayacam Elçin Anne. Seninle kısa birşey konuşacaktım.
Ezo: Çayın altını gıstıydım. Sen bakarsın
Ezo'nun keyfi kaçtı ama Kadim'in alacağı hediye mevzusunu konuşacak olması yaptığını hoş gösterebiliyor sesinin tonu biraz yumuşak olsaydı daha iyi olurdu ama Kadim bu..olacak o kadar...
Elçin: Senden korktu. İnsan bir otursana der yavrum. A çocukkende böyleydin sen korkuturdun arkadaşlarını. Hani içini bilmesem
Kadim: O benim arkadaşım değil Elçin Anne, ayrıca konuşmak istediğim konu onunla ilgili
Elçin: O dediğin EZO yani
Kadim: Neyse canım tuhaf bir isim pek alışamadım zaten
Elçin: Alış, çünkü ben bu Ezo kızı çok seviyorum. Eee neymiş Ezo'yla ilgili konu...
Ezo'nun ismini söyleyememe durumu kesinlikle bilinçli yaptığı bir şey...ilgilenmiyor,önemsemiyor gibi duracak ya...ama Elçin anne ile olan konuşmasında Ezo'yu merak ettiğini gösteren söz ve davranışları gizlemeyi beceremiyor...Elçin'in verdiği cevap çok iyi oldu..Ezo için söylediği sözü çok sevdim..
Elçin: Bak meyve bahçesindeki ağaçlar birbirine benzer. Aynı yağmurla ıslanırlar, aynı güneşle beslenirler ama meyvelerin hepsi aynı olgunlaşmaz. Kimi şeker gibi ballanır, kimi de hep yavan kalır.
Ezo'nun sinirinden sarfettiği sözleri ve sahneyi görünce iyi Kadim öyle davranmış dedim...
Ezo: Senlen bişey konuşacaktım Elçin Anne. Konuşacaksan konuş bağa ne. Bura senin otelin mi? Sen kimi kimin evinden koviyin. Kimi kimin evinden kovuyorsun. Oturup senle çay içecek kadar kafayı yemedim. Elçin Abla olmasa gereceydim...Verecektim ağzını payını ama Burnu büyük, kendini beyenmiş sende. Sanki bi sensin biz adam deyilik. değiliz,değiliz Mendebur. Neyse ney ne uğraşıyım elim adamıyla
Sinirden söylenmesini, Kutsal Usta'nın söylediklerini hatırlayarak konuşmasını düzeltmeye çalışması Elçin anne'nin mendebur kelimesinin peşinden aynı sözü sarfetmesi çok hoş sahnelerdi..Elçin'in sana benziyor ne yapacağız şimdi sözü Kadim'in zihninde birşeyleri çağrıştırmıştır..elbise almasını tavsiye etmeside yerinde oldu...Hediyeyi kendisinin vermesi daha güzel olurdu...hem yaptığı için ödüllendirmeye çalış hemde ödülü araya aracılar koyarak ver...tuhaf bir durum..Ezo'nun karşısına elinde hediye ile çıkmaya cesaret edemedi..hediyenin ulaşıp ulaşmadığını Ezo ile konuştuğu sahne çok güzeldi...
Kadim: Günaydın
Ezo: Günaydın. Günaydın Osman Abi
Osman: Günaydın Ezo
Kadim: Bakar mısın? Elçin Abla dün sana birşey verdi mi?
Ezo: Nasıı bişey?
Kadim: Canım Osman'la göndermiştim
Ezo: Allah Allah bu kadar önemli olan şey ne ki
Kadim: Yani, küçük bir hediye işte
Ezo: Ha o mu? aldım aldım.
Kadim: Ha iyi iyi. Hiç belli etmiyor musun da, ne bileyim nazik hanımlar hediye alınca teşekkür ederler
Ezo: Elçin Ablaya teşekkür ettim. O da Osman Abi'yle size yollayacaktı. almadınız mı?
Kadim: Sen bişey mi söylemeye çalışıyorsun?
Ezo: Bizim Entep'te nazik beyler hediye alınca gendileri verirler. İstanbul'un adeti başka demek. E yavaş yavaş öğreniyim gusura bakmayın. Eyi Günler..
Bu ikisinin atışmasını seviyorum..Kadim'im kıvranarak cevap almaya çalışması şirindi ..Ezo'nun maşallahı var hiçbirşeyin altında kalmıyor...lafları resmen tıkadı ağzına Kadim'in:)bu atışmaların daha da çoğalması dileğiyle...
Ezo'nun Kadim'in sırtına elini atan kadını kıskanması ve ikisine bakışı güzeldi...hangi kıyafetin içine girerse girsin Ezo(Nurgül) muhteşem görünüyor...Nedim'in ve arkadaşları olan fotoğrafçının Ezo'ya bakışları ve sözleri üzerine Kadim'in Ezo'yo oradan bir an önce gönderme girişimleri de gözden kaçmadı...Kadim'in yanındaki kadının tepeden bakar tavrı ile Ezo'dan istemesi bunun üzerine Kadim'in hoş bir uslup ve bakışla lütfen kelimesini sonuna eklemesi çok güzeldi...kendisi Ezo için sayıp döküyor ama başkası işin içine girince Ezo'yu tutuyor..bu da güzel...
Ezo: Bakar mısınız. Şeyiniz düştü
Kadın: Aa yere mi düşmüş?
Ezo: Yok goltuğa
Kadın: Neyse, senin ellerin temizdi dimi canım?
Ezo: Temizdi ama şimdi yıkıyacam mecburen
Kadın: Aa ne demek şimdi bu?
Kadim: Hadi boşver gidelim.
Kadim'in dediği gibi Ezo bu sivrilikten kurtulamaz...kurtulmasın da zaten..böyle çok iyi...Gülbeyaz'ın dediği gibi lafi gediğine koydun aferun sana:)Kadim'in arabaya binerken Ezo'ya söylediği söz ve hareketi çok güzeldi...
Ezo'da ki kıskançlık Kadim'e de bulaştı...eve gidecekken Doktor ile yemeğe gittiğini öğrenince Elçin anne'yi bahane edip gitmesi güzeldi...
Kadim: Bakar mısın? Senin doktor Nadim Bey'i aramış, konu malum
Ezo: Ben, yok ben istemedim
Kadim: Neyse uzatma bir seferlik izin veriyoruz. Ama diğer çalışanlar duymazsa sevinirim.
Ezo: Kadim Bey ben zaten şeyetmedim
Kadim: Tamam uzatma dedim. Bi de Nedim Beyle ben orda olacaz, pek yakın bir ilişki kurmayalım olur mu? Şu doktor beyle her ne ilişkin varsa bir daha böyle birşey yaşanmamasına dikkat et. Kül kedisi masalı oynamak için burası yanlış yer. İyi akşamlar
Ezo gitmeye niyetli değildi bunu dile getirmeye çalıştı ama Kadim kıskançlıktan olsa gerek şartlanmıştı bir kere...dinlemeden söyleyeceğini söyledi gitti....ama akşam Ezo'ya fena çarpıldı...yakın ilişki kurmayalım dedi ama bu çarpılmadan sonra kendisi gidip konuşmaya çalışırsa Ezo'nun vereceği güzel bir cevap vardı mutlaka...
Not1:3 bölümde dizinin fanatiği oldum çıktım,kendime hayret ediyorum...
Not2:replikler içim omayra'ya teşekkürler...
blackeagle 19-09-07, 11:15 yine muhteşem bir bölüm ve yine yeni bölümün heyecanı ile dolu koskoca bir hafta.................
bende arkadaşlarıma katılıyorum bencede kadim davete geri dönecek:img-wink: dans sahnesini izleyemiyebiliriz çünkü kadim ezo'ya 'orada bizimle yakın ilişki kurmazsan iyi olur' demişti herhangi bir dans teklifinde ezo bu lafı hatırlatabilir:icon_whis ama kadimi ezo'yu uzaktanda olsa göz hapsine alıp yavaş yavaş kıskanmaya başlayabilir:img-yes: eee bide kıskanmaya başladığını farketse:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
Her sahnesi hakkında uzun uzun yorum yapılacak bir bölüm izledik. Eh önümüzde de bir hafta var:)
Ben Kadim’i hala çöze bilmiş değilim aslında. İlk sahnede Elçin anne ile konuşmak istediği ve Ezo’yu evden kibar bir şekilde evden kovduktan sonra Elçin annenin “çocukken de böyleydin. Korkuturdun arkadaşlarını, içini bilmesem” dediği zaman anladığım, etrafında ördüğü duvarın kazadan sonra değil, çocukluğundan beri olduğuydu. Bunda hepimizin tahmin ettiği gibi annesinin gidişiyle yaşadıkları yatıyor.
Yaşının da büyük olması sebebiyle babasının yaşadıklarını daha iyi algılamış ve bu duvarı örmüş kendine. Kimse giremezse, kimse üzemez. Onu gerçekten tanıyan bir iki kişi haricinde, etrafındaki insanlar tarafından soğuk, ukala, gurur abidesi, burnu kaf dağında gibi bir izlenim bırakmış. Kimseye güvenmemiş yani istediğini elde etmiş.
Tabi daha öğrenemediğimiz bir geçmişi var Kadim’in. Evli miydi? Elçin annenin verdiği tepkiye bakılırsa evlenmiş gibi. Evlendiyse eşine ne oldu? Bahsedilen kazayla bir ilgisi var mı? Ördüğü duvarın daha da kalınlaşmasına etki etmiş midir? Bilmediklerimizi sıraladıkça daha da merak ediyorum Kadim karakterini.
Nedim, ondan daha şanslıymış. Yaşananları o da fark etmiştir ama yaşı daha küçük olduğundan dolayı olaylardan daha az yara almış gibi görünüyor. Abisini, babasından, Elçin anneden kıskanmış ama abisini de seviyor. Onun için endişeleniyor ve bunu göstermekten zerrece çekinmiyor. Sevgisini göstermekten de çekinmiyor ve ağabeysinin de ona olan sevgisini görmek istiyor. Bundan daha doğal ne olabilir ki..tek istediği ona sarılması. Neyse ki bu defa ondan beklemeden kendisi sarıldı, iyi de yaptı. Tabi arkasında gelen özür de cabası.
Bir diğer ayrıldıkları nokta da, Elçin annenin Dr. Emre’den bahsettiği sahnede Nedim’in, “doktor yanına yakıştırdıysa” (yanlış duymadıysam) sözüydü. İnsan ilişkilerinde daha sıcak ama bu konuya daha farklı yaklaşıyor gibi.
Nedim, Eylül’ü fark edebilir mi? Belki abisinin Ezo’da bulduklarını oda onda bulur belli mi olur.
Bu konuda son sözüm bize üç harika bölüm izlettiren senaristlere lütfen iki kardeşi de Ezo’ya aşık etmeyin. Araları düzelsin. Nedim, Kadim’in Ezo’ya ilgilisi ilk fark eden olsun. Abisine bu konuda takılsın. Ezo’yla iyi arkadaş olsun istiyorum.
babyofjackie 19-09-07, 11:23 ömer geri dönecek mi ? ne oldu ona ? ballı ağa git dedi ama bu adam ezoyu hiç mi aramayacak sormayacak. o adam tamamen diziden ayrıldı mı acaba ???:img-pilot
Ezo’nun kibar bir şekilde evden kovulduğu sahnenin devamında Elçin annenin ve Kadim’in konuşması ve yine Kadim’in Ezo hakkında Elçin anneden bir şeyler öğrenme çabasını izlemek eğlenceliydi.
Kadim’in hafızasında bir şey var galiba ama sadece Ezo ismine karşı bu kayıp. Özellikle de Elçin annenin yanında (kaza yüzünden başında oluşan bir hastalığı daha bu bünye kaldıramaz. E.A bu konuyu işlemiş ve hazin şekilde sona ermişti. Sakın) Sürekli olarak ismini hatırlayamadığını, (Arziye’nin, evinde iki kelimesinden biri Ezo değildi sanki) “O benim arkadaşım değil” derken çalışanı olduğunu özellikle belirtiyor. İlgisini belli etmemek için seçtiği taktik işe yarıyor Elçin anne de. Baksanıza Elçin anne kendi elleriyle Dr. Emre ile Ezo’nun çöpünü çatma peşinde ve buna onu da dolaylı yoldan orta ediyor. Bir bilse Kadim’in kalbinde açtığı yaraları.Farkında değil. şimdilik.
Tabi aynı taktiği Ezo’da da uygulaması hiç hoş olmuyor. İstisnalar haricinde adını söylememekte kararlı gibi. Kadim beyin “bakar mısın?” ya da “adın ne demiştin” sözlerinden sonra Nedim’in ikinci karşılaşmalarında adını hatırlaması, Ezo’nun sevinmesine, birde dolandırıcılıkla ilgili yaptıkları için teşekkür etmesi Nedim’in, Kadim ile arasındaki farkı fark etmesine de yol açtı. Ezo, orada bana öyle geliyor ki kendini ilk defa önemli biri gibi hissetti. Birde bütün bunların Dr. Emre’nin yani arkadaşının yanında olması onu daha da sevindirdi.
Yine Kadim’e söylenirken, asansör kapısında karşılaştıklarında yaşadığı heyecan, panik gülümsetti. Kadim, ağzını açmadan peşi sıra kelimeler döküldü ağzından.
Geçen sezon diziyi hiç izlemedim.Baktım Serhat Tutumluer oynuyor izlemeye başladım.Konuya pek hakim değilim ama ikisinin aşkını izlemek bile yeter.Kadim ne bahane edip de geri dönecek acaba?Doktoru çok kıskanacak.Ne zevkli olacak seyretmesi.:img-grin2
Yeni bölümü beklerken yapılan yorumlarda Ezo’nun kıskanması için ne yapmak lazım diye konuşulmuştu. Ama bu kadar erken olabileceği sanırım hiç birimizin aklına gelmemişti. Biz ilk kıskançlığı Kadim’den bekliyorduk. Reklam çekimlerinde Kadim’in yanına gelen kızı görünce gözlerinde gördüğümüz ifade birde üstüne “bekar, yakışıklı, e para da var. Olacak tabi” sözlerini onun ağzından duymak gerçekten şaşırtıcı ama çok güzeldi. Birde en çok güldüğüm yine aynı sahnede Kadim beyin fotoğrafçılığı ile ilgili söyledikleriydi. Bunları da duysaydı Kadim süper olurdu.:)
Kadim, Ezo’nun orada olduğunu fark ettikten sonra Pınar’ın (Pınar mıydı? değilse de önemli değil. dizide ki varlığı gibi) oradaki varlığından rahatsız olduğu gibi bir izlenim bıraktı bende. Birde Pınar’ın soğuk bir şeyler isterken takındığı tavır varki.. “Lütfen” kelimesini söylerken ki ses tonu bu rahatsızlığının ve özür dilemeyi bilmeyen burnu kaf dağındaki patronun bir nevi özrü gibiydi. ama asıl güzel sahne Ezo’nun, onlar otelden ayrılırken onları izleyen gözleri ve düşen şalı getirdiği sahneydi. “Elin temiz miydi?” la havle çeken bir Ezo“evet temizdi ama şimdi yıkamam gerekecek” :happy0064 ve Kadim’in bu cevaba verdiği tepki kahkaha attırdı. Bence de süperdi. Kadim’de biliyor Pınarın, Ezo’nun ne demek istediğini anlaması çok uzun sürecek. Öyle bir bayanın senin yanında ne işi var diyeceğim ama…
Nedim’in, Ezo’yu görür görmez seni nerden tanıyorum demesi, (bana hemen hatırladı gibi geldi ama Kadim’in odasında resmi görünce emin oldu sanırım. Orda da Kadim’in yangından mal kaçırır gibi resmi elinden alıp karanlık odaya götürmesi gözlerden kaçmadı. Kaçmaz) Kadim’in hafif panikleyen tavrı, birde bunlara arkadaşının beğenileri eklenince Kadim’in, Ezo’nun bir an önce yanlarından gitmesini istediği o kadar belli oldu ki. Kıskanması bu kadar basitmiş. Dr. Emre beye hiç gerek yokmuş. Bu sahne bile bana bu hafta yeterdi. Ama neyseki senaristlerimizi benim kadar ketum değil. Bize birbirinden güzel sahneler izlettirdiler.
Barda Pınar’ın içki istediğini söylediğinde Kadim’in bana ne der gibi baktıktan sonra “iyi ben gidip alayım” deyişi ve Osman’ın da yardımıyla arkasına bakmadan kaçışı yine bizi güldüren sahnelerdendi. Maçtan sonra duyduklarının etkisiyle doktor’u görmek istediği için “buraya kadar geldik. Elçin anneye uğrayalım” diyen burnu kaf dağındaki patronumuz, araba kapıda durunca hiç tereddüt etmeden kalkıp dışarıya bakıyor. Hem de Ezo’nun onu görmesini umursamadan. Sahi Elçin anne ne zaman oğlum bu aralar çok sık gelmeye başladın, hayırdır diyecek merakla beklemedeyim.
Uzun olduğunun farkındayım.:img-blush aklıma geldikçe yazmışım. İşe ara verince de hepsini eklemeye başladım. Sıkılmazsınız umarım.
Sevgili ceva ne güzel analiz etmişsin... iyi geldi sağol. :good:
Ben heyecandan kalp çarpıntıları ile izlediğim için bu kadar kritik analizler yapamıyorum. Ancak tekrarlardan sonra o da birazcık
Bu arada reytingler beni hiç mutlu etmedi.
Hakkı yeniyor o kadar !!! Yazık oluyor yani sinir oldum , niye 1. değil niye niye niye :sad53:
arkadaşlar sıkı durun size bomba gibi bir haber vereceğim şu rating mevzusuyla alakalı
b.g yi yayınlayan kanal resmen reklam yaptı haber spikeri m ali birand ;bu gece binbir gece var ewet yanlış duymadınız saat 20:00 de sakın kaçırmayın.
allahın duyunca şoke oldum bizim kanalı açtım onlarda tık yok allah akıl fikir versin
Tabi daha öğrenemediğimiz bir geçmişi var Kadim’in. Evli miydi? Elçin annenin verdiği tepkiye bakılırsa evlenmiş gibi. Evlendiyse eşine ne oldu? Bahsedilen kazayla bir ilgisi var mı? Ördüğü duvarın daha da kalınlaşmasına etki etmiş midir? Bilmediklerimizi sıraladıkça daha da merak ediyorum Kadim karakterini.
Bu konuda son sözüm bize üç harika bölüm izlettiren senaristlere lütfen iki kardeşi de Ezo’ya aşık etmeyin. Araları düzelsin. Nedim, Kadim’in Ezo’ya ilgilisi ilk fark eden olsun. Abisine bu konuda takılsın. Ezo’yla iyi arkadaş olsun istiyorum.
Kadim büyük bir sır...annesi ile olan olay hakkında bilgi sahibiyiz ama geçirdiği kaza tam bir muamma..yarışçı olmak istiyordu Nedim öyle söylemişti..bununla bir ilgisi yoktur herhalde ama bu sözden sonra olayın olması aklımı karıştırmadı değil...
Nedim etkilendi ama Ezo'ya aşık etmezler herhalde...yani umarım yapmazlar...hiç hoş bi konu çıkmaz ortaya..
Baksanıza Elçin anne kendi elleriyle Dr. Emre ile Ezo’nun çöpünü çatma peşinde ve buna onu da dolaylı yoldan orta ediyor. Bir bilse Kadim’in kalbinde açtığı yaraları.Farkında değil. şimdilik.
.
Yeni gördüğü doktoru yakıştırıyorda elinin altındaki gözünün önündeki Kadim'i göremiyor:)...fark edince nasılda düşünemedim diye bir replik duymak çok güzel olur
sude9 ve Ceva ne güzel yazmışsınız tekrar izlemiş gibi oldum...Bazı uzun yazıları bırak kısacık yazılar bile bunaltabilirken çok keyif aldım uzun yorumlarınızdan..Aklınıza geldikçe ekleyin :img-wink:
Reytingler düşük gibi ama olsun bizim için farkeden bir durum yok saati değişmiş olsa bile izledik :img-yes:
Fragman geç çıkıyorda bari özet erken gelse çok iyi olur bizde didikleyecek birşeyler buluruz
ömer geri dönecek mi ? ne oldu ona ? ballı ağa git dedi ama bu adam ezoyu hiç mi aramayacak sormayacak. o adam tamamen diziden ayrıldı mı acaba ???:img-pilot
Dönmez umarım. Mümkünse adı,sanı ve cismi bir daha gözükmesin. Senaristlerin konu tükendiğinde ilk yaptıkları şeydir ölenleri, gidenleri tekrar getirmek. Ama Oya Yüce yazım grubuna güveniyorum. Bu defa yapmazlar diye umuyorum.
Sevgili ceva ne güzel analiz etmişsin... iyi geldi sağol.
Hakkı yeniyor o kadar !!! Yazık oluyor yani sinir oldum , niye 1. değil niye niye niye :sad53:
Teşekkür ederim Arımaya.
Reytıngler geçen haftalarla aynı oranda. Birde ramazan sebebiyle 20:30-21:00 önce kimse doğru düzgün televizyonla ilgilenmiyor. Buna birde bizim garip fragmanlar eklenince ortaya bu sonuç çıkıyor.
istanbul_aşığı 19-09-07, 11:43 Sevgili ceva ne güzel analiz etmişsin... iyi geldi sağol.
evet reytingler özellikle abde iyi değil bu düşüşün sebebi aslında birazda beşiktaşın maçından kaynaklanıyordu her iki kanalda reyting getiren yapımını maçın karşısında ezdirmek istemedi ve sonuç ortada
show tvnin dizinin reklamına daha çok yer vermesi gerekiyor diziyle ilgili haberler salı günleri ana haber bülteninde verilebilir dizinin setine haber ekibi konuk olabilir çünkü bu sezon ezo gelin birinciliği kesinlikle hakediyor. muhteşem iki başrol oyuncusu ve kaliteli yan rol oyuncuları türkiyenin en iyi senaryo ekiplerinden biri tarafından yazılan bir senaryoyla kesinkille yerimiz zirve olmalı herşeyden önce tv dizilerindeki aşkla arasında en samimi bulduğum üç aşktan birisi ben ezo kadim arasındaki elektriği ve aşkı aynı saatte yayınlanan diğer dizinin aşık çifti arasında bir türlü bulamıyorum :img-yes:
sude9 ve Ceva ne güzel yazmışsınız tekrar izlemiş giib oldum...Bazı uzun yazıları bırak kısack yazılar bile bunaltabilirken çok keyif aldım uzun yorumlarınızdan..Aklınıza geldikçe ekleyin :img-wink:
Reytingler düşük gibi ama olsun bizim için farkeden bir durum yok saati dğeişmiş olsa bile izledik :img-yes:
Fragamn geç çıkıyorda bari özet erken gelse çok iyi olur bizde didikleyecek birşeyler buluruz
teşekkür ederim...
ben Serhat'la diziyi izlemey başlamış olanlardanım...benim gibi sanırım bir çok kişi var...hikaye de çok güzel ve etkileyici bir hal almış...yakında farkedenlerin sayısı daha da artacaktır...bbg 'nin kemikleşmiş kitlesi var ama EzoGelin daha da iyi olacaktır bence...
Fragman geç çıkıyor ama çıkan fragman içinde yenilik yapılması çok daha iyi olur..dikkat çekici fragmanlar her zaman işe yaramıştır
ceva cığım şekercim ayıpsın zevkle okuyorum şahsen:img-icecrdevam et bence:img-yes:
kadimin sahiplenişini götermesi de harikaydı..fotoğrafçı arkadaşı ve nedim ezoya maşallah gözlerin güzelliği felan dediklerinde hem kıskandı hem sahiplendi o benim başkası bakmasın der gibi...ismi lazım kendi lazım değil biri aşağıladığında hemen koruması lütfen demesi..çok ciciydi çokk.:img-icecr
kadim çok ince ruhlu bir adam bunu gösterirken kalas sadece:icon_whis
ama işte o ördüğü duvarlar yüzünden hepp..:img-cool2yıkılacak zamanla ama yardımsız olmaz bu ..
nedim işte burada devreye girmeye çalışıyor ama.kadim onuda itekliyor..nedim abisini çok seviyor ve bunu çok güzelde gösteriyor bence..önceki bölüm nedim'in yaşadığı patlamaydı belkide yeter artık abi aç kendini deme isyanıydı belki de..
ben korkulanın aksine nedim'in araya giren karaböcük olacağını zannetmiyorum..nedim abisinin ezo ya ilgisini ilk anlayan belkide..(şöförde çaktı sanırsam..veya yakıştırdımı desek:icon_whis)
nedim arayı bile yapar gibime gelio..şimdi hafta sonu elçin abladaki öğlen yemeğine de iştirak ederse orada kadimle baya bir uğraşır tatlı tatlı kızdırır belki kadim'i:img-wink:
......Reytıngler geçen haftalarla aynı oranda. Birde ramazan sebebiyle 20:30-21:00 önce kimse doğru düzgün televizyonla ilgilenmiyor. Buna birde bizim garip fragmanlar eklenince ortaya bu sonuç çıkıyor.
Evet evet öyle.
Gerçektende niye 1. olmuyor diye acayip hırs yaptım.
mıy mıy mıy BBG izleniyor da gül gibi Ezo neden izlenmiyo.
Bu kanal niye biraz daha özenmiyor anlamıyorum, bak şimdi şu kanalı çocuk gibi dizime yatırıp dövesim geldi.
Yetişemiyorum. Biri sizi durdursun:) Yok yok şaka devam edin. Harika yorumlamışsınız Sude9 ve Ceva. Okurken yeniden izlemiş kadar oldum.
Dersler başladığına göre normalde pek ortalarda gözükmemem gerekiyor. Artık gelince okurum yorumlarınızı.Umarım özet bir an evvel gelir. Geçen hafta erken gelmişti. Herkese iyi yorumlar. Akşama görüşürüzbye
Not:Reytinglere fazla takmayın. Bence gayet güzel. Bu sezon nedense reytingler çok dengesiz:img-cool2
Okuduklarıma göre Emre karakteri alavere dalavere yaparak araya girecek bir karakter değil geçen sezon öyle olmuş umalımda karakteristik özellikleri değişmesin :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Nedim konusunda da hemfikiriz ezo'ya göz koyma , abisine nispet yapmak için yanaşma gibi bir durumu sözkonusu olmaz...
Bu muhteşem ikilinin arasındaki en büyük kara kedi kendi hal ve hareketleri olacak demektir...Bakalım ilk kim kimin sınırlarını geçmeyi becerecek :icon_whis :icon_whis :icon_whis
serhat bir kere daha aşık oldu.ezoya ya.serhat tutumlueri oyunculuğu ve kendisini çok beyeniyorum:img-blush bence o hikaye sıkmıştı artık serhatın girmesi mükemmel oldu diziye
dünkü bölüm çok hoştu..en baştan alırsak ezonun o sosyete gülüne cevap yapıştırması zaten süperdi hele kadimin tepkisi daha da süperdi..çekimler sırasında herkes ezoya hayran akldı nedim de nerden tanıyorum seni diye düşündü tabi o gözleri görünce..sonra kadimin apara topar kaçışı şöförüyle mahalleye gitmesi işte bu dedim kadim oraların adamı olmaz dedim sıkılıyo adam belli..mahalledeyken sırf ezoyu görmek için bide elçin anneyi göriyim diye oyalanmasına koptum zaten yavaş yavaş çözülüyor kadim bence...ama bazı yerlerde yine üzdü kızı..ezonun otelin önünde isyanı da haklıydı..n sadece kadınınm ne sadece işçi insanım ben insan diyince gerçekten duygulandım çok haklıydı..ve final..ttek kelimeyle müthişti ya çok güzel olmuştu nurgül. zaten güzel ama iyice bağırır olmuş güzelliğiççkadim de çarpıldı zaten.keisn geri dönücek davete ve bi dans kesin olucak gibi ddiğer yorumları daha okumadım ama genelde herkes böyle düşünüyordur herhalde..tekrarını sabırsızlıkla bekliyorum..bu aada ezo-kadim sahneleri bu bölümde daha azdı dikkatimden kaçmadı :)
Okduklarıma göre Emre karakterei alavere dalavere yaparak araya girecek bir karakter değil geesen sezon öyle olmuş umalımda karakteristik özellikleri değişmesin :img-hyste
Nedim konusunda da hemfikiriz ezo'ya göz koyma , abisini nispet yapmak için yanaşma gibi bir durumu sözkonusu olmaz...
Bu muhteşem ikilinin arasındaki en büyük kara kedi kendi hal ve hareketleri olacak demektir...Bakalım ilk kim kimin sınırlarını geçmeyi becerecek :icon_whis :icon_whis :icon_whis
hewal cim,bence de sence:img-wink:
emre sağlam karakterli bir tip..:img-yes:alavere dalavere yapacak bi tipi yok daaaa...yeterin hüleyynn :img-gun:ömerden kurtuldum şimdi de başıma bu çıktı diyebilir yaniii.dolup taşma hadisesi yanii:img-wink:
nedim çöpü çatan olacak kadimi deşifre edende o olacak bence:img-icecr
aradaki en büyük engel kendileri dediğin gibi:good:
ama şahsen ben ezonun gelecek bölümde kadim'i susarak ezmesini istiyorum..kaale almayarak kırıldığını ve kızgınlığını hissettirmesini istiyorum..hiç muhatap olmasın bence..
kadim davet esnasında ezo nun yanına gitmaz kanımca..öyle dans falan da çok uçuk hayaller olur benim için.
.nedim ezonun yanına gelir ve oo bu ne güzellik felan der..o zmanda abiniz fazla yakın olmayalım demişti nedim bey kusura kalma falan desin ama kadimle konuşmasın..
hewal cim bence sınırını bendini yıkacak ilk kişi kadim olacak görürsünüz ezo belli etmez niyetini..bak ezo dr.'u çözmüş.. belki ilgilenmiş bile ama hiç renk vermişmi..:img-policbence ilk kadim çözülecek:img-icecr
rhetbutler 19-09-07, 12:07 Ceva ve Sude9, tekrar izlemiş kadar oldum.Sağolun...
hewal, Ezo'dan etkilenen beylerin iyi olmaları sebebiyle Nedim'e iftira atıyorum aslında.:icon_whis
Geçen sezonu bilmiyordum.O yüzden Balla Ağanın da Ezo'yu sevdiğini bugün yazılanlardan öğrendim.Ama kötü şeyler yapacak birine de benzemiyor.Emre desen o da çok iyi niyetli ve düzgün bir karakter.Bu ilişkiye birinin zarar vereceğini düşünüyorum ama Emre veya Ballı'dan beklemiyorum.
Belki de haklısın kendileri bu ilişkide araya giren olacak.
Bu arada Sycamore nerelerde?
’küçük bir hediye” böyle dedi Kadim, Ezo’dan gönderdiği paketi alıp almadığını öğrenmek için. Elçin anne ile konuşurken ödül-ceza sisteminden bahsetmişti. Hani dürüst çalışmaya teşvik etmesi için verilen. Ama Ezo’dan, paketle ilgili bilgi almak için kıvranırken “hediye” kelimesini kullanıyor. Garip çok garip.:icon_whis
Ezo’ya alınan hediye çok güzeldi ama Elçin anne böyle bir elbiseyi kastetmemiştir sanıyorum. Elbiseyi alırken Pınar’ın kötü bir niyeti olduğunu da sanmıyorum. (Osman abinin Ezo’yu tarifine ve Kadim’in de arabaya binerken “hem güzel, hem şirin ha Osman abi” deyişine bende bayıldım) Kadim kendisinden bir şey rica etmiş, o da elinden gelenin en iyisini yapmak istemiştir diye düşünüyorum. Elbise için aslında teşekkürü bile hak ediyor Pınar:img-yes: Çok şık bir elbise vs. almış. İyi de yapmış yoksa sondaki o çarpılma nasıl olacaktı.:img-blush
Ama Ezo durur mu? Kadim’e yine o kendine has sözleriyle dediği gibi, veriş şekli yanlıştı. Kadim’in, “sen bana bir şey mi demek istiyorsun” sözü de tuz biber ekti bu sahneye. Evet Kadim bey bir şeyler demek istiyor! ama hakkını yememek lazım ben Kadim’in ders aldığına inanıyorum. Bir sonraki hediyeyi kendisi verecektir.:)
Vay be dedirtende bir diğer olayda patronun beklentisini öğrenmemiz oldu. Meğer Ezo’nun yanına gelip hediyesi için teşekkür etmesini bekliyormuş. Bir maaş ikramiye kazandığını söylediğinde Ezo kabul etseydi acaba o zamanda teşekkür bekleyecek miydi? Neyse artık kendi hediyesini kendi verdiğinde bu beklentiye girebileceğini de öğrenmiş oldu.
Ve unutmadan Oya yüce yazım grubu önünüzde saygıyla eğiliyorum efendim. O nasıl güzel bir sahneydi. O nasıl repliklerdi. Bayıldım.
Hewwal, Filinta, Naz-Özkul , Rhetbutler okuduğunuz için ben teşekkür ederim.
Ceva ve Sude9, tekrar izlemiş kadar oldum.Sağolun...
hewal, Ezo'dan etkilenen beylerin iyi olmaları sebebiyle Nedim'e iftira atıyorum aslında.:icon_whis
Geçen sezonu bilmiyordum.O yüzden Balla Ağanın da Ezo'yu sevdiğini bugün yazılanlardan öğrendim.Ama kötü şeyler yapacak birine de benzemiyor.Emre desen o da çok iyi niyetli ve düzgün bir karakter.Bu ilişkiye birinin zarar vereceğini düşünüyorum ama Emre veya Ballı'dan beklemiyorum.
Belki de haklısın kendileri bu ilişkide araya giren olacak.
Bu arada Sycamore nerelerde?
Önce bu soruna cevap vereyim Beyanname telaşında yoksa çoktan yazmıştı yorumlarını :img-wink:
Hepimizde aynı merak var ;
Acaba Kadim tekrar nasıl dönecek içeri
neler olacak
ama öyle güzel bağlıyorlarki olayları birbirine yok artık bu kadarda olmaz dediğim sahne olmadı henüz eminim o sahneleride çok güzel bağlayacaklar...
Herkese selamlar..
Dün geceden beri yorum yazamadım.. fırsat yoktu..
Neyse..
Ben bu Ezo ile Kadim'e ne diyeyim..
Şu ana kadar bir yerde de ıhh.. dedirtmeden kendilerini izletmeyi başardılar..
İki çift göz.. ve Allahım nasıl yakışmış iki çift göz...
Meraklı gözlerle Kadim Elçin ablanın wvinde beklerken.. dedim ki.. kaçamayacaksın Kadim.. ka-ça-ma-ya-cak-sın! :img-angel
Aşk başa geliyor.. kapıyı da çaldı.. hatta:img-wink:
Ezo' ya ne demeli.. Kadim fırlayıverince.. ''sana bir şey geldimi? dün'' diye..
Hiç oralı olmuyor!.. aman nasıl içimin yağları eriyor.. :)
Ne diğer detaylar.. ne göze görünecek mantık hataları..
Görmüyorum ki ben onları...
Ben ne görmek istiyorsam.. ne beni mutlu ediyorsa onu görüyorum..
İzleyen herkesin yüzünü mutlandıran.. içini kıpır kıpır yapan.. iki delinin deyim yerindeyse atışmalarını izliyorum..
Bir film vardı aşk delisi diye.. bizimkilerde öyleler...
Üstelik.. ''aşk filmlerinin unutulmaz yönetmeni'' diye bir film daha vardı..
Ben izninizle başka bir şey söylemek istiyorum.. birazda değiştirmek..
Aşk filmlerinin unutulmaz oyuncusu! yani Serhat Tutumluer.. nam-ı diğer Kadim..
Ehh bir insan böyle yakıştırır işte aşık gibi bakmayı kendisine..
Bu arada nurgül Yeşilçay.. yıldızını dahada parlatacak bence.. Serhat bey sayesinde.. mümkünse.. tüm dizilerde birlikte oynasınlar..:)
Aman kaçırmasın!...
Dizi ile ilgili etkilendiğim.. pek çok bölüm vardı,
Mesela.. Kadim'in Nedim'den Ezo 'nun doktor bir arkadaşı varmış.. gece düzenlenecekmiş dediği andan itibaren.. hımm.. ilgilenmiyorum canım..edalarıyla;
yaaa!.... deyişi..
Farkında değil iki lafının başı Ezo.. Elçin anne ile konuşurken..
Elçin anne ( benim Suna ablamm...:img-in_lo) cin gibi kadın..
Çok değil fark eder canım bu ilgiyi.. hemde umarsızmış triplerindeki Kadim'i de bi güzel kendine getirir..
Tek bir çekincem var.. hani böyle olur ya.. anneler bile bi kızı severler.. severlerde hani kendi oğullarına denk görmezler.. hep etrafdaki iyi huylu gençlere tavsiye edilir o kızlar!
ne hikmettir ki.. ahh bu oğullarda hep o kızları ister.. illede bana al! diye..
O zaman anaların 180 derece bir dönüşü olur.. bir layık görememe.. bir başkalık girer aralarına..
İşte korkum o!
Elçin annemde garibim ya böyle bir yanılsamaya düşerse.. ya aaa!.... olurmu canım? derse...
Bir an korktum..
Gerçi otelde resti çekti! ''ben onu çok iyi yerlere layık görüyorum!'' dedi ama..
ne bileyim.. düşündüm işte..:img-blush
Tabii bilmediğimiz pek çok şey var.. kaza! neler oldu.. sonuçları neydi.. ?
Nedim ile arada bozuşmalarının bilinmez bir yüzü varmı?
bilinmezler.. bilinmezler...
ama en çok da..
EZO&KADİM... illede EZO&KADİM...
Ben bi düşüneyim.. daha neler varmış diyemediğim...
Öyle çok ki...
Zaten kesin geri dönecek bizim Kadim dostumuz..:)
Baş ağrısı bahane.. Ezo şahane.. gidebilirmi hiç?
not: evet bende Nurgül'ü sadeyken seviyorum.. daha bir duru..daha bir natürel ama...
Kadim'i çarpsın.. başka bişey istemiyorum.. gözler kavgaya tutuşsun.. ohh değmeyin keyfime..
Olsun artık şu olacaklar!:img-yes:
bişey sorucam bu doktor ezonun tam olarak nesi ben anlamadım bi türlü....bide herkes ezoya aşık biraz abarttılar gibi..
’
Vay be..dedirten bir diğer olayda patronun beklentisini öğrenmemiz oldu. Meğer Ezo’nun yanına gelip hediyesi için teşekkür etmesini bekliyormuş. Bir maaş ikramiye kazandığını söylediğinde Ezo kabul etseydi acaba o zamanda teşekkür bekleyecek miydi? Neyse artık kendi hediyesini kendi verdiğinde bu beklentiye girebileceğini de öğrenmiş oldu.
Ve unutmadan Oya yüce yazım grubu önünüzde saygıyla eğiliyorum efendim. O nasıl güzel bir sahneydi. O nasıl repliklerdi. Bayıldım.
ama ceva şekercim kadim onu ödül olarak görmedi demek kii:icon_whis hediye almış gibi hissetti kendini..onun için teşekkür bekledi garibim... daha yontulacak ooo..ezo onu iyice bi rendeden geçirecek:img-icecr
dediğim gibi ben ezo'nun susarak kadim'i ezmesini istiyorum..açıklamak zorunda kalmasın bişeyleri..gerçi kadim'in son söylediği laflara okkalı laflar gerek ama..yinede onunla muhatap olmayarak görmezden gelerek alsın intikamını:icon_whis
yazım ekibine bir teşekkür de benden hakkediyolar allah için.:good:
Yetişemiyorum. Biri sizi durdursun:) Yok yok şaka devam edin. Harika yorumlamışsınız Sude9 ve Ceva. Okurken yeniden izlemiş kadar oldum.
Ceva ve Sude9, tekrar izlemiş kadar oldum.Sağolun...
teşekkür ederim...:img-wink:
kesinlikle....Ezo sevinçle Kadim'in boynuna sarıldı aynı vaka Kadim'in de başına gelsin:)..yoksa bunlar kolay kolay birbirlerine açılmazlar.....
final..ttek kelimeyle müthişti ya çok güzel olmuştu nurgül. zaten güzel ama iyice bağırır olmuş güzelliğiççkadim de çarpıldı zaten.keisn geri dönücek davete ve bi dans kesin olucak gibi ddiğer yorumları daha okumadım ama genelde herkes böyle düşünüyordur herhalde..tekrarını sabırsızlıkla bekliyorum..bu aada ezo-kadim sahneleri bu bölümde daha azdı dikkatimden kaçmadı :)
bütün forum bu konuda hem fikir....Kadim uzak duralım dedi ama kendisi Ezo'nun yanına yaklaşırsa süper olur...umarım olur...böyle bir durumda Ezo'dan güzel sözler duyabilirz...ne de olsa altta kaldığı görülmüş değil...Nedim'in abi hani gidiyordun diye sorması çok yerinde olur....
bu arada tekrarı cuma günü 02.00 da görünüyor showun sitesinde..yani öyle bi saate koyuyolar ki pes...
bütün forum bu konuda hem fikir....Kadim uzak duralım dedi ama kendisi Ezo'nun yanına yaklaşırsa süper olur...umarım olur...böyle bir durumda Ezo'dan güzel sözler duyabilirz...ne de olsa altta kaldığı görülmüş değil...Nedim'in abi hani gidiyordun diye sorması çok yerinde olur....
aa klır mı hiç :) aklıma şey geldi sen böyle diyince hani asansörde konuşurken akdimle düzeltiyodu konuşmasını ezo. kadim de boşuna konuşmanı düzeltmeye çalışma o sivriliği düzeltemezsin demişti çok güldüm ona..
süpersiniz arkadaslar valla hiziniza yetisemedim ben yorumlari okurken sayfalar akip gidiyor gercektende süper bir bölümdü cok begendik ailecek izledik,reytingler gelmis totalde 3.olmusuz cok iyi ama ab de 6.haberler bile öne gecmis ama normal magazin delisiyiz haber degil magazin veriyorlar herkesde bakiyor ama umudum cok yüksek biz böyle bu askla ve sevkle izlemeye devam edersek devamida gelir eminim arada birde showun sitesine girip tesekkür e-maili atalim,bölüme gelincede atismalar,bakismalar,kiskanmalar cok güzeldi ama EZO yu azarlamasi beni yikti KADIM i severim ama böylede yüklenmesin cimen gözlümüze yazik ama surasida beni düsündürüyor bu adam askini nasil itiraf edecek ileride bu kadar burnu kaf dagindayken
aa klır mı hiç :) aklıma şey geldi sen böyle diyince hani asansörde konuşurken akdimle düzeltiyodu konuşmasını ezo. kadim de boşuna konuşmanı düzeltmeye çalışma o sivriliği düzeltemezsin demişti çok güldüm ona..
düzeltmesinde zaten ..yoksa o tatlı didişmelerini nasıl izleriz...Kadim Ezo'ya söylüyor ama onunda eksik kalır tarafı yok....o saate tekrarı niye koymuşlarsa ama hafta sonu veriyorlardı bu hafta sonuda verirler belki.....
first lady 19-09-07, 12:25 aa klır mı hiç :) aklıma şey geldi sen böyle diyince hani asansörde konuşurken kadimle düzeltiyodu konuşmasını ezo. kadim de boşuna konuşmanı düzeltmeye çalışma o sivriliği düzeltemezsin demişti çok güldüm ona..
zaten asansör sahneleri efsane oldu 3 bölümdür.bence her bölümde bi kaç tane daha olmalı:):)bide hediye konusundaki dialogları süperdi.bişeymi ima etmeye çalışıyosun derken serhata bayıldımmmmmmmmmmm:icon_whis
Kadim Günaydın
Ezo Günaydın. Günaydın Osman Abi
Osman Günaydın Ezo
Kadim Bakar mısın? Elçin Abla dün sana birşey verdi mi?
Ezo Nasıı bişey?
Kadim Canım Osman'la göndermiştim
Ezo Allah Allah bu kadar önemli olan şey ne ki
Kadim Yani, küçük bir hediye işte
Ezo Ha o mu? aldım aldım.
Kadim Ha iyi iyi. Hiç belli etmiyor musun da, ne bileyim nazik hanımlar hediye alınca teşekkür ederler
Ezo Elçin Ablaya teşekkür ettim. O da Osman Abi'yle size yollayacaktı. ALMADINIZ MI?
Kadim Sen bişey mi söylemeye çalışıyorsun?
Ezo Bizim Entep'te nazik beyler hediye alınca gendileri verirler. İstanbul'un adeti başka demek. E yavaş yavaş öğreniyim gusura bakmayın. Eyi Günler..
ben hemen alıntıladığm sahneden gireyim en sevdiğim sahneydi diyebilirm .zaten birbirlerine laf batırmalarına bayılıyorm ama buna bittim
hele orda nurgülün ses tonunu azaltıp kadime doğru yaklaşıp "Elçin Ablaya teşekkür ettim. O da Osman Abi'yle size yollayacaktı. ALMADINIZ MI?" dişiyi çok doğaldı ya bayıldım
neyse ezo kadim sahneleri enfesti kadim ezoyu kıskanma olayını iyice abarttı yanlş tepkiler veriyo dediğiniz giib savunma mekanizması olabilir
zaten söylenecek herşey denmiş
nurgül duru oyunculuğu gibi duru güzelliğiyle elf gibiydi bi kırmızı ruj allıkla tabi azcık da seksi olunca dadından tyenmez kadimin ağrılarını şıp diye geçirdi baksanıza
bakalım kadim salona dönecek mi inş döner
nedim bencede ezonun güzelliğinden etki,lendi ama her kör olmayan erkek gibi ama nedim tabi çapkınlıkta sınır tanımayan bi tip olduğu için rahat davrandı bu konuda aşık olamaz ezoya ağır olacak ama o eerdemde b tip değil adam şaşadan hoşlanıyo kadının da şaşalısını sever(nasıl sever o da tartışılır)
oyunculuk olarak özgür yetersiz bence de neyse önemli değil benm açımdan o kısım
3. olmuşuz ab de daha düşük olmaının sebebi yetersiz fragmanlar her ne kadar jenerik espriniz güzel olsa da o müzik uymuyor o duruma fargmanları görende diziyi izlemiyo anca izleyenler farkında şans verip ....
jenerik değişsin diyorum ben hala aynı sözşer daha bayık olmayan bi müzkle olsaydı komik olurdu da o müzkle anca esori olarak güzel oluyo:img-pilot
ben bişey sormuştum doktor ezonun nesi nerden tanıyo şu an kafama takılan tek soru bu...ceren aktılıyorum o diyaloglar süperdi:img-wink:
rhetbutler 19-09-07, 12:29 Önce bu soruna cevap vereyim Beyanname telaşında yoksa çoktan yazmıştı yorumlarını :img-wink:
Hepimizde aynı merak var ;
Acaba Kadim tekrar nasıl dönecek içeri
neler olacak
ama öyle güzel bağlıyorlarki olayları birbirine yok artık bu kadarda olmaz dediğim sahne olmadı henüz eminim o sahneleride çok güzel bağlayacaklar...
Teşekkür ederim ehlocan.Bende şimdiye kadar yazmış olurdu diye merak ettim.Mesleklerde aynı çıktı...hadi hayırlısı...
Kadim, otelde yaşamıyor muydu?Odamda birşey unutmuştum diye bir yalan uydurup otele dönebilir.Sonra da ciğerin etrafında pervane olan kediler gibi Ezo'yu seyreder.
Kadimde de bir yere gidermiş havası vardı.Yoksa o gömleği ne diye giysin:icon_whis
Ben dans edeceklerini zannetmiyorum.Hatta Ezonun kimseyle dans edeceğini de...Ezonun dans etmeyi bilmemesini temenni ediyorum.Böylece kimseyle dans etmemiş olur.Kadim başka şekillerde kıskansın...
ben bişey sormuştum doktor ezonun nesi nerden tanıyo şu an kafama takılan tek soru bu...ceren aktılıyorum o diyaloglar süperdi:img-wink:
Antep'ten tanıdığı...Ezo'ya aşık ama Ezo değil...bildiğim bu kadar diziyi 3 bölümdür izliyorum zira:)
Antep'ten tanıdığı...Ezo'ya aşık ama Ezo değil...bildiğim bu kadar diziyi 3 bölümdür izliyorum zira:)
evet onu bende anladım da ezoyla bu doktorun yolu nasıl kesişti onu merak ettim..izlemediğim için geçen dönem çözemedim daha..
Teşekkür ederim ehlocan.Bende şimdiye kadar yazmış olurdu diye merak ettim.Mesleklerde aynı çıktı...hadi hayırlısı...
Kadim, otelde yaşamıyor muydu?Odamda birşey unutmuştum diye bir yalan uydurup otele dönebilir.Sonra da ciğerin etrafında pervane olan kediler gibi Ezo'yu seyreder.
Kadimde de bir yere gidermiş havası vardı.Yoksa o gömleği ne diye giysin:icon_whis
Ben dans edeceklerini zannetmiyorum.Hatta Ezonun kimseyle dans edeceğini de...Ezonun dans etmeyi bilmemesini temenni ediyorum.Böylece kimseyle dans etmemiş olur.Kadim başka şekillerde kıskansın...
Amanın bir muhasebeci daha :img-wink: forumun genelinin mesleği muhasebe ile alakadar:img-wink: :img-wink:
Bende dans mevzusu hiç gündeme gelmesin isterim...Yani ne KAdim Ezo nede bir başkası ile çok klişe...Ama hewal'in yazdığı diğer klişe olabilir üstü kapalı imalı repliklerin havada uçuştuğu bir sahne olur muhtemelen ...
Üstelik.. ''aşk filmlerinin unutulmaz yönetmeni'' diye bir film daha vardı..
Ben izninizle başka bir şey söylemek istiyorum.. birazda değiştirmek..
Aşk filmlerinin unutulmaz oyuncusu! yani Serhat Tutumluer.. nam-ı diğer Kadim..
Ehh bir insan böyle yakıştırır işte aşık gibi bakmayı kendisine..
Tek bir çekincem var.. hani böyle olur ya.. anneler bile bi kızı severler.. severlerde hani kendi oğullarına denk görmezler.. hep etrafdaki iyi huylu gençlere tavsiye edilir o kızlar!
ne hikmettir ki.. ahh bu oğullarda hep o kızları ister.. illede bana al! diye..
O zaman anaların 180 derece bir dönüşü olur.. bir layık görememe.. bir başkalık girer aralarına..
İşte korkum o!
Diziyi bir sezon boyunca izlemeyip, Serhat Tutumluer adını duyunca bir bakalım diyen, 30. bölüm itibariyle izleyip bununlada yetinmeyip sayfalar dolusu yorum yazıyorsak, yazdığında çok haklı olduğun su götürmez bir gerçek.:img-blush
Elçin anne yapmaz öyle şeyler:img-fie: dediğin gibi Elçin anne onu krallara layık buluyor. Yapmaz, yapmaz
Efseran, seni gördüm sa |