Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 2)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
[ 7]
8
9
10
11
Manken hatunu ben çok gereksiz bir detay olarak görüyorum. Kadim eğer onu kayda değer buluyorsa ya da onun için Ezo ' yu üzerse hiç kıymeti kalmaz. Su gibi Ezo varken eften püften şeylerle zaman harcayacaksa da kendi kaybı :img-wink:
Kadim onun için Ezo'yu üzmez...emir verir gibi konuşunca Kadim'in yumuşak ve sevecen bir tavırla lütfen deyişinden ve arabaya binerken Ezo'ya verdiği cevap için süper derken bunu gördük....onun yanında Ezo'yu kırarsa bunun nedeni Doktor ile geceye katılmasından yani kıskançlığından olur...fakat bunu Ezo anlamaz...olsun biz anlarız Kadim'i.....
Kadim'in sorunu hanımları kırmamak. Ezo'ya istisna davranıyor çünkü o kırmadığı hanımların hiçbirine aşık değil ama Ezo'ya aşık. Bunun başka açıklaması yok. Adam aşık oldu mu demediğini bırakmıyor:)
.
Ezo'ya tavrı savunma mekanizması...kendi kendisini kandırmanın bir çeşit yolu ama başarılı bir yöntem olmayacak...
Pınar'ın o elbiseyi Ezo giymesin diye aldığını düşünmüyorum...kendi zevkleri doğrultusunda almış elbiseyi ama alırken nerde giyer bu elbiseyi diye düşünmemiş olmalı,...açıkçası Doktor ile gidecekleri davet olmasaydı Ezo'nun o kıyafeti giyebileceği bir ortam yoktu...şimdi öyle bir ortam oluştuğuna göre iyi ki düşünmeden almış elbiseyi:)
bu arada bu akşam 21.30 da tekrarı görünüyor gazetede haberiniz olsun:img-wink:
oy oy oy tadından yenmez , ordan burdan bi daha izleyeceğiz diye sefil olduyduk bu akşam acısını çıkaralım :P
oy oy oy tadından yenmez , ordan burdan bi daha izleyeceğiz diye sefil olduyduk bu akşam acısını çıkaralım :P
kesinlikle :) zaten bu akşam fazla idaalı bi dizi filan yok bence izlemeyenler d eizliycektir..saati de çok uygun çünkü..
bu arada bu akşam 21.30 da tekrarı görünüyor gazetede haberiniz olsun:img-wink:
Ay ay sahracı ne güzel haber bu tekrar tekrar izleriz...
Ya bu Pınar bence de gereksiz zaten Kadim'in kişiliği ile uyuşmuyor.
Keşke röportajda bahsi geçen sevgili o olmasaydı...
ne nerde ne zaman ne röprörtajı nerede ben kimim:blink:
ne nerde ne zaman ne röprörtajı nerede ben kimim:blink:
Canım basında çıkanlar bölümüne bak orda var ama biraz eski bi röportaj zaten tüyoda bir cümlelik bişey kısa yani:img-cool2
röpörtajı nereden gördünüz ne diyorlardı eğer öyleyse kadime yazık olmuş adam kaçacak yer geziyo
zaten bu akşam fazla idaalı bi dizi filan yok
bence izlemeyenlerde izliycektir..
saati de çok uygun çünkü..
son bölüm reytinglerine acayip bozulmuş biri olarak diyorum ki bu sayede inşallah bol bol yeni izleyiciler katılır ve reytingler tavan yapar !!
Canım basında çıkanlar bölümüne bak orda var ama biraz eski bi röportaj zaten tüyoda bir cümlelik bişey kısa yani:img-cool2
tamam canım sağol hemen bakıyorum..bu arada ismim inci böyle hitap edebilir herkes daha çok sevinirim..
son bölüm reytinglerine acayip bozulmuş biri olarak diyorum ki bu sayede inşallah bol bol yeni izleyiciler katılır ve reytingler tavan yapar !!
bende koskocaman bir amiinnnnn diyorum buna :img-wink: yine de iyi ya ben artık serhatın diğer dizilerinin reyting sonuçlarından sonra bunları birincilik gibi sayıyorum buna da şükür :):)
tamam canım sağol hemen bakıyorum..bu arada ismim inci böyle hitap edebilir herkes daha çok sevinirim..
bende koskocaman bir amiinnnnn diyorum buna :img-wink: yine de iyi ya ben artık serhatın diğer dizilerinin reyting sonuçlarından sonra bunları birincilik gibi sayıyorum buna da şükür :):)
Serhat her dizisinde muhteşem de şansı yok neyazık ki:(...dizinin müdavimleri hergeçen gün artıyor reytinglere takılmamak lazım:)
tekrarının olması çok güzel...malum siteye eklenmiş izledim ama doyulmuoyr diziye,izledikçe izleyesi geliyor insanın..tabi vakti bol olan için:)
Serhat her dizisinde muhteşem de şansı yok neyazık ki:(...dizinin müdavimleri hergeçen gün artıyor reytinglere takılmamak lazım:)
tekrarının olması çok güzel...malum siteye eklenmiş izledim ama doyulmuoyr diziye,izledikçe izleyesi geliyor insanın..tabi vakti bol olan için:)
aynen canım katılıyorum..tamam netten d eizleniyo ama tv den izlemenin keyfi başka..bizimkiler bile sevdi ezoyu ben şöyle rahat tek başıma izliyim diyorum hemen geliyolar oturuyolar tv başına hayret valla demekki gerçekten iyi bi iş çıkarıyolar :):)
selamlar herkese :D ya bide ben daha anca bisey farkettim simdi izlerken kadim elcin annenin evinden ayrilirken sole bi yukari bi bakis firlztmis yaaa bu kadimin sonu belli o gozlere dayanilirmi :D ehuehuhe:happy0064
selamlar herkese :D ya bide ben daha anca bisey farkettim simdi izlerken kadim elcin annenin evinden ayrilirken sole bi yukari bi bakis firlatmis yaaa bu kadimin sonu belli o gozlere dayanilirmi :D ehuehuhe:happy0064
Aynı şeyi bende fark etmiştim. Dedim yandın sen bu daha bişey değiiil :P
Ezo sadece güzel değil ki ne ararsan var :happy0064
ezo gelin bügün 21.30
kurtlar vadisinden sonra çok iyi oldu salı günü bazı yerleri kaçırmıştım
slm ark,
izliyici artabilir aslinda cünkü bir kere dizi süper ama showtv biraz reklam yapsa yani baska dizilede olu gibi 1 hafta önceden fragman, özeti verse.
bende ilk bu hafta tesadüf izledim ama simdi tiryakisi oldum:happy0064
Hadi kız yüzsüz onu anladık ama bari Kadim de bir tepki versin.Hayatım deyip deyip yapışıyor adama.Ben ekran başında bu kadar sinir oluyorsam Ezonun halini düşünmek lazım.
Sonunda sycamoreun gönderdiği linkler sayesinde izleyebildim...Gerçi normalden biraz uzun sürdü bitirmem sar başa tekrar izle durumlarından dolayı ama bitirebildim :)
Pınar demişsiniz severiz demişsiniz :) Evet evet severiz diyeyim sonra asıl Pınar hakkında yorumlarıma geçeyim...
Bilindik zengin,kendinden başkalarını küçük gören,burnu bir karış havada,kendini beğenmiş,şımarık,ukala tipte bir hatun kişi kendisi,...(çok dolmuşum) Kadim'in her hali ve hareketinden kendisine ne kadar değer verdiğini daha doğrusu vermediğini anlaması çok güç değil...Ki anlıyor ama anlamamak işine geliyor...
Ezo şeyinizi düşürmüşsünüz diye geldiğindeki ''senin ellerin temizdir dimi'' dediğinde senden temiz emin ol diyordum ki bir hırsla sevgili senaristler Ezo'ya yazdıkları replikle içimin yağlarını erittiler :good:
Şİmdi bunu korka korka yazıyorum ama Kadim dedi ya ''süperdi'' diye cidden ne süperdi dimi :icon_whis
Bu arada söylemeden geçmeyeyim nazik bayan,nazik erkek muhabbetinin geçtiği sahne çok hoştu...Senaristleri gerçekten tebrik etmek lazım...Bu konuda çok başarılılar...Tam tadında ve ayarında oluyor replikler...
Nedim konusunda arkadaşlar da bahsetmişler ben son bölümden sonra Nedimin abisine kötülük yapacak biri olduğunu düşünmüyorum artık.Belki Kadimin duygularını çözmesinde yardımcı bile olur.Çünkü Nedimin Ezoya bakışında hiçbir artniyet görmedim ben.
Nedim'in Kadim'e sarılması gerçekten çok hoştu...Sarılmakla da kalmayıp abisinin sırtını sıvazlıyordu bir yandan da...Ama Kadim o ani sarılmanın verdiği şaşkınlıktan mı yoksa başka nedenlerden mi bilinmez pek soğuk geldi yine bana...Nedim'in Ezo'ya bakışları hakkında ilk başta bende biraz hinlik sezsemde sonrasında tamamen abisiyle alakalı imalı bakışlar sezer gibi oldum...Dediğin gibi kötü niyet içerdiğini düşünmüyorum...
Bölümden aklımda kalan,yüzümde gülümseme bırakan bir kaç repliği de yazmak istedim...Ve dikkat ettim ki Kadim ve Ezo sahneleri ne kadar hoşuma gidiyorsa Elçin anne ve Kadim sahneleri de en az o kadar hoşuma gidiyor...
Şimdi bu sevdiğim sahnelerden yola çıkarak sahnelerin kesişim noktasını bulunuz bakalım ne çıkıyor :) :)
Özellikle Kadim ve Elçin annenin Ezo hakkında konuşurken,daha doğrusu Kadim Elçin anneden Ezo'yu öğrenmeye tanımaya çalışırken Elçin annenin sen ödevini yine bana yaptırmaya çalışıyorsun repliği ve bu sahne çok ama çok hoşuma gitti...
Ben çok mu konuştum bana mı öyle geldi :)
Daha da konuşasım var ama susuyorum...Şimdilik bye
kadim başım ağrıyor diyip geceden ayrıldı
geceye hangi bahaneyle dönecek acaba?
nedim derseki abi ağrı kesicin ne kadar etkiliymiş gitmenle dönemen bir oldu :D
bu durumda kadimin cevabı ne olur?
durmadan netten son sahneyi izliyorum:D
külkedisi ile kadimin aşkı...
bu akşam tekrarı varmış çok sevindim:happy0064
ya ama ezonun saclari olmamis bence makyajida e tabi diceksiniz ewde yapilan bu kadar olur ama ne bileyim daha bi saheser bisey cikabilirdi ortaya ama bu bile kadimi afallatmaya yettide artti bile :D
ezo gelin bügün 21.30
aa vallahi çok iyi oldu.
tekrar tekrar izleyebilirim
hem ben sadece ezo ve kadimi değil diğer karakterleri de çok tuttum. bir kaç arkadaş daha bahsetmişti bu durumdan.ballı ağa asıl adı selahattinmiş dizide tabii, süper bir oyunculuk karakter olarak da hoş.ben nuruda çok beğendim, oyuncu güzel kadın ve iyi oynuyor eski bölümlere hiç bakmadığım için eski nuru bilmiyorum.tabii birde ruhi sarı varmış dizide çok severim kendisini fakat şu ana kadar sahnesi olmadığı için bu dizide henüz izleyemedim.seyfo gıcık kötü adam ama nedir, iyi oyuncudur :img-wink:
Bu arada yazdınız mı bilmiyorum ama...
Ben kazayla Elçin anne ve Ezo konuşmasını (hani şu Kadim hakkında olan,Ezo'nun evlimi sorusuna orasını hiç karıştırma konuşmasının geçtiği konuşma) birleştirince Kadim'in daha evvel evli olduğunu ve eşini de bu kazada kaybettiğini düşünmüştüm...Hatta çoğumuz öyle düşünmüştük...
Ama sanırım yanıldım(k)...Kadim ne dedi bu bölümde sizi duyunca insan evlilikten korkuyor valla...Demek ki henüz evlenmemiş...Evlenecekken kaybetti belki de...Yoksa bana mı öyle geldi...
Ben ne yazık ki bu akşamki tekrarı izleyemeyeceğim. Mağlesef dersler daha önemli. Ama arada kaçamak olarak bakabilirim. E morale ihtiyacım var değil mi? Son sahneden iyi moral de olmaz zaten. İçimin yağları eridi:)
Ben kazayla Elçin anne ve Ezo konuşmasını (hani şu Kadim hakkında olan,Ezo'nun evlimi sorusuna orasını hiç karıştırma konuşmasının geçtiği konuşma) birleştirince Kadim'in daha evvel evli olduğunu ve eşini de bu kazada kaybettiğini düşünmüştüm...Hatta çoğumuz öyle düşünmüştük...
Ama sanırım yanıldım(k)...Kadim ne dedi bu bölümde sizi duyunca insan evlilikten korkuyor valla...Demek ki henüz evlenmemiş...Evlenecekken kaybetti belki de...Yoksa bana mı öyle geldi...
Ben hala daha evvel evlendiğini düşünüyorum. Evliliğin nasıl birşey olduğunu biliyor işte. Evlilik korkulacak birşey değil demeye çalıştı.
İlerideki bölümlerde ipuçları görebiliriz.Kadim'in iç dünyasını daha net göreceğiz bence.
Evet öyle bir konuşma oldu dediğin gibi o zaman evlenmemiş.Evlenmiş olsa evlilik hakkında bir fikir beyan eder ya da hiç konuşmaz.
Bende en çok otele ne bahane bularak geri döneceğini merak ediyorum.Çünkü Kadim Ezoyu o halde gördükten sonra eve gidemez,gitsede duramaz,durmaya çalışsa da çatlar.
Ben kendi adıma dans sahnesi olmasını istemiyorum.Çünkü Kadimle dans edemez Kadim ilk günden sözünü yiyecek değil.Ezodan kendisine samimi davranmamasını isterken kendisi davet edemez.Doktorla da ne bileyim olmasa sanki daha iyi olur.
son sahneyi ezbeledim artık.
kadimin merdivenler sekişini ezo'ya gecede yakınlık kurmayalım dediği halde ona 404 gibi yapışmasını(gerçi kazaydı yok yok kem talih)
her şey süpermiş bea
ezo'ya kadimin ilk özürüne şahit olduk devamı gelir mi bilinmez.
ay ewet dasn etseler guzel olur goz goze kadim bayila bayila baksin ezo utana sikila:D ama asansor senaryosunuda tuttum oda olsun :D
Amanin !!!! ben pür dikkat izlediğim halde - galiba kalp çarpıntılarımdan olsa gerek - bunu kaçırmışım ne zaman dedi kime dedi ????
Bu akşam daha iyi izlemem lazım çok iyi izlemem lazım :img-polic
Ben hala daha önce evlendiğini düşünüyorum. O cümleyi duyunca önce bana da öyle geldi. Ama sonra evliliğin o kadar kötü bir durum olmadığını ima etti gibi geldi bana. Zaten Elçin anne sanki daha önce evlenmiş gibi söyledi. İyi oldu Elçin annenin bu durumu söylememesi. Ben şahsen Kadim'in Ezoya söylemesini ya içini dökmesini istiyorum.
ezo gelin bügün 21.30
Aboo
Cidden mi ? Yok ya Kurtlar Vadisi sürer 12 ye kadar. Özel bölümdü bilmem özet bölümdü diye..
Sürmezse 22,00 de başlasa...tam süper olur..
Aboo
Cidden mi ? Yok ya Kurtlar Vadisi sürer 12 ye kadar. Özel bölümdü bilmem özet bölümdü diye..
Sürmezse 22,00 de başlasa...tam süper olur..
ama ben şimdi show tv'nin yayın akışına baktım
ezo gelinin tekrarı görünmüyor, dahası esamesi bile okunmuyor.
iki defa kurtlar vadisi var.:icon_sorr
Kesin öyledir önce özet sonra yeni bölüm bence bu gün yayınlanmaz arkadaşlar boşuna sevinmeyelim. Hem bizde şans olsa bu gün günlerden salı olurdu.:icon_sorr:icon_sorr
Ben şahsen Kadim'in daha evvel birini çok sevmiş onunla evlenmiş ve bir kaza sonucu kaybetmiş olmasını istemiyorum..Kadınlara güvenmeyen o yüzünden Pınar gibilerle takılan biri olsun Ezo sayesinde hem kadınlara güvensin hem aşık olsun....
Kesin öyledir önce özet sonra yeni bölüm bence bu gün yayınlanmaz arkadaşlar boşuna sevinmeyelim. Hem bizde şans olsa bu gün günlerden salı olurdu.:icon_sorr:icon_sorr
Benim bildiğim kadarıyla bu akşam tekrar var ama 21:30'da başlamayacak. Daha geç bir saatte başlayacak. Show'un yayın akışı yanlış düzenlenmiş. Zaten bakınca anlaşılıyor.
Biliyorum.. biliyorum..
Kurtlar Vadisini yayınlarken önce özet diye bi önceki bölümü sonra da yeni bölümü veriyolar ki bu da 12 ye kadar sürüyo puff. :(
Ne bahtsız kızım ben ya.. İlle izleyemicem off
Benim bildiğim kadarıyla bu akşam tekrar var ama 21:30'da başlamayacak. Daha geç bir saatte başlayacak. Show'un yayın akışı yanlış düzenlenmiş. Zaten bakınca anlaşılıyor.
Ya şimdi gazeteyede baktım...
Önce malum diznin yeni bölümü var ardından bizim dizmizin tekrarı daha sonra da malum dizinin tekrarı var.
Bence de senin dediğin gibi sıralama yanlış olabilir ve dizimizin tekrarı geç bir saatte olabilir:icon_sorr:icon_sorr
Ben şahsen Kadim'in daha evevl birini çok svemiş onunla evlenmiş ve bir akza sonucu kaybetmiş olmasını istemiyorum..Kadınlara güvenmeyen o yüzünden pınart gibilerle takıan biri olsun Ezo sayesinde hem kadınlara güvensin hem aşık olsun....
Bende bunu istiyorum ya haklısın hewal o zaman çok başka bi yönü daha olur dizmizin. Kadim'in geçmişinde böyle sorunlar çıkmaz umarım...
aa vallahi çok iyi oldu.
tekrar tekrar izleyebilirim
hem ben sadece ezo ve kadimi değil diğer karakterleri de çok tuttum. bir kaç arkadaş daha bahsetmişti bu durumdan.ballı ağa asıl adı selahattinmiş dizide tabii, süper bir oyunculuk karakter olarak da hoş.ben nuruda çok beğendim, oyuncu güzel kadın ve iyi oynuyor eski bölümlere hiç bakmadığım için eski nuru bilmiyorum.tabii birde ruhi sarı varmış dizide çok severim kendisini fakat şu ana kadar sahnesi olmadığı için bu dizide henüz izleyemedim.seyfo gıcık kötü adam ama nedir, iyi oyuncudur :img-wink:
Merhabalar Ezo severler
oku,oku valla gozlerim sasi olacak,hepinizin ellerine,yureklerinize,klavyelerinize saglik:good::good:
Sogutcugum gecen sezon dizide oynayan karakterlerin bu sezon bir kac tanesi var onun disinda olanlarin hic birisi rol almamislar:icon_sorr
Mustafa Avkiran(bilal aga)
adamcagiz koy agasiydi veeee 2 karisinin ustune 3.cu kumayida almisti(tam senlikti valla evdeki kumalarin halleri):img-icecr
Pembe(balli aganin oglunun Recep in annnesi)
Yagmur kasifoglu(fatma,nami deger kinali yapincak diye lakap takmistim (k) kendisine
Ikbal( fatmanin ev islerine bakan,tam firildagin alasi bir kadindi)
Ruhi Sari(recep su an hastanede oldugu soyleniyor,ama su ana kadar yuzunu goremedik,ama bu sezonda kendisin gerctenden gormek istiyoruz)
Dinar usta(Kalas Omerin babasi,ezonun kayinbabasiydi,bal,seker gibi bir amcaydi)
Veeee NUR karakterini canlandiran kisinin ismini gercekten su an hatirlayamiyorum.Ama RUYA arkadasiminda dedigi gibi yeni Nuru canlandiran kisiyle,simdiki arasinda cok buyuk ucurumlar var,o Nurda esmer di ama gercek bir Arap hatunu gibiydi,gerek sivesi,gerek ses tonunu kullanmasi,hareketleri,mimikleriyle gercekten superdi)
Su anki Nuru canlandiran kisiyede sonsuz saygim var amma velakin ESKI NURU cok OZLUYORUM.
Gonlum her ne kadar Kadim ve Ezo aski desede Doktor Emrenin de en basindan bu yana Ezoyu hakettigini fazlasiyla dusunuyorum.Gercekten ezonun en zor gunlerinde hep Doktor Civanim Emre vardi(senaristlerimizde insallah bir kalemde Emre karakterini saf disi etmezler)
Ya baskasina asik etsinler Emreyi (bizimde icimiz rahatlasin,yada karalanmis bir kagit parcasi gibi bir koseye firlatmasinlar.):img-wink:
Kadim hakkinda cok guzel analizler yapmissiniz gercekten :good:
Simdi ise benimde sizler gibi en cok dusundugum sey Kadim otele ne diyipte donecek:img-icecr:img-icecr
edit: bende kadimin pinarina resmen gicik oldum,bizim pinarimiz baldan tatlidir:img-in_lo
Sevgilerimle
GULBEYAZ76 20-09-07, 15:37 Benim bir teorim var.
Eskiden Kadim ve Nedim birbirlerine bu kadar uzak değillermiş.Önceden böyle değildik ne oldu ne değişti gibi birşey demişti Nedim abisine.
Diyorum ki acaba sonradan Kadim Nedimin babasının eski ortakları yani annesinin birlikte kaçtığı adam olmasından mı şüpeleniyor.Belkide böyle birşey öğrendi ve o yüzden kaza yaptı.
Birde Kadim 6 aydır Nedimin evine ayak basmamış çünkü bahçeyi bilmiyordu.
Nedim abisine artık burdan çıkmazsın diye otel odasını kastetmişti ben Kadimin otelde kalmaya başladığını düşünmüştüm ama Ezo işe gelirken Kadimde şöförle otele geliyordu sabahın köründe elinde fotoğraf makinasıyla karga kahvaltısını etmeden nerden geliyordu?Kadimin başka evimi var acaba kaldığı?
az önce tanıtımları gördüm ezo gelinin tekrarı var. bugün bir kez daha seyeredebileceğiz :happy0064 dizinin tekrarı bhile aynı keyfi veriyor. ha şimdi bunu düyecek diyorum ve yinede aynı keyifi alıyorum... dizinin koyu fanatiği oldum.
şimdi nedimle kadim sahnesine buldum baktım,
nedim abisini kırdığı için samimi olarak üzgündü, abisinin sinirli bir haldeyken araba kullanmasından oldukça tedirgin olmuş, abisine zarar geleceği endişesi onu bayağı korkutmuşa benziyordu.
fakatt kadimde kardeşine karşı bir soğukluk mu desem yada nedimden böyle bir yakınlık beklemiyor muydu desem, bir tuhaflık vardı kadimde.nedime sarılırken bile temkinliydi sanki, sarılamadı bile..
nedime olan bu temkinlilik bu soğukluk acaba güvenmediği için mi, yoksa kadimin kendisinden kaynaklanan bir sorun mu çözemedim.
üstelik nedim ezonun oteldeki geceye katılmasında oldukça hoşgörülü davrandı.elçin annenin bu konuda kalbini kırmamak için çok itina gösterdi.
elçin annenin evine yemeğe gitmek istememesi bence özellikle bir istememezlik değilde izin gününde haylazlık yapmayı sevmesinden.
az önce tanıtımları gördüm ezo gelinin tekrarı var. bugün bir kez daha seyeredebileceğiz :happy0064 dizinin tekrarı bhile aynı keyfi veriyor. ha şimdi bunu düyecek diyorum ve yinede aynı keyifi alıyorum... dizinin koyu fanatiği oldum.
öylemiii aaa iyi öyle ise sevindik sevindik vallahi.:happy0064
ben intten baktım yayın akışında iki kere kurtlar vadisi görünüyordu.
değiştirmişler demekki..sağolsunlar:img-yes:
mavi deniz 20-09-07, 16:32 O sinope daha ben diyecektim canım ezoyada gel bu başlıkta eski başlık degil valla kadimle ezo süperler tekrar hoşgeldin tatlım:)
O sinope daha ben diyecektim canım ezoyada gel bu başlıkta eski başlık degil valla kadimle ezo süperler tekrar hoşgeldin tatlım:)
mavi denizim hos bulduk canim
gelmemmi:img-wink:
hele kalas omerden kurtulduk ya resmen gobek atabilirim.Anammm kanser etmisti bizi gecen sezon kinali yapincak Fatma ve kalas omer ikilisi(yollari acik olsun)byebye
Vee sezona damgasini vuran kisi Serhat tutumluer gercekten super dusunulmus.Hatirlarsin ceylan gozlumuze ezomuza ask ask senaristler diye az bagirismiyorduk(alin dediler iste doya doya aski izleyin,ama hala icimizden eksik olanlarimiz var.DURUNAZAR ve bir kac arkadas daha tekrar aramiza donerlerse iste o zaman burasi var ya yikilir tam anlamiyla):img-yes::img-yes:
Sevgilerimle
Benim bir teorim var.
Eskiden Kadim ve Nedim birbirlerine bu kadar uzak değillermiş.Önceden böyle değildik ne oldu ne değişti gibi birşey demişti Nedim abisine.
Diyorum ki acaba sonradan Kadim Nedimin babasının eski ortakları yani annesinin birlikte kaçtığı adam olmasından mı şüpeleniyor.Belkide böyle birşey öğrendi ve o yüzden kaza yaptı.
Birde Kadim 6 aydır Nedimin evine ayak basmamış çünkü bahçeyi bilmiyordu.
Nedim abisine artık burdan çıkmazsın diye otel odasını kastetmişti ben Kadimin otelde kalmaya başladığını düşünmüştüm ama Ezo işe gelirken Kadimde şöförle otele geliyordu sabahın köründe elinde fotoğraf makinasıyla karga kahvaltısını etmeden nerden geliyordu?Kadimin başka evimi var acaba kaldığı?
nedim annelerinin kaçtığı adamdan olsaydı onuda alır giderdi.bu nedenle böyle bir durumdan şüphelenemez sanırım kadim.
altı aydır gitmediği ev de nedime ait değil ikisininde evi..
ama kadim nedense otelde kalmayı tercih ediyor.
slm ark
benim anamadim bir yer var hani ezo doktorun evine yemegi gidiyor ya
doktorun ev ark yemekten kalkiyor hani ben biraz test cözüm diyor orda ezo ona neden öyle bakiyor.
mavi denizim hos bulduk canim
hele kalas omerden kurtulduk ya resmen gobek atabilirim.Anammm kanser etmisti bizi gecen sezon kinali yapincak Fatma ve kalas omer ikilisi(yollari acik olsun)byebye
Vee sezona damgasini vuran kisi Serhat tutumluer gercekten super dusunulmus.Hatirlarsin ceylan gozlumuze ezomuza ask ask senaristler diye az bagirismiyorduk(alin dediler iste doya doya aski izleyin,ama hala icimizden eksik olanlarimiz var.DURUNAZAR ve bir kac arkadas daha tekrar aramiza donerlerse iste o zaman burasi var ya yikilir tam anlamiyla):img-yes::img-yes:
Sevgilerimlehoş geldin gecen sezonla bu sezonu aralarında bayya fark var. dizinin eski fanları ve yeni fanları sayesinde daha yukarlara cıkacğına inanıyorum. beninde bir önerim olacak gerci şu an herkez aynı şeyi söylüyor jenerik müziğinin değişmesi gerektiğini.. bizi dinlemeliler:img-pilot ve en kısa zamanda müzik değişmeli
mavi deniz 20-09-07, 18:01 mavi denizim hos bulduk canim
Sevgilerimle
vallahi hemde ne aşk gözümüze gözümüze sokuyorlar heheh:)
evet valla tam gibiyiz geçen sezondan ama halen bi kaç kişi eksik geçen sezonki form neydi hatırşlamak istemedigim anlar var geçen sezondan vallahi o kalaz yüzünden seti antepte basıcaktım onu bırak burda birbirimizi yiyiyorduk kurtuldukki ne kurtulduk:)
ya benim anlamadığım neden ezo gelin birinci sezon daha cok izleniyodu şimdi cevremde herkez izliyo cok beyeniyo dizi daha güzel oldu ama gecen seneki reytinki alamıyo şimi ömer sevenler bırakmıştır diziyi izlemeyi ama sevenide yokki
Ben şahsen Kadim'in daha evvel birini çok sevmiş onunla evlenmiş ve bir kaza sonucu kaybetmiş olmasını istemiyorum..Kadınlara güvenmeyen o yüzünden Pınar gibilerle takılan biri olsun Ezo sayesinde hem kadınlara güvensin hem aşık olsun....
işte izlemek istediğim bu...kesinlikle evli olması aşk işlerine hiç bulaşmasın...annesinden kaynaklanan güven sorununu Ezo sayesinde yensin...Elçin annede yemekte iken pencerden Ezo'nun katına bakar,eve gidecekken dışarıda yine pencereye göz atar(pencere sahnelerini çok sevdim)...alakası ilgisi görülüyor,kıskançlığı ve beğniside ama güven sorunu aşılmadıkça yan yana gelmeleri zor olur...aslında hemen de yan yana gelmesinler şu an ki durum bir süre daha devam etsin....
merhaba arkadasalr ben zeynep..valla bu diziyi gecen sezon ilk bölümlerini izlemiştim daha sonra beni baymıstı gerci arada baktım ama pek sevdiğim söylenemezdi.. ama bu sezon bambaska resmen yaa bikere sanki gecen sezonun o sıkıcılıgı (valla gecen sezon ömer karakteri beni delirtiyodu vee sıkılıyodum..)
serhat tutumluer oyunculugunu cook beyendiğim bi insan onunla dizi süper olmus iyiki gelmiş valla kadim-ezo askı beni diziye daha cook cekiyo tabiiki nurgüle bayıldıgımı söylemeden olmas onun oldugu her yapım mükemmel oluyo artık ezogelin de mükemmel benim için..
kısaca diziye bu sezon bayıldıgımı vee bölümleri kacırmadan izlemek istediğimi söyleyebilirim.
son bölümün sonunda ezo kadimin aldıgı o kıyafetlerle cook güzel olmustu kadimlede karsılastılar(carpıstılar mı demeliyim yoksa)valla gelecek bölümü merakla bekliyorum yani...
vallahi hemde ne aşk gözümüze gözümüze sokuyorlar heheh:)
evet valla tam gibiyiz geçen sezondan ama halen bi kaç kişi eksik geçen sezonki form neydi hatırşlamak istemedigim anlar var geçen sezondan vallahi o kalaz yüzünden seti antepte basıcaktım onu bırak burda birbirimizi yiyiyorduk kurtuldukki ne kurtulduk:)
Desturcugum hos buldum,saolasin var olasin, gecen sezona uyuyordu muzik,ama degistirilecegini bende dusunuyorum.
Mavi denizim valla boyle buram buram ask kokan aska can kurban:img-in_lo
Evet gercekten bir kac mudavimimiz eksik,Ramazan dolayisiyla su anda buraya katilamadiklarini dusunuyorum,ama illaki katilacaklardir
Hem Ezo gelin ailemiz git gide buyuyor,gecen sezon izlemeyenler bile bu sezon izlemeye basladilar:happy0064
Hatirlamak istemediklerin konusunda haklisin(bosver):img-wink: aaaahhhh o kalas benim omrumu yedi bitirdi,resmen her hafta isyanlari oynamaya baslamistik. Entepi basmaya az kalmisti:img-yes::img-yes:Kadim (serhat T. er ile nasilda her sey birden bire degisti degilmi?)
Sevgilerimle
su an oynuyo biliyosunuz gerci kaçıranlar mutlaka baksın ...
ezo tirkasi olsun herkes bizim gibi:img-wink:
slm ark
benim anamadim bir yer var hani ezo doktorun evine yemegi gidiyor ya
doktorun ev ark yemekten kalkiyor hani ben biraz test cözüm diyor orda ezo ona neden öyle bakiyor.
herkese merhabar
çocuğun sol göğsünde bıcak izi gibi bişey vardı galiba ona bakıyordu da bizim bundan ne çıkartacağımızı anlayamadım ben de senin gibi anlayan beri gelesin vallahi
benide aklıma takılan kadim yada ezonun diyimiyle gadim bey otelde kalıyorsa her sabah osman efendiyle nerden geliyor arabayla dikkatimi çekti sabah sabah yani ezonun işi geldiği saat sabah olduğunu düşünürsek ezoyla karşılaşılaşıyorlar ya
bir de meryemin amacı ne meşur olmak mı tamam antepe gitmek istemiyor ballı ağadan da korkuyor ama niye ezodan da kaçıyor bu kız yahu ezoyla birlik olunca değil ballı ağa feriştahı gelse ne yazar yani illaki kendini dolandırtacak illaki başını belaya sokacak
ne asonsörmüş be vallahi asonsör korku mu yenmek üzereyim kadim gibi biriyle karşılaşmak varsa işin ucunda
slms..bende tam bi ezo manyağı oldm önceden nurgül için izliodum ama serhatımda diziye girine tam bi manyaq oldm ya süperr oldu...ayrıca bu bölüm çok güzel bi yerde bitti salıyı iple çekiorum walla...:P
çok fazla mesaj yazmayı sevmem hatta bir sayfada iki tane mesajım olsun istemem öyle bir takıntı işte napim ama az önce yazmayı unuttuğum ve gerçekten benim için önemli olan bir şeyi yazmak istiyorum
şu jenerik müziği değişsin nolur dizinin içeriğine uygun bir şey olsun hatta hiç müziksiz sadece isimlerin akmasına bile razıyım jenerikte
arif sağ ustamıza saygısızlık için söylemiyorum kendilerini dinlemekten çok zevk alırım ama dizinin gidişatına uygun bişe olsun lütfen lütfen
ya benim anlamadığım neden ezo gelin birinci sezon daha cok izleniyodu şimdi cevremde herkez izliyo cok beyeniyo dizi daha güzel oldu ama gecen seneki reytinki alamıyo şimi ömer sevenler bırakmıştır diziyi izlemeyi ama sevenide yokki
Unuttuğumuz bir şey var ki geçen sezon ezo nun karşısında Binbir Gece yoktu. Bir de sezon daha yeni açılıyor...... Ama gerçekten bu sezon bomba gibi dizi boyut atladı.....
Ayrıca biz kadim doktor aşkı diyoruz ama Ballı ağa nın geçen sezondan kalan Ezo (gizli) tutkusu bu sezon ne olacak.....
sanırım sabahları fotograf çekmeden gelio yani kıyafeti falan spor ya ben öle düşündüm. bide drnın ev arkadaşı bi garip evet ben bıçak izi görmedimde sanki çocuk şeymiş gibi geldi bana:D ama dr de ezonun bişeylere şaşırdığını anladı gözgöze geldiler ama ikiside bişey demedi sanki:icon_whis
ben bu diziden enfret ederim ama şimdi tutkunu oldum
hem araya komedi hemde kaliteli oyuncular girsi
çok değişti dizi
sanırım reytinglerde iyi
nediyim Allah bozmasın
kadim:img-in_loezo
herkese merhabar
çocuğun sol göğsünde bıcak izi gibi bişey vardı galiba ona bakıyordu da bizim bundan ne çıkartacağımızı anlayamadım ben de senin gibi anlayan beri gelesin vallahi
Canım şimdi Ezo'nun neye baktığını ben söyleyeyim mi :)
Ben gününde izleyememişken daha ehlocan'ın yazdığı bir yorum vardı ( :icon_whis )
Birkaç sayfa önceye gidersen görürsün zaten...Kılları alınmış diye :) :)
Şimdi bende bugün seyredince şöyle bir dikkat ettim evet alınmış...Yani Ezo bunu yadırgadığı için baktı sanki...Ama sende diyorsun ki bıçak izi gibi bir şey vardı...Bilemedim şimdi gidip bir daha izleyeyim bari :)
ben bu diziden enfret ederim ama şimdi tutkunu oldum
hem araya komedi hemde kaliteli oyuncular girsi
çok değişti dizi
sanırım reytinglerde iyi
nediyim Allah bozmasın
kadim:img-in_loezo
Evet gerçekten bu sezon muhtesem basladi Ezo Gelin!
Ben 1.sezonda izliyordum..Ama iste sonlara dogru dayanamamistim Ömer çok sinirlendiriyordu beni..
Simdi Kadim&Ezo aski süper oldu..:img-in_lo
Su doktorun ev arkadasindaki yarayi bende gördüm..Killarida gördüm :D Daha dogrusu olmayanlari..
Bencede bi tuhaflik var yoksa o sahneyi okadar önemsemezlerdi..Artik ilerleyen bölümlerde ögreniriz herhalde
Günaydıııın
da bize pek günaydın olmamış hala ö z e t yok.
Bizim kafamızda baloda ne olacak nasıl geri dönecek diye kırk tane tilki dolansın öylemiydi böylemiydi diye dolanalım ve hala özet gelmesin.... Neyse inşallah bugün gelir.
Bu arada tam olarak son sahneyi izlediğimiz kısmın adresini veren olursa çok sevinirim.
Doktorun ev arkadaşının göğsündeki durum ameliyattan dolayı olabilirmi.Hani ameliyattan önce o bölgedeki tüyler temizlenir ya belki de o yüzdendir.Gencecik çocuğa konduramadım galiba diğer durumu :img-in_lo:img-in_lo
GULBEYAZ76 21-09-07, 06:54 Günaydın.:img-wink:
Benden size küçük bir soru cevaplamanız dileğiyle.
Siz K&E sahnelerinden en çok hangisini beğendiniz?
İlk ben cevap vereyim benim favori sahnem:
Kadim Günaydın
Ezo Günaydın. Günaydın Osman Abi
Osman Günaydın Ezo
Kadim Bakar mısın? Elçin Abla dün sana birşey verdi mi?
Ezo Nasıı bişey?
Kadim Canım Osman'la göndermiştim
Ezo Allah Allah bu kadar önemli olan şey ne ki
Kadim Yani, küçük bir hediye işte
Ezo Ha o mu? aldım aldım.
Kadim Ha iyi iyi. Hiç belli etmiyor musun da, ne bileyim nazik hanımlar hediye alınca teşekkür ederler
Ezo Elçin Ablaya teşekkür ettim. O da Osman Abi'yle size yollayacaktı. ALMADINIZ MI?
Kadim Sen bişey mi söylemeye çalışıyorsun?
Ezo Bizim Entep'te nazik beyler hediye alınca gendileri verirler. İstanbul'un adeti başka demek. E yavaş yavaş öğreniyim gusura bakmayın. Eyi Günler..
Ya ben bu Ezoya bayılıyorum söyleyeceğini bir güzel söylüyor ondan sonra da
eyi günler diye tırıs tırs gitmiyormu çok şeker ya tabi arkasında böyle bir Kadim kalıyor :icon_twis
sanırım sabahları fotograf çekmeden gelio yani kıyafeti falan spor ya ben öle düşündüm. bide drnın ev arkadaşı bi garip evet ben bıçak izi görmedimde sanki çocuk şeymiş gibi geldi bana:D ama dr de ezonun bişeylere şaşırdığını anladı gözgöze geldiler ama ikiside bişey demedi sanki:icon_whis
doktor emrenin evinde kalan çocuk, ismi selim,
yok öyle şey değilde göysünde ameliyat izi var, neşter izi olduğu çok belli..
eniştem kalp ameliyatı olduğu için biliyorum, göğüs kılları traş edilip ameliyata alınmıştı..
Günaydın.:img-wink:
Benden size küçük bir sor cevaplamanız dileğiyle.
Siz K&E sahnelerinden en çok hangisini beğendiniz?
............
Ya ben bu Ezoya bayılıyorum söyleyeceğini bir güzel söylüyor ondan sonra da
eyi günler diye tırıs tırs gitmiyormu çok şeker ya tabi arkasında böyle bir Kadim kalıyor :icon_twis
Ben hiç ayıramıyorum ; hepsi birbirinden süper hangisinde Ezo altta kalıyor ki zaten :good: Ama ben en çok Kadim'e o kadar lafı sayıp ondan sonra hızını alamayıp bide arkasından çocuk gibi söyleniyor ya o zaman bayılıyorum acayip şeker oluyor...
Yine ben :img-blush
Gülbeyaz76 yardımın için sağol. Son sahneyi az önce izledim de Allah ' ım o nasıl bir süzmektir öyle tepedeeeeen tırnağa ve o nasıl bir güzel bakmaktır kardeşim :img-in_lo
DÜn akşam Kavak Yelleri sonrası dedim bir KVP ye bakıyım nasılsa uzun uzadıya tekrar veriyorlardır diye. Açtım Show u.. Bakıyorum iki adam ama bu KVP ye benzemiyo.. Yok diyorum vermezler.. Bakıyorum altta Ezo Gelin müziği için bilmem kaça şunu yazın gönderin diyor.. Arkadan annem sesleniyo.. " Aaa Ezo mu var dur izleyememiştim bende" :)
Şimdi şanslı mıyım evett evett evett =) Hemde Show Turk u açıp baştan yakalama şansım oluyo eheheh =)
Dünkü bölüm çok çok güzeldi. Yani pardon salı günü yayınlanan bölüm.
Ben özellikle Ezonun Pınarın şalını ya da artık her neyi ise götürdükten sonra ona lafı pat die sölemesine bayıldım. "Temizdi ama artık yıkıycam" Hele Kadim in süperdin demesi ile Ezonun aydınlanan yüzü :)
Bir de Serhatın öhömmm Kadim in son sahnede Ezo ya aşkla bakan gözleri.. Yarabbi dedim.. Yarabbiii.... Öhöm... Söğüt ablam & scyamore annadınıs siz onu ;)
DÜn akşam Kavak Yelleri sonrası dedim bir KVP ye bakıyım nasılsa uzun uzadıya tekrar veriyorlardır diye. Açtım Show u.. Bakıyorum iki adam ama bu KVP ye benzemiyo.. Yok diyorum vermezler.. Bakıyorum altta Ezo Gelin müziği için bilmem kaça şunu yazın gönderin diyor.. Arkadan annem sesleniyo.. " Aaa Ezo mu var dur izleyememiştim bende" :)
Şimdi şanslı mıyım evett evett evett =) Hemde Show Turk u açıp baştan yakalama şansım oluyo eheheh =)
Dünkü bölüm çok çok güzeldi. Yani pardon salı günü yayınlanan bölüm.
Ben özellikle Ezonun Pınarın şalını ya da artık her neyi ise götürdükten sonra ona lafı pat die sölemesine bayıldım. "Temizdi ama artık yıkıycam" Hele Kadim in süperdin demesi ile Ezonun aydınlanan yüzü :)
Bir de Serhatın öhömmm Kadim in son sahnede Ezo ya aşkla bakan gözleri.. Yarabbi dedim.. Yarabbiii.... Öhöm... Söğüt ablam & scyamore annadınıs siz onu ;)
:img-hyste ben bişi anlamadım anladıysa sycamore anlamıştır :img-hyste
nihayet izleyebildin, çok sevindim senin adına.gerçi yarıdan başlattılar ama buna da şükür dedik.
evet, kadimin ezoyu tepeden tırnağa hayran gözlerle süzüşü çok güzeldi..ezonun buna mukabil çekingen duruşu ve kadimin gözlerindeki beğeniyi anladığı anda içinde kopan fırtınanın kalbine olanca şiddeti ile çarpmasını çaresizce ve sessizce karşılaması çok güzeldi.ama ne yaparsa yapsın kalbindekiler gözlerine yansıdı ezonun.
ve tabiki sevgili doktorumuzun kadime bakışı ...olan biteni anlamak için gösterdiği temkinli çaba..çok şey anlattı son sahne bize, çok şey anlattı..:img-in_lo
:img-hyste ben bişi anlamadım anladıysa sycamore anlamıştır :img-hyste
nihayet izleyebildin, çok sevindim senin adına.gerçi yarıdan başlattılar ama buna da şükür dedik.
evet, kadimin ezoyu tepeden tırnağa hayran gözlerle süzüşü çok güzeldi..ezonun buna mukabil çekingen duruşu ve kadimin gözlerindeki beğeniyi anladığı anda içinde kopan fırtınanın kalbine olanca şiddeti ile çarpmasını çaresizce ve sessizce karşılaması çok güzeldi.ama ne yaparsa yapsın kalbindekiler gözlerine yansıdı ezonun.
ve tabiki sevgili doktorumuzun kadime bakışı ...olan biteni anlamak için gösterdiği temkinli çaba..çok şey anlattı son sahne bize, çok şey anlattı..:img-in_lo
Tabe canım sen annamamışsan kimse annamas bee :)
Show Turk de yarıdan başlamadı yaf :) EPey baştandı yani =) Ezo nun çay getirme muhabbeti falan. Kadim in Elçin Anneye paradan bahsetmesi. Kanımca başlardaydı bunnar.
Yok ben hala son sahne Kadim bakışındayım.. Yani birisi imzasına yazmıştı "hep böyle aşık mı bakar senin gözlerin" diye ahanda aynen o imzaya imzamı atıyorum arkadaş..
allahım bu serhatın saçlarına bakıyorum bakıyorum ..yarabbi kendisi mi kendisini o hale sokuyor kim tarıyor bu çocuğun saçlarını, embesile çeviriyorlar..
gelsin yanımada bi iyice yıkayıp tarayayım ben..:icon_twis
haspam halinede bakmıyorda bir de ezoyu tersliyor
"tamam uzatma dedim.. nedim beyle bizde orda olucaz, pek yakın bir ilişki kurmayalım olur mu.."
olmaz.........
pardon kadim bey, yakın ilişki nasıl oluyor ben pek anlayamadım da
bu nasıl bir cümledir kadim beeyyy..:img-hyste:img-hyste
arkadaşlar siz bu cümleden ne anladınız allah aşkına..:img-hyste
bana göre
"aramızda ilişki yok, yakınlık yok.. ama ben olmasını çok isterdim . lanet sen gittinde başkasını buldun, yazık ettin aramızda başlamasını çok istediğim yakın ilişkiyi başlatamayacağız" ...:happy0064
"şu doktor beylede her ne ilişkin varsa bir an önce bitse iyi olur, yoksa ben bunun hesabını sorarım sana ":img-hyste:img-hyste der gibiydi
Show Turk de yarıdan başlamadı yaf :) EPey baştandı yani =) Ezo nun çay getirme muhabbeti falan. Kadim in Elçin Anneye paradan bahsetmesi. Kanımca başlardaydı bunnar.
Yok ben hala son sahne Kadim bakışındayım.. Yani birisi imzasına yazmıştı "hep böyle aşık mı bakar senin gözlerin" diye ahanda aynen o imzaya imzamı atıyorum arkadaş..
Normal Show da söğütün dediği yerden başladı.Kutsal usta ben kimseyi mutfağıma sokmam diye bağırırken.
Tubi evet son sahne çok şey anlattı bende çok şey anladım ama sen anlama söğütte anlamasın hatta mümkünse bir tek ben anlayayım :img-blush:img-blush
Ben dizide Ballı ağa - o da bazı yerlerde - hariç geçen sezondan gelen sahnelerde çok keyif alamıyorum.Hatta sıkılıyorum bile denebilir.Bu oyuncularla ya da yetenekleriyle alakalı değil sadece bu sezon içeriği tamamen değişmiş bir dizide bunların olması alakasız geliyor.Yine yan roller ve oyuncular olsun ama en azından bir bütün içinde devam etsin.
Bu arada lütfen bir an önce de jenerik müziği değişsin.
allahım bu serhatın saçlarına bakıyorum bakıyorum ..yarabbi kendisi mi kendisini o hale sokuyor kim tarıyor bu çocuğun saçlarını, embesile çeviriyorlar..
haspam halinede bakmıyorda bir de ezoyu tersliyor ..icon_twis
"tamam uzatma dedim.. nedim beyle bizde orda olucaz, pek yakın bir ilişki kurmayalım olur mu.."
olmaz.........
bu nasıl bir cümledir kadim beeyyy..:img-hyste:img-hystesanki
bana göre
"aramızda ilişki yok, yakınlık yok.. ama ben olmasını çok isterdim . lanet sen gittinde başkasını buldun, yazık ettin aramızda başlamasını çok istediğim yakın ilişkiyi başlatamayacağız" der gibiydi...:happy0064
demekki ben pek bi koşulsuz şartsız seviyorum ; saçları da ( son giydiği kıyafet hariç ) giyimide hiç gözüme batmıyor :)
Tersliyo neden çünkü bu kızın niye bu kadar ilgi alanına girdiğini bilmiyor, çarpıldığınıda kabul etmek istemiyor. İlkokulda erkekler aşık olunca kıza nasıl yaklaşacağını bilmez de saçma sapan sebebplerden peşlerinden kovalarlarya o hesap Ezo ile uğraşıp duruyor.
Bu arada finaldeki o iki saniyelik süzme sahnesinden bu kadar derin anlamlar çıkarttığın için ayrıca tebrik ediyorum, süper olmuş :happy0064
Biri benden mi bahsetmiş!!!:icon_whis
Tubi haklısın haklıyız çünkü canlandırdığı rollerde en sinirli olduğu hallerde bile aşık aşık bakıyor gözleri (bkz. erkekler ağlamaz) yanlış mı düşünüyorum? :icon_whis Bu arada imzamı çok seviyorum:img-cool2
gelsin yanımada bi iyice yıkayıp tarayayım ben..
Saçları konusunda çok haklısın söğüt çok uzun ve taranışı hakikaten bi acayip artık mesulu kimse...:icon_whis
haspam halinede bakmıyorda bir de ezoyu tersliyor ..icon_twis
olmaz.........
bu nasıl bir cümledir kadim beeyyy..sanki
arkadaşlar siz bu cümleden ne anladınız allah aşkına..
bana göre
"aramızda ilişki yok, yakınlık yok.. ama ben olmasını çok isterdim . lanet sen gittinde başkasını buldun, yazık ettin aramızda başlamasını çok istediğim yakın ilişkiyi başlatamayacağız" der gibiydi...
:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Kadim'in o anki duyguları bu kadar güzel dile getirilemezdi söğüt. Tebrikler...
olmaz.........
bu nasıl bir cümledir kadim beeyyy..:img-hyste:img-hystesanki
bana göre
"aramızda ilişki yok, yakınlık yok.. ama ben olmasını çok isterdim . lanet sen gittinde başkasını buldun, yazık ettin aramızda başlamasını çok istediğim yakın ilişkiyi başlatamayacağız" ...:happy0064
"şu doktor beylede her ne ilişkin varsa bir an önce bitse iyi olur, yoksa ben bunun hesabını sorarım sana ":img-hyste:img-hyste der gibiydi
Kadim'in o sözlerini duyanda sanar ki ezo her gördüğü yerde Kadim'in yanına yaklaşma çabasında..Halbuki asansöre bile binmek istemiyor Kadim varken...Ben ne anladım biliyormusun sevgili söğüt Kadim istesede Ezo'dan uzak kalamıyor o sebeple bu sorumluluğu Ezo'ya veriyor..Ben uzak duramıyorum senden bari sen kendini çek benden manasında :img-wink: :img-wink: :img-wink:
GULBEYAZ76 21-09-07, 08:30 Duyanda sanar ki ezo her gördüğü yerde Kadim'in yanına yaklaşma çabasında..Halbuki asansöre bile binmek istemiyor Kadim varken...Ben ne anladım biliyormusun sevgili söğüt Kadim istesede Ezo'dan uzak kalamıyor o sebeple bu sorumluluğu Ezo'ya veriyor..Ben uzak duramıyorum senden bari sen kendini çek benden manasında :img-wink: :img-wink: :img-wink:
Ezo:Kadim bey seni sizi duyanda benim size 404 gibin yapıştığımı sanar.Hay allahım ya ben ne zaman size yakın davrandım ki.Sarılmamı kastediysen korkma bir daha olmaz ben öyle sevinince şey ettiydim eyi günler.
Kad::icon_sorr
Normal Show da söğütün dediği yerden başladı.Kutsal usta ben kimseyi mutfağıma sokmam diye bağırırken.
Tubi evet son sahne çok şey anlattı bende çok şey anladım ama sen anlama söğütte anlamasın hatta mümkünse bir tek ben anlayayım :img-blush:img-blush
Ben dizide Ballı ağa - o da bazı yerlerde - hariç geçen sezondan gelen sahnelerde çok keyif alamıyorum.Hatta sıkılıyorum bile denebilir.Bu oyuncularla ya da yetenekleriyle alakalı değil sadece bu sezon içeriği tamamen değişmiş bir dizide bunların olması alakasız geliyor.Yine yan roller ve oyuncular olsun ama en azından bir bütün içinde devam etsin.
Bu arada lütfen bir an önce de jenerik müziği değişsin.
Sevgili sycamore beni dellendirme bende annadım delirtme işte adamı peh...
Ya geçen sezon o Meryem neydi bu sezon ne olmuş. Ya dizinin ilk bölümlerinde görcektiniz Cin ali (Bknz:Eğreti Gelin başrol oyuncusu) ile büyük aşk yaşıyolardı. Saf köylü bi kızdı sonra açıldıkça açıldı herkesi kullanmaya başladı peh.
Ballı Ağa benim zaten favori adamım. Ahmet Mümtaz Taylan ı çok severim. Dizide de geçen sezon çok iyi işler çıkardı.
İçeriğinin değişmiş olması açısından evet yan roller bazen göze çok batıyor olabilir. Ama birden birede tüm karakterleri değiştirmeleri zor şekercim.
Biri benden mi bahsetmiş!!!:icon_whis
Tubi haklısın haklıyız çünkü canlandırdığı rollerde en sinirli olduğu hallerde bile aşık aşık bakıyor gözleri (bkz. erkekler ağlamaz) yanlış mı düşünüyorum? :icon_whis Bu arada imzamı çok seviyorum:img-cool2
Evet evet ahanda bu imza tam olarak :)
Kesinlikle doğru diyosun sevgili pelince.. Erkekler Ağlamaz - Esir KAlpler - Sahra (tamam çok izlemedim ama) ... Ve şimdi de Ezo..
Bu arada acaip yakışıyorlar birbirlerine.
Kadim'in o sözlerini duyanda sanar ki ezo her gördüğü yerde Kadim'in yanına yaklaşma çabasında..Halbuki asansöre bile binmek istemiyor Kadim varken...Ben ne anladım biliyormusun sevgili söğüt Kadim istesede Ezo'dan uzak kalamıyor o sebeple bu sorumluluğu Ezo'ya veriyor..Ben uzak duramıyorum senden bari sen kendini çek benden manasında :img-wink: :img-wink: :img-wink:
evet kadimin derdi bu " senden uzak durmam gerekiyor, ama duramıyorum, bari sen uzak dur"...
ezo uzak durduğu anlarda bir bahane bulup ona yakınlaşıyor..canım yaa bak kıyamadım şimdi..:img-cray:
Evet evet ahanda bu imza tam olarak :)
Kesinlikle doğru diyosun sevgili pelince.. Erkekler Ağlamaz - Esir KAlpler - Sahra (tamam çok izlemedim ama) ... Ve şimdi de Ezo..
Bu arada acaip yakışıyorlar birbirlerine.
Tubi hepsini izledim hemde hiç bir anını kaçırmadan ama Kadim'in deyişiyle
'o gözlerden hep aşık baktığı okunuyor' :)
Evet ya Kadim hiç duramıyor. Asansörü bekletmeler, mutfağa inmeler, telefonlar, Ezo 517 numaraya çıktığında tüm işleri bırakıp onunla laf yarıştırmacalar, Ezo oda dan çıkınca ardından hemen çıkmalar:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste maşallah hiç yakın ilişki kurmuyorlar....
(Bu arada bana sadece Pelin derseniz sevinirim:))
Siz Ballı ağa Ezo'nun parmağını tutup hafif okşarken ve bir çift dizde ağlamak istiyorum derken ne hissettiniz? Ben çok ama çok üzüldüm orda Ballı ağaya..dediği gibi o bir ağa ve hep güçlü olmak zorunda. İlk sezonda nasıldı bilmiyorum ve ilerde Ezo-Kadim ilişkisine etkisi olur mu bilmiyorum ama aşkı çok temiz gözüktü gözüme..
Ahmet Mümtaz Taylan'ı izlemek çok keyifli.
Söğüt, arkadaşımın Kadim'in tipi ile ilgili yazdıkları neden benim gözüme batmadı acaba? Koşulsuz sevmemden dolayı olabilir mi?:icon_whis Ne giydiği gömlek, ne pantalonu, ne saçı bana hiç itici gelmiyor. Aksine her hali çok hoş geliyor.
Kadim'in Ezo'dan uzak duramaması konusunda katılıyorum sizlere. Allahaşkınıza hangi otel sahibi, mutfağa inerde çalışanıyla lak lak eder. Kadim'ciğim boşuna kendini kandırma Ezo'dan uzak du-ra-mı-yor-sun.....:happy0064.
Emre Doktor'un yanındaki çocuğun yarası umarım Emre ile alakalı birşey değildir. Neden bilmiyorum ama Emre bana itici gelmiyor. Kötü birisi olmasını istemiyorum. Onu ben Elçin hanımın kızıyla başgöz edeceğim..:img-pilot
Siz Ballı ağa Ezo'nun parmağını tutup hafif okşarken ve bir çift dizde ağlamak istiyorum derken ne hissettiniz? Ben çok ama çok üzüldüm orda Ballı ağaya..dediği gibi o bir ağa ve hep güçlü olmak zorunda. İlk sezonda nasıldı bilmiyorum ve ilerde Ezo-Kadim ilişkisine etkisi olur mu bilmiyorum ama aşkı çok temiz gözüktü gözüme..
Ahmet Mümtaz Taylan'ı izlemek çok keyifli.
Ballı ağa'nın o hareketi Emre'yi acayip rahatsız etti ama. Ezo'yu nasılda ben bırakacağım diye inatlaştı. Bende Ballı ağa'yı seviyorum. Aksi, sert gibi görünüyor ama hiçte öyle biri değil.
GULBEYAZ76 21-09-07, 09:03 Emre Doktor'un yanındaki çocuğun yarası umarım Emre ile alakalı birşey değildir. Neden bilmiyorum ama Emre bana itici gelmiyor. Kötü birisi olmasını istemiyorum. Onu ben Elçin hanımın kızıyla başgöz edeceğim..:img-pilot
Emre zaten çok iyi dürüst ve Ezoyu çok seven bir karekter bu saatden sonra değişeceğini sanmam ama canına tak etmişte olabilir.Ona bende talibim ona göre benide listeye ekle.
Emre aynı zamanda çok yardımsever Selimin bence psikolojik sorunları var Emrede psikiyatr onun için onu yanına almıştır diye düşünüyorum.Çocukta belki intahar eyilimi vardır kendi kendini kesmiştir yada düşman sahibidir saldırıya uğramıştır oda hastanede görüp evini açmıştır.Zaten çocuğun annesini de tanıyormuş.
Söğüt, arkadaşımın Kadim'in tipi ile ilgili yazdıkları neden benim gözüme batmadı acaba? Koşulsuz sevmemden dolayı olabilir mi?:icon_whis Ne giydiği gömlek, ne pantalonu, ne saçı bana hiç itici gelmiyor. Aksine her hali çok hoş geliyor.
Kadim'in Ezo'dan uzak duramaması konusunda katılıyorum sizlere. Allahaşkınıza hangi otel sahibi, mutfağa inerde çalışanıyla lak lak eder. Kadim'ciğim boşuna kendini kandırma Ezo'dan uzak du-ra-mı-yor-sun.....:happy0064.
Emre Doktor'un yanındaki çocuğun yarası umarım Emre ile alakalı birşey değildir. Neden bilmiyorum ama Emre bana itici gelmiyor. Kötü birisi olmasını istemiyorum. Onu ben Elçin hanımın kızıyla başgöz edeceğim..:img-pilot
Kesinlikle,kesinlikle :happy0064:happy0064
Bir kere sadece bir kere son sahnedeki gömleğini beğenmedim.Çok kötü duruyordu demekki farkedebildim.
Belki de Ezo da ilerleyen bölümlerde aynı şeyi yaşayacak.Kadim Ezoya göre biraz daha önde gidiyor duygularında Ezo yeni yeni farketti.Fakat bu Ezo da ters de tepebilir.Yani Kadimi sürekli görmek de isteyebilir kaçmak da.Çünkü yerini biliyor,imkansız olarak görüp kendine yeni bir acı yaşatmak istememek için uzaklaşabilir.
tatlım ben itici bulmuyorum. herşeye rağmen son derece hoş bir adam.
sadece biraz takılmak istedim.falat bu dizideki saçı hakikaten bir felaket..:img-hyste
günaydın bir hevesle akşamı bekledim diziyi izleyeceğim diye ama dizinin başlangıcını makaslamışlar hani çay sahnesi birde ezo otele geldiğinde bahçedeki kalabalığı görünce kutsal ustanın kızına soruyurdu ne oluyor kim bunlar onlarda kadim beyin arkadaşları olduğunu hatta biriyle birlikte resim çekmeye başladıklarını ve arkadaşının ünlü bir resimci olduğunu söyledi ezoda
bizimki onun bunun kaşını gözünü çekmekten ileri gidemediğini söyledi ezoda ha gayret adamın arkasından arkasından atıp tutuyo
bence ezonun hedefi kadim ama kadimde öyle olmasa ezo bu kadar hırslanmaz
GULBEYAZ76 21-09-07, 09:20 Şimdi şu meşhur video sitesinde tesadüfen Sezen Aksunun ikili delilik şarkısı eşliğinde K&E klibini gördüm tek kelimeyle züperrrrrrrrrrr.Şarkı cuk oturmuş.
İzlemeyenlere duyrulur.
İsteyenlere özelden link atabilirim.
GULBEYAZ76 21-09-07, 09:24 Birde şimdi aklıma geldi Kadim Pınara bir tek Ezoya hediye almasını rica ederken yakın davrandı yanağına değdi hallet şu işi ne olur diye.Adam denize düştü yılan Pınardan rica etti oda başka şey istemek kaydıyla kabul etti garibim Kadim Ezonun gönlü olsun diye şimdi Pınarın işkencesine katlanıcak artık.
:img-wink:diznin son sahnesi çok güzeldi kadim partiye geri dönecek ama gurulu ayakları yapıp diğer bayanlarla ilgilenir ezo ile fazla ilgilenmez..
SUEDA40 bu linkten multimeida kısmına ulaşabilirsin resimleri oraya eklemelisin:
http://www.dizifilm.com/forum/forumdisplay.php?f=235
GÜLBEYAZ76 linki rica edebilirmiyim canım :img-wink:
Bende Kadim'in partiye geri döneceğini düşünüyorum. Ama Ezo ile dansı unutalım. Kadim asla böyle birşey yapmaz. Bir köşeden Ezo'yu izleyip, bir falsosunu yakalamaya çalışacak. Ben Emre'nin artık Kadim ve Ezo arasındaki çekimi tamamen anladığını düşünüyorum bu karşılaşmadan sonra. Hatta partide eminim Ezo'ya daha yakın davranacaktır, Kadim'e nispet yapmak için.
Bende Kadim'in partiye geri döneceğini düşünüyorum. Ama Ezo ile dansı unutalım. Kadim asla böyle birşey yapmaz. Bir köşeden Ezo'yu izleyip, bir falsosunu yakalamaya çalışacak. Ben Emre'nin artık Kadim ve Ezo arasındaki çekimi tamamen anladığını düşünüyorum bu karşılaşmadan sonra. Hatta partide eminim Ezo'ya daha yakın davranacaktır, Kadim'e nispet yapmak için.
madem dönecekti neden ayrılıyordu
kadim sessizliği seviyo ama şimdi ezo var dişine göre onunla uğraşıyor bence külkedesinin balodan sonra çekeceği var kadim yine ezoyu çok kızdıraçak şeyler yapacak
Hepimiz Kadim ne söyleyecekte geri dönecek diye merak ediyoruz ama Kadim zaten Otel'de yaşamıyor mu? Sahi başı ağrıyorsa niye odasına gitmedi de dışarı çıktı:icon_whis neyse Nedim'e vereceği cevap hala merakla beklenmete..
Bu haftaki fragman inşallah biraz daha özenli hazırlanmış olur.
Hepimiz Kadim ne söyleyecekte geri dönecek diye merak ediyoruz ama Kadim zaten Otel'de yaşamıyor mu? Sahi başı ağrıyorsa niye odasına gitmedi de dışarı çıktı:icon_whis neyse Nedim'e vereceği cevap hala merakla beklenmete..
Bu haftaki fragman inşallah biraz daha özenli hazırlanmış olur.
İnşallah inşallah inşallah....
Ceva avatarına hasta oldum :) süper ya...
şu klip adresini özelden atarsanız çok seviniirm.
33.BÖLÜM
Kadim ve Ezo, otelde Emre’nin düzenlediği Tıp Mezunları gecesinde bir araya gelmek zorunda kalırlar. Kadim, Emre’yi merak etmektedir.
Gece, Ezo için hiç de keyifli geçmez. Birkaç gün sonra Kadim, Ezo’ya ilginç bir iş teklifinde bulunacaktır.
Özeti buldugumda cok sasirdim.Aceba kadi ezoya ne isi teklifi yapacak.
GULBEYAZ76 21-09-07, 10:03 Son sahneden sonra:
Ezo:Bismillah yakın olmayalım deyen sen tepeme çıkan yine sen.
Kad:Özür diledik ya
Ezo:Evet şükür onuda duydum ya ölsem gam yemem artık.
Kad:Kıyafet,saç,makyaj falan idare eder de yalnız şu otobanlarla boy ölçüşecek kadar uzun diline ne yapmayı düşünüyorsun.
33.BÖLÜM
Kadim ve Ezo, otelde Emre’nin düzenlediği Tıp Mezunları gecesinde bir araya gelmek zorunda kalırlar. Kadim, Emre’yi merak etmektedir.
Gece, Ezo için hiç de keyifli geçmez. Birkaç gün sonra Kadim, Ezo’ya ilginç bir iş teklifinde bulunacaktır.
Özetcik gelmiş..ama hiç birşey yok nerdeyse..Nasıl bir iş teklifinde bulunabilir ki? hem Ezo çıkmasın mutfaktan ordaki sahnelerde çok eğlenceli..
Arımaya, avartarı bulan Asia..bende çok beğendim. :)
33.BÖLÜM
Sudenaz teşekkürler özet için de.. Hiçç içi açıcı değil. Gece keyifli geçmiyomuş puff :(
Acep Kadim ne teklifinde bulunacak ki ? Acaba ahçım mı ol diyecek ? :)
33.BÖLÜM
Özet için çok teşekkürler sevgili sudenaz...
Biz neler neler düşünüyorduk ama gece Ezo için keyifli geçmeyecekmiş...Belkide Kadim yüzünden keyifli geçmez imalı laflar falan ederse morali bozulu....
İlginç iş teklifi ne olabilir yakın olmayalım derken Ezo'yu asisatnı yaparmış :img-hyste :img-hyste :img-hyste
GULBEYAZ76 21-09-07, 10:09 Sudenaz teşekkürler özet için de.. Hiçç içi açıcı değil. Gece keyifli geçmiyomuş puff :(
Bakarsınız otelde Ezoya gösterilen ilgiden rahatsız olur kendi evinde ev işlerini teklif eder.
Özet çok kısa ama ekleyen arkadaşa çok teşekkür ederiz.Fragman daha aydınlatıcı olur umarım.
Sudenaz teşekkürler özet için de.. Hiçç içi açıcı değil. Gece keyifli geçmiyomuş puff :(
ay içim daraldı öf öf.. özet nerde özet nerde yedim bitirdim kendimi dağ fare doğurdu bu ne böyle .... Tek ümidim daha önceki gibi fragman ve özeti telafi eden süper sahneler.
33.BÖLÜM
Teşekkürler sudenaz
Keyifli geçmeyeceği zaten belliydi.Ezo zaten bu teklif kendisine yapıldığında da gitmek istememişti sen kendin gibi bir doktorla gitsen daha iyi olur demişti.Eee birde bunların üstüne Kadimin göz baskısı olacaktır.Ama yine de umarım Kadimin sancılarını Ezonun da laf ebeliklerini bol bol izleriz.
Bu iş teklifi de ne şimdi bir olayı ortaya çıkardı diye ajanlıkmı teklif edecek.Ya da doktordan ondan bundan uzak olsun diye sürekli Elçin annenin yanında kalmasını mı isteyecek.
rhetbutler 21-09-07, 10:19 Teşekkürler özet için Sudenaz.
Amma tembel şu fragman ve özeti hazırlayanlar.Bu kadar kısa özet mi olurmuş?Kısa kısa 4 cümlecik...Bir de fragman döner...aldılar elimden ezo geliniiiii.....pufff yani...dizinin içinde gitar eşliğinde tınılar, dışında geliinii geliniii...bu jeneriği değişmezler uzunca bir süre...reyting için değişmiyorlar bence.
Kadim, Ezo'ya ne iş teklif edecek?Merak ettim şimdi...Ve neden böyle bir teklif yapacak?Sevdiği kadının mutfakta çalışan bir işçi olmasını istemediği için mi acaba?Ezoyu daha iyi bir konuma getirip aralarında ilerde oluşacak aşk için ..aaa Kadim emrindeki işçiye aşık... durumunu ortadan kaldırmak mı istiyor yoksa?
Ben Kadim'in Ezoyu bu haliyle kabullenmesini ve herkese bu şekilde kabul ettirmesini isterim açıkcası.Tabi bunu salı akşamı görücez.
33.BÖLÜM
Kadim'in gitmeyeceği belliydi de bir araya gelmek zorunda kalırlar cümlesini pek anlamadım....kendisi değilde başakası tarafından ısrar ediliyorda mı gitmekten vazgeçiyor...Emre'yi göreceğim diye evine gitmeyip Elçin'e gitmişti ama istediği sonuca ılaşamamıştı...şimdi fırsat ayağına gelmişken inceler tabi:)....süpriz iş teklifi???işte günün sorusu.....fotoğrafçı arkadaşı çok beğenmişti acaba bu iş onunla alakalı olabilir mi?
sudenaz özet için çok saol cnm..:img-wink:
kadim ezo ya ne teklifinde bulunucak bende çok merk ettim ya ...belki modellik felan teklif eder ne biliim işte buna benzer bişey teklif edebilir zaten kadim in ark.ezo yu ve gözlerini çok beğenmişti...:icon_whis
:good:allahım bu serhatın saçlarına bakıyorum bakıyorum ..yarabbi kendisi mi kendisini o hale sokuyor kim tarıyor bu çocuğun saçlarını, embesile çeviriyorlar..
olmaz.........
bu nasıl bir cümledir kadim beeyyy..:img-hyste:img-hyste
bana göre
ya bu kadar olur ne kadar dogru yazmisin okurken kendi kendime guluyorum ancak bu kadar guzel anlatirlir kadim beyin anlatmaya calistigi duygularini.gerci kendiside daha anlamadi ne oldugunu ama biz seyirciler onun her haraketinde birseyler cikariyoruz hemde buyuk bir keyifle.
Bu arada yazdiklarini keyifle takip ediyorum.:happy0064:good:
ya arkadaşlar sizde kadimi iyice hırpalıyorsunuz hele bi izleyelim bakalım acaba ezo böyle balolara alışık değil belki kız ilk defa böyle ordamda bulunacak siz olsanız hemen uyum sağlarmıydınız zaten konuşmasını daha yeni başlattı düzeltmeye belkide kadim ona yardımcı olur gecede ezoyu bi doktor birde kadim biliyor afedersiniz ama kadim ezoya kendisi laf sokuşturur başkasına dokundurtmaz belkide ezonun kadime karşı hisleri belirgenleşecek
ben izlerken dum olmayı seviyorum
ayrıca çok güzel yorumlar var herkese teşekkür
sevgiyle kalın
Teşekkürler özet için Sudenaz.
Amma tembel şu fragman ve özeti hazırlayanlar.Bu kadar kısa özet mi olurmuş?Kısa kısa 4 cümlecik...Bir de fragman döner...aldılar elimden ezo geliniiiii.....pufff yani...dizinin içinde gitar eşliğinde tınılar, dışında geliinii geliniii...bu jeneriği değişmezler uzunca bir süre...reyting için değişmiyorlar bence.
Kadim, Ezo'ya ne iş teklif edecek?Merak ettim şimdi...Ve neden böyle bir teklif yapacak?Sevdiği kadının mutfakta çalışan bir işçi olmasını istemediği için mi acaba?Ezoyu daha iyi bir konuma getirip aralarında ilerde oluşacak aşk için ..aaa Kadim emrindeki işçiye aşık... durumunu ortadan kaldırmak mı istiyor yoksa?
Ben Kadim'in Ezoyu bu haliyle kabullenmesini ve herkese bu şekilde kabul ettirmesini isterim açıkcası.Tabi bunu salı akşamı görücez.
Selamlar ezo severler
rhetbutler selam arkadasim:img-wink:
kaderimiz bizim bu her hafta yasadigimiz olay yine devam(ozeti oku oku bitiremezsin):img-wink:
Bu arada ozet icin sudenaza tskler:good:
ezomuz anlasilan guzel bir gece geciremiyecek.Kadim otele donmese zaten catlardi.Donsun gorsun ezoyu zaten fazlasiyla suzememisti,simdi saatlerce suzsun(tepeden asagiya) alici gozuyle baksin:img-in_lo:img-in_lo
kadimin yapacagi teklif acaba ezonun devamli olarak otelde kalmasi yonunde olabilirmi acaba?
her dakika kadimin gozu onunde olmasi amacli?
malum emreyi gordu ,boylu porsludur Doktor Civanimiz Emrede (en iyisi gozumun onunde olsun diye teklifte bulunabilir kadim yakisiklisi):img-in_lo
Sevgilerimle
33.BÖLÜM
sevgili sudenaz özet için teşekkürler,
bahse girerim, kadim ezoyu gece gündüz, gözünün önünde tutabileceği her anını denetleyebileceği bir iş uydurur ..modellik diyeceğim ama kadim ölse ezoyu model yapmaz:img-hyste
gecenin ezo için keyifli geçmemesinin nedeni bence kadim faktörü değildir.
ezonun emreden başka öyle bir ortamda konuşabileceği kimse yok. ne bir ortak konusu var nede başka tanıdığı biri var.kadimi adamdan sayarsanız o başka :img-hyste
kadim emreyi ilk defa görüyor..nasıl bir erkek olduğunu bilmiyordu..genç, yakışıklı, bekar bir doktor, ezo gibi bir kadında ne bulmuş olabilir.niyeti, ilgisi hangi düzeydedir, malum ilişkileri(!?) hangi yakınlıktadır:img-hyste:img-hyste bunları anlamaya çalışacaktır.
allahım şu "ilişki" kelimesinin bir gün beni bu kadar güldüreceği hiç aklıma gelmemişti :img-hyste
birde emre acaba ezo için ne ifade ediyor, bunu da aslında henüz çok net bilmiyor kadim..bu gece sadece ezo için değil, kadim içinde zor bir gece olacak..:img-in_lo
sevgil söğüt bu kadar olur adam haklı orada biri gelip sorsa bu kim diye ne cevap verirdi dersiniz adam kuralları bozup personeline izin veriyo bizim patronlar da aynı şeyi yaparmıydı hadi deki partide olacak eleman patronlar görünce başını çevirir adam haklı her elemana her işçiye böyle davranılsa işyeri olmaz
ayrıca kadime bende kızıyorum ezoya öyle davranıyor diye öyle davranmasa bizler burda bunları yazarmıydık zaten ortalık kadimlerle kaynıyor
herkesin yorumları farlkı ve güzel önemli olanda bu
sevgiyle kalın
GULBEYAZ76 21-09-07, 10:40 Ezoyu denemek için daha üstün bir pozisyon teklif edermiş Ezoda ben herşeyi bilmem ama iyi bildiğim birşey varsa oda haddimdir der ve kabul etmez.Kadim daha da aşık olur.
Kadimin arkadaşı Ezonun gözlerini beğenmiş ve bir görenin bir daha unutamıyacağını söylemişti.Belki o Ezoya reklam yıldızlığı falan teklif etmek istediğini Kadime söyler oda mantıklı bir neden sunamıyacağından teklife aracılık etmek zorunda kalır ama tüm kalbiyle Ezonun reddetmesini diler.Ezoda ben artistmiyem ki olmaz olmaz hayatta olmaz der.Kadimin aşkı yine artar.
Bendeki bütün ihtimaller aşkı güçlendiriyor.
sevgil söğüt bu kadar olur adam haklı orada biri gelip sorsa bu kim diye ne cevap verirdi dersiniz adam kuralları bozup personeline izin veriyo bizim patronlar da aynı şeyi yaparmıydı hadi deki partide olacak eleman patronlar görünce başını çevirir adam haklı her elemana her işçiye böyle davranılsa işyeri olmaz
ayrıca kadime bende kızıyorum ezoya öyle davranıyor diye öyle davranmasa bizler burda bunları yazarmıydık zaten ortalık kadimlerle kaynıyor
herkesin yorumları farlkı ve güzel önemli olanda bu
sevgiyle kalın
yok ben sizin gibi düşünmüyorum.nedim gibi düşünüyorum..kadim sadece ve sadece kıskançlığından kapris yaptı.ezo otelin bir çalışanı olabilir, fakat bir arkadaşı tarafından davet edilmiş, davet eden onu yanında taşımayı kabul ettikten sonra bence sorun olamaz.ve buna kimsede yasak koyamaz.
Ezoyu denemek için daha üstün bir pozisyon teklif edermiş Ezoda ben herşeyi bilmem ama iyi bildiğim birşey varsa oda haddimdir der ve kabul etmez.Kadim daha da aşık olur.
Kadimin arkadaşı Ezonun gözlerini beğenmiş ve bir görenin bir daha unutamıyacağını söylemişti.Belki o Ezoya reklam yıldızlığı falan teklif etmek istediğini Kadime söyler oda mantıklı bir neden sunamıyacağından teklife aracılık etmek zorunda kalır ama tüm kalbiyle Ezonun reddetmesini diler.Ezoda ben artistmiyem ki olmaz olmaz hayatta olmaz der.Kadimin aşkı yine artar.
Bendeki bütün ihtimaller aşkı güçlendiriyor.
ya gülbeyaz hemen kızı reklam yıldızı yaptık durun bakalım daha erken o zaman annemin dediği kızcağız köyden geldi leblebi oldu derler tabi bilemiyorum gidişat nereye
burchincik 21-09-07, 10:54 bu özet ne daha doğrusu özetcik:D kadim ve ezo için gecenin iyi geçmiyceği belliydi gergin bir ortamda nasıl ii geçebilirki...bide bu iş teklifi ne çok merak ettim dün kvp sonra bi daha izledim tadına gene doyamaadım ya..ezonun o cuk oturan laflarına bitiyorum..serhatta gece için çok şık olmuş yani kim görse aşık olur...her haline aşık olunurda..:) ezoda güzel olmuş gözlerini birbirlerinden nasıl alamadılar...:img-in_lo
33.BÖLÜM
Herkese merhaba..
Ezo&Kadim görür olduk her yerde.. siz deyin 10-20.. ben diyeyim.. 30-40 son sahneyi başa sar izle.. başa sar izle.. hayır sağlığımdan endişe edeceğim..
Kıyafetler falan bir yana ama, çok güzel bakmışlar.. bakmamış yaşamışlar..:img-in_lo
Ezo'nun kıyafetine bir şey de ben demek isterim..
Elbise daha farklı, piyasa işi olmayan bir şey olabilirdi.. ve ayakkabılar.. özellikle arabadan iniş sahnesinde..
Sivri burun... bilekden bağlı yine zarif bir stileto olsaydı daha yahşi:) olurdu diyesim geldi ne bileyim..
sudenaz bende teşekkür edeyim..:img-wink: özet için..
Bu gecede bir araya gelmek zorunda kalırlar! kısmına takıldım..
Aslında gerilimli geçsede, çekişmeleri çok hoş oluyor bu iki delinin desem..:img-yes:
Neyse,
Ezo'ya dilinin sivriliğini yüz kere.. iğnelemelerle ifade eden Kadim, demek Emre'yi merak edecek..
Etkilenip.. konuşma üslubunu can acıtan bir hale sokar!.. yüzde yüz...
Vah Ezo'ya..
TABİİ iş teklifi üzerine basa basa vurgulanıyor..
kimbilir ne çıkar altından...
Kavalyelik değildir canım anlaşıldı ben uçmuşum... :)
evet sonunda beklenen özlenen özetCİK gelmiş.
bir şey anlayan var mı?
ya da ne kadar açıklayıcı bir özetCik olmuş fark ettiniz mi?
fark edenler anlatabilir mi?
yani bu dizinin özeti daha uzun olamaz mı dizidekki olaylar devlet sırrı mı ki salı gününden önce öğrenmek imkansız.
Fragmandan da bekletim yok kesin geçen bölümü gösterir sonra ballı ağa,meryem nur vs.onları gösterir belki kadimle ezo yu sonunda gösterir...
offf canım sıkıldı:(ne doğru düzgün özetimiz ne de fragmanımız var.
iş teklifine gelince kadim ezo yu asistanı yapsın :D
böylelikle hiç ayrılmazlar:D:D:happy0064
papatya363 21-09-07, 11:21 özetimiz gelmiş gerçi pek farkeden bişe yok bu kadar kısa özet olurmu yaa, pek açıklayıcıda değil zaten
kadimin emreyi merak etmesi doğal tabii partide emreye bakışlarını tahmin edebiliyorum:)
gece ozo için pek keyifli geçmez derken acaba ezonun başına partide bişe falan mı geliyoo belki sakarlık falan yapmıştırr :)ee bide alışık olmadığı elbiseler ve ince topuklu ayakkabılar içinde pek rahat değildir tabii belkide kadim gene laf sokmuştur ezoya, emreyi kıskandıya:)
iş teklifine gelice benim aklıma şu an pek bişe gelmiyoo yani ne teklif edebilirki
bide teklifte ilginç diyor oraya takıldım
Sudenaz özetçik için çok teşekkürler...:)
Benimde takıldığım yer neden zorla bir araya geliyolar ki gecede buna sebep olan ne?
Bu soru ile boğuşurken bide iş teklifi....
Bunun altından kesin başka şeyler çıkar.
Aman aman Emre'yi de merak edermiş.:D :DÖzetçikte en güzel cümle işte bu oldu...
Bu sezon anlaşıldığı gibi özet ve fragman konusunda çok çekeceğiz. Kim hazırlar bu özeti ve fragmanı merak ediyorum.
Dün tekrarı izleyenler farketmiştir. Dizi makaslanmıştı tamam anlarım hani zaman kısıtlı diğer kanaldaki maç bitimine kadar diziyi bitirip tekrar KVP vermek istiyorsun. İyi güzel ama madem maçtan sıkılan kesime hitap etmeyi düşünüyorsun. Kullansana bunu ne diye Ezo&Kadim sahnelerini kesiyorsun? Birde arada bir yayınladığı bölümden sahnelerle dizinin yeni bölümünün Salı günü olduğunu belirtiyor. Öyle yapacağına sürekli olarak alt yazı geçsen daha akılda kalıcı olmaz mı? Maçta sinirlenip o anda kanalı açan kişi görecek belki.
Lütfen düzgün bir özet ve fragman hazırlayın artık.
herkes iyi günler şimdi ben bu forma daha dogrusu Ezo gelin başlıgına ilkez yorum yazıyorum... nedeni önce'den sevmedigim hiç izlemedim sadce ilk baslarda bir bölümne tek bakmıstım merak diye hiç begenmemiştim acıkcası bana çok sıkcı çok bugucu bir diz olarak gelmişti ben hiç begenmemiştim ama gecenler de can sıktınsından kanal gezerken rast geldim Serhat Tutumluer katılmıs dizye izledim ben begenmedigim diziye bir haller olmus nasıl seyri degişmiş daha guzel olmus Serhat Tutumuer katılması diziye ayrı bir hava katmış çok guzeleşitrmiş izlerken daha önce zevk almadıgım begenmedigim diziyi çok büyük bir keyifle izledim.. bu sefer insallh bunda sonra da devam eder ve bunda eklemek isitiyorum altın cizerek o jenerik müzigin degişmesi lazım artık daha farklı daha güzel daha uygun bir müzik koyarlarsa daha güzel olur diye düşünüyorum
first lady 21-09-07, 11:46 özet-ciğimizi şimdi okudum ve ben bile gerildim yahu.acaba kadim yine napıcakda gece ezo için iyi geçmiycek.ve tabii iş teklifi...umarım feci bişey çıkmaz altından.kadim aşık olduya daha bi hırslanır şimdi ezo'ya karşı.duygularının anlaşılmaması için kızı başka bi yere yollayabilir mesela.çünkü otelde hep karşı karşıyalar.eğer o gece kadim aşık olduğunu farkettiyse kızı yollar vallaha:icon_sorr
dizicibonus 21-09-07, 11:55 Meraba arkadaşlar dün diziyi az bişi izlediğimi söylemiştim senaryoları yorumlarınızı herşeyinizi okuyorum herşey çok keyifli.
Özeti okudum da şu kadimin yanındaki adam ezoyu çok beğenmişti acaba fotoraflamı ilgili iş teklifi (tramam salladığımı kabul ediyorum):img-pilot
merhaba arkadaşlar ...
özet miydi o minicik iki satır yazı ...
bi bakarsın kadimde ezoya 150 bin dolar teklif eder...
Allah korusun yarabbim ağzımdan yeller tayfunlar kasırgalar alsın ...
dizicibonus 21-09-07, 12:11 merhaba arkadaşlar ...
Ay aynı şey aklımdan geçti.
Şimdilerde teklif deyince o geliyor insanın aklına.
Öyle şey olmiycanı biliyorum ama aklımdan geçmedi değil :img-pilot :P
çok kısa vermişler ama özeti..şimdiii düşündüm düşündüm ezoya en iyi iş teklifi herhalde kadimin memnun olmadığı otel müşterilerinin üzerine ezoyu salıcaktır :):) sivri diliyle 2 günde kaçırır ne de olsa :) neyse şaka bi yana merak ettim gerçekten..ve niye???
Bu sezon anlaşıldığı gibi özet ve fragman konusunda çok çekeceğiz. Kim hazırlar bu özeti ve fragmanı merak ediyorum.
Dün tekrarı izleyenler farketmiştir. Dizi makaslanmıştı tamam anlarım hani zaman kısıtlı diğer kanaldaki maç bitimine kadar diziyi bitirip tekrar KVP vermek istiyorsun. İyi güzel ama madem maçtan sıkılan kesime hitap etmeyi düşünüyorsun. Kullansana bunu ne diye Ezo&Kadim sahnelerini kesiyorsun? Birde arada bir yayınladığı bölümden sahnelerle dizinin yeni bölümünün Salı günü olduğunu belirtiyor. Öyle yapacağına sürekli olarak alt yazı geçsen daha akılda kalıcı olmaz mı? Maçta sinirlenip o anda kanalı açan kişi görecek belki.
Lütfen düzgün bir özet ve fragman hazırlayın artık.
evet bende bi kaç sahneyi izlememiştim onları izlerim diye tv nin başından ayrılmadan izledim burayı izledim burayıda izledim dizinin sonuna kadar hani benim izlemediğim sahneler nerde diye diye bi kaldım ...
yani gerçekten yazıklar olsun diyorum sonuna kadar sana katılıyorum ...
merhaba arkadaşlar ...
:img-hyste:img-hyste:img-hyste Eda'cım, bir geldin pir geldin. Bence de ağzından yeller alsın. Ama hala nasıl bir iş teklifi yapabilir bulamadım.
hidden girl 21-09-07, 12:15 çok kısa vermişler ama özeti..şimdiii düşündüm düşündüm ezoya en iyi iş teklifi herhalde kadimin memnun olmadığı otel müşterilerinin üzerine ezoyu salıcaktır :):) sivri diliyle 2 günde kaçırır ne de olsa :) neyse şaka bi yana merak ettim gerçekten..ve niye???
Allah seni napmasın emi İncicim.çok güldüm ya.
ezoya en layık iş teklifi olur sanıırm.
acaba mevkiiyi mi yükseltçek napçak anlamadım ya.
amnnn ne çabuk çıktı bu özet.insanı erkenden meraka düşürüolar.
Gece ezonun kötü geççekmiş.üzüldüm bak şimdiiden.
Jenerik müziğinin değişmesini isteyen çoğunlukta dimi? O son sahnede çalan harika müziğin ardından jenerik müziği hiç ama hiç olmamış.
Fragman istiyorum ben
:img-hyste:img-hyste:img-hyste Eda'cım, bir geldin pir geldin. Bence de ağzından yeller alsın. Ama hala nasıl bir iş teklifi yapabilir bulamadım.
ala ala belki adam evlenme teklif edecek ...
yada mutfakdan mumkunse bir daha çıkma seni benden başka kimseler görmesin ...böle bir iş teklifide olabilir
ezo partide erkeklerin göz hapsınde olacağı kesin acaba iki kardeş ezo için çekişirlermi ...
Canım şimdi Ezo'nun neye baktığını ben söyleyeyim mi :)
Ben gününde izleyememişken daha ehlocan'ın yazdığı bir yorum vardı ( :icon_whis )
Birkaç sayfa önceye gidersen görürsün zaten...Kılları alınmış diye :) :)
Şimdi bende bugün seyredince şöyle bir dikkat ettim evet alınmış...Yani Ezo bunu yadırgadığı için baktı sanki...Ama sende diyorsun ki bıçak izi gibi bir şey vardı...Bilemedim şimdi gidip bir daha izleyeyim bari :)
alamehmetcim canımcım
kendi adıma üzülerek yazıyorum ki bazen dalgınlığama gelip okuyamadığım mesajlar oluyor demek daha önce böyle bir yorum gelmişti o konu için
tamam kılların alınmış olsun da ezonun niye dikkatini çekiyor bu kadar öyle dikkatli gene bakıyor aman neyse öylesine bir sahneydi herhal yani ileryen bölümlerde bişe çıkmazsa
bir de çocuğu iki dakkada harcamışsınız yahu kılları alınmış diye biraz tuhaf tavırları diye
özette belirtilen iş teklifine gelince kadim galiba otelin halkla ilişkiler müdürlüğünü teklif edecek ezoya balodakilerde iletişimini görünce
yada kadim benim yaşam koçum olurmusun dolgun bir maaş karşılığında dermiş ezoya insanlarla kurduğu o sıcak ilişkiden dolayı hani kadımin burnu sürekli kaf dağında gezer gibi dolaşıyorya (tabi elçin annenin ve onun komşuları dışında bir de osman efendi var tabi )
ala ala belki adam evlenme teklif edecek ...
yada mutfakdan mumkunse bir daha çıkma seni benden başka kimseler görmesin ...böle bir iş teklifide olabilir
ezo partide erkeklerin göz hapsınde olacağı kesin acaba iki kardeş ezo için çekişirlermi ...
Evlenme teklifi? biraz erken olmadı mı?
Mutfaktan çıkarmak istemeye bilir bak o doğru. Bence de çıkarmasın yoksa kaçıracak elinde.
Kardeşi? olmasın öyle birşey mümkünse. Nedim öyle birşey yapacak gibi görünmedi 32.bölümde gayet iyiydi. Hatta abisinin ilgisi farketmiş gibiydi tabi yinede senaristler ne yapar bilinmez. Kadim, Emre, Ballı ağa birde Nedim biraz fazla olmadı mı?
Ezo'nun partiye katılmasıyla ilgili bir arkadaş yazmıştı. Bir patron bir çalışanına böyle bir izin verirse diğerlerine ne yapacak falan diye...
Ya böyle birşey var mı? Ezo orada çalışan da olabilir, yeri gelir müşterisi de olabilir. O partiye katılmasında ne gibi bir işçilikle ilgili kuralları ihlal etmiş olabilir. Tanıdığının bir düğünü olabilir o otelde, o da otelde o düğüne katılabilir, bir yakının daveti olabilir, katılabilir. Bunda ne gibi bir gariplik var. Kadim'in tek derdi oraya emre ile gidecek olmasıydı. Bu yüzden böyle saçma şeyler söyledi... :img-yes:
Gelelim özetteki iş teklifine... Bazı arkadaşlar halkla ilişkiler falan demiş.... :happy0064 Düşünebiliyor musunuz Ezo'yu halkla ilişkilerde. Valla ben düşünemiyorum. Müşterilere de böyle sivri dillilik yaparsa, otelde kimse kalmaz. Bende birkaç arkadaş gibi fotoğraf çekimi falan diyorum. Çünkü gözlerini çok beğenmişti birisi. O Ezo ile çalışmak istiyor olabilir. Belki otelin tanıtımlarının yapıldığı bir katalogda, broşürde veya reklamda kullanılmak üzere. Neden olmasın. Bu daha mantıklı geliyor.....:img-yes:
evet bende bi kaç sahneyi izlememiştim onları izlerim diye tv nin başından ayrılmadan izledim burayı izledim burayıda izledim dizinin sonuna kadar hani benim izlemediğim sahneler nerde diye diye bi kaldım ...
yani gerçekten yazıklar olsun diyorum sonuna kadar sana katılıyorum ...
Edoşumm gelmişsin...
seninde katılmana çok seviniyorum Ezo&Kadim aşkına bayılan bizlere...
Bundan sonra geldin.. gitmek yok ona göre..
özet özet özet sohw tv gönderdigi özet bu kadar olur allh askına iki satır özet insan en anlar onada özet diyemiyorum ben kusura bakmasınlar böyle özet mi olur frgmanda her seyi saklı daha belirgin olur diye düşünüyorum.. ben bu teklife geleyim evelenem teklifi için daha erken aralarında bir ilşki başlmadı biribirlerin daha tanmıyolar önce bir ilşkileri olsun böyel guzel askların seyredelim güzel ask sahneleri izliyelim sonra insallh evlilte olur:) ama evlenmek teklifi için erken ve bu teklif evlikik teklifi olamaz...
:img-wink:Herkese merhaba..
Ezo&Kadim görür olduk her yerde.. siz deyin 10-20.. ben diyeyim.. 30-40 son sahneyi başa sar izle.. başa sar izle.. hayır sağlığımdan endişe edeceğim..
Kıyafetler falan bir yana ama, çok güzel bakmışlar.. bakmamış yaşamışlar..:img-in_lo
Ezo'nun kıyafetine bir şey de ben demek isterim..
Elbise daha farklı, piyasa işi olmayan bir şey olabilirdi.. ve ayakkabılar.. özellikle arabadan iniş sahnesinde..
Sivri burun... bilekden bağlı yine zarif bir stileto olsaydı daha yahşi:) olurdu diyesim geldi ne bileyim..
sudenaz bende teşekkür edeyim..:img-wink: özet için..
Bu gecede bir araya gelmek zorunda kalırlar! kısmına takıldım..
Aslında gerilimli geçsede, çekişmeleri çok hoş oluyor bu iki delinin desem..:img-yes:
Neyse,
Ezo'ya dilinin sivriliğini yüz kere.. iğnelemelerle ifade eden Kadim, demek Emre'yi merak edecek..
Etkilenip.. konuşma üslubunu can acıtan bir hale sokar!.. yüzde yüz...
Vah Ezo'ya..
TABİİ iş teklifi üzerine basa basa vurgulanıyor..
kimbilir ne çıkar altından...
Kavalyelik değildir canım anlaşıldı ben uçmuşum... :) kıyafeti kadimin yanındaki kadın aldı yani çok güzel bişey olsa bence mantık hatası olurdu değilmi yani bir kadın başkasına niye çok çok iyi bir elbise alsın ki hem kıyafete değil i.indekine bir bakın hele siz:img-pilot
Mutfaktan çıkarmak istemeye bilir bak o doğru. Bence de çıkarmasın yoksa kaçıracak elinde.
Kardeşi? olmasın öyle birşey mümkünse. Nedim öyle birşey yapacak gibi görünmedi 32.bölümde gayet iyiydi. Hatta abisinin ilgisi farketmiş gibiydi tabi yinede senaristler ne yapar bilinmez. Kadim, Emre, Ballı ağa birde Nedim biraz fazla olmadı mı?
Ciden ya..
Mümkünse olmasın Nedim..
Ama nedim ağabeyinin ilgisinden artık haberdar olduğu için..
Kadim ile tatlı tatlı dalgasını geçsin diyorum..
o sinirlenirken farkında olmadan ne denli önemsediğinin ipuçlarını verecektir...
Bizde bayıla bayıla izleriz..
Nedim ilgi duymaz sanmıyorum..
tabii senarist milleti ne eder onu bilemyoruz...
malum burası Türkiyem..:)
:img-wink:kıyafeti kadimin yanındaki kadın aldı yani çok güzel bişey olsa bence mantık hatası olurdu değilmi yani bir kadın başkasına niye çok çok iyi bir elbise alsın ki hem kıyafete değil i.indekine bir bakın hele siz:img-pilot
Bir şey söyleyeceğim..
Ben zaten detaylara hiç takılıyorum.. sadece gözler konuşsun onun derdindeyim..
Herkes yazınca fikrini bende yazdım...
Mantık hatası aramaya kalkarsak zaten bir dolu var..
Bu diziyi ayakta tutan tek şey benim nazarımda izlediğim bölümlerdeki iyi oyunculuk..
Başka türlüsü olsaydı zaten izlemezdim..
Ezo'nun partiye katılmasıyla ilgili bir arkadaş yazmıştı. Bir patron bir çalışanına böyle bir izin verirse diğerlerine ne yapacak falan diye...
Ya böyle birşey var mı? Ezo orada çalışan da olabilir, yeri gelir müşterisi de olabilir. O partiye katılmasında ne gibi bir işçilikle ilgili kuralları ihlal etmiş olabilir. Tanıdığının bir düğünü olabilir o otelde, o da otelde o düğüne katılabilir, bir yakının daveti olabilir, katılabilir. Bunda ne gibi bir gariplik var. Kadim'in tek derdi oraya emre ile gidecek olmasıydı. Bu yüzden böyle saçma şeyler söyledi... :img-yes:
Gelelim özetteki iş teklifine... Bazı arkadaşlar halkla ilişkiler falan demiş.... :happy0064 Düşünebiliyor musunuz Ezo'yu halkla ilişkilerde. Valla ben düşünemiyorum. Müşterilere de böyle sivri dillilik yaparsa, otelde kimse kalmaz. Bende birkaç arkadaş gibi fotoğraf çekimi falan diyorum. Çünkü gözlerini çok beğenmişti birisi. O Ezo ile çalışmak istiyor olabilir. Belki otelin tanıtımlarının yapıldığı bir katalogda, broşürde veya reklamda kullanılmak üzere. Neden olmasın. Bu daha mantıklı geliyor.....:img-yes:
Kadim'in derdi hatta en büyük derdi zaten Dr. Emre
İş teklifi konusunda haklı olabilirsin. Katalog ve broşürlerde kullanılmak üzere resmini çekmek isteyebilirler ama Kadim bunu nasıl ister işte orasını anlayamam. Birde Ezo kabul etmez sanırsam.
Merhaba arkadaslar
valla iki satirlik özetten nelerde cikarmissiniz öyle? Bayildim valla. Bende Nedimin Ezoya yesillenecegini sanmiyorum. Ama dediginiz gibi abisine takilabilir arada.
Benim aklima su geldi, simdi bizim özet iki satirdan ibaretya? Acaba diyorum dizidide bu hafta süper seyler olacakta özeti gönderen sürpriz olsun diyemi bukadar detayli vermedi?
Ay insallah öyledir. Ve insallah dediginiz gibi Kadim Ezoya fotografcilikla ilgili bir teklif yapar hic olmazsa bu sayede Ezoyla daha fazla vakit gecirir. Bizde bol bol atismalarini izleriz.
bencede fazla ...dediğin gibi senaristlerin işi belli olmaz ..nedim zaten ezoya sıcak bakmıyodu sevgili adına ..ne bileyim o kıyafetler içinde belki fikri değişir...
inşallah olmaz derim...
Edoşumm gelmişsin...
seninde katılmana çok seviniyorum Ezo&Kadim aşkına bayılan bizlere...
Bundan sonra geldin.. gitmek yok ona göre..
öle bir aşk olunca insan bayılmazmı ...nazlı cemal aşkı gibi inşallah sonu benzemez...gözlerde bakışlarında insan aşklarını görüyor...
gitmem gitmem burdayım ...
ama Ezonu paritde yani ne bileyim parti sanki ona zehir olmus gibi olacak gibime geliyo zaten su iki satırlık özet diyemiyecegim malsef özette keysiz gecer diyo ee kadım orda onu bakışları hal haretleri ezo tedirgin eder allh bilir kadim lafta sokar hiç belli olmaz kadim bu:) ama ben onların biribrlerin sevdiklerini dusunuyorum o tatlı sert atışmaları bile bunu isareti ezonu kadim agzından hiç düşürmüyo yani doktor emrenin dedigi gibi:) bakalım izliyip görecegiz ilk sezon hiç bakmazdım sevmemiştim diziyi ama bu sezon Serhat Tutulumer katılması diziiy bambaşka etmiş çok büyük keyifle setyrediyorum ah bide jenerik üzigi degise tam olacak...:)
bencede fazla ...dediğin gibi senaristlerin işi belli olmaz ..nedim zaten ezoya sıcak bakmıyodu sevgili adına ..ne bileyim o kıyafetler içinde belki fikri değişir...
inşallah olmaz derim...
öle bir aşk olunca insan bayılmazmı ...nazlı cemal aşkı gibi inşallah sonu benzemez...gözlerde bakışlarında insan aşklarını görüyor...
gitmem gitmem burdayım ...
Vallahi Kadim'in bakışlarında senin imzandaki Cemal bakışlarını gördüm Edacım..
Nerede gözlerde aşk yaşanıyor oradayım bende..
Gerçi her oyuncu ve her ikili böyle etkilemiyor isanı o ayrı tabii..
Bir şey söyleyeceğim..
Ben zaten detaylara hiç takılıyorum.. sadece gözler konuşsun onun derdindeyim..
Herkes yazınca fikrini bende yazdım...
Mantık hatası aramaya kalkarsak zaten bir dolu var..
Bu diziyi ayakta tutan tek şey benim nazarımda izlediğim bölümlerdeki iyi oyunculuk..
Başka türlüsü olsaydı zaten izlemezdim..
zaten bizi bu diziye bağlayanda oyuncular ve gözleriyle itiraf eden aşkları değilmi valla ben mutfaklarından tut otelinden mahallelerine kadar çok beğendim işte bu yılın dizisi diye düşünüyorum...
zaten bizi bu diziye bağlayanda oyuncular ve gözleriyle itiraf eden aşkları değilmi valla ben mutfaklarından tut otelinden mahallelerine kadar çok beğendim işte bu yılın dizisi diye düşünüyorum...
Hemde hiç hesapta yokken birden biri en çok beklediğimiz dizi oldu. İkilinin ekran elektriği bu kadar iyi olunca bizede izlemek kalıyor haliyle.
Locadaki :)
Vallahi Kadim'in bakışlarında senin imzandaki Cemal bakışlarını gördüm Edacım..
Nerede gözlerde aşk yaşanıyor oradayım bende..
Gerçi her oyuncu ve her ikili böyle etkilemiyor isanı o ayrı tabii..
ora sı kesin bide hs y bakışları varki ruhsuzun teki ...hele o ayaklarını yere vurmuyormu çocuklar gibi ..çocuklara diyom koşun bana bir kaşık su getirin bu kızı boğacam ...o kızdan iyi lise talebesi oyuncusu olur ..
ama nurgül yeşilçay ve nazlımız çok güzel bakışlarıyla konuşuyorlar...
Merhaba arkadaslar
valla iki satirlik özetten nelerde cikarmissiniz öyle? Bayildim valla. Bende Nedimin Ezoya yesillenecegini sanmiyorum. Ama dediginiz gibi abisine takilabilir arada....
evet evet forumdaki arkadaşlar bu konuda uzman, ben özetcik ile hayallerim arasında hiçbir bağ kuramayınca tahminleri takip ediyorum. Olası senaryolar karşısında da hayal güçlerine hayran oluyorum :good:
Hemde hiç hesapta yokken birden biri en çok beklediğimiz dizi oldu. İkilinin ekran elektriği bu kadar iyi olunca bizede izlemek kalıyor haliyle.
Locadaki :)
geçen seneki en nefret ettiğim diziydi inanabiliyomusun ...yeğenim gelmişti ezo gelini izliyodu ben çıldırıyodum bunun nesini izliyosun diye söleniyodum ...
şimdi ezoyu izliyorum dese bana ne der tahmin edebiliyorum ...teyzoş kafana saksımı geldi...ya bu sayfaya bir gün olsun merak edipde girmedim bile ...
şimdi dediğin gibi İkilinin ekran elektriği bu kadar iyi olunca bizede izlemek kalıyor haliyle.
Locadaki seni de bekliyoz...
Aynen..
Mutfaktakilerde çok şirinler..
Mahalledekilerde öyle..
Geriye bir tek şu aşkın adı konsun kalıyor..
Yok Sıla gibi olacaksa.. bekle bekle..
acı çektirmesinler bizi değil mi ama?:icon_whis
Özet gelmiş (!). Eski dizimde biz bu özetlere yavru özet derdik. Onlar bile bu kadar kısa olmazdı. Zaten özetin yarısı yani ilk cümlesini biz biliyorduk. Yazık yazmış kolları yorulmuş kıyamam:) Sadece iş teklifi kısmını yazsa yeterdi. Yorulmasın:)
İş teklifi çok göreceli bir kavram. Hele Kadim gibi cin fikirli biri için kullanılırsa:) İş teklifi dedikleri kimbilir ne çıkacak. Biz ekran karşısında öyle bakıp kalacağız. İş teklifi dedikleri bu muymuş diye?
Ben özete inanmıyorum. Özetler hep olumsuz olur. Ezo'nun gecesi iyi geçmedi derken sadece bir kısmını veya son kısmını kastediyorlardır. Bence güzel geçen kısımları da olmuştur (anladınız siz onu:)) Hoşlandığım adam (Kadim:)) yanımdaki adamı soru yağmuruna tutacak. Sadece meraktan (!) ve benim gecem kötü geçecek. Hiç sanmam. Kadim neden onlarla takılmak zorunda kalıyor acaba. Kimbilir ne çok sıkılmıştır:)
İnşallah özetle fragmanı aynı kişi hazırlamıyordur. yandık biz. Aldılar elimden ezo gelini aaa bitti fragman:)
Oku oku bitmedi yazdıklarınız. Ben yokken çeneniz düşüyor:) Dün gece tekrarın bir kısmını izleyebildim. İzleyebildiğim kısımlar ezonun pınar hanıma giydirdiği laflar kısmı ve son sahne. En güzel kısımları izleyebildim. Tesadüf (!) o ki sen git tam da o sahnelerde tv yi aç:)
Eee Kadim'in hastalığına ne diyorsunuz peki? Sizce sorunu ne?
Kazadan gelen bir hastalığa daha bu bünye dayanamaz. Bu konu daha önce işlenmişti tekrar işlenmesin lütfen.
Ezo'ya partide askıntı olan birileri çıkabilir Ezo her ne kadar cevabını verecek olsada bozulur birde bu olanalrı zaktan gören Kadim'in laf sokuşturmaları eklenirse işte gece Ezo için tam bir felaket olur gibime geliyor tabi sadece tahmin :img-wink::img-wink:
hemen bi tespitimi sunmak istiyorum :) kadimin ezoya aldığı elbisenin kolları sadeydi hiçbişey yoktu ama davette giydiği elbisenein omuzlarından bişeyler sarkıyordu..bence o başka bir elbise..:img-cool2
Aynen..
Mutfaktakilerde çok şirinler..
Mahalledekilerde öyle..
Geriye bir tek şu aşkın adı konsun kalıyor..
Yok Sıla gibi olacaksa.. bekle bekle..
acı çektirmesinler bizi değil mi ama?:icon_whis
kanımca fazla beklemeyiz...ezoyu elinden kaçırır diye biran önce bülbül gibi öter..
ya benim merak ettiğim kadım kafayı sıyırmışdı ...bakırköyden biliyorum aynı servisteydik ceva hatırlıyomusun trencilik oynarken tartıştınız yok odiyodu ben sürecem sen dedin ben sürecem...sormadık neden balataları sıyırmış diye sormadık....bide kaza geçirmiş acep sevdiği kızı kazada kaybetmiş de olabilirmi yada sevdiği birilerinin ölümüne neden olduğu için...
Ezo'ya partide askıntı olan birileri çıkabilir Ezo her ne kadar cevabını verecek olsada bozulur birde bu olanalrı zaktan gören Kadim'in laf sokuşturmaları eklenirse işte gece Ezo için tam bir felaket olur gibime geliyor tabi sadece tahmin :img-wink::img-wink:
Kadim, iyice kıskanır kesin ve yine yardım eder gibi geliyor bana. Gerçi yakın bir ilişki kurmayalım gibi bir cümle sarfetmişti ama mecburen! bir arada olacaklarına göre. Kadim, geceden sonra Ezo'ya çektirir gibi geliyor bana. Emre hakkında laf atıp durur.
kanımca fazla beklemeyiz...ezoyu elinden kaçırır diye biran önce bülbül gibi öter..
ya benim merak ettiğim kadım kafayı sıyırmışdı ...bakırköyden biliyorum aynı servisteydik ceva hatırlıyomusun trencilik oynarken tartıştınız yok odiyodu ben sürecem sen dedin ben sürecem...sormadık neden balataları sıyırmış diye sormadık....bide kaza geçirmiş acep sevdiği kızı kazada kaybetmiş de olabilirmi yada sevdiği birilerinin ölümüne neden olduğu için...
Sende Eda hemen belli ettin bizi.Yok ben değildim o ben seni oraya ziyarete gelmiştim.:img-blush
O konuda sayfada baya konuşuldu. Bende hastalığının psikolijik olduğunu düşünüyorum. Malum sevgi gösterilerinde donup kalıyor ve tabi birde yaşadığı bir güven meselesi var. Birde kaza var tabi sahi kaza nasıl oldu?
Ya bence kadimin kaza mevzusu çok gündeme geliyor enine boyuna düşündüm. Bakıldığında kazada kaybettiği sevdiği kadından ziyade ona yaşattığı başka şeyler onda uçurumlar açmış bence. Kadınlara güvenmiyor, yanlarında sıkılıyor, aşık olmaktan korkuyor adam. Bi de baksanıza sadece ölümüne sebep olduğunu düşünse arabaya hala binemezdi ama artık biniyor. Bu derin bir mevzu sanırım ama bunlara bir acıklama istiyoruz.....
Bi de doktor emre nin yanındaki çocuğun göğüs kılları bıcak izi ameliyat falan olmuş anlaşılanda onların yüzündeki ifadeye de bakılırsa Entep'e dayanan bir mevzuu var bu işin......
Bu sezon her şey ayrı bir heyecan taşır oldu bu gece 02:00 de yine tekrarını vereceklermiş:happy0064
hemen bi tespitimi sunmak istiyorum :) kadimin ezoya aldığı elbisenin kolları sadeydi hiçbişey yoktu ama davette giydiği elbisenein omuzlarından bişeyler sarkıyordu..bence o başka bir elbise..:img-cool2
Bence aynı elbise sadece biz Ezo üstüne tutarken tamamını göremedik. Hem bu kadar kısa sürede nerden bulup alacak öyle bir elbiseyi. Dr.Emre ye giderken maaşı hala alamadım demişti. :img-yes:
Bence aynı elbise sadece biz Ezo üstüne tutarken tamamını göremedik. Hem bu kadar kısa sürede nerden bulup alacak öyle bir elbiseyi. Dr.Emre ye giderken maaşı hala alamadım demişti. :img-yes:
ya belki içlerine sinmedi de o sahnede benzer ama daha güzel bi elbisse kullandılar. ama bakın dikkat edin gerçekten farklı kolara özellikle dikkat ettim her sahnede..aynı dğeil..yada sonradan eklediler takılıp çıkan bişeyse bilmiyorum..
Şu balo gecesindeki olaylar var yaw haklısınız orası ne olacak.... Bence başkalarından çok emre'yle kadim orada ne yapacak. Kadim tekrar dönecek diye düşünüyorum. E dönecekte aralarında Ezo yla ilgili neler yaşanacak ezo oradan kiminle ayrıacak bir olay çıkacak mı of of of
Sende Eda hemen belli ettin bizi.Yok ben değildim o ben sen |