Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 2)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11

İLK
22-09-07, 11:28
arkadaşlar şuan malum kanalı izliyorum ama hiç bi tık yok göstermiolar sinir oldum yaw
bu arada bence yaptığı antep yemekleri için iş konuşabilir neden olmasın:img-yes:

söğüt
22-09-07, 11:30
Sevgili banubanu'da gelmiş ne güzel :)

İflas olayı olsun istemem ama durup dururkend eöyel bir detay göstermezlerdi malum hep öyle olur dizilerde bir konudan bahsedildimi illa o konuyla ilgili bir durum olacak...

O işiyle ilgili sorunlar yaşasın hatta çok çok sıkıntılı anında Ezo o esnada yanında olsun Kadim rahatlamak için içini döksün:)...böyle zarar baş göz üstüne:)..belli süre sonra işini yoluna koysun, iflas konusu olmasın...Otel Kadim ve Ezo'nun buluştukları tek yer,mahallede bir araya gelemiyorlar...

şom ağızlılık yapmak istediğimden değil de böyle duyduğum için konuya dikkat çekmek istedim.
hewalin de dediği gibi durup dururken böyle bir detay göstermezlerdi.şu aracı olan adam da hiç güvenilir biri değil..
ama sevgili sude senin dediğin gibi olacaksa tamam olsun, ben kabul ediyorum...

sude9
22-09-07, 11:36
şom ağızlılık yapmak istediğimden değil de böyle duyduğum için konuya dikkat çekmek istedim.
hewalin de dediği gibi durup dururken böyle bir detay göstermezlerdi.şu aracı olan adam da hiç güvenilir biri değil..
ama sevgili sude senin dediğin gibi olacaksa tamam olsun, ben kabul ediyorum...

dediklerinde haklısın zira dizilerde bir şey gösteriliyorsa boşuna değildir:)..sıkıntılı zamanlar yaşayıp üstesinden gelebilecekleri bir iş olsun....

chimeneyes
22-09-07, 11:40
belki daha önce binlerce kez söylendi bu başlıkta ama bence serhatla nurgül yeni bir ikili oldular birbirlerine yakışan hani efsane çiftler arasına girebilecek kadar uyumlu bir çift... yani ömer de ii yetenekli bir oyuncuydu ama nedense ben bitürlü nurgülle serhat kadar yakıştıramamıştım siz ne düşnüyorsnuz merak ettim?

İLK
22-09-07, 12:49
arkadaşlar şu anda malum kanalda ezo gelinin tekrarını verecekler izlemek isteyenler malum kanalı açsın saygılar:img-wink:

naz özkul
22-09-07, 12:51
Birazdan dizimizin tekrarının başlama ihtimali yüksek. Fragman verilme ihtimali de yüksek. Kısacası olasıkları değerlendirsin imkanı olanlar. Dersten beynim sulandı da:) Anladıysanız show'u açın:)

Jenerik acil olarak değişsin. Jenerikte kim silecek gözlerinin selini dağ mağ falan diyor:) Kadim seli sileceğine daha da körüklüyor. Bir de dağ falan derken 7 tepeyi kastediyorlarsa çok abartmışlar:)
Daha özenli bir fragman istiyoruz.

banubanu
22-09-07, 13:00
Sevgili banubanu'da gelmiş ne güzel :)

İflas olayı olsun istemem ama durup dururkend eöyel bir detay göstermezlerdi malum hep öyle olur dizilerde bir konudan bahsedildimi illa o konuyla ilgili bir durum olacak...

Geldim hewalcim geldim.. biliyorsun bizim diğer çetecilerden de burada olanlar var. Onların zaten hatırına seyrettim ama beğendim yani...
İflas ederlerse belkim de Ezo'nun hani maddi olarak seviyesine gelecekler, fakirliğin falan ne demek oldğunu anlarlar... Gerçi çok da öyle havalı değiller..

papatya363
22-09-07, 13:22
şuan show da dizinin tekrarını veriyolar izlemek istiyenlere duyrulur :)

ahesti
22-09-07, 14:05
ALIN SİZE KUCUK BIR ÖZETÇİK
33.BÖLÜM Kadim ve Ezo, otelde Emre’nin düzenlediği Tıp Mezunları gecesinde bir araya gelmek zorunda kalırlar. Kadim, Emre’yi merak etmektedir. Gece, Ezo için hiç de keyifli geçmez. Birkaç gün sonra Kadim, Ezo’ya ilginç bir iş teklifinde bulunacaktır.

naz özkul
22-09-07, 14:50
Yine fragman yok. Sanırım hazır değil. Çünkü alttaki mini fragmanda eski görüntülerdendi. Belki bir umut daha iyi bir fragman hazırladıkları için gecikmiştir diyeceğim. Galiba çok iyimser düşünüyorum. Bu gece veya yarın çıkar artık ne yapalım bekleyeceğiz. Arkadaşlar show çarşamba olan dizinin fragmanını veriyor bizimkini vermiyor demiş. O fragmanı yayınlanan dizinin günü aslında pazartesiydi günü değişti çarşambaya alındı. Ondan fragmanı önceden veriliyor.

Ben ders bunalımına geri dönüyorum. Arada uğrarım.:img-wink:

İLK
22-09-07, 14:56
ya yine fragman yok çildireciğim artık inşallah güzel bi fragman hazırlıyolardır yoksa şimdiye kadar verirlerdi artık yarını bekleyeceğiz yada akşam çıkacak hadi hayırlısı

sudemnaz
22-09-07, 15:08
tekrarını izledim:D
fragmanı da bekledim yok yok yok
ezo gelin çilesini her hafta yaşatmaya yemin etmişler anlamış değilim.
ne var fragmanı önce verseler zaten geçen bölümün kısa bir özeti olmayacak mı bu fragman yeni bölümden birkaç sahneyle yetinecektik alt tarafı:S
geçen bölümde doktorla meryemin konuşmalarında en çok kullanılan kelime ''bak''
bak.....
bak........vs.
komikgeldi bana...

İLK
22-09-07, 15:19
arkadaşlar belki çok konuşuldu ama ben yine söyleyeceğim bu kadimin kardeşi nedim galiba anladı kesin anladı hele belki gecede tam anlayacak :happy0064:happy0064
gelelim elçin annenin nasıl ezoyla kadimi nasıl anlayacağı bence o da nedim sayesinde olacak:img-icecr
kadim geceden sonra belki eski doktoruna açılacak.yani açılacak derken bişiler ima edecek:img-in_lo
ama ben en çok o doktorun yanındaki çocuğun durumunu merak ediyorum:icon_sorr bi de kadim bey ezo ya ne iş teklifinde bulunacak:img-pilot

BEDİA
22-09-07, 15:33
Arkaşlar ben en son bölümü izleyemedim.Tekrarınıda başını kaçırdım yani ortalarını izledim içinizde izleyen varsa ne olur replikleriyle beraber olaylarıda anlatarak yazabilirmi?

sude9
22-09-07, 15:35
Nedim Kadim ve Ezo'yu tam anlamında çözmedi hoş kendileri bile kendilerini çözemedi :) ama birşeyler olduğunun da farkına vardı...Kadim resimi tutup Nedim'in elinden alınca yüzündeki ifade,bahçede ezo'yu görünce Kadim'e bakışları bunu gösteriyor....

ahesti
22-09-07, 15:48
belki ezoya yanında calısmasını onerecek yada satın alma muduru daha bulamadılar ezoya o gorevı vercek .

SUEDA40
22-09-07, 15:57
Nedim Kadim ve Ezo'yu tam anlamında çözmedi hoş kendileri bile kendilerini çözemedi :) ama birşeyler olduğunun da farkına vardı...Kadim resimi tutup Nedim'in elinden alınca yüzündeki ifade,bahçede ezo'yu görünce Kadim'e bakışları bunu gösteriyor....

birde elçin anne ezoya izin almaya geldiğinde nedim olayı kavramaya başlamıştı sanki kadim elçin annenin ezoyla doktoru anlatırken yüz ifadesi neydi nedim bile fark etti
ama ezoyu başkalarına karşı koruyor kadim en azından onun ezonun yeni yeni şehire adapte olmaya çalışıyor olmasına yardımcı olacak gibi biraz kelimelerlle onu incitse bile
ikisinin yüreğinde kıpırdanma var ama onlar gururları yüzünden kendilerine bile söylemeye çekiniyorlar
iş teklifinin ezoyu şehire adapte edecek makul bir teklif olmasını ümit ediyorum ezonun ve kadimin daha çok sınava ihtiyacı var bakalım başarılı olacaklarmı
gece kötü geçmiş ezo için çok üzücü ama belliydi kızcağız ne yapsın böyle bir ortamda bu tıptı yabancı bir ülkeye gidersiniz dil yok diş yok sap gibi onları seyredersiniz sonra vatanınızı ararsınız halbuki ezo pat diye o ortama sokuldu acı bir tecrübe oldu gibi
sevgiyle kalın

angels18
22-09-07, 16:05
herkese mrb biraz önce baştan sona tekrarını izledim ya cok güzel bir bölümdü izlememe rağmen ilginçtir tekrarları beni sıkmıyor oflaya puflaya bölümü izlemiyorum gerilmiyorum bu dizide cok güzel bişey bu son sahne yine beni bitirdi oyy oyy ne bakıstı öyle bu arada emre şaşırmadı demiştiniz oda kapıyı acınca baya şaşırmış yani mimikleri onu gösteriyordu cok güzel bir bölüm ve dizi ayrıca nedimde mi aşık oluyor ezoya bilmiyorum artık bildiğim tek şey var oda kadimin ezoya sırılsıklam aşık olacağı

destur
22-09-07, 16:44
belki daha önce binlerce kez söylendi bu başlıkta ama bence serhatla nurgül yeni bir ikili oldular birbirlerine yakışan hani efsane çiftler arasına girebilecek kadar uyumlu bir çift... yani ömer de ii yetenekli bir oyuncuydu ama nedense ben bitürlü nurgülle serhat kadar yakıştıramamıştım siz ne düşnüyorsnuz merak ettim?
evet bende sana katılıyorum ezo & kadim ( nurgül + serhat) fazlasıyla yakışmışlar. gecen sezon ömer de ii di ama nurgülün parıltısında sönük kalıyordu

((özge))
22-09-07, 16:55
ben bu diziyi geçen sezon hiç izlemedim.
bu sezon bakmaya başladım. bugün tekrar bölümü vardı ve ne yalan söyleyeyim çok ama çok beğendim. açıkçası ben nurgül yeşilçayın şiveyi pek becerebildiğini söyleyemem ama bakışları, mimikleri yetiyor. zaten serhata denilebilcek bir laf yok yeteneğini sahrada kanıtladı. çok hoş bakıyor; insanın içine işleyen bir oyunculuğu olduğunu düşünüyorum:img-cool2

ebrize
22-09-07, 19:39
selamlar bende tekrarını izleyenlerdenim :D cidden emrenin ew arkadaşının göğsünde neşter izi warmış bende neler kondurmuştum çocuğa kıllarını almış die :D
bide bu iflas nerden çıktı ??? adamlar baya bi zengin sadece bi otelleri yok benim bildiğim :D o teklif kadimin ezoya fotoğrafla ilgili olabilir ya da otelde mesela geleneksel antep yemekleriyle ilgili olabilir beğendiye çok hani ezonun yemeklerini o baapta :D

chimeneyes
22-09-07, 20:01
ya madem bu kadar güzel yapılabiliyordu bu dizi neden geçen sezon böyle başlanmadı.... kaliteli oyunculuk yetenekli yönetmen hakiki senaryo olunca nurgül.ün yeteneği dahada parlıyor ama dimi?

alperim
22-09-07, 20:33
Selam arkadaslar

Acıkcası ben gecen sezon Ezo Gelın dızısını ızlemedım bu sezonda tamamen tesaduf eserı Ezo ve Kadımın karsılastıkları yerde ekrana yapıstım.
Serhat Tututmluer Sahra dızısınden berı takıp ettıgım bır oyuncu Nurgul Yesılcayda oyle ama gecen senekı konu benı cok fazla cekmemıstı bu sene ıse cok begendım.Ikısının arasında dıyaloglar super ve merakla konun nasıl gelısecegını dusunuyorum.
Dızıye cok guzel bır mahalle havası vermısler ayrı bır sıcaklık katmıs valla yenı bolumu merakla beklıyorum.

tuceny
22-09-07, 21:20
Çocukların daha iyi koşullarda eğitim almasını sağlayan programda, Show TV’nin 6 Pas, Arım Balım Peteğim, Deryalı Günler programları ile Doktorlar, Kuzey Rüzgarı, Ezo Gelin, Oğlum İçin, Dudaktan Kalbe, Kurtlar Vadisi Pusu, Fikrimin İnce Gülü, Hepsi 1 ve Eşref Saati dizilerin başrol oyuncuları çocuklara yardım kampanyası için biraraya geliyor.

Okulların onarımı için çabalayan ünlüler, gruplar halinde aralarında yarışarak bağış toplayacaklar. Çocuklarımızın daha sağlıklı ve modern koşullarda eğitim almaları için gönül birliği yapan ünlülerin yanında, Funda Arar, Hüsnü Şenlendirici, Anadolu Ateşi, Emrah ve Hepsi grubu da sahne alacak.

bilginize inş tam kadro orda olurlar

İLK
22-09-07, 21:25
arkadaşlar fragmanı izledim çok karışık şeler oluo kadim beyün ezoya teklif ettiği iş galiba başşeflik mutfakta buyüzden galiba sefle araları kötü olcak parti sahnesinden hiç bişi komamışlar:sad53:

ebrize
22-09-07, 21:42
illkk ne zaman izledin neler oluo biraz anlatsana :happy0064
walla ben dediydim entep yemekleriyle ilgili bişey olur die ama kadim bey daha bonkörmüş şeflik werio walla süper :D ee baktı hatun güzel içi gidio biraz ona nasıl eli açık olduğunu değer werdiğini gösterio heralde wayt bea :D

sudemnaz
22-09-07, 21:45
tuceny verdiğin bilgi için teşekkürler.
İLK demekki fragmanı görmeyerek çok fazla şey kaçırmamışım
belliydi böyle olacağı ne zaman bizi tatmin eden bir fragman verdiler kii...
offf...

lil
22-09-07, 21:49
ezo gelini küçükken izlemiştim.. fatma girik kadir inanırla.. hüngür hüngür ağlamıştım.. özeldi öylede kalsın dedim.. diziye hiç bakmamıştım..
bu yıl dizi ezo hikayesinden çıkmış.. yöretöremöre hikayesinin kendisi hikaye olmuş.. çete filmi formu bulmuş madem bi iki kelam da ben ediyim kusur kalmasın:)

daha önce böyle güçlü bi mavi çarpışması görüldümü bizim burlarda ben görmedim yaw.. ne güzel gözler.. bakışlar öle.. replikler keza çok komik.. ezo da laf çok maşallah.. dil pabuç.. o huysuz adamı nasılda susturuyor:)
ama film hala sıyrılamamış bayık kuyruk hikayelerden..
müziklerde yenilenmeli diy mi.. sanki müzikler başka film başka telden çalıyo gibi:)
fragmanı gördüm.. filmin ist. ayağından ziyade eski bağlantılar ağırlıklı gibi..
karşısında benden baba olmaz gibi tatlışirin bi dizi var.. almilahanım var ben onun fanı olma yolunda ilerlerken olmuyo ezo kurtul bu acıtasyon dramlardan.. suzan hanımın müthiş yaratıcı oyunculuğyla kadimle yoluna hızla devam et:) birde yeter diye bağırasım var şu binbirgecenin karşına çık reytinglerini indir be ya.. nedir bu rakipsiz bırakmalar bıraktıkça yere göğe sığamaması bu dizinin.. bu halinde ve de daha da düzelirsen eğer geçersin inancım oluştu buna valla:)

derens
22-09-07, 21:52
Fragmanı ben de izledim, şef hemen parti akşamı Ezo'nun evine geliyor, orada bi tatsızlık oluyor, ben açıkçası Ezo partiye gitti diye kızdığını düşünmüştüm Ezo'ya şeflik verildiğine dair kesin bir şey yok fragmanda ama belki de öyledir onu da ancak özetten anlayabiliriz herhalde, bunun dışında Kadim'i tek bi kere gösterdiler orada da poligonda atış talimi yapıyordu Kadim, bir de geçen bölümdendi galiba bi Kadim-Ezo bakışması gösterdiler ama sonuçta yine kötü bi fragmandı, daha önce izlemeyen kimse aaa fragmana bak güzel dizi seyredeyim demez yani...

sudemnaz
22-09-07, 22:04
müzik değişmeli (son bölümün son sahnesinde duruma uygun bir müzik varken bölüm sonu yazdığı anda jenerik müziğini verdiler oan ki sahnenin üzerinde abes durdu bence... dizinin yeni haline yeni müzikler lazım...)
fragman ve özet daha özenli hazırlanmalı amaçları izleyici kazanmak değil sanırım...

asia
22-09-07, 22:21
Herkese merhaba..
Yinemi kaçırdım fragmanı diyordum ki.. yeni fragmanda özenli hazırlanılmamış diye okudum..
Zaten niye hala düzelemedi anlayamıyorum...
Evet Anadolu'ya.. o tabiata özgü aşklara ait bir tınısı varmış geçen seneye ait dizi müziğinin..
Ama Ezo ile Kadim !in yaşadığı.. yada yaşayacağı aşka ait hiç bir şey yok o müzikte...
VE ÖZENSİZ FRAGMANLAR.. ETKİLİ BİR ŞEYLER HAZIRLAMAK BU KADARDA ZOR OLMAMALI...
Biraz daha hareket.. hepimizin bayıldığı restleşmelerin bolca olduğu mini sahneler.. birazda hep o dediğimiz aşk dolu tınılarla süslü müzik!

Mesela geçen haftaki bölümün sonunda..
Malum siteden bin kere izedim.. bin kere gözlerde.. o tutku yoğunluğunda kayboluyorsunuz.. ama ardından.. deyim yerindeyse.. damdan düşer gibi Ezo Gelin'in bilindik nağmeleri....
Tamam iyi hoş ama.. bu sezona UY-MU-YOR! UYMUYOR!

sudemnaz
22-09-07, 22:29
repliklerin ne kadar sürükleyici olduğunu bilmeyen biri bu diziye nasıl bakar ki ya da fragmanda ezoyla kadimin o kaçamak baakışlarını görmeyen biri izler mi bu diiziyi
fragmanı gören ay bayık dizi bitmedi gitti der.müziği duyan da
yani ben öyle diyodum (geçen sezon)
bu müzik bu sezona uymuyor acil değişmeli.

bu sezon dizinin geçen sezondan apayrı bir yerde olduğunu fark etmeseydim
şu an izliyor olmazdım...
gece gündüzüm ezo gelin oldu...

sinope
22-09-07, 22:34
Tum Ezo Severler Iyi Geceler
Tuceny haber icin tskler tatlim:img-wink:
fragmani anlatan arakadasada tskler:img-wink:
Asiacigim hos geldin bacim
AAAhhh omrumuzu yediler gecen sezon,bu sezonda ayni terane
imdatt yangin var diye bagimak ,haykirmak istiyorum.Hadi gecen yil cekimler Antepteydi,cekimler gec bitiyor,Istanbula gelipte montaj falan derkenfragman hep gec yayinlanirdi.
EEEE bu yil dizimiz Istanbulda cekiliyor,yine gec veriliyor Fragman(bu sene gec verilmesinin ardindaki amac ne anlayabilmis degilim)
Boyle kaliteli bir yapim ,oyuncular desen mukemmel verin erken Fragmani,ozeti izleyici toplayacaginiza ,izleyicileri kanaldan iyice sogutuyorsunuz ya ne diyim bilmiyorum ki.....
Demek Ezo ile Mutfak sefi arasinda sorunlar yasaniyor(oysa ne kadar guzel anlasiyorlardi):icon_sorr
Lil bende G.C sindenim sayfalara yazmazdim,ama cok SIKI izleyicisiydim,final gecesi saat 2 ye kadar beklemistim.
sevgilerimle

asia
22-09-07, 22:36
Selam arkadaslar

Acıkcası ben gecen sezon Ezo Gelın dızısını ızlemedım bu sezonda tamamen tesaduf eserı Ezo ve Kadımın karsılastıkları yerde ekrana yapıstım.
Serhat Tututmluer Sahra dızısınden berı takıp ettıgım bır oyuncu Nurgul Yesılcayda oyle ama gecen senekı konu benı cok fazla cekmemıstı bu sene ıse cok begendım.Ikısının arasında dıyaloglar super ve merakla konun nasıl gelısecegını dusunuyorum.
Dızıye cok guzel bır mahalle havası vermısler ayrı bır sıcaklık katmıs valla yenı bolumu merakla beklıyorum.
Bütün eski dostlar çıkıyor birer ikişer..
Helede Alperim.. seninde burada olmana inanamadım.. çünkü çoktur yoksun..
Banu da burada.. daha pek çok arkadaş..
Sevindim açıkçası...
Alperim demek ki ekrana yapıştın..:)
Bende hala son sahneye takılıyım..:)
Yav birde şu müzik bizi illet etmese..

gülbeşeker
22-09-07, 22:47
Show tvnin en yüksek reytingli dizilerinin başında gelen Ezo Gelin dizisinin fragmanlarına,özetlerine ,müziklerine neden hiç önem verilmiyor anlamış değilim.Açık konuşayım ben bu sezon Ezo Gelini hiç izlemeyi düşnmüyordum geçen sezonda bir-iki bölüm izlemişimdir zaten ama burda diziye Serhat Tutumluerin katılacağını öğrenince showtvnin başına geçip ilk bölüm fragmanlarını bekledim ki ben hayatta showtvdeki dizilerin fragmanlarnı beklemem baktım ki Serhat Tutumluer var o yüzden izledim .Bugün de tekrarını ikinci kez izledim ama fragman bekledim çıkmadı sanırım özet de yok.Bu tür şeylere özen gösterilmeli.Yalnız şunu söylemeden geçmeyeyim showtv Ezo Gelinin tekrarlarını iki veya üç kez veriyor bu özelliği güzel.Ben bu haftaki bölümü tam üç kez izledim,süper oldu.Geçen hafta da öyleydi.Ben bu dizideki repliklere bayıldım ,ne kadar izlesem de bıkmıyorum.

asia
22-09-07, 22:57
Tum Ezo Severler Iyi Geceler
Tuceny haber icin tskler tatlim:img-wink:
fragmani anlatan arakadasada tskler:img-wink:
Asiacigim hos geldin bacim
AAAhhh omrumuzu yediler gecen sezon,bu sezonda ayni terane
imdatt yangin var diye bagimak ,haykirmak istiyorum.Hadi gecen yil cekimler Antepteydi,cekimler gec bitiyor,Istanbula gelipte montaj falan derkenfragman hep gec yayinlanirdi.
EEEE bu yil dizimiz Istanbulda cekiliyor,yine gec veriliyor Fragman(bu sene gec verilmesinin ardindaki amac ne anlayabilmis degilim)
Boyle kaliteli bir yapim ,oyuncular desen mukemmel verin erken Fragmani,ozeti izleyici toplayacaginiza ,izleyicileri kanaldan iyice sogutuyorsunuz ya ne diyim bilmiyorum ki.....
Demek Ezo ile Mutfak sefi arasinda sorunlar yasaniyor(oysa ne kadar guzel anlasiyorlardi):icon_sorr

Sanada selam Sinopecim..:img-wink:
Evet şefle Ezo çok iyi anlaşıyordu.. hatta düzelt şu dilini diye diye.. bayada etkiliyordu kızcağızı.. yapmasınlar böyle canım...
Ama Ezo bize karakter olarak çizilen Ezo ise... kabul etmez diyorum ben...
Belki haddini bilme.. belkide saygı..
Ama Kadim'in veya kimin kararıysa bu Ezo asla yok! der..
Eğer böyle bir şey olacaksa tabii..

Ben bu haftaki bölümü tam üç kez izledim,süper oldu.Geçen hafta da öyleydi.Ben bu dizideki repliklere bayıldım ,ne kadar izlesem de bıkmıyorum.

Gülbeşeker..
haklısın, replikler ve karakterler öyle tatlı ki.. klişe bir konu olmasına rağmen.. bir nevi köyden indim şehire ne oldum birden bire hesabı...( tabii bizim kıza izin yok.. bu indim şehire hesabında.. o her bişeyden haberdar.. cin gibi cin!)
Hiç göze batmadan o iki delinin sahnelerini izleyip.. repliklerini yutuyoruz.. üstelik.. birde gözler var... böyle deli bi mavi.. kallavi cinlikte çimen yeşili bakışlar..
daha ne olsun değil mi? ne yeşilçam klasiği nede başka bir şey.. görmüyorum.. iyi oyuncun varmı kardeşim.. iyide dizin var diyorum yani..:)

sinope
22-09-07, 23:09
[QUOTE=asia;4869723][B]Sanada selam Sinopecim..:img-wink:
Evet şefle Ezo çok iyi anlaşıyordu.. hatta düzelt şu dilini diye diye.. bayada etkiliyordu kızcağızı.. yapmasınlar böyle canım...
Eğer böyle bir şey olacaksa tabii
Asiacigim selam:img-wink:
Mutfak sefimiz sayesinde ezomuz tam dilini,konusmalarini yeni yeni duzeltmeye baslamistiki(nerden cikti simdi sefle ezonun,arasinin bozulmasi):img-pilot
hele bu hafta ezomuz evde utu yaparkenki halleri cok sekerdi:img-yes:
Yokk bacim benim bildigim,tanidigim erkek yurekli ezom bencede kabul etmez
Kadim teklif etse bile ezo asla kabul etmez(hem ezomuz bu kadar vicdansiz degildir bizim,sefin isinden alinip baska bir ise verilmesine,yada isten cikarilmasina gonlu elvermez):img-yes::img-yes:
sevgilerimle

ME06
22-09-07, 23:10
Selam benim bi sorum vardi ezogelinin bolum 32 sonunda calan sarki ismi ne

İLK
22-09-07, 23:38
arkadaşlar anlatıyom hazır olun
şimdi bu ezo saçı başı dağınınık bi şekilde eve gelio ve kutsal ustayla karşılaşıo yani bu arada elçin annenin evinde. neyse kadim eski doktoruyla silah ateşliyolar daha sonra meryem o arabacı adamın kötü emellerine düştü bu arada galiba ya recep ölüyor ya da ballı ağa meryemin düştüğü durumu öğrenio çünkü soluğu ezonun yanında alıyo hem de ağlıo yani kısacası kadimle ezo arasında olacak hiçbişeyi bu gözler görmüo eeee kem talih:sad53:

tuceny
22-09-07, 23:43
şimdi bu ezo saçı başı dağınınık bi şekilde eve gelio ve kutsal ustayla karşılaşıo yani bu arada elçin annenin evinde. neyse kadim eski doktoruyla silah ateşliyolar daha sonra meryem o arabacı adamın kötü emellerine düştü bu arada galiba ya recep ölüyor ya da ballı ağa meryemin düştüğü durumu öğrenio çünkü soluğu ezonun yanında alıyo hem de ağlıo yani kısacası kadimle ezo arasında olacak hiçbişeyi bu gözler görmüo eeee kem talih:sad53:

aa tşkler anlattıgı için
ben izleyemedim daha
heycanlı bi bölümm
balodan sahne yok demekki hiç en azından fregmanda iiyice merak ettiriyolar
ballı ağaya gelince evet dedigin gibi recep ölebilir ruhi diziden ayrılalı baya oldu cünkü daha geri gelmez gibime geliyo

asia
23-09-07, 00:09
[QUOTE=asia;4869723][B]Sanada selam Sinopecim..:img-wink:
Eğer böyle bir şey olacaksa tabii
Asiacigim selam:img-wink:
Mutfak sefimiz sayesinde ezomuz tam dilini,konusmalarini yeni yeni duzeltmeye baslamistiki(nerden cikti simdi sefle ezonun,arasinin bozulmasi):img-pilot
hele bu hafta ezomuz evde utu yaparkenki halleri cok sekerdi:img-yes:
Yokk bacim benim bildigim,tanidigim erkek yurekli ezom bencede kabul etmez
Kadim teklif etse bile ezo asla kabul etmez(hem ezomuz bu kadar vicdansiz degildir bizim,sefin isinden alinip baska bir ise verilmesine,yada isten cikarilmasina gonlu elvermez):img-yes::img-yes:
sevgilerimle
Sinope kardeşim..:)
Yok yok olmasın öyle bişey değil mi?
Kutsal usta ile Ezo'nun arası açılmasın.. hem mutfak sahneleride çok şirin oluyor...
Bildik aşçıbaşılarına benzemiyor Kutsal ustamız.. sadece aş öğretmekle ve ikramıyla kalmıyor.. hayat felsefeleri sunuyor.. farklı pencerelerde açıyor Ezo'ya ard arda..
Düzelt şu dilini!.. şeklinde uzayıp giden sahneleri.. ikidebirde her yerde Ezo'nun aklına gelen ikaz sözcüklerini ben daha çok izlemek istiyorum..

Haa birde, geçen gün Elçin anneye Ballı ağayı yakışırmı diye konuşmuştuk..
Düşündümde.. Kutsal usta tam biçilmiş kaftanmış bu hususta.. :) sen ne düşünürsün Sinopecim merak ettim..:)

İLK Ayrıntılı bir şekilde fragmanı anlatmışsın.. çok teşekkürler canım....

sevgiler yarına dek iyi geceler..

ME06
23-09-07, 09:39
Bi soru sordum cvp yok gene sorim hani bolum 32de son bakisma varya orda bi sarki caliyor kimin soledigini bilen varmi acaba?

İLK
23-09-07, 09:42
Bi soru sordum cvp yok gene sorim hani bolum 32de son bakisma varya orda bi sarki caliyor kimin soledigini bilen varmi acaba?

arkadaşım şarkınınne olduğunu bilmiyorum ama gerçekten cuk oturmuş yani bilmiyom

ezo-kadim
23-09-07, 11:21
Merhaba arkadaslar dizinin gidisati cok iyi ama özensiz tanitimlar hic iyiye alamet degil bakin kanal d dizileri biter bitmez haftanin fragmaninida veriyor ne zaman acsan tanitim ama showa gelince sanki umursamaz bir sekilde davraniyor onun icin showun ana sayfasinda izleyici temsilcilikleri var oraya bolca e-mail atalim ve biktiralim onlari cok basit lütfen yapalim Serhat in hatrina yapalim bu sezon onu doyasiya izlemek istiyorum ,biktik reyting canavarina yenilmekten birde dizinin müzigine bu kadar takmayin annemgil yani orta yas kismi bu müzige bayiliyorlar onlarinda izlemesi sart birakin böylece kalsin hem cok kaliteli Arif Sagin yorumuda güzel yani,hem eski izleyicilerinide saygisizlik olmasin biz yeni izleyenlerdeniz ,hep ORHAN ELMASin anisina yaziyorya merak ettim arastidim bilen coktur ama bilmeyenler icin söyleyim megerse ilk ezo gelini ceken yönetmenmis hemde Antalya film festivalinde ödül almis Allah rahmet eylesin ilkini yaparak bir yol acmis izinden giden simdiki kadroda harika ellerine ve emeklerine saglik,sevgiyle ve Serhatla kalin iyi seyirler .

sinope
23-09-07, 12:42
[QUOTE=sinope;4869845]
Sinope kardeşim..:)
Yok yok olmasın öyle bişey değil mi?
Kutsal usta ile Ezo'nun arası açılmasın.. hem mutfak sahneleride çok şirin oluyor...
Bildik aşçıbaşılarına benzemiyor Kutsal ustamız.. sadece aş öğretmekle ve ikramıyla kalmıyor.. hayat felsefeleri sunuyor.. farklı pencerelerde açıyor Ezo'ya ard arda..
Düzelt şu dilini!.. şeklinde uzayıp giden sahneleri.. ikidebirde her yerde Ezo'nun aklına gelen ikaz sözcüklerini ben daha çok izlemek istiyorum..

Haa birde, geçen gün Elçin anneye Ballı ağayı yakışırmı diye konuşmuştuk..
Düşündümde.. Kutsal usta tam biçilmiş kaftanmış bu hususta.. :) sen ne düşünürsün Sinopecim merak ettim..:)

İLK Ayrıntılı bir şekilde fragmanı anlatmışsın.. çok teşekkürler canım....

sevgiler yarına dek iyi geceler..

Selam Ezo Gelinin Mudavimleri
Asiacigim selamlar ))
Bende ezo ve Kutsal ustamizin aralarinin acilmasini asla istemiyorum.Mutfak sahneleri zaten basli basinca buram buram eglence:good: O yuzden mutfakta olan simsicak ortamin bitmesinden yana degilim.:img-yes:
Evett gelelim Balli aga gercekten cok iyi birisi ammavelakin Elcin anneyle aralarinda bir ask yada evlilik olayi olmasi taraftari degilim.:img-wink:
Senelerdir evinde calisan PEMBE hem oglunun annesi,hemde senelerdir balli aganin yoluna,kendi hayatini feda etmis bir kadin karakterdi.Balli aga gidip illa birisiyle evlenecekse oda PEMBE OLSUN derim.Kadin gencliginden beri bir gun yuzu gormemis(oglu bile annesinin kim oldugunu senelerce bilmeden buyumus,oysaki annesi hep yani basinda ama ne o annesini biliyor,nede Pembe oglunu Bagrina basip evladim diye sevememis,sadece bakici gibi buyutturmus Pembe ye Recebi )Genclik hatasi olarak nitelendirmisti,Balli Aga bunu
O zaman simdi ise Genclik hatani duzeltme zamanidir Balli aga:img-yes:
O yuzden nikah olacaksa Pembe derim(sana kim emek verdiyse, senin icin kim fedakarlik yaptiysa nikahta ona kiyilir.)
Kutsal usta ve Elcin anne ikilisi gercektende mukemmel bir cift olur.Elcin annemiz masallah tatli dilli,konuskan, cana yakin ,hos sohbet birisi:img-in_lo
Kutsal ustamizda biraz sinirli,biraz hott hott eden birisi o yuzden Elcin annemiz Kutsal ustayi rahatlikla cekip cevirir.Bizlerde ekran karsisinda eglenceden bayram ederiz.
Sevgilerimle

sude9
23-09-07, 13:19

sana ve fragmanı anlatan tüm arkadaşlara teşekkürler...izleyemedim ama yine özensiz hazırlanmış bir fragman anlaşılan....fragman göreceğim diye beklemeye girmeyeyim en iyisi...

Ezo niye saçı başı dağınık şekilde eve geliyor anlamadım...gecede hoş vakit geçirmeyeceği belirtildi özette ...kıza saçını başını mı yoldurttular ne:)

Kutsal Usta ile karşılaşması üzücü bir şekilde sonuçlanmaz umarım...halleri çok iyiydi,bozulmasın araları...Kadim ezo'ya da yaptığı yemeklerede takıldı anlaşılan:)

Meryem'in başına iyi şeyler gelmeyeceği belliydi...kendiside parasıda bol bol sömürelecektir..

Ballı Ağa ezo'nun yanında soluğu alıp ağlıyo demek....üzüldüm:(..bu esnada Kadim'de gelsinm olayı yanlış anlasın tam olsun....neyse iyi düşünelim iyi olsun

sahracı
23-09-07, 13:29
ben de bi kısmını izleyebildim fragmanın kadim atış poligonundaydı ordan itibaren gördim ama gerçekten çok açıkalyıcı değil fragmanlar bişey anlamak zor..

dderya85
23-09-07, 13:49
ya ben fragmanı hala göremedim hiç biyerdede bulamıyorum linki varsa bana gönderebilir misiniz??

sude9
23-09-07, 14:01
Fragman resimleri multimedyaya eklenmiş
Nur ve Ballı Ağa mezar başında yan yana çökmüş ağlıyorlar...bundan sonra aralarındaki hesabı kapatırlarmı acaba?Kadim'den tek görüntü ne yazık ki...doktoru ile bir araya geldiğine göre hastalığına ve geçirdiği kazaya ilişkin yeni bilgiler öğrenebiliriz...Ezo'nun kapı önündeki saçı dağınık biraz ama içeri girince düzgün görünüyor...yorgun hali var...

ahesti
23-09-07, 14:43
ezonun yorgun olması sacının dagınık olması yoksa ezo davette kadımın sevgılısının yada herhangı bır hatunun sacını basınımı yoldu acaba
yada davet sırasınnda recebın olum haberımı geldı

sahracı
23-09-07, 15:13
saçı dağınık filan değildi ya normaldi işte bi gecede ne kadar bozulursa okadra bozulmuş gib geldi bana..unutmadan bu akşam yaşasın okulumuz programında show tvnini dizilerinin oyuncuları var ezoyu da gösteriyodu ama çıkarlarmı bilmem..

irem123
23-09-07, 15:30
slm ark,
bbg saat 20.45 yayinlaniyr bence iyi ama 19.00 bir daki haftaya kesin yeni bir dizi koyar kanald ya asi yada sessiz firtina insallah bizim reytinglere zarari olmaz.

filinta
23-09-07, 19:18
canım bimkolik'im fragman resimlerini eklemiş sağolsun:img-icecr

her zamanki gibi bölüme dair belirgin birşeyler yok fragmanda..yani ezo kadim hayranlarını sevindirecek görüntüler yok herzamanki gibi..:img-cool2

valla yorum yapmadığım günlerde okuduğum yorumlarda sevgili forumdaşlarım olabilecek bütün ihtimalleri gözden geçirmişş..:img-icecrgelen özetçik'e kafa yorarak yazılanlar bile baya iyi :good:iki satıra atfedilen duygular harika hepinizin yüreğine sağlık:img-wink:

bence fragmanların özetin veya jenerik müziğinin düzeltilmesi için pastel film'in resmi sitesine bol bol mail atalım bence :img-yes:forumumuzun adresini belirtelimki insanların ne kadar sevdiğini gösterelim..en azından çokça ihtimam göstermelerini isteyebiliriz..:img-wink:

ebrize
23-09-07, 20:21
resimler gelmiş çok sağolun :D saçı dağınık evette yüz ifadeside garip yani gece cidden çok kötü geçmiş heralde :D
bide kadim atış yaparken karşısında kesin dr emreyi hayal ediodur :img-hyste
bide meryeme üzüldüm ama öle olcağı belliydi yaa:icon_sorr
bide ezo saçı gölgeli birine sarılıodu ama elçin anne deil onun saçı daha sarı kimdi acaba :icon_whis

sude9
23-09-07, 20:32
Ezo yorgunluktan o hale gelmiştir ,geceside kötü geçiyor...eve doktor bırakmasın diye düşündük ama olacakmı bakalım...kimin getirdiği gösterilmemiş...fotolarda yok en azından:)
Kadim ve ezo'ya dair tek görüntü yok ama bölümde doya doya izleriz umarım

sinope
23-09-07, 20:36
selamlar Ezo severler
Biraz once yeni bolume ait olan resimlere baktim kafama takilan bir seyi sizinle paylasmak istedim.
Kadim
Atis poligonunda ,doktoruylami ates ediyor? yanindaki doktoru
anamm kadim polis falan olmasin(kazadan sonra meslegi birakmis olabilirmi)?
Birde Nur ile balli aga agliyorlar(ahh Nur ahh zamaninda cok sevmistiniz birbirinizi,ayrilirkende oyleydi, simdi ise Recebin mezari basindami aglamakta kaderinde varmis):icon_sorr:icon_sorr
Sevgilerimle

ebrize
23-09-07, 20:43
evet sinope doktoru o banada ilginç geldi:icon_whis
sanırsam ballının oğlu öldü dicem ama kurtulmuştu sanki intihardan ben öle hatırlıom acaba neye ağlıolar ben ilk sezon izlemediğim için belki onunla ilgili bişeydir???
bide balo gecesi kadim drnu görüp gece daha uzun konuşuruz uzun uzun dio ama sora başı ağrıdığı için gidio ne yalançı bu kadim yaa:img-pilot

aysi
23-09-07, 20:56
Bende fragman resimlerine baktim birsey dikkatimi cekti.Elcin annenin evinde ezo parti elbisesiyle sadece uzerine bir hirka olmis ve bir adam var adaminda sadece kemeri ve gomlegi gorunuyor.Sizce o adamin kadim olabilme ihtimali kactir:img-in_lo

ebrize
23-09-07, 21:04
aaah ah aysi keşke yüzde yüz diyebilseydim :icon_sorr ama heralde o şu kutsal usta yani fragmanı izleyenler o tip bişeylerden bahsediolar ama benim tamamen odaklanıp merak ettiğim şey ezoyu kim ewe getirdi eğer doktor getirdiyse kadim buna nasıl izin werdi ve nasıl çatlamadı :D eğer kadim getirdiyse de arabada neler konuştular ehueheuhe :D

sinope
23-09-07, 21:13
evet sinope doktoru o banada ilginç geldi:icon_whis
sanırsam ballının oğlu öldü dicem ama kurtulmuştu sanki intihardan ben öle hatırlıom acaba neye ağlıolar ben ilk sezon izlemediğim için belki onunla ilgili bişeydir???
bide balo gecesi kadim drnu görüp gece daha uzun konuşuruz uzun uzun dio ama sora başı ağrıdığı için gidio ne yalançı bu kadim yaa:img-pilot

ebrizecigim selam:img-wink:
doktor normalde hastanede,muaynehanesinde hastasini tedavi eder(doktoruyla beraber poliganda tedavi olan birini ilk defa goruyorum,bu isin icinde kesinlikle is var):img-yes:
Bildigim kadariyla Ruhi Sari(recep) diziden ayrilmisti.Buyuk ihtimalle recepi oldu gosterecekler(cunku Nurun basinda Siyah bir esarp var,sanki mezarlik gibi yere benziyor)o yuzden Mezarlikta agliyor olabililer Balli agayla,Nur:icon_sorr
Valla Kadim bu (tam kapali bir kutu su an)
Fragmandanda hic bir sey anlasilmiyor ki:icon_whis:icon_whis
Gecen sezon sesimiz kisilmisti,su fragmanlari biraz daha net verin,erken yayinlayin diye(ama maasallah amaninn nazarlardan saklasin :img-pilotkanal hala bildigini okumakta kararli) bizim dilimizde tuy bitti cemkirmekten hala kanaldan tik yok(Diger kanallar dizilerinin reytingleri tavan yapsin diye dizi biter bitmez,gelecek haftanin fragmanini yayinliyorlarken,bizim nazarlara gelesicenin kanali takdigine devam ediyor):img-pilot:img-pilot
Sevgilerimle

ebrize
23-09-07, 21:20
üzüldüm sinopecim sağlımıızı bile etkilio bu diziler :D şimdi bu kadimin dru dışardan analayamam sağlığın iimi dedi yani psikiyatrik bişey deil öle olsa bi kouşmadan anlardı koca doktor :D demekki fiziksel bişey ama beyinde biraz hasar kalmış sinir babaında :D
eft heralde öldü göstercekler madem çıkmış oyuncu ???
bide acaba kadim iş teklifi nası yapçak bence direk emir werir hiç fikrini sormaz ezonun :D

sinope
23-09-07, 21:37
üzüldüm sinopecim sağlımıızı bile etkilio bu diziler :D şimdi bu kadimin dru dışardan analayamam sağlığın iimi dedi yani psikiyatrik bişey deil öle olsa bi kouşmadan anlardı koca doktor :D demekki fiziksel bişey ama beyinde biraz hasar kalmış sinir babaında :D
eft heralde öldü göstercekler madem çıkmış oyuncu ???
bide acaba kadim iş teklifi nası yapçak bence direk emir werir hiç fikrini sormaz ezonun :D

ebrizecigim
uzulsekte,suzulsekte,sinirlerimizi alt ust etselerde(yine izlemekten vazgecemiyoruz):img-yes:
Valla kadim ve doktoru o poliganda terapimi yapiyorlar(valla sali olsakta izlesek su bilinmeyenleri,kendimi lise yillarinda bilinmeyen denklem cozuyormus hissetmeye basladim):icon_whis
Buyuk ihtimmalle Recep i oldu gosterecekler,bu hafta:icon_sorr
Evett gelelim Kadimin is teklifine Ezoya birisi kalkip(patronu degil,sahi gelse) emir vererek is teklifi yapacak,ezo valla 2 kelimeyle yere seriverir o kisiyi.Yaman kadindir Ezomuz kolay kolay pabuc birakmaz ,oyle emri vakilere gelemez.Ayni anda oturtuverir asagiya karsisindakini:good::good:
Sevgilerimle

aysi
23-09-07, 21:38
ya ezonun partiye katilacagini kizindan ogrenmistir diyorum ama neden karissinki ezonun partiye kaltilmasina,Yok yok o kutsal usta degilya kesin kadim birakmistir ezoyu eve ve elcin anneye cikmislardir beraber cunku elcin anne onlara seslenmistir diyorum ( Kendimi cok pozitif gordum canim :img-blush)
ya ne olduysa oldu kesin bu bolum bir cok kadim ve ezo sahnesi seyredelimde baskada birsey istemiyorum.:happy0064

sinope
23-09-07, 21:44
Aklima bir sey geldi yazmadan edemiyecegim
Bizim ezo ve Emre balodayken emreye hastaneden telefon gelir ve Recebin oldugunu haber verirler.Emre apar topar hastaneye gider.Ezoyuda eve Kadim birakir,Yolda ezoya teklifi yapar (ezoda teklif karsisinda sok olmustur)
aayyy anammm benim basima agrilar girdi.Iyi geceler diliyorum hepinize(en iyisi saliya kadar beklemek)
sevgilerimle

aysi
23-09-07, 21:48
hicte fena fikir degil dogrusu ihsallah oyle olmusturda kadim ezoyu birakmak zorunda kalsa ah neguzel bir zor bir gorev olur anlatamam:img-icecr.Onlarin o halini gormek isterdim tabiki birde osman olmasin arabayi kadim kullansin ve ezoda yaninda otursun mahalleye gelincede kadim kapiyi acsin olmazmi cokmu uctumya :img-blush

ebrize
23-09-07, 21:56
hahahaha :D düşünüoz yaa saçı acaba nie dağınık die teklifi kadim ewe bırakırken sert bi şekilde ezoya yapar ezoda sinirinden saçı başı dağıtıp ewe gelir ehueheuhe :img-hyste
tabiki ezo emire bi cewap bulur ama kadimde uğraşmayı sewiyoya ezoyla ondan demiştim ben öle :D
ayrıca bencede arabayı kadim kullansın ezoda yanına otursun :D ezo beklesin kapıyı kadim açsın die alıştı ya dr emreden ama kadim açmasın ezoda başlasın ne biçim istanbulluysan falan die kadimde desin tabi siz eski sosyetelerdensiniz ya die:img-hyste sora mahalleye gelmeden insinler ezo üsüşün kadim çeketini wersin ezo istemesin kadim zorlasın allam yaaa salı ne zaman olcaaak :D :D

rout
23-09-07, 22:43
kadim'in aşık olduğunu kabullenmesi zaman alacak.elçin annenin ezo için izin almaya geldiğinde yapılan konuşmalardan (özellikle nedim'in ifadelerinden) bunu anlıyoruz.

bence kadim ilk kez çarpışma ile ezo'yu bir kadın olarak farketti.bundan sonra kadim'in kendi ile mücadelesini izleyebiliriz.doktor bence engel olarak ikinci sırada.

ve daha sonra gelen engel de sanırım kadim'in hastalığı olucak.hoş bu yakınlaşmalarına da sebep olabilir ama....?

ilk sezonunda ezo gelini hiç seyretmemiş biri olarak "kül kedisi" masalına dönüşmüş bir efsaneyi izlemenin çok keyifli olduğunu da söylemeliyim.

ARIMAYA
24-09-07, 06:34
kadim'in aşık olduğunu kabullenmesi zaman alacak.elçin annenin ezo için izin almaya geldiğinde yapılan konuşmalardan (özellikle nedim'in ifadelerinden) bunu anlıyoruz.

bence kadim ilk kez çarpışma ile ezo'yu bir kadın olarak farketti.bundan sonra kadim'in kendi ile mücadelesini izleyebiliriz.doktor bence engel olarak ikinci sırada.

ve daha sonra gelen engel de sanırım kadim'in hastalığı olucak.hoş bu yakınlaşmalarına da sebep olabilir ama....?

ilk sezonunda ezo gelini hiç seyretmemiş biri olarak "kül kedisi" masalına dönüşmüş bir efsaneyi izlemenin çok keyifli olduğunu da söylemeliyim.

Günaydın , iyi haftalar
Ezo başlığına yeni gelenlerin hepsi aynı durumda çoğuda ben dahil malum şahsı :img-in_lo görüp takıldılar. C.tesi işim vardı ama hain kanal hep açıktı peki noldu göremedim bişey ! yakalayanların yorumlarından da her zaman olduğu üzere bişey sızdırmadıklarını anladım. Nasıl bir mantıksa adamlar özet, fragman hiçbi şekilde destek olmuyorlar bizim muhteşem ikiliye de çok yazık oluyor. İlla ki Birinci olmaları lazım !! Yarın olsa da izlesek diyeceğim ama bu sevda bitmez biz her hafta bi sonrakini beklerken malum kanal sayesinde sefil olacağız.

hewal
24-09-07, 06:41
Bizim ezo ve Emre balodayken emreye hastaneden telefon gelir ve Recebin oldugunu haber verirler.Emre apar topar hastaneye gider.Ezoyuda eve Kadim birakir,Yolda ezoya teklifi yapar (ezoda teklif karsisinda sok olmustur)
aayyy anammm benim basima agrilar girdi.Iyi geceler diliyorum hepinize(en iyisi saliya kadar beklemek)
sevgilerimle

Günaydınlar tüm Ezo Gelin ahalisine ;)

Henüz fragmanı görememiş biri olarak okuduklarımdan bende buna benzer şeyler çıkardım sevgili sinope...Yani teklif yoldamı gelir bilmem ama Emre'nin bir işi çıkıp hastaneye gittği ve Ezo'yu eve Kadim'in bırakacağı...Yarın olsada izlesek diyeceğim sevgili ARIMAYA'nın dediği gibi bir sonraki haftayı bekleyeceğiz bu defa ;)

rhetbutler
24-09-07, 07:23
Günaydın:img-wink:
Sinope, gecikmeli de olsa merhaba...(Mesaj kutunu boşaltabilirmisin?Mesaj gönderilemiyor.)
Cumartesi bende tekrarı izleyenlerdenim.Bekledim belki fragmanı verirler arasında diye ama vermediler.Sonra dün 2 kere yakaladım fragmanı.Bu fragmanı hazırlayanla özeti hazırlayan aynı kişi sanırım.Ya da ayrı kişiler ama aklı veren tek kişi.Fragmandan hiç birşey anlamadım.Kadim dışında herkes fragmanda.
Fragmanda merak ettiğim yerler oldu.Bunlardan biri Kutsal Usta'nın Elçin Ablanın evinde ne aradağı ve Ezonun hali?(Ya sizin senaryolar gerçek oldu ya da Ezo, otelden eve kadar yürüdü.) Diğeri de Kadim'in Ezoya otelin önünde yine kızgın kızgın birşeyler söylediği yer.Yine ne oldu acaba?

ARIMAYA
24-09-07, 07:38
Sinope, gecikmeli de olsa merhaba...
Cumartesi bende tekrarı izleyenlerdenim.Bekledim belki fragmanı verirler arasında diye ama vermediler.Sonra dün 2 kere yakaladım fragmanı.Bu fragmanı hazırlayanla özeti hazırlayan aynı kişi sanırım.Ya da ayrı kişiler ama aklı veren tek kişi.Fragmandan hiç birşey anlamadım.Kadim dışında herkes fragmanda.
Fragmanda merak ettiğim yerler oldu.Bunlardan biri Kutsal Usta'nın Elçin Ablanın evinde ne aradağı ve Ezonun hali?(Ya sizin senaryolar gerçek oldu ya da Ezo, otelden eve kadar yürüdü.) Diğeri de Kadim'in Ezoya otelin önünde yine kızgın kızgın birşeyler söylediği yer.Yine ne oldu acaba?

Kazan kaldıracağız sonunda millet yeni bölüm yayınlanırken gelecek bölüm detaylarınıda aralara sıkıştırıyor yer gök reklam bizimkiler sır küpü.

sevgili rhetbutler bak şimdi hiç iyi demedin zaten merak ediyordum iyice törpülendim yarın akşam artık yine ekrana yapışacağım demektir.

rhetbutler
24-09-07, 07:42
Kazan kaldıracağız sonunda millet yeni bölüm yayınlanırken gelecek bölüm detaylarınıda aralara sıkıştırıyor yer gök reklam bizimkiler sır küpü.

sevgili rhetbutler bak şimdi hiç iyi demedin zaten merak ediyordum iyice törpülendim yarın akşam artık yine ekrana yapışacağım demektir.

Kaldıracağız valla.Bir de jenerik müziği var en başta...

İyi seni biraz daha meraklandırayım ARIMAYA.(Belki yazmıştır arkadaşlar.)Ballı Ağa, üzülmüş birinin omuzuna başını dayıyor.Sanırım o biri Ezo.

sycamore
24-09-07, 07:44
Sinope, gecikmeli de olsa merhaba...

Tekrar bölümü bende izledim fragmanı görmek için.Ama yok vermediler sonra gecenin bir yarısı rastladım.Gördüm de ne anladım hiçbirşey.Bu nasıl bir kötü fragman çekimidir.Bu şekilde çekilince merak etmiyoruz ki yani bizi yanlış yerden yakalamaya çalışıyorsunuz.

Kadim Ezonun yemeklerini beğeniyor ama mutfağa şef yaparmı ki acaba?Yani Ezo bunun için çok yetersiz.Ama belki şu olabilir Ezo sadece Kadimin yemeklerinden sorumlu olabilir.Yani artık 517 nin mutfak sorumluluğu Ezoya kalabilir.

ARIMAYA
24-09-07, 07:56
Kaldıracağız valla.Bir de jenerik müziği var en başta...

İyi seni biraz daha meraklandırayım ARIMAYA.(Belki yazmıştır arkadaşlar.)Ballı Ağa, üzülmüş birinin omuzuna başını dayıyor.Sanırım o biri Ezo.

ben anlamıyorum ki adamlar niye hiç dikkate almazlar saf saf oluruna bırakmışlar yakalayan izlesin!
Ballı ağa da zavallı ya iş dışında her yerden dertli.. de Kadim onu böyle bi görse kesin parçalar .

Tekrar bölümü bende izledim fragmanı görmek için.Ama yok vermediler sonra gecenin bir yarısı rastladım.Gördüm de ne anladım hiçbirşey.Bu nasıl bir kötü fragman çekimidir.Bu şekilde çekilince merak etmiyoruz ki yani bizi yanlış yerden yakalamaya çalışıyorsunuz.

Kadim Ezonun yemeklerini beğeniyor ama mutfağa şef yaparmı ki acaba?Yani Ezo bunun için çok yetersiz.Ama belki şu olabilir Ezo sadece Kadimin yemeklerinden sorumlu olabilir.Yani artık 517 nin mutfak sorumluluğu Ezoya kalabilir.

Hiç romantik bi alternatif değil ama mümkün tabi.. . Ben kaptırdım ya neler neler bekliyorum ama hala ümidim var Kadim bize yapar bi güzellik :img-in_lo

Ceva
24-09-07, 08:02
Günaydınlar Herkese,
Öncelikle Cuma günü hediye edilen elbise ile Ezo'nun giydiği elbisenin farklı olduğunu söyleyen Sahracı arkadaşımızı tebrik ediyorum. Dizi ekibinin bu konularda daha dikkatli olması gerekiyor zira bölümü tekrar tekrar izleyen izleyicilerden ayrıntılar kaçmıyor.

Fragmanı izleyemeyenlerden biri olarak söylediklerinize bakılırsa Dr. Emre'nin o gecenin sonunda Ezo'yu eve bırakamama ihtimali varmış:happy0064

Özenle hazırlanmış fragman ve özet istiyoruz.

Jenerik müziği değişsin.

İLK
24-09-07, 08:11
evet haklısınız doktor emre recebin ölüm haberini duyunca şeyolur ama ezonunda doktorla gitme olasılığını unutmayalım
herneyse bu kadim ezoyu ballıya sarılırken gördümü zaten fişler kopar
bide diyosunuz eğer eve kadimle gelirse iş teklifi yapacak diosunuz ama bölüm özetinde birkaç gün sonra iş teklif edeceğini söylüyo
meryemin durumu içler acısı
arkadaşlar aklımabişi geldi bu nedimlede meryem olabilirmi neden olmasın
bence ballı ile nur arasında tekrar bi aşk filizlenecek
doktor emreylede şu elçin annenin kızını yaptıkmı arada bi o manken kalıo zaten kadim ondan hoşlanmadığına göre kadim ve ezo aşkı kaçınılmaz oluo
tabi bu arada başka gizemli biadam çıkmazsa yani nasıl çıkar bu ezuoya ettiği teklif arkadaşı etmiştir mankenlik daha sonra bi adam bunu görüp çarpılıo
galiba ortalığı dallasa çevirdim

söğüt
24-09-07, 08:33
Bende fragman resimlerine baktim birsey dikkatimi cekti.Elcin annenin evinde ezo parti elbisesiyle sadece uzerine bir hirka olmis ve bir adam var adaminda sadece kemeri ve gomlegi gorunuyor.Sizce o adamin kadim olabilme ihtimali kactir:img-in_lo

adamın gömleği siyahsa kadimdir :img-hyste:img-hyste
hem elçin annenin evinde kadimden başkası olamaz..

alperim
24-09-07, 09:44
Bütün eski dostlar çıkıyor birer ikişer..
Helede Alperim.. seninde burada olmana inanamadım.. çünkü çoktur yoksun..
Banu da burada.. daha pek çok arkadaş..
Sevindim açıkçası...
Alperim demek ki ekrana yapıştın..:)
Bende hala son sahneye takılıyım..:)
Yav birde şu müzik bizi illet etmese..

Merhaba Asia

Bende burada senı gorunce cok sevındım.Evet eskısı gıbı gıremıyorum ama bu kuralı Ezo Gelin için bozdum acıkcası.
Evet aslında muzık konusunda haklısın.Gecen sezona uygun bır muzık ve o konuylada alakalı ama dızının sımdıkı halı eskı bolumlerınden cok daha farklı ve modern umarım muzıgınıde bu bolumlere uygun hale getırırler...

Fettan
24-09-07, 09:45
Fragmanda birşey anlaşılmıyor zaten bir defa denk gelebildim..Özet deseniz maşalalh oku oku bitmiyor :img-yes: :img-yes: :img-yes:yarın ola hayrola diyorum ben...Ama çok farklı tahminler çıkmış sizlerden birinden biri gerçekleşir..İstanbul'da oturan arkadaşlar bir set baskını yapsanız fragmanda KADIRGA halkına teşekkür ediyorlar oralarda çekiliyor demek :img-wink: :img-wink:

ARIMAYA
24-09-07, 10:27
............................
Evet aslında muzık konusunda haklısın.Gecen sezona uygun bır muzık ve o konuylada alakalı ama dızının sımdıkı halı eskı bolumlerınden cok daha farklı ve modern umarım muzıgınıde bu bolumlere uygun hale getırırler...

Müzik konusunda bi ara pek hararetli tartışmalar olmuştu sonuçta herkez değişsin istiyor malum kanal hariç . Bu haftada reytingler yine tavan yapmazsa kesin bu yüzdendir. Hiç özenmiyorlar ki ne tanıtım ne özet !!!! Bak kızdım yine dellendim.

sude9
24-09-07, 10:29
sevgilerimle

harika olur ..biz özellikle ben kendimi şartlandırdım Doktor'un işi çıkacak Kadim bırakacak diye...olmazsa hayal kırıklığına uğrarım..iş teklifini ertesi gün yapar gibi geliyor bana...

erkeklerde var silah tutkusu..Kadim ve Doktorunda da var herhalde ..o yüzden bir araya gelip atış talimi yapıyorlardır....rahatlamak için bu yolu seçmiş olabilirler...içindeki sıkıntıyı bir nevi dışarı atma yolu:)...kadim'in hastalığına dair bilgilerde öğrenebiliriz bu sayede....

.
Kadim Ezo'nun kadın olarak farkına vardı varmasına da bunu kabullenmesi ve itiraf etmesi zaman alacak biraz...Elçin anne Doktor Emre ve Ezo'ya ilgisi hakkında bilgi verirken yan yan bakışı ikisi arasında olabilecekler ihtimali yüzünden rahatsız olmuş izlenimini verdi....

GULBEYAZ76
24-09-07, 10:34
harika olur ..biz özellikle ben kendimi şartlandırdım Doktor'un işi çıkacak Kadim bırakacak diye...olmazsa hayal kırıklığına uğrarım..iş teklifini ertesi gün yapar gibi geliyor bana...

erkeklerde var silah tutkusu..Kadim ve Doktorunda da var herhalde ..o yüzden bir araya gelip atış talimi yapıyorlardır....rahatlamak için bu yolu seçmiş olabilirler...içindeki sıkıntıyı bir nevi dışarı atma yolu:)...kadim'in hastalığına dair bilgilerde öğrenebiliriz bu sayede....

Selam
Ben fragmanı birkaç saniye gördüm birşey anlamadım.Kadim atış poligonundaydı yanındaki kimdi?Doktor Emredemi ordaydı?
Ay yarın olsada merakımızı gidersek gerçi yarın bölüm bitincede öbür haftayı sayıklamaya başlarız.

sude9
24-09-07, 10:37
Selam
Ben fragmanı birkaç saniye gördüm birşey anlamadım.Kadim atış poligonundaydı yanındaki kimdi?Doktor Emredemi ordaydı?
Ay yarın olsada merakımızı gidersek gerçi yarın bölüm bitincede öbür haftayı sayıklamaya başlarız.

Kadim'in doktoru yanında olan...fragmanı izlemedim resimler ve anlatılanlardan yola çıkarak söylüyorum...Emre değil yanındaki...

GULBEYAZ76
24-09-07, 10:40
Kadim'in doktoru yanında olan...fragmanı izlemedim resimler ve anlatılanlardan yola çıkarak söylüyorum...Emre değil yanındaki...

Açıklama için teşekkürler.Ben de resimler eklenmiş kare kare incelerim diye bir heves baktım ama Bimkoliğin eklediği resimler açılmıyor.
Demek Kadimle doktoruydu poligonda beraber olan.Kadim stres atmaya mı gitti ki oraya.Ezoya mı kızacak yoksa kendi duygularına mı yarın akşam olsa da izlesek
bye

sude9
24-09-07, 10:48
davet gecesinden sonra bir araya gelmek için sözleşmişlerdir ve yer olarak atış poligonunu seçmişlerdir....ya yapmaktan hoşlandıkları bir iş ya da stres atmak için yaptıkları bir iştir..yoksa ne diye gitsinler:)

fragman ve özete acil el atılıp,şimdiki konuya uygun jenerik hazırlanır umarım...Kadim'in durum ve konumunu baz alırsak "aldılar elimden ezo gelini saramadım o incecik belini" sözleri uymuyor:)...belki doktor ve Ballı ağa için olabilir ama Kadim-Ezo için hiç uymuyor..

papatya363
24-09-07, 10:55
sonunda gördüm fragmanı biraz geç oldu ama:)

gerçi görmesemde olurmuş bu ne biçim fragman ya sanki başrol ezo kadim değilde diğerleri

fragmanda ezo kadimden çok meryemi ballıyı başkalarını gösteriyo zaten balodanda hiç görüntü yok

bi hafta sabırsızlıkla bekle ne fragmanda ne özette iş var

GULBEYAZ76
24-09-07, 11:01
Fragmanda ezo kadimden çok meryemi ballıyı başkalarını gösteriyo zaten balodanda hiç görüntü yok

İstermisiniz daha içeriye giremeden Emreye telefon gelsin Recep intahar etti diye.Ezoda gitmek ister ama Emre bu halde uygun olmaz Ezo eve götüreyim ben seni der.Ezoda olmaz vakit kaybetme ben atlarım bir taksiye der Kadimde eş..k değil ya o halde bir bayanı hiç tanımadığı bir taksiciye emanet edemez ya kendi bırakır yada Osmana bıraktırır.

papatya363
24-09-07, 11:23
ya eğer balo olmassa üzülürüm bi haftadır biz bu baloyu bekliyoruz:icon_sorr

bence balo olur balonun sonlarına doğru haber gelebilir

İLK
24-09-07, 11:25
ya arkadaşlar gülbeyaz arkadaş gerçekten mantıklı konuşuo yani fragmana koymamışlarsa demekki içeri girmiolar bile walla maşallah yorumlar almış başını gidiyo her kafadan ayrı bi ses:happy0064:happy0064:happy0064

ebrize
24-09-07, 11:25
İstermisiniz daha içeriye giremeden Emreye telefon gelsin Recep intahar etti diye.Ezoda gitmek ister ama Emre bu halde uygun olmaz Ezo eve götüreyim ben seni der.Ezoda olmaz vakit kaybetme ben atlarım bir taksiye der Kadimde eş..k değil ya o halde bir bayanı hiç tanımadığı bir taksiciye emanet edemez ya kendi bırakır yada Osmana bıraktırır.

aslinda bende ole olur die dusunuorum sonucta baloda ne olabilir kadim ezonun yanina gidip konusmicaina gore yada dans etmeleri uygun olmicaina gore :D ama ozetcikte kadim emreyi merak eder deyipte bizi arada birakiolar

sude9
24-09-07, 11:44
33.BÖLÜM Kadim ve Ezo, otelde Emre’nin düzenlediği Tıp Mezunları gecesinde bir araya gelmek zorunda kalırlar. Kadim, Emre’yi merak etmektedir. Gece, Ezo için hiç de keyifli geçmez. Birkaç gün sonra Kadim, Ezo’ya ilginç bir iş teklifinde bulunacaktır

bir araya gelmek zorunda kaldıklarına göre gece düzenleniyor...Kadim'de Emre'yi merak ettiğine göre bu bir arada olma zorunluluğu sayesinde yan yana da gelebilirler...ezo için keyifli geçmemesinin nedeni gelen ölüm haberi ile değildir herhalde..o daha sonra ki sahnelerde olur...

tubi
24-09-07, 11:47
Fragmanı izleyemedim ama anladığım kadarı ile de büyük bir kayıp değil kanımca.

Bakalım merakla yarın olmasını bekliyorum ben.

Eğer ki Ezo ve Kadim karşılaşıp Ezo kötü ayrılacaksa vardır bişi..

sudemnaz
24-09-07, 12:22
pastel yapıma iki ayrı adresten mail attım
şikayetlerimi şikayetlerimizi yazdım.
dikkate alacaklarını sanmyorum ya neyse.
off keşke bugün salı olsa...

sahracı
24-09-07, 12:34
Günaydınlar Herkese,
Öncelikle Cuma günü hediye edilen elbise ile Ezo'nun giydiği elbisenin farklı olduğunu söyleyen Sahracı arkadaşımızı tebrik ediyorum. Dizi ekibinin bu konularda daha dikkatli olması gerekiyor zira bölümü tekrar tekrar izleyen izleyicilerden ayrıntılar kaçmıyor.

Fragmanı izleyemeyenlerden biri olarak söylediklerinize bakılırsa Dr. Emre'nin o gecenin sonunda Ezo'yu eve bırakamama ihtimali varmış:happy0064

Özenle hazırlanmış fragman ve özet istiyoruz.

Jenerik müziği değişsin.

dedektif kesildik artık yüksel aytuğun dediği gibi...gerçekten biz izleyicilerin gözünden hiçbişey kaçmıyor hemen yakalıyoruz :) ayrıca bişeye daha dikaktinizi çekicem ki bu tespiti arkadaşım ceren yaptı yani first_lady kadim otelde kalıyor güya ama her sabah osman onu sanki evden alıyomuş gibi arabayla getiriyor nasıl iş anlamadım :) alın size bi açık daha:img-wink:

safinaz:)
24-09-07, 12:40
arkadaşlar ben fragmanlarda yanlış mı gördüm ezo sabaha karşı sanki eve dönüyodu evde kutsal usta...kutsal usta neden evde anlayamadım o ayrı ama ezo neden sabaha karşı evde yoksa ben mi yanlış gördüm ya ...yok ya kesin yanlş gördüm bi daha izlim ben eğer sabaha karşı dönüyosa o arada baya olaylar oluyo demektir...meraktan çatlıcam ya yarın gelmek bilmez şimdi

sahracı
24-09-07, 12:42
arkadaşlar ben fragmanlarda yanlış mı gördüm ezo sabaha karşı sanki eve dönüyodu evde kutsal usta...kutsal usta neden evde anlayamadım o ayrı ama ezo neden sabaha karşı evde yoksa ben mi yanlış gördüm ya ...yok ya kesin yanlş gördüm bi daha izlim ben eğer sabaha karşı dönüyosa o arada baya olaylar oluyo demektir...meraktan çatlıcam ya yarın gelmek bilmez şimdi

evet ustanın ne işi var bende anlamadım..biran önce izlesek de gitse şu soru işaretleri kafamızdan :)

İLK
24-09-07, 12:43
:sad53::sad53::sad53:gülegüle

söğüt
24-09-07, 12:50
33.BÖLÜM Kadim ve Ezo, otelde Emre’nin düzenlediği Tıp Mezunları gecesinde bir araya gelmek zorunda kalırlar. Kadim, Emre’yi merak etmektedir. Gece, Ezo için hiç de keyifli geçmez. Birkaç gün sonra Kadim, Ezo’ya ilginç bir iş teklifinde bulunacaktır

bir araya gelmek zorunda kaldıklarına göre gece düzenleniyor...Kadim'de Emre'yi merak ettiğine göre bu bir arada olma zorunluluğu sayesinde yan yana da gelebilirler...ezo için keyifli geçmemesinin nedeni gelen ölüm haberi ile değildir herhalde..o daha sonra ki sahnelerde olur...

evet geceye katılacaklar, kadim ağa doktor rakibini yakından tanımaya çalışacaktır.ölüyo zaten meraktan..kadim doktorlardan eskiden de pek hoşlanmıyormuş gerçi ama bundan sonra iyice nefret eder ..
recep intihar sonucunda ölebilir, emre geceden vakitsizce ayrılabilir. kadime de fırsat çıkar diyecem ama kadimde bilmem ki tenezül edermi yoksa hiç oralı olmayabilirde..belki de kutsal usta bırakır ezoyu eve...

sude9
24-09-07, 12:53
evet geceye katılacaklar, kadim ağa doktor rakibini yakından tanımaya çalışacaktır.ölüyo zaten meraktan..kadim doktorlardan eskiden de pek hoşlanmıyormuş gerçi ama bundan sonra iyice nefret eder ..
recep intihar sonucunda ölebilir, emre geceden vakitsizce ayrılabilir. kadime de fırsat çıkar diyecem ama kadimde bilmem ki tenezül edermi yoksa hiç oralı olmayabilirde..

Emre'nin işi çıkıp gitse ezo kalsa Kadim eve bırakır ..tabi Elçin anne bahanesine saklanarak....didişmek için eline fırsatta geçer..umarım geçer zira bu ikili didiştikleri vakit çok güzel oluyor.....

söğüt
24-09-07, 13:02
Emre'nin işi çıkıp gitse ezo kalsa Kadim eve bırakır ..tabi Elçin anne bahanesine saklanarak....didişmek için eline fırsatta geçer..umarım geçer zira bu ikili didiştikleri vakit çok güzel oluyor.....

valla işte kadim belkide kutsal ustaya der götür bunu evine bırak der..
yoksa kutsal usta niye gelsin ezonun evine." ben köyüme dönüyorum ezo ahçıbaşı sen ol benim yerime" demek için değil heralde:img-hyste:img-hyste

sude9
24-09-07, 13:06
valla işte kadim belkide kutsal ustaya der götür bunu evine bırak der..
yoksa kutsal usta niye gelsin ezonun evine." ben köyüme dönüyorum ezo ahçıbaşı sen ol benim yerime" demek için değil heralde:img-hyste:img-hyste

İş teklifi geceden bir kaç gün sonra,Kutsal ustanın bu yüzden gelebileceği fikirleri yazılmıştı....gelen Ballı Ağa'dır belki..Recep'in ölümü üzerine gelip haber vermiştir...fragmandaki sahneler peş peşe olacak şekilde gelen sahnelermi?..karışık vermiş te olabilirler..

söğüt
24-09-07, 13:29

didişmek ne kelime kadimin eline fırsat geçse ezoyu bir kaşık suda fırtınaya boğacak ama allahtan kudreti haiz değil.beyfendinin kendi sevgilisi vaken iyi sorun yok, başka bir kadından hoşlanabilme hakkını görebiliyor kendisinde ama hoşlandığı kadının sevgilisi olmasına tersleniyor, kabullenemiyor.daha kırıcı oluyor..yaa kadim bey elinde istediğin gibi yönlendireceğin oyuncağın değil ezo senin, bozulana meysu..:img-cool2:img-pilot:happy0064:img-icecr:img-hyste

söğüt
24-09-07, 13:32
İş teklifi geceden bir kaç gün sonra,Kutsal ustanın bu yüzden gelebileceği fikirleri yazılmıştı....gelen Ballı Ağa'dır belki..Recep'in ölümü üzerine gelip haber vermiştir...fragmandaki sahneler peş peşe olacak şekilde gelen sahnelermi?..karışık vermiş te olabilirler..

haklısın kesin fragmanda karışık görüntüler vermişlerdir..alakasız zamanlardan alınan sahnelerdir..:img-yes:

ARIMAYA
24-09-07, 13:34
recep intihar sonucunda ölebilir, emre geceden vakitsizce ayrılabilir. kadime de fırsat çıkar diyecem ama kadimde bilmem ki tenezül edermi yoksa hiç oralı olmayabilirde..belki de kutsal usta bırakır ezoyu eve...

didişmek ne kelime kadimin eline fırsat geçse ezoyu bir kaşık suda fırtınaya boğacak ama Allah tan kudreti haiz değil beyfendinin kendi sevgilisi varken iyi sorun yok, başka bir kadından hoşlanabilme hakkını görebiliyor kendisinde ama hoşlandığı kadının sevgilisi olmasına tersleniyor, kabullenemiyor.daha kırıcı oluyor..yaa kadim bey elinde istediğin gibi yönlendireceğin oyuncağın değil ezo senin, bozulana meysu..:img-cool2:img-pilot:happy0064:img-icecr:img-hyste

Çok komiksin :img-wink: Yanlız bu arada muhtemel alternatiflerinizin zenginliği karşısında kendimi pek bi hayal gücünden yoksun gördüm. O mu olur bu mu olur nasıl olur ??? Meraktan ölücem mi ölücem !! yarın akşam olmaz şimdi...

pelin-ce
24-09-07, 13:35
haklısın kesin fragmanda karışık görüntüler vermişlerdir..alakasız zamanlardan alınan sahnelerdir..:img-yes:

Zaten en olmadık sahneleri koyuyorlar bide karıştırsınlar süper olur...
Neyse ki bir sürü mantıklı olay çıkardık bu sonuçlardan tebrikler arkadaşlar...

sude9
24-09-07, 13:35
didişmek ne kelime kadimin eline fırsat geçse ezoyu bir kaşık suda fırtınaya boğacak ama allahtan kudreti haiz değil.beyfendinin kendi sevgilisi vaken iyi sorun yok, başka bir kadından hoşlanabilme hakkını görebiliyor kendisinde ama hoşlandığı kadının sevgilisi olmasına tersleniyor, kabullenemiyor.daha kırıcı oluyor..yaa kadim bey elinde istediğin gibi yönlendireceğin oyuncağın değil ezo senin, bozulana meysu..:img-cool2:img-pilot:happy0064:img-icecr:img-hyste
Kadim senin eline düşse çekeceği var demektir:)
Evet geceye doktor ile gidecek olması münasebetiyle kırıcı oldu ama içi temiz Kadim'in ya..biz anlarız onun derdini...yakın zamanda kendisininde anlaması ve Ezo'ya anlatması dileğiyle....

ARIMAYA
24-09-07, 13:38

Emre pek öyle bırakıp gidecek cinsten değil hatırlarsanız Ballı Ağa ile çok çekiştiler ama yılmamıştı .
O geceden sonra Kadim ' in külkedisine nefes aldıracağını sanmıyorum canını yer kesin

sude9
24-09-07, 13:41
Emre pek öyle bırakıp gidecek cinsten değil hatırlarsanız Ballı Ağa ile çok çekiştiler ama yılmamıştı .
O geceden sonra Kadim ' in külkedisine nefes aldıracağını sanmıyorum canını yer kesin

bende Emre'nin acil bir işi çıkmasını ezo'nun de hayde sen işine git ben giderim diye ısrar edip emre'yi etkisiz hale getirmesini bekliyorum..yoksa Emre Ezo'yu eve kendi elleriyle bırakmadan mümkünü yok rahat etmez

pelin-ce
24-09-07, 13:46
bende Emre'nin acil bir işi çıkmasını ezo'nun de hayde sen işine git ben giderim diye ısrar edip emre'yi etkisiz hale getirmesini bekliyorum..yoksa Emre Ezo'yu eve kendi elleriyle bırakmadan mümkünü yok rahat etmez

Belki de Ezo'yu eve Emre bırakır hatta Recep'in haberi geldiyse mutlaka Ezo'da hastaneye Emre ile gider.
Ama bizim meraklı 517 onları takip eder:img-hyste:img-hyste

Ceva
24-09-07, 14:04
İki satır özet, geç gelen bir fragman aslında biz ona da razıyız ama asıl ilgi çekici karelerden oluşmayan bir fragman verirlerse, sorarım size Ezo severler bu yapımcı firma ve kanal nasıl reytınglerde daha iyi bir yere gelmeyi bekliyorlar.

Fragman ne için hazırlanır? Yeni haftada neler olacağını gösterip, seyircinin ilgisini, merakını cezbetmek için değil midir? Şimdi gerçeği konuşalım (bu haftaki fragmanı gerçi izlemedim ama anlatılanlar yeterli) hiç izlemeyen biri bu fragmanı izledikten sonra dur bakalım böyle bir dizi varmış merak ettim bir bakayım şu dizi ye dermi?

GULBEYAZ76
24-09-07, 14:05
Emre hastaneye gider Ezoyu da Kadim bırakırsa arabada laf sokar diye düşünüyoruz ama bence tam tersi olacak.Kadim şimdiye kadar Ezoya davranmadığı kadar şevkatli de davranabilir.Ezo çok üzülecektir sonuçta ortada ölen biri var Ezoyu kıracak birşey en azından o akşam söylemez.Sabah servis kapısında bekler kül kedisini.:img-polic

sudemnaz
24-09-07, 14:08
Ceva sanırım yapımcı firma dizilerim tutsun gibi bir kaygısı yok.
yapımcının aynı kanalda aynı gün iki dizisi var ikisine de verdiği önem ortada.
Ezo gelin reyting alıyor
reytinglerin artması yapımcının elinde
ama hiç bişi yapmıyor aman izleyen izler havalarında galiba...

söğüt
24-09-07, 14:08
Kadim senin eline düşse çekeceği var demektir:)
Evet geceye doktor ile gidecek olması münasebetiyle kırıcı oldu ama içi temiz Kadim'in ya..biz anlarız onun derdini...yakın zamanda kendisininde anlaması ve Ezo'ya anlatması dileğiyle....

kadim benim elime bi düşse zaten ben biliyorum ne yapacağımı doğruca ezoya göndericem :happy0064:happy0064

ARIMAYA
24-09-07, 14:09
İki satır özet, geç gelen bir fragman aslında biz ona da razıyız ama asıl ilgi çekici karelerden oluşmayan bir fragman verirlerse, sorarım size Ezo severler bu yapımcı firma ve kanal nasıl reytınglerde daha iyi bir yere gelmeyi bekliyorlar.

Fragman ne için hazırlanır? Yeni haftada neler olacağını gösterip, seyircinin ilgisini, merakını cezbetmek için değil midir? Şimdi gerçeği konuşalım (bu haftaki fragmanı gerçi izlemedim ama anlatılanlar yeterli) hiç izlemeyen biri bu fragmanı izledikten sonra dur bakalım böyle bir dizi varmış merak ettim bir bakayım şu dizi ye der mi?

Demez tabi mümkün değil. Ben bi yandan yarın akşamı beklerken bi yandan yine reytingler tavan yapmayacak diye içim içimi yiyor. O değil dizinin yapımcısı kanalı bu kadar dert etse ortalık bayram yeri olacak. Ama bizde seviyoruz kardeşim dizimize yazık hiç olmuyo böyle .

banubanu
24-09-07, 14:10
Yav fragmana rastlarım diye arım balım peteğim diye bi gidişatı belli olmayan, bir endamı güzel makyajdan yüzü görülmeyen, bir hatun kişinin programına bile başından sonuna kadar bakmak en azından açmak zorunda kaldım.. Yok kardeşim göremdim.. bana mı yapıyorlar.. bi türlü denk gelmedim.
Bir zamanlar fragman görmek için ne programlara katlanmış biri olarak bünye kaldırmıyor artık.. insan şöyle gönül rahatlığıyla dizi izlemek, fragman görmek, özet okumak istiyor. Ben hangi diziye el atsam böyle mi olacak, makus talihim bu dizide de gülmeyecek mi?
Neyysee...
Çarşı doktor emreye karşı!
Kadim bey ve Ezo'nun sivri dilli tartışmaları çok iyi düşünülüp yazılmış, diyologlar çok hoşuma gitti.. Bu sene senaryo ekibi iyi bence..
Davetten ayrılacaktı ya Kadim bence o çarpışmanın sonucu kalacak... Emre'yi bi şekilde etkisizi hale getirip Ezoyla iki çift laf edebilir.. bir de özür dilese iyi olur bence son konuşmadaki o kabalığından dolayı...

GULBEYAZ76
24-09-07, 14:11
kadim benim elime bi düşse zaten ben biliyorum ne yapacağımı doğruca ezoya göndericem :happy0064:happy0064

Hadi hadi yeme bizi avatar ve imzandan anladığım kadarıyla senin de Kadimde gözün var.:img-yes:
Gerçi banane benimkinden :img-in_louzak dur bana yeter.

24-09-07, 14:13

Fragman ne için hazırlanır? Yeni haftada neler olacağını gösterip, seyircinin ilgisini, merakını cezbetmek için değil midir? Şimdi gerçeği konuşalım (bu haftaki fragmanı gerçi izlemedim ama anlatılanlar yeterli) hiç izlemeyen biri bu fragmanı izledikten sonra dur bakalım böyle bir dizi varmış merak ettim bir bakayım şu dizi ye dermi?

fragmanlar cidden berbat yani o partiden hiç bir kare konmamış özellikle amaç ne acaba valla ileri gitmek istemem ama uyanık geçienn aptallar bu fragmanıın daha etkili olacağını düşünenler çünkü bende izlememiş olsam hiç merak etmezdim bbgde bi öpüşme sahnesi ragmanlarda hünharca kullanılıyo millet acaba bunlar barıştımı diye izlemiyomu ben izlemdiğim halde soruyorum bunu ama ezoda enfes diyaloglardan bi kaçını göstermek niye zorlarına gidiyo bunun diziye yaradığınuı düşünüp bunu yapıyolarsa hele hakikaten pes... hatta şöyle açık söyleyeyim ben hiç bir dizide hatta kötü dizilerde bile bu kaadr berbat fragmanlar görmedm ne söz var ne görüntü sanki bilerek en gerekszi sahneler konmş . bence mail falan atalm bu yapımcılara belki uyanırlar

Ceva
24-09-07, 14:14
Ceva sanırım yapımcı firma dizilerim tutsun gibi bir kaygısı yok.
yapımcının aynı kanalda aynı gün iki dizisi var ikisine de verdiği önem ortada.
Ezo gelin reyting alıyor
reytinglerin artması yapımcının elinde
ama hiç bişi yapmıyor aman izleyen izler havalarında galiba...

Durum onu gösteriyor. Bu alınan reytıng onlar için yeterli galiba ama biz yeterli bulmuyoruz. Bu çifti herkes izlesin istiyoruz ve hakkettikleri ilgiyi görsünler istiyoruz dimi ama..sonra buna en çok üzülen ARIMAYA oluyor :)

rhetbutler
24-09-07, 14:15
(Sinope, mesaj kutun dolmuş.Mesaj gönderilemiyor.Şah-ru da sana hoşgeldin diyor, selamlarını yolluyor.:img-yes:)

Ben Ezo'yu eve Kadim'in bırakmayacağını düşünüyorum.O surat ifadesinden tek gelmiş olabileceğini düşünüyorum.
Kutsal Usta belki de kızı Eylül'ü almaktır.En son Ezoyu süslemişlerdi diğer kızlarla beraber.Eee o zaman suratı niye asıktı? Belki de Eylül eve gitmemiştir.Eve gidiyorum deyip biryerlere takılmıştır.Pek tutmaz benim tahminlerim nasıl olsa.Yarın ola, hayrola...

söğüt
24-09-07, 14:16
Hadi hadi yeme bizi avatar ve imzandan anladığım kadarıyla senin de Kadimde gözün var.:img-yes:
Gerçi banane benimkinden :img-in_louzak dur bana yeter.

allah yalanı sevmez benim kadimde değil mithat'ta gözüm kalmıştı (sahra zamanında) ne yaparsın işte kader...ama elimizde mithat yok kadim var diyosanız o da kabul, zurnada peşrev aranmazmış ne çıkarsa idare edicez..:img-yes::img-wink::img-pilot:img-in_lo

24-09-07, 14:19
he bir de o jenerik müziğinden de hazetmemeye devam ediyorum
nurgül yeşilçay serhat tutumluer gibi yeni neslin en ama en yetenekli oyuncuları karizma figuri gibi orada döktüredursun alttan hala "dağlar yüce dağlar" çalsın.yok ya şaka bu bence ...

aysi
24-09-07, 14:19
:img-yes:kadim benim elime bi düşse zaten ben biliyorum ne yapacağımı doğruca ezoya göndericem :happy0064:happy0064

Dogrusu bunda ihtimal veremiyorum sevgili sögüt,kadim eline bir gecsin once bir aklinini basina almasi icin koseye sikistirman gerekli diye dusunuyorum biraz insin artik o kaf dagindan yerdeki ademogluna karsisin kendileri:img-wink:

sudemnaz
24-09-07, 14:20
Durum onu gösteriyor. Bu alınan reytıng onlar için yeterli galiba ama biz yeterli bulmuyoruz. Bu çifti herkes izlesin istiyoruz ve hakkettikleri ilgiyi görsünler istiyoruz dimi ama..sonra buna en çok üzülen ARIMAYA oluyor :)

bugün pastel yapıma mail attım cevap gelmedi
cevap gelse de ne yazmış olabilirlerki
değerli fikirlerininzi bizimle paylaştığınız için teşekkürler biz bunları düşünememiştik
derler mi hayır demezler istekelrinizi dikkate alacağız ayarında bişi yollarlar kalıp mail yani...
of offf karşımızdaki dizi kadar reklamımız ii yapılsa rekor kırarız neyse ki rekorda gözümüz yok
bu dizi hak ettiği yerde olsun kafi...

sude9
24-09-07, 14:21
Belki de Ezo'yu eve Emre bırakır hatta Recep'in haberi geldiyse mutlaka Ezo'da hastaneye Emre ile gider.
Ama bizim meraklı 517 onları takip eder:img-hyste:img-hyste
Emre ile eve dönmesi hayal kırıklığı demek bende...neler kurdum kafamda:)ama çok isteyip düşündüğüm şeylerin çıktığı vaki olmamıştır :(
Emre hastaneye gider Ezoyu da Kadim bırakırsa arabada laf sokar diye düşünüyoruz ama bence tam tersi olacak.Kadim şimdiye kadar Ezoya davranmadığı kadar şevkatli de davranabilir.Ezo çok üzülecektir sonuçta ortada ölen biri var Ezoyu kıracak birşey en azından o akşam söylemez.Sabah servis kapısında bekler kül kedisini.:img-polic

Kadim Pınar sebebiyle Ezo'ya sıcak davrandı zaten ama doktor bu sıcaklığın önüne set çekti...ama Emre ve gecede olanlar hakkında Kadim'den özlü sözler dinleriz muhakkak..dinlemezsem rahat etmem:)Ezo'da duyduklarının altında kalmaz,seyirlik sahneler ortaya çıkar

ARIMAYA
24-09-07, 14:28

Canııım sağolasın , halimden anlayan var şükür. Ama öyle ; mıy mıy mıy bi dolu saçma sapan şey izleniyor benim külkedim ve kafdağı prensim neden izlenmiyor kardeşim !!!

sude9
24-09-07, 14:29

Kadim'e ilişkin yazdığın sözlere istinaden onu Ezo'ya götürmekle kalmayacaksın gibi geliyor:)ama eninde sonunda doğru yolu gösterirsin ona...
Yav fragmana rastlarım diye arım balım peteğim diye bi gidişatı belli olmayan, bir endamı güzel makyajdan yüzü görülmeyen, bir hatun kişinin programına bile başından sonuna kadar bakmak en azından açmak zorunda kaldım.. Yok kardeşim göremdim.. bana mı yapıyorlar.. bi türlü denk gelmedim.
Bir zamanlar fragman görmek için ne programlara katlanmış biri olarak bünye kaldırmıyor artık.. insan şöyle gönül rahatlığıyla dizi izlemek, fragman görmek, özet okumak istiyor. Ben hangi diziye el atsam böyle mi olacak, makus talihim bu dizide de gülmeyecek mi?
Neyysee...
Çarşı doktor emreye karşı! Kadim bey ve Ezo'nun sivri dilli tartışmaları çok iyi düşünülüp yazılmış, diyologlar çok hoşuma gitti.. Bu sene senaryo ekibi iyi bence..
Davetten ayrılacaktı ya Kadim bence o çarpışmanın sonucu kalacak... Emre'yi bi şekilde etkisizi hale getirip Ezoyla iki çift laf edebilir.. bir de özür dilese iyi olur bence son konuşmadaki o kabalığından dolayı...

öncelikle birinci paragraftaki yorumuna bayıldım...slogan ise süper olmuş:good:

ama ezoda enfes diyaloglardan bi kaçını göstermek niye zorlarına gidiyo bunun diziye yaradığınuı düşünüp bunu yapıyolarsa hele hakikaten pes... hatta şöyle açık söyleyeyim ben hiç bir dizide hatta kötü dizilerde bile bu kaadr berbat fragmanlar görmedm ne söz var ne görüntü sanki bilerek en gerekszi sahneler konmş . bence mail falan atalm bu yapımcılara belki uyanırlar

fragmanı izlemedim ve anlatılanlardan ötürü merak içinde de değilim,yine özensiz ve alaksız bir fragman olduğu düşüncesi hakim oldu bende...dediğin gibi sessiz ve alakasız fragman yerine sesli fragman hazırlansa ve içine Kadim ile Ezo'dan güzel replikler olan sahneleri ekleseler çok daha güzel ve dikkat çekici olur....

ebrize
24-09-07, 14:30
emreye gelen telefonu ve ezoyla aralarinda gecen diyalogu kadim duyar kesin emre acilen hastaneye gider ezoda gitmek ister ama emre bu sefer izin wermez kadim birakir ezoyu ewe sabahta ezoyu merak eder ama elcin anne ziyaretine gider we ezoyu sabah otele onlar goturur:D bi arkadastan esinlendim :D

sycamore
24-09-07, 14:40
fragmanlar cidden berbat yani o partiden hiç bir kare konmamış özellikle amaç ne acaba valla ileri gitmek istemem ama uyanık geçienn aptallar bu fragmanıın daha etkili olacağını düşünenler çünkü bende izlememiş olsam hiç merak etmezdim bbgde bi öpüşme sahnesi ragmanlarda hünharca kullanılıyo millet acaba bunlar barıştımı diye izlemiyomu ben izlemdiğim halde soruyorum bunu ama ezoda enfes diyaloglardan bi kaçını göstermek niye zorlarına gidiyo bunun diziye yaradığınuı düşünüp bunu yapıyolarsa hele hakikaten pes... hatta şöyle açık söyleyeyim ben hiç bir dizide hatta kötü dizilerde bile bu kaadr berbat fragmanlar görmedm ne söz var ne görüntü sanki bilerek en gerekszi sahneler konmş . bence mail falan atalm bu yapımcılara belki uyanırlar

Bu şekilde olunca merak etmiyoruz ki sinir küpü oluyoruz.Oysa düşünün ki Kadimin Ezoya iş teklifi ettiği ama teklifin ne olduğu belli olmadan bir sahne gösterseler ne yorumlar yapılır.Ya da o geceden Kadimin Ezoyu bir yerden görme çabası içinde olduğu anlardan birini gösterseler ne tahminler çıkar bizden.Ne bileyim daha bir sürü örnek işte.Bu gösterdikleri fragman değil ki puzzle gibi birşey.Hangisi geçen haftadan hangisi bu haftadan hangisi oyuncu resmi derken bir bakıyorum Salı 20:00 Ezo Gelin yazısı çıkıyor.Bizde kendilerine saygılarımızı sunuyoruz.

efran_albatros
24-09-07, 15:26
arkadaşlar herkese merhaba.fragmanı hala izleyemedim.televizyonu pek takip etmiyorum ama fragman resimlerine baktım ezonun halinde bir perişanlık vardı.recepte öldü galiba.partinin ortasında bu haberi alıp onun üzerine böyle olmuş olabilir.umarım parti gecesi güzel geçer.sizden de okuduğum kadarıyla pek göstermemişler.ama çok merakla bekledim hevesim kursağımda kalmaz İnşallah.en azından ezoyla emra şöyle dans falan etse kadimde oradan kıskansa falan en basitinden bunu çok görmezler umarım.

söğüt
24-09-07, 15:29
:img-yes:

Dogrusu bunda ihtimal veremiyorum sevgili sögüt,kadim eline bir gecsin once bir aklinini basina almasi icin koseye sikistirman gerekli diye dusunuyorum biraz insin artik o kaf dagindan yerdeki ademogluna karsisin kendileri:img-wink:

:img-hyste:img-hyste şimdi işin o kısmını (aklını başına alması için köşeye sıkıştırma, tenhada kıstırma :ditoişini :dito) anlatıpda sizin tüylerinizi diken diken etmeninm bi alemi yok canım arkadaşlarım.kötü bir fragman, kötü bir özetten sonra bir de ben tuz biber olmayayım sinirleriniz üzerinde..
ben olaya direkt damardan girdim, kadimi doğruca ezoya götürdüm :img-hyste

destur
24-09-07, 15:56
biz buralara gelene kadar ne zorlukları aştık
1-senaryo berbattı şimdi heyecanla bölüm bekler olduk
2-cast
3- jenerik
peki nezaman düzelecek bu lenerik

söğüt
24-09-07, 15:57
arkadaşlar ezo herhangi birisi ile nikahlı falan değil dimi şimdi..ömer bıraktı gitti yani nikahsızlar mıydı..gidince aradaki her şey bitti yani öyle mi:icon_whis:img-pilot

masum kiz
24-09-07, 16:06
arkadaşlar ezo herhangi birisi ile nikahlı falan değil dimi şimdi..ömer bıraktı gitti yani nikahsızlar mıydı..gidince aradaki her şey bitti yani öyle mi:icon_whis:img-pilot

hayir benim bildigim kadariyla ömerin ölen kardesiyle kagitta evliydi ezo....ondan sonra ömerde fatmayla(hapiste olan) evlenmisti..yani ezo bosanmis yada dul bir kadin ...ömerle de bir daha da evlenmediler..ezonun yolu acik kadimle :happy0064

filinta
24-09-07, 16:08
arkadaşlar ezo herhangi birisi ile nikahlı falan değil dimi şimdi..ömer bıraktı gitti yani nikahsızlar mıydı..gidince aradaki her şey bitti yani öyle mi:icon_whis:img-pilotsöğüt'üm canımcım merak etme ezo ömerden boşanalı baya olmuş bildiğim kadarıyla:img-wink:

bide bideee..bugün kadırga daydım..elçin ablanın evini gördüm bugün çekim yokmuş..yarın dediler:img-yes:yarında orda işim var inşallah nurgül'ü serhat'ı veya suzan ablayı görebilirim...görürsem resimde çekerim..selamlarınızı sevgilerinizide söylerim..

bide ayrıcana otelin oraya da gitiik bugün...:img-yes:öyle bir denk geldiki süper oldu..:img-icecrçekim arabası vardı kapıda ..çekimler içerdeydi anladığım kadarıyla..içeri girip bakamadık zamansızlıktan:icon_sorr

eğer yarın görebilirsem (inşallah) şikayetlerimizi bizzat ileticem:img-wink:

söğüt
24-09-07, 16:20
kadim ve nedim kardeşler yeni bir otel açıyorlarmış, restorasyon için gerekli onayda bakan beyden çıkacak..ve kadimler bakan beyin onayını beklemeden kredi almaya kalkışıyorlar..hıımm onay çıkmazsa ne olur; aldıkları krediyi biraz masraflı olur ama iade edebilirler. ellerinde patlayacak değil, yani onları batıracak kadar bir zorluk çıkmaz heralde..

söğüt
24-09-07, 16:28
söğüt'üm canımcım merak etme ezo ömerden boşanalı baya olmuş bildiğim kadarıyla:img-wink:

bide bideee..bugün kadırga daydım..elçin ablanın evini gördüm bugün çekim yokmuş..yarın dediler:img-yes:yarında orda işim var inşallah nurgül'ü serhat'ı veya suzan ablayı görebilirim...görürsem resimde çekerim..selamlarınızı sevgilerinizide söylerim..

bide ayrıcana otelin oraya da gitiik bugün...:img-yes:öyle bir denk geldiki süper oldu..:img-icecrçekim arabası vardı kapıda ..çekimler içerdeydi anladığım kadarıyla..içeri girip bakamadık zamansızlıktan:icon_sorr

aman filinta gözünü seveyim tez elden şu jenerik müziğini değiştirsinler biraz fragmana ve dizinin reklamına özen göstersinler biraz çalışsınlar yahu ..
herşeyi oyuncudan ve izleyiciden beklemesinler dimi ama..:img-yes::img-wink::img-pilot

sahracı
24-09-07, 17:09
söğüt'üm canımcım merak etme ezo ömerden boşanalı baya olmuş bildiğim kadarıyla:img-wink:

aaa inşallah görebilirsin mutlaka haber ya da resim bekliyoruz:img-wink: kadırga nere oluyo bu arada tam yani bilmediğim için biraz garip oldu nere diye sormak ama :)

ahesti
24-09-07, 17:19
arkadaslar aklıma bısı geldı sımdı bu kadım göz fotosu cekiyo ya simdi bu adam kaza gecırmıs hasta ya dusundum tasındım aklıma sole bısı geldı bu adaqmın kör olma ıhtımalı olabılırmı...soruyorum sıze?
acaba bu kazanın payı nedımde olabılır hanı kadımın sevgılısı nısanlısı yada karısı belkı kardesıne asık olmustur bu askı nedım bılmıyodurkı ole gıbı gozukuyo kadım bı sekılde bunu orendı ve bır hısım arabaya bındı ve kaza yaptı...yanı buda olabılır demı yanı ınsan kazadan sonra kardesıne bu kadar soguk olamaz..

aysi
24-09-07, 17:31

bizim icinde herbirseyi ogreniver ya bizide burda merakta birakma resimleride bekliyoruz artik.Jenerikti fragmandi ozeti herseyi soylede bizim ne halde oldugumuzu gorsunuler yapimci zatlarda belki acirlar bize :sad53:.
Unutmadan kadim beyede tenhalarda gezmemesini soyle cunku sögüt onu kistirirsa fena yapacakmis :img-yes::img-pilot:good:

sude9
24-09-07, 17:50

filinta getireceğin haberleri ve resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz...şikayetler konusunda özellikle jenerik ve fragman işini altını kalın çizgilerle çizerek anlat...forumca kırmızı çizgilerimiz olduğunu bilsinler:)

hidden girl
24-09-07, 17:51

Aaa çok güzel olur çekimlere rastlayabilmen.umarım yarın görüp tanışırsın.senin adına çok seviniirm.
bizden selamlar söylersin:):):)

aysi
24-09-07, 18:08
yapacak birsey olmayinca ne yapayim bende fragman resimleriyle zaman geciriyorum.Ezo bir resimde bir kadina sarilmis gozleri yasli aglamis bu kadin acaba kim meryem veya nur degildir cunku bu kadinin saclari omuzlarinda ve kizil sacli bir kadin acaba kim.Bunlar ayni parti gecesinin sonunda olan resimle cunku ezonun uzerinde hala ayni kiyafetler var.:img-pilot:bilmim

masum kiz
24-09-07, 18:39
Kadim ve Ezo, otelde Emre’nin düzenlediği Tıp Mezunları gecesinde bir araya gelmek
zorunda kalırlar. Kadim, Emre’yi merak etmektedir.
Gece, Ezo için hiç de keyifli geçmez. Birkaç gün sonra Kadim, Ezo’ya ilginç bir iş teklifinde bulunacaktır.

bu ne demek acaba simdi...yapacagi is teklifi ne üzerine olacak cok merak ettim ...
ezonun o gece moralini bozacak kimsede yok ama ya alacagi bir habere yada sirf kadim bey tarafindan kiskancligin hezimetinemi ugruyorda bundan dolayi mi üzülüyor acaba!!...anlamak cok zor...
recebin ölmüs olma ihtimalini ben sahsen düsünmek bile istemiyorum ve istiyorum ki recebi oynayan ruhi sari olmasa bile baska biri (yine boy pos endam bakimindan iyi biri olmak üzere)) iyilesmis olarak onuda karsimizda yeniden görmek ha ne dersiniz??...

ve benim kadim--ezo disinda olasi ciftlerim sunlar;

merve--nedim
eylül--emrenin ev arkadasi
emre--arzu

masum kiz
24-09-07, 21:01
ben özür dilemek istiyorum...fragmani görmeden yazmistim ama simdi gördükten sonra recep ile ilgili düsüncelerimin ve istegimin bos oldugunu gördüm...recebi öldürmüsler keske böyle olmasaydi....
yazik balli aga dertlerin hangi biriyle ugrassin...bir yanda oglu öldü..diger yanda köse bucak kacan gelini bulma cabalari diger tarafta karsiliksiz sevdasi ve son olarakta düsmanina kaptirdigi eski sevgilisi 4 taraftan ablukaya almislar agayi...bu durumdan kurtulmasida epeyce bir zaman alacak balli aganin....

24-09-07, 21:14
şimdi malum siteden yeniden izledm geçen bölümü de son sahnede dikkatimi çekti o çarpışma ne öyle ya resmen bildiğin çarpşma olmuş yani şöyle normalde dizilerde yandan koluna çarparsın hani olsa olsa . ciddi ciddi serhat orda nurgülün kolundan tutmasa allah korusun yani ciddi bi kaza olabilirdi. aslında böyle olmasını bence kendileri istemiştir çok da doğal olmuş ama işte tehlikeli dikkatli izleyince farkettim ben de:icon_whis

yarınki bölümü özellikle partiyi iple çekiyorum:happy0064

sude9
24-09-07, 21:56
Kutsal Usta kızını almak için gitmiş olabilir ya da Ezo'yu gecede davetli olarak görünce ne olup bittiğini öğrenmek için gelmişte olabilir ama giderken yüzü düşük gibi...bu arada fragmanı nihayet izledim:)Ballı Ağa Ezo'nun omzuna başını yaslıyor Ezo biraz şaşkın gibi,onu ilkkez böyle görüyor olabilir mi?

ebrize
24-09-07, 21:57
hahaha dimi safinaz kadim bildiğin merdivenden yuwarlanıomuşta ezo onu tutmuş gibi olmuş çarpışma sahnesi :img-hyste insan biraz estetik katar çarpışma olayına ama bakışma sahnesinden kurtarmışlar olayı:good:
bide ben şey dicektim ezonun ilk sezon saçları daha güzelmiş açtığı zaman o hani serwis yaptıya bunlar bahçede kadim we set arkadaşlarına :D orda da saçları keşke ilk sezonki gibi olsaymış :D

sude9
24-09-07, 22:01
Kadim çarparken estetik olsaydı işin güzelliği kalmazdı :)yapmacık gibi dururdu...rol gerçeğe ne kadar yakın olursa o kadar güzel olur...o sahnede de rol yapmamış gerçi olduğu gibi çarpıvermiş:)ama güzel olmuş...herşey bir kenara bakışları yetiyor zaten bağımlılık yapmaya...etkisinden çıkana aşk olsun:)

24-09-07, 22:02
hahaha dimi safinaz kadim bildiğin merdivenden yuwarlanıomuşta ezo onu tutmuş gibi olmuş çarpışma sahnesi :img-hyste insan biraz estetik katar çarpışma olayına ama bakışma sahnesinden kurtarmışlar olayı:good:
bide ben şey dicektim ezonun ilk sezon saçları daha güzelmiş açtığı zaman o hani serwis yaptıya bunlar bahçede kadim we set arkadaşlarına :D orda da saçları keşke ilk sezonki gibi olsaymış :D

estetik olmamış çarpışma ama acayip doğal olmuş serhat bodoslama nurgüle çarpmş nurgülün kolundan tutmasa ikisinden biri yerde olacaktı:img-pilot neyse bu arada ezonun yani nurgülün saçları ilk sezon kahkülsüzdü ben kahküllü halini daha çok seviyorm yakışıyo nurgüle ama her hali güzel :img-yes:
bu arada bence o teklif işi fotoğraf çekimiyle ilgili büyük ihtimal başka birşey de olabilir tabi fragmanlardn ve olmayan özetten anca bu kaadr paranoya yapılıyo:img-pilot

24-09-07, 22:05
Kadim çarparken estetik olsaydı işin güzelliği kalmazdı :)yapmacık gibi dururdu...rol gerçeğe ne kadar yakın olursa o kadar güzel olur...o sahnede de rol yapmamış gerçi olduğu gibi çarpıvermiş:)ama güzel olmuş...herşey bir kenara bakışları yetiyor zaten bağımlılık yapmaya...etkisinden çıkana aşk olsun:)

bende onu diyorum ya iyiki böyle olmuş bende doğaldan yanayım yok yani tehlikeli oalbilri sert olmuş biraz ama çok doğal sevdm ben.o kadar samimi oynuyolar ki başka türlüsünü yapmazlardı zaten

asia
24-09-07, 23:08
söğüt'üm canımcım merak etme ezo ömerden boşanalı baya olmuş bildiğim kadarıyla

Merhaba arkadaşlar..
Bende fragmanı, iftara davetli olduğum evde göz ucuyla ikinci kez izleyebildim...

Anladıysam arap olayım ben şu fragmanları hazırlayanları!..
Yani bu işte.. ikinci sezon en can alıcı rol dağılımları kimde.. Ezo&Kadim..
Ve zaten Ezo olacak... hikayenin merkezi o!:img-yes:

Ancakk!!! şurada bir isyanım var arkadaşlar..
Kadim 'le Ezo'nun karşılaşması bu kadar merak edilirken.. o da değil, gözlerinin birbirine takılı kalmasını şiddetle özlüyor ve merak ediyorken biz!:img-yes:
Ne oluyor? kel alaka bir yerde poligomda stres atan Kadim ve doktor beyefendinin görüntüsü..

Kadim & Ezo didişmelerini de göster canım kardeşim demezmi bu asi izleyici.. başkaldırmaya meyilli hale getiriyorlar insanı canım...
Hakkımızı istiyoruz.. söke söke alamıyoruz.. :icon_whis
Bu kadar zormu canım?:icon_whis

Ve Filinta..
Yolunun oralara düşmesine çok sevindim.. eğer yetkili birilerini görürsen.. şikayetlerimizi dile getirecekmişsin.. getir kardeşim.. hepsini anlat lütfen..
Bu çok iyi olur...:img-yes::good::img-yes:

asia
24-09-07, 23:22
Merhaba Asia

Bende burada senı gorunce cok sevındım.Evet eskısı gıbı gıremıyorum ama bu kuralı Ezo Gelin için bozdum acıkcası.
Canımm çok sevindim.. iyi ki bozmuşsun kuralı..
Hani birbirinden ayrı düşmüş gurbetçiler gibi hissediyorum.. uzun zamandır görmediğim bir dostumu görünce..
gitme kal canım.. Ezo ve Kadim bunu hak ediyorlar..:img-yes:

müzik için ne yapılır bilemiyorum.. :icon_whis
kaç kere yazıldı söylendi..
yinede umud etmekten geri kalmıyoruz.. şöyle televizyonda yeni bir fragman düzenlenişi ve yakışan birde müzik duyabiliriz diye..

selamlar Ezo severler
Biraz once yeni bolume ait olan resimlere baktim kafama takilan bir seyi sizinle paylasmak istedim.
Kadim
Atis poligonunda ,doktoruylami ates ediyor? yanindaki doktoru
anamm kadim polis falan olmasin(kazadan sonra meslegi birakmis olabilirmi)?
Birde Nur ile balli aga agliyorlar(ahh Nur ahh zamaninda cok sevmistiniz birbirinizi,ayrilirkende oyleydi, simdi ise Recebin mezari basindami aglamakta kaderinde varmis):icon_sorr:icon_sorr
Sevgilerimle

Sinopeciğim..
Canım seni Sahra'da öyleydi burada olmaz kanımca diyerek uyarmak istiyorum..:)
Bu kadar benzer durumu ortaya çıkarmazlar gibi.. yinede evet bir sır perdesi var Kadim'i arkasında..

Nedense bu karakterin.. sıradan! otel sahibi bir zengin görüntüsünde olacağını düşünemiyor aklım..
Önceki yaşantısında.. kaza veya, öncesinde sonrasında yaşadığı her ne ise..
Bir olağanüstülük bekliyorum... bakalım ne çıkacak?

ARIMAYA
25-09-07, 07:10
yapacak birsey olmayinca ne yapayim bende fragman resimleriyle zaman geciriyorum.Ezo bir resimde bir kadina sarilmis gozleri yasli aglamis bu kadin acaba kim meryem veya nur degildir cunku bu kadinin saclari omuzlarinda ve kizil sacli bir kadin acaba kim.Bunlar ayni parti gecesinin sonunda olan resimle cunku ezonun uzerinde hala ayni kiyafetler var.:img-pilot:bilmim

Günaydın Ezo & Kadim kardeşliği...

Fragman resimleri nerde ?? Ben forumdaki Ezo başlığına baktım göremedim varda ben mi atlıyorum ? Bu arada finaldeki çarpışma sahnesi gerçekten sıkı olmuş benim dikkatimide Ezo'nun Kadimle çarpışınca aah demesi çekmişti o kadar doğal olmuş ki..

döndü
25-09-07, 07:18
günaydınlar değerli dotslarım dizimize saatler kala beni heyecan bastı merak ediyorum kadim ne hamle yapacak ezo ne tepki verecek hadi hayırlısı inşallah güzel olur..:img-wink:

söğüt
25-09-07, 08:17
şimdi malum siteden yeniden izledm geçen bölümü de son sahnede dikkatimi çekti o çarpışma ne öyle ya resmen bildiğin çarpşma olmuş yani şöyle normalde dizilerde yandan koluna çarparsın hani olsa olsa . ciddi ciddi serhat orda nurgülün kolundan tutmasa allah korusun yani ciddi bi kaza olabilirdi. aslında böyle olmasını bence kendileri istemiştir çok da doğal olmuş ama işte tehlikeli dikkatli izleyince farkettim ben de:icon_whis

yarınki bölümü özellikle partiyi iple çekiyorum:happy0064

evet yaaa, vur demişler, serhat öldüreyazmış.kızı tır gibi ezip geçecekmiş nerdeyse, garibim nurgül çok zayıf kalmış.normal şartlarda olsaydı ezo hakkından gelirdi kadimin ama bu bakışmadan sonra bişi diyebileceğini sanmıyorum :img-in_lo:img-wink::img-hyste

aysi
25-09-07, 08:45
Günaydın Ezo & Kadim kardeşliği...

Fragman resimleri nerde ?? Ben forumdaki Ezo başlığına baktım göremedim varda ben mi atlıyorum ? Bu arada finaldeki çarpışma sahnesi gerçekten sıkı olmuş benim dikkatimide Ezo'nun Kadimle çarpışınca aah demesi çekmişti o kadar doğal olmuş ki..

multimedya bolumunde yerli dizilerin hemen altinda yer aliyor multimedya diye orda ezogelini tikla goreceksin fotolarda :img-wink:

aysi
25-09-07, 09:03
ismini yanlis yazmisim :img-blush.
Ben hala su ise yaramiyan fragmanida goremedimya :img-in_lo.Sanirim birseyde kaybetmedim.Bimkolik arkadasin ellerine saglik fragman resimleri iciin konusmada olmadigina gore birsey kacirmamisim:img-blush

çınarkolik
25-09-07, 09:42
Merhaba arkadaşlar şimdi kanalın sitesine baktım da dikkatimi çekti. Dizimiz için yine saat 20:00 diyor. Ya o saatte takip ettiğim severek izlediğim başka bir dizi daha var BBO. Geçen hafta maç dolayısıyla saati öne çektiler sanıyordum.

Yardımcı olursanız sevinirim dizinin yayın saati tamamen mi değişti?

ARIMAYA
25-09-07, 10:08
ismini yanlis yazmisim :img-blush.
Ben hala su ise yaramiyan fragmanida goremedimya :img-in_lo.Sanirim birseyde kaybetmedim.Bimkolik arkadasin ellerine saglik fragman resimleri iciin konusmada olmadigina gore birsey kacirmamisim:img-blush

ben anladım üzülme sen : )
fragmanı bende göremedim de zaten kıymetide kalmadı. Ay olamaz şimdi aklıma geldi bu akşam iftara gideceğiz mahvoldum ben !!!

ARIMAYA
25-09-07, 10:25
Arkadaşlar elimden geleni yapsamda yakalama şansım yok ki olsa da evde pür dikkat izlemek gibi olmaz. Gerçekten yandım ben. Hepiniz gibi bende beklerken sefil oldum resmen ama çok özendim ya böyle oldu :sad53: yarın sabah yorumları filan okurum ama ne olur biriniz ıncık bıncık anlatsın yoksa tekrarına kadar dayanam. Lütfen biri bana bi hayır yapsın lütfen lütfen lütfen....

aysi
25-09-07, 10:39
evet yayin saati 20 oldu tabiki bir cok kisi icinde malesef iyi olmadi.Benim gibi cocuk sahibi olanlarda artik erkenden cocuklarini yatirip seyredecekler.

ve Arimaya linkler yuklenir yuklenmez bende senin icin indirip sana ulastirmaya calisirim.Biliyorum cok kotu bir durum gecen hafta bende seyredememistim beklemek gercekten cok kotu :img-blush

sude9
25-09-07, 10:48
ARIMAYA üzülme ama malum siteye en yakın zamanda eklenir ve tv de tekrarı verilir nasılsa...

Kutsal Usta'nın Ezo'da ne işi olduğuna hala anlam veremedim,kızını almaya gitti diyeceğima ama kızı kendisi gidebiliyordur...iş teklifi ile alaklı bir durum da olamaz zira teklif geceden bir kaç gün sonra...ama Kutsal ustanın yüzüde güllük gülistanlık görünmüyor,birşeyleri kızmış gibi...

angels18
25-09-07, 11:02
fragmandan bişey anlayan varmı cok hızlı geciyor ve sesli değil sesli olmayınca bişey anlamak o kadar zor ki ama güzel bir bölüm olacak sabırsızlıkla bekliyorum bugünü sanırım recep ölüyor ve ballı ağa ezoya yaslanıp cocuk gibi ağlıyor ee herkes insan sonucta kadimi pek göremedim ben mezunların partisinde ne yapacaklarını merak ediyorum fragmanda en ufak bişey göremedim o sahne hakkında neyse izleyip görücez artık

çınarkolik
25-09-07, 11:12
evet yayin saati 20 oldu tabiki bir cok kisi icinde malesef iyi olmadi.Benim gibi cocuk sahibi olanlarda artik erkenden cocuklarini yatirip seyredecekler.

ve Arimaya linkler yuklenir yuklenmez bende senin icin indirip sana ulastirmaya calisirim.Biliyorum cok kotu bir durum gecen hafta bende seyredememistim beklemek gercekten cok kotu :img-blush

Teşekkür ederim Aysi demek yayın saati 20:00 ye alındı. Bu gerçekten kötü oldu. Hafta içi Ezonun tekrarını görüyodum ama hangi gün olduğuna dikkat etmemişim. Artık 2 diziyi bir arada götüreceğim. Ama Ezonun tekrarını mutlaka izleyeceğim yada ilk fırsatta netten malum siteden izleyeceğim.Akşamı merakla bekliyorum.:happy0064

ARIMAYA
25-09-07, 11:30

Çok teşekkür ederim çok... Ciddi söylüyorum iftara onay verirken hiç aklıma gelmedi yemeğin gününe dikkat etmedim yoksa mümkün mü ??? Sevgili aysi emin ol çok hayır duası alacaksın :) Tabi illa detaylı anlatacağım bekleme sen diyen olursa da ...:happy0064

GULBEYAZ76
25-09-07, 11:37
Arımaya
Tamam mübarek bir gündeyiz fitre,zekat,sadaka verilir dinimizde var ama senin istediğin yok be güzelim.İsteğe bakın ayrıntılı bölüm özeti ve izlenen bölümün linkleri hay Allahım sen benim aklıma mukayet ol.:img-hyste
Mübarek günlerde duygu sömürüsü yapıyorsun bize elimde olsa inan akşam ayrıntılı yazardım ama malesef evde pc yok.
Sen bu akşam iftarda yemek yerine kendini yersin Allahım ben nasıl bu akşam iftarı kabul ettim diye.:good:
Senin yerinde olmayı istemezdim canım hoşçakal.

ARIMAYA
25-09-07, 11:47
Arımaya
Tamam mübarek bir gündeyiz fitre,zekat,sadaka verilir dinimizde var ama senin istediğin yok be güzelim.İsteğe bakın ayrıntılı bölüm özeti ve izlenen bölümün linkleri hay Allahım sen benim aklıma mukayet ol.:img-hyste
Mübarek günlerde duygu sömürüsü yapıyorsun bize elimde olsa inan akşam ayrıntılı yazardım ama malesef evde pc yok.
Sen bu akşam iftarda yemek yerine kendini yersin Allahım ben nasıl bu akşam iftarı kabul ettim diye.:good:
Senin yerinde olmayı istemezdim canım hoşçakal.

Sağoooool sağol :icon_sorr ama durum budur.
Yanlız ben ciddi söylüyorum bu da bir nevi hayır işte zorda olan birine el vereceksiniz ben bu kadar derin bi pişmanlık ve merak içindeyken devamında nasıl bir şükran duyacağımı siz düşünün artık !

sudemnaz
25-09-07, 13:35
ah ah o gün tv de ne var ne yok unuttuğumuz anlarda verilen sözler yok mu?
insanı hasta eder
annem sevdiğim dizinin olduğu güni kalk bu akşam şurdayız derse okulda dersim var geç biter ben yetişemem yalanları başlıyor
okulda 1 dk. fazla durmayı eziyet gören ben sırf diziyi evde kaçırmadan izlemek için okulda sevmediğim,yoklama alınmayan derslere bile giriyorum...