Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 2)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

BERNA
06-05-07, 00:11
Daha önceki basligin mesaj sayisi 1250'yi astigi için yorumlariniza bu baslikta devam ediniz. Bir önceki basliga asagidaki linkten ulasabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=15789

Tek cümlelik mesajlar, baslikla ilgisi olmayan mesajlar, büyük harfle yazilan mesajlar ve tüm kural disi mesajlariniz uyari birakilmadan silinecektir. Sohbet ortami olusturmayiniz. Kisisel polemiklere girmekten kacininiz.

Saygilarimla
Bölüm Sorumlusu
BERNA

anil16
06-05-07, 00:42
Ilk mesaj benden olsun ve basligimiz hayirli olsun arkadaslar. :)

Yeni bolum'un ozeti geldimi acaba?

mavi deniz
06-05-07, 07:04
evet hayırlı olsun bu arada eski başlıgın son sayfalarına baktımda ya arkadaşlar lütfen bir gerginlik yaratmayalım herkesin bildigi herkese serocum ezocum gerekirse bilmiyormuş dizi çok iyi gidiyormuş gibi takılın ya bu başlıgın sırf nunu başrol oyuncusu oldugu için kapatılmasını istemiyorum canım serom biraz esnek ol sen merak etme sabırla bekle ömür boyu nunu ezoda oynamayacak öyle olsa asmalı bitmezdi daha kimse onun izlenme rekoruna ulaşmadı o bittigine göre 2 senede ezo hayda hayda biter bayrıca şu belalı örnegini vrip duran rkadaşlarmız asmalıyı es geçmelerini çok objektif buluyoırum dogrusu bizim bu yorumlarımız belalı içinde vardı yani biz hep objektiftik biz nurgülün iyi olduguna iyi dizi dedik vasat olanınada vasat dedik hep :good: sen buraya gir dizi hiç bitmeyecek gibi yorum yap yada yapma bizim fikirlerimizi ve ne bildigimizi herkes biliyor e laftanda anlamıyorlar sana diyecegim şey uzun lafın kısası karşındakinin düşünceleri ve fikirlerini saçma buluyoırsan ona en iyi tepki hiç tepki vermemektir :):good: :happy0064

tuceny
06-05-07, 12:30
yeni baslık hayırlı olsun

evet tartısmalara son artık dizinin keyifini cıkartalım fregmanlar dönemedi hala ptesiyi beklicez bu arada özet geldiiii arkadasım eski sayfalarda var ordan bulabilirisn

aycanca
06-05-07, 13:39
yeni baslık hayırlı olsun

evet tartısmalara son artık dizinin keyifini cıkartalım fregmanlar dönemedi hala ptesiyi beklicez bu arada özet geldiiii arkadasım eski sayfalarda var ordan bulabilirisn

aynen katılıyorum cnm sana
fregmanlar dönmeye baslar yakında sabır

destur
07-05-07, 10:44
bencede ya nekadar sıkıntı yapıldı biz böyle konuşursak diziden nasıl keyif alırız. artık propagandalara gerek kalmadan keyfini çıkaralım ezo gelini ... siz fanatiklerede hak veriyorum. kafanızı fazla takmışsınız bunedenle böyle gereksiz yazılarınızı anlayışla kaarşılıyorum adı üstünde fanatik biraz saygı duymak lazım. sizlere

mavi deniz
07-05-07, 14:01
bencede ya nekadar sıkıntı yapıldı biz böyle konuşursak diziden nasıl keyif alırız. artık propagandalara gerek kalmadan keyfini çıkaralım ezo gelini ... siz fanatiklerede hak veriyorum. kafanızı fazla takmışsınız bunedenle böyle gereksiz yazılarınızı anlayışla kaarşılıyorum adı üstünde fanatik biraz saygı duymak lazım. sizlere

aynen bizde bu takıntı sizde bizi haksız çıkarma takıntısı nereye kadar sizzede hak veriyoruz :good: biz sadece konuşmayacagız zamanı gelinceye kadar ama fikirlerimiz aynı ;) sonuçta nurgül var dizide ne kadar vasat olursa olsun nurgül var ve bu diziyi nurgül için izlerim ben o yüzden normale dönelim sizde rahatlayın:icon_whis bize laf yetiştiriceksiniz diye karar kara düşünmekten kurtulun bizde sizin anlamadıgımız yorumlarınız için kendimizi anlamak için paralamayalım güzel güzel geçinelim arkadaşım yani kısacası sana kısmen katılıyorum:)

lazkizz
07-05-07, 14:10
Yeni basligimiz hayirli olsun, malesef fragmani daha goremedim :(
Gelecek hafta heralde istanbulda cekim yapilir, 26 nisanda hani
istanbulda cekim yapacaklardi diye okumustum, yada 26 mayismiydi
unuttum :P.. Insallah istanbulda daha guzel seyler olur kavga ve fatma
disindan haric :(

sinope
08-05-07, 11:13
yeni sayfalarimiz hayirli olsun diyerek sag ayagimla adimimi atayim
evet bu aksam ezomuz var,fragmani izleyebilen arkadaslar varmi?
varsa anlatabilirlerse sevinirim
ikbal kinasizini ezom enseleyebilecekmi acaba?
omer ve ezo bosanabileceklermi?
kinali yapincagi ikbal kinasizi yine parmaginda oynatabilecekmi?yoksa kinalimi onu dize getirmeye calisacak?
arkadaslar fragmani izleyen lutfen yazsin,simdiden tskler
saygilarimla

narino
08-05-07, 14:45
Tanıtımlara bir kez rastladım. Fakat sesli olmadığından fazla birşey anlayamadım. Sadece Fatma'ın yanına aldıkları yardımcı kadın İkbal'in telaşlı telaşlı koştuğunu gördüm.

_kerime_
08-05-07, 14:54
tanıtımlar biye bu kadar kötü ki anlamadım. diziyi boşladılar iyice.
nurgül hala böyle bir diizde işte üzülüyorum ya.umutlar boşa bu düzeltme çabaalrı boşa.daha güzle olcak diedğimiz yeni blümlere bakın fragmanlar 3. sınıf pembe dizilerin seviyesinde bile değil yani bu kaadr olur ya.nurgüle güveniyolar tabi
bu nurgül nasıl kullanıldığının farkında değil neden devam ediyo bu gubidik diziye
eleştri bile yaılamayacak halde dizi.
buraya nurgül hayranalrı bile yorum yazmıyo hepsi de üzülüyo nurgülün bu dizide hala yer alamsına.nerden bilcektikki böyle olcağını.nurgüle bi yandan kapılar açılırken bi yandan böyel kapanıyo.
umarım adalet yerini bulur ve bu dizi hakettiği rytingi alır çünkü haketitğinin 10 katını alıyo.

sinope
08-05-07, 14:56
Tanıtımlara bir kez rastladım. Fakat sesli olmadığından fazla birşey anlayamadım. Sadece Fatma'ın yanına aldıkları yardımcı kadın İkbal'in telaşlı telaşlı koştuğunu gördüm.

tesekkurler narino arkadasim
kinasiz ikbal demekki telasli telasli kouyordu demekki,ya bu kadin yine bir isler ceviriyor,yada ezomun restaurantina goturdugu baklavanin kendi tarafindan goturuldugu anlasilmis olmasin(o yuzdende kaciyor olabilir)
aksam olsada izleyebilsek dizimizi artik
saygilarimla

mavi deniz
08-05-07, 15:02
tanıtımlar biye bu kadar kötü ki anlamadım. diziyi boşladılar iyice.
nurgül hala böyle bir diizde işte üzülüyorum ya.umutlar boşa bu düzeltme çabaalrı boşa.daha güzle olcak diedğimiz yeni blümlere bakın fragmanlar 3. sınıf pembe dizilerin seviyesinde bile değil yani bu kaadr olur ya.nurgüle güveniyolar tabi
bu nurgül nasıl kullanıldığının farkında değil neden devam ediyo bu gubidik diziye
eleştri bile yaılamayacak halde dizi.
buraya nurgül hayranalrı bile yorum yazmıyo hepsi de üzülüyo nurgülün bu dizide hala yer alamsına.nerden bilcektikki böyle olcağını.nurgüle bi yandan kapılar açılırken bi yandan böyel kapanıyo.
umarım adalet yerini bulur ve bu dizi hakettiği rytingi alır çünkü haketitğinin 10 katını alıyo.

canım hakkaten pempe dizileri geçti ya ezomu anlatılıyor yoksa ringemi çıkılıyor anlamadım bende yapımcılar çok pinti bi kere onu söylemem lazım ezoya buldukları yeni jön bozoya resmen hayretle bakıyom zaten ezoya bir tırlatmış kalmıştı bulaşmadık bide şu kız nerde çalışıyor anlamıyom çok kopuk hikaye bir bakıyom doktorun yanında bir bakıyorum dükkan açmış bir bakıyomki lokanta işletiyo güya kadınların güneşiydi ne güneş ama neyse doktor zaten piyasada yok o garibim abajur görevinde fragman çok kötü bende anlamıyom nurgülün bu dizide oynamasının sebebini bende biliyorum ama adminler için yazmak istemiyorum neyse arkadaşlar nurgüle bi şekilde ulaşmalıyız

nurgull
08-05-07, 15:44
kerimeye sonuna kadar katılıyorum !!!
işin cılkını çıkarmanın manası yok bencede bu gereksiz dizi kalkmalı artık
dünya starı olmaya aday birisi için çok yanlış bi yer !!!

nurgül hr zman arkandayız seni çooook seviyoorum ama bu dizi sana çook dar bence çok yersiiizz :img-wink: biz seni daha iyi yerlerde en kötü halin asmalıda ki baharıımız gibi olsun :img-wink:

yeşilsu
08-05-07, 15:51
her zaman yanndayz nurgülüm:)gerçekten açıkça sölym diziyi sewmiorm melekler adası bile daha iyiydi ve artk izlememeye bile başladm. bu dizi nurgüle layık değil daha iyi yerlerde olablr çok daha iyilerine layık...

_kerime_
08-05-07, 15:52
kerimeye sonuna kadar katılıyorum !!!
işin cılkını çıkarmanın manası yok bencede bu gereksiz dizi kalkmalı artık
dünya starı olmaya aday birisi için çok yanlış bi yer !!!

nurgül hr zman arkandayız seni çooook seviyoorum ama bu dizi sana çook dar bence çok yersiiizz :img-wink: biz seni daha iyi yerlerde en kötü halin asmalıda ki baharıımız gibi olsun :img-wink:

bunlarıda biz yzıyoruz dimi nedense aynı anda online olabiliyoruz oda enteresan.

kabullenin artık nurgül fanalrı nurgülü bu diziye yakıştırmıyo. bu dizi övülcek bayılınıcak bir dizi değil. biz emin olun bellaı baldızı bile bu diziden daha çok zevk alarak zileidk çünkü nurgül oarad olmaktan mutluydu zevk alıyodu bu dizi okadar baştan sağma ki yani izlemek için nurgül bile yetmiuo o yüzden protesto edip izlemicez diziyi.nurgül olağanüstü yetenekli bir oyuncu böyle diizlerde ancak zaman kaybeder

mavi deniz
08-05-07, 15:53
hayır benim okuduğum vatan gazetesi değildi. siz inanabiliyormusunuz nurgül gibi bir starın böylesi komik bir rakama sadece oyunculuk aşkı için bir dizide oynayabileceğini.

evet inanıyoruz çünkü onu tanıyoruz hem sadece para için yapmıyor onu bizde biliyozda söyleyemiyoıruz işte bizimte şuanta yaptıgımız o bildigimiz şeyi protesto etmek ya şimdi konuşamayacagım arkadaşım biz sizinle konuşmuyoruz yorum yapıyoruz illa muhalefetmi olucaksınız işte biliyoruz konuşuyoruz:good: canım ya germeyelim birbirimizi biz sadece nurgülle ulaşmaya çalışıyoruz sizde yorum yapın biz karışıyormuyuz bu arada al bak vatan ekinede emin ol böyle :good:

NuRGüL_2
08-05-07, 17:30
ya arkadaşlar herkesin görüşü kendine hiçkimse boş yere görüş açıklamaz yani elbette herkesin elinde belli bi takım bilgileri vardır evt biz nurgül hayranıyız evet bu dizinin artık gerekli yerde gerekli değerde olmadığını görüyoruz
biz nurgülü seviyoruz ve onun hakettiği yerde olmasını istiyoruz ne umutlarla başlandı bu diziye neler gördük geçirdik ama senaryo tükendi artık uzatmanın alemi yokkk insanlarda bi zaman sonra bıkacak yorumlar başlicak bu gibi şeylerde ben nurgülün ismini görmek istemiyorumm...hele bu kadar açılmış bi oyuncunun bunca harika projede yer almış bi oyuncunun bu şekilde gündeme gelmesi eminim bütün nurgül fanlarını üzer biz onu seviyoruz ve isteklerine duyarlıyızzz

EFTALYAGUL
08-05-07, 17:46
arasıra izleyebildigim bi dizi ama çok keyifli buluyorum ben.nurgül un şiveyi konuşmaları hemen kapması ne kadar iyi bi oyuncu oldugunu gösterıyor zaten.:good:

^^hawksun^^
08-05-07, 19:51
böyle bir saçmalık olamaz ya nasıl bi dizi bu ya,biri şakaolduğunu söylesin bana ya nurgülü resmen kullanıyolar nurgül aklı varsa çıkar diziden
ağzım açık izledim gülsen gülemiyosun ağlasan ağlıyamıyosun sadece nurgüle üzülüyorum bu yeteneğini z<amanını güzleliğini bu abudik gubudik işte harcıyo.:img-help:

stormy
08-05-07, 19:52
Ya Recep oldu mu yoksa oyle mi izlenim verdiler biterken?..Su kadin Fatmayi dograyacak galiba..Disaridaki hapcida Ezoya bicak cekti hehralde..Bir an once polisin gelmesi lazim..yoksa isleri zor..Anlasilan Istanbula tasiniyor dizi..Omer tuyoyu verdi..

adalar
08-05-07, 19:52
bu bölümü çok beğendim...
hatta geçen bölümden daha güzeldi.
son sahnelerde heycan doruktaydı.
nurgülün yüz ifadesi muhteşemdi.

durunazar
08-05-07, 20:05
bende bu bölümü beğendim. ikbalin neden koştuğu anlaşıldı. ezo onu tanıyınca nasılda panikledi. fatmanın ilaçları bulup ikbalden hesap sorma cesaretine çok şaşırdım.

derinim
08-05-07, 20:20
bu bölüm gerçekten çok çok çoook güzeldi ve çok fena bitti ... nolcak şimdi yaaa... offf... recep öldü mü? ezo ikbal'i yakaladı mı... bozan bi anda orada bitiverince, acaba ezo ondan da şüphelenicek mi... yaa off ya bi hafta beklemek gerek...

papatya67
08-05-07, 20:20
önceki yorumlarımdada tahmin ettiğim gibi ikbalın foyası meydana çıktı..kadın akıl hastası...recebin durumu vahim...acaba babası kurtarabilecekmi...yoksa öldümü...yazık...çocukluğu problemli geçmiş...ballı ağanın babalığı yeni aklına gelmiş...bu zamana kadar neredeydi...

stormy
08-05-07, 20:35
Ya bu Bozan Ezo yu kacirirsa simdi o zaman ne olacak?Hersey beklenir o hapkolikten...Fatmaninda basi belada..Harbi paranoyak o kadin..

derinim
08-05-07, 20:35
önceki yorumlarımdada tahmin ettiğim gibi ikbalın foyası meydana çıktı..kadın akıl hastası...recebin durumu vahim...acaba babası kurtarabilecekmi...yoksa öldümü...yazık...çocukluğu problemli geçmiş...ballı ağanın babalığı yeni aklına gelmiş...bu zamana kadar neredeydi...

gerçekten papatya kötü çocukluk, tüm gelişmin seyrini değiştiriyor... mutlu aile öylesine önemli ki bi çocuğun gelişiminde... güçlü ve başaralı da olsa, bambaşka defolarla çıkıyor hayatın karşısına...ve ne gariptir ki bu sorunların en yakınları bile farkında olamıyor ... netice mi? netice: belki başarılı ama mutsuz ve yalnız... daha fazla çoğunlukla... muhtelif aralıklarla elde edilen başarılar da olsa sonunda duvara çakılması... kimsenin yardım edemeyeceği kadar hızlı...yani..yine..mutsuz ve yalnız...
ben 4 bölümdür ezoyu izliyorum ama gerçekten çok hayatın içindenmiş...herbirimizden bita ne var içinde... offf be pek duygusal oldum...
söylenecek tek şey iyiymiş... çok...:good: :good: :good: :happy0064 :img-yes:

durunazar
08-05-07, 20:41

evet ikbalin foyası meydana çıktı. sıra fatmanınkine geldi. çünkü yapma karnı takılı değildi. ezo birşekilde kapıyı açtırırsa bunu nasıl açıklayacak merak ediyorum. diğer bir olasılıkta ikbal bebekle ilgili fatmaya şantaş yapabilir. ballı ağa recebe çok iyi davrandı. keşke çocukkende bunu yapsaydı . birara pembe için recebin annesi dendi bu gerçekmi yoksa o anda recebi sakinleştirmek için söylenmiş olabilirmi?.

papatya67
08-05-07, 20:46
evet ikbalin foyası meydana çıktı. sıra fatmanınkine geldi. çünkü yapma karnı takılı değildi. ezo birşekilde kapıyı açtırırsa bunu nasıl açıklayacak merak ediyorum. diğer bir olasılıkta ikbal bebekle ilgili fatmaya şantaş yapabilir. ballı ağa recebe çok iyi davrandı. keşke çocukkende bunu yapsaydı . birara pembe için recebin annesi dendi bu gerçekmi yoksa o anda recebi sakinleştirmek için söylenmiş olabilirmi?.

bence fatma o kadar kötü birisi değil...oda ömere aşık...aşkı için mücadele ediyor...oda kadının foyasını anladı ama geç kaldı...ömeri zehirlediğinden haberi yoktu...ömer istanbula gitme kararı aldı ...demek ki sezon sonu yaklaşıyor...ikinci sezon istanbulda başlayacak galiba...

adalar
08-05-07, 20:47

dedikleri gerçek.
recebin annesi pembe.

durunazar
08-05-07, 20:55
bence fatma o kadar kötü birisi değil...oda ömere aşık...aşkı için mücadele ediyor...oda kadının foyasını anladı ama geç kaldı...ömeri zehirlediğinden haberi yoktu...ömer istanbula gitme kararı aldı ...demek ki sezon sonu yaklaşıyor...ikinci sezon istanbulda başlayacak galiba...

fatma sonbirkaç bölümdür nispeten daha iyi. fakat kaynanası hacerle bir ara ezo ile çok uğraşmıştı. o nedenle kendisini sevmiyoruz. fakat bu bölüm ikbalin ilaçlarını bulup ondan hesap sorunca birazda olsa gözüme girdi. gerçi fatmanın sağı solu belli omuyor. kendisi biraz içten pazarlıklı. ömere olan sevgisinden geçtik. ezo ile uğraşmasına kızıyoruz. çocuğunu düşürdükten sonra kendisine bende üzüldüm.evet ömer istanbula geleceği belli oldu. onun dışında acaba kimler istanbula gelecek merak ediyorum.

papatya67
08-05-07, 20:58
ezonun işe yeni aldığı adam hiç sağlam ayakkabı değil...üstelik kafa yapan haplardan da alıyor...bu adam ezonun çok başını ağrıtacak gibi...daha şimdiden ezo adamda saplantı haline geldi...ömerde bir sevdiğine sahip çıkamıyor...kızı kurda kuşa yem yapacak...bu nasıl aşk, nasıl kocalık anlamadım...ömerin davranışlarıda çok tutarsız...

durunazar
08-05-07, 20:59
dedikleri gerçek.
recebin annesi pembe.

pembenin recebe karşı bu kadar sevgi dolu olmasının nedeni anlaşıldı. ballı ağada burada hatalı davranmış. madem recebin annesi var onu neden sevgisinden mahrum etmiş. belki annesini tanıyarak büyümüş olsaydı. duygusal dalgalanmalar yaşamazdı.

papatya67
08-05-07, 21:02
pembenin recebe karşı bu kadar sevgi dolu olmasının nedeni anlaşıldı. ballı ağada burada hatalı davranmış. madem recebin annesi var onu neden sevgisinden mahrum etmiş. belki annesini tanıyarak büyümüş olsaydı. duygusal dalgalanmalar yaşamazdı.

demek ki pembeyi yanına yakıştıramadı ...ağaya...beslemeyi kendisine layık görmedi herhalde...birde ballı ağa babasından çekinmiş...babası ölünce oğlunu pembeyle birlikte yanına almış...

durunazar
08-05-07, 21:06
ezonun işe yeni aldığı adam hiç sağlam ayakkabı değil...üstelik kafa yapan haplardan da alıyor...bu adam ezonun çok başını ağrıtacak gibi...daha şimdiden ezo adamda saplantı haline geldi...ömerde bir sevdiğine sahip çıkamıyor...kızı kurda kuşa yem yapacak...bu nasıl aşk, nasıl kocalık anlamadım...ömerin davranışlarıda çok tutarsız...

zaten biz ömeri defterden sildik. gerçi geçen bölümlerde boşanacaklarını zannetmiştik. bu bölümde boşanamadılar. o psikopatı bende sevemedim. ezodan onu kendisi uzaklaştıracağı yerde bu görevi besimenin abisine vermesinede pes dedim. asıl yapması gerekeni yapmazken doktor gibi ezonun arkasında duran birine yapmadığını bırakmamıştı.

papatya67
08-05-07, 21:11
zaten biz ömeri defterden sildik. gerçi geçen bölümlerde boşanacaklarını zannetmiştik. bu bölümde boşanamadılar. o psikopatı bende sevemedim. ezodan onu kendisi uzaklaştıracağı yerde bu görevi besimenin abisine vermesinede pes dedim. asıl yapması gerekeni yapmazken doktor gibi ezonun arkasında duran birine yapmadığını bırakmamıştı.

bu dizide ezonun değerini bilen ve onu çıkarsız seven,gerçekten aşık olan doktor gibi geldi bana ...hemde birbirlerine yakışıyorlar...ben ezonun yerinde olsam,ömerin yüzüne kesinlikle bakmam...adam gül gibi karısının üstüne birde kuma getirdi...

anil16
09-05-07, 06:49
bu aralar dizi fena degil iyi gidiyo sayilir hele bu bolumde cok heyecan vardi muthisti.Guzel bitti...artik istanbul yoluda gozuktu.Belki cekimler baslamistir istanbulda nisan 26 deniyodu. :)

"her kafayi siyiran buraya cikiyo" repligi beni cok guldurdu ezonun :img-hyste

gercektende kimin derdi varsa solugu tepelerde ariyo..ezoda az cikmadi oraya hehe :P

narino
09-05-07, 09:15
Ezo yine mükemmeldi. Özellikle Recep'in dükkanına geldiğinde gösterdiği tepki çok doğaldı. Tutmasalardı Recep'i parçalayacaktı.

Akşamki bölümde Fatma İkbal'i evden kovarken sarfetmiş olduğu sözlere "nerden geldiysen oraya git" çok şaşıdım.

Meryem'in sığınma evinde ağa kızı havalarının hala devam etirmesi çok güzeldi.

_kerime_
09-05-07, 09:38
Ezo Gelin'e çocukların ilgisi büyük

Geçtiğimiz yılın sonlarında başlanılan Ezo Gelin dizisinin çekimlerine devam edildi. yapıldı. Emek Mahallesi Celal Doğan Parkı civarında çekimi yapılan dizi çekimine özellikle okul çocukları büyük ilgi gösterdi. Aylardır Gaziantep'te çekimi süren Ezo Gelin isimli dizinin yavaş yavaş sonuna geliniyor. Yapım Sorumlusu ve başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay'ın kardeşi olan Tuğtekin Yeşilçay, çekimlerin sona ermek üzere olduğunu söyledi.

5 BÖLÜM KALDI

Celal Doğan Parkı civarındaki bir işyerinde çekimi yapılan dizinin bundan sonra 5 bölüm daha çekileceğini vurgulayan Tuğtekin Yeşilçay, Gaziantep'te bulunmaktan ve çekim yapmaktan son derece memnun olduklarını söyledi. Halkın çekim ekibine ve dizinin oyuncularına olağanüstü yakınlık gösterdiğini vurgulayan Tuğtekin Yeşilçay, "Dizinin tamamlanmasından sonra Gaziantep'ten ayrılacağız. Burada çok rahat bir ortamda çalışma fırsatı bulduk. Bundan sonra bir başka proje olursa seve seve Gaziantep'e gelebiliriz. Burada unutulmayacak dostluklar edindik. Senarist uygun görürse bir başka dizi çekimi için Gaziantep'e gelmekten memnunluk duyarız." dedi. Çekimlerin okul dağılımı sırasına rastlaması sebebiyle öğrenciler artist ve aktristleri görmek için sete hücum etti. Yetişkinlerin de ilgi ile izlediği çekimler sırasında, trafik yoğunluğu sebebiyle bazı sahneler tekrar tekrar çekildi.

http://www.gaziantep27.net/?id=9020&habertip=1

papatya67
09-05-07, 09:53
kerime haber için teşekkürler...yani gerçekten bitiyormu?...gelecek sezon olmayacakmı?...sadece bir sezonluk dizi olurmu ya?...üzüldüm şimdi..herhalde senaryo tıkandı...

adalar
09-05-07, 10:22
aşağıda haberin linki var tıklasaydın keşke yazmadan önce.insan kendisi nasılsa başkasını da öyle bilirmiş hakikaten...

http://www.gaziantep27.net/?id=9020&habertip=1

bunlar yalan haber doğru değil.....

bu haberlere inanmayın arkadaşlar dizi bitmiyor.

_kerime_
09-05-07, 10:43
Hedef Kitle : A/b
8 Mayis 2007 Sali

1 Binbir Gece [net] Kand 22,90 61,90
2 Arka Sokaklar [net] Kand 9,20 28,40
3 Ezo Gelin [net] Show 5,10 15,70
4 Binbir Gece (ozel) [net] Kand 5,00 23,10

1 Binbir Gece [net] Kand 18,70 52,20
2 Ezo Gelin [net] Show 9,90 29,60
3 Arka Sokaklar [net] Kand 9,20 27,70
4 Binbir Gece (ozel) [net] Kand 3,90 20,60
5 Kim 500 Bin Ister [net] Show 3,20 8,70

adalar
09-05-07, 10:45
totalde uzun zamandır olmadığımız 2.liğimize geri dönmüşüğz.
zaten 2 haftadıır tüm dizilerin oranlarında düşüş var.

_kerime_
09-05-07, 10:54
2 hafta önce

1 BINBIR GECE [NET] KAND 18,10 46,10
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 11,10 29,50
3 EZO GELIN [NET] SHOW 10,30 27,10

bu hafta

baktığımız zaman binbir gece de bir hafta araya rağmen artış var arka sokalara ara yaramamış ezo gelin ara vermediği halde biraz düşmüş yani sadece ezo da düşüş var 2 olmak mesele değil ben binbir gecenin reytinginin arttığını görüyorum ki saat 20 de hiç rakibmiz yok o satte dizi yok atv desen yeni bi dizi koydu ezonun işi çok kolay ona rağmen özellikle ab de en düşük reytingini almış bu hafta 5 reytinge düşmüş

2 hafta önce ab

1 BINBIR GECE [NET] KAND 21,90 55,90
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 8,90 26,20
3 EZO GELIN [NET] SHOW 6,50 18,60

bu hafta ab

ab de arka sokaklar ve binbrgece de de artış var ezo yine geçen haftadan düşük yani ben mi yanlış yorumluyorum.

adalar
09-05-07, 10:58
2 hafta önce

bu hafta

baktığımız zaman binbir gece de bir hafta araya rağmen artış var arka sokalara ara yaramamış ezo gelin ara vermediği halde biraz düşmüş yani sadece ezo da düşüş var 2 olmak mesele değil ben binbir gecenin reytinginin arttığını görüyorum ki saat 20 de hiç rakibmiz yok fo satte dizi yok atv desen yeni bidizi koyd ezonun işi çok kolay ona rağmen özellikle ab de en düşük reytingini almış bu hafta 5 reytinge düşmüş

2 hafta önce ab

bu hafta ab

ab de arka sokaklar ve binbrgece de de artış var ezo yine geçen haftadan düşük yani ben mi yanlış yorumluyorum.

sen çok güzel yorumluyorsun .
ama ben sadece salı günü için demedim.
diğer günlerdeki dizilerde düşüş var.
sırf binbir gece ya da a.sokaklar için demiyorum...mesela geçen gafta 5.5 le 1.olan var yani.

derinim
09-05-07, 11:12
2 hafta önce

bu hafta

baktığımız zaman binbir gece de bir hafta araya rağmen artış var arka sokalara ara yaramamış ezo gelin ara vermediği halde biraz düşmüş yani sadece ezo da düşüş var 2 olmak mesele değil ben binbir gecenin reytinginin arttığını görüyorum ki saat 20 de hiç rakibmiz yok o satte dizi yok atv desen yeni bi dizi koydu ezonun işi çok kolay ona rağmen özellikle ab de en düşük reytingini almış bu hafta 5 reytinge düşmüş

2 hafta önce ab

bu hafta ab

birinisi binbir gecenin reytingi bayağı düşmüş.. çünkü geçen haftakini baz alamayız.. çünkü tekrar...:img-blush ikincisi artık yaza girdik bu reytinglerin düşmesi çok ama çok normal... hepsi için söylüyrm...tüm diziler için.. ama ezogelinin share i bayağı yükselmiş... mühim olan da buymuşşş ...felaket tellalarına duyrulur...:img-hyste vatan da yazan mehmet güler arkadaşım ve reytingler süüüüpeeeeeeer dedi....:happy0064 :happy0064 :happy0064 kıskananlar çatlasın... kıskananlar çatlasın...:img-hyste bu türlü yaklaşımlar çok antipatik diil mi arkadaşlar...lütfeeen birarada kalalım...rakipleri bile ezoyo takdir ederken...:img-yes:

_kerime_
09-05-07, 11:25
binbir gece düşmüş mü geçen hafta değil o 2 hafta öncenin reytingleri ve 18 den 22 ye çıkmış ezo da 10 dan 9 a ab dede 6 dan 5 e düşmüş daha nasıl açıklayayım durumu ki düşme lsaydı ondada olurdu hem de ara vermişti ezo o şansı kullanabilridi 2 tane dizi geçen hafta tekrardı ve ezo yeni böölüm olmasına rağmen ondan seyirci çalamamış hatat görüldüğü gibi düşmüş ayrıca vatanda mehmet gürler ezo gelin için sürekli ab seyircisi onu sevemedi yorumunu yapıyo geneldede zaten belli bir seyirci izliyo . ab seyircisini küçümsüyosunuz ama beyaz gelincik mesela 2 sezondıur devam ediyo ve genelde 8 reyting alıyo pazartesi günü aam ab de 12 reytinge kadar çıkıyo bu diziyi ab nin izlememesi kimlere hitap ettiğini göstrmiyomu bi dizi genelde zilenebilir ama ab de bu kadar düşük alan genele göre hiç bir dizi görmedim ben seviyesi oratda zaten senaryo onalrı baz alarak yazılıyo bu benm sorunum değil bu gubidkliğin içinde nurgül yeşilçayı görmek istemiyorm ben.size iyi seyirler

derinim
09-05-07, 12:00
onca emek, onca insan... bu 'GUBİDİK' lik lafı çok hadsiz, sevimsiz ve üzücü... çok yazık diil mi ... nsl bi laf bu.. nsl bi söz... inanabilmek imkansız... 100 tane insan, aylar boyu çalışıyor ve yapılan yorum 'gubidik' lik ... ciddiye alınacak bi sürü doğru sözün olmasına rağmen kerime bu 'gubidik' lafı herşey bi yana insani diil ve tüm sözlerinin ne kadar samimiyetsiz ve art niyetli olduğunu gösteriyor... sadece çok çok çok AYIP diyebiliyorum... başka bişye dilim varmıyor... ÇOK AYIP.

nurgull
09-05-07, 12:50
asıl ayıp olan ne biliyomusunuz arkadaşlar bi saatir yazdıklarınızı okuyorum.
herkesin eşit bi noktası var evet nurgül ! seviyomusunuz evet hepimiz seviyoruz burda olmamızdan belli ! ama neden birbirinize bu kadar kırıcı sözler serf ediyosunuz anlamıyorum . diziyi çok seven olabilir normal bişiy bu ! sevmeyende olabilir sevmemem sebebi nurgülü o diziye layik görmeyebilir kişi,lakin neden bu sözler yani neden! sanki düşnamsınız !

mesela ben diziyi ilk etapta çok seviyodum hala izliyorum ama nurgül var diye!
ama nurgül büyük hata yapıyo bence hiç bişiy yapmasa daha iyi olucak !

ÖZCAN DENİZ ! NURGÜL YEŞİLÇAY !

yıllar öncesine dönün bi? bulundukları konumlara bakın ! ikisininde önünü açan dizi ASMALI KONAK !!! bu inkar edilemez ama dedğim gibi bi özcanın dizilerine bakın bide nurgülün ! benim derdim nurgülünde en az özcan kadar iyi yerlerde iyi filmlerde dizilerde rol alması . kim ne derse desin asmalıdan sonra iyi bi dizi hiç gelemdi önüne ! ve gittikçede kötü dizilerde oynamaya devam ediyo !
ezo gelin bence onun için yanlış bi dizi ! ewet o var diye izliyorum hepsinide o var diye izledim kötüde olsa güzel geldi bana
amaaaa !!! sen dünya starlarının arasına girmeye hazırlandığın bi dönemde ben sadece :mad72: :hıh derim bu diziye !!!

senii çok seviyoruum ama görünen köy bu nurgülcüm !!!

fikrime ister katılın ister katılmayın ama baştada söylediğim gibi kırıcı sözler istemiyorum ben size yorum yapmıyorum nurgül hakkındaki görüşlerimi geçen zmandaki gidişatı değerlendiriyorum kendimce :img-wink:

SAYGI VE SEVGİYLE ...

derinim
09-05-07, 13:19
asıl ayıp olan ne biliyomusunuz arkadaşlar bi saatir yazdıklarınızı okuyorum.
herkesin eşit bi noktası var evet nurgül ! seviyomusunuz evet hepimiz seviyoruz burda olmamızdan belli ! ama neden birbirinize bu kadar kırıcı sözler serf ediyosunuz anlamıyorum . diziyi çok seven olabilir normal bişiy bu ! sevmeyende olabilir sevmemem sebebi nurgülü o diziye layik görmeyebilir kişi,lakin neden bu sözler yani neden! sanki düşnamsınız !

mesela ben diziyi ilk etapta çok seviyodum hala izliyorum ama nurgül var diye!
ama nurgül büyük hata yapıyo bence hiç bişiy yapmasa daha iyi olucak !

ÖZCAN DENİZ ! NURGÜL YEŞİLÇAY !

yıllar öncesine dönün bi? bulundukları konumlara bakın ! ikisininde önünü açan dizi ASMALI KONAK !!! bu inkar edilemez ama dedğim gibi bi özcanın dizilerine bakın bide nurgülün ! benim derdim nurgülünde en az özcan kadar iyi yerlerde iyi filmlerde dizilerde rol alması . kim ne derse desin asmalıdan sonra iyi bi dizi hiç gelemdi önüne ! ve gittikçede kötü dizilerde oynamaya devam ediyo !
ezo gelin bence onun için yanlış bi dizi ! ewet o var diye izliyorum hepsinide o var diye izledim kötüde olsa güzel geldi bana
amaaaa !!! sen dünya starlarının arasına girmeye hazırlandığın bi dönemde ben sadece :mad72: :hıh derim bu diziye !!!

senii çok seviyoruum ama görünen köy bu nurgülcüm !!!

fikrime ister katılın ister katılmayın ama baştada söylediğim gibi kırıcı sözler istemiyorum ben size yorum yapmıyorum nurgül hakkındaki görüşlerimi geçen zmandaki gidişatı değerlendiriyorum kendimce :img-wink:

SAYGI VE SEVGİYLE ...

SEVGİLİ NURGULL ARKADAŞIM İŞTE BÖYLE... İNSANLARA, NURGÜLÜN VE DİĞERLERİNİN VE TÜM EKİBİN YAPTIĞI İŞE SAYGI DUYARAK YAPILAN ELEŞTİRİLER, KATILALIM KATILMAYALIM EN AZINDAN OKUNMAYA DEĞER... AMA GERÇEKTEN 'GUBİDİKLİK' DEMEK KOSKOCA OYUNCULARIN ÇALIŞTIĞI, HAYRAN OLDUĞUMUZ NURGÜL YEŞİLÇAY'IN BAŞROLÜNÜ OYNADIĞI Bİ İŞE 'GUBİDİKLİK' DEMEK... İŞTE BU AYIP ... BUNUN İÇİN AYIP DEDİM ÇOK AYIP DEDİM... AMA SAMİMİYETLE VE İYİNİYETLERLE YAPILMAYAN...DÜŞMANCA TUTUMLAR İÇİNDE OLAN SAYGISIZ ELEŞTİRİLERE SÖZÜM...
:good: :good:

^^hawksun^^
09-05-07, 13:21
herkesin değerlendirmesi farklıdır bence özcan denizin nurgülden daha iyi bir kariyer yaptığını söylemek de son derece yanlış.nurgülün asmalıdan sonra yaptığı 4 film eğreti gelin anlat istanbul ademin trenelri ve cannesda altın palmiye adayı olan yaşamın kıyıısndanın kaliteleri belli nurgülün hepsinde ters köşe roller oynadığı nasıl performans verdiği belli.tv işi biraz para işi ve nurgülü tvden takip edenelr yanlışs eçinmler yaptığını gayet gömrebiliyo
nurgüle seneninin en iyi işleri geliyo ilk olarak bu seen binbirgece mehmet aslantuğla olcaktı rolü beğenmedi geçen sene hırsız polis olcaktı daah yeni doğm yaptığı için sitcom 2 günlük olduğu için onu seçti asmalıdn emen sonrada bir istanbul masalında oynayacaktı apo bey sağolsun engellemiş.neyse sonuçta kısmet olmamış nurgül her daim iyi oynuyo şu an onun kaadr farklı rolerde bu kadar iyi performanslar vermiş kimse yokama ezo gelinde seneye olursa yüüz eskiyecek çünkü nurgüle bi aydası yok yapımcıya paar kazandırıyo bunun içinde kullanılıyo bu çok belli.
haal çok geç değil nurgül devam etmeyebilir dizinin reytinmgelri her bölüm düşüyo seneye atvde krşısna bir drama koyarsa çok daha düşer ve biz nurgül hayranalrı bu diziden zevk almıyoruz
ne kaadr kişinin çalıştığı çok öenmli deği ekmek parası sonuçta anlıyoruz ama nurgülün kariyeri yapımcının haketmeyerek kazandığı paradan daha önemli

nurgull
09-05-07, 14:35
yaa tabikii ben öle demedim sinema filmelrinde nurgülün eline kimse su dökemez ! ben dizilerde demek istedim özcanın bulunduğu diziler çok iyi ve kaliteli bence ! onları bi kere daha aynı proje içinde görmeyi o kadar isterdimkii ahh nerdeee :icon_sorr

sensitivecat
09-05-07, 18:21
bye :img-wink: nurgülü çok seviyorum zaten ablamda bi nunu delisi fakat bu dizinin onu yıprattığı kanatindeyiz nununun bi asmalıdaki haline bakın bide şimdiki rolündeki başarısına allah aşkına asmalıdakinden eser varmı ya kız resmmen istemeden oynuyo sanki kendini rol yaparken sıkıyo bu kadar da olmaz hani ya kızı zorla mı tutuyolar nedir anlamadık kız gülerken de ağlayacakmış gibi zaten karşısında oynuyan kişinin adını yeni öğrendik nereden bulduysalar hani ezo dan alakası yok bu dizinin ben ezoyu araştırdım fakat bu dizi iyice saçmalamaya başladı sırf nurgülü biraz daha fazla görebilmek için izliyoduk ama izlerken resmen acı çekiyoruz bu diziden bence biran önce ayrılsın yoksa kariyeri için bi son yaşayacak gibi geliyo nurgül bu projeden daha iyi bi projede yer almalı ancak hak ettği yere gelince herkes mutlu olur o daha iyi projeleri hak ediyo...

sensitivecat
09-05-07, 18:31
çok yanlış çokkk..

demek özcan denizin oynadığı dizielr çok ii.
kader dizisi şuan 3.00 reytingi bile geçemiyor.
ezo gelinle yarışamaz bile.

canım zaten nununun özcan'la bir rekabeti söz konusu bile olamaz çünkü kulvarlar farklı nununun tek rakibi yine kendisi nunu kendini bitirmezse kimse onu bitiremez.
bide şu baş koyduğu yoldan bi kere dönse daha ne isterim çok yanlış yapıyo çok kendini harcıyo resmen dizinin reytingine bakıp aldanmayın sakın kız oyunculuk konusunda bi gelişme göstermezse bundan sonraki projelerde kendini nasıl kanıtlayacak sanıyosunuz çok yol kat etmesi gerekir bence şimdi canssada giderken bu yoldan dönsün şu ezoyu bıraksın yoksa:sad53: :icon_sorr dönülmez akşamın ufkunda yüzüyo haberi yok ne olur nunu duy sesimizi kendini düşünmüyosan biz sevenlerini düşün seni daha iyi yerlerde görmek istiyoruz suçmu(bu arada özcan denizi çok severim sakın kimse yanlış anlamasın )

sensitivecat
09-05-07, 18:38
onca emek, onca insan... bu 'GUBİDİK' lik lafı çok hadsiz, sevimsiz ve üzücü... çok yazık diil mi ... nsl bi laf bu.. nsl bi söz... inanabilmek imkansız... 100 tane insan, aylar boyu çalışıyor ve yapılan yorum 'gubidik' lik ... ciddiye alınacak bi sürü doğru sözün olmasına rağmen kerime bu 'gubidik' lafı herşey bi yana insani diil ve tüm sözlerinin ne kadar samimiyetsiz ve art niyetli olduğunu gösteriyor... sadece çok çok çok AYIP diyebiliyorum... başka bişye dilim varmıyor... ÇOK AYIP.

canım kerime nin oyunculara da emeklerinede saygı duyduğundan eminim o sözü sadece dizinin gidişatına bakarak söylemiştir ama bende katılıyorum hakikaten senarist replikleri yazarken hiç zorlanmıyo bence sakın bunuda yanlış anlamayın sadece sanki istemeden yazıyo gibi olaylar birbirinden çok kopuk anlamakta ve diziyi takip etmekte zorlanıyoruz daha bi olay bitmeden diğerine başlıyolar valla birini sindiremeden öteki olay patlak veriyo bizimde sinirler harap oluyo dolasyla ama neyse gidişata bakılırsa bu dizi burada bitmez bizim yorumlarında arkası kesilmez :img-wink: :img-pilot bye

derinim
11-05-07, 13:20
aaa.. msjım silinmiş... ilk kez.... ama ama kötü bişey yazmadım ki sadece başka dizilerin yorumcularının dizimize zarar vermeye çalışan polemiklerine dikkat çekmeye çalışmıştım... diğer dizi için beğenmiyorsan kumanda elinde ,değiştir diyen arkadaş bizim ezogelin dizimizin sayfalarında neden nsl böyle yazılar yazabiliyor, onun için yazdım... kimseyle de polemik içine girmedim... anlayamadım...

derinim
11-05-07, 13:25
:img-hyste :good: :happy0064 form ezo gelin formudur bu formda kişisel çatışmalara ve dizinin geleceği hakkında olumsuz asparakas yazılarla yıpratılmaya son verilmeli... yazıların amaçların ne olacağı hakkında birsürü tahminler yapılabilir.. bunlardan biri dizinin başarısını hazmedemeyen rakipler olabilir.. diğeri kendi menfaatlerinin diziyle örtüşmemesi de olurlar arasında.. ama bilinen birşey vardırki ezo gelinimiz başarısı devam edecektir. sizlere burdan içten teşekkür etmeliyiz biz gerçek dizi sevenler olarak.. şu an dizinin share % 30 bunun nedemek olduğunu bilmeyenler varsa kalkan o kadar dizileri incelesinler. bu bir rüya biz başarılıyız. :happy0064 :good: :img-polic artık yazılarınızı lütfen mantık çizgisi altında yazalım. yada hangi formda olduğunuzu bilmediğinizi düşünmek zorundayım... bukadar sevilen diziyi kötüleyecek kadar cizgiyi aşmanız biraz şaşırtıcı.

sensitivecat
12-05-07, 06:51
aaa.. msjım silinmiş... ilk kez.... ama ama kötü bişey yazmadım ki sadece başka dizilerin yorumcularının dizimize zarar vermeye çalışan polemiklerine dikkat çekmeye çalışmıştım... diğer dizi için beğenmiyorsan kumanda elinde ,değiştir diyen arkadaş bizim ezogelin dizimizin sayfalarında neden nsl böyle yazılar yazabiliyor, onun için yazdım... kimseyle de polemik içine girmedim... anlayamadım...

canım senin anlayamadığın bir şey var galiba kimse tek bi dizi izlemiyo izlediğimiz bütün dizilere yorum yapabiliriz bunun için kimseden izin almaya gerek yok yoksa yanılıyomuyuz. Zaten dizi kendi oyuncularına zarar veriyo yoksa nee diye yorum yazalım dimi hem en başta da belirttiğimi sanıyorum ama bi daha belirteyim nunuyu çok ama çok seviyorum bu sayfaya da sadece ama sadece onun için giriyorum cannes' a gidecek bi kişinin böyle bi dizide kötü bi oyunculuk sergilemesine tahammül edemiyorum ayrıca diğer dizilerlede bu dizinin bi alakası olmadığını düşünüyorum yoksa yanılıyormuyum yani konular ve kulvarlar farklı bi kere aynı gün içerisinde bile yayınlanmıyorlar her diziye aynı yorumu yapmak için girmiyoruz herhalde bu siteye ben gördüğüm ve inandığım şeyleri yazıyorum ve bunuda ne kimseye karşı çıkmak için ne de oyuncuyu rencide etmek için yapıyorum bugününe kadar ağır bi eleştride bulunduğumuda düşünmüyorum ama bu dizi giderek dağıtmaya başladı zaten ali'nin gitmesi ile herşey dahada kötü oldu ezo acıların kadını ya bu hayatta insanın yüzü hiçmi gülmez biraz abartılı geldi için ucunu biraz kaçırdılar yani tabi bu benim düşüncem :img-wink: istediğim ve izlediğim bütün dizilerede yorumu istediğim şekilde de yazarım bence siz bu siteye yazdıklarımla ilgilenin başka siteleri araştırıp kendinizi yormayın sakın yanlış anlamayın sizi rencide etmek için yazmıyorum ama ben böyleyim

durunazar
12-05-07, 12:31
yeni bölüm bayağı hareketli olacak gibi. ezo baklava vukaatında fatmadan şüphelenmekte hakllı. mahkeme salonunda ezo ikbal ve fatmayı birarada düşünemiyorum.. ikbal kesin kendini kurtarmak için olayı fatmanın üzerine atar. çocuk olayınıda açıklar gibi. ikbalin maskesi bu bölüm kesin düşer.

dinar usta ve hacer kaynana oğullarının istanbula gitmesi için ezo ile barışrırma çabaları sonuç verecekmi? bana göre ezo kesin ömerle asla barışmaz, daha doğrusu barışmalarını istemiyorum.

adalar
12-05-07, 12:35
yeni bölüm bayağı hareketli olacak gibi. ezo baklava vukaatında fatmadan şüphelenmekte hakllı. mahkeme salonunda ezo ikbal ve fatmayı birarada düşünemiyorum.. ikbal kesin kendini kurtarmak için olayı fatmanın üzerine atar. çocuk olayınıda açıklar gibi. ikbalin maskesi bu bölüm kesin düşer.

dinar usta ve hacer kaynana oğullarının istanbula gitmesi için ezo ile barışrırma çabaları sonuç verecekmi? bana göre ezo kesin ömerle asla barışmaz, daha doğrusu barışmalarını istemiyorum.

bencede bu bölüm çok entrikalı olacak....
ohh sonunda hacer hanımın aklı başına geldi...:)

bence yeni sezonda istanbulka gitçek ezo.
şuan gitçek gibi gözükmüyor:)

nurgull
12-05-07, 13:12
hepsi bi yana en önemlisi dizinin artık istanbula geliyo olması
ömer dedi ya istanbula gidelim orda iş kuralım :img-wink:

durunazar
12-05-07, 20:58
bencede bu bölüm çok entrikalı olacak....
ohh sonunda hacer hanımın aklı başına geldi...:)

bence yeni sezonda istanbulka gitçek ezo.
şuan gitçek gibi gözükmüyor:)

hacer hanım fatmayla bir olup ezoya yaptıklarını unutmuş gözüküyor. . fakat biricik gelini fatmanın akibetinide merak ediyorum. önceleri kızmama rağmen çocuğunu kaybatti ve ikbal gibi bir belaya bulaştı. onada acımaya başladım.

ezo antep gibi uafak bir yerde mücadelesini sonuna kadar verdi. istanbul gibi büyük bir şehirde neler yapmazki. hallerini şimdiden merak ediyorum.

bu arada özette recep meryemin peşini bırakmıyormuş. anlaşılan şeytanın bacağını kırmış. ballı ağanın son anda onu kurtardığını düşünüyorum. meryemin durumu ise içler acısı hata üstüne hata yapıyor. bir anönce kendini toparlayıp hayatına mantıklı kararlar vererek devam etmeli.

anil16
12-05-07, 21:58
aaa cok guzel bi bolum olucak artik son bolumlere yakastik belli oldu..galiba bariscaklar ve gercekten 5 bolum kaldiysa bu 5 bolum icersinden istanbula gidicekler orda mutlu yasicaklar sonsuza kadar ve bitcek. :)

tuceny
14-05-07, 04:55
hepsi bi yana en önemlisi dizinin artık istanbula geliyo olması
ömer dedi ya istanbula gidelim orda iş kuralım :img-wink:

inş ya nerde o günler bi gelse
istla bi tasınsa set

destur
14-05-07, 18:59
ezo gelin istanbulda çok daha iyi olur sanırım. nede olsa istanbul kadar güzel şehirmi var eeee nurgülde bence türkiyenin ası artık bizede hayırlı seyirler:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

bigshark
15-05-07, 00:40
Sen bir harikasın nurgül üm.:)) bunu yazmıştım ama tek cümlelik yazmayın diye silmişler yazımı:) tekrar yazarım sorun değil.:) senin kadar doğal birini bilmiyorum. kan film festivalinde umarım ülkemize ödül getirisin:)

narino
15-05-07, 10:40
Tanıtımlarda izledim, Dinar Usta Ömer ile Ezo'nun barışmasını istiyor. Bakalım Ömer Ezo ile barışacak mı?

mavi deniz
15-05-07, 11:53
resimler için saol adalar:happy0064 ya umarım barışmazlar o adam ezoyu zerre haketmiyor ya doktorla olsa süper olur:img-blush ya doktoru istiyorum ben :good: bu arada recebede çok üzülüyorum neymiş şu meryemde dizinin tüm jönlerini kendine aşık etti :img-hyste :img-hyste :img-hyste acaba dizinin adı ezo gelin degilde meryem gelin olarakmı degiştirilse:img-hyste :img-hyste :img-hyste

today
15-05-07, 15:52
ya sahi doktor nerelerde? zaten bu ara çok sıkılıyorum arada sırada bakıyorum diziye. Ali'nin öldüğü bölümden sonra kopum sayılır ben. E bir de yakışıklı doktorumuzu da arıyor gözler o da yok.Baktım bir sürü abuk sabuk karakterin hikayesi dolmuş beni hiç ilgilendirmedi bile.Gönlüm benim de doktorla ezo olsun istiyor ama pek de ümidim kalmadı doktoru yok ettiler ömerden öne çıktı diye bence.hepimiz doktorla olsun diye bastırınca senarist bu yola başvurmuş olmalı. Ama ben tezahuratımı yaparım: DOKTOR...DOKTOR...DOKTOR...DOKTOR CİVANIMIZ:)

elif...
15-05-07, 16:38
Tanıtımlar harika olmuş heyecanlı ve merak uyandıran yeni konular gelişiyor heralde..Dinar usta ile kaynana hacer nasıl olduda ezo ve ömeri birleştirmeye uğraşıyolar anladım çünkü daha düne kadar kaynana hacer ezo için bi ton atıp tutuyodu:icon_sorr bu arada recep' in durumu ne oldu baya bi merak ediyorum kendinde değil nasıl toparlanıcak acaba?? Bu akşamki bölüm hareketli olucağa benziyor yeni konular gündemde artık neyse merakla bekliyoruz:img-wink:

stormy
15-05-07, 19:38
Arada bir Ezodan komik laflarda geciyor..Tabancayi atarken izgaradan, farelerde bu aralar silahlandi dedi..:img-hyste..sonra yemek yerken ebe anaya aha bu demis diye pat diye soyluyor :)..Lafini esirgemeyen biri..Fatma iyice sacmaladi..bir insan kendini istemeyen biriyle niye zorla beraber olmak isterki?..Simdi birde Ezo yu kacirtacaklar.

adalar
15-05-07, 20:18
ben bu bölümüde çok beğendim.

yalnız bişey dikkatimi çekti bütün bayan oyuncularda kırmızı renk hakimdi...
beşire-güldane-fatma-ikbal-ezo.

sonu kötüydü ya ne güzel konuşçaklardı herşey mafoldu.....

hapçı olmasaydı adam ezoya yardım etçekti ama ikbal tehdit ettiği için mecbur kaldı.

durunazar
15-05-07, 20:21
uzun süredir alamadığım keyfi aldım. kırmızı elbise ezoya çok yakışmış. komedi ve dramı bu bölümde doyasıya yaşadık. kaynana hacerin çıkarları doğrultusunda ezoya ömerin gideceğini sonkez kendisiyle görüşmek istediğini söylediğinde göz yaşları nasılda kendiliğnden aktı.

fatmanın ikbali kapının önüne koyacağını dört gözle beklerken onunla ittifak kurmasına çok şaşırdım.

sinope
15-05-07, 20:28

hapçı olmasaydı adam ezoya yardım etçekti ama ikbal tehdit ettiği için mecbur kaldı.

adalar selam kardesim
bu bolum ezomun sozlerine oldum gulmekten:good: :good:
o kirmizi elbiseler benimde gozumden kacmadi(kirmizili hatunlardi hepsi bu aksam)
hacer hanim sonunda ezonun ayaklarina geldi ya :img-pilot :img-pilot ezoma yalvardi ya (daha ne isterimki):good:
ikbal kinasizi her zaman oldugu gibi yine yapti yapacagini:img-pilot :img-pilot
kinali yapincak nasilda oyle bilmis bilmis konusuyordu(yakindir onunda suyu kaynadi nasilsa):img-yes: :img-yes:
ezomu kacirdi hapci:icon_sorr :
meryemide cozemedim gitti valla(ya cok akilli,yada cok saf)
once omere mavi boncuk dagitti
simdi sira silahtar(yalnis yazmis olabilirim ismini)
pembeye uzuldum bu aksam:icon_sorr :icon_sorr
saygilarimla

sinope
15-05-07, 20:30
uzun süredir alamadığım keyfi aldım. kırmızı elbise ezoya çok yakışmış. komedi ve dramı bu bölümde doyasıya yaşadık. kaynana hacerin çıkarları doğrultusunda ezoya ömerin gideceğini sonkez kendisiyle görüşmek istediğini söylediğinde göz yaşları nasılda kendiliğnden aktı.

fatmanın ikbali kapının önüne koyacağını dört gözle beklerken onunla ittifak kurmasına çok şaşırdım.

durunazar selam
ikbal kinasizi ve bizim kinali yapincak oyle bir ittifak kurdular ki(bunlarin ikisindende korkulur artik)
bekliyordum inanki ikisinin sonucta ayni kafadan olduklarini tahmin etmistim
sevgilerimle

durunazar
15-05-07, 20:32

beşire ve güldane dikkatimi çekmedi fakat ezonun kırmızı elbisesini ilk bölümlerde giyinmişti ve o zamanlarda çok yakıştırmıştm. o nedenle bugün üzerinde götrünce dikkatimi çekti.

ömer istanbula gitmeden ezoyla görüşmesini isterdim. fakat adı gibi bozan bü görüşme planlarını bozdu.

adalar
15-05-07, 20:47
beşire ve güldane dikkatimi çekmedi fakat ezonun kırmızı elbisesini ilk bölümlerde giyinmişti ve o zamanlarda çok yakıştırmıştm. o nedenle bugün üzerinde götrünce dikkatimi çekti.

ömer istanbula gitmeden ezoyla görüşmesini isterdim. fakat adı gibi bozan bü görüşme planlarını bozdu.

evet o bozanı hiç sevmiyorum...heran karşısına çıkıyor ezonun...
hele meryeme ne demeli hala akıllanmadı ne cesaret elin adamıyla aynı evde yatıyor anlamıyorum....

papatya67
15-05-07, 21:00
ömerin annesinin aklı başına geldi sonunda...nasılda ezoya mutaç kaldı...ya o hapcı psikopat ezoya bir şey yapmasa bari...adam manyak...ya fatmaya ne demeli..ne yılanmış...hem ezonun yuvasını yıktı...hemde hala ezoyla uğraşıyor...şimdide gözü ezonun lokantasında...o ikbale fazla güvenmesin..kadın hiç sağlam ayakkabı değil...kadın resmen şizofren...

adalar
15-05-07, 21:02
sanki ezo fatmanın yuvasını yıkıyormuş gibi bi hava yaratıyorlar.
asıl fatma ezonun yuvasını yıktı.

durunazar
15-05-07, 21:03
evet o bozanı hiç sevmiyorum...heran karşısına çıkıyor ezonun...
hele meryeme ne demeli hala akıllanmadı ne cesaret elin adamıyla aynı evde yatıyor anlamıyorum....

meryemin hatalarının bunlarla sınırlı kalacağını zannetmiyorum. silahtara iki tane mahkeme işi olduğunu birncisi recebi boşamak ikinciside abisini mahkemeye verip kendine düşen mal varlığını alıp antebi terkedeceğini söyledi. görünen o ki meryem paralanırsa hatalar zincirine yenilerini eklemesi an meselesi.

adalar
15-05-07, 21:18
meryemin hatalarının bunlarla sınırlı kalacağını zannetmiyorum. silahtara iki tane mahkeme işi olduğunu birncisi recebi boşamak ikinciside abisini mahkemeye verip kendine düşen mal varlığını alıp antebi terkedeceğini söyledi. görünen o ki meryem paralanırsa hatalar zincirine yenilerini eklemesi an meselesi.

evet bende pembeye acıdım...

aslında bıçak dayama sahnesinde fatmaya da acımıştım ama sonradan dediklerinde anlaım ki bu 2 kınalı yapıncak başımıza daha ne çoraplar örecek:)

tuceny
16-05-07, 05:30
çok komikti dunku bölüm nurgülün laflarına cok güldümm
silahı attıgında fareler sliahlandıs ayemzide diyisi falann

meryme işi hakkaten komedi haline aldı
zaten o nla evlenmememk için bilal agadan kactı şimimdi ikisisde saklanıyoo
bakalım daha nereye kadar gitcekk:img-hyste

narino
16-05-07, 07:53
Akşam izlediğim bölüm çok güzeldi. Ezo'nun gözlerinden akan gözyaşlarına (gerçek gözyaşları) hayran kaldım

Karakola düşme sahnesinde Ezo'nun zehirli baklava olayında Fatma'nın İkbal'i azmettirici olduğunu, suçluları keşfetmenin heyecanı ile sarfetmiş olduğu tüm konuşmaları ve diyologları harikaydı.

^^hawksun^^
16-05-07, 11:03
HEDEF KİTLE : A/B

1 BINBIR GECE [NET] KAND 24,30 64,80
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 8,60 27,20
3 BINBIR GECE (OZEL) [NET] KAND 6,00 26,20
4 SHREK (Y.S) [NET] ATV 5,40 16,60
5 EZO GELIN [NET] SHOW 4,90 15,20

15 MAYIS 2007 SALI

1 BINBIR GECE [NET] KAND 18,20 52,20
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 8,50 26,80
3 EZO GELIN [NET] SHOW 8,50 26,20
4 SHREK (Y.S) [NET] ATV 4,20 12,90
5 BINBIR GECE (OZEL) [NET] KAND 3,90 19,40

nurgül bırak artık şu diziyi ya kız dünyanın en prestijli ödülü cannesda en iyi kaıdn oyuncu adayı oynadığı dizinin kalitesine bakın.

nurgull
16-05-07, 11:42
ewet haklısın bencede:img-wink: bakalım nereye kadar gidicek ? bu arada benim dün evlilik yıldönümdü nurgülle kutladık yine :happy0064

anil16
16-05-07, 15:39
aaaa su ratinglere bakarmisinizzz 4.90'lara inmis gulermisin aglarmisin....ama bence hak ettigi rating bu zaten dunku bolume bakarsak daha azini bile hak ediyo diyebilirim allahtan nurgulun hayran kitlesi cok buyukde onun icin izleniyo yoksa cokdaaaannn bitmisti gaftalar once. :P

Dunlu bolumu acikcasi cok sIkIcI buldum artik iyice baydi....4 bolum kaldi galibaaa artik bitsinde rahatliyalim demeye basladim.

Nurgul'u soyle yine efsane bir dramada yada yine komedide gorelim artik ya. :)

adalar
16-05-07, 16:38
ben sizin neden nurgül yeşilçayın diziyi bıtakmasını istediğinizi şimdi analdım...
nurgül cannese gideceği için diyorsunuz...
tabi ''ezo gelin(antep)nerde taa cannes nerde ''diye düşünüyorsunuz...
ama atladığınız bişey var nurgül yeşilçay oyuncudur hem de çok ii oyuncudur.
lezbiyeni de şımarık bir kızıda oynar.
hem cannes e gidip hemde antebe gidip işini en ii şekilde yapar.
ezo gelin bir dizidir.ezo cannese gitmiyor.
nurgül yeşilçay gidiyor.:)bilmem anlatabildim mi?

anil16
16-05-07, 18:43
yokk hayir tabikide cannese gidiyo diye birakmasini istemiyoruzzzz dizinin tadi gittikce kacmaya basladigi senaryo cok yavasladigi ve baymaya basladigi icin isityoruz cogumuz birakmasini.Zaten birakiyomusta.

Dizi bu sezon biterse guzel olur daha fazla surmesi iyi olmaz.Nurgul daha kaliteli senaryolara layik bir oyuncu.

tuceny
16-05-07, 20:42
ya hakkaten bede istiyorum bıraksın artıkk yani ilk 10 a zor girmelerini mi isityolar fazla uzuadı hakkkaten bitisn artıkkk

nurgülll cannesin aclısına bile bu dizi için gitmedii

mavi deniz
17-05-07, 07:30
ben sizin neden nurgül yeşilçayın diziyi bıtakmasını istediğinizi şimdi analdım...
nurgül cannese gideceği için diyorsunuz...
tabi ''ezo gelin(antep)nerde taa cannes nerde ''diye düşünüyorsunuz...
ama atladığınız bişey var nurgül yeşilçay oyuncudur hem de çok ii oyuncudur.
lezbiyeni de şımarık bir kızıda oynar.
hem cannes e gidip hemde antebe gidip işini en ii şekilde yapar.
ezo gelin bir dizidir.ezo cannese gitmiyor.
nurgül yeşilçay gidiyor.:)bilmem anlatabildim mi?

ay adalar kızma arkadaşım gerçekten art niyet yok ama şu yorumun beni gülme krizine soktu :img-hyste :img-hyste ya sence biz böyle bişeyi düşünücek kadar safmıyız ya ne antep cannes uzaklıgı:img-hyste :img-hyste belki cannes gitmesinin büyük önemi var ama yol proplemi için degil altın palmiyeye aday birinin reyting sıralamasında üçün üzerine çıkamamsı ve senaryonun tuhaf bi hal almasından dolayı ezoyu istemiyoz yüzbinkerede dedik anlamayanlar için bi yüzbinkere daha bıkmadan neden istemedigimizi açıklarım:):good:

adalar
18-05-07, 16:49
ay adalar kızma arkadaşım gerçekten art niyet yok ama şu yorumun beni gülme krizine soktu :img-hyste :img-hyste ya sence biz böyle bişeyi düşünücek kadar safmıyız ya ne antep cannes uzaklıgı:img-hyste :img-hyste belki cannes gitmesinin büyük önemi var ama yol proplemi için degil altın palmiyeye aday birinin reyting sıralamasında üçün üzerine çıkamamsı ve senaryonun tuhaf bi hal almasından dolayı ezoyu istemiyoz yüzbinkerede dedik anlamayanlar için bi yüzbinkere daha bıkmadan neden istemedigimizi açıklarım:):good:

dizinin hakklını yelmeyin şimldi...son haftalrda 1 ara hep ilk 3teydikl alma çoğunlukta hep ilk 2 deyldilk.

tuceny
19-05-07, 06:59
de bakın düsmeye basladııı
bende istemiyorum artık hakkaten bu sezon sonlandırılmaslı
nurgül faı olarak nurgülü orda görmek bana zevk vermiyo acıkcası

baharh
19-05-07, 16:00
bencede ezo gelin bitsin sacmaladı sırf nurgül için syrediyorum diziyi vallah yeni sezonda cok güzel kendine yakışan bir rolde görmek istiyorum onu

^^hawksun^^
19-05-07, 18:17
neden devam ediyo bilmiyorum ki zulüm haline geldi dizi artık nurgülü orda izlemek istemek için hiç nurgül performansı görmemiş olmak lazım.artık bitsin

nurgull
22-05-07, 12:21
bu akşam bakalım neler olucak? gerçi tanıtımını hiç göremedim ama ?

durunazar
22-05-07, 18:01
Nurgul Yesılcay bugun Cannes'e uctu. kendısıne basarılar dılıyorum.
Bakalım Antep dekı Ezo ne durumda.Bozan dan kurtulabılecekmı?

elif...
22-05-07, 20:11
ezo kurtulacak... yani kurtulmalı... ne kadar kötü oldum, bozan zorla ezo'ya yemek yedirmeye çalışırken... pislik adam... nefret ettim ondan nefret....:dito nasıl inandıracak şimdi onca insanı kendine...:img-in_lo bozanla kaçmadığına, kaçırıldığına... yaaaa.....:img-help: :img-help:

stormy
22-05-07, 20:27
Ya inanilmaz ne manyak kadin ya baskasinin cocugunu alip kendi cocugum diye akli sira Omere yutturacak..Bir insan seni sevmiyrosa sevmiyordur kabullen cek git..Su Bozan midir nedir iyic baydi ya..Balli Aga yine uyanik takmis pesine adamlarini umarim o dedigi domuzlar o Bozani yerler...Iklbalide tatli yaparlar ustune..

durunazar
22-05-07, 20:51
Nurgul komedı ve dramdakı basarısını gerılım sahnelerındede gosterdı. ormanda koşarken nekadarda formdaydı.

Bence bu duran denen mahlukun İkbalin oğlu olma olasılığı çok büyük. Çünkü onda olan kişilik bozukluklarının aynısı ikbaldede mevcut.

ezonun yakınları yan gelip yatsın ballı ağa o kadar problemin içinde bu konuyu araştırmasını taktirle karşıladım. zaten mümtaz taylan olarakta oyunculuğu bu akşamda mükemmeldi.

anil16
23-05-07, 04:44
Bence bu bolum guzeldi tabiki guzeldi cunki Nurgul bir kez daha kanitladi ne kadar super bir oyuncu oldugunu.

Belki size komik gelmemistir amaaa hani bozan'in bagirdiya "MAKARNAYI YICEKSIN" diye sonra ezo'da korkusundan agzina zorla soktu makarnalari ben orda cok guldum nedense hem dramatik hemde komedi gibi sahneydi benceee superdi ve tabiki boyle sahneler prensesimize coook yakisiyor.Ayni sahnede hem uzdu hemde guldurdu. :img-hyste

Bide orman sahnelerini beyendim guzel ve heyecanliydi valla bir an ben bile korktum ezo'nun karsisina bi hayvan cikacak diye hehe. :P

Heralde dizinin son bolumlerine yaklastik omerde istanbula gidiyo ama ezonun cekimleri istanbulda devam ediyo diye bir haber gelmedi heralde gidemicek....heralde ezoyu bozandan kurtarcaklar sonra herkeze gerceyi anlatcaklar sonra omerle barisirlar heralde ve oylece biter bir kac bolum sonra.

Finali cok merak ediyorum insallah ezo'ya birsey olmaz kanser olucakti falan deniliyodu ama dogrumu bilmiyorum boyle bisey olmaz insallah ya. :(

anil16
23-05-07, 04:46
neden devam ediyo bilmiyorum ki zulüm haline geldi dizi artık nurgülü orda izlemek istemek için hiç nurgül performansı görmemiş olmak lazım.artık bitsin

aynen katiliyorum bravo :good:

bu dizideki oyuncular nurgul'un tirnagi bile olamazlar yaa bence dizide rolunu yasiyarak oynayan bitek Nurgul.

Nurgul daha efsane oyuncu dolu efsane dizilere layik. :good:

adalar
23-05-07, 09:10
Bence bu bolum guzeldi tabiki guzeldi cunki Nurgul bir kez daha kanitladi ne kadar super bir oyuncu oldugunu.

Belki size komik gelmemistir amaaa hani bozan'in bagirdiya "MAKARNAYI YICEKSIN" diye sonra ezo'da korkusundan agzina zorla soktu makarnalari ben orda cok guldum nedense hem dramatik hemde komedi gibi sahneydi benceee superdi ve tabiki boyle sahneler prensesimize coook yakisiyor.Ayni sahnede hem uzdu hemde guldurdu. :img-hyste

Bide orman sahnelerini beyendim guzel ve heyecanliydi valla bir an ben bile korktum ezo'nun karsisina bi hayvan cikacak diye hehe. :P

Heralde dizinin son bolumlerine yaklastik omerde istanbula gidiyo ama ezonun cekimleri istanbulda devam ediyo diye bir haber gelmedi heralde gidemicek....heralde ezoyu bozandan kurtarcaklar sonra herkeze gerceyi anlatcaklar sonra omerle barisirlar heralde ve oylece biter bir kac bolum sonra.

Finali cok merak ediyorum insallah ezo'ya birsey olmaz kanser olucakti falan deniliyodu ama dogrumu bilmiyorum boyle bisey olmaz insallah ya. :(

sezon finalini bende çok merak ediyorum.
akşamki bölüm çokl güzeldi.
orman sahnelerini bende beğendim.
o ikbalden nefret ediyorum.
bi de izlerken beşireye gıcık oldum soruyorlar lböle bişely var mı dilye hiçte yok demiyorlar.:img-pilot

adalar
23-05-07, 10:43
TELE - BAROMETRE
22 MAYIS 2007 SALI
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 BINBIR GECE [NET] KAND 22,40 61,10
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 9,30 26,30
3 SHREK 2 (Y.S) [NET] ATV 6,40 18,70
4 BINBIR GECE (OZEL) [NET] KAND 4,80 21,00
5 EZO GELIN [NET] SHOW 4,50 12,80

TELE - BAROMETRE
22 MAYIS 2007 SALI
1 BINBIR GECE [NET] KAND 16,10 46,50
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 9,00 25,60
3 EZO GELIN [NET] SHOW 8,70 24,80
TOTALDE yükselme var.

bukalemun
23-05-07, 10:57
TELE - BAROMETRE
22 MAYIS 2007 SALI
1 BINBIR GECE [NET] KAND 22,40 61,10
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 9,30 26,30
3 SHREK 2 (Y.S) [NET] ATV 6,40 18,70
4 BINBIR GECE (OZEL) [NET] KAND 4,80 21,00
5 EZO GELIN [NET] SHOW 4,50 12,80

TELE - BAROMETRE
22 MAYIS 2007 SALI
1 BINBIR GECE [NET] KAND 16,10 46,50
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 9,00 25,60
3 EZO GELIN [NET] SHOW 8,70 24,80
TOTALDE yükselme var.

iyice düşmüş geçen haftada kötüydü ama bari arka sokaklarla aynıydı şimdi altına iyice düşmüş.medya tavada grafik var en düşük reytingini almış.zaten bu sezon biter bu dizi, umarım

adalar
23-05-07, 10:59
totalde geçen hafta 8,5 almışltı.
bu hafta 8,7 .
yükselme var:)

lazkizz
23-05-07, 11:51
evet ben zaten hic anlamiyorum, bu bolum son bolumlerin en heyecanli bolumlerinden biiriydi nasil bukadar dusuk rayting elir...

destur
23-05-07, 12:26
dün kü bölüm harikaydı.... ve reklamlar o kadar fazlaydı ki buna rağmen bravo ezo ya... yıkılmamış.. ama binbir geceyi aşağıya çekmiş... artık aymaz aymaz burda yazılar yazmayın.. ve gülünç olmayın... yakında istanbulla da gelecek daha ne istiyorsunuz seyredin doya doya diziyi ha beğenmiyorsanızda lütfen kirletmeyin yazılarınızla buraları:img-polic :happy0064 :happy0064

lazkizz
23-05-07, 12:28
aynen ya reklamlara cokkkk sinir oldum bu ne ya! 15 dk film yarim saat reklam gina geldi neyse ben cikiyorum, artik da ugrayamam malesef bye :D

Guuliz
23-05-07, 22:35

bu dizideki oyuncular nurgul'un tirnagi bile olamazlar yaa bence dizide rolunu yasiyarak oynayan bitek Nurgul.

kusura bakma anilcigim ama ben senin bu yorumununa katilamiyacagim ..
benim herkesin fikrine ve yorumuna saygim sonsuzdur ama ne demek simdi , dizide tek nurgul mu rolunu yasiyarak oynuyor ?
mesela eee.. ruhi sari & ahmet mumtaz taylan ... bana göre ikiside cok basarili ve onlarda bence rolunun hakkini sonuna kadar veriyor !! :img-wink:

mavi deniz
25-05-07, 06:24

aynen ya nurgül olmasa çin de meşhur işkençesi yerine ezo işkencesini kullansınlar valla sorgudakiler bülbül lurcallahtan nunu var ya ama mükemmel ötesi ben yorum yapmıyorum tabiki rhi sarı ve mümtaz taylanda iyi ama nugülün oyunculu bie başka :):happy0064 :happy0064

sinemsert
25-05-07, 16:31
26.bölümn özetini eklediğm bu bölüm baya güzele benziyo

anil16
25-05-07, 18:52
Aaaa bu bolum gercekten guzel olucakmis hee..ezo hastaa...ben zaten tahmin etmsitim gecen bolumde oksuruyodu.Bolumu sabirsizlika bekliyorum demekki istanbula gitmicekler dizi koyde biticek.Bakalim neler olacak finale dogru.

Insallah ezoya kotu bisey olmaz yaa sanki bisey olucakmis gibi icime doguyo. :(

destur
26-05-07, 09:29
CANNES'DA GÖZLER YEŞİLÇAY'A KİLİTLENDİ. HERKES 'BU GÜZEL KADIN KİM?' DİYE BİRBİRİNE SORDU.

Cannes'da heyecanla izlemeyi beklediğimiz Fatih Akın'ın 'Yaşamın Kıyısında' isimli filminin basın gösterimi dün sabah yapıldı. Filmin ardından dünya basınının önüne geçen ekip, alkışlarla karşılandı. Hepsi çok doğal, çok samimiydi, Nurgül pırıl pırıl parlıyordu. Nurgül'ü gören sinema yazarları 'Ne kadar güzel kadın, ne kadar doğal, kim bu?' dediler. Nurgül basın toplantısında 'Bu rol beni zorlayacağı için teklifi kabul ettim. Tabii Fatih Akın'ın ismi de yeterdi benim için. Bu ekiple çalışmak beni çok mutlu etti. Şimdi de buradayız, Cannes'dayız, bunun için de Fatih'e ayrıca teşekkür ederim' diye konuştu. Kendisine 'Farklı dillerde konuşan aktörlerle oynamak zor değil miydi?' diye sorulması üzerine ise şu cevabı verdi: 'Dil farkı benim için sorun olmadı. Ben dünyadaki tüm sinemacıların aynı şeyleri düşündüğünü, aynı davrandığını, aynı şeyleri giydiğini düşünüyorum. İyi sinema yapanlar aynı dili konuşur. Onun için çok keyifli bir çekim süreci yaşadık. Paylaşımcı ve keyifliydi...'
www.ezogelin.tv

Karakterler benim!
Ünlü yönetmen Fatih Akın da, filmini anlatırken 'Altı karakter de benim yansımam. Başroldeki genç karakter otobiyografik' dedi. Bu, bir Alman üniversitesindeki profesörlük yapan babasıyla iletişim kurmaya çalışan ve sonunda İstanbul'a dönen genç bir karakteri anlatıyor. Fatih, 'Genç bir yönetmen olarak bu kadar başarılı olmanızın nedeni ve sizi farklı kılan nedir?' sorusunu ise şöyle yanıtladı: 'Hiç düşünmedim. Scorsese gibi ustalardan öğrendiğim gibi, çok film seyrediyor ve baş yapıtımı arıyorum. Umarım kariyerim boyunca da arayışım sürecek.' Bir gazetecinin filmi tema olarak 'Duvara Karşı'ya benzettiğini söylemesi üzerine ise Akın, gülerek konuştu:

Şeytanı çekecek
'Mümkün olduğunca farklı bir film yapmaya çalıştım. 'Duvara Karşı'nın getirdiği başarı, önümde çok kapılar açsa da, benden beklentileri artırdığı için üzerimde doğal olarak baskı yarattı. Bu kez daha kalabalık karakterler ve oyuncu kadrosuyla, daha geniş meselelere odaklanmak istedim. 'Duvara Karşı' bir aşk filmiydi, bu ise ölüm ve kayıplar üzerine. Ben bir üçleme düşünüyordum. Aşkı çektim, ölümü çektim şimdi de yeni proje olarak şeytanı düşünüyorum.' Sonuç olarak, genel çoğunluk filmin yüreklerine çok dokunduğunu söyledi. Bazıları 'Türkiye'ye ait klişeler tekrarlanmış ama yine de duygusal olarak etkilemeyi başarıyor' dedi. Altın Palmiye yarışında da, Bela Tarr gibi ustaların muazzam görsellikteki filmleri öne çıkıyor ama şu ana kadar çok güçlü bir aday yok. Bir de Gus Van Sant gibi minimalist ustaların filmleri var. Ve Fatih Akın'ın filmi, bu kategorilerin dışında olarak jürinin dikkatini çekebilir....

sinope
29-05-07, 18:53
selamlar ezocular
valla sayfamizda in cin top oynuyor
dizimiz baslamis,kimseler yok ortada:icon_sorr :icon_sorr
ve su omer kalasi icin 2 kelime etmezsem olurum valla sinirimden:img-yes:
ezonun kacirildigini ogreniyor,adamin tek derdine bakin yahu neymis efendim basina kotu bir hal gelmismi(namusu kirlenmismi)
ohaaaa diyorum artik omer kalasi sana ohaaa
sana hasan oyle bir guzel cevap verdiki(benim karimin basina boyle bir hal gelse sarar,sarmalar,uzuntusunu unuttururum)bizim kalas bakakaldi bu sozleri duyunca,insan ezo kurtulmus,yasiyor diye sevinecegine:icon_whis
aklinca namusu kirlendi ya omer efendinin:img-pilot :img-pilot
ezonun ne halde oldugunu bile dusunmuyor,YASADIGINA bile sevinmiyorda,adamin dusundugu seye bakin allahin kalasi iste:img-pilot :img-pilot

sinope
29-05-07, 19:09
ahanda geldi kalas omer
kapidaki gorevliye:
cekil karimi gorecem:img-pilot :img-pilot
balli aga haydi su kalasi carpiver bir zahmet yere artik
simdi gelip ezo nasilsin?
iyimisin demeden direk konuya girerse kiiii girecek bakin olacaklara
ezo firlat tatlim kafasina ne eline gecerse o adamin:good: :good:
simdide omer ilk etapta balli agaya sozlu saldiri yapiyor:img-pilot :img-pilot

sinope
29-05-07, 19:16
ve kalas nakauttt
yahu sen o kadar seviyorsun,o senin karinsa karini tanimiyormusun?
ezom olanlari anlatti,hala sen neyin derdindesin
helal sana ezom iste boyle seni 1 kelimesiyle can damarindan olduruverir,ellerini basinin arasina sarar aglarsin iste:img-pilot :img-pilot
BALLI AGA: sen bu kiza layik degilsin:good: :good:
herkes anladida bunu sen anlayadin be omerbye bye bye
ezomun yine sinirlerini ziplattin kalas :img-pilot :img-pilot

durunazar
29-05-07, 19:16
selamlar ezocular
valla sayfamizda in cin top oynuyor
dizimiz baslamis,kimseler yok ortada
ve su omer kalasi icin 2 kelime etmezsem olurum valla sinirimden
ezonun kacirildigini ogreniyor,adamin tek derdine bakin yahu neymis efendim basina kotu bir hal gelmismi(namusu kirlenmismi)
ohaaaa diyorum artik omer kalasi sana ohaaa
sana hasan oyle bir guzel cevap verdiki(benim karimin basina boyle bir hal gelse sarar,sarmalar,uzuntusunu unuttururum)bizim kalas bakakaldi bu sozleri duyunca,insan ezo kurtulmus,yasiyor diye sevinecegine
aklinca namusu kirlendi ya omer efendinin
ezonun ne halde oldugunu bile dusunmuyor,YASADIGINA bile sevinmiyorda,adamin dusundugu seye bakin allahin kalasi iste
iyi akşamlar ezocular ve sinopeciğim,

Diziyi sürekli izlememe rağmen yazmama kararı almıştım. Güzel yorumlarını okuyunca bende birkaç satır yazma gereği duydum. Ömer bu kafayla devam ederse ezo izleyicilerini tümden kaybedecek. Yakında bir tek seveni kalmayacak. Bu konuda ballı ağayı çok taktir ettim. Oğlu hapise düşmesine rağmen dedektif gibi çalışıp Ezo'nun izini buldu ve o bozan eşkiyasından onu kurtardı.

sinope
29-05-07, 19:26
iyi akşamlar ezocular ve sinopeciğim,

Diziyi sürekli izlememe rağmen yazmama kararı almıştım. Güzel yorumlarını okuyunca bende birkaç satır yazma gereği duydum. Ömer bu kafayla devam ederse ezo izleyicilerini tümden kaybedecek. Yakında bir tek seveni kalmayacak. Bu konuda ballı ağayı çok taktir ettim. Oğlu hapise düşmesine rağmen dedektif gibi çalışıp Ezo'nun izini buldu ve o bozan eşkiyasından onu kurtardı.[/QUOTE]

iyi aksamlar durunazarim
bende devamli izlememe ragmen,bende yazmiyorum coktandir sayfaya:img-wink: saolsin arkadasim
seninde yorumlarini okumayi ozlemisim,diger ezocularinda ama terkedilmis bir virane gibi olmus burasi:icon_sorr
omer kalasinin hakkinda soylediklerine bende cani gonulden katiliyorum.Gercektende omer artik bardagi doldurdu,tasirdi,hatta yere dokulmek uzere:img-yes:
balli aga evet oglu recep hapishane olmasina ragmen ezo icin canla basla caba sarfetti:img-yes: gercekten takdir edilecek birisi
ama omer kalasi bu aksam beni iyice cileden cikartti yine,valla ezom yakasindan silkeleyiverdi bu sefer:good: :good:
aaa simdide pembe sasirdi:img-pilot :img-pilot ezoyu resmen kiskandi balli agadan:img-wink: :img-wink:
yorumlarinizla su sayfamizi canlandiralim,oksuzler gibi 2 sayfada arayipta buldum:icon_sorr :icon_sorr sayfamizi

durunazar
29-05-07, 19:27
ve kalas nakauttt
yahu sen o kadar seviyorsun,o senin karinsa karini tanimiyormusun?
ezom olanlari anlatti,hala sen neyin derdindesin
helal sana ezom iste boyle seni 1 kelimesiyle can damarindan olduruverir,ellerini basinin arasina sarar aglarsin iste:img-pilot :img-pilot
BALLI AGA: sen bu kiza layik degilsin:good: :good:
herkes anladida bunu sen anlayadin be omerbye bye bye
ezomun yine sinirlerini ziplattin kalas :img-pilot :img-pilot

Bütün herkes Ezoya destek olurken Ömer efendinin Ezo'nun namusunun peşine düşmesi kalaslığını birkez daha tescilledi. Kendisi nikahlı iken Fatma ile olan beraberliğini nede çabuk unutmuş. Ballı Ağa bu kıza layık değilsin derken Ezo izleyicisinin duygularınada tercüman oldu.

sinope
29-05-07, 19:32
Bütün herkes Ezoya destek olurken Ömer efendinin Ezo'nun namusunun peşine düşmesi kalaslığını birkez daha tescilledi. Kendisi nikahlı iken Fatma ile olan beraberliğini nede çabuk unutmuş. Ballı Ağa bu kıza layık değilsin derken Ezo izleyicisinin duygularınada tercüman oldu.

durunazarim
evet herkes ezoya destek,cikarken yine bizim kalas KOSTEK olmayi basardi ve nakaut oldu:img-hyste
aaa zaten tescillliydi bizim gozumuzde,TSE garantiside tamamlandi artik:img-yes:
aa kendi yaptiklarini hic yapmamis,yasamamis sayiyor(aklinca elimin kiri olayi vardir ya):img-yes:
balli agam benim o dobra agam,valla bizlerin icindekini seninde yazdigin gibi tercuman oldu(dedim zaten balli agam bizim isyanlarimizi sen dile getirdin bu aksam diye evdekilere):good: :good:
bu kalas omer bu kadar lafi istti ezodan,simdide kedi gibi ayaklarinin altinda dolanirsa ezonun valla cikmasin disariya adamim diye:img-pilot :img-pilot

destur
29-05-07, 19:56
sen ne biçim adamsın maden o kadar seviyorsun neden böyle yapıyorsun anlamdım ya sevginden ya da üzüntüden ağlıyorsun. ballının san attığı yumruğu hak ettin bence ... bunları yazıyorum çünkü oyunculuğuyla bana hisetirdikleri :happy0064

sinope
29-05-07, 20:28
meryem ve silahtar arabayla bir yere gidiyorlardi,silahtar araba surmiyordu :) sanki ralli soforuymus gibi arabaya kurulmus,acmis yabanci muzigi sonuna kadar,meryem ve ikisinin suratinda hos bir gulumseme vardi:) :) gidiyorlardi orda bitti(bende kacirmis olabilirim baska seyler olduysa son reklam arasinda):)

adalar
29-05-07, 20:32
meryem ve silahtar arabayla bir yere gidiyorlardi,silahtar araba surmiyordu :) sanki ralli soforuymus gibi arabaya kurulmus,acmis yabanci muzigi sonuna kadar,meryem ve ikisinin suratinda hos bir gulumseme vardi:) :) gidiyorlardi orda bitti(bende kacirmis olabilirim baska seyler olduysa son reklam arasinda):)

çok saol.
meryem mutlu olsun :)
silahtar ii biri.

*Rüya*
29-05-07, 21:12
Bölüm ilk basladiginda Ömer otobüsta o gençlerle oturuyordu ya hani..Biri gitar çalmaya basladi..Orda tutamadim kendimi..:img-hyste Kalas Ömerde nasil basladi havaya girmeye..Aman aman :D Hiç yakismamisti diziye ama neyse..

Ezom o salaktan kurtuldu çok mutluyum..Ama hala tam olarak cözemedim...
bizim bu Balli aga Ezodan hoslaniyormu acep? :icon_whis

adalar
29-05-07, 22:04
Bölüm ilk basladiginda Ömer otobüsta o gençlerle oturuyordu ya hani..Biri gitar çalmaya basladi..Orda tutamadim kendimi..:img-hyste Kalas Ömerde nasil basladi havaya girmeye..Aman aman :D Hiç yakismamisti diziye ama neyse..

Ezom o salaktan kurtuldu çok mutluyum..Ama hala tam olarak cözemedim...
bizim bu Balli aga Ezodan hoslaniyormu acep? :icon_whis

bence ballı ağa ezoyu seviyor.
ezo bi bardak bişey istedi.eli ayağına dolaşlltı.
hem pembele konuşmasında çok açık belliydi.

stormy
30-05-07, 04:46
Balli aganin Ezoyu sevdigi bastan beri belliydi zaten.. Ikbal o kadinin bebegini kaciracak kesin..O evde belliki halinden zaten fakir insanlar, iceride o kadar bebek mebek yok..Anlasilan bunlar topluca Istanbula gidecekler..

adalar
30-05-07, 16:46
26.Bölüm reytingleri

TOTAL
3.Ezo gelin:8,7

AB
3.Ezo gelin:4,9

ab de yükselme var.
totalde ki oran yine aynı.

durunazar
30-05-07, 18:14

Meryem alem kız ne yapacağını şaşırdı. Recep'ten yediği darbeden sonra kendine tutunabilecek bir dal aradı. Silahtarda biraz kılıbık Meryem'in bütün isteklerini harfiyen yerine getiriyor. Meryem'in ona karşı birşeyler hissettiğini zannetmiyorum. Adalar arkadaşımında yazdığı gibi silahtar iyi ve zararsız birine benziyor. Bence Meryem köyüne geri dönmemek gelecek tehlikelere karşı onu yanında tutuyor.

Arabadaki neşeli halleri benimde hoşuma gitti. O görüntülerin devamı gelmedi. Bakalım nereye gidiyorlar, önümüzdeki bölüm izleyip göreceğiz.

mavi deniz
03-06-07, 09:54
ya bende ezomdan alamadım gözümü ama vallahi ezonun ömer e yatakdaki şu söylemine abartısız bi saat güldüm he işte ne needeyim gittim elin adamıyla sürttüm sürterkende üşütmüşüm hasta oldum:):):):)

NurgülÖzcan
03-06-07, 10:09
bu bölümde nurgülün ayrı bi güzelliği vardı
bu arada ballı agada kaptırdı gönlünü ezoya
bakalım ömer bunu anlayınca gene neler yapıcak

adalar
03-06-07, 10:13
ömer zaten şüpheleniylor bence.
ezo da anlamak üzere.
bakalım nolcak.l

NurgülÖzcan
03-06-07, 10:14
ezo tabiki istemicek
bilal agaya asık olucak degil ya su emreyle bi gitse istanbula

sinope
03-06-07, 10:30
ezo tabiki istemicek
bilal agaya asık olucak degil ya su emreyle bi gitse istanbula

NurgulOzcan
ezo balli agayi babasi gibi gordu(balli aga asik olursa olsun,ezom valla 2 kelimeyle onuda oturtur yerine)
her halde ezomuz balli agaya asik olacak degil ya,Asik olunacak Doktor emre var iken:img-cool2 :img-cool2
aylardir ben yazmaktan bikmadim yasanakca ezo ve doktor emrenin askini izleyelim diye (ama bizi dinleyen kim)ahh keske ezom emreyle istanbula gitse daha ne isterim(kalas omer kiskancliktan cat diye catlamak uzere,insallah ezomu zorla kacirip falanda istanbula goturmez):img-pilot :img-pilot

delfin23
03-06-07, 13:08
Köy dizileri bitiyor

KÖYLERDE geçen, zengin konaklarda yaşananları sergileyen diziler bu yıla da geçen yıl olduğu gibi parlak girdiler, ama sonra gerilemeye başladı. Ekrandaki ilgi çeken dizilerin büyük çoğunluğu şehir dizilerine dönüştü; Yaprak Dökümü, Doktorlar, Avrupa Yakası, Binbir Gece, Hepsi Bir, Arka Sokaklar hep tutan kentli diziler, bunlara karşılık bu yıl sadece üç köy dizisi ilgi gördü, Sıla, Ezo Gelin ve Yersiz Yurtsuz, diğerleri engeli aşamadı, izlenmedi. Köy dizilerinin izleyici kaçırmasında en büyük neden, hepsinin birbirine benzemesi; farklılıklar yaratsalar daha çok izlenebilirlerdi ama yapamadılar. En çok kaybedenler, benzerliği fazla olanlar oldu, Asmalı Konak gibi bir konakta yaşayıp, aynı erkeğe âşık olanlar... Bunun başka açıklaması yok!

xKubrax
03-06-07, 16:09
Arkadaslar bu hafta Ezo Gelin'in yeni bolumu varmi..
Sali 19:00'un fragmanini gordum suan aklimda yok fakat baska bi diziyi koymuslar.
Birisi beni aydinlatabilirmi?

adalar
03-06-07, 16:14
arkadaşlar ,
ezo gelin bu hafta maçtan dolayı yok.

EvaLongoria
04-06-07, 12:54
ezo gelin in ana sayfaya alınmasına çok şaşırıdm..

dün akşam rüyamda gördüm :) biliyorum enteresan ama :)

ömerle istanbula geliyorlardı. ve gayet de iyi idi araları.

tuceny
04-06-07, 14:42
bende cok sasırdımm
vay be demekki uzun bi süre daha devam ediyo dizii

anil16
04-06-07, 18:25
aaa wow gorunce noluyo dedim o kadar aydan sonra ana sayfaya gectik...yeni sezonda kesin devam edicek demekki...heralde dizi baslamadan once 70 bolum falan demislerdi bu dogru belki.

papatya67
04-06-07, 20:33
ezo gelin anasayfaya geçmiş..hayırlı olsun..ya bu sezon bitecek deniliyordu..acaba devam kararımı aldılar...yarın tekrar bölümünü veriyorlar..üstelik saat 23.00 da...eğer yeni sezonda devam edecekse, büyük ihtimalle istanbulda devam edecek...:good:

mavi deniz
04-06-07, 20:43
bende şaşırdım anasayfaya geçmemizize valla helal olsun artık dizimize sahip çıkalım demekki daha uzun soluklu bişey gerçi nurgüğl bize otelde söylemişti 70 bölümlük diye ama işte ben ısınamadımya diziye ondan kabullenmek zor ama umarım daha iyi olur arkadaşlar el birligiyle dizimizi kalkındıralım:)

tuceny
04-06-07, 21:57
bende şaşırdım anasayfaya geçmemizize valla helal olsun artık dizimize sahip çıkalım demekki daha uzun soluklu bişey gerçi nurgüğl bize otelde söylemişti 70 bölümlük diye ama işte ben ısınamadımya diziye ondan kabullenmek zor ama umarım daha iyi olur arkadaşlar el birligiyle dizimizi kalkındıralım:)

evet ya ilk bölümler gibi olmalı
artıkk belli ki devame diyobari istla gitseler ya

sinemsert
04-06-07, 22:54
ya heryerde ezo salı akşamı 20:00 de diyo ama bu akşam türkiye maçı var saat 20:00 showtv de bizim dizi kaynadı yaw

mavi deniz
05-06-07, 07:26
arkadaşlar bu bölüm emre yine var doktorum civanım şu kaloz ömerden kurtulup emreyle olsa ezomuz ya allahım ne yapmak lazım emreye aşık olması için ya bu ballı agada ezonun başına dert söylüyüm ya bu kızının hiçmi dostu olmuyacak kime sırtıne dayasa kazık yiyiyor zvallım ya:(

west
05-06-07, 12:04
arkadaslar bugün ezo gelin varmi? fragmani görmedim.

sinope
05-06-07, 14:15
arkadaşlar bu bölüm emre yine var doktorum civanım şu kaloz ömerden kurtulup emreyle olsa ezomuz ya allahım ne yapmak lazım emreye aşık olması için ya bu ballı agada ezonun başına dert söylüyüm ya bu kızının hiçmi dostu olmuyacak kime sırtıne dayasa kazık yiyiyor zvallım ya:(

mavi deniz
bu aksam yeni bolumu varmi? mac var dediler bu aksam?
sen illa fragmani izledin demekki
doktor civanim emre ile olan sahneler var demekki:img-in_lo
olsun valla omer kalasindan usandik artik(alsin kinali yapincak fatmasini mesut bahtiyar yasasinlar)
ezodan uzak dursunde ne hali var ise onu gorsun kalas:img-pilot
aylardir ezo ve doktor emre aski diye bas bas bagiriyoruz(sesimiz kisildi,ama duyan yok):img-help:
balli aga aklinca ezoya yardim etti,ama yardiminda arkasinda bir seyler bekler gibi hali var(havasini alir,yada gitsin senelerdir onu bekleyen pembesini alsin):img-in_lo
evet ezomuzun temiz kalpliligi yuzune hep bu dertler geldi basina,kimi dost olarak kendine yakin gorduyse sonucta olan ezoya oldu:icon_sorr
insallah ezoyla,doktor emre arasindaki aski istanbulda izlemek bizlere nasip olur.

*Rüya*
05-06-07, 14:28
Ben daha çOkkk gündemdeki dizilerde ararim Ezoyu :D Anasayfaya geçmisiz :img-wink:
Ya ShowTurkde fragman hiç çikmadi..önce Cennet Mahallesi var sonrada Yarali yürek..Yani fragmanlara göre öyle :(:( çOk üzüldüm yaa..özeti okuyuncada aklim karisti..

Varmi yokmu simdi? Sanirim Show turkde yok :(

destur
06-06-07, 13:02
ezo gelin karalaması ne anlamadım .. diziyi fanatiklerimisiniz yoksa karalama tahtası... lütfen yazılarınızla buraları kirletmeyin. baksanıza dizimizi baş sayfaya almışlar gurur duymalısınız

mavi deniz
06-06-07, 16:01
mavi deniz
bu aksam yeni bolumu varmi? mac var dediler bu aksam?
sen illa fragmani izledin demekki
doktor civanim emre ile olan sahneler var demekki:img-in_lo
olsun valla omer kalasindan usandik artik(alsin kinali yapincak fatmasini mesut bahtiyar yasasinlar)
ezodan uzak dursunde ne hali var ise onu gorsun kalas:img-pilot
aylardir ezo ve doktor emre aski diye bas bas bagiriyoruz(sesimiz kisildi,ama duyan yok):img-help:
balli aga aklinca ezoya yardim etti,ama yardiminda arkasinda bir seyler bekler gibi hali var(havasini alir,yada gitsin senelerdir onu bekleyen pembesini alsin):img-in_lo
evet ezomuzun temiz kalpliligi yuzune hep bu dertler geldi basina,kimi dost olarak kendine yakin gorduyse sonucta olan ezoya oldu:icon_sorr
insallah ezoyla,doktor emre arasindaki aski istanbulda izlemek bizlere nasip olur.

canım bu hafta maçtan dolayı eski bölümü vrdiler yeni nbölümde malesef ezomuz kalozza dönüyo ya ben yaslardayım o yüzden çok üzüldüm doktor civanıma ya:(

dizifobia
07-06-07, 07:57
yaaa yaşasın gene mi doktor emreyle güzel sahnelerini izleyeceğiz çok sevindim. Ben de bu ikilinin aşkına duacıyım:happy0064 emreyi de çok özledik gözümüz gönlümüz açılsın izleyelim de doya doya

lazkizz
07-06-07, 09:08
áaaa simdi farkina vardim ana sayfaya gelmis ezo gelin
iyi oldu, :D hihi BU hafta niye yoktu ya :S

today
07-06-07, 14:38
evet bence de!hemde doktor civanımızın sahneleri varmış çok özlemiştik yakışıklı doktoru. ya ben ümidi kesmeye başladım emreyla ezo aşkından keşke olsa. sizin ümidiniz var mı, ezonun aklı başına gelir de gözünün önündeki cevheri görür mü. eh kısmtse istanbulda artık, doktor ezoya yardım edecektir orda belki bir şeyler yeşerir aralarında biz de düzgün bir aşk hikayesi izleriz sonunda.:good:

ünall
07-06-07, 22:02
inamıyorum dizi sonunda anasayfaya geldı ama dızı gelecek sezonda devem edıyor demiiii bu hafta mactan dolayı veremdıler..

sinope
08-06-07, 13:34
Oncelikle Ana Sayfaya gecmisiz,hayirli ugurlu olsun diyelim.
ozetimiz gelmis
Ama pekte hos gelmemis:icon_sorr
balli aganin arkasindan evin damina tirmanan kedi(kalas) omer efendi ne yapip edip eve girmeyi basariyor ve ezoya yine basliyor aglamaya:icon_whis (bu adam 9 canli mubarek su dama tirmanirken dusupte kafasini kirsa aslinda super olacakta) :img-yes:
Ve ezo su an zaten bunalim geciriyor(bozan mikrobunun yuzune) tabi kendine sevkatli davraninca bizim ezo yine yelkenleri suya indiriyor.
Ah ezo ahh sana bunca aciyi yasatan kalas Omer degilmi?
senin ustune kinali Yapincak Fatmayi Kuma olarak getiren Kalas degilmi?
seninle birlikte oldugu gecenin sabahinda Fatma Kinalisina gidipte (tamam bundan sonra sana dondum,senin yanindayim diyen kalas degilmi?)
Ezom sen bu temiz kalplilikle daha bu Omer Kalasindan yedigin darbelerden hicmi akillanmadin?
Mahkemeye basvurdunuz bosanmak icin ee simdi barismak icinmiydi ,bunlar,doktugun gozyaslarinin bedelini Omere donmekle Omere mukafatlandiriyorsun(oysaki biz senin kalas omeri surundurursun diye beklemistik):icon_sorr :icon_sorr
Tamam SEVIYORSUN KALASI anlamaya calisiyorum seni ama bunca kazik yedigin bir adama nasil guveniyorsun?
ve bizimkiler solugu Guldene ve Besirenin evinde solugu aliyorlarmis ve herkes sok(biz bile sok oldukki izleyici olarak onlar haydi haydi sok olurlar):icon_whis Balli aga giden ezonun ardindan uzulur(uzulde balli babacigim ezoya asik bir adam olarak degil,onu kizin gibi gorupte oyle uzul.Haa sevipte elimden kacirdim diyorsan uzulme derim.Davul bile Dengi Denginedir sonucta ezo ve sen asla olacak sey degil (senin yillardir bekleyen cocugunun annesi PEMBE sultana havale edelim):img-in_lo
Biz ezoyla emre aski diye bas bas bagiriyoruz,Istanbula Doktor Civanim Emre ile gitsinler ezo diye sesimiz kisildi(omerle gitmeye kalkisiyor ezo) Imdattt yangin Var diye bagirmak istiyorum Artik.
Ve gelelim ezo ve omerin baristigini Duran(Durmazsizi alele acele allah bilir ,Karga bile Mamasini yemeden sabahin korunde Kinali yapincagin kapisina dayanir illa haber verecek ya,zaten Fatma kinalisinda gozu vardi).
Aman versin haberi zaten bizde kinali yapincaktan kurtulsak diye bakiyorduk,Bunu duyan Kinasiz Ikbal sevinir (sevinsin hatta zil takipta oynasin,Duran gibi bir firildak ile kendisi daha iyi anlasir,tam kafa tarzlari ayni zaten).:img-pilot :img-pilot
Fatma saskin ama duranin sozleri karsinda sessiz kaliyormus(niye kuzum Duran tencere sende Kapak ohh mesut bahtiyar yasar gidersiniz ne iyi iste)
Sana zaten o kalas Omerden hayir gelmedi,gelmeyecegini bile bile hamilelik olayini surdurup durdun,simdi artik bu sorunda hallolur,rahatcana hayatiniza sen, Duran,Ikbal kinasizi rahat ve huzurlu yasar gidersiniz
Biz doktor emre ile istanbula gidecekler,yeni bir hayata yelken acacaklar diye beklerken NE Umduk Ne bulduk Olayina dondu bu is:img-help:
Lokantayi birakip birakmamak icin tereddut ediyorsun ezom ama senin hayatin gidiyor elden sen lokantanin derdinemi dustun:icon_whis
nasil bunca yasanan olaylarin ardindan gozlerini kapatip,kulaklarini tikayip o Kalas Omerin arkasina dusupte Istanbullara gidiyorsun(pess diyorum artik)
Bozan yine bir seyler cevirecek(cevirsin hatta ilk etapta Omeri ortadan kaldirmak icin plan yaparak ise koyulabilirsin):good:

mavi deniz
08-06-07, 22:01
ah ah sinopecim ya aynı düşünüyoruz ya sanki kala kala o kalasa kaldı başka adam yok neyse en azından antepten umudu kestim inşallah istanbul erkekleri çalar ezonun aklını:):):):)

adalar
08-06-07, 22:29
ah ah sinopecim ya aynı düşünüyoruz ya sanki kala kala o kalasa kaldı başka adam yok neyse en azından antepten umudu kestim inşallah istanbul erkekleri çalar ezonun aklını:):):):)

haklısın vala.
ömer herşeye hemen inanıyo.
ezomuzun kalbini kırıyor.
istanbul bölümleri daha güzel olur bence.:)

durunazar
09-06-07, 20:44
Ana Sayfamız hayırlı uğurlu vede huzurlu olur inşallah.

Sinope arkadaşımızın özet hakkındaki yorumlarına aynen katılıyorum.

Ballı Ağa bukez olmadı babacan ve yardım sever hallerine gölge düşürmek istemiyorsan ezoyu kızın gibi gör ve öyle davran. Artık iyi ve güvenilecek erkek yok dedirtme. Sen bari bunu yapma.

Ezo'yu İstanbulda farklı hayal ediyorken Ömer'in peşin sıra gelme çabaları açıkcası hüsrana uğrattı beni. Doktorla gelmesini yeğlerdim. İstanbul'a gelsinde Ömer'in yalnış bir seçim olduğunu zeki Ezom farkeder. ve Bu hatasından döner gibime geliyor.

Fatma Antepte İkbali ile Duranıda aralarına alarak o çok istediği lokantasında mesut bahtiyar yaşamını sürdürür. Tabiki ikbalin üç kağıtlarından dolayı başı belaya girmezse.

EFTALYAGUL26
10-06-07, 10:39
bu diziyi fırsat buldukca izlıyorum.başarılı ama aynı gün başka diziler oldugu içinn gölgede kaldı diye düşünuyorum.yoksa oyuncu kadrosu çok başarılı.nugül zaten başlı başınaa süperr.
inşallah yeni sezonda devam eder.:img-wink: :img-yes:

grimace_88
10-06-07, 17:04
arkadaşlar ben yalancı yarim forumundan geliyorum star tv nin yayın anlayışı sebebiyle dizimiz yayından kaldırılıyor ve biz de kaldırılmaması için sürekli çareler arıyoruz bu arayışta sizlerin de bize destek olmanızı istiyoruz ayrıntılı bilgi için 24 saat boyunca yalancı yarim forumunda olacağız...

mesburcum
11-06-07, 14:12
Merhaba,

Yarın dizimiz var, ben sabırsızlıkla bekliyorum. Ama Ezo'nun Ömer'le gidecek olmasına çok üzüldüm. Artık Ezo'nun Ömer'i hayatından tamamen çıkarmasını diliyorum. Kız o haldeyken onun nasıl olduğunu değil de ona ne yapıldığını düşünen, kendisi Fatma ile istediğini yaparken Ezo için saçma sapan kurgular yapan bir adamla Ezo'mun bir arada olmasını istemiyorum.

Belki birçoğunuz bana karşı çıkacak ama Ömer mi Ballı mı derseniz ben Ballı derim!!!

sinope
11-06-07, 15:02
Merhaba,

Yarın dizimiz var, ben sabırsızlıkla bekliyorum. Ama Ezo'nun Ömer'le gidecek olmasına çok üzüldüm. Artık Ezo'nun Ömer'i hayatından tamamen çıkarmasını diliyorum. Kız o haldeyken onun nasıl olduğunu değil de ona ne yapıldığını düşünen, kendisi Fatma ile istediğini yaparken Ezo için saçma sapan kurgular yapan bir adamla Ezo'mun bir arada olmasını istemiyorum.

Belki birçoğunuz bana karşı çıkacak ama Ömer mi Ballı mı derseniz ben Ballı derim!!!

mecburcum selam
evet gorunen o kii ezo yine kalas omerin tatli sozlerine,timsah gozyaslarina inaniyor(zaten basindan gecenlerden sonra ezo bunalimda)
Bizimde uzuldugumuz sey zaten ezo kacirilmis,kotu seyler yasamis,kalas omer ezonun nasil oldugunu,saglik durumunun nasil oldugunu degilde(basina bir sey geldimi acaba)diyince zaten benim artik cildiris noktam oldu.
Ne bicim bir erkektir bu,senin (sevdigin kadin,hay sevipte kavusamiyasicanin kalasi) ezon canini zor kurtarmis Bozan gibi bir pisikopatin elinden :img-help: Senin ise dusundugun seye bak(allahin tam KALASI iste)
Yaaa tabi kendisinin kinali yapincak Fatma ile yasadiklari sayilmiyor(ee erkek ya elinin kiridir ,deyip geciliyor)pehh anlayisa gel anlayisa:img-hyste
Ezonun Istanbula doktor Civanim Emre ile gitmesini istiyorduk,ama maalesefki kalasla gidiyor:icon_whis
Nee balli agami?
inanmiyorum:img-help:
ezo balli aganin kizi yasinda olacak seymi yahu?
ezo-balli aga:icon_whis :icon_whis
asla olmaz,Emre-ezo aski bizim icin daha makuldur.:img-in_lo
saygilarimla

mavi deniz
12-06-07, 00:10
evet emre ezo her ne kadar umutsuz olsdamda bu konuda vallahi arkadaşlar kalas ömerdense bi oduna aşık olsun hiç olmassa sinirlenince iki vurur kırar rahatlar razıyım ya:)

sinope
12-06-07, 11:44
mavidenizim
ezo varsin gitsin istanbulabye
ama omer kalasiyla fazla bir arada kalamiyacaklar.Cunku Kalas hazretleri
kinali yapincagin Duran(durmazsizi ile oldugunu duyunca )yine KISKANCLIK KRIZLERINE GIRIP koskocaman 1 UU donusu yapip,yine solugu kinalinin yaninda alacaga benziyor(omer efendi malum ne yardan,nede serden gecebilecek kapasitede bir kalas):img-hyste
EZO Istanbula gitse bile fazla surmez ayrilmalari kalasla:img-wink:
Biz Emre ile Ezo dedikce senaristler bize nispet yapiyorlar:icon_whis :icon_whis

mesburcum
12-06-07, 12:53
sevgili sinope,

Bu adam eğer ki daha fazla kıza acı çektirirse hazır İstanbul'a gelmişken ben bulacağım yani bir yerlerde. :)

Bu kadar olmaz ya... Kınalı yapıncağına mı döner, yoksa yeni sevdalar peşine mi düşer bilmem bulaşmasın Ezo'ma... İnanmıyorum ben onun gözyaşlarına falan, hepsi sahte geliyor... Ezo'ya en büyük kötülükleri bu yaptı... Ben diyorum ki ONLY EZO... :)

sinope
12-06-07, 13:03
sevgili sinope,

Bu adam eğer ki daha fazla kıza acı çektirirse hazır İstanbul'a gelmişken ben bulacağım yani bir yerlerde. :)

Bu kadar olmaz ya... Kınalı yapıncağına mı döner, yoksa yeni sevdalar peşine mi düşer bilmem bulaşmasın Ezo'ma... İnanmıyorum ben onun gözyaşlarına falan, hepsi sahte geliyor... Ezo'ya en büyük kötülükleri bu yaptı... Ben diyorum ki ONLY EZO... :)

mesburcum selam
Kalas omer dun neyse bugunde o olacaktir.Sonucta huylu huyundan vazgecmeyecektir.Tabiki ezoya cektirdigi acilari,unutturacam diye ezoya yaklasip yine acilarina yenilerini ekliyecek(ahh ezom insallah Kalas efendinin 1 grlik aklina uyupta Istanbullara gitmezsin):img-yes:
Ya bende hatta herkes omer kalasinin ezomuzun pesini birakmasini istiyoruz,hatta kinaliyama doner,yada baskasinimi bulur
ne yaparsa yapsin ama ezodan uzak olsun
ama derdimizi anlayan yok:img-yes:
Omer 24 saat ezonun kapisinda aglasa ona degil inanmak,gunahimi bile vermem insallah ezo bu aksam omer efendinin pesine dusupte Istanbullara gitmez(otur be ezom sana yapilan haksizliklari dusun,olc bic,ona gore kararini ver)Kalbinin sozunu degil,yasadiklarini dusun,dahada yasayacagin acilarini:img-yes:
Saygilarimla

durunazar
12-06-07, 19:38
Ezo'nun Lokantayı basması ve akabinde çaresiz Ballı Ağayı araması gereken alakayı görmeyip hüsrana uğraması, bu haftaki bölüme damgasını vurdu.

İkbal ve Fatma'nın Duranı pikniğe götürüp baştan çıkarmalarını şok içinde izledim. Ya duran'a nedemeli onların oyununa nede güzel geldi.

destur
12-06-07, 20:19
seyrettiğim en güzel bölümlerden biriydi.. özellikle son dakkaları heyecanı fazlaca gerilimliydi. ama ömeri bu bölüm pek beğenmedim.. ballı ağa müthiş bir oyunculuğuyla beni büyüledi

tuceny
12-06-07, 20:26
diger bölümlere nzazarn iidi
ezonun ömerle gitmesine sok oldum askın gözü kör işte hiç bişiyeyi görmüyo
bu arada fatmının sancılanması numaradan ne komikti ya insna bagırrı bi cıglık ok ben doğruyorum hadiii:img-hyste :img-hyste keriz de yedi hemen

bakalım ne olcka istl yok gibi ufukta
haa
bu arada dizifilmin reklmaı geectiii dizinin sonunda ona da sasırdımmm

stormy
13-06-07, 01:12
Bunlar simdi Istanbula gidiyor mu gitmiyor mu?Bu Fatmada git gide o Ikbal denen kadina benzemeye basladi..Birde masum kadinin cocugunu kaciriyorlar simdide..Balli aga Ezoya ayip etti...Simdi Ezo yapayanliz..Duranin dukkan kendi uzerine degil nasil hak iddia ediyorsa..

eyet
13-06-07, 05:18
seyrettiğim en güzel bölümlerden biriydi.. özellikle son dakkaları heyecanı fazlaca gerilimliydi. ama ömeri bu bölüm pek beğenmedim.. ballı ağa müthiş bir oyunculuğuyla beni büyüledi

balli aga karakteri bayagi guzel bir karakter ve cok guzel canlandiriliyor.. acaba recep karakterini canlandiran ruhi sari diziden ayrildi mi? biraz hastalik isi apar topar oldu gibi...

*Rüya*
13-06-07, 12:25
Masallah Fatmada Ikbalden beter oldu yani..Yuh..
Balli agayada dün çok acidim..
Ezode isi düsünce arayip soruyor Balliyi..Onada yazik sonuçta..Iyi adam çünkü

sinope
13-06-07, 13:29
Masallah Fatmada Ikbalden beter oldu yani..Yuh..
Balli agayada dün çok acidim..
Ezode isi düsünce arayip soruyor Balliyi..Onada yazik sonuçta..Iyi adam çünkü

ruyacigim
Bir soz vardir Korler Sagirlar Birbirini Agirlar diye
Iste o soz bizim Kinali Yapincak Fatma ile Kinasiz ikbal icin bicilmis bir soz oldu.En basindan beri Fatma karakterinin sinsi bir yapiya sahip oldugunu biliyordum.Ama dun aksamki Durani nasilda abluka altina aldilar Kinasiz Ikballe ikisi ikbal kinasizi ve Kinali yapincak tam Tencere ve Kapak (daha kimbilir ne dolaplar cevirecekler bakalim ezo icin:img-yes:
Balli aga(Mumtaz Ahmet Taylan) gercekten super bir oyuncu ,rolunun hakkini sonuna kadar verebilen bir kisilik.
Ama balli agaya acidim dersem yalan soylemis olurum,Cunku acinacak bir durum yok idi ortada(ezo onu bir buyugu,bir agbisi,bir babasi gibi gorup ona yaklasti)Tum hata balli agada,Ezo balli agaya tek bir umit VERDIMI?,Ona yakinlik gosterdimi?
Hayir
o halde (kendi kendisine sevipte asik olana acimam ben)
Haa evet ezo her basi SIKISTIKCA balli agayi ariyordu,ama balli aga ona bu cesareti vermisti.(bu yakinlasmalarin nedenide biliyorsunuz su anda hapishanede olan oglunun yuzune olmustu)Bir nevi oglunun yaptigi pislikleri temizliyordu,Balli aga(evet cok iyi bir karakter,yardimsever,elinden geleni ardina koymadi ezo icin)ama bunlari Ezoya olan sevgisinden ,askindan yaptiysa Kendi HATASIDIR:img-yes:
Bu konuda Ezonun bir sucu yoktur:img-yes:
Ha bu arada Balli aga Omer kalasi icin(kedi gibi dama tirmaniyor diyince) koptum gulmekten)Kediki ne kedi 9 canli hemde allahin Kalasi:img-pilot

mesburcum
13-06-07, 15:49
Arkadaşlar akşam evde boya badan çalışmaları vardı malesef Ezo'yu izleyemedim. :(

neler oldu kısaca anlatır mısınız?

mavi deniz
13-06-07, 18:53
aman ben anlamıyuom bu ezoyu ya doktorum civamnım varken bu kalasta neden ısrar ediyo adam ne fizikten anlar ne kimyada hıyar gelmiş kabak gider dünyadan işte kalasın sonu budur:):):)

*Rüya*
13-06-07, 19:27
aman ben anlamıyuom bu ezoyu ya doktorum civamnım varken bu kalasta neden ısrar ediyo adam ne fizikten anlar ne kimyada hıyar gelmiş kabak gider dünyadan işte kalasın sonu budur:):):)

Gönül bu iste canim :D Otada konuyooo kalaslarada..napsin Ezom :( Doktoruda özledik vallah ara sira gözükse hIç fena olmicak..Ama baska bir dizidede oynuyor belki o yüzdendir..

*Rüya*
13-06-07, 19:33
Arkadaşlar akşam evde boya badan çalışmaları vardı malesef Ezo'yu izleyemedim. :(

neler oldu kısaca anlatır mısınız?

Ben elimden geldigince anlatiyim..Ezo Ömerle besirelerin evine kaçti..Balli aga tabiiki çok üzüldü, agladi fln..Baya bir bozuldu Ezoya..
Ömer kalasi Ezoya Istanbul konusunu açti..Ama Ezo artik kimseye güvenmedigi için gitmek istemedi ve hala istemiyor..Meryem&Silahtarda Besirelerin evindeler..Fatma haini ile Ikbal Duranla piknik yapmaya gittiler orda onu baya bi içirdiler..Duranda Lokantayi Fatmalara kiraladi..Ezo tabiiki çok sinirlendi fln kontrati onlarin önünde yirtti Camlari fln kirdi lokantanin..
çok üzüldü cnm benim yaa :( Sonra hepsi polislik oldular..Polisde kibar bir sekilde Ezonun cahil oldugunu söyledi..Kiyamam ona yaa :( Ezo tabii hirslandi yine köye dönüp hem orda öbür kadinlarla tarlada çalisti hem degisik kitaplar okumaya basladi kendini gelistirmek için..
Bozanda Ikbale haber verdi hamile kadin doguruyor diye(hani bebegini alcaklarya) Ikbalde Fatma lokantadayken bir isaret yapti Fatmada bagirip durdu sanki doguruyormus sancilari girmis gibi..Hastane fln derken ordanda kurtuldular Ikballe..SOnra Fatma Ömere msj yazdi Oglun oldu diye..Ömerde Hasana atti gel arabayi sür gidelim Antepe diye..Ezode o mesaji okudu veee bittiiii ..Ayh yoruldum :D

mesburcum
14-06-07, 10:00
Ben elimden geldigince anlatiyim..Ezo Ömerle besirelerin evine kaçti..Balli aga tabiiki çok üzüldü, agladi fln..Baya bir bozuldu Ezoya..
Ömer kalasi Ezoya Istanbul konusunu açti..Ama Ezo artik kimseye güvenmedigi için gitmek istemedi ve hala istemiyor..Meryem&Silahtarda Besirelerin evindeler..Fatma haini ile Ikbal Duranla piknik yapmaya gittiler orda onu baya bi içirdiler..Duranda Lokantayi Fatmalara kiraladi..Ezo tabiiki çok sinirlendi fln kontrati onlarin önünde yirtti Camlari fln kirdi lokantanin..
çok üzüldü cnm benim yaa :( Sonra hepsi polislik oldular..Polisde kibar bir sekilde Ezonun cahil oldugunu söyledi..Kiyamam ona yaa :( Ezo tabii hirslandi yine köye dönüp hem orda öbür kadinlarla tarlada çalisti hem degisik kitaplar okumaya basladi kendini gelistirmek için..
Bozanda Ikbale haber verdi hamile kadin doguruyor diye(hani bebegini alcaklarya) Ikbalde Fatma lokantadayken bir isaret yapti Fatmada bagirip durdu sanki doguruyormus sancilari girmis gibi..Hastane fln derken ordanda kurtuldular Ikballe..SOnra Fatma Ömere msj yazdi Oglun oldu diye..Ömerde Hasana atti gel arabayi sür gidelim Antepe diye..Ezode o mesaji okudu veee bittiiii ..Ayh yoruldum :D

canım benim çok teşekkür ederim izlemiş kadar oldum.:img-wink: Desene Tescilli kalasımız yine Ezo'muzu üzdü. Allah'ım ya ne istiyorlar bu kızdan.
Ama ben üzülmüyorum. Kınalı yapıncak ettiiklerini öyle bir çekecek ki...

*Rüya*
14-06-07, 10:44
canım benim çok teşekkür ederim izlemiş kadar oldum.:img-wink: Desene Tescilli kalasımız yine Ezo'muzu üzdü. Allah'ım ya ne istiyorlar bu kızdan.
Ama ben üzülmüyorum. Kınalı yapıncak ettiiklerini öyle bir çekecek ki...

Rica ederim canim..:) Evet haklisin..Ne istiyorlar Ezomdan yaa..Fatma salagi kiskanip duruyor iste..
Ömer kalasida Ezonun ona çok ihtiyaci oldugunu düsünüyor..Ezo pek iyi Ömersizde yasar..Hem bakalim sen koruyabilcekmisin Bozandan?

durunazar