Tüm Versiyonu Göster : Kurtlar Vadisi Pusu - Mantık Hataları
yalcinersonmez
06-05-07, 16:47
Dizide bulduğunuz gözünüze çarpan mantık hatalarını bu başlık altanda paylaşabilrsiniz...
1. BÖLÜM
1.)Mahkemedeki duruşmada yazı yazan kızın bilgisayarı kapalı gibiydi...
2.)memati ve abdilhey tetikçinin arkadaşını öldürüldüğü eve girerken arabalarının camı aralıktı sonradan gördükki cam kendi kendine kapanmış...
2. BÖLÜM
1.)Final sahnesinde çok hata vardı öncelikle yaralıları doktor yerde tedavi ediyordu normalde yaralılar ilk önce sedyeye alınır.
2.)Pusu sahnesinde kaza yerinde ambulans varken hiç polis yoktu bu bi mantık hatası...
3.)Ahu toros resturanta gündüz hava aydınlıkken gitti bide baktıkki daha polat oraya gitmeden akşam olmuş...
4.)ve artı bi mantık hatası daha ünlü baronların çok ünlü iş adamlarının mutlaka yanında korumaları olur adam helikoptere biliniyorlar helikopterin yanına tek geliyorlar...
[B]3. BÖLÜM
[B]Polat Geçen Haftaki bölümde pusuyu gördüğünde şaşırmış olarak bölüm bitmişti..3.Bölümün Başında ise Polat Yüz ifadesi değişmemiş bi şekildeydi..Sizce Hatamı Bilmem ama bence ufacık bi hata...
ben öyle bşy hatırlamıyorum doğrusu :bilmim
tam dersi polat kendin çok emin bi şekilde indi
arabadan.şaşırdıysa da benim
gözümden kaçtı demk ki:icon_whis
2. BÖLÜM
1.)Final sahnesinde çok hata vardı öncelikle yaralıları doktor yerde tedavi ediyordu normalde yaralılar ilk önce sedyeye alınır.
ilk müdahale oldugu yerde yapilir ve daha sonra sedyeye bindiriliyir filan milan, bildigim kadariyla (ilk müdahale durumunda yarali kesinlikle yerinden kipirdatilmamali filan milan :-d )
[B]bence bu sıraladığınız o kadar büyütülecek hatalar değil...o kadar kusur olur...diğer dizilerde daha fazla hatalar oluyor...ilk kvde de çok hata vardı...biz kv yi her şeyiyle seviyoruz...:happy0064 :good
yalcinersonmez
17-05-07, 00:26
bence bu sıraladığınız o kadar büyütülecek hatalar değil...o kadar kusur olur...diğer dizilerde daha fazla hatalar oluyor...ilk kvde de çok hata vardı...biz kv yi her şeyiyle seviyoruz...:happy0064 :good:
doğruı sölüosun papatya bencede dikkate alınacak şeler dil bunlar dediğin gibi her şeyi ile sevioruz ama böle bi başlık açtım tabi gine bazı hataların yazılması lazım buraya sizden bekliorum bu başlığa hata yazmanızı tabi yakalarsanız...
abdullah_54
18-05-07, 02:28
Shake it Up Şekerim televizyonda oyun oynuyor , evde iki tane manken kız gezinip sürekli Fuat'ı yanlarına çağırıyor , en sonunda hacker Tamer televizyonu bozuyor ve Fuat gidip gecenin o saatinde tamirci çağırıyor bence saçma yani tv bozulduysa bırak oyunu kızların yanına git çokmu önemli oyun oynaman.:)
Yani hemen tamirciyi araması burası olmamış !
yalcinersonmez
18-05-07, 15:01
5. BÖLÜM
[B]Çarpışma sahneleri, kan efektleri çok kötü.Mermi vücuda isabet ettikten sonra duman çıkıyor.Şiddet yok.Kan yok.Pembe panjurlu penceremizden diziyi izledik.
Tv-playstation bağlantısı hacklenebiliyor mu(belki uydudan ama oda zor iş)
[B]TV tamirine arandıktan 30 saniye sora gitmeLeri.. oraya gitmeden önce araba 20 m ilerde.. hiçmi güvenlik görmüyo?
[B]Fuat televizyonda oyun oynuyor , evde iki tane bikinili manken kız gezinip sürekli Fuat'ı yanlarına çağırıyor , en sonunda hacker Tamer televizyonu bozuyor ve Fuat gidip gecenin o saatinde tamirci çağırıyor bence saçma yani tv bozulduysa bırak oyunu kızların yanına git çokmu önemli oyun oynaman...
[B]Fuat'in PS'e olan tutkusunun abartildigini dusunuyorum. Yani tamam oynasin da, adam hic degilse kalkip bir bakar tv'ye PS cihazina. Ne biliyim acar kapatir mesela. Hadi onu yapmaya usendi diyelim, cagir korumalardan veya hizmetkarlarindan birine baksin. Yapamazsa istedigine tel. acarsiz. Aceleye getirilmis bir sahne olmus hakikaten. Inandiricilik dozu oldukca dusuktu
yalçınersonmez aynı şeyi izlerken ben de düşündüm.bozulduysa bozuldu içeride 2 tane kız varken ve sabırsızlıkla fuatı beklerlerken fuatın gece yarısı ps diye tutturup tamirci çağırması biraz tuhaf olmuş:)ama sonuçta bu bir mantık hatası değil bence.hata değil de çok da akla yatkın gelmiyor:img-yes:
bence bu durum fuat'ın ruh halıyle,kişiliğiyle alakalı bşy.
adam zengın herşeye doymuş bellıkı.
şımarık zengın çocugu misalı olur olmaz zamnda
olur olmaz şeyleri istemek onunkısı.
yanı amaç zaten bize o durumu yansıtmak.
garip bi tarafı var fuatın.bu sahne de onlardan
biriydi işte.
ıkı kız etrafında dolanıyo dıye gözü başka bşyi
görmeeycek bi yaşamı olmamış bellıkı fuat'ın:icon_whis
kımler gelmiş kimler geçmiş bakalım onun hayatından:img-hyste
heralde bundan dolayı play statıon ona daha çekıcı geliyo:icon_whis
[B]5. BÖLÜM
[B]Çarpışma sahneleri, kan efektleri çok kötü.Mermi vücuda isabet ettikten sonra duman çıkıyor.Şiddet yok.Kan yok.Pembe panjurlu penceremizden diziyi izledik.
Tv-playstation bağlantısı hacklenebiliyor mu(belki uydudan ama oda zor iş)
evet hacklemek mümkün.Dünyada bunun örnekleri mevcut
Bu arada bir hatada benden
Gece güvenlik üyelerinden biri atyarışı gazetesine bakıyor,sanki tahmin yapıyormuş gibi.İyide elindeki gazete yarının programını veren cinsten veren bir gazete değildi.
Yoksa ben mi abartıyorum :):)
Fuat televizyonda oyun oynuyor , evde iki tane bikinili manken kız gezinip sürekli Fuat'ı yanlarına çağırıyor , en sonunda hacker Tamer televizyonu bozuyor ve Fuat gidip gecenin o saatinde tamirci çağırıyor bence saçma yani tv bozulduysa bırak oyunu kızların yanına git çokmu önemli oyun oynaman...
bence gayet normal bir durum , adam kızları istediği zaman çağırabiliyyor, o anda oyun oynamak istiyor, istediği olmayınca canı sıkılıyor, bu tür adamların istediği anında olmalı
Fuat televizyonda oyun oynuyor , evde iki tane bikinili manken kız gezinip sürekli Fuat'ı yanlarına çağırıyor , en sonunda hacker Tamer televizyonu bozuyor ve Fuat gidip gecenin o saatinde tamirci çağırıyor bence saçma yani tv bozulduysa bırak oyunu kızların yanına git çokmu önemli oyun oynaman...
Şimdi o olayda aslında empati yapmak lazım. Bizim gibi birçok erkek için o durum çok sıradışıykan o adam için artık rutin belkide sıkıcı bir moda girmiştir.O yüzden burun kıvırmasını doğal karşılıyorum . Ancak eve giriş şekilleri bence mantıksız olmuş.Bence çok basitti. Ya içeri tombalacının evine girer gibi gireceklerdi yada Palayı kaldırdıkları gibi daha iyi bir operasyon düşünebilirlerdi
at yarışı mevzusu o kadar önemli değil adam oynayıp da bunlar nası geldi diye de bakmış olur.zaten fuat zengin hayatta isteyeceği bi şe kalmamışki.adam bugun olmasa yaırn o kızları yıne getirtebiliyo.onun için anlık zevkler kalmış artk o anda play station öne çıkıyo.bana asıl garip gelen polat hastaneden cıkarken bırının arabasını alınca adam once napıyosun sonra da gerı getiricem deyınce peki abi diyo bu nedemek..ne olursa olsun adam arabanı götürüyo sen de peki nası istersen diyosun:)
mantık hatası diyebilirmiyiz bilmiyorum amaahu evini satıyor şirketi kurtarmak için ama amcası kılını kıpırdatmıyor
halbuki bir bölümde ahuyla eşit hisseye sahip olduklarını kendi söylemişti
bide gazetede okudum ahuyla yemeğe giderken polatın boğazın bir tarafında indiği arabanın plakasıyla diğer tarafında bindiğininki aynıymış:img-hyste
bence bu durum fuat'ın ruh halıyle,kişiliğiyle alakalı bşy.
adam zengın herşeye doymuş bellıkı.
şımarık zengın çocugu misalı olur olmaz zamnda
olur olmaz şeyleri istemek onunkısı.
yanı amaç zaten bize o durumu yansıtmak.
garip bi tarafı var fuatın.bu sahne de onlardan
biriydi işte.
ıkı kız etrafında dolanıyo dıye gözü başka bşyi
görmeeycek bi yaşamı olmamış bellıkı fuat'ın:icon_whis
kımler gelmiş kimler geçmiş bakalım onun hayatından:img-hyste
heralde bundan dolayı play statıon ona daha çekıcı geliyo:icon_whis
çok doğru bir tespit bence:good: kesinlikle ben de senin gibi düşünüyorum fuat çok şımarık ve herşeye doymuş bir tip.kızlar onun için çok da önemli değil zaten her akşam 2şer 3er haşır neşir oluyor kızlarla:)geçen bölüm de gösterilmişti.onun gibi tipler istediği şeyin anında olmasını isterler o anda ne kızlar ne de başka bir konu önemli olmaz.araba yarıştıracaksa araba yarıştıracaktır.gecenin kaçı olursa olsun birini bulur onu tamir ettirir.tam onun karakterine uygun bir sahne olmuş bana görebye
[B]Arkadaşlar diikat ettnizmi
1.Bölümden Mantık Hatası
çekim hatası vardı hatta hataları vardı
birincisi başlangıçta gökdelenin aynalı camından helikopter gözüküyordu. İkincisi de komutan arabadan inerken karşı camdan kamera yansıdı
ya arkadaşlar mantık hatasıda değil çekim hatasıda değil ama 5. bölümde polatın karakola gelip mematilere dayıyı vurdular diyor onlarda kim diye soruyor, polatta bulut diyorya o sahnede bir tuhaflık varmıydı yoksa banamı çok komik geldi, nolur birdaha seyredin, polatın yüz ifadesi, elinden şekeri alınmış çocuk gibi gözüküyor. ne bileyim belkide bana öyle geldi ama bir saat güldüm
genellikle 5. bölümde fuatın kızlar varken araba yarışı oynaması ve tv bozulduğu için servis çağırması mantık hatası olarak algılanmış, bence hiçte öyle değil mesela maç hastası olsanız fanatik taraftar olsanız ve maçın en cafcaflı yerinde uydunuz arızalansa servisi çağırmazmısınız, bilmiyorum ben şahidim gecenin kaçı olursa olsun maç saatinde uydu arızalınca servis çağırıyorlar ve hemen tamir edilsin istiyorlar. buda öyle bir şey
haloyu öldürmek niyetiyle mekana gitmiyormu niye 2 tane sıkıp bırakıyor ayrıca bulut çok önemli bir ailenin üyesi bu kadar üst noktadaki kişiler kendilerimi adam vururlar
ya gecenin bi saatinde adam playstation oynarken tv bozulunca servisi aradığında ertesi gün gelmesi lazım onuda geçtim aman canım bu saatde bununlamı ugrasıcam diyip karıların yanına gitmesi gerekir
Ben o kadar zengin olsam ve Televizyonum bozulsa Önce Kızların yanına giderdim, ardından sabah oluncada Full HD Tv ve PS3 alırdım, keyfime kadığım yerden daha büyük bir zevkle devam ederdim. Tamirci fln çağrımak aklıma bile gelmezdi. :img-wink: :img-wink:
Ayrıca adamlar adsl modem taktılar hem 4 portlu hemde wireless dahil. Bende bizim okulun güvenlik sistemini yarın bozucam :D:D:img-hyste
hala hayret ediyorum takıldıgınız noktaya;
''neden oyunu bırakıp kızların yanına gitmemişmiş.''
allah aşkına bu kadar imkansız,garip bi durum mu bu?
ne biçim mantık yaa:bilmim
genelleme yapmak istemem ama galiba
tipik türk erkeği mantıgı devreye giriyor
bu durumda:icon_whis
fuat'ın hayat tarzı ve yaşam standartı ortada zaten.
o saatte tamırcıyı aradıgı gibi,bilmem kaçtane
kızı da gecenın o saatinde bi tlfnla eve
toplayacak bir insan:img-dirol
haloyu öldürmek niyetiyle mekana gitmiyormu niye 2 tane sıkıp bırakıyor ayrıca bulut çok önemli bir ailenin üyesi bu kadar üst noktadaki kişiler kendilerimi adam vururlar
Arkadaşım o adam davut tataroğlu' nun testeresi, gerekirse kendi de vurur, nasıl testere de doğramaları kendi yapıyorsa..
yalcinersonmez
25-05-07, 17:27
6. BÖLÜM
[B]Polat 5. Bölümde kaseti kaydederken Davut Tataroğlunun canın acımamasının sebebi bu güne kadar beni tanımamasıdır diyo Ama davut Tataroğlu videoyu izlerken bugüne kadar beni tanımamış olmasıdır dio...Bence çok bariz bi Hata...
[B]Halo nun böyle bir durumda kapısında kimsenin olmaması normal mi?
Sabah akşam hikmet le eren bekliyo.. Şimdi nerdeler?
Kız nasıl rahatlıkla girebiliyo?
Halo ayık olmasa durum ne olucaktı.. Halonun başından ayrılmaları bana göre bir hata...
yalcinersonmez
25-05-07, 17:31
[B]Haloyu hastenede yakalatmaya giderken neden Yalcin yildiz gazetecilerle
gidiyor biliyorsunuzki halo firari
gazeteciler duymusta polis duymamismi???:img-help:
[B]Polat bütün aileleri dinlettirmiyormu öyleyse nası halonun resminin çekileceği haberini almıyor???
[B]Yalçın Yıldız ve gazeteciler hastaneye geliyor ve doğruca halonu odasına gidiyor peki koskoca hastanede halonun hangi odada kaldığını nerden biliyor aşağıdan öğrenmiş olamaz çünkü halo hastane kayıtlarında yok hem hiç görevliye filanda sormayıp direk içeri daldılar fotoğrafı çeken kız Asu'da yalnızca fotoğrafı çekip gönderdi halonu kaçıncı katta kaç nolu odada kaldığını söylemedi bence önemli bir hata
[B]Bide kameradaki kayıtları sildiler de cıkarken hepsi birden cıkmamışmıydı peki cıkış kayıtlarını niye sildirmediler o kayıtlar hala durmuyomu???
MoOnDaNcE-11
26-05-07, 13:22
Memati fincanciya kalemi batirdi , odaya giren diger iki kisiyi de kursunladi . Benim anlamadigim ordan cikarken en az 3-4 kisi neden ellerini kaldirdilar , bu kadar kolay mi tirsmak ? :img-wink:
Bir de polat'in seyfo dayi oldugundeki tepkisine bakiyorum , bir de halo'nun yaralanmasindakine.Arada onemli bir fark var . Halo'yu seviyoruz ama seyfo dayinin yeri apayriydi...
Yalçın Yıldız ve gazeteciler hastaneye geliyor ve doğruca halonu odasına gidiyor peki koskoca hastanede halonun hangi odada kaldığını nerden biliyor aşağıdan öğrenmiş olamaz çünkü halo hastane kayıtlarında yok hem hiç görevliye filanda sormayıp direk içeri daldılar fotoğrafı çeken kız Asu'da yalnızca fotoğrafı çekip gönderdi halonu kaçıncı katta kaç nolu odada kaldığını söylemedi bence önemli bir hata
resmi yolladi tamam ama ok ufak bir ayrinti bence senin düsündügün bilmeleri kadar dogal birsey yok bence halonun nerde yattigini
hikmetle eren konusunda sana katiliyorum orda mantik hatasi var gercekten polisden önce gazetecilerin bilmesini isdediya tatar denilen adam o adam ne derse o oluyor polisi karisdirtmadi cünki polati dehtit edip oglunu alicakti yani haloyu polise veririm oglumu getir diycekti tatar isdemedigi sürece o haberlerin gastede cikma ihtimalide yok ben böyle düsündüm
:icon_whis
Yalçın Yıldız ve gazeteciler hastaneye geliyor ve doğruca halonu odasına gidiyor peki koskoca hastanede halonun hangi odada kaldığını nerden biliyor aşağıdan öğrenmiş olamaz çünkü halo hastane kayıtlarında yok hem hiç görevliye filanda sormayıp direk içeri daldılar fotoğrafı çeken kız Asu'da yalnızca fotoğrafı çekip gönderdi halonu kaçıncı katta kaç nolu odada kaldığını söylemedi bence önemli bir hata
Ama atlanan bi nokta var ... bu fotorafı çeken kızla topluca bir konuşmları olmuştu ve o konuşmada fotosunu çekmesini istemişlerdi .
Asu olayı anlatırken bu özel hastanın yerinden mutlaka bahsetmiştir . artı MMS gönderirken o mesajın içerisine de yazmış olabilir... hepsini geçelim yogun bakım ünitesinden bahsedildi.. Bir hastanede 1 tane yogun bakım ünitesi vardır .. ordan bile yola çıkabilir ..
belki bize alenen gösterilmemesi aklımızı karıştırır ... çok detaydır .. bu yüzden gösterilmemiştir....ama BENCE mantık hatası yok ...
Bide kameradaki kayıtları sildiler de cıkarken hepsi birden cıkmamışmıydı peki cıkış kayıtlarını niye sildirmediler o kayıtlar hala durmuyomu???
Biz onları kayıtları silerken gördük ... Ama kameraları tekrar aktiflediklerini yani yeniden kayıda soktuklarını görmedik .. Artı kayıtları silerken de kameralar aktif değildi .. keza bu süreç içinde hiç aktiflenmemiştir . ortada silinmesi gereken bir kayıt yok BENCE
Halo nun böyle bir durumda kapısında kimsenin olmaması normal mi?
Sabah akşam hikmet le eren bekliyo.. Şimdi nerdeler?
Kız nasıl rahatlıkla girebiliyo?
Halo ayık olmasa durum ne olucaktı.. Halonun başından ayrılmaları bana göre bir hata...
yoğun bekımlarda genelde 2 giriş olur biri hastane personelinin girdiği kapı diğeride normal giriş kapısı asu muhtemelen personel kapısından giriyordur.
yakupoglu61
01-06-07, 00:04
[B]bu bölümdeki hata; Polatın Buluta giderken sürdüğü araba bmw 5.20 idi,
ama bulutun adamlarını beklerken bindiği araba bmw 3.20 idi...!
MoOnDaNcE-11
01-06-07, 12:32
Bu bolumde polat'in silahini alan adami normal Kurtlar Vadisinin son bolumlerinde abdulhey oldurmustu ( orda nizamettin'in adamiydi )
Bu bolumde polat'in silahini alan adami normal Kurtlar Vadisinin son bolumlerinde abdulhey oldurmustu ( orda nizamettin'in adamiydi )
bende kendimi dikkatli sanırdım , yok değilmişim:img-hyste
ya bu mantık hatası değil adamlar nerden bilsin 1, 5 sene önce oynamış figüranı tanıyacağınızı :img-hyste
yalcinersonmez
08-06-07, 16:23
[B]Birde Tuncay Kantarcı Gibi Bi Adamın Kaldığı Evde Nasıl Hiç koruma Olmaz Adamın Teki Elini Kolunu Sallaya Sallaya Tuncayın Evine Girio ve Öldürmeye Çalışıo Bence Büyük Bi Hata...
MoOnDaNcE-11
08-06-07, 16:25
Davut Tataroglu'nun teknesi Ser 1 , zamaninda Testere Necmi'nin Alexander Ivanov'a hediye etmek istedigi , polatlarin bastigi ve rus baronu oldurdugu tekne galiba ... Aslinda pek mantik hatasi sayilmaz adam onu satin almis olabilir de dikkatimizi cekti:img-wink: tuncayla ilgili de tam yazacaktim onu da yalcinersonmez yazmis,saolasin kardes :img-yes:
ceren durul
09-06-07, 21:49
8. BÖLÜM
Polatla Bulutun Takım Elbiseleri Tıpkısının Aynısıydı.
Bence Bunun Iki Sebebi Olabilir:
1- Polatla Bulutun Zevkleri Aynidir Belki
2- Yada Yalcin Bulut; Polati Kiskandi Tipkisinin Aynisi Aldi
Kim Bilir ... :img-hyste :img-hyste
yalcinersonmez
10-06-07, 00:10
[B]He birde:) 4. Bölümdü Heralde(KVP'den Bahsediyorum:)) Ahmet Saymanın Öldürüldüğünde Gelen Pols (Erhanın Kartvizitini gördükten sonra Yaz Oğlum Memati Baş, Abdülhey Çoban:)) Diyen Adam, İlk kvde Mematiye İbrahim Ahıskalının Evinin Güvenliği Hakkında Bilgi Veriodu...(Maalesef Resim Yok Elimde...)
[B]8. Böümde Davut tataroğlu madem en başından beri krıptexin poltta olduğunu biliyordu neden 2. bölümde polata pusu kurdurttu krıptexi ele geçirmedn neticede operasyon başarıya ulaşsa polat ölecek davut tataroğluda krıptexe asla ulaşamayacaktı...
[B]Kare astakilerin anahtarla kapıyı açıp girmelerinden sonra kapıyı kapadılar heralde, Polatlar nasıl içeri girdi polatta anahtar falan yoktu...
8. Böümde Davut tataroğlu madem en başından beri krıptexin poltta olduğunu biliyordu neden 2. bölümde polata pusu kurdurttu krıptexi ele geçirmedn neticede operasyon başarıya ulaşsa polat ölecek davut tataroğluda krıptexe asla ulaşamayacaktı...
yalçıncığım bunların hepsini istanbulda yapılanbilderberg toplantısında öğrendi...o toplantıdan sonrada polata ulaşmak için ömer babayı kaçırdı.daha öncede sadece mafya babası olarak biliyordu...
yalcinersonmez
10-06-07, 00:20
[B]Hadi Diyelim Polat Kapıyı Çakıyla Açtı O herneydede Peki Polat Mematileri Eliyle Koymuş Gibi Buldu Memati Sadece Oramnlık Bir Yerdeyiz Demişti Hadi Diyelim Polat Tamer Aracışığıyla Buldu Ama Göstermeleri Lazımdı O Sahneyi Yada 9. Bölümde Açıklamaları Lazımdı Yoksa Hata Olarak Saymalıyız...
Hadi Diyelim Polat Kapıyı Çakıyla Açtı O herneydede Peki Polat Mematileri Eliyle Koymuş Gibi Buldu Memati Sadece Oramnlık Bir Yerdeyiz Demişti Hadi Diyelim Polat Tamer Aracışığıyla Buldu Ama Göstermeleri Lazımdı O Sahneyi Yada 9. Bölümde Açıklamaları Lazımdı Yoksa Hata Olarak Saymalıyız...
kabakulak tamer sayesinde buldu..mematinin telefonunu dinlemeye aldı...yalçıncığım tamer sayesinde bulduğunu ben izlerken anladım..bunun nesini açıklayacak...
yalcinersonmez
10-06-07, 00:25
Perşembe Günü Bölüm Yorumları Bölümünde Papatya Ablanında Dediği gibi tataroğlu karahanlı öldürüldüğünde bende ordaydım demişti o zaman polatın efe olduğunu bilmesi lazım.Peki neden 'aramıza hoşgeldin efe karahanlı' yerine 'aramıza hoşgeldin polat alemdar'dedi??? Yada Bu konudan Hiç söz Etmedi???
kabakulak tamer sayesinde buldu..mematinin telefonunu dinlemeye aldı...yalçıncığım tamer sayesinde bulduğunu ben izlerken anladım..bunun nesini açıklayacak...
açıklama dil hepimiz tamerin bulduğunu tahmin edioruzdur ama o sahneleride göstermeleride lazımdı yoksa bu iş hataya girer...
Birde memati ile abdülhey cd getirmeye geldiginde arabanin yönü karsi tarafa bakiyordu sonra polat memati ve abdülhey gidecekleri zaman arabanin yonu ne zaman döndü anlamadim o dar alanda hemide bilmem sizinde orda hic ilginizi cekmedimi???
peki bi şey sorcam. Sen O Toplantıyı Nerden Bilion Yoksa Sendemi Mabettensin??!:)
tabi canım ne demezsin...:icon_whis hatta karahanlıya bıcağı ben soktum..:img-hyste :img-hyste :img-pilot bütün medya bangır bangır o toplantının haberini yaptı...hatta halk yoplantınınyapıldığı yerde protesto yaptı...kvp de de bu toplantıyı konu olarak işlediler..7 bölümde celal ve cemal karacadağ kardeşler bu konuyu konuştu...:good:
yalcinersonmez
10-06-07, 00:30
Polat kimsenin bilmemesini istiyodu kripteksin içeriğini çünkü içindeki bilgiler bilenin hayatını tehlikeye sokuyordu. Bunu bilerek bi CD yapıp nevzatın arabasına süs olarak koydu. CD içeriğini nevzat bilmiyordu ama bu bölümde abi bana vermişti bende sakladım falan filan diyodu.Hatta Hikmet Bile Biliodu Herşeyi. Polat Ne Ara Anlattı Bunlara Kriptexi???.Kripteksi bilmeyen yok maşallah:)[/B]
bye Perşembe Günü Bölüm Yorumları Bölümünde Papatya Ablanında Dediği gibi tataroğlu karahanlı öldürüldüğünde bende ordaydım demişti o zaman polatın efe olduğunu bilmesi lazım.Peki neden 'aramıza hoşgeldin efe karahanlı' yerine 'aramıza hoşgeldin polat alemdar'dedi??? Yada Bu konudan Hiç söz Etmedi???
tataroğlu sadece karahanlının infazında bulundu..üsteki sarı kıyafetlilerin arasındaydı...polat kaçırılıp mabete getirildiğinde tataroğlu o yedi kırmızı şovalyenin içinde değild...farkındaysan karahanlıyı ben öldürmedim dedi..sadece seyirci olarak ayine katıldı...
Polat kimsenin bilmemesini istiyodu kripteksin içeriğini çünkü içindeki bilgiler bilenin hayatını tehlikeye sokuyordu. Bunu bilerek bi CD yapıp nevzatın arabasına süs olarak koydu. CD içeriğini nevzat bilmiyordu ama bu bölümde abi bana vermişti bende sakladım falan filan diyodu.Hatta Hikmet Bile Biliodu Herşeyi. Polat Ne Ara Anlattı Bunlara Kriptexi???.Kripteksi bilmeyen yok maşallah:)
canım demekki dengeler değişti.polat farkındaysan aslını vermedi..aslı ve diğer kopyası kendisinde..ayrıca bütün bilgileri hafıasına kazımış..memati niye verdik deyince karşılığını almadığımız hiçbirşey vermedik dedi..demek ki artık o kadar önemli değil...bunların başına ulaşmak için bazı fedakarlıklar yapması gerekiyordu...kriptexte bunlardan biri..
yalcinersonmez
18-06-07, 01:22
Bence 9. Bölümdeki En büyük mantık hatası, nerden geldiği belirsiz bi çiçeğin Polat Alemdar gibi bi adamın ofisine hiç bi kontrolden geçmeyip kimsenin haberi olmadan sehpanın ortasına yerleşmesiydi...
Oteldeki guvenlik> Hadi balkon gunvenligini gectim. Kadin odadan cikarken neden didik didik aramadilar? Iceriyi neden kontrol etmediler? Koskoca iran bakani ve boyle basit guvenlik olmaz.
birde çakmak olayı var:) Abdülhey sigara içmediği halde yanında çakmak taşıo:) bu ne iştir...zaten bu sigara oolayındada bi iş var eskide bir bölümde 10-15 tane sigara içerlerdi sonradan bi baktıkki birden butün ekip sigarayı bıraktı:)
ya bide iran bakanın odadan çıkartılmasıyla ilgili bir hata var hadi bütün hatalara rağmen kız içeri girdi ve adamı arabaya koydu iide o adam nerden baksanız 70-80 kg vardır kız dışarı çıkarken arabaya hiç bir kuvvet uygulamadı gine normalki gibi sürdü gitti bide kız cılız bişey kilolu olsa neyse:)
Derbeder2005
19-06-07, 02:02
Benim dikatimi ceken hata:
Polat babasi kacirildiktan sonra Bulut'la bulusmak üzere evden ciktiginda siyah 5'lik BMW'ye bindi ve yolda giderkende onunla görüntülendi.
Bulusma yerinde ise Bulutun adamlari almaya geldiginde 3'lük siyah BMW'de bekliyordu.
Benden kacmaz cünkü BMW sürüyorum ve hayraniyim. :D :D :happy0064
ama böyle hatalar olmamasi gerekiyor !!
içeri girerken arama yaptılar.dışarı çıkarken yapmadılar.ayrıca o kadar büyük bir insanın koruması 2 tane buda saçmalık.sadece kapı önünde değil baska yerdede nöbet tutmalıydılar.
abdullah_54
22-09-07, 01:20
Çatışmada hadi masadan seken kurşunlara bir derece birşey demiyorum ama koltuktan kurşunların geçmemesi çok mantıksız olmuş.. Makinalının kurşunları o koltugu paramparça eder‚ deler geçer‚ nasıl sekecek..
Ayrıca Polat tek başına ülkenin MİT başkanını kovalıyor aracıyla‚ sonra yolunu kesip arabasına biniyor tehditle.. O kadar kolay mı bu iş.. İyice Malkoçoğlu gibi oldu abartma olayında..
Diziye aksiyon katmak için fazlasıyla mantık hataları yapmaya başladılar‚ inşallah düzeltirler önümüzdeki haftalarda.
Çatışmada hadi masadan seken kurşunlara bir derece birşey demiyorum ama koltuktan kurşunların geçmemesi çok mantıksız olmuş.. Makinalının kurşunları o koltugu paramparça eder‚ deler geçer‚ nasıl sekecek..
Ayrıca Polat tek başına ülkenin MİT başkanını kovalıyor aracıyla‚ sonra yolunu kesip arabasına biniyor tehditle.. O kadar kolay mı bu iş.. İyice Malkoçoğlu gibi oldu abartma olayında..
Diziye aksiyon katmak için fazlasıyla mantık hataları yapmaya başladılar‚ inşallah düzeltirler önümüzdeki haftalarda.
biz normal birinin sandalyesinden ofisinden bahşs etmiyoruz polatın ofisinden bahsediyoruz :img-yes:
sondakikanında dediği gibi koruma falan vardır sonuçta polat herşeyi düşünür :img-wink:
yalcin bune ya inanmiyorum buldugun mantik hatasina bak :) valla bu hatayida bulmak birtek senin aklina glirdi diger buldugun hatalari dusununce :)
yalcinersonmez
27-09-07, 23:41
yalcın içi heralde boş olacak ya gerçek bozuka getiremezler ki :)
ya heralde getiremezlerde en azında böyle bi hata yapmamalılardı yani yinede içine bi kağıt yada roket benzeri bişi koyabilirlerdi....Ama belki öle bişi koysalar3 polat yere yapışabilirdi:)
yalcinersonmez
27-09-07, 23:44
Polat trene girip adamın eline POLAT ALEMDAR yazan kağıdı verdiğinde kağıt buruşuktu dikkat ettiyseniz. Fakat Zafer kağıda baktığında kağıt oldukça düz ve yeniydi..
Memati ilk sahnelerde büroya baskına geldi adamla anlaşma yaptı adam mematinin arkasından adamını yoladı ve memtaiyle adam boğuşmaya başladı. memati adamı camdan aşşağıya attı. ne atıştı ama adam yere ışınlandı. çekim hatasıydı bu çok komik oldu.
Polat'ın Depoda Memati'ye verdiği kağıdı içi boştu...:) (Buse'ye Teşekkürler...)
rica ederim yalçın abi :)
arkadaşımın anneannesi o kadarcık adam o kocaman şeyi nasıl kaldırıyo demiş :img-hyste
yakupoglu61
28-09-07, 00:31
Polat trene girip adamın eline POLAT ALEMDAR yazan kağıdı verdiğinde kağıt buruşuktu dikkat ettiyseniz. Fakat Zafer kağıda baktığında kağıt oldukça düz ve yeniydi.
BU hatalara ek olarak aynı sahnede polat adamları bağlayın demişti
ama sabah olup tren garda durunca adamlar ayağa kalkıp aşağı indi...!
yalcinersonmez
30-09-07, 23:30
Polat ve Ekibi Trene baskın yaptıklarında polat adamları göstererek bunları bağlayın dior ama sabah olup zafer geldiğinde adamların ne elibağlı nede kolu...[
mantık hatası denmeyebilir belki ama adam kokain kullanmamın ne zararı var sigara bile daha az zararlı dedi halbuki daha fazla zararlı demesi lazımdı
kİşİsElbİşEy
05-10-07, 09:21
Tırın lastiklerini patlatıyorlar, bir bakıyoruz Polat paraların yerini bulduğu zaman arkasında tır ve lastikleri sapasağlam. Ayrıca otobandan sürekli araba geçerken tırı durdurduktan sonra hiç araba geçmiyor yada yolda araba konvoyu oluşmuyor.
Tırın lastiklerini patlatıyorlar, bir bakıyoruz Polat paraların yerini bulduğu zaman arkasında tır ve lastikleri sapasağlam. Ayrıca otobandan sürekli araba geçerken tırı durdurduktan sonra hiç araba geçmiyor yada yolda araba konvoyu oluşmuyor.
Onu bende düşündüm ancak sonra abim dedi ki o sahnein çekimlerini gece yapmış olabilirler dedi trafiğin az olduğu bir saate
ahu-nefise
27-10-07, 14:36
kvp de şimdiye kadar sadece bir mantıkk hatası gördüm oda polat gibi aşka susayan birinin ahum gibi güçlü ve güzel bir kadını red etmesi umarım telafi eder:img-yes::img-yes::img-yes::img-yes:
kİşİsElbİşEy
28-10-07, 22:02
Böbrekleri alınan mülteciyi hastaneden çıkartıp eve getiriyor adam, sonra bizimkiler kapıyı çalıyor. Adam o esnada elinde iki tane çay var ve birini böbreği alınmış adama getirdi herhalde ki yanına bıraktı bardağı ve kapıyı açtı. Zaten evde de 2 kişiler, böbreği alınmış biri çay içebilir tabiki ama ameliyattan bir gün sonra değildir sanırım. Küçük bir nokta ama hata sonuçta.
kvp de şimdiye kadar sadece bir mantıkk hatası gördüm oda polat gibi aşka susayan birinin ahum gibi güçlü ve güzel bir kadını red etmesi umarım telafi eder:img-yes::img-yes::img-yes::img-yes:
polatın aşka susadığı falan yok ki
o zaten elifi sürekli yanında hissediyo, onu seviyo
bence mantık hatası değil:img-yes:
Abdülher zaferin yanına geldiginde kapı kilitli idi ama abdülhey'e kapıyı açarker açıktı.:img-cool2
zafer o harabe gibi evde sesler geldiğinde kapıyı kitlemişti abdülhey geldiğinde şak diye açtı
haklısın bencede mantık hatası bu
Polat ve Memati Abdulhey'i götüren adamları takip ediyorlar ama sanki nereye gidecekleri biliyolarmış gibi adamlar daha yeni arabadan inerken Polat ile Memati tepede kendilerine yer bulup izlemeye geçmiş oldular bana saçma geldi.
Polat ve Memati Abdulhey'i götüren adamları takip ediyorlar ama sanki nereye gidecekleri biliyolarmış gibi adamlar daha yeni arabadan inerken Polat ile Memati tepede kendilerine yer bulup izlemeye geçmiş oldular bana saçma geldi.
Polat alemdar bu herşeyi bilir etrafı gözetlemişlerdir ve adamların nerede duracağını tahmin etmiştir zaten abdülheyi getirdikleri yerde şüpe çekici bi yerdi
karanlıkmeleği
14-12-07, 22:24
21.BÖLÜM
bulut mematiye ayarladığı kızı sevgilisine sorarken "senin sevgi diye bi arkadaşın vardı napıyo" demişti sonra bu kızın adı gamze oldu bu da bir mantık hatası değil mi?
21.BÖLÜM
bulut mematiye ayarladığı kızı sevgilisine sorarken "senin sevgi diye bi arkadaşın vardı napıyo" demişti sonra bu kızın adı gamze oldu bu da bir mantık hatası değil mi?
evet ama o adını mematiden saklıyor yani yalan söylüyor gerçek adı sevgi fakat mematiye adım gamze diyor zaten sevgi mematiyi kandırmak için tutuldu
Bu kızın amacı farklı neden gercek adını versin sahne adı gamzedir gercek adı sevgi.Olayın birde bu yönü var
Belki Sevgi'nin işi vardı.Gamze boştaydı,onu ayarladılar belki...Başta Bulut Sevgi'yi ayarlayalım dedi diye ille de Sevgi olması gerekmez yani...
gülendam83
25-01-08, 02:14
ilk başta polatın o halde mezarlığa arabayla hemde arabayı kullanarak gitmesi...
abdülheyin gaza gelip ayaklanması..
gamzenin mutfaktayken mematinin telefon konuşmasını çift taraflı duyabilmesi...
istihbaratçıyız diyerek milleti toplayıp götürmeleri...
sırtından bıçaklanmış bir insanın sırtüstü yatırılması ayrı bir olay zaten...
şimdilik aklıma bunlar geldi.. :img-wink:
armagan_60
25-01-08, 14:48
bıçaklanan bi adam sırt üstü nasıl yatar ? ayrıca okadar yol yürümeside cabası ve nne tesadüfüdirki koca istanbulda muronun adamının yerine geldiler ve oda hemen ihbar etti abdülünn de cüneyt misali birden güçlenmeside tuhaf yani okada bekledikten sonra heycanlı bi bölüm olmadı bence
karanlıkmeleği
27-01-08, 00:50
bıçaklanan bi adam sırt üstü nasıl yatar ? ayrıca okadar yol yürümeside cabası ve nne tesadüfüdirki koca istanbulda muronun adamının yerine geldiler ve oda hemen ihbar etti abdülünn de cüneyt misali birden güçlenmeside tuhaf yani okada bekledikten sonra heycanlı bi bölüm olmadı bence
siz diziyi izlenmiyosunuz galiba doktor ne dedi bıçak öyle bir yere gelmişki zarar yok sadece kan kaybı var dedi o halde yürünebilir yani ayrıca ameliyat olduktan sonra sırtüstü yatamaz mı? burası istanbul nerde ne olacağı hiç belli olmaz ki burası kurtlar vadisi ne olacağı hiç mi hiç belli olmaz :) abdülheyde ayağa kalkamayacak kadar kötü değildi sadece psikolojik sıkıntıdan yürüyemiyordu kerem doktor zaten baştan beri ayağa kalkabilirsin diyordu :good: heyecanluı olmaktan ziyade önemli bir bölümdü pek gelişme olmadı denebilir
sounda neden hakan hızla polatın yakınından geçiyo? vurup öldürmesi sadece birkaç saniyesin, alıcak ama o bu fırsattan yararlanmıyo.
2.muru ve çetin hemen arkdalar ama polata ateş açmayı düşünmüyolar.mantıksızlık bence.
sounda neden hakan hızla polatın yakınından geçiyo? vurup öldürmesi sadece birkaç saniyesin, alıcak ama o bu fırsattan yararlanmıyo.
2.muru ve çetin hemen arkdalar ama polata ateş açmayı düşünmüyolar.mantıksızlık bence.
çünkü ihtiyarların adamına yetişmesi gerek, vapur hareket edince mecbur gidip, vapura binip, adamı alması gerekiyo
yagmurkusagı
14-03-08, 12:10
29. bölüm polat kız kulesine arabasıyla geldi tekneyle açıldıktan sonra polatın arabası yoktu onun park ettigi yere iskenderin arabası geldi
ikincisi 30.bölümde iskender daha önce abdülheyle tanıştıgını söylüyor ama cenazede polat tanıdı abdülhey nasıl tanımadı
Onu bunu birakinda benim bildigim kadariyla kutlar vadisinde safiye öz kizkardesi sagdi yeni yasiyordu diye hatirimda kaldi... Yanlismi hatirliyorum bilemiyorum ama kendimce eminim. Polat herkese kol kanat aciyordu kiz kardesini bir kere olsun bilemi aramiyor? Cok komik yane...
hekimoglu64
22-03-08, 17:09
Onu bunu birakinda benim bildigim kadariyla kutlar vadisinde safiye öz kizkardesi sagdi yeni yasiyordu diye hatirimda kaldi... Yanlismi hatirliyorum bilemiyorum ama kendimce eminim. Polat herkese kol kanat aciyordu kiz kardesini bir kere olsun bilemi aramiyor? Cok komik yane...
cok haklisin evet sayfoyeyi niye aramiyor
o kadar tehlike geciriyolrar kardesime hic birsey olmayack dye kormuyormu bu polat:):img-pilot.....
hayır yaşıyor ömer babalarla köye gittiydi ama onlar istanbul da sofi hala geri dönmedi... belkki evvlenmişşttiiirrr :D:D:D
Safiye yaşıyor arkadaşlar.Kurtlar vadisinin final bölümüne bakın son sahnelere kadar vardı safiye ömer babalarla köye gitti ama ömer babalar geldi safiyeye ne olduğu meçhul kim bilir belki ilerleyen bölümlerde ansızın karşımıza çıkar
Tataroğlunun kızının sekreteri Nazım'a ulaşabiliyorken Polat nasıl bulamıyor numarasını veya izini? Gözden kaçırdığım bişi mi oldu acaba ama bana çok saçma geldi. Büyük bir mantık hatası bence.
erengoktas
18-06-08, 12:53
Koskoca İskender Büyüğün evinde topu topu 5-10 koruma oluyor, bu adam birde devlet yönetimini eline geçirmeye çalışıyor 2.si Özel eğitimli tim hiç arkasına bakmadan baskına gidiyor hadi arkayı geçtik sağına soluna bile bakmıyorlar,arkadan istihbarat ekibi geliyor ortalığı toz duman ediyor ve hiç biride vurulmuyor istihbaratçılardan :good:
Kadir_Reis
17-10-08, 00:33
İskender Büyük Polat'ı Ele Geçirmiş,hapishane diye bir oday almış lakin oda'nın içerisine kamera koymayı unutmuş herhalde
Polata hap içiriyorlar ve İskenderin yanına sorgu için gidiyor sorgu 2 dakka bile sürmüyor Polatı geri götürüyolar ve bir daha hap veriyolar , 5 dakka içinde 2 kere hap veriyorlar , hani bu haplar 12 saate bir veriliyodu.
hekimoglu64
18-10-08, 13:57
İskender Büyük Polat'ı Ele Geçirmiş,hapishane diye bir oday almış lakin oda'nın içerisine kamera koymayı unutmuş herhalde
haklisin ama,
isko demistir nasil olsa o delikten
kurtulma sansi yok polatin....:)
diye bu yüzden gerek duymamistir camer...:img-wink:
Yapmayın .. oraya kamere konsa Polat nasıl kazıcak tuvalet deliğini...
Nasıl numara yapıcak...
Nasıl vücudunu , beynini, bedenini zinde tutmak için spor yapıcak..
orda kamere olsa bizim senaristeler kurguyu nasıl yürütecekler...
gerçekte olsa adım kadar eminn en beceksiz toy olan kötü veya iyi adam bile oraya kamera koyar...
gerçek hayatta böyle biri olmadıgı gibi... olsada kurtulma şansının hiç olmadıgı bir gerçek... hemde hepimiz tarafından bilenen bir gerçek...
ama süper kahraman Polat bu...
ne saçı ne sakalı uzar.. yılmak bilmez.. yorulmaz.. bıkmaz.. umutsuzluga kapılmaz.. uyumaz... yemez... içmezz... rüya görmez.. hayattında bi kere olsun yeter ul.n bu gün kendi kafama göre takılıcam demez..
görev... görev .. görevv ahh başkaları örenek alsa ya
işte bişey yapıyosun ama ...
hilary-duff
18-10-08, 15:14
benimde aklıma bişey takıldı..
neden direk iğne yapılmadıda hapla halletmeye çalıştılar işi..:img-tomat:img-tomat
akıllarına mı gelmedi dicem,olamaz :img-grin2 çünkü mematide direk iğne enjekte etmişlerdi..:dito
iskenderin ilk olarak iğneyi düşünmemesi ilgi çekici :icon_whis:icon_whis
Haptaki ilaçlar yada kana yavaş yavaş karışması , bir iğne gibi olmaz yani iğnenin verdiği etki ile hapın verdiği etkiler farklı , burda amaç uyuşturucu vermek değil Polatı bir şekilde beynini uyuşturmak , yani hap ile iğne aynı kefeye konmamalı bence.
Kamera konusuna gelince , herhalde Kurtlar Vadisi Pusu izleyicilerinin hepsi bu kamera konusunu düşünmüştür , ama şuda akıllarda olmalıki oraya herhangi bir kamera yerleştirilse Polat bir şekilde bunu fark eder ve onu etkisiz hale getirirdi , onlar yerleştirir Polat iptal eder böyle bişeyde var yani bide bu açıdan düşünün.
Kadir_Reis
24-10-08, 00:17
44.Bölümde Bir Çok Hata Gözüme Çaptı
1)Polat Alemdar'ın Kafası Delik Deşik Olmasına Rağmen Hiçbirşey olmamış gibi kaçtı?
2)İstanbul'un Yer Altı Böyle Değil O Yeri 3-4 Vurmayla Kırılmaz?
3)Hiçbir Askeri Kurumda Acemi Er ya da Erbaşlar veya Tayin Olanlar İlk Günde Nöbet Tutmazlar?
4)Herhalde Yemeğin İçine Tatlı Koydu Aşçıbaşı,ŞekerHastası Birisi Çorba'nın İçinde Şeker Olduğunu Nasıl Tadamaz Hayret Ettim
hekimoglu64
25-10-08, 06:08
44.Bölümde Bir Çok Hata Gözüme Çaptı
1)Polat Alemdar'ın Kafası Delik Deşik Olmasına Rağmen Hiçbirşey olmamış gibi kaçtı?
2)İstanbul'un Yer Altı Böyle Değil O Yeri 3-4 Vurmayla Kırılmaz?
3)Hiçbir Askeri Kurumda Acemi Er ya da Erbaşlar veya Tayin Olanlar İlk Günde Nöbet Tutmazlar?
4)Herhalde Yemeğin İçine Tatlı Koydu Aşçıbaşı,ŞekerHastası Birisi Çorba'nın İçinde Şeker Olduğunu Nasıl Tadamaz Hayret Ettim
Iskonun yemegine koyulan
sey tatli degildir,sadece seker cikritici bir tozdur
yoksa koskoca isko anlamiyacakmis:)
** mesela surdada hata var
abdülhey ambulansa binerken iskoy
alamadiklari zaman iste orda bir sürü asker
var tepede nöbet tutan askelrer var,hic biri ne oluyor demiyor
hadi o ikisini iceriye yoladi abdül ama o kapida nöbet tutan sonra tepede
nöbet tutan askelre ne oluyor demiyormu valla abdül
elini sallaya sallaya cikti askerler donmus adam gibi beklyiorlar orda:):img-hyste
Abdül rütbeli asker olduğu için askerler birşey yapmadı.. Polat yer altına girmek için yeri kırdı burda mantık hatası yok zaten toprak vardı orda ee betonun altıda boş olunca kolay kırıldı yani.. İskenderin yemeğine şeker katılmadı şekeri artırıcı ilaç katıldı.. Mantık hatası bulucam diye diziyi iyne iplik gibi tarıyorsunuz.
Kadir_Reis
25-10-08, 12:08
Abdül rütbeli asker olduğu için askerler birşey yapmadı.. Polat yer altına girmek için yeri kırdı burda mantık hatası yok zaten toprak vardı orda ee betonun altıda boş olunca kolay kırıldı yani.. İskenderin yemeğine şeker katılmadı şekeri artırıcı ilaç katıldı.. Mantık hatası bulucam diye diziyi iyne iplik gibi tarıyorsunuz.
Rıza Bey,İplik Gibi Diziyi Taramıyoruz şahsen bana mantık hatası gelen size gelmeyebilir?Bana Mantık hatası gelmeyen size mantık hatası olarak gelebilir bunlar kişiden kişiye değişir,saygılarımla...
hilary-duff
25-10-08, 13:56
banada şey saçma geldi abdülhey iskenderin uyandığını görüyorama yinede gözüünün önünde duruyo..sonra iskender kafasını biraz daha kaldırınca bu sefer diğer adamların arkasına saklanıyor..böyle yapacağına iskenderin sedyesini önden taşısaydı..yani önden gitseydi ..
Mahkemedeki duruşmada yazı yazan kızın bilgisayarı kapalı gibiydi...
:D buna koptum kardes saoLasın
Kadir_Reis
06-11-08, 23:55
Bu Bölümde Mantık Hataları Bana Göre Şunlardır????
1)Polat'ın Kurtuluş Sahnesi
2)Muro ve Çeto'nun Refaili'nin Evine Baskın Sahnesi...
polatın irfan beyle görüstüğü sahnede önce polat siz işte gizli kodlu bi sahış vardıya o musunuz dedi sonra konuşmada adam adını vermediği halde irfan bey bunun sorumluluğunu alabilecekmisizi dedi ..
muro ile cetonun eve baskın sahnesi de cok saçmaydı iş yerinde 10 küsur adam cıktı evi 2 kişi mi koruyo bide neden ikisi birden koştu biri beklesin yani
hekimoglu64
07-11-08, 13:33
Polatin hic bir sey olmamis gibi ortalarda
gezmesi.Sanki o kadar iskenceyi begine igneleri biz yedik.
Bunlar mantik hatasi,+murolarin baskini.
Düzelirse eminim ratingler iki kat daha fazla yükselecek.:img-yes:
Kadir_Reis
07-11-08, 15:28
Polatin hic bir sey olmamis gibi ortalarda
gezmesi.Sanki o kadar iskenceyi begine igneleri biz yedik.
Bunlar mantik hatasi,+murolarin baskini.
Düzelirse eminim ratingler iki kat daha fazla yükselecek.:img-yes:
Ayrıca Yukar'da Arkadaşımızda Belirtmiş Bende Söylemisim Muro'nun Baskını Çocukca Olmuş,Ayrıca Kadın Ne Kadar Rahat Tanımadığı Kişilerle Rahat Konuşuyor Hayret:bilmim
hekimoglu64
07-11-08, 16:26
Ayrıca Yukar'da Arkadaşımızda Belirtmiş Bende Söylemisim Muro'nun Baskını Çocukca Olmuş,Ayrıca Kadın Ne Kadar Rahat Tanımadığı Kişilerle Rahat Konuşuyor Hayret:bilmim
Gercekten ya diymi insan ilk gördügü kisiye kirk yil taniyormus
gibi davranirmi:img-hystecok mantik hatali dolu valla yakistiramyiorum kvp
gibi kaliteli bir diziye.Umariz düzetirler.
Kadir_Reis
14-11-08, 00:37
Nerde Kalmıştık :=)
Bu Bölümde Gördüğüm Hatalar
1)Polat Alemdar Vinç Operatörü'de Olmuş(Ek İş Malum Ekonomik Kriz)
2)Bordo Bereliler Eğitimsiz mi?Nasıl Koruyorlar Paşalarını?Hiç mi?Görmüyorlar mı?İskenderi?
3)Helikopter Polat ve Adamlar Ve Askerler'in Burnu'nun Ucunda Patlıyor Ama Ne Yaralanma,Ne Bir Çizik Yok???
Kadir_Reis
21-11-08, 16:59
Mantık Hatalarından Bıktım Artık...
1)Polat Alemdar Askeri Lojmanda Asker'in Silahını İndiriyor
2)Memati Posta Koyuyor???
3)Resmi Bir Kurumda Askeriye'nin Olduğu An Adamın Kafasını Kırıyor Ve Hiç Bir Şey Olmamış Gibi Gidiyor...
Mantık Hatalarından Bıktım Artık...
1)Polat Alemdar Askeri Lojmanda Asker'in Silahını İndiriyor
2)Memati Posta Koyuyor???
3)Resmi Bir Kurumda Askeriye'nin Olduğu An Adamın Kafasını Kırıyor Ve Hiç Bir Şey Olmamış Gibi Gidiyor...
bence bunlar mantık hatası değil. mantık hatası olarak da iskender askeriyeden kaçarken ateş açılıyor arabaya kurşun geçirmez olduğu için bariyeri yıkıp geçiyor. arkasından polat geliyor arabasıyla onada ateş ediyorlar. onun da arabası kurşun geçirmez daha sonra ki sahnede arabaların ikisindede en ufak çizik yoktu. bu mantık hatasıdır. polat askerin silahını indirir. koskoca yarbaya posta koyuyosa onu niye yapamasın
mihrimah38
28-11-08, 07:45
ya bu bölümde yazacak şey çok mam aklıma gelen
1 mematiyle bulutun mermisi hiç bitmedi vala ya ne güzel sık sık bitmesin bende istiyorum o .silahtan:img-hyste:img-hyste:img-hyste
2 mematiyi almaya gelen polis ilk önce limanın sahibini falan sordu kimsseyi tanımıyor gibi sonrada memati bey buyrun karakola dedi :bilmim:bilmim
Butun Turkiye Cumhuriyeti vatandaslarini dusunen herkes icin canini!ortaya koyan Polat. Ne etti de Kendi OZ be OZ kardesini kayip etti ? Artik herkes KArahanlinin bir oglu v e kizi oldugunu biliyor...MAdem KArahanli en buyuktu neden simdikilerin ondan bi haberleri yok ? Kimse bilmiyormu Karahanliyi ve konseyini ? Tataroglu boyle bakildiginda KArahanlinin yardimcisinin yardimcisi anca olur ama o bile ilkin POLAT ALEMDAR kim diyordu ? eee neresinde bunun mantik ?
1. Safiye Nerde ?
2.Sen mahkemede herseyi anlatirken Turkiye uyuyormuydu ?
3. madem okadar buyuk kahramansin neden kimse seni takmiyor ?
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.