Tüm Versiyonu Göster : Hırsız Polis Size Neyi Anlatıyor ?
Muhabbet ortamına çevirmeden,
polemik yaratacak yorumlar yazmadan
Bu başlıktan devam edebilirsiniz..Yukarıda yazılan tarzda mesajlar uyarı verilmeden silinecektir..
Sevgiler
Ehlocan
Neyi mi anlatıyor?
Hala olduğumu, yeğenlerimin sevgisini,, annemin babamın kıymetini,, kardeşlerin ne olursa olsun varlığının şu dünyada en büyük destek olduğunu, yitirdiğim aşklar için mücadele etmediğim için pişmanlığımı,,, imkansızlık adına saklanıp bişeyleri en başta kabul edildiğini ,,her fırsatta kazanacak tek şeyin aşk olması gerekliliğini,, arkadaşlığı, dostluğu,, vazgeçmenin zorluğunu,, aşk için ağlamalarımı kendimi parçalamalarımı,, empati kurmayı,,verilecek cevaplarımın yeterliliğini, korkusuzluğu, istenirse herşeyin yapılabiliceğini ki bunu bilirkişi sıfatı ile bizzat yaptığımı, şu allahın cezası hırsızlığı polisliği herşeyiii, herşeyiii anlatıyor..Ben bu diziye aşıktım, aşığım daha ne diyebilirim ki?:img-yes:
HASRETTTTTT
07-05-07, 10:32
neyi mi anlatıyor güzel soru
şu dünya da aşkın yerini ve önemini
aslında yaşadığımız hayatttan ne kadar kopuk olduğumuzu ve aşkla başlayan her cümlenin sonunda mutlaka bi umut ışığı olduğunu
imkansız olmadığını umutsuz olmazsa
daha çok şey var aklıma geldikçe yazarım
Dilekçem çok güzel ifade etmişsin.HPnin hepimize hissettirdikleri hemen hemen aynı:img-yes: Hepimiz bir ucundan yakalayıp kapılmadık mı?
Ama bana zıtların uyumu mu desem zıtlıkların çekim gücü mü desem işte onu da ifade ediyor.Nasıl mı? Şöyle karakterlerden yola çıkarsak( her karakteri ayrı ayrı sevmeme rağmen başrollere hep torpil geçiyorum:icon_whis elimde değil)
Biri polisti,diğeri hırsız
Biri esmerdi, diğeri süt beyaz
Biri kara gözlüydü, diğeri mavi-yeşil
Biri düz saçlıydı, diğeri kıvırcık
Biri mülayimdi,diğeri demir gibi
Birine siyah yakışırdı, diğerine beyaz
Biri dayanamıyordu, diğeri doyamıyordu
Biri uykucuydu, diğeri her an tetikte
Biri kıvırcık kız isterdi,diğeri esmer bilmiş bir oğlan
......
Son olarak dizi bitti
Biri derviş oldu, diğeri lululara kıydı
Biri aleme aktı:bilmim diğeri kabuğuna çekildi
..................
Hırsız Polis neyi anlatıyor?
Benim için şimdilik aklıma gelenler;
En başta,aşktan öte köy olmadığını,iki insan birbirini severse imkansız diye bir kavramın olmadığını,sevdiklerimi her ne şartta olursa olsun yarı yol da bırakmamayı,çirkinlerin kötülerinde tutku ile sevebileceklerini
Belkide aşk'ın en büyüğününün seni istemiyosa aradan çekilmek olduğunu,abla olmanın dünyanın en güzel şey olduğunu,keşke dememek için gitme diyebilmeyi
Dünyanın neresinde olduğunun önemi olmadan sevdiğinin elini sıkaca tutabilmeyi,birbirlerinin sesini duymadan,gözlerini görmeden yüzlerce insanın aynı şeyi hissede bilmesi mucizesini
Başta'da dediğim gibi dünyanın en eski duygusunu,insan oğlunun en karmaşık halini,aşk'ı,aşk'ı,aşk'ı
not:şimdilik bu kadar ben kötü oldum galiba:sad53:
güller diyarı
07-05-07, 10:51
dilekcem yazının altına imzanı atıyorum harika ifade etmişsin
bana ne ifade ettiğğini bende 2 kelimeyle anlatayım
aşkın ne demek oldugunu ,fedekarlıgın aşkın peşinden usanmadan koşmanın, aile sevgisi kardeş sevgisini bu dizide daha iyi anladım ve hiç bir dizide bu sıcaklıgı göremiyorum
hayatta görebileceğim birbirinin gözlerine böyle aşkla bakan iki insanı,sarılmanın güzelliğini,imkansız aşkların imkanlılığını,gerçek sevginin fedakarlık olduğunu,adalet diye birşey olmadığını ya da herkezin adaletinin farklı olduğunu,iyilerin ne çok iyi,kötülerin de çok kötü olmadığını,susayınca sadece su içmek anlamına gelmediğini:),bir insanın dokuz canlı olabileceğini,birbirinin nefesi olan iki insan olduğunu,insanların kedi gibi olabileceğini:),sevdiğine bahçe hediye eden bir erkek olduğunu,ailesi için kötü şeyleri yapmayı göze alan cesur bir kız olduğunu,ve son olarak da çınar gibi bir adamın gerçek olmadığını .....:img-wink: :img-in_lo
Forumda gezerken bir üye arkadaşımın imzasında okumuştum "Aşkta her şey doğru herşey yanlıştır" diye..İşte Hırsız Polis bu cümlenin doğrulupunu hatırlatıyor bana..Bütün doğrular ve yanlışlarla herşeye rağmen "aşk"ı hatırlatıyor.
İnsana dair herşeyi hatırlatıyor..Kavgayı,bencilliği,beklemeyi,karşılı ksız sevmeyi,affetmeyi,ihaneti,anne-baba sevgisini ve daha bir çok şeyi...
Hırsız Polis;
benim için ilk önce bir diziydi sonra görebileceğim en güzel bakışları sergileyen bir erkek ve ondan kaçmak istesede kaçamayıp ona bağlana bir kız ,imkansız olanı başaran her şeyi geride bırakan iki aşık ,dizilerde unutulmuş aile değerlerini bize hatırlatan ve en önemlisi dizi bittikten sonra burda benim gibi düşünen aynı şeyleri hisseden ,yüzlerini görmesemde kalplerimizin bir olduğu bildiğim HP ailesi
hırsız polis bizim için hayatımızdaki önemini anlatamayız bir dizi düşünün bu kadar insanı birbirine kenetleyen aklımızdan hiç çıkmayan yani düşünün başkaları için delilik bu
yani zamanının yarıdan fazlasını nete hp e ayırmak haberleri gazetelerden kesmek telefonlar açıp dizi bitmesin mailleri atmak çıkmıyacağını bile bile bi haber çıkar diye televizyonun önünde beklemek oyunun gerçek olması için dıua etmek gerçekten delilik gibi görünüyor bana neden böle yapıyorsunuz kaptırıyorsunuz diyenlere hiç bi cevap veremiyorum neyi anlayacaklar ki acaba izleselerdi böle düşünürlerrmiydi bazen bende kendimi akıl hasttanesine kapatacak kadar deli olduğumu düşünüyorum hep soruyorum neydi neydi hp bizi bağklayan
acaba oyunculuklarmıydı özleminimi çekiyorduk mankensiz popçusuz dizilerin
yoksa anlttığı bize sıradışımı geldi olur mu acaba diyemi izledik bir hırsızla polisin aşkını
imkansız aşk mı yaşamak istedik
çınarın bakışları mıydı sevgilimizde görmek istediğimiz yoksa mavi gibi dimdik özgür olmayı mı istedik
ya da kimbilir arız a gibi hayatla kumar oynamayı
aksak gibi olmayı istedik
ümit miydi beni diziye bağlayan benim gibi sınavlara hazırlanıyo ya
yoksa jiletin yamuk ağzına mı vurudum ben
gülay ı hep mahellemizde olan biri gibi tanıdık hiissetmedik mi
fulya ne kadar da haketmişti mutluluğu nasılda sabırla beklediler hayriyle onlar mıydı bize var mı böleleri dedirten
selo gıcıktıya murat da onun izinde
bünyain gibi dostlarımız var mıydı yada yakup arsen gibi
ayşegül ün temiz kalbi asla inanmadık ihanet edeceğine
ama leylayıda sevdik mecnunu buldu sonunda
aylin ne kadarda yüzsüzdü öle yok mu çevremizde böleleri
mesude teyzem kemal yılmaz qh ahhh ağlatmadılar mı bizi
mert le kiraz canlarım demedik mi maviyi haklı çıukarmadı mı onlar
nermin nasılda dimdik sahip çıktı çocuklarına
maide hanım e kadar temiz kalpliydi
dursun amca sessizliğin anlamını anlatmadı mı
dursun amc gibi sessizliklere gömülmek istedik kimbilir
yada güly gibi hep gülmeyi
mavi çınar gibi
onlar gibi olmayı istemedikmi
birini böle sevmeyi sevdiğin için her şeyi yenmeyi
neden her perşembe pc nin başına geçtik
bilinmez neyini sevdik bu dizinin ama bundan sonra hiç bi şeyi n aynı olmayacağını biliyoruz
mavi hiçbirimiz için bir renk değil artık bizden kaçan ama bizim kaçamayacağımız bir renk değil
her yağmur yağdığında kapşonu giyip birirnin bizim için sırılsıklam olmasını istiyoruz<
sabahları h isara koşmak
hisar kimse için herhangibir yer değil
kağıt helva tadı bir başka
dayanamıyoruz bu hp özlemine
evimize giren hiç bi hırsıza belki bağırıp çağıramıyacaz
çadır desem kızacıksınız biliyorum
sonsuzluk dese susadım desem korkuyorum desem hepiniz ağlayacaksınız
hoop hop diye gözlerimizi açıp kapayalım mı bakalım herkes burada olacak mı
yada ceee oynuyalım
türk sineması aksak ı hatırlamayacak mı piknik tüpü desem
maviğğğ diye ne kadar uğraşırsanız uğraşın diyemezsiniz
kimse o kazağı mavi gibi çıkaramaz
ahha hh ya o ç ınarın üstündeki beyaz atlet
ya da mavinin kapşonu
yarımn bıraktın rus ruleti imkansız aşk ve niceleri
balıkçı yatağında ölmz demişlerdi oysa
ne olursa 9lsun hiç bişiy dlduramayacak hp in bizde açtığıu yeri
ne kadar ğraşırsak uğraşalım kimse timuçin ve özlem gibi olmayacak
hiç bir bakış hiç bir öpüş onların isabetsiz öpüşleri gibi içimize oturmayacak
hiç bir veda özlemle timuçinin vedası gibi akıllara kazınmayacak ve hiç bir şey demeden sarılıp ağlayamadan giden bir sessizlik gibi akıllara ve gönüllere kazınacak
hırsız polis diyince şimdiki gibi içime oturacak
insan hayatında her an herşeyin olabileceğini...
çok keskin virajları alabileceğinizi...
hiç dönmem dediğiniz yollardan tekrar geçebileceğinizi...
aşk için her yanlışı ve her doğruyu yapabileceğinizi ama bu yaptıklarınızın doğru yada yanlış olmasının sizin için hiç önemi olmadığını...
Tek cümleyle; Aşkın herşeyden üstün olduğunu olduğunu anlatıyor.
Düşününce de şaşırtıyor.
Yapılan bilimsel araştırmalarda aşkın geçici olduğu, 7 ay- 2 yıl gibi süreleri olduğu, söylenirken, bu geçici ruh hali nasıl olurda herşeyden üstün olur dedirtiyor.
Aşkın bencil olduğunu, aşkın fedakarlık istediğini:img-yes:
Aşkın sorumsuzluk olduğunu, aşkın sorumluluk olduğunu:img-wink:
Aşk için yaşandığını, aşk için ölündüğünü:icon_sorr
Aşk için ağlandığını, aşk için gülündüğünü:img-hyste :sad53:
Aşk için suç işlendiğini, aşk için adaletin sağlandığını:img-polic
Aşk için kendini sevdiğinin kollarına bırakmayı, aşk için sevdiğine direnmeyi:img-in_lo
Hırsız Polis Aşkın tüm çelişkilerini anlatıyor... Belki de hayatın çelişkilerini yani biraz biraz hepimizi anlatıyordu.
İyi ki de anlatıyordu.... :good:
bana hayatımda hiç yapmadığım şeyleri yaptırdı hiç tatmadığım duygular
benim için ailemin gözünde saplantılı bir deli olmak, yeniden 17 yaşıma dönüp bir tv yıldızının yüzlerce resmini saklamak aynı bölümleri yüzlerce kez izlemek ezberlemek ama hiç bıkmamak, aşkı iki insanın sarılmasının güzelliğini, sarılıştaki sıcaklığı, doğal aile ortamını, dizi kahramanlarının da bizim gibi evde terlik pjama dolaştığını:)
tüm bunlardan önemlisi bana çok özel arkadaşlıklar dostluklar kazandırdı. Aynı duyguları aynı heyecanı paylaşan insanları bir araya getirdi. Hiç tanımadığım isnanlarla konuşma cesaretini verdi. Yazar tarafımı keşfetmemi sağladı ve galiba daha seçici olmayı.
artık Tv izlerken sürekli bu saçma bu olmamış oyunculuklar doğal değil gibi yorumlar yaptırıp kendisinden başka dizi izlettirmemeyi
yenideb bağlama dinlemeyi
Hirsiz-polis öncesi ve sonrasi adi altindaki sayfamiz kilitlenmis, ama nasil olur, mümkünmü böyle birsey.:icon_sorr
Bu arada bir rica foruma girdigim her an, özet sayfasina sürekli gözüm ilisiyor ve dayanamiyorum canim aciyor, o sayfayi imha etmek imkansizmidir acaba.:icon_sorr
Neyse, hirsiz-polis bana neyi anlatiyor; bu soruya cevap vermek gercekten cok zor, cünkü aslinda yaniti benimle alakali, benim hayata ve insanlara bakis acimdan olusuyor, yani bir nevi kendinle yüzlesmek zorunda kalacaksin...
Genc bir kadinin kendi kaderinin yanisira, baskalarinin kaderindende sorumlu olabilecegini. Hayatlarimizin verdigimiz kararlardan ibaret oldugunu, duvarlarin büyüklügü ve kücüklügünün önemli olmadigini, duvarlarin icinde hapsolmus insanlara sunulan seceneklerin esit oldugunu...Bunlari görebilmek icin bakmak gerektigini, göz ucuyla degil, gözbebeklerin rengini secebilecegin kadar yakinlarda, ama sana dokunmayacak kadar uzaklarda belirmeni...
Yalnizligin bir lüks olmadigini, hayata gelmis bulunmanin altinda yatan gercegin aile baglari demek oldugunu, bir annenin olmayisi seni haddinden fazla güclü kildigini. Cocuklarin ne zaman büyüdügüne parmak bastigini, her yastaki cocuklardan bahsediyorum, genc, yetiskin, ebeveyn, yasli, bu insanlarin yani cocuklarin ancak anneleri öldükten sonra büyüdügünü...
Kin ve nefret gibi duygularin cok güclü ve asilmaz oldugunu, ve birgün kurtulmak istedigin zaman tek yapacagin, sevdigine en cok sevdigini vermen gerektigini....
Umutlar, umut etmenin cok garip birsey oldugunu, onlari varsayarsan karsinda belirirler, yok sayarsan ise kaybolurlar bir hayalet misali...
Mutsuzlugun bir cazibesi ve albenisi oldugunu, ve bu duyguyu tercih edenlerin kendilerini farkli, siradisi, vazgecilmez oldugunu sanmasi koca bir yalandan ibaret olmasindan öte birsey ifade etmedigini...
Insanlari sevmek zorunda olmadigini ama bu sevgisizligin nefrete dönüsmesinin ardinda yatan bedelleri, sadece senin ödeyecegini...
Kötü bir anne/baba´ya sahip olunmasi dünyanin sonu olmadigini, asil sonun hata yaptigin zaman karsinda kimsenin belirmemesi, sadece seni sevdigi icin sana bagirip cagiran, hatalarini yüzüne vuran, bir an önce hayatina sahip cikman icin, omuzlarindan tutup seni sarsarak kendine getirecek birilerinin olmamasidir, dünyanin sonu...
Senden büyük kardeslerini, her ne kadar sifati haketmiyorlarsa bile, "abla", "abi" diye seslenmen gerektigini, bunun sana birseyleri kaybettirmeyecegini, aksine kazandiracagini...bilinmez birsey, adini koyamazsin belki ama zamanla hissedersin sana getirdiklerini, bundan hicbir zaman süphe duymamalisin...
Cocuklar ciceklerle esdegerdir, onlara gülümsersen, usulca dokunup, kokusu´nu icine cekersen, su, günes, ve sefkati armagan edersin, seni mutlu ederler...mutlu olursun, hic hesapta yokken mutlu olursun iste...
Her caresizlikte, bir cikis yolu vardir, dogru zamanda, dogru insanlarla, dogru kararlar vererek karanliktan aydinliklara uzanmak mümkündür...
Insanlar...insan; gözlerinin ici gülüyorsa, günesi andiran bir aydinlik beliriyorsa yüzünde, senin mutsuz bakislarinla karsilastigi vakit, gözbebeklerindeki isik sönüyorsa, saril ona, hic birakmadan....simsiki saril....
Sans diye birsey olmadigini, sanslar diye birsey oldugunu, ve insanlarin hata yapmak zorunda olduklarini, dogruyu bulabilmesi adina, kisiligini belirlemek, ve inandiklarini onaylamak adina, hata yapmak zorundadir...Bu hatalarin bedelleri ile basetmek zordur, tekrar ayaga kalkmak, biraktigin, düstügün, yari yolda terkedildigin ve yahut savruldugun yolun kenarindan tekrar devam edebilmek gercekten zordur, bu savasi kazanman icin birilerinin sana göz kirpmasi lazim, insanlara sans vermek cömertliligini ne kendinizden nede karsinizdakinden sakinin...insanlara sans verin...sans verin....sans verin, bikmadan, usanmadan, yorulmadan....
Hırsız&Kuaför mü?
Hırsız&Öğrenci mi?
Hırsız&Uğursuz mu?
Hırsız&Doktor mu?
Kaptan&Konsomatris mi?
Hırsız&Konsomatris mi?
Hırsız&Anne mi?
Hırsız&Bakıcı mı?
Arıza&Anne mi?
Hırsız&Baba mı?
Poils&Anne mi?
Polis&Adalet mi?
Polis&Polis mi?
Hırsız&Adaletsizlik mi?
Adalet&Adaletsizlik mi?
Aşk&ille de aşk mı?
Aşk&Acı mı?
Acı&Sevgi mi?
blue&blue mu? :img-hyste :img-hyste
smiley işine girmedin bu sefer nitekim ne onların gücü yeter anlatmaya ne de limit mimit! :img-hyste
Kullandığım 3 smiley'dan da özür diliyorum huzurlarınızda! :) Pardon 4!
AŞK. En kocamanından, En güzelinden, En özelinden, En tadına varılmazından, En.. En.. En.. Hırsız Polis dizisi bana AŞK'ı gösterdi. Belki kendi yaşadım sandığım, belki de etrafımda gördüğüm aşklardan daha da yücesini gösterdi bana. (Annecim-Babacım çok özür diliyorum) Mavi-Çınar karekterlerini ve onlara hayat veren oyuncuları ömrümün sonuna kadar unutmayacağım. Belki kendileri bile rol aldıkları bu karekterler kadar büyük bir aşk yaşamayacaklar. Siz çok şanslıydınız. Ama en çok biz şanslıydık sizleri izlediğimiz için. Biz çok şanslı bir ekiptik Hırsız Polis dizisi izleyicileri olduğumuz için ve hala da bu durum devam ettiği için.
Ve bu dizinin bana hiç tahmin edecemeyeceğim şeyler yaptırdığı için, hayatıma çok güzel insanlar soktuğu için. Müteşekkirim. Bu yapımı hayata geçiren ekranlara taşıyan herkese sonsuz saygılarımla.
İyi ki hayatıma girdiniz... İyi ki varsınız...
Herseyden önce samimiyet,gercekcilik,inatcilik,kararlilik,sevkat, merhamet, aile baglari , komsuluk iliskileri, imkan_sizlik ve tabiki en önemlisi ask
yani hayata dair ne varsa....
sevgiler....bye
böyle bir foruma üye olduğum,bu kadar kalpleri güzel insanı birarada bulduğum için....
bye bye :happy0064 :img-in_lo
Hırsız Polis bana neyi anlatıyor?
Başlık açıldığından bu yana düşünüyorum bana neyi anlatıyor diye..
Hayata dair herşeyi.. Aşkı, sevgiyi, birliği, beraberliği, bağlılığı, sevdikleri için insanın neler yapabileceğini, ağlamayı, gülmeyi, üzüntüyü, sevinci.. Hayata dair herşeyi..
[ne hatırlattı ne öğretti mi desek acaba
ağlamayı hatırlattı... hıçkıra hıçkıra ağlamayı.,, yabancı müzikle derlenmiş kilipte bile ağlamayı yaşattııı.. anlamadığım sözlerinde kapıldığım müzginde çınarlı mavili sahnelerde beni paydan paya sürükleyen o sahnelerde ağlamayı öğretti.aşkı hissettirdi çünküü.. ..
Yatağımda yorgana sarılıp başımı yastığa gömüp ağladığım günleri hatırlattı..eski sessiz telefon kaçamaklarımı hatırlattı.. sesini soluğunu duyup günlerce o sessizlikte yüreğimde yaşadıklarımı hatırlattı...kapısına kadar gidip beceremediğim itiraflarımı hatırlattı..
elimin telefona gidip arayaşamışta ki kararsızlığımı hatırlattı..Mektup yazmayı hatırlattı.. Mektubu okurken ağlamayı...
Mektubu alırken ki telaşımıı...mektubu sessizce gönderiimi,,Gizli gizli onu takibimi ,, nasıl okudu nasıl tepki verdi onu hayal etmeyi...
Hediye vermeyi hatırlattı..sevdiğim için vereceğim hediyeyi hazırlama heyecanımı.. Anneme aşkımı itirafımı,, çaresizliğimi,, cevap verirken ayrılık cevabımı... dans ettiğim anlarımı ,,..ilk dokunuşumu, ilk öpüşümü hatırlattı bana... Kaçamaklarımı . gizli gizli tatile çıkmamı,, eve söylediğim yalanlarımı,, köşe bucak kaçarken bir yerlerde o iki gözle karşılaşmamı..
abimi hatırlattı.. abime olan kızgınlığımı , onun engellerini,, onun kendi bencilliğini hatırlattı.. banaa ne hatırlatmadı kii bu dizi.
aşkı hatırlattı aşkıııı,, fedakarlığı hatırlattı... Çocuk sevgisini çocuk isteğimizi hatırlattı.. aile olma özlemini yuva kurma isteğini hatırlattı..Ne hatırlatmadı ki .
Hırsız Polis bana neyi anlatıyor?
Başlık açıldığından bu yana düşünüyorum bana neyi anlatıyor diye..
Hayata dair herşeyi.. Aşkı, sevgiyi, birliği, beraberliği, bağlılığı, sevdikleri için insanın neler yapabileceğini, ağlamayı, gülmeyi, üzüntüyü, sevinci.. Hayata dair herşeyi..
Kadınlığı erkekliği...
Sevgisizliğin içinde yeşeren büyük sevgiyi...
Aşkı bilmezken içine düşüvermeyi...
Erkekleri tanımazken en hasına çarpılmayı...
Polislerden kaçarken bir polisin olmayı, olabilmeyi deli gibi istemeyi...
Kadın olamamışken iliklerine kadar hissetmeyi...
Öylesine gülerken doyasıya gülmeyi...
Gözyaşlarını içine akıtırken bağıra bağıra ağlayabilmeyi...
Arkasına baktığında bir kişiyi görebilme umudunu...
Umudunu kaybederken bir üniformada bulmayı sonra tekrar kaybederken ortak bir suç ile bulmayı...
Uzanıp tutamazken kendisini sımsıkı tutanı fark etmeyi...
Ayaklar ne kadar kaçarsa kaçsın yüreğin asla kaçamadığını...
İki yüreğin çarpışmasının yarattığı depremi...
Bir bardak suyun susuzluğa naçar olduğunu...
Ördeklerin bile bu aşka selam durduğunu...
Sözlerin kimi yerde yetersiz kimi yerde anlamsız kaldığını...
Bir bakışın her daim ele verdiğini...
Bir gülüşün her daim yettiğini...
Kanunun üstünlüğünün sökmediğini...
Mecnunun aşkının sönük kaldığını...
Aslında leylanın da herşeyin farkında olduğunu...
Gururun sabun köpüğü olduğunu...
Zor diye bir şey olmadığını, İmkansızı aşmanın ise sadece biraz zaman alacağını...
Korkuları aşmanın en iyi yolunun üzerine gitmek olduğunu...
Hiçbir kötünün salt kötü olmadığını...
Hiçbir kötülüğün cezasız kalmayacağını...
Cezanın sadece demir parmaklıklardan ibaret olmadığını...
Ve bir aşkın demir parmaklıklardan bile daha beter hapsedebildiğini...
Gönüllü hapisliğin hapislik olmadığını...
Soğuk duvarları aşmak için aşkı üst üste koymanın yetip de artacağını...
Çember dediğinin şeyin, çap ve yarı çaptan ibaret olduğunu...
Gölgelerin ışık oyunu olduğunu...
Karanlıkların ışıklarda kaybolmaya mahkum olduğunu...
Mavilerin yeşillere karışabilceğini...
Gökkuşağının altından geçilemeyecek kadar uzak olmadığını...
Bize, Hırsız-Polisin çok güzel bir bahane olduğunu...
eklemek istiyorum... :img-cray:
Dayanamamayı anlatıyor...ateş barut misali yan yana gelen yüreklerin sessiz çığlıklarını,,,kaçtıkça kovalayan, kovaladıkça kaçan ateş böceklerini anlatıyorr,, hatırlatıyor,. yaşatıyorr..,,aklı fikri netleştirmeyi,,, evlenme tekliflerinin asilzade teklifler dışında gönlünün aklının netliğiyle bembayaz sayfalar örneğinde ki teklif metodlarını hatırlatıyor. anlatıyor öğretiyorr..
susamayı,, susuzluğu gidermek için gece kalkma riskininin maksimizesini,,,
kıytırık arabalarda geçen zamanların en güzel zamanlar olduğunu,, aşk varsa şu canda her yerin cennet olabiliceğini,,, çadırlardaki olabilme ihtimallii sevinçleri,,, iyi olmayıı,,, mutlu olmayı,,, sevdiğin için yemek yapma isteğini,,, o varsa senin varlığının manasını,,, gözlerin görüyorsa ona baktığı için ışıldamayıı... içinde sevgi ateşin varsaa o ateşin seni ayakta tututgğunu...gözündeki yaşıı korkusuzca akıtabilmeyii,, sevgin için yer yer kendi gururunu ezmeyii,, gurursuzluğu şu dünyanın sevgidene öte yalan 3 günlük dünya olduğunu,, fanilğin bir gün bir yerlerde karşımıza çakıcağını ama çıkmadan önce yaşamamaız gereken aşkı anı kaybetmeden yaşamamız gerkleğini anlatıyorr..
öyle çok anlatıyor kii , yazdıkça , okudukça tükenmeyen bir kitap gibi Hp,, zenginleşen düşüncelerimizle öyle derinlere salıyor ki bizi,,, okyanusların derinliğinde,, ormanların kuytuluğunda,, mavinin renginde güneşin bronzunda:) kumların ateşinde rüzgarın serinliğinde ağaçların gölgesinde,, kuşların neşeli cıvultısındayamış gibi hissettiriyor.. Ne güzelsin sen ey HP..İstanbul gibisin,,,
Tekenmeyen ışığınla gittikçe bitmeyen yolumsun sanki... Her köşenden bahsetmek istiyorumm,,, dağından tependen, evinden barkından.. milyonlara varan insanından bahsetmek istiyorumm...Herşeyinle beni bana hatırlatıyorsun...Herşeyinle benim varlığımıı bana hissettiriyorsun..Bir yerlerde kalbim atıyorsa, bir yerlerde yüzüm gülüyorsa gülümseme nedenimsin ..
Kalbime heyecanların en güzelini yaşattığın için,,bunca güzel insanı tanıttığın için,, beni sensiz bıraksan bile derin hazinenlee miraslandırdığın için sen banaa öyle çok şeyi hatırlatıyorsun kii,,,:img-yes:
misskrueger
07-05-07, 14:42
Hırsız Polis Size Neyi Anlatıyor ?
AŞK'ı,hiçbir şeyin imkansız olmadıgını,her hafta oyunculuk dersi alıyormuş gibi hissetmemi ve en önemlisi bu güzellik sayesinde edindigim dostlukları anlatıyor...
Hayatta hiçbirşeyin imkansız olmadığını,ailenin vede komşuluğun ne denli önemli olduğunu,umudunun tam bittiği noktada yeni umutların da doğabileceğini,aşk uğruna nelerden vazgeçilebileceğini öğretti.
Hırsız polis bana seviyeli bir dizi nasıl olur onu anlattı,öğretti...
İzmir organizasyonu için katılım listesini aşağıda veriyorum. ÖM ile davette bulunduğumuz ve olumlu ya da olumsuz geri dönüş yapabilen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Rakamda netliği sağlayamadığımız için Mekan ve Fiyat konusunda sizlere bir fikir veremiyorum. Ama Mekanın merkezi bir yer olması fiyatın da en uygunu olması için elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz. Sevgili scale ve Zeytine-35'e çabalarından dolayı teşekkür ediyorum. İzmir'i bilen ve önerisi olanlardan da mekan önerisi alabiliriz. Elimizde seçenekler var en kısa zamanda görüşüp bizim için en uygun mekanı seçeceğiz ve burdan duyuracağız.
Katılımı kesin olanlar:
Scale, blue, zeytine-35, bora.asli, dgulsar, kashmire, fulya85, Eftelya61, dilekçe, hurriyetim, 1poyraz, duar, uçurtmam, zinednah, cerenim, drc, esragöre, kakule, Neljan, timuçin hayranı, alamehmet, Tiyatrocu kişi, mavicınar, Benek 35, cristal, satranc, aysi
İhtimal dahilinde olanlar
Meline, Elmass, Lighttez, Demetarss, Nilya_tim, Missp, Metken.06, Deren1970, Selma23, özkorkmaz, alevalev_25, jalem, asum, FarAndAway, nilnisa
(Sizleri biraz sıkıştırabilir miyim? Olumlu cevaplarınız için :icon_whis )
Yüreği bizimle olanlar!
Tuğbay, Mavi18, Bbdbhb, Sevim1967, Emocion, Güller diyarı, Epıler, Saso, Hewal, Anatoliaz, Ö.düvencioğlu, Naz&naz, Bluefly, Ece_gs_1905, Bernaygun, Bujumuju, Öjeni, Ceylan korkmaz, -Gillian-, Esmme, Günelimben, Gundoğdu, Turborobot, AŞK, Posy87, Dml, Byramses, Dokuz, Hırsız-polis, Loser_22, Aslı_84, Sevgi30, t-m-c-n 84, nur33, Tenka, NAZAR, SUNNYFLOWER, nazenaz, turkuvaz, ayselisko, D!lek, Aybiyce, Gülündikeni, Gunesce, Deeppurple, Plantane blau, Mega1, Timuçin_hastası, Mavigün, Argosy, Bitanem_61, ŞİYA, Özmavi, timuçinhastası, gülüm_su, denizmert
ÖM atmayı atladığımız arkadaşlar kusura bakmayın! Ama gelmek isterseniz mutlaka bize ulaşın!
Son not: Herkesi İzmir'in imbatını hissetmeye, buzlu bademinin tadına bakmaya, kumrunun sadece kuş olmadığını farketmeye, allı güllü faytonlarını, güzel güzel kızlarını görmeye, haziran sıcağını hissetmeye :) bekliyoruz.
Öncelikle neden bizim hp öncesi sonrası sayfamız kapandı diye bir soruyla başlamak istiyorum…:icon_sorr
Sonrasında ise,hırsız polis bana ne ifade ediyor?
O kadar çok şey ifade ediyor ki...
Aşkı,tutkuyu,imkansız diye bir şey omadığını,aşkın kanununun olmadığını,bir insanı sevmenin onun sorumlululuğunu almak olduğunu,yeri geldiğinde o bilmese bile onu sırtında taşımak olduğunu,aile bağlarını,kardeşim olmadığı için anlayamadığım kardeş sevgisini,sevginin gücünün her şeye ama her şeye yettiğini,sadakati,bağlılığı daha şuan kelimelere dökemediğim bir çok şeyi hayatın gerçek yüzünü ifade ediyor...
Bir diziyi nasıl gerçekmiş gibi hissetmeyi,hayali kahramanları bu kadar benimsemeyi,onları sanki çok yakın arkadaşlarımmış gibi özlemeyi,ve b:img-cray: :img-cray: ana bir dizinin kazandırdığı onlarca güzel yüreği ifade ediyor...
Aşkı...
En Saf
En Güzel
En Yalın
En Ulaşılmaz
En Anlatılmaz
En İmkansız
En Tutkulu
En Umutlu
En Arzulu
En Dost
En Sadakatli
En Onulmaz
En Sabırlı
En Samimi
En Merhametli
En Mütevazi
En Doğru
Yani Kısacası Gördüğüm En Güzel Aşkı.....:img-yes:
Sevgilerimle...
Hırsız polis bana neyi anlatıyor?
PLATONİK AŞK desem:img-wink: Önce herşey normal başlar, sonra yaşadığınız bazı şeylerden dolayı ondan nefret eder, adınız anmazsınız. Daha sonra duygularınızı tartarken kendi kendinize ön eleştiri yaparken yok canım dersiniz ama platonik aşk sizi sarıp sarmalamıştır. Hiç bir şekilde kurtulamazsınız. Sonra zaten kurtulmakta istemezsiniz. Size özeldir, onunla mutlu olur, mutsuz olur her daim sizi meşgul eden karmakarışık duygular yaşarsınız. Karşınıza çıkan başka kişileri ne kadar kabul etmezsenizde size kötü gelen tavır ve davranışlarını bile o kişiyle karşılaştırırsınız.
Hırsız Polis dizisi de bende böyle bir aşk işte. Önce işte sıradan bir dizi dedim. Sonra yavaş yavaş gününü, saatini beklemeye başladım. Reklam aralarında bile başka kanala geçemedim ya sahne kaçırırsam diye. Susadım, dayanamıyorum, karakol önündeki sahne ve daha birçok sahnenin repliğini ezberledim. İşten çıkınca yolda o sahneler aklıma gelip tebessüm ettim, millet bana mı bakıyor ne düşünüyor diye asla düşünmedim. Her zaman yaptığım Hisar tarafına yürüyüşlerimi yapamadım. Mavinin Çınara teslim olduğu, Arızanın öldüğü sahnelerde tomar tomar mendil bitirdim. Hıçkırarak ağladım. Uydulu kanallarıda seyretme ihtimalim olduğundan normal kanalde bittiğinde hooppppp hemen EuroD yi açıp, en azından 15 dakika geç geldiğinden son 15 dakikayı ilk defa seyrediyorum diye tekrar seyrettim. Dizğer dizileri HP ile karşılaştırdım halada karşılaştırıyorum aynı seviyeyi bırak seviyesine yakın bir dizide yok. tat alamıyorum, sevinemiyorum, gülemiyorum. HP nin verdiği tadı başka dizilerde bulamıyorum:icon_sorr
HP bana bir tek şey hatırlatıyor arkadaşlar..
Yaşadığımı..
Yani hayatı, insan olduğumu, mutlu olabilmek için nefes alabilmenin bile yeterli olduğunu...
çünkü ben onlarsız nefes alamıyorum da...
angel_timuçin
07-05-07, 16:10
hayatın bu kadar güzelllllll vee yaşanılırr oldugunuuu
HASRETTTTTT
07-05-07, 16:13
umudun hiç bitmediğini
aşk varsa onu hiç bir gücün yok edemediğini
omuz omuza vermeyi
iki yanlışı bir doğru etmeyi
kaçmayı belki ama içindeki aşktan kaçamamayı
şarkı söylemeyi
o şarkının içinde kaybolmayı
mavi olmayı çınar olmayı
umudun hiç bitmediğini
aşk varsa onu hiç bir gücün yok edemediğini
omuz omuza vermeyi
iki yanlışı bir doğru etmeyi
kaçmayı belki ama içindeki aşktan kaçamamayı
şarkı söylemeyi
o şarkının içinde kaybolmayı
mavi olmayı çınar olmayı
Ben Anlamam Toptan Tüfekten
Ben Anlamam Taştan Yürekten
Anlamam Akıntıya Kürekten
Sen Bunları Boşver Ne Haber Aşktan...
nağmelerini her daim hatırlatan canım dizim
anlatmıştır da anlatmıştır vesselam...
perşembe akşamlarını iple çektiğimi, bir dizi için foruma üye olup orda yorum yapmamı, her bölüm sonunda "acaba haftaya ne olacak?" diye günleri saydığımı, foruma girip bölümle ilgili yorumları ve gelecek bölümün tahminlerini okumamı, burada yaşanan o güzel paylaşımları okurken aldığım keyfi ve en önemlisi bize bütün bu güzellikleri yaşatan muhteşem oyuncu kadrosunu hatırlatıyor...:sad53:
ben hp yi çok özledim...:img-cray: :img-cray: :img-cray:
[[[ hp öncesi ve sonrası sayfamıza ne oldu...yenisi açılmayacakmı...:icon_sorr
bu sayfaya ne yazsak sohbet denilecek :icon_sad:
dizimiz arşivdeyken sayfalarımızın içerigini kısıtlamasak....:img-yes:
en azından hp öncesi ve sonrasında ...çok rahat kıvırabiliyorduk..hp sonrasi biz bu haldeyiz diyerek... :icon_whis ( :img-hyste ) ]]]
hayata dair
aşk...dostluk..sadakat...çıkmazların çıkılabilirligini...aşkın kanununun olmadıgı...
tv de
bir dizide kötü adam olmadan da dizi çekilebilecegi...:img-wink:
yalısız ...yatsız dizilerde çekilebilecegini
hiç oyunculuk yapmamış birinin başrolde oynayabilecegini...:happy0064
bir kanalın kaliteli bir yapıma nasıl sahip çıkamayacagını
anlatıyor bana:img-wink:
edit not:hp nin bana neyi anlattıgını ne kadar madde madde yazsam bişeyler eksik kalıyor..
hp nin bana ne anlattıgını anlatmam için o sahneleri tek tek yorumlamam gerekecek....:img-yes:
alevalev_25_
07-05-07, 16:33
Arkadaşlarlar herkese yeni bir günden yeni bir haftadan "merhabaa..." gün bitti sayılır ama olsun ben patronumdan yeni nefes alıp sayfalara bakabildiğim içinn.. öncelikle yeni başlığımız hayırlı olsunn...
* Bu dünya da İMKANSIZ ibaresinin olmadığını...
* AŞK'ın her daim var olduğunu ve nefes aldığımız sürece var olacağını...
* AŞK'ın ne derece de insanı mutlu ettiğini ve bir o kadar da canını acıttığını...
* AİLEnin önemini...
* Komşuluk, dostluk, arkadaşlık kavramlarının ölmediğini...
* Elimizdeki nimetlere şükretmemiz gerektiğini...
* Şartlarımızın ne kadar kötü olduğunu düşünsekte bizlerden daha kötü durumda olabilecek olan insanları düşünmemiz gerektiğini...
* Hiç bir zaman hala olamayacağımın üzüntüsünü... (her zaman bir abim olmasını istemiştirim ama ksımet değilmiş. bir kardeşim var oda on kardeşe bedell..)
* ANNEmin hayatta olmasından dolayı daima şükretmem gerektiğini...
* Rahmetli BABAcığımı, mekanı CENNET olsun..Gördüm ki ne babalar var bu dünya da..
Devam etmeye çalışacağımmm....
Hırsız polis bana neyi anlattı
En başta hayata daha mutlu bakabilmeyi,aşkı ve sevgiyi,dostluğu,aileyi,komşuluğu,zor anlarda pes etmemeyi,hayata dört elle sarılmayı,sevdiklerimizi kaybetsekte hayatın herşeye rağmen devam etmesi gerektiğini,kısacası hayatı anlattı.
Hüzünleriyle,mutluluklarıyla tekrar tekrar izlemekten ve müziklerini dinlemekten asla bıkmayacağım,muhteşem bir diziydi.
Ben Anlamam Toptan Tüfekten
Ben Anlamam Taştan Yürekten
Anlamam Akıntıya Kürekten
Sen Bunları Boşver Ne Haber Aşktan...
nağmelerini her daim hatırlatan canım dizim
anlatmıştır da anlatmıştır vesselam...
Seni içime çektim bir nefeste
Yüreğim tutuklu göğsüm kafeste
Yanacağız ikimizde ateşte
Bir kıvılcım yeter hazırım bak
Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk
Senin yazdıklarını okuyunca aklıma sezenciğimin bu sözler geldi
Evet hp diyince aşkı için ne pahasına olursa olsun mücadele etmiş iki aşık geliyor gözümün önüne bazı anlarda umutlarını kaybetmiş ama yine aşklarının gücü karşısında yenik düşen iki kişi ne bilim şimdilik bunları anımsadım
HP oncesi ve sonrasi'nin kapandigina cok uzuldum, umarim tekrar acilir, sohbette edilemicekse artikin.. :sad53:
Neyse donelim asil konuya..
Hirsiz Polis bana neyi anlatiyor, Hirsiz Polisin bana ogretikleri?..
Oncellikle sunu soylim ben HPyi once sadece vakit kaybi, normal olmasi gereken gibi bi dizi olarak izliyordum ama bolumler ilerledikce Hirsiz Polis dizi olmaktan bende kendim olmaktan ciktim..
Bana cok sey ogretti aslinda o kadar cokki aklimda cok azlar..
1. (Aslinda hem HP hemde Merdiyem ogretti bana bunu) Imkansiz diye bisey yoktur, bisey cok istenilirse o sey mutlaka bi gun olur..
2. Askta ne kanun'un ne gurur'un ne baska biseyin yeri olmadigini..
3. Askin herseyi affetigini
4. Gun gelir hic tahmin etmedigin kisi hayatini hem mahvedebilir, ama gun gelir o kisi senin hayatini kendi cani pahasina kurtarabilir..
5. Elindekinle sukr etmek gerektigini, gozunun havada olmamasini..
6. Ne zor sartta yasiyan insanlar oldugunu..
7. Dostlugu, arkadasligi..
8. Kotulugu, ve hic kimseye kolay kolay guvenmemen gerektigini..
9. Aile'nin onemini..
10. Cinar ve Mavinin yani Timucin ve Ozlemin ne kadar cok yakistigini.. :icon_whis
Aklima geldikce yazicam..
Seni içime çektim bir nefeste
Yüreğim tutuklu göğsüm kafeste
Yanacağız ikimizde ateşte
Bir kıvılcım yeter hazırım bak
Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk
Senin yazdıklarını okuyunca aklıma sezenciğimin bu sözler geldi
Evet hp diyince aşkı için ne pahasına olursa olsun mücadele etmiş iki aşık geliyor gözümün önüne bazı anlarda umutlarını kaybetmiş ama yine aşklarının gücü karşısında yenik düşen iki kişi ne bilim şimdilik bunları anımsadım
Çınar'ım her şeyin üzerine sünger çekmiş ve gitme kaçma planları yapıyor Mavi'siyle gidecek Antalya'ya Kaş'a orada yeni bir düzen kuracak beraber çalışacaklar, düzenlerini kurunca çocuklarıda alacaklar yanlarına.. Çınar heyecanla bunları anlatıyor Mavi'sine ve en sonunda soruyor Çınar'a DEĞER Mİ? BENİM İÇİN BUNLARI YAPTIĞINA DEĞER Mİ? Çınar cevap veriyor DEĞER SENİN İÇİN HERŞEYE DEĞER İşte HP bana bunu anlatıyor insan bir kişiyi seviyorsa onun için yapacağı herşeye değer.. Kaçak olmayada, fakir olmayada, evsiz olmayada, yurtsuz olmayada, aç kalmayada herşeye değer.. Yeterki sevgisi gerçek olsun.. O aşk ki o sevgi ki insana herşeyi yaptırır HP'nin bana anlattığı bu dur işte.. Aşk için gerekirse ölünmeli bile..
Aşkı...
En Saf
En Güzel
En Yalın
En Ulaşılmaz
En Anlatılmaz
En İmkansız
En Tutkulu
En Umutlu
En Arzulu
En Dost
En Sadakatli
En Onulmaz
En Sabırlı
En Samimi
En Merhametli
En Mütevazi
En Doğru
Yani Kısacası Gördüğüm En Güzel Aşkı.....:img-yes:
Sevgilerimle...
arkadaşım doğru söze ne denir...bu arada senin gibi tatlı ve güzel bir insanla bizzat tanıştığım için çok mutluyum canım.:happy0064 :img-in_lo
öpüyorum....
* Sen imkansızsın,sensizlik de imkansızın nasıl bir şey olduğunu...
* Yarım bırakmanın, yarsız bırakmanın,ıssız bırakmanın nasıl bir şey olduğunu...
* Yüreğinden ve ta derinden kelepçeli olmanın nasıl bir şey olduğunu..
* Mavi'nin sadece bir renk, Çınarın da sadece bir ağaç olmadığını...
* Payına düşenlerle başının alıp gidememenin nasıl bir şey olduğunu...
* Gidip gidip dönüşleri...
* Her defasında vazgeçmek isteyip de vazgeçemeyişleri...:icon_sorr
arkadaşım doğru söze ne denir...bu arada senin gibi tatlı ve güzel bir insanla bizzat tanıştığım için çok mutluyum canım.:happy0064 :img-in_lo öpüyorum....
işte bide bu yanı var Hırsız Polis dizisinin;
bide bu tarafttan bakıyorum olaya;
Dostluğu,
Arkadaşlığı
Güveni
İyi niyeti,
Sevgiyi,
Paylaşabilmeyi...
bana bu taraftan anlattıkları ve kattıkları için minnet borçluyum bu diziye...
bende aynı şekilde _heraam_ seni ve aybiçeyi tanıdığım için çok mutluyum...
sevgilerimle öpüyorum seni....
Kliple birlikte dinlediğimiz şarkıları HP yokken dinlediğimizde acaba şarkılar bize yine HP yi hatırlatmıyor mu?
Örneğin: az önce Yonca Lodi..Sana bişey olmasın şarkısında Mardi Grass ın klibi geldi aklıma içlendim içlendim içlendimm.. Son sahnesinde Çınar ın patlama sahnesii vardı hatırlayınn..,, yine Kıraç ın, Funda Arar ın, Tarkan ın, Sezen Aksun un , aklıma gelmeyen bir çok sesde yine onları hatırlamıyomuyuz...
Repliklerine benzer kelimeleri cümleleri duyduğumuzda içimizden bişeyler kopup giderken her anımızda onları hatırlamıyo muyuz? Maviye benzer sesler Çınar a benzer sesler duyduğumuzda yaa O mu dur diye afalladıığımızda,,, Farklı dizilerde onların mekanlarını gördüğümüzde onları hatırlamıyo muyuz? Orası MaviÇınar Bankı,, Orası MAviÇınar feneri,, yok orası onların merdiveni orası onların tatil yeri, orası onların parkı deyip yine aynı heyecanla onları hatırmlamıyomuyuz?
Bana neyi anlatıyor? Bana herşeyi anlatıyo,, hatırlatması bile bir çok şeyi anlatmıyor mu zaten? Ben benlikten çıkmışım.Kaybettiğim beni benim gibi birilerinin arasında ararken daha beter benlerle karşılaşıp benden öte bir ben oldum... Ben sana aşığım Çınar daha ne diyebilirim ki misali,, Ben bu diziye aşıktım, hala daha aşığım daha ne diyebilirim ki ? :icon_sorr :sad53: :img-yes:
Herkese merhaba uzun bir aradan sonra yine buradayım merak edip mail ve öm atan tüm dostlarımada tekrar teşekkür ediyorum buradan...
Neler oluyor neler bitiyor epey uzak kaldım ama bu başlık yeni açılmış eee kambersiz düğün olmaz heemn birşeyler yazmam gerek :img-hyste :img-hyste
Efendim HP bana
Aşkı anlatıyor
Sevgiyi anlatıyor
Bildiğim inandığım tüm doğruların yanlışların öyle bir an gelip tersine döbnebileceğini anlatıyor
Anne baba özlemini
Çocuk ve mutlu bir yuva özlemini
1 dk.bile sevdiğinle birlikte olabilmek için tüm hayatın alt üst edilebileceğini anlatıyor
ve
İMKANSIZI İSTEMENİN VE BAŞARMANIN İMKANSIZ OLMADIĞINI ANLATIYOR ...
Herkese merhaba uzun bir aradan sonra yine buradayım merak edip mail ve öm atan tüm dostlarımada tekrar teşekkür ediyorum buradan...
Neler oluyor neler bitiyor epey uzak kaldım ama bu başlık yeni açılmış eee kambersiz düğün olmaz heemn birşeyler yazmam gerek :img-hyste :img-hyste
Efendim HP bana
Aşkı anlatıyor
Sevgiyi anlatıyor
Bildiğim inandığım tüm doğruların yanlışların öyle bir an gelip tersine döbnebileceğini anlatıyor
Anne baba özlemini
Çocuk ve mutlu bir yuva özlemini
1 dk.bile sevdiğinle birlikte olabilmek için tüm hayatın alt üst edilebileceğini anlatıyor
ve
İMKANSIZI İSTEMENİN VE BAŞARMANIN İMKANSIZ OLMADIĞINI ANLATIYOR ...
Oyyy oyyy oyyy kimler gelmiş...Valla gözümüz yollarda kaldı şükür kavuşturana...
HP bana birde hiç tanımadığım,yüzyüze gelemdiğim ama çok şey paylaştığım arkjadaşlarımı hatırlatıyor...
Hepimiz farklı sahnede farklı duygukar hissettiğimiz gibi çoğu kezde aynı sahnelere aplayıp aynı sahnelere güldük..İzleidğim herhangi bir sahnede kim nasıl davrandı aklıma az çok gelirdi..Bölüm sonrası kimin hangi sahneyi ansıl yorumlayacağını az buçuk tahmin ederdim..Tartışsakda bizi bağlayan ortak bir değer vardı HP hep diyordum yine diyorum bunca zamandır bu forumdayım HP syafası kadar hararetlisi hiç olmamaıştır...
Aşkı...
En Saf
En Güzel
En Yalın
En Ulaşılmaz
En Anlatılmaz
En İmkansız
En Tutkulu
En Umutlu
En Arzulu
En Dost
En Sadakatli
En Onulmaz
En Sabırlı
En Samimi
En Merhametli
En Mütevazi
En Doğru
Yani Kısacası Gördüğüm En Güzel Aşkı.....
zinehdahım cnm hepsi benimm içinn de öylee hppp bir efsanee yaa hayattaaa en güzel duyguların yaşadığı bazen üzücüü bazen hüzünlü bazende aşkın en doruklarını yaşatatann bir dizzii artık dizi de değil içimizde yaşıyann bir hayatt hppp duygularımızı ve düşüncelerimizii her znm dile getirennn vee oyuncu kadrosuyla set arkadaındaki insanlarıylaa bizimm en sevdiğimizzz ve üzünlerineee ortak olduğumuzz bir yaşantııı hpp efsanemizz benimm için çok şey anlam ifade ediyoo çünküü sizinn gibii böylee güzel insanlarla konuşmama ve bazılarıyla tanışmama sebett oldu sanal alemde kötülüklerin değildee iyiliklerinde olduğunu gösterdii ben burdan hpp için atan bütün kalpleriii ve benimm gibii düşünern herkesii çok seviyorumm çünküü buuu HP KARDEŞLİĞİİİ hepinize sevgilerimmleee......
alevalev_25_
07-05-07, 17:37
* Sevdiğinin yanında olmadığı zamanlarda, ondan bir sıcaklık alamayıp kendini rakı bardağının dibine gömmeyi..:icon_cry:
* Yağmurun ne bereketli olduğunu ve eritemeyeceği buzun olmadığını..:img-wink:
* Nazar boncuğunun ayrı bir yerinin olması..:good:
* Karpuz çekirdeğinin bir nimet olduğunu..:img-ok:
* Açlık belasına polis olsanda gizlice bir markete girmeyi göze alabilmeyi ama aldıklarının parasını bırakmadan marketten çıkmamayı..:img-ok:
* Günün birinde birisi kağıt helva uzatırsa özellikle ısırılıp ısırılmamış olduğuna bakılması ve ısırılmışsa aynı yerden bir kaç ısırık alıp tekrardan kağıt helvayı sahibine vermeyi..:icon_whis
* AŞK'ın ne tarifinin ne de gerekçelerinin hiç bir yerde yazmadığını..:kahve
* AŞK'ın adresinin belli olmadığı ve kimi ne zaman nerede bulacağınında hiç bir zaman bilinmediğini..:character
* Günün birinde anne olursam çocuğumu uyatacağım ninniyi şimdiden ezbere biliyor olmam..:icon_redf
Eftelyam repliklerden bir kuple sununca benim de canım çekti.Çınar ve Mavi artık kaçaktır.Mavi der ki mutsuz olmandan o kadar korkuyorum ki...
Çınar şöyle cevap verir,
Ben asıl şimdi mutluyum anlamıyor musun.Olmasın gidecek yerimiz,yatacak yerimiz olmasın.Hiç farketmez.Benim hayatımda hep eksik olan birşeyler vardı.Neydi biliyormusun?Sendin sen...Hiçbirşey kaybetmedim ben,tam tersi kazandım.Seni kazandım senin aşkını kazandım.Benim geride bıraktığım geçmişim değil hayatımın sensiz geçen kısmı
İşte bana böyle bir aşkı izletti hırsız polis.Bir insanın sevdiği yanındayken nerde olurlarsa olsunlar,ne şartlarda olursa olsunlar hayatlarının en mutlu anlarını yaşayabileceklerini,birlikte her engeli aşabileceklerini gösterdi.
Ben de diyorum ki...Evet ben bağımlıyım kabul ediyorum:good: ama bu bağımlılığım bana hiçbir şey kaybettirmedi aksine çok şey kazandırdı...Hem de çok şey...
ÇINAR'IMI anlatıyor hatırlatıyor...
Tek isteği bir evlat olan Çınar'ımın baba olduğunu geçtim baba olacağını duyduğu sahneyi görmek isterdim.Konu bu değil ama içimdeki ukte bu ne yapayım ...
Asla ihanet etmeyen ÇINAR'ımı anlatıyor
Sarhoş ve sinirli halin en çok Çınar'a yakıştığını anlatıyor :img-in_lo :img-in_lo
Gerçek aşkımızla belki bir zaman bir yerlerde karşılşamış olma ihtimalini hatırlatıyor...
Aşkın bütün dengeleri alt üst ettiği gerçeğini bir kez daha ve çok güçlü bir şekilde anlatıyor..
Herkesin aşkı için kendince savaş verdiğini ama karşılıklı olarak verilen mücadelenin mutlaka kazanacağını anlatıyor
alevalev_25_
07-05-07, 18:01
* Değil yüzünü görmek sesini bile duymadığın biriyle ilk telf. görüşmesinde karşılıklı dk.larca ağlamayı.. (alamehmet / Fulya'm) :icon_cry:
* Uzakları yakın, yakını BİR yapmayı.. :good:
* Belki bir gün diyerekten yurtdışı konusunda hiçbir zaman aklımdan geçmeyecek ülkeleri düşünmemi sağlamayı.. Yeni Zellanda, Almanya (timucinhastasi / Ümmü, esgim/ Tenzile - Toprağım, M_I_L_I / Ezgi), İngiltere (xKubrax / Kübra) :img-wink:
* Aynı topraklarda olsanda henüz imkanların el vermemesinden ötürü ileri tarihe atılan ama geçte olsa;el ele, göz göze, diyerekten HP'nin bana neyi anlattıkları değil bende ki incilerinin başında gelen KADERDAŞIM / aybiyçe 'yle bir araya geleceğimiz günü beklemeyi..:img-ok:
* Sayfalardan tanıyıp bunu gerçeğe dönüştürme zamanı geldiğinde yüzünü ilk kez gördüğün elini ilk kez tuttuğun kişiyle dk.larca ayrılamamak... (alamehmet / Fulya'm) :good:
yani bazı duyguları yazmak imkansız yaşamak lazım denir ya... hepimiz yaşadık, hepimiz biliyoruz aslında. daha leb demeden anlaşılan sahneler replıkler bunu kanıtlıyor. birmiz başlıyoruz, birimiz devam ediyoruz.. Biri soruyor gerı kalanlarımız sınav heyecanıyla cevaplandırıyoruz...o zaman en başta aynı şeye gülmek aynı şeye ağlamak, dost olmak, hıcbır menfaat olmadan konuşmak, paylaşmak...
Hırsız polis'in bana neyi ifade ettiğini sölemek çok güç ama açık olan birşey varki o da aşk... ilk kez bu kadar çekincesiz yazacağım...
gitme...
sen nasıl dayanıyorsun ? dayanamıyorum...
senin gibi birini tanıdım ya...
şey ben susadım... ben de ....gecenin bu saatinde seni burda görmek beni delirtiyo...
beni bırakma...
seni seviyorum...
Onu kurdun kuzuyu sevdiği gibi seviyorum..
Bu aşk beni insanlıktan çıkardı...
Köpek gibi özlüyorum, seviyorum...
birgün bir adamın ciğerine karpuz çekirdeği kaçmış...sona? sona doktora gitmiş işte...
madem benim çiçeğim var , onun bir bahçesi olsun istedim... sen ne acayip adamsın...
Onun bir yarası kanıyor, benim heryerim...
Sizinki akıl tutulması oğlum..Efsane olursunuz onun da size bi faydası olmaz...
Kalp kemik gibi değil kaynamıyor...
Mavi Kadın, Koca Çınar
Soyunsak, kadın olsak, erkek olsak, soyunsak şu kahrolsı çaresizliği...
sensiz nefes alamıyorum...
abi afedersin, sorun da o ya affetmem...
dur orada kal... ne yaparsın vururmusun beni?...
ben bu replıklerı hıc dusunmeden yazdım. her sahneyı, ses tonlarını, arkada çalan müziği hatırlıyorum...Eminimm herkes hatırlıyo okudukça...daha bişey söylemeye gerek var mı...her saniyesi bana aşkı, aşkımı hissettiren dizimdi.. Bana neyi anlattığını yazmadım biliyorum... Ama siz anladınız bunları okuyunca ne hissettiğimi, şu ana düğüm düğüm olduğumu,,, Bana o kadar çok şey anlatıyorki, sankı 4 bır yanımdan sarılmış gibiyim, nefes alamıyorum... Aldım başımı gidiyorum calıyor, yarım bıraktın calıyor, ararım sorarım çalıyor, vuslatın... off off, her soz her sey...
Bir an kendimi tutamadım, uzattıysam affedin...
sevgiler
Bu dizinin bana kazandırdığı,ifade ettiği ettiği şeyleri birde şu bakımdan anlatmak istedim.
Hiç yüzünü görmediğin,sesini duymadığın,hatta forumda bir tek öm bile atmadığın ve almadığın harika bir insanı,mükemmel bir dostu M_I_L_I/ezgiden dinleyerek kazanmayı ve seni aradığında titreyen sesinin seni ağlatabileceğini anladım...Ve sonrasında birbirinizi görmeden hemen hemen hergün telefonla konuşmadan duramayacak kadar yürekten bağlanabilmeyi öğrendim(alevalev_25_/merdiyem)
Aranızda ne kadar uzaklık olurda olsun,hp ile hayatınıza giren bir dostla tanışmak için canla başla planlar hazırlamayı ve sonunda başarabilmeyi(almanyalardan buralara gelen ve yanıma gelmek için 17 dk önce yola çıkan yarın sabah saatlerinde yanımda olacak olan timucinhastasi/ümmüm)
Ve yüzyüze tanışma fırsatı bulduğum yaklaşık 50 güzel yürekli forumcanlarım...Tek tek saymaya kalkarsam artık siz düşünün...
İşte hırsız polisimin bana birde bu yönden kazandırdıkları var...Bir dizi bir insana daha ne ifade edebilir ki...Bundan ötesi varmıdır daha...hıı varmıdır:img-cray: :img-cray:
alevalev_25_
07-05-07, 18:26
* Her ne kadar bir hırsız olsanda sevdiğini mutlu edebilmek için gerekirse en tehlikeli sporu yapıp dayak yiyip kazandığın parayla sevdiğine küçük bir hediye alabilmeyi göze almak..
* Aşık olduğunun kadının kalbinin bir başkasına ait olduğunu bildiğin halde anne yadigarı olan manevi değeri çok büyük yüzüğü her şeye rağmen sevdiğin kadına verebilmek..
seni demi uyku tutmadı, yok ben su içmeye kalkmıştımda..
Günlerce böyle durabilirmişim gibi geliyor.
Benimle geliyorsun.
Bırak kolumu ya canımı acıtıyorsun bırak
Sen de benim canimi acıtıyorsun, hem de çok
Senin kalp atislarini bile hissediyorum.Hatta bazen yanimda yokken bile hissediyorum.Deli gibi hizlandigini,korktugunu birine sarilip aglamak istedigini de hissediyorum
GiTME...
yoruldum çınar, çok yoruldum, bu dünya bu kadar mı acımasız.,
ağla, ağla,bi kereliğine bırak kendini..
sen nasıl dayanıyosun bilmiyorum ama ben artık dayanamıyorum. akşamları boş ber eve gitmek istemiyorum.sensiz yapamıyorum mavi, kokunu özlüyorum..
bende bende sensizliğe dayanamıyorum..
bana bak..gözlerime bak..bu gözler seni gölge gibi izleme cesaretini veriyor bana..Aklınla yüreğin ne zaman bu kadar ayrı düştü birbirinden?
Cöz su kelepçeyi, çözebilsem seni baglayan herseyi çözebilsem.Soyunsak,herseyi soyunsak,hirsizligi,polisligi,su Allahin belasi çaresizligi soyunsak,kadinla erkek olsak sadece.
Iyi sen öyle bir karar verdiysen artik degistirmek imkansiz biliyorum.Tamam o zaman güle,güle
Sana bakmak çok güzel biliyor musun?Bak surda su iki kasinin arasinda koskoca bir dünya dönüyordu demin, ne güzel sarkiyi dinliyordun, müzige dalmistin,sonra ne olduysa,aklina ne geldiyse çattin kaslarini.
''Mavi.. beni duyuyor musun?Cok üzgünüm böyle olmasini istemedim ben,canim benim.. keske atilsaydim önüne..keske o kursun bana gelseydi..Mavi..iyi ol n'olur,n'olur iyi ol..''
Sana sarılmak istiyorum.
dengemi kaybetmeme sebep oluyorsun
O zaman tutun bana.
..kafam çok net, aklım çok net, kalbim çok net!! Seni istiyorum, ömrümün sonuna kadar yanımda olmanı istiyorum.. Benimle evlenmeni istiyorum..
Kaybetme korkusu, ilk defa birini kaybetmekten korkuyorum.
senide uyku tutmadı di mi?
yok ben senin için değil su içmeye kalktım
sıcak di mi bende çok susadım
çınar dur ümit duyacak
ya böyle konuşmadan ne güzel anlaşıyoduk
delirmişsin sen
evet delirdim gece vakti seni burda görmek delirtiyo beni
affedersiniz hanımefendi acaba yanınız boşsa
bu yolculukta size eşlik edebilir miyim
elinizi tutabilir miyim
hayata kızdım öfkelendim.. neden bizi böyle ayırıyor diye...
Artık benim doğum günüm bugün...
Evlenelim artık Çınar... Nolur
kıvır kıvır saçlı hınzır bir şey
koyu kara gözlü bilmiş bir şey
o kadar güzel kokuyorsun ki
ama söküp atacağım içimden .. insanlıktan çıkarttı bu dert beni...
adın ne?:mavi...
Hayret!.......Çok güzelsin....nasıl bıraktılar seni
Güzel ama, daha güzel olan bir şey var.
Doyamıyorum sana Çınar
Öyle güzel kokuyorsun
Gel. Ruhumu okşayan o gözleri öpmek istiyorum
Ben senden nasıl ayrılacağım
seni sonsuzluk kadar seviyorum Çınar
dayanamıyorum
bendee
kokunu özlüyorum.
evlen benimlee
evlenelim çınar
terbiyesizsin sen çok terbiyesizsin
aslında ben ısınmak için daha başka bir yol biliyorum
mavihhhh delirtme benii
şimdi ben gözlerimi açmadan odana git ve kapını da iyice kilitlee
tehlikeli şeyler yapıyosun..
kedi gibi oldum.. ıhhhh
çınar burdasın
başka bir yerde olmak istemiyorum ki..
sırılsıklam olmuşsun
umrumda değil
çantanı çıkarmıcakmısın.
madem bir çiceğim var bahçesi olsun istedim
ağlama ağlamana dayanamıyorum
yazık değil mi bize
aramızdaki duvarları biz kendimiz örüyoruz.
sen çok seviyorum herşeyden çok.
ver fotoğraflarımı çalmışsın onlar benim fotoğraflarım
akşam boş bir eve gitmek istemiyorumm
tabi bunlar ne kiii... oyyy 43 komasındayım bugün klip komasındayımm..
LİGHTEZAHAHİTEZZ ben bunları yazarken daha doğrusu aklıma getirip bir bir bulup buyuştururken sende meğer yazmışsın yazacaklarınıı
İnsanın herşeye rağmen herşeyi göze alıp kalbinin peşinden gitmesi gerektiğini,
Aşkın dünyanın en eski duygusu,insan ruhunun en karmaşık hali olduğunu...Aşkın insana nasıl cesaret verdiğini...
Bir insanı geçmişinden,geçmişinde yaptığı hatalardan dolayı körü körüne yargılamamak gerektiğini,
Şu hayatta herkesin yeni bir başlangıç yapmaya hakkının olduğunu,her insana ikinci bir şans vermek gerektiğini öğretti...
Slm Hp Dostlarim
Hp benim icin cok seyi ifade ediyor ama ben simdi sadece bir animi anlatmak istiyorum .
herzamanki gibi bir carsamba günü resimler gelmisdi ve ben pür dikkat incelemeye koyulmusdum benim birde mausumda bir özelik var resimleri mercek altina alabiliyorsun bi nevi dürbün gibi neyse ben kendimi öyle bir kaptirmisimki
incelemeye basladim ama beni bi göreceksiniz resmen monitorunda icine girecek gibiyim resmi büyütdügüm yetmiyormus gibi ... neyse ben kendimden gecmisim arkamdan bir tikirdi duydum döndüm bakdim ki Oglum kapinin esigine durmus onunda bir oyuncak dürbünü var ama yakinlasdirdigin zaman bayaga bi görebiliyorsun bakdim oglum dürbünle benim inceledegim gibi koyulmus anne anne bak bak cinar maviye ne yapiyor demezmi .. amma beni bi gülme aldi anlatamam ben bir ciglik annan kurban olsun sana diye dedim tamamdir isde budur oglumunda kani aksa cinar mavi akacak dedim
böyle bir animi paylasmak istedim
sevgilerimle demet
hee aynen ben tam dicektim ki sen demişsin bu dizinin anlattıklarını yazmaya ne kağıt ne kalem ne pc net işlemci klavye vs vs ne tüy ne mürekkep yetmez yetemez
-Kafamızdaki ERKEK ezberinin tekrar kontroldan geçemesi gerektiğini
-Evliliğe şiddetle meraklı ve istekli bir tanede olsa bir erkeğin olabileceği
-Hatta "bu dünyada tek istediğim bi evlat bi evlat" diye kız çocuğu hayali kurabilip kendinde bunu şiddetle savunma gücü bulan bir erkeğin olabileceği
-Özveride bulunanın yada bulunmak zorunda olanın sadece kadın olmadığı
-Sabır taşı kadın olmaktan çıkıp Sabır taşı erkek kavramının varlığı
-Aldatmadan da (o seni istemese durum ciddi imkansız olsa bile) tek eşe bağlı kalınabileceği
-Statüsü ne olursa olsun karşındakini sevdikten sonra bu sevginin karşında hiçbir şeyin duramayacağı
gibi gibi...
hayata dair yazınca birden aklıma gelmesede bir sürü emsal teşkil edebilecek, örnek olabilecek nitelikte karakter yaratması sebebiyle erkeğin evrimi yada bunlarda var adı altında okullarda ders olarak okutulabilecek nitelikte anlatımı kuvvetli bir diziydi diyorum ben....
Bir erkek gerçekten yürekten seviyorsa ne kadar sarhoş olursa olsun,ne kadar üzgün kırgın olursa olsun,karşı taraftan ne kadar açık davet olursa olsun başkasının kokusuna,başkasının elinin eline dokunmasına tahammül edemeyeceğini...
Ayrı olunsa bile bir olabilmenin nasıl birşey olduğunu...
Kişisel yorumuma ek...
Yüzlerini hiç görmediğin,ama bu sayfalarda birçok şey paylaştığın kişilerin yazdıklarının seni ne kadar etkileyebileceğini ve seni hüngür hüngür ağlatabileceğini de öğrenmiş bulunuyorum:img-cray: :img-cray:
Bu dizi bana;
Mutluluğun herzaman uğursuzluk getirmediğini...
birini seversen ama gerçekten seversen, kendini açabilirsen onunda buna cesaret edebileceğini..
İnsanın aşk için herşeyden en idealistçe bağlı olduğu mesleğinden bile vazgeçebileceğini...
Sen sevdiklerin için fedekarca elinden geleni yaparsan birgün onlarında bunu anlayıp senin için ölüme bile gidebileceklerini...
doğruyla yanlışın, haksızlıkla adaletin, hırsızlıkla polisliğin biryerlerde birbirlerinin içinde kaybolabileceğini...
doğruluğuna inanarak yaptığın birşeyi sadece sen inanıyorsan bile sonuna kadar kararlılıkla sürdürmen gerektiğini..
Herkesin ikinci bir şansı hatta bazen üçüncü dördüncü şansı hakettiğini
Ve tabi bütün forumdaşlarımın dediği gibi aşk'ı, aşksız bir hayatın kayıp sayılabileceğini anlattı...
Bir insanın onu çok seven birinin vadettiği cenneti elinin tersiyle itip,sevdiğiyle aynı cehennemde yanmak istemesinin nasıl birşey olduğunu...
Babalığın sadece isim koymakla olmadığını.onun içinin doldurulması gerektiğini öğrendim(birkez daha)
Bir insanın kaç yaşında olursa olsun,babasına ne kadar kızgın,nefret dolu olursa olsun,onun sevgisinden ne kadar yoksun büyümüş olursa olsun aslında içinde onun sevgisine ne kadar özlem duyduğunu öğrendim(aksağın babasının eliyle saçlarını okşaması beni benden alıp götürmüştür)
çok dolmuşum devam edecek:img-cray:
Yazdıklarınızı okudukça HP'nin aslında -ben dahil- hemen herkeste aynı etkiyi yaptığı açıkça görülüyor, yazdıklarınızın tümüne katılmakla beraber benimde eklemek istediklerim;
- Artık "Mavi" kelimesini her duyduğumda eskiden olduğu gibi aklıma sadece bir renk olduğu değil, ilk olarak HP/ÖD'nin geliyor olmasını,
- Artık "Çınar" kelimesini her duyduğumda eskiden olduğu gibi aklma sadece bir ağaç olduğu değil, ilk olarak HP/TE'nin geliyor olmasını,
- Artık bir cümle içerisinde geçen "aksama" sözünü her duyduğumda eskiden olduğu gibi kelime anlamını anlıyor olmam yerine aklıma ilk olarak HP/UY - Aksağın geliyor olmasını,
- Artık "Kelepçe" kelimesini her duyduğumda aklıma sadece polislerin kullandığı bir nesne olduğu değil de, aşıkların da zor kullanacağı anları -bkz. 17. ve 26. bölüm-aklıma getirdiğini, :img-pilot
- Ne zaman Mavi bir Punto görsem, direksiyonda TE/Çınar'ı göreceğimi sanıyor olduğumu,:img-hyste
.........
Aklıma geldikçe yine yazarım ama şu an aklıma ilk gelenler bunlar, HP artık bana bunları anlatıyor...:icon_sorr
edit : HP Öncesi/Sonrası başlığının kapatılmasıyla ilgili olarak sizlerin duyduğu rahatsızlığı bende duyduğumdan, bunuda sevgili ehlocan'a iletip rica ettim, umarım sesimize kulak verir.:icon_sorr
.
burdan bugün bir hüzün bulutu geçmiş, geçmekle kalmayıp
ortalığı kasmış, kavurmuş, yürekleri dağlamış
birisi girip şu yazdıklarınızı okusa intiharın eşiğine gelebilir yani
Allahtan ki burdakiler her duruma dayanıklı da fazla zararı dokunmuyor:img-hyste
Hırsız Polis bana aşkın; bir fotoğrafa dakikalarca bakmak olduğunu anlattı:img-cray:
bir fotoğrafa dakikalarca baktıktan sonra "böyle insan, baştan ayağa taş olsa çatlar" demesi geliyor insanın
biten bir dizinin ardından sayfalarca yorum okuyup, bunalıma sürüklenmeyi,
cevabı olmayan soruları çözmeye çalışmayı,
insanın kendine acımasını, herşeye rağmen değer be demeyi öğretti.
gecenin en siyahında, küçücük yüreklerin umutları için cesaretli olmayı,
Arıza bir abiye rağmen, bir ailenin yükünü taşımayı öğretti.
Ah deryam ah bu hpcilerin kalpleri nelere dayandı.Bu sayfalarda yazılanlara mı dayanmıcak.Ağlama duvarımız oldu bugün burası.
Ama kaç günlük hareketlilikten sonra bu gece çok sakin gördüm burayı...Yeni sayfamızda hepimiz kısıtlandığımızı hissedip ne yazacağımımızı şaşırdık acaba...Kendi adıma konuşursam ben ne yazarsam bu sayfa kapsamında sohbete girer pek bilemedim...Biri bizi aydınlatabilrmi acaba:img-help:
umutkırıntıları
08-05-07, 02:30
Aşk...Aşk...Ey Aşk!
Epeyce yorum yapılmış bana söylenecek bir şey kalmadı.Ama Sezen Aksu bir şarkısında şöyle diyor:
İnsan böyle bir duyguyu yaşarken
Gerçek yaşamla tüm bağlantıları
Kopmuşçasına ayakları yerden kesiliveriyor
Hoş bir zaman bu bağlantısızlık da
Yaşam kadar gerçek ve doğal
Biliyor musun?
Bel ki iyi oldu ama biz yere erken indik
Şimdi yarım yaşanmış o şey
Boynumda düğüm
Sanırım burada biz forumcular yere erken inenler olduk.Ama HP bana ya da bize aşkı anlatıyor.Yukarıdaki sözler de biraz Mavi-Çınar biraz da biz varız.
Şimdi bu yazacaklarım bu başlığa ne kaar uygun bilmiyorum ama yazmak istiyorum çatlayıncaya kadar yazmak, belki içimdekileri yazarsam biraz olsun içimdeki bu şişkinlik geçer..
Yine her sabah yaptığım gibi gazeteleri karıştırıyordum az önce.. Posta gazetesinin televizyon sayfasına geldiğimde Mesut Yar'ın yazısının başlığı ilgili çekti.. Şöyle yazıyordu başlıkta "ELBET BİR GÜN DÖNECEKSİN UMUDUYLA" bu başlık benim msn iletime benziyordu.. Bende iletimde Mavi&Çınar resimlerinin yanına "ELBET BİRGÜN" diye yazmıştım.. Mesut Yar bu yazısını 13 yıl önce bitmiş bir dizi için yapıyor.. Dizi muhtemelen bir çoğumuzun izlediği (benim izlediğim) bir dizi.. Süper Baba.. Yazı çok güzel okumanızı tavsiye ederim.. 13 yıl önce biten bir dizinin hala insanlarda o günkü hisleri uyandırması, hala birgün döneceğine dair insanın içine umut olması.. Evet bende nees aldığım sürece umuyorum ELBET BİRGÜN dönecekler diyorum.. Ben onları değil 13 yıl yaşadığım sürece hatırlayacağım gibi içimde de her daim bir umut olacak birgün döneceklerine dair..
Bizi terk edip gittiklerinden bu yana içimde o kadar büyük bir boşluk var ki o boşluğu onlardan başkası dolduramaz, çünkü o boşluğu onlar yarattı.. Bana bunu borçlular.. Yapmak zorundalar, o boşluğu doldurmak zorundalar.. Beni yarım bırakmaya hakkı yok onların..
İnanın ki şu an gözyaşlarım ip gibi akıyor gözlerimden yine engelleyemiyorum kendimi, ilk kez kendimi bu kadar çaresiz hissediyorum.. Neden diye soruyorum kendime ve bir cevapta bulamıyorum.. Aslında buluyorum da kendimi iyileştirecek bir yöntem değil bulduğum cevaplar..
İşte bugün Mesut Yar'ın yazısını okuduktan sonra dahada çaresizliğe düştüm.. Dediğim gibi biliyordum her daim HP'nin aklımın bir köşesinde olacağını, hep bir umutla olacağımı ama mesleği TV eleştirmenliği olan ve meslek hayatı boyunca belki de yüzlerce yapım izlemiş birisi hala 13 yıl önce kendisi için efsaneleştirdiği bir yapımı özlüyor ve yerine birşeyi koyamıyorsa, hala elbet bir gün döneceği umuduyla yaşıyorsa BEN NE YAPACAĞIM.. Benim efsanem benim canımı her zaman bu kadar çok mu acıtacak:sad53:
Not: Cümlelerim bozuk, karışık olabilir bir kerede yazdım ve düzeltmek için okuyamadım nolur kusuruma bakmayın..
seni demi uyku tutmadı, yok ben su içmeye kalkmıştımda..
Günlerce böyle durabilirmişim gibi geliyor.
Benimle geliyorsun.
Bırak kolumu ya canımı acıtıyorsun bırak
Sen de benim canimi acıtıyorsun, hem de çok
Senin kalp atislarini bile hissediyorum.Hatta bazen yanimda yokken bile hissediyorum.Deli gibi hizlandigini,korktugunu birine sarilip aglamak istedigini de hissediyorum
GiTME...
yoruldum çınar, çok yoruldum, bu dünya bu kadar mı acımasız.,
ağla, ağla,bi kereliğine bırak kendini..
sen nasıl dayanıyosun bilmiyorum ama ben artık dayanamıyorum. akşamları boş ber eve gitmek istemiyorum.sensiz yapamıyorum mavi, kokunu özlüyorum..
bende bende sensizliğe dayanamıyorum..
bana bak..gözlerime bak..bu gözler seni gölge gibi izleme cesaretini veriyor bana..Aklınla yüreğin ne zaman bu kadar ayrı düştü birbirinden?
Cöz su kelepçeyi, çözebilsem seni baglayan herseyi çözebilsem.Soyunsak,herseyi soyunsak,hirsizligi,polisligi,su Allahin belasi çaresizligi soyunsak,kadinla erkek olsak sadece.
Iyi sen öyle bir karar verdiysen artik degistirmek imkansiz biliyorum.Tamam o zaman güle,güle
Sana bakmak çok güzel biliyor musun?Bak surda su iki kasinin arasinda koskoca bir dünya dönüyordu demin, ne güzel sarkiyi dinliyordun, müzige dalmistin,sonra ne olduysa,aklina ne geldiyse çattin kaslarini.
''Mavi.. beni duyuyor musun?Cok üzgünüm böyle olmasini istemedim ben,canim benim.. keske atilsaydim önüne..keske o kursun bana gelseydi..Mavi..iyi ol n'olur,n'olur iyi ol..''
Sana sarılmak istiyorum.
dengemi kaybetmeme sebep oluyorsun
O zaman tutun bana.
..kafam çok net, aklım çok net, kalbim çok net!! Seni istiyorum, ömrümün sonuna kadar yanımda olmanı istiyorum.. Benimle evlenmeni istiyorum..
Kaybetme korkusu, ilk defa birini kaybetmekten korkuyorum.
senide uyku tutmadı di mi?
yok ben senin için değil su içmeye kalktım
sıcak di mi bende çok susadım
çınar dur ümit duyacak
ya böyle konuşmadan ne güzel anlaşıyoduk
delirmişsin sen
evet delirdim gece vakti seni burda görmek delirtiyo beni
affedersiniz hanımefendi acaba yanınız boşsa
bu yolculukta size eşlik edebilir miyim
elinizi tutabilir miyim
hayata kızdım öfkelendim.. neden bizi böyle ayırıyor diye...
Artık benim doğum günüm bugün...
Evlenelim artık Çınar... Nolur
kıvır kıvır saçlı hınzır bir şey
koyu kara gözlü bilmiş bir şey
o kadar güzel kokuyorsun ki
ama söküp atacağım içimden .. insanlıktan çıkarttı bu dert beni...
adın ne?:mavi...
Hayret!.......Çok güzelsin....nasıl bıraktılar seni
Güzel ama, daha güzel olan bir şey var.
Doyamıyorum sana Çınar
Öyle güzel kokuyorsun
Gel. Ruhumu okşayan o gözleri öpmek istiyorum
Ben senden nasıl ayrılacağım
seni sonsuzluk kadar seviyorum Çınar
dayanamıyorum
bendee
kokunu özlüyorum.
evlen benimlee
evlenelim çınar
terbiyesizsin sen çok terbiyesizsin
aslında ben ısınmak için daha başka bir yol biliyorum
mavihhhh delirtme benii
şimdi ben gözlerimi açmadan odana git ve kapını da iyice kilitlee
tehlikeli şeyler yapıyosun..
kedi gibi oldum.. ıhhhh
çınar burdasın
başka bir yerde olmak istemiyorum ki..
sırılsıklam olmuşsun
umrumda değil
çantanı çıkarmıcakmısın.
madem bir çiceğim var bahçesi olsun istedim
ağlama ağlamana dayanamıyorum
yazık değil mi bize
aramızdaki duvarları biz kendimiz örüyoruz.
sen çok seviyorum herşeyden çok.
ver fotoğraflarımı çalmışsın onlar benim fotoğraflarım
akşam boş bir eve gitmek istemiyorumm
tabi bunlar ne kiii... oyyy 43 komasındayım bugün klip komasındayımm..
lighttez ben bunları yazarken daha doğrusu aklıma getirip bir bir bulup buyuştururken sende meğer yazmışsın yazacaklarınıı
dilekçem,
işte halimiz ortada, biz BIR olduk.Aynı şeyleri düşünüyoruz, aynı şeyleri yazıyoruz, ağlıyoruz, gülüyoruz..hep Biriz...
eftelyam,
Henüz yazıyı okumadım, ama Süper Baba konusunda neler yazmış olabileceğini tahmın edebılıyorum. Süper Baba'nın halen güncellenen bir sitesi var. Çocuk oyuncularla yapılmış röportajlar (ki şimdi kocaman olmuşlar), çekildiği mekanların şimdiki halleri... Siteyi incelediğimde içim sızlamış, HP bundan daha da iyisini haketmeli demiş, buraya da yazmıştım...
İçimizdeki bu hp sevgisi sanırım hiç bitmeyecek, geçmeyecek...Buradaki paylaşımlarımız, dostluklarımızda hiç bitmeycek...
sevgiler
HASRETTTTTT
08-05-07, 10:13
neyi anlatıyor
nasil ayrilacagiz biz seninle?
Ömrüm bin yil olsa da, doyamam sana..
Ellerin ellerimde olsun daima,
Beni sen ugurla son yolculuguma...
En kirmizisindan bir karanfil olsun,
Aç perdeleri kalbim isikla dolsun,
Gözlerim gözlerinin içinde kalsin,
Lütfen...
Söyle karanliga, söyle sarkimizi,
Ben hiç kiyamam gözyaslarina,
Melekler aglar mi hiç bebegim?..
Yasla basini, yasla gögsüme,
Lütfen, lütfen..
Yolumuz ayrilmadan,
Günlerimiz dolmadan,
Kader bizi ayirmadan
Saril biricigim…
Öyle hüzünlü bakma kar tanesi,
Bu defa götüremem yanimda seni..
Aklim sende kalir sakin ha aglama,
Iyi geceler der gibi ugurla beni...
En kirmizisindan bir karanfil olsun,
Aç perdeleri kalbim isikla dolsun,
Gözlerim gözlerinin içinde kalsin,
Lütfen...
Söyle karanliga, söyle sarkimizi,
Ben hiç kiyamam gözyaslarina,
Melekler aglar mi hiç bebegim?..
Yasla basini, yasla gögsüme,
Lütfen, lütfen..
Yolumuz ayrilmadan,
Günlerimiz dolmadan,
Kader bizi ayirmadan
Saril biricigim…
Bütün kelimeler yetersiz su anda,
Ve söylenecek ne çok sey var aslinda..
Bir tek seni sevdigimi bilmen yeter,
Lütfen...
Neler yasadim su kisa hayatimda,
Sen benim tek hatiramsin…
Hiçbir zaman doymadim sana,
Doyamam…
Bin yil daha yasasam da,
Günlerden sen,
Aylardan sen,
Yillar zaten sensin…
demiş kayahan iyi de demiş
* Değil yüzünü görmek sesini bile duymadığın biriyle ilk telf. görüşmesinde karşılıklı dk.larca ağlamayı.. (alamehmet / Fulya'm) :icon_cry:
* Uzakları yakın, yakını BİR yapmayı.. :good:
* Belki bir gün diyerekten yurtdışı konusunda hiçbir zaman aklımdan geçmeyecek ülkeleri düşünmemi sağlamayı.. Yeni Zellanda, Almanya (timucinhastasi / Ümmü, esgim/ Tenzile - Toprağım, M_I_L_I / Ezgi), İngiltere (xKubrax / Kübra) :img-wink:
* Aynı topraklarda olsanda henüz imkanların el vermemesinden ötürü ileri tarihe atılan ama geçte olsa;el ele, göz göze, diyerekten HP'nin bana neyi anlattıkları değil bende ki incilerinin başında gelen KADERDAŞIM / aybiyçe 'yle bir araya geleceğimiz günü beklemeyi..:img-ok:
* Sayfalardan tanıyıp bunu gerçeğe dönüştürme zamanı geldiğinde yüzünü ilk kez gördüğün elini ilk kez tuttuğun kişiyle dk.larca ayrılamamak... (alamehmet / Fulya'm) :good:
Canim benim Merdiyem beni unutmadigin icin cok tesekkur ediyorum. Ben sana Ingiltereyi dusundurtuysem sende bana cok onemli bisey ogrettin biliyorsun dimi ne oldugunu.. Imkansizlik desem..
Iyiki varsiniz iyiki seni tanidim bitanem..
bugünlerde çok sevdiğim bi reklam var.HP uyarlaması;
Herkes dizisini sever, ama biz abarttık
Hırsız Polis seyrettik kendimizi şımarttık.
gerçektende kendimizi şımarttık,bi diziyle özel kılındık.bye
mavi&yeşil
08-05-07, 14:41
HP severler için anlattığı,hatırlattığı o kadar şey var ki...
Ama ilk akla gelen tabi ki AŞK olacaktır.En azından benim için öyle.
Gerçek aşk...En masum...En saf...En yalın...Çıkarsız...Yalansız...
Fedakarlıklar...Bağlılıklar...
İlk aşk heyecanı,aile bağlılığı,arkadaşlık,dostluk,komşuluk ilişkileri...
Özlemler...Yarım kalmış mutlu aile tablosu(Mavi-ailesi,Çınar-ailesi,Aksak-ailesi,Ali Rıza-ailesi)aile özlemi,çocuk özlemi...
İki yüreğin bir olup çarpması...
İkinci bahar(Fulya-Hayri)...
Herkese,herşeye rağmen bir şans,ikinci bir şans daha verilmeli...
Artık MAVİ sadece bir renk değil..Aşkın,umudun,sevdanın,cesaretin,fedakarlığı n,hayatta dik durmanın simgesi MAVİ...Hayatın rengi MAVİ...
Artık ÇINAR sadece bir ağaç değil...Aşkın,umudun,sevdanın,cesaretin,imkansızlı ğı yenmenin,sevdiği uğruna herşeyi göze almanın,fedakarlığın simgesi ÇINAR...Hayatın köklü,güçlü,sevdalı anlamı yeşil ÇINAR...
Bu güzel forum...Kazanılan dostluklar...Paylaşılan sevgiler,duygular...Gülen gözler...
Resimler...Özel çalışmalar...Emekler...
Yüreğimin en güzel köşesinde yerini almış,yüzümü gülümseten(bazen hüzünlendirse de),her zaman aynı heyecanla,aynı sevgiyle anımsayacağım,asla silinmeyecek hayatımın en güzel anısı...
Sevgiler...bye
Ben değil de Murathan Mungan dese Hırsız-Polisin bana ne anlattığını:img-blush
Aşk yeniden
Akdenizin tuzu gibi,
Aşk yeniden
Rüzgârlı bir akşam vakti,
Aşk yeniden
Karanlıkta bir gül açarken,
Aşk yeniden
Ürperen sahiller gibi,
Aşk yeniden
Kumsalların deliliği,
Aşk yeniden
Bir masal gibi gülümserken...
Gözlerim doluyor
Aşkımın şiddetinden,
Ağlamak istiyorum...
Yıldızlar tutuşurken
Gecelerin şehvetinden,
Kendimden taşıyorum...
Aşk yeniden
Bitti artık bu son derken,
Aşk yeniden
Aynı sularda yüzerken,
Aşk yeniden
Rüya gibi bir yaz geçerken,
Aşk yeniden
Unutulmuş yemin gibi,
Aşk yeniden
Hem tanıdık, hem yepyeni,
Aşk yeniden
Kendini yarattı kendinden...
Oy oy oy..zaten foruma beş dakikalığına girebiliyorum..hiçbirşey okuyamadım..şu satırları yazarken bile fena olur mu insan..
dizimi özlüyorum...... forumu özlüyorum:img-help:
not: HP bana bir de geçen sene forumda tam gün mesai yaptığım günleri anlatıyor:icon_sorr
özledim sizi canlar...
hp kardeşligini...
sanalda ne kadar çok kardeşinin olabilecegini..
ki bu bağ sadece dizi için olmadıgını dizi bitsede ..farklı pencerelerden bakan ama ortak nokta bulan onlarca insanın bagının kopmadıgını...:happy0064
bu arada ...herşeye herzaman nanelerinde olacagını.....:img-hyste
Yine her sabah yaptığım gibi gazeteleri karıştırıyordum az önce.. Posta gazetesinin televizyon sayfasına geldiğimde Mesut Yar'ın yazısının başlığı ilgili çekti.. Şöyle yazıyordu başlıkta "ELBET BİR GÜN DÖNECEKSİN UMUDUYLA" bu başlık benim msn iletime benziyordu.. Bende iletimde Mavi&Çınar resimlerinin yanına "ELBET BİRGÜN" diye yazmıştım.. Mesut Yar bu yazısını 13 yıl önce bitmiş bir dizi için yapıyor.. Dizi muhtemelen bir çoğumuzun izlediği (benim izlediğim) bir dizi.. Süper Baba.. Yazı çok güzel okumanızı tavsiye ederim.. 13 yıl önce biten bir dizinin hala insanlarda o günkü hisleri uyandırması, hala birgün döneceğine dair insanın içine umut olması.. Evet bende nees aldığım sürece umuyorum ELBET BİRGÜN dönecekler diyorum.. Ben onları değil 13 yıl yaşadığım sürece hatırlayacağım gibi içimde de her daim bir umut olacak birgün döneceklerine dair..
.
Eftalyam bir tek sen değilsin öyle düşünen, ben de birgün döneceklerini ümit ediyorum,belki diyorum içimden pişmandırlar bitirdikleri için! Çünkü yerine koyabilecekleri bir şey yok!benzeri birşey yapsalar taklit olur!U.Y. nin dediği gibi çok özgün bir senaryo yok bir benzeri,aksağı ve arızayı öldürdüler.Geri dönüşün onlarsız tadı olmaz.Düşünüyorum kafayı yicem.Geri dönüş aksak ve arızasız nasıl olur.Bence çok büyük hata yaptılar şimdi kendileride altından kalkamıyorlar.Acele ile bitirmenin cezasını onlar ödeyeceğine bize ödetiyorlar.Elbet bir gün dönecekler ama nasıl!!! ben düşününce içim iyice kararıyo,ama küçücük bir umut taşıyorum kalbimin bir yerinde.
hp kardeşligini...
sanalda ne kadar çok kardeşinin olabilecegini..
ki bu bağ sadece dizi için olmadıgını dizi bitsede ..farklı pencerelerden bakan ama ortak nokta bulan onlarca insanın bagının kopmadıgını...:happy0064
bu arada ...herşeye herzaman nanelerinde olacagını.....:img-hyste
sasom bu yazdığının altına binlerce kez imzamı atabilirim:good: :good:
hp kardeşliği başka hiç bir kelimeye lüzum yok...Bunu bugün birkez daha anladım...
angel_timuçin
10-05-07, 17:12
kardeşligin her yerdee oldugunuu hele bu h_p oluncaa daha büyük mutluluk oldugunuu
timi çok sevdigimiiii
h_p sizz hayat geçmediginii:(:(:(:(:(
Kocaman... Uçsuz bucaksız... Saf.. Masum.. Sıcak... Tutkulu...Doğal...ve en önemlisi Gerçek bir AŞKı....................................
Bağlılığı,dostluğu,sevmeyi,aile bağlarını,komşuluğu,kardeşliği, AŞKın imkansız olmadığını........ Bana anlattığı o kadar çok şey varki saymakla bitmez.Hp ye ait herşey özelliklede AŞK içime işlemiş durumda.
Hpsiz Perşembe günlerinin boş ve anlamsız geçtiğini her perşembe daha iyi anlıyorum :(
angel_timuçin
10-05-07, 17:46
aşkım herşeyi aştıgınıı
timin karizmatik oldugunuu
gözler+dudakların harika oldugunu :):)
kardeşligin var oldugunuu:):):)
*fedakalik
*insanin Yaşi Kaç Olursa Olsun, Ailesini Sevdiklerini Kendi Hayatindan üstün Tutmasi, Kendi Sorumluluğunun Dişinda Bir Ailenin Sorumluluğunu Taşimanin Ne Demek Olduğunu
*kötü Bir Baba Karakterinin Bile Hiç Olmamasindan Daha Iyi Olduğunu
*bir Ebeveynin çocuğun Yetişmesi Ve Karakteri üzerinde Etkisini
*kendi Sevgiye Muhtaçken Ailesine Sevdiklerine Sinirsiz Sevgi Verebilmeyi
*arkadaşlik Dostluk Bağlarinin Hala Tükenmediğini
*abla Olmanin Güzeliğini
*şartlar Ne Kadar Zor Olursa Olsun Insanin Dimdik Ayakta Durmasini Ve Mücadele Etmeye Devam Etmesi Gerektiğini
*en Umutsuz Anda Bile Bir Umut Işiğinin Var Olduğunu,her Zaman Umut Etmeyi
* Ayaklar Ve Beden Kaçarken, Yüreğin Kaçamadiğini
* Sahip Olduğum şeylerin Ve Değerleri Farkina Varmayi(aile,arkadaşlar,dostlar) Ve şükretmeyi
*sonsuz Sadakat
*en Temiz,saf,güzel,tutkulu,mütevazi,merhametli Aşki
*gerçek Sevginin Her şeye Değer Olduğunu
*sadece Maddiyatin Mutluluk Getirmediğini Insanin Gönlünede Hitap Edebilmeyi
*sanal Ortamda Da Sicacik Arkadaşliklarin Ve Dostluklarin Kurulabileceğini
* Kilometrelerce Uzakta Olsanda Ayni Kaderi Paylaştiğin, Yüzünü Görmesende Seninle Ayni Heyecani Taşiyan Ve Telefonda Sana Sevgisini Sicacik Sesiyle Hissetiren Birgün Görüşmek ümidiyle Beklediğin Arkadaşlar Ve Dostlar
*ali Ekber çiçek Ve Kazim Koyuncu(her Iksinide Rahmetle Aniyorum.)
alevalev_25_
12-05-07, 02:25
"Ben bu dünyadan dosttan düşmandan aldım payımı gidiyorum.."
Bugün ay pardon dün Fulya'm ve Ümmü'me kavuşmak için aldım biletimi atladım otobüse..daha 10 dk. geçmedi kiii otobüsün radyosunda çalan parça "Aldım Başımı Gidiyorum..."
ne için yola çıkmışım ve dakka bir gol bir misali nelerle karşılaşıyorumm..ve kendi kendime dedim ki "daha neler göreceğimm?"
neyse birkaç saatlik yolculuktan sonra Fulya'ma kavuştumm... Ümmü ye kavuşmak ise biraz beni... ve Fulya'm dahil diğer ark.larıda germiş olsa da güç bela onu da bulduk..
güne inanılmaz başladımm..devamı ise hakikaten inanılmazdıı...
kampüsteki muhteşem Şebnem FERAH (aslında kendisine pek yabancı sayılmam ama olsun) konseri mi dersiniz?
sevgili Öjeni / Özge'yle yapılan canlı bağlantı..
kezus_18 / yeni Hp kurbanımız...konserde coşmamızz...
Ümmü'ye ulaşmak için cep telef.larının kulaklarımıza yapışması yoksa onu bulduktan sonra dk.larca birbirimize sarıldıktan sonra gece dönecek olduğunu söylemesi ve Fulya'yla beraber ona çemkirmemizden mi bahsetsemm..
tabii kii çemkirmelerin galibi biz olduk ve bu gece hayalini kurduğumuz gibi üçümüz bir aradayızzz...:good:
unutmadan bir çadır gördüm ve dedim ki "Fulya'm bakk..."
yanımızdaki ark.lar doğal olarak bir ara şaşkınlık geçirdiler...eee bilmiyorlar tabii kii çadırın bizim için ne kadar önemli olduğunu...:img-wink:
ama Fulya'mla dedik "Çınar olmadan asla o çadıra girilmezzz..." vazgeçtik böylece...:icon_sorr Fulya'm her ne kadar çadırın içinde yanında olmasını istediği şahsı yani sevgili damadımızı dile getirmiş olsa da tabii kii ben yemedim bu ayaklarııı...:img-hyste :img-hyste
bu akşam bir ara ark.larla konuşurken...daha doğrusu ark. dediğime bakmayın daha bir saat olmuştu yüzlerini görmem..kezus_18 hariç...ama inanın çok samimi ve içten arkadaşlardı.. Fulya'mla internetten tanışdığımızı söylediğimde yüzlerinin halini görmeniz lazımdı inanamadılar.. bir dizi bizim birbirimizi bulmamıza vesile oldu diyince sordular doğal olarak hangisi diyeee...
"Fulya'mla aynı anda HIRSIZ POLİSSSS" dedikkkk...
bir dizi sayesinde neler yaptık ve yapıyoruzzz...
daha da neler yapıcaz bilemiyorummm...:img-help:
şimdilik bugünüm böyle geçtii...ve halimden çok memnunummm...iyi ki geldim diyorummm..yarın daha neler göreceğimmm / göreceğizz bilemiyorumm...
sevgili skyangel'in özel bir nedenle yarın aramızda olamayacak olması beni çok üzdü...sağlık olsun diyorum ve en kısa zamanda benkendilerini İst.a bekliyorumm...
neyseee herkese hayırlı gecelerr...
daha doğrusu sabahlarrr....
bye bye
(ben yine geleceğimmmmm...hemde resimlerleeee...) :img-wink:
bu dizi bana imkansiz diye bir seyin olmadigini ögretti
Biz gurbetteki hp hastalari olarak haftaya cumartesi TENKA,DEMETIM vede
ben KULLAR WIESBADEN de BULUSUYORUZZZZZZZZZ
:happy0064 :happy0064 :happy0064
artik bizimde bulusma resimlerimiz olacak iki üc saat hp izler vede
didikleriz :good: :good: bye
alevalev_25_
12-05-07, 17:07
bu dizi bana imkansiz diye bir seyin olmadigini ögretti
Biz gurbetteki hp hastalari olarak haftaya cumartesi WIESBADEN de
bulusuyoruz :happy0064 :happy0064 :happy0064
artik bizimde bulusma resimlerimiz olacak iki üc saat hp izler vede
didikleriz :good: :good: bye
bu mesajını Fulya ve Ümmü ile beraber okuduk..
inanın çok sevindikk..
sizlere şimdiden iyi seyirler ve bol eğlenceler dilerizzz...
resim konusunda diyeceğim bizimkiler biraz rotarlı olacak ama geçte olsa ekleyeceğiz..artık sizinkileride dört gözle bekliyoruzz..
sevgilerrr...
canlı bağlantı yaptık yapmasınada ne ben sizi ne onlar beni,nasıl anlaştık bilmiyorum telefonda. ordan şebnem ferah bende de yüksek yüksek tepeler. kına gecesindeydim (kuzenin) dün gece arkadaşlar ve tam bu türkü ve ona bağlı kına yakılma sırasında timuçin esen sesiyle aldım başımı gidiyorum parçasıyla çalan telefonum. kendimi zar zor balkona attım, bu arada annem ters ters bakmış ben görmedim, söylediler. Seslerinizi duymak inanın çok güzel ve de özeldi. Yerime döndüğüm zaman baktım diğer kuzenler kopmuş gülüyorlar. İçlerinden biri biliyor benim hp manyağı olduğumu. Bir de baktım hp muhabbetti içine gömülmüşüz, ben anlattım onlar ağzı açık dinledi. En komik ve de güzeli teyzem arkadaşına 'ya biliyormusun özgeler işte te-öd kahvaltı buluşmaları yapıyorlar, sohbetler falan kırıla gidiyorlar', çaktırmadan teyze dedim sallama istersen o kadar, dur kız dedi baksana açtı ağzını nasıl dinliyor. Gülermisin ağlarmısın.
Yeri gelmişken size söyleyeceğim 2 şey daha var. 1ncisi dün gece çok bir rüya gördüm. Ne TE ne de ÖD ne de HP. Sizleri gördüm, hepiniz o kadar güzeldiniz ki. Allah hayırlara çıkarsın ama tanımadığım biri daha vardı rüyamda, nicki izmirli yarimdi. Bilemiycem artık neye yormam lazım.
2ncisi; bunu geçen gün kartalsuya telefonda anlattım, sonra ben gülme krizine girdim ve odadakilerden şaka yollu papara yerdim. Kartalsu dedim ben bunu hangi sayfada nerede paylaşayım. Sonra dedik ki acaba özgenin anıları diye yeni sayfamı açtırsak :img-hyste Olmaz mı böyle bişi :img-blush
Eşim geçen sabah tv nin sesini açmış, bende odayı topluyorum. Bu arada ayağımda çorap var ama terlik yok. Bir gün önceden de koridordaki halıyı kaldırdım ve sermemiştim daha. Televizyondan gelen ses aynen şu; bilmem ne defilesinde transparan kıyafeti ile yer alan BO. Odadan nasıl fırladım bilmiyorum kızı görücem diye, koridorda çok güzel kaydım vede düştüm. Eşim aman noluyor diye beni kaldırmaya çalışırken ben çekil çekil önümden diyorum. Adam şaşırdı tabi. Neyse ben bayanı gördüm beğenmedim tabi. (mümkünatı yok neyse) eşime daha sonra açıklamamı yaptığımda, tepkisini siz tahmin edin artık.
Hepinize sevgiler
alevalev_25_
12-05-07, 17:19
Öjeni / Özge'm
inan bu kadar münasebetsiz bir zamanda arayacağımızı tahmin etmemiştik...
sen bişeyler diyorsun ama anlamadımm...
Fulya'ya da dedim kii...
"Sıla'yla ilgili bişey dedi anlamadım nerede olduğunu..."
yalnız Fulya sana telf.da bizim için resim ekle diye çemkirirkene gecenin bir yarısı eve geldiğimizde bilg. nasıl sarıldığını görmen lazımdıı..bizim için hangi kareleri ekledi diye bakacaktı kiii yeminle büyük bir hüsrana uğradı / uğradıkkk.. seni kınıyoruz tatlımm..hemde eseflee...:icon_whis
Fulya & Ümmü & Merdiye'den sevgilerrrr...
(bu gece yine canlı bağlantı kuracağızz...Kargo sever misin? umarım ara hole de halını sermeyi unutmazsın..mazallah sağlam şeyi bizde görürsünn...:img-hyste :img-hyste :img-hyste )
Öjeni / Özge'm
inan bu kadar münasebetsiz bir zamanda arayacağımızı tahmin etmemiştik...
sen bişeyler diyorsun ama anlamadımm...
Fulya'ya da dedim kii...
"Sıla'yla ilgili bişey dedi anlamadım nerede olduğunu..."
yalnız Fulya sana telf.da bizim için resim ekle diye çemkirirkene gecenin bir yarısı eve geldiğimizde bilg. nasıl sarıldığını görmen lazımdıı..bizim için hangi kareleri ekledi diye bakacaktı kiii yeminle büyük bir hüsrana uğradı / uğradıkkk.. seni kınıyoruz tatlımm..hemde eseflee...:icon_whis
Fulya & Ümmü & Merdiye'den sevgilerrrr...
(bu gece yine canlı bağlantı kuracağızz...Kargo sever misin? umarım ara hole de halını sermeyi unutmazsın..mazallah sağlam şeyi bizde görürsünn...:img-hyste :img-hyste :img-hyste )
istanbuldayım, ailemle birlikteyim. bu gece beni unutun (şimdilik burdayım birazdan kalkıcam pc başından maalesef) kenanı izleyeceğiz bu akşam evde hep birlikte. yarın gece evimdeyim inşallah, 2 günün acısı çıkarılacaktır
şimdilik bye bu arada evet kargo'yu severim. benim için yıldızların altındayı dinleyin lütfen. bende hepiniz için bu ay sonu funda arar dinliycem, kelepçeyle.
Not: Beni arayın, böyle telefonlar geldikçe niye anlamış değilim annem şaşırıyor :img-hyste
:img-hyste [QUOTE=öjeni;3295131][COLOR="Black"][B]canlı bağlantı yaptık yapmasınada ne ben sizi ne onlar beni,nasıl anlaştık bilmiyorum telefonda. ordan şebnem ferah bende de yüksek yüksek tepeler. kına gecesindeydim (kuzenin) dün gece arkadaşlar ve tam bu türkü ve ona bağlı kına yakılma sırasında timuçin esen sesiyle aldım başımı gidiyorum parçasıyla çalan telefonum. kendimi zar zor balkona attım, bu arada annem ters ters bakmış ben görmedim, söylediler. Seslerinizi duymak inanın çok güzel ve de özeldi. Yerime döndüğüm zaman baktım diğer kuzenler kopmuş gülüyorlar. İçlerinden biri biliyor benim hp manyağı olduğumu. Bir de baktım hp muhabbetti içine gömülmüşüz, ben anlattım onlar ağzı açık dinledi. En komik ve de güzeli teyzem arkadaşına 'ya biliyormusun özgeler işte te-öd kahvaltı buluşmaları yapıyorlar, sohbetler falan kırıla gidiyorlar', çaktırmadan teyze dedim sallama istersen o kadar, dur kız dedi baksana açtı ağzını nasıl dinliyor. Gülermisin ağlarmısın.
Yeri gelmişken size söyleyeceğim 2 şey daha var. 1ncisi dün gece çok bir rüya gördüm. Ne TE ne de ÖD ne de HP. Sizleri gördüm, hepiniz o kadar güzeldiniz ki. Allah hayırlara çıkarsın ama tanımadığım biri daha vardı rüyamda, nicki izmirli yarimdi. Bilemiycem artık neye yormam lazım.
2ncisi; bunu geçen gün kartalsuya telefonda anlattım, sonra ben gülme krizine girdim ve odadakilerden şaka yollu papara yerdim. Kartalsu dedim ben bunu hangi sayfada nerede paylaşayım. Sonra dedik ki acaba özgenin anıları diye yeni sayfamı açtırsak :img-hyste Olmaz mı böyle bişi :img-blush
Eşim geçen sabah tv nin sesini açmış, bende odayı topluyorum. Bu arada ayağımda çorap var ama terlik yok. Bir gün önceden de koridordaki halıyı kaldırdım ve sermemiştim daha. Televizyondan gelen ses aynen şu; bilmem ne defilesinde transparan kıyafeti ile yer alan BO. Odadan nasıl fırladım bilmiyorum kızı görücem diye, koridorda çok güzel kaydım vede düştüm. Eşim aman noluyor diye beni kaldırmaya çalışırken ben çekil çekil önümden diyorum. Adam şaşırdı tabi. Neyse ben bayanı gördüm beğenmedim tabi. (mümkünatı yok neyse) eşime daha sonra açıklamamı yaptığımda, tepkisini siz tahmin edin artık.
Hepinize sevgiler
[SIZE="2"][FONT="Comic Sans MS"]aaaaaaaaaaaa:):img-hyste ben bunları biyerden hatırlıorum galiba:img-hyste
he şimdi çaktım özge abla bana bunları naklen anlattı koptuk ya
bu arada bende kitabınızı alıcam izlemedim bari okuyım dimi (şimdi özge abla şaşırır,hayret der,cnm benim):img-yes: :happy0064
:img-hyste [QUOTE=öjeni;3295131][COLOR="Black"]canlı bağlantı yaptık yapmasınada ne ben sizi ne onlar beni,nasıl anlaştık bilmiyorum telefonda. ordan şebnem ferah bende de yüksek yüksek tepeler. kına gecesindeydim (kuzenin) dün gece arkadaşlar ve tam bu türkü ve ona bağlı kına yakılma sırasında timuçin esen sesiyle aldım başımı gidiyorum parçasıyla çalan telefonum. kendimi zar zor balkona attım, bu arada annem ters ters bakmış ben görmedim, söylediler. Seslerinizi duymak inanın çok güzel ve de özeldi. Yerime döndüğüm zaman baktım diğer kuzenler kopmuş gülüyorlar. İçlerinden biri biliyor benim hp manyağı olduğumu. Bir de baktım hp muhabbetti içine gömülmüşüz, ben anlattım onlar ağzı açık dinledi. En komik ve de güzeli teyzem arkadaşına 'ya biliyormusun özgeler işte te-öd kahvaltı buluşmaları yapıyorlar, sohbetler falan kırıla gidiyorlar', çaktırmadan teyze dedim sallama istersen o kadar, dur kız dedi baksana açtı ağzını nasıl dinliyor. Gülermisin ağlarmısın.
Hepinize sevgiler
[SIZE="2"][FONT="Comic Sans MS"]aaaaaaaaaaaa:):img-hyste ben bunları biyerden hatırlıorum galiba:img-hyste
he şimdi çaktım özge abla bana bunları naklen anlattı koptuk ya
bu arada bende kitabınızı alıcam izlemedim bari okuyım dimi (şimdi özge abla şaşırır,hayret der,cnm benim):img-yes: :happy0064
[B]beyzacım benim için süpriz oldu ama bu söylediğin şey. hadi hayırlısı olsun bakalım... Nasıl güzel bir dizi kaçırdığını, nasıl bir aşka şahit olamadığını, çok büyük bir güzellik kaçırdığını bir kez daha anlayacaksın. Kafana vurduğun anlarda ben yanında olacağım canım merak etme :img-wink:
[QUOTE=beyza41;3296447]:img-hyste
beyzacım benim için süpriz oldu ama bu söylediğin şey. hadi hayırlısı olsun bakalım... Nasıl güzel bir dizi kaçırdığını, nasıl bir aşka şahit olamadığını, çok büyük bir güzellik kaçırdığını bir kez daha anlayacaksın. Kafana vurduğun anlarda ben yanında olacağım canım merak etme :img-wink:
saol özge ablacım olanla ölene çare yokmuş (öyleydi galiba ya):P
ama olsun ben öbür senaryoyuda beğendim az çok okudum çok güzelmiş saolsun yazan hubbaaan dı galiba nası yazıldığınıda bilmiom gerçi neyse kusura bakmasın.
angel_timuçin
12-05-07, 21:17
banaaaa arkadaşloıgı ve dostluguuu 12 mayıs daa yaşadım zaten kızlarlaa hpcilerleee timcilerleee:):):):):):)
güller diyarı
15-05-07, 12:47
arkadaşlar bu sayfaya yazan olmuyor anlaşılan bir şey soracagım nereye yazacagımı bilemedim 12 mayıs ankara gezisinden hiç foto yokmu bekliyorum hiç ekleyen yok cevap verirseniz sevinirim foruma fazla takip edemediğim için bi fikrim yok
ece_gs_1905
17-05-07, 17:48
bana herşey hırsız-polis'i hatırlatıyor..........
dün annem,teyzemler hep beraber pikniğe gittik derslerden öyle bunaldım ki hiç bir şey düşünmeden dinlenicem dedim kendi kendime gittiğimiz piknik alanı göl kenarında yemyeşil bir yerdi arabadan indiğimde gözümde canlanan sahne 25.bölümün sonunda yapılan piknik oldu herkes bişeyler taşıyo ben sırıtarak çınarla maviyi düşünüyorum biraz sonra kendime geldim bugün hiçbir şey düşnmiycem dedim kendi kendime yemek falan yedik orada elime bi gazete aldım gazete 28 aralık 2007 tarihinden kalma aldığım bölüm ise tv eki ilk gördüğüm başlık GENÇ POLİS YOL AYIRIMINDA evet hp nin özeti vardı yanında da çınarla mavinin harika bi resmi ben yine uçtum gittim yani anlıycanız heryerde,herşeyde onları arıyorum bana herşey onları hatırlatıyor.......
angel_timuçin
17-05-07, 17:50
arkadaşlar bu sayfaya yazan olmuyor anlaşılan bir şey soracagım nereye yazacagımı bilemedim 12 mayıs ankara gezisinden hiç foto yokmu bekliyorum hiç ekleyen yok cevap verirseniz sevinirim foruma fazla takip edemediğim için bi fikrim yok
bende vardımmm:happy0064 :happy0064 o buluşmadaaa süper resimler çekildii ama ben çekmediim ben bi kaç arkadaşa söylüğyüm canımm koymayaa çalışırlarrrrr ilgin içinn thanksss:img-blush :img-blush
angel_timuçin
17-05-07, 17:54
her yerde hırsız_polis:img-yes: :img-yes:
bugün dersteee anam bide sınav olcaz hoca konu anlatıyoo bensee acep ne yapıyonnnnn:img-help: h__p yi düşünüyommm bölee güzel sahnelerinii kitabını okumayıııı hoca bişe sorsa heralde bana bendeee hp derdiim veyaaa degişik bi cevap olsun diyeee çınar&maviii çook farklıı istersedee timuçin esennn derdiim heraldeeee:img-blush
TİMUÇİN_ÖZLEM
19-05-07, 13:04
Baslık günler öncesinden açıldı ve ben daha yeni yazma fırsatı buldum...Ne yapıp edip (eskiden oldugu gibi) yazmalıydım bu sayfalara.:icon_sorr
HP bana neyi anlatıyor?
- Sade ve sadece 2 hafta içinde yaşam biçimim haline geldi gerisini siz düşünün artık.:img-wink: Aşkı,sevgiyi,cesareti,korkuyu,heyecanı,dostlugu,öf keyi,bağlılığı,
hırsızları,polisleri,dünya kalasicleri haline gelmiş hikayeleri ve kahramanlarını :)annemi,babamı ,kardeşlerimi,kuzenlerimi , tabiatı...(HP 'nin bizlere birşey anlatmasına gerek yok , biz görüp görebiliceğimiz herşeyle bağdaştırıyoruz onu:))
Nihayet bizde bulusduk…az önce demetim ve kullari yolcu ettim..
O kadar saat ne cabuk gecdi anlamadim.. doyamadin onlara.. daha konusacak cok sey vardi...
Cok güldük cok eglendik.. gülmekden ceneme agrilar girdi...
Sabah demetim aradi bir bucuk saat yolculuk sonunda oglusuyla gelmisdi.. gittim onu bulusma yerimizden aldim.. bana geldik .. sonra kullari bekle bekle gelmez....iki saat sonra zil caldi nasil firladik yerimizden...öpüsdük sarildik... oda ailesiyle gelmisdi..
benim esimle kullarin esini attik disari.. rahat rahat hp kaynatacagiz:icon_whis ….bu arada onlarda bir sohbet bir muhabbet görmeyin.. kirk yillik dost gibi.. valla cok sevindim hp aski onlarida kaynasdirdi:happy0064 .... cocuklari oyun odasina gönderdikden sonra…
benimkiler sagolsun rahat vermediler ama...:img-help:
basladik bölüm izlemeye..
demetim bütün bölümler kayitli olan digitalini sirtlanip getirmis sagolsun.. bütün can alici sahneleri inceledik ...durdur ..sardir.. basa al.. dur kacirdik… derken... zaman akip gecdi..
beni öldürdüler gülmekden ..cok fenalar cok..:img-hyste :img-hyste
canlarim en kisa zamanda tekrar bekliyorum.. cok öpüyorum..doyamadim sizlere
kullarim seninle istanbulda görüsecegiz canim…
mesajını okurken o kadar mutlu oldum ki...
artık hp hpci buluşmalarına degil..
ailelerin bulışmasındada vesile olmuş...:happy0064 eşler..çocuklar....
not:bu arada eşlerinizin gıkı bile çıkmadımı siz hp izlerken...:blink:
Sevgili Tenka,kullar ve demetim...Sizin adınıza o kadar sevindim ki....Bu dizi nelere vesile oldu ve daha nelere vesile olacak kim bilir....:img-yes:
Bende alevalev_25_,bbdbhb,tuğbay,LOSTRİS,aysegul110,aype ri81 ile çok güzel bir c.tesi geçirdim....ve yine Bursadayım:img-cray:
ayperi81 kızlarla p.tesi günkü buluşmamızda bizimle tanışmak istediğini belirttiğin öm'yi göremediğime ve göremediğim için yanımıza gelememiş olmana çok üzülmüştim....Ama neyseki koca bir hafta istanbuldaydım....
Sonunda buluşabildik...Kendini o kadar güzel tarif etmiştin ki bana hemen tanıdım seni...Resmini bile görmemiş olmama rağmen.....O gün bize katıldığın için çok teşekkürler.....Ben 3 hafta sonra yine ordayım hemde 4 ay....Sanmaki bu böyle bir görüşmeyle kalcak...Ben ve diğer kızlar haftada bir birbirimizi görmeden yapamıyoruz:img-hyste ....Senide rahat bırakmıcaz haberin olsunnnn:img-hyste
Bu arada eklemeyi unuttum...Ogün yanımızda olamasalarda seslerini bize duyuran telefonlada olsa yanımızda olduklarını hissettiren öjeni ve lighttez iyiki aradınız....İyiki seslerinizi duyurdunuz....En kısa zamanda bir arada olcaz inşallah...
böcüğüm canım ablacım burdasınnn,görüyorum adını aşağıdaaaa:love05:
Bu arada eklemeyi unuttum...Ogün yanımızda olamasalarda seslerini bize duyuran telefonlada olsa yanımızda olduklarını hissettiren öjeni ve lighttez iyiki aradınız....İyiki seslerinizi duyurdunuz....En kısa zamanda bir arada olcaz inşallah...
Uleennn seni hain seni. Beni neğen yazmadın arayanlar listesine bende aradım ya sizi. Hatta saçını yoldurttum. Anlaşılan kafi olmamış, en iyisi kendi ellerimle yolmak başka çaresi kalmadı bu işin. :dito :dito :dito :dito
Uleennn seni hain seni. Beni neğen yazmadın arayanlar listesine bende aradım ya sizi. Hatta saçını yoldurttum. Anlaşılan kafi olmamış, en iyisi kendi ellerimle yolmak başka çaresi kalmadı bu işin. :dito :dito :dito :dito
Eeee şeyyy doğru....:img-hyste :img-hyste
Canım benim şimdi senin araman artık o kadar olağanki...Günde 3 posta aranınca:img-hyste .
Saçlarımı yoldurtmandan dolayı o anı yok saymışta olabilirim tabi....deryacım bizzat elleriyle yolma işlemini gerçekleştirdi sem merak etme:good: ...Bak şimdi aklıma geldi canım hubanımda aramıştı o gün....
Sevgili Tenka,kullar ve demetim...Sizin adınıza o kadar sevindim ki....Bu dizi nelere vesile oldu ve daha nelere vesile olacak kim bilir....:img-yes:
canım,
ben de senin, sizlerin sesini duyduğumda çok mutlu oldum...umarım sonraki görüşmelerde beraber oluruz...
tüm forum ahalisine iyi haftalar diliyorum...
sevgiler
canim tenka ve demetim sizlere doyamadim
gurbetteki ilk bulusma olan cumartesi günki bulusmamiz gerceklesti ve hala inanamiyorum ben buna.
ben cuma günü frankfurtt a gitmek üzere yola ciktim görümcem oturuyor orada cok severim kendisini :img-hyste bu nedenle kendimi attim yollara 4 saatlik bir yolculuktan sonra ulastik fakat zaman gecmedi .buralari geceyim pardon...
bulusma günü cumartesi saat 11 de diye anlasmistik fakat benim elimde olmayan nedenlerden dolayi 2 saatlik bir gecikmeyle tenka nin evine ulastim ama ben inanamiyorum bulusacagimiza hala elim zile giderken tipki mavi gibi titredi:img-hyste neyse uzatmiyayim zile bastim ve kapidaki iki harika bayan beni isil isil gözlerle bekliyorlar ve bende kocaman bir gülümseme tabi tezahüratlari unutmamak lazim bu arada enistemiz olan tenkanin esi benim esimi aldi balkona gectiler ( demekki tenka iyi tenbihledi hehe:img-hyste ) neyse birbirimize tekrar tekrar sarilmayi zorlada olsa biraktik ev sahibi olan sevgili tenka aynen söyle dedi ( ses vardi görüntü yoktu simdi tam oldu :img-hyste )ve demetim´in getirdigi rezerveden bölümleri inceledik benim kizimin saskinliklari arasinda ( annesini kizim görüyorduda bunu takim halinde görünce sasirdi garibim tabiki tüm cocuklara biz normaliz yavrularim demek zorunda kaldim inandilarmi bilemiyorum ) TENKA nin ellerine saglik mükellef masa hazirlamis cok yorulmus yemeklerden sonra eslerimizi disari postaladik incelemeler devam etti pastalar yendi ve zaman cabucak gecti ve ben anlamadim bu zaman nasil gecti diye ben doyamadim ama dedigim gibi ikinci bulusma bende ona göre sizi LEGOLANDa götürecem ....
Bu arada tenka nin esi ve benim esim cok iyi anlasti galiba bizsiz bunlar bulusacak bana öyle geliyor sencede öylemi canim tenkam insallah tabiii...
CANLARIM DEMETIM ve TENKA sizleri tanidigim icin cok cokkk mutluyum :love05: :love05: :love05:
( TENKA seninle istanbulda görüsecegiz sekerim ben planlari yapmaya basladim bile)bye bye bye
angel_timuçin
22-05-07, 16:22
hp bana asla olmayacak şeyleri hatırlatıyoo:img-blush :img-blush
insanın zamanını nasıl güzel geçirebilecgini vee böle harika şeylere bakacanını ifade ediyorrr......
her sabah kalktıgımdaaaa:img-blush böle yüzümde kocaman bir çınar mavi gülümsemesi olmasınını sebebi her gün küçük hp şarkıları mırıldanmamınnn sebebiii:good: :good:
Bu arada tenka nin esi ve benim esim cok iyi anlasti galiba bizsiz bunlar bulusacak bana öyle geliyor sencede öylemi canim tenkam insallah tabiii...
CANLARIM DEMETIM ve TENKA sizleri tanidigim icin cok cokkk mutluyum
:love05: :love05: :love05:
buna cok güldüm kullarim olur mu olur.. gözümüz üstlerinde olsun
:img-hyste
:img-hyste
Bende sizi tandigima cok mutluyum canim benim
sevgili saso, alamehmet sevincimizi paylasdiginiz cok tesekkürler.. sasocum eslerin giki cikmadi canim.. hatta digitali baglarken yardim aldik...:img-hyste
ece_gs_1905
23-05-07, 18:53
1,2 ay önceydi okul bahçesine çıkmıştım hava günlük güneşlik hocam almış eline küreğini ağaç ekiyo arkadaşlarımda onu izliyolar beni görünce hepsi bağırmaya başladılar eceee bak çınar ağacı o an sanki karşımda çınar vardı yaaaaaaa o benim ağacım olsun dedim hocam bana baktı gülümseyerek bende ne düşündü acaba diye düşünerek ona gülümsedim çatlak bu kız kesin demiştir alt tarafı bi ağaç ama o sıradan bi ağaç değil o ÇINAR ağacı yane o ağaçla fotoğraf çekildim bakıp bakıp ahhhh koca çınar diyorum iç çekerek halimi düşünün artık bi ağaç için verdiğim tepki bu başıma gelen ilk olay değil son olacağınıda sanmıyorum çok seviyorum ya aklımdan çıkmıyo heryerde,her şeyde onları arıyorum:img-help:
angel_timuçin
24-05-07, 15:51
hayat çok acayip bendede daha dün abim böle sırtına almışşşş battaniyeyii oturuyooo o an dondum kaldımm:sad53: :sad53: mavide böle duruyoduuu çınar geldii sarıldıı veee mutlu sonnn:img-blush :img-blush :img-blush ne oluyooo bize yaaaaa:img-blush
az önce ADANA BULUŞMASININ ilk ayagını gerçekleştirdik
gül_mavi ve ben ilk defa bugun buluşmaya karar verdik...ve saat 10 da kararlaştırdıgımız yerde buluştuk...heycan konusunu geçiyorum....anlatsam anlatamıyorum.
ben hemen tanıdım gül_mavimi...tabi sabırsız ben hemen el salladım...
keşkem kamufle etseydim kendimi tanırmıydı acaba gül_mavim..
oturduk nasılsınlı muhabbetler....dün geceki kısa bir forum özeti falan derken
bir süre sonra gül_maviyi gündogdu arada .dün konuşumşlar gündogdu da gelebilecegini söylemiş..ama sabah aradıgında gelemiyacegini haber vermek için aramış.....
mavigülümle sohbeti derinleştirdik...kulaklarınızı çınlattık....hp kitaplarımızı imzalattık... ki tekrar bir telefon ...gündogdu...nerdesiniz diye arıyor...
kısa bir süre sonra gündogdu da geldi...kan çekiyor galiba...merdivenlerden çıkan kişinin gündogdu oldugunu hissettik ve el salladık..
ya gündogdu degilse dimi...
ama gündogdumuzun da bize gülümsemesi galiba ellerimizi tetikledi...
süper bir 3.5 saat geçirdik...
hp..forum...ülkemizdeki son olaylar...psikolojimizden...gül_mavinin o çalışmaları nasıl yaptıgından.....adana dan...timin sakallarından.......kaynatık ca kaynattık...kitabımızı da inceledik...
dedim ya bu Adana buluşmasının ilk ayagıydı diye
bu cumartesi mersinli hemşomuz nur33 ünde katılımıyla adana buluşmasını gerçekleştirecegiz...
ben bu siteye geç geldigim için adanalı yada mersinli arkadaşları bilmiyorum....
egerki bize katılmak isteyen arkadaşlar varsa....adanalılar bana gül_maviye ve gündogduya öm atabilirler...ve mersinden gelecek olanlarda nur33 de dahil olmak üzere öm atabilirsiniz..
bu benim ilk sanal arkadaşlarla bulşmam..telde konuştugum arkadaşlarım varda...aynı masada oturmamıştm hiç..gündogdu ve gül_mavim birre defa buluşmalara katılmışlar o yüzden benim ruh halimi anlayorlardı...ki bide ben sanalda yabani olan ben...
tüm buluşma mesajlarında ki ortak söz olan kırk yıldır tanıyormuşcasına sözü gerçektende çok dogruymuş....
teşekürler gül_mavim o gülen yüzün için teşekürler.....
gündogdum süpriz yapıp geldigin için tekrar teşekürler
not:bir kaç gündür forum içinde neyi nereye yazmam gerektigi konusunda bir anlam karmaşası yaşıyorum....galiba bu mesajım için en uygun sayfa burasıymış.
teşekürler alamehmetim...:img-wink:
bende içimden keşke adanada olsaydım dedim..ben de adanalıyım da. arkadaşların buluşması da bir başka oluyor canım.sanal,oluyor canlı...
neyse başka bir sefere diyelim mi.ayın 16.sında bizde izmirde buluşacağız kısmetse.bende ilk kez göreceğim arkadaşları.
kimbilir ki belki sen de gelirsin ha...
bende içimden keşke adanada olsaydım dedim..ben de adanalıyım da. arkadaşların buluşması da bir başka oluyor canım.sanal,oluyor canlı...
neyse başka bir sefere diyelim mi.ayın 16.sında bizde izmirde buluşacağız kısmetse.bende ilk kez göreceğim arkadaşları.
kimbilir ki belki sen de gelirsin ha...
inşallah bulamadım....nezaman yolun(uz) duşerse biz buluşmaya hazır bir adana/mersin tayfasıyız..(trabzon tayfasının kullakları çınlasın...:) )
keşke gelebilsem izmir buluşmasına...bugun arkadaşlarlada konuştuk çok isterdima ama :icon_sorr
sağol arkadaşım..geldiğimde mutlaka arayacağımdan emin olabilrsin...
hatta ailemi görmeden önce....
tüm h.p. formdaşlarıma selam olsun...
kalbimiz birlikte olacak en azından,bir gün bir yerde,yolu h.p. den geçenlerle
buluşmak umudu ile......
Canım,rica ederim aynı konudan muzdaribiz biliyorsun...Neyi nereye yazacağımı düşüne düşüne ihtisas yapmak üzereyim üstünde...
O kadar sevindim ki buluşmanıza hem senin hemde diğer arkadaşlarım adına...Ne kadar heyecanlı olduğunuzu,nasıl güzel zaman geçirdiğinizi tahmin edebiliyorum...:img-yes:
Ama içim bir yandan da buruk keşke ahh keşke bende orda olabilseydim....:icon_sorr
Ama olsun birgün inşallah diyorum....C.tesi günü içinse şimdiden iyi eğlenceler diyorum...
Gönlüm inan sizinle olcak:img-cray:
alevalev_25_
24-05-07, 17:09
geçen ki ilk Almanya buluşmasından sonra şimdi de ilk Adana buluşması..
inanın sizin adınıza çok sevindimm...
şimdiden c.tesi günkü buluşmanız için iyi eğlenceler diliyorummm...
gündogdu sevgili soyadaşımmm..
hani bilmem hatırlar mısın aylar öncesinde İst.dan Adana'ya geldim demiştin.. hala İst.a yolun düşmedi mi? :img-help:
bir gün İst.a da yolunuz düşer umarımmm...
sevgilerrr...
bazen damardan derler ya.Hırsız-Polis benim için öyle oldu biraz.ruhumun sıkıldığı,yaşadığım dü