Tüm Versiyonu Göster : Saçma Bulduğunuz ve Beğenmediğiniz Reklamlar
sevimli.girl
07-05-07, 14:30
bence pepsi max güzel değil.bir ara browni capiçino vardı oda güzel değildi.
EFTALYAGUL
07-05-07, 19:47
var mı nazo gibisi diye saçma bi reklam vardıı
sonra orkid reklamıydı sanırım.işte boyle işte boyle diye bi oraya bi buraya oturyo kız oda çok saçmaaaaa
cheetos reklamı acayip saçma hani şafak sezerin oynadığı reklam bıttığınde sadece ''gulmem gerekiodu heralde'' dıorum yanı komık olduğunu fılan mı zannedıolar
-özgü_namal-
07-05-07, 20:57
pepsi max son zamanların en sacma reklamı!!!
pepsi max acayip saçma bir reklam !!
ATV Avrupada'ki hemen hemen her reklam saçma. Findik fistik manyagi Rasit'ten Salyangoz kremlerine kadar...
gokche_rbd
07-05-07, 22:26
pepsi max cok sacma!!!!!
hellomello
07-05-07, 22:30
ara ara tv açtığımda bi reklam vardı.Kenan ın canımı ne sıkılıyomuş o reklam çok komik geliyo bana :img-hyste
pepsi max son zamanların en sacma reklamı!!!
evet:img-yes: :img-yes: :img-yes:
tahsinasigiyim
07-05-07, 22:42
bi adam vardıııı canı sıkılannn!! reklamlarııı,gürbüz tam bir canavarrr bilmemm nee kekstra reklamııı,pepsi max sn gnlerdee....bnlara uyus oluorumm!!
dizici_manyak
07-05-07, 22:52
pepsi max şaçmalığın alası mantıksız
bi de bi reklam vardı mcdonalls reklamı galiba işte biz robotları bulsak dostumuz derdik bilmem neye bilmem derdik yok türkler hamburgeri böyle yaparmış hadi be şaçmalığa bak
blendax ın bütün reklamları ve son zanmandaki
pepsi max gerçekten çok kötü
EFTALYAGUL
08-05-07, 01:12
mazhar alansoy un reklamı saçmaa .mutfakta bilgisayarın ne işi var hem yemeğın kokusu gelıyomuş interneten yok daha nelerrrrrrrrrrrrrrrrrr:img-hyste
mazhar alansoy un reklamı saçmaa .mutfakta bilgisayarın ne işi var hem yemeğın kokusu gelıyomuş interneten yok daha nelerrrrrrrrrrrrrrrrrr:img-hyste
katılıyorum harbi berbat bi reklam yaa kel alaka bişey:img-hyste
Kesinlikle Pepsi max..
Erkekleri tavlamak içi yapılmış bi reklam.
EFTALYAGUL
08-05-07, 01:19
bide şu azra akının baston mu cadı sopası mı ne üstünde oynadıgı first reklamı mıydı nee onu sevemedim bi türlü.azra akın ı çok begenıyorum da reklamlarını pek sevmedim nedense
beyonce'ye benzetmek istemişler azra yı
taklit olunca çok kötü oluyor tabiki
EFTALYAGUL
08-05-07, 01:36
birde ece cikolata mıydı .napıyosun hayatım diye gelıyo adam.yok birbirine bitişik bilmem kaç parça cıkolatanın kaçıncısını yiyiomuş.yaa hadi ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz da gerçekte bişeye benzese o cikolataa gam yemıycem
EFTALYAGUL
08-05-07, 01:38
orkıd reklamııııı bide.şöyleee şöyle şöyleeee diye koltuktan kanepeye atıyo ya kız kendınııı.hey yarabbimmm ne diyim bilmem kiiiii.alın bakın der gibi.:icon_whis :img-pilot
Kesinlikle Pepsi max..
Erkekleri tavlamak içi yapılmış bi reklam.
yahu erkeklerde ona inanırsalar ben ne diyim artık bu erkeklere:img-hyste
t-o-r-t-u-r-a
08-05-07, 01:56
pepsi max
son zamanların en saçma reklamı bencede
çocuk kandırıyorlar sanki... çok saçma olmuş ...
katılıyorum bencede pepsi max güzel bi rerklam değil
Pepsi Max kesinlikle.. Kadının açık açık metalaştırıldığı saçma sapan bir reklam!!
Aysun Kayacı oynuyor galiba, nasıl kabul etmiş bu teklifi, acaba bilinci yerinde değil miydi kabul ederken??
varmı nazo gibisi reklamı zaten meşhur...ve de o reklamın
üstüne bi reklam daha çekilmiş. birinciisinden farkı yok sonuunu izleyebildim ama beğenmemem için o bile yetti..
bence en saçma reklam mahsar alanson un oynadığı reklamm..
En saçma buldugum reklam: Pepsi Max :(
Son günlerin en saçma hatta dandik diyeceğim reklamı ttnet reklamları
en saçma olan reklam bence pepsi max reklamla pepsi max ın ne alakası var çok ama çok saçma bir reklam olmuşşş..............:img-yes:
sevimli.girl
09-05-07, 14:45
orkıd reklamııııı bide.şöyleee şöyle şöyleeee diye koltuktan kanepeye atıyo ya kız kendınııı.hey yarabbimmm ne diyim bilmem kiiiii.alın bakın der gibi.:icon_whis :img-pilot
bir de o reklamlarda oynayani kızlar genelde o günlerde beyaz giyerler. kardeşim öyle zamanda beyaz mı giyilir.
bu ara iki tane var biri pepsi max reklamı biride mazhar alasonun olduğu nekadar saçmalar ya ben bi senaryo yazsam daha güzel olurdu
cyprus_hsn
09-05-07, 15:11
Benim en sevmediğim reklam Ayşe teyzemiydi neydi işte o reklam. cips reklamından bahsediyorum. kadın çok antipatik ve gıcık. bir de "yiyin gayri" demiyor mu tv'yi kırasım geliyor ! felaket gıcık kaptım..
pepsi max tabiki de bi de temizlik ürünleri reklamları
Ben First reklamlarınıda hiç beğenmiyorum :( o çıkınca hemen kapatıyorum
Ayy şu Avrupa kanallarında telefon ile sipariş edilen bütün ürünlerin reklamları çok iğrenççç.... Bitiyor yine başlıyor... Aynı reklamı 5-6 kere veriyorlar... Yok 1 haftada 10cm incelcekmişsin... Yok bilmemne
Birde "temizlik bi ömür süreeeeer kirletmek bir dakikaaaaaaaa" Çok iğrenç saçma sapan bir reklammmm:img-hyste :img-hyste
He birde bir ara güven kıraç ismail hacıoğlu ve eylem yıldızın oynadığı Coca Cola reklamları vardı... Onlar çok iğençti ya... Durup durup gülüyorlardı ben hiçbişey anlamıyordum:sad53:
pepsi max çom iğrenç bir reklam
fırst reklamlarına uyuz oluyorum hele önceki reklamları tamamen araklama oynayan manken aynı japon balıklarına benziyodu korku filmi gibiydi son reklamındada rodeo yapıyo kız ne alaka yaa sakızla
BuRCu_CeMRe
10-05-07, 17:42
pesi max diyorum.
cok sacmalamıs cunku
ttnet reklamı bence.hani 5-6 tane gencin duvara yaslanarak söylediği şeyler tişörtlerinde yazıyo.berbat.zaten son söyleyen kızın tişörtünde hepsi yazmıyo:D
EFTALYAGUL
12-05-07, 22:52
eti aşk olsun reklamını da sevmıyorum.kızlar gelıyo sizin mi adı ne filan.köpek mi sevıyosunuz yaaaa:img-hyste
pepsi max,nazo reklamları bide mazhar alansonun reklamı iğrenç ya.Eti aşk olsunun reklamıda iğrenç.
pepsi max reklamı hedef kitlesini sadece erkekler olarak belirlenmiş sanki bi hatun kişi olarak düşününce bana normal gelmedi o görüntüler:img-hyste
!karbeyaZ!
13-05-07, 12:58
Yeni biskrem reklamı çok saçma... Bir robot geliyor dünyayı ele geçiriyor falan..Adam da bi biskrem versem dünyayı rahat bırakır mısın diyor.. Sonunda robot biskremi yiyor, adam da kırıntı yapma diyor:img-hyste Çok şaçma olmuşş..
pepsi max bence hem iğrenç hem saçma
ben pepsiyi dünyada içmam bir daha :img-polic
KIRMIZIGÜL
13-05-07, 14:00
pepsş max ın resklamı en iğrenci bence
dizici_manyak
13-05-07, 17:57
cem yılmazın türk telekom için yaptığı reklamda çok şaçma hiç komik değil
Ben de Şahan'ın çektiği reklamı hiç beğenmedim.. Komik de değil bence, ben zaten Şahan'dan da hazzetmem ama bu reklamı tamamen objektif olarak eleştiriyorum...
Bir de eskiden beri kafamı taktığım Kosla reklamları var ki :img-hyste
O Kosla kadını (sarışın olan) insanların çamaşırlarını kirletmiyor mu! Sinir oluyorum!
Zaten bütün temizlik ürünlerinde böyle reklamlar, neymiş "kirlenmek güzelmiş" oldu canım! Bunun bakterisi var, mikrobu var... Ayrıca bir de annenden fırça yeme ihtimalin var :img-hyste Ha anne sensen bu sefer o çamaşırı yıkama zahmeti var...
Kirlenmenin neresi güzel Allah aşkına, zaten hayat bir yerde ruhunuzu kirletecek bari çamaşırlar temiz kalsın...
tanrıverdihazal
13-05-07, 19:44
Ben de Şahan'ın çektiği reklamı hiç beğenmedim.. Komik de değil bence, ben zaten Şahan'dan da hazzetmem ama bu reklamı tamamen objektif olarak eleştiriyorum...
Bir de eskiden beri kafamı taktığım Kosla reklamları var ki :img-hyste
O Kosla kadını (sarışın olan) insanların çamaşırlarını kirletmiyor mu! Sinir oluyorum!
Zaten bütün temizlik ürünlerinde böyle reklamlar, neymiş "kirlenmek güzelmiş" oldu canım! Bunun bakterisi var, mikrobu var... Ayrıca bir de annenden fırça yeme ihtimalin var :img-hyste Ha anne sensen bu sefer o çamaşırı yıkama zahmeti var...
Kirlenmenin neresi güzel Allah aşkına, zaten hayat bir yerde ruhunuzu kirletecek bari çamaşırlar temiz kalsın...
ben şahanın reklamını beğeniyorum...
ama şu kosla konusunda haklısın daha ilginç bi reklam çekebilirlerdi yaa... çok saçma bencede katılıyorum...
aysa-17310
14-05-07, 20:37
ben Mazhar Alanson'la eşinin reklamını saçma buldum internet kebabı bilmem ne abuk bi muhabbet dönüyo
şahanı da pek beğenmedim
pepsi-max reklamı da bence güzel değil en azından colayla alakası yok
ben Mazhar Alanson'la eşinin reklamını saçma buldum internet kebabı bilmem ne abuk bi muhabbet dönüyo
şahanı da pek beğenmedim
pepsi-max reklamı da bence güzel değil en azından colayla alakası yok
Evet ya! Mazhar Alanson'un oynadığı reklam da çok saçma, yapmacık ve sıkıcı geldi bana. Hiç inandırıcı durmuyor. Daha pepsi reklamını izlemedim ama...
esmerseker
15-05-07, 20:04
vodaphone 2008 e kadar sabit fiyat reklami çok saçma. Ne yani bizler hepimiz aslında olduğumuzdan farklı mı davranıyoruz, hepimiz ikiyüzlüyüz tek namuslu vodaphone. Ayrica zaten 2007 nin neredeyse 6. ayına ulaştık. Bundan sonra zam yapsan nolur yapmasan nolur, kalmış şurda 6 ay...:img-pilot
bn de şu cillit&bang reklamı ve calgon reklamlarını çok saçma buluyorum.. ay bir de arkalarından seslendirmiyolar mı yapmacık yapmacık bişiler yapıyolar Allah'ım sinirim bozuluyo..calgon reklamlarına tam bi gıcık kapıyorum hep aynı adam hep kireç tutan çamaşır makineleri hep de calgon kullanmadıkları için pişman olup " bi dahakine calgon kullancam" diyen kadınlar... kaç yıldır aynı konu bıkmadılar mı anlayamıyorum ki?!
bi de şu pepsi max reklamı sinirimi bozuyo.. coladan başka herşeyle ilgili..
mahzar alansonun da reklamını sizin gibi saçma buldum.. alakasız bence..
ya aslında ben şu cem yılmazın türk telekom reklamını çok şaçma buluyoırum ..çok değşik olmuş bnce çok güsel değil..
bide ben şu bebek yağı reklamlarına uyuz oluyorum kardeşim siz bebek yağı reklamı yapıyosun o çıplak (ki malum yerlerini kaptmış sadece) kadını niye sokuyosunuz oraya siz onu kadınn üzerinde değil bebeğin üzerinde deniceksiniz
çok gereksiz reklamlarda çıplak kadın yeda erkek bedenine hayır
Mahzar alasonun bulunduğu reklam varya internetle ilgili çok kötttüüüü..........
bi reklam vardı şimdi aklıma geldi dikiş makinası reklamı karı-koca şimdi tam kapıdan çıkacaklar adamın ceketinin düğmesi kopuyo ben tam aha şimdi kadın iğne iplik çıkarıp dikecek düğmeyi iplik reklamıdır bu derken amanın kadın kocaman dikiş makinasını dolaptan çıkarıp tek bi düğmeyi dikmeye koyulmasın mı? neyse onu becerdide ben adam -sen ne biçim kadınsın tek düğme için makinayı çıkardın gitti elektrik diyecek derken adam kadına -harikasın dedi tamam dedim bu son nokta ama kadında makinayı gösterip -harikayız diye sırıtınca başka bi kanala zor attım kendimi
simge_denizzz
16-05-07, 15:24
pepsi max cok sacma!!!!!
o reklamın saçmalığı tartışılmaz bence.... Çok saçma reklam gördüm ama Pepsi Max bu konuda açık ara birinci.....
EFTALYAGUL
16-05-07, 15:51
mazhar alansoy reklamının bi ikincisi çıkmış bide.ilki kadar saçma ,hiç sevemedim bu reklamı
birde fırst duo reklamları önemsiz bir ciklet yüzünden o otantik reklamlar niye korku filmi gibiydi hele oynayan o manken japon balığına benziyodu
Temizlik ürünleri reklamlarında kadınlar saçı başı yapılmış gayet düzgün kıyafetlerle temizlik yapıyorlar bu durum bana çok saçma geliyor.
Bir de biskrem reklamındaki kadın çok itici tabii reklamın kendisi de. Pepsi max'e yorum bile yapmıyorum.
hakkaten yaa! ne kadar saçma bir reklam...
nazliozcan
16-05-07, 21:10
bence şu chewydent mi nedir onun reklamı çok saçma "at ağzına iki chewy mutluluk drajesi"
yok üstündeki leker kayboluo falan ne bileim gıcık oluyorum o reklama...
vala nazo yetkilileri bu kadar çok tepkiye rağmen yine bir reklam çekimi yapmışsınıız... ve de ilkinden hiç bi farkı yokk...
acaba bizleri duydularmı ne... :) son reklamında daha doğrusu ilkinin aynısı olan reklamda bu bir reklam denemesi yazıyo...
berbatttttttttttt ...
sevimli.girl
17-05-07, 20:19
biskirem verirsem dünyayı rahat bırakçan mı?
saçmalığa bak
Benim şu Mashar Alanson'un internetten geliyor o koku,internet kebabı bilmemne onu hiç beğendim.Ne kadar iğrenç ve abez kalmış bir reklam o öyle?Ve şu sakız reklamı adam bir tane çiğniyor kadın geliyorum diyor kış oluyor kar oluyor yağmur yağıp rüzgar çıkıyor o da biraz saçma olmuş...
mentifecal
18-05-07, 13:36
masar alansonla eşinin reklamları çok kötü cem yılmazın türk telekom reklamıda güzel deil
fırst neogum lava reklamlarını saçma buluyorum sonuncusuda keza öyle oynayan mankende reklamın sonunda sanki defile yapıyo yüzünde anlamsız bir ifade gayet çirkin çıkmış... velhasıl kelam beğenmiyorum reklamı müzikle kotarmaya çalışıyolar ama nafile bide o mazhar alansonun oynadığı reklam ne öyle onuda beğenmedim
yaseminergeneci
19-05-07, 17:43
aysun kayacı-pepsi max
aysun kayacı-pepsi max
ya bencede çok saçma bi reklam bu
Sarp Apakın son reklamı nedir bu yaw muhtemel küba olduğunu tahmin ettiğim bi ülke uçaktan iniyo kahramanımız güzel turko ihracat falan bi şeyler pasaport kontrolünde hemen yan duvarda asılı olan aranıyor ilanı amanın bizim kahramanın tıpkısının aynısı bi telefon anında Ferhan Şensoyun Şans Kapıyı Kırıncasından fırlamış adamlar bkz(Bülent Kayabaş) son istek annemi arayım çok güzel kadın birden ispanyolca konuşmaya başlasın hemde su gibi adamlar koyunları saymakta kahraman annesine teşekkür eder beton oldu adamlar bravaaa edit:tam bunları yazdığım anda arkamdaki tvde aynı reklam dönmeye başladı çok güzel zamanlama:good:
cem yılmazın tlkom için yaptıgı reklamlar.okadar komik deil yavv.çok basit..onun gibi herşeyden en üst seviyede güzel espiriler yapan birinden beklemedigim için herhalde bana soguk geldi..beğenenlere saygım var ama.:))
yeni eti crax reklamı bu öğlen gördüm yazmassam çıldırırdım çubuk krakerleri yuttu yuttu boğazına takılmadımı onlar bi reklam uğruna harcayacaklarmış çocuğu o sallanan kadına(ne yapmaya çalıştığını anlasam neyse)hiç bişey demiyom en kolay rolü ona vermişler:D:D:D
Aysun Kayacı Pepsi max
ve
HSBC Avantajın varsa,avantajın var :)
_CALIKUSU_
27-05-07, 15:17
ATV Avrupada'ki hemen hemen her reklam saçma. Findik fistik manyagi Rasit'ten Salyangoz kremlerine kadar...
Kesinlikle katiliyorum!!!!!!
masar alonson ve eşinin yaptığı reklamları sevmiyorum....cem yılmazın türk telekom reklamlarıda pek güzel değil.ve en son aysun kayacının pepsi max reklamını hiç beğenmedim..
ttnet reklamı
avantajın varsa avantajın var
braunun son reklamı (almış bak kısaları:img-beee:)
dizicibonus
29-05-07, 19:12
Mazhar alansonun reklamı hele o kadının mazhar deyşi beni öldürdü :hıh :mad72:
Pepsi max..Belli zaten erkekler için yapılmış bi reklam.Benim arkadaşlar onun için pepsi max içiyo.:img-fear2 :mad72:
muya veya polaristi galiba hay hayı çevirdikleri.İçine etmişler şarkının :P
İşte en uyuz olduğum reklam...
temizliiiik bir ömür süreeeeer kirletmek bir dakika :P
balon şarkıcı
29-05-07, 20:10
kenan doğuluunun reklamında kızın bnle ewlen demesii saçmalıkk...ztnde komiklk olsn dye koymşlarrr..iştee öyle kızlarla herkes dalga geçer demek istemişler...
Mazhar Alanson'un reklamı iyice sıktı artık!
Zaten sıkıcı, bir de yenisini çekip çekip veriyorlar, ben çok sinir oldum...
Mazhar Alanson'u severim ama bu reklam çok yapmacık!!
aysun kayacinin da oynadigi pepsi max reklamini begenmedim.cok sacma.:img-pilot
aysun kayacinin da oynadigi pepsi max reklamini begenmedim.cok sacma.:img-pilot
Daha şimdi izleme fırsatı buldum ve evet o da çok saçma olmuş.. Hiç beğenmedim...
gizemlover
30-05-07, 02:50
d smartın şahanlı reklamları
dip not aysun kayacı pepsi max reklamlarında çok tatlı bence
pepsi max reklamını ilk defa dün izledim gerçekten çok saçma kız çok bön
sarp_manyagi
30-05-07, 19:41
pepsi max reklamı güzel diil ama aysun kayacı çok şeker ya bence mazhar alansonun reklamı ve polaris reklamı iğrenç ya şarkıyı batırmışlar
mazhar alanson ve eşinin oynadıgı reklamm.çok kötü ... sıkıcı ve basit...espiri yapmaya çalışıyolar espiri basitt...keşke daha güzel şeyler söylense..
Mazhar Alanson ve eşinin oynadığı TTnet reklamları,bir de braunun son reklamı hiç hoş değil (almış bak kısaları) :icon_whis
rockstar_17
31-05-07, 20:03
BENDE AZRA AKININ OYNADIĞI FIRST REKLMANI SEVMİYORUM İĞRENÇ ÇOK İTİCİ BİR REKLAM
pepsi max reklmı oda kötü sevmiyorum.
clear reklamı ıyyy bıkkınlık geldi bana televizyonda dakika başı dönmesinden
gezer terlık reklamı
nescafe reklamının tekinde küçük bir kız nehire/göle/denize(nereyse artık) ayaklarını sokmuş çırpıyor,babası da yanında oturmuş balık tutuyor daha doğrusu çalışıyor.sinir oluyorum her gördüğümde!
son yayınlanan panda reklamı beni benden aldı
gerçi babam akşamın bi vakti eve bi pandayla gelse yanlış anlamayın dondurma değil siyah beyaz bi ayıcık neyse bende şaşırırdım ama niye eve alıyım yaw pis pis bide benim bildiğim maalesef pandaların soyu tükeniyo her dondurma alana bi panda vererek evde besleyip koruyup kollayıp yedirip içirip vahşi hayata katkıda mı bulunuyolar bu soru aklıma takılmadı değil neyse yalnız bütün dondurmayı lüpletiyo hayvan sonunda kutuyuda yer tabii tosuncuk:):)
mazhar alanson ve eşinin oynadığı ttnet reklamı çıkınca daralıyorum resmen bu kadar mı kötü olur özellikle sana sarı laleler aldım internetten pazarından diye eşinin şarkı söylediği reklam beni bitirdi (sesi de çok kötüymüş kadının:))üstelik ben o şarkıyı çok severdim yapmamalıydılar böyle bişey ya:)
Dün yazarken unutmuşum,birde rowenta reklamı var fresh air diye..O da çok uyuz bir reklam,kedi döğmesi ilk baş kaçıyor falan..Bunların yaratıcıları kim acaba??
yabancıdamat
04-06-07, 15:55
azra akının first reklamları ve ttnet reklamları
Mr.Champions
05-06-07, 22:06
mazhar alanson ve eşinin oynadığı ttnet reklamı çıkınca daralıyorum resmen bu kadar mı kötü olur özellikle sana sarı laleler aldım internetten pazarından diye eşinin şarkı söylediği reklam beni bitirdi (sesi de çok kötüymüş kadının:))üstelik ben o şarkıyı çok severdim yapmamalıydılar böyle bişey ya:)
arkadaşlar mazhar alanson un reklamını sevmeyen herkese katılıyorum... dediklerinin üzerinde yazmasıda iqrenççç :img-hyste :fighting2
seth_gecko
06-06-07, 18:52
Şimdi aklıma gelmiyo ne reklamı olduğu ama anlatınca anlarsınız
hanı kızın teki arkadasına mini etek gösteriyo bunları al sana yakısır diyo arkadasıda ama kısalar diyince yanındaki sevgili müsvettesi kısa sana çok yakısıyor diyo ... yaa allahınızı severseniz hangi erkek kız arkadasını mini etek almaya tesvik ederki biraz mantıklı olun bizim buralarda öyle adamlara baska bişi denilir ama neyse söylemeyim :img-hyste
bu reklamı es geçemem... tıpkı şu meşhur varmı nazo gibisi reklamına benzeyen bi o kadar da saçma reklam..
dabi dabi die bi reklam bilmem izledinizmi. ? çikolata reklamıydı galiba
levell kullanıcı adlı kişi yazınca aklıma geldi...Işın Karacanın seslendirdiği bir reklam vardı dabi dabi dabi dabi mısır çereziii.... İğrençti ya... Minik bir çocuk ağzına yüzüne bulaştırarak o ürünü yemeye çaışıyordu.... :img-hyste :img-hyste
Mazhar Alanson ve eşinin oynadığı TTnet reklamları,bir de braunun son reklamı hiç hoş değil (almış bak kısaları) :icon_whis
ay evet ya sinir oldum.(BRAUN REKLAMINDA)hele sonunda kızın sevgilisine yapmacıkyapmacık bi bakışı var.ne diim yani
biskrem reklamı çok saçma bi biskrem versem kadın ayakkabısını veriyo saçmalığa bak yaa git bakkaldan al bi biskrem sonra pepsi max iğğrenç oldum olası zaten aysun kayacıyı pek sevmem bide chewy dent reklamı
cem yılmazın bütün telekom reklamları... hepsine gıcccık oluyorum..
bi de komikmiş gibi arkaya gülme efekti koymuyolar mı :img-fie:
doktorlar-ela
12-06-07, 21:34
ara ara tv açtığımda bi reklam vardı.Kenan ın canımı ne sıkılıyomuş o reklam çok komik geliyo bana :img-hyste
katılıyorum bencede çok saçma....
pepsi max en başta yani son zamanın en rzil we iğrenç reklamı diebilirim
bide nazo reklamlarındaki daha iisi meyvenin kendisi lafına sinir oluorum
crazygirl7500
12-06-07, 22:27
braun reklamı iğrenççç
kısa sana çok yakışıo
diyen çocuk pişmiş kelle gibi iğrenç iğrenç sırıtıo yaa öhhhh gelioo:img-cool2
Almış kısaları gerçekten çok iğrenç!!!
biskrem, pınar sosis, pepsi max:(
sevimli.girl
25-06-07, 15:35
bencede almış kısaları çok kötü. ordaki çocukda reklam sonunda bi acayip bakıyo.
TAKLİTLERDEN SAKININIZ!!!!!!!!!!!!!!!!
ASIL BAŞLIK BUDUR!!!!
Perwoll reklamı çok saçma..
pepsi max reklamı
bonus kart saat şeklinde kart
cez-A-yben
06-07-07, 10:44
levell kullanıcı adlı kişi yazınca aklıma geldi...Işın Karacanın seslendirdiği bir reklam vardı dabi dabi dabi dabi mısır çereziii.... İğrençti ya... Minik bir çocuk ağzına yüzüne bulaştırarak o ürünü yemeye çaışıyordu.... :img-hyste :img-hyste
ewt ya çok mantıksız hele çocuğun oturduğu koltuk bitirdi bni
Kosla reklamlarına sinir oluyorum.
pepsi max reklamı cok sacmaa
zeynepppppp
08-07-07, 14:57
bence pepsi max ve braun silkepil reklamları çok saçma
braun silkepil reklamı çok saçma bencede.
Nur sevinc
08-07-07, 20:01
pepsi mx reklamı aysun kayacının oynadığı gerçekten gereksiz:icon_whis
Bence Bütün Reklamlar Gereksiz.Tam Dizinin Heyecanlı Yerinde Reklam Veriyolar. :) Kötü Oluyor.:happy0064
Nicole_Aslı
08-07-07, 20:31
pepsi max reklamı ıyk! :icon_whis
carrefour reklamları çok saçma
yok kadın geliyor 3. kişi olduğu içiğn yeni kasa açılacak dostları mı ayıracaksın diyor bla bla...:icon_whis
bnce en gereksz reklam pepsi max vede uygunsuz bi reklam...bnce.....:)
carrefour reklamları çok saçma
yok kadın geliyor 3. kişi olduğu içiğn yeni kasa açılacak dostları mı ayıracaksın diyor bla bla...:icon_whis
Ama Cenk var :happy0064 Bence kosla reklamları ve nazo reklamları...:icon_whis
-A k e L d a N-
09-07-07, 00:18
Bence Pepsimax ve Braun Silkepil..Çok gereksiz ve iğrenç reklamlar:img-yes: :icon_whis
o kadar çok saçma sapan reklam var ki özellikle deterjan reklamlarııı pepsi max cilit bang iğrennçççççç
Ama Cenk var :happy0064 Bence kosla reklamları ve nazo reklamları...:icon_whis
Cenke birşey dediğim yok onu bende çok seviyorum ama o kadının hareketlerini, diyologları saçma buluyorum:img-polic
pepSi max rekLamıı qerekSiz ve kötü ßi rekLam :img-wink:
ayy şu kısalar die bi reklam var gördügüm zaman sinirlerim bozuluyo.Bİde ordaki adam yokmu,reklamın sonunda ''sölemiştim sana kısalar cok yakısıo'' diyen..2 kasık suda bogasım geliyo :)normal tipte birini bulamamıslarmı :)
Birde Müslüm gürses!in bıııırrrrrr reklamı acayip uyuz :)
derman abla
24-08-07, 13:08
beyazın bi reklamı var otostop çeken üniversite öğrencileriyle oynadığı çok saçma geldi bana
deniz-osky
25-08-07, 12:14
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:D
hele nuri alçoo :D
mavi bir çınar
25-08-07, 14:10
ayy şu kısalar die bi reklam var gördügüm zaman sinirlerim bozuluyo.Bİde ordaki adam yokmu,reklamın sonunda ''sölemiştim sana kısalar cok yakısıo'' diyen..2 kasık suda bogasım geliyo :)normal tipte birini bulamamıslarmı :)
altına imzamı atıyorum kesinlikle süper bir tespit
ayşe teyze , saçımı pantenle yıkıyorum , saan kısa çok yakışkıo , yeni cosla max mıdır nedirr ıyyk yane sadece görüntü kirliliği saçma sapan reklamlar bence biraz yaratıcı olmaları sart yaa çok bayıyolar çünkü :icon_whis
Avantaj reklamık sinirlerimi bozuyor.
suh bir sesle onu görmek istiyorum diyen güzel bir kiz,
sinir bozucu ve kasinti bir sesle simdi olmaz diyerek cevap veren tuhaf bir adam.
nasil telefon reklami anlamadim,cok sacma gercekten.
kanallarin avrupaya yayin yaptiginda verdigi reklamlari saymiyorum bile
hakikaten ya ben de uyuz oluyorum o reklam bırrrr deyişi beni siiinnniirrr ediyorrrr:img-swoon
CANISI_ERKAN
10-10-07, 21:26
Avantaj reklamık sinirlerimi bozuyor.
yüzde yüz katılıyorum kabusum oldu resmen...
Şuan izlemeye tahammül edemediğim reklam filmi DYO nun reklem filmleri.
Boyacı birde evin sahibi özellikle manasız hareketler sergileyerek oynamasının ne mantığı var acaba. :img-pilot
Görür görmez reklam filmlerini değiştiriyorum. :img-cool2
"Kardeleeen Ayşeee Kardelen Ayşeeeee
Ne yapıyorsuuun bizeee söyleeee"
Çok saçma geldi bana ya, hiç beğenmedim.. Şarkıya sinir oldum nedense...
esma-selim005
12-10-07, 13:26
Aynen, hayatımda bi reklama bu kadar sinir olucağımı bilmiyodum. amaçları iyi güzelde; reklam berbat.:mad72:
televizyonda gördüğüm an tüylerim diken diken oluyo, geçiyorum hemen:img-cool2
break-us_35
12-10-07, 17:18
Pepsi max kesinlikle iğrenç!!!
Aynen, hayatımda bi reklama bu kadar sinir olucağımı bilmiyodum. amaçları iyi güzelde; reklam berbat.:mad72:
televizyonda gördüğüm an tüylerim diken diken oluyo, geçiyorum hemen:img-cool2
Evet ya berbat gerçekten, daha yaratıcı bir reklam firmasıyla çalışsalardı keşke...
Bir o bir de "koçtaşa gidiyorrruuum evimi çook seviyorum" reklamı beni bitiriyor..
Yaratıcı olmalarını diliyorum reklamcıların artık...
Biraz zeka ya, iğrenç reklamlar yapıyorlar üzerinde düşünmüyorlar...
Avea'nın sürekli insanların güldüğü reklam bence çok saçma, birde "Kardelen Ayşe" amacı çok güzel ama reklamın şarkısı çok itici
İkidebir diye bi büsküvi reklamı var...
Onun müziği kadar beni sinir eden başka müzik yok...:img-polic
Bide Nazo var tabi...:icon_whis
İkidebir büsküvi reklamına sinir oluyorum
coco colanın bırrrrrrrrrr reklamına
Avantaj reklamında insanların yol ortasında sınır hareketleri
Ace reklamı çok sinirrrrrr
Aslında reklamların çogu saçma, bir kaç tane iyi reklam var o kadar...
sabahları cıkan dabi dabi reklamı
ve
akbank ihtiyacım var reklamı
barış_derya
16-10-07, 00:43
kız miray o reklam çok anlamlı birkere
turkcell in yıllar önce bir kampanya başlatıyo kardelenler diye sanırım 7 yıl önve ve bir kız çoguğunu oynatıyolar o köyden okumak isteyen 7yıl sonra okumak isteyen o kız öğretmen oluyoo adı ayşe bir zaman kendi kardelendi şimdi ise kardelenlere öğretmen gerçek bir reklam buu nerwsi saçma:img-yes::img-yes:
esma-selim005
16-10-07, 16:57
turkcell in yıllar önce bir kampanya başlatıyo kardelenler diye sanırım 7 yıl önve ve bir kız çoguğunu oynatıyolar o köyden okumak isteyen 7yıl sonra okumak isteyen o kız öğretmen oluyoo adı ayşe bir zaman kendi kardelendi şimdi ise kardelenlere öğretmen gerçek bir reklam buu nerwsi saçma:img-yes::img-yes:
saçma olan müziği, reklamın tarzı...
amaçlarına bişey demiyoruz zaten. çok iyi bişey ama yaratıcı olmayan ve saçma olan reklamın "kardelen ayşeee" şarkısı...
artık ailem o reklama gıcık olduğumu biliyo, dahada sinir etmek için reklam çıkınca sesini sonuna kadar açıyolar:img-cool2
Kardelen Ayşe!
Hiç sevmedim!
ne kötü bi reklam 'koçtas'ın reklamı bence yaff :fighting2
her gördügümde degişiom slogan 'koçtasa gidiorum evmi çk seviorum' :fighting2
ben genelde bütün reklamlara gıcık oluyorum bir iki tanesi dışında pek ilgimi çekmiyo
Şuan yayınlana AVEA nın reklamı çok sinir bozucu. :img-cool2
Herkes gülüyor ya bir anlam veremedim.:img-cool2 Ben zaten hiç sevmediğim bir ürün reklamı varsa oda AVEA dır. Reklam filmlerinin hepsi birbirinden anlamsız. :img-cool2
"dabi dabi" reklamıda çok saçma. Bu reklam filminin metnini ve seneryosunu yazan kişi çok düşünmüş galiba.:img-pilot Çok düşünmenin sonucu ancak bu kadar sevimsiz reklam ortaya çıkar.:img-pilot
Derya sen burda da mı buldun laf yetiştirdin bana ya :D :D
Bir arkadaşın da dediği gibi amaç güzel ama reklamın şarkısı ve kendisi itici. Daha ikna edici, kaliteli, akıl dolu bir reklam olması gerekirdi. Kampanyaya laf yok ama önem verilmemeiş reklama. Ne o ya " Kardeleeen Ayşeeee kardelen Ayşeeeee" saçma olmuş, kampanyanın güzelliğine yakışmayacak bir yaratıcılık seviyesi...
call sellin TÜM reklamlari....
salyangos kreminden(böööh) tut ab-king-pro-zayiflama-dalgasina kadar...
anlamiyorum, ki aliyor ki? kim izlemek istiyo ki? yok evden zayiflayin...yok salyangoz sümügü sürün yüzünüzede güzelesin, genclesin...tabii tabii, YERSEN!:dito
anlamiyorum, ki aliyor ki? kim izlemek istiyo ki? yok evden zayiflayin...yok salyangoz sümügü sürün yüzünüzede güzelesin, genclesin...tabii tabii, YERSEN!:dito
Izninle canim, sana katilabilirmiyim.. :good:
Izninle canim, sana katilabilirmiyim.. :good:
tabii ne demek güzelim, ne d olsa euro d nin mahkumlariyiz:img-wink: :)
PRinCesS_Mm
23-10-07, 03:06
VaLLa nicksiz'inde dedigi gibii ab-king-pro,Salyangos kremi,A shop ve Avrupa kanaLLarInda böyle bir cok rekLam var..o rekLamLarIIn hepsiinden neFret Ediorm! Sinir ediOLar bi basLadImmI RekLam 10Dk. Sürüo Ve Hep ayNI seyLerii TekrarLIyOLarr ee HaLiyLe inSann SinirLenioo ama maLesef avRupa kanaLLarInI izLemek ZorundaIss
survivor341
24-10-07, 19:47
a shop reklamları
koçtaş reklamı:icon_sorr:icon_sorr
Cafecrown ın yeni reklamı...Çocuk açmış iğrenç bi şarkı(gel bana çikolata sevgilim...Ben seni sevdikçe severim)
Kusuyorum nerdeyse reklamı izlerken...
Aynen arkadasin dedikLerine bende katiLiyorum...
Resmen tv karsisinda sinir krizLeri geçiriyorum 15 dk rekLam mi oLur ya hep ayni hep ayni..!
Avrupa kanaLarindaki reklamLarda keske Tr kanaLarindaki rekLamlardan OLsa 20 dk sürmesine biLe raziyim ama nerdeeeeeee!KardeLen ayseye biLe raziyim:happy0064
Ama sonunda Netten program yükLedim türk kanaLarina artik ordan net ekranda bakiyorum ama tabi tv'den izLemek daha zevkLi oLuyordu:icon_whis
kardelen ayse
kardelen ayse:)
Son reklamıda olmak uzere tüm lays yiyin garii reklamlarına :img-cool2 Sinir bozuyor :hıh
Ve en sinir olanı avea nın reklamı.şu herkesin güldüğü..Aşırı sacma ve mantıksız :img-cool2
pınar sosis reklamından nefret ediyorum :icon_evil hele reklamdaki küçük kız yokmu o nasıl bi çocuktur yaaa bi kaşık suda boğabilirim :icon_evil seni bizim eve götürsem gelirmisin bize pınar sosis pişirirmisin ömrümde gördüğüm en uyuz reklem ve en uyuz kız çocuğu :icon_evil
cafecrown yeni reklam filmini izlerken kendimi garip hissediyorum. :img-cool2
Hiç hoş değil.:img-cool2
Arka planda çalan şarkıda sinir bozucu.:img-cool2
yosungozlum
30-10-07, 14:57
***cafe crown cok saçma hemen kanalı değiştiriyorum çıkınca :icon_whis
şarkısına gıcık oldum gel bana çikolata sevgilim :img-polic
***birde avrupa kanallarında çıkan saçma sapan reklamlar
ordaki yaşayan insanlara türk dizisi yada filmi izletecekler die eziyet ediolar :img-cool2 bazen avrupa kanalları türk kanallarından daha önce gidio o zaman izlediğimde çok sinir oluyorum
kimin işine yarar salyangoz bilmemnesi Allah tan avrupada deilim :img-polic
yoksa çıldırırdım :img-yes:
Allah avrupa da yaşayan Türklere sabır versin bu kanallar ve reklamlar yüzünden :img-pilot
cafecrown çikolata reklamına sinir oluyorum.hele o müziği yok mu gel bana çikolata sevgilim ıyyy.euro d reklamlarına hiçbirşey demiyorum o hepten berbat.euro d de dizi izleyenlere allah sabır versin reklamdan dizi izlenmiyor.
Gürbüz tam bir canavar varyaa hani kekstra reklamı çok gıcık bir reklam Şarkı berbat :mad72:
cafecrown reklamı acayip saçmaa çıkınca hemen kanalı değiştiriyorum iğrenç bir müzikk..
hayatımda izlediğim en saçma reklamı anlatıyorum atv avrupada rastladığım bir reklam belki izlemişinizdir izleyenler yorum yapsın lütfen
küçük boylu bodur bir adam duş lıyo sonra bornozunu giyiyo ayy dondum diyo sonra üzerine göleğini falan elbisesini giyiyo tam gömleğinin düğmesini iliklerken merdivenden düşüyor
tamam olayın geçtiği sahne böyle sizce bu reklam filmi hangi ürünü tanıtıyor?
şimdi söylediğimde çok şaşırıcaksınız yani ben yyanlışmı gördüm acaba dedim reklam çok saçma+o ürünle ne alaka
neyse gelelim sonuca reklamın sonunda anlıyoruzki bu bir çay reklamı :S
İLK AŞKIM_MERVE
03-11-07, 11:19
PERMATİK REKLAMI...
ERKEK BİLMEM NEDİR PERMATİK KULLANIR..
ayy igrenç ötesi bir reklam....off çok sıkıcı...
PERMATİK REKLAMI...
ERKEK BİLMEM NEDİR PERMATİK KULLANIR..
ayy igrenç ötesi bir reklam....off çok sıkıcı...
Cenk'in oynadığı reklam..
Evet çok saçma ama seviyorum nedense..:)
Bende şu kaplanlı bi içeçek reklamı var
Adını hatırlayamıyorum çevir aç kuzen falan diyo bak nasılda kalktı falan filan...
Çok sinir bozucu.
Bide şu crunch reklamları kızların çocukların evine düşmesi...:img-polic
turksoy0600
04-11-07, 20:37
dijiturk reklamına sinir oluoyrum hele hele ordaki esmer kızın yoksa sizde dijitürk yokmu dediği yere
vodofon reklamlarına
kranç çikolata reklamına çikolatayı ısırınca duvar yıkılıyo ne alaka yaw
aman kısaca hepsine sinir oluyorum
özge-melike
05-11-07, 17:22
hayatımda izlediğim en saçma reklamı anlatıyorum atv avrupada rastladığım bir reklam belki izlemişinizdir izleyenler yorum yapsın lütfen
küçük boylu bodur bir adam duş lıyo sonra bornozunu giyiyo ayy dondum diyo sonra üzerine göleğini falan elbisesini giyiyo tam gömleğinin düğmesini iliklerken merdivenden düşüyor
şimdi söylediğimde çok şaşırıcaksınız yani ben yyanlışmı gördüm acaba dedim reklam çok saçma+o ürünle ne alaka
Ay inanmıyorum....Çok iğrenç ya..
Ben görmedim bu reklamı..
Görmekte istemem açıkçası...
Permatik Reklamıda çok kötü...
Bide hani bi reklam vardıya..
Adam Saatle para ödüyodu:D
Ne reklamydı o..
Unuttum valla.
Hani adamın üstündeki herşeyi köpek çıkarıyoduya..
Ayyy ilk gördüğümden beri sevmiyorum o reklamı..
Rezillikte Sınır Yok!
rockstar_17
06-11-07, 15:27
benimde şu sıralar gördüğümde ıyy ıyyyyyy yeter artık dediğim 3 reklam var ama ne sinirler ya
1... pınar sosis reklamı artık kal geldi her seferinde görmekten... orda oynayan şirin bi kıs var ama bi süre sonra reklamdaki hareketlerinden falan çok da sevimlilik uyandırmıyo bende ....
2. ise daha kötü ! çift sim kart reklamı diye tanımlıyım diyorum çünki pek tam olarak böylemi deniyor bilmem... reklam filminde herşey siyah beyaz renkte olunca adamın arkasında duran ve ''onu görmek istiyorum ''diyen bayanın dudağına sürdüğü kırmızı ruj o kadar abartılı ve kötü duruyoki konuşunca dahada bi çekilmez oluyo reklambence... ıyy sanki adam cebinde kaşıkçı elması taşıyo yaa çok abartılı ve saçma bi reklam olmuş hiç beğenmedim..
ve avrupa kanallarında bulununan callcell ve a şhop reklamları var ya sitedeki 150 sn bekletme kuralının... tv de dizi başlıcak diye 15 dakika bekletme işkencesinden başka bişey deil benim için ...
rockstar_16 canım haklısın uzun zaman sonra ilk defa aynı başlık altında buluştuk farkındamısın :D
var ya sitedeki 150 sn bekletme kuralının... tv de dizi başlıcak diye 15 dakika bekletme işkencesinden başka bişey deil benim için ...
güzel tespit olmuş katılıyorum:img-yes:
ben bide ikidebir reklamını ekliyorum saydıklarına çok saçma eeeiiiyyyyyyy
iştecell turkcelde öyle
calcell ve a shop reklamlarını saymama gerek yoktur sanırım :img-icecr
rockstar_17
07-11-07, 01:58
rockstar_16 canım haklısın uzun zaman sonra ilk defa aynı başlık altında buluştuk farkındamısın :D
var ya sitedeki 150 sn bekletme kuralının... tv de dizi başlıcak diye 15 dakika bekletme işkencesinden başka bişey deil benim için ...
güzel tespit olmuş katılıyorum:img-yes:
ben bide ikidebir reklamını ekliyorum saydıklarına çok saçma eeeiiiyyyyyyy
iştecell turkcelde öyle
calcell ve a shop reklamlarını saymama gerek yoktur sanırım :img-icecr
vaaay berfin hanım :happy0064farkındayım tabiki rastlaştık seninle:img-yes: tespitime bende katılıyorum senin gibi:img-yes: ayrıca senin saydığın reklamlarında artık tedavülden kaldırılması lazım bencede ve benimkiler de tabi:img-yes:
iştecell deki müzik kulaklarımı tırmalıyo ya hiç haz etmiyorum berfincim:img-cool2 seninde reklam tespitlerine katılıyorum önümüze daha çok saçma reklam gelirse biz daha burda çok karşılaşırız saçma reklamları yazarken neyse anladın sen onu :img-yes:
ya şu avea reklamı varya hatırla sevgilideki teo oynuyo adam çok gıcık bi tiple oynuyo reklamda çok sıkıcı....
bide vodofone yurt dışı reklamı var onunda görüntülerle hiçbir alakası yokkk
haaa son olarakta hani bi adam işyerine gidiyo herşey uçuşuyo sonra iki ailedeki ağanın yanına giriyo adamda arkınızdakileride getirin falan diyo emeklilik reklamı oda çok sıkıcı....:icon_whisbye
şey yokmu ülker kabar
ayol bütün kalar kadınlara karşımı ne öle ya iyiyrençç
-----------------------------------------------------------
İYRENÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ
ewet pek güzel bi reklam diil
bide wanted reklamları komik olamay çalışılmış ama sadce saçmalanmış
KübraYasemin
13-11-07, 04:15
ay Binbirgecedeki cocuk oynuyor uyuz uyuz sizde yiyin namlI diye.
Bence hic olmamIs ya o reklam ne öyle gördükce kanal degistiriyorum.
Bence o reklam sacma yaaa.
şey yokmu ülker kabar
ayol bütün kalar kadınlara karşımı ne öle ya iyiyrençç
-----------------------------------------------------------
İYRENÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ
haklısın sen ye ye ye otur sabahtan akşama kadar seda sayan,kuşum aydın,esra ceyhan ,serap ezgü izle alırsın o ''k''ları
sinir kadın
neyse crunch reklamı harbi çok saçma ve iğrenç
avrupa kanallarında yayınlanan namlı reklamlarına uyuz oluyorumm .
binbir gecedeki çocuk var ' namlı sizde yiyin' diyor . uyuz oluyorum :img-beee::img-banne
elif salihoğlu
22-11-07, 16:07
bn oneo reklamlarınada gıcık oluorm saçmaa
elif salihoğlu
22-11-07, 16:13
ewt bnde grdm o reklamı yhaa artık yapımcılar reklam senaryosumu bulamıor yha böyle saçma sapan reklamları izletiolar insanlara awrupa kanallarındaki reklamlar çk saçma :img-yes:
(N)(A)(Z)(L)(I)
30-11-07, 23:12
bende wanted reklamına sinir oluyorum bence çok saçma
timovski_cns
02-12-07, 18:50
saçma bulduğum bir reklam yok;bir sürü var!!!
öncelikle hep şunu merak etmişimdir;neden her şampuan deterjan ve kireç önleyici reklamlarıbiribibrinin kopyasıdır?ben tv de görmekten bıktım yapımcılar bıkmadı mı çekmekten?acaba ilginç bir iş mi yaptıklarını sanıyorlar?çok merak ediyorum bu reklamları tınlayıpta ürünü alan var mı diye.
-makinanızın rezistansını kireç bağlamış bakın(der ve elinde kireçten görünmeyen o zımbırtıyı metal bir aygıtla kazır mavi önlüklü amcamız)...kullanmazsanız makinanız ölür(demeyi ihmal etmez yardımsever amca)
-ayyyy sahi mi???ama ben kullanıyorum kireç önleyiciyi nasıl olur???(diyerekten müthiş yapmacık oyunculuğuyla bir şok geçirir ev hanımı ablamız)bi daha ...kullanacağım (der ama iş işten geçmiştir)
MAKİNENİZ UZUN YAŞAR ...LAAAAA!!!!
_-_the end_-_
şahan gökbakar'ın bi skeci vardı orda kireç önleyici reklamlarıyla dalga geçmişti. o skeçteki gibi yap reklamları bak malın nasıl kapış kapış gidiyo:img-wink:
-ABLACIIMMMM!!!EV HANIIMMIIIII!!!KULLAN ARTIK ŞU KREÇ ÖNLEYİCİYİİ!!!!
bide bir şampuan markamızın(aslında bütün şampuan reklamları sinirimi bozar ama bu marka özellikle mahveder beni)vardır;hani hatun saçları yıkıyor ya(o saçların kuaförde yapıldıını küçük bebek bile bilio)sonra saçlar bööle dalgalı malgalı oluyo(bence iğrenç) sokağa çıkıyoo şöyle savuruyo saçları,bütün oğlanlar hoop düşüyor müşüyor falan. buda ayrı müthiş yaratıcılık isteyen bi reklam(!).ben izlemekten bıktım herifler düşmekten bıkmadı. acaba kadın milleti bu şampuanı kullanınca erkekleri düşüreceğini mi sanıyor da yapımcılar bundan gaza gelip ha bire aynı reklamı çekiyor?ha bide kadın saçını yıkarken adeta kendinde geçiyor.seyirci merak ediyordur tabi kadını kendinden geçiren bu şampuanın sırrı ne acep? diye:img-wink:
bide deterjan reklamları vardır ki beni dellendiren...hele hele kosla reklamlarını görünce çıldırasım geliyor. eline ne alırsa bulduğu ilk adamın üstüne döküyor zavallı napsın "ay napiiysınnnn" dan başka bişey ypamıyor nede olsa reklam çekimi içindende"reklam bitsin ben sana yapacağımı bilirim" demeyi ihmal etmiyor.sonra adam(yada kadın)üstündeki yemek menüsü tarzı giysisini çıkarıyor sonra üstüne döken şahsiyet(hani hep oynar ya bi sarışın acayip hızlı konuşan ablamız)alıyo koslalıyo bişey oluyo...aaa tüm lekeler gitmişşş. giysinin sahibi şok eçiriyor adamcağız napsınmutlu oluyor muhtemelen üç beş kuruşta bişey alıyor.tabi bütün bunları müthiş bir yapmacıklıkla oynadığı için reklamın kurgu olduğunu köyün delisi bile anlıyor. yoksa sen yurdum insanımın üstüne durup dururken bişey dökecende adam sana tekme tokat girişmeyecek...
bide beni bitiren traş bıçağı reklamları vardı bir zamanlar-hoş halada var aslıda-adam traş olur kadın öprer adam bi nuri alço bakışı atar. ama ali desidero amcamız sağolsun olaya nokta koymuş bulunmaktadır. yeni reklamlarını dört gözle bekliyoruzzz.
~supergirl~
26-12-07, 01:11
pınar sosis reklamına sinir oluyorum..ufacık kız gelip tanımadığı bir kadının yanaklarını sıkıyor ve maşallah, bizim eve gelir misin annemle yemek yaparmısın vs diyo... bence çok itici ...
özellikle bu iki reklamdan nefret ediyorum:
ülker-rulo kat reklamı
ülker-k bar
angel eyes
30-12-07, 01:31
en sinir olduğum reklam wanted reklamı.
çok gıcık ya:(
ayyy izleyincee ıyyyy dediğim bi reklam daha yapmışlar makinenize bir kalgondan daha iyi ne gelebilir iki kolgan ıyyyyyyyyy bu kadar iğrenç olamaz yha
özgürcü genç
07-01-08, 15:48
ikidebir die bir reklam var gördükçe kusasım gelio danslar manslar tam rezillik:dito:dito
dizicibonus
08-01-08, 15:31
En sinir olduğum reklam şu bence hayatta bunun kadar saçma bir reklam yok
Ben onu istiyorudum o bunu dolgun saçlarıma baktıkça değişti:img-fie::img-banne
eminim değişir.Berbat bir reklam.
dizicibonus
08-01-08, 15:39
hee bide şey dabi dabi dabi dabi mısııııııııııııııııııııııııır çereziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
İğrenç bişey yaa
_keremcemim_
08-01-08, 15:43
ya su namli reklamina cok uyuz oluyorum...
ve su sölen sosis valla artik yetti:D
mr mussel mı ne o reklamdaki gözlüklü adama uyuz oluyorum hep o hep o:img-cool2
bende Lütfen Peşimden Gel gibi saçma sıloganı olan Lpg reklamını beğenmedim
ha birde nım nım nım lı bir şarkısı var danette idi galiba çok komik ya:img-yes:
En sinir olduğum reklam şu bence hayatta bunun kadar saçma bir reklam yok
Ben onu istiyorudum o bunu dolgun saçlarıma baktıkça değişti:img-fie::img-banne
eminim değişir.Berbat bir reklam.
bnde sana katılıyorum cok sacma bısı
ben sunu yapmak ıstıyodum o bunu dolgun saclarıma baktıkca deıstı:P
minemtoprak
10-01-08, 16:12
Son dönem coca cola reklamı bitmek bilmiyo yaaa.
valla en gıcık olduğum reklam .o çıkınca direk kanalı değiştiriyorum.çünkü tahammül edemiyorum.resmen insanı gıcık etmek için hazırlanmış reklam ya!
hani şu var ya!nım nım nım yoğurt reklamımıdır nedir?(ay buraya yazarken bile tüylerim diken diken oldu) ııııııııııııııııııyyyyyyyyyyyy!
bir tane degıl walla bır surü sacma sapan reklamlar var benım ıcın..
tabiki en başta deterjan reklamı gelıyor..
en sınir oldugum reklamın başında kosla gelıyordu kı
bingo onu sollamış durumda şimdi..
kadın evde devamlı yıkayıp duruyor bulasıgı
yıkamadan makina ya diye de sinir bir şarkısı var..sinir bozucu..
sonra kadın yıkamaktan bıkmış olmalı ki süper markete gidip sonunda
ürünu buluyor bizde rahatlıyoruz..:happy0064
tabıkı o zaman dilimi benım için nasıl geçiyır bırde gel bana sor..:icon_whis
birde şu meşhur şampuan reklamımız var hanı bir cok
ünlümüzünde bu rezıl reklama alet oldugu..
arabalar kıza bakarken carpar,cocuk kızı görür düşer
hiç olmadı saclarım değiştı can değiştı canım can deyip insanı dellendirirler hani..
bende otamatıkman değişiyor kanal..
çıkolata reklamlarıda bunlardan farklı değil hani..
rodeocu mustafa vardı mesela.(zamanında mustafa adında bır hocamızla oldukca dalga gecmesıne neden olan :img-hyste)
cocuk içerıde ders calısır,
annesi konserve kavonuzunu acamaz ve bızım kahraman rodeocu mustafa gelır ve tek
hamlede kavonuzu acar..vayyy beee! :img-hyste
wanted durumunu soylemıyorum bıle çogunuz farkındasınız..
bence bır an önce;deterjan,şampuan ve çikolata reklamları da
en az banka ,sigorta ,otomobıl reklamları kadar ilgi çekıcek nıtelıkte olmalı..
işe cok ıyı bir cıngıl şarkısıyla başlıyabilirler mesela..
banka reklamı demısken türkıye iş bankasının atatürk ün çiçek bahçesi reklamını kutluyorum..keşke her reklam bu güzellıkte olabilse....
keremcemüke
10-01-08, 22:07
ayıların koşup durduğu Duracell (pil) reklamı adam gibi ğil reklamı yapamadılar yıllardır ayı koşup duruyor.Birde bu aralar Blendax 'a gıcığım o ne sacma bır reklamdır dolgun saclarıma baktıkca degıstı can canım can allahım sacmalık ya hangı erkek kızın saclarına bakıp fıkrını degıstırır ıyyy
:img-fear2:img-fear2colaturka reklamı tabiki ! nefret ediorum ya çok saçma :S
çocuğun konuşurken kontürü bitio dıt dıt dıt dio ıyhhhh
herne kdr ordaki kızı çok sevsemde yinede nefret ediorum o reklamdan görünce hemen değiştiriyorumm...:img-cool2 ıyk bak aklıma geldii:mad72:
:img-fear2:img-fear2colaturka reklamı tabiki ! nefret ediorum ya çok saçma :S
çocuğun konuşurken kontürü bitio dıt dıt dıt dio ıyhhhh
herne kdr ordaki kızı çok sevsemde yinede nefret ediorum o reklamdan görünce hemen değiştiriyorumm...:img-cool2 ıyk bak aklıma geldii:mad72:
evet ya ha bide şey var dabi dabi mısır çereziii ne uyuz ya
Caramio reklamı!
Kız adama çay ister misin diyor sonra dolapta caramioları görüyor şirkette(ne kadar saçma bir dolapta bir şirkette caramio!!)bir tane alıyor sonra adam çay diyor o da olur diyor!
Hiç sevmedim!
PAMUK_MELEGIM
11-01-08, 19:09
Butun Avrupa kanalindakii reklamlardann tiskiniyorummm ...
Ve izledim heryerde reklam olunca avrupa kanal olmayan yere
basiyorum ordaki reklmalari izliyorum..
Avrupa reklamlarini iyicene abartillar yaa..!!
avrupa kanallairndkai reklamalrdan nefret ediyorum aritk dayanmyiorum o rklamlara yaaa
yabancıdamat
11-01-08, 22:12
blendax reklamı dolgun saçlarıma baktıkça değişti can canım can diyip duruyo ya sinir oluyorum çocuğu rezil ediyo
deterjan çamaşır bulaşık makinaları... bide toto reklamı tm heyecnlı bişi izliom gidip o reklamı koyuyolarr
yurt disina yayinlanan bütün reklamlar cok sacma.. beni cok sinir ediyor...
birde saat'te 50kere gösteriyorlar ya:fighting2:fighting2:mad72:
Orjinalligi yada ne sattigini bile bilmeyen reklamlar gercekten cok basit kaliyor. Avrupa kanallarina verilen reklamlar gercekten gozden gecirilmeli gercek iskence!
ıyy o bi dabi dabi dabi mısır çerezi mi işte her neyse beni de delirtiyo:D
ayrıca o canım can da çok saçma resmen beyinsiz yapmışlar çocugu!!
başka gelmıyo aklıma ama genel olarak tüm reklamlar gıcık eder beni:)bi tek mehmet günsür'ün head&shoulders reklamını tv'ye yapışıp izlerdim:img-in_lo :D:D
1. Kitkat
2.Dabi Dabi
3.Deterjan (hani deney amaçlı olanlar)
4.Avrupa Kanallarındakiler
5.ColaTurca
Avrupa kanallarındaki reklamlardan nefret ediyorum ancak bu kadar saçma reklam yapılabilir :img-pilot
canım Can adı bile sinir ya ay ben fifi alcaktım o şunu saçlarıma baktıkça degişti orda Can'ı öyle biri yapmışkıi igrenç olmuş reklam
saymakla bıtmez elbette en basta deterjan reklamları var helekı su bulasık deterjanı olanlar bır sungerle sılıyor pırıl pırıl
insanları salak yerine koyuyorlar onun öyle olmadıgı acık degıl mı
inandırıclıgı olmayan reklamlara tahammülüm yok
genelı sacma oluyor reklamların
çelik reklmları güzel oluyordu baslarda bırde su okan yalabıkın oyndıgı bır reklam vardı o da guseldı mesela
++
yabancıların cektıgı reklamları dublajlayıp yayımlamaları cook kötü nefret edıyorum :img-cool2 zaten yanabcı reklamlar fazlsıyla sinir bozucu:img-cool2
Şampuan reklamlarından nefret ederim.Özeliklede
Bergüzar Gökçe Korel in oynadığı panten reklamı hiçde gerçekçi değil Saça doğru ışığı vuruyorlar al sana parlak saçlar gerçeğini göstersenize ozaman noluo bakalım .
Bergüzar Korel batırmış zaten reklamı
pepsi reklamındaki bir çocuğın dıt dıt dııııt demesi hemçok saçma hemde çok sinir bozucu hiç çekilmiyor dıt dııııt deyişi ıyy aklıma geldikçe sinir oluyorum....
deney yapılan deterjan reklamları normalde gidip birinin üzerine bişi döktüğünüzde asla o kadar sakin olamaz ve o deterjanların gerçekten(!) o kadar etkili olmadıklarını hepimiz biliyoruz.Şu kola reklamında dıııt dıt diyo ya çocuk ona da gıcık oluyorum.Bide şu canım Can çok iğrenç...
captainsparrow
22-01-08, 21:34
-çocuğun kontörünün bitip dıtladığı reklam
-kızın görünmez olduğu molped reklamı
-deneyli deterjan reklamları
-blendax reklamı(canım can!)öykkkkkkkkkkk yani ilk sırada o var hatta!!!
-jelibon puffy(puffysiz almıyorlarmış!!!)
-danette 2lim(nım nım nım bu benim olsun!)al senin olsun yeter ki huzur ver ya!!!
-kinder sürpriz yumurta
-makinenize bir calgondan daha ne iyi ne gelir?2 calgon!!!kop valla çok komik!
-tüm kireçli zımbırtı reklamları ve tüm mavi önlüklü amcalarla oyunculuğun 1000 mil yakınından geçmeyen yaşlı teyzeler!!!!!
-30 yaşındaki kadının yanaklarını sıkan bücürün reklamı!sanırım pınar sosis falan!
-yabancı damattaki katina halanın oynadığı çay reklamı.karadenizli bir kız resimden çıkıyor falan…
-cips reklamında kızın oğlanla hoplayıp zıplamasından sonra dedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!diye çığırdığı reklam.sebep:çocuk cipse uzanıyor.cipso reklamı galiba
-çift sim kartlı telefonun reklamı.hani şu kırmızı dudaklı kadının oynadığı reklam.kesin çekmiştir dikkatinizi ekranın 1/3ünü dudak kaplıyor zaten!
-halkımızın son derece cırtlak sesiyle koçtaşa gidiyorum evimi çok seviyorum diye çığırdığı reklam!!!
-ayrıca zayıflama ve salyongoz kremi benzeri yaklaşık olarak 15 dk süren reklamlar!!!
hepsi korkunç!!!
cémré_aylin
23-01-08, 21:15
saymakla bitmez asLında ama en gıcıkları deterjan rekLamları, dabi dabii mısır çerezii diye bağıran biri var çocuk da cipsLeri yiyor ya zoraki bir şekilde işte o reklam var, canım can falan o da çok gıcık gördükçe sinirLerim bozuLuyor ayrıca pınar sosis reklamı da artık sıkmaya başladı. saLyangoz kremi reklamLarı bitmek bilmiyor zaten..
dabi dabi mısır çerezi birde çıtır çıtır çerezim papağan papağan diye cırtlak sesli kişiliklerin seslendirme yaptığı reklamlar
birde calgon,kosla vb. deterjanların reklamları mavi önlüklü amcalara uyuz oluyorum
birde kontorü biten çocuk dıtdıt diyo ya uyuz oldum
ayrıca o canım can da çok saçma resmen beyinsiz yapmışlar çocugu!!
yosungozlum
30-01-08, 13:17
-danette 2lim(nım nım nım bu benim olsun!)al senin olsun yeter ki huzur ver ya!!!
-kinder sürpriz yumurta
-tüm kireçli zımbırtı reklamları ve tüm mavi önlüklü amcalarla oyunculuğun 1000 mil yakınından geçmeyen yaşlı teyzeler!!!!!
-30 yaşındaki kadının yanaklarını sıkan bücürün reklamı!sanırım pınar sosis falan!
-yabancı damattaki katina halanın oynadığı çay reklamı.karadenizli bir kız resimden çıkıyor falan…
-cips reklamında kızın oğlanla hoplayıp zıplamasından sonra dedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!diye çığırdığı reklam.sebep:çocuk cipse uzanıyor.cipso reklamı galiba
-çift sim kartlı telefonun reklamı.hani şu kırmızı dudaklı kadının oynadığı reklam.kesin çekmiştir dikkatinizi ekranın 1/3ünü dudak kaplıyor zaten!
-halkımızın son derece cırtlak sesiyle koçtaşa gidiyorum evimi çok seviyorum diye çığırdığı reklam!!!
-ayrıca zayıflama ve salyongoz kremi benzeri yaklaşık olarak 15 dk süren reklamlar!!!
hepsi korkunç!!!
maşallah hepsini saydın aynen katılıyorum
en gıcık olduğum puffy
vayy rüzgar estin yine insanın tv nın içine girip o adamı boğası gelio :img-polic
-kinder sürpriz yumurta
hepsi korkunç!!!
valla çok gzl anlatmışsın
benimde en sinir olduğum reklem blendax reklamı dolgun saçlarına baktıkça değişmişmiş bide en sondaki en az yarım saat süren saçma sapan reklamlar
-kinder sürpriz yumurta
hepsi korkunç!!!
evet katılıyorum hepsi birbirinden sacma ve korkunç.yeni cıkan papağan ve dabi dabi cerez reklamları da cok sacma.en sacması blendax reklamı:icon_whis
Blendax artık son reklamıyla aştı kendini...Kızın saçlarıyla,sevgilisine her şeyi yaptırmadığı kalmıştı zaten.
Ya bi de şöyle bir saçmalık var bu reklamda.Hangi kızın idealinde pembe dar bir tişört giyen ve her ama her istediğini yapan bir erkek arkadaş vardır ki:img-cool2
hypnosis_damLa
31-01-08, 15:09
dabi dabi mısır çerezi
Kalbim benecol
ya bencede blendx reklamı çok k saçmaa
simge_yasemin
01-02-08, 18:52
-kinder sürpriz yumurta
hepsi korkunç!!!
€vet sana binkere katılıyorum :D
Çok şaşma hepside ya
askhumbrad
02-02-08, 16:24
Kızın görünmez olduğu molped reklamı ve pepsi max reklamı o kadar saçma geliyoki saçmalığın ötesinde bnce bu 2 reklam...
ozge yeşim
02-02-08, 18:12
Aslında hiçbir reklamı sevmiyorum.Mümkünse hiç reklam olmasın.Hiç birine tahammül edemiyorum ama en sinir bozucu reklamlar genelde avrupa kanallarında yayınlanan 15-20 dakikalık reklamlar.Gereksiz yere aynı sözler,aynı görüntüler tekrarlanıp duruyor.Sanki anlama güçlüğü olanlara özel yapılmış reklamlar gibi.Reklam bulamadıklarından mı yapıyorlardır yoksa illa ürünü insanların kafasına sokmak için mi bilmiyorum ama ben de ters etki yapıyor.O ürünlerin isimlerini bile duymak istemiyorum.
bende baya reklam sevmiyorum ama şuanda aklıma gelen
perwol siyah sihir midir nedir bana o kadar saçma geliyor
kız karşıdan gelen adam için arkadaşına kıyafetleri yeni galiba diyor hangimiz öyle derizki sokakta
adamında arkadaşının sevgilisi çıkması ve kadının çantasında perwol taşıma ayrı bir komedi
kıvanç_tuğba
08-02-08, 15:14
calgonit reklamı niye diye sorarsanız?bir ara diziler reklama girdiği zaman devamlı onu veriyolardı. oyüzden sinir oluyodum
ariel di sanırım kadın detetjanına o kadar güveniyormuşki ikinci mantı restorantını açıcakmış
dizicibonus
08-02-08, 18:50
Rocco nun hım hım hım hım tarzı iğrenç bir reklamı var.Ondan nefret ediyorum.
Hiçbirimiz o kadar sesli yemiyoruz!!
alpellanın reklamı var..adam kırmızı elbise giyniyodu..paran mı yok git al paranla..giymiş adam kadın elbisesi geziyo..
parfüm reklamlarını birde azra akının oynadığı sakız reklamını sevmiyorum..bir sakız için o reklam saçma olmuş..
Şu yeni Bp reklamıydı zannedersem; çocuğa cep telefonu lazım adam gidip benzin alıyor. O biçi mutfak ev araba bilmemne ama adam cep telefonunu promosyondan alıyor. Öyle güzel mutfağın olduğu bir ev kim bilir kaç paradır.. Ama telefon promosyondan. Ne alaka!.. Promosyon telefona mı kaldı bu aile? :)
bir kaç saat önce izledim ve çok saçma buldum galiba diş macunu reklamıydı.bir adam evin kapısının kilidini açmaya çalışıyor fakat karanlık yanında duran eşine ''Hayatım lütfen güler misin'' demesiyle kadın güler ve dişleri tıpkı bir fener gibi parlar ordaki karanlığı aydınlatır...
Ay ALLAH'ım bunun gibi kaç saçma reklam göreceğiz kim bilir..
Reklam tek keliyme Saçma ötesiiiii:img-cool2
Evet o diş reklamı acayip saçma bi' de.
Kırıyım mı!
Günde bir yumurta kıran kazanır.
Diye bi' reklam var.O reklam çok sinirime gidiyor.Yumurtayı kırcaksınız kırın ya Hey Allah'ım.Bari tavuklu mavuklu yapsalar.Komedi.
ya yurtdisinda yasiyanlar bilir.... Call center miydi neydi call shop da olabilir... basladimi bitmek bilmiyorlar..... telefen yada ev esyasi yada henuz trde olmayan bisey satmaya calisiyorlar....
SIKICI OTESI....
zynp-35-2!
13-02-08, 18:03
aynen sizin sölediklerinize ben de katılıyorum reklamları hiç sevmem örneğin beyaz eşya satan firmaların reklamları oluyo ya yok buzdolabı şu kadar çamaşır makinesi şu kadar diye direk yazıyolar ekrana şimdi bu reklam mı ya bi diğer ülkelerin reklamlarına bi de bizim reklamlara bakıyorum cidden çok fark var insan biraz yaratıcı olur ya tabi bu her reklam için geçerli değil haksızlık etmek istemem şimdi iyi reklamlarda yok değil yani:img-icecr
Sahte-Prenses
15-02-08, 14:35
CallSell reklamlari hiç begenmiyorum.
yha yeni bi reklam çıkmış rinsonun böle dışarda rinso havuzun içne düşüo ama ağzı kapalı sonra nasıl açılıoosaaa :img-hyste açılıo köpükler çıkıo o çatılara fln deio heryer yeşllk oluo sözde bahar gelio böle saçmalık görmedm :D
bende callsell reklamlarını hiç sevmiyorum
birde tam en güzel müzik çıkmışken müzik kanallarında o çaydanlık satan satmaya çalışan daha doğrusu kadınlar çıkmıyormu deli oluyorum
"dolgun saçlarıma bakınca değişti" !!!
neredeyse bütün şampuan reklamları yok saçıma baktı park yeri verdi, yolda düştü yuvarlandı, o filmi almadı, o köpeği almadı falan tamamen saçmalık.. birde şu şenpiliç reklamı ya Allah aşkına evin bütün fertleri fırının önünde göbek atıyo resmen! saçmalığın daniskası..
ewt o reklamı bnde gördüm gerçekten saçma o anda dedimki bn böle bi reklam için bol para alıcamı bilsem çılgınlar gibi oynamazdım...
en küzel reklam isee ipragaz reklamı bence.köpek saate falan bakıyyo ya..
yeni çıkan şen piliç reklamı ve istikbal reklamı.ikisi de birbirinden sacma
her iki reklamda da herkes birbirinden berbat dans ediyor..
"dolgun saçlarıma bakınca değişti" !!!
aynen ben bunu istedim o ise onu dolgun saçlarıma baktıkça değişti
sinir oluyorum o reklama ya
bir de şu reklam var. caramio reklamı 2 çift balkonda...
2 aşık birden aşkım diye konuşur biri hayır aşkım sen söyle özür dilerim aşkım sen söyle
ıyyyy sinir oluyorum böyle aşıklara:img-cool2
gerçekten varmı öyle çiftlerr çok yapmacık davranıyorlarr:img-cool2
iggrreennnççç reklamlar tabiki callsell ve "bilmemne" shoplar bunlar insani çileden çkaran igrenç ve çok saçma reklamalar !!!!:fighting2
nehirgözlü
23-02-08, 17:32
Vadofone reklamları gerçekten çok saçma.(Anne ben afrikaya taşınıyorum.Ay çok uzak.)Çok saçma ya.Var mı böle bişe.
Bide şampuan reklamı.Canım can.Dolgun saçlarına baktıkça öle olmuş böle olmuş.Gerçekten saçma
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.