Tüm Versiyonu Göster : Kurtlar Vadisi Pusu - Bölüm Yorumları-2

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10

Luckdown
10-05-07, 05:08
Aslan Bey konusunda bir seyi hatirlatmakta yarar var . Ilk iki sezon boyunca Aslan Amca hep iyi adam rolundeydi . Ama sonra senaryo ilerlemeye baslayinca bir gorduk ki ali'yi karahanli'nin elinden almis ( amaci yetistirmek ve babasina karsi kullanmakmis ) , bununda sonucunda karahanli bir numarali devlet dusmani oldu . Adam her seyi organize etmis kac sene onceden...

Ahucu lafini ben ortaya attim :img-wink: Ne yazik ki forumda bir elif-ahu bolunmesi oldu , ben de taraflara bir isim bulayim dedim :img-hyste :img-wink: Olasi bir ahu-polat askini destekliyorum . :good: Kisaca ahucuyum . Kendi karakterime daha yakin buluyorum bu kizi . Akilli , mantikli , agirbasli . Elif daha bir civikti . ( ozgu namal da ne canlandirmisti :good: ) Ancak polat biraz daha kibar davranmali ahu'ya . Etrafindakilere racon keserken kullandigi jargonda konusuyor ahuyla...

Aslan Bey çok akıllı ve vatanperver bir devlet adamıydı..Karahanlının ne olacağını kimlere çalışmak istediğini iyi biliyordu önlemini seneler önceden aldı ve sonucunu gördük haklı çıktı..Söz konusu vatansa gerisi teferuattır...Vatan için yapılmayacak şey yoktur..Aslan Bey favori karakterimdi..Şimdi favorim sadece senaryo diğerleri eşit seviyede..Bazılarındaki Çakır olayını da anlayamıyorum tamam replikler hareketleri güzeldi hoştu da Çakır bir piyondu ve gitti..Çakır başrol oyuncusu değildi ki :img-wink: Bazıları zannediyoki Başrol Oktay Kaynarca'nındı soradan anlaşmazlık çıktı Necati ön plana çıktı.. Konu zaten bir devlet görevlisi olan Polat'ın hikayesi Çakır'ın Laz Ziya'dan Halo'dan Memati'den fazla farkı yoktu..Çakır hayranları hatta fanatikleri hiç kızmasın gerçekler bunlar..Aslan'a gelirsek ben onu başrolde oldundan değil yönlendirici Polat'ı eğiten yönlendiren zeka olarak gördüğümden seviyordum..Ayrıca daha önceden beri Selçuk Yöntem'e hayran olduğumu gizlemiyeceğim.. Napim adam süper oynuyor ve de yakışıyor..Önce Bozo sonra Aslan amca :img-yes:

black--mamba--
10-05-07, 08:21
aslan amca bu dizinin gerçek yıldızıydı ve gerçek bir vatanseverdi!!duran emmiyi öldürdüğü için kimse ona kötü diyemezse aliyi kaçırdığı içinde diyemez!amaçları doğrultusunda yapması gerekeni yapan adsız bir kahraman o!

çakıra gelince..çakırı inanılmaz severdim..dizide hala olsa acayip renk getireceğindende eminim ama objektif olursak luckdown un dediği gibi çakır bir piyondu ve her piyon gibi öldü..mantıklı olan buydu..(ama çakır karakteri öldüğünde kimse benim kadar üzülmemiştir.hatta diziyi izlememe kararı almıştım kızgınlıktan uzun bir sürede izlememiştim...)

ama ölenle ölünmüyor kimisi elifi özlüyor(ben değil..kesinlikle değil..)kimisi aslanı (hah bu benim işte)kimisi çakırı kimi merali..onlar kv nin ölümsüz yıldıları ama kendimizi yeni karakterlere alıştırmaya çalışalım demi:img-blush

bu arada şu sahne 10 numara:good:
ahu:kız arkadaşınızmı
polat:sevgilim
(ben bu elifi seviyomuyum sevmiyomuyum ..kafam karıştı ha:icon_whis _)

MoOnDaNcE-11
10-05-07, 08:41
Benim Aslan Amca'ya bir lafim yok , kimse yanlis anlamasin . Favori oyuncum Selcuk yontem'e de oynadigi favori karakterime de laf attirmam :img-wink: :img-polic

Sanirim selcuk yontem bir roportajinda diziden erken ayrilmak istedigini soylemisti , bundan dolayi pana film kendi oynadigi karakterin etkisini azaltmak icin boyle bir senaryo devami yazmis olabilirler...

Polat'in ve dogu'nun ozellikle sonlara dogru aslan'a daha bir nefretle baktigini da hatirlatirim . Dedigim gibi karizmasini azaltmak icin yapmis olabilirler .

Karahanli bir filistin mucahid hattinin yerini mossad'a soylemisti , israil de bombalamisti . Bombalanan hatta aslan'in kardesi varmis . O gunden beri de karahanliya bileniyor aslan.

Tabii ali'nin kacirildigi daha ilk bolumden belli olmustu ( ali kosova'da arabadayken uyuya kaliyor ve o sirada ruyasinda ciftlikten kacirilisini hatirliyor ) Ancak bunun karahanli'nin cocugu oldugu , o sirada yuzu cizilenin kilic oldugu ve kaciranin aslan oldugunu cok sonra ogrendik .

Cakir oldugunde de uzulmedim cunku cakir kotu bir adamdi . ( Mesela halo'nun da gecmisi sakat , ama en azindan tovbe etti ve vatan icin calisiyor , memati de oyle ) Ancak aslan olduugunde epeyce bir icim burkulmustu...

abdullah_54
10-05-07, 08:58
Tam sözü dinlenir,sevecen bir dayımız oldu diye seviniyorduk sevincimizi kursağımızda bırakmasalar bare,inşallah birşey olmamıştır dayımıza onlar farklı sahnelerdir bence.
Halolar ölmez Kurtlar Vadisi bölünmez.:good:
Hepimiz Haloyuz.:good:

Luckdown
10-05-07, 09:02
aslan amca bu dizinin gerçek yıldızıydı ve gerçek bir vatanseverdi!!duran emmiyi öldürdüğü için kimse ona kötü diyemezse aliyi kaçırdığı içinde diyemez!amaçları doğrultusunda yapması gerekeni yapan adsız bir kahraman o!

çakıra gelince..çakırı inanılmaz severdim..dizide hala olsa acayip renk getireceğindende eminim ama objektif olursak luckdown un dediği gibi çakır bir piyondu ve her piyon gibi öldü..mantıklı olan buydu..(ama çakır karakteri öldüğünde kimse benim kadar üzülmemiştir.hatta diziyi izlememe kararı almıştım kızgınlıktan uzun bir sürede izlememiştim...)

ama ölenle ölünmüyor kimisi elifi özlüyor(ben değil..kesinlikle değil..)kimisi aslanı (hah bu benim işte)kimisi çakırı kimi merali..onlar kv nin ölümsüz yıldıları ama kendimizi yeni karakterlere alıştırmaya çalışalım demi:img-blush

Birçok söylediğine katılıyorum...Hatta yaşadımız gel-gitler bile aynı gibi :img-wink:
Aslan Amca'nın rolü vatanseverliği yadsınamaz..Hem senaryo işleyişi gereği biraz Polat'ı şişirmek adına karizmasını azalttılar..Ama dikkat çekiyorum Polat'ın ağzından asla öldükten sora Aslan böle yapmış meğer böleymiş demedi..O onun ne denli vatansever olduğunu biliyordu..
Elif konusunda bende kendimi çözemiyorum vallaha..Dizide en çok ağladığım bölüm Polat'ın hastaneye girmesi Elif'i ziyaret etmesidir..Ama bir an önce ölsede kurtulsak dediğimde Elif'tir...Aynı zamanda hiçbir dizide böyle aşk görmedim yaşadıkları aşklarına hayranımda dediğim olmuştur...Ben tek başına Elif karakterine gıcığım sanırım Elif ve Polat'a değil :img-yes: Çünkü acaip feci derecede saçma hareketlerde bulunuyordu insanları zor ve riskli duruma atıyordu..Bunları boş nedenlerle sırf kadınsı egosu yüzünden kaprisleri yüzünden yapıodu uyuz oluyodum..En sonunda böle bi sebeple mezera gitti..Kendi etti aslında ya neyse..Çakır'ı severdim sözleri filan hareketleri..Ama dedimya herşeyin bir sonu var işte..Ayrıca o Karahanlı'nın oğlu olacak tahminimi 2. ya da 3. bölümlerde tüm çevreme sölüyordum :img-wink: Benim için zor bişey değildi az çok dizilerin mantığını çözüyorum genellikle (Sağır Oda hariç o mantıkla yazılmıyor :img-hyste ) hatta 2 dk sora ne olucanı yanımdakine diyebiliyorum falan işte..Her neyse uzatmiyim :D

Bu akşamki bölümü heyecanla bekliyoruz...

nalan-k
10-05-07, 09:18
ya eskilere girdik, en cok kimin öldügünde üzüldügümü yazdim, icinde aslan amca da vardi, simdi iste aslan amca iyidi, yok sonradan kötüydü muhabetti baslatmisim istemiyerek, neyse canim onlar artik geride kaldi, biz gelecek kvp bakalim, kimbilir kimlerin arkasindan daha agliyacagiz, aman halonun arkasindan aglamak kismet olmasan bize.
birde eskilerden unuttugum biri kaldi ya, seyfo dayimiz, onun o karanlik arka sokaktaki catismada can verdigini unutmadik degilmi. güllü: dayi gitme, ben senin neyderim degisi.

papatya67
10-05-07, 09:25
günaydın arkadaşlar...

kurtlara kavışmamıza saatler kaldı...ben ordaki vurulanın halo olduğunu sanmıyorum...ayrıca elifimize laf yok...onun yeri ap ayrı...hem ölenin arkasından konuşmayın...:img-hyste çok ayıp oluyor ama...:img-hyste

aylince
10-05-07, 09:33
fragmanda şaşırtmacalar var gibi.biri ahu-polatla ilgili biri de bulutun vurdugu adamla ilgili bence o sahnelerde var başka birşeyler..

süper dizi çok heyecanlı:)

nalan-k
10-05-07, 09:47
fragmanda şaşırtmacalar var gibi.biri ahu-polatla ilgili biri de bulutun vurdugu adamla ilgili bence o sahnelerde var başka birşeyler..

süper dizi çok heyecanlı:)

bencede kesinlikle yaniltiyorlar, ilk fragmana baktigimda ben cok yanilmistim, hani su polatin ahuya, sevgilimdi demesi, hemen ardindan ahunun cok üzgün bir yüz ifadesi vardi, neyseki burdaki arkadaslar cok akillilar beni uyardilar, ahunun üzgün oldugu yer polatin ofisi degil, ahunun kendi evi gibilerinde. 2. sasirtmaya gelince kesinlikle sasirtma olsun, asla vurulmasin halo, ayagindan olsa bile.

aylince
10-05-07, 09:57
fragmana tekrar bakınca soyle dusundum.dedim galiba polat ahunun evine geliyor amcasıyla goruşmeye orada da sert konuşuyor falan.ahu da uzuluyor gibi dusundum.bir sevgilisi var diye biliyor ya galiba ona uzuluyor diye baglantı kurdum.ama sonra o gelip kaba davranan adamdan dolayı da uzulmuş olabilir ahu dedim..şaşırtmaca var gibi.zaten elifin fotosuna baktıktan sonra çok hoş,guzel bir bayan da diyebilir ahu.genel de oyle derler ya:)ben pek orada o kadar duygusallıgını belli edecegini dusunmuyorum.belki hemen gitmek isteyebilir o da olabilir..belli olmaz..

ikinci şaşırtmacayı da sitede anketi gorunce daha detaylı dusundum.ayrıca gazete de memati ve bulut karşı karşıya diyor..ondan yanıltmaca var dedim..

m.alara
10-05-07, 10:41
Bu günde akşam olurmu acaba meraktan çatlayacaım ilk defa heyecanlı bir yerde kalmadı 3. bölüm ama fragman öyle bir heyecan yarattıki nasıl beklediğimizi bilemedik.
malum sitede anketle ilgili habere bulutun resimlerinide koymuşlar silahına susturucu takıp bir eve giriyor ama fragmanda ateş ettiği yer dışarısı ve susturucu yok gibi. demekki önce evde teröristi vuracak sonrada dışarıda haloyu. teröristi öldürecekte umarım haloya birşey olmaz

m.alara
10-05-07, 10:52
.bu arada hala ısrarla polat alemdar silahını eline almadı herhangi bir çatışmaya girmedi.polat alemdar bu dizinin baş kahramanı ama belli nedenlerden dolayı olduğunu sanıyorum dizinin aksiyon sahnelerinde yer almıyor.bu da bence güzel değil.oysa aslan beyin öğrencisiyken polatın çatışmalara girip çıkmasından ve her seferinde bu sefer ne yapacak diye heyecanlanmaktan keyif alıyorduk.o başarılı oldukça seviniyorduk.ben bu yöneten pozisyonunu pek sevmedim.aslan bey pozisyonunda gibi olmuş ki ne olursa olsun polat böyle bir pozisyon için çok genç değil mi?
son olarak elif ve polatın aşkına ben de tapıyordum.ben burda imzaları bile görünce hüzünleniyorum.ahuya alışmak zor tabi eliften ötürü.ayrıca böyle küçük sahnelerle elifin hatırlanması çok çok çok hoş da olsa senaristlerin türkülerle falan destekleyip bu olayı abartacaklarını sanmıyorum.çünkü onların açısından da bakarsak onlar ahuyu sevdirmeye çalşacaklardır ikide bir elifi hatırlatırlarsa da bunun olması mümkün değil.yani elif bir iki lafta, belki fotoğrafta kalır daha fazlasını beklemeyelim.ama söylemeden edemeyeceği ahu çok güzel morardı polat elif benim sevgilim deyince mest oldum ahu yerini bilsin sonuçta elif polatın kalbinin gerçek sahibi.ahu ise bir teselli işte napsın polat.

bencede biraz aslan bey pozisyonu olmuş ama tamda öyle değil sonuçta polat yine hep hedef halinde aslanbeyse pek ortalarda yoktu, polat eline silah almadı ama gerekte kalmıyor adam 4 araba korumayla geziyor napıcak silahı, ayrıca rtük yasaklayacağına polatı silahsız görelim daha iyi. ama yinede dayanamaz alır. hele halo yada ekipten biri ölsün makinalı alır bence :img-hyste
birde elif hakkında tahminlerine katılıyorum bence en fazla bir kaç sahnede daha adı resmi geçer sonra artık ahu koltuğa oturur.
arkadaşlar tilki adree den intikam almalı demişler ama bence artık o konuya dönmezler. ayrıca tilki bildiğim kadarı ile bir kaç dizide oynuyor zaten

m.alara
10-05-07, 11:06
hic sorma, iyice yarami destin, simdi varya benim kullagimin dibinden geliyor laz ziyanin sesi, meralllll. ah ah, keske laz ziya dursaydi, onunda yeri ap ayridi. napalim. zagten bu eski kurtlar vadisinde kimler öldü, kimler geldi kimler gecti. ama nerdeyse hickirarak agladigimin insanlarin sayisi belli sinopecim.
1 cakir
2.aslan bey
3.laz ziya
4. elif ah ah, bu ne ya, bunlar ölürken ben koptum resmen ya.
bunlara ilave olarak
baron
iplikçi
seyfo dayı
bunların öldüğünede üzüldüm iplikçi olsaydı şimdi espri kaynağıydı, ee haloyuda öldürürlerse kime güleceğiz.

begümm888
10-05-07, 11:11

aslan bey hakkında yazdıklarına katılıyorum benim de favori karakterimdi aslan bey ve öldüğünde şok olmuştum!yakıştıramadım adama ölümü bir türlü.aynı elife yakıştıramadığım gibi.aslan bey hiçbir zaman kötü biri değildi ya da herkesin olaya hangi açıdan baktığına göre değişebilir bu kanı.duygusal olarak bakarsak bir bebeği ailesinden koparmıştır,kardeşinin,annesinin hayatını mahvetmiştir.safiye ve nergiz masum karakterlerdi mehmet karahanlıya kurban gittiler bir bakıma.ama öteki açıdan bakarsak aslan bey çok vatansever bir insandı ve dizide bu çizgiyi hiç bozmadılar.sonradan o karakteri bozmaya çalıştıkları düşüncesine katılmıyorum.ilk bölümden belliydi onun aliyi kaçırdığı.polat rüyasında hep kaçırıldığı anı görüyordu.doğu ve polatı sonuçta kandırıyordu.onların aslan beye kızgınlığı bu açıdan olabilir.ama polat da zaten hiçbir zaman aslan bey için kötü bir laf etmedi.zaten etse kendisiyle de çelişmiş olurdu. polat da vatanı için elifin ve sevdiklerinin hayatını tehlikeye atmadı mı,onları kandırmadı mı?ama tabi polatın daha önplana çıkarılmaya çalışılması bariz olarak görülüyor dizide.en üstte polat olsun ipleri ele alsın isteniyor ama ben de açıkçası yöneten konumundaki polattansa savaşan polatı tercih ederim:img-yes: daha heyecanlı oluyordu.
çakıra ben de çok üzülsem de hatta o anda çok isyan etsem de doğruydu onun ölmesi!!kesinlikle doğruydu.çok renkli bir karakterdi,diziye neşe katıyordu ama başından beri çakır bir piyondu.aslan bey onu piyon olarak kullanma kararı alacaktı.mutlaka ölecekti.hikaye polatın hikayesiydi çakırın değil.çok iyi yaratılmış bir karakter olduğu için ve polatın can dostu olduğu için öldüğünde seyirci çok üzüldü.farkındaysanız diziye mafyayı özendiriyor suçlamaları ilk olarak çakır karakteri çok tutulunca gelmeye başladı.doğruydu çakır çok psikopat bir karakter olarak diziye başladı,mafyada en üst olmayı planlıyordu sonra sevilince biraz yumuşatıldı ama gerçekten de duruşa ters olmaya başlamıştı.dizinin asıl amacı mafyanın kötü olduğunu göstermek olduğuna göre onun ölmesini doğru buluyorum.zaman geçince,sakinleşince insan daha rahat görebiliyor bazı şeyleri:)ama aslan bey ve elif için ne kadar zaman geçse de nafile onların neden öldürüldüğünü hiç anlamayacağım hala gıcık oluyorum:img-wink:
gene girdik eski konulara bakalım bugün ne olacak...ben hala mematinin vurulacağı kanısındayım.

papatya67
10-05-07, 11:14
aslan bey karakterini canlandıran selçuk yöntem kendisi diziden ayrılmak istemiş...kv sinegraftan panaya geçince diziden ayrılmak istemiş..ayrılmasaydı, belkide öldürmeyeceklerdi...

begümm888
10-05-07, 11:34
aslıcım doğru ben de öyle birşeyi hatırladım şimdi.selçuk yöntem kendi ayrılmak istemişti.ama ayrılmasa da eninde sonunda öldürürlerdi belki bu kadar erken olmazdı.sonuç olarak baronu da o kadar erken öldürmek istemiyorlardı ama zafer ergin anlamadığım saldırgan tavırlar sergileyerek diziden ayrılmak istemişti.giderken bayağı da bir laf etmişti.hiç gereği yoktu.neyse canım geçmişte kaldı bunlar artık.yeni olaylara bakalım :img-wink: yalçınersönmez biz kurallara uymaya devam edelim eninde sonunda geçeriz anasayfaya.berna1 başlıklara ve kurallara uymak en önemli kriterimiz demiş.resimleri,haberleri,reytingleri,senaryoları diğer bölümümüzde açılmış olan başlıklara koymaya özen gösterelimbye

black--mamba--
10-05-07, 11:45
MOONDANCE-11
Polat'in ve dogu'nun ozellikle sonlara dogru aslan'a daha bir nefretle baktigini da hatirlatirim
demişşin ama herşeyi öğrendikten sonra polatın ağzından bir kere bile aslan beya karşı kötü bir söz çıkmadı.polat aslan beyin amaçlarını nedenlerini bildiği için onu en iyi anlayan kişi ki zaten aslanında dediği gibi onlar aslında aynı kişi bu yüzden polat aslanı anladı ve suçlamadı..
ama şu konuda haklısın selçuk yöntem diziden ayrılmak isteyince senaristler tarafından biraz karizması çizildi!buda benim hala hazmedemediğim bir şey!!

LUCKDOWN
yaşadımız gel-gitler bile aynı gibi demişsin ya gibisi fazla valla
özellikle elif hakkında düşündüklerimiz ve hissettiklerimiz birebir aynı..elif öldüğünde ağladığımda millet bana'yaprak sende bir cinssin ha 3 yıl boyu ölsede kurtulsak şu eliften'dememişmiydin demişler bende'yaa ama gak guk'demiştim.. bu durumun tek iyi tarafı şu ahuya ısınmakta hiç ama hiç sorun çekmedim(nefiseye ragmen!!!bu arada ahu karakterini nefise yerine sema şimşek oynasaydı bari.hiç değilse o kadının bir ağırlığı var!)ha bide aklıma geldi yazmasam olmaz elif ölünce neye sevindim biliyomusun annesini bir daha görmeyeceğimize!!ben dünyada hiç bir dizi karakterinden elifin annesi kadar gıcık kapmadım!!

BEGÜM888
sende çakır konusunda haklısın ve dediğin gibi zaman geçince,sakinleşince insan daha rahat görebiliyor bazı şeyleri çakır ilk öldüğünde 'bi daha ne osman sınav ne kv yok abi izlemiycem'falan demiştim halada içimde uktedir çakır ama çakır resmen mafyaya sempati duymaya başlattı bazı aklı evvellere(ki ben hiç anlamma dizi ile gerçeği ayırd edemeyen kıt beyinleri!)zaten sonunuda bu getirdi..

fark ettinizmi hepimizde bir geçmişe özlem var..umarım kvpusu öyle bir hal alırki biz eski karakterleri hatırlamayız bile..(yalaaan)

mc_merve
10-05-07, 11:49
oncelikle herkese selam

ilkonce sunu belirtmek istiyorum isteyen elifi sever isteyen sevmez bununlailgili kimseyle tartismaya girmem ama sunu dusunurum elifi sevmeyenlerle benim ask anlayisim cok farkli:img-wink:

bu arada halo bence olmez ben oyle dusunuyorum sahsen eger olurse ben gercekten uzulurum dizinin basrl oyuncusu olsun olmasin halonun cok ayri bir yeri var dizide umarim birsey olmaz dizide:img-yes:

kvpye az kaldi:happy0064

Jale_
10-05-07, 11:49
Ben bir önceki Kurtlar Vadisi'ni o kadar çok izledim ki, Vcd arşivim var ve yalama oldu hepsi seyrede seyrede, açıkçası bir önceki vadiyi izlemekten bıktım, elbetteki muhteşemdi ama yenisi varken eskisini izlemek sıkıcı geliyor..

Evet, anasayfaya ne zaman geçiyoruz, forum gayet seviyeli ilerliyor..

mc_merve
10-05-07, 11:51
jale ben daha bikamadim nedense:icon_sorr

ayrica yenileride izledim onlarida izlyiorum hergun:)

bende anasayfaya gecmemizi isterim ihsallah kurallara aykiri nirsey olmistor baslikta oyle birsey yoksa gecebiliriz:img-yes:

Jale_
10-05-07, 11:54
jale ben daha bikamadim nedense:icon_sorr

ayrica yenileride izledim onlarida izlyiorum hergun:)

bende anasayfaya gecmemizi isterim ihsallah kurallara aykiri nirsey olmistor baslikta oyle birsey yoksa gecebiliriz:img-yes:
Eğer Kv-Pusu olmasaydı ben de izlemekten yine bıkmazdım muhakkak ama şu sıralar kendimi Pusu'ya verdim..

Bu arada ben de yenilerinin her bölümünü bir kaç seyrettim, her izleyişimde daha da sevdim, çünkü dizinin her ayrıntısında birşeyle gizli, ve bunları keşvetmek, seyirciye keyif veriyor..

abdullah_54
10-05-07, 11:55
Halo konusunda yeni bir tahminim var...
Fatih Terime benzerliğiyle dikkatimi çeken Yalçın Bulut oraya halonun sakladığı adamı konuşmasın diye öldürmeye geliyor.(geçen bölüm komutanınyakaladığı adam )Halo dışarıda iken bulut içeride adamın işini bitiriyor ve haloda hemen silahına davranıyor.

Jale_
10-05-07, 11:56
Halo konusunda yeni bir tahminim var...
Fatih Terime benzerliğiyle dikkatimi çeken Yalçın Bulut oraya halonun sakladığı adamı konuşmasın diye öldürmeye geliyor.(geçen bölüm komutanınyakaladığı adam )Halo dışarıda iken bulut içeride adamın işini bitiriyor ve haloda hemen silahına davranıyor tabii...

abdullah müthiş bir tespit.. Sahiden Fatih Terim'e çok benziyor Yalçın Bulut...:)

black--mamba--
10-05-07, 11:56
[B][B]oncelikle herkese selam

ilkonce sunu belirtmek istiyorum isteyen elifi sever isteyen sevmez bununlailgili kimseyle tartismaya girmem ama sunu dusunurum elifi sevmeyenlerle benim ask anlayisim cok farkli:img-wink:

evet benle mesela:img-in_lo peki arkadaşım bir şey soracağım elif aliye aşıksa neden polatlada flört etti polata aşıksa neden ali ali diye burnundan getirdi çocuğun?sakın e ikiside aynı kişi alla alla ya deme:img-pilot

ama bak polatın aşkından şüphem yok..

mc_merve
10-05-07, 12:03
black--mamba herdusunceye saygim var

abdullah guzel bir tespit oyle birseyler olabilri ki ihsallahta oyledir zaten yalcin bulutun silah cektigi yerle halonun oldugu yer sanki bana biraz farkli gibime geldi:img-yes:

Jale_
10-05-07, 12:04
evet benle mesela:img-in_lo peki arkadaşım bir şey soracağım elif aliye aşıksa neden polatlada flört etti polata aşıksa neden ali ali diye burnundan getirdi çocuğun?sakın e ikiside aynı kişi alla alla ya deme:img-pilot

Ben de Elif'i hiç sevmezdim, tahammül edilmesi çok zor antipatik birisiydi, şüphesiz böyle olmasın da Özgü Namal'ında etkisi büyük.. Elif tek başına böyleydi..ama Elif-Polat başkaydı, işin içine Polat girdi mi Elif'i de sevesin geliyor, Polat Elif'i öyle çok seviyordu ki, o bakışıyla insanın Elif'i bile sevesi geliyordu
.. Ben Elif'i Polat sevdiği için seviyordum daha doğrusu değer veriyordum, Elif ölünce bile Polat Elif'e kavuşamadığı için üzüldüm, Elif'in Ali'sine kavuşamadığından ziyade..Zaten olaylar Polat'ın gözünden anlatıldığı için , ona hak vermek daha mantıklı gibi geliyor bana tabi ama herkesin bakış açısı farklı bu olaya, saygı duymaktan başka çaremiz yok, çünkü herkez bulunduğu noktaya göre değerlendiriyor bu aşkı.. ;)

mc_merve
10-05-07, 12:09
elifi sevmeyenlerde ne cokmus :)
neyseben cok seviyorum sevicem sevmeyed e devame dicem ama her dusunceyede saygim var

benim merak ettigim diger sahnede yalcin bulut ve memati konusmasi mematinin ne karsilik verecegi bence suan herkesin aklinda bu var :) kafasina sikarmi dersiniz :)

MoOnDaNcE-11
10-05-07, 12:10
Memati onceden de fiziksel siddete alisik , ondan vurulsa da bir sey olmaz . Ruslardan yedigi dayagi hatirlasaniza ....

Ama ne olur halo'ya bir sey olmasin , valla bir ay halil ibrahim turkusu dinleriz ...

Ilginc bir sey daha var , ankette eren de epey oy almis . :icon_whis

Duran emmi'ye ve seyfo dayi'ya da uzulmustum . Duran Emmi canini vatan icin verirken o gozlerindeki kararlilik inanilmazdi . Seyfo dayiyiysa pala cok alcakla oldurdu o oyle olecek bir adam degildi . Keske ama keske seyfo dayi kalsaydi dizide . Cok guzel renk katiyordu . Nihat nikerel'i de oglunu da taniyorum , ailece gercekten cok tatli insanlar .

nalan-k ,

eski defterlerin acilmasi guzel oluyor , bosver sen :img-wink:

papatya67
10-05-07, 12:10

elifede hak vermeliyiz... çünkü ali kendini öldü gösterdi fakat polat olarak karşısına çıktı... elifin kafası iyice karıştı...aliyi unutmasına fırsat vermedi...elifte ali ve polat arasında gitti geldi...belki polat elife o kadar yaklaşmasaydı, yada acısı biraz azalınca yaklaşsaydı, o zaman aliye bu kadar özlem duymazdı...düşünün bir kere karşısındaki adam fiziksel olarak çok farklı, ama adamın her hareketi,her mimiği,aliye benziyordu...elifin bütün özelliklerini ali kadar iyi biliyordu...elif bu duruma sence ne kadar dayanabilirdi ki...o da alinin yokluğunda polata aşık oldu...aslında aliye özlem duyuyordu..polatta aliyi buluyordu...

black--mamba--
10-05-07, 12:11
JALE hep diyordumki ben elifi sevmiyorum peki o zaman neden elif ölünce hüngür şakırt ağladım sen yazınca ampul yandı..elif ölünce polat üzüldü diye üzüldüm bende..zaten polat 'elifim noktalandı'diyene kadar tık yoktu bende polat ömer babaya öyle deyince başladım gürül gürül gözyaşı dökmeye..

ne diyelim allah elifin ömrünü ahuya versin:img-hyste ..ahunun başı saolsunda polat bir daha sevdiğini kaybetmesin:img-in_lo

abdullah_54
10-05-07, 12:15
abdullah guzel bir tespit oyle birseyler olabilri ki ihsallahta oyledir zaten yalcin bulutun silah cektigi yerle halonun oldugu yer sanki bana biraz farkli gibime geldi:img-yes:
Ama şimdi resmi sitedeki anketi gördüm
Bulut'un elindeki silah kimi hedef alacak?
diye yani ekipten birinin vurulma olasılığı yüksek ama bu halo değil bence.Eren ya da Nevzat.Hep Halonun yanındalar bunlar.Eren tecrübesiz, kendini koruyamayacağından birisi vurulacaksa o vurulur gibime geliyor.

papatya67
10-05-07, 12:17
diye yani ekipten birinin vurulma olasılığı yüksek ama bu halo değil bence.Eren ya da Nevzat.Hep Halonun yanındalar bunlar.Eren tecrübesiz, kendini koruyamayacağından birisi vurulacaksa o vurulur gibime geliyor.

o anketi bende gördüm... oyumu eren olarak kullandım...seninde dediğin gibi daha çok toy...vurulma olasılığı çok yüksek...:sad53:

black--mamba--
10-05-07, 12:19

banada eren vurulur gibi geliyor daha doğrusu öyle arzu ediyorum çünkü o ekibe zerre yakışmıyor!!

papatya senin yazdıklarının aynısını ben kaç kere düşündüm biliyomusun:img-in_lo hak verdiğim zamanlar olmadı değil ama olumsuz düşünceler ağır bastı..neyse ölünün arkasından konuşmayalım günah valla:img-hyste

Jale_
10-05-07, 12:20
Elif'in de haklı olduğu taraflar var dı tabi ki ama ben onu karakter olarak sevmiyordum, hal ve davranış açısından antipatik geliyordu bana..Yoksa haklı olduğu taraflar vardı.. Ama ondan taraf olmadım hiçbir zaman.. Mesela Elif öldüğü için kimisi Polat'ı sucluyor ama ben böyle düşünmüyorum.. Ya işte öyle bir senaryo ki bu, bir türlü uzlaşamıyoruz..Bu dizinin kalitesini gösteriyor aslında.. O kadar karmaşık bir durum ki yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal, o kadar bağlantı, sebep-sonuç ilişkisi var ki konuyu kapatamıyoruz bir türlü, çünkü kesin bir cevap yok.. Bu karmaşıklık Pusu'da da devam ediyor, acaba Polat Ahu ile aşk yaşamalı mı, yaşarsa Elif'e ihanet olur mu, bir taraftan Ahu'ya acıyoruz, çünkü o Polat'a kancayı takmadı durup dururken, Polat onu etkiledi.. falan filan.. Bu uzlaşamama durumu güzel aslında, senaryonun kalitesini gösteriyor...Bir heyecan var Pusu'daki Ahu-Polat iliskisinde de..

_buse_
10-05-07, 12:22
tekrar reytingleri

TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
9 MAYIS 2007 ÇARŞAMBA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 12,30 33,60
2 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 9,40 25,30
3 K.ERCIYESSPOR-BESIKTAS [NET] SHOW 8,30 22,40
4 ELVEDA DERKEN [NET] KAND 6,30 20,80
5 KUPA ODUL TORENI [NET] SHOW 4,40 12,50
6 IKI YABANCI [NET] ATV 4,30 15,20
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,90 18,10
8 SPOR GUNDEMI KAND 3,70 14,70
9 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,60 16,60
10 YALANCI YARIM [NET] STAR 3,50 10,00
11 KURTLAR VADISI PUSU (TKR) [NET] SHOW 3,30 13,60
12 ATV SPOR HABERLERI ATV 3,20 12,40
13 DOBRA DOBRA [NET] KAND 2,80 28,70

TELE - BAROMETRE
9 MAYIS 2007 ÇARŞAMBA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 11,50 30,70
2 K.ERCIYESSPOR-BESIKTAS [NET] SHOW 10,00 26,70
3 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 6,80 18,00
4 ELVEDA DERKEN [NET] KAND 5,40 18,80
5 KUPA ODUL TORENI [NET] SHOW 4,40 12,40
6 IKI YABANCI [NET] ATV 4,20 16,20
7 YALANCI YARIM [NET] STAR 3,70 10,30
8 KURTLAR VADISI PUSU (TKR) [NET] SHOW 3,30 14,50
9 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,20 16,60
10 SPOR GUNDEMI KAND 2,90 12,60
11 GAZAP ATESI (Y.S) [NET] STAR 2,90 10,90
12 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 2,70 13,70

black--mamba--
10-05-07, 12:27
birde ahu-polat ortak olacak..yani aynı amaç için savaşacaklar aynı dava için yan yana duracaklar..elif-polat ta bu yoktu.ikisinin hayatları ayrıydı sadece buluşup romantik anlar geçirdiklerinde polat işinden zaman ayırıp yanyana geldikleri sahnelerde görebiliyorduk ikisini..tamam bir ara elifin çakırı savunduğunu bende hatırlıyorum çokta güzeldi o bölümler ama sonra elif doğal olarak olayların dışına itildi polat ayrı elif ayrı tellerden çalıyordu.böyle çok daha iyi oldu..ayrıca ahu çok sempatik ve tatlı bir kız(sonra dişini çıkarmassa)arkasındayım ben ahu-polat aşkının:img-in_lo

yakamoz16
10-05-07, 12:49
elifi sevmeyenlerde ne cokmus :)
neyseben cok seviyorum sevicem sevmeyed e devame dicem ama her dusunceyede saygim var

Ben geldim Mervecim Elif'den söz açılmış ya kulaklarım çınladı...

Bende sonuna kadar Elif diyorum onun karakterini hepsevdim ve hayrandım ve bu hepde böyle devam edicek ama senin dediğin gibi karşı görüşlerede saygımız var...

Yaprak sen Elifî sevmiyorsun ha,çok şaşırdım sende bizim taraftan olursun diye düşünmüştüm oysa ben:icon_sorr Ama olsun Elif'cilerde o kadar da az değil bence hem Elif'ci olup hem Ahu'yu sevenlerde var,Ama bence Elif Ahu'dan çok daha güçlü çok daha cesur Ahu'da atılımcılık yok ama Elif tam tersiydi birşeylerin üzerine gitmekte üstüne yoktu hem bence Elif çok daha zeki....

blue ivy
10-05-07, 12:51
slm arkadaslar bugun dizimizin gunu cok heyecanliyim saatler gecmek bilmiyor.
anket yapilmis sanirim en cok oy alan halo dayinin vurulacagi,bende oyle dusunuyorum oyle gozukuyor cunku.
neyse arkadaslar ben cikiyorum diziden sonra gorusuruz:happy0064

mc_merve
10-05-07, 12:52
aslicim bir an kendimi yalniz hissetmistim:icon_sorr

ayrica elifin ozeliklerini sayarsak ooo sayfa dolar:happy0064

elif hep benim icin tek ayrica benlki ahucular kizacak ama bence ahuyu ilife benzetmeye calsiyiolar sanki:img-blush

yalcinersonmez
10-05-07, 12:57
aslicim bir an kendimi yalniz hissetmistim:icon_sorr

ayrica elifin ozeliklerini sayarsak ooo sayfa dolar:happy0064

elif hep benim icin tek ayrica benlki ahucular kizacak ama bence ahuyu ilife benzetmeye calsiyiolar sanki:img-blush

merve bende ahucuyum ama dediklerindede haklısın doğru sölüosunm ahuyu elife benzetmeye çalışıolar dikbaşlılığıyla olsun inatçılığıyla olsun kesinlikle benzetmeye çalışıolar.

black--mamba--
10-05-07, 12:57
Yaprak sen Elifî sevmiyorsun ha,çok şaşırdım sende bizim taraftan olursun diye düşünmüştüm oysa ben:icon_sorr Ama olsun Elif'cilerde o kadar da az değil bence hem Elif'ci olup hem Ahu'yu sevenlerde var,Ama bence Elif Ahu'dan çok daha güçlü çok daha cesur Ahu'da atılımcılık yok ama Elif tam tersiydi birşeylerin üzerine gitmekte üstüne yoktu hem bence Elif çok daha zeki....

ASLICIĞIM şimdi avatarını görünce ne elif kaldı aklımda ne polat vallaha en büyük yüzbaşı cemal:img-hyste (o yasemin yüzünden izlemiyorum hs yi!!)

ben ne anti-elifçiyim ne ahu fanıyım..ne birini aşırı seviyorum ne birine aşırı antipati duyuyorum..ama elifi pek sevmediğim için ahuya adaptasyonda zorluk çekmedim..zaten ben bu diziyi aşk ögesi yüzünden izlemiyorum o yüzden pek sorun olmuyo elif ahu falan..

_sEz!N_
10-05-07, 12:59
Ben hem Elifci hem Ahucu'yum..Ahu'ya gıcık olmak için hiç bir sebep göremiyorum. Gıcık birisi değil kesinlikle..

yakamoz16
10-05-07, 13:01
Mervecim ben varken kendini yanlız hissetme birbirimizin arkasında olalım:img-hyste Savulun Elifciler geliyor:img-hyste

Ama haklısın kesinlikle Ahu Elif'e benzetiliyor belkide bu yüzden bu kaadr Ahu'ya karşıyım benim içinde Elif çok önemlidir ve ona yakışan tavırlarının yapmacık olarak Ahu'da görmek hiç güzel değil...

Yaprakçım sende bakıyorum hem bayanlara karşısın yani benden farkın pek yok imzamdaki NOOO'ları gördünmü:img-hyste Ben Elif'ciyim ama Ayla'dan dolayıda Yasemin'i tercih ediyorum...

black--mamba--
10-05-07, 13:07
Ben hem Elifci hem Ahucu'yum..Ahu'ya gıcık olmak için hiç bir sebep göremiyorum. Gıcık birisi değil kesinlikle..

ne gıcığı çok masum tatlı ve sempatik bir bayan bence ahu(aslı beni dövecek:img-hyste )ben beğeniyorum ahuyu..

ASLI avatarı gördüm az önce no-ayla kısmınada katılmıyorum(çünkü sonuna kadar no-yasemin) no-ahu kısmınada..yav ne kötülüğünü gördünüz kızın..elif öldü polat rahip gibimi yaşayacak sonsuza kadar..ölenle ölünmez kızıııım:img-hyste

neyse ben gittim iyi yorumlar herkesebye

mc_merve
10-05-07, 13:09
aslicim o nolor daha cok cogalcak gibime geliyo bu arada no melek kim acaba

mc_merve
10-05-07, 13:11
ne gıcığı çok masum tatlı ve sempatik bir bayan bence ahu(aslı beni dövecek:img-hyste )ben beğeniyorum ahuyu..

ASLI avatarı gördüm az önce no-ayla kısmınada katılmıyorum(çünkü sonuna kadar no-yasemin) no-ahu kısmınada..yav ne kötülüğünü gördünüz kızın..elif öldü polat rahip gibimi yaşayacak sonsuza kadar..ölenle ölünmez kızıııım:img-hyste

neyse ben gittim iyi yorumlar herkesebye

sempatikligien bir lafimiz yok ama elif daha tatliydi sanki ben zaten suna inaniyorum polatin yanina guzel biri olamsina gerek yok tatli olsun yeter cunku guzel biri oldumu aklima sacma saman baska diziler geliyo

hep oyle olur yakisikli oglan yakisikli kiz

ne var birkeede cirkin erkek guzel kiz olsa

veya cirkin kiz yakisikli erkke olsa:img-cool2

_sEz!N_
10-05-07, 13:12
ikisininde yeri ayrı içimizde...ahuyuda seveceğiz, ama elifide unutmayacağız...

Evet ben de böyle düşünüyorum.. Kimse kimsenin yerine gelmedi zaten.. Elif'in yeri ayrı, Ahu'nun yeri ayrı olacak..

yakamoz16
10-05-07, 13:19
aslicim o nolor daha cok cogalcak gibime geliyo bu arada no melek kim acaba

Öyle görünüyor canım ben ne talihsizim ya:icon_sorr O no Melek 'de benim diğer dizim Kaybolan Yıllarda cins bir karakter canım sevenlerin arasında şu anda...:icon_sorr

Papatya abla sizin durumda fena hem Elif'i unutmayacaksınız hem Ahu'ya ısınacaksınız baya zor gerçekten forumda herkes ayrı düşüncede buda güzel aslında...

mc_merve
10-05-07, 13:25
anladim canim

valla ben ahucu olmayacagim hicbirzaman sanirim

neyse off

saatler gecmiyomu banami oyle geliyo acaba:icon_sorr

m.alara
10-05-07, 13:30
ya hakikaten daha 6,5 saat var iftar bekler gibi olduk.
halonun ölüp ölmeyeceğini bu bölümde göstermezlerse nolucak. nasıl 1 hafta daha beklerim. çakır vurulduğunda 2 bölüm sonra ölmüştü. buda öyle olursa

papatya67
10-05-07, 13:31
Öyle görünüyor canım ben ne talihsizim ya:icon_sorr O no Melek 'de benim diğer dizim Kaybolan Yıllarda cins bir karakter canım sevenlerin arasında şu anda...:icon_sorr

Papatya abla sizin durumda fena hem Elif'i unutmayacaksınız hem Ahu'ya ısınacaksınız baya zor gerçekten forumda herkes ayrı düşüncede buda güzel aslında...

canım benim için polatın mutluluğu önemli...polatın yüzünü kim güldürürse benimde gözüme girer...elif polatın sevgilisiydi, benimde sevdiğim oldu...eğer ahuda polatı mutlu ederse onuda severim tabiki...her şey polat için tatlım...:img-hyste

_sEz!N_
10-05-07, 13:35
canım benim için polatın mutluluğu önemli...polatın yüzünü kim güldürürse benimde gözüme girer...elif polatın sevgilisiydi, benimde sevdiğim oldu...eğer ahuda polatı mutlu ederse onuda severim tabiki...her şey polat için tatlım...:img-hyste

İşte yorum budur.. Herşey Polat için.. Polat kimi severse ben onu severim, kim Polat'ın yüzünü güldürürse ben onu severim..Polat vazgeçilmezimdir, bu dizinin kahramanı, hepimizin kahramanıdır..:happy0064 İşte onun yerini asıl kimse alamaz..:happy0064

mc_merve
10-05-07, 13:35
ya arkadaslar siz iyice halonun olcegini kabullendiniz ben pek sanmiyorum haloya birsey olsun bence o ates baskasina atildi haloda silah sesini duydu ondan silahini almaya calisti:icon_sorr

papatya67
10-05-07, 13:45
İşte yorum budur.. Herşey Polat için.. Polat kimi severse ben onu severim, kim Polat'ın yüzünü güldürürse ben onu severim..Polat vazgeçilmezimdir, bu dizinin kahramanı, hepimizin kahramanıdır..:happy0064 İşte onun yerini asıl kimse alamaz..:happy0064

sezinim aslında hepimiz polat hayranıyız...herkes elif-polat aşkını öyle bir hissettiki,taaa iliklerine kadar bu aşkı hepimiz hissettik..senaritlerimiz elifi nasıl sevdirdiyse, ahuyuda sevdirecektir...

yakamoz16
10-05-07, 13:45
Ben Ahu'yu artık çok da takmıyorum onun aşkına inanmıyorum ki asla Polat'la yaşayacakları bana gerçekçi gelmeyecek ama bu tabi benim şahsi düşüncem bi türlü ısınamadım kıza bundan sonrada olmayacağı kesin....

Papatya abla herşey Polat'ın mutluluğu için ha:img-hyste

mc_merve
10-05-07, 13:47
Ben Ahu'yu artık çok da takmıyorum onun aşkına inanmıyorum ki asla Polat'la yaşayacakları bana gerçekçi gelmeyecek ama bu tabi benim şahsi düşüncem bi türlü ısınamadım kıza bundan sonrada olmayacağı kesin....

aslicim ikimizinde dusuncesi olabilir bu:):icon_sorr

zaten ben 20-30 bolum gecsin ahu -polat askini gorsunler o zaman hereks elif polat askini arar onun icin ben fazla konusmak istemiyorum:img-yes:

m.alara
10-05-07, 13:48
MOONDANCE-11

BEGÜM888
sende çakır konusunda haklısın ve dediğin gibi zaman geçince,sakinleşince insan daha rahat görebiliyor bazı şeyleri çakır ilk öldüğünde 'bi daha ne osman sınav ne kv yok abi izlemiycem'falan demiştim halada içimde uktedir çakır ama çakır resmen mafyaya sempati duymaya başlattı bazı aklı evvellere(ki ben hiç anlamma dizi ile gerçeği ayırd edemeyen kıt beyinleri!)zaten sonunuda bu getirdi..

fark ettinizmi hepimizde bir geçmişe özlem var..umarım kvpusu öyle bir hal alırki biz eski karakterleri hatırlamayız bile..(yalaaan)

bence kvp kv den daha güzel bile olacak, ben hala eski bölümleride seyrediyorumda, biz eski kv nin tamamını düşünüyoruz, yoksa yeni bölümler daha heyecanlı, ama öyle karekterler yarattılarki 40,50 ve 70 li bölümlerde ölmelerine rağmen hala onları anıyoruz.

papatya67
10-05-07, 13:50

tabiki tatlım...sen polatın hayranı değilmisin...sende onun mutlu olmasını istersin...elifin çektiği acı kadar oda çok çekti...artık mutlu olmasını istiyoruz...elif ölmeseydi iyi olurdu, ama senaristlerimiz kıydılar...birde biz polatımıza kıymayalım...bırakalım nasıl mutlu oluyorsa, öyle olsun...ahuya aşık olursa yadırgamam,ama elifide unutmazsa çok mutlu olurum...

yakamoz16
10-05-07, 13:51

zaten ben 20-30 bolum gecsin ahu -polat askini gorsunler o zaman hereks elif polat askini arar onun icin ben fazla konusmak istemiyorum:img-yes:

Doğru ikimizin düşüncesi olur hem Yağmur ve Hüzünde bizden:happy0064

Bencede birkaç bölümsonra herşey daha açık görünecek...

Ben daha öncede söylemiştimama yine söylüyeyim bence Halo dayı vurulmayacak o kurşunlar başkasına atıldı...

m.alara
10-05-07, 13:53

elif polat aşkını yazanlar, bi zahmet ahu polat aşkınıda güzel yazarlar herhalde o zaman kimsenin kabul edilmez diyeceğini sanmıyorum. yeni aşk olmayacaksa ne diye kv devam etsin diyelimki, eski bölümleri seyreder otururduk, çok seyrettim artık her sahnesindeki replikleri ezbere biliyorum öyle oluncada zevki kalmadı, yenilikler iyidir iyi.

yakamoz16
10-05-07, 13:54
tabiki tatlım...sen polatın hayranı değilmisin...sende onun mutlu olmasını istersin...elifin çektiği acı kadar oda çok çekti...artık mutlu olmasını istiyoruz...elif ölmeseydi iyi olurdu, ama senaristlerimiz kıydılar...birde biz polatımıza kıymayalım...bırakalım nasıl mutlu oluyorsa, öyle olsun...ahuya aşık olursa yadırgamam,ama elifide unutmazsa çok mutlu olurum...

Sorulurmu ablacım...Ama illaki Ahu'ya gerek yok Polat onsuzda mutlu olabilir Ahu onu mutlu edebilirmi,hiç sanmıyorum. Ama şunu söyleyeyim ki bende dizi başlamadan önce Polat'ın aşık olmasını isteyenlerdendim ama bunun bu kadar erken olması ve Ahu karakterine ısınamamdan dolayı ben Ahu'yu sevemedim yoksa elbette Polat'ın mutlu olmasını isterim...

_sEz!N_
10-05-07, 13:57

Evet haklısın ama Elif Polat'ın çektiklerinin onda birini çekmemiştir. Elif sadece Ali konusunda çekti. Polat hem elif, hem aslanın kazığı, hem aslanın ölümüyle , operasyonu tek başına idare etmenin zorluluğunu,karahanlının babası olduğunu öğrenmesi, nergiz ve nazife ana arasında ikilem yaşaması, polat olarak kendini candan ailesine kabul ettirmesi, elifin aliye aşık olmasını hazmedememesi.................gibi daha çok sayabiliriz, o açıdan ben Polat'ın artık mutlu olmasını istiyorum, kim çekmiş onun çektiklerini..Tabi Elif polatın yerinde olsa bunları hayatta kaldıramazdı,bu Polat işte.. Büyük başın derdi büyük olur.Saadeti hakediyor Polat..Of çektikleri aklıma gelince benim ağlayasım geliyor, canımız ya..

begümm888
10-05-07, 14:04

ben de buna yorum yapmak isterim:img-wink: bence elif için özel olan kişi her zaman aliydi.ama elif aliyi dizinin büyük bir bölümünde ölü olarak bildi.başlarda polata hiç yaklaşmadı,polat ona yaklaştığında da aliyi öne sürerek istemediğini belirtti.polat elifin dikkatini alinin özelliklerini kullanarak çekmişti.elifin sevdiği herşeyi çok iyi biliyordu.onu çok iyi tanıyordu,alinin kullandığı cümleleri kullanıyordu.yani polat alinin elife yaklaştığı gibi yaklaşıyordu.bu da tabiki elifi etkiledi.başlarda böyleydi.polatın yani aslında alinin büyük aşkı elifi kendisine çekti ve sonradan elif de onu sevmeye başladı.alinin onu kandırdığını ve ölmediğini öğrenince de aliye olan sinirinden polata daha da çok yaklaştı hatta hiç unutmam onun canını acıtmak ondan intikam almak için polatı öpmüştü de polat bardağı kırıp fırlatmıştı:)sonuçta elif aynı kişiyi sevdi yüzünün değişik olması neyi değiştirir ki kalbi aynı olduktan ve elif bunu farkettikten sonra...çok zor bir aşktı ne hikayeydi ama süperdi:img-in_lo

papatya67
10-05-07, 14:06
Evet haklısın ama Elif Polat'ın çektiklerinin onda birini çekmemiştir. Elif sadece Ali konusunda çekti. Polat hem elif, hem aslanın kazığı, hem aslanın ölümüyle , operasyonu tek başına idare etmenin zorluluğunu,karahanlının babası olduğunu öğrenmesi, nergiz ve nazife ana arasında ikilem yaşaması, polat olarak kendini candan ailesine kabul ettirmesi, elifin aliye aşık olmasını hazmedememesi.................gibi daha çok sayabiliriz, o açıdan ben Polat'ın artık mutlu olmasını istiyorum, kim çekmiş onun çektiklerini..Tabi Elif polatın yerinde olsa bunları hayatta kaldıramazdı,bu Polat işte.. Büyük başın derdi büyük olur.Saadeti hakediyor Polat..Of çektikleri aklıma gelince benim ağlayasım geliyor, canımız ya..

sezinciğim haklısın ama bunda tek suçlu bahadır ve racidir...:img-hyste necatiye bi garezlerimi var ne... adamın mutlu olmasını istemiyorlar...polatın başına ne geldiyse, bu ikilinin yüzünden geldi...:img-hyste panafilmin bi köşesinde mematiyle kıstırıp topuklarına sıksaydı, bunların hiç biri olmazdı...:img-hyste :img-hyste

sinope
10-05-07, 14:07
işte bu çok doğru
polat severse severiz, kıl olursa kıl oluruz, :happy0064

m.alara kardesim
valla polat severse severmiyiz(yok sevmeyiz) hayir polat eliften baskasini sevemez(gozunu oyariz valla forumcak elifimizin ustune gul koklayacak oylemi aslaaa kabul etmiyoruz bunu):img-pilot :img-pilot :img-pilot
hazelim selam canim
obur tarafa gel(anladin sen,sohbet super):good:

yakamoz16
10-05-07, 14:13
Aynen Vuslat abla Elif'imizin üstüne gül koklayamaz ama biz ona nasıl kıyıp gözünü oyarız:img-hyste valla ben kıyamam ona hele Ahu yüzünden olursa Ahu'nun gözünü oymayı tercih ederim..

_sEz!N_
10-05-07, 14:15
Bence Polat'ın Elif'ten başkasını sevmek istemeyenler Elif'i Polat'tan daha çok sevenler.. Ben Polat'ı Elif'ten daha çok seviyorum..sevmeyenler de haklıdır kendilerince, kimseyi yargılamıyoruz..:)

Hazel_
10-05-07, 14:16
herkese adadan merhabaaa...adim duru bu arada,,
nasilsiniz kizlar...bugun ada kapali simdide yagmur yagiyor...
ayy cok heycanliyim yaa...aksam olsada izlesek dizimizi...
ya ahuyu ben polata yakistiramadim..illa konustugu kizlami baglicaz
adami canim..bi durun daha 4 uncu bolum...bakalim daha kimler gircek.. :img-wink:

papatya67
10-05-07, 14:16
Ewet POLAT eliften başka kimseyi sevemez kabul etmiyoruz....

atı alan üsküdarı çoktan geçti...polat ahuyu görünce öyle bi çarpıldı ki, çocuğun gözleri parladı...:img-hyste :img-hyste

_sEz!N_
10-05-07, 14:18
Ya birkere Polat Ahu ile birşeyle yaşıcak, hatta ileride aşk olacak, bu kaçınılmaz.. Senaristlerden istemeyin bunu..:):)

eliffpolattt
10-05-07, 14:20
Hayır ben ne polatı eliften çok nede elifi polattan çok seviyorum ikisinide eşit ama ne yalan söyliyim ben polat ile elif arasındaki o büyük aşka hayrandım şimdide polatın başka bir kadına elife baktığı gibi bakmasını nede ona duyduğu aşk gibi bir aşkı kabul edmiyorum aslında hepimizdeki sorunda bu ama nasıl çözülecek bilemiyorum....

Ayrıca gerçekten bunun nefise ilede ilgisi var sevmiyordum bu kızı bide bunun üzerine gelince hepten soğudum ama sevenlerede saygım sonsuz.....

sinope
herkese adadan merhabaaa...adim duru bu arada,,
nasilsiniz kizlar...bugun ada kapali simdide yagmur yagiyor...
ayy cok heycanliyim yaa...aksam olsada izlesek dizimizi...
ya ahuyu ben polata yakistiramadim..illa konustugu kizlami baglicaz
adami canim..bi durun daha 4 uncu bolum...bakalim daha kimler gircek.. :img-wink:

durucugum selam tatlim
hollandada aynen yagmurlu , evet aksama sayili saatler kaldi dizimizi izlemek icin
bende polati ahuya yakistiramadim,yok seninde dedigin gibi daha 4.cu bolumdeyiz kimler gelir kimler gecer daha diziden,yok oyle hemen polati ahuya kaptirmak(elifimizin acisi daha unutulmadi)

yakamoz16
Bence Polat'ın Elif'ten başkasını sevmek istemeyenler Elif'i Polat'tan daha çok sevenler.. Ben Polat'ı Elif'ten daha çok seviyorum..sevmeyenler de haklıdır kendilerince, kimseyi yargılamıyoruz..:)

Sana katılmıyorum Sezincim,ben Polat'ı elbette Elif'den daha çok seviyorum ama Polat'ı bu kadar çok sevmemizin en büyük sebeblerinden biride Elif'e olan gerçek aşkı..

Ama şimdi Polat'ı hiç samimi gelmeyen zoraki bi aşık olarak izlemek hiç hoş değil ben Polat için aşkın böyle hafif olduğunu düşünmüyorum Polat o kadar sevdiği Elif'ini bu kadar çabuk unutabilirmi?

sinope
10-05-07, 14:23
Aynen Vuslat abla Elif'imizin üstüne gül koklayamaz ama biz ona nasıl kıyıp gözünü oyarız:img-hyste valla ben kıyamam ona hele Ahu yüzünden olursa Ahu'nun gözünü oymayı tercih ederim..

aslicigim
nedense ahu karakterini bir turlu icime sindiremedim,ne yalan soyliyeyim:img-wink: :img-wink:
eliften sonra polat varsin sevgilisiz kalsin,ama ahuya asik olmasin(gozunu oymakta sozmu tatlim,hele bir asik olsun pana filme her gun e mail atacagim:img-hyste :img-hyste (memati Ahuya SIKSIN bir tane diye:img-hyste :img-hyste

yakamoz16
10-05-07, 14:28
aslicigim
nedense ahu karakterini bir turlu icime sindiremedim,ne yalan soyliyeyim:img-wink: :img-wink:
eliften sonra polat varsin sevgilisiz kalsin,ama ahuya asik olmasin(gozunu oymakta sozmu tatlim,hele bir asik olsun pana filme her gun e mail atacagim:img-hyste :img-hyste (memati Ahuya SIKSIN bir tane diye:img-hyste :img-hyste

Seni çok iyi anlıyorum çünkü bende hiç sindiremedim bu Ahu'yu aslında görmeye bile katlanamıyorum sadece geçen bölümde Elif'in fotosunu gördüğü sahne ve bu akşamki ''Sevgilim'' sahnelerinde her halde bu kaadr Ahu'yu görmek istiycem ondan sonra bir daha görmek istemem...

Mail atma fikride güzel...Yaptıklarından bin pişman olup Elif'i mezardan bile çıkarırlar..:img-hyste

_sEz!N_
10-05-07, 14:30
Sana katılmıyorum Sezincim,ben Polat'ı elbette Elif'den daha çok seviyorum ama Polat'ı bu kadar çok sevmemizin en büyük sebeblerinden biride Elif'e olan gerçek aşkı..

Ama şimdi Polat'ı hiç samimi gelmeyen zoraki bi aşık olarak izlemek hiç hoş değil ben Polat için aşkın böyle hafif olduğunu düşünmüyorum Polat o kadar sevdiği Elif'ini bu kadar çabuk unutabilirmi?

Polat zaten Elif'i unutmadı ki, reklam da görmedin mi hala ona aşık, hemen unutmıcak elbette, Ahu ile aralarında zamanla birşey olacak, ve bu aşka dönüşecek.., İnsan ister istemez aşka kapıldığı için samimiyetsizlik sözkonusu olamaz.. Nasıl Polat'ı Elif'e o kadar aşık olduğun için sevdiysen, Ahu'ya aşık olma sürecindeki yaşadıkları ve yaşattıkları da Polat'ı bize sevdirmeye sebep olacak ..Daha doğrusu sevdirmeye devam edecek..Bir de dipnot düşeyim ben Polat'ı sadece Elif'İ çok sevdiği için sevmedim.. Neyse sen de alışırsın inşallah..:good:

sinope
10-05-07, 14:33
kızlar farkındamısınız 34. sayfaya kadar geldik bu gün dün ve bugün bayağı formumuzdayız...bu hızla akşam diziden sonra bu başlığıda arşive yollarız gibi...:img-hyste ama biran önce ana sayfaya geçsek çok iyi olacak...:good:

papatyam canim
aksam hele bir dizimiz baslasin sen bak o zaman sayfalarin nasilda su gibi akip gittigine:img-wink: :img-wink:
hele birde bizim melal,anitam,karamay falan gelsinler bu gece bu basligin ruhuna el fatiha cekeriz nasilsasa
evet dizimiz gercektende ana sayfada olmayi fazlasiyla hakediyor(aylarca dizimiz tekrar yayinlansin diye azmi caba sarfettik,kaldiki simdide ana sayfaya tasimak isi yine bizlere dusuyor
onemli olan tek cumlelik mesajlar yazilmasini onlemek,yazan arkadaslari uyarmamiz gerekiyor,polimik yaratmaya calisan kisilere asla cevap vermeyelim,az kaldi zaten dizimiz yakindir ana sayfaya tasinmasi
saygilarimla

eliffpolattt
Seni çok iyi anlıyorum çünkü bende hiç sindiremedim bu Ahu'yu aslında görmeye bile katlanamıyorum sadece geçen bölümde Elif'in fotosunu gördüğü sahne ve bu akşamki ''Sevgilim'' sahnelerinde her halde bu kaadr Ahu'yu görmek istiycem ondan sonra bir daha görmek istemem...

Mail atma fikride güzel...Yaptıklarından bin pişman olup Elif'i mezardan bile çıkarırlar..:img-hyste

Valla aynen hiç ahuyu bu kadar çok izlemk isteyeceğimi tahmin etmezdim acaba ne diyecek....Dahada görmek istemem zaten......:img-hyste

mc_merve
Hazel hosgeldin

sinope aslinda oyle bir kampanpa baslatabiliriz illa dizi bitince kampanya baslatilir :)
kampanyanin adi memati ahunun kafasina ne zaman sikacak :)

Hazel_
10-05-07, 14:36
kiz sekerkiz bence kv daha onemli sen onu izle bence... :img-wink:
ya herkes niye illada ahu polat diye tutturduki...dur bakalim..
daha ne kizlar gircek..tama ahu basrolde ama belli olmaz..
daha dizide gormediklerimiz var..isimleri yaziyor baslarken ama daha
kendileri yok..bence siz ahu polat aski hikayesini unutun..bence ole bisey olmiicakk..ay olmasinda... ahu cok uzun onaa... :icon_whis

sinope
10-05-07, 14:37

aslicigim
elimde degil inanki ahu karakterine bir turlu isinamadim
aynen bu aksam ahunun polat elif icin sevgilim dedigi sahneleri sabirsizlikla bekliyorum,ahunun yuz ifadesi ali moru bir anda yasayacagi kesin:) :)
valla e mail atma konusunda zaten yetkilerle zaten akraba gibi bir sey olduk zaten:img-hyste :img-hyste

yakamoz16
10-05-07, 14:38
Sezin anlıyorum seni canım ama Ahu'yu sevemiyorum içimden glmiyor görmeye dayanamıyorum ki seveyim Elif olmasada ben yinede Ahu'yu sevemezdimgaliba bana samimi gelmedi oysa Nefise gayet iyi de oynuyor..

Dipnot geçmişsin canım ama burada bir yanlış anlaşılma oldu galiba ben Polat'ı Elif'e olan aşkından seviyorum demedimben Polat'ı sememin nedenlerinden biride Elif'e olan aşkı dedim çünkü o kadar güzel bir aşıktı ki...Ama tabi Polat'ı sevmemin başlıcaları Polat olduğu için vatanına bağlılığı Vatanına olan sevgisi ve daha birçok sebeb zaten sevgiler birçok sebeblerden olur onun karakteriniouşturan sebebler bence ve biliyorum ki hepimizin düşüncesi böyleki Polat kusursuzca yazılmış bir karakter,herkesin sevebileceği aşık olabileceği bir karakter.....

yakupoglu61
10-05-07, 14:39
inş. sevgilim sözü hep baki kalır ahuya dönüş yapmaz,
Ahu polata birşeyler hissedebilir ama polat hissetmemeli...!

Hazel_
10-05-07, 14:39
merhaba mervecim...ya illada kafasinami sikicak belki memati asik olcak ahuya..olamazmi..illa polata sivadiniz kizi...bence o mematiye yakisir..
bu sefer mematide asik olsun bence...

eliffpolattt
10-05-07, 14:40
kiz sekerkiz bence kv daha onemli sen onu izle bence... :img-wink:
ya herkes niye illada ahu polat diye tutturduki...dur bakalim..
daha ne kizlar gircek..tama ahu basrolde ama belli olmaz..
daha dizide gormediklerimiz var..isimleri yaziyor baslarken ama daha
kendileri yok..bence siz ahu polat aski hikayesini unutun..bence ole bisey olmiicakk..ay olmasinda... ahu cok uzun onaa... :icon_whis

Arkadaşım iyi söylüyorsun hoş söylüyorsunda inşallah bu dileklerimiz tez zamanda yerine gelir de.......Nefiseyi boşuna başrole koymadılar aralarında bişey olacak orası kesin dahada hayal kurmayalım bence ....

papatya67
10-05-07, 14:41
papatyam canim
aksam hele bir dizimiz baslasin sen bak o zaman sayfalarin nasilda su gibi akip gittigine:img-wink: :img-wink:
hele birde bizim melal,anitam,karamay falan gelsinler bu gece bu basligin ruhuna el fatiha cekeriz nasilsasa
evet dizimiz gercektende ana sayfada olmayi fazlasiyla hakediyor(aylarca dizimiz tekrar yayinlansin diye azmi caba sarfettik,kaldiki simdide ana sayfaya tasimak isi yine bizlere dusuyor
onemli olan tek cumlelik mesajlar yazilmasini onlemek,yazan arkadaslari uyarmamiz gerekiyor,polimik yaratmaya calisan kisilere asla cevap vermeyelim,az kaldi zaten dizimiz yakindir ana sayfaya tasinmasi
saygilarimla

canım zaten en seviyeli forum burası...herkes birbirine saygılı... kimse kimseyi fikri yüzünden suçlamıyor...herkes birbirinin yorumuna saygılı...bu kv pusu formunu ve hayranlarını bu yüzden çok seviyorum...

sinope
10-05-07, 14:42
Hazel hosgeldin

sinope aslinda oyle bir kampanpa baslatabiliriz illa dizi bitince kampanya baslatilir :)
kampanyanin adi memati ahunun kafasina ne zaman sikacak :)

mervecigim
koptum gulmekten:img-hyste :img-hyste baslatiriz tatlim ne demek,aliskiniz zaten kampanyalara,e mail protestolarina:img-hyste
kampanyanin ismine bayildim
Memati ahunun kafasina ne zaman SIKACAK valla memati bu sagi solu belli olmaz,her an her dakika yapabilir bu isitroest troest

yakamoz16
10-05-07, 14:42
merhaba mervecim...ya illada kafasinami sikicak belki memati asik olcak ahuya..olamazmi..illa polata sivadiniz kizi...bence o mematiye yakisir..
bu sefer mematide asik olsun bence...

Duru abla hoşgeldin..

Biz aslında Ahu'yu Güllü'ye yakıştırmıştık:img-hyste Ama sende Memati'ye yakıştırmışsın ama Memati'nin gülü var ona bunu yapamaz:img-hyste

mc_merve
10-05-07, 14:43
arkadaslar ben en basidan ahuya ne mematiyi ne polati yakistirdim en cok gulluyu yakistirdim ki bence iyi bir cift olabilir :)

mc_merve
10-05-07, 14:44
aslicim ikimiz ayni anda ayni seyi yazmisiz:img-hyste

sinope ben cok ciddi soyluyorum pana film ekibine elimden geldigince mail atiyom ahuyu istemiyoruz diye:img-hyste

Hazel_
10-05-07, 14:45
ayy yok yok bu ahu memati aski kafama yatti benim valla..
memati simdi belki bu bolumde gircek polatin odasina ve ahuyu gorcek iste orda..ve o an bir elektirik olcekkk...(ayy insallah)
boyu boyuna ... :img-blush

mc_merve
10-05-07, 14:48
valla mematide olmaz ya gullu bence en yiisi hem mematinki var zaten kizlar gulumu unutmadinzi sanirim yazik kiz sir oldu gitti ama mematiyle o gazeteci kizin hesabi bitmemisti daha:icon_sorr

sinope
10-05-07, 14:51
valla guzellerim ahu polatla olmasinda
mematiye asik olabilir,gulluye asik olabilir bana hepsi uyar
polatin basina sardirmasinlarda ahuyu kime verirlerse versinler :img-pilot :img-pilot
zaten mervem burasini seviyeli oldugu icin seviyorum,kimse kimseye karsi saygisizca davranmiyor,herkes birbirinin fikrine saygi duyuyor,o yuzden burasini seviyorum ya
mematiye ask olsun diye durucugum az yazmamistik obur baslayacak olan teror dizisinde,insallah mematiye ahu asik olurda polatin basini yakmaz bizim senarist abilerimiz:img-yes: :img-yes:

yakamoz16
10-05-07, 14:52
aslicim ikimiz ayni anda ayni seyi yazmisiz:img-hyste

Evet canım hep böyle zaten aynı düşünüyoruz...

Duru abla Memati'yi biz Gülü'yle sözlemiştik ,yani kız ortada yok ama...

Hazel_
10-05-07, 14:54
aman be mervecim..gulluyemi yakistirdin ahuyu...ahu onun gulune bile bakmaz.. ayy o gazeteci kizmii...amannn...kiz nasil bakti kiza ..
o kiz bidaha bakamaz herhalde mematiye.. :img-hyste

mc_merve
10-05-07, 14:56
olsun o kiza ilk kanim fazla isinmamisti ama tekrar tekrar izledigimde aslinda mematiyle uyusuyorlar ama kiz diziyde oynamz birdaha sanirim

m.alara
10-05-07, 15:01
ya rakdaşlar hiç boşuna heveslenmeyin bak bu bölümde fragmandaki sahneden sonra konuşmalar şöyle gerçekleşecek.

polat: sevgilim
ahu: hıımm.
polat: yani eski sevgilim
ahu : ayrıldınızmı
polat: öldü
ahu: üzüldüm
polat : üzülme hayat devam ediyor, yeni aşklar yeni sevgiler olacak hayatımda en baştada sen.

nasıl ama :img-hyste
yaşasın kötülük:img-hyste

Melal
10-05-07, 15:07
Bir dakika siz Memati Ahu'ya mı aşık olacak diyorsunuz.
Yok anacım olmaz Memati ustasının seveceği kıza aşık olmaz.

Melal
10-05-07, 15:09
[B][COLOR="DarkRed"]Sezin anlıyorum seni canım ama Ahu'yu sevemiyorum içimden glmiyor görmeye dayanamıyorum ki seveyim Elif olmasada ben yinede Ahu'yu sevemezdimgaliba bana samimi gelmedi oysa Nefise gayet iyi de oynuyor..

Aslı'cım gel sen Ayla'ya ısın.
Ayla Ahu'dan hem daha hoş,hem daha akıllı.:)
HS'yide araya sıkıştırdım ya aferin bana.:img-hyste

sinope
10-05-07, 15:10
ya rakdaşlar hiç boşuna heveslenmeyin bak bu bölümde fragmandaki sahneden sonra konuşmalar şöyle gerçekleşecek.

polat : üzülme hayat devam ediyor, yeni aşklar yeni sevgiler olacak hayatımda en baştada sen.

m.alara kardesim kolla kafani valla ayagimdaki topuklu terligi firlatacagim simdi kafana:img-hyste :img-hyste
ayy sen bizi kalptenmi goturecen yaa:img-pilot :img-pilot :img-pilot

sinope
10-05-07, 15:14
Bir dakika siz Memati Ahu'ya mı aşık olacak diyorsunuz.
Yok anacım olmaz Memati ustasının seveceği kıza aşık olmaz.

melalim tatlim
polatin basindan ahuyu atmaya calisiyoruz anla be canim,mematiye veriyoruzki polat elini kana bulamasin memati biliyorsun bir bakis attimi yeterde artar ahu hanima olmadi (SIKIVERIR 1 tane)
ya polat ahuya asik olmasin istemiyoruz valla,elifimizin hatrina asik olmasin hemde(rahat yatsin kizcagiz mezarinda):img-wink: :img-wink:

MoOnDaNcE-11
10-05-07, 15:18
Polat elif'i unutmayacak ama ahuyla da cok guzel bir beraberlik yasayacak . En guzeli boyle olur . :img-yes:

Pana'ya mail attim ve bu guzel yapimdan oturu tesekkur ettim , polatla ahuyu da beraber gormek istedigimizi ve olaylarin hizli gerceklesmesini diledigimizi soyledim :img-wink:

Iptal durumdayim su an koptum :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Melal
10-05-07, 15:18
melalim tatlim
polatin basindan ahuyu atmaya calisiyoruz anla be canim,mematiye veriyoruzki polat elini kana bulamasin memati biliyorsun bir bakis attimi yeterde artar ahu hanima olmadi (SIKIVERIR 1 tane)
ya polat ahuya asik olmasin istemiyoruz valla,elifimizin hatrina asik olmasin hemde(rahat yatsin kizcagiz mezarinda):img-wink: :img-wink:

Anladım Vuslat'cım.:)
Memati'nin niye başını yakıyorsunuz ya yazık oğlana.:)
Güllü'ye verin Ahu'yu kız iki günde kafayı sıyırır.:img-hyste
Ondan sonra Polat sağ,biz selamet.:)

m.alara
10-05-07, 15:20
m.alara kardesim kolla kafani valla ayagimdaki topuklu terligi firlatacagim simdi kafana:img-hyste :img-hyste
ayy sen bizi kalptenmi goturecen yaa:img-pilot :img-pilot :img-pilot

zaten mesajı yollayıp masanın altına girdim:img-hyste
arada bir kafamı çıkarıp bakıyorum, neyse bu kadar çok ayakkabıdan birini kafama yerim sonunda:img-hyste
hiç kalpten gitmenizi istermiyim. tabi bukadar çabuk olmasada eninde sonunda ahu polat aşkı olacak:happy0064 ben siz kalpten gitmeyin diye yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum:img-wink:

KoSiAr
10-05-07, 15:22
Slm Arkadaslar ben kurtlar vadisini cook beyenerek izliyordum kurtlar vadisi pusuyuda cook seviyorum eger aranizza alirsaniz bende buraya yorum yazmak isterim:img-blush

aylince
canım zaten en seviyeli forum burası...herkes birbirine saygılı... kimse kimseyi fikri yüzünden suçlamıyor...herkes birbirinin yorumuna saygılı...bu kv pusu formunu ve hayranlarını bu yüzden çok seviyorum...

buna katılıyorum.aranıza yeni katıldım ama bu saygıyı ve sevgiyi gormek mutlu etti.hepiniz süpersiniz.ahu(nefise)-polat(necati) süper.dizideki karakterlerini de kendi kişiliklerini de seviyorum:)

yorumlarınız çok eglenceli.memati-ahu aşkı alemsiniz ya:) polatta saygı duyuyorum bu aşka desin bari sizlerin bu yorumuyla:img-hyste

diziye bakıyorum da sanki yıllar geçmiş.polat olgunlaşmış ve yine aşık oluyor gibi.sanki polatın aşık olmasını yavaş yavaş işleyecekler.eskiden daha farklıymış sanki.şimdi ayrı bir havası var:) dizinin de ayrı bir havası var.daha da guzelleşmiş:) vadi havası herkese yaramış:)

sinope
Anladım Vuslat'cım.:)
Memati'nin niye başını yakıyorsunuz ya yazık oğlana.:)
Güllü'ye verin Ahu'yu kız iki günde kafayı sıyırır.:img-hyste
Ondan sonra Polat sağ,biz selamet.:)

melalim mematinin basini yakarmiyim hic?
sen bilirsin ne kadar mematici oldugumu benim demi:img-cool2
onun bir bakisiyla zaten ahu kalpten gider tatlim,
aman gullu ahuya yamulur kalir,hatta kulu kolesi olur, olmaz biz ahuyu yok etme yolundayiz bu iside memati yapar(bir bakisi yeterde artar ahuya):img-hyste :img-hyste
sonra polat bekar biz selamet:img-hyste :img-hyste

Melal
10-05-07, 15:24
melalim mematinin basini yakarmiyim hic?
sen bilirsin ne kadar mematici oldugumu benim demi:img-cool2
onun bir bakisiyla zaten ahu kalpten gider tatlim,
aman gullu ahuya yamulur kalir,hatta kulu kolesi olur, olmaz biz ahuyu yok etme yolundayiz bu iside memati yapar(bir bakisi yeterde artar ahuya):img-hyste :img-hyste
sonra polat bekar biz selamet:img-hyste :img-hyste

Memati'yi çok kızdırırsa sıkar kafasına Ahu'nun.:)
Bence Polat Ahu'ya aşık olmayacak.
Ahu Polat'a aşık olacak ama Polat sadece hoşlanacaktır.
Elif'i sevdiği gibi sevemez ve sevmemelide.:)

sinope
10-05-07, 15:26
zaten mesajı yollayıp masanın altına girdim:img-hyste
arada bir kafamı çıkarıp bakıyorum, neyse bu kadar çok ayakkabıdan birini kafama yerim sonunda:img-hyste
hiç kalpten gitmenizi istermiyim. tabi bukadar çabuk olmasada eninde sonunda ahu polat aşkı olacak:happy0064 ben siz kalpten gitmeyin diye yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum:img-wink:

m.alara kardesim
sen kafani masanin altina sok en iyisi:img-yes:
hicte kafani cikarma disariya,cikarttigin an benim topuklu terlik senin kafayi goturecek ona gorebye bye
tabi kalpten gitmemizi istemedigin icin ahu ve polat aski diyorsun,hemde alistira alistira :icon_whis :icon_whis
esas seni biz alistira alistira obur tarafa yollayacagiz bak benden soylemesi,bana ahu demede ne dersen deeee
kizin yuzunu gorunce bile tepe tuylerim diken diken oluyor:img-pilot :img-pilot

sinope
10-05-07, 15:30
Memati'yi çok kızdırırsa sıkar kafasına Ahu'nun.:)
Bence Polat Ahu'ya aşık olmayacak.
Ahu Polat'a aşık olacak ama Polat sadece hoşlanacaktır.
Elif'i sevdiği gibi sevemez ve sevmemelide.:)

melalimmm memati bakar caresine ahunun memati bilir isini:img-wink:
aynen bacim cakkk ellerini ellerimin ustune polat ahuya asik olmayacak:happy0064 :happy0064 :happy0064
ahu olabilir asik polata(karsiliksiz aski biz kaale almayiz sen bilirsin bizi anladin ne demek istedigimi)
elif tekti ve hep oyle kalacak sevmez polatimiz kimseyi eliften baska ,sevemez,sevmemelide(gozunu oyarim o polatin sonra):img-wink:

m.alara
10-05-07, 15:35
Slm Arkadaslar ben kurtlar vadisini cook beyenerek izliyordum kurtlar vadisi pusuyuda cook seviyorum eger aranizza alirsaniz bende buraya yorum yazmak isterim:img-blush

tabiki aramıza alırız, hoşgeldin aramıza, biz burda kv sevenler ailesiyiz ailemizin genişlemesinden mutluluk duyarız.
yalnız kafana dikkat et ortalıkta topuklu terlikler uçuşuyor yanlışlıkla sana gelebilir. :img-hyste
ahhhhhh

mc_merve
10-05-07, 15:40

bana memati gucumu gostertirmeyin

bu ne polat bunu derse en buyuk ahu fani benim:img-hyste :img-hyste :img-hyste saka tabiki

ama malesef bu konusma hicbrizaman olmayacak

hatta soyle bir konusma gecmesin

ahu-evlimisin
polat-hayir
ahu-kiz arkadasinmi
polat-hayir sevgilim
ahu- suan nerde
polat-kalbimde ve hep oyle kalacak
ahu-anladim
polat-anlamazsan sasardim zaten:img-hyste
ahu-kalbinde baska kimse olmayacakmi
polat-hayir hicbirzaman hele sen hic sekerim:happy0064
ahu-:img-polic neyse polat ben gideyim
polat-cok bile kaldin yar saclarin lule lule ahu sana gule gule

nasil:img-hyste :img-hyste

m.alara
10-05-07, 15:41
polat eliften başkasını sevemez diyenler hani bir bölümde elif polata soruyordu ben ölseydim ne ali ne yapardı diye oda alinin yerine cevap veriyordu. yani kısaca ne yapacağını anlatıyordu. önce ciddi olmadan bir kaç kişiyle çıkardım, sonra mecbur başka şeylere gelirdi sıra diye yani ömür boyu başkasını sevmezdim demiyor.

ya bu arada işallah halo ölmez. dizide polat ve mematiden sonra en sevdiğim karakter

mc_merve
10-05-07, 15:41
kosiar hosgeldin herzaman yorumlarini bekleriz

melalcim send ehosgeldin:) yasemin ayri bir tarz zaten onla ilgili bir ara konusuruz:)

yakamoz16
10-05-07, 15:42
Aslı'cım gel sen Ayla'ya ısın.
Ayla Ahu'dan hem daha hoş,hem daha akıllı.:)
HS'yide araya sıkıştırdım ya aferin bana.:img-hyste

Öncelikle tebrik ederimablacım hemen araya HS'yi sıkıştırı vermişsin:img-hyste

Aman ben ne Ayla nede Ahu almayayım Ayla'nın Ahu'dan daha zeki ve hoş olduğuda tartışılır:img-hyste Ayla zeki ama Ahu'da güzel hani yiğidiöldür hakkını yeme..

Ama seninde Anti Ahu'cu olduğuna pek sevindim..(Antiliği burayada bulaştırdık:img-hyste )

Mervem süpersin canım:img-hyste :happy0064 :happy0064 harika bu Polat ve Ahu arasında böyle replik görmek için neler yapmazdım...:img-hyste

Yar saçların lule lule Ahu sana güle güle:img-hyste

Melal
10-05-07, 15:44
Öncelikle tebrik ederimablacım hemen araya HS'yi sıkıştırı vermişsin:img-hyste

Aman ben ne Ayla nede Ahu almayayım Ayla'nın Ahu'dan daha zeki ve hoş olduğuda tartışılır:img-hyste Ayla zeki ama Ahu'da güzel hani yiğidiöldür hakkını yeme..

Ama seninde Anti Ahu'cu olduğuna pek sevindim..(Antiliği burayada bulaştırdık:img-hyste )

Pıtırcığım biz her gittiğimiz yere anti,manti ne varsa bulaştırırız.:)
Ahu Ayla'dan daha güzel ama Ayla'da zeki kabul et bunu.:)
Ahu'da Ayla'dan özenip Polat'a evlenme teklif edermiş.:img-hyste
Tabii bütün hatunlar Ahu'ya dalma pozisyonuna gelirmiş.:img-hyste

KoSiAr
10-05-07, 15:46
tabiki aramıza alırız, hoşgeldin aramıza, biz burda kv sevenler ailesiyiz ailemizin genişlemesinden mutluluk duyarız.
yalnız kafana dikkat et ortalıkta topuklu terlikler uçuşuyor yanlışlıkla sana gelebilir. :img-hyste
ahhhhhh
kosiar hosgeldin herzaman yorumlarini bekleriz

Tsk ederim
evet okudum yorumlarinizi topuklu terlik felan merak etme ben kendime dikkat ederim gelirse kafama bende atarim birtane topuklu :img-hyste :img-hyste
((gerci bendede yokki topuklu ben kullanmam )):img-hyste :img-hyste

aylince
10-05-07, 15:47
hoşgeldin KoSiAr:)

memati ne diyecek acaba o da sizlerin dedigi gibi "başkasına aşık olamazsın nasıl yaparsın" mı diyecek.o sahneyi dusunuyorum da çok komik olurdu:img-hyste

annesinin hoşuna gitti ama "kimmiş bu senin yuzunu gulduren".anneden onay olur galiba.ne de olsa anneler hep isterler zaten:)

polat dısında aşk yaşayan bir karakter var mıydı onceki dizide.yoksa aşk adamı sadece polat mı arkadaşlar

m.alara
10-05-07, 15:48
bana memati guvumu gostertirmeyin

bu ne polat bunu derse en buyuk ahu fani benim:img-hyste :img-hyste :img-hyste saka tabiki

ahu-evlimisin
polat-hayir
ahu-kiz arkadasinmi
polat-hayir sevgilim
ahu- suan nerde
ahu-anladim
ahu-kalbimdeb baska kimse olmayacakmi
polat-hayir hicbrizaman hele sen hic sekerim:happy0064

aşkol valla hiç yakıştımı polata bari biraz kibar olsun:img-hyste
yok öyle yağma hem kıza bakışlar fırlatacak, etkilemek için acayip laflar edip kızı kendine aşık edecek sonrada yar saçların lüle lüle :img-hyste

sinope
10-05-07, 15:52
aşkol valla hiç yakıştımı polata bari biraz kibar olsun:img-hyste
yok öyle yağma hem kıza bakışlar fırlatacak, etkilemek için acayip laflar edip kızı kendine aşık edecek sonrada yar saçların lüle lüle :img-hyste

kosiar aramiza hos geldin
m.alara kardesim bak terlik kesin kafana geliyor artik,susss biraz yahu kardesim yaa:img-wink:
mervem canimin ici ahu icin cok guzel olmus yar saclarin lule lule ahu toros sana gule gule geri donmemek uzere hemde GULE GULE:bye bye bye bye
Saygilarimla

mc_merve
10-05-07, 15:54
KoSiAr send ebirsey bulrusun firlatcak tarak filanda olur yada topuksuz ayakkabida olabilir :) bu arada sen elifcimiydin ahucumu meraktan soruyorum:)

m.alara
10-05-07, 15:55
hoşgeldin KoSiAr:)

memati ne diyecek acaba o da sizlerin dedigi gibi "başkasına aşık olamazsın nasıl yaparsın" mı diyecek.o sahneyi dusunuyorum da çok komik olurdu:img-hyste

annesinin hoşuna gitti ama "kimmiş bu senin yuzunu gulduren".anneden onay olur galiba.ne de olsa anneler hep isterler zaten:)

polat dısında aşk yaşayan bir karakter var mıydı onceki dizide.yoksa aşk adamı sadece polat mı arkadaşlar

hakikaten ha. polat dışında herkese sevgili yasak. yani polat biraz bencil galiba hepbaba hap bana . buna birtek güllü başkaldırıyordu, hatta nevzatı kvt de evlendirmişlerdi , ne oldu bilmiyorum adamın karısını öldürdülermi kvt-kvp arasında :img-hyste yani daha hiç karısını göremedik, varsa yoksa icraat

KoSiAr
10-05-07, 15:55
bana memati gucumu gostertirmeyin

bu ne polat bunu derse en buyuk ahu fani benim:img-hyste :img-hyste saka tabiki

ahu-evlimisin
polat-hayir
ahu-kiz arkadasinmi
polat-hayir sevgilim
ahu- suan nerde
ahu-anladim

:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
ay yok canim polat yapmaz oyle sey
bence polat kibar biri oyle kovmazz daha kibar kovar
mesala ahucum senin saclarin ne guzel oyle lule lule neyce canim cok isim var haydi sana gule gule
:img-hyste

mc_merve
10-05-07, 15:56
m.alara alara aslidna dogru bir fikir zaten polata biraz vardir kadinlara karsi guzel laflar etmek bkniz cakirin kardesi :)

ahuyada edecek ama ahu polati taniamdigi icin asik zannedecek ekndien tabi polat asik degil

ahu sonra polata seni seviyorum dicek

polat-yar saclarin lule lule ahucum gule gule:img-hyste

yakamoz16
10-05-07, 15:57
Pıtırcığım biz her gittiğimiz yere anti,manti ne varsa bulaştırırız.:)
Ahu Ayla'dan daha güzel ama Ayla'da zeki kabul et bunu.:)
Ahu'da Ayla'dan özenip Polat'a evlenme teklif edermiş.:img-hyste
Tabii bütün hatunlar Ahu'ya dalma pozisyonuna gelirmiş.:img-hyste

Çok doğru bundan sonra ben Anti Ahu'cuyum...

Amaben zaten dedim Ayla Ahu'dan daha zeki diye ama Ahu'da ondan güzel...Her ne kadar ikisini de sevmesemde haklarını yemeyeyim...:img-hyste

Aman Ahu Ayla kaadr yüzsüz olup evlenme teklifi falanmış otursun oturduğu yerde beni kaldırmasın ....

KoSiAr aramıza hoşgeldin...

mc_merve
10-05-07, 15:57
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
ay yok canim polat yapmaz oyle sey
bence polat kibar biri oyle kovmazz daha kibar kovar
mesala ahucum senin saclarin ne guzel oyle lule lule neyce canim cok isim var haydi sana gule gule
:img-hyste

kosiar supersin sanirim sende elifcisin neguzel:happy0064 aslicim bir elifci daha katildi aramiza

KoSiAr
10-05-07, 15:58
KoSiAr send ebirsey bulrusun firlatcak tarak filanda olur yada topuksuz ayakkabida olabilir :) bu arada sen elifcimiydin ahucumu meraktan soruyorum:)

elifciyim :img-yes:
elifin yerini kimse tutamaz ne leyle ne ahu
o olmede kalbimizde yasiyor:):img-hyste

mc_merve
10-05-07, 15:59
iste budur elifciler ailesi gittikce cogaliyo :)

bu arada leyla demisken daha demin kanal dede kurtlar vadisi irak in fragmani vardi pazartesi gunu oynucakmis sanirim:img-polic

yakamoz16
10-05-07, 16:01
kosiar supersin sanirim sende elifcisin neguzel:happy0064 aslicim bir elifci daha katildi aramiza

İşte buuuu...Merve kimse bize azınlık diyemez:img-hystekosiar süpersin arkadaşım bundan sonra seninle çok iyi anlaşırız..

Elif'ciler ailesi büyüyor....

mc_merve
10-05-07, 16:03
zaten elifcilere ayri bir kanim isiniyo nedense:)

bu arada aylinceyide cok sevdim ama ahucu olsun

bu arada aylince esprini hala unutmadim

mematiye pusu kurup evlendirme isini:img-hyste

KoSiAr
10-05-07, 16:03
biliyorum biraz konunun disinda bir soru olacak ama cook merak ettim ne yapim
kvde safiye ile canan hala yasiyordu kvpde yoklar ama ne olduki onlara ben birseymi kacirdim acaba yoksa hala onlar ile ilgili birsey yokkmu??

mc_merve
10-05-07, 16:05
kosiar bizde onlarin olmasini cok istiyoduk ama yoklar yeni kvpde ama safiye tam belli degil belki ileriki zamanlarda safiye girebilir ama ben cananin olmasini cok isterdim:img-yes:

tabi birde abidinimiz yok o ayri tabi:icon_sorr

KoSiAr
10-05-07, 16:07
İşte buuuu...Merve kimse bize azınlık diyemez:img-hystekosiar süpersin arkadaşım bundan sonra seninle çok iyi anlaşırız..

Elif'ciler ailesi büyüyor....

Iyi anlasiriz tabii butun elifcilerle iyi anlasirim ben :)
bu arada merak ettim imzanin altinda no ayla no ahu no melek yaziyor melek ile ayla kim???
niye no melek ahu yerine ben olsaydim fenami olurdu:P:img-hyste :img-hyste

eliffpolattt
10-05-07, 16:07
biliyorum biraz konunun disinda bir soru olacak ama cook merak ettim ne yapim
kvde safiye ile canan hala yasiyordu kvpde yoklar ama ne olduki onlara ben birseymi kacirdim acaba yoksa hala onlar ile ilgili birsey yokkmu??

Yok ewet yaşıyorlardı canan yurtdışına gitti elifin ölümü üzerine:icon_sorr
Safiye hakkında birşey göremedik daha sadece kv terörde resmi asılıydı açıklama olmadı dizi yayından kaldırıldı yani bilmiyoruz o nerde ama söylenecektir...
Ayrıca canan bir programa katılmıştı orda sordular oda konsept çok farklı biz teklif almadık dedi ama biz ölmeyenlerdeniz belli olmaz da dedi...

m.alara
10-05-07, 16:09
ohoooo kosiar dedik bağrımıza bastık. elifçi çıktı.:img-hyste
ya ben elifi sevmiyorum demedimki hemde çok seviyorum ama öldü artık. polat şimdi kime aşık olacak ben ona bakarım. ne yani bu dizi 100 bölüm sürerse 100 bölüm polatın alifi yad edip üzülmesinimi seyredelim.
ben bile tırstım.sofa allah seneristlerimizi sizin elinize düşürmesin yazık daha gençler:img-cray:

aylince
10-05-07, 16:15
ahu-evlimisin
polat-hayir
ahu-kiz arkadasinmi
polat-hayir sevgilim
ahu- suan nerde
ahu-anladim

merve alemsin guldurdun:)polat bu kadar kaba mı of off baştan yanlış tanıdık derim ben.ne guzel davrandı bakışlar falan sonra da boyle tepkiler.yok ben daha az tanıyorum ama tanıdıgım polat yapmaz oyle şey..

ahuya hiç yapmaz bence..belki başka uyuz birine yapar julide falan asılırsa yapar belki ona:img-hyste ama ahuya yapmaz..ahu bence ozel bir yerde olacak polatın gonlunde umarım oyle olur:)

mervecim dusuncelerimiz ayrı da olsa ben de seni sevdim teşekkür ederim.esprimi de unutmamışsın sevindim teşekkürler:)

mc_merve
10-05-07, 16:22
aylince hosgeldin oncelikle julide demisken o julide zaten ahuyla polat yemege ciktiklarinda biraz kiskanmis gibiydi sanki bence bu ahuyla polati ayirir bizimde favori karakterimiz olur:img-hyste

m.alara gorusmek uzerebye

KoSiAr
10-05-07, 16:22
kosiar bizde onlarin olmasini cok istiyoduk ama yoklar yeni kvpde ama safiye tam belli degil belki ileriki zamanlarda safiye girebilir ama ben cananin olmasini cok isterdim

tabi birde abidinimiz yok o ayri tabi:icon_sorr
evet ya bende cok istiyorum geri donsunler
abidin:bilmim ??hatirlayamadim o kimdi:icon_whis ??

Yok ewet yaşıyorlardı canan yurtdışına gitti elifin ölümü üzerine:icon_sorr
Safiye hakkında birşey göremedik daha sadece kv terörde resmi asılıydı açıklama olmadı dizi yayından kaldırıldı yani bilmiyoruz o nerde ama söylenecektir...
Ayrıca canan bir programa katılmıştı orda sordular oda konsept çok farklı biz teklif almadık dedi ama biz ölmeyenlerdeniz belli olmaz da dedi...

ya insallah ilerleyen bolumlerde ikiside gelir ben cok istiyorum onlarinda olmasini
bu seferde canan polatin avukati olur safiyede finanscisi felan olsunnn gulluye kalsa adami iflasa sokarr(((aay oo bolum aklima geldikcee gulmekten oluyorum:img-hyste :img-hyste :img-hyste )))

yakamoz16
10-05-07, 16:25
Iyi anlasiriz tabii butun elifcilerle iyi anlasirim ben :)
bu arada merak ettim imzanin altinda no ayla no ahu no melek yaziyor melek ile ayla kim???
niye no melek ahu yerine ben olsaydim fenami olurdu:P:img-hyste :img-hyste

Hihi canım Ayla ve Melek'de başka dizilerimde kabul edemediğim karakterler Ayla Hatırla sevgili' de Melek'de Kaybolan yıllardan...Hepsine NOO...

Ama sen niye o No'ların yerinde olmak istiyorsunki ..

Mervecim bende her nekaadr ayrı düşüncelerde olsakda Aylini sevdim ben aslında tüm arkadaşları seviyorum biz düşüncelerimizi en güzel saygı içerisinde yapıyoruz..Bu çok güzel.

KoSiAr
10-05-07, 16:28
ya ben elifi sevmiyorum demedimki hemde çok seviyorum ama öldü artık. polat şimdi kime aşık olacak ben ona bakarım. ne yani bu dizi 100 bölüm sürerse 100 bölüm polatın alifi yad edip üzülmesinimi seyredelim.
ben bile tırstım.sofa allah seneristlerimizi sizin elinize düşürmesin yazık daha gençler:img-cray:

ayy deme oyle efsane asklar unutulamaz isterse 200 bolum gecsinn
onlar tarihe adlarini yazdirdilar

Hihi canım Ayla ve Melek'de başka dizilerimde kabul edemediğim karakterler Ayla Hatırla sevgili' de Melek'de Kaybolan yıllardan...Hepsine NOO...

Ama sen niye o No'ların yerinde olmak istiyorsunki ..

ha anladim ben yok yok niye nolarin arasinda olmak istiyimki ben butun isimler kvden sandim o yuzdende niye no melek ben olsaydim ahunun yerine fenami olurdu dedim (((benim ismimde melk ya ondan ))):img-hyste :img-hyste

yakamoz16
10-05-07, 16:30
Hım anladım canım ee öyleyse biz sana artık Melek deriz olur mu?Sende bana Aslı diyebilirsin...

Elifciler olarak sıkı fıkı olalım:img-hyste

sinope
10-05-07, 16:30
zaten elifcilere ayri bir kanim isiniyo nedense:)

mervecigim
elifciler olarak biz butunuz,kimse bize zaten azinlik diyemez,ahucu olan aylincenin fikrinede saygi duyariz biz
m.alara kardesim bir tek su an polata sevgili bulunsun diye tutturdu(oda terligi duyunca allahtan sustu:img-hyste :img-hyste )
saygilarimla

KoSiAr
10-05-07, 16:35
Hım anladım canım ee öyleyse biz sana artık Melek deriz olur mu?Sende bana Aslı diyebilirsin...

Elifciler olarak sıkı fıkı olalım:img-hyste

olur olur aslicim :D:)
ama benim simdi cikmam lazim aksam belki giremem yarin girerim yinee
herkeze iyi yorumlar ve iyi sehirlerbye

aylince
10-05-07, 16:44
aylince hosgeldin oncelikle julide demisken o julide zaten ahuyla polat yemege ciktiklarinda biraz kiskanmis gibiydi sanki bence bu ahuyla polati ayirir bizimde favori karakterimiz olur:img-hyste

hoşbuldum.sen oyle deyince dusundum tam buluşacaklar julide ayarlıyor bir pusu.tam bir aşk olacak julide ayarlıyor yine bir pusu.ah ahh sizin en sevdiginiz karakter olur haklısın.bizlerin de en gıcık oldugu karakter olur..

bu arada anti-ahucu arkadaşlar varmış.yorumlarına baktım.tabi dusunceleri saygı duyuyorum da sadece su yorumu yapayım.dizide ahu kotu karakter degil ama kimseyi kimsenin elinden almadı almaz da.bence ahu polattan etkilense de polatı etkilemek için birşey yapacakmış gibi bir karakter degil.polat isterse olur bu aşk.istemezse zaten sanmam olacagını.onemli olan polat burada.o da umarım ister bu aşkı:)

yakamoz16
10-05-07, 16:50
Görüşürüz Melek...bye

Aylin bizlerde sana ve senin gibi düşünenlere karşı saygılı yorumlar yaptık için rahat olsun...

Vuslat abla gerçekten bizlerde az değilmişiz hem Elif'ci olupda şu anda aramızda olmayan birkaç arkadaşımızda var...

mc_merve
10-05-07, 16:54
gule gule gule gorusmek uzere

aslicim bu SIKI FIKI OLMA isini sevdim yasasin elif kardesligi :)

yakamoz16
10-05-07, 16:59
Mervecim ben de sevdim daha da kaynaşalım seninle zaten iyi anlaşıyorduk ama ben bu Elif&Ahu meselesi sayesinde diğer arkadaşlarla daha sıkı olsum(sıkıfıkı:img-hyste )

Hatta şöyle Elif kardeşliği imzaları yapıp kullansak hiç de fena olmaz:img-hyste

mc_merve
10-05-07, 17:02
aslicim agzimdan ben sabahtan beri boyle dusunuyodum ama sen yazdin ilk:)

ayrica soyle 10-15 bolum sonra forumdakiler hep elifci olcak kimsenin haberi yok:img-hyste

papatya67
10-05-07, 17:10

Kosiar canım aramıza hoş geldin.. senide aramızda görmekten mutlu oluruz...bu arada ismini yazmak bile zor...sana ne diye hitap edelim canım...

Melal
10-05-07, 17:15
Mervecim ben de sevdim daha da kaynaşalım seninle zaten iyi anlaşıyorduk ama ben bu Elif&Ahu meselesi sayesinde diğer arkadaşlarla daha sıkı olsum(sıkıfıkı:img-hyste )

Hatta şöyle Elif kardeşliği imzaları yapıp kullansak hiç de fena olmaz:img-hyste

Öyle bir imza yaparsanız o kardeşliğe benide yazın.
Her zaman Elif,Hep Elif.:img-hyste

yakamoz16
10-05-07, 17:16
Mervecim merak etme 10 bölüm sonra haberleri olur:img-hyste

Hem ben o imzaları yapmaya gönüllüyüm...

Papatya abla Kosiar 'ın ismi Melek öyle hitap edebilirsin....

Melal abla merak etme büyük bir zevkle yazarım:happy0064

papatya67
10-05-07, 17:20

yettim gari alara....koltuk arkalarınamı saklanıyon..bir iki saat buradan ayrıldım, terlikler ayakkabılar havada uçuşuyor...:img-hyste :img-hyste burası malazgirt meydan muharebesine dönmüş...elifciler ahuculara karşı...:img-hyste yazık polatıma ya... arada polatımı götüreceksiniz..buna asla müsade etmem...:img-hyste :img-hyste

mc_merve
10-05-07, 17:32
papatya tekrar hosgeldin

aslicim valla ben bile fazla guzel yapmadigim halde yapmaya hazirim bol bol elif kardesligi imzasi yapariz melal senin isminide asli gibi seve seve yazariz:happy0064

MoOnDaNcE-11
10-05-07, 17:50
Vay be birkac saatte nasil elifciler hortlamis . Ben 10 bolum sonra gorecegim sizi . Ruyanizda bile ahu ahu diye haykiracaksiniz :img-hyste

tubayaren
10-05-07, 18:07
bügün giremedim foruma isteydim
henuz bütün yorumlari okuyamadim sadece son iki sayfayi :img-yes:

ya neoldu ahucular ve elifciler diye ikiyemi ayrildik :img-hyste
valla ben elifciyim hemen öyle 10 bölümde ahucu olmaya hic niyetim
yok haberiniz ola

MoOnDaNcE-11
10-05-07, 18:10
bügün giremedim foruma isteydim
henuz bütün yorumlari okuyamadim sadece son iki sayfayi :img-yes:

ya neoldu ahucular ve elifciler diye ikiyemi ayrildik :img-hyste
valla ben elifciyim hemen öyle 10 bölümde ahucu olmaya hic niyetim
yok haberiniz ola

Sen ne diyorsun cepheler yavas yavas belli oluyor , ovadaki pus kalkiyor , yakinda savas var :img-hyste Sayimiz belki su an yeterli degil ama gun gelecek daha genis kitlelere ulasacagiz.:img-yes: Forza ahu :happy0064 :img-hyste :img-polic

Melal
10-05-07, 18:10
Vay be birkac saatte nasil elifciler hortlamis . Ben 10 bolum sonra gorecegim sizi . Ruyanizda bile ahu ahu diye haykiracaksiniz :img-hyste

Allah korusun.:)
Rüyamda Ahu'yu göreceğime Zekeriya Beyaz'ı görürüm daha iyi.:img-hyste :img-hyste

mc_merve
10-05-07, 18:14
zekeriya beyazida gectim hergun ajdari hatta tulin ve caneri hatta vehatta meric ve MERICIN AHUSUNU bile gormeye raziyim:img-hyste :img-hyste

arti degil 10 bolum sonra 100 bolum sonra bile ahu ahu diye haykirmam:img-wink:

tubayaren hosgeldin seninde elifci olmana sevindim nedense elifcilere hemen kanim isiniyo kan cekiyo herhalde:)

MoOnDaNcE-11
10-05-07, 18:16
Rüyamda Ahu'yu göreceğime Zekeriya Beyaz'ı görürüm daha iyi.:img-hyste :img-hyste

Ehehehe cok iyiydi bu :img-hyste :good:

Sakayi bir yana birakirsak , ne istiyorsunuz ahucuktan ? Kiz size ne yapti ? Asil polat ona yuz verecegi icin polat'a kizmaniz lazim . :img-wink:

begümm888
10-05-07, 18:21
vay be bugün forum bayağı formda bakıyorum da:)kosiar,aylince ve yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz kalabalık oldukça burası daha da neşeleniyor bugün olduğu gibi:img-wink:
bu elif-ahu olayı bitmez arkadaşlar ben diyeyim size ama tam olarak kime ahucu diyorsunuz söyleyin bakalım:img-in_lo yani şöyle diyeyim bir grup var elifi hiç sevmeyenler ve direk olarak ahuya ısınanlar.ikinci grup elif ve polat aşkını çok seven ama elifin ölmesinden ötürü polatın elif kadar olmasa da başka birisini sevip aşk yaşamasını isteyenler.(benim gibi:img-wink: ) üçüncü grup da diziyi daha önce izlemeyen ve direk olarak kvp ile izlemeye başlayanlar.doğal olarak onlar ahuya en çabuk ısınanlar oldu.şimdi ben ahucu mu oldum yani reddediyorum bu görüşü haberiniz olsun:img-pilot ne yapalım polat ömür boyu yas tutup kimseyle birlikte olmasın mı hep mutsuz mu olsun?ayrıca aşksız dizi olmaz tadı tuzu kalmaz.yoksa ahuya bayılmadık biz de mecburen böyle oldu ne yapalım:)polat da maşallah leylaydı ahudu derken bastı gaza gidiyor...
arkadaşlar terliklerin uçuştuğu bir forumu kim alır ana sayfaya bu ahu bizim ana sayfaya geçmemizi de engelleyecek anlaşılan:)üstüne bir de biri görse bu forumu polatı izlemişler terlik fırlatıyorlar diyecekler gene eleştiri konusu olacak dizimiz hiç belli olmaz söz konusu k.v olunca her türlü eleştiriye açık olmamaız gerekiyor:happy0064
durucum hoşgeldin yağmur deyip özendirmesene bizi izmir çöle döndü resmen:(yağmuru da çok severim ah ah.alakasız olacak ama gerçekten insan mayısta ağustos sıcağını yaşayınca küresel ısınmanın tehlikesini daha iyi anlayabiliyor.:icon_sorr

tubayaren
10-05-07, 18:23
zekeriya beyazida gectim hergun ajdari hatta tulin ve caneri hatta vehatta meric ve MERICIN AHUSUNU bile gormeye raziyim:img-hyste :img-hyste

arti degil 10 bolum sonra 100 bolum sonra bile ahu ahu diye haykirmam:img-wink:

tubayaren hosgeldin seninde elifci olmana sevindim nedense elifcilere hemen kanim isiniyo kan cekiyo herhalde:)

hosbulduk canim bye
ahuya hic alisacagimi sanmiyorum
polatin yaninda fazla görükmesse iyi olur

mc_merve
10-05-07, 18:45
begumcum tabiki terlik olayi espri manasinda soylenmis birsey ben elifciyim ama hcibrizaman ahuculara kotu soz soylemedim soylememde her dusunceye saygim var

dizinin baslamasian 1 saat 15 dakika kaldi:happy0064

sinope
10-05-07, 18:47

melalim canim'
yazdiklarini okuyunca koptum valla
tubayaren hos geldin tatlim aramiza elifci olarak
polatimiz bize eliften kalan yadigardir oyle biz polatimizi kurda kusa yedirirmiyiz hic?
saygilarimla

MoOnDaNcE-11
10-05-07, 18:51
Neyse dizinin baslamasina az kaldi , ondan su ahu-elif konusu dizide nasil islenecek onu bir gorelim de daha saglikli bir yorum yapalim. :img-yes:

Son 1 saat 5 dakika :img-wink:

begümm888
10-05-07, 19:08
begumcum tabiki terlik olayi espri manasinda soylenmis birsey ben elifciyim ama hcibrizaman ahuculara kotu soz soylemedim soylememde her dusunceye saygim var

dizinin baslamasian 1 saat 15 dakika kaldi:happy0064

mervecim tabiki espri manasında yazdığınızı biliyorum zaten ben de espri olarak bizi ana sayfaya geçirmeyecekler demiştim :img-wink:
ve tabiki herkesin farklı düşünceleri olabilir bunda garip olan bir şey yok hatta daha da güzel oluyor bence.farklı düşünceler tartışılınca forum daha zevkli hale geliyor bugünkü gibi:good:
başlasın artık yaaa...

sinope
10-05-07, 19:13
sevgili begum88
terlik olayini espri olarak kullandigimi sende anlamissindir herhalde ve diger sayfalari okuyan arkadaslarda boyle bir esprinin nerden olustugunu rahatlikla anlayabilirler herhalde
hem dizimizin ana sayfaya tasinmasini en cok isteyenlerden biriyim
valla burasi acik bir forum saygi cercevesinde herkes istedigini yazabilir
bizleri kinayacak kisiler once oturup kendi sitelerinde olan bitenleri gozden gecirmeleri gerekiyor,ve bizim yazdiklarimizin espri anlaminda yazildigini anlayabilecek kapasite kisiler olacagini umit ediyorum
sevgilerimle

mc_merve
10-05-07, 19:14
anladim begumcum:img-yes:

ya cidden persembe gunleri sanki hic gelmiyo gibi geldimide saat 22.00 beklemek zor oluyo:icon_sorr

Melal
10-05-07, 20:05
Memati süper yine.
Yalçın Bulut mudur ne karın ağrısıdır o adama ne güzel bir laf söyledi.
Ömrün kadar konuş.:good:
Bittim ben buna.:img-wink:
Ayrıca Abdülhey'e dediğine koptum.
Veriyorsun negatifi sırtıma sırtıma gerilim diye mi ne dedi ya süperdi.:img-clapp

sinope
10-05-07, 20:07
oyyy polatim oyy elifim icin ne guzel soyledin ahuya
yasarken soylemedigim sevgilim:icon_sorr :icon_sorr
onu en gizli yerime sakladim(yureginin taaa icine ve kapattin o ask kapisini polatim sen artik):img-in_lo :img-in_lo
elifimin resmini gormek bile acayip heyecanlandirdi(ahh ahh)
saygilarimla

sinope
10-05-07, 20:09
Memati süper yine.
Yalçın Bulut mudur ne karın ağrısıdır o adama ne güzel bir laf söyledi.
Ömrün kadar konuş.:good:
Bittim ben buna.:img-wink:
Ayrıca Abdülhey'e dediğine koptum.
Veriyorsun negatifi sırtıma sırtıma gerilim diye mi ne dedi ya süperdi.:img-clapp
melalim mematimizi bilirsin az konusur oz konusur,adami cigerinden vurur 2 kelimesiyle:img-cool2 :img-cool2
omrun kadar konus
aynen abdulheye soyledigi sozlerde cok yerindeydi,ee memati buu :img-cool2

Melal
10-05-07, 20:09
Bu akşam Memati formunda.:)
Kalpleri yok anladık beyinleride mi yok bizde beyinlerine sıkarız.:good:
Süperdi ya süperrr.:good:

yakamoz16
10-05-07, 20:12
Polat ne güzel de dedi ''Yaşarken söyleyemediğimden''''Onu en gizli yerime sakladim'' süperdi ya devamında söyledikleride harikaydı:happy0064

Tamam arkadaşlar bu iş bitmiştir baksanıza Erhan Ahu'yu fena beğendi:img-hyste Sıra bizde Erhan'a yardımcı olmalıyız...:img-hyste

mc_merve
10-05-07, 20:12
allahim allahim allhim cok mutluyum bu mutlugu sanirim paylasan cok kisi var

polata birkez daha hayran oldum elif -sevgilim

ahu-nasil oldu
polat -olmedi kimsenin giremyecegi bir yerde

:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr ya aglicam ben ama ya

nalan-k
10-05-07, 20:13
ay neydi yine be masallah bir 5 dakika oynadi, yer yerinden oynadi diyim. arabada abdülhey ve mematinin konusmasida bir ap ayriydi.
memati nediyor, hani silah kacakciligi laz ziya dan soruluyordu diyor, laz ziyanin adida gectigi, cok güzel ya

yalcinersonmez
10-05-07, 20:13
yaw bu memati adamı deli eder kafalarına sıkarız:) bu blm resmen benim aklımdakiler dile getirildi mesela karahanlı zamanında bunlar yoktu nerden çıktı gibi sorular cvp buldu sonundda

mc_merve
10-05-07, 20:14
yasarken soyleyemdigim icin raci ve bahadir birtane ya bide azda olsa ilf turkusunu caldilar ya daha en isteyim

elif polat sonsuzaaa

nalan-k
10-05-07, 20:14

ahu-nasil oldu

eh mc_mervecim herhalde polat da bu foruma giriyor:img-hyste . resmen siz elifcilerin dedigini yapti. sevgilim dedi, ama hic ona diyemedim dedi. ahu simdi nerde diyince kimsenin giremeyicegi yerde dedi. ah ah kalbinin en derin kösesinde demek.

yakamoz16
10-05-07, 20:15
Memati'de süperdi Bulut'a iyi cevap verdi altta kalmadı aslanım Memati....

''Ben zaten oralardan geldim'' ''Merak etme kalıcı değilim'' bunlar süperdi tam olarak doğru yazdımmı biliyorum baya heyecanlandım izlerken ama süperdi..:happy0064 Bölüm bitsin tekrar izliycem bu sahneyi kayıtı durduramıyorum şu an...

levoo
10-05-07, 20:15
Memati harika bir başlangıç yaptı.
Polat Elif'in yerini bundan iyi ifade edemezdi.
Bu arada Ahu Polat ev için bi teklifim var deyince nasıl da sevindi.Beraber kalalım diyecek falan sandı sanırım :).Resmen abayı yaktı kız.
Halo da direkt olarak havada aşk kokusu var diye noktayı koydu :).

nalan-k
10-05-07, 20:16
yaw bu memati adamı deli eder kafalarına sıkarız:) bu blm resmen benim aklımdakiler dile getirildi mesela karahanlı zamanında bunlar yoktu nerden çıktı gibi sorular cvp buldu sonundda

evet canim özellikle bizlerin daha kimin kim oldugunu anliyamadigimiz icin güzel bir konusma oldu, az cok kimin ne oldugunu ögretiyorlar yavas yavas canim. memati soruyor abdülhey bizler icin cevaplar, süper ya.

denizkizi55
10-05-07, 20:16

ahu-nasil oldu

Sen yine iyisin, ben kötü oldum gercekten. Damla damla akti gözümden.
Ahuda cilve yapar gibi alt'tan alt'tan gülümsemez mi kullanmadigim bir ev var istersen oraya gec lafini duydugu sahne'de..

Of, , gidenimizi aratan tahta kurusu ....