Tüm Versiyonu Göster : Kurtlar Vadisi Pusu - Bölüm Yorumları-2

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10

elif_eylül
11-05-07, 11:15
dünkü bölümden sonra ahudan tamamen soğudum diyebilirim
tamam ahuyu sevenler var polat elifin mezarındamı çürüsün diyorsunuz ama kendi böyle istiyor biz yorumlarımızı yalnız kendi fikrimiz olarak değil polat adına söylüyoruz;
polat asla elifi unutmayacak ahuyu asla onun kadar sevmeyecek mecburi aşk onlarınki..
dünkü bölümde görüldü işte halo dayı allahın emri peygamberin kavli dedi ahunu amcasıda polat seni alırsa haberim olsun dedi(gelip istesin demek istedi heralde..) ama polat ne dedi bir gönülde iki sevda olmaz nokta.

mc_merve
11-05-07, 11:16
gzm ilgilendiginiz icin cok tskrler umarim en kiza zaman icinde ana sayfaya geceriz
papatya senin dedigin gibi olsun artik fazla elif ile ilgili konusmicam (azda konusmicam ama :)

zaten elif ile ilgili dusuncelerimi herkes biliyo:img-yes:

asli imza olayi ne oldu canim biraz daah bekleyelim istersen yakinda herkes elifci olcak o bakimdan dedim:img-hyste

yakamoz16
11-05-07, 11:21
gzd bilgi için çok sağol...

Mervecim ben çalışmaları hızlandırdım canım isim topluyorum hatta yanlışlık olmasın diye özelden soruyorum arkadaşlara nerdeyse hepsi elifci zaten yorumlarına göre soruyorum imzaya birazdan başlamayı düşünüyorum..

Ayrıca biz Ahuculara saygılıyız Ahuyu sevmesek de onlarda Ahu imzası yapabilirler kendilerine böylece kendilerine karşı inat sanmasınlar...

Jale_
11-05-07, 11:23
Arkadaşlar yapmayın, Ahu ne yapmış ki ona gıcık oluyorsunuz..ondan soğuyorsunuz.. Polat zorla onun hayatına girdi,onu etkiledi.. Durup dururken Ahu'mu taktı kancayı Polat'a.. Polat ilk bölümde Ahu'nun evine gittiğinde demogoji yaparak zorla kendini haklı gösterdi, ev satın alma hususunda..Ahu şaşırdı kaldı, eğer şuanda Ahu Polat'ın yanındaysa , oun teklifi ve istemesi yüzündedir.. Eee Polat'tan da biraz etkilenmesi normal, hangi kadın olsa ekilenirdi.. Polat'ın kendisine aşık olmasın, sevgilisi olmasını felan istediği yok ya da, Elif 'le olan saadetine bir gölge düşürmek gibi bir gayesi yok, saf ve temiz bir kız..Eğer kızılacak birisi varsa o da Haloy'du.. O yakıştırdı Ahu'yu Polat'a..:) Ama ona da laf söyleyemiyorum, ölecek galiba.. İnşallah ölmez.. Önümüzdeki hafta neler olacak, büyük merak konusu...

mc_merve
arkadaslar asliya katiliyorum ayrica benim burda kac aydir tanidim arkadaslardan bazilarida ahucu yani elifci olamsi gerekirken:img-hyste
yani ben ahuculari ben elifcileri cok seviyorum ayrica ahucu elifci diye brisye yok aslidna ben sadece polati elife yakistiriyorum o kadar:img-yes:

elif_eylül
gzm ilgilendiginiz icin cok tskrler umarim en kiza zaman icinde ana sayfaya geceriz
papatya senin dedigin gibi olsun artik fazla elif ile ilgili konusmicam (azda konusmicam ama :)

zaten elif ile ilgili dusuncelerimi herkes biliyo:img-yes:

asli imza olayi ne oldu canim biraz daah bekleyelim istersen yakinda herkes elifci olcak o bakimdan dedim:img-hyste

:img-hyste :img-hyste
evet yakında elifci olmayan kalmayacak zaten niye kıyas yapıyoruzki ahu ve elifin ne alakası var..
yalnız polat bir teklifim var deyince ahunun yüz ifadesine dikkat ettinizmi evlenme teklif edecek sandı..:img-hyste
yanlış anlamayın evlenmelerine karşı değilimde polat evlenme teklif etmez alır reddeder eski kvyi izlemeyenler bilsinler..

mc_merve
11-05-07, 11:24
Arkadaşlar yapmayın, Ahu ne yapmış ki ona gıcık oluyorsunuz..ondan soğuyorsunuz.. Polat zorla onun hayatına girdi,onu etkiledi.. Durup dururken Ahu'mu taktı kancayı Polat'a.. Polat ilk bölümde Ahu'nun evine gittiğinde demogoji yaparak zorla kendini haklı gösterdi, ev satın alma hususunda..Ahu şaşırdı kaldı, eğer şuanda Ahu Polat'ın yanındaysa , oun teklifi ve istemesi yüzündedir.. Eee Polat'tan da biraz etkilenmesi normal, hangi kadın olsa ekilenirdi.. Polat'ın kendisine aşık olmasın, sevgilisi olmasını felan istediği yok ya da, Elif 'le olan saadetine bir gölge düşürmek gibi bir gayesi yok, saf ve temiz bir kız..Eğer kızılacak birisi varsa o da Haloy'du.. O yakıştırdı Ahu'yu Polat'a..:) Aam ona da laf söyleyemiyorum, ölecek galiba.. İnşallah ölmez.. Önümüzdeki hafta neler olacak, büyük merak konusu...

jale bari sen bizi yanlsi anlama ben gercekten kimseye sinir odlugum veya gicik oldugum yok ahuda guzel bir kzi ben sadece poalti elife yakistiriyorum lutfen yanlis anlasilmasin kimse tarafindan:img-yes:

mc_merve
11-05-07, 11:26
:img-hyste :img-hyste
evet yakında elifci olmayan kalmayacak zaten niye kıyas yapıyoruzki ahu ve elifin ne alakası var..
yalnız polat bir teklifim var deyince ahunun yüz ifadesine dikkat ettinizmi evlenme teklif edecek sandı..:img-hyste
yanlış anlamayın evlenmelerine karşı değilimde polat evlenme teklif etmez alır reddeder eski kvyi izlemeyenler bilsinler..

polatin reddetmeleri mesurdur zaten:img-hyste ben polatin annemlerin evinde kal orasi daha guvenli dicegini zannettim:img-yes:

bu arada polatin benim yazlik evimde kal dedigi ev hangisi acaba ben tam cikaramadim:icon_whis

aylince
11-05-07, 11:29
aylince biliyorum ahuyu sevmedigimiz icin bizi biraz sinir olyuosun ama neyse umarim birgun sende elifi seversin (biliyorum hicbirzaman olmicak :)

mervecim sinir olmuyorum yanlış anlama anti denmesin daha iyi olurdu dedim.çunku anti çok sinir tiplere denir.ahu oyle degil anlamında dedim.birşeyi gizlese ya da birilerini birilerinin elinden alsa anti durumu olur haklısın.ama oyle degil.polattan çok etkilendi diye diyorsan birşey diyemem.dun çok etkilendigini daha da iyi anladım:)

elif konusunda da sunu soyleyeyim dun sahnelerinde gordum çok tatlıymış.çok guzel bir aşkmış.çok duygusaldı.tanımıyorum zaten biliyorsun anti eliflik bir durum yok ben de.polat çok sevmiş,seviyor ne guzel soyledi hiç kimsenin giremeyecegi bir yere sakladım diye.bence dun polat polat eliften vazgeçmesin diyenlerin duymak istedigi herşeyi soyledi.bakalım ahu-polatı yakıştıranların duymak istediklerini de duyacak mıyız polattan.bu duygusallık nasıl devam eder bilmiyoruz.halodan duyduk sadece:)

bu arada sevmenin nedeni yoktur bence.ahuyu sevmiyorum diyen arkadaşlara da saygı duyuyorum.ben ahuyu çok seviyorum.polatı da çok seviyorum.elifi tanımıyorum ama anti elifci degilim.benim boyle yani duygularım arkadaşlar:)

dizimizi çok seviyorum:)

"kurtlar vadisi hiç bitmesin":)

KARAMAY
11-05-07, 11:31
Nedendir bilmem dün akşamdan beri kendimde değilim ....

oysaki malum sitedeki parçalardan olsun .. kendi kayıtlarımdan olsun Video kliplerden olsun sürekli izlediğim o sahne tvde dizinin içinde niye bu kadar etkiledi beni anlamadım ...

Resmen sarstı ...

Yok yok Elif bambaşka bişey ... bambaşka bi tat bambaşka bişey ..
herşeyiyle efsana ...

Eger bu mankencikle polat arasında bişeyler olucaksa göstermesinler Elifimizi ..
ben şahsen daha çok cephe alıp .. daha çok nefret ediyorum ... Daha bir hırslanıyorum .. daha bi diş biliyorum ...

Hele hele o resmi gördükçe ...

O resim o masadan kalkarsa nasıl canım yanar tahmin bile edemiyorum ...

bunu bize yapmamalılar... yani Elifi gözümüze gözümüze batırıp sonra onun yerine başka biri ...

olmazz olamaz... ben kabullenemem...

pure_love
11-05-07, 11:32
Polatım Ahu'CUĞUMUZUN peşinde değil yaa:hıh
Onun bi misyonu var onun peşinde :icon_whis
zaten Ahu için bşy diyen yok ki.ii niyetli,kendi halinde
ama işte Elif te Elif:img-in_lo
zaten Polat Elif'in resmine ne içli içli baktı akşam:icon_sorr
nasıl da seviyor hala:happy0064
Ahu da hiç yeşillenmesin Polata:mad72:
POLAT ELİFİNDİR VE HEP ÖYLE KALACAK:happy0064

mc_merve
11-05-07, 11:33
haklisin ok degistridim bile :)

bu arada inanin ahuya nefret filan etmiyorum

yakinda ahu buraya yumruk havaya diye bagircam (dermisim):)

bu arada kurtlar vadisi hic bitmesin derken nefise karatay beyaz showa katildiginda azotmudur denir :img-hyste onu aldiginda bu lafi soylemisti cok komikti:img-hyste

Jale_
11-05-07, 11:34
aylince Elif normalde daha tatlıdır. O hayaldeki Elif 97 bölümlük Kurtlar Vadisi içindeki en gıcık Elif'tir..

mc_merve aylince'ye zamanla Elif'i sevmesi temennisinde bulunmuşsun, benim de senin için temennim Ahu'yu sevmendir.. aylince Elif'i sevmesi için biraz geç kaldı, çünkü Elif öldü..:( ama senin Ahu'yu sevmen için herşey yeni başlıyor..:)

m.alara
11-05-07, 11:34
Madem okuyorlarmış halo dayı ölmesin lütfen onun yeri doldurulmaz bu dizide ama siz işin içine acı intikam katmak için öldüreceksiniz dayımızı neyse canınız sağolsun :) ama ekibin içinde sözü dinlenir sevecen bir dayımız olmayacak bundan sonra :sad53:

ya yinede ölmesin halo intikam alsın istiyorlarsa yaralanması yeter polatın intikam hislerini körüklemeye.
zaten elifi bu tip adamlar öldürmedimi o bile intikam için yeterli sebep, hepsini tek tek öldürse yüreği soğumaz herhalde.
buda yetmezse ben daha çok bahane bulurum siz yeterki haloyu öldürmeyin.
:img-wink: ya arkadaşlar bırakın elifçi ahucu olmayıda hepimiz bu hafta halocu olalım bakın söylemedi demeyin bu hafta kurtardık kurtardık yoksa haloyu birdaha göremeyeceğiz.

elif_eylül
11-05-07, 11:35
Arkadaşlar yapmayın, Ahu ne yapmış ki ona gıcık oluyorsunuz..ondan soğuyorsunuz.. Polat zorla onun hayatına girdi,onu etkiledi.. Durup dururken Ahu'mu taktı kancayı Polat'a.. Polat ilk bölümde Ahu'nun evine gittiğinde demogoji yaparak zorla kendini haklı gösterdi, ev satın alma hususunda..Ahu şaşırdı kaldı, eğer şuanda Ahu Polat'ın yanındaysa , oun teklifi ve istemesi yüzündedir.. Eee Polat'tan da biraz etkilenmesi normal, hangi kadın olsa ekilenirdi.. Polat'ın kendisine aşık olmasın, sevgilisi olmasını felan istediği yok ya da, Elif 'le olan saadetine bir gölge düşürmek gibi bir gayesi yok, saf ve temiz bir kız..Eğer kızılacak birisi varsa o da Haloy'du.. O yakıştırdı Ahu'yu Polat'a..:) Ama ona da laf söyleyemiyorum, ölecek galiba.. İnşallah ölmez.. Önümüzdeki hafta neler olacak, büyük merak konusu...

haklısın jale durup dururken olmadı ama polat tüm kadınlara öyle davranıyor safiye derya meral nesrin hepsine aynı şekilde davrandı
geçen bölümlerde polatta abarttı ihale fiyatlarını öğrendi sonra hislerim beni hiç yanıltmaz diye hava attı kıza ahuda yalnızlığının vermiş olduğu boşlukla biraz fazla üstüne alındı

ama bu bölüm polat yapması gerekeni yaptı elifin sevgilisi olduğunu kimsenin giremeyeceği kalbine sakladığını söyledi daha ne yapsın
ahu öldüğünü öğrenince umutlarını yitirmediyse onun sorunu artık..

ahudan hoşlanmamamın şahsi nedeni nefise karatayı sevmemem birazda hiç yakışmadı kvye özgü namalın fanıda değilim ama onun gibi muhteşem bir oyuncudan sonra yetersiz geldi üstelik necati şaşmaz çok geliştirdi kendini bence yanlış bir seçim yinede ahuya asla karşı değilim o bir mecburi aşk kadını olması gereken yerde kalırsa sorun yok..

mc_merve
11-05-07, 11:36
m.alara dogru soyluyo ben en cok haloyu merak ediyom o son bakisi cok kotuydu bide bulurmudur umutmudur gelmis tokat atiyo yakinda sevdiklerinde yaninda olcak diye sen olmada

su yalcin bulut nasil iolcek merake diyom en az nizammetin gibi olmeyi hakediyo :)

yakamoz16
11-05-07, 11:36
Aylincim anti demek kötü değil ki sadece Ahu karşıtıyım demektir ama sen rahatsız oluyorsan bende değişirim....Bizi anladığınada sevindim çünkü biz seni çok iyi anlıyoruz..

Merve bir an bende Polat Ahu'yu Ömer babalara götürecek sandım neyseki yazlık evine götürdü galiba bu evi yeni almış canım...

mc_merve
11-05-07, 11:40
yeni evmi ne ara aldi ya ben niye gormedim ohohoho ayip oluyo polat bey :)neyse ahu kalmaya gittginde goruruz elbet:img-pilot

papatya67
11-05-07, 11:41
yahu birakın bu elif ahu geyiğini...biz diziye dönelim...akşam ki böliüm ilk üç bölümden daha güzeldi...duygusallık hat safadaydı...
hele polatın bankta elifi hatırlaması, ve o kisinin diyaloğu olağan üstüydü...senaristlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum...bize muhteşem bir akşam yaşattılar...

elif_eylül
11-05-07, 11:42
polatin reddetmeleri mesurdur zaten:img-hyste ben polatin annemlerin evinde kal orasi daha guvenli dicegini zannettim:img-yes:

bu arada polatin benim yazlik evimde kal dedigi ev hangisi acaba ben tam cikaramadim:icon_whis

sakın elifin evine götürmesin amanın belki alinin telefon kayıtları duruyodur hala ahu dinleyince polat elif seni aldatıyormuş der..:img-hyste
fazla uçtum galiba..

merve polatın daha çok evi vardır merak etme yoksa bile alır zaten ihale iptal oldu hem riske atacak çok parası varmış beyefendinin..:img-cool2

Jale_
11-05-07, 11:42
elif_eylül haklısın sen de ama bir düşün, asıl bundan sonra çok güzel bir hikaye bizi bekliyor, Polat Elif'e hala aşık ve Elif'e olan aşkı Ahu'ya umut vermesine engel olacak bir süre ve bu hadiseler diziye heyecan katacak, dolayısıyla bir mecburiyet söz konusu olmıcak.. Polat ileride eğer Ahu'ya ister istemez aşık olursa, tahmin ediyoruım ki bunu ilk önce kabul etmek istemicektir, kendi içinde hesaplaşmalar yaşıcaktır, bu da diziyi güzelleştirecek, aşk olmasa bile bir mücadele, güzel bir ilişki olacak aralarında.. Bunları düşündükçe hoşuma gidiyor .., çünkü Kurtlar Vadisini izlerken keyif almak önemli.. Güzel olacak herşey bence..

Nefise Karatay'a gelince, Kurtlar Vadisi'ne seçilmesinin en önemli nedeni oyunculuğundan ziyede Necati Şaşmaz'la yakışması ve güzel bir kadın olması, şüphesiz.. Ama rolünü de iyi kotarıyor, bir sorun yaratmıyor şimdilik, daha da iyi olacak tahminimce....;Zaman gösterecek herşeyi.. Şimdilik herşey rayında benim için..Umarım sizler içinde öyle olur..;)

Yorumun için teşekkür ederim, çoğuna da katılıyorum..

aylince
11-05-07, 11:43
haklisin ok degistridim bile :)

bu arada inanin ahuya nefret filan etmiyorum

yakinda ahu buraya yumruk havaya diye bagircam (dermisim):)

bu arada kurtlar vadisi hic bitmesin derken nefise karatay beyaz showa katildiginda azotmudur denir :img-hyste onu aldiginda bu lafi soylemisti cok komikti:img-hyste

mervecim süpersin ya süper konumunu degiştirmişsin.bunu yaptıgın için çok teşekkürler.beni çok mutlu ettin:)

nefise beyaz showda dedi bence sloganımız artık.çok hoşuma gitti oyle demesi.beyaz pek konuşmak istemedi diziden.fatih terim süperdi hep diziden konuşuyordu begendigini soyluyordu.nefise de helyumu çektikten sonra da kurtlar vadisi ile ilgili birşey soyleyince beyaz şaştı kaldı:img-hyste

mc_merve
11-05-07, 11:45
sakın elifin evine götürmesin amanın belki alinin telefon kayıtları duruyodur hala ahu dinleyince polat elif seni aldatıyormuş der..:img-hyste
fazla uçtum galiba..

merve polatın daha çok evi vardır merak etme yoksa bile alır zaten ihale iptal oldu hem riske atacak çok parası varmış beyefendinin..:img-cool2

evet hatta elifin dusurdigi bardak filan kalamsin orda olur olru valla ses kayitida kalmis olabilir ahu duyar polat elif seni aldatiyo:img-hyste tamam abarttim

yalniz riza dereli beni dun sinir etti nasil konusmuyo oyle ya gerci cezasini gordu:img-hyste

yalniz o yeni katilan iki adami ben acayip sevdim hele birtane var savci olan deyil oburu riza dereliyi doven onda biraz mematilik seziyorum:)

mc_merve
11-05-07, 11:47
mervecim süpersin ya süper konumunu degiştirmişsin.bunu yaptıgın için çok teşekkürler.beni çok mutlu ettin:)

nefise beyaz showda dedi bence sloganımız artık.çok hoşuma gitti oyle demesi.beyaz pek konuşmak istemedi diziden.fatih terim süperdi hep diziden konuşuyordu begendigini soyluyordu.nefise de helyumu çektikten sonra da kurtlar vadisi ile ilgili birşey soyleyince beyaz şaştı kaldı:img-hyste

aylince aslinda konusmamiz gerekir ama birsey farkettim beyaz nefiseye ask varmi dedi nefise hayir demedi kismet dedi benden soylemesi demekki var:img-polic :img-hyste

Jale_
11-05-07, 11:47
Neco'da rolünü baya iyi oynuyor..Ama şuan için gözler Yalçın Bulut'ta.. Ses getirecek bu kötü karakter.. Kendine has bir üslubu var..

mc_merve
11-05-07, 11:49
Jale daha oncede soyledigim gibi yalcin bulut kotu karakterde ama rolunu bence en iyi oynayanlardan ben bu kadar beklemiyodum

bu arada daha one cik mayan cok oyuncu var ben onalrida gormek istiyorum ileriki bolumlerdecikar sanirim:img-yes:

Jale_
11-05-07, 11:51
Evet, muhakkak ileride çıkarlar.. Çok geniş bir kadrosu var Pusu'nun. Onları tanımak zaman alıcak.. Hepsinin aynı anda faaliyete geçmeyebilir .. Mesela, eski Kv'de Samuel 70.80. bölümde faaliyete geçti, Nizamaettin de asıl son sezonda devreye girdi..Hepsinin gün gelicek bir işlevi olacak Pusu'da..

m.alara
11-05-07, 11:52
ONCELIKLE herkese selam annemden okula gitmeme azari isittikten sonra tekrardan sizlerleyim:img-hyste

m.alara 70 küsürlü bölümlerde ahu için ağlıyor olacaklar demissin diger arkadaslari bilmem ama benim aglimicagim kesin:img-wink:

ve son olarak
Bir gönülde iki sevda olamaz...

mc merve filmlere ağlama huyun olmadığındanmı ağlamayacaksın, yoksa bu aşkı kabul edemeyeceğin içinmi, eğer eğer ilk sebepse olabilir, ama 2. sebepse raci ve bahadırın azrail gibi acımasız olduğundan emin olduğum kadar eminim bu aşkıda hepimize sevdireceklerinden. bende ahu için ağlamam ama ben filmler için ağlamam en fazla nerdeyse ağlayacaktım derim. (istisna - şampiyon diye bir yabıncı film, birde canım kardeşim diye bir türk filmi)

mc_merve
11-05-07, 11:53
ben selcuk ozerdi dizideki adini hatirlayamadim beyaz sacli adam onda acayip dereced ekotuluk seziyorum :) bide onun kardesimzi nedir hani ahu icin bitir isin dedi ya ondada var biraz giciklik sanki neyse yakinda gorucez artik

mc_merve
11-05-07, 11:55
mc merve filmlere ağlama huyun olmadığındanmı ağlamayacaksın, yoksa bu aşkı kabul edemeyeceğin içinmi, eğer eğer ilk sebepse olabilir, ama 2. sebepse raci ve bahadırın azrail gibi acımasız olduğundan emin olduğum kadar eminim bu aşkıda hepimize sevdireceklerinden. bende ahu için ağlamam ama ben filmler için ağlamam en fazla nerdeyse ağlayacaktım derim. (istisna - şampiyon diye bir yabıncı film, birde canım kardeşim diye bir türk filmi)

m. alara ben dun polatin oturdi bank sahnesinde benim kadar aglayan varmi diye dusunuyorum yani aglamamakla alakasi yok sadece ahu icin aglarmiyim onu bilmiyorum aglamam sanirim:img-yes: :img-wink:

yalcinersonmez
11-05-07, 11:55
mrb arkadaşlar ben geldim dünden beri döktürmüşsünüz walla 66da bıraktımm 80 olmuş:) her neyse bu arada reytingleri gördüm 1. olmuşuz gine ama bu oranları bi türlü tutturamicaz biz ya baksanıza geçen haftaya göre kötü gelmiş...

abdullah_54
11-05-07, 12:00
Ana sayfaya gececek olan bir kac dizi var kv bunlardan biri olabilir kısa bir süre sonra karar verilecek.
Bu tür isteklerinizi asagıdaki sayfaya yazarsanız cok daha iyi olur http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=11993&page=128 r

gzm
saygılar
Teşekkür ederiz.
Dizimizin hakkettiği yere geçeceğinden hiç kuşkum yok.Sizinde gördüğünüz üzre buradaki herkes birbirlerinin görüşlerine anlayışlı,kriterleri yerine getiriyoruz daha ne olsun.
Saygılar.

elif_eylül
11-05-07, 12:01
evet hatta elifin dusurdigi bardak filan kalamsin orda olur olru valla ses kayitida kalmis olabilir ahu duyar polat elif seni aldatiyo:img-hyste tamam abarttim

yalniz riza dereli beni dun sinir etti nasil konusmuyo oyle ya gerci cezasini gordu:img-hyste

yalniz o yeni katilan iki adami ben acayip sevdim hele birtane var savci olan deyil oburu riza dereliyi doven onda biraz mematilik seziyorum:)

ya bişeyi kırk kez söylenirse olur derler çıkarsa ahu yandı
o evde çok anıları var polat elifi en son o yatakta görmüştü yazık adam banyoya girecek duşta elifi ayılttığı sahne aklına gelecek elini bile yıkayamaz orda
ne diyorum ben ya polatın o evde ne işi varrr..:icon_whis

ama ahu için düşünürsek kötü polat o evde ahuya hiiç yüz vermez belki geceleri rüyalarına girer elif...:img-hyste

neyse kal geldi bu muhabbetten yaz yaz bitmiyo..

bende yeni katılanları sevdim diğerinin adı hakandı
tataroğlunun ofisinde böcekleri nası topladı çok komikti o sahne

memati harap oldu garibim şiddet yok şiddet yok diye :img-hyste
madem döveceklerdi rızayı o dövseydi yazık..

mc_merve
11-05-07, 12:04
mematinin ustune bu aralar bir beyfendilik cotu zaten hadi hayirlisi :)

ama ben yakin zamanda patlicagini umuyorum ilk olarak kim patlicak onu merak ediyorum yalcin bulut olabilir bence:img-hyste

Jale_
11-05-07, 12:06
Memati'yle Bedir miydi adı neydi.. onunla sahneleri çok güzeldi, arkada çalan müzük ise çok etkileyici, yeni bir cendere mi geliyor acaba??

m.alara
11-05-07, 12:06
yeni evmi ne ara aldi ya ben niye gormedim ohohoho ayip oluyo polat bey :)neyse ahu kalmaya gittginde goruruz elbet:img-pilot

hatırlayın 2. bölümde polat'a pusu kurmak için hakkında bilgi toplamışlardı adam " çeşitli yerlerde bir çok evi var ve ne zaman hangisinde kalacağıda belli değil" demişti . yani ev sorun olmaz öyle 1-2 de değil bir çok evi varmış onlardan birini verecektir.
:img-wink: ama hani diyorum karıştırırda bir gün ahu varken o evde kalmaya kalkarsa

eliffpolattt
11-05-07, 12:09
Of of süper bir bölümdü.... Nasıl ağladım anlatmam ne güzel sözler söyledi polat elif için bizi duydular sonunda o kadar mutlu oldum ki elifle olan sahnelerini izleyince ewet işte ozaman kv izlediğimi farkettim...Polatın elif için kaybetmedim kimsenin giremiyeceği bir yere sakladım sözünün üzerine hiçbirşey söylemeye gerek yok hala elife aşık bu açıkça ortada... Zamanla ahuyu severmi bilmem ama gerçekten ben bundan sonra AHU&POLAT aşkını nasıl izliyeceğim bilemiyorum çünkü dün akşamdan sonra iyice soğudum o kızdan aman allahım ya polat bir teklifim var değince nasılda güldü noluyor dedim ne düşünüyorsun kız :img-hyste bide kullanmadığım bir evim var deyince yüzü düştü ne teklifi bekliyordu acaba kız iyice abayı yaktı valla ohh..Haloyu çok seviyorum ama dün ahuyla polatı yakınlaştırırken sinir oldum off inşallah ölmez ama....
Halo ölemeyecek diye tahmin ediyorum polat onu kurtaracaktır ölürse kan kaybı olur dizi için zaten eski karakterler hala özleniyor.. Böyle bir hata yapacaklarını sanmıyorummm...Neyse arkadaşlar dünkü bölüm beni 1 hafta idare eder kendime geldim yaa ELİF&POLAT aşkını izleyince..
İyi eylenceler hepinize......

Jale_
11-05-07, 12:10
hatırlayın 2. bölümde polat'a pusu kurmak için hakkında bilgi toplamışlardı adam " çeşitli yerlerde bir çok evi var ve ne zaman hangisinde kalacağıda belli değil" demişti . yani ev sorun olmaz öyle 1-2 de değil bir çok evi varmış onlardan birini verecektir.
:img-wink: ama hani diyorum karıştırırda bir gün ahu varken o evde kalmaya kalkarsa

Yok ya kesinlikle kalmaz, Elif'le bile kalmamıştı ama bir taraftan da şu aklıma geliyor;Polat,Ali olarak Polat'ı kıskandığı için , bir ihtimal bişey olabilir tehlikesiyle Elif'in yanına gitmiyordu.. Ama Ahu'ya gitmeyi engelleyecek bir kıskançlık ya da onun gibi birşey yok.. Yok ama yinede Polat gitmez ya..Ben de o sahnede korktum Polat ahlaksız teklifte bulunursa diye.:) Tabi işin espirisi. Polat asla böyle bişey yapmaz..:)

mc_merve
11-05-07, 12:12
Jale haloya silah cekilcegi sirasinda mix gibi birsey yapmsilar hem halil ibrahim turkusu bide cendere gibi bir muzik karisimi bence gayet hos olmus umarim en yakin zamanda muzik cdsi cikar

m.alara polat o evleri birgun karistircagi kesin zaten ama fazla birseyler karistirmasinda o yeter:img-elvis :icon_shad :icon_shad

mc_merve
11-05-07, 12:14
Yok ya kesinlikle kalmaz, Elif'le bile kalmamıştı ama bir taraftan da şu aklıma geliyor;Polat,Ali olarak Polat'ı kıskandığı için , bir ihtimal bişey olabilir tehlikesiyle Elif'in yanına gitmiyordu.. Ama Ahu'ya gitmeyi engelleyecek bir kıskançlık ya da onun gibi birşey yok.. Yok ama yinede Polat gitmez ya..Ben de o sahnede korktum Polat ahlaksız teklifte bulunursa diye.:) Tabi işin espirisi. Polat asla böyle bişey yapmaz..:)

binbirgeceye cevirmeyin olayi ya:img-hyste burasi kvp herseyin bir raconu vardir ahlaksiz teklif neymis:img-polic :)
saak bir yana oyle birsey olmaz yani:img-polic

Jale_
11-05-07, 12:16
binbirgeceye cevirmeyin olayi ya:img-hyste burasi kvp herseyin bir raconu vardir ahlaksiz teklif neymis:img-polic :)
saak bir yana oyle birsey olmaz yani:img-polic

Tabi canım, ben de zaten espiri yaptım.. Polat'ın en son yapacağı şeydir o...Ama Ahu'nun yerine koyun kendinizi , Polat bir teklifim var dedikten sonra, sizinde gözünüzün içi parlamaz mı, hem olayı hemen oraya çekmemek lazım??

mc_merve
11-05-07, 12:18
ben zaten bir teklifim var dediginde allah DEDIM polat gine babalik yapmaya calsicak ahuya bizim evde kal filan diye koruma amacli ama yazlik evimizde kal dedi ahuda sok oldu

bide korkuyom diye evde kalmaktan

benim anlamadigim polat hem evi aliyo hemde benim aldigim evde kalabilirsin diye oldu olacak hediye ver ahuya o evi yakinda onuda yaparsa sasmayin:img-hyste

ahesti
11-05-07, 12:19
ya haloyu nasıl vururlar ya ölmesin içlerinde en sempatık oydu:sad53:bende dıyom konseyden buyuk falan yoktu hanı nerden cıktılar bunlar dıye megersem boyleyken boyllemıs:img-hyste ...yenı gelenlerı bende sevdım:happy0064 hanı polatın burnunu kırdıgı adam sureklı rontgenıne bakıyoyo bı orda bıde halonun ahu gorugundekı sohbetler hostu ince iş demesi

mc_merve
11-05-07, 12:21
polat hep ahuya "bir teklifim var" diyor.çok hoşuma gidiyor.hep bir teklif:)

teklif eder ama ahu kabul etmezsede gine polat yapacagini yapar tekliflere bakma sen :img-hyste kibar cocuktur polat mematiden kibar olmasin :)

elif_eylül
11-05-07, 12:23

jale çok heveslenme bu seferde aralarında elif var..:img-hyste

ama polatın şu ali kıskançlığı beni çok güldürmüştü kızkulesindeki öpüşmeden sonra polat elifin yanına yaklaşmaya korkmuştu elif sevgilinmi var yoksa deyince -var üç beş sıkıştırıp öpen demişti..:img-hyste
ya elife ne demeli hem öpen kendisi hemde görüyorum korkudan yerinden kalkamıyosun dedi...

79. bölümdeki bademcik ameliyatından sonrada bidaha evde yalnız kalmaya korktu garibim..:img-hyste

yani ahu çok bekleyecek daha üstelik ilk hareketi kendi yapması gerekecek..
polat 1.ahu saldırısına nasıl karşılık verecek işte onu çok merak ediyorum..

MoOnDaNcE-11
11-05-07, 12:23
Arkadaslar ,

Ahucuydu elifciydi tamamen saka ve birbirimize takilma amaclidir . Aramizda ciddiye alanlar olmus , lutfen bunu hayat memat meselesi olarak gormeyelim . :img-wink:

papatya67'nin dedigi gibi hepimiz KV'ciyiz , polatciyiz ve herkesin gorusune saygiliyiz . Neyse konumuza donelim :

Gecen haftaki bolumde dinamizm cok gucluydu , action her yerdeydi . Bu bolum daha duygusal bir bolum oldu , action yok denecek kadar azdi .Action ozellikle ikili diyaloglara yansitildi .

Binbir gece esprisi iyiydi , valla bir ona degmedigimiz kalmisti :img-hyste

Ahu'ya size bir teklifim var denince ahu'nun surati tamamiyle degisti orda koptum . Kizcagiz sandi ki polat kendisine beraber yasama teklifi edecek . O kadar hizli degil ahu hanim :img-wink:

Yalcin Bulut'u nasil bir son bekliyor gercekten cok merak ediyorum . rtuk olmasaydi cok daha kanli sahneler gorecegimiz kesindi orasi ayri ancak polat onu hakettigi cezaya kavusturacaktir fakat yalcin'i hemen bir sonraki bolumde oldurecegini sanmiyorum . Ama cok cok cok pis bir sekilde canini verecegi kesin .

Bu arada Huseyin Avni Danyal'in oyunculuk performansini inanilmaz . Harika oynuyor.Tabii haloyu goturdugu icin insanlarda dogal olarak bir giciklik olacaktir.Aynisi zamaninda aslani goturen palaya da olmustu ki orda da yuksel arici gene harika bir oyunculuk cikarmisti . Ama bizim aramizda ( forumda degil turkiye'de ) sevdigimiz bir karakter oldurenlere kotu yaklasma huyu var . Akmerkez'de cerrahpasali halit'i oynayan mehmet ozcan varayli'nin dovulmesini hatirlatirim...

Tabii yalcin orayi nasil buldu gibi sorular var . Bence takip etti . Ya da kuvvetli bir olasilik telefonlar dinleniyor olabilir . Az bir ihtimal bile olsa polat'in ekibinde sizma olma olasiligi var . Tuncay'in sag kolu bir garip bakisti erhanla.Bir sey diye demiyorum ama dikkatimi cekti .

Memati ayakli laf yetistirme makinasina donusmus . Bir yalcina bir bedriye bir polise . Helal olsun :good: ( artik siddet yok da rtuk'e super gonderme )

Ratinglerde birinciyiz ama daha cok arttirmamiz lazim . Ne yazik ki KV hakkinda yapilan dezenformasyondan dolayi bir cok insan artik izlemiyor . Eskiden KV fani olan bir kac arkadasim bile simdi siddeti koruklediler gibi bahanelere siginarak izlemiyorlar . KV'i hala mafya dizisi racon kesme dizisi olarak gorenler oldukca isimiz zor.

hepberaber
11-05-07, 12:24
dün kaçırdım ya:sad53:
her çarşamba tekrarları oluyor mu?

**1903**
11-05-07, 12:25
evet yaaa hola ölmesin :icon_sorr onsuz olmaz ki :img-yes: inşallah polat yetişirde yalçın bulutun işini halleder :img-polic umarım polat ahuyla da aşk yaşamaz :img-help: polatın kızkulesine bakıp birde banka oturup elifi düşünmesi beni çok üzdü yaavv zaten ölmesine çok üzülmüştümö elifin içim çok daraldı bea :icon_sorr :icon_sorr hep elifi hatırlkasın ahuyu arkadaş olarak sevsin aşk yaşamasın on ayardım etsin aşık olmasın :img-yes: :img-fullm :img-hi:

yakamoz16
11-05-07, 12:27
Merve Polat öyle iş yapmaz yapamaz...

Ama ya şimdi şu son sahneden sonra Polat neler yapar neler şu Bulut'a tabi Bulut'ta altta kalmaz ya şahsen ben bu Buluttan korkmaya başladım çok fena bişey..

Siz devam edin ben Necatime fotolar ekleyip geliyorum şöyle son sahneden en afillisinden...

Jale_
11-05-07, 12:28
elif_eylül ben Ahu'dan saldırmalar beklemiyorum. Ahu o tarz bir kız değil.. Elif daha çok öyle yapıyor..:)Özgü Namal'da saldırgan bir potansiyel var, o açıdan ona öyle sahneler yazıyorlar..Ahu yapamaz öyle..:)Nefise Karatay'a öyle bir rol vermezler..:) Ama dediğin gibi öyle sahneler olması için 70 bölüm felan geçmesi lazım..Ben Ahu'yu sevmeme rağmen, böyle bir sahneyi hazmedemem..:icon_evil :) Öyle hemen olmaz..

elif_eylül
11-05-07, 12:28
dün kaçırdım ya:sad53:
her çarşamba tekrarları oluyor mu?

ya çarşamba ya perşembe mutlaka oluyor üzülme..

MoOnDaNcE-11 bende tuncayın sağ kolundan şüpheleniyorum bir tuhaflık var ama anlamadım..

mc_merve
11-05-07, 12:30
Merve Polat öyle iş yapmaz yapamaz...

Ama ya şimdi şu son sahneden sonra Polat neler yapar neler şu Bulut'a tabi Bulut'ta altta kalmaz ya şahsen ben bu Buluttan korkmaya başladım çok fena bişey..

Siz devam edin ben Necatime fotolar ekleyip geliyorum şöyle son sahneden en afillisinden...

aslicim imza super otesi olmsu cok begendim bakiniz benim imzama:) eline saglik bend ebolumu daha indiriyorum indireyim koyucam resim:img-yes:

elif_eylül
11-05-07, 12:33
elif_eylül ben Ahu'dan saldırmalar beklemiyorum. Ahu o tarz bir kız değil.. Elif daha çok öyle yapıyor..:)Özgü Namal'da saldırgan bir potansiyel var, o açıdan ona öyle sahneler yazıyorlar..Ahu yapamaz öyle..:)Nefise Karatay'a öyle bir rol vermezler..:) Ama dediğin gibi öyle sahneler olması için 70 bölüm felan geçmesi lazım..Ben Ahu'yu sevmeme rağmen, böyle bir sahneyi hazmedemem..:icon_evil :) Öyle hemen olmaz..

tabi necati kıskançlığı daha ağır basıyo sende dimi hatırlıyorum ne özgü ne sharon kimse öpmesin necatiyi diye bi mesajın vardı...

bende ahudan saldırı beklemiyorum elifle aynı şeyleri yazmazlar heralde ama itiraf bekliyorum polat yapmayacağına göre ilk ahu ilan-ı aşk edecek..

Jale_
11-05-07, 12:36
tabi necati kıskançlığı daha ağır basıyo sende dimi hatırlıyorum ne özgü ne sharon kimse öpmesin necatiyi diye bi mesajın vardı...

bende ahudan saldırı beklemiyorum elifle aynı şeyleri yazmazlar heralde ama itiraf bekliyorum polat yapmayacağına göre ilk ahu ilan-ı aşk edecek..

Yok Sharon Stone öpücüğü benim çok hoşuma gitmişti, o mesaj bana ait değil, Belgin'e aitti sanırım. ..İyi hava atmıştı Necati Şaşmaz Sharon'la..Hazmedememdeki kastım, Elif'i bu kadarr çabuk unutmasını istemem ama ileride Ahu'yla aşk yaşasınlar, ne yaparsa yapsınlar, sadece hemen olmasın, yoksa gerçekçi olmaz..

m.alara
11-05-07, 12:38
Arkadaslar ,

Yalcin Bulut'u nasil bir son bekliyor gercekten cok merak ediyorum . rtuk olmasaydi cok daha kanli sahneler gorecegimiz kesindi orasi ayri ancak polat onu hakettigi cezaya kavusturacaktir fakat yalcin'i hemen bir sonraki bolumde oldurecegini sanmiyorum . Ama cok cok cok pis bir sekilde canini verecegi kesin .

Tabii yalcin orayi nasil buldu gibi sorular var . Bence takip etti . Ya da kuvvetli bir olasilik telefonlar dinleniyor olabilir . Az bir ihtimal bile olsa polat'in ekibinde sizma olma olasiligi var . Tuncay'in sag kolu bir garip bakisti erhanla.Bir sey diye demiyorum ama dikkatimi cekti .

Memati ayakli laf yetistirme makinasina donusmus . Bir yalcina bir bedriye bir polise . Helal olsun :good: ( artik siddet yok da rtuk'e super gonderme )

Ratinglerde birinciyiz ama daha cok arttirmamiz lazim . Ne yazik ki KV hakkinda yapilan dezenformasyondan dolayi bir cok insan artik izlemiyor . Eskiden KV fani olan bir kac arkadasim bile simdi siddeti koruklediler gibi bahanelere siginarak izlemiyorlar . KV'i hala mafya dizisi racon kesme dizisi olarak gorenler oldukca isimiz zor.

hakikaten ha mematinin çenesi açıldı. eskiden silahı konuşurdu. bu şiddet yok lafıda sonunda patlatacak mematiyi ama kime patlarsa yazık olacak. yalçın bulut gerçekten süper haloyu öldürürse görmeye dayanamam hemen haklasınlar isterim ama halo ölmezse onu daha uzun süre izlemek çok zevkli olacak. kötü adamların 1 numarası bence
reytinglerede takmayın bence böyle iyi nasıl olsa birinciyiz çok çıkıncada anti kv ciler bastırıp yayından kaldıttırıyor. ayrıca başyapıtı izlemeyen izlemesin kendisi kaybeder.

yakamoz16
11-05-07, 12:40
aslicim imza super otesi olmsu cok begendim bakiniz benim imzama:) eline saglik bend ebolumu daha indiriyorum indireyim koyucam resim:img-yes:

Beğendiğine sevindim canım güle güle kullan....

Tekrar diyorum ki imzalarımızda sadece Elif&Polat aşkını gösteriyoruz Ahu'ya karşı hiçbirşey yok.....

Aylin beni anladığın için çok sağol canım tekrar...

Hem eminim Papatya ablamda bizianlıyordur o sadece forumun ikiye bölünnmesini istemiyor ama bölünme yok sadece görüşler farklı hem buda her forumda olan bişey

MoOnDaNcE-11
11-05-07, 12:40
Bu bolumde ozellikle bir replik dikkatimi cekti valla ne laflar uyduruyorlar helal olsun :good:

3 çeşit ahmak vardır:
1. yalnız yola çıkan
2. yokuş çıkarken sigara içen
3. kaynanasının yanına ev kuran

:img-hyste :img-hyste :img-hyste

ya çarşamba ya perşembe mutlaka oluyor üzülme..

MoOnDaNcE-11 bende tuncayın sağ kolundan şüpheleniyorum bir tuhaflık var ama anlamadım..

Valla bir garip bakistilar erhan'la . Sanki bir mesaj verilmek istendi .

Eger bir hain varsa ve oysa o da gidecektir . Bir de yerine benim adamim capsiz abidin'im geri geliyormus,tadindan doyum olmaz :img-hyste

Abidin kardesimizi soyle su repliklerle bir hatirlayalim :

Tuncay : Bana mutlulugun resmini cizebilir misin Abidin ?
Abidin : Abi ben sanat okulu mezunuyum , teknik resim cizerim :img-hyste

Tuncay : Ne oluyor abidin ? ( extacy icenlerin durumunu soruyor )
Abidin : Abi gozbebekleri boyle mercek gibi oluyor,12 saat yatiyor,sonra da yilan yutmus gibi kuduruyorlar.Ne geleni ne de geceni taniyor zavalli kizcagizlar
Tuncay : Lan oglum yoksa sen hapci karilarla mi dusup kalkiyorsun ?:img-pilot
Abidin : Estagfurullah abi , dusmez kalkmaz bir Allah . ( Bence en iyisi bu :img-hyste )

elif_eylül
11-05-07, 12:44
Yok Sharon Stone öpücüğü benim çok hoşuma gitmişti, o mesaj bana ait değil, Belgin'e aitti sanırım. ..İyi hava atmıştı Necati Şaşmaz Sharon'la..Hazmedememdeki kastım, Elif'i bu kadarr çabuk unutmasını istemem ama ileride Ahu'yla aşk yaşasınlar, ne yaparsa yapsınlar, sadece hemen olmasın, yoksa gerçekçi olmaz..

:img-fear2 :img-fear2 :img-fear2

ilk defa bu öpücüğün hoşuna gittiğini söyleyen birine rastlıyorum ben hiiiiç sevmedim reyting amaçlı gibi geldi kocasının yanında kadının yaptığına bak..:icon_whis

neyse bide sharon geyiği başlatmayalım yoksa ucu kaçar..

mc_merve
11-05-07, 12:45
ay sharon meselsi cok komik zaten oraya girmciem hic cidden o zamanlar o bolum ne kadar reytig almisti acaba merak ettim

elif_eylül
11-05-07, 12:50
ay sharon meselsi cok komik zaten oraya girmciem hic cidden o zamanlar o bolum ne kadar reytig almisti acaba merak ettim

işte reytingler..

Kurtlar Vadisi'nin son bölümü reyting sıralamasında beklendiği gibi 1'inci oldu. Ölçüm raporları çok konuşulan Sharon Stone'la Polat'ın öpüştüğü sahnenin değil Polat'ın hayatını kaybeden Elif'le vedalaştığı sahnenin daha çok reyting aldığını ortaya koydu. Yani Elif (Özgü Namal) Hollywood starına fark attı

Kurtlar Vadisi, muhteşem bir finalle noktalandı. Elif öldü, Polat adalete teslim oldu. Örgüt kurmak suçuyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla yargılandı. Ancak finalde, vatanı için uğraştığı gözönüne alınarak serbest bırakıldı. Kanal D'de yayınlanan dizinin son bölümü yaklaşık 9.5 milyon kişi tarafından izlendi. Vadi'nin müdavimlerinin merakla beklediği Polat (Necati Şaşmaz) ile Lisa'nın (Sharon Stone) öpüşme sahnesi dizinin hemen başında yer aldı. Bu sahne, tüm izleyicide yüzde 27.1 izlenme oranına ulaştı. Ancak Polat'ın, hasta yatağında son nefesini veren sevgilisi Elif'le (Özgü Namal) vedalaşıp, alnından öptüğü sahnede ise yüzde 27.4 izlenme oranı elde edildi. Yani romantizmi seven halkımız yine iş başındaydı.

Polat Alemdar'ın finalde söylediği "Sonunu merak eden kahraman olamaz" şeklindeki sözler sırasında dizinin izlenme payı ise yüzde 71.6 gibi rekor bir seviyeye ulaştı. Bu verilerle dizi, yılın en fazla izlenen bölümüne imza atmış oldu

mc_merve
11-05-07, 12:52
woww bu 71.6 sharesimi oluyo bide diyolar en fazla alan baska bir dizinin adini veriyolar valla super tskrlr elifcim digere eski reytignleri bulabilicegimiz bir site varmi acaba

Jale_
11-05-07, 12:52
:img-fear2 :img-fear2 :img-fear2

ilk defa bu öpücüğün hoşuna gittiğini söyleyen birine rastlıyorum ben hiiiiç sevmedim reyting amaçlı gibi geldi kocasının yanında kadının yaptığına bak..:icon_whis

neyse bide sharon geyiği başlatmayalım yoksa ucu kaçar..

Zaten o yüzden sevdim. Kıskananlar çatlasın hesabı..:):)Ama o öpücük sahnesi dediğin gibi "kocasının yanında kadının yaptığına bak" denmesi için yapılmış belli...Nasıl insanlar olduğunu göstermek amaçlı.. Neyse bu geyiği uzatmayalım dediğin gibi..:)

Arkadaşlar, Memati ile Bedirdi galiba, o sahnenin replikleri var mı, yeni müziğimiz eşliğinde baya etkileyici bir sahneydi..:)

elif_eylül
11-05-07, 12:54
MoOnDaNcE-11 süpersin bende abidini çok severdim niye yokki ölmemişti devam edebilirdi eklediğin sahne müthiş gerçekten tuncayın temizlik takıntısı epey renkli oluyo..

abidini geçtim safiyeden haber yok halbuki polatla sahnelerini çok merak ediyordum böyle silinmesi yakışmaz vadiye bari bir haber verin..:img-help:

yoksa abidinlemi kaçtılar..:img-hyste

mc_merve
11-05-07, 12:56
jale o sahneden en akilda kalan replik

kurda sormuşlar ensen nie kalın die, kafamın kalın olmasından iyidir demiş

buydu son dakika golu adam birsey diyemeden gitti:img-hyste

elif_eylül
11-05-07, 12:56
woww bu 71.6 sharesimi oluyo bide diyolar en fazla alan baska bir dizinin adini veriyolar valla super tskrlr elifcim digere eski reytignleri bulabilicegimiz bir site varmi acaba

varsada benim haberim yok merve bu haberin başlığını hatırlıyordum o yüzden hemen aratıp bulabildim ama pusunun reytingleri daha düşük..

mc_merve
11-05-07, 13:03
ben pek sharelerle ilgilenmiyorum acikcasi ama duzelecegine inaniyorum bunu hepimiz ileriki bolumlerde gorucez:img-yes:

sinope
11-05-07, 13:12
ben pek sharelerle ilgilenmiyorum acikcasi ama duzelecegine inaniyorum bunu hepimiz ileriki bolumlerde gorucez:img-yes:

mervecigim
aynen bende sharelerle ilgilenmiyorum
zaten ilerki bolumlerde dizimiz yerini apacik ortaya koyacaktir,kalitesi,oyunculari,senaryosu,senaristl eriyle zaten basli basinca bir efsane sonucta
sevgilerimle

papatya67
11-05-07, 13:20
mervecigim
aynen bende sharelerle ilgilenmiyorum
zaten ilerki bolumlerde dizimiz yerini apacik ortaya koyacaktir,kalitesi,oyunculari,senaryosu,senaristl eriyle zaten basli basinca bir efsane sonucta
sevgilerimle

sinopeciğim ama bu oranları efsaneye yakıştıramıyorum...Türkiyenin bir numaralı dizisinin oranları daha fafla olmalı...illa oranların artması için polatın kafamı kesmesi lazım...bu bizim milletimizi anlamak çok zor...hem şideet var derler ama izlerler, hemde kv yumuşamış derler...anlamak çok zor...:good:

m.alara
11-05-07, 13:23
mc merve medyatava sitesinden bakıyorum istediğin tarihi görebiliyorsun ben şöyle bir baktım kv show tv deyken RT -15-18 arasında SH 40-49 arasındaymış kanald deyken ise nasılsa tavan vapmış 20-23 ile 59-56 arasında değişmiş ama dizi ilk başladığında çok düşükmüş hatta sıralmalarda ilk 3'e falan giremiyormuş

mc_merve
11-05-07, 13:29
m.alara onu bend ebilyiorum kv ilk basladiginda bir super ilk 5 e filan giremiyomus :) ayrica bilgi icin tskrler

jale ben ilkbastan beri soyluyorum halo olmez bence ben halonun diziden ayrilcagini dusunmuyorum umarim dusuncem dogru cikar ya 1 hafta beklemek cok zor geliyo cidden bide boyle sahnelerde bitirdilermi ..:icon_sorr

m.alara
11-05-07, 13:31
sinopeciğim ama bu oranları efsaneye yakıştıramıyorum...Türkiyenin bir numaralı dizisinin oranları daha fafla olmalı...illa oranların artması için polatın kafamı kesmesi lazım...bu bizim milletimizi anlamak çok zor...hem şideet var derler ama izlerler, hemde kv yumuşamış derler...anlamak çok zor...:good:

papatya şiddet var yok meselesi değil bence kv öyle 1 bölüm seyredip konuya hakim olacağın bir dizi değil dikkatli sürekli takip gerktiriyor. oysa diğer dizileri 2-3 ayda bir bölümünü seyretsende anlayabiliyorsun. yani biraz kafa yoran bir dizi. oysa millet kafa yormak değil ekran başında eğlenmek istiyor sadece. kimi aşk filmi, kimisi komedi kimiside şiddet filmleri seyrederek eğleniyor . ama düşündürücü bir film herkesin ilgisini çekmez. bunun içinde kimseyi suçlayamayız. baksana biz müdavimleri bile bazı sahneleri oturup bir saat tartışıyoruz çözebilmek için. ama 1001 geceyi herkes anlar. demek istediğimi anlatabildimmi. bu yüzden asla o kadar reyting beklenmemeli.

halo öldümü konusuna gelince öldü demeye klavyem bile varmaz.ölmemiştir diyeyim

aylince
11-05-07, 13:31
Arkadaşlar, Halo sizce ölecek mi? Teorilerinizi bekliyorum..

ben olmez diye dusunuyorum jalecim.neden dersen polat arabayı alıp oradan giderken sanki kurtaracakmış bir hava vardı.memati adama "kaçmadı polat abim kaçmaz geri gelecek"dedi.ayrıca arabayı aldıgı kişiye de arabayı verecek gibi dusunuyorum polat.bu sahneleri dusununce sanki polat haloyu kurtaracak diyorum.çok ta iyi bir karakter.dun ahu-polat için soyledikleriyle de sevgimi ayrı kazandı.umarım kurtulur halo

MoOnDaNcE-11
11-05-07, 13:34

Ben ne yazik ki olecegini dusunuyorum . Onun vefati da vadiyi iyice hareketlendirecektir . Yeni catismalar olacaktir , heyecan+action artacaktir

Tabii halonun olmemesini tercih ederiz cunku sonmez atasoy'u cok seviyoruz , halo karakterini de oyle.Bu keske senaristlerin oynadigi bir oyun olsa.Ama cok kotu vuruldu , polat kalkacak da onu ordan hastahaneye yetistirecek de halo da orda kurtulacak , zor... Cakir'i da yetistirmisti ve durumu daha agirdi belki ama cakir gencti , halo kac yasinda adam...

m.alara
11-05-07, 13:42
bence olmeyecek jalecim.neden dersen polat arabayı alıp oradan giderken sanki kurtaracakmış bir hava vardı.memati adama "kaçmadı polat abim kaçmaz geri gelecek"dedi.ayrıca arabayı aldıgı kişiye de arabayı verecek gibi dusunuyorum polat.bu sahneleri dusununce sanki polat haloyu kurtaracak diyorum.çok ta iyi bir karakter.dun ahu-polat için soyledikleriyle de sevgimi ayrı kazandı.umarım kurtulur halo

aylince sen yeni seyretmeye başlamıştın dimi keşke bende senin kadar umutlu olabilsem ama bilmezsin bu bahadırla racinin ne kadar acımasız olduğunu kıllığına yine öldürürler. birde tam orda bitirip bizi kanser ettiler.
hani mematiyi dövüp çöpe atmışlardıya birileride gelip bu ölmüş demişti ve bölümü orda bitirmişlerdi. memati kurtulmuştu (tek kurtulanda o zaten) darısı halonun başına. böyle düşününce ümitleniyorum ama birde çakırı 2 bölüm boyunca ameliyat edip öldürdüklerini düşününcede umutsuzlanıyorum. neyse işallah öldürmezler

aylince
11-05-07, 13:45
MoOnDaNcE yuregi genç halonun da cıvıl cıvıl bir karakter:)umarım kurtulur.ahu-polat aşkı için yureginden soyledikleri çok guzeldi.ayrıca polata "ben bir işi beceremedim" demesi de çok duygusaldı.polat kandırdı onları:)

memati de çok guzel takıldı onlara:)

kendi aralarında çok guzel bir ekipler.başka adamlar geldi diye biraz bozuldular ama "abi uygun gorduyse" tamam diyorlar:)

m.alara biraz umutlu olalım yoksa uzulecegiz ben boyle yorumlar yapayım:)

sinope
11-05-07, 13:45

papatyacigim
valla bu isin icinde baska isler olabilir canlarim(anlayin artik)
yok aman kafa falan kesmesinler zaten millet hazir asker gibi ayakta bekliyorlar
elestirmek icin dizimizi,zamana birakalim tatlim yakindir kokusunun cikmasi
sevgilerimle

mc_merve
11-05-07, 13:46
arkadaslar benim aklimda bir soru daha var polat en bulutu arabanin icerisinde gordu ama polatin arabasinin cami kapaliydi yani bulut gormedi gibime geliyo siz farkettinizmi

sinope
11-05-07, 13:50

jalecigim
halonun olmesini inanki hic bir vadi izleyicisi istemedigi icin buyuk bir ihtimalle olmeyecektir,sayet senaristlerimiz halo gibi birini oldurme cesaretine kalkisirlarsa izleyiciden buyuk tepki alacaklarini biliyorlardir(alistik zaten e mail yagmurlarina):img-yes: :img-yes:
halo yarali olarak polat tarafindan hastaneye yetistirilecek diye dusunuyorum
klavyesinin tuslarina basmaya cekinen kardesim tersini soyleseydin benim meshur topuklu geliyordu yine:img-hyste :img-hyste
saygilarimla

dişi-kartal
11-05-07, 13:50
Herkese selam arkadaşlar;
Kurtlar Vadisi muhteşem süper bi dizi dizilerin kralı diyebilirim:img-wink: :img-yes: Kalitesi ve ratıngı ile hiç bi dizi geçemez KURTLAR VADİSİni

sinope
11-05-07, 13:52
arkadaslar benim aklimda bir soru daha var polat en bulutu arabanin icerisinde gordu ama polatin arabasinin cami kapaliydi yani bulut gormedi gibime geliyo siz farkettinizmi

mervecigim
guzel bir konuya deginmissin,evet polat arabanin icinde bulutu gordu,ama polatin kullandigi arabanin camlari renkli oldugu icin disardan olan kisinin gormesine imkan yok(kendi arabamdan biliyorum):img-wink: :img-wink:

sinope
11-05-07, 13:55
Halo ölürse, ona da cenaze namazı kılar mı bazı kitleler acaba.??:)

jalecigim
koptum gulmekten sen cok yasa emi:img-hyste :img-hyste
bana cakirin olme olayini hatirlattin yine(ay gulmekten yerlerdeyim, ay millet kafayi tirtlattim zannedecek simdi)
halo olmez yahu,iyi dusunelim iyi seyler yazsinlar senaristlerimiz(okuyorlarsa yani):img-wink: :img-wink:

yakamoz16
11-05-07, 14:04
Halo ölürse, ona da cenaze namazı kılar mı bazı kitleler acaba.??:)

Ay Jale hiç güleceğim yoktu..

Valla olur mu olur ama Halo dayı ölmesin ya en azından bu kadar çabuk olmasın...:icon_sorr

burçinn
11-05-07, 14:36
halo ölmez bence!polat yetişir ve kurtarır onu:img-yes: ben dünkü bölümü beğendim ama hareketli sahneler gene azalmıştı.aslıcım(papatya ismin aslıydı galiba?) olay kafa kesmesi değil ki polat sadece bir kere kafa kesti zaten o da çok abartıldı.olay bence aksiyon sahnelerine polatın dahil olmaması.biz polatın her dakika bir çatışmanın bir tehlikenin içinde olmasına alıştık.bu şkeilde bana da hep bir şey eksikmiş gibi geliyor.polat artık dahil olsa olaylara diyoruz.söz konusu olan heyecan o tip sahneler heyecanı arttırıyordu bu yüzden de ben çok seviyordum:img-yes:
elif sahnesine ne diyeyim bilmiyorum ki çok duygulandım.şunu da farkettim ki erkek izleyicilerle kadın izleyicilerin bakışı farklı olabiliyor elife.erkekler eliften pek haz etmiyor.dün kuzenimle izliyordum dalga geçip durdu ben duygulanırken.romantizmi koymasalar olmaz yani dedi.hödük işte:)elifin öldürülmesi de herhalde dizi erkek dizisi diye düşünüldüğü içindir.oysa ben izleyen çok bayan seyirci olduğunu biliyorum.buraya bile bakmak yeterli bana göre.dizinin aşk kısmı daha çok bayanlara hitap ediyor.birşeyi unutuyorlar tv dünyasında artık kadınların borusu ötüyor onlara bir olayı sevdiremediniz mi unutun siz o projeyi:)ah elifçim ah...
porsche olayı çok komikti.senaristler kafa bulmuşlar sanırım bizimle resmen komiklik unsuru olmuş sahneler geçtiğinde bile biz hala o sahneye gülüyorduk.ciddi olmalarına imkan yok:img-pilot arada yapıyorlar bu tarz şeyleri polat zorla değil sahibinin rızasıyla mı arabayı aldı demek istediler nedir.
ahuyla fazla bir sahne yoktu.ahu hanım pek bir havalara girmiş.polata asıldı resmen dün.polat şimdilik iyi idare ediyor ama aralarında tabiki birşeyler yaşanacak.halo dayıya da izninizle koca bir yuh demek istiyorum.bir de nikah kıysaydı oracıkta bari.
yeni ekibi ben çok sevdim.konseydekilerin durumunu anlattılar dün.iyi de oldu olaylar çok havada kalmıştı.gene bir iki yer havada tabi ama olsun artık.operasyon yapılırken bu adamlar hiç dikkate alınmamıştı.konsey de bir anda önemsiz kuklalara dönüşüverdi:)
neyse bence güzel bir bölümdü.ama hala ısrarla diyorum ki polat artık olayların daha çok içinde bulunsun.bu da biraz rtükün aşırı baskısını kaldırmasıyla gerçek olur gibi gözüküyor. rtük çek artık elini dizimizden.git başka dizilerle uğraş.:dito

denizkizi55
11-05-07, 14:39
Kiz Kulesi sahnesini izledikce daha fena oluyorum ben. O zaman tekrar tekrar anliyorum ki ben hakikaten Elif'in dizi'de yer almasini istiyorum. Ben hakikaten özlemisim yani.

Tekrar izledikce yine burnumun diregi sizliyor...
Kötü bir son yasattilar, cok Kötü..

Elifciler Imzasi icin ayreten tesekkürler, hemen kullanacagim Yakamoz16;)..

mesburcum
11-05-07, 14:47
Arkadaşlar, beni de Elifçiler arasında alın. Sonuna Kadar Elif-Polat

Dün o sahneleri izlerken kendimi tutamadım. Ne güzeldi yaaa.

Ölmesi mi gerekiyordu Elif'in... :(

m.alara
11-05-07, 14:58
arkadaşlar bu akşam haber türk te 23.30'da bir programda cüneyt aysan ve bahadır özdener k^vp'yi konuşacaklarmış.

mc_merve
11-05-07, 15:01
aa haber icin tskrler m.alara izlenir bu program kesin neler soylucek bahadir ozdener merak ettim

mesburcum
11-05-07, 15:01
HOŞGELDİN aramıza....

Hoşbulduk :):)

Dün akşamki bölüm harikaydı. Bana sanki Halo ölecekmiş gibi geliyor. Umarım öyle olmaz... :(

mc_merve
11-05-07, 15:04
mesburcum hosgeldin bzide daha deminden beri onu konusuyoduk umarim haloya birsey olmaz diziden cok buyuk bir eksiklik olur benim acimdan halo bambaska cunku:img-yes:

burçinn
11-05-07, 15:06
dünden beri yazılanları okumaya çalışıyorum ama maşallah o kadar çok yazmşsınız ki hala bitiremedim:img-wink: bir iki konu ilgimi çekti onun için yorum yapmak istedim.birincisi gene yeni katılan arkadaşlarımz var hepsi hoşgeldiler:img-yes: ikincisi de sevgili papatya hafif isyanlarda sanırım bölünmeye ama bölünme değil ki bu herkes aynı şeyi düşünemez dimi kimi ahuyu daha çok sevecek kimi elifi.:img-wink: kimi de benim gibi ölüme çare yok diyecek ve polatın yeniden aşık olmasını isteyecek.sorun zaten ahu değil sorun bizim elifi henüz unutamamamız.yoksa aşksız diziyi ben neyleyim...bu tip düşünce farklılıkları olur üzülme papatyacım kimse kimseye saygısız davranmıyor zaten bir tane bile bu tip mesaj görmedim sadece herkes istediği hayal ettiği şeyleri söylüyor.aslında şimdi ismini unuttum başka bir arkadaşımız sanki burda kavga ortamı varmış gibi yazmış.şaşırdım okuyunca öyle bir şey yok.elifçi ahucu muhabbeti de gayet esprili gidiyor.kavga etmiyoruz biz eğleniyoruz:)

mc_merve
11-05-07, 15:08
burçinn yeni gelmene ragmen bizi hemen anlamissin tebrikler:happy0064

bu arada hosgeldin:img-wink:

burçinn
11-05-07, 15:10
aa haber icin tskrler m.alara izlenir bu program kesin neler soylucek bahadir ozdener merak ettimevet ben de çok merak ettim zaten bahadır özdeneri çok seviyorum özlemiştim bayağı bir.diğer senaristi de merak ediyordum onu da görmüş oluruz.fakat bahadır bey konuşmaya başlayınca susmayabilir hehe cüneyt beyin sadece ismini de duyabilirz:img-hyste herhalde başka hiçbir dizide senaristler bu kadar merak edilmiyordur.gerçekten senaryo çok güçlü:img-yes:

RIZA_BABA
11-05-07, 15:11
Dünki bölümde polat eskiler hatırlarken bende bi nostalji yaşadım vala halonun vurulmasına çok üzüldüm inşallah kurtulur eğer ki ölürse polat rahat durmaz seyfo dayı zamanını hatırlarsanız polat rahat duramadı

m.alara
11-05-07, 15:11
bişey değil merve
ya gerçekten son sahnede bana ikiside birbirini görüp bakıştılar gibi geldi. ama ben halo şokundan kaçırmış olabilirim. dikkatli bakan varmı bulut görmedimi acaba
aylince haklısın umutlu olmak lazım,
ablam aradı az önce kendisi izmirde, halo öldümü diye sordu (O seyretmiyorda ben yinede kafasını şişiriyorum). belli değil dedim iyiki ölmemiş şimdi birde size cenazeyemi gelecektim. dedi. yani bu cenaze namazı olayı seyreden seyretmeyen herkes tarafından biliniyor anlaşılan

mc_merve
11-05-07, 15:12
valla bahadir ozdener konus konusmuyo konustumuda herseyi ortaya dukuyo umarim kvtyle ilgilide birseyler soyler
ayrica ihsallah izleyebilirim ki izlemeyede calisicam keske raci sasmazda gelseydi:img-yes:

burçinn
11-05-07, 15:12
burçinn yeni gelmene ragmen bizi hemen anlamissin tebrikler:happy0064

bu arada hosgeldin:img-wink:

yok mervecim ben yeni değilim bir süredir yazıyorum yeni gelenlere hoşgeldiniz demiştim:)canım burdaki yazışmalar espriyle, eğlence amaçlı yapılıyor bu çok açık.o yüzden sanki gergin bir ortam varmış gibi gösterilmesi güzel değil.yok öyle bir şey ben görünce gerçekten şaşırıyorumbye

mc_merve
11-05-07, 15:13
Dünki bölümde polat eskiler hatırlarken bende bi nostalji yaşadım vala halonun vurulmasına çok üzüldüm inşallah kurtulur eğer ki ölürse polat rahat durmaz seyfo dayı zamanını hatırlarsanız polat rahat duramadı

oncelikle RIZA_BABA hosgeldin eger halo olurse ki olmesini hic istemem cok buyuk seyler olur cakirin ve seyfo dayinin olumu buna ornek:img-yes:

tubayaren
11-05-07, 15:15
merhaba arkadaslar
sabah birkac kez baktim reytingler icin ama daha yoktu
reytingler nerde? birinci oldugumuzu biliyorumda
yinede merak iste :happy0064

henüz yorumlarinizi okuyamadim
benim cimcime uyumadan rahat okuyamiyorum

bi sorum daha var elifciler avaterini kim yapti
ay ismimi görünce cok sevindim
kim yaptiysa ellerine saglik:happy0064

blue ivy
11-05-07, 15:19
slm arkadaslar.
dun geceden beri ne cok yazmissiniz oku oku bitiremedim.
bu arada ahucular ve elifciler diye bir ayirim yapiliyor diye soylenmis,tabiiki oyle bir sey yok,dedigimiz gibi biz sadece aramizda egleniyoruz,hemde bir bakima stres atmis oluyoruz,malum ahuya alismak o kadar kolay degil.

nalan-k
11-05-07, 15:20
herkese mrhaba, dün aksamdan beri ilk defa gelebildim, reytingleride simdi gördüm, eurovisiona ragmen gayet iyi.

MoOnDaNcE-11
11-05-07, 15:21

Merve senin bunu soylemen uzere merak ettim ve tekrar izledim . Biz ( seyirci olarak ) disardan baktigimizda polat'i arabanin icinde gorebiliyoruz . Siyah cam olmadigi icin polat rahatca farkediliyor.Sanirim yalcin da gordu onu . Hatta bence arayip yerini ihbar edip cinayeti polat ustune bile birakmaya calisabilir

blue ivy
11-05-07, 15:22
valla bahadir ozdener konus konusmuyo konustumuda herseyi ortaya dukuyo umarim kvtyle ilgilide birseyler soyler
ayrica ihsallah izleyebilirim ki izlemeyede calisicam keske raci sasmazda gelseydi:img-yes:

slm mervecim.
ins bahadir ozdener bu aksam halo dayi ile ilgili bir seyler soyler:img-in_lo

burçinn
11-05-07, 15:22
bişey değil merve
ya gerçekten son sahnede bana ikiside birbirini görüp bakıştılar gibi geldi. ama ben halo şokundan kaçırmış olabilirim. dikkatli bakan varmı bulut görmedimi acaba
aylince haklısın umutlu olmak lazım,
ablam aradı az önce kendisi izmirde, halo öldümü diye sordu (O seyretmiyorda ben yinede kafasını şişiriyorum). belli değil dedim iyiki ölmemiş şimdi birde size cenazeyemi gelecektim. dedi. yani bu cenaze namazı olayı seyreden seyretmeyen herkes tarafından biliniyor anlaşılan

evet bakıştılar ben de öyle gördüm.hatta bulut camı açıp özellikle polata işi bitirdim gibilerinden baktı.mesajı verdi ve gitti.ikisi de birbirini gördüler.ben öyle gördüm.
halo umarım ölmez bence ölmeyecek ama dizinin başından beri halo artık yaşlandım muhabbetlerine girdi.bu belki yanıltmak içindi bilmiyoruz ama bana ölmeyecek gibi geliyor.
bu arada sen miydin biriniz senaristlerimiz bizi düşünür merak etmeyin demiş.bizim senaristlerden mi bahsediyoruz??sevdiğimiz her karakter mefta oldu yahu amma da düşünüyorlarmış.en sonunda elif mezara girdi girerken tek parça bile değildi.sadist onlar diyeyim ben size:)çok da seviyorum onları ama onlara güven olmaz.seyirciyi falan da düşünmez onlar:img-yes: akıllarına eserse polat hariç kalan herkesi öldürebilirler.

yalcinersonmez
11-05-07, 15:26
arkadaşlar halo ölmüyor sahne polat yetişiyor ve helikopterle haloyu hastane yetiştiriyor bu kadar bilgi yeter herkeze kolay gelsin salam kaynaktan...(benm dediklerim çıkıo bunu forumdakiler ii bilir.)

bu arada aslı elif imzan çok güzel olmuş eline sağlık:@

blue ivy
11-05-07, 15:29
arkadaşlar halo ölmüyor sahne polat yetişiyor ve helikopterle haloyu hastane yetiştiriyor bu kadar bilgi yeter herkeze kolay gelsin salam kaynaktan...(benm dediklerim çıkıo bunu forumdakiler ii bilir.)

halonun olmeyecegini zaten biliyorumda nereden aliyorsun bu saglam kaynaklari?yoksa sen pana filmde bir calisanmisin:img-polic

yalcinersonmez
11-05-07, 15:31
KURTLAR VADİSİ SENARİSTLERİ BU AKŞAM CANLI YAYINDA

Kurtlar Vadisi Pusu'nun senaristleri Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan, bu akşam Habertürk'te Ali Saydam ve Özlem Gürses'in hazırladığı Bildiğin Gibi Değil programına konuk oluyor.

Özdener ve Aysan, programda, yeniden ekrana dönen efsane dizi Kurtlar Vadisi'yle ilgili merak edilen soruları yanıtlayacak. Programda, reyting rekorları kıran dizinin ortaya çıkış öyküsünden, bugün geldiği noktaya kadar arka planda kalan her şey konuşulacak.

Kanal: Habertürk

Yayın Tarihi : 11 Mayıs

Yayın Saati : 23:30

yalcinersonmez
11-05-07, 15:35
halonun olmeyecegini zaten biliyorumda nereden aliyorsun bu saglam kaynaklari?yoksa sen pana filmde bir calisanmisin:img-polic

yook o kadar dil sadece belirli güvendiğim kaynaklardan alıorum 2. blmde polata pusu kurulmuştu ya onuda yazmıştım buraya o doğrı çıktı bakalım buda çıkcakmı???

mc_merve
11-05-07, 15:40
yalcinersonmez senin dediklerin genellikle oluyo umarum buseferde dogrudru cidden olmemesini cok istiyorum bu arada bilgi icin tskrler ayrica bu bilgiyi nerden aldigini merak ettim:img-yes:

bari bir ipucu daha ver ileriki sahnelerdede elif polat sahnesi olacakmi:)

abdullah_54
11-05-07, 15:57
yook o kadar dil sadece belirli güvendiğim kaynaklardan alıorum 2. blmde polata pusu kurulmuştu ya onuda yazmıştım buraya o doğrı çıktı bakalım buda çıkcakmı???
Sağol kardeşim halo ölecek diye üzülüyodum inşallah dediğin doğru çıkar bence dediğin mantıklı da zaten !

yakamoz16
11-05-07, 15:59
mesburcum aramıza hoşgeldin..

Yalçın ve Semra yorumlarınız için sağolun,Semra imzanı güle güle kullan canım...

Yalçın umarım eline geçen bilgi doğru çıkar da Halo dayımıza bişey olmaz...

Bu akşam ki proğram kaçırılmaz mutlaka izlemeye çalışıcam çok geç saatte ama bir yolunu buluruz artık...

MoOnDaNcE-11
11-05-07, 15:59
Bu da demek oluyor ki bu aksam haberturk'teki programi mutlaka izlememiz gerekiyor .

yalcinersonmez ,

Cok iddiali konusmussun , umarim dediklerin cikar .

yalcinersonmez
11-05-07, 16:06
yalcinersonmez senin dediklerin genellikle oluyo umarum buseferde dogrudru cidden olmemesini cok istiyorum bu arada bilgi icin tskrler ayrica bu bilgiyi nerden aldigini merak ettim:img-yes:

bari bir ipucu daha ver ileriki sahnelerdede elif polat sahnesi olacakmi:)

doğru bnm tüyolarım çıkıo:img-wink: ee bu bilgiyi nerden aldığım hakkında bi açıklama yapmayacağım:) elif ve polat sahnelerini ilerki bölümlerde tekrar görmeniz için senaristlerimiz ve uzmanlarımız bu konu hakkında çalışıorlar hepini tşk. ediorum...:img-hyste

sinope
11-05-07, 16:07

YALCIN KARDESIM HABERLER ICIN TSKLER
POLATIN haloyu kurtaracagini tahmin ediyordum,senaristlerimizin halo amcamizi oldurmeleri oldukca sacma olurdu,onun replikleri olmadan olamaz sizlerde iyi bilirsiniz
neslisim selam tatlim
aslicigim resim icin ellerine saglik tatlim:good: :good:
bu arada aramiza yeni katilan arkadaslar hos geldinizbye
sevgilerimle

blue ivy
11-05-07, 16:18
YALCIN KARDESIM HABERLER ICIN TSKLER
POLATIN haloyu kurtaracagini tahmin ediyordum,senaristlerimizin halo amcamizi oldurmeleri oldukca sacma olurdu,onun replikleri olmadan olamaz sizlerde iyi bilirsiniz
neslisim selam tatlim
aslicigim resim icin ellerine saglik tatlim:good: :good:
bu arada aramiza yeni katilan arkadaslar hos geldinizbye
sevgilerimle
slm vuslat ablam.
evet bencede halo dayinin olmesi sacma olur,sonucta dizimiz daha yeni basladi hemen oyle bir buyugu kaybetmek olmaz.

yalcinersonmez
11-05-07, 16:19
arkadaşlar şimdi halonun vurulmasından başka bi mesele var şimdi 1. ihale iptal edildi 2. ihale yapılcak bu durumda toros holding yani dolayısıyla polatta ihaleye gircekmi ve ihaleyi kim kazancak(gerçi sormama bilem gerek yok polatlar girerse onlar alcak girmezlerse tataroğulları alcak:S)

mc_merve
11-05-07, 16:22
yalcinersonmez benimde simdi aklima geldi en son davut.t yeni ihale olacak demisti lat o ihalaye katilirmi bilmiyorum katilirsa polat alir kesin:img-yes:

delfin_26
11-05-07, 16:24
[QUOTE=yalcinersonmez;3281774]arkadaşlar şimdi halonun vurulmasından başka bi mesele var şimdi 1. ihale iptal edildi 2. ihale yapılcak bu durumda toros holding yani dolayısıyla polatta ihaleye gircekmi ve ihaleyi kim kazancak(gerçi sormama bilem gerek yok polatlar girerse onlar alcak girmezlerse tataroğulları alcak:S)[/QUOT

evet bencede 2.ihale çok önemli ama teminatlarını hiç bir banka kabul etmiyo ...bakalım şimdi ne yapcaklar... ayrıca artık ihala 1milyar dolardan açılcak tatarogulları verebilcekmi okadar parayı... polat kesin bulur o parayı ondan şüpem yokta:good: ... merak ediyorum tatarogulları ne yapcak bundan sonra

sinope
11-05-07, 16:26
slm vuslat ablam.
evet bencede halo dayinin olmesi sacma olur,sonucta dizimiz daha yeni basladi hemen oyle bir buyugu kaybetmek olmaz.

neslisim slm
haksizmiyim,gercekten halo amcamizi erkenden oldurmezler senaristlerimiz,daha 4.cu bolumu izledik,halo dayili daha cok guzel bolumlerimiz olacak
su anda bizim cengaverlerin basindaki en buyuk kisi halo amcamiz,senaristlerimiz goz gore halo amcamizi harcamazlar(kiyamazlar onun o tatli konusmalarina):img-wink: :img-wink:

mc_merve
11-05-07, 16:27
doğru bnm tüyolarım çıkıo:img-wink: ee bu bilgiyi nerden aldığım hakkında bi açıklama yapmayacağım:) elif ve polat sahnelerini ilerki bölümlerde tekrar görmeniz için senaristlerimiz ve uzmanlarımız bu konu hakkında çalışıorlar hepini tşk. ediorum...:img-hyste

aa bak bu super haber calisssinlar bzide izleyelim doya doya:happy0064

bu arada bence o ihalaye polat girmez diye dusunuyorum baska bir cozum bulabilir :img-yes:

sinope
11-05-07, 16:29
arkadaşlar şimdi halonun vurulmasından başka bi mesele var şimdi 1. ihale iptal edildi 2. ihale yapılcak bu durumda toros holding yani dolayısıyla polatta ihaleye gircekmi ve ihaleyi kim kazancak(gerçi sormama bilem gerek yok polatlar girerse onlar alcak girmezlerse tataroğulları alcak:S)

yalcin kardesim
tabiki polatlar ihaleye girecekler ve ihaleyi kesin alirlar
tatarogullarida avuclarini yalarlar ancak(polat hic ihaleyi kaptirirmi?)

delfin_26
11-05-07, 16:41
sevgili delfin alıntı kodunu tam olarak düzgün alamamışsın,kod silinmiş zaten belli oluyor.
Bu arada avatarınındaki kişiyi artık KV Pusu da görmek istiyoruz.:img-yes:

ah evet evet safiyeyi istiyoruz artık... vallahi dilimde tüy bitti ... senaristlerimiz artık geri getirin safiyeyi özledik vallahi:happy0064

Hirotaro
11-05-07, 16:46
Bence halo'ya hiçbir şey olmayacak.;) Sonuçta Polat'ın sağkolu zaten Polat'ta hızla o mekana doğru geliyor.Merak etmeyin bişey olmaz.
Bu arada Safiye için ben mail atmaya başladım panafilme

yalcinersonmez
11-05-07, 16:48
ihale 1 milyardan başlicak demişsinizde normalde öle ama görmedinizmi bulut, tataroğlunun yanında diodu işte basını filan kullanarak fiyatı aşşağa çekeriz die bence ihale 300-500den filan başlar...bu arada polatların ihaleye katılmaması söz konusu olabilir çünkü dediğniz gibi bankalar teminat vermio...

emosss
11-05-07, 16:53
dizinin çok sıkı takipçisiyim ama daha önce buraya hiç yazmamıştım... dünkü bölüme bayıldım ben özellikle polatın elif için söyledikleri çok güzeldi..umarım böle devam eder yani şu ahuyla arasında daha fazla bişey olmaz.. gerçi olucak gibi duruyo yani kızı boşuna koymamışlardır o role...
ayrıca halo'nun vurulduğu an bittim yani...ben yaşayıcağını sanmıyorum , onun ölmesi polatın buluta olan düşmanlığını perçinleştirecek...yinede ölmesini istemem tabi, çok ayrı bi hava katıyo diziye..

papatya67
11-05-07, 17:04

yalçınersönmez bu hayati meseleye açıklık getirdiğin için teşekkürler...:img-hyste :img-hyste halo ölecek diye helvayı kavurmaya başlamıştık...:img-hyste :img-hyste

nalan-k
11-05-07, 17:08
yalcinersönmez arkadasim, bugünün havadisini verdin, sayenden millet rahat yatip kalkicak, ama allah korusun bak haloya birsey falan olur, bak söylemdi deme bukadar kisiyi karsinda bulursun, benden söylemesi canim.:img-hyste :img-hyste

papatya67
11-05-07, 17:09
arkadaşlar bu akşam haber türk te 23.30'da bir programda cüneyt aysan ve bahadır özdener k^vp'yi konuşacaklarmış.

alara haber verdiğin için teşekkürler...:happy0064 bakalım bahadırımız neler yumurtlayacak...onun ağzındanda laf almak, kelpetenle diş çekmeye benze,r...adam sır küpü mübarek...:img-hyste

aylince
11-05-07, 17:11
yalcınersonmez bilgi için teşekkürler.polat haloyu kurtarır diyordum.kurtulmasını istiyordum halonun.bu bilgiye sevindim:)

papatya67
11-05-07, 17:13

sen bizim casusumuz ol...panaya sız ve böyle haberler getir hep...ama mutlu haberler olsun...tamam mı?..:img-hyste

yalcinersonmez
11-05-07, 17:16
Gelelim Mantık Hatalarına 1 kaç tane göze çarpan mantık hatalarını burayaz yazimde üstünde tartışalım dedim yorumlarınızıda bekliorum...

MANTIK HATALRINI SIRALARSAK ŞÖYLE;
Bulut Polat ı elbetteki fark etti.Camı Açmasından belliydiAma Emre nin de dediği gibi bu tip insanlar her önüne çıkanı kurşun yağmuruna tutmazlar.Bunu yapmak bütün dikkatleri üzerlerine çekmek manasına gelir.Buna yanaşmazlar.
Bu bölümdeki hatalar bence şunlar
1: Mekanda (Eski kumarhanede) bir baskın şüphesi doğuyor ve Polat Halo ya güvenli bir yere gitmesini söylüyor.Peki içerideki bilgisayar sistemi ne olacak."Pc lerde oyun oynuyoduk " diyemezler ya.Öyle bir sistemi mekanda saklayan Halo ve Rızayı mı saklıyamıyordu?
2: Eski dizinin sonlarını hatırlayın.Herkez tek tek yakalanırken Halo işin içinden nasıl sıyrılmış ve yakalanmamıstı? Konseyin en kurnaz ve adımını en sağlam atan üyesi böyle bir tehlike altındayken Eren i bakkala yollayıp kendi odun kesmeye gidermiydi.Hemde kapıyı ardına kadar açık bırakarak.Ve diğer elemanlar nerdeydi?Pürmüz ve diğer korumalar.
3:Bulut adresi nerden biliyordu? Takip etmiş olamaz.Çünkü takip etmiş olsa Halonun dışarıya çıktığını bilir ve o şekilde içeriye girmezdi.
4.Hastaneye arabasını parkeden adam nası olduda hemececik arabaını verdi sanki polat 40 yıllık arkadaşı(bide araba öyle hacı muratta dil son model porche)ama bu hatayı açıklicaklarına inanıyorum:good:
5.arabada giderken 2 kere camdan dublör gözükti ciddi bi hata

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...

papatya67
11-05-07, 17:17

o ihalenin iptal olacağını sanmam... çünkü kazanılmış hak...polatın banka kredisi gibi bir derdide yoktur...çünkü konseyin bütün kayıt dışı parası onun kontrolunde...hatırlarsan ahuya çok param var demişti...parayı nakit verip, işi halleder...yeterki şu gözaltından bir kurtulsun...:good:

yalcinersonmez
11-05-07, 17:18
sen bizim casusumuz ol...panaya sız ve böyle haberler getir hep...ama mutlu haberler olsun...tamam mı?..:img-hyste

peki casus olim bare:) ozman bana yarın panayla bi görüşme ayarlayında görüşelim:happy0064 işe girdikten sonrada kurtlar vadisi casusluk operasyonunu başlatırız:img-hyste

nalan-k
11-05-07, 17:19
son sözünden sonra düşündümde galiba biraz büyük konuşmuşum haa:img-hyste

yok artik gec kaldin canim, biz artik senin lafina inaniyoruz, artik gerisini sen düsün canim. allah yardimcin olsun:img-hyste :img-hyste :img-hyste

yalcinersonmez
11-05-07, 17:19
o ihalenin iptal olacağını sanmam... çünkü kazanılmış hak...polatın banka kredisi gibi bir derdide yoktur...çünkü konseyin bütün kayıt dışı parası onun kontrolunde...hatırlarsan ahuya çok param var demişti...parayı nakit verip, işi halleder...yeterki şu gözaltından bir kurtulsun...:good:

ooo uyanda balığa gidelim sanmana gerek yok ihale çoktan iptal oldu bile hatta ihalenin fiatını düşürmeye bile çalışıolar:)

yalcinersonmez
11-05-07, 17:21
yok artik gec kaldin canim, biz artik senin lafina inaniyoruz, artik gerisini sen düsün canim. allah yardimcin olsun:img-hyste :img-hyste :img-hyste

eh napalım arık öleyse tükürdüğümüzü yalicaz ama eğer doğru çıkmassa üstüme teker teker gelin haa ona göre:)

papatya67
11-05-07, 17:21
peki casus olim bare:) ozman bana yarın panayla bi görüşme ayarlayında görüşelim:happy0064 işe girdikten sonrada kurtlar vadisi casusluk operasyonunu başlatırız:img-hyste

kod adın 007 james bond tamam mı?..:img-hyste biz nasıl görüşme ayarlayalım...o işi biz yaparsak,casusa ne gerek var...:img-hyste

MELENA
11-05-07, 17:22
Çok güzel bir bölümdü.çok severek izlediğim bir diizi.ama ahu ile polat arasında birşey olmasını istemiyorum.ayrıca bu bölümde polatın elifi anmasıda çok hoştu doğrusu:img-in_lo

nalan-k
11-05-07, 17:23
eh napalım arık öleyse tükürdüğümüzü yalicaz ama eğer doğru çıkmassa üstüme teker teker gelin haa ona göre:)

rica ederim arkadasim nedemek tükürdügümü yalicam falan diye, hem biz senin bildigin kizlardan degiliz, öyle hurra hep birden degil, aynen sen dedigin gibi yapariz teker teker canim okay:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

papatya67
11-05-07, 17:23

valla eğer tiyoların doğru çıkmazsa, buradakiler sana ayakkabılarını fırlatırlar...yapmadıkları iş değil...dün bi arkadaşı fena dövdüler...:img-hyste

delfin_26
11-05-07, 17:24
yalcinersönmez vallahi mantık ahtaları süper... dogru diyosun hepsinde haklısın ama ben arabada dublörün göründügü sahneye dikkat etmemişim...sen kaçırmamıssın helal olsun....

ama olsun canım bukadar hatada yani hatasız kul olmaz biliyosun...:sad53: raci ve bahdırda insan canım...arada yapsınlar mantık hatası demi:img-yes:

papatya67
11-05-07, 17:27
ooo uyanda balığa gidelim sanmana gerek yok ihale çoktan iptal oldu bile hatta ihalenin fiatını düşürmeye bile çalışıolar:)

polatın haberi olmadan nasıl olur...sonuçta ihaleyi kazanan o...tatarlar bankalara talimat verdi...polatın bankayla işi olmaz...ihalenin bedeli olan 1 milyar doları nakit verir...tataroğluda bön bön bakar...ihaleler devlet kontrolunde oluyor...polat devlet görevlisi olduğuna göre, bu ihaleye fesat karışmasına izin vermez...:good:

yalcinersonmez
11-05-07, 17:28
valla eğer tiyoların doğru çıkmazsa, buradakiler sana ayakkabılarını fırlatırlar...yapmadıkları iş değil...dün bi arkadaşı fena dövdüler...:img-hyste

ay nekadar serserisiniz:img-hyste papatya walla şimdi telefonşa filan görüşme ayarlamak zor iş hem benim edebiyayım kötüdür siz şöle bi edebiyat parçaladınızmı iş tamamdır:) bu arada 007 james bond kalsik old artık şöle kod adım mavi yeşil filan olsa fenal olmazdı:)

bu arada delfn_26 yorumun için tşk. yani işin aslını sölemek gerekirse hatalrın bi kaç tanesi alıntıda tabi bi laç tane neyse ginede saol...

Hirotaro
11-05-07, 17:29
Evet bence de tekrardan katılacaktır ihaleye.Sorun olmaz.Ama şu tataroğulları kaşınmaya başladı.Bu arada evvelki baronlara laf atılması baya ilginçti :)

Melal
11-05-07, 17:39
Ben dün gece demiştim sizlere Halo ölmeyecek diye.
Halo ölmez,ölemez çünkü şu anda onun yerini doldurabilecek bir karakter yok.
Halo'nun vurulduğu sahnede bölümün bitmesi heyecan olsun diye.:):)
Ama biz gaza gelmeyiz çünkü Halo ölmeyecek.:img-hyste

burçinn
11-05-07, 18:12
Gelelim Mantık Hatalarına 1 kaç tane göze çarpan mantık hatalarını burayaz yazimde üstünde tartışalım dedim yorumlarınızıda bekliorum...

MANTIK HATALRINI SIRALARSAK ŞÖYLE;
Bulut Polat ı elbetteki fark etti.Camı Açmasından belliydiAma Emre nin de dediği gibi bu tip insanlar her önüne çıkanı kurşun yağmuruna tutmazlar.Bunu yapmak bütün dikkatleri üzerlerine çekmek manasına gelir.Buna yanaşmazlar.
Bu bölümdeki hatalar bence şunlar
1: Mekanda (Eski kumarhanede) bir baskın şüphesi doğuyor ve Polat Halo ya güvenli bir yere gitmesini söylüyor.Peki içerideki bilgisayar sistemi ne olacak."Pc lerde oyun oynuyoduk " diyemezler ya.Öyle bir sistemi mekanda saklayan Halo ve Rızayı mı saklıyamıyordu?
2: Eski dizinin sonlarını hatırlayın.Herkez tek tek yakalanırken Halo işin içinden nasıl sıyrılmış ve yakalanmamıstı? Konseyin en kurnaz ve adımını en sağlam atan üyesi böyle bir tehlike altındayken Eren i bakkala yollayıp kendi odun kesmeye gidermiydi.Hemde kapıyı ardına kadar açık bırakarak.Ve diğer elemanlar nerdeydi?Pürmüz ve diğer korumalar.
3:Bulut adresi nerden biliyordu? Takip etmiş olamaz.Çünkü takip etmiş olsa Halonun dışarıya çıktığını bilir ve o şekilde içeriye girmezdi.
4.Hastaneye arabasını parkeden adam nası olduda hemececik arabaını verdi sanki polat 40 yıllık arkadaşı(bide araba öyle hacı muratta dil son model porche)ama bu hatayı açıklicaklarına inanıyorum:good:
5.arabada giderken 2 kere camdan dublör gözükti ciddi bi hata

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...yandın sen çıra gibi geç kaldın geri dönüşün yok casusumuzsun tek şansın verdiğin bilginin yanlış çıkması ki umarım yanlış çıkmaz:img-wink: araba olayını hemen hemen herkes yazmış zaten çok komik bir sahneydi hiç kimse arabasını peki abi diye vermez daha neler:)üstelik de porche yani.olduuu diye iğrenç bir selin cümlesi geldi aklıma o sahneyi izlerken:img-pilot ama belki de dalga geçmek için yapmışlardır hani herşey kurallara uygun falan olmalı mazallah sonra kötü örnek olurlar düşerler gene herkesin diline.alttan alta rtüke ve eleştirenlere laf sokma da olabilir.olmayabilir de.bilmiyorum da yani tuhaf ve komik bir sahneydi:)hala şokundayım.
dublör olayını farketmedim.o zaten mantık hatasına girmez yönetmenin hatasıdır.
bence haloyu takip ettiler.başka türlü nasıl bulacaklar o evi?zaten o gözaltına alınma olayı da tetikçiyi ve yanındakileri vurmak için yapılmış.içerde tetikçinin olduğunu biliyordur bulut.belki evde başka biri de olabilir daha önceden birileri eve gelmiş olabilir.temkinli girmesi normaldi bence.ama o sahne gösterilmediği için yani takip sahnesi biraz kafamız karıştı.
ben de halonun çok dikkatsiz olduğuna katılıyorum.yani çok kurnaz bir adamdı ama farkettiyseniz dizinin başından beri yaşlanma muhabbeti yapıldı.hata yapmaya başladım diyordu.bu da onlardan biriydi.pis boğazlığı da var tabi her dakika yemek yemeyi düşünüyor.tüm ekip tosuncuk gibi:)
biz polatın hata yapmamasına çok alıştık ama yenilmez olmasındansa arada bir hata yapması daha heyecanlı olaylara yol açabilir.daha doğrusu polat değil de ekibinin yaptığı hatalar:img-yes: yoksa hep kazanan olurlarsa heyecanı kalmaz işin.
polat haloya güvenli bir yere git dediğinde baskın şüphesiyle bunu söyledi.ama tam gözaltına alınma anında tamerden gelen telefonla haloyu ve tetikçiyi öldüreceklerine emin oldu ve o anda harekete geçti.ama dediğin gibi orda biraz tuhaflık vardı gibi.

sinope
11-05-07, 18:13
Ben dün gece demiştim sizlere Halo ölmeyecek diye.
Halo ölmez,ölemez çünkü şu anda onun yerini doldurabilecek bir karakter yok.
Halo'nun vurulduğu sahnede bölümün bitmesi heyecan olsun diye.:):)
Ama biz gaza gelmeyiz çünkü Halo ölmeyecek.:img-hyste

melalim
bende dun aksam soylemistim,halo olmez,olmemeli,senaristlerimiz haloyu oldurmek gibi hata yapmazlar,senaristlerimiz islerini bilirler
aynen bacim bizde gaza gelecek goz varmi hic?:) :)

papatya67
11-05-07, 18:21
melalim
bende dun aksam soylemistim,halo olmez,olmemeli,senaristlerimiz haloyu oldurmek gibi hata yapmazlar,senaristlerimiz islerini bilirler
aynen bacim bizde gaza gelecek goz varmi hic?:) :)

sinopeciğim valla ben helvayı kavurmaya başlamıştım ne yalan söyleyeyim...çünkü bizim iki kanki(bahadır ve raci azraili) adam öldürme konusunda sabıkaları bayağı kabarık..bu ikiyiye sanal mafyada diyebiliriz...:img-hyste :img-hyste

sinope
11-05-07, 18:24
sinopeciğim valla ben helvayı kavurmaya başlamıştım ne yalan söyleyeyim...çünkü bizim iki kanki(bahadır ve raci azraili) adam öldürme konusunda sabıkaları bayağı kabarık..bu ikiyiye sanal mafyada diyebiliriz...:img-hyste :img-hyste

papatya tatlim dur agzindan yel alsin:img-wink:
ne helvasi tatlim yaa hemde halo amcamizin olamaz
aa raci ve bahadir abilerimiz artik biliyorlar bizim nasil boyle seylere kizdigimizi o yuzden oldurseler bile bundan sonra diziye katilanlari oldururler,bilirler onlar islerini tatlim:good: :good:
sevgilerimle

burçinn
11-05-07, 18:26

bence de sanal mafya lafı cuk oturdu bak sevdim:happy0064 belki bir kıyak yaparlar bu hafta da hiç olmazsa halo ölmez.yoksa bir kişi daha mezara girecek biz gene yaslarda olacağız.bye ben bu dizinin seyircisinin çok çektiğini düşünüyorum valla bakın rtük bir yandan senaristler diğer yandan.rtük durur durur dizimize takar kafasına göre yayından kaldırtır senaristlerse akıllarına esen ve genelde çok sevdiğimiz tüm karakterleri ortadan kaldırır.bitmez çilemiz varmış bizim:img-pilot

papatya67
11-05-07, 18:26
papatya tatlim dur agzindan yel alsin:img-wink:
ne helvasi tatlim yaa hemde halo amcamizin olamaz
aa raci ve bahadir abilerimiz artik biliyorlar bizim nasil boyle seylere kizdigimizi o yuzden oldurseler bile bundan sonra diziye katilanlari oldururler,bilirler onlar islerini tatlim:good: :good:
sevgilerimle

bu gün panaya teşekkür maili attım...bizleri dikkate alıpta senaryoyu bizim istediğimiz doğrultuda yön verdikleri için teşekkür ettim ve bide halo dayımıza nooooooolur kıymayın diye sitem ettim...:img-hyste

papatya67
11-05-07, 18:33
bence de sanal mafya lafı cuk oturdu bak sevdim:happy0064 belki bir kıyak yaparlar bu hafta da hiç olmazsa halo ölmez.yoksa bir kişi daha mezara girecek biz gene yaslarda olacağız.bye ben bu dizinin seyircisinin çok çektiğini düşünüyorum valla bakın rtük bir yandan senaristler diğer yandan.rtük durur durur dizimize takar kafasına göre yayından kaldırtır senaristlerse akıllarına esen ve genelde çok sevdiğimiz tüm karakterleri ortadan kaldırır.bitmez çilemiz varmış bizim:img-pilot

ah sorma hayatım, bizim kaderimiz bu...kv fanatiğiysen, bu tip durumlarada alışıyoruz...her ölenin arkasından ağlamaktan, göz pınarlarım kurudu...:img-cray: :img-cray: :img-cray: ama dünkü bölümde rtüke çok güzel cevap verdiler...sadece rtükede değil, kvt nin kaldırılmasında emeği geçen herkese gönderme yaptılar...:img-hyste :img-hyste iyide yaptılar...:good:

burçinn
11-05-07, 18:37
ah sorma hayatım, bizim kaderimiz bu...kv fanatiğiysen, bu tip durumlarada alışıyoruz...her ölenin arkasından ağlamaktan, göz pınarlarım kurudu...:img-cray: :img-cray: :img-cray: ama dünkü bölümde rtüke çok güzel cevap verdiler...sadece rtükede değil, kvt nin kaldırılmasında emeği geçen herkese gönderme yaptılar...:img-hyste :img-hyste iyide yaptılar...:good:

bence de canım göndermeleri çok güzeldi ama bazı yüzsüzler bunu anladılar mı bilemiyorum.bakıyorum da hala kurtlar vadisini Türkiye'deki gençliğin katili olarak ilan edecek kadar ileri gidip saçmalayanlar şu anda kurtlar vadisini eleştirdikleri noktaları içinde barındıran bazı dizilere hiç seslerini çıkarmıyorlar.bu da onların ne kadar samimiyetsiz olduklarını gösteriyor.zaten biliyorduk da böylece daha bir meydana çıkmış oldu.gençliği düşünüyorlarmış.GEÇİNİZ!!!

acem kızı
11-05-07, 18:38
başlığı doldurmuşunuz ellerinize sağlık :)

bende halo dayıya başta kızdım ama baktım vuruldu içim cızz etti

hele o elifli sahnler

yalnız değildim ki doya doya ağlayayım

of of

KoSiAr
11-05-07, 18:44
YA insallah halo dayimiz oolmezz ama bencede zaten olmez cunki hatirlasaniza kvde mematiyi ne hala getirmislerde butun kemiklerini kirmislardi tek tek memati o haliyle iylestiysee halo dayimiza iki kursun viz gelir nede olsa eski toprak

sinope
11-05-07, 18:46
bu gün panaya teşekkür maili attım...bizleri dikkate alıpta senaryoyu bizim istediğimiz doğrultuda yön verdikleri için teşekkür ettim ve bide halo dayımıza nooooooolur kıymayın diye sitem ettim...:img-hyste

papatyam sabahtan beri yazacam devamli unutuyorum
dun aksam demistim ya bende pana filme e mail atip tsklerimiz iletecegim diye demek sende attin:good: :good: bende attim bugun:img-wink:
kalp kalbe bu kadar olurmus yani:img-hyste :img-hyste

papatya67
11-05-07, 18:48
bence de canım göndermeleri çok güzeldi ama bazı yüzsüzler bunu anladılar mı bilemiyorum.bakıyorum da hala kurtlar vadisini Türkiye'deki gençliğin katili olarak ilan edecek kadar ileri gidip saçmalayanlar şu anda kurtlar vadisini eleştirdikleri noktaları içinde barındıran bazı dizilere hiç seslerini çıkarmıyorlar.bu da onların ne kadar samimiyetsiz olduklarını gösteriyor.zaten biliyorduk da böylece daha bir meydana çıkmış oldu.gençliği düşünüyorlarmış.GEÇİNİZ!!!

canım o kişilerin kim olduklarını zaten herkes biliyor iki yüzlüler,kendi kanallarına aldıklarında yere göğe sığdıramıyorlardı...şimdi yine karalamak için ellerinden geleni yapıyorlar..bayat yemek gibi aynı bahaneyi ilerisürüyorlar...şiddet...şiddet..şiddet...peki bu dizi kendi patronlarının kanalında ikende aynı değilmiydi...o zaman şiddet yokmuydu?...inanırmısın artık bu tür haberlerden gına geldi...haber bulamayan gazeteci geçinenler, ya kv yi eleştiriyor;yada necatiyi eleştiriyor....acaba bu yazdıklarına kendileri ne kadar inanıyorlar...:good:

papatya67
11-05-07, 18:51
papatyam sabahtan beri yazacam devamli unutuyorum
dun aksam demistim ya bende pana filme e mail atip tsklerimiz iletecegim diye demek sende attin:good: :good: bende attim bugun:img-wink:
kalp kalbe bu kadar olurmus yani:img-hyste :img-hyste

canım arasıra bizim çocukları şımartmamız lazım değil mi?..:img-hyste biraz poh poh, biraz gaz kısa zamanda istediğimiz kıvama getiririz onları...:img-hyste :happy0064

sinope
11-05-07, 19:01
canım arasıra bizim çocukları şımartmamız lazım değil mi?..:img-hyste biraz poh poh, biraz gaz kısa zamanda istediğimiz kıvama getiririz onları...:img-hyste :happy0064

papatyacigim
sussss tatlim,zaten millet takmis kafayi dizimize
hemen bunun altindada bir sey ararlar(yerin kulagi vardir):img-pilot :img-pilot
biz sadece tsklerimizi bildirdik o kadar tatlim:img-wink: :img-wink:

KARAMAY
11-05-07, 19:18
Noldu bana anlamadım dün akşamdan sonra toparlanamadım ...

Elif beni fena çarptı ...

hele bide üstüne tüm Elif Polat video kliplerini izleyince iyice psikopata bağladım

Malum siteden "Elif ve polat Süper Bir Aşk" yazıp izleyin..

Aşk nedir ... onlar birbirlerine sarılınca nasılda kendilerinden geçiyolar izleyin.. Bu aşkın üstüne aşk olurmu ...

Yar üstüne yar sevilirmi ...

bu sadece sıradan dizilerde olur .. Kurtlar vadisinde olmaz... OLAMAZ.. OLMAMALI

Not : imza çok güzel olmuş ... tşk :) bunun bide gülen Eliflisi varmı ? o gülsünki güller açsın .. ayy ben çok özlemişim...

sinope
11-05-07, 19:23
karamaycigim izlemezmiyim hic oyyy elifim oyy
bir gonulde 2 tane yar olmaz,olamaz
insan hayatinda bir kere sever,gercek ask 1 kere yasanir ve dizimizdede bu boyle oldu ve bizim icinde oyle kalacak
bir kara kasin bir kara gozun deger dunya malina
oyy karamayim oy elifimiz oldu ya(icim yaniyiii sen anladin):img-wink:
yar ustune yar sevilmez karamayim SEVILMEZ

mc_merve
11-05-07, 19:24
aa bir resim koyma isine gittim neler konusmussunuz neyse biraz resim ekledim yarin devame dicem gine

ee konu neydi :)

mc_merve
11-05-07, 19:28
aman izleyipte en yapcan papatya ben 10 dakika izledigimde ne oluyo cidden her izlemekte aglanilrimi ya abartisiz soyluyorum elifle ilgili konusmak istemiyorum ama olmuyoki ya kv deyince insanin aklina ya polat gelir ya cakir gelir yada elif gelir tabi bu benim dusuncem

papatya67
11-05-07, 19:29
insan hayatinda bir kere sever,gercek ask 1 kere yasanir ve dizimizdede bu boyle oldu ve bizim icinde oyle kalacak

aslında varya sinopeciğim, bu gün haber türke çıkacaklarya, telefonle bahadıra bağlanıp ona bi güzel sitem edelim...canlı yayında biryerede kaçamaz...:img-hyste elifi ne yapın edin mezardan çıkarın, yoksa panayı basmaya geliyoz deriz...ellerimizde merdaneler tavalar falan çok komik olur ya...:img-hyste :img-hyste

mc_merve
11-05-07, 19:32
cidden araniyomu ya oyle birsey varsa arayalim yani valla super fikir ama benim bildigim kadariyla oraya telefonla baglanamiyodun

KARAMAY
11-05-07, 19:34

cidden çok kötüyüm yapmayın bunu bana ...

Ahh acem kızı...

Klipleri izledikçe delleniyom .. bide şimdi o mankenciği düşündükçe iyice kafayı yiycem..

Şu sadelik şu duruluk ... içim yanıyo ...

Eninde sonunda Elifimizin yerine o mankenciği koyucaklar..
eninde sonunda polat o mankenceği dokunacak .. elinde sonunda sarılacak ...

benım içim yanmasında kimin yansın

papatya67
11-05-07, 19:34
cidden araniyomu ya oyle birsey varsa arayalim yani valla super fikir ama benim bildigim kadariyla oraya telefonla baglanamiyodun

izlemek lazım belki canlı telefon bağlantısı yapabilirler...olmazsa mail atalım..ama onuda okumazlar ki...:sad53:

KARAMAY
11-05-07, 19:36
ya canım o malum siteye bu gün kimse kv pusunun 4.bölümünü eklememiş...diğer 3 bölüm full var...acaba neden...yasakmı geldi yoksa...pana yada showtv yasaklamış olabilirmi...tekrarını showtvnin sitesinden izleyim dedim, oradada yayın ikide bir donuyor...zaten kalitelide göstermiyor...

yok yok .. elif polat diye arat bi hazine var orda..

uzun zamandır izlemiyordum .. çok özlemişim onların şakalaşmaları .. birbirlerine kızmaları .. sert davranmaları .. sonra kız kulasının önünde sohbet etmeleri .. Elifin Polatın omzuna yatmaları .. o şirin yaramaz çocuk halleri..

hayatımda hiç bi dizi karakterini bu kadar özlemedim ..

sinope
11-05-07, 19:40
cidden çok kötüyüm yapmayın bunu bana ...

Ahh acem kızı...

Klipleri izledikçe delleniyom .. bide şimdi o mankenciği düşündükçe iyice kafayı yiycem..

Şu sadelik şu duruluk ... içim yanıyo ...

Eninde sonunda Elifimizin yerine o mankenciği koyucaklar..
eninde sonunda polat o mankenceği dokunacak .. elinde sonunda sarılacak ...

benım içim yanmasında kimin yansın

aysecigim dur zaten yaram kaniyiii dun aksamdan beri sende yazmissin boyle hepten oyy anam oyy icim yandi bacim dur.aklima geldikce bile hazmedemiyorum yaa:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

mc_merve
11-05-07, 20:03
hayatımda hiç bi dizi karakterini bu kadar özlemedim ..

bak bu son dedigine sonuna kadar katiliyorum benim zaten afsane dedigim iki ask var dizilerden soyluyorum birisi elif polat o tartisilmaz zaten digeri oenmli degil

ama digerini o kadar cok dusunmuyorum yani o dizi bittiginde evet uzuldum ama o uzuntu 1 hafta filan surmustur :) ama elif polat gecmiyo mher sahnesini izledigimde sanki ilkkez izliyomusum gibi agliyorum ozelikle elif karakteri
bence birdaha boyle bir karakter bulunmaz :img-yes: :icon_sorr

MAKEDONYALI
11-05-07, 20:09
ya arkadaslar herkeze iyi aksamalr yaa ben reytingleri nerden bulsbilirim kuzenim adina soruyorum
bu bölüm ghüzeldi özelikle de elifli sahneler süperdi hele de polatin hastane önünde o gencin elinden anatari aldigi sahnede koptum ben gülmektenn ee ne olsun herkezin adama güveni var ne de olsa.
iyi geceler cevap verirseniz sevinirim.

mc_merve
11-05-07, 20:15
slm MAKEDONYALI

reytinglere bu linkten bakabilirsin son 4 bolumunde reytigleri var:img-wink:

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=20898

pinar15
11-05-07, 20:24
slm arkadaslar yine muthis bir bolumdu cok guzeldi reytingleri ben goremedim ama kesin siz koymusunuzdur birazdan bakarim yakamozcum izan cok guzel canim :good: ama bende elif ve polatciyimm hayatta ahu olmaz ne demisler (yani polat nedemis ) bir gonulde iki sevda olmaz ondan her zaman eliff ay ben cok agladim yanefis bir bolumdu elifi hatirladi beni ozleemdi ozledim deyisi kokunu ozledim deyisi ahh ahh yaktii beni birde youtube fln koymamislar ya ona uzuldumm insaalah koyarlar benimde kolonlardan ses cikmiyor insalah ayarlarimda izlerim aminn birde konustuklariniozdan anladigim kadariyla daha oneceki sayfalara bakamdim simdi bakarim heralde hayranims an programini konusuyodunuz oraya hayran oldukalri sanatcilari cikariyor bizde arasak fln demisiniz yalnis hatirlamiyosam tabiiki aslinda arasak cook iyi olur yaa eger yalnis bisey soylediysem kusura abkamyin iyice okumadim cunku simdi okuycam :img-pilot

KARAMAY
11-05-07, 21:38
bak bu son dedigine sonuna kadar katiliyorum benim zaten afsane dedigim iki ask var dizilerden soyluyorum birisi elif polat o tartisilmaz zaten digeri oenmli degil

ama digerini o kadar cok dusunmuyorum yani o dizi bittiginde evet uzuldum ama o uzuntu 1 hafta filan surmustur :) ama elif polat gecmiyo mher sahnesini izledigimde sanki ilkkez izliyomusum gibi agliyorum ozelikle elif karakteri
bence birdaha boyle bir karakter bulunmaz :img-yes: :icon_sorr

İnanılmaz bişey bu ....

Bencede geçti gitti bitti demiştim ama tekrar izleyince hiç bu kadar etkileneceğimi düşünmemiştim..

Yaw 50 kere izlenen sahneler kare kare ezberlediğim sahneler .. bak şimdi şöyle bakıcak dediğim sahneler ... bi insanın gözlerinin yeniden dolmasına neden olurmu ???? oldu işte..

işte bu Elif Polat birlikteliğinin farkı .. Madem bir gönülde 2 aşk olmaz.. bir daha bu tür duygularda yaşanmaz...

Aynı duyguları bana yaşatamıycaksa niye aşk var varki... aşksızda izlerim ben... arada Polat hayal ,rüya falan görsün yeter ....Niye Polat karakteri .. dünyadaki sayılı gerçek aşkı bulmuş ve hakkaten gönlünü kapamış bir erkek olamıyorki

ALiSER
11-05-07, 21:41
arkadaslar bence halo olecek neden derseniz olmezse yalcin olur bu sefer de davut affetmez yalcini eger halo olurse zaten polat oldurur yalcini boylede bir durum var gerci artik haloyada gerek yok KVPda onunda vadesi doldu sunuda belirtmek isterim polatta oyunculugu kavradi gitti:D

merveve
11-05-07, 21:47
bence polatla kızın aşkları çok zorlama olmuş ama onun haricinde her şey nefis ve heycanlı gidio dizide....haftaya görüşürüz..

sezinti
11-05-07, 22:15
Kurtlar vadisi dizisi senaristleri Habertürk Kanalında Bildiğin gibi değil programında konukturlar. İzlemek isteyenler ilgili programı izleyebilirler. İyi seyirler.

yakamoz16
11-05-07, 22:43
Şu anda Habertürk'deki proğramı ziliyorum Bahadır Özdener gerçekten harika konuşmasıyla anlatım biçimiyle harika birkişi gerçekten bayılıyorum ona...

Çok güzel cevaplar veriyorlar ayrıca Hikmet'in heran delirmesi mümükün:img-hyste anlaşılan umarım olur:img-hyste biz onu deli görmek istiyoruz...

KV'den sonra örgütlenmeye karşı yasa çıkarıldığınıda ilk defa duydum tabi medya sadece karalama haberlerini veriri böyle haberleri verip diziye prim yaptırırmı?

Medya demişken bu akşam Fox magazinde KVP'nin dün akşamki harika repliklerinden oluşan sahnler verildi...

nalan-k
11-05-07, 22:47
Şu anda Habertürk'deki proğramı ziliyorum Bahadır Özdener gerçekten harika konuşmasıyla anlatım biçimiyle harika birkişi gerçekten bayılıyorum ona...

Çok güzel cevaplar veriyorlar ayrıca Hikmet'in heran delirmesi mümükün:img-hyste anlaşılan umarım olur:img-hyste biz onu deli görmek istiyoruz...

KV'den sonra örgütlenmeye karşı yasa çıkarıldığınıda ilk defa duydum tabi medya sadece karalama haberlerini veriri böyle haberleri verip diziye prim yaptırırmı?

Medya demişken bu akşam Fox magazinde KVP'nin dün akşamki harika repliklerinden oluşan sahnler verildi...

ay ne mutlu sana canim izleyebiliyorsun, bizde malesef o kanal yok. neolur önemli detaylarida biz üvey evlatlar aktar oldu mu canim.

mc_merve
11-05-07, 22:56
bende izliyorum aslicim ya ben bu bahadir ozdenere bayiliyorum

herseyiyle mukemmel birisi daha demidnen beride mail gonderiyorum umarim birini sorar ne sorusu oldugunu hepiniz biliyorsunuz sanirim :)

bu arada hikmet her an delirebilir yasasin:happy0064

mc_merve
11-05-07, 22:59
aaa haziranin 3. haftasinda sezon sonuymus off yaa eylulun sonundada baslicakmis:icon_sorr

bu arada kvpnin sitedeki anket goze alinarak diziye oyle senaryo yazilabiliyomus:img-polic umarim haloya birsey olmaz

heyyy yasasin elifi sordular

kimsenin giremeycegi bir yere sakladi:happy0064 :happy0064

elif sarkisini ozledik

allahim cok mutluyum

nalan-k
11-05-07, 23:03
aaa haziranin 3. haftasinda sezon sonuymus off yaa eylulun sonundada baslicakmis:icon_sorr

bu arada kvpnin sitedeki anket goze alinarak diziye oyle senaryo yazilabiliyomus:img-polic umarim haloya birsey olmaz

heyyy yasasin elifi sordular

kimsenin giremeycegi bir yere sakladi:happy0064 :happy0064

elif sarkisini ozledik

allahim cok mutluyum

nee yapma ya, simdi surda 3-4 bölüm daha izleyip 3 ay olmuyacak uf ya. ne cabuk:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

mc_merve
11-05-07, 23:04
bende uzuldum bu arada 3 aymi sure veriyolardi cidden ben bunu hatirlamiyodum cok erken ama

nalan-k
11-05-07, 23:05
bende uzuldum bu arada 3 aymi sure veriyolardi cidden ben bunu hatirlamiyodum cok erken ama

evet canim resmen 9.ayda basliyor diziler tekrar, malum yaz tatili. düsünsene birde cok acayip bir yerde birakiyorlar, düsün düsün dur neoldu, neolacak diye.

mc_merve
11-05-07, 23:08
aa dogru ya eylulun sonunda baslicak dediler bide eylulun sonunda

bizim senaristcileride bilirseniz tam yerinde bitirirler off of

mc_merve
11-05-07, 23:10
arkadaslar oyle sorular soruluyo

bahadir bir espri yapti

bir seyirci ahmet saymanla ilgili bir soru sordu bahadir ozdener 5. bolumde gorursunzu dedi (tabi yayinlanirsa ) dedi kadin sunucu nasil yani yayinlamama gibi birsey varmi dedi#

bahadir yok bu bizim seyircimizle beraber bir esprimiz dedi:img-hyste :img-hyste

anladik biz :img-hyste

kadin sunucu kv yi hic izlemediginden hicbirsey bilmiyomus :img-polic

nalan-k
11-05-07, 23:20
arkadaslar oyle sorular soruluyo

bahadir bir espri yapti

bir seyirci ahmet saymanla ilgili bir soru sordu bahadir ozdener 5. bolumde gorursunzu dedi (tabi yayinlanirsa ) dedi kadin sunucu nasil yani yayinlamama gibi birsey varmi dedi#

bahadir yok bu bizim seyircimizle beraber bir esprimiz dedi:img-hyste :img-hyste

anladik biz :img-hyste

kadin sunucu kv yi hic izlemediginden hicbirsey bilmiyomus :img-polic

oda izlesin canim, surdan kadina bir iki öm atalim, büyük birseyler