Tüm Versiyonu Göster : Kurtlar Vadisi Pusu - Bölüm Yorumları-2
Sayfalar :
1
2
3
4
[ 5]
6
7
8
9
10
gunaydinlar herkese...
aslicim dun yine tekrarini koydular programin..
ben burda bas bas bagirdim cabuk acin haberturku diye...
neyse belki bugun yine koyarlar...sen tv guide bak...
bende aslinda tamamini izleyemedim eurovisin yuzunden..
o yanindaki adam kimdi acep???
:img-gun: ne söylesek söyleyelim bu nefise basimiza kaldi artik dönus yok okadar insani öldurdüler bir ahuyumu öldurmuycekler onuda yol yakinken yollasalarda baska bir bayani koysalar hic taninmamis ve düzgün birini nefise bu konuda coktan sinifta kalmis biridir benim icin o yuzden hicbir zaman polat ahu askina sicak bakmiycam diziyi izliycem ama polat ahu askini görmezden gelerek hala inanamiyorum nefiseyi oynatiklarinaimgdrag imgdrag benim karsi ciktigim nokta polatin asik omasindan cok partneri olan nefise karataydir:fighting2 :fighting2
ya ins ihlamurlar bitince tuba buyukustunu cagirlirlar...
ayy cok istiyorum yaa...polatima yakisir...nefiseden katkat ustuuunnn,,,
valla bence nefise karatay çok ii bir seçim olmuş elif'le fiziksel olarak hiç alakaları yok yani herhangi birini elife benzetmekten çok daha iyidir orjinal bi karakter kullanmak die düşünüyorm
ayrıca polat da sevilsin polat da sevsin o karanlık dünyada onun da küçük de olsa bir aydınlığa ihtiyacı var sürekli tehditler savuran insanlar izleyeceğimize güzellikler de izleyelim dimi ama..:img-wink:
valla bence nefise karatay çok ii bir seçim olmuş elif'le fiziksel olarak hiç alakaları yok yani herhangi birini elife benzetmekten çok daha iyidir orjinal bi karakter kullanmak die düşünüyorm
ayrıca polat da sevilsin polat da sevsin o karanlık dünyada onun da küçük de olsa bir aydınlığa ihtiyacı var sürekli tehditler savuran insanlar izleyeceğimize güzellikler de izleyelim dimi ama..:img-wink:
tabi sende haklisin hep öyle silahli sahneler ve tehdiler savuran insanlari izlemeyecez ama polat bunlardan vazgececek olsaydi, ask yasacak olsaydi bunu elifin zamaninda yapardi, simdi mi aklina gelmis ask yasamak:icon_whis
tabi sende haklisin hep öyle silahli sahneler ve tehdiler savuran insanlari izlemeyecez ama polat bunlardan vazgececek olsaydi, ask yasacak olsaydi bunu elifin zamaninda yapardi, simdi mi aklina gelmis ask yasamak:icon_whis
evet cok haklisin polatin hicbir zaman aska cok vakit ayirdigi görülmems birsey elf ölurken ögrendi zavllim ona bu sonu yapanlar ahuyada güllük gülistanlik ask yasatamazlar gibime gliyor
celeborn
elife evet fiziksel olarakta karakter olarakta ahu benzemiyor ama bir okadarda polatin yanina yakismiyor elife benzmeyen bürsüru kiz var nefiseyi bulmuslar cok aradilarmi acaba :icon_whis bu konuda pana gurubunu kutluyorum
merhaba arkadaslar
öncelikle bütün annelerin ve anne adaylarin anneler gününü kutlarim
yakamoz 16 avaterin cok güzel olmus
kendi ismimi görünce cok gururlandim
bizlerde kullanabilirmiyiz acaba
özet yarin cikiyormu?
haklısınız tabiki polat aşk yaşamak için esas görevinden feragat etmiyecek etmesin de zatan ama ara sıra hepimizin nefes almaya ihtiyacı var neden bu nefes ahu olmasın diyorum ben :icon_sorr
senaristlere de çok iş düşüyor ama ahu'yu kabullendirmeleri gerekecek
haklısınız tabiki polat aşk yaşamak için esas görevinden feragat etmiyecek etmesin de zatan ama ara sıra hepimizin nefes almaya ihtiyacı var neden bu nefes ahu olmasın diyorum ben :icon_sorr
senaristlere de çok iş düşüyor ama ahu'yu kabullendirmeleri gerekecek
iste bu kabullenmek biraz uzun sürecek :icon_sorr
hatta ben kendi adima söyleyeyim benim hic
kabullenmeye niyetim yok
bilmiyorum ama polatin yaninda baskasini görmek istemiyorum
ahunun isi cok zor
tabiki bu bir aşk filmi olmayacak polat işi gücü bırakıp ehunun peşinde koşmayacak tıpkı ilk kvde olduğu gibi arada sırada buluşacak, zaten bu elif polat aşkındanda zor bir aşk olacak
anneler gününü kutlayanlara teşekürler bende tüm ennelerin anneler gününü kutlarım. :happy0064
bahadır özdener programda çok hoştu bu pana filmdekilerin en çok samimiyetleri hoşuma gidiyor. ne güzel söylüyor, ne bileyim biz böyle sıgara içip dururken filmede yansıdı hiç tuhafta gelmedi, sonra büyüklerimizden fırça yiyince farkettik demesi çok hoştu. ayrıca raci şaşmazıda ekranlarda görmeyi özledik:img-wink:
:sad53: şu halo anketinde ölmeyecek kısmını yüksek çıkaramazsak ne yazıkki haloyu kaybedeceğiz arkadaşlar oy kullanmayan varsa nolur ölmeyecek diye kullansın, herkes bi kere kullanabiliyor.
fragmanin cikmasina bir gun kaldi bu kv ekibi gine bizi delirticek fragman koycaklar :) hadi bekle persembeyi gelsin
Bak görürsün eğer Halo dayıyla ilgili bir ipucu verirlerse belki nasıl hastaneye kaldırdıklarını falan gösterirler o kadar bekleki perşembe gelsin..
Tabi seninde pm atman gerek yoksa eklemem:img-hyste elbette gerek yok canım isimleri imzada olmaayanlar atsın yeter..
zaten oylara bakilarak yapilrisa halo kesin olmez :) ama ben oraya bakarak yaptiklairni dusunmuyorum baksalar bile senaryoyu degistircek kadar bakmiyolardir
ama ben ginede eminim halo olmez
ayrica raci sasmazi pek gormedik ama bahadir ozdener banada cok dogal geliyo ben baska senaryo yazanlarida izledim bir telas icindeler gibi ama bunu bahadir ozdenerde hic gormedim ayrica izleyenler bilir
kadin bir soru sormustu bahadir a 5. bolumle ilgili bahadir bey 5. bolum yayinlancak o zaman goruruz gibi birsey dedi ardindada yayinlanirsadiye bir cumle kullandi:img-hyste
sunucuda nasil yani yayinlanmama durumumu var dedi bahadir yok bu bizim seyriciyle bir esprimiz dedi cok hosuma gitti:happy0064 :img-hyste
bu arada kvp yapimcilarinin en buyuk ozelligide seyirciyle ayni seyleri dusunuyo her programdada bizim seyirciyle inanilamz bir iliskimiz demisti :img-yes:
valla simdilik bir konu konuslmuyo :)
ama kafamda birkac senaryo yaziyorum :)
ahu kacinci bolumde olur le ilgili ( saka tabiki):img-hyste
fragmani bekliyoruz gerci fragman geldiginde persembeyi beklizcez ama neyse:)
Oyle oluyor zaten hep fragman gelseydi bir biraz olsa merakimiz azaliyor diyoruz sonra fragman gelince dahada cook meraklaniyoruzz yani sizi bilmem ama bende hep oyle oluyorr
Buy arada ne imzasindan bahsediyorsunu asli imza felanmi yapacakk
ha bide unutmadann butun annelerin anneler gunu ktlu olsuunnn
Al birini vur ötekine hepsi aynı ...
Bizler bu diziye Elif polat aşkıyla başladıgımız için onların birbirlerine bakışı , gülüşü , kızışı ..
şimdi onun yerine başkasını koymak .. hele hele ismi geçen şahısları koymak imkansız ... hani Ayrılık dizindeki Meryem gibi bir karakter olsa.. Zor ama br ihtimal ... Adın geçen kişiler zaten bu sınava 10-0 yenik başladılar.. Malesef ağızlarıyla kuş tutsalar eski Kurtlar vadisi izleyicileri için bu arayı kapamazlar...
Bizlerde onların aşkıyla büyüdük .. kolay değil 3 koca sene .. ve sonrası ...
Elifle ağladık ...Elifle güldük ... Elifle sinirlendik... Onunla sevdik.. onunla özledik ...onunla ayrıldık... onunla kavuştuk ....
çok güzel yazmışsın ya, kesinlikle katılıyorum.. polat elif aşkı efsane gibiydi.. senarisstlerinde b aşkın üstüne polata başka bi gül koklatıcaklarını sanmıyorum..bence sadece platonik bi aşk izlicez.. seyircinin bu aşkı kolay kabullenmeyeceğini biliyolardır..yada kendi adıma konuşıym eliften sonra kesinlikle no ahu
valla simdilik bir konu konuslmuyo :)
ama kafamda birkac senaryo yaziyorum :)
ahu kacinci bolumde olur le ilgili ( saka tabiki):img-hyste
fragmani bekliyoruz gerci fragman geldiginde persembeyi beklizcez ama neyse:)
mervecim bu konuda seninle zevkle tahmin yürütür ve senaryolar yazarim :)
(benimkide saka tabiki):img-hyste
Aslinda ahu simdilik kötü degil, polatin elife duydugu askin aynisini polatla yasamak istemiyor, ama ilerleyen bölümlerde polatdan daha cok hoslanacaktir. Ama onlarin iyi bir is partneri olmasi baskalarinin yanlis düsünmesini sagliyor, mesela halo dayinin ahuyu hemen polata istemesi gibi:img-help:
sulusaray zatenb bizim bahadir la raci sasmazin en buyuk ozelligi malesef kadinlari dizide oldurme cabasi bakiniz kim varsa dizid eoldu canan ve safiye haric onlarda zaten yeni kvpde yok:) aslind aben canani cok isterdim olmasini
Melek hoşgeldin...
Şimdi Halo dayı ölürse yada ölmesse 2 durum var.
1.'si Halo öldü dedik ne olur Polat daha da kızar Tataroğullarının üzerine daha feci gider ama zaten Polat'ın şu anda aklı fikri onlar yani birşeyleri depreştirmeye gerek yokki..
2.'si ölmedi diyelim ee Halo dayımızın o güzel sohbetleriyle güzelliğiyle senaryo çok iyi gider artı durumumuz olur ,hem ölmesede Polat bunun intikamını mutlaka alacaktır mahvedecektir onları:happy0064
Ama ölmesi bişeyler katmaz tam tersi eksiltir.
Mesela tilki andre Polat'ın adamlarını öldürdüğünde yada Seyfo dayı öldüğünde bunlar diziye artılar getirmişti Polat aldığı intikamlarla daha da yükselmişti nam yapmıştı ama şimdi buna gerek yok Halo ölürse Polat'ında mutlaka Bulut'u öldürmesi gerekirki oda şu anda mümkün değil...
asliya katiliyorum halo dayi olurse polat birsey yapmasi gerekir illaki cakirin olumunu hatirlatirim 6 kisi ayni gun oldu :)
halo dayi oldugunde polat birilerini oldurmek zorunda brisey yapamzsa sacma olur ama suan durumuyla dizide
olcek kimse yok herkes daha cok yeni#
onun icin bende halonun olmicegini dusunuyorum ama soyle birsey olabilir halo agir yaralanir ama olmez polat tatarogullarinin mekanini basar artik orda olur birseyler:)
Mervecim kesinlikle şuanda ölecek yok yani adamlarını öldürebilir ancak ee buda intikam olmazki ...
Ama Polat Tataroğullarının evini basarmı bilemem çünkü şuanda savaşları para ve beyin üzerine kurulu olduğu için ama Halo dayı ölürse işler fena olur biz Polattan intikam bekleri ama buda bu durumda mümkün değil...
ayrica halo eger istemediyse cikmayi raci sasmazla bahadirda istemez halonun cikmasini dizide cok ayri bir yeri var halonun
bir konu daha var ahmet sayman ihalesinide polatlara yuklicekler ee bu aralar butun ihaleler onlarda kaliyo ya:icon_sorr
Melek hoşgeldin...
Şimdi Halo dayı ölürse yada ölmesse 2 durum var.
1.'si Halo öldü dedik ne olur Polat daha da kızar Tataroğullarının üzerine daha feci gider ama zaten Polat'ın şu anda aklı fikri onlar yani birşeyleri depreştirmeye gerek yokki..
2.'si ölmedi diyelim ee Halo dayımızın o güzel sohbetleriyle güzelliğiyle senaryo çok iyi gider artı durumumuz olur ,hem ölmesede Polat bunun intikamını mutlaka alacaktır mahvedecektir onları:happy0064
Ama ölmesi bişeyler katmaz tam tersi eksiltir.
Mesela tilki andre Polat'ın adamlarını öldürdüğünde yada Seyfo dayı öldüğünde bunlar diziye artılar getirmişti Polat aldığı intikamlarla daha da yükselmişti nam yapmıştı ama şimdi buna gerek yok Halo ölürse Polat'ında mutlaka Bulut'u öldürmesi gerekirki oda şu anda mümkün değil...
Hosbulduk aslicim sana katiliyorum eger halo olurse dizidee birseyler eksiler
Halo dayimiz o guzel ve komik sohpetleri...
olursede polatin kini daha cook artacaktir ve bulutu oldurmek isteyecektirki buda simdilik mumkun degil
asliya katiliyorum halo dayi olurse polat birsey yapmasi gerekir illaki cakirin olumunu hatirlatirim 6 kisi ayni gun oldu :)
halo dayi oldugunde polat birilerini oldurmek zorunda brisey yapamzsa sacma olur ama suan durumuyla dizide
onun icin bende halonun olmicegini dusunuyorum ama soyle birsey olabilir halo agir yaralanir ama olmez polat tatarogullarinin mekanini basar artik orda olur birseyler:)
Bencede senin dedigin gibi birseyler olur merve agir yaralanir halo dayi sonra polat mekani felan basar birseylerr olurr biter sonra halo dayimiz tekrardan aramiza doner:)
gerci 4. bolumde halo dayi polatimizi ahuya yakistirdii ama neyse olmesinde birak yakistirsin polat zaten son sozunu soyledi :)
yalcinersonmez 13-05-07, 15:57 ya arkadaşlar siz bana güvenin halo dayı ölmicek tüyo sağlam yaw:)
merve polat son sözünü söledi ama o iş orda bitmez daha bak bugün ayın 13ü daha 14ü gelmedi:)
oo papatya gec kaldin hosgeldin oyle konsuyoduk halodan felan :)
yalcinersonmez
sana guveniyozs haloya birsey olursa cekecegin var:img-hyste
bu arada ne 13 u nr 14 u polat son sozu soyledi ben baska birsey bilmem:img-cool2 :icon_sorr
öncelikle tüm annelerin ve kendimin anneler gününü kutlarım...
merveciğim sen naptın...eğer polat bir gecede 6 baba öldürdüğü gibi herkesi temizlerse, başta rtük olmak üzere herkes ayaklanır...:img-hyste
aa papatya cok ozurdilerim
anneler gununu tum icten dileklerimle kutlarim
ayrica rtuk buna karismaz eger karissaydi eski kvyede karisirdi ondan o konu onemli degil:) ama dizide olecek 6 adam yok polatta sokaktan birilerini oldurmicek ya onemli birilerini oldurmesi gerek oda olmaz daha herkes yeni :)
bu yuzden
yalcina guveniyoz:)
gerci 4. bolumde halo dayi polatimizi ahuya yakistirdii ama neyse olmesinde birak yakistirsin polat zaten son sozunu soyledi :)
mervem canim
halo dayimiz polatin basini baglamaya calisiyor,aman olmesiun halo dayimiz:icon_sorr :icon_sorr
zaten seninde dedigin gibi polat son sozu soyledi
BIR GONULDE 2 ASK OLMAZ
bunun ustune soylenecek soz yoktur zaten:good: :good:
yalçıner sönmez eğer varya o tiyon doğru çıkmazsa, elimizden çekeceğin var...bu sitede bakalım nereye saklanacansofa sofa ...bu arada kafana gözüne dikkat et...:img-hyste
yalcinsonmez umarim tuyon dogrudur yoksa cekecegin var :)
bu arada aslicim ne imzasi yapacan anlamdim ama eliff imzasii galibaa eger isim felan yaziyorsan benim ismimida yazarsan sevinirim :):D
arkadaslar imza en yakin zamada yapilacak asli YAKAMOZ16 tarafindan
papatya yalcin kendi istedi zaten tuyoyu verdi kacti ben zaten hala o bilgileri nerden ogrendigini merak ediyom umarim dogrudur yalcin:)
ama ben ilkbastan beri soyluyorum halo olmez
yalçınersönmezi korkuttum galiba...tabanları yağlayıp kaçmış...:img-hyste :img-hyste kızlar yarın kanald de kv ırak var haberiniz olsun ...yarın saat 21.30 da...:happy0064
melekçim ya ne tüyosu bu... neyle ilgili yada hangi sayfada...
yalcin guvenilir biryerden bilgi almista halo olmucek dizide dye bzide ona guveniyoruz eger halo olurse yalcinin cekecegi var:img-hyste
sinopeciğim sessiz gördüm seni...seninde anneler günün kutlu olsun canım...yanlış hatırlamıyorsam sende anneydin değil mi?:img-yes:
aslı beni buraya davet etti...kendisi kaçmış :img-hyste nerelerdesin aslıcığım....
papatya kacmis valla bence kacirmayalim sezon sonlarinda yalcina cok ihtiyacimiz olacak ee malubunuz sezon finali en kotu yerde bitiyo bu arada sezin finali haziranin 3. haftasiymis
cok erken degilmi ya
eylulun son haftasindada tekrar baslicakmis:icon_sorr
yalcinersonmez 13-05-07, 16:17 ee bide bişi var ya halonun bu blm ölüp ölmeyeceğinin göstermesseler biliosunuz çakırı 2 blm bekletmişlerdi off inş. öle yapmazlar 1 hafta bekleyemeyiz biz...
bu arada eğer tüom doğru çıkmassa bende adminlerden birinin arkasına saklanırım geleni banlareız ha ona göre:)
yalcin olurmu ya sen bizi ver bilgiyi ondan sonra ne de :) umarim dedigin gibi olmaz bir hafta daha bekleyemem halo oldumu olmedimi diye off baya zor olucAK:icon_sorr
yalçınersönmezi korkuttum galiba...tabanları yağlayıp kaçmış...:img-hyste :img-hyste kızlar yarın kanald de kv ırak var haberiniz olsun ...yarın saat 21.30 da...:happy0064
kacarmi hic, kac kez izledim ama ayni heyecanla yine izliyorum
sinemayailk geldigi gün izledim ve hic bir zaman
unutamiyacagim bir film
ordada bergüzal k. sinir olmustum :img-hyste
polatin yaninda eliften baskasini görünce dayanamiyorum
ee bide bişi var ya halonun bu blm ölüp ölmeyeceğinin göstermesseler biliosunuz çakırı 2 blm bekletmişlerdi off inş. öle yapmazlar 1 hafta bekleyemeyiz biz...
bu arada eğer tüom doğru çıkmassa bende adminlerden birinin arkasına saklanırım geleni banlareız ha ona göre:)
:img-hyste :img-hyste eğer varya, bu getirdiğin haberler bi yanlış çıksın...eh ozaman elimizden adminler değil, bir tabur asker gelse alamayacak...:img-hyste :img-hyste :img-hyste bence ölmeyecek yerlerden yara aldı...birisi karın boşluguna,digeri akciğerin kenarına isapet etti...
yalcinersonmez 13-05-07, 16:24 mrk etmeyin kaçmadım burdayım delikanlı gibi çıktım ortaya siz bana güvenmeye dvm edin ölmicak o ölmicak (neden kendime bu kadar güvendim anlayamıorum ama neyse:))
he bu arada yarın akşam herkes kvırakı izlesin ona göre şu reytingleri yavan yapalım acı hayatla aynı saate koymuşlar bakalım kim yencek??!
ay papatya ne kadarda dikkatli izlemisin :img-hyste
bende sanki kalbine geldi gibi gördüm :img-hyste
ama halo ölmeyecek inandik bikere
kacarmi hic, kac kez izledim ama ayni heyecanla yine izliyorum
sinemayailk geldigi gün izledim ve hic bir zaman
unutamiyacagim bir film
ordada bergüzal k. sinir olmustum :img-hyste
polatin yaninda eliften baskasini görünce dayanamiyorum
leylaya sinir olunacak bir durum yoktu ki orada...kız evlendiği gece kocasını ve akrabalarını kaybetti ve sam den intikam almak için polata yardım etti... aralarında aşk yoktu...aşk varmış gibi medya şişirdi...polat kızın vatan sevgisine hayran oldu...
yalcinersonmez 13-05-07, 16:28 eee peki ben yazlığa gidince napcaksınız walla ben haziran geldimmi direk gidiom okulların kapanmasını beklemiom ere mecburen başka bi casus bulcaksınız kendinize:)
Şaka bi yana yazlığa gidicem die seviniom ama bu forumada çok alıştım nası kopçam burdan:icon_sorr
eee peki ben yazlığa gidince napcaksınız walla ben haziran geldimmi direk gidiom okulların kapanmasını beklemiom ere mecburen başka bi casus bulcaksınız kendinize:)
Şaka bi yana yazlığa gidicem die seviniom ama bu forumada çok alıştım nası kopçam burdan:icon_sorr
zaten dizi haziranda tatile girecek...acaba bizde panaya telekulak mı yerleştirsek...çaktırmadan içeri sızıp, dört beş yere alıcı koyalım...:img-hyste :img-hyste
ben o isi cok iyi yaparim:)
bu arada ben ayrintiyi soylucem kvp pusunun sonu belliy
mis sezon sonu degil ama dizinin tamamen sonu (programda soylemisti) ben acayip merak ettim neler olacak acaba senaryo yazilaran yere birkactame koysak nasil olur
yalcinersonmez 13-05-07, 16:44 ben o isi cok iyi yaparim:)
bu arada ben ayrintiyi soylucem kvp pusunun sonu belliy
mis sezon sonu degil ama dizinin tamamen sonu (programda soylemisti) ben acayip merak ettim neler olacak acaba senaryo yazilaran yere birkactame koysak nasil olur
ne yani şimdi haziran 3. haftasında sezon finali iğilde tamemen final olup bitiomu???:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
ne yani şimdi haziran 3. haftasında sezon finali iğilde tamemen final olup bitiomu???:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
hayır canım...haziranın 3. haftasında sezon finali olacak...bu sezonun sonu belli imiş...eylülün son haftası tekrar ekrandalar...:good:
yok arkadaslar yanlis anlasilma oldu soyle anlatayim kvpnin sezon finali haziranin 3. haftasiymis
obur dedigimde programda kadin sunucu dizinin tamamen sonu bellimiu dedi konu olarak bahadirda evet sonu belli ama degisebilir dedi
tabi kcp daha cok surecek bundan kimsenin suphesi olmasin :) ama sezon finali cok yakin
merve_polat 13-05-07, 16:51 arkadaşlar herkeze slm yanlış mı anladım yoksa haziranda KURTLAR VADİSİ tamamen biticek mi?umarım böyle bişiy olmaz eğer olursa kesinlikle polatı öldürürler.bu bilgi kesin mi?
yalcinersonmez 13-05-07, 16:52 hayır canım...haziranın 3. haftasında sezon finali olacak...bu sezonun sonu belli imiş...eylülün son haftası tekrar ekrandalar...:good:
ohh be içim rahatladı az daha final olcak sandım ya şu anlık pana filmin show tv ile anlaşması 13 bölümlük heralde bu sezon finalş bölmü 13. blm olcak diorumki keşke bu pana film sezon finalinden sonrası için kanal d ile anlaşsa çünkü kv kanal d ye geçtiği zaman hem ratingler showdakinde fazla gelmişti hemde bı "Ayrılık" REZALETİNDEN SONRA ARTIK SHOWla iş yapmamalılar...
merve_polat oncelikle hosgeldin
oyle birsey yok sadece sezon finali olucak her dizi gibi eyluldede tekrar baslicak yani ayrica kvp oyle hemen bitmez en az 100 bolum surer:img-wink: :img-wink:
arkadaşlar 1gün girmedim ne çok şey yazmışsınız vallahi....oku oku bitiremedim....:blink: haziranın 3.haftasında tatile giriyomuş öylemi... ya üzüldüm şimdi ...tabi biz istiyoruzki kv hep olsun... ama onlarında dinlenmeye hakları var tabi:sad53: ay çok özlicez tatilde nesıl geçer 3ay:sad53: :sad53: ay 1hafta bile zor geliyo beklemek offff offfff:img-cray: :img-cray: :img-cray:
ohh be içim rahatladı az daha final olcak sandım ya şu anlık pana filmin show tv ile anlaşması 13 bölümlük heralde bu sezon finalş bölmü 13. blm olcak diorumki keşke bu pana film sezon finalinden sonrası için kanal d ile anlaşsa çünkü kv kanal d ye geçtiği zaman hem ratingler showdakinde fazla gelmişti hemde bı "Ayrılık" REZALETİNDEN SONRA ARTIK SHOWla iş yapmamalılar...
ya sen nasıl bizim casusumuzsun... bak ben senden daha çok bilgi topluyom...:img-hyste ayrılık dizisi için bahadır özür diledi...sadece 7 bölüm çekilmiş...kanalın yanlış yayın saati uygulaması yüzünden yeterince izliyiciye ulaşamadığı için kaldırılmış....
yalcinersonmez 13-05-07, 16:59 ya sen nasıl bizim casusumuzsun... bak ben senden daha çok bilgi topluyom...:img-hyste ayrılık dizisi için bahadır özür diledi...sadece 7 bölüm çekilmiş...kanalın yanlış yayın saati uygulaması yüzünden yeterince izliyiciye ulaşamadığı için kaldırılmış....
tmm işte buda show tvnin düzensizliğinden yoksa dizi ayrılık kanal d de oynasaydı eminimki hem şu anda dvm ediodu hemde ratingler çok ii gelicekti yok yok mutlaka sezon finalinden sonra kanal d ile anlaşmaları lazım...
tmm işte buda show tvnin düzensizliğinden yoksa dizi ayrılık kanal d de oynasaydı eminimki hem şu anda dvm ediodu hemde ratingler çok ii gelicekti yok yok mutlaka sezon finalinden sonra kanal d ile anlaşmaları lazım...
iyi söylüyosunda, bunlar tekrar niye showla anlaştılar acaba...yoksa kanald ile bir problem mi yaşadılar?...aylardır bu iki kanal kurtları kapmak için yarıştılar...pana mutlaka kanald nin bir yanlışını gördü ki, yine showtv ile anlaştı...
merve_polat kurtlar vadisi pusu turkiyede en cok reytign alan dizilerin basinda geliyo oyle birsey olmaz yani
merve_polat 13-05-07, 17:07 kurtlar vadisi terör yayından kaldırıldıktan bir süre sonra gazetede bi haber okumuştum.fox kv teröre talipmiş yayından kaldırılmasaymış kvt ü almak için harekete geçicekmiş falan diyodu belki pusuyu da almak ister gerçi başarabileceğini sanmam ama...
merve_polat 13-05-07, 17:08 sadece reyting yüzünden kaldırılmıyo diziler terör neden kalktı reyting yüzünden mi hayır.
yalcinersonmez 13-05-07, 17:10 kurtlar vadisi terör yayından kaldırıldıktan bir süre sonra gazetede bi haber okumuştum.fox kv teröre talipmiş yayından kaldırılmasaymış kvt ü almak için harekete geçicekmiş falan diyodu belki pusuyu da almak ister gerçi başarabileceğini sanmam ama...
ya almak istese alır fox çünkü showla anlaşmaları 133 blm ama gerçeği sölemek gerekirse foxun almasını hiç isteme kvpnin tipine uymaz o kanal...yinede bnm gönlümden geçen kanal d inş. aralarında bi küslük yoktur pana filmle...
sadece reyting yüzünden kaldırılmıyo diziler terör neden kalktı reyting yüzünden mi hayır.
yok sen ayrilik gibi olmasin dedin ondan soyledim cunku ayrilik bir nevi reytingler yuzunden kalkti:img-wink:
ayrica foxun kvtyi almak istedigini bilmiyodum ilgicn ama gerci foxda olsa bile gine engellenirdi:img-yes: :icon_sorr
habertürkte bahadır kv terör dizisinin neden kaldırıldığını ve kimler tarafından bu sansürün yapıldığını üstü kapalı bir şekilde anlattı...kv ıraktan kim rahatsız olduysa,kv terörün sansürlenmesindede onun parmağı olduğunu ima etti...
merve_polat 13-05-07, 17:16 bende kurtlar vadisinin fox ta olmasını istemem.gidiceklerini de zannetmem.kv kesinlikle en büyük kanallarda olmalı diğer kanalları küçük gördüğümden diğil kesinlikle ama kv kendisine yekışıcak bi kanalda olmalı.misal kanal D...
bencede fox la anlaşmazlar...herşey para değil onlar için...hem fox bildiğim kadarıyla amerikalı birinin kanalı...fox tv kv terör kaldırılmasaydı, bu diziyi almak için en yüksek parayı vereceğini söylemiş...
merve_polat 13-05-07, 17:20 bencede fox la anlaşmazlar...herşey para değil onlar için...hem fox bildiğim kadarıyla amerikalı birinin kanalı...fox tv kv terör kaldırılmasaydı, bu diziyi almak için en yüksek parayı vereceğini söylemiş...
para konusunda bi bilgim yok.ama dediğin gibi herşey para demek diğil kanalın diziye saygı duyması ve özen göstermesi de çok önemli.
ben show tv de kalmasını isterim...çünkü show tv nin hiç bir gazetesi kurtlar kanald ye geçince arkasından olumsuz haber yapmadılar...hatta saner ayar panayı kanald ile anlaştıkları zaman tebrik etmiş... işte centilmenlik budur...ama kanald öylemi yaptı...ilk zamanlar kendi kanalına alamayınca bu şiddet var kampanyasını kendileri başlattı...hürriyet, milliyet ve vatan gazeteleri kurtların arkasından yapmadığını bırakmadılar..tarikatcı dediler,ırkcı dediler,şiddeti artırıyor dediler....ne zaman kendi kanallarına geçti, kv yi pohpohlamaya başladılar...bu ikiyüzlülük değilde nedir...şimdide sabah ve takvim gazeteleri karalama peşindeler...kv atvye geçse onlarda pohpohlarlar...
oyle birsey yok sadece sezon finali olucak her dizi gibi eyluldede tekrar baslicak yani ayrica kvp oyle hemen bitmez en az 100 bolum surer:img-wink: :img-wink:
insallah mervecim nice 100. bölümlere:happy0064
bir an okuyunca bende yanlis anladim
valla kalbim duracakti
merve_polat 13-05-07, 17:31 ben show tv de kalmasını isterim...çünkü show tv nin hiç bir gazetesi kurtlar kanald ye geçince arkasından olumsuz haber yapmadılar...hatta saner ayar panayı kanald ile anlaştıkları zaman tebrik etmiş... işte centilmenlik budur...ama kanald öylemi yaptı...ilk zamanlar kendi kanalına alamayınca bu şiddet var kampanyasını kendileri başlattı...hürriyet, milliyet ve vatan gazeteleri kurtların arkasından yapmadığını bırakmadılar..tarikatcı dediler,ırkcı dediler,şiddeti artırıyor dediler....ne zaman kendi kanallarına geçti, kv yi pohpohlamaya başladılar...bu ikiyüzlülük değilde nedir...şimdide sabah ve takvim gazeteleri karalama peşindeler...kv atvye geçse onlarda pohpohlarlar...
aslında bu sadece kv ye özgü bir durum diğil kanalların genel olarak rakip kanalların dizileri içn kullandıkları çok klişe bir politika.
insallah mervecim nice 100. bölümlere:happy0064
bir an okuyunca bende yanlis anladim
valla kalbim duracakti
bence showtvde kalmalı.umarım sorun olmaz aralarında ve hep kendi kanalında kendi gununde kendi saatinde devam eder.kurtlar vadisi hiç bitmesin:)
beyaz da stara geçmişti olmadı tutmadı program.beyazın ratingleri belli ama olmuyor işte boyle nedense.vadide showa yakışıyor bence:)
nefise karatayin sozu
kurtlar vadisi hic bitmesin :) bak bu sozunu sevdim
papatya dediklerine katililiyorum hatta kvt kaldirildiginda kanal d haber nerdeyse havalara ucacakti bende kanal dye gecmesini istemem
bende show tv de kalmasini isterim
kv ni show tv le tanidik ve cok sevdik
aslında bu sadece kv ye özgü bir durum diğil kanalların genel olarak rakip kanalların dizileri içn kullandıkları çok klişe bir politika.
ama hiç bir dizinin üzerine bu kadar gidilmedi...adamların özel hayatı kalmadı. nerede ise vatan haini ilan edeceklerdi...hatta bir gazete polat alemdar amerikan ajanı diye manşet haber yapmıştı...tabiki bizimkiler hemen bu gazeteyi ve haberi yapan gazeteciyi mahkeye verdi...
ama hiç bir dizinin üzerine bu kadar gidilmedi...adamların özel hayatı kalmadı. nerede ise vatan haini ilan edeceklerdi...hatta bir gazete polat alemdar amerikan ajanı diye manşet haber yapmıştı...tabiki bizimkiler hemen bu gazeteyi ve haberi yapan gazeteciyi mahkeye verdi...
meyve veren agac taslanirmis papatyacim kiskaniyorlar dizimizi reyting aliyoruzya bir yerlerden haberler uyduruyorlar iste:img-yes:
meyve veren agaç taşlanır bu her yerde boyle.konu açısından da boyle bazı şeyleri ifade eden bir dizi olunca tabi çok ugraşmışlar.devam da ediyorlar.ama boyle bu işler.çok zekice replikler olan bir dizi.espriyi bile zekice yapıyorlar.boyle dizileri çok severim.sevdigim kişiler de oynayınca daha da guzel oluyor.onceden farketmemiştim tabi hiç bakmayınca.sadece ratinglerini biliyordum:)süper bir diziymiş:)
kurtlar vadisi ırak oynayacakmış.artık başka bakıyorum.ne guzel bakarım dedim hemen.ekibi tanıyorum artık az çok.hepsi süper:)
blue ivy de yazmış "meyve veren agaç taşlanır" diye:) mesajı onizlerken gordum kopya sanmayın:)
merve_polat 13-05-07, 17:50 demekki dizileri aldıkları reytiglere göre karalıyolar kvsi türkiyenin bir numaralı dizisi olduğuna göre herkez onu konuştuğuna göre tabikini en çok onun üstüne gidicekler.başrol oyuncusu hiçbir magazin programında içkili yada daha kötü bir vaziyette görünmemesine rağmen türkiyenin 1 numaralı aktörüyse tabiki amerikan ajanı ilan edicekler bana pekte şaşırtıcı gelmiyo açıkçası
yalniz dizimizin reytingleri 1 olmasina ragmen izleyici orani cok az gibi geliyor bana,en azindan bin bir geceyi gecmesi lazim boyle bir diziyi.insan cok sey ogreniyor kvp yi izleyince,gerci hayal urunu diyorlar ama gercekler daha cok tabii,umarim ilerleyen bolumlerde reytingler cogalir,hakkettigi yere gelir:img-yes:
Ama kv nin kendine göre bence bi havasi var.
Baska dizilerdeki bas rol oyunculari göz önündeler hep, bi haberleri cikinca hep gündemde oluyorlar ama kv oyunculari öyle degil. O kadar haber cikmasina ragmen ben bir oyuncunun cikipta kötü seyler dedigini yada iste gündemde olmak icin polemikler yarattigini görmedim.
demekki dizileri aldıkları reytiglere göre karalıyolar kvsi türkiyenin bir numaralı dizisi olduğuna göre herkez onu konuştuğuna göre tabikini en çok onun üstüne gidicekler.başrol oyuncusu hiçbir magazin programında içkili yada daha kötü bir vaziyette görünmemesine rağmen türkiyenin 1 numaralı aktörüyse tabiki amerikan ajanı ilan edicekler bana pekte şaşırtıcı gelmiyo açıkçası
ama bazıları bu yapılan haberleri gerçek sanıyor...necatinin ismini kullanarak biryerlere gelmek isteyenlerde cabası...yapacak haber bulamayan gazetecilerimiz, hemen kurtları karalama yazısı yazıyorlar.amaç, gazetede boş yer kalmasın diye herhalde...
yalniz dizimizin reytingleri 1 olmasina ragmen izleyici orani cok az gibi geliyor bana,en azindan bin bir geceyi gecmesi lazim boyle bir diziyi.insan cok sey ogreniyor kvp yi izleyince,gerci hayal urunu diyorlar ama gercekler daha cok tabii,umarim ilerleyen bolumlerde reytingler cogalir,hakkettigi yere gelir:img-yes:
kv yi herkesin anlamasını bekleyemezsin...kv çok zor anlaşılan bir dizi...ama bbg öylemi...aşk,ihanet,duygu sömürüsü daha fazla reyting getiriyor...birde sağırodayla aynı gün ve saatte yayınlanmasıda reytingleri düşürüyor...çünkü iki
dizininde izleyi kitlesi aynı...
bir ara tamer karadaglida necati sasmaz ile ilgili polemik yapmaya calisti ama necati bu tur konulara bulasmadi,boylelikle kalitesini ortaya koymus oldu:img-yes:
mc karakule 13-05-07, 18:12 kurtlar vadisi pusu fotograflarına ekledim..ama resimler eski biraz:happy0064 :happy0064
kv yi herkesin anlamasını bekleyemezsin...kv çok zor anlaşılan bir dizi...ama bbg öylemi...aşk,ihanet,duygu sömürüsü daha fazla reyting getiriyor...birde sağırodayla aynı gün ve saatte yayınlanmasıda reytingleri düşürüyor...çünkü iki
dizininde izleyi kitlesi aynı...
evet maalesef oyle,bende sagir oda izleyicisiyim ama tabii o aksam kvp yi tercih ediyorum,sagir odayi netten izlemek zorunda kaliyorum.
sacma sapan seyler reyting aliyor gercektende,rtuk bunlari gormuyorda dizimizi goruyor.
evet maalesef oyle,bende sagir oda izleyicisiyim ama tabii o aksam kvp yi tercih ediyorum,sagir odayi netten izlemek zorunda kaliyorum.
sacma sapan seyler reyting aliyor gercektende,rtuk bunlari gormuyorda dizimizi goruyor.
bu iki diziyi karşı karşıya getirerek izleyiciye ceza veriyorlar...burada tek suçlu kanal d dir... sağır oda pazar günü idi...niye perşembe gününe koyuyor...aklınca kv nin karizmasını çizmek istedi ama kendi kurduğu tuzağa kendisi düştü...kv senelerdir perşembe günleri yayınlanır...hatta kendi kanallarında bile perşembe yayınladılar...
ya iste necati sasmazin oyunculugu hakkinda birseyler soylemisti tecrubesiz diye,ama necati hic bu polemige girmedi
evet arkadaslar bencde hatirliyorum,necati sasmazin oyunculugu hakkinda bazi seyler soylemisti,ama necati sasmaz ona cevap vermemekle zaten kendi kalitesini ortaya koymustu:good: :good:
bu arada resim ekleyen arkadas tskler,ama o resimler daha once yalcin kardesim tarafindan sitemize eklenmisti,yinede emekleriniz icin tskler:good:
gullunun "ofisimize şoyle guzel biri geldi" deyişi çok guzeldi ya unutmuşum bunu soylemeyi çok hoşuma gitti bu replikler:)
ekip ahuyu sevdi.polattan sonra başka birileri de ahuyu sevdi çok hoşuma gitti dizide:)
sanırım eren sevmedi o da kardeşi mi elifin arkadaşlar yazık ya haklı o da tabi bakalım ne diyecek eren
halo zaten çok guzel soyledi.umarım kurtulur.daha da guzel repliklerine devam eder.senaristler biraz delilik yaptırdık ona dediler ama.sevdim bu deliligi.ahuyu sevenler de var.onları sevindirdiler.şiir gibiydi halonun dedikleri.süper replikler:)
gullunun "ofisimize şoyle guzel biri geldi" deyişi çok guzeldi ya unutmuşum bunu soylemeyi çok hoşuma gitti bu replikler:)
ekip ahuyu sevdi.polattan sonra başka birileri de ahuyu sevdi çok hoşuma gitti dizide:)
sanırım eren sevmedi o da kardeşi mi elifin arkadaşlar yazık ya haklı o da tabi bakalım ne diyecek eren
halo zaten çok guzel soyledi.umarım kurtulur.daha da guzel repliklerine devam eder.senaristler biraz delilik yaptırdık ona dediler ama.sevdim bu deliligi.ahuyu sevenler de var.onları sevindirdiler.şiir gibiydi halonun dedikleri.süper replikler:)
nasıl sevsin erenim..ablasının polatı ne kadar sevdiğini çok iyi biliyordu...polat için az gözyaşı dökmedi elifimiz...hatta polata evlenme bile teklif etti..hemde iki kere...ikisindede polat yapamam dedi..polat o anda vatanından başka bir şey düşünmüyordu...vatan sevgisi, elife olan aşkından daha ağır basıyordu...
mc_karakula resimler için saol ama resimler çok çok eskidi 3 başlık önce ben 2 başlık önce başka bi ark. eklemişti:img-yes: yinde saol...:img-wink: bu arada rwsimleri denizden yürütmüşsün gözümden akçtı sanma:)
mc_karakule resimler icin tesekkurler,ellerine saglik
yalcin kardesim seninde resimleri nerden yuruttugun ortaya cikti,susss bakim karakule kardesim eklemis iste resimleri,demekki eline yeni gecti(aa kizdirmayin ablanizi valla simdi geliyor yine terlik kafaniza):img-hyste :img-hyste
valla arkadaslar necati kendine yakisani yapti,muhatap olmamakla:good:
ah yazık ya eren sevemez tabi yazık ya ne zormuş.galiba elifi uzmuşte polat.siz ondan da başkasına bakmasını istemiyorsunuz anladıgım.polat başkasıyla mutlu olmasın ondan mı diyorsunuz.siz dedigim polat kimseye aşık olmasın diyenler
mc_karakule resimler icin tesekkurler,ellerine saglik
yalcin kardesim seninde resimleri nerden yuruttugun ortaya cikti,susss bakim karakule kardesim eklemis iste resimleri,demekki eline yeni gecti(aa kizdirmayin ablanizi valla simdi geliyor yine terlik kafaniza):img-hyste :img-hyste
valla arkadaslar necati kendine yakisani yapti,muhatap olmamakla:good:
ya sinopeciğim milletin kafasına terlik fırlatan senmiydin...öyle bir terlik fırlattınkisofa burda bir kaç kişiyi gazi ediyordun...:img-hyste :img-hyste
merve_polat 13-05-07, 18:35 ah yazık ya eren sevemez tabi yazık ya ne zormuş.galiba elifi uzmuşte polat.siz ondan da başkasına bakmasını istemiyorsunuz anladıgım.polat başkasıyla mutlu olmasın ondan mı diyorsunuz.siz dedigim polat kimseye aşık olmasın diyenler
polatın zaten pek niyeti yok.dediya 'bi gönülde iki sevda olmaz' diye ama halo aklına giriyo galiba 'olur olur' falan diye umarım sonuncu olmaz(halo açısından)
bencede tirnagi olamaz,kendi fikrim ama ben tamer karadaglinin oyunculugunu begenmiyorum,hele dedikodularindan sonra gozumden dustu.
belki necati sasmazin ilk basta oyunculugu mukemmel olmayabilirdi,fakat zaman gectikce oyunculugu ilerledi,hele bu sezon bence mukemmel,bide seslendiren kisi daha iyi olabilseydi.
bu arada slm vuslat ablambye
neslisim selam tatlim
alooo forumdakiler selam veriyorumda goren yok:sad53: :sad53:
neslisim ilk deneyimi sonucta necatinin bu dizi,tabiki ilk zamanlarda bazi konularda yavan kalmis olabilir.Ama zaman icerisinde kendini cok fazla gelistirdi bu isin egitimini almis kisiler bile bazen tokezliyebiliyorlar,kaldiki necati bu isin egitimini bile almadigi halde ,egitim almis kisileri bile maratonda gerilerde birakabilecek kapasiteye coktan geldi geciyorda:img-wink:
ah yazık ya eren sevemez tabi yazık ya ne zormuş.galiba elifi uzmuşte polat.siz ondan da başkasına bakmasını istemiyorsunuz anladıgım.polat başkasıyla mutlu olmasın ondan mı diyorsunuz.siz dedigim polat kimseye aşık olmasın diyenler
slm aylince.
arkadaslar farkettinizmi,erenin cok mahzun ve uzgun bir hali var dizinin basindan beri,sanirim ablasinin kaybi yuzunden tabii,ama erene baktikca icim gercekten aciyor:img-in_lo
oo gine neler konusmussunuz :)
mc karakule resimler icin cok tskrler
arkadaslar konustugunuz gibi kv ekibinin en buyuk ozeliklerinden biri hicbirzaman magazinde gozukmemeleri kendilerine yapilan cok agir suclamalar bie olsa buna karsilik vermemeleridir ki bence en iyisini yapiyorlar .:img-yes:
slm aylince.
arkadaslar farkettinizmi,erenin cok mahzun ve uzgun bir hali var dizinin basindan beri,sanirim ablasinin kaybi yuzunden tabii,ama erene baktikca icim gercekten aciyor:img-in_lo
eren deme bana ya ben ereni ilk kvden beri cok seviyorum ayrica yeni kvye ilk gircegini duydugumda cok sevinmistim cunku ben zannetmiyodum erenin oynicagini ayrica oyunculuguda cok iyi bence oda git gide pana film oyuncusu olmaya basladi:img-yes:
ya sinopeciğim milletin kafasına terlik fırlatan senmiydin...öyle bir terlik fırlattınkisofa burda bir kaç kişiyi gazi ediyordun...:img-hyste :img-hyste
papatyam selam tatlim
valla gecen gun acayip bir seye sinirliydim,o gun tesadufen sitede yazilanlari okuyunca bende topuklu terligimi firlatacam simdi sizin kafaniza diye espiri yapmistim,o espiri kaldi iste:img-hyste :img-hyste
valla elim cok agirdir:img-hyste :img-hyste
ayy forumdakilere asla zarar vermek istemem
bu arada yalcin kardesim terligi duyunca yok oldu:sad53: :sad53:
yarin fragman gelir arkadaslar,ay bu hafta yine dizimiz esecek:happy0064
merve_polat 13-05-07, 18:41 slm aylince.
evet kesinlikle ablasının ölümünün üstünden yıl geçti ama belliki o hala abblasının acısını unutamamış elifin son zamanlarından kalma bi hüzün var çocukta.
evet canım polat aslında elifin nişanlısı ali candandı...görev için kendisine öldü süsü verip,estetik ameliyatla yüzü ve kimliği değişti ve mafya babası polat alemdar haline getirildi...elif alini ölümüne bir türlü alışamadı...polatta eliften daha fazla ayrı kalamadı..bir şekilde elife yaklaştı ve kendisine aşık hale getirdi..aslında elif hala aliyi seviyordu...polatta aliyi gördüğü için polatda aşık oldu...alinin yaşadığını öğrendiğinde ise polat- ali aşkı arasında bayağı bocaladı...ama son nefesinde polatın aslında nişanlısı ali olduğunu öğrendi ve buna kalbi dayanamadı ve öldü...:img-cray: :img-cray: çok hüzünlü bir aşk öyküsüydü...şimdi bu aşkı bilen herkes sadece ahuyu değil, hiç kimseyi polatın yanında istemiyor...polatın elifini unutacağını düşünüyorlar...
tabi ben sizler gibi bakmıyorum olaya.sadece sizleri anlama açısından sordum zaten.bence polat etkilendi ahudan.boyle deyince bana tepki oluyor ama bu bence boyle.ama o da elife ihanet ederim gibi dusunuyor bence.ozellikle bir gonulde iki sevda olamaz derken boyle dusundum.halonun demesiyle olmaz sadece zaten.onemli olan polat burada.halo etkiler ama hiç niyeti yoksa bir anlamı olmaz dediklerinin.mesela ben halonun dediklerinden etkilendim.çunku yakıştırıyorum.ama yakıştırmasam etkilenmezdim.oyle konuşuyor derdim.biraz bakış açısı ve duyguyla ilgili.şiir gibiydi bana gore:)
elif polatın gonlunde çok ayrı bu net.uzdugunu de biliyor sevgilim bile dememiş çok.sevmiş ama ifade edememiş galiba.ayrıca evlenme teklifini de kabul etmemiş.bence uzmuş.ona ihanet eder gibi dusunuyor bence.bu soylediklerinizle daha da anladım..
papatyam selam tatlim
valla gecen gun acayip bir seye sinirliydim,o gun tesadufen sitede yazilanlari okuyunca bende topuklu terligimi firlatacam simdi sizin kafaniza diye espiri yapmistim,o espiri kaldi iste:img-hyste :img-hyste
valla elim cok agirdir:img-hyste :img-hyste
ayy forumdakilere asla zarar vermek istemem
bu arada yalcin kardesim terligi duyunca yok oldu:sad53: :sad53:
yarin fragman gelir arkadaslar,ay bu hafta yine dizimiz esecek:happy0064
evet vuslat abla yarin fragman gelir zor bekliyorum yarini,allahtan erken veriyorlarda bizde merakta kalmiyoruz,gerci dahada meraklaniyoruz ya:img-yes:
halo nun ölmesini isdemiyor cogunluk belki ölmez zaten bunlar koyduklari anketleri dikkate aliyorlarmis buna görede halo ölmsi zor görünuyor bide halo yasarsa cok konusmaz umarim polatin aklina ahuyu sokup duruyor(zaten polatinda gönlü var) ben eski bölumlerdeki kv halka daha yakindi simdiki cok zenginya herkes biraz garipsiyorum polatin para kaynagini nezaman acikliycaklar yada söylendide benmi görmedim bilen bir arkadasimiz varsa yazsin bu konu beni merakta birakti:icon_whis
tabi ben sizler gibi bakmıyorum olaya.sadece sizleri anlama açısından sordum zaten.bence polat etkilendi ahudan.boyle deyince bana tepki oluyor ama bu bence boyle.ama o da elife ihanet ederim gibi dusunuyor bence.ozellikle bir gonulde iki sevda olamaz derken boyle dusundum.halonun demesiyle olmaz sadece zaten.onemli olan polat burada.halo etkiler ama hiç niyeti yoksa bir anlamı olmaz dediklerinin.mesela ben halonun dediklerinden etkilendim.çunku yakıştırıyorum.ama yakıştırmasam etkilenmezdim.oyle konuşuyor derdim.biraz bakış açısı ve duyguyla ilgili.şiir gibiydi bana gore:)
elif polatın gonlunde çok ayrı bu net.uzdugunu de biliyor sevgilim bile dememiş çok.sevmiş ama ifade edememiş galiba.ayrıca evlenme teklifini de kabul etmemiş.bence uzmuş.ona ihanet eder gibi dusunuyor bence.bu soylediklerinizle daha da anladım..
ama polat görevini tamamlayınca nazife anneyi hastaneye gönderdi...elifi Allahın emri ile istetti...
eliffpolattt 13-05-07, 18:55 tabi ben sizler gibi bakmıyorum olaya.sadece sizleri anlama açısından sordum zaten.bence polat etkilendi ahudan.boyle deyince bana tepki oluyor ama bu bence boyle.ama o da elife ihanet ederim gibi dusunuyor bence.ozellikle bir gonulde iki sevda olamaz derken boyle dusundum.halonun demesiyle olmaz sadece zaten.onemli olan polat burada.halo etkiler ama hiç niyeti yoksa bir anlamı olmaz dediklerinin.mesela ben halonun dediklerinden etkilendim.çunku yakıştırıyorum.ama yakıştırmasam etkilenmezdim.oyle konuşuyor derdim.biraz bakış açısı ve duyguyla ilgili.şiir gibiydi bana gore:)
Polat zaten sözlerinden çok bakışlarıyla ifade ediyordu elife olan aşkını o yüzden biz polatın başkasına elife baktığı gibi bakmasını istemiyoruz sen gerçekten bir izlesen neden istemediğimizi anlarsın bu aşkın güzelliği polatın elife olan aşkı,özlemiydi düşünsene elif yanındaydı ama elife dokunamıyordu o özlemi öyle güzel anlatıyordu ki etkilenmemek elde deği....Polat elife hiç sevgilim demedi ama ne kadar çok sevdiğini hissettirdi elife buda bence sevgilim demesinden daha güzeldi...
Ahu&polat ikilisine gelecek olursak senin dediğine sadece biryerde katılıyorum polat elife ihanet ederim düşüncesiyle yaşıyor eweet ama hala elife aşık bunuda sözlerinden anladık çok özlemiş ama yaaa yazıkk:img-in_l
bence karahanlıların paraları.yoksa nerden bulucak o kadar parayı.
banada öyle geliyor ama o paralar hani kanli paraydiya polat alidimi almadimi bilmiyoruzki bu konuyuda bir aciklik gelse herseye aciklik geldi nerdeyse bu konuda aciklanir umarim karahanlinin mirasida kücümsenecek kadarda degildi baya zengin polat alemdar desenize:img-hyste kiz kardeside vardi onunda akipedi hakkinda bilgi yok galiba yeri gelince hepsine bir aciklik gelir umarim:icon_whis
halo nun ölmesini isdemiyor cogunluk belki ölmez zaten bunlar koyduklari anketleri dikkate aliyorlarmis buna görede halo ölmsi zor görünuyor bide halo yasarsa cok konusmaz umarim polatin aklina ahuyu sokup duruyor(zaten polatinda gönlü var) ben eski bölumlerdeki kv halka daha yakindi simdiki cok zenginya herkes biraz garipsiyorum polatin para kaynagini nezaman acikliycaklar bilen bir arkadasimiz varsa yazsin bu konu beni merakta birakti:icon_whis
polatın gönlü yok ya... elif elif diyip duruyo adam.. ama o ahu rahat durmıcak kesin... bide bu para kaynağına bende takıldım..ya bu barondan kalan paraları almış olmaz dimi...almadıysa baronun mirası nereye gitti bileniniz varmı...
Polat zaten sözlerinden çok bakışlarıyla ifade ediyordu elife olan aşkını o yüzden biz polatın başkasına elife baktığı gibi bakmasını istemiyoruz sen gerçekten bir izlesen neden istemediğimizi anlarsın bu aşkın güzelliği polatın elife olan aşkı,özlemiydi düşünsene elif yanındaydı ama elife dokunamıyordu o özlemi öyle güzel anlatıyordu ki etkilenmemek elde deği....Polat elife hiç sevgilim demedi ama ne kadar çok sevdiğini hissettirdi elife buda bence sevgilim demesinden daha güzeldi...
Ahu&polat ikilisine gelecek olursak senin dediğine sadece biryerde katılıyorum polat elife ihanet ederim düşüncesiyle yaşıyor eweet ama hala elife aşık bunuda sözlerinden anladık çok özlemiş ama yaaa yazıkk:img-in_l
cok iyi özetlemmissin o güzelim aski ahunun askiyla elifinki bir olurmu olmaz :icon_whis bana kalirsa polat öyle hemen ask söylemlerine girmez daha var bu sahnelere umarim hic olmaz ama olacagida malum
ya simdi bu bulutun sonu ne olacak acaba hangi azapla ölecek polatin intikam sekli nasil olacak sidet yok memati desede bence ilerde olacak olsun canim biraz bulutun yaptigi yanina karmi kalsin kimin yaptigi yanina kar kaldi bu dizide:img-hyste
ben polatın elife olan efsane aşkından sonra birdaha kimseye en azından elife olan aşkı kadar,aşık olabileceğini sanmam...ahuyla aralarında bir şey olsa bile elif faktörü her zaman aralarında olacaktır...eğer ahu polatı bu şekilde kabul ederse aralarında bir şeyler olabilir..ahunun polat sevgilim dediği zaman ki gülüşüne çok sinir oldum...
yalcinersonmez 13-05-07, 19:03 slm arkadaşlar ben geldim mrk etme vuslat abla kaçmadım sadece başka bişeyle ilgileniodum 2dk gelmedik 2 sayfa gtürmüssünüz...way be hemencik papucumuzu dama atmışsın be:) bu arada ben 3 gündür halo ölmicek tüyom sağlam diom ama bi yandanda 4. bölümde halonun yemek masasında söledikleri filan gelio yok ben yaşlandım artık istirate çekilcem filan neyse hadi hayırlısı inş. ölmez (bu arada ben yemeğe gidiom gelcem kaçtı filan demeyin arkamdan:))
para mevzuna takılmayın...konseyin bütün kayıt dışı parası polatı kontrolunde...şimdi bu kirli paraları bu adamları deşifre etmek için kullanıyor...
polatın gönlü yok ya... elif elif diyip duruyo adam.. ama o ahu rahat durmıcak kesin... bide bu para kaynağına bende takıldım..ya bu barondan kalan paraları almış olmaz dimi...almadıysa baronun mirası nereye gitti bileniniz varmı...
ahu zaten dünden razi tavirlarindan belli merakini görmedinmi bu kim karinmi kiz arkadasinmi merakli aslinda fazla merakli olanlar cok yasamazmis ya:icon_whis ahu rahat durmaz belli ama polatinda hemen kollarina kosacagini sanmiyorum ahunun gerci halo zorla aklina sokmaya calisiyor polatin suda var polattan aile babasimi olur adamin nerde ne yapacagi belli olmayan sürekli ayni yerde olmayan cok mesgul biri bu yuzden elife bile yeteri kadar zaman ayiramadi kalmis ahuyla vakit gecirecek:img-cool2
ben polatın elife olan efsane aşkından sonra birdaha kimseye en azından elife olan aşkı kadar,aşık olabileceğini sanmam...ahuyla aralarında bir şey olsa bile elif faktörü her zaman aralarında olacaktır...eğer ahu polatı bu şekilde kabul ederse aralarında bir şeyler olabilir..ahunun polat sevgilim dediği zaman ki gülüşüne çok sinir oldum...
evet ahunun ordaki gülüsüne bende sinir olmustum, sanki alay eder gibi.
Zaten orda o gülüs cok yapmacik gelmisti bana.
Polatin sevgilim dediginde bende bi tohaf oldum aslinda:icon_sorr
elife yasarken sevgilim diyemedigi icin, zaten kendiside dedi:icon_sorr
elifi sevdigi gibi demedim zaten arkadaşlar hemen tepkiler başladı neyse alışkınım buna.ama herkes dusuncesini soyluyor bu forumda.bence de boyle duygusallık var.polat elifi çok sevdiginden ve ihanette etmek istemediginden uzak ahuya bence.sadece bunu anladım.çunku once "elif kimsenin giremeyecegi bir yerde saklı" dedi.bu duygusunu belli etti.sonra da "bir gonulde iki sevda olamaz" dedi.burada da ihanet ederim gibi dusundu sanki.bu bence boyle bilemeyiz..
ahu polattan etkilendi ama peşinden koşsun istemiyorum.aşk olacaksa yavaş yavaş olsun.olmayacaksa da arkadaş kalırlar.iş ortagı olarakta onları birlikte gormek çok guzel.çok yakışıyorlar.ama kimse kimsenin peşinden koşmasın ben de bunu istemiyorum.ahu çok sevsin polatı ama belli etmesin.ama sanki belli edecek gibi gorunuyor..
ahunun guluşu de bence yanlış degildi papatyacım.polatı anladıgını belli etti.bence çok onemli bir detaydı.oyle sevgilim diyecek birine benzemiyorsunuz da dedi çok tatlıydı o kısmı:) sonra polat açıklama yapınca ozur diledi zaten ahu kotu bir karakter degil ya umarım peşinden koşmaz polatın.sevsin ama belli etmesin ahuya daha çok yakışıyor
aylince neye aliskinsin anlamadim :) gorende bizi cani zannedecek :) ben zaten elif ve polat hakkinda pek konusmak istemyiorum zaten onlarla ilgili dusuncemi herkes biliyo
bu arada fragman gelsede artik fragmanla ilgili konussak iyice meraklandim :)
aylince neye aliskinsin anlamadim :) gorende bizi cani zannedecek :) ben zaten elif ve polat hakkinda pek konusmak istemyiorum zaten onlarla ilgili dusuncemi herkes biliyo
bu arada fragman gelsede artik fragmanla ilgili konussak iyice meraklandim :)
mervecim necati forumda nefiseye karşı ne çalışmalar,ne mesajlar gordum.burada da açıkçası artık daha yalnız oldugumu anladım bu konuda.ama yorum yapıyorum.çunku destekliyorum diziyi,oyuncuları ve tabi biliyorsun nefiseyi.yoksa bazen kırılıp yorum yapasın bile gelmiyor.ama seviyorum deger veriyorum.kendimce yorum yapıyorum:)
fragman süper olur herhalde off hep heyecanlı oluyor.bu diziyi ve ekibi çok sevdim.başka dusuncelerde olsakta sizleri de sevdim:)
eliffpolattt 13-05-07, 19:25 elifi sevdigi gibi demedim zaten arkadaşlar hemen tepkiler başladı neyse alışkınım buna.ama herkes dusuncesini soyluyor bu forumda.bence de boyle duygusallık var.polat elifi çok sevdiginden ve ihanette etmek istemediginden uzak ahuya bence.sadece bunu anladım.çunku once "elif kimsenin giremeyecegi bir yerde saklı" dedi.bu duygusunu belli etti.sonra da "bir gonulde iki sevda olamaz" dedi.burada da ihanet ederim gibi dusundu sanki.bu bence boyle bilemeyiz..
ahu polattan etkilendi ama peşinden koşsun istemiyorum.aşk olacaksa yavaş yavaş olsun.olmayacaksa da arkadaş kalırlar.iş ortagı olarakta onları birlikte gormek çok guzel.çok yakışıyorlar.ama kimse kimsenin peşinden koşmasın ben de bunu istemiyorum.ahu çok sevsin polatı ama belli etmesin.ama sanki belli edecek gibi gorunuyor..
ahunun guluşu de bence yanlış degildi papatyacım.polatı anladıgını belli etti.bence çok onemli bir detaydı.oyle sevgilim diyecek birine benzemiyorsunuz da dedi çok tatlıydı o kısmı:) sonra polat açıklama yapınca ozur diledi zaten ahu kotu degil ya umarım peşinden koşmaz polatın.sevsin ama belli etmesin ona oyle karakter daha çok yakışıyor
Valla elif polatın çocukluk aşkıydı ve polatın ali olduğunu bilmeden sevdi polatı ama hepte peşinden koştu polatın, önce evlilik teklifi etti reddedildi sonra adama saldırdı:img-hyste (tabi polatta pes etti en sonunda dayanamadı) buna rağmen hep polat durdurdu elifi yani çok yakın olmalarına rağmen...
Şimdi polat ve ahu arasında nolucak bilemem ama bende ahudan yana bir yakınlaşma olacağını düşünüyorum ki bunun örneğini gördük polat bir teklifim var diyince ahu ne anladıysa sırttı hemen bunun gibi örnekleri çok görücez çünkü genelde kaçan polat oluyor burdada öyle olacak polat kendi içiyle hesaplaşırken ahu kendini iyice kaptıracak ve ikinci bir elif görücez gibi geliyor bana buda hiç hoşuma gitmiyor:img-yes: yani elife benzetmeleri ama ahu bana biraz saf gibi geldi elif daha cin fikirli ve kurnazdı ahu herşeye inanıyor bence ...
eliffpolattt
önce evlilik teklifi etti reddedildi sonra adama saldırdı
derken ne demek istiyosun yanii aa:img-hyste :img-hyste
acaba diger bolumlerdede elif sahneleri olacakmi ben cok isterim her boumde olmasada 3 haftada bir olsa o bile yeter elif sahnesi oldugu zaman sanki daha bir guzellesiyo dizi :img-in_lo
bence senaryo tekrarlamasın.ya yavaş yavaş aşk olsun.ya da hiç yapmasınlar derim.ahu bir yerde polat bir yerde oyle yalnız geçsin dizi ne yapalım.herkes boyle istiyorsa.ahu yalnız kalıyordu evde amcasına taşınmadan once. dusununce bir garip oldum ya.o yalnızlıgıyla çok etkilenecek polattan of off koşmasın peşinden.ahu elife benzetmesinler derim.bu da yanlış olur bence.tekrar hiç iyi degildir.bence guzel birşey yapacaklardır.ne kadar ahu polat aşkı desem de istesem de bu kadar tepki varsa hiç degilse iki iyi iş ortagı olsunlar.işten işe koşsunlar şoyle hareketli sahnelere bakalım derim:) sevsinler birbirlerini ama hiç itiraf etmesinler.bu da hoş olur.ne yapalım aşk olmazsa boyle birşey olabilir bence:)
ben aşk isterim tabi.ama neyapalım bu kadar tepki varsa dedim boyle.mesajları gorunce ne diyecegimi şaşırıyorum.polat ahulara gidince ne tatlı gorunuyorlardı.yanyana oturmuşlar biraz da uzak.pembeler falan çok yakışmıştı ahuya:) (tabi kimse boyle dusunmuyor biliyorum) ama tutamadım yorumu yaptım:)
mervecim necati forumda nefiseye karşı ne çalışmalar,ne mesajlar gordum.burada da açıkçası artık daha yalnız oldugumu anladım bu konuda.ama yorum yapıyorum.çunku destekliyorum diziyi,oyuncuları ve tabi biliyorsun nefiseyi.yoksa bazen kırılıp yorum yapasın bile gelmiyor.ama seviyorum deger veriyorum.kendimce yorum yapıyorum:)
fragman süper olur herhalde off hep heyecanlı oluyor.bu diziyi ve ekibi çok sevdim.başka dusuncelerde olsakta sizleri de sevdim:)
aylince diger konu hakkinda birsey demicem :img-wink:
ama heyecan konusunda yaniliyorsun :img-hyste cunku daha 4. bolum bunlar heyecan bile sayilmaz kv nin en oenmli ozelligi her an ne olacagi kimin olecegI belli olmuyo soyle bir sezon sonlarina dogru gelelim o zaman nasil dayancaz orasi dusunulur:img-hyste :icon_sorr
eliffpolattt 13-05-07, 19:43 eliffpolattt
önce evlilik teklifi etti reddedildi sonra adama saldırdı
derken ne demek istiyosun yanii aa:img-hyste :img-hyste
acaba diger bolumlerdede elif sahneleri olacakmi ben cok isterim her boumde olmasada 3 haftada bir olsa o bile yeter elif sahnesi oldugu zaman sanki daha bir guzellesiyo dizi :img-in_lo
mc_merve öyle değil mi ama :img-hyste :img-hyste Herkes elif kadar cesur olamaz valla ben o anda reddedilsen tokadı yapıştırıdım kız tokadı bırak ödüllendirdi bile ohooo:img-hyste
aylince diger konu hakkinda birsey demicem :img-wink:
ama heyecan konusunda yaniliyorsun :img-hyste cunku daha 4. bolum bunlar heyecan bile sayilmaz kv nin en oenmli ozelligi her an ne olacagi kimin olecegI belli olmuyo soyle bir sezon sonlarina dogru gelelim o zaman nasil dayancaz orasi dusunulur:img-hyste :icon_sorr
:img-hyste :img-hyste mervee kimin ölecegi belli degil derken kimi kastettin:img-hyste
biz aslinda sadece ahu polat askini desteklemiyoruz ve istemiyoruz, cünkü görmeye dayanamiyoruz o tür sahneleri:icon_sorr
ama ahuyla bi sorunumuz yok aslinda, kiz iyii bi kötülügü yok, simdilik:img-hyste Insallah polatin sayesinde babasinin öcünü alcak:img-polic yani öc derken kötüler layigini bulcak:img-yes:
KV bu ne zaman ne olcagini belli olmuyor.
Hadi hayirlisi yarinda fragman geliyorr, sonra bekle persembeyi:icon_whis
bence senaryo tekrarlamasın.ya yavaş yavaş aşk olsun.ya da hiç yapmasınlar derim.ahu bir yerde polat bir yerde oyle yalnız geçsin dizi ne yapalım.herkes boyle istiyorsa.ahu yalnız kalıyordu evde amcasına taşınmadan once. dusununce bir garip oldum ya.o yalnızlıgıyla çok etkilenecek polattan of off koşmasın peşinden.ahu elife benzetmesinler derim.bu da yanlış olur bence.tekrar hiç iyi degildir.bence guzel birşey yapacaklardır.ne kadar ahu polat aşkı desem de istesem de bu kadar tepki varsa hiç degilse iki iyi iş ortagı olsunlar.işten işe koşsunlar şoyle hareketli sahnelere bakalım derim:) sevsinler birbirlerini ama hiç itiraf etmesinler.bu da hoş olur.ne yapalım aşk olmazsa boyle birşey olabilir bence:)
ben aşk isterim tabi.ama neyapalım bu kadar tepki varsa dedim boyle.mesajları gorunce ne diyecegimi şaşırıyorum.polat ahulara gidince ne tatlı gorunuyorlardı.yanyana oturmuşlar biraz da uzak.pembeler falan çok yakışmıştı ahuya:) (tabi kimse boyle dusunmuyor biliyorum) ama tutamadım yorumu yaptım:)
aylince sen iyice icerlenmissin bize ya uzuldum cidden ayrica emin ol raci sasmaz be bahadir ozdener aa merve veya aa asli istiyomus diye elif sahnelerini cogaltalim ahuyla polat ask yasamasin demicekler biz konusuruz oyle yani sonudna senin istedigin olacak ayrica ben biraz sana kirililiyorum sanki biz ahudan nefrete diyomus gibi dusunuyosun :icon_sorr
mervecim ben elif-polat aşkını sevseydim yine de boyle yapmazdım ondan galiba kırıldım biraz.yorumlarımla belli ettim galiba sizi kırdıysam tekrar pardon.sizler de kendinize gore haklısınız ben de kendime gore haklıyım.forumda yorum yapıyoruz:)
artık belli etmeyecegim bu yorumları gordum tamam.herkesin dusuncesi belli bu konuda.umarım guzel bir senaryo olur.herkes mutlu olur diyelim.herkesi her konuda mutlu etmek pek mumkun degil tabi ama yine de oyle diyelim:)
benim aklima takilan memati 4. bolumde iki kisiden darbe yedi :) gerci cvbini cok iyi verdi ama yetemz mematiye bir efendilik dustu ya mematiye neyse hayirlisi pek hayra alamet degil bence bu ama neys eileriki bolumlerd eelbet gorucez:img-hyste
elifi sevdigi gibi demedim zaten arkadaşlar hemen tepkiler başladı neyse alışkınım buna.ama herkes dusuncesini soyluyor bu forumda.bence de boyle duygusallık var.polat elifi çok sevdiginden ve ihanette etmek istemediginden uzak ahuya bence.sadece bunu anladım.çunku once "elif kimsenin giremeyecegi bir yerde saklı" dedi.bu duygusunu belli etti.sonra da "bir gonulde iki sevda olamaz" dedi.burada da ihanet ederim gibi dusundu sanki.bu bence boyle bilemeyiz..
ahunun guluşu de bence yanlış degildi papatyacım.polatı anladıgını belli etti.bence çok onemli bir detaydı.oyle sevgilim diyecek birine benzemiyorsunuz da dedi çok tatlıydı o kısmı:) sonra polat açıklama yapınca ozur diledi zaten ahu kotu bir karakter degil ya umarım peşinden koşmaz polatın.sevsin ama belli etmesin ahuya daha çok yakışıyor
aralarında aşk değil ama güzel bir birliktelik veya arkadaşlık diyelim o türden bir ilişki olursa iyi olur...en azından hayranlar ahuya alışana kadar...
mervecim ben elif-polat aşkını sevseydim yine de boyle yapmazdım ondan galiba kırıldım biraz.yorumlarımla belli ettim galiba sizi kırdıysam tekrar pardon.sizler de kendinize gore haklısınız ben de kendime gore haklıyım.forumda yorum yapıyoruz:)
artık belli etmeyecegim bu yorumları gordum tamam.herkesin dusuncesi belli bu konuda.umarım guzel bir senaryo olur.herkes mutlu olur diyelim.herkesi her konuda mutlu etmek pek mumkun degil tabi ama yine de oyle diyelim:)
canım hemen üzerine alınma sana bir tavır yok..ayrıca yalnızda değilsin...sadece elif-polat efsanesi daha çok yeni...onun için nefise değil, kim elifin yerine gelirse gelsin yadırganacaktı...henüz daha 4.bölüm...ilerleyen bölümde eğer aşk varsa nasıl gelişecek göreceğiz...belkide polatın yanlız olmasına dayanamayıp ahuyu yengeliğe kabul edeceğiz...ama şurası bir gerçek ki, elifin yerini kimse alamaz...
Ama canım bizde seni memnun etmek yada üzmemek için herşeyi yaptık ama sen üzülme diyede Elif'i sevdiğimizi Ahu'ya sinir olduğumuzu gizleyecek değiliz sende bu kaadrını bize isteme...
Biraz forumda başka sayfalara bakarsan üyelerin sevmediği karakterler için neler diyip ,çizdiklerini görürsen bize şükür edersin..
Ama artık bende Merve gibi çok da Elif ve Ahu hakkında konuşmama kararı aldım çünkü çok fazla üzerimize gelindiğini düşünüyorum düşüncelerimizi bilen biliyor...
Ama bilki biz seni kırmak istemiyoruz ama Ahu'ya karşı iyi şeyler düşünmemizi bizden isteme çünkü o çok sevdiğimiz Elifimizin yerini alıyor..Ama bilki ben sana kırılmıyorum seni çok da iyi anlıyorum,biliyorsun zaten sana karşı düşündüklerimi....
ya arkkadaslar memati diyorum gulum diyorum :) zaten polat habire siddet yok memati siddet yok diye diye yakinda memati sut cocugu olursa sasmayin:img-hyste yakinda briisne patlicak ama kim merak ediyom:)
gulumde gitti yazik oldu ne hayalllerimiz vardi:img-polic :)
slm arkadaslar yine bir elif ahu kiskancligi baslamis gidiyor :img-hyste aylincecimbiz elifciler olarak sana saygi duyariz duymasianda ahunun neresini sevdin srmasi ayip sakin yalnis anlama bu senin kendine ait dusuncen yani sonucta ama simdi elifle polat aski efsane olmus canim bunuda dusunmek gerekiyor EFSANE yani ahuyla polat aski diye bisey olmaz bencee cunku arkadaslar polat yapamazya sever tamam ama elif gibi assla olamaz yani oo her zaman baska olucak ne demis polatimiz alemdarimiz
BIR GONULDE IKI SEVDA OLAMAZZZ
simdi aylincecim ben senin dusuncelerine daha dogrusu butun elifciler olarak saygi duyarizz ama bizide mazur gor sonucta onlarla agladik onlarla gulduk efsane aski ben bu dizide gordum ben bu dizide bu kadar buyk bir ask gordum acayp bisey yani bence bu kadar kolay unutulmaz canlarimmm :img-wink: aylincecim sakin canim beni yalnis anlama
ya arkadaslar yanlis anlamayin ama her izide ask olmasi lazim....tamam kimse elifin yerini alamaz ama dedigim gibi her dizide ask olur olmasida lazim yani bu kiskancliklara hicte gerek yok cok cocukca birseyyy bence.........neyse halo ölücek mi bi bilginiz var mi???????
benim ahuya söyliycek tekseyim yok artik basimiza geldi mecburen isdemeyerek hatta kizarak ta olsa izliycez :icon_sorr
elif
papatya gibisin beyaz ve ince
kakdüs a.h.u (cok severim kendisini)
herkese hayirli gecelerbye
ya arkkadaslar memati diyorum gulum diyorum :) zaten polat habire siddet yok memati siddet yok diye diye yakinda memati sut cocugu olursa sasmayin:img-hyste yakinda briisne patlicak ama kim merak ediyom:)
gulumde gitti yazik oldu ne hayalllerimiz vardi:img-polic :)
Ya evet ne hayallerimiz vardıne olucak şu gülümüz geri gelse ya bari adını öğrenebilseydik o da bize bir müddet yeterdi..
Ayrıca şu Elif'i3 bölümde bir gösterilmesi fikride çok güzel destkliyorum ama nerde 10 bölümde bir olsada göstereceklerini hiç sanmıyorum eğerki Ahu'yla Polat arasında bşeyler olursa işte o zaman Polat Elif'ini anabilir...:icon_sorr
Pınarcım çok haklısın Elif ve Polat bir EFSANE'ydi Ahu'yla hiç bir zaman öyle olamayacaklar ama Aylin 'de Nefiseyi çok sevdiğinden ona bişey denmesini istemiyor ama ben bizim çok eksi şeyler yaptığımızı düşünmüyorum .
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.aranıza yeni katıldım ve sizlerden başka dusunuyorum diye beni kırmamayı dusunmeyin diyorum sadece.ben kırıldım bazı şeylere ve anladım herkesin yorumunu..begenmemek ya da ahuyu sevmek degil olay bence kırıcı çok yorum var.ama kapattım konuyu.artık belli de etmeyecegim zaten.sizler de kendinize gore haklısınız dedim.bundan sonra yorumlarınız beni kırmaz merak etmeyin.birbirimizi anladık zaten:)
beni de anlayan anladı onların mesajlarından anlıyorum zaten.teşekkür ediyorum:)
ya arkadaslar yanlis anlamayin ama her izide ask olmasi lazim....tamam kimse elifin yerini alamaz ama dedigim gibi her dizide ask olur olmasida lazim yani bu kiskancliklara hicte gerek yok cok cocukca birseyyy bence.........neyse halo ölücek mi bi bilginiz var mi???????
yalcınersönmez ölmeyecek diye tiyö getirdi ama bizim senaristlere güven olmaz..bekleyip göreceğiz...
dur ben bir kosu gidip raci sasmaza sorayim:img-hyste saka tabiki bizimd ebir bidligimzi yok malsef ama sanirim olmemis yalcin arkadasimiz oenmli kaynaklardan bilgi almis :)onemli kaynak bilinmiyo tabi
anita sanada iyi gecler gorusmek uzere
aslicim gulum yok oldu gitti :) daha mematiyle hesaplasmasi vardi memati onuabanin ciidn e gordu keske gien gorseydi kizi en azindan adini ogrenirdi:)
neyse artik bidahaki gulumlere
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.aranıza yeni katıldım ve sizlerden başka dusunuyorum diye beni kırmamayı dusunmeyin diyorum sadece.ben kırıldım bazı şeylere ve anladım herkesin yorumunu..begenmemek ya da ahuyu sevmek degil olay bence kırıcı çok yorum var.ama kapattım konuyu.artık belli de etmeyecegim zaten.sizler de kendinize gore haklısınız dedim.bundan sonra yorumlarınız beni kırmaz merak etmeyin.birbirimizi anladık zaten:)
beni de anlayan anladı onların mesajlarından anlıyorum zaten.teşekkür ediyorum:)
aylince sen memati haKKINda ne dusunuyon mematiye pusu kurup evlendiremediler :) gulumde yok oldu gitti:img-polic :)
canım kimsenin seni kırmak gibi bir düşüncesi yok...bu forum ortamında herkes özgürce yorumunu paylaşıyor...sende istediğin fikrini yazıp savunabilirsin...zamanla taşlar yerine oturacaktır...bu üçlü aşk üçgeninin ayarını bizim senaristler güzel ayarlarlar...sen hiç merak etme...ne elif sevenlerini üzerler,nede ahu hayranlarını..
Pınarcım çok haklısın Elif ve Polat bir EFSANE'ydi Ahu'yla hiç bir zaman öyle olamayacaklar ama Aylin 'de Nefiseyi çok sevdiğinden ona bişey denmesini istemiyor ama ben bizim çok eksi şeyler yaptığımızı düşünmüyorum .[/COLOR][/B]
yakamoz yanlış anlıyorsun bu degil olay.ama bu konuda yorum yapmayacagım artık.yorumlarınız ve onemsediginiz için teşekkürler:)
canım kimsenin seni kırmak gibi bir düşüncesi yok...bu forum ortamında herkes özgürce yorumunu paylaşıyor...sende istediğin fikrini yazıp savunabilirsin...zamanla taşlar yerine oturacaktır...bu üçlü aşk üçgeninin ayarını bizim senaristler güzel ayarlarlar...sen hiç merak etme...ne elif sevenlerini üzerler,nede ahu hayranlarını..
papatyacım anlatamadım ben tamam şimdi mesajları buraya kopyalayıp bunlar ne deyip konuyu açmak istemiyorum ondan boşverdim..
Ama Aylincim sen her defasında kırılmıyorum sizi anlıyorum diyorsun da ama sonrada kırılıyorsun inan üzülüyorum senin kırılmanı istemiyorumçünkü ama ben seni kıranın çarpılı imzaların olduğunuda anladım ben öyle bişey yapmadım ama yapan arkadaşta Ahu'ya olan tepkisini böyle göstermiş bence doğal,olabilir....
Merve biz gülüm'ün üzerine soğuk suyu içlimde bizede hep suyu içmek kalıyor Canan'ıda elinden böyle kaçırdı Memati,bu gidişle evde kalıcak.En kısa zamanda Memati'ye bir pusu kurup evlendirelim yok evlendirmeyelim aşk bulalım evlilik Memati'yi bozar:img-hyste
ohohho ben burda memati diyom elden gidiyo siz ne diyosunuz
ayrica papatya ve aslim aylincenin kirildigi sey bir arkadasimiz anti ahu diye bir imza yapmis ahu resmi felan varmis sanirim ona kiromis ayrica kapatsak konuyu
memati elden gidiyo yazik oluyo cocuga bir sevgili bulsak diyom :)
Ama Aylincim sen her defasında kırılmıyorum sizi anlıyorum diyorsun da ama sonrada kırılıyorsun inan üzülüyorum senin kırılmanı istemiyorumçünkü ama ben seni kıranın çarpılı imzaların olduğunuda anladım ben öyle bişey yapmadım ama yapan arkadaşta Ahu'ya olan tepkisini böyle göstermiş bence doğal,olabilir....
Merve biz gülüm'ün üzerine soğuk suyu içlimde bizede hep suyu içmek kalıyor Canan'ıda elinden böyle kaçırdı Memati,bu gidişle evde kalıcak.En kısa zamanda Memati'ye bir pusu kurup evlendirelim yok evlendirmeyelim aşk bulalım evlilik Memati'yi bozar:img-hyste
polat elif ahu derken mematiyi bosladik biraz sanki ben ilk mematiye inci olabilri diye dusundum ama oda evliymis:img-polic fazlada kadin yokki soyle yakistiralim mematiyle julide hic olmaz:img-polic arti ben julidenin yakind apolata asilcagini dusunuyorum ucumden oyle bir his gecti:icon_sorr
mervcim memati bencede ev kaldi ya canan uctuuu gazetci kiz uctu ee ne olcak simdi ama kesin cikar birisi yine ya ama su diyalog cok guzeldi ya
abdul:abi biz niye girdik bu islere
memati:sana abimi soyluyor sen boyle soylede bende boyle soyliyim diye
hahahahahhhahaha:img-hyste :img-hyste cok guldum yaaaaaaaaaaaaa
hatirlarsan eski kvde memati derdi nerden girdik bu islere dye simdi aldul cikti basimiza :)
bu arada ben birsey farkettim eskiden aldulhey birak espri yapmayi 2 kelime konusmazdi habire dusunurdu:)
simdi espriler laf yetistirmeler felan gerci boyle daha iyi fazla sessiz kalmak iyi degildir bak gulluye :)
polat elif ahu derken mematiyi bosladik biraz sanki ben ilk mematiye inci olabilri diye dusundum ama oda evliymis:img-polic fazlada kadin yokki soyle yakistiralim mematiyle julide hic olmaz:img-polic arti ben julidenin yakind apolata asilcagini dusunuyorum ucumden oyle bir his gecti:icon_sorr
Valla çok doğru Memati çok boşta kaldı acil bişeyler yapalım..Ama ne...
Ben Necati'nin sayfasına İnci'yle yakıştırdığımı yazdım sende buraya Mematiyle yakıştırdığını yazmışsın ama Necati'yleboyları uyuşmaz ama Memati'yle uyuşabilir ee boy problemini hallettik ama kız evli başkada dizide bayan yok ama şu cerrah olan varya onumu ayarlasak ne:img-hyste
tamam kırıldıgımı belli etmeyecegim.belli ettigim ve forumda bu konunun açılmasına sebep oldugum için tekrar pardon arkadaşlar.ben biraz kırılganım boyle bana bakmayın:)
aylince sen memati haKKINda ne dusunuyon mematiye pusu kurup evlendiremediler :) gulumde yok oldu gitti:img-polic :)
memati süper karakter.efendilikte dustu ustune:img-hyste aşık olursa ne bileyim sanki sert bakar gibi sevdigine:)
asli cerrah yasli biraz ya mematiye yakismaz gerci ben ilk gulumude yakistiramamistim ama bu arada inci polata yaksimaz ya ahu bile daha cok yakisiyo polata inci biraz fazla uzun ama mematiyle belki yaksabilridi gerci evli :)
aylince mematinin asik olacagi kiza acirim ben yanlis bir harekette kizin sonu kotu olabilir :)keske sadece sert baksa yani
valla bence memati abdülhey ve güllü konuşmaya devam etsinler kopuyorum süper diyaloglar var:happy0064
:img-hyste mematide o bakışlar olduğu sürece evde kalmaya mahkum....:img-hyste gazeteci kıza bakarken kızı gözleriyle dövdü...:img-hyste hem onu romantik düşünemiyorum...polat ve güllü, hatta abdül romantik olabilir...ama mematiden bu asla beklemem..adam bütün romantik duygularını ameliyatla aldırmış...:img-hyste :img-hyste
papatya bu konuda katilmiyorum memati aslidna cok duygusal ama icine kapanik cocuk iste aciga vurmuyo:) hayir tabiki aynen dedigin gibi valla polatin romantikligini gorduk gullunun gorduk aldulheyin de gormus gibi olduk ayrilikta azda olsa ama memati masallah laf vermeyi cok iyi biliyo ama romantiklik yok iste:)
Arkadaşlar burada felaket bir yağmur var bana çakmadan çıksam iyi olur yarın görüşürüz
Merve sen Memeti için bişeyler düşün yarın karar verip işe koyulalım..:img-hyste
Aylincim biz seni seviyoruz ama bırakda Ahu'ya duyduğumuz hislere alışmalısın canım neyse sen kendini yanlız hissetmeforumda çok Ahucu var...
İyi yorumlar iyi geceler...bye bye bye
arkadaşlar şimdi polatın akıbeti nolcak?
göz altına alınacak mı ? alınacaksa ne zaman salınacak?
bi de bu büyük ailelerrin hepsi birden üşüştü polatın başına teker teker gelseler daha ii olmaz mıydı?hangi biriyle uğraşcak polat zaten halo öldü mü kaldı mı belli değil...
bi de ihaleyi tekrar kazanamazlar herhalde
yalcinersonmez 13-05-07, 21:52 mrb arkadşlar gine çıktım 2dk. dökdürmüşsünüz gerçekten biran önce yarın olsada izlesek fragmanı ama fragmanda yarın ölen çıkıoki akşam çıkıo off...
ya kazanılmış ihaleyi nasıl iptal ettirirler..bunun bir süresi olması gerekmez mi?ayrıca polatın banka teminatına hiç ihtiyacı yok,adam isterse kendi bankasını kurar...konseyin bütün mal varlığı polatın kontrolünde idi...çok parası var...ayrıca tamerle hikmete telefonda ekibe yeni katılanları aramaları talimatını verdi...ilk bölümde polatın konuştuğu, doğu beyin yerine gelen adam onu bu durumdan kurtarır...
sahi o adama ne oldu acaba ilk bolumde cikti birdaha gorunmedi onun polata baya katkisi olcak bence ileriki bolumlerde baksana savciya bile istifa ettirdi polatin adami olmasi icin
kgt nin başına polatı geçiren bu adam...demek ki çok güçlü...ilerki bölümlerde daha sık çıkar...nafize anne ve ömer babayı bile iki kere gösterdiler...aslında safiye konusuna nasıl bir açıklama getirecekler onu çok merak ediyorum...yoksa tüm paraları alıp kanadayamı kaçtı....:img-hyste :img-hyste
herkese iyi aksamalr papatyacim kgn basindaki adam su polata tam destek veripde ama birsey olursa ben karismam diyenmi? bu arada senin dedigin gibi gercekten nazife anne ve babasi pek gözükmüyorlar, olur herhalde daha.
kgt nin başına polatı geçiren bu adam...demek ki çok güçlü...ilerki bölümlerde daha sık çıkar...nafize anne ve ömer babayı bile iki kere gösterdiler...aslında safiye konusuna nasıl bir açıklama getirecekler onu çok merak ediyorum...yoksa tüm paraları alıp kanadayamı kaçtı....:img-hyste :img-hyste
valla safiye hakkında söylediklerin çok hoş:img-hyste yakında bende senin gibi düşünmeye başlıcam... kızımız kayıplarda...yoksa oda mı ajan oldu :img-hyste gizli bir görevde falan olabilri ondan sesi çıkmıyodur:img-hyste :img-hyste :img-hyste çok uçtum farkındayım ama artık safiyeden bir haber almak istiyorum hatta safiyeyi geri istiyorum:img-yes:
herkese iyi aksamalr papatyacim kgn basindaki adam su polata tam destek veripde ama birsey olursa ben karismam diyenmi? bu arada senin dedigin gibi gercekten nazife anne ve babasi pek gözükmüyorlar, olur herhalde daha.
evet canım o adamdan bahsediyorum...doğu bey senin sonuna kadar arkandayım diyordu, bu biraz tırsık çıktı...:img-hyste
selam kurtlarim
aa mematime soz soylemissiniz(kiyamam ben ona):img-wink:
papatyam ayni bende senin gibi dusunuyorum,aslinda memati hayati boyunca
hep is uzerinde olan bir karakter az konusur,oz konusur(tam kapali bir kutu)
ama aslinda bu kisilikler tam ask insanidir,zor begenirler,zor severler,sevdimmide olumune seven tiplerdir:img-in_lo :img-in_lo
yalcin kardesim biliyordum kacmadigini(belki dedim yine resim pesindesindedirsin diye dusunmustum):) :)
nasilda donup dolastigimiz geri dondumuz yer KURKCU DUKKANIMIZ burasi:img-hyste :img-hyste :img-hyste
valla safiye hakkında söylediklerin çok hoş:img-hyste yakında bende senin gibi düşünmeye başlıcam... kızımız kayıplarda...yoksa oda mı ajan oldu :img-hyste gizli bir görevde falan olabilri ondan sesi çıkmıyodur:img-hyste :img-hyste :img-hyste çok uçtum farkındayım ama artık safiyeden bir haber almak istiyorum hatta safiyeyi geri istiyorum:img-yes:
canım bir eve bir ajan yeter...:img-hyste ömer baba ve nazife annenin yüreğine mi indirecen..:img-hyste büyük ihtimalle yakışıklı birini bulup, abisini boşvermiştir...yakışıklıyla babadan kalan mirası kanadada yiyorlardır...:img-hyste :img-hyste
selam kurtlarim
ama aslinda bu kisilikler tam ask insanidir,zor begenirler,zor severler,sevdimmide olumune seven tiplerdir:img-in_lo :img-in_lo
yalcin kardesim biliyordum kacmadigini(belki dedim yine resim pesindesindedirsin diye dusunmustum):) :)
nasilda donup dolastigimiz geri dondumuz yer KURKCU DUKKANIMIZ burasi:img-hyste :img-hyste :img-hyste
iyi aksamlar sinopecim, memati hakkindaki görüslerine tamamen katiliyorum, böyle adamlar sonuna kadar askina sahip cikanlardir. ah ah. cok merak ediyorum aceba söyle mematiyi sirilsiklam asik oldugunu görürmüyüzki (zanletmiyorum) belki böyleside daha iyi.
slm sinope sonunda gekdin
bende aynisini soyledim mematinin icinde sakladigi bir duygusallik var diye ama iste bu ne zaman acuga cikcak merak konusu :) tabi mematimiz birtane
selam kurtlarim
sinopem hayal dünyasında yaşıyorsun...memati aşık olacak ha...''usta aşk bizi bozar'' diyen adam, ayrıca memati için kiminin yaşaması, kiminin evlenmesi hata sözleri varken...biraz uzak bir ihtimal...
arkadaşlar size iyi geçeler artık çıkıyorum bay bay...
canım bir eve bir ajan yeter...:img-hyste ömer baba ve nazife annenin yüreğine mi indirecen..:img-hyste büyük ihtimalle yakışıklı birini bulup, abisini boşvermiştir...yakışıklıyla babadan kalan mirası kanadada yiyorlardır...:img-hyste :img-hyste
aaaa deme öyle safiyeme kıyamam ben ona... öyle birini bulup falan gitmemiştir hele hele mirası hiç hiç yemez... ama aşık olduysa onu bilemem tabi:love05: eger öyleyse yani merak ederim ben çocugu...onuda görmek isterim bakalım enişte nasıl biri...:img-hyste illa görücem yani safiyeyi o:hıh kadar
sinopem hayal dünyasında yaşıyorsun...memati aşık olacak ha...''usta aşk bizi bozar'' diyen adam, ayrıca memati için kiminin yaşaması, kiminin evlenmesi hata sözleri varken...biraz uzak bir ihtimal...
arkadaşlar size iyi geçeler artık çıkıyorum bay bay...
nalanim selam canim
mervem anca gelebildim tatlim
papatyam gelllllll buraya bakim sen
evet memati asik olacak
oyle diyenden korkacan tatlim,bak ablam dediydi dersin:img-yes:
memati asik olmaktan korkuyor,ama bizim senaristlerimiz onu nasilda sirilsiklam asik edecekler gorursun bak sen:img-yes: :img-yes: :img-yes:
sinope valla biryandan cok isterim biryandanda eski mematiyi ozlerim ama soyle asik oldugu zaman degismezse olsun ama degsirse olmasin :)
nalanim selam canim
mervem anca gelebildim tatlim
papatyam gelllllll buraya bakim sen
evet memati asik olacak
oyle diyenden korkacan tatlim,bak ablam dediydi dersin:img-yes:
memati asik olmaktan korkuyor,ama bizim senaristlerimiz onu nasilda sirilsiklam asik edecekler gorursun bak sen:img-yes: :img-yes: :img-yes:
vallahi agzın bal damlıyo...işallah dedigin gibi olur:happy0064 ben aşık mematiyi çok merak ediyorum... ya acaba ne hallere düşücek memati:img-huh: karizması çizilecekmi:img-dirol yoksa daha bi karizmatikmi olcak :img-cool2 ne dersiniz... daha düşünürken bile heycan yaptım ben..çok meraklandım şimdi:img-meeti
sinope valla biryandan cok isterim biryandanda eski mematiyi ozlerim ama soyle asik oldugu zaman degismezse olsun ama degsirse olmasin :)
mervecigim
eski memati biliyorsun sadece isi gucune adapte olmus bir karakterdi
ama 1.ci bolumde gulum dedirten senaristlerimiz gelecegin sinyallerini ilk bolumde verdiler,yakindir bizimkinin asik olmasi
ask degistirmez onu(en fazla romantik olur)oda sevdigi kadinin yaninda(SUT DOKMUS KEDI GIBI)'digerlerinin is arkadaslarinin yine yaninda yine aslan parcasi olabilir:img-yes: :img-yes:
bak o zaman olur zaten ben polatan biel daha merake diyom asik mematiyi sanirim polati daha oncedende gordugumuz icin keske bizimkiler gecen ciktigi programda mail atip sorsaydim memati asik olacakmi diye :)
vallahi agzın bal damlıyo...işallah dedigin gibi olur:happy0064 ben aşık mematiyi çok merak ediyorum... ya acaba ne hallere düşücek memati:img-huh: karizması çizilecekmi:img-dirol yoksa daha bi karizmatikmi olcak :img-cool2 ne dersiniz... daha düşünürken bile heycan yaptım ben..çok meraklandım şimdi:img-meeti
delfin selam canim
saolasin tatlim(isim ne bu arada)?
1.ci bolumde mematinin ask sinyalleri verildi tatlim:img-in_lo :img-in_lo
valla memati asik olunca karizma cizilme degil tam tersi TAVAN YAPAR karizmasi(dusunsenize yakasinda gul takili,sevdigi kiza bir buket kirmizi gul almis)seni seviyorum diyor:img-in_lo
eminimki ilerleyen haftalarda mematimize senaristlerimiz ask sahneleri yazmislardir:img-wink: :img-wink:
bak o zaman olur zaten ben polatan biel daha merake diyom asik mematiyi sanirim polati daha oncedende gordugumuz icin keske bizimkiler gecen ciktigi programda mail atip sorsaydim memati asik olacakmi diye :)
mervecigim biliyorsun gonullerimiz bir
1 gonulde 2 asik olmaz ilkesiyle hareket ediyorum ben(benim degil polatin sozleri bunlar)
o yuzden polatin elifin olumunden sonraki askini merak etmiyorum:img-yes:
ama mematiyi cok merak ediyorum
keske e mail atsaydin be tatlim:icon_sorr :icon_sorr
ama kesin asik olacak mematimiz kesin:img-in_lo :img-in_lo
bakin iste o sahin bakislar ,sert konusmalar nasilda ask adami olarak degisiverecek:img-cool2 :img-cool2
yakasinda gul takili olmasinda ( o kadarda deyil abla ) :) ama elinde gullerle iyi olabilir en yakin zamanda mematiye ask istiyoruz arti abdulede hatta dizinin sonu toplu nikah filan olsa biliyorum abarttim :)
delfin selam canim
saolasin tatlim(isim ne bu arada)?
1.ci bolumde mematinin ask sinyalleri verildi tatlim:img-in_lo :img-in_lo
valla memati asik olunca karizma cizilme degil tam tersi TAVAN YAPAR karizmasi(dusunsenize yakasinda gul takili,sevdigi kiza bir buket kirmizi gul almis)seni seviyorum diyor:img-in_lo
eminimki ilerleyen haftalarda mematimize senaristlerimiz ask sahneleri yazmislardir:img-wink: :img-wink:
ya biz biraz abartıyomuyuz ne çiçekler falan..ay dünyanın sonumu geliyo nee...ben mematiyi hiç öyle canlandıramıyom gözüm de ya...çok tuaf .... ama olmaz olmaz demeyelim tabiii...olabilirde.... acaba kime aşık olcak... gazeteciyle ümit etmiştik ama kız yok ortalarda...firar ...mematiden korktu kaçtı tabi:img-hyste :img-hyste :img-hyste
yakasinda gul takili olmasinda ( o kadarda deyil abla ) :) ama elinde gullerle iyi olabilir en yakin zamanda mematiye ask istiyoruz arti abdulede hatta dizinin sonu toplu nikah filan olsa biliyorum abarttim :)
mervem tatlim
aa gullunun gulu ykasinda varda mematimizin basi kelmi guzelim?
olsun yakasinda kirmizi 1 gul goncasi olsun hatta:img-wink:
abdulheye biliyorsun azmi cirpinmistim kiz bulmak icin eski baslayacak olan terordeyken:img-yes:
gullu bulur zaten kendine bir tane(o alisik nasilsa)
memati
abdulheye kesin ama kesin soyle hos bayanlar lazim(baslarini baglamamzi gerekiyor karakterlerimizin demi):img-wink: :img-wink:
ya biz biraz abartıyomuyuz ne çiçekler falan..ay dünyanın sonumu geliyo nee...ben mematiyi hiç öyle canlandıramıyom gözüm de ya...çok tuaf .... ama olmaz olmaz demeyelim tabiii...olabilirde.... acaba kime aşık olcak... gazeteciyle ümit etmiştik ama kız yok ortalarda...firar ...mematiden korktu kaçtı tabi:img-hyste :img-hyste :img-hyste
delfincigim neden abartiyor olalimki
herkes asik olabilir demi,ee mematinin ne eksigi var?
olurrr hemde elinde gullerle mematiyede yakisir
onun sadece yuz hatlari sert,yuregi degilki:img-in_lo :img-in_lo
gazeteci kizimiz evet bir gorundu sonra kayip,ama o olmazsa elbet birisini bulurlar mematiye:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
yakisir mematimize ask yakisir:img-in_lo
sinopecim mematinin asik falan olmasina zagten karsi degilimde, bu memati kime asik olucak ki, adamin etrafinda hep kötü adamlar, onlarin bacilariyla falanda asla olmaz, bak gördün ilk bölümde fotografci yada gazeteci kiz mi neydi gülüm dedi, fos cikti:img-hyste :img-hyste :img-hyste
arkadaşlar bizden çok iyi çöpçatan servisi olur...hiçbiri kaçamaz elimizden biz bu azimle dizi bitene kadar hepsini başgöz ederiz vallahi:happy0064 kim tutar bizi:img-hyste
ya bu akşam çok geyik yaptım çok güldüm allah aglatmasın :img-hyste
sinopecim mematinin asik falan olmasina zagten karsi degilimde, bu memati kime asik olucak ki, adamin etrafinda hep kötü adamlar, onlarin bacilariyla falanda asla olmaz, bak gördün ilk bölümde fotografci yada gazeteci kiz mi neydi gülüm dedi, fos cikti:img-hyste :img-hyste :img-hyste
nalancigim
bakiniz ahuda birden karsisina cikti polatin:icon_sorr
o yuzden nerden ve ne zaman karsisina cikacagi belli olamayacak,birden olack bu isler
o gazeteci tekrar karsilarina cikabilir(yoksa o gazeteci kizi figuran olarak koymadilar) elbet zamani gelecek
ona ilk gormede gulum diyen memati
birde asik olunca bulbul gibi sakir tatlim :img-in_lo :img-in_lo
adi ustunde ask bu:img-wink: :img-wink:
hayir dizidede hic kiz yokki soyle basgoz etmek icin birtane var evli birtane var yasli olmuyo yani soyle guzel bir kiz daha dahol olsa diziye ne guzel olcak :)
nalancigim
bakiniz ahuda birden karsisina cikti polatin:icon_sorr
o yuzden nerden ve ne zaman karsisina cikacagi belli olamayacak,birden olack bu isler
o gazeteci tekrar karsilarina cikabilir(yoksa o gazeteci kizi figuran olarak koymadilar) elbet zamani gelecek
ona ilk gormede gulum diyen memati
birde asik olunca bulbul gibi sakir tatlim :img-in_lo :img-in_lo
adi ustunde ask bu:img-wink: :img-wink:
desinde gülüm, ama ona demesin:icon_sorr , ben o sise dipli gözlüklüyü hic begenmedim, gözlüyü olmasi önemli degilde, nebilim o olmasin
arkadaşlar bizden çok iyi çöpçatan servisi olur...hiçbiri kaçamaz elimizden biz bu azimle dizi bitene kadar hepsini başgöz ederiz vallahi:happy0064 kim tutar bizi:img-hyste
ya bu akşam çok geyik yaptım çok güldüm allah aglatmasın :img-hyste
delfincigim asil ben su aralar halo amcama takmis durumdayim,sans iste vuruldu(aa aklima ne geldi halo amcamiz hastanede yatarken erenin annesi,nazife annelerle ziyarerte gelebilirler,orda erenin annesiyle bir bakisma olabilir,ben illa halo amcamida bas goz edecegim(taktim kafaya):img-wink:
bizim elimize kimseleri dusurmesin valla biz copcatan serviside kurariz,evlendirme memuruda oluruz:img-hyste :img-hyste aynen dizi bitene kadr bas goz edilmemis kimse kalmayacak(1 gonulde 2 ask olmaz diyen haric):happy0064
amin tatlim,bende cok guldum,allahim gulmekten ayirmasin(35 yasima girdim su an)
kesin hepsini evlendirecegiz taktik kafaya:img-hyste :img-hyste
arkadaşlar sohbetinize doyum olmaz ama artık ben yatıyorum...
rüyamda mematiyi bir kıza kırmızı güller verirken görücem kesin:img-hyste okadar kalpten diledimki kesin rüyama girecek... :img-hyste
desinde gülüm, ama ona demesin:icon_sorr , ben o sise dipli gözlüklüyü hic begenmedim, gözlüyü olmasi önemli degilde, nebilim o olmasin
nalanim tatlim
sen o gozluklerine aldanma(biz gozluklerini cikartiriz onun,lens taktiririz,soyle sacini basini bir ceki duzen soktukmu,giyim kusaminida ayarladimmi
oo fistik gibi bir hatuun oluverir:img-wink: :img-wink:
memamti bile sok olur
delfin_26 iyi geceler
sinope (adini gine unuttum ozurdilerim)
bende haloyu istiyom aslidna en cok erenin annesi olabilri bencede ama eren ne der bilmem gerci halo dayimizdan iyisinimi bulcak:)
arkadaşlar sohbetinize doyum olmaz ama artık ben yatıyorum...
rüyamda mematiyi bir kıza kırmızı güller verirken görücem kesin:img-hyste okadar kalpten diledimki kesin rüyama girecek... :img-hyste
delfincigim alacagin olsun senin:img-wink:
bir ismini soylemedin bana ya:img-yes:
gule gule tatlim,sana tatli ruyalar,insallah ruyanda mematiyi kirmizi gullerle gorurusun,kaldiki kapten diledinki kesin gorursun(ruyani yarin anlatirsin bizlerede okmi):img-wink: :img-wink: :img-wink: bye
ahh memati ahh senide ask adami olarak su senaristlerimiz bize gosterecekleri zamani iple cekiyorum resmen:img-wink: :img-wink:
delfin_26 iyi geceler
sinope (adini gine unuttum ozurdilerim)
bende haloyu istiyom aslidna en cok erenin annesi olabilri bencede ama eren ne der bilmem gerci halo dayimizdan iyisinimi bulcak:)
mervem vuslat tatlim
erenin annesi bicilmis kaftan halo amcamiza ,eren ne diyecek o annesine halodan iyisinimi bulacak ki sanki:img-hyste :img-hyste
kendi elleriyle verir:img-wink: :img-wink:
ee bide hikmetimiz var sinope ablam onuda unutmayalim ses dinleye dinleye bir hal oldu zaten zaten hikmet eskisi gibi deli deli konusmuyo bakalim ne zaman kadar susacak daha :) yakinda patlar
nalanim tatlim
sen o gozluklerine aldanma(biz gozluklerini cikartiriz onun,lens taktiririz,soyle sacini basini bir ceki duzen soktukmu,giyim kusaminida ayarladimmi
oo fistik gibi bir hatuun oluverir:img-wink: :img-wink:
memamti bile sok olur
ay bir alemsin sinope,neyse canim söyle mematiyi sirilsiklam asik görebilmek icin, yapariz canim. seda sayana göndeririz kizi, o dünya göz hastanesine sevk eder bizim kizi:img-hyste :img-hyste :img-hyste . memati dedigimiz gibi cok güzel ask adami olurda söyle sey olur bence nasil desem hani biraz bakislari sert olur, oda daha bir komik yaw:img-hyste . olsunda görelim insallah.
ay bir alemsin sinope,neyse canim söyle mematiyi sirilsiklam asik görebilmek icin, yapariz canim. seda sayana göndeririz kizi, o dünya göz hastanesine sevk eder bizim kizi:img-hyste :img-hyste :img-hyste . memati dedigimiz gibi cok güzel ask adami olurda söyle sey olur bence nasil desem hani biraz bakislari sert olur, oda daha bir komik yaw:img-hyste . olsunda görelim insallah.
mervem hikmeti unutmus degilim sirasi var beklesin biraz daha:img-yes: denizcigim tanistigimiza memnun oldum tatlim,ruyani bekliyoruz:img-yes:
nalancigim
yok tatlim sedaya hacet yok biz hallederiz o isi merak etme sen(benim istanbulda tanidiklarim var bu isin uzmani doktor):img-wink:
hasin bakislilardan korkacan tatlim,onlari ask soft yumusatici ile yikanmis gibi yapar,sadece kurutmasi kalir,kurutup utulendimi bak ondan sonra nasilda buram buram misler gibi asik asik bakar etrafina:img-wink: :img-wink:
mervem hikmeti unutmus degilim sirasi var beklesin biraz daha:img-yes: denizcigim tanistigimiza memnun oldum tatlim,ruyani bekliyoruz:img-yes:
nalancigim
yok tatlim sedaya hacet yok biz hallderiz o isi merak etme sen(benim istanbulda tanidiklarim bu isiin uzmani doktor):img-wink:
hasin bakislilardan korkacan tatlim,onlari ask soft yumusatci ile yikanmis gibi yapar,sadec kurutmasi kalir,kurutup utulendimi bak ondan sonra nasilda buram buram misler gibi asik asik bakar:img-wink: :img-wink:
:img-hyste dedim ya bir alemsin sen kiz:img-hyste , gercekten hasin bakislardan korkucan ama memati pek bir romantik olamaz be, adamin yapisinda yok bence, ama askina sonuna dek sahip cikar o baska. neyse sinopecim vallahi saat gec oldu, eger birazdaha senin yazdiklarina okumaya devam edersem iyice dagilacak uykum, herkese hayirli geceler, yarin görüsmek üzere:sad53:
abdullah_54 13-05-07, 23:27 bende haloyu istiyom aslidna en cok erenin annesi olabilri ben |