tkberlin
07-05-07, 17:02
Olamaz halo yaralaniyormu ne?adama resmen vuruyir fragmanda
|
Tüm Versiyonu Göster : Kurtlar Vadisi Pusu - Bölüm Yorumları-2 tkberlin 07-05-07, 17:02 Olamaz halo yaralaniyormu ne?adama resmen vuruyir fragmanda tkberlin 07-05-07, 17:03 Olamaz halo yaralaniyormu ne?adam resmen vuruyir fragmanda BERNA 07-05-07, 17:18 Ana sayfa isteginiz yonetime bildirildi ancak ana sayfaya gecmek icin en onemli kriterin kurallara uymak ve basliklari dogru kullanmak oldugunu size tekrar hatirlatmak isterim. Resimler istisnalar disinda (resim uzerinden bir soru sormak gibi) sadece multimedya bolumune eklenmektedir. Lutfen kurallara uyunuz. Saygilarimla Bolum Sorumlusu BERNA denizkizi55 07-05-07, 17:26 Yalcinersönmez fragman resimleri icin cok tesekkürler. Demek sonunda senaristler sesimizi duydular ve dizi'de Elif'in anisina yer vermeye basladilar. Onlar baskaydi yahu. O ask'in yerini hicbir sey dolduramaz. Mümkünat'i yok yani o derece. Gelen giden'i hakikaten aratiyormus.. abdullah_54 07-05-07, 17:26 Fragmanın son sahnesinde takıldım kaldım yaw halo dayı vuruluyor galiba.Kurtlar Vadisinde fragman aldatmacaları pek olmaz hayır halo dayı ölemez! pinar15 07-05-07, 17:42 selam arkadaslar yeni basligimiz hepimize hayirli ugurlu olsunnn bir baslik daha eskittikk:img-hyste ya ben bu bolumu bulamadim youtube da acaba birisi bana ozel mesajla linkini yolluyabilirmi begum888 galiba din boyleydi begumcum benim imzami kulalnmisin cook sagolya hele sukur birisi kullandi :img-hyste aslinda yeni seyler ogrendim o imzanin ayni resimler tabii yenisini yapmistimm bu daha da guzel olmus tu da kayit etmeyi unutmusum gittiiiiiiiiiiii:img-cray:neyse ben yine yaparimm bu arada forum bolunmusss :img-hyste elifciler polatcilar diye ben hem elifciyim hemde poilatciyimm:img-hyste eliffpolattt 07-05-07, 17:50 Bu hafta süper olacak çok merak ediyorum ahunun yüz ifadesini çatlasın kıskançlıktan... Polatın elifin resmine bakışı gerçekten çok güzeldi çok içten sevgilim dedi etkilenmemek elde değil...:happy0064 denizkizi55 07-05-07, 17:58 Bu hafta süper olacak çok merak ediyorum ahunun yüz ifadesini çatlasın kıskançlıktan... Polatın elifin resmine bakışı gerçekten çok güzeldi çok içten sevgilim dedi etkilenmemek elde değil...:happy0064 Ben fragman'i göremedim, sevgilim mi diyormus? Tamam o zaman ben bittim persembe aksam'i. Mendilleri hazir tutayim, cok hassas'im ben bu ask'ta. Oy anam oy, ne vardi 180 derece degismeseydi bu is .. aylince 07-05-07, 18:12 çok heyecanlı yapmışlar fragman süper:) anasayfaya geçmek için kurallara uymak ve baslıklari dogru kullanmak demiş mod..ne gibi yanlışlarımız var anlamadım.. ahucular uzulmeyin demişsiniz.yok uzulmuyorum.aşk var onların aralarında benim de içim rahat:)itiraf ederler ya da etmezler onu bilemem ama var:) papatya67 07-05-07, 18:17 aralarında hemen aşk olacağını sanmam... polat elifin resmine nasıl özlem ve sevgiyle bakıyordu...polat kıza yardım etmek istiyor...çünkü ahu ve amcası o çakallardan değil...polat kızın azminden etkilendi...belkide ahuda elifi gördü...nasıl elif polatta aliyi görüyorsa...zaten elife özlemde duyuyor..bu kızda elife benzeyen özellikleri gördüğüne eminim... aylince 07-05-07, 18:26 bence var ama itiraf olmayabilir.yavaş yavaş olsun daha guzel.elif-polat sevenleri de alıştırmak gerek zaten.bence guzel bir hikayeyle aşk işleyecekler ama daha vardır hemen olmaz bence de.. polat ahuyu ilk gordugunde hiç etkilenmeseydi tamam derdim.polatın kalbi aşka kapalı.ama oyle degil.sanki polatın aşık olmasını işlemek istediler.oyle giriş yaptılar.ama bakalım gelişmeler nasıl olacak.ahu zaten aşık.çok etkilendi polattan:) papatya67 07-05-07, 18:32 bence var ama itiraf olmayabilir.yavaş yavaş olsun daha guzel.elif-polat sevenleri de alıştırmak gerek zaten.bence guzel bir hikayeyle aşk işleyecekler ama daha vardır hemen olmaz bence de.. polat ahuyu ilk gordugunde hiç etkilenmeseydi tamam derdim.polatın kalbi aşka kapalı.ama oyle degil.sanki polatın aşık olmasını işlemek istediler.oyle giriş yaptılar.ama bakalım gelişmeler nasıl olacak.ahu zaten aşık.çok etkilendi polattan:) aşık olmak o kadar kolay bir şey değil...şu anda sadece birbirlerinden hoşlanıyorlar...ayrıca elif kadarda sevemez...polatın elif aşkı ölene kadar sürer...ama bu değilki başkasını sevemez...elbette sevebilir...hatta belki ileride evlenirler bile...ahu polatın elife olan aşkına saygı duyacaktır...başka türlüsünü hiç birimiz kabullenemeyiz..ahu ve polat birbirlerine çok yakışıyor...eliften sonra polata bende yakıştırıyorum..ama elifimizin yeri bambaşka... aylince 07-05-07, 18:44 neyse bu konuda yalnızım zaten şimdi herkes kızar bana:)aşk var ama itiraf olmayabilir hemen diye dusunuyorum..daha fazla yorum yapmayayım:) papatya67 07-05-07, 18:51 neyse bu konuda yalnızım zaten şimdi herkes kızar bana:)aşk var ama itiraf olmayabilir hemen diye dusunuyorum..daha fazla yorum yapmayayım:) hayır canım niye yalnız olasın ki, ben nefiseyi seviyorum ve necatiyle iyi bir ikili oldular...biz sadece elif polat aşkından sonra, ahu polat aşkının efsane olamayacağını düşünüyoruz...ilk kv yi izledin mi bilmiyorum ama oradaki aşk leyla ile mecnun aşkı gibiydi...ben hiçbir dizide aşkın bu kadar saf ve temizini izlemedim... aylince 07-05-07, 19:13 hayır canım niye yalnız olasın ki, ben nefiseyi seviyorum ve necatiyle iyi bir ikili oldular...biz sadece elif polat aşkından sonra, ahu polat aşkının efsane olamayacağını düşünüyoruz...ilk kv yi izledin mi bilmiyorum ama oradaki aşk leyla ile mecnun aşkı gibiydi...ben hiçbir dizide aşkın bu kadar saf ve temizini izlemedim... yok izlemedim ondan yalnızım diyorum zaten.herkes ahu-polat aşkını mecburi bir aşk gibi goruyor.ben oyle dusunmuyorum.bu dizide ahu polat ilk aşk benim için ondan yalnızım dedim.herkese gore basit bir aşk gibi geliyor.hak veriyorum elif polat aşkını sevmenize de sadece basit,mecburi gibi yorumlar hoşuma gitmiyor.ondan biraz duygularımı soyleyeyim dedim.burada yalnız da olsam ahu-polatta bir aşk.basit,mecburi degil.saf,temiz,guzel duygular barındıran bir aşk.seviyorum bu aşkı ve aşk oldugunu dusunuyorum anlamında dedim:) ahuyu sevdiginizi biliyorum.elifin yerine koyamayacagınıza da.zaten koyulmaz.kimsenin yerine kimse koyulmaz.ama ahunun da guzel bir yeri var.basit,geçiştirilecek bir yer degil o anlamda dedim.savundum biraz bu aşkı yanlız kalsam da:) yakupoglu61 07-05-07, 19:14 Halo dayı ölecek mi yoksa...? yalçın bulut mematiyi tehdit ediyor merak ediyorum memati ne cevap verecek...? başka biri polatı tehdit ediyor, harika bir bölüm izleyecez...! yakamoz16 07-05-07, 19:20 Ben fragman'i göremedim, sevgilim mi diyormus? Tamam o zaman ben bittim persembe aksam'i. Mendilleri hazir tutayim, cok hassas'im ben bu ask'ta. Oy anam oy, ne vardi 180 derece degismeseydi bu is .. Semra fragman resmi sitede var oradan izleyebilirsin .. Valla ben başa alıp alıp o ''Sevgilim'' dediği sahneyi izliyorum günlerdir beklediğim sahne sonunda geldi... yakupoglu61 07-05-07, 19:25 halo ölürse polat intikam alacaktır; ama çakırın intikamındaki gibi bi gecede herkesi öldürmez...! MoOnDaNcE-11 07-05-07, 19:41 Ama polat da ahu'ya bazen cok kaba davraniyor . Oyle kendinden cok emin havalar , maco tavirlar . Ahu bunlara uygun bir kiz degil . Bunu da belirmek isterim . halo ölürse polat intikam alacaktır; ama çakırın intikamındaki gibi bi gecede herkesi öldürmez...! Ne gunlerdi onlar . Bir gecede 6 adami temizlemisti , testere necmi'yi de tehdit etmisti . Polat Halo'ya da cakir'a baglandigi gibi baglandi . Aralarinda cok iyi anlasiyorlar . Halo polat icin elinden geleni yapiyor , devlet gorevine de saygi duyuyor . Eger ona bir sey olursa cok agir odetir polat bunu... Yagmur_ask 07-05-07, 19:47 Ahu bu bölüm boyunun ölçüsünü alıyor. Sabırsızlıkla bekliyorum. Yalnız Halo dayı vuruluyormuş ona çok üzüldüm. Yagmur_ask 07-05-07, 19:49 Semra fragman resmi sitede var oradan izleyebilirsin .. Valla ben başa alıp alıp o ''Sevgilim'' dediği sahneyi izliyorum günlerdir beklediğim sahne sonunda geldi... Aslı, ben o bölümü izleyince çığlık attım resmen:)..beklediğim cevap buydu benim..harika olacak bu bölüm.:img-yes: yakamoz16 07-05-07, 20:09 Aslı, ben o bölümü izleyince çığlık attım resmen:)..beklediğim cevap buydu benim..harika olacak bu bölüm.:img-yes: Ben forumda okudum önce elim ayağım titremeye başladı... Ama bu tüm Elif Polatçıların beklediği birşeydi hele bana ve sana çok çok iyi gelicek...Dediğin gibi Ahu boyunun ölçüsünü alıcak:happy0064 SuluSaray 07-05-07, 20:13 fragmani gördüm cok güzeldi, hele birde ilk sahnede polatin elifin resimine bakarak ´´sevgilim´´ demesi cok hostu :) Hemde ahunun karisinda :) Fragmanda calan müzigi ilk defa duydum, gecen hafta bakamamistim :( belki yenidir yada ben duymadim. Halo dayii insallah vurulmaz, öleceginide sanmiyorum ama. Belki vurulsa daha cok heyecan gelir, sonra hep kötüler ölüyor iyiler yasiyor, bu kadar güclümüymüs bunlar cok sacma demesinler :) Adam mematiye birseyler diyordu, memati ne diyecek acaba cok merak ettim. aha dedimm memati yine bizi güldürecek, her ne kadar gülüncek bi sahne olmasada mematinin durusu bile beni güldürmeye yetiyor ya :) papatya67 07-05-07, 20:58 yalçın bulut eceline susamış galiba...mematiyi tehdit etmek ne demek...memati gözleriyle yer onu...:img-hyste inşallah dayı vurulmaz...bir an önce perşembe günü gelsede meraktan kurtulsak... mc_merve 07-05-07, 21:12 ooo yeni baslik acilmis herkese hayirli ugurlu olsun:happy0064 berna1 istegimizle ilgilendiginiz icin cok tskr ederim arkadaslar fragmani habire izliyorum polatin sevgilim dediginde ahunun yuzunu cok merak ediyorum :happy0064 bu arada haloya birsey olmaz bence:img-yes: levoo 07-05-07, 21:20 İlk dizide Polat zaten aşık olarak başlamıştı.Bu dizide ise Polat'ın nasıl aşık olacağını göreceğiz.Nasıl kararsızlıklar yaşayacak falan... abdullah_54 07-05-07, 21:26 Halo dayı ölmez bence ya ama bulut gözdağı vermek amaçla ayağından vurabilir mesala.Geçen bölümde şamar oğlanına dönmüştü bir nevi intikam ve gözdağı amacıyla böyle birşey yapabilir. Yagmur_ask 07-05-07, 21:28 Çatlıyorum meraktan. Süper bir bölüm bizleri bekliyor. O sevgilim deyişi yokmu Polat'ın, beni mahvetti:icon_sorr ..of of, en azından bundan sonra Ahuyla arasında ne olursa olsun bunun ilk görüşte aşk olmadığını biliyoruz, yoksa Ahu'nun yanında Elif'in resmine iç geçirirek bakar mıydı hiç? Gözleri dolu dolu bakıyor o sahnede Polat'ın..:img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: Halo dayı inşallah ölmez. Vurulacağı kesin gibi ama umarım yaşar.:icon_sorr MoOnDaNcE-11 07-05-07, 21:50 Benim adım Yalçın Soyadım Bulut hafızanda iyi tut. hiç kimseyi yalvartmadan öldürmem Yok ya . Beyfendiye bak be . :img-polic Tum KV'i dusunuyorum , 97 bolumu , Memati hayatinda bundan agir laf isitmemistir . O anda bu elemani parcalamamak icin nasil kendisini zaptedecek bakalim :img-wink: Yalniz yalcin bulut'u oynayan huseyin avni danyal'a da hizla isiniyorum , harika bir oyunculuk sergiliyor.Arastirdim daha 45 yasindaymis ,bir kac sene once istanbul'a tasinmis onceden ankara devlet tiyatrosundaymis... Haloyla eren de birisinin cesedini tasiyorlardi.O kizin diyecegim ama kizdan daha ogrenecekleri bir sey kalmadi ki... Belki de kizi vuran ( hani elinde cicek tutan adam ) adami oldurduler ??? Halo vuruldu mu vurulmadi mi hala belli degil . Sadece hizlica silahina uzaniyor . O sirada da yalcin tetigi cekiyor . Ama ayni sahnenin devami mi bilemeyiz . Senaristler bizi yaniltiyor olabilirler.Ama haloya bir sey olursa polat cildirir...Umarim bir sey olmaz , sonmez atasoy'a da halo'ya da cok alismistik... Polat'in o sevgilim deyisine de bittim . Tam bu sahnede Necati Sasmaz suratindaki o cok hafiften gulumsemenin arkasindaki buyuk ozlemi o kadar guzel yansitmis ki :good: :good: :good: Bu arada muzik muzik muzik . Harikaydi :good: Cendereye alismistik ama bu da cok guzel bir degisiklik oldu . Tebrikler Gokhan Kirdar Persembeyi nasil bekleyecegiz diyenlere de bir sozum var . Bekle gor politikasi uygulayacaksiniz . O ne derseniz bu milletin 300 senedir yaptigi sey... Aklima gelmisken bu besiktas taraftarlari bir alem . Carsinin yaptigi iki beste geldi aklima simdi yakinda bunlar mematiye de beste yaparlar çakırlaaa başladı bu hayaat yukseklere kanat çırp polaaat .... barona .... konseye inaaaat istanbula sefirr ol polaaaat. Baron kimmis ruslar kimmis farketmez bize Laz Ziyanin eline verecek yine Kac yil oldu hizmet ettin sen bu devlete Bütün heryer inleyecek abdülhey diye.... :good: :good: :good: :img-wink: Melal 07-05-07, 22:27 Bir dakika,bir dakika Polat Ahu için birilerine sevgilim mi diyor. Amanınn orada noliyiii.:img-hyste pinar15 07-05-07, 22:28 ayy fragmani gordummm accayiptiiii yaa sevgilim dedi yaaaaa oldum oldummmm ben 1 aydir bu bolumu bekliyorum yaa canim cikmisti hele sukur geldi catti coook hos sevgilim diyor ya agladim ben yaaaa oyle icini cekerek dedi ki insa maf oluyor yaaa fragmani izleyemeyenler youtube girsin kurtlar vadisi pusu 4.bolum fragmani yazsin orda cikan bir tanitim reklami var orda ki adrese girsin uye olsun sonrada izlesin ogrendimm :img-hyste ama insaalah haloya bisey olmaz yaaa su ahuyada sinir oldummm ama nasil mors olduuu hahahahha:img-hystecok guzel yapersembeyi iple cekiyorumm mc_merve 07-05-07, 22:36 valla bu fragman cok hosuma gitti ayrica melal duydugun dogru canim polat elifin resmini ic gecirerek ahunun yaninda elif icins evgilim dedi gerci biz neden buyuttuysek bu olayi elif polatin zaten sevgilisi deyilmi hepte oyle kalacak zorakiler haric:) lylkbck 07-05-07, 22:46 vadi başlasın diye bekleyecem. kaç zaman olduydu beee...elif'i hatırladılar.., şükür....dur bakalım başka ne diyecek polat efendi elif için.. bu arada halo'yu da vurdular galiba... tabi canım, pusu başladı başlayalı daha hiç mezarlığı ziyaret etmedik....yok canım ölmemiştir halo .... nalan-k 07-05-07, 22:51 halo ölmez canim, ölemez, olurmu canim, kambersiz dügün, halosuzda kv olmaz. kim güldericek bizi, kim polata la yiyenim diyecek. kesinlikle kabul etmiyorum. sinope 08-05-07, 08:19 valla bu fragman cok hosuma gitti ayrica melal duydugun dogru canim polat elifin resmini ic gecirerek ahunun yaninda elif icins evgilim dedi gerci biz neden buyuttuysek bu olayi elif polatin zaten sevgilisi deyilmi hepte oyle kalacak zorakiler haric:) mc_merve valla yazdiklarinda sonuna kadar haklisin elif bizim ilk goz agrimizdi ve hep oylede kalacak ilk asktir bence bakiii kalan digeri ise yavandir,sekeri,tuzu azdir zoraki ask askmidir allah askina elifimin yerini hic kimse,hic bir sey dolduramaz:img-in_lo :img-in_lo sinope 08-05-07, 08:22 karamaycigim selam bu haftaki yayinlanacak bolumun fragmanini izledinmi? polatin elif icin soyledigi sozler nasil? ahunun yuz ifadesi? m.alara 08-05-07, 10:09 ya tabiki polat elif aşkı süperdi ama ben polat ahu aşkı olsun istiyorum, aşk olmazsa dizi çok yavan kalır. hep elif fotoğraflarıyla avunacak değilizya. birde bu ahu çok yalnız gerçekten. aşık olsa bile bu duygularını paylaşabileceği kimsesi yok, çevresinde bir tane bile dostu yok birtek amcası var oda yaşlı elifin derdini paylaşacağı arkadaşları vardı. bu kız böyle hep tek başınamı kalacak nalan-k 08-05-07, 10:17 ya tabiki polat elif aşkı süperdi ama ben polat ahu aşkı olsun istiyorum, aşk olmazsa dizi çok yavan kalır. hep elif fotoğraflarıyla avunacak değilizya. birde bu ahu çok yalnız gerçekten. aşık olsa bile bu duygularını paylaşabileceği kimsesi yok, çevresinde bir tane bile dostu yok birtek amcası var oda yaşlı elifin derdini paylaşacağı arkadaşları vardı. bu kız böyle hep tek başınamı kalacak aynen bencede olsun, olucakda yani. elifimiz gitti, giden geri gelmiyor, ve bence cok güzel ask cikarticak bunlarin ikisi. zagten konusmalari falan cok güzel oluyor ikisinin. papatya67 08-05-07, 10:48 showtv nin yarınki yayın akışında kv pusunun saat 22.00 de tekrarının olduğu yazıyor...tabi show tv son dakikada değiştirmezse... bende sizler gibi düşünüyorum... dizide aşk mutlaka olmalı, fakat bu aşk elif-polat-ahu üçgeninde ilerlemeli...ahunun elifi kabul etmesi lazım ki, kv severlerden olumlu tepkiler alsın...zaten hemen damdan düşer gibide aşk olacağını sanmam...zamanla olur diye düşünüyorum... calibra_ttt 08-05-07, 10:58 showtv nin yarınki yayın akışında kv pusunun saat 22.00 de tekrarının olduğu yazıyor...tabi show tv son dakikada değiştirmezse... bende sizler gibi düşünüyorum... dizide aşk mutlaka olmalı, fakat bu aşk elif-polat-ahu üçgeninde ilerlemeli...ahunun elifi kabul etmesi lazım ki, kv severlerden olumlu tepkiler alsın...zaten hemen damdan düşer gibide aşk olacağını sanmam...zamanla olur diye düşünüyorum... yarın akşam bjk-erciyes kupa maçından sonraaa kurtlar vadisi pusu tekrarı warrr bu haftaa tekrarında ilk 5e gireriz delfin_26 08-05-07, 11:16 vallahi fragmanı soluksuz izledim.... perşembe akşamı 4.bölümü nasıl izlerim bilmiyorum:img-swoon ay ben kıyamam polatımıza ya... nasıl özlemle dedi öyle sevgilim diye... içim cız etti... valla bende çok özledim elifimizi ama yapcak bişey yok tabi:sad53: sanırım polatın aşık olmasını istemememizin nedenlerinden biride elifin çok trajik bir şekilde ölmesi... elifimiz ali diye diye can verdi... bu nedenlede kimseyi elifin yerinde görmek istemiyoruz (ya zaten kimse elifin yerine geçemezde)... ahunun polatı haketmedigini düşünüyoruz...ama kızcagızın kabahati yokki...:img-cold: (tabiki bütün bunlar benim düşüncem herkez farklı düşünüyo olabilir.. ben içimden geçenleri söylemek istedim... çünkü polatın aşık olmasını istemiyorum... çok bencilce belki ama öyle işte:img-sorry ) papatya67 08-05-07, 11:19 farkındamısınız polatın ağzından ilk kez sevgilim sözünü duyuyoruz...bu adam üç yıl boyunca niye bu kelimeyi söylemedi acaba...elife bile bende seni seviyorum lafını 79. bölümdeki 24 saatin bitiminde söyledi... sinope 08-05-07, 11:21 showtv nin yarınki yayın akışında kv pusunun saat 22.00 de tekrarının olduğu yazıyor...tabi show tv son dakikada değiştirmezse... bende sizler gibi düşünüyorum... dizide aşk mutlaka olmalı, fakat bu aşk elif-polat-ahu üçgeninde ilerlemeli...ahunun elifi kabul etmesi lazım ki, kv severlerden olumlu tepkiler alsın...zaten hemen damdan düşer gibide aşk olacağını sanmam...zamanla olur diye düşünüyorum... papatyacigim insallah show tv tekrari verir(hos kanalin ne yapacagi pek belli olmazda,bilirsiniz sag gosterip sol vurmayi pek severler kanal olarak,anladiniz siz):img-wink: :img-wink: bencede ask olmali ama aynen senin dedigin gibi elif karakteri hic unutulmasin,tabiki sonucta polatta asik olacak ama oyleee patttt diye olmasin zamanla olsun ahu da biraz beklesin,elifimiz onca zaman beklemisti,simdi sira ahuda saygilarimla sinope 08-05-07, 11:27 farkındamısınız polatın ağzından ilk kez sevgilim sözünü duyuyoruz...bu adam üç yıl boyunca niye bu kelimeyi söylemedi acaba...elife bile bende seni seviyorum lafını 79. bölümdeki 24 saatin bitiminde söyledi... papatya canim farkindayim polat 3 yil boyunca elife yasiyorken sevgilim demedi(dedirttirmeyenler saolsun anladiniz siz):img-wink: elifin olmesine ramak kala soylemisti(simdi senaristlerimiz yine gunahmi cikarttiriyorlar acaba polata?) aynen benim alttaki resimde yok oldu,sitede sorun var galiba:img-yes: sevgilerimle gzm 08-05-07, 11:31 bölümü izlemeden fragman da konusacak bir cok konu vermis benim adım yalcın bulut hafızanda iyi tut kafiye cok iyi cok birde burası dag basımı ne bicim konusuyosun sen cevap: burası dag bası bende ayıyım:icon_whis halo dayı ölmez en azından bu kadar erken ölmez önce o ates eder polat dısında 4 karakter var bunlara birsey olmasın digerleri zaten zamanla mevta olur papatya67 08-05-07, 11:33 sinopeciğim canım elif polatın ağzından o iki sözcüğü duymak için çok uğraştı ama bizimkisi seni seviyorum deme özürlü...insan sevdiğine her fırsatta bu iki kelimeyi söylemeli değil mi?eğer elife söylemeyipte, ahuya seni seviyorum derse, varya pana filmi basarım...:img-hyste :img-hyste Taş_Bebek 08-05-07, 11:35 Fragmanı izledim ve çok etkilendim. Polat'ın Elif'i unutmaması güzel, bu Ahu- Polat ilişkisine heyecan getirecek, tıpkı bir zamanlar Polat Elif'in kendisiyle ilgilenmesini istemesi gibi, Ahu'da Polat'ı isteyecek ama Elif faktörü buna engel olacak , Polat Elif'İn kendisiyle ilgilenmesini istiyordu ama Ali'yi unuttuğunu gördüğünde de bunu hazmedemiyordu, kıskanıyordu, eğer ileride Polat Ahu'ya istemeden birşeyler hissederse bunu ilk başda kabul etmicektir muhakkak, yediremicektir.. Ayy çok heyecanlandım , şimdiden heyecanlı bir aşk macerasına girdik..Raci ve Bahadır bu işi biliyor, ancak onlarda böyle güzel aşk hikayeleri çıkarırlar, Pusudaki aşk, mücadele müthiş olacak, buna şüphem yok.. papatya67 08-05-07, 11:37 bölümü izlemeden fragman da konusacak bir cok konu vermis benim adım yalcın bulut hafızanda iyi tut kafiye cok iyi cok birde burası dag basımı ne bicim konusuyosun sen cevap: burası dag bası bende ayıyım:icon_whis halo dayı ölmez en azından bu kadar erken ölmez önce o ates eder polat dısında 4 karakter var bunlara birsey olmasın digerleri zaten zamanla mevta olur fragmanda çok konuşulacak konu varda, yorum yaparken biraz çekiniyorum açıkcası...çünkü bundan önceki fragmanda tahminlerimin hiç birisi tutmadı...bende önce bölümü izleyip ondan sonra yorum yapacağım... yalcinersonmez 08-05-07, 11:37 Arkadaşlar şimidi aklıma geldi Polat'ın ihalede aldığı 1 milyar dolarlık arsa,geçtiğimiz aylarda Levent İETT otobus garajı ile bi alakası varmıdır?..orayıda 1 Milyar dolara aldılar ve bir can gitti..Sizce bu ihale olayı Levent'te satılan arazi ile bir bağlantısı olabilir mi? sinope 08-05-07, 11:39 sinopeciğim canım elif polatın ağzından o iki sözcüğü duymak için çok uğraştı ama bizimkisi seni seviyorum deme özürlü...insan sevdiğine her fırsatta bu iki kelimeyi söylemeli değil mi?eğer elife söylemeyipte, ahuya seni seviyorum derse, varya pana filmi basarım...:img-hyste :img-hyste papatyam tatlim evet elifimiz polatin agzindan o sozcukleri duymak icin seninde dedigin gibi cok ugrasti,aynen polat kesinlikle bu konuda sevgi sozcugu soyleme konusunca agir hasarli ozurlu hemde:img-hyste sayet dedigin gibi elifimize soylemedi,kalkipta 2yada 3bolum sonra ahuya seni seviyorum derse pana filmi basmak bir sey degil(once raci ve bahadirlari topuklarindan ben vuracagim,bayan dusmanlari)bende varim hic merak etme arkanda,bayaniz ama gozumuz evelallah bir seyden korkmaz:img-yes: saygilarimla ceren durul 08-05-07, 11:39 sinopeciğim canım elif polatın ağzından o iki sözcüğü duymak için çok uğraştı ama bizimkisi seni seviyorum deme özürlü...insan sevdiğine her fırsatta bu iki kelimeyi söylemeli değil mi?eğer elife söylemeyipte, ahuya seni seviyorum derse, varya pana filmi basarım...:img-hyste :img-hyste nayirrrrrrr polatim bir kerem elife söyledi seni seviyom diye yanilmiyorsam ya 80 bölümde ya da 81 bölümde polatla elife hani 24 saatini ayirdi ya sonra eve geldiler falan diye .... sonra elif polata saldirdi ve adamcagizi zorla öptü sonra seni seviyom dedi elif sonra polatta bende seni seviyorum dedi lütfen yani arkadaslar polata laf yookkk onun gibisi var mi yawww:happy0064 bu hafta kurtlar vadisi pusu yok mu ??? özet fragman falan ne zamna cikar .. simdiken tesekürler .. for ever kv p:img-in_lo Taş_Bebek 08-05-07, 11:41 Polat sevse de "Seni Seviyorum" kolay kolay demez, bence onun tarzı değil.. O daha çok gözleriyle söylüyor Seni Seviyorum..:) papatya67 08-05-07, 11:41 Fragmanı izledim ve çok etkilendim. Polat'ın Elif'i unutmaması güzel, bu Ahu- Polat ilişkisine heyecan getirecek, tıpkı bir zamanlar Polat Elif'in kendisiyle ilgilenmesini istemesi gibi, Ahu'da Polat'ı isteyecek ama Elif faktörü buna engel olacak , Polat Elif'İn kendisiyle ilgilenmesini istiyordu ama Ali'yi unuttuğunu gördüğünde de bunu hazmedemiyordu, kıskanıyordu, eğer ileride Polat Ahu'ya istemeden birşeyler hissederse bunu ilk başda kabul etmicektir muhakkak, yediremicektir.. Ayy çok heyecanlandım , şimdiden heyecanlı bir aşk macerasına girdik..Raci ve Bahadır bu işi biliyor, ancak onlarda böyle güzel aşk hikayeleri çıkarırlar, Pusudaki aşk, mücadele müthiş olacak, buna şüphem yok.. gerçekten ya...polat elifraliyi sevincede kıskanıyordu, polatı sevincede kıskanıyordu... zavallı kişilik bunalımına girmişti...bu sefer ne yapar bilemiyorum...başka birisine kalbini açarmı, yoksa bu aşk sadece hoşlanma olarak mı kalır... polatın bu kadar işin içinde birde iki aşk arasında bocalaması enteresan olacak gibi... Taş_Bebek 08-05-07, 11:42 gerçekten ya...polat elifraliyi sevincede kıskanıyordu, polatı sevincede kıskanıyordu... zavallı kişilik bunalımına girmişti...bu sefer ne yapar bilemiyorum...başka birisine kalbini açarmı, yoksa bu aşk sadece hoşlanma olarak mı kalır... polatın bu kadar işin içinde birde iki aşk arasında bocalaması enteresan olacak gibi... Bencede, çok ilginç, ve işlenmemiş bir aşk hikayesi yapacak Pana Film.. Şimdiden heyecanlandım..Zaten yaparlarsa onlar yapar, Elif-Polat'ıda onlar yazdı..;) papatya67 08-05-07, 11:45 papatyam tatlim evet elifimiz polatin agzindan o sozcukleri duymak icin seninde dedigin gibi cok ugrasti,aynen polat kesinlikle bu konuda sevgi sozcugu soyleme konusunca agir hasarli ozurlu hemde:img-hyste sayet dedigin gibi elifimize soylemedi,kalkipta 2yada 3bolum sonra ahuya seni seviyorum derse pana filmi basmak bir sey degil(once raci ve bahadirlari topuklarindan ben vuracagim,bayan dusmanlari)bende varim hic merak etme arkanda,bayaniz ama gozumuz evelallah bir seyden korkmaz:img-yes: saygilarimla harikasın ya ...beni nasıl güldürdün.. demek bahadır ve raciyi topuklarından vuracağız ha... adamlar 40 korumasız gezmiyorki...nasıl ulaşacağız...yada şöyle yapalım....çeki alanından necatiyi kaçırıp, onlara şantaj yapalım...:img-hyste :img-hyste ya elifi polata unutturmazsınız, yada polatı bir daha size vermeyiz...kendinize başka başrol oyuncusu bulun deriz...:img-hyste gzm 08-05-07, 11:46 ya arkadaşlar sizin imzalarınızda altta görünmüyor mu? galiba sitede sorun oluştu...bir bilgisi olan varmı? sitede herhangi bir sorun yok sadece aynı sayfada birden fazla mesajınız oldugunuz zaman imzanız 1 tek mesajda görünüyor yeni bir uygulama daha önce izlemedigim icin yorumları bilmiyorum ama bence ölmez daha önce pana film acıklama yapmıstı hande subasının neden rol olmadıgı konusunda ilerleyen bölümde aralarında baslayacak iliski boy farkından dolayı uyumsuz olacagı söylenmisti demek ki polat ve ahu arasında bir iliski baslayacak elif ilk ask unutulmaz sinope 08-05-07, 11:47 nayirrrrrrr polatim bir kerem elife söyledi seni seviyom diye yanilmiyorsam ya 80 bölümde ya da 81 bölümde polatla elife hani 24 saatini ayirdi ya sonra eve geldiler falan diye .... sonra elif polata saldirdi ve adamcagizi zorla öptü sonra seni seviyom dedi elif sonra polatta bende seni seviyorum dedi lütfen yani arkadaslar polata laf yookkk onun gibisi var mi yawww:happy0064 bu hafta kurtlar vadisi pusu yok mu ??? özet fragman falan ne zamna cikar .. simdiken tesekürler .. for ever kv p:img-in_lo ceren durul tatlim soyledi soylemesinede seninde yazdigin gibi 80.ci bolumde yani 80hafta surunduk yerde demi 81.bolumde 24 saatini sevdigiyle beraber gecirmis cokmu be tatlim? polata laf yokta sayet ahuya 3 hafta sonra seni seviyorum derse iste o zaman forumcak bayanlar ayaklaniriz o yuzden dedim yeni bolum var tatlim,ayni saatinde hemde:good: ozet bugun aksam ustune dogru gelir buyuk bir ihtimalle fragmanida malum siteden izleyebilirsin saygilarimla papatya67 08-05-07, 11:49 Arkadaşlar şimidi aklıma geldi Polat'ın ihalede aldığı 1 milyar dolarlık arsa,geçtiğimiz aylarda Levent İETT otobus garajı ile bi alakası varmıdır?..orayıda 1 Milyar dolara aldılar ve bir can gitti..Sizce bu ihale olayı Levent'te satılan arazi ile bir bağlantısı olabilir mi? evet canım ben dün bu konuyu resmi sitede başlık olarak açtım...banada aynı oihaleyi hatırlattı... ceren durul 08-05-07, 11:51 ceren durul tatlim soyledi soylemesinede seninde yazdigin gibi 80.ci bolumde yani 80hafta surunduk yerde demi 81.bolumde 24 saatini sevdigiyle beraber gecirmis cokmu be tatlim? polata laf yokta sayet ahuya 3 hafta sonra seni seviyorum derse iste o zaman forumcak bayanlar ayaklaniriz o yuzden dedim yeni bolum var tatlim,ayni saatinde hemde:good: ozet bugun aksam ustune dogru gelir buyuk bir ihtimalle fragmanida malum siteden izleyebilirsin saygilarimla tesekürler ... fragmani izledim ahuya acidim ya hu polat hemen ahuya seni seviyom demez yawww ... :img-wink: elif var arada (en sevmedigim sey eski sevgililerini illa katacaklar hani ) neyse ... nedense acaba kurtlar vadisini kaldirdilar mi falan diye düsünüyorum yaww ... bazilari cekemiyorlar kv p yi ... sinirler ... neymis efendim silah falan varmis diye ... hem fena mi polat ve adamlari sayesinde biraz dövme kirma kazik atma teknikleri ögrenmis oluyoruz dimi ama yani :img-cool2 papatya67 08-05-07, 11:53 Polat sevse de "Seni Seviyorum" kolay kolay demez, bence onun tarzı değil.. O daha çok gözleriyle söylüyor Seni Seviyorum..:) ama her bayan sevdiğinin ağzından böyle şeyler duymak ister değil mi...elifte ne yapacağını şaşırdı...seviyormu yoksa sevmiyormu diye iki arada kaldı... yakamoz16 08-05-07, 12:07 farkındamısınız polatın ağzından ilk kez sevgilim sözünü duyuyoruz...bu adam üç yıl boyunca niye bu kelimeyi söylemedi acaba...elife bile bende seni seviyorum lafını 79. bölümdeki 24 saatin bitiminde söyledi... Bir kere daha ''Sevgilim'' kelimesini duymuştuk Pola'dan ozamanda Elif yoğum bakımdayken demişti hani kumarhane baskınından sonraki ama yine Elif duymamıştı yazık vallaa kıza 2 dfa dedi ikisindede kız duymadı:icon_sorr bu yen uygulamada hiç güzel değil en azından alışmak zor olacak imzaları görmemeye papatya67 08-05-07, 12:11 Bir kere daha ''Sevgilim'' kelimesini duymuştuk Pola'dan ozamanda Elif yoğum bakımdayken demişti hani kumarhane baskınından sonraki ama yine Elif duymamıştı yazık vallaa kıza 2 dfa dedi ikisindede kız duymadı:icon_sorr aslıcıgım ama onu elif duymadı ki...sadece 79 bölümde 24 saat bitiminde elif seni seviyorum deyince, polatta ayıp olmasın diye herhalde bende seni seviyorum dedi...:img-hyste 21 bölümdede, final sahnesindede söylediklerini eif malesef duymadı...:sad53: yakamoz16 08-05-07, 12:12 sinope panayı basma işinde arkanda olan ilk ben olurum:img-hyste Polat hele bir Ahu'ya ''seni seviyorum'' desin bak ben neler yapıyorum ona. Ahu'ya kimse dokunmassa ben vururum onu..Ama Ahu'yu sevmesemde acıyorum ona çünkü imkansız bir aşk onunki:img-in_lo Jale_ 08-05-07, 12:13 Fragmanı izledim ve çok etkilendim. Polat'ın Elif'i unutmaması güzel, bu Ahu- Polat ilişkisine heyecan getirecek, tıpkı bir zamanlar Polat Elif'in kendisiyle ilgilenmesini istemesi gibi, Ahu'da Polat'ı isteyecek ama Elif faktörü buna engel olacak , Polat Elif'İn kendisiyle ilgilenmesini istiyordu ama Ali'yi unuttuğunu gördüğünde de bunu hazmedemiyordu, kıskanıyordu, eğer ileride Polat Ahu'ya istemeden birşeyler hissederse bunu ilk başda kabul etmicektir muhakkak, yediremicektir.. Ayy çok heyecanlandım , şimdiden heyecanlı bir aşk macerasına girdik..Raci ve Bahadır bu işi biliyor, ancak onlarda böyle güzel aşk hikayeleri çıkarırlar, Pusudaki aşk, mücadele müthiş olacak, buna şüphem yok.. Düşüncelerine tamamiyle katılıyorum.. Yeni bir aşk macerasi başlıyor.. Hatta diyorum ki Elif iyiki de ölmüş, çünkü o ölmeseydi bu aşk efsane olamazdı,Elif'in yokluğu bu aşkın bitmesine engel olamaz. Hatta Elif'in ölmüş olması,ve Polat'ın ona aşık olması, Polat - Ahu ilişkisine heyecan getirecek dediğin gibi..Eğer Elif ölmeseydi Polatla evlenecekdi başka şansları yoktu, o da çok yavan olacaktı..Diğer dizifilmlerideki gibi klasik bir ilişkileri olacaktı, geçmişteki aşklarının bir manası olmayacaktı..Şimdi Polat'ın Elif'İ unutmaması güzell, bu durum Pusu'ya yaradı..Umarım Polat uzun bir süre Elif'i unutmaz, bu da diziyi güzel bir noktaya getirir..Polat ileride ikilem de yaşıcaktır eğer Ahu ile ilgili bir aşk kırıntısı oluşursa içinde .. Yani anlayacağınız güzel bir macera bizi bekliyor.. Bahadır Özdener ve Raci Şaşmaz yine kalemleriyle büyülücekler.. Bir arkadaşın dediği gibi bu kez Polat'ın aşık olma süreceini seyredeceğiz, diğer seriye zaten aşık olarak başlamıştı... yakamoz16 08-05-07, 12:14 aslıcıgım ama onu elif duymadı ki...sadece 79 bölümde 24 saat bitiminde elif seni seviyorum deyince, polatta ayıp olmasın diye herhalde bende seni seviyorum dedi...:img-hyste 21 bölümdede, final sahnesindede söylediklerini eif malesef duymadı...:sad53: :img-hyste :img-hyste ayıp olmasın diye ha:img-hyste Polat öyle sevgisini sözcüklerle değil bakışlarıyla sunan biri zaten Elif'e bakışları da yeterince açıklamalıydı ama malesef Ahu bunlardan yoksun kalacak.... sinope 08-05-07, 12:16 ama her bayan sevdiğinin ağzından böyle şeyler duymak ister değil mi...elifte ne yapacağını şaşırdı...seviyormu yoksa sevmiyormu diye iki arada kaldı... papatyam canim valla onlar 40 korumayla degil 100taneyle gezsinler,biz buluruz bir yolunu meraklanma sen:img-wink: :img-wink: evet tatlim bu konuda sana katiliyorum,her seven bayan sevdiginin agzindan onun kendisini sevdigini duymak ister,ahh elifim ahh sen 1 kere duyabilin ya yanarim ona yanarim:icon_sorr :icon_sorr polati ahuya karsi senaristlerimiz bulbul gibi sakitirlarsa o zaman senaristlerle kulahlari degisiriz bizde(oyle kolay kolay soyleyemez polat,elifin yadigaridir o bize,gozunu oyariz onun)bayanlar olarak:img-hyste :img-hyste sevgilerimle Jale_ 08-05-07, 12:19 Durun henüz.. Bie aşk sözkonusu bile değil, Ne seni Seviyorum'u:) Bu arada Halo ölmez inşallah.. Bir de dizide birbirini tehdit eden edene.. Herkez birini tehdit ediyor...:) yakamoz16 08-05-07, 12:27 Durun henüz.. Bie aşk sözkonusu bile değil, Ne seni Seviyorum'u:) Şu anda yok bundan sonrada olmasın lütfen ,Polat hep ,Elif'e olan aşkını yaşasın başkasına ne gerek var:img-hyste Ya hiç mi hatrımız yok... Ama ben bir bu ''Sevgili'' dediği sahne kadar Polat'ın Elif'in öldüğünü söyleyecek mi diye merak ediyorum inşallah söylemez.. Ayrıca şu Bulut ve Memati sahneside en güzelsahnelerden olacağı kesin bakalım Memati Bulut'a ne cevap verecek... mc_merve 08-05-07, 12:27 slm herkese arkadaslar bir arkadas tekrari olcak demis bu hafta bu dogrumu tam anlamadim ben bilen varsa aciklayabilirmi lutfen bu arada asli sana katiliyorum polat hic elifin yuznuze bakarak ictenlikle sweni seviyorum demedi evet aslinda cok seviyodu ama neden yuzune soylemiyodu anlamis deyilim:icon_sorr papatya67 08-05-07, 12:28 papatyam canim valla onlar 40 korumayla degil 100taneyle gezsinler,biz buluruz bir yolunu meraklanma sen:img-wink: :img-wink: evet tatlim bu konuda sana katiliyorum,her seven bayan sevdiginin agzindan onun kendisini sevdigini duymak ister,ahh elifim ahh sen 1 kere duyabilin ya yanarim ona yanarim:icon_sorr :icon_sorr polati ahuya karsi senaristlerimiz bulbul gibi sakitirlarsa o zaman senaristlerle kulahlari degisiriz bizde(oyle kolay kolay soyleyemez polat,elifin yadigaridir o bize,gozunu oyariz onun)bayanlar olarak:img-hyste :img-hyste sevgilerimle canım bir kere duyduya79 bölümde.. elif polata sevdiğini söyleyince,sanki polata silah dayayıp ona bende seni seviyorum dedirtmişlerdi...:img-hyste papatya67 08-05-07, 12:29 slm herkese arkadaslar bir arkadas tekrari olcak demis bu hafta bu dogrumu tam anlamadim ben bilen varsa aciklayabilirmi lutfen bu arada asli sana katiliyorum polat hic elifin yuznuze bakarak ictenlikle sweni seviyorum demedi evet aslinda cok seviyodu ama neden yuzune soylemiyodu anlamis deyilim:icon_sorr evet merveciğim showtv nin yayı akışında çarşamba maçtan sonra var görünüyor... aylince 08-05-07, 12:32 ahu-polat-elif uçlusu ne demek ya bence saçma ama senaryo nasıl devam eder bilmem.. ali-polat-elif uçlusu varmış.çunku ali polatmış.ama elif ayrı ahu ayrı ve bence boyle saçma olur.biliyorum elif unutulmasın diyorsunuz ama o zaman ahuya da alışılmaz.. sizler hep elif elif dersiniz.elif olacaksa ahuyla arkadaş kalsınlar boşver derim:) ben oyle hem elifi dusunsun hem ahuyu sevsin istemem..yine benden zıt bir goruş bu forumda çok zıtım ben ya:)ilk bakıyorum haklı olarak boyle yorumlar olur kızmayın:) hiç soylemedi diyorsunuz ya da az soylemiş.sadece bakışla olmaz.duygularını da soylesin polat.of off seni seviyorum en guzel cumle ya umarım ahuya soyler:) ben oyle hoş olacagını dusunmuyorum.elif konuşulsun ama ahu aşkı başlayınca da unutulsun.elif ahu degil cunku.ama ali polatmış.çok dogal oyle hatırlanması alinin.. çok çoştum:) umarım elifciler tarafından yorum saldırısına ugramam:) Jale_ 08-05-07, 12:37 Bencede Polat'ın tarzı değil öyle "Seni Seviyorum" felan.. Bir kadın duymak ister ama napalım, Polat bu.. aylince bir çoğumuz Ahu-Polat aşkını destekliyor, ben de öyle.. Ama birden olması gerçekçi olmaz diye zamana bıraktılar, herşey yavaş yavaş gelişecek bence..;) Sen benim düşüncelerimi biliyorsun zaten ben Ahu'yu ve Nefise'yi hep desteklemişimdir..:img-yes: mc_merve 08-05-07, 12:38 aa papatya ben yanlis anlamisim ben zannetim persembe tekrari biran sok oldum valla cok tskrler cvp icin:happy0064 :happy0064 aylince her dusunceye saygimiz vardir:good: fragmanda diger merak edilen konu memati yalcin bulut ben zaten anlamistim ilk bastanm bunlar birbirleriyle ugrascaklar diye yalniz o sozdem sonra memati nasil bir tavir takinacak cok merak ediyorum:img-polic nalan-k 08-05-07, 12:40 aa papatya ben yanlis anlamisim ben zannetim persembe tekrari biran sok oldum valla cok tskrler cvp icin:happy0064 :happy0064 aylince her dusunceye saygimiz vardir:good: fragmanda diger merak edilen konu memati yalcin bulut ben zaten anlamistim ilk bastanm bunlar birbirleriyle ugrascaklar diye yalniz o sozdem sonra memati nasil bir tavir takinacak cok merak ediyorum:img-polic mematini bir sert bakisi varya, zagten normaldede insan korkuyor, onun bakislari herhalde istanbulu inletecek, korkmayan kalmiyacak. mc_merve 08-05-07, 12:43 Bencede Polat'ın tarzı değil öyle "Seni Seviyorum" felan.. Bir kadın duymak ister ama napalım, Polat bu.. aylince bir çoğumuz Ahu-Polat aşkını destekliyor, ben de öyle.. Ama birden olması gerçekçi olmaz diye zamana bıraktılar, herşey yavaş yavaş gelişecek bence..;) Sen benim düşüncelerimi biliyorsun zaten ben Ahu'yu ve Nefise'yi hep desteklemişimdir..:img-yes: jale sana katiliyorum polatin ilk defa bu bhuyunu cok seviyorum:happy0064 hemen seni seviyorum dememesini :img-hyste elife bile kacinci bolumde dedi:icon_sorr nalan valla onu soyleyen basol oyunculardan biri olmasaydi o son konusmasi olabilirdi:) bide acaaba o konusma nerden geldi baslarinda neler oldu yani papatya67 08-05-07, 12:43 ahu-polat-elif uçlusu ne demek ya bence saçma ama senaryo nasıl devam eder bilmem.. ali-polat-elif uçlusu varmış.çunku ali polatmış.ama elif ayrı ahu ayrı ve bence boyle saçma olur.biliyorum elif unutulmasın diyorsunuz ama o zaman ahuya da alışılmaz.. sizler hep elif elif dersiniz.elif olacaksa ahuyla arkadaş kalsınlar boşver derim:) ben oyle hem elifi dusunsun hem ahuyu sevsin istemem..yine benden zıt bir goruş bu forumda çok zıtım ben ya:)ilk bakıyorum haklı olarak boyle yorumlar olur kızmayın:) hiç soylemedi diyorsunuz ya da az soylemiş.sadece bakışla olmaz.duygularını da soylesin polat.of off seni seviyorum en guzel cumle ya umarım ahuya soyler:) ben oyle hoş olacagını dusunmuyorum.elif konuşulsun ama ahu aşkı başlayınca da unutulsun.elif ahu degil cunku.ama ali polatmış.çok dogal oyle hatırlanması alinin.. çok çoştum:) umarım elifciler tarafından yorum saldırısına ugramam:) canım bu yorumlara sende alışacaksın...elif her zaman ahu ve polatın arasında olacaktır..zaten böyle olmazsa o efsane aşk yalan olur...ahu polatın elife olan aşkına saygı duymalıki, kv hayranlarının göründe yücelsin ve kendisini kabul ettirebilsin... ahu karakterini bende polata yakıştırıyorum ama elifinde unutulmasına gönlüm razı değil... nalan-k 08-05-07, 12:48 nalan valla onu soyleyen basol oyunculardan biri olmasaydi o son konusmasi olabilirdi bide acaaba o konusma nerden geldi baslarinda neler oldu yani mervecim ah bi bilsem, zagten fragmandan dogru dürüst birsey anlamadim, ama anladigim cok iyi birsey var oda ahunun resimdeki bayan karinizmi, hayir "sevgilim" demesiydi, ve cok hosuma gitti polatin diyis tarzi, ama ahuya da yazik ya canim, yüz ifadesi nasildi öyle kizin. mematinin o gicikla görüsmesi, su ihaleler yüzündendir bence. ama dedidigimiz gibi, adam kime cattigini asil kendi bilmiyor. Jale_ 08-05-07, 12:50 Evet ben de Ahu'ya çok acımıştım ama o hali Polat'ın ofisinden değil, Sanırım Ahu o sahnede başka birşeye bozuluyor.. papatya67 08-05-07, 12:51 ya biz polatın bi sevgilim lafıyla nasılda sevindirik olduk hemen...acaba bizi bu tür diyaloglaramı alıştırıyor senaristler... ben asıl bu sevgilim yada seni seviyorum lafını mematiden duymak istiyorum...güzelim lafı kesmedi beni ya....:img-hyste nalan-k 08-05-07, 12:52 Evet ben de Ahu'ya çok acımıştım ama o hali Polat'ın ofisinden değil, Sanırım Ahu o sahnede başka birşeye bozuluyor.. vallahi bilmem bana, ama bence ufak bir hayal kirikligina ugradi ahu, yani ask yok tabii ki su an, ama bence ilgi var, sevgilim diyincede yüz ifadesi degisti bence arkadasim, surda iki gün kaldi görücez bakalim. mc_merve 08-05-07, 12:53 patya hatirllatin bak gine gulum nerde ya kiz sir oldu gine :) ama ben elifin senaryoda olmasini cok sevindim umarim her bolumde goruruz:) yakamoz16 08-05-07, 12:55 Aylince bizim herkesin fikrine saygımız var nasıl sen bizim düşüncelerimize saygı gösteriyorsan .. Hem senin gibi Ahu taraftarı olan bir çok Elif sever de var...Ben hariç:img-hyste Merve kız sen benden yanasın değilmi? bak Jale ve Papatya ablada Ahucu...Ayrıca Merve canım hala şu videoların gelmedi mi? aylince 08-05-07, 12:56 alışamam yorumlara ama saygı duyarım:)bakalım neler olacak sizler daha iyi bilirsiniz vadiyi.ama ben de dusuncelerimi soyledim bence saçma olur dedim.ali polattı tamam ama ahu elif degil.bana saçma gorunuyor.. jalecim seni biliyorum cnmm.aşk başlasın hemen demiyorum zaten.polat hatırlasın elifi tamam.ama aşk başlayınca da polat ahuyu sevsin.elif yureginde guzel bir yerde hep kalacaktır.ama hep hatırlatılması dogru degil bence.ali hatırlanmış.çunku ali polatmış.kimse boyle dusunmuyor bir ben dusunuyorum.yine de az yorum yaptınız.saygı duydunuz teşekkürler.. ayrıca bence aşk var aralarında biliyorum kızıyorsunuz.ama aşka ve sevgiye bakış açısıyla ilgili birşey bu.aşk zamanla olmaz.aşk zamanla sevgiye donuşur.. belki hiç itiraf etmezler ama aşıklar.bak jalecim burada da tutmadı yorumlarımız:) sinope 08-05-07, 12:56 sinope panayı basma işinde arkanda olan ilk ben olurum:img-hyste Polat hele bir Ahu'ya ''seni seviyorum'' desin bak ben neler yapıyorum ona. Ahu'ya kimse dokunmassa ben vururum onu..Ama Ahu'yu sevmesemde acıyorum ona çünkü imkansız bir aşk onunki:img-in_lo YAKAMOZCUGUM CANIM panayi basma isi kolay canim:good: :good: valla bende ayni seyleri dusunuyorum,hele bir polata ahuyu seni seviyorum desin hele,aynen elimizden,dilimizden cok cekecegi olur polatin(ve senaristlerimizin) ahu icin elini kana bulmaya degmez zaten senaristlerimiz malum bu konuda mimliler,o yuzden icimiz rahat olabilir:img-wink: :img-wink: valla su an bende ahuya aciyorum ama acimayla is bitmiyor:icon_sorr sonucta isin ucunda polat var:img-cool2 sevgilerimle Jale_ 08-05-07, 12:57 vallahi bilmem bana, ama bence ufak bir hayal kirikligina ugradi ahu, yani ask yok tabii ki su an, ama bence ilgi var, sevgilim diyincede yüz ifadesi degisti bence arkadasim, surda iki gün kaldi görücez bakalim. Bence Ahu şaşırmıştır.. Ne acaip bir adam bu diye.. Bir taraftan kendisine kur yapıyor, bir taraftan da deli gibi aşık olduğu bir kadın var.. İnsan ,ister istemez afallar. .Bir de Polat gibi bir adam ona kur yapınca, bu durum hoşuna gitmiştir ama onun üstüne bir kadın olduğunu öğrenince dumur olmuş olabilir.. Bunun aşık olmasıyla bir alakası yok, hangi kadın olsa aynı tepkiyi verir.. aylince bu konuda sana katılıyorum , İleride aşk yaşamalarını muhakkak istiyorum ben, çünkü Polat bunu hakediyor.. Ali'nin unutulmamasının sebebini Polat olmasına bağlaman da haklıcaydı.. O konuda katılıyorum sana.. papatya67 08-05-07, 12:58 vallahi bilmem bana, ama bence ufak bir hayal kirikligina ugradi ahu, yani ask yok tabii ki su an, ama bence ilgi var, sevgilim diyincede yüz ifadesi degisti bence arkadasim, surda iki gün kaldi görücez bakalim. o yüz ifadesi başka yerde...farkındaysan arkada perdeler var...orası ahunun evigaliba...hani adam ben ayıyım diye kendini tanıttıya:img-hyste yüz ifadesi işte orada verdiği tepkidendi... yakamoz16 08-05-07, 13:00 patya hatirllatin bak gine gulum nerde ya kiz sir oldu gine :) ama ben elifin senaryoda olmasini cok sevindim umarim her bolumde goruruz:) ayy ''gülüm'' demeyin bana ne kadar da alıştırmıştık kendimizi kız rüyama bilem girmişti:img-hyste sinope Polat ve senaristler ayaklarını denk alsınlar yoksa sonları iyi olmaz... Jale_ 08-05-07, 13:01 o yüz ifadesi başka yerde...farkındaysan arkada perdeler var...orası ahunun evigaliba...hani adam ben ayıyım diye kendini tanıttıya:img-hyste yüz ifadesi işte orada verdiği tepkidendi... Güzel bir saheydi.. Burası dağ başı, ben de ayıyım.. Ne yapacaksın??:img-hyste nalan-k 08-05-07, 13:03 Bence Ahu şaşırmıştır.. Ne acaip bir adam bu diye.. Bir taraftan kendisine kur yapıyor, bir taraftan da deli gibi aşık olduğu bir kadın var.. İnsan ,ister istemez afallar. .Bir de Polat gibi bir adam ona kur yapınca, bu durum hoşuna gitmiştir ama onun üstüne bir kadın olduğunu öğrenince dumur olmuş olabilir.. Bunun aşık olmasıyla bir alakası yok, hangi kadın olsa aynı tepkiyi verir.. aynen canim kesinlikle katiliyorum, yaw herkesin fikrine saygi duymak lazim, diyecegim su bende esku kv izliyordum ve elif polat askina bayiliyordum, hele su hastahanede elifin ölmesi, polatin tek parmagina ceketinin o ufak seyi gecirip cikmasi, koridordan yürüyüsünde herhalde 1 litre falan aglamistim, yani diyecegim su herkese elifi seviyordu, sevilmiyecek kizda degilde, ama yapmayin arkadaslar ya, elif öldü, ve bence ahu cok hos kiz, en azindan rolünü gayet hos oynuyor, yakismis polatin yanina, izin verelimde güzel birsey yasasinlar. tabiiki elif düsünülsün dizide, ve anilsin ama hersey biryere kadar, yani bu diziyi biterene kadar ask olarak polat ve elif resmi mi izliyecegiz. yok arkadaslar olmaz. nekadar tr gercekleri olan bir dizi olsada bir öncekindeki gibi ask da olucak. mc_merve 08-05-07, 13:03 Aylince bizim herkesin fikrine saygımız var nasıl sen bizim düşüncelerimize saygı gösteriyorsan .. Hem senin gibi Ahu taraftarı olan bir çok Elif sever de var...Ben hariç:img-hyste Merve kız sen benden yanasın değilmi? bak Jale ve Papatya ablada Ahucu...Ayrıca Merve canım hala şu videoların gelmedi mi? aslicim burda hangi merveyi bana hitaben kullandin anlayamdim yada belkki hicbiri bana deyil :img-hyste neyse evet ya gulumu ozledik ama bazi arkadaslar demisti birdaha gorunemz o diye haklilarmis gined eben bir umut beklyiorum cunku memati daha onun hesabini kesmemeisti yarim kalmisti:) papatya67 08-05-07, 13:05 Güzel bir saheydi.. Burası dağ başı, ben de ayıyım.. Ne yapacaksın??:img-hyste evet ya jaleciğim, adam kendinin ayı olduğunu 70 milyonun önünde itiraf etti...:img-hyste ayılıkda adamı açtı hani...:img-hyste :img-hyste Jale_ 08-05-07, 13:07 aynen canim kesinlikle katiliyorum, yaw herkesin fikrine saygi duymak lazim, diyecegim su bende esku kv izliyordum ve elif polat askina bayiliyordum, hele su hastahanede elifin ölmesi, polatin tek parmagina ceketinin o ufak seyi gecirip cikmasi, koridordan yürüyüsünde herhalde 1 litre falan aglamistim, yani diyecegim su herkese elifi seviyordu, sevilmiyecek kizda degilde, ama yapmayin arkadaslar ya, elif öldü, ve bence ahu cok hos kiz, en azindan rolünü gayet hos oynuyor, yakismis polatin yanina, izin verelimde güzel birsey yasasinlar. tabiiki elif düsünülsün dizide, ve anilsin ama hersey biryere kadar, yani bu diziyi biterene kadar ask olarak polat ve elif resmi mi izliyecegiz. yok arkadaslar olmaz. nekadar tr gercekleri olan bir dizi olsada bir öncekindeki gibi ask da olucak. Çok haklısın..Elif'in eski Kv'nin sonuna kadar bir fonksiyonu vardı zaten..Tabi kanlı canlı olarak..Yoksa Elif ismiyle hala işlevde Pusu'da.. Ondan sonra yaşamasının bir manası olmazdı.. Düşünsenize Pusu'da Elif'İn yaşadığını.. Mecburan Polat'la evleneceklerdi, içinde evliliğin olduğu bir dizide yaşananlar ne kadar etkileyici olabilirki, senaryo başlardı klişelere.. Tıpki Gümüş dizisi gibi.. Ben böyle saçmalıklara katlanamam Kv'de..Zaten Kurtlar vadisi'nin devamı için Elif'in ölümü şarttı.. Tabi bu söylediklerim eski Kv'yi hiçe saydığım manasına gelmiyor.. Ben de o saydığınız sahnelerden çok etkilenmiş birisiyim, Elif-Polat aşkından etkilenmiş birisiyimm. ama bu olaylar o Kv'de kaldı, kimbilir Pusu'da neler olacak.. Geleceğe bakalım diyorum ben.. Ayrıca Elif öldü ama aşkı, kutsallığı hala yaşıyor, işte bu durum diziye daha da heyecan katıyor.. yakamoz16 08-05-07, 13:10 aslicim burda hangi merveyi bana hitaben kullandin anlayamdim yada belkki hicbiri bana deyil :img-hyste neyse evet ya gulumu ozledik ama bazi arkadaslar demisti birdaha gorunemz o diye haklilarmis gined eben bir umut beklyiorum cunku memati daha onun hesabini kesmemeisti yarim kalmisti:) :img-hyste :img-hyste Bütün Merveler sensin canım benim kaç tane Mervecim var ki?Hani diyorum sende hala benim gibi Ahu'yu sevemedin değil mi?Yoksa yanlızmı kaldım...:icon_sorr Ayrıca çok haklısın daha Memati gülünün hesabını kesecekti mutlaka gelmeli o...yada Canan gelsin o da Memeti'yle çok yakışıyor...Ama gazeteci kız deli Memati deli tam olurlardı... aylince 08-05-07, 13:11 Bence Ahu şaşırmıştır.. Ne acaip bir adam bu diye.. Bir taraftan kendisine kur yapıyor, bir taraftan da deli gibi aşık olduğu bir kadın var.. İnsan ,ister istemez afallar. .Bir de Polat gibi bir adam ona kur yapınca, bu durum hoşuna gitmiştir ama onun üstüne bir kadın olduğunu öğrenince dumur olmuş olabilir.. Bunun aşık olmasıyla bir alakası yok, hangi kadın olsa aynı tepkiyi verir.. aylince bu konuda sana katılıyorum , İleride aşk yaşamalarını muhakkak istiyorum ben, çünkü Polat bunu hakediyor..Ama Ali'nin unutulmamasının sebebibini Polat olmasına bağlaman haklıcaydı.. O konuda katılıyorum sana.. ben de onu diyorum.bizleri de şaşırttı polat.ahuya bakışlar,etkilenmeler falan.sonra da boyle yapıyor.şaka tabi hatırlayacak sevdigini.bu çok dogal.yureginde çok ozel bir yerde zaten.ama ahu aşkı olunca da hatırlanmasın derim.nedenini de soyledim.sen ahu-polat-elif desen de elif unutulsun dememin nedenine hak vermişsin jalecim teşekkürler.. ahuya ilk bakışı normal,etkilenmemiş,kendini işini gucune vermiş bakışlar olsaydı ben de diyecektim polat ahuya aşık olmaz.ama oyle bakmadı ki.daha ilk karşılaşma bile çok guzeldi bence:) "tabiiki elif düsünülsün dizide, ve anilsin ama hersey biryere kadar, yani bu diziyi biterene kadar ask olarak polat ve elif resmi mi izliyecegiz. yok arkadaslar olmaz. nekadar tr gercekleri olan bir dizi olsada bir öncekindeki gibi ask da olucak." nalan_k bu yorumun süper :) ben de bunu diyorum.bir yere kadar hatırlansın ama hep hatırlatılırsa ahu hep golgede kalır.bu da hoş olmaz.. nalan-k 08-05-07, 13:11 arkadaslar KVP yarinmi yeni bölüm lütfen cvp werin bana önemli ya arkadas tv vangir vangir bagirdi sen uyuyormuydun:img-hyste . kurtlar vadisi pusu eski günü ve eski saatinde diye:img-wink: . yarin herhalde tekrari varmis. ve kvp persembe aksamlari saat 22.00de canim. papatya67 08-05-07, 13:13 Çok haklısın..Elif'in eski Kv'nin sonuna kadar bir fonksiyonu vardı zaten..Tabi kanlı canlı olarak.. Ondan sonra yaşamasının bir manası olmazdı.. Düşünsenize Pusu'da Elif'İn yaşadığını.. Mecburan Polat'la evleneceklerdi, içinde evliliğin olduğu bir dizide yaşananlar ne kadar etkileyici olabilirki, senaryo başlardı klişelere.. Tıpki Gümüş dizisi gibi.. Ben böyle saçmalıklara katlanamam Kv'de..Zaten Kurtlar vadisi'nin devamı için Elif'in ölümü şarttı.. Tabi bu söylediklerim eski Kv'yi hiçe saydığım manasına gelmiyor.. Ben de o saydığınız sahnelerden çok etkilenmiş birisiyim, Elif-Polat aşkından etkilenmiş birisiyimm. ama bu olaylar o Kv'de kaldı, kimbilir Pusu'da neler olacak.. Geleceğe bakalım diyorum ben.. Ayrıva Elif öldğ ama aşkı, kutsallığı hala yaşıyor, işte bu durum diziye daha da heyecan katıyor.. eğer elif ölmeseydi kötürüm ve yatağa bağlı olarak yaşayacaktı...bu durumu sanıyorum hiç birimiz kaldıramazdık...ama elifi kv pusuda hatıralarda yaşatmaları hoş olur...polat elifle olan o güzel günlerini hatırlarsa ve ara sırada mezarına giderse elifi sevenlerinde gönlünü bir kere daha kazanır...senaristler bu faktörü düşünmüşlerdir mutlaka...düşünmemişlerse bile biz düşündürmesini biliriz evelallah...:img-hyste nalan-k 08-05-07, 13:16 eğer elif ölmeseydi kötürüm ve yatağa bağlı olarak yaşayacaktı...bu durumu sanıyorum hiç birimiz kaldıramazdık...ama elifi kv pusuda hatıralarda yaşatmaları hoş olur...polat elifle olan o güzel günlerini hatırlarsa ve ara sırada mezarına giderse elifi sevenlerinde gönlünü bir kere daha kazanır...senaristler bu faktörü düşünmüşlerdir mutlaka...düşünmemişlerse bile biz düşündürmesini biliriz evelallah...:img-hyste yok kiz düsünmüslerdir, düsünmezlermi, resim masaya koyulmus, mezarada gidiler, elifin rizasida alinir. birde yanlis hatirlamiyorsam, kv terrörü elifin mezarinin basinda baslamisti, cok güzel bir sahneydi, bence bir iki bölüm sonra gider. mc_merve 08-05-07, 13:17 :img-hyste :img-hyste Bütün Merveler sensin canım benim kaç tane Mervecim var ki?Hani diyorum sende hala benim gibi Ahu'yu sevemedin değil mi?Yoksa yanlızmı kaldım...:icon_sorr Ayrıca çok haklısın daha Memati gülünün hesabını kesecekti mutlaka gelmeli o...yada Canan gelsin o da Memeti'yle çok yakışıyor...Ama gazeteci kız deli Memati deli tam olurlardı... anladim canim ayrica ben daha onceden kullandigim bir cumle vardi ahudan haz etmedim etmyiorum etmicemde :) ama herkesin dusuncesinede saygim var gulumde unutulmaz tabi :icon_sorr Jale_ 08-05-07, 13:18 eğer elif ölmeseydi kötürüm ve yatağa bağlı olarak yaşayacaktı...bu durumu sanıyorum hiç birimiz kaldıramazdık...ama elifi kv pusuda hatıralarda yaşatmaları hoş olur...polat elifle olan o güzel günlerini hatırlarsa ve ara sırada mezarına giderse elifi sevenlerinde gönlünü bir kere daha kazanır...senaristler bu faktörü düşünmüşlerdir mutlaka...düşünmemişlerse bile biz düşündürmesini biliriz evelallah...:img-hyste Evet haklısın, senaristler de düşünüyor zaten, ihmal edeceklerini sanmam, çünkü bu önemli bir nokta..Zaten Elif'in aşkının ve kutsallığının hala yaşıyor olmasını söylememdeki kastım senaristlerin Elif'i hatıralarıyla yaşatmaları gerektiğini düşünmemdir..Zaten yaşatıyorlar ve yaşatacaklar da...Senaristlere güveniyorum, şimdiden bizi heyecanlandırdılar..:) m.alara 08-05-07, 13:27 ahu-polat-elif uçlusu ne demek ya bence saçma ama senaryo nasıl devam eder bilmem.. ali-polat-elif uçlusu varmış.çunku ali polatmış.ama elif ayrı ahu ayrı ve bence boyle saçma olur.biliyorum elif unutulmasın diyorsunuz ama o zaman ahuya da alışılmaz.. sizler hep elif elif dersiniz.elif olacaksa ahuyla arkadaş kalsınlar boşver derim:) ben oyle hem elifi dusunsun hem ahuyu sevsin istemem..yine benden zıt bir goruş bu forumda çok zıtım ben ya:)ilk bakıyorum haklı olarak boyle yorumlar olur kızmayın:) hiç soylemedi diyorsunuz ya da az soylemiş.sadece bakışla olmaz.duygularını da soylesin polat.of off seni seviyorum en guzel cumle ya umarım ahuya soyler:) ben oyle hoş olacagını dusunmuyorum.elif konuşulsun ama ahu aşkı başlayınca da unutulsun.elif ahu degil cunku.ama ali polatmış.çok dogal oyle hatırlanması alinin.. çok çoştum:) umarım elifciler tarafından yorum saldırısına ugramam:) aynen katılıyorum başlarda biraz konuşulsun ama sonra bitsin elif aşkı. yoksa ahuyu sevse bile o bunu nasıl kabul edebilirki. ayrıca o kadar çok resmiylede olsa rol alırsa özgü namalada para ödemeleri lazım :img-hyste . özgü namal tamam ben oynamıyorum ama ismim resmim oynuyor bende bu kadroda hemde başrolde sayılırım derse haksızmı. ayrıca diğer konudada haklısın polat aliyi unutturmaya değil tam tersine hatırlatmaya çalıştı. yoksa elif aliyi çoktan unuturdu aylince 08-05-07, 13:33 aynen katılıyorum başlarda biraz konuşulsun ama sonra bitsin elif aşkı. yoksa ahuyu sevse bile o bunu nasıl kabul edebilirki. ayrıca o kadar çok resmiylede olsa rol alırsa özgü namalada para ödemeleri lazım :img-hyste . özgü namal tamam ben oynamıyorum ama ismim resmim oynuyor bende bu kadroda hemde başrolde sayılırım derse haksızmı. ayrıca diğer konudada haklısın polat aliyi unutturmaya değil tam tersine hatırlatmaya çalıştı. yoksa elif aliyi çoktan unuturdu para konusunu ben de dusundum.oynuyor gibi oluyor bence de:img-hyste yorumlarımı,beni anlayanlar olması süper teşekkürler:) yakamoz16 08-05-07, 13:34 anladim canim ayrica ben daha onceden kullandigim bir cumle vardi ahudan haz etmedim etmyiorum etmicemde :) ama herkesin dusuncesinede saygim var gulumde unutulmaz tabi :icon_sorr :img-hyste :img-hyste Valla ben Polat'ın yeniden aşık olmasını isterdim ama Ahu ve Nefise bana hiç samimi gelmediler bir de birşeyler çok hızlı gelişiyor bu yüzden hiç birşekilde samimi değil yani aynen senin gibi düşünüyorum ama herkese saygımda var... mc_merve 08-05-07, 13:36 asli benimde anlatmak istedigim birazda bu yada dusundugum deyim hemen hop diye ilk bolumde karsilastilar hayde hemen ahunun bakislari felan biraz daha gizem koysalar belki daha iyi olabilirdi. m.alara 08-05-07, 13:47 :img-hyste :img-hyste Valla ben Polat'ın yeniden aşık olmasını isterdim ama Ahu ve Nefise bana hiç samimi gelmediler bir de birşeyler çok hızlı gelişiyor bu yüzden hiç birşekilde samimi değil yani aynen senin gibi düşünüyorum ama herkese saygımda var... bence daha birşey geliştiği falan yok. polat her kadına öyle gizemli yaklaşıyor. hatırlayın çakırın kardeşinede böyle davranıyordu kızcağızı aşık etti. ama kendisi birşey hissetmiyordu. şu andada ahuya sadece yardım amaçlı yaklaşıyor ama ne yapsın adamın karizması yakıyor.:img-hyste aylince tabiki senin gibi düşünenler varda korkuyoruz söylemeye :img-hyste baksana arkadaşlar bahadırla racinin ayağına sıkmaktan bahsediyorlar onların korumaları var bizi kim koruyacak mc_merve 08-05-07, 13:51 m alara bende oyle dusnuyorum cakirin kardesine nasil davraniyodu hatirlayin hatta ahuya bile daha az ilgi gosteriyo cakirin kardesine gosterdiginden yani bence ahu severler fazla umutlanmasin :) yakamoz16 08-05-07, 13:55 Aynen Mervecim hiç birşey bu kadar erken olmamalıydı zoraki aşk gibi Alara Polat'ın Ahu'dan etkilendiğini zaten bende kabul etmiyorum olan sadece tek taraflı aşk varsa bu sadece Ahu'da olmuştur ki ben Ahu'nun da Polata aşık olduğunu sanmıyorum sadece beğenme olmuştur... _sEz!N_ 08-05-07, 13:56 m alara bende oyle dusnuyorum cakirin kardesine nasil davraniyodu hatirlayin hatta ahuya bile daha az ilgi gosteriyo cakirin kardesine gosterdiginden yani bence ahu severler fazla umutlanmasin :) Ne ilgisi var canım..:) Ben Ahu'yu sevdiğim için Polat'ın onu sevmesini istiyorum diye birşey yok. Polat Ahu'yu sevdiği için, seveceği için Ahu'yu seviyorum..:) _sEz!N_ 08-05-07, 14:04 sezin özeti eklediğin için tşk. frag. ve özettende anlaşıldığı gibi süper bi blm olcak... Rica ederim. Pusu her geçen bölüm heyecan dozunu daha da arttırıyor.. Böyle giderse sezon finali nasıl olur merak ediyorum.. mc_merve 08-05-07, 14:52 aman sezon finali hic demeyin 3. bolum o kadar heyacanli birye3rde bitmedi ama persembeye kadar nasil bekledim bir allah bilir:) sezon finalinde bide pana filmin huyudur en olmadik yerde bitirir bekle gelsin 2 ay sezon finali genelde kac gun oluyo yalcinersonmez 08-05-07, 14:54 aman sezon finali hic demeyin 3. bolum o kadar heyacanli birye3rde bitmedi ama persembeye kadar nasil bekledim bir allah bilir:) sezon finalinde bide pana filmin huyudur en olmadik yerde bitirir bekle gelsin 2 ay sezon finali genelde kac gun oluyo 2 ayda dilki, 3,5 ay filan oluo yani 110 gün filan edio:sad53: mc_merve 08-05-07, 15:04 110 gunmu neyse dusunmicem sezon finalini ama aslinda bir yandan iyi eger sezin finali tatile denk geliyorsa iyi cunku ben kendi acimdan konusuyorum turkiyeye gittigim zaman pek tv izleyemiyorum burdaki gibi izlesemde dogru duzgun izlenmiyo bide internetede giremiyorum yani tatil oldugu zaman olsa sezon finali iyi ama hicbirsey yokken sezon finali oldumu cok kotu oluyo neyse simdiden bunlari dusunmicem :) persembeye az kaldi:happy0064 Hirotaro 08-05-07, 15:26 Arkadaşlar daha şimdiden sezon finalini düşünmeyin,sizce Ahu Elif'in nerde olduğunu nasıl öğrenecek,yoksa Polat söyleyecek mi ? eliffpolattt 08-05-07, 15:35 Bence polat SEVGİLİM dedikten sonra 3 tahminim var; 1.Ahu biraz bozulup ordan gitmek isteyebilir işim var bahanesiyle yani polatın açıklama yapmasına fırsat vermeyebilir 2.Ahu bu lafın üzerine nerde peki derse polat anlatır ama o zamanda heyecanı kalmaz 3.Polat hiçbirşey söylemeyip birkaç bölüm ahunun kıskançlığını seyredebilirz ki daha heyecenlı olur sonrada polatın büyük aşkına bu sadıklığına hayran olup aşık olabilir (inşallah olmaz) Düşüncelerim böyle ama hep farklı oluyor fragmanla tutturamıyoruz arkadaşlar siz neler düşünüyorsunuz??? mc_merve 08-05-07, 15:40 en son polatin ofisinde bitmisti 4. bolum ordan baslayabilir neyse ahu neden o parayi verdin filan derken elifin resmini gine gorur boyle gelisebilir belki delfin_26 08-05-07, 16:37 valla bencede işallah ölmez... onun konuşmalarını çok seviyorum ben... ayrıca yılların sanatçısı umarım böyle bir dgeri kaybetmeyiz... sevgili senaristlerimiz lütfen öldürmeyin halomuzu:img-angel sinope 08-05-07, 16:38 [QUOTE=kaptanjack;3244307]halo ölürmü ki arkadaşlar inş. ölmez.[/QUOT kaptanjack oncelikle anladigim kadariyla sitemize yeni uye oldun,hos geldin,ama kisa mesaj yazmak forum kurallarina aykiridir(yalnis anlama yazdiginin modlar tarafindan silinmemesi icin yaziyorum) halonun olecegini hic zannetmiyorum,kaldiki dizimizin 4.cu bolumu yayinlanacak daha baslarindayiz acikcasi halo olmez,senaristlerimizin haloyu oldureceklerini hic zannetmiyorum,halonun o anlamli konusmalari olamadan asla olmaz:good: :good: fragman super ozetde gelmis gel persembe gel diyorum artik saygilarimla mc_merve 08-05-07, 16:49 benimde en cok sevdigim fragmanlardan olmus bu neden acaba :) ama haloya ne oldu diyo merake diyorum umarim vurulmamistir umarim olmemsitir demiyorum cunku oyle bsiey olmnaz ama vurulmasini istemem MoOnDaNcE-11 08-05-07, 17:31 papatya canim farkindayim polat 3 yil boyunca elife yasiyorken sevgilim demedi(dedirttirmeyenler saolsun anladiniz siz):img-wink: elifin olmesine ramak kala soylemisti(simdi senaristlerimiz yine gunahmi cikarttiriyorlar acaba polata?) aynen benim alttaki resimde yok oldu,sitede sorun var galiba:img-yes: sevgilerimle Cakir oldukten sonra elif ona evlenme teklif etmisti , o sirada cok duygusal bir konusma gecmisti aralarinda ve polat da onu sevdigini soylemisti :img-wink: 48.bolumden beri ona sevgisini belli etmisti Dizi biraz daha ilerlesin , Ahuyla polati bir arada gormek istiyoruz :good: Hayati boyunca sadece bir bayanla beraber olmus kac erkek taniyorsunuz ? abdullah_54 08-05-07, 17:33 Çünkü hem sonuna ulaştığı suikast davası tehlikeye girecek, hem de kader birliği yaptığı bir can dostu, kurşunlara hedef olacak. Özetteki bu kısım beni iyice tedirginliğe itti ama Halo dayınıın öleceğini sanmıyorum yinede ama kurşunlar... papatya67 08-05-07, 17:37 arkadaşlar belki ahununda aşk açısı olabilir...belki ahuda sevgilisini kaybetmiş olabilir...öyle bir şey olursa, iki acılı aşık birbirlerini teselli ederken giderek birbirlerine bağlanabilir...acaba böyle bir senaryo olabilir mi?:sad53: mc_merve 08-05-07, 17:38 ben zannetmiyorum ahunun bir ask yasadigini ama farkindaysaniz butun buyuklerden olan gencler ahununpesinde :) ben onlarla polat arasinde birsey anita 08-05-07, 17:41 [QUOTE=kaptanjack;3244307]halo ölürmü ki arkadaşlar inş. ölmez.[/QUOT kaptanjack oncelikle anladigim kadariyla sitemize yeni uye oldun,hos geldin,ama kisa mesaj yazmak forum kurallarina aykiridir(yalnis anlama yazdiginin modlar tarafindan silinmemesi icin yaziyorum) halonun olecegini hic zannetmiyorum,kaldiki dizimizin 4.cu bolumu yayinlanacak daha baslarindayiz acikcasi halo olmez,senaristlerimizin haloyu oldureceklerini hic zannetmiyorum,halonun o anlamli konusmalari olamadan asla olmaz:good: :good: fragman super ozetde gelmis gel persembe gel diyorum artik saygilarimla dedigin dogru halo hemen olmez söyle bir 50 bölum gecsin onuda yollarlar öteki dunyaya dedigin bir konuda haklisin elife olan askini söyle bir itiraf ederken izleyemedik aslinda önceki kv hersey vardi simdiki aski zoraki gören arkadaslara katiliyorm ve mumkunse elifi bir bahaneyle canlandirsinlar (gerci imkansiz ama cok isderdim) her dizide yapiliyor bunlarda yapsinlar kardesim yasakmi:icon_whis abdullah_54 08-05-07, 17:43 Birşey daha var.Sönmez Atasoy ile Kv Terör başlamadan önce yapılan röportajda 4.bölümde falan öleceğini ve pana filmin başka bir yapımında(ayrılık)oynayacağını söylemişti.Ve bu bölümde kv pusunun 4.bölümü bu da maalesef negatif bir delil :sad53: nalan-k 08-05-07, 17:48 Birşey daha var.Sönmez Atasoy ile Kv Terör başlamadan önce yapılan röportajda 4.bölümde falan öleceğini ve pana filmin başka bir yapımında(ayrılık)oynayacağını söylemişti.Ve bu bölümde kv pusunun 4.bölümü bu da maalesef negatif bir delil :sad53: bak bu haberin hic ic acici degil, ama belkide degismistir senaryo, cünkü ayrilik bitti malesef o yüzden buna devam olabilir, olsunda zagten degilmi. abdullah_54 08-05-07, 17:51 Ayrılık bitti de bu 4.bölüm meselesine takıldım.Ama inşallah birşey olmaz herkes polat-elif-ahu sahnesini bekliyor bende bu konunun nasıl sonuçlanacağını görmek için kv saatini bekliyorum. papatya67 08-05-07, 17:55 ya acaba ayrılık'ın yayından kaldırılmasından sonra pana ile sönmez atasoyun arasında bir anlaşmazlık mı oldu acaba...çünkü ayrılık sönmez atasoyun (halo dayının) projesiydi... KARAMAY 08-05-07, 17:56 Birşey daha var.Sönmez Atasoy ile Kv Terör başlamadan önce yapılan röportajda 4.bölümde falan öleceğini ve pana filmin başka bir yapımında(ayrılık)oynayacağını söylemişti.Ve bu bölümde kv pusunun 4.bölümü bu da maalesef negatif bir delil :sad53: Ben hala bunun sadece bir şaşırtmaca olmasından yanayım.. olmaz yaa Halosuz olmaz.. Tabi o bu dizinin.. hem Ayrılık dizisinin sesi solugu çıkmıyor.. 13 bölüm çekimleri çoktan bittin o dizinin .. reytinglere bakılırsa devam bile etmez.. o yüzden evet senaryoda belki vardı ... senaryo değişti.. Eger vurulan oysa yaşar diyorum ... mankencik ve Polat konuşmasına ise hiç girmiyorum.. bi yanım ağzının payınıda aldı ... haddinide bilsin diyor ..ama bir yandanda ilersi aklıma geldikçe delleniyorum .. mc_merve 08-05-07, 18:05 arkadaslar bir 15 dakika girmedik neler konusulmus ayrica ben inanmiyorum halonun diziden cikacagina ginede izleyelim gorelim ama umarim oyle bisey olmaz yaa offf simdiden bunumu dusuncez 1 hafta boyunca cunku eminim 4.bolumu tam o silah cekilirken bitircekler:icon_sorr nalan-k 08-05-07, 18:10 Ben hala bunun sadece bir şaşırtmaca olmasından yanayım.. olmaz yaa Halosuz olmaz.. Tabi o bu dizinin.. hem Ayrılık dizisinin sesi solugu çıkmıyor.. 13 bölüm çekimleri çoktan bittin o dizinin .. reytinglere bakılırsa devam bile etmez.. o yüzden evet senaryoda belki vardı ... senaryo değişti.. Eger vurulan oysa yaşar diyorum ... mankencik ve Polat konuşmasına ise hiç girmiyorum.. bi yanım ağzının payınıda aldı ... haddinide bilsin diyor ..ama bir yandanda ilersi aklıma geldikçe delleniyorum .. ayrilik dizisi zagten bitti arkadasim surda iki haftadir oynamiyor, ve duyduguma göre pana film aciklamasini yapmis, show tv dogrudürüst yayin günü ve saati vermedigi icin, devam etmenin anlami olmadigi icin diziye son verdik demisler. nalan-k 08-05-07, 18:12 arkadaslar bir 15 dakika girmedik neler konusulmus ayrica ben inanmiyorum halonun diziden cikacagina ginede izleyelim gorelim ama umarim oyle bisey olmaz yaa offf simdiden bunumu dusuncez 1 hafta boyunca cunku eminim 4.bolumu tam o silah cekilirken bitircekler:icon_sorr yani haklisin mc_merve, kesin sonlarina dogru olur ondan sonra, bugün basladik halonun telasina haftaya persembeye kadar nerdeyse 10gün. yok ya ben inanmak istemiyorum, halo iyi yönetiyor cocuklari, biz kalicagina inanalimda öyle olsun okis. KARAMAY 08-05-07, 18:18 ayrilik dizisi zagten bitti arkadasim surda iki haftadir oynamiyor, ve duyduguma göre pana film aciklamasini yapmis, show tv dogrudürüst yayin günü ve saati vermedigi icin, devam etmenin anlami olmadigi icin diziye son verdik demisler. Onu biliyorum .. Şuanlık durduruldu .. yaz tatilinde bazı dizilerin yaz tatiline girmesiyle boşalan günlerde diziye yeni yayın saati ayarlıycaklar ... Hatta hayat kavgam içinde aynı işlem yapılacak yaz sezonunda tüm diziler tatile girdikten sonra yayına sürülecek.. Ayrılık için 13 bölüm zaten çekilmiş durumda .. o yüzden diyorum Halo bi yere gitmez bi yanıltmadır o... keza bu dizide bu kadar ağır yaralanıp düzelen bi Memati var. Her kim vurulduysa öldü şimdiye kadar mc_merve 08-05-07, 18:20 daha demin bir internet sitesinde Kurtlar Vadisi bu hafta fena karışıyor! Halo vuruluyor! Peki ölecek mi? gibi bir baslik vardi umarim yalandir ya aslinda bosuna telaslaniyoz neden oldursunlerki ayrilikta bitti hem ayrilik icinse o zaman apdulude oldurmeleri gerekiyo ben inanmiyorum umarim 4. bolum o silah sahnesinde bitmez nalan-k 08-05-07, 18:24 Onu biliyorum .. Şuanlık durduruldu .. yaz tatilinde bazı dizilerin yaz tatiline girmesiyle boşalan günlerde diziye yeni yayın saati ayarlıycaklar ... Hatta hayat kavgam içinde aynı işlem yapılacak yaz sezonunda tüm diziler tatile girdikten sonra yayına sürülecek.. Ayrılık için 13 bölüm zaten çekilmiş durumda .. o yüzden diyorum Halo bi yere gitmez bi yanıltmadır o... keza bu dizide bu kadar ağır yaralanıp düzelen bi Memati var. Her kim vurulduysa öldü şimdiye kadar bak bunu bilmiyordum bilgilendirdigin icin cok sagol, insallah tutarda söyle 13degilde birkac 13bl. izlesek, ama bir sartla kvp dan gitmeyecek halomoz. yazzik ya, bizde cok sey istiyoruz herhalde, adamin yasi basi yerinde bizse iki diziyide götürsün diyoruz, napalim adam iyi götürüyor. mc_merve 08-05-07, 19:30 ben ayriligin tekrar yayina gircegini dusunmuyorum ihsallh olur ama pek oyle gozukmuyo ayrica daha demin dedigim gibi eger oyle birsey olursa o zaman aldulheyde olur o zaman cok sacma birsey olur bence bunlari dusunmemize gerek yok:) yakamoz16 08-05-07, 20:02 Mervecim sana katılıyorum bende Ayrılık'ın yeniden yayına gireceğini sanmıyorum çok üüzlüyorum ama öyle görünüyor show müthiş bir diziyi batırdı.. Ama umarım ki bu yüzden Sönmez Atasoy'la aralarında bir sorun oluşmaz olacağınıda sanmıyorum ama Halo dayı çok önemli bir karakter ölmesi hiç iyi olmaz ama ben öleceğine pek ihtimal vermiyorum hele kadro tam değişmşken eski kadrodan birinin daha ölmesi hiç iyi ve mantıklı olmaz... papatya67 08-05-07, 20:10 bende halo dayının ölmesini istemiyorum...ama ölürsede dizinin reytinginin düşeceğini sanmam...bu diziden kimler geldi, kimler geçti...çakır öldü...seyfo dayı öldü...aslan bey öldü...karahanlı, testere,kılıç nizamettin ,samuel,iplikci öldü...en önemlsi elif öldü...daha sayamadığım bir çok karakter öldü...ama bu kv ye zarar veremedi...son bölümde ise rekor reytingle diziyi sonuçladı ve kv ırak gişe rekorları kırdı...hala kv ırak'ı gişede geçen olamadı...polat hariç kim ölürse ölsün, kv yine dimdik yoluna devam eder...:good: mc_merve 08-05-07, 20:16 ben reytingi dusundugum icin demiyorum aslinda ama halonun olmesi polatin olmesi gibi bisey olur umarim oyle birsey olmaz papatya67 08-05-07, 20:28 Mervecim sana katılıyorum bende Ayrılık'ın yeniden yayına gireceğini sanmıyorum çok üüzlüyorum ama öyle görünüyor show müthiş bir diziyi batırdı.. Ama umarım ki bu yüzden Sönmez Atasoy'la aralarında bir sorun oluşmaz olacağınıda sanmıyorum ama Halo dayı çok önemli bir karakter ölmesi hiç iyi olmaz ama ben öleceğine pek ihtimal vermiyorum hele kadro tam değişmşken eski kadrodan birinin daha ölmesi hiç iyi ve mantıklı olmaz... aslıcığım bende bunu düşündüm... acaba ayrılık yüzünden aralarında anlaşmazlıkmı çıktı...ama bunda pananın suçu yok ki...suç kanalın bi yayın saatini adam gibi ayarlayamadı...hayat kavgamın akibeti hiç belli değil...pazar günü yeni bir dizi başlıyor...hepsi bir diye...bu diziye yer açıyorda,bi ayrılığı koca haftaya sığdıramadılar...yazıklar olsun böyle yönetime... bunların izleyiciye ve emeğe hiç saygıları yok... denizkizi55 08-05-07, 20:33 ben reytingi dusundugum icin demiyorum aslinda ama halonun olmesi polatin olmesi gibi bisey olur umarim oyle birsey olmaz Haklisin tabii merve, Haloda önemli karakterlerden birtanesi. Ama ben ölecegine ihtimal vermiyorum. Polat nasilda 'sevgilim' diyor. Gelde aglama. Daha cok ani istiyoruz. Daha cok Elif istiyoruz. Dirisi yok, bari ölüsünü animsayip bizleri eski günlere götürsünler cünkü onlar gibisi yok, olmadi. sinem_83 08-05-07, 20:43 Merhaba,yeni üye oldum fakat yazılarınızı baştan beri takip ediyorum.Bugün en sonunda bende birkaç birşey yazayım dedim.Öncelikle yeni bölüm fragmanını ve özetini gördüm.Sonunda ben de dahil tahminimce hemen hemen tüm kv fanlarının istediği polatın elifi daha çok anması ile ilgili küçük de olsa birşey yapılıyor olması çok sevindirici.Umarım ilerleyen bölümlerde bunu daha sık görürüz.Halo'ya gelince öleceğini sanmıyorum,hem ana karakter hem de Halo ölürse Polat kimseyi yaşatmaz ve ortada adam kalmayınca dizi de olmaz:img-wink: Halo yaralanacak,ama ölmeyecek.Yalnız bu olaydan sonra Yalçın Bulut ne kadar daha yaşar,Polat onu nasıl öldürür işte onu bilemeyeceğim.Polat'ın bunu Tataroğlu ailesinin yanına bırakmayacağı aşikar.Çok ama çok güzel bir bölüm bizi bekliyor.Bakalım bölümde daha ne sürprizlerle karşılaşacağız:img-wink: mc_merve 08-05-07, 20:56 sinem_83 oncelikle hosgeldin sanirim papatyanin arkadasisin ayrica umarim elifcisindir yada onemli degil ahucuda olabilirsin:) tekrar hosgeldinbye neyse arkadaslar ben daha cok halo acaba olcekmi diye meraklanmicam persembeye az kaldi hepimiz gorcez ama ben aminim oyle bisey olmicak:img-polic sinem_83 08-05-07, 20:59 sinem_83 oncelikle hosgeldin sanirim papatyanin arkadasisin ayrica umarim elifcisindir yada onemli degil ahucuda olabilirsin:) tekrar hosgeldinbye neyse arkadaslar ben daha cok halo acaba olcekmi diye meraklanmicam persembeye az kaldi hepimiz gorcez ama ben aminim oyle bisey olmicak:img-polic Hoşbulduk teşekkür ederim.Yok papatyayı tanımıyorum ama umarım hepinizle güzel dostluklar kurarım:)Sonuna kadar elifçiyim,yalan söyleyecek değilim bir türlü ısınamadım ahuya:) Hazel_ 08-05-07, 21:02 nassiniz arkdaslar... eee sizce neler olcek bu hafta... ya halo olmez ya..bence bizi kandriyorlar... halosuz olmaz yaa... papatya67 08-05-07, 21:07 Hoşbulduk teşekkür ederim.Yok papatyayı tanımıyorum ama umarım hepinizle güzel dostluklar kurarım:)Sonuna kadar elifçiyim,yalan söyleyecek değilim bir türlü ısınamadım ahuya:) canım buranın farkını sende göreceksin...herkes birbirine anlayışlı...ben kv pusu sayfasını çok seviyorum...bazı izlediğim dizilerin sayfalarınada yazı yazıyorum ama orada ön yargı var...buradaki hazzı hiç bir yerde bulamıyorum...sanki hepimiz bir aile gibi oldu...seni necati şaşmaz sayfasınada davet ediyorum...bütün kv hayranlarını çok seviyorum... sinem_83 08-05-07, 21:11 canım buranın farkını sende göreceksin...herkes birbirine anlayışlı...ben kv pusu sayfasını çok seviyorum...bazı izlediğim dizilerin sayfalarınada yazı yazıyorum ama orada ön yargı var...buradaki hazzı hiç bir yerde bulamıyorum...sanki hepimiz bir aile gibi oldu...seni necati şaşmaz sayfasınada davet ediyorum...bütün kv hayranlarını çok seviyorum... Uzun zamandır takip ediyorum sizleri ve gerçekten çok sıcak ve samimi bir ortam var burada.Davetin için çok teşekkürler.Necati Şaşmaz sayfasına da bundan sonra yorumlarımı yazacağım:img-yes: Hazel_ 08-05-07, 21:12 evet papatya dogru soyluyorsun.. burasi ne de osa baska.. herkes saygli...ve seviyeli... ben kv basladigindan beri faniyim.. hic kacirmam..gulceksin ama tekrarlarini bile izliyorum.... :img-wink: naapayim,necatiye bakmak sevap.. :img-pilot tubayaren 08-05-07, 21:13 merhaba arkadaslar fragmani yeni gördüm, görüncede bi oley dedim :happy0064 fragmanda birden elifin resmini görünce üstünede polatin sevgilim demesi acayip hosuma gitti :happy0064 oh olsun ahuya dedim, sakin kizmayin bana neyapayim henüz ahuya isinamadim:icon_sorr bencede halo ölmez yakamoz16 08-05-07, 21:16 aslıcığım bende bunu düşündüm... acaba ayrılık yüzünden aralarında anlaşmazlıkmı çıktı...ama bunda pananın suçu yok ki...suç kanalın bi yayın saatini adam gibi ayarlayamadı...hayat kavgamın akibeti hiç belli değil...pazar günü yeni bir dizi başlıyor...hepsi bir diye...bu diziye yer açıyorda,bi ayrılığı koca haftaya sığdıramadılar...yazıklar olsun böyle yönetime... bunların izleyiciye ve emeğe hiç saygıları yok... Evet ablacım pananın bir suçu yok ne yaptıysa kanal yaptı doğru dürüst bir tanıtım bile yapmadı zorla izleyiciyi bıktırmaya uğraştı... Sinem aramıza hoşgeldin ayrıca sonuna kadar Elif'ci olduğuna da çok sevindim bende öyleyimde:happy0064 Semra zaten o sahneyi görüpte duygusallaşmamak mümkün değil ben bölümde kesin ıslatırım mendilleri...:icon_sorr Ama o sahneyide dört gözle bekliyorum tubayaren sana niye kızalım ki sana biz kızsak bize kim kızsın:img-hyste (biz)ben çok alıştık da Ahu'ya bu gidişle alışmak da imkansız gibi.. mc_merve 08-05-07, 21:18 sinem_83 birden kanim isindi sana niyeyse :) burdakilerin yarisindan cogu elifci ama tabi ahuculara saygimiz var Hazel_ neden komik olsunki valla ben hergun izliyorum kvnin eski bolumlerini iyikide tubayaren valla benimde en cokhosuma giden bolum orasi ahu acayip oldu bir an once baslasada gorsek ahunun o laftan sonraki surat ifadesini:img-hyste papatya67 08-05-07, 21:18 evet papatya dogru soyluyorsun.. burasi ne de osa baska.. herkes saygli...ve seviyeli... ben kv basladigindan beri faniyim.. hic kacirmam..gulceksin ama tekrarlarini bile izliyorum.... :img-wink: naapayim,necatiye bakmak sevap.. :img-pilot hazelciğim sendemi yenisin...ilk defa seni burada görüyorum...eğer öyleysen sende hoş geldin canım...niye sana güleyim ki, aynı hastalık bende de mevcut...97 bölümlük arşivim var...yinede avrupa ve azeri kanalından izliyorum..hemde hiç bıkmadan...sakın merak etme...burada ikimizden çokca mevcut...:img-hyste herkeste aynı hastalık var... Hazel_ 08-05-07, 21:25 ana..iyi o zaman.. ya yeni sayilmam aslinda.. pek mesaj yazmiyorum iste..genelde okuyorum.. cunki turkcemde cok iyi degil... :icon_sorr ama burasi cok guzel... yazilari okumakta zevkli.. ama arada yazarimda caniiim... :img-wink: sinem_83 08-05-07, 21:33 Evet ablacım pananın bir suçu yok ne yaptıysa kanal yaptı doğru dürüst bir tanıtım bile yapmadı zorla izleyiciyi bıktırmaya uğraştı... Sinem aramıza hoşgeldin ayrıca sonuna kadar Elif'ci olduğuna da çok sevindim bende öyleyimde:happy0064 Semra zaten o sahneyi görüpte duygusallaşmamak mümkün değil ben bölümde kesin ıslatırım mendilleri...:icon_sorr Ama o sahneyide dört gözle bekliyorum tubayaren sana niye kızalım ki sana biz kızsak bize kim kızsın:img-hyste (biz)ben çok alıştık da Ahu'ya bu gidişle alışmak da imkansız gibi.. sinem_83 birden kanim isindi sana niyeyse :) burdakilerin yarisindan cogu elifci ama tabi ahuculara saygimiz var Hazel_ neden komik olsunki valla ben hergun izliyorum kvnin eski bolumlerini iyikide tubayaren valla benimde en cokhosuma giden bolum orasi ahu acayip oldu bir an once baslasada gorsek ahunun o laftan sonraki surat ifadesini:img-hyste Bu sıcak karşılamanız için çok ama çok teşekkür ederim.Gerçekten çok mutlu oldum.Benim de size kanım ısındı:img-wink: Bu arada bende her gün izliyorum kvnin eski bölümlerini bende de 97 bölümlük arşiv ve müzik cdlerinden kv ırak'a kadar tüm cdler var.Yani ortada bir anormallik yok bence hepimiz gayet normaliz:) yakupoglu61 08-05-07, 21:41 Efsane bölümleri izlemek tuhaflık değil izlememek tuhaflık...! perşembe saat 22.00 ne zmn gelecek fragman gerçekten merak uyandırıyo...! papatya67 08-05-07, 21:45 Efsane bölümleri izlemek tuhaflık değil izlememek tuhaflık...! perşembe saat 22.00 ne zmn gelecek fragman gerçekten merak uyandırıyo...! ama ben bi ara dozunu fazla kaçırdım... insan bir günde 7-8 bölüm izler mi?:img-hyste cihazıda bozdum...bu kadarıda artık manyaklığa kaçıyor sanırım...:img-hyste :img-hyste mc_merve 08-05-07, 21:46 yakupoglu61 fragman coktan cikti bile kvpnin sitesine girersen gorurusun arkadaslar bir sorum olcak sizde yalcin bulut mematiye o lafi dedikten sonra memati ne cvp verir ben acayip merak ediyom lafin altinda kalmaz benim bildigim memati :) tubayaren 08-05-07, 21:47 benim bide merak ettiyim konu polat ve ahunun arasinda nasil ask baslayacak :img-in_lo fragmanda gördüyümüz gibi hala elif unutulmamis ( buna tabi cok sevindik ) acaba uzun bi zaman gececekmi? MoOnDaNcE-11 08-05-07, 21:48 Arkadaslar , Bu dizide kimler kimler oldu . Aslan Amca'dan tutun Cakir'a , Mehmet Karahanli'dan Elif'e . Ama dizi bir sekilde ayakta kaldi . Halo'ya da bir sey olursa dizi gene ayakta kalmayi basarir . Ama ben halo'ya bir sey olsun istemiyorum , cunku hem karaktere alistik , hem de sonmez atasoy'u cok begeniyorum . Cok begenmekten ote , cok cok cok begeniyorum.Cunku benim KV'i izlememdeki en onemli nedenlerden bir tanesi de oyuncu kalitesi . Nerdeyse her oyuncu harika oynuyor . Bugun hic bir dizide ( Avrupa Yakasi disinda ) hicbirinde boyle yuksek yuzdeyle oynayan oyuncu sayisi yok . Cansu derelerin yasemin ergenelerin grup hepsideki kizlarin ve daha bilmemkimlerin buyuk oyuncu diye inanildigi bir ulkede yasiyoruz , bu da benim KV'e ve orda oyanayan oyunculara olan inancimi gunden gune saglamlastiriyor . Bu ikisini toplasan ozgu namal'in onda biri etmez . KV'i izlerken oh be , adam gibi aktorler var diyorum . Sonmez Atasoy'un bundan dolayi diziyi birakmasini istemem , harika bir oyuncu . Ben televizyonda iyi oynayan oyuncular gormek istiyorum,hele hele konseptini begendigim bir dizide . Ama eminim ki KV'nin ekibi onun kadar yetenekli birisini vadiye sokmayi basaracaktir . Su yalcin bulut'u oynayan huseyin avni danyal cok on plana cikmaya basladi ve ozellikle bu bolumde kendisine iyice hayran kalacagimizdan eminim, o yuzden pana'ya oyuncu seciminde oldukca guveniyorum... mc_merve 08-05-07, 21:48 ama ben bi ara dozunu fazla kaçırdım... insan bir günde 7-8 bölüm izler mi?:img-hyste cihazıda bozdum...bu kadarıda artık manyaklığa kaçıyor sanırım...:img-hyste :img-hyste papatya inanmicaksin ama ben gecen gun 97 bolumu 3 haftada bitirdim:img-hyste :img-hyste buna ne denir bilmiyorum umarim kvpnind evideolari cikar vidodan izlemkte baya guzel oluyo papatya67 08-05-07, 21:49 yakupoglu61 fragman coktan cikti bile kvpnin sitesine girersen gorurusun arkadaslar bir sorum olcak sizde yalcin bulut mematiye o lafi dedikten sonra memati ne cvp verir ben acayip merake diyom lafin altinda kalmaz benim bildigim memati :) o bakışlarını görmedinmi merveciğim...memati şimdi adamı çiğ çiğ yiyecek dedim ben...:img-hyste silahı kafasına dayar...benim bildiğim memati bu lafın altında kalmaz...:happy0064 mc_merve 08-05-07, 21:53 ama ne dicek sadece bakmaz umarim:) aslinda kafamda olan sunlar 1 -mematinin yalcin bulutun yaninda ne isi var 2- aralarinda ne gibi bir konusma gectide adam mematiye o lafi soyledi:) 3-yalcin bulut mematiyi tanimiyomu hicte bu lafi soyluyo 4-memati adamin kafasina SIKACAKMI 5-SIKMICAKSA ne cvp vericek :) MoOnDaNcE-11 08-05-07, 21:59 ama ne dicek sadece bakmaz umarim:) aslinda kafamda olan sunlar 1 -mematinin yalcin bulutun yaninda ne isi var 2- aralarinda ne gibi bir konusma gectide adam mematiye o lafi soyledi:) 3-yalcin bulut mematiyi tanimiyomu hicte bu lafi soyluyo 4-memati adamin kafasina SIKACAKMI 5-SIKMICAKSA ne cvp vericek :) 1 Ihale cikisinda karsilasmislardir cunku yalcin ihaleyi erken terketti . 2 Muhtemelen yalcin laf atmistir 3 Tanisa bu lafi etmez acikcasi ben de nasil cesaret edebildigine sasiriyorum 4 Bence memati yalcini oldurmeye bile kalkabilir ama abdulhey emniyet subabi olarak engeller 5 Cok karizmatik bir cevap vereceginden eminim :img-wink: yakamoz16 08-05-07, 22:00 tubayaren valla benimde en cokhosuma giden bolum orasi ahu acayip oldu bir an once baslasada gorsek ahunun o laftan sonraki surat ifadesini:img-hyste Bende bir bu sahneyi merak ediyorum hem Polat'ı (fotoya acayip fena bakıyor) hemde Ahu'nun yüz halini, birde Memati ve Bulut arasındaki diyalogu çok merak ediyorum... Halo dayı kesin ölmez endişem yok pek... Ben çıkıyorum size iyi sohbetler ,iyi geceler... Birde Merve senin yarın okulun yokmu çıkıp uyusana:img-hyste blue ivy 08-05-07, 22:02 benim bide merak ettiyim konu polat ve ahunun arasinda nasil ask baslayacak :img-in_lo fragmanda gördüyümüz gibi hala elif unutulmamis ( buna tabi cok sevindik ) acaba uzun bi zaman gececekmi? slm arkadaslar. bence ahuyla polatin arasindaki ask hemen alevlenmeyebilir,sonucta elifini henuz unutmadi. acaba polat bu hafta ahuya elifimizin vefat ettigini soyleyecekmi?umarim soyler:img-in_lo mc_merve 08-05-07, 22:05 slm arkadaslar. bence ahuyla polatin arasindaki ask hemen alevlenmeyebilir,sonucta elifini henuz unutmadi. acaba polat bu hafta ahuya elifimizin vefat ettigini soyleyecekmi?umarim soyler:img-in_lo ben hemen soylemesini istemem ahu biraz ksikansin hatta polatla kanli bicakli filan olsun :img-hyste bizde mutlu bir sekilde izleyelim blue ivy 08-05-07, 22:08 arkadaslar mematiyle bulutun arasindaki diyalog neydi? ben fragmani kisik sesle dinleyebildim:icon_sorr tubayaren 08-05-07, 22:09 slm arkadaslar. bence ahuyla polatin arasindaki ask hemen alevlenmeyebilir,sonucta elifini henuz unutmadi. acaba polat bu hafta ahuya elifimizin vefat ettigini soyleyecekmi?umarim soyler:img-in_lo uzun bi zaman söylemese benim icin bir mahsuru yok :img-hyste asklari 2. hatta 3. sezonda baslayabilir :img-hyste ay kendimi cok kötü gördüm :icon_whis mc_merve 08-05-07, 22:12 arkadaslar mematiyle bulutun arasindaki diyalog neydi? ben fragmani kisik sesle dinleyebildim:icon_sorr yalcin bulut mematiye benim adım Yalçın soyadım Bulut hafızanda iyi tut.hiç kimseyi yalvartmadan öldürmem dedi tabi sonunu dusunemedi:img-hyste mc_merve 08-05-07, 22:14 uzun bi zaman söylemese benim icin bir mahsuru yok :img-hyste asklari 2. hatta 3. sezonda baslayabilir :img-hyste ay kendimi cok kötü gördüm :icon_whis valla super olur hatta soyle birsey olsa kvpnin son bolumunde sezon sonu deyil dizinin sonunda ask olsa ama tam polat ahuya seni seviyorum derken (ALLAH korusun) ahuya araba carpsa :img-hyste MoOnDaNcE-11 08-05-07, 22:14 Tabii diziyi yapanlar elbette ratingleri de dusuneceklerdir . Ask oyle bir konu ki ozellikle bayanlari ekran karsisina dikebiliyor . Simdi turkiyedeki populer dizilere bakiyorum genellikle ask isleniyor . Eger KV'de ask islenmeseydi , bu kadar populer olmazdi daha dogrusu bayanlarin da bu ilgisi olmazdi . Cunku her bayanin istihbarat-derin devlet-mafya ucgeninden hoslandigini pek sanmiyorum . Bundan dolayi da Ahu-polat arasinda mutlaka bir seyler gelisecektir diye dusunuyorum... Elif'e sevgimiz/saygimiz var , ama ahuyla beraber olmak elife ihanet degildir . Cunku elif secimini yapmisti , o da aliydi polat degil . :img-wink: Ve basina gelenler de bundan geldi . Ah su hiz yok mu... Bu ince detayi lutfen gozlerden kacirmayalim yalcin bulut mematiye benim adım Yalçın soyadım Bulut hafızanda iyi tut.hiç kimseyi yalvartmadan öldürmem dedi tabi sonunu dusunemedi:img-hyste Eee Aslan Amcamiz zamaninda ne demisti , Her seyin sonunu dusunen kahraman olamaz . :img-hyste :img-wink: blue ivy 08-05-07, 22:15 uzun bi zaman söylemese benim icin bir mahsuru yok :img-hyste asklari 2. hatta 3. sezonda baslayabilir :img-hyste ay kendimi cok kötü gördüm :icon_whis yahu yazik degilmi ahuya? ne zarari var kizcagizin. ama elifimiz icinde olsa biraz siinti ceksin tabii kolay degil polatin ilgisini cekmek:img-in_lo nalan-k 08-05-07, 22:15 yalcin bulut mematiye benim adım Yalçın soyadım Bulut hafızanda iyi tut.hiç kimseyi yalvartmadan öldürmem dedi tabi sonunu dusunemedi:img-hyste evet canim aynen öyle, adam kime cattiginin farkinda degil, ama oda ögrenecek kime cattiginida, artik is isten gecmis olucak:img-hyste blue ivy 08-05-07, 22:17 yalcin bulut mematiye benim adım Yalçın soyadım Bulut hafızanda iyi tut.hiç kimseyi yalvartmadan öldürmem dedi tabi sonunu dusunemedi:img-hyste haydaaa ilginc bir diyalog.cok meraklandim simdi acaba memati ne soyleyecek ben tahminde bulunamadim neyse bu hafta goruruz:icon_whis tubayaren 08-05-07, 22:20 valla super olur hatta soyle birsey olsa kvpnin son bolumunde sezon sonu deyil dizinin sonunda ask olsa ama tam polat ahuya seni seviyorum derken (ALLAH korusun) ahuya araba carpsa :img-hyste bakiyorum sende benden gaddar ciktin :img-hyste merak etmeyelim polat öyle kolay, kolay asik olmaz biraz ahucum kiskansin elifi blue ivy 08-05-07, 22:22 valla super olur hatta soyle birsey olsa kvpnin son bolumunde sezon sonu deyil dizinin sonunda ask olsa ama tam polat ahuya seni seviyorum derken (ALLAH korusun) ahuya araba carpsa :img-hyste dizinin son bolumunde elifin vefat ettigi gibi ahuyudami son bolum araba carpsin?cok fena gordum sizi kizlar alisin artik ahuya,bakin ben alistim biraz zor oldu gerci:img-in_lo tubayaren 08-05-07, 22:24 yahu yazik degilmi ahuya? ne zarari var kizcagizin. ama elifimiz icinde olsa biraz siinti ceksin tabii kolay degil polatin ilgisini cekmek:img-in_lo simdilik zarari yok ama polatin yaninda fazla görmek istemiyoruz:img-yes: ay nasil alisacagiz ahuya aslinda abi, kardes gibi olsalar hic de fena olmaz:img-hyste mc_merve 08-05-07, 22:25 ok senaryoyu degistireyim o zaman polat elifin resmine bakip sevgilim desin ahu mors olduktan sonra polata kizip ordan ciksin ve o kizginlikla davut tataroglunun ogluya evlensin cocuklari olsun ve mutlu mesut yasasinlar bu nasil bakiniz kimseyi oldurmedim :) blue ivy 08-05-07, 22:26 simdilik zarari yok ama polatin yaninda fazla görmek istemiyoruz:img-yes: ay nasil alisacagiz ahuya aslinda abi, kardes gibi olsalar hic de fena olmaz:img-hyste abi kardes dedinde aklima geldi sizce safiye tekrar girermi diziye?hanginizin bilgisi var bu konuda:icon_whis delfin_26 08-05-07, 22:26 valla ahuyla polatın sahnesi ve halo dayının sahnesi bir yana ben ençok mematiyle bulut efendinin sahnesini merak ediyorum... ya memati yer onu beee... anlaşıldı bu bulut bizim memati kadar pisikopat (tabiki kimse mematinin eline su dökemezde... işte lafın gelişi söyledim yani):img-blush bence ihaleden çıkşta geçti bu diyolog... bulut efendiye çok koydu tabi... kolay degil tüm karizma pas pas oldu:img-hyste:img-hyste mc_merve 08-05-07, 22:27 simdilik zarari yok ama polatin yaninda fazla görmek istemiyoruz:img-yes: ay nasil alisacagiz ahuya aslinda abi, kardes gibi olsalar hic de fena olmaz:img-hyste evet evet bak bu super fikri polat ahuya bacim dese ahu polata abi super fikir:happy0064 ama illa ahu birisine asik olcaksa gulluye olsun gulluden iyisinimi bulcak:img-polic tubayaren 08-05-07, 22:28 ok senaryoyu degistireyim o zaman polat elifin resmine bakip sevgilim desin ahu mors olduktan sonra polata kizip ordan ciksin ve o kizginlikla davut tataroglunun ogluya evlensin cocuklari olsun ve mutlu mesut yasasinlar bu nasil bakiniz kimseyi oldurmedim :) bravo canim cok güzel:happy0064 hatta elifin bir ikiz kardesi varmis ve ortaya cikar polatta görür görmez asik olurmus:img-in_lo mc_merve 08-05-07, 22:29 valla ahuyla polatın sahnesi ve halo dayının sahnesi bir yana ben ençok mematiyle bulut efendinin sahnesini merak ediyorum... ya memati yer onu beee... anlaşıldı bu bulut bizim memati kadar pisikopat (tabiki kimse mematinin eline su dökemezde... işte lafın gelişi söyledim yani):img-blush bence ihaleden çıkşta geçti bu diyolog... bulut efendiye çok koydu tabi... kolay degil tüm karizma pas pas oldu:img-hyste:img-hyste gecen hafta acayip heyecanli biryerde bitti ama bu kadar heyecanlanmamistik ama bu hafta oylesine biryerde bitti suan 4. bolumu acayip merak ediyom :) blue ivy 08-05-07, 22:29 ok senaryoyu degistireyim o zaman polat elifin resmine bakip sevgilim desin ahu mors olduktan sonra polata kizip ordan ciksin ve o kizginlikla davut tataroglunun ogluya evlensin cocuklari olsun ve mutlu mesut yasasinlar bu nasil bakiniz kimseyi oldurmedim :) eh polatinda o kadar umurunda olmaz ahunun davut tataroglunun ogluyla evlenmesi,ahuda polata o kadar sirilsiklam asik olmamistir daha:img-pilot delfin_26 08-05-07, 22:30 abi kardes dedinde aklima geldi sizce safiye tekrar girermi diziye?hanginizin bilgisi var bu konuda:icon_whis valla ben bu soruyu bi kaçkez dile getirdim ama daha kimse bişey bilmiyo...senaristlerimiz yakında onada bi el atar merak etme... tubayaren 08-05-07, 22:31 evet evet bak bu super fikri polat ahuya bacim dese ahu polata abi super fikir:happy0064 ama illa ahu birisine asik olcaksa gulluye olsun gulluden iyisinimi bulcak:img-polic ay gece, gece hic güleceyim yoktu :img-hyste evet ya güllüyle cok yakisiyo hatta evlensinler ve mutlu, bahtiyar yasasinlar :img-hyste blue ivy 08-05-07, 22:31 valla ahuyla polatın sahnesi ve halo dayının sahnesi bir yana ben ençok mematiyle bulut efendinin sahnesini merak ediyorum... ya memati yer onu beee... anlaşıldı bu bulut bizim memati kadar pisikopat (tabiki kimse mematinin eline su dökemezde... işte lafın gelişi söyledim yani):img-blush bence ihaleden çıkşta geçti bu diyolog... bulut efendiye çok koydu tabi... kolay degil tüm karizma pas pas oldu:img-hyste:img-hyste zaten fark ettinizmi bulutla memati ihale sonunda birbirlerine cok pis baktilar sanirim sonradan bir yerde bulustular ve bulutda polata memati sayesinde tehdit gondermis olablir mc_merve 08-05-07, 22:32 bravo canim cok güzel:happy0064 hatta elifin bir ikiz kardesi varmis ve ortaya cikar polatta görür görmez asik olurmus:img-in_lo evet bak bu olabilir hatta elifin kiz kardesi ayni elife benziyomus hatta o rolude ozgu namal oynuyomus:) biliyorum sacmaladim:img-polic nalan-k 08-05-07, 22:33 vallahi beni de gece gece güldürdünüz, masallah boy pos, gercekten cok uygun güllü ve ahu ha:img-hyste :img-hyste :img-hyste mc_merve 08-05-07, 22:34 valla ben bu soruyu bi kaçkez dile getirdim ama daha kimse bişey bilmiyo...senaristlerimiz yakında onada bi el atar merak etme... bende safiyenin olmasini cok isterim ama simdilik oyle birsey gorunmuyo ama dediginiz gibi yakinda safiyeninde konusu acilir dizide:img-yes: blue ivy 08-05-07, 22:36 gulluyle ahumu? arkadaslar yapmayin yahu kiza yazik o kadar dusmanlik beslemeyin gullu yerine meati deseydiniz bari gerci memati ona kolunu attimi ahu yere duser ya,en iyisi abdulhey,o bari biraz nazik davranablir:img-hyste mc_merve 08-05-07, 22:36 vallahi beni de gece gece güldürdünüz, masallah boy pos, gercekten cok uygun güllü ve ahu ha:img-hyste :img-hyste :img-hyste valla gulluden iyisinimi bulcak hem zaten polat pek ilgilenemz ahuyla kiza yazik olur ben onu dusundugumden yani :) gullu daha cok ozen gosterir:) tubayaren 08-05-07, 22:38 evet bak bu olabilir hatta elifin kiz kardesi ayni elife benziyomus hatta o rolude ozgu namal oynuyomus:) biliyorum sacmaladim:img-polic bence hic sacmalamadin bunu nerdeyse herkes istiyor zaten özgü namalin bebek dizisi hic güzel degil hemen transfer olsun KVP ya bende gece, gece sacmaladim herhalde:icon_whis mc_merve 08-05-07, 22:44 bebek dizisi guldurdun beni ya :) ben arada takip ediyodum konusu guzel umarim reytingleride iyi gelir ama tabiki ozgu namal herzaman ozel tekrar kvpye gelemside biraz imkansiz keske gelse neyse ben hala gullunun ahuya yaki |