PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları

Sayfalar : [1] 2 3 4 5

ehlocan
08-05-07, 07:46
Bölüm Yorumlarının yapılabileceği başlık talepleri doğrultusunda açılmıştır..Konu dışı mesajlar uyarı verilmeksizin silinecektir..

Sevgiler
Ehlocan

alamehmet
08-05-07, 08:35
:happy0064 :happy0064

Gözümüz aydın mesajını ilk olarak yazmak istedim...

Bıkmadan uzmadan kaç kez izlediğimizi hatırlamadan izlediğimiz bölümlerimizin dedikodusunu yapabileceğimiz başlığımız hepimize hayırlı olsun arkadaşlar...

alevalev_25_
08-05-07, 08:40
herkese "günaydınnn"

yeni başlığımız hayırlı olsun arkadaşlarr...
artık hemen hemen her karesi ezbere bilinen dizimizin eski bölümlerini tekrardan yorumlamak için açılan başlığımızda herkese iyi yorumlar diliyorummm...

xKubrax
08-05-07, 12:15
Oyoyoyoy her zaman bu baslik acilsin istiyordum, kismet buguneymis artik burda izleyip izleyip icimizi dokeriz, benim kalbim izlemeyi kaldirirsa.. :icon_sorr

eftelya61
08-05-07, 13:18
Evet bugün günlerden ne Salı.. Saat kaç? takriben 13.30 suları.. Bazen özetler erken gelibilir di mi bu hafta olduğu gibi:)

8.bölüm özeti

Kibar Necmi intikam peşinde!
Mavi, tam Çınar'la buluşacakken abisi kanlar içinde kapının önüne yığılmıştır. Çınar ise dışarıda merak ve endişeyle beklemektedir.

Başına gelenler, Mavi'yi bir süredir kendini kaptırdığı düşten uyandırır ve Çınar'la görüşmemeye karar verir. Mavi'nin bu ani gidişi Çınar'ı darmadağın eder. Bu sırada Çınar'ın karısı Aylin çıkagelir.

Mavi'ye iş verdiği için Aksak'la karşı karşıya kalan Kibar Necmi (Ozan Güven), intikam planları yapmaktadır. Aksak'la hesaplaşmak için Mavi'nin peşine düşer.
Mavi ise bütün bunlardan habersizdir ve sürpriz bir şekilde ilginç bir evlenme teklifi alır. Mavi'nin talibi belki de tüm aileyi düze çıkaracak bir kurtarıcıdır. Bu durum Aksak'ı iyice telaşlandırır. Bu arada Dursun'un, oğlunu sevindirmek için bir planı vardır. Ama Aksak hiç de beklediği gibi karşılamaz.

Bu arada taze polis Ayşegül, bir hırsızlık çetesini yakalamak için düzenlenen operasyonda aktif görev üstlenir. Ancak ilk önemli işinde karşısına büyük bir tehlike çıkacaktır.

xKubrax
08-05-07, 13:43
Anaaaa ozet ne erken geldi bugun, ay bu Kanal D'nin kafasinda tas yagdi herhalde, baksaniza ben okuldayim ve ozet geldi.. Ay neyse susim nazar degmesin, her hafta boyle gelir insallah (!) :img-hyste

Ozete gelince bu bolum bayagi bi heyecanli olucaga benziyor tuyo vermek gibi olmasin ama 6 hissim konu HP olunca beni hic bi zaman yaniltmaz..

Mavi, tam Çınar'la buluşacakken abisi kanlar içinde kapının önüne yığılmıştır. Çınar ise dışarıda merak ve endişeyle beklemektedir.
Simdi bence bu sahne cok acikli olucak, Mavinin abisi kanlar icinde kumar yuzunden dayak yicek, Mavi suslenmis tam cikicakken abisi gelicek ve Cinara Sezen aksunun konserine gidemicegini soylicek Cinarda cok uzulcek..
boyle beklicek cinar gibime geliyor..
http://i9.photobucket.com/albums/a67/tvhastasi/hirsizpolis/hp8_1.jpg

Başına gelenler, Mavi'yi bir süredir kendini kaptırdığı düşten uyandırır ve Çınar'la görüşmemeye karar verir. Mavi'nin bu ani gidişi Çınar'ı darmadağın eder. Bu sırada Çınar'ın karısı Aylin çıkagelir.
Bu sahne sahilde gelisecek gibi geliyor. Mavi Cinara artik gorusmiyelim gibi seyler dicek, Cinar hata bendemi ne oldu filan dicek sonra Mavi gidicek Cinar arkasindan bakakalicak. Simdi ben bu Aylini anliyamadim, gercekten geliyomuydu bu bolumde yaw, hatirliyamadi 6 hissim o kismi Allah Allah..
Mavi boyle Cinari terketcek gibime geliyor
http://i9.photobucket.com/albums/a67/tvhastasi/hirsizpolis/hp8_5.jpg

Mavi'ye iş verdiği için Aksak'la karşı karşıya kalan Kibar Necmi (Ozan Güven), intikam planları yapmaktadır. Aksak'la hesaplaşmak için Mavi'nin peşine düşer.
Mavi ise bütün bunlardan habersizdir ve sürpriz bir şekilde ilginç bir evlenme teklifi alır. Mavi'nin talibi belki de tüm aileyi düze çıkaracak bir kurtarıcıdır. Bu durum Aksak'ı iyice telaşlandırır. Bu arada Dursun'un, oğlunu sevindirmek için bir planı vardır. Ama Aksak hiç de beklediği gibi karşılamaz.
Oncellikle bu evlilik teklifi bana gore bi doktordan gelicek, hatta adi seydi ya neydi Doctor. Erhanmiydi ne..
Bu Necmi Maviyi kacirma planlari yapicak kanimca, Aksakta onu ya bu bolumde yada gelicek bolumde kutarmak icin kendini heba edicek..

Bu arada taze polis Ayşegül, bir hırsızlık çetesini yakalamak için düzenlenen operasyonda aktif görev üstlenir. Ancak ilk önemli işinde karşısına büyük bir tehlike çıkacaktır
Evet bizim Aysegul, kadin oldugunu kendine yediremicek ve erkek gibi davranip boyle bi gorevi ustlencek, ama basina gelen seyler hem kan korkusunu azdircak hemde yendircek..

E benim bolumu izlemeye geregim varmi.. :img-hyste

lighttez
08-05-07, 13:52
Anaaaa ozet ne erken geldi bugun, ay bu Kanal D'nin kafasinda tas yagdi herhalde, baksaniza ben okuldayim ve ozet geldi.. Ay neyse susim nazar degmesin, her hafta boyle gelir insallah (!) :img-hyste

Ozete gelince bu bolum bayagi bi heyecanli olucaga benziyor tuyo vermek gibi olmasin ama 6 hissim konu HP olunca beni hic bi zaman yaniltmaz..

Simdi bence bu sahne cok acikli olucak, Mavinin abisi kanlar icinde kumar yuzunden dayak yicek, Mavi suslenmis tam cikicakken abisi gelicek ve Cinara Sezen aksunun konserine gidemicegini soylicek Cinarda cok uzulcek..

Bu sahne sahilde gelisecek gibi geliyor. Mavi Cinara artik gorusmiyelim gibi seyler dicek, Cinar hata bendemi ne oldu filan dicek sonra Mavi gidicek Cinar arkasindan bakakalicak. Simdi ben bu Aylini anliyamadim, gercekten geliyomuydu bu bolumde yaw, hatirliyamadi 6 hissim o kismi Allah Allah..

Oncellikle bu evlilik teklifi bana gore bi doktordan gelicek, hatta adi seydi ya neydi Doctor. Erhanmiydi ne..
Bu Necmi Maviyi kacirma planlari yapicak kanimca, Aksakta onu ya bu bolumde yada gelicek bolumde kutarmak icin kendini heba edicek..

Bu arada taze polis Ayşegül, bir hırsızlık çetesini yakalamak için düzenlenen operasyonda aktif görev üstlenir. Ancak ilk önemli işinde karşısına büyük bir tehlike çıkacaktır
Evet bizim Aysegul, kadin oldugunu kendine yediremicek ve erkek gibi davranip boyle bi gorevi ustlencek, ama basina gelen seyler hem kan korkusunu azdircak hemde yendircek..

E benim bolumu izlemeye geregim varmi.. :img-hyste

e oldumu şimdi kübraxım.... biz ne izlicez... setten tuyolar bolumune uygun yorumlar bunlar:img-hyste :img-hyste...ya da çok ıyı tahmınlerde bulunuyosun... yurtdışında olduğunu bildiğimden sete gidemeyceğini biliyorum ama... o kadar kendinden emin yazmışsınki valla dizinin sonunun nasıl biteceğini de biliyomuşsun hissi uyandı bende:img-hyste...
sevgiler...

eftelya61
08-05-07, 13:55
Kübra'cım güzel tahminlerde bulunmuşsun bencede %100 tutacak bu tahminlerin ama kesinlikle bölümü izlemen gerekir.. Neden mi? Herşeyden önce mükemmel bir oyunculuk potansiyeli var oyuncularda.. Her karesini binlerce kez izlesende bıkmaz ve her defada farklı bişey fark edersin seni bu konuda kesinlikle temin ederim bu böyle:img-yes:

zinednah
08-05-07, 15:16
şimdi biz niye 8.bölümden başladık ben onu anlamadım :img-pilot
anneeeeeeeem daha önceki bölümleri kaçırdım mı ben yoksa :img-fie: :icon_cry: :blink:

eftelya61
08-05-07, 15:45
şimdi biz niye 8.bölümden başladık ben onu anlamadım :img-pilot
anneeeeeeeem daha önceki bölümleri kaçırdım mı ben yoksa :img-fie: :icon_cry: :blink:

Aşk olsun canım.. Biz her perşembe ne yapıyoruz saat 22.00'da (ben o saati bekleyemiyorum itiraf ediyorum erken açıp izliyorum) açıyoruz pc tv mizi bölümleri izliyoruz bu haftada sıra 8. bölümde.. Ama telafi edersin sen perşembeye kadar 1den 7 ye kadar izle yorumlarını yap canım olur mu?

Fettan
08-05-07, 16:46
Ayy geçen bölüm yağmur altında Çınar Mavi'yi beklerken bitmişti değilmi???Yoksa benmi karıştırıyorum hastalık sebebiyle biri beni aydınlatabilirmi :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr ..

saso
08-05-07, 16:55
Ayy geçen bölüm yağmur altında Çınar Mavi'yi beklerken bitmişti değilmi???Yoksa benmi karıştırıyorum hastalık sebebiyle biri beni aydınlatabilirmi :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr ..

öncelikle selam ..yeni sayfamız hayırlı ugurlu olsun....:happy0064

fettan arkadaşım geçen hafta sezen aksu konserine gidilecekti...çınar maviyi bekliyor...arıza dayak yemiş eve gelmiş...konser yattı anlayacagın..
senin dedigin sahne kısmetse bu perşembe olacak :)

benim şu merakımı giderirseniz sevinirim...:icon_sorr bilgisi olan arkadaşlar var ise ..lütfen...

aksagın masumlar lokantası...daha önceden de adı masumlarmıymıııışşş yoksa diziden sonra hazır dizi ekibi tabelada yapmışşlar diye degiştirilmemişmidir...:img-hyste

hewal
08-05-07, 16:58

Gerçekten aydınlanmak istiyorsan aydınlatayım dediğin sahne bu bölüm sonu olacak sanki..

Ama sen GELECEK BÖLÜM TAHMİNİ yapmışsın gibi geldi bana daha çok :img-hyste :img-hyste :img-hyste Hastalık da bahanesi izlenemmiş bölümün ne yorumu bu arkadaşım :img-hyste :img-hyste

eftelya61
08-05-07, 17:00
Gerçekten aydınlanmak istiyorsan aydınlatayım dediğin sahne bu bölüm sonu olacak sanki..

Ama sen GELECEK BÖLÜM TAHMİNİ yapmışsın gibi geldi bana daha çok :img-hyste :img-hyste :img-hyste Hastalık da bahanesi izlenemmiş bölümün ne yorumu bu arkadaşım :img-hyste :img-hyste

Sanırım fettan'a da malum olmuş bu bölüm:img-hyste Şimdi bazen hastayken ateş falan söz konusu olunca halisünasyonlar görülür ya belki de fettan'da 8. bölümün son sahnesini görmüştür o yüzden de orada bitmiş gibi hatırlıyordur.. Evet evet bence öyle tek suç hastalıkta..

Fettan
08-05-07, 17:09
Sevgili hewal ve eftelya61 siz yazınca aklıma geldi..Bana yatarken ak sakallı olmayan bir dede göründü :img-yes: O söyledi dedi :

Bi kız var kıvırcık saçlı uzun boylu o dedi filinta gibi,aslan parçası,. gözleri şimşek şimşek bakan, sesi buğulu (saçları kahküllü bu arada dedemin arkasından nilnisa göründü bu sıfatı o sıkıştırdı araya)adamı istemeye istemeye terkedecek oda yağmur demeyip çamur demeyip yollarına düşecek dedim dedem peki sonra ne olacak sesi yankılana yankılanan silueti kayboldu "Maviiiii bakkkkk banaaaa ....bakkkk ve gittt deeee giderim o zamaaaannnnn" Valla bi sıçramışım yataktan ne dersiniz dedem doğru bilfgilermi aktardı olurmu böyle :icon_whis :icon_whis

zinednah
08-05-07, 17:50
Aşk olsun canım.. Biz her perşembe ne yapıyoruz saat 22.00'da (ben o saati bekleyemiyorum itiraf ediyorum erken açıp izliyorum) açıyoruz pc tv mizi bölümleri izliyoruz bu haftada sıra 8. bölümde.. Ama telafi edersin sen perşembeye kadar 1den 7 ye kadar izle yorumlarını yap canım olur mu?

olur :img-blush :img-yes:

hewal
08-05-07, 17:54
Sevgili hewal ve eftelya61 siz yazınca aklıma geldi..Bana yatarken ak sakallı olmayan bir dede göründü :img-yes: O söyledi dedi :

Bi kız var kıvırcık saçlı uzun boylu o dedi filinta gibi,aslan parçası,. gözleri şimşek şimşek bakan, sesi buğulu (saçları kahküllü bu arada dedemin arkasından nilnisa göründü bu sıfatı o sıkıştırdı araya)adamı istemeye istemeye terkedecek oda yağmur demeyip çamur demeyip yollarına düşecek dedim dedem peki sonra ne olacak sesi yankılana yankılanan silueti kayboldu "Maviiiii bakkkkk banaaaa ....bakkkk ve gittt deeee giderim o zamaaaannnnn" Valla bi sıçramışım yataktan ne dersiniz dedem doğru bilfgilermi aktardı olurmu böyle :icon_whis :icon_whis

Ak sakallı olmayan dedem söylemişse olurda bu dedem niye kıza uzun boylu kıvırcık saçlı derken adamı övmüşte övmüş sanki biraz ilave var bu adam hakkında yazılanlarda eminmisin dedemin adamı bu kadar bariz anlattığına :img-hyste :img-hyste ...

Arıza da tam dayak yiyecek zamanı buldu şimdi o güzelim konsere gidilemeiyeck bide o yetmiyormu gibi Mavi Çınar'la görüşmeme kararı alacak olurmu bu yapılırmı bzie bzi bir heves onalrı aynı sahnede görmek isterken :img-blush .

nilnisa
08-05-07, 17:55

aman efendim kimler gelmiş...bye

amanın senin rüyanadamı girdim vallahi pes! kadrolu aksakallı dede asistanı oldum ben sanırım, iki kerede sevgili demetarss'ın rüyasına girmişim ilkinde sınıflardan birinde beni ders verirken görmüş bende acaba ne dersiydi diye sordum o kadarını hatırlamıyorum dedi ama sınıf bayağı eğleniyormuş:img-wink: ben de hemen dersime bir isim verdim VUSLATA GİRİŞ VE GİRDİĞİNE PİŞMAN OLUŞ:img-hyste

demek 8.bölüm konumuz şimdi düşünüp daha önce aklıma gelmeyen birşeyi paylaşmak istiyorum.hani çınar elinde kaşar-simitlerle mutlu mesut karakola
girmiştiya(gerçi o 9.blm.başıydı ama olsun 8.devamı sonuçta) o zaman adamın aç olduğunu farkettim,garibim yemiş yağmuru,üstüne birde acı çay.....

o zamandan belliymiş kuruttu adamı kuruttu:img-grin2

8.bölümde en sevdiğim sahnelerden biride çınar'ın korayla büfe önü konuşmasıdır,çınar'ın sabıkalı akım/hatun toplar oluşunu anlamış olduk.birde üstüne küskün halde -kapattırmış telefonunu-deyişi....

eftelya61
08-05-07, 17:59
Ak sakallı olmayan dedem söylemişse olurda bu dedem niye kıza uzun boylu kıvırcık saçlı derken adamı övmüşte övmüş sanki biraz ilave var bu adam hakkında yazılanlarda eminmisin dedemin adamı bu kadar bariz anlattığına :img-hyste :img-hyste ...

Arıza da tam dayak yiyecek zamanı buldu şimdi o güzelim konsere gidilemeiyeck bide o yetmiyormu gibi Mavi Çınar'la görüşmeme kararı alacak olurmu bu yapılırmı bzie bzi bir heves onalrı aynı sahnede görmek isterken :img-blush .

Kesinlikle katılıyorum bu aksakallı olmayan dede biraz torpilmi geçmiş ne adama.. Sanki biraz öyle gibi evet evet tekrar okudumda rüyayı kesinlikle torpil var bu işte.. Üst kurula şikayet edecem bu ak sakallı olmayan dedeyi ben yok başka hal çaresi bu işin..

Fettan
08-05-07, 17:59

amanın senin rüyanadamı girdim vallahi pes! kadrolu aksakallı dede asistanı oldum ben sanırım, iki kerede sevgili demetarss'ın rüyasına girmişim ilkinde sınıflardan birinde beni ders verirken görmüş bende acaba ne dersiydi diye sordum o kadarını hatırlamıyorum dedi ama sınıf bayağı eğleniyormuş:img-wink: ben de hemen dersime bir isim verdim VUSLATA GİRİŞ VE GİRDİĞİNE PİŞMAN OLUŞ:img-hyste

demek 8.bölüm konumuz şimdi düşünüp daha önce aklıma gelmeyen birşeyi paylaşmak istiyorum.hani çınar elinde kaşar-simitlerle mutlu mesut karakola
girmiştiya(gerçi o 9.blm.başıydı ama olsun 8.devamı sonuçta) o zaman adamın aç olduğunu farkettim,garibim yemiş yağmuru,üstüne birde acı çay.....

8.bölümde en sevdiğim sahnelerden biride çınar'ın korayla büfe önü konuşmasıdır,çınar'ın sabıkalı akım/hatun toplar oluşunu anlamış olduk.birde üstüne küskün halde -kapattırmış telefonunu-deyişi....

Hee ben geldim hoşgeldim sefalar getirdim dimi :img-hyste :img-hyste

Tok açın halinden ne anlar kendi Mert'le Ümit'le kahvaltı etmiş gelmiştir..

Yada iyimser bakayım olaya garibim MAVİ Çınar'ımın salonda kahve içtiğini (anam bunu dedem söylemedi ileriki bölümlerde Mavi söyeleyecek)öğrenmemiştide hani onu bilse yine derdi "sabah sabah kahve içiyorsun üstüne birde çay sen tostunu ye ben seni yine beklerim"

Fettan
08-05-07, 18:03

Kesinlikle katılıyorum bu aksakallı olmayan dede biraz torpilmi geçmiş ne adama.. Sanki biraz öyle gibi evet evet tekrar okudumda rüyayı kesinlikle torpil var bu işte.. Üst kurula şikayet edecem bu ak sakallı olmayan dedeyi ben yok başka hal çaresi bu işin..

Ne ilave ne torpil yahu benim rüyama giriyor dede ne diyeceğini bilmezmi ..Bu kadar ipucu vermese ben onu o hasta halimle başkasıda sanabilirdim.Mesela hani dr.gelecek ya eve Arıza için onunla karıştırabiliridm ama öyle bir tarif verdiki ayan beyan ÇINAR...:img-in_lo :img-in_lo

xKubrax
08-05-07, 18:13
e oldumu şimdi kübraxım.... biz ne izlicez... setten tuyolar bolumune uygun yorumlar bunlar:img-hyste :img-hyste...ya da çok ıyı tahmınlerde bulunuyosun... yurtdışında olduğunu bildiğimden sete gidemeyceğini biliyorum ama... o kadar kendinden emin yazmışsınki valla dizinin sonunun nasıl biteceğini de biliyomuşsun hissi uyandı bende:img-hyste...
sevgiler...

Valla canim, diyorumya tuyo diil 6 hissim konu HP olunca tuhaflasiyor.. Hem sen ne biliyorsun bunlae sadece kendime has fikirlerim ve dusuncelerim, belki 6 hissim bi sefer beni yaniltabilir (:icon_whis ).. Hm dizinin sonunu hakkinda dusundugum sey kesinlikle mutlu bi son izlicez, bana oyle geliyorki Aksak vurulcak hemde oyle boyle diil, neyse simdi biz 8'den bahsediyoruz dimi :img-hyste

xKubrax
08-05-07, 18:15
Kübra'cım güzel tahminlerde bulunmuşsun bencede %100 tutacak bu tahminlerin ama kesinlikle bölümü izlemen gerekir.. Neden mi? Herşeyden önce mükemmel bir oyunculuk potansiyeli var oyuncularda.. Her karesini binlerce kez izlesende bıkmaz ve her defada farklı bişey fark edersin seni bu konuda kesinlikle temin ederim bu böyle:img-yes:

Eftelyam banada tutucak gibi geliyor, neyse izleyip gorucez ama ben Persembeye kadar dayananam sizin eliniz mahkum bende korsanlari var 50 bolume kadar nasil oldugunu sormayin ama var iste, istesem simdi acar izlerim beni deli etmeyin.. :img-hyste
Evet evet cok haklisin kesinlikle bu bolumu kacirmamaliyim dimi, ha bide bana oyle geliyor bi yagmur sahnesi olucak bu bolumde, sanki Cinarli Mavili bi yagmue sahnesi, cok romantim olcek cok..:img-in_lo

Fettan
08-05-07, 18:22
Eftelyam banada tutucak gibi geliyor, neyse izleyip gorucez ama ben Persembeye kadar dayananam sizin eliniz mahkum bende korsanlari var 50 bolume kadar nasil oldugunu sormayin ama var iste, istesem simdi acar izlerim beni deli etmeyin.. :img-hyste Evet evet cok haklisin kesinlikle bu bolumu kacirmamaliyim dimi, ha bide bana oyle geliyor bi yagmur sahnesi olucak bu bolumde, sanki Cinarli Mavili bi yagmue sahnesi, cok romantim olcek cok..:img-in_lo

Aman diyim Kübra bak senin elinde korsan bölümler varsa benimde ak sakallı olmayan dedem var daha yayınlanmamış bölümden dublajlı sahneler gösterdi bana..Benim rüyalarıma giren "ak sakallı olmayan dedem" senin "korsan dvdleirni "döver :img-wink: :img-wink: ..

eftelya61
08-05-07, 18:22

Yaa senin hiç insafın yok mu kardeşim illa Mavi'ye çatacaksın ya.. Asıl onun teklif etmesi gerekmez mi kızcağıza karnın aç mı bir yerde yemek yiyelimmi diye.. Nerede adap nerede muaşeret.. Nerede görülmüş kızın adama yemek için teklif götürdüğü allah allah:img-hyste

xKubrax
08-05-07, 18:33
Aman diyim Kübra bak senin elinde korsan bölümler varsa benimde ak sakallı olmayan dedem var daha yayınlanmamış bölümden dublajlı sahneler gösterdi bana..Benim rüyalarıma giren "ak sakallı olmayan dedem" senin "korsan dvdleirni "döver :img-wink: :img-wink: ..

:img-hyste :img-hyste
Fettan'cigim o ak sakalli olmiyan dedeni ben cok iyi taniyorum, oda beni cok iyi taniyor, aklina gelirse ruyanda ak sakalli OLMIYAN dedene beni sor tanir, neden biliyormusun.. Cunki benim korsan DVDlerden bi kopyada senin dedene yapmistim, benim ruyama girdiginde taktim etmistim kendilerine ama uzun zamandir ruyama girmiyor demekki isini halleti simdi benim pabucum dama.. Ona soyle, Kubra o kazigini hic unutmicak en kisa zamanda o kayitlari elinden alicakmis..:img-hyste :img-hyste
Senin ak sakalli olmiyan dedene el kaldircak kadar terbiyesiz diil benim korsanlar..:img-hyste :img-hyste

nur33
08-05-07, 21:23
......demek 8.bölüm konumuz şimdi düşünüp daha önce aklıma gelmeyen birşeyi paylaşmak istiyorum.hani çınar elinde kaşar-simitlerle mutlu mesut karakola girmişti ya (gerçi o 9.blm.başıydı ama olsun 8.devamı sonuçta) o zaman adamın aç olduğunu farkettim, garibim yemiş yağmuru, üstüne birde acı çay.....

o zamandan belliymiş kuruttu adamı kuruttu:img-grin2 ........

Sen sabahın köründe kızın karşısına dikil, onu bir kafeye götür, ama ona kahvaltı ısmarlamak, sevdiğinle karşılıklı şöyle keyifli bir kahvaltı yapmak dururken sen orada kıza sadece kuru bir çay söyle, sonra da simitleri/kaşarları kap git arkadaşlarınla kahvaltı yap. Bak şimdi esefle kınadım Çınar'ı...:)

Ha bir de; adam kuruydu da, kızımız pek etli butlu'muydu? Adam da kızımızı kuruttu ayol!:img-hyste

Yaa senin hiç insafın yok mu kardeşim illa Mavi'ye çatacaksın ya.. Asıl onun teklif etmesi gerekmez mi kızcağıza karnın aç mı bir yerde yemek yiyelimmi diye.. Nerede adap nerede muaşeret.. Nerede görülmüş kızın adama yemek için teklif götürdüğü allah allah:img-hyste

Hele şükür; bizlerin yokluğunda olan sataşmalarda Mavi'mi bir savunan olmuş, yürü be eftelya'm kim tutar seni...:)

edit : Sevgili ehlocan çok teşekkürler...:good:

.

eftelya61
08-05-07, 23:14
Zaten Mavi'ciğimi şurda savunan kaç kişiyiz canla başla savaş veriyoruz işte.. Baksanıza sevgili fettan'ın rüyasına giren ak sakallı olmayan dede bile Çınar'a torpil geçip Mavi'yi atıyor.. Çınar'ı en ince detayıda kadar tarif ediyor Mavi'ye sıra gelince uzun boylu kıvırcık saçlı o kadar.. Yazık yavrumun elinden tutan yok giden vuruyor gelen vuruyor ama yok yok harcatmayız biz Mavi'yi öyle bir kalemde, kanımızın son damlasına kadar gideriz icabında:img-hyste

FEL!ADE
08-05-07, 23:54
Zaten Mavi'ciğimi şurda savunan kaç kişiyiz canla başla savaş veriyoruz işte.. Baksanıza sevgili fettan'ın rüyasına giren ak sakallı olmayan dede bile Çınar'a torpil geçip Mavi'yi atıyor.. Çınar'ı en ince detayıda kadar tarif ediyor Mavi'ye sıra gelince uzun boylu kıvırcık saçlı o kadar.. Yazık yavrumun elinden tutan yok giden vuruyor gelen vuruyor ama yok yok harcatmayız biz Mavi'yi öyle bir kalemde, kanımızın son damlasına kadar gideriz icabında:img-hyste

sIki bir mavi ci olaraktan sana hak versemde, bu defa fettan nin dedesini hakli buldum eftelya ; üzgünüm :img-hyste sakali veya degil dede yerden göge dek hakli..:)

simdi bu forumu besleyen ve mest eden, bizlerin aklini basindan olan sahsi anlatirken az bile demis bence.
mesela sehla bakislari unutmus, ses tonuna, dayi yürüyüsü es gecmis.. bunlar önemli hatirlatmalar, lütfen yani.

maviözlem
09-05-07, 00:11
Vallahi ne yalan söylüyeyim, Maviyi özledigim kadar Cinarida özlüyorum, burnumda tütüyor, kereta.:img-hyste

En cok neyini özledigimi düsündüm ve kesinlikle cevabi acik ve net, tabikide ses tonu, o nasil bir ses tonu idi yarabbim, nasil desem, nasil anlatsam...

insanin icini gidiklayan...

müthis bir huzur veren...

inanilmaz etkileyici, ve karizmatik...

O an icin ne ile mesgul oldugunun önemi yok, nerde ve kiminle oldugun, bunlarin hicbirinin önemi yok...Bu sesi duydugun an, kosar adimlarla sesin sahibini bulmaya calismak ve ona simsiki sarilmak disinda, hersey anlamsiz.:img-blush

ayy bana neler oluyor, kendimi bile taniyamaz oldum, bu hikaye beni insanliktan cikardi.:img-hyste

bora.asli
09-05-07, 00:18
..........................

Ha bir de; adam kuruydu da, kızımız pek etli butlu'muydu? Adam da kızımızı kuruttu ayol!:img-hyste

nurcuğum teessüf ederim..
adam kuruydu..kızımız da pek bir zayıftı ama kabul edelim ki Mavimin, nasıl derler, gereken bölgeleri gayet yerindeydi..bilmem anlatabildim mi:)

Hem günümüzde fit vücutlu kadınlar makbul..Mavi de böylelerine örnek teşkil edecek cinstendi:img-wink:

FEL!ADE
09-05-07, 00:19
aminin maviözlem, bora.asli, nur cum buralardaymis..
pardon arkadaslar mavimi hatirlatmaya ne gerek malum kendisi sülün gibi kugu gibi , aslan gibi bir amazondu yani..
onun sifatlara ihtiyaci olmadi hic, anladiniz degil mi :img-hyste

nur33
09-05-07, 00:23
sIki bir mavi ci olaraktan sana hak versemde, bu defa fettan nin dedesini hakli buldum eftelya ; üzgünüm :img-hyste sakali veya degil dede yerden göge dek hakli..:)

simdi bu forumu besleyen ve mest eden, bizlerin aklini basindan olan sahsi anlatirken az bile demis bence.
mesela sehla bakislari unutmus, ses tonuna, dayi yürüyüsü es gecmis.. bunlar önemli hatirlatmalar, lütfen yani.

Oy! oy! oyyy!!!:img-swoon

Ne yani? Şimdi bu mesaj "sıkı bir Mavi'ci"nin yazdığı bir mesaj mı?:img-fie:

Oysa daha ben daha yazanın nickine bakmadan "bu kesin Çınar'cılardan birinin mesajıdır" diyerek okumuştum da...:img-hyste

eftelya'm, tamam sen-ben ve diğer ÖD/Mavi severler canla başla savaş veriyoruz ama ya böyle Mavi'ci olduğunu iddia edip bilinçaltındaki Çınar'cılığına gem vuramayanları neyleyeceğiz peki? :img-help:

.

ayperi81
09-05-07, 00:24
Öncelikle herkese merhaba sekisinci bölmle başladık bende sekizinci bölümle başlamıştım hp si seyretmeye onun için sekisinci bölüm demek benim için hp demek.Yeni bir şey değil ama ben dizimi çoooooooooooooooooooooooook özledim.Arkadaşlar şöyle bir önerim var düşünce gücüne inanırım ben eğer hepimiz yeniden başlıyacağına inanırsak tamam tamam sustum saçmalıyorum ama ne yapabilirim eski günleri özledim.Hp le ilgili bütün düşünce ve duygularımı sizinle paylaşabiliyorum etrafmdakiler hp deyince direk fafı ağzıma tıkıp sus ayper diyorlar onun için buraya içimi döküyorum .Bu arada ben 42 ve 24 en çok seyretiğim bölümler yeni farketim sizde farketinizmi bilmiyoru daha önce konuşulmuşsa kusura bkmayın 244224422442 saçma oldu ama olsun içimde kalmasın kalmasında olan size oluyor neyse iyigeceler.

bora.asli
09-05-07, 00:25
pardon arkadaslar mavimi hatirlatmaya ne gerek malum kendisi sülün gibi kugu gibi , aslan gibi bir amazondu yani..

Anladık anladık:img-hyste

Onun sıfata elbette ihtiyacı yok..adam ilk görüşte boşuna mı çarpıldı..rüyalarına girdi..ona vurulmamak için kör olmak lazım..

Öyle ki Maviyi makyajla iğrenç bir hale sokmaya çalışsalar da, hatta kendisi üzgün anlarda ölü balık gibi bakmaya çalışsa da onun her hali güzeldi bence..
yürüyüşü bile..

Çınarımı da ayrı bir başlık altında maddeler halinde inceleyebiliriz:)
boş sayfanız varsa hemen başlayabilirim:)

FEL!ADE
09-05-07, 00:28
Oy! oy! oyyy!!!:img-swoon

Ne yani? Şimdi bu mesaj "sıkı bir Mavi'ci"nin yazdığı bir mesaj mı?:img-fie:

Oysa daha ben daha yazanın nickine bakmadan "bu kesin Çınar'cılardan birinin mesajıdır" diyerek okumuştum da...:img-hyste

eftelya'm, tamam sen-ben ve diğer ÖD/Mavi severler canla başla savaş veriyoruz ama ya böyle Mavi'ci olduğunu iddia edip bilinçaltındaki Çınar'cılığına gem vuramayanları neyleyeceğiz peki? :img-help:
.

iste sizin burda oldugunuz farketim ve hemen acele ederekten bunlari karaladim.

yok degil arkadaslar gizli filan degil; bu yazdiklarimin tek aciklamasi var ÖZLEDIM abiler vede ablalar.
öyle böyle degil, cinar ve mavi hasreti had safhada.
bu sayfalarda cinar icin hic böyle seyler yazmamistim, o hakkimi kullandim diyelim ;)

maviözlem
09-05-07, 00:44
Öyle ki Maviyi makyajla iğrenç bir hale sokmaya çalışsalar da, hatta kendisi üzgün anlarda ölü balık gibi bakmaya çalışsa da onun her hali güzeldi bence..
yürüyüşü bile..

Ah yarama tuz bastin be boraaslim, simdi özellikle 17. bölümdeki karakol sahnesindeki makyaji neyin nesiydi ayol, yani hangi parlak fikirli arkadasin tavsiyesi üzerine yapilmisti.:icon_evil

Bunlarin hep icinde uhde kaldi zaten, bol action´li, insanlarin tüylerini ürpertecek cinsten sahneler cekmek :img-fie: ki o makyaj´da tamda böyle sahneler cekmek adina yapilmisti sanki...

Birde bir sahne varki, artik paylasamazsam catlarim...23. bölüm....

Efendim malumunuz, Mavicigim Dursun amcaya bakmak zorunda kaldigi ve sonrasinda evine gitmesi gerekirken, Cinarin evine gitmeyi tercih etmesi ile baslamistir hersey, beyefendinin sinirlerini yatistirmak adina, o sahnenin öncesinde yani halen Dursun amca ile birlikteyken ki saclarinin hali (güzelligi) ile Cinarin evinde gerceklesen sahnede ki saclarini bir kiyaslayin derim ben...

Nasil olur böyle birsey yahu! o sahneyi her izleyisimde cekim öncesi neler yasanmis oldugu gözümde canlaniveriyor söyleki;

- bir, iki, basla...ay pardon..stop..stop...Özlemcigim gelirmisin bir dakika kapiyi calma dur,

- ne oldu, Türkan hanim...

- sen gel bir dakika...(iki elinide saclarinda gezdiririr, bir güzel dagitir, her dali bir tarafa uzanmasi icin canla basla gezdirir ellerini ve...) ha iste simdi oldu, haydi yeniden basliyoruz...hazir, bir, iki ve motor!:icon_evil

ucurtmam
09-05-07, 00:48
Vallahi ne yalan söylüyeyim, Maviyi özledigim kadar Cinarida özlüyorum, burnumda tütüyor, kereta.:img-hyste

En cok neyini özledigimi düsündüm ve kesinlikle cevabi acik ve net, tabikide ses tonu, o nasil bir ses tonu idi yarabbim, nasil desem, nasil anlatsam...

O an icin ne ile mesgul oldugunun önemi yok, nerde ve kiminle oldugun, bunlarin hicbirinin önemi yok...Bu sesi duydugun an, kosar adimlarla sesin sahibini bulmaya calismak ve ona simsiki sarilmak disinda, hersey anlamsiz.:img-blush

ayy bana neler oluyor, kendimi bile taniyamaz oldum, bu hikaye beni insanliktan cikardi.:img-hyste
Aman Tanrım,
Ben bu foruma girme sıklığımı azalttıkça, her girişimde yeni bir bir şokla karşılaşıyorum..
Neler oluyor Maağğviiözlemm ??? :img-swoon Mavisizlik ters etki yaptı sanırım :img-hyste

Şaka bir yana bu gece mesajlarınızla yüzüm güldü, iyi ki buralardasınız, teşekkürler..

not1: Sevgili Eftelya sen bir işaret ver (ıslık, e-mail vs.) forumdaki tüm Maviciler anında toplanırız biliyorsun :img-wink:
not2: Sevgili Ehlocan teşekkürler, hep bize iyi gelecek sayfalar açıyorsun...

edit: Selo'yu bile özledim desem inanır mısınız?? :icon_whis ( Haklısınız ben de inanmadım zaten :img-hyste :img-hyste )

FEL!ADE
09-05-07, 00:51
evet ASli cim ve maviözlem;
güzelim mavi yi ciddi anlamda cirkinlestiren makyajlar yapilmisti. ilk 13 de cok iyiydi dogrusu..kullanilan renkler, tonlar tam onu ifade eden ve uyan bir makyaj stiliydi.
maviözlem in bahsetigi sahnede ve parkta su efsanevi kelepceli sahnede ise öyle kötü bir ruj secilmis ki..
tüm sahnede batiyor o dudaklar gözüme. oysa ki mimikler, ifade öyle basarili ki ama iste o ruj gereginden fazla dikkat cekiciydi.
ÖD nin malum muntazam bir dudak yapisi var ne gerek vardi ki o tuahf tondaki ruja .?! gece olmasi bakimindan desem o da olamaz, koyu olsada o renk ona hic gitmemis.
ve yine sac konusunda da maviözlemin tespitine katiliyorum.. bir kac sahne muhtesem lüleler bir bakiyorsunuz tuhaf bir sekil aliyor.
ama o yinede yürüyüsü, altan bakan gözleri ile öyle güzel ki benim gözümde,
bunlar sadece kücük falsolardi..

maviözlem
09-05-07, 00:56
Aman Tanrım,
Ben bu foruma girme sıklığımı azalttıkça, her girişimde yeni bir bir şokla karşılaşıyorum..
Neler oluyor Maağğviiözlemm ???

Ay süper ya, bayildim bu cümleye...

Burayi bu kadar boslarsaniz, olacagi budur, her kilifa girmek zorunda kaliyoruz.:img-grin2

Simdi bu forumun sadece Maviye degil, ayni zamanda Cinarada hitap ettigini yok sayamayiz ne yazikki, bu insanlari gözardi etmemek adina, her kesimi memnun etmek amaciyla bazen iste bu gece yasandigi gibi kendimizden ödün vermek zorunda kalabiliyoruz...ya iste öyle....

nasil kivirttim ama :img-grin2

nur33
09-05-07, 01:00
nurcuğum teessüf ederim..
adam kuruydu..kızımız da pek bir zayıftı ama kabul edelim ki Mavimin, nasıl derler, gereken bölgeleri gayet yerindeydi..bilmem anlatabildim mi:)

Hem günümüzde fit vücutlu kadınlar makbul..Mavi de böylelerine örnek teşkil edecek cinstendi:img-wink:

Teessüflerini kabul etmesem de, anlatmak isteklerin anlaşılmıştır...:)

Demek oluyor ki; şu meşhur "gitme" sahnesinde benim çok hayıflandığım hatta hayıflanmakla kalmayıp Kafe'de Mavi'ye kahvaltı yerine sadece kuru bir çay ısmarlayan Çınar'ı kınadığım bu sahne Çınar'ın bencilce düşüncelerinden dolayı bilerek ve isteyerek o şekilde çekilmiştir. Kısaca; o sahne "Aman Mavi yemesin, aman yeyip kilo almasın, aman bu formu bozulmasın" mesajları vermektedir. Bu mudur yani?:img-help:

Her halükarda; 8. bölümdeki bu kahvaltı/Gitme sahnesi artık tarafımdan Çınar'a ömür boyu "baş kakıncı" olacak bir sahnedir ve artık elimdeki en iyi kozlarımdan biri olmuştur, gerisi de boştur...:img-hyste :img-hyste

.

.

bora.asli
09-05-07, 01:03
Ah yarama tuz bastin be boraaslim, simdi özellikle 17. bölümdeki karakol sahnesindeki makyaji neyin nesiydi ayol, yani hangi parlak fikirli arkadasin tavsiyesi üzerine yapilmisti.:icon_evil

Kesinlikle..
Benim de kastettiğim en belirgin sahne budur..
Gözlerinin altı hele..sanki zombi filmi çekiyorlar..özel bir çaba harcamışlar yani..
Ama yine de güzeldi..
Ne de olsa güneş balçıkla sıvanmaz:img-wink:

Birde bir sahne varki, artik paylasamazsam catlarim...23. bölüm....
Efendim malumunuz, Mavicigim Dursun amcaya bakmak zorunda kaldigi ve sonrasinda evine gitmesi gerekirken, Cinarin evine gitmeyi tercih etmesi ile baslamistir hersey, beyefendinin sinirlerini yatistirmak adina, o sahnenin öncesinde yani halen Dursun amca ile birlikteyken ki saclarinin hali (güzelligi) ile Cinarin evinde gerceklesen sahnede ki saclarini bir kiyaslayin derim ben...

Nasil olur böyle birsey yahu! o sahneyi her izleyisimde cekim öncesi neler yasanmis oldugu gözümde canlaniveriyor söyleki;

- bir, iki, basla...ay pardon..stop..stop...Özlemcigim gelirmisin bir dakika kapiyi calma dur,

- sen gel bir dakika...(iki elinide saclarinda gezdiririr, bir güzel dagitir, her dali bir tarafa uzanmasi icin canla basla gezdirir ellerini ve...) ha iste simdi oldu, haydi yeniden basliyoruz...hazir, bir, iki ve motor! :icon_evil

Koptuğum andır:img-hyste
Allah seni bildiği gibi etsin emi:img-hyste
Bakalım daha ne yaratıcı senaryolar çıkacak arkadaşlar..
Hepinizden TDG imzalı replikler bekliyorum
Okuması çok keyifli oluyor:)

alamehmet
09-05-07, 01:08
O meşhur kelepçe sahnesindeki ruj farkedilmeyecek gibi değildi...Hayır yani 50 bölüm bu kadar abeste iştigal eden bir renk ruj kullanma gel seyirciler üzerinde televizyonun içine girme isteği uyandıracak ve en çok didiklenecek sahnede kullan o ruju...Birilerinin bize kastının olduğunu biliyoruz da makyözmü denir ona her neyse işte adı o da mı yani hıı o da mı??

Ama ben Mavi'nin 7.bölümün sonunda ve yarın seyredeceğimiz 8.bölümün başındaki makyajına bitiyorum.Bie insana makyaj bu kadar mı yakışır.Ama yanarım yanarım o muhteşem haliyle Çınar göremedi de elin doktoru gördü ona yanarım(buna yanan bir forumcanım daha vardı kim bilemedim bu saatte)Muhteşemdi makyajı...Allahım o gözler nasıl da çıkmıştı ortaya....

Yok ben daha uzatmıyorum öyle işte...bye

:img-hyste Ben yarın mı izleyeceğimiz demişim...Dervişin fikri neyse zikride odur derler ya aynen o duruma düşmüşüm...

Dayanamıyorum perşembeye kadar napayım çok özledimmm ama bu sefer erkenden yapmıcam yorum onun için bekleyebilirim sanırsam ki:img-cray: :img-cray:

ucurtmam
09-05-07, 01:11

Ay süper ya, bayildim bu cümleye...

Burayi bu kadar boslarsaniz, olacagi budur, her kilifa girmek zorunda kaliyoruz.:img-grin2

Simdi bu forumun sadece Maviye degil, ayni zamanda Cinarada hitap ettigini yok sayamayiz ne yazikki, bu insanlari gözardi etmemek adina, her kesimi memnun etmek amaciyla bazen iste bu gece yasandigi gibi kendimizden ödün vermek zorunda kalabiliyoruz...ya iste öyle....

nasil kivirttim ama :img-grin2

"Inandım... diyelim..":img-wink:

Ama durumun endişe verici haberin olsun, biraz zaman geçince nickini "çınartimuçin" şeklinde değiştirmemeni umuyorum :icon_whis :img-hyste

not: Eski günlerdeki gibi bu sayfalarda sohbet etmeyi sanırım diziden daha çok özledim, size doyum olmuyordu ve hala da olmuyor.
Herkese iyi geceler..

jasmins
09-05-07, 01:54
Ya ben şimdi 8. bölümü izledim ve nasıl söyleyeceğim bilmiyorum. jasminscim, ebrucum, birtanem, benim dünya tatlısı kardeşim, güzeller güzeli; sanırım mavinin evine yeniden gitmemiz gerekecek çünkü ben yanlış basamakta resim çektirmişim. :icon_whis Ama ben dedim size mahallenin gençleri konsantrasyon diye bişi bırakmadılar ki o gün bende. Gideriz dimi ebruşum yine :img-blush Söz benden sana en kocamanından dondurma alıcam o gün sana

Değil dondurma, dondurma fabrikası alsan yine gitmem abla.:img-fie: :img-fie: :img-fie: Ya benim günahım ne ya.:bilmim Vuran vurana. Biyandan canciğer kuzu sarmalar(onlar kendilerini bilir):love09: :img-cray: , bi yandan senaryo yazmam için aldığım ölüm tehditleri:img-gun: , diğer yandan ise yine mavinin evine(-ki zaten orasıdır beni canımdan bezdiren) gitmem için yapılan ahlaksız teklifler...:)
Canımdan bezdim vallahi, allah canımı alsada KURTULSAM!!!:icon_sorr

nur33
09-05-07, 02:00
:img-help: aminin maviözlem, bora.asli, nur cum buralardaymis..

Valla ne yalan söyleyeyim, ben bu gece senin buradaki mesajlarını hiç anlayamadım...:img-help:

Evet, bizler burdayız da; benim asıl merak ettiğim, acep sen hangi alemlerdesin? :icon_sorr
Şimdi sen bi de hele, sen kız mı yoksa erkek tarafı mısın? :img-help:

Herkese iyi geceler, sevgiler...bye

.

FarAndAway
09-05-07, 02:07
Merhabalar... Yeni başlığımız hayırlı olsun öncelikle. Açıkçası ilk girişte gözüm "HP öncesi / sonrası" başlığını aradı. Ama "öncesi mi kaldı artık" dedim kendi kendime. Artık sonrasına mahkum olmuşluğumuz kesin ve öncesi de çok geride kaldı. :icon_sorr

Yazacaklarıma başlamadan önce belirteyim, ben gelecekten gelen FarAndAway'im.:img-cool2 Yazacaklarım SPOİLER içereceği için okumayın. Henüz 8. bölümü bile seyretmemiş arkadaşlar için dizinin keyfi kaçmasın.

Gelelim fasülyenin faydalarına...Efendim Mavimiz sahipsiz değildir. Zaten pek değerli arkadaşlarım da hemen sahip çıkmışlar. Lütfen Çınar'ı kuruttu gibi laflar etmeyiniz. Tam da Çınar'ın kurumaya başladığı bölümleri seyretmekteyim. Yani Mavikorumacı tarafım azmış durumda. Kısaca Çınarcım kurumasını kendisine borçludur deyip uzatmadan kapatacağım konuyu :icon_whis .

Sizinle yaptığımız haftalık izleme seansları dışında, ablamla yaptığımız seanslar da var. 34.,35 ve 36'yı izledik en son. İzlerken şunu farkettim ben bu üç bölümü tamamen, baştan sona yalnızca bir kez TV'de izlemişim. 34'te Çınarın hapisten çıktığı ve Maviyle soluğu ördeklerin yanında aldıkları kısmı bir iki defa izlemiştim. Mavinin işten çıkarılışını ve sonraki ağlama krizini de yine ayrıca izlemiştim. Ama bölümün tamamını izlememişim. Dayanamamışım demek ki... 35. bölümde de sorgu odasını izlemiştim tekrar tekrar ama yine bölümün tamamını izlememişim. 36 da aynı şekilde... Onların ayrı olmalarına tahammül edememişim demek ki...

Bu bölümleri neredeyse arka arkaya izleyince o sıkıntılı günlerimiz ( ama şimdi özlediğimiz günlerimiz ) aklıma geldi yine. Merdivenlerdeki terkedişten çok canımı yakan sahneye geldiğimde aynı şekilde içim burkuldu yine. Yani çekmeceye kaldırılan fotoğraflara... Ve gerçekten o andan itibaren değişen Çınar'ı daha iyi görebildim. Maviden uzak duran, durmaya çalışan bir Çınar... Babasının yakalandığı haberini Maviye "böylesi daha iyi" diyerek veren görünürde soğuk ve hatta bahsettiğim sahnede gaddar bir Çınar... Ama yine aynı sahnenin devamında Mavi'nin arkasından melül melül bakan Çınar... Fulyayla konuşurken yine Maviyle ilgili birşeyler öğrenmeye çalışan ve geceleri uyuyamadığını belirten Çınar... Tam Çınar'a kavuşucam derken ve herşeyi birlikte olmaları için yapmışken terkedilen Mavi... Çınar'ın aynada gördüğü kırık kahraman imajını sindiremediği için, Çınar gururuna en olmadık zamanda yenik düştüğü için terkedilmesine kızan Mavi... İtilip kakılarak karakola götürülen ve sonra işten atılan Mavi... Sonunda isyan eden Mavi... Sonra Fulyanın düğünü...Umutlarımı yıkan o mektup... Mavinin ağlayışı.. Çınarın aşık ama umutsuz, o pes etmiş, tükenmiş hali... "Ne oturuyorsun orada? Kalksana.. Sonra bu günleri çok arayacaksınız" diye nafile olduğunu bile bile başka bir isyan bayrağı açan ben... Sonra 35. bölümün sonu... Hatırlıyorum da Yarım Bıraktın şarkısı ilk çıktığında ilk önce şarkının sözlerine kulak kesilmiştim. "Yarım bıraktın"ı duyar duymaz "Eyvah" demiştim. Şarkıya ilk tepkim buydu. Eyvah... Yine "Eyvah" dedim. Sahildeki konuşma geldi ardından. "Etimden parça kopardın" dedi Mavi. Haklıydı...Ne yalan söyleyeyim nefret lafları ağızlarında pek bir eğreti duruyordu. Ama bu da doğaldı. Çünkü aşklarını yaşayamıyorlardı, hayaller yarım kalmıştı, umutlar kırılmıştı ve tutunacak birşeylere ihtiyaçları vardı. Mavi, Çınarı kurtarmasının bedelinin ayrılık olmasına kızıyordu, bu bedeli biçene kızıyordu. Yani Çınara... Çınar da gururuna yediremediği özgür kalış şekli nedeniyle Maviye... Ve tabi tüm yaşadıklarının etkisi de vardı bu kızgınlıkta. Bu durumda bu çıkmazda kaybolmamanın tek yolu, kendilerini aşka bırakamadıkları için, kızgınlığa bırakmaktı belki de. Üstelik bu iyi de bir bahaneydi. İkisi de birbirlerinin aklında ve kalbinde sürekli dolanıp durduğu için kızgınlığa sığınmak iyiydi. Çünkü kızgın olduğun birini de düşünürsün değil mi?

Ve sonra bahçemizin hazin sonu geldi. Çınar komiserim bahçenin akıbetini Maviye bıraktı ve tabi Mavi de haklı olarak "Sana yük olmasın" deyip ( HP Sınav Sorularından bir tanesinde Mavinin tutumlu olup olmadığı soruluyordu. Bu cümle de tek başına Mavinin tutumlu olduğunun bir kanıtıdır :img-yes: ) bahçemizin kaderini mühürleyen sözleri söyledi. Çınar aslında Maviden olumlu bir cevap bekliyordu, bahçenin onlara ait kalması yönünde bir cevap ama "Kira süresi dolmuş, ne yapayım?" diye sorana ne denir ki komiserim. Sonra yüzükler çıkarıldı parmaklardan. Ahh dedim o yüzükler bir daha hangi şartlarda takılacak ( ve nasıl bir "eksi romantizm" ( romantizmin 0'dan da az olduğu durum ) örneği sözler ve tutumla getirilecek Mavi'nin karşısına ). Sonra kendi kendimi spoiler etmemek için ahh'lamayı bıraktım.:)

Açıkçası gelecek bölümleri düşündükçe iyice içim kararıyor. Ve diyorum ki Neşe ve Gaye öyle bir diziye senaryo yazın ki siz isteseniz bile felaket ve ayrılık zincirlerini katamayın senaryolarınıza. Aksak'ın tünelini ve uyuşturucunun ağına düşmesine, ölmesine ramak kalan Mavi'yi düşündükçe aklınız, kalbiniz ve senaryo yazan elleriniz bir daha böyle ayrı düşmesin senaryolarınızda, mantığı çöpe atamayın diyorum. TDG'ye de aslında birkaç çift lafım var ama 42 bölüme saklıyorum ( Benim için "24 nolu odada olmayanların" olmaması, 42. bölümde Çınarın odasında olmayanlarla karşılaştırıldığında daha doğaldır. En azından o sahnenin 42. bölüm sonunda başlangıcını ve 43. bölüm başında gelişimini ve sonucunu biliyoruz. Bir kopukluk yok. Hatta "olmayan şeylerle birlikte" o sahneyi çok severim. Ama 42. bölümün başındaki ağlayan Maviyi bir sonuca bağlayamıyorum. 41. bölüm sonundaki Maviye bakıyorum ve sonra 42. bölüm başındaki Maviye ve Fulya ablam gibi diyorum ki "Arada ne oldu? Bana aradakileri anlat." Madem 41. bölümün sonundaki haliyle niyeti çok belli olan Mavi gitti, yerine ağlayan ve kaderine gözyaşlarını Çınarın kucağında serbest bırakarak isyan eden Mavi geldi, o zaman bari arada ne oldu, bana / bize onu anlatın diyorum. Anlatın da anlayalım. )

Ve son olarak diyorum ki Çınarı Mavi mi kurutmuştur? ( kapatıcam konuyu dedim ama dayanamadım :) ) Söyleyin bana, hıı? Çınarı bu 3 hatunun ( Gaye, Neşe ve tabii ki TDG ) kuruttuğu açık değil midir? Açıktır, di mi? Aynı hatunlar Çınarı kurutmakla kalmayıp Mavimizi de intihara meyilli ( hayatını mahvetmesi sebebiyle ) hale getirmişlerdir. Ayrıca Mavimiz de zayıflamış, yanakları çökmüştür. İkisini yanyana, dizdize getirmemek için herşeyi yapmışlardır. Ayrılığa dayanamayan Çınar ve Mavi de zayıflamıştır. Tüm suç o 3 hatundadır efendim.

Tam bitirecektim ama Fettan'ın dedesi hakkında da söyleyeceklerim vardı, onları eklemeden bitirmiyim. Bence Fettan'ın dedesi dede değil, kesinlikle dede kılığına girmiş bir ninedir.:) Kılık değiştirmiştir. Hatta belki nine bile değil daha genç biridir.:icon_whis Bilemeyiz tabi bunu. Ama dişi olduğu kesin. Çınarı tarif edişi ile Maviyi tarif edişi arasındaki fark bence yeterli bir kanıttır. :img-yes:

Argosy
09-05-07, 07:36
Sevgili hewal ve eftelya61 siz yazınca aklıma geldi..Bana yatarken ak sakallı olmayan bir dede göründü O söyledi dedi :

Sevgili fettan, sen eminmisin bunun ak sakalli olmayan bir dede oldugundan.Bu tanimlama daha cok ak saclari olmayan bir vuslat nineden gelmis sanirim.Sen yanlis grmus olmayasin tasvirci nineyi.:icon_shad :icon_whis

Vallahi ne yalan söylüyeyim, Maviyi özledigim kadar Cinarida özlüyorum, burnumda tütüyor, kereta.

O an icin ne ile mesgul oldugunun önemi yok, nerde ve kiminle oldugun, bunlarin hicbirinin önemi yok...Bu sesi duydugun an, kosar adimlarla sesin sahibini bulmaya calismak ve ona simsiki sarilmak disinda, hersey anlamsiz.

namanallahim bunu simdi sen mi yazdin sevgili maviozlem:img-swoon Sakin birisi senin nickin i hacklemis olmasin.:) Yani senden boye ulu cinari oven yazilar okumak , neredeyse cadirsiz vuslat , isabetli opucuk izlemek kadar imkansizdi benim icin. :img-tomat Amaan kim hacklemisse iyiki de yapmis be .Bak sayelerinde senden ilk defa bu yuce varlik icin guzel sozler duyduk.:happy0064

Dizimizi ozleyenlerin icinde basi cekenlerden biri de benim sanirim. Biteli neredeyse iki ay olacak ama konustugum her cumlede, baktigim her yerde mutlaka mavili cinarli birseyler oluyor. Ne kadar cok yer etmisler hayatimizda .

Su an o kadar cok isterdim ki dizimiz sezon ortasinda bizi boynu bukuk birakip gitmemis olsun. Biz yine opusemeyen ama sarilirken bizi ekrana kilitleyen bir cift izleseydik.Ufacik bir sebepten tartisip, sonra bagira cagira birbirleriyle kavga ederken gozlerindeki aski en ince ayrintisina kadar gorebilseydik. Sonra ozelter gelse , biz kanal niye gec verdi fragmani diye mail yagmuruna tutsak..Resimlerden kirk anlam cikarip , diziden mi set arkasindan mi acaba diyerek tek tek irdelesek.:icon_cry: Bir kurt bakisi, bir mavi gulusu herseye deger deyip sayfalar doldursak burada....Ben bunlarin hepsini ozledim.:icon_sorr :img-cray:

Bu arada Mavinin makyajinin berbat oldugu bir sahnede ben eklmek isterim.Parkta Cinara meslegini sorarken, ozellikle polismisin yoksa derken ki makyaji berbat. O anki yuz ifadesiyle de birlesince her izleyisimde irkiliyorum.Bu kadar guzel bir kizi, boyle makyajlarla cirkinlestirmek buyuk basari olsa gerek.

Ozledim demismiydim?:sad53:

eftelya61
09-05-07, 09:29
Dün gece 12'den sonra buraya gelen tüm forumdaşlarımı esefle kınar, iki elimin hepinizin yakasında olduğunu beyan ederim ardakadaşlar.. Ben ki gece 12'ye kadar burada nöbet tutmuş bir allahın kulu gelsinde şuraya iki yorum yazsında ben okuyayım belki ona cevap vereyim savaşı yaparken ve sonrasında kimse gelmeyince sütünü dökmüş kedi gibi pc nin başından kalktıktan sonra siz doluşun buraya yazında yazın.. Olacak şey mi haa olacak şey mi?
İntikamım acı şekilde alınacaktır duyurulur..
Neyse gelelim konuma;

Öncelikle siz mavicinar hanım, tamam fettan'ın dedesi Çınar'ı az bile anlatmış daha da anlatsın tabii de yani Mavi'mle ilgili olarak anlatacağı birtek uzun boylu ve kıvırcık saçlı oluşumuydu hıı sorarım size? Kesinlikle torpil var bu işte açtırmayın ağzımı, kouşturmayın beni:img-hyste

Siz bora.asli hanım, bak lafını bilde konuş (açıkça tehdit ediyorum) 14 haziran'da İzmir'deyim ona göre.. Tamam kötü makyaj yapılmıştır vs ama Mavime/Özlemime kabul de o kadar kötü makyajda bile asilliğini, güzelliğini kaybetmemiştir, mühim olanda budur değil mi?.. İyi makyajla herkes güzel olur asıl olan kötü makyajla bu kadar güzel olabilmek, güzel kalabilmek:img-yes: ..

Siz maviözlem hanım, sanırım HP'sizlik sizde geçici süreli bellek kaybına sebep olmuş, bu yüzden yazdıklarınızı ciddiye almıyorum:img-wink:

Sevgili argosy, ahh keşke diyorum başkada bişey diyemiyorum.. Keşke HP devam ediyor olsaydı razıydım dizideki tüm olumsuzluklara ben:icon_cry: ..

Canım ucurtmam, canım Nur'um, canım FarAndAway'im sizler olmasanız nolcak benim Mavi'min hali.. Allah sizi başımızdan eksik etmesin:happy0064

fulya85
09-05-07, 09:54

- sen gel bir dakika...(iki elinide saclarinda gezdiririr, bir güzel dagitir, her dali bir tarafa uzanmasi icin canla basla gezdirir ellerini ve...) ha iste simdi oldu, haydi yeniden basliyoruz...hazir, bir, iki ve motor!:icon_evil

Günaydın arkadaşlar,

8. bolum yorumlarınızı okurken, sevgili Maviozlem'in yorumuyla sabah sabah gülme krizine girdim. Diyecek birşey bulamıyorum, çok yaşayın!

Bir de kim kimi kuruttu(!) konusunda ben de birkaç şey yazmazsam rahat edemem :img-wink: Sevgili FarAndAway'in dediği gibi, bu iki aşığı, aşkları değil (:icon_whis ) Gaye-Neşe-Türkan üçlüsü kurutmuştur!!! Ayrıca HP bitmesine rağmen hala bizi kurutmaya devam etmektedirler :sad53:

Kanıt olarak bakınız, 8. bolum yagmur sahnesine, hiç kurumuş halleri yok vallahi (Çınar ıslak ... bakışları atsa da çok etkileyici aradaki elektirik o ayrı!), ama bakınız 17. bolum karakol sahnesine biçare oldular zavallılar!!! Mavi resmen ruh gibi kaldı zavallım, makyöze de selamlar!, Çınar ise kendini içkiye verdi (içses: kaç bolumluktu benim anlaşmam, 30 da bitecekti galiba, dayan koçum yarısı bitti bile, amannn bu kadar kadının yönettiği (dışses seyirci: bir de uzaktan mudahale edenler var!) projeye girersen olacağı buydu, yediniz bitirdiniz beni vallahi...)

Karar: Tum suçlu 3(+1) silahşörlerdir. Biz kesinlikle mağduruz, hiç itiraz kabul etmiyorum!

Güzel bir gün diliyorum herkese bye

dilekce
09-05-07, 10:08
sayın eftelya hanım (bakınız isminizi kararttım çünkü sizle derdim var) , sabah sabah burda insanlara laf atmanıza bir mana veremedim açıkcası ,, şimdi herkes gece yazıyor siz yoksunuz diyee böyle sataşmalar da neyin nesi,, aslında ben bliyorum,, şu an o yazıları yazmanızın tek sebebi,, şu avatarınızı şöyle çatım çatım çatlayın deyivercesine göstemenizdir...:img-hyste Şimdi biz avatarımızı değişmek istemiyorsak yani ben bu bizim o son bölüme hürmetimizdendir sayın eftelya ,,...,,,
yanii sanki ben kendi avatarımı kaldırırsam böyle ne bilim işte... Hep o son vedayı hatırlıyorum işte bu bahisle,,,o resme bakıp o son vedayı hatırlıyor,, birbirlerine bakmamak için kendilerini param param parçaladıklarını, yüzlerini döktüklerini,, çaresizliklerini, üzüntülerini hatırlıyorumm.. Ve hepte o anı hatırlamak istiyorumm..
Bu arada 8. bölüm den açılmışken ben şu MAvi nin sahilde Çınar ı bırakıp gittiği yeri hiç unutamıyorum..o beyazlar içindeyken bir melek adeta zaten...Çınar a bu arkadaşlığı devam ettiremyeceğim deyip Çınar dan gözlerini alamayıp bir türlü dönüp gidememesi,, giderken geri dönüp bakmasını engelleyememesi...Her bu sahneye baktığımda kendimi kötü hissederim..Bu rol derim. bu sahi değil,, Özlem rol yapıyor diyorum yok işte yokk..Ben her daim kendimden geçiyorum..Bİr insan ayrılık acısını böyle mi ifade eder yüzde..Çınar ın sakin duruşu altında ezilen yüreğini yüzündeki mimiklerle göstermesi.,.,,
Harika bir sahne bu yaa, harikaa .,..
Ben sana Aşığım Çınar daha ne diyebilirim ki...ay pardon ben bu diziye aşıktım, hala daha aşığım ve hep aşık kalacağımm.Daha ne diyebilirim kii..Çok özledimmmmm çokkk...Pek kıymetli sevgilii hürmetli Hülya Avşar gibi anıra anıra ağlamak diyeceğim ama şimdi söz sahibene yakışır,,, ben de böylee bağıra bağıraa içim koparcasına bağıra bağıra kah ağğlayarak kah diğer türlü reflekslerimle izliyorum her anlarını...
Örneğin 43 24 odayı izlerken ki bağırışım. reflekslerim ve hatta tepkilerim şekillerim mimiklerim bambaşkeyken,,,
19. bölümde sahilde çok yoruldum Çınar çok,,deyip ağlarken Çınar ın Mavi ye ağla bir kez olsun kendini bırak ve ağla demesinde ise bambaşka reflekslere,, haleti ruhiyeye,, maksadı tenzileye,, abadı mauşerata,, abı endamına gibii bilip bilmediğim kelimeler gibi işte öyle anlamsız bir hale bürünüyorum..
Ben sana aşığım Çınar daha ne diyebilirim ki.,.,Ay yok pardon ben ikisine de aşığım daha ne diyebilirim ki,,,:icon_sorr

eftelya61
09-05-07, 10:26
....................

Ben bir süreliğine dikkate almıyorum demiştim dimi yazdıklarını :icon_whis süre doldu şuan itibariyle:img-hyste

Maviözlem'im tebrik ediyorum seni çok güzel bir tespit olmuş.. Ellerine sağlık ve bende aynen böyle olduğunu düşünüyorum..

Müsaadenizle bir örnekte ben vermek istiyorum.. Sanırım 41. bölümdü..

Sarı çiyan Murat Mavi'yi Robin Hood davası için karakola getirir.. Mavi'nin evine geldiğinde Mavi'nin saçlar mükemmel bukleleriyle ahenkle dans ediyordur.. Hopp karakolda nezarethaneye gidiyoruz aman allahım o ne hal saçlar karmakarışık.. Sanırım burada gerçekleşen olayda aynen Maviözlem'ciğimin dediği gibi şöyledir..

- bir, iki, basla...ay pardon..stop..stop...Özlemcigim gelirmisin bir dakika,

(replikler için teşekkürler bundan daha iyi anlatılamazdı)

FEL!ADE
09-05-07, 10:30
eftelya hanim :)
lütfen tutmayiniz kendinizi nasilsa mutfaktasiniz ordayken bize birer mavicinar cayi getiriniz, yaninda simit filan.. mutfakta sohbetin tadi bir baskadir degil mi..

dün hasretimden ne yazdigimin farkinda degildim, sanki bir 70 lik devirmisim gibi bir hiss vardi üstümde. napayim gece yarisindan sonra KURT adam oluyorum ve anlayacagin gibi Cinar hayranligim depresti yine...:img-polic
sonra baksana maviözlem dahil herkesi bir cinar sevdasi bürümüs, biz ici disi bir forumuz; yoktur gizlimiz saklimiz..:)
seviyorum iste var mi diyecegin .???:img-hyste

dilekce
09-05-07, 10:37
Dün herkes bindirbirbinbirdirbindir geceyi izlerken ben bölümlerle haşırlaşıyordum ki yolum 24 den geçti yani 24 dediysek oda değill şimdi diyeceksiniz sende kaldın bu 24 odadaa.,.. yok yanii valla dün öğleden sonra daha izlemedim 24 odayıı.. Oda gülcüğüm olmadan izlemeyeceğim diye söz verdiğimden,, Malum o odayı birlikte izlemek bambaşka bir keyifde o bakımdan

Neyse efenim dün 24. bölümü izliyordum daa bunların yaz dönemindeki kilolarına takıldım...,Çınar hani sabah gahvaltı eder ikene MAvi yi gollarından tutaraktan hopurt diye oturttuya gucağına,, işte o orda olmayan olamayan oldurtturulmayan sahnelerden öte olmasını istemeyecek kadar olumsuz baktığımız o hani kavga bahsi var iken,, Çınar ın yüzüne bakıyorum da öyle güzel ki yanakları....Ya şimdi abi mi desem ne desem bilmem ki,,Çınar abim.,,Mavi min Çınar ı Bizim Çınarımız eniştemiz işte o,,, yüzünde ışık var adamın yüzünde..
Yani adam dediysek Timuçin yani abimiz ... işte ,,
öyleki yanakları tuşuk tuşuk.. annem yanakları etlilere tuşuk der de o bakımdan şeyettimm... Yani Özlem ciğimin de maşallahı var.. kollar pazular falan fena değildi hani... İkisi de iyi görünüyorlardı...ama işte ne olduysa bunlara yazın oldu..o sahnelerden sonra bunlara verdiler helyumu verdiler helyumuu bunlar eridi bitti...
Şimdi yazın bunları zayıflatan neden neydi...
31. bÖLÜme geldikk..özlem bir deri aplası.,, kemik diyemiyorumm..onun her hali güzell oyyyyy.. tatlım,. gıymatlım... Yazın acaba özel istek mi sunulmuştu ki hani zayıflayın,,Zayıflayın sevdalık çektiğiniz belli olsun mu demek istedilerr..Hani ayrı Mavi Çınardan...Yok şimdi acaba gerçekten bir sevdalık mı vardı başlarında bunların..Dertlerinden yemek mi yiyemediler..Anlamadım kii..:img-hyste

eDUT nEDENİ:; bölüm rakamının yanlış yazılımıdır.. saygılarımla arz ederim..

eftelya61
09-05-07, 10:42
sevgili bbdbhb ne basiretsiz bir izleyici grubuyuz arkadaşınla diyoloğunu okuduktan sonra bir kez daha anladım:icon_cry:

mavicinar'cım sev tabii ne derim, ne diyeceğim olabilir benim.. Sevgi, aşk dünyanın en güzel duyguları ahh ahh.. Ama ben biliyordum sende de bir gariplik olduğunu meğer sende de HP'sizlik bilinç kaybına neden olmuş.. Bak hemen özüne döndün sende:happy0064
Ayrıca bir ahh ta mutfak için çekmek istiyorum müsaadenle..

Not : bbdbhb 'cim müsaade edersen sana bundan sonra derya diyecem nickin akılda zor kalıyor, itiraf ediyorum yanlış yazmayayım diye kopyala, yapıştır yapıyorum:)

alamehmet
09-05-07, 10:51
Canım deryacım,valla kara bahtım kör talihim,o allahın belası basiretsizliğim sayesinde tek bir arkadaşım bile yok çevremde hp izleme şerefine erişmiş.Neler çektim ne deli muamelelerine maruz kaldım tahmin bile edemezsin...(ama intikamım acı oldu birini bağımlı yaptım:img-hyste )

Bazen artık beni sinir etmek için hususi replileri bir yerlerden bulup en münasebetsiz anlarda benim dikkatimi dağıtmak amaçlı bunları yüzüme yüzüme çemkirdiklerinden şüpheleniyorum bu kadar yani:img-yes:

Anlatmışştım vakti zamanında tam sınava 5 dk kala kadar susadım hemen su içmem lazım gidip alalım diyen bir arkadaşa sahibim. Gel de sinirlenme,gel de şüphelenme...

FEL!ADE
09-05-07, 10:53
Çınar ın yüzüne bakıyorum da öyle güzel ki yanakları....Ya şimdi abi mi desem ne desem bilmem ki,,Çınar abim.,,Mavi min Çınar ı Bizim Çınarımız eniştemiz işte o,,, yüzünde ışık var adamın yüzünde..Yani adam dediysek Timuçin yani abimiz ... işte ,,

Şimdi yazın bunları zayıflatan neden neydi...
30. öbülme geldikk..özlem bir deri aplası.,, kemik diyemiyorumm..onun her hali güzell oyyyyy.. tatlım,. gıymatlım... Yazın acaba özel istek mi sunulmuştu ki hani zayıflayın,,Zayıflayın sevdalık çektiğiniz belli olsun mu demek istedilerr..Hani ayrı Mavi Çınardan...Yok şimdi acaba gerçekten bir sevdalık mı vardı başlarında bunların..Dertlerinden yemek mi yiyemediler..Anlamadım kii..:img-hyste

Dilek cigim bu cinar abi cinar eniste yi okurken öyle bir kahkaha attim ki, sagolasin ellerin dert görmesin :) gönlünden her gecen gerceklessin umarim.

benim bu zayiflama konusu ile alakali bir teorim var.
bence ÖD ve TE sezon arasinda yarattiklari karekterlerin etkisini izleyebilme ve seyircinin tepkisini daha net görme firsatini yakaladilar.
onlar her ne kadar bu bir dizi bu bir rol desede, onlarin yetenekleri sayesinde olusan bu gercege yakin ask ve askin etkisi öyle bir duman yaratmisti ki ...
onlar bence kendi özel hayatlarini devam ettirmekte zorlandilar, idrak ettiler yaptiklari rolün derinligi öyle bir yere gelmis ki artik ne yapsalar aksini gösteremezlerdi bizlere.
bu agir yük onlari eritti kardesim,
ve halen istedikleri islere baslasinlar veya baska konularla alakadar olsunlar ..nafile...
onlar bu efsaneyi üstlerinden atmak istesede etkisi gecmiyordur.
öyle etkileyici ve saglam karekterleri oynayip üstünden siyrilmasi biri icin kolaydir bir digeri icin agir bir sürec.. Onlar icin en iyisini isterim, umarim en az Mavi ve Cinar kadar güclü ve unutulmaz karekterlerle anilsinlar..

dilekce
09-05-07, 11:06
MavicinarŞimdi işin ilginci bunlar hala zayıff,, o yazın girdikleri her ne durumsa işte, depresyon, ruhi bunalım, rol etkisi,,, rolden çıkamama,, hala kendini rolde sanma,, kendini kendi sanamama,, kendisi olamama, mecburii kendi olma erişememe, engelleme, faktöring liziningg lerlee şimdi bunlar hep bu bunalımlarla bu sezon bile hala zayıf kalmışken bu süreç hala devam etmiş olup bunlar hala da bu nedenle zayıf kalmış da olabilirler mi acaba? :img-hyste
Hani alıyoruz haberlerin,, biri saç sakal karışmış zayıf mayıff, biri desen yine öyle forumcunun kralicesi.,
Hayır şimdi bu kadar zayıflığa ne hacett..Çözümsüz değil hiç birşeyy,, doktor tavsiyeleri.. forumcu üye tavsiyeleri,, müzeyyen apla , güzin apla tavsiyeleri hani ne istiyorsalar bizde var.,.. hayır yani bir iletileşebilsek,,
Tamam rolden çıkamıyorsalar da translar uygulayabiliriz kendilerine...
Aklıma geliyorda şimdi bunlar gece rüyalarında da hala rolde olduklarını falan sanıyolarmıdır...
Öyle ki ben gece rüyamda forumda tıkır tıkır hala bişey yazdığımı görüyorum..Şimdi insan gündüz neyle çok meşgul oluyorsa gece rüyasına da o girermiş ya..Şimdi rüyayı bıraktım ben bazen yolda giderken de hala yazıyor gibi hissediyorum kendimi..Ha buda benim rolden çıkamamam dimi?
Şimdi onlar da rolden çıkamamış olabilirler dimi? :img-hyste
Yolda izde, sahilde, parkta bahçede.,.,Acı yerken,,artık koşuyorzalar koşarken,, kapı açarken,, başlarına bere takarken,, su içerken,, uyku tutmadığı zaman,, yani bu rollerinden hala çıkamamış olabilirler dimi?
Yani bu zayıflığı da öyle güzel izah ettik kii...Kesin budur:img-hyste

eftelya61
09-05-07, 11:38
dilekçe, yazının hepsini alıntı yapacaktım ama yer kaplamasın dedim
yani olay burda bitmiştir diyorum.:happy0064
ellerine sağlık, parmaklarına sağlık, yüreğine sağlık
yürürkende mi yazı yazıyorsun gibi geliyor sana:img-hyste
biz izlerken bile bu kadar etkisinde kalıyorsak, varın hallerini siz düşünün yani
şimdi çok üzüldüm ben şimdi onlara:img-sorry
bir sezon daha nasıl bekleyeceğiz ya

eftelya61, derya de, deniz de, umman de ne dersen de kabulüm
bbdbhb, demen gerekmiyor, eğer diyeceksen harflerin sırasını karıştırmaman lazım (fulya selam olsun sana bye ) ona göre

Bir sezon neyi bekliyorum derya'cım anlamadım.. Bilmediğim birşeymi var yoksa HP bir sezon sonra yeniden mi başlıyor.. Yoksa Timuçin ve Özlem bir sezon sonra birlikte bir projedemi yer alacak.. Yoksa benim hıdrellez dileklerim gerçek mi olacak..
Bunların olmayacağını, en azından sen yazarken onları düşünmediğini biliyorum da hayal etmesi, yazması bile güzel:icon_sorr onun için abuk subuk yazıyorum işte..

eftelya61
09-05-07, 11:57
Ama bize Mavi ile Çınar'ı sayıklatan kim onlar..
Madem öyle
bu kadar gerçekçi olmasalardı,
bu kadar bizi bizden alıp götürmeselerdi,
bu kadar kendilerini kaptırmasalarlardı rollerine,
Ne gerek vardı o bakışlara
Ne gerek vardı o dokunuşlara
Ne gerek vardı o sarılışlara
Ne gerek vardı o o o ...............

Bunlar olmasaydı ne sen, ne ben ne de diğerleri sayıklamazdık onlarda sıyrılır çıkardı Mavi&Çınar'dan ve Timuçin ile Özlem olurdu bizim için.. HP bittiği gün biterdi Mavi&Çınar..

Evet belki bizim yüzümüzden yapmayacaklardır ama bizim bu halde olmamızda onların yüzünden.. Peki bunun geri ödemesini kim yapacak bize?

fulya85
09-05-07, 12:07
belki de bizim yüzümüzden
diyorlardır ki, bu izleyiciler hala Mavi-Çınar sayıklıyor,
yeni karakterlere alışamazlar, yadırgarlar
o yüzden biraz daha bekleyelim

evet evet hepsi bizim yüzümüzden

Itirazım var sevgili bbdbhb, biz bu olayda kesinlikle mağduruz (sabah da yazmıştım!), yine sevgili Eftalya61'in dediği gibi onlar bizi bu hale getirdi, arada cam olduğunu unutacak kadar o dünyaya inandırdılar! Bence buradaki HP mağdurları dışında HP ile alakalı herkes, dizi bittikten sonra normal hayatlarına bir şekilde geri dönebildi. Oyuncular da dahil!!! Ama biz ...

Ve de bizim bu halimize yine bizden başkası çare olamaz, çünkü bizleri bir başkası anlayamıyor, ne yazık ki...

dilekce
09-05-07, 12:22
Itirazım var sevgili bbdbhb, biz bu olayda kesinlikle mağduruz (sabah da yazmıştım!), yine sevgili Eftalya61'in dediği gibi onlar bizi bu hale getirdi, arada cam olduğunu unutacak kadar o dünyaya inandırdılar! Bence buradaki HP mağdurları dışında HP ile alakalı herkes, dizi bittikten sonra normal hayatlarına bir şekilde geri dönebildi. Oyuncular da dahil!!! Ama biz ...

Ve de bizim bu halimize yine bizden başkası çare olamaz, çünkü bizleri bir başkası anlayamıyor, ne yazık ki...

bundan eninmisin, acaba gerçekten normal hayatlarına döndüler mi?
50 bölüm çekiyorsunuz, 50 bölüm kaç hafta kaç ay,, ömürden ömür gidiyor,, yaşın gidiyor, daha olgunlaşıyorsun, pişiyorsun,, kimbilir göremediği gerçekleri görüyorlar, Hp den sonra biz dönememişsek bak onlarda dönememiştir..
95.hissim de bunu testekliyor çünkü... :Ben inan mıyorum, inanamıyorummDizi başlaman önceki Ö.D,T.E., U.Y olsunlar..hatta T.D.G ve G.B.N.Ş...
Hepsinin halen daha Hp ile uyndıklarını hissdiyorum 106. hisiimlee...
Önlerine başka projeler gelmedikçede biraz zor unuturlar HP yii,,yani gelse de kaç yazar ki..pehh pehhh pehhhhh....yok biz unutamıyorsak onlarda unutamayacaklarr...unutturmuyoruzda zatenn...Her gün karşılarına çıkıyoruz bi yerlerde. Çıkılacakta... Onlar unutamayacaklar diyorumm hemde 1006. hissimle..:img-yes:

eftelya61
09-05-07, 12:47
Ödeme konusunda cevabını vermişsin Derya'cım.. Bunu HP ile mi verirler başka bir proje ilemi bilmiyorum ama bizi nasıl bu hale getirmişlerse bu çıkmaz kuyudan, dibi olmayan kör kuyudan çıkartmak zorundalar.. Hayır sağlığımız elden gidecek onu düşünüyorum..

Dilekce'm yolda yürürken yorum yazmaya başlamış.. Ben neler neler yaptığımı söylemek dahi istemiyorum ve diğerlerimizinde birbirimizden farkı yok.. O zaman nolcak bunun sonu, bir ödemeyi haketmiyormuyuz yani..

_heraa_
09-05-07, 12:51
bundan eninmisin, acaba gerçekten normal hayatlarına döndüler mi?
50 bölüm çekiyorsunuz, 50 bölüm kaç hafta kaç ay,, ömürden ömür gidiyor,, yaşın gidiyor, daha olgunlaşıyorsun, pişiyorsun,, kimbilir göremediği gerçekleri görüyorlar, Hp den sonra biz dönememişsek bak onlarda dönememiştir..
95.hissim de bunu testekliyor çünkü... :Ben inan mıyorum, inanamıyorummDizi başlaman önceki Ö.D,T.E., U.Y olsunlar..hatta T.D.G ve G.B.N.Ş...
Hepsinin halen daha Hp ile uyndıklarını hissdiyorum 106. hisiimlee...
Önlerine başka projeler gelmedikçede biraz zor unuturlar HP yii,,yani gelse de kaç yazar ki..pehh pehhh pehhhhh....yok biz unutamıyorsak onlarda unutamayacaklarr...unutturmuyoruzda zatenn...Her gün karşılarına çıkıyoruz bi yerlerde. Çıkılacakta... Onlar unutamayacaklar diyorumm hemde 1006. hissimle..:img-yes:

valla bende dünden beri aynı şeyi düşünüyorum ne timuçinin ne özlemin ne de diğerlerinin kolay unutacaklarını sanmıyorum.hani bir işten ayrılırsın da iş arkadaşlarını nasıl özlersin bu da onun gibi birşey.hele de insan bu kadar yakın olursa...hep onların bu yaz çekecekleri yeni film için karşılaşmalarını birbirlerine özlemle bakmalarını hayal ediyorum.
biz onları unutamıyoruz onlar birbirlerini unutabilir mi?:img-in_lo :img-yes:

nilnisa
09-05-07, 13:22

tehlikeli şeyler yapmak için teklif götürüyo ama:img-beee: gerçi tekliften türlü bahaneyle caymıştı demekki adama yemek teklifi yapsa sofrayı gösterip aç adamı iştahlandırıp önünden çekip alıverecek:img-hyste

eveeet bugün 9.bölüm yorumu yapacağız sanırım siz yapın ben akşam izleyip yarın bir araya yazarım bari...

eftelya61
09-05-07, 13:26
tehlikeli şeyler yapmak için teklif götürüyo ama:img-beee: gerçi tekliften türlü bahaneyle caymıştı demekki adama yemek teklifi yapsa sofrayı gösterip aç adamı iştahlandırıp önünden çekip alıverecek:img-hyste

eveeet bugün 9.bölüm yorumu yapacağız sanırım siz yapın ben akşam izleyip yarın bir araya yazarım bari...

Yok canım perşembe akşamı 8. bölüm izlenilecek ve 8. bölüm yorumu yapılacak.. Diğer geceler, günler bölümlerde bir kısıtlama yok istediğin bölümü izle yorum yap, hatta izlemeden yorum yap.. Nasıl istersen:img-yes:

bora.asli
09-05-07, 13:29
Siz bora.asli hanım, bak lafını bilde konuş (açıkça tehdit ediyorum) 14 haziran'da İzmir'deyim ona göre.. Tamam kötü makyaj yapılmıştır vs ama Mavime/Özlemime kabul de o kadar kötü makyajda bile asilliğini, güzelliğini kaybetmemiştir, mühim olanda budur değil mi?.. İyi makyajla herkes güzel olur asıl olan kötü makyajla bu kadar güzel olabilmek, güzel kalabilmek:img-yes:

Pek muhterem, saygıdeğer, 14 Haziranda İzmirde törenlerle karşılanası yüce insan eftelya hanım:)

Efenim beni neden tehdit ediyorsunuz..yoksa beni beğenmiyur musunuz:)
Lütfen tehdit savurmadan önce yorumlarımı dikkatli okuyunuz:img-yes:
Aşağıdaki mesajımla size cevap versem yeterli olur sanırım..daha dün gece yazmıştım..özellikle koyulttuğum cümlemi..aslında dün gece yazdığım bütün yorumları dikkatli okursanız Mavikorumacı tavrımı net şekilde görebilirsiniz(FarAndAway kulakların çınlasın):)

Kesinlikle..
Benim de kastettiğim en belirgin sahne budur..
Gözlerinin altı hele..sanki zombi filmi çekiyorlar..özel bir çaba harcamışlar yani..
Ama yine de güzeldi..
Ne de olsa güneş balçıkla sıvanmaz:img-wink:

denizmert
09-05-07, 13:30
nilnisa sende olmasan çınarı savunan yok anlamadım bu kadar üstüne gidilirmi böyle bir erkeğin maviye yapmadığı fedakarlık kalmadı ama mavimiz bir kez olsun ne evine yemeğe davet etti yada çınarın evinde hizmet tetti (bir kez kahvaltı hazırladı sadece) bekar erkek arada gidip ütüsünü çamaşırını yapmazmı evi derleyip toplamaz mı akşam geç geliyor diye insan süpriz yapıp yemek hazırlamız mı sevdiği erkeğe

Fettan
09-05-07, 13:38

Aynen öyle yaptı bu duruma uygun güzel Türkçemizde nadide bir deyim var onu yazamıyorum Mavi kızımızın tavrı :Ne yapacagimı biliyorum ,gerekirse tehlikeli şeyler yapmaya davet edip devamınıda getirebilirim ama ben sadece davet edeyim.. :img-blush :img-blush Ben orda Çınar'ım komiserimden devamını getirebilecek atraksiyonlar bekledim ya fos çıktı o sahne...Yaw niye hatırlattın daha o bölüme çok var :img-hyste :img-hyste

zeytine-35
09-05-07, 13:43
nilnisa sende olmasan çınarı savunan yok anlamadım bu kadar üstüne gidilirmi böyle bir erkeğin maviye yapmadığı fedakarlık kalmadı ama mavimiz bir kez olsun ne evine yemeğe davet etti yada çınarın evinde hizmet tetti (bir kez kahvaltı hazırladı sadece) bekar erkek arada gidip ütüsünü çamaşırını yapmazmı evi derleyip toplamaz mı akşam geç geliyor diye insan süpriz yapıp yemek hazırlamız mı sevdiği erkeğe

sevgili denizmert mavi çınarın evine gitmedi dimi ayıp etmiş :img-hyste :img-hyste

mavicim akıllı kız nasılsa sonra üstüme kalacak şimdiden ne gerek var demiştir de gitmesine gerek varmıydı ?
evinde bir dağınıklık gördünüz mü ben hiç görmedim valla çınar benden hamarat ben çınar kadar düzenli bir adam görmedim
çok göze batmasada çeşit çeşit renk renk çarşaflar nevresimler yatak örtüleri sürekli değiştirilirdi (kim görecekse :img-blush )
sadece kıyafet konusunda cimriydi kendine yakışan renklerden yeşil laci krem beyaz gri sarı ......................ay durdurun beni
birer parça bir kot yetti 50 bölüm boyunca
hee birde deri ceketi ve iğrenç renkte bi ceket daha vardı

Fettan
09-05-07, 13:46

Ah hatırlatma Mavi ya koca bir poşet fasulyeyi kırıyordu,ya çorba karıştırıyordu yada çocuklarka kahvaotı masında oluyordu ama hiç görmedik Çınar'ın evinde sofra hazırladığını onuda geçtim şu kaçak hayatlarında da besleyen taraf Çınar oldu Hatırlayın efem Bünyamin'in evi...

Oysaki ne senaryolar ayzmıştık biz Mavi Çınar'ın evine gzilice girecek ona sofra hazırlayıp bekleyecek yarım kalan danslarını edecekler oyyy oyyy nerdeeee....

Fettan
09-05-07, 13:50
sevgili denizmert mavi çınarın evine gitmedi dimi ayıp etmiş :img-hyste :img-hyste

mavicim akıllı kız nasılsa sonra üstüme kalacak şimdiden ne gerek var demiştir de gitmesine gerek varmıydı ?
evinde bir dağınıklık gördünüz mü ben hiç görmedim valla çınar benden hamarat ben çınar kadar düzenli bir adam görmedim
çok göze batmasada çeşit çeşit renk renk çarşaflar nevresimler yatak örtüleri sürekli değiştirilirdi (kim görecekse :img-blush )
sadece kıyafet konusunda cimriydi kendine yakışan renklerden yeşil laci krem beyaz gri sarı ......................ay durdurun beni

Neyse ki o iğrenç renkteki ceketi pek görmeidk..Bakın efendim ben Çınar'a toz kondurmayan ben bile itiraf ediyorum ki o hardal rengine benzer renkte olan kolları yün o ceketi beğenmedim ve Çınar'ada hiç yakışmıyordu (bu yorumumdan NE KADAR OBJEKTİF olduğum anlaşııyordur sanırım yani ne giyse yakışır modunda değilim doğruya doğru dimi ama :img-hyste )

Sevgili zeytine siyah paltosunu unutmuşsun aşkolsun yani patlamayla tarih oldu ama o paltoda çok yakışırdı ÇINAR'ıma ....

eftelya61
09-05-07, 13:53
Pek muhterem, saygıdeğer, 14 Haziranda İzmirde törenlerle karşılanası yüce insan eftelya hanım:)

Efenim beni neden tehdit ediyorsunuz..yoksa beni beğenmiyur musunuz:)
Lütfen tehdit savurmadan önce yorumlarımı dikkatli okuyunuz:img-yes:
Aşağıdaki mesajımla size cevap versem yeterli olur sanırım..daha dün gece yazmıştım..özellikle koyulttuğum cümlemi..aslında dün gece yazdığım bütün yorumları dikkatli okursanız Mavikorumacı tavrımı net şekilde görebilirsiniz(FarAndAway kulakların çınlasın):)

Yoksa HP sizlik benim devrelerimi mi karıştırdı, boşuna mı seni tehdit ettim diye düşünürken senin yazmış olduğun
Anladık anladık:img-hyste

Onun sıfata elbette ihtiyacı yok..adam ilk görüşte boşuna mı çarpıldı..rüyalarına girdi..ona vurulmamak için kör olmak lazım..

yürüyüşü bile..

Çınarımı da ayrı bir başlık altında maddeler halinde inceleyebiliriz:)
boş sayfanız varsa hemen başlayabilirim:)

mesajı aklıma geldi.. Nedir yani anladık anladık:img-hyste Mavi'yi geçiniz Çınar'a geliniz mi demek istiyorsun.. Hem son cümlede ki Çınar'ı ayrı bir sayfada incelemek lazım ne demek.. İncelenecek bir sayfa varsa orada Mavi&Çınar birlikte incelenecektir o kadar:img-hyste

bora.asli
09-05-07, 13:56

Şimdi zeytine ablacım, Mavi kendi evindeki o kadar işten sonra bir de kalkıp Çınarın evine gidip orda mı iş yapacaktı..

Hem Çınarın evi tabi derli toplu olur..adam tek tabanca..ev geniş..kim dağıtacak..dağılsa bile toplanması kolay olur..

Ama Mavilerin evi öyle mi..
Evleri Çınarın evinin yarısı kadar bile değil..küçücük..
Kız bütün gün iş yapıyor..bakınız, sofra kur, kaldır, çamaşır as, çamaşır ütüle, yemek yap, fasülye ayıkla, pirinç ayıkla, cam sil, toz al,sabahın köründe kalk çocuklarla uğraş, Merti okula hazırla, Ümiti uğurla, Arızayla uğraş, gelen gidenle uğraş(ki bu gelenler çoğunlukla polisler:), Aksak, Fulya abla, Gülay)misafir trafiği yoğun yani:)
Üstüne kalk bir de gece işe çık..yani bir zamanlar araba kaldırmaya, sonlara doğru kafeye...
Bu hengamede kız kalkıp bir de Çınarın evini derleyip toplasaydı yılın kadını ödülüne adaydı:happy0064

Çınarın kıyafetleri demişsin ya bir de...o deri mont beni yakar..bunu da bir Allah bilir bir de ben:img-help:

eftelya61
09-05-07, 13:58
Neyse ki o iğrenç renkteki ceketi pek görmeidk..Bakın efendim ben Çınar'a toz kondurmayan ben bile itiraf ediyorum ki o hardal rengine benzer renkte olan kolları yün o ceketi beğenmedim ve Çınar'ada hiç yakışmıyordu (bu yorumumdan NE KADAR OBJEKTİF olduğum anlaşııyordur sanırım yani ne giyse yakışır modunda değilim doğruya doğru dimi ama :img-hyste )

Sevgili zeytine siyah paltosunu unutmuşsun aşkolsun yani patlamayla tarih oldu ama o paltoda çok yakışırdı ÇINAR'ıma ....

Aman unutulmasın bir tanede o harika renkli ceketten kolları yünlü olmayan keten ceketi vardı ki komiserimin dillere destan:img-hyste .. Hatta o ceketin bir açık rengi birde yaka kenarlarından biye geçmiş koyu rengi vardı (kahverengi de denebilir)..

Çok kötüydü renkleri çokkk...

dilekce
09-05-07, 13:59
Yok canım perşembe akşamı 8. bölüm izlenilecek ve 8. bölüm yorumu yapılacak.. Diğer geceler, günler bölümlerde bir kısıtlama yok istediğin bölümü izle yorum yap, hatta izlemeden yorum yap.. Nasıl istersen:img-yes:

Bu geceyle sınırlı değil tabi,, sabah öğlen, işte evde bulunduğun her mevkide takıyorsun cd yi geçiyorsun karşısına,, başlıyorsun izlemeye,,, Yani kısıtlama ne mümkün,, hani işyerinde hele iş mi önemli yoksa bölüm izlemek mi dersek bazen tabi bunun kıstasları değişiyor ki yani demek istiyorum ki,,, istediğimiz bölüm konusunda evet katılıyorum..Mesela ben şu an takılı olan 44. bölümü açtım daaa bir sorun neden 44 diye ...çünkü burda Mavi Çınar tarfından içeri alındığı vakit Çınar ın ona sarılması esnasında ki gelen repliktir beni cezbeden..
Mavi kollarını uzatır, Çınar tutar içeri çeker ve işte o dehşet sarılmayal gelen sözler..AŞKIM BENİM,, şimdi gel bu cümleyi duyduktan sonra çalışş,,

Hayır şimdi tamam Mavi ağlıyor, Çınar ağlama ağlama diyordaa Çınar ın Mavi yi tesellisine içim gidiyor bildiğiniz gibi değil...Tamam tamam ağlama ama el habire başta...Kuzu sever gibi ha biree Mavi nin başında Çınar ın elleri...O saçlar ondan sonra daha ne yapsın....Şimdi masaj yapar gibi dokunuşlarla o görülmemiş saçlardan elini alamıyor Çınar,,aslında ben biliyorum Ordaki o sebebide neyse.. ben şimdi yaynızca bölüm yorumluyorum şurda...
Efenim Çınar Mavi nini başından elini alamıyor ki Mavi de az geri toplansın...Öyle bir hapis yaptı ki onu boynuna..
MAvi nin boyun kaldı Çınar ın omzunda...Çınar da ha bire eli başında yapıştırıyo onu omzuna,, Şimdi Mavi ayrılacak ama baskıya maruz kalıyor,, Ağlıyor kızımız tamam ağlayacaktaa Şimdi boynu tutuldu orda MAvi nin yazıkk dimi?:img-hyste
Sonrada Çınar ın Mavi nin gedilimmi demesine bu gece götürmicem senii isteği,, bakınız burdada bir zorlama var.. yok zorlama değil adı da..Şimdi çınar eniştem ha bire MAvi nin başından tutarak onu kendinde bırakıyor..
Hayır Çınar ın eller baştan bi inmiyo ki..Yok sonrasında ayna önünde yine uzun sarıldılarr Allah için Mavi de Çınar ın sırtındaki tüm ağrıları elinin enerjisiyle aldı ya...Bu Çınar a bir mesaj gibiydi...
"Çınar bak hep başımı tutuyorsun..Tabi buldun benim gül gibi puklelerimi vernellenmiş gibi yumuşacık çekemedin elimi ama bak ben senin sırt ağrılarını tüm enerjimle böyle sıvalayarak alıyorumm..Çınar bak bana sarılırken aha işte böyle sarıl"...
demek istiyordu aslında..yani sonrasını da anlatmama gerek varmı? mumlar,,, seni görmeden yaşamaya çalışmak,,, Çınar ın MAvi nin saçlarına dokunup dokunamama durumları,,, (Tabi MAvi ona mesajı verdii yani Çınar da başına elini atcak yaa çekiniyo garibimm..:) ),,, güzelimler,, ağlamalar,,ağlamana dayanamıyorumlar,,bitanemlerr.,..,. ahh ahhh...
yüzükler ,,takılma merasimii.....toprak. ölüm ,, aşkın toprağa gömülmesne razı gelemeyen çınar,... günah çıkarmak niyetli MAvi....ah yavrum benimm..sonra geri döndügünü söyleyince Çınar nasılda hemen geçiriverdi yüzükleri parmaklara...ve artık sonsuza kadar çıkmayacak bu yüzükler.. sonsuza kadar...toprağa gireceklersede bizimle beraber girecekler..Sonra.. Mavinin SENİ SEVİYORUM u ardından Çınar ın BENDEEEEEEE si,,, (roller değişiyo)... ahh ahhhh
sonrası da malumm Fenere gidelim mi Çınar,,,,Gidelim tabi ,, yalnız son kez monkeze itirazda Çınar dayanamıyıp yine Mavi nin saçlarına dokunmadan da edemiyor ayrıca.. Tabi sarıldığı anı da kaybetmiyor..O anki saçlarda ki gezinişde gözden kaçmıyor....
Hee bir tipnot: Çınar Mavi nin çenesinden tutup son kez mon keze itiriaz ediyor yaa MAvi nin ağzı bi açalıyo..şimdi tamam çeneyi çektiği için açılıyo ama,,Çınar da ne bilimm öyle bakıyo du ki Ona,, izlerken diyordumm..Tamam şimdi şurda bir de öpseee tamam olacak yaa.. olmadı işte..Ne yapalımm...Şimdi çok şey diyeceğim bölüm hep bundan mı ibaret diye dee kendimle çelişeceğimm en iyiisi göndereyim artık şu yazıyı..:img-hyste

nilnisa
09-05-07, 13:59
Yoksa HP sizlik benim devrelerimi mi karıştırdı, boşuna mı seni tehdit ettim diye düşünürken senin yazmış olduğun

mesajı aklıma geldi.. Nedir yani anladık anladık:img-hyste Mavi'yi geçiniz Çınar'a geliniz mi demek istiyorsun.. Hem son cümlede ki Çınar'ı ayrı bir sayfada incelemek lazım ne demek.. İncelenecek bir sayfa varsa orada Mavi&Çınar birlikte incelenecektir o kadar:img-hyste

ne sayfası cilt cilt meydan laruss:img-hyste yetmez national geograpichte özel bir sayı olmalı,genetik bilime araştırma konusu olmalı,olmalı,olmalı:img-hyste

allah allah deyip gelir nilnisa:img-in_lo

bora.asli
09-05-07, 14:03

:img-hyste Elbette ki gönül ister ikisini birlikte inceleyelim..ama madem Mavi ve Çınar ayrı ayrı irdeleniyor Çınarı sonraya bırakalım dedim:)

anladık demekten kastım da o anda Mavicinar arkadaşımın verdiği soruya cevaptı..kendisinin o anda Çınarcı damarı kabarmış ve buna istinaden de birşeyler yazmıştı sanki anti Mavici gibi..sonra da bizim sayfada olduğumuzun farkına varıp Maviciğim amazondur falan yazmış:img-hyste
yani olayın Çınarcılıkla bir ilgisi yok..

Ben her halukarda Mavi&Çınarcıyım..
Birlikte de ele alırım, ayrı ayrı da..hatta onları moleküllerine bile ayırırım:)
Amaan eftelyam..sanki yapmadığımız şey mi:icon_whis

FEL!ADE
09-05-07, 14:05
:icon_cry: :icon_cry:

bölüm 47, sahne minübüste Mavi Cinar ciginin kolunu sariyor ve orada su konusmalar geciyor.. ben neden agliyorum bilmiyorum, öyle de güzel kolunu sararmista sivazlarmista.. uslu kizim benim :img-in_lo

Cinar : ( hayran hayram Mavi yi izlerken ) Sen dogustan hemsiresin galiba hi ?
Mavi : Degilim... ancak kendi actigim yaralari tamir etmeye ugrasiyorum iste..
Cinar : Ne bicim laf simdi..
Mavi : Niye dogru düzgün bir laf iste., Bu yara benim yüzümden acildi, hayatin benim yüzümden altüst oldu; herseyini geride biraktin...benim icin .!
haksizlik degil mi bu sence ?
Cinar : Degil..Cünkü bu benim tercihim.
Mavi : kendim icin o kadar korkmuyorum biliyor musun. Ben zaten hep böyle yasadim. Hep gizlenerek birseyler saklayarak; asil senin hayatin degisti.
Ben mutsuz olmandan öyle korkuyorum ki Cinar :img-in_lo

( simdi bir erkegin yapabilecegi yegane anlamli cümleler geliyor dikkat )

Cinar: Mavi nolursun böyle konusma.. Ben asil simdi mutluyum .! anlamiyor musun ? Olmasin .. gidecek yerimiz, yatacak yerimiz olmasin. Hic farketmez..
Ben asil simdi gercekten mutluyum. Anliyormusun ?.. Bak benim hayatimda hep eksik olan birseyler vardi.
Neydi biliyormusun ?Sendin Sen... Hicbirseyi kaybetmedim ben, tam tersine kazandim. Seni kazandim, senin askini kazandim.!
Benim geride biraktigim gecmisim degil, hayatimin sensiz gecen kismi... anliyormusun ?Bir daha böyle konusmayacaksin, tamam...
Mavi : tamam... ( süt dökmüs kedicik misali )
ve
elden öpüsle biter sahne :img-in_lo:sad53:

Fettan
09-05-07, 14:08
Çınarın kıyafetleri demişsin ya bir de...o deri mont beni yakar..bunu da bir Allah bilir bir de ben:img-help:

Sade senimi yakar aşkolsun yani beni mahvediyor hele hele o masumlardan Mavi'yi ilk çıkrıp kapıda konuştuğu sahnede ben hangi ruh halindeydim tahmin ediniz...Uzunca bir süre avatar olarak kullanmıştım :

http://img219.imageshack.us/img219/6785/avatarfettandx5.jpg

BANA BAK GÖZLERİME BAK BU GÖZLER SENİ GÖLGE GİBİ İZLEME CESARETİ VERİYOR BANA AKLINLA YÜREĞİN NE ZAMAN BU KADAR AYRI DÜŞTÜ BİRBİRİNDEN

AHHH AHHH diyorum başkada birşey demiyorum ....

zeytine-35
09-05-07, 14:10

sevgili fettan çok objektif gördüm seni :img-wink:

inanmıyorum gerçekten de deri monttan sonra siyah palto nasıl unuturum
ben burada evrak yığınları arasında kaybolurken bölüm de izleyemezken hatırlatmasaydın keşke yapılır mı şimdi bu bana .......

Fettan
09-05-07, 14:13
ne sayfası cilt cilt meydan laruss:img-hyste yetmez national geograpichte özel bir sayı olmalı,genetik bilime araştırma konusu olmalı,olmalı,olmalı:img-hyste

allah allah deyip gelir nilnisa:img-in_lo

:img-hyste :img-hyste Tıp fakültelerinde tez olarak incelenmeli hatta...Adamın öyle halleri varki incele incele bitmez...

Aylarca sevdiği kadının sadece kokusunu içine çekerek kaç adam yaşar,sevdiceği tehlikeli işlere davet ederken korkmazken aniden korku hormonları devreye girince tehlikeye atılmaktan kaçan kaç adam vardır..

Sessiz teklefonda kaç kişi soluk duyar :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo ..

hewal
09-05-07, 14:18
:img-hyste :img-hyste Tıp fakültelerinde tez olarak incelenmeli hatta...Adamın öyle halleri varki incele incele bitmez...

Aylarca sevdiği kadının sadece kokusunu içine çekerek kaç adam yaşar,sevdiceği tehlikeli işlere davet ederken korkmazken aniden korku hormonları devreye girince tehlikeye atılmaktan kaçan kaç adam vardır..

Sessiz teklefonda kaç kişi soluk duyar :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo ..

Maşallah efendim formıundan hiçbirşey kaybetmemiş bir HP üyesi...

Çınar sahipsiz kalmıştı ne zamandır şimdi en can aşlıcı sahneleri yazıp insanda ne diye bölümleri izleme ihtiyacı uyandırıyorsun..İşyerindeyiz müsait değiliz ne yapıcaz şimdi bide araya resim sıkıştırıvermişsin bakında avunun der gibi oldumu şimdi ....

bora.asli
09-05-07, 14:19
Sade senimi yakar aşkolsun yani beni mahvediyor hele hele o masumlardan Mavi'yi ilk çıkrıp kapıda konuştuğu sahnede ben hangi ruh halindeydim tahmin ediniz...Uzunca bir süre avatar olarak kullanmıştım :

BANA BAK GÖZLERİME BAK BU GÖZLER SENİ GÖLGE GİBİ İZLEME CESARETİ VERİYOR BANA AKLINLA YÜREĞİN NE ZAMAN BU KADAR AYRI DÜŞTÜ BİRBİRİNDEN

Bilmez miyim..zaten o avatarla sen bütünleşmiştin bir dönem..
O sahneye ayılıp bayıldığım için de seni ayrıca takdir etmiştim..Çınarın en damar görüntüleri bence o montla olanlar:)
Diğer bir deyişle operasyon ceketi:)

Ben de "Değil böyle et, tırnak, baştan aşağı taş olsa dayanamaz insan" demek istiyorum..

potelek
09-05-07, 14:22

http://img219.imageshack.us/img219/6785/avatarfettandx5.jpg

allahım o nasıl bir sahne, o nasıl bakışlardı öyle ben bilmiyorum, hala izlediğim zaman içim cız ediyor. bir de deri montlu bir sahne var ki unutamadığım çınarın ilk evlenme teklifinden sonra sahilde buluştukları zaman, esen rüzgarla saçlar savrulur, soğuktan gözler kısılır ve çınar mavinin çenesinden tutarak başını kendine çevirerek "seni çok seviyorum, çok" der. o bakışı bir açıklayabilir mi? :img-help:

Fettan
09-05-07, 14:23
Bilmez miyim..zaten o avatarla sen bütünleşmiştin bir dönem..
O sahneye ayılıp bayıldığım için de seni ayrıca takdir etmiştim..Çınarın en damar görüntüleri bence o montla olanlar:)
Diğer bir deyişle operasyon ceketi:)

Ben de "Değil böyle et, tırnak, baştan aşağı taş olsa dayanamaz insan" demek istiyorum..

Bende PİRAYE şarkısını Çınar'a uyarlayarak BENİM BAĞIRASIMN GELİİİİRRRR ÇINAAAARR ÇINAARRRR ÇINAAARRRR DİYE demek istiyorum...

Evet evet deri montlu olan her hali bir başka mesela Mavi temizlikçi olarak işe girmişti ÇINAR'ım komserim dürbünle bakarken yandan görüntüsü yansımıştı ekrana ki ben o sahneye daha fragmanda bitmiştim böyle hafiften üşümüş burnunu çekiyor kzıarmış burnu yakalarını kaldırmış montun fragman öyle biterdi...UNUTAN VARMI :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo .

Fettan
09-05-07, 14:25
allahım o nasıl bir sahne, o nasıl bakışlardı öyle ben bilmiyorum, hala izlediğim zaman içim cız ediyor. bir de deri montlu bir sahne var ki unutamadığım çınarın ilk evlenme teklifinden sonra sahilde buluştukları zaman, esen rüzgarla saçlar savrulur, soğuktan gözler kısılır ve çınar mavinin çenesinden tutarak başını kendine çevirerek "seni çok seviyorum, çok" der. o bakışı bir açıklayabilir mi? :img-help:

Ahh o bakış açıklanmaz tekrar tekrar başa alınıp izlenir :img-in_lo :img-in_lo ..

Aksak'ın bittiği an aslında o andır..Yani sonrasında Mavi yüzüne karşıda söylemiştir Aksak'ın Çınar'ı sevdiğini ama Aksak'ın o ilk gördüğü anki yıkılışı en büyük yıkımdır...

potelek
09-05-07, 14:29
Bende PİRAYE şarkısını Çınar'a uyarlayarak BENİM BAĞIRASIMN GELİİİİRRRR ÇINAAAARR ÇINAARRRR ÇINAAARRRR DİYE demek istiyorum...

Evet evet deri montlu olan her hali bir başka mesela Mavi temizlikçi olarak işe girmişti ÇINAR'ım komserim dürbünle bakarken yandan görüntüsü yansımıştı ekrana ki ben o sahneye daha fragmanda bitmiştim böyle hafiften üşümüş burnunu çekiyor kzıarmış burnu yakalarını kaldırmış montun fragman öyle biterdi...UNUTAN VARMI :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo .

öyle bir sahneyi unutmaya imkan var mı sevgili fettan??? bak izleyesim geldi yine, dur bi bakış atayım o sahnelere :icon_whis

FarAndAway
09-05-07, 14:36
Arkadaşlar geriden geliyorum ve gördüm ki hala Mavinin hizmette kusur ettiği yazılıyor. Mavinin Çınara hizmet etmesini istemeniz nedendir? Biz kadınlar bunu kendimize niye yapıyoruz, hıı? ( feminist tavrımı koyuyorum burada da :) ). Neden erkekten beklemeyiz de illa kadından bekleriz? Adam bir kere şikayet etmedi de size ne oluyor pek değerli forumdaşlarım, arkadaşlarım? Hıı? Söyleyin bana. Hem Çınar kendisine hizmet edecek birini isteseydi gündelikçi tutardı. Ama o, asi, inatçı, sağlam karakterli, kafası attı mı evine girip resimlerini alabilecek veya gecenin bir vakti yatak odasına girebilecek, yani ne yapacağı belli olmayan, kontrol edilemeyen, özgür ruhlu, kilit tanımayan, deli fişek, ışık gibi, demir gibi, su damlası gibi Mavimize aşık olmuştur. Adam böyle bir kız bulmuş gerisini düşünmemiş de size ne oluyor sevgili arkadaşlarım? Cık cık cık... Mavi zaten 43 bölüm boyunca türlü türlü iş yapmıştır. 44te kaçak olmuş, Aksak ona elleriyle bakmış, daha sonraki bakım işlerini ise Çınar üstlenmiştir.İyi de yapmıştır, helal olsun. Kızın 43. bölümdeki son hizmetinin Çınara fındıklı bisküvi almak olduğunun da altını çizmek isterim.:) 45. bölümden itibaren Çınar'ın ona hizmet etmesi pek de abes değildir. Çınar Maviyi kaçırdığında Mavi haftalardır hapisteydi. Bunu unutmamak gerekir. Ayrıca feleği şaşmıştı. Çınarla birlikte kaçak göçek olmuşlardı. Şimdi Çınarın kızın kolundaki kelepçeleri çıkardıktan sonra "Kalk bir yumurta kır bize Mavi" demesi pek mi hoş olurdu? İsterseniz bir de olmayan göbeğini kaşısaydı. Bir cık cık cık daha...

Son sözüm aşkta hizmetin kimin yaptığı mühim değildir. Erkek yapar, kadın yapar, birlikte yaparlar. Ne farkeder? Maksat aşk dolu muhabbet olsun yeter ki...:img-wink:

Fettan
09-05-07, 14:37
Maşallah efendim formıundan hiçbirşey kaybetmemiş bir HP üyesi...

Çınar sahipsiz kalmıştı ne zamandır şimdi en can aşlıcı sahneleri yazıp insanda ne diye bölümleri izleme ihtiyacı uyandırıyorsun..İşyerindeyiz müsait değiliz ne yapıcaz şimdi bide araya resim sıkıştırıvermişsin bakında avunun der gibi oldumu şimdi ....

Kusura bakma hewal'im ...Ama mazur görünüz lütfen dile kolay 1,5 ay forumdan uzak kalmışım ancak kendime gelirim..

Mavi'nin hapisten çıktıktan sonraki sahilde buluşma nasıldır..Mavi'nin ardından bakan Çınar'ımın bir başak güzel bakışlıyla biten finallerden biriydi..buyrun buda resmi:

http://img151.imageshack.us/img151/9848/avatartim1qc7.jpg

eftelya61
09-05-07, 14:37
Dilekkk sen yine mi bölüm izliyorsun.. Çabuk kapat kardeşim beni burda delirtmek mi istiyorsun.. Hatta öyle bir bölüm izliyorsun ki benim 2. sezondaki en beğendiğim, en içlendiğim bölüm 44. bölüm bilmiyormusun bunu.. Birde yazıyorsun benim en kısa vakitte hacıyla tanışıp bir görüşme yapmam lazım sanırım:img-hyste

Fettan
09-05-07, 14:41
Arkadaşlar geriden geliyorum ve gördüm ki hala Mavinin hizmette kusur ettiği yazılıyor. Mavinin Çınara hizmet etmesini istemeniz nedendir? Biz kadınlar bunu kendimize niye yapıyoruz, hıı? ( feminist tavrımı koyuyorum burada da :) ). Neden erkekten beklemeyiz de illa kadından bekleriz? Adam bir kere şikayet etmedi de size ne oluyor pek değerli forumdaşlarım, arkadaşlarım? Hıı? Söyleyin bana. Hem Çınar kendisine hizmet edecek birini isteseydi gündelikçi tutardı. Ama o, asi, inatçı, sağlam karakterli, kafası attı mı evine girip resimlerini alabilecek veya gecenin bir vakti yatak odasına girebilecek, yani ne yapacağı belli olmayan, kontrol edilemeyen, özgür ruhlu, kilit tanımayan, deli fişek, ışık gibi, demir gibi, su damlası gibi bir Mavimize aşık olmuştur. Adam böyle bir kız bulduktan sonra gerisi umrunda olmadı haliyle ama sizin umrunuzda. Cık cık cık... Mavi zaten 43 bölüm boyunca türlü türlü iş yapmıştır. 44te kaçak olmuş, Aksak ona elleriyle bakmış, daha sonraki bakım işlerini ise Çınar üstlenmiştir. Kızın 43. bölümdeki son hizmetinin ise Çınara fındıklı bisküvi almak olduğunun altını çizmek isterim. 45. bölümden itibaren de Çınar'ın ona hizmet etmesi pek de abes değildir. Çınar Maviyi kaçırdığında Mavi haftalardır hapis yatmış biriydi. Unutmayınız. Ayrıca feleği şaşmıştı. Çınarla birlikte kaçak göçek olmuşlardı. Şimdi Çınarın kızın kolundaki kelepçeleri çıkardıktan sonra "Kalk bir yumurta kır bize Mavi" demesi pek mi hoş olurdu? İsterseniz bir de olmayan göbeğini kaşısaydı. Bir cık cık cık daha...

Son sözüm aşkta hizmetin kimin yaptığı mühim değildir. Erkek yapar, kadın yapar, birlikte yaparlar. Ne farkeder? Maksat aşk dolu muhabbet olsun yeter ki...

Aman farandaway'ım sen ne ettin böyle...Bizimki yemeğin pişiirlmesi birinin birine hizmet etmesi olayı değil..Bizimki belki 40 küsürüncü bölümde izleidğimiz vuslat'ın daha erken bir bölümde daha romantik bir ortamda (çadır ve ateşte pişen sucuk/sosis yenilmesi takdir edersinki hiç rommantik değildi)olmasıydı...Değilmi nilim nilnisam vuslatwomen'ım NEREDESİN SEN ....

eftelya61
09-05-07, 14:42
FarAndAway'cim yazan parmaklarını, o harflerin bulunduğu klavyeni öpeyim seni ayrıca az yanaş birde sarılmak istiyorum kocaman zaten bizim kutsal mekanlarımızdan MetroCıty'de buluştuğumuzda yeterince sarılamamıştım çevredeki bakışlardan şöyle doya doya sarılayım yazdıkların içinde ayrıca bir kutlayayım seni..

Yazdıklarının altına imzamı atıyorum işte eftelya61 diye

bora.asli
09-05-07, 14:49
Sonrada Çınar ın Mavi nin gedilimmi demesine bu gece götürmicem senii isteği,, bakınız burdada bir zorlama var.. yok zorlama değil adı da..Şimdi çınar eniştem ha bire MAvi nin başından tutarak onu kendinde bırakıyor..
Hayır Çınar ın eller baştan bi inmiyo ki..Yok sonrasında ayna önünde yine uzun sarıldılarr Allah için Mavi de Çınar ın sırtındaki tüm ağrıları elinin enerjisiyle aldı ya...Bu Çınar a bir mesaj gibiydi...
"Çınar bak hep başımı tutuyorsun..Tabi buldun benim gül gibi puklelerimi vernellenmiş gibi yumuşacık çekemedin elimi ama bak ben senin sırt ağrılarını tüm enerjimle böyle sıvalayarak alıyorumm..Çınar bak bana sarılırken aha işte böyle sarıl"...

Eller başta gönül aşkta:img-hyste

O kadar haklısın ki dileğim, yani o kadar olur..adamın eller hep Mavinin başında:)

Mesela o eşsiz vuslatta bile dikkat edin (gölge mölge de olsa görülüyo) Çınar Mavinin üstündekini çıkarmadan önce şöyle iki eliyle bir başını kavrıyor sanırım yüzünü süzüyor Mavimin..belki de jöle sayesinde havaya dikelen saçlarını düzeltmiştir bilemiyorum:)

Netice itibariyle eller hep başta ya da kulakta:)

Fettan
09-05-07, 14:53

O kadar haklısın ki dileğim, yani o kadar olur..adamın eller hep Mavinin başında:)

Mesela o eşsiz vuslatta bile dikkat edin (gölge mölge de olsa görülüyo) Çınar Mavinin üstündekini çıkarmadan önce şöyle iki eliyle bir başını kavrıyor sanırım yüzünü süzüyor Mavimin..belki de jöle sayesinde havaya dikelen saçlarını düzeltmiştir bilemiyorum:)

Belkide orda bir EMİNMİSİN,SON KARARINMI diye gözleriyle sormuştur.. :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo

Çınar'ımın gözleiryle konuşması malum pek bir meşhur..

Masumların önünde o az önce eklediğim resimde görüldüğü üzere adeta "hadi uzat bana elini gidelim burdan"bakışı...

Yada hastaneden çıktıktan sonra Mert'i eve bıraktıktan sonra kafasını yana eğip elip elini uzattığı sahnede yine "hadi" der bakışları ...

eftelya61
09-05-07, 14:55

Kesinlikle katılıyorum eller ya başta, ya kulakta ya ensede.. Hatırlamakta zorluk çeken arkadaşlar varsa zannetmiyorum ya neyse bakınız avatarım:img-hyste (hayır yani avatarıma dikkat çekmem lazım sizlere, bugün piyasaya sürdümde daha fırından yeni çıkmış sıcacık avatarım)

Not: Zeytine-35, dilekce az önce burdaydılar kaçtılar mı yoksa? Evet evet kaçtılar sanırım:img-hyste

FEL!ADE
09-05-07, 14:57
:icon_cry: :icon_cry:

bölüm 47, sahne minübüste Mavi Cinar ciginin kolunu sariyor ve orada su konusmalar geciyor.. ben neden agliyorum bilmiyorum, öyle de güzel kolunu sararmista sivazlarmista.. uslu kizim benim :img-in_lo

Cinar : ( hayran hayram Mavi yi izlerken ) Sen dogustan hemsiresin galiba hi ?
Mavi : Degilim... ancak kendi actigim yaralari tamir etmeye ugrasiyorum iste..
Cinar : Ne bicim laf simdi..
Mavi : Niye dogru düzgün bir laf iste., Bu yara benim yüzümden acildi, hayatin benim yüzümden altüst oldu; herseyini geride biraktin...benim icin .!
haksizlik degil mi bu sence ?
Cinar : Degil..Cünkü bu benim tercihim.
Mavi : kendim icin o kadar korkmuyorum biliyor musun. Ben zaten hep böyle yasadim. Hep gizlenerek birseyler saklayarak; asil senin hayatin degisti.
Ben mutsuz olmandan öyle korkuyorum ki Cinar :img-in_lo

( simdi bir erkegin yapabilecegi yegane anlamli cümleler geliyor dikkat )

Cinar: Mavi nolursun böyle konusma.. Ben asil simdi mutluyum .! anlamiyor musun ? Olmasin .. gidecek yerimiz, yatacak yerimiz olmasin. Hic farketmez..
Ben asil simdi gercekten mutluyum. Anliyormusun ?.. Bak benim hayatimda hep eksik olan birseyler vardi.
Neydi biliyormusun ?Sendin Sen... Hicbirseyi kaybetmedim ben, tam tersine kazandim. Seni kazandim, senin askini kazandim.!
Benim geride biraktigim gecmisim degil, hayatimin sensiz gecen kismi... anliyormusun ?Bir daha böyle konusmayacaksin, tamam...
Mavi : tamam... ( süt dökmüs kedicik misali )
ve
elden öpüsle biter sahne :img-in_lo:sad53:

yahu akliniz kaldi su cadirda...:)
bakiniz ne romantik ne manali replikler vardi.
hem Mavi nin az yemek yaptigina dair yazilanlar Cinar in nezerathanede söylediklerini hatirlayiversin.

artik Mavi den o sorumluydu, kendini ona adadi ve and icti aslanim benim :img-cool2

bora.asli
09-05-07, 15:02
Belkide orda bir EMİNMİSİN,SON KARARINMI diye gözleriyle sormuştur.. :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo

Çınar'ımın gözleiryle konuşması malum pek bir meşhur..

Masumların önünde o az önce eklediğim resimde görüldüğü üzere adeta "hadi uzat bana elini gidelim burdan"bakışı...

Yada hastaneden çıktıktan sonra Mert'i eve bıraktıktan sonra kafasını yana eğip elip elini uzattığı sahnede yine "hadi" der bakışları ...

Valla bence Çınarımın orda, aramızda numaralandırdığımız o delici bakışlarına hiç ihtiyaç yok Fettancım..zira kızımız pek bir atak, pek bir hevesliydi..şöyle ki, her duyduğumda kendimi tutamayıp güldüğüm kulağıma hiç hoş gelmeyen "senin olmak istiyorum, karın olmak istiyorum" replikleri bizzat Mavimin dudaklarından dökülmüştür..artık o dakikadan sonra karar değiştirme şansı kalmamıştır Mavimin..adam sonunda eeeee yeter be, çocuk oyuncağı mı bu şeklinde başlayıp isyanım var uleennn diyerek tamamlayabilirdi cümlesini:)

Kısacası, bana göre replikler konusunda yere göğe koyamadığımız senaristler bence Maviye söylettirdikleri bu cümlelerle çuvallamışlardır..kınıyorum onları:icon_whis
ne kadar ilginç dimi:)

nilnisa
09-05-07, 15:03
Aman farandaway'ım sen ne ettin böyle...Bizimki yemeğin pişiirlmesi birinin birine hizmet etmesi olayı değil..Bizimki belki 40 küsürüncü bölümde izleidğimiz vuslat'ın daha erken bir bölümde daha romantik bir ortamda (çadır ve ateşte pişen sucuk/sosis yenilmesi takdir edersinki hiç rommantik değildi)olmasıydı...Değilmi nilim nilnisam vuslatwomen'ım NEREDESİN SEN ....

geldim,yettim....

yani arkadaşlar size haydaaaaa!!!??? demek istiyorum yazdıklarımızın mavi'nin çınar'a yemek pişirmesi,hizmet etmesi,elpençe olmasıyla ne alakası var(hayır o buğulu sesle -seni istiyorum-dese günde üç kez oda yapılır o ayrı:icon_whis )

aynen fettancım sen benim derdimi anlamışsın ve yazmışsın herşey çok üstünkörü gelişti böyle bir aşka böyle bir sevdaya böyle bir kavuşma yakışmadı,böyle derin duygulara,bakışlara,gözyaşlarına böyle yüzeysel bir vuslat olmadı,olmadı işte olmadı....

Fettan
09-05-07, 15:06
Valla bence Çınarımın orda, aramızda numaralandırdığımız o delici bakışlarına hiç ihtiyaç yok Fettancım..zira kızımız pek bir atak, pek bir hevesliydi..şöyle ki, her duyduğumda kendimi tutamayıp güldüğüm kulağıma hiç hoş gelmeyen "senin olmak istiyorum, karın olmak istiyorum" replikleri bizzat Mavimin dudaklarından dökülmüştür..artık o dakikadan sonra karar değiştirme şansı kalmamıştır Mavimin..adam sonunda eeeee yeter be, çocuk oyuncağı mı bu şeklinde başlayıp isyanım var uleennn diyerek tamamlayabilirdi cümlesini:)

Kısacası, bana göre replikler konusunda yere göğe koyamadığımız senaristler bence Maviye söylettirdikleri bu cümlelerle çuvallamışlardır..kınıyorum onları:icon_whis
ne kadar ilginç dimi:)

Çok rica ediceğim bora.aslı'cım adamın sütten ağzı yandı o sebeple yoğurdu üfleyerek yemek istemiş olabilir..

Hatırlayınız efendim 24 numaralı odanın önü:
Ben gözümü kapamadan içeri gir
Mucx
Tehlikeli şeyler yapıcam
Korkuyorum

bilmem anlatabildimmi

EDİT:BEN ANLIYORUMKİ HALA O VUSLATI İÇİME SİNDİREMEMİŞİM UKTE OLMUŞ DÖNÜP DOLAŞIP ORAYA TAKILIYORUM ....

FarAndAway
09-05-07, 15:15

Fettancım ve Nilnisacım bir elim tezde bir elim forumda olmak suretiyle okuyorum mesajları. Ben hizmet konusunu gördüm yazdım hemen ( hiç dayanamam, feminist damarlarım kabarıyor :) ). Amma velakin vuslat ile ilgili artık gerçekleşmeyeceğini bildiğimiz temennilere, görüşlere katılırım tabii ki... Çadır, sucuk/sosis olayına değinmek istemiyorum. Gönül neler isterdi de 3 hatun sağolsun taş koydular isteklerimize. Bu nedenle bu durumdan ne Mavimizi ne de Çınarımızı suçluyorum. Suçlular ortada. Elalemin senaristi yapımcısı hayranlarını senaryoya katıyor, konuk oyuncu olarak senaryoya sokuyor. Mesela X Files'taki, seyredenler bilir, Leila Harrison karakteri aslında X Files fanlarından birinin adıymış. Kadın fan fiction, yani hayran senaryosu yazıyormuş. Şimdi düşünün Gaye ve Neşe bizlerden birini karakter olarak diziye soksa neler olurdu? Ama biz bunu da istemedik. Aslında çok şey de istemedik hayattan. Şey yani o 3 hatun kişiden. Mavimiz ve Çınarımız aşkla dolsun, taşsın, çağlasın istedik o kadar.

Eftelyam evet doya doya sarılamamıştık o kutsal mekanda. İyi geldi bu sarılma. Özlemiştim zaten, özlem giderdik böylece. :)
Ayrıca attığın imza da pek bir güzel oldu. ( Avatarın da yakıyor zaten :img-wink: )

bora.asli
0