Tüm Versiyonu Göster : Yaprak Dökümü- Yorumlar/4

Sayfalar : 1 [2] 3 4

murat2007
10-06-07, 15:15
evet Leyla için ve Leyla bir süre bunalıma girecek...

bence Sedef Şevkete bir not verdi Ferhundede gördü ve notu almaya çalışıyordu...

merhem
10-06-07, 15:28
Evet kitapa gore leyla hastaneye kaldirilacak bunalima girecek cok uzun bir sure oyle kalacakti..

geosally
10-06-07, 15:46
bence Sedef Şevkete bir not verdi Ferhundede gördü ve notu almaya çalışıyordu...[/QUOTE]

Ben orasini göremedim ya

Hayat_Guzel
10-06-07, 16:04
Fikret'e çok yazık olucak ...
:icon_sorr .

pitis
10-06-07, 16:07
arkadaşlar fıragmanı göndere cokk teşekkür ediyorum :img-yes:
leyla fenelık geçiriyo
ayyy parcalandı canm aile
:img-in_lo

stormy
10-06-07, 17:24
Oguz su an parasi var diye Necla ile cok rahat.Yaman butun hesaplarina el koydugu zaman 5 parasiz Neclayi isteyecek mi acaba?

EFTALYAGUL26
10-06-07, 17:29
leylanın durumu çok kötü bu bölümde.alirıza bey in kalbine inecek bütün olanlar ama fikretin söyledigi gibi alirıza beyin de suuç var oalyların bu hale gelmesinde.zamanında çok sıktı kızlarını sonra ipleri verdi ellerineee.

ünall
10-06-07, 17:31
Oguz su an parasi var diye Necla ile cok rahat.Yaman butun hesaplarina el koydugu zaman 5 parasiz Neclayi isteyecek mi acaba?

iste tum mesle sımdı baslıyor oguz bunlardan sonra neclaya cok kotu davranıcak ve necla cok pisman olucxak eve doınmek ısteyıcek ama babası kabul etmıyıcek leyla evet bıraz psikolojisi bozulcak ama oda toparlanıcak fikret ne cok mutlu nede cok mutsuz olcak ama kıtabı bayagı degıstıler artık tahmın edemıyorum benn:img-help:

angel eyes
10-06-07, 17:34
--------------------------------------------------------------------------------

selam yaprak dökümü 'ailesi...
yalancı yarim'in bu sezon yayına veda edileceği konuşuluyor...
bizde 'aşka aşıkları aşksız bırakamassınız' kampanyası düzenliyoruz
sizinde bize destek olmanızı bekliyoruz!!!
lütfen stara bizim için mail atarmısnız LÜTFEN sizlerden ricamız sadece bir mail lütfen tardımlarınızı esirgemeyin bizden LÜTFEN!!!!!!!!!!!!!!!:img-help:

hepinize iyi sohbetler...kendinize iyi bakın!

hayat yardım-destek ve anlayışla yürür!

Gül Tuna
10-06-07, 17:43
Ilk Bölümleri Cok Hosuma Gitmemisti Halil Ergünü Pek Sevmediigm Icin Belkide Ama Simdi Cok Severek Izliyorum önümüzdeki Bölümde Büyük Oaylara Olacak Sabirsizlikla Bekliyorum Bu Arada Halil Ergünü Hala Sevmiyorum Nedendir Bilmem Bana Antipatik Gelmsitir Hep

stormy
10-06-07, 17:45
Acaba Leyla Neclaya o tokati eve donduklerinde mi atiyor yoksa daha onceden mi?Ambulans belki Ali Rizaya gelmiste olabilir yani.

ünall
10-06-07, 17:52
Acaba Leyla Neclaya o tokati eve donduklerinde mi atiyor yoksa daha onceden mi?Ambulans belki Ali Rizaya gelmiste olabilir yani.

evet bence eve geldıkten sonra olucak o tokat ve ambulansta ali rıza beye gelıcek kıtaptada bole oluyodu ali rıza ogrenınce hastalık gecırıyodu acaba bundan sonramı aklı oynuyodu tam hatırlmaıyorum

stormy
10-06-07, 17:58
Ben Felc geciiriyor Necla gittikten sonra diye biliyorum..Neyyirin eve o sekilde kosmasi ondandir..Adam kaldiramaz Fikret gittikten sonra birseyi..Ama kendi sucu..agirligini koymadi..herseyi gormezden geldi..uc maymunu oynadi..hayriye ve ferhundeye birakti ortaligi..sonunda olan oldu..

dml_776
10-06-07, 18:00
arkadaşlar ben bir tesadüfle karşılaştım ve sizinle paylaşmak istedim dizinin 10. bölümünün başında ali rıza bey bir bayanla konuşuor bayanda yanlış evliliğinden ailesinin bu evliliğe şidetle karşı çıkmasından bahsediodu ama şu anda pişman olduğundan ve ailesinin onu kabul etmemesinden fln bahsediodu işin ilgincide ali rıza beyin konuştuğu kızın ismi necla:img-wink:

capcup
10-06-07, 18:33
--------------------------------------------------------------------------------

selam yaprak dökümü 'ailesi...
yalancı yarim'in bu sezon yayına veda edileceği konuşuluyor...
bizde 'aşka aşıkları aşksız bırakamassınız' kampanyası düzenliyoruz
sizinde bize destek olmanızı bekliyoruz!!!
lütfen stara bizim için mail atarmısnız LÜTFEN sizlerden ricamız sadece bir mail lütfen tardımlarınızı esirgemeyin bizden LÜTFEN!!!!!!!!!!!!!!!:img-help:

hepinize iyi sohbetler...kendinize iyi bakın!

hayat yardım-destek ve anlayışla yürür!

ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUZZ LÜTFEN:img-help: :img-help:
izleyicitemsilcisi@startv.com.tr

immortalf1
10-06-07, 19:13
özelden linki gönderen arkadaşa tşklr

bu hafta müthiş bir bölüm var leyla'nın hali kötüleşecek güzel tokat çaktı gerçi neclaya da :happy0064 kitaba göre de leyla kafayı sıyırıyor bi süre sonra toparlanacak ama kötü günler bekliyor onu

necla beter hakkında bişey yazmak bile gereksiz

şevket ve ferhundenin tartışmasını merak ediyorum herşeyi bildiği için mi acaba merak ettim

fikret yaktı kendini oturup herşeyi anlatsa kaçmasına gerek kalmazdı

neyyir hnm la paragöz teyze kucaklaşıyor acaba neden

offf çarşamba bir an önce gelse süper olacak :icon_sorr
Banada Link yoLLayana arkadaşa teşekkürLerr eft harika bi böLüm bisi beqLioo qerçek fırtına artıq kopuooooo

dFKto
10-06-07, 19:31
Fikret'e ve Cem'e çok üzüldüm. Leyla kitapta olduğu gibi bunalıma girecek herhalde. Ali Rıza Bey'in sürekli ferhundeyi terslemesine çok kızıyorum. O evi neşelendiren sadece Ferhunde. ayrıca bir hata yaptıysa bu hatayı Şevketle birlikte paylaştı. Ali rıza Bey kendi çocuklarına toz kondurmuyor. belki bu normal ama Ferhundeye aşırı mesafeli ve imalı davranış ve sözleri de bence çok yakışıksız.
Sedef ne yaptı etti Şevketin kafasını karıştırdı sonunda. Bu kız hiç te masum değil, çok sinsi. Şevkete de çok kızdım doğrusu.

ulkuk
10-06-07, 20:05
Üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum. Ali Rıza bey fragmanda hala Fikret"e yükleniyor görünüyor. Bu kadar olanı öğrendikten sonra insan "Fikret ben seni anlamamışım, bu kadar zamandır hırçınlıkların, adlandıramadığımız tavırların meğer bu evde olan bitenlerdenmiş. Bana anlatamadığındanmış. Ben seni anlamamışım. Kızım bari sen yapma. Bak evimiz dağıldı. En güvendiğim evlatlarım beni çok üzdü. Hiç beklemediğim şeyler yaptılar. Ama lütfen sen yapma. Sırf kurtuluş için bunu yapma. Bir kızımı daha kaybetmek istemiyorum" dese Fikret asla kalkışmaz bu evliliğe. Ama Ali Rıza bey gücünün yettiğine tavır yapıyor.

Necla ve Oğuz"daki yüzsüzlüğe artık isim bile veremiyorum. Necla"nın havaalanınıda Şevket"e tavrı çok iğrenç. Sanırım bu fragmandaki tek olumlu şey Neyir hanım ve Hayriye hanımın tekrar biraraya gelişleri. Açıkcası fragmanı doğru düzgün bile izlemeyemedim. Artık yüreğim elvermiyor bu diziyi izlemeye.

Leyla olanları öğrenip Necla ile tartışıyor hatta saç baş bile bu kavgaya katılıyor. Leyla bence haklı. Necla bir de Leyla"ya o meşhur pembe montunu atıyor. Bu kız iyice arsızlık seviyesine çıktı. Bu Necla"ya söyleyecek bir söz bulamıyorum. Bu iyi günleri. O Oğuz ile Almanya"ya gidebileceğini zannediyor. Son gülen iyi güler. Yaman onları gönderecek mi? Havaalanında Oğuz polislerce götürülecek belkide.. Kimbilir... Necla da öylece ortada kalacak.

aslii
10-06-07, 20:10
Neclaya yazık sonuçta oguzla ilk ilişkisi olan oydu leyla arada parazit yaptı kız vazgeçmişti üstellk oğuz baskı yaptı neclaya neclada aşık sonuçta napsın...
Sedef çok terbiyeszlk yapıyo böylede olamz evli adam sen hala git adama sırnaş olucak işmi şevkette az değil ama ferhunde yanlarına bırakırmı sevketi sedefe kaptırcak göz yok ferhundede..Ben çok üzülürm açıkcası neclayla oğuz gidemez ki gidemickler yoksa dizi nası uzasn ama ayrılmazlar İnşallah

murat2007
10-06-07, 20:15
Necla Leylaya o mantoyu geri fırlatmakla çok iyi yaptı bence...

Güℓαу
10-06-07, 22:05
Öncelikle bu başlığa ilk dfa yazdığımı belirtmek istiyorum.
Bence Nejla herşeye ramen Oğuzla birlikte olmamalıydı.
En azından aşından çok kendi yaşamını neler olacağını çevresindekilere yani en azından kendi ailesine ne diyeceğini düşünseydi. En azından akıllı bir kız bunu yapardı. Ama zaten senaryo önceden eblli:)
Leyla çok fazla hrpalıyor. Olmuorsa olmuyordur hala peşinden gidiyor adamın. Çok fazla ezdiriyor belki de kendini. Zorla kabullendirecek illa ki. Ve davraışlarını hiç kontrol edemiyor. Hele ki kendi babasının huyunu bile bile hareketlerini ona göre değiştirmiyor.
Annelerinden hiç bahsetmek istemiyorum. Çok fazla vurdumduymaz gibi. Nasıl desem bence düzelteye çalışırken daha çok batırıyor.
Ferunde çok akıllı ama bazen gerçekten katlanılmaz olyor.
Keşke Şevket ve Sedef birlikte olsalar öyle güzel olur ki. Çok yakışıyorlar ve bence ilerki bölümlerde olaca. Şevkette zaten bence Sedef'i hakediyor.
Ferhunde'de oyunlarını başka ir yerde kursun artık.

paçiii_melos
10-06-07, 22:10
Merhaba arkadaşlar

Öncelikle fragman için teşekkür eden arkadaşlar rica ederim. Ne demek elimden geldiğince hep göndermeye çalışacağım inş. Asıl ben teşekkür ederim.
___

Evet ben de bir iki gün önce fragmanın dehşet olduğunu, resmen donduğumu yazmıştım. Ki aklıma geldikçe çok kötü oluyorum. Özellikle de en etkilendiğim sahnelerden birisi de Hayriye Hn. ile Neyyir Hn'ın birbirlerine sarılmalarıydı.

Belki de bazı arkadaşların dediği gibi bu hafta Yaprak Dökümü'nün belki de en heyecanlı ve de en süper bir bölümü olucak.

Leyla belki de bunların hepsini haketti, saflığındani salaklığından dolayı ama ne olursa olsun insan gene de çok üzülüyor. Bazen babam bile çok sinirleniyordu kapatıyordu. Ama bunların hepsi olmuş, olan olaylar. Bizlere bu kadar inandırıcı, kaliteli bir yapım sundukları için tekrardan tüm dizi oyuncularını, dizi ekibini, yönetmenini, senaristini, hepsini çok çok çok çok tebrik ediyorum. Ellerine, emeklerine sağlık.

immortalf1
10-06-07, 22:19
Merhaba arkadaşlar

Öncelikle fragman için teşekkür eden arkadaşlar rica ederim. Ne demek elimden geldiğince hep göndermeye çalışacağım inş. Asıl ben teşekkür ederim.
___

Evet ben de bir iki gün önce fragmanın dehşet olduğunu, resmen donduğumu yazmıştım. Ki aklıma geldikçe çok kötü oluyorum. Özellikle de en etkilendiğim sahnelerden birisi de Hayriye Hn. ile Neyyir Hn'ın birbirlerine sarılmalarıydı.

Belki de bazı arkadaşların dediği gibi bu hafta Yaprak Dökümü'nün belki de en heyecanlı ve de en süper bir bölümü olucak.

Leyla belki de bunların hepsini haketti, saflığındani salaklığından dolayı ama ne olursa olsun insan gene de çok üzülüyor. Bazen babam bile çok sinirleniyordu kapatıyordu. Ama bunların hepsi olmuş, olan olaylar. Bizlere bu kadar inandırıcı, kaliteli bir yapım sundukları için tekrardan tüm dizi oyuncularını, dizi ekibini, yönetmenini, senaristini, hepsini çok çok çok çok tebrik ediyorum. Ellerine, emeklerine sağlık.

önjeLikLee Link için te$ekkür edrimm.Eft harikaa bi böLüm bisi beqLioo Franqmanı isLerken kanım dondy ki baqaLımm çarşamba akşamı ne durumaa qeLjess inanıLmas kaLiteLi bi yapımm yaprak dökümüü asıL $imdy başLıoo NejLaaa haLa ousun yanındaa buna inanamıorumm LeyLa ise hastanedee wee Fikrett kendine yenii bi hayat çismek içinn dorumu yanLışmı oLamdını biLmediii bi yoLda.Şewketin ise kafası karı$ık artıq a$ık diiL Ferhundeye we Ferhunde cehennimden bi kaçış arıoo onun için en saqin Liman ise SEdef Hayriyee hanımsaa yaptıkLarının cezasını çekioo Wee Ali Rıza beyy koskojaa bi hortumun içinde kaLmı$ oLanLara anLam weremiorr beLkidee kuraLLarından bi kereLik oLsun ödün wermenin sonuçLarıyLaa aiLesini kaydbediorr yanii tüm yaprakLar yawaş yawaş döküLüorrrr....

geosally
10-06-07, 23:25
Az önce eski bölümlere yeniden baktim. Bence her seyin suclusu Ali Riza bey. Herkese cok havadan bakiyor. Ferhundenin bütün yaptiklarida ondan itikam almak icin. Cünkü o ferhundeyi cok asagiladi.

Bu arada Ferhundenin eski kocasiyla arasinda bir 20 yas var sanirsam.

Walla ne olursa olsun ben Ferhunde den yanayim. Tabii bu onun yaptiklarini dogru buldugum anlamina gelmiyor. ali Riza beye duydugu kini hakli buluyorum.

BeatriXx
11-06-07, 00:15
Bu Necla"ya söyleyecek bir söz bulamıyorum. Bu iyi günleri. O Oğuz ile Almanya"ya gidebileceğini zannediyor. Son gülen iyi güler. Yaman onları gönderecek mi? Havaalanında Oğuz polislerce götürülecek belkide.. Kimbilir... Necla da öylece ortada kalacak.

Polisler Şevketide götürüodu.sanırım kavga ettikleri icin. Yaman beyle alakası oldunu sanmıorum.

stormy
11-06-07, 03:47
Muhtemelen Ferhunde soylemistir Sevkete Oguz ve Neclanin kacmak uzere olduklarini..Necla demistir kimseye soyleme diye Ferhunde duramaz soyler huyu oyle..

Belki ileride Leyla ile Yaman arasinda birseyler olabilir..Bence Yamanin Leylayla iliskisi falan olacak gibime geliyor..Normalde Leyla zengin bir adamin metresi oluyordu..Dizidede Yaman olabilir bu kisi..

sultansss
11-06-07, 06:27
yok bence yaman bey yapmaz böyle bişiy,leyla da yapmasın yaman beyin karakteri o düzeyde diil hem yapmaz yani bence...

ünall
11-06-07, 08:24
artık bende yamanla ask yasayacgınbı dusunuyorum ve tokat atmam leyla herseyı ogrendıkten sonra yapcak nerdenmi anladım fragmanda necla leylaya verdıgı mantoyu gerı atıyodu kıtaptada herseyı leyla bu sekılde ogrenıyo neclaya tokat atıyodu neclada mantoyu ona atıp evden gıdıyodu

didemfener
11-06-07, 08:33
bu hafta bizi heycanlı heyecanlı bir bölüm bekliyor fikretin haline çok üzülüyorum düşünüyorumda onun yerinde ben olsam böyle yaprmıydım diye yapmazdım galiba ya kendini çok üzüyor

ehlocan
11-06-07, 08:51
Millet askılı bluzlarla dolaşırken Necla2nın kolunda meşhur pembe manto boşuna yokmuş Leyla'ya fırlatmak içinmiş...Leyla sinir krizi geçiriyor kesin psikolojik tedavi görecek...Necla ve Oğuz kaçabilecek yurtdışına ama parasızlık BÜYÜK AŞKlarının ne kadar BÜYÜK olduğunu gösterecek bize...

Olan Fikret'e oluyor kimseye değil...A.Rıza beyde maşalalh hala Fikret'e dikleniyor artık kalp kriizmi geçirir inmemi iner zaman gösterecek...

geosally
11-06-07, 11:04
Necla ile Oguzun basina ne gelecek acaba!!!???

paçiii_melos
11-06-07, 12:08
Necla ile Oguzun basina ne gelecek acaba!!!???

Fragmanda da görmüştük. Nejla ile Oğuz havaalanındayken Şevket geliyordu,kavga çıkıyordu. Büyük ihtimalle bu sahneden dolayı, Nejla
ve Oğuz, başlarına geleceklerden habersiz diye kastetmiş olabilirler ;)

Ay90
11-06-07, 13:54
bu bölüm gercektende firtina kopucak. Hadi Leylaya Oguz basta tecavüz etti. Ama Necla bile bile kendini atese atti. Bide üstelik kizkardesinin kocasi nasil midesi aliyor anlamiyorum. Üstelik Oguzada surat yapiyor Leylayla baristi diye. Leyla bundan sonra depresyona giricek.

bitter_lemon
11-06-07, 15:15
kitptada zengin birnn metresi oldugu yazmıomuydu...kim bu zengn acaba..:img-cool2

stormy
11-06-07, 15:17
Burada en buyuk suclu Ali Riza Bey, kendi iyi bir insan olabilir ama herkesin kendisinden korktugu kurallari yuzuden bu hale geldi..Kurallarini uygulayamadi bile...Herseyi gormezden duymazdan gelmeye calisarak, ne olup bittigini anlamamaya calisarak isleri bu hale getirdi..3 maymunu oynadi biraz..Kotu niyetiyle degil belki ama sonucta ortada paramparca bir aile ve birbirine dusman kardesler...Simdi Sevkette borc yaptilar..Gercek hikayede borclar odenmeyince evde ellerinden gidiyordu galiba...

stormy
11-06-07, 15:21
Ozette Ariza bey butun hincini Fikretten cikarir yaziyor yani ne Ferhundeden, ne Hayriyeden cikarmiyor adama bak..Ikide bir susturulan Fikret yani git karindan cikar hincini...

neville
11-06-07, 15:48
iki değerli evladının mutluluklarına göz diktiği için fikretten çıkarıyordur hıncını, ne de leyla da necla da hele ferhunde iyilik saflık timsali insanlar ya. zorla evden kaçırdı fikreti ali rıza bey. daha önce de söylemiştim eğer ali rıza bey destek olsaydı fikrete, hayriyenin ferhundenin ağzına bakmasaydı, fikret de o adama gitmezdi.

murat2007
11-06-07, 16:26
Bende çocuklarının bu hale gelmesinin sebebini Ali Rızada görüyorum... O kadar sıktı ki çocuklarını... Hani yasak şeyler tatlı gelir ya insana o hesap... O kadar sıkmasaydı birazcık rahat bıraksaydı belki bu hale gelmezlerdi... Özettede Fikretin bu bölümde nikahı olacağı yazıyor...

cashflow
11-06-07, 17:13
ewt yaa necla bile bile gitti ateşe...ablasının kocasıyla nasıl...anlayamıyorumm insanda birazcık utanma olurr:img-cool2 bu yeni bölümde cok fena olaylar olacak kaçırmayın :img-wink:

deadly_angel
11-06-07, 17:24
Ali Rızanın doğru olarak gördüğü değerler ne yazıkki onun ve ailesinin sonunu yavaş yavaş getirmeye başladı.Ali Rızanın bu tutumu ailesini ayakta tutmak için olsa bile bir süre sonra bunun getirdiği zararları görmeliydi.Robot gibi bir köşeye çekilmekle olmuyor.Pekalada Fikretin üzerine gidebilirdi birşeyler öğrenebilmek için.Ama o hiçbirşey yapmadı.Meydanı Hayriye ve Ferhundeye resmen kendi elleriyle bıraktı.Ailenin bu hale gelmesinde elbetteki herkesin suçu var ancak ben en büyük suçlu olarak Ali Rızayı görüyorum.Kendi değerleri ve kendi doğrularını savunmak adına ailesini zora soktu ve özellikle kızları çok sıktı.Daha sonrada yapmam dediği şeyleri yaparak (Oğuz ve Ferhunde) kendi değerlerini resmen yitirdi.Buda ev halkına bir bakıma cesaret verdi.Fikretin herşeyi bu denli bırakıp gitmeside babasının bu tutumundan kaynaklanıyor.... Eğer Ali Rıza ağırlığını koyup herşeyi öğrenmek için biraz araştırma yapsaydı Fikret kendini bu denli çaresiz hissetmezdi...

cashflow
11-06-07, 17:29
Ali Rızanın doğru olarak gördüğü değerler ne yazıkki onun ve ailesinin sonunu yavaş yavaş getirmeye başladı.Ali Rızanın bu tutumu ailesini ayakta tutmak için olsa bile bir süre sonra bunun getirdiği zararları görmeliydi.Robot gibi bir köşeye çekilmekle olmuyor.Pekalada Fikretin üzerine gidebilirdi birşeyler öğrenebilmek için.Ama o hiçbirşey yapmadı.Meydanı Hayriye ve Ferhundeye resmen kendi elleriyle bıraktı.Ailenin bu hale gelmesinde elbetteki herkesin suçu var ancak ben en büyük suçlu olarak Ali Rızayı görüyorum.Kendi değerleri ve kendi doğrularını savunmak adına ailesini zora soktu ve özellikle kızları çok sıktı.Daha sonrada yapmam dediği şeyleri yaparak (Oğuz ve Ferhunde) kendi değerlerini resmen yitirdi.Buda ev halkına bir bakıma cesaret verdi.Fikretin herşeyi bu denli bırakıp gitmeside babasının bu tutumundan kaynaklanıyor.... Eğer Ali Rıza ağırlığını koyup herşeyi öğrenmek için biraz araştırma yapsaydı Fikret kendini bu denli çaresiz hissetmezdi...

aynen cnm katılıyorum sana,insan hiç mi araştırmaz,ayrıca yanında olan bitenleri bile görmemzlikten gelioo bu kadarda sacmalık olmazz hiç mi çakamzdı bu zmana kadar saçmalık :img-cool2

neville
11-06-07, 18:27
Bende çocuklarının bu hale gelmesinin sebebini Ali Rızada görüyorum... O kadar sıktı ki çocuklarını... Hani yasak şeyler tatlı gelir ya insana o hesap... O kadar sıkmasaydı birazcık rahat bıraksaydı belki bu hale gelmezlerdi... Özettede Fikretin bu bölümde nikahı olacağı yazıyor...

ya kusura bakma ama buna cevap yazmazsam kötü hissederim.

ben pes diyorum eğer Ali Rıza kızlarını sıkıyorsa durum çok vahim. Ben Ali Rızanın kızlarını sıktığına hiç rastlamadım. yani gece çıkmalrına izin vermemek mi sıkmak?nasıl olur ya?ne giyimlerine karıştı ne kuşamlarına, adamın tek arzusu akşam yemeklerinde bir arada olmak. bunu istememesi zaten hata olur bir baba olarak.

acaba ben çok mu geri kafalıyım diye düşünmeye başladım.

neville
11-06-07, 18:30

evet işte bu yorum çok güzel. Ali Rıza bey kızlarını sıkmadı hatta fazlasıyla serbest bıraktı onları. fazla saygı gösterdi onlara.oturdu köşesine ama huzur da huzur. al sana huzur.

catterflym
11-06-07, 18:56
ay fragmanı gördümde tam bakamdım ya ama Leyla fenalardaydı onu gördüm
Fikretle Ali Rıza bey konusuoyrdu Fikret baya güzel giyinmiş gidiyordu sanırım nikaha gidiyor
Necla Oguz havaalnında SEvketle ;OGuz kavga ediyor SEvkeeti götürüyorlar polisler
şimdi bnm anlamadıgım bunlar acaba kacabılcekmı hani Şevket gitti ya :S:S

catterflym
11-06-07, 19:01
Ali Rıza bey gerikafalı mı :img-hyste
buna ancak gülünür geri kafalı olucak naptı tüm cocuklarını okutup büyütmek onları hiçbirşeyden eksik tutmaamk geri kafalık mı ?
Necla Cemi nişanlanmadan eve getiriyordu arkadaşım diye evt bu normal belki ama kaç kişinin babası kıznın erkek arkadasını kızıyla bir odada bırakır ders calıssa bile bnce gayet iyi bir baba ancak annelerı için aynı şeyi söyleyemicem ...:img-wink:

stormy
11-06-07, 19:02
Kacsinlar ama bes parasiz kaldiklarini anlayinca hersey bitecek: Sahte asklari, kariyerleri, hayatlari..birbirlerine dusup duracaklar yurtdislarinda..Yaman belki Leylaya sahip cikmaya calisacak ve Leyla ile aralarinda birseyler olacak bence.

deadly_angel
11-06-07, 19:28
Ali Rıza bey gerikafalı mı :img-hyste
buna ancak gülünür geri kafalı olucak naptı tüm cocuklarını okutup büyütmek onları hiçbirşeyden eksik tutmaamk geri kafalık mı ?
Necla Cemi nişanlanmadan eve getiriyordu arkadaşım diye evt bu normal belki ama kaç kişinin babası kıznın erkek arkadasını kızıyla bir odada bırakır ders calıssa bile bnce gayet iyi bir baba ancak annelerı için aynı şeyi söyleyemicem ...:img-wink:

bence bunları birbirine karıştırmamak lazım.Unutmayalım ki dizinin şu hali günümüz uyarlaması.yani kitaptaki gibi geçmiyor.Kaldıki kızları sıktı derken asıl bahsetmek istediğimiz bu değil.Ali Rıza o çok savunduğu değerleriyle aileyi çokzor durumlarda bıraktı ve hiç olmadıkzamanlarda bu değerlerinden vazgeçti, Oğuzu eve almam dedi yemeğe oturttu, Ferhundeyi bu aileye almam dedi sonra onu gelini yaptı... Herkes tarafından ailenin en kıymetli taşı olarak görülüyordu Ali Rıza.Aynı zamanda herkesin en çok çekindiği kişiydi ev içerisinde.Neclanın Cemi eve getirmesinin sebebi Ali Rızaya yaranabilmektir.O sebeple bunun kızını sıkması yada sıkmamasıyla bir alakası yok.Eğer insanın en çok güvendiği en sağlam bildiği kale yıkılırsa artık kendine bile güveni kalmaz ve savrukça hareket eder.İşte bunun en büyük örneğide Necladır.Ali Rıza o evde yaşıyor olabilir ama ruhu hiçbirşeyi göremeyecek yada görmek istemeyecek kadar uzaklarda...

(BuRcUu)
11-06-07, 19:41
Bu aiLenin bu haLe qeLmesiindE tek neden bnce ALi Rıza Bey değiL.. Sonuna kadar HaYriye Hanımdır..

oLayLardan haberdar oLmasına rağmen sürekLii sustu.. sustu.. Örtbas etmeye çaLıştı.. Zorakii bişiyLer yaptırdı ve sonuç ortada..
AiLesini düşünen.onLar için çabaLayan Fikret'e kızına biLe yapmadığını bırakmadıı.. Çok yanLışş yaptı çok.. Densizin birine uyup en yakın arkadaşını biLe hayatından çıkardı..

Ali Rıza Bey ise evin reisii.. büyüğü.. babası.. Her zmaan başı dik..onurLu bir hayatıı oLsn istemiş kii oLmuşta zaten.. KızLarına ise yasak qetirdiğini düşünmüyorum ama sürekLii yanında oLan ondan yanda oLan Fikret'i ise bu denLii kendinden uzakLaştırmasını da anLamıyorum..

İki kardeşinde erkek uğruna bu haLe qeLmesii qerçekten çok acı..

ozgeozdem
11-06-07, 20:47
Arkadaşlar haberiniz vardır herhalde şu anda CİNE5'te Yaprak Dökümü'nün kamera arkası var çok eğlenceli ya:img-wink:

dml_776
12-06-07, 07:53
arkadaşlar az önce sesli fragmana ali rıza bey fikrete neden haber vermedin bu ahlaksızlığa alet oldun fln diodu necla leylaya oğuz hep beni sevdi beni die bağırıodu leylada annesine şeykata ihtiyacım yok diodu galiba tam hatırlamıyorum amahatırladıklarım bu kadar:img-wink:

murat2007
12-06-07, 10:26
ya kusura bakma ama buna cevap yazmazsam kötü hissederim.

ben pes diyorum eğer Ali Rıza kızlarını sıkıyorsa durum çok vahim. Ben Ali Rızanın kızlarını sıktığına hiç rastlamadım. yani gece çıkmalrına izin vermemek mi sıkmak?nasıl olur ya?ne giyimlerine karıştı ne kuşamlarına, adamın tek arzusu akşam yemeklerinde bir arada olmak. bunu istememesi zaten hata olur bir baba olarak.

acaba ben çok mu geri kafalıyım diye düşünmeye başladım.

Sıktı derken bunu kastetmemiştim... Ya bir kere Ali Rızanın hareketleri biribirini tutmuyor... He mesela en çok sinir olduğum şey bu işyerine bir kız aldırmıştı o kızında patronla ilişkisi olmuştu Ali Rızada patron evlenmek istemiyince istifa etmişti... Bu kadar saçmalık olamaz elelamin namus bekçiliğini yapmak onamı kalmış... Kendi doğruları yüzünden sürekli ailesini zora sokmaktan başka yaptığı bir şey yok... Yani çok kuralcı evde bir espri yapılıyor gülünüyor bakışları sertleşiyor ya ben bunu anlayamıyorum... Hayriye Hanım sofrada öksürüyor... Dik dik bakıyor... Çok saçma bence... Mesela Neclayı üniversitenin kapısına kadar bırakması... Ben bunlara sinir oluyorum...

Güℓαу
12-06-07, 11:15
Hepinize Merhaba
Arkadaşlar ben hatırla sevgili hakkında sizden bir ricada bulunacaktım
Belki izlemiyorsunuzdur ama atv'ye bizim için geç saate alınması yani Avrupa yakası yerine yayınlanması için mesaj atabilir misiniz?
Şimdiden Teşekkürler

lazkizz
12-06-07, 12:22
Necla ya inanmiyorum ya, nasil oguzla kacar en cokta fikrete aciyorum
:( O onlara napti?? Sinir ya abisi oguzu fragmanda gordum nasil dovuyordu ya beter olsunlar :(

neville
12-06-07, 13:13
Sıktı derken bunu kastetmemiştim... Ya bir kere Ali Rızanın hareketleri biribirini tutmuyor... He mesela en çok sinir olduğum şey bu işyerine bir kız aldırmıştı o kızında patronla ilişkisi olmuştu Ali Rızada patron evlenmek istemiyince istifa etmişti... Bu kadar saçmalık olamaz elelamin namus bekçiliğini yapmak onamı kalmış... Kendi doğruları yüzünden sürekli ailesini zora sokmaktan başka yaptığı bir şey yok... Yani çok kuralcı evde bir espri yapılıyor gülünüyor bakışları sertleşiyor ya ben bunu anlayamıyorum... Hayriye Hanım sofrada öksürüyor... Dik dik bakıyor... Çok saçma bence... Mesela Neclayı üniversitenin kapısına kadar bırakması... Ben bunlara sinir oluyorum...

evet bu konuda katılıyorum, daha önce de yazmışım defalarca, eğer ailenin başına ferhunde yüzünden bir şey gelirse bunun tek sorumlusu da ali rıza bey olur. tamam kabul edilebilir oğluna boşanmış kadın almak istemeyebilir ama oldu bir kere. eğer aldıysan ferhundeyi evine onu kızlarından ayırmaman gerekirdi. ferhunde hanım diye taş gibi suratla konuşmalar, ben olsam ferhundenin yerinde cingar çıkarırdım o evde. ferhundeye biraz daha sıcak yaklaşsa,kızı yerine koysa bence ferhundeden destek bile alabilirdi. çünkü ferhunde de aile özlemi vardı biraz.ben kahve falı olayında hiç bir şey görmedim ama adam çıldırdı.ama oğuz başka onu evine almakla büyük bir hata yaptı,gerçi ona surat yapsa ne yazar ya, bence haklı o konuda.Ali Rızanınki bence sıkmak olarak adlandırılmamalı çünkü öyle deyince bambaşka anlaşılıyor, fazla kuralcı diyelim. evde bile protokol uyguluyor.

adanali esmer
12-06-07, 13:55
merhaba arkadaslar .. buraya ilk kez yaziyorum ama diziyi cok seviyorum ve seyrediyorum
öncelikle sesli fragmani daha görmedim ama sessiz fragmani gördüm :D cok güzel bir bölüm olacak gibi . Fikret bu hafta evden gidiyor , leyla depresyonlarda nejla kacarken yaklaaniyor ali riza bey agliyor . sonra elinde sanirim nejlanin ceyizi var onu gösteriyorlar .. yani hayirsiz kizlari var hep adamin bir günahi yok ki yazik en cok fikrete aciyorum .. ve ali riza beye bakalim nasil bir bölüm olacak..

cashflow
12-06-07, 14:06
sesli fragmanıda gördüm artık kalpten gidebilirim bu necla insanı diri diri gömer bu kadarda olmaz ki

ewt yaa kızmı aptal banamı öle gelio insan ablasının kocasıyla nasıl yapabilirr yaa ıyyyy...necla ya ne olursa olsun ohh walla kendi kaşındııı:img-cool2 safff kızz yaa...hiç mi düşüncesi yokk cemi de bıraktıı ben olsam oğuz yerine cemi tercih ederdim yazık çocuğaa zaten cemle sewerek nişanlanmadı sırff oğuzz u kıskandırmak içinn:img-cool2

MERVe-
12-06-07, 15:25
Ayy baya bi firtina kopacak bu hafta, her hafta oldugu gibii.. Sevketimi polisler goturuyordu sankiim :sad53: Neyyir hanimla Hayriye hannim barisiyorlar, Leyla Neclaya tokat atiyorr.. ooffff su yarini iple cekiyoruum :)

dFKto
12-06-07, 15:45
Fikret'in evde ki olaylardan kaçmak için gidip hiç tanımadığı bir adamla evlenecek olması kadar saçma bir davranış daha olamaz herhalde.Kapılarda pencerelerde insanları dinleyip,gözetleyip kendi kendisini doldurması ve herkesin kendisine düşman olduğunu düşünüp depresyonlara girmesi beni deli ediyor.Oldum olası kendisine acıyan,herkesin yaptığı her yanlış davranışın kendisini üzmek için yapıldığını düşünen insanları anlayamamışımdır.Şöyle ortaya çıkıp baba Necla bunları yaptı,oğuz şunları yaptı haberin olsun demesini tercih ederdim.Babasını üzmemek için söyleyemiyor da olamaz çünkü adam başında öğrenirse en azından bazı önlemler alabilir bazı şeylere engel olabilirdi belki.Nasıl olsa her şeyi öğrenmeyecek mi?Her şey olup bittiğinde öğrendiğinde daha mı az acı çekecek?Fikret evde olan kötü olaylardan kaçmak yerine kalıp mücadele etse daha doğru olmazmıydı.Annesine kızıyor kendisine kötü davranıyor diye ama o annesi ve çok zor bir dönem geçiriyor böyle bir ortamda kendisini sürekli eleştiren ve sürekli ayıplayan gözlerle bakan kızına o da fazla sevecen davranamıyor.böyle bir anne kız ilişkisi olurmu? fikret düşüncesini söylüyor annesi de hayır olamaz böyle ortalığı karıştırma şimdi dediği zaman hemen küsüyor ve odasına kapanıyor.Hangimizin annesi bizlere sesini yükseltmemiştir veya her söylediğimizi yerine getirmiştir.Annesini babasını seven bir kız ne yapar eder onları ikna etmek için durumu düzeltmek için elinden geleni yapardı.Şimdi durumlar çok karışık yakında Necla ve Oğuz'un yaptıkları ortaya çıkacak Annesinin ve Babasının desteğe ihtiyaçları olacak ama Fikret kaçıyor hemde ne kaçış yüzünü bile görmediği bir adama...

Çok doğru, güya babasını üzmemek için söylemiyor ama babasının en sonund çok daha fazka üzüleceğini biliyor. Fikrete acıyorum ama kızıyorum da. Çekip gitmesi yanlış hem de böyle bir zamanda. O evi bir türlü benimsemiyor, herkes kendisine düşman sanıyor. huysuz davranışları yüzünden içine kapanıyor. Oysa mücadele etmeli ailesi için, önceden anlatsa önlem alınabilirdi.

murat2007
12-06-07, 16:35
evet bu konuda katılıyorum, daha önce de yazmışım defalarca, eğer ailenin başına ferhunde yüzünden bir şey gelirse bunun tek sorumlusu da ali rıza bey olur. tamam kabul edilebilir oğluna boşanmış kadın almak istemeyebilir ama oldu bir kere. eğer aldıysan ferhundeyi evine onu kızlarından ayırmaman gerekirdi. ferhunde hanım diye taş gibi suratla konuşmalar, ben olsam ferhundenin yerinde cingar çıkarırdım o evde. ferhundeye biraz daha sıcak yaklaşsa,kızı yerine koysa bence ferhundeden destek bile alabilirdi. çünkü ferhunde de aile özlemi vardı biraz.ben kahve falı olayında hiç bir şey görmedim ama adam çıldırdı.ama oğuz başka onu evine almakla büyük bir hata yaptı,gerçi ona surat yapsa ne yazar ya, bence haklı o konuda.Ali Rızanınki bence sıkmak olarak adlandırılmamalı çünkü öyle deyince bambaşka anlaşılıyor, fazla kuralcı diyelim. evde bile protokol uyguluyor.

Evet demek istediğim bu işte... Madem Ferhundeyi evine aldın kızada adam gibi davran insan gelinine nasıl Hanım diye hitap eder ya... Ayrıca boşanmışsa ne olmuş bu geri kafalılıktan başka bir şey değildir bence... Oğuzuda aldın evinin baş köşesini oturttun normal normal davran odaya kapanıyor tavır yapıyor... Oğuzunda çokta umurundaydı sanki... Yani evet "sıkmak" kelimesi yanlıştı... Tamamen bunları kastetmiştim... :img-wink:

murat2007
12-06-07, 16:44
Sesli Fragmanıda izledim ve çok güldüm...
Leyla babasına sakin sakin Necla kaçtı diyor... Sonra KOCAMIDA ALDIIII!!!! diye bir bağırıyor süper ya :img-hyste :img-hyste
Necla Şevkete Oğuzu seviyorum diyor... Leylaya sakinleştirici falan veriyorlar...

sultansss
12-06-07, 18:34
kıyamet koptu ya ölcem gel çarşamba gel necla cezasını bulsun zaten oğuza cezasını yaman bey öyle bir verecek ki,feleğini şaşcak.

stormy
12-06-07, 19:40
Bu devirde kimse ask diye zengin iyi aileleri reddetmiyor..Necla enayi biraz..Leylada ondan asagi kalir degil..Ama Necla haksiz konumda cunku resmi olarak Leylanin kocasi Oguz..

sultansss
12-06-07, 21:27
hayriye hanım fikrete karşı anne gibi diil de sanki düşman gibi bencede...
katılıyorum arkadaşlar böyle bir anne kız ilişkisi mümkün diil fikret ne yaptı da böyle davranıo ki?bazen acaba fikret Hayriye Hanım'ın üvey çocuğumu diye düşünüyorum....yalanlarını saklaması için surat yapıyor fikrete ama yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış eğer oğuz ve neclayı öpüşürken gördüğünde ali rıza beye söleseydi hiçbişiy böle olmuycaktı ve hiçbişiy için bu kadar geç olmayacaktı,ama şimdi ayıkla pirincin taşını Hariye Hanım.....

Sevda24
13-06-07, 00:55
ayy bende fragmani izledim ve soktayim
Yarini iple cekiyorum off yaa
bakalim Neclayla Oguz kacabileceklermi yoksa sevket neclayi evemi götürecek?
Eve ambulans geliyordu sanirim Leyla icin. Fikret cok güzel giyinmis nikaha gidiyordu. HAyriye ile Neyyir barisiyorlar. Ali Riza Fikrete yükleniyor niye bana söylemedin diye. Ferhundeyle Sevket kapida tartisiyorlar.

angel57
13-06-07, 08:19
dün trt zamanındaki yaprak dökümünü izledim o zmnlar necla leylanın nişanlısını elinden alıo ve aynı bu akşam olacağı gibi montu suratına fırlatıo

EFTALYAGUL26
13-06-07, 10:50
katılıyorum arkadaşlar böyle bir anne kız ilişkisi mümkün diil fikret ne yaptı da böyle davranıo ki?bazen acaba fikret Hayriye Hanım'ın üvey çocuğumu diye düşünüyorum....yalanlarını saklaması için surat yapıyor fikrete ama yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış eğer oğuz ve neclayı öpüşürken gördüğünde ali rıza beye söleseydi hiçbişiy böle olmuycaktı ve hiçbişiy için bu kadar geç olmayacaktı,ama şimdi ayıkla pirincin taşını Hariye Hanım.....

ya cidden onu bende düşündüm acaba alırıza beyın ilk evliliğinden filan mı fikret.gerçi daha öncekı bölümlerde yanii kendı hallerinde yaşarken mutfakta anne kız gülüşmeleri,konuşmaları oluyordu.o zamanlar bi problem yoktu.leyla da annesine bagırıyor bu bölümdee sen bana şevkat göstermek icin geç kaldın anne diyeee.:icon_whis

didemfener
13-06-07, 11:02
bencde arkdaşlar size katılıyorum sanki hayriye hanım fikrete düşman gib davranıyor:::::::.:( çok üzücü bir durum nejlayı zengin kocayla evlendirmek için fikret kızını unutuyor

deadly_angel
13-06-07, 11:04
Zavallı Fikret hep ezilmiş, bu bölümde Ali Rızada fena hırpalıyor kızı, kıymetini çok geç anlayacaklar, iş işten geçmiş olacak.

sevimli.girl
13-06-07, 11:58
fragmanın en cana alıcı yeri leyla kocamı arayttı kaçtı falan diyo. necla o hep beni sevdi falan diyo ya. yüzsüz.

manyaks bölüm olcak...............

pitis
13-06-07, 12:41
slm arkadaşlar ne üç gundur girmiyodum dorma ozlemişim valaaa:happy0064
ya arkadaşlar ozelden nickleri gondermişler koptum ya o zamnın ferhundesını gordunuzmu sarışın :img-hyste :img-hyste :img-hyste
ferhunde yine ferhunde hiç bi değişiklik olmamışş :img-hyste :img-hyste
rujlarımı caldınız dio
izlemeyen varsa mutlaka izleyin o vidoları koparsınız :img-hyste :img-hyste

pitis
13-06-07, 12:44

aynen canım kelimesi kelimesine katılıyorum:good:
hatta ben bu kıtabı okumadım ilk başlarda fikreti üvey falan sandım kotu davranıyo diye gercek kızı ama üveyden farksızz
bence gecmişte bi yarası var hayriye hanımın fikrete karşııı

TrU
13-06-07, 12:55
iyi oldu leyla ya oğuzla yatıp kalkmadan önce düşünecekti bi de kocam diyor ya hala hangi kocadan bahsediyor.. necla&oğuz forever!!! :img-hyste :img-hyste

sultansss
13-06-07, 13:21
EWET bakalım nolcak üvey ya da değil,ama benim tek bildiğim var evlatlar arasında bu kadar ayrım yapılmaz,belki özdür ama her olan kötü şeyi eşinden saklıyor hayriye hanım bu çok yanlış kızının yuvasını kurtarayım derken kaç yıllık kendi yuvasını da yıkacak haberi yok..evde bu tür şeyler asla saklı kalmamalı...

cashflow
13-06-07, 15:22
bugünkü bölümü sabırsızlıkla bekliomm...sizde kacırmayınn bence :img-wink:

erolimo
13-06-07, 17:28
Lütfen bu bölümde yeni bölümde olacak olaylara yer vermeyin. Bunun için ayrı bir bölüm yapılmış zaten. Hassasiyet rica ediyorum. Teşekkürler.

murat2007
13-06-07, 18:41
Nasıl bir bölümdür bu ya :O ... Neclanın yaptıklarını desteklemiyorum ama Leylaya çıkarken çok iyi yaptı...

stormy
13-06-07, 18:46
Oyunculari tebrik etmek lazim o kriz sahneleri falan cok gercekciydi..Ali Riza Beyin yikilma sahnesi falan..Adamin yerinde olmak asla istemez kimse..Leyla hakli kriz gecirmekte..Neyyir Hayriye kucaklasmasida duygusaldi..

Ya su Oguz denen herif neyin nesiymis mubarek sanki bulunmaz Bursa kumasi..Neclanin yerinde baskasi olsa suratina bile bakmaz...

(BuRcUu)
13-06-07, 18:58
Bu çocukLar ne böyLe.. Iyy bn üvey anne istemem.. sankii Fikret'i qördüLer de.. ayy qıcık oLdm şmdi.. Yazık oLucak kıza ya.. Keşke qitmese..

Kriz sahnesii fLn çok qerekçiydi.. Gökçe başarıLıydı yani.. ;)

Fikret qitmekten vazqeçtii.. OoOf OoOf.. Ama İŞe yaramayacak ki.. :icon_sorr

merhem
13-06-07, 19:10
Leylaya uzuldum ben hic uzulmemistim onun icin ama ilkdefa uzuldum..
Necla leyladanda beter cikti..

61MERVE61
13-06-07, 19:53
alahim yaaa reklama girdi hemen kostum buraya fikrete cook uzuluyorum yaa aglamaktan gozlerim sisti.....leylaya bende cook uzuldum bi halt etti ama bunun bedelini cook buyuk odedi neclayi alah nasil biliyorsa ola yapsin...

immortalf1
13-06-07, 19:59
Yaa bu qeje tüm oyuncuLar dewLe$ti hepsi harika oyuncuLar qerçekten bise bu kaswetLi hawayı birebir yaşatıoLar resmen qösLerim doLu doLu isLiorum her sahneyii hepsini ayakta aLkışLamak Lasımm qerçekten muhteşem bi kadro muhteşem oyuncuLuk böLüm yorumunu ise dizi biter bitmes yapıcam...

€moS
13-06-07, 20:13
İNAMIYORUM AĞLIYORUM YHA ....
şevket dio KARDEŞİM OBENim orda koptum ama ben yha....
offf nejla oof.......
Ağlamaktan gözlerim ŞİŞTİ resmen yha ne bu of....

merhem
13-06-07, 20:14
Sevkettt beni aglatti yaa
necla yaziklar olsun sanaa neyapicaksin simdi oguzda tutuklanacak ne halt yiceksin..

stormy
13-06-07, 20:16
Oguz patladi :img-hyste :img-hyste Necla ortada kaldi :img-hyste :img-hyste
Don bakalim evine hangi yuzle donebileceksin..Gidecek yeride yok simdi..O kil herife guvendin ailene meydan okudun bakalim nolacak?:img-hyste Leyla ile yanyanada zor gelir..Neyyir bile istemez evinde..Necla Agla kizim Agla :img-hyste

Ali Riza Bey adam hem rezil oldu hemde yikildi..Ac gozlu kizlarinin elinde perisan oldu..

Buket_TY
bu ne bolumdu..
Her sahnesi heyecan doluydu...
Suclu yine FIkret oldu:sad53:

wents
ya süper bi bölümdü.oyuncuların hepsi çok iyi yansıttılar içinde bulundukları zor durumu.en son şefketin ''yaa! o benim kardeşim'' derken koptum zaten.heyecanla bekliyorum haftaya ne olacak diye. necla daha çok taş arar başını vurmak için......

€moS
13-06-07, 20:17
Sevkettt beni aglatti yaa
necla yaziklar olsun sanaa neyapicaksin simdi oguzda tutuklanacak ne halt yiceksin..

ayy doğru yaa....
ooff şevket beni acayip ağlattın gözlrim şişti ya of off...
dedi KARDEŞİM O BENİM.....
off nejla hadi şimdi bak kendi çarene oh...

murat2007
13-06-07, 20:17
Şevketin sahnesinde bende kötü oldum... Ama ağlamadım... :) Necla mahvettin kendini...

merhem
13-06-07, 20:19
Oguzun tutuklanacagi kesin ama neclaya neolur onu bilememe..
Fikretinde evet diyecegi kesin Yani kitapta evleniyordu..

Hastanede kredikartlarindalimit kalmadigini gosterdiler ustune basa basa.. yakinda sevkette batar.. kitapta oyle olmustu ama herhalde artik yeni sezonda olur

sezinti
13-06-07, 20:20
Bölümde mesajlarınızda kullandığınız kelime ve cümleleri özenli seçiniz. Bölümün okunabilir olması sizlerin elinizdedir. Lütfen özenli olunuz.

Citir_Girl
13-06-07, 20:20
Ya arkadaslar cok acikli bir bölümdüü yaa ben aglamakdan baska bisi yapamadimm hele Sevketin havalaninda "KARDESIM O BENIM" demesii yokmuyduu orda tam kopdum alamakdan icim gitti öyle demesinee!!

Allah Necla ve Leylanin cok affedersiniz ama canini cikarsinn!!!

stormy
13-06-07, 20:21
Necla eskiden mimar olacakti simdi kaldirim muhendisi olmaya aday..:)..Cok calisti Kaldirim Muhendisi olmak icin basardi sonunda..:)..Dilenirmi artik ne yapar?Gidecek yeride yok..5 parasida..Arayabilecegi bir tek Ferhunde var..

sultansss
13-06-07, 20:22
Allah o neclanın belasını cezasını en kötü ne varsa onu versin!!!
böyle bir babaya bu yapılır mı?namusu için yaşıyordu en büyük utancı o verdi ailesine,leylayakızmıştım ama evlendi kimseye duyurmadı en azından ama neclanın yaptığıyla tüm mahalle onları konuşuyor Allah onu kahretsin...
fikret tam da istemiyorum demişti ya babası da fikretten hiç beklemiyordu hayriye hanımdan ferhundeden neyse de sen yapmayacaktın dedi çekti gitti fikrette tekrar evlenmeye karar verdi...
çok korktum şevketin eli belaya gircek diye,öyle aşşağılıklar için elini belaya soktuğuna değmez !!!!
buna bende çok şaşırdım ama inanın ferhundeyi bu bölüm çok tebrik ettim:
birincisi hastanede parayı ödemesi büyük bir gelişme yok diyebilirdi de...
ikincisi de ayşeyi odasına götürdü oyaladı o karmaşanın arasında onca dedikoduyu kaçırmak pahasına hemde...
Ali rıza bey daha neler görecek Allah'ım ya daha fazla çekmesin o baba,lütfen fikret vazgeç diycem ama biliyorum ki karar verdin bir kere bir anlık hırsla evleneceksin:(BÖLÜM BOYUNCA AĞLADIM ÖLDÜM YA:'(

sinope
13-06-07, 20:23
Ali Riza bey sonunda aylardir Fikret tarafindan ona anlatmak istedigi tum gercekleri ogrendi.Ama yine kabak Fikretin basina patladi:icon_sorr
Neclada,Leylada buldular cezalarini ama olan arada Fikrete oldu,goz gore kendini yakiyor ya,ne diyim:icon_sorr :icon_sorr
Neyir hanimla Hayriye baristilar,ama gelecek hafta Neyir hanimin Fikretin evlenmesindeki rolunu Hayriye hanim ogrendigi zaman kiyametler koparsa sasirmam.

neville
13-06-07, 20:24
galiba hepimiz aynı fikirdeyiz, dizinin en vurucu noktası şevketin KARDEŞİM O BENİM demesiydi. tebrik ediyorum bu kadar hissettirerek bu kadar gerçekçi olabildiği için.

Nature
13-06-07, 20:24
Karsimda abim belirdi; güclü, dimdik ayakta, yikilmaz bir kale...abim...Gözümün önünde yaka paca kollarindan tutup disari attilar, kaldirimlara dogru...Sitem, figan, isyan, hüzün, hayalkirikligi tüm bu lanet olasi duygulari barindiran bir yüz ifadesi ile...

- Birakin beni birakin, o benim kardesim...

Hickiriklara boguldum, nutkum tutuldu...kahroldum, yüksek sesle agladim, agladim, hic aglamadigim kadar...

€moS
13-06-07, 20:25
Ya arkadaslar cok acikli bir bölümdüü yaa ben aglamakdan baska bisi yapamadimm hele Sevketin havalaninda "KARDESIM O BENIM" demesii yokmuyduu orda tam kopdum alamakdan icim gitti öyle demesinee!!

Allah Necla ve Leylanin cok affedersiniz ama canini cikarsinn!!!

ayyy sorma ya o cümle beni mahfetti mafff KARDEŞİM O BENİM....
dedi nejla ne kaparsa yapsın o benim kardeşim dedi yha dedi....
ooofff off.....ü
Ama yine olan fikretime oldu yha tebrikler

mertfirat
13-06-07, 20:26
herkes suçluydu ama yine azarı işiten fikret oldu ali rıza bey soradan farkına vardı ama biraz geç kalarak..bir kızını daha kaybederek..

missbarby
13-06-07, 20:27
evet ya o sahne cok kotuydu kardeşim o benim demesindeki vurgu cok guzel işlenmiş bakalım neler olacak

lawinia
fikrete evlendiği için kimsenin tek kelime söylemeye hakkı yok. resmen evin şamar oğlanı oldu tabi hizmetçi muamelesi görmesi de cabası. ali rıza bey de kendi suclu yanlarını fikretten cıkarmaya calıstı ya sinir oldum. halbuki hep yanında olan her konuda desteğini eksik etmeyen o değil miydi? hep böyle olur zaten iyinin değeri bilinmez de yaptıgı onca hataya ragmen buna da sükür denilerek kötü olan cocuk bagra basılır. al işte leyla bi örnek. niye bu kadar kriz gecirdi anlamadım sonucta aralarında bi ilişki olmasından süphe ediyodu bi anda ögrenmedi ki bunları. ayrıca bunca zamandır neclaya yaptıkları da var herhalde bunları gördüğümden aile üyeleri ya da cevrelerindekiler gibi kızamıyorum neclaya ama cok büyük bi hata yaptıgı da ortada. zaten ne necla ne leyla oguzu sevmiyo sırf hırs yaptılar para gözlerini boyadı bundan geldiler bu noktaya. necla da cok pişman aslında ailesini arkasına aldıgı onlara bunu yaptıgı için ama dönülmez bi yola girdi yine de sanırım gelecek bölüm eve dönmek zorunda kalacak oguz hapse girerse baska nereye gidebilir ki? leyla coktan haketmişti o montun öyle yüzüne carpılmasını ama onun bu hale gelmesinde kendi hatasının payı büyük olsa da ali rıza bey onu zorla evlendirerek ve hayriye hanım da desteğini eksik ederek buna yeni hatalar eklemiştir. herkes ne der diye yapılan bu hatalar onları cevrenin gözünde ne noktalara getirdi işte bu da cıkarılması gereken en büyük derslerden biri.

sultansss
Ali Riza bey sonunda aylardir Fikret tarafindan ona anlatmak istedigi tum gercekleri ogrendi.Ama yine kabak Fikretin basina patladi:icon_sorr
Neclada,Leylada buldular cezalarini ama olan arada Fikrete oldu,goz gore kendini yakiyor ya,ne diyim:icon_sorr :icon_sorr
Neyir hanimla Hayriye baristilar,ama gelecek hafta Neyir hanimin Fikretin evlenmesindeki rolunu Hayriye hanim ogrendigi zaman kiyametler koparsa sasirmam.

YOK canım benim hayriye hanım neyyir hanıma teşekkür bile eder kurtardın belayı bizden kurtulduk diye,zaten öz evladı gibi görmüyordu ki fikretciğimi,ama o hayriye hanımın sonunu hiç iyi görmüyorum,o da çekiyor ve çekmeye de devam edecek,her şeyin sorumlusu o öğrendiği zaman anlatacaktı ki bu kadar iş çığırından çıkmayacaktı...

neville

sanki o evde kalsa yakmayacak mı kendini?bilmiyorum zor yani şu an ben de çok duygusal düşünüyorum ama...şevkete çok üzüldüm. herhalde en zor bir abi ve baba için olsa gerek.

berencik_15
13-06-07, 20:28
şimdiye kadar yaprak dökümünü hiç kaçırmadım ama burayada hiç yorum yazmamıştım bu bölümden sonra suskunluğumu bozuyorum :img-yes: necla ne utanmaz kızya nasıl yapar bunu ablasına leylanın halini gördükçe neclaya çok kızıyorum:dito en çokta bu bölümde şevkete ve alirıza beye üzüldüm:hıh son sahnede şevketin o benim kardaşim ya bırakın beni demesi çok duygusaldı :img-cray: :img-cray: canım ya çok acı çekiyodu belliki o kadar güzel yansıttıki bize rolünün hakkını bi insan bu kadar verebilir:img-grin2 şu ferhundenin oyunlarıda artık gün yüzüne çıksında şevket görsün ferhundenin nasıl biri olduğunu:mad72: fikret sonunda o evden kurtulucak galiba tam kurtuldum derken yine gideceği yerde huzursuz olmaz inşallah:icon_whis

cemotara
13-06-07, 20:29
Bu bölüm yine çok güzeldi ya harika bir bölümdü.Şevket,Ali rıza bey,fikret ve leyla bu bölümde beni mahvetti ya hele şevketin o benim kardeşim dediğinde çok kötü oldum yazık ya herşeyi mahvetti nejla yazıklar olsun ona başka hiçbirşey demiyorum

stormy
13-06-07, 20:29
Dokulmeyen yaprak simdilik sevket ve ferhunde kaldi..onlarda yakin zamanda dokulurler...Neclada artik evlere temizlige gider..Ailesini uc kurusluk bir adam icin degisti..

erolimo
13-06-07, 20:30
Türk televizyonlarında böyle bir dizi ve böyle bir bölüm bir daha zor bulunur.
Ustaca müzik kullanımı, üst düzey oyunculuklar ve çekimler. Tebrik ederim.

sultansss
13-06-07, 20:30
fikrete evlendiği için kimsenin tek kelime söylemeye hakkı yok. resmen evin şamar oğlanı oldu tabi hizmetçi muamelesi görmesi de cabası. ali rıza bey de kendi suclu yanlarını fikretten cıkarmaya calıstı ya sinir oldum. halbuki hep yanında olan her konuda desteğini eksik etmeyen o değil miydi? hep böyle olur zaten iyinin değeri bilinmez de yaptıgı onca hataya ragmen buna da sükür denilerek kötü olan cocuk bagra basılır. al işte leyla bi örnek. niye bu kadar kriz gecirdi anlamadım sonucta aralarında bi ilişki olmasından süphe ediyodu bi anda ögrenmedi ki bunları. ayrıca bunca zamandır neclaya yaptıkları da var herhalde bunları gördüğümden aile üyeleri ya da cevrelerindekiler gibi kızamıyorum neclaya ama cok büyük bi hata yaptıgı da ortada. zaten ne necla ne leyla oguzu sevmiyo sırf hırs yaptılar para gözlerini boyadı bundan geldiler bu noktaya. necla da cok pişman aslında ailesini arkasına aldıgı onlara bunu yaptıgı için ama dönülmez bi yola girdi yine de sanırım gelecek bölüm eve dönmek zorunda kalacak oguz hapse girerse baska nereye gidebilir ki? leyla coktan haketmişti o montun öyle yüzüne carpılmasını ama onun bu hale gelmesinde kendi hatasının payı büyük olsa da ali rıza bey onu zorla evlendirerek ve hayriye hanım da desteğini eksik ederek buna yeni hatalar eklemiştir. herkes ne der diye yapılan bu hatalar onları cevrenin gözünde ne noktalara getirdi işte bu da cıkarılması gereken en büyük derslerden biri.

bulur birini gider ama sakın eve dönmesin yüzümü var ,ki dönse bile kimse onu istemez,sinirlerim fena halde bozuldu yazarken bile ellerim titriyor,sanki Allah korusun ama bizim evde yaşandı bu dizideki her şey o kadar etkilendim yani,ama bizim evde o kararterde kimse olamaz,evde hayreiye hanım gibi her şeyi saklayan bir anne olursa sonu bu ,eşinden hiçbişiyi saklamayacaksın !!!sonu işte ortada !!!

€moS
13-06-07, 20:31
Türk televizyonlarında böyle bir dizi ve böyle bir bölüm bir daha zor bulunur.
Ustaca müzik kullanımı, üst düzey oyunculuklar ve çekimler. Tebrik ederim.

Çok ama Çok haklısın bu güne kadar izlediğim diziler iççerisinde en güzel olan bu bölümdü süperdi yhaa süper....
Ekibi TEBRİK EDİYORUM.....

pure_love
13-06-07, 20:34
Şevket'in ''kardeşim o benim'' dediği sahneye kadar
bende kendimi sıkmıştım ama o sahnede ben de koptum:icon_sorr

söyleyeceğim tek şey var o da Necla için tek kurtuluş
böyle bi ortamın içinde Oğuzla kaçmaktı.ama artık
bu şansı da yok.ortada kalacak Necla.daha beter olacak:img-help:

stormy
13-06-07, 20:35
Tahsin neyse ama Fikretin gidecegi evdeki cocuklar her turlu huzursuzlugu yapacak kesin Fikreti bunaltmak icin...Fikreti zor gunler bekliyor...

MeRwİsİm
13-06-07, 20:35
mrb arkadaşlar bn yaprak dökümünü izlemem aslında ama bu bölümünü izledim ya süperdi o neclanın saçını başını yolmak lazım ne ahlaksız teribyesiz kız ya leylayı komaya soktu şevkete fikrete ali rıza ya çok üzüldüm mahfoldular :icon_sorr :icon_sorr bi yaprak daha döküldü denilebilir:sad53:
ANTİ NECLA OĞUZZ

61MERVE61
13-06-07, 20:38
oofff sevkett yah icim gitti resmen halal olsun boyle bi kadroya basya leyla super kriz gecirdi performansi superdi fikretinden tut sevketine hepsi harika....

sevket mahf etin beni vala "kardesim o benim":(:(

fikrett yaaa evlenmesin o adamalra fikret daha iyilerini haketiyor arti o adamdan zarar gelcek fikrete...

sultansss
13-06-07, 20:39
Tahsin neyse ama Fikretin gidecegi evdeki cocuklar her turlu huzursuzlugu yapacak kesin Fikreti bunaltmak icin...Fikreti zor gunler bekliyor...

fikret çok şeyin üstesinden geldi çok çekti ama artık rahata erme zamanı geldi hep doğruların peşinde oldu,ailesi için çaba gösterdi doğruları söylemek istedikçe annesi tarafından tehdit ve azarlamasıyla karşılaştı sustu sustu sustu ama o da uçtu gitti artık...

fikret uyumlu kızdır aşar bunu da üvey anne gibi davranmayacak ki,kitapta eşinden şiddet göreceğinden bahsediyor ama kitapla bire bir aynı değil bu da çıkmaz inşallah,çıkmasın fikreti artık gülerken görmek istiyoruz,yeter asık suratı ağlaması acı çekmesi...

stormy
13-06-07, 20:41
Of be Resat Nuri..ne yaptin sen ya..boyle roman mi yazilir!!Insanin resmen uzuntu kapliyor..Keske bu diziyi izleyebilme sansi olsaydi Resat Nurininde..Bayagi iyi kurgulamis..Butun oyuncular cok iyi..yilin en iyi dizilerinden..Sanirim 2. sezonda yil atlayarak baslar..

€moS
13-06-07, 20:41
Yİne herşey fikrete patladı ali rıza bey anladı anlamasına ama çok geç işte çokkk.............
OOfff Şevketim yha kardeşin o senin....

lawinia
13-06-07, 20:42
bulur birini gider ama sakın eve dönmesin yüzümü var ,ki dönse bile kimse onu istemez,sinirlerim fena halde bozuldu yazarken bile ellerim titriyor,sanki Allah korusun ama bizim evde yaşandı bu dizideki her şey o kadar etkilendim yani,ama bizim evde o kararterde kimse olamaz,evde hayreiye hanım gibi her şeyi saklayan bir anne olursa sonu bu ,eşinden hiçbişiyi saklamayacaksın !!!sonu işte ortada !!!

işte oyunculuktaki kalite bu hissi veriyor ben de cok etkilendim bu bölümden oyuncuların hepsi de cok basarılıydı. leylanın yaptıgı hata bu aileye ne kadar agır gelmesine ragmen onu bagrına basan aile neclaya sırt dönecek hem zaten leylaya bi şeyle olmasın diye fikrette fırcayı yemedi mi? hayriye zaten ferhundenin yaslanmıs hali fikrimce. işine ne gelirse cıkarları ne yöndeyse öyle davranıyor neyi saklaması onun lehineyse onu saklıyor. nasıl söyleyecektim dedi ya belki söylemezdi her seyi tümüyle ama leylaya sahip cıkacaktı gelinlikle cıktın kefenle gelirsin demek yerine ya da neclayı dövecegine onu iyice kinlendirecegine düzgünce konussa onu sakinlestirseydi her sey daha farklı olurdu.

mina_83
13-06-07, 20:43
Ya ben bu dizinin çok küçükken filmini izlemiştim hatırladıma göre leyla kötü yola düşücek şefket batıcak nejla oğuzla kaçıp mutsuz olcak fikrette tahsinle evlencek ondan dayak flan yicek hayriye hanım felç geçirip ölcek işte yani sonunda ali rıza tek kalıcak benim hatırladıma göre.::img-yes:

deniz_im
13-06-07, 20:45
ya bana birisi son kısmı anlatablilir mi?(son kısmını kaçırdım da :icon_sorr ) sevket i nereye götürüyolar neden .....kardesim diye bağırıyo?

deadly_angel
13-06-07, 20:45
Bölüm resmen Yaprak Dökümüydü.Son sahne gerçekten süperdi, Oğuz için herşey yavaş yavaş bitmeye başladı.Bakalım ne yapacak.Bu durumda Necla evine dönmek zorunda kalabilir.Leylaya hiç üzülesim yok valla, bir bakıma ettiklerini biçiyor, tıpkı annesi gibi...

Ferhunde bu sefer ortalığı karıştırmadı hayret ettim doğrusu.Gerçi telaşlanmaları gene kendi çıkarı içindi bir bakıma...

Neyyir ve Hayriyenin barışmalarına sevindim ama Hayriye Neyyiri zerre kadar haketmiyor.Sedef ve Şevket yavaş yavaş birbirlerine yaklaşmaya başladılar.Yakında hepten zararlı bir durum haline gelebilir.

Ve...

Fikret bunların hiçbirini haketmiyor, bir an için evlilikten vazgeçti gibi oldu ancak daha sonra Duracell Pili Takılmış gibi bir anda etrafa öfke saçan babası yüzünden o adamla evlenecek hatta evlenmiştir.Çok çekecek çok... o çocuklar çok fena, özellikle kız... Tahsinde çok kaba bir adam, bir çiçek bile almamış kıza, yazık olacak çok yazık...

esra36
13-06-07, 20:46
merhaba buraya ilk defa yazıyorum.yaprak dökümünü severek izliyorum.emeği geçen herkesi bir kez daha tebrik etmek isterim.yine çok güzel ve çok heyecanlı bir bölümdü.cem ve ailesinin pohçayı ali rızanın beyin elllerine vermeleri çok kötü oldu zavalı adm nerdeyse yerin dibine batacaktı heleki neclanın başka bir sevgilisi var denince o zaman ali rıza beye çok üzüldüm.
neclanın gidişi çok kötü oldu.leylenın yüzüne o paltoyu fırlatması bence yerindeydi.zamanında leyle ona fırlatmıştı.
bir dizide acıdığım üç kişi var.fikret,ali rıza bey ve şevket...diğerlerini topla çöpe at hepsi birbirindnden beter.
ya bunlar nasıl kardeşlerya hiç mi birbirlerini sevmiyorlar saymıyorlar?
size birşey sormak istiyorum cevaplarsanız beni çok mutlu edersiniz.bir insan sırf bir adam için ailseni silermi heleki u adam onu önceden aldattıysa?

lawinia
13-06-07, 20:46

bence önceleri huzursuzluk olsa da sonra fikret cok mutlu olacak cocuklar da onu sevecek. hem fikretin nesi var ki sevilmeyecek onu tanıyınca anlayacaklar bunu. gerci dizi uzasın diye gelecek sezonun yarısını bulur bu herhalde.

ulkuk
13-06-07, 20:47
Herkes bu bölümde Şevket"i beğenmiş. Gerçektende muhteşemdi. Son sahneyle vuruşunu yaptı.

En acınacak kişi Leyla idi bu bölüm. Hastaneden sonra geldiğinde "kardeşim o benim" deyişi çok dokunaklıydı. Gerçekten insana kardeşi bunu nasıl yapar. Adice, sinsice. Necla"ya söylenecek söz yok. O tam bir sinsi yılanmış.

Bazı arkadaşlar Oğuz ve Necla"nın aşkına "büyük aşk" demişti. Bu büyük aşk mı sizce.. Eğer aşklarını kendi içlerinde yaşasalarda işte ben ona -büyük aşk- derdim. Ama bunların yaptığı, insanları sırtından vurmak, hemde en umulmadık şekilde. (kötü bir kelime kullanmak istemiyorum. Çünkü bunlar için kullanılacak o kadar sıfat varken böyle basit kelime kullanmak az geliyor bana)

Ali Rıza Bey"e birkaç bölümdür hiç acımıyorum. Ama Fikret"e "senden beklemezdim" derkenki hali bana dokundu. Her ne kadar Fikret"e bunları söylemesi haklı olmasada. Ben sadece Ali Rıza Beye "uyanda balığa gidelim" demek istiyorum.

Ferhunde"nin Şevket"e birşey olmaması için göndermek istememesi açıkcası beni şaşırttı. Normalde böyle ince şeyler düşünmez. Orada Oğuzları değil, kocasını düşündü. Başına birşey gelmesinden, kötü birşey yapmasından korktu. Acaba Ferhunde"nin içinde bir melek mi var.:bella

Ali Rıza beyin Fikret"e söylediklerinden sonra Neyir hanımın sözleri ne kadar doğruydu. Neyir hanım bulunmaz biri. Ali Rıza bey bence Fikret"e kızarken kendi aptallığına kızıyordu. Yoksa o Fikret"in son günlerdeki halini bilmiyormuydu. Nasıl çabaladığını, içini yiyen kurtlar olduğunu. Eğer kızını iyi tanısaymış Fikret"in birşeyler anlatmak istediğini anlardı.

Fikret evlenecek. Bu kesin artık. Ama onun adına çok üzülüyorum. Fikret yağmurdan kaçarken doluya tutuldu. Hiç iyi günler görünmüyor...

Herkese sevgiler...

sultansss
13-06-07, 20:47
Ya ben bu dizinin çok küçükken filmini izlemiştim hatırladıma göre leyla kötü yola düşücek şefket batıcak nejla oğuzla kaçıp mutsuz olcak fikrette tahsinle evlencek ondan dayak flan yicek hayriye hanım felç geçirip ölcek işte yani sonunda ali rıza tek kalıcak benim hatırladıma göre.::img-yes:

aman canım ya felaket üstüne felaket bu babanın fikretimin yüzü hiç mi gülmeyecek?bu kadar da acı yaşayamazlar her inişin bir çıkışı vardır elbette,iyiler sonuçta kazanırmış...ben buna inanıyorum,inşallah

stormy
13-06-07, 20:48
Hayir ya Hayriye olmuyor..Felc geciren de Ali Riza oluyor gercek kitapta..

Necla napar?

a) Temizlikcilik yapar
b) Dilencilik yapar
c) Ferhundeden yardim ister
d) Intihar eder
e) Leylanin elinde kalir

girls
13-06-07, 20:49
mina_83 sende herşeyi bozdurdun anlatmasaydın da olur ama yinede olsun kendini tutmamışsın anlatıverdin bu bölüm çok güzeldi hele hele şevketin havaalanıda söyledikleri beni hüzünlendirdi........

kibritcikiz
13-06-07, 20:50
çok süperrrrr bi bölüm yaaaa
yine herşey zavallı fikretin üstüne kaldıı
offf yaaaaa şevket nasıl '' o benim kardeşimm '' diye bağırdıı içim bi tuhaf oldu yaaa

€moS
13-06-07, 20:50

Necla napar?

a) Temizlikcilik yapar
b) Dilencilik yapar
d) Intihar eder
e) Leylanin elinde kalir

temizciliği,dilenciliği,intaharı,leylanın elinde kalmayı hepsini ama hepsini hakediyo o ama hepsini........

babet
13-06-07, 20:51
bu kadar heyecanlı bir bölüm izlediğimi hatırlamıyorum.bir saniye ayrılamadım tv başından..herkes rolünü çok güzel yaptı.

şevket'in havaalanında gidişi ve giderken kardeşim demesi çok duygulandırdı beni..

sultansss
13-06-07, 20:52
merhaba buraya ilk defa yazıyorum.yaprak dökümünü severek izliyorum.emeği geçen herkesi bir kez daha tebrik etmek isterim.yine çok güzel ve çok heyecanlı bir bölümdü.cem ve ailesinin pohçayı ali rızanın beyin elllerine vermeleri çok kötü oldu zavalı adm nerdeyse yerin dibine batacaktı heleki neclanın başka bir sevgilisi var denince o zaman ali rıza beye çok üzüldüm.
neclanın gidişi çok kötü oldu.leylenın yüzüne o paltoyu fırlatması bence yerindeydi.zamanında leyle ona fırlatmıştı.
bir dizide acıdığım üç kişi var.fikret,ali rıza bey ve şevket...diğerlerini topla çöpe at hepsi birbirindnden beter.
ya bunlar nasıl kardeşlerya hiç mi birbirlerini sevmiyorlar saymıyorlar?
size birşey sormak istiyorum cevaplarsanız beni çok mutlu edersiniz.bir insan sırf bir adam için ailseni silermi heleki u adam onu önceden aldattıysa?

eğer o ailenin o babanın verdiği terbiyeyi hiçe saymazsa yapmaz ama hani derler ya içinde var hamuru bozuk diye,işte o tip insanlara ne kadar aile terbiyesi versen de sonuç böyle oluyor...
asla bu tür şeyler için ailemi silemem yaşım çocuk değil,tamam aşk hiçbişiyi dinlemez derler ama bu hiçbir şeyin içinde aile yer almıyor.çünkü ailem benim her şeyim,onları benden ancak ölüm gerçeği ayırabilir.Allah benim ömrümü alıp aileme versin ben onlardan kopmaya ayrılmaya asla dayanamam,aşk nedir ki gelip geçer özellikle de böylesine ucuz bir erkek yüzünden tabiki de ASLA aile silinmemeli,ki o erkek mükemmel olsa bile aile istemiyorsa bir bildikleri vardır derim istemem bulunmaz hint kumaşı bile olsa....

berencik_15
13-06-07, 20:53
ben şevketle sedefin yakınlaşmasını istiyorum ferhunde kaketmiyo şevketi artık mutlu olsun şevket:img-blush neclayla oğuzun aşkı büyük aşk değil komple rezalet :img-yes:

Hilo
13-06-07, 20:53
yaa o kadar kötü oldum o kadar agladimkiii,özellikle sevketin "o benim kardesim" ediye bagirmasi yikti beni...ay neclaya o kadar küfür sayydimki burda saymiyayim banlanirim vallah!!!!!accaaip sinir oldum ya ne bicim kizdir bu yaaa,bi sevgili yüzünden ailesini ölüme getiriyor....inanamiyorum!!!!insallah ucak düserde ikisi geberir!!!:img-hyste

fblack
13-06-07, 20:54
Ben Yaprak Dökümünü elimden geldiğince izlemeye çalışıyorum. Bu sayfaları ilk kez ziyaret ediyorum bu akşam. Bölüm çok güzeldi. Gözlerim dolu dolu izledim.

Bir şey sormakistiyorum Leyla sinir krizi geçirirken fonda çalan müziğin ne ya da kime ait olduğu hakkında bir fikriniz var mı? Çünkü çok etkileyici bir müzikti. Sahneye çok şey kattığını düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

sultansss
13-06-07, 20:56

Necla napar?

a) Temizlikcilik yapar
b) Dilencilik yapar
d) Intihar eder
e) Leylanin elinde kalir

o şeytan kendine kıyar mı ailesine kıyar ama kendine asla,yine bulur başını yakacak cem gibi iyi niyetli birini onun da başını yakar,şeytan nolcak...
bence ferhundeden yardım isteyebilir,ama bence kötü yola düşecek olan necla olacak kitapta leylaydı ama bence leyla artık akıllandı üzmez artık kimseyi necla düşer bence kötü yola

sezinti
13-06-07, 20:56
Bölüme damgasını vuran sahneler,

Fikret'in nikah için evden çıkarken, Leyla'nın Fikret'e bakışları ve kapıdan çıkana kadar Fikret'i izlemesi, Ali Rıza Bey ve Fikret'in birbirlerine bakışları, Ali Rıza beyin iç dünyasındaki hesaplaşmasının dışa vurumu ve Şevket'in havalanındaki sahnesi.

Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

stormy
13-06-07, 20:57
Ya birde abisine havaalaninda beni rahat birakin diyor..Sanki kendisini bu yasa kadar getirmis olan Oguzda ailesi degil..Oguz daha zor cikar disari..Sende gider gorebilirsen hapisaneden bakarsin bon bon..

Bence Yaman Leylaya sahip cikacakmis gibime geliyor..Yaman herseyi ogrenir yakinda..Leyla ile Yaman arasinda belki birsey yaparlar..

dido21
13-06-07, 20:57
bir de bunun finali var ya! Ne yapacaklar finalde hepimizi kalpten mi götürecekler? :img-help:
Kesinlikle en dokunaklı sahnesi Şevket'in 'o benim kardeşim ' dediği sahneysi.

sultansss
13-06-07, 20:59
yaa o kadar kötü oldum o kadar agladimkiii,özellikle sevketin "o benim kardesim" ediye bagirmasi yikti beni...ay neclaya o kadar küfür sayydimki burda saymiyayim banlanirim vallah!!!!!accaaip sinir oldum ya ne bicim kizdir bu yaaa,bi sevgili yüzünden ailesini ölüme getiriyor....inanamiyorum!!!!insallah ucak düserde ikisi geberir!!!:img-hyste

dizinin final sahnesine gelene kadar yani şevketin o haykırışına kadar o kadar ağladım ki zaten şevketin o haykırışıında koptum ne kadar da içten dedi,sanki rol değilde gerçekten hissediyordu o duyguları,helal olsun şevkete gerçek hayatta hiç kardeşi olmamasına tek kardeş olmasına rağmen helal olsun kardeşlik duygusunu tam anlamıyla bizlere yansıttı,çok ağlattın bizi şevket...

stormy
13-06-07, 21:02
Neyyirin Hayriyeyi kardesim diye kucaklamasida cok duyguluydu..

Leyla iceride kriz gecirirken Ali Riza beyin gozlerinin dolmasi sonra asagida hungur hungur cocuk gibi aglamasi bunlar cok sarsici sahnelerdi..

Sevketin kardesini korumak icin ugrasmaya calismasi...

Fikretin babasina sarildiginda onun ona sarilmayip iceri gitmesi..Belki Fikreti suclamasaydi su an Tahsinle olmayacakti...

esra36
13-06-07, 21:03
yazıklar olsun neclaya ondan hiç böyle birşey beklemezdim.leyleile necladan hep neclayı haklı bulurdum.bence necla çok kötü bir hata yaptı ama sonunu düşünmedi.görmediniz mi polisler geldi.oğuzu kesin hapise atarlar necla ortalıkta kalır başının çaresine artık nasıl bakar bilmem.kötü yolama düşer ailesine mi gider ne yapar bilmem.
zaten olan fikrete oldu babasını ailseini saydı da ne oldu bak kardeşlerine babalarını ailelerini saydılar mı keşeke o da babasını ezsaydi.bu gün bu hallerde olmayacaktı.kabahti işleyen necla ve leyle hanımlar cezasını çeken fikter bune ya ben fikret olsam ne halleri varsa görsünler derdeim.leyle ve necla için ama o onlar için üzülüyor.inşallh o adam ile evlenmez.belkide evlensin en azından ferhunde den kurtulur

stormy
13-06-07, 21:08
NEcla bence Cemlerin evine temizlikci olarak gitsin her calistiginda yaptiklari yuzune yuzune vurulur..Akli basina gelir :img-hyste tabi akli varsa..

gemini7
13-06-07, 21:14
Şevketin o benim kardeşim değişi çok kötü yaptı beni
ağla ağla öldüm çok duygusal bir bölümdü.. Tek diyeceğim..
NECLAYA YAZIKLAR OLSUN!!

sultansss
13-06-07, 21:14
Neyyirin Hayriyeyi kardesim diye kucaklamasida cok duyguluydu..

Leyla iceride kriz gecirirken Ali Riza beyin gozlerinin dolmasi sonra asagida hungur hungur cocuk gibi aglamasi bunlar cok sarsici sahnelerdi..

Sevketin kardesini korumak icin ugrasmaya calismasi...

Fikretin babasina sarildiginda onun ona sarilmayip iceri gitmesi..Belki Fikreti suclamasaydi su an Tahsinle olmayacakti...

ben leylanın kriz geçirdiği sahnede öldüm ya,bu rol olamaz hepsi mükemmel ötesi oynadılar...televizyona kitlendim resmen kanald'yi çok tebrik ediyorum bizlere böylesine ibret verici bir hayat hikayesi sundukları için,tabi en büyük teşekkürlerim rahmetli Reşat Nuri Güntekin'e..mekanı Cennet olsun

enise_almanya
13-06-07, 21:18
bende bugün ilk defa yaziyorum. Dizi süper ve tek izlediyim dizi,her haftayi zor bekliyoruz.Umarim bu aile dizisi sehircilerine bir seyler öretir, yani ye aile fertlerine gecmiste yapti hatalar daha güzeli böyle hatalari büyükte kücükte yapmamasi.Babalar Aliriza bey ,abiler sevket abi gibi ve kizlar necla ile necla olmasin.ama tabiki hayriye hanim gibi olan hatalari örtüp herseyin kendisinden iyi olacani sanmasin,tabiki bir gün kokusu cikar.fikret heralde hani dogruyu söyleyen dokuz kapidan kovulur derleryaöyle olacak,cünkü dogrular bazen acidir herkez hazim edemez,sonunda susmak düser.

suri06
13-06-07, 21:19
bir de bunun finali var ya! Ne yapacaklar finalde hepimizi kalpten mi götürecekler? :img-help:
Kesinlikle en dokunaklı sahnesi Şevket'in 'o benim kardeşim ' dediği sahneysi.

evet ya o sahnede göz yaşlarımı tutamadım şevketin o haline cok üzüldüm
ya inşallah o necla beter olur leylanın yaşadığı durumun bin kötüsünü yaşar
inşallah oguz onu yüa üstü bırakır.

nehir hanımı burdan alkışlıyorum neclaya demediğini bırakmadı cok ağır ve hakedici konuştu yüzsüz bide hala nehir teyze diyo

he bide abisine bırakın peşimi ben onu seviyorum demez mi deli oldum deli hala sinirden neclaya sayıyorum
ama Şevketin bırakın o benim kardeşim dedi kendimi cok kötü hissettim

bide arkadaşlar fragmanda oğuzun polisler tarafından götürürldüğünü göstermişti değilmi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
bölümde böyle bi sahne göstermediler

merhem
13-06-07, 21:28
Oguz zaten goturelecek polisler tarafindan polisler geldi ve orda bitti..
Haftaya sezon finaline girermiyiz acaba..

suri06
13-06-07, 21:31
Oguz zaten goturelecek polisler tarafindan polisler geldi ve orda bitti..
Haftaya sezon finaline girermiyiz acaba..

haftaya finalimi var yoksa sezon finalimi
ben sezon finali diye biliyodum ama
yanlış biliyo olabilirim

sultansss
13-06-07, 21:32
evet ya o sahnede göz yaşlarımı tutamadım şevketin o haline cok üzüldüm
ya inşallah o necla beter olur leylanın yaşadığı durumun bin kötüsünü yaşar
inşallah oguz onu yüa üstü bırakır.

nehir hanımı burdan alkışlıyorum neclaya demediğini bırakmadı cok ağır ve hakedici konuştu yüzsüz bide hala nehir teyze diyo

he bide abisine bırakın peşimi ben onu seviyorum demez mi deli oldum deli hala sinirden neclaya sayıyorum
ama Şevketin bırakın o benim kardeşim dedi kendimi cok kötü hissettim

bide arkadaşlar fragmanda oğuzun polisler tarafından götürürldüğünü göstermişti değilmi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
bölümde böyle bi sahne göstermediler

fragmanda da şevketi götürüyorlardı,oğuzun arkasından polisler sadece omzuna dokundular polislerin götürdüğü fraagmanda da garibim şevketti,ama beklenen oğzun götürülme sahnesi için ne yazık ki koca 1 hafta daha bekliycezzz....

babet
13-06-07, 21:33
oğuz hapse giderse,nejla evine mi dönücek? ben nejla oğuz'dan vazgeçince akıllı sanmıştım..ama leyladan da kötü çıktı...

Leyla'nın yaptıkları da hiç hoş değildi ama Nejla'nın çok büyük bir kazık oldu

sultansss
13-06-07, 21:36
haftaya finalimi var yoksa sezon finalimi
ben sezon finali diye biliyodum ama
yanlış biliyo olabilirim

bende sezon finali diye biliyorum hem final olmaz olamaz bu kadar tüm haftada reyting rekorları kıran dizimiz finale girmez...
sezon finali olur da nasıl olur bilmiyorum artık bu sefer kalbim kaldırmaz vallahi tansiyonum düştü....
haftaya girer artık sezon finaline,bari neclanın perişan hallerini görsem de girse sezon finaline ....!!!!

merhem
13-06-07, 21:37
Sezon finali arkadaslar gecenlerde oyuncular bir programdaymis eve gelecek sezon dizinin daha heycanli olacagini soylemisler .. annem izlemis

sultansss
13-06-07, 21:39
oğuz hapse giderse,nejla evine mi dönücek? ben nejla oğuz'dan vazgeçince akıllı sanmıştım..ama leyladan da kötü çıktı...

Leyla'nın yaptıkları da hiç hoş değildi ama Nejla'nın çok büyük bir kazık oldu

evine dönmesin ayaklanırım vallahi eğer en ufak bir utanması varsa dönmez evine diycem ama onda utanma mı var,utanması yüzü olan insan öz ablasına yaşatmaz bunca şeyi,bir pislik uğruna koca yorganı yaktı , ama eden bulur demişler sürünür inşallah da ailesinden kimseyi bulamaz,ailesi vicdanına yenilip affetmez inşallah,ama artık affetmesinler de ne kadar evlatları olsa da affedilcek bir yanı yok neclanın....

erolimo
13-06-07, 21:44
Doğrudur sezon finali. Fahriye Evcen ve Gökçe Bahadır söylemişti Kanal D'de sabah programında.

ceren06
13-06-07, 21:47
herkese merhaba
bu bölüm gerçekten muhteşemdi.özellikle oyuncuların perfomansı süperdi.bu bölüm en çok şevketin havaalnında o benim kardeşim diyip gözyaşlarını tutamaması beni ağlattı..galiba bi ailenin başına gelebilecek en kötü olay..
ama bu bölüm ben hayriye karakterini sinir oldum.bi türlü suçunu kabul etmedi.sanki bütün olanlardan parmağı yokmuş gibi.
dene olan herzamnki gibi fikrete oldu...kabak başına patladı.:icon_sorr

sultansss
13-06-07, 22:03
her şeyiyle süper bir dizi ve her zamanki gibi süper bir bölümdü,bu kadar rollerinin hakkını verebilirlerdi oyuncular valla helal olsun,kendimi hala sıkıyorum ya kesin rüyama da gircek neyse haftaya neler olcağını diziden bu kadar etkilenmiş bir haldeyken rüyamda görürürm o zaman daha çok yorumlar yaparım artık,benim rüyalarım çoğunda çıkar.

sevimli.girl
13-06-07, 22:06
ben diziyi sürekli izliyorum ve bugünkü bölüm kadar herhalde hiç bu kadar etkilenmemiştim. hangi sahnesyi söylesem bilemiyorum. çünkü hepsi birbirinden etkileyiciydi. leylanın sinir krizi geçirmesi, neclanın giderken leylayla konuşması ve ceketi suratına fırlatması,leylanın ailesiyle konuşması ve en çokta şevketin oğuzu vurduktan sonra polisler onu götürürken o benim kardeşim demesi beni çok etkiledi. bütün sahneler o kadar gerçekçiydi ki kendimi acayip kaptırdım. öyle bir yerde bitti ki haftaya neler olacağını acayip merak ediyorum.

eliffpolattt
13-06-07, 22:10
Nasıl bir bölümdü bu yarabbim...Yürek dayanmaz vallahi:icon_sorr

Bu dizide ben en çok Fikrete üzülüyorum , evlenmesini istemezdim ama başka çaresi yok inşallah mutlu olur çok seviyorum onu onun üzülmesine dayanamıyorum babasının ona almış olduğu cephe çok büyük haksızlık ve kırıcıydı fikret için bence doğru olanı yaptı gitmekle enazından evleneceği adam ona değer verecektir canım ya:img-in_lo

Necla ve Leyla ikisinede üzülmüyorum çünkü hakkettiler .......

Sebep her ne olursa olsun bir kardeş diğer kardeşin sevgilisine yan gözle bakamaz bu yönden Leyla hep hatalıydı,şimdi Neclanın intikam alma biçimi çok yanlış oğuz onu seviyor ama bence Neclayı bırakacak işte o zaman anlayacak nelere sebep olduğunu necla...

Bu bölüm beni en çok etkileyen 3 sahne ise;

1.Ali Rıza'nın Fikrete sen neden gizledin demesi ağlayarak,
2.Fikretin son kez evden çıkarken babasına bakıp ağlaması,
3.Şevketin ağlayarak "o benim kardeşim" demesi ,

Çok dokunaklı sahnelerdi gerçekten ......Oyuncular,senaryo,müzikler herşey herşey süper bu dizi hak ettiği yeri aldı hep 1. geliyor geçte olsa değeri anlaşıldı...

Tebrikler ......:happy0064

sultansss
13-06-07, 22:12
bu gece nasıl uyursan uyu artık aklımda bir sürü çözülmeyen düğüm var yarın erken de staj var laptop'umun şarjı da bitmek üzere eee bana yol gözüktü.hiç istemiyorum gitmeyi ama yarın çalışırken kaldığım yerden devam ederim artık fırsat buldukça.Hepinize iyi yorumlar ve yaprak dökümlü geceler...

DAİSY_
13-06-07, 22:28
gökçe bahadır'ı zaten çok beğenirdim ama bu bölümde kendini aştı. ben kendisine bir kere daha hayran kaldım. çok iyi oynadı. onun o halleri ve Şevket'in havaalanında 'kardeşim o benim,kerdeşim' demesi içimi parçaladı. :sad53:
bu dizinin ve oyuncuların hepsinin mükemmel olduklarını bu bölümde tekrar görmüş oldum :happy0064

burçinn
13-06-07, 22:47
avrupa yakasını izlediğim için yaprak dökümünü sadece reklam aralarında izleyebiliyorum.ama azimliyim bu şekilde de olsa sonuna kadar takip etmeye çalışacağım:img-wink: saati 22de olsa çok iyi olurdu.
benim izleyebildiğim kadarı ile bu dizide herkes herşeyi yapabiliyor ama kabak sadece fikrette patlıyor!!yazık kıza yaa herkes çok yükleniyor ona.kaçıp evlenmesine hiç şaşırmadım.aslında fikretin babası (ismini unuttum birden) fikretin aralarında en olgun ve düzgün karakterli olduğunu bildiği için ona çok yükleniyor sanırım?diğerlerinden bu tarz şeyleri bekliyor ama fikretten beklemiyor.beklemediği için de ona daha çok kızıyor.ama fikret daha ne yapsın adamı uyandırmak için yırttındı.söylese bir türlü söylemese başka türlü dert.çok üzülüyorum o kıza.evlendi kurtuldu bence.o adamla böyle evlenseler de sanki ileride birbirlerini geçekten seveceklermiş gibi geliyor.
anneye de yuh diyorum başka birşey demiyorum.kendinde hiçbir zamn hata bulmuyor hanımefendi.leyla ve neclaya ben de hiçacımıyorum.yani acımıyordum leylaya bu bölümde biraz acıdım galiba.rolünü çok güzel oynadı gökçe bahadır.gerçekten çok iyiydi:good:
son sahneyi göremedim çünkü avr.yakası ile aynı anda reklama girip aynı anda bittiler.ama havaalanını bastı mehmet sanırım.oğuzu vurdu galiba...aman isabet olmuş.o adam ölmeden ne leylaya,ne neclaya,ne aileye özellikle de fikrete rahat yok.
valla ben reklam aralarında izlediğim halde fikrete zulme hayır kampanyası başlatmak için gaza geldim.bölümlerin tamamını izlesem ne olurdu bilmiyorum:img-polic yeter ama artık.kalsınlar fikretsiz de görsünler bakalım.
yazımı editliyorum.bir önceki sayfadaki yazıları okudum.şevket oğuzu vurmamış meğer yumruktan bahsediyormuşsunuz.aman ben de vurdu sandım sevindim:)ama o zaman da olan şevkete olurdu.ay bu polisler neden oğuzu götürdüler ki...iyisi mi kanald yazın yaprakdökümünün tekrarını versinbye

ozge_kkk
13-06-07, 22:54
gercektende cok cok acikli ve üzücü bi bölümdü
ve cok heycanlandim
sevketin havaalaninda O BENIM KARDESIM diyisi icimi parcaladi
cok üzüldüm..
leylayada üzülüyorum ben. yikildi kiz.
nejla eskiden oguzla beraberken. leyla elinden almadiki oguzu
nejla bitirmisti iliskisini
ve ben oguzu sevmiyorum ne yaparsan yap diyodu.
o yüzden leyla bi iliskiye basladi oguzla.
ve isteyerek beraber olmadi oguzla. tecavüze ugradi.
nejla ama ENISTEsiyle birlik oldu ve onun birlikte kacti.
neyyir hanimin agzina saglik. güzel konustu telefonda..

sevket havaalanindayken oguzu yumruklamanin yani sira nejlaya da bi kac tokat atmasini isterdim acikcasi.
leyla nin hali cok üzdü beni.
kafayi oynatti kiz.

nejladan nefret ediyorum
ne hale soktu aileyi.
ali rizaya cok üzülüyorum
olan yine fikrete oluyor. en sucsuzu fikret aslinda.. keske evlenmese...
hayati mahfolacak
ve aile bi kez daha yikilacak
keske biraz daha bekleseydi..

oguz kesin tutuklanacak.
yamani dolandirdigi icin
ve nejla ortada kalcak..
eeeee hak etti
enisteyle kaciyoduuu

geweze
13-06-07, 23:01
Yaprak Dökümünü başladığı ilk günden beri severek izliyorum
ama bu bölüm diğerlerinden çok daha etkileyiciydi
Bu bölümde beni en çok etkileyen sahneler
-Ali Rıza beyin bir köşeye çekilip ağldoğı yada derin düşüncelere daldığı sahneler
-Şevketin havaalanında bırakın o benim kardeşim diyerek ağladığı sahne
-Leylanın hastaneden çıkıp eve geldiğinde delirmiş gibi bir hali vardı devamlı aynı lafları edip durduğu sahne
Birde Leyla şuursuz şuursuz laflar ederken annesine karşı birkaç mantıklı laf edip sitem ettiği zaman Hayriye Hanımın kızı ve ailesi perişan durumdayken
hala yalan söylemesi ve kendisini korumaya çalışmasına acayip şaşırdım.Hayriye Hanımın bu olanların en büyük sorumlusu olduğunu düşünüyorum.Gerçi bu ailenin kızlarında(Fikret hariç) genetik mirasmıdır nedir babalarının ve ailelerinin adlarını kirletme ve zor durumda bırakma potansiyeli var.Hayriye Hanım ve Ferhunde el birliği ile bu potansiyeli ortaya çıkardılar.
Neclanın Oğuzun tutuklanmasına nasıl tepki vereceğini çok merak ediyorum.
Ben oğuzdan çok Neclanın acı çekmesini istiyorum.Dışarıda yanlız kalınca artık ne yapar bilmem ama çok güvendiği Oğuzun yolunu gözlerse umarım çok bekler.
Ayrıca bölümü izlerken Neclaya karşı öyle dolmuştum ki biri şu kıza haddini bildirmeyecekmi diye düşünürken Nehir Hanım imdadıma yetişti kadın 60 saniyede 120 beddua etti helal olsun.benim öfkemde biraz olsun dindi sayesinde.

erolimo
13-06-07, 23:02
Kriz sahnesinde çalan parça Dead Can Dance'in Yulunga adlı parçasıymış. Merak edenlere müjde. :good:

stormy
13-06-07, 23:03
Ali Riza Beyin bundan beklerim sundanda beklerim ama senden beklemezdim sozleri..Fikrete karisindan ve Ferhundeden daha cok guvenmis oldugunu gosteriyordu..O sinirle o sozleri soyledi ama Fikreti yakti..Fikret simdi gidip ufacik bir evde 3 cocukla ve bir tane kaynanayla tikilip kalacak..Umarim Fikreti mutlu yaparlar dizide..

tatu1234
14-06-07, 00:06
Super bir bolumdu!!! Nejla zaten igrendi, simdi de iyicene serefsiz oldu. Arkadaslar bu sezon bitiyormu yoksa seneye devam mi. Eger devamsa ne konu bulacaklar acaba?

Sevda24
14-06-07, 00:15
valla bencede süper bir bölümdü
Neclayala Leylanin tartismasindan
itibaren dizi bitene kadar agladim valla
Bu bölümde cook etkilendim.
Her sahnesi süper ötesiydi.
Fikrete cok üzülüyorum o
kaba adamla evlenmesin neolur
Adam taksiye binerken bir kapiyi
acar bir cicek alir demi ama
Sanki günlük bir olay yasiyormus
gibi gram heyecan, sevinc göremedim
Tahsinde...
Bakalim Oguzu polisler götürünce
NEcla neyapacak:happy0064

Haftaya sezon finalimi yoksa daha varmi sezona

stormy
14-06-07, 00:26
Sezon finali olacak oyuncularin dedigine gore belki bir sezon sonra dagilan aile yeniden bir araya gelmeye calisabilir...

angels18
14-06-07, 07:06
bir babaya verilebilecek en büyük cezaydı eline bohçasını vermek ne acı bir durum ailesini onurlu gururlu olmalarını isteyen bir baba ama bunun tersini yapan cocuklar ne kötü leylaya o kadar üzüldüm ki çok kötü durumdaydı asla onun yerinde olmak istemezdim ya necla ona söylenecek bir söz bile yok önceden leylaya kızıyordum ama durum okadar değişti ki şimdi leylaya ancak acıyabiliyorum acaba şimdi ne olacak neclaya ee oğuz hapishanede olacağına göre eve dönemeyecek neclaya neler olacak işte bunu merakla bekliyorum eden bulur dimi fikrete o kadar üzülüyorum ki herşey onun üzerinde kaldı bunu hakettimi asla haketmedi umarım tahsinle mutlu olur tahsin onu üzmez çünkü üzülmeyi haketmiyor gerçekten çok güzel dizi yine güzel bir bölümdü kendi hayatımı onların yerine koyuyorum acaba ben böyle bişey yapsam ne olurdu diye sanırım babamda alirıza bey gibi kötü olurdu hayatları değişirdi hiç iyi olmazdı allah korusun diyelim kimsenin başına böyle bişey gelmesin gerçi hayattada oluyor artık böyle şeyler dimii??

angels18
14-06-07, 07:08
Super bir bolumdu!!! Nejla zaten igrendi, simdi de iyicene serefsiz oldu. Arkadaslar bu sezon bitiyormu yoksa seneye devam mi. Eger devamsa ne konu bulacaklar acaba?

haftaya sezon finali olacak diğer sezonda devam ediyor diğer sezonda asıl dizi başlıyormuş yaprak dökümü ozamn olacakmış yani yine güzel bölümler bizi bekliyor olacak

hildaxx
14-06-07, 07:10
Bende ilk günden beri diziyi kaçırmadan izleyenlerden biriyim.Ama foruma yazmıyordum,dün ki bölüm belkide izlediğimiz bölümler en içinde en anlamlısı,en heyecanlısı ve en dokunaklıdıydı.

Genç oyuncuların hepsi kendilerini nasıl geliştirdiklerini bu bölümde daha da gösterdiler bence.Şahsen gerçekten izlerken yapaylık falan hissedemeyecek boyuta geldiler.

Ben aslında buradaki Nejla düşmanlığına şaşırıyorum.Neden herkes Nejla'nın mutlu olmasını istemez gibi konuştu.Durum itibariyel suçlu gibi gözükse de kardeşinin yaptıklarına yapılabilecek en iyi cevabı verdi bence.

Düşünsenize hem sevgilinizi elinizden alıyor hemde kendini sevdiğini devamla Nejla'nın gözüne sokarak,parasını konuşturuyor.Ben nedense Nejla'nın Leyla'nın yüzüne montu attığı sahnede bravo demek istedim.Çok bile geç kalmıştı bence bu hareketi yapmakla.Sadece biraz geç kaldı bu olayları ailesine anlatmaya Nejla,ama bence sorumlusu o dğeildir.Bir sürü değişik olay var aslında gidip nişanlanma,nişanı atma gibi aralarda sekmeye uğramalar ama Nejla tek başına bu kadar hatayı da yapabilir bence.

Tolga Karel bir konuşmasında Oğuz Nejla'yı gerçekten seviyor dedi.Şimdi ikisi de birbirine bu derece aşıkken Leyla neden ortada kalsın ki.İkisinin de mutsuzluğuna sebep olsun??Bir de bu açıdan bakalım.Zaten aile hemen bağrına bastı keşke olayları görebilseler.Nejla'nın Oğuz'dan ayrılmasının Ali Rıza Bey'in istemeyeceği olduğunu falna görebilseler sonra da Leyla'nın Nejla'ya yaşattıklarınım görseler.Eminim Nejla'ya daha az kızarlardı.Şimdi sadece ablasının kocasıyla kaçan bir kız olarak adlandırdılar.

En çok duygulandığım sahne de kesinlikle Leyla-Nejla sahnesi ve elbette Şevket'in o benim kardeşim dediği sahne.Gerçekten her karakter diziye oturmuş,her karakter de gerçekten süper oynuyor.

Bu arada gelecek sezon asıl yaprak dökümü yaşanacak diye duydum.:img-wink:

arzu_
14-06-07, 07:20
dizinin sıkı izleyicisiyim ama bugün ilk kez yorum yazıyorum;
dün gerçekten çok dokunaklı bi bölümdü nasıl geçti nasıl bitti anlamadım desem yeridir yani. dün gün içinde yorumlara baktım bi çoğu ali rıza beyi suçlu buluyodu kızları sıktığı için, tamam belki kısmende olsa doğru ama dünki bölümda çok acıdım çok üzüldüm adamcağıza..bu kadarınıda hak etmemişti şok üstüne şok yaşadı..elinde bohçayla cemlerin evinden çıkışı, leyla "kocamıda aldıııı" diye bağırdıktan sonra kapının önünde öylece kalışı, şefketle konuşması felan çok kötü oldum o sahnelerde..ama bence fikreti suçlaması yaptığı hatalara yenisini hatta en büyüğünü eklemesi oldu..eğer bahçede fikrete yüzünü çevirmeseydi belkide fikret gitmeyecekti çünkü babasından bi bakış umdu o sırada.neyyir hanım ve hayriye hanım barışma sahneside oldukça iyiydi ama ali beyin yazdığım sahneleri dışında, herkesi olduğu gibi benide en çok etkileyen şevketin sahnesi oldu.eğer yaman oğuza yurt dışına çıkma yasağı koydurduysa veya tutuklatacaksa necla hanım ne yapacak nereye gidecek çok merak ediyorum, tutunacak hiç bi dalı yok artık hepsini kesti çünkü. son noktayıda abisine koydu "rahat bırakın beni, gelmeyin peşimden, seviyorum onu, onunla gidicem" diyerek. leylaya acıdım desem yalan olur çünkü bunu hak etmişti.dünki bölüm bu kadar heyecanlı geçti bakalım sezon finali nasıl olacak..yeni bölümlerde neler yaşanacak..

DeFnE_92
14-06-07, 07:40
ben neclaya inanamıyorum ya oğuza nasıl güvanip ailesini, okulunu bırakıp onunla kaçıyo hemde ablasının kocasıyla

Messa
14-06-07, 07:46
İnsanın Neyyir Hanım gibi bir dostu olsunda başkada hiçbirşeyi olmasın. Nasıl hemen gelip sarıldı Hayriye cadısına, aynı durumda Neyyir Hanım olsa şuna %100 eminim ki Hayriye dalga geçerdi.

Ali Rıza Bey'e çok fazla üzülmedim, çünkü Fikret onu bir.ok defa uyarmaya çalıştı ama o Ferhunde ve Hayriyenin sözlerne kanıp Fikret'i ksıkanç ilan etti.
Dizide sadece Fikret'e üzülürüm başka hiç kimse'yede üzülmem, birde havalanında azıcık Şevket'e üzüldüm polisler tutarken isyan etmiş gibi bir hareket yaptığında.

Necla, nasıl bir kardeş-evlat hala daha anlayabilmiş değilim. Farzetsin ki, Oğuz ile Almanyaya kaçtı nasıl mutlu olacak geride yüzünü yerlere düşürdüğü ailesini bırakarak. Hiç mi vicdan azabı çekip, utanmayacak kendinden?

Neyyir Teyzem'e helal olsun ne güzel saydırdı Necla'ya valla o sahnelerde bir rahatladım bir rahatladım ki sormayın gitsin. Birde gıcık gıcık ağlayıp Oğuz'a sarılmaları yok mu iyice deliriyorum.

Ferhunde'yi bile onlardan çok daha fazla seviyorum ve masum görüyorum. Bu bölümde'de iyi tavırlar sergilediğini düşünüyorum. Hastanede Şevket'e para vermesi, evde Ayşe ile ilgilenmesi, Leyla ile ilgilenmesi vs. Ama bahçede Sedef ve Şevket'in yanına geldiğinde anladım ki, Şevket iyice bıktı-usandı Ferhunde'den ve bu evliliğinde sonu çok yakın.

Leyla'yada çok fazla üzülmedim, ailesine karşı zeytinyağı gibi üste çıkmasını ne güzel biliyor "Beni bu evliliğe zorladınız" diye. Madem öyle sende akıllı olacaktın, kardeşinin sevgilisiyle beraber olmayacaktın. Hadi bir defa sana zorla sahip oldu yaa 2. 3. 4. de' demi zorla oldu? Eğer Leyla'da birazcık olsada akıl varsa kendini toparlar ve hayatına kaldığı yerden devam etmeye çalışır.

Bu kadar şeye rağmen Ali Rıza yine suçluyu Fikret ilan etti yaa pes diyorum. Bir tek "Bundan beklerdim, ondan beklerdim ama senden beklemzdim" sözü hoşuma gitti o kadar, haa birde bahçede kendi hatasının farkına vardığı sahne aa çok geç Ali Rıza artık ne yapsanda Fikret'in geri dönüşü yok. Halbuki daha sabah Fikret "Olmaz Neyyir abla, yapamam Babamı bu halde bırakamam bu kadarı fazla gelir ona kaldıramaz" deyip Tahsinle evlenmeyi reddetmişti babasının ona yaptığı onca şeye rağmen. Bundan sonra tek temennşm Fikret'in mutlu olmasıdır, ondan başka hiçbir karakterde ilgilendirmiyor beni çok fazla (Sedef-Neyyir Hanım-Cem'ler-Ayşe vs dışında)

Ali Rıza, gözlerini birazcık daha açsaydı evde o kadar kavga-gürültü-patırtı olduğunda Hayriyenin geçiştirmelerine inanmayıp üsteleseydi şuan bu durumda olmayabilirdi. Ama o Necla ve Fikret tartıştığında Fikret'i azarladı, (Kardeşini kıskandığını ima etti) Necla ve ev ahalisi tartıştığında Neclayı rahat bırakın dedi. Her tartışmanın ortasında Necla vardı ama birgün bile ne oluyor ya demedi.

Şunuda ekliyim aklıma gelmişken, ohh polisler Oğuz'u yakalayıp direk hapse tıkacaklar bakalım o zaman Necla Hanım nereye gidecek. Artık Oğuz'un 5 lirası bile yok. Yaman muhtemelen herşeye el koymuştur. Necla kesinlikle kötü yola düşecek.

rut
14-06-07, 07:58
[/B]Ben aslında buradaki Nejla düşmanlığına şaşırıyorum.

Bağrımıza basalım istersen aman ne güzel yaptın ablanın kocasıyla kaçtın diye

Düşünsenize hem sevgilinizi elinizden alıyor hemde kendini sevdiğini devamla Nejla'nın gözüne sokarak,parasını konuşturuyor.Ben nedense Nejla'nın Leyla'nın yüzüne montu attığı sahnede bravo demek istedim.Çok bile geç kalmıştı bence bu hareketi yapmakla.Sadece biraz geç kaldı bu olayları ailesine anlatmaya Nejla,ama bence sorumlusu o dğeildir.Bir sürü değişik olay var aslında gidip nişanlanma,nişanı atma gibi aralarda sekmeye uğramalar ama Nejla tek başına bu kadar hatayı da yapabilir bence.

Bak kendin demişsin sewgilisini elinden alıyor bu o kadar büyük bir ayıp değil çünkü sevgilinle belli şeyleri paylaşırsın ama sanırım evli değilsin olsan anlardın ne demek istediğimi. Parasını konuşturuyor demişsin necla ne yaptı ona karşılık gitti cem gibi suçsuz günahsız bir çocuğun hayatını allak bullak etti. Sırf para hırs kıskançlık uğruna. Necla hata sınırını doldurdu bence bu kadar hata demek çok az kalır insanların hayat boyu şeref namus üzerine yapabilecekleri tüm hataları yaptı.

Tolga Karel bir konuşmasında Oğuz Nejla'yı gerçekten seviyor dedi.
O kadar seviyorduda neden gidip Leylayla birlikte oldu onuda kirletti oğuzun sevgisi falan yalan kişiliksizin teki.

hildaxx
14-06-07, 08:08
[/B]Ben aslında buradaki Nejla düşmanlığına şaşırıyorum.

Bağrımıza basalım istersen aman ne güzel yaptın ablanın kocasıyla kaçtın diye

Bak kendin demişsin sewgilisini elinden alıyor bu o kadar büyük bir ayıp değil çünkü sevgilinle belli şeyleri paylaşırsın ama sanırım evli değilsin olsan anlardın ne demek istediğimi. Parasını konuşturuyor demişsin necla ne yaptı ona karşılık gitti cem gibi suçsuz günahsız bir çocuğun hayatını allak bullak etti. Sırf para hırs kıskançlık uğruna. Necla hata sınırını doldurdu bence bu kadar hata demek çok az kalır insanların hayat boyu şeref namus üzerine yapabilecekleri tüm hataları yaptı.

Tolga Karel bir konuşmasında Oğuz Nejla'yı gerçekten seviyor dedi.
O kadar seviyorduda neden gidip Leylayla birlikte oldu onuda kirletti oğuzun sevgisi falan yalan kişiliksizin teki.

Evli değil nişanlıyım bende.:img-wink: Görüş açıcı dediğim gibi.Ama Nejla tamamen suçlu değil demiyorum ki.O da bir sürü hata yaptı.En büyük hatası da Cem oldu.Yine de bu kadar nefert fazla dedim.Yanlışlarını görmeyelim demedim ki ben.Ama bu hikaye de Leyla'nın bu derece su üstüne çıkmış olmasını ben kabul edemedim açıkçası.2 kardeşinde çok büyük hataları var ama şu an aldatılan kadın sıfatına büründüğü için Leyla'yı da haklı bulmayalım.:img-wink:

Sevgilinle belli şeyler yaşarsın mutlaka,ama Nejla'nın evlilik hayatında ne vardı ki???Keşke süper bir hayat yaşasalardı ama sadece Oğuz'dan para alıp eve gelip yeni aldıklarını göstererek bir hayat yaşadı ki,bunun savunulacak bir yanı yok.:img-wink:

Tolga Karel Oğuz'un Nejla'yı sevdiğini yeni söyledi,ayrıca Oğuz karakteri de gayet gel-gtli bir karakter.Henüz kıvamı tutturulamamış.Benim de sevmediğim bir karakter.Herşeyden öte Yaman'ın karısıyla da para yüzünden olduğunu biliyoruz.Bence bu yüzünü görmesi gerekirdi Nejla'nın.Sadece Oğuz'un Leyla'yla olma durumuna da fazla alkollüydü ondan bu hatayı yaptı o zamanda Nejla'yı seviyordu dedi.:img-wink:

Nejla ilerleyen bölümlerde çok acı çekecek.Yaşadıkları ve öğrendikleri onu çok kıracak bence.Leyla ise şu durumdan çok büyük bir pay çıkartacak kendine.Oğuz'un tüm dolapları ortaya çıktığında Nejla kimbilir naısl üzülecek,Leyla'da bu olayla Oğuz'u hayatından tamamne çıkartıp bir beladan kurtuşmuş olacak bence.

rut
14-06-07, 08:14
Leyla şuan yaptıklarını çekiyor ama inan faslasını çekiyor kardeşini bu kadar aklını kaybedecek kadar arkasında bırakıp gitmedi. Necla binbeterini çekicek ve hepsini hakettiği için çekicek bence. Sözde ağlıyor zırlıyor neyyir hn telefonda babanın canınamı kastettin tüm aile perişan diyo o oğuza sarılıp sende başka kimsem kalmadı diyor bencil işte kendinden başka kimseyi düşünmeye bir bencil.

ulkuk
14-06-07, 08:48
Bu forumdakiler benim Fikret, Cem, Sedef ve Neyir sevgimi bilir. Dünkü bölüm bence şu ana kadarki en güzel bölümüydü. Herkesin oyunculuğunu konuşturduğu zirve bir bölümdü.

Ben bu bölüm Neyir hanımı hem çok sevdim hemde biraz şaşırdım. Hayriye hanımı o kadar olaya rağmen teselli etmesi, aileyle beraber olması çok güzeldi. Neyir hanıma yakışır bir davranıştı.

Ama Fikret'in evlenme konusunda Neyir hanımın bu yaklaşımı hiç hoşuma gitmedi. Fikret'in bu evliliği istek dışı yaptığını biliyor. Birde aile ile ilgili herşeyi öğrendi. Fikret'in bu evliliği niçin yapmak istediğini anladı. Fikret'in önce vazgeçmesi, daha sonra babasının sözlerinden sonra cayması tekrar kabul etmesi Fikret'in ne kadar çıkmazda olduğunu gösteriyordu. Ben Neyir hanımdan şöyle bir şey beklerdim. "Fikret ben bu evliliğe karşıyım. Görüyorum ki senin de kafan çok karışık. Başta ailede sorunlarını bilmiyordum. Şu anda baban annenin durumlarını gördüm. Seninde şu an neden tekrar istediğini biliyorum. Ben böyle bir sorumluluğa asla giremem. Hem sen bu evden kaçarken aslında 3 çocuklu bir adamla evlenere asla mutlu olamazsın. Aileni arkada bırakarak da mutlu olamazsın. Hem sen 3 çocuklu bir adamla evlenip ne yapacaksın. Kendi akrabamda olsa evlenmeni istemiyorum. Elalemin kahrını çekeceğine ailenin kahrını çekersin."demesini beklerdim.

Gerçi sizlerden şöyle bir yorum gelebilir. Fikret'e daha en başından bunları söyledi, açıkladı...Evet söyledi. Ama o zamanlar ailesinin durumlarını, Fikret'in sıkıntılarını bilmiyordu. Şu an biliyor ve o ailenin özellikle Ali Rıza Beyin Fikret'e ihtiyacı olacağını bilmesi gerekiyor. Her ne olursa olsun o evde Fikret olduğunda evde insanlar tedirgin oluyor, kendilerini biraz daha geri çekiyorlar. Bence Neyir hanım böyle konuşsaydı tam süper olacaktı...:happy0064

Sevgiler...

Türk_Jön
14-06-07, 08:57
Çok güzel bir bölümdü,iplerin koptuğu gerçeklerin açığa çıktığı,pişmanlıklar,hayal kırıklıkların yaşandığı bir bölümdü.Bir an Ali Rıza Bey'in kalp krizi geçireceğini düşündüm. Adam yerin dibine geçti çok üzüldüm :( Hayriye Hanım ise nişan bozluldu para pul gitti derdinde gibiydi. Leyla ektiklerini biçti bence ona az bile olanlar. Hayriye Hanım'ı tersleyince Hayriye Hanım'ın yüzü nasıl asıldı korkudan taş kesildi gerçekleri söyleyecek diye. Neyyir Hanım ile Hayriye Hanım'ın barışmasına çok sevindim. Çünkü Neyyir Hanım hiç bir çıkar gözetmeksizin gerçek bir dost Hayriye Hanım için inşallah yine Ferhunde'nin dolduruşuna gelip konuşmamazlık etmez. Necla nasıl bir hata yaptığının farkında değil aşkın gözü körmüş lafı doğrumuş ama Oğuz tutuklanacak galiba şimdi ortada kalınca ne yapacak bakalım aileside sildi. Neyyir Hanım bile tersledi Necla'nın durumu hiç iyi değil çok kötü bir yola gidecek gibi. Ahh Fikret Ablam ahhh yine sen suçlu oldun, konuşsan suç konuşmasan suç. Tam vazgeçmişti evlenmekten ama Ali Rıza'nın sözleri kararından yeniden caydırdı. Tahsin'de çok kaba biri :( insan taksinin kapısını açar. Neyyir Hanım'ın dediği gibi bir demet çiçek alır ama hiç biri yok. Ayrıca çocuklardan çekeceği var Fikret'in :(

geweze
14-06-07, 09:02
Bende ilk günden beri diziyi kaçırmadan izleyenlerden biriyim.Ama foruma yazmıyordum,dün ki bölüm belkide izlediğimiz bölümler en içinde en anlamlısı,en heyecanlısı ve en dokunaklıdıydı.

Genç oyuncuların hepsi kendilerini nasıl geliştirdiklerini bu bölümde daha da gösterdiler bence.Şahsen gerçekten izlerken yapaylık falan hissedemeyecek boyuta geldiler.

Ben aslında buradaki Nejla düşmanlığına şaşırıyorum.Neden herkes Nejla'nın mutlu olmasını istemez gibi konuştu.Durum itibariyel suçlu gibi gözükse de kardeşinin yaptıklarına yapılabilecek en iyi cevabı verdi bence.

Tolga Karel bir konuşmasında Oğuz Nejla'yı gerçekten seviyor dedi.Şimdi ikisi de birbirine bu derece aşıkken Leyla neden ortada kalsın ki.İkisinin de mutsuzluğuna sebep olsun??Bir de bu açıdan bakalım.Zaten aile hemen bağrına bastı keşke olayları görebilseler.Nejla'nın Oğuz'dan ayrılmasının Ali Rıza Bey'in istemeyeceği olduğunu falna görebilseler sonra da Leyla'nın Nejla'ya yaşattıklarınım görseler.Eminim Nejla'ya daha az kızarlardı.Şimdi sadece ablasının kocasıyla kaçan bir kız olarak adlandırdılar.

En çok duygulandığım sahne de kesinlikle Leyla-Nejla sahnesi ve elbette Şevket'in o benim kardeşim dediği sahne.Gerçekten her karakter diziye oturmuş,her karakter de gerçekten süper oynuyor.

Bu arada gelecek sezon asıl yaprak dökümü yaşanacak diye duydum.:img-wink:

Neclanın yaptığı şeyi kesinlikle ne Leyla nede ailesi haketti.Ne demektir ya eniştesiyle beraber olup sonra sinsi kaçma planları yapıp ,üç kuruşa beş takla atan Ali Rıza beyden okul bahanesiyle para alıp,bu güne kadar adı hiçbir hayırlı işte geçmeyen Oğuzla kaçmak(eniştesi).Leyla sütten çıkmış ak kaşık değil onunda hataları oldu ama aynı olayda Necla Oğuzla evli olsaydıda Oğuz Leylaya aşık olsaydı Leyla asla Neclanın yaptığını yapmazdı.Zaten tüm yapraklar döküldükten sonra Ali Rıza Beye sahip çıkan kişi Leyla olucak.
Şu meşhur montu fırlatma meselesine gelince Leyla devamlı görmemişlik yaptı ve sahip olduğu zenginliği etrafındaki herkesin özelliklede Neclanın gözüne soktu.Neclada öyle masum masum durmadı.Cem'i buldu ve oda her fırsatta babasıyla çok iyi anlaşan bir erkek arkadaşı olduğu içinLeylayı kıskandırdı.
Birde sevgilisini elinden almak deyince Necla Oğuzla beraberken Leyla ile Oğuz arasında birşey yoktu.Necla gayet rahat bir şekilde Oğuzu bıraktı sebebi Oğuzun dürüst olmamasıydı.Sonra Leyla ile Oğuz birlikte oldular ve evlenmek zorunda kaldılar.Bu olayda Leylanın suçu yok diye düşünmüyorum insan kardeşinin eski sevgilisiyle dahi sevgili olamamlı.ee şimdi nerede kaldı kocasıyla birlikte olup kaçmak.
Ben şunu anlamıyorum Necla Oğuzdan ayrılırken gayet rahattı kendisi istedi ayrılmayı ve sevmiyodu.Sonra kardeşiyle evlendi Oğuz kıymetlimi oldu nedir Oğuza aşık oldu.Yani aslında hep Oğuza aşıkmışşşş.

€moS
14-06-07, 09:04
MErhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim buraya dün biraz yorum yaptım ama artık burdayım....
Yaprak dökümünün çok sık izliyorum ve çok beğeniyorum...
Hele dünkü bölüm beni bitirdi resmen;
O şevketin hava alnında KARDEŞİM O BENİM demesi beni ağlattı vaalahı....
O necla benim elimde kalıcak warya...

Türk_Jön
14-06-07, 09:09
Ben bu bölümde Ferhunde'ye hiç kızamadım, Leyla ile ilgilendi, Ayşe'yle ilgilendi. Kredi kartlarında para çıkmayaınca çıkardı parayı verdi hoş o para alnın teri değildi ama kocasını zor durumda bırakmadı keşke hep böyle olsa Ferhunde

PAMUK_MELEGIM
14-06-07, 09:19
Harika bir boldumu en guzel bolumlerden birydi, leylaya bayilim bu bolum harika oynadii superdi yaa gercektn, fehrundeye kotu derken leyla nejla daha kotu cikti nejla nasil boyle birsey yapar anlamiyorum hic mi aileisni dusunmuyor ali riza cok yikildi fikret firtinlar kopcak demisti ve koptuda ama yine suc fikretin oldu bu haksi