2_cool_4_schll_
16-06-07, 12:44
ya yapak dökümünün haftasonu tekrarı yok mu
|
Tüm Versiyonu Göster : Yaprak Dökümü- Yorumlar/4 2_cool_4_schll_ 16-06-07, 12:44 ya yapak dökümünün haftasonu tekrarı yok mu sultansss 16-06-07, 12:50 ya yapak dökümünün haftasonu tekrarı yok mu olması lazım canım her cumartesi saat 16.45'te oluyor bu hafta da var ben çarşamba izledim ama tekrarını izleyeceğim,hepimize iyi seyirler.:img-wink: ysmn-krmcm1993 16-06-07, 13:06 bu haftaki bolmu sprdii yaa fikretin ustune gittiler hep kıs onlara doğru yolu hep gostermeye calıştı anlamdılar kıs haklıydıı simdi basını yakıck yaa offf leylada kardeşi yuzunden delirdii nejladan nefret etmeye baslaıdm yaa ablasının kocasıyla kactıı inş gidemezler o kısda sokaklrda kalıck ztn bu bolmu yane sprdi oteki bolmu iple cekiyorum vallaaa yaa:D sultansss 16-06-07, 13:14 zaten bu haftaki de sezon finali offf.son kez doya doya izliycez.. ne yazık ki fikret'in sessiz çığlığını uyarılarını onu en iyi anlayan babası bile anlamadı ya da şöyle söyleyim anladı ama her şey için çok geçti artık... oğuz yaman bey'i dövüyormuş o hapse girmeyecek miydi ya... leylaya yazık ya kız sinirini anılarının geçtiği evden çıkarıyor... fikret desen evlenmiş sanırım,çok geç artık... necla neden cem'i arıyor ki hangi yüzle ,aaa ama unutmuşum bu kızın yüzsüz olduğunu cem'in başını yakmasın da yine uzak dursun ondan... Ali Rıza beye yazık kimseyi kırmak istemedi ama kendini mahvetti... sultansss 16-06-07, 15:09 şimdi verdiler fragmanı tüylerim dikenlendi ya ... fikret evlenmiş ve evden ayrılıyor babası da yazık camdan bakıyor ağlayarak bu kadarını kaldıramaz Ali Rıza Bey... necla da sanırım cem'i arıyor,açan da Cem'in kardeşi sanırım yüzsüz bu kız valla ya... leyla'm da babasına nasıll da sarılıyor,sevgiye çok ihtiyacı var leyla'nın... Ali Rıza Bey bir yere gidiyor koşarak Şevket de arkasından koşuyor babasını durdurmak istercesine.. Hayriye Hanım çok sinirliydi sürekli bağırıp çağırıyor her zamanki gibi... murat2007 16-06-07, 15:12 Fragmanı izledim çok büyük olaylar oluyor Necla Cemi arıyor ama Cem başka kız bulmuş... Leyla pembe mantosunu giymişti Fikret valizlerle evden çıkıyordu... Fragman boyuncu Halil Ergün konuşuyordu... Çocuklarıma bir zarar gelmesin istedim canları acımasın istedim fakat şimdi benim canım acıyor... Gibi şeyler söylüyordu... Leyla Oğuzun evine gitmiş her yeri dağıtıyordu bu kadar hatırlıyorum... beren_defne 16-06-07, 16:43 Arkadaşlarr bi şey sölicemm belki yerii olmaaybilirr ben nereye yazıcağımı bilemedimm hani nejlaya aşıkk olann çocukkk var yaa ben onu starbucks cafe de gördümm hayranlarınaa belirtilirr yüzünün tamamını gördüm... pure_love 16-06-07, 16:49 haberler bölümünde kenan erçetingöz'ün Yaprak Dökümü ile ilgili yorumunu okudum yeni gördüm bu yorumu. yani rayting uğruna dizinin konusu daha kötü hale getirildigini söyluyor.yanı orjınal hikayede ıkı kız kardeşin aynı erkek yüzünden birbirine düşmediklerini söylemiş. eleştirmiş. pek hoşuma gitmedi.bence bu değişiklik rayting ugruna değil.orjinal hikayenin hangı zamanda geçtiği ortada. bence konu günümüzün şartlarına uyarlanmış. günümüzde ne rezillikler yaşanıyor biliyoruz,görüyoruz. Yaprak Dökümü de bunu yansıtıyor bize. Bence çok güzel bi sezon geçirdi dizi. Haksız bi eleştiri olmuş:img-wink: stormy 16-06-07, 16:52 Cemi mi aramis?Bu kadar yuzsuzlukte olmaz tabi ortada kaldi.Gidecek yeride yok..Leyla kafasini kullanip bir ise girsin..Neclada artik biri acirsa yanina alir. hazal oguz 16-06-07, 17:05 Leyla, üstünde pijamalarla sokağa çıkıyor, üstüne de o meşhur pembe paltoyu giymiş. Ali Rıza beyle, Fikret masada oturmuş konuşuyorlar (dha doğrusu bakışıyorlardı) önlerinde de fikretin aile cüzdanı. Oğuz'u havaalanında polisler götürüyorlardı. diğer şeyleri diğer arkadaşlar yazmış sanırım. SBR 16-06-07, 20:00 gerçekten mükemel bir bölümdü son sahnede şevketin haykırışı beni bitirdi resmen tek kelimeyle mükemmeldi ...zaten haftaya ali rıza beyin felç olma durumu olabilir orjinal kitapta öyle yazıyordu yanlış hatırlamıyosam fikretin gidişi derin bir yara olacak ali rıza bey için bir sonraki bölümü iple çekiyorum sultansss 16-06-07, 20:19 gerçekten mükemel bir bölümdü son sahnede şevketin haykırışı beni bitirdi resmen tek kelimeyle mükemmeldi ...zaten haftaya ali rıza beyin felç olma durumu olabilir orjinal kitapta öyle yazıyordu yanlış hatırlamıyosam fikretin gidişi derin bir yara olacak ali rıza bey için bir sonraki bölümü iple çekiyorum aynen cnm katılıyorum söylediklerine her zamanki gibi mükemmel bir bölümdü ama Ali Rıza bey bu sezon felç olmayabilir çünkü bu bölüm sezon finali,olmasın artık yüzü gülsün o babanın,kitapla bire bir aynı diil zaten bu da aynı olmasın,lütfen ..... (BuRcUu) 16-06-07, 21:39 Fraqmanı bnde izLedim.. NecLa çok sinir bişi ya.. ! Cem'i arıyordu.. Pes doğrusu amma yüzsüz şey.. Fikret eLinde bavuLLar qitmeye hazırLanıyordu.. aiLe cüzdanını babasına qösteriyordu fLn.. Hayriye Hanım Ve Neyyir Hanım arasında yine bişiLer oLucak sanırım.. mozitekuto 16-06-07, 22:00 bence cem nejlayı arıyodu. hatta kardeşine arattırıyordu arkadaşlar. fikretin bu darbeyi vurması çok kötü oldu. ama napsınlar, dizinin aslı böyle... deadly_angel 16-06-07, 22:48 Final bölümünü yani bu haftayı sabırsızlıkla bekliyorum, eminimki eylül ayında cevaplanmak üzere pek çok soruyla ve çarpıcı bir final sahnesiyle tatile girecek dizi. sultansss 16-06-07, 22:54 yok bence necla arıyodu ne de olsa ortada kaldı ya,hem cem gururlu,olgun bir genç asla böyle bir hatayı yapmaz lykiadreamer 16-06-07, 23:56 haydaaa..arkadaşar necla cem'i neden arıyo?? daha doğrusu nasıl arayabiliyor hangi yüzle?? umarım cem necla'yı affetmeye kalkmaz yani...o kadarını da yapmasın artık...:img-yes: sultansss 17-06-07, 09:04 haydaaa..arkadaşar necla cem'i neden arıyo?? daha doğrusu nasıl arayabiliyor hangi yüzle?? umarım cem necla'yı affetmeye kalkmaz yani...o kadarını da yapmasın artık...:img-yes: canım fragmanda gördüğüm kadarıyla necla cem'i arıyordu ama cem bir cafedeydi sanırım,yanında da arkası dönük bir kız vardı kardeşiydi büyük ihtimalle telefonu kardeşi açıyordu...bende çok merak ettim neden arıyordu ki,gerçi neclada yüz yok araması normal ama arayıp ne diyecek ki:img-help: geosally 17-06-07, 11:44 Arkadaslar bence cem neclayi ariyor. Necla sasiriyor cunku. Cem hic sasirmiyor. Belki tersidir. Kesin birsey soylemek zor. MERVe- 17-06-07, 13:24 Bu bolumde sevketin 'O bnim kardesim' demesi, beni resmen bitirdi yaa... haftayaa yine guzel bir boluum olacak.. Fikrete acaip aciyorum yaa :sad53: vetaki 17-06-07, 13:49 Fragmandan anlasilan Oguz hemen tutuklanmiyor. Polisler Almanya'ya gitmelerine engel oluyor ama sonra saliveriliyor olmali ki gidip Yaman bey'e saldiriyor. Necla nerde kaliyor peki Cem'i ararken ? Hayriye hanim Neyyir hanim'a parmagini sallayarak sanki "Fikret'in evlenmesine sen sebep oldun" diyordu. SBR 17-06-07, 15:55 aynen cnm katılıyorum söylediklerine her zamanki gibi mükemmel bir bölümdü ama Ali Rıza bey bu sezon felç olmayabilir çünkü bu bölüm sezon finali,olmasın artık yüzü gülsün o babanın,kitapla bire bir aynı diil zaten bu da aynı olmasın,lütfen ..... bende felç olmasını istemem ama öyle olacak gibi sanki felç edip sezon finaline gidebilir dizi...:img-wink: belli olmaz tabii...gerçekten müthiş bir bölümdü şevketin yaptığı haykırış bitirdi beni resmen :icon_sorr :img-yes: maalesef fikret için üzülüyorum kitapta olduğu gibi olmasa bari adam kötü biri çıkacak :sad53: inşallah öyle olmaz ama bekleyip görmek lazım tabii:img-wink: britneysinem 17-06-07, 16:15 bende felç olmasını istemem ama öyle olacak gibi sanki felç edip sezon finaline gidebilir dizi...:img-wink: belli olmaz tabii...gerçekten müthiş bir bölümdü şevketin yaptığı haykırış bitirdi beni resmen :icon_sorr :img-yes: maalesef fikret için üzülüyorum kitapta olduğu gibi olmasa bari adam kötü biri çıkacak :sad53: inşallah öyle olmaz ama bekleyip görmek lazım tabii:img-wink: inş.öle çıkmazda kitaptakiyle pek alkası yok gibi dizinin değiştirmişler biraz tabi reşat nuri güntekinin zamanında oğuz gibi biri olmadığı için öle yazılmamış angels18 17-06-07, 16:58 offff ya fragmanın sonuna yetiştim off ya bir daha nezamn verirler kimbilir kaçırdım resmen ama küçük fragmanını gördüm leyla kendi evini yıkıp dağıtıyordu sonra fikret eve gelmiş herkes kapıdaydı bu kadar görebildim yaa:icon_sorr fragman eğer kayıtlıysa arkdaslar gönderebiliirmisiniz cok merak ediyorum didemfener 17-06-07, 17:16 valla benide şevketin haykırışı bitrdi bırakın benim kardeşim demesi bundan önce nerdeydi be:D süperdi ya hele gökçenin babsına haykırşı baba kocamıda alıp gitti demesi beni orda bitirdi:d:D EFTALYAGUL26 17-06-07, 17:26 offff ya fragmanın sonuna yetiştim off ya bir daha nezamn verirler kimbilir kaçırdım resmen ama küçük fragmanını gördüm leyla kendi evini yıkıp dağıtıyordu sonra fikret eve gelmiş herkes kapıdaydı bu kadar görebildim yaa:icon_sorr fragman eğer kayıtlıysa arkdaslar gönderebiliirmisiniz cok merak ediyorum malum video sitesinde vardır mutlakaaaa:img-hyste fikret bavulları toplamış gidiyorrr,nikahta evet dedi demek.ali rıza bey için en üzücü olan fikretin gitmesi oalcaktır.cem iı kızkardeşı neclayı arıyor sanırım orda neler olacak acabaaa.yoksa necla mı cem in kardeşınıı aradı naptııı. deadly_angel 17-06-07, 20:01 Dizi, kitaptan uyarlama olabilir ama gerçekleşecek yada gerçekleşen olayların her birinin aynı olmaması son derece normal.Çünkü bu kitabın modern uyarlaması.Arada birçok yıl var ve bu yıllar içerisinde değişen kültürler v.s Zaten dizide, kitapta olmayan bazı karakterler var.Bu yüzden dizinin sonunun kitaptaki gibi olacağı yada ailenin başına geleceklerin kitaptakilerin aynısı olacağı gibi birşey söz konusu değil. deadly_angel 17-06-07, 20:08 bende öyle düşünüyorum cnm zaten olmayan şeyler çok kötü şeyler de olmasın artık zaten,ailenin yüzü biraz da gülsün.. Final bölümüne kadar mutlu sahneler yerine yaprak dökümü izleyeceğiz ama belki bu uyarlamanın sonu mutlu biter.Hoş mutlu bitse ne olurki, şu ana kadar başlarına gelenler bile son derece üzücü sultansss 17-06-07, 20:19 Final bölümüne kadar mutlu sahneler yerine yaprak dökümü izleyeceğiz ama belki bu uyarlamanın sonu mutlu biter.Hoş mutlu bitse ne olurki, şu ana kadar başlarına gelenler bile son derece üzücü ewet canım ya :( o babaya bu yapılır mı ama ya... bir zamanlar böyle mi olacaktı diye bir dizi vardı orda da hiç yüzleri gülmüyordu hep hüzün vardı dizide,ama inşallah yaprak dökümünde sonu mutluluk olacak ama ailede necla olmasın mümkünse gördükçe sinirleniyorum..yanlış anlaşılmasın bu fahriye'yi sevmediğimi göstermez aksine rolünü ne kadar inandırıcı yaptığını ne kadar içinde yaşattığğını gösterir,dizi ekibine sonsuz teşekkürler... deadly_angel 17-06-07, 20:22 ewet canım ya :( o babaya bu yapılır mı ama ya... bir zamanlar böyle mi olacaktı diye bir dizi vardı orda da hiç yüzleri gülmüyordu hep hüzün vardı dizide,ama inşallah yaprak dökümünde sonu mutluluk olacak ama ailede necla olmasın mümkünse gördükçe sinirleniyorum..yanlış anlaşılmasın bu fahriye'yi sevmediğimi göstermez aksine rolünü ne kadar inandırıcı yaptığını ne kadar içinde yaşattığğını gösterir,dizi ekibine sonsuz teşekkürler... Ben o dizinin manyağıydım resmen, hoş bir benzetme olmuş, aile trajedisi izleyeceğiz, bakalım sinirlerimiz dayanabilecekmi.Fahriye Evcan gerçekten müthiş oynuyor dediğin gibi.:img-yes: dFKto 17-06-07, 20:36 Kitaptan farklı olan noktalardan biri de Ferhunde karakteri. Son bölümde biraz daha ısındım bu en sevdiğim karaktere. Oysa kitabı okuduğumda hiç sevmemiştim. Ayşeyle kendi çocuğu gibi ilgilenmesi,Şevket için endişelenip onu korumaya çalışması, Leyla'nın hastane masrafını ödemesi bütün bu davranışları çok insancaydı. Gerçekten çok seviyorum Ferhunde'yi. Sedef yine sinsice yaklaşmaya devam ediyor Şevkete. Hiç utanmadan... Fikret'in evliliği keşke ailesinin bilgisi dahilinde olsaydı. Bu şekilde evlenmesi hiç hoş olmadı, belki de son anda hayır der, ailesinin iznini alır önce. SBR 17-06-07, 20:40 inş.öle çıkmazda kitaptakiyle pek alkası yok gibi dizinin değiştirmişler biraz tabi reşat nuri güntekinin zamanında oğuz gibi biri olmadığı için öle yazılmamış tabii sevgili arkdaşım benim ki bir tahmindi zaten ama bana mantıklı geldi sanki sonuçta ali rıza bey yıkılmış durumda bir tek dayanağı olan fikretinde gittiğini öğrenince belki bir feşç durumu olabilir benimki bir tahmin sadece:good: EFTALYAGUL26 17-06-07, 20:46 ali rıza bey fikretin gidişile yıkılacak orası kesin.digerlerinden farklı fikretin yeri ondaa.o gündde dedi yaaa bu yapsa anlarımm eşini gösterip bu yapsa onu da analrım gelinnii gösterip amaaa sen neden sustun fikret dediiii.bu bile ne kadar farklı oldugunu gosterıyor gözündeee :img-wink::img-yes: __THALIA__ 17-06-07, 22:54 evet fikret evlenecek ama mutsuz olacak..sadece o değil herkes mutsuz olacak gerçi..necla ve oğuzun ilişkisi bitecek ama ne zaman bilmiyorum..yeni bölümde de kötü sürprizler var sanırım... ehlocan 18-06-07, 07:52 Fragmanı hep Fikret seslendirirdi bu defa A.Rıza beyin seslendirmiş.. Leyla Pijamalarıyla evden çıkıyor sonrasında A.Rıza'ya sarılıyor sanırım Leyla hastaneye yatırılıyor... Necla ne sebeple Cem'i arayacak kimbilir ama Cem hususi telefonu bir kız arkadaşına açtırıyor gibime geldi... OĞuz hapise girmemiş ama sezon finali olduğu için bölüm sonunda girebilir.... Fikret evden çıkarken Hayriye hanımın kucağında bohça var.. Bakalım nasıl bir bölüm olacak :icon_whis :icon_whis rapper_atom 18-06-07, 08:21 ali rıza bey fikretin gidişile yıkılacak orası kesin.digerlerinden farklı fikretin yeri ondaa.o gündde dedi yaaa bu yapsa anlarımm eşini gösterip bu yapsa onu da analrım gelinnii gösterip amaaa sen neden sustun fikret dediiii.bu bile ne kadar farklı oldugunu gosterıyor gözündeee :img-wink::img-yes: ya o ailede akıllı gördüğüm tek ama tek bir kişi var oda fikret fikret ne yapsa arkasındayım kıs artık babası annesi ailesinin baskısı yüzünden bu duruma geldi bence evlenip kurtulmalı inşallah bir daha ki bölümde evlendiğini görecez ali rıza beyde o zaman belki anlar kızının değerini evde yok olunca Fettan 18-06-07, 12:29 yaa o cemin yanındaki kimdi??kız kardeşi değildi çünkü selinin saçları daha koyu.cemde bayaa hızlıymış yani buluvermiş yenisini :D :img-hyste Bu konuda bende ehlocan gibi düşünüyorum herhangi bir arkadaşına telefonu açtırmış olabaişlir..Yani Cem o kadar çabuk yeni birini bulmaz... NilueferM 18-06-07, 12:35 38. Bölüm “Yaprak Dökümü” muhteşem bir "sezon finali" yapıyor Ekrana geldiği ilk günden itibaren, büyük küçük, yaşlı genç, kadın erkek tüm Türkiye’yi her hafta ekran başına kilitleyerek, geçtiğimiz yayın dönemine damgasını vuran ve sezonun en başarılı yapımları arasında yerini alan “Yaprak Dökümü”nün sezon finali bölümü tam bir duygu fırtınası şeklinde geçiyor. Fikret’in evden ayrılışı, Necla’nın evden kaçışı, Leyla’nın her geçen gün kötüleşen durumu, Ali Rıza Bey’i çok derinlerden yaralıyor. “Yaprak Dökümü”nün duygusal yoğunluğunun zirveye çıkacağı, Tekin Ailesi’nin usul usul yeni felaketlere sürüklenmeye devam edecekleri ve izleyenlerin göz yaşlarına hakim olamayacakları muhteşem “sezon finali” bölümünü sakın kaçırmayın! Yeni yayın döneminde yepyeni bölümleriyle yine Kanal D’de ekrana gelecek olan dizinin bu akşamki bölümünün konusu ise şöyle; Fikret, nikah defterini imzalayıp, evlenme cüzdanını eline aldıktan sonra doya doya ağlar. Fikret bütün yaşadıklarına, biriktirdiği acılara, gerçekleşmeyen hayallerine, ona neler getireceğini bilemediği geleceğine ağlamaktadır. Ali Rıza Bey, içi sızlayarak Necla’yı hayatından siler. Evde artık onun adının anılmasını bile istememektedir. Yaman, Oğuz’un peşini bırakmaz. Necla daha şimdiden pişman olmuştur ama bu yolun geri dönüşünün olmadığını da bilmektedir. Leyla’nın durumu gittikçe kötüleşir. Ali Rıza Bey, ayakta kalmak, güçlü olmak zorundadır. Fikret evlendiğini söylediğinde bile… Sessiz sedasız evden çıkıp giderken, trene binip, yeni hayatına doğru yola çıktığında bile… Ali Rıza Bey ayakta kalmak zorundadır. Bugün rüzgarla yaprak gibi savrulan çocuklarının, bir gün uzatacakları ellerini tutmak için güçlü olmak zorundadır. O, yaralanmasınlar, canları yanmasın istemiştir ama şimdi O’nun canı yanmaktadır. murat2007 18-06-07, 15:57 Sedefi savunanlara söylüyorum... Ferhunde kocasını aldattı diye yerden yere vurdunuz... Ama Sedef Şevkete sırnaşmaya başlıyınca bakıyorum da kimsenin sesi çıkmıyor... Ha kocanı aldatmışsın ha evli bir adamla ilişki kurmaya yeltenmişsin aynı şey... Sonuçta Şevket Sedefe seni seviyorum dese Sedef koşa koşa gider... Sizin masum prensese ne oldu acaba? :icon_whis stormy 18-06-07, 16:07 Ya bu dizideki butun karakterler bozuldu artik ben su iyi su kotu diyemiyorum malesef...Hepsinin bir suru hatasi var..Bu hatalar zor telafi edilir..Bari su kucuk kiz Ayse kendisini kurtarsa :) deadly_angel 18-06-07, 17:31 Ya bu dizideki butun karakterler bozuldu artik ben su iyi su kotu diyemiyorum malesef...Hepsinin bir suru hatasi var..Bu hatalar zor telafi edilir..Bari su kucuk kiz Ayse kendisini kurtarsa :) Yok yok Ayşede pek bi cömert çıktı, çikolata dağıtma filan, o da iflas edebilir ilerde:img-hyste Cidden ya bütün karakterler bozuldu.Bi ferhunde değişmedi, aynı kötülükler fesatlıklar filan:img-yes: sultansss 18-06-07, 18:08 Yok yok Ayşede pek bi cömert çıktı, çikolata dağıtma filan, o da iflas edebilir ilerde:img-hyste Cidden ya bütün karakterler bozuldu.Bi ferhunde değişmedi, aynı kötülükler fesatlıklar filan:img-yes: ewet ama ben 37.bölümde ferhundeyi takdir ettim çünkü haastane masraflarını öderken çıkarttı o kadar parayı verdi ve evin o sıkınılı anlarında dedikoduyu kaçırmak pahasına ayşe'yi odasına götürdü oyaladı bu bölüm ferhunde gözüme girdi aileye çok destek oldu bence deadly_angel 18-06-07, 18:10 ewet ama ben 37.bölümde ferhundeyi takdir ettim çünkü haastane masraflarını öderken çıkarttı o kadar parayı verdi ve evin o sıkınılı anlarında dedikoduyu kaçırmak pahasına ayşe'yi odasına götürdü oyaladı bu bölüm ferhunde gözüme girdi aileye çok destek oldu bence Ferhundenin tüm hareketleri kötü değil ama genel olarak çevresine zararı dokunan biri.Aldanmamak lazım bence, ufak bir iyilik yapıyorsa ertesi bölüme batırıyor:D sultansss 18-06-07, 18:22 Ferhundenin tüm hareketleri kötü değil ama genel olarak çevresine zararı dokunan biri.Aldanmamak lazım bence, ufak bir iyilik yapıyorsa ertesi bölüme batırıyor:D ewet haklısın canım ama bilmem bu bölüm çok gözüme girdi diğer bölümde ne potlar kıracak bilmiyorum ama bu bölüm 10 numaraydı ferhundeden hiç beklemediğim hareketler olduğu için şaşırdım açıkçası...:img-yes: adanali esmer 18-06-07, 18:46 bu gelecek bölüm asil harika olacak yeni sezon yepyeni sifirdan baslamis gibi bir yaprak dökümü olacak tüm sezon boyunca ali riza bey ögrenecek mi aceba necla oguz ve leyla üclüsünün meselesini diye düsünmicegiz sadece düsünecegimiz sey bundan sonra neler olacak cok soru isareti kalacak aklimizda ama böylesi daha iyi daha cok ilgi görecek yaprak dökümü.. bu arada bennu yildirimlar sevenleri yani fikret severler onun forumunda aile imzasi yapilmaktadir duyrulur.. sultansss 18-06-07, 20:00 ewet canım bence de yepyeni bir yaprak dökümü yaşanacak ama sonunda o mükemmel babanın yüzü güler inşallah,ne yaptı da bu kadar cezayı haketmiyordu o baba,evlatlarından hepsi de ona karşı yanlış yaptı sadece Ayşe kaldı o da diğer sezonda büyür ama hiç olmazsa o hata yapmasa... stormy 18-06-07, 20:01 Yapraklar bu sezon dokulur..belki bir dahaki sezon birlesir..tabi eskisi gibi olmaz herhalde deadly_angel 18-06-07, 20:45 Bir dahaki sezon başlar çok iyi olur ama sonlara doğru senaryoda bir boşluk ortaya çıkabilir.Böyle başarılı bir kadronun bunun üstesinden kolaylıkla kalkabileceğini umuyorum.Bakalım, nasıl bir sonla tatile girecek dizi. sultansss 18-06-07, 21:08 eminim ki soluk kesici bir bölüüm olacak ve en can alıcı noktada da sezon finaline gircek:(:( oğuz hapse girsin.. necla sürünsün... ferhunde düzeliyor gibi,umarım böyle devam eder(huylu huyundan vazgeçmezmiş ama neyse)...sezon finalinde yani bu haftaki bölümde ferhunde yine yaptığı iyilikleri mahvetmez dilerim ki... deadly_angel 18-06-07, 21:12 eminim ki soluk kesici bir bölüüm olacak ve en can alıcı noktada da sezon finaline gircek:(:( oğuz hapse girsin.. necla sürünsün... ferhunde düzeliyor gibi,umarım böyle devam eder(huylu huyundan vazgeçmezmiş ama neyse)...sezon finalinde yani bu haftaki bölümde ferhunde yine yaptığı iyilikleri mahvetmez dilerim ki... Haklısın valla Oğuz hapse girsin, Neclada artık dilencilik mi yapar kapının önündemi yatar bilemem.Fikrete oldu olan zavallı kız fragmanda çok fena görünüyordu.:img-yes: sultansss 18-06-07, 21:17 ewet fikret'e çok ama çok yazık oldu,ne güzel vazgeçmişti ama babaasının o sözleri üzerine tekrar evlencem dedi...hep annesinin yüzünden susturmasaydı fikret'i dışlamasaydı hiçbişiy bu noktalara gelmeyecekti... fragmanda gördüğüm kadarıyla hayriye hanım neyyir hanım'a sert çıkıyordu sanırım,neyyir hanım fikret'e daha annelik yaptı fikret'i yalnız bıraktığı günlerde anneliği manevi desteği neyyir hanım verdi fikret'e şimdi kalkmış ne kızmaya hakkı var ki,hem istemiyodu da zil takıp oynasın,artık istediiği kadar yalanları saklayabilir... deadly_angel 18-06-07, 21:20 ewet fikret'e çok ama çok yazık oldu,ne güzel vazgeçmişti ama babaasının o sözleri üzerine tekrar evlencem dedi...hep annesinin yüzünden susturmasaydı fikret'i dışlamasaydı hiçbişiy bu noktalara gelmeyecekti... fragmanda gördüğüm kadarıyla hayriye hanım neyyir hanım'a sert çıkıyordu sanırım,neyyir hanım fikret'e daha annelik yaptı fikret'i yalnız bıraktığı günlerde anneliği manevi desteği neyyir hanım verdi fikret'e şimdi kalkmış ne kızmaya hakkı var ki,hem istemiyodu da zil takıp oynasın,artık istediiği kadar yalanları saklayabilir... Aslında Hayriye Hanımın bundan sonra bir çift söz etmeye bile hakkı yok, ne dolapler çevirdi, huzurumuz bozulmasın parolasıyla yaptı herşeyi.Neyyir Hanım suçlayabileceği son kişidir, o önce kendi kapısının önünü süpürsünde sonra Neyyir Hanıma gitsin. sultansss 18-06-07, 21:34 hatırlarsanız ferhunde kahve falı bakarken bir de evlerin temizlenmesini izlerken(temizlerken diyemiyorum çünkü temizlikten kaçtığı için) fikreti'in telefon konuşmasını duyduktan sonra yani,ferhunde yakında bir sürpriz yapıp evlenebilir demişti hayriye hanım da aman evlenmez o başımızdan ayrılmaz demişti,şimdi neden neyyir hanım'a kızar anlamam,tek istediği şey oluyor,ailenin tek pırlantası evlerinden uçtu... Fettan 19-06-07, 08:37 Fikret karakteride kitaptakinden farklı...O bu kadar klkedisi modunda değil...Sürekli kitap okuyan kardeşlerinin özentilerini basit gören kendi halinde biriydi..Burada Fikret çok fazla korumacı sürekli iş yapıyor..Kitaptaki Fi,kret patır patır herles,n hatasını söylüyor burdaa daha içine atan kendisi halletmeye çalışan bir karakter..Umarım bu değişiklik Fikret'in kitaptaki kaderi içinde geçerli olur ve Tahsin'le mutlu olur.... HaMbUrG* 19-06-07, 11:30 hatırlarsanız ferhunde kahve falı bakarken bir de evlerin temizlenmesini izlerken(temizlerken diyemiyorum çünkü temizlikten kaçtığı için) fikreti'in telefon konuşmasını duyduktan sonra yani,ferhunde yakında bir sürpriz yapıp evlenebilir demişti hayriye hanım da aman evlenmez o başımızdan ayrılmaz demişti,şimdi neden neyyir hanım'a kızar anlamam,tek istediği şey oluyor,ailenin tek pırlantası evlerinden uçtu... Zaten ne olduysa hep Hayriye hanimdan oldu.. "Yok fikrete aldirma, yok depresyonda yine, yok kiskaniyor".. Onunla ilgilenmek isteyenleri bile Fikretten uzak tuttu. Zaten ilgilenen bi babasi var, birde Sevket. 2 Bölüm önceydi galiba, Sevket Fikretle konusmak istedi, Ferhundenin sesi duyuldu. Bu ne demek? Demek ki, artik onlar eskisi gibi degil, birbirine sir verebilecek, dert yanabilecek kadar yakin degil. Demek ki, Ferhunde var artik aralarinda. Fettan 19-06-07, 11:37 Sesli fragmanı izleidm arkadaşlar izleyemeyen varsa öm ile link atabilirim...A.Rıza ve Fikret'in tren istasyonunda vedası var ve konuşmalar ikisi arasında abartmıyorum fragman bile gözlerimin dolmasına sebep oldu ben o sahneyi yarın akşam nasıl ilzeyeceğm hiç bilmiyorum..Eminim hiçbirimiz gözyaşlarımızı tutamayacağız.. Fikret hakkını helal et baba diyor A.Rıza benim senin üzerinde hakkım yok ki diyor Fikret sitem eidyorsun diyor.... HaMbUrG* 19-06-07, 11:43 Fikret hakkını helal et baba diyor A.Rıza benim senin üzerinde hakkım yok ki diyor Fikret sitem eidyorsun diyor.... Eyvah, bu bölüm mendiller ucusacak bizim evde.. Kesin cok acikli bi bölüm olur ve en heyecanli yerde biter. murat2007 19-06-07, 11:56 Ya inşallah ali rıza oğuzun ceydayla olan ilişkisinide öğrenirde iyice pişman olur leylayı evlendirdiği için... murat2007 19-06-07, 13:51 Ali Rızayla Fikret arasındaki konuşma tıpkı kitaptaki gibi... sultansss 19-06-07, 13:58 Zaten ne olduysa hep Hayriye hanimdan oldu.. "Yok fikrete aldirma, yok depresyonda yine, yok kiskaniyor".. Onunla ilgilenmek isteyenleri bile Fikretten uzak tuttu. Zaten ilgilenen bi babasi var, birde Sevket. 2 Bölüm önceydi galiba, Sevket Fikretle konusmak istedi, Ferhundenin sesi duyuldu. Bu ne demek? Demek ki, artik onlar eskisi gibi degil, birbirine sir verebilecek, dert yanabilecek kadar yakin degil. Demek ki, Ferhunde var artik aralarinda. canım o zaman yemek hazırdı o yüzden ferhunde seslendi şevket'e.şevket sedef'in onunla konuşması üzerine fikret'le hemen konuşmak istedi,ferhunde de yemeğe çağırmak için seslendi şevket'e sultansss 19-06-07, 14:10 offf öleceğim meraktan sesli fragman beni bu kadar heyecanlandırırsa izlerken ne yaparım ben üstelik bu sezon finali,birçok soru işaretiyle sezon finaline gircez malesef ki... necla çok üzgündü ve bir yere uzanmıştı.. fikret ve Ali Rıza Bey'in konuşmalarında çok ama çok duygulandım babası tek güvendiği kişiyi kaybediyor,babasına gel ben sana çocuğum gibi bakarım dedi ya Fikret öldüm orda,babasını çağırıyor ama Fikret'in eşi olacak da zaten kıt kanaat geçiniyor inşallah böyle bişiye izin verir,kaynanası da laf sokmaz.. AperioN 19-06-07, 14:35 herkese slm, size bir şey soracaktım ben bu romanı okumamıştım saolsunlar dizi yaptılar ve harikalar harikası oldu kitaptakiyle dizideki isimler aynıymış sanırım genel konu da öyledir okuyanlar varsa ilerleyen bölümlerde kitaptaki gibi mi olcak? yani ne oynuyorsa kitaptakiyle aynı mı yoksa senaristler ekliyorlar mı üzerine? dizide, favorim fikret>>>umarım her şey istediği gibi olur/hakedenlerden çünkü sultansss 19-06-07, 14:53 herkese slm, size bir şey soracaktım ben bu romanı okumamıştım saolsunlar dizi yaptılar ve harikalar harikası oldu kitaptakiyle dizideki isimler aynıymış sanırım genel konu da öyledir okuyanlar varsa ilerleyen bölümlerde kitaptaki gibi mi olcak? yani ne oynuyorsa kitaptakiyle aynı mı yoksa senaristler ekliyorlar mı üzerine? dizide, favorim fikret>>>umarım her şey istediği gibi olur/hakedenlerden çünkü canım öncelikle aramıza hoşgeldin:img-wink: bilmiyorum daha önce sıkça bu foruma yazıyor muydun ama ben yine de hoşgeldin diyim:img-wink: dizideki ve kitaptaki karakterlerin hepsi aynı değil canım kitapta oğuz diye birisi yok mesela... necla da leylanın eşini ayartmıyor... kitapta da fikret evlendiği kişiden şiddet görüyor ama umarım bu da uymaz , çünkü fikret mutlulukların en güzelini hakediyor. AperioN 19-06-07, 15:29 canım öncelikle aramıza hoşgeldin:img-wink: bilmiyorum daha önce sıkça bu foruma yazıyor muydun ama ben yine de hoşgeldin diyim:img-wink: dizideki ve kitaptaki karakterlerin hepsi aynı değil canım kitapta oğuz diye birisi yok mesela... necla da leylanın eşini ayartmıyor... kitapta da fikret evlendiği kişiden şiddet görüyor ama umarım bu da uymaz , çünkü fikret mutlulukların en güzelini hakediyor. slm cnm, -hoşbuldum gülüm/ilk kez geldim ewt/ insan böyle karşılanınca çıkmayası geliyor burdan :img-blush -sorularıma kulak kabarttığın için çok mersi diziye gelince, annemle bayılarak izliyoruz:) yarını da sabırsızlıkla bekliyorum fragmanda ali rıza/fikret konuşmaları beni son derece duygulandırdı bakalım neler olcak:icon_whis sultansss 19-06-07, 15:35 slm cnm, -hoşbuldum gülüm/ilk kez geldim ewt/ insan böyle karşılanınca çıkmayası geliyor burdan :img-blush -sorularıma kulak kabarttığın için çok mersi diziye gelince, annemle bayılarak izliyoruz:) yarını da sabırsızlıkla bekliyorum fragmanda ali rıza/fikret konuşmaları beni son derece duygulandırdı bakalım neler olcak:icon_whis ne demek canım sen gel ben seni hep böyle karşılarım:good: ewet canım ya yarınki bölüm çok heyecanlı her saniyesi merak dolu olacak en çok da Fikret ve Ali Rıza ayrılırkenki sahneyi merakla bekliyorum,eminim yine bol bol ağlıycam:sad53: ee tabi polislerin oğuz'u götürdüğü sahnede de çok sevincem hapse girerse daha da sevincem... neclanın bu durumda çaresiz kalmasını dört gözle bekliyorum zaten.. ayşenurr 19-06-07, 17:10 benimde dizide favorim Fikret.kendisini çok beğeniyorum.kardeşleri için elinden geleni yaptı ne fayda,tabiki anlayana.kardeşlerinin gözünü para ve hırs bürümüş.neyin doğru olduğunu algılayamıyorlar.kızlarının kötü duruma düştüğünü gören Ali Rıza bey resmen yıkıldı.Ali Rıza bey'in değer yargıları vardı. kızları yıkıp geçtiler. adanali esmer 19-06-07, 17:20 ben sesli fragmani seyredemedim daha ama diger fragman harikaydi yani fragman bile önemli degil yarin mendillerin hepsi cöpte olacak gibi cok aglicagim cok fikretin gidisinin ardindan sezon finaline girerse yanarim necla simdiden pisman olmus oguzla kactigina leyla neler yapacak aceba bundan sonra birini bulabilecek mi ? düzelecek mi durumu? tüm aile neclayi unutmaya calisiyor ama evin her yerinde onun izi hatirasi var onlar ne olacak en cok fikret ve ali riza beye yazik oldu . adam cöktü simdi birde fikret evden gidiyor ama onun gitmesi de a.riza bey yüzünden ona kizmasaydi bu kadar üstüne gitmeseydi fikret gitmezdi ama belli fikret evden giderken firtinalari birakip gidecek fragmanda görünüyordu zaten fikret sanirim diyorki bu evden biktim .. ona benzer seyler diyordur kesin cünkü agliya agliya icinde kin birakarak ayriliyordu evden bakalim neler olacak canim fikretcigimi yarin son kez görmek kötü oluyor tüm tatil boyunca onu düsünüp duracagim adanali esmer 19-06-07, 17:27 sonucta ali riza bey ailesi icin herseyini veren biri sanki hayatini cocuklarina adamis gibi neclanin gözünde namussuzluk varmis demekki , leyla hem asik ama neye asik oldugunu bilmiyen biri paraya mi oguza mi mesela . sevket zaten saf biri karisinin neler yaptigini bile görmüyor ne kadar saf oldugu ortada kendi halinde biri . fikret ise herseyi görüyor ferhundenin nasil biri oldugunu oguzun baslarina neler acacagini ama ali riza bey bunlari hic dinlemedi fikretin dediklerini aldirmadi hep kizdi ve fikretin dogru söyledigini anladiginda ise cok gecti .. aslinda cok iyi bir baba cocuklariyla ilgilenen biri ama karsisinda böyle hayriye gibi bir kadin olunca en son o herseyi duyuyor bosuna dememisler en son babalar duyar diye.. ali riza fikrete cok güvenmisti ama bütün öfkesini ona yagdirmasi cok kötü oldu sonuccta bunlari yapan fikret degil necla ve leylaydi onlara bir sey yapmadi ... stormy 19-06-07, 19:58 Galiba son bolumuymus..Az once haberler kismina koydugum haberden oyle anladim..Bunuda bitiriyorlar mi acaba? DeFnE_92 19-06-07, 20:05 ben sezon finali diye duymuştum ama bilmiyorum... erolimo 19-06-07, 20:34 Galiba son bolumuymus..Az once haberler kismina koydugum haberden oyle anladim..Bunuda bitiriyorlar mi acaba? Sezon finali. ekim87 19-06-07, 20:45 fikretin evlenmesine şok oldum bence o adamla evlenmemeliydi,nejla da pişman olacak gibi görünüyo güzel dizi :good: adanali esmer 19-06-07, 20:52 Galiba son bolumuymus..Az once haberler kismina koydugum haberden oyle anladim..Bunuda bitiriyorlar mi acaba? yok fragmanda sezon finali yaziyor böyle güzel diziyi yarida kesip bitirmezler cok seyredeni var.. deadly_angel 19-06-07, 22:05 Dizi seneyede devam edecek, az önce daha evvel izlediğim fragmanın biraz daha değişiğini yayınladılar.Harika bir bölüm olacak.Fikret babasına ''Bana acıma bana, merhametini diğer çocuklarına göster'' diyordu. sultansss 19-06-07, 22:32 Dizi seneyede devam edecek, az önce daha evvel izlediğim fragmanın biraz daha değişiğini yayınladılar.Harika bir bölüm olacak.Fikret babasına ''Bana acıma bana, merhametini diğer çocuklarına göster'' diyordu. ewet canım ya hiç hatırlatma büyük gün yarın aklımdan çıkmıyor,herkesin ağlayacağı sahne Fikret veAli Rıza Bey'in istasyondaki ayrılık sahneleri olacak:sad53: !NazLı! 20-06-07, 09:37 Bu akşamki bölüm çok duygusal ve güsel olacak iple çekiyorum valla başlamasına 8.30 sa varrr :icon_sorr HaMbUrG* 20-06-07, 10:05 canım o zaman yemek hazırdı o yüzden ferhunde seslendi şevket'e.şevket sedef'in onunla konuşması üzerine fikret'le hemen konuşmak istedi,ferhunde de yemeğe çağırmak için seslendi şevket'e Biliyorum, ama bence bu sadece sembolik degildi. Yani sadece yemege cagirsa, önemsiz olsa Yönetmen bu kadar önemli bi yerde mi söyletir Ferhundeye yemegin hazir oldugunu? Bu bölüm cok agliyacagiz valla.Mendillerinizi hazir tutun millet.. En duygusulai herhalde Ali Riza Bey Fikret konusmasi olacak.. sultansss 20-06-07, 10:10 Biliyorum, ama bence bu sadece sembolik degildi. Yani sadece yemege cagirsa, önemsiz olsa Yönetmen bu kadar önemli bi yerde mi söyletir Ferhundeye yemegin hazir oldugunu? Bu bölüm cok agliyacagiz valla.Mendillerinizi hazir tutun millet.. En duygusulai herhalde Ali Riza Bey Fikret konusmasi olacak.. ben zaten 37.bölümde bol bol ağladım ,filmin başında leyla'nın kriz sahnesinde bir başladım Şevket'in O BENİM KARDEŞİM dediği yere kadar inanılmaz içinde yaşadım dizimizin,sezon finalinde yani bu bölümde de oyunculardan muhteşem bir performans bekliyorum,yine ağlıycam bunu biliyorum:sad53: erolimo 20-06-07, 10:32 ben zaten 37.bölümde bol bol ağladım ,filmin başında leyla'nın kriz sahnesinde bir başladım Şevket'in O BENİM KARDEŞİM dediği yere kadar inanılmaz içinde yaşadım dizimizin,sezon finalinde yani bu bölümde de oyunculardan muhteşem bir performans bekliyorum,yine ağlıycam bunu biliyorum:sad53: Zaten oyuncular sahneler çekilirken çökmüşler üzüntüden, bizlere ne olacak kim bilir. sultansss 20-06-07, 10:36 ben bir de aşırı duygusalım geçen bölümde tek başıma odaya çekildim içeri ablam geldi noluyor , ne derdin var dedi,tv'ye baktı hayretler içinde kaldı diziye mi ağlıyosun dedi ve ablam da bakınca bayıldı harika bir yapım olmuş ağlamakta haklıymışsın dedi,bu bölüm benim sulugözler yine dolacak candy 20-06-07, 10:41 Bu akşam çok ağlıyacağız yaaa sezon sonu olmasına çok üzüldüm offf offf rumeysa05 20-06-07, 10:41 Degerli arkadaşlar merhabalar öncelikle.Ben diziyi başından beri izlemedim.Fakat kimle konuşsam arkadaşım, komşum,akrabam herkes izliyormuş.Bende bir süredir izliyorum.Daha önceleri TRT çekimi olan bölümlerini izlemiştim ve orda daha çok kitaba baglı kalmışlardı.Şimdikide çok güzel ve sürükleyici ama biraz kitaptan farklı gidiyor senaryo sanırım. Özellikle Fikretli sahnelere dayanamıyorum gözyaşlarım kendiliginden akıp gidiyor.Geçen hafta nikaha giderken babasına bakışı varya içimi acıttı.Belki konuşulmuştur ama sanki o sahnede babasından bir işaret görse gitmeyecekti nikaha.Bu bölümdede çok aglayacagımızı sanıyorum Çünkü daha diziyi izlemeden kızımla fragmanda salya sümük agladık.Bir arkadaşımında yorumunda okumuştum umarım Fikret kitapdaki gibi mutsuz degil mutlu olur.Belki zor olur eşinin çocuklarının onu kabul etmesi ama Fikret çok olgun ve sabırlı bir kız iki ailede Edanın Oguzun çocuklarının kalbini kazandıgı gibi Fikrette onların kalbini kazanır ve eşiyle mutlu olur. Leyla ile Neclaya diyecek sözüm yok.Allah onları bildigi gibi yapsın.Hayriye hanıma gıcık oluyorum bütün bu olanların tek sorumlusu o .Leyla üzülmesin diye sustu olan diger kızlarına oldu.Bir insan kendi kızına kıskançlık sıfatını yakıştırırmı çok yazık.Nehir hanım ve Sedefi çok seviyorum.Umarım sonunda Şevketin gözü açılır Ferhundeden ayrılıp Sedefle mutlu olur. Bu akşam sezon finali galiba dizi seneye devam edecek yanılıyorsam. sultansss 20-06-07, 10:49 hani derler ya Besle Kargayı Oysun Gözünü Diye...işte Necla Ali Rıza Bey'e tam böyle yaptı.babası Trazbzon'da her şeyini bıraktı Necla okusun diye ailesini İstanbul'a götürdü,kızım okusun diye,üstelik Ali Rıza Bey'in İstanbul'daki o evlerinde rahmetli annesi ve babasıyla ilgili anıları vardı ama bu üzüntüye rağmen kızı okusun diye gitti Necla ne yaptı????(ne güzel de okudu??) ailesi olduğu halde Necla bunları yaptı bir de ailesi gelmeseydi İstanbul'a neler yapmazdı ki?gerçi bu yaşattıklarının daha kötüsü var mıdır bilmiyorum ama... Ali Rıza Bey'in her şeyi tek güvendiği evladı da ellerinden uçup gidiyor,dur diyemiyor Fikret'e... artık her şey için çok ama çok geç...başka bir çaresi yok ama tek bildiğim şey her şey daha kötüye gidecek,evde iyi diyebileceğim bir baba bir de Şevket kaldı,ayşe de büyüyünce nolur bilinmez ,aman Leyla'nın eski yaptıklarını ve Necla'nın şimdiki yaptıklarını örnek almasın da... sultansss 20-06-07, 10:58 ewet canım dizi gelecek sezon tüm hızıyla hatta artan heyecanıyla kanald'de... Heyriye Hanım Leyla duymasın diye aynı zamanda da Cem zengin ya onu kaçırmamak için herkesi susturdu böyle şeyin bir gün ortaya çıkacağını hiç hesaba katmadı mı ???olgun birisi yaşı itibarıyla ama bunu düşünemedi ya da düşünmek işine gelmedi... bu iğrençliklere rağmen eşinden her şeyi sakladı,bir ailede böylesine olaylar oluyorsa ve saklanıyorsa bu aile her zaman çatırdar,zaten ben buna aile diyemem ki,aile dediğin her şeyi baba bilir,yoksa işler böyle içinden çıkılmaz hale gelir... Cem'in de başı yanacaktı ama zarardan döndü,umarım atlatabilir... Cem de o da Leyla gibi psikolojik destek alabilir,kolay bir şey değil yaşadıkları bir de Necla'yı çok seviyordu yazık ... büşrayengeç 20-06-07, 11:03 geçen bölümde leylanın oyunculuğuna diyecek yoktu çok iyi oynadı.bu hafta gene çok ağlıcaz reklamlara bakılırsa.bu arada yaprak dökümü olmadan 3 ay nası geçicek didemfener 20-06-07, 13:17 of ya ewet canım ya nasıl geççek 3 ay çok alıştık ya süperdi geçen hafta yer yerinden oynadı herks yaprak dökümü konuştu bu haftada öle olcak süperiz ya gene duygusal gene heycanlı fikrette evlendşi ne olcak ali rıza beyin durumu herşeye rağman güçlü olmaya çalışıyor...:( SAHRA_IRMAK 20-06-07, 15:42 Bence Bu Bolum Super Goriunuyo Ekranlaran Iyi Bi Sezon Finlai Ile Veda Edcek Gibi Gorunuyo Yaprak Dokumu SAHRA_IRMAK 20-06-07, 15:45 Fragmanda Gosume Bise Takildi Nejla Cemi Ariyodu Ne Yussus Ya Hani Bu Kadarda Olmas angels18 20-06-07, 16:13 ben bir de aşırı duygusalım geçen bölümde tek başıma odaya çekildim içeri ablam geldi noluyor , ne derdin var dedi,tv'ye baktı hayretler içinde kaldı diziye mi ağlıyosun dedi ve ablam da bakınca bayıldı harika bir yapım olmuş ağlamakta haklıymışsın dedi,bu bölüm benim sulugözler yine dolacak bende diziye ağlayınca annemler neden ağlıyosun diziye ağlanırmıymıs hiç diyor ama ne yapiyim çok duygusal demekki benim gibi olanlar varmıs duy anne duy:img-wink: SAHRA_IRMAK 20-06-07, 16:20 ya bence fıkret bıras beklemelıydı sonucta aıle bı kausun ıcındeyken alı rısanın sırtını dayayabılecegı tek evladı fıkretken o da gııttı yanı oda nejlanın yaprıgının kıbar versıyonunu yaptı hıc kımseye haber vermeden evlendı dublin 20-06-07, 16:40 ay çok heycanlıyım bugünkü bölüm süper olcak inşallah geçen haftaki kadar heycanlı olur farkında olmadan izlerken nefesimi tutmuştum:) ama çok üzülüyorum bitiyo diyeee sultansss 20-06-07, 16:45 Fragmanda Gosume Bise Takildi Nejla Cemi Ariyodu Ne Yussus Ya Hani Bu Kadarda Olmas ewet bu telefon konusunda bayağı konuştuk arkadaşlarla necla ailesine dönmesin yüzü mü var diyorduk ama cem'i bile aramaya cesaret etti necla sandığımdan da yüzsüz çıktı... sultansss 20-06-07, 16:51 ya bence fıkret bıras beklemelıydı sonucta aıle bı kausun ıcındeyken alı rısanın sırtını dayayabılecegı tek evladı fıkretken o da gııttı yanı oda nejlanın yaprıgının kıbar versıyonunu yaptı hıc kımseye haber vermeden evlendı ewet aslında tam da vazgeçti derken tekrardan evlencem dedi:sad53: en mantıklısı fikretti ama o da çok bunaldı yine de bu hareketi benim de içime sinmedi,çok bunalmış olabilir ama çok mantıklı bir kızdı fikret yapmaz diyordum.. sultansss 20-06-07, 16:53 bende diziye ağlayınca annemler neden ağlıyosun diziye ağlanırmıymıs hiç diyor ama ne yapiyim çok duygusal demekki benim gibi olanlar varmıs duy anne duy:img-wink: ewet canım malesef dizi için de ağlanıyor :sad53: aşırı duygusal olmayanların da bu dizide gözyaşlarına engel olamadıklarını düşünüyorum,çünkü oynamıyorlar resmen içinde yaşıyorlar ve bizleri de yaşatıyorlar.. deadly_angel 20-06-07, 17:03 Yaprak Dökümünde ağlamadım, niyeyse beni pek etkilemiyor, çok mu katı yürekliyim bilmiyorum:img-pilot Duygusallar için çok sulu bir bölüm olacak gibi görünüyor. adanali esmer 20-06-07, 17:05 Fragmanda Gosume Bise Takildi Nejla Cemi Ariyodu Ne Yussus Ya Hani Bu Kadarda Olmas evet onu ariyor ve baska bir kadin cikiyor telefona . bence necla orada beni affet ama oguzu seviyorum falan dicekti .. ve telefona bir kadin cikinca da ümidini tamamen kaybeder eh nede olsa simdiden pisman kactigina bakalim bu aksam neler olacak , ne firtinalar kopacak fikretle.. NinaI 20-06-07, 17:36 arkadaslar fragmanda cemin yaninda olan kiz kim bilen var mi? Galiba necla pisman olup ariyor.Insallah cem bir sekilde neclanin agzinin payini verir bu bolumde... adanali esmer 20-06-07, 18:16 zaten cemin bir sey yapmasina gerek yokki necla cemin telwefonunu bir kizin actigini anlayinca necla icin cem bitmis olur ve otomatik olarak cem necladan kurtulmus olur.. TrU 20-06-07, 18:48 ohh valla leyla nın yaptıkları unutuluverdi necla ya saydırın leyla yı bağrınıza basın bu ne perhiz bu ne lahana turşusu... fikret e de acımıyorum artık leyla ve necla zaten hatalı ama fikret de en az onlar kadar akılsızlık etti tahsin le evlenerek adam bildiğiniz el değmemiş kalas.. neyyir hanım da bu işe ortak olarak düştü gözümden artık ne yüzle gidecek ali rıza bey lere hayretlik olay ya.. ferhunde de diyodur heralde "nereye geldim ben böyle" diye :img-hyste catterflym 20-06-07, 20:20 ya agla agla durduramıyorum kendımmı,araya reklam soktular iyii oldu bir nefes aldım hıckıra hıckıra aglamak bu olsa gerek... Ali Rıza ve Fikret beni mahvetti :sad53: EFTALYAGUL26 20-06-07, 20:23 ferhunde bile üzüldü geçrekten.seni sevmıyorum ama üzüldüm dedi,alı rıza bey e de söyledi trenle gidecegini.fikretle ali rıza beyın halleri duygusaldı gerçektenn:icon_whis :icon_sorr 61MERVE61 20-06-07, 20:25 vay be nasil bir dizidir bu gozyaslarima hakkim olamadim bu ekibe sonsuz tskurler basta ali riza ve fikreti canlandiran oyuncularimi HARIKALAR... gercekten ferhundenin uzulmeside beni cok uzdu beklemezdim acikcasi. sultansss 20-06-07, 20:25 ne söyleyeceğimi bilemiyorum kelimeler boğazıma düğümlendi resmen,ferhundenin kapının önünde durpu fikret'e üzüldüm demesinde bile ağladım... Allah'ım bu nasıl bir sezon finalidir!!! yazamıyorum düşünemiyorum kilitlendim resmen.. tatu1234 20-06-07, 20:26 Bu kadar agladigimi pek hatirlamiyorum. Ali Riza ve Fikret mahvetti beni. Butun oyunculara HELAL OLSUN. Tren sahneleri unutulmazdi!! MERVe- 20-06-07, 20:26 Valla bu bolum beni felakat aglatti.. ve halen hungur hungur agliyoruuum :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: stormy 20-06-07, 20:29 Bence guzel bir bolumdu..Ama ben en cok Sevkete kizdim..ya Ferhunde bile Fikreti sevmemesine ragmen anlayisli davrandi...Sevketin Fikrete odacisi olacaksin demesi, giderken yuzune bile bakmamasi cok kotuydu...Halbuki bosanmis bir kadinla evlenmisti kendiside ama Fikret ona boyle davranmadi.. Ama Fikret tuyo verdi galiba anlatirken..Dediki, babamin gozlerindeki bakislardan cok yakinda tekrar bir araya gelecegimizi anlamistim dedi..Yani demekki dokulen yapraklar ne yasanmissa yasanmis tekrar bir araya gelecek..Ayrica bu belkide Fikretin o evde huzur bulamayacaginida gosteriyor olabilir... Neclaya gelince Oguzdanda bikti hemen..Ceme bakislarida yani geri dondum der gibiydi yok artik yani.. Figan 20-06-07, 20:29 Ali Riza Bey ve Fikret Beni mahvettiler aksam aksam..Aglamaktan bittim..Onlar agladi, ben agladim.. Acayip oynadilar, cok basarililar.. Takdir ettim, bravo.. !!:good: GüLpArE_YeŞiM 20-06-07, 20:31 hüngür hüngür ağla nereye kadar çok üzüldüm fikrete canım benim yaaa... hayran kaldım sezon finaline...inşallah bari fikretçiğim mutlu olur gittiği yere... bütün oyunculara iyi tatiller alınlarının akıyla süper bir sezon finalini gerçekleştirmiş oldular... ünall 20-06-07, 20:32 aman allhım yaa boyle duygusal bır bolum gormedım ai rıza bey ve fikretın ayrılısı nekadar dokundu anlatamam cok kotuyum yaaa gelecek sezonu cok merak edıyorum sevkete uyuz oldum bu arada ferhundenin yavas yavas ınsafa geldıgını gordumye gam yemem :) tılsım16 20-06-07, 20:32 guzel bır fınal oldu.. alı rıza ve fıkretın hallerı cok kotuydu yaaa:icon_sorr .. tren sahnesı ozellıkle cok duygusaldı.. leylaya acıdım.. necla ya hıc mı hıc acımıyorum hatasını anladıgında cok gec olacak.. ferhunde nın fıkret gıderken uzulmesı de sasırttı benı.. murat2007 20-06-07, 20:33 Bu güne kadar bu dizide hiç ağlamamıştım şimdi toptan tüm bölümler için ağladım... Hele Ferhunde Fikretle kapıda konuşurken koptum... Canım ya Ferhunde bu bölümmelekti... TrU 20-06-07, 20:34 dizimiz ortalığı kasıp kavurdu arkadaşlar helal olsun :happy0064 benim tek korkum 1 sezon daha uztacağız diye (38 bölüm daha yani) şaçmalamaları yabancı damat ta olduğu gibi... aslında kitaba göre düşünürsek çok bir olay da kalmadı yani 2-3 bölüm sonra bitebilirdi dizi ama ben her şeye ramen sonunda ailenin dğıldığı gibi bir araya gelmesini istiyorum...:img-in_lo SAHRA_IRMAK 20-06-07, 20:34 ay superdı .... fıkretın evden cıkısında butun aıle agladık valla cok acıklıydı ya kelımeşler agsımda ugumlenı bu bolumu acıklacka cumle bulamıyoprum CnSzL 20-06-07, 20:34 şu anda o kadar kötüyüm kii hala aglıyorum.çok kötü oldum yaa :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: çok çok güzel bitti bence.. fikret ve ali rıza'nın ayrılışıı süperdi. bravoo diyorum çok iyi oynamışlarr SBR 20-06-07, 20:35 mükemmel tek kelimeyle olağanüstüydü yani hormanları zorlayan bir bölümdü..ağlattılar vallaha bu bravo... son sarılma ben dağıldım resmen orda yaww.. şevkette biraz odunluk yaptı sonda her şeyin başı kendi karısı haberi yok..inşallah kitaptaki gibi olmaz fikret mutlu olur:good: 61MERVE61 20-06-07, 20:36 Ali Riza Bey ve Fikret Beni mahvettiler aksam aksam..Aglamaktan bittim..Onlar agladi, ben agladim.. Acayip oynadilar, cok basarililar.. Takdir ettim, bravo.. !!:good: Figan abla hele ben:img-blush ooff nasil bir sahneydi o oyle,arka muzik secimi super fikretin icten aglamasi beni kah rediyor...........Bencede Bravo helal olsun yagmur94 20-06-07, 20:37 off harika bir bölümdü ya ECE...:) 20-06-07, 20:37 Ali Riza Bey ve Fikret Beni mahvettiler aksam aksam..Aglamaktan bittim..Onlar agladi, ben agladim.. Acayip oynadilar, cok basarililar.. Takdir ettim, bravo.. !!:good: Off çok kötü oldum.. Aynen katılıyorum.. Ağla ağla bittim yaa :(:(:( SAnırım Halil Ergün-Bennu Yıldırımlar olmasa bu kadar etkilenmezdim.. Oyuncu faktörü bu olsa gerek..:good: gemini7 20-06-07, 20:37 Bu bölüm çok duygusal.. O kadar ağladım ki gözlerim kıpkırmızı, hele tren giderken Ali rıza'nın o hali beni bitirdi.. Bu bölüm herkes nerdeyse melek olmuştu Fikret giderken... Leyla çok güzel rol yapıyor ya aynı deli gibi, çok başarılı.. Necla çok pişman ama neye yarar... Kısacası yine harika bir bölümdü, 3 Ay'ı sabırsızlıkla bekleyceğim ;) SAHRA_IRMAK 20-06-07, 20:39 Bu güne kadar bu dizide hiç ağlamamıştım şimdi toptan tüm bölümler için ağladım... Hele Ferhunde Fikretle kapıda konuşurken koptum... Canım ya Ferhunde bu bölümmelekti... valla helal olsun herkeseten daha cıgerlıu davrandı hele fıktrın evden cıkısında soyledıklerını hıc unutmuycam Chardonnay 20-06-07, 20:39 Allahımm nasıl bir finaldi böyle bu???nasıl bir bölümdü????perişan oldum bölüm sonunda çalan şarkı ve fikretin söyledikleriyle.ağla ağlaaa mahvoldum wallahi:icon_sorr mahvetti beni akşam akşam... G_didem 20-06-07, 20:39 Nasıl bir bölümdü o öyle...Tüm oyuncular ne kadar içten, ne kadar gerçekçi oynuyolar, hepsi şahaneydi..Helal olsun! SBR 20-06-07, 20:40 gerçekten müzükler çok iyiydi..insanı çok etkiliyor vallaha:icon_sorr :img-yes: bu bölüm fikret mükemmel bir duruş sergiledi annesine söyledikleri büyüledi beni ancak bu kadar güzel konuşulabilirdi...senaryoyu tebrik ediyorum vallaha müthişler...:happy0064 :good: ayşenurr 20-06-07, 20:40 Ali Rıza bey ile Fikret'in veda sahnesi çok duygusaldı.dizide en beğendiğim iki karakter. babanın en üzüldüğü nokta, kızının evliliği kurtuluş olarak görmesiydi. halbuki kurtuluşu olmayacak.:icon_sorr deniz_im 20-06-07, 20:40 mükemmel bi sezon finaliydi diyecek bişey bulamıyorum alirıza ve fikret tren sahnesinde tamamen koptum fikret dedi ya sana çocuğum gibi bakarım gelirsen diye ferhundenin beni de çok sasırttı seni sevmedim ama yine üzüldüm demesi güzeldi yani onda da bi kalp varmış hayriye hanım sonunda anladı kızına hizmetçi gibi davrandığını ama biraz geç anladı şevket bu bölümde ne kadar duygusuzdu ya adamın odalığı olacaksın falan dedi sonra fikret giderken yüzüne bile bakmadı necla ya gelince para pul kalmadı oğuz da tabii direkt cem e kayık gibiydi gel dese cem herhalde hemen arkasından koşacaktı 61MERVE61 20-06-07, 20:41 Cok basarili bi finaldi,Cok cok sevdim,yaa fikret gercekten herseyi hakketiyor ama malesef Fikret mutlu olmicak,uzun duramicak oralarda....Ya benim teyzem kitapi okumus ve sonunu bana anlati resmen yikildim.... Soyledigi sunlar, Fikret kocasi tarafindan cook vurulacakmis cok siddetli gececekmis gunleri,sonunda fikret dayanamayip kocasini oldurecekmis, leyla sokak kadini olcakmis yani zengin adamlarin mezesi olcakmis.... sevket hapise gircekmis Necla oguzla yine.... Kitapta olanlar bunlarmis teyzem kitapi ta okuldayken okumus hepsini hatirlamiyor, umarim boyle olmaz fikret herseye laik.. stormy 20-06-07, 20:41 Bu Ferhunde romandaki Ferhundenin biraz soft versiyonu kaliyor :)..Romandaki daha kotuydu..:)..bu Ferhunde biraz sir tutamayan Ferhunde..laf saklamayan.. (BuRcUu) 20-06-07, 20:43 HayriYE Hanım deLii edicek beni.. nasıL anne bu ya.. Çocuklarının iyiLiği için yaptığı tek birşey yok.. ! Bu qidiŞLede oLmayacak.. Fikret qitti.. Doğru düzqün üzüLmedii biLe.. Birde çeyiz veriyor şaka qibi resmen ya.. Bu aiLede Fikret'i qerçekten seven Ayşe ve ALi Rıza Bey.. AyrıLma sahneLerii çok kötüydü.. haLiL erqün ve bennu yıLdırımLar ise süperdi.. İkiside çok başarıLıydı.. Seçilen müzik ise çok qüzeldi.. Tahsin ya napıLır kii bu adamla.. Odun qibi be.. !!OoOF Fikret oLmasaydı keşke bunlar oLmasaydı.. hlyilmaz94 20-06-07, 20:44 arkadaşlar ben sezon finalinde gözyaşlarımı tutamayıp hüngür hüngür ağladım. ali rızayla fikretin birbirine sarılıp fikretin gidişi çok acıklıydııı:sad53: :sad53: kerya 20-06-07, 20:45 :icon_sorr :sad53: arkadaslar ben sabirsizlaniyorum 3ay bekliyemicem ben üff bende agla agla maf oldum sadece ben degil annem agbimde agladilar hele annem dedi ki aglamam ben sonra hüngür hüngür agladi biraz da cok komik di :img-yes: :icon_sorr :sad53: ipekcan 20-06-07, 20:45 ağla ağla gözlerm şişti bu kadar acıklı bi final daha görmemiştim.ellerinize sağlık... ceren06 20-06-07, 20:45 şu an o kadar köyüyümkü aklımdaki düşüncüleri yazıya bile dökmekte zorlanıyorum... o baba kızın ayrılma sahnesinde artık gözyaşlarımı benle birlikte bütün aile bıraktı:img-cray: :img-cray: :img-cray: yalnız bu bölüm oyuncuların perfomansı muhteşemdi...zaten hep muhteşemler ama bu bölüm başka idi..sanki gerçekten yaşamışlardı... yeni bi yaprak düştü.bakalım bu yaprağın kaderi nasıl olacak.umarım mutlu olur(kitapta değildi )çünkü şu ailede en çok mutlu olmak onun hakkıydı.. Chardonnay 20-06-07, 20:46 nejla yaptıklarının ne kadar yanlış olduğunu anladı da biraz geç dank etti.hele karşısında o saf,temiz cemi görünce dahaa çooookkk vurucak başını taşlara.çocuk hem zengindi hemde onu seviyordu.böylesine daha ne istiyorsun belanı mı denir ya,buldu belasını.yazık,bu yüzle geri de dönemez,yazık... ulkuk 20-06-07, 20:46 Ne yazacağımı bilmiyorum. Gözlerim yaş içinde. Eşimden gözyaşlarımı saklamaya çalıştıkça o aktı gitti. Muhteşem bir bölümdü. Ben bu bölümde Ferhunde"ye bile kızamadım. Özellikle kapıda Fikret"e söyledikleri ilk defa insanca geldi. Şevket"i bile yüreklendirmeye çalıştı. Ali Rıza Bey"e, Fikret"in trenle gittiğini söylemesi ayrı şaşırttı beni. Nasıl toparlayacağımı bile bilmiyorum. Fikret"in evlendikten sonra ağlaması, Neyir hanımla konuşmaları.. Neyir hanım" dostluğun, arkadaşlığın, anneliğinnnn için sağol" demesi ailede kendini ne kadar yalnız hissettiğini gösterdi. Ali Rıza bey"in Fikret"e açılması, Fikret"e ne kadar değer verdiğini gösterdi. Gerçektende o ailede Fikret"in yeri ayrıydı. Ama kendisinin de dediği gibi "halbuki onun suskunluğu" neler anlatıyordu, ama Ali Rıza bey anlamadı.. Neyir Hanım"ın Fikret"in evliliğinde büyük payı oldu. Keşke yapmasaydın Neyir hanım. Ben sizi hep sevdim. Ama bunu hiç onaylamadım. Oğuz"un çaresizliği hoşuma gitti. Sanırım bu bölüm tek sevindiğim olay buydu. Bu Necla ve Oğuz"un son çırpınışları. Oğuz çırpındıkça batacak. Necla"yı da çok kötü günler bekliyor. Beter olmasını diliyorum. Şevket"in Fikret"e söyledikleri aslında doğruydu. Her ne kadar tarzını beğenmedimse de hak verdim. "sen bizleri cezalandırmıyorsun, kendini cezalandırıyorsun". gerçekten doğruydu... Leyla şu anda büyük bir bunalımda. Sığındığı tek yerde babası.. Ferhunde, Leyla"ya da baktı.. Çok enteresan.. Ya bu bölüm bu kadar şaşırtması çok tuhaf. Bölüm, oyuncular, senaryo ve MÜZİK muhteşemdi.... Tüm emeği geçenlere teşükker ederim. Her ne kadar diğer diziler kadar sıkı fan olmasakda gönülden bu diziye bağlı kişileriz... nazende_72 20-06-07, 20:46 Harika bir bölümdü necla pişman,leyla kırgın,şevket olayları sindiremeyen,gözü yeni sezonda açılacak ,anne fikretten kurtulduğuna memnun son sahnede ali rıza beyin fikrete gitme demesini bekledim ama demedi boğazım düğüm düğüm izledim bölümü. ferhunde leylaya ve fikrete yaptıklarına pişman süper bir bölümdü keşke bitmeseydi. sultansss 20-06-07, 20:46 Bence guzel bir bolumdu..Ama ben en cok Sevkete kizdim..ya Ferhunde bile Fikreti sevmemesine ragmen anlayisli davrandi...Sevketin Fikrete odacisi olacaksin demesi, giderken yuzune bile bakmamasi cok kotuydu...Halbuki bosanmis bir kadinla evlenmisti kendiside ama Fikret ona boyle davranmadi.. Ama Fikret tuyo verdi galiba anlatirken..Dediki, babamin gozlerindeki bakislardan cok yakinda tekrar bir araya gelecegimizi anlamistim dedi..Yani demekki dokulen yapraklar ne yasanmissa yasanmis tekrar bir araya gelecek..Ayrica bu belkide Fikretin o evde huzur bulamayacaginida gosteriyor olabilir... Neclaya gelince Oguzdanda bikti hemen..Ceme bakislarida yani geri dondum der gibiydi yok artik yani.. ewet tamam babasıyla ayrılıkları uzun sürmesin ama mutsuz da olmasın fikret:sad53: yemin ederim sesimle ağladım bu nasıl bir duygu fırtınasıdır... necla ile ilgili yaptığın yorumlarda da sana katılıyorum,cem'e pişmanım der gibi bakıyordu...necla ne cem'i ne de oğuz'u seviyor necla zoru seviyor ve parayı ,zenginliği seviyor... yeni sezonda eğer dökülen yapraklar tekrar bir araya gelecekse neclayı affetmesinler,leylaya olan tepkim asla azalmazdı ama şu anda neclanın yaptığını görünce leyla'nın yaptıkları hiç kalıyor...en azından leyla necla kadar alçaltmadı kendini,evlendi akladı kendini bir şekilde,üstelik ailesi mahallenin diline düşmemişti,ama şimdi bütün mahalle neclanın yaptıklarını konuşuyor,bir baba için özellikle de Ali Rıza bey gibi bi babanın yaşayacağı en ağır bedel... ferhunde bile ağlattı beni bu bölümde yumuşadım ona karşı,bu şekilde asi davranmasının altında elbette ki eskiden yaşamış olduğu olaylar yatıyor ama bu bölümde de ferhunde'nin yufka yüreğini gördümm... şevket kimi neyle suçluyor ki?ne hakla hangi gün gittin de derdini sordun sessiz çığlığını ne zaman duydun?sedef konuştuktan sonra gittin ağızucuyla bir sordun sadece...şimdi dileğim fikret çok ama çok mutlu olsun ki herkesin yüzünü kara çıkarsın.babası en azından tek güvendiği evladının mutlu olduğu haberiyle mutlu olsun.. cropsy 20-06-07, 20:47 Bilgisayarın başına geçtim..Bir yandan ne yazsam diye düşünüyorum,bir yandan da gözümden akan yaşları siliyorum..Ben Yaprak Dökümü'nü çok çok az izlerim normalde,Kırık Kanatlar zamanında biraz bakabiliyordum.Daha sonra o da bitince hiç izleyemez olmuştum neredeyse.Sadece çevremden izleyen kişilerden az çok takip edebiliyordum.Genelde romanların filme ya da diziye uyarlanmış hallerini beğenmiyorum (kitaptan aldığım hazzı alamadığım için),o yüzden pek de izlemek istemedim bu diziyi ama gerek teknik ekibiyle,gerek oyuncularıyla,müziğiyle takdir ettiğim bir dizi Yaprak Dökümü.. Bu bölümün de sadece son sahnelerini izledim o da dün gece tesadüfen fragmanda gördüğüm iiçin.Ben ki normalde dizi ya da film izlerken çok az ağlayan bir insanımdır,o son sahneyi izleyip de ağlamayan,etkilenmeyen yoktur herhalde..Halil Ergün'le Bennu Yıldırımlar ne kadar da güzel oynamışlar.Hele bir de eskilerden bir müzik çalınca (o müziği boş ekrana verseler bile duygulanırım) gözümden yaşlar boşalıverdi.. Son zamanlarda dizilerde izlediğim en başarılı sahneydi..Halil Ergün'le Bennu Yıldırımlar'ın müthiş oyunculuklarına bir de müzikle yönetmenin başarısı eklenince ortaya ''hatırlanası'' bir sahne çıkmış..Tebrik ederim herkesi..:sad53: :sad53: deadly_angel 20-06-07, 20:49 Çok güzel bir finaldi , Bennu Yıldırımlar harikaydı... Her kötünün içinde bir iyi her iyinin içinde bir kötü vardır dememişler boşuna.Ferhunde melek oldu valalhi,aman nazar değmesin.hayriye Hanımdan resmen nefret ettim, bir anne bu kadar mı duyarsız ve ilgisiz olur.Leyla iyice tozuttu, kendine nasıl gelecek orası biraz kuşkulu (Uyaklı oldu valla=) ) Kamsamlı yorumumu daha sonra yapıcam, forum şu an çok kalabalık. selinekin 20-06-07, 20:49 Offf yaa yok böyle bir dizi.Ağlamaktan halim kalmadı resmen. Hele o babasıyla son anları çok fenaydı ya.Bir dizi bu kadar güzel olabilirmi.Ihlamurlar Altında aşığı biri olarak ben bu diziyee vuruldummm.Şimdi 3 ay nasıl beklicez ya.Bu arada Ferhunde nasıl bir karakter hala çözemedim ben ya bu kadına nedense fazla kızamıyorum bazen iyiliği tutuyo :D pure_love 20-06-07, 20:50 Yılın en güzel,en dolu dolu sezon finalini Yaprak Dökümü yaptı.:img-wink: Gerçekten çok başarılıydı.Saçmalamadan, alakasız olaylar olmadan kendi akışı içinde sezonu yüzünün akıyla yaptı dizi.Tebrikler.Merakla bekliyoruz yeni bölümleri:sad53: PAMUK_MELEGIM 20-06-07, 20:51 Boyle bir dizi olmaz ya harika diziyi yarim izliyebildim ama cektim sukur, ilk once yani bu diziye bakan askaldi herkes aglamiz yani beni gorcektiniz arkadaslar hungur hungur agliyorum resmen benim hallimi goren korkar yani birsey mi oldu diye butun sahneleri bir geciyorum son sahne yokmuydu yikti beni yiktii:)) ali rizaaaa ve fikretttt mukkemel bir sahnedyi yaa baska nediyiom muzuikde super uymus:) ~duygu~ 20-06-07, 20:51 Neclaya gelince Oguzdanda bikti hemen..Ceme bakislarida yani geri dondum der gibiydi yok artik yani.. ben de neclanın o bakışlarına şaştım kaldım vicdan azabı mıydı yoksa ceme geri dönmek ister gibi miydi anlayamadım okulda oğuzla yanyana görünmek istememesi falan kafamı karıştırdı eğer ceme geri dönmek isterse pes derim artık bu nasıl bir bölümdü böyle yaaa ağlamaktan bi hal oldum hele fikretin vedalaşmak için elinden bavulları bırakması sonra kimsenin onla vedalaşmaması o sahnede çok kötü oldum zaten orda bi koptum sonuna kadar ağladım :img-cray: şevkete çok kızdım orda hele fikrete odalığı olacaksın demesi :img-beee: ferhundeye de şaşırdım doğru olanı yaptı ama :img-yes: hele final sahnesi muhteşemdi bennu yıldırımlarla halil ergünün mükemmel oyunculukları olmasa bu kadar etkileyici olmazdı :good: 3 ay nasıl bekliycem hiç bilmiyorum :icon_sorr stormy 20-06-07, 20:52 Fikret tekrar bir araya geleceklerinin tuyosunu verdi..Merak etmeyin..Babamin gozlerinde bunu gordum dedi...Bence dokulen yapraklar birer birer bir araya gelip o "Koca Cinar" in dizinin dibinde olacaklar :)..Neclayida affederler..Neclanin yapmasi gereken tek sey okulunu bitirmek.. ayşenurr 20-06-07, 20:52 yaprak dökümünü daha önceki çekilmiş dizide izlemiştim.Fikret mutlu olmuyordu.eşi devamlı dövüyordu.hizmetçi gibi çalışıyordu.babası Fikret'in evine gelip onu perişan halde görünce yıkılmıştı. cemotara 20-06-07, 20:53 Tek kelimeyle muhteşem bir bölümdü.Alirıza bey vede fikret beni bu bölüm mahvettiler valla okadar çok ağladım ki hele alirıza bey döktürdü bu bölümde gamze_15 20-06-07, 20:54 yaprak dökümü... sezonun en ama en iyi dizisi.. herşey gerçek hayatla birebir örtüşüyor.. ve hüznün hükümdarı... herkes değişik acılar ve acabalarla boğuşuyor. necla.. geri dönüşü olmayan bir yolda pişmanlıklarla savaşıyor.. halbuki oğuz hakkında bilmediği o kadar çok şey var ki.. leyla.. yaptığı hatanın en acı verici şekilde çekiyor.. kendini sürüklediği hastalıklı bir adamla hayattan kurtuluş, ancak ruhunun hastalığa yakalanması.. ali rıza gizlenmiş gerçekleri yeni gören biri.. ferhunda bile o acımasız görünümün altında taşıdığı sevgi kırıntıları. şevket çaresiz, öfkeli, kırgın.. hayriye belki de en büyük sorumlu.. ve fikret... en doğru ama en mutsuz.. bence bu dizideki tüm oyuncular gerçek oyunculardır.. ipekcan 20-06-07, 20:55 Fikret tekrar bir araya geleceklerinin tuyosunu verdi..Merak etmeyin..Babamin gozlerinde bunu gordum dedi...Bence dokulen yapraklar birer birer bir araya gelip o "Koca Cinar" in dizinin dibinde olacaklar :)..Neclayida affederler..Neclanin yapmasi gereken tek sey okulunu bitirmek.. umarımm daha fazla ağlatmazlar bizi..evt haklısın neclanın okulu bitirmesi lazım murat2007 20-06-07, 20:56 Farkındaysanız necla haftalardır ilk defa akıllıca bir şey yaptı ve sınava girdi... sultansss 20-06-07, 20:57 ben hiçbir dizinin böyle muhteşem bir sezon finaline girdiğini görmedim görmem de... Ali Rıza Bey'in neclanın resimlerini dağıttığı sahnede bittim zaten...o anda leyla'yı görünce nasıl da durdurdu kendini,bu adam kendi için değil sadece evlatları için yaşıyor ama herkesten bir darbe yiyor... zaten fikret'li sahneleri ayrıntılarıyla söyleyemiyorum çünkü kendimi zor tutuyorum ağlamamak için... ipekcan 20-06-07, 20:57 acaba gerçekten sınava girdi mi yoksa cemi gorunce oğuzun yanına mı donucek anlayamadm ama ceme bakarken gözleri doldu...ya utancından ya da pişmanlığından archeologue 20-06-07, 20:58 Gözyaşlarım sel oldu aktı bu bölüm yine... çok güzel bir bölümdü... son sahnede mafoldum zaten:icon_sorr :icon_sorr PAMUK_MELEGIM 20-06-07, 20:58 yaprak dökümü... sezonun en ama en iyi dizisi.. herşey gerçek hayatla birebir örtüşüyor.. ve hüznün hükümdarı... herkes değişik acılar ve acabalarla boğuşuyor. necla.. geri dönüşü olmayan bir yolda pişmanlıklarla savaşıyor.. halbuki oğuz hakkında bilmediği o kadar çok şey var ki.. leyla.. yaptığı hatanın en acı verici şekilde çekiyor.. kendini sürüklediği hastalıklı bir adamla hayattan kurtuluş, ancak ruhunun hastalığa yakalanması.. ali rıza gizlenmiş gerçekleri yeni gören biri.. ferhunda bile o acımasız görünümün altında taşıdığı sevgi kırıntıları. şevket çaresiz, öfkeli, kırgın.. hayriye belki de en büyük sorumlu.. ve fikret... en doğru ama en mutsuz.. bence bu dizideki tüm oyuncular gerçek oyunculardır.. Aynen Katiliyorum Gamze, bu dizide oyniyan oyuncular gercek oyunculardir:) Ali riza leylain yanina gidip leyla da babasina sarilip gelecegini biliyodum beni terketmiyeceni biliyordum orasida cok kotuyduu:( çğkn_seda 20-06-07, 20:59 merabalar buraya ilk defa yazıyorum ama yaprak dökümünü ilk bölümünden bberi izliyorum ama şu son 2-3 haftadır bölümleri beni çok etkiledi ve bu son bölümünde resmen ağladım çok güzel bir dizi keşke sezon finali yhani taitrle girmeseydi tekrar başlamasını dört gözle bekliyorum hilal__ 20-06-07, 21:00 Allahim bu nasil dizi yaaaa gözlerim de yas kalmadi...cok kötü yaaaa....Fikret bunu hakketmemisti Nasilda hepsi onu sucladi..ya annesinin dedigine ne demeli bizim derdimiz basimizdan askin sen koca pesinde kos!!Hepsi cok gercekci oynadilar herzamanki gibi ama fikret ve ali riza sahnesi unutulmaz bir sahneydi icim titredi hickirarak agladim..ayakta alkisladim.. Fikret cok mutsuz olacak diye duydum ama insallah öyle olmaz yaa mutlulugu en cok hakkeden o...ferhundenin bile gözleri doldu yaa daha cok ararsinizz siz onu... Allahim kimsenin basina böyle bir aci olay vermesin gercekten cok zor...bu yaralar hic ama hic kapanmiyacak buyuk bir aci olarak kalacak... TrU 20-06-07, 21:00 necla doğru yolu bulup okulunu bitireceltir bence hatta oğuz dan ayrılabilir belki kim bilir.. hepsi leyla nın suçu "kocamı baştan çıkardın" dedi necla ya ama asıl kendi necla yı kışkırttı neler yapmadı ki kıskandırmak için... dizinin sonunda ailenin biraraya gelmesini çok istiyorum ama ne yüzle bakacaklar birbirlerinin yüzne bir daha işler çıkmaza giriyo :img-cool2 ipekcan 20-06-07, 21:00 Farkındaysanız necla haftalardır ilk defa akıllıca bir şey yaptı ve sınava girdi... acaba gerçekten girdi mi necla sınava ole donakaldı cemi gorunce oğuzcugunun yanına geri donmesin utancından ya da pişmanlığından ceme sığınır tekrar polat_nl 20-06-07, 21:00 of ya bu ne bicim finaldi oyle aglaya agllaya óldum hele fikretin babasina sarilisi cok etkiledi beni ben baba sevgisi goremedigim icin cok etkilendim annemde anladi zaten onun icin agladigimi siz simdi diyeceksiniz bu ne bicim erkek diye ama ben kizim yani bir polat alemdar hayrani oldugum icin nickim boyle stormy 20-06-07, 21:00 acaba gerçekten sınava girdi mi yoksa cemi gorunce oğuzun yanına mı donucek anlayamadm ama ceme bakarken gözleri doldu...ya utancından ya da pişmanlığından yada 5 parasi kalmadigini anlayinca Oguzun, sinavlarininda iyi gittigini anlayinca, kendi ayaklarinin uzerinde durmaya karar verdi cunku hic garantisi yok... _1903_özi 20-06-07, 21:00 izlediğim en güzel sezon finaliydi bayıldım olacakları şimdiden merak ediyorum ya biraz biliyom ama bu kadroyla izlemek gerçekten başka :good: bu arada ferhunde nasıl da değişti dime gerçekten fikretle konuşmasında gözlerm doldu necla ne yapacak acaba cemden güzel bi cevap bekliyorum şevketde nereye koşacağını şaşırdı zavallım leyla da güzel final yaptı hepsi çok güzeldi işte:img-wink: Chardonnay 20-06-07, 21:03 Farkındaysanız necla haftalardır ilk defa akıllıca bir şey yaptı ve sınava girdi... :img-yes: evet.haftalar sona akıllıca bir şey yaptı.ahhh ahh bırakmıycaktı cemi.bence cemi karşısında görünce pişman oldu.hele yatakta oğuzla yatarken eski günleri aklına geldiğinde,bence,ben ne yaptım,değer miydi diye düşünmüştür... TrU 20-06-07, 21:04 yada 5 parasi kalmadigini anlayinca Oguzun, sinavlarininda iyi gittigini anlayinca, kendi ayaklarinin uzerinde durmaya karar verdi cunku hic garantisi yok... evet ya keşke böyle bir şey yapsa... cem de seviyor gerçi necla yı o da affeder kendi ailesini karşısına alırmış necla ile olabilmek için kayış orda kopar işte :img-hyste :img-hyste sultansss 20-06-07, 21:04 acaba gerçekten sınava girdi mi yoksa cemi gorunce oğuzun yanına mı donucek anlayamadm ama ceme bakarken gözleri doldu...ya utancından ya da pişmanlığından onda utanma da kalmadı pişmanlık da oğuz iflas etti artık paara kalmadığından zengin olan Cem'i kaçırdığındandır ayşenurr 20-06-07, 21:05 of ya bu ne bicim finaldi oyle aglaya agllaya óldum hele fikretin babasina sarilisi cok etkiledi beni ben baba sevgisi goremedigim icin cok etkilendim annemde anladi zaten onun icin agladigimi siz simdi diyeceksiniz bu ne bicim erkek diye ama ben kizim yani bir polat alemdar hayrani oldugum icin nickim boyle cnm bende babamı küçük yaşta kaybettiğim için çok etkilendim.Ali Rıza bey ne kadar iyi baba,evlatları için elinden geleni yapıyor.babalarının kıymetini bilemediler. melone 20-06-07, 21:06 bundan dha güzel bitemezdi....çarpıo insanın yüzüne tüm gerçekliğiyle yaşananlar..pişmanlık..keşke ler..hatalar..kırgınlıklar..yapmak zorunda kalınanlar...herkes kendinden bişy görüo..içinde buluo kendini..isteksiz süzülüo gözyaşları..bu kadar kalbe işleyen bi dizi dha yok kaç senedir..bu kdr güzel oynanan..hıçkırtan...çok güzel bi finaldi... murat2007 20-06-07, 21:06 necla doğru yolu bulup okulunu bitireceltir bence hatta oğuz dan ayrılabilir belki kim bilir.. hepsi leyla nın suçu "kocamı baştan çıkardın" dedi necla ya ama asıl kendi necla yı kışkırttı neler yapmadı ki kıskandırmak için... dizinin sonunda ailenin biraraya gelmesini çok istiyorum ama ne yüzle bakacaklar birbirlerinin yüzne bir daha işler çıkmaza giriyo :img-cool2 Senin düşüncelerine saygım var ama ben böyle düşünmüyorum... Haklısın Leyla Neclaya çok kötü şeyler yaptı... Ama bu Neclanın Oğuzla kaçması için sebep değil... Necla çok hatalı, ben hep Neclayı savunurdum ama son 2 bölümdür Leylayı çok seviyorum kız ne hale geldi canım ya... Şu an bana göre dizideki en masum Leyla ama şu an!!! EzoFeatEsmer 20-06-07, 21:07 Bu böLÜm gercekden süperdii yaa Bende acayiiP agladim :( Fikretimde evLendii off offfff aLII riza beyyii gördükce öyLe üzgünn bende agLadimm süper bi bölümdüü merhem 20-06-07, 21:07 Cok guzel cok huzunlu bir sezon finaliydi.. Ferhunde sevket hayriye leyla fikret ali riza bey.. son sahneler harikaydi.. cok agladim Chardonnay 20-06-07, 21:08 evet ya keşke böyle bir şey yapsa... cem de seviyor gerçi necla yı o da affeder kendi ailesini karşısına alırmış necla ile olabilmek için kayış orda kopar işte :img-hyste :img-hyste :img-hyste .süper:) cem bence artık neclayı affetmez.öyle böyle bir aldatılma değil çünkü,gelecekte çocuğun aklında hep acaba kalır . sultansss 20-06-07, 21:09 evet ya keşke böyle bir şey yapsa... cem de seviyor gerçi necla yı o da affeder kendi ailesini karşısına alırmış necla ile olabilmek için kayış orda kopar işte :img-hyste :img-hyste 5 kuruş bile etmeyen bir kız için o çocuk ailesiini karşısına almamalı,akıllı çocuk CEm yapmaz öyle bişiy,ama neclaya iyice konuşsun içini bari boşaltsın 61MERVE61 20-06-07, 21:11 Merve senin teyzen biraz yanlış hatırlıyor sanırım :) vala muratcim teyzem ne soylediyse bende onu aynen burda soledim...ben okumadim dedigim gibi dediklerini soyliyorum.. TrU 20-06-07, 21:11 :img-hyste .süper:) cem bence artık neclayı affetmez.öyle böyle bir aldatılma değil çünkü,gelecekte çocuğun aklında hep acaba kalır . valla ben senaristlarden her şeyi bekliyorum şöyle ki böyle çok iyi başlayan diziler gereksiz yere uzatılınca iyice zıvanadan çıkıp saçmalamaya başlıyor sırf belli bir diziyi bırakmayacak izleyici kitlesinin reytingi için ve ben buna sinir oluyorum.. zira dizimiz de böyle olursa (allah korusun) 3. sezonda bu olayı bekliyorum :img-hyste :img-hyste _1903_özi 20-06-07, 21:12 5 kuruş bile etmeyen bir kız için o çocuk ailesiini karşısına almamalı,akıllı çocuk CEm yapmaz öyle bişiy,ama neclaya iyice konuşsun içini bari boşaltsın bende çoçuğun iyice içini boşaltmasını istiyorum ama oğuz izin vermez kesin bunları görür ve yine tartışma çıkarır ama belki bu sefer necla oğuza bağırır ne yapıyosun sen diye çünkü istediklerini alamadı oğuzdan murat2007 20-06-07, 21:13 vala muratcim teyzem ne soylediyse bende onu aynen burda soledim...ben okumadim dedigim gibi dediklerini soyliyorum.. Tamam ben sadece belirttim bir kere Fikret kocasını öldürmüyor ayrıca kitapta Oğuz sadece ilk sayfaarda var... Leyla metres oluyor meze değil :) Ama Şevket hapse giriyor SETURK 20-06-07, 21:13 Gizli bir yaprak dökümü izleyeni olarak bütün oyuncuları yürekten kutluyorum.Ağlamıcam dedim ama dayanmak ne mümkün.Ayrılık sahnesinde bi an içimden babama doyasıya sarılmak geldi:img-wink: :img-blush Tek kelimeyle harikaydı:happy0064 stormy 20-06-07, 21:13 Bolumun en iyisi Fikret ile Ali Rizaydi.. En kotusu ise Oguz.. Oguz Ferhundeylede cok ugrasacak anlasilan..Gicigin onde gideni.. hazal oguz 20-06-07, 21:14 :img-hyste .süper:) cem bence artık neclayı affetmez.öyle böyle bir aldatılma değil çünkü,gelecekte çocuğun aklında hep acaba kalır . bence de artık affetmes, AFFETMESİN DE ZATEN, bu saatten sonra bence bu memkün bir şey diil, ayrıca neclanın biras aklının başıan gelmesi gerekior, o geçmişi hatırladığı sahnede fln gözleri yaşardı, okulu aklına gelince sınawı kaçırmak istemedi, üzüldü, Pardon ama çok geç.. biras aklının başına gelmesi gerekiior, leylanın halini gördükçe çok kötü oluyorum (bunu leylayı sawunmak için falan da sölemiorm, ama hakikaten kız iyice kötüleşti ) yannız en çok leyla ewde geçmişi hatırlarken kötü oldum, bir de son sahne, heralde son sahnede kötü hissetmeyen yoktur, tebrik ediorm Halil Ergün'ü de Bennu Yıldırımlar'ı da, ayrıca dikkatimi çeken diğer 2 şey de, Fikretin ipucu werrmesi (bu ayırılığın uuzn olmayacapını fln gösterior.. gibi bir şey sölüordu tren haraket ederken.. zaten Tahsinden iç umutlu diilim) 2.si de Fikret ewden çıkarken bir tek Ferhundenin kapıya gelmesiydi, "Seni sewmiorm biliorsn ama kötü hissettim" fln dedi yaa,o an Ferhundeye karşı sewgi duyduum nadir anlardan biridir.. herkese iyi akşamlar yeni sezon beklemeler.. Chardonnay 20-06-07, 21:18 valla ben senaristlarden her şeyi bekliyorum şöyle ki böyle çok iyi başlayan diziler gereksiz yere uzatılınca iyice zıvanadan çıkıp saçmalamaya başlıyor sırf belli bir diziyi bırakmayacak izleyici kitlesinin reytingi için ve ben buna sinir oluyorum.. zira dizimiz de böyle olursa (allah korusun) 3. sezonda bu olayı bekliyorum :img-hyste :img-hyste bak bu konuda sana katılıyorum.çok uzadığında çok saçmalamaya başlıyorlar ki bence senaristler doğru bir yol izlemedi.olabilecek bütün kötü şeyleri bu sezonda bitirdiler zaten.birde anlayamadığımşey bu sezon dizi 38 bölüm mü sürdü,ben mi yanlış hatırlıyorum.eğer öyleyse çok uzatmışlar.yabancı diziler en fazla 25 yapıyor,daha önce 38 bölümlük sezon hiç görmedim.yanlış bir politika izliyor senaristler...ben daha önce filmini seyretmiştim hatırladığım bir iki küçük şey var sadece.ya necla yada leyla maalesef''hayat kadını''oluyordu.hayriye hanım evi terk ediyordu.ve en çok üzüldüğüm şey ise,fikret çok çekiyordu kocasından ve çocuklardan ama sanırım sonunda mutlu olan bir tek o oluyordu. eliffpolattt 20-06-07, 21:20 Fikreeeeeeeeettttt canım yaaa:img-blush Gitti valla gitti:sad53: Off ne desek az aslında....Bize bu güzel diziyi izlettirdikleri için hepsine teşekkürler ......Süperdi,süper nasıl ağladım....Sadece ben değil annem,kardeşim offf.....Hele son sahne işte bir babanın çaresizliği kıyamadı kızına...Fikreti yolcu ederken çok etkilendim...Fikret ailesi tarafından söylenen hiçbirşeyi haketmedi canım ya....Şevket,leyla ve annesi nasıl sözlerdi onlar öyle çok üzüldüm fikretime....Ferhunde çok şaşırttı beni, ewet sevmiyorlar fikreti ama hepsi rıyacak onu özliyecek inşallah mutlu olur oralarda...Necla şimdiden pişman ee olacağı buydu birde bu bolluktan çıksınlar ben o zaman göreceğim onu....Neyse off ben birkaç gün çıkamam bunun etkisinden...Fikreeeet mutlu olllll....:img-wink: .:Dişİ KaNarYa:. 20-06-07, 21:20 Yaprak dökümünü ilk bşladığından beri izliyorum ,fakat bugüne kadar hiç yorum yazma ihtiyacı hissetmemiştim :img-yes: Fakat bugün kü bölüm de içimden ,dolup taşanları yazmak istedim :img-yes: Ben ferhunde karakterinden nefret ederim ,fakat bugün onun diğer ev sakinlerine göre daha sağduyulu birisi olduğunu gördüm ,zaten hayriye hanıma diyecek tek lafım yok ,oğuz ve neclayı bahçede öpüşürlürken gördükten sonra bile necleya "yavrum ,yavrum" demeye devam etti ,fikret dürüstlükten başka ne yaptıki annesine bu muameleyi hakedecek :icon_evil :icon_evil Ferhındenin kapya gidip fikreti yolcu etmesinden başlayarak ,son sahneye hatta hala daha ağlamaya devam ediyorum :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: Halil ergün ve bennu yıldırımlar tek kelimeyle muhteşemdi :good: Özellikle bennu yıldırımları tebrik etmek istiyorum ,son zamanlarda izlediğim en müthiş karakter fikret karakteri :good: Harikaydıı :sad53: :sad53: sultansss 20-06-07, 21:20 valla ben senaristlarden her şeyi bekliyorum şöyle ki böyle çok iyi başlayan diziler gereksiz yere uzatılınca iyice zıvanadan çıkıp saçmalamaya başlıyor sırf belli bir diziyi bırakmayacak izleyici kitlesinin reytingi için ve ben buna sinir oluyorum.. zira dizimiz de böyle olursa (allah korusun) 3. sezonda bu olayı bekliyorum :img-hyste :img-hyste yok canım bu dizi saçmalamaz üzerine gidilecek öyle çok konu var ki,senaristler desen mükemmeller..zaten dizi 2.sezonda bitecekmiş,daha fazla uzatmayacaklarmış yani... rüştü 20-06-07, 21:21 Çok duygu yüklü bir bölümdü. Ben genelde izleyemiyorum zamanım olmuyor ama bugün kısmet oldu. Ablam ve annem ağlamaktan bir hal oldular. Bence sezon başında zaman geçer diye düşünüyorum. baba fikretin yanına gider gibime geliyor. SAHRA_IRMAK 20-06-07, 21:22 ay fıkretın kocası ne kalas bıse ya ne cıcek getırmıs ne takı ... kısı bı yemege bıle cıkarmadı adettendır yanı fıkeret gıbı bırıne boyle bı koca yasık valla kısa kıs o kadar dusuncelı kı sırf babası ıstemedı dıye...yasık valla adanali esmer 20-06-07, 21:22 gercegi söylemek gerekirse yaprak dökümü yilin en güzel dizisi , yilin en güzel sezon finalini de yapti bence .. herkezi ekran basina kilitledi ya , agliya agliya bir hal oldum gözlerim sisti kipkirmizi oldu bu nasil bir dizidir böyle senaristi nasildir ki bizi bölye aglatiyor ince kalemli.. neyse yorumlara gecim.. necla gercekten simdiden pisman oldu kactigina cemin degerini bilemedi malesef oguzda bes parasiz kalacak , okulda da laf cikmasin diye basindan kovdu onu ama birgün eve dönmek istediginde cok gec olacak ... ali riza beyin sözleri cok agirdi , beni sirtimdan vurdun demesi ve en kötüsü tam pisman olmusken fikretin evli olarak eve ayak atmasiydi . cok gec kaldin ali riza bey cocuklarinin hepsi yavas yavas gidiyor elinden nerede hata yaptim diye düsünmiceksin cünkü cocuklarin seni fazlasiyla takmamis demekki ins. en kücük kizlari hayirli cikar . leylaya diyecek yok her agzini acmasinda gözleirm doldu , leyla iyice delirdi artik ne yapilmasi gerekiyorsa hemen yapsinlar cyoksa durumu fena olacak ama fikreti söyledigi sözler cok agirdi sanki bütün bunlarin suclusu fikretmis gibi , fikret hic bir sey yapmadi sadece onun iyiligini istedi ama onlarda sirtindan vurdu sonunda , sonunda iyilik yaptigi kardesi leylada sirtindan vurdu onu.. bu bölümde en cok tiksindigim kisi ise ferhunde oldu , ferhunde cünkü son bölümdür cok simariyor neden ? cünkü hayriye hanim cok yüz verdi ona sedef konusunda neyyir hanim konusunda cok inandirdi kendini ve sonunda bunlar oldu . ferhundenin masum yüzüyle ilk basta fikrete bir ise yaramiyorsun bari ayak altindan cekil demesi beni yakti bitirdi meger ne kadar saygisiz kötü biriymis yeri olmadiginda konusmuyor seslenmeyince istedigi sözü söylüyor en cok darildigim ise hayriye hanim ferhundeye uyup ayni sözü fikrete söylemesi.. ferhundenin iki yüzlü odlugu belli zaten kuyruga gelince korkup oguz beylere telefonu kapatan biri , fikret de giderken onu tek ugurliyanda oydu hayret gercekten ... gelelim neyyir hanimla hayriye hanima , neyyir hanim cok safmis meger kadin delilikten bahsediyor sen gecmis nikahi söylüyorsun ama söylemesi de iyi oldu önceden ögrendi hayriye hanim .. son sahnede ben koptum hüngür hüngür agladim hem sarki icimi yakti , hem ali riza beyin fikret diye bagirmasi ve onu aramasi buldugunda sarilmasi fikret zaten aglayinca bende agliyorum icimi yakiyor o keske gitmeseydi tahsin iyi biri ola bilir ama babasini yikti ve gitti her seyin basi leyla ile necla .. böylece ögrenmis olduk bu hayatta iyilik basa bela oluyormus.. benimde gözüm doldu ferhunde fikreit ugurlarken gercekten cok güzel konustu seni sevmiyorum dedi ama böyle gitmeni siteemzdim dedi neyse bir yatak bosaldi artik cocuklari olunca orayi odasi yaparlar.. bu bölümde güzel olan sey birde leylanin ,neclanin ve fikretin eskileri hatirlamasi benide duygulandirdi hioc kimse hic birzaman bilemez gelecekleri belki birgün benimde basima gelir hic belli olmaz dul adamla evlenen canim fikret (bennu) ablacim cok yazik odlu sana neyse onlar ermis muradina biz cikalim kerevetine .. fikretcim adapazarinda kendine dikkat et olur mu ezilme cocuklarin yaninda .. 3 ay nasil sabredecegim ben ya fikretsiz yaprak dökümü ailesi olmadan ne yaparim ben... CaNaN^_^ 20-06-07, 21:22 ağlamaktan gözlerimde hal kalmadı... harika bir bölümdü ...fikret ve babasıyla imza yapmassam gözüm açık giderim :) seviyorm bea bu diziyi.... _nesli_ 20-06-07, 21:22 bende bir yaprak dökümü izleyicisiyim severek izlediğim 2 diziden biri (diğeri hatırla sevgili) her zaman ki gibi çok güzel bir bölümdü fikret ve ali rıza beyin oyunculuğuna bayıldım bir de şevketin ,ağlamamak için kendimi zor tuttum rylüle kadar beklemek zor olucak bu arada ben bişey sorucam necla ve cem karşılaşatıktran sonra birşey olmadı demi birbirine baktılar orda kestiler ben cem sinirler yürür gider dedim ama orda kestiler neyse herkese iyi yorumlar... TrU 20-06-07, 21:23 bak bu konuda sana katılıyorum.çok uzadığında çok saçmalamaya başlıyorlar ki bence senaristler doğru bir yol izlemedi.olabilecek bütün kötü şeyleri bu sezonda bitirdiler zaten.birde anlayamadığımşey bu sezon dizi 38 bölüm mü sürdü,ben mi yanlış hatırlıyorum.eğer öyleyse çok uzatmışlar.yabancı diziler en fazla 25 yapıyor,daha önce 38 bölümlük sezon hiç görmedim.yanlış bir politika izliyor senaristler...ben daha önce filmini seyretmiştim hatırladığım bir iki küçük şey var sadece.ya necla yada leyla maalesef''hayat kadını''oluyordu.hayriye hanım evi terk ediyordu.ve en çok üzüldüğüm şey ise,fikret çok çekiyordu kocasından ve çocuklardan ama sanırım sonunda mutlu olan bir tek o oluyordu. ben zaten dizi 1 sezon sürer diye düşünüyordum bence senaristler de öyle düşünüyordu çok tutunca 2. sezona kaydı bence bu yüzden de korkuyorum... en azından 2. sezonda kanan kötü olayları da yapsınlar ve gerisi ailenin yaralarını sarması ve tekrar toparlanması üzerine olsun mutlu sonla bitsin :img-in_lo hem bu çok güzel bir mesaj da vermiş olur... ezelturkey 20-06-07, 21:23 herkes gibi gözyaşlarımı tutamdım:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: bennu yıldırımlar ın oyunculugu müthiş tek kelmeyle.ama izlemeye dayanmıyrm diziyi çok üzüyo beni okadr gerçkçi yapıyolrki insan kendni kaptırıyo.iki kardeşn yüzleşmesi necla evdn gdrken dayanamdım kanalı değştrdm.aşırı duygusallk zararlı:((umarım senaryo fikret in mutlu olmasına yönlk olur.istbula geldkleri ilk günleri hatırlamalrı geri dönşler çok başrılıydı.harika bir sezon finalydi tebrkler diğer dizler gibi saçmalamadklrı için bir budizinin senaristlerne birde hatırla sevglinin senarstlerne çok teşekkrler:img-yes: Sila_84 20-06-07, 21:23 Herkese iyi aksamlar arkadaslar, Yaprak dizisini ilk gunden berli takip ediyorum ama ancak sezon finali icin yorum yapiyorum. Bence bu aksam muhtesem bir final yaptilar. Herkes burda ifade etmis, gozleirmiz ssiti aglamaktan diye. Aynen arkadaslar bende size katiliyorum, tum ailecek bu aksam kilitlendik ekrana ve izledik. Bir bolum ancak bu kadar guzel oynanir ve rollere bu kadar guzel hayat verilebilir. Ben yaprak dokumun kitabini okudum ve bazen diyordum pek diziye yansitilmiyor diye. Tabi kitapla arada baya bir zaman farki var onuda goz onunde bulundurmak lazim, ama bu aksam o kadar guzel uydu ki kitaba. Fikretle Ali Riza beyin veda sahnesi herseyin son noktasiydi. Helede o aradaki muzik, bunu ikiye katladi. Artik eylulde bizleri neler bekliyor cok merak ediyorum. Bu bolumde Ferhundede benim hosuma gitti, Fikretle vedalasmasi bile cok duygusaldi. Neyse arkadaslar fazla uzatmayalim, bu aksam Yaprak dokumu bence raiting rekoru kirdi, bundan 100% eminim... eee boyle bir dizide bunu hak ediyor. Ben burdan butun oyunculari, teknik ekibi tebrik etmek istiyorum. Harika bir is cikarttilar. Umarim yeni sezondada boyle devam eder. Herkese bol basarilar diliyorum. Iyi Aksamlar... Her aile bir agactir Sila..... stormy 20-06-07, 21:24 Oguz harbi rahatsiz.. Yamani kurtarma numaralari yapti..sonra karisiyla her birseyi yapti..ondan sonra paravan sirketlerle adami yoldu..hesap soracakmis..haha neyin hesabini soracaksa..Acaba o bebek kimden merak ediyorum... Birde Leyla Fikreti sucladi ya sanki Fikret bozdu evliliklerinide..Sahte evlilik masallarina kendini inandirmis..Sinavida kacirmis... Iste kizlarda en azindan yuksek okul sahibi olmasi gerekiyor..Kendilerini garantiye almak icin... _tu_na_ 20-06-07, 21:26 nasıl bi bölümdü bu ya...zaten yaprak dökümünün her bölümünde mutlaka bi kaç damla gözyaşı döküyorum ama;bu seferki bambaşkaydı... halil ergün'ün nasıl iyi bi oyuncu olduğunu bu bölümde de görmüş olduk...zaten bi bakışı beni hüzünlendirmeye ve ağlatmaya yetiyor:img-cray: gelecek sezon daha büyük olaylara şahit olacağız bence... sultansss 20-06-07, 21:33 Oguz harbi rahatsiz.. Yamani kurtarma numaralari yapti..sonra karisiyla her birseyi yapti..ondan sonra paravan sirketlerle adami yoldu..hesap soracakmis..haha neyin hesabini soracaksa..Acaba o bebek kimden merak ediyorum... Birde Leyla Fikreti sucladi ya sanki Fikret bozdu evliliklerinide..Sahte evlilik masallarina kendini inandirmis..Sinavida kacirmis... Iste kizlarda en azindan yuksek okul sahibi olmasi gerekiyor..Kendilerini garantiye almak icin... yok canım hesap mesap soramaz o ahlaksız iğrenç varlık... baksana tutuştu ceydayı bile tehdit etti.. ee biliyor suçunu..hadi bakalım oğuz bey şimdi ne yapacaksın necladan da yersin bir darbe,o kız seni değil sadece paranı seviyordu,sana geldiyse hepsi kıskançlıktan ve zor bir hedef olarak gördüğündendi ama senin neyin zor ki çok basit birisin,seninle birlikte olan 3 bayanda da akıl yoktur !!!necla şimdi de okuluna devam ediyor,sen bir hiçsin bunu bil erolimo 20-06-07, 21:34 Böyle büyük bir finalde iki dev oyuncunun final sahnesi mükemmel olmuş. Tebrik ederim. adanali esmer 20-06-07, 21:39 onun bir hic oldugunu neclanin kendisninin bir abtal oldugunu necla taaaa cok gec ögrenecek ve cok gec olacak ama ben söylüyoruim sonunda necla pisman olmus bir halde baba evine dönecek ve leyla onu affedecek ama sular bir dursun öprünün altindan cok sular aksin köprü bile kalmasin iste o zaman , o zaman fikret ablasindan özür dileyecek , leylanin kocasini aldigi icin özürleri diliyecek , ve namussuzluk yaptigi icin en basta babasindan ve annesininden daha sonra digerlerinden dileyecek ama fikreitn hayati bir zindana dönüstügünde gelecek cok gec odlugu an ... iste ben buna üzülüyirum her seyi necla yapti leylanin ne sucu vardi ki sadece sevdi.. htamam parasini da sevdi ama ginede oguzu cok sevdi ve eger necla oguzu gercekten isteseydi leylaya kaptirmazdi leyla aldiktan sonra kiymete bindi oguz onun ama cok gecti.. stormy 20-06-07, 21:40 Hayriyede yani gitmis ceyiz yapmis..Dedigi lafa bak sandiktan bir iki birsey bulmus...Demek ki sen Fikret nede olsa hic evlenmez diye ona ozgu hicbirsey yapmadin..Yalan mi hizmetci gibiydi..Kizim Fikret senin bir istegin var mi?Diyen hic olmadi..Nisanlisindan ayirdilar kimseye ses etmedi...Yazik ettiler kiza..Simdi gittigi evdeki cocuklarla ugrasir..O Tahsininde hic yuzu gulmuyor mubarek..Evleniyor ama nezaketende olsa gidip bir taki bile almamis..Neyyir ima etti takarken ama hoduk iste belli .... derandamir 20-06-07, 21:41 tek kelimeyle harika bir bolumdu,ve bana gore yilin en basarili ve en iyi dizisi YAPRAK DOKUMU,final bolumu beni oldurdu bir dizi bu kadarda gercekci olabilirmi,butun oyunculari tebrik ediyorum. yeni sezonda daha cok seyler olacak,super bir bolumdu SBR 20-06-07, 21:43 Hayriyede yani gitmis ceyiz yapmis..Dedigi lafa bak sandiktan bir iki birsey bulmus...Demek ki sen Fikret nede olsa hic evlenmez diye ona ozgu hicbirsey yapmadin..Yalan mi hizmetci gibiydi..Kizim Fikret senin bir istegin var mi?Diyen hic olmadi..Nisanlisindan ayirdilar kimseye ses etmedi...Yazik ettiler kiza..Simdi gittigi evdeki cocuklarla ugrasir..O Tahsininde hic yuzu gulmuyor mubarek..Evleniyor ama nezaketende olsa gidip bir taki bile almamis..Neyyir ima etti takarken ama hoduk iste belli .... vallaha doğru hayriye nin tavrı hiç samimi gelmedi bana fikret süper yapıştırdı cevabı....:img-wink: tahsin konusunda bende arkadaşlarla aynı fikirdeyim biraz odun kendisi inşallah kitaptaki gibi olmaz fikret mutlu olur(nasıl olacaksa):good: stormy 20-06-07, 21:44 Birde benim aklima sey geldi kesin o evdeki cocuklar o buyuk kiz Denizin etkisiyle bize vuruyor bizi dovuyor falan diye surekli babalarina sikayet edecekler, babanneleride katilinca sozlerine...Oda belki Fikreti dovecek...Fikret kotu gunler yasayacak belki.. ipekcan 20-06-07, 21:44 Hayriyede yani gitmis ceyiz yapmis..Dedigi lafa bak sandiktan bir iki birsey bulmus...Demek ki sen Fikret nede olsa hic evlenmez diye ona ozgu hicbirsey yapmadin..Yalan mi hizmetci gibiydi..Kizim Fikret senin bir istegin var mi?Diyen hic olmadi..Nisanlisindan ayirdilar kimseye ses etmedi...Yazik ettiler kiza..Simdi gittigi evdeki cocuklarla ugrasir..O Tahsininde hic yuzu gulmuyor mubarek..Evleniyor ama nezaketende olsa gidip bir taki bile almamis..Neyyir ima etti takarken ama hoduk iste belli .... ağzına sağlık wala gerçekten tahsin tam bir hödük...hayriye hanımda para durumunu soruyo bi de neyyire tahsinin kadının hala aklı parada,oğuz zengin diye de seviniyodu ztn o.. sultansss 20-06-07, 21:45 Hayriyede yani gitmis ceyiz yapmis..Dedigi lafa bak sandiktan bir iki birsey bulmus...Demek ki sen Fikret nede olsa hic evlenmez diye ona ozgu hicbirsey yapmadin..Yalan mi hizmetci gibiydi..Kizim Fikret senin bir istegin var mi?Diyen hic olmadi..Nisanlisindan ayirdilar kimseye ses etmedi...Yazik ettiler kiza..Simdi gittigi evdeki cocuklarla ugrasir..O Tahsininde hic yuzu gulmuyor mubarek..Evleniyor ama nezaketende olsa gidip bir taki bile almamis..Neyyir ima etti takarken ama hoduk iste belli .... canım hödük mödük ama nikah kıyılırken tahsinin fikrete bir bakışı vardı ki dedim bu adam fikrete vurulmuş ya da ben o ara ağladığımdan çok duygusal yaklaştım,ama bence fikreti sevecek sonunda...çekerse çocuklardan çeker fiikret ama sabırlı onu da aşar,sorunları çözer uyumlu kız ne de olsa.... adanali esmer 20-06-07, 21:49 Hayriyede yani gitmis ceyiz yapmis..Dedigi lafa bak sandiktan bir iki birsey bulmus...Demek ki sen Fikret nede olsa hic evlenmez diye ona ozgu hicbirsey yapmadin..Yalan mi hizmetci gibiydi..Kizim Fikret senin bir istegin var mi?Diyen hic olmadi..Nisanlisindan ayirdilar kimseye ses etmedi...Yazik ettiler kiza..Simdi gittigi evdeki cocuklarla ugrasir..O Tahsininde hic yuzu gulmuyor mubarek..Evleniyor ama nezaketende olsa gidip bir taki bile almamis..Neyyir ima etti takarken ama hoduk iste belli .... aynen katiliyorum gercektende bu hayriye hanim en büyük kizina ilk göz agrisina nasil böyle bir kötülük yapar ya ilk cocugu bu hadi en kücükleri olsa dersin digerlerine verdim sana bir sey kalmadi ama insan dermi sandiktan birkac bir sey buldum. bizimkiler bile benim bu yasimda ceyiz yapacaklar neredeyse.. gercektende yani fikret cok katlandi bu aileye ama sevdigiyle evlenseydi daha iyi olurdu gitti sevmedigi biriyle evlendi ve bence hala nisanlisini seviyor... gercektende tahsin bey hic gülmiyen biri adamda bunalmis artik ama fikret cok cekecek bu aileden öncedende dedigim gibi fikret cok sessiz insanlara soguk davranan hep herseyi icinde tutan biri yani cocuklar ona bir sey yapsa o icine cekecek dayana bildigi yere kadar ve bu cok kötü olacak .. sultansss 20-06-07, 21:49 Birde benim aklima sey geldi kesin o evdeki cocuklar o buyuk kiz Denizin etkisiyle bize vuruyor bizi dovuyor falan diye surekli babalarina sikayet edecekler, babanneleride katilinca sozlerine...Oda belki Fikreti dovecek...Fikret kotu gunler yasayacak belki.. ya söyleme öyle bak yeni sustum derken yine başlıycam...ama söylediğin mantıklı ee ne de olsa çocuk bakıcısı niyetiyle aldı fikreti...benim dileğim fikreti çok sevsin,bağlansın ona o tertemiz kalbini o da görsün... mutlu olsun lütfen... dizi bittikten sonra starda yaprak dökümü ile ilgili haber vardı yeni sezonla ilgili oyuncuların konuşmaları oldu... halil ergün yaprak dökümünün toparlanışını izleyecekler gibi olumlu bir yorum yaptı... bennu yıldırımlar ise ben normal hayatta çok sabırsızımdır asla öyle bir evde kalmam dedi.. adanali esmer 20-06-07, 21:53 koptum:D:D yanlis mi? öyle yani fikret gitti diye bunlar cocuk yaparlar evde cocuk sevgisi olsun diye , ki ferhundenin cocugu ayni kendisine benzer sevilmezde :img-hyste iste bir degil iki yatak bosaldi direk iki tane yapsinlar ikiside yataklarinda yatar dimi ama ... stormy 20-06-07, 21:55 canım hödük mödük ama nikah kıyılırken tahsinin fikrete bir bakışı vardı ki dedim bu adam fikrete vurulmuş ya da ben o ara ağladığımdan çok duygusal yaklaştım,ama bence fikreti sevecek sonunda...çekerse çocuklardan çeker fiikret ama sabırlı onu da aşar,sorunları çözer uyumlu kız ne de olsa.... bana pek oyle gelmedi.. Hayriyedeki huy hic kimsede yok herhalde..Ben dedim herhalde Neyyirden cocuklari olan biiriyle evlendigini duyunca kiyameti koparacak falan sandim..O ne? Kadin hic umursamadi cocuklari?Neyyire bile bozulmadi....Para durumu iyi denilince sustu...:mad72: :mad72: Fikret kizim gitme deme bile yok... Fikret'e denmedik kaldimi simdiye kadar? Kiz kurusu, odaci, kiskanc, deli, santajci..ah birde hirsiz denmisti... herbir lafi duyura duyura dediler.. Bir tek babasi onu cok seviyor.. ::.CaniQ.:: 20-06-07, 21:57 cokk ağladımm cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk off olmaz böyle bişey en cok ali rıza&Fikret sahnelerinde...birde Ferhunde ne demişti SENI SEVMIYORUM ve demişti ya zil takıpta oyanmıyorumda..falan cok güzeldı o sahne...fikret bu bölümde gercekten cok ama cok ağladı...Necla konusuna hic girmek istemıyorum...Aileyı darma dağın etti...off coookk ağladım bu blm.de yaa ali rıza&fikret son sahnede süperlerdı...Gercekten HALIL ERGÜN gelmiş gecmiş en ama EN iyi Aktörlerde birtanesii bi Insan ancak bukadar şahaneeeee BABA rolünü oynayabilir... adanali esmer 20-06-07, 22:00 cokk ağladımm cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk off olmaz böyle bişey en cok ali rıza&Fikret sahnelerinde...birde Ferhunde ne demişti SENI SEVMIYORUM ve demişti ya zil takıpta oyanmıyorumda..falan cok güzeldı o sahne...fikret bu bölümde gercekten cok ama cok ağladı...Necla konusuna hic girmek istemıyorum...Aileyı darma dağın etti...off coookk ağladım bu blm.de yaa ali rıza&fikret son sahnede süperlerdı...Gercekten HALIL ERGÜN gelmiş gecmiş en ama EN iyi Aktörlerde birtanesii bi Insan ancak bukadar şahaneeeee BABA rolünü oynayabilir... hatirlarsaniz Baba Evi diye bir dizi vardi orda da halil ergün basrolde babayi oynuyordu orda da cok yakismisti ona babalik . adamin ruhunda var ya kaninda var oyunculuk bennu ablanin zaten ruhunda tiyatroculu var .. deadly_angel 20-06-07, 22:00 Tahsin nasıl derler ya resmen ot.Bir çiçek bile almaktan aciz bir adam, kaba ayrıca.Stormynin dediği gibi o büyük kız çok fena, diğerlerinide etkisialtına alacaktır.Fikreti çok zor günler bekliyor.Babaanneleri zaten tam bir felaket. pinar_1 20-06-07, 22:05 Ben Yaprak Dökümü,nü hem kitabini okudum hemde seneler önce dizi olarak ce kildiginde de seyretmistim....gercektende sonunu bilmeme ragmen simdiki cekimleri daha cok begeniyorum..oyunculuk ve simdiki hayat sartlarina uyumlari sahane bir sekilde gecis yapiliyor hem seneristleri hemde yönetmeni tebrik ederim..oyuncular zaten bir harika..bu aksam Aliriza bey ve Fikret gercektende harikalar yarattilar..aglamaktan gözlerim sisti...cok güzel ve acili bir duygu seli vardi....ben bu bölüm Sevketi,de cok begendim..sanki aileyi toplayan toplamak zorunda olan omuzlarinda cok büyük yük yüklenmis gibi anac birisi idi....asil Fikrete yazik olacak cokk cekecek o Allahin kalasi kocasindan ve cocuklarin ikisinden ..en kücüke oglana siginacak zavallim....babasinin ziyarete geldigide de yanilmiyorsan yüzünde dayayktan morluk vardi ....:icon_sorr sultansss 20-06-07, 22:05 hatirlarsaniz Baba Evi diye bir dizi vardi orda da halil ergün basrolde babayi oynuyordu orda da cok yakismisti ona babalik . adamin ruhunda var ya kaninda var oyunculuk bennu ablanin zaten ruhunda tiyatroculu var .. ewet baba evini de izliyordumm orda kötü bir babaydı eşini aldatıyordu,orda da rolünün hakkını veriyordu burda da ... kötü baba da oldu yaprak dökümündeki gibi mükemmel babayı da , her rolün hakkından geliyor rol yapmıyor resmen rolünün içinde yaşıyor ve b |