Tüm Versiyonu Göster : Hababam Sınıfı 2
HÜLYA AVŞAR'IN ROL ALDIĞI "HABABAM ASKERDE" FİLMİNİN SENARYOSU GÜNLER ÖNCESİNDEN BASINA SIZDIRILDI... İŞTE FİLMDE HÜLYA AVŞAR'IN ROL ALDIĞI BAZI SAHNELER!...
Avşar Kızı asker oldu. Hem de binbaşı. 'Hababam Sınıfı Askerde' filminde haki renklere bürünen Hülya Avşar, gerek üniforması, gerekse tavırlarıyla gerçek bir askerden farksız hale geldi...
Neredeyse üniversiteden mezun olacak yaşlara gelen haylaz Hababam Sınıfı, bir sabah yatakhanelerine giren askeri inzibatlarla uyanıyor. Apar topar kamyonlara bindirilen öğrenciler, kışlaya teslim ediliyor. Birlikte bir de kadın komutan var. Zehra Binbaşı. Tabii ki bu Hülya Avşar'dan başkası değil. Zehra Binbaşı'nın, kızların askere alınması için Genelkurmay'a verdiği dilekçe kabul ediliyor ve birliğe ilk kez bir kız taburu geliyor. Doğal olarak ortalık bir anda karışıyor. Bu senaryo 70'lerin efsane film serisi Hababam Sınıfı'nın günümüze uyarlanan ikinci versiyonu 'Hababam Sınıfı Askerde"ye ait. Film, 14 Ocak'ta vizyona giriyor.
Sinemada izlemeyi düsünmüyorum.Tvde nasilsa cikicak..beklerim
bencede pek güzeL oLmayacak bir kere konu biLe saçMa askerde :D aynı anda hepsi nasıL askerde bende sinemasını düşünmüyorum ama geLdiği güne bağlı belKi giderim
komiktir ama. hülya avsarmi? onun ne isi var hababamda ya :roll:
Bence komik olur ya, konu saçma ama bence komik olan bütün senaryolar saçma... (istisnalar kaideyi bozmaz dimi :P ) ben izlerim. hülya avşlarlı hababam 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi...
valla al bendende o kadar
Hülya Avsar ve Hababam Sinifi :roll: :roll:
tabi önce izleyipte yorum yapmak lazim ama ne biliyim bi tuhafima gitti
insallah güzel olur.....
bi bakalim ona göre yorumlari yazariz...:)
theroseberry 23-01-05, 13:04 İlki çok kötüydü.Bununda öyle olduğuna eminim. :x
Bence artık bıraksınlar Hababam Sınıfının yakasını. Eskileri mükemmeldi.Bunlar hababam sınıfının itibarına leke sürüyor.Çok gereksiz bence. :!: :!: :!:
Herşeyi tadında bırakmak en iyisi bence...
DreameR_karahan 23-01-05, 13:15 eskisinin yerini tutmaz ama genede oyuncuların kalitesi olduğundan güzel olabilir ama artık zaten resmen turk sinemasına ilgi baya arttı onceden bu kadar fazla cekılmıodu bence fazla kotu yorum yapmayın hazır turk sinemasına onem verildiği bir zamanda
Eski Hababam Sinifi'nin tadini vermiyor(o zaten kesin!)ama ben yinede çok begendim.Yani espriler falan hostu.Ilkini'de begenmistim ama o biraz sIkIcI gelmisti bana,bununda öyle olmasindan korkmustum aslinda..ama merak ettim iste..ve gittim izledim,çok hosuma gitti,Hababam Sinifi Merhaba'dan daha iyiydi bence.
KoNYaLi_KiZ_NL 23-01-05, 22:21 ben seyrettim bir kac gun once..benim yani baya h0suma gitti..
Ama tabii eski hababam bir baska ya...
Ama ben askerdeyi ilkinden daha c0k begendim:P
ben ilk habamama gitmiştim.çok çok pişman olmuştum.çünkü çok kötüydü.eskileri mumla aratıyordu.bununda çok iyi olacağını sanmıyorum.zaten hülya avşar da var....
ilk hababamı beğenmeyen arkadaşlar ön yargılı davranmasınlar. 2.si ondan çok daha güzel kesinlikle. tabi ki eski hababamların yanında pek sözü edilemez ama yine de izlenebilir ve tavsiye edilebilir bi film olmuş bence...
ben pek güzel olacağini sanmıyorum.çünkü hababam filmlerinde nerdeyse ünlü olan herkese oynatmişlar.buda işin suyunun çıltığını başta gösteriyor...ayrica hülya avşarın yanı sıra sırf kardeşi olduğu için helin avşar bile oynatılmış.
ben daha nediyim bu olay üzerine....
İlk hababam sınıfını izlediğimde acaip kızmıştım beceremiyorsunuz film yapmayın demiştim.İkincisine o yüzden gitmeyi istemedim ama annemler gitmek isteyince izledik mecburen.Eskilerini mumla aratıyorlar ama ikincisi daha iyiydi.Espriler mükemmeldi.Tek kelimeyle kırıldık.Keşke hababam sınıfı diye değilde başka bir isimle bu filmi çekselerdi.O zaman daha çok tutulurdu bence ... :roll:
ya insanlar kadroda çok ünlü olunca filmin iyimi olacağını sanıyorlarda hep böyle filmler çekiyorlar.bu filmdede öyle olmuş.bu yüzden biraz önyargılıyım.keşke az ve öz oyuncularla çekselerdi...
_butterfly_ 26-01-05, 16:12 bende bugün gittim filme.. yaaa sonu benii delirtti yaaa okul filmind de böylee olduu hepsii rüya çıkmıomuuu ama açıkcasıı o son sahnede komutan olayı baya komikti orayıı iyi bittirdiler..... :wink: :wink: :wink: espriler de idare eder.. :| bi de o kızların oyuncluğu berbattıı çk aramışlar herhalde.....
İzlemicem izlemicem dedim ama sırf emek war die we filme haksızlık olmasın, belki bana bi sürpriz olur şaşırır afallarım die hababam sınıfı askerde’yi izledim…ilk filmi hiç mi hiç beğenmemiştim ama ikinci film ilk filme kıyasla çok daha güzel we eğlenceliydi… yine de sadece wasat olarak değerlendircem maalesef… hülya avşar’ın oyunculuğu berbattı..yani söylediği her bi söz bana fazla “yapay” geldi…yani hiç bi profesyonellik sezmedim… gerek dizisinde, gerekse diğer filmlerindeki hülya avşar gibi değildi…(hülya aavşar’ı hiç sevmeme rağmen)… Mehmet ali erbil’i de hiç sevmiyorum ama bu filmde adeta muhteşemdi..performansı inanılmazdı..hatta bu filmden zewk almamın en önemli sebebi Mehmet ali erbil’di diyebilirim…ilk defa onu bu kadar iyi bi performansla izledim..dediğim gibi yine de ilk filme kıyasla çok daha başarılı bir film olmuş…ilk filmi sevenlere tawsiye ederim…
acemicadi_fan 15-10-06, 01:42 Güzeldi filim acikcasi,komiktide,eglendim yane!
Ama sonu berbat di ya,nebicim öyle ya cok berbat di orasi ya okadar mi ucuz yapilir neyse yoksa filim iyidi tek bi güzel son bulasalardi :img-grin2 daha iyi olurdu tabiki
Arkadaşlar yanlış düşünüyoun film çok güzeldi ben izledim Hülya Avşarın performansı çok güzeldi
Kaldıki oyunculuğunun nasıl kaliteli olduğunu herkes biliyor:good:
|