Tüm Versiyonu Göster : Hırsız Polis Dizisinin Kitabı Çıkıyor
http://img147.imageshack.us/img147/7486/hpcoverdd0.jpg
Hırsız-Polis’in dillere destan olan bu şarkısı, aynı zamanda efsaneleşen bir dizinin sesi oldu. Hikâyesiyle, karakterleriyle, meseleleriyle ve hatta seyircisiyle bir fenomen haline gelen Hırsız-Polis dizisinin tüm öyküsünü, perde arkasını bulacaksınız bu kitapta.
En sevilen diyalogları, yönetmeninin, başrol oyuncularının çok özel röportajları, seyircilerinin hayret verici görüşleri, basındaki Hırsız-Polis tartışmaları çekim sırasında kullanılan materyallerin görüntüleri ve hiçbir yerde yayınlanmamış set fotoğraflarıyla Hırsız-Polis son kez karşınızda!
Kitabın Adı: Hırsız-Polis-Aşkın Kanunu Olmaz
Yazar: Hırsız-Polis Senaryo Ekibi
Özgün Hikaye: Gaye Boralıoğlu
Editör: Gülden ÇAKIR, Devrim H. CAN
Yayınevi: C BLOK
Isbn: 978–9944–209–15–1
Boyut: 14 x 21 Fotoğraflı-200 sayfa.
Fiyat: 12.5 ytl
Gecenin en siyahında
Umudun bittiği yerdeyim
Köşeyi dönsem ölüm
Düz gitsem hayat
Gölgeler içindeyim
Aksak: Kâinattaki ilk hırsız ne çalmıştır, biliyor musun Yakup?
Yakup: Bilmem. Altın mı?
Aksak: Ekmek! Hırsızlığın esası açlıktır. Misal, yeni doğmuş bir bebek… Çalmayı bilir mi…
Bilmez. Rüşveti bilir mi… Bilmez. Sonradan öğrenir. Zaruretten.
Yakup: Yani?
Aksak: Yani, açlık olmasaydı hırsızlık olmazdı… (Gazetedeki Robin Hood haberine parmağıyla
vurarak) Bu kadar mağdur insan olmasaydı, bu Robin Hood hırsızlık yapmazdı…
Anladın?
Yakup: Aksak… Sen solcu mu oldun?
Aksak: Ben bu Mavi’ye lehimliyim ya hayatta. Sen buna diyorsun ‘inat’, ben diyorum ‘basiret’. Sen diyorsun ‘duracağın yeri bil’, ben diyorum ‘bildiğim ne varsa unuttum’… Sen diyorsun‘imkânsız’… Ben diyorum ‘aşk’!
Çınar: (Çınar’ın elinde tabanca vardır) Kayboldum Mavi. Seninle bu dünya arasında bir yerde
kayboldum ben.
Mavi: Kaldır o tabancayı Çınar. Onu cebine koy, öyle konuşalım. N’olursun…
Koysam da yok olmuyor ki Mavi. Tabanca… Rozet… Ettiğim yemin… Hepsi benim bir parçam…
Sen de öyle. Ne zaman, nerde bilmiyorum ama bir zamanlar birdik biz… Tektik. Eminim
bundan. Eminim. Yoksa insanın canı bu kadar yanmaz.
Mavi: Çınar…
Çınar: Bu gece ben konuşayım Mavi. Bir kez olsun… Bir gecelik uslu ol ve beni dinle. Öyle acayip kâbuslar görüyorum ki… Senin peşinden koşuyorum
hep. Elimde bir şey var. Anlamıyorum ne olduğunu. Ama seni bir türlü yakalayamayınca
dur diye bağırıyorum sonunda ve o zaman elimdeki şey patlıyor ve sen yere düşüyorsun. Olmuyor Mavi. Ben bu silahı sana çeviremem Mavi. Sen ne yaparsan yap, ben senin karşında polis olamam, olamıyorum.
Mavi: Adi bir hırsızmışım gibi konuşma benimle Çınar… N’olursun…
Çınar: Anlamıyor musun? Benim durduğum tarafta adi hırsız, soylu hırsız diye bir şey
yok. Yalnızca kanun var!
Mavi: Benim durduğum tarafta da haksızlık var… Adaletsizlik var. Çaresizlik var…
“BEN BAŞKASIYLA DİZİ YAPMAZDIM”
- Aksak karakteriyle çok övgü aldınız. “Ali Nazik’ten sonra Uğur Yücel bambaşka bir karakterle muhteşem oyunculuğunu sergiliyor” ifadeleri çok kullanıldı.Sizin katınızda, oyunculuğunuz içinde Aksak’ın yeri nedir?
- Aksak bütünüyle aksak biri oldu. Benzerini görmedim. Ne hayatta ne de ekranlarda
gördük böyle birini. Özgün bir iş oldu. Gürültülü oldu Aksak’ın yürümesi, konuşması.
Kendimi oyuncu olarak çok ayrıcalıklı bir yerde görmemekle birlikte (burada
abartısız, dizginli daha ölçülü bir oyun tutturmaktan söz ediyorum. Televizyon
oyunculuğunun sinema oyunculuğundan farklı olduğunu da söylemek istiyorum)
Aksak’ın bir fenomene dönüşmesi bana haz veriyor.
UĞUR YÜCEL
C BLOK Yayıncılık
Birlik sokak. Akyıldız sitesi A blok Daire: 19 Levent İstanbul
Telefon:0 212 324 46 00 Fax:0 212 324 89 76
öglen duygularımı dile getirmiştim..
şimdi şoku atlattım...şaşkınlıgım geçti..
artık sadece MUTLUYUM
ve 19 mayısı bekliyorum...19. mayıs X2 gençlik bayramı oldu şimdi....:happy0064
çınarım komserim ne demişti uçakta "bir gün bir yolu blup döneceğiz" aha işte döndüler. kitap yada dvd yada başka bişey umrumda değil. döndüler ya, bize bu duyguyu yaşattılar ya daha ne diyim?? :happy0064 :happy0064
hello kitty
10-05-07, 17:35
Arkadaşlar ;
İmza günü 19 Mayıs'ta fakat hangi D&R'da acep birisi söylesin yahu...Yazdınızda ben mi göremedim :img-help:
Tam ümidimi kesmeye başlamışken bu haberi almak beni ne kadar sevindirdi anlatamam.. Her sayfaya aynı şeyi yazıp duracağım muhtemelen ama ne yapayım, "dayanamıyorum.."
Bu kadar üstünde konuştuğumuz repliklerin böyle bir "ilk" ile karşımıza gelecek olması...
Cidden tadına doyum olmayacak gibi bir his var içimde...
Çıkar çıkmaz alacağım
Mesajlarımızı yazarken lütfen daha özenli olalım.Kelimeleri uzatarak yada tek cümlelik mesajlar yazmayınız ...
Arkadaşlar ;
İmza günü 19 Mayıs'ta fakat hangi D&R'da acep birisi söylesin yahu...Yazdınızda ben mi göremedim :img-help:
İmza günü D&R 'da olacak ama hangisinde ve hangi tarihte olacağı belli değilmiş henüz.. 19 Mayıs'taki imza günüde oyuncuların işleriyle uyuşmadığı için maalesef başka bir tarihe ertelenmiş arkadaşlar haberiniz olsun..
Kitabın ve dvdleirn akıbeti ne oldu diye düğşünürken bu haber iyi geldi..Fakat neden dvdlerle birlikte çıkmıyor..Sanıyorum sade ve sadece ticari amaç güttükleri için..Neyse efendim çıksında bunada razıyız..İmza günü için benim TE/ÖD/ve UY den hiç umudum yok sanki onlar katışmazmış gibi geliyor..İnşalalh üçünün katıldığı bir imza günü olur..
Ayrıca ayrı bir başlık açtığı içinde sevgili ehlocan'a çok teşekkürler...
hello kitty
10-05-07, 17:48
İmza günü D&R 'da olacak ama hangisinde ve hangi tarihte olacağı belli değilmiş henüz.. 19 Mayıs'taki imza günüde oyuncuların işleriyle uyuşmadığı için maalesef başka bir tarihe ertelenmiş arkadaşlar haberiniz olsun..
Teşekkürler eftelya61...
Umarım en kısa zamanda gerçekleşir imza günü.Önümüzde tatil var.Tatile kadar uzarsa eğer biraz zor görünür bize D&R yolları :sad53:
angel_timuçin
10-05-07, 17:48
bu sıkıntılı ve umutsuz anda iyi oldu buya mutlu olduk ve çok sevindik herkesler alsın haa hpmiz herşeyimiz ay bak mutlu oluyoom bölee ne yapcazz gelmez şimdi 19 mayıs:):)
Zaten ezbere bildiğimiz replikleri birde kitaptan okumak hiç fena olmaz..ÇGO'dan biliyorum çok iyi oluyor...
Okuduktan sonra kütüphene başlığında haftanın kitabı seçip kritiğini yapsakmı acep...Heryerimiz HP olmuşken forumunda heryerini HP yaparız :img-wink:
Ana sayfada HP haberini görünce hemen okudum ve çok mutlu oldum.Ümidimi kesmiştim çıkmıycak galiba diye düşünmeye başlamıştımki güzel haber geldi.Çok ama çok sevindim.........
angel_timuçin
10-05-07, 17:59
hayat tam üzgün ve bitkin oluca ümidi kaybedincee ÖZLEMçekince bi andaaa
öle ne biliyim süper bi şekilde geldi sasonun dedigi gibi
19 mayıs hpcilerin bayramıı:):)
işte geri dönüyolar :happy0064 :happy0064 :happy0064
o kadar mutluyum ki... sanki "HP yeniden başlıyor" haberini almış kadar sevindim :happy0064 umarım bu haber için de bizi çok fazla bekletmezler :img-yes:
artık yeni haberler duymaya hasret kalmısken bu haberi okumak ilaç gibi geldi her nekadar imza gunune gidemesemde(yasadıgım yer acısından)kitabını almayı sabırsızlıkla bekliyorum
sabah ana sayfada kitabın çıkacağı haberini görünce hayal görüyorum zannettim iyice umudu kesmiştim çünkü sonradan gerçek olduğunu anlayınca çok sevindim :happy0064
umarım cd gibi kitabıda geç gelmez yaşadığım yere cd'yi o kadar bekledim ki
satan yer gına gelmişti benden her gün gidip soruyordum geldimi cd diye
Yok gülüm dağıtım Trabzon'dan değil.. Yani beni ilgilendiren bölümü Trabzon'a ne zaman geleceği olduğu için heyecanla Trabzon'u yazdım yazarken mazur gör.. Önümüzdeki hafta başından itibaren dağtımlar başlayacakmış tüm Türkiyede.. Özellikle D&R larda ve büyük kitabevlerinde bulunabilecekmiş kitap.. Trabzon'da da D&R harici RA Kitabevinde olacakmış..
Şaşkınlıklarının nedeni de sanırım şu.. Karşılarında ki izleyici grubu hakkında bilgi sahibi değillerdi ve bizim haber duyulur duyulmaz bir kuvvetle aramaya başlamış olmamız..
ah annem bende diyorum ne trabzonu :icon_whis
ama sen beni mazur gör ben balık hafıza insan senin trabzonda yaşadığını unutarak öle bi saflık hali içinde sormuşum :img-blush
hadi bakalım o zaman ben haftaya başlarım aramaya hoş eskişehire ne zaman gelir bilinmez cem yıldızın cd'sini bulamadımda istanbula gittiğimde aldım inşallah gelir çabucak şimdiden meraktan çatlıycam valla :img-pilot
ya ben anlamıyorum
zaten dizinin erken bitmesinin sebebide bu izleyici kitlesinden haberdar olmayan saf şahsiyetler oldu...neyse kızmayayım ben akşam akşam şimdi... :img-cool2 :img-polic
saol canım benim...
sevgiler...
ya ben anlamıyorum
zaten dizinin erken bitmesinin sebebide bu izleyici kitlesinden haberdar olmayan saf şahsiyetler oldu...neyse kızmayayım ben akşam akşam şimdi... :img-cool2 :img-polic
saol canım benim...
sevgiler...
lafı gedigine koyup gitmek denir buna....:good:
inşallah kitap satışı çok iyi olur....
sonra kitabı okuyup begenip diziyi neden izlemedik diye hayıflanırlar..
inşallah diziyi izlemek için bölümleri bulamazlar....(kanal d var demeyin...hayal işte..)
inşallah....:icon_whis
HASRETTTTTT
10-05-07, 18:41
mevsimden midir yoksa hormonal dengelerimin altüst olmasından mıdır bilmiyorum
ama sabahtan beri salya sümük ağlıyorum ve şimdi başlığı görüp yazılanları okuyunca bu sentimental halim artık had safhaya ulaştı
evet çok güzel olacak değerli saatlerin değerli insanlarını birde sayfalar da okumak
resmetmek hafızamızdaki görüntülerle
ve belki okurken seslerini duymak
hani yarım kaldın şarkısının ilk namelerinde bütün hp cilerin'ne yaparsın vurur musun beni' sözlerinin duysunlar ve ya duymasınlar kulaklarında çınlaması gibi bu çok iyi olmuş iyi oldu...
iyi, güzel, hoş, süper, hatta harika ötesi, "mucize gibi" bi şey bu ama takıldı ya evet takıldım "Hırsız-Polis son kez karşınızda!" son kez ne demek yani bitti artık sizin için yapabileceğimiz herşeyi yaptık mı diyolar.. Artık bundan sonra bizden bi şey beklemeyin onlar adına artık başka hiç bi şey olmayacak elinizde avcunuda ne kaldıysa onunla mı idare edin diyolar..:img-fie: Ya biz zaten hep öyle yapmadık mı..
Neyse ya yok takılmayacam bugünün tadını çıkarıcam.. evet mutluyum hemde çok sonunda o hayranlıkla izlediğimiz sahnelerin replikleri video arşivimin yanında kitap arşivimede ekleme olanağım olacak :)
Not::not_i: Dizifilm yöneticilerinin dikkatine kitap satışı sitemiz üzerinden yapılması mümkün mü malum ülkenin en ücra köşesinde yaşayan bir vatandaş olarak buraya gelme olasılığı olduğunu sanmıyorum..:icon_sorr biri bu konuda bi şey yaparsa çok mutlu olucam..
tam 2 ay oldu...
bosluga duseli tam 2 ay..
ve artik yavas yavas bu kitap isinin de soylenti oldugu gibi bir kaniya varacaktim..
ama simdi cok sevindim..efsanemizin erken bitmesi sonucunda ortaya cikti bu kitap..
yani ben dusunuyorumm da efsaneyi erken bitirdiler ve bizi kirdilar..
yarim biraktilar.. bunun icin gonlumuzu almak icin.. bu kitap cikti..
oyle dusunuyorum yani en azindan bana(bize) teselli olacak..
her gune yeni bi umutla baslayacagiz..
ezbere bildigimiz her sayfayi yeni bastan yasayacagiz..
cok mutluyum cok..:happy0064
bu kitaba cok sevindim ama bir o kadar da uzuldum..
imzaya gitmeyi cok isterdim...:icon_sorr
hepimize bu yeni haber hayirli olsun....:happy0064 :happy0064
15 Mart en berbat gunu ilan etmistim, 19 Mayisi yeniden donus ilan ediyorum.. :happy0064
Biri bi gun bana bi kitap icin havalarda ucucaksin deseydi, hatta ruyamda gorseydim inanmazdim wallahi.. Ama oluyormus demekki..
Mayis benim icin bayram oldu zaten.. Hersey bi araya geldi bu ay.. Iclerinde en guzeli yada ikinci guzel sey bu olsa gerek..
Vallahi cok duygulandim, duygu seline boguldum diyebilirim.. :icon_cry:
Yaw sizler nesiniz nasil biseysiniz anlamis diilim.. Ben o kadar mutluyumki sizleri tanidigim icin.. Anlatilmaz yasanir misali.. Tamam cok sey katti ban HP ama sizleri kattiya HPyi hic tanimamis olsam bile sizleri tanimamak cok buyuk bi kayip olurdu kesinlikle..
Fulyam bana cemkirmis bayagi bi, Banu ablamda MSNde cemkircez ama Allahtan suan mesgul (saclarini boyuyor :D) yoksa keser beni herhalde.. Ama napim yaw, tamam kardasiz filan ama ben kardesime bile verdigi seyin karsiligi bi sekilde odemezden duramam, illa odicem.. Huyum kurusun.. :img-hyste
Potelek'cigim sen al 100 tane kitap, hayir kurumuna hatta daha iyi bi fikir okulda kutuphaneye kitap almaya parali yetmeyen okullara dagit, miniklerimizin gozleri gonulleri acilsin dimi :img-hyste .. Sanada ayrica tesekkurler canim tanimiyorum seni ama tanimak tanismak cok isterim bunuda katim araya .. Tugbayim senide biliyorum, az cok taniyorum yaparsin guzelim yaparsin.. Hepiniz yaparsiniz ama dedigim gibi benim icin rahat olmaz.. Illa karsiliginda bisey vercem..
Fulyam bidenecik melegim benim, niye bana cemkiriyorsun.. Zaten aglamak uzereyim bide senin cemkirmen eklenince uzerine iyice aglamali oldum.. :img-hyste
MSN'de bana suan cemkirmekte olan Aysegulumede ayrica kucak dolusu sevgimi yolluyorum, dogum gunumu sordu yaw .. Ben adresi vermessem bana en yakin kargoya ulastircakmis.. :img-hyste
Sizlerinin hepinizi coooooooook seviyorum, anlatamam yani..
Varmi bizim gibi dizi fanlari, dizi fanlari diil kardes olmussuz anasini satim.. :happy0064
Bu güzel haberi disarda iken aldim, ve sizlerle heyacanimi dolu dolu yasamama imkan yoktu, kendimi eve atar atmaz, sayfalara gömüldüm...Ilk defa ekranda ana sayfadaki haberle gözgöze geldigim an, gözyaslarima hakim olamadim, nasil birsey bu...müthis birsey...Onunla bütünlestim, kendimi onda gördüm, onunla agladim ve güldüm, ümit ettim, gerceklerle yüzlestim canim acidi vazgectim, hayallere daldim, tüm bunlara o taniklik etti, beni pesinden sürükledi, bu yolculukta canim acimadimi, elbette acidi ama yaralari yoktu, iz birakacak yaralari olmadi hic...Simdi ise bana geri dönüyor, bu sefer cok farkli bir geri dönüs bu, cünkü sonsuza dek benim olmaya geldi, son nefesimi verirken, topraklara gömüldügüm zaman bile onunla birlikte olmak istiyorum, sonsuzluga dogru giderken beraberimde onu´da götürmek istiyorum, anliyorsunuz degilmi, sasirmiyorsunuz degilmi?, abarttigimi düsünmezsiniz degilmi? biliyorum sasirmayacaksiniz, beni benden daha iyi taniyorsunuz cünkü, ne hissettigimi, beni neyin mutlu ve yahut mutsuz edecegini, herseyimi biliyorsunuz...Herhangi biri bu yazdiklarimizi okudugu zaman, aman tanrim bu ne! diye ciglik atabilir...bir rumuzdan ibaret biri, beni bu kitapla gömün diyor, diye düsünmesi o kadar dogal ki, bilmiyor cünkü; bu kitap kelimelerle karalanmis sayfalardan ibaret degil, bu baska birsey, umutlarimin bir hayalet olmaktan kurtulup, ellerimde hayat bulacak olmasidir bu an´i müthis kilan...gercek oldu, gercek...
Anlatamiyorum, bu kitabin ne anlam tasidigini, o kadar müthis bir duygu ki...o kadar özel bir durum ki...sevgili eftelya ile konustugum an ona dedim ki
" söylermisin bana, bugüne kadar kac dizinin kitabi yazildi, kac?? ", ve henüz forumu okumamistim, sayfalara girdigim an eftelyanin yazisiyla karsilastim, ayni duygulari o da paylasmisti, ayni kelimeler onunda yüreginden, kaleminden cikivermisti, artik sasirmiyorum eskisi kadar, birbirlerinden uzakta ama kalpleri birlikte atan nice güzel insanlarla birlikteyim...artik sasirmayacagim...
--Son kez hirsiz-polis karsinizda--- yalan, koskocaman bir yalan, gidisler asla son diye adlandirilmaz, her gelisin bir gidisi oldugu gibi, her gidisinde geri dönüsleri olacaktir...sonsuza kadar böyle sürecektir, o yüzden sonlara inanmiyorum artik...yok öyle birsey...bizler aradan iki ay gecmesine ragmen, enerjimiz ve aktifligimizden hicbirsey kaybetmemissek, daha nice geri dönüslere tanik olacagiz...bundan artik eminim, adim gibi eminim...
ece_gs_1905
10-05-07, 20:24
ya arkadaşlar bişey sorucam kitap 19 mayısta mı çıkıcak,yoksa çıktıda 19 mayıs imza günü mü?eğer çıktıysa yarın kitapçıdayımda:img-wink:
Ağlamak istiyorum. :img-cray:
Bu haberi okur okumaz içimi ayrı bir heyecan kapladı!
Sanki yeniden kavuşuyormuşuz gibi...
İlk gözağrım, dizime yeni bir sayfa açacağım...
forumdaşlarım ağlamak istiyorum :img-clapp
sevimli lion
10-05-07, 20:34
19 mayısa kadar inşallah d&r gelir benim okulum etilerde d&r dibinde inşallah gelmiş olur foto falan varmış ya çokkk mutluyum
Hp siz bir perşembe de bize verebilecekleri en güzel haberi vermişler daha ne isteriz. Bizi bir süre daha oyalayacak, repliklerden sonra röportajları yorumları resimlerini ezberleyeceğimiz bir kitabımız oluyor demek ne mutlu bize.
Artık tüm HP bağımlılarının bir başucu kitabı olacak ve ömrümüzün sonuna kadar okumaktan bıkmayacağız enazından ben kendi adıma eminim..
Bu durumda bir saptamam daha olacak ki sanırım benim kitap yazmama gerek kalmadı, oysa ben sizin için ekibi kurmuş (sevgili eftelya ve alamehmet'in gönüllülükleri sayesinde) kurgu üzerine düşünmeye başlamıştım. Hem size muhteşem de bir imza günü yapacaktık ama olanla idare edeceksiniz artık. (artık istediğim kadar yüksekten uçabilirim sanırım:))
Ama bir gerçek var bu HP ile son buluşmamız değil, biz umudumuzu korumaya devam edecek, geleneksel buluşmalar ve etkinliklerle asla "SONLANDIRMAYACAĞIZ" di mi dostlar...
Sevgili bbdbhb, önce 28.02.2007 tarihinde yine anasayfada yer alan haberi ekleyeyim, mesajımı yazmaya öyle başlayayım... :)
“HIRSIZ – POLİS”
50. BÖLÜMDE EKRANLARA VEDA EDİYOR…
Yayınlandığı günden itibaren gerek izleyiciler arasında gerekse medya da kendi hayran kitlesini yaratan son dönemin en iyi dizilerinden biri olan “Hırsız – Polis” dizisi 50. bölümde ekranlara veda ediyor…
Yapımcılığını TMC’nin, yönetmenliğini Türkan Derya’nın üstlendiği Hırsız – Polis’te, Uğur Yücel, Timuçin Esen, Özlem Düvencioğlu, Murat Daltapan, Vahide Gördüm, Rasim Öztekin, Dağhan Külegeç gibi birbirinden başarılı oyuncular rol aldı. Dizinin senaryosu ise Neşe Şen ve Gaye Boralıoğlu tarafından kaleme alındı.
2005 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Hırsız- Polis, bugüne kadar “Aşkın Kanunu Olmaz… Mı?” sorusunun cevabını ararken ayrıca, “İnsan sevdiği için, aşkı için ne kadar fedakarlık yapabilir, neyi göze alabilir?”, “Karşılıksız aşk mı daha yücedir, karşılığını bulmuş aşk mı?” gibi sorulara cevaplar aradı…
Üç bölüm sonra heyecanlı bir finalle son bulacak olan “Hırsız-Polis” dizisiyle ilgili son tüyolar senaristlerinden geldi: “Hırsız – Polis dizisi son dönemecine girerken dizideki bütün karakterler de keskin dönemeçlere giriyorlar. Nitekim Çınar girdi bile… Sevdiği kadın için, bugüne değin inandığı her şeyin karşısına, çizgisinin ötesine geçti… Aksak, hayatındaki tüm ilişkiler, kendi istemese de, aşk/nefret çelişkisinde kurulmuş bu adam, iki kutbunu da yitirmek üzere. Biri babası, diğeri Mavi… Mavi, her şeyini ailesine adamış, tercihini sevdiği adamdan yana yapmak zorunda kaldı. Ama hayat buna izin verir mi acaba? Ya da hayat “tercihlerimizi yaptık derken, bize oyun etmez mi?”…
15 Mart’ta ekranlara veda edecek dizinin kitabı aynı dönemlerde C Blok Yayınevi tarafından basılacak. Kitapta Hırsız Polis diyalogları, özel röportajlar olacak.
ID İletişim
Haberin linki : http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Content&file=viewarticle&id=1762 (http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Content&file=viewarticle&id=1762)
.
Bilgisayarimi actigimda gerek siteden gerekse msn den kitabimizin ciktigina dair haberleri alinca saskinlik icinde kaldim. Hp siz bir persembede bundan guzel bir surpriz olamazdi sanirim. Sitedeki tanitim yazisinda senaryosuyla ve izleyicisyle fenomen olmus dizi cumlesini gorunce gozyaslarimi tutamadim. (bu dizinin yaptigi en buyuk kotuluk bence, insanoglunun gozyasi mekanizmasinin surekli isler halde olmasini sagliyor. Hayir, birsey degil de disariya surekli aglak , sulak bir insan imaji birakiyoruz:))
Cok sevindim. Ama sevincim imza gununde bulunamayacagim ve bu muhtesem esere oyunculuklariyla en buyuk katkiyi saglayan sanatcilarimizin imzasini alamayacagim icin yarim kaldi. :( Bari gidecek arkadaslar o gun bol bol resim cekin buraya ekleyin.Hatta her zaman maillerimizle yaptigimiz gibi bir ordu edasiyla, bizim adimiza orada bulunun ve gosterin Hp ye olan tutkumuzu. Belki geri donusleri icin bir enerji birakirsiniz tum ekibe.Umut fakirin ekmegiymis degil mi!
Cok mutluyum cok!
Yarım saattir telefon trafiği yaşıyorum
Ama mutluyum
Biraz önce telefon açtım, nur33 verdiği numaraya
Daha öncede aramıştım, yine aynı şeyleri söylediler
Ya gerçekten bunların haberi yok sanırım
Ya da ordakiler bu konunun muhatabı değiller...........
Sevgili bbdbhb cevap veriyorum, 1. seçenek. :)
Yani "bunların gerçekten haberi yok"! ID İletişim konunun muhatabı ki, HP'nin 50. bölümde biteceği ve kitabının çıkacağı haberinin verildiği 28.02.2007 tarihli basın bülteninin altında imzaları var. Hani ben bunlara -iletişimleri kopasıca- diye beddua etmiştim ya, demekki ahım(ız) tutmuş, baksana kendi içlerinde bile iletişimleri yok...:img-hyste
Ayrıca öğleden sonra yayınevini bende aradım, Mersin ve ilçelerine kitabın ne zaman ulaşacağını ve D&R haricinde hangi kitabevlerinde bulabileceğimizi sordum. (sevgili saso ve gül_mavi bu arada sizleri de bilgilendirmiş olayım, kitap Adana/Mersin'de D&R'larda ve Kitapsan'da satışta olacakmış.) -Görüşme sırasında dışarıdaki gürültü nedeniyle ismini anlamadım- Telefondaki bayan, kitabın dağıtımına hafta içi başlanacağını ve hafta sonuna doğru Perşembe veya Cuma günü kitabevlerinde bulabileceğimizi söyledi. Çukurova'da bulunan tüm arkadaşların bilgisine...:img-pilot
.......not1: hemşoma daha birkaç gün önce kitapla iglili bir haber yok diyenler kimlerdi.......
İlk paragrafta konu ettiğimiz, iletişimsiz ID İletişim'cilerdi canım...:img-hyste
.
sinyor Sabri
10-05-07, 21:23
ya arkadaşlar bişey sorucam kitap 19 mayısta mı çıkıcak,yoksa çıktıda 19 mayıs imza günü mü?eğer çıktıysa yarın kitapçıdayımda:img-wink:
19 mayıs imza günü denmişti ama oyunculara uymadığı için ertelenmiş galiba.
kitap çıkar herhalde bugünlerde dimi ya bilen varmı arkadaşlar???
sadece çok ama çok mutluyum diyebiliyorum.kitap kütüphanemde başköşede olacak sevgiler:img-yes:
ya tamam herşey iyi güzel hoş.imza gününe katılmıcam, bi intihar edecek boğaz köprüm bile yok, aldığım kitabı imzalatamıcam vs vs.peki benim gibi yaşadığı yerde D&R olmayanlar ne yapçak?bizim burda yeni çıkan kitaplar utanarak söylüyorum ki sadece migrosa geliyo.ben migrosa gelmesini mi beklicem, yada antalya yolcusu mu olcam kitabım için.bu konuda bilgisi olanlar var mı?bende mi arıyayım şu iletişimsiz iletişimcileri?
sonunda... geçen hafta ankara kurultayında bu konuyu dile getirmiştik gülüm denizim ve sevilimle... ne zaman çıkacak bu kitap... üzerinden çok zaman geçti dizi biter bitmez çıkarmaları gerekirdi diye hayıflanıyoduk... kıslar içimize doğmuş resmen...
hep insanlar daha fazlasını isterya haberi görür görmez uçtum ama bu seferde neden 200 sayfa diye üzüldüm... bu bana yetmezki bi çırpıda okur bitiririm... bitsede sorun değil tekrar başa sararım ama şöle 500 sayfa olaydı doya doya bakaydım onlara demekten kendimi alamadım...:img-help:
ben de herkes kadar cok mutluyum kitabin cikacagi icin.tamamen umidimi kesmistim bu isten.yine topluca kandirildik fikrindeydim.2 aydir kardesimi asker ettim kitapcilarin onunde,kitabi alip bana yurtdisina ulastirmasi icin.ama artik gonul rahatligiyla soyliyebilirim degil mi kesin olarak bugunlerde satisa sunulacagini.bir de sadece d&r da mi satilacakmis.ah keske istanbulda olsaydim.erenkoy d&r a cok yakin oturuyorduk.imza gunu olursa eger buyuk ihtimalle orda olabilir.cunku orasi cok musait.daha once de bir suru unlunun imza gunu orda yapilmisti.:happy0064 :img-wink:
zeytine-35
11-05-07, 08:51
günadın arkadaşlar koştum koştum ama yetişemedim hızınıza foruma üye olduğumdan beri ilk kez sizleri takip etmekte zorlanıyorum maşallahınız var.... allah nazarlardan saklasın ahhh ahh beni bu hale getirenler utansın ne diyim
kitabın çıkacağını ilk öğrendiğimde dizinin bitimesindeki hayalkırıklığı ve sinirle asla almam demiştim ama dengemi bozuyor bu dizi benim sevgili eftelyam yayınlanıyormuş dediğinde nasıl temin edebilirim imza gününe gidebilirmiyim? plan projeleri yaparken buldum kendimi panik kelimesi sanırım ruh halimi yansımaya yeterli değil........
aslında kitaptan beklentilerimi mimumumda tutmaya çalışıyorum
kitaba hazır demem ancak benim asıl görmek hissetmek istediğim kamera arkası görüntüler... kırpıp kırpıştırılan görüntülerin ham halleri ....... mesela 24 nolu oda,ağva yada dans sahneleri yada hepsi ne bileyim yapsınlar ortaya bir karışık kitap yetmeyecek bana ister 200 ister 2000 sayfa olsun
ben dvd istiyorum :(
not :sadece merakıma yenilerek gaye boralıoğlunun yayınlanmış iki kitabından biri olan meçhul'u yeni bitirdim orada da hikaye fotoğrafla desteklenmişti. başarılı bir kurgu ancak sona gelindiğinde ucu açık bırakılmış bir hikaye (çok tanıdık di mi ?)
Potelek'cigim sen al 100 tane kitap, hayir kurumuna hatta daha iyi bi fikir okulda kutuphaneye kitap almaya parali yetmeyen okullara dagit, miniklerimizin gozleri gonulleri acilsin dimi :img-hyste .. Sanada ayrica tesekkurler canim tanimiyorum seni ama tanimak tanismak cok isterim bunuda katim araya ..
Sizlerinin hepinizi coooooooook seviyorum, anlatamam yani..
Varmi bizim gibi dizi fanlari, dizi fanlari diil kardes olmussuz anasini satim.. :happy0064[/QUOTE]
xkubraxcim, sen merak etme, kaç tane gerekiyosa alırım ben :img-hyste hatta ben bizzat kendim okurum miniklerimiz için :img-hyste :img-hyste hatta bugün d&r'a geliyomuş kitaplar, ben gidip bugünden alabilmek için tacizde bulunacağım :icon_whis
ben de seni tanımayı çok isterim. öm ile konuşuruz ne dersin??
Vallahi diyecek söz bırakmamışsınız...
Bende dünden beri uç uç böceği gibiyim...
Dizimiz biteli 2 ay oldu ve ogünden bu güne umudumu yiirmek üzereydim ki bu harika haberi duydum...
Dizi sektöründe bir ilke imza atan ''hırsız Polis''in kitabı çıkıyor...daha ne olsun...ama keşke DVD leride kitapla birlikte verselerdi...Duble sevinç yaşardık...Hp kardeşliğinin ne kadar kuvvetli ve yıkılmaz bir çamber olduğunu bir kez daha gördüm bu sayfalarda...çok mutluyum...
Ayrıca öğleden sonra yayınevini bende aradım, Mersin ve ilçelerine kitabın ne zaman ulaşacağını ve D&R haricinde hangi kitabevlerinde bulabileceğimizi sordum. (sevgili saso ve gül_mavi bu arada sizleri de bilgilendirmiş olayım, kitap Adana/Mersin'de D&R'larda ve Kitapsan'da satışta olacakmış.) -Görüşme sırasında dışarıdaki gürültü nedeniyle ismini anlamadım- Telefondaki bayan, kitabın dağıtımına hafta içi başlanacağını ve hafta sonuna doğru Perşembe veya Cuma günü kitabevlerinde bulabileceğimizi söyledi. Çukurova'da bulunan tüm arkadaşların bilgisine...
canım çok sağol yaa bende merak ediyordum bilgilendirdiğin için çok teşekkür ediyorum ve nihayet
onları yine yeniden kitaptanda olsa görmek çok mutlu edecek beni
kimbilir görmediğimiz replikler ,resimler ,roportajlar, okuruz.....:happy0064
Karşılığını manevi olarak veriyosun güzelim sevgini veriyosun emek veriyosun daha ne,ben böyle heyecan yapıyorum ama bide imza gününe gidemezmişim işte o zaman biterim ben.:img-swoon
gidicez dimi tuğba. hepbirlikte orada olacağız :happy0064
Ayrıca öğleden sonra yayınevini bende aradım, Mersin ve ilçelerine kitabın ne zaman ulaşacağını ve D&R haricinde hangi kitabevlerinde bulabileceğimizi sordum. (sevgili saso ve gül_mavi bu arada sizleri de bilgilendirmiş olayım, kitap Adana/Mersin'de D&R'larda ve Kitapsan'da satışta olacakmış.)
ukurova'da bulunan tüm arkadaşların bilgisine...:img-pilot
.
çok teşekürler nur...:love05:
zeytin35 de deigi gibi bu kitapkesmez bizi ama... bir süre bununla idare edecegiz..
belki forumumuza hırsız polis aşkın kanunu olmaz sayfa yorumları diye bir başlık bile açtırırız :img-hyste
bu son zamanlarda aldığım en güzel haber diyebilirim...artık bende umudu kesmiştim iyice...o kadar mutluyumki anlatamam onlarla tekrar buluşacağımız için...imza gününe gelme gibi bir şansım yok ama sağlık olsun kitaba bir an önce kavuşuyumda gerisi dert değil:img-wink:
Kitabın çıkmasına ne kadar sevindiğimi anlatamam zaten buradaki herkes aynı durumda kanımca:happy0064 :happy0064
Söylemek istediğm birşeyde varki şayet bir imza günü olacaksa UY ÖD veTE orada olmalı ...yoksa ben o imza gününe imza günü demem bu üçlü orada olmadıktan sonra...:sad53: ne yapayım çok özledim onları öyle yada böyle görmem lazımbye bye
nihayet kitabımız çikıyor vallahi artık bende umudumu kesmiştim.bu çok güzel bir süpriz oldu
bakalım buralara ne zaman gelir umarım ilçelere de bir an önce dağıtım olur.
lafı gedigine koyup gitmek denir buna....:good:
inşallah kitap satışı çok iyi olur....
sonra kitabı okuyup begenip diziyi neden izlemedik diye hayıflanırlar..
inşallah diziyi izlemek için bölümleri bulamazlar....(kanal d var demeyin...hayal işte..)
inşallah....:icon_whis
valla aynen sasom katılıyorum
inşallah iyi olur satışlar ama bu biraz da bizim elimizde yani kemik izleyicinin önümdeki dönemlerde doğum günü olan tüm arkadaşlarıma, dostuma, ailemdekilere hediye olarak bu kitabı almayı düşünüyorum ki katkım olsun ve yayılsın bu fenomen :img-polic :img-cool2
hepinize çağrı yapıyorum dostlar;
Hırsız Polis Kitabını Satın Alın, Aldırın, Hediye Edin....
Sevgilerimle...
bEN akşam sabah Gayecimleri ekranlarda, haber pültenlerinde göreceğimi umarak burdan keşke bir canlı bağlantı ihtamili olsada bizde canlı canlı hem kendisi hakkındakı düşüncelerimizi hemde kitapla ilgili düşüncelerimizi kendisine/kendilerine arz edebilseydik yorumumuda eklemeden bu paragrafımı bitirmeden edemedim...
Şimdi kime konuk olur diye düşününce ana haber bülteninde tabiki eski kanalı ki zannımca Gayeciğim bu sezonda mutlaka kanal d ye bir proje sunar,,, Kanal d ana haber pülteninde M.Ali Birand ile bu konu hakkında söyleşi yaparlarmışx...
Türkan, Gaye ve diğer tüm ortaklarda dahil olurmuşş..
ahh ahh yeni bir 32. gün vakası değilde yeni bir boyutta haber boyutunda bir vak a olurdu herhal...Hatta Gayeciğim bazı açıklar verirmiş,,,
Tim ve özlem de aniden basarmış haberleri,,ya bu düşünceleri kendime yakıştıramıyorum ama içimde öyle bir fantazi yükseldi ki,,, Gaye bu açıkları verirken Tim veÖzlem bulundukları ortamda bulundukları kıyafetleriyle (Allah tan bu gece olmayacak)Haber yerini basarmışş,,mM.aLİ BİRAND Ne oluyor durun yahu çocuklar gelin oturun burda hep birlikte açıklayalım ne varsa deyip onları oraya oturtturup aslında hem kendi haberlerinin ratıngini artırıp hem de bizim kitabın ratıngını yükseltebelirler dimi?:img-hyste İnsanlar merak ederler,, kitapta ki sır nee??
ay şimdi içim cızz etti..Kitaptaa görmek istedğimiz resimleri görürmüşüz he,, ayyyy,,, belki de imalar falan da vardır he...Hanii şu ceeee meee lere bir açıklık babında...olabiler mi? Ne hayal attım bir anda ben hacıma döneyimm:img-hyste
ceylan korkmaz
11-05-07, 16:47
Kitabın çıkıcak olmasına çok sevindim.Ama aceba buraya ne zaman gelir?Ben KKTC'de yaşadığım için ne zaman geleceğini tahmin edemiyorum.Aceba internettede satışa çıkarmı?Umarım çıkar. :)
dizici_manyak
11-05-07, 17:04
inanmıyorum ya gerçekten çıkıyor mu kitap oh be oh be ben kesin çıkmaz diyodum ah istanbuldakiler yine şanslısınız imza günü olayı var sizin olsun önemli olan bu efsane kitaba sahip olmak çıktığı zaman hemen alırım ya inşallah
dünden beri bu haberle uçuyorum, haberi alır almaz dört bi yana ulaştırdım kesinleştiği konusunda, artık yanımdan ayırmam elime geçtiği vakit ve ilk işim sevimsiz şeylerin yanında bangır bangır okumak olucak, kimbilir belki HP sayesinde sevimli hale gelirler...
Arkadaslar, deminden beri duygu seline boguldum ve cikamiyorum.. :icon_sorr :icon_sorr
Neden diye sorucak olursaniz soylim.. Hani ben dun kitabi alamicam demistimya, sonra bazilari bana cemkirdi (Banu ablam, Fulyam, Tugbam, Potelekcim, Aysegulum) :img-hyste
Ama ben pes etmedim, ve kitapi sizlerden karsiliksiz almicam dedim..
Ama bugun canim, cigerim, canim arkadasim Aysegulum (aysegul110) beni ikna etmeyi basardi, dunden beri ediyor ama.. Ve adresimi verdirtmeyi basardi.. Nasil sicak, nasil harika birisi..
Ama asil onemlisi benim icin yapicagi sey, rica ettim ve hemen kabul etti, beni ne kadar sevindirdi anlatamam:
Bulusmada, bulusmaya katilan ve istiyen herkese kitabin icine benim icin kucuk bi not yazdirip, imzalatcak.. :img-yes:
Sozum bulusmaya katilanlara hele bi yazmayin.. :img-hyste
Ben napim, imza gununu, asil kiymetli olan sizlersiniz.. :img-wink:
*Aysegulum canim benim, tekrar coook saol.. Ve tabi sizler..
alevalev_25_
11-05-07, 19:38
Arkadaslar, deminden beri duygu seline boguldum ve cikamiyorum.. :icon_sorr :icon_sorr
Neden diye sorucak olursaniz soylim.. Hani ben dun kitabi alamicam demistimya, sonra bazilari bana cemkirdi (Banu ablam, Fulyam, Tugbam, Potelekcim, Aysegulum) :img-hyste
Ama ben pes etmedim, ve kitapi sizlerden karsiliksiz almicam dedim..
Ama bugun canim, cigerim, canim arkadasim Aysegulum (aysegul110) beni ikna etmeyi basardi, dunden beri ediyor ama.. Ve adresimi verdirtmeyi basardi.. Nasil sicak, nasil harika birisi..
Ama asil onemlisi benim icin yapicagi sey, rica ettim ve hemen kabul etti, beni ne kadar sevindirdi anlatamam:
Bulusmada, bulusmaya katilan ve istiyen herkese kitabin icine benim icin kucuk bi not yazdirip, imzalatcak.. :img-yes:
Sozum bulusmaya katilanlara hele bi yazmayin.. :img-hyste
Ben napim, imza gununu, asil kiymetli olan sizlersiniz.. :img-wink:
*Aysegulum canim benim, tekrar coook saol.. Ve tabi sizler..
canım dün işleriminin yoğunluğu ve bugün ise izinli olup Bursa yoluna düşmem nedeniyle forumdan uzak kalınca sana yeterince Fulya'mın tabiriyle çemkiremedim..
sen fazlasıyla kaşınmışsın bu konuda ve şartlarını da zorlama tamam mı!!!
bu arada Ayşegül'ün davranışı da çok büyük bir incelikkk..
büyük bir zevkle senin için değil kısa bir not yazmak sayflar dolusu yazarım benn...
söylemesi ayıptır yazdığım mektup sayfası rekorum tam 34 sayfa idi...düşün artık hayatım neler yazarımm..hele ki bu çenesi düşüklülüğümleee...:good:
bu arada ben şimdi Bursa'da Fulya'mın yanındayım ve yarım saate kadar Ümmü'mde gelecekk...
canım dün işleriminin yoğunluğu ve bugün ise izinli olup Bursa yoluna düşmem nedeniyle forumdan uzak kalınca sana yeterince Fulya'mın tabiriyle çemkiremedim..
sen fazlasıyla kaşınmışsın bu konuda ve şartlarını da zorlama tamam mı!!!
bu arada Ayşegül'ün davranışı da çok büyük bir incelikkk..
büyük bir zevkle senin için değil kısa bir not yazmak sayflar dolusu yazarım benn...
söylemesi ayıptır yazdığım mektup sayfası rekorum tam 34 sayfa idi...düşün artık hayatım neler yazarımm..hele ki bu çenesi düşüklülüğümleee...:good:
bu arada ben şimdi Bursa'da Fulya'mın yanındayım ve yarım saate kadar Ümmü'mde gelecekk...
Ha bi sen eksiktin, bende diyorum dunden beri bu Merdiye nerde kaldi diye, cemkirme grubuna dahil oldun hosgeldin.. :img-hyste
Vall dedigime diyecegime bin pisman ettiniz tamam, bunu siz istediniz.. Banu abla, Fulya, Tugba, Potelek ve sen hepiniz bana birertane daha kitap alicaksiniz, hatta imza gununde imzalatip gonderceksiniz.. Istediginiz buysa alin size firsat.. :img-hyste :img-hyste
Canim benim yaz yaz ne olur yaz cok sevinirim, ama senin yazilarini ben az cok biliyorum, bi kitap diil 10 kitap yetmez sen en iyisini kitaba kucuk bi not yaz malum herkesin yazisi sigmasi lazim.. Bi tanede gunluk gibi bisey alin icine uzun uzun mektuplar yazin bana ben okim okim aglim.. :sad53: :sad53: :img-hyste
Ana sayfada böyle bir başlık var.. 12 Mayıs günü kitapçılarda deniyor kitap ve ben az önce kardeşimi ve dilekce'mi Trabzon'un en büyük kitapçısına gönderdim.. Aldığımız cevapsa kitabın gelişi önümüzdeki haftayı bırakın sonraki haftaya olacakmış.. Ağlamak istiyorum dostlar en az 10 gün nasıl bekleyeceğim:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:.. Yok yok ben bu Trabzon'u haritadan silmezmiyim.. Nasıl eziyettir bu..
Ana sayfada böyle bir başlık var.. 12 Mayıs günü kitapçılarda deniyor kitap ve ben az önce kardeşimi ve dilekce'mi Trabzon'un en büyük kitapçısına gönderdim.. Aldığımız cevapsa kitabın gelişi önümüzdeki haftayı bırakın sonraki haftaya olacakmış.. Ağlamak istiyorum dostlar en az 10 gün nasıl bekleyeceğim:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:.. Yok yok ben bu Trabzon'u haritadan silmezmiyim.. Nasıl eziyettir bu..
Ay canim ya cok uzuldum.. Ya bu bi tek Trabzon icimi gecerli yoksa cikis tarihimi ertelendi.. Olmadi birisi alip sana gonderemezmi..?
Insallah bi yolunu bulursun cnm..
bugün en son telefon ile görüştüğümde kitapların daha ana depoya gelmediğini söylediler. yarın gelse bile dağıtıma en erken pazartesi çıkacağını söylediler.
İstanbul dışındaki illere 1 gün sonra dağıtıma başlanacakmış.
12-13-17-23 Mayıs tarihlerine ait başka sanatçılara ait imza günleri belli olmuş
ama henüz Hırsız-Polis için imza günü belli olmamış
bana bu kadarı söylendi.
bu arada çok fena planlarım var.
bunlardan birisi Levent-Taksim metrosundaki gayrettepe-mecidiyeköy arasındaki gösterilen reklamlar yerine, 24 nolu oda, mutfak, sorgu odası avatarlarını oraya yerleştiresim var.(eftelya61 sırada ne vardı)
biriside, bazılarını oturtup, kitabı zorla gözlerine sokup, okutturasım var.
çok şey mi istiyorum.:img-hyste
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
İnan hiç gülecek halim yoktu, sinirden kulaklarımdan duman çıkmak üzeredeydi ki avatarlarla ilgili yazdığın bölüm sinirlerimi uçurdu gitti..
Şimdi canım sıradaki avatar planımda 47. bölüm ateş başı var.. Tam Mavi artık korkmuyordur ya işte o civarlarda bir yer (ama söyleyincede sırrı kaçıyor neyse sizden laf çıkmaz bilirim).. Ama ondan sonrakini hayatta söylemem:img-wink:
Valla bu avatarları duraklara falan yerleştirmek güzel fikir, kitabın tanıtımı için harika bir yol olur, tebrik ederim.. Hatta şöylede yapabilirsin.. Her binişte birkaçta repliği şöyle yüksek sesle bağıra bağıra oku derim ben sana..
Benim planımsa şu: İşyerinde bekleyenlerin oyalanması için masanın üzerinde bulunan dergi, gazete ne varsa hepsini artık yok ediyorum.. Yerlerine ise HP kitabından birkaç tane koyacağım.. Bekleyenler resimlere bakarak, replikleri ve röportajları okuyarak zaman geçirsinler.. Böylelikle onlarda dünya nimetlerinden faydalanmış olurlar.. Hem ne demişler halka hizmet hakka hizmettir:img-wink:
tuğbay, evet 24. susadımı unuttum, 24 nolu odayı yazınca karıştı.
piknik sahnesi de olabilir.
eftelya61, o iki durak arasında ard arda panolara resimleri yerleştiriyorlar,
metro geçerken sanki, hareketliymiş gibi oluyor,
anlatamadım sanırım şöyle söyleyeyim
aynı bizim gifler gibi
işte her sabah onu görünce aklıma geliyor inan deli oluyorum
senin kitap ile ilgili plalarında güzelmiş
reklam yapalım arkadaşlar
gerçi bize ne faydası olacaksa:img-hyste
birde kitap satışları düşük olursa piyasadaki kitapları topluyorlarmış:img-hyste
Şimdi anladım ne demek istediğini.. Malum bizim memlekette ne gezer metro.. Ancak İstanbul'a Ankara'ya gidince bindiğimiz için idrakta zorluk çektim ama bu tarifle tam olara anladım ne demek istediğini..
Aslında kitabın toplatılması bir nevi iyi olur.. Bizler kitabı hemen alacağımız için bizim açımızdan sorun olmaz nasılsa.. Şöyle düşünelim 30 yıl sonra Türkiye'de belkide sadece 200 kişide olabilecek bir kitaba sahip oluruz o durumda da..
gülündikeni
11-05-07, 22:16
Hirsiz-Polis kitabinin çikacagina çok sevindim.Ama yurtdisinda oldugum için alamayacagim.Gurbette olmanin zararlarindan biri daha.Memlekette kitabi benim için alacak bir yakinimda yok hem bizim ilçeye gelecegini de sanmiyorum.Kitabi temin etmem için yardimci olacak arkadaslardan ö.m bekliyorum...
bir adet Imzali Hirsiz Polis kitabini bana ulastirabilecek gözükara HP neferi ariyorum,
ilgilenenlerin, gönülüllerin müracatini bekliyorum.
ücret dolgundur :) yatacak yer temin edilir, dileyin benden ne dilerseniz... ama imzalari sakin unutmayin.
imzasiz kitabi bizat kendim alabilirim ama imzali olani.. iste o imkansiz :icon_cry:
ya tamam herşey iyi güzel hoş.imza gününe katılmıcam, bi intihar edecek boğaz köprüm bile yok, aldığım kitabı imzalatamıcam vs vs.peki benim gibi yaşadığı yerde D&R olmayanlar ne yapçak?bizim burda yeni çıkan kitaplar utanarak söylüyorum ki sadece migrosa geliyo.ben migrosa gelmesini mi beklicem, yada antalya yolcusu mu olcam kitabım için.bu konuda bilgisi olanlar var mı?bende mi arıyayım şu iletişimsiz iletişimcileri?
Yok canım arama...:img-yes:
Kuzenimle dün akşam görüşmemiştim ama bugün görüştüğümde bugün yayınevini aradığını söyledi. Kitabevlerinin ve D&R'ların haricinde Carrefour, Migros gibi büyük alışveriş merkezlerinde bulabilecekmiyiz diye sormuş. (Bizim şehrimizde de sadece eski Gima-yeni Carrefour var da:icon_sorr )
Önümüzdeki haftadan itibaren kitabın Carrefour ve Migros'lara da dağıtılacağını söylemişler.
Bu demektir ki, ben hergün iş çıkışı Carrefour'dayım. Sanırım bu haberden sonra artık sende Migros'u her gün yol edersin...:)
.
......bu arada çok fena planlarım var.........
biriside, bazılarını oturtup, kitabı zorla gözlerine sokup, okutturasım var.
çok şey mi istiyorum.:img-hyste
Yok canım, çok şey istemiyorsun da bu dediğini tek başına yapamazsın belki, güç açısından yani....:)
Kabul edersen bende senin gönüllü yardımcın olayım, beraberce kitabı okutturalım isterim....:img-hyste
Hem kitabı okutacağımız bu zat-ı muhterem'e ayrıca sormakta isterim, HP'den başka kitabı çıkan bir başka dizi daha biliyormuymuş?:img-pilot
Sorularımızın cevabını alana kadar da bunun gibi cevaplayacağı yeni sorular da hazırlayabiliriz...:)
.
berencik_15
12-05-07, 00:57
bir adet Imzali Hirsiz Polis kitabini bana ulastirabilecek gözükara HP neferi ariyorum,
ilgilenenlerin, gönülüllerin müracatini bekliyorum.
ücret dolgundur :) yatacak yer temin edilir, dileyin benden ne dilerseniz... ama imzalari sakin unutmayin.
imzasiz kitabi bizat kendim alabilirim ama imzali olani.. iste o imkansiz :icon_cry:
ya bende bursadayım imzalatamıycam biri benim içinde imzalatıp yollasa kargo posta vs parası önemli değil yeterki imzalı olsun :icon_sorr :icon_sorr
angel_timuçin
12-05-07, 10:09
off ya ben ank.ist.olcak bölee imza falan gelse keşke yoksa dayanamıyomm:(:( ölee tim yok falan ynaii:(:(:( nasıl imzalatacamm ben:(:(:(
Yok canım arama...:img-yes:
Kuzenimle dün akşam görüşmemiştim ama bugün görüştüğümde bugün yayınevini aradığını söyledi. Kitabevlerinin ve D&R'ların haricinde Carrefour, Migros gibi büyük alışveriş merkezlerinde bulabilecekmiyiz diye sormuş. (Bizim şehrimizde de sadece eski Gima-yeni Carrefour var da:icon_sorr )
Önümüzdeki haftadan itibaren kitabın Carrefour ve Migros'lara da dağıtılacağını söylemişler.
Bu demektir ki, ben hergün iş çıkışı Carrefour'dayım. Sanırım bu haberden sonra artık sende Migros'u her gün yol edersin...:)
.
Allah ım dile benden ne dilersen.nasıl sevindim anlatamam, çok sağol ya.uzun zamandır duyduğum en iyi haber.cumartesi bugündü demi?ben şimdi mi gitsem migrosa?gelmiş midir acaba?kaç tane alsam?ayyy çok çok çok sağol.nasıl heycanlandıım şimdi:img-blush
Arkadaşlar ben birazönce İzmir deki en büyük kitapçıları aradım,dünden özellikle birtanesinin haberi vardı !bugün dağıtımın başlıyacağına,ama bu saat itibariyle ses yok cumartesi günü kargolarda aksama yaşanıyormuş hepside ağız birliği etmişcesine haftaya diyolarlar.İlk defa izmir de oturduğum için üzüntü duydum.Dağıtım için İstanbul dışında oturan arkadaşlar yani bugün için çok ümitlenmeyelim diyorum.(üzülerek):icon_sorr
Bi cikmak bitmedi su 2 aydir beklenen kitap..
Neyse yaw, cikicak sonunda.. Insallah en gec pazartesi her yerde bulursunuz..
Tugbayim cok sevindim canim, zaten senin ne kadar yardimsever bi insanevladi oldugunu biliriz, etmessen sasardim.. :img-hyste
berencik_15
12-05-07, 18:23
Keşke ankara izmir filan yapsalar valla hepimize yarardı bide imza gününe tim ,özlem ,uğur gelmezse hüsrana uğrarım (z) keşke bütün ekip orda olsa ne güzel olurdu :img-yes: :img-yes:
aman bursayıda unutmasınlar :icon_whis zaten benim kitabım imzasız olcak bak yine hatırladım şimcik benim hüzünlü şarkılar dinlemem lazım:img-hyste
Ben sanmiyorumki imza gununde Tim, Ozlem ve Ugur abi olsun.. Ugur abiyi anlariz ama ya Ozlem ve Tim.. Onlarin hic bi sebebi olamaz katilmamak icin, istememekten baska..
Onlar olmasa ben napim imzayi.. Ama egerki onlarda katilcaksa imzali kitapi kim istemez, berencik_15 inanki burda sadece imzali kitap alamicak olan sen diilsin, bende dahil bi cok kisi olucak maalesef!.. Ama neyse Turkiyeden cok uzakta olupta kitapin bile elime gecicek olmasina hemde ciktigi zaman olmasi bile bana yeter..
Mavi ve Cinar
12-05-07, 20:31
Selamlar...
Bilen birisi varsa lütfen yardimci olsun!
HP kitabi cikti ama almanya'ya gelecekmi bilmiyorummm...Offff! Lütfen cevap yazin!:sad53:
o kdr sewindm kii..!! ilk işim gidip o kitabı almak olucak yaa.. süperr:happy0064
Bazı arkadaşlar sırf polemik çıkarmak için birşeyler yazıyor daha öncede dediğimiz gibi o traz mesajlara cevap vermek yetrine bize bildiriniz..Konu iyice uzuyor aksi takdirde...
NOT:Kitabı çıkan ilk dizi HP değildir..Daha önce ÇGO nında dvdleri ile birlikte kitabı çıkmıştı..
Hafta başından itibaren deniyordu ama hani ya belki dedim ve erkek kardeşim bu akşam D&R a uğramış, sormuş ama daha kitap yok. Akıllım bu arada sormamış size geliş tarihi belli mi diye.
Sevgiler
dizici_manyak
12-05-07, 22:08
ehlocan
teşekkürler
arkadaşlar ankarada ki kitapçılarda kitap yok nerede bu kitap nerelerde ne zaman gelir hiç bilemiyorum off sabırsızlanıyorum ama...
angel_timuçin
13-05-07, 11:36
hafta başı heemn gidip kitapçılara bakacam ban kalsa şimdi gitcemdee iştee:(:(:( gidemiyommmm:(:(:(
TİMUÇİN_ÖZLEM
13-05-07, 11:46
Yaklaşık 1 haftadır foruma giremiyorum...Neler kaçırmışım!!..
Nihayet kitabımız çıkıyor...İmza gününe ise katılmaksa farz oldu...Umarım herşey yolunda gider...
sevgiler.
angel_timuçin
13-05-07, 11:58
Yaklaşık 1 haftadır foruma giremiyorum...Neler kaçırmışım!!..
Nihayet kitabımız çıkıyor...İmza gününe ise katılmaksa farz oldu...Umarım herşey yolunda gider...
sevgiler.
,nş. imza gününe gidersiin ank.olmamaınn zararıu iştee:(:(:( kitabımız çıktıı ayy ne güzell:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 heyecanla bekliyooommm p.tesiyii:img-blush
arkadasim ne mutlu sana!
Su an kalbim duracakmis gibi hissediyorum, benim en cok merak ettigim izleyici görüsleri ve oyuncularin daha önce hicbir yerde duymadigimiz söylesileri...
Bunlari elinden geldigi kadariyla yansitirsan bizlere kendi adima cok sevinirim...
tesekkürler...
...." ve bu kitabı elli hafta boyunca bizi izleyen, Hırsız Polis'le birlike heyecanlanan, gülen, ağlayan bu ruh kardeşliğine el veren sevgili izleyicilerimize adıyoruz..."
bu kitap bana gercek sonu hatirlatmaya bana bu yasadiklarimin hissetiklerimin bitigini fisildadi.
neden ama ben sevinemiyorum artik, ilk gün cok mutlu olmustum ama simdi...icimde derin bir bosluk :(
halbuki bu bitisi kabulendigimi saniyordum, yanilmisim.
cok canimi yakiyor su kitap, yaraticilarinin bana düsündürdükleri.
pek mi karamsarim ne..neyse iste öylesine yazdim..:icon_sorr
kardelen2086
13-05-07, 14:43
arkadaşlar
müjdemi isterim:happy0064
kitap şuanda elimde:happy0064
.........
arkadaşım ne kadar şanslısın kitaba ilk ulaşan sen oldun herhalde,yanlız merak ettiğim bir şey var,kitap toplam kaç sayfa?
Ben bu foruma 2 aydir üyeyim simdiye kadar yazmadim.
Yazilanlari takip etmeye calisiyorum. HP kitabi yurtdisina gelecekmi.
Aranizda bana yardim edebilecek varmi bu konuda.ÖM yazabilirseniz cok sevinirim.Simdiden Cok tesekkürler.bye
arkadaşım ne kadar şanslısın kitaba ilk ulaşan sen oldun herhalde,yanlız merak ettiğim bir şey var,kitap toplam kaç sayfa?
Henüz kitabı alamadım ama ana sayfadaki haberde kitabın sayfası 200 olarak yazılmıştı..
Alan arkadaşım tebrik ederim ilk oldun..:happy0064 :happy0064
Sevgili bbdbhb(umarim dogru yazmissimdir)ilk önce senin adina cok sevindigimi belirtmek isterim.Inan senin kadar heycanlandim burada.
ben de yurtdisinda yasanyanlardanim maalesef:icon_sorr
bana da kitabi ödemeli olarak gönderebilecek bir HPsever ariyorum.Lütfen bu konuda bana yardimci olabilecek arkadaslardan Ö.M. bekliyorum.sizlerle ayni anda bu heycana ortak olmak istiyorum...
Sevgiler...bye
timuçin hastası
13-05-07, 16:02
arkadaşlar....... KİTAP NE ZAMAN BURSAYA GELİR BİR FİKRİ OLAN VAR MI....YARDIM EDİN:img-help:
sevgili ehlocan bilgi için teşekkürler,
sevgili bbdbhb inan çok sevindim senin adına yazdıklarını okurken acayip heyecan yaptım, bir an önce geçseydi elime,
timuçin hastası daha Bursa'ya gelmediyse bizim buralara ne zaman gelir ola? off yaa ben de bursadan aldıracaktım:icon_sorr
berencik_15
13-05-07, 16:45
arkadaşlar....... KİTAP NE ZAMAN BURSAYA GELİR BİR FİKRİ OLAN VAR MI....YARDIM EDİN:img-help:
bende bursadayım ama ne zaman gelir bende bilmiyorum ona göre sönmeze gitmem lazım:img-yes:
berencik_15
13-05-07, 16:47
arkadaşlar
müjdemi isterim:happy0064
kitap şuanda elimde:happy0064
telefon geldiği gibi evden çıkmam bir oldu
kitabı anlatacağım
ama şöyle söyleyeyim arkadaşlar
bu kitap bizi kesmez
ne dedin sen cidden aldın ha acayip kıskandım seni ah birde ben alsam:icon_sorr bu arada fiyatı ne kadar ona göre para alalım :img-wink:
kitabı alan arkadaşklar fotoları ekleyebilirmisiniz benim perşembe elimde olacak
ve set ekibi, küçücük bir odada bile kaç kişiler ya
yok ben daha iyi anladım dizi çekmek çok zor
ve tam ekip işi
tabi bu fotoğraflar ufak ufak
ŞÖYLE BİR YAZI VAR
"Hırsız Polis hayranları örgütlenerek, internet üzerinden ortak imzalı bildiriler hazırlayarak kanalı ve köşe yazarlarını mail yağmuruna tuttu. sonuçta, Hırsız Polis yayın hayatına devam etti hemde yükselerek..."
kendilerine rüya takımı ve kurduları ilişkiye ruh kardeşliği demişler.
"şimdi dizi biterken sevdikleri tarafından terk edilmiş çocuklar kadar mahsun yüreklerimiz" demişler,,
Uğur Yücel seyirciyi küstürdüler demiş, dizinin yayınlanma politikası ile ilgili
Türkan Derya Güven; Özlem'in kimsenin yüzünü kara çıkartmadığını söylemiş
daha neler neler var.
bu arada dml'nın mektubu 30.01.2006 tarihli ve diziye sahip çıkın diyor(tabi ben özetini yazdım- ellerin dert görmesin dml)
kitap 12,5 YTL
Sevgili bbdbhb,
Cok sagol boyle detaylı bilgi verdigin icin, birkaç gun beklemek bile bizim için çok zor oldugundan, oyle iyi geliyor ki bu kucuk notların bilemezsin.
Yazının koyulttugum kısmına kesinlikle katılıyorum. 32. gunde boyle bir set arası cekim vardı. Aksak-Selahattin sorgu odasındayken, bir ara TDG gostermislerdi, ve asistanlarını, çekim yapmak için ne kadar ufak gelmişti o sorgu odası bana. Sonrasında bazı sahnelerde neden zorlandıklarını, kendimi onların yerine koyarak anlamaya çalışmıştım...
Ve ekibin seyirciyle ilgili yorumları da ilginç geldi, gerçi o yorumları daha çok tartışırız, ama sanki gönlümüzü almak istermiş gibi bir hava sezdim...
Son olarak, Dml'in mektubu hakkında ayrıntılı bilgi verdiğin için de tekrar teşekkürler! Dml, sanırım bu akşamüstü anadolu yakasındaki tüm kitapçılara bakacak, heyecandan bayılmazsa tabii ki :img-wink:
Selek'cigim bence surpriz olsun ha.. Ben sahsen bekelemektan yanayim..
Zaten canim cigerim Aysegulum kendi kitabinida, benim kitabida almis bugun kosa kosa.. Nasil sevindim anlatamam, sizler olmasaydiniz ben kitapi anca Agustos gibi gorurdum, ama uzakta olmama ragmen bi kac gun sonra elime gecicek kitap, cok cok saol canim.. Yarinda bi surprizi varmis bana, en guzel surprizlerden biri (benim rica ettigim bisey ama olsun:icon_whis ):img-hyste
*Sirbistanmis PEH!!!! :img-tomat
Kenan muthistin, muthistin, muthistin..! :img-yes:
dublaj: Ebru Çapraz
yazıyor, sanırım Mavi'nin dublajını yapan bayan
Aksak'a final gecesi tam 100 kurşun atılmış
fotoğraf malesef ekleyemiyorum belki akşam ekleme şansım olur
kelepçe sahnesinden bir fotoğraf var
birde daha önce benim görmediğim (ilk sezona ait olabilir) Mavi-Çınar-Aksak fotoğrafı var
set arası olabilir, Çınar'ın Kirazı eve getirdiği sahneye ait bir fotoğraf var:good:
çok konuşulan çay bahçesi fotoğrafı var, tabi mikrofoncu ve ışıkçı da var:img-hyste
Fulya sırf sana mikrofoncuyu göstermek için sabırsızlanıyorum:img-hyste
Bak işte bana bunu yapmıcaktım deryacımmm....
Mikrofoncu dedim mi benim için akan sular duruyor bak çok heyecanlandım şimdi ben...:img-hyste
O kadar yazdığından yaza yaza buna birşey yazdım ya ama napayım mikrofoncuya karşı zaaflarım var biliyorsunuz:img-hyste
Elimde değil...:icon_whis
deryaaaaa...
ne yaptın sen..
annen seni kadir gecesimi dogurmuş.....:img-hyste
ben salı günü alacaktım ama yarın bir çıkıp hemen kitapcıları dolansan iyi olur....:img-yes:
şimdi sen anlattınca dedim ki bekledigimiz gibi..artı bişey yok galiba....:icon_sorr
ve deiklerinden şu konuyada taktım...tabi biliyordum ama...olsun tekrar hatırlamak üzdü..
küçücük oda da bile kamera arkasında onlarca kişi...
ah ah ah kadar içinde bizimkiler hayatta bişey hissedemezler....:img-hyste
bende yarın inşallah kitap elimde haberleriyle gelirim....bye
dizici_manyak
13-05-07, 18:40
inanmıyorum ya keşke bir az önce baksaydım bu sayfaya ablam dışardaydı kesin alırdı ah ah ben bu hafta nasıl kitabımıza kavuşucam
bbdbhb
haberler için sağol off off
timuçin hayranı
13-05-07, 18:49
inşallah salı günüden benim elimde olacak kitap çok heyecanlıyım
bbdbhb kitap hakkında verdiğin bilgileri okudukça heyecanımın dahada arttı.
bişey sormak istiyorum imza günü nerede olacak veya şöyle sorayım izmirde de olacakmı??
kitabı erkenden almaya gidin.zira ilk dağıtım olduğu için az sayıda kitap geliyormuş.ben bugün,saat 15 gibi Bakırköy D&R ye gittiğimde kitap bitmişti.neyse ki şans güyüme güldü ve Beyaz adam kitap evinde buldum. Fotoğrafların çoğu bizim bildiklerimiz arkadaşlar.Tek değişik fotoğraf aksak'ın biraz uzak, çınarmavinin çok yakın olduğu resim.ama her ikisi ve aksak öyle güzeller ki. ve 49. bölümde oynanmayan ve söylenmeyen sadece senaryoda yazılı olan bir konuşma var. onu size aktarmak istiyorum.
49. bölüm duştan sonra son sahne yataktaki konuşma bu galiba
MAVİ: senin yanında kendimi bazen çocuk gibi hissediyorum.
ÇINAR: benim sana karşı hissettiğim şeyler öyle karmaşık ki... bazen çocuğumsun,bazen anamsın...bazen en iyi arkadaşımsın...en çok karımsın...kadınımsın...sen...sen benim herşeyimsin mavi...
MAVİ:sen benim tek bir şeyimsin.
ÇINAR: neymiş o?
MAVİ:Şansım!Hayattaki tek şansım.
ayşegül110
13-05-07, 19:05
kitabı erkenden almaya gidin.zira ilk dağıtım olduğu için az sayıda kitap geliyormuş.ben bugün,saat 15 gibi Bakırköy D&R ye gittiğimde kitap bitmişti.neyse ki şans güyüme güldü ve Beyaz adam kitap evinde buldum. Fotoğrafların çoğu bizim bildiklerimiz arkadaşlar.Tek değişik fotoğraf aksak'ın biraz uzak, çınarmavinin çok yakın olduğu resim.ama her ikisi ve aksak öyle güzeller ki. ve 49. bölümde oynanmayan ve söylenmeyen sadece senaryoda yazılı olan bir konuşma var. onu size aktarmak istiyorum.
ÇINAR: benim sana karşı hissettiğim şeyler öyle karmaşık ki... bazen çocuğumsun,bazen anamsın...bazen en iyi arkadaşımsın...en çok karımsın...kadınımsın...sen...sen benim herşeyimsin mavi...
MAVİ:sen benim tek bir şeyimsin.
evet canım bakırköy d&r hırsız polis kitabından 4 adet vardı onuda ben aldım ve bitti.evet 49 bölümdeki repliği bende ilk defa okudum
evet ben de aynı ifadeyi görüyorum sevgili bbdbhb.hatta bu gülümseme çok çapkınca geldi bana.yanılıyor muyum acaba?
ayşegül 110 sen ne fenasın yaaaaaaaa:img-hyste ben ta büyükçekmecede esenyurttan kalkıp kitap almaya gidiyorum ayşegül 110 un bana ayptığına bakın. beni yordun oralara kadar ah ah .ama bana yok kelimesi diye birşey benim için geçerli değildir .:happy0064
angel_timuçin
13-05-07, 19:26
anaaaaa:(:(:( ne güzel ya hemen bende gidip alcamm salı günü yaa anca gelrimiş ank.:(:(:( bak gitti güzzeliim sözler baksana süpermişşşşş ne güzell reblik saolun paylaştıgınız içinnnn:):):)
Remzi Kitapevine girdim bugün hiç geldi diyebilecekleri ihtimalini vermeden sordum evet geldi hemde dün dediler. Heyecanden elim ayağım boşaldı, sesim titredi sanırım (iyice abarttım yalnız) kızda şaşkın şaşkın baktı. Bir orda yuppi falan demediğim kaldı. Neyse daha kitabı şöyle üstten üstten inceliyordum ki 161 nci sayfaya geldim takk karşıma dml'nin yazısı çıktı. dizifilm.com adıyla. Damlacım kitapta bizleri temsil ediyorsun. Bu bence hepimiz için forum adına çok mutluluk verici bir olay.
Hepinize sevgiler
..........
ÇINAR: benim sana karşı hissettiğim şeyler öyle karmaşık ki... bazen çocuğumsun,bazen anamsın...bazen en iyi arkadaşımsın...en çok karımsın...kadınımsın...sen...sen benim herşeyimsin mavi...MAVİ:sen benim tek bir şeyimsin.
Aktardığınız için teşekkürler, hepimiz sabırsızlanıyoruz almak ve kendimizi, sizler gibi kitabın sayfalarına gömmek için..
Ancak, yukarıdaki senaryoda olan ve gösterilmeyen, sahne ve replikler canımı fena halde sıktı. Okudum ve durup düşündüm, hayal etmeye çalıştım. Tüm dizinin kısacık bir özeti gibi bu satırlar..
Oysa izlemiş olsaydık, bu sayfalarda, günlerce üzerinde konuşabilir, yorumlayabilir ve tartışabilirdik. O sahneyi izlemiş olmak için neler vermezdim... Ne diyeyim, yazık oldu...
Sevgiler..
angel_timuçin
13-05-07, 19:35
Remzi Kitapevine girdim bugün hiç geldi diyebilecekleri ihtimalini vermeden sordum evet geldi hemde dün dediler. Heyecanden elim ayağım boşaldı, sesim titredi sanırım (iyice abarttım yalnız) kızda şaşkın şaşkın baktı. Bir orda yuppi falan demediğim kaldı. Neyse daha kitabı şöyle üstten üstten inceliyordum ki 161 nci sayfaya geldim takk karşıma dml'nin yazısı çıktı. dizifilm.com adıyla. Damlacım kitapta bizleri temsil ediyorsun. Bu bence hepimiz için forum adına çok mutluluk verici bir olay.
Hepinize sevgiler
ayy bende merak ediyoom dml cımın mektubunuu yaa offf merak etim işte ama hasrett inş. bitecekkkkk:img-yes: :img-yes: :img-yes:
Bende diyorumki Dmlimin yazilarini niye okumaktan bu kadar zevk aliyorum, tek ben diilmisim, o kadar etkiliymiski yazisi kitapa bile girmis..
Supersin dml.. :happy0064 :happy0064
Ya catlicam meraktan, bi gecseydi elime kitap rahat etcem..
umarım imza gününü, kitap kadar çok bekletmezler.
ve kitabı alınca yaşadığım duyguyu, sizinle mutlaka paylaşmak istiyorum.kitabı temin eder etmez kendimi dışarı attım deniz kenarı ve banklara oturmak arasında bir ikilem yaşadım ve meydanda bir bankın üstüne oturdum. ilk önce fotoğrafalar kısmına bakmak istedim.(Çünkü onları hem çok özlemiştim hem de fotoğraflar bana hep anlamlı gelmiştir.) o an bütün dünya durdu, hiçbir şey hareket etmedi ben ve kitap başbaşa kaldık.ne tuhaf sanki sevgilin yanında yada çok eskilerden bir dostla kucaklaşıyor gibiydi. kitaba baktıktan sonra mutlaka deniz kıyısına gitmeliyim dedim.Çünkü mavinin mavi rengini(gökyüzü) ve çınarın yeşil rengini(deniz) birleştirecektim orada. çınarlamaviye- özlemletimuçine ve hp' ye kavuşacağımı hissettim. Gittim kıyıya oturdum ve kitabı elime alıp tekrar baktım gözlerim doldu ve herşey yeniden başladı.
şimdi bütün hatalara rağmen ; bize bu senaryoyu hazırlayıp sunan herkese binlerce teşekkürler.iyi ki girdiniz hayatımıza ve iyi ki biz sizle karşılaştık. binlerce teşekkür hepinizee.
,
herkese selamlar...
internet üzerinden kitabı araştırmaya koyuldumda (bu heyecanla elim ayağıma dolaştı) sadece D&R ın sayfasında bulabildim. Hırsız Polis Kitap kapağıdır.
http://img514.imageshack.us/img514/875/kitapkapazx6.jpg (http://imageshack.us)
eklemek sakıncalı değildir inşallah....
Kitabi alip okuayabilen arkadaslarim adina cok sevindim. Umarim butun oyunculara en basta UY, TE ve OD ye de imzaaltmak nasip olur. Bizim oyle bir sansaimiz olamayacak maalesef.:(.Kitabi alabilirsem o bile mutlu edecek beni bu gurbetlerde.
Kitapla ilgili yazmis oldugunuz her kelimeyi pur dikkat okuyorum inanin. BIzi ne kadar cok bilgilendirirseniz icerikle ilgili, bir o kadar mutlu edeceksiniz.
Alip okuyabilen arkadaslarim, oyuncularla yapilan roportajlar hakkinda da bilgi vereibilirler mi acaba? Neler soylemisler? Neler sorulmus onlara? Hepsini anlatin lutfen..
angel_timuçin
13-05-07, 20:32
umarım imza gününü, kitap kadar çok bekletmezler.
ve kitabı alınca yaşadığım duyguyu, sizinle mutlaka paylaşmak istiyorum.kitabı temin eder etmez kendimi dışarı attım deniz kenarı ve banklara oturmak arasında bir ikilem yaşadım ve meydanda bir bankın üstüne oturdum. ilk önce fotoğrafalar kısmına bakmak istedim.(Çünkü onları hem çok özlemiştim hem de fotoğraflar bana hep anlamlı gelmiştir.) o an bütün dünya durdu, hiçbir şey hareket etmedi ben ve kitap başbaşa kaldık.ne tuhaf sanki sevgilin yanında yada çok eskilerden bir dostla kucaklaşıyor gibiydi. kitaba baktıktan sonra mutlaka deniz kıyısına gitmeliyim dedim.Çünkü mavinin mavi rengini(gökyüzü) ve çınarın yeşil rengini(deniz) birleştirecektim orada. çınarlamaviye- özlemletimuçine ve hp' ye kavuşacağımı hissettim. Gittim kıyıya oturdum ve kitabı elime alıp tekrar baktım gözlerim doldu ve herşey yeniden başladı.
şimdi bütün hatalara rağmen ; bize bu senaryoyu hazırlayıp sunan herkese binlerce teşekkürler.iyi ki girdiniz hayatımıza ve iyi ki biz sizle karşılaştık. binlerce teşekkür hepinizee.
,
ayyy arkadaşım ayyy bende heraldee öle oluruum bilmiyoorum almadan bilee böle kalbiim çıkıcakk yaaaa:img-blush :img-blush :img-blush
ayyyyy off bak daraldım okurkenn böle duyguyu inankii arkadaşım gerçek bi hpcii yaşar ve sendeee süper bi şekilde yaşamışsınnnnn:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo iyi okumalarrr kalpten gitmessen okurkennnn:icon_whis
Bugün dersteyken sevgili ablam Fulya85ten gelen mesajla koca bir çığlık attım desem size durumumu açıklamakta yeterli olur mu acaba?
sonra o heyecanla yerimden kalkarken tüm testler yere saçıldı, ben elimi kolumu nereye koyayım bilemez bir halde sınıfta dolaşmaya başladım, bir arkadaşın sorusunu çözen hocamın şaşkın ve endişeli bakışları altında...
Ve nihayet saat 19:00 sularında dersaneden koşar adım çıkıp kendimi dolmuşa atıp Erenköy D&R'a vardım... İlk gördüğüm görevliye sordum "Hırsız Polisin kitabı çıktı mı" diye ki orada olduğunu biliyordum anneme rica etmiştim arayıp sorması için... Görevli önce biraz boş baktı:) Sonra bir saniye diyerek "Hırsız polis kitap" çıktı mı diye garip bir cümle sarf ederek beni kitap reyonundaki başka bir görevliye yönlendirdi... Ve mutlu son... Raflardan birinden çıkıverdi kitap..
Tabi ben dayanamayarak hemen sayfaları çevirdim, ilk başta 50 bölümü özetleyen replikleri gördüm yüzüm gülmeye başladı... Hemen ardından Köşe yazarlarının desteğini yansıtan yorumlar ve derken dizifilm.com ve ekşisözlükten alıntı yorumlar...
Ve en sonda, bundan nerdeyse bir buçuk sene önce TMC'ye ve senaristlere göndermiş olduğum, cevap alamadığım için üzüldüğüm mail...
Koskoca bir sayfa...
"Bir izleyici mektubu" yazıyor en üstte ve altta da "dml, dizifilm.com"
Yüz ifademi görmeliydiniz...
Haberdardım ablam söylediği için ama orada o şekilde görmek daha da etkili oldu...
Şu an anca kendime gelebilmiş durumdayım...
Tabii ki henüz kitap bitmedi, sadece oyuncularla yapılmış röportajlara şöyle bir göz attım, bizim forumdan yorumları okudum ve sonra en sonda "hiç görülmemiş fotoğraflar ve diziye dair belgeler" diye isimlendirebileceğim kısma baktım göz ucuyla...
Elime almaya korkuyorum tekrar her satırıyla ağlayabilirim gibi geliyor çünkü şu anda!
Ve "SON" yazısı gerçekten iç acıtıyor...
Şu an diyebileceğim son şey ise:
Bize bizim onlara değer verdiğimiz kadar değer verdiklerini gösterdikleri için onlara teşekkür ediyorum...
Bize adanmış bir kitap olacak bundan böyle baş ucumda, daha ne?
Mutluyum...
Ağlamak isteğim de mutluluktan olsa gerek...
Sevgiler....
Sevgili bbdbhb, bilgiler için çok teşekkürler... :good:
Kitabı Pazartesi günü alabilmeyi beklerken, hem senin için hemde kitabı alabilen diğer şanslı arkadaşlar için eminim bugünün en güzel sürprizi olmuştur.
Öyle görünüyor ki, ben şu birkaç gün sadece sizlerin yazdığı bilgilerle idare edeceğim. Dün iş çıkışı ilk olarak şehrimizin en büyük kitabevinin sahibi olan arkadaşımın yanında aldım soluğu. Kitaptan bahsettim, gelir gelmez haber vermesini rica ettim. İşe dalar, unutabilir diye işi sağlama alayım diye bir de yukarı çıkıp kitap standında görevli bayana da telefonumu yazdırıp gelir gelmez haber vermesini ondan da rica ettim. "Yarın dağıtıma çıksa ancak Çarşamba - Perşembe gibi gelir" dediler. :icon_sorr
Aklım kitapta olunca bugün de yayladan gelir gelmez soluğu Carrefour'da aldım. Belki es kaza gelmişmidir diye ama maalesef oradanda boynu bükük çıktım. :icon_sorr
Kitabın birden fazla alınmasına da sevindim, bende ilk olarak 2 tane almayı düşünüyorum. Yakınlarımın ilgisi olursa onlara hediye ederek bu sayıyı dahada yükseltmeyi düşünüyorum. Şayet kitap satışlarında patlama yaşanırsa belki kitaba olan bu talep TMC'yi HP'nin Dvd'lerini de çıkartmaya ikna edebilir.:good:
Yalnız şu yazılan/çekilen ama bizlerden esirgenen sahnelere canım çok sıkıldı. Aynen "Vedat, Veeedaat" sahnesinin kırpılması gibi. Ve allah bilir bunun gibi kırpılan nice Mavi-Çınar sahnesi vardır. eee tabi onlar kırpılacak ki bol Aksak'lı sahneler için yer açılacak... Montajı yapan TDG ve ekibine ne desek, ne etsek bilmem ki...:fighting2
edit : Sevgili dml, kitapta yer alan mektubunu şayet mesajlarından bulabilir ve ekleyebilirsen çok sevinirim...:img-help:
.
......
Mavinin doğum tarihi: 1974 yazıyor tutuklanma kararında.....
Havaalanı sahnesindeki pasaport kontrolünde pasaportta bariz görünüyor, Mavinin doğum tarihi 21.05.1978 yazıyordu.:img-pilot
.
Havaalanı sahnesindeki pasaport kontrolünde pasaportta bariz görünüyor, Mavinin doğum tarihi 21.05.1978 yazıyordu.:img-pilot
.
Ama o Mavi değildi biliyorsun! Nesrin Çakmak'tı. Hazır el değmişken yaşını da küçültüvermişler. :icon_whis
Foruma yazmışım aynı gün maili gönderdikten sonra...
Mesajımı aynen kopyalıyorum...
Burada büyük harflerle yazmışım (biraz bağırmışım galiba... En agresif mektubumu kitaba seçmeleri de ilginç:icon_whis ama o zamanki ruh halimi(zi) yansıtmış...) ama kitapta normal yazmışlar:)
Dediğim gibi, ünlemlerine virgüllerine kadar bire bir almışlar...
tmc'ye..
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar dayanamadım ben gene TMCye mail attım yazdıklarımı sizle de paylaşayım istedim buyrun:
BU MESAJIMI LÜTFEN DİKKATE ALIN!!!!!!!
ŞUNU GERÇEKTEN AKLIM ALMIYOR: ŞU ANA KADAR HEP SAYGIN YAPIMLARIYLA ÖNE ÇIKAN BİR ŞİRKETTEN HIRSIZ POLİS GİBİ YİNE ÇOOOOK KALİTELİ HATTA DİĞERLERİNİ KATLAYACAK KALİTEDE GÜZEL BİR YAPIMLA KARŞIMIZA ÇIKTINIZ.. BU ÇOK GÜZEL.. FAKAT BU DİZİNİN ARKASINDA DURMUYORSUNUZ!! DİĞER YAPIMLARA BAŞLARKEN HER YERDE REKLAMLARINI GÖRÜYORDUK, BUNDA ÖYLE BİR ŞEY SÖZKONUSU OLMADIĞI GİBİ TEMSİLCİNİZ ŞİMDİ ÇIKIP BİR DE AÇIKLAMA YAPIYOR, "MADDİ SORUNLAR YÜZÜNDEN DİZİYE DEVAM EDİLMEYECEĞİNİ" İDDİA EDİYOR!(ki bunu yaparken düşünülümüyor mu acaba diğer yapımlara bu kaliteli yapım için, Hırsız Polis için gerekenden kat ve kat fazlası harcanıyor??) BUNA GERÇEKTEN İNANAMIYORUM NE DİYEYİM BİR AVUÇ EVE KOYULAN ALETTEN GELEN SONUÇLAR("REYTİNG"!!!)SİZE BU KADAR İKNA EDİCİ GELİYORSA, BİR KEZ DAHA ŞAŞIRMAKTAN BAŞKA YAPACAK BİR ŞEYİM KALMIYOR.. EĞER SİZ HALA BUNU ANLAMADIYSANIZ BEN DE BİR KEZ DAHA SÖYLEYEYİM:
HIRSIZ POLİS KADAR KALİTELİ BİR YAPIM HERKES TARAFINDAN TAKDİR TOPLUYOR, TOPLAMAYA DA DEVAM EDECEK.. ANCAK SİZ BU DİZİYİ HAK ETTİĞİNDEN BU KADAR UZUN ZAMAN ÖNCE BİTİRMEYE KALKARSANIZ, SAKIZA DÖNEN DİZİLER HALA DEVAM EDERKEN ÜSTELİK, O ZAMAN İZLEYİCİNİN GÜVENİNİ YİTİRİRSİNİZ.. BU DİZİYE ARTIK SAHİP ÇIKMANIZ VE ÜVEY EVLAT MUAMELESİNDEN UZAKLAŞMANIZ DİLEĞİYLE VE SAYGILARIMLA...
Selam arkadaşlar
Kitabı alabilenler, adınıza kendim almışım gibi çok sevindim , ne şanslısınız:img-wink: Paylaşımlarınız için ayrıca çok çok teşekkürler..
Nur'um yakınlarında D&R varsa kitabı D&R larda bekle derim ben sana.. Çünkü bende ilk olarak Trabzon'un en büyük kitapçısından sormuştum onlar epey uzun bir süre söylemişlerdi (10 gün gibi).. Bugün D&R'ı aradım iletişim hatlarından kontrol ettiler ve yarın kitabın Trabzon'da olduğunu ve bizim alabileceğimizi söylediler.. Bizde yarın mesai çıkışı ilk olarak D&R a gidip (dilekce'mle) kitabı alacağız.. Sonra içinden çıkabilirmiyiz bilmiyorum tabii.. Yine bazı sayfalarında ağlar, bazı sayfalarında güleriz herhalde..
Bir şey daha söylemeden gidemeyeceğim...
49.bölümde izlememiz gereken, ve beni gözyaşlarına boğabilecek nitelikteki sahnenin repliğini okuduğumda bir an kendimde buldum suçu...
Dedim nasıl unuturum ben böyle bir sahneyi?
Sonra durup düşününce böyle bir sahnenin aslında hiç olmadığını idrak ettim...
Anlamıyorum...
Kim bilir daha böyle kaç tane sahne kesildi?
Hep diyorduk ya, alalım işte kanıtı!
Bu kitap basıma hazırlanırken daha 50.bölüm çekilme aşamasındaymış anladığım kadarıyla... Çünkü senaristlerin en başta yazdıkları yazıdan veda etmeye hazırlandıkları sonucu çıkıyor..
Dolayısıyla o sahnenin "kırpıldığından" haberdar olmadan eklemişlerdir muhtemelen...
Ya da tamamen bir hoşluk olsun diye bilinçli olarak eklenmiştir, kesenlere inat...
Bilemiyorum...
Tek bildiğim o sahneyi bundan böyle olmuş saymam ve en sevdiğim repliklerin başına koymam...
Herkese iyi geceler, kitabı henüz edinememiş arkadaşlar lütfen üzülmeyin, iki gün içinde hepimizde olacak inşallah....
Onlar bize böyle veda etmişler aslında.
Kocaman SON da yazmışlar Hırsız Polise has font ile...
Ama nafile:)
Biz bir yere gitmiyoruz...
(Edit: Tüm annelerin anneler gününü kutluyorum... Sanırım HP kitabı HPseverlerin tümüne adanmış olmakla birlikte özellikle de annelere bir hediye oldu:img-yes: )
Ama o Mavi değildi biliyorsun! Nesrin Çakmak'tı. Hazır el değmişken yaşını da küçültüvermişler. :icon_whis
.....nur33, gerçek doğum tarihi: 1974 yazıyor
pasaportta 21.05.1978 yazıyor
Düzeltme için teşekkürler...
Biliyorum tabii bilmesine de, bunu okuyunca aklıma direkt dün akşam izlerken tarihe ilk kez dikkat ettiğim pasaport sahnesi geldi de. Ha bir de, biz Nesrin Çakmak'a hiç alışamadık ki, karşımda benim hep Mavi var. Fragmanda gösterilip, bölümden kırpılan "Nesrin - Vedat" sahneleri de var. Eve daha az önce geldim. Neyse, rakım/basınç farklılığı sersemliğine sayın işte. ..:img-hyste
Umarım çabuk kendime gelirim, daha fazla sazan durumuna düşmeyi istemem çünkü... :)
eftelya'm bizim burda D&R maalesef yok canım...:img-cray:
.
Damla'm seninle ne kadar gurur duysam azdır tatlım! Senin yazını alıntı yapmaları, diğer sevdiğim dostların yazılarının bu kitapta yer alması beni çifter çifter almaya zorluyor gibi gibi:img-blush
[QUOTE=bbdbhb;3311529]Timuçin Esen; bu projede yer almak istemesinin nedeninin aşktan ziyade, bahsettiği ve değindiği konular olması, ülke ile alakalı dünya ile alakalı adalet sistemiyle suçla cezayla alakalı olduğu için bu projede olduğunu söylemişkendisini ekran önüned görmeyi sevmediğini belirtmiş.
Özlem Düvencioğlu; herşeyi sette öğrendiğini, herkesin çok yardımcı olduğunu, en çok Vahide Gördüm ile anlaştığını, abla gibi gördüğünü söylemiş. seyircilerden geri dönüş aldığını, Mavinin çok sevildiğini, diğer oynayacağım karakterlerlerde umarım sevilir demiş .............
Öncelikle Sevgili bbdbhb kitabı alıp içindekileri sıcağı sıcağına bizimle paylaştığın için teşekkürler.
TE nin açıklamasına takıldım.Sanki ona bu projede aşk için oynuyorsun dedilerde hemen savunmaya geçer gibi aşktan ziyade ülke problemlerini yansıttığı için bu rolü daha çok benimsedim gibi yukarıdaki ifadesini kullandı.:icon_whis
Üzerine yapışan aşk adamı,aşık adam imajından neden bu kadar çekiniyor ve de gerek davranışlarıyla gerek sözleriyle bunu bu kadar belli ediyor.
Sonuçta bundan sonraki projelerinde bu tür tekliflerin önüne sunulacağını düşünmüyor mu?:img-yes:
Kırpılan sahnelerden bir kuble okuyunca sinir katsayım yükseldi.Niye hep Mavi-çınar sahneleri:img-help:
Arkadaşlar farklı şeyler varsa paylaşmaya devam edin.Buraya gelene kadar ben orta yerimden çatlarım:)
Kitap hakkında bilgi veren tüm dostlara teşekkürler..
Sanırım Öjeni bulabildiğine göre ben de yarın bulabilirim ne de olsa hemşehriyiz:) Ben haftasonu istanbulda aradım ve bulamadım, bilseydim memleketimde cumartesiden bulacağımı gider miydim trafik çilesi hiç bitmeyen istanbula... Ama hakkını yemeyeyim, cuma günü hisarda Maviyle Çınarı yad etmek de kısmet olmazdı gitmeseydim... İyi ki gitmişim ne güzel bir gündü.
Bakalım kitabı okudukça daha nelere sinirlenip nelere güleceğiz. Ama bölümler haricinde elimizde böyle bir anı kalacak olması fikri beni çok mutlu ediyor..
Umarım en kısa zamanda temin etmek isteyen tüm HPdaşlara ulaşır..
Sevgiler...
Damla cim o mesaji hatirladim, yine ekledigin icin sagolasin. dedigin gibi heyecanli sicak bir mesajmis :)
burayi iyi takip eden bir üye olarak nickinizi görmeden dahi sen veya dokuz yazmis derdim gercekten, yani analize etigim yazilarini takip ettigim kisilerin nickini görmeme gerek yok gibi..
bu su demek oluyor, kitapta gecen diger mesajlarin icerigini merak ettim :?!
mesajlarin geneli hakkinda neler dersiniz, biraz su izleyici mesajlarina verilen bölümden bahsetseniz...
birde 49. bölümde gecipte izlememiz engelenen o muhtesem repligi okuyunca hickiriklara boguldum.
bu repligin cidden 50 bölümün özetiymis gibi algiladim.
Izmir li arkadaslar bir sorumda sizlere olacak; Izmir de hangi kitabevlerinde mevcut Hp kitabi?
timuçin esen
13-05-07, 22:20
Kitap hakkında bilgi veren tüm dostlara teşekkürler..
Sanırım Öjeni bulabildiğine göre ben de yarın bulabilirim ne de olsa hemşehriyiz:) Ben haftasonu istanbulda aradım ve bulamadım, bilseydim memleketimde cumartesiden bulacağımı gider miydim trafik çilesi hiç bitmeyen istanbula... Ama hakkını yemeyeyim, cuma günü hisarda Maviyle Çınarı yad etmek de kısmet olmazdı gitmeseydim... İyi ki gitmişim ne güzel bir gündü.
Bakalım kitabı okudukça daha nelere sinirlenip nelere güleceğiz. Ama bölümler haricinde elimizde böyle bir anı kalacak olması fikri beni çok mutlu ediyor..
Umarım en kısa zamanda temin etmek isteyen tüm HPdaşlara ulaşır..
Sevgiler... sadece amin demekle yetiniyorum canım inşallah en kısa zamanda alacagım
Sevgili dml.Senin adına o kadar mutlu oldum ki anlatamam.Arkadaşlarda demişler hepimizi temsil etmiş mektubun kitabımızda....
Nasıl mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum...Ben burdan kendiii yazım çıkmış kadar seviniyorsam seni hayal etmek pek zor olmasa gerek...
Ama hasetimden çatlıyorum arkadaşlar resmen çatlıyorum...İlk haberi Merdiye'mden aldım kitap çıkmış diye aradı İstanbula iner inmez...
Ben yarın İstanbula gidiyorum...Bütün kitapçıların altını üstüne gitircem...
bbdbhb/deryacım sağolsun resimleri yolladı bana da biraz merakımı giderdim...
Rica etsem acaba şu izleyici yorumlarından da bir kaç birşey ekleyebilir misin arkadaşlar...
O bizim hiç duyamadığımız replik uhdelerim arasında ikinci sıraya yerleşmiştir....İlki her zaman o en kıvırcığından bebek olarak kalacak:icon_sorr
Kim ne derse desin Türkiyede bugüne kadar böyle bir proje yapılmadıç Çok farklı özgün hikayesi, değişik anlatım tarzı, sinema tadında sesli çekim teknikleri ile gerçekten Türkiyede bir ilk Hırsız Polis. Ve bence bugüne kadar yapılmış en iyi dizi...
MasalTeam, dizifilm.com, 07.11.2005
Bu dizide insanı içine çeken bir şey var. Bence bir dizinin seyirciyi kendi içine alabilmesi pek kolay değil. Ne bileyim birçok diziden daha fazla çekim gücü var gibi.. Oyuncuları oynadıkları karakterleri tam olarak yansıtabiliyor. Senaryo insanda merak ve heyecan yaratıyor. Kim ne derse desin uzun bir zamandan sonra oturup izleyeileceğim hatta zamanını gözlediğim tek dizi. Bu kadar birbirinin benzeri, seyirciyi aptal gibi düşünen dizilerin için seyire en layık olan dizilerden bir tanesi. Dizinin hak ettiği ilgiyi, emeğinin karşılığını alabilmesi ve yoluna devam edebilmesi inşallah mümkün olur.
Mercanca, dizifilm.com, 09.11.2005
Diziyi neden bu kadar çok sevdiğimi düşündüğümde dizi karakterlerinin samimiyeti ve sahiciliğinin yanı sıra öyküsünü de çok sevdiğimi fark ettim. Kanun ve kanunsuzluk arasındaki o ince çizgi, her karakterin gri tonlarıyla bezenmiş olması ve aslında çok umutsuz ve çaresiz insanların hikayesini aşırı dramatik olmayan ve acıklı olmamayı başararak anlatan sinema dili, varoş mahallelerinin hüznünü yansıtan müziği, oyuncuların mimik ve jestleriyle her sahnenin hakkını vermesi gibi unsurlar aklıma geldi.
Mızrak_tutucu, dizifilm.com, 01.12.2005
Genellikle dizilerde her bölüm can alıcı üç beş sahne olur, bir iki de duygusal sahne. Fakat bu dizide resmen boş yok. Her sahnesi her karesi ayrı özenle yazılmış, oynanmış, duygu yüklenmiş. Seyirciye duygu ziyafeti çektiriyorlar resmen. Oyuncular öyle doyurucu bir performans sergiliyorlar ki artık üzerine kahveye bile yer kalmıyor, kıpırdayacak haliniz bile kalmıyor. Yani dizide geçiştirmek için konmuş bir tek kare yok. Allahım nasıl olur da bu dizi kaldırılma riski taşır?...
Bimkolik, dizifilm.com, 26.01.2006
Handecim ne diyeyim ki... Hepimizin bunca uğraşından sonra ha ben ha sen ha bizden başka birisi... Kim olursa olsun birimizin yazısının çıkmış olması başlı başına sevindirici bir şey zaten gerçekten... Hangimizin yazısı çıksa bu derece sevinecektim ben de, ama işte sizin de dediğiniz gibi bu biraz daha fazla bir heyecan kattı tabi duruma benim açımdan...
Mavicinarcım, öjenicim, sevgili bbdbhb ve sevgili alamehmet, Kübracım ve eğer ismini saymayı unuttuğum başka arkadaşlarım varsa hepsi...
Hepinize çok teşekkür ederim...
Benimle birlikte benim kadar heyecanlandığınızı, mutlu olduğunuzu hissedebiliyorum...
Ne mutlu bize ki, senaristlerin deyişiyle, bu ruh kardeşliğine el vermişiz...
dml seninadına çok mutlu oldum :)
ve kitabın biz hp sevenlerine ithaf edilmeside süper..
biz sesimiz çıkmıyor diye düsülürken aslında onlar hep bizi dinliyorlarmış...
ve noktayı bizimle..ve bizim için koymak istemişler..
kızamıyorum işte şengillere...gönül almasını hep bildiler..ve biliyorlar...
ama unutmuşlar biz bu diziye nokta koyamıyoruz......
ve sizden bir tiyo istiyorum o SON yazısı nerde yazıyor...son satırtlar bittikten sonramı yoksa boş bir sayfadamı..
çünkü ben o yzaıyı görmek istemiyoum..mümkünse eve gelince anneme tarif edeyimde yırttsın o sayfayı...tabi boş sayfada ise...:icon_sorr
evet ben şimdi konuya kesip başak birşey yazmak istiyorum.herkes elindeki imkanları kullanıp imza günü için birer adım atsın.özlemtimuçin,u.y., senaristler v.gördüm, gülay . faks çekebilenle faks , tel.edebilenler telefon veya her ikisini yapabilenler bunu başarmak için uğraşsın.
C Blok yayınevine DENİZ hanımın dikkatine
tel.num:0 212 324 46 00- 324 46 01
faks num: 0 212 324 89 76 evet hp sevenler bunu başarmak zorundayız değil mi?
Düzeltme için teşekkürler...
Biliyorum tabii bilmesine de, bunu okuyunca aklıma direkt dün akşam izlerken tarihe ilk kez dikkat ettiğim pasaport sahnesi geldi de. Ha bir de, biz Nesrin Çakmak'a hiç alışamadık ki, karşımda benim hep Mavi var. Fragmanda gösterilip, bölümden kırpılan "Nesrin - Vedat" sahneleri de var. Eve daha az önce geldim. Neyse, rakım/basınç farklılığı sersemliğine sayın işte. ..:img-hyste
Umarım çabuk kendime gelirim, daha fazla sazan durumuna düşmeyi istemem çünkü... :)
eftelya'm bizim burda D&R maalesef yok canım...:img-cray:
.
Ya bu durumun tek suçlusu o alışma sahnelerini kesenlerde! :icon_sorr Ne sende ne bende! O yüzden şaşırmamız normal. O Nesrin ve Vedat sahnesini izleseydik biz de alışırdık.
Ben hala uçup giden o iki şeker şeyin Mavi ve Çınar olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle aklıma Nesrin ve Vedat ismi gelmiyor. Gelmez de zaten. Gelmesin de zaten... :)
Kitap için verdiğiniz güzel bilgiler için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Ve sevgili dml ve bimkolik'i de burdan tebrik ediyorum. Sizler ve tabiki bizler adına çok sevindim.
Not: İçim daralıyor ben de kitap istiyorum! :icon_sorr
Arkadaslar sizlere birsey söylemek istiyorum ben bu kitap isini duydugum andan beri cok mutlu olmustum ayaklarim yerden kesilmisti fakat simdi...
Kitaptan alintilari okudukca gözyaslarina boguluyorum, yani özellikle koca bir sayfayi son kelimesine ayirmalari...ne bileyim gercekten bitti mi bu sefer...
cok kötü oldum....ahh bilmiyorum...bir sayfayi son kelimesine ayirmalari gercekten yürek daglayici, biz bu sonu daha önce görmüstük ne diye bize sürekli aciyi tattiriyorlar...
O son diye adlandirilmis sayfayi yirtalim, bizler burada yarattigimiz hayatta sonlari yok sayiyoruz, sonlar diye birsey yok...sadece yeni baslangiclar var...
çalışma kağıtlarında ise 50. bölümün üstünü çizip SON BÖLÜM yazmışlar
ayrıyeten kitabın son sayfasında yine SON yazıyor
benden sna not: o son sayfayı yırtmasın annen, çünkü Mavi ve Çınarın parktaki kelepçe sahnesinin fotosu (yerde diz çökmüş vaziyette)
son kelepce sahnesinin üzerinde ve diz çöktükleri resim....:img-cray:
olmaz ya...olamaz ya.....şengiller kesinlikle bizim aklımızda ve gönlümüzde diziyi bitirmemizi istiyorlar....
:img-cray:
siz kelepcelisiniz bu diziye...ve bu şekildesiniz..ama son...bu şartlarda devam etmeniz imkansız...
(kelepce sahnesini hep bu şekilde yorumlamıştım..... :img-cray: )
yarın kesinlikle almalıyım..ki hemen sabah D&R ı arayıp gelip gelmedigini ögrenmem şart...
Kesilen sahneye gelince.
Beni de çok üzdü. Hatta Nesrin-Vedat sahnesinden daha çok üzdü nedense... :icon_sorr
Aslında ne kadar önemli şeyler söylemişler. Birbirlerine nasıl baktıkları birbirlerinde nerde durdukları. Çınarın ağzından; karımsın kadınımsın sen benim herşeyimsin Mavi... repliğini duymak için neler vermezdim. :img-blush
Çok ayıp etmişler. Beni yine çok üzdüler. Zaten Fener de şampiyonluk turları atıyor. Tanrım bu gün çok ağır geçiyor bitsin artık. :img-cray:
Arkadaslar sizlere birsey söylemek istiyorum ben bu kitap isini duydugum andan beri cok mutlu olmustum ayaklarim yerden kesilmisti fakat simdi...
Kitaptan alintilari okudukca gözyaslarina boguluyorum, yani özellikle koca bir sayfayi son kelimesine ayirmalari...ne bileyim gercekten bitti mi bu sefer...
cok kötü oldum....ahh bilmiyorum...bir sayfayi son kelimesine ayirmalari gercekten yürek daglayici, biz bu sonu daha önce görmüstük ne diye bize sürekli aciyi tattiriyorlar...
O son diye adlandirilmis sayfayi yirtalim, bizler burada yarattigimiz hayatta sonlari yok sayiyoruz, sonlar diye birsey yok...sadece yeni baslangiclar var...
ABLA KATILIYORUM MAİL ATARIM Kİ NE KADAR RUH KARDEŞLİĞİNİ BÜYÜKLÜĞÜ GÖRÜRSÜN SON YAZISINI YIRTIYORUZ KABUL ETMİYORUZ ARKADAŞLAR BİR KİTABIN BİR SAYFASINDAKİ YAZIYA ALIŞAMAYIZ Bunu anlasınlar
Kesilen sahneye gelince.
Beni de çok üzdü. Hatta Nesrin-Vedat sahnesinden daha çok üzdü nedense... :icon_sorr
Aslında ne kadar önemli şeyler söylemişler. Birbirlerine nasıl baktıkları birbirlerinde nerde durdukları. Çınarın ağzından; karımsın kadınımsın sen benim herşeyimsin Mavi... repliğini duymak için neler vermezdim. :img-blush
Çok ayıp etmişler. Beni yine çok üzdüler. Zaten Fener de şampiyonluk turları atıyor. Tanrım bu gün çok ağır geçiyor bitsin artık. :img-cray:
kesinlikle haklısın bluecanım ...:img-cray:
kelepce sahnesiyle son....kesilen karımsın ...kadınımsın repligi...
yaaaa biz çınardan hiç duymadık böyle bir cümle
TDG yapılırmı bu bize....:img-cray:
[QUOTE=bbdbhb;3313144]
dml birşey soracağım hani fotoğraflar varya tam sayfa olanlar,
orda benim ilk gördüğüm fotoğraf var Aksak-Mavi-Çınar üçünün bir arada
hangi sahneye ait biliyormusun
kıyafetlerinden çıkarmaya çalıştım bilemedim
QUOTE]
Ne yalan söyleyeyim ben de çıkartamadım tam...
Arka plandan yola çıkarak, Mavinin kaçırıldığı sahne, hani şu uyuşturucu meselesinin işlendiği zamanlardan diyeceğim ama Aksakın üstündeki kıyafet 29.bölümde Maviye evlenme teklif ettiği sahnede giydiği kıyafet... Cidden bilemiyorum ben de ama bilinmeyen fotoğraflar açısından tek sayabileceğim için hoşuma gitti...tabi bir de küçük fotoğraflar var eminim onlardan daha gözüme çarpmayan ilginçliklikler tespit edeceğiz...
Ama Timuçin Esen'in uçak sahnesinde kamerayı ayarladığı kare cidden hoş...
Fotoğraf ekleyemediğimden küçük fotoğrafların içeriğinden bahsedeyim biraz ve artık çalışmaya döneyim sonra...
Fotoroman şeklidne...
(hepsini yazmıyorum, sadece bir kısmını... hem sürprizi tam kaçmasın di mi görünce şaşırdığınız fotoğraflar da olsun arada... )
*Yakup Arsen tamirhanede çalışıyor
*Aksak-Arsen Masumlarda
*Mavi Çınar Mert parkta
*Arsen-Gülayın gelin damat halleri
*Maviyle Çınarın "birinci yıl dönümlerinde" sahilde buluştukları zaman bankta oturuşları
*Fulyanın düğünnden birkaç fotoğraf
*Uçak sahnesinden diziye yansımayan bir an: Mavi tam kameraya bakmamış, farklı bir noktaya odaklanarak gülümsemiş, Çınar arka koltukta oturarak ve gülümseyerek Maviye bakıyor
*Tamirhane... Aksak Çınarın alnına silah dayamış Maviyi kendine çekmiş.. Bilmiyorum belki bu şekildeydi bu sahne de sonradan değiştirdiler...
*Fulya abla Kirazı süslerken
*Fulya yakup sahlde konuşurken
*Çınar ve Koray Korayların evinde
*Mavi-Leyla-Çınar resmi... Nerede çekilmş tam emin değilim ama galiba Mavinin evi, Kirazın kaçırıldığı gün..
*Evlilik teklifi sahnesi (ikinci -kapıdaki)
*Mavi hapiste... Parmaklıkların ardından bakıyor..
*Mavinin kabusu... Çınar Maviyi suç üstü yakalıyor..
*Bahçelerine ilk gelişlerinden bilinmeyen bir fotoğraf... Çınarın kolu Mavinin omzunda
*43.bölüm sanırım.. Maviyle Çınarın kafenin önündeki konuşma sahnesinden bir kare
*İlk öpücük sonrası sarılma (10)
*Çınar hapisten çıktıktan sonraki sarılmaları
*Ağvada kahvaltı
*Aksakın evlenme teklifi
*Çınar-Bünyamin karakolda merdivenlerde
*Mahide hanım yakın çekim fotoğraf
Büyük fotoğraflar
Tek sayfalıklar:
Fulyanın evi.. Fulya ve Hayri bey sarılmış...
Ümit ve Jiletin vedası.. Kafa kafaya vermişler..
Aksak Dursunun yatağında oturuyor, Dursun da yarı oturur pozisyonda
Aksak tamirhanede
Çınar Maviyi tutmuş öpmeden önce - 10.bölüm
Mavi gelinlikli, Aksak kollarından tutmuş (Rize)
İki sayfalıklar
*Sarıyer Emniyet tüm ekip
*Aksak solda Maviye bakmakta... evlilik teklifi sırasında giydiği kıyafet üstünde.. sağ tarafta ortada Mavi var yere bakıyor, yeşil montu var yine... Sağında duvar kenarında Siyah kazaklı ve siyah montlu Çınar, uzaklara bakıyor... Hangi bölüm emin değilim dediğim gibi, Mavinin uyuşturucu satıcılarıyla başının derde girdiği bölüm olabilir
*Çınarın Maviyi suç üstü yakaladığı sahne (11.bölüm sonu)
Ve son resim...
17.bölüm kelepçe...
Mavi ve Çınar dizlerinin üstünde oturmuşlar...
Mavi çökmüş... Başı öne eğik.. Çınarın başı da onun üstünde... Elleri kelepçeli...
Bu resmin arkasında ise
SON...
Benden bu gecelik bu kadar arkadaşlar, şimdi gidip gerçek dünyayla yüzleşmem gerek...
Hepinize sevgiler, iyi geceler...
(Ayrıca tekrar teşekkürler güzel sözleriniz için :img-in_lo )
geleyim derya resimler için saol b yeni okuudm yazılanları ve bişiyler söylemeden duramayacağım
bu sahneyi çekmeyen ynetmen hadi çekti kesen kimse bişiy demiyorum
senaryo sıkıştı diziyi bitirdik diyen işahıslar ıhlamurlar alytında nın gümüş ün senaryosu çok mu tıkanık değil kaçırılan hamile kalan kalmadı biz daha bir hamilelik göremedik
her şeyi geçtim sevgili burayı takip edenler madem takip edildikte neden
demek o gece maviyle çınar beraber bıcı bıcı yaptı o sahneyi urdurdum replikleri yerine kyuyorum biz kendimizi yedik banyo yaptılar mı yapmadılar mı diye
bizim merak etiklerimi sorulma fırsatı verilmedi biz sorsaydık kitapta cevabını alsaydık bu kadar soru işareti niye neden bitti senaryo tıkandı demeyin bana yeter 8 hafta oldu ben niye hala ağlıyorum
ben niye hala burdayım siz niye hala burdasınız o çoks evilen dizilerin forumları boşken biz niye forumalrı dolduruyoruz
sasom amaçları alenen bu...Gözümüze gözümüze sokup alın işte sizin için yapacağımızı yaptık diyorlar....
Ama bu kadar....Kocaman bir son yazdık ötesi yok bunun...Aramayın,mail atmayın,kampanyalar yapmayın....Bunu diyorlar bize...
Ama yok öyle birşey benim için son yok...Kabul etmiyorummm....
TE nin açıklamasına takıldım.Sanki ona bu projede aşk için oynuyorsun dedilerde hemen savunmaya geçer gibi aşktan ziyade ülke problemlerini yansıttığı için bu rolü daha çok benimsedim gibi yukarıdaki ifadesini kullandı.:icon_whis
Üzerine yapışan aşk adamı,aşık adam imajından neden bu kadar çekiniyor ve de gerek davranışlarıyla gerek sözleriyle bunu bu kadar belli ediyor.
Sonuçta bundan sonraki projelerinde bu tür tekliflerin önüne sunulacağını düşünmüyor mu?:img-yes:
Sorma aynı şeyleri ben de hissettim. Yapı olarak rahatsız bir tip zaten. Bu kadar şeyi duyduktan sonra diyorum ki inşallah yeni bir projede çıkmaz karşımıza. İnanamıyorum böyle ince böyle harika bir aşk adamını TE nin oynadığına... Sinirleniyorum acaba neden? :icon_whis
Ve tekrar ediyorum umarım bir daha böyle bir karakter olarak çıkmaz karşımıza da kendisine düşkünlüğümüz çabuk geçer. Çünkü izliyorum görüyorum ve bu ilgiyi bu sevgiyi haketmediğini düşünüyorum bazen...
Oynuyorsun işte kardeşim. Ekranın içindesin ve bir şeyler yapıyorsun ve beğeniliyorsun. Neden göründüğün şekli söylemlerinle değiştirme çabasına giriyorsun anlamıyorum. Öyle görünse ne olur. Bu kitle her halükarda sevecek seni.
"Ya göründüğün gibi ol ya da olduğun gibi görün" derler. Böyle çelişkiler gördükçe; "herşey paraymış be abi" diyorum. Parayı buldu istediğini elde etti şimdi cool olma çabasında. TV'ye iş yapıyorsan o statünün gereğini kabul etmişsin demektir. Nedir bu ağız değiştirme olduğundan farklı görünme çabası...
Değişen ne??? Tabi ki para!!! Şimdi teklifler de yağıyordur eminim ki!
TE'nin yaptığının Hüsnü Şenlendirici'nin yaptığından ne farkı var ki? :icon_sorr
Fark gören bana da anlatsın valla!
Not: Şimdi haberler başlığındaki haber de kızgınlığıma kibrit çaktı. Ben Çınarımı istiyorum! :img-cray:
çok yazdım biliyorum
aslında daha çok şey yazasım var bu mutluluğu paylaşmak istiyorum
ama heyecanınız kaçmasın diyorum
malesef son yazısının arkasında Çınar var
eğer görmek istemiyorsanız o son sayfayı kapağa yapıştırın dyorum
şimdi birşey yazacağım ama siz yeni mi farkına vardın diyeceksiniz bana
"Özlem Düvencioğlu gerçekten çok iyi bir fotomodel, o kadar güzel ki fotoğraflarda, evet iyi bir oyuncu olma yolunda ilerliyor, başaracağını da bliyoruz ama çok iyi poz veriyor ya"
senaristlerde çok özleyeceklerini yazmışlar. bana kitaptaki yazıları çok samimi geldi. keşke diyorum replikler biraz daha fazla olsaymış ve keşke diyorum fotoğraflar daha fazla olsaymış ve keşke diyorum set ekibindeki çalışanlarla da röportaj yapılsaymış
yaklaşık fotoda TDG de dahil 23 kişi var ekipten
bir kez daha teşekkür ediyorum onlara
dml gerçekten Çınarın uçaktaki o fotosu hoş, Aksakla Çınarın Mavinin çalıştığı kafedeki güldüğü fotoda güzel
Mavinin hapishane kapısının demir parmaklıklar arkasındaki yüzüde hoş
ne doymak bilmez izleyicileriz ya,
biz verilenle yetinmeyi bilirdik ne oldu bize
ve diyorum ki 200 sayfa bize yetmez
ama sanırım devamı yok, olmayacak da
özlem için kim demiş bu sözü derya
SON ha?
Acaba boyle bisey yapma geregi neden duydular, dusunelim neden olabilir..
1. 199 sayfa idi eklicek bisey bulamadilar, bari SON yazalim dediler..?
2. Degisik olur, zaten dizide bitti guzellik getiri kitaba..?
3. Biz son yapmaya alistik, bu aliskanligi kitaptada gosterelim..?
4. Basimizin etini yiyen su gozu doymaz seyirciler anlasin bi kez daha HP'nin sonsuza dek bittigini!
Ben 4.uncu syk diye dusunuyorum sahsen..
DipNot - Bi kac forumcanlar almis kitapi, oh oh suruyorlar sefasini yorumlarini yapiyor biz burda sap gibi okuyoruz.. :img-hyste
Yapim yapin bol bol yorum yapin.. Merakimizi daha artirin catlattin bizi.. :icon_sorr
soru: bütün bu çalışmanın sonucundan proje sana ilk geldiğinden bu yana değerlendirirsen senorya, role hazırlanman, çekimler gibi aşamlardan sonra ekranda gördüğün şeyden memnun kaldın mı?
Timuçin Esen: bu projeye özel birşey değil genel olarak ben işin o tarafından pek haz alamıyorum, kendimi görmek kısmından. ama işle alakalı değil bu, onu belirtmem lazım. ama sonuç olarak burada çalışmaktan gurur duyuyor muyum, duyuyorum. sadece işim bittikten sonra kendimi izlemek bana hep tuhaf gelmiştir.
bir yanlış anlama olmasın diye yazdım bunu. zaten TE çok içine dönük birisi gibi geliyor bana. sınırları var ve kesinlikle o sınırları geçemiyorsunuz. öyle bir çizgi çizmiş ki karşısındaki o çizgiyi geçmek istese de geçemiyor. kendi izin verdiği ölçüde kendini açıyor karşısındakine. birşey söylediğinde karşılığında neden diye soramıyorsunuz. bende öyle bir izlenim oluşturdu.
bu arada blue&blue, sevimin adresini gönderecektin bana
selek90 onları ben yazdım, kendi görüşüm yani
fotolara baktıkça bakasım geldi
ne yapayım, elimizde kalan sadece bu kitap zaten
Senin yazdıkların zaten içimde olan düşünceleri destekledi sadece... Şimdiye kadar onunla ilgili okuduğum gördüğüm herşeyin bir birikimi yani biraz önce yazdıklarım.
Yanlış anlaşılma olmadı bilakis doğru anlaşılma oldu... :icon_whis
Ayrıca, Sevimciğime ulaşamadım. Ulaşır ulaşmaz sana bildireceğim. Belki sayfaları okursa o bile atabilir! Kimbilir?
Şeytana uyasım var? diyor ki al bu blue'nun güzelim mesajını at önüne TE'nin. Al oku kardeşim şu yazılanı diye. :icon_whis
evet ben şimdi konuya kesip başak birşey yazmak istiyorum.herkes elindeki imkanları kullanıp imza günü için birer adım atsın.özlemtimuçin,u.y., senaristler v.gördüm, gülay . faks çekebilenle faks , tel.edebilenler telefon veya her ikisini yapabilenler bunu başarmak için uğraşsın.
C Blok yayınevine DENİZ hanımın dikkatine
tel.num:0 212 324 46 00- 324 46 01
faks num: 0 212 324 89 76 evet hp sevenler bunu başarmak zorundayız değil mi?
Evet bunu da başarmalıyız, TMC'nin HP'nin DvD'lerini çıkarmasını da....:img-help:
Her ne kadar ben bu imza günlerinde bulunamayacak, sadece anlatımlarla yetinecek olsam da yarın hem fax hem de telefon yoluyla mutlaka ulaşacağım.
Ama ben bu akşam burada, yazılan/çekilen ama bölümde kırpılan sahneleri okudukça DVD'lerin mutlak çıkmasının gerektiğini düşünüyorum. Bu kırpılan sahneleri Tv'den izleyemediysekte bu açığı ancak DVD'lerle kapatabiliriz...
Kampanyacı/kampanyalara destek veren arkadaşlar, lütfen....:img-help:
Ya ömür boyu kızacağız, ya da elimizde olacak DVD'lerle hayıflanmaya son vereceğiz. Sizce hangisi?:img-help:
.
son yazdığın hakkında birşeyler yazmak istiyorum
biliyorum şaka amaçlı yazdın ama yinede belirteyim
sakın yanlış anlama tamam mı
inan ki pazar sabahı hiçbir güç beni o halde evden dışarı çıkartamazdı.
üstelik felaket bir sarıyer- maslak trafiğine katlanamazdım
sadece kitabı alamayacaklar ve merak edenler için gittim aldım
kendimde merak ettim tabi, ama sevinçler paylaştıkça çoğalıyor demişler doğru. bu kadar çok mutlu olmamın nedeni benim gibi birçok kişininde bu mutluluğu yaşayacak olması.
A canim olurmu oyle sey, sende yazmissin saka amacli yazdim diye.. Ben boyle arada bi yaparim saka uyumuzda olabilir bazen iste.. :img-wink:
Ama inanki benimde cok hosuma gidiyor burda bizimle paylasmaniz, kitap elimize gecmedi ama sizin yazdiklarinizi sayesinde okuyormus elimizdeymis gibi hissediyoruz.. Siz devam edin olurmu.. Asil siz yanlis anlamayin lutfen, dedigim gibi sakaydi.. :good:
Şeytana uyasım var? diyor ki al bu blue'nun güzelim mesajını at önüne TE'nin. Al oku kardeşim şu yazılanı diye. :icon_whis
Bana hak veriyorsun yani! Süpper oldu bu! Daha çok içimi dökesim var ama yeri değil. Timin sayfasında yapsam da olmaz.
Neden derseniz topa tutarlar beni! :icon_whis
Bana hak veriyorsun yani! Süpper oldu bu! Daha çok içimi dökesim var ama yeri değil. Timin sayfasında yapsam da olmaz.
Neden derseniz topa tutarlar beni! :icon_whis
Valla ben de pek farklı şeyler düşünüyor değilim....Bilmiyorum cidden çok tuhaf geliyor....Ama yerim/iz dar...Kitabı almak benim için hayırlı mı olcak meraklar içindeyim....
Ben yarın taksimde olcam acaba uysammı ki şeytana diyorum:icon_whis
Ne de olsa forumda çıktı adım çekiriciye....Ben yaparsam pek yadırganmaz dimi:img-hyste
xkubrax, şaka yazdığını biliyorum ama açıklama yazmak istedim.
dediğim gibi hepsini yazmak isterim ama heyecanı kalmaz.
satranc, dml ve öjeni nin yaşadığı tabiki benimde heyecanı mutluluğu sizde yaşayın isterim
nur33 birşey söyleyeceğim ama kızmayın bana
ben o dvd lerden de pek birşey beklemiyorum
set arkası, çekim hataları olursa ve yeterince olursa belki
ne kadar gözü doymaz oldum ben ya
kitap içinde aynı şeyleri söylemiştim, fazla beklentim yok demiştim
ama yinede benim istediğim ekip iş programı, senaryo sayfaları var, üstelik üstlerinde el yazıları da var
birde 50. bölümde Mavi ile Çınar çay içip tv seyrettiler mi
Deme deryam deme öyle bir resim var deme....
Bu sefer düşer bayılırım...Lütfen deme...
özge ablam hani eğer derya öyle bir resim var derse ve biz bunu da göremediysek...Hatırlarsın mutlu son olmazsa kendimizi kanaldnin bacalarından atacaktık...Bu sefer nerelerden atsak...Katılır mısın bana hııı???
Kıpkırmızı bir İzmir gününün ardından hepinize iyi akşamlar..
Hayatımın en güzel ve yorucu günlerinden birini geçirdim ama çok mutluyum..
Gündoğdu meydanında yaşadığım o duygulu ve coşkulu cumhuriyet mitinginin ardından eve gelip pc yi açtığımda kitabın çıktığını hatta bazı arkadaşlarımın hemen üçer beşer edindiğini, izleyemediğimiz sahnenin repliklerini, T.E nin söylediklerini, forumdaşların yorumlarının kitapta yer aldığını, hatta sevgili dmlnin mailinin bile yer aldığını okudum..çok sevindim acayip mutluyum..sabahtan beri yaşadığım heyecan ve duyduğum gurur ikiye katlandı..bu diziye aşık olduğum ve bu forumun bir üyesi olduğum için ne kadar şanslı hissettim kendimi bilemezsiniz..
Ben kitabımı yarın D&R dan almayı düşünüyordum..baktım kapış kapış gidiyor, ya İzmirde bulamazsam diye bu gece İstanbula giden eşime sipariş ettim ben de..yarın gece ya da salı sabahı elimde olacak..
ayy daha çok varmış..napıcam o zamana kadar ben:img-help:
bluem sen yarın alacaksan eğer, kitabınla birlikte bana gelsene..hııı..olmaz mı:img-blush
bluem sen yarın alacaksan eğer, kitabınla birlikte bana gelsene..hııı..olmaz mı:img-blush
Gelinciğim seninle buluşamadık ama yanınıza geldim ben. Çoktan gitmiştiniz. :icon_sorr
Neyse kitabı alayım da daha çok işim var. Taa Gaziantep'e belki taaa Belçikaya göndereceğim. Onadan sonra sana gelebilirim.
Ya da sen bana gel daha rahat iç çeker ağlar böğürürüz hı? Olmaz mı???
alamehmet'im güzel kardeşim benim. Kanal d bacası var mı bilmem ama bizim şirket bacasına yeni bir