Tüm Versiyonu Göster : Süper Baba
arkadaşlar dizinin başlığını bulamayınca bi daha açayım dedim
SONUNDA OLDU SÜPER BABA hafta içi hergün 20:20 DE KANAL 1 DE gazetede gördüm hemen uçurayım dedim :good:
ben de dün gece saat 24.30 civarında rastladım.ilk bölümleriydi.çok duygulandım yaa.ama erken yayınlandığına sevindim.o saatte pek izlenmezdi çünkü.ilk izlediğim diziydi süper baba.nostalji olacak walla.
ben de dün gece saat 24.30 civarında rastladım.ilk bölümleriydi.çok duygulandım yaa.ama erken yayınlandığına sevindim.o saatte pek izlenmezdi çünkü.ilk izlediğim diziydi süper baba.nostalji olacak walla.
ya evet ilk bölümleriydi ben de alim'i görünce böyle "ana" dedim "daha minnacık"..çok kötü oldum hakkaten..gece tekrarları da olması ayrıca güzel..
kanal 1 de izleme fırsatı bulamadım ama izlediğim ilk diziyidi,
gerşekten de superdi.saolun paylaştığınız için :img-thumb
TestereNecmininKızı 05-02-06, 13:38 Dün ben de izledim! Üçüncü bölümüydü. Bu dizi varken ben 7 yaşındaydım. Şimdi yıllar sonra tekrar izleyince çok duygulandım. Alim falan ne kadar küçükmüş... Mine'yle beraber büyüdük zaten... :P
bende izledim gece. Gündüz ses kayıtlarını dinlerken keşke yeniden verseler diyeiç geçirmiştim :) Akşam rasgele zaping yaparken birden göz aşinalığı dedim bu süper baba benim gibi çok seven arkadaslarım var hemen onları aradım.
Size bir sorum var acaba Kanal 1 Trabzonda çekermi yahu ?
evet bende dün gece rastlayınca bi nevi şok geçirdim.izlediğim daha doğrusu ööle hatırladığım ilk diziydi.Çok sevindim hatta annnemi çağırıp beraber izledik.o da çok sevindi.umarım sonuna kadar gösterirler......
evet şuan tv de süper baba açık onu izliyorum süper yaaa.. çocuklar küçücük, fiko çok genç.. süper yaa.. izlerim devamlı..
bugün 6.bölüm verildi ben bu diziyi izledigimde ortaokuldaydım cumayı iple cekerdik bu diziyle türk dizilerini sevmeye basladım
ben en cok alime sasırıyorum evrim gecirdi cocukken cok sekerdi
bn de şok oldm az önce gece yarısı izldm kanal 1 de ama bnde çok şaşırdm bu arada zeynep i oynayan kız ilk bölümlerde başkaymış bilmiodum eee yıllar öncesi tabi bu arada ipeği gördüüme de sevndm hakkaten insanlar çok deişmiş yaa
EL DESDİCADO 06-02-06, 00:18 alimi oynayan çoçuk bizim okulda,bir alt sınıftandı.ortaokul,lise birlikte okuduk.çok efendi,iyi bir çoçuktur
Hırçın Kız 06-02-06, 12:08 Diziyi görünce şaşırdım.Ya herkes ne kadar gençmiş.Çocuklar falan küçücük.Valla çok güzel oldu,biz de onlarla büyüdük.Bi de Susam Sokağı çıksa tam olacak.
dizinin yayın saatleriyle igili sölüyorum
ilk gösterim 20.20 ile 22.00 arasında tekrarı 23.30-01.00 ne güzel bi dizi ya ilkokulda ortaya geçiş dönemlerimiz çocuklar falan ne kadar küçüklermiş resmen tv de büyümüşler diğer karakterler zaman ne çabuk geçiyo :img-book:
mine kücük kızı bu diziden sonra hicbir yerde oynamadı birde zeytin vardı o dizinin sonlarına dogru cıkacak bence cok iyi oyuncuydu ikiside
bu dizide unutamadıgım bir kac sahne var
denizin sevval sam fikodan ayrılısı sahil sahnesiydi ailece aglamıstık
çok uzun sürdü bu dizi. ipek ile başladı fiko'nun aşk acısı, sonra deniz (şevval sam) geldi ve sonra da elif.. beni en çok etkileyen ise hala unutamadığım fiko'nun intihar sahnesidir. ondan ve sonrasından çok etkilenmiştim. iyiki yeniden veriyorlar bu efsane diziyi.. çok güzel sahnelere şahit olacağız izleyebildiğimiz sürece..
fıkretın arkadası nıhaT ÖLDUMU DIZIDE
fıkretın arkadası nıhaT ÖLDUMU DIZIDE
yok ölmedi.. ama bir ara küsmüşlerdi diye hatırlıyorum. uzun süreli bi küslüktü
yok o ölmedi hatta sonra AYSEGÜL ÜNSAL girmisti diziye cirkin bıyıklı bir kızdı güzellesince ona asık olmustu
selalebaya 08-02-06, 19:29 :icon_cry: ne güzel GÜLBEYAZ ı izleyebilenler benim yerimede izlesin okulda olduğum için izleyemiyorum
:icon_sorr izleyebilenlere iyi seyirler
bu dizi yayınlanırken ben baya küçüktüm ama diziyi biraz hatırlıyorum sanki ipek hasta mı oluyodu neydi kanserdi galiba ben mi yanlış hatırlıyorum ne
kanal1'de her akşam izliyecğim ben de diziyi daha bugün gazetede gördüm çok sevindim...Benim için değeri büyük bir dizi..:)
Diziyi uzun zaman sonra tekrar izleyince anladım.Ne kadar sıcak, samimi, bizden bir diziymiş.Ne değişti ne yitirdik bilmiyorum ama ben artık hiçbir dizide bulamıyorum o lezzeti(Ç.G.O hariç).Umarım bu keyifte yeni diziler yapılır bizde içimiz ısınarak izleriz.
En başından veriyorlar diziyi ..Bir dahaki dönem Deniz (Şevval sam)çıkacak.. :img-lady: Bu dönem pek olaylar olmuyor Çengelköy'de..
Çok özlemisim bu diziyi gerçekten de..Aradan tam 13 yıl geçmiş ... :img-elvis
ya ben bi akşam qördüm daha dorusuu pzt akşamı qördüm vee baya sevindim çünkü bu diziyi çok özlemiştim aradan bi sürü zaman qeçmiştii ama qerçekten 13 yıL mı oLdu ya...
En başından veriyorlar diziyi ..Bir dahaki dönem Deniz (Şevval sam)çıkacak.. :img-lady: Bu dönem pek olaylar olmuyor Çengelköy'de..
Çok özlemisim bu diziyi gerçekten de..Aradan tam 13 yıl geçmiş ... :img-elvis
valla o deniz'in olduğu bölümlerde neler olmadı ki....aklıma geliyorda silahların çekilmesi, kimin kime ateş ettiği belli olmadığı bir sezon finali.....valla izledikçe duygulanmıyo değilim...ii oldu tekrar gösterilmesi...
bu dizinin verdigi keyif cok farklıydı..simdide izliyorum bazen ama asıl bidaki sezon daha bi guzelleşiyo dizi sanırım..hergun kacar kacar veriyolar ben anlamadim..neyse cok iyi oldu cok ozlemişim ama saati tam bizim normal dizilere denke geldigi icin reklamlarda atlaya atlaya bakiyorum gunduzde veriliyomu bi bilgisi olan vami?
vay be 13 sene olmuş demek. ben akşamları izliyorum. genellikle izlediğim diziler 21.45 olduğu için rahat izleyebiliyorum. esas güzellik deniz'in gelmesi ile başlıyordu. o bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum..
ya böyle güzel bi dizi varmı yaw bi dizi uzun geldi galiba bölüm bölüm atlamaya başladılar oyuncuların performansları çok iyi şevval sam ın dizide görünmesine az kaldı onun olduğu bölümler daha hareketli heyecanlı:);)
2 bolum halınde verılıyor bolumler
ya her akşam başlasın diee artık sabırsızlıkla bekliorum keşke cmt pazar qünleride olsa ya : (
mimarsinan 23-02-06, 01:17 ben ilk bölümünü kaçırdım ve çok merak edyorum. nasıl başladığını biraz özetini bilen varsa yazsın lütfen
superbabaci 23-02-06, 05:40 YA BENIM DIZIM BURDAYMIS BEN NERELERDE ariyorum
yok mu bu diziyi kayit edip upload edicek super 1 insan?
superbabaci 23-02-06, 05:50 ya bu efsane dizi kimsede yok mu 2.mesaj belki biraz da etkili olur bir kac bolum bile yeter ya mail adresim ozansway@cox.net lutfen iletisime gecin.
ya bu efsane dizi kimsede yok mu 2.mesaj belki biraz da etkili olur bir kac bolum bile yeter ya mail adresim ozansway@cox.net lutfen iletisime gecin.
Bende var..
MSN: no_idont@hotmail.com
Bu akşam İpek Sinan'la birlikte Amerika'ya gitti veda sahnesinde çok kötü oldum yine.Aradan tam onbir yıl geçmesine ve izleme sayısını hatırlamama rağmen keyifle izliyorum...O kadar çok şey var ki bu dizide anlatmakla bitmez .Her bölmüde ayrı bir ders hayata dair ip uçları, yaşam sevinçi ve daha bir sürü şey..var..Bugün kü Fiko'nun iki kelimesini asla unutmuyacağım..
"Yaşanmışlarda kazançlarımızdır,özlemekte güzeldir"
off ya ne diziymiş ya iki gün üst üste yayınlanan bölümler ne kadar duygusal dı ya oyuncular ne kadar gerçekçi oynamışlar waw
ipek bir daha dönüyordu ama o zamanda hastaydı ölücekmiydi
ipek dönüyordu ama o zamanlar fiko deniz aşkı vardı. onun dönüşü fiko için hiç bir şey ifade etmiyordu. bildiğim kadarıyla ölmüyordu ipek..
ipek hastaydı hastalığı ağır olduğu için çengelköye kesin dönüş yapıyodu ipek ölmüyodu yani
first lady 27-02-06, 10:42 ya ben daha yeni öğrendim tekrarlarının verildiğini çok sevindim ya.ben 5-6 yaşlarındaydım ama hayranıydım dizinin.hele şevval samlı bölümleri hiç unutamam heralde :icon_ange
çpk güzeldi hiç çıkmadı yüreğimden
bugün şevval şam diziye katıldı. şimdi daha da renklenecek..
dizinin tekrarları kanal1 de ama bende kanal 1 yok :icon_evil neyse bende hafızamdakilerle idare ederim...süper ,kaliteli bir diziydi.....her sahnesiyle akılda kalıcıydı...
Bu diziyi izlmek cok isterdım ama basladıgında ben daha 6 yasındaymısım bir turlu izleymedım kanal turkte olmadıgı için izleymedım aslında varda yayın yok neyse ama dizinim jenerık muzıgı falan cok guzel biraz önce dizifilm radyosundadA DJ rose caldı zaten.:) :img-dirol
Deniz çengelköye taşındı,Şule bir plan kurup Fiko'da hamile kaldığını söyledi.Nihat ve Fiko Deniz'e fena halde tutuldu... :img-elvis
Çok özlemişim bu bölümleri... :blush:
Deniz çengelköye taşındı,Şule bir plan kurup Fiko'da hamile kaldığını söyledi.Nihat ve Fiko Deniz'e fena halde tutuldu... :img-elvis
Çok özlemişim bu bölümleri... :blush:
fiko denize tutuldu nihatta denize karşı boş değil bundan sonra ki bölümlerden birinde birbirlerine denizden hoşlandıklarını söyleyip kavga edip yine küscekler küsmeleri ,kavgalrı bile ne kadar gerçekçi oluyo bi de o zamanın şartlarına bakınca teknik açılardan falan herşey ne kadar ilerlemiş:)
Bence efsane dizilerin en başında yer alıyor.Ben çok küçüktüm oynarken ama hala bir şeyler anımsıyorum.Özledik valla o günleri:)
ya arkadaşlar benim tv de mi bşy var yoksa genel olarak mı var bilmiyorum ama diziyi gece izlerken çok fazla takılıyor.Ne dedikleri neredeyse hiç anlaşılmıyor.Sizde de bu şekilde bi problem varmı ???
sanırım benim tvden kalnaklanan bi problem ozaman...umarım bu akşam bi problem çıkmaz...
bu problem sanırım heryerde var çünkü takılmanın dışında birileri şarkı söylerken yada başka bi müzik sesi olduğunda yada herhangi bi seste yankılanma oluyo o zaman kimin ne söylediği anlaşılmadığı oluyo ama herşeye rağman yeniden izlemek güzel :icon_ange
bu problem sanırım heryerde var çünkü takılmanın dışında birileri şarkı söylerken yada başka bi müzik sesi olduğunda yada herhangi bi seste yankılanma oluyo o zaman kimin ne söylediği anlaşılmadığı oluyo ama herşeye rağman yeniden izlemek güzel :icon_ange
evet ya hele çocuklar falan ne kadar küçük öyle ya ...bende çok seviyorum bu diziyi ama saatini daha erken verseler daha güzel olur
dizi atlayarak gidiyor dimi? mesela alişanın gidişini vermeden sermetin kendini eve kapatmasını verdiler, sonra yine nasıl döndüğünü göstermeden okulda gösterdiler. aynı şekilde ipekin dönüşü de öyle. bir de fiko deniz sahnelerine çok az yer veriyorlar.
dizi atlayarak gidiyor dimi? mesela alişanın gidişini vermeden sermetin kendini eve kapatmasını verdiler, sonra yine nasıl döndüğünü göstermeden okulda gösterdiler. aynı şekilde ipekin dönüşü de öyle. bir de fiko deniz sahnelerine çok az yer veriyorlar.
evet banada öyle geldi çok çabul geçiyor herşey sanki izlediğim kadarıyla öyle yani
denizle fikonun fazla sahnesi yok ama asıl bundan sonra daha çok denizin başına bi sürü olay gelcek çok maceralı bölümler gelcek bi sürü olaylar olcak :img-book: bu arada bölüm atlanıyo derken dikkat ettim asla kesilmiyo sadece bazı günler 2 bölüm bazı günlerde 3 bölüm gösteriliyo :)
ipekgin hastalıgını ögreniceklermi.dizin sonu nasıl bitti biliyormusunuz.
Hırçın Kız 04-03-06, 17:29 Dün izledim.Şevval Abla'nın gerçek sesi değildi.Neden böyle yapmışlar ki? O'nun dublajı iyidir.
ben ilk başta o dublaj meselesine kafayı takmıştım niye acaba kendi seslendirmemiş diye başka biri gibi oluyo ama izleye izleye alıştım en azından şarkıları kendisi sölüyo :)
ya acaip güzeldi ya bu dizi şimdi tekrarlarını izlioruum hergün eğer 8buçuktakini kaçırırsam gece uyumayıp onu izliyorum,çok özlemişim ilk yaınlandığında 1.sınıftaydım ben sora şevval sam ın olduuğu sahneleri çok severdim,sıcacıık bi dizi.ÇGO ve süper baba bugüne kdr ki en ii dizilerdi bence.bi ikinci bahar işte...ya bu süper babanın dvd si vcd si fln yok mudur bulamaz mıyız?bide gerçkten bölümleri atlayarak verio.www.superbaba.cjb die bi adres var orda bölüm özetlerinde de atladıkları bölümlerin özeti yok,acaba o bölümlerin başına bişey mi geldi tahribat falan gibi yani hiç bi yerde o atlanan bölümleri bulamadım özetini bile.Dvd-vcd seti olsada istediğimiz zaman izlesek tekrar tekrar
super baba yayından kalkmıs sanırım artık zerda var
ya evet ya anahaber bültenini 20:00 ye almışlar ondan sonrasına da film koymuşlar arkadaşlar ya biz istediğimiz bi dizi yi izleyemiyecekmiyiz ya aynı şeyi gülbeyaz a da yaptılar noluyo bi oyuncu ya karşı bi tutum mu var burda anlayamadım :icon_mad:
nasıl yani yaa? kalktımı süper baba? atv de çalışan bi arkadaşım var ona sorayım hemen.
Gerçekten çok üzüldüm neden kaldırdılar anlamadım çok ayıp ettiler farkında değiller...
belki haftasonu yayınlanır
ya nereye mail atmamız gerkiosa veya nereyi aramamız gerkiosa araylm yaa yayınlasınlar tekraar ufff
dardanel811 07-03-06, 16:12 süper baba yayından kalkmış,ne yapmalıyız arkadaşlar ,atv de kanal 1 de tanıdığı çalışan biri yok mu?ya bişeyler yapalım mail,telefon herşeyi yapmaya hazırım walla. :img-help: :img-help:
bugunkü sabah gazetesinin tv sayfasında kanal 1 in yayın akışında süper baba gözüküyodu saat:20.40 diye ama yarım saatlik bi yayın söz konusu orda 21:00 de film gözüküyo bu nasıl iş ya
yaa bende dün akşam bekLiodum kiii Süper Baba başLasın...
ama bi baktım kii dizi yok yayından kaLkmış beLki.. inşaLLah haftasonu yayınLarLar.. eğer sabah ya da öğLe saatLerinde oLursa izLeyemem ya hem tam kavuştuk derken niee yarı da kestiLer ki...
kanal1 ın sitesi var gibi vereyım ıstersenız
dardanel811 08-03-06, 10:41 bence kanal 1 in yaptığı düpedüz sahtekarlık,demek ki amaçlar kanala göz aşinalığı vermekmiş,ama tam tersi oldu,bu kadar süper baba izleyecisi bir daha kanal 1 i izler mi artık?
buradan kanal 1 yöneticilerini kınıyorum,ve televizyonumdan kanal 1 i sildiğimi belirtmek isterim.
bundan sonraki gayem,
:icon_evil :icon_evil kanal 1 izleme,,,izletme :icon_evil
aliyeaynalar 08-03-06, 10:43 zerda diye bi dizi için böyle kaliteli bi diziyi yayın akışından silmek gibi bi zihniyeti kınıyorum....
dardanel811 08-03-06, 10:46 zerda diye bi dizi için böyle kaliteli bi diziyi yayın akışından silmek gibi bi zihniyeti kınıyorum....
zerda olabilir,tamam ama haberlerden sonraki o kıytırık türk filmleri göstermek hangi zihniyetin ürünü,bilemiyorum
ne kaldırıldı mı süper baba.bilmiyodum yaa.ben de seviniyodum hem süper baba hem de zerda yayınlanıyo diye.şaşırdım ya.ii gidiyodu...
Pazartesi akşamı kanal 1 i aradım, sadece bugüne mahsus olduğunu söylediler. Salı akşamı diziyi göremeyince tekrar aradım. Yoğun telefon trafiği nedeniyle hatların kilitlendiğini, eski yayın döneminin sona erip yeni yayın döneminin başladığını, zaten ellerinde bu bölümlerin olduğunu, isteğimi gerekli yerlere ileteceklerini eklediler. Arkadaşlar bu nasıl bir politikadır anlamıyorum. Aynı şeyi zamanında "SAHRA" adlı diziyi tekrar yayına koyan Kanal D de yapmıştı. Son bölümlerini yayınlamadılar. Madem sonunu göstermeyeceksin adam ne diye ortalarına kadar veriyorsun!? Dünyanın hangi ülkesinde bu mantalite vardır sorarım sizlere?? Bunların ipiyle kuyuya da girilmez. Yakında Dünya Kupasını da naklen vereceklermiş. Çeyrek finale gelince yine çark eder bunlar. Allahtan ATV de veriyor. Ben zaten bu dizinin tekrarını verdiklerinde 20 . bölümden itibaren izlemeye başladım, bağımlılık yaptı bırakamadım. Hatta abartarak diğer kanaldaki dizileri bile es geçerek günde iki kere aynı bölümleri izlemeye başladım gece yarılarına kadar. Sonra baktım haber bile vermeden yayından kaldırmışlar. Zaten bölümleri atlayarak veriyorlardı. Nereye yetişiyorlarsa!? Şimdi reyting mi yükseldi merak ediyorum. Kim izliyor Zerdayı, Türk filmini ve gece yarısı 3. sınıf bir yabancı sinemayı! Anlayamadığım bu kadar çok istek var, neden kesiyorlar? Politikaları ne!? Biri bana açıklasın. Atv nin bu işe bir el atması gerekiyor. Kanal 1 i kınıyorum. Dizini yapımında emeği geçen oyuncusu ve yöneticisinden tüm çalışanlarına, izleyicileri olan bizlere yapılmış bir hakarettir. Aslında henüz deneme yayınında yarım yayınlamayı düşünen kanal 1 e bu dizileri veren kuruluşun da suçu var. Süper Baba'yı İzlerken olayların içindeymiş gibi oluyor izleyici. Üzüntüyü, sevinci onlarla birlikte yaşıyor. Bu duyguyu hiç bir dizide hissedemedim maalesef... Tek kelimeyle yazık oldu. Ama eminim baştan sona tekrarı verilecektir birgün.
Sevgili arkadaşım yazdıklarının sonuna kadar katılıyorum ben de Kanal 1 e çok kızıyorum neden böyle yaptılar anlamıyorum .Ben de bu diziyi izlerken kendimden bir şeyler buluyorum sinirlerimi yatıştırıyor sanki bir dizi değilde normal hayattan kesintilermiş gibi geliyor bana..Alim,Mine ,Zeynep kardeşilerim gibiydi bir gece oturup sabaha kadar şarkılarını dinledim dizinin...Bu dizi bir keresinde daha kaldırılmıştı yayından kanalın adını hatırlamıyorum tam Deniz gelmeden bir gün önce yayından kaldırıldı...Her ne olursa olsun bu dizi on defa hatta yirme defada izlesem aynı keyifi alıyorum ..Umarım en kısa sürede tekrar ekranlarda görebiliriz dizimizi...
Valla pek umudum yok ama umarım yeniden başlarlar diziye.Bu kadar çok tutulan, beğenilen bir diziyi ne diye kaldırırlar hiç anlamam.Hayır yabancı film koyuyonda çok mu izleniyo? Yeni yayın dönemiymiş....Sen devam etsene Süper Baba ya....Bu kadar reyting alıyo bu dizi sen hangi akla hizmet kaldırıyosun.ALLAH akıl fikir versin ne diyeyim.....
yaa bu kanal1 in yaptığı iş diil hakkaten ya,arayan arkadaşlar buraya numaraları yazsında bizde arayalım bastıralım sonuna kdr lütfen diziyi gösterene kdr arayalım mail yağmuruna tutalıım,daha önce kçükken izlediğimdede çok etkilemişti bu dizi beni ama şimdi izleyince tekrar aynı şekilde hatta belki bu sefer daha anlamlı bi şekilde sardı beni.bi çemberimde gül oya bide süper baba bana bu duyguları yaşatan diziler.çemberimde gül oyanın en azından dvdlerini bulabiliyoruz ama bildiğim kadarıyla süper baba için böyle bişey yok tek çaremiiz televizyondan izlemek ya adam akıllı göstersinler yada dvd-vcd setini çıkarsınlaar.nerelerle bağlantı kurmamız gerkiyosa kuralım lütfeen
aliyeaynalar 09-03-06, 08:16 07:00 Kanal 1'le Gün Başlıyor
09:00 İlişkiler
10:45 Casper
13:00 %100 Ev Yapımı
13:40 Türk Sineması "Herşeye Rağmen"
15:20 Zerda
17:40 Tiny Toon
18:30 Woody Wood P.
19:00 Palermo-Schalke UEFA Kupası 4. Tur karşılaşması
20:50 Spor Haberleri
20:20 Yerli Dizi: Süper Baba
21:00 Türk Sineması "Reisin Kızı"
22:40 Zerda
23:40 Golazo
00:40 Futbol Ateşi
01:40 İlişkiler
The_Darkness 09-03-06, 08:20 Kanal 1'in elinde bir kaç bölüm var sanırım, çünkü sürekli aynı şeyi yayınlayıp duruyorlar. ATV tekrar başlatsa keşke. Çünkü hafta içi Esra Ceyhan'ın programı durdurulduğu için yerine o reytinigi alacak İkinci Bahar dizisini eklediler. İkinci Baharın bölümleride tükenmek üzere. Bence ATV'yi mail yağmuruna tutmakta fayda var.
esra ceyhan dogum ıznıne ayrıldı galıba kanal1 zerdayı ıkı defa verıyor kanal1 adresını buldum maıl atabılırız
Kanal 1'in elinde bir kaç bölüm var sanırım, çünkü sürekli aynı şeyi yayınlayıp duruyorlar. ATV tekrar başlatsa keşke. Çünkü hafta içi Esra Ceyhan'ın programı durdurulduğu için yerine o reytinigi alacak İkinci Bahar dizisini eklediler. İkinci Baharın bölümleride tükenmek üzere. Bence ATV'yi mail yağmuruna tutmakta fayda var.
doğru valla kanal yöneticileri bunu hiç düşünmüyo bence ikinci bahar bitince onu yayınlamalılar yarım yamalak dizi izliyoruz sinirler tavanda en iyisi bol bol mail atmak:)
Biraz önce Kanal 1 yetkilisinden bilgi aldım. ATV den aldıkları tüm dizileri yayınlamışlar. Arada atladıkları bölümlerde, zamanında ATV binasına su basması sonucunda telef olanlarmış. Geriye kalan bölümleri yayınlamamaları da, marka görüntülerinin "reklama girmesinden" dolayıymış. Kanal 1, bu görüntüleri mozaiklerle engellemeye çalışsa da yeteri kadar başarılı olamamış. Arkasında ikinci uyarı gelmiş. Günümüzde çekilen dizilerde bu önlemi alıyorlarmış. Akşamları hazırlanan içki sofraları da kötü örnek teşkil ediyormuş. Bir TV kanalı için ciddi bir tehdit oluşturan bu uyarılar sonucu Süper Babayı bundan böyle yayına koymalarının ( ATV dahil ) mümkün olmadığını belirttiler. Merak etmeyin, bu kalitede birçok dizinin yolda olduğunu da teselli niyetine not ettiler. "Peki bu kadroyu nereden bulacağız?" dediğimde, tüm oyuncuların joker olduğunu, ama alternatiflerinin hep olacağını söylediler. Ama yerine asla koyamayacakları birşey var. Zaman ve mekan...
yani izleyemeyeceğiz artık bu efsane dizinin geri kalan kısmını..
Gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum..A.konak'ın da dediği gibi bir daha böyle kaliteli bir diziyi asla izleyemeceğiz...
o açıklama bana çok komik geldi yani ne yani insanları keyif yaparken mutlu olduklarını görmek suçmu arkadan reklam görnüyosa mozaiklersin bişi yok o kalitede dizi gelebilir ama onun yerini tutmaz o artık televizyon tarihinde yerini almış bi kült olmuş başka diziler de arkadan şakır şakır uydu anteni reklamı geçerken bişi sölenmiyodu ama
Kanal 1 duyduğuma göre Fatih ALTAYLI ya aitmiş. Bu siteye yazdım sizde yazın.
altayli@sabah.com.tr
Bu dizinin müzikleride çok güzeldi.. Elinde olan varsa ekleyebilir mi acaba?
Biraz önce Kanal 1 yetkilisinden bilgi aldım. ATV den aldıkları tüm dizileri yayınlamışlar. Arada atladıkları bölümlerde, zamanında ATV binasına su basması sonucunda telef olanlarmış. Geriye kalan bölümleri yayınlamamaları da, marka görüntülerinin "reklama girmesinden" dolayıymış. Kanal 1, bu görüntüleri mozaiklerle engellemeye çalışsa da yeteri kadar başarılı olamamış. Arkasında ikinci uyarı gelmiş. Günümüzde çekilen dizilerde bu önlemi alıyorlarmış. Akşamları hazırlanan içki sofraları da kötü örnek teşkil ediyormuş. Bir TV kanalı için ciddi bir tehdit oluşturan bu uyarılar sonucu Süper Babayı bundan böyle yayına koymalarının ( ATV dahil ) mümkün olmadığını belirttiler. Merak etmeyin, bu kalitede birçok dizinin yolda olduğunu da teselli niyetine not ettiler. "Peki bu kadroyu nereden bulacağız?" dediğimde, tüm oyuncuların joker olduğunu, ama alternatiflerinin hep olacağını söylediler. Ama yerine asla koyamayacakları birşey var. Zaman ve mekan...
ya iyi de, madem oyle neden dvd haline getirip satisa sunmuyorlar. bir de rating yapilir, kac yasin altina uygun degil ona gore izlemek isteyen alir. mesela ben hayatta kacirmazdim arsivimde olmasi sansini. icki sofrasi kotu ornekmis, neden? biz icki sofrasi gorerek buyuduk bir tuhafligimiz mi var? ona gelene kadar pek cok sey var etrafta. lutfen abd'ye donusmeyelim, ne kadar korumaci olunabilir ki bu tur konularda, ustelik ne anlama geliyor kotu ornek olmak? adam icecekse evinde icsin, ben super baba'da aile yapisini olumsuz yone surukleyecek bir tek sahne gormedim. dedigin dogru, ne zamani ne mekani yakalayabilirler jupiter, hele o atmosferi hic yaratamazlar. eminim cok iyi diziler cikacaktir ama super baba resmen bir ekoldu...
dizi de içki sofrasının falan bence kötü örnek olduğu yoktu kii böyle sahneler şu an yayınlanan bi çok dizide var bu neden çook saçma...
diziyi keşke başka bi kanal alıp yayınlasa daha ii olcak..
ben artık atv ya da kanal 1 den bişi beklemiorum..
Kanal 1, ATV den tamamen bağımsız bir kanalmış. Süper Baba dizisinin yayın hakkını Kanal 1 satın almış. Dolayısıyla ATV nin, Süper Baba ile hiç bir alakası kalmamış. Kanal 1, yapımcıdan geri kalan bölümleri de almak isterse alır. Yani keyfiyete kalmış. Ama yeni bir kanal olduğu için yayın organizatörleri kanımca yeni diziler koymayı planlıyorlar. Herhalde deneme yayını süresi içerisindeyken ilgi çekmek amacıyla bu diziyi verdiler. Geri kalan bölümleri Kanal 1 de değil henüz, çünkü satın almamış. Ama yayın hakkına sahip olduğu için dilediği zaman alabilir yapımcıdan. Bir kanal için tek amaç reyting ise, Süper Baba'nın ciddi bir seyirci kitlesine sahip olduğunu farkına varması gerekir. Bu da, bizlerin çabasıyla olacak. Kimse bindiği dalı kesmek istemez. Bu işin peşini bırakmamalıyız. Bir mail bizi ne kadar yorabilir ki? Mail yağmuruna devam edelim.
anaokulundaydım yaa bu dizi yayınlanırken.geçende bi arkadaşımla süper baba tekrar yayınlarsa yine izlerim diodum,aradan 2-3gün geçti bi baktımki tvde.şok oldum yaaa...o zmnlarda fikonun cocukları kocaman gelirdi ama şimdi baktımda hiç de öyle deilmiş diorm.ne kdr güzel bi diziydi yaa.ayrıca galatasaray lisesini de ilk süper baba da görüp hatran olmuştum
ben çok küçüktüm bu diziyi oynarken...neden bitirdiler bu diziyi.
özgür_keremcem 15-03-06, 19:18 bende küçüktüm bu dizi varken ama çok güzel bir diziydiii
"Super Baba", oynarken ilkokuldaydim yanlis hatirlamiyorsam. Benim gibi kucuk yaslarda babasina hayran olan biri icin mukemmel bir diziydi. Bazen birseyi ya da bir duyguyu tanimlarken kelimeler kifayetsiz kalir ya; ne desen ne soylesen tam olarak anlatamazsin aslinda ne dusundugunu iste bu dizide benim icin oyleydi. Turkcemin kifayetsiz kaldigi yerdeyde benim icin "Super Baba" ki hala da oyle. Onun gibi bir dizi gelir mi bilmem bir daha ama keske gelse. Cunku, boyle dizilerin hayatimiza katacagi cok sey var daha.
Bir Osman Sınav klasiği mükemmel bir dizi idi......Hala hatırlayabiliyorumm.....
arkadaşlar fatih altaylıya mail atmaya devam edeliim belki süper babayı tekrar yayınlarlar vazgeçmeyelim,bbu güzel diziyi tekrar ekranlara taşıyalım
Bence artık vermezler yukarda arkadaşımız dediği gibi bıraktıkları yerden ki bölümleri sel baskınından sonra telef olmuş...Çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok arkadaşım mail atalım da bir faydası olmaz ki.:(
dardanel811 23-03-06, 12:41 bu çok sevdiğim dizinin forumuna 100.mesajı atmak bana nasipmiş,çok güsel bi diziydi,diziyi yarım bırakan kanal 1 i izlememe ye de devam etmenizi istiorum.
Bizden olayları anlatan, çok güzel bi diziydi ya :)
Osman Sınav farkı tabii.
Arkadaşlar bu dizinin de burada olmasından çokmutluyum.Biraz da gözlerim doldu.Ben sanırım 4-5 yaşlarında falandım ama hala dün gibi hatırlıyorum bu diziyi kış günleri ne çok sarardı hani sobanın yanında hikayeler anlatılır ya ben de aynen öyle izlerdim bu diziyi.Hele şarkısı hala aklımda. :not_i:
bence mükemmel ötesi bir diziydi efsaneydi her karesi insanı alıp başka yerlere götürüyordu saçma sapan dizilerin tekrarını yayınlayacaklarına neden böyle dizilerin tekrarını yaynlamazlar anlamıyorum bence adam akıllı yayınlansa iyi bir reyting alır
Arkadaşlar süperdi müziği oyuncuları ile kelimelere sığmaz
tekrar veriLdii zaman çook sevinmiştiim ama anLamsızz bi şekiLde yarıda kestiLer..
Şimdii yerine aiLe bağLarını verioLar keşke Süper Baba devam etseydi...
Kenan Işık da vardı sanırm,Ama hangi roldeydi hatırlayamadım
Arkadaşlar fotoğraflarınız varsa paylaşalım...
dizide denize deli gibi aşık olan haluk diye biri vardı(kürşat alnıaçık)işte onun babasını oynuyordu kenan ışık
keşke yeniden yayınlasalar:)
dizide denize deli gibi aşık olan haluk diye biri vardı(kürşat alnıaçık)işte onun babasını oynuyordu kenan ışık
keşke yeniden yayınlasalar:)
Sağol arkadaşım eğer dizi ile ilgili fotolar varsa paylaşırmısınız...Ewet ya keşke yenidn yayınlansa...
http://www.myehost.de/resim/images/xJ648660.jpg
şu anda bulabildiğim resimlerinden birisi bu daha bulunca koyabilirm arkadaşlar:)
Kenan Işık da vardı sanırm,Ama hangi roldeydi hatırlayamadım
Yanlış anımsamıyorsam Haluk'un babası rolündeydi.
Offfffff Yaaaaa neden süper baba dizisini kestiler.Ne güzel izliyorduk şurda
benim küçüklüğümün dizisiydi.keşke yine oynasa. gerçi 3 sefer tekrarını izlemiştim ama olsun yine izlerim fikoyu(küçükken dizinin adını fiko sanıyodum da)
kissorkill 12-07-06, 11:00 arkadaşlar süper baba dizisinin müziğinin sözlerini bilen varmı varsa lütfen yazsın çok acill..
cok güzel bir diziydi ya sevket altug bir numara
Bu Diziyi Hiç Sewmiyordum
Bu Diziyi Hiç Sewmiyordum
niye yaw:img-grin2
sıkıcı bi konusu wardı bence çok tekrarlıyordu olaylar
bidaha kolay kolay gelmez bunun gibi dizi..Zamanı'nın en çok izlenen dizisiydi..
malonikasit 17-07-06, 20:25 Gelmiş, geçmiş en mükemmel dizidir...
-özgü_namal- 17-07-06, 22:04 Gelmiş, geçmiş en mükemmel dizidir...
bencede:img-nyam: :img-nyam: :img-nyam:
dizini müziğini koyarmısınız cok güzeldi
Evet çok güzel bir diziydi.Senaryosu,müziği,oyuncuları,hepsi çok başarılıydı.TVlerdeki yerli dizi furyasının ilk halkalarından.Arada tekrarları yayınlanıyor,hala bıkmadan izlerim.Kendini yenileyebilen,kaliteli bir aile dizisiydi bence...
ya tv de kendine yer edinmiş sayılı dizilerden birisi keşke yine yayınlasar geçen aylarda kanal 1 de yayınlamışlardı izlemiştik yine yayınlasınlar kalan bölümleride :)izlesek:)
offf yaa bu diziye bitiyorum..keske tekrardan ç1ksa hiç b1kmadan izlerim
bu dizinin harika şarkısı bende var isteyen varsa veya daha önceden eklenmediyse ekleyebilirim .
şarkısı çok güzeldi ya...
Bu dizi için kayduldum foruma : )
Diziyi hatırladıkça şanslı jenerasyondan olduğumu düşünüyorum.Şimdiki çocukların ise mafya dizileriyle büyüdüklerini düşündüğümde buna hak vermemek elde değil.Bu çok farklı bir şeydi.Her cuma mavi önlüğümü daha bir istekli giyerdim.Çünkü o günün gecesinde Süper Babayı izleyecektim aslında hiç yanımda olmayan babamla.
Değilmiydi ki "Hoşçakal Fiko" bölümüyle bizi çocuk yaşta ağlatan bu dizi...
İpek Amerika'ya gidecek, herkes sızım sızım ağlıy...Fiko ise ağacın arkasına çökmüş, yıkılmış bir vaziyette yine gizlerken tüm duygularını birden gözlerinden akan iki damla yaş aslında hepimizin değil miydi?Yine aynı böüm hiç bir zaman unutamayacağım şu dizelerle süslenmişti.
handan, hamamdan geçtik,
gün ışığında hissemize razıydık;
saadetinden geçtik,
ümidine razıydık;
hiçbirini bulamadık;
kendimize hüzünler icad ettik,
avunamadık
yoksa biz...
bu dünyadan değil miydik?"
Bu dizi hakkında söyleneek o kadar çok şey var ki aslında..Ama son olarak herkesin belirttiği gibi mükemmel bir soundtrack albümüne sahipti.
baba bir masal anlat bana
içinde denizle balıklar
yağmurla kar olsun güneşle ay
Bir de "çengel köy olur masal" adlı bir parça vardır yine albümde.Yeni Türkü tarafından seslendirilen bu şarkı hala göz yaşı sebebidir her dinlediğimde.
barbizeynep 04-08-06, 15:43 oo cok eski ya ben ilkokul 1e falan gidiyodum ama sahane bir diziydi...
söyleyebileceğim tek şey:
adı gibi süperdi.
oo cok eski ya ben ilkokul 1e falan gidiyodum ama sahane bir diziydi...
yok ya ben de hatırlıyorum bu diziyi hatta ben okuldan gelince filan izlerdim ama ben daha 15 yaşındayım o kadar da eski değildir heralde
bu arada ben de çok çok beğenerek izlemiştim yani o zmnlar tam bi fiko taraftarıdım
Ya ilkkokuldaydım okuldan geldiğim zmn aksam saatlerinde cıakrdı hergün.O cicek taksi ve sıcak saatler süepr dizilerdi ve en büyükjavantajları ise hergün ysayınlanmaları idi.
Yok arkadasim o senin dedigin tekrarlariydi. Yoksa Super Baba, Cumalari yayinlaniyordu. Yani haftada bir kez:) Evet, ben de ilkokul 1'e gidiyordum heralde:)
Bende öyleydim herhalde :)
nelliyattu 14-08-06, 19:53 bu diziyle ilgili söyleyebileceğim tek şey; efsane..içimdeyse ancak tekrar bölümlerini izleyebilmenin, onu da hayal meyal hatırlayabilmenin pişmanlığı var.. keşke yeniden yayınlasalar..
bu diziyle ilgili söyleyebileceğim tek şey; efsane..içimdeyse ancak tekrar bölümlerini izleyebilmenin, onu da hayal meyal hatırlayabilmenin pişmanlığı var.. keşke yeniden yayınlasalar..
bi kaç ay önce kanal 1 de görmüştüm belki hala devam ediodur
hayatımda seyrettiğim en güzel dizilerden bir tanesiyidi Süper Baba keşke gene verseler
_seboist_s 16-08-06, 10:34 bn tekrarlarını izlemiştim kanal1 de sonra film bitmeden kestilerr yayını. ama çk güzel bi dizii oyuncularına diyecek söz yok hepsi çk profosyonel şimdi ise hepsi ii yerlerde. süper baba gerçekten zamanının en ii dizisiiydi ve çk sıcak bir dizi şiddet ve kötü şeyler yok içinde. ailece izleyebiliceğimiz sıcak dizilerdendii. özledkk yaaa:icon_cry:
kaç yıllık dizi bilmem ama.. ilkokul 5 te fülütle müziğini çalardık vs :))) güzel bişeydi heralde
arkadaşlar gerçekten çok güzel sıcam bir aile dizisiydi benden bu yazılarınızı okudum ve size bir iyilik yapmak istedim süper babanın müziğini eklemek geldi içimden herkez faydalansın istedim arayıpra bulamadığınız fırsat
http://www.dosyaekle.com/x.php?yukle=45851
herkeze kolay geldin iyi dinlemeler
şarkı linki>>>: http://www.dosyaekle.com/x.php?yukle=45851
yukardaki linkle süper baba dizisinin şarkısını indire bilirsiniz
_seboist_s 18-08-06, 12:49 yukardaki linkle süper baba dizisinin şarkısını indire bilirsiniz
çoook saoll:D anılarımız depreşti sayendee
önemli değil arkadaşım önemli olan dostluk ve kardeşliktir
herkezi davet ediyorum süper baba müziğini indirmeye
http://www.dosyaekle.com/x.php?yukle=45851
bütün herkezi bekliyorum süper baba müziğini indirmeye indirin dinleyin
çok teşekkür ederim arkadaşım şarkısı çok güzeldi cuma günlerini sabırsızlıkla beklerdim çünkü severek izlerdim kanal1 de bir ara yayınladılar kardeşlerimle oturup izliyoduk tekrar yayından kaldırdılar tekrar yayınlansa keşke:img-sorry
Hislerime tercüman olmuşsun arkadaşım,sağol.
Bu arada dizi şarkısının linkinde sorun mu var,olmuyor da.
Hülya koçyiğitin programından banane ya,bıktık artık böyle programlardan ben SÜPER BABANIN tekrarlarını istiyorum,ya kanal 1 yayınlasın yada atvvv yayınlanın lütfennnnn..bu güne kadar böyle bir dizi olmadı çünkü
oya da güzel söledi bu şarkıyı yeni türkü de ikisini de bu şarkıyla tanıdım ilkokulda flütle çalmayı ilk öğrendiğim şarkıydı Oya nerelerde şimdi bilen var bi şarkısı vardı çok güzeldi
"kalk gidelim be saraylı
bak dikiz aynam kalaylı"
eğer o indirdiğiniz dosyanın içinde kaybettim şarkımı varsa iyice dinleyin şevvalin sesi insanı dinlendiriyor "kaybettim şarkımı, bulan yok..."
Oyabora'nın sölediği "bana bir masal anlat baba" videosundaki bazı görüntüler
daha doğrusu şevval görüntüleri:)
http://img241.imageshack.us/img241/2194/bscap002bmpnw7.jpg (http://imageshack.us)
http://img241.imageshack.us/img241/7777/bscap004bmpkv3.jpg (http://imageshack.us)
http://img294.imageshack.us/img294/1745/bscap006bmppr2.jpg (http://imageshack.us)
http://img294.imageshack.us/img294/9503/bscap007bmpje2.jpg (http://imageshack.us)
http://img294.imageshack.us/img294/500/bscap008bmpot3.jpg (http://imageshack.us)
http://img294.imageshack.us/img294/3461/bscap009bmpyg0.jpg (http://imageshack.us)
http://img294.imageshack.us/img294/5430/bscap011bmpor8.jpg (http://imageshack.us)
http://img294.imageshack.us/img294/4503/bscap018bmpun8.jpg (http://imageshack.us)
http://img294.imageshack.us/img294/5470/bscap013bmpez5.jpg (http://imageshack.us)
neilginç bu şarkıyı yeni türküde söyledi ama burda ses oyanın klip de oynayan yeni türkü:)
evet ya yeni türkünün klibini bende tesadüfen gördüm çok güzel ya keşke geride kalan bölümlerde yayınlansa:)
nası yani geçenlerde kanal1 de tekrarları veriliodu yarıda mı kestiler o tekrarları vala ben bi ara baktım şevvali görebilirim diye ama şevval baya bi sonra giriomuş diziye :)
nası yani geçenlerde kanal1 de tekrarları veriliodu yarıda mı kestiler o tekrarları vala ben bi ara baktım şevvali görebilirim diye ama şevval baya bi sonra giriomuş diziye :)
yanlış bilmiyorsam kanal 1 de 77 bölüm yaynlanmıştı sonra ne olduysa yayın saatiyle ilgili bişeyler oldu sonra bi daha vermediler 2şer 3er bölümler halinde yayınlanıyordu:)yarısını izleyebildik sonuna kadar izlemek nasip olmadı
bi sn ben önceki mesajları okudum da kanalı su basmış bölüm kasetleri mi kaybolmuşl yoksa içki görüntülerini kapatamadıkları için mi reklam ve kötü örnek olmsaın diye mi diziyi vermiolar
bişi diiim yi eğer 1.siyse ben bu olaya kahkaha atarım koskoca kanalın binasını su basıyor arşivdeki kasetler felan kayboluyor
eğer 2.siyse yok daha neler yaniii bi daha bu dizi yayınlanmaz demek oluyor bu!
Arkadaşlar ben SÜPER BABA nın klibini göremedim.Elinde klibin videosu olan varsa yollayabilirmi?
klibi bu linkten indirebilirsin :)
http://**********.com/files/2714157/Yeni_Turku_-_Bana_Bir_Masal_Anlat_-_www.klipler.org.avi.html
Çoooooooooooooooooook teşekkürler freddie.Ellerine sağlık.
CANSEL_Tugce 18-11-06, 15:06 ATV abukk kadın programı yapcağına(denemeğe değer)bence yayındn kalksın kirlilik yaratıyo.onun yerine süper babanın tekrarlarını versin çocukluğumun dizisi
tekindegil 19-11-06, 13:53 eski cuma gecelerinin vazgeçilmez dizilerinden... herkesin içinde kendinden bir şey bulabileceği harika bir hayat öyküsü. beni kahreden ve bana en ağır gelen bölümü fikonun (şevket altuğ) intihar girişimi. ağlamamak için zor tutmuştum kendimi :P bir gün gelipte böyle bir dizinin biticeği aklıma gelmezdi. hani klişe bir laf "her güzel şey gibi" bu dizide bitti. fakat bir efsane oldu...
http://img225.imageshack.us/img225/8387/bscap011bmpeb3.jpg (http://imageshack.us)
sevinç ve şevval çok tatlı yaaa
keşke tekrarlarını verseler bir şevval fan olarak bırakın şevvali diziyle ilgili hatırladığım tek sahne fiko ve şuan yaprak dökümündeki fikretin:) havaalanında sen enbiçimsin diye tartışması
efsane :img-yes: bütün insani duyguların yaşandığı mükemmel dizi,bir çok bölümü hala hafızamda ah keşke yayınlansaaa ama nerdeeee selamlarbye
Süper Baba sitesinin adresi değişmiştir Adminler kızmazsa adresi vermemde herhangi bir sakınca görmüyorum çünkü nette zaten bu dizinin tek bir adresi var:
www.superbaba.org
Forumda açmışlar: http://www.superbaba.org/phpBB2
süper baba dizisini satın almak isteyenler seastar194@hotmail.com dan ulaşabilirler.
<<*TILSIM*>> 16-12-06, 21:19 hepimiz 20 ytl versek satın alırz diziyi 72 bin kişiyiz :D
<<*TILSIM*>> 16-12-06, 21:21 bu arda sitesine girdim gerçekten çok güzel bir diziydi eski günlerimi hatırlattı çok duygulandım eminim sizde de o duygu oluşmuştur
MüzikLerini dinLedikÇe içim bi tuhaf oLuyor.. :(
hüzün çiçeği 29-12-06, 11:17 gerçekten bu güne kadar izlediğim en güzel dizilerden birisiydi. tekrarlarını bile defalarca kez izleyebilirim. ben tekrarlarına hiç rastlayamadım. :(oluyosa bi kanalda bana bilgi verirseniz sevinirim.
bugune kadar kı ızledıgım en ıyı aıle dızılerınden bırıydı ne aglardım onlarla bırlıkte hatta kucuktum ızlerdım annemlerle yıne de sevket altugun hallerı,askları elde edemedıklerı:(hep uzuntu verırdı bana...............
ıntıhar etmesıne hele ıyı aglamıstım sımdılerde keske boyle dızıler yıne olsa
fıko:) yıne olsa
sevgıye sahıp cıkan basıtlestırmeyenler yıne olsalar
Herkesin Mübarek Kurban Bayramı Kutlu OLsun.. Umarım Herkes İstediği Gibi Bir Yıl Geçirir..
televizyon tarihinin en baba dizisi hiç dizi onun yerini tutamaz bir süper baba iki ikinci bahar bunlar kült yapımlar
Ya şu an videoLarını izLiyorum da
oOOf OOOf bunun qibisii yok ya.. :(
http://img212.imageshack.us/img212/2270/1sc2.jpg (http://imageshack.us)
http://img128.imageshack.us/img128/9793/2mi5.jpg (http://imageshack.us)
http://img444.imageshack.us/img444/7461/3dq4.jpg (http://imageshack.us)
ahh ortaokul yıllarımın dizisi...zaten bir öğrenci için cumanın gelmesi ne kadar güzelse üstüne bir de ailecek keyifle bu diziyi izlemek...nedense bana hep en korunaklı yıllarımı hatırlatır bu dizi...tabi bir de sevinç erbulak,bennu yıldırımlar, şevval sam gibi isimlerle tanışma...o günlerin kokusu geliverdi burnuma...ne de şikayet ederdik hiç türk dizisi yok diye.aldık işte cevabımızı.sürüyle dizi var ama şimdi toplasan hepsini acaba bu dizinin tadını verir mi yeniden?olasılık sıfır...
Benimde Bugüne Kadar Seyrettiğim En Güzel Ilk Yerli Diziydi.dostluk,arkadaşlik,aşk,vefa,aile Bağlari.o Zaman çok Beğenmiştim.defalarca Izledim Gene Izlerim.ben Zaten Tam Bir Dizi Manyağiyim.ondan Sonra Sirasiyla Yeditepe Istanbul,yedi Numara,şaşifelek çikmazi,çemberimde Güloya,istanbul şahidimdir,güz Yangini,sultan Makami En çok Severek Seyrettiğim Diziler.
hattori ha 07-01-07, 21:39 efsane dizidir gelmiş geçmiş bence en ama en iyi dizidir üstüne tanımam. başka birşey söylemeye gerek yok. Jenerik müziğini her duyduğumda otomatikman ağlamaya başlarım o da ayrı bir olay. ;)
arkadaşlar şu ara kanal1 ve kanaltürkte bir sürü eski dizi yayınlanıyor.acaba süper baba dizisinin(yani efsanenin) de tekararını vermiyorlar mı?
ben çok özledim süper babayı
VaLLa en son KanaL 1 de tekrarını veriyorLardı.. Onuda yarıda kestiLer.. ŞimdiLik başka bi yerde qörmedim Süper Baba'yı..
Şimdi internetten bazı bölümlerinden görüntüler izledim.Harikaydı bu dizi ya.Yılar sonra tekrar şimdi izlediğimde hala nasıl ağlatabiliyor bu dizi beni?Çok seviyorum süper babayı.O gerçek bir efsaneydi!
keşke yine verseler 77-78 bölüm kadar verdiler onu da atlaya atlaya :img-yes:tekrar versinler çok güzel olcak:)
KIRIKMIZRAP 18-01-07, 11:29 mükemmel bir diziydi daha bir doğaldı bütün bölümlerini forum sayfamda yayınlamaya calıcam
muhabbetle
beyonce_lili 18-01-07, 13:12 abii bu dizinin muzigi beni lip goturuyodu resmenn tekrarlari ciksa yine izlenicek bir dizi!!!
Müjde!!! Süper Baba tekrarları pazartesinden itibaren sabaha karşı ATV'de gözüküyor.
ATV'nin yayın akışında Pazartesi saat 05:40'da Süper Baba görünüyor....
http://www.atv.com.tr/yayin_akisi2007-01-29.html
Bu saate Süper Baba konulmaz bu çok ayrı bir mesele ama arşive alacak arkadaşlar elbet olacaktır o açıdan iyi.
Sonuna kadar yayınlayacakları elbette şüpheli.
Ya süper baba bu saatte koyulur mu yaa güzelim dizi. Sonuna kadsarda yayınlamaz atv. İnşllah yanılırım
Müjde!!! Süper Baba tekrarları pazartesinden itibaren sabaha karşı ATV'de gözüküyor.
Bu saate Süper Baba konulmaz bu çok ayrı bir mesele ama arşive alacak arkadaşlar elbet olacaktır o açıdan iyi.
aaa o saatte çok ilginç bir yayın saat var ama kalkıp izlerim yıların dizisi ve saati 5:40 :img-polic
çok güzel bir diziydi.yayın saati çok erken ama ben yine de kalkıp izlerim.çünkü bu dizinin tekrarlarını kaçırmak istemem.
Evet bende bugün farkettim.Ve sırf bu dizi için az önce üye oldum.Ancak yayın saatine bakarmısınız.Dalgamı geçiyor bunlar.?Arkadaşlar ATV ye sürekli e-posta gönderelim..Makul bir saate alsınlar...telefon filan ne yapabiliyorsanız yapın.Çocuklar izlemeyi çok istiyorlar ancak geçen sefer kanal1 de yarım bıraktılar..saygısızlar..Hani yayın haklarını Kanal 1 satın almıştı..Ben yinede seyredeceğim...sabah 5.40 filan farketmez..:happy0064
Esmer_PrenS 30-01-07, 18:41 Jenerik Müziği Çok hoş yaa
dimi
İnanmıyorum ya...O saate mi koymuşlar diziyi...Birinin Atv'ye yayıncılık nasıl yapılır öğretmesi lazım.Sabah v eöğğle kuşağında öyle saçma program koyacağına koy 11 de diziyi,tatilde herkes izlesin.....
oOoOF bu da yapıLmaz kii ya.. Ne işii var o dizinin o saatte..
Herkes izLemek ister.. Neden bu saatte oOoF ya.. Ben büyük
ihtimaL izLeyemem... :( UykuLu uyKuLu da dizii izLenmez kii ..
Evet bugün 3. bölümü büyük bir zevkle izledim.saat tam 05.45 te başladı fazla reklamda yoktu.çok büyük zevk aldım.Özetle; bu bölümde çocukları almak için dava açan Fiko'nun eski karısı ile Fiko taraftarlarının mahkemedeki kavgaları vardı.İpek döndü ve Eczane açılışı yapıldı.Fiko çok mutlu ve ümitli.Açılışa İpek tarafından çağrılmamasına rağmen çiçek gönderdi.Nihat çiçeği ta Fiko'nun evine kadar geri getirerek neredeyse kafasına fırlattı."Kardeşimi rahat bırak,13 sene önce nişanlı ve tam evlenecekken o zengin kadın için kardeşimi yüzüstü bırakan sen değilmiydin.?bırak artık yakasını yoksa seni mahvederim" dedi...........Yıllar ne çabuk geçiyor ve çocuklar ne çabuk büyüyor..Hey gidi günler..Alim minicik bişeymiş..Rahmetli İsmet AY ve Abdullah YÜCE.....daha dün gibi herşey ama aradan tam13 yıl geçmiş.çok duygulandım ya..Ben o günlerde daha yeni evliydim..Bugünse 12 yaşında oğlum ve 8 yaşında kızımla beraber sabahın köründe diziyi izledik.İnanın çocuklar benden hevesli..Kanal1 de yayınlanırken izlemişler ve çok beğenmişlerdi..hatta o sıralarda çocukları alıp çengelköye götürmüştüm.Nihat'ın kahvesini,İpeğin Eczanesini,En önemlisi Sermet'in köşesini,Fiko'nun Arçelik bayisini ve o dev Çınar ağacını görmüşlerdi..Bol bol fotoğraf çekinmiştik..Herşey öylece duruyor...neyse fazla uzattım galiba.yaşlandımmı ne.?ATV yayın akışında yarın sabah yine Zerda görünüyor.Bu nasıl iş anlamadım.Araya 3 bölüm Süper Baba snra yine Zerda.Anlaşılan Zerda arası Süper baba izleyeceğiz..ATVVVVVVVVVVVVVV..kENDİNE GEL,CİDDİ OL.
Bölümleri nerede yayınlanıyor arkadaşlar_?
Bölümleri nerede yayınlanıyor arkadaşlar_?
http://www.atv.com.tr/yayin_akisi2007-01-31.html
ATV Sabah 05.45.. pzt,salı,çrş. gözüküyor.
bugün seyrettim 3.bölümü yayınlandı..
ya gerçekten böyle olmaması lazım daha önce bazı arkadaşlar mesajlaşmışlar kanalla bölümler kayboldu,su bastı vb bis sürü şeyler söylemişler ama hiç te inandırıcı gelmedi bana ya neyse eğer yayınlamama sebeplerinden birisi dizide fiko,nihat ve diğerlerinin keyiften içmesiyse bunun gibi şeylerse ben insanların bu görüntülerden etkileneceğini düşünmüyorum neler izliyoruz dizinin izlenesi bir saatte yayınlanması gerekiyor yayınlanması konusunda herkes aynı şeyi düşünüyordur eminim buna
Bu qece uyanıcam.. =))) ÖzLedim baya en azından azıcık izLeyim..
ya ben de izlemek istiyorum emule de bütün bölümler var ama asla indiremem çat kapı belalı baldız ve aşk oyunununu indiriyorumm :( Ki onlardan toplasan 15 bölüm inmiştir 1,5 ayda
Ama indiren olursa çok iyi olur yaa bol bol resim çekerdik videodan :)
arkadaşlar süper babada batuhan mutlugil oynamış eğer diziden onun fotosu varsa atarmsnız lütfen lütfeeen:sad53:
Bu ATV nin Allah belasını versin.6 gündür izliyorduk,bu sabah internette yayın akışında saat 05.40 süper baba görünürken,Gurbetçiler vardı..o saat 05.55 te bittikten sonra da abuk sabuk bir film koydular.bu ne ciddiyetsizlik be.yayın akışına uymamayı adet haline getirdiler.saygısızlar..bu süper baba nın tekrarını şöyle kesintisiz ve aynı saatte seyretmek nasip olmayacak anlaşılan.Adamlar kafasına göre koyuyor,kaldırıyor,bölüm atlıyor...Birde utanmadan "DİZİ ATV DE İZLENİR " diyorlar..Affedersiniz b.....k izlenir..dizi yerinde durmuyoki izleyelim...
Bn 2 böLüm izLedim.. Çok qüzeLdii vaLLa.. Ya şöyLe öğLen fLn verseLer de doyasıya izLesem.. =)) Ama?? Sanırım dizii artık yok.. !
ÖyLe mi?? Yine mi öyLece bıraktıLar..
sabah 5.te veriyo tekrarlarını dün akşam uyuyamadım da izledim biras.hani akşam üstü felen.olsaydı daha ii olurdu.tam süpr olrdu:img-yes:
oOoOf.. Bnde qece kaLkıp izLemeyii düşünüyordum..
Ama yine yarım bırakmışLar.. Bu dizi için neden böyLe
yapıyorLar anLamıyorum.. Madem yarıda kesicen hiç
yayınLama daha iyi.. Kaç kere aynı şey oldu.. üÜüF BE.. !
hidden girl 14-02-07, 12:18 diziyi sabak 6 ya doğru veriyolar.atva da tabi ki de.ama malesef ben izleyemiyorum.o saatte okula gitmem gerekiyor.bende bugün şans eseri gördüm diziyi.
Bende Bu Diziyi Izleyerek Büyüdüm Diyebilirim Müthiş Bi Diziydi Bence Kesinlikle Bu Dizinin Mükemmelliğinde Ve Kalitesinde Bir Dizi Daha Gelemez Oyunculariyla Konusuyla O Kadar Sicak O Kadar Samimi O Kadar Yalindiki Insan Izlerken Her Anindan Zevk Alirdi şimdi Tekrarlarini Bile Ayni Zevkle Izleyebiliyosaniz Ki Bende öyle Bu Kadar Muhteşem Yani şevket Altuğ Oyunculuğu Mükemmel Bide Elif Karakteri Gelince Dizi Ayri Bi Muhteşem Olmuştu şu Anda Yaprak Dökümü Dizisinde Oynuyor Fikret Rolünde Ne Diyim Böyle Bi Dizi Bu Kadar Sicak Bu Kadar Güzel Hele şevket Altuğ çok Güzeldi
Bnde bu sabah izLedim.. 19.böLüm vardı.. Sabah 6 qibi veriyorlar..
Evet bende izledim.06.00 cıvarında başladı..Çok güzeldi..En sonunda Yakup Dede İstanbulda kayboldu. En güzel yeride Yakup Dede nin sözleriydi..
-"Biz Gazileri ya Bayramlarda ya da ölünce TV lerin geç saat haberlerinde görürsünüz.." demesiydi.:img-yes:
cidden çok güzel bir dizyidi izleme fırsatım olsa kesin tekrarlarını izlerdim. bütün oyucular müthişti
Böyle harika bir dizi niye sabahın köründe verilirki?Ben bu kanalı hiç anlayamacağım sanırım.
Evet Sabahin Köründe Olmasi Gerçekten çok Kötü Bu Kadar Güzel Bir Diziyi Herkes Her Bölümünü Izlemekten Zevk Alirken O Saatte Olmasi Gerçekten çok Kötü Arkadaşlar Bi önerim Var Hep Beraber Atv Sitesine Girelim Orada Orada Bize Ulaşin Diye Bi Kisim Var Herkes Oraya Yazsin Normal Bi Saate Alinsin Diye Belki Sesimiz Duyulur Ne Dersiniz örneğin Saat 17:00 Yada 16:00 Yada 18:00 Böyle Bi Saate Alinsin Diye Bnce Bi Deneyelim
dizinin ecesi ve minesi ilr roportaj yapilmış istıyenn sperbaba.org sitesine bakabılır
http://www.superbaba.org/resimler/f53.jpg
dızının sıtesınden alıntır
http://www.superbaba.org/resimler/f40.jpg
http://www.superbaba.org/resimler/f16.jpg
paçiii_melos 22-02-07, 11:13 ‘Süper Baba’nın minik yıldızları büyüdü...
Biri Alim’in büyük aşkı Ece... Diğeri evin bilmiş kızı Mine... Yolda görseniz tanımazdınız değil mi? Yıllar önce minicik halleriyle izlediğimiz Melis Özler ve Payende Çizmeci, şimdi neler yaptıklarını anlattılar.
MELİS ÖZLER (23)
* Ece rolü nasıl teklif edilmişti size?
Galatasaray Lisesi’ne başladığım ilk gün Tevfik Fikret salonuna toplanmıştık rozet takma töreni için... Sunucu bir grup öğrencinin rozetini taktıktan sonra artık biraz dinlenelim, kim sahneye gelip yeteneklerini göstermek ister dedikten sonra ben kendimi sahnede şarkı söylerken buldum. O günde ‘Süper Baba’ ekibi Alim’in Galatasaray Lisesi’ndeki ilk gününü çekmek için ordaydı. Sahneden iner inmez ekipten Tamay Hanım gelip ‘Medeni cesaretine hayran kaldık ‘Süper Baba’ dizisinde Alim’in rol arkadaşlarından biri olarak oynamak ister misin?’ diye sordu. Hemen ‘olur’ dedim.
* Dizi 1997’de sona erdi. Aradan geçen bu süre içinde neler yaptınız?
Dizi sona erdiğinde orta 2’nci sınıfı bitiriyordum. Liseyi bitirdikten sonra Koç Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nde okumaya başladım. 2’nci sınıfın başında okulda yeni açılan hukuk bölümüne geçiş yaptım. Şu anda son sınıfta okuyorum. Aslında zamanında konservatuara girip oyuncu olmayı çok istedim ama ailem Türkiye’de bu mesleğin bir bayan için çok zor olduğunu söyleyerek beni vazgeçirdi.
REKLAMDA OYNADI
* Bilmeden başka bir TV yapımında izledik mi sizi?
Ali Taran’ın çektiği Mc Donald’s reklamında oynadım. Birkaç dergide fotomodellik yaptım ve kıyafet kataloglarında yer aldım. Onun dışında pek bir şey yapmadım. Aslına bakılırsa atv’de yayınlanan birkaç dizide ve birkaç sinema filminde oynama durumum vardı. Bir de bir müzik kanalında sunuculuk yapma projesi vardı ama bunların hepsi benim derslerimi engelleyebilecek projelerdi. Ben ve ailem eğitimimi her zaman ilk planda tuttuk.
AVUKAT OLACAK
* İlerisi için planlarınız neler?
Birkaç sene avukatlık mesleğini icra ettikten sonra yurtdışında master yapıp akademisyen olmayı düşünüyorum. İçimde her zaman haber spikerliği yapmak isteği vardı. Tabii bunların hepsi birlikte nasıl yürür bilemiyorum işte.
* Sizi tanıyanlar oluyor mu?
İnanır mısınız çok seneler geçmesine rağmen hâlâ ‘Süper Baba’da oynayan kız olarak anılabiliyorum. Özellikle bizim yaş grubu beni tanıyor. Bu da çok hoşuma gidiyor tabii.
__
PAYENDE ÇİZMECİ (21)
* Diziden sonra neler yaptınız?
‘Süper Baba’da oynarken ilkokuldaydım. Derslere giremediğim günler, okula gidemediğim günler çok olmuştu. İlkokuldayken bu beni fazla etkilemediyse de, ortaokul ve lisede olumsuz etkileneceğimi düşünerek derslerime eğilmeye karar verdim.
* Kadroya nasıl seçilmiştiniz?
Dizinin görüntü yönetmeni Erdoğan Engin ve Sevgi Engin yakın aile dostumuzdur. Bir gün hep birlikte otururken böyle bir projeden bahsetti Erdoğan Engin, daha sonra o role benim uygun olabileceğimi düşündü. 1-2 hafta içerisinde görüşmelere başladık ve kendimi dizinin içinde buldum zaten.
HER EVİN KIZIYDIM
* ’Süper Baba’nın yayında olduğu zamanlarda dışarıdaki insanların size olan tepkileri nasıldı?
‘Süper Baba’ halka çok yakın bir diziydi, halkın uzak olduğu bir hayatı değil halkın ta kendisini anlatıyordu. Bu yüzden insanlar bana hep kızları gibi yaklaştı, her zaman sevecen yaklaşımlar aldım.
* Fiko, Nihat, İpek, Alim, Mine ve diğerleri... Hepsi evlerimizin bireyleri gibiydi. Onları bu kadar sevmemizin nedeni sizce neydi?
İnsanların sadece imrenerek izlediği bir dizi değil kendini bulduğu, hayatıyla benzerlikler kurduğu, hatta bir takım dersler aldığı bir diziydi ‘Süper Baba’... Halkın diziye ve oyunculara bağlanmasının en önemli sebeplerinden biri bu bence. Aynı zamanda gerek senaristin, gerek oyuncuların, gerek kamera arkasındaki ekibin kalitesi ve içtenliği de önemli bir sebep.
* Henüz çocuk yaşlarda Şevket Altuğ, Sümer Tilmaç gibi birçok usta sanatçıyı tanıma fırsatı buldunuz. Onlarla çalışmak nasıl bir duygu?
Çok çok güzel bir duyguydu. Belki çoğu kişinin hayalini kurduğu bir şeydi. Profesyonel oyunculuklarının dışında da onlar benim için çok önemli insanlar, bana oyunculukla ilgili, hayatla ilgili pek çok şey öğreten insanlar. Hayatımdaki yerleri kesinlikle tartışılamaz. Diziden sonra bunca zaman geçmesine rağmen onlarla kopmuş değilim.
* Şu anda neler yapıyorsunuz?
Koç Üniversitesi’nde 4’üncü sınıf öğrencisiyim. Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde okuyorum.
* İçinize sinen bir televizyon yapımı teklifi gelse yeniden kemera karşısına geçer misiniz?
İçime sindiği sürece, seve seve...
Kaynak:22/02/07 vatan vt
http://www.gazetevatan.com/tv/detay.asp?id=6529
paçiii_melos 22-02-07, 11:24 Arkadaşlar vatan tv ekinde demin eklediğim röportajda küçüklük halleri ile şimdiki hallerinin resimleri de vardı, internet sayfasında olmaDIğı için gazeteden resmini çıkıp ekliyorum ok ;)
PAYENDE ÇİZMECİ
http://img254.imageshack.us/img254/4704/21654253xd0.jpg
paçiii_melos 22-02-07, 11:30 Arkadaşlar vatan tv ekinde demin eklediğim röportajda küçüklük halleri ile şimdiki hallerinin resimleri de vardı, internet sayfasında olmaDIğı için gazeteden resmini çıkıp ekliyorum ok ;)
MELİS ÖZLER
http://img254.imageshack.us/img254/4440/152465jw5.jpg
paçiii_melos
röportajLar için saoL..
Mine'nin son haLinii qerçekten merak ediyordum..
paçiii_melos 22-02-07, 22:40 paçiii_melos
röportajLar için saoL..
Mine'nin son haLinii qerçekten merak ediyordum..
Burcuuu rica ederim. Ben de sabah gazetede okurken ilk sayfada bu kızları tanıdınız mı diye şimdiki resimleri vardı, ben de hiç tanıyamadım ama sonradan bir baktım ki Süper Baba'nın oyuncuları...
Gerçekten çok sevinmiştim, şimdiki hallerini bende doğal olarak merak ediyordum, keşke başka projelerle devam etselerdi ne iyi olurdu...
Atv keşke Süper Baba'nın tekrarnını verse ne de güzel olur....
Atv keşke Süper Baba'nın tekrarnını verse ne de güzel olur....
Şu an zaten tekrarLarı var.. Sabah 05:30 - 06:00 qibi veriyorLar..
kanal 1 harika bişey yaptı bence.bu dizinin en büyük hayranlarından biri olarak çok sevindim gerçekten.tebrikler kanal 1. lütfen reyting kaygısı gütmeden yayınlayın!
kanal 1 harika bişey yaptı bence.bu dizinin en büyük hayranlarından biri olarak çok sevindim gerçekten.tebrikler kanal 1. lütfen reyting kaygısı gütmeden yayınlayın!
Ne oLdu şimdi.. Ben bu yazıdan bişii anLayamadım.. :icon_whis
Süper Baba Atv Avrupa'Da sabah veriLiyor.. =)))
http://img117.imageshack.us/img117/1558/f2le3.jpg (http://imageshack.us)
http://img61.imageshack.us/img61/5586/f43yu7.jpg (http://imageshack.us)
http://img61.imageshack.us/img61/3371/f44jw6.jpg (http://imageshack.us)
ResimLer dizii sitesinden aLıntıdır..
http://img114.imageshack.us/img114/1586/14ax3.jpg (http://imageshack.us)
http://img252.imageshack.us/img252/5676/20tk3.jpg (http://imageshack.us)
http://img252.imageshack.us/img252/139/31ai5.jpg (http://imageshack.us)
http://img252.imageshack.us/img252/6878/40iy3.jpg (http://imageshack.us)
http://img109.imageshack.us/img109/4610/55fj2.jpg (http://imageshack.us)
http://img410.imageshack.us/img410/5281/f65ll6.jpg (http://imageshack.us)
http://img410.imageshack.us/img410/726/60hj1.jpg (http://imageshack.us)
http://img113.imageshack.us/img113/8112/63yj0.jpg (http://imageshack.us)
http://img119.imageshack.us/img119/8359/41gh5.jpg (http://imageshack.us)
http://img119.imageshack.us/img119/1686/33cb2.jpg (http://imageshack.us)
http://img358.imageshack.us/img358/2566/64mk9.jpg (http://imageshack.us)
http://img119.imageshack.us/img119/1558/59qc2.jpg (http://imageshack.us)
http://img410.imageshack.us/img410/6707/75803054lp9.jpg (http://imageshack.us)
http://img410.imageshack.us/img410/7923/f15ok1.jpg (http://imageshack.us)
http://img129.imageshack.us/img129/7932/f12pc1.jpg (http://imageshack.us)
burcuuu resimler icin cok tskrler diziyi fazla takip edemzdim ama jenerik muzigi cok hosuma giderdi hala dinlerim:good:
ÖnemLi değiL..
HakLısın müzikLerii qerçekten çok qüzeL..
dinLedikçe başka yerLere qidiyorum bir an.. :(
burcuuu resimler çok güzel teşekkür ederim dizinin film müziği çok güzel
ve ayrıca dizi oyuncularını çok başarılı buldum
imza yapmayı biLen varsa Süper Baba
iLe iLqiLii bir çaLışma yapabiLir mi??
bu dizi gibisi yok sırf izlemek için o kadar erken kalıyorum ayrıca resimler için teşekkürler :)
sabah gördüm çok sevindim:happy0064 :happy0064 çünkü izlerken kendimi içinde hissettiğim ender dizilerdendi.fiko geri döndü umarım çabuk gitmez:img-polic
sabah gördüm çok sevindim:happy0064 :happy0064 çünkü izlerken kendimi içinde hissettiğim ender dizilerdendi.fiko geri döndü umarım çabuk gitmez:img-polic
çabuk qidiceğinii sanmıyorum.. Uzun süre yayınLanıcak qibi..
Buqün izLeyemedim.. Ama yarın kaçırmıycam ;)
Bana bir masal anlat baba:) Ne güzeldi.. Şimdi tekrarları mı veriliyor saat kaçta ve nerde acabayardımcı olursanız sevinirim:)
Bana bir masal anlat baba:) Ne güzeldi.. Şimdi tekrarları mı veriliyor saat kaçta ve nerde acabayardımcı olursanız sevinirim:)
tekrarLarı Atv Avrupa'da.. Dün iLk böLümüyLe ekranLardaydı..
Buqün ise 2.böLüm vardı.. saati tam oLarak biLmiyorum..
ama 09:30 oLabiLir.. =))
masal__perisi 29-03-07, 17:27 tekrarLarı Atv Avrupa'da.. Dün iLk böLümüyLe ekranLardaydı..
Buqün ise 2.böLüm vardı.. saati tam oLarak biLmiyorum..
ama 09:30 oLabiLir.. =))
Bu habere ne kadar sevindiğimi anlatamam süper babanın yeri benim için ayrıdır tekrarlarını atv veriyordu şuan ama sabahın 6 sında olduğu için izleyemiyordum şimdi bütün bölümlerini izleyebilirim :happy0064 :happy0064 :happy0064
bende uyayamadığım yada erken kalkmam gereken zamanlarda sabaha karşı olan bölümlerini seyrediyorum ,yıllar öncesinin oyuncuları , kimileri öldü , kimileri yaşlandı, çocuk olanlar büyüdüler. ey zaman , evlendiler
binbir gecedeki dede fikonun abisi dikkat ettiniz mi?
bende uyayamadığım yada erken kalkmam gereken zamanlarda sabaha karşı olan bölümlerini seyrediyorum ,yıllar öncesinin oyuncuları , kimileri öldü , kimileri yaşlandı, çocuk olanlar büyüdüler. ey zaman , evlendiler
binbir gecedeki dede fikonun abisi dikkat ettiniz mi?
Evt.. İLk böLümden berii farkındayım..
Ne kdr iyii oyuncuLar vardı be.. !
ismet ay öldü mesela, dede de öldü,
sevinç erbulak evlendi
,kuzenlerimde ve başka dizilerde oynadı.
metin çekmez (cevdet) binbir gecenin dedesi....
Sevgili NOSTALJİK dede de öldü derken anlamadım....Fiko'nun dedesimi öldü?:(
Çok üzüldüm....
Maalesef biz de Atv Avrupa yok izleyemiyorum....Sizlere iyi seyirler...:sad53:
dede ölmedi galiba ya tam olarak bende bilmiyorum geçen zamanlarda bir programa röportaj vermişti öyle hatırlıyorum sanatla 30 dakika ya sait faik abasıyanıkla ilgili bir röportajdı sanırım
metin çekmez kim unutabilirki fikonun cevdet abisini binbir gece de de izliyorum kendisini:)
sonra yine binbir gece de mihriban'ı canlandıran melahat abbasova vardı canan dı nihat kefil olmuştu ona :) valla bi sürü büyük oyuncu vardı say say bitmez
masal__perisi 30-03-07, 12:09 dede ölmedi galiba ya tam olarak bende bilmiyorum geçen zamanlarda bir programa röportaj vermişti öyle hatırlıyorum sanatla 30 dakika ya sait faik abasıyanıkla ilgili bir röportajdı sanırım
metin çekmez kim unutabilirki fikonun cevdet abisini binbir gece de de izliyorum kendisini:)
sonra yine binbir gece de mihriban'ı canlandıran melahat abbasova vardı canan dı nihat kefil olmuştu ona :) valla bi sürü büyük oyuncu vardı say say bitmez
Evet canan nihatı dolandırmıştı sonra nihatla fiko cananın peşine düşmüştü çok komikti yaa :img-hyste kaç yıl geçti ama hala hiç sıkılmadan izliyorum çoğumuz böyle güzel bir diziyle büyüdük ve bence çok şanslıyız :img-yes:
bu arada sevinç erbulak anne oldu dizinin çocuk oyuncuları büyüdü özellikle mine o kadar değişmiş ki dizide fikonun son aşkı olan elif yani bennu yıldırımlar da şimdi yaprak dökümünde oynuyor :img-yes:
Aytaç YörükasLan ve SerpiL Tamur'da
şu an Bebeğim'de roL aLıyorLar..
slm
ya ben bugün radyoda o meşhur süper baba müziğini dinledim ve içim bi tuhaf oldu yaww :(
eski zamanlar eski günler
artık hiçbir dizide böyle tatlar bulunmuyo
doğru zamanda bitirilmiş doğru bi diziydi
bir efsane ve efsaneler asla unutlumaz
ya keşke atv tekrarlarını verse ama nerde
keşke şevket altuğu başka prj. görebilsek ne güzel olurdu yaw
napıyoki şimdi acaba
umarım iidir o çok ii bi oyuncu
hayat_guzeldir 07-04-07, 19:14 dizide mine vardı küçük.(payende çizmeci)koç üniversitesi uluslar arası ilişkiler bölümü 3. sınıfmış
şevket altuğ ''unutma beni'' adlı dizide görmüştük en son
yanlış hatırlamıyorsam eğer.metin şentürk te vardı dizide.
ben takıp ediyordum ama o diziyi de kaldırmışlardı.
güzel bi diziydi sevmiştim doğrusu.
ozamanlar şevket altuğ bu duruma çok üzülmüş diye duymuştum
dizinin kaldırılması olayına.ekranlara küstü gibisinden haberler görmüştüm:(
insan süper babada izledikçe tekrardan görmek istiyo şevket altuğu
ekranlarda.inşallah yeniden bi yerlerde izleme şansını elde ederiz...
inşallah dediğiniz gibi şevket altuğ'u ya bir dizi projesinde yada bir sinema filminde yeniden görme imkanımız olur bu arada atv de sabah verilen bölümler sanırım baya bi ilerleyecek inşalah sonuna kadar giderler:)çünkü kanal 1 de 77 de bırakmışlardı sıcak ailece oturup izlediğimiz bir dizi bence daha erken bi saatte olmalı haber öncesi iyi olurdu :)seyircinin özlediği ve aradığı bir dizi:)
şevket altuğ ''unutma beni'' adlı dizide görmüştük en son
yanlış hatırlamıyorsam eğer.metin şentürk te vardı dizide.
ben takıp ediyordum ama o diziyi de kaldırmışlardı.
güzel bi diziydi sevmiştim doğrusu.
ozamanlar şevket altuğ bu duruma çok üzülmüş diye duymuştum
dizinin kaldırılması olayına.ekranlara küstü gibisinden haberler görmüştüm:(
insan süper babada izledikçe tekrardan görmek istiyo şevket altuğu
ekranlarda.inşallah yeniden bi yerlerde izleme şansını elde ederiz...
evet o diziyede bakmıştım ama kaldırılmıştı üstelikte beğenilen sevilen bi diziydi konusuda çok iidi
ama işte rayting hazretleri :( (bide yanlış bilmiyosam o ara bu ırak durumlarıda tuz biber olmuştu)
evet şevket bey baya kırılmıştı ve küskün galiba ama inş. geri döner
masal__perisi 08-04-07, 12:30 inşallah dediğiniz gibi şevket altuğ'u ya bir dizi projesinde yada bir sinema filminde yeniden görme imkanımız olur bu arada atv de sabah verilen bölümler sanırım baya bi ilerleyecek inşalah sonuna kadar giderler:)çünkü kanal 1 de 77 de bırakmışlardı sıcak ailece oturup izlediğimiz bir dizi bence daha erken bi saatte olmalı haber öncesi iyi olurdu :)seyircinin özlediği ve aradığı bir dizi:)
evet kanal 1de 77 bölümde bıraktılar ama iki gündür 78. ve 79. bölümü verdiler atvde inşallah sonuna kadar gider :happy0064 böylesine güzel bir diziyi bir daha izleyemeyeceğim için üzülüyordum ama umarım atv sonuna kadar verir bir de saati uygun olsa... :icon_sorr
bölümler sankı karışık veriliyo gibi.
ben düzenli takip edemediğim için bana mı öyle geldi bilemiyorum:img-blush
bi bakıyorum 7.bölüm sonu diyor ıkı gün sonra bakıyorum 17.bölüm
sonu diyor.anlamadım ben bşy doğrusu:icon_whis
|