PDA

Tüm Versiyonu Göster : 95.Bölüm Yorumları

Sayfalar : [1] 2 3 4 5

michelle
13-05-07, 03:14
Bölüm yorumlarına buradan devam edebilirsiniz...İyi yorumlar....:img-wink:

gÜmÜs_mEhmEt
13-05-07, 03:17
oo hayirli olsun yeni baslimiz acilmis. ilk msj benden.

gÜmÜs_mEhmEt son yazdığın paragrafa katılıyorum, ayrıca imzana da katıldığımı söylemek istiyorum. Çok haklısın. Geçen sene de aynı durum olmuştu. Türkiye adına 10 puan verilmişti. Bu sene tam puan aldılar. Ne diyebilirim ki? Ama ülkemizde Ermenilerin sayısı fazla bunu da unutmamak gerek.

Bu Orhan çok sabırlı adam gerçektende. Rukiye'nin annesi ve ablası yıktılar geçirdiler ortalığı. Hele o Name'midir nedir çok sinir oldum.
Yazık adama yahu. Suçlu olduğu için sesini çıkarmıyormuş lafa bak. Adam gibi adam bir damat bulmuşlar söylemediklerini bırakmadılar Orhan'a. Zaten bir Rukiye'nin sülalesi eksikti başımızda onlarda geldi tamamlandı. Hayırlı uğurlu olsun.

Ayrıca mavıs09 hocam bende kötü son olacak diye düşünüyorum. Umutlarım yavaş yavaş tükenmekte. Buna kendimi alıştırmak istemiyorum ama galiba alıştırsak iyi olur.

Eurovision gibi bu tarz yarsimalar herzaman siyasi ve politikacilar var gibi geliyor bana. bu senede gördük.neyse bosverelim, türklere ab ve ab ile ilgili yarismada gerekmez,ben olsam böyle yarismaya katilmam bile.

--------------------------------

rukiyenin annesi müstebilatin kapisinin yumruklaren eti o beddualar neydi. sema ve eylem ikilisi...diger dizisindede anneyede cok fena beddua ediyorlar, nerden ögrenmisler nerden duymuslar böyle agir sözler hayret??? :icon_whis acaba birebirmi yasamislar diyecegim olmaz:icon_whis
bu arada rukiyenin ablasini ismi ney öyle name hic duymadim, bari naime diyinde tamam olsun,türk isimine benzesin. zaten biz alisinik isimlerin bir an degismesine.
----------------------------------

BU ARADA BÜTÜN FORUM ANNELERIN VE ANNE ADAYLARIN ANNELER GÜNÜ KUTLUYORUM.!

berivan_
13-05-07, 03:18
Gümüş’ e atılan iftira da Mehmet’ in ....’ luk yapacağını sanmıyorum ama eğer yaparsa da o ....’ luk olmaz başka bir şey olur. Aslında bu konuda yazacak bir şeyde yok. eninde sonunda işin doğrusu çıkar da bu ne zaman olur işte önemli olan bu. Yani hemen mi yoksa her şey alt üst olduktan sonra mı. Bana kalırsa her şey tepe taklak olduktan sonra anlaşılacak her şey. İnşallah yanılıyorumdur. Her şey tepe taklak olduktan sonra anlaşılsa ne olacak ki değil mi? Ondan sonra zaten dizi bitmiş olacak, biz sinir olmuş olacağız ki bari bırakın rahat rahat sinir olalım. Şu yatla dünya turu bizim felaketimiz olur mu dersiniz? Fazla gözümüze soktular. Bu konuda ki kurtlarım kötü son kurtlarımdan daha fazla zıplıyorlar şu an. Bu bölüm sinir olduğum için çokta dikkat edemedim bazı konulara. Sanırım tekrarı var pazartesi akşamı. O zaman tekrar izleyip ondan sonra daha aklı başında yorumlar yapabileceğim sanırım. Son olarak şunu söyleyeyim Mehmet’ e kaptan şapkası çok yakıştı da umarım o şapka eğer tura çıkarlarsa hep başında kalır. Hiç çıkmaz yani tekne filan devrilmez umarım. Şu an gözümün önünde şöyle bir şey canlandı. Her şey gün ışığına çıkmış. Ceza çekmesi gerekenler cezalarını çekmiş falan. Bizim aile yani gümüş-Mehmet-melek yatla tura çıkmışlar. Bir süre sonra şeref televizyon izlerken haberlerde “ şadoğullarına ait gümüş isimli tekne İtalya yakınlarında fırtınaya yakalanmış ve alabora olmuştur. Yatta Mehmet şadoğlu eşi ve kızları bulunmaktadır ama kendilerinden haber alınamamıştır”. Şeref bunu duyar bağırır ve ekranda kocaman bir SON yazısı belirir. Biliyorum yine kötümserliğim üzerimde ama kurtlar zıplıyorlar ne yapayım. en azından kesin ölmediler dimi ama?

Anacim ben daha bu yeni bölumu izleme serefine ulasmadim,indiriyor simdi de bakalim nezaman full olucak...

anlasilan pek ic acici bir bölum olmamis ama agzindan yel alsin öyle bir sonla bitirlerse varya gidip basarim yaliyi diyecegim ama ozamanda kimse orada olmazki:icon_sorr ama onca zamandir bakan ve mutlu son isitiyoruz diye kendimizi yirtan insanlari hic dusunmeden mutsuz bir sekilde biterse harbidende pes yani ne diyelim:sad53:

Demek Rukiyenin ailesi Gumuse sonradan görme dediler ha...anacim siz Rukiye gibi tanimamisiniz Gumusu,nekadar aci yani...

Dirde demek Dilros ben Fikriyi cok seviyorum triplerine girdi ha,bak sen simdi dahada sabirsizlandim izlemeye...

Ama Berk ve Kenan gerizekalilarin Gumuse attigi suclama insallah cikar ortaya ama bakalim Berk ve Kenanin bu isin icinde parmaklari oldugu nasil aciklanicak iste onu merak ediyorum...bunu duyan Fikri birde Berke verdigi o mal varliklarini lutfen geri alsin ve Berkide aileden atsin:img-yes: bu gerzegin adam olucagi yok...ailesine darbe atiyor akilsiz ve kazanicak saniyor kendince ama Memo:img-in_lo sana bu zevki tatirtmaz sen hic merak etme...Mehmet bir gercekleri ögrensin varya ozaman hem Kenan hemde Berk korksun ondan:icon_whis

mavıs09
13-05-07, 03:22
calino' cum dilruba konusunda sana katılıyorum. dilruba' yı öyle bir yansıttılar ki sanki ona haksızlık yapıldı. ben şu hikmet' e de sinir oldum. geldin madem sen anlat niye kadına bırakıyorsun. çalışma odasından çıktıktan sonra ki hali neydi öyle. şimdi bu adam kalp krizi geçirir mi geçirir diye düşündüm. neyse ki olmadı öyle bir şey. dilruba' nın her şeyi anlatması iyi güzelde kendini acındırarak anlatması beni de sıktı açıkası.
kenan konusuna gelince bende anlamadım ama berk' ten dediğin gibi bir şey isteyeceğini sanmam. adam tembelin teki. boş oturup parayı har vurup harman savurmayı isteyecektir. bakalım neler olacak. merak ve sinirle beklemekteyim.

calino
13-05-07, 03:29
Valla berivan'cığım dizi kötü sonla biterse bana da en acilinden basacak bir yer lazım. Ama artık basacak bir yalımız olamayacak dediğin gibi.
Ama eğer kötü bir son olacaksa bunu ciddi olarak yazıyorum. Senaristlere bir süprüzüm olacak. Hediye göndereceğim onlara. Artık kullanmasalar da, atsalar da akıllarına gelince bizi hatırlarlar.

mavıs09
13-05-07, 03:33
Valla berivan'cığım dizi kötü sonla biterse bana da en acilinden basacak bir yer lazım. Ama artık basacak bir yalımız olamayacak dediğin gibi.
Ama eğer kötü bir son olacaksa bunu ciddi olarak yazıyorum. Senaristlere bir süprüzüm olacak. Hediye göndereceğim onlara. Artık kullanmasalar da, atsalar da akıllarına gelince bizi hatırlarlar.

gönder canım. ne göndereceğini anlamadım ama neyse sen bilirsin işini. gereken hediyeyi göndereceğinden eminim. hatta söyle bizlerde gönderelim. belki daha etkili olur? ne dersin canım?

calino
13-05-07, 03:41
mavıs09 hocam bende Hikmet'e kızdım senin gibi. Madem Hikmet'te anlattırmayacaklardı adamı taa oralarda neden getirtdiler.
Şeref Dilruba'yı daha fazla sıkıştırsaydı, Dilruba'da bunun üzerine M.Fikri'ye anlatsaydı. Hikmet boşu boşuna gelmemiş olurdu.
Dilruba'nın ölen eşleri sözde ecelleri ile ölmüş. Ama eşlerinin aileleri Dilruba'nın öldürdüğünü düşünmüşler. Yani Dilruba melek gibi bir kadın.
Her iki ailede böyle düşünüyorsa var demek ki bir bit yeniği.
Hem neden Hikmet ve damadı Kenan bu konuda hep imalı imalı konuştular daha önce? Bunlar bizi gerçekten balık hafızalı sanıyorlar.
Olmadı, olmadı Dilruba'yı gözümüzde suçsuz gibi göstermeye çalıştılar ama ben yemedim.

calino
13-05-07, 04:08
gönder canım. ne göndereceğini anlamadım ama neyse sen bilirsin işini. gereken hediyeyi göndereceğinden eminim. hatta söyle bizlerde gönderelim. belki daha etkili olur? ne dersin canım?

Aa hocam şimdi burada söylersem süprüz bozulur, olmaz.
Aslında hep beraber yollasak bu hediyeyi bence de etkili olabilir.
Kötü sonla biterse dizi süprüzün bozulmamasını istiyorum. Hediyeyi onların öğrenmemesi lazım ki gönderdiğimde hediyenin etkisi daha kalıcı olabilsin. :)

mavıs09
13-05-07, 04:36
tamam canım sen ö m atarsın bize hep birlikte göndeririz. daha etkili olursa daha iyi olur tabii ki. bizi sinir edecekler ya kötü son olursa. onlarında akıllarında kalalım. bizi hiç unutmasınlar. :img-yes: akıllarına kazınalım hiç unutmasınlar gümüşseverleri.

senaycharmed
13-05-07, 09:20
bu bölüm hiç güzel değildi. neden diyecek olursanız, birincisi ortada açık bir şekilde komplo kurulduğu belli oluyor ve mehmet konuyu enine boyuna gümüşe sormadan onu yargılamaya kalktı. hiç mi eşine güvenmiyor? ikincisi berk karakterinin kötü bir karaktere dönüşmesi... ya bir insan abisi ve yengesinin kendisi için yaptıklarını ne çabuk unutur ve onlara karşı döner. berk, bahar'la sorunlar yaşarken ona mehmet sahip çıktı, ama o şimdi mehmet'e cephe almış durumda... olmadı senaristler iyi bir karakter bir anda kötü bir karaktere dönüşemez... hayal gücümüzü biraz daha çalıştıralım... üçüncüsü dizinin başından beri karakterler su gibi alkol içiyor... gençlerin izlediği bir dizide bu kadar alkol içilmesi insanların kafasında yanlış düşünceler uyandırıyor. mesela "alkolün her derdi çözdüğü" gibi... ama allahtan gümüşün bir diyaloğunda bu doğru bir söz kullanıldı. "alkol hangi sorunu çözdü bugüne kadar"... dördüncüsü diziyi kötü bir sonla bitirirler pes yani... tam bir aile olmuşken, ailecek ölmeleri pes dedirtir. ya da dizi dördüncü sezonuna doğru gidiyor ya da bitecek ama defile ve seyahatle.... bence defile ile bitmeli hala bu konuda ısrarcıyım. çünkü onların aşkı defile hazırlıkları ile başlamıştı...

tunsue
13-05-07, 10:03
bu bölümü pek begendiğimi söyleyemicem. artık aşk falan da eskisi gibi değil. eski gümüşü izliyorumda neler neler yaşndı dimi?? halbuki giderek soluyor hersey...
dilruba bnce ewde kalack onlara oyle bı seneryo yazılmıssa(yanı m.fıkrı gelene kadar)kesın kalırlar m.fikri amca bnce gondermıcek cunku seref annemızıde cok konusturdular onlara karsı hadı gıdın defolum dıye...ama ıcınde patlıcagını hıssedıorm UMARIM GIDERLER!!!!bu saatten snra onların hılebazlıklarıyla oynanmaz hele bu kenan delı eder ınsanı foyası ortaya cıkınca bakalım ne olucak!!!!
bahar ınsanı cok sıkıyor ızlemek gelmıyor ıcımden yahu!!! sende bı barıs da kocanla mutlu ol amma uzttılar yaa o kadar da affedılmıcek bısey yok ortada hala neyı dusunuor anlamıorm!!!
dizinin sonunda butun bkledıklerımızı bırarada yapmasınlar...
ay bu onura ne demeli insan karısıyla hıc mı ılgılenmez yahu!! cocukları oldu dıye askları mı bıttı bu ne sacmalık???

mehmet umarım gumuse kızmaz!!1 karısının oyle bısey yapmıcagını bılmesı lazım!!!! gumusum uzulmesın artık
ay bı de su defıle olsada gumus gelınlık gıyse!!!:icon_sorr

songül_kıvanç
13-05-07, 10:08
walla dunku bolumde dılrubaya bıle sevınemedım! ayy o ne kadarda cok sewıomus oyle m.fıkrıyı kadın habıre aglıyor tımsak gozyasları mı dersınız???
ay berk geldı aklıma yıne :icon_evil :icon_evil :icon_evil :icon_evil

çağloş
13-05-07, 10:09
dünkü bölüm bana göre hem iyiydi hem kötüydü..dilruşa çok üzüldüm.çok ağladı.şerefte biraz ters tepki verdi.ve biraz ağır bastı.acaba fikri dede ne yapacak.gümüşte dilruşa destek olmaya çalıştı ama şeref yine görüp kızdı..
o canavarada çok kızdım.o ayyaşa uyarak gümüşün başını derde soktu.dahada bişi diyemeyeceğim

k.elif
13-05-07, 10:53
ben bu bölümü cok bos buldum.yani ikidebir dilruba hanimin aglamasini gösterdiler.birde her bölümde su kamerayla odalara girip cikmasi cok sikici yaa herseferinde ayni seyler.
bahara cok kizdim yaa artik bi karar versin ne bu yaa gökhani böyle süründürmesi hic hos degil sanki tek suclu oymus gibi davraniyor bahar.gökhanin mesaji baharin hosuna gitti ama selimin ki canini sikti ama bunu neden selimin yüzüne söylemiyor.yani su senaristler amma merakliymis her konuyu uzatmaya.onur ve pinara gelince yine herzamanki gibi ayni sahneler.yaa bunlarin evliligi monotonlasmis ve bunu su 5 bölümde nasil canlandiracaklar cok merak ediyorum.rukiye halen eskilerde dolanip duruyor.zaten ailesine gicik oldum hele su ablasina ne terbiyesiz insan yahu.birde gümüsü sucluyor bir bilse rukiyenin ne haltlar yedigini bakalim ne diyecekti.orhanda öyle bakakaldi yani insan bi savunmaya gecer dimi.hikmet beyde niye gelsi anlamis degilim hani.yani madem kendin anlatmiyacaksin niye zahmet ettin de geldin.adam halen dilrubaya nasil güveniyor off.seref hanimda zaten evi dört dolasti sinirden.okadar eminki mfnin onlari kovacagindan,bence okadar da emin olmasin cünkü mf dede dilrubayi affedecek.affetmesi bence herkesi sinirlendirecek ve bu gidisle herkes yaliyi terk eder.ne yani ömür boyu kenan salagiyla mi yasiyacaklar?bence berk sucunu itiraf edecek.bence mf dilyrubayi affederse tek o kalsin.billur ve kenan gitsinler.mehmet ve gümüs sahneleri yine cok azdi.arabadaki halleri cok sekerdi valla.bu bölümde songül ablamin kiyafetleri cok güzeldi.hepsi cok yakisti ama en güzeli su kirmizi blazerdi.cok yakisti ablama.
bence mehmet gümüse karsi odunluk yapmiyacak.gümüsü dinleyecektir ve beraber bu komployu hazirlayani bulacaklardir.insallah bu konu yalidakileri kulagina gitmeden cözülür.cünkü bence seref hanim gümüse yine tavir alir.masallah kadinin karaketeri her bölüm degisiyor.
ayy su didemin de yalani da halen ortaya cikmadi yaa.insallah gelecek bölümde su yalanlara/entrikalara son verlilir de biz de su geriye kalan bölümleri agiz tadiyla izleriz.hic sanmiyorum ama ne diyelim "en son umut ölür"

FiDaNN
13-05-07, 11:34
berbat bir bölümdü bana göre.bu senaristlere iyi anlamda söyleyebilecek bir söz bile bulamıyorum ;ama olumsuz sözler gani...diziyi izlerken içim şişti ve o kadar çok içim karardı ki;zaman zaman sıkılıp kanal değiştirmek durumunda kaldım.abartmak için sanki özel bir çabaları var.hayret bir şeyler.tüm kötülüklere hep gümüş maruz kalıyor yok böyle bir saçmalık.

gümüş kalp
13-05-07, 11:40
senarist kardeşlerin içimze düşürdüğü o kurtlardan sonra dizinin sonu hakkında pek birşey düşünemiyorum.defileden o kadar bahsetmişlerdi ki onda bir sorun çıktı hem de büyük bir sorun.ailenin ilşkilerin derinden etkileyecek bir mesele.berkin yaptığı ortaya çıktığında bunu baharın bile kabullenceğini zannetmiyorum.sözde bie şadoğlu berk ama sanki dışarıdan birisiymiş gibi davranıyor.gümüş ve bahar bile ondan daha fazl şadoğlu...yaptığı hatanın farkına varacatır berk efendi ama umarım hiç birşey için geç olmaz....

gümüş kalp
13-05-07, 11:46
zavallı orhan...onca çektiği yetmiyormuş gibi şimdi birde gümüşe de musallat olacacığını gördüğümüz name çıktı ortaya.name değil de sanırım herşeye nane bu kız...kocasıda pek bir saf yazık gerçi o kadınla bır arada yaşayınca insan ister istemez öyle olur:img-hyste
ben bu kadının kraşısında mehmetin karısını korumasını ona gereken cevabı vermesini bekliyorum....umaarım rukiye bir an önce iyileşip eve gelir.aklıma gelmişken sanırım bu namegil orhan ile seheri ilişkileri var diye suçlaya bilirler...

gümüş kalp
13-05-07, 11:51
ah bahar ahhhh.ne demeli şimdi sana?hayatını bir düzene sokmanın zamanı gelmedi mi hala?zaman akıyor ömür bitiyor sevdiklerimiz orada bizi beklerken bu bekleyiş niye?ne var sanki gururunu bir kenara bırakıp sevdiğine koşsan.selimi sevmediğini sen de biz de çok iyi biliyoruz.bunu bir tek selim tam olarak anlayamadı tabi ki bu da senin hatan.ona hiç bir zaman kesin ve net bir cevap vermedin.hep bir açık kapı bıraktın.en kısa zamanda kendine gel ve yuvana sahip çık.görünen o ki bunu ancak ikinci bir bebek sağlayacak.umarım barışmanız bebek yüzünden olmaz eğer ki hamile kalırsan bu sizin barışma hediyeniz olsun barışma sebebiniz değil....

sweety25
13-05-07, 11:54
ben bu bölümü pek beğenmedim çünkü dizide böyle şeyler olurken pek zevk alamadım yaa arkadaşlar kötü son olucak ama nasıl bir kötü son benim için en kötü son gümüş melek yada meleğe bişi olması üff yaaa:(

gl_bs
13-05-07, 11:56
bu bölüm biraz karışıktı işler iyice karıştı
gümüşe suç falan atıldı ama yinede güzeldi

gümüş kalp
13-05-07, 11:57
içimdeki kurtlardan birisi de şu yat gezisi ile ilgili....defileden öyle çok bahsettiler ki sorunun çıkacağını hemen anlamıştık.anlaşıldı şimdi sıra gezide...yok mehmetin hayatının en güzel tatili olacakmış,yok buna hiç birşey engel olamazmış...alooooooooo mehmet sen senaristlerimizi unuttun galiba.onlar ne zaman sizi tam mutlu ettiler ki bir yanınız hep acı oldu,sana verdirdikleri hangi sözü tutturdular ki bunu tuttursunlar heee....umarım siz o tatile sorunsuz bir şekilde çıkarsınız,sizde bizde mutlu olruz....
ne demişler EN SON UMUT ÖLÜR...

gümüş kalp
13-05-07, 12:00
mehmet fikri hayatının en zor dönemlerini yaşıyor.umarım yaraları çabuk kapanır....
hangisi daha zor bilmek mi yoksa bilmemek mi?hergün kandırılmak mı, yoksa sevdiğinin yüreğini parçalaması mı?hangisi daha çok acı verir insana?bir ömür boyu yalanla yaşamak,sevdiğin tarafından kandırılmak,güvendiğin kişinin seni ayakta uyutması mı?yoksa sevgilinin açtığı o derin yaraya hergün tuz basmak mı?bırakıp gitmek mi daha kolay kalıp gönül muhasebesi yapmak mı?affedebilmeyi denemek mi yoksa her şeyi bir kalemde silmek mi?varlık ile yokluk arasında gidip gelen bir gönül ne yapmalı?herşeyin yalan olduğunu öğrenerek yıkılan bir yürek nasıl doğrulmalı?sevdiğinin ihanetini görmezden gelip mutluluk oyunu mu oynamalı ona hiç güvenmeden?yoksa acı mı çekmeli hayatının son demlerinde sevdiğinden ayrı?sırtındaki kanlı bıçağı söküp atmalı mı,yoksa yerinden oynatmayıp ona alışmaya mı çalışmalı?ne zormuş insan olmak ne zormuş sevmek ,güvenmek ve yenilmek ve yanılmak….koca çınar çöküyor…Mehmet fikri hayatının en zor döneminde…

esengül
13-05-07, 12:07
Dünkü bölüm berbattı tek kelimeyle bir akşam olanları 1 saatten fazla izledik, biraz fazla uzadı biz bu dizide aşk görmek istiyoruz.Baharın durumu tam bir trajedi ne olduğu belli değil enkısa zamanda karar vermeli.M.fikri dilruşu afedecek gibime geliyor af etsinde mirasını geri alsın damadıyla kızınıda bir güzel kovsun çünkü kenan dün akşam yaptıklarından sonra bunu hak etti.Biz defile beklerken gümüş pembe gelinliğini giysin derken yine bir olay gümüş ne zaman defile yapsa bir olay gümüşte şerefin geçmişte yaptığı gibi bir daha tesktile el atmayacak duruma getirdiler.Zamanında baharın yüzünden mehmet hapiste yattı, gümüşte borçlarını ödedi sıra berkte iyi valla bunlar bozsun gümüşle mehmet düzeltsin olmaz böyle şey, gümüşten şüphelenmeleri büyük hata, kenanın yaptıkları yakındır ortaya çıkar bu şirkette kantin kuntin işler sökmez bakalım berk ne yapacak, bu durumdan dolayı gümüşle mehmetin arası açılır gibime geliyor.

berivan_
13-05-07, 12:08
Cok sukur sonunda izliyebiliyorum yeni bölumu ve izlerken yorum yapmaya calisicam...sizlerden bir gun geriden geliyorum herzaman oldugu gibi ama ne yapalim:img-wink:

Dilros ve kizinin yuzifadeleri neydi öyle aile salona gecerken:img-hyste birde Mehmetin hediyeler deyipte yerinden kalkmasi sonracima Gumusun aldigi kaptan sapkasini takmasi ve eliyle yaptigi isaretler cok tatliydi orada:img-in_lo

Didem gerzegi onlar senin ailen,bu yaptigin cözum degil diyorda anacim kimse bu uyuza senin hamile rolu yapmanda cözum degil demedimi yani:img-hyste töbe töbe ilk önce sen aynada kendi sifatina bak kizim ondan sonr gel kocana akil ver:img-yes:

sweety25
13-05-07, 12:12
ben bundan sonra dizide güzel şeyler olması ümidimi kaybettim bundan sonra ne kadar trajedi komplo teorileri varsa hepsini izlicez....dizi dallasa döndü resmen

MüGeee
13-05-07, 12:14
slm..öncelikle kenan doğuluyu tebrik ediyorum..dün süperdiiii..gelelim dizimize:yaa dilruba yı izlerken cidden içim cız etti yani m.fikri dedeyi çok seviyomuş,dizi boyunca ağladıı..foyaları ortaya çıkınca seviniceğimi sandım ama gerçekten de üzüldüm.berk i de bir kaşık suda boğmak istiyorum..yaa kendini ne zannediyo bu yaaaa..kenan ın ne olduğu malum gitti onn aklına uydu..bu kadar da olmaz kiii

kıvanç_emel
13-05-07, 12:20
ya arkadaşlar bende çok beğendim diyemem berk nasıl kanar o kenanın az bi şeycik aklına hem ne aşk vardı ne başka bi şey sizinde dediğiniz gibi hep dilruba nın gözyaşlarını getirdiler bence bu bölüm hiçte güzel deildi yani eskiden ne güzeldi bazen küserler bazen barışırlardı ama hep aşk vardı zaten izleyen kişiler bunun için izle miyorlar mı inşallah haftayaki bölümü daha da güzel olur bana katılan var mı?

sweety25
13-05-07, 12:21
slm..öncelikle kenan doğuluyu tebrik ediyorum..dün süperdiiii..gelelim dizimize:yaa dilruba yı izlerken cidden içim cız etti yani m.fikri dedeyi çok seviyomuş,dizi boyunca ağladıı..foyaları ortaya çıkınca seviniceğimi sandım ama gerçekten de üzüldüm.berk i de bir kaşık suda boğmak istiyorum..yaa kendini ne zannediyo bu yaaaa..kenan ın ne olduğu malum gitti onn aklına uydu..bu kadar da olmaz kiii

bu berkte afedersiniz ama çok salak gidip kenana inanıyo adam yüksek mevkilerde yöneticilik yaptım diyo yaa:)bu kadarda palavra olmaz bide şirkete girdiğinde o tavırları neydi öyle drsiniz şirketin ağası adama çok kızıyorum ama bi yerdende çok gülüyorum bazı hareketlerine bu arada dün çok sinir oldum eurovisionda en iyi bizdik ama yine adaletsizlik yaptılar ne kadar iğrenç şarkılardı onlar öyle

ulaş
13-05-07, 12:23
bu bölüm biraz karışıktı işler iyice karıştı
gümüşe suç falan atıldı ama yinede güzeldi

bencede herşeye rağmen yine güzeldii..bu arada pınar ne güzel şarkı söyledi yine ya keşke biraz daha uzun söyleseydi???songül ile kıvançta bu bölümde yine çok hoştu:img-yes:

MüGeee
13-05-07, 12:29
dün songül ablam çok güzel,çok tatlı ve çok başarılıydı gözlerimi alamadım valla(her zamanki gibi)..:happy0064 mehmetle ikisini mutlu görmek çok hoş...diziyi genel olarak beğendim ama tabi ki berk in bulunduğu sahneler hariç..zaten son sahnede koptum..yaa mehmet ve gümüş berk e ne yaptı da berk onlardan bu kdr nefret ediyo ve kuyularını kazıyoo..gümüş ün iftiraya uğramasını asla hazmedemiyorummmm

berivan_
13-05-07, 12:29
Pinarin sarki söylemesi ve digerlerinin o sarki esliginde dans etmeleri cok guzeldi...zaten Pinarin ikinci sarki söyleyisi bu seside gercektende cok guzel...hele Meleginde gelipte babasinin dogumgununu kutlamasi cok guzel oldu:img-yes: ama M.Can babasina hediye aldi ya guya keske Melekte alsaydi diyorum...

Birde yani durumu öyle bir yapmislarki Dilrubanin gitmesine sevinmemiz yerine yerine uzulelim istiyorlar galiba:img-yes: ama Dilrubanin son cirpinislarini göruncede cok sevindim tuturmus biz cok mutluyuz birbirimizi cok seviyoruz,mutlulugumuzu ve huzurumuzu bozma diyede ama Dilruba hanim kendi mutluyken kocasinin ailesiyle arasini aciyor bunuda bilincli yapiyor...sevdigin bir adamin ailesine ve ona zarar veren bir kadin gercektende sevemez,sevmis olamaz...

ulaş
13-05-07, 12:31
ya off ya dizi bitmeden şöyle doya doya songülödeni şeffaf odada bir görsem ya bu haftada yoktu..ya çıksın şu programa ya lütfennn....hatta ayça varlıerle birlikte katılsınlarrr

sweety25
13-05-07, 12:31
evet Ayça Varlıerin sesi gerçekten güzel dünde şarkı söylemesi çok hoş oldu.Yalnız söylediği şarkıyı ilk defa duydum kimin şarkısıydı acaba?

emirdag-güzeli
13-05-07, 12:34
yaa ben dogum gunu cook baska olacagni sanmistim..neydi oyle..bi kosede oturmuslar..bide 1 dakika dans ettiler etmediler..biz ask,guzel romantik seyler gormek istiyourz deyi yaziyoruz..tersi oluyor...umarim mehmet ile gumus ve melek tekneyle cikarlar...ama bence bu olmiyacak....mehmet fikri geldinde hersey gene arap sacina donecek.....

ulaş
13-05-07, 12:34
Pinarin sarki söylemesi ve digerlerinin o sarki esliginde dans etmeleri cok guzeldi...zaten Pinarin ikinci sarki söyleyisi bu seside gercektende cok guzel...hele Meleginde gelipte babasinin dogumgununu kutlamasi cok guzel oldu:img-yes: ama M.Can babasina hediye aldi ya guya keske Melekte alsaydi diyorum...

Birde yani durumu öyle bir yapmislarki Dilrubanin gitmesine sevinmemiz yerine yerine uzulelim istiyorlar galiba:img-yes: ama Dilrubanin son cirpinislarini göruncede cok sevindim tuturmus biz cok mutluyuz birbirimizi cok seviyoruz,mutlulugumuzu ve huzurumuzu bozma diyede ama Dilruba hanim kendi mutluyken kocasinin ailesiyle arasini aciyor bunuda bilincli yapiyor...sevdigin bir adamin ailesine ve ona zarar veren bir kadin gercektende sevemez,sevmis olamaz...

zaten benimde en beğendiğim kısımlar onlardı..pınarın şarkı söylemesi,mehmetin hediyeleri açması falan filan....ha birde gümüşle mehmetin yemek yedikleri ve mehmetin elinde içki varken konuştukları sahneler(orda songül çok tatlıydı bu arada....)

berivan_
13-05-07, 12:40
Anacim Gumus deyincemi geldi bu Serefin aklina dank etti M.Fikr.birsey olur diye Dilruba konusmasinda:img-help: hayret yani önceden dusunseydin ya bunu cancazim dimi:img-yes: yaw bunlarda Melegin odasini ikinci bir konferans odasi yaptilar herhalde...cogu konulari orada konusarak halediyorlar...harbidende hayret yani senaristlere pes artik diyorum baska birsey demiyorum Mehmet Seref anlatiktan sonra diyor ya dedenize birsey olmaz diye ve Mehmete eger olursa kendi vicdaninla rahat et gibi birseyler diyor ya yani Serefi hakliyken haksiz duruma dusurmelerini hic anlamis degilim...

Birde kizmayin bana ama Dilrubanin gecmiside(duydugum kadariyla)pekte sabikali degilmis...ben nedense dahada kötu seyler beklemistim bu kounuyu bukadar buyutukleri icin:icon_whis

k.elif
yaa ben dogum gunu cook baska olacagni sanmistim..neydi oyle..bi kosede oturmuslar..bide 1 dakika dans ettiler etmediler..biz ask,guzel romantik seyler gormek istiyourz deyi yaziyoruz..tersi oluyor...umarim mehmet ile gumus ve melek tekneyle cikarlar...ama bence bu olmiyacak....mehmet fikri geldinde hersey gene arap sacina donecek.....

aynen canim neydi o öyle.ayri ayri oturdular.yaaa ben eski bölümlerde ki gibi daha cok yatak oda sahnesi istiyorum.söyle mehmet gümüsü uyandirmasi ve banyooooo yapmalari.evde tikalip kaldilar.bi kiz kulesine gidemediler yani.alsinlar kizlarini parka gitsinler nebilim ben biraz daha mehmet,gümüs&melek sahneleri olsun

MüGeee
gümüş ün mehmet e hediyesi çok güzeldi yaa..:img-yes: dediğiniz gibi melek in gelip babasınn doğum gününü kutlaması çok hoştu.umarım şu tatillerini ağız tadıyla yapar çiftimiz.gümüş ün kıyamet kopsa da biz bu tatili yapıcaz demesi beni biraz olsun rahatlattı.yaa çok merak ediyorum berk biraz olsun utanmadı mı yaptıklarından!

silver_azeri
13-05-07, 12:46
Öncelikle hepinizi kutlarim Kenanin başarısından dolayı.:happy0064
Şimdi geçelim dizimize.ama konuşacak bişey bulamıyorum.dünkü bölüm berbattı.fazla gelişme olmadı.bide finalin sinyallerini verdi bence.umarim olaylar bu akışla devam etmez.yoksa mutlu son umutlarimiz hepsi suya düşer.:icon_sorr bence memet akli dengesi yerindeyse gümüşün böyle bişey yapmiycani anlar zaten.kız neler yaptı Şadoglular için.
tek keyifle izlediyim sahneler Şeref teyzemizin Dilruba cadisini nakaut etmesiydi.Yaşa be Şeref teyze:happy0064 hele dimi ama cancagizim dediyinde koptum ben:img-hyste :img-hyste :img-hyste bide agliyo ben onu seviyorum diye sinir oldum ya:img-pilot
bahara gelince qaliba finali bekliyo senaristler baharin son karari için.boyle uzatarak cok sıkıcı oluyo.
bilmiyorum bana öyle geldi ama bu son bikaç bölümde memetin gümüşe her yerde öyle yapışması artık tadında bırakmiyo her şey.bilmem anlatabildimmi tabi bende hep birarada olmalarini istiyorum.ama sanki senaristler başka bişey bulamiyo hep aynı şekilde aynı replikler ay bide memet kopamadı Gümüşün burnundan:img-hyste .e agir abi pardon racon oldu dimi ama biraz taktik geliştirmek lazim ama hep burun olmazki ama dimi ama cancagizim:img-hyste arkadaşlar bana yardimci ola bilirmisiniz?lütfen ilk kez bi çalışma yaptım.klip yaptım ama nasil ekleyeceyimi bilmiyorum.:img-in_lo tv.molasına eklersem nasil olur?icon_whis bide nasil ekleyeyim???çok çallıştım hepinizle paylaşmak istiyorum:img-wink:

kıvanç_emel
13-05-07, 12:48
ben yeni üyeyim ama diziyi başından beri izliyorum şimdi yazdıklarınıza hak verdim bende melek gümüş ve mehmet sahnelerini görmek istiyorum ve bence berkin utandığını filanda sanmıyorum ailesi yokmuşta ne olmuş yani sana deden miras vermedi hemen aileni yok mu sancan diğil mi yani:img-hyste

burrcu
13-05-07, 12:49
Dün Gümüş'ü izlemedim.Hem euroovision vardı hemde arkadaşımın doğum gününü kutladık diyodum şu olayı izleyemicem ama tamda o fragmandaki gizemli olaya denk geldim. BERKE HELAL OLSUN!! Ya bu kadar mı düşürür bir insan kendini ya. Ailesini daha dün gelmiş bi adamın aklına uyup harcıyo. Ama Mehmet bi öğrensin bi olayı işte zevkten dört köşe halinde Berk'i izlicem (tabi Mehmet izlicek bi yerini bırakırsa bize) . Hiç mi aklına gelmiyo acaba. O karısının hesabına gizlice para yatırdığı adam daha önce kendi hayatı pahasına hapisten çıkardı onu.
Bu arada Mehmet Fikri'yle Dilruba'ya ne oldu arkadaşlar rica etsem bana biri kısaca özet geçebilir mi?

silver_azeri
13-05-07, 12:50

evet aynen katiliyorum.boyle dogum gunumu olurmus.cok sıkıcı oldu.memeti yalniz bıraktılar.geceyı de ayrı geçirdiler.hayal kırıklıgı yaşadım ben:icon_sorr

MüGeee
13-05-07, 13:02
bence m.fikri dede geldinde herşey düzelicek ben böle düşünüyorum inş böle olur :img-wink: berk diyo ya diken üstündeyim fln o zmn niye böle bişi yaptın. gitti kenan ın aklına uydu kendini de ailesini de mahvettii.yaa gümüş ün bu defileye ne kadar önem vediini bilmiyomu bu yaa.!!!!berk mehmetle gümüş konuşurken odaya girsin ve herşeyi kendisinn yaptığını söylesin.ama böle bişi olmaz ne yazıkk ki benmki de hayal işte

berivan_
13-05-07, 13:05
Birde ben seyi cok sacma buldum telaslandilar M.Fikr.icin ve ilaclarini bulmaya kalkistilar mutfakta...anacim bu adam hasta degilmi ne demeye kolayca bulunmiyacak bir yere koyarsiniz haplarini:img-help: birsey olsa bunlar haplari bulup getirene kadar gider M.Fikr.öbur tarafa...Mehmet Gumuse ben o kadini ailemizde istemiyorum diyor ve Gumuste onlar birbirlerini cok seviyorlar,liseli asiklar gibiler falan diyor da bakalim M.Fikr.Dilrosa ikinci bir sans vericekmi...

Berk icin ne desem bilmiyorum,Allah akil dagitiginda bu oglan neredeydi:img-help: Kenan gerizekalisina uyupta ailesini mafhedicek adam...yuh be sana...Mehmet ki senin icin kodeste kalmayi kabul etti sirf sen gencligini yasa diye...böylemi öder insan can borcunu:sad53: ama Mehmet gercekleri ögrensin varya ozaman Berki bakalim kim kurtaricak Memomun elinden:icon_whis

Didemee akil fikir versinler bu gerzek hamileyim diye ortalarda dolaniyor ve sonradan gidip sarhos oluyor...hay Allahim yaw,anacim rolunu sonuna kadar yapsana...eger ki hamile olsaydin kim isterdi ki o cocugu??ickiler ve sigaralar bir bebegin saglikli gelismesini engeliyor ki...sakat cocuk olurdu töbe töbe...birde Berk Dideme nasilda kukredi öyle,kizin ödu koptu vallah...ama dur sen bir gercekler ortaya ciksin ozaman Mehmetin elinden Berki almak kolay olmiyacak ve Berkinde elinden Didemi almak kolay olmiyacak:icon_whis

Izlemeye devam simdi:img-wink:

kıvanç_emel
13-05-07, 13:10
BU AİLE TAM BİR GARİP NELER OLMUYOKİ BİDE Bİ ARKADAŞIMIZIN SORUSUNA CVP VEREYİM BERKİN GÜMÜŞLE MEHMETİN KUYULARINI KAZMASININ NEDENİ DEDESİNİN BERKE HİÇ BİR ŞEY BIRAKMAMASI VEDE GÜMÜŞLE MEHMETE BİR ŞEYLER BIRAKMASI NEDENİYLE BUNLAR OLUYOR BİDE HANİ DİDEM BERKE ONLAR SENİN AİLEN DİYO BİDE BERK ONLAR BENİM AİLEM DEİL DİYOYA ÇOK SAÇMA BENCE:img-pilot :img-pilot

ulaş
13-05-07, 13:12
arkadaşlar reytingler gelmiş ya eurovision olmasına rağmen çok iyi....:happy0064 yani eurovision nasıl olsa 1.olcaktı herkes onu beklio tüm ülkelerin old.ğu bir yarışma ne de olsa o yüzden yani onu saymassak yine 1.yizzz:img-wink:

ulaş
13-05-07, 13:13
BU AİLE TAM BİR GARİP NELER OLMUYOKİ BİDE Bİ ARKADAŞIMIZIN SORUSUNA CVP VEREYİM BERKİN GÜMÜŞLE MEHMETİN KUYULARINI KAZMASININ NEDENİ DEDESİNİN BERKE HİÇ BİR ŞEY BIRAKMAMASI VEDE GÜMÜŞLE MEHMETE BİR ŞEYLER BIRAKMASI NEDENİYLE BUNLAR OLUYOR BİDE HANİ DİDEM BERKE ONLAR SENİN AİLEN DİYO BİDE BERK ONLAR BENİM AİLEM DEİL DİYOYA ÇOK SAÇMA BENCE:img-pilot :img-pilot

bence bir bakımdan berk haklı çünkü kendisine bşey brakmayınca insan kendini kötü hisseder çünkü ayrımcılık oluyo yani mal bakımından olmasa bile benim bir değerim yok mu bu ailede diye düşünür insan kırılır tabi biraz ama tabi yinede bu berk efendinin yaptığını haklı çıkarmazz

MüGeee
13-05-07, 13:18
bence bir bakımdan berk haklı çünkü kendisine bşey brakmayınca insan kendini kötü hisseder çünkü ayrımcılık oluyo ama tabi yinede bu yaptığını haklı çıkarmazz

bence m.fikri dede bunu biraz da berk in tepkisini ölçmek için yaptı.bence berk bu ailedn hiçbir şey haketmiyo..bunu 2 bölümdür çok net bir şekilde gösteriyoo..

ulaş
13-05-07, 13:22
banada o yüzden yapmış gibi geliyo m.fikri dedemiz tabi de ben berkin tutumu içinde bulunduğu durum için söledim hırslarının kurbanı oluyo işte böyle yaparakk

gumus_nese
13-05-07, 13:25
Dün Gümüş'ü izlemedim.Hem euroovision vardı hemde arkadaşımın doğum gününü kutladık diyodum şu olayı izleyemicem ama tamda o fragmandaki gizemli olaya denk geldim. BERKE HELAL OLSUN!! Ya bu kadar mı düşürür bir insan kendini ya. Ailesini daha dün gelmiş bi adamın aklına uyup harcıyo. Ama Mehmet bi öğrensin bi olayı işte zevkten dört köşe halinde Berk'i izlicem (tabi Mehmet izlicek bi yerini bırakırsa bize) . Hiç mi aklına gelmiyo acaba. O karısının hesabına gizlice para yatırdığı adam daha önce kendi hayatı pahasına hapisten çıkardı onu.
Bu arada Mehmet Fikri'yle Dilruba'ya ne oldu arkadaşlar rica etsem bana biri kısaca özet geçebilir mi?

canım Hikmet konuşacaktı Dilruba ondan önce davrandı girdi odasına M.fikrriye herşeyi anlattı sonunda beni affedebilecekmisin dedi M.fikri Dilrubayı odadan kovdu ondan sonra ortalıktan kayboldu ama M.Fikrinin yüzünü hiç göstermediler

ulaş
13-05-07, 13:28
arkadaşlar ekrem borayı rahatsız olduğu için göstermediler bu bölümde galiba dilrubayla konuşurkende gözükmedi gelemedi herhalde çekimlere...hem bitişte ekrem boraya acil şifalar dileriz yazıyodu...aynen bende burdan acil şifalar diliyorum kendisine ne oldu blmiyorum ama geçmiş olsunn

berivan_
13-05-07, 13:28
Rukiyenin aileside nasilda gökgörmemis insanlar öyle yani...gelir gelmez hemencecik hukum verdiler yok bilmem bu ev nasilmisda yok Rukiyegil musteminata kaliyormuslarda yok bilmem Gumusler Rukiyenin timarhaneye girmesini haber vermemisler...töbe töbe,bir bunlar eksikti onca derdin icinde yaw...birde nerden görulmus kizinn evine gelince kapiyi acmalari icin beddua etmek töbe töbe...Gumuse sonradan görme dedikleri yeri henuz görmedim ama bunlar millete diyecegine ilk önce kendilerine baksinlar:img-yes:

Birde sey Rukiyenin timarhaneye girdigini eger Orhan haber vermemise bunlar kimden ögrendiler iste onuda cok merak ediyorum...bakalim bunun cevabi gelicekmi...

ulaş
13-05-07, 13:51
ya arkadaşlar ben izleyemedim bu bölümünü hani fragmanda bahar mehmete gümüş hakkında ciddi bişi diyecekti ya o ne yazarsanız forumlara çok sevinirim lütfen yazın

berk ile kenan hesapları karıştırdı we gümüş parayı kendi cebine indiriyomuş gibi oldu arkadaşım olay bundan ibaret

kıvanç_emel
13-05-07, 13:54
ulaş arkadaşımız demek istediğini anladım ama zaten annesi ve babası berke bir sürü şey bırakmışlar neden berke bıraksınlar ki berk hak etmiyo hem bıraksa yada bırakmasa ne olacak ki bence onların sevgisi yeter diyip olayı bitirecekti sen ne diyorsun

ulaş
13-05-07, 13:56
bende burdan M.FİKRİ DEDEMİZE acil şifalar diliyorum:inşallah kısa sürede atlatır diziyi bi bakıma onun nedeniylede izliyom onu çooook seviyorum:img-yes:

benim babamda çok sewer m.fikri dedemizi hep eskiden filmlerini izlerdik yakışıklı adamdır epeydir gözükmüodü diye başlar anlatmaya ya onu dinlemekten dizide söylenenleri duyamıyom bazen yaa.....

eminek
Merhabalar
Öncelikle forunda bulunan herkesin ve bütün annelerin gününü kutluyorum.Böyle güzel bir günde annesi olmayanlarada sabır diliyorum.
Dünkü bölümde Mehmet ve Gümüş sahneleri hariç diğer sahnelerde çok sıkıldım.Mehmetin doğumgününü böyle geçiştireceklerdi de neden yaşgünü yaptılar?O sahnede iyi ki hediye faslı oldu vede Defne sevimlilikler yaptı bir de Pınarın şarkı söyleyip Mehmetlerin dans etmeleri güzeldi.
Dilruba'yı madem bu kadar M.fikriye aşık yapacaklardıda kadıını niye bu kadar kötü gösterdiler.Senaryoda müthiş bir tutarsızlık var.Bence M.fikri Dilrubayı affedecek ve onlar maaile yalıda yaşamaya devam edeckler.
Baharın şu kafa karışıklığı geçsede herkers acı çekmekten kurtulsa.
Berk,Didem ve Kenan tam bermuda şeytan üçgeni oldular.

Mehmet ve Gümüş en güzel aşıklar onları seretmek yetiyor.Ama bence Mehmet Gümüşe inanacak.Şayet inanmasaydı direkt Gümüşe gelip sormazdı.İnanması mantıklı olan olur çünkü Gümüş zan altında kalır ve suçsuzluğunu ispatlayamaz ayrıca ailenin dağılma durumu olamaz.Mehmet Gümüşe inanacak ve arştıracaklar suçluyu eninde sonunda bulacaklarda bulana kadar Berk ve Kenan dedikodu çıkartıp bizimkilerin itibarlarıyla oynarlar.

berivan_
Bizimkiler disarda yemek yediklerinde Mehmet Gumusun gazozu sevdigini ögrenince nasilda hemencecik ben sana kasalarla alirim diyor:img-in_lo Gumus yavas yavas haritada gösterdi nereleri gezmek istedigini,ee birde bunlar haftaya yolcularmis dedi Memo,bakalim o yolculuk nasil nasil olucak,cikabiliceklermi...Rukiyenin gök görmemis ailesi nasilda daldi kizin yanina yaw,birde kizi cekistiriyorlar bir o yana bir bu yana...ama Rukiyenin Orhanla kacicaz evlenicez dediginde nasil uzuldum:icon_sorr ama cok sukur iglesme sinyaleri veriyor ya kiz,o bize yeter simdilik,herseyi yavas yavas hatirlar:img-yes:

Birde Gumusun ilk kez Memonun arabasini surdugunu gördum diyecektim ki birde baktim garajdaler Gumus emniyet kemerini cikartiyor...anacim kizin arabayi biraz da olsa surdugunu gösterseydiniz ne olurdu sanki :icon_sorr

Ama Memonun arabada dedikleri beni baya bir guldurdu:img-hyste Gumus bundan sonra demeki bol bol araba kullanirsa ozaman Atahan Sadoglunun gelmesi an meselesidir arkadaslar:img-blush töbe töbe

ulaş
13-05-07, 14:00
ulaş arkadaşımız demek istediğini anladım ama zaten annesi ve babası berke bir sürü şey bırakmışlar neden berke bıraksınlar ki berk hak etmiyo hem bıraksa yada bırakmasa ne olacak ki bence onların sevgisi yeter diyip olayı bitirecekti sen ne diyorsun

bende senin gibi düşünüyorum zaten babasından malları olmasaydı tamam haklı dicektim ama malları da warmış ama zaten çocuğun aklı fikri mehmetin yerinde o yüzden herşeyin çoğu mehmete kalınca kızıyor oda tabi ben berk haklı demiyorum ama kıskanıyor işte sonuçta ikiside erkek torun deil mi ama berk daha dikkatli davransaydı zaten dedemiz hak ettiğini wercektii onada

kıvanç_emel
13-05-07, 14:03
valla doğru söylüyorsundur çünkü benim dedemde m.fikri dedemizi görünce eskilerden bahs ediyo tabiki babamda aslında çok tatlı bir karakteri oynuyo acaba gerçek hayattada böyle midir hem ulaş berk için yazdıklarım için ne düşünüyorsun 2. sini senin kilere cvp yazdım:img-yes:

ulaş
13-05-07, 14:07
yaa var yaa berk yüzünden bu tatil iptal olursaa kork benden beeeeerrrrkkk..ayda yılda bi gümüşümü,mehmeti ve meleği başbaşa görücektik..ooooooooofff

bence o yat gezisi olursada göstermicekler sadece gititkleri zamanı aileyle wedalaşmalarını izleriz giderlerse o kadar....

berivan_
13-05-07, 14:07
Aslinda M.Fikri.nin vasiyeti önceden aciklamasi cok guzel oldu,ilk basta öyle dusunmemistim ama bunu yapmasinin sayesinde kimlerin ne mal oldugunu görebildi acik acik...bunun icinde Dilruba teyzeye tesekkur etmek gerek aslinda...bakalim Berkin foyasi ortaya cikinca ozaman alamadigi hisseler icin degilde kayip ettikleri icinde uzulur insallah,cunku eminim ki gercekler ortaya cikinca M.Fikri.Berke verdigi o mallari bilem elinden alicaktir(yani insallah)bu oglan hic birseyi hakketmiyor...bir yabanci elin adamin aklina giripte onu celmesine izin veren ve sirf gözlerini yuksege dikmis ve kendi kanindan canindan olan bir insan ve esinin kötulugunu istiyen biri hic birsey hakketmiyor...bu oglanin tek derdi Mehmeti kiskanmasi aslinda...ee zamaninda oda dolasipta yedigi haltlari yemeseydi Mehmet gibi calisip cabalasaydi oda yuksek yerlere gelmis olurdu sirkete,bundan eminim:img-yes: bu gerzek saniyorki Mehmet herseyi hic birsey yapmadan aldi...bir dusunsun Mehmetin bu aile ve sirket hemde kendisi icin neler yaptigini...nankör ve bencil insanlardan nefret ederim...

ışıl türkay
13-05-07, 14:08
Kaliteli kişiliği ve duruşu ile topluma örnek olan büyük sanatçı EKREM BORA ya acil şifalar dilerim.Onun gibi değerlere ihtiyacımız var ALLAH uzun bir ömür versin ona bizde büyük bir zevkle izleyelim.Ayrıca bütün annelerin,anneler gününü kutlarım.Dünkü bölümü hiç beğenmedim.Dizimin mutlu sonla bitmesini istiyorum. Kötü sonla biten külkedisi masalı olmaz.Belki külkedisinin arabası balkabağına döndü amaaaa sonunda külkedisi mutluluğu yakaladı.Allah onun iyi ve güzel kişiliğini ömür boyu mutlulukla ödüllendirdi.Bunu unutmayalım.

ceren06
13-05-07, 14:14
öncelikle bütün annelerin anneler gününü kutlarım...
şimdi gelelim berk efendiye berkin yaptığı artık affedilemez ya sen nasıl bi insansın ki sana bu kadar iyilik yapan kişilere bu nu yapabilirisin
ya gümüş ve mehmet değilmiyidi didem konusunda ileri ikna eden onları yumuşatan ben mi yanlış hatırlıyorum sen git iki gü-nlük kenanla iş yap ..kenan gelip geçer peki aile öle mi aile kalıcı ahh berk bunu bi türlü anlamadın...
bence berkin yaptığı işi özetlersek BESLE KARGAYI OYSUN GÖZÜNÜ..derim ben

gümüş style
13-05-07, 14:14
dün yarım kaldı fazla kalamadım nette.kötü olay demiştim ve bu bölümdede gördük ki kenana dikkat etmek lazım ne gelirse onun sayesinde olur.şimdilik gümüşle başladı devamını da getirecek eminim ben buna.ve keşke yaptığı bu kadarla kalsa diyebiliyorum sadece arkadaşlar.
bide yalıda çekimleri yok demiştim neden olduğunu bende bilmiyorum ama bana öyle söylediler.belli olmuyor dediler ama bu aralar genelde çekimler dışarda oluyormuş.buarada aygüzeli ablacım olayı çok güzel bi yerden yakalamışsın söylediğinden başka bişey kalmıyor geriye:good:
bu bölümüde hiç beğenmedim,güzelleşeceğine daha da kötüye sürüklüyorlar güzelim dizimizi.inşallah yanıltırlarda güzel bi şekilde bağlarlar.gerçi kaç bölüm kaldı ki hangi ara yapacaklar onuda bilmiyorum:img-hyste

gumustiryakisi
13-05-07, 14:17
bu bölüm neydi ya böle. sinir oldum berkle kenana . gümüş napmış bunloara. hep iyilik yağpmadımı. mehmet koltuktan inince noılcak yani daha mı iyi olcak. çok gıcık oldum ya. gümüşün ne suçu var. tek suçu mehmetin karısı olmasımı. mehmetin gümüşe değer vermesi herkesin onu sevmesimi.
galiba dilruba kalcak gibi. mehmet fikri düşünüp kalsın demse bari. ayrıca dilruba nasıl kedi gibi oldu. gitsinler ya özellikle kenan.....

ceren06
13-05-07, 14:21
ayy ben bu bölüm dilrubaya çok üzüldüm.. Bu kadın gerçekten dedemizi seviyormuş..keşke baştan böyle olmaasaydı...ama neyse şeref teyzede kadının yüzünden çok çekmedi değil..eeee etme bulma dünyası işte..

_mervevrem_
13-05-07, 14:22
ben bu bölüm gümüşe hırsızlık damgası vuruk,lması yerine
anneler gününün kutlanmasını ğisterdim özel günler mehmete zaten hep...
gümüş ailenin kanalın üvey evladı

aslış
13-05-07, 14:27
dünkü bölümü hiç beğenmedim senaristlerin gümüşe bir hırsız damgası vurmadıkları kalmıştı helal olsun onuda yaptılar bu yüzden ayakta alkışlıyorum onları:img-cool2 ayrıca kenanada berkede diyecek sözüm yok özellikle kenan'a insanda biraz utanma olur ama ondan bolca pişkinlik var. bu bölümden sonra dizinin mutsuz sonla biteceği olasılığı daha da yükseldi...

bizim için artık reytinglerin bir önemi yok ama karşımızda bir dizi birde survivor ve de en önemlisi eurovision vardı buna rağmen çok iyi reyting almışız saat 20:00'da yayınlanan programları bile geçmişiz eurovision'a rağmen:good:

berivan_
13-05-07, 14:29
Berkin pismanliklarini görmekte beni sadece sinir etti acikcasi..yuzsuz sey ilk önca yap et sonrada ben pisman diye yakin...sen asil Mehmet gercekleri ögrendikten sonra nekadar pisman olucaksin ona bakalim ozaman...uydun cahil bir adamin aklina yaktin hem kendini hemde aileni...Mehmet ve Gumuste Sadoglu degilermi??sadece onlarin ikisi degil butun aile ismi sayende kirlenicek Berk efendi,buda sana etti iki...yani Mehmet ve M.Fikr.suratina bilem tukurseler haklilar ama onlar senin gibi kendilerini senin seviyene alcaltmazlar...M.Fikr.dede de mutlu olucagina adama ha bire kafasini icinden kaldiramiyacagi dertler cikiyor yaw...birde Berk Kenan M.Fikr.takliti yaptiginda kizdi,kizsan ne olur ailenin kara koyunu ha?!?yani varya Bahar bilem gercek Sadoglu olmadigi halde Berkten bir kat daha iyi niyetli,tabi onunda gecmiste hatalari oldu ama o en azindan bir adim geri atmayi bildi...ah ah ahhhh bu Berki askere yollamakla cok buyuj bir hata yaptilar,oglan 360 derece degismis bir vasiyete döndu:sad53:

karam20
13-05-07, 14:30
Öncelikle Ekrem Bora'ya çok geçmiş olsun. Umarım en yakın zamanda iyleşir. Onsuz dizinin tadı yok.:img-yes:
Dün bölümü izlerken içimi sıkıntılar bastı.Öncelikle M. Fikri ve Dilruba'dan başlamak istiyorum. Dilruba M Fikri'yi seviyormuş. Ben izlerken hiç böyle bir duyguya kapılmadım. Birden melek yaptılar kadını. Bu kadar seviyordu, parada, malda mülkte gözü yoktu madem neden bu kadar hırslıydı. Neden M. Fikri ile ailenin arasını açmaya çalışıyordu. Mirası öğrenince sonunda istediğini elde ettimiş olmanın mutluluğu vardı üzerinde. Ben izlerken böyle hissetmiştim. Bu diziyi ilk kez dün izleseydim Dilruba'nın haline acırdım belki ama dün hiç acımadım ona. Ama bende M. Fikri'nin onu affedeceğini düşünüyorum. Bu nasıl gerçekleşir onu bilmiyorum. Belki damadın Gümüş ve aile için hazırladığı kötü sürprizi Dilruba ortaya çıkarır. Bu durum aradaki buzların erimesini ve Dilruba'nın M. Fikri'ye karşı sevgisini kanıtlamasını sağlar.:img-yes: (SNT'em yorumunda buna yakın şeyler yazmış. Yani onun bu yorumuna katılıyorum.:img-yes:)
Şu tatil olayı pek kurtlandırdı beni. Bu olaylar yüzünden ya tatile çıkamayacaklar, ya da bu tatilin sonu pek mutlu bitmeyecek. Mutlu son umutlarım gittikçe azalıyor. İçimdeki kurtlar beni hiç rahat bırakmıyor.:icon_sorr
Mehmet içeri sinirle girdi ama hayatım diye söze başlayınca şaşırdım. Umarım bunun arkasından bir o...luk gelmez. Bu olay ortaya çıkınca Berk Tarık eniştenin yaynına gider sanırım.
Didem'in olayı ne zaman ortaya çıkarak merak ediyorum. Bu olayı daha ne kadar saklayabilecek acaba. Önceden Mehmet elinde kadehle dolanırdı şimdi Berk aynı durumda. Dün Gümüş'ün Mehmet'in elinden kadehi alması çok güzeldi.:good:

Rukiye'nin ailesinden hiç hoşlanmadım. Ablasının sesi hala kulaklarımda. Gümüş'e ve Orhan'a demediklerini bırakmadılar. Gerçekten Orhan çok sabırlıymış. İşteki sorunlar yetmezmiş gibi şimdi Gümüş birde Rukiye'nin ailesi ile uğraşacak. Ablası Gümüş'ü bulunca demediğini bırakmacak gibi gibi görünüyor.

MüGeee
13-05-07, 14:35
gelelim bahar a..bi gökhan msj gönderiyo bi selimm...ayy öldüm yaaaa.bence bahar selim in gönderdiği msjı hemen silmeliydii..yaa anlamıyorum ki neden ona bu kdr yüz veriyooo

eminek
13-05-07, 14:35
Dizide ne çok gereksiz karakterler aldılar.Rukiyenin ailesi,Dilrubanın ailesi,selim sırf diziyi uzatmak adına bu kadar gereksiz insanları alırlarsa dizi böyle dibe vurur.

kıvanç_emel
13-05-07, 14:36
bende sana hak veriyorum ceren06 çünkü her şeyi mehmet ve gümüş sayesinde yaptı bi zamanlarda cafede filan çalışırken mehmet sayesinde kurtuldu ama bunu hatırlamıyo ki berk efendi

berivan_
13-05-07, 14:40
Ey senaristler yeter artik be yeterrrrrrrrrrrr!!bu dizi basladigindan beri Gumusu hangi kiliflara soktunuz yaw...ilk önce zorlukla kocasini kendisine asik etti,sonrada yalanci damgasi yedi(Beril yuzunden)hamile kaldi Nihan hortlaginin yuzunden gitti o bebek,vuruldu,cocugu olamiyacagini ögrendi,tecavuze ugramaktan son anda döndu,adam öldurdu,hapise girdi,baska unutuklarim varmi:img-help: haa simdi birde hirsiz damgasi yiyor son olarak...oldu olasi birde Mehmet Gumuse siddet uygulamaya baslasin tam olucak vallah...yetti be...bu kizin yuzu ne zaman gulucek:img-help: diyorumda bizim senaristlerin icinde galiba masocistlik var yoksa bir kadina bukadar cektirmezler...Gumusun basina yeni bir dert acildi ve buda yetmezmis gibi birde Rukiyenin ablasi kiza saldiricak!!Gumuse nasil suc atarsin be Allahin cahili Rukiyeyi timarhaneleri sokmuslarda yok sonradan görmemiste Gumus...asil sen Rukiyenin yedigi halti bir ögren,kardesin neden hastahanelik oldugunu ögren bakalim nasil pisman olucaksin söylediklerinden...anam insan bir dusunup konusur,dusunup hareket eder ama yok atip tutmak cok kolay nedense.. :icon_evil:

<gumus><mehmet>
13-05-07, 14:43
dünkü bölümü hiç beğenmedim senaristlerin gümüşe bir hırsız damgası vurmadıkları kalmıştı helal olsun onuda yaptılar bu yüzden ayakta alkışlıyorum onları:img-cool2 ayrıca kenanada berkede diyecek sözüm yok özellikle kenan'a insanda biraz utanma olur ama ondan bolca pişkinlik var. bu bölümden sonra dizinin mutsuz sonla biteceği olasılığı daha da yükseldi...

öncelikler hepinize iyi günler we ekrem sora dedeciğimize geçmiş olsun umarım en yakın zmanda onu ekranlarda görürüz

arkadaşım senin yazdıklarınada tamamen katılıyorum senaristlerimizin gümüşümüze bir tek hırsız damgası vurmadığı kalmıştı artık onuda yaptılar konumu bulamıyolar anlayamıyorumki berkede uyuz oldum neymiş onun ailesi yokmuş efendim insan bu kadarmı nankör olur ya snein annen baban ölmüş sana o kadar bakmışlar büyütmüşler bnm ailem fln yok de sen birde kalkta tamam biraz haksızlık olmuş olabilir mirasta ama bu kadarda abartmasına hele helede kenan denen o ayyaşla birlikte gümüşe ve mehmete bir kompo kurmasına gerek yokmuydu başını yastığa nasıl rahat koyacak anlayamıyorum bir kere gümüş ve mehmetin ona ne kadar iyi şeyler yaptığını hatırlamalı
doğum günü mevzusuna gelincede kaptan şapkası ağır abime pekte yakışmıştı valla çok yakışıklı olmuştu:img-polic her zmanki gibi öle bir resimle özel çalışma yaparsa değerli arkadaşlarım ilk izin alarak kullanan ben olurum heralde çünkü ben yapmasını bilmiyorum:img-yes: :icon_whis
pınarın sesie diyecek birşey bulamadım şarkı biraz çok ritimliydi ama sesi harika ötesiydi anlamıda çok büyüktü hele doğum günü sohbetinde sen gemi hakkında ne biliyorsun söyle bakalım geminin sağ kısmına ne dednir we ardındanda büyük bir aferim demesine çok güldüm bu arada rukiyenin ablasıda ortalığı karıştıracak gümüşü hiçbirşey üzmüyormuş gibi birde o üzecek gibime geliyor ama sanırım mehmetle gümüş çok fazla tartışmayacaklar bir kere ben mehmetin bu sefer karısının arkasında olacağına cnı gönülden inanıyorum ve inanmak istiyorum tek temellim mehmetin gerçekleri öğrendğinde berke dalmaması :img-hyste (aslında iyi olurduda örnek olalım izleyicilere sonra abuk sabuk yorumlar yazıolar ama döversen bir yumrukta bnm için atsan hiç fena olmaz)belli olmaz mehmet bu yapar yapar
dilruba cadısıda hani bi öle bi böle ama snırım bu sefer galiba m.fikri dedemizi yanık pek bırakacağa benzemiyor m.fikride amcamızda zatn kesin affeder ama olanda bu sefer şeref teyzemize olacak gibi geliyor ama bu bölümde birde şeref teyzemin cancağızım demesini ve havalı havalı yürümesini çok beğendim tebrikler:happy0064 :happy0064
pek güzel bir bölüm olmasada hiç değilse biz birazcık polyannacılık oynayıp şu okyanusalara açılma düşüncesinin peşinii bırakmayalım gümüş kalpciğiminde söylediği gibi en son umut ölürbye

aygülen
13-05-07, 14:47
Bencede gereksiz kareler çoktu.Öyle dıngıl dıngıl müzik çalıp tek tek odaları dolaşıp vakit geçireceklerine Gümüş Onurla anlaşıp tekneyi yalının önüne getirtir ve kutlama sonrası onlar evde cebelleşirken Gümüşle Mehmet hatta kızları Melek birlikte ya adaya yada kız kulesine gidebilirler başbaşa romantik bir gece geçirirlerdi biz burdan bunları görmek istiyoruz dedikçe inatla saçma uzatmalar izliyoruz.

<gumus><mehmet>
13-05-07, 14:48
bu arada kenan doğulu abimi tebrik etmeyi unutmuşum söylemeden geçemeyeceğim kendi ülkem diye demiyorum ama bence en iyi sahne performnası olarak değerlendirirsek en iyi ülkelerden biri bizdik bu ses we danstada geçerli ama yabakcı ülkelerden oy alıcağımıza bakarsak 4. olmamız çok büyük bir başarı teşekkürler şekerim:happy0064 :happy0064
birde reytinglerden çok korkm vardı gözlerimi kapıyarak baktım ama erevisionla aynı saatte olmamıza rağmen çok çok iyiyiz nasılsa kalıplaşmız bir izleyici kitlemiz var

cenup
13-05-07, 15:03
Öncelikle Ekrem Bora'ya çok çok geçmiş olsun bu bölümde görünmemesinin sebebi buymuş demek ki çok üzüldüm ya inşallah bir an önce iyileşir de tekrar döner diziye...:icon_sorr

Bugün anneler günü forumdaki bütün anneleri, forum ahalisinin annelerinin, dizideki bütün annelerin(dizide kutlanmadı bari burada kutlayalım), dizide yer alan oyunculardan anne olan Güngör Bayrak ve Füsun Erbulak'ın(başka var mı bilmiyorum) ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM...
Bir anne için en güzel hediye çocuğudur...:img-yes:

Bir de Eurovision'u izleyemedim ancak oylamaya yetişebildim ve yine gördük ki bu bir şarkı yarışması değil coğrafi hatta siyasi bir olay...Bütün ülkeler komşularına verdi komşularına vermeyenler de siyasi ilişkiler açısından yakın olan ülkelere gitti bütün oylar...Helal olsun...Ben artık ezberledim bunu bir ülkenin en yüksek 3 oyu kime vereceği zaten belli...Yarışmada komşu ülke varsa ona yoksa siyasi ilişkisi iyi olan ülkeye başka alternatif yok...
Kenan Doğulu'yu tebrik ediyorum böyle bir ortamda bile 4. olmayı başarabildi...:good:

<GüMüŞ>
13-05-07, 15:04
öncelikle bütün annelerin anneler günü kutlu olsun ve kenan abimide tebrik ediorum çok ii bir performanstı nası birinci olamadık hala şaşkınlıktayım bence mükemmeldi....neyse gümüşümüze dönelim dünkü bölüm beni çok sinir etti ya bi gümüşün hırsızlığı kaldı onuda yaptılar ya mehmetin gdip hesap sorup suçlu olarak bakması tek kelime ile sinrrr bi bölümdü bence:(

<gumus><mehmet>
13-05-07, 15:12
gereksiz kişilerin bulunması benimde sinirimne dokunuyor.bence selim gıcığın yerine safiye nine dilrubanın kızıı ve damadı yerine gülsünhala ve levent olsa fena mı olurdu?

yok ne fena olması çokda iyi olurdu hatta keşe öyle olsa (keşkelerden nefret ediyorum daha önce hiç söylemişmiydim)bu arada 08_aşk arkadaşım aa bak banyo sahnesini hiç düşünememiştik ne iyi akıl etmişsin sen öyle:img-hyste :img-hyste

kübiş_GM
13-05-07, 15:14
öncelikle tümmm annelerimizin anneler günü kutlu olsunn diyorum...

Sevgili Ekrem Bora dedemize de çok geçmiş olsun bir terslik olduğu belliydi O olmazsa olmuyor bir boşluk oluyor dizide inşallah tez zamanda iyileşir...
Kenan Doğulu yu da kutluyorum başarısından dolayı...Bizi çok iyi temsil etti:img-yes: :img-yes:
dünkü bölümü hiçç beğenmedim sadece Mehmet le Gümüş ün arabadaki sahnesi çok güzeldi bir de Ayça Varlıer i ilk defa şarkı söylerken izleme fırsatım oldu gerçekten de sesi çok güselmiş:happy0064 :happy0064
bir kere Mehmet in doğum günü sanki matem günü gibiydi herkeste bir keyifsizlik kimse ne konuşacağını bilemiyor tam bir hayalkırıklığı oldu yani...
Zaten şu Dilruba Hanım konusunda sürekli bir ikilem içerisindeydim hala da anlamış değilim senaristler ne yapmaya çalışıyor tam bir acıların kadını yaratmaya çalışıyorlar herhalde çocukluğunda çok zor zamanlar geçirmiş para sıkıntısı falan çekmişler ailecek -yanlış hatırlamıyorsam tabii- anlayacağınız kimseye pabuç bırakmayan Dilruba oldu bir mağdur kadın...

ve her zamanki kadrolu içkicilerin elinden kadeh düşmedi gerçi Gümüş Mehmet i çok güzel bir şekilde uyardı içki hiçbir şeyin çözümü değil diye ama diğerleri maşallah (özellikle Berk ) yemek yemiyor sırf içki tüketiyorlar hiç hoş değildi yani...
Zaten Gümüş e atılan iftira konusuna hiç girmek istemiyorum sinirlerim tavana fırlıyor eğer yalıda tek bir kişi buna inanırda Gümüş e bunu söylerse kalpten giderim herhalde(Berk Didem ve damat müsvettesi hariç)
bundan sonra mutlu mesut sahne izleme umutlarım suya düştü hatta suyun dibinde kayboldu çok canım sıkıldı bari mutlu sonla bitsin nasıl olucaksa artıkk

karam20
13-05-07, 15:15
calino'm hediyeni pek merak ettim. Umarım kötü son olmaz sende hediyeni göndermek zorunda kalmazsın canım. Biz burda bu kadar mutlu son istiyoruz diye yazarken son bölüm kötü bir sürprizle karşılaşırşam çok üzülürüm.:icon_sorr Mutlu son umutlarım gittikçe azalmakta maalesef.:icon_sorr Eğer kötü son olursa hediyeni bizede söyle hep birlikte gönderelim. mavıs09 hocamında dediği gibi belki daha etkili olur canım.

_ArZ_
13-05-07, 15:18
Dün gece başını biraz izleyebildim Gümüşün birde sonunu:icon_sorr

Malum eurovision vardı aynı saatte.(Hala sinirlerim bozuk şu eurovision yüzünden ya!!!)

Sonunu gördüm şok oldum zaten.Dediğiniz gibi bi Gümüşün hırsız damgası yememişti bi.Oda sona 5 kala oldu senaristlerin sayesinde.

Bu gidişle bütün olayların işlendiği dizi ödülünü biz alıcaz:img-hyste

Reytinglere baktımda helal olsun kemikleşmiş izleyici kitlesine valla.Yine 1.yiz:img-wink:

Burdan Ekrem Boraya bol şifa diliyorum,ve tüm bayan oyuncuların ve set ekibindeki bayanların,anne olan yada olmayan fark etmez,anneler gününü kutluyorum...

NAGİŞ
13-05-07, 15:21
öncelikle bütün annneirin anneler gününü kutluyrum

ekren boraya acil şifalar onsuz dizi olmuyoo

mrb arkdşlr ben safiye nineyi çoo özledim ya gelse artık

sonlarına yaklaşıyoruz halen şu gerksiz kişilerden kurtulamdık gitii selimde didemden off bıktım yaa
berk bunu gümüşe nasıl yaptı yaa bu kadar da olmaz

karam20
13-05-07, 15:32
Bahar'ın yaşadıkları hiç kolay şeyler değil ama Gökhan'ı bu kadar severken neden artık barışmıyor anlamıyorum. Gökhan hatasını anlayan biri. Bence Gökhan ikinci bir şansı hak ediyor. Şu son bölümlerde Gökhan Bahar çiftini mutlu görmek istiyorum. Bahar en kısa zaman kendisi için en doğru kararı versin artık. :img-yes:

Not: Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun:img-yes:

kıvanç_emel
13-05-07, 15:40
ya arkadaşlar gerçekten de çok saçma sapan kişiler aldılar bahar halen bi seçim yapamadı niyeyse selimden ona bi hayır yok kocasından bi bebek var en azından onun içinde düşünmeli bence

<GüMüŞ>
13-05-07, 15:41
ewet dizimiz 100.bölümde bitio MAALESEFFFF...hatta kötü son bile olabilir arkadaşım ayrıca bu yeni dizi olaylarını bende duydum inş doğrudur yaaa:(

ceren06
13-05-07, 15:43
biz size ne yaptık ki seneristler
gümüşü hep üzülmeye mahkum ettiniz,
forumu üç bölüm mutlu ettiseysiniz
bir ömür ağlattınız
anladık mutluluğu sevmiyosunuz
yalnız bu forum bunu sizin yanınıza bırakmaz
unutmayın....

<gumus><mehmet>
13-05-07, 15:46
biz size ne yaptık ki seneristler
gümüşü hep üzülmeye mahkum ettiniz,
forumu üç bölüm mutlu ettiseysiniz
bir ömür ağlattınız
anladık mutluluğu sevmiyosunuz
yalnız bu forum bunu sizin yanınıza bırakmaz
unutmayın....

valla seni efkar basmış arkadaşım şimdi benide efkarlandırdın gidip şarkı bölümüne bir efkarlı şarkıda ben yazim ağla kalbim ağla........

karam20
13-05-07, 15:48
yok yok bu seneristlere ne dersek tersini yapıyorlar baharla gökhanı barıştırın diyoruz ayırıyorlar..en iyisi ayırın demek o zaman barıştırırlar

Sende haklısın senaristlerimizin söylediklerimizin tersini yapmakta çok başarılılar. Ben son bölümde barışan Gökhan Bahar çifti görmek istemiyorum. Barışsalarda bizde son birkaç bölüm onları mutlu izleyebilsek. Bahar boşanma davası açmak için avukatla konuşmuştu. Barışmayacak madem boşansın artık. Bu olayda bir sonuca bağlansın. Tabi benim gönlüm Bahar'ı Gökhan'la mutlu görmekten yana.:img-yes:

cenup
13-05-07, 15:49
Bu bölümün sadece çok çabuk bittiğini farkettim...Son reklam arasında Eurovision'u izlim dedim a bir baktım performanslar bitmiş oylama için geri sayım da ben açtığımda bitti son birkaç şarkının kısa kısa tanıtımını gördüm o kadar...:icon_sorr Saat 12 olmuştu bile ne çabuk bitti anlamadım...
Bölüm gayet güzel başlamıştı benim için Gümüş'ün hediyesi çok güzeldi Kaptan Memo çok komikti:img-hyste okyanusa açılma fikrini çok beğenmiştim ama şimdi o kadar da güzel bir fikir olmadığını düşünüyorum benim kurtlar yine zıpladı çünkü...Neyse Ayça Varlıer'in o muhteşem sesinden en sevdiğim şarkılardan birini dinledim...:img-blush Onur ve Defne'nin dans ettiği sahneye bayıldım tabi Gümüş&Mehmet'te eşlik etti ama ona dans denirse tabi hemen araya Dilruba Hanım'ın saçmalıkları girdi...:img-cool2 Doğrusunu söylemek gerekirse Dilruba Hanım, Hikmet Bey ve Şeref Hanım'ın konuşmalarını hiç dinlemedim benim aklım içerideydi ama ne biçim bir doğumgünü partisi başladı ve bitti...:img-cool2 Bravo diyorum yani senaristlere biz tango istedik onlar şöyle iki gramlık birşey gösterdiler bu size yeter dediler resmen...:img-cool2

Dilruba Hanım'ın saçmalıkalrı da bitmek bilmedi bir türlü anlattı da anlattı ne anlattı hiç bilmiyorum...Bir tek fakir bir ailesi varmış da falan filan onu duydum o kadar...Ne acındırdılar ama kadını ya yok böyle birşey...Bütün bölüm ağladı da ağladı timsah gözyaşları diyorum ben kısaca...M.Fikri'yi seviyorum diyor bir de önceden herşeyi anlatıp açıklığa kavuştursaydı da durum bu noktaya gelmeseydi...

Senaristlerimiz bayılıyor zaten bu konuları böyle uzattıkça uzatmaya çözün biran önce de biz de siz de bir rahat nefes alın yani...Bir olay çözülüyor başka bir olay patlak veriyor nedir bu ya...Biz izlerken bu kadar geriliyorsak onlar yazarken kimbilir neler hissediyorlardır...

Bunları yazdıkça daha da içim sıkılıyor...Ne hale geldi dizi entrika, şok, sürpriz...

Not:LÜTFEN tek cümlelik yorumlar yazmayın arkadaşlar rica ediyorum...

ceren06
13-05-07, 15:50
arkadaşlar kıvanç tatlıtuğda songül ablamızda yeni bir diziye başlayacaklar ama ikisini aynı karelerde göremeyeceğiz dizinin bimesini bekliyorlarmış :img-yes:

ikisininde projeleri olduğunu bilmiyordum..keşke aynı proje olsaydı ama bunada şükür ya hiç göremesek....

Muge_ds
13-05-07, 15:55
Bencede gereksiz kareler çoktu.Öyle dıngıl dıngıl müzik çalıp tek tek odaları dolaşıp vakit geçireceklerine Gümüş Onurla anlaşıp tekneyi yalının önüne getirtir ve kutlama sonrası onlar evde cebelleşirken Gümüşle Mehmet hatta kızları Melek birlikte ya adaya yada kız kulesine gidebilirler başbaşa romantik bir gece geçirirlerdi biz burdan bunları görmek istiyoruz dedikçe inatla saçma uzatmalar izliyoruz.

aygülencim senin bu yorumu okurken,benim Gümüş için düşündüğüm doğum günü planı aklıma geldi ve bir ahh çekmedim değil!!! Ben Mehmet Gümüşü kaçırsın demiştim ama Gümüşünde Mehmeti kaçırması süper olurdu ama nerde bizim senaristlerde böyle güzel sahneler yazma isteği...Onlar alsın diziyi felaketlere sürüklesin..Dizinin şuanda son 3 bölümünü bilemediniz son 4 bölümü çekiyolar!!! Bu kadar kısa sürede olayları nasıl toparlayacaklar merak ediyorum!!!

Dünkü bölüme gelicek olursak tam bir fiyaskoydu..Allah aşkına sondan 5 veya 6.senaryonun böyle mi olması gerekiyordu?? Olayların sonlandırılmaya başlandığı ve yerini mutlu sahnelere bırakmaya hazırlanması gerekirken bizim izlediğimiz senaryoya bak?? Gereksiz diziye karakter sokumu yapılsın,Gümüşün onca derdi yetmiyormuş gibi bir Nağme şahsı çıksın.. (ki ben bu ismi çok severdim,diziye bu ismi soktular ama şu kararktere bak yaww) Ne konuştuğunu bilmesin bir de gitsin Gümüşün başına ekşisin..Bu senaristler Gümüşün başına çorap örmekte ne meraklı!!! Sorunlar birer birer değil,ikişer üçer gelmeye başladı!!!

Dizide yeni bir olay türedi..Dün Gümüş ile ilgili dosyalarda bir gizlilik vardı,dosyada bir gariplik var ama kırk saat kıvrandırdılar bizi...Walla arkadaşlarla diziyi izlerken ee söylesenizde şu Berkle Kenan ne yapmışlar öğrensek diye söylendik durduk..Tahmin ettiğim gibi de Gümüşün şirket hissesinden kendi hesabına para aktardığı gözükmesi oldu...Ben bu konuda Mehmetin Gümüşe inanacağın başından beri söyleyip destekliyorum...Tamam sinirli bi şekilde odaya girdirdi ama daha sonrasında kullandığı cümlelere bakarsanız "tuhaf ama Gümüş hesabına para aktarmışsın" tarzında bi cümle kullandı..Bana öyle geliyor ki bu cümlenin altında Gümüş sen böyle yapmazsın ama bu dosyalarda öyle gözüküyor edası vardı..Mehmet Gümüşle konuştuğunda ona inanacakmış gibi gözüküyor ama ailenin diğer bireyleri Gümüşe şüpheyle bakacakmış gibime geliyor...Hatırlarsanız Gümüşle Dilrubayı Şeref odada gördü ve ne oluyor burda diye içeri girdi...Orada Gümüş Dilrubayı teselli etme adına yakındı ama Şeref bu o anı yanlış anlayabilir,bizde böyle senaristler varken Gümüşe cephe alabilir!!! Eğer evdekiler bu konuda Gümüşe inanmaz ve Mehmette Gümüşe sonuna kadar güvenirse;bana öyle geliyor ki Mehmet kızını ve karısınıda alır o ortamdan ayrılır...Sonuçta ben o duruma düşsem yapacağım davranışta bu yönde olurdu!!!

Ekrem Bora'ya bende acil şifalar diliyorum...3 sezondur diziye kattığı emekler gözardı edilemez ve ben Ekrem Boranın da içinde olduğu bir final izlemek istiyorum!!!

Forumda da annelerimiz var,anne olmaya adaylarımız var...Tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum...

<gumus><mehmet>
13-05-07, 15:57
Bu bölümün sadece çok çabuk bittiğini farkettim...Son reklam arasında Eurovision'u izlim dedim a bir baktım performanslar bitmiş oylama için geri sayım da ben açtığımda bitti son birkaç şarkının kısa kısa tanıtımını gördüm o kadar...:icon_sorr Saat 12 olmuştu bile ne çabuk bitti anlamadım...
Bölüm gayet güzel başlamıştı benim için Gümüş'ün hediyesi çok güzeldi Kaptan Memo çok komikti:img-hyste okyanusa açılma fikrini çok beğenmiştim ama şimdi o kadar da güzel bir fikir olmadığını düşünüyorum benim kurtlar yine zıpladı çünkü...Neyse Ayça Varlıer'in o muhteşem sesinden en sevdiğim şarkılardan birini dinledim...:img-blush Onur ve Defne'nin dans ettiği sahneye bayıldım tabi Gümüş&Mehmet'te eşlik etti ama ona dans denirse tabi hemen araya Dilruba Hanım'ın saçmalıkları girdi...:img-cool2 Doğrusunu söylemek gerekirse Dilruba Hanım, Hikmet Bey ve Şeref Hanım'ın konuşmalarını hiç dinlemedim benim aklım içerideydi ama ne biçim bir doğumgünü partisi başladı ve bitti...:img-cool2 Bravo diyorum yani senaristlere biz tango istedik onlar şöyle iki gramlık birşey gösterdiler bu size yeter dediler resmen...:img-cool2

Dilruba Hanım'ın saçmalıkalrı da bitmek bilmedi bir türlü anlattı da anlattı ne anlattı hiç bilmiyorum...Bir tek fakir bir ailesi varmış da falan filan onu duydum o kadar...Ne acındırdılar ama kadını ya yok böyle birşey...Bütün bölüm ağladı da ağladı timsah gözyaşları diyorum ben kısaca...M.Fikri'yi seviyorum diyor bir de önceden herşeyi anlatıp açıklığa kavuştursaydı da durum bu noktaya gelmeseydi...

Senaristlerimiz bayılıyor zaten bu konuları böyle uzattıkça uzatmaya çözün biran önce de biz de siz de bir rahat nefes alın yani...Bir olay çözülüyor başka bir olay patlak veriyor nedir bu ya...Biz izlerken bu kadar geriliyorsak onlar yazarken kimbilir neler hissediyorlardır...

Bunları yazdıkça daha da içim sıkılıyor...Ne hale geldi dizi entrika, şok, sürpriz...

Not:LÜTFEN tek cümlelik yorumlar yazmayın arkadaşlar rica ediyorum...

evet bende aynen dizimizi senin gibi izledim ama erevisiona reklam aralarında baktım birde kenan abime baktım oylamaya geçildiğinde dizi bitmişti zatn herne kadar oylamada haksızlıkla yapılmış olsadaolmuş işte he birde iyiki hatırlattın cnm ya bak ben o tek cmlelik yorumları unutmuş birde yazmaya kalkıyordum saol

sweety25
13-05-07, 16:46
canım ben geçen hafta kıvancı magazinde gördüm şey dedi dizi biteceği için içimde bi burukluk var ama şokla bitiricezz dedii yani dediğin gibi mutlu son sanırım senaristler bu mutlu sonun acısını çıkarıyolar şmidi:)

şok final bizim istediğimiz gibi bir sonmu bence orası meçhul şaşırtıcı gümüşün başına gelebilecek bütün şeyler geldi zaten mehmetin üzerinden bişiler yapılmıcaksa o zaman aile ile ilgili bişi herkes dağılıcak galiba

gummuss
13-05-07, 16:51
AMANNN BU NE BOLUMDU YAAA sinirlendim hemde cok bir salak yuzunden hersey karisti allah kahretsin neydi bu tam evden gitdiklerini bejkliyorduk ama gitmek yerine bide gumusun islerini karistirdi sapsal cok sacmaladilar senaristler ben yuhh diyorum

berivan_
13-05-07, 17:07
arkadaşlar kıvanç tatlıtuğda songül ablamızda yeni bir diziye başlayacaklar ama ikisini aynı karelerde göremeyeceğiz dizinin bimesini bekliyorlarmış :img-yes:

Canim,malum yurtdisinda olunca ve magazinler izlemeyince bilinmiyor bazi seyler:img-blush ikisininde oynuyacaklari dizilerin isimlerini bilenler varmi acaba:img-help: onlari ayri görmek istemesemde yeni dizilerini cok merak ediyorumda...

Gumusum birde yedi simdi hirsiz damgasini bakalim neler olucak bundan sonra:icon_sorr insallah simdi herkes Rukiyenin o uyuz ablasi gibi anlamadan dinlemeden Gumusun uzerine gelmezler:icon_sorr helede en korktugum sey Didem yalanci cadisinin Gumuse simdi eline firsat gectigi icin ve Gumusu cekemedigi icin ablamiza agzina geceni sayar...eee nede olsa Berk Mehmeti Didemde Gumusu cekemiyorlar,nankör benciler,insan bukadarda cabuk unutmazki canim bu ikisinin onlar icin yaptiklari...Didem cadolosu kalksin Gumus icin dua etsin cunku Gumus herseyi planlamasaydi Didemin aileye kabul olucagi filan yoktu hic:icon_whis

Ayy sagdan soldan geliyorlar yine:icin_evil ne olursa olsun Gumusun sucsuzlugu er yada gec ispatlanicak,gercekler su yuzune cikinca bakalim neler olucakmis...

Su Bahar gicigida tercihini yapsin artik ama haaa,yetti gari iki erkek pesinde ve kimi sevdigi ve istedigi belli aslinda ama sakiz gibi uzatikca uzatiyorlar senaristlerimizde canim:img-polic

Dun Turkiyeye oy verdim,okadar aradim ve ulasamayinca birde msj cektim ama Turkiye birinci olmadi,nasilda uzuldum:icon_sorr ama yinede 4 olduk buda hic yoktan iyidir dimi:img-wink:

sinems_t
13-05-07, 17:10
ewt bolum bşladıgında superdi ama sonunun boyle bi ŞOK la bıtecegını valla ben beklemıyrdum.başta gümüş ün hediyesi işte onu verişi dans edişleri kutlama falan cok hoştu gercekten.cok da yakıştı şapka mehmet e ya cnm bnm:img-yes: sonra şu dilruba hnm bi yalıyı terk edemedi amma yüzsüzmüş.bi de hala fıkrıyı bekleyecegım dıyor ya delı ettı bnii.şeref e bravo dedeyi kurtardı.herhlde boşanma davasını acar dedemiz.yani dgrusu da bu bnce.gelelım son sahnelere neydi o oyle onur bi şokla soyledıya şu olayı bahara.sanki gümüş bunu yapablıecek bir karaktere sahıp gibi şaşrdılar.helede mehmet bey neydi oyle hytm zimmetine para gecrmişsın.kıs tum omrunu bu şirkete ve sana verdi senın verdgn teşkkure bak.ya efendım bir karışıklık olamaz mı sen karına bu kdr mı guvenıyorsun.boyle bi şeyi aklından bile gecrmeyecegını bilmıyor msn.(ay sınırlendm yahu..)valla senarıstler sona yaklaştıkca saçmalama duzeyını aştılar bncee.berk in hele o kişilik değişimi ayrı konu.cocuk bi askere gtti geldgınde oo her şekılde degişmiş bi berk oldu.buna da işte bn ŞOK olurum.gelecek bolumde şu işi berk ın yaptıgını anlasınlar hmn yoksa mehmet e fena kızcam ztn kızdım daaa:img-pilot reytıngler de bnce bu bolum için iyi.hadı inş o cok istedıgımız gusel sahneleri gelecek bolmde gruruzz.ii yorumlar arkdaslar:good:

emlylove
13-05-07, 17:19
Mükemmel bir mitingin ardından herkese merhaba arkadaşlar.Ev sahibi olarak bulunduğum bu harika mitingten sonra akşam delire delire izlediğim Gümüşü bile unuttum.O kadar yorgunumki akşam neler oldu onu bile hatırlamıyorum.Tek hatırladığım daha doğrusu unutamadığım Gümüşün son sahnedeki bakışı
Bir hırsız damgası vurulmamıştı bu kıza o da oldu tam oldu yani.Mehmet gibi Tarık’ın tüm foyalarını ortaya çıkartan bir adam küçük beyinli ayyaş Kenan tarafından ters köşeye yatırılırsa Gümüşe bir an olsun inanmayacak olursa bu senaristlerin elimden çekeceği var.Nedense içimden garip bir ses Mehmetin bir odunluk yapmayacağını söylüyor umarım garip oluduğu kadar gerçek bir ses olur.
Reytingler çok güzel yine en ön sıralarda yerimizi almışız bu da Gümüş izleyicisinin farkı olsa gerek.Dilerim ki senaristler bu izleyiciye yakısır bir son hazırlamışlardır.Yani MUTLU BİR SON
Ekrem Bora'ya acil şifalar diliyorum biran önce sağlığına kavuşup aramıza dönmesi dileğiyle.

eminek
13-05-07, 18:10
Gümüşün düştüğü bu iftira olayında Mehmet aklına acaba olabilir mi dye asla aklından geçirmemeli.Kayıtsız şartsız karısına güvenmeli ve destekleyip sorunu hemen çözmeli.Defalarca yazdım yine yazıyorum bence Mehmet karısına destek verecek.
Ayrıca ben Baharın ve Onurun samimiyetine Gümüş asla yapmaz kesin hata vardır dedikleri zaman tam anlamıyla güveneceğim.
Gerçekler ortaya çıktıktan sonra insanların Gümüşe inanmayıpta daha sonra özür dilemeleri hiç hoş olmaz.
GEÇ GELEN ADALET ADALET DEĞİLDİR.Bunu kimse unutmasın.

cenup
13-05-07, 18:19
Forumda kimsecikler yok ben yorum yapim bari...

Bu bölümün herhalde en büyük meselesini başımıza Berk sardı...:icon_evil Bir insan nasıl bu kadar kendini alçaltabilir düşünemiyorum doğrusu...Bir insan sırf para için ailesine zarar vermek isteyebilir mi bilemiyorum doğrusu...Yani Berk'in bu durumu dalgaya alınmayacak bir raddeye geldi...Gayet ciddi bir hal aldı... Kenan'ın aklına uydu yine başkalarının kurbanı oldu...Tarık'tan sonra sıra Kenan'da...Hırsının ve egosunun kurbanı oldu olmaya da devam ediyor...Gümüş'e böyle birşey yapmayı nasıl aklına getirebildi...Bu bir karakter sonuçta senaristler yazıyor bu diziyi ama normal hayatımızda da sık sık karşılaşıyoruz böyle insanlarla...Bize mesaj verilmeye çalışılıyorsa Berk üzerinden hiç gerek yok yani zaten bu tür insanları görüyoruz çevremizde...
Aslında konunun bu kadar önemli olması tabiki Gümüş'ün başına böyle birşey getirmesi...Gümüş'ün nasıl bir insna olduğu ortada hele de yemekteki laflarından sonra ailenin böyle birşeye inanması büyük bir mantık hatası olur... Parayla ilgili konulardan ne kadar sıkıldığını da biliyoruz yani...Umarım bu konu biran önce açığa kavuşur birkaç bölüm süründürülmesini istemiyorum...
Mutsuz son fikrine artık alışmaya da başladım doğrusu...:img-cray: :img-cray:

eminek
13-05-07, 18:26
Sevgili cenup by Berkin sorunu aklını kullanamaması ve başşkalarının güdümü altında yaşamayı seviyor.Kendi hiç bir şeyi düşünemiyor.Hala olgunlaşamamış büyümesine onun daha çok var.Berkin vukuatları saymakla bitmez.
Tuğçe yüzünden evi terketti,bir arkadaşına uydu eroin sattı,didemin hırslarına göz yumdu şimdi ise hayatının hatasını yaptı.Mehmet öğrenince ne olacak düşünemiyorum.

<gumus><mehmet>
13-05-07, 18:27
SAO0L ARKADAŞIM ama mutlu son tiyosu nedir benim gözümden kaçmış

Biraz geç oldu ama forumdan çıkmıştım ne yazdığını görememişim kusuruma bakma mutlu son tüyosunu bende bilmiyorumda bir arkadaşımız bana ö.m ll bir haber verdi kıvanç tatlıtuğ bir magazin programında içimde çok büyük bir sıkıntı var çünkü dizimiz bitiyor ama çok güzel biticek demiş:happy0064 inşallah öyledir ama ben herşeye karşı tüm iyi niyetimle öyle olucağına inanıyorum çünkü şimdiye kadar ekranlarda birbirine en yakışan çifti olan gümüş ile mehmetin bu kadar sıkıntıdan geçtikten sonra izleyicileri hayal kırıklığına uğratan bir son ile bitireceklerini tahmin etmek istemiyorum

cenup
13-05-07, 18:34
Valla Mehmet öğrendiğinde ne yapacak bende çok merak ediyorum...Ama kesinlikle bir temiz dövsün istiyorum...Geçen sezon Onur'a yok yere attığı o yumruklardan Berk'e de atmasını bekliyorum...Yani ne yapsa benim içim rahat etmeyeği için birkaç sağ kroşe görmek istiyorum...:img-cool2 Nasıl olsa biz şiddet dizisiymişiz ya şiddeti pek severiz...:img-hyste

Didem'e hele hiçbir şey diyemiyorum onun zaten baştan belliydi ne mal olduğu...:icon_evil Ay hala hamileyim diyip duruyor bir de içiyor ben daha da sinir oluyorum...Şu 10 gün de bir türlü dolmadı gitti artık şu doktordan hamile olmadığını öğrenseydi herkes de biz de rahat etseydik...Yoksa bu gidişle ondan da kurtulamayacağız...Zaten en kadar bela kişi varsa başımızda bir türlü gitmek bilmiyorlar...:icon_evil :icon_evil

eminek
13-05-07, 18:39
Aslında Mehmetin ne yapacağını yemekte biraz gösterdiler.Keşke Gümüş engel olmasaydıda Berke ve Dideme hadlerini bildirseydi.İşin acı tarafı gerçek hayatta da mal mülk yüzünden ne kavgalar ne küslükler yaşanıyor.Bence Berk hapse girsin yoksa dayakla felan akıllanmaz.

TubaK.
13-05-07, 18:46
benim final tahminim (tabii mutlu son ile biterse dizimiz):

mehmet gümüs´e yapilan bu haksizlik berk tarafindan yapilidigini ögrendigi zaman belki sinirinden baskanliktan cekilir ve afyon´a gümüs ile yerlesebilir. cünkü mehmet fikri afyondaki fabrikalari felan gümüs ile mehmete verdi. onlarda oradaki firmayi yürütür ve böylece yasar giderler.

Muge_ds
13-05-07, 18:51
Bende eminek ye katılıyorum..Aslında yemekte Mehmetin nasıl davranacağının sinyalini verdi bize senaristlerimiz...Bunu söylüyoum ve hakikaten ben bu olanlardan bunun kokusunu aldım...Bizim burada yazdığımız Mehmet Gümüş için birilerine kızsın,eşini savunsun olayını senaristlerimiz dikkate alıp bu konuda uygulamayı düşündüler galiba..Tamam Gümüş için dellenen Mehmet sahnelerini izlemek bende istiyorum ama neden Gümüşün defilesi bundan etkileniyo anlamış değilim!!!

eminek
13-05-07, 18:56
Bu defile kesinlikle olur çünkü amacı var.Bu kadar mesajdan sonra defileyi iptal etmeleri verilen mesajları ve yardım çağrılarının havada kalmasına neden olur vede inandırıcılığını kaybeder.
Mügeciğim ben bir şey mi kaçırdım defile yapılmıyor mu?

emirdag-güzeli
13-05-07, 19:02
Gumus ne guzel masada..berk ile dideme bi cikisdi...didem gercekten fessat bir kiz...mehmeten orada biraz destek isterdim.gumus icin..cunku didem orada tabiki cevapsiz kalmadi..ama neyse..

eminek
13-05-07, 19:09
Hayatını sinemaya adamış örnek yaşantısından hiç taviz vermeyen değerli sanatçı EKREM BORA'ya Allah tan acil şifalar diliyorum.Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur O'nun gibi değerlere bu ülkenin çok ihtiyacı var.

emirdag-güzeli
13-05-07, 19:15
Evet rkadaslar yarin eurod de saat 19:00 gumusun tekrari var!!

aygülen
13-05-07, 19:15
Bende eminek ye katılıyorum..Aslında yemekte Mehmetin nasıl davranacağının sinyalini verdi bize senaristlerimiz...Bunu söylüyoum ve hakikaten ben bu olanlardan bunun kokusunu aldım...Bizim burada yazdığımız Mehmet Gümüş için birilerine kızsın,eşini savunsun olayını senaristlerimiz dikkate alıp bu konuda uygulamayı düşündüler galiba..Tamam Gümüş için dellenen Mehmet sahnelerini izlemek bende istiyorum ama neden Gümüşün defilesi bundan etkileniyo anlamış değilim!!!

Mügecim Mehmet tabiki Gümüşü savunsun,korusun da böyle bir zimmetine para geçirme saçmalığına hiç ihtimal dahi vermesin ve hemen durumu ortaya çıkarsın.Yani komployu derhal çözsün hatta Berk bir Şadoğlu olarak çok tedirgindi zaten hemen gidip durumu Mehmede anlatıp özür dilesin olmayacak bir şeydi ama Kenanın dolduruşuna geldim desin Kenan hemen kapıya konsun.Gümüşün defilesi etkilenmesin olanlardan bunları kim dikkate alırsa ne olacaksa çekmişlerdir zaten.

Muge_ds
13-05-07, 19:34
eminek cim senin kaçırdığın bişey yok ama sonuçta Gümüşe gelicek olan bu suçlama eğer insanlar tarafından kabul edilirse ve Mehmet dışında Gümüşe tereddütsüz bakan birileri olmazsa,şirket içindeki durumdan bu defilenin istenilen gibi olmayacağını düşünüyorum,benim hayalimdeki gibi bir defile hayatta olmaz!!!

aygülencim en başından beri diyorum,Mehmet bu konuda karısının yanında olacaktır,ihtimal vermeyeceğini zaten son sahnelerdeki cümlelerde belli oldu gibi...tuhaf veya garip diyerek mi ne başaldı Mehmet cümlelerine..Ben o cümlelerden, Gümüş ihtimal vermıyorum ama böylede bişey gözüküyor bu dosyada,senin bi açıklaman vardır edasıyla olaya yaklaştığını sezinledim..Umarım yanılmıyorumdur...

O sahneleri izlediğimizde arkadaşımın birisinin tepkisi şu oldu,eğer dizide gösterildiği gibi eşini bu kadar seven biri bu olaya inanırsa,konuşmadan eşini suçlarsa koca bir yuhh çekerim senaristlere dedi ve bizde aynen katıldık!!! Mehmetin eşini tanıyıp bu davranışı yapmayacağından emin olmalı!!! Bgne kadar defile öncesi Gümüşün ne kadar engellendiğini ve baltalanmak istediğini hatırlayarak bu olaya el atmalı ve Gümüşle bir bu olayı çözmelilerdir!!!

*katre*
13-05-07, 19:36
öncelikle herkese merhaba
ben hayatımda bu kadar kötü bir bölüm görmedim ya ... tamamen saçmalıktı.:icon_whis bizim cadı dilruba yı sanki bir melek miş gibi göstermeye çalıştılar...ama senaristler hiç kusura bakmasın bizler dilrubanın nasıl biri olduğunu biliyoruz...:img-polic .ve en önemlisi gümüş ümüze hırsız demek istediler ya en felaketi buydu..:icon_sorr hepsi uyuz berk in yüzünden ...berki öldürmek istiyorum..:icon_evil .tam diyorum akıllandı yineyapıyo bi pislik ve onun hakkındaki görüşlerimizi yerle bir ediyo.. ya bide anlayamadığım niye gümüşe kötülük yapıyo.. gümüş değil miydi ona tuğçe ve didem konularında yardım eden..:img-yes: .bu bölüm berbattı....:sad53:

batuhan_gumus
13-05-07, 19:42
yaa bu hafta yine süper bi bölümdü yaa ama sonunda
biseyler oldu ya hani mehmet gumusun odasina sinirli sinirli girdi bakalim nolcak cok heyecanli gelecek hafta allahim yaa su berkten gicik kapmayabasladim hele oo kenan

gumus canimm harika :happy0064 :icon_whis :sad53:

MüGeee
13-05-07, 19:44
slm.sayfa baya ilerlemiş...çok sevindim :happy0064 yaa ben bu bölümde selim gider diye umuyodum yok bu adam yapıştı kaldı bahar ın üstünee...senalistler cidden de biz ne istersek tersini yapıyolarr..hee haklarını yemiyelim son sahneye kdr gümüşümle mehmet çok mutlulardıı.bence bu da büyük bi gelişme..

batuhan_gumus
13-05-07, 19:47
1 EUROVISION SARKI YARISMASI FINALI [NET] TRT1 14,80 42,10
2 GUMUS [NET] KAND 6,00 15,90 :icon_whis
3 SELENA [NET] ATV 5,50 19,10
4 FIRTINA. [NET] KAND 4,80 17,90
5 SURVIVOR [NET] SHOW 3,70 9,90
6 GENIS ZAMANLAR [NET] STAR 3,60 9,70 A/B
7 MAKINA [NET] KAND 3,30 15,10
8 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,10 17,60
9 SAYISAL LOTO CEKILISI TRT1 3,10 9,60
10 BESIKTEN MEZARA (Y.S) [NET] STAR 3,00 11,20

TOTAL

1euOVISION SARKI YARISMASI FINALI [NET] TRT1 8,70 29,10
2 SELENA [NET] ATV 6,80 22,10
3 GUMUS [NET] KAND 5,50 16,60 :icon_whis
4 FIRTINA. [NET] KAND 4,40 14,90
5 BESIKTEN MEZARA (Y.S) [NET] STAR 4,30 14,60
6 SURVIVOR [NET] SHOW 4,00 12,20
7 CENNET MAHALLESI [NET] SHOW 3,50 11,80
8 GENIS ZAMANLAR [NET] STAR 3,10 9,50
9 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 2,80 14,80
10 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 2,60 14,10

gumus eurovisionyüzünden orta almis:sad53:

kübiş_GM
13-05-07, 20:05
bu bölümde yine Onur u koltukta uyuklarken gördük nolcak bu çocukcağızın hali ya çok sıkıldım işten gelip yemeğini yedikten sonra koltukta sızıp kalan Onur görmekten herkes çalışıyor ama kimse onun kadar bitik değil zavallı Pınar artık takmamaya çalışıyor galiba...

Bahar desen hala olduğu yerde sayıyor o Selim gıcığına yüzüğü verdi ama hala kesin bir dille onu reddetmemiş olacakki adam yüzsüz yüzsüz şirkette kızın peşinden koşuyor durmadan keşke Bahar izin vermiş olsaydı Mehmet in o gıcığı kovmasına en azından ondan kurtulmuş olurduk ama yok Bahar hala kararsızları oynuyor...

kübiş_GM
13-05-07, 20:23
Gümüş ün hiç olmıcak biçimde suçlanması beni gerçekten çileden çıkarmış durumda yani senaristler bu konuyu kullanmak zorundalar mıydı:icon_sorr
*Didem in yalanı ortaya çıkmıyor
*Bahar artık tam kararını verip harekete geçmiyor
*Dilruba hanım konusu hala ortada ne olacağı belli değil
*Rukiye iyileşmiyor
**Merakla ve büyük ümitle beklediğimiz defile gerçekleşmiyor bir türlü

Tüm bunlar yetmezmiş gibi Bir de Gümüş zimmetine para geçirmesi gibi çok abuk bir konu attılar ortaya...
bu saatten sonra dizimiz mutlu sonla biterse bana büyük bir sürpriz olacak...
Hepinize iyi akşamlar iyi yorumlar...

MüGeee
13-05-07, 20:32
yaa arkadaşlar forum niye bu kdr sessiz???????kimse yorum yazmıyo....keşke gümüş bitmese ne güzel olur dimi????

sanat
13-05-07, 20:44
Herkese merhaba;
Yorumlarınızın tamamı olmasada bir çoğunu okudum, sanırım herkesin korkuları sonun kötü olacağı düşüncesinde...

Öncelikle bu bölümü hiç mi hiç beğenmediği mi söylemek istiyorum, yine senaristlerin bir zirve yaptıktan sonra inişe geçip her şeyi olmamış gibi zemin bile hazırlamadan önümüze koydukları Dilruba için zerre içim acımadı. Eğer o kadar seviyorsa idi o akşamın sabahında aldığı mirastan tutta, sergilediği tavırlar, yaptıkları, bir gün akşamında "Kuru kılçık" diye söylenirken, M.F'ye ailesi için ileri geri konuşması, üzerinden 24 saat bile geçmeden çok seven biri oldu, hiç inandırıcı değildi; ama ne yazık ki dedemiz affedecek gibi eğer Bozcaada'dan sağ salim dönerse...

Berk mevzuna gelince, bu çocuk aslında tam olarak ne istediğini bile bilmiyor, Tarık konusunu konuştuğunda bile ailenin başına neler geldiğini bilmesine rağmen, böyle kirli bir şeye kalkışması, akıl işi değil. Benim ailem yok diyor, her şey kendisinin olduğunda, yanında kimse olmayacak, şirketi tek başına ermeyen aklıyla nasıl idare edeceğini düşünüyor, Kenan'la mı yönetecek. Bu adamı ne kadar tanıyorsun ki, ne malum bu adamın sana da kazık atmadığını. Zaten Kenan'ın bu oyunu yaparak ne istiyor onu da anlamadım ya, sözde Berk kardeşe yardım ediyor da kendi çıkarını daha göremedik. Berk'in bu kadar nankör olabilmesi, bunu özellikle Gümüş'e yapacak kadar gözünü kin bürümesi...

Senaristleri tebrik ederim hiç aklıma gelmemişti komplonun Gümüş'ün hesabına para aktarmayla suçlanacağını. Bu olayın hafif geçeceğini K-B ikilisinin daha büyük bir oyunla Mehmet'i mahvedeceklerini düşünüyordum. Sanırım bu olay geri kalan 5 bölüm içerisine yayılarak bir sonuca erilecek...
Mehmet'in karısına inanmak gibi bir durumu olmamalı, çünkü karısı daha konuşmadan Gümüş'ün böyle bir şeyi asla yapmayacağını bilerek konuşmalı. Zaten öyle de olacak, bu olayı kendi aralarında çözmeye çalışacaklar; ama işte o zaman Kenan lafı aklıma geliyor: " Bir kadın insanı vezir de yapar, rezir de" bu laf bizzat Kenan tarafında herkese yayılacaktır ve M-G zor durumda kalacaklar gibi düşünüyorum, hatta defilenin bile son bölümlere doğru olacağını düşünüyorum...

Belki Kenan ve Berk'in bu oyunlarını Dilruba ortaya çıkarır umarım, bu yolla da ailede kendisine karşı güven oluşur özellikle dedemizde...

Final bölümüne gelince; 95 bölümdür bizlere çok seven bir kadının umudu ve sevgisiyle neler başarılabilineceği gösterilirken, bunca bölümler boyunca üzerine basıla basıla bir arada mutlu bir AİLE olmanın önemini gösterdiler. Memleketimizdeki dizilerimiz bir zaman sonra öz amacından sapıp bambaşka final yapsalarda, Gümüş dizisi 95 bölümdür bazı hiç unutamadığımız mevzulara rağmen özünü sabit tutmayı bildi, kalan 5 bölümde de bunu darmadağın etmezler diye düşünüyorum. Dizinin daha en başa döndüğümüzde M.F'nin Mehmet'i zorla evlendirmesinin amacı kendisinin toparlanması yanında öldüğünde bırakacağı teslim edeceği ve her zaman üstüne basa basa söylediği ne kadar çok güvendiğinden yola çıkarsak, gelişen bölümlerde de Mehmet'in ailesini bir arada tutmak istemesi, hatta bu bölümde bile Gümüş ile konuşmalarında Mehmet'in bu aileye sahip çıkacak tek kimse olması sonucu senaristler bu karakteri finalde öldüremez, kaldı ki eğer gümüş ölse Mehmet darmadağın olacağı için bu da olmaz, çıktıları yolculukta öleceklerse eğer şuan yazdığım herşeye tamamen ters bir durum oluşur, dizinin ne teması ne de onca bölüm yaşanılanlar anlamlı olur. Yaşanılan acı tatlı her şeyin bedeli ölüm olmamalı, olacağını da zannetmiyorum finalde aile olmanın önemi üzerinde olacaktır.

En merak ettiğim şeyse Didem'in bu yalanının daha ne kadar uzatılacağı, öğrendiğinde Berk'in vereceği tepkiyi ve Didem'in akıbetini merak ediyorum. Aynı şekilde Bahar'ın bu kararsızlıkları ve Şeref hanımın ömrü hayatı hep ailesi mi olacak, hiç kendi özel hayatı olmayak mı?...

yaz yagmuru
13-05-07, 20:50
ben yenı geldım.dunku bolumle ılgılı yorumlarımı yapayım.
oncelıkle su dogum gununden baslayalım.hıc tatmın edıcı deıldı benım ıcın uzgunum.acıkcası ben daha romantık sahneler beklıyordum gumusle mehmet arasında tamam mutluydular ama romantızm yoktu.basbasa bır yemek dans olabılırdı.defnede olmasa dans bıle etmeyeceklerdı.aferın defne.
gelelım dılrubaya.ben su halıne bıle ınanmıyorum bu kadının.bence hıc affedılır yanı yok.serefde haklı sonuna kadar.ama uzgunumkı dedemız kıyamayacak karısına sanırım serefe yol gorundu.ya bu evde karımla uyum ıcınde yasarsın ya gıdersın dıyecek dede.aslında ben tam tersını beklerım.serefın bunca yıllık emegı var nede olsa.kadın kocasına ragmen terketmedı aılesını.dede ayıp edıyor.bu arada ton ton dedemız mınık kusumuz EKREM BORAYA COK GECMIS OLSUN DIYOR ACIL SIFALAR DILIYORUM.
gelelım berke ok yaydan cıkdı.gerı donus yok. bu gumuse yapılmıs buyuk bır yamukdur.affedılemez.benım fıkrım acıga cıtıgı an MEHMET SADOGLUNUN YAPMASI GEREKEN BERK SADOGLUNUN SIRKETTEKI BUTUN HAKLARINI FESHESTMESI VE YETKILERINI SONLANDIRMASIDIR.TUM ILISIGINI KESMESIDIR.BABASINDAN KALANLAR YETER NEDE OLSA.
benım asıl takıldıgım yerbahar ve onur ınanmıs gıbıydıler.ya boyle bır seye ıhtımal bıle vermemlıydıler ayıp.gumus zamanında hısselerını satıpta yalıyı ıpotekten kurtaran gumus desımedı.acsınlar gozlerını.neyse ben umutluyum uzun surmez anlasılır nede olsa.boyle bır seye kımse ınanmaz.helekı gumusun boyle bır sey yapacagına.herkes herkesı tanıyor.oz dedesı bıle berkı cok ıyı tanıyor.oy uzden uzmeyelım kendımızı.karamanın koyunu sonra cıkar oyunu.neyse sımdılık bu kadar arkadaslar hepınıze ıyı aksamlar.
bu arada ratınglerde ıyı gelmıs cok sevındım.her sey bahane BANYO SAHANE!

yaz yagmuru
13-05-07, 21:37
arkadaslar forum neden bu kadar sesız ya herkes nerede boyle?
aklıma bır sey geldı.fınal yakınya bırıncı sezon fınalı geldı aklıma.sezen aksunun o guzel sarkısı nekadarda guzeldı deılmı?fınalımızede nekadar yakısmısdı.sımdı buyuk fınal olacakya 100. bolumde acaba dedım hangı sarkı olabılır?nasıl bır sarkı ısterdık?sız buyuk fınle hangı sarkıyı yakıstırıdınız?

eminek
13-05-07, 21:53
Forumda hiç kimse yok ben yorumlarıma devam edeyim.Bu bölüm çok kötüydü fakat bir kaç güzel sahne vardı.Gümüşün şirkette Mehmete destek olmak için yemeğe çıkmaları,sipariş olarak pizza yemeleri(bende sabah kalktım hemen pizza yaptım gece canım istemesine rağmen üşenmiştim)ve sohbetleri.
Arabada Mehmetin Gümüşe bakışları hiç konuşmasada olurdu çok güzel bakıyordu Gümüşe.
Akşam yemekte Billurun çocuklarına sahip çıkmaları.Şerefin çocuklara karşı davranışları anlamsız.Onlar daha küçük ve hiçbir çocuk anne babasının günahını çekmemeli.
Yatak odalarında Gümüşün Mehmetin elinden içki kadehini alması.

cevizlikek
13-05-07, 21:55
hayatımda songül öden kadar doğal oynayan başka oyuncu görmedim desem yeridir. bu diziyi bu sene izlemeye başladım, neden daha önce izlemedim die üzülüyorum şimdi. bu kadın bir harika, oynamıyor yaşıyor sanki. her hali, ağzından çıkar her söz o kadar doğal ki.. kesinlikle bunun kurmaca bir senaryo, bir rol olduğunu hissettirmior. inşallah bi dahaki sezon sağlam bir yapımda yer bulur kendine.

**ŞEKERKIZ**
13-05-07, 21:55
ya bu bölümü sinir ola ola izledim.
Komplo kuruldu belli bişi,herşeyi gümüşün üstüne atcaklar.Bunun için ilk önce mehmet fikrinin,dönmesini bekliyorum
dilruba ve çetesini evden kovması gerekiyor.
Berke de,güzel bir sopa,,:img-grin2
o kenan kim oluyo yaa uyuzlarr.
bahar berke sölemişti işin en başından,
Ayrıca şeref de,başlarını gelceklerini biliyor ve ufak ufak çıtlatıyordu
Mehmet fikri geri dönn:img-yes:

artık güsel ve mutlu bir dizi izlemek istiyorummm:img-yes:

berivan_
13-05-07, 22:25
Simdi bu Berk akilsizinin Kenanla isbirlik yapmasi ve Kenanin bundan olan cikarini bilmiyoruz henuz ama simdi birde böyle birsey var Kenanin Berki oyununa alet etmesi sayesinde Kenanin Berke karsi elinde kullanicagi bir kozu var ve eminimki bu adam o kozunu cok iyi bir sekilde kullanicak:img-yes: akilsiz Berk simdiki icinde bulundugu duruma bakiyor ama Kenanin ne istedigini bilmeden bu ise kalkismasi gercektende sacmaligin daniskasi...eminimki Kenan ileride Berkten cok buyuk birsey isticegi ve Berk onun bu istegini gerceklestirmezse ozaman sizce Kenan aileye herseyi aciklamakla tehdit etmezmi bizim akilsizi:icon_whis ozaman bakalim Berk gercegin ortaya cikmamasi icin ne yapicak...zamaninda Baharin yaptigi bir komplu olayini simdi Berkin yapmasida birazcik komik yani...iki kardes aslinda bilmiyorlar ama ayni karaktere sahipler...ama Bahar hatasini gecde olsa anladi bakalim Berkin kafasina sonradan yaptigi yalnis sey dank ettiginde yaptigi pislik isinin sonucu ne olucak...

Para ve guc icin insanlarin kendi kanlarindan,kendi canlarindan olan birinin bilem canini bukadar yaktigini görmek icimi giz etti gercekten....

aygüzeli
13-05-07, 22:35
Yorum yapasim aslinda hic yoktuda neyseki fenerbahce sampiyonlugumuzu ilan edince kendime geldim o dünkü sacma bölümden sonra..

Bu nasil bir bölümdü öyle..
Tam fiyasko.:img-blush
Dizi dilrubanin sen söyle
Hikmetin yok sen söyle
Serefin durmadan merdivenlerde fink atmasiylan gecti..
Billurun kapi dinlemesi..:img-hyste
Vahim vakadan dolayi oyuncularin oyunculugunu bile seyredemedik..
Bu nasil senaryo cikmazligi uzatmak adina bir dizi bu kadar civitamaz.:icon_sorr Dizimize neler oluyor.
Memo efendi ya peki gümüsü demek bu kadar tanimis..
Mehmet efendinin yapmasi gereken gümüse gitmek deyil arastirma yapmak olacakti gümüsün para göz birisi olmadigini cok iyi biliyor demek gümüsü bu kadar tanimiski hesap sorma cesaretinde bile bulunuyor...gümüsün dedigi bir cümledeki gibi yazik cok yazik demek bu kadar tanimis karisini..

Bu bölüm hakinda yazacak ne var!!!!!!bir koca Hic.

Fenerim sari kanaryamin sampiyonlugunu kutluyorum..

Tüm ekibe emekleri icin tesekkürler..
Yahya amcama selamlar..:img-hyste insallah okuyorsundur yahya bey seni erkek adam seni..:img-hyste erkek adam yapar yahu birseymi dedik artik mehmete yeni bir sahne bulursunuz siz..:img-wink:

calino
13-05-07, 22:41
Şeref teyzem M.Fikri dedeme küsüp eşyalarını toplamıştı, hatta Orhan'a bir otelde kalırım demişti.
Ama izlediğimiz bu bölümde bu konuya hiç değinilmedi.
İlk önce oğlunun doğum gününün harap olmaması için evi terk etmedi diye düşündüm ama daha sonra gitmek için bir girişimde bulunmadı.

Hadi Dilruba'nın foyası ortaya çıktığı için yalıdan gitmedi diyelim. Madem Hikmet beyin geleceğinden ve herşeyi M.Fikri'ye anlatacağından emindi ne diye eşyalarını göz yaşları içinde toplayıp, yalıdan ayrılma kararı aldı.

Şeref'in eşyalarını ilk başta toplayıp, sonradan gitmemesi ne alaka?

_ArZ_
13-05-07, 22:42
Yorum yapasim aslinda hic yoktuda neyseki fenerbahce sampiyonlugumuzu ilan edince kendime geldim o dünkü sacma bölümden sonra..

Fenerim sari kanaryamin sampiyonlugunu kutluyorum..

Ablacım yazını biraz kestim ama benimde dicek 2 lafım vardı:img-wink:

Fenerim nasılda şampiyon oldu ama.Tüm fenerli arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum.Şampiyonun kim olcağı taa en başından belliydi zaten:icon_whis

Mazinde bir tarih yatar YAŞA FENERBAHÇEM NE MUTLU SENİ SEVENE YAŞAA FENERBAHÇEM!!!:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

dpnt:ben hala bu bölümü izleyemedim amaa!!

k.elif
13-05-07, 22:57
[QUOTE=AyGüZeLiM;3312827]Yorum yapasim aslinda hic yoktuda neyseki fenerbahce sampiyonlugumuzu ilan edince kendime geldim o dünkü sacma bölümden sonra..

bi trabzonsporlu olarak bütün fenerlileri kutluyorum.ama bizde kötü oynamadik dimi ama

neyse su kenana gicik oluyorum ama replikleri harika yaw.
gümüsü herkes taniyor yani onu bu konuda soruya cekmeye haklari yok.ayrica didem gibi patavatsizin hic yok.umarim gelecek bölümde berkin foyasi ortaya cikar da bizde rahatlariz.tabii baska problemler cikmassa.
insallah yarin özet gelir de belki sorularimizin yanitlarini özetten cikarabiliriz

**ŞEKERKIZ**
13-05-07, 23:01
Ablacım yazını biraz kestim ama benimde dicek 2 lafım vardı:img-wink:

Fenerim nasılda şampiyon oldu ama.Tüm fenerli arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum.Şampiyonun kim olcağı taa en başından belliydi zaten:icon_whis

Mazinde bir tarih yazar YAŞA FENERBAHÇEM NE MUTLU SENİ SEVENE YAŞAA FENERBAHÇEM!!!:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

dpnt:ben hala bu bölümü izleyemedim amaa!!

tüm CAMİAMIZI KUTLUYORUMM,TEBRİKLER,HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENERRR DİĞER FENERLERİ ARKadaşları da kutluyorum:img-yes:

calino
13-05-07, 23:13
Bende koyu bir FENERBAHÇE'li olarak şampiyonluğumuza çok sevindim ve çok mutlu oldum.
Tüm FENERBAHÇE'li arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum.
100.yılımızda şampiyon olmamız ayrı bir keyif.

Her ne kadar yorum yapmak istesemde yazacak birşey bulamıyorum.
Didik didik edilecek bir bölüm de değildi.
Olmuyor, dizinin sonuna yaklaştığımız şu haftalar da bu bölümler yakışmıyor.

gumus_kivanc
13-05-07, 23:29
:happy0064 :happy0064 100 YIL ÖNCE DOGDU SANLI EFSANE 100 YASINDA MUTLU ETTIN BIZI FENERBAHÇE !!! :happy0064 :happy0064

Dünkü bölüm için yorum yapamamistim .. bende biraz içimi dökeyim :P

Ben son olaya fazla takilmadim .. böyle birseyin ortaya çikmamasi mümkün degil bence .. Mehmet'ide kutluyorum .. odaya girisi kötü idi ama ''hayatim'' deyip lafa baslamasi içimi rahatlatti .. bu olay Dilruba hanimi bilmiyorum ama Kenan ve Billur'un sonu olacak gibi görünüyor .. heralde Mehmet Fikri Dede Dilruba hanimi affedecek .. Dilruba hanim baya üzülüyor .. neyse umarim tamamen saçmalamadan bu Kenan'in yedigi halt'in konusunu kapatirlar !!

Mehmet - Gümüs sahnelerinden en güzeli ögle tatilindeki yemek ve arbadaki konusma .. Mehmet'in Gümüs'e hayran hayran bakmasi çok hostu .. :)

Birseyi merak ediyorum .. Seref Teyze toplanmisti .. simdi olay'in çözülmesini mi bekliyor .. yoksa vaz mi geçti .. Umarim vazgeçmistir .. :img-yes:

BUARDA BEN TEKNE ILE DÜNYA TURUNUN LAFTA KALMASIN IISTEMIYORUM .. KESINLIKLE BÖYLE BIR SAHNE GÖRMEK ISTIYORUM !!!

emirdag-güzeli
14-05-07, 00:23
Mehmetin sinirl igumusun yanina gitmesi normal birsey...hem mehmet bu kanitlara gore dedi...eski odun mehmet..gumus ne yaptin bunu niye yaptin deyi hesap sorardi gumusten anlamadan dinlemeden.....

Mehmetin gumuse araba surerken cook cekicisin demesi cook guzeldi..ama oh tek begendim sahneydi aslinda bide oglen yemege...guzeldi..ama sadece konusmada kalmasin..gercekten bu tekne gezintisi olsun..ama bence olmiyacak..boyle birsey..ayni bir kac bolum ocncesindeki de bu tekne konusu cikmisti..bir kac bolum gecti...gene tekrarlandi..bu konu...cogu konular gibi...ama hayirlisi...

_mervevrem_
14-05-07, 09:33
anneler günü olmalıydı...
ben hala aybnı konuya ısrarcı yaklaşıyorum her zaman güzel konuları işleyen gümüş müydübenim izlediğim bölüm?
hayır

bu arada dün pek giremedim yorum yapıp çıktım
forumdaki annelerimizin selenay ablam ve ışuıl ablamın (başka varsa onunda) anneler gününüz kutlu olsun
forumdaki arkadaşların,mın da annelerinin doğum günü kutlu olsun
ve bu anneler günü eksiklik yaşayan annemimnde anneler günü kutlu olsun
cennet anaların ayakları altında....

sweety25
14-05-07, 09:38
herkese günaydın bende bugün okulu kırdım.Özeti merakla bekliyorum merveye katılıyorum dizide keşke anneler günüyle ilgili sahneler izleyebilseydik çok hoş olurdu.hemde gümüşün ilk anneler günüydü keşke olsaydı ama geçti artık bundan sonra full entrika izleriz

başak_mu
14-05-07, 09:52
arkadaşlar günaydın..
bu hafta yaşadığım anlık bir olaydan dolayı dizinin ilk reklama kadarki olan kısmını izleyemedim..daha sonra da yaşadıgım olayın etkisinden kurtulamadığım için diziye hiç konsantre olamadım..ama izlediğim kadarıyla GEREKSİZ sahnelerin bolca oldugu bir bölümdü..gerçekten bitime 5 bölüm kala böle atmasyondan sahneler hiç yakışmıyor bizim dizimize..bitsin de gidelim mantıgıyla yazılan senaryoyu ve çekilen sahneleri hiç hak etmiyor gümüş izleyicisi..

gümüş'ün dogumgünü olmadı bari ilk ANNELER GÜNÜ atlanmasın dedik.adı bile geçmedi..yine gümüş'ün başına çoraplar örüldü..mehmet deseniz yine aynı tas aynı hamam..kötü sonsa bagıra bagıra geliyor ve biz sadece bakıoruz...neyi öğrenmiş oldum bu diziyle bir daha sema ve eylem ikilisnin yazdıgı diziyi izlemek mi Allah korusun..

sevgili Ekrem Bora'ya acil şifalar diliyorum...
ben de merve gibi bir gün gecikmeyle de olsa forumdaki tüm annelerimizin anneler gününü kutluorum..
bir de fenerbahçenin şampiyonluğunu kutluorum..Fenerbahçeli arkadaşlarımızın hepsini tebrik edelim...

mehgüm
14-05-07, 09:52
arkadaşlar herkese günaydın öncelikle bir galatasaraylı olarak tüm fenerbahçe camiasının şampiyonluğunu kutluyorum gelelim bölümle ilgili yorumlarıma arkadaşlar güzel bir bölümdü yalnız dizinin sonunda ekrem boraya acil şifalar diye yazdı gene hastalandımı dedemiz acaba kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum gümüşle mehmetin garaj sahnesi ve öğlen yemeği sahnesi süperdi mehmet nasılda canım ben sana kasa kasa gazoz alırım dedi süperdi valla bence mehmet fikri dedemiz dilrubayı affedecek gibi geliyor bana o kenan efendiyle berk efendiye gelince ikisini kafa kafaya vurmalı ki akılları belki başlarına gelir bu berk naptığını sanıyor ya önümüzdeki hafta bence suçu ortaya çıkacak son sahnede mehmet gümüşün odasına girdiğinde korktum fakat canım bu rakamlara göre zimmetine para geçirmişsin diye gözüküyor dedi yani gümüşün böyle bişey yapmayacağını biliyor önümüzdeki hafta gümüşle mehmet beraber bu olayı ortaya çıkaracaklar bence büyük bi ihtimal funda denen bayan kenana dosyayı verirken gıcık oldu bence o dosyadaki tüm belgelerin bi kopyası kendisinde de var diğer dosyayla karşılaştırınca herşey ortaya çıkacak bence haftayı bekleyip göreceğiz

mehgüm
14-05-07, 09:55
arkadaşlar günaydın..
bu hafta yaşadığım anlık bir olaydan dolayı dizinin ilk reklama kadarki olan kısmını izleyemedim..daha sonra da yaşadıgım olayın etkisinden kurtulamadığım için diziye hiç konsantre olamadım..ama izlediğim kadarıyla GEREKSİZ sahnelerin bolca oldugu bir bölümdü..gerçekten bitime 5 bölüm kala böle atmasyondan sahneler hiç yakışmıyor bizim dizimize..bitsin de gidelim mantıgıyla yazılan senaryoyu ve çekilen sahneleri hiç hak etmiyor gümüş izleyicisi..

gümüş'ün dogumgünü olmadı bari ilk ANNELER GÜNÜ atlanmasın dedik.adı bile geçmedi..yine gümüş'ün başına çoraplar örüldü..mehmet deseniz yine aynı tas aynı hamam..kötü sonsa bagıra bagıra geliyor ve biz sadece bakıoruz...neyi öğrenmiş oldum bu diziyle bir daha sema ve eylem ikilisnin yazdıgı diziyi izlemek mi Allah korusun..

sevgili Ekrem Bora'ya acil şifalar diliyorum...
ben de merve gibi bir gün gecikmeyle de olsa forumdaki tüm annelerimizin anneler gününü kutluorum..
bir de fenerbahçenin şampiyonluğunu kutluorum..Fenerbahçeli arkadaşlarımızın hepsini tebrik edelim...

canım kötü bişey olmadı ya iyimisin canım evet anneler gününde sana katılıyorum keşke hatırlansaydı çok güzel olurdu bye

sweety25
14-05-07, 09:57
arkadaşlar herkese günaydın öncelikle bir galatasaraylı olarak tüm fenerbahçe camiasının şampiyonluğunu kutluyorum gelelim bölümle ilgili yorumlarıma arkadaşlar güzel bir bölümdü yalnız dizinin sonunda ekrem boraya acil şifalar diye yazdı gene hastalandımı dedemiz acaba kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum gümüşle mehmetin garaj sahnesi ve öğlen yemeği sahnesi süperdi mehmet nasılda canım ben sana kasa kasa gazoz alırım dedi süperdi valla bence mehmet fikri dedemiz dilrubayı affedecek gibi geliyor bana o kenan efendiyle berk efendiye gelince ikisini kafa kafaya vurmalı ki akılları belki başlarına gelir bu berk naptığını sanıyor ya önümüzdeki hafta bence suçu ortaya çıkacak son sahnede mehmet gümüşün odasına girdiğinde korktum fakat canım bu rakamlara göre zimmetine para geçirmişsin diye gözüküyor dedi yani gümüşün böyle bişey yapmayacağını biliyor önümüzdeki hafta gümüşle mehmet beraber bu olayı ortaya çıkaracaklar bence büyük bi ihtimal funda denen bayan kenana dosyayı verirken gıcık oldu bence o dosyadaki tüm belgelerin bi kopyası kendisinde de var diğer dosyayla karşılaştırınca herşey ortaya çıkacak bence haftayı bekleyip göreceğiz

demek dosyayı kenana funda verdi o ara eurovisiona bakmak için kanalı değiştirmiştim orayı kaçırmışım haklısın canım kopyaları vardır belki fundada o ortaya çıkarabilir gerçekleri

mehgüm
14-05-07, 10:00
doğumgünü sahnesinde pınarı (ayça varlıer )'i tebrik ediyorum süper bir sesi var çok güzel söyledi şarkıyı o bölümde defne mehmetle gümüşte dans etsin deyince eski bölüm geldi aklıma defnenin doğumgününde defne mehmet gümüşün elini tutsun sonrada gümüşü öpsün demişti ya çok güzeldi yaaaa ahhh ahhh zaman nasılda geçti şimdi dizimizin son 5 bölümü kaldı biz onlarsız napıcaz yaaaaa offfffffff offfffffffffffffff

başak_mu
14-05-07, 10:11
geçtiğimiz bölümde bavullarını toplayıp ciddi ciddi gitmeye niyetlenen şeref teyzemin bu bölümde böle bişiyden bahsetmemesine ben de hiçbir anlam veremedim..sahnelerin atlandıgını ve senaryodan fazlasıyla kırpıldıgını düşünüyorum...dizinin önce 102'de bitecegi sölenmişti sonra 103 ya da 104 dendi ve de en sonunda dalya yapılıp bitirelecegi haberini aldık..işte bu yüzden de senaryoda sıkıştırmalar olabilir belki ama her nolursa olsun merdivenlerde koşuşturan şeref ya da yok yere abuk sabuk bagıran rukiye'nin ablası yerine daha mantıklı sahneler izlettirmeleri lazım bize..madem süreniz kısıtlı o zaman gereksiz sahnelerle doldurmayın bölümü...

NOT:mehgümcüm canım sonuçta kötü bişiy olmadı ama ben çok zor bir yarım saat geçirdim..o yüzden de izlediğimden pek bişiy anlamadım işte...hoş kafa yorup izlenecek de bir bölüm diildi zaten

mehgüm
14-05-07, 11:03
demek dosyayı kenana funda verdi o ara eurovisiona bakmak için kanalı değiştirmiştim orayı kaçırmışım haklısın canım kopyaları vardır belki fundada o ortaya çıkarabilir gerçekleri

evet canım funda verdi gümüşle beraber dosyayı kontrol ettiler gümüş aman bi aksilik bi eksik olmasın şu para işlerini hiç sevmiyorum bi an önce dosyayı teslim edelim dedi kontrolleri yaptılar funda muhasebeye gitti hiç kimse yoktu kenan efendi geldi o ara fundaya laubali bi şekilde davrandı funda sinirlendi dosyayı bıraktı çıktı kenanda yapacağını yaptı arkadaşım bye

mehgüm
14-05-07, 11:08
rukiye ne zaman iyileşecek hala orhanla kaçtıklarını hatırlıyor son 5 bölümümüz kaldı ne olur iyileşsin bu arada rukiyenin ablası tam bir felaket o ne bilmişlik yahu bi o eksikti orhana ne kadar kötü davrandı kendince senaryo üretti orhanı suçladı anlamadan dinlemeden yorum yaptılar annesiyle beraber bide gümüşümüze demediğini bırakmadı terbiyesiz önümüzdeki bölüm gümüşümüz onun hakkından gelir

başak_mu
14-05-07, 11:14
ya ben artık rukiye'yi falan da düşünemiorum..üzerinde durulması gereken konuları hooop diye atlıolar,çabucak geçilmesi gereken konularıysa sakız gibi uzatıolar ve o uzatılan olay güya çözüldüğünde de bizler dumur oluoruz..artık iki yudum bölüm kalmış zaten..bu bölümlerden itibaren de varolan düğümler çözülüp tüm olayların açığa kavuşması lazım..ama senaristlerimizse tam tersi olayları iyice arapsacına çeviriolar hiç gereği olmadıgı halde....herşey karman çorman ol