PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bizim Evin Halleri - Senaryo ve Replik Yorumları

Sayfalar : 1 [2] 3 4

shake_it
14-06-07, 19:22
shake it çok güzeldi. ve avet kanal 1 seni işe almazzzz :img-hyste

sihircim teşekkür ederim.. hakkat kanal1 işe almaz ama olsun... ben böyle olsun istedim senaryonun... sizler gibi... herkes mutlu ve güleç.. ve barışık...:happy0064 :happy0064

onur29 begendiğine sevindim...

EFTALYAGUL26
14-06-07, 21:24
ortagımm dügün senaryonu okudum ne güzel olurdu dediklerin amaaa dizimiz biterr yaaaaa.final sahnesi gibi olmuşşşş.gerçekten bi gün diziyi bitirdiklerinde böyle bi final yapsalar çok hoş olur.bütün eski oyuncular gelseee amaa hepsii,bikaç bölüm oynamış olanlar dahil.hepberaber final yapsalarrrrr:happy0064 amaa dahaa çokkkk uzun yıllar sonra olsun bu finall:happy0064

shake_it
14-06-07, 21:55
ortagımm dügün senaryonu okudum ne güzel olurdu dediklerin amaaa dizimiz biterr yaaaaa.final sahnesi gibi olmuşşşş.gerçekten bi gün diziyi bitirdiklerinde böyle bi final yapsalar çok hoş olur.bütün eski oyuncular gelseee amaa hepsii,bikaç bölüm oynamış olanlar dahil.hepberaber final yapsalarrrrr:happy0064 amaa dahaa çokkkk uzun yıllar sonra olsun bu finall:happy0064

yok kız bitmez.. eskiden de böyleydi... böyle iyi olurdu herşey ama bitmezdii..

bu arada reene sana teşekkür etmeyi unutmuşum ayıp bana... teşekkür ederim canım senaryomu begendiğin için...

Saadet'im
16-06-07, 17:39
Shake-it,Müge,Sihir ve Onur29 ellerinize sağlık senaryolarınız çok güzel olmuş...Yine döktürmüşsünüz...Senaryolarınızı okurken çok eğleniyorum..Komik bölümler aklıma geldikçe gülüyorum..Ya dizifilm.com'un B.E.H. üyeleri olarak seti bassak ve bütün herşeyi eski haline döndersek olmaz mı?En azından senarist arkadaşlar siz bu şekilde bir senaryo yazsanız olur mu?Bari bizim senaryomuzda bizim varlığımızdan haberleri olsun. Ve istediğimiz gibi karakterleri düzeltip,dizimizin eski haline gelmesini sağlayalım...Hepinize teşekkür edüyorum, senaryolarınızın güzelliğinden dolayı....

shake_it
16-06-07, 17:42
Shake-it,Müge,Sihir ve Onur29 ellerinize sağlık senaryolarınız çok güzel olmuş...Yine döktürmüşsünüz...Senaryolarınızı okurken çok eğleniyorum..Komik bölümler aklıma geldikçe gülüyorum..Ya dizifilm.com'un B.E.H. üyeleri olarak seti bassak ve bütün herşeyi eski haline döndersek olmaz mı?En azından senarist arkadaşlar siz bu şekilde bir senaryo yazsanız olur mu?Bari bizim senaryomuzda bizim varlığımızdan haberleri olsun. Ve istediğimiz gibi karakterleri düzeltip,dizimizin eski haline gelmesini sağlayalım...Hepinize teşekkür edüyorum, senaryolarınızın güzelliğinden dolayı....

kendi adıma teşekkür ederim.. günlük ruh halime göre çıkyo işte senaryolar.. bazen komik oluyo bazen eskilerdenn.. ama favorim ilk senaryomdur itiraf etmek gerekirse.. ruzgar ve şeydanın mezarlık bekçisi - boşver şeyda muhabbeti..

teşekkürler tekrarr..

Müge
16-06-07, 23:38
Shake_it süpersin meleğim..:happy0064 Ceylan sınava giremedi ama gerçi fazla önemsemiyordu sınavı ya...Yazık oldu..Dila' da az değilmiş yani...:img-hyste

Ellerine sağlık klavye tutan ellerin dert görmesin...:happy0064

Başarılar arkadaşlar ..

shake_it
16-06-07, 23:40
Shake_it süpersin meleğim..:happy0064 Ceylan sınava giremedi ama gerçi fazla önemsemiyordu sınavı ya...Yazık oldu..Dila' da az değilmiş yani...:img-hyste

Ellerine sağlık klavye tutan ellerin dert görmesin...:happy0064

Başarılar arkadaşlar ..

beğendiğine sevindim.. aslında p.tesi günkü bölümde ceylanın sınavını ya da en azından sınav hikayelerini dinlemek istiyorum.. umarım olur.. dört gözle bekliyorum..

dilanın fix lafı oldu artık "o benim babam"... çok tatlı çoookk... :happy0064 :happy0064 :happy0064

sihir
17-06-07, 00:30
shake it çok güzeldi ceylan senaryosu. bakalım n'apacak gerçekten de sınavda. kazanmaması lazım mantıken ama neyse...
ellerine sağlık.

sınava girecek arkadaşlara başarılar-iyi şanslar...

EFTALYAGUL26
17-06-07, 00:56
ellerine sağlık ortağımm benimmmm:img-hyste
ceylan bu bellı olmaz girer kazanır sınavıı.en azından babasında para bolyaaa bulur bi yolunuu okur paralı okul mokull:happy0064
başarılarrr tüm sınavaa girecekleree bendende:img-wink:

shake_it
17-06-07, 01:32
teşekkür ederim sihir ve eftalyagul... beğendiğinize çok sevindim...

hakikaten ceylanın kazanma ihtimali yok ama.. belli mi olur.. :img-hyste :img-hyste bulur bir özel üniversite..

reene
17-06-07, 02:58
yine döktürmüşsün shake_it.:good: :good: söze ne hacet:happy0064

shake_it
17-06-07, 12:46
yine döktürmüşsün shake_it.:good: :good: söze ne hacet:happy0064

teşekkür ederiiimmm.. :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

onur29
17-06-07, 16:00
Shek it ve ftalyagül ellerinize sağlık. Koptum gülmekten yaa. Ceylanın keşke sınavdaki halleirni falan izleyebilsek :D:D

Shekit. Ceylanın pencereden bağırırp. Soruyu okumasına koptum resmen yaa. Yazık yaa. Atıldı sınavdan :D:D:D

reene
17-06-07, 16:13
bravo eftaltagul :happy0064 bravo:happy0064 yüzümüzü güldürdün,sağol arkadaşım:good:

shake_it
17-06-07, 16:19
EFTALYAGÜÜLLL ortağıımm.. çok begendim eline salıkk....

onur29 teşekkür ederim senaryomu begendiğin için...

EFTALYAGUL26
17-06-07, 16:36
teeşkkürler arkadaşlarr.görürnenn o ki ceylan sınavdan ya atılcak ya geç filan kalıp giremıycek sınavaa:img-hyste ben yinede umutluyum delı kızdan belkiiii kazanır paralı filan okurr:happy0064

shake_it
17-06-07, 16:37
teeşkkürler arkadaşlarr.görürnenn o ki ceylan sınavdan ya atılcak ya geç filan kalıp giremıycek sınavaa:img-hyste ben yinede umutluyum delı kızdan belkiiii kazanır paralı filan okurr:happy0064

evet ortağım ya yarın ceylanın sınav anılarını dinlesek ne güzel olur.. ben bekliyorum harbi.. inşallah vardır...

Müge
18-06-07, 00:28
Bacım Eftalyagul harikasın valla...Ellerine sağlık bacım çok güldüm gerçekten de...:img-hyste Yazık oldu ama Ceylan'a sınavdan atıldı....:img-hyste

EFTALYAGUL26
18-06-07, 00:32
Bacım Eftalyagul harikasın valla...Ellerine sağlık bacım çok güldüm gerçekten de...:img-hyste Yazık oldu ama Ceylan'a sınavdan atıldı....:img-hyste

atılmaz inşallah da beklıyorum o deli kızdan oyle bişey:img-hyste inşallah yarın konusu geçer de duyar görürüz ceylanı.teşekkür ederim begendigin için:img-wink:

Saadet'im
18-06-07, 09:21
Shake-it ve Eftalyagül siz harikasınız ya..Senaryolarınıza çok güldüm ve halada gülmeye devam ediyorum aklıma geldikçe...Sizin senaryolarınıza bakılırsa Ceylan sınavda da rahat durmadığından dolayı sınavdan atılmış...Yani rahat dursaydı ben o zaman şaşardım bu işe...İnşallah dizide sınavla ilgili bazı detayları gösterirler...Komik olan bölümlerden,güzel olur valla...Çok güzeldi Ceylan'ın sınavdan atılma senaryoları..

EFTALYAGUL26
18-06-07, 18:52
Shake-it ve Eftalyagül siz harikasınız ya..Senaryolarınıza çok güldüm ve halada gülmeye devam ediyorum aklıma geldikçe...Sizin senaryolarınıza bakılırsa Ceylan sınavda da rahat durmadığından dolayı sınavdan atılmış...Yani rahat dursaydı ben o zaman şaşardım bu işe...İnşallah dizide sınavla ilgili bazı detayları gösterirler...Komik olan bölümlerden,güzel olur valla...Çok güzeldi Ceylan'ın sınavdan atılma senaryoları..

teşekkürler saadetimm begendigine sevindim.bugun göremedi,k ne yazıkkı ceylanı,neler yaptı nasıl geçti sınavıı çok merak edıyorum.bikaç güne kadar çıkar ortaya inşallahh:happy0064

shake_it
21-06-07, 17:01
bu arada hep mikset yazmışım kopyala yapıştırdan dolayı... :img-hyste :img-hyste şimdi farkettim.. kusura bakman... :img-hyste :img-hyste

ena
21-06-07, 17:20
Shake_it,
kardeşim bayağı bir yaratıcısın sen yahu... Çok güzel düşünülmüş bir senaryoydu...
Rüzgar'ın Misket'e çayçıyı göstererek "Bu adam kim" deyişi bile aslında dışarıdan bu ilişkinin ne kadar komik durduğunu gösteriyor ya, neyse, saldırıya uğramayalım şimdi...:)

Ellerine sağlık... Bizim forumun halleri, bizim evin hallerine karışıyor yavaştan..Hadi hayırlısı...:img-hyste

sihir
21-06-07, 17:26
shake it, tek kelime ile HA Rİ KA SIN.
çok güldüm çok.
ama ne böyle zarpanditle ha bire didişiyoruz biz. öyle bir tablo mu var acaba ortada.
çok güzeldi ellerine sağlık.

shake_it
21-06-07, 17:27
Shake_it,
kardeşim bayağı bir yaratıcısın sen yahu... Çok güzel düşünülmüş bir senaryoydu...
Rüzgar'ın Misket'e çayçıyı göstererek "Bu adam kim" deyişi bile aslında dışarıdan bu ilişkinin ne kadar komik durduğunu gösteriyor ya, neyse, saldırıya uğramayalım şimdi...:)

Ellerine sağlık... Bizim forumun halleri, bizim evin hallerine karışıyor yavaştan..Hadi hayırlısı...:img-hyste

begendiğine sevindim.. bizim forumun halleri.. hafta içi hergun dizifilm.com'da.. :img-hyste :img-hyste

ama bu kadar göstere göstere ruzgarı eleştirme linç ederler maazallah.. :img-hyste :img-hyste

zarpandit34
21-06-07, 17:29
Zera'm kleopatram ram ram ram:img-hyste iyisen, hoşsan, başımın tacısan ancak;Mantık hataların var:img-hyste
1-Ena hatun nerede..? Bir sebep belirtilmeden bir karakter ortadan kaybolamaz!!:img-hyste
2-Zarpandit karakteri neden "eli maşalı" çizilmiştir? Bunun gerçeklerle ilgisi var mıdır?:img-hyste
3-Sihir ve ben hiç tartışmayız, çok severiz birbirimizi,bizim üzerimizden prim yapmaya çalışma:img-hyste

Zera'm kleopatram yine güldüm , yine beğendim, klavye ile ellerin hiç ayrılmaz inşallah:img-hyste

shake_it
21-06-07, 17:30
shake it, tek kelime ile HA Rİ KA SIN.
çok güldüm çok.
ama ne böyle zarpanditle ha bire didişiyoruz biz. öyle bir tablo mu var acaba ortada.
çok güzeldi ellerine sağlık.

ihi ihi.. sende begendin. oleyy.. :happy0064 :happy0064 :happy0064

yok hani siz aynı şeyi deseniz de zarpanditle, yine de farklı şeylermiş gibi uzuyo ya konu.. :img-hyste :img-hyste hem bu senaryo canım.... yok öyleee.. yazılan rolü oynıcan.. bak ben yönetmenim çıkarıviririm diziden.. :img-hyste :img-hyste

shake_it
21-06-07, 17:33
Zera'm kleopatram ram ram ram:img-hyste iyisen, hoşsan, başımın tacısan ancak;Mantık hataların var:img-hyste
1-Ena hatun nerede..? Bir sebep belirtilmeden bir karakter ortadan kaybolamaz!!:img-hyste
2-Zarpandit karakteri neden "eli maşalı" çizilmiştir? Bunun gerçeklerle ilgisi var mıdır?
3-Sihir ve ben hiç tartışmayız, çok severiz birbirimizi,bizim üzerimizden prim yapmaya çalışma

Zera"m kleopatram yine güldüm , yine beğendim, klavye ile ellerin hiç ayrılmaz inşallah:img-hyste

sende eksik okumuşun.. daha erkek tarafı gelecek.. :img-hyste :img-hyste erkek tarafında ena.. aslında yazmıştım bişiler ama begenmedim daha güzel olsun diye biraz bekletiyorum onu.. bu 1...

2. zarpandit karakteri eli maşalı çizilmiştir çünkü eli maşalıdır..

3. sihir de aynı şeyi demiş.. yönetmen benim kardeşşiiimm..

son sözüm, top benim, oynatmazsanız alır giderim.. :img-hyste :img-hyste yani senaryo benim oynamazsanız oynatacak adam bulurum.. ihi ihi :):happy0064

sihir
21-06-07, 17:52
tamam yönetmenciğim oynarız sen yaz yeter. ama "öpüşmem" bunu da bil. :img-hyste hele hele rüzgarı benden uzak tut. yutar mazallah. :img-hyste

shake_it
21-06-07, 17:59
tamam yönetmenciğim oynarız sen yaz yeter. ama "öpüşmem" bunu da bil. :img-hyste hele hele rüzgarı benden uzak tut. yutar mazallah. :img-hyste

hımm öpüşmeyeceksen ona göre rol yazalım.. amaann bu yeni nesil oyuncular da türkan şorayı mı örnek alıyolar nedir..

rüzgar'ı senden uzak Allah'a yakın tutam mı.. :img-hyste :img-hyste

aslında şimdi rüzgarla birlikte rol yazmaya forum üyesi arıyorum desem.. :img-hyste :img-hyste

bence demeyim.. herkes bizim gibi mi??:img-hyste

zarpandit34
21-06-07, 18:02

Yutarsa yutsun Sihir'cim, sen onun midesine oturursun:img-hyste Ama sonrasındaki hüngürdeme ve böğüre böğüre ağlama sahnelerinde ne yaparsın bilemem zordur bu sahneler:img-hyste

shake_it
21-06-07, 18:08
Yutarsa yutsun Sihir'cim, sen onun midesine oturursun:img-hyste Ama sonrasındaki hüngürdeme ve böğüre böğüre ağlama sahnelerinde ne yaparsın bilemem zordur bu sahneler:img-hyste

aaa böğüre böğüre ağlayamıyo musunuz??? ama nedenn.. ben oyuncularımın böğüre böğüre ağlamalarını da isterim...

ya bölüm yorumu ama burdan kesmeyim şimdi.. öptün işte adamı misket ne diye "beni öptün" diyosun, "öpüştük" desene şuna.. :img-hyste :img-hyste

sihir
21-06-07, 18:14

sen bana ne demek istiyorsun zarpandit, haaa...
ne demek midesine otururum.
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
güldüğüme bakma sennnnn. cevap ver bakalım, ben hazmedilemeyecek bir tip miyim?
(alınganlığın da bu kadar olur işte. ) :img-hyste

zarpandit34
21-06-07, 18:19
sen bana ne demek istiyorsun zarpandit, haaa...
ne demek midesine otururum.
güldüğüme bakma sennnnn. cevap ver bakalım, ben hazmedilemeyecek bir tip miyim?
(alınganlığın da bu kadar olur işte. ) :img-hyste

Yok yahu hani sen haddini bildirirsin falan demek istedim (Zarpanditin terleyerek "çevir kazı yanmasın" olayına girmesi:img-hyste ) Senden tokat+tekme+sağ,sol allah ne verdiyse artık, bekliyoruz hasretle :img-hyste

shake_it
21-06-07, 18:21
Yok yahu hani sen haddini bildirirsin falan demek istedim (Zarpanditin terleyerek "çevir kazı yanmasın" olayına girmesi:img-hyste ) Senden tokat+tekme+sağ,sol allah ne verdiyse artık bekliyoruz hasretle :img-hyste

ya ya gördünüz mü atışıyosunuz yineee..

haksızmyım yani senaryomda.. :img-hyste :img-hyste

yaaa beni savunacak kimse yokmuuu!!!

aranıza girdim kusura bakman bu arada...:img-hyste

sihir
21-06-07, 18:24
Yok yahu hani sen haddini bildirirsin falan demek istedim (Zarpanditin terleyerek "çevir kazı yanmasın" olayına girmesi:img-hyste ) Senden tokat+tekme+sağ,sol allah ne verdiyse artık bekliyoruz hasretle :img-hyste

ne yani şimdi de bana kavgacı-saldırgan mı demek istiyorsun sen. ne demek tekme tokat...
evet zarpandit evet; çevir kazı yanmasın.
alacağın olsun.

sihir
21-06-07, 18:38
ya ya gördünüz mü atışıyosunuz yineee..

haksızmyım yani senaryomda.. :img-hyste :img-hyste

yaaa beni savunacak kimse yokmuuu!!!

aranıza girdim kusura bakman bu arada...:img-hyste

araya giren ara dayağı yer biliyorsun değil mi? :img-hyste
tabii arada dayak olsa...:img-hyste biz şadan mıyız?

Müge
21-06-07, 23:36
Shake_it :happy0064

Çok çok teşekkür ederim meleğim canım benim...Çok mutlu oldum okuyunca..:happy0064 Hatta worde kayıt ettim orada da okuyacağım..:happy0064 Ellerine sağlık meleğim...

shake_it
21-06-07, 23:38
Shake_it :happy0064

Çok çok teşekkür ederim meleğim canım benim...Çok mutlu oldum okuyunca..:happy0064 Hatta worde kayıt ettim orada da okuyacağım..:happy0064 Ellerine sağlık meleğim...

canım canım.. begendiğine sevindim...

iyi tatiller sanaa.. aklın burda kalmasıınn.. en fazla misket rüzgar didişirler, belki arada öpüşürler.. sen gelince daha güzel senaryolar yazarım ben sana.. :img-hyste :img-hyste

tekrar iyi yolculuklaaaarrr...

EFTALYAGUL26
22-06-07, 17:21
ayy ay ortagımmmmm beni gelin yapmış:img-hyste allah mı söyletti diycem de damat yok ortada henüzzz:img-hyste :img-pilot
damat kim ortagım,yaa bahtısızm ben deseneee.makyajımda yarım kaldıı:img-hyste ama çok beğendim senaryonu ortagım valla.dahaa dügünü isterim,damatla tanışmayı daa:img-hyste benım olmadıgım gün yazmışsın ortagım.senaryo var gelin kaçakkktı dün:img-hyste kaçak gelinn.bidahakı senaryoda bu olsun olmaz mıı:img-hyste
elleerine saglık tekrardan:img-wink:

shake_it
22-06-07, 18:33
ayy ay ortagımmmmm beni gelin yapmış:img-hyste allah mı söyletti diycem de damat yok ortada henüzzz:img-hyste :img-pilot
damat kim ortagım,yaa bahtısızm ben deseneee.makyajımda yarım kaldıı:img-hyste ama çok beğendim senaryonu ortagım valla.dahaa dügünü isterim,damatla tanışmayı daa:img-hyste benım olmadıgım gün yazmışsın ortagım.senaryo var gelin kaçakkktı dün:img-hyste kaçak gelinn.bidahakı senaryoda bu olsun olmaz mıı:img-hyste
elleerine saglık tekrardan:img-wink:

canım beniimm.. dün neden yoktun kiii.. :img-hyste :img-hyste

begendiğine sevindim.. neyse bir dahaki senaryoda erkek tarafı olacAK..:img-hyste bakalım bakalım o zaman ne halt edecen..

EFTALYAGUL26
22-06-07, 18:37
canım beniimm.. dün neden yoktun kiii.. :img-hyste :img-hyste

begendiğine sevindim.. neyse bir dahaki senaryoda erkek tarafı olacAK..:img-hyste bakalım bakalım o zaman ne halt edecen..

gezmeyee dalmışım ortagım dünnn:img-hyste ee bidahakı senaryoya evlendır beni diycem de olmaz oyle ha deyince.az uğraşalım dimi:img-pilot damat filan kaçsın meselaaa:img-hyste allah korusun ya,sadece seanryolarda kaçsınnn:img-hyste :img-pilot

shake_it
25-06-07, 23:52
kız eftalyagul.. çok gusel olmuşş.. eline salıkk..

kutbettin
26-06-07, 00:00
Valla çok güzel yazmışsın kuşuma koptum özellikle, eline sağlık eftalyagül

reene
26-06-07, 00:02
:happy0064 :happy0064 :happy0064 eftalyagül biliyosun sen bu işi:good:

EFTALYAGUL26
Valla çok güzel yazmışsın kuşuma koptum özellikle, eline sağlık eftalyagül

teşekkürlerrr.ena bizi fırçaladı diye buraya yazayım dedim iki dakkadaa:img-hyste biraz düşünüp dahaa yaratıcı şeyler bulmak gerek ama sonra inşallahh:happy0064

zarpandit34
Heyt be kimin aslan bacısıı:img-hyste (hemen de kendime pay çıkardım:img-hyste ee biz aslanlar böyleyiz di mi bacım) Süpersin "karendam" ha..:img-hyste

EFTALYAGUL26
26-06-07, 00:05
Heyt be kimin aslan bacısıı:img-hyste (hemen de kendime pay çıkardım:img-hyste ee biz aslanlar böyleyiz di mi bacım) Süpersin "karendam" ha..:img-hyste

evet evett aslan bacım yokluğunu aratmamak icin uğraşıyorum burlardaa:img-hyste bölüm yorumlarında şikayet yazmıştım sana oku bak:img-hyste
teşekkürler arkadaşlarr begendiginize sevindim:happy0064 :happy0064

sihir
26-06-07, 00:36
eftalyagül, senden de süper bir reyting bölümü çıkar hani. kanal1 yakında seni de çağır herhalde.

EFTALYAGUL26
26-06-07, 00:37
eftalyagül, senden de süper bir reyting bölümü çıkar hani. kanal1 yakında seni de çağır herhalde.

sağol sihirciğimm:img-hyste hoş kanal 1 reytingleri tavan yapmak için yapmadıgını bırakmadıyaa:img-hyste .bizlerde işin içine girersek ilk üç e girerizzzz reytinglerdee:img-pilot :img-pilot

ozgeanitgan
26-06-07, 08:05
:img-wink: :img-wink: Eftalya canım çok güzel olmuş senaryon ellerine sağlık, klavyene nazar değmesin. SendenMisket ve Rüzgarla ilgili ama şöyle esprisiz, sadeceaşk kokan bir senaryo istesem çok ileri gitmiş olur muyum?:img-cool2 :img-blush :img-in_lo :happy0064

EFTALYAGUL26
26-06-07, 09:29
:img-wink: :img-wink: EFTALYA CANIM GÜZEL OLMUŞ SENARYON ELLERİNE SAĞLIK KLAVYENE NAZAR DEĞMESİN SENDEN MİSKET VE RÜZGARLI İLGİLİ AMA ŞÖYLE ESPİRİSİZ SADECE AŞK KOKKAN Bİ SENARYO İSTESEM ÇOK İLERİ Mİ GİTMİŞ OLURMUYUM?:img-cool2 :img-blush :img-in_lo :happy0064

teşekkkür ederimm:happy0064 valla aşk kokan bi senaryo yazmak isterim ama becerebilirmiyim bilmem.yinede aklımda olsun denerim inşallah:happy0064 :happy0064

ozgeanitgan
26-06-07, 10:30
Ay Allah canın almasın emi, gül gül öldüm senaryona. Sen komedi dalında ustabir senaryocusun. Harika ya:img-pilot :happy0064

EFTALYAGUL26
26-06-07, 10:31
AY ALLAH CANIN ALMASIN EMİ GÜL GÜL ÖLDÜM SENARYONA SEN KOMEDİ DALINDA USTA BİR SENARYOCUSUN HARİKA YA:img-pilot :happy0064

ya evett aşktan anlamıyorum pek romantık değilim galıbaaa:img-hyste aşık olsam onuda yazarımda aşk yokkkkkk:icon_whis olmayınca komediyle idare edıyoruz :happy0064

purna
26-06-07, 10:32
cok guzel olmuş devamını beklerız

shake_it
26-06-07, 10:41
eftalyam gulum ortağım.. eline salıııkkk.. :happy0064 :happy0064

ortagım blio bu işi..

neyse benim senaryo da geliyo az kaldı..

kutbettin
26-06-07, 11:05
Çok güldüm Eftalyagül,e zik bacım filan gülmekten yazamıyorum:img-hyste Eline sağlık

kutbettin
26-06-07, 11:22
Shake-it sen de süper yazmışsın, eline sağlık; keşke böyle olsaydı dün karikatürize pollyanna ha:img-hyste

Abla lafını ben de sevmiyorum:img-blush

ena
26-06-07, 11:24
Ortaklar senaryo A.Ş çalışmalarına son hız devam ediyor bakıyorum...

İkinizin senaryoları da çok güzel olmuş.. Ellerinize sağlık ortaklar A.Ş :img-hyste

Yahu bu abla lafı şimdi söylenişe göre değişir, ağzında cakkıdı cakkıdı sakız çiğneyerek mahalle kızı edalarıyla söylenen ablayı ben de sevmem de içten söylenen ablaları severim... :img-hyste (peh peh peh abla söylenişleri arasında sınıf ayrımı bile yaptım beeee)

shake_it
26-06-07, 11:31
ena teşekkür ederim begendiğin için.. ortaklar A.Ş. çalışmaları aynen dediğin gibi hız kesmeden devaö edecektir efem..

ayçacığğmm sana da teşekkür ederim begendiğin için ... şeykit kutbettin'e teşekkür eder yani.. (bir zarpandit icadı daha "şeykit":img-hyste :img-hyste )

EFTALYAGUL26
26-06-07, 11:53
kutbettin ve enayaa benden de teşekkürler.tabiii daimi ortağıma da sonsuz teşekkürlerrr:img-hyste biz bi ekipiz:happy0064
ortağım senaryon çok hoş olmuş,ellerine sağlık:happy0064 valla yerden yere vurduk ezik ve içses diye ama bizi tınlamıyor senaristlerr:img-hyste :happy0064 bakalım hocamız not vercek mi yinee bizleree:img-hyste

shake_it
26-06-07, 13:56
ayçacıımm güzel olmuş eline salıkk.. ama misket doğayı biliyoo.. baya bir kıskançlık krizi olmuştu doğa mektup yolladı diye.. ama çok güzel olmuş devamını bekliyorum efem..

bu arada ortağım saol senaryomu begenmişinn.. :img-hyste :img-hyste :happy0064 :happy0064

kutbettin
26-06-07, 14:01
ayçacıımm güzel olmuş eline salıkk.. ama misket doğayı biliyoo.. baya bir kıskançlık krizi olmuştu doğa mektup yolladı diye.. ama çok güzel olmuş devamını bekliyorum efem..

bu arada ortağım saol senaryomu begenmişinn.. :img-hyste :img-hyste :happy0064 :happy0064

Ya evet biliyor da işte herkes bir dengezi ya son bölümlerde biraz oynayayım dedim :img-yes: Daha iyi olur gibi geldi şaşkınlığı. Acemi sayılırım ya size yetişemiyorum, teşekkür ederim beğendiin için:happy0064

Valla 2. bölüm Beril, 3. bölüm Nil olcak sonra Şeyda ile bağlarım heralde:img-hyste Bişeye benzer umarım:img-in_lo

shake_it
26-06-07, 14:05
Ya evet biliyor da işte herkes bir dengezi ya son bölümlerde biraz oynayayım dedim :img-yes: Daha iyi olur gibi geldi şaşkınlığı. Acemi sayılırım ya size yetişemiyorum, teşekkür ederim beğendiin için:happy0064

Valla 2. bölüm Beril, 3. bölüm Nil olcak sonra Şeyda ile bağlarım heralde:img-hyste Bişeye benzer umarım:img-in_lo

benzemiş benzemiş eline salııkk.. ben begendim yani.. :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

ena
26-06-07, 14:14
Ayça ellerine sağlık... Bence pek acemice durmuyor... Fikir güzeeeel! Yahu Misket Doğa'yı biliyor da yüzünü tipini bilmiyor... Sorun olmaz yani.. En fazla "Doğa bu mu?" filan diyebilir... :img-hyste

Devamını bekliyoruz artık ayça, senaryo virüsü sana da bulaştı:img-hyste

kutbettin
26-06-07, 14:19
Çok teşekkür derim Ena, beğenmen beni çok mutlu etti:happy0064 Devamıı da beğenirsin umarım:img-blush

Evet ya şeykit ile eftalyagülden bulaştı:img-hyste ; umarım onlardan sonra ben de sizi güldürebilirim biraz:img-blush

EFTALYAGUL26
26-06-07, 14:37
kutbettinde bizlere katılmış senaryo konusundaa.valla ellerine sağlık.hepmiizin içinde var demek gizli senaristler.biraz dürtmek gerek sadece:happy0064 devamını beklıyoruz seninkininde.ben begendimmmmmmmmmmmmmm:happy0064

reene
26-06-07, 17:33
ıslık,alkış,tebrik:happy0064 şimdi okudum senaryolarınızı arkadaşlar.eftalyagül,shake_it ve kutbettin hepinizin ellerine sağlık,devamını bekliyoruz

kutbettin
26-06-07, 18:58
Renee & Eftalyagül teşekkür ederim yorumlarınız için, cesaretlendim yazmak için. Beğenmeniz beni çok mutlu etti:happy0064

onur29
26-06-07, 21:12
Shake it ve kutbettin. Ellerinize sağlık döktürmüşsünüz yine.

Shake it. Şu eftalyagülün düğününde salondaki senaryo süper olmuş. Beni de eklemişsin. :D:D:D

SAF ÇAYCI HAA. ÜSTELİK DEDİKODUCU

kutbettin
26-06-07, 21:58
Shake it ve kutbettin. Ellerinize sağlık döktürmüşsünüz yine.

Shake it. Şu eftalyagülün düğününde salondaki senaryo süper olmuş. Beni de eklemişsin. :D:D:D

SAF ÇAYCI HAA. ÜSTELİK DEDİKODUCU

Harbiden düğün şahane şeykit eline sağlık:happy0064

Teşekkürler onur29 beğenmene sevindim

Hadi bakalım daha güzel senaryolarda buluşalım:happy0064

shake_it
26-06-07, 22:09
onur29 begendiğine sevindim.. düğünün devamı olacak daha ama bir türlü ilham gelemedi bekliyorum bende.. ortagımın düğünü süpper olsun dii mi ama.. daha erkek evi gelecek.. erkek evinde ena bacım var.. :img-hyste :img-hyste

onur29
26-06-07, 22:27
Ooo curcuna var yani. Düğünü sabırsızlıkla bekliyorum valla. Bende olucam dimi?

EFTALYAGUL26
26-06-07, 22:28
Ooo curcuna var yani. Düğünü sabırsızlıkla bekliyorum valla. Bende olucam dimi?

olcan olcan davbetiye yollarım sanadaa.ee benim dügünya ondan dedimmm:img-hyste amaa damat kaçtı galıbaaaa:img-hyste :img-hyste :img-hyste

sihir
26-06-07, 22:44
eftalyagül, shake it, kutbettin, levell aferimmm sizlere ya. fabrika gibisiniz maşallah. çok güzel olmuşlar. devamı beklenir. :happy0064

EFTALYAGUL26
26-06-07, 23:29
eftalyagül, shake it, kutbettin, levell aferimmm sizlere ya. fabrika gibisiniz maşallah. çok güzel olmuşlar. devamı beklenir. :happy0064

çok sağol sihircigim de yoktunuz ki hiçbiriniz bugun.yok yazdıkkkk seni de hocayı daaa:happy0064 :happy0064

onur29
26-06-07, 23:33
Evet hepsi çok güzel olmuş arkadaşlar. Ben işe başladım o yüzden yazamıyorum artık. Zaten sizlerinkini okumaktan fırsat bulamıyorum. Valla fabrika gibisiniz maşallah.

sihir
26-06-07, 23:38
çok sağol sihircigim de yoktunuz ki hiçbiriniz bugun.yok yazdıkkkk seni de hocayı daaa:happy0064 :happy0064

temizlik hiç sorma. son bir haftasır kakılmışa benzedim. sadece beni kakan yok. kendi kendimi kakıyorum. :img-hyste yeni taşınmış kadar oldum. herşey yerinden oynadı. bittim valla. şimdi mutlu ama yorgunum. :happy0064

bölüm yorumlarına şimdi yazabildim dün ve bugünkü yorumlarımı. ancak vallahi.
senaryo konusunda "yeteneksizim" diyordun. ama bayağı iyi gidiyor. devam et. :good:

EFTALYAGUL26
26-06-07, 23:41
temizlik hiç sorma. son bir haftasır kakılmışa benzedim. sadece beni kakan yok. kendi kendimi kakıyorum. :img-hyste yeni taşınmış kadar oldum. herşey yerinden oynadı. bittim valla. şimdi mutlu ama yorgunum. :happy0064

bölüm yorumlarına şimdi yazabildim dün ve bugünkü yorumlarımı. ancak vallahi.
senaryo konusunda "yeteneksizim" diyordun. ama bayağı iyi gidiyor. devam et. :good:

amanınn kolay gelsinnn,bizde yanıp kavruluyoz antalyaaa ellerindee:img-hyste yarın da ben yokum aqualand a gitcezz:img-hyste
bugun şeyda beni sinir etti amaaaa.o neydi oyle yol ortasına arabayı durutup zorla götüreyım der gibi misketin yanına gitmeler,kapının önünden takıp etmelerrr

sihir
26-06-07, 23:46
amanınn kolay gelsinnn,bizde yanıp kavruluyoz antalyaaa ellerindee:img-hyste yarın da ben yokum aqualand a gitcezz:img-hyste
bugun şeyda beni sinir etti amaaaa.o neydi oyle yol ortasına arabayı durutup zorla götüreyım der gibi misketin yanına gitmeler,kapının önünden takıp etmelerrr

şeydaya yazılan bu sahneler , onun son sahneleri olacağının habercisi. özleyeceğiz vallahi. :icon_whis

reene
27-06-07, 00:23
levell senaryo yazmak hakiaten zor olsa gerek.ama sen üstesinden gelmişsin:good: gayet güzel,devamını bekleriz

ttk
27-06-07, 00:26
EFTALYAGUL26 ceylan misket rüzgar için yazdıgın senaryo güzel yeniden yazabilirmisin

kutbettin
27-06-07, 17:46

Teşekkürler sihir pek görünmüyorsun bu ara forumda merak ettik seni:img-hyste

Levell eline sağlık güzel olmuş:happy0064

EFTALYAGUL26
27-06-07, 19:37
EFTALYAGUL26 ceylan misket rüzgar için yazdıgın senaryo güzel yeniden yazabilirmisin

ilham geldikce yazacağım tabii.dsizi tatile girsinde hele bol bol vaktimiz olacak:happy0064 teşekkürler beğendiğin için:img-wink:

levell
27-06-07, 22:48
levell senaryo yazmak hakiaten zor olsa gerek.ama sen üstesinden gelmişsin:good: gayet güzel,devamını bekleriz

teşekkür ederim hemde çok zor:) ama en güzelide o anki duygularınla yazmak galiba... eminmki ben şimdi kağıda falan bi senaryo yazmaya kalksam iş buraya yazmaya gelince kağıttakiler uçup gider yerini başka senaryo alır:img-hyste ama özelikle ceylan ve sayhana bi senaryo yazmak gerek....

levell
27-06-07, 22:51

saolun.. ceylanlı senaryolara galiba hepimizin ihtiyacı var...
aralarda forum üyeleride olursa güzel olur tabi::)

reene
27-06-07, 22:57
teşekkür ederim hemde çok zor:) ama en güzelide o anki duygularınla yazmak galiba... eminmki ben şimdi kağıda falan bi senaryo yazmaya kalksam iş buraya yazmaya gelince kağıttakiler uçup gider yerini başka senaryo alır:img-hyste ama özelikle ceylan ve sayhana bi senaryo yazmak gerek....

hem de süper olur ceylan,sayhan bir de araya birkaç dila repliği:img-hyste gerçekten eğlenceli olur:img-yes: gülmeye hepimizin ihtiyacı var galiba

sihir
27-06-07, 23:38

görünmüyorum değilm mi? ah bu işler. ve de sıcaklar.
bundan sonra inşallah.

senaryolarınız bize bir soluk aldırıyor gerçekten:happy0064

shake_it
28-06-07, 11:17
ilk defa bir senaryo hakkında olumsuz düşünce belirtmek istiyorum..

purnacım senaryonu begenmedim hatta nefret ettim... biliyorum sadece bir senaryo ama biz haftalardır burda şiddetin her türlüsünden nefret ettiğimizi belirtirken böyle bir senaryoyu okumak canımı sıktı..

ama yine de uğraşıp yazmışsın eline sağlık...

EFTALYAGUL26
28-06-07, 11:34
bende her ne kadar şiddet içerkili şeylerden hoşlanmasam da gidişat bunların olacagını gösteriyor.purnanın senaryosunda yazdıgı gibi.ama istemeyiz tabii böyle bi son olmasını.:icon_whis

kutbettin
28-06-07, 12:13
ilk defa bir senaryo hakkında olumsuz düşünce belirtmek istiyorum..

purnacım senaryonu begenmedim hatta nefret ettim... biliyorum sadece bir senaryo ama biz haftalardır burda şiddetin her türlüsünden nefret ettiğimizi belirtirken böyle bir senaryoyu okumak canımı sıktı..

ama yine de uğraşıp yazmışsın eline sağlık...

evet eline sağlık uğraşmışsın ama o tokat da ne. Şiddet, özellikle kadına şiddet zaten burada Şeyda Msiket Rüzgar tartışmaya artım mecalim yok hiç hoş görülebilecek bir şey değil
bende her ne kadar şiddet içerkili şeylerden hoşlanmasam da gidişat bunların olacagını gösteriyor.purnanın senaryosunda yazdıgı gibi.ama istemeyiz tabii böyle bi son olmasını.:icon_whis

Valla olmasın da zaten her şey bitti bir şiddet kaldı bugün Şeydaya tokat atan yarın kimlere atar hoş sanki umurlarında

EFTALYAGUL26
28-06-07, 15:46
saadetim ellerine sağlık.inşallah o da olacak.çok şirin olur bebekleri kesin.safa havalara uçar böyle bi haberi duyuncaa:happy0064

reene
28-06-07, 16:38
saadet'im neva ve safa ile ilgili senaryo yazman çok güzel olmuş,ellerine sağlık:good: devamını bekleriz

purna senin de ellerine sağlık,ama keşke şiddet olmasaydı

Saadet'im
28-06-07, 18:24
Arkadaşlar beğendiğinize sevindim ..Valla birşeyler yazmaya çalıştım...Bundan sonraki senaryo komik olsun istiyorum o nedenlede belki biraz gecikir...

Saadet'im
28-06-07, 18:31
Eftalyagül,shake_it,kutbettin,levell ve purna(keşke senaryonda şiddet olmasaydı,gerçi şu aralar dizimizde hep şiddet gösteriliyor ve onlarıda artık istemiyoruz..)hepinizin elleri sağlık senaryolarınız güzel olmuş...Ama lütfen bari kendi senaryolarımızda şiddetten uzak duralım arkadaşlar..

kutbettin
28-06-07, 22:33
Saadetim eline sağlık, farklı şeyler okumak iyi geldi devamını da bekliyoruz:img-wink:

sihir
28-06-07, 23:40
öncelikle herkesin ellerine sağlık.
purna, belli ki şeydaya büyük bir kin besliyorsun. saygı duyarım. ama acıdım ben senin senaryonda ona. yterince çekmedi mi bu kız rüzgardan. bir de tokat ha. vallahi sen kötü kin beslemişsin bu kıza.
ama yine de ellerine sağlık.

saadetim senin de ellerine sağlık

rüzgarzede
29-06-07, 10:38
ohh haketmiş bence şeyda senaryo geregide olsa yani iste ama yinede oohh ellerine saglık rüzgar ellerin dert görmesin

zarpandit34
04-07-07, 15:13
Sihir allah iyiliğini versin, gülmekten yaşlar geldi gözümden..:img-hyste Ellerine sağlık!

levell
04-07-07, 15:18
eline sağlık sevgili sihir... çok güzel olmuş..
bende aklım sıra senaryo yazdım baya bi uzun oldu tıpkı senin yazdıklarına benzer bi kaç yerde forum üyeleride var.ve de her ne hikmetse sana biraz takılmışım senaryoda::D:D

sihir
04-07-07, 15:31
Sihir allah iyiliğini versin, gülmekten yaşlar geldi gözümden..:img-hyste Ellerine sağlık!

birden ilham geldi. madem onca yıllık BEH senaristleri saçmalayabiliyor arada bir, ben de saçmalayabilirim dedim. :happy0064

zarpandit34
04-07-07, 15:36
birden ilham geldi. madem onca yıllık BEH senaristleri saçmalayabiliyor arada bir, ben de saçmalayabilirim dedim. :happy0064

Yok Sihirli bacım :img-grin2 niye saçmalamış olasın..Ben gerçekten, buraya yazılan senaryoları dizinin senaryolarından daha çok beğeniyorum.Birde anlaşılan Forum diziden daha çok sarmış, tüm senaryolarda forum üyeleri olduğuna göre..:happy0064 Ben çok memnunum bu durumdan hem bence böyle senaryolarla, düşüncelerimiz daha iyi anlaşılıyor. Forum olarak diziden daha akıcı ve daha takip edilebiliriz efenim..:img-hyste

Saadet'im
04-07-07, 15:43
Sihir senaryon çok güzel olmuş,ellerine sağlık...Halen gülüyorum,gülerkende gözlerimden yaşlar süzülüyor..:img-hyste Zaten belliydi senaryonun sonunda mahkemeden atılacağınız:img-hyste Aman dua edelimde forumda senaryo gerçek olmasın.:img-hyste Davamını bekleriz.bye

sihir
04-07-07, 16:13
Sihir senaryon çok güzel olmuş,ellerine sağlık...Halen gülüyorum,gülerkende gözlerimden yaşlar süzülüyor..:img-hyste Zaten belliydi senaryonun sonunda mahkemeden atılacağınız:img-hyste Aman dua edelimde forumda senaryo gerçek olmasın.:img-hyste Davamını bekleriz.bye

sana ilk yazdığım cevap, sayfanın takılmasıyla takılı kaldı.
umarım o da gelmeye kalkmaz.

ne demiştim??

teşekkür ederim canım. güldürebilmişsem ne mutlu bana. az sonra ne de olsa gerileceksiniz. (dizi başlıyor da) biz de şiddet ve kan yok. gülmek var. biz işkenceyi gülme ile yaparız. )

reene
04-07-07, 17:35
sevgili sihir ellerine kollarına sağlık..şimdi okudum,şu kasvetli bölümün üstüne ilaç gibi geldi..çok güldüm:happy0064

kutbettin
04-07-07, 17:52
Sihir valla şahane yazmışsın, gülmekten öldüm burada :img-hyste yok. Hele replikler tam olmuş, hiç eksik. Şahane ya vallahi, tebrikler:happy0064 :happy0064 Uzun zamandır BEH izlerken eğlenemiyordum sayende okurken canlandırdım ve çok eğlendim.:happy0064

shake_it
04-07-07, 19:36
sihiriiimmm mükemmelll ... bayıldım bayıldımm... öldüm gülmekten...

ellerin dert görmesin anacııımm... :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

Müge
04-07-07, 21:14
Eftalyagul ,Shake_it,Kutbettin,Saadet’im,Purna,Sihir ellerinize yüreğinize sağlık arkadaşlar senaryolarınıza bayıldım…:happy0064 :happy0064 Sihir’cim evet tam söylemek istediklerimi yazmamışın…..:happy0064 :happy0064 :happy0064

gizmo771
04-07-07, 21:26
Herkezin eline sağlık ama özellikle Shake_it iç ses ve Sihir mahkeme senaryoları acayip süper olmş:happy0064:happy0064:happy0064Walla gülmekten öldüm burda ellerinize kollarınıza sağlık arkadaşlar:happy0064:happy0064

sihir
05-07-07, 03:22
arkadaşlar, çok şağolun tebrikleriniz için. ama daha fazla birşey yazamıyorum.

saat 3 ve bilgisayarı barışın durumuna bakmak için açtım. çok kötü oldum. ben genelde çok bağlanmam sanatçıalara. ama birkaçı var ki, çok ama çok değer veririm. barış mançoda hasta olmuştum. barış akarsu da beni çok kötü etti. içimde büyük bir umut vardı. rahat uyu barış. seni de şarkılarını da hiç unutmayacağım.

EFTALYAGUL26
05-07-07, 10:56
sihir ellerinee sağlık çok begendimm bende senaryonu.anca okuyabildim ama çok güzel olmuşş gerçekten.hepmizee yer vermen ayrı bi güzellık katmışşşş:happy0064 :happy0064

kutbettin
05-07-07, 17:34
Eftalyagül eline sağlık çok hoş oluş kesin bu tarz diyaloglar yaşanır ilerde:img-hyste Senaristlere ilham verelim biraz:img-hyste

gizmo771
05-07-07, 17:38
Walla ellerine sağlık süper oluyo sizin senaryolar yahu:happy0064:happy0064Yalnız bu ben nerde bulucam alp olayı böyle giderse yaşanır ortada adam yok herkez bilio maşallah:D

reene
05-07-07, 17:40
ellerine sağlık bacım,yine sevindirdin bizi...:happy0064 çok güzel olmuş:good:

ÇEŞMİNAZ
05-07-07, 18:42
yani herkesin söylediklerini söyleyeceğim belki ama gerçekten müthiş yaaa. tebrik ederim. ben okurken o kadar gülmüşüm ki içerdekiler gelip kontrol etme gereği duydu. zaten öss stresimden dolayı gözler üzerimde... neyse ben sana kolay gelsin demeyi istiyorum devamını istiyoruz daa:img-yes:

sihir
06-07-07, 00:22
eftlyagüll ellerine sağlık canım. bakalım alp ya da başka bişey çıkaracaklar mı? bu iş uzar bana göre. sezon sonun birkaç bölüm kaldı. demek ki, misket ve rüzgar barışamdan bitirecekler, başka bir nokta sezon finali olacak

Müge
06-07-07, 00:46
Eftalyagul ellerine sağlık canım:good: ...Çok beğendim senaryonunu..:happy0064 Sen de yetenek var bak gördün mü?:happy0064

Saadet'im
06-07-07, 15:14
Eftalyagül ellerine sağlık canım..Senaryon yine çok güzel olmuş,devamını bekleriz tabi..:happy0064 .İki hafta buralarda yokum ama döndüğümde yeni senaryolarınızı zevkle okuyacağım....Hepinize iyi çalışmalar...bye

shake_it
06-07-07, 15:25
daha senaryoları yeni okuyabildim.. ellerinize salık efem...

saadet'im güzel olmuş safa neva.. begendm yaniii..

ortagıımm.. görüşemiyoruz ne zamandır.. süüppeerr olmuş senaryon. eline salık bacııımm..

kutbettin
06-07-07, 20:26
Eftalyagül şa-ha-ne yazmışsın koptum burada:happy0064 :img-hyste :img-hyste

Ellerine sağlık özellikle şu repliğe bayıldım:
misket:gıcık şeyyy(iç sesssss)bunlar gelın kaynana süreklı beni susturacak lafları buluyorlarr(iç ses 2 )

pinarsayü85
06-07-07, 20:27
fevkalade 10 numara 10:happy0064 :happy0064
hatta fevkaladenin de fevkindeeee:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :good: :good: :good:

EFTALYAGUL26
06-07-07, 20:27
Eftalyagül şa-ha-ne yazmışsın koptum burada:happy0064 :img-hyste :img-hyste

Ellerine sağlık özellikle şu repliğe bayıldım:
misket:gıcık şeyyy(iç sesssss)bunlar gelın kaynana süreklı beni susturacak lafları buluyorlarr(iç ses 2 )

begendiginee sevindimmmm.ee bu gidişleee öyle olacakk misket in buluşmaa anııı.taktı ya süreklıı ben sizin bildiginiz kızlardan degi,lim eeeee:happy0064 :happy0064

reene
06-07-07, 20:31
senaryo konusunda adını altın harflerle gökyüzüne yazıcam..harikasın bacım:happy0064

gizmo771
06-07-07, 20:32
şeyda:sinirlenme canım ne var bunda,rüzgarlada evde başbaşa kalmadınız mı zamanında hiç?
misket:gıcık şeyyy(iç sesssss)bunlar gelın kaynana süreklı beni susturacak lafları buluyorlarr(iç ses 2:):img-pilot

Birincisi şeyda böle bşi demes ya:D İkincisi misketin iç sesler cuk oturmuş gene sonuç olarak ellerine kollarına sağlık wallahi sen bizi güldürdün Allah'ta seni güldürsn süper olmuş tekrar tekrar tebrikler:happy0064:happy0064

semaaa
06-07-07, 22:25
Eftayla senaryo süper olmuş çok beğendim çok güldüm ellerine sağlık sonunda misket alpe göreceğin adımların giderken ardamdan göreceklerindir dese ya :img-hyste :img-hyste
bu gisişle zaten bizim kız pembeyide geçecek pembede eskiden mankenlik falan yaparken şimdi sanki köyden 2 saat önce gelmiş gibi saf saf davranıyo ya...

EFTALYAGUL26
06-07-07, 22:35
Eftayla senaryo süper olmuş çok beğendim çok güldüm ellerine sağlık sonunda misket alpe göreceğin adımların giderken ardamdan göreceklerindir dese ya :img-hyste :img-hyste
bu gisişle zaten bizim kız pembeyide geçecek pembede eskiden mankenlik falan yaparken şimdi sanki köyden 2 saat önce gelmiş gibi saf saf davranıyo ya...

sağol ortagımın kankası bacımmmm:happy0064 :happy0064 valla misket ya boyle ters davranır yada ummadıgımız gibiiii yalancı sevgili rollerine bürünebilir.aslında bide alternatıf senaryo yazmak gerek yaaa:happy0064

semaaa
06-07-07, 22:51
sağol ortagımın kankası bacımmmm:happy0064 :happy0064 valla misket ya boyle ters davranır yada ummadıgımız gibiiii yalancı sevgili rollerine bürünebilir.aslında bide alternatıf senaryo yazmak gerek yaaa:happy0064

hakkat bunların napacağı belli olmuyo bide buna uygun ortamda rüzgar varken senaryo lazım e malum türk filmlerinde öyle olur ya kızın yanında esasında sevmediği tiksindiği biri vardır aşık olduğu kişi gelince bi anda kahkaha atıp ay canım çok komiksin nerde kalmıştık diye başlarlar bizim kzın neyi eksik oda yapar :img-hyste :img-hyste

ayrıca benim ahretlik(shake-it -ben ona öle diyom) gelmiyo demin bi geldi ben gidiyom misafir var dedi kaçtı zaten diziyide 12 saat sonrasında takip edebiliyo yavrummm benimmmm :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

EFTALYAGUL26
06-07-07, 22:59
hakkat bunların napacağı belli olmuyo bide buna uygun ortamda rüzgar varken senaryo lazım e malum türk filmlerinde öyle olur ya kızın yanında esasında sevmediği tiksindiği biri vardır aşık olduğu kişi gelince bi anda kahkaha atıp ay canım çok komiksin nerde kalmıştık diye başlarlar bizim kzın neyi eksik oda yapar :img-hyste :img-hyste

ayrıca benim ahretlik(shake-it -ben ona öle diyom) gelmiyo demin bi geldi ben gidiyom misafir var dedi kaçtı zaten diziyide 12 saat sonrasında takip edebiliyo yavrummm benimmmm :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

ahretlık haaa o da iyiymiş amaa ben ortagımın kankası diyom sanaa yaaa:happy0064 evet msn de oyle dedi gelcem dedi amaa ancaa:happy0064
senaryooları zaten oyle bi yazıyorlar kıı,yeni aday gelınce kesın ya şeyda görür ya şeyudanın arkadaşı çıkar yada rüzgar görür,illa birileri görürrr yanii:img-pilot

Müge
07-07-07, 00:12
Eftalyagul keyifle okudum senaryonu ellerine sağlık arkadaşım..:happy0064 Demek adı Alp peki bu Alp'i oynayacak oyuncu Onur Saylak mı?:) Sonundaki kelimeyi terbiyesiz değil de Burhan'ın tonlaması tirbeyesiz olarak bitirseydin keşke :img-hyste Gerçekten sen de yetenek var...:img-yes:

shake_it
07-07-07, 00:56

ben yokken dedikodumu mu yaptın sen bakiimm :img-hyste:img-hyste beni de düşünürmüş.. anam anam yerim ben seni..

neyse eftalyam bacım senaryon süüperr.. çok sevdim.. farkındayım ne zamandır benden senaryo çıkmıyo.. ama en yakın zamanda uydurcam bişiler.. :happy0064 :happy0064

beni bekleyin anacııımmm ...

semaaa
07-07-07, 10:01
ben yokken dedikodumu mu yaptın sen bakiimm :img-hyste:img-hyste beni de düşünürmüş.. anam anam yerim ben seni..

neyse eftalyam bacım senaryon süüperr.. çok sevdim.. farkındayım ne zamandır benden senaryo çıkmıyo.. ama en yakın zamanda uydurcam bişiler.. :happy0064 :happy0064

beni bekleyin anacııımmm ...

ne dedikodunu yapacam bee burda ol yüzünede söyleyeyim. sen bizi düşünmeyip gelmesende bizz seni düşünüyoz herhalde.

not: Zarpandit gibim bkz. aferin bize :img-hyste :img-hyste

senden daha önemli dedikodu yapacak kişilerimiz var rüzgar misket şeyda derken sana vakitmi kalır :img-hyste :img-hyste

uydururkende eftalyagule ek olarak türk filmi havasında ortaya at bişeyler ortamda rüzgar olursa misket nasıl davranır mesela..:img-yes: :img-yes: (özel istek gibi oldu ama :img-hyste :img-hyste)

semaaa
07-07-07, 22:55
merakla bekleniyorsun levell. kime aşık olduğunu söyleme yeni sezona sakla :img-hyste :img-hyste ceylanda öğrenmek için sezon başını beklesin :img-hyste :img-hyste

levell
07-07-07, 23:27
merakla bekleniyorsun levell. kime aşık olduğunu söyleme yeni sezona sakla :img-hyste :img-hyste ceylanda öğrenmek için sezon başını beklesin :img-hyste :img-hyste

sevgili sema söylemek yada söylememek .. galiba o mevzu dakikalar öncesi açığa kavuşan bi durum...
ceylan öğrendi herkes öğrensin ne farkeder...
duygusallık ön plana çıkınca buradan ayrılma vaktimide uzatıyorum..:sad53:
3 bölümlük senaryoda kısmide olsa çoğu şey açık galiba..neyse
sevenlerin bu bizim şarkımız olsun cümlesine istinaden bir zamanlar bizim şarkımız olan şarkıyla kapatalım değilmi... sezen aksu - belalım..
hoşçakalın arkadaşlar...

shake_it
07-07-07, 23:28
levell ne diyim senaryona.. diyecek söz bulamıyorum.. :icon_whis :icon_whis

neyse artk yorumsuzum senaryoya.. eline sağlık ama büyük cesaret..

semaaa
07-07-07, 23:30
sevgili sema söylemek yada söylememek .. galiba o mevzu dakikalar öncesi açığa kavuşan bi durum...
ceylan öğrendi herkes öğrensin ne farkeder...
duygusallık ön plana çıkınca buradan ayrılma vaktimide uzatıyorum..:sad53:
3 bölümlük senaryoda kısmide olsa çoğu şey açık galiba..neyse
sevenlerin bu bizim şarkımız olsun cümlesine istinaden bir zamanlar bizim şarkımız olan şarkıyla kapatalım değilmi... sezen aksu - belalım..
hoşçakalın arkadaşlar...

kusura bakma levell ben sonuçta olaylarını bilmediğim için senaryo olarak geyiğe vurdum. ayrılma vaktine gelince bu foruma gelen kolayca çıkamıyo ayrılamıyo diye duymuştum yanlışmı duymuşum...
ahretliğinimde dediği gibi büyük cesaret....

gizmo771
08-07-07, 00:29
levell ve purna ellerinize sağlıK:img-wink:

Müge
08-07-07, 01:37
levell ne diyim senaryona.. diyecek söz bulamıyorum.. :icon_whis :icon_whis

neyse artk yorumsuzum senaryoya.. eline sağlık ama büyük cesaret..

Ben de senin gibi diyecek bir şey bulamadım....:icon_whis
Yine de ellerine sağlık..

EFTALYAGUL26
08-07-07, 17:32
aslında bu senaryo ile ilgili yorum yapmayı düşünmüyordum.ama madem benim adım geçiyor ve bana itafen cümleler içeriyor bikaç bişey demek istıyorum.
olayı bilen arkadaşlar zaten yorumsuz cümleler yazmışlar ve medeni cesaretinden dolayı tebrik etmişler.
sevdigini söyleyebilmek ve herkezin içinde adını yazmak evet medeni cesaret işi olabilir.bunun için tebriği hak ettin.AMA;
eski nikimi ve msn adreslerini çalma cesaretini gösterebilen bir insan için sevdigini yazmak çok daha kolay bi cesaret örneği olmalı.
o yüzden lütfen dediğin gibi artık gitme vaktin olsun!!

Selin...
15-07-07, 15:03
Herkesin senaryolarına bayıldım valla
özellikle shake_it ve adını hatırlamıyorum ama bir boşanma sahnesi vardı onlara bayıldım
bende yazmayı düşünüyordum ama sizinkileri görünce vaz geçtim bu kadar güzel yazamam sanırım

reene
16-07-07, 19:46
:img-hysteHarikasın Eftalya bacım:happy0064 Ellerin dert görmesin,seni yormuş olucaz ama devamını dört gözle bekliyoruz:happy0064

zarpandit34
16-07-07, 19:56
Aslan baccım sen iyice geliştirdin kendini senaryo konusunda.Artık aç kalmazsın...:img-hyste Devamını hasretle bekliyoruz..:img-grin2

pinarsayü85
16-07-07, 20:02
evet eftalyagül güzel gidiyor eline sağlık,ben de bişeyler yazıcam ama düşünüyorum,bari ben de ipek-sally li bişey yazayım,müge de yardım eder bana belki...

bu arada bir de bu mümtaz davası doğru çıkıyomuş,baştan söyliyim ben yazı ekibinden değilim ,casus değilim ,canımın içi dedektiflik bürosuna götürmeyin beni :img-polic :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

shake_it
17-07-07, 09:37
eftalyam gülüm çok güzel olmuş eline sağlık... devamını bekleriz efenim...

bu arada selin... teşekkür ederim senaryolarımı begendiğin için...

kutbettin
17-07-07, 10:36
Efyalyagüllll şahane yazmışın gülmekten öldümm:happy0064 :happy0064 Ellerine sağlık; devamını da bekleriz:happy0064

pinarsayü85
17-07-07, 11:19
güzel postalamışsınız sally'i eline sağlık,sizden korkulur ya.
iyi tatiller sana ceylanla:good: :good: :good:

shake_it
17-07-07, 12:04
pinarciiimm çok güzel olmuş eline sağlık... ipek beyi hakkaten çok özledik yahu...

eftalyam bu da süpper.. eline sağlık.. ben vakit bulamıyorum ya yazmaya..

Müge
17-07-07, 12:12
Eftalyagul harikasın süpersin bacım:happy0064 …Sonunda hayallerini gerçekleştirdin ve Mümtaz’ı ve Sally’yi aşık ettin…Evet güzel bir çift olmuşlar..Ama hikayenin geçtiği yer Antalya kendi yaşadığın şehre davet etmişin onları keşke sen de rol alsaydın senaryonda..Gerçekten çok beğendim… 3. bölümü ve de devamını bekliyorum..:happy0064

Pınar'cım ellerine sağlık çok beğendim senaryonu.:happy0064

zarpandit34
17-07-07, 16:49
Pınar baccım, ne demek "mazur görün" falan, sen bizim tepkilerimizi hiç düşünmeden kafana takmadan, içinden geldiği gibi yaz lütfen..Hem gayet de leziz olmuş, afiyetle yedim..:img-grin2 Bu arada aynı mesajı ikinci kez gönderişim inşallah bu mesajım gelir, ben bu siteye olan güvenimi kaybettim yahu..:img-hyste

reene
17-07-07, 16:51
Eftalya bacım harikasın..3'üne de bayıldım..4,5,6,7,8,9...Devamını da bekliyoruz:happy0064

Pınar'cım çok güzel olmuş..Hele İpek Bey'i senaryolarda da olsa görebilmek çok güzel:happy0064

EFTALYAGUL26
17-07-07, 16:53
Eftalyagul harikasın süpersin bacım:happy0064 …Sonunda hayallerini gerçekleştirdin ve Mümtaz’ı ve Sally’yi aşık ettin…Evet güzel bir çift olmuşlar..Ama hikayenin geçtiği yer Antalya kendi yaşadığın şehre davet etmişin onları keşke sen de rol alsaydın senaryonda..Gerçekten çok beğendim… 3. bölümü ve de devamını bekliyorum..:happy0064

Pınar'cım ellerine sağlık çok beğendim senaryonu.:happy0064

yok mügecigim o hayal bana ait degildi,başka bi arkadaşın fikriydi ben senaryoya döktüm sadece.yaa senaryoda kendımde varımyaa üçüncü bölümdeeeee o benım yaaaaaa:img-pilot :happy0064
begnediginize sevindimm pınarrr senin sally ipek aşkın çok hoş olmuş vallaaa.hiçte acemi işi gibi degil.zaten hepimiz öyle eglenelım diye yazıyoruzzzzz.benımkılerde çok farklı degill yanii:img-pilot

pinarsayü85
17-07-07, 17:03
sevgili arkadaşlar,senaryoyu beğenmenize sevindim,:happy0064 inşallah devamı gelecek,bu arada o mümtaz meselesini ben ortaya atmıştım,öyle birden aklıma gelmişti,yoksa olsun demiyorum,böyle bişey olursa zaten ortaya eftalyagül'ün ki gibi birşey çıkar,üçünü hakkaten düşünemiyorum yaa...
sally ipekle olursa belki biraz olgunlaşır ha:img-help: :img-help: .
zaten ortada adamlar yok ya,biz bi nevi doğmamış çocuğa birşey biçiyoruz :img-hyste
misket-rüzgar yazmam ama ha,usandım,ben bir de abdül-pembe yazmak istiyorum aslında...şöööyle romantik bişeyler,ben de romantizm severim daha çok,balık burcuyum,acep ondan mıdır?

Müge
17-07-07, 18:06
Selin... çok gerçekci bir senaryo olmuş ellerine sağlık...Şeyda'yı öldürmediğin içinde ayrıca teşekkürler...:img-wink:

Eftalyagul'cüm olsun canımın içi yine de hoş yazmışın devamı beklerim.:)Benim ilham daha gelmedi onu bekliyorum yazmak için..:)

Selin...
17-07-07, 18:29
çok teşekkür ederim müge yorum yaptığın için

EFTALYAGUL26
17-07-07, 18:59
selin valla başarılı olmuş senaryon ama arkası yarın gibi olmuş.diyecegim o devamını bekelriz tam heyecanlı yerinde kesmişsin:)bundan sonra ne olacakk bakalımmm devamınıda yaz olur muuuu:happy0064

pinarsayü85
17-07-07, 19:01
evet selin,güzel olmuş,aynı zamanda gerçekçi,sürükleyici...
devamını bekleriz....

reene
17-07-07, 19:29
Sevgili Selin gayet akıcı olmuş senaryon..Bence gayet başarılı:img-yes:

reene
17-07-07, 19:41
Pınar'cım bu ne hız..Harikasın..İpek Beyi avartar ve senaryolarında yaşatıyosun,ne güzel..

shake_it
17-07-07, 19:43
pinarcim bu da güzel olmuş eline sağlık...

selin... güzel olmuş eline sağlık ama eleştiri yapmak istiyorum... ya da neyse hep aynı şeyleri söylüyorum.. boşver..

bende komedi senaryolarına devam etmek istiyorum ama
1. ne beh senaryosu yazacak kadar kendimdeyim,
2. ilham perim uğramıyo,
3. vakit bulamıyorum...

yaa selin valla söylemeden çatlarım ben.. orda yani senin senaryonda senin kendi içsesini hiç begenmedim... yoksa senaryon güzel sakın bırakma yazmayı ama.. çok vahşice geldi bana...

ohh be söyledim rahatladım..

pinarsayü85
17-07-07, 19:50
Pınar'cım bu ne hız..Harikasın..İpek Beyi avartar ve senaryolarında yaşatıyosun,ne güzel..

saol reenecim,valla karalıyorum bişeyler,hiç değilse değişik konular,misket-rüzgar yaza yaza 1 aydır,mahvoldum.inanırmısın,dün evvelsi akşam misket-rüzgarı gördüm rüyamda valla,kuafördelerdi yine...
senaristler burda ilham alsalar,biza biraz kulak verseler keşke...

abdül-pembe için de bişeyler yazmalı aslında,güzel olur,ama önce şu olayı bağlamalıyım galiba...aklıma geldikçe yazıyorum,bizm forum çöktü amai...

gerçi, benim nedeni için bir tahminim var ama...misketi biz pek anmıyoruz artık,o bizim forumu koruyordu melekliğiyle,ya ne yaptık biz:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

duygus
17-07-07, 20:50
arkadaşlar misket rüzgar senaryolarıda yazarmısınz biraz daha güzel güzel

kutbettin
18-07-07, 19:55
Pınar & Selin elinize sağlık; okurken eğlendim bayağı. :happy0064
ŞEykit al benden de o kadar BEH falan yazasım yok

Müge
18-07-07, 20:20
Pınar harikasın ellerine sağlık arkadaşım...İpek beyi izler gibi oluyorum senaryonu okuyunca..:happy0064 (sonunda geri getireceğiz gibi bir hisse kapıldım şimdi..:P )

pinarsayü85
18-07-07, 20:41
sağolun arkadaşlar,beğendiğinize sevindim:happy0064

inşallah sonunu getireceğim hikayemin...acaba ne olacak,ben de bilmiyorum sahiden,ama güzel şeyler olacak inşallah.:good:

Müge,inşallah gelir İpek bey,senaryosu da hazır işte...birşeyler karaladım ...maksat hoş vakit geçirmek...

birbirimizi yemeyelim arkadaşlar :img-eat: :img-eat: :img-eat:

sihir
18-07-07, 21:09
senaryolar için ellerinize sağlık arkadaşlar.
pınar ve selin senaryolarınız güzel olmuş.
sevgili pınar, ipek bey keşke gelse ve gerçekten sally ile araları olsa.

reene
18-07-07, 22:40
Sevgili Selin yazıların arkası yarın gibi oluyor,gayet akıcı,eline sağlık..

Pınarcım İpek Bey'i hatırlatman çok güzel oluyor..Gözümde canladırıyorum valla o sahneleri..

EFTALYAGUL26
18-07-07, 23:17
çok güzel olmuş mügee ellerine saglık.ipek bey i sonunda geri dönderecegiz benceee.biçok arkadşaın gönlünden hep bu sahne geçıyor.ipek bey ziyarete gelir ve özellikle nemıde anneyle dertleşırrrr:img-pilot inşallahh gerçek olur inşallahh:happy0064

kutbettin
18-07-07, 23:18
Mügecim çok güzel, devamı da bekliyorum merakla. Hep istediğimzi şeyleri yazman özellikle beni etkiledi. Yazmaya devam et, lütfen! :)

reene
18-07-07, 23:21
Mügem ellerine,yüreğine sağlık:happy0064 Gözümüzü,gönlümüzü açtın..Devam et olur mu??:happy0064

Müge
18-07-07, 23:26
Teşekkür ediyorum arkadaşlar:) Eftalyagul evet İpek beyi sonunda geri getireceğiz zaten amacamızda bu değil mi? :happy0064

Bir şey daha belirtmek istiyorum...Deniz karakteri Deniz Arcak ablam olur kendileri..:) ..Gerçekten deeee demeyi hiç ihmal etmez ve karpuz isimli bir köpeği vardır..:)

pinarsayü85
18-07-07, 23:34
ellerine sağlık müge,ama çok merak ettim şimdi ne olacak arayı fazla açma olur mu?

eyyy senaristler,size sesleniyorum,biz,yani forum ahalisi,dizideki değişik karakterlere senaryolar yazıyoruz klavyemizi tıkıtıkı yaparak,hatta aynı kişiler için değişik versiyonlar bile yazıyoruz,siz hala r-m?:good: :good:

sihir
18-07-07, 23:36
mügeciğim ellerine sağlık. çok iyi olmuş. ipek beyli senaryolar iç açıyor zaten.
devamı beklenir:img-wink:

selin_bg
19-07-07, 15:01
kendimi zayıf halka gibi hissettim o kadar güzal yazıyosunuz ki
ellerinize sağlık

pinarsayü85
19-07-07, 15:05
kendimi zayıf halka gibi hissettim o kadar güzal yazıyosunuz ki
ellerinize sağlık

yok canım,maksat eğlence olsun,seninkiler de akıcı,sürükleyici...senin de eline sağlık:good: :good:
herkes bir koldan yazıyor,ne güzel!

bu arada dün geceden beri giremiyorum siteye,şimdi girebildim,acaba sorun ben de mi?merak ettim,ah bu site...

Müge
19-07-07, 15:27
Teşekkür ederim Sihir'cim daha sık yazıcağım bundan sonra..

Selin ve Pınar ellerinize sağlık çok güzel yine yazdıklarınız...:happy0064

reene
19-07-07, 15:54
Sevgili Selin öyle hissetme,gerçekten güzel,eline sağlık

Pınar'cım yok valla ben senin hızına yetişemicem..Harikasın:img-wink:

selin_bg
19-07-07, 17:11
yok canım,maksat eğlence olsun,seninkiler de akıcı,sürükleyici...senin de eline sağlık:good: :good:
herkes bir koldan yazıyor,ne güzel!

bu arada dün geceden beri giremiyorum siteye,şimdi girebildim,acaba sorun ben de mi?merak ettim,ah bu site...

yok senden değil sanırım bende giremedim

selin_bg
19-07-07, 18:27
Bana birisi yardım etsin lütfen
ben bir şey tasarladım ama karakterleri o kadar da iyi bilmiyorum
Offf
Eğer birisi bana yardım eder ve özel mesaj atarsa çok sevinirim

armagan_60
19-07-07, 22:48
Bana birisi yardım etsin lütfen
ben bir şey tasarladım ama karakterleri o kadar da iyi bilmiyorum
Offf
Eğer birisi bana yardım eder ve özel mesaj atarsa çok sevinirim

senaryolarınız güzel olmuş ancak benim bir önerim var senoryaları yazarken geçmişte yaşanan olayları silmeyin nedenmi msiket asla rüzgarın evine temizliğe gitmez zaten şeydada yanlız bırakmaz onu yani demek istediğim kazadan sonra neler oluronun üzerine yazalım derim ben

Müge
19-07-07, 22:56
Selin'cim Abdül adı ellerine sağlık çok güzel olmuş senaryon..:img-wink:

selin_bg
20-07-07, 11:12
senaryolarınız güzel olmuş ancak benim bir önerim var senoryaları yazarken geçmişte yaşanan olayları silmeyin nedenmi msiket asla rüzgarın evine temizliğe gitmez zaten şeydada yanlız bırakmaz onu yani demek istediğim kazadan sonra neler oluronun üzerine yazalım derim ben

ya çok uzun süredir izlemediğim için karakterler tam olarak ne yapar bilemiyorum
ama Misket çok saf ve yardım sever biri ben Pembe ye yardım edebileceğini düşünmüştüm
bide misket temizliğe gittiğinde şeyda istanbulda

reene
20-07-07, 21:14
Müge'cim ellerine sağlık..Kafe Projesi mükemmel işliyor:happy0064

pinarsayü85
20-07-07, 21:27
Müge,çok güzel olmuş,hikaye güzel gidiyor,ama ben cafeye giremedim daha,cafeli senaryo yazamadım henüz,daha benim hikaye bitmedi...

gizmo771
20-07-07, 21:35
Mügecim harika olmuş ellerine klavyene emeğine sağlık canım:good::good::happy0064:happy0064

gizmo771
20-07-07, 21:52
Pınar canım seninde eline sağlık klavyenize kuvvet arkadaşlar senaristler buradan alsalarda diziye ekleseler keşke yahu süper olur:happy0064:happy0064

pinarsayü85
20-07-07, 22:10
reene ve gizmo,saolun arkadaşlar,beğenmenize sevindim..

bu arada reene,senin mesaj kutusu ellerinden öper...

Müge
20-07-07, 23:44
Pınar'cım ellerine sağlık çok güzel olmuş...Hep İpek bey hep İpek bey..:happy0064

Senaryomu beğenen arkadaşlar çok teşekkürler...Ama sanırım bir süre yazamacağım...Sıcaklar ve susuz kalacağımız iyice moralimi bozdu...Suyunuzu iyi kullanın...bye

pinarsayü85
21-07-07, 00:03
Pınar'cım ellerine sağlık çok güzel olmuş...Hep İpek bey hep İpek bey..:happy0064

Senaryomu beğenen arkadaşlar çok teşekkürler...Ama sanırım bir süre yazamacağım...Sıcaklar ve susuz kalacağımız iyice moralimi bozdu...Suyunuzu iyi kullanın...bye

evet,gerçekten susuzluk kapımızda...canlıların vazgeçilmezi su...hayatın temel taşı gün geçtikçe azalırken,yetkililer hala birbirini yiyor birşeyler yapmak yerine:img-eat: :img-eat: :img-eat:

gerçekten güzel senaryon...hiç değilse orjinal,neşili bir şey...ben de inşallah kafe olayına gireceğim,şu finali yazayım da....şu sıcaklar geçse,şöööylee bir yağmur yağsa....çok severim yağmuru...hem su olur bize...hem de romantizm...ben esas kar hastasıyım ama neyse...

e ne yapayım mügecim,ipek bey erkenden gitti,çok özledik onu,tamam yapımcılar ''beklenti içinde ''olmayabilir ama biz bekliyoruz...

evet,suyumuzu iyi kullanalım arkadaşlar...iş bize düşüyor yine her konuda olduğu gibi...:img-yes: :img-yes:

EFTALYAGUL26
21-07-07, 13:03
ellerinize saglık arkadaşlar hepsidew çok güzel olmuş.bence yeni sezonda bunlardan biçoğu geçrek olacak ve biz sonra konuşacagız bak gördünüz müüü biz yazmıştık bunları diyeee:happy0064 :happy0064

Müge
21-07-07, 13:30
Pınar'cım pes etme sonuna kadar İpek bey ile senaryo yazmaya devam et canım başaracağız bu işi bak gör..:happy0064

Eftalyagul ellerine sağlık çok güzel olmuş senin senaryonda..:good:

shake_it
21-07-07, 13:38
pınarcıımm, müge'm,selin'cim, eftalya'm ellerinize sağlık efenim.. senaryolar birikmiş... hepiciğini okumak zor oldu biraz... :)

hepiciği de çok güzel efenim..

EFTALYAGUL26
21-07-07, 13:41
pınarcıımm, müge'm,selin'cim, eftalya'm ellerinize sağlık efenim.. senaryolar birikmiş... hepiciğini okumak zor oldu biraz... :)

hepiciği de çok güzel efenim..

teşekkürler ortamm
mügeeee sandaa teşekkürler
hasklsın valla bende epey birikmiş senaryo okudum sonra kıskanıp yazayım dedimmmm:happy0064 yakında biz kendı dizimizi kendımızı çeviririzzzz:img-pilot

pinarsayü85
21-07-07, 14:01
selamınallleyyyykümmm avraaattttlarrrrrrr......
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyst...(tabi beyler varsa alınmasın...)

eftalyagülcüm,senaryon çok güzel,alkışlarrrr:happy0064 :happy0064

arkadaşlar,senaryolarımız gerçek olur inşallah dediğiniz gibi,biz de izleriz....(telif hakkını isteriz ama...:img-wink: :img-wink: :img-polic :img-polic )

bu arada yanıyorum,hatta daha da yanacağız ileriki günlerde maalesef....

kutbettin
21-07-07, 16:00
Mügecim senaryon şahane, eline sağlık canım, çok mutlu oldum okuyunca:happy0064

Selin; Misket ve Rüzgar replikleri cuk oturmuş, eline sağlık.:happy0064

Pınar; çok eğlendim okurken:happy0064

Eftalyagül; Dilaa ve Sadık okumak güzeldi; umarım Sadık'ın şu alınganlıkları senaryondan sonra son bulur:happy0064

selin_bg
22-07-07, 12:10
arkadaşlar kusura bakmayın biz bugün tatile gidiyoruz ve ben bir süre senaryo ekleyemeyebilirim.Kendinize iyi bakın...
Not:Orada internet kafe bulursam yazarım...

sihir
22-07-07, 12:56
arkadaşlar bir süredir yoğun bir çalışma var senaryolarda. bravo vallahi. herkesin ellerine sağlık. senaristlerin kopya çekecekleri yerler olabilir gerçekten de. :img-wink:

not: selinciğim iyi tatiller. tatilciler gidip gidip geliyor maşallah. darısı başımıza. :img-yes:

pinarsayü85
22-07-07, 13:38
arkadaşlar kusura bakmayın biz bugün tatile gidiyoruz ve ben bir süre senaryo ekleyemeyebilirim.Kendinize iyi bakın...

selin,senaryon güzel olmuş sahiden,eline sağlık...senaryon gerçek olsa iyi olurdu hakkaten ama,herşey bu kadar basit olmayacak heralde....
bu arada iyi tatiller sanabye bye

gizmo771
22-07-07, 14:11
Selin ve Eftalyagül ellerinize sağlık:img-wink: Şeyda cidden Arda diye birini bulup şöyle şeyler dese çok imkansız gibi geliyo ama:D

EFTALYAGUL26
22-07-07, 17:56

çok güzel olmuş senaryonn,valla şeyda belki böyle bişey ister rüzgardan maksat bizi şaşırtmakyaaa neden olmasın:happy0064

Müge
22-07-07, 17:59
Selin çok güzel olmuş senaryon ellerine sağlık...İyi tatiller..bye

reene
22-07-07, 18:41
Müge'cim,Pınar'cım Eftalya'cım ve Selin'cim ellerinize,emeklerinize sağlık..:good:

Replikler tam yerine oturmuş sevgili Selin,hele Misket'inkiler...Bu arada iyi tatiller..

ozgeanitgan
22-07-07, 19:22
tatilde olduğum için yeni geldim izmirden eftalya senaryon gül gül öldürdü harika selin yaşa kız aşk kokuyo biraz senaryon harika devamını bekliyorum bacım artık buralardıyım:img-cool2

zarpandit34
24-07-07, 19:36
Aslan bacı'can, elceğizlerin dert görmesin..:img-grin2 Nemide üzerine senaryo yazılmayı yıl olmuştur herhalde,aklınla bin yaşa..

Eski bölümlerde Nemide, yüz vermiyordu çocuklarını düşündüğü için, ama artık yuları K1'in ellerinde olan bir BEH var malum.O yüzden Nemide,Sakız,Sadık Ali sırasıyla evlenebilir her an.Birbirleriyle olmadığı sürece bir sakıncası yok bence..:img-icecr (Hadi iyi tarafıma denk geldi izin verdim, yaşadılar..:img-hyste )

Konuyla feci "kel alaka" Hamiş: Yahu "elceğizlerin" falan yazınca aklıma geldi. Hani derler ya; "kendi ellerimle yaptım bu yemeği" diye, bu bana hep çok komik ve saçma gelmiştir.Başkasının eliyle yapıcak halleri yok zaten, tabiki "kendi" elleriyle yapacaklar..Birde "ellerimle" kelimesine bastıra bastıra vurgu yaparlar, pardon da başka nerenle yapabilirsin yemeği..:img-hyste Ben daha ayaklarıyla yemek yapabilen canlı görmedim..:img-hyste (Ee ben demiştim çok "kel alaka" diye, niye okuyorsunuz..:img-hyste )

Şöyle bağlıyayım bari; Ben bir senaryo yazacağım orada Misket tek ayağıyla mantı açarken, öteki ayağıyla sarma saracak...Eliyle onbin kez top sektirebilirken, tükürüğü de pembe renkli olacak...:img-hyste Üf ama ilham beyler çay'a kahveye bile gelmiyor ki bana, yazamıyorum o yüzden..:icon_sorr (Bu üzgün smiley'de küçük emrah gibi bu ne =:icon_sorr İmg- hyste'nin gözünü seveyim = :img-hyste )

EFTALYAGUL26
24-07-07, 19:57
Aslan bacı'can, elceğizlerin dert görmesin..:img-grin2 Nemide üzerine senaryo yazılmayı yıl olmuştur herhalde,aklınla bin yaşa..

Eski bölümlerde Nemide, yüz vermiyordu çocuklarını düşündüğü için, ama artık yuları K1'in ellerinde olan bir BEH var malum.O yüzden Nemide,Sakız,Sadık Ali sırasıyla evlenebilir her an.Birbirleriyle olmadığı sürece bir sakıncası yok bence..:img-icecr (Hadi iyi tarafıma denk geldi izin verdim, yaşadılar..:img-hyste )

Konuyla feci "kel alaka" Hamiş: Yahu "elceğizlerin" falan yazınca aklıma geldi. Hani derler ya; "kendi ellerimle yaptım bu yemeği" diye, bu bana hep çok komik ve saçma gelmiştir.Başkasının eliyle yapıcak halleri yok zaten tabiki "kendi" elleriyle yapacaklar..Birde "ellerimle" kelimesine bastıra bastıra vurgu yaparlar, pardon da başka nerenle yapabilirsin yemeği..:img-hyste Ben daha ayaklarıyla yemek yapabilen canlı görmedim..:img-hyste Ee ben demiştim çok "kel alaka" diye, niye okuyorsunuz..:img-hyste

Şöyle bağlıyayım bari; Ben bir senaryo yazacağım orada Misket tek ayağıyla mantı açarken, öteki ayağıyla sarma saracak...Eliyle yüz kez top sektirebilirken, tükürüğü de pembe renkli olacak...:img-hyste Üf ama ilham beyler çay'a kahveye bile gelmiyor ki bana, yazamıyorum o yüzden..:icon_sorr (Bu üzgün smiley'de küçük emrah gibi bu ne =:icon_sorr İmg- hyste'nin gözünü seveyim = :img-hyste )

çok yaşa aslan bacım valla dogru dedin oyle laflarımız çokkkkkk:img-pilot yazsanaa valla eminim süper bişey çıkar ortayaaaaa
teeşkkürler burada neımdeyı unutuuk evet çok zmaandır artık onlarla ilgili yazam bi süredeee:happy0064

zarpandit34
24-07-07, 20:22
"Biyroon senaryo var" demek istiyorum bende, ama işte ilham meselesi...:img-hyste Birde artık soğuduğum için diziden.."Bizden geçti artık bea".

Ben gidip "Senden Başka" dizisine yazacağım senaryo. Geçti BEH'in pazarı, sür eşeğini Senden Başka'ya...:img-hyste (Di mi zeram fıstıııım..:img-grin2 Bizim ikinci adres orası.)
Gerçi Zarpa'yı altın foruma sokmuşlar yine beh,beh demiş..:img-heh:
(Ee uyarlamadığım başka atasözü kalmadığına göre benim paydos vaktim gelmiş..:img-hyste ) Bugün kuzenime form almaya gittim "form" diyeceğime "forum" diyorum ikidebir, nasıl özlemişsem artık, bir saatçik ayrılıkta bile..

Neyse birgün yazacağım (umarım)...

sihir
24-07-07, 20:50
eftalyagül çok güzel. nemide ye de bir eş ha. neden olmasın. herkesin oluyor da, o mu eksik.olsun valla. bir yaşlı çift iyi olabilir. (nedense, sanırım tek yaşlı çift bozulduğu için)

pinarsayü85
24-07-07, 21:08
eftalyagül,çok güzel olmuş,alkışlarrrr:happy0064

inşallah allah tamamına erdirir,nemide anne de mutlu olmalı,di mi?(de eki saçma oldu,sanki mutlu olan varmış gibi dizide başka..:img-hyste :img-hyste )

shake_it
24-07-07, 21:41
"Biyroon senaryo var" demek istiyorum bende, ama işte ilham meselesi...:img-hyste Birde artık soğuduğum için diziden.."Bizden geçti artık bea".

Ben gidip "Senden Başka" dizisine yazacağım senaryo. Geçti BEH'in pazarı, sür eşeğini Senden Başka'ya...:img-hyste (Di mi zeram fıstıııım..:img-grin2 Bizim ikinci adres orası.)
Gerçi Zarpa'yı altın foruma sokmuşlar yine beh,beh demiş..:img-heh:
(Ee uyarlamadığım başka atasözü kalmadığına göre benim paydos vaktim gelmiş..:img-hyste ) Bugün kuzenime form almaya gittim "form" diyeceğime "forum" diyorum ikidebir, nasıl özlemişsem artık, bir saatçik ayrılıkta bile..

Neyse birgün yazacağım (umarım)...

ak.da..

evet biz artık senden başka da takılıyoruz.. :)

bu arada eftalyam gülüm süpper olmuş senaryo eline sağlık.. benim de hiç içimden gelmiyo valla yazmak..

bööyle başka ellerde (forumlarda) geçiyor zaman..

reene
24-07-07, 22:15
Eftalyagül çok güzel olmuş senaryon,hele Nemide ile ilgili olması çok hoşuma gitti.Eline sağlık..

EFTALYAGUL26
24-07-07, 22:38
teşekkürler arkadaşlarrrr yaz tatilinde böyle senaryolaraa devammmmm:happy0064
başka kim kaldı yazmadıgımız diye düşünuyorum bakalımmmm:icon_whis

zarpandit34
24-07-07, 22:40
teşekkürler arkadaşlarrrr yaz tatilinde böyle senaryolaraa devammmmm:happy0064
başka kim kaldı yazmadıgımız diye düşünuyorum bakalımmmm:icon_whis

Sen Neva-Safa yazmamıştın birtek.Tabii Şadan-Füsun da var ama, olmasada olur..:img-icecr

EFTALYAGUL26
24-07-07, 22:47
Sen Neva-Safa yazmamıştın birtek..Tabii Şadan-Füsun da var ama, olmasada olur..:img-icecr

nevayla safa vardı bugun aklımdadaa düşünmek lazım birazz.bende senaristim yaaaa ağırdan satıyom kendımıı dermişimm.şakaa yahuu öyle can sıkıntısından benımkıııı,hem forum boş kalsın istemıyorum.
form forum muhabbetını bende karıştıyorum ara araa.alışkanlık yapıyor burasıı valla özlıuyo insan iki gün girmesee

reene
24-07-07, 23:00
nevayla safa vardı bugun aklımdadaa düşünmek lazım birazz.bende senaristim yaaaa ağırdan satıyom kendımıı dermişimm.şakaa yahuu öyle can sıkıntısından benımkıııı,hem forum boş kalsın istemıyorum.
form forum muhabbetını bende karıştıyorum ara araa.alışkanlık yapıyor burasıı valla özlıuyo insan iki gün girmesee

Bacım valla yetenek var sende,haksızlık etme kendine..Biz sevioss senin senaryolarını..:img-yes:

kutbettin
25-07-07, 13:00
senaryon çok keyifliydi Eftalyagül, eline sağlık:happy0064

Saadet'im
25-07-07, 18:40
Senaryo yazan arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum....Hepsi çok güzel olmuş...İki hafta buralarda yoktum geldim ve senaryolarınızı okudum ,hepsi birbirinden güzel..Eftalyagül yine döktürmüşsün bacım...Ellerine ve yüreğine sağlık...Devamını bekleriz değerli
senarist arkadaşlarım....

pinarsayü85
25-07-07, 21:20
:good: :good: :good: çok güzel olmuş...eline sağlık..senaryolarının devamını dilerim...

nemide anneye mutluluklar.....(şadana 'a da iyi kudurmalar:P :P )

not:adem-badem kısmında koptum valla...:img-hyste :img-hyste

gizmo771
25-07-07, 21:28
eftalyagül eline sağlık :happy0064

EFTALYAGUL26
25-07-07, 23:38
:good: :good: :good: çok güzel olmuş...eline sağlık..senaryolarının devamını dilerim...

nemide anneye mutluluklar.....(şadana 'a da iyi kudurmalar:P :P )

not:adem-badem kısmında koptum valla...:img-hyste :img-hyste

TEŞEKKÜRLERRR ve senin senaryon gelmişş şimdidee.valla çok güzel olmuş.ipek bey sally ve dilaa keşkee bu üçlüyü görsek birarada.uçak olayı iyi olmuşşşşş:happy0064 :img-pilot :good:

gizmo771
26-07-07, 00:11
Pınarcım çok güzel olmuş devamını bekliyoruz şu senaristler burdan çalsalar ne güzel olucak valla bi 5 bölüm filan hazır burda:happy0064

sihir
26-07-07, 01:51
pınar ve eftalyagül, ellerinize sağlık. gayet iyi gidiyorsunuz maşallah.
eftlyagül nemideyi evlendirmeye kararlıısn sennnn, hımmmm :img-wink:

pinarsayü85
28-07-07, 00:20
Pınarcım çok güzel olmuş devamını bekliyoruz şu senaristler burdan çalsalar ne güzel olucak valla bi 5 bölüm filan hazır burda:happy0064

hazır tabi,buyrun yiyin,hem de bol baharatlı...herkes var:good: :good:
inşallah devamı gelecek canımın içi....şeydayı yadeettik bu arada ,inşallah kazada ''niyazi'' olmaz...

tüm arkadaşlara teşekkürler:happy0064 :happy0064

reene
28-07-07, 00:27
Pınarım ve Eftalyam bacım yine harikasınız..Ben biraz gecikmişim okumak için ama şimdi okudum..Ellerinize sağlık:)

kutbettin
28-07-07, 23:10
Pınarcım eline sağlık eğlendim bayağı okurken :)

Eftalyagül döktürmüşün yine :P

shake_it
29-07-07, 00:47
evet ya bacılar.. ben neden görmedim bu senaryoları..

hepinizin elceezlerine sağlııkk...

EFTALYAGUL26
29-07-07, 10:47
evet ya bacılar.. ben neden görmedim bu senaryoları..

hepinizin elceezlerine sağlııkk...

ortamm forumlara aktınya ondan görmemişsindirrr.yahu şaka bi yana bi ara epey ard arda yazdıkya sen eski diye bakmamışsınıdr.teeşkkür ederiz efendimmm buaradaa:img-pilot :happy0064

Müge
02-08-07, 19:54
Sonunda senaryolarınızı rahat rahat okudum arkadaşlar….:happy0064

Selin’cim ellerine sağlık çok güzel olmuş senaryon…:happy0064

Eftalya kendini asmışın canım süper olmuş senaryoların…Ellerine emeklerine sağlık..

Pınar’cım biliyoruz başaracağız İpek bey geri gelecek…:happy0064
Yazmaya devam arkadaşım…:good:

pinarsayü85
03-08-07, 00:10
teşekkürler Mügeciğim:happy0064:happy0064ben büyük bir zevkle yazıyorum öyle,içimden geleni...keşke olsa!

ben yine umudum yok diyeceğim ama sen umutlusun..ne güzel..

ben zaten karamsarımdır genelde,ama maalesef içime doğanlar da olur çoğunlukla..

balık burcuyum ondan mıdır acaba?

Saadet'im
07-08-07, 11:44
Arkadaşlar senoryalarınız yine harika...Eftelyagül yine döktürmüşsun...Nemide ile Adem ha...İyi biz bu gidişle Nemide anneyide tekrar evlendiririz...Ellerinize sağlık...

pinarsayü85
07-08-07, 13:08
eftalyacım,senaryon güzel olmuş..

bir de abdül'ü kaybetmeyiz inşallah,döner geriye...

sihir
07-08-07, 13:43
eftalyagül, abdül ve pembe senaryosu çok güzel. sahne de gözümde canlandı gerçekten. diyaloşlar cup diye oturmuş. çözüdün sen bu işi. ellerine sağlık

EFTALYAGUL26
07-08-07, 13:52
teşekkürler bacılarrrrr:img-pilotöyle doğaçlamaa oldu ama begendiyseniz sevindimm vallaaa:happy0064

zarpandit34
07-08-07, 19:43
Aslan bacım'can birgünde 3 senaryo helal olsun, yarasın....Tebruks valla.. Bu ilham hep sende kaldığı için mi bana gelmiyor acaba..Esir mi aldın ilhamı :):):):)

Yeni senaryolarınla tekrar görüşmek üzere...:img-grin2:img-grin2:img-grin2:img-grin2

EFTALYAGUL26
07-08-07, 19:49
Aslan bacım'can birgünde 3 senaryo helal olsun, yarasın....Tebruks valla.. Bu ilham hep sende kaldığı için mi bana gelmiyor acaba..Esir mi aldın ilhamı :):):):)

Yeni senaryolarınla tekrar görüşmek üzere...:img-grin2:img-grin2:img-grin2:img-grin2

heee heeeeeeee ilham bende vermem biliyon kısaknırımmm :happy0064:happy0064yok be bacım baktım kimse bişey yazmıyo yazayım dedim sıkıntıdan işteeeee.
devamı gelecek gelmez olurmu hiç:happy0064

gizmo771
07-08-07, 23:19
Ellerine sağlık döktürmüşsün yine:happy0064:happy0064

Müge
07-08-07, 23:24
Eftalya'm canım harika olmuş senaryoların...İlham nasıl gelmişse dört dörtlük gelmiş....Ellerine klavyene sağlık....:happy0064

reene
07-08-07, 23:46
Eftalyam bu bir yetenek işi..Sende de bolca mevcut anlaşılan..Ellerine,emeğine sağlık:good:yine çok beğendim:happy0064

EFTALYAGUL26
07-08-07, 23:54
teşekkürler bacılarrrrrrrr:happy0064:happy0064devamı gelecek aklıma geldikceeeee

reene
08-08-07, 06:47
Fırından yeni çıkmışken okudum senaryonu,taze taze..Eee gece kuşu olma görevinin de faydalı tarafları olsun dimi??Ellerine sağlık Pınar'cım,yine güzel olmuş:good:

pinarsayü85
08-08-07, 06:55
Fırından yeni çıkmışken okudum senaryonu,taze taze..Eee gece kuşu olma görevinin de faydalı tarafları olsun dimi??Ellerine sağlık Pınar'cım,yine güzel olmuş:good:

afiyet olsun....ne kadar sıcak bir yorum,teşekkür ederim....

sihir
08-08-07, 07:05
pınarcım maşallah maşallah çok hoş olmuş. ve yine maşallah espiriler havada uçuşuyor. ve yine maşallah sabah sabah buradasın. uyusuna kızım. ne işin var sabahın köründe burada. yoksa yatıya mı kaldın dün gece sistede :happy0064

EFTALYAGUL26
08-08-07, 10:20
pınarrr ellerine sağlıkkk valla ipek bey sally dila ve ceylan dörtlüsüüü biraraya geldimiii çok matrak şeyler olacagı kesin inşallah gerçekleşir bütün bunlar.kaçıracağım kısmına bayıldımm neyii keçilerii neyi oolacakkkk:img-pilot:img-pilot

gizmo771
08-08-07, 22:09
Pınarcım ellerine sağlık zaten bu sulu deyimler dikkatimi çekmişti şu "susuz" yerde bile kopuyorum teşekkürler klavyene sağlık:D Bikaç yer özellikle süperdi şu sallynin gondol muhabbeti:D Ki muhabbet bikaç gün önce tarafımca babama söylendi:D Yine sallynin su yok mu su ,tabi yok niye bağırıyorumu,sayhanın yüzsek daha mı iyi olurdusu özellikle koptuğum kısımlar ve ankaranın olağan durmunun trajikomik anlatımı tam olmuş bence böyle bi sahne yazılmalı hatta yazılmamalı direk seninki alınmalı:happy0064:happy0064

pinarsayü85
08-08-07, 22:15
Pınarcım ellerine sağlık zaten bu sulu deyimler dikkatimi çekmişti şu "susuz" yerde bile kopuyorum teşekkürler klavyene sağlık:D Bikaç yer özellikle süperdi şu sallynin gondol muhabbeti:D Ki muhabbet bikaç gün önce tarafımca babama söylendi:D Yine sallynin su yok mu su ,tabi yok niye bağırıyorumu,sayhanın yüzsek daha mı iyi olurdusu özellikle koptuğum kısımlar ve ankaranın olağan durmunun trajikomik anlatımı tam olmuş bence böyle bi sahne yazılmalı hatta yazılmamalı direk seninki alınmalı:happy0064:happy0064

çook teşekkürr ederim...
dizide işlenecektir büyük ihtimal bu ''su'' meselesi ve beraberindeki deyimler..

''bir kaşık suda boğma'' deyimi bol bol kullanılıp ,''şekillerle'' anlatılacaktır muhtemelen....
şekil a daki gibi netekim derler başlarlar...devam eder artık gerisi,onu da bulsunlar artık bir zahmet....

gizmo771
08-08-07, 22:18
çook teşekkürr ederim...
dizide işlenecektir büyük ihtimal bu ''su'' meselesi ve beraberindeki deyimler..

''bir kaşık suda boğma'' deyimi bol bol kullanılıp ,şekillerle anlatılacaktır muhtemelen....

İşlensin tbİ işlenmeli zaten ama "sudan sebeplerle" saçma sapan şeylerle işlerlerse SU meselesini kalsın tamam susuzda idare ederiz:happy0064

pinarsayü85
08-08-07, 22:26
İşlensin tbİ işlenmeli zaten ama "sudan sebeplerle" saçma sapan şeylerle işlerlerse SU meselesini kalsın tamam susuzda idare ederiz:happy0064

temennimiz o ,ama derlerse,''su akarken testiyi doldurmalı'' ,bol bol ''sudan sebep '' izleriz artık...

hani filmlerde vardı ya arabesk vs. sanıyorum,çöllere düşüyordu ya sevenler,şimdi yol masrafına da gerek kalmaz artık,heryer çöl misali

(bizi bu hale düşürenler utansınlar,güleriz ağlanacak halimize.,susuzluğa karşı bir burada,bir de bir afrika ülkesinde önlem alınmamaış diğerleri almış...)..troest:fighting2)
konu dışına taştık ama su yok ,var mı bundan önemli mesele?

gizmo771
08-08-07, 22:32
temennimiz o ,ama derlerse,''su akarken testiyi doldurmalı'' ,bol bol ''sudan sebep '' izleriz artık...

hani filmlerde vardı ya arabesk vs. sanıyorum,çöllere düşüyordu ya sevenler,şimdi yol masrafına da gerek kalmaz artık,heryer çöl misali

(bizi bu hale düşürenler utansınlar,güleriz ağlanacak halimize.,susuzluğa karşı bir burada,bir de bir afrika ülkesinde önlem alınmamaış diğerleri almış...)..troest:fighting2)
konu dışına taştık ama su yok ,var mı bundan önemli mesele?

Su akmıyoki testileri kaldırsınlar:D
Valla ankara çöl değil venedik lütfen yani:D Beh gondollarda çekilyo filan önde misketin arkada rüzgarın onun arkasındada rikkatle şeydanın gondol filan cidden gülüyoruz ağlanacak hale herşeyi gırgıra vuruyoruz filan ama durum vahim yani serap filan görmeye başlıycaz biz burda:D Neyse cidden konu dışına taştık bağlayayım ellerine sağlık devamını bekliyoruz:happy0064:happy0064

pinarsayü85
08-08-07, 22:34
Su akmıyoki testileri kaldırsınlar:D
Valla ankara çöl değil venedik lütfen yani:D Beh gondollarda çekilyo filan önde misketin arkada rüzgarın onun arkasındada rikkatle şeydanın gondol filan cidden gülüyoruz ağlanacak hale herşeyi gırgıra vuruyoruz filan ama durum vahim yani serap filan görmeye başlıycaz biz burda:D Neyse cidden konu dışına taştık bağlayayım ellerine sağlık devamını bekliyoruz:happy0064:happy0064

geleneksel gondol yarışları falan da düzenleriz,:P:P
vallahi silecekler bizim msj..

neyse,tekrar teşekkür ederimm..:happy0064

Müge
08-08-07, 22:45
Pınar'cım ellerine sağlık keyifle okudum senaryonu...Yine İpek bey...Evet son bir ay kaldı...Biliyorum gelecek bizim sayemizde...:happy0064 Yazmaya devam...:good:

pinarsayü85
08-08-07, 22:51
Pınar'cım ellerine sağlık keyifle okudum senaryonu...Yine İpek bey...Evet son bir ay kaldı...Biliyorum gelecek bizim sayemizde...:happy0064 Yazmaya devam...:good:

teşekkür ederim mügecim...:happy0064:happy0064

bu arada konu dışı olacak ama ''allah kavuştursun'' kazasız belasız ...

su gibi gidip su gibi dönsün inşallah..

Müge
09-08-07, 13:13
Ha gayret Eftalya çok güzel gidiyorsun.:good:..Devamını merakla bekliyorum..

Sağol Pınar'cım:img-wink:

pinarsayü85
09-08-07, 13:24
yine güzel olmuş eftalya,eline sağlık..
:happy0064
sadık amca ile sakız hanım arasında bir şeyler olması,gelecek sezon tahminlerimden biriydi zaten....güzel olur aslında:good::good::good: