Tüm Versiyonu Göster : Bizim Evin Halleri - Senaryo ve Replik Yorumları
yine güzel olmuş eftalya,eline sağlık..
:happy0064
sadık amca ile sakız hanım arasında bir şeyler olması,gelecek sezon tahminlerimden biriydi zaten....güzel olur aslında:good::good::good:
Bu fikre alışmam zor olacak sanırım ama Sadık Amca'ya apartmanına yeni taşınmış dul bir kadına aşık olması daha iyi olur gibime geliyor. Bir başka tahminim ise Şadan ile Füsun'un Neva'dan torun alınca yeniden birleşeceklerini umuyorum.
pinarsayü85 09-08-07, 19:02 Bu fikre alışmam zor olacak sanırım ama Sadık Amca'ya apartmanına yeni taşınmış dul bir kadına aşık olması daha iyi olur gibime geliyor. Bir başka tahminim ise Şadan ile Füsun'un Neva'dan torun alınca yeniden birleşeceklerini umuyorum.
evet,sanki senin dediğin daha iyi olur ama..bilinmez tabi...
benim de içime doğuyor,belki bu sene füsunla ilgilenen bir bey çıkıp rekabet ortamı! oluşturabilir..sonunda da füsun,başkasıyla yapamayacağını anlar ve...
(birazcık gelecek sezon tahminlerine döndü ama neyse)
eftalyagül eline sağlık:good: Sadık amca mideden ve fincan haladan başka bişey düşünmediği için zor sakızın iş:D
pinarsayü85 10-08-07, 18:00 her şey evlenene kadar sonra derler,topla yav çorabımı,kocanım senin vs..hepsi böyle(hepsi demeyeyim de tartışma çıkmasın) bunların..
neyse,güzel olmuş,eline sağlık..
Eftalya'm ellerine sağlık harika olmuş senaryon:good:...Hakikatten Pembe ve Abdül arasında geçebilecek replikler..:)
EFTALYAGUL26 10-08-07, 20:45 teşekkürlerrrr tekrardan arkadaşlarrrrrrrr.başka yazacak kimse kalmadı galıba ama buluruzzzzzzz:happy0064
teşekkürlerrrr tekrardan arkadaşlarrrrrrrr.başka yazacak kimse kalmadı galıba ama buluruzzzzzzz:happy0064
Eftalyagül ellerine sağlık...Nasıl kimse kalmadı...Bizi yaz o zaman arkadaşım..Bizde artık figüran gibi olduk..Ben talibim anlayacağın,hatta başrol olursa daha iyi olur...:happy0064Kime arkadaş ya da düşman olarak yazarsan yaz başrolda olayımda...Eeee rolün iyisi kötüsü olmaz değil mi?Ama ayıp şeyler olmasın:img-hysteGerçi sen seviyeli bir senaristsin ama uyarayım dedim...Ben bildiğin o magazin ünlülerine benzemem ona göre:img-hysteHadi siparişi de verdim...Sana iyi çalışmalar...Ben her zaman yedek oyunculuğa hazırım unutma emi:img-yes:
EFTALYAGUL26 11-08-07, 13:08 Eftalyagül ellerine sağlık...Nasıl kimse kalmadı...Bizi yaz o zaman arkadaşım..Bizde artık figüran gibi olduk..Ben talibim anlayacağın,hatta başrol olursa daha iyi olur...:happy0064Kime arkadaş ya da düşman olarak yazarsan yaz başrolda olayımda...Eeee rolün iyisi kötüsü olmaz değil mi?Ama ayıp şeyler olmasın:img-hysteGerçi sen seviyeli bir senaristsin ama uyarayım dedim...Ben bildiğin o magazin ünlülerine benzemem ona göre:img-hysteHadi siparişi de verdim...Sana iyi çalışmalar...Ben her zaman yedek oyunculuğa hazırım unutma emi:img-yes:
hmm olabilir aslında.bidefa yazdım bizlerdende bikaç kişiyi kapsayan bi senaryo ama yne düşünmek gerek.eeee bi ben yazıyorum bide pınarr hadi amaaa sizlerde canlansanızdaaaa okusak güzel senaryolarrrrrr:happy0064:happy0064
hmm olabilir aslında.bidefa yazdım bizlerdende bikaç kişiyi kapsayan bi senaryo ama yne düşünmek gerek.eeee bi ben yazıyorum bide pınarr hadi amaaa sizlerde canlansanızdaaaa okusak güzel senaryolarrrrrr:happy0064:happy0064
Bende Neva ve Safa ile ilgili yazmıştım..Şimdi de devamını yazıyorum...Bir iki güne kadar eklerim merak etme...Ondan sonrada başka konulara yelken açarım...Ama senaryolarımın selameti için zamana ihtiyacım var...Bekleyin geliyorum.....:img-yes:
EFTALYAGUL26 11-08-07, 16:16 pınar yine çok güzel olmuş ellerine saglık.valla yıllar sonrası hakkında tahmınler yapmak mantıklı bencede.acaba diziyi bi gün bitirdiklerinde bütün olayları tatlıya mı baglarlar yoksa ferhunde hanımlarda oldugu gibi biçok soru işareti ile birden mi bitirirler?
pinarsayü85 11-08-07, 16:22 :good:pınar yine çok güzel olmuş ellerine saglık.valla yıllar sonrası hakkında tahmınler yapmak mantıklı bencede.acaba diziyi bi gün bitirdiklerinde bütün olayları tatlıya mı baglarlar yoksa ferhunde hanımlarda oldugu gibi biçok soru işareti ile birden mi bitirirler?
saol eftalya..bence tatlıya bağlamalılar..hele çok başarılı dizileri sonunda resmen katlediyorlar ya...ben en çok hayat bilgisinde büyük hayalkırıklığı yaşamıştım herkes gibi..soru işareti olmasın mümkünse,nokta tercihimdir:good:
:good:
saol eftalya..bence tatlıya bağlamalılar..hele çok başarılı dizileri sonunda resmen katlediyorlar ya...ben en çok hayat bilgisinde büyük hayalkırıklığı yaşamıştım herkes gibi..soru işareti olmasın mümkünse,nokta tercihimdir:good:
Açıkcası dizi bitecekse Ferhunde Hanımlar gibi bitsin. Çünyü aynı kadro ile BEH çıkmıştı. BEH'in bitmesini hiç istemem bitecek olursa da yerine aynı versiyonda bir yapım çıkartmalılar derim. Ama öyle olacaksa niye bitirsinler ki :icon_whis Neyse akşam akşam yorgunluktan saçmalamaya başladım galiba :img-blush
EFTALYAGUL26 11-08-07, 18:30 Açıkcası dizi bitecekse Ferhunde Hanımlar gibi bitsin. Çünyü aynı kadro ile BEH çıkmıştı. BEH'in bitmesini hiç istemem bitecek olursa da yerine aynı versiyonda bir yapım çıkartmalılar derim. Ama öyle olacaksa niye bitirsinler ki :icon_whis Neyse akşam akşam yorgunluktan saçmalamaya başladım galiba :img-blush
aynı kadrodan üçüncü bir versiyon iyi olabilir aslındaaaaa.amaa dedigin gibi trt den transfer olduya,reytingleride yüksek bitirmezler kolay kolay.bakalım daha kaç yıl bizlerle olacaklarrr:img-pilot:happy0064
pinarsayü85 11-08-07, 18:30 Açıkcası dizi bitecekse Ferhunde Hanımlar gibi bitsin. Çünyü aynı kadro ile BEH çıkmıştı. BEH'in bitmesini hiç istemem bitecek olursa da yerine aynı versiyonda bir yapım çıkartmalılar derim. Ama öyle olacaksa niye bitirsinler ki :icon_whis Neyse akşam akşam yorgunluktan saçmalamaya başladım galiba :img-blush
evet,ben d ene zamandır aynı kadronun yeni bir dizi çekebilecdeğini düşünüyorum.hani bizimkiler dizisi,yazın yazlıkçılar oluyordu ya çok güzeldi doğrusu...
EFTALYAGUL26 11-08-07, 18:38 evet,ben d ene zamandır aynı kadronun yeni bir dizi çekebilecdeğini düşünüyorum.hani bizimkiler dizisi,yazın yazlıkçılar oluyordu ya çok güzeldi doğrusu...
oda iyi fikirmiş.aslında film olarak yazın öyle bieşy yapsalardıda hoş olurdu.mesela geçen sezon sonu yalıkavakta çektikleri gibi bi sinema filmi olabilirdi.hoş izleyici kitlesi bizlerle sınırlı olurdu o yüzden yapmazlar öyle bi film:img-yes:
pinarsayü85 11-08-07, 18:39 oda iyi fikirmiş.aslında film olarak yazın öyle bieşy yapsalardıda hoş olurdu.mesela geçen sezon sonu yalıkavakta çektikleri gibi bi sinema filmi olabilirdi.hoş izleyici kitlesi bizlerle sınırlı olurdu o yüzden yapmazlar öyle bi film:img-yes:
iyi olurdu biz yazardık hayrına isterlerse amatör filmler moda zaten,adımızı türkiyeye duyururudruk fenamı
:img-yes:İş yerinden arkadaşım İlhan İrem hayranlarının formuna üye ve belirli zaman dilimlerinde buluşup eğlence düzenliyorlar. Forumun yeni üyesi olduğum için bilmiyorum ama BEH'de böyle birşey varmı yoksa yapsak iyi olmaz mı?
pinarsayü85 11-08-07, 18:47 QUOTE=myslide;4375572]:img-yes:İş yerinden arkadaşım İlhan İrem hayranlarının formuna üye ve belirli zaman dilimlerinde buluşup eğlence düzenliyorlar. Forumun yeni üyesi olduğum için bilmiyorum ama BEH'de böyle birşey varmı yoksa yapsak iyi olmaz mı?[/QUOTE]
bildiğim kadarıyla yok,güzel fikir ama herkes farklı şehirlerde nasıl olur bilemem:icon_whis(konuyu aştık,çok disiplinli burası silerler bizi sonra..neyse yazalım artık o kaar dan bişey olmaz):good::good::good:[
EFTALYAGUL26 11-08-07, 18:59 :img-yes:İş yerinden arkadaşım İlhan İrem hayranlarının formuna üye ve belirli zaman dilimlerinde buluşup eğlence düzenliyorlar. Forumun yeni üyesi olduğum için bilmiyorum ama BEH'de böyle birşey varmı yoksa yapsak iyi olmaz mı?
benimde bi arkadaşım başka bi forumda aynı etkınlıge katılmıştı.istanbulda toplanıp buluşmuşlardı ama şehir farklılıgı olması zor tabii.keşke olsaaa hoş olurdu.
konuyla alakasız oldu bu mesajlar evet silinecektir:img-yes:
benimde bi arkadaşım başka bi forumda aynı etkınlıge katılmıştı.istanbulda toplanıp buluşmuşlardı ama şehir farklılıgı olması zor tabii.keşke olsaaa hoş olurdu.
konuyla alakasız oldu bu mesajlar evet silinecektir:img-yes:
Forum yöneticilerinden özür dilerim :img-fie: Bunun için bir başlık varmıydı bilmiyorum ama buraya bir an için yazdım. Neyse bunu başka bir platformda değerlendiririz veya forum yöneticileri bu konuda bize ön ayak olurlar...
EFTALYAGUL26 11-08-07, 19:09 ellerine sağlık pınar tekrardan.gelecege yönelik şeyler yazma fikrini sevdim ben.bende yazayım sana yardımcı olarak.fikrini çalmış gibi olmayımdaaaa:happy0064:img-pilot
pinarsayü85 11-08-07, 19:16 ellerine sağlık pınar tekrardan.gelecege yönelik şeyler yazma fikrini sevdim ben.bende yazayım sana yardımcı olarak.fikrini çalmış gibi olmayımdaaaa:happy0064:img-pilot
yok yok yaz tabi ,herkes yazsın hatta birşeyler..aslında bu yazdığımda çok konu var,kaç tane aile oldu ha! bebekler vs.
çok güzel şeyler var aklımda aslında yavaş yavaş yazacağım inşallah...
pinarsayü85 11-08-07, 20:10 vah pembenin çektikleri,kadersizmiş,nereden çıktı bu baba!
güzel olmuş:good::good::good::good:
EFTALYAGUL26 11-08-07, 20:14 vah pembenin çektikleri,kadersizmiş,nereden çıktı bu baba!
güzel olmuş:good::good::good::good:
hani trt 1 de ortaya çıkmıştıya o baba yine çıkacaktır bu sezonda.kerami miydi adı tam anımsayamayınca yanlış olmasın diye yazmadım:happy0064:img-pilotbide pembenin anne babası vardı.önceki evliliklerinde gelmişlerdi.onlarda gelecektir yine evlenırlserse tabiii
Eftalya'm ve Pınar'ım emeklerinize,ellerinize sağlık..Beğenmemek mümkün değil artık,tiryakisi olduk sizin senaryoların..Devamını bekleriz,hemide dört gözle:)
Pınar’cım valla süper olmuş senaryon ama üç yıl sonraya atlamışın ..Eee o zaman Mert ve Zeynep ve de Dila’da büyümüş olacaklar…Bir dahaki sefere onlara da replik yaz olur mu canım:img-wink:…Keyifle okudum ellerine yüreğine klavyenin tuşlarına sağlık….:good:
Eftalya’m çok güzel gidiyorsun…özellikle cümle sonundaki smileylarına bayılıyorum…..Ama biraz daha uzun yazarsan daha iyi olur:img-wink:..Keyifle okuduğum için tam tadını almışken bitiveriyor…Ellerine yüreğine klavyenin tuşlarına sağlık…:good:
pinarsayü85 12-08-07, 05:51 Pınar’cım valla süper olmuş senaryon ama üç yıl sonraya atlamışın ..Eee o zaman Mert ve Zeynep ve de Dila’da büyümüş olacaklar…Bir dahaki sefere onlara da replik yaz olur mu canım:img-wink:…Keyifle okudum ellerine yüreğine klavyenin tuşlarına sağlık….:good:
Eftalya’m çok güzel gidiyorsun…özellikle cümle sonundaki smileylarına bayılıyorum…..Ama biraz daha uzun yazarsan daha iyi olur:img-wink:..Keyifle okuduğum için tam tadını almışken bitiveriyor…Ellerine yüreğine klavyenin tuşlarına sağlık…:good:
mazinin bedbaht anılarını geride bırakarak,yeşeren umutlarıyla geleceğe taşındılar,çok büyük bir aile olarak....:icon_cry::img-hyste:img-cold:
çok saol Mügeciğim....evet,büyüdüler tabii..yaklaşık olarak Dila 9-10,Mert 5-6 ,Zeynep te aynı zamanda 5-6 olur değil mi ? daha herkese gelmedi sıra,malum çok ailemiz var artık,zaten artık onlar da ablası-abisi oldular ''yeni kuşağımızın'' ...eee,tabi mesela Mert te abilik görevini yapsın değil mi ! :P:P:P
önerilerin iin çok saol müge tekrardan,uykulu uykulu bir tuhaf oldu yazdıklarım ama neyse...
pinarsayü85 12-08-07, 06:01 Eftalya'm ve Pınar'ım emeklerinize,ellerinize sağlık..Beğenmemek mümkün değil artık,tiryakisi olduk sizin senaryoların..Devamını bekleriz,hemide dört gözle:)
çok teşekürler sevgili reene,sen gene akşamcısın bakıyorum,(akşamcı tuhaf oldu pardon iki anlamda da gece kuşu diyelim) ,
buralara hiç uğramıyorsun beh forumuna,pek kimse gelmiyor,arada gelmek lazım ,ruhları şadetmek lazım,maazallah,sonra alınanlar olabilir...bişey değil forum çöküyor sonra,zaten kimse onlar hakkında senaryo yazmıyor,onlar dışında kim varsa yazdık,bir onlar yok...:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
EFTALYAGUL26 12-08-07, 09:17 Pınar’cım valla süper olmuş senaryon ama üç yıl sonraya atlamışın ..Eee o zaman Mert ve Zeynep ve de Dila’da büyümüş olacaklar…Bir dahaki sefere onlara da replik yaz olur mu canım:img-wink:…Keyifle okudum ellerine yüreğine klavyenin tuşlarına sağlık….:good:
teşekkürler canım.valla uzun yazdıklarım önce taslaga sonra temize çektiklerim oluyor.bu kısalar öyle doğaçlama amaa uzun uzun yazmaya çalışcam bundan sonra.heyecanlı yerinde kesiliyor deseneeeee:img-pilotvalla güzelmiş heyecan vermesii:happy0064:happy0064
Arkadaşlar siz harikasınız ya....Eftalyagül bacım ile Pınar bacım size sonzuz sevgiler...Senaryolarınız harika...Siz kendinizi aştınız artık...Niye B.E.H.senaryo ekibinden hala teklif almadınız şaşıyorum..Ama doğru siz dizimizin senaristleriyle çatışırdınız ondan olmalı...Ne de olsa siz orada bizi temsil edecektiniz, bu da komik bölümlerin çok olması anlamına geliyor...Yani reytinglerde düşüş yaşanabilirdi...Olsun siz bizim gönlümüzün senaristlerisiniz...Devam edin arkadaşlar..Hep destek,tam destek.....
Pınar'cım'a
Bu nasıl bir cümle…"mazinin bedbaht anılarını geride bırakarak,yeşeren umutlarıyla geleceğe taşındılar,çok büyük bir aile olarak"....Yeşil çam filmlerinden esinlenerek yazmışın belli:img-heh:…Tabii ki Zeynep’e Mert ile aynı yaşta olur aynı gün doğmadılar mı?Yazabilirsen eğer Mert’in,Zeynep’in ve de Dila’nın arkadaşları olsun bari onlar sosyal çocuk olsunlar:img-heh:…Zahmet olmazsa eğer…Çok şey istemiyorum umarım:icon_redf….Hayal gücüne ,ellerine sağlık…:good:
Eftalya’m’a
Canım keyifle okudum..Bu sefer gayet uzun yazmışın…Hem de Pınar’dan istediğim bir şeyi gerçekleştirmişin. Yani Dila’nın arkadaşı olmuş….Kavgada ettirmişin bravo:img-heh:….Dila seninde yazdığın gibi yeni sezonda da okula gitmek istemeyecek…Yazmaya devam….Ellerine, hayallerine sağlık…Devamını bekliyorum ona göre…:good:
EFTALYAGUL26 12-08-07, 13:33 Pınar'cım'a
Bu nasıl bir cümle…"mazinin bedbaht anılarını geride bırakarak,yeşeren umutlarıyla geleceğe taşındılar,çok büyük bir aile olarak"....Yeşil çam filmlerinden esinlenerek yazmışın belli:img-heh:…Tabii ki Zeynep’e Mert ile aynı yaşta olur aynı gün doğmadılar mı?Yazabilirsen eğer Mert’in,Zeynep’in ve de Dila’nın arkadaşları olsun bari onlar sosyal çocuk olsunlar:img-heh:…Zahmet olmazsa eğer…Çok şey istemiyorum umarım:icon_redf….Hayal gücüne ,ellerine sağlık…:good:
Eftalya’m’a
Canım keyifle okudum..Bu sefer gayet uzun yazmışın…Hem de Pınar’dan istediğim bir şeyi gerçekleştirmişin. Yani Dila’nın arkadaşı olmuş….Kavgada ettirmişin bravo:img-heh:….Dila seninde yazdığın gibi yeni sezonda da okula gitmek istemeyecek…Yazmaya devam….Ellerine, hayallerine sağlık…Devamını bekliyorum ona göre…:good:
ee ben ceylanın kankasıyımya dilanın arkadaşıda olsa kavga ettircem illa.daha ceylanla dila kavgasıııı yazacagım.senin istegin üzerine uzun tuttum valla.okurken sıkılmayın diye çok uzatmıyordum.artık uzun yazarım canım merak etme:img-pilot:happy0064
pinarsayü85 12-08-07, 14:34 Pınar'cım'a
Eftalya’m’a
Sevgili Müge, (sen de mektup yazmışsın,nostaljiye dönüş...)
evet,nostalji!! ben zaten eski yeşilçam filmlerini her zaman çok sevmişimdir...oradaki doğallık,masum aşklar yanında o yıllardaki yaşamdan kesitler...giyim tarzları;eski,henüz tam betonlaşmamış,doğal yapısındaki istanbul....hatta biraz önce sözünü ettiğim mektuplaşmalar...aile-komşu ilişkileri...kısaca,eski filmlerde ayrı bir büyü var...hatta eski müzikler,şarkılar,eski edebiyat yaz yaz bitmez buraya...
neyse,konuya bağlayalım,Eftalya güzel olmuş hakikaten Dila'nın günlük yaşantısını ele almışsın..aslında çok fazla karakter olduğunda,daha çok şeyler çıkıyor ortaya....
Elfalya’ya merakla bekliyorum Ceylan &Dila tartışmaşını…Hadi bakalım…:good:
Pınar’a ..Canım ne güzel yazmışın eski Türk filmleri hakkında..Gerçekten hepsi o kadar uzak ve geride kaldı ki…Artık nefes bile alamıyoruz her şey doğallıktan çıktı …Ama benim istediğim şeye cevap yazmamışın :) Sorun değil…Bak aklımda bir senaryo var ben sanırım yazamam senden rica etsem yazarmısın?Bizim Evin Halleri oyuncuları geçmişe dönmüşler eski Türk filmlerindeki gibiler.Aşkları bile canımızı sıkmyor..…Ne dersin ?Çok mu şey istedim yoksa?
pinarsayü85 12-08-07, 19:38 Elfalya’ya merakla bekliyorum Ceylan &Dila tartışmaşını…Hadi bakalım…:good:
Pınar’a ..Canım ne güzel yazmışın eski Türk filmleri hakkında..Gerçekten hepsi o kadar uzak ve geride kaldı ki…Artık nefes bile alamıyoruz her şey doğallıktan çıktı …Ama benim istediğim şeye cevap yazmamışın :) Sorun değil…Bak aklımda bir senaryo var ben sanırım yazamam senden rica etsem yazarmısın?Bizim Evin Halleri oyuncuları geçmişe dönmüşler eski Türk filmlerindeki gibiler.Aşkları bile canımızı sıkmyor..…Ne dersin ?Çok mu şey istedim yoksa?
afedersin,sevgili müge,senin kasdettiğin şey şu çocuklarla ilgili senaryo konusu mu ? ben heralde dikkatimden kaçmış,bugün biraz hastayım zaten,dikkatim dağınıktır da benim biraz heralde o konu,yazarım tabi onlar hakkında da ...
şu yeşilçam meselesi sahiden güzel olur...yazmak isterim ama becerirsem tabi ben de başka biri de yazabilir aslında,ama denerim tabi zevkle nedir canımın içi senaryo konusu? kişilerimiz kimdir?
Sevgili Pınar öncelikle geçmiş olsun..Benim istediğim şey yazdığın senaryoda Zeynep ,Mert ve Dila’ya yer vermem bir de onların arkadaşı olsun demiştim…Ama seni sıktım galiba özür dilerim….Sen dinlen enerji topla yazmakta acele etme…
Yeşilçam konusunda sadece eskiye döndürmeni istemiştim…Biraz mizah katarak..Sorun değil sen iyi ol yeter
pinarsayü85 12-08-07, 20:22 Sevgili Pınar öncelikle geçmiş olsun..Benim istediğim şey yazdığın senaryoda Zeynep ,Mert ve Dila’ya yer vermem bir de onların arkadaşı olsun demiştim…Ama seni sıktım galiba özür dilerim….Sen dinlen enerji topla yazmakta acele etme…
Yeşilçam konusunda sadece eskiye döndürmeni istemiştim…Biraz mizah katarak..Sorun değil sen iyi ol yeter
yok canım,aşkoolsuunn!!! :P:P ne sıkılması...biraz daha iyiyim şimdi...olaylar aynı olaak değilmi şimdi ilham geldi küçük bir deneme yaptım gönderiyorum...değişiklik olsun biraz değil mi ...
EFTALYAGUL26 12-08-07, 20:23 afedersin,sevgili müge,senin kasdettiğin şey şu çocuklarla ilgili senaryo konusu mu ? ben heralde dikkatimden kaçmış,bugün biraz hastayım zaten,dikkatim dağınıktır da benim biraz heralde o konu,yazarım tabi onlar hakkında da ...
şu yeşilçam meselesi sahiden güzel olur...yazmak isterim ama becerirsem tabi ben de başka biri de yazabilir aslında,ama denerim tabi zevkle nedir canımın içi senaryo konusu? kişilerimiz kimdir?
aa geçmiş olsun.bende anca okudum.
çocuklarla ilgili gayet başarılısın senaryolarını bende beklıyorum dört gözle.:img-pilotmert ve zeynep ve dila hoş olurduuuu gerçekten
pinarsayü85 12-08-07, 20:38 aa geçmiş olsun.bende anca okudum.
çocuklarla ilgili gayet başarılısın senaryolarını bende beklıyorum dört gözle.:img-pilotmert ve zeynep ve dila hoş olurduuuu gerçekten
saol,sen de çok iyisin..şimdi vakit var,günler uzun,yazıyorum,okul zamanı yazamam,yazsam yazsam istanbul trafiğini yazarım heralde...görüp göreceğim o oluyor genelde de o zamanlar...
arkadaşlar hepinizin ellerine sağlık. hızınıza yetişemiyorum inanın. maşallah maşallah... :happy0064:happy0064
bende de ilham yok bir süredir. ama siz süpersiniz.
pınarcım, geçmiş olsun. iyi ol e mi?
Pınar'cım yeşilçamlı günlere bizi alıp götüren senaryona bayıldım gerçekten..Hakikaten replikler o şekilde olabilirdi dönem itibariyle,ellerine sağlık:happy0064
pinarsayü85 13-08-07, 12:08 Pınar'cım yeşilçamlı günlere bizi alıp götüren senaryona bayıldım gerçekten..Hakikaten replikler o şekilde olabilirdi dönem itibariyle,ellerine sağlık:happy0064
saol:img-yes: elimden geldiği kadar karaladım bişeyler beğenmedim aslında silecektim ama kalsın...çeşit olsun...
elimden geleni ardıma koymadım desem yeridir:img-hyste:img-hyste:img-hyste
sitemizin yeni şekli şemali hayırlı olsun ..:good::good::good:
zarpandit34 13-08-07, 12:28 Pınarım ve Aslan baccım coşmuş,coşturmuşşunuz..:img-yes::img-yes::img-yes:
Aslan Baccım Dila üzerine yazman çok hoşuma gitti, umarım dizi ekibide feyz alır senden.
Evimizin etrafında bazı çevre düzenlemeleri yapılmış farkettiniz mi..Ağaçlandırma falan..;) Beğendüük!!
Gerçi turuncu hali de hoştu, turuncu haline bu zamana kadar ki anılar için teşekkürler..;)
EFTALYAGUL26 13-08-07, 12:48 Pınarım ve Aslan baccım coşmuş,coşturmuşşunuz..:img-yes::img-yes::img-yes:
Aslan Baccım Dila üzerine yazman çok hoşuma gitti, umarım dizi ekibide feyz alır senden.
Evimizin etrafında bazı çevre düzenlemeleri yapılmış farkettiniz mi..Ağaçlandırma falan..;) Beğendüük!!
Gerçi turuncu hali de hoştu, turuncu haline bu zamana kadar ki anılar için teşekkürler..;)
he heeeeeeee farketmezmiyiz.iki saatir siteye girerken gülen suratlarla karşılıyorlar bizi.bekleyinizzzz diyeee:happy0064iyi olmuşta ben zor alışıyorum yeniliklere.iyiydikyaa ne gerek vardııı:icon_whis
aslan bacım begenmene sevindim.dila genelde pınarın işi ama oyle estıler yazım iki satır dedim
pinarsayü85 13-08-07, 12:51 he heeeeeeee farketmezmiyiz.iki saatir siteye girerken gülen suratlarla karşılıyorlar bizi.bekleyinizzzz diyeee:happy0064iyi olmuşta ben zor alışıyorum yeniliklere.iyiydikyaa ne gerek vardııı:icon_whis
aslan bacım begenmene sevindim.dila genelde pınarın işi ama oyle estıler yazım iki satır dedim
yok ya,seninki daha iyi olmuş..dilayı güzel yazıyorsun..devam et bence :good::good::good:
aslında sitede pek birşey değişmemiş ama rengi iyi olmuş.gözü dinlendiriyor,sakinlik veriyor....
Öncelikle Pınar’cım eski Türk filmlerinden esinlenerek yazdığın senaryon çok güzel olmuş..Kelimeler özellikle …Rikkat’in halleri gözümün önüne geldi bile…Ellerine sağlık canım..:good:
Eftalya'Msüper olmuş senaryon …Dila ve psikolog replikler tam yerinde..Ellerine sağlık …:good:
Devamını bekliyorum Pınar ve Eftalya:happy0064
zarpandit34 13-08-07, 18:02 Pınarım bu kadar eski kelimeleri nereden buluyorsun..helal! Yeşilçam sağolsun değil mi..;);)
Not:Eftalyagül mesaj kutunu bir dök,saç,ayıkla..Temizlik imandan gelir, derler..:img-grin2:img-grin2:img-grin2
EFTALYAGUL26 13-08-07, 18:04 :happy0064:img-pilotPınarım bu kadar eski kelimeleri nereden buluyorsun..helal! Yeşilçam sağolsun değil mi..;);)
Not:Eftalyagül mesaj kutunu bir dök,saç,ayıkla..Temizlik imandan gelir, derler..:img-grin2:img-grin2:img-grin2
pınarrrrr valla işi biliyor.her türlü senaryosu çok güzell:happy0064
bacım uyarı geldi valla temızledım.eee bu kadar çenemız düşerse dolar tabiii aslan bacım.mesajında ulaşamamış bana uyardılarrrr:happy0064:img-pilot
Pınar gittim geldim sen yine döktürmüşün...Ellerine sağlık canım süper senaryo yazmışın...:good:
Zarpa ve Eftalya ne oluyor bakıyım???..Burası sohbet ortamı değil dıtt :img-heh:
EFTALYAGUL26 13-08-07, 18:20 Pınar gittim geldim sen yine döktürmüşün...Ellerine sağlık canım süper senaryo yazmışın...:good:
Zarpa ve Eftalya ne oluyor bakıyım???..Burası sohbet ortamı değil dıtt :img-heh:
kızma mügem.kutum dolmuş zarpam ulaşamamış bana.e biliyosun birbirimize ulaşamazsak rahat etmıyoruz:img-pilot:happy0064
pınar ellerine sağlıkkkkkkkkk.ipek bey i istıyorum ben yine onu yazsanaaa onları çok güzel yazıyosun sallyle birlikteee:happy0064
pinarsayü85 13-08-07, 18:26 kızma mügem.kutum dolmuş zarpam ulaşamamış bana.e biliyosun birbirimize ulaşamazsak rahat etmıyoruz:img-pilot:happy0064
pınar ellerine sağlıkkkkkkkkk.ipek bey i istıyorum ben yine onu yazsanaaa onları çok güzel yazıyosun sallyle birlikteee:happy0064
saol:happy0064:happy0064 biraz da m&r yazayım dedim,baktım yazan yok,saygıda kusur etmeyelim yoksa....olan oluyor siteye...:img-hyste:img-hyste
olur yazarım canımın içi,ilham gelince.....
pinarsayü85 13-08-07, 20:01 ''başın öne eğilmesin'':img-hyste:img-hyste:img-hyste
aldırma gönül aldırma...''
çok banal değil mi?:P:P:P
şakayı bırakalım Mügeciğim,sen devam et ustam...:good::good::good:
böyle çocuklar,gençler...cıvıl cıvıl ..
yazmaya devam....:good::good:
bol smileyyyyyy:P:
Eftalya'm bol Dilalı bir senaryo,ne kadar da hoş..Dizide de dört gözle beklerdim sahnelerini zaten..Sen de bizleri sevindirdin böylece..Elerine sağlık,yine yine güzel:happy0064
Pınar'ım yeşilçam olayına tamamen hakim replikler bunlar..Tespitlerin harika..Ellerine sağlık,gerçekten hoşuma gitti:happy0064
Müge'm senaryona değişik,yeni yüzler eklemen çok hoşuma gidiyor gerçekten..Ve ben çok beğendim senaryonu..Yoğun isteğin ne kadarını karşılar benim beğenim bilemiyorum ama ben devam etmeni çok çok isterim:happy0064Ellerine sağlık
EFTALYAGUL26 13-08-07, 20:35 mügeeee ceylanlaaa bağdaştırdıgın bi senaryoo çok hoşşş ceylan kankası olarak benım çok hoşuma gitti.inşallah gelsin diziye ceylanın akraba ve arkadaşalrıııı.tabii ceylan diziden ayrılmasssaaa.inşallahhh:happy0064:happy0064
ellerine sağlıkkkkkkkk:happy0064:happy0064
EFTALYAGUL26 14-08-07, 10:51 saadetim devamını beklıyoruzzzz.çok güldüm safanın nevayı unutmasını.hep olurya öyle heyecandan.helee safaaadan beklenır yani böyle bişey.:happy0064:happy0064
pinarsayü85 14-08-07, 11:08 Saadet'im çok güzel olmuş...
ikiz bebek konusu da çok hoş..
zaten ben de geçen günkü senaryomda onlara ikiz bebek yazmıştım..gerçi onların ikisi de erkekti ama neyse...:good::good:...:good::good:
EFTALYAGUL26 14-08-07, 11:12 saadetim çok hoş espiriler süper.safadanda bu beklenır:happy0064:img-pilot güldüren nadir karakterlerden dizimizdeeeee:happy0064
Beğendiğinize sevindim arkadaşlar...Aslında daha komik şeyler yazmak istiyordum ama böyle düşününce kimsenin aklına birşey gelmez ya öyle bir durumdayım..Ama daha sonra komik senaryolarda yazmak istiyorum...İnşallah onlarıda beğenirsiniz..Biraz bekleyeceksiniz ama...
Saadet'cim ellerine sağlık:good:....Çok güzel olmuş senaryon sanırım sen benimkini okumadın ama olsun..:img-wink:
Saadet'cim ellerine sağlık:good:....Çok güzel olmuş senaryon sanırım sen benimkini okumadın ama olsun..:img-wink:
Şimdi okudum canım,senin senaryon çok güzel olmuş...Ellerine ve yüreğine sağlık Müge..
pinarsayü85 15-08-07, 12:50 eftalya,üzel bir konuya parka(klavye basmışsın..)
rüyalarımızı hiç deiğse senaryolarda gerçekleitirmek,güzel gerçekten
elinw sağlık,:good::good::good:
EFTALYAGUL26 15-08-07, 13:09 eftalya,üzel bir konuya parka(klavye basmışsın..)
rüyalarımızı hiç deiğse senaryolarda gerçekleitirmek,güzel gerçekten
elinw sağlık,:good::good::good:
teeşkkürlerrr.bakarsın gerçek olur bigün.bikaç günlüğünede olsa gelırler belkı geriii:happy0064:happy0064
Eftalya'mmmm gel yanaklarından öpeceğim...Senaryon süper ötesi olmuş..Rüya ve Bora'nın gelmesi gerçekten çok güzel....Ellerine emeklerine klavyenin tuşlarına sağlık....:good:
zarpandit34 15-08-07, 15:42 Aslanların aslanı sonunda Bora ve Rüya çiftine de el atmışsın, hayırlı olsun-olmuşta hayırlı..Devamı gele bi gele gele..:img-grin2:img-grin2:img-grin2:img-grin2
EFTALYAGUL26 15-08-07, 15:44 sagolun bacılarrrrr:happy0064fazla beh izleyınceeee(günde 2 posta)bütün oluyozzzzzzzzzz:img-pilot rüyacık ı izledimya bugun trt 1 deki bölümde bora ile çok hoşlardı yazayım dedimmmmm:happy0064begendıgınıze sevindimmm:img-pilot
Eftalyam ya yine harikasın..Yetenek bu,yetenek:)Ellerine,emeğine sağlık
EFTALYAGUL26 15-08-07, 18:06 saadetimm çok hoş olmuşşş yineeeee.ikimiz bi koldan nevayı dogurttuk sonundaaaaa:img-pilot:img-pilot:happy0064
Saadet'imcim süpersin Neva'nın doğum sahnesini keyifle okudum..:happy0064 Bebeklerin adları ne peki? Cefa olsun birinin adı.:img-heh:Bir de Karakterlerin repliklerini yazarken bir boşluk bırakıp replikleri öyle yazın olur mu? boşluk bırakmayınca smileylar giriyor araya:)
Saadet'imcim ellerine yüreğine klavyenin tuşlarına sağlık...:happy0064
zarpandit34 15-08-07, 18:16 Saadetim sana klavyenle saadetler diliyorum ;)
İlhamın bol olsun (Bu da 'şeytanın bol olsun' gibi oldu..;) )
Hamiş: Evimizin duvarlarını maviye boyadık ya..:) Sarhoş olupta yanlış eve girmiş gibi oluyorum bazen..:img-hyste Ben memnunum yeni renginden, gerçi gece girince uykumu getiriyor; dinlendirici bir renk olduğundan..Ama 'turuncu halini geri isteriz' diyenler sağ üst köşede turuncu renkte bir kare var, oradan eski rengine kavuşabilirler..(Bu kıyağımı da unutmayın ha..:img-hyste)
EFTALYAGUL26 15-08-07, 18:24 Saadetim sana klavyenle saadetler diliyorum ;)
İlhamın bol olsun (Bu da 'şeytanın bol olsun' gibi oldu..;) )
Hamiş: Evimizin duvarlarını maviye boyadık ya..:) Sarhoş olupta yanlış eve girmiş gibi oluyorum bazen..:img-hyste Ben memnunum yeni renginden, gerçi gece girince uykumu getiriyor; dinlendirici bir renk olduğundan..Ama 'turuncu halini geri isteriz' diyenler sağ üst köşede turuncu renkte bir kare var, oradan eski rengine kavuşabilirler..(Bu kıyağımı da unutmayın ha..:img-hyste)
bacım formunun zirvesindeee yinee performans espiriler havada uçuşuyoo.
geceleri turuncu gündüzleri mavı yaparız bizdee..amaaa ben yeşil olsunda istıyorum aslan bacım yokmuuu buna bi çareee:happy0064:img-pilot
senaryolar konusunda bütünn arkadaşlarr çok başarılıııı.hepsini teker tekeer kutlamakla beraberrrr hürmetlerimi sunar,küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öperim.he heeeeeeeeeee türk mektubu formatınıda denemek lazım yeşilçam nostaljısınden sonra:img-pilot:img-pilot
EFTALYAGUL26 15-08-07, 18:29 müge seninde ellerine saglık.yalnnız dila cihan a abi demezzzzz benden demesi.aşık oldu o cihana:happy0064nasılda kısaknıyordu ceylandan cihan ı unuttun muuuuu:happy0064gelecek sezon ceylan dila ve cihan arasında bi aşk çekişmesi başlayacak.dila klüçük amaaaa çekirdekten yetişiyor.belki sally teyzesine çekecek dimi amaaaaaa:happy0064:happy0064
ellerine saglık güzel olmuş ceylancıgımmmmm varr nasıl kötü olur dimi ama:img-pilot
Bence sarı kırmızı olsaydı daha iyi olurdu..Neyse sustum....Yine de mavi çok iyi bir renk..:good:
Benim senaryom nasıl?:)
zarpandit34 15-08-07, 18:38 Ağlama kızım sana balon alacağım..:img-hyste Anneciğin Beğendüü!!
Bugün ilham evden eve gezmiş anlaşılan..:img-grin2:img-grin2:):) (Bu smiley neden göz kırpınca ağzı yamuluyor ki..Var mı aranızda gözünü kırparken ağzı-gözü çaprazlamasına başka yönlere gidip asimetrik olan, bu smiley gibi.Göz kırpmakta o kadar zorlanıyor demek ki :img-hyste Göz kırpmak zor iş canıım)
Sağol anneciğim ama ben yedi aylığım biliyorsun iki saniye bekleyemiyorum...Bana beklemeyi öğret anne.. :)
Senaryo yorumlarına dönersek evet bugün herkesin ilham güçleri coşmuş..:happy0064
pinarsayü85 15-08-07, 19:58 Sağol anneciğim ama ben yedi aylığım biliyorsun iki saniye bekleyemiyorum...Bana beklemeyi öğret anne.. :)
Senaryo yorumlarına dönersek evet bugün herkesin ilham güçleri coşmuş..:happy0064
mügeciğim..yine yeni yeniden...
çoook güzel olmuş..
evet,coştuk maaile.....
ben de bir şeyler yazıyordum sen bu senaryoyu buraya yazarken...
yeşilçamdan kurtulamıyorum bir türlü....
Arkadaşlar aklıma ne geldi şimdi…Şimdi bizler senaryo yazıyoruz ya buraya…Hep beğeniyoruz,hep ellerine sağlık çok güzel olmuş diyoruz ama hata ediyoruz neden mi?Çünkü mutlaka okurken beğenmediğimiz bir yer çıkıyordur karşımıza…Gözümüze ince bir ayrıntı takılıyordur..Bundan sonra senaryo yorumu yaparken gözümüze takılan noktaları da söyleyelim …Hem bizim içinde çok iyi olur..Kendimizi geliştirir bir daha yazarken aynı hatayı yapmamış oluruz…Yalnız hatalarımızı birbirimizi kırmadan kurallara uygun cümlelerle yazarsak çok daha iyi olur..Eminim beni anlayacaksınız kulak vereceksiniz…Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum…İyi çalışmalar…
pinarsayü85 15-08-07, 20:51 Arkadaşlar aklıma ne geldi şimdi…Şimdi bizler senaryo yazıyoruz ya buraya…Hep beğeniyoruz,hep ellerine sağlık çok güzel olmuş diyoruz ama hata ediyoruz neden mi?Çünkü mutlaka okurken beğenmediğimiz bir yer çıkıyordur karşımıza…Gözümüze ince bir ayrıntı takılıyordur..Bundan sonra senaryo yorumu yaparken gözümüze takılan noktaları da söyleyelim …Hem bizim içinde çok iyi olur..Kendimizi geliştirir bir daha yazarken aynı hatayı yapmamış oluruz…Yalnız hatalarımızı birbirimizi kırmadan kurallara uygun cümlelerle yazarsak çok daha iyi olur..Eminim beni anlayacaksınız kulak vereceksiniz…Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum…İyi çalışmalar…
olabilir tabi...amannn,tabi hatamız olacak...normal senaristler vs .mantık hatası yapıyor,tabi biz de yaparız:P:P:P:P:P
şaka şaka ,yazalım tabi....
pinarsayü85 15-08-07, 21:49 valla sevgili müge,seninkinde birşey bulamadım güzel ben öyle gördüm...
zaten herkesin yazım biçimi farklı,bugüne kadar gözümü tırmalayan bişey olmadı benim pek kimsede........ama seninki iyi,gayet açıklayıcı,olayları en başta tane tane açıklıyorsun..güzel..:good::good::good:zaten yazarken de şekle diikat ediyorsun..her yerde sadece burda değil.:img-yes::img-yes::img-yes:.ben sabırsız bir insan olduğum için hemen bitsin diyorum,bir de bilgisayar klavyesini kullanmyı sevmiyorum da ama mecburen herşeyi ,ödevleri,araştırmaları böyle istiyorlar..yoksa ben eliml yazarım(nostalji kraliçesi gibi oldum ya bu aralar..)
not:hani bir smiley var ya gülmekten kopuyor ha bire..ona kolay ulaşamamamanın her daim üzüntüsünü içimdeyim...
aramızda dağlar var aşılmayı bekleyen,
senin her daim güleryüzüne hasretim sevgili smiley'im....:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
yine bitişte yaptık bir dramatizm....
Saadet'im ve Müge'm ellerinize,emeklerinize sağlık..Birşeyler üretebilmek güzel olsa gerek..Ben henüz tüketici kısmındayım işin..Devamlarını bekleriz:)Güzel gerçekten
Edit to Müge'm:Valla beğendim,söz eleştirdiğim bir kısım olursa yazıcam:)
Arkadaşlar aklıma ne geldi şimdi…Şimdi bizler senaryo yazıyoruz ya buraya…Hep beğeniyoruz,hep ellerine sağlık çok güzel olmuş diyoruz ama hata ediyoruz neden mi?Çünkü mutlaka okurken beğenmediğimiz bir yer çıkıyordur karşımıza…Gözümüze ince bir ayrıntı takılıyordur..Bundan sonra senaryo yorumu yaparken gözümüze takılan noktaları da söyleyelim …Hem bizim içinde çok iyi olur..Kendimizi geliştirir bir daha yazarken aynı hatayı yapmamış oluruz…Yalnız hatalarımızı birbirimizi kırmadan kurallara uygun cümlelerle yazarsak çok daha iyi olur..Eminim beni anlayacaksınız kulak vereceksiniz…Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum…İyi çalışmalar…
demek öyle müge hanım...görürsün sen bundan sonra. :happy0064
şaka şaka. iyi gidiyorsunuz vallahi arkadaşlar. tam eğlencelik bizim senaryolarımız. zaten biz işgal edeceğiz BEH setini birgün. bağlayacağız senarist dostları. yazacağız istediğimiz gibi. görürüm o zaman kanal1in halini :happy0064
Pınar'cım birilerinin gözleri kesin yaşardı:img-hysteBiliyorum bunlar sorunsuz anlar için..Hazır mıyız,Kulaklar çınlasın:img-hyste..(İyi dilekler,mutlu anlar:img-hyste..)Ellerine sağlık,pek yahşi yine..
pinarsayü85 15-08-07, 23:57 Pınar'cım birilerinin gözleri kesin yaşardı:img-hysteBiliyorum bunlar sorunsuz anlar için..(İyi dilekler,mutlu anlar:img-hyste..)Ellerine sağlık,pek yahşi yine..
yaşarmıştır valla,bunu alıp bir yerlere göndersek mi yoksa göndermesek mi ..
yoksa göndersektemesektemisektesek.....(o ne yav!-çok sulandım bugün)
evet,allah ne verdiyse yazdım işte..afiyet olsun sana da !!!!!
yaşarmıştır valla,bunu alıp bir yerlere göndersek mi yoksa göndermesek mi ..
yoksa göndersektemesektemisektesek.....(o ne yav!-çok sulandım bugün)
evet,allah ne verdiyse yazdım işte..afiyet olsun sana da !!!!!
Hazım sorunu yaşıyorum bugünlerde gerçi..Olsun o kadar emek vermşsin..Hatır için çiğ tavuk bile yenir..
Şaka bir yana valla bu ne hız..Sana yorum yetiştiremiyorum:img-hysteAmanın kendimi tanıyamıyorum
PS:Çevreye verdiğim geçici rahatsızlıktan ötürü özrü şimdiden bir borç bilirim..
pinarsayü85 16-08-07, 00:01 Pınar'cım birilerinin gözleri kesin yaşardı:img-hysteBiliyorum bunlar sorunsuz anlar için..Hazır mıyız,Kulaklar çınlasın:img-hyste..(İyi dilekler,mutlu anlar:img-hyste..)Ellerine sağlık,pek yahşi yine..
valla gece gece sevaba girdim...bu bana 10000000 yıl yeter artık..sevenler çiftledi değil mi -tek yok inşallah-dalyan var ona da sen yaz birşeyler...
pinarsayü85 16-08-07, 00:04 Hazım sorunu yaşıyorum bugünlerde gerçi..Olsun o kadar emek vermşsin..Hatır için çiğ tavuk bile yenir..
Şaka bir yana valla bu ne hız..Sana yorum yetiştiremiyorum:img-hysteAmanın kendimi tanıyamıyorum
PS:Çevreye verdiğim geçici rahatsızlıktan ötürü özrü şimdiden bir borç bilirim..
o borç senedinin altına benim imzamı da çiziktiriverir misin?
öyle içimden geldi bu olaylr yazayım dedim....:good::good::good:
EFTALYAGUL26 16-08-07, 08:13 Arkadaşlar aklıma ne geldi şimdi…Şimdi bizler senaryo yazıyoruz ya buraya…Hep beğeniyoruz,hep ellerine sağlık çok güzel olmuş diyoruz ama hata ediyoruz neden mi?Çünkü mutlaka okurken beğenmediğimiz bir yer çıkıyordur karşımıza…Gözümüze ince bir ayrıntı takılıyordur..Bundan sonra senaryo yorumu yaparken gözümüze takılan noktaları da söyleyelim …Hem bizim içinde çok iyi olur..Kendimizi geliştirir bir daha yazarken aynı hatayı yapmamış oluruz…Yalnız hatalarımızı birbirimizi kırmadan kurallara uygun cümlelerle yazarsak çok daha iyi olur..Eminim beni anlayacaksınız kulak vereceksiniz…Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum…İyi çalışmalar…
valla ben yazdım eleşitirimiii.gerçi pek eleştiri sayılmaz ama oyle gözüme takılan bikaç küçk kelme oldugunda söylerim yine.
bidaha yazayım bu sorunun üstüne madem:img-pilot dila cihana abi sen mi geldin demiş yaaa dila abi demez cihanaa bence:img-pilotaşık ona aşık:img-pilotbenim eleştirim bi bu başka yok vallla
pınarcıgımmmm seninkini yine büyük bi zevkle okudum.uzun uzun olması hoştu,sürükleyiciydiii,laflarda cuk oturmuş yani:happy0064
ellerinizee sağlıkkkk arkadaşlarr:happy0064
pinarsayü85 16-08-07, 09:23 valla ben yazdım eleşitirimiii.gerçi pek eleştiri sayılmaz ama oyle gözüme takılan bikaç küçk kelme oldugunda söylerim yine.
bidaha yazayım bu sorunun üstüne madem:img-pilot dila cihana abi sen mi geldin demiş yaaa dila abi demez cihanaa bence:img-pilotaşık ona aşık:img-pilotbenim eleştirim bi bu başka yok vallla
pınarcıgımmmm seninkini yine büyük bi zevkle okudum.uzun uzun olması hoştu,sürükleyiciydiii,laflarda cuk oturmuş yani:happy0064
ellerinizee sağlıkkkk arkadaşlarr:happy0064
saol..seninki de çokkkkkkkkkkkkkk güzel:good::good::good:
bora ile rüyayı görmek,sanki çölde serap görmek gibi geldi bana..(iyicene şair olduk yau)
eline sağlık canımın içi....
EFTALYAGUL26 16-08-07, 09:42 saol..seninki de çokkkkkkkkkkkkkk güzel:good::good::good:
bora ile rüyayı görmek,sanki çölde serap görmek gibi geldi bana..(iyicene şair olduk yau)
eline sağlık canımın içi....
valla biz artık kendı hikayelerimizin üstüne yazmaya başladık.farkettiniz mii?herkes olayların devamını yazıyor.mesela nevayla safanın ikiz bebek olayına çok alıştık.bu diziyi biz mi çekip yayınlatsak napsak
ellerine sağlık pınarcım yineeeee:img-pilot
Saadet'imcim süpersin Neva'nın doğum sahnesini keyifle okudum..:happy0064 Bebeklerin adları ne peki? Cefa olsun birinin adı.:img-heh:Bir de Karakterlerin repliklerini yazarken bir boşluk bırakıp replikleri öyle yazın olur mu? boşluk bırakmayınca smileylar giriyor araya:)
Saadet'imcim ellerine yüreğine klavyenin tuşlarına sağlık...:happy0064
Merak etme enterasan isimler var...Ama senin önerdiğin isimde güzel..Değerlendirmeye alınacaktır...Gerçi isim bulma senaryosunu yazdım ama akşama ancak yazabilirim..
Bence sarı kırmızı olsaydı daha iyi olurdu..Neyse sustum....Yine de mavi çok iyi bir renk..:good:
Benim senaryom nasıl?:)
Senaryon çok güzel olmuş canım...Bu arada senaryomu beğenen arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım...Devamı gelecek...Biraz önce de dediğim gibi isim koyma faslı gelecek daha...
Eftalyagül ve Pınar bacıma sevgiler..Senaryolarınız çok güzel olmuş...O zaman ne yapıyorsunuz arkadaşlar senaryolara devam ediyorsunuz..Müge sende devam et,kaytarmak yok ona göre...
Pınar’cım inan bana gerçekten güzel yazmışın..Mert’in repliklerine bayıldım…Zeynep’in de benim istediğimi yerine getirmişin…(Hatırlarsın umarım) Dalyan’ı da getirdin ya sonunda bravo…Bir de Abdül ve Dalyan’ı sürekli kavga ettirdin mi ratinglerde patlama olur…:img-heh:
Misket’te doğurdu oh oh ne güzel ölsem de gözüm arkada kalmaz..…:happy0064 Senaryon tam hayallerimizdeki gibi kavgasız gürültüsüz .Diğer güzel yani ,yeri İpek bey Sally’nin kızlarının olması …Bari ismini de yazsaydın….Aklına gelmezse ben söyleyeyim….. “Ada” …(ah ah en sevdiğim…Hem kıza hem de erkeğe konuluyor..:img-wink:)
Ellerine sağlık arkadaşım Pınar'cım..Hiç bir küçük ayrıntı gözüme takılmadı…Hayallerinin ve yazmanın peşini bırakma:good:…Ayrıca senaryoma yaptığım için yorum için de çok teşekkürler.Evet ben senaryo yazma işini çok seviyorum…Yani ilgiliyim…2002 senesinden beri yazmaya sık olmasa devam ettiğim bir senaryom var..Umarım bir gün benim senaryomda bir televizyon kanalında yayınlanır…Rating uğruna harcanmaz…Sen de çabuk pes etme yaz..Çünkü ne kadar yazdıkça insanın hayal gücü o kadar çok artıyor…Yazmayı bir gün bile bırakırsan bir dahaki sefere hiç yazmak bile istemiyorsun(Kendimden bilirim..:icon_redf)Evet canım yazmaya devam….(Çok mu edebiyat yaptım ne??:img-blush)
Reene’m Burcu’m çok teşekkür ederim..Böyle cici sözler ben de ilham gücünü artırıyor valla…Bir gün de sen denesen ne dersin??
Sihir’cancım neyi göreceğim çok merak ettim şimdi??Seti işgal etmektense gidip basalım diyorum ben….Ne dersiniz?Bir uçağa bakar..:) (Şaka şaka,uçak fobim var binemem ama otobüs olur.. ).Sihir’cancım tatile gitmeden senden de bir senaryo beklerim ona göre….:img-yes:
Saadet’cim çok sağ ol canım isimleri unutma…Benim senaryomu beğendiğin için de ayrıca teşekkürler…Senin de senaryolarını bekliyorum yazmaya devam..Kaytarmam merak etme..
Evet arkadaşlar çok uzattım biliyorum son olarak diyorum ki.. “Hepimiz birimiz,birimiz hepimiz….”
Bizim Evin Halleri senarist grubu….
EFTALYAGUL26 16-08-07, 16:52 Pınar’cım inan bana gerçekten güzel yazmışın..Mert’in repliklerine bayıldım…Zeynep’in de benim istediğimi yerine getirmişin…(Hatırlarsın umarım) Dalyan’ı da getirdin ya sonunda bravo…Bir de Abdül ve Dalyan’ı sürekli kavga ettirdin mi ratinglerde patlama olur…:img-heh:
Misket’te doğurdu oh oh ne güzel ölsem de gözüm arkada kalmaz..…:happy0064 Senaryon tam hayallerimizdeki gibi kavgasız gürültüsüz .Diğer güzel yani ,yeri İpek bey Sally’nin kızlarının olması …Bari ismini de yazsaydın….Aklına gelmezse ben söyleyeyim….. “Ada” …(ah ah en sevdiğim…Hem kıza hem de erkeğe konuluyor..:img-wink:)
Ellerine sağlık arkadaşım Pınar'cım..Hiç bir küçük ayrıntı gözüme takılmadı…Hayallerinin ve yazmanın peşini bırakma:good:…Ayrıca senaryoma yaptığım için yorum için de çok teşekkürler.Evet ben senaryo yazma işini çok seviyorum…Yani ilgiliyim…2002 senesinden beri yazmaya sık olmasa devam ettiğim bir senaryom var..Umarım bir gün benim senaryomda bir televizyon kanalında yayınlanır…Rating uğruna harcanmaz…Sen de çabuk pes etme yaz..Çünkü ne kadar yazdıkça insanın hayal gücü o kadar çok artıyor…Yazmayı bir gün bile bırakırsan bir dahaki sefere hiç yazmak bile istemiyorsun(Kendimden bilirim..:icon_redf)Evet canım yazmaya devam….(Çok mu edebiyat yaptım ne??:img-blush)
Reene’m Burcu’m çok teşekkür ederim..Böyle cici sözler ben de ilham gücünü artırıyor valla…Bir gün de sen denesen ne dersin??
Sihir’cancım neyi göreceğim çok merak ettim şimdi??Seti işgal etmektense gidip basalım diyorum ben….Ne dersiniz?Bir uçağa bakar..:) (Şaka şaka,uçak fobim var binemem ama otobüs olur.. ).Sihir’cancım tatile gitmeden senden de bir senaryo beklerim ona göre….:img-yes:
Saadet’cim çok sağ ol canım isimleri unutma…Benim senaryomu beğendiğin için de ayrıca teşekkürler…Senin de senaryolarını bekliyorum yazmaya devam..Kaytarmam merak etme..
Evet arkadaşlar çok uzattım biliyorum son olarak diyorum ki.. “Hepimiz birimiz,birimiz hepimiz….”
Bizim Evin Halleri senarist grubu….
aaaaaaaaaa beni unutmuşun hemde en çok senaryo yazanalrdan birinii haaaaaaaaaaa.bende küstüm o zaman:img-pilot:img-pilotşakaa şakaa küsmem ben öyle şeylere
valla beh senaristler grubu olduk çıktık.bunlardan bikaçı gelecek sezona gerçkeleşecektir büyük ihtimalleee.bakalım isimlerden hangilerini tutturacagız.
rüya boranın devamını yazdım yolladım bugundee daha gelecekkk:img-pilotöylee aklıma estikce işte
Eftalya’m senaryolarını keyifle okudum…Ellerine sağlık…Rüya’nın anne olabileceğini düşünemiyorum biliyormusun?Yine de bu senin senaryon kendin yön vereceksin…Diğer senaryonda fena değil ama karakterleri konuştururken bir boşluk bırakır mısın bırakamayınca araya smileylar giriyor…Senaryon da gözüme takılacak her hangi bir uç nokta yok ellerine emeklerine klavyenin tuşlarına sağlık..:good:
Gelelim Pınar’a…Pınar’cım ellerine sağlık İpek beyi sonunda getireceğiz galiba..Bakarsın 27 Ağustosta İpek bey geri gelmiş…Yalnız senaryonda sürekli çocukların söz konusu olması gerçekten çok hoş…Ellerine emeklerine,klavyenin tuşlarına sağlık..:good:
EFTALYAGUL26 17-08-07, 14:10 Eftalya’m senaryolarını keyifle okudum…Ellerine sağlık…Rüya’nın anne olabileceğini düşünemiyorum biliyormusun?Yine de bu senin senaryon kendin yön vereceksin…Diğer senaryonda fena değil ama karakterleri konuştururken bir boşluk bırakır mısın bırakamayınca araya smileylar giriyor…Senaryon da gözüme takılacak her hangi bir uç nokta yok ellerine emeklerine klavyenin tuşlarına sağlık..:good:
Gelelim Pınar’a…Pınar’cım ellerine sağlık İpek beyi sonunda getireceğiz galiba..Bakarsın 27 Ağustosta İpek bey geri gelmiş…Yalnız senaryonda sürekli çocukların söz konusu olması gerçekten çok hoş…Ellerine emeklerine,klavyenin tuşlarına sağlık..:good:
teşekkürler mügecigim.rüyayı bence ilk halıyle düşündügün için anne olarak düşünemıyorsun.biliyosunkı rüya sonradan çok degişti.hatta birara neva uçuk kaçık kızken o agır oturaklı oldu .keşke diziye dönsede çocukları olsa boracıkla:img-pilot
pinarsayü85 17-08-07, 14:41 teşekkürler mügecigim.rüyayı bence ilk halıyle düşündügün için anne olarak düşünemıyorsun.biliyosunkı rüya sonradan çok degişti.hatta birara neva uçuk kaçık kızken o agır oturaklı oldu .keşke diziye dönsede çocukları olsa boracıkla:img-pilot
eftalyagül,çok beğendim yine:good::good::good:
rüya'nın da çolu çocuğa karışması iyi olur sahiden..
yakışır annelik ona da mügeciğim,aslında eftalyanın da dediği gibi,ilk hallerine bakınca tuhaf geliyor..inanırmısınız,çevremde bile böyle düşündüğüm bir yakınım oldu...
ya sally'nin anneliği nasıl olur,onu hiç düşünemiyorum esasında:icon_whis:icon_whis
gene rüyayı o kadar yadırgamadım da ben...sally enterasan olur bana kalırsa....ben yazarken ''parmaklarıma inanamadım'':img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste bir ara....
aslında konu dışı ama,şeyda'dan çok iyi anne olur bana kalırsa...koruma duyguları,sahiplenmesi çok yüksek bir insan...yengeç burcu gibi ''anaç'' bir karakteri var....(karakterlere göre burçlar,iyi tartışma konusu olur esasında...)
kim hangi burçta olabişlir dizide?
EFTALYAGUL26 17-08-07, 15:00 eftalyagül,çok beğendim yine:good::good::good:
rüya'nın da çolu çocuğa karışması iyi olur sahiden..
yakışır annelik ona da mügeciğim,aslında eftalyanın da dediği gibi,ilk hallerine bakınca tuhaf geliyor..inanırmısınız,çevremde bile böyle düşündüğüm bir yakınım oldu...
ya sally'nin anneliği nasıl olur,onu hiç düşünemiyorum esasında:icon_whis:icon_whis
gene rüyayı o kadar yadırgamadım da ben...sally enterasan olur bana kalırsa....ben yazarken ''parmaklarıma inanamadım'':img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste bir ara....
aslında konu dışı ama,şeyda'dan çok iyi anne olur bana kalırsa...koruma duyguları,sahiplenmesi çok yüksek bir insan...yengeç burcu gibi ''anaç'' bir karakteri var....(karakterlere göre burçlar,iyi tartışma konusu olur esasında...)
kim hangi burçta olabişlir dizide?
hmmm valla iyi soru bencede.rüya boğa burcuymuş dizide konusu geçiyordu zaten.safa ikizler olabilir geveze enerjik.misket oğlak olabilir gibi geldi bana.sakinlerdir geneldeikıskançlardır filan.
nostalj bölümünde ele alalım bu konuyu pınarcıgım.hoş yeri neresi olur bende tam kestiremedım ama:icon_whis
Eftalyagül ve Pınar ellerinize sağlık...Ben maalesef bugün ekleyemedim senaryoyu inşallah yarın ekleyeceğim..Bende Rüya'yı anne olarak düşünemiyorum..Ama çok güzel olmuş Rüya herşeyin üstesinden gelebilecek bir kız sonuçta...Bir şeyi kırk defa söylersek,ya da istersek gerçekleşir derler..O nedenle İpek beyin gelmesi bizim sayemizde gerçekleşecek galiba...İpek beyi el birliği ile getireceğiz inşallah arkadaşlar...
pinarsayü85 17-08-07, 22:26 sevgili forcible,
teşekkür ederim yorumun için senaryom hakkındaki.....
bu arada iyi geceler dileyelim yavaş yavaş herkesebyebye
EFTALYAGUL26 18-08-07, 17:26 ben geldimmm:happy0064ellerine saglık pınarcım.kısa ve öz olmuş amaa böyle kısa kısa hikayelerıde sevıyorum ben.safa ve neva replıklerınde özellıke safa konusunda çok başarılısınnnnn:happy0064:img-pilotben anca geldim eve bugun yazamadımmmm..ee tatil günüüü olsun dimii amaaa:img-pilot
İşleyen demirler nasıl belli ediyor kendisini..Yahu kendimi çok aylak hisettim sizin yanınızda..Ellerinize sağlık,yine yeteneğinizi konuşturmuşsunuz..Valla da isteriz devamını:)
pinarsayü85 19-08-07, 11:29 oolllleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!(abarttım galiba ama :P)
ben çoook sevdim bu hikayeyi.......
Sihir ellerine sağlık CANIMIN İÇİ....:img-hyste:img-hyste
amaaa..sana tavsiyem,ilk rastladığını uçağa atla hiç vakit kaybetme(gerçi gideceksin ama daha hılzlı ol),bu'' mutlu son'' dan hoşlanmayanlar,senin kalemini pardon klavyeni kırmaya,ne yazık ki basınımızın hür sesini susturmaya geleceklerdir vakit kaybetmeden....:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
şaka bir yana ,tekrardan iyi tatiller sana sihircim:img-cool2:img-icecrbye
Sihircan ellerine sağlık çok güzel olmuş senaryon ...Keşke senin yazdığın bir final ile bitse…Şeyda hep bizimle olsa….:happy0064
Yazım şeklin her şey çok güzelde o kadar büyük harfler ile yazmaya gerek var mı?:)Neyse yine de ellerine klavyenin tuşlarına sağlık..:good:
oolllleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!(abarttım galiba ama :P)
ben çoook sevdim bu hikayeyi.......
Sihir ellerine sağlık CANIMIN İÇİ....:img-hyste:img-hyste
amaaa..sana tavsiyem,ilk rastladığını uçağa atla hiç vakit kaybetme(gerçi gideceksin ama daha hılzlı ol),bu'' mutlu son'' dan hoşlanmayanlar,senin kalemini pardon klavyeni kırmaya,ne yazık ki basınımızın hür sesini susturmaya geleceklerdir vakit kaybetmeden....:img-hyste:img-hyste:img-hyste
şaka bir yana ,tekrardan iyi tatiller sana sihircim:img-cool2:img-icecrbye
abart abart pınarcım, istediğin kadar abart. ne de olsa biz hayırına abartıyoruz. gerçek senaristler de gıcıklığına abartıyorlar. (yine de seviyoruz onları :img-wink:)
kaçayım be değil mi? eh 5-10 dk sonra çıkıyorum siteden. bugün artık giremem belki de.
tatil için de teşekkürler.
darısı sizin başınıza efemmm. bye
Sihircan ellerine sağlık çok güzel olmuş senaryon ...Keşke senin yazdığın bir final ile bitse…Şeyda hep bizimle olsa….:happy0064
Yazım şeklin her şey çok güzelde o kadar büyük harfler ile yazmaya gerek var mı?:)Neyse yine de ellerine klavyenin tuşlarına sağlık..:good:
harfler büyük mü gelmiş. farkında değilim inan. bakayım şimdi. wordde yazıp atınca biraz tuhaf oluyor ama bu sefer farketmedim.
teşekkür ederim. keşke böyle olsa. benimkisi hayal. bari ben yazayım dedim, yoksa şeydayı güldürecekleri yok senaristlerin. :img-yes:
not: vallahi baktım ama bana normal geldi harfler. sen nasıl görüyorsun bilemiyorum ama abartılı bir büyüklük varsa, ena'mın elinden öper. düzeltir artık. :img-wink:
EFTALYAGUL26 19-08-07, 14:31 harfler büyük mü gelmiş. farkında değilim inan. bakayım şimdi. wordde yazıp atınca biraz tuhaf oluyor ama bu sefer farketmedim.
teşekkür ederim. keşke böyle olsa. benimkisi hayal. bari ben yazayım dedim, yoksa şeydayı güldürecekleri yok senaristlerin. :img-yes:
not: vallahi baktım ama bana normal geldi harfler. sen nasıl görüyorsun bilemiyorum ama abartılı bir büyüklük varsa, ena'mın elinden öper. düzeltir artık. :img-wink:
sihircim bence aksıne büyük büyük hoş olutor,okurkende zevklı oluyorrrrrr.ellerine sağlık hoş bi bölüm olmuş:)artık senaryo degil bolumler bunlarrrr.rüzgar kafadan bi darbe alırsa anca şeydaya söyler onları ama olabilirde.belkiii unutur misketle yaşadıklarını,şeydaya yönelirr bakalım:happy0064
Ya senaryomu bir türlü ekleyemedim..Babam geçen hafta ameliyat olmuştu ziyaretine gelenler olduğu için zaman bulamadım..Artık zaman bulunca hemen yazarım..Senaryo ekleyen arkadaşların ellerine sağlık...Senaryoları okuyamadım ama ilk fırsatta okuyacağım..
Sihirime bakın,harikaaa:happy0064
Ellerine,emeğine sağlık canım,çok güzel olmuş..Devamını isteriz valla kanımıza girdin bir kere:)
pinarsayü85 20-08-07, 20:49 İşleyen demirler nasıl belli ediyor kendisini..Yahu kendimi çok aylak hisettim sizin yanınızda..Ellerinize sağlık,yine yeteneğinizi konuşturmuşsunuz..Valla da isteriz devamını:)
yok efendim ne demek aylaklık! bu sözcük,sizin o eşsiz yüreğinizden gelen nameleri bir nevi örtbas etmektedir..biraz izah edeyim tümcemi,yani kendinize haksızlık etmeyiniz kuzum! sizin o yegane komplimanlarınız karşısında teveccühümüzü her daim göstermek,bize şeref vermektedir...
kendinize iyi bakın efendim..sağlıcakla kalınız..sıhhatli uykular dilerim....bye
senaryolarımı beğenen arkadaşlara teşekkürler ..korkarım ki gerçekle ilgisi yoktur,olmayacaktır bunların...
pinarsayü85 21-08-07, 12:28 eftalyam,yazdığın senaryo aklıma yattı valla:good::good::good:
bu çıkarsa,rep zengini olun vallahi...
köşeyi dönersin:img-wink:...tam sağda bakkal rıza:img-hyste:img-hyste:img-hyste(iğrençti di mi?..bence de!)
artık bakmazsın yüzümüze:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Eftalya'm..üretken,çalışkan bacım..:good:Diziye az bir zaman kala sen de aynı paralellikle yeni bölüme ilişkin bir senaryo yazmışsın..Ellerine,emeğine sağlık
Tatildeyken baya bi senaryo gelmiş hepsini büyük bi zevkle okudum ve bikez daha diyorum burda harcanıyosunuz:D
Şöyle isim söylemek gerekkirse pınar,Saadet'im,eftalya,müge ve sihir ellerinize klavyelerinize yüreğinize sağlık ayakta alkışlıyorum:happy0064:happy0064
EFTALYAGUL26 22-08-07, 16:06 Tatildeyken baya bi senaryo gelmiş hepsini büyük bi zevkle okudum ve bikez daha diyorum burda harcanıyosunuz:D
Şöyle isim söylemek gerekkirse pınar,Saadet'im,eftalya,müge ve sihir ellerinize klavyelerinize yüreğinize sağlık ayakta alkışlıyorum:happy0064:happy0064
teşekkürlerr.ya son senaryo yeni bölümün tahminiydii.aşağı yukarı tuttu sanırım.bakalım ayrıntılara ve farklara neler olacak:img-pilot
pinarsayü85 22-08-07, 17:08 Tatildeyken baya bi senaryo gelmiş hepsini büyük bi zevkle okudum ve bikez daha diyorum burda harcanıyosunuz:D
teşekkürler gizmocum...:happy0064:happy0064
nednse hiç istediğim kalmadı yazmak için....:icon_sorr
çünkü yazdıklarımın gerekle ilgisi olmayacak belli...:sad53:
Teşekkür ederim Gizmoo'cum biraz ilham gelse devam edeceğim ama yok gelmiyor...Hala bekliyorum gelmesini :)
Valla size glmiyo gelmiyo ama birden geliyo mügecim(:
Ya pınarcm sen yaz izlerken eğlenmiyoruz bari okurken eğlenelim şu 3.yıl sonraki olaylar çok güzel olmuş keşke dizidede öyle bişey olsa herşeyi yoluna soksalar...
onur - gizmo ikilisi bayıldım yaa senaryonuza süper hatta süper ötesi olmuş..
bunu kesin çeksinler yaw bundan iyi senaryomu olur komedi aşk entrika herbişey var içinde... ellerinize sağlık süper ikili...
Sağol semaa beğenmene çok sevindik. Çoka ni oldu yaa. öyle bir anda çıkıverdi replikler bizde birleştirip buraya ekleyelim dedik. Haklısın herşey var vallaha.
Teşekkür ederiz sema güzel yorumun için :happy0064
EFTALYAGUL26 22-08-07, 22:35 alemsiniz arkadaşlar çok güzel olmuş valla.hele şeydanın ikide biii rüzgar acaba güzrllık salonnunda mıdır demesii:happy0064 rüzgarında ben kapı açma uzmanı mıyım laf ıı cuk oturmuş yani
repler feda sizeeeeee:img-pilot:img-pilot
:D:D:D Sağol eftalyagül. Beğenmene sevindik. Devamı gelicek. Dimi gizmoo.
repler için çok teşekkürler
Aman efenim repe ne gerek var güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz:D:happy0064
EFTALYAGUL26 22-08-07, 22:40 Aman efenim repe ne gerek var güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz:D:happy0064
olur mu hiç emek teşekkürsüz bırakılmamalıı dimi amaaaa:img-pilot riza ederim ellerinize saglık arkadaşlar
Saol cnm rep filan yorum daha iyi oluyo wala:D Evet devamı gelcek umarım beh gibi konu sıkıntısına girmeyiz bizde sizlere beğendirebilirs:)
pinarsayü85 23-08-07, 01:46 Saol cnm rep filan yorum daha iyi oluyo wala:D Evet devamı gelcek umarım beh gibi konu sıkıntısına girmeyiz bizde sizlere beğendirebilirs:)
elinize sağlık:good:
artık bunlar bilimkurgu niyetine,hepimizinkiler ..
gerçekle ilgisi olamayacak maalesef..
çok pozitif şeyler yazmışız..
olmaz ki...
Zaten bizim böyle eğlenceler olmasa çekilir mi ya baksana yeni bölümlerin fragmanlarına...
Saol pınarcım yorum içn:good:
arkadaşlar tatilim uzadığından dolayı senaryoyu ancak bitirebilmiştim ki
bizim evin hallerinin fragmanını gördüm
dünyam yıkıldı eklememeye karar verdim
özür dilerim
herkese iyi günler
Onur ve Gizmoo harikasınız ortak senaryonuzu okuyunca çok güldüm..Demek Şeyda ve Misket aynı koğuşta…Rüzgar kuyu kazarak yanlarına geliyor hele Rikkat’in de gelmesi “Kontrol etmeye geldim kilitli filan kalmasın kimseler diye” demesi süper olmuş…:good:
Bravo Onur,Bravo Gizmoo..:happy0064
Ellerinize yüreğinize,klavyenizin tuşlarına sağlık…:img-wink:
Çok sağol müge. beğenmene sevindik. devamı gelicek. hepimizin eğlenmeye gülmeye ihtiyacı var kanımca
Devamının bu kadar kısa sürede geleceğini tahmin etmiyordum...Bravo...(Alkış)
Gizmoo'cum ve Onur'cum gerçekten güzel iş çıkıyorsunuz...Ellerinize yüreğinize,en önemlisi de klavyenizin tuşlarına sağlık...:good:
Saol mügecim sizi sıkmadığımız ve sıkılmadığımız sürece elimzden geldiğince devam edicez tüm hızımızla(:
Yorum için teşekkür ederiz:img-wink:
Çok sağol Müge. Beğenmene sevindik. Biraz farklı bişeyler yapmaya çalıştık. Başarabildiysek ne mutlu bize. Gizeminde dediği gibi sizi sıkmadığımız sürece devam edicez.
pinarsayü85 23-08-07, 20:39 güzel olmuş çocuklar:good::good:
biraz da siz yazın,tüm yaz foruma tüm gücümüzle hizmet verdik bayrağı size devrediyoruz...:P
malum,yaşlılık,romatizma falan...:img-hyste:img-hyste
benim artık ne isteğim,ne şevkim kaldı...kendimi bilimkurgu yazarı gibi hiissediyorum nedense senaryolarıma bakınca...:icon_whis
elinize sağğlık efenim...
not:reene,huuu,vampirellam,neredesin...:img-polic
en gerekli zamanda yoksun be yav!!!:icon_whis
Saol pınarcım valla bizde sizin gibiyiz yazıyoruz ama maksat bari biz yazarak eğlenelim dizide yüz gülmüyo malumunuz efem(:
Bu arada bayrağı devralmak ne demek sizlerin yerini alamayıs efenim senaryo adına ankaranın gondolları filan unutamıyorum hala o senaryoyu:D Su yok mu su?? Yok tabi ne saçmlayoruM(: Sizin yerinizi alamasakta yapmaya çalışıyoruz bişeyler destğiniz için teşekkür ederis:happy0064
Sağol pınar. Ama bak biz bayrağı falan devralmadık ona göre. biz varız diye yazmamazlık yok. Hem senin kiler bilim kurguysa bizimkiler ne. baksana yazdıklarımıza :D:D
Pınar harika yazmışsın yaa. Bi deiçimden gelmiyo demişsin. içinden gelse neler neler yazarsın valla. Misketin Rikkatin üstüne düşme olaı kopardı beni. Hele misketin rikkate dediği laf dahada komikti :D:D:D
Ellerine sağlık. Küçük ama Çok etkiliydi.
pinarsayü85 23-08-07, 21:30 Pınar harika yazmışsın yaa. Bi deiçimden gelmiyo demişsin. içinden gelse neler neler yazarsın valla. Misketin Rikkatin üstüne düşme olaı kopardı beni. Hele misketin rikkate dediği laf dahada komikti :D:D:D
Ellerine sağlık. Küçük ama Çok etkiliydi.
sağol...:good:
yaş yetmiş,iş bitmemiş diyorsun ha yani:P:P:P
ben genelde ipek bey-sally ağırlıklı yazmıştım bu yaz..sonra 3 yıl sonraya atlamıştım..herkesin mutlu olduğu günlere:img-in_lo
misketgilleri yazmam pek..
Süper yaa pınarcım vallahi bu istemeyen halin senin her haline gülüyorum efem senaryolarında yaa:D Süperdi ya ben bunu öldürmiyim ordada rahat bırakmaz şimdi:D :happy0064:happy0064
pinarsayü85 23-08-07, 21:42 Süper yaa pınarcım vallahi bu istemeyen halin senin her haline gülüyorum efem senaryolarında yaa:D Süperdi ya ben bunu öldürmiyim ordada rahat bırakmaz şimdi:D :happy0064:happy0064
saol kardeş...:happy0064:happy0064
bütün yaz yazdık bişeyler..eğlenelim diye..dün zaten bayağı eğlenmiştik akşam ama sonu pek iyi bitmedi ya neyse...
rüzgarlar ölmez!!!!!!
höt höt ler bitmez!!!!!:P
:D:D:D:D
Rüzgarlar ölmezz
Höt höt ler bitmezz
güzelmiş :D:D
Pınar'ım ellerine sağlık kısa da olsa komik olmuş valla..:)Yalnız şunu söyleyeyim Rikkat'i fazla konu etmeyin senaryolarınıza valla çok üzülüyorum sonra....:img-cray:
:img-heh:
pinarsayü85 23-08-07, 21:57 Pınar'ım ellerine sağlık kısa da olsa komik olmuş valla..:)Yalnız şunu söyleyeyim Rikkat'i fazla konu etmeyin senaryolarınıza valla çok üzülüyorum sonra....:img-cray:
:img-heh:
aşkoolsunn aşkoolsunnn:P
ben, daha üç yıl sonra senaryosunda mevzu bahis ettim kendilerini..o da vallahi iyi roldü ha:img-blush
bir de bunda..
ayrıcana efendim ''basın hürdür
sansür edilemez'':img-hyste:img-hyste:
rikkat de sanırım misket gibi mübarek insan!:P
onları fazla alaya almayın,anarken iyi anın..vallahi misketi kaç kere alaya aldık,site çöktü çoğu kez:img-hyste:img-hyste:img-hyste...şimdi bizi allah koruyor ..allah sonumuzu hayır etsin..(bkz:depremi,susuzluğu allaha havale eden zihniyet)
fazla güvenmeyin derim size yine de....:good:
EFTALYAGUL26 23-08-07, 21:58 pınar valla kısa ama ince bi espirii olmuşş hoş olmuşş vallaaaaaa.ben çok sevdım .hem dram hem komedııı trajedi karışık bileyler olmuş.devam devam yazmak gelsin içindenn:img-pilot ben diyorumda bende yazmadım daha.gerçi ben birinci bölümü yazdım ya onu beklıyorum nekadarı uyacak diye,sonra yazarım yinee:happy0064
saol kardeş...:happy0064:happy0064
bütün yaz yazdık bişeyler..eğlenelim diye..dün zaten bayağı eğlenmiştik akşam ama sonu pek iyi bitmedi ya neyse...
rüzgarlar ölmez!!!!!!
höt höt ler bitmez!!!!!:P
Ben ne dedim ama dün diyodumda inandırıcı gelmedim:D Çok gülen çok ağlarmış efenim:D (ALlah ağlatmasın(:)
Slogan süper yalnız yaa:D KOnuya cuk modu:D
pinarsayü85 23-08-07, 22:02 pınar valla kısa ama ince bi espirii olmuşş hoş olmuşş vallaaaaaa.ben çok sevdım .hem dram hem komedııı trajedi karışık bileyler olmuş.devam devam yazmak gelsin içindenn:img-pilot ben diyorumda bende yazmadım daha.gerçi ben birinci bölümü yazdım ya onu beklıyorum nekadarı uyacak diye,sonra yazarım yinee:happy0064
sağol bacım..yok almayayım..miskete falan dokunmayayım sonra ..yazık siteye acırım..daha yeni bakımdan çıktı..hayatının baharında başına bir iş gelsin istemem.......
zaten kendilerini bol bol izleyeceğiz..ben genelde onlar hakıkında yazmam ama sinirrimden yazdım,modaya uyayım diye..
beğenen arkadaşlara teşekkürlerimi iletirim....
EFTALYAGUL26 23-08-07, 22:05 sağol bacım..yok almayayım..miskete falan dokunmayayım sonra ..yazık siteye acırım..daha yeni bakımdan çıktı..hayatının baharında başına bir iş gelsin istemem.......
zaten kendilerini bol bol izleyeceğiz..ben genelde onlar hakıkında yazmam ama sinirrimden yazdım,modaya uyayım diye..
beğenen arkadaşlara teşekkürlerimi iletirim....
sen espiriye almışısın olayı ondan güzel olmuş zatennnnnn:happy0064 misket düüşüyoda rikkat abla yine yaptın yapacagını filan diyo o kısmı süperrrrrr:good: begendim bennn:good:
Purna eline sağlıkta naptın yahu son çok acı olmuş biz bunları izlersek okurken dayandığım kdar dayanamam ben valla öyle sahnelere...Eline sağlık yinede:good:
Pınarcım beğenilmiycek gibi mi yazdıkların yha:D
Aaaa Pınar hanım çok rica ederim o üç yıl sonraki senaryonuz bir kere hoşuma gitmişti…:img-heh:
Lütfen çok rica ediyorum Rikkat’i bundan sonra cadı kıvamına getirmeyin…:fighting2Zaten senaristler yeteri kadar karakteri ile oynadılar….Trt int deki Rikkat başka Kanal 1 deki Rikkat başka …:(
Neyse canımın içi Pınar’cım kızmadın sana şaka ediyorum sen bana bakma ..:)
Yazmaya devam hadi bakalım…:good:
pinarsayü85 23-08-07, 22:31 Aaaa Pınar hanım çok rica ederim o üç sonraki senaryonuz bir kere hoşuma gitmişti…:img-heh:
Lütfen çok rica ediyorum Rikkat’i bundan sonra cadı kıvamına getirmeyin…:fighting2Zaten senaristler yeteri kadar karakteri ile oynadılar….Trt int deki Rikkat başka Kanal 1 deki Rikkat başka …:(
Neyse canımın içi Pınar’cım kızmadın sana şaka ediyorum sen bana bakma ..:)
Yazmaya devam hadi bakalım…:good:
biz yapmıyoruz onu cadı...:icon_whis
benim gibi bilimkurgu türü!! yazmayan arkadaşlar,yani realistler mecburen rikkati öyle gösteriyorlar..yani, gerçeğe uygun..mal meydanda ne yapsınlar..(efenim buradaki mal kelimesine takılmayınız..rikkat hanımın izzet-i nefsine,şahsına yönelik bir kelime değildr bu..bilakis,ortadaki vaziyete yöneliktir...)
pek tabi,senaristlerin işi bu efendim..
zataalinizin rikkat sevdasına gıpta ile bakmaktayım...ama bunu dile getirmekten büyük üzüntü duymaktayım ki rikkat hanımefendimiz bu sezon bendeniz başta olmak üzere pek çok izleyenimizin asabına fena etki yapmıştır..bu tepkiler de boş değildir kuşkusuz..
neyse,şimdi geleceğe bakalım..umarım rikkat hanımefedimiz esenliğe kavuşur bu sene,fena hallerini bırakır..
ve umarım ipek beyefendiciğimizi tekrar o hoş sohbetiyle aramızda görmek saadetine erebiliriz...
hayırlı,sıhhatli uykular dilerim efendim...:img-wink:
not:tüm rep veren arkadaşlara saygıyla...:good:
güzel olmuş çocuklar:good::good:
biraz da siz yazın,tüm yaz foruma tüm gücümüzle hizmet verdik bayrağı size devrediyoruz...:P
malum,yaşlılık,romatizma falan...:img-hyste:img-hyste
benim artık ne isteğim,ne şevkim kaldı...kendimi bilimkurgu yazarı gibi hiissediyorum nedense senaryolarıma bakınca...:icon_whis
elinize sağğlık efenim...
not:reene,huuu,vampirellam,neredesin...:img-polic
en gerekli zamanda yoksun be yav!!!:icon_whis
Çınlayan kulaklarım beni buralara kadar sürükledi..Yukarıdaki karanlık harflerden oluşan tanımlamalarla beni ne kadar özlemiş olduğunu farketmiş bulunmaktayım Pınarimu ama yetişemedim galiba....Yorumlarınıza serpiştirdiğiniz tutam tutam reene'lere yaşatmışsınız beni..Teşkür efenim:)Yokluğumun sebebiyetini pm köprüsünde de açıklamış olmamla beraber,vampirlerin de mideleriyle sorunları olabildiğini anlamış olarak,toparlanmaya çalışıyorum şu dakika bile..
Bu arada arkadaşlar yeni senaryolar eklemişsiniz..Hepinizin ellerine,emeğine sağlık..Ne güzel,senarist kadrosu her gün biraz daha genişliyor..Devamını bekleriz:good:
pinarsayü85 24-08-07, 10:34 eftalya ,seninki gene coşmuş..
:img-yes:
ceylan da üniversiteli oldu ya ben de seneye harvard'dayım demek ki...:good:
yataş geçiş yapacam oraya...
dikey geçiş yaptım,sıra yatayda,onu da yapmazsam çatlarım..:img-yes:
gerçi barajı geçenler için,özele gitmeyeni dövüyorlar ya neyse...:P
bu konulara nirden geldik bilemiyoırum,sistemin çarpılklığınıa dikkat çekmek istedim keskin klavyemle:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
haydi arkadaşlar...
istikamet ankara'ya set baskınına....:img-punk::img-punk:
senaryo bizimdir artık:img-wink:
eftalya ,seninki gene coşmuş..
:img-yes:
ceylan da üniversiteli oldu ya ben de seneye harvard'dayım demek ki...:good:
yataş geçiş yapacam oraya...
dikey geçiş yaptım,sıra yatayda,onu da yapmazsam çatlarım..:img-yes:
gerçi barajı geçenler için,özele gitmeyeni dövüyorlar ya neyse...:P
bu konulara nirden geldik bilemiyoırum,sistemin çarpılklığınıa dikkat çekmek istedim keskin klavyemle:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
haydi arkadaşlar...
istikamet ankara'ya set baskınına....:img-punk::img-punk:
senaryo bizimdir artık:img-wink:
Ceylan'ın babası zengin olduğu için parayı bastırıp yurtdışında özel bir okula gitmiştir. Set baskınından sonra herkesin hapishaneye düşme ihtimaline karşın kimse Şeyda ile bir arada kalmayı göze alamadı. Ben ise erkekler koğuşunda yanlız kalmış vefalı İpek Bey ise ziyaretime gelmişti...
Eftalya'm bacım süpersin ya ilham bir gelmiş tam gelmiş sana..:happy0064Bol bol Dila bol bol Ceylan okurken içim açıldı valla..:happy0064İlaç gibi geldi inan....Umarım yeni sezonda da Ceylan bizlerle olur...
Eftalya'm ellerine yüreğine en önemlisi klavyenin tuşlarına sağlık...:happy0064
pinarsayü85 24-08-07, 11:50 Ceylan'ın babası zengin olduğu için parayı bastırıp yurtdışında özel bir okula gitmiştir. Set baskınından sonra herkesin hapishaneye düşme ihtimaline karşın kimse Şeyda ile bir arada kalmayı göze alamadı. Ben ise erkekler koğuşunda yanlız kalmış vefalı İpek Bey ise ziyaretime gelmişti...
efendim haklısınız bu mevzuda...:good:
ipek beyefendimize gelince..,onun yokluğu başta bendeniz olmak üzre buradaki hemen hemen tüm can yoldaşlarımda büyük teessüre sebep olmuştur...
ipek beyimizin bu candan davranışları,maalesef hayatta kendisine armağan olarak dönememiştir....
ne demişti peyami safa ''dokuzuncu hariciye koğuşu '' romanında:
''yalancı istikabalin şüpheli vaitlerine değil
teminatına ve senedine ihtiyacım var.''
bu sözler,sally hanımefendi karşısında ebedi ümitsizliğe düşmüş ipek beye pek çok yakışmaktadır bana kalırsa...
zaten kendiside giderken ''belkilerden'' usandığını mevzu bahis etmişti ya..
işte şu anda sizin de dediğiniz gibi
''vefalılık '' ipek beyefendiğinin tabiatına pek çok uymaktadsır..
not:Müge beni sen durdur bari..eski halime döndürün beni...
Reene,biri bizi durdursun vampirellam....
efendim haklısınız bu mevzuda...:good:
pek beyefendimize gelince..,onun yokluğu başta bendeniz olmak üzre buradaki hemen hemen tüm can yoldaşlarımda büyük teessüre sebep olmuştur...
ipek beyimizin bu candan davranışları,maalesef hayatta kendisine armağan olarak dönememiştir....
ne demişti peyamiş safa ''dokuzuncu hariciye koğuşu '' romanında:
''yalancı istikabalin şüpheli vaitlerine değil
teminatına ve senedine ihtiyacım var.''
bu sözler,sally hanımefendi karşısında ebedi ümitsizliğe düşmüş ipek beye pek çok yakışmaktadır bana kalırsa...
zaten kendiside giderken ''belkilerden'' usandığını mevzu bahis etmişti ya..
işte şu anda sizin de dediğiniz gibi
''vefalılık '2 ipek beyefendiğinin tabiatına pek çok uymaktadsır..
Yine döktürdün ya Pınar helal olsun sana...
Belkiler sadece İpek Bey'imi hepimizi bıktırmıştır...
Size ne yapacağımı biliyorum efendim biraz bekleyin akşam olsun...Reene ve sen bilemeceğim neler olacak...
Neyse forumun başlığını bozmadan...Bana sanki ilham geliyor ama ellerim klavyeye gitmiyor....Yazmak istiyorum ben..:img-blush
Size ne yapacağımı biliyorum efendim biraz bekleyin akşam olsun...Reene ve sen bilemeceğim neler olacak...
Neyse forumun başlığını bozmadan...Bana sanki ilham geliyor ama ellerim klavyeye gitmiyor....Yazmak istiyorum ben..:img-blush
Forum karakterlerini dizi karakterleri ile bağdaştırıp birşeyler yazabilirsin. Ben İpek Bey veya Peyami'yi oynayabilirim:img-wink:
pinarsayü85 24-08-07, 12:50 Size ne yapacağımı biliyorum efendim biraz bekleyin akşam olsun...Reene ve sen bilemeceğim neler olacak...
efendim,bu sözleriniz ben de nedense bir şüpheye ve ürkentiye sebebiyet verdi..
umud ediyorum ki vuku bulacak her vaka,bizim için hayırlı olur...
hayırlı günler efendim....
EFTALYAGUL ellerine sağlık ya döktürmüşsün gene süper bu 3lünün maceraları:D
Eftalyam bayıldım yine senaryona,ellerine sağlık..Yüzümü güldürdün arkadaşım,sağol:)
EFTALYAGUL26 24-08-07, 19:40 teşekkürlerr bacılarrrrr ve erkek kankalarrrrr:img-pilot hep bacılar diye yazıyoruz ama erkeklerde var formumuzda unutmayalım onları dimi:happy0064
inşallah ceylan yine vardır yeni sezonda.yüzümü güldüren nadir karakterlerdenn:happy0064:happy0064:happy0064
teşekkür ve replerinize de teşekkürlerrr benden:img-wink::img-pilot:happy0064
Evet yaa bu forumda az erkek var. Bunun içinde bi eylem yapalım. Sağol eftalyagül bizide saydığın için :D
Arkadaşlar dün gizemle birlikte fragmana uygun bir senaryo yazmıştık ama site arızalanınca ve bu gün yeni bölüm gelince kaynadı. Merakla yorumlarınız bekliyoruz
Onur29 ve Gizmo771 ellerinize sağlık,güzel olmuş gerçekten:good:
pinarsayü85 28-08-07, 02:43 Onur29 ve Gizmo771 ellerinize sağlık,güzel olmuş gerçekten:good:
ben de vampoma katılıyorum...
elinize sağlık canımın içleri...bye:happy0064:happy0064:happy0064
bende hiçç ilham yok...
Saolun arkadaşlar yorumlar için..Zaten böyle giderse "ti"ye almaktan başka eğlence kalmayacak...
Reene ve Pınar çok sağolun. Beğenmenize sevindik. Biraz sıkıldığımız için böyle bişey yapalım dedik.
Eftalyagül ellerine sağlık müzik filan tam uymuş ama bu kadar olmaz heralde rüzgar hala ee filan demez artık derse yuh:D
EFTALYAGUL26 31-08-07, 18:35 Eftalyagül ellerine sağlık müzik filan tam uymuş ama bu kadar olmaz heralde rüzgar hala ee filan demez artık derse yuh:D
sağol bacımbenim.ee biraz matrak olsun diye abarttımda senaristlerde abartıyoryaaa yinede belli olmaz dimi.parça misketee göre.hatta misket o kadar açıldııki rüzgarııı öpsedeee şaşmam artıkkkkkkkkk:img-pilot:img-pilot:img-pilot
Ehehe doğru senaristlrde baya abartıyo rüzgara bi anda hafıza kaybı geliyomş filan oo herşey baştan iyi mi:D Yok bu kadarını ben bile abartamam uçtum çok:icon_whis
Misket baya açıldı ben artık ürküyorum rüzgara bişey yapacak:D
herkesin ellerine sağlık arkadaşlar. güzel güzel yazmışsınız maşallah. :img-wink:
sesiila eline sağlık o nasılımı bende sahnede biri söylüyo sandım:D:D Dedim noluyo süpersin süpersin zaten olası sahneler ya işte yakın şeyler olur heralde sayhana güldüm yine :D Eline sağlık(:
EFTALYAGUL26 01-09-07, 21:06 sesilla ellerine sağlıkkk.bakalım nasıl olacak konuşmalarrrr pazartesii :img-wink:
teşekkür ederim eftelyagül seninkinide yeni okudum çok güzel,yarın devam ederim
Arkadaşlar ellerinize,emeklerinize sağlık..Güzel olmuş gerçekten senaryolarınız:good:
Bizim yazdığımız adına ben teşekkür edeyim(:
onur29 ve gizmo sanırsam harika olmuş,siz beni güldürdünüz allahta sizi güldürsün:happy0064
EFTALYAGUL26 03-09-07, 08:12 onur ve gizmo elerinize sağlıkkk,yinee çok hoştuuu:happy0064
zarpandit34 03-09-07, 08:48 Onur&Gizmo ortaklığınız çok hayırlı şeylere vesile olacak galiba..Şahane şahane bayıldım! Keşke gerçek olsa..:img-hyste
Not:Ya herkesin bir ortağı var kıskandım..:) Aslan G. sen Zera'yı sat, benim ortağım ol..:img-hyste Ortak arıyorum kendime, duyurulur..:img-hyste
EFTALYAGUL26 03-09-07, 08:58 Onur&Gizmo ortaklığınız çok hayırlı şeylere vesile olacak galiba..Şahane şahane bayıldım! Keşke gerçek olsa..:img-hyste
Not:Ya herkesin bir ortağı var kıskandım..:) Aslan G. sen Zera'yı sat, benim ortağım ol..:img-hyste Ortak arıyorum kendime, duyurulur..:img-hyste
bak şöyle yapalım aslan g o zaman.benim ortak bizim forumu terk eyledi ya.biz seninle beh ortağı olalım nasıl fikirrrr :happy0064
senaryolarrr bencede çok başarılıı.ceylanı görmek istıyorum ben artıkkk
zarpandit34 03-09-07, 09:01 bak şöyle yapalım aslan g o zaman.benim ortak bizim forumu terk eyledi ya.biz seninle beh ortağı olalım nasıl fikirrrr :happy0064
senaryolarrr bencede çok başarılıı.ceylanı görmek istıyorum ben artıkkk
Yok öyle, Zera'yı satmadan kabul edemem.Zera'yı sat, öyle gel..:img-hyste Hem ben yepyeni ve daha önce hiç ortağı olmamış, sıfır kilometre bir ortak arıyorum..:img-hyste
Bu arada Onur&Gizmo senaryonuza bayıldığımı söylemişmiydim..:img-hyste
EFTALYAGUL26 03-09-07, 09:06 Yok öyle, Zera'yı satmadan kabul edemem.Zera'yı sat, öyle gel..:img-hyste Hem ben yepyeni ve daha önce hiç ortağı olmamış, sıfır kilometre bir ortak arıyorum..:img-hyste
Bu arada Onur&Gizmo senaryonuza bayıldığımı söylemişmiydim..:img-hyste
oo amaa sıfrı kilometra ortagı nerden bulalım aslan g.hem seni benden başka ortak paklamaz :happy0064:img-pilot:img-pilot zeram ortamın büyük gübü bugun o unutmuşutur biziii :img-pilot:img-pilot:img-pilot
bende bayıldım senaryonuza arkadaşlarr.konuya bağlayalım boşa gitmesinnnnnn:img-pilot
Sesilia, Eftelyagül ve Zarpa çok teşekürler. Beğenmenize sevindik. Ortağım 1 hafta yok onun yerinede teşekkür ederim.
Valla ceylanı bende çok özledim yaa
Böyle güzel yorumlar yapılırda glemez miyim filan:D:D Şaka bir yana 1 gün daha buralardayım çok şükür(: Beğenip yorum yapan herkeze çok teşekkürler:good:
Eftalya Bacım, garanti senin senaryonun %70i gerçekleşecek birebir replik bile tutturmuş olabilirsin. Seninim, senindim lafları falan :img-hyste:img-hyste Ama Misket'in yeni tomurcuklanan şairane ruhunu es geçmişsin, hiç yakıştıramadım :img-hyste:img-hyste
EFTALYAGUL26 10-09-07, 18:03 Eftalya Bacım, garanti senin senaryonun %70i gerçekleşecek birebir replik bile tutturmuş olabilirsin. Seninim, senindim lafları falan :img-hyste:img-hyste Ama Misket'in yeni tomurcuklanan şairane ruhunu es geçmişsin, hiç yakıştıramadım :img-hyste:img-hyste
aa haklısın valla onları unuttum.amaa ben onun gibi beceremıyorum o kısmıı ondannn yazmadımm :happy0064 onu anca miskett yaparr dimiii :happy0064dur bakalım dahaa ne laflarr döküelecek hanım hanımcıkkk kızımızın agzından.hsnım hanımcık derken bi zamanlar rüzgar onu öptü diye sen beni ne zannedıyorsun,benıı ne konumunaa koydun diyen bu hanımm hanımcık kızımızdı :img-in_lo
zarpandit34 10-09-07, 18:08 Aslan G. çok çok önemli bir repliği unutmuşsun, bende hiç yakıştıramadım sana..:) 'Bu hayatımın en güzel gecesiydi'..:img-hyste:img-hyste
Ben Misketin pişman olacağını düşünüyorum.Dedik ya, hiçbir 'yaptığının' arkasında durmuyor..:img-hyste
Geçen sezon tüm karakterler Misket 'yapmaz' diyorlardı, bunu mu kastediyorlardı acaba..:img-hyste
Neyse aslan g.; ellerine sağlık demesi bizden, yeniden pişirmesi senden..:):):)
EFTALYAGUL26 10-09-07, 18:27 Aslan G. çok çok önemli bir repliği unutmuşsun, hiç yakıştıramadım sana..:) 'Bu hayatımın en güzel gecesiydi'..:img-hyste:img-hyste
Ben Misketin pişman olacağını düşünüyorum.Dedik ya, hiçbir 'yaptığının' arkasında durmuyor..:img-hyste
Geçen sezon tüm karakterler Misket 'yapmaz' diyorlardı, bunu mu kastediyorlardı acaba..:img-hyste
Neyse aslan g.; ellerine sağlık demesi bizden, yeniden pişirmesi senden..:):):)
valla olurmu olur aslan g,o lafıda der yanii.pişman olacagını zannetmıyorumdaa yinede belli olmaz.önce yapar sonra aglarr,benım halım ne olacak böylee diyeeeee :happy0064:img-pilot:img-pilot
Ay Eftalya’m sabah sabah evimin Seda Sayan’ı oldun….Senaryonu okuyunca çok güldüm …Valla süpersin Çetin’in sonunu getirmişin ellerine sağlık ..Heyt korkun Safa’dan Şadan’dan Aşağıda yazan iki repliğine çok bayıldım ve de güldüm…:):)
safa:yokta babacığım bi mekan basma,adam paralama durumu vardııı
çetin:len kel sen önce beybanın arkasından çık bide adamlığınıı görelimmmm
Eftalya’m devamını bekleriz efendim..:good::happy0064
Söz şimdi de Dila’da…Dila’cım ilk senaryo denemem rağmen fena değil ama senaryo düz yazı gibi yazılmaz..Karakterleri konuştururken başına isimleri yazılır…Misket ne dedi,Rüzgar ne dedi zor anladım ama gerçekten güzel bir senaryo olmuş ellerine sağlık…Devamını beklerim…:good:
EFTALYAGUL26 13-09-07, 09:48 Ay Eftalya’m sabah sabah evimin Seda Sayan’ı oldun….Senaryonu okuyunca çok güldüm …Valla süpersin Çetin’in sonunu getirmişin ellerine sağlık ..Heyt korkun Safa’dan Şadan’dan Aşağıda yazan iki repliğine çok bayıldım ve de güldüm…:):)
Söz şimdi de Dila’da…Dila’cım ilk senaryo denemem rağmen fena değil ama senaryo düz yazı gibi yazılmaz..Karakterleri konuştururken başına isimleri yazılır…Misket ne dedi,Rüzgar ne dedi zor anladım ama gerçekten güzel bir senaryo olmuş ellerine sağlık…Devamını beklerim…:good:
hee heeeeeeeee sabah sabah gülelim diye yazdım valla güldürebildiysem ne mutluuuuuu :happy0064 devamıı ilham gelınce gelecektir efendimmmm inşallahhh :happy0064
eftalyam çok güzel olmuş. keşke bu kadarla bitse. bence safa ile nevanın arası açılacak. ama belki senden kopya çekerler....ellerine sağlık çok iyi olmuş
Valla çekerler Eftalya'm noterden mühürlet derim..Devamıda en kısa sürede yaz :)
Ay Eftalya’m sabah sabah evimin Seda Sayan’ı oldun….Senaryonu okuyunca çok güldüm …Valla süpersin Çetin’in sonunu getirmişin ellerine sağlık ..Heyt korkun Safa’dan Şadan’dan Aşağıda yazan iki repliğine çok bayıldım ve de güldüm…:):)
biliyorum müge ama öyle tek tek replik yazarken sıkılıyorum ben biraz daha hikayeciyim yada roman tarzı pek replik sevmiyorum anlatıcı bi uslup daha çok hoşuma gidiyo senaryom güzel oldumu bilmem ama komik olduğu kesin işşin daha da komik tarafı yavaş yavaş gerçekleşiyo olması misketin utanma sahnesi kara geceyi ilk ismetin öğreniceği vede hala rüzgarın şeydaya söyleyememesi :) ben komik bişeyler yaziyim dedim gerçekçi oldu iyimi ama yorumun içinde teşekkür ederim sağol
eftalya ve dila senaryolarınızı yeni okudum ellerinize sağlık eftalya süper çözmüşsün olayı ya:D:D
Dila seninkindede rüzgar yıllar sonra hallettim diyo ya sözünde iyi durmuş:D:D
EFTALYAGUL26 17-09-07, 08:38 eftalya ve dila senaryolarınızı yeni okudum ellerinize sağlık eftalya süper çözmüşsün olayı ya:D:D
Dila seninkindede rüzgar yıllar sonra hallettim diyo ya sözünde iyi durmuş:D:D
teşekkürlerrr begendigine sevimdimmm.devamı gelecekte bi türlüüü fırsat bulup yazamadımmm.bekleyin beniiiiiii :img-pilot:img-pilot:img-pilot bakalım şadan ve safa gerçekten öğreneceklermiii,mekan basmayaa gideceklermii senaryomdakı gibi görecegizzz
Müge'cim çok güzel olmuş,okurken eğlendim gerçekten..Özellikle Merve-Cihan diyaloğunda:)Ellerine sağlık:good:Yüzümüz güldü..
müge'lim senaryonu beğendim. elleirne sağlık.
eğer devamını yazacaksan rüzgarı misket ve şeyda dışında birine aşık eder misin? misketi de aldatmasını sağlar mısın? lürfennnnnn. hatta berili ya da doğayı geri getir ne olurrr?
Yaparım Sihir'im bacım sen merak etme...Bomba gibi bir senaryo var kafamda ..İşlerimi biraz hallediyim başlayacağım yazmaya..:img-polic
Doğa 'da Beril'de gelir tabi ki neden gelmesin..:img-cool2 Hatta Rüzgar'a olan aşkları bitmesin birbirlerine girsinler..:happy0064 Rüzgar pop star Tarkan gibi paylaşılamayan birisi olsun...:happy0064:happy0064
Müge senaryon çok güzel olmuş..Valla çok beğendim..Devamınıda bekliyorum..Sayende yüzümüz gülecek,dizide gülemiyoruz burda gülelim bari değil mi?Ellerine sağlık Müge...
Müge'cim ellerine sağlık çok güzel olmuş bekleriz devamını rüzgar yerine cihanla muhabbetleri olursa daha mutlu olurum ben rüzgarı yeterince görüyoruz zaten:D
pınarcım çok iyi yazmışsın. ellerine sağlık. misket nevanın işini çözdü sonunda. ama ne şirret olmuş sayende. yakışır ama...:img-wink:
pinarsayü85 27-09-07, 21:10 pınarcım çok iyi yazmışsın. ellerine sağlık. misket nevanın işini çözdü sonunda. ama ne şirret olmuş sayende. yakışır ama...:img-wink:
saol canımın içi:img-wink:
valla misket hani geçen gün,şadana çıkıştı ya, cesaretine hayran oldum:happy0064sahiden..
şadanla muhabbet kolay değildir ki zaten misket bayağı bir şansını zorladı,ucuz kurtuldu,verilmiş sadakası varmış misketin:P
bi ara şadana demişti zaten:kızların senden korkuyorlardır o yüzden bu konuları konuşamıyorlardır:img-polic
helal olsun ne diyeyim,ben olsam yapamazdım sahiden:img-yes:
saol canımın içi:img-wink:
valla misket hani geçen gün,şadana çıkıştı ya, cesaretine hayran oldum:happy0064sahiden..
şadanla muhabbet kolay değildir ki zaten misket bayağı bir şansını zorladı,ucuz kurtuldu,verilmiş sadakası varmış misketin:P
bi ara şadana demişti zaten:kızların senden korkuyorlardır o yüzden bu konuları konuşamıyorlardır:img-polic
helal olsun ne diyeyim,ben olsam yapamazdım sahiden:img-yes:
ben de şaştım ve çok güldüm misketim şadana çemkirmesine. şadan da neye uğradığına şaşırdı. ama ben şadana da hyran kaldım. miskete ben olsam dayanamazdım . iyi dayandı adam...
Pınar’cım ellerine emeklerine sağlık çok güzel bir senaryo yazmışın canım…Misket ve Çetin’in bir araya geleceğini ölsem inanmazdım…..Misket onun hakkından gelsin bir dahaki senaryonda…Sana güveniyorum canım…:good:
pinarsayü85 27-09-07, 22:50 Pınar’cım ellerine emeklerine sağlık çok güzel bir senaryo yazmışın canım…Misket ve Çetin’in bir araya geleceğini ölsem inanmazdım…..Misket onun hakkından gelsin bir dahaki senaryonda…Sana güveniyorum canım…:good:
saol canım:img-wink:
hiç değilse,farklı karakterleri yüzleştirerek çeşit yapıp,bir harmoni oluşturdum....:img-polic
Pınar'cım süpersin yaa vallahi gülmekten öldüm burada özellikle noterden tastikletelim kısmında:happy0064:happy0064:happy0064 Sana bizim şamar oğlanından gönderiyorum bolca:D:D:img-hyste Devamını bekleriz:D:D:img-wink::img-wink:
pinarsayü85 28-09-07, 17:36 Pınar'cım süpersin yaa vallahi gülmekten öldüm burada özellikle noterden tastikletelim kısmında:happy0064:happy0064:happy0064 Sana bizim şamar oğlanından gönderiyorum bolcaDevamını bekleriz:D:D:img-wink::img-wink:
saol canımın içi:happy0064
ne yapayım öyle karaladım bişeyler işte tadımlık....:img-blush
not:mide dostudur bu tadımlık....:img-polic
Eski toprağım,valla şu kardeşinin yol yorgunluğuna çok iyi geldi senaryon..Hmm,üstelik bol cevizli..Ellerine sağlık:good:
pinarsayü85 28-09-07, 19:18 Eski toprağım,valla şu kardeşinin yol yorgunluğuna çok iyi geldi senaryon..Hmm,üstelik bol cevizli..Ellerine sağlık:good:
afiyet şeker olsunnnnn-valla yazarken aklımdaydın malum cevizi pek seversin...:img-wink:
aperatif bişey işte,tadımlık oldu...eski kuvvetim yok kardeş..:P
Pınar ellerine sağlık. çok güldüm ya. Valla bu Çetin'i getirde getirse Kınalı kuzu dize getirir. Yanlız ben Misket'in son repliğine koptum.
Eyvallah Usta :D:D
gülbeşeker 28-09-07, 20:57 Sevgili Onur ve Gizmo senaryo çok hoş tam Nevalık hele kafasından tornavida ve maymuncuk çıkarması koptum Nevamız çok saf ayrıca rahatsız yeri(masanın altı gibi) buldu mu da uyanmaz,eee rahat batıyor kıza ne yapsın?
ayy o kadar güzelki hepsiii....bayıldım ya...
Eftalyagül,dila,onur ve Gizmo,müge,Pınar çok güzel olmuş hepsi ya...
ben şimdi okudum hepsini...koptum resmen...:img-pilot:img-pilotemeğinize sağlık vallaa
Sağol gülll. Beğenmene sevindik.
Gülbeşeker. Yorumun için teşekkürler.
Beğenmenize sevindik arkadaşlar:img-wink:
pinarsayü85 28-09-07, 21:20 evetttt onur ve gizmo,elinize sağlık efendim....:good:
bol senaryolar size....bye
Onur ve Gizmo gerçekten güzel bir senaryo olmuş..Siz iki ortak yine eğlenceli şeyler çıkartmışsınız ortaya,ellerinize sağlık:good:
Pınar ve reene teşekkürler yorumlarınız için:img-wink:
Teşekkürler Pınar.
Teşekkürler Reene :D
< |