Tüm Versiyonu Göster : Bizim Evin Halleri - Senaryo ve Replik Yorumları
okumuş da olabilirim mügecim. poyraz ismi hiç de yabancı gelmedi bana çünkü. ama bir daha bakarım.
ben miksetin çocuğunu erkek yaptım çünkü adını rüzgar koyacaktım :img-wink:
sağol.
canom sen de sağol. :img-wink:
Sihir'can bence Rüzgar'ın bir değil tam üç tane oğlu olsun...Rüzgar-Poyraz-Lodos :img-hyste Sonra Misket bu üç oğlanı büyütürken bir kenarda Şeyda'da tekerlik sandelyesinde örgü örmeye başlasın....Valla aklımda böyle neşeli komik bir senaryo var ama vaktim olursa yazarım..:happy0064
Sende devam et çok güzel yazmışın..:happy0064
EFTALYAGUL26
04-10-07, 23:55
Sihir'can bence Rüzgar'ın bir değil tam üç tane oğlu olsun...Rüzgar-Poyraz-Lodos :img-hyste Sonra Misket bu üç oğlanı büyütürken bir kenarda Şeyda'da tekerlik sandelyesinde örgü örmeye başlasın....Valla aklımda böyle neşeli komik bir senaryo var ama vaktim olursa yazarım..:happy0064
Sende devam et çok güzel yazmışın..:happy0064
iyiymiş isimler valla hatta bitane daha olsun onunda adı fırtına olsun.
senaryoları okuyorumda yorum yazamadım ellerinize saglık arkadaşlarr.bende yazcamda bi türlüü fırsat bulamıyorum.ceylanı bi görsem ilham gelecektee :happy0064:happy0064:happy0064
Seni mi kırıcam Eftalya'm dördüz olsunlar...:happy0064 Aslanlar gibi dört erkek evladı vay be..:happy0064 Safa çatlasın..:happy0064
Yakında minik Rüzgar-Lodos-Poyraz-Fırtına geliyor....:happy0064
Müge Prodüksiyon Gururla sunacak...
Çok yakında..:happy0064
Seni mi kırıcam Eftalya'm dördüz olsunlar...:happy0064 Aslanlar gibi dört erkek evladı vay be..:happy0064 Safa çatlasın..:happy0064
Yakında minik Rüzgar-Lodos-Poyraz-Fırtına geliyor....:happy0064
Müge Prodüksiyon Gururla sunacak...
Çok yakında..:happy0064
Müge bekliyoruz yeni prodüksiyonun, yalnız bari bir tanesi Rüzgar'a benzemesin bari de erkeklerden umudunu kesmesin onlarla tanışan genç kızlarımız :dito
Bugün yazılan iki senaryoyu da okudum.
Sihir Rüzgar'ın arabayı durduramadığı yerde ben de gülmekten kırıldım desem yeridir. Çok eğlenceli bir senaryo ama diziden bu tarz birşey çıkma olasılığı da yüksek aslında :icon_whis
Eftalya bence çocuk kız olsun diğer arkadaşların senaryolarında hep oğlan olmuş :img-wink:
Canom_61 senaryon çok güzel olmuş…Ama senaryo gibi değil de düz yazı gibi …Hikaye tadında olmuş…Ellerine sağlık….
:good:
Berna'cım valla öyle bir senaryo yazacamki senaristlerin nutku tutulacak...Bekleyin bu akşam yazabilirim....İşlerimi bitiriyim de..:happy0064
beğenmene sevindim senryo uzun olunca öyle oluyor bide ben yazdıklarımı okumuyorum aklıma geleni yazıyorum bakmadan yolluyorum yani bazı yanlış yazdığım yerler de ondan kaynaklanıyor kusura bakmayın arada türkçeyi katlediyorum
Canom_61 eline sağlık bu yazdıkların çıkar gibi geliyor bana bu seyirde ilerlerler anca yani olağandışı birşey olmaz...
Müge'cim seninkinide bekliyoruz(:
Müge'cim ellerine sağlık...Ya bu kadar mı güzel olur bu kadar mı komik olur:D:D Burda gül gül öldüm vallahi yaa:happy0064:happy0064 Özellikle şu zeynep'i çocuklarla bağlama olayına bayıldım para alırken diyor ya okulda çok sevdiğim kardeşlerim var hahaha:D:D Harikasın ya tek kelimeyle harikasın devamını mutlaka yaz çok eğlendim valla :happy0064:happy0064
Sağol canım..:happy0064Ee mutlaka bir bağlantı olacak ki kavuşsunlar değil mi...?:happy0064
Devamını yazacağım hem de canı gönülden..:happy0064
Müge ellerine sağlık süper ggeldi bu senaryo bana yaa. Hele dördüzlere bayıldım :D:D ŞEYRÜZ Bunda koptum işte :D:D
Ellerine sağlık. Devamını bekliyoruz.
Valla bekliyoruz mügecim:happy0064:happy0064:happy0064
Şeyrüz'e bende koptum yaaa:D:D Hoş kopmadığım kısım yok diyebilirim harika olmuş ya..
İşte bu forumun bu özelliğini seviyorum ne durumda olursak olalım eğlenebiliyoruz:happy0064:happy0064
Kopara kopara kopardın beni Müge'cim(nasıl bir cümleyse bu,artık nasıl kopmuşsam:))..Ellerine sağlık..Valla yorucu bir haftanın ardından iyi geldi bu senaryo..Devamını bekleriz,zaten ben Beh'i senaryolar balşığından takip etmekteyim:img-hyste
Teşekkürler Onur'cum Evet ŞeyRüz yakında marka olacaktır...Şeyda yükseldikçe yüklesecektir yeni mesleğinde..:happy0064
Evet Gizmoo'cum vallla iyi stres atıyoruz..Yani biraz önce düşündümde keşke böyle olsaydı dizimiz ...Çocukların Fenerli ve GS li olmasıda eksi bölümlerde Cihan ve Rüzgar çok kavga ederdi takımları konusunda...Şimdi Rüzgar'ın oğulları ediyor...Ne güzel..:happy0064
sihir ve canom_61 senaryolarınız çok güzel olmuş, ellerinize ve emeğinize sağlık...
Müge senin senaryonu da çok beğendim. Çok eğlenceli olmuş. Ellerine ve emeğine sağlık... Rüzgar, Lodos, Fırtına ve Poyraz kardeşlerin maceralarının devamını bekleriz. Bir ara Şeyda'nın ŞeyRüz mağazasının tam olarak adresini yazarsan sevinirim, biz de alışveriş için oraya gidelim. Şeyda'nın ördüğü hırkaları ve kazakları çok merak ettim açıkçası.:img-wink:
Kopara kopara kopardın beni Müge'cim(nasıl bir cümleyse bu,artık nasıl kopmuşsam:))..Ellerine sağlık..Valla yorucu bir haftanın ardından iyi geldi bu senaryo..Devamını bekleriz,zaten ben Beh'i senaryolar balşığından takip etmekteyim:img-hyste
Ay ne mutlu bana Reene'cim..:happy0064 Rica ederim....Bana da iyi geldi valla kendime geldim ..:happy0064:happy0064
En kısa sürede gelecek merak etme..:img-wink:
İyi ki yazıyorum stres atıyorum valla.:happy0064
kissorkill
05-10-07, 23:47
Müge çok güzel olmuş sonu özellikle .Yalnız bişi sorucam tek Misket,Şeyda,Rüzgar ve Rikkat dörtgenin de mi gelişcek olaylar acaba.:)
Öbür bölümü merak ettim bence çabuk yaz..
Müge senaryon çok harika olmuş devamını bekliyorum valla...tam ne olcak diye heyecan yaptım ( BEH'den heyecan alışkanlık yaptı) senaryo bitti..:img-hyste:img-hyste..devamını bekliyoruzz...
Kissorkill :Yok canım ilerdeki bölümlerde de diğer oyuncularımızda yer alacak…Ben yoğun istek gelince Misket,Rüzgar ve Şeyda’ya öncelik tanıdım…Kısa sürede yazacağım…:img-wink:
Gülll:Teşekkür ederim canım …Devamı gelecek….;)
müge müge müge en büyük müge.....
ellerine sağlık. bol çocuklu bir senaryo olmuş. eee senden de bu beklenirdi.
bravo bravo....
Sağol sağol sağol :happy0064:happy0064 Sihir Sihir Sihir..:happy0064:happy0064:happy0064
Ama ŞeyRüz olayını kaçırmısın ..Neyse... :P
Gizmoo ve ortağı Onur harikasınız..:happy0064 Bakın ne diyeceğim size...Bir öneri... Bu öğrencilerin bir isimleri olsun....Öğrenci1,Öğrenci2 olmuyor...:Dİsimleri olursa daha cici olur...
Hatta öğrenci 1'e benim adımı koyun....:happy0064
Ellerinize sağlık...:happy0064
Ceylan'da vardı..:happy0064
Gizmo ve onur çok güzel yazmışsınız gene yaa:happy0064:happy0064:happy0064....
zevkle okudum senaryonuzu.... devamını bekleriz....:img-yes:
Ellerinize sağlık Onur ve Gizmo..Gerçekten eğlenceli şeyler çıkmış ortaya..Ortaklar prodüksiyonu kutlar,devamını bekleriz:good:
Arkadaşlar teşekkürler yorumlarınız için (:
Müge'cim haklısın bu isim konusu bizim diğer senaryolardaki kermitin adını bilmeden önce kullandığımız Faili Meçhul Kadın olayına döndü:D
Gizmo ve Onur senaryonuz çok güzel olmuş. Tebrikler, ellerinize sağlık. Ceylan'ı görmek ne güzel. Devamını bekleriz...
Müge ŞeyRüz markası kesin çok popüler olur. Şeyda mutlaka ördüğü tüm hırka ve kazaklara Ş ve R harflerini de işliyordur :) Bir dahaki bölüme ŞeyRüz mağazasının tam adresini de isteriz, ŞeyRüz'den alışveriş etmek istiyoruz. :) Tekrar tebrikler, harika bir senaryo olmuş. Ellerine sağlık...
Teşekkürler rainbow06 İyi fikir bundan sonraki senaryo da ekleyeceğim..Telif hakkını aldım senden..;) Çok sağol.. Adresi bir dahaki bölümde mutlaka yazarım merak etme....:happy0064
Gizmoo'cum dört gözle bekliyorum Rikkat'in öğrencisi olmayı...:happy0064Yaşımı biraz küçük göstereceksin ama..Baya küçük :D:D
Sevgili Müge, acaba diyorum ilerleyen bölümlerde ŞeyRüz marka hırkalardan veya kazaklardan Misket'e de mi hediye etsek? :) Ya da Zeynep Şeyda yengesinden 4 tane ŞeyRüz marka kazak istese ve Rüzgar, Poyraz, Lodos ve Fırtına kardeşlere verse nasıl olur? :img-wink:
Çok teşekkürler arkadaşlar. beğenmenize sevindik.Müge öğrenciler için isim düşünücez. Hatta birinni adı Müge olucak. Tekrar sağolun
senaryolara bayıldım devamını bekleriz
ya sizin başka işiniz yokmu gülmeyim gülmeyim dedim durumadım:) koptum resmen senalistlerin yapamadığını siz yaptınız onur&gizmo bravo valla böyle devam edin arkadaşlar
SSağolun arkadaşlar beğenmenize sevindik. Devam ederiz yaa. Böyle sıkıldıkça çıkıyo işte bişeyler.
yahu arkadaşlar bazı kişiler benim yazdığım senaryoyla tüyoları karıştırmış beniim yazdığım yazıyı tüyo diye söyleyenler varmış ne alaka ben anlayamadım
ergenekon1071
11-05-08, 21:45
rüzgarın hastalığı iyileşir misketle aşk yuvalarında mutluluğa devam ederler,kerimanla güner evlenip,dilayı yanına alırlar.ismetle sayhanın da mucizevi bir şekilde kendi öz çocukları olur ve onlarda tamamen mutlu olurlar.sefa ilede neva boşanmaz ve çocuk yaparlar.şadanla fusunda tekrar evlenir.çetin nevayı unutup rüyaya aşık olur ve onlarda evlenirler.sefa ile çetinde çok iyi bir dost olurlar.mutlu son işte daha ne :)
Hazirandan beri yazılmamış buraya oysa neler değişti değil mi?
Rüzgar köy evinde kalıyor ,komşusununda bebeğinin ağlamaları ,görüntüsü onu etkiliyor ve koşup Ömürüne gidiyor o ağlayan bebeğin annesinide süt annesi yapıyor olabilir belki.Rüzgar pastanenin başınada geçiyor ailece mutlu olmaya çalışıyorlar.Rüzgar'ın yeni bir eşi olcakmı acaba?
Çetin'de Safayı aklayacaktır.
yaa saçma olcak ama ben gene yazmk istyorum çünkü onu gerçkten istyorum keşke geri grse şey gibi yapsalr çetin gibi oda yoğun bakımda komada yatsa kendnde olmadığı içn hiçkmse ulaşamamışalr sonunda msket uyanır ve o sahnleride msket anltrken o sahnelrde koysalar anlltığı yerde çünkü bölee çok dram gözlerimz burunlarımı şiş içnde kaldı offff yaaa....
foxtada br dizi vardı ondada buna bnzer brişy olmuştu kazda ceset tanılmcak halde oludğu içn oyuncunun cenazsı olmuştu sonradan ortaya çıkyordu oyuncu bunun gbi yapsalr keşkeeee nerddeeee ahhhhh hayal ama ben genee uğraşcam yazbldğm kadr yazcam heryere offf yaaa....
ele aldığı konular diğer dizilerde sıkça rastlandığı için biraz sıkıcı şimdi.şehrin kendi kimliğine öz konular olsa.
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.