Tüm Versiyonu Göster : Bizim Evin Halleri - Senaryo ve Replik Yorumları
ya kaç zamandır buraya bişey yazmıyoruz arkadaşlar yaaa..
hadi gelin rüzgar miskete nasıl evlenme teklif edebilir diye azcık beyin fırtınası yapalımm..
hatta herkes gönlündeki evlenme teklıfınıde yazabilir..daha gerçekçi olur
ne dersiniz.. olmaz dersenız bu mesaj kendi kendini silmeyecektır ama ben kendisini sileceğim:)
Berrakgöksu güzel bir senaryo olmus. Dilek seninde senaryodaki olayları anlatışın birbirine bağlaman çok güzel olmus fakat arada ayrılıklar var zaten misketle rüzgarımızı kavuşturmak epey uzun sürdü Birdaha ayrılmasınlar..
armagan_60 08-03-07, 16:03 yanlız evlenme teklifi yapan adamın hemen evlenmesi gerek iş flörtten çıkar yani o zaman
Valla Gece Rüyalarimda Görüyorum Ben Bu Sahneleri.hatta Dün Gece Yataktan Düştüm Bu Yüzden şeyda Ya Tekme Atiyim Derken Yere Cakildim
armagan_60 12-03-07, 15:25 ...
rüzgar misketin elinden tutar ve onu şeydayla tanışmaya götürür..
bak şeyda annem onun sana tam tanıştırmadı.. misket benim sevdiğim..hatta yakında evleneceğim kişi der..
şeyda o çıyan gözlerini miskete diker.. ya öylemi der .. rüzgara bakar.. ama aşkım bu ne biçim şaka .. o ananenın beslemesi değilmi der..rüzgar çok sinirlenir ne diyosun senbe ne beslemesi der.. aa yapama rüzgar rikkat annem söyledi.. bu şakayı onunlamı planladınız.. der.misket şaşkn şaşkın rikkat annen mi? der..
rüzgar kendine gel şeyda sen hastamısın kızım ne annesi be senin kafa basmıyo heralde ben misketi seviyorum biz evleneceğiz.. sen saçmalamaya devam et biz gidiyoruz der..
sonra şeyda çılgına döner.. kandırdılar rüzgarımı.. hep rikkat cadısı yüzünden o beni seviyordu.. ödeteceğim ona bunu der.. ver rikkatlere gider.. hiç bir şeyden haberi olmayan rikkat kapıda şeydayı görünce" ay canım hoş geldin "diye içeri alır..şeydanın gözleri ölü balık gibi bakmaktadır..mutfakta yemek yapmakta olan pembenın elinden bıçağı alır ve zyenebe doğru yonelir.. herkes şaşkındır .. ne olduğunu anlayamadan zeynebi alır.. ahh canım zeynep çığlıklar içinde ağlamaktadır.rikat napıyosun şeyda diye bağırır.. şeyda.. konuşma hep senın yüzünden ayırdın bnenı rüzgardan biz evlenecektik.. okuldaykende senin yüzünden ayrılmıştık ama bu sefer yapamayacaksın ..o benim benimle evlenecek.. diye çemkirmektedir..
bunu ödeyeceksın sen benım en sevdiğimi çaldın bende senın sevdiğini alıp gidicem der..zeynebe zarar vermesinden koktukalrı için ona yaklaşamazlar..
zeyneple birlikte kapıyo yonlediğinde misketle karşılaşır.. misket zeynebi alır hemen ve şeydayla boğuşmaya başlarlar.. tamam şeyda miskete oranla daha ufak tefektır ama kendisinde deli gücü vardır.. sonuçta deli çünkü..
bıcakla misketi yaralar.. eve yeni gelen rüzgarı bu durumu görünce şok olur
şeydaya iki tane çakar..şeyda 2.80 yerde tabi..
misketin yanına koşar.. panik içerisindedir.. misket tamam sakın ol yok bişey sadece elim kesildi birazcık der.. ama yara sürekli kanamaktadır..
rikkat gelir.. affet beni misket lütfen affet derken bir yandanda boynundakı flarla elini sarar..evdekiler hala şoktadırlar.. peyamı biraz kendine gelir ve hastaneyi arar ..gelip şeydayı alırlar.. şeydanın aileside gelir.. ve şeydanın şirofren olduğu ortaya çıkar.. rikkat çok üzgündür.. kendini bir turlu affedemez .. ama yine canım misket gelir.. boynuna sarılır.. üzülme rikkat abla sen nerden bilecektin de..
rikkat affet beni misket.. affet oğlumu öyle kıskandımmı senı nasıl kırdığımı göremedim der..
misket sarılır.. sen unuttum bile rikkat abla der.. rüzgarda gelir sarılırlar..
bu sırada bir telefon gelir.. şeyda kaçmıştır...
şeyda kaçarken yolda berrak adında bir kızla karşılkaşır.. berrak misketin yakın arkadaşıdır.. ve şeydanın yaptıklarını bilmektedir..şeydayala karşı karşıya gelince o mısır puskülü saçlarını eline dolar.. şöyle bir sürükleyip ankara sokaklarının tozunu alır..ee sonuçya temiz çevre temiz toplum dimi..
ondan sonra şöyle birkaç osmanlı tokatı çakarken malesef hastane görevlileri gelir ve şeydayı alırlar.. ve tekrar hastaneye götürürler..
:)))
nasıl senaryo ama ..senarist olacak kzım harcanıytorum buralarda:Ç)))
dipnot: bunlar şeyda karakteri için yazılmıştır.. yoksa şeydayı canlandıran oyuncu arkadaş için hiç bir art niyetim ve nefretim yoktur..
okudukça içimin yağları eridi valla sanki bıçak benim elimdeymişte rikkate saplıyodum:D karşılaşma kısmı tam haya ettiğim gibi olmuş miskketten bu şekilde olmasada rikkat ilerde hatasını anlayıp özür dileyecektir saygılar
Sevgili EFTALYAGUL çok alemsin valla güldürdün beni başımın ağrısını bile unuttum şimdi..:) Rüzgar ve Misket köye gitmişler demisin...Sanırım Rikkat gitmezdi Ankara'da kalırdı tek başına :( ..Füsun'u köyde ben de düşünmek bile istemiyorum...:img-hyste
EFTALYAGUL 28-03-07, 16:54 Sevgili EFTALYAGUL çok alemsin valla güldürdün beni başımın ağrısını bile unuttum şimdi..:) Rüzgar ve Misket köye gitmişler demisin...Sanırım Rikkat gitmezdi Ankara'da kalırdı tek başına :( ..Füsun'u köyde ben de düşünmek bile istemiyorum...:img-hyste
ee napim biraz gülelim dimi:)hep üzüntüüü hep ayrılık.füsün u öyle düşündüm de bide firüzueyi de götürür köyeee,seyret cümbüşü o zaman.dizinin senaristleri biz olsak acayip şeyler çıkar ortaya da seyreden olur mu bizlerden başka o şüpheli:):):):)
Arkadaşlar Bizim evin hallerini uzun yıllardır takip ediyorum. Aslında böyle bidüşüncem vardı. Ama geçtiğimiz günlerde bi arkadaşın ricası üzerine daha iyi düşündüm. Ve Onur abiyle birlikte (onurcan) Bizim evin hallerinin alternatif senaryosunu yazmaya karar verdik. Ve bunu ilk olarak sizlerle paylaşıp fikirlerinizi almak istedik. Bu senaryoyu sadece içimizden geldiği için yazıcaz. Yorumlarınızı ve görüşleriniz bekliyoruz.
Arkdaşlar görüşlerinizi bekliyoruz.
EFTALYAGUL 26-04-07, 16:02 senaryolar kısmında bunu yapmıyormuyduk zaten?yazın arkadaşlar ilham geldikçee hoş olurrr,valla bende senaryo üretme konusunda pek bi yetenek yok ama olan arkadaşalrınkılerı okumak hoş olur:)
zarpandit34 26-04-07, 16:05 Onur29, yazın bizde büyük bir keyifle okuruz.Zaten bu başlık gerilerde kalmış.Biraz hareketlenir.Bekliyoruz..
zarpandit34 26-04-07, 16:23 hatta başlıyayım mı.. bugun misket parfumu koklarken bitti ya.. megersem şeyda misketin koklayacağını düşünerek onun içine bööle kötü kokan zehirli bir gaz koymuştur.. misket kokladığı anda kör olur.. sonra acele misketi hastaneye kaldırırlar.. misketin gözlerinden artık umut yoktur.. bunu öğrenen rüzgar bu misketin gözleri için, bu aşkımı mahvettiğin için diye şeydaya kurşun saydırır.. sonra bunu nasıl yaptım diyerek kendini vurur ama ölmez.. hapislere düşer... bu arada misket yeni çıkan bir tedaviyi uygulayarak gözlerini açtırmıştır. ve zegin olmuştur...
:img-hyste Çok güldüm ama varya olur mu olur.Ben artık bu senaristlerden herşeyi beklerim.Zaten eski türk filmlerine çevirdiler diziyi..
EFTALYAGUL 26-04-07, 16:24 hatta başlıyayım mı.. bugun misket parfumu koklarken bitti ya.. megersem şeyda misketin koklayacağını düşünerek onun içine bööle kötü kokan zehirli bir gaz koymuştur.. misket kokladığı anda kör olur.. sonra acele misketi hastaneye kaldırırlar.. misketin gözlerinden artık umut yoktur.. bunu öğrenen rüzgar bu misketin gözleri için, bu aşkımı mahvettiğin için diye şeydaya kurşun saydırır.. sonra bunu nasıl yaptım diyerek kendini vurur ama ölmez.. hapislere düşer... bu arada misket yeni çıkan bir tedaviyi uygulayarak gözlerini açtırmıştır. ve zegin olmuştur...
yapmaaa naptın öyle:)allah korusun yahuu,hem bu kadar da değişmezler dimi.bu resmen dallas dizisi senaryosu olmuş.hem artık güzel şeyler olması gerek bunca olaydan sonraaaaa
yapmaaa naptın öyle:)allah korusun yahuu,hem bu kadar da değişmezler dimi.bu resmen dallas dizisi senaryosu olmuş.hem artık güzel şeyler olması gerek bunca olaydan sonraaaaa
bu yapmacık senaryo canım tabii ki allah korusun..ama zaten senaristler biraz daha sıksalar bööle yapabilirler... :img-hyste
Arkadaşlar Bizim evin hallerini uzun yıllardır takip ediyorum. Aslında böyle bidüşüncem vardı. Ama geçtiğimiz günlerde bi arkadaşın ricası üzerine daha iyi düşündüm. Ve Onur abiyle birlikte (onurcan) Bizim evin hallerinin alternatif senaryosunu yazmaya karar verdik. Ve bunu ilk olarak sizlerle paylaşıp fikirlerinizi almak istedik. Bu senaryoyu sadece içimizden geldiği için yazıcaz. Yorumlarınızı ve görüşleriniz bekliyoruz.
Yazarsanız büyük bir keyifle okurum valla.Size şimdiden kolay gelsin arkadaşlar.Sabırsızlıkla senaryonuzu bekliyorum.......BAŞARILAR.....
hatta başlıyayım mı.. bugun misket parfumu koklarken bitti ya.. megersem şeyda misketin koklayacağını düşünerek onun içine bööle kötü kokan zehirli bir gaz koymuştur.. misket kokladığı anda kör olur.. sonra acele misketi hastaneye kaldırırlar.. misketin gözlerinden artık umut yoktur.. bunu öğrenen rüzgar bu misketin gözleri için, bu aşkımı mahvettiğin için diye şeydaya kurşun saydırır.. sonra bunu nasıl yaptım diyerek kendini vurur ama ölmez.. hapislere düşer... bu arada misket yeni çıkan bir tedaviyi uygulayarak gözlerini açtırmıştır. ve zegin olmuştur...
Valla sen beni güldürdün allahta seni güldürsün ne diyeyim.Benim aklımda hala bugünkü bölümün final sahnesi ve hüznü vardı.Tabi silahtan hapishaneden bahsetmişsin onlar pek hoş değil ama bayağı güldüm.Bu arada sevgili senaristler bu senaryodan ilham alıp senoryoya eklerlermiş.Allahım ne diyorum ben ya.....
Evet hatta olaylar rüzgarın 5 sene sonra hapishaneden çıkmasıyla başlar.
:D:D:D
yazın tabii ki senaryolarınızı. kimbilir belki dizinin senaristleri de kopya çekerler sizden. okumak eğlenceli olacaktır. yorumlarımı eksik etmeyzi sanırım. :img-yes:
,
mısket cenk ıle ruzgar ceylanla dans eder cıftlerı degısırler al sana romantık bır dans kendılerınden gecerler ıkısıde mısket kafasını ruzgarın omzuna koyar ruzgarda mıskete sıkı sıkı sarılır tabı muzık durmus bunların umurundamı soınra mısket dansı bırakıp mutfaga gıder ruzgarda arkasından gıder e tabı dıgerlerıde arkalaından gıderler onlara bakarlar.ruzgar mısketle bırbırlerıne sarılırlar o sırada seyda gelır ve onları gorue
http://cards.funnystories.ru/288100 ;)
ay ay ay ne guzel senaryo olmuş yahu.. cenk iyi keşif.. ama ceylanın arkadaşı olması aklımı da kurcalamadı deil.. ceylan gibi biri olursa.. gerçi olsun yavf çok tatlı kız da kıskandrma işi için zor.. ama senaryo super.. eline sağlık.. senaristlerrr duyun böölleee çekin..
arkadaşlar bu konuyu hareketlendirelim artık.. hepimiz baya bozulduk galiba fincanın hastalığından sora senaryo üretemiyoruz.. ama hadi ya guzel olur burda senaryolar yapmak..
Ben yazdım arkadaşalr
fincan halanın ölümünün ardından gelecek sezondan başlıyorum. yeni karakterlerde var. Süprizlerde. İlk bölümü bu akşam eklerim. Umarım beğenirsiniz.
Bende yorum bekliyorum. :D:D
mavi deniz 10-05-07, 15:53 iyi iyi o da güzel ama isim okadar iyi değil
enteresan isim olması lazım bu dizide kimin
ismi normal ki:img-hyste bilye olsun bilye:):img-hyste
ya bilyemi çok yaşa ya koptum:img-hyste ama bilye tuhaf çocugun karizması çizilmsin ya:):img-hyste :img-hyste
ya bilyemi çok yaşa ya koptum:img-hyste ama bilye tuhaf çocugun karizması çizilmsin ya:):img-hyste :img-hyste
ama uyuma bakıcaksın arkadaşım MİSKET&BİLYE:img-hyste
herkes ne uyumlu çift diye söz edicek:img-hyste
mavi deniz 10-05-07, 15:57 Arkadaşlar ilk bölümle ilgili bi kaç ipucu veriyim.
Fincan halanın ölümünün ardından 3 ay geçmiştir. herkes bu acıya alışmaya çalışıyodur. Her ne kadar üzülselerde hayat devam ediyodur. Sadık dede Sayhan ve ismetlere yerleşmiştir. Hala Fincanı unutamamıştır. Sonunda Dilada aileye katılmıştır. Sadık dede. Dilayla avunmaktadır. Ayrıca. Sayhanda bi iş bulmuştur.
Şadan Nevanın sayeseinde Firuzein oyunlarını öğrenmiş ve yıkılmıştır. Bu arada Füsun Şadanın Firuzeyle olan ilişkisini öğrenmiş. Ondan boşanmıştır. şadan tüm ailenin tepkisiyle karşılaşmıştır. Kendi tuttuğubi evde yaşamaktadır. Füsun Şadandan boşanınca tüm parasını yemek için. Hergün alışveriş yapmaktadır açmış oldukları güzellik merkezinde ise işler iyidir. Şadiye hanım. Salonun en hakiki müşterisidir. Süslü ve kültürlü bi kadındır. Misketi çok beğenmektedir. Ona devamlı oğlu Halitten söz eder. Neva ve Safa artık kendi evlerine çıkmışlardır. Şadan Safaya onu kandırdıkları için hala kızgındır. Fakat Safa hala iş yerinde çalışıyodur.
güzel seninkide ama şimdiden yapsan iki üç yıl gitme canım ya :) alınma sakın tabi sen bilirsin :)
mavi deniz 10-05-07, 15:59 ama uyuma bakıcaksın arkadaşım MİSKET&BİLYE:img-hyste
bilmiyorum yorum yapamayacagım gülmekten hakkaten fazla uyumlu ya rüzo bunu bile kıskanır hehe:img-hyste :img-hyste :img-hyste
EFTALYAGUL 10-05-07, 16:02 ama uyuma bakıcaksın arkadaşım MİSKET&BİLYE:img-hyste
iyiyimiş bu misket bilyeeee:)zaten dizimizdeki isimleri çok arıyorlar galıba ilginç olsun diye.fincan,misket,sonra ceylan a sadık amcanın maral kız demesi,düriyee,sonra güdük dalyanın ismi dalyan:)::img-hyste
bide bilye gelırse şaşmayız hiçbirimizdeee:img-hyste
Yok mavi deniz 3 ay gittim. Fincan halanın ölümünden sonrası. Ayrıca bu 3 ay içinde fincan halanın ölmesinin ve firuzenin tüm foyasının ırtaya çıkmasının dışında önemli bi mevzu olmadı.
EFTALYAGUL 10-05-07, 16:05 gerçek firuzeyle eşi de katılacak belkı seneye dizimizee.baksanızya neva amerıka yı numaralarını filan aramaya başladı.naciye tekrar onların yanında hizmetçılık yapsaa,füsun iyice bi havalaraa girse.gerçek firuzeyle gidip gelmeye başlasa füsun:img-hyste (naciye bu gidişle elındekı fırsatları da kaçıracak zaten.şadanla mümtza gerçekelri duyunca ne yaparar acaba)
mavi deniz 10-05-07, 16:06 Yok mavi deniz 3 ay gittim. Fincan halanın ölümünden sonrası. Ayrıca bu 3 ay içinde fincan halanın ölmesinin ve firuzenin tüm foyasının ırtaya çıkmasının dışında önemli bi mevzu olmadı.
ok anladım ya rüzgar kıskançlık krizlerine girmiştir misket ve bilyeyi heryerde izler içten içe erimekten ve kendine hakim olamamaktadır hatta içinden şu repligi geçirir yo olmaz misket bilye ya allahım isimleri bile bu kadar uyumlu bu bana revamı ölmek istiyoım :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste abartımmı ya:img-hyste
Arkadaşlar yorum bekliorum.
Bu akşam dialoglu olarak başlıyorum yazmaya.
şuna bakın düriye,safa,dalyan,misket,rikkat,peyami,şadan,
fincan(bu arada kendisi insan olur):img-hyste :img-hyste
nemide,abdül,kısmet,salise(saly) bööle bööle uzar bu
benimkinin nesi varmış fıstık gibi isim:img-hyste :img-hyste
ok anladım ya rüzgar kıskançlık krizlerine girmiştir misket ve bilyeyi heryerde izler içten içe erimekten ve kendine hakim olamamaktadır hatta içinden şu repligi geçirir yo olmaz misket bilye ya allahım isimleri bile bu kadar uyumlu bu bana revamı ölmek istiyoım :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste abartımmı ya:img-hyste
harikasın kurbann:img-hyste:happy0064
mavi deniz 10-05-07, 16:14 ya ben kaçar arkadaşlar saolun çok keyif aldım yeni senaryolar yazarız tekrar inşallah ben daha sık ziyaret etmeye çalışıcam damura süpersin sana lafım yok:)
ya ben kaçar arkadaşlar saolun çok keyif aldım yeni senaryolar yazarız tekrar inşallah ben daha sık ziyaret etmeye çalışıcam damura süpersin sana lafım yok:)
sende sağol valla çok eğlendim bugüm:img-hyste
arkadaşım senaryon güzelde 1 veya 2 veya 3 bölüm geçsin böle olabilir begendim ama durgun geçiyor hani entrikalar oyunlar hileler unutmaki şeyda var o çevirir bence kesinnnnn .. :) ay yok o kadar dayanamam ben onu görmeye miskete zarar vemeye çalışıyor misket rüzgarı unutacagını zannetmiyorum rüzgarında misketi ayrıca ismetlerin evi küçük sadık kalmaz onlarda ismetler sadık amcalara yerleşseler sadık amcanın evi sanki daha büyük sadık amcanın acısı hafifler böylelikle senaristlerrr ismetler yeni sezonda sadıkamcanın evine yerleşsinlerr inşallah okuyup dikkate alırsınız :)
nisan.yagmuru 10-05-07, 22:04 evet onur 29senaryon güzel olmuş..yalnız fincan halanın ölümünden sonra en büyük boşluğu sadık ali yaşar bence.sonuçta hayat arkadaşı,aynı yastığa baş koymuş,40 yıl sonra kavuşmuş..sen snaırım en büyük boşluk derken yalnız kalma açısından dedin.dediğin gibi misket,sally,düriye ona yoldaş olurlar.yalnız bırakmazlar.
Arkadaşlar ilk bölümle ilgili bi kaç ipucu veriyim.
Fincan halanın ölümünün ardından 3 ay geçmiştir. herkes bu acıya alışmaya çalışıyodur. Her ne kadar üzülselerde hayat devam ediyodur. Sadık dede Sayhan ve ismetlere yerleşmiştir. Hala Fincanı unutamamıştır. Sonunda Dilada aileye katılmıştır. Sadık dede. Dilayla avunmaktadır. Ayrıca. Sayhanda bi iş bulmuştur.
Şadan Nevanın sayeseinde Firuzein oyunlarını öğrenmiş ve yıkılmıştır. Bu arada Füsun Şadanın Firuzeyle olan ilişkisini öğrenmiş. Ondan boşanmıştır. şadan tüm ailenin tepkisiyle karşılaşmıştır. Kendi tuttuğubi evde yaşamaktadır. Füsun Şadandan boşanınca tüm parasını yemek için. Hergün alışveriş yapmaktadır açmış oldukları güzellik merkezinde ise işler iyidir. Şadiye hanım. Salonun en hakiki müşterisidir. Süslü ve kültürlü bi kadındır. Misketi çok beğenmektedir. Ona devamlı oğlu Halitten söz eder. Neva ve Safa artık kendi evlerine çıkmışlardır. Şadan Safaya onu kandırdıkları için hala kızgındır. Fakat Safa hala iş yerinde çalışıyodur.
Valla senaryon çok gerçekçi neden olmasınki...Eğer sezon bu şekilde biterse çocu yazdığın doğru çıkar....Ben beğendim senaryonu...Senaristlerde kopya çekebilir...İyi devamınıda bekliyorum...Sana başarılar diliyorum senaryonda....İlham dolu bir hayat diliyorum....Sen iyi şeyler yaz seni senarist bile yaparız dizimize...
Sağolun arkadaşlar beğenmenize sevindim. Önerilerinizide dikkate alıcam.
zarpandit34 12-05-07, 21:53 Onur ellerine ve emeğine sağlık, yanlız diyalog yok mu..:img-wink: Devamını bekliyoruz, bu arada hakikaten dizi bu yazdığın şekilde devam edecekmiş gibi geliyor bana.
ama bizim mutsuz damat şeydaya test yaptırmaya akıl edermi orası malum işte :)
herkes aşıklar kavuştugu için mutludurlar evlendikden sonra fazla zaman geçmeden misket hamile kalır ikiz bebekeri olur bir kız bir erkek birini nemide bakar birini rikkat peyami bakar :) inşallah
misket napacak onlar çocuklara bakarkene.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste güzellik salnunda mı olacak.. neyse guzel senaryo da.. Dallas olmuş yahu.. yani klasik Türk dizisi konusu..
2. Bölümü 1 saate kadar ekliycem
Arkadaşlar yorumlarınızı bekliorum
nisan.yagmuru 14-05-07, 20:18 Arkadaşlar yorumlarınızı bekliorum
ben beğendim ama füsun ve şadandan da bahsedersen 2.bölümde daha güzel..öyle güzel yazmışsınki replikler gözümde canlandı valla:)ellerine,yüreğine sağlık..
Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
yaaa çok güzel .. özellikle sadık ali'nin fincanın mezarı başında söyledikleri.. okurken duygulandım.. çekseler nasıl olur düşünemiyorum bile.. bu arada replikleri okurken gözümde canlandı hepsi çok iyi analiz etmişsin olanları.. tebrik ederim..
bu arada senin senaryoda guzellik salonunda çalışan kzıın adı mehtap ya, fındık olsun kızın adı.. ne seninle ne sensizde fındık vardı çok severdim ben o kızı mus'a aşıktı falan.. yani hatta o kız olsun güzellik salonunda çalışan kız..
Sağol shake it beğenmene sevindim. Evet biliyorum fındığı. Tamam fındık olsun. Fındık mehtap :D Zaten ileride bizim cihan ona aşık olucak. Devamını akşama yazıcam.
nisan.yagmuru 15-05-07, 16:58 2.bölümü şimdi okudum.çok güzel yavv:happy0064 ellerine sağlık..
Sağolun arkadaşlar. Devamını birazdan ekliycem
Arkadaşlar birazdan yeni bölümü ekliycem. Bu arada miskete uygun birini buldum. Fakat isim konusunda kararsızım. İsmi ne olsun. Ayrıca oyuncuda onur saylak olsun.
Arkadaşlar birazdan yeni bölümü ekliycem. Bu arada miskete uygun birini buldum. Fakat isim konusunda kararsızım. İsmi ne olsun. Ayrıca oyuncuda onur saylak olsun.
ya evet en başından beri diyorum zaten onur saylakcımı.. ihi ihi.. adı bilye neyim olmasın yalnız.. öyle bir konuşma geçmişti burda.. :img-hyste :img-hyste şimdi bu adamın adı emre olsun yaa.. en sevdiğim erkek ismi.. hiç de emre diye tanıdıgım yok ama.. nerden çıktı bu emre tutkusu bilmem..
Tabi canım doğru düzgün bi isim olsun. Zaten mesleği falanda hazır. Bi tek isim eksik.
Tabi canım doğru düzgün bi isim olsun. Zaten mesleği falanda hazır. Bi tek isim eksik.
mesleği nee.. mühendis mi .. mimar mı.. bence ööle bişi olsun..
bu arada madem düzgün bişey olmasını istiyosun sende..o zaman..
EMRE OLSUNN..
Tamam emre olsun zaten başka bi öneri gelmdi. Mesleğini şimdi yazmıyım. Senaryodaöğrenmeniz daha iyi olur. Sürpriz çünkü. Ama iyi bi meslek sahibi merak etme
zarpandit34 02-06-07, 16:36 Sevgili Şeydaist arkadaşım Shake_ıt senaryo süper.Ama Misketin nişanlanacağı kişiyi tahmin etmek hiçte zor değil.İlle de Onur Saylak:img-hyste
Shake_it yani Şeydaist süpersin ya gülmekten yarıldım burada:img-hyste devamını beklioruz efendim...:happy0064
Hakiketten Şeyda'nın her yerde tanıdığı var maşallah...:img-hyste
Sevgili Şeydaist arkadaşım Shake_ıt senaryo süper.Ama Misketin nişanlanacağı kişiyi tahmin etmek hiçte zor değil.İlle de Onur Saylak:img-hyste
o kim ki .. hatırlamıyorum.. :img-hyste :img-hyste
yok walla onun adı hiç geçmicek.. bazıları olay çıkarıyo sonra... gelecek çocugun adı emre.. o kadar kim oynarsa oynasın.. yeter ki mevcut oyuncular gibi iyi oyuncu olsunlar... kalkıp bir mankeni oynatacak halleri yok ya..
shake_it arkadaşım...senaryolar bölümüne yazdığın son kısmı çok beğendim...:img-hyste harika şeyler yazmışsın...
ben BEH'ni Trt'deyken kaçırmadan takip ediyordum ama sonra ipin ucu kaçtı maalesef...:(ama yine de arada bakıyorum...Purna bilir....:)
umarım finallerim bittiğinde izleyeceğim...o zaman konuya daha vakıf olacağım...ama süperdii...özellikle de Rüzgar'ın, Misket'in nişanlanacağını öğrendiğinde verdiği tepki...:)
zarpandit34 02-06-07, 16:51 Shake_it yani Şeydaist süpersin ya gülmekten yarıldım burada:img-hyste devamını beklioruz efendim...:happy0064
Hakiketten Şeyda'nın her yerde tanıdığı var maşallah...:img-hyste
Mügecim bu şaibeli ifadeler ne anlama geliyor:img-hyste Daha önce de dediğim gibi Şeyda ile bir ilişkim yok sadece arkadaşız:img-hyste Şeyda ezilenlerin sesizliğinin sesidir:img-hyste O bir Fenomen..:img-hyste
Shake_ıt, senaryonun devamını bekliyoruz..
Mügecim bu şaibeli ifadeler ne anlama geliyor:img-hyste Daha önce de dediğim gibi Şeyda ile bir ilişkim yok sadece arkadaşız:img-hyste Şeyda ezilenlerin sesizliğinin sesidir:img-hyste O bir Fenomen..:img-hyste
tabii ki devam edecek.. etme mii...
shake_it arkadaşım...senaryolar bölümüne yazdığın son kısmı çok beğendim...:img-hyste harika şeyler yazmışsın...
ben BEH'ni Trt'deyken kaçırmadan takip ediyordum ama sonra ipin ucu kaçtı maalesef...:(ama yine de arada bakıyorum...Purna bilir....:)
umarım finallerim bittiğinde izleyeceğim...o zaman konuya daha vakıf olacağım...ama süperdii...özellikle de Rüzgar'ın, Misket'in nişanlanacağını öğrendiğinde verdiği tepki...:)
teşekkür ederim finallerinde başarılar..
zarpandit34 02-06-07, 17:41 Shake_ıt anladım ki Emre, Onur Saylak değil."Gönül yokuşu" dizisindeki Emre:img-hyste Senaryo komedi'den drama doğru gidiyor (Bkz."Misket sendeler")
EFTALYAGUL26 02-06-07, 17:49 :img-hyste arkadaşlar senaryo yazıyoruz sanırım.görev dağılımı yapılmış bana düşen füsunnnn amanın tam benlikkkkkkkk:img-hyste
sevdim bunu ama biraz işim var geleceğimmmmmm sizz başlayın.
ortağım okudum senaryolar kısımını.benim ortağım yeteenekliiiiiiii maşallahhhhhhh:happy0064
shake_it harikasın tek kelimeyle,dizide sezon boyunca gülmediğimiz kadar güldürdün bizi,sağolasın.hasret kalmıştık gülmeye
devamını bekliyoruz...bizi mahrum etme
yazıcam ağlatmıcam ya yeterince ağladık bu yıl.. daha toparlıcam senaryoyu .. begenenlere teşekkürlerrrr.. beğenmeyenlere teessüüff..:img-hyste :img-hyste
:img-hyste Alemsin ya yine güldüm burada:img-hyste ..Ama biliyorum Şeyda sensin :img-hyste
Şaibeli ne demek ?:img-hyste Valla kötü niyetim yoktu..:img-hyste
Haydi Shake_it devamını bekliyoruz senaryonun..:happy0064
arkadaşlar güzel güzel senaryolar yazsanız mesela misket ve rüzgarı kavuşturun şeydayı aradan cektirin rüzgar miskete evlenme teklif etsin romantik bir ortamda yani
Bravo Shake_it bravo Şeyda hamile yaptın ya:img-hyste Devamını bekliyoruz efendim:img-pilot
EFTALYAGUL26 02-06-07, 20:39 Bravo Shake_it bravo Şeyda hamile yaptın ya:img-hyste Devamını bekliyoruz efendim:img-pilot
başarılı benim ortağımmm:img-hyste ama ben beceremıyorum senaryo yazmayı.hadi mügeeeee hani senin senaryonnnnnn rikkat sana emanetttt:img-wink:
başarılı benim ortağımmm:img-hyste ama ben beceremıyorum senaryo yazmayı.hadi mügeeeee hani senin senaryonnnnnn rikkat sana emanetttt:img-wink:
mersi ortagım ve müge... ama hepimiz yazalım dedik bi ben yazıyom olmuyo valla.. oturmaya mı geldiniz..
bu arada mügecim şeyda hamile deil.. rüzgar diyo ya; hamilelik masalı ben de seni kıskandıgım içindi diye.. :img-hyste :img-hyste
aslında bunu basında çıkan haberlere yazmam gerek ama neyse....
kaynak : zilliyet TV sayfası
tarih: 02.06.2007
konu: yerli diziler
TRT'den Kanal 1'e geçtikten sonra değişen çizgisiyle dikkat çeken Bizim Evin Halleri'nin, yeni sezonda bir takım değişiklikler daha geçireceği bilgisini aldık. Kalal 1'deki döneminde yoğunlaşan entrika konularıyla dizinin fanatikleri tarafından eleştirlen BEH'in yapımcı şirketi, diziyi sitcoma çevirme kararı aldılar. senaristlerin bu karara çok içerlediği ve BEH'in yazım grubundan ayrılarak, ıhlamurlar Altına isimli diziye transfer oldukları ve dün gece itibariyle birleşen ana karakterler filiz ve yılmazı, tekrardan ayırma senaryolarına yoğunlaştıkları öğrenilmiştir. yayın hayatına sitcom olarak devam edecek olan BEH'in ise yeni senaristinin shake_it diye anılan bir zat olduğu saptanmıştır. Zilliyet TV eleştirmenleri olarak her iki tarafa da başrılar diliyoruz.
mersi ortagım ve müge... ama hepimiz yazalım dedik bi ben yazıyom olmuyo valla.. oturmaya mı geldiniz..
bu arada mügecim şeyda hamile deil.. rüzgar diyo ya; hamilelik masalı ben de seni kıskandıgım içindi diye.. :img-hyste :img-hyste
Aaa biz ortak mı olduk? Ne zaman?:happy0064 İyi oldu gerçekten de birliktek kuvvet doğar..:happy0064
Hım demek hamile değil ..Anladım şimdi jeton geç düştü..:img-hyste
Benim senaryom birazdan gelecek Eftalyagul....:img-cool2
bu senaryo işi mükemmel ya shake_it bayıldım yani senaryona müge ablam seninkinide dört gözle bekliyorum ve diğerlerininkinide
bu senaryo işi mükemmel ya shake_it bayıldım yani senaryona müge ablam seninkinide dört gözle bekliyorum ve diğerlerininkinide
teşekkür ederimm.. bugun pek vakit bulamıyorum ama en yakın zamanda yeni bölümü eklicem..
:img-hyste :img-hyste
shake_it sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün emi....Yazdıkların aklıma geldikçe gülüyorum valla...Senden süper bir senarist olur....Yeni senaristimize işinde başarılar....Sana ilham dolu bir hayat diliyorum...
shake_it sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün emi....Yazdıkların aklıma geldikçe gülüyorum valla...Senden süper bir senarist olur....Yeni senaristimize işinde başarılar....Sana ilham dolu bir hayat diliyorum...
teşekkür ederiimm.. amiiinnn... :img-hyste :img-hyste :img-hyste
aslında bunu basında çıkan haberlere yazmam gerek ama neyse....
kaynak : zilliyet TV sayfası
tarih: 02.06.2007
konu: yerli diziler
TRT'den Kanal 1'e geçtikten sonra değişen çizgisiyle dikkat çeken Bizim Evin Halleri'nin, yeni sezonda bir takım değişiklikler daha geçireceği bilgisini aldık. Kalal 1'deki döneminde yoğunlaşan entrika konularıyla dizinin fanatikleri tarafından eleştirlen BEH'in yapımcı şirketi, diziyi sitcoma çevirme kararı aldılar. senaristlerin bu karara çok içerlediği ve BEH'in yazım grubundan ayrılarak, ıhlamurlar Altına isimli diziye transfer oldukları ve dün gece itibariyle birleşen ana karakterler filiz ve yılmazı, tekrardan ayırma senaryolarına yoğunlaştıkları öğrenilmiştir. yayın hayatına sitcom olarak devam edecek olan BEH'in ise yeni senaristinin shake_it diye anılan bir zat olduğu saptanmıştır. Zilliyet TV eleştirmenleri olarak her iki tarafa da başrılar diliyoruz.
:img-hyste :img-hyste :img-hyste haber ne güzel olmuş yahu.. çok begendimm...
ellerine sallıııkk.. çok güzel olmuş. mavi nerden geldi aklına.. pembe - mavi.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste ay süper olmuş.. peki abuzittini kim oynayacaakk.. :img-hyste :img-hyste
Geldi valla Pemde'den yüzü gülmedi..Mavi'den gülecek..:img-hyste
Bu arada konuk oyuncular arasına Esra Ceyhan' da rol vericeğim..Canım o benim :img-hyste (şaka tabi ki):img-wink:
Müge, bir Esra Ceyhan eksikti yanii...neyse....
pembe-mavi olayını sevdim. iyi düşünmüşsün :happy0064
zeynebi de olaya katmadan yapamadın değil mi?
ama ben rikkatin miskete olan yakın hallerine gerçek olmadığını bilsem de yadırgadım. yani bir anda okuyunca olayın içine giremedim.
EFTALYAGUL26 03-06-07, 19:33 rikkat miskete bencede yakın olmaz keşke yazdıgın gibi olsa mügeeeeeeee:img-hyste
sen kadroyu geniletmekten yanasın da baksanaa gelen oyuncu yok habire birileri ayrılıyooo.gitgide küçülüyorr beh............
sevgili müge senaryonda 'bravo peyami bravo'yu kullandığın için çok sağol.valla çok özlemişiz ya o replikleri.
sevgili müzge senaryonun tamamını okudum,harikasıııınnn.sen bizi güldürdün ya allah gönlüne göre versin.
devamını bekliyoruz,öyle bizi alıştırıp bırakma:img-wink:
EFTALYAGUL26 03-06-07, 21:04 valla çok güzel olmuş SİHİR:good: begendim bennnn başarılısın.hem bu bizim isteklerimize tercüme bi senaryo olmuş o açıdan da güzel.inşallah böyle bi knouşma geçer de pembe bi hale yola gelir eskisi gibi:img-hyste :happy0064
valla çok güzel olmuş SİHİR:good: begendim bennnn başarılısın.hem bu bizim isteklerimize tercüme bi senaryo olmuş o açıdan da güzel.inşallah böyle bi knouşma geçer de pembe bi hale yola gelir eskisi gibi:img-hyste :happy0064
çok teşekkür ederim, beni cesaretlendirdin.
evet umarım pembeye gerçekten el atarlar...
EFTALYAGUL26 03-06-07, 21:10 çok teşekkür ederim, beni cesaretlendirdin.
evet umarım pembeye gerçekten el atarlar...
gerçekten begendim anlatım tarzın hoş.özellikle parantez içinde belirttiklerin ve tepkiler.iyi gözlemcisin belli ki.bende yazayım diyorum ama yetenek yok valla:img-hyste
gerçekten begendim anlatım tarzın hoş.özellikle parantez içinde belirttiklerin ve tepkiler.iyi gözlemcisin belli ki.bende yazayım diyorum ama yetenek yok valla:img-hyste
bence denemelisin. en azından yazmadan nasıl yazdığını bilemezsin ki :img-wink:
hem biz çok iyi yazıyoruz diye yazmadık. eğleniyoruz işte. (BEH senaristleri okuyunca ne çok gülerler bize Allah bilir:img-hyste ) dene bence.
arkadaşlar harikasınız,gerçekten yazdıkların çok akıcı olmuş sevgili sihir.devamını bekliyoruz:good:
sihir çok güzel olmuuşş.. eline salıııkk.. bu arada ortağım bir sen kaldın.. hadi eftalyagul sende sende...
Sihir :img-hyste Allah seni hep güldürsün arkadaşım:img-hyste o nasıl senaryo öyle..Valla direk dizide görmek istediğin şeyleri yazmısın..."Bravo Sihir bravo":happy0064
Devamını dört gözle bekliyorum arkadaşım :img-pilot
Benim senaryoya gelince teşekkür ederim arkadaşlar...Artık Pembe'nin rakibi var o da Mavi...:img-hyste
Eftalyagul valla yukarıda yazmıştım hayal gücüm sınır tanımadı diye....
Teşekkür ederim reene o kelimeyi de söylettirdim ya daha ne olsun..:happy0064
Esra Ceyhan'a gelince o olmadan olmaz ona da rol vereceğim o benim canımın içi :img-hyste
Ay iyi stres attım bu gece yaşasın...:happy0064
EFTALYAGUL26 03-06-07, 21:30 sihir çok güzel olmuuşş.. eline salıııkk.. bu arada ortağım bir sen kaldın.. hadi eftalyagul sende sende...
ortağım yazcam yazcam da valla ilham gelmıyor.ben kendi hayatımı yazsam senaryolar kısmına iyi bir komedi dram trajedi ortaya karışık çıkarrrr:img-hyste :happy0064
ortağım yazcam yazcam da valla ilham gelmıyor.ben kendi hayatımı yazsam senaryolar kısmına iyi bir komedi dram trajedi ortaya karışık çıkarrrr:img-hyste :happy0064
evet senin hikayeni ben yazıyım ortak :img-hyste :img-hyste .. güzel bir kızın bir gun tüm şifreleri çalınır.. kız ne yapacagını bilemez. :img-hyste :img-hyste
neyse ortagım yaa.. sen de yaz da eğleneliiimm...
Ortaklar aklıma bir şey geldi...Bence siz de kendinizi diziye dahil edin...Eftalyagul seni Ceylan, Shake_it seni de Sally olarak görüyorum...Bu karakterler sizler olabilirsiniz mesela...Ne dersiniz??:img-wink:
EFTALYAGUL26 03-06-07, 22:15 Ortaklar aklıma bir şey geldi...Bence siz de kendinizi diziye dahil edin...Eftalyagul seni Ceylan, Shake_it seni de Sally olarak görüyorum...Bu karakterler sizler olabilirsiniz mesela...Ne dersiniz??:img-wink:
AA ÇOK SEVDİM BEN CEYLAN III:)
sende rikkat sin müge
sonraa herkese birini bulalım hadiii
Ortaklar aklıma bir şey geldi...Bence siz de kendinizi diziye dahil edin...Eftalyagul seni Ceylan, Shake_it seni de Sally olarak görüyorum...Bu karakterler sizler olabilirsiniz mesela...Ne dersiniz??:img-wink:
aaa süper.. evet evet.. hem ortagım ceylan hastası.. bende sallyyi çok severim süper oldu bak.. bak ortak gördün mğ nasıl düşünüyo müge bizi..
EFTALYAGUL26 03-06-07, 22:24 aaa süper.. evet evet.. hem ortagım ceylan hastası.. bende sallyyi çok severim süper oldu bak.. bak ortak gördün mğ nasıl düşünüyo müge bizi..
valla sağolsun.bu arada bende yazdım bi senaryo denemesi de yollanamıyor bi türlüü.yok yok ortagım bi aksılık var bende kurşun döktürelim barii:img-hyste :img-hyste
Düşünürüm tabi ki :happy0064 Merakla bekliyorum senaryolarınızı efendim..:icon_shad
ORTAAAKK kendine haksızlık ediyosun kanımca.. bak ne güzel yazmışıınn... ben beğendim eminim diğerleri de begenmişlerdir.. :happy0064 :happy0064
bu arada gönderilen mesajların arasında 360 saniye olması işini sevmedim yahu.. ben bekleyemem o kadar, ruhum sıkılır...
eftalyagül, annen, küçükken seni bir çok kez televizyonun karşısında unutmuş olmalı. çok Türk filmi izlemişsin sen. :img-hyste ama beğenmediğimi sanma. devam et bence. bakalım daha neler çıkacak.
bu arada, füsunu fiziksel olarak değiştirmişsin ama huyunu aynı bırakmışsın. :img-hyste ha bire şadana çatıyor hala daha.
EFTALYAGUL26 03-06-07, 22:51 ORTAAAKK kendine haksızlık ediyosun kanımca.. bak ne güzel yazmışıınn... ben beğendim eminim diğerleri de begenmişlerdir.. :happy0064 :happy0064
bu arada gönderilen mesajların arasında 360 saniye olması işini sevmedim yahu.. ben bekleyemem o kadar, ruhum sıkılır...
bende benimkinde mi bi sorun var diyorum 360 saniye beklemeniz gerek diyince sinir olsdum aynı şekilde:img-hyste
ortağım sagol valla daa kopye çektim türk filmlerinden he heeeeeeeeeee:img-pilot :icon_whis
not:zarpandit hocam yok forumda ama not vereceğinde peişn peşin söyluyorum kopye çektim.gerçi lisede hocamız şey derdi.kopye çekmek serbest.tabii yakalanmamk şartıyla.yakalanmadım bende dimi:happy0064
Eftalyagul çok güldüm senaryona:img-hyste gerçekten çok güzel olmuş sen de de yetenek var gerçekten de :good:
Arkadaşlar hepinizin ellerine sağlık...Senaryolarınızı beğendim....Desenizi bizim forumdan bayağı senarist çıkacak....Hepinize yeni senaryolarınızda başarılar....Hörmetle hepinizin gözlerinden öperim....Başarılarınızın artarak devam etmesi dileğiyle....
EFTALYAGUL26 05-06-07, 12:29 bizi senaryolar türk film i ve pembe dizi kıvamında geneldeee.
benimki tamamen türk film i oldu.
ortağım senin senaryonu da okudum seninki de pembe dizi.(gerçi bizim dizimiz de pembe dizi kıvamında bugünlerde,hazır pembe karakterimiz de var dizide):img-hyste
güzel olmuş ortağım begendim ben.neden olmasın nişanlanırken yada digeri elden kaçırılırken dökülür ya eteklerdeki taşlar bu da o hesap.
ismetle kartal nişanlandıktan sonra sayhan faaliyete geçmişti mesela,rügar da oyle bi olayı beklıyor olabilir
bizi senaryolar türk film i ve pembe dizi kıvamında geneldeee.
benimki tamamen türk film i oldu.
ortağım senin senaryonu da okudum seninki de pembe dizi.(gerçi bizim dizimiz de pembe dizi kıvamında bugünlerde,hazır pembe karakterimiz de var dizide):img-hyste
güzel olmuş ortağım begendim ben.neden olmasın nişanlanırken yada digeri elden kaçırılırken dökülür ya eteklerdeki taşlar bu da o hesap.
ismetle kartal nişanlandıktan sonra sayhan faaliyete geçmişti mesela,rügar da oyle bi olayı beklıyor olabilir
saol canım begendigin için bu en son senaryom tamamen konu havada kalmasın diyeydi.. yine de begendiğin için saol...
bu arada dizi başlıcak şimdi.. merak ediyorum misketiii.. bakalım nasıl çıkcak bugun karşımıza..
yaw shake_it bu kadar güzel senaryo yazıyonda niye bana bi kere bilem anlatmadın o kadar da okul yolu paylaştık insan bi tanesinde çıtlatır hafiften:D
yaw shake_it bu kadar güzel senaryo yazıyonda niye bana bi kere bilem anlatmadın o kadar da okul yolu paylaştık insan bi tanesinde çıtlatır hafiften:D
bundan sora anlatırım dicem okul da bitti başka yerlrde anlatırım garii... :img-hyste :img-hyste
aklımda başka senaryolar var supper olacaklar.. tüyo vereyim miii.. evet evet vermezsem çatlarım.. burda üye olanların çogunun (yani aktif katılanların) dahil oldugu b.e.h. bölümleri senaryosuuu... nasılıımm..:img-hyste :img-hyste
EFTALYAGUL26 05-06-07, 19:11 bundan sora anlatırım dicem okul da bitti başka yerlrde anlatırım garii... :img-hyste :img-hyste
aklımda başka senaryolar var supper olacaklar.. tüyo vereyim miii.. evet evet vermezsem çatlarım.. burda üye olanların çogunun (yani aktif katılanların) dahil oldugu b.e.h. bölümleri senaryosuuu... nasılıımm..:img-hyste :img-hyste
ee ortağımmm senary o mu yazcannnn?bizleri mi analtcannnn aloo özel mesaj at bari merak ettim:):icon_whis
ee ortağımmm senary o mu yazcannnn?bizleri mi analtcannnn aloo özel mesaj at bari merak ettim:):icon_whis
şöyle ki mesela dedik ya sen ceylanın ben sallynin arkadaşı.. bunun gibi... müge rikkatin arkadaşı meselaaaa..zarpandit ve sihir ne olsun hala düşünüyorum... nasııll.. yapıyım mı ... merak ettin mii..
yani üyeleri diziye entegre ediceeemmm..
EFTALYAGUL26 05-06-07, 19:21 şöyle ki mesela dedik ya sen ceylanın ben sallynin arkadaşı.. bunun gibi... müge rikkatin arkadaşı meselaaaa.. nasııll.. yapıyım mı ... merak ettin mii..
yani üyeleri diziye entegre ediceeemmm..
yap vallaaa.sen yazmaya başlaaaa hemennnn.aa çok merak ettim.güzel bieşyler çıkacaktır eminim ortayaa hadi ortak göreyim seni:)
bundan sora anlatırım dicem okul da bitti başka yerlrde anlatırım garii... :img-hyste :img-hyste
canımcım sayhan peyami aralarında çizdinmi çiziyorum muhabbeti yapıyolar ben fincanın resmi diye düşünüyorum demiştin ya bak tuttu. hazırda mezun olduk sen mesleğe atılma biz hallederiz mesleğin devamını seni senaryo ekibine katalım sen orda işe başla ama söz ver ilk yazacağın senaryo şeyda - rüzgar boşanma daavası olsun karar verme aşamalarını falan direk es geç boşa gitsin... :D :D :img-hyste
zarpandit34 06-06-07, 10:40 Shake_ıt Shake_ıt alkışlıyorum seni:happy0064 :happy0064 Gülmekten öldüm yahu:img-hyste
shake_it, bak demek ki zarpanditle aynı anda gülebiliyormuşuz...
harikaydı. ben çok sevdimmmmm. ellerine sağlık. :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Shake_ıt Shake_ıt alkışlıyorum seni:happy0064 :happy0064 Gülmekten öldüm yahu:img-hyste
teşekkür ederim.. eftalyagül, ena, müge hazırlanmak üzere.. rolleri hazır yazıya dökmek kaldı..
ena: füsünun apartman yöneticisi (bu çok güzel olacak tamamlamaya çalışıyorum)
eftalyagül: ceylanın kankası....
müge: rikkatin okuldan ögretmen arkadaşı..
bakalım bakalım bunlar nasıl olacaklar..
shake_it, bak demek ki zarpanditle aynı anda gülebiliyormuşuz...
harikaydı. ben çok sevdimmmmm. ellerine sağlık. :img-hyste :img-hyste :img-hyste
teşekkür ederim begendiğiniz içinn... senaryolar devam edeceeekkk.. :img-hyste :img-hyste ben çok sevdim bu işi..
benim de kafamda zarpanditi çok mutlu edecek bir senaryo vardı ama bir türlü vakit bulamadım. acaba 2 dk yazsam mı?
zarpandit34 06-06-07, 10:51 benim de kafamda zarpanditi çok mutlu edecek bir senaryo vardı ama bir türlü vakit bulamadım. acaba 2 dk yazsam mı?
Çok merak ettim.Çiziktiriver iki dakikada..:img-wink: Bu arada Shake_ıt ötekilerini de çok merak ediyorum.Süper oldu bu böyle..
benim de kafamda zarpanditi çok mutlu edecek bir senaryo vardı ama bir türlü vakit bulamadım. acaba 2 dk yazsam mı?
haydi yaz yaz... hadi merakla bekliyoruumm..
Shake_it düşünce harika gerçekten. Forum ahalisini hikayeye dahil etme fikri... Sihir-Zarpandit bölümü de çok eğlenceli olmuş..:img-hyste Ellerine sağlık...Devamını bekliyoruz.
not: Yahu apartman yöneticileri gıcık olur nettin:img-hyste... Bak beğenmezsem silerim :img-hyste
Shake_it düşünce harika gerçekten. Forum ahalisini hikayeye dahil etme fikri... Sihir-Zarpandit bölümü de çok eğlenceli olmuş..:img-hyste Ellerine sağlık...Devamını bekliyoruz.
not: Yahu apartman yöneticileri gıcık olur nettin:img-hyste... Bak beğenmezsem silerim :img-hyste
tamam ama begeneceğine eminim.. başladım ama bitiremiyorum.. bitirdiğim anda koyacağım.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste
zarpandit34 06-06-07, 11:26 Sihir ne yaptın sen:img-hyste :img-hyste :img-hyste Gözümde gayet güzel canlandı valla, ellerine sağlık:img-hyste
Sihir ne yaptın sen:img-hyste :img-hyste :img-hyste Gözümde gayet güzel canlandı valla, ellerine sağlık:img-hyste
vallahi senin böyle bir misket de istemediğini biliyorum ama gülelim istedim. teşekkürler.
ay ayy şeytan misket olmuş bu yahu.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste gözümde canlandırdım da.. ama misketin rüzgara çemkirmesi gerekiyoo... müşteriye deilll.. :img-hyste :img-hyste
ama çok komik olmuş eline sağlıııkkk...
ay ayy şeytan misket olmuş bu yahu.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste gözümde canlandırdım da.. ama misketin rüzgara çemkirmesi gerekiyoo... müşteriye deilll.. :img-hyste :img-hyste
ama çok komik olmuş eline sağlıııkkk...
rüzgara hafiften başladı zaten. ama herhalde bu kadar da olmaz. olmasın da zaten. teşekkürler.
Amanun, Misket'i yıldırım çarpmış. Yüksek dozda elektrik çarpmalarında nadir de olsa hastanın kişilik değiştirdiği görülebiliyormuş :img-hyste
Yalnız ben bu Misket'i Ne Seninle Ne Sensiz'deki Batanay'ın annesine benzettim bir an okurken. Onun sesi yankılandı kulaklarımda :img-hyste
Ellerine sağlık sihircan, yalnız yemeğim boğazıma kaçma tehlikesi geçirdi gülerken bilesin.. Gerçi o tehlike yemekten çok benim hayatıma yönelik bir tehlikeydi ama...:img-hyste
Amanun, Misket'i yıldırım çarpmış. Yüksek dozda elektrik çarpmalarında nadir de olsa hastanın kişilik değiştirdiği görülebiliyormuş :img-hyste
Yalnız ben bu Misket'i Ne Seninle Ne Sensiz'deki Batanay'ın annesine benzettim bir an okurken. Onun sesi yankılandı kulaklarımda :img-hyste
Ellerine sağlık sihircan, yalnız yemeğim boğazıma kaçma tehlikesi geçirdi gülerken bilesin.. Gerçi o tehlike yemekten çok benim hayatıma yönelik bir tehlikeydi ama...:img-hyste
bu ne tesadüftür yahuuu... benim de aynı karakter gelmişti aklıma. esinlendim galiba, hani o da aynı mekanda bulurdu ya başka dizide de olsa. :img-hyste
yemek için üzüldüm. tbii senin için de . hade afiyet olsun. :happy0064
teşekkürler
Tehlikeyi atlattık çok şüküüürr..:) Ne yapalım, o dizide o kadar cazgırdı ki artık her tr cazgırlıkta o geliyor aklımıza:img-hyste
Shake_it, kopardın beni :img-hyste Çok güzel olmuş senaryo... Şimdi Mert beni babası mı sanıyor :img-hyste :img-hyste Yahu o kadar yüksek sesle, höt höt diye mi konuştum ki yavrucak babası sandı ben? :img-hyste
Ellerine sağlık... Serinin devamını bekliyoruz... Bizim Forumun Halleri :img-hyste
Tehlikeyi atlattık çok şüküüürr..:) Ne yapalım, o dizide o kadar cazgırdı ki artık her tr cazgırlıkta o geliyor aklımıza:img-hyste
Shake_it, kopardın beni :img-hyste Çok güzel olmuş senaryo... Şimdi Mert beni babası mı sanıyor :img-hyste :img-hyste Yahu o kadar yüksek sesle, höt höt diye mi konuştum ki yavrucak babası sandı ben? :img-hyste
Ellerine sağlık... Serinin devamını bekliyoruz... Bizim Forumun Halleri :img-hyste
beğendiğine sevindimm..ee silecen mi... :img-hyste
iki gundur mertin "babam" ları o kdr sıklaştı ki, aklıma ilk o geldii... :img-hyste :img-hyste
ama senaryoma yorumunu okurken de ben koptum..sende saol.. evvett sırada eftalyagül ve müge var.. ama onlar diziden sonra artıkk...:img-hyste
zarpandit34 06-06-07, 12:17 Shake_ıt çok keyifliydi..Yanlız Ena'nın Şadan lehine sözler sarfetmesi de ilginç olmuş:img-hyste
Eftalyagül ve Müge için olanları da bekliyorum merakla..
Shake_ıt çok keyifliydi..Yanlız Ena'nın Şadan lehine sözler sarfetmesi de ilginç olmuş:img-hyste
Eftalayagül ve Müge için olanları da bekliyorum merakla..
Hakikaten yahu, o nokta kaçmış gözümde..Şadanist olan Sihir'di ama... Neyse olsun, Şadan da insan ne de olsa:img-hyste Şu sıralar kendisi bunun aksini iddia eden görüntüler verse de... EVet bekliyoruz serinin devamını...
Yahu canım çekti, mezun olunca ben de mi bir "ena"ryo yazsam:img-hyste
Hakikaten yahu, o nokta kaçmış gözümde..Şadanist olan Sihir'di ama... Neyse olsun, Şadan da insan ne de olsa:img-hyste Şu sıralar kendisi bunun aksini iddia eden görüntüler verse de... EVet bekliyoruz serinin devamını...
yok hani herşeyin başında insanlık var ya o yuzden şadanı insan oldugu için savunuyosuuuun.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste
kaptırdım iyice kendimi.. insan mezun olunca böyle oluyomuş demekki.. evet senden de bekliyoruz o vakit bir "ena"ryoo..:img-hyste :img-hyste
zarpandit34 06-06-07, 12:27 Hakikaten yahu, o nokta kaçmış gözümde..Şadanist olan Sihir'di ama... Neyse olsun, Şadan da insan ne de olsa:img-hyste Şu sıralar kendisi bunun aksini iddia eden görüntüler verse de... EVet bekliyoruz serinin devamını...
Eh, artık buraya yazdığına göre elin mahkum yazacaksın bir "ena"ryo...Hatta istekte bulunayım mesela Şadana türlü işkencelerin yapıldığı bir senaryo şahane olurdu..:img-hyste :img-hyste
Eh, artık buraya yazdığına göre elin mahkum yazacaksın bir "ena"ryo...Hatta istekte bulunayım mesela Şadana türlü işkencelerin yapıldığı bir senaryo şahane olurdu..:img-hyste :img-hyste
Ben ve işkence...Aaa... En son finalini İnsan Hakları dersinden olmui birine söylenecek şey mi bu? :img-hyste Ama vicdanı tarafından yapılırsa bu işkence hiç sorun olmaz...
Şu anda kafamda net bir şey yok ama şu ödevi bitirebilirsem yazmaya gayret edeceğimdir...Ama önce shake_it'in anarşik senaryolarını bekliyoruz:img-hyste Bizim Forumun Anarşik Halleri...
candancana 06-06-07, 12:57 ellerinize sağlık senaryolar dehşet :D devamını dilerim.
ena senden de amma yönetici olmuş yaa...ama sakız hnmcığımı bönleştirmişsin.. plato kim acaba, yen ibir komşu mu demediğine şükredelim değil shake it?
shake it ellerine sağlık. çok hoş olmuş.
zarpandit, enaya laf atmayı bırak da yaz bir senaryo da sen.
zarpandit34 06-06-07, 13:35 ena senden de amma yönetici olmuş yaa...ama sakız hnmcığımı bönleştirmişsin.. plato kim acaba, yen ibir komşu mu demediğine şükredelim değil shake it?
shake it ellerine sağlık. çok hoş olmuş.
zarpandit, enaya laf atmayı bırak da yaz bir senaryo da sen.
Emredersin Sihir, yeter ki sen iste yazarız:img-hyste Yanlız halk daha benim senaryolarımı kaldıramaz:img-hyste Ortam hazır değil buna:img-hyste
18 yaş altının okumasını önermeyeceğim şiddet sahneleri olacak:img-hyste Seneye bugün falan yazarım artık..
Emredersin Sihir, yeter ki sen iste yazarız:img-hyste Yanlız halk daha benim senaryolarımı kaldıramaz:img-hyste Ortam hazır değil buna:img-hyste
18 yaş altının okumasını önermeyeceğim şiddet sahneleri olacak:img-hyste Seneye bugün falan yazarım artık..
emretmek ne haddime...rica sadece...eminim ilginç ve güzel şeyler çıkar senden
Shake_ıt çok keyifliydi..Yanlız Ena'nın Şadan lehine sözler sarfetmesi de ilginç olmuş:img-hyste
Eftalyagül ve Müge için olanları da bekliyorum merakla..
:img-hyste Ay canım beni de düşünürmüsün :)Çok mutlu oldum gerçekten de:) Sen istersinde ben yazmazmıyım :happy0064
:img-hyste Ay canım beni de düşünürmüsün :)Çok mutlu oldum gerçekten de:) Sen istersinde ben yazmazmıyım :happy0064
şimdi mügecim, bugun ben sihir zarpandit ve ena nın dahil oldgu "bizim forumun halleri" senaryosunu yazdıımm.. :img-hyste :img-hyste çok güzel oldu.. (mütevaziyimdir acık) şimdi sıra senin ve eftalyagülün oldugu senaryolarda.. sen rikkatin öğretmen arkadaşı, eftalyagul de ceylanın kankası olacak senaryoda..
yanlış anlama seni unutrmuyum ben hiç.. ortağımı da unutmadım.. yazcam onları da 1 saat içinde...
Hadi bakalım dört gözle bekliyorum canım beni ve Rikkat'in senaryosunu :happy0064 ben de yazacağım birazdan...:happy0064
EFTALYAGUL26 06-06-07, 16:21 şimdi mügecim, bugun ben sihir zarpandit ve ena nın dahil oldgu "bizim forumun halleri" senaryosunu yazdıımm.. :img-hyste :img-hyste çok güzel oldu.. (mütevaziyimdir acık) şimdi sıra senin ve eftalyagülün oldugu senaryolarda.. sen rikkatin öğretmen arkadaşı, eftalyagul de ceylanın kankası olacak senaryoda..
yanlış anlama seni unutrmuyum ben hiç.. ortağımı da unutmadım.. yazcam onları da 1 saat içinde...
ortağımmmmm ya çok başarılı olmuş vallaaaa.ama bende istıyorum hadiii sabırsızlıkla beklıyorum kendımle ilgili kısımları da.:img-pilot
ortağıımm.. hoşgeldiiinn.. mügeyi de yazdım.. sıra sana geldi.. seni en sona bıraktım, öyle şeyler yazmayı planlıyorum kii, dağılacaz dağılacaz valla...
biraz uğraşmam gerekiyo ama.. o yuzden biraz bekletebilirim senii.. :img-hyste :img-hyste çatlaaa meraktaann..
EFTALYAGUL26 06-06-07, 16:29 ortağıımm.. hoşgeldiiinn.. mügeyi de yazdım.. sıra sana geldi.. seni en sona bıraktım, öyle şeyler yazmayı planlıyorum kii, dağılacaz dağılacaz valla...
biraz uğraşmam gerekiyo ama.. o yuzden biraz bekletebilirim senii.. :img-hyste :img-hyste çatlaaa meraktaann..
ee ortağım sen kendini yazmıyomusun?e ortak olsaydık yazdıgında yineee:img-hyste
bu arada müge ile ilgili senaryonuda okudum,devamında mesela peyamiye asılıyor olabilir,nasılsa peyamının yeri bellii.koltğuuu:img-hyste (ee okurken öyle bi hava sezdim)mügeeee sen değil canlandırma karakter mügeeee yanlış anlama sakın.devamı gelırse ipucu olarak böyle bişeyler yaz ortağım:img-wink:
nisan.yagmuru 06-06-07, 16:31 ortağıımm.. hoşgeldiiinn.. mügeyi de yazdım.. sıra sana geldi.. seni en sona bıraktım, öyle şeyler yazmayı planlıyorum kii, dağılacaz dağılacaz valla...
bana da bi figüranlık var mı acep:)
bana da bi figüranlık var mı acep:)
hımmm.. kolay mı shake-it'ten rol kapmak... :img-hyste :img-hyste :img-hyste
şaka şaka... eftalyagulumunkunu de yazayım tabii ki neden olmasın... zaten yaptıgım daha önce yazılan mesajlardan çıkarım yapmak... :img-hyste :img-hyste ama hoş oluyorlar.. :img-hyste :img-hyste
ortağım bende yazarken öyle bişi sezdim ama bakalım bakalım... zaman gösterecek... :img-hyste :img-hyste
"bizim forumun halleri" hafta içi her gün istediğiniz saatte dizifilm.com'da... :img-hyste :img-hyste
senaryolar harıka gercekten ee benide senaryoya dahil edermisiniz
senaryolar harıka gercekten ee benide senaryoya dahil edermisiniz
evettt.. rol kapmak isteyenler sırayaaa.... tabii nisan.yağmurundan sonraaa.. ayy şiir gibi oldu walla... :img-hyste :img-hyste :img-hyste ne talep gördü bu böyle.. ihi ihi...
beni de el birliğiyle yazın artık biriniz.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste hakettim yanii.. :img-hyste :img-hyste
Shake_it :happy0064
Ancak okudum valla senaryonu...Valla billa çok beğendim ne diyim:happy0064 Keşke öğrencisi olsaydım böyle kendimi birden çok olgun birisi gibi hissettim:img-hyste neyse canım ellerine klavyene hayal gücüne sağlık...Devamını beklerim ama:):good:
Shake_it :happy0064
Ancak okudum valla senaryonu...Valla billa çok beğendim ne diyim:happy0064 Keşke öğrencisi olsaydım böyle kendimi birden çok olgun birisi gibi hissettim:img-hyste neyse canım ellerine klavyene hayal gücüne sağlık...Devamını beklerim ama:):good:
aaa bu neden aklıma gelmedi acaba... bak ya bu da çok güzel olurdu.. ben seni hayalimde şebnem gürsoya benzeyen biri gibi canlandırdıgımdan arkadaşı olabilirsin gibi geldi.. ama öğrenci de süper olurdu..
neyse canım bir de öyle yazarız.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste devamı gelecektir efem merak etmeyiniz..
bu arada ortağıımm eftalyagül... seninkini yazıyorum ama çok çok komik olmasını istediğim için bekletiyorum kusura bakmaaa...:img-hyste :img-hyste
Shake_it harikasın ya...Onlar ne kadar güzel senaryolar öyle...Herkesi çok iyi adapte etmişsin senaryona..Tebrikler devamını beklerim ama....Böylesi senaryoları okumak çok zevkli valla...Devam et durmak yok.....
Sihir seninde senaryonu beğendim...Sizler bizim hakiki senaristlerimizsiniz...Yürüyün hadi kim tutar sizi...Becerikli senaristlerimiz senaryolarınıza devam edin...Yoksa sizleride diğer senaristler gibi eleştirebiliriz...Hadi sizlere başarılar diliyorum yeni senaryolarınızda....
müge mükemmel olmuş.. mertin teyzem teyzem lafına hasta olldum.. esra ceyhanın çocugundan bahsetmesine de.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste dağıttın beni gece gece... :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Sağol canım benim valla Esra Ceyhan'ı takip edenler bilir aynen birebir :)
İlham geldi tam geldii..:happy0064
Bu arada Sihir'cim senin de senaryonunu okudum ellerine sağlık arkadaşım..:happy0064
EFTALYAGUL26 06-06-07, 20:25 Shake_it :happy0064
ama ama olmazdı kı rikkat ilköğretim de öğretmen değil mi yada lisedir en fazla:img-hyste hem öğretmen arkadaşı olunca illa onun yaşında olman gerekmıyo ki.olgun hissetme kendiniiii canım hem bu canlandırma.bak bende ceylanın kankası olcakmışım,ee şimdi ceylanın yaşına inip tıfıl gibi mi hissettcem bende kendimi:img-hyste
unutmadan mügee senaryon çok hoş olmuş.bende mert in lafına bayıldım teyze teyzemmmmm.birde esra ceyhan ın ben kavga gürültü sevmem biliyorsunuz demelerine.oyle der ya hepppp programda tartışma çıkıncaaa:img-hyste
müge: 2 şeye çok güldüm. bir mertin teyzem teyzem demesine, bir de misketin fondoten esprisine. ama misket bunu bir kez daha kullanırsa ben düşüp kalcağım. ellerine sağlık.
**
shake it: senin için yarın bir tane yazmaya çalışırım. seninkiler kadar olur mu bilemem ama denerim.
**
Saadet'im yazdığın övgü için teşekkürler. ne deyim. bizi siz yarattınız. :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Sağol Eftalyagul'cüm senaryomama beğendiğin için...Evet dedin gibi dimi ben daha yeni öğretmenim...:happy0064 Devamını bekliyorum Shake_it'den...:img-wink: Sen de el atsana senaryona :)
Sihir'cim sağol canım beğenmene ben de sevindim valla...Bu nasıl cümleyse...Senin senaryonun devamında bekliyorum.:img-yes:
EFTALYAGUL26 06-06-07, 20:46 Sağol Eftalyagul'cüm senaryomama beğendiğin için...Evet dedin gibi dimi ben daha yeni öğretmenim...:happy0064 Devamını bekliyorum Shake_it'den...:img-wink: Sen de el atsana senaryona :)
Sihir'cim sağol canım beğenmene ben de sevindim valla...Bu nasıl cümleyse...Senin senaryonun devamında bekliyorum.:img-yes:
yok ben o konuda yetenkisiz.bi daha da yazmam:img-hyste hem ortağım ikimize de yetiyor baksana.vekil tayin ettim ortagımı.ben yorum yapayım ortagım yazsın:happy0064
aslında yeni bişeyler bulsak.mesela üyelerin de içinde olacagı bişeyler.bizim içinde oldugumuz senaryolar çok hoş olmuş.bunun gibi farklı bişeyler bulsak.ama neee??
Evet bugün herkes güzel senaryo yazdı...Dediğin gibi kafa kafaya verip ortak bir şey çıkarabiliriz...:happy0064
Mesela herkes iki üç karakterin senaryosunu yazsa?Ben Pembe,Cihan,Füsun,Mert Rikkat ve Zeynep?
Şeyda ,Misket ve Şeyda'yı başka birisi...Ceylan 'ı başka birisi.Bu arada..Nemide anne ve Sadık Ali'ye de el atsak....
Fikirlerinizi bekliyorum...
mügecim evet süper fikir.. ortağımın senaryoyu bitirseydim.. :img-hyste :img-hyste fazla yazdım bugun heralde tıkandım kaldım ama az kaldı birazdan yollucam onu da.. eftalyagül, merak etme az kaldı.. umarım begenirsin sende.. hakkat bir de ortak ve devamlılığı olan senaryo yazma fikri iyiymiş...
EFTALYAGUL26 06-06-07, 20:58 mügecim evet süper fikir.. ortağımın senaryoyu bitirseydim.. :img-hyste :img-hyste fazla yazdım bugun heralde tıkandım kaldım ama az kaldı birazdan yollucam onu da.. eftalyagül, merak etme az kaldı.. umarım begenirsin sende.. hakkat bir de ortak ve devamlılığı olan senaryo yazma fikri iyiymiş...
tamam beklıyorum ortagım acele etme sen:img-wink:
devamlılığı olan senaryo yazalım yazmasına da açılışı yapın ben arkadan yazayım.ee malum yetenek yok yetenek bendeee:img-hyste :img-hyste
pilim bitti... yok yani daha fazla çıkmıyo.. daha sonra devam edicem gari.. ee ortağım begendin mi... :img-yes: :img-yes:
bu arada benim bir önerim daha var senaryolar konusunda.. mesela şimdi dizide neler oluyosa, şu andan itibaren mesela, biz de kendimizce devam edelim.. bakalım ne kadar değişiyo senaryo.. birinin bitirdiği yerden diğeri başlasın.. yani bir kişi de yazmasın senaryoyu herkes dahil olsun aklına bir fikir geldikçe...
EFTALYAGUL26 06-06-07, 22:56 pilim bitti... yok yani daha fazla çıkmıyo.. daha sonra devam edicem gari.. ee ortağım begendin mi... :img-yes: :img-yes:
bu arada benim bir önerim daha var senaryolar konusunda.. mesela şimdi dizide neler oluyosa, şu andan itibaren mesela, biz de kendimizce devam edelim.. bakalım ne kadar değişiyo senaryo.. birinin bitirdiği yerden diğeri başlasın.. yani bir kişi de yazmasın senaryoyu herkes dahil olsun aklına bir fikir geldikçe...
aa kankam şimdi okudu dahaaaaaaa.yaşasın ceylanla kankaaaaa oldum:img-hyste tam benlik..amaaaaa devamını beklıyorum.çok sevdim çokkkkk.ellerine sağlık ortagımmmm.yalnız kendini de kat bunun içinee.sende kanka 3 ol:img-hyste
aa kankam şimdi okudu dahaaaaaaa.yaşasın ceylanla kankaaaaa oldum:img-hyste tam benlik..amaaaaa devamını beklıyorum.çok sevdim çokkkkk.ellerine sağlık ortagımmmm.yalnız kendini de kat bunun içinee.sende kanka 3 ol:img-hyste
tamam katarım.. mutlaka kendimi de sokcam biryerlere zaten.. bana yazan yok çünküüü .. ağlarım ama... :sad53: :sad53:
cv'mde eksik yerler vardı da onları yazıyorum bu saatte.. :img-hyste :img-hyste
EFTALYAGUL26 06-06-07, 22:58 tamam katarım.. mutlaka kendimi de sokcam biryerlere zaten.. bana yazan yok çünküüü .. ağlarım ama... :sad53: :sad53:
cv'mde eksik yerler vardı da onları yazıyorum bu saatte.. :img-hyste :img-hyste
bende unutmuşum burayı arkadaştan şarkııı alıyodum:img-hyste
ya valla ben yazardım daaa olmuyoooo ortagımmm.cv nin bide görüntülüsünü hazırlıyor millet artık:img-hyste
arkadaşlar hepiniz harikasınız,elbet herkes birşeyler karalayabilir az çok.ama mizansenle birleştirmek zordur,bravo.hepsine bayıldım,devamını bekliyorum,yazarsanız çook mutlu olurum.
not:sevgili müge,senaryonun şeydaların evindeki kısmına bayıldım,şu sıralardaki tüm misket-rüzgar-şeyda tablosunu bir sahnede yansıtmışsın,özetleşimsin.süpersin arkadaşım.:happy0064
canımcım shake-it noluyo ya bu şeydaa daha bi diziye yerleşmeye başladı bi önlem al boşa bunları bu kadar kişiyiz hepimiz seve seve hakim olur boşatırız :img-hyste :img-hyste
canımcım shake-it noluyo ya bu şeydaa daha bi diziye yerleşmeye başladı bi önlem al boşa bunları bu kadar kişiyiz hepimiz seve seve hakim olur boşatırız :img-hyste :img-hyste
evet alalım senaryo isteklerini... senaryocu geldi annıımm!!! :img-hyste :img-hyste
ya benim fikrim güzel gibi aslında.. şöyle yapalım diyorum.. şu anda dizide olan olaylardan başlayalım senaryoyu yazmaya.. birinin kaldıgı yerden diğeri devam ettirsin.. bakalım ne kadar farklı oluyo k1 deki b.e.h. ile forumdaki b.e.h... ne diyorsunuz efem.. en azından yorum getirin efem... :happy0064 :happy0064
Mige'cim ve shake_it sizler harikasınız...Çok güldüm senaryolarınıza...Başarılısınız bu konuda da..Bu arada shake_it aslında devam niteliğinde senaryo yazımı gizel bir fikir...Çoğu zaman tutuyor yorumlarımız nasıl olsa...Bence neden olmasın...
anam ortağım çok güzel olmuş saoolll... çok begendim devamını bekliyorum ona göre... :img-hyste :img-hyste :img-hyste
EFTALYAGUL26 07-06-07, 18:42 anam ortağım çok güzel olmuş saoolll... çok begendim devamını bekliyorum ona göre... :img-hyste :img-hyste :img-hyste
yok devamı başkaa.yolladım şimdiii .ama arkası sizlerden yoruldum ya uzun oldu bideee senaryolarrrrrımmmm:img-hyste bu ikincisi biraz daha iyiii gibi oku bakalım.
bennn mühasebeden neferttt ederimmmmm!!!!!!!! hesap kitaptan da, matematikten de nefert ederimmmm!!!!:img-cray:
ama senaryona diyecek bişeyim yok. ellerine sağlık. çok güzel olmuş. :happy0064
not:sevgili müge,senaryonun şeydaların evindeki kısmına bayıldım,şu sıralardaki tüm misket-rüzgar-şeyda tablosunu bir sahnede yansıtmışsın,özetleşimsin.süpersin arkadaşım.:happy0064
Çok teşekkür ederim canım :)
Saadet'im sana da teşekkür ederim:):)
Eftalyagul :Sana da çooookkkkk teşekkür ederim....Beni anaokul öğretmeni yapmısın:) Çok istediğim bir meslekti anaokulu öğretmeni olmak ama resim daha ağır basıyordu ve ben de resimin bir dalı olan grafikerliği seçtim...Ama gerçekten de çocukları çok seviyorum...Bir gün anne olmak en büyük hayalim..:) Senaryonun devamını beklerim:)..Ellerine sağlık canım.:img-wink:
canım ortağıma bak sen yaaaa... çok güzel olmuşşş... en uygunu da heralde müge olmuş anaokulu öğretmeni. .. çok yakıştırdım valla.. hayal edebiliyorum..
ellerin dert görmesiinn canııımm.. :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 bayıldım bayıldım..
zarpandit34 07-06-07, 19:53 Eftalyagülüm benim en has öğrencim, gurur duyuyorum seninle birde torpilli diyorlar sana (bazı anarşik öğrenciler:img-hyste ) 100 100 100 bütün puanlar feda olsun.Çok güldüm, ellerine sağlık:img-hyste
Eftalyagülüm benim en has öğrencim, gurur duyuyorum seninle birde torpilli diyorlar sana (bazı anarşik öğrenciler:img-hyste ) 100 100 100 bütün puanlar feda olsun.Çok güldüm, ellerine sağlık:img-hyste
eeyyyy hoca.. o kadar senaryo yazdık bana bir 100 vermedin.. 100'ü bırak not vermedin.. bir de adımı anarşik öğrenciye çıkardıınnn... bir de ortağım seni psikolog yapmış.. pehh pehh pehh.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste
EFTALYAGUL26 07-06-07, 20:06 Eftalyagülüm benim en has öğrencim, gurur duyuyorum seninle birde torpilli diyorlar sana (bazı anarşik öğrenciler:img-hyste ) 100 100 100 bütün puanlar feda olsun.Çok güldüm, ellerine sağlık:img-hyste
çok sağol hocam:)valla çalıştım dersimeeeeee.:happy0064 beğendiginize sevindim arkadaşalr sağolunnnnn:happy0064
zarpandit34 07-06-07, 20:15 eeyyyy hoca.. o kadar senaryo yazdık bana bir 100 vermedin.. 100'ü bırak not vermedin.. bir de adımı anarşik öğrenciye çıkardıınnn... bir de ortağım seni psikolog yapmış.. pehh pehh pehh.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Shake_ıt artık senin adın anarşik öğrenci değil köylü güzeli:img-hyste Aman canım, istediğin 100 olsun:img-hyste Arkadaşlar cidden harikasınız ellerinize sağlık:good:
Shake_ıt artık senin adın anarşik öğrenci değil köylü güzeli:img-hyste Aman canım, istediğin 100 olsun:img-hyste Arkadaşlar cidden harikasınız elerinize sağlık:good:
teşekkür ederim efemm..
bu arada ortak adımı bilmeden hikayede benim adımı kullanmışın.. :happy0064 :happy0064 :img-hyste :img-hyste malum oldu heralde.. zera bacı :) :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
EFTALYAGUL26 07-06-07, 20:17 Shake_ıt artık senin adın anarşik öğrenci değil köylü güzeli:img-hyste Aman canım, istediğin 100 olsun:img-hyste Arkadaşlar cidden harikasınız ellerinize sağlık:good:
ee hadi devamını getirelım yada yeni bişeyler bulalım,yeni senaryolarrrrr.
ee hadi devamını getirelım yada yeni bişeyler bulalım,yeni senaryolarrrrr.
evet ya hadi devam edelimm.. haydi haydii...
arkadaşlar sizde senaryo istemiştiniz.. ikinizi tek senryoya entegre ettim kusura bakmayın vaktim çok azdı... ama ben begendim umarım sizde begenirsiniz..
bu arada ikinizin de cantug turayı çok sevdiğinizi biliyorum hafif gıcıklık yapıyım dedim.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Shake_it ellerine sağlık arkadaşım süper olmuş senaryon..Hele Rüzgar'ın sözleri birebir:img-hyste ...."Bravo Shake_it bravo" :happy0064
Zarpandit sen de bir el atsana senaryo işine..Yeteneğim yok deme eminim bizden daha yeteneklisindir...:img-yes:
Shake_it ellerine sağlık arkadaşım süper olmuş senaryon..Hele Rüzgar'ın sözleri birebir:img-hyste ...."Bravo Shake_it bravo" :happy0064
Zarpandit sen de bir el atsana senaryo işine..Yeteneğim yok deme eminim bizden daha yeteneklisindir...:img-yes:
teşekkür ederim mügeciimm.. bakalım senaryonun ana kahramanları begenecekler mi...:happy0064
cok guzel olmuş cok begendım cok tesekkurler
Arkadaşlar ellerinize sağlık çok güzel yazmışsınız yaa. yeni okuyabildim. Shake it elelrine sağlık. ben de yazmıştım bi ara ama okuldan fırsat bulamadım bi daha. Şimdi okulda kapndı devam etmek isterim ama. Müge ablanın dediği gibi. Birleşip yAszsak senaryoyu. Çok güzel şeyler çıkar bence ortaya. herkes 3 4 karakter alsa mesela. Çok güzel olur. Ve uzun soluklu bi iş olur. Sahki it senin üyeleride entegre ettiğin senaryolara çok güldüm. Çok güzeldi yaa .HARİKA OLMUŞ. Bana da bi rol çıkmaz mı ya şöyle kenardan köşeden :img-hyste
Arkadaşalr yazdıklarınızın hepsini okudum. Süper ya çok güldüm valla. misket show harika olmuş :D:D:D Misketi öyle göürmüyüz acaba
Bu arada 3. bölümü ekledim. Yorumlarınızı bekliyorum. :D
nisan.yagmuru 09-06-07, 16:04 shake_it cim okudum senaryoyu şimdi çok güzelmiş ellerine sağlık..biliyodum biliyodum bir gün keşfedileceğimi biliyodum:img-hyste :img-hyste
beğendiğinize sevindim arkadaşlar.. onur29 vakit bulursam seni de yazmaya çalışırım.. alıştım senaryo yazmaya.. :img-hyste :img-hyste
neyse ama bu "bizim forumun halleri" uzarsa sıkacak gibi .. başka konular bulalım senaryolar için.. biraz daha düşüneyim bulacağım yeni senaryo konuları.. aklımda birkaç bişi var ama bakalım toparlayım sizlerle paylaşırım.. :img-hyste :img-hyste
senaryocu geldi anıımmm!!!!
EFTALYAGUL26 09-06-07, 17:25 beğendiğinize sevindim arkadaşlar.. onur29 vakit bulursam seni de yazmaya çalışırım.. alıştım senaryo yazmaya.. :img-hyste :img-hyste
neyse ama bu "bizim forumun halleri" uzarsa sıkacak gibi .. başka konular bulalım senaryolar için.. biraz daha düşüneyim bulacağım yeni senaryo konuları.. aklımda birkaç bişi var ama bakalım toparlayım sizlerle paylaşırım.. :img-hyste :img-hyste
senaryocu geldi anıımmm!!!!
ortam ellerine saglık güzel olmuş vallllaa bugün çoşmuş burası.ben yoktum yaaa:img-hyste vallaaa ben antalya sokaklarında gezdim bol bol:img-hyste
ellerinize saglık epey senaryo yazılmışşşş:img-hyste ceylancıgım bile varrrr
ortam ellerine saglık güzel olmuş vallllaa bugün çoşmuş burası.ben yoktum yaaa:img-hyste vallaaa ben antalya sokaklarında gezdim bol bol:img-hyste
ellerinize saglık epey senaryo yazılmışşşş:img-hyste ceylancıgım bile varrrr
ortağım bende iki gundur çok az girdim foruma ben geldiğimde coşmuştu burası.. :img-hyste :img-hyste valla senden habersiz coşmadım ben.. :img-hyste KPSS yaklaştı ya ıccık çalışyım dedim.. ne çalışırım ya..
evet senaryolar eklemiş onur29.. güzel yazmış eline sağlık..
bende purna ve nisan.yağmurunu aynı senaryoda birleştirmek zorunda kaldım.. :img-hyste :img-hyste ama iyi oldu beah..
Shake_it sınavında başarılar diliyorum canım...Bu arada aklıma harika bir senaryo geldi ama üşeniyorum yazmaya..:)
Havalar ısındı ya yerimde duramıyorum...:happy0064
Shake_it sınavında başarılar diliyorum canım...Bu arada aklıma harika bir senaryo geldi ama üşeniyorum yazmaya..:)
Havalar ısındı ya yerimde duramıyorum...:happy0064
walla okul bitti diye seviniyoruz sonra KPSS sonra başka sınavlar off off.. hayat bir sınav diyip toplayalım bari...
evet hava ısındı ama ankaraya yağmur yağıyo çok güzel çok mutluyum bu yüzdeeenn..
ama senin senaryoyu merak ettim hadi yaz yaa.. haydi haydi...
bende akşama falan yazabilirim bir tane.. senaryom geldi... :img-hyste :img-hyste
zarpandit34 09-06-07, 19:47 Zeraa, Purna ve Nisan.yağmuru düeti bonuslu senaryon çok şık olmuş..Bkz:"Kamuoyu":img-hyste Bu arada Rüzgarın değişiminden memnun olmadığın gibi bir his sahibi oldum okuyunca, biraz gönderme vardı sanki?
Onur, sadece Rüzgar ve Misketten oluşan bir senaryo yazmadığına çok memnun olduğumu söylemek istiyorum, zaten dizide yeterince bayıyorlardı.Ellerine sağlık..:good:
zarpanditcim aslında memnunum yeni ruzgardan ama öyle neden geldi acaba sana... :img-hyste :img-hyste bu arada ismimle hitap etmen çok şık oldu en az benim senaryomdaki "kamuoyu" kadar... :img-hyste :img-hyste gerçekten çok sevindiimm..
zarpandit34 09-06-07, 20:08 zarpanditcim aslında memnunum yeni ruzgardan ama öyle neden geldi acaba sana... :img-hyste :img-hyste bu arada ismimle hitap etmen çok şık oldu en az benim senaryomdaki "kamuoyu" kadar... :img-hyste :img-hyste gerçekten çok sevindiimm..
Niye mi öyle geldi bana?:img-hyste Yahu, ben kibarlaştırarak "gönderme" diye ifade ettim ama Rüzgara karakterin ağzından direkt "asabi" "bunlarla uğraşılmaz" falan yazmışsın:img-hyste Çok beğendim o yüzden..
Niye mi öyle geldi bana?:img-hyste Yahu, ben kibarlaştırarak "gönderme" diye ifade ettim ama Rüzgara karakterin ağzından direkt "asabi" "bunlarla uğraşılmaz" falan yazmışsın:img-hyste Çok beğendim o yüzden..
beğendiğine çookk sevindim efem... :happy0064 :happy0064 mutlu oldum yanii..
neyse yeni senaryolara bakalım..
walla okul bitti diye seviniyoruz sonra KPSS sonra başka sınavlar off off.. hayat bir sınav diyip toplayalım bari...
evet hava ısındı ama ankaraya yağmur yağıyo çok güzel çok mutluyum bu yüzdeeenn..
ama senin senaryoyu merak ettim hadi yaz yaa.. haydi haydi...
bende akşama falan yazabilirim bir tane.. senaryom geldi... :img-hyste :img-hyste
bu senaryo yazma işini bi kaç kişi daha üstlenmeli galiba..
yoksa her bölümde buruk sahneleri izlemektense forum üyelerinin yazdığı güzel senaryoları okumak bile mutlu ediyo:)
ve mutlu eden bi şey daha var... sevgili shke_it sen bu mesajı yazdığında yağmur yağıyo demişsin.. evettttttt yine yağıyo bu günnnn
hemdeee nasılllllllll arap kızı camdan bakıyoooooooooo:img-hyste
bardaktan boşalırcasına sankiiii:happy0064
Shake_it ve Onur29 senaryolarınız çok güzel...Valla arkadaşlar bu senaristlik olayını bayağı geliştirdiniz....Eeee artık kimse sizin elinize su dökemez...Her geçen gün senaryolarınız dahada güzelleşiyor...Yakında uzman olup çıkarsınız valla...Bizimde yeni senaristlerin fikirlerine ihtiyacımız vardı...Tükiye bu forum sayesinde yeni senaristler kazandı....
teşekkkür ederim saadetim .. bende bilmiyodum valla böyle bir yeteneğim oldugunu.. forum sayesinde öğrendim.. :img-hyste :img-hyste
bu arada ankarayı sel götürüyo.. çok memnunum ben bu işten.. :img-hyste :img-hyste
Sağolun arkadaşlar beğenmenize sevindim. Valla ne cevherler varmış bu forumda ya :D:D:D Ankarada yağmur yağıyo demek. İzmir adeta yanıyo yaa çok sıcak bi hava var
hemde nasıl sel götürdü ankarayı :)
ama durdu sonunda .. öğlen 12 den bu yana yağıyo...
neyse şu senaryo yazma işine girelim tekrar..
birisi ortaya bi konu atsın yada başlangıcını yapsın en iyisi...
Evet ya birleşerek senaryo yazma işi güzel aslında. Eee nerden başlıycaz.
zarpandit34 12-06-07, 17:35 Zera'cım bayıldım yeni senaryona:img-hyste Acaba senin senaryoyu maille Sezgin bey'e mi yollasak..
Zera'cım bayıldım yeni senaryona:img-hyste Acaba senin senaryoyu maille Sezgin bey'e mi yollasak..
olur yollayalım... valla süper fikir.. zaten bizi kaale alan bir sezgin bey.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste
shake-it senaryon çok hoşuma gitti ya:img-hyste ama keşke daha uzun yazsan devamını bekliycem:happy0064
shake-it senaryon çok hoşuma gitti ya:img-hyste ama keşke daha uzun yazsan devamını bekliycem:happy0064
ben çok yazarım daha ... bayılıyorum şu senaryo yazma işine.. merak etme sen..
valla ben mügenin yakında böyle bişi yapmasından korkmuyo da deilim açıkçasııı.. :img-hyste :img-hyste
shake it, harika yazmışsın. müge bayılacak. ama ben mügenin içinden geçenin ne olacağını tahmin ediyorummmmm...hımmmmm
müge diyecek ki içinden, "shake it beni keşke rikkatin evine yollasaydın. hatta orada yatıya kalsaydım" :img-hyste
yanılıyor muyum müge????
ellerine sağlık shake it....::happy0064
ben çok yazarım daha ... bayılıyorum şu senaryo yazma işine.. merak etme sen..
valla ben mügenin yakında böyle bişi yapmasından korkmuyo da deilim açıkçasııı.. :img-hyste :img-hyste
süper ya:img-hyste :img-hyste çok güldüm..
dizinin şu bölümlerini ele alırsak bu senaryalor çok daha iyi yanında gülmemizi eğlenmemizi sağlıyor.. neyse sen hep yaz güldür bizi:happy0064
zarpandit34 12-06-07, 18:03 Zera yahu, keşke beni de gönderseydin o Rüzgara iki çift lafım vardı benim:img-hyste Müge melek gibidir kıyamaz:img-hyste Ben gösterirdim onlara:img-hyste
Zera yahu, keşke beni de gönderseydin o Rüzgara iki çift lafım vardı benim:img-hyste Müge melek gibidir kıyamaz:img-hyste Ben gösterirdim onlara:img-hyste
aşkolsun zarpandit, ben sana ne deyim şimdi. :hıh
hani biz şadanı linç etmeye gidecektik seninle...ama sen beni bırakıp tek başına rüzgara gidiyorsun. ha şadan ha rüzgar. al birini vur ötekine. bensiz nereye gidiyorsun sen. aşkolsun. yarı yolda bırakılır mı hiç şu sihirr :img-cray: :img-cray:
Bayıldım Sihir'cim valla bayıldım zaten havada sıcak :img-hyste
Gerçekten Shake_it öyle güzel yazmısınki...:happy0064 Hani Ankara uzak olmasa bir iki saatlik yer olsa gider seti basardım...:img-hyste beni setten atarlardı ama hiç olmazsa intikamımı almış olurdum...Gerçi sen buradan almısın....:happy0064 Ellerine emeklerine klavyene sağlık.....
Ekleme:Kıydım yani kıymısım Zarpandit'cim..Hak ettiler yani..:img-hyste
Not:Devamını beklerim ama ....En azından Rikkat ve ben (Anladın sen onu):happy0064
zarpandit34 12-06-07, 18:21 :img-hyste :img-hyste aşkolsun zarpandit, ben sana ne deyim şimdi. :hıh
hani biz şadanı linç etmeye gidecektik seninle...ama sen beni bırakıp tek başına rüzgara gidiyorsun. ha şadan ha rüzgar. al birini vur ötekine. bensiz nereye gidiyorsun sen. aşkolsun. yarı yolda bırakılır mı hiç şu sihirr :img-cray: :img-cray:
Tamam o zaman, ikimiz gidip iki çift laf edelim:img-hyste Hatta Rüzgara kadar gitmişken Şadanı da aradan çıkartırdık:img-hyste Ne de olsa pek bir sıkı-fıkılar şu aralar, bir taşla iki linç!!! :img-hyste
EFTALYAGUL26 12-06-07, 18:23 çok hoş olmuş ortagım yaaaa.valla olacagı budur yakındaa.amaa bizleri deeee yaz baskınaaaaaaaa:img-hyste ben şeydayla uğraşan olayım.sihir şadan la .ne bilim herkes kendıne uğraşcak birilerini bulsunnn ve yazalımmmmmmmm:img-hyste :happy0064
:img-hyste :img-hyste
Tamam o zaman, ikimiz gidip iki çift laf edelim:img-hyste Hatta Rüzgara kadar gitmişken Şadanı da aradan çıkartırdık:img-hyste Ne de olsa pek bir sıkı-fıkılar şu aralar, bir taşla iki linç:img-hyste :img-hyste
tamammm :happy0064 oldu şimdi.
değer miydi rüzgar denen şey için beni ekmeye.
ama gitmişken şeydanın da kafasına bir vursak mı belki akıllanır da artık rüzgara kendini ezdirmez.
aslında ben bununla ilgili bir yazsam mı? eveeetttttt yazıyorum. :happy0064
Ben Misket'in yan dükkandan arkadaşı olacağım şimdi yazmaya başlıyorum....Ben biraz dedikoducu Misket'e sinir olan Rüzgar ile aralarında geçen olayı öğrenen bir kızım...:happy0064
Zera yahu, keşke beni de gönderseydin o Rüzgara iki çift lafım vardı benim:img-hyste Müge melek gibidir kıyamaz:img-hyste Ben gösterirdim onlara:img-hyste
tamam bir daha basarız problem deil.. bu kez hep beraber basarız.. hem de bu kez fusungili basarız... :img-hyste :img-hyste :img-hyste şadanı linç ederiz falan.. çoştum yine dalgalanıyorum bennn...
EFTALYAGUL26 12-06-07, 18:35 Son Dakika:Akşam saatlerinde Şadan Ulusoy ve Rüzgar Aslan adlı vatandaşlar öfkeli iki kişinin taşlı-sopalı saldırısına uğradılar.Az önce elimize ulaşan bilgiye göre saldırganların isimlerinin Sihir ve Zarpandit olduğu öğrenildi.Beh dizisinin dsenaristleri ise saldırganların elinden güç-bela kurtarıldı..Gelişmelerle tekrar karşınızda olacağız..:img-hyste :img-hyste
son dakıka 2:)
rüzgar aslan ın eşi canımın içi şeydaaaa zarpandıt ve sihir i fena halde benzetmıştır o küçücük cüssesiyle bunu kendısınden beklemezdik ama açıklamalarında canımın içineee zarar verenlerin canlarına okurummmmm heyyyyyyyyyyyyytt çekilinnn süpergirl mıymıy canımın içi şeyda gelıyor :good: :img-hyste :happy0064 :img-pilot
son dakıka 2:)
rüzgar aslan ın eşi canımın içi şeydaaaa zarpandıt ve sihir i fena halde benzetmıştır o küçücük cüssesiyle bunu kendısınden beklemezdik ama açıklamalarında canımın içineee zarar verenlerin canlarına okurummmmm heyyyyyyyyyyyyytt çekilinnn süpergirl mıymıy canımın içi şeyda gelıyor :good: :img-hyste :happy0064 :img-pilot
son dakika 3.
rüzgar aslan adındaki bey güzel kızların eşi tarafından dövüldüğünü görünce eşini linç etmiştir... olayda ölen ya da yararlanan hakkında kesin bilgilere ulaşılamamıştır...
bu arada bu mesajlar silincek galba.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste
zarpandit34 12-06-07, 18:50 Müge yani Badegül:img-hyste senaryonu beğendim devamını bekliyoruz..
EFTALYAGUL26 12-06-07, 18:57 evet mügeeee devamını beklıyoruz dört gözleeee:happy0064
seanristler arada burdan sözler çalıyorlar galıba.bi arkadaş senaryonun birinde rüzgar misket konuşmasında çek elini kolumuu acıtıyosunnn rüzgarr filan yazmıştı.geçen gün rüzgar misketle konuşmak istediginde aklıma geldi.bi an dedim konu bulamadılar bizim sözlerimizi,repliklerimizi mi çalıyorlarrr:img-hyste
Teşekkür ederim arkadaşlar :happy0064
Olabilir Eftalyagul ben de geçen gün Şadan için bir şeyler demiştim bugün Şadan kendi ağzı ile aynı şeyi dedi..."Ben höt höt Şadan'ım değişmedim..."
Hadi senaryolarınızı bekliyorum..:happy0064
müge ellerine sağlık. bir badegül gibi bir çatlak eksikti. :img-hyste
EFTALYAGUL26 12-06-07, 19:01 ee arkadaşlar maşallahınız var.bende yamzak isterdim amaaaa bugün dizilerim var maleseffff ara ara gelıyorum bakmayaaa:img-hyste
sihirrrrr çok hoş olmuşşş ya keşke böyle bişey olsa da işler tersine dönse bi.o zaman rüz<garrrr şeydayı sevmese bile kaçan kovalanır mantıgından peşınde koşup dururrr çok güzel olurdu çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:happy0064
zarpandit34 12-06-07, 19:01 Sihir acele yazmana rağmen çok güzel olmuş.Rüzgar ve Şeyda rolleri değişmişler süper:happy0064 "Kendini bilmez iki tipitip" biz oluyoruz:img-hyste
sihir ve müge ellerinize salık çok güzel olmuş, çok begendim..
bu arada sihircim şeyda öyle davransın bak gör ruzgar şeydaya aşık olur... o zorlanmayı seviyo.. aşk zorlamalı onu...
zarpandit'ciğim, evet o iki tipitip biziz. :img-hyste
ve shake-it,, evet haklısın. şeyda yönetimi bilmiyor. rüzgarı yola getirmenin yolları diye kitap mı yazsak ne???
not: 45 dk sonra döneceğim. :img-hyste 45 haa 46 değil....:img-hyste
Teşekkürler Sihir ve Shake_it
Sihir canımın dışı ha çok güldüm :img-hyste burada..Ellerine sağlık arkadaşım...:happy0064
Senarist arkadaşlara:Rüzgar askere gitse Şeyda'da canımın içi ben de geliyorum orada asker ocağında görev yapacağım ..dese( nasıl olurdu?):img-hyste
Sihir canımın dışı ha çok güldüm :img-hyste burada..Ellerine sağlık arkadaşım...:happy0064
Senarist arkadaşlara:Rüzgar askere gitse Şeyda'da canımın içi ben de geliyorum orada asker ocağında görev yapacağım ..dese( nasıl olurdu?):img-hyste
ay evet bir de ruzgarın askerliği var deil mi?? ay şeydayla beraber gitseler senin de dediğin gibi de, biraz nefes alsak... :img-hyste :img-hyste :img-hyste bunaldık ya ruzgar ve şeydayla ilişkimize biraz ara versek iyi olacak.. ilişkilerde ara vermek iyidir.. :happy0064 :happy0064
müge,sihir ve shake_it allah gönlünüze göre versin.şu bunalımlı halimde içime su serptiniz,yazdıklarınız da olmasa gülmeyi unutcaz:img-wink:
Müge ve sihir sizinde ellerinize sağlık. Gece gece çok iyi geldi valla.
Shake it ellerine sağlık yeni okudum çok güzeldi yaa.
Bu arada bana ne zaman rol vericeksin. valla okudukça bende girmek sitiyorum senaryoya :D:D
EFTALYAGUL26 12-06-07, 22:05 onur 29 ellerine sağlıkkkk.en çok ceylancıkla cihan ı begendimmmm:img-hyste rahat patavatsız ama çok şekerrr:happy0064
herkesin içindeee gizli senarist olmaaa eğilimleri varmış da burda açıga çıkıyor yavaş yavaş:happy0064
Sağol eftalyagül. Beğpenmene sevindim. Aslında bende diğer arkadaşlara kaılıp. Sadece Cihan-Ceylan neva-Safa yazmayı düşünüyorum. Hem karışıklıkta olmamış olur.
onur29 senaryon çok güzel olmuş.zaten takipçisiyiz yazdıklarının.devam edersen sevindirisin bizleri.:good:
Sağol reene.
Sizin senaryonuz başlığındada ayzdığım 3 tane senaryo olduğu için. Çok fırsat bulamıyorum. Ama buldukça yazıyorum işte. beğenmene sevindim.
Onur29 şimdi okudum ellerine sağlık.... :good: devamını dört gözle bekliyorum..
Arkadaşlar (müge, sihir, sheke it) Şu dediğiniz fikir çok güzel bence hani herkes bi kaç karakteri alsa Onları yazsa. Ben de katılmak isterim. O zaman sadece Neva, Safa, Cihan ve Ceylan yazarım Sanırım onları yazan yok.
ellerine sağlık onur29. çok güzel olmuş. seninkiler arkası yarın gibi...:img-yes:
Sağol sihir. Haklısın biraz öyle oluyo. Kısa kısa ama her gün yazmaya çalışıyorum.
Arkadaşlar (müge, sihir, sheke it) Şu dediğiniz fikir çok güzel bence hani herkes bi kaç karakteri alsa Onları yazsa. Ben de katılmak isterim. O zaman sadece Neva, Safa, Cihan ve Ceylan yazarım Sanırım onları yazan yok.
Evet Onur çok iyi olur gerçekten..Ama yazarken çok dikkat et gülelim neşelenelim...Zaten çok geriliyoruz...
Kolay gelsin.. :img-wink:
Tamam müge. Siz merak etmeyin. Komik şeyler yazıcam tabi.
Öyleyse Cihan, ceylan, Neva ve Safa benim :D:D bugün eklerim bişeyler.
Shake_it canım çok iyi geldi valla...Worde kayıt ettim canım ne zaman sıkıldıkça ve kendimi iyi hissetmediğim zamanlar açıp okucağım senaryonunu..Özellikle Kısmet ve Rüya'nın gelmesine çok sevindim..:happy0064
Pembe ve Abdül de kır düğününde evlendi ne mutlu bana :happy0064
Çok teşekkür ederim arkadaşım çok..:img-wink:
Shake_it canım çok iyi geldi valla...Worde kayıt ettim canım ne zaman sıkıldıkça ve kendimi iyi hissetmediğim zamanlar açıp okucağım senaryonunu..Özellikle Kısmet ve Rüya'nın gelmesine çok sevindim..:happy0064
Pembe ve Abdül de kır düğününde evlendi ne mutlu bana :happy0064
Çok teşekkür ederim arkadaşım çok..:img-wink:
begendiğine çok sevindim.. artık gönül rahatlığıyle uyuabilirim.. hadi sana iyi geceler..
optumm kocamaaannnn...
:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 ellerin dert görmesin shake_it:good: harika....
çok güzel yaa. ellerine sağlılk shake it. Rüyanın gelmesine çok sevindim. Ahh ah keşke gelsie. bu arada Kısmetin gelmesi komik olmuş hakkatten
süpersin sayende koptuk ailecenek burda:img-hyste
shake it çok güzeldi. ve avet kanal 1 seni işe almazzzz :img-hyste
|