PDA

Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar - Mantık Hataları

Sayfalar : 1 [2] 3 4

özge_letyy
13-09-07, 15:37
Arkadaşlar daha önce hiç dikkat etmemiştim dizi başlarken hastaneyi tepeden gösterirken helikopterin gölgesi gözüküyordu ve birazdaha dikatli bakarsanız helikopterin pervanesi gözüküyordu

Aynen..Ben de dün ilk defa jenerikte fark ettim,helikopterin gölgesi çok bariz şekilde gözüküyor.Ama bu pek mantık hatası değil olsa olsa çekim hatası olur.:icon_whis

pessimist_angel
13-09-07, 16:43
Uzun zamandır gözüma batan birşey var. Mantık hatası değil aslında ama beni çok rahatsız ediyor.
Ela'nın göz kalemi mevzusu. Sanki yanlışlıkla sürülmüş gibi uç tarafı sürekli manasız bir şekilde göz kapağına doğru uzuyor. Çok tuhaf görünüyor gözüme. Sanki 4yaşındaki çocuk yapmış gibi makyajını...
Mantık hatası değil hatta hata bile değil ama beni çok rahatsız ediyor...

kraliche_zenan
13-09-07, 19:16
bencede..zenan daha önce zeynep icin bile ağlamışken babasında nasil ağlamıyor...hatta o aglama sahnesi felan hala aklımda ..suat gelip arkasına yatıyordu ...
evet aynen öyle cnm =)
bence yeni senaristler eskilerin senaryolarını tınmamışlar bile...

dderya85
14-09-07, 15:19
bu tam olarak mantık hatasımı karar veremedim ama bana garip geldi dizi 3 ay sonra diye başladı ve son bölümde suat zenana evden bahsederken 3 aydır burasıyla uğraşıorum dedi ne yani bomba patladıktan hemen sonra bu adam ayaklanıp evle uğraşmayamı başladı o kadar hafifmi atlattıki yani bomba diplerinde patladı!!!hadi o işlerin başında diildi hastaneden yürüttü dielim yani acelesimi var yangından mal kaçırır gibi acele acele evimi düşünüodu yaralı yatarken??garip...

st_tubi
14-09-07, 16:51
arkadaşalr daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama bide lk bölüm elanın doğum günüyle başladı ama elanın doğumgünü kışın değilmiydi
çünkü ilk sezonda ela hastanenin arka bahçesinde üzerinde montu vardı küçük bi kek
levent beni niye çağırdın demişti oda bugün doğum günüm demişti
elanın doğmgünü mü değişti...(!)

e.c.e.n.u.r.
14-09-07, 17:06
bu tam olarak mantık hatasımı karar veremedim ama bana garip geldi dizi 3 ay sonra diye başladı ve son bölümde suat zenana evden bahsederken 3 aydır burasıyla uğraşıorum dedi ne yani bomba patladıktan hemen sonra bu adam ayaklanıp evle uğraşmayamı başladı o kadar hafifmi atlattıki yani bomba diplerinde patladı!!!hadi o işlerin başında diildi hastaneden yürüttü dielim yani acelesimi var yangından mal kaçırır gibi acele acele evimi düşünüodu yaralı yatarken??garip...

aslında büyük bir mantık hatası bu.belkide bomba patladığı gün evi tuttu patlmadan sonra da evle uğraşmıştır dedim ben ama sonra düşündüm.döndüğü gün bomba patladı.hangi ara tutmuş olabilir evi?çünkü normal mesai başlama saatinde geldi.

geneticist
14-09-07, 18:20
Bu arada bu mantık hatası mı bilmiyorum ama son bölümde Bilge de yok muydu yahu! Hani ona ne olduğunu neden hastahaneden gittiğini ya da öldüğünü ! daha öğrenemedik ama ilk bölümden söylemeleri gerekmiyor muydu. Bir de benim hatırladığım hani Bilge'nin Levent'i aldattığı bir adam vardı Estetik Cerrahıydı, Bilge'ye Hadun Bey'le anlaştığını hastahanede çalışmaya başlayacağını söylüyordu. Şİmdi o da kayıp ve onun yerine Aslan İbrahimoğlu var estetikçi olarak :img-pilot
Neyse umarım bana cvp verebilecek birileri çıkar çünkü cidden düşün düşün kafayı yicem :img-wink:

yarenELAlevent
17-09-07, 21:27
geçen sezon elanın doğum günü kışndı şimdi yazın oldu

dudu643
17-09-07, 21:30

bence orda bir mantık hatası yok çünkü 3 ay mevzusu başka yerde de geçti, hasanla zenan konuşuyorlardı, artık kendine gel mevzusu falan, hasan fikrete tamam biraz şey olduğumu kabul ediyorum, demişti, fikrette hasan sen 3 aydır biraz şeysin demişti, yani orda bence bir mantık hatası yok, zaten suat yaklaşık 3 ay gibi konuşuyor yani tamıtamına olacak değil:)

dudu643
17-09-07, 21:33
Arkadaşlar daha önce hiç dikkat etmemiştim dizi başlarken hastaneyi tepeden gösterirken helikopterin gölgesi gözüküyordu ve birazdaha dikatli bakarsanız helikopterin pervanesi gözüküyordu

o görüntü çok eskilerden zaten, dizi ilk başladığından beri aynı helikopter pervanes, ve gölge, jenerik kısmında hep vardı, 1. bölümden beri:img-yes:

EVRİMİST
22-09-07, 20:11
zenan küçük kızla elini soğuk buzlu suya sokmuştu
kısa süre sonra zenanın elleri kıpkırmızı olarak sudan çıktı.
ama sonra sanki eline hiç bişey olmamış gibiydi
yani tam olarak mantık hatasımı bilmem ama
en azından küçük bir sargı yada elinin acıdığını söylemesi gibi bişey olabilirdi.

nazlikiz
24-09-07, 22:27
replikler bölümünde gördüm ablamda dedi suat 2 yildir tanisiyoruzmu ne demis anlaamdim burayi dizi basliyali bi yil olmadimi ne 2 yili yaa ben bölüme bakmaidm o yüzden kafam karisti yanlsida olabilir biriniz aciklik getire bilirmi lütfenn

hirsiz-polis
24-09-07, 23:20
replikler bölümünde gördüm ablamda dedi suat 2 yildir tanisiyoruzmu ne demis anlaamdim burayi dizi basliyali bi yil olmadimi ne 2 yili yaa ben bölüme bakmaidm o yüzden kafam karisti yanlsida olabilir biriniz aciklik getire bilirmi lütfenn

simdi baslarken ela gene anlatiyordu, dediki iki yildir hergün ayni seyleri yapiyoruz, sonra suat ta levente iki yildir tanisiyoruz alti aydir beraberiz ama benim hakkimda nasil sapik diye düsünür gibi birsey söylemek istedi

garfieldd1905
24-09-07, 23:46
zenan ın hasan la konuştuğu sahne vardı,hasan zenan a ela gerçekten hamile değil di mi sordu? zenan da sonra sen hala ela ile mi ilgileniyorsun gibi bir cvp verdi..
işte o sahnede zenan ı ilk gösterdiğinde boynunda steteskop vardı ama ikinci gösterdiklerinde boynunda hiç bir şey yoktu..

özge_letyy
25-09-07, 00:32

Valla bunu ben de anlamadım evet iki yıl dediler hatta Suat iki yıldır tanışıyoruz 6 aydır birlikteyiz dedi

Birincisi asistanlar bir yıldır hastanede değiller mi biz mi kaçırdık bu diğer yılı:icon_whis

İkincisi sırf zaman atlaması 3 aydı ondan öncesini düşünürsek S-Z ilişkisi bir yıla yaklaştı.Çok mantık hatası yapıyorlar.:img-cool2

nazlikiz
25-09-07, 01:25
Valla bunu ben de anlamadım evet iki yıl dediler hatta Suat iki yıldır tanışıyoruz 6 aydır birlikteyiz dedi

Birincisi asistanlar bir yıldır hastanede değiller mi biz mi kaçırdık bu diğer yılı:icon_whis

İkincisi sırf zaman atlaması 3 aydı ondan öncesini düşünürsek S-Z ilişkisi bir yıla yaklaştı.Çok mantık hatası yapıyorlar.:img-cool2

iste benimde kafam orda karisti yaa bölüme yeni bakabildim aynen öyle o konuda cook mantik hatasi var hele ilk elanin 2 yil dediginde o bir yili biz kacirdik herhalde dedim senin gibi

katrem
25-09-07, 04:04
zenan ın hasan la konuştuğu sahne vardı,hasan zenan a ela gerçekten hamile değil di mi sordu? zenan da sonra sen hala ela ile mi ilgileniyorsun gibi bir cvp verdi..
işte o sahnede zenan ı ilk gösterdiğinde boynunda steteskop vardı ama ikinci gösterdiklerinde boynunda hiç bir şey yoktu..

gercekten cok bariz bi hata, ben de simdi tekrar izledim :)

zenan ilk önce koridora dogru yürüyo boynunda hicbisey yok sonra hasan onu cagiriyo, hasana dönüp baktiginda bi bakmisiz hoppp boynunda steteskop, daha sonra kameralar tekrar hasana cevriliyo o arada zenana döndügünde yine boynunda bisey yok :) cok dikkat gerektiren bisey, helal olsun valla :)

EVRİMİST
25-09-07, 15:15
ela hastanede yatakta yatarken saçı bi acayipti
yani yeni fön çekilmiş sanırım
saçtelleri böyle kafasının üstünde yumak gibi bişey olmuş

sude9
25-09-07, 15:30

bravo:good::good:
izlerken farkına bile varamadım şimdi siteden izliyorum da dediğin gibi,steteskop anında kaybolmuş

prenses19
25-09-07, 20:51

özgişim duyunca ben de şoka gitrdim ama bu kadarını da bekliceksin artık

senarist değişti daha ne olsun

ilk bölümde elanın kış olan doğumgününü yaza almış birileri olaraktan normal geliyo bana:icon_whis

dudu643
26-09-07, 18:12

hee öyle dedi kız valla, bende şaşırdım hangi ara iki yıl oldu ki, tabi onların zamanı bizimkiyle işlemiyo olmuş olabilirde:img-icecr

EVRİMİST
01-10-07, 21:38
hafıza kaybı yaşayan hastanın eşi gelir gelmez suat ona emel hanım diye seslenmeye başladı
aynı şekilde emel hanımda suat bey diye seslendi
hadi doktorun adını biliyordur ama kadının adının emel olduğunu nasıl bildi?

kaçınkurası
02-10-07, 11:10
hafıza kaybı yaşayan hastanın eşi gelir gelmez suat ona emel hanım diye seslenmeye başladı

Bence bu bi mantık hatası sayılmaz. Sonuçta hastanın yakınına haber verilme gibi bi durum var. Bu sırada öğrenilmiştir hasta yakının eşinin adı.

Yada bir form falan doldurtuldu ayıldıktan sonra hastaya. Olabilir yani bence.

break-us_35
02-10-07, 13:25
Bence elanın hemen ayaklanması mantık hatası....çünkü apandisit amilyatı hemen olduğu gün kalkılması kötüü....bi de oturuyoo kalkıyoo fln...ben mantık hatası gibi gördüm orayı...

EVRİMİST
02-10-07, 16:58
bence hastanın içinde yaklaşık 15-20 yıldır taşlaşmış bir fetusun bulunması bir mantık hatası
15-20 yıl içinde hiç mi doktora gitmedi
hiç mi rahatsız olmadı

mathılda
02-10-07, 17:35
bence hastanın içinde yaklaşık 15-20 yıldır taşlaşmış bir fetusun bulunması bir mantık hatası
hiç mi rahatsız olmadı

bunu aramızda tıp okuyan yada bir yakını olan birisi acıklayabilir ancak..

sonucta hastanede cekilen tıpbi terimler kullanılan bir dizi bu..mutlaka yardım alıyorlardır..ne bileyim sormuşlardır bence..yani hem ortamın içindesin hem bukadar mantık dışı birşey yapacaksın..asıl bu mantıksız geliyor bana..o yüzden olma ihtimalini düşünüyorum..

You_A
02-10-07, 17:59
hiç mi rahatsız olmadı

Buna benzer bir olay Nip/Tuck adlı dizide de işlenmişti yine kadının karnında taşlaşmış bir fetus çıkıyordu ve herkes çok şaşırıyordu aynı Doktorlarda olduğu gibi. Bence ortada bir mantık hatası yok buna ek olarak ömründe doktora gitmemiş bir çok insan olabilir. Ayrıca benzer bir konunun dünyada en çok izlenen bir dizide işlenmiş olmasından ötürü mantık hatası olma olasılığı en aza indirilmiştir, araştırlımıştır mutlaka.

özge-melike
02-10-07, 19:19

bence de bu bi mantık hatası..benimde dikkatimi çeti..tamam eşine haber froum fln doldururken emel hanım suatın ismini görmüş olabilir..ama suat nasıl aklında tutuyo o kadının adını..mantıksız bence ya..

EVRİMİST
02-10-07, 19:41
hiç mi rahatsız olmadı

valla ben tıp okuyan biri değilim
bencede bunu sormamız iyi olur
başka dizilerdede oluryor mu bilmem ama
bence bir mantık hatasıydı bende belirtmek istedim
sadece bu...

**Nilya**
02-10-07, 19:43
valla ben tıp okuyan biri değilim
bencede bunu sormamız iyi olur
başka dizilerdede oluryor mu bilmem ama
bence bir mantık hatasıydı bende belirtmek istedim
sadece bu...

arkadaslar benim yengem doktor degil ama hemsire isterseniz ona
sorabilirim böyle seylerden baya bi bilgisi war

EVRİMİST
02-10-07, 19:49
arkadaslar benim yengem doktor degil ama hemsire isterseniz ona
sorabilirim böyle seylerden baya bi bilgisi war

tamam sorarsan sevinirim derya
böylece öğreniriz
en kısa sürede cevabını bekliyorum:happy0064

**Nilya**
02-10-07, 19:50
tamam sorarsan sevinirim derya
böylece öğreniriz
en kısa sürede cevabını bekliyorum:happy0064

tamam cnm en gec yarin bildiririm ok kizlar

**Nilya**
03-10-07, 19:45
kizlar slm herkese ben geldim su fettus olayiyla ilgili merak ettiklerini söyleyim

hayir bir mantik hatasi deyildir fettus ölmüsse böyle birsey olabilirmis
dedi yangem fettus öldügü icinde farkedilmemisdir yani doktora gittiyse bile farketilmemis olabilir böyle wakalar oluyormus bazen anneye bisey olmadan önelnyiormus 20 senede olsa duruyormus ama bazende anneyi zehirliyebiliyormus ins acikliyici olmustur arkadaslar
istedigniz cvpi verebilmisimdir

bekir_selin
03-10-07, 23:43
vay be 25sene duranda varmıs ama adam nıye okadar sert tepkı verdıkı sonucta ne ılgı gostermıs nede sevgı o donem ıcersınde kaldırması gerekırdı en azından

CaFeR
04-10-07, 00:31
hee öyle dedi kız valla, bende şaşırdım hangi ara iki yıl oldu ki, tabi onların zamanı bizimkiyle işlemiyo olmuş olabilirde:img-icecr

ilk sezonla pek uduramamışlar ikinci sezonu.ilk sezonun başında elanın doğum günü vardı.bu sezonun başındada elanın doğum günü oldu.elanın doğum günüde patlamadan 3 ay sonra oldu.patlamayla elanın ilk doğum günü arasında bir doğum günü olmadığına göre 1 yıl en fazla bir buçuk yıl oldu.suat o sahnede 2 yıldır tanışıoruz 6 aydır beraberiz dedi.en büyük mantık hatsı bu 6 ay oldu

nevrul
04-10-07, 12:45
bence ilk sezon ve ikinci sezon uyuşmuyo

zenan ela ya babam öldü dedi
ama ilk sezonda babsıyla telefonda konuşmuştu

bu arada bu bölümde leventin aslı yı 3 kez ameliyat ettiği sölendi
ve o gün 4. olacaktı bu durumda 4x3 den 12 yıl eder 5 sene de asistanlık
eder 17 yıl hadi suat ın sölediği iki yıldır tanışıyoruz dan yola çıkıp 2 çıkar eder 15 bu durumda ela ile levent in arasında 15 yaş var ama hiç belli olmuyor levent kendine bayağı iyi bakıyor galiba

ne diosunuz tespitlerime

break-us_35
04-10-07, 15:03
kizlar slm herkese ben geldim su fettus olayiyla ilgili merak ettiklerini söyleyim

hayir bir mantik hatasi deyildir fettus ölmüsse böyle birsey olabilirmis
dedi yangem fettus öldügü icinde farkedilmemisdir yani doktora gittiyse bile farketilmemis olabilir böyle wakalar oluyormus bazen anneye bisey olmadan önelnyiormus 20 senede olsa duruyormus ama bazende anneyi zehirliyebiliyormus ins acikliyici olmustur arkadaslar
istedigniz cvpi verebilmisimdir

Verdin verdin canım çok açıklayıcı olmuş:)
vayy bee bu kadar yıl kalabiliyomuş demek...ilginççç şahsen ben çok şaşırdım...
ayy allah kimsenin başına vermesin...açıklama için sağol...:)

break-us_35
04-10-07, 15:05

eder 17 yıl hadi suat ın sölediği iki yıldır tanışıyoruz dan yola çıkıp 2 çıkar eder 15 bu durumda ela ile levent in arasında 15 yaş var ama hiç belli olmuyor levent kendine bayağı iyi bakıyor galiba

ne diosunuz tespitlerime

Valla canım süper analiz etmişin aynen katılıyomrum sana....
bu levonun hastasını o kadar gösterdiler ve böyle bi mantık hatasını olabileceğini düşünmediler....:hıh
valla ben gidip öldürücem bu senaristleri ama haa yettiler...boş boş bölümler izletiyoolar...mantık hatası dolu hepsii....

Analiz için sağol bi kez daha senaristlere hırsımı hatırlattın...:hıh

**Nilya**
04-10-07, 15:28
Verdin verdin canım çok açıklayıcı olmuş:)
vayy bee bu kadar yıl kalabiliyomuş demek...ilginççç şahsen ben çok şaşırdım...
ayy allah kimsenin başına vermesin...açıklama için sağol...:)

bisey deyil cnm:img-wink:

doktorcu-el
04-10-07, 15:28

ne diosunuz tespitlerime

bu benim hiç aklıma gelmemişti leventi 40 yaşında yaptılar:D
elanın birden ayaklanıp işine başlaması mantık hatası bence

SEVİLAY
09-10-07, 14:01
Ela ve Aslanın şu burnunu kırdıran kadının yanına ya psikiyatra gidersiniz ya da ameliyat masrafını ödersiniz dediği sahne var ya.... Orda Elanın saç şekline dikkat ettiniz mi?
Bu sahneden bir önceki ve sonraki sahnelere baktım da Elanın saçları toplu arkadan....Ama bu sahne de saçlar ciddi bir kuaför işleminden geçmiş....
Hangi arada derede bu kız saç şeklini değiştirdi ve sonra yeniden eski haline getirdi anlamadım ....Bence bu da bir mantık hatasıdır....

mathılda
09-10-07, 15:05
Ela ve Aslanın şu burnunu kırdıran kadının yanına ya psikiyatra gidersiniz ya da ameliyat masrafını ödersiniz dediği sahne var ya.... Orda Elanın saç şekline dikkat ettiniz mi?
Bu sahneden bir önceki ve sonraki sahnelere baktım da Elanın saçları toplu arkadan....Ama bu sahne de saçlar ciddi bir kuaför işleminden geçmiş....
Hangi arada derede bu kız saç şeklini değiştirdi ve sonra yeniden eski haline getirdi anlamadım ....Bence bu da bir mantık hatasıdır....

mantık değil de cekim hatası diyebiliriz bence..

bende gestapoya taktım..kadın hamile..zehirleniyor ama bebek için hiç bir tahlil yapılmıyor..kadın yine de ayakta..

g_k
09-10-07, 15:34
dikkat ettiniz mi bilmiyom ama en sonda zenanın çantası elayla konuşurken kırmızıydı sonda bittiğinde siyah:)

nevrul
15-10-07, 13:31
bir mantık hatası daha var yanlış hatırlıyosam düzeltin ama leventin hiç bir hastası ölmedi dimi?
beyin amelyatlarınad en iyi cerrrahların bile 10 hastasından 6 sı ölür çok saçma

özge-melike
15-10-07, 13:45
Ya bence Ömer'in kaç bölümdür ortalarda görünmemeside bir mantık hatası..
Adamı ameliyat ettiler, attılar ortaya:)
Sonra noldu hiç bi sonuca bağlamadılar..
Tamam biz biliyoruz Ömer birine aşık olucak ve ölücek ama
bilmeyenlerde var..
Valla ben bunu bi mantık hatası olarak görüyorum..
Hiç değilse bi sahnesi olsaydı..

gulum15
15-10-07, 14:09
bilmiyorum bir mantik hatasimi ama benimde dikkatimi ceken su oldu o kanserli kadinin odasina kimse giremyiordu bi kac dakikdadan fazla okadar kisiyi sonra ela ve levntti birden nasil cikardilar ordan

bide ameliyat sirasinda suat öksürüklere boguldu sonra bayildi leventse hemen bayildi yani mantik hatasimi oluyor bilmyiorum ama benim dikkatimi cok cekti

harrykolik
15-10-07, 22:59
o yaşlı ameliyat hemşiresinin eskiden normal hemşireydi nası ikinci sezonda ameliyat hemşiresi oldu bilmiyorum neyse hem levent ve zenanın beyin ameliyatında hemde fikoyla elanın gözde ameliyatında olduğunu anlamadım ben açıkçası acaba kadının ikizi falan mı var?:icon_whis

canberrak
15-10-07, 23:14
ya benim dikkatimi suatın kravatı çekti hani aslan levent suat asansörün öünde konuşurlarken suatın kravatı vardı ikinci sahnede yoktu...
ki çok yakışmıştı kravatı

mathılda
16-10-07, 10:45
tam olarak hatırlamıyorum ama Gözde pencereye elini koydugunda kesik avucunda değilmiydi sonra bileğinde oldu anlamadım..

birde insan iki bileğini birden okadar derin kesebilirmi sizce..bence kesemez..

Lucky Girl
17-10-07, 15:47
İzlerken çok dikkatimi çekti sizlerle paylaşayım.Gözde`nin son ameliyatında ne Suat ne Fikret ne de Ela hastayı kapattı.Ameliyatta doktorların hastayı kapatması gerekmiyor mu?

sitemm
17-10-07, 21:01
İzlerken çok dikkatimi çekti sizlerle paylaşayım.Gözde`nin son ameliyatında ne Suat ne Fikret ne de Ela hastayı kapattı.Ameliyatta doktorların hastayı kapatması gerekmiyor mu?

gözdenin ölüm saatini gösterdiler zaten öldükten sonra kapatıp kapatılmaması pek dikkat edilmedi bence.. orda gözdenin öldüğü vurgulandı sdc.

nehirrrr
18-10-07, 05:44
Benim de aklima takilan su oldu; gerci o sahneyi ben izlemedim ama arkadaslar anlatmisti. Son bolumde Levent sanirim Ela ile beraberken asansoru durduruyormus ve akabinde gelisen romantik bir sahneleri varmis. Sahnenin romantikligine diyecegim birsey yok, mutlu mesut yasasinlar ama bu nasil bir mantik hatasidir ki hastanede yanlizca keyfi bir sebeple asansoru durdurtabiliyor senaristlerimiz???? Ya acil bir hasta icin asansor lazim olsaydi o an... Herhangi bir hastanede ben boyle birseyin soz konusu olabilecegini, hos gorulecegini sanmiyorum. Gercekte olsa bu ben direk hastaneyi dava ederim... bu ne sorumsuzluktur bencilliktir! Mantik aliyor mu hic yani bir hastanede boyle bir olayin olacagini??? Benim mantigim almadi... Ben senaristlerin biraz daha bizleri saf yerine koymadan yazmalarini rica ediyorum lutfen!

prenses19
18-10-07, 06:14
nehirim orayı ben de pek anlayamadım

hani dedim ne oluyoruz ben mi yanlış anladın diye

yapıyolarmış demek ki ne bileyim ben

ben de gidip denicem :img-hyste

hastane yönetimi parçalar beni artık:icon_whis

nehirrrr
18-10-07, 06:36
Hahaha Denizcim hadi Levent'in Elasi varda sen???:D:D Zaten dizimizde asansorler hep sorunlu ne hikmetse:D Sahnenin romantikligini mahvetti yani simdi bende bu hata! Dogruya dogru! Biz Turk milletiyiz kardesim yapariz size ne derlerse de ne diyelim! Onlar yaziyor biz izliyoruz... ben nacizane arada sardirriyorum itiraf edeyim:D Ama ne yazarlarsa onu izlemek zorundayiz da saf izleyici de degiliz haksiz miyim!

damlasu28
18-10-07, 16:28
Benim de aklima takilan su oldu; gerci o sahneyi ben izlemedim ama arkadaslar anlatmisti. Son bolumde Levent sanirim Ela ile beraberken asansoru durduruyormus ve akabinde gelisen romantik bir sahneleri varmis. Sahnenin romantikligine diyecegim birsey yok, mutlu mesut yasasinlar ama bu nasil bir mantik hatasidir ki hastanede yanlizca keyfi bir sebeple asansoru durdurtabiliyor senaristlerimiz???? Ya acil bir hasta icin asansor lazim olsaydi o an... Herhangi bir hastanede ben boyle birseyin soz konusu olabilecegini, hos gorulecegini sanmiyorum. Gercekte olsa bu ben direk hastaneyi dava ederim... bu ne sorumsuzluktur bencilliktir! Mantik aliyor mu hic yani bir hastanede boyle bir olayin olacagini??? Benim mantigim almadi... Ben senaristlerin biraz daha bizleri saf yerine koymadan yazmalarini rica ediyorum lutfen!
ewt aslında bir bakıma haklısın canım
ama zaten hastanelerde normalde doktorların ziyaretçilerin ve hastaların kullandığı asansörler ayrıdır zaten ilk bakışta belli olur hasta asansörü daha büyüktür sedye sığıcak kadar

doktorcu-el
18-10-07, 17:23

levent asansörü durdurmadı ki asansör çalışıyodu durdu katta sonra levent bi daha çalıştırdı benim mi gözümden kaçdı yoksa bu:icon_whis

caddys
18-10-07, 17:32
levent asansörü durdurmadı ki asansör çalışıyodu durdu katta sonra levent bi daha çalıştırdı benim mi gözümden kaçdı yoksa bu:icon_whis

o sahnede asansörün durdurulacağı bir tüyoydu
ama bu gerçekleşmedi tugbacım

levent asansörü durdurmadı

slnn
18-10-07, 19:04
bence o sahnede asansör durdurulmadı levent yanlızca o katta kapıları kapattı öle bi düğme var isteyince kapanıyo biri gelip asansörü çağırsa zaten kapı açılır ben o sahneyi böle algıladım..

gewweze
22-10-07, 23:08
tam mantık hatası sayılmamakla beraber:D

zenanın okuduğu suç ve ceza kitabı suatın verdiği değildi:) onun kapı daha başkaydı içinden çıkan yazıda o değildi daha güzel bi yazıydı :)

biliyorum biraz tuhaf bi hata ama:)

ha bide leventin hastaları ölmüyo:D

dudu643
22-10-07, 23:13
tam mantık hatası sayılmamakla beraber:D

zenanın okuduğu suç ve ceza kitabı suatın verdiği değildi:) onun kapı daha başkaydı içinden çıkan yazıda o değildi daha güzel bi yazıydı :)

biliyorum biraz tuhaf bi hata ama:)

ha bide leventin hastaları ölmüyo:D

Sevinçcim bu benim de gözümden kaçmadı, ikisindeki kitapda o değildi. Suatınkini saymıyorum aslında, yani sonuçta başka bir eve çıktı, yeniden almış, diğerini de eski evinde bırakmış olabilir.:img-yes:

Ama Zenan' da ki, kitaba bir açıklamam yok:img-heh:
Başka bir yayınevinindei ve içindeki yazıda başkaydı dediğin gibi,

Hatırladığım kadarıyla şöyle yazıyordu Suatın yazdığı notta;

Suç ve Ceza' yı konuşabileceğim tek kadınla yemek yemek istiyorum tabi o da isterse...

Ama Zenan' ın kitabın arasından çıkarıp baktığında tam olarak ne yazdığını görmedim, birazcık farklıydı belki de...:icon_whis

BURCAK001
22-10-07, 23:18
zenan banyo yaparken suatla geçirdikleri günleri hatırlıyor peki nasıl oluyorda zenan uyurken suat'ın onun üstünü örttüğünü hatırlıyor o sırada mışıl mışıl uyuyordu.:icon_whis

mathılda
22-10-07, 23:22
Sevinçcim bu benim de gözümden kaçmadı, ikisindeki kitapda o değildi. Suatınkini saymıyorum aslında, yani sonuçta başka bir eve çıktı, yeniden almış, diğerini de eski evinde bırakmış olabilir.:img-yes:

Ama Zenan' da ki, kitaba bir açıklamam yok:img-heh:
Başka bir yayınevinindei ve içindeki yazıda başkaydı dediğin gibi,

Hatırladığım kadarıyla şöyle yazıyordu Suatın yazdığı notta;

Suç ve Ceza' yı konuşabileceğim tek kadınla yemek yemek istiyorum tabi o da isterse...

Ama Zenan' ın kitabın arasından çıkarıp baktığında tam olarak ne yazdığını görmedim, birazcık farklıydı belki de...:icon_whis

duygucum Zenanın kitabı evi yandıgında yanmıştı..hatta depoda Hasan ile kalırken getirmişti ya..kitaplarımı kurutacagım dediğinde eline ilk aldıgı kitap oydu..yani yalnış hatırlamıyorsam..o yüzden yenisini almış olabilir.

dudu643
22-10-07, 23:33
duygucum Zenanın kitabı evi yandıgında yanmıştı..hatta depoda Hasan ile kalırken getirmişti ya..kitaplarımı kurutacagım dediğinde eline ilk aldıgı kitap oydu..yani yalnış hatırlamıyorsam..o yüzden yenisini almış olabilir.

O zaman baktığı kitap o değildi, tıbbi bir kitaptı, ki o olsaydı zaten notta giderdi. Not duruyordu halbuki, yani yangında gitmemiş kitap.

Sadece ufak bir ayrıntı, aslında mantık hatası bile değil, ama dikkatimizi çekti, bizden kaçar mı?:img-wink:

mathılda
22-10-07, 23:37
O zaman baktığı kitap o değildi, tıbbi bir kitaptı, ki o olsaydı zaten notta giderdi. Not duruyordu halbuki, yani yangında gitmemiş kitap.

Sadece ufak bir ayrıntı, aslında mantık hatası bile değil, ama dikkatimizi çekti, bizden kaçar mı?:img-wink:

tıp kitabı mı..bana daha cok roman gibi gelmişti ama olabilir..notu içine koyup koymadıgını bilmiyoruz ama..cünkü notu ilk buldugunda kitabı bırakıp onu almıştı cebine koymuştu :) amma inceledik ya..valla saniye saniye sahne didikliyoruz resmen :)

KübraYasemin
23-10-07, 01:31
birde benimde ilgimi su son öpüsme sahnesinde birsey cekdi.

Simdi suat yüzü alIyor geliyor. Ve zenanIn omzundan cantayI cIkaryio bende hala suatIm filan gibi laflar ediyor.

Ama zenana yüzügü uzatIrkende zenanIn suatIn o cümleleri demeden önce cekdigi canta omzunda oluyor.

mantik hatsI bippp hehe.. sonra canta birden kayboluyor yine sIrlar dünyasI oldu...

mathılda
23-10-07, 01:34

Simdi suat yüzü alIyor geliyor. Ve zenanIn omzundan cantayI cIkaryio bende hala suatIm filan gibi laflar ediyor.

Ama zenana yüzügü uzatIrkende zenanIn suatIn o cümleleri demeden önce cekdigi canta omzunda oluyor.

mantik hatsI bippp hehe.. sonra canta birden kayboluyor yine sIrlar dünyasI oldu...

Kubiş süpersin..şimdi bende onu fark ettim..hatta yok canım değildir diye tekrar izledim ama evet aynen dediğin gibi..aslında mantık değilde çekim yada montaj hatası diyelim :img-blush yönetmen uyumuş o sahnede..ya da sahnenin büyüsüne kapılmış :)

gemini7
23-10-07, 07:49
Benim ilgimi çeken birşeyde
Levent Ali'nin ameliyatında başka bir bölgede kanama olduğunu ve oraya ulaşamıyacaklarını söyledi ve konuşamama ve ölme riski de çok büyüktü şimdi Ali'nin kalbi durduğunda Beyni açık bir şekilde masaj yapıldı birde döndürürken beynin ne kadar sarsılacağını düşünün masaj da uzun sürdü o kadar beklemelerine rağmen Ali felç olmadı iyileşti biraz aceleye gelmiş bence hemen gözlerini falan açtı bana bir garip geldi ;)

e.c.e.n.u.r.
23-10-07, 07:52
bide levent ne zaman sinirlense birinin göğsüne yumruk atıyo ve kalbi çalışmaya başlıyo.tamam bu numara bi kere kullanılır ama ikincisi bayar.o zaman hiç kalp masajı yapmasın direk yumruk atsın hastanın kalbi çalışsın.her hastada da kullanılmaz ki bu numara.

NeRo
23-10-07, 09:23
benimde dikkatimi çeken suat zenan için amerikadan hangi ara bluz aldı benmi atlıyorum acabA:icon_whis

nehirrrr
23-10-07, 09:58
bide levent ne zaman sinirlense birinin göğsüne yumruk atıyo ve kalbi çalışmaya başlıyo.tamam bu numara bi kere kullanılır ama ikincisi bayar.o zaman hiç kalp masajı yapmasın direk yumruk atsın hastanın kalbi çalışsın.her hastada da kullanılmaz ki bu numara.

Aynisini ben de dusundum acikcasi ama artik seyirciler saftir Levocan yine bir hayat kurtadi diye sevinir yavrucaklar deyip bu hatayi es gecerler diye dusunuyorlar sanirim. Levocanimizin hayat kurtarmis olmasi cok guzel hem de Ali Bey Amca'nin hayatini kurtarmis olmasi daha da guzel ama yani zamaninda bize 'vayy bee' dedirten o sahneyi kliselestirmeninde alemi yoktu dogrusu...

mathılda
23-10-07, 11:15
kartta yazanlar

ilk kart..daha sarı ve siyah renk kalemle yazılmış

" suç ve cezayı konuşabileceğim tek kadınla yemek yemek istiyorum..tabii o da isterse"

ikinci kart..daha beyaz ve mavi renk kalemle yazılmış

" suç ve cezayı konuşabileceğim tek insanla akşam yemeği yemek istiyorum"

bariz hata..

bu arada hala daha Suatın evinin değiştigini düşünüyorum..salona giriş daha ufaktı salon küçüktü..

ama en önemlisi yatak odası..28.bölümde yatak başlıgı beyazdı ve mobilyalar daha acık kahverengiydi ama bu bölümde renkler farklı..duvarların rengi bile değişik..

özge-melike
23-10-07, 13:53
O kart benimde dikkatimi çekti...Ama çok önemli değil bence..Yani o zmnki kartı atmışlardır ne de olsa..Olur böyle şeyler..Bunlar ufak ayrıntılar bence...
Kübra'cım evet o çanta meselesi bnmd edikkatimi çekti..
Bide yine aynı şey oldu..
Zenan uyurken suat'ın üstünü örettüğü sahne...
Hemde 2. kez..
Neyse artık..
Böyle şeylere dikkat edilmesi gerekirdi..

gemini7
23-10-07, 16:23
Aynisini ben de dusundum acikcasi ama artik seyirciler saftir Levocan yine bir hayat kurtadi diye sevinir yavrucaklar deyip bu hatayi es gecerler diye dusunuyorlar sanirim. Levocanimizin hayat kurtarmis olmasi cok guzel hem de Ali Bey Amca'nin hayatini kurtarmis olmasi daha da guzel ama yani zamaninda bize 'vayy bee' dedirten o sahneyi kliselestirmeninde alemi yoktu dogrusu...

Evet bende bunu düşündüm hatta Alinin kalbi durunca kesin yumruk atar ama yok ya o geçti falan diye düşündüm ama attı umarım bir daha bunu kullanmazlar daha ilginç şeyler bulsalar daha iyi olurdu:img-wink:

sude9
23-10-07, 17:00
Zenan'ın Suat'ın üzerini örttüğü sahneyi htırlaması mantıksız..uyuyordu görmedi hissetmedi nasıl hatırlayabilir...oldukça basit bir hata...

Haldun'u kurtardı aynı şekilde Ali Bey'i de...kalp cerrahından görmediğimiz teknikleri beyin cerrahından görüyoruz..sık sık kalp ile uğraşmaya başladı Levent...hata varmı bilemem ama gereksiz lüzümsuz bir sahne...üstelik ikinci kez oluyor olması itici..

CaFeR
23-10-07, 17:18
benimde dikkatimi çeken suat zenan için amerikadan hangi ara bluz aldı benmi atlıyorum acabA:icon_whis

3 aylık bir zaman atlaması olduunu unutmayalım arkadaşlar....

CaFeR
23-10-07, 17:21
gözdenin ölüm saatini gösterdiler zaten öldükten sonra kapatıp kapatılmaması pek dikkat edilmedi bence.. orda gözdenin öldüğü vurgulandı sdc.

en nihayetinde bir dizi..sonuçta bu projeyle tıp öğrencilerine ders vermiolar.ameliyatta yapılması tüm gereken şeyleri göstermeleri gerekmez.orda gözdenn ölmüş olması önemli.hastayı kimin kapattıı diil..

(mia)
23-10-07, 17:45
mantık deil deçekim hatası var.hastaneyi tepeden gösterriken çekim yapan helikopterin gölgesi olduğu gibi çimlere yansıyor.

doktorcu-el
23-10-07, 18:29
zenan banyo yaparken suatla geçirdikleri günleri hatırlıyor peki nasıl oluyorda zenan uyurken suat'ın onun üstünü örttüğünü hatırlıyor o sırada mışıl mışıl uyuyordu.:icon_whis

bu mantık hatası ama bütün dizilerde olan şey:img-wink:

dudu643
23-10-07, 18:36

40 kere izledim o sahneyi,:img-yes:
ilk izlediğimde de fark etmiştim, bir anlık gösteriyor, Zenanın omzunda çanta varken, araya yanlış bir sahne tıkıştırmışlar:img-icecr

EVRİMİST
23-10-07, 18:49
arkadaşlar
bu bi mantık hatası sayılır mı bilmem(galiba çekim hatası)
bir sahneden bir sahneye geçerken geçişler çok hızlı oluyor sanki
yani birinin atıyorum odadan çıkıp merdivenlere ulaşması falan
sizinde dikkatinizi çekti mi?

özge_letyy
23-10-07, 18:56
arkadaşlar
bu bi mantık hatası sayılır mı bilmem(galiba çekim hatası)
bir sahneden bir sahneye geçerken geçişler çok hızlı oluyor sanki
yani birinin atıyorum odadan çıkıp merdivenlere ulaşması falan
sizinde dikkatinizi çekti mi?

Evet o beni de rahatsız ediyor bir de eskiden tek karakterde kalmazdı diğerlerine geçerdi şimdi tek bir kişinin bazen nerdeyse gün boyu yaptıklarını ard arda gösteriyor.Bu tabi ki bir mantık hastası değil.
Ama senin dediğin doğru evet geçişler çok hızlı ve bazı sahneler çok apar topar oluyor mesela bir bölümde Hasan'ın bir bebeği babasının elinden düşerken tutma sahnesi vardı o sahne fragmanda çok güzeldi ama bölümde felaketti,yönetmen çekim hatalarına biraz daha dikkat etse keşke.

özge-melike
23-10-07, 19:30
ya bide dünki bölümde hani Zenan'ın ağladığı sahne varya..
Suat ayrılıyo Zenan'ın yanındann Zenan arkasını dönüyo ve bakıyoruz Suat merdivenlere ulaşmış..Ardaki mesafe ne kadarki..koştu mu adam?naptı da o kdr çbk ulaştı merdivenlere??

gemini7
23-10-07, 19:54
Benim dikkatimi çeken birşeyde Suat Ela ve Levent yemek yerken
Levent'in Elaya vurduğu sahnede Levent'in ayağında ayakkadı var eve ayakkabıyla
girmiş :D

**Nilya**
23-10-07, 20:32
Benim dikkatimi çeken birşeyde Suat Ela ve Levent yemek yerken
Levent'in Elaya vurduğu sahnede Levent'in ayağında ayakkadı var eve ayakkabıyla
girmiş :D

cnm elaninda ayaginda cizme wardi yanlis görmediysem zenginlerin

evlerinde genelde öyle olur

gemini7
23-10-07, 20:50

Evet canım Ela da da çizme vardı dediğin gibi zaten tüm dizilerde öyle:img-wink:

sitemm
24-10-07, 09:22
ya bide dünki bölümde hani Zenan'ın ağladığı sahne varya..
Suat ayrılıyo Zenan'ın yanındann Zenan arkasını dönüyo ve bakıyoruz Suat merdivenlere ulaşmış..Ardaki mesafe ne kadarki..koştu mu adam?naptı da o kdr çbk ulaştı merdivenlere??

evet benimde dikkatimi cekti.. bir sahnede de zenan suatın evıne gelıyor, sonra vazgecıp geri dondugunde bahcede cıkıyor, bir bakıyosun elanın evınde kapıdan giriyor.. kuzenım bile yuh bu kadar hızlı nasıl gelıyor eve dedi, bende belkı komsulardır çaktırmıyorlar dedım:img-wink:

mathılda
24-10-07, 10:37
evet benimde dikkatimi cekti.. bir sahnede de zenan suatın evıne gelıyor, sonra vazgecıp geri dondugunde bahcede cıkıyor, bir bakıyosun elanın evınde kapıdan giriyor.. kuzenım bile yuh bu kadar hızlı nasıl gelıyor eve dedi, bende belkı komsulardır çaktırmıyorlar dedım:img-wink:

bence bu mantık hatası değil..her sahneyi göstermiyorlar..zaman yetmez ki buna..

sitemm
24-10-07, 11:11
Hızlı bir geçiş var ama arda başka biseyı gösterip tekrar zenana dönebilirlerdi..

özge-melike
24-10-07, 13:07
Hızlı bir geçiş var ama arda başka biseyı gösterip tekrar zenana dönebilirlerdi..

ya hakılı olabilirsin bilmiyrum ama genelde dizilerde öyle yapıyolar..

doktorcu-el
24-10-07, 14:19
ağla kalbimin çaldığı akşamdan ertesi güne geçildiğinde nedense bir gün geçmesine rağmen asistanlarımızn saçları içlerindeki badiler zeynepin küpesi bile aynıydı bence mantık hatası sanırım bi anda hastanedeki sahneleri bitirdiler:icon_whis

gulum15
24-10-07, 14:38
ağla kalbimin çaldığı akşamdan ertesi güne geçildiğinde nedense bir gün geçmesine rağmen asistanlarımızn saçları içlerindeki badiler zeynepin küpesi bile aynıydı bence mantık hatası sanırım bi anda hastanedeki sahneleri bitirdiler:icon_whis
aa niyeyki insan elbiselerini iki gun giyebilir
mesela ben iki gun giyerim sonrada degistiririm :img-yes:

doktorcu-el
24-10-07, 14:49
aa niyeyki insan elbiselerini iki gun giyebilir
mesela ben iki gun giyerim sonrada degistiririm :img-yes:

canım tabi bizimde mağazalr zincirimiz yok giyebilirsin ama saçında başında bişeyinde bi değişiklik olur bunların bariz belli aynı kıyafetlerle sözde diğer günün çekimlerinin yapıldığı

özge-melike
24-10-07, 14:51
bence o bi mantık hatası değil..
kişinin kıyafetininde, saçınında 2 gün aynı olması normal..

doktorcu-el
24-10-07, 14:56
bence o bi mantık hatası değil..
kişinin kıyafetininde, saçınında 2 gün aynı olması normal..

ama sorun bi kişide değil hepsinin öyle olmasıydı neyse:D

e.c.e.n.u.r.
24-10-07, 16:52
ya benim anlamadığım bişiy var.bu hasan-zenan-ela-zeynep hiç nöbet tutmuyolarmı.ne zaman evde gösterseler hepsi tam kadro.biri olmadığı zamanda yok şuraya gitti yok buraya gitti diyolar.hiç nöbette olan yok.ayrıca bunlar hastaneye erken gidip akşam geç dönmüyolarmı.kaç kere dikkat ettim onlar çıkarken dinlenme odasının saati hep 10 gibi.erkende hastaneye gidiyolar zaten.bunlar hangi ara buluşup yemek yiyip eve dönüp uyuyolar.hadi uyudular diyim o uykusuzlukla nasıl gidip çalışıyolar.

gulbeyaz
25-10-07, 13:38

Canim ona zenginlerin evi degil, gorgusuz ve hijyen den anlamayan insanlar de.....Hangi mantik kabul eder,disarda birsuru pisligin icinde dolastigin ayakkabiyla evin icine girmeni,bi de doktor olucaklar....Dikkat etmeleri lazimdi...Burda bir hollandalo oglana sordum,o bile dedi sacmalama evin icine ayakkabiyle girilirmi diye:icon_whis Bi de buna medeniyet derler...Hayret bisiiii:img-polic

crazy_cg
26-10-07, 20:27
33.Bölümün son sahnesinde Suat yüzüğü getiriyor Zenanın çantasını yere indiriyor; fakat daha sonra yüzüğü uzattığında çanta birden yoktan varoluyor. Yüzüğü açarken ise çanta yine yok olmuş... :icon_whis

break-us_35
26-10-07, 21:42
33.Bölümün son sahnesinde Suat yüzüğü getiriyor Zenanın çantasını yere indiriyor; fakat daha sonra yüzüğü uzattığında çanta birden yoktan varoluyor. Yüzüğü açarken ise çanta yine yok olmuş... :icon_whis

Evet canım bende ona dikkat ettim
Gereçkten öyle bişi var
İlginç...
Sahneyi çekerken acaba kaça ayırdılar...

:icon_whis :icon_whis

damlasu28
28-10-07, 16:18
arkadaşlar biraz geç olduda yeni farkettim gözdenin öldüğü bölüm varya normalde hastanede ayakkabılarla dolaşıyorlar ameliyattada ameliyat terliği giyiyorlar ve ela gözdenin ameliyatından çıktığında ayağında terlik ve terliğin üzerinde kan vardı biraz saçma olmuş ameliyathanede giyilen terlik dışardada giyiliyor

gulbeyaz
28-10-07, 16:21
Ha damla iyiki hatirlattin,size onu sorucaktim.Hani 33.bolumde aslan elaya gecmisini anlatmisti ya,sonra kan var,ayaginda kan var demisti ya?Ben o repliginin manasini anlamadim.Neden oyle bir replige ihtiyac duymuslar ki,ne demek istediler yani,benim kafam karisti,aciklik getirebilen varmi:sad53:

özge_letyy
28-10-07, 16:23
Benim de dün bölümün tekrarını izleyince gözüme takıldı.
Fikret hastaneye gelip asistanlarla konuştuğunda önlüğünün üst düğmesi kapalı bir tek.Sonra Hasan,Fikret'e sarılıyor geri çekildiğinde önlüğün tüm düğmeleri açık.Tıpkı son sahnede Zenan'ın çantasının bir kolunda olup bir kaybolması gibi.Yönetmen bunlara nasıl dikkat etmiyor anlamıyorum.

CaFeR
29-10-07, 18:08
Ha damla iyiki hatirlattin,size onu sorucaktim.Hani 33.bolumde aslan elaya gecmisini anlatmisti ya,sonra kan var,ayaginda kan var demisti ya?Ben o repliginin manasini anlamadim.Neden oyle bir replige ihtiyac duymuslar ki,ne demek istediler yani,benim kafam karisti,aciklik getirebilen varmi:sad53:

aslan elanın sorusuna cvp vermemek için konuyu değiştirmk için dedi. o ruh haliyle gözüne takılan ilk şeyi söledi..

e.c.e.n.u.r.
29-10-07, 22:51
bu bölümde bayaa bi mantık hatası vardı.suatın ailei zenanı seviyo gibilerdi şimdi kızın arkasından demediklerini bırakmadılar.suatın ablası değil kız kardeşi vardı ve kızkardeşi tiyatrocuydu.bu bölümde ablası vardı ve mimardı.ve bekirin araba yine değişmişti.

yagmurkusagı
30-10-07, 00:35
bu bölümde bayaa bi mantık hatası vardı.suatın ailei zenanı seviyo gibilerdi şimdi kızın arkasından demediklerini bırakmadılar.suatın ablası değil kız kardeşi vardı ve kızkardeşi tiyatrocuydu.bu bölümde ablası vardı ve mimardı.ve bekirin araba yine değişmişti.

haklısın tam bunu yazacaktımki mesajını gördüm

Ela_Levent_17
30-10-07, 17:26
dünkü bölümden sonra senaristlerin eski bölümleri şzlemedikleri basbaya kabak gibi ortadaydı hata birr suatın kardeşi ki ablasıymış biz kardeş sanıyoduk tiyatrocuydu ne ara mimar oldu ayrıca ilk göstersi demişti suat demek ki küçük büyümüş neyse sonra ailesinin nereli old biliyolardı bilmezden geldiler annesi çok sevecendi hafiften kırdı diye bile ne kadar üzülmüştü yani senaristler bence otursunlar ilk sezonu zilesinler en azından kim nasıl karakterde öğrenirler

doktorcu-el
30-10-07, 19:25
arkadaşlar bu kısımda güya antalyada olan hastahane aslında istanbul fatihteki tdv 29 mayıs hastanesi böyle gözde biyerdeki hastaneyi bize antalyada diye yutturmaya çalışmışlar çok kötü olmuş...severek izlediğim bi dizi ama bazen olabiliyor böyle şeyler:))))

bunu bi sitede okudum istanbulu hiç bilmediğimden gözüme batmamıştı ama okduğumda şok geçirdim böle kaliteli bir diziye hiç yakışmadı ztn gösterilen insanların başka bir çekimden alındığı barizdi

EVRİMİST
30-10-07, 19:27
ya suatın ablası değil kızkardeşi vardı
hatta tiyatrocuydu falan
şimdi abla olmuş:)

neyse ya neden bu kadar mantık hatası var biraz dikkatli olsalar keşke:icon_sorr

Ela_Levent_17
30-10-07, 20:33
ya suatın ablası değil kızkardeşi vardı
hatta tiyatrocuydu falan
şimdi abla olmuş:)

neyse ya neden bu kadar mantık hatası var biraz dikkatli olsalar keşke:icon_sorr

dikkatli olucak bir şey yok sadece eski bölümleri otutrup izlicekler yani bu kadar ama yokk izlemeden yaptıkları hatalar bir değil iki değil tiyatrocular mimar oluyor küçükler büyüyor biline gerçekler zenanın ailesi mesela birden bilinmiyorr istanbuldaki hastaneler antalya diye gösteriliyor yani bişiyler yapılsın artıkk iyice ters döndü herşey

Me(I)tem
30-10-07, 20:35
Arkadaşlar mantık hatası bulucaz diye abartmayalım isterseniz..:img-cool2

Ne yapacaklardı..Antalya ya gidildiği için orda mı çekeceklerdi..Çok gereksiz ve abesk olurdu..Tabiki istanbulda başka bir hastanede olması lazımdı..

gamze_yy
30-10-07, 20:40

Ne yapacaklardı..Antalya ya gidildiği için orda mı çekeceklerdi..Çok gereksiz ve abesk olurdu..Tabiki istanbulda başka bir hastanede olması lazımdı..

Hastane bizim burada olduğu halde bana garip gelmedi. Dedim tabiki istanbulda bir hastanede çekecekler. Yalnız Antalyadan birkaç resim gösterip sonra istanbuldaki hastaneyi gösterince dayanamadım güldüm:) Ama garipsemedim yani. Sadece burnumun dibine gelmişler görmemişim ona yandım:) Oradaki hastaneyi de pek sevmedim. Yani bizim hastanemiz çok daha sıcak. Mümkünse değiştirmesinler.Lafı yine uzattım:)

iremm
30-10-07, 20:40
suatin ailesinin karekterini degistirdilerde bari babasinin ismini degistirmeselerdi gecen sezon adamin ismi SELIMDI bu bolum esi ona hangi vazo kirildi NECIP dedi
bu kadarda atlatilmaski

nazlikiz
30-10-07, 21:07
suatin ailesinin karekterini degistirdilerde bari babasinin ismini degistirmeselerdi gecen sezon adamin ismi SELIMDI bu bolum esi ona hangi vazo kirildi NECIP dedi
bu kadarda atlatilmaski

bu demek oluyooki 2. sezon bölümlerini yazanlar doktorlari hayatlarinda izlememis yazmya baslayinca izlemek akillarina gelmis sankii

ama her ne olursa olsun en sacma mantik hatasi suatin kizkardesi yerine ablasi cikmasi
ikincisi ise ailesinin zenana karsi bu kadar kötü davranmalariki ilk sezonda tam tersi olmustu

doktorcu-el
31-10-07, 15:20

antalya diye göstermesini biliyorlarsa antalyada çekmeyide bilecekler antalya diye söylenip ist.bi hastane çıkması çok saçma

elifile
31-10-07, 15:48
antalya diye göstermesini biliyorlarsa antalyada çekmeyide bilecekler antalya diye söylenip ist.bi hastane çıkması çok saçma

Ama canım senin bu dediğine göre dizinin asm'de çekilmeside saçma olur.
Asm Kocaeli'nde ama İstanbul'da çekiliyormuş gibi gösteriyorlar.
Aynı mantık yani.:)

Me(I)tem
31-10-07, 18:01

Toplasak "antalya" sahnesini 2 dk göstermediler..İki dakikalık bir çekim için Antalyaya mı gideceklerdi..Ne gereği var ki..Amma abarttınız yaa:img-cool2

özge-melike
31-10-07, 18:04
Meltem ve Elif katılıyorum size..Hadi 1-2 bölüm Antalya'da sahnesi olsa neyse dicem..Gitsinler..Ama 1-2 sahne için...Boşuna yani..

doktorcu-el
31-10-07, 19:33
antalya diye söylenip istanbuldaki hastane olması mantık hatası olmuyor mu oluyor bende yazdım abartmadım sadece yazdım forum kuralları dışına çıkmadığım sürece istediğimi de yazarım!

mad-girl
01-11-07, 18:47
daha önce yazıldı mı ya da ne kadra mantık hatası tam bilmiorum ama çok sinirimi bozdu suatın annesi ve babası çok ii insanlar olarak gösterilmişti birden tam zıt bir karaktere bürünmeleri bana çok saçma geldii

sweet10
01-11-07, 19:49
arkadaşlar suat ın ilk sezon kızkardeşi vardı tiyatrocuydu. şimdi ablası var ve mimar çıktı.

ilk sezon babasıyla zenan tanışınca suatın babası zenan a çok iyi davranmıştı böyle önyargılı değildiler hatta zenan biraz gıcıklık etmişti suatın babası çok iyi davranmıştı.

beross
02-11-07, 14:37
arkadaşlar suat ın ilk sezon kızkardeşi vardı tiyatrocuydu. şimdi ablası var ve mimar çıktı.

ilk sezon babasıyla zenan tanışınca suatın babası zenan a çok iyi davranmıştı böyle önyargılı değildiler hatta zenan biraz gıcıklık etmişti suatın babası çok iyi davranmıştı.

o gercek ablası dill cnm
ablası gibi gördüğü..
önbürkü kayıp:)

nilprensesi_92
03-11-07, 13:55
ya bence en büyük mantık hası suatın ailesinin ani! karakter değiştirmeleri

geçen sezon zenanı kırdığı için üzülen kadın bu sezon soğuk duruyordu

beross
03-11-07, 21:32

valla o konuyu bnde cözemedim
senerist değişiklği herhalde....

damlasu28
04-11-07, 11:00
arkadaşlar daha önce tartışıldımı bu konu bilmiyorum ama zenan suatın ailesine 1 61 boyundaayım dedi sizce o kadar kısamı bana bir acayip geldide

özge_letyy
04-11-07, 12:29
arkadaşlar daha önce tartışıldımı bu konu bilmiyorum ama zenan suatın ailesine 1 61 boyundaayım dedi sizce o kadar kısamı bana bir acayip geldide

Evet orası senaristin hatası.Melike'nin boyu 1.65,ya bilmediğinden öyle yazmış ya da iyice kısa göstermek için bilinmez..Malum,sahne felaketti iyice ona uygun olsun istedi heralde.:hıh

nesli_melek93
05-11-07, 14:39
Evet orası senaristin hatası.Melike'nin boyu 1.65,ya bilmediğinden öyle yazmış ya da iyice kısa göstermek için bilinmez..Malum,sahne felaketti iyice ona uygun olsun istedi heralde.:hıh

ewt ya orası benimde çok dikkatimi çekti zenan neden öyle bişey dedki sora düşündüm acaba gıcıklık olsun diyemi diye ama bunun neresiyle gıcıklık yapçak anlamadım gitii yada cideen bu senaristler iyice kısa göstermek istiyolar çünkü melike günerin 1.65 olduğunu eminim anketinde kendisi bile söylemiş

sude9
05-11-07, 14:42

bu konu mantık hatası değil düpedüz mantıksızlık..hata sonucu bile böyle bir olay örgüsü işlenemezdi..hala sinirli ve kızgınım bu konuya...evrim geçirmiş ailenin maceralarını daha çok izleriz biz

iremm
07-11-07, 01:02
bana dun le ilgili kafama birsey ler takildi
oncelikle ela zenan la konusmaya basladiktan sonra 16 saat onceden basladilar
yani o konusmadan once zenala suatin kutlama yemegi vardi ve herkes ogrenmisti ama o konusmada ela zenana ''herkese acikla ve bugunlerinin tadini cikar'' dedi

ikincisi zeynep in hasanaben omerden hoslaniyorum ilk demesii o geceydi ama o aksam barda zeynep omerle sozlestik onun yanina gidiyorum dedi sanki daha once hasanla konusmus gibi keske senaristller onlarida baglayabilselerdii

ve suat zenandan haric 5 tane musa gitmek icin bilet aldi ve bu bizimkilerin dedi ablasi annesi suat ve babasi dort kisi acaba kiz kardesidemi var yoksa odami mantik hatasi yada zenanindami saydii pek anlayamadim

gamze_yy
07-11-07, 01:06
yani o konusmadan once zenala suatin kutlama yemegi vardi ve herkes ogrenmisti ama o konusmada ela zenana ''herkese acikla ve bugunlerinin tadini cikar'' dedi

ikincisi zeynep in hasanaben omerden hoslaniyorum ilk demesii o geceydi ama o aksam barda zeynep omerle sozlestik onun yanina gidiyorum dedi sanki daha once hasanla konusmus gibi keske senaristller onlarida baglayabilselerdii

ve suat zenandan haric 5 tane musa gitmek icin bilet aldi ve bu bizimkilerin dedi ablasi annesi suat ve babasi dort kisi acaba kiz kardesidemi var yoksa odami mantik hatasi yada zenanindami saydii pek anlayamadim

kutlama yemeği konusunda haklısın.

Hasan kısmını anlamadım. Orada hata yoktu.

Suat zenanın da biletini almış. O onlardan bir gün önce gidecekmiş öyle dedi:img-wink:

gollum
07-11-07, 01:11

Herhalde dizinin başını kaçırmışsın 16 saat önce değil 21 saat önce başlıyorlar yani o konuşma kutlama yemeğinden önce.

özge_letyy
07-11-07, 01:15

Canım o 16 saat yemekten önceki 16 saat.Baştan ben de anlamadım sanki ilk gösterdikleri 21 saatin de öncesini veriyorlar gibi geldi ama resmen son olaya geri sayım yapmışlar onun için böyle oldu.

5 kişilik bilet olayı benim de aklıma takıldı.Suat bunlar bizim için seninkini bir gün öncesine aldım dedi sanki Suat'ın ailesinden 5 kişi varmış gibi söyleyince bir de fragmandaki tanımadığımız kızı görünce ben de acaba bir kardeş mi var dedim ama sanmıyorum öyle yapacaklarını

iremm
07-11-07, 01:54
Canım o 16 saat yemekten önceki 16 saat.Baştan ben de anlamadım sanki ilk gösterdikleri 21 saatin de öncesini veriyorlar gibi geldi ama resmen son olaya geri sayım yapmışlar onun için böyle oldu.

5 kişilik bilet olayı benim de aklıma takıldı.Suat bunlar bizim için seninkini bir gün öncesine aldım dedi sanki Suat'ın ailesinden 5 kişi varmış gibi söyleyince bir de fragmandaki tanımadığımız kızı görünce ben de acaba bir kardeş mi var dedim ama sanmıyorum öyle yapacaklarını

himm ben o 21 saati atlamisim herhalde gormedim cunki sanki o geceni sonrasii gibi geldi bana21 goremeyince neyse anladim
ay insallah suatin gercekten kucuk kiz kardesini vardirda ounu icindir

mathılda
07-11-07, 09:43
5 kişilik uçak bileti derken Zenanın biletide dahil bence..

bende Leventin karantinaya alınırken ki tavrına şaşırdım..

adamlar sars virüsünden şüpheleniyoruz diyor..önlem almışlar kıyafet giymişler..üstelik Levent bey " bize de bulaşmış olabilirmi" diye soruyor ama yine de benim gitmem lazım diye atılıyor kapıya..

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..

bilun_t
07-11-07, 17:29
yha banada dizinin başından beri şey saçma qelio mesela elayla levent asansördeler eladan anlamlı sözler sölüo snra pııt die qelçei katta çıkıo asansörden yha elanın zamanlaması çok ii tam çıkışına ayarlıo laflarının uzunluğunu yda asansör elanın lafları bittinde duruo.. :D

keremcem_didem
12-11-07, 21:14
leventin telefonunda ela ararken ela yazıyo. bence bu bir mantık hatası. ya insan sevgilisini bölemi kaydeder aşkım sevgilim gibi şeyler yazması gerekiyodu bence haksızmıyım?

özge_letyy
12-11-07, 21:34
Dakka bir gol bir hatalarla başladı.Suat biletleri aldığını,Zenan'a o gece söyledi ama bu gün demedi ki sana bir gün öncesine aldım dedi.Zenan'ın ertesi sabah Muş'ta olması için doğal olarak bunların yaşandığı yani Ela'nın sarhoş olduğu akşam yola çıkması lazım bu da mantıksızlığın alasıydı.

moirane
12-11-07, 21:36
Dakka bir gol bir hatalarla başladı.Suat biletleri aldığını,Zenan'a o gece söyledi ama bu gün demedi ki sana bir gün öncesine aldım dedi.Zenan'ın ertesi sabah Muş'ta olması için doğal olarak bunların yaşandığı akşam yola çıkması lazım bu da mantıksızlığın alasıydı.

aynen.daha ilk anda mantık hatasıyla başladı.hem de gözüne "ben burdayım" diye bas bas bağıran bir mantık hatası.bölümü bu başlıkta tartışacaz galiba.gidişat onu gösteriyor...

panikle-me
12-11-07, 22:06
ayrıca levonun tekne isim değiştirmiş:D

nagis19
12-11-07, 22:07
bolum basında da bır hata vardı levent elanın telefonunu bardan alıp eve gelmedı mı?
hangı arada elaya verdfı telefonu da ela levent ı aradı?

keremcem_didem
12-11-07, 22:42
bolum basında da bır hata vardı levent elanın telefonunu bardan alıp eve gelmedı mı?
hangı arada elaya verdfı telefonu da ela levent ı aradı?

aa harbiden çok komik yaa. saçmalamışlar iicene.:img-pilot:img-pilot

mathılda
12-11-07, 22:56
Zenanın abileri kayıp bu seferde..

hem Levent Elanın evinden cıkarken başladı bölüm..Zenan ne ara eve girdi ozaman..gecen bölüm Ela koynunda aglamamışmıydı..

e.c.e.n.u.r.
12-11-07, 22:56
benimde bölümün başında bi hata gözüme çarptı.zenan geldiğinde ela sanki levent gideli biraz zaman olmuş gibi davranıyo(yoksa leventin peşinden giderdi.)zenanın göğsüne yaslanıp ağlıyo.daha sonra leventi gösterdiğinde sanki levent daha evden yeni çıkıyomuş zenan eve daha gelmemiş gibi olmuş.

mirank
12-11-07, 23:04
saçma!!

1-) Levent eve taksiyle geldi diye hatırlıyorum ben.
hatta demiştim arabası nerden ki bunun diye.
şimdi hoopp araba evin önünde.

2-)Levent gitmişti Zenan gelmişti şimdi ise Zenan içerde ve Levent daha yeni gidiyor. Bu durumda Zenanın dışarda Leventi görmesi gerekiyor ki böyle birşey olsa Zenan herşeyden bir haber olmazdı. Ve o sinirle çıkan biri Ela ve Zenan konuşana kadar ancak kapıya kadar gidiyor. Çok saçma.

3-) Zenanın abileri yok!!! Ve Suatın bir kardeşi daha var. Yakında bir tane daha çıkarsa hiç şaşırmicam.

Yani gerke ilk dönemle gerekse son bölümle çok kopuk bir bölümdü bu bölüm.
senaristler dikkatleri toplasalar ve bize saf muamelesi yapmasalar çok iyi olucak bence.

hııı unutmadan

4-) Elanın telefonunda Levent 'aşkım' Leventşn telefonunda Ela 'Ela' diye kayıtlı.
bence burası da çok saçma.
sonuçta kız arkadaşın seni telefonuna aşkım diye kaydediyorsa ki sende bunu biliyorsun barmene sormasından belli. Sen ismiyle kaydediyorsun. Son derece saçma!!!

yine hayal kırıklığı...:icon_sorr

Me(I)tem
12-11-07, 23:05
ayrıca levonun tekne isim değiştirmiş:D

FERAH Ay çok güldüm..Valla tekne gayet ahımşahımdı..Kayık sandım bir ara:P İşin şakası bir yana..Ben seviyordum teknesini..Hemde çok:img-in_lo

Nerde yaaaa:img-cool2

beross
12-11-07, 23:07
FERAH Ay çok güldüm..Valla tekne gayet ahımşahımdı..Kayık sandım bir ara:P İşin şakası bir yana..Ben seviyordum teknesini..Hemde çok:img-in_lo

bnde asıktım tekneye...
o kadar cok mantık hatsı varki....
misal:levo elanın ewine taksiyle geldi arabayla gitti..
levent daha yeni cıkıo elanın ewinden zenanla nie karsılasmadı??

SEVİLAY
12-11-07, 23:46
saçma!!

4-) Elanın telefonunda Levent 'aşkım' Leventşn telefonunda Ela 'Ela' diye kayıtlı.
bence burası da çok saçma.
sonuçta kız arkadaşın seni telefonuna aşkım diye kaydediyorsa ki sende bunu biliyorsun barmene sormasından belli. Sen ismiyle kaydediyorsun. Son derece saçma!!!

yine hayal kırıklığı...:icon_sorr

hadi onu geçtim..Elanın telefonunu Levent bardan almamışmıydı?? yani Elanın telefonu Leventteydi..eve gelince de verdiğini ben görmedim..
Ama Ela sabaha kadar Leventi cep telefonuyla aradı.. birde Elanın elinde ki telefon Leventin bardan aldığı telefon değildi..
acayip sinir bozucu bir bölüm dü..

keremcem_didem
12-11-07, 23:57
hadi onu geçtim..Elanın telefonunu Levent bardan almamışmıydı?? yani Elanın telefonu Leventteydi..eve gelince de verdiğini ben görmedim..
Ama Ela sabaha kadar Leventi cep telefonuyla aradı.. birde Elanın elinde ki telefon Leventin bardan aldığı telefon değildi..
acayip sinir bozucu bir bölüm dü..

haklısın çok sinir bozucuydu.hadi küçük ayrıntıları unutmuş olsalar dicemde bazı şeyler küçük ayrıntıda değildi ki. ben mantık hatasıyım diye bariz bağırıyodu. bölüm baştan mantık hatasıydı.:fighting2

SEVİLAY
13-11-07, 00:02
haklısın çok sinir bozucuydu.hadi küçük ayrıntıları unutmuş olsalar dicemde bazı şeyler küçük ayrıntıda değildi ki. ben mantık hatasıyım diye bariz bağırıyodu. bölüm baştan mantık hatasıydı.:fighting2

girişi..... ilerleyişi..... herşeyiyle mantığa ters gelecek bir bölümdü
haklısın aslında belki o tel. meselesi küçük bir ayrıntıydı ama geçen bölüm o kadar vurgulanan şeylerin bu bölüm görmezden gelinmesine diyecek bir şey bulamıyorum..
Zaten 35. bölümün bittiği yerle 36.nın başlangıcı alakasızdı...

dudu643
13-11-07, 00:46

Levonun tekenin adı değişmiş, ama Suatın aliesinin oturduğu evde başka, o ev geçen sezonki ev değil, yanılmıyorsam tabi
Ama çok farklı gedli bana
Ama süperdi ev yaa:img-in_lo

Edit: Ev aynı ev, ama azcık dekorasyonunu değiştirmişler, ee tabi gündüz gözüyle daha bir farklı geliyor insana:img-hyste

e.c.e.n.u.r.
13-11-07, 08:32
ya bnim gözüme bikaç mantık hatası daha takıldı.şimdi o sabah zamanını gösterirken hasanın yanında saati 6.30 diye gösteriyo.ama şu anda kışa girdiğimiz için ve günler kısa olduğu için saat 7den önce tam aydınlık olmuyo.ama elayı gösterdiğinde hava apaydınlık gözüküyo.günümüz şartlarında saat 6.30da havanın o kadar aydınlık olması imkansız
bide azre nine muratla birlikte znanı ziyarete geldiğind altınd son model bi araba vardı.ilk bölümlerde çok zenginmiş gibi gösterilmeye çalışıldı.ama bu bölümde orta halli bi aile gibi gösterildi.bence buda yanlıştı.

Me(I)tem
13-11-07, 13:46
Levonun tekenin adı değişmiş, ama Suatın aliesinin oturduğu evde başka, o ev geçen sezonki ev değil, yanılmıyorsam tabi
Ama çok farklı gedli bana
Ama süperdi ev yaa:img-in_lo

Edit: Ev aynı ev, ama azcık dekorasyonunu değiştirmişler, ee tabi gündüz gözüyle daha bir farklı geliyor insana:img-hyste

Ev konusunda aynı muammayı bende yaşadım..Ve şunda karar kıldım :D

ama hala kaç katlı olduğunu kavrayamadım:img-hyste

Velhasılı kelam..Ben sırf o evin bahçesinde yaşarım:img-hyste

Çok güzeldi ya..:img-in_lo

Edit:Tamam bidenem ev aynı evmiş:img-hyste

nevrul
13-11-07, 14:03
seyircinin tepki gösterdiği

suat ın ailesinin zenanı sevdi sevmedi kardeşi tiyatrocuydu mimar oldu saçmalığı cılız bir çabayla düzeltilmeye çalışıldı

ama olmadı

ayrıca zenan ın abilerini kurtlarmı kaptı?:bilmim

leventin teknesinin adı hamit ti menan oldu menan dı en son ne oldu ben takip edemedim

ayrıca levent o gece taksiyle gelmedi elanın evine?

damlasu28
13-11-07, 15:04
ya bnim gözüme bikaç mantık hatası daha takıldı.şimdi o sabah zamanını gösterirken hasanın yanında saati 6.30 diye gösteriyo.ama şu anda kışa girdiğimiz için ve günler kısa olduğu için saat 7den önce tam aydınlık olmuyo.ama elayı gösterdiğinde hava apaydınlık gözüküyo.günümüz şartlarında saat 6.30da havanın o kadar aydınlık olması imkansız
bide azre nine muratla birlikte znanı ziyarete geldiğind altınd son model bi araba vardı.ilk bölümlerde çok zenginmiş gibi gösterilmeye çalışıldı.ama bu bölümde orta halli bi aile gibi gösterildi.bence buda yanlıştı.

cnm hava öyle oluyor bende sabah o saatte çıkıyorum evden ayrıca bide bunun geçen hafta çekildiğini hesaplarsak gayet normal

maniaa
13-11-07, 15:47
Kadriye hemşire fenalaştı yere düştükten sonra malzemeler üzerine düştü ama bıçak mı neşter mi artık bilemiyorum arkadan saplanmış gibi durdu yanılıyormuyum acaba:icon_whis

özge-melike
16-11-07, 14:13
Senaristler geçen bölümlerde yapılan hataları bu bölüm düzeltmeye çalıştılar..
Ama pek becermiş değiller..
Ayrıca bence Zena'ın abilerinin Muş'ta olmamaları bi mantık hatası değil..
Belki onlar başka bi şehirde yaşıyolardır...
Ayrıca Levent'in telefonunda Ela'nın 'ELA' diye kayıtlı olması benimde dikkatimi çekti...
Kadriya Hemşire bence önden yaralandı..
Bana öyle geldi yani..

noway
17-11-07, 18:29
kız kardeslerini istemeye geldiklerinde abilerinin zenanın yanında olmaması sacma bence. yani biri musta deil diyelim 5 erkek kardesi yok muydu, besinin de musta olmaması ilginç.. hem de böyle bi gunde.. bence senaristler unutmuslar bu kızın abilerinin de oldugunu :)

mirank
17-11-07, 19:52
bir şey dikkatimi çekti.
arslan evde tamirnat yaptırmıyor muydu??
elaya da kızmıştı parkeciler boyacılardan önce geldi diye.

ama ben arslanın evinde ne bir inşaat izi
nede bir değişiklik göremedim.:img-yes:

doktorcu-el
17-11-07, 19:56
bir şey dikkatimi çekti.
arslan evde tamirnat yaptırmıyor muydu??
elaya da kızmıştı parkeciler boyacılardan önce geldi diye.

ama ben arslanın evinde ne bir inşaat izi
nede bir değişiklik göremedim.:img-yes:

bence yatakodasını değiştiriyordur:):):)

alamut
17-11-07, 22:49
bu sezon mantik hatalariyla dolu malesef. bunda ozgun senaryosunun olmamasinin etkisi var diye dusunuyorum. biliyosunuz bir amerikan dizisinden aliniyor bolum konulari. ki bundan kac yil once cikmis SARS virusunu bu sezon konu ettiler. tabi bunlar bahane degil. benim takildigim noktalarin en sonuncusu fikret hanimin esinin durumu. kendisi dogum yaparken esi ameliyattaydi ve ameliyat basarili gecmedi yani adam oldu. ama hemen ertesi bolumde fikret hanim kucuk kizin anne babasiyla konusurken gayet esi hayattaymis gibi konusuyordu. bir sonraki bolumde ise tamamen emin olduk hayatta oldugunda cunku fikret hanimin bebegini almaya gelmisti is cikisi!!!
sezon basindan beri levent'in ela'ya garip bir ilgisizligi var. ela ve levent askinin onune gecti zenan ve suat iliskisi. levent'in eski karisi ile ilgili hala bi aciklama yok. ela'nin babasi ne oldu? bir bilen var mi? gecen sezon sonunda polislik bir durum vardi. o konu oyle kaldi. ve dizinin gecen sezon muziginide duymaz oldum ben..

özge_letyy
17-11-07, 22:54
bu sezon mantik hatalariyla dolu malesef. bunda ozgun senaryosunun olmamasinin etkisi var diye dusunuyorum. biliyosunuz bir amerikan dizisinden aliniyor bolum konulari. ki bundan kac yil once cikmis SARS virusunu bu sezon konu ettiler. tabi bunlar bahane degil. benim takildigim noktalarin en sonuncusu fikret hanimin esinin durumu. kendisi dogum yaparken esi ameliyattaydi ve ameliyat basarili gecmedi yani adam oldu. ama hemen ertesi bolumde fikret hanim kucuk kizin anne babasiyla konusurken gayet esi hayattaymis gibi konusuyordu. bir sonraki bolumde ise tamamen emin olduk hayatta oldugunda cunku fikret hanimin bebegini almaya gelmisti is cikisi!!!
sezon basindan beri levent'in ela'ya garip bir ilgisizligi var. ela ve levent askinin onune gecti zenan ve suat iliskisi. levent'in eski karisi ile ilgili hala bi aciklama yok. ela'nin babasi ne oldu? bir bilen var mi? gecen sezon sonunda polislik bir durum vardi. o konu oyle kaldi. ve dizinin gecen sezon muziginide duymaz oldum ben..

Yanlışın var..Fikret'in eşi ölmedi.
Kalbi durdu ama Levent kalbine attığı yumrukla hayata döndürdü.:img-polic

dudu643
17-11-07, 22:56
Yanlışın var..Fikret'in eşi ölmedi.
Kalbi durdu ama Levent kalbine attığı yumrukla hayata döndürdü.:img-polic

:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Özgee alemsin canım yaa...
Ama Levent taktiği öğrendi, kalp böyle çalıştırılır. Çalışmazsa vur yumruğu:img-hyste

Ela_Levent_17
17-11-07, 23:24
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Özgee alemsin canım yaa...
Ama Levent taktiği öğrendi, kalp böyle çalıştırılır. Çalışmazsa vur yumruğu:img-hyste

onun taktikle değil doktorlukla alakası var bence iyi bir doktorki hastasını akybetmemek için her yolu deniyorr neysee bency bu son bölümde çok fazla kopukluk vardı sahne kesmeleri dizinin akıcılığını bozmuşş

doktorcu-el
17-11-07, 23:29
onun taktikle değil doktorlukla alakası var bence iyi bir doktorki hastasını akybetmemek için her yolu deniyorr neysee bency bu son bölümde çok fazla kopukluk vardı sahne kesmeleri dizinin akıcılığını bozmuşş

cnmmben bunu kaçkez söyledim ama anlamak istemiyorlar boşverrr:img-wink:
katılyıorum sahne kesmeleri mantık hatalarına yol açıoyor

dudu643
17-11-07, 23:31

Aynı sahnenin iki kez çekilmesinin ne kadar saçma olduğunu açıklamaya çalışmıştım aslında ama neyse:icon_whis

Zenan'ın abi(ler)inin yokluğundan bahsedilmiş, gerçekten çok komikti. Hande hanım abileri unutmuş, hem de 5 tane...:img-icecr
Tebrik ediyorum kendisini...
Handeye bir alkış lütfen... :img-clapp

d.r cns
17-11-07, 23:32

ya bnc edoktorlukla alakası yok...sıktı o şey..yok hastaya vurucanda kalbi çalışıcak..yok ya başka..ya övünmüyorum ama bnm annem ortopedist..tmm ortopedide hasta kaybetme olasılıgı çok düşük..babamda ürolog ondada çok düşük..ama bzen oluyor..ve ben hiç birini öyle yaptıklarını duymadım..yani ya elektrosok yada difibilatör yapıyolar yani...

mathılda
17-11-07, 23:36
galiba bizleri sıkan şey Duygu'nun da anlatmaya calıştıgı gibi sahnenin iki kez kullanılmış olması..

kalbi durmuş bir hastaya yumruk atarak hayata döndürmenin dogrulugunu sorgulamıyoruz..bu mantıksız gelmiyor bana..sonuçta bu konuda danışabilecekleri bir ortamdalar ve mutlaka dogruluk payı vardır sanırım

ama iki kez hemde aynı karakter tarafından sırf hasta kaybetmedi bakın nasılda başardı dedirtmek için kullanılması cok sacma bence..

moirane
17-11-07, 23:39
galiba bizleri sıkan şey Duygu'nun da anlatmaya calıştıgı gibi sahnenin iki kez kullanılmış olması..

kalbi durmuş bir hastaya yumruk atarak hayata döndürmenin dogrulugunu sorgulamıyoruz..bu mantıksız gelmiyor bana..sonuçta bu konuda danışabilecekleri bir ortamdalar ve mutlaka dogruluk payı vardır sanırım

ama iki kez hemde aynı karakter tarafından sırf hasta kaybetmedi bakın nasılda başardı dedirtmek için kullanılması cok sacma bence..

aynen...fikret'in kocasını hayata döndürmeye çalıştıkları sırada hani pes edermiş gibi göründükleri sahne var ya...eee, tamam anlaşıldı.ne zaman vuracak acaba göğsüne diye düşünürken yakaladım kendimi.bazı sahneler güzel olabilir ama eğer kendini tekrarlamaya başlarsa sıkar.

Ela_Levent_17
17-11-07, 23:40
ya bnc edoktorlukla alakası yok...sıktı o şey..yok hastaya vurucanda kalbi çalışıcak..yok ya başka..ya övünmüyorum ama bnm annem ortopedist..tmm ortopedide hasta kaybetme olasılıgı çok düşük..babamda ürolog ondada çok düşük..ama bzen oluyor..ve ben hiç birini öyle yaptıklarını duymadım..yani ya elektrosok yada difibilatör yapıyolar yani...

ben duydun senin baban ürolog benim abimm beyin cerrhı tabi sen daha iyi bilirsinn doktorsun yaa..ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum imzalara ayzmalar zaten o imza kurallara aykırı ayzıyla imza kullanamazsınn dizide benide sıkan çok şey avr ama onlar mantık hatasına fgirmiyor şekerim mathilda lafım kesinlikle sana değlldiziye dönersekk şu kep meselesi bulamazsa yapamıcak mı şimdi saçma geldii

doktorcu-el
17-11-07, 23:43
beni bu dizide sıkan o kadar karakter ve sahneler var ama ben çözümü bakmayarak buldum bence bi dahakinde beklemeyin levent ne zmn vurcak diye açın başka yeri:D:D:D:D:D
şeymacım:good::good:

dudu643
17-11-07, 23:52
Konu sahneden sıkılmak değil ki. Gerçekten kabul edilmesi gereken bir şey bu ve tamamen senaristlerin suçu, aynı sahneyi iki kez yazmak, aynı yüz ifadesi, aynı vuruş...
Gereksizdi bunu 2. kez yazmaları, Haldunun ameliyatında kullanılmıştı zaten, şimdi bir de Ali'nin ameliyatında olması gerçekten saçma, hem de çok. Dikkat çekecek kadar da komik, bütün mantık hataları gibi...

nehirrrrr
17-11-07, 23:53

şimdi bu kalbe vurma meselesi herkese tabi ki yapılmaz orda yapılan kişiler haldun ve ali yani kiis de cok yakından atnınan ve sevilen kişiler ve yumruk atma olayı diziye tabi ki sacmalk olsun diye konmamıs sadece caresizliğin verdiği bişey levent hocasının olsun sevdiği bi arkadasının kocasını olsun kaybetmek üzeree ve cok caresiz durumda o sekılde yaptı onu ve o yumruk ilk defaısnda keısnlıklee hayata geri döndürülmek icin yapılan bi hareket değildi "Allah kahretsin" gibisinden bişeydi ve o anki caresizliğini o sekılde gosterdi ve boyle bişeyin doktorlukla alakası yok orda haklısın cunku o onu doktorluk için yapamdı caresizliğinin göstergesiydi aliye gelince bu olay 2 defa tekrarlandı dogru alide dee onceki yasadıgı durum aklıan geldi ve belki de olabilir umuduyla o ahreketi yaptı ayrıca o harekett bence dızıye sacmalık değil dahası heycan verdi cunku "tamam hasta öldü"dediğimiz anda bi anda geri geliyo ve hastanın seyri değişiyo

ne doktorum ne annem doktor ne de babam bu böyledir diye bi iddiam yok sadece hissettiklerimi yazdım..ve ben o analrda cok heycanlanarak izlemiştim:img-yes::img-yes::img-yes:

Ela_Levent_17
17-11-07, 23:56
Konu sahneden sıkılmak değil ki. Gerçekten kabul edilmesi gereken bir şey bu ve tamamen senaristlerin suçu, aynı sahneyi iki kez yazmak, aynı yüz ifadesi, aynı vuruş...
Gereksizdi bunu 2. kez yazmaları, Haldunun ameliyatında kullanılmıştı zaten, şimdi bir de Ali'nin ameliyatında olması gerçekten saçma, hem de çok. Dikkat çekecek kadar da komik, bütün mantık hataları gibi...

canım gerçekten lafım ne sana ne mathildaya o kendini biliyor ve sürekli ter şeyler yaparak tepki çekiyor evet bu sezon mantık hataları aştı gitti kendini nurgülede sonuna kadar katılıyorumm yani gerekliydi ..hala kep olayındayımm saçmalığın daniskasıı yaa :)

nehirrrrr
17-11-07, 23:58
canım gerçekten lafım ne sana ne mathildaya o kendini biliyor ve sürekli ter şeyler yaparak tepki çekiyor evet bu sezon mantık hataları aştı gitti kendini nurgülede sonuna kadar katılıyorumm yani gerekliydi ..hala kep olayındayımm saçmalığın daniskasıı yaa :)

seyma yaa bu kep oalyı nede kullanılıyo ben anlamadım şmidi kep oalyı dahası nasıl ortaya cıkıyo suatın kepinin zenanda ne işi var hangi ara kacırdı adamcaazın kepini:img-hyste:img-hyste:img-hyste nie vermek istemio ve kep niye lazımm:icon_whis:icon_whis

dudu643
18-11-07, 00:03

Kep olayı için biraz erken değil mi?:img-yes:
Yani önce izlemek gerekir, gerçi konuyu az çok biliyoruz ama, yine de biraz erken bence.:img-wink:
Zeynepin kep olayını bu kadar abartması saçma aslında, ama önce izlicem, sonra yorum:img-pilot

Bir yandan da ah Zenan ah demeden edemiyorum, ne kaçırısın Suatımın kepini bakem gülüm:img-blush:img-icecr

Ela_Levent_17
18-11-07, 00:08
Kep olayı için biraz erken değil mi?:img-yes:
Yani önce izlemek gerekir, gerçi konuyu az çok biliyoruz ama, yine de biraz erken bence.:img-wink:
Zeynepin kep olayını bu kadar abartması saçma aslında, ama önce izlicem, sonra yorum:img-pilot

Bir yandan da ah Zenan ah demeden edemiyorum, ne kaçırısın Suatımın kepini bakem gülüm:img-blush:img-icecr

ne bileyim daha görmeden saçma geldi işte yani tabi görmeden konuşmamak gerekir ama öle geldi biran..ama doğru bölüm gelsin sıralarım o zaman

Me(I)tem
18-11-07, 00:45
Kep olayı için mantık hatası demek bencede gereksiz şimdilik?..
Hoş izledikten sonrada saçma olduğunu düşüneceğimi sanmıyorum ya..Neyse..:)
Az çok ne olduğunu anladık meselenin..Neden absürd olsun ki..
Eğlenceli ve Suatla Zenanda çoğu zaman olduğu gibi değişik bir sahne olacağa benziyor..
Bunu uzatmanın alemi yok:)

d.r cns
18-11-07, 14:05
ben duydun senin baban ürolog benim abimm beyin cerrhı tabi sen daha iyi bilirsinn doktorsun yaa..ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum imzalara ayzmalar zaten o imza kurallara aykırı ayzıyla imza kullanamazsınn dizide benide sıkan çok şey avr ama onlar mantık hatasına fgirmiyor şekerim mathilda lafım kesinlikle sana değlldiziye dönersekk şu kep meselesi bulamazsa yapamıcak mı şimdi saçma geldii

bn doktor deilm..annem ve bbm dktr..ama beyn cerrahı deiller..yni cerrahi hakkında epk blgm yok..e annem babam %2 hasta kaybedicek bölmde oldukları içn bn böyle bi şey duymadm ve sacma oldsugunu düşünüyorum..ama beyn cerrahıymuışş..e tabi daha çk hasta kaybediyor..sen daha ii blrsn..ayrıca bana gareznmi var..levente laf ettk diye direk giriyosn..imzam haykırımı...neresi haykırı ya...herkeste var imza...ne sanıyosun anlamadım kndinii..bn sadece byle bi şey duymaadıgımı ve bna sacma geldigini söyledim..ve haylada sacma geliyo..yok yumruk vurucakda hasta kndine gelicxek..sanmıyorum..

doktorcu-el
18-11-07, 14:43
bn doktor deilm..annem ve bbm dktr..ama beyn cerrahı deiller..yni cerrahi hakkında epk blgm yok..e annem babam %2 hasta kaybedicek bölmde oldukları içn bn böyle bi şey duymadm ve sacma oldsugunu düşünüyorum..ama beyn cerrahıymuışş..e tabi daha çk hasta kaybediyor..sen daha ii blrsn..ayrıca bana gareznmi var..levente laf ettk diye direk giriyosn..imzam haykırımı...neresi haykırı ya...herkeste var imza...ne sanıyosun anlamadım kndinii..bn sadece byle bi şey duymaadıgımı ve bna sacma geldigini söyledim..ve haylada sacma geliyo..yok yumruk vurucakda hasta kndine gelicxek..sanmıyorum..

arkadaşım gerçek olmasa yapmazlar çünkü doktorlardan yardım alıyolar gerçek hayatta da yapılan birşey:img-wink:imzana gelince şeymanın kastettiği imzanın altına yazı yazmak yasak ya imzan olucak ya yazı:img-wink:

d.r cns
18-11-07, 14:48
arkadaşım gerçek olmasa yapmazlar çünkü doktorlardan yardım alıyolar gerçek hayatta da yapılan birşey:img-wink:imzana gelince şeymanın kastettiği imzanın altına yazı yazmak yasak ya imzan olucak ya yazı:img-wink:

teşekkür ederm cnm uyardıgın için arkadaşında böyle konuşşsa gzl olurdu ama neyse..

Ela_Levent_17
18-11-07, 16:17

birr madem bilmiyosun hala yorum yapmaya devam ediyosun abim böle bir vakayı kendide ıuguladığını söyledi bu birrr..ikincisi asıl sen kendini ne sanıyorsunn üstüne basa kurallara aykırı demişim anlamadıysan o senin problemin ikii...sana dikkat ettimde el durumuyla ilgili her şey saçma geliyor bizde szyle ilgfili pek iyi değiliz ama sana değil diğer arkadaşlara olan aygımadn san şu anda cevap evrmicem bu konuyla ilgili bu üçç..ben kendimi şeyma ve elci oalrak sanıyorum tek bölümden anti levent yazıp sonra üste çıkmaya çalışıyorsun sürekli ters cevaplar yazıyosunn bir de bana laf atıyosun bunu üzerine asıl sen ne kendini en zannediyosun yaa..ve son kez söylüyorum o sahnede mantık hatası yoktu

not:tugbacım arkadaşa açıklama yaptığın için saoll canım :)

doktorcu-el
18-11-07, 16:50
birr madem bilmiyosun hala yorum yapmaya devam ediyosun abim böle bir vakayı kendide ıuguladığını söyledi bu birrr..ikincisi asıl sen kendini ne sanıyorsunn üstüne basa kurallara aykırı demişim anlamadıysan o senin problemin ikii...sana dikkat ettimde el durumuyla ilgili her şey saçma geliyor bizde szyle ilgfili pek iyi değiliz ama sana değil diğer arkadaşlara olan aygımadn san şu anda cevap evrmicem bu konuyla ilgili bu üçç..ben kendimi şeyma ve elci oalrak sanıyorum tek bölümden anti levent yazıp sonra üste çıkmaya çalışıyorsun sürekli ters cevaplar yazıyosunn bir de bana laf atıyosun bunu üzerine asıl sen ne kendini en zannediyosun yaa..ve son kez söylüyorum o sahnede mantık hatası yoktu

not:tugbacım arkadaşa açıklama yaptığın için saoll canım :)

bişey değil şeymam:):)arkadaş anlamamış anlatıverdim
efet SİZCE o sahnenin bi daha çekilmesi saçma ama MANTIK HATASI değil!!!
anti olabilirsiniz objetif olun efendim saçma deyin gelip mantık hatalarına yazmayın:good:

d.r cns
18-11-07, 16:55
ilk tesr cevabı sen verdn ama neyse kapatıyorum ...

nehirrrrr
18-11-07, 17:05

arkadasım fikirlerin içi tesekkürler kendi fikirlerini kendi hayatından da örnekler vererek acıklamıssın
ama burda sunu unutmayın
burası bir forum ve ne kadar sz ci ve el ci oalrak ayrılsak ta biz onalrın hepsini cok seviyoruz
ben de bi el ciyim ama suat hata yaptıgında üzülüyorumm ya da zenanan hata yaptıgında üzülüyorum
sonucta onalrı ilişkilerine de saygı duyuyuroum
simdi sen kalkıp da anti levent imzası yaparsan hem saygın yok olur hem de burda o akdar el ci varr ki tepki alırsınn
ki senin leventle ne alıp veremedıgın olur kki
imzanı anti levent olarak yapıyosun
bence sizin de aynı saygıyı göstermeniz lazımm .
.su ana kadar kac el' cide anti suat imzası gördünn cok merak ediyorum...
sen ela ile leventi kendine düşman olarak mı görüyosun arkadasım
sz ile el cekişmiyo farkındaysan cok iyi de dostlar
bu sekilde imza yapman hakikaten cok sacmaa...

d.r cns
18-11-07, 17:08
ya ben o imzayı EL SZ çekişşin die yazmadım ..leventi seviyordum..taa ki o ayla cadısıyla elayı aldatna kdr..bu yzden yptm..okyy!

büyük cadı
19-11-07, 23:28
bir kere özette kronolojik yanlışlık vardı...zenanla suatın isteme sahnesinin arasına leventin bardaki sahneleri girdi...halbuki o bardaki olay muştaki sahnelerden iki gün önceydi:img-yes:...

özge_letyy
19-11-07, 23:50
bir kere özette kronolojik yanlışlık vardı...zenanla suatın isteme sahnesinin arasına leventin bardaki sahneleri girdi...halbuki o bardaki olay muştaki sahnelerden iki gün önceydi:img-yes:...

Bir kaç haftadır özeti hep öyle yapıyorlar galiba çiftlere göre falan sıralıyorlar önemli olayları koyuyorlar özellikle bölümü etkileyecek olayları..
Ama benim de gözüme batıyor cidden sıralama

Bu bölüm ebru'nun bölümü olduğu için ben mantık hatası bulamadım zaten aramadım da:)
Geçen hafta burası bölüm yorumları gibiydi:D

mathılda
20-11-07, 12:34
mantık hatası değil ama gözüme cok batıyor..Hasanın önlüğünün cep yeri sökülmüş..kaç bölümdür bu şekilde..lütfen dikiniz :) yada başka önlük verin cocuga..

birde Ayla 2 aydır hastanede calışıyormuş da haberimiz yok..havadan ucup gelen bir konu daha..sıkıyor artık bunlar beni..

Me(I)tem
20-11-07, 18:28
mantık hatası değil ama gözüme cok batıyor..Hasanın önlüğünün cep yeri sökülmüş..kaç bölümdür bu şekilde..lütfen dikiniz :) yada başka önlük verin cocuga..

birde Ayla 2 aydır hastanede calışıyormuş da haberimiz yok..havadan ucup gelen bir konu daha..sıkıyor artık bunlar beni..

Jansetcim..Pek dikkat etmedim ama sökülmüş yada yırtılmış olabileceğini pek sanmıyorum..Zira bizim önlüklerimizinde erkek arkadaşlarda cep kısımları kesik..Pantolon ceplerini de rahatça kullanabilmeleri için:)

berivan_
20-11-07, 19:56

Aylanin iki aydir bu hastahanede calismis olmasi ve bizimde görmememis olmamazim cok sacma birsey:img-yes: hem yalnis hatirlamiyorsam Levent bile tanimadi Ayla hanimi o sarhos kafa ile ilk basta degilmi:icon_whis yani eger böyle ise hastahanede calisan Levent hergun isine gidince recepsiyondaki kadini hicmi görmemis ne sacma:img-pilot

Hem masallah Ayla hanim damdan inde hemide bu bölumde baya bir görundu,hemide Ela ile bir anahtar icin ugrasmasida cok sacmaydi emme bizim saf Ela hec birseycik anlamadi:icon_sorr

garfieldd1905
20-11-07, 20:05
benimde bir şey dikkatimi çekti..
mert haldunla konuşmak için odasının oraya geldiğinde kapıyı çaldı ve haldun yok diye sekreterin yanında bekledi..
geçen hafta kapısını çaldığı oda leventin odasıydı,hatta suat ve haldun kapının önünde konuşuyodu,levent sinirli bir şekilde çıktı ordan ve sekretere bağırdı..

harrykolik
20-11-07, 20:12
zeynep ömerin yanına gidince saat 12 yi geçti diyo ama bu asistanlar gece yarısından soramı çıkıolar? ama olamanz çünkü ela evde mertle konuşurken ben erken çıktım diyo ve gece yarısını geçtiyse mertin o evde ne işi var bence garip durmuş orası

berivan_
20-11-07, 20:22
mert haldunla konuşmak için odasının oraya geldiğinde kapıyı çaldı ve haldun yok diye sekreterin yanında bekledi..
geçen hafta kapısını çaldığı oda leventin odasıydı,hatta suat ve haldun kapının önünde konuşuyodu,levent sinirli bir şekilde çıktı ordan ve sekretere bağırdı..

Bak hakli olabilirsin,yani Haldun beyin odasina girince onun masasi kapinin sag tarafina dusuyor(yalnis hatirlamiyorsam simdi)ve Leventin odasindaki masa ise kapinin sol tarafina dusuyor:img-yes:

gamze_yy
20-11-07, 20:27

Levent bir süre başhekimlik yaptı. Haldunun odasını kullanmıştır. Şimdi haldun tekrar başhekim olduğuna göre odasına geri dönmüştür bence:img-wink:

EVRİMİST
20-11-07, 21:00
ya mantık hatası sayılır mı bilmem ama
leventin cep telefonu kapalıyken
ela ve haldun mesaj bırakmıştı
orda elanın mesajından sonra direk bir sonraki mesaj diyerek haldunun mesajına geçti
normalde 1.mesaj dinlenir sonra bu mesajı silmek istiyorsanız 1 e diğer mesaja geçmek istiyorsanız 2 ye basın gibisinden bişeyler söyleniyordu

baris[a]rock
20-11-07, 21:12
bende bi mantık hatası buldum...
suat ameliyata girmeden çnce hava aydınlık sabah gibiydi...
ellerini yıkadı...
ondan sonda birden gece oldu ve hala ameliyata başlamamışlardı...
hastanın başında 2 saat dikiliyorlar mı bunlar:):)

doktorcu-el
20-11-07, 21:23
ela bahçeye çıkarken yanına ceket tarzında bişeyler aldı bırak giymeyi masada vs yoktu bile:)

aslı_ela_zynp
24-11-07, 12:39
ya aslında levent başhekimdi önceden haldun gelince odasını geri olmış heraldee

harrykolik
26-11-07, 23:16
ayla(...) tekneye gitmek için taksideyken ruju kırmızıydı amaaa

nası olduysa eloşla levoş teknede otururken geldiğinde ruj gayet açık bi renk(rengini tam anlamam)

çok bariz değildi ama farklı zamanlarda çekidiği belli...:img-polic

berivan_
26-11-07, 23:38

nası olduysa eloşla levoş teknede otururken geldiğinde ruj gayet açık bi renk(rengini tam anlamam)

Bunu bile farkedebildigin icin seni tebrik ediyorum:good:ne bicim dikkatli bakiyorsunuz...yani bende kendimi dikkatli sanirdim emme degilmisim anlasilan:img-hyste ben sonra tekrardan bir bakiyim fark edebilicekmiyim bakalim

dudu643
26-11-07, 23:47

Bunu bende farkettim, dedim rujun nereye gitti, yuttu herhalde, suartını boyarken o kısmı:img-hyste

Farklı zamanlarda çekmişler herhalde ki, ruju yok:img-icecr

nagis19
27-11-07, 12:54
benimde dikkatimi leventin konusması cektı
levent hastahaneye gelmeseydi konusma yapmayacaktı fakat onun yerine baska birisi nin konusması olacaktı
levent salona girdiği gibi konusma yaptı ve konusması bittiğinde herkes dağılmaya basladı
(ne yani levent gelmese kimse konusmayacak mıydı? neden leventın konusması bıttığınde herkes dagılıyordu?)
aferin bana bunu bıle farkettim.:happy0064:happy0064

didou_didem
27-11-07, 13:31
haldun bey levent'i fikret hanım'la konuşurken görünce "sen geldiğine göre semineri tekrar programa koyabilirim o zaman" falan demişti...levent olmasaydı seminer olmayacaktı..levent dönünce seminer tekrar programa konuldu ve levent çıkıp sunumunu yaptı..

doktorcu-el
27-11-07, 18:24
levent-ela-zenan-suat yemeğe çıktıklarından direk elaların evinde gittiler ama leventin içinde mavi değil siyah badi vardı:D

Izmir Güzeli
11-12-07, 20:36
ya tam mantik hatasi olmayabilir ama elanin babasinin ölüm nedenini hic söylemediler...yani alzheimer olan biri öyle hemen ölmezki...

st_tubi
11-12-07, 21:05
ya mantık hatasımı siz karar verin bilemedim ama levent o boynu yerinden çıkan adam varya onun ameliyatı için zenana ben yaşayanı görmedim dedi ama kendisi yaşatmayı başardı bu tıp dünyasını ilgilendiren bir haber değil mi yani sonuçta yaşıyan yok ve leventin ameliyatında bu adam sağ salim kurtuluyo anlamadım ama...

nevrul
11-12-07, 21:12
ben gene buldum kocamaaan bir açık daha

hani zenanın annesi hiç iatanbul' a gelmezdi

noldu?

hadi bu kez zenan için geldi diyelim

e daha önce de gelebilirdi o zaman

doktorcu-el
11-12-07, 21:50

noldu?

mantık hatası değil bence önemli bi iş olmamıştır gelmemiştir:S

nehirrrr
14-12-07, 05:23
Bildigimiz uzere Zenan'in abileri bir geliyor bir yok oluyor. Bir bes abisi oluyor Zenan'in ama sonra bakmisizki 2 tanesi kalmis!!! Zenan'in abisi var mi yok mu? Kac tane? Bir kesinlik kazansa diyorum:)

beross
14-12-07, 14:23

noldu?

bnce bu mantık hatsı dilbye kızı evleniyor sınucta ve davet edilmiş adetlerinde gericevirme kabuk olmamıstır belki

crazy ela
15-12-07, 17:09
ya mantık hatasımı siz karar verin bilemedim ama levent o boynu yerinden çıkan adam varya onun ameliyatı için zenana ben yaşayanı görmedim dedi ama kendisi yaşatmayı başardı bu tıp dünyasını ilgilendiren bir haber değil mi yani sonuçta yaşıyan yok ve leventin ameliyatında bu adam sağ salim kurtuluyo anlamadım ama...

yaşıyanı görmedim demedi pek yaşayanı görmedim dedi canım hem levent de başarılı bir cerrah sonuçta:img-wink:

damlasu28
15-12-07, 22:43
ya tam mantik hatasi olmayabilir ama elanin babasinin ölüm nedenini hic söylemediler...yani alzheimer olan biri öyle hemen ölmezki...

cnm elanın babası kaç senedir alzheimer hastası zaten bu alzheimer hastalığının sonuda ölümmüş yani bu gayet normal

Izmir Güzeli
15-12-07, 23:05
cnm elanın babası kaç senedir alzheimer hastası zaten bu alzheimer hastalığının sonuda ölümmüş yani bu gayet normal

biliyorum güzelimde elanin babasinda daha ileri safada degildiki...orasini biraz daha detayli gösterselerdi iyi olurdu

crazy ela
17-12-07, 01:10
şu alzheimer hastalığını iyice açıklayayım durum çözülsün
alzheimer hastalığı orta yaş ve üstü grupta görülen bir hastalıktır. bir kişi yıllardır alzheimer hastasıysa durum elanın babasının hali gibi olabilir yani
sadece anı parçalarını yada geçmişte ne olduğunu hatırlayabilir.
aynı şeyleri tekrarlayarak konuşabilir yada konuşması bir iki kelimeyle sınırlı hale gelebilir.
çevresindeki bina,oda ve benzeri yerleri karıştırabilir. örn: salona gitmek yerine mutfağa gitmek gibi
günlük yaşamsal aktivitelerinde başkalarına bağımlı hale gelebilir.
en yakınlarının yüzünü tanıyamaz hale gelebilir.
amaçsızca hareketlerini tekrarlayabilir.
vücudunu kontrol edemeyebilir.
beyinde hatırlama vs. dokularının kullanılmaması ve yıpranmasıyla biriken güçlü akım sonucu ölebilir.

dolayısıyla elanın babasının son zamanlardaki durumu normal arkadaşlar
sen bütün bunları nerden biliyorsun diyecek olursanız bir dönem ödevim vardı ordan biliyorum umarım açıklayıcı olmuştur.:img-wink:
ayrıca elanın babası yıllardır alzheimer ela sarışın kolu kopuk kadınla konuşurken öyle söylüyodu

Izmir Güzeli
17-12-07, 22:41
şu alzheimer hastalığını iyice açıklayayım durum çözülsün
alzheimer hastalığı orta yaş ve üstü grupta görülen bir hastalıktır. bir kişi yıllardır alzheimer hastasıysa durum elanın babasının hali gibi olabilir yani
sadece anı parçalarını yada geçmişte ne olduğunu hatırlayabilir.
aynı şeyleri tekrarlayarak konuşabilir yada konuşması bir iki kelimeyle sınırlı hale gelebilir.
çevresindeki bina,oda ve benzeri yerleri karıştırabilir. örn: salona gitmek yerine mutfağa gitmek gibi
günlük yaşamsal aktivitelerinde başkalarına bağımlı hale gelebilir.
en yakınlarının yüzünü tanıyamaz hale gelebilir.
amaçsızca hareketlerini tekrarlayabilir.
vücudunu kontrol edemeyebilir.
beyinde hatırlama vs. dokularının kullanılmaması ve yıpranmasıyla biriken güçlü akım sonucu ölebilir.

dolayısıyla elanın babasının son zamanlardaki durumu normal arkadaşlar
sen bütün bunları nerden biliyorsun diyecek olursanız bir dönem ödevim vardı ordan biliyorum umarım açıklayıcı olmuştur.:img-wink:
ayrıca elanın babası yıllardır alzheimer ela sarışın kolu kopuk kadınla konuşurken öyle söylüyodu

he bu arada sevda ile hasan konusurken saat 9 u geciyordu, yani o hastalari ölüm saati 8.10 olamaz:)

crazy ela
17-12-07, 23:27
canim benim anneannem alzheimer hastasi yani bana anlatmana gerek yok:img-wink:
he bu arada sevda ile hasan konusurken saat 9 u geciyordu, yani o hastalari ölüm saati 8.10 olamaz:)

bn alzheimeri sadece sana açıklamadım canım bir kaç kişi tartışıyordu sanırsam
bu arada geçmiş olsun anneannen için

gulum15
17-12-07, 23:28
ya fark ettim hani ela horluyordu
leventle uyudugunda horlamadi

harrykolik
18-12-07, 00:06
bu rujlara gerçekten dikkat etmeleri gerekityor
tmm belki akıllarına gelmio ama bari brz diikatt...

doktorcu-el
18-12-07, 00:17