Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar - Mantık Hataları
Berna Levent'in ablası canım
Berna'nın düğünde olmaması biraz saçma olmuş yani
Bari isim falan geçseydi...
bencede bernanın düğünde olmaması saçmaydıı
ela telefonda kouşurkende ellerinde hiç kına yoktuu
sözde kına yaktılar amaa
bide suatın babasının ismii:icon_whis
ooo sahiden de.. berna yı tamamen unutmuşum, çok teşekkürler..
tüm bu saydıklarınızın yanında hafif kalıyor fakat, fikret oğlunu kreşten almaya gittiğinde, kreşte oynayan çocukları vardı.. derken jülide konuştular ve kreşten çıkarlarken kreşi bomboş gördük. nereye gitti öğretmen çocuklar..
demir_dogan
24-06-08, 14:11
ya gerçektende leventin böle hızlı dönüş yapması göze çarpan mantık hatalarından biri olmuş
bide tabiki isim değişiklikleri gözden kaçmadı tabiki
Edosh_EreN
24-06-08, 14:14
Ela'nın eline kına yakılmıştı...
Sonra Ela Levet'i aradığında yani elinde telefonu tutarken kına yoktu:icon_whis
Ela sol eline kına yakmıştı..Telefonu sağ eliyle tutuyordu:good:
bişey daha sölemek istiorum....
leventin elanın yanına geldiğinde hiç tepki vermemesi...
sanki ezberlediği sözleri söleyip gitmek ister gibiydi levent...
dağçiçeği_aslı
24-06-08, 14:19
efett kızlar sölediklerinise katılıorum bende:)
alıştık bu isim değişikliklerine galiba o karakterler az görününce ne isim bulduklarını unutuolar ve yeni isim veriolar:img-hyste
bide mantık hatasımı bilemicem ama zenan hamile ve kutlamaya gittiklerinde içki içiodu...
hamile birinin içki içmesi pek doğru değil bence:(
benimdm oraya çok takıldı gerçekten:icon_whis
ben suattan sen içme gibisinden bir replik bekledim ama olmadı:icon_sorr
ne de olsa doktorlar ve bildiğim kadarıyla hamileyken içmesi doğru değil:img-tomat
o sahnede suattan bir şey beklerdim:img-cray::img-cray:
Diziyi sürekli takip eden biri değilim fakat akşamki bölümde mantık hataları çoktu bence.
Herkes gibi leventin sözlerine bir mana veremedim. Nikah memuru gelmiş birden ela nın yaptıklarından rahatsız olduğunun farkına yenimi varıyor sanki levent dünkü çocuk aklıma başına son dakkada gelsin. :img-hyste
Zenan niçin sürekli koşuyor ne gereği var hamile değilmi. Niçin hareketlerine biraz dikkat etmiyor. Evin merdivenlerini koşarak çıkıyor düğünün yapılacağı yerde koşuşturuyor birde ayağında topuklu ayakkabılarla hiç anlam veremedim.
Birde zenan alkol aldı yanlış görmediysem ne gereği vardı millet içsin anne adayı doktor baba adayı doktor arkadaş çevresi doktor bu arada. :img-pilot:img-pilot
özge_letyy
24-06-08, 14:33
efett kızlar sölediklerinise katılıorum bende:)
alıştık bu isim değişikliklerine galiba o karakterler az görününce ne isim bulduklarını unutuolar ve yeni isim veriolar:img-hyste
bide mantık hatasımı bilemicem ama zenan hamile ve kutlamaya gittiklerinde içki içiodu...
hamile birinin içki içmesi pek doğru değil bence:(
Evet buna ben de dikkat ettim
Gözlerinden kaçmış belli ki
Aslında ordan iyi malzeme çıkardı Zenan alkolsüz bir şey içerdi diğerlerinin dikkatini çekerdi Ela&Zenan kaş göz işaretleriyle anlaşırdı:img-hyste
Ama mazur görmek lazım senaryo son anda değişmiş ve apar topar yenisi yazılmış böyle şeylerin olması çok normal..
_ELA_LEVENT_
24-06-08, 15:03
benimdm oraya çok takıldı gerçekten:icon_whis
ben suattan sen içme gibisinden bir replik bekledim ama olmadı:icon_sorr
ne de olsa doktorlar ve bildiğim kadarıyla hamileyken içmesi doğru değil:img-tomat
o sahnede suattan bir şey beklerdim:img-cray::img-cray:
hatırladığım kadarıyla orda biri meyve suyu içiyodu ve o zenandı gibime geliyo bölümü bidaha izlemicem için izlicek olanlar dikkatle baksın ben zenanı sanki böyle turuncu yani meyve suyu içerkne gördüm sanki...
büyük cadı
24-06-08, 15:20
ilk sahnede gösterdiklerine bakılırsa ela odada tek başına kapı kilitli ki zenan kapıya vurup duruyor korkuyorum aç falan diyor.
ama son sahnede levent kapıyı kapattı ve çıktı ama kilitli falan değildi.zenan ve suatın kapıda kapıda olmasalar da onlara yakın bir yerde bekliyor olduklarını göz önüne alırsak zenan gelene kadar elanın o şoktan çıkıp kapıyı kilitleyip sonra aynı pozisyonda durmaya devam etmesi saçma ve olmayacak br şey.o kısım biraz mantıksız olmuş.
hatırladığım kadarıyla orda biri meyve suyu içiyodu ve o zenandı gibime geliyo bölümü bidaha izlemicem için izlicek olanlar dikkatle baksın ben zenanı sanki böyle turuncu yani meyve suyu içerkne gördüm sanki...
cnm meyve suyunu hasan içiodu bence:)
yani zenan içki içiodu sanırım...
ilk sahnede gösterdiklerine bakılırsa ela odada tek başına kapı kilitli ki zenan kapıya vurup duruyor korkuyorum aç falan diyor.
ama son sahnede levent kapıyı kapattı ve çıktı ama kilitli falan değildi.zenan ve suatın kapıda kapıda olmasalar da onlara yakın bir yerde bekliyor olduklarını göz önüne alırsak zenan gelene kadar elanın o şoktan çıkıp kapıyı kilitleyip sonra aynı pozisyonda durmaya devam etmesi saçma ve olmayacak br şey.o kısım biraz mantıksız olmuş.
bencede..
:img-hyste:img-hyste
kız koştu kapıyı kitledi..
sonra geri geldi ve
aynııııııı
pozisyonda durdu..:img-hyste
yazık ellerini önünde toplamış öyle kaldı yavrum..:img-cray::img-cray:
Diziyi sürekli takip eden biri değilim fakat akşamki bölümde mantık hataları çoktu bence.
Herkes gibi leventin sözlerine bir mana veremedim. Nikah memuru gelmiş birden ela nın yaptıklarından rahatsız olduğunun farkına yenimi varıyor sanki levent dünkü çocuk aklıma başına son dakkada gelsin. :img-hyste
Zenan niçin sürekli koşuyor ne gereği var hamile değilmi. Niçin hareketlerine biraz dikkat etmiyor. Evin merdivenlerini koşarak çıkıyor düğünün yapılacağı yerde koşuşturuyor birde ayağında topuklu ayakkabılarla hiç anlam veremedim.
Birde zenan alkol aldı yanlış görmediysem ne gereği vardı millet içsin anne adayı doktor baba adayı doktor arkadaş çevresi doktor bu arada. :img-pilot:img-pilot
çokk dogru wala ben hıc dıkkat etmemstm:Dozellıkle leventın yaptıkları tamamıyla mantık hatası olmuss.bole bı adam olmadıgını 2 yılda anlamıs olmamaız lazım nasıl dondurdurler adamı anlayamadım yanı.
Ya aslında genel bir mantık hatası mıdır nedir ama söylicem:img-wink:
Neden dizide tek Ela'nın doğum günleri kutlanıyor...Benim bildiğim dizide Levent Zenan Suat karakterlerimizde var:img-icecr
Yoksa hepsi 29 Şubat'ta mı doğdu:img-tomat:img-hyste
dağçiçeği_aslı
01-07-08, 17:39
Ya aslında genel bir mantık hatası mıdır nedir ama söylicem:img-wink:
Neden dizide tek Ela'nın doğum günleri kutlanıyor...Benim bildiğim dizide Levent Zenan Suat karakterlerimizde var:img-icecr
Yoksa hepsi 29 Şubat'ta mı doğdu:img-tomat:img-hyste
benimde çok dikkatimi çekmişti bu:img-wink:
dizi başlayalı ne kadar oldu ama eladan başka kimsenin doğum günü yok:icon_whis
ya da hepsinin doğum günü yaza denk geliyor:):):)
bir de elanın doğum gününde 1.sezon kıştı 2.sezon yaz nasıl oluyor
en büyük mantık hatası
LEVENTİN Bİ ANDA DÖNEKLİK YAPMASIDIR:img-wink:
break-us_35
25-07-08, 09:27
Şimdi, Öncelikle dediklerinde haklısın. Zenan'ın çok ayakta gezmemesi, topuklu giymemesi ve içki içmemesi gerekirdi.
Ama Zenan'ın hamile olduğu bilmeyen bir çok kişi var. Bir mantık hatası olmamasına tek sebep budur bence. Ha hamile olduğunu bilmeyen o kadar kişi var ama yine de yapmamalıydı diyorsan, dizinin içerisinde öyle bir replik geçmeliydi kapatmaları için. O olmadığı için bir mantık hatası sayılabilir.
Ama Zenan çok fazla koşmadı, Yani hamileysede yerine çakılacak değil, elbette eskisi gibi hareket edebilir. Hem hamileliğinin daha ilk haftaları, Şuan karnını burnuna gelmemiş özgür Zenan ve özgür hareketlerde rahatça bulunabilir.
Sonuncu bölümde Levent'in babasının adı değişiverdi..
Ela 39. bölümde Nihan Hanım'la telefonda konuşurken "Tayfun babanın selamı var.." demişti ama, bu bölümde adamcağızın adı Kamil oluverdi..
Sonuncu bölümde Levent'in babasının adı değişiverdi..
Ela 39. bölümde Nihan Hanım'la telefonda konuşurken "Tayfun babanın selamı var.." demişti ama, bu bölümde adamcağızın adı Kamil oluverdi..
Bi kac bölüm sonra osman falan olur heralde :img-hyste
korkuyorum bi gün mantık hatası yapıp ela ya ahmet demesinler :img-hyste
Levent'in teknesinde televizyon varsa [bknz 42. bölüm hatta plazma tv vartroest] neden herşeyi dizüstü bilgisayarından izliyor:img-black..
[SIZE="2"]valla bu dizi baştan mantık hatası[/SIZceyo koptum valla gülmekten...elaya ahmet demesinler..valla derlermi ?? derler...bundan hiç şüphen olmasın..E]
Ya mantık hatasımı bilmiyorum ama Ela patlamada yaralanıp hastanede yatarken Leventte onun yanında yatıyordu ya.
Hani tam göğüsünde..
Ela kalbinden amilyat olmuştu. göğsüne kolon düşmüştü ama Levent onun göğsünde uyuyordu.. Adam amilyatlı yere mi koydu başını..:icon_whis
Ya mantık hatasımı bilmiyorum ama Ela patlamada yaralanıp hastanede yatarken Leventte onun yanında yatıyordu ya.
Hani tam göğüsünde..
Ela kalbinden amilyat olmuştu. göğsüne kolon düşmüştü ama Levent onun göğsünde uyuyordu.. Adam amilyatlı yere mi koydu başını..:icon_whis
Levent uyumuyordu ve Ela'nın göğsünün üstüne değil kolunun üstüne başını koymuştu...:img-wink:
birde 39.bölümde ela levente bu evde yaşamaya alışcak msın dedi ama levent sonra plan gösterdi yeni evimiz dedi bana saçma geldi
doktorcu-el
12-08-08, 17:04
birde 39.bölümde ela levente bu evde yaşamaya alışcak msın dedi ama levent sonra plan gösterdi yeni evimiz dedi bana saçma geldi
evet canımm asıl saçma olan da elanın kendi evini kasetmesiydi o zaman demiştim levo içgüvey olarakmı gidicek:img-hyste doktor adam bi evcik alıversin diye:D tabi bir aldı pir aldı evi...:)
ya arkadaslar jenerıkte zenan parlak yazıyoduuuu
nıye yaaa suatla evlenmedı mı
hadı dıyelım eskı soyadını yazcaklardı
nıye "parlak" ya parlar o bı kere :hıh
özge-melike
06-09-08, 01:13
Şimdi..
1.si..Suat Levent'e tezini vericekti..
Zenan'la tartışma oldu, O sırada Levent ve Eylül'ü gösterdiler ama Suat gelmedi...Levent ve Eylül'ün konuşması bitti, Suat ve Zenan'ı eve giderken gösterdiler..
Tamam belki Suat vermiştir ama böyle olunca snaki vermemiş gibi oluyor..
Mantık hatası işte:hıh
Birde...
Suat merdivenlerde eyvah tezi unuttum dedi..
Birşeyi unutması için o şeyin olduğu yeri geçmiş olması lazım:img-hyste
Yani Suat unuttuğu için geri dönüp alması gerekirdi, odası merdivenlerden sonraysa bu kadar telaşlanmasına gerek yoktu, eyvah, olamaz falan...
Çünki hiç bişi için geç değildi:img-hysteGidip alırdı..
Ama Suat'ın verdiği tepkiden ben odasının merdivenlerden önce olduğunu anladım..Ve suat tezi almaya gitmedi..
Farkındayım çok karışık ama idare edin:img-hyste
Anlatamadım:img-hyste
denissegirl
06-09-08, 11:49
Şimdi..
Zenan'la tartışma oldu, O sırada Levent ve Eylül'ü gösterdiler ama Suat gelmedi...Levent ve Eylül'ün konuşması bitti, Suat ve Zenan'ı eve giderken gösterdiler..
Birde...
Yani Suat unuttuğu için geri dönüp alması gerekirdi, odası merdivenlerden sonraysa bu kadar telaşlanmasına gerek yoktu, eyvah, olamaz falan...
Ama Suat'ın verdiği tepkiden ben odasının merdivenlerden önce olduğunu anladım..Ve suat tezi almaya gitmedi..
hepsine katılıyorum cnmm bi de Zenan Parlak olayı çok komikti...
1-o parlak deil parlar
2- o artık parlak deil birtan!!!
İlk hasta geldiğinde hastanın babası Levent Bey dedi..Adının Levent olduğunu nerden biliyordu:img-in_lo
cicekbenizlim
06-09-08, 13:26
Mantık Hatası mıdır bilemiyorum ama şunu fark ettim,
1)Levent hem Eylül'e hem de Duygu'ya Ela'ya baktığı gibi bakıyor...
Hatta herkese artık öyle bakmaya başlamış.
Ya ne bilim benim bildiğim Levo bir tek Ela'ya mayhoş mayhoş bakardı ama şimdi herkese bakıyor...
2)Hasanla Zeynep'in ismi hiç geçmiyordu buda bir mantık hatası.
Ya ne bilim benim bildiğim Levo bir tek Ela'ya mayhoş mayhoş bakardı ama şimdi herkese bakıyor...
ben de öyle düşünüyodum bi an hanghi kıza bakarsa baksın buna aşık olucak buna aşık olucak diye düşündüm durdum.
ama ela gittiği için biz de birisine aşık olucağını düşünüyoruz onu bulamadığımız için öyle geliyo bize.yoksa leventin normal bakışı.:img-wink:
ya bu fikretin bebeği hasancık hiç büyümüyo beya :D
oldu bitti aynı bu çokcuk geçen sezon yaklaşık:D 6ay öncede aynıydı şimdide
vee levent herkese ele bakıyo hatta erkeklere bile:P bence adamın başka bakışı yok:D şu bakış işine yoğunlaşmalı ve geliştirmeli
ya evet niye hiç hasanla zeynepten bahsetmediler
birde zenanın soyismi değişmiş PARLAK olmuş:img-hyste
hem onlar evleneli 5 ay olmuş niye birtan değil de parlar a pardon PARLAK
didou_didem
06-09-08, 14:24
birincisi için şunu diyebilirim belki bilerek yapılmış olabilir bu...seyirci hangisini sevicek diye yapılmıştır..ama aynı bakışlarla ela'ya bakması benimde aklıma geldi.
sımdııı yenıden ızleyınce bı tane daha mantık hatası buldum
ela gıdelı altı ay olmusss
zenanın dogumuna da 3 ay varmıss
eee ela gıttıgınde zenan an azından 1 aylık falan hamıle degılmıydı dogumuna 2 ay kalmıs olması gerekmez mı ??
cicekbenizlim
06-09-08, 18:14
sımdııı yenıden ızleyınce bı tane daha mantık hatası buldum
ela gıdelı altı ay olmusss
zenanın dogumuna da 3 ay varmıss
eee ela gıttıgınde zenan an azından 1 aylık falan hamıle degılmıydı dogumuna 2 ay kalmıs olması gerekmez mı ??
Evetbende onu fark ettim şuan Zenan'ın 7 aylık hamile olması gerekiyor..
Vede bir mantık hatası daha fark ettim minik Hasan'ımız gititikçe büyüyeceğine küçülmüş mü nedir?
bence dizi çok bozulmuş .fikret'in bebeği geçen sezon daha büyüktü.zeynep ve hasan diye birileri sanki yoktu(hem onlar niye çıktı ki diziden)yasemin'in diziden çıkmasıda çok kötü oldu başka dizi gibi geldi.
özge-melike
06-09-08, 18:48
Kızlar yanlışınız var:D
Zenan'ın doğumuna 3 ay var işte...
Düğün zamanı Zenan 1 aylık hamileydi..
Ela gideli de 5 ay olduğuna göre...
Demekki Ela Zenan'ın hamileliğinin 2. ayı gitmiş..
Bence bir hata falan yok:D
Ayrıca Hasan küçülmemiş ki:img-hyste
Aksine büyümüş:D
bahar fırat
06-09-08, 18:56
bu özeti kim yazdıya nasıl oluyorda eylülle kader ismini karıştırıyor
Şimdi..
Birde...
haklısın tatlım :)
katılıorum bende tam bunları düşünüodum yazıcaktım falla:img-wink:
bide özette kader geçiodu bende bunu anlamadım hiç jadaeden bahsedilmediki...
kaderi geçtim hasan ve zeyneptende hiç bahsedilmedi:img-cray:
Kızlar yanlışınız var:D
Zenan'ın doğumuna 3 ay var işte...
Düğün zamanı Zenan 1 aylık hamileydi..
Ela gideli de 5 ay olduğuna göre...
Demekki Ela Zenan'ın hamileliğinin 2. ayı gitmiş..
Bence bir hata falan yok:D
Ayrıca Hasan küçülmemiş ki:img-hyste
Aksine büyümüş:D
suat zenana dıyo kı bız evlenelı 5 ay oldu ela gıdelı 6 ay oldu dıyoo
ela dugunden sonra gıtmedımı dugunde zenan EN AZINDAN 1 aylık hamıleydı
ela gıttıgınde 1 aylık hamıleyse (ela gıdelı altı ay olduguna gore) sımdı 7 aylık hamıle
ela gıttıgınde 1 aylık hamıleyse (ela gıdelı altı ay olduguna gore) sımdı 7 aylık hamıle
cnm suat bis evleneli 5 ay oldu ela gideli 6 ay olcak nerdeyse dedi o yüsden 6 aylık hamile zenan:img-wink:
bide levente tezi vermeye gittiklerinde tartışıolardı zenanla suat ve zenan arabadan çıktıya orda neden çantasınıda aldı eline anlayamadım ben:img-hyste
saten hemen bindi ama neden aldı çantasını anlayamadımki:img-hyste
özge-melike
06-09-08, 19:22
Arkadaşım:D
Tüyo gelmişti 5 ay zaman atlaması
oldu Zenan 6 aylık hamileymiş diye..:D
Uzatmanın ne anlamı var:D
break-us_35
06-09-08, 19:37
Zenan 63'te 2 haftalık hamileydi sanırım..
Ela gittiğinde bir aylık hamiledir, Aradan 5 aylık zaman atlaması yaşandı..Zenan 6 aylık hamile..
Bunda bir mantık hatası yok :)
Şu Suat'la Zenan'ın Levent'e tez götürmede mantık hatası var demişsiniz..
Bence orada bir şey yoktu..Suat merdivenlerde; levent'e çıkmadan vermeyi unuttuğu için ani tepki verdi..
Yani yukarıdan alınacak bir şey yoktu :S
Hem arabadan eylül'le leventin halini görünce, ortada daha tez mi kalır :img-hyste
Suat anca sakinleştirdi Zenanı..Boşuna Zenan Filozofu demiyoruz :img-in_lo (:img-pilot)
Duygu çiçeğin odasındayken saçı topluydu ama odadan dışarı çıktı saçı açık yapılmış bir şekildeydi.:img-in_lo
bu kız saçını nerde yaptı o zaman.
Çiçeğin odasında mı:img-hyste
;8462365']Duygu çiçeğin odasındayken saçı topluydu ama odadan dışarı çıktı saçı açık yapılmış bir şekildeydi.:img-in_lo
bu kız saçını nerde yaptı o zaman.
Çiçeğin odasında mı:img-hyste
haksın tatlım :)
bak bide o vardı benimde dikkatimi çekmişti o:img-hyste
haksın tatlım :)
bak bide o vardı benimde dikkatimi çekmişti o:img-hyste
ablam dizi sırf hata ile doluydu zenanın bile soyadı farklı yazılmıştı ne ara parlak oldu biz birtan olmasını bekliyorduk ama:img-hyste
;8462424']ablam dizi sırf hata ile doluydu zenanın bile soyadı farklı yazılmıştı ne ara parlak oldu biz birtan olmasını bekliyorduk ama:img-hyste
en olmaması gereken hatayı da yapmışlarya gerçekten pes diorum ben:img-hyste
bide hasan ve zeynepten hiç bahsetmediler ben bide buna takıldım:icon_sorr
inciye ilik nakli yapılması için eylülden aldıkları örnekten sonra levent aileyle konuştuktan sonra büyük ihtimalle incinin annesi demişti..eylül defalarca dava açmış kızını almak için hiç mi dna testi yapmamışlar..bence buda mantık hatası..
hem eylülün evi yokmuydu acaba levent teknedeyken sana bir otel bulalım dedi bu kız sokaktamı kalıyordu önceden..
1. jeneriğinde zenanın soyadı birtan değildi
2.suat ve zenanın parmaklarında alyans yoktu
3.suat zenana biz evlemeli 5 ay oldu ela gideli 6 ay oldu dedi ama eğer bebek 6 aylıksa zenanın ailesinin haberi olması lazım:love05:
özge_letyy
07-09-08, 15:15
1. jeneriğinde zenanın soyadı birtan değildi
2.suat ve zenanın parmaklarında alyans yoktu
3.suat zenana biz evlemeli 5 ay oldu ela gideli 6 ay oldu dedi ama eğer bebek 6 aylıksa zenanın ailesinin haberi olması lazım:love05:
Alyans konusu benim de çok dikkatimi çekti ikisinde de yüzük yok,nişanlıyken de Zenan boynunda taşıyordu Suat'ta yoktu,inşallah yönetmen fark eder bunu:img-pilot
eylül karakteriyle ilgili cok mantik hatasi olusmus anladigim kadari ile en azindan o sahnelerle ilgili
ben bunu aceleye getirilmis olmasina bagliyorum...
naz elmas diziye sonradan katildigi icin senaryoda belli capli degisiklikler yaptilar ve nasil baglasak diye düsündüler, sonuc olarakta bunlar cikti....hizli ve acele yapildigindanda mantik hatalari olustu
nitekim özettende belli....normalinde kaderin kizi olan inci....birden eylülün kizi oluverdi :)
özge-melike
07-09-08, 16:46
Bence parmaklarında olmaması normal..
Çünkü onlar cerrah ve sürekli ameliyatlardalar..
Tak çıkar, tak çıkar kaybolur:D
Ama kolyesinin olmamsı mantık hatası:D
Birde...Zenan'ın ailesinin haberi vardır belki..
Bize yok diye birşey söylenmedi ki:D
benim aklıma takılan bir konuda duygunun kazaya neden olması bir adam yaralandı neredeyse ölecekti ama polis fln hiç bişiye değinmediler yoksa ben mi kaçırdım?? kızı sıkıştırdılar oda gitti başka bir arabaya kaza yaptırdı sora adamı aldılar geldiler hop amelyat bitti gitti böle mi oluo bu işler?!?!?
gamzeli_cerrah
09-09-08, 20:52
Jenerikte çok büyük hatalar vardı
öncelikle;
Zenan'ın soyadını BİRTAN diye bekliyodum...Ben birtan beklerken jenerikte PARLAR bile yazmıyodu parlaK yazıyodu...
Dizinin bitiş jeneriğinde yine aynı şekilde hatalar vardı;
Paşhan YILMAZEL iken YILMAZER yazılmış..
Zeyno GÖNENÇ iken GÜNENÇ yazılmış..Umarım farkederler :img-wink:
axii merve
11-09-08, 13:06
bence levom ne zaman eylülü buldu nasıl araştırma bile yapmadı çalıştığı iş verini nerde biliyo hemm
ya takılacak o kadar şey var ki şimdi bu sene asistanlıkta 3. yıl dendi demi
e geçen sezonun başında 29. bölümdü galiba s l ile konuşurken
zenan için
iki yılır tanışıyoruz 6 aydır birlikteyiz demişti
demkki zenan ve suat zenan asistan olmadan 1 yıl önce tanışmışlar :img-hyste
ya bu fikretin bebeği hasancık hiç büyümüyo beya :D
oldu bitti aynı bu çokcuk geçen sezon yaklaşık:D 6ay öncede aynıydı şimdide
vee levent herkese ele bakıyo hatta erkeklere bile:P bence adamın başka bakışı yok:D şu bakış işine yoğunlaşmalı ve geliştirmeli
:img-hyste
evet bencede artık hasanın yürümesi lazım ya da en azından apalasın yoksa bu çocukta gelişme bozukluğumu var fikret bir doktora götüsün bence çocuğu:img-hyste
bir mantık hatası daha var şimdi ela gideli 6 ay oldu ela haziranda gitti hadi mayısta gitmiş olsun 6 ay sonrası kasım a denk gelir ama zenan ın giydiği elbise temmuz ağustosluk yani bir de hamile bu kıss
hayır istanbul burası antalya felanda değil ki o elbiseyi giyecek kadar sıcak olsun küresel ısınma felan da demeyin bana yemem:img-hyste
en azından bir ceket alsaydı zenan üstüne zenan neyse de bebişimiz üşüycek
gerçektençok komik mantık hataları vardı en büyük mentık hatası suatın ve leventin babalarının isimlerinin değişmesi
bir de suatın ailesinin 10. bölümden sonra zenanı hiç hatırlamaması komikti ya o kadar sohbet etti babası zenana kapıyı açtığında direk sen zenan olmalısın dediler ama birden kızın adı unutuluverdi ve nereli olduğuda unutuluverdi
akıl karı değil ya
:img-hystebir mantık hatası daha var şimdi ela gideli 6 ay oldu ela haziranda gitti hadi mayısta gitmiş olsun 6 ay sonrası kasım a denk gelir ama zenan ın giydiği elbise temmuz ağustosluk yani bir de hamile bu kıss
hayır istanbul burası antalya felanda değil ki o elbiseyi giyecek kadar sıcak olsun küresel ısınma felan da demeyin bana yemem:img-hyste
en azından bir ceket alsaydı zenan üstüne zenan neyse de bebişimiz üşüycek
süpersin sen falla şerifecim :)
bütün söledin mantık hatlarına katılıorum:img-wink:
bende hasan bebeğin
hala büyümemesine şaşırdım zenan doğurcak ama hasan bebek daha apalamıo bilem:img-hyste
efet zenan hala yazlık giyinio yani altı ay geçse kış olması gerekio:img-hyste
efet bide şu asistanlık var dimi 3. yıl diolar ama zenan ve suat kaç yıl oldu tanışalı suatın dediğine göre:img-hyste
gerçektende düşününce o kadar çok mantık hatası varki dizimisde
hamilelerin tomografi röntgen gibi radyasyon yayan odalara girmeler yasaktır..
fakat zenan hamile olduğu halde hemde yataktan yeni kalkan biri olarak direk daldı tomografi cihazının bulunduğu odaya..
bence büyük bir mantık hatası..
Ya Eylül koridorda ilerlerken kamera uzaktan gösterince çantası önde,
ama yakından gösterince çantası arkada...:img-hyste
Bu kız saniyede ,hatta bırak saniyeyi salisedemi çantasyla oynuyor:img-hyste
fakat zenan hamile olduğu halde hemde yataktan yeni kalkan biri olarak direk daldı tomografi cihazının bulunduğu odaya..
haklısın cnm..:good:
çok saçma..
ama dizi artık başlı başına saçma.. :img-hyste:img-hyste
blue_hayat
13-09-08, 01:02
suatın hamile karısına saldıran adamı kurtarması
kocaaaaaaaaaaaaaaa bir mantık hatası :img-hyste
çünküm o birr türk erkeği ister doktor ister melek olsun
hiç bir türk erkeği karısına doğmamaış bebeğinin hayatına
kast eden adamı kurtarmaz
doktorlarda bir yemin vardır..
hipokrat yemini..bu yemine göre kurtarması gerekir..
bunun türk erkekliğiyle felan alakası yok..
suat sadece hem işinin gereğini yaptı hemde doğru olanı yaptı..
karısına ve çocuğuna saldıranlar bu kadar kolay kurtulamaz..
hoş bizim ülkemizde pek doğru cezalar verilmiyo ama..:icon_whis:icon_whis
o dizi açısından da güzel bir msjdı..doğru olanda oydu..
üstelik bir doktordan bahsediyoruz..yani mantık hatası yok..
yok artık.. adam doktor yahu hasta secme hakkı mı var yani..
istediğini yasatsın istediğini ölüme mi terketsin..
kurtarabilecekken bir adamı ölüme terketmesi de cinayet olur resmen..
ha ama ille de adamın hayatının suatın secimine baglı olmasına mantık hatası dersen ona bi sözüm yok tabi..
blue_hayat
13-09-08, 01:13
doktorlarda bir yemin vardır..
hipokrat yemini..bu yemine göre kurtarması gerekir..
bunun türk erkekliğiyle felan alakası yok..
suat sadece hem işinin gereğini yaptı hemde doğru olanı yaptı..
karısına ve çocuğuna saldıranlar bu kadar kolay kurtulamaz..
hoş bizim ülkemizde pek doğru cezalar verilmiyo ama..:icon_whis:icon_whis
o dizi açısından da güzel bir msjdı..doğru olanda oydu..
üstelik bir doktordan bahsediyoruz..yani mantık hatası yok..
sana göre olmaya bilir cnım bana göre
var yoldan geçen 100 erkek üzerinde bu soruyu sorsanız
isterseniz doktorde seçebilirsiniz bir tanesi bile
adamı kurtarırım demez.. kurtarırım diyenlerde
iyileştirip daha acılı bir şekilde öldürmek için kurtarır
yok artık.. adam doktor yahu hasta secme hakkı mı var yani..
istediğini yasatsın istediğini ölüme mi terketsin..
kurtarabilecekken bir adamı ölüme terketmesi de cinayet olur resmen..
ha ama ille de adamın hayatının suatın secimine baglı olmasına mantık hatası dersen ona bi sözüm yok tabi..
ben burda zaten suatı suçlamıyorum hayatım
senaristin yaptığı bir saçmalık
orda fikret elindeki cihazlarla kurtaramazken zaten
suatın eliyle iki bastırmada kurtarması başlı başına mantık hatası
ama ben türkiyede böyle davranacak bir türk erkeğinin olduğunu sanmıyorum
sana göre olmaya bilir cnım bana göre
var yoldan geçen 100 erkek üzerinde bu soruyu sorsanız
isterseniz doktorde seçebilirsiniz bir tanesi bile
adamı kurtarırım demez.. kurtarırım diyenlerde
iyileştirip daha acılı bir şekilde öldürmek için kurtarır
ben burda zaten suatı suçlamıyorum hayatım
senaristin yaptığı bir saçmalık
orda fikret elindeki cihazlarla kurtaramazken zaten
suatın eliyle iki bastırmada kurtarması başlı başına mantık hatası
ama ben türkiyede böyle davranacak bir türk erkeğinin olduğunu sanmıyorum
yoldan geçenleri bilemem ama bir doktora sorsan bile o yemin doğrultusunda hasta kim olursa olsun kurtarmak zorunda..savaşlarda bile bu böyledir..
Şu adam Zenan'a bakmıştı geçen gün diye adamı masada bıraksın o zaman..:D
Bu kadın da Zenan'ın yanında nefes almıştı kessin livatı..:D
Hatta şunun da gözünün üstünde kaşı var; bırakın ölsün..:img-hyste
Saçmalamayın ya!..:img-hyste
Bir doktor ölmek üzere olan hastasına onu kurtarmak dışında nasıl hassasiyet gösterebilir?
Kendi acılarına ve hırslarına yenik düşen bir doktorun; gece başını yastığa koyduğunda vicdanıyla yaptığı muhasebeye yardım edecek mi Türk erkeği profili?
Bir olayın izleyiciye nasıl aksettirilmesinin gerekliliğini de düşünerek yapalım yorumlarımızı..:img-wink:
blue_hayat
13-09-08, 01:19
yoldan geçenleri bilemem ama bir doktora sorsan bile o yemin doğrultusunda hasta kim olursa olsun kurtarmak zorunda..savaşlarda bile bu böyledir..
bir adamın karısının canına kast etmekle savaşların alakası yok sanırım.. neyse başlık konusunu aşmasın.. herkesin kendi fikri
blue_hayat
13-09-08, 01:21
Hatta şunun da kaşının üstünde gözü var; bırakın ölsün..:img-hyste
Bir doktor ölmek üzere olan hastasına onu kurtarmak dışında nasıl hassasiyet gösterebilir?
Kendi acılarına ve hırslarına yenik düşen bir doktorun; gece başını yastığa koyduğunda vicdanıyla yaptığı muhasebeye yardım edecek mi Türk erkeği profili?
sanırım birini öldürmeye kalkmakla gözünün üzerinde kaşın var aynı şey değil :img-hyste eğer o hırsız bıçağı zenana saplasa ve öldürseydi suat o adamı kurtarırmıydı sizce hayır kurtarmazdı yada kurtarıp karım öldü ama görevimi yaptım dermiydi hayır.. suat su dizide en sevdiğim karakterlerden biri ama senarist saçmalıklarıyla olayı dramtize etmek için bu şekilde senaryo yazmak ne kadar doru orası soru işareti
özge_letyy
13-09-08, 01:22
Bence Suat'ın yaptığı olayda bir mantık hatası falan yok.Aksine herkesin yapamayacağı bir şeyi büyük bi özveriyle yaptı.
Türk erkeklerinin geneli böyle değildir,doğrudur..Bu da Suat'ı diğerlerinden ayıran fark zaten.:)
suatin öyle davranmasi gayet normal birsey
adi üstünde o bir doktor, ve insan hayati kurtarmak onun isi.....burada o insanin kötü birimi iyi birimi kime ne yaptigi önemli degildir.....
ya belki mantık hatası değil ama iki bölümdür kafayı yemek üzereyim bu zenan nia sürekyli lei karnında diğer eli belinde geziyoo ama sürekli sürekili artık kafayı yemek üzüreyim karnına koyulan yaşstığın düşmesinden falanmı korkuyooo acaba yani bu ada saçma o ellerin hep orada olması
sanırım birini öldürmeye kalkmakla gözünün üzerinde kaşın var aynı şey değil :img-hyste eğer o hırsız bıçağı zenana saplasa ve öldürseydi suat o adamı kurtarırmıydı sizce hayır kurtarmazdı yada kurtarıp karım öldü ama görevimi yaptım dermiydi hayır.. suat su dizide en sevdiğim karakterlerden biri ama senarist saçmalıklarıyla olayı dramtize etmek için bu şekilde senaryo yazmak ne kadar doru orası soru işareti
Ya canım benim ; feci saçmaladığını düşünüyorum..:img-hyste
Bir doktordan bahsediyoruz; kasap mı bu ya işine geleni kessin; gelmeyeni salıversin..:img-hyste
Savunduğun fikri anlıyorum; duygusal yaklaşımın yanlış yansıtıldığını düşünüyorsun..
Yakının zarar görmesine sebep olan bir doktorun o kişiyi gördüğünde doktor kimliğinden sıyrılmasını beklemek gerekir bu bağlamdada; bunu da anlıyorum..
Ama söz konusu olan insan hayatı..
Diziden tamamen uzak konuşuyorum; bir insanın ölümüne sebep olmanın ağırlığını sencede küçümsemiyor musun?
Hele de söz konusu olan bir doktorsa; kendi hesaplarının lafı bile geçemez!..
Etik değil; insani değil!..:img-wink:
özge_letyy
13-09-08, 01:30
ya belki mantık hatası değil ama iki bölümdür kafayı yemek üzereyim bu zenan nia sürekyli lei karnında diğer eli belinde geziyoo ama sürekli sürekili artık kafayı yemek üzüreyim karnına koyulan yaşstığın düşmesinden falanmı korkuyooo acaba yani bu ada saçma o ellerin hep orada olması
Karnında yastık değil plastik göbek var ve onu arkadan karnına bağlıyorlar.
Mecburen düşmemesi için belinden ya da karnının altından tutuyor,bu oyuncunun suçu değil yani:)
Ayrıca hamile kadınlar içgüdüsel olarak eli karnında gezer,çok büyütülecek bir şey değil bence.
blue_hayat
13-09-08, 01:31
Ya canım benim ; feci saçmaladığını düşünüyorum..:img-hyste
Bir doktordan bahsediyoruz; kasap mı bu ya işine geleni kessin; gelmeyeni salıversin..:img-hyste
Savunduğun fikri anlıyorum; duygusal yaklaşımın yanlış yansıtıldığını düşünüyorsun..
Yakının zarar görmesine sebep olan bir doktorun o kişiyi gördüğünde doktor kimliğinden sıyrılmasını beklemek gerekir bu bağlamdada; bunu da anlıyorum..
Ama söz konusu olan insan hayatı..
Diziden tamamen uzak konuşuyorum; bir insanın ölümüne sebep olmanın ağırlığını sencede küçümsemiyor musun?
Hele de söz konusu olan bir doktorsa; kendi hesaplarının lafı bile geçemez!..
Etik değil; insani değil!..:img-wink:
saçmalıyorsun dedikten sonra hak vermek sence de fazla komik kaçmadı mı :img-hyste
herkesin kendi fikridir tatlım üzgünüm ama ben böyle bir erkek motifi düşünemiyorum.. zaten öyle bir sevgiliğim olacağına da hiç olmasın daha iyi..
o hastalarını kurtarsın ölen ölür kalan sağlar onundur :img-hyste
ilerki bölümlerde o hasta gelip bebeğin düşmesine neden olursa umarım yine aynı şekilde düşünürsünüz :img-hyste
Karnında yastık değil plastik göbek var ve onu arkadan karnına bağlıyorlar.
Mecburen düşmemesi için belinden ya da karnının altından tutuyor,bu oyuncunun suçu değil yani:)
Ayrıca hamile kadınlar içgüdüsel olarak eli karnında gezer,çok büyütülecek bir şey değil bence.
o plastik göbeği biliyorum onu iyi bi şeklide bağladığın zaman düşmesi gibi bi sorun yokk tmm hamile kadınların içgüdüsel olarak eli gider karnına ama süreklide olmazzz bence ve şu anda ablam hamile yani örneği var her dakka eli karında eli belinde dolaşmıyo birzacık abartılı bu bölümler die düşünüyorum
saçmalıyorsun dedikten sonra hak vermek sence de fazla komik kaçmadı mı :img-hyste
herkesin kendi fikridir tatlım üzgünüm ama ben böyle bir erkek motifi düşünemiyorum.. zaten öyle bir sevgiliğim olacağına da hiç olmasın daha iyi..
o hastalarını kurtarsın ölen ölür kalan sağlar onundur :img-hyste
ilerki bölümlerde o hasta gelip bebeğin düşmesine neden olursa umarım yine aynı şekilde düşünürsünüz :img-hyste
Hak veriyorum demedim;anlıyorum dedim; ama yanlış yorumlaman oldukça komik haklısın..:D
Bebeğin düşmesine dahi sebep olsa sırf belli bir kalıba girdirip Türk erkeği böyledir düşüncesiyle; bir insanın ölümüne seyirci kalan "Dr.Suat" asla izlemeyeceğimize göre bu anlamsız tartışma için artık uzatmasan iyi olacak..:D
Hayatımızda görüp görebileceğimiz en rahatsız sevgi gösterisi beklentin devam edebilir; ama fazla ümitlenme derim..:D
"Türk erkeği" de insandır; ve biraz insan olmak doktor olmaya bile gerek görmeden böyle bir bencilliği yapamaz..:kahve
blue_hayat
13-09-08, 01:42
Hak veriyorum demedim;anlıyorum dedim; ama yanlış yorumlaman oldukça komik haklısın..:D
Bebeğin düşmesine dahi sebep olsa sırf belli bir kalıba girdirip Türk erkeği böyledir düşüncesiyle; bir insanın ölümüne seyirci kalan "Dr.Suat" asla izlemeyeceğimize göre bu anlamsız tartışma için artık uzatmasan iyi olacak..:D
Hayatımızda görüp görebileceğimiz en rahatsız sevgi gösterisi beklentin devam edebilir; ama fazla ümitlenme derim..:D
"Türk erkeği" de insandır; ve biraz insan olmak doktor olmaya bile gerek görmeden böyle bir bencilliği yapamaz..:kahve
benim düşüncelerime saçma deme hakkını sana kimse vermiyor sanırım
ben nasıl sen suatı beğendiğin için ne kadar saçma diyomiyorsam seninde buna hakkın yok
zaten biraz saygılı olduktan sonra zaten seninle adam akıllı konuşulabilir ki o şekilde konuşmanında imkansız olduğunu düşünüyorum
ya evet ben suattan nefret ediyorum ama süs niyetine suatı seviyorum dedim
önce ne dediğini bil arkasından konuş..
sevgi gösterisi yapmam o kişinin yanlışlarını gösteremeyecğim anlamına gelmez
sana göre doğrudur bana göre yanlıştır tatlım..
senin türk erkeğin o motif olsun umarım bulabilirsin tabi :img-hyste
benim düşüncelerime saçma deme hakkını sana kimse vermiyor sanırım
ben nasıl sen suatı beğendiğin için ne kadar saçma diyomiyorsam seninde buna hakkın yok
zaten biraz saygılı olduktan sonra zaten seninle adam akıllı konuşulabilir ki o şekilde konuşmanında imkansız olduğunu düşünüyorum
ya evet ben suattan nefret ediyorum ama süs niyetine suatı seviyorum dedim
önce ne dediğini bil arkasından konuş..
sevgi gösterisi yapmam o kişinin yanlışlarını gösteremeyecğim anlamına gelmez
sana göre doğrudur bana göre yanlıştır tatlım..
senen türk erkeğin o motif olsun umarım bulabilirsin tabi :img-hyste
Konu mantık hatalarıysa; saçma ithafının yersiz kaçmadığı açık..:D
Suat'a olan sevgini tartıştığımızı sanmıyorum; seviyor olman yada aksi konuyu değiştirmez..;)
Herkesin doğrusu farklı olabilir; ama konu kişiselse..
Bu durumun subjektiflikle alakası yok ne yazık ki..Türk erkeği olmak, bir takım zaaflarında oluşmasına sebepse savunduğun fikre binayen; aynı sevgi hissiyatında olduğu gibi,bir insanı ölüme terk etmenin ağır sorumluluğunu ve vicdan muhasebesini de beraberine getirmez mi?
Söylenen şey farklı bir bakış açısıyla kendini çürütüyorsa; doğrunun öznelliği; genellemesi yanında bir önem arz etmez.
Devam edecek varsa; başlığın mantık hataları olduğunuda göz önünde bulundursun..:)
Konu kapanmıştır.
blue_hayat
13-09-08, 01:58
herkes....
kendi fikrini savunmaya devam ettiğine
göre konu zevkle kapanmıştır tatlım.. :kahve
dyg_dktrlr
13-09-08, 10:34
dün özellikle dikkat ettim,jenerikte mantık hatası olarak gördüğümüz isim ve soyisimleri düzeltmişler..zenan parlar birtan olmuştu:img-wink:
fadimelevent
13-09-08, 13:18
gazeteci yazmıştı ela ve leveentin ayrılığından 6 ay geçio ama hala yazlık giyiniyolar jenerikte vardı o hata düzelmiş bide duygu bi koşuo saçı farklı bi koşuo dağişmiş
arslanla zuhal dikiş yarıştırırken :img-hyste zuhal kadından başhekim olmaz diye düşündüğünüzü biliyorum felan dedi arslan da demek haber hemen yayıldı kulağınıza geldi gibisinden bir cevap verdi.iyi de zaten zuhalin ilk geldiği gün toplantıda bunu herkesin içinde jülide söylemişti. arslan kulağını mı tıkıyordu acaba o sırada :D
gamzeli_cerrah
13-09-08, 15:53
dün özellikle dikkat ettim,jenerikte mantık hatası olarak gördüğümüz isim ve soyisimleri düzeltmişler..zenan parlar birtan olmuştu:img-wink:
evet ama sonubndaki jenerikte yin bi hata vardı
gazeteci yazmıştı ela ve leveentin ayrılığından 6 ay geçio ama hala yazlık giyiniyolar jenerikte vardı o hata düzelmiş bide duygu bi koşuo saçı farklı bi koşuo dağişmiş
evet zenan hırka giydi ama evin içinde hırka giydi dışarda kısa kollu giyiniyor hastanede
galiba dışarıda kalorifer yanıyor içerisi ayaz:img-hyste
kesinlikle haklısın :img-wink:
bende zenan girdi odaya dedimki yasak senin oraya girmen.
efet çok büyük bi mantık hatası bu.
suat doktor ve yapması gerekeni yaptı.
yani mantık hatası diil bu.
heleki türk erkeği dememelisi.
çünkü doktorsan herşeyi yparsın.
çünküm o hayat kurtarmak zorunda.
Hatta şunun da gözünün üstünde kaşı var; bırakın ölsün..:img-hyste
Bir olayın izleyiciye nasıl aksettirilmesinin gerekliliğini de düşünerek yapalım yorumlarımızı..:img-wink:
çok haklısın meltemcim.
katılıorum sana :img-wink:
o zaman karısına bakanıda, yoldan geçenide yani bütün herkesi öldürsün:img-hyste
doktorsa yapması gerekeni yapacak.
ki sadece doktor diil herkes öle bi durumda yapması gerekeni yapmalı bence.
o adam ölüme terkedilemes.
zaten böyle düşünenler yüzünden dünya böyle.
adamlar zenana kötülük yapmış olabilir ama o sırada suat zenanın eşi değil hastane de bulunan bir doktordu ve bunda mantık hatası göremiyorum kimse göremiyor bu da bir gerçek.
Türk erkeği diye bir konu olamaz zaten insan her yerde insandır ister Türkiye de İster başka yerde olsun.
Böyle ayırıma da karşıyım...
cnm efet hamilelerin eli karnındadır sürekli ama zenanın işi çok zor.
bi doktor ve sürekli koşuşturmaca içinde tabikide karnını tutucak bebeğine bişi olmasın die.
bde plastik bişi varya karnında onun düşmesi durumunu da gözönüne alırsak normal bence zenanın yaptığı
bence bu mantık hatası değil bunun nedenide suatın doktor olmasıda değil bence
suat o adamı kurtardı çünkü o adam yaşamalı ve cazasını çekmeliydi ona göre
ve haklıydıda
evet zenan hırka giydi ama evin içinde hırka giydi dışarda kısa kollu giyiniyor hastanede
galiba dışarıda kalorifer yanıyor içerisi ayaz:img-hyste
süper bi yorum yazılmış:happy0064
benimde dikkatimi çekti bu.
yani içerde hırka giyiyo da neden dışarda kısa kollularki:img-hyste
;8545514']zaten böyle düşünenler yüzünden dünya böyle.
adamlar zenana kötülük yapmış olabilir ama o sırada suat zenanın eşi değil hastane de bulunan bir doktordu ve bunda mantık hatası göremiyorum kimse göremiyor bu da bir gerçek.
Türk erkeği diye bir konu olamaz zaten insan her yerde insandır ister Türkiye de İster başka yerde olsun.
Böyle ayırıma da karşıyım...
işte en güsel cevap gelmiş benim yafrumdan:love05:
efet bis böle düşündüğümüs için Türkiye şu anda bu durumda:img-cray:
efet insan heryerde insandır ve yaşamak herkesin hakkıdır ne kadar kötülük yapmış olsada:img-wink:
ve o bir doktorsa o hastayı kurtarmak zorundadır.
türk erkeği die bişi olamaz bencede.
özge_letyy
14-09-08, 01:20
Bölümü tekrar izlerken dikkatimi çekti..
Hırsızlar Zenan'a saldırdığı sırada üstünde hırka yok ama ambulanstan indirilirken üstünde hırka var.Bu komşular ambulans çağırıp,beklerken Zenan'a o hırkayı giydirmiş olamazlar değil mi:D
denissegirl
14-09-08, 01:23
Hırsızlar Zenan'a saldırdığı sırada üstünde hırka yok ama ambulanstan indirilirken üstünde hırka var.Bu komşular ambulans çağırıp,beklerken Zenan'a o hırkayı giydirmiş olamazlar değil mi:D
bence olamaz :):):) çok dikkatlisin ablacım :)
Özge .. bu bizim dizi ..
Hersey bekle bence canım .. ona bakarsan komsular kapıyı acıolar zenan'ı buluolar o sırada hırsızları kacrken goruolar mı yoo .. ee hani polis nerede o da yok .. ambulansa komsuları bındırıo ama ınsanlık namına bırı bıle ambulansa bınmıo :img-hyste :img-hyste
hata aramaya baslarsak cıkamayız ısın ıcınden :img-hyste :img-hyste
süper bi yorum yazılmış:happy0064
benimde dikkatimi çekti bu.
yani içerde hırka giyiyo da neden dışarda kısa kollularki:img-hyste
Canımcım, o işi bende yapıyorum,akşamları hırka,gündüzleri kısa kollu,ee serin oluyor biraz:img-pilot..
Ama Zenan ın hırkasına bişey diyemiyorum,giydirmiş saolsun komşular:img-hyste..
Ve şöyleki,doktorluğun içinde,sen bunu yapmıştın böyle demiştin,diye bir kural yoktur.Her ne olursa olsun ve her ne şekilde gelişirse gelişsin olaylar,unutmamak gerekirki onlar DOKTOR.
Ve tüm genelde de böyledir.Sadece dizideki olaylarla iligili konuşmuyorum.:img-wink:
Nasılki Zenan,Suat ı vuran adamı hayata döndürmüştü,Suatı vurduğunu öğrendiği zaman,o da aynı şeyi yapmadımı ewt yaptı.Çünkü gereken şey buydu. Onlar birer doktordu Ki Suat neler çekti..
Ay bunların kaderide hep birbirlerini vuran adamlarının hayatlarını kurtarmakla geçiyor.Galiba burda bişeye dikkat çekmek isteniyor.
İlahi adalet diye bir şey var ey ademoğlu :img-wink:
melekcagiran
14-09-08, 18:41
Suata gelince arkadaşlar o bir doktor hipograt yemini etmiş.orda bir doktor gibi davranmak zorunda çünkü doktorların yemin törenlerinde yeminleri var o yüzden yazmak isyedim.SEVGİLERbye
Hamileler genelde 6.aydan sonra bel agrısı ceker..bebek büyüdügü için bir çok organa ve bele baskı yapar..Zenan hem sürekli hareket halinde oldugundan hemde bel agrısından dolayı elini o şekilde destekliyor olabilir.
Bitmez bizim bu mantık hataları ..
Zenan'a hırsızlar saldırıyor .. komsular duyup haber vermisler ..
Peki bunlar iceri girip Zenan'ı nasıl cıkarmıslar .. Hadi Zenan'ı cıkarmıslar .. Peki bunlar nasıl komsu .. ambulansa bi kisi bile yanında gitmiyor .. hadi bunu da gectim .. Polis nerede .. ifade alınması .. eşgallerini sormaları gerekmiyor mu ..
Hata hata :)
Ela_Levent_17
17-09-08, 00:45
_menekşe_ tarafından gönderildi
İzlerken farkettim Levent Duygu'yla konuştuğu sırada üstünde ceket var..Duygu'yla konuşuyo sonra odasına giriyo..5 dakika sonra odadan çıkıyo üstünde doktor önlüğü..Eğer bir yere gitmeyecekse neden elbiselerini değiştirdi..Canı sıkıldıkça mı değiştiriyo
ilk once gidicekti levent ahzırlanmıstı ama hatırlasan cicek yuzunden kavga ettiler sonra duygu kapının onunde ben aileyi iknsa ediem sizde ameliyata ahzrilanin gibisinden bir sey soyledi bu yuzden levent hastanede kaldı
ya bende dün bi sahne dikkatimi çekti eylül asistanların odasına girerken bir sahnede çanta arkaya doğru bir sahnede öne doğru iki kere anı şey oluyor
eylül saliseler arasında canı sıkıldıkça çantayı kıpıdatıp durmuş kanımca:img-hyste
bütün mantık hatalrına baktım arkadaşlar
şu eylülün çanta meselesinde koptuum noktalardan biriydi dieblirim:img-hyste
bir de şu yazılmamış bunu da bn sölim:img-hyste
zenan yatakta yatarken sol başında levent ahmet murat var
dikkat edin o sıra sürekli değişiyo:img-hyste
şu suatın adamı kurtarmasını olayını hiç açmıyorum mantık hatası denen hiçbirşey yok orda
çünkü suat bir doktor böyle bir durum kimin başına gelse bir şaşkınlık yaşar fakat yapması gerekeni yaptı suat
bu yüzden çok saçma bulunan bir mantık hatası deyip geçiyorum
Haldun Nazeninle gitti..
İyi hoş.. da..
Başhekimi kim seçti??
kurul mu?? ama daha önce Haldunun önerisinin çok önemli olduğu gösterilmişti..
eee şimdi Haldun kızgın olduğu leventi mi önerdi??
bence başhekimin Suat olarak gösterilmesi gerekiyordu..
çünkü daha önce ki seçimde bir nevi haldun seçiyordu..
haldun kızı gördüğün elayı bırakan adamı başhekim yapsın.. olayın hemen ardından..
:icon_whis
size öyle geldimi bilmem ama Leventin başhekimliği bana saçma geldi..
Haldun Nazeninle gitti..
İyi hoş.. da..
Başhekimi kim seçti??
kurul mu?? ama daha önce Haldunun önerisinin çok önemli olduğu gösterilmişti..
eee şimdi Haldun kızgın olduğu leventi mi önerdi??
bence başhekimin Suat olarak gösterilmesi gerekiyordu..
çünkü daha önce ki seçimde bir nevi haldun seçiyordu..
haldun kızı gördüğün elayı bırakan adamı başhekim yapsın.. olayın hemen ardından..
:icon_whis
size öyle geldimi bilmem ama Leventin başhekimliği bana saçma geldi..
bence haldun geçici başhekim olarak leventi önerdi sebebide açık
haldun ela nın gidişinden sonra kendini işine vermesi için leventi önerdi diye düşünüyorum malum haldun daha önceleri de hep böyle kararlar verdi yani işiyle oyalansında bu dönemi daha rahat atlatsın diye düşündü bence
doktorcu-el
19-09-08, 19:49
bence...
hani leventi başhekim olarak seçmişti ya ela yüzünden levoda reddetmişti şimdi haldun gidiyor önceki seçtiği yerine gelmiş oldu...
fadimelevent
20-09-08, 01:18
şey eylül jenerikte hala tıp öğrencisi olark gözüküor ama okulunu bitirmiş
şey eylül jenerikte hala tıp öğrencisi olark gözüküor ama okulunu bitirmiş
jenerikte eylül için hiç bişi demiyo..
sadece "ve eylül soner" yazıyoo..
jenerikte eylül için hiç bişi demiyo..
sadece "ve eylül soner" yazıyoo..
düzeltiler onu..
daha önce tıp öğrencisi yazıyordu..
ee konuyu çeviricekler ya onuda çevirmişler..
ne var canım öbürlerini yedik ya bunu da yeriz.. (!) :img-tomat
safız ya.. :kahve
aslında en büyük mantık hatası dizinin bu yazar ekibine bırakılması.. :img-hyste
canselhayranıyı
20-09-08, 09:51
hani dizi sonunda oyuncuların gerçek isimi yazıtorya devrim nasın ismi yok 2 bölümdür
dün inci kaybolduğunda eylül ve levent koridorda zuhal ve diğerleriyle karşılaştıya orda incinin kaybolduğunu sölediler.
zuhal tamam şimdi güvenliğe haber veririm dedi ama onlar gidince bis işimise bakalm diyip bişi uokmuş gibi zenanlarla devam etti.
yani ne ara haber verdiki bu kadın güvenliğe bide başhekim olcak:img-hyste
Özette 'Zenan bebek eşyalarına kendini kaptırıp, Suat’a uyku uyutmaz.
Üstelik aşermeye başlamıştır.'
yazıyordu ama ben aşerdiğini falan görmedim
Ben mi çok dikkatsizim yoksa özetçiler mi:D
ona bakarsak sezonun ilk bölümünde Kader vardı..
Ama ben göremiyorum..
Kader körü oldum sanırım.. :img-pilot
KübraYasemin
20-09-08, 15:09
Evet bende göremedim.
Üstelikde büyük bir sabIr ile o sahneleri bekliyorum.
Cidden bence yanlIs yani.
Zenandan öyle hicbir hareket yokdu.
Bagzen diyorum benmi kacIrdIm yoksa ne..
ona bakarsak sezonun ilk bölümünde Kader vardı..
Ama ben göremiyorum..
Kader körü oldum sanırım.. :img-pilot
evet Kaderin cocugu filan yazIyordu.
Aynan bende bari eskillerden Kader döndü diye seviniyordumki.
Ne Kader var ne Haber..
Yaw benim bildiğim aşerme ilk 3 ay da falan olmazmı yoksa ben mi yanlış biliyorum yoksa düzeltin:)
özetle dizinin alakası yok artık.
sevde & sevde
21-09-08, 17:59
Aklıma takılan şey şu Sevgi'nin Eray'ı..
Ayıptır sorması kendi Erayla knouşabliyorda..ablasını yada başka birini niye konşturmuyor?:S:S
fadimelevent
21-09-08, 18:32
arkadaşlar sezonun ilk bölümü özetinde kader filan yazıodu bizde dioduk hale kader yok dioduk aysun kayacıya teklif etmişler ama o kabul etmemiş onun yerine naz elmaz oynayo ozman aysun oynasaydı kader ölmemişmiydi ama başka akrakter olarak gelcekseydi özette neden kadar yazıodu birde şimdi naz oynuo ozman aynısı onun içinde geçerli kadar olcaktı adı ama kader öldü dizide bence mantık hatası var burada
doktorcu-el
21-09-08, 18:55
arkadaşlar sezonun ilk bölümü özetinde kader filan yazıodu bizde dioduk hale kader yok dioduk aysun kayacıya teklif etmişler ama o kabul etmemiş onun yerine naz elmaz oynayo ozman aysun oynasaydı kader ölmemişmiydi ama başka akrakter olarak gelcekseydi özette neden kadar yazıodu birde şimdi naz oynuo ozman aynısı onun içinde geçerli kadar olcaktı adı ama kader öldü dizide bence mantık hatası var burada
kader değildi ölen...buraktı:img-wink:
Kader burağın ölümünün ardından şehri terketmişti.
denissegirl
21-09-08, 22:52
bütün mantık hatalrına baktım arkadaşlar
şu eylülün çanta meselesinde koptuum noktalardan biriydi dieblirim:img-hyste
bir de şu yazılmamış bunu da bn sölim:img-hyste
zenan yatakta yatarken sol başında levent ahmet murat var
dikkat edin o sıra sürekli değişiyo:img-hyste
şu suatın adamı kurtarmasını olayını hiç açmıyorum mantık hatası denen hiçbirşey yok orda
çünkü suat bir doktor böyle bir durum kimin başına gelse bir şaşkınlık yaşar fakat yapması gerekeni yaptı suat
bu yüzden çok saçma bulunan bir mantık hatası deyip geçiyorum
cnm yorumun üzerine o kısımı 2 kes daha isledim ve cidden sürekli 3'ünün yerleri deişiyor:):):img-hyste:img-hyste
cnm yorumun üzerine o kısımı 2 kes daha isledim ve cidden sürekli 3'ünün yerleri deişiyor:):):img-hyste:img-hyste
demekki sürekli hareket halinde bişiyler bu dizide yönetmende haklı yetişemiyor çantaya da asistanlarada:img-hyste
sürekli yer değiştirmeleri gerçekten komik
gamzeli_cerrah
22-09-08, 20:23
Bizimkilerde yerlerinde duramıyo heralde :img-hyste :img-hyste
denissegirl
23-09-08, 00:03
ayyy evet yaa...
cidden çok hareketli bi dizimiz var :)
Bi söylenen bi söyleneni tutmuyo ve oyuncuların ne kadar hareketli olduğuna gelene kadar :):)
Levent Zuhale eylülün dosyasını gördüüm dedi.Daha levent eylülü görmeen eylül ona bilgilerini nasıl verdi?
Levent Zuhale eylülün dosyasını gördüüm dedi.Daha levent eylülü görmeen eylül ona bilgilerini nasıl verdi?
efet haklısın gerçekten bende şaşırdım.
bide eylül için bi otel bulmuşlardı bi ara ee kaldı yer varsa neden otele gitmişti.ve o kaldı yerde kalıosa levent orda kaldını nerden bilio ne ara sölediki:img-hyste
bide eylül için bi otel bulmuşlardı bi ara ee kaldı yer varsa neden otele gitmişti.ve o kaldı yerde kalıosa levent orda kaldını nerden bilio ne ara sölediki:img-hyste
Evet orayı bulmasına bende şaşırdım
Ama şimdi düşündüm de bu sezonun ilk bölümünde Levent Eylül'ü o barda bulmuştu.
Aklında kalmış heralde:D
Az önce aklıma bir şey geldi
68.bölümde Suat Mine'nin Zenan'la birlikte kalacağını, Zenan da annesini çağırdığını söylemişti.
Ama ben ne Mine'yi ne de Zenan'ın annesini göremiyorum.
Eylül geçen bölüm sçlemişti levenete barın depsonda yaşıyorum diye.
ben de bu bölüm eylül ü hastaneye almak isteyen leventle zuhalin konuşmasına taktım
zuhal haklı olarak doktorluğunden emin olmadığım birini işe alamam diyor
levent te hemen bizim asistanlarla işe başlar bizde pratik teki başaşırırsını sınarız diyor yaw
şimdi bu kadın mezun olalı en az 2 yıl olmuştur 2 yıldır pratiki yok bu kadının daha basit işlerden başlaması gerekirden birden cerrahi sistanlığına geçmesi bir mantık hatası değil mi
sonuçta cerrahi hata kaldırmaz daha az karmaşık bir bölümde başlayamaz mı işe ama yok belli oldu 5. asistanımız eylül soner olacak
ben de bu bölüm eylül ü hastaneye almak isteyen leventle zuhalin konuşmasına taktım
zuhal haklı olarak doktorluğunden emin olmadığım birini işe alamam diyor
levent te hemen bizim asistanlarla işe başlar bizde pratik teki başaşırırsını sınarız diyor yaw
şimdi bu kadın mezun olalı en az 2 yıl olmuştur 2 yıldır pratiki yok bu kadının daha basit işlerden başlaması gerekirden birden cerrahi sistanlığına geçmesi bir mantık hatası değil mi
sonuçta cerrahi hata kaldırmaz daha az karmaşık bir bölümde başlayamaz mı işe ama yok belli oldu 5. asistanımız eylül soner olacak
bide Ben Düzeltme Yapayım eylül Mezun olalı 3 Yıl olmuş Levent Ne Ara Gördü Eylülün Diplamasını Ve notlarını Anlamış Değilim.....
Eylül inci ile olan resmine bakarken şimdikinin aynısıydı fotoda.10 yıl önxcesşnde 16 yaşında bir genç kız gibi gözükmüyordu.Daha uygun bir foto kulalanilirdi
...... cerrahi sistanlığına geçmesi bir mantık hatası değil mi
yazinin hepsini alintilamadim canim ama cok dogru bi konudan bahsetmissin kesinlikle dogru zenan ela hasan kader ve buragin bu hastaneye ne zorluklarla asistan olarak geldigini dusunursek tabi bide TUS sinavi var ustune basila basila bahsedildi bu konudan cok zor oldu cok zor oldu diye simdi kalkmis cerrahi asistanligi gibi bir bolume hatirla eleman alincak :icon_whis
levent gibi isinin ehli bir insan nasil olurda boyle sacma bir konuda sefi ile tartisabilir basit bi is soyle bari :img-hyste direk cerrahi asistanligi :img-pilot pes dogrusu bunu akil etmesine bile sasirdim ben :bilmim anlasildi bizim levent bey zannettigimiz kadar da isinin ehli, isle arkadasligi birbirine karistirmayacak birisi degilmis
özge_letyy
29-09-08, 13:05
Eylül inci ile olan resmine bakarken şimdikinin aynısıydı fotoda.10 yıl önxcesşnde 16 yaşında bir genç kız gibi gözükmüyordu.Daha uygun bir foto kulalanilirdi
Ona ben de çok takıldım bari saç şeklini falan değiştirselermiş aynı saç aynı yüz,hatta galiba ASM'de çekilmiş o foto,arkada gri bi kolon gözüküyodu:img-hyste
yazinin hepsini alintilamadim canim ama cok dogru bi konudan bahsetmissin kesinlikle dogru zenan ela hasan kader ve buragin bu hastaneye ne zorluklarla asistan olarak geldigini dusunursek tabi bide TUS sinavi var ustune basila basila bahsedildi bu konudan cok zor oldu cok zor oldu diye simdi kalkmis cerrahi asistanligi gibi bir bolume hatirla eleman alincak :icon_whis
levent gibi isinin ehli bir insan nasil olurda boyle sacma bir konuda sefi ile tartisabilir basit bi is soyle bari :img-hyste direk cerrahi asistanligi :img-pilot pes dogrusu bunu akil etmesine bile sasirdim ben :bilmim anlasildi bizim levent bey zannettigimiz kadar da isinin ehli, isle arkadasligi birbirine karistirmayacak birisi degilmis
Levent,Eylül için acilde cerrahi asistanlarına yardım eder dedi cerrahi asistanı olsun demedi
Yani dikiş,pansuman vs. gibi işleri kastetti bence.
üstelik eylül tusa girmediginide belirttiydi
valla bilmyiorum cokta anlamam bu islerden ama araya zaman girmiskene pat diye asistan olarak alinmasi gercekten tuaf olcaktir, hadi hemsirelik gibi birsey yapsin bari ne bileyim :)
Izmir Güzeli
29-09-08, 18:48
evet benimde gözüme o carpti cok fena...
birde mantik hatasimi bilmiyorum ama levent duygu asansörden inince burasi psikiyatri kati diyor ama arkasindaki tabela'da yeni dogan, dogum odalari falan yaziyor:img-hyste
Levent,Eylül için acilde cerrahi asistanlarına yardım eder dedi cerrahi asistanı olsun demedi
Yani dikiş,pansuman vs. gibi işleri kastetti bence.[/FONT]
ya iste bana gore onu istemesi bile sacma yokmu baska is disarda daha uygun bi is ayarlasin ya ne biliii hemsirelere yardimic olsun ofiiste bir is olsun sekreterlik falan bide cerrahi asistanlarinin yardimcisi diye bi bolummu var ah bu levent ah
Eylül Levent'in odasındayken telefonu çalıyor.
Orada konuştuğu telefonun rengi gri fakat barda Levent aradağında telefonun rengi pembe!
O telefon nasıl renk değiştirdi anlayamadım Eylül'ün de 2tane telefonu olacak hali yok herhalde.:img-pilot
Zaten 2tane telefon almaya yetecek parası da yok.:img-pilot
duygu diziye gireli daha 3 bölüm ooldu leventin teknesini nerden biliyo telefondada adres falan sormadı direk gitti nerden biliyo acaba ??????????
saçmalık bari adres sorsaydı adama tekenesine kadar buldu bi kerede hayret bişiy
Yedi(7)_RenK
01-10-08, 16:37
ya iste bana gore onu istemesi bile sacma yokmu baska is disarda daha uygun bi is ayarlasin ya ne biliii hemsirelere yardimic olsun ofiiste bir is olsun sekreterlik falan bide cerrahi asistanlarinin yardimcisi diye bi bolummu var ah bu levent ah
Arkadaşlar bir tıp öğrencisi 6 yılı bitirdikten sonra intern olur ve bazı yerlerde hizmet verebilir...Tusa girip kazanamasada bir iş bulabilir.Saçma birşey yok burada!!
Arkadaşlar bir tıp öğrencisi 6 yılı bitirdikten sonra intern olur ve bazı yerlerde hizmet verebilir...Tusa girip kazanamasada bir iş bulabilir.Saçma birşey yok burada!!
Kız Tıpı Bitirmiş zaten kızını Alabilmek İçin Son Mahkemeyi Kaybetiğinde Bırakmış Yoksa tusa O Zaman Girecekti zanedersem Benim Anlayamadığım Levent Ne Arada Gördü Eylülün Dosyasını notlarının Başarılı Olduğunu Söyledi Zuhale.....
Kız Tıpı Bitirmiş zaten kızını Alabilmek İçin Son Mahkemeyi Kaybetiğinde Bırakmış Yoksa tusa O Zaman Girecekti zanedersem Benim Anlayamadığım Levent Ne Arada Gördü Eylülün Dosyasını notlarının Başarılı Olduğunu Söyledi Zuhale.....
bi kere sadce tıbbın son sınıfında intörn olunrsun bir de pratisyen hekim olarak çalışabilir
ela_levent_
02-10-08, 01:37
6 yılı bitirdikten sonra deil son sınıfta intern doktor olabilirsin ancak yanlış biliyo olmayasın sen
mezun olup tusa girmezsen anca pratisyen olursun
6 yılı bitirdikten sonra deil son sınıfta intern doktor olabilirsin ancak yanlış biliyo olmayasın sen
mezun olup tusa girmezsen anca pratisyen olursun
şimdi tıpta 6 yılda öğrenciler intörn olarak çalışırlar..yani ders felan yoktur..
tusa girmek içinse önce okulu btirmen gerekir..bitirdikten sonra tusa girebilirsin..önce ingilizce sonrada normal sınava girersin..ikisinide kazarnırsan uzmanlık okuyabilirsin..ama tusa giremezsen veya kazanamazsan pratisyen olarak sağlık ocaklarında ya da hastane acillerinde çalışabilirsin..çünkü benim yiğenim öle çalışıyor..prastisyen ve sağlık ocağında çalışıyor..
eylülün hastanede çalışması bana şaçma geldi çünkü burası araştırma
hastanesi ve ancak tusu kazananlar burda çalışabilir eylül pratisyen
hekim olarak çalışabilir o da sadece sağlık ocaklarında
(ben öyle biliyorum :icon_whis )
ya ela fransada fransızla evleniyorsa davetiye niye türkçe?
düğün türkiyede mi olcak acaba?? :img-hyste
birde arayıp çağırmak yada söylemek varken taa frasadan şak diye davetiye gelmesi biraz saçma gibi.. :bilmim
ela_levent_
04-10-08, 18:11
ya ela fransada fransızla evleniyorsa davetiye niye türkçe?
düğün türkiyede mi olcak acaba?? :img-hyste
birde arayıp çağırmak yada söylemek varken taa frasadan şak diye davetiye gelmesi biraz saçma gibi.. :bilmim
allah aşkın abu dizide ne doğru düzgün ki bu normal olcak
ama davetiyeyi zenana yolluyo ya o yüzden türkçe olabilir ay aman diyim bide türkiyede olursa ben o ebruyu ... artik gerisini siz düşünün
iyide herhalde turkiyenin en iyi arstirma hastanesinde cerrahi asistanlarinin yardimcisi olmassin
bende senin dedgini demek istedim yani baska bi kurumda gorev alsin yokmu baska hastanede tanidiigi is yapabilecegi yani niye durduk yere cerrahi asistanligi yardimciligi gibi bi is dusunuldu sacma bence
çağla ismailyk
05-10-08, 13:54
ya bence eylülün tusa girmeyip bi işi olmaması imkansız bence iş bulabir
ya bence eylülün tusa girmeyip bi işi olmaması imkansız bence iş bulabir
Eylül Levent'e anlatmıştı.
İnci'yi alamayacağı kesinleşince her şeyi bırakıp barda çalışmaya başlamış.
Umudunu kesmeseydi belki daha iyi bir iş bulabilirdi ama İnci'yi alamayınca doktorluktan vazgeçmiş olabilir:)
çağla ismailyk
06-10-08, 14:20
Eylül Levent'e anlatmıştı.
İnci'yi alamayacağı kesinleşince her şeyi bırakıp barda çalışmaya başlamış.
Umudunu kesmeseydi belki daha iyi bir iş bulabilirdi ama İnci'yi alamayınca doktorluktan vazgeçmiş olabilir:)
evet haklısın ama şimdi stajer olarak geliyo:img-yes:
şeker-kız-ekin
06-10-08, 18:48
bence en büyük mantık hatası hani en başlarda elanın annesi için naz diyorlardı. hani nihat altındağ kadere naz diyip duruyordu. daha sonra ne hikmetse adı şıp die nazenin oluverdi... şaşurdum...:d
bence en büyük mantık hatası hani en başlarda elanın annesi için naz diyorlardı. hani nihat altındağ kadere naz diyip duruyordu. daha sonra ne hikmetse adı şıp die nazenin oluverdi... şaşurdum...:d
4. bölümde Ela annem Nazenin sen hep Naz diye çağırırdın o da sinirlenirdi demişti..Yani Nazenin'in adı hep Nazenin'di..:)
arkadaşlar dün fragmanı ilk defa gördüm veela nın düğün davetiyesinde düğün tarihi 10 ekim 2008 yazıyor
efendim şimdi ela haziranda gitti aradan 6 aydan fazla zaman geçti yani aralık tayız hadi kasımda olalım ama ela nın düğün davetiyesinde 10 ekim 2008 yazıyor
yani ela evleneli bir iki ay olmuş levo geç kaldı:img-hyste
zenan da panoya bir ay sonra asmış davetiyeyi:img-hyste
ya da postata bir sorun oldu davetiye fransadan türkiyeye bir ay sonra geldi:img-hyste
O geçen 6 ayı düşünürsek çok mantık hatası çıkar zaten en iyisi biz bu zaman atlamasını unutalım...
elanın davetiyesinde 10 ekim yazması gerçekten çok saçma olmuş :s
ayrıca zuhal fikoya şef asistanlığı görevinizi geri veriyorum cinsinden bişiler dedi..
şef asistanlığı nedir kii??:icon_whis:icon_whis
ela_levent_
11-10-08, 03:38
arkadaşlar dün fragmanı ilk defa gördüm veela nın düğün davetiyesinde düğün tarihi 10 ekim 2008 yazıyor
efendim şimdi ela haziranda gitti aradan 6 aydan fazla zaman geçti yani aralık tayız hadi kasımda olalım ama ela nın düğün davetiyesinde 10 ekim 2008 yazıyor
ya da postata bir sorun oldu davetiye fransadan türkiyeye bir ay sonra geldi:img-hyste
ya acaba diyorum bunlar geçen sezonki düğünü planlanan tarihtemi yaptılar yani ilk olan 17 nisandamı hani başka türlü olmuyo haziran olsa
malum bizim dizide zaman kavramı yok ama bizde geçen bi hafta onlarda 1 gün:img-hyste
bu arada elanın düğün tarizhi(bunu yazarken bile içim kötü oluyo :img-cray:) 10 ekim deil 20 ekim bölümde daha net görünüyodu
ayrıca zuhal fikoya şef asistanlığı görevinizi geri veriyorum cinsinden bişiler dedi..
şef asistanlığı nedir kii??:icon_whis:icon_whis
Asistan şefliği dedi
Şef asistanlığı değil(:
bu arada dügün tarihi 20 ekim yaziyor, davetiyede
resim cekerkene görmüstüm :)
yani birbucuk hafta sonra mayetinde düsündüler sanirim, zenanda ykinda dogurucak görünüyo yani üc dört haftasi kalmis gibi
Bu bölüm 71. Bölümdü ama 70.Bölüm yazdılar başa:bilmim:img-hyste
yarenELAlevent
11-10-08, 18:49
en büyük mantık hatası bnece elanın davetiyesiydi
fadimelevent
11-10-08, 23:23
doktorların jeneriğini kim hazırlıo ya sürekli jenerikte hata var
sadece jeneriktemi canım..
bu dizide yaşananlar aslı aslına bi mantık hatası..
:img-hyste:img-hyste:img-tomat:img-tomat
denissegirl
11-10-08, 23:36
sadece jeneriktemi canım..
bu dizide yaşananlar aslı aslına bi mantık hatası..
:img-hyste:img-hyste:img-tomat:img-tomat
katılıyorum birtanem...
hepsi başlı başlına mantık hatası(Zenan&Suat hariç:img-in_lo):img-hyste
ela_levent_
12-10-08, 06:37
doktorların jeneriğini kim hazırlıo ya sürekli jenerikte hata var
hahahaha çok komik ya sen beni güldürdün allahta seni güldürsün:img-hyste:img-hyste
allah aşkına siz bu dizide normal ve mantıken akla yatkın bişi gördünüzmü ben rastlayamadımda en azından ilk 10 bölümden sonra(o kadarda insaf ediyim bari yazık)
elanın evlendiği kişi yabancı
ama davetiye türkçe:icon_whis
;8865028']elanın evlendiği kişi yabancı
ama davetiye türkçe:icon_whis
yurtdisinda genelde örnegin iki tarafli davetlilerin varsa hem o dilde hemde kendi dilinde yazdiriyorlar, belki arka tarafi fransizca versionu olabilir ama onuda düsünerek yazmamislardir yani :img-hyste
yurtdisinda genelde örnegin iki tarafli davetlilerin varsa hem o dilde hemde kendi dilinde yazdiriyorlar, belki arka tarafi fransizca versionu olabilir ama onuda düsünerek yazmamislardir yani :img-hyste
:img-hyste:img-hyste
insanın kafasına takılan o kadar soru var ki artık...
Geçen bölümün son S-Z sahnesinde S-Z Zenan'ın Suat'ın oğlu olmasını istediği için kızını sevmediğini düşünüyordu ve Suat'a 7tane kızı olan adamdan farkı olmadağını söylemişti ve Suat da buna sinirlemişti ama bu bölüm aynı gün eve giderlerken araları gayet iyi görünüyordu:img-pilot
--melykhe--
15-10-08, 20:36
O geçen 6 ayı düşünürsek çok mantık hatası çıkar zaten en iyisi biz bu zaman atlamasını unutalım...
Bu zaman atlaması olayında zaten başlı başına büyük bir hata var.
"6 aylık bir zaman atlaması" olarak kayda geçti her şey.
Şöyle bir bakalım; Ela-Levent'in düğünlerinin yapılacağı zamanlar Haziran ortası olarak düşünülürse, 6 ay sonrasının Aralık ayının ortalarına denk gelmesi gerekir. Bu durumda Ela'nın düğününün 10 Ekim'de olması gibi bir saçmalık olamaz. Şu an dizideki tarihin Aralık ortaları olması gerekiyor. Fakat böyle bir şey söz konusa dahi olamıyor...
Biraz dikkat..!
8.bölümü izliyordum demin,birşey farkettim Geçen bölümde(ya da bi öncekinde) çok fazla kız çocuk doğrmuş bir kadın ve imam nikahlı eşi geliyor,adam son bi kez hamile kalsın,oğlum olsun istiyorum diye tutturuyor!,8.bölümde ise aynı adam Haldun'a sizin yüzünüzden az kalsın oğlum ölüyordu diyor:D oğlu olan bir babayı canlandırıyormuş :D:D:D iki zıt rol sonuçta:)
8.bölümü izliyordum demin,birşey farkettim Geçen bölümde(ya da bi öncekinde) çok fazla kız çocuk doğrmuş bir kadın ve imam nikahlı eşi geliyor,adam son bi kez hamile kalsın,oğlum olsun istiyorum diye tutturuyor!,8.bölümde ise aynı adam Haldun'a sizin yüzünüzden az kalsın oğlum ölüyordu diyor:D oğlu olan bir babayı canlandırıyormuş :D:D:D iki zıt rol sonuçta:)
ciddi misinn cok ilginnc:D
aynı oyuncuyu kullanmıslar demek kı :img-hyste
baska bırını bulamamsılar mıı hey Allahım..:img-hyste
Aaa ciddimisin hiç dikkat etmemişim
Ee çüş artık oynattıkları oyuncuları bile unutuyorlarsa...
YANDI GÜLÜM KETEN HELVA!
gercekten pes yani.... ama cok fazla oyuncuya ihtiyaci olan dizilerde bunu yapiyorlar. doktorlar dizisinde yan rollerde kullanilacak cok eleman lazim ama ya BIM e nedemeli doktorlar kadar cok fazla oyuncu olmamasina ragmen BIM dede yapmislardi ilk bolum doktor olan adam son bolumde araba tamircisi olmustu :img-hyste:img-hyste
ela_levent_
16-10-08, 02:35
normaldir yani o kadar çok rol varki artık eskileri geri getiriyolar
zaten ajansalarda diyodu artık göndericek oyuncu kalmadı diye
şu anda en büyük mantık hatası bu dizinin halen devam etmesi zaten :img-hyste
ne gibi mesela
mesela sezonun ilk bölümde zenanın soyadı yanlış yazıldı bu hafta 71. bölüm olmasına rağman bölüm başında 70. bölüm yazdı vs vs..:)
arkadaşlar aranızda yeniyim bilmiyrm daha evvel mevzusu oldumu ama bi soru sormak istiyorum
yaf ben hasan ve zeynep adında 2 asistan hatırlıyorum allah rızası için birisi bana hayal görmediğimi söylesin çıldıracam yoksa noldu bunlara yaf :img-hyste
ela_levent_
17-10-08, 00:30
arkadaşlar aranızda yeniyim bilmiyrm daha evvel mevzusu oldumu ama bi soru sormak istiyorum
yaf ben hasan ve zeynep adında 2 asistan hatırlıyorum allah rızası için birisi bana hayal görmediğimi söylesin çıldıracam yoksa noldu bunlara yaf :img-hyste
valla bizde öle birilerini hatırlıyoruz ama sanırım sevgili senaristlerimiz kendilerini resetlediler
onlara nolduğu hala bir muamma
hay allah razı olsun didik didik ettim dizinin bu sezon bölümlerini bulamadım çıldırdım sandımdı :D
yagmurla gamze diziden ayrıldıgı ıcın onalrı baska bır hastaneye gıttı gıbı gosterdıler..
sonucta senarıstlerle bı ılgısı yok oyuncular kendı cıkmak ıstedılerse..
arada hatırlatabılrlerdı evet
ama elayı bile bu kadar zor hatırlayabılıyolarsa hasanla zeynebın hıc adı gecmemesı cok normla bana göre..;);)
o diil de ben haldunu özledım :D
yagmurla gamze diziden ayrıldıgı ıcın onalrı baska bır hastaneye gıttı gıbı gosterdıler..
sonucta senarıstlerle bı ılgısı yok oyuncular kendı cıkmak ıstedılerse..
arada hatırlatabılrlerdı evet
ama elayı bile bu kadar zor hatırlayabılıyolarsa hasanla zeynebın hıc adı gecmemesı cok normla bana göre..;);)
o diil de ben haldunu özledım :D
O da güya hatırlatmaydı yani. Özette yazıyordu sadece. Dizide bahsetmediler bile. Sanki her özet okuyor. Saçmalık yani. O kadar saçmalığı yazanların bundan bahsetmemeleri çok normal.Birbiriyle bağlantılı tek bir olay gösterin bana. Sankiher bölümü başkası yazıyor:img-tomat
arkadaşlar onlar için dizide başka bir hastaneye gittiler dedi zenan
----------------
herkes türkiyenin bir numaralı hastanesine gelmek istiyor bunlar kaçıyor:img-hyste
"grs" nickli arkim o yayınlandı zannedersem sen kaçırdın
yah arkadaşlar bn trajikomik bişe sölemek istiyorum
şu başak nasıl estetik ameliyatı olabiliyo Allah rızası için söyleyin ya devlet estetik ameliyatları da karşılıyomuydu bi de hadi karşılıyo diyelim bu kadınla ilgili hastane yönetiminde hiçbir kimlik bilgisi vs yok zaten kadın kimsesini hatırlamıyo ve görünürdede ztn kimsesi yok nasıl böyle pahalı bi ameliyatı olabiliyo
bide 2 kezdir özetlerde görüyorum ve çok dikkatimi çekiyo eylülle kızının hastanede ayrıldıı zamanda eylül kızını tutarken saç arkada ama kız elini bıraktıında bi de bakıyoruz ki saçları düzgün ve yanlarda e bu kadın saçının derdine mi düşüyo 2 sn de:D
bu senaristler iice uçtu
arkadaşlar fragmanda levent suatla konuşurken ''eylül benile ciddi ciddi evlenmek istiyor'' gibi bişeyler söylemişti ve eylülde bunu kapıyı dinlerken duymuştu ama dün akşam bu repliği göremedim ben... yada kaçırdım bilmiyorum... kafam çok karıştı :S
artık baştan aşağı mantık hatası oldu ama bn leventin suata bn dün gece çok büyük bi yanlış yaptm dedği sahneyi göremedim bn mi görmedm yoksa kestiler mi yine??
Bölüm resimlerine baktım şimdi, yeni bölüm için galeriye eklenen resimlerde sanırım hastalardan birini üzerine beton dökülmüş, onu konu etmişler yeni bölümde.Benim anlamadığım o kocaman beton yığınını o küçücük hastane kapısından odaya nasıl sokmuşlar????
arkadaşlar fragmanda levent suatla konuşurken ''eylül benile ciddi ciddi evlenmek istiyor'' gibi bişeyler söylemişti ve eylülde bunu kapıyı dinlerken duymuştu ama dün akşam bu repliği göremedim ben... yada kaçırdım bilmiyorum... kafam çok karıştı :S
artık baştan aşağı mantık hatası oldu ama bn leventin suata bn dün gece çok büyük bi yanlış yaptm dedği sahneyi göremedim bn mi görmedm yoksa kestiler mi yine??
Evet bu 2 sahne yoktu
Yine kesmişler sahneleri ellerine ne geçiyor anlamıyorum ki:bilmim
denissegirl
22-10-08, 22:41
2 hafta önce Jülide, Zenan'a doğuma iki hafta kaldı diyordu ama bu bölüm Zenan 8 aylık hamile diyor??
ben mi yanlış hatırlıyorum:icon_whis
ela_levent_
22-10-08, 22:42
2 hafta önce Jülide, Zenan'a doğuma iki hafta kaldı diyordu ama bu bölüm Zenan 8 aylık hamile diyor??
hayır elanın düğünü olduğunda doğuma 2 hafta kalmış olucak dedi
yani düğüne daha var:img-cray::img-cray:
dyg_dktrlr
23-10-08, 11:18
inan ben de onu yazacaktım.daha geçen bölüm dedi,artık ikkatli ol zenan,doğuma 2hafta var dedi..özette de 8aylık diyorlar..azıcık dikkatli olsalar ya..
ela_levent_
23-10-08, 12:05
inan ben de onu yazacaktım.daha geçen bölüm dedi,artık ikkatli ol zenan,doğuma 2hafta var dedi..özette de 8aylık diyorlar..azıcık dikkatli olsalar ya..
ya hayır doğuma 2 hafta var demedi
elanın düğününde doğuma 2 hafta kalmış olucak dedi ikisi farklı şeyler
Elanın Düğününe nasıl var Ben anlamadım Ayın 20 Sinde Ekimin 20 sinde E Bugün Ayın kaçı 23 Ü Düğünün olması Gerekiyo İşte mantık Hatası....
ela_levent_
23-10-08, 12:16
Elanın Düğününe nasıl var Ben anlamadım Ayın 20 Sinde Ekimin 20 sinde E Bugün Ayın kaçı 23 Ü Düğünün olması Gerekiyo İşte mantık Hatası....
bizde zaman kavramı pek işlemez canım
demekki elanın düğününe daha var orda tarih bizden geri gidiyo
ki zaten davetiyede 20 ekim cuma yazıyo sen öle bi tarih biliyomusun
Bölüm resimlerine baktım şimdi, yeni bölüm için galeriye eklenen resimlerde sanırım hastalardan birini üzerine beton dökülmüş, onu konu etmişler yeni bölümde.Benim anlamadığım o kocaman beton yığınını o küçücük hastane kapısından odaya nasıl sokmuşlar????
Anasayfada yeni bölümle ilgili açıklamayı da okunca bunu bir daha belirtmek istedim; o kocaman beton hastanenin küçük oda kapısından nasıl içeriye sokulmuş acaba:img-tomat
Deniz'cim; Jülide, Elanın düğününde doğuma 2 hafta kalmış olacak dedi.
Yani 71.bölümde doğuma 2hafta kalmamıştı:)
melike&bekir a
08-11-08, 19:36
ARKADAŞIN SÖYLEYE SÖYLEYE DİLİNDE TÜY KALMADI BU 3. AYNI SORU:img-yes::img-hyste
Ya ben mi yanlış hatırlıyorum
ilk sezon Fikret evliliğin 10. yıldönümünü kutlamadı mı?
Mahkeme celbi geldiğinde 6 yıl önce evlendiği yazıyordu:img-hyste:img-hyste
Ya ben mi yanlış hatırlıyorum
ilk sezon Fikret evliliğin 10. yıldönümünü kutlamadı mı?
Mahkeme celbi geldiğinde 6 yıl önce evlendiği yazıyordu:img-hyste:img-hyste
evet canım benimde dikkatimi çekti bizim seneristler sürekli değiştiği için artık normal oluyo böle şeyler:img-wink::icon_whis
özge-melike
23-11-08, 00:17
Aslında bu bölüme mantık hatası yazmak istemiyorum ama...
Yatak odasının kapı kolundan Levent'in eline kan bulaştı..Düşüş sahnesinden sonra Zenan'ın odaya gidişi gösterilirken, Zenan yerde sürünüyor..
Eli hiç bi şekilde kapı koluna değmiyor..Ama kapı kolu kanlı..
Yatak odasının kapı kolundan Levent'in eline kan bulaştı..Düşüş sahnesinden sonra Zenan'ın odaya gidişi gösterilirken, Zenan yerde sürünüyor..
çok haklısın özgecim efet zenan hiç kapıya hiç dokunmadıki:icon_sorr
bide şu var.
bebek yeni doğan bi bebeğe göre çok fazla büyük ve bebeğin göbek kordunu hemen kopmazki:img-yes:
--melykhe--
23-11-08, 01:06
çok haklısın özgecim efet zenan hiç kapıya hiç dokunmadıki:icon_sorr
bide şu var.
bebek yeni doğan bi bebeğe göre çok fazla büyük ve bebeğin göbek kordunu hemen kopmazki:img-yes:
Evet tatlım o ayrıntıyı ben de yakaladım.
Bir günlük bebeğin göbeğinin düşme gibi bir ihtimali yok.
Kapıdaki kan meselesine gelince...
Ben de Zenan'ın kapıya uzandığını görmedim :kahve
Bu bölümdeki mantık hatalarını her ne kadar yazmak istemesem de, tutamadım yine kendimi :/
Ama biraz dikkat etsinler canım..!
zs-doktorlar
23-11-08, 06:49
ama eliyle bir ara kapının kolunu tutuyor ilk bende öyle demiştim ama dikkatli bakınca görülüyor
hatır kapının oraya gelice kalkmaya çalıştı kola tutunarak :bilmim
ewet kapıya tutundu Zenan.odaya gelince tele uzanmak için ayağa kalkmaya çalıştı.o sırada kapı kolunu tuttu.hatta sonrada yere düştü sanırım.
çağla ismailyk
23-11-08, 14:27
ya ben şunu mantık hatası olarak görüyorum bebğin göbeği düşmüştü
melike&bekir a
23-11-08, 14:37
ya ben şunu mantık hatası olarak görüyorum bebğin göbeği düşmüştü
evet çok haklısın ben bu bölüm için bişey demek istemem mükemmelerdi ama bence karnına daha düşmemiş çocuklardaki gibi beyaz bez yapabilirlerdi genelde yeni doğmuş bebeklerde öyle oluyo bu açığı böyle kapatsalardı keşke
ben dikkat etmedim ama gördüm:img-yes::img-wink:
özge-melike
23-11-08, 15:00
ama eliyle bir ara kapının kolunu tutuyor ilk bende öyle demiştim ama dikkatli bakınca görülüyor
hatır kapının oraya gelice kalkmaya çalıştı kola tutunarak :bilmim
ewet kapıya tutundu Zenan.odaya gelince tele uzanmak için ayağa kalkmaya çalıştı.o sırada kapı kolunu tuttu.hatta sonrada yere düştü sanırım.
Bir daha izledim, tutuyormuş cidden:D
Ağlamaktan görmemişim n'apiyim:hıh
Pardon:img-hyste
İlknur Ablacım bence büyüklük falan önemli değil..
Boyu uzun diyip geçiştirelim:img-hysteBabasına banzemiş:img-blush
Göbek bağı ciddi bi mantık hatası:/
Neyse ne olursa olsun bu bölüm kusursuz!
Bir daha izledim, tutuyormuş cidden:D
Ağlamaktan görmemişim n'apiyim:hıh
Pardon:img-hyste
İlknur Ablacım bence büyüklük falan önemli değil..
Boyu uzun diyip geçiştirelim:img-hysteBabasına banzemiş:img-blush
Göbek bağı ciddi bi mantık hatası:/
Neyse ne olursa olsun bu bölüm kusursuz!
özgecim bende sonradan farkettim tutmuş kapının kolunu:img-yes:
bis alıştıkya mantık hatalarına bunuda öle sanmıştımda ben:img-hyste
hadi senimi kırcam boyu uzun dilelim :img-hyste
ama kilosu nolcakki:icon_whis
bi günlük bebek o kadar iri olmaski bide normal doğum yani:img-wink:
ama hem annesine hem babasına benzio minik bebiş ahh ahhh:img-in_lo
ama bölüm müthişti bencede:img-yes:
yha başta gösterilen bebekle sonda gösterilen bebek aynı sadece suat onu görmeye geldiğinde değişmiş...
yha başta gösterilen bebekle sonda gösterilen bebek aynı sadece suat onu görmeye geldiğinde değişmiş...
suat yanlış bebeki görmüş bence:img-hyste
ben şüphelendim zaten hiç isim bakmadan direk oturdu beşiğin başına
ya şaka bir yana evet baştaki bebekle sondaki bebek aynı ve o bebek daha çok yeni doğmuşa benziyo
o bebeklerin odasındaki bebek daha büyük sanki ama daha çok benziyo s z ye
yaw nasıl izleyicilersek artık yeni doğmuş bebekleri bile farkettik:img-hyste
özge_letyy
24-11-08, 20:22
ya şaka bir yana evet baştaki bebekle sondaki bebek aynı ve o bebek daha çok yeni doğmuşa benziyo
Aynen katılıyorum:D
Baştaki ve sondaki bebek yeni doğmuş bir bebekti gerçekten
Ama Suat'ın görmeye gittiği bebek büyüktü,Zenan'ın tıpkısı ama ya o olsun küçük Birtan:img-in_lo
Mantık hatası olarak saymıycam söz:img-hyste
hehe katılıyorum sana suat daldı bi ana bnde hiç fark etmedim sonradan izleyişimde fark ettim mp3te 10 kere başa sarmışımdır heralde...
bhencede ilk bebek daha iyi çünkü küçücük...
diğerini suat yerinden zor kaldırdı ama çok tatlı ikiside allah sahibine :img-hystebağışlasın :):img-hyste
acaba zenan ikiz doğurduda bunlar bizi mi oynatıyor?:img-hyste
ewet ona bnde dikkat ettim baştaki bebekle en sondaki aynıydı. ama arada suatın kucağına aldğı bebiş farklıydı.. bana kalırsa aradaki bebek daha çok suat zenana benziyo gerçekten melike doğursa bu kdr olur dudaklar aynı zenan boyu da war o da babasına çekmiş...:) dur bakalım bu bölüm bebecik hangisi olacek :S
çağla ismailyk
26-11-08, 16:27
bende farkettim ya ilk önceki bebek sanki gerçekten zenan doğurmuş gibiydi ama en sonda aldığı bebek suata benziyodu bakalım bu bölümde nolucak :img-yes:
ewet ona bnde dikkat ettim baştaki bebekle en sondaki aynıydı. ama arada suatın kucağına aldğı bebiş farklıydı.. bana kalırsa aradaki bebek daha çok suat zenana benziyo gerçekten melike doğursa bu kdr olur dudaklar aynı zenan boyu da war o da babasına çekmiş...:) dur bakalım bu bölüm bebecik hangisi olacek :S
gerçektende suatla zenana çok benziyordu bebek :img-in_lo
her bölüm için ayrı bi bebek kullanıcaklar gibime geliyo:img-hyste:img-hyste
zenan düşüp hastaneye geldiğinde sargı alnındaydı bide kulağında ama dün alnındaki yok olmuştu.sanki iki sargıda kulağında gibiydi.
zenanın annesi deişmişti:happy0064
bebek yine değişmişti:img-hyste
zenanı hemen odaya aldılar ve 2. ameliyat olmadı:img-wink: