Tüm Versiyonu Göster : Fırtına-Mantık Hataları
Dizide farkettiğiniz Mantık Hatalarını bu başlıkta paylaşabilirisniz..
Sevgiler
Ehlocan
Laz_Kizi61
17-05-07, 12:59
40.bölümde ali ile zeynebin telefon görüsmesinde de bir hata var galiba cünkü ikiside ayni yerdeler arkalarindaki binaya bakarsaniz anlarsiniz
nası dikkattir bu ya...:)
maşallah...
evet onu bir arkadaşda söylemişti :)
ayrıca benim aklıma gelenlerden söylüyüm :)
adın neydi unuttum ama ziya'nın eskiden aşık olduğu kız ( bilalin karısının kız kardeşi :) adını unuttum :) ) birden ortadan kayboldu.. hiç bir şey anlayamadım..
gecen bolum ziya selin denen kizin apartmaninda durarken ali ziyayi aramisti ziyada hemen tlf u actip efendim ali abi dedi yani insan once bi bakar kim ariyor diye bana biraz mantik hatasi gibi geldi
Laz_Kizi61
20-05-07, 11:54
44.bölümde ali ile sirin ise giderken ahmet arkalarindan ali abi diye seslendi halbuki ali onun dayisi
44.bölümde ali ile sirin ise giderken ahmet arkalarindan ali abi diye seslendi halbuki ali onun dayisi
ali abi diyerek soner seslenmemişmiydi?
Laz_Kizi61
20-05-07, 14:10
hayir ahmet´ti o
_duygucuk_
21-05-07, 14:59
bir de sevda nın babasıını dükkanı vardı hoca orada çlışcaktı tuhafiye dükkanı vardı hoca kaçmıştı ama gçen bölümde mersin e yerleşmiş oldu babası...:(
ahmet dayı demeliyidi....
bir de sevda nın babasıını dükkanı vardı hoca orada çlışcaktı tuhafiye dükkanı vardı hoca kaçmıştı ama gçen bölümde mersin e yerleşmiş oldu babası...:(
ahmet dayı demeliyidi....
evet ya ben onları istanbulda zannediyordum..
dediğin gibi tuhafiyeci dükkanı vardıı:img-yes: :img-yes:
ayrıca ben sevda'nın ablası var diye biliyordum bye
Bence Zeynep'in orda kalması saçma ehm Zeynep Ali den hoşlandığını anlaması lazımdı.Eve Ali'nin sözlüsü olarak geliyo Zeynep'te onu eve alıyo hiçte tedirgin olmuyo nedensee
bi de ben yazim dedim arkadaşlar:
dizi de 2 kez zaman aşımı oldu farkındaysanız
15 gün sonra dediklerinde hasan we fevzinin kıyafetleri hala aynı duruodu :)
hani tekrar giymiş olabilirler tamam ama ne bilim bende yasim dedim:)
Ztn son bölümde o geçişler nedir bn anlamadım şu kadar sonra şu kadar sonra derken dizi bitti helal olsn:D
ben de bu zamana kadar fırtınada fark ettiğim tek mantık hatasını yazmak istiyorum.
Son bölümde 6 ay gibi bi zaman atlaması oldu fakat mevsim değişmedi,sonuçta haziran olarak düşünürsek 6 ay sonra aralık olmuş oluyor. ama bunu bize ne hava şartları olarak yansıttılar ne de giyimleri açısından.
Siz de farkettiniz mi.:img-wink:
Üşiyceksin hava soğuk gibisiden bi muhabbet geçti gibi bie zeynepin üstünde ŞaL yoq muydu işte ekip fırtına seyircisinin çok zeki oldunu bildiinden üstünde durma gereği bile bulmuyo bzn:D
ben de bu zamana kadar fırtınada fark ettiğim tek mantık hatasını yazmak istiyorum.
Son bölümde 6 ay gibi bi zaman atlaması oldu fakat mevsim değişmedi,sonuçta haziran olarak düşünürsek 6 ay sonra aralık olmuş oluyor. ama bunu bize ne hava şartları olarak yansıttılar ne de giyimleri açısından.
Siz de farkettiniz mi.:img-wink:
Bu benimde dikkatimi çekti. Hatta yazacaktım buraya ama sen benden önce davranmışsın :) 6 ay sonrası tam kış ortası... O soğukta o kıyafetler banada garip geldi... O kadar zaman atlanırsa olacağı budur :)
Bu benimde dikkatimi çekti. Hatta yazacaktım buraya ama sen benden önce davranmışsın :) 6 ay sonrası tam kış ortası... O soğukta o kıyafetler banada garip geldi... O kadar zaman atlanırsa olacağı budur :)
Ya ama onlarada acıyın biraz kalın kıyafetlerle yaz günü çekimi düşünbiliyo musunuz:D Bu bölümü ekrana SON diye koyan kişinin mantığı bi yanlış zaten biz nie mantık hatasını tartşıorus:D
Kadir_Reis
22-06-07, 01:57
Ya ama onlarada acıyın biraz kalın kıyafetlerle yaz günü çekimi düşünbiliyo musunuz:D Bu bölümü ekrana SON diye koyan kişinin mantığı bi yanlış zaten biz nie mantık hatasını tartşıorus:D
evet son yazısını koyan kisinin mantiğı yanls
Ayrıca Bebek 9 Ay 15 Gün Sonra Doguyor ama dizide 6 ay sonra yani 7 aylık doguyor
evet son yazısını koyan kisinin mantiğı yanls
Ayrıca Bebek 9 Ay 15 Gün Sonra Doguyor ama dizide 6 ay sonra yani 7 aylık doguyor
Kadir'cim normal doğumlar 9 ay 10 günde olur...15 değil...:)
ayrıca Zeynep zaman atlaması olmadan önce 1 aylık değil,,,2-2.5 aylık hamileydi...yani zamanlamada bir hata yok...:img-wink:
sadece biraz erken geldi Asya'mız...:)
Ama canım şimdi 6 ay sonrasının kurallarına da uymazsan böyle bir mantık hatası çıkıyor ortaya... Bu konuda biraz dikkat etselerdi... Titiz davranılmalı bu konularda. Sonra gerçekçiliğini kaybediyor...
Kadir_Reis
22-06-07, 02:02
Kadir'cim normal doğumlar 9 ay 10 günde olur...15 değil...:)
ayrıca Zeynep zaman atlaması olmadan önce 1 aylık değil,,,2-2.5 aylık hamileydi...yani zamanlamada bir hata yok...:img-wink:
sadece biraz erken geldi Asya'mız...:)
mayıs ayın ilk haftasında ögrendi ama neyse dizimizin devam edeceğine inanıyoruz ya o bize yeter
Yahu ha 9 ay 10 gün ha 15 gün 5 günü tartşıomuşuz filan:D Öyle yada böle maşallah turp gibi bi bebek geldi hoş biz onun ilk yürüyüşünü ilk konuşuşunu hatta anne mi baba mı diyecek die zeynebin tatlı atışmalarını izleyebilrdik ama saolsunlar tadı damakta bırakmakta ustalar:D
Kadir_Reis
22-06-07, 02:05
Yahu ha 9 ay 10 gün ha 15 gün 5 günü tartşıomuşuz filan:D Öyle yada böle maşallah turp gibi bi bebek geldi hoş biz onun ilk yürüyüşünü ilk konuşuşunu hatta anne mi baba mı diyecek die zeynebin tatlı atışmalarını izleyebilrdik ama saolsunlar tadı damakta bırakmakta ustalar:D
bence dursun diyecek ilk sözü
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.