Tüm Versiyonu Göster : Bir Dilim Aşk-Sizi diziye çeken ne?
Evet arkadaşlar dizinin nesi bizi bu kadar etkiliyor, şahsen ben hayranıyım bu dizinin.Merak ediyorum sizi etkileyen ne? bu diziyi izlemenizi, bu kadar sevmenizi sağlayan nedir?
İlk ben yanıtlayayım.Beni en çok etkileyen Nehir karakteri, belki aradığım bayan tipi o yani Ferit' in yanındaki diğer kadınlardan farklı oluşu. Tabi bunun yanında dizinin hem komik hem romantik olması diziye hayran olmamı sağlıyor.
Herşeyden önce yerli kanallarda seyrettiğim ilk romantik komedi. Bu özelliği beni çok bağlıyor. Entrikalı aşk hikayelerinden pek hoşlanmıyorum açıkcası... Dizinin basit olması, karmaşık hikayeler anlatmaması çok güzel. Dingin ve dinlendirici bir anlatımı var. Bir diğer çeken taraf da senaristleri olsun, oyuncuları olsun dizinin tüm kadrosu son derece içten...
semax: Herşeyden önce yerli kanallarda seyrettiğim ilk romantik komedi. Bu özelliği beni çok bağlıyor. Entrikalı aşk hikayelerinden pek hoşlanmıyorum açıkcası... Dizinin basit olması, karmaşık hikayeler anlatmaması çok güzel. Dingin ve dinlendirici bir anlatımı var
Bu sözlerine katiliyorum sevgili semax..
Kanli,bicakli entrikali diziler beni yoruyor..
Belki yapim geregide gülmeyi,güldürmeyi/komediyi sevdigim icin dizinin icinde yer alan karakterler beni cekiyor (Hamdi,Funda,Hamiyet) güzel, gercege en yakin masal tadinda bir dizi.
Hayatiniz maddi ve manevi acidan ne kadar güzel ve doyurucu olursa olsun dünyada tek basimiza yasamiyoruz. Disardaki mutsuz ifadeler, hayatin getirdigi bir takim (trafik,is, vs..) yorucu eylemler var, eve gelince cayinla pastanle böyle bir dizi seyretmek icinde sakladigin huzuru yüz üstüne cikarip seni gündelik yasamin stresinden uzak tutmak en güzeli ruhumuz icin, kanaatimce..
Önemli olan da bu degil mi?
Ne diye kanli bicakli dizilerle yorgunlugumuza birde bunu katalim.. Iste insanin icinde mutlu oldugu bir yani, onunla beraber olmak istedigi bir özelligi vardir.. Biri aci cekmeyi, biri stressi, biri entrikayi sever... Bende komik olani, masali ve huzuru severim..
Herkese saygi duymak lazim tabii.. :roll: :wink:
Dizinin konusu,aşkı işleyişi ve izleyiciğe aktarışı çok başarılı.Gittikçe beni daha çok sarıyor.İlk 2-3 bölümde denk gelirsem seyrediyordum ama artık pazar günlerini iple çeker hale geldim. :) Bu sebeplerin dışında bir sebebim daha var o da;Mustafa Uğurlu :!: Hem çok başarılı bir oyuncu hem de çok etkileyici,karizmatik biri 8) Şu an çok keyif alarak seyrettiğim tek dizi :!: :!:
Aslında diziyi düzenli olarak izlemiyorum,ama farkı şu diyebilecek kadar gözlemleyebilirim sanırım:
Son zamanlarda moda haline gelen ve özellikle yabancı uyruklu olup uyarlama ile sunulan sit-com dizileri ve ağır aşk,ya da ağır abi dizilerinden farkı;huzurlu ve gününüzün herhangi bir saatini yaşıyor gibi fazla ağdalaştırmadan anlatması..
Komedi var ama; zeka oyunlarıyla ne dedi şimdi bu,gülme efektlerine eşlik edip gülmesem espriyi ıskalamış olur muyum,herkes de bana güler mi? endişesi olmadan,istediğiniz yerde kahkaha atıp ,istediğiniz yerde tebessüm edebiliyorsunuz ya da düşünüyorsunuz..
Aşk da var evet ama ne silahların gölgesinde ne de ağlatacak ya da yoracak derecede girift olmadan tadında,hafif oyunlarla izleyip eğlenceli bulacağınız baymayan bir aşk..
Benim naçizane gözlemlerim bunlar..
dizinin konusu , oyuncularıı we çok hoşuma giden senaryosuu.
ama asıl izleme nedenim yağmur atacan(taner) :D
birincisi senaryonun kalitesi zenginliği
ikincisi kadronun yani oyuncunların birbirine uyumu :)
üçünsü berna laçin'nin oynaması :)
Hikayesi, karakterleri ve dialoglarıyla birbirini tamamlaması ve son derece doğal olması...
:roll:
merhaba arkadaslar bu dizi çok farklı konusu ve özellikle benim için çok önemli iki isim var BERNA LAÇİN ve AHMET UĞURLU...
BERNA HANIMIN bu kadar iyi bir oyuncu olduğunu bu dizide anladım mükemmel oynuyor mimikler vucut hareketleri herşeyiyle farklı bir tip içinde yalnız değişmeyen ses tonu kendisinin yurt dışında da çalışmasını isterdim...
MUSTAFA UĞURLU TÜRKİYENİN EN KARİZMATİK ERKEK OYUNCUSU..
Ben kendisini yakından gördüm iyi ki aynı mahallede oturmuyoruz...
bi kere çok şeker bi dizi :D bir de berna laçin i çok severim...
bugüne kadar berna laçin'nin en iyi,en güzel,en heycanlı,en romatik dizilerinden bir tanesi :wink:
Hanife_Gumus
06-12-04, 15:26
Birbirinin kopyası olan dizilerden farklı, Romantik Komedi, oyuncular çok doğru seçilmiş bu dizi seyredilmezse yazık olur :lol: Diziyi seyrederken aşık olasım geliyor :P
Aklımdan çok şey geçiyordu ama ne yazık ki yazıya dökemedim :roll:
keşke yazsaydın hanife :) benimde çok sey geçiyor ama direk siteye girince heycanlanıyorum. ama dizi gerçekenten çok bir güzel.kısacası konusu aşk olan dizilerinin içinde en iyisi :wink:
Sıkılmadan yazın arkadaşlar, aklınızdan ne geçiyorsa aynen aktarın hem ne var sıkılacak biz bizeyiz şurda :P
Bu arada dizinin jeneriğini kaydettim, hatta cep telefonuna attim telefon çalınca dizinin jeneriği çalıyo :D
Sıkılmadan yazın arkadaşlar, aklınızdan ne geçiyorsa aynen aktarın hem ne var sıkılacak biz bizeyiz şurda :P
Bu arada dizinin jeneriğini kaydettim, hatta cep telefonuna attim telefon çalınca dizinin jeneriği çalıyo :D
bende istiyorum dizinin jeneriğini yardmcı olurmusunuz lütfen
Bu dizide insanı çeken ne yokki? Senaryo, yönetmen, oyuncular. Bir oyunculuk dersi veren BERNA LAÇİN, ancak tanıştırıldığımız MUSTAFA UĞURLU, bu kadar dizi furyası içinde seyretmeye değer tek dizi. Tek kusuru haftada bir dilim sunulması, keşke her hafta iki dilim sunabilseler.
Bu dizide insanı çeken ne yokki? Senaryo, yönetmen, oyuncular. Bir oyunculuk dersi veren BERNA LAÇİN, ancak tanıştırıldığımız MUSTAFA UĞURLU, bu kadar dizi furyası içinde seyretmeye değer tek dizi. Tek kusuru haftada bir dilim sunulması, keşke her hafta iki dilim sunabilseler.
ÇOK HAKLSIN AVGG İLK BAŞTA BERNA LAÇİN'NİN OLMASI BENİM İÇİN YETERLİ BİRDE HAKAN GERÇEK ,ESRA AKKAYA VE MUSTAFA UĞURLU'NUN.GÜZEL BİR KADRO KURULUNCA ORTAYA GÜZEL DİZİLER ÇIKIYOR.
Mustafa Uğurlu ve dizinin şirin havası.. Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum hatta doymuyorum Kanal D nin sitesinden tekrar tekrar izliyorum..
Bana dizi çok samimi geliyor.Sanırım bu :wink:
Arkadaslar ben foruma yeni katıldım. Aslında forumdan haber almamda sans eseri oldu. Her neyse bu dizinin Türkiyede gerçek anlamda romantik komedi diye tabir edilen akımın öncüsü olduğunu düşünüyorum. Senaryo cidden çok ilgi çekici. Bunun yanında basta Berna Laçin ve Mustafa Uğurlu olmak üzere oyuncularınında çok kaliteli ve sadece oyunculuk kaliteleriyle tanındığını düşünürsek bu dizinin ilgi çekici olmaması için hiç bir neden yok. Tek handikapı yayın tarih ve saatlerinin değişmesiydi. O problemde ortadan kalktı.Son dönemde reyting oranlarıda yükseliyor. İnsallah bir problem çıkmazda dizi daha uzun süreler devam eder. Bu dizide emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
HERKESE SEVGİLER [/code]
mystery_girl
02-01-05, 19:42
bu dizi muhtesem senaryosu, yonetmeni, ve sıcak oyuncuları ile beni cekmesinin yanı sıra bir de pazar aksamları içime yerlesen pazartesi sendromunu da söküp atıyor :wink: :wink: herkesçe nefret edilen, sıkıntıdan patladığımız pazar gecelerimize renk katıyor ve yarın okul oldugu gerceğini degiştirmesede pazar aksamlarını iple cekmemizi saglıyor :D
Pazartesi sendromunu bi ölçüde azaltan,pazar 21:45 e kimseye randevu verdirtmeyen, jenerik müziğiyle beni yerden yere vuran bir dizi daha ne diyim yüreğinize sağlık bak yine 2 göz 2 çeşme bitirdim diziyi bide ERKEKLER AĞLAMAZ DEMİYORLARMI ? buyur burdan yak... 8)
bu dizinin tatlı bir büyüsü var hiç bitmeyen bir aşk masalı var içinde :wink:
Kesinlikle harika bir dizi ilk 2 bölümü tesadüfen izlemiştim. Sonra baktım hem oyuncular çok iyi , hem konusu komik bayağı sardı beni.
Bir yanda şöför Ferit, diğer yanda doktor Hamdi, sarı cadı, boncuk ayşe hepsi bir alem :D Bu haftaki bölümde bende Ferit'le birlikte ağlıyacaktım canım benim seviyor işte adam. :(
Annemide alıştırdım, bizim dizi başlamadımı diyor :wink: Kesinlikle ekranlarda bu tarzdaki ilk ve tek dizi. Kaçmaz :)
bende diziyi ilk bölümünden beri keyifle izliyorum.bu dizide aşk bir başka
önce mustafa uğurlu sonra berna laçin sonra senaryo grubu,hamiyet-hamdi diyalogları:)) ve konusu......
bir kez kadro çok güzel.kaliteli.uğurlu,berna laçin vs...gerçekten insanı rahatlatıyor hele o akasya yok mu:) çok şirin.hamiyet babaannee:)
mystery_girl
10-01-05, 21:54
yasenacım ne yazık ki bu hafta yani 18. bolum dizinin finali:( snde kanalde nin adreslerine mail atarak bu diziyi seviyorsan protesto edebilirsein
vu tatlı büyü bozuldu ve dizi bitiyor :(
kanal d yönetimi kendi seyircilerine eziyet ediyor farkında değil!!!!!
DUYURU Kanal D'nin dramalardan sorumlu müdürünün mail adresini aldım: Adı İnci Kırhan'mış. Mail adresi: inci@kanald.com.tr
Arkadaşlar, bir dilim aşk biter ya da bitmez ama artık bu kartal yuvasında oturup deli İbrahim gibi davrananların bizim sesimize kulak vermeleri gerekiyor. Lutfen maillerinizi esirgemeyiniz yöneticilerden... En azından ne kadar çok sevilen bir diziyi kaldırdıklarını görsünler...
butterfly_10
26-01-05, 14:44
ya beni bu diziye çeken ne ben de hiç bilmiyorum nedense.nereden seviyosun ne saçma bi şey demenize de katılıyorum.valla beni bu diziye çeken belki binlerce belki milyonlarca şeyler vardır.insan bazı dizileri izleyince bırakamıo.ben bi diziye ilk bakışta anlarım nasıl bi dizi olduunu. :P :wink: 8) :D :) :? 8O :P
yazyagmuru
30-01-05, 10:03
yaaaaaa bitirmesinler ama... rica etsek olmazmı.......? :lol: :?:
elif öztürk
08-07-05, 11:15
benim sevmemin nedeni berna laçin ve mustafa uğurlunun birbirine yakişması ve aradaki aşk
Ezgi_Mmanyak
19-07-05, 23:04
ya doğrusunnu sölemek gerekirse ben dizi ilk çıktığında o kadar dikkat etmedim sonra izledim ve çok beğendim ve ezgi yi gördüm daha da sevdim aşık oldum hatta o yüzden bayılıyorum kardeşim yağmur atacanı çok sevio o yüzden şu günlerde saat 3.30 dedi iki kardeş televiyonu ele geçiriyoz ve tamamen kitlenioz oraya :) :)
dilara_acemicadı
26-07-06, 20:32
beni diziye çeken birinci izlmem sebebi YAĞMUR ATACAN olduu::):):)
ama izleyerek gördümkü yağmur olmasada ben bu diziyi izlerdim çünkü konusu çok ilgi çekici şöför ve doktor sevdikleri kadınlar için yer deiştiriolar hiçbiyerde görmedin klasik bi senaryo diil yaratıcı güzel ilgi çekici yani
beni diziye ç.ekenler
yağmur atacan ve dizinin deişik senaryosu vede çok sıcak samimi olması harika bi diziydi ma bitti:(:(:(:(:(ofoffff
oyuncuları, onların başarısı, senaryo... bu kadar güzel bir kadro bir daha zor bulunur. replikler ve işleniş ise harika. bütün karakterler özenle yaratılmış. hamdi ile feritin birbiriyle atışmaları, feritin hamdiye sinirlendiğinde söylediği o birbirinden güzel özgün sözler, başka bir dizide izlesem belki de hiç hoşlanmayacağım hafiften oynatmış ama işini bilen hamiyet tiplemesi...aşk ile komedi ancak bu kadar birbiriyle içiçe geçebilirdi.
beni mi vala ben berna laçini çok severim ama diziye 15. bölmde başladım :) Çünkü beni çeken o bölümün gece 24te başlicak olmasıydı Dedim ki sanırım bu dizi bitecek bari bi de buna bakim de eksik kalmayim Sonra nolsun diziye bağlandım kalldım berna Laçine hayranlığım katlandı ben niye izlememişim daha önce derken kahretmedim kendimi ama 2005 yazı dizinin tekrarları verildi bi sürü resim çekmiştim ama hepsi kayboldu gitti :( bu yaz da izledim ve şuanda izliyorum dmaxte :)
Ben bu diziye bayılıyordum. Beni bu diziye çeken Berna Laçin ve Mustafa Uğurlu'nun muhteşem oyunculuklarıdır. :good:
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.