Tüm Versiyonu Göster : Sağır Oda- Bölüm Yorumları/2
Daha önceki basligin mesaj sayisi 1250'yi astigi için yorumlariniza bu baslikta devam ediniz. Bir önceki basliga asagidaki linkten ulasabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=14467
Tek cümlelik mesajlar, baslikla ilgisi olmayan mesajlar, büyük harfle yazilan mesajlar ve tüm kural disi mesajlariniz uyari birakilmadan silinecektir. Sohbet ortami olusturmayiniz.
Saygilarimla
Bölüm Sorumlusu
BERNA
Tam 121 gün sonra yeni başlığa geçmek güzel bir duygu.
Bu Nogay'ın sanki başka bir bağlantıları var gibi.Aynı abisinin olduğu gibi.Hançer birliği gibi bir birliğe sahip olabilir mi acaba Nogay ???
19.Bolumun basladigi sarki (Arasin babasini kaybettigi bolumun hemen devami)
Eklemedir Koca Konak
Aydın-Kemal Kazdağlı-Ahmet Yamacı
Eklemedir Koca Konak Ekleme Aman Aman,
Nazlı Da Yarim Yine Yine Geldi Aklıma.
Nasıl Edeyim Başımdaki Sevdaya Aman Aman,
Aman Aman Dostlar Yoldan Geldim Yorgunum,
Orta Da Boylu Bir Güzele Vurgunum.
Bizim Bağın Menekşesi Al Olur Aman Aman,
Âlem De Sevdiğine De Yanar Kul Olur.
Sevdiğini Alamayan Del Olur Aman Aman,
Haydi Haydi Gidelim Aynalı Konağa Üçümüz.
Taze De Şeftalidir Bizim Yükümüz.
Bizim Bağa Giderken Serhaya
Çektiler Kolumdan Da Beni Tenhaya
Nasıl Edeyim Başımdaki Sevdaya
Aman Aman Dostlar Kabir Bile Dar Gelir
Bu Gençlikte Ölüm Bile Bana Zor Gelir
ve ozel calismasi multimedia bolumunde..
Bakin ben birsey farkettim 30. bolumde Duru ve Arasin anahtari almaya gittikleri Daryus efendi..3.bolumde Afsar Kirimli ile Hanedan aynasi hakkinda konusuyor..Yani hem Mansur hemde Afsarin Daryus ile ilgisi vardi..Adam zaten Duru kizim diye karsiliyor.Duruda sizi taniyormuyum diyor,,,Daryusta ben sizin hepinizi yakindan taniyorum diyor ailesini kastederek
Multimedia ya resimleri koyuyorum ilk ikisi 3.bolumden son 2 si son bolumden bakin ilginc..
Yeni başlığımız hayırlı olsun arkaaşlar! Aynı şekilde bu sayfadada yorumlarımız her zaman şen şakrak her zaman seviyeli ve kurallar uyugun bir şekilde devam etsin!
Bizi almadıkları için üzülecek birileri olacak çünkü :img-wink:
Aramıza yeni katılan Metken.06 ve PanicSong hoşgeldiniz.
Burada biz aile gibiyiz. Az ve öz bir aile. Katıldığınız için teşekkürler....
Umarım katılımlarınız devam eder.
Bu arada fragmanda hançer birliğinde görünen sanki Giray değilmiş gibi geldi bana ! ya da Giray'sa bile acayip durgun görünüyordu. Abisini canlı görmek yaramamış garibana vah vah çok üzüldüm... :)
Bakin ben birsey farkettim 30. bolumde Duru ve Arasin anahtari almaya gittikleri Daryus efendi..3.bolumde Afsar Kirimli ile Hanedan aynasi hakkinda konusuyor..Yani hem Mansur hemde Afsarin Daryus ile ilgisi vardi..Adam zaten Duru kizim diye karsiliyor.Duruda sizi taniyormuyum diyor,,,Daryusta ben sizin hepinizi yakindan taniyorum diyor ailesini kastederek
Multimedia ya resimleri koyuyorum ilk ikisi 3.bolumden son 2 si son bolumden bakin ilginc..
Sevgili stormy ben bunu daha önce de yazmıştım.Daryus efendi Afşar Kırımlının sahte Hanedan Aynasını yaptırdığı kuyumcu diye. Ve bir ihtimal daha mansur dayının defterini alan kişide Daryus olabilir.
Stormy ben o şarkıyı çok beğeniyorum. Geçen gün Limewire diye bir prog var orada arattım. Soner Ogun söylüyormuş! Bizim dizinin soundtracki ne zaman çıkacak acaba! Metken.06 arkadaşımızın dediği gibi çok güzel müzikleri var!
Ben Gökhan Kırdar'dan bir albüm bekliyorum. Hem Sağır Oda'ya bir katkımız olur di mi? :)
Yeni başlığımız hayırlı olsun arkaaşlar! Aynı şekilde bu sayfadada yorumlarımız her zaman şen şakrak her zaman seviyeli ve kurallar uyugun bir şekilde devam etsin!
Bizi almadıkları için üzülecek birileri olacak çünkü :img-wink:
Aramıza yeni katılan Metken.06 ve PanicSong hoşgeldiniz.
Burada biz aile gibiyiz. Az ve öz bir aile. Katıldığınız için teşekkürler....
Umarım katılımlarınız devam eder.
Bu arada fragmanda hançer birliğinde görünen sanki Giray değilmiş gibi geldi bana ! ya da Giray'sa bile acayip durgun görünüyordu. Abisini canlı görmek yaramamış garibana vah vah çok üzüldüm... :)
Handecim dikkat edersen Hançer birliğinin yeride farklı herzaman Girayın bulunduğu yer değil. Burası çok farklı sanki başka bir ortama benziyo.
Birde Nejat efendi Şahine bıçakla saldırıyor.Artık bu adamında sonu gelsin beaaaaa
Sevgili stormy ben bunu daha önce de yazmıştım.Daryus efendi Afşar Kırımlının sahte Hanedan Aynasını yaptırdığı kuyumcu diye. Ve bir ihtimal daha mansur dayının defterini alan kişide Daryus olabilir.
Tree'ciğim günaydın!
Bu defteri kimin aldığı gerçekten meçhul! Daryus efendi hiç aklıma gelmemişti. Olabilir. Çünkü o sırada herkes farklı yerlerdeydi. Birde farkındaysan anahtarı teslim ederken, şehbal alır zannediyordum dedi. Demekki Şehbal'in sırlarını o da biliyor.
Hanedan Aynası ne zaman ortaya çıkacak. Bu kadar derslere konu olan bir aynayı merak ediyorum yani...
Birde dizinin sonunda acaba tüm Kırımlı'ların servetini görebilecekmiyiz?
Bakin bir sahne daha vardi..Lala hayattayken, Avsar bey hipnoz olmus gibiyken..Sitare yalida Avsar beyin odasinda kasa var onun sifresini Lalaya soruyor o cekiniyor sonra Lala lutfen diyor sonra Avsar bey cok acaip modda odaya girip birer birer numaralari soyluyor oradan bir kapi aciliyordu..Yani o hancer birligindeki Sitare'de olablilir Nogayda..
Handecim dikkat edersen Hançer birliğinin yeride farklı herzaman Girayın bulunduğu yer değil. Burası çok farklı sanki başka bir ortama benziyo.
Birde Nejat efendi Şahine bıçakla saldırıyor.Artık bu adamında sonu gelsin beaaaaa
imzamda görüldüğü gibi Nejat efendinin sonu geliyor canım. Aras'ımız Badem bıyıklı süper kahraman onun işini bu hafta kendi elleriyle bitirecek. Helvasını sen yapacaksın bak ona göre. :img-hyste :img-hyste Sizin yörenin meşhur helvasından...
Bu arada Hançer Birliğinin fragmanda gösterilen bölümü benim multimedia'ya eklediğim bir resim vardı. kamera arkasından yönetmen Onur Tan'ın poz verdiği resim acaba orası olabilir mi?
Tree'ciğim günaydın!
Bu defteri kimin aldığı gerçekten meçhul! Daryus efendi hiç aklıma gelmemişti. Olabilir. Çünkü o sırada herkes farklı yerlerdeydi. Birde farkındaysan anahtarı teslim ederken, şehbal alır zannediyordum dedi. Demekki Şehbal'in sırlarını o da biliyor.
Hanedan Aynası ne zaman ortaya çıkacak. Bu kadar derslere konu olan bir aynayı merak ediyorum yani...
Mehmet Cevikle roportaj yapmislardi..Hanedan aynasinin ozellgiini sormuslar su an baska sitelerde o roportaj var..Hanedan aynasi aslinda sihirli ozelligi olan bir sey gibi degil :) Onun demesine bakilirsa aynanin oldugu yerde altinlarin gerisininde olacagi...Fakat aynayi en son Giray almisti..yani isler karisti...Sira Sendeyi kimin yazdigida belli degil..Daryus bu isin icinde olablir..Cunku o anahtar muhtemelen sandiga ait ve o adamin bunu bilmemesi imkansiz..
Haneden Aynası nedir? Gerçekten var mı?
Mehmet Cevik: Bazı altınlar külçe halindedir. Bazılarının ise özellikleri hiç değişmez. Aristokrat ailelerde, hanedanlarda bulunur bu altınlar. Şekil ve özellik bakımından hiçbir değişikliğe uğramamış altın. İşte Hanedan Aynası bunlardan birisi. Eeee.. Mantık şu: "Bu altınlar birlikte toplandığı için Hanedan aynası bulunduğu takdirde diğer altınlar da Hanedan Aynasının çevresinde olacağı düşünülmekte.
Tree'ciğim günaydın!
Defteri daryus efendinin alması bir ihtimal. Yine saç meselesi diyecem ama defteri alan kişinin saçları aynen onu saçı gibi uzundu.Mahzendeki de kısa boylu demiştik ya .yani daryus olabilir ( gerçi biz daha önceki yorumlarda Şahin-Nogay demiştik ama )bu dizi her bölümü ile bizleri şaşırtıyor bakalım kim çıkacak .
Kırımlıların servetini görebilecekmiyiz. Bana kalırsa Girayın gözü yükseklerde ya şirketi daha da büyütecem diye birşey kalmıyacak Kırımlılara sonunda dergahta kalacaklar
Mehmet Cevikle roportaj yapmislardi..Hanedan aynasinin ozellgiini sormuslar su an baska sitelerde o roportaj var..Hanedan aynasi aslinda sihirli ozelligi olan bir sey gibi degil :) Onun demesine bakilirsa aynanin oldugu yerde altinlarin gerisininde olacagi...Fakat aynayi en son Giray almisti..yani isler karisti...Sira Sendeyi kimin yazdigida belli degil..Daryus bu isin icinde olablir..Cunku o anahtar muhtemelen sandiga ait ve o adamin bunu bilmemesi imkansiz..
.
Girayın elinde olan hanedan aynası işte bu kuyumcunun yaptığı sahte ayna değilmiydi.Yoksa benmi yanlış hatırlıyorum
Bu adamin yani Daryusun, Duruya soyledigi son sozlerde..aileniz hakkinda herseyi biliyorum gibi birsey diyor..butun dugum belkide bu adamda cozuluyor..Mansur buna guvenmis ama belkide Mansuru zehirleyende buydu belli olmaz..Adam bu ailenin herseyini biliyordu muhtemelen..3. bolumdeki konusmalari dinlerseniz adamin Avsardanda baska seyler bildigi belli...
Mehmet Cevikle roportaj yapmislardi..Hanedan aynasinin ozellgiini sormuslar su an baska sitelerde o roportaj var..Hanedan aynasi aslinda sihirli ozelligi olan bir sey gibi degil :) Onun demesine bakilirsa aynanin oldugu yerde altinlarin gerisininde olacagi...Fakat aynayi en son Giray almisti..yani isler karisti...Sira Sendeyi kimin yazdigida belli degil..Daryus bu isin icinde olablir..Cunku o anahtar muhtemelen sandiga ait ve o adamin bunu bilmemesi imkansiz...
Evet ayna altınların gerisinde kaldı. ben açıkçası altınlarında bu kadar çabuk ortaya çıkacağını zannetmiyordum. Yani altınlar çok çabuk bulundu. O ilk bölümleri hatılrıyorum da ne kadar heyecanlıydı. Ah eski günler!
Ne kadar çok masraf yapılıyordu. Hele Nejatın arabası falan...Bu hanedan aynası mevzu beni eski günlere götürdü.
Stormy anahtarın sandığın anahtarı olduğu konusunda kesinlikle haklısın! Önceden keşfedilip altınların kaybolmuş olduğunu bilmiyordur tabi! Bizimkiler yine eli boş kaldı... :img-blush
Defteri daryus efendinin alması bir ihtimal. Yine saç meselesi diyecem ama defteri alan kişinin saçları aynen onu saçı gibi uzundu.Mahzendeki de kısa boylu demiştik ya .yani daryus olabilir ( gerçi biz daha önceki yorumlarda Şahin-Nogay demiştik ama )bu dizi her bölümü ile bizleri şaşırtıyor bakalım kim çıkacak .
Kırımlıların servetini görebilecekmiyiz. Bana kalırsa Girayın gözü yükseklerde ya şirketi daha da büyütecem diye birşey kalmıyacak Kırımlılara sonunda dergahta kalacaklar
Uzun saçlı alternatiflerini sayarsam sayfalar yetmez tree'ciğim. Belki de o defteri alan Oğuz Bey'dir olamaz mı? Kimseye güvenim kalmadı. :img-cool2
Belki ikili oynuyordur, mossad a falan çalışıyordur.
Kırımlıların serveti Giray'ın hırsıyla bitecek gibi görünmüyor. Tabi dizinin sonu gelene kadar Türk filmi kıvamında Duru ile Aras'ı eşit kılma arzusu oluşursa dediğin olabilir.
Girayın elinde olan hanedan aynası işte bu kuyumcunun yaptığı sahte ayna değilmiydi.Yoksa benmi yanlış hatırlıyorum
Bak ben onu tam olarak hatırlamıyorum. Zaten sezon bitince tekrar izlemek istediğim bölümler var. Ama en son hatırladığım, sahtesini aldı zannetmiştik. Ama gerçeğini ele geçirmişti. Zahit'in kasadan aldığı sahtesiydi. sonra... :img-blush
:img-help:
Ekin'e not: 14 ünden beri kayıpsın merak ediyoruz en kısa zamanda aramıza dön bak 3. sayfamızı açtırdık. Birde ilk komple silinen vardı. :img-in_lo 4. sayfa oldu :img-hyste
3.Bolumde konusmalari aynen soyledi
Avsar hisimla iceri girer kuyumcu atolyesinden
Daryus: Avsar bey noluyor?
Avsar:Baksana suna..Ben senin isini gozlerim kapali tanirim (kutuyu uzatip)...Kim ismarladi bunu?
Daryus: Avsar bey bu isin raconunu siz benden daha iyi bilirsiniz..Sukut esastir..
AvsarBaslatma ulan sukutundan..Mois degilmi?Mois Abijah
Daryus: Hayir
Daryus: Bir telefon geldi..Bir posta kutusuna mucevherin degisik acilardan cekilmis resimlerini koyacagini soyledi...Acilen sahtesini yapmami istedi..Isi kabul edersem 100 bin dolar, teslimat sonrasi bir o kadar daha verecegini soyledi...
Avsar: Kadin sesi mi?Erkek sesi mi?
Daryus: eii..Bilmiyorum...mekanik bir sesti..eii...cinsiyetini anlayamadim...yanliz cabuk olmami istediler...
Avsar: heh..cabuk oldugun belli..sisirmissin isi..
(Karsikli gergin bakismalar)
Daryus:(gergin gergin) Beni tanirsiniz Avsar bey...Size yalan soylemem...
Avsar: Sende beni tanirsin Daryus efendi...eger senin yalan soyledigini ogrenirsem...
(Daryus yere bakiyor)
Avsar: Eger ogrenirseeeemmm..Cok agir odetirim sana bunu....
Daryus: Boyle birsey aramizda ilk defa oluyor....
Avsar: Umarim son defa olur..Cunku ikimizede yarari yok....
Daryus: Isi bitirir bitirmez hanedan aynasini posta kutusuna koydum...
Avsar: Fotograflar?
Daryus: Bende
Daryus resimleri Avsara verir
Avsar: Bak Daryus efendi ben bu isin pesindeyim..ona gore..eger belki bir gun bu aynanin senin elinde oldugunu ogrenirsemmm....dogduguna pisman ederimmm seni...
Daryus: Benim ozelliklerimi bilirsiniz..Sarrafliktan, kuyumculuktan biraz daha otelere uzanir...Yani demirden korksam trene binmem Avsar bey...
Avsar:Iyi ama cesaret olmekte degil olumun esiginde yasmaktadir..Ya Daryus efendi onun icin sansini fazla zorlama
Daryus: Yillardir sizinle calisiriz...Sizi ilk kez bu kadar ofkeli goruyorum Avsar bey...Sasirdim dogrusu...
Buradan tüm Sağır Oda sevenlere seslenmek istiyorum.
Üye olmayan ziyaretçiler, bizi okuyup yorum yazmayan üyeler, diziyi izleyipte kendini saklayanlar...hepinizi bu sayfalarda yorum yaparken görmek istiyoruz. Sakın çekinmeyin! Hepinizi aramıza alacak kadar kocaman bir kalbimiz var :img-in_lo
En azından perşembe akşamları burası dolup taşmalı di mi ama ? :happy0064
Bu arada 3.bolumun sonlarina dogru Moisin evinde Aras Duruyla ilk kez karsilasiyor..Kasi kanayan Aras'a Duru mendilini uzatiyor :)..Daryus acik acik Avsara benim ozelliklerim kuyumculuktan ve sarrafliktan da ote bilirsiniz diyor..yani anlasilmaz...
Arkadaşlar yoğun isteğiniz sonucunda anasayfaya taşıdım fakat gereksiz muhabbetlerle sayfayı doldurursanız bu durumu tekrar gözden geçirmek zorunda kalabiliriz...
ayse
:happy0064 hayırlı olsun kardeşler...:happy0064 yanlız ana sayfaya geçmekle iş bitmedi bence, asıl bundan sonra daha yogun çalışmalıyız......bu arada bay kayzere dikkat arkadaşlar. diziye dahil olmasına az kaldı.
:happy0064 :happy0064 :happy0064 jipppi:happy0064 :happy0064 :happy0064
arkadaslar hepinize günaydinlar efendim, 10 dakika önce geldim bir bakim suraya dedim, masallah gece yarisi 3sayfa doldurmussunuz ve 3. sayfanin sonunu okurken anasayfaya alinmissiz diyine, allah allah ben demin gündemdeki dizilerden girdim buraya dedim. oh oh neyse canlarim anasayfaya gecmisiz hepimize hayirli ugurlu olsun! bu arada tabiiki önceki gibi gayet düzgün bir ortama devam edicegiz.
bu arada su kuyumcu adami sizler yazdiktan sonra hatirladim, gercekten dizinin baslarinda vardi, insan unutuyor kac bölüm ve neler gecti aradan. birde gercekten hatirladigim su mois beyin kizi vardi oda ilk bölümlerde vardi, hatta aras ve duru onlarin bahcesinde tanismislardi, o kiz neoldu ben unuttum yurtdisinami gitti???
NOT: bu arada adminastör Ayseye cok cok tessekkürler!
bu arada galiba arkadaş şahin değil..şahin gerçekten ölü gibi....ama kayzere dikkat:img-hyste
:happy0064 hayırlı olsun kardeşler...:happy0064 yanlız ana sayfaya geçmekle iş bitmedi bence, asıl bundan sonra daha yogun çalışmalıyız......bu arada bay kayzere dikkat arkadaşlar. diziye dahil olmasına az kaldı.
Acaba bildiğiniz bir tüyo mu var ?
Bak şimdi aklıma takıldı. bay Kayzer'in daha etkili ne rolü olabilir ki!
Dediğin gibi daha çok mesai harcamamız lazım burada :img-wink:
bu arada galiba arkadaş şahin değil..şahin gerçekten ölü gibi....ama kayzere dikkat:img-hyste
Yav ne yaptın sen sabah sabah kafamızı karıştırdın.Ölü olsa sitare nasıl tanıdı o zaman.
http://www.galeriturk.net/getimg/logo1nz7.jpg (http://www.galeriturk.net)
Acaba bildiğiniz bir tüyo mu var ?
Bak şimdi aklıma takıldı. bay Kayzer'in daha etkili ne rolü olabilir ki!
Dediğin gibi daha çok mesai harcamamız lazım burada :img-wink:
handecim günaydin, öncelikle muradimiza erdik, seninde degin gibi daha cok calismalar yapilmasi lazim, buraya bol bol yorumumu yaparim, sorularimi sorarim, ama resim gibi calismalar artik sizin ellerinizden öper, cünkü hic bir bilgim yok canim.
bu arada benim ilk sorum geliyor , handecim canim by kaiser dahil olmasina az kaldi nedemek:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr , acikcasi anlamadim, aciklarmisin canim, malum
arkadaşlar tanınması şahin anlamına gelmezki.farkındaysanız tek şaşıran sitare değilki.oguz bey ve arasta şaşırdı demekki herkesin gördüğü ve şaşırdığı biri bu,akla gelen en mantıklı tahminde bay kayzer.çünkü onun bakışlarında farklı bir anlam var ...yanılıyormuyum?
arkadaşlar tanınması şahin anlamına gelmezki.farkındaysanız tek şaşıran sitare değilki.oguz bey ve arasta şaşırdı demekki herkesin gördüğü ve şaşırdığı biri bu,akla gelen en mantıklı tahminde bay kayzer.çünkü onun bakışlarında farklı bir anlam var ...yanılıyormuyum?
vallah supernovacim simdi beni iyice sasirrtin, ama yanilmiyorsam yeni fragmanda o esnada sahinin yüzünüde gösteriyorlar
Kayzer olamaz çünkü fragmanda onu arkadaş olarak gösterdiler.Bu arada dün biri hariçin kim olduğunu biliyorum demiştin. Kim sence
İnanmıyorum yaaa vallahi inanmıyorum şimdi ağlayacağım yaa anasayfaya geçmişizzz. Ayyy çok sevindimmm ne yazcağımı bilemedim. Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar ben dün admin Ayse'ye mesaj atmıştım acaba onun mu etkisi oldu???
Bu arada Kayzer ne alaka ??? Şahin olabilir mi diyorsunuz ??
arkadaşlar biri hariç meselesini açıklmaya çalışayım..bakın bu tür dizilerde genelde kimsenin rahatsız olup mahkeme yoluna baş vurmaması için karakterler hayal ürünüdür falan filan tarzında yazılar yazılıyor. sagır oda da ise farklı bir yöntem seçilmiş ve oldukça zekice....
şimdi o biri kim olursa olsun onun gerçek yaşamış biri olması demek dizideki bütün karakterlerinde gerçek olması demek:img-yes: dizideki bütün ilişkiler bir örümcek ağı gibi birbirine bağlı..o biri aras dağlı olsa geriye kalan bütün karakterlerde gerçek demek değilmi bu?
o bakımdan biri hariç aslında tüm senaryo ve karakterler gerçek demek bence...SADECE BİR DİZİ FİLM DEĞİL:img-wink:
handecim günaydin, öncelikle muradimiza erdik, seninde degin gibi daha cok calismalar yapilmasi lazim, buraya bol bol yorumumu yaparim, sorularimi sorarim, ama resim gibi calismalar artik sizin ellerinizden öper, cünkü hic bir bilgim yok canim.
bu arada benim ilk sorum geliyor , handecim canim by kaiser dahil olmasina az kaldi nedemek:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr , acikcasi anlamadim, aciklarmisin canim, malum
Nalan'cım evet dediğin gibi muradımıza erdik. Ama Admin Ayşe'nin dediği gibi yorumlarımıza dikkat etmemiz lazım mış! o yüzden sayfaları güzel yorumlarımızla doldurmamız gerekiyor. Senin varlığın yeter tatlım. Yalnız heme avatar hem imza iyice KVadici oldun :icon_sorr
canım Kayzer bu Giray efendinin yanındaki kel iri yarı adam varya! hani Dr. Ahmeti öldürmüştü. O işte. Onun Şahin olabilceğinden şüpheleniyor arkadaş...
Ama fragmanda şahin'i arkadaş gibi gösteriyorlar. Bence Kayzer değildir ama dediğin gibi sağır Oda sadece bir dizifilm değil! Her an herşey beklenir ama o aileden öyle bir çam yarması çıkmaz herhalde :img-hyste :img-hyste
Hepsi kibar nazik maşallah maşallah.... :)
Seneler sonra abisini gören herkes şaşırır. Hem Giray'ın abisini tetikçi olarak kullanması mantıklı değil... sanmıyorum.
hayır ben bay kayzer şahin olabilir demiyorum...sadece göründüğü karakterin dışında bir rolü olduğunu düşünüyorum,ve bana devlet yanlısı bir ajan olabilir diye düşünüyorum....şahinin de gerçekten ölü olduğunu düşünüyorum..fragmanda arkaddaş göründü ama orda bir şaşırtmaca olabilir gibi geliyor bana...çünkü bende bir televizyoncuyum..orda bir kamera sıçraması var gibi geldi bana yani şahini gösteren kamera hareketinin devamındda bir şaşırtmaca var gibi.her şeyin cevabını akşam göricez inşallah
Nalan'cım evet dediğin gibi muradımıza erdik. Ama Admin Ayşe'nin dediği gibi yorumlarımıza dikkat etmemiz lazım mış! o yüzden sayfaları güzel yorumlarımızla doldurmamız gerekiyor. Senin varlığın yeter tatlım. Yalnız heme avatar hem imza iyice KVadici oldun :icon_sorr
canım Kayzer bu Giray efendinin yanındaki kel iri yarı adam varya! hani Dr. Ahmeti öldürmüştü. O işte. Onun Şahin olabilceğinden şüpheleniyor arkadaş...
askim cok sagolda by kaiserin kim oldugunu zagten biliyorum sizde beni iyice ..... ettiniz:img-hyste . benim anlamadigim arkadasin birinin yazdigi "by kaiserin yakinda dahil olmasina az kaldi" ben bunu anlamamistim okis canim. malum türkce pek okadar düzgün degil.:img-wink: :img-wink: :img-wink:
Çam yarması ha valla süpersin hiç güleceğim yoktu handecim .Kibarlığa gelince sana katılamıyacam çünkü Nogayın pek kibar biri olduğu söylenemez.Çam yarması bir abi ve mahalle delikanlısı nogay
İnanmıyorum yaaa vallahi inanmıyorum şimdi ağlayacağım yaa anasayfaya geçmişizzz. Ayyy çok sevindimmm ne yazcağımı bilemedim. Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar ben dün admin Ayse'ye mesaj atmıştım acaba onun mu etkisi oldu???
Bu arada Kayzer ne alaka ??? Şahin olabilir mi diyorsunuz ??
Messa'cım bende çok sevindim. sanırım onlarda bizim ana sayfayı hakkettiğimizn farkına vardılar. Bundan sonra asla bu forumu yalnız bırakmam. Sakın sende bırakma :img-wink:
Tekrar teşekkür ediyorum dizifilm.com yönetimine :happy0064
Bence Kayzer Şahin olamaz. Ama SuperNova'nın dediği gibi gizli bir görevi ortaya çıkar. O prof. vardı ya onu nasıl bastonla öldürmüştü. Aman tanrım. Bu dizide her an herşey olabilir...
Bir perşembe günü ana sayfaya alınmış olmakta ayrı birşey ya çok sevindim.. :img-ok:
arkadaşlar şimdi bişi daha geldi benim aklıma.zahit nasıl düzelecek sizce kırımlıların veledi z... düştük adamımızı unuttuk yahuuu.zahitimiz şu an damardan takılıyo bi el atalım şuna:img-hyste
Messa'cım bende çok sevindim. sanırım onlarda bizim ana sayfayı hakkettiğimizn farkına vardılar. Bundan sonra asla bu forumu yalnız bırakmam. Sakın sende bırakma :img-wink:
Tekrar teşekkür ediyorum dizifilm.com yönetimine :happy0064
Bence Kayzer Şahin olamaz. Ama SuperNova'nın dediği gibi gizli bir görevi ortaya çıkar. O prof. vardı ya onu nasıl bastonla öldürmüştü. Aman tanrım. Bu dizide her an herşey olabilir...
Bir perşembe günü ana sayfaya alınmış olmakta ayrı birşey ya çok sevindim.. :img-ok:
Handecim bırakırmıyım hiç... Gerçekten çok sevindim ve bunu ciddi anlamda hakediyorduk. İnşallah forumumuz daha çok canlanır.
Bencede Kayzer Şahin olamazz. Arkadaş'ta Şahin olamaz yine diyorum hem yaş'tan dolayı hemde ne bileyim bilmiyorum yaa olmaz diyorum. Birde silah doğrultan ele dikkat ettiniz mi şişman ve genç birisine ait bir ele benziyordu.
Ama Arkadaş oldukça yaşlı ve elinin o görünümde olacağını sanmıyorum.
Çam yarması ha valla süpersin hiç güleceğim yoktu handecim .Kibarlığa gelince sana katılamıyacam çünkü Nogayın pek kibar biri olduğu söylenemez.Çam yarması bir abi ve mahalle delikanlısı nogay
:img-hyste :img-hyste
Doğru birde bu Galip Bey'in çocuğu arkadaş olamaz o zaman :img-help:
kafam karıştı. bu adama arkadaşın oğlu olduğunu bilmiyor muydu?
Galip Bey'e benziyor aslında ama Kayzer yok yok olmaazz...
Belki Kayzerle Nogay kardeştir. :img-pilot
Ayrıca niye Nogay'a öyle diyorsun istediği zaman kibar olabiliyor. :img-polic
Zahit güçlüdür muhakkak atlacak bu durumu.İnşallah Oğuz beyin desteğiyle de atlatacak. Yanlız bence zahit akıllı adam sahardan sonra iğneyi hep ona verdiler belki iğneleri yapmamış olabilir. Çünkü o gece sahar bu son iğneyide vurduktan sonra eroin bağımlısı olacan dedi ama vuramadı iğneyi. yani oyun da çıkabilir
arkadaşlar takıldık kaldık bu konuya ha..yaw kim diyor kayzer arkadaş diye...ben arkadaş şahin olamaz dedim..kayzerinde farklı bir karaktere bürünebileceğini düşündüğümü söylemiştim hepsi o kadar...anlaşıldımı merkezz
inşallah öyledir tree cim yaklaşımın çok mantıklı.olabilir tabiki ama bu arada şöle bişide çıkıyor karşımıza...imam efendi kaç zamandır ünsülinsiz nasıl yaşıyor acıba atladılar orayı ha.yada ben kaçırdım..bu arada tuna da yok ortalıkta.acaba kendisine yapılmak istenenleri öğrenirse oda katılırmı arasların ekibine.:img-hyste ne diyonuz ?????:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Aras tunayı edirneye annesinin yanına gönderdi ya . o Arasın yanına İstanbula zor gelir. Kız bi geldi başına gelmeyen kalmadı. Bu arada şu çiğdeme ne oldu çok merak ediyom.Acaba bisküvi reklamında gerçek aşkı buldu diziye vedamı etti.Gerçi o onuda beceremez ya .Kız beceriksizmi beceriksiz kimi emanet ettilerse evden kaçırdı
acaba arasa kavuşabilmek için kırımlılar ailesini tek tek öldüren çiğdem olabilirmi yahu:img-hyste :img-hyste :img-hyste aileyi tek tek öldürüyo sonrada sıra sende notları bırakıyo...olurmu olur inan.bu dizide yok yok
Aras tunayı edirneye annesinin yanına gönderdi ya . o Arasın yanına İstanbula zor gelir. Kız bi geldi başına gelmeyen kalmadı. Bu arada şu çiğdeme ne oldu çok merak ediyom.Acaba bisküvi reklamında gerçek aşkı buldu diziye vedamı etti.Gerçi o onuda beceremez ya .Kız beceriksizmi beceriksiz kimi emanet ettilerse evden kaçırdı
Treecim hiç güleceğim yoktu gerçek aşk haa :img-hyste Tuna'yı bence de artık biraz zor görürüz gibi ama Tuna okumuyor mu? Yada nerede okuyor.
Cidden Çiğdem'e Aras'ın babası Celal Dağlı'yıda emanet etmişlerdi ama yanlış hatırlamıyorsam adam ilacını içmedi hatta Çiğdem'e mi içirmişti ne :img-hyste
Bu bölümde artık Çiğdem'i görürüz bence. Epey oldu görmeyeli. J15'te görebiliriz. Kızı attılar Arşiv'e:img-hyste Nejat Bey'inde sonu geldi yakında görevden alırlar herhalde.
messacım tek celal dağlımı şehbalide aras götürdü ya .Oda kaçtı. hatırladığım 3 kişiyi emanet ettiler hepside bi şekilde kaçtı.
çiğdeme bu kadar yüklenmeyin yahu...kızcağız sonunda tutacak birini kendine kelepçeliyecek ama bakalım kim olacak o ......acaba nogaymı:img-hyste :img-hyste :img-hyste
çiğdeme bu kadar yüklenmeyin yahu...kızcağız sonunda tutacak birini kendine kelepçeliyecek ama bakalım kim olacak o ......acaba nogaymı:img-hyste :img-hyste :img-hyste
aman arasi kendine kelepcelemesinde, naparsa yapsim. bu arada ciddi cigdem yok piyasada bende fark ettim, son bölüm sadece tlf. da vardi, arasa sehbal kacmis diyordu degilmi. belki yönetmenler parasiz izin vermislerdir: bak cigdem böyle olmyuor kimi emanet etsek elinden kaciriyorsun, sen biraz kendini topla tekrar deneriz, bu sana son iktarimiz okay:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Ahhhh nova kelepçeliyecek dedin yaramı deştin be.Hande neredesin bak nova ne diyor .(Kelepçeliyim ben sana yüreğimden ta derinden ahhh ahhhhh )imgdrag
Ah ahhh sabah sabah fatura kesmekten helak oldum zate.
Yapmayın etmeyin :img-cray:
yarım bıraktın beeniii, yarsız bıraktıınn beniiii :icon_whis
Canlarım yalnız bizim yeni dizimizinden çok güzel müzikleri var. özellikle benim şu özel çalışmalarda sürekli kyullandığım Ay aman ay süper ötesi bişey...
Kahrolası sonbaharlar... döker yaprakları dallarından
yok yok bencede çiğdem arası kelepçelemesin...ama şöle olabilir birliyorsunuz zavalı imam efendimizde kendi hatunundan kazık yedi..eee zavallı çiğdemimizde ne kadar istesede hala el değmemiş kendisine.bizim imam efendiyede öylesi lazım değilmi zaten.ne diyorsunuz akşama gidelimmi kız istemeye :img-hyste :img-hyste :img-hyste
aman arasi kendine kelepcelemesinde, naparsa yapsim. bu arada ciddi cigdem yok piyasada bende fark ettim, son bölüm sadece tlf. da vardi, arasa sehbal kacmis diyordu degilmi. belki yönetmenler parasiz izin vermislerdir: bak cigdem böyle olmyuor kimi emanet etsek elinden kaciriyorsun, sen biraz kendini topla tekrar deneriz, bu sana son iktarimiz okay:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Nalan'cım gülüm ne ettin :img-hyste :img-hyste
Çiğdeme öyle dendiğini düşünemiyorum sen biraz toparlan kızım. Bak büsküi reklamı çıkaralım seni bu işleri bırak!
Aşk olsun falan de kırıt biraz ajanlık sana göre değil :img-hyste :img-hyste
yok yok bencede çiğdem arası kelepçelemesin...ama şöle olabilir birliyorsunuz zavalı imam efendimizde kendi hatunundan kazık yedi..eee zavallı çiğdemimizde ne kadar istesede hala el değmemiş kendisine.bizim imam efendiyede öylesi lazım değilmi zaten.ne diyorsunuz akşama gidelimmi kız istemeye :img-hyste :img-hyste :img-hyste
yok canim bence kesinlike olmaz, bizim cigdemin gözü arastan baska kimseyi görmüyor, nekadar kabul etsede bizim cigdem arastan bana hayir yok gibilerinde, ille gözü kayar arasa, bunuda imam efendi kaldirmaz sekerim, tekrar eroine falan sarilir:img-hyste :img-hyste :img-hyste ne geriye var canim.
yazık ne yapsın Duru'nun gazabına uğrayınca umudu kesmiştir tabi :img-hyste
Hatun maşşalh boy pos ezer valla Çiğdem'i...
Bu arada ben oğuz Bey'e şöyle entel bir birini bulalım diyorum.
Zahit daha yeni hanımı geberdi :img-cool2
40 ı çıksın hele :img-hyste
yazık ne yapsın Duru'nun gazabına uğrayınca umudu kesmiştir tabi :img-hyste
Hatun maşşalh boy pos ezer valla Çiğdem'i...
Bu arada ben oğuz Bey'e şöyle entel bir birini bulalım diyorum.
Zahit daha yeni hanımı geberdi :img-cool2
40 ı çıksın hele :img-hyste
he kiz handecim ciddi olmaz, bir sebebte senin dedigin gibi saharin daha 40i bile cikmadi daha mevlüti okunacak, olmaz zahite yakismaz hemen baska biriyle, malum kendisi zagten imam cok iyi bilir o bu kurallari:img-hyste :img-hyste
peki oguz beye göre hic kimse yokki burda:icon_sorr
he kiz handecim ciddi olmaz, bir sebebte senin dedigin gibi saharin daha 40i bile cikmadi daha mevlüti okunacak, olmaz zahite yakismaz hemen baska biriyle, malum kendisi zagten imam cok iyi bilir o bu kurallari:img-hyste :img-hyste
peki oguz beye göre hic kimse yokki burda:icon_sorr
Valla bu dizide gerçekten de bizim oğuz beye uygun kız yok. Birtek aklıma Girayın sekreterleri geliyor.Ama onlarında nogay kaptırır mı bizim oğuz beye :img-hyste
Dun ilk mesajimi atmistim.Ana sayfaya alinmamamizin uzucu ama cok da onemli olmadigini belirtmistim.Ugurlu geldim galiba ki 2. mesajimi ana sayfada atmak kismtmis.^^ Hayirli olsun hepimize.
Daha once baska bir sitede yapmis oldugum yorumu sizlerle paylasayim dedim.Belki biraz daha kafaniz karisir:
"Bildiginiz uzere 30.bolumde yuzu gorunmeyen herkesi Sahin olarak yorumladik.
31.bolum fragmaninda ise Sahin`in(burada ise Sitare "Sahin" dedigi icin,Arkadasi Sahin olarak kabul ediyoruz ki hedef sasirtiliyor olabilir.)Arkadas oldugunu gorduk.
30.bolumde dergahtaki gizli bolmeden Mansur Dayi`nin kitabini alan kisinin -dikkat ettiyseniz- sol el isaret parmaginin bir kismi yoktu.
Arsivlere baktiginizda ise Arkadasin sol el isaret parmaginin normal oldugunu goruyoruz.
Burdan su sonuclari cikariyoruz;
1-Kitabi alan da Sahin fakat burada bir mantik hatasi var.
2-Mantik hatasi olmadigini varsayarsak,bizim hic bilmedigimiz ve hic bahsi gecmemis bir kisi daha var.(Kitabi alan sahis)
3-Sahin Arkadas degil,Sitare herhangi bir nedenden oturu(bunu da kestirebilmek cok guc fakat soyle bir yorum getirebilirim.Bildiginiz gibi Sitare Aras`a bir soz vermisti;yanilmiyorsam Sitare`nin yerine getirecegi bu sozden de hic bahsedilmedi.)Arkadasin Sahin oldugunu veya oldu bilinen Sahin`in yasiyor oldugunu gostermek istiyor."
Valla bu dizide gerçekten de bizim oğuz beye uygun kız yok. Birtek aklıma Girayın sekreterleri geliyor.Ama onlarında nogay kaptırır mı bizim oğuz beye :img-hyste
naptin sen tree arkadasim, girayin sekreterli yari ciplak geziyor ortada olmaz, zahite söyle türbanli hanim hanimcik becerekli, helal süt emmis kiz bulcaz, buda sagir odada yok, tek bir duru var malum oda arasin aski ,ama durunun sütüne pek karismam:img-hyste
2 gün yoktum anasayfaya gelmişiz hayırlı olsun (biraz geç oldu ama) fragmanı dün gördüm süperdi Oğuz Beye hanım mı buluosunuz yakışır Oğuz Beye ben birini buldum ama çok saçma Söylüorum DELİ ŞEHBAL:img-hyste :img-hyste Dikkate almayabilirsiniz beni bu fikrimden sonra:img-hyste :img-hyste
naptin sen tree arkadasim, girayin sekreterli yari ciplak geziyor ortada olmaz, zahite söyle türbanli hanim hanimcik becerekli, helal süt emmis kiz bulcaz, buda sagir odada yok, tek bir duru var malum oda arasin aski ,ama durunun sütüne pek karismam:img-hyste
Ayol ben sekreterleri Oğuz beye dedim .Zahit ne yapsın o kızları ona dediğin gibi kapalı namazlı niyazlı birini bulalım
Ben size eşleştireyim :)
Aras&Duru :happy0064 :happy0064
Oğuz Bey&Giray'ın sekreteri :icon_whis
Çiğdem&Nogay :good: :good:
Zahit&Sitare :img-hyste :img-hyste
Bugün hayal gücünüzü hayran kaldım. Biz günde bir saat burada çöpçatanlık yapalım dizi karakterleri hakkında...
Duru'ya aşık aşık bakmayı öğretelim...
Bu arada bizim oğuz bey'in hatunu vardı birazcık vahşi bişeydi ama Olivia'yla olan sahneleri unutmamak lazım di mi? :img-wink:
Tree'ye not: avatarına bakınca Orhan'ı görmüş kadar seviniyom valla billa :img-hyste
Ben size eşleştireyim :)
Aras&Duru :happy0064 :happy0064
Oğuz Bey&Giray'ın sekreteri :icon_whis
Çiğdem&Nogay :good: :good:
Zahit&Sitare :img-hyste :img-hyste
Süper olmuşta bu sonuncuyu beğenmedim ben :icon_whis
Zahit ne yapsın Sitare hanımı gül gibi Zahar'dan sonra aşk olsun. Kırımlı ailesi sabetaist zaten! Bizim Zahit'e gelmez :img-hyste
Dini bütün birini bulmak lazım ona belki bir gün dergahta biriyle karşılaşırı. Ama sekreterle Oğuz Bey olayını sevdim bak :img-hyste
2 gün yoktum anasayfaya gelmişiz hayırlı olsun (biraz geç oldu ama) fragmanı dün gördüm süperdi Oğuz Beye hanım mı buluosunuz yakışır Oğuz Beye ben birini buldum ama çok saçma Söylüorum DELİ ŞEHBAL:img-hyste :img-hyste Dikkate almayabilirsiniz beni bu fikrimden sonra:img-hyste :img-hyste
Ana sayfa ile dileklerine katılmakla beraber diğer söylediklerini duymamazlıktan geliyorum $ewim'cim. Seni ciddiye almak istiyorum daha çooook imza avatar yapıcan sen bize lütfen efem lütfen :img-blush
süper ana sayfaya geçmişiz:happy0064 hayırlı olsun herkeze... akşamki bölümü sbırsızlıkla bekliyorum... sorularımızın cevapların alıcaz hele şükür:happy0064 :happy0064
delfin'cim yine cevap alabileceğimizi sanmıyorum. :img-cool2
Bunlar bizi çıldırtmaya yeminli!
Ana emin olduğum bir konu var istediğimizi aldık artık ana sayfadayız bundan sonra yorumlarımızı daha çok yapmalyız!
Buraya sahip çıkmalyız... :good:
Bugün hayal gücünüzü hayran kaldım. Biz günde bir saat burada çöpçatanlık yapalım dizi karakterleri hakkında...
Duru'ya aşık aşık bakmayı öğretelim...
Bu arada bizim oğuz bey'in hatunu vardı birazcık vahşi bişeydi ama Olivia'yla olan sahneleri unutmamak lazım di mi? :img-wink:
Tree'ye not: avatarına bakınca Orhan'ı görmüş kadar seviniyom valla billa :img-hyste
EEE sonunda arasın gülen resmini buldum .Filozof duymasın:img-hyste Asıl sen avatar resimlerime bak valla acemice ama hoş bişeyler yaptım .
Duruya ne öğretsek boş. Kıza 30 bölümde ancak tebessüm etmeyi becertebildik. Onu şuh kahkalar atarken veya aşık aşık bakarken bile düşünemiyorum. (Şöyle Arasa bir çılgın bakış atsın, sarılsın öpsün valla ikiside robot gibiler.Öf Öf durunun yerinde ben olacaktımki :img-in_lo )
Süper olmuşta bu sonuncuyu beğenmedim ben :icon_whis
Zahit ne yapsın Sitare hanımı gül gibi Zahar'dan sonra aşk olsun. Kırımlı ailesi sabetaist zaten! Bizim Zahit'e gelmez :img-hyste
Dini bütün birini bulmak lazım ona belki bir gün dergahta biriyle karşılaşırı. Ama sekreterle Oğuz Bey olayını sevdim bak :img-hyste
Hande niye öyle diyorsun Sitare genç güzel şehvetli kadın. Zahit onu hizaya getirir ama şimdi aklıma geldi. Galip Bey'in eski sevgilisi olduğu için olmaz.
Şu Hürriyet Abla denen kadın vardı yaa ebn onu hiç hatırlamıyorum onunla nasıl olurdu rahmetli olmasaydı.
Zaten Oğuz Bey'e de öyle biri yakışır değil mi? :img-hyste Çok seviyorum ben bu Oğuz Bey'i ...
Treecim Durunun yerinde olmak istemişsin canım Aras'ı yani Orhan Kılıç'ı yakından görmüş biri olarak şunu söyleyebilirim ki tvdekinden daha yakışıklı ...:good: ama ben Oğuz Bey'i kimselere değişmem :img-hyste
bye oh be çok şükür allahıma,hem ana sayfaya geldik,hemde kaç günlük özlemden sonra forumuma kavuştum.babamın ameliyatı(prostat),işyerimizdeki tadilat ki hala sürüyor,derken bir türlü fırsat bulup gelemedim,aklım hep burada.tam fırsat buldum,gündemdeki dizilere bakacağım,aa ne göreyim ana sayfaya geçmişiz.hepimizin gözü aydın:happy0064 :happy0064
ana sayfaya geçişimiz şerefine bende avatarımı değiştirdim.
bu akşam yine çok heyecanlı ve güzel bir bölüm daha izleyeceğiz.sizce nejatın yere yıktığı adam kimdi?bana arkadaşmış gibi geldi.
aras ve duru anahtarın sırrını çözmeye kararlılar bakalım ne gibi sürprizlerle karşılaşacaklar.
vay be aras ve arkadaş enişte kayınbirader olacaklar....daha neler göreceğiz acaba
bye oh be çok şükür allahıma,hem ana sayfaya geldik,hemde kaç günlük özlemden sonra forumuma kavuştum.babamın ameliyatı(prostat),işyerimizdeki tadilat ki hala sürüyor,derken bir türlü fırsat bulup gelemedim,aklım hep burada.tam fırsat buldum,gündemdeki dizilere bakacağım,aa ne göreyim ana sayfaya geçmişiz.hepimizin gözü aydın:happy0064 :happy0064
bu akşam yine çok heyecanlı ve güzel bir bölüm daha izleyeceğiz.sizce nejatın yere yıktığı adam kimdi?bana arkadaşmış gibi geldi.
aras ve duru anahtarın sırrını çözmeye kararlılar bakalım ne gibi sürprizlerle karşılaşacaklar.
vay be aras ve arkadaş enişte kayınbirader olacaklar....daha neler göreceğiz acaba
Hoşgeldin bahar , baban için geçmiş olsun.İnşallah çabuk iyileşir ve senide güzel yorumlarınla tekrar aramızda görürüz
Baharcım hoşgeldin ... Babana geçmiş olsun. Evet sonunda anasayfaya geçtik. :happy0064 Nejat'ın yere yıktığı adam konusunda hiçbir fikrim yok valla. Nogay olabilir mi diyeceğim ama Nogay Nejatı ikiye katlar dörde böler.:img-hyste
Hande niye öyle diyorsun Sitare genç güzel şehvetli kadın. Zahit onu hizaya getirir ama şimdi aklıma geldi. Galip Bey'in eski sevgilisi olduğu için olmaz.
Şu Hürriyet Abla denen kadın vardı yaa ebn onu hiç hatırlamıyorum onunla nasıl olurdu rahmetli olmasaydı.
Zaten Oğuz Bey'e de öyle biri yakışır değil mi? :img-hyste Çok seviyorum ben bu Oğuz Bey'i ...
Treecim Durunun yerinde olmak istemişsin canım Aras'ı yani Orhan Kılıç'ı yakından görmüş biri olarak şunu söyleyebilirim ki tvdekinden daha yakışıklı ...:good: ama ben Oğuz Bey'i kimselere değişmem :img-hyste
zahit böyle birşeyi asla yapmaz,hiç aklına getirme bile bence.
oğuz beye de sadece kendisi gibi gözü kara,karizmatik-bayanın karizmalısına ne deniyorsa ondan yani-biri yakışır.kırımlıların sekreterlerini hiiiççç gözüm tutmuyor,etek boylarıda sinirimi ayrıca bozuyor.
orhan kılıç'ı bende dizinin kamera arkası çekimlerinde çok sevdim,çok sevimli ve sempatikti.zaten o görüntülerden sonra diziyi izlerken,sanki aras heran bir muziplik yapacakmış gibi geliyor bana.
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
nogaya kolay kolay birşey olacağını zannetmiyorum,benim tahminime göre o giraydan bile daha tehlikeli biri.
bu arada bana kızmayın ama ben duruyada bir türlü güvenemiyorum.çok istiyorum ama o ailede bu kadar masumiyeti kafam almıyor.
acaba duru arasla evliliği hakkında nasıl bir karar alacak?
zahit böyle birşeyi asla yapmaz,hiç aklına getirme bile bence.
oğuz beye de sadece kendisi gibi gözü kara,karizmatik-bayanın karizmalısına ne deniyorsa ondan yani-biri yakışır.kırımlıların sekreterlerini hiiiççç gözüm tutmuyor,etek boylarıda sinirimi ayrıca bozuyor.
orhan kılıç'ı bende dizinin kamera arkası çekimlerinde çok sevdim,çok sevimli ve sempatikti.zaten o görüntülerden sonra diziyi izlerken,sanki aras heran bir muziplik yapacakmış gibi geliyor bana.
Baharcım aşk bu belli mi olur ? Ama ben ikiliyi yazarken Sitare&Galip ilişkisini tamamen unutmuşum o yüzden olmaz diyorum. Ama Hürriyet olabilirmiydi acaba?
Ama güzel şimdi allah aşkına ... Etek boyundan bizene boyu tam Oğuz Bey'e göre :img-hyste Ben izleyemedim kamera arkası görüntülerini yaa kaçırmışım.
Arkadaşlar bugün acayip yoğunum sohbetinize pek katılamıyorum kusura bakmayın!
Bahar'cım çok geçmiş olsun. Umarım hastalıklar kötülükler ayırmaz bizi bir daha...
Messa'cım Orhanı nerde yakından gördün ! anlatsana ne zaman hacı oldun bakiim :img-hyste
Filozofum çabalarımız boşa çıkmadı. Orhanı görünce söyle tamam mı? :img-wink:
Mc_Merve iyi dileklerin için çok teşekkür ederiz... Aynen bizde adminlerimize teşekkür ediyoruz.
:happy0064 :happy0064
EEE sonunda arasın gülen resmini buldum .Filozof duymasın:img-hyste Asıl sen avatar resimlerime bak valla acemice ama hoş bişeyler yaptım .
Duruya ne öğretsek boş. Kıza 30 bölümde ancak tebessüm etmeyi becertebildik. Onu şuh kahkalar atarken veya aşık aşık bakarken bile düşünemiyorum. (Şöyle Arasa bir çılgın bakış atsın, sarılsın öpsün valla ikiside robot gibiler.Öf Öf durunun yerinde ben olacaktımki :img-in_lo )
Tam geldim filozof gelmiş şimdi nasıl rahat rahat, içimize sine sine keşke diyelim di mi ama ?
Yok ya Duru o şekilde olursa bizim Ağır abiye yakışmaz ki!
Ama biraz cilveli işveli olabilir. O ilk öpüşmeye gittiği sahnede nasıldı. Giyindi süslendi kürkler mürkler :img-hyste
philosophy
17-05-07, 15:49
Ayıp ettin Handecim ya bi göreyim onu bülbül kibin ötücem herbişeyleri de siz o gülen resimlerine çok bakmayın onun bakiyim öyle noluyo :img-hyste :img-hyste PanicSong Şahinle ilgili birşeyler yazmış ya yine kafam çok karıştı benim ya, acaba Şahin gerçekten Arkadaş değil mi!!:img-help: Arkadaş değilse kim :img-help: Allahım bu dizi beni öldürecek ya!! :img-hyste Ama dizi dediğin de böyle olur yani. Gerçi Arkadaşın Şahin olması iyi olurdu bence Arkadaşın dili açılır herşeyi anlatırdı, bazı şeyler daha iyi çözülürdü o zaman. Dizide görmediğimiz birinin Şahin çıkması bu kadar şaşırtıcı da olmazdı bence.
Hem bence Arkadaş konuşmaya başlayacak çünkü sahilde topluca konuşurlarken ya Galip Bey ya da Oğuz Bey, Arkadaş için ''onun da konuşma zamanı gelecek'' demişti... Belkide o zaman bu zamandır!!!
arkadaşlar bu arada şöyle bişey geldi birden aklıma,bence giray yakında kevin miller'le buluşacak derim ben siz ne düşünüyorsunuz bu konuda,sebebine gelince mark zimmer denen arkadaşımız nogayı şimdiden zehirlemeye başladı giray' ın yerinde seni görmek isteriz gibilerinden.ya giray onlarında hakkından gelicek :img-hyste yada yakında abbas yolcu....:img-hyste
arkadaşlar bu arada şöyle bişey geldi birden aklıma,bence giray yakında kevin miller'le buluşacak derim ben siz ne düşünüyorsunuz bu konuda,sebebine gelince mark zimmer denen arkadaşımız nogayı şimdiden zehirlemeye başladı giray' ın yerinde seni görmek isteriz gibilerinden.ya giray onlarında hakkından gelicek :img-hyste yada yakında abbas yolcu....:img-hyste
Yok daha neler. Giray bu dizide önemli bir kişilik. Onu öyle kolay kolay harcamazlar.En fazla 2 kardeş birbirlerinin kuyusunu kazar ama kaybeden tabiki nogay olur
Ayıp ettin Handecim ya bi göreyim onu bülbül kibin ötücem herbişeyleri de siz o gülen resimlerine çok bakmayın onun bakiyim öyle noluyo :img-hyste :img-hyste
Diyorum ama dinletemiyorum. istemem ben O filozofumun yari diyorum (istemem yan cebime koy manasında) Bu kızlar beni dinlemiyor tatlım!
Bol bol gülen resim bulucam size o zaman gününüzü göreceksiniz :img-cool2
Hem bence Arkadaş konuşmaya başlayacak çünkü sahilde topluca konuşurlarken ya Galip Bey ya da Oğuz Bey, Arkadaş için ''onun da konuşma zamanı gelecek'' demişti... Belkide o zaman bu zamandır!!!
Ah canım gözyaşlarına boğulurum valla. Böyle bir sahne olabilir mi?
Gerçekten Arkadaş şahin mi? Yoksa....
Azzz sonraaa :img-pilot
Yani 7 saat sonra sanırım
Yok daha neler. Giray bu dizide önemli bir kişilik. Onu öyle kolay kolay harcamazlar.En fazla 2 kardeş birbirlerinin kuyusunu kazar ama kaybeden tabiki nogay olur
giray elbette önemli bir karakter ayrıca dizide oyuncu olarak en beğendiğim isimlerden biri onu hediye paketi yapmaları benimde işime gelmez.ben sadece tahminlerimi söylüyorum.ayrıca dizinin bu başdöndürücü temposunda neyin ne olacağı hiç bellide değil.bence bu dizide hiçbir karakterin (aras&duru hariç)devam edip etmeyeceği belli de değil...ne dersin tree'cim:good:
Kevin Miller ölmedi mi helvasını yedik biz onun Kuzey Irak'ta :img-pilot
Giray en son kalan kırımlılardan biri olacak bence onun ölmesi dizinin bitişi olur...
İstemezükk!!!
Bir tek Giray efendiye af var anlayacağın tövbe ederse bizim AZO ekibine bile alabiliriz.
:)
Kevin Miller ölmedi mi helvasını yedik biz onun Kuzey Irak'ta :img-pilot
Giray en son kalan kırımlılardan biri olacak bence onun ölmesi dizinin bitişi olur...
İstemezükk!!!
Bir tek Giray efendiye af var anlayacağın tövbe ederse bizim AZO ekibine bile alabiliriz.
:)
güzel kardeşim kevin elbetteki öldü bende yanına gidecek derken onu kastettim,giray'a töbe kapısı hep açık zaten,yeterki gelsin o bi bak nasıl adam ediyoz öle bir karakteri,bırak azo grubunu tek kale maç bile yaparız onla,,yoksa ortada sıçanmı oynasak :img-hyste karakteri:img-hyste daha uygun buna bence
philosophy
17-05-07, 16:38
Walla bu dizide her an her şey olabilir ama Giray'ın o kadar kolay öleceğini zannetmiyorum. Zaten herkes ölüyo ya, nerdeyse her bölüm biri öldü resmen :img-hyste Giray ölürse Aras'la Duru'nun aşkına kim mani olacak (BEN :img-hyste ) yok yok ölmez...
ilk başta anasayfaya taşınmanız hayırlı olsun.ben bu diziyi abim seyrettigi için mecbur seyrediyodum başlarda.sonradan sevmeye başladım.yorum yazmaktan okumayı daha çok seviyorum.akşama yorumları okuruz artık.
Fragmani tekrar gordum o kirmizili kiyafet icindeki kisinin elleri cok kucuk :) ve yuzugu var resimleri resim bolumune yukluyorum
Bence birde Fragman/onumuzdeki bolum yorumlari basligi bolumu acilsa fena olmaz
ilk başta anasayfaya taşınmanız hayırlı olsun.ben bu diziyi abim seyrettigi için mecbur seyrediyodum başlarda.sonradan sevmeye başladım.yorum yazmaktan okumayı daha çok seviyorum.akşama yorumları okuruz artık.
Olsun yorum yazmasanda aramıza hoşgeldin. Yorum yazmıyorum diyenler bazen öyle yorumlar yazıyor ki valla ağzım açık kalıyor.
Akşama dizi arasında ve bitiminde burada olacağız. Seni de görmek isteriz... :img-blush
Güzel dileklerin için,
Teşekkürler!
Bu ya Giray yada Sahin diyecegim ama sanirim Fragman Girayla basliyor..Yuzugu var ve elleride ufak..Hanceri tutuyor..
http://www.dizifilm.com/forum/showpost.php?p=3357780&postcount=276
Tahminen Sahin+Daryus ve Mansur arasinda bir seyler donuyordu..
Fragmani tekrar gordum o kirmizili kiyafet icindeki kisinin elleri cok kucuk :) ve yuzugu var resimleri resim bolumune yukluyorum
Bence birde Fragman/onumuzdeki bolum yorumlari basligi bolumu acilsa fena olmaz
Stromy dur daha bunları dolduralım da ilk önce zamanla o da olur!
Hele şurayı 20-30 kişi görüntülesin başlıklar dolup taşsın. Ama bölüm tahminlerini burada yapmak daha iyi şöyle bir başlık açılabilir.
Muhtemel senaryolar gibi, komplo teorilerimizi yazarız....
ne dersiniz... :img-wink:
olleyy! anasayfadayız
akşamı sabırsızlıkla bekliyorum, bana ilk bölümleri izlemek farz oldu afşar bey öldüğü sıralar izlemeye başlamıştım,yorumlarım pek kuvvetli olmayabilir o yüzden, bu dilsiz arkadaşın da dili çözülücek bence ama ne zaman...hançeri tutan el giraya ait olmalı, off neyse yorumlarım şimdilik kalsın o kabiliyet pek yok bende ama buralarda olucam:img-yes:
Arkadaşlar yoğun isteğiniz sonucunda anasayfaya taşıdım fakat gereksiz muhabbetlerle sayfayı doldurursanız bu durumu tekrar gözden geçirmek zorunda kalabiliriz...
ayse
sevgili adminim
foruma şimdi giriş yaptım.Gündemdekiler Diziler bölümüne girdim hemen.Bakıyorum bakıyorum sağır Oda yok.Alla Alla dedim.Sonra bir baktım anasayfadayız.:img-blush
Anasayfaya aldığın için asla pişman olmayacaksın.Bunu tüm Sağır Oda sevenlerin adına söylüyorum.Teşekkür ediyoruz tüm sevenler adına.
Dönelim diziye ;
Şimdi bu bölümde Nejat başkan görevden alınacak mı ? Yoksa birkaç bölüm daha bekleyecekler mi ? Nejay başkanın kaç haftadır içeri girmesini bekliyoruz.Zaten başkan ne haltlar yediğini biliyordu.
Ama by kayzeri zaten evvelden hepsi gördü.O yüzden şahin bizim arkadaş :img-yes:
Ya Galip bey bir cok kez kurtulmustu..Yillar once Fransada saldiridan kurtulmustu...Yuri kacirmisti bir kere, komsuda yangin susu vererek Araslar kurtarmisti..Evine Cenap patlaycii yerlestirdi Zahit kurtardi..Malesef son kez kurtulamadi..Sahin arkadas olabilir ama bence Daryus, Sahin ve Mansur arasinda birseyler vardi...Daryus Avsar tartismasinda anlasilan Avsar Daryusa hic guvenmiyordu (bkz. 2. sayfa)..Tehdit etmisti onu..Simdi ben o anahtarin nereyi actigini Daryus biliyor diye dusunuyorum.
Bugün bir milad olacak buna inanıyorum.
Ana sayfadan önce ve ana sayfadan sonra :happy0064
Ekin'cim nerelerdesin özledik seni canım:img-blush
Bay kayzerin gizli bir görevi olduğuna inanmıyorum ondan olsa olsa Giray efendi nin tetikçisi olur.
tabi bu dizide nerden ne çıkacağı belli olmadığı için herşeyden şüpheleniyoruz.
Not: Lütfen konuyu oyla kısmını 5 puan ile oylayınız! :img-wink:
philosophy
17-05-07, 19:25
Galip Bey Arkadaşın Şahin olduğunu biliyormuydu, Arkadaşı teşkilata Oğuz Bey getirdi acaba Oğuz Bey Arkadaşın Galip Bey'in oğlu olduğunu biliyor muydu? Tam da Galip Bey'in öldüğü anda çıktı Şahin ortaya ya haksızlık bu!! Baba oğul daha ne mutlu günleri oılacaktı oysaki :img-hyste
Galip Bey Arkadaşın Şahin olduğunu biliyormuydu, Arkadaşı teşkilata Oğuz Bey getirdi acaba Oğuz Bey Arkadaşın Galip Bey'in oğlu olduğunu biliyor muydu? Tam da Galip Bey'in öldüğü anda çıktı Şahin ortaya ya haksızlık bu!! Baba oğul daha ne mutlu günleri oılacaktı oysaki :img-hyste
Muhakkak biliyordur Oğuz bey. Çünkü Şehbal şahini hastanede gördüm diyodu habire.Oğuz beyde orada olduğuna göre .Zaten hastane olayından sonra arkadaş ortaya çıktı. Kimbilir belki oğuz beyin onu konuşturmaması da belki bu yüzdendi. Birde Galip bey arkadaşın oğlu olduğunu bilseydi diyorum bu kadar mesafeli olurmuydu .Bende hep şahin arkadaştır dedim ama bugün buradaki yorumları okuyunca kafamda kocaman bir acaba oluştu.Zaten bu dizi her bölümde bizleri hep şaşırttı belki bu gece de böyle olacak Kimbilir???
Neyse nasıl olsa bir kaç saat sonra herşeyi öğrenecez
philosophy
17-05-07, 20:02
Belki sakalları var ya ondan yaşlı duruyordur. Bu arada farkettiyseniz kaç bölüm oldu Oğuz Bey ve Arkadaş hala konuk oyuncu olarak geçiyor. Hakan Karahan ve Turgut Ünal!! Acaba bunun amacı nedir fikri olan var mı??:img-help: :img-help:
Belki sakalları var ya ondan yaşlı duruyordur. Bu arada farkettiyseniz kaç bölüm oldu Oğuz Bey ve Arkadaş hala konuk oyuncu olarak geçiyor. Hakan Karahan ve Turgut Ünal!! Acaba bunun amacı nedir fikri olan var mı??:img-help: :img-help:
Bana kalırsa hakan Karahan'ın adının senaristlerin içinde yer almasını isterdim. Çünkü onun senaristliği döneminde dizi çok yankı uyandırıyordur. sanırım mütevaziliğinden adının oyuncular arasında geçmesini istemiyor. Sonuçta oyuncu bile değil
Bu arada eklediğim resimlere bakmanızı tavsiye edicem aman dikkat şok olmayın. Bu resimler hiç bir yerde yok :img-wink:
Amanın Sağır Oda ana sayfaya alınmış.:happy0064
Çok sevindim ya uzuun bir zaman sonra ana sayfaya alındı ama olsun ana sayfaya geldi ya önemli olan bu.:)
Bu hafta ki bölüm özetini okumadım neler olacak bilmiyorum ama kayıt edip mutlaka izlemeye çalışacağım.
Malum aynı saatte KVP var.:)
mrh arkadaslar masallah ben yokken iyi döktürmüssünüz.
kaptirmissiniz kendinizi sahin arkadasmi degilmi diye. bu arada ben bugün birkac kez gördüm fragmani, masallah zagten persembeye gecti geceli bir hizlanma var kanal d"de.
fragmanda beni sassirtan kötü nejat arkadasla bogusuyor, aceba arkadasla ne alakasi var, yoksa nejat onlarin su bürolarini mi buldu, eger arkadas gercekten bir kirimliysa onunla bogusmayi gec yanindan izinsiz bile gecemez, buda ayri bir soru isareti.
kaptirmissiniz kendinizi sahin arkadasmi degilmi diye. bu arada ben bugün birkac kez gördüm fragmani, masallah zagten persembeye gecti geceli bir hizlanma var kanal d"de.
fragmanda beni sassirtan kötü nejat arkadasla bogusuyor, aceba arkadasla ne alakasi var, yoksa nejat onlarin su bürolarini mi buldu, eger arkadas gercekten bir kirimliysa onunla bogusmayi gec yanindan izinsiz bile gecemez, buda ayri bir soru isareti.
Anasayfa yaradı canım bol bol beyin fırtınası estirdik buralarda :)
Bu arada hem imza hem avatar olmuyor canım böyle tam Kurtlar'cı oldun unuttun bizi :icon_sorr
Arkadaşın Şahin olmadığına inanmaya başladım. Bilmiyorum ama bana da çok yaşlı gibi geliyor. belki Sitare Hanım ne bileyim işte ben şöyle Ağır Abi bişey bekliyordum aslında. Giray'a haddini bildirecek, Duru'ya sahip çıkacak
Nejat bu hafta geberecek inşallah! Bir pislikten daha kurtulacağız.
Bu arada hem imza hem avatar olmuyor canım böyle tam Kurtlar'cı oldun unuttun bizi :icon_sorr
Arkadaşın Şahin olmadığına inanmaya başladım. Bilmiyorum ama bana da çok yaşlı gibi geliyor. belki Sitare Hanım ne bileyim işte ben şöyle Ağır Abi bişey bekliyordum aslında. Giray'a haddini bildirecek, Duru'ya sahip çıkacak
ah handecim hic unuturmuyum canim, her ikisinin yeride ap ayri canim benim neolursa olsun sagir odadan asla vazgecmem canim benim, dedim dedim gene diyorum canim benim, benim zagten ayni gün veya ertesi gün bakmam birsey degisirmiyor tatlim, reyting olayina zagten giremiyoruz biliyorsun biz üvey evlatiz. hem yorumlarimi sorularimi esirgiyormuyum hic tatlim.
tamamda canim arkadas eger gercekten sahinse aslinda pek bir yasli degil be, girayda bayagi büyük, arkadasin üstündeki pantalon palyancolarin giyisisi gibi, renka renk giyiniyor, e sac sakalda birbirinde, yani ben onu sorun etmiyorum, ama gercekten arkadas sahinse, onu oguz getirdigi oraya benim kayinbilader gibilerinde, yoksa oguzundami birseylerden haberi var? yada galip oguza yalanmi söyledi???
Ben arkadasi oraya Oguz degil Galip getirdi diye hatirliyorum..Hatta neden konusmuyor dediginde Galipi susturmamismiydi?..
Ben arkadasi oraya Oguz degil Galip getirdi diye hatirliyorum..Hatta neden konusmuyor dediginde Galipi susturmamismiydi?..
vallahi bilmiyorum stormycim ama benim hatirladigim kadariyle oguz bey tanistirmisti arasla bu benim kayinbiladerim demisti, emin degilim ama bence öyleydi.
Arkadas 22. yada 23. bolumde mi ortaya cikmisti tam bolumunu bilsem bakicam oturup tek tek :D
Yazılılarım dolayısıyla giremedim ne zamandır.Ama Handeciğimin bana gönderdiği özel mesaj sonucu (gelecektim ama biraz daha geç olacaktı sanıursam :)) hemen koştum buraya geldim. Mutluluğumu :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 şeklinde göstermek istiyorum.:) Büyük uğraşlar sonucu geçebildiğimiz ana sayfamız hepimize hayırlı, uğurlu olsun inşallah:) Açılışı da yaptıktan sonra....:) Bu arada Nalancım diğer sayfada bişey yazmışsın, giremediğim için göremedim cnm:
NOT: cerencim yaw kardesim sen bana niye demedin almancadan sinava girecegini ben seni ne güzel calistirirdim canim . hemen cevap veriyorum, unuttum :img-blush Sonradan aklıma geldiğinde çok geçti...Neyse ben 15-20 dk sonra geliyorum, iyi forumlar:)
amanda aman cerencim hosgeldin canim bak biz böyle agilariz seni, yerli dizilerde seni karsiladik görüyormusun canim.
evet canim almancadan girecektin ha, kiz ciddi seni calistirirdim tatlim ben gözümü actim acali burdayim, iyi yardimim olabilirdi, neyse ben eminim sen kendinde gayet güzel bir yazili cikartmissindir. fragmani gördügsen sende büyük bir sok gecirmissindir, büyük ihtimal sahin bizim arkadasmis, hayretler icerisindeyiz bakicaz görücez.
bu arada stormy arkadasim, senmiydin kimdi bilmiyorum ama birisi burda sagir odanin full bölümleri bana lazim demisti, ordanda bakabilirsin sahini kimin getirdigini, istiyorsan tabii. okis:img-wink:
amanda aman cerencim hosgeldin canim bak biz böyle agilariz seni, yerli dizilerde seni karsiladik görüyormusun canim.
evet canim almancadan girecektin ha, kiz ciddi seni calistirirdim tatlim ben gözümü actim acali burdayim, iyi yardimim olabilirdi, neyse ben eminim sen kendinde gayet güzel bir yazili cikartmissindir. fragmani gördügsen sende büyük bir sok gecirmissindir, büyük ihtimal sahin bizim arkadasmis, hayretler icerisindeyiz bakicaz görücez.
bu arada stormy arkadasim, senmiydin kimdi bilmiyorum ama birisi burda sagir odanin full bölümleri bana lazim demisti, ordanda bakabilirsin sahini kimin getirdigini, istiyorsan tabii. okis:img-wink:
yok ben demedim..Sanirim Arkadas 19. bolumde ortaya cikiyor..Biriniz mumkunse Arkadasi kimin getirdigine baksin ben Galip diye hatirliyorum..
yalcinersonmez
17-05-07, 21:29
mrb arkadaşlar ben geldim way be anasayfaya geçmişiz bizde bu arada fragmanı gördüm gine karmakarışık şeler oluodu neyse artık ben yarın izlerim netten...
Ah canım sevgi kelebeğim Nalan'cım benim kıyamam!
Seni reytingten muaf edenler utansın! Alamanya'nın reytingini ölçseler zaten bütün cümle alem sağır Oda sever çıkar ama çok şey kaybediyorlar... :img-in_lo
Şunu şurasında yarım saatçik kalmış ama dayanamıyorum ne yapayım kurcalıyasım irdeliyesim geliyor. Bakalım kim çıkacak az sonra göreceğiz.
Not: bu forumda sohbetler bu kadar güzel olunca insanın daha çok izleyesi geliyor :img-blush
Hoşbulduk canım.Geldim, :) Neyse cnm seneye de var Almanca, o zaman inşallah:)
Karsılama yeriniz harika, mutluluklar içinde karşıladınız beni:)
Fragmanı gördüm cnm, zaten sanırım yorumumu da yapmıştım, koşmuştuk ;)ama ondan önce buradan fotolara bakmıştım ve fragman fotolarında kesin, Arkadasın Şahin old. anlaşılıyordu.Ama sanırım görüntü grubu bu olayı sonradan farketmiş olacak, ben izlediğimde öyle değildi fragman :img-wink:
Ama arkadasın olmasını bekliyorduk ya zaten :icon_whis :)
NOT!: Bu arada forum kopmuş yahu.12 sayfa, dile kolay valla...Okumadım, inş. okuyacağım şimdi:) Yani gerilerden msjlara cvp gelirse sasırmayın:)
yok ben demedim..Sanirim Arkadas 19. bolumde ortaya cikiyor..Biriniz mumkunse Arkadasi kimin getirdigine baksin ben Galip diye hatirliyorum..
Sevgili stormy şimdi baktım. 18 bölüm fragmanında arkadaş ortaya çıkıyor. Aras babasını gömdükten sonra deniz kıyısında yanlızken Oğuz bey ve arkadaş geliyo
stormycim ben simdi tekrar baktim o baska yere ve full bölümler var, yalniz eminmisin 19. bölümde oldugundan simdi hangi birini ben indireyim rapidshareden iniyor cünkü, seve seve bakarim hemen.
Malesef emin degilim ama 23. bolum ozetinde Arkadas neden konusmuyor diye bir cumle geciyor?Simdi 23 e bakmaya calisacagim...
Seni reytingten muaf edenler utansın! Alamanya'nın reytingini ölçseler zaten bütün cümle alem sağır Oda sever çıkar ama çok şey kaybediyorlar... :img-in_lo
Şunu şurasında yarım saatçik kalmış ama dayanamıyorum ne yapayım kurcalıyasım irdeliyesim geliyor. Bakalım kim çıkacak az sonra göreceğiz.
Not: bu forumda sohbetler bu kadar güzel olunca insanın daha çok izleyesi geliyor :img-blush
Evet handecim, sana katılıyorum.İnsanın irdeleyesi geliyor değil mi:) Ben de sadece bende olan bir şey mi diye düşünmeye başlamıştım:) Ama cok az kaldı, bakalım neler olacak bu bolumde:happy0064
he kiz gercekten öyle, ciddi diyorum en cok burayi seviyorum, ne güzel biz bizeyiz, gelen hos karsilaniyor, buraya bir giren daha cikmiyor canim, milleti bagliyorsunuz tatli dilinizle.
hande kiz birde büyük bir sok yasamayalim, bir baska bildigimiz birisi falan gelirde, elde cik isin icinden.
Yazılılarım dolayısıyla giremedim ne zamandır.Ama Handeciğimin bana gönderdiği özel mesaj sonucu (gelecektim ama biraz daha geç olacaktı sanıursam :)) hemen koştum buraya geldim. Mutluluğumu :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 şeklinde göstermek istiyorum.:) Büyük uğraşlar sonucu geçebildiğimiz ana sayfamız hepimize hayırlı, uğurlu olsun inşallah:)
Sabahtan beri gözüm yollarda kaldı! Nerelerdesin yahu!! :)
Nihayat toplandık bakalım heyecan dorukta ama en çok merak ettiğim dizi bittikten sonra bakalım kaç kişi olacağız buarada. İnşallah yoğun günler yaşayacağız. ben bugün 12 sayfa yazdığımıza hala inanamıyorum. bende biraz fazla kasmışım kendimi herkese cevap yetiştireceğim diye ama olsun değer di mi? değer :img-blush
Cnm bence bu durum şöyle acıklanabilir:
Şahin silahı kimin kafasına tuttu? Nogayın. Nogay ne? Bir Kırımlı. Nejat kimin tarafında? Daima kötünün.:) Ayy pardon Nogayların diyecektim.:) Nogayla Giray Şahini seviyor mu? Hayır. Belki de bundan dolayı olabilir cnm:)
Repligi buldum bakin....
Aras: 3 umuzun sinirdan gecmesi zor olacak
Oguz: 3 umuzun degil 4 umuzun
Aras: 4 umuz mui?
Oguz: Arkadasida yanimiza alalim..isimize yarayabilir..
Galip: Arkadasi rahat birakin..Onun isi sanal dunyayla..
Zahit: Dogru ya hem konusmaz etmez
Aras: Oguz bey peki niye konusmuyor Arkadas?
Galip: Elbet vardir bir hikayesi
Oguz: Olmaz mi? Biz....
O sirada Arkadas hamle yapip Oguzu susturur...
Oguz tamam tamam diye basini sallar
Oguz: Tamam nasil istersen..Zamani gelince sen anlatirsin...Oyle degil mi Arkadas?
Arkadas basini sallar olur diye
Yani kisaca Oguzda herseyi biliyor muhtemelen
mrb arkadaşlar ben geldim way be anasayfaya geçmişiz bizde bu arada fragmanı gördüm gine karmakarışık şeler oluodu neyse artık ben yarın izlerim netten...
Kurtlar Vadisi fanları bizi unutmasınlar :img-blush
İzleyin, izlettirin...
Bu Sağır Oda fragmnları cidden çok karışık oluyor. geçen gün youtube'de her iki dizinin jeneriğini karşılaştırmışlar. İşte ilk önce Sağır Oda'da bayrak, vatan falan gösteriyormuş. Kurtlar vadisi'nde oyuncuları gösteriyormuşmuş!
İşte sağır Oda'da da vatanseverlik ön planda diyorlar! ne düşünüyorsunuz?
Sabahtan beri gözüm yollarda kaldı! Nerelerdesin yahu!! :)
Nihayat toplandık bakalım heyecan dorukta ama en çok merak ettiğim dizi bittikten sonra bakalım kaç kişi olacağız buarada. İnşallah yoğun günler yaşayacağız. ben bugün 12 sayfa yazdığımıza hala inanamıyorum. bende biraz fazla kasmışım kendimi herkese cevap yetiştireceğim diye ama olsun değer di mi? değer :img-blush
Sabahtan beri ben de (özellikle okuldan geldikten sonra), yazılıları çalışayım bitireyim diye çalışıyorum.Gözler kan...Ama olsun, hallettim ve buradayım nihayet. (Ya bu gunlerde farkındayım sürekli yazılılardan bahsdiyorum ama, bitene kadar idare edersiniz beni, dimi? :img-blush )
Ben de 12 sfyı görünce, şaştım kaldım, acaba dedim başka bir foruma mı girdim:) Şaka şaka, ne zamandır iyi yazıyoruz valla.O güzel yorumları okumak da beni çok mutlu ediyor :) Şimdi geriye gide gide okuyorum, ondan biraz zamanlama yanlışlığı olabilir ama, mazur göreceksiniz artık beni.
Kurtlar Vadisi fanları bizi unutmasınlar :img-blush
İzleyin, izlettirin...
Bu Sağır Oda fragmnları cidden çok karışık oluyor. geçen gün youtube'de her iki dizinin jeneriğini karşılaştırmışlar. İşte ilk önce Sağır Oda'da bayrak, vatan falan gösteriyormuş. Kurtlar vadisi'nde oyuncuları gösteriyormuşmuş!
İşte sağır Oda'da da vatanseverlik ön planda diyorlar! ne düşünüyorsunuz?
Kesinlikle katılıyorum.Eğer KVterör kaldırılmasaydı vatanseverlik konusunda baya şeyler anlatacaktı ama barınamadı.Aslında kesinlikle kaldırılmaması gereken bir diziydi.Şimdiki sadece şirketler, kara para... onlarla ilgileniyor.Yani vatanseverlikle çok da bir ilgisi yok canım.Ama Terör kesinlikle bu konulara çok iyi değinirdi.:img-wink:
Cnm bence bu durum şöyle acıklanabilir:
Şahin silahı kimin kafasına tuttu? Nogayın. Nogay ne? Bir Kırımlı. Nejat kimin tarafında? Daima kötünün.:) Ayy pardon Nogayların diyecektim.:) Nogayla Giray Şahini seviyor mu? Hayır. Belki de bundan dolayı olabilir cnm:)
cerencim dogru haklisin ciddi arkadas kirimliysa, nejat yinede öyle yapabilir, kirimllilarda normal aileyi param parca etmek bak bunu bir an düsünememistim,
Kesinlikle katılıyorum.Eğer KVterör kaldırılmasaydı vatanseverlik konusunda baya şeyler anlatacaktı ama barınamadı.Aslında kesinlikle kaldırılmaması gereken bir diziydi.Şimdiki sadece şirketler, kara para... onlarla ilgileniyor.Yani vatanseverlikle çok da bir ilgisi yok canım.Ama Terör kesinlikle bu konulara çok iyi değinirdi.:img-wink:
evet canim cok haklisin, bilmiyorum sizler kvp yu izliyormusunuz, ama polat ilk bölümde hemen göndermesini yapti, baskanla görüsmedeyken, terrrörü göstericektik ama izin vermediler dedi, buda cok güzel bir gönderme oldu.
Handecim fragmandaki bakışını gördün değil mi arkadasın? Ben kaldım zaten... Bu ne? :img-swoon dedim kendi kendime.Katıldığından beri görmüyordum onu bu şekilde.Yaşlılık konusunda da sanki sakal-bıyık kesse gencleşecekmiş gibi geliyor bana canım:)
evet canim cok haklisin, bilmiyorum sizler kvp yu izliyormusunuz, ama polat ilk bölümde hemen göndermesini yapti, baskanla görüsmedeyken, terrrörü göstericektik ama izin vermediler dedi, buda cok güzel bir gönderme oldu.
Evet cnm.Baya bir farkettim. hatta ben orada güldüm direk, sırıtış durumu yani :img-wink: :) Biz artık terörle değil, onun arkasındakilerle savaşmaya karar verdik:)
NOT!: Dizimiz başlıyor arkadaslar herkese iyi seyirler, sonrasında da iyi yorumlar:)
DİZİ ÖZETİNDE EDİT: Arkadaslar, okumadığım için gerileri, gerilere gittikçe yeni arkadaslar görüyorum.Herkes hoşgelmiş.Herkes güzel güzel yorum yaparak bize katılır heralde.:)
DİZİ BAŞI EDİT: :happy0064 Şahin arkadas çıktı arkadaslar.:) O ne bakıştı öyle yahu:)
cerencim dogru haklisin ciddi arkadas kirimliysa, nejat yinede öyle yapabilir, kirimllilarda normal aileyi param parca etmek bak bunu bir an düsünememistim,
Bu msjını görmemişim cnm, bence de Kırımlıların ortak amacı aileyi parçalamak:D
hadiiiiiiii işin yoksa dna testini bekle.Valla bunlar bizi serseme çevirecekler .Şu ana kadar mansur dayının şahini sakladığını öğrendik.
Ya şu zahite ne demeli süper ya
yahu müthiş bir bölüm .bu ne ya heyecandan ölecem nerdeyse. Arkadaş şahin fala değilmiş. adam Usame bin ladinmiş koptum ya .
Evet, aynen:):) Replik çok hoştu ama:) :Bu Usame Bin Ladin kılıklı adam benim abim olamaz :img-hyste :img-hyste
Müthiş heyecan, tam beklediğimiz gibi...Tabi Araslar hala Galip Beyin öldürüldüğünü bilmiyorlar... Şehbalin yerini Arkadas biliyormuş galiba, öyleyse cabuk bulurlar onu...:) Ama Arkadasın Şahin olup olmadığı belli değil...Kadın Şahin dedi ama kimse emin değil, Arkadas da soyleyemem diyor.Eğer öyleyse, değildir bence... Ama bilmiyorum...:)
yahu müthiş bir bölüm .bu ne ya heyecandan ölecem nerdeyse. Arkadaş şahin fala değilmiş. adam Usame bin ladinmiş koptum ya .
Süper bir bölüm ya aynen acayip heyecanlı dediğin gibi adama Şahin falan değilmiş kaç gündür boşuna konuşuyoruz. :img-hyste
hadiiiiiiii işin yoksa dna testini bekle.Valla bunlar bizi serseme çevirecekler .Şu ana kadar mansur dayının şahini sakladığını öğrendik.
Ya şu zahite ne demeli süper ya
Harikaydı o sahne de...Ama orda Cenapın eli armut topluyordu sanki:) Eski Türk filmlerindeki gibi tek tek geldiler:) Bir de James yampiri yumpiri yürümedi mi :img-hyste :img-hyste
malını ver
canını ver
paranı ver ama
sırrını verme
arkadaşın divanda gariban gariban oturuşu ne güzeldi değilmi.Giray ve nogayın uyanıklığına bakınca şahin çok zavallı kaldı bunların için beaaa
Nogay yumruğu yiyince: adamda deli kuvveti var
Zahit : sen sıkıştığın zaman kıvırtıyorsun
Oğuz bey : Seninde kafan karıştığında kafama sıkıyorsun imam efendi
Bu ne replikler çok heyecanlı çok güzel bir bölüm
Bu Diyarbakır'ın meşhur helvası mı? Hımm pek lezzetliymiş! ellerine sağlık canım :img-hyste
Süper bir bölümdü! Gece gece bir kere izlemeyle pek anlamıyorum ama :)
Nihayet kazasız belasız Nejat'ı da tarihe gömdük. Bu Nogay ne kadar utanmaz arlanmaz yahu Yaşın başına bakmıyor olay çıkartıyor.
Dna sonuçları haftaya kaldı. peki bunlara Oğuz bey'le Aras'ı neden alıyorlar.
hani dördünü birden alacaklardı :img-pilot
Bu Diyarbakır'ın meşhur helvası mı? Hımm pek lezzetliymiş! ellerine sağlık canım :img-hyste
Nihayet kazasız belasız Nejat'ı da tarihe gömdük. Bu Nogay ne kadar utanmaz arlanmaz yahu Yaşın başına bakmıyor olay çıkartıyor.
evet handecim bizim helvamız. afiyet olsun iste bi daha yapayım kardeşime.
Mark zimmer arkadaşla oğuzu rehin alıyorki zahit ve arasa suikasti yaptırsın. Mark dedi ya biri milliyetçi biri aşırı dinci diye
evet handecim bizim helvamız. afiyet olsun iste bi daha yapayım kardeşime.
Mark zimmer arkadaşla oğuzu rehin alıyorki zahit ve arasa suikasti yaptırsın. Mark dedi ya biri milliyetçi biri aşırı dinci diye
Hııı ben orada kopmuşum demekki! Anladım pek mantık hatası yoktu zaten bu bölümde ama yinede Aras ile Duru konuşurken o kadar sinirlendim ki! Şarkı sesten yüksekti.
Böyle birşey yok yani yuh dedim!!
Nasıl 4ünü birden? Nereye alıyorlardı?
Bu arada müthiş bir bölümdü.Her zamanki gibiydi.Mükemmeldi... Şehbal nolcak acaba? Bence ben bu saatte sorulara baslamayayım.Yoksa bitmezz:) Ben kacıyorum.Malum yarın okul var.Erkenden kalkacağız.Herkese iyi yorumlar.Uzun yorumumu yarın yapabilirim heralde.Sizinkileri de yarın okurum.İyi geceler.:) :sad53:
NOT!: Çağla Kubatın diziden ayrılacağını bilmiyordum.Herhalde surfle diziyi aynı anda götüremedi:) Neyse kısa bir aradan sonrea tekrar girecek ya:) Surf çalışmaları bittikten sonra:D
Hııı ben orada kopmuşum demekki! Anladım pek mantık hatası yoktu zaten bu bölümde ama yinede Aras ile Duru konuşurken o kadar sinirlendim ki! Şarkı sesten yüksekti.
Böyle birşey yok yani yuh dedim!!
Aynı şeyi ben de düündüm cnm.
Sadece Zahitin kaçması biraz saçma olmuş sanki.Önceki msjımda söylemiştim teker teker geldiler:)
4. birden derken AZO ve arkadaşı alacaklardı sanıyordum.
Çağla diziden ayrılırsa diziye başka bir aşk sokarlar. Aras'la olmazda başkasıyla olur. şimdi bizim verdiğimiz tepkiye göre çekecekler yeni bölümü.
Bende yatıyorum hepinize iyi sohbetler
bye
Not: tree'cim bugün günün en çok mesai yapan iki kişisi ialn ediyorum ikimizi sabahın 8 inden beri online'ız :img-hyste
Arkadaşlar piskopat kardeşlere Arkadaşta katıldı. o ne bakışlardı öyle valla şehbali aratmadı.
Adınız : şahin Kırımlı :img-hyste
Üç kişiye acı :
Cahil arasındaki alime ,
Zenginken fakir düşene,ve
Hatırlı iken itibarını kaybedene.
Of acaip bir bolumdu..Yanliz tuvalet sahnesinden bir sey anlamadim..Sitare iceri girdi Arkadas kapinin tersine dondu ve Nejat iceriye Arkadasi cekti..Eee Sitare disariya geri nasil cikti ???????
Arkadasin Sahin olmadigini dusundum bu bolumde..Bilmiyorum neden ama sanki Sahin degil gibime geliyor?
Nogay psikopat, Giray ise bence sizofren..ya bu kadarda vahsi ve hainler...Simdi Sehbal, Oguz, Arkadas ellerine gecti...
Tosun denen herifi getirecekler..Bir o eksikti..
23.Bolumde Oguz Arkadasin neden konusmadigini biliyordu ama Sahin oldugunu bilmedigi ortaya cikti..Gerci ben onun Sahin olduguna pek inanmiyorum ya..
Of acaip bir bolumdu..Yanliz tuvalet sahnesinden bir sey anlamadim..Sitare iceri girdi Arkadas kapinin tersine dondu ve Nejat iceriye Arkadasi cekti..Eee Sitare disariya geri nasil cikti ???????
..
Canım sitare köşeyi döndü bayanlar tuvaletine girdi.Arkadaşta erkekler tuvaletinin önünde durdu.
Evet şahin=arkadaş biraz şüpheli oldu.hele bide işin içine dna girince ???
Bu bolumde komik replikler
Aras:Herkes birbiriyle anlasma yapmis.. Oguz bey sizinde Sitare hanimla ozel bir anlasmaniz varsa bilelim
Oguz: Sen kendine bak yakinda kaynanan olacak
Aras:.......
Zahit: Nesi var bunun?
Oguz: Duru Amerikaya gidiyor ya ondan bozuk
Zahit: Bunlar evlenmiyor muydu?
Oguz: Yok senin yaptigin evliligi gormusler ondan vazgecmisler :img-hyste
Dizinin senaristine, iletmek istedikleriniz için: http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=21682
Arkadaşlar bugün acayip yoğunum sohbetinize pek katılamıyorum kusura bakmayın!
Bahar'cım çok geçmiş olsun. Umarım hastalıklar kötülükler ayırmaz bizi bir daha...
Messa'cım Orhanı nerde yakından gördün ! anlatsana ne zaman hacı oldun bakiim :img-hyste
Filozofum çabalarımız boşa çıkmadı. Orhanı görünce söyle tamam mı? :img-wink:
Mc_Merve iyi dileklerin için çok teşekkür ederiz... Aynen bizde adminlerimize teşekkür ediyoruz.
Handecim, cevabı ancak şimdi yazabiliyorum dün çok yoğundum giremedim. Orhan Kılıç'ı 1,5-2 ay önce Beyoğlunda İst cafede görmüştüm Kahvaltı yapıyordu. Bu arada avatarındaki beyefendiyide gördüm bende kendilerini çok severim o halde iki defa mı hacı oldum ben ....:img-hyste
Arkadaşlar ne oldu size yavvvvvvvv.Çokmu yordu bu bölüm sizi. nerelerdesiniz
Treecim ben geldim canım diğer elemanlarda gelirler birazdan herhalde.
Bu bölüm manyak süperdi yaa. İlk başını kaçırdım bir baktım herkes dergahın salonunda. Bende Nogay'ın "Bu usame bin ladin kılıklı adam benim abim olamaz" deyişine koptum öldüm gülmekten...:img-hyste Arkadaş dağ gibi Nogay'ı nasıl devirdi yere ...
Arkadaş Şahin olamaz diyorum çünkü yaş itibari ile. Arkadaş Şahin olabilir diyorum hem kendinden çok emin dna testine bile Şahin Kırımlı yazdı, hemde galip Bey'in öldüğünü duyduğunda nasıl ağladı. Oğlu olmasa bu kadar neden ağlasın ??? Şehbal ile görüşmeleri'de var ??? Birde Sitare ilk gördüğünde Şahin dedi ana kalbi bu hisseder değil mi?
Bu Duru çok saf yaa. Gözünün önünde neler oluyor kardeşi ortada yok o hiçbirşey yapmadan amerikaya gidiyor... :img-hyste
Nejattan kurtulduk ama biraz zor oldu gibi adam boğulmadı gitti. Birde Aras ikide bir çıkartıp konuşturuyor iyice deliriyorum. Hançer saplandığında hartt diye ses çıktı ıyyy.
Giray ve Nogayyy adamlarını o halde görünce morardılar... Tosun kim ben daha önce hiç adını duymadım ?
Giray ile Aras hastanede tam kapışacakken Aras'ın Duruya göz kırpışı süperdiii :happy0064 :happy0064 Üfff ya Duru niye amerikaya gitti özleyeceğim valla. Dediğiniz gibi Aras&Duru konuşmasında müzik fonda değil konuşmalar fondaydı sanki. Birşey anlayamadım... Ama sarıldılar yaaa çok romantikti değil mi? İnşallah en kısa zamanda tekrar birleşirler..
Şehbal, mutlaka bir yolunu kaçar... Nasıl o tuzağa düştü anlamadım. Cenap Şehbal'i yakalarkenn "Gel bakalım küçük Şeytan" demesi komiklti:img-hyste
Aras ile Arkadaş'ın hastanedeki konuşmalarıda süperdi. Aras zavallım psikolojik çöküntü yaşıyor herhal.
Zahit'de helal olsun o kadar uyşturucunun etkisinde bile kafasını toparlayabildi ve kaçtı.
Şimdi nasıl kurtulacak bizimkiler ???
Giray ve Nogayyy adamlarını o halde görünce morardılar... Tosun kim ben daha önce hiç adını duymadım ?
Giray ile Aras hastanede tam kapışacakken Aras'ın Duruya göz kırpışı süperdiii :happy0064 :happy0064 Üfff ya Duru niye amerikaya gitti özleyeceğim valla. Dediğiniz gibi Aras&Duru konuşmasında müzik fonda değil konuşmalar fondaydı sanki. Birşey anlayamadım... Ama sarıldılar yaaa çok romantikti değil mi? İnşallah en kısa zamanda tekrar birleşirler..
Şehbal, mutlaka bir yolunu kaçar... Nasıl o tuzağa düştü anlamadım. Cenap Şehbal'i yakalarkenn "Gel bakalım küçük Şeytan" demesi komiklti:img-hyste
Aras ile Arkadaş'ın hastanedeki konuşmalarıda süperdi. Aras zavallım psikolojik çöküntü yaşıyor herhal.
Şimdi nasıl kurtulacak bizimkiler ???
Canım hoşgeldin Tosun ilk bölümlerde Nejatın j15 in başına geçmesini sağlayan milletvekiliydi.Bir iki böümden sonra görünmedi zaten.
Arasın göz kırpışı dediğin gibi süperdi.Bu aralar bunu hep yapıyor:img-blush Sanki dizinin sonunda da yaptı. Durunun gideceğine pek inanmıyorum Belkide Şehbalin kaçırıldığını duyup gitmez diye düşünüyorum.
Ya arkadaşın kendisi zaten gariban bide bu olaylardan dolayı garibim çöktü. Nejat onu bıçaklamaya kalkarken elini bile kaldıracak gücü yoktu.
selam arkadaşlar...hakkaten çok güzel bir bölümü daha keyifle izledik,arkadaş karşımıza şahin olarak çıktı ama bana çok inandırıcı gelmedi bu...benmi yanlış hatırlıyorum öyleyse düzeltin lütfen, arkadaşın diziye girdiği bölüm (yanılmıyorsam 23. bölümdü) orda oguz bey arkadaşı kayınbiraderi olarak tanıştırmamışmıydı...bu arada nejat efendinin gidişine birazda üzüldüm,amca ne güzel bütün operasyonları yüzüne gözüne bulaştırıyordu :img-hyste şimdi onun yerin ekime güleceğiz bakalım:img-hyste
bizimkilerin kurtulması için sanırım sitare hanım bişeyler yapacak,nede olsa yeni, bir oğlu var:img-hyste yakında kocası kim onu karıştırıcak kadın,bu kadar komplonun olduğu bir aile gerçekten varmıdır acaba ??????:img-hyste düşünsenize yahu giray'ın düşmanı kardeşi çıkıyo(arkadaş),beri taraftan diğer kardeşi düşmanıyla evlenicek(duru),öz kardeşi şehbal'i nasıl öldüreceğini planlarken düşmanlarının reisi(galip)annesiyle...:img-hyste bi nogay var yanında ondan'da ne zaman kazık yiyeceğim diye bekliyo...off off valla acıyorum ben bu giray'a yahuu,,dizinin en garibanı bu bence:img-hyste :img-hyste :img-hyste
[QUOTE=Messa;3366244]Handecim, cevabı ancak şimdi yazabiliyorum dün çok yoğundum giremedim. Orhan Kılıç'ı 1,5-2 ay önce Beyoğlunda İst cafede görmüştüm Kahvaltı yapıyordu. Bu arada avatarındaki beyefendiyide gördüm bende kendilerini çok severim o halde iki defa mı hacı oldum ben ....:img-hyste
/QUOTE]
Valla hande duymasın ama TE ni bende burada dizi çevirirken (GK) görmüştüm acaba benim de hacım kabul olurmu
Yahu şu sitareden bişey anlayanınız varmı. Kadın her Oğuz beyi gördüğünde aralarında acaip bakışmalar oluyor.Ya kadın oğuz beyi gözüne kestirdi yada onların arasındada gizli bir sır var.Ya ne entrikacı bir aile çöz çöz bitmiyor dertleri
Canım hoşgeldin Tosun ilk bölümlerde Nejatın j15 in başına geçmesini sağlayan milletvekiliydi.Bir iki böümden sonra görünmedi zaten.
Arasın göz kırpışı dediğin gibi süperdi.Bu aralar bunu hep yapıyor:img-blush Sanki dizinin sonunda da yaptı. Durunun gideceğine pek inanmıyorum Belkide Şehbalin kaçırıldığını duyup gitmez diye düşünüyorum.
Ya arkadaşın kendisi zaten gariban bide bu olaylardan dolayı garibim çöktü. Nejat onu bıçaklamaya kalkarken elini bile kaldıracak gücü yoktu.
Hımm ben ilk bölümleri böyle çok severek izlemiyordum yani tam bağımlı değildim ...:img-hyste Çok süperdi yaa canım bayıldım orada ona. İnşallah gitmez inşallah. Annesi Nogay'a uçağa bindiğinden emin ol dedi. Nogay Duruyu uçağa bindirmeden gelmez gibi. Evet yaa Arkadaş maşallah boylu poslu gücü kuvveti yerinde gibi duruyor Nogay'ı devirirken gördük ama Nejat'a birşey yapamadı. Eee Aras'ta Nejat'ı zor öldürdü adamlarını daha çabuk alt etmişti.
selam arkadaşlar...hakkaten çok güzel bir bölümü daha keyifle izledik,arkadaş karşımıza şahin olarak çıktı ama bana çok inandırıcı gelmedi bu...benmi yanlış hatırlıyorum öyleyse düzeltin lütfen, arkadaşın diziye girdiği bölüm (yanılmıyorsam 23. bölümdü) orda oguz bey arkadaşı kayınbiraderi olarak tanıştırmamışmıydı...bu arada nejat efendinin gidişine birazda üzüldüm,amca ne güzel bütün operasyonları yüzüne gözüne bulaştırıyordu :img-hyste şimdi onun yerin ekime güleceğiz bakalım:img-hyste
bizimkilerin kurtulması için sanırım sitare hanım bişeyler yapacak,nede olsa yeni, bir oğlu var:img-hyste yakında kocası kim onu karıştırıcak kadın,bu kadar komplonun olduğu bir aile gerçekten varmıdır acaba ??????:düşünsenize yahu giray'ın düşmanı kardeşi çıkıyo(arkadaş),beri taraftan diğer kardeşi düşmanıyla evlenicek(duru),öz kardeşi şehbal'i nasıl öldüreceğini planlarken düşmanlarının reisi(galip)annesiylebi nogay var yanında ondan'da ne zaman kazık yiyeceğim diye bekliyo...off off valla acıyorum ben bu giray'a yahuu,,dizinin en garibanı bu bence:
Iyy Giray'mı gariban ... O garibansa artık geri kalanları düşünemiyorum. Mark Zımmer'e Şahin'i ben öldürdüm dedi yaa adam ürktü bunlardan. Sitare ne yapabilir ki, Derin Amerika Sitare'yemi dinler .. Belki altınlar la ilgili falan birşey söyler. Birde hiç kimse ne annesi nede kardeşleri Şehbal'i merak etmiyorlar.
Bence bu Ahmet Bey, Giray'ın isteği ile Şehbal'e deli raporu verdi. Ahmet Bey, Londra'da ariyer yapıyormuş ..:img-hyste pehhh Sitare nasıl bu kadar saf olabildin canım.
[QUOTE=Messa;3366244]Handecim, cevabı ancak şimdi yazabiliyorum dün çok yoğundum giremedim. Orhan Kılıç'ı 1,5-2 ay önce Beyoğlunda İst cafede görmüştüm Kahvaltı yapıyordu. Bu arada avatarındaki beyefendiyide gördüm bende kendilerini çok severim o halde iki defa mı hacı oldum ben ....:
/QUOTE]
Valla hande duymasın ama TE ni bende burada dizi çevirirken (GK) görmüştüm acaba benim de hacım kabul olurmu
Handeyi aşağıda görür gibi oluyorum ... Canım bak biz hacı olduk :img-hyste Yakışıklı ama değil mi?
Yahu şu sitareden bişey anlayanınız varmı. Kadın her Oğuz beyi gördüğünde aralarında acaip bakışmalar oluyor.Ya kadın oğuz beyi gözüne kestirdi yada onların arasındada gizli bir sır var.Ya ne entrikacı bir aile çöz çöz bitmiyor dertleri
Ben buna hiç dikkat etmedim. Ama Aras'ta dedi yaa Sitare Hanım ile aranızda sözleşme varsa bilelim diyee. Belkide bu replik boşuna yazılmamıştır. Oğuz Bey;:happy0064 :happy0064 :happy0064 çok seviyorum ...
Gelicem birazdan ona göre:img-cool2
hakkımda fazla dedikodu yapmayın bakiim :img-hyste
"sabahları çok yoğun oluyorum da"
AZO+A.daş ilişkilerinde neler oluyo, reyting tahminleri, BBSK ile Duru aşkında son gelişmeler hepsi az sonraaa :img-hyste
"Aras Odun Kömür diye bir firma var müşterimiz . gördükçe sinirleniyorum" :dito
giray' a gariban dememdeki kasıt bir ironiydi ,sitare hanımı hafife almayın bence derin amerikayı doguranda bir ana değilmiydi :img-hyste :img-hyste :img-hyste bir ülke ne kadar derin olursa olsun,TÜRKİYE ile başa çıkamaz arkadaşlar ne demiş atalarımız.it bir batında 10 tane doğurur ASLAN ise bir tane:good:
AZO+A.daş ilişkilerinde neler oluyo, reyting tahminleri, BBSK ile Duru aşkında son gelişmeler hepsi az sonraaa :img-hyste
handecim kızma ama yani o boy, o pos, o karizma, o bakışlar. Şimdi söyle hangi oyuncuda var yani.Acaba bendemi avatarımı değiştirsem hp mi yapsam ne yapsam :img-hyste :happy0064 :img-hyste :happy0064
Öyle seviyorum demekle olmuyor seninde hacı olman lazım ona göre
handecim kızma ama yani o boy, o pos, o karizma, o bakışlar. Şimdi söyle hangi oyuncuda var yani.Acaba bendemi avatarımı değiştirsem hp mi yapsam ne yapsam :img-hyste :happy0064 :img-hyste :happy0064
Handecim, Aras Odun Kömür mü?:img-hyste Bende öyle bir kömür markası hatırlıyor gibiyim.
Treecim aynen öyle ... Neyse konuyu fazla dağıtmasak iyi olur. Baksanıza dün admin Ayse uyarı yapmış gereksiz yorum yapmayın diye :img-hyste
Supernova anladım ben onu ... :good:
haklısın messa toparlayalım konuyu,gelecek bölümden neler bekliyorsunuz,dengeler değişecekmi sizce.mark zimmer işin içine çok girmeye başladı sonumu geliyor ne? onuda oguz bey öldürsün istiyorum ben:img-yes:
haklısın messa toparlayalım konuyu,gelecek bölümden neler bekliyorsunuz,dengeler değişecekmi sizce.mark zimmer işin içine çok girmeye başladı sonumu geliyor ne? onuda oguz bey öldürsün istiyorum ben:img-yes:
Bu bölümde Sitarenin saffını hala göremedik. Kadın iyilerin tarafındamı kötülerin mi hala belli değil. Şİmdi arkadaştan anladığımız kadarıyla Mansur Dayı, Galip Bey, Şehbal ve Arkadaş'ın bildikleri bir kaç sır var.Mansur dayı ve galip öldü .Eee Arkadaş ve Şehbal hayatta . Arkadaşın dediğine göre (daha doğrusu yazdığına göre) 3 kişinin bildiği sır ancak ikisi ölünce sır olur .Bu sırları öğrenmek için şehbalinde mi ölmesi gerekiyor yani.
sır sır sır acaba ?
Arastaki anahtar nereyi açacak?, Dna testinde Şahin gerçekten arkadaş mı? ,
Mansur dayının mezarındaki pakette ne var? Kim koydu ? ve en önemlisi Şehbal akıllı mı deli mi?
Ha birde şu giray adam koskoca hançer birliğinin başı ama ben hala anlamadım. Hep kendi konuşuyor zavallı kukuletalı kuklalarda başları önlerinde onu dinliyolar .Bu zavallıların hiç söz söyleme hakkı yok u acaba Adamların sadece gördüğümüz elleri. birde seslerini duysaydık
Bu bölümde Sitarenin saffını hala göremedik. Kadın iyilerin tarafındamı kötülerin mi hala belli değil. Şİmdi arkadaştan anladığımız kadarıyla Mansur Dayı, Galip Bey, Şehbal ve Arkadaş'ın bildikleri bir kaç sır var.Mansur dayı ve galip öldü .Eee Arkadaş ve Şehbal hayatta . Arkadaşın dediğine göre (daha doğrusu yazdığına göre) 3 kişinin bildiği sır ancak ikisi ölünce sır olur .Bu sırları öğrenmek için şehbalinde mi ölmesi gerekiyor yani.
sır sır sır acaba ?
Arastaki anahtar nereyi açacak?, Dna testinde Şahin gerçekten arkadaş mı? ,
Mansur dayının mezarındaki pakette ne var? Kim koydu ? ve en önemlisi Şehbal akıllı mı deli mi?
tree'cim sen diziyi bitirmişsin güzelim bunların hepsi cevaplansa dizi biter beaa.sondan başlıyalım:img-wink: şehbal kesinlikle çok akıllı biri deliyi oynuyor sadece,mansur dayının mezarına paketi koyabilecek en mantıklı ihtimal arkadaş gibi geliyor insana,ben hala arkadaş şahin değil diye düşünüyorum orda bir şaşırtmaca var ve bencede dna testinin sonucunda arkadaş şahin gibi görünecek,(test sonuçlarının nasıl değiştirildiğini önceki bölümde gördük)o paketin içindeki nedir bilinmez ama kesinlikle aras ve duru daki anahtarla ilgili birşey olduğu kesin,sitare hanım'ın bir tarafı yok bence sadece ailesini ayakta tutmaya çalışıyor bunun içinde hertürlü yolu deniyor(ne yardan ne serden misali) bunu içinde bazen çok acımasız olabiliyor,,benim en merak ettiğim konular,mansur dayı'yı kim öldürdü ve hançer birliğinde yüzü kapalılar arasında kaç tane tanıdık karakter var:img-hyste
Mansur dayının ölümünde şaşırtmaca yaptılar ama bence onuda öldüren giraydı.Sadece dikkatleri sitarenin üstüne çekerek belkide kafa karıştırmayı denediler
Hançer birliğine gelince birinin nogay olma ihtimali bana göre çok yüksek
bu duru niye gidiyo şimdi amerikaya çok sinir oldum:icon_mad: umarım şaşırtmacadır... yoksa duru gözümden düşür vallahi... ya bu kız çok saf bu hallerine çok sinir oluyorum..azıcık gözü açık olsun... ya ne olcak bu arkadaşla oguzun akibeti acaba... haftaya kadar bekle şimdi... işgence yaa:sad53:
Mansur dayının ölümünde şaşırtmaca yaptılar ama bence onuda öldüren giraydı.Sadece dikkatleri sitarenin üstüne çekerek belkide kafa karıştırmayı denediler
Hançer birliğine gelince birinin nogay olma ihtimali bana göre çok yüksek
çok mantıklı bencede galip,mansur,şehbal arasındaki sırrı bilenleri tek tek öldürmeye çalışıyor çünkü,artık o sır neyse onu giray'da biliyor galiba...nogay'ın o birlikte olduğu kuvvetli bir ihtimal ama ben arada süpriz isimlerin de bulunabileceğini düşünüyorum,yanlız bir şey daha var olayların en tepesinde ki isimlerden biri bence sitare hanım bu arada,bütün operasyon yönlendirmelerinde bir şekilde haberi oluyor ve duru'yu amerika'ya göndermekte çok ısrarlı.acaba hançerlerin arasında olabilirmi oda? bu arada giray'ın karısının bildiği sırlarda diziye ayrı bir yön vericek gibi...
çok mantıklı bencede galip,mansur,şehbal arasındaki sırrı bilenleri tek tek öldürmeye çalışıyor çünkü,artık o sır neyse onu giray'da biliyor galiba...nogay'ın o birlikte olduğu kuvvetli bir ihtimal ama ben arada süpriz isimlerin de bulunabileceğini düşünüyorum,yanlız bir şey daha var olayların en tepesinde ki isimlerden biri bence sitare hanım bu arada,bütün operasyon yönlendirmelerinde bir şekilde haberi oluyor ve duru'yu amerika'ya göndermekte çok ısrarlı.acaba hançerlerin arasında olabilirmi oda? bu arada giray'ın karısının bildiği sırlarda diziye ayrı bir yön vericek gibi...
Haklısın Aylin de sır küpü ama onun Girayın yanında ömrü ne kadar uzun olur onu Allah Bilir.Kardeşini öldürdüğünü sırıtarak söyleyen adam karısına mı acıyacak
Birde sürekli olarak ölen kötülerin yerine yine kötüler geliyor. AZO da sayı bayağı bi azaldı .Onlara yeni iyiler ne zaman katılacak acababye
Gerçekten mantıklı. Giray, öldürmüş olabilir Mansur Dayıyı ama Galip'i o öldürmedi ve haberi yoktu. Kıyak oldu :img-hyste Ben diyorum ki, Hançer Birliğindekilerden biride Şehbal olabilir mi?
aysa-17310
18-05-07, 13:03
Merhaba arkadaşlar, bu diziye baştan annem izlediği için şöyle bir bakayım demiştim ama hastası oldum sonradan. Bi kere aksiyon heyecan hiç eksik olmuyor, enteresan ve güncel bi konusu var ve en önemlisi şiddet sahneleri bazı dizilerdeki gibi abartılmamış:icon_whis
Bölüm yorumuna gelecek olursak:
Her hafta biri ölüyo valla yakında dizide oyuncu kalmayacak. Bu hafta da Nejat'ı kaybettik. Gerçi o kıytırık bi adamdı yani ölmesi bi şey değiştirmez.:img-hyste Giray şimdi J-15'in başına yeni bi kukla yerleştirecek.
Ben 'arkadaşın' Şahin olduğuna inanıyorum. Bi kere onu Giray öldürmüş olsaydı, yani öldüğünden kesinlikle emin olsaydı bu kadar telaşa kapılmazdı. Sonuçta DNA testiyle her şey ortaya çıkardı ve Giray'ın da boşu boşuna elini kirletmesine gerek kalmazdı. Ayrıca o adam da dilsiz milsiz değil gıcıklığına konuşmuyo bence.
Duru'nun Amerika'ya gidecek olmasına üzüldüm:icon_sorr Belki son anda bi şeyler olur da kalır yazık:sad53:
Giray'ın Hançer Birliği'ne yaptığı konuşma çok etkileyiciydi. 'Gerçek bize engelse onu tanımayız' falan:good: Ama havası sönüverdi Aras adamları haklayınca:img-hyste
Zahit'in kurtulmasına da çok sevindim. :happy0064
Son sahnede Oğuz ve Arkadaş kaçırıldı. Bakalım Aras ve Zahit onların peşine düşmeye cesaret edebilecek mi???
philosophy
18-05-07, 13:09
Merhaba arkadaşlar :happy0064 Yine güzel bi bölüm izledik, Aras'la Duru duygu seli olup aktılar adeta :love09: (:img-hyste ) Yalnız farkettiyseniz bizim tutuk Aras kafede nasıl da Duru'yu kolundan tutup kaldırdı, sarıldı öyle... :img-help:
Aras Arkadaş'a Sitare Hanım senin yaşadığını ne zamandan beri biliyor dedi, Arkadaş da elini ohoo anlamında salladı!! Yani Sitare Arkadaşın (Şahin) ölmediğini uzun zamandır biliyordu... Mansur Dayıdan öğrendiğini de söyledi zaten. Pekiii gelgelelim neden 2 bölüm önce Mansur Dayının cenazesi zamanı Aras'ı Galip Bey'e karşı doldurdu??? Bu Sitare sağlam ayakkabı değil!! Çünkü orda Aras'a bahsederken ölen oğlum Şahin diye bahsetti hep, Galip ölmesini kabullenemedi falan dedi!!! Onun yüzünden Aras'la Galip küs gittiler işte :icon_sorr
Bu arada arkadaşlar hastanede Aras'la Giray birbirlerine diklenirlerken Aras'ın Duru'ya bişey yok manasında göz kırpıp gülümsediği anı fotoğraflayabilirseniz dünyanın en mutlu insanı ben olurum :img-in_lo Muhteşem bir pozdu o ya allahım akıllara zarar... Duru'yla konuşurkende bıyık altından hep gülümsedi zaten Orhan, ayy pardon Aras :img-hyste
Dün akşam ki bölüm çok güzeldi.
Galip hocanın ölmesine çok üzüldüm.:icon_sorr
Dizide artık