Tüm Versiyonu Göster : Survivor- Aslanlar / Kanaryalar
Lütfen buradan devam ediniz.
bir önceki bölümün linki,
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=20556
sena57-utku
17-05-07, 12:12
ay ilk bnmi yazıom.:img-hyste :img-hyste başlık hayırlı uğurlu,kavgasız olur inş.:img-yes: :img-yes:
bu hafta konuyu anlamadım ama oyun oynancak ve en kötü 2 kişi düello yapcak heraldee.öleyse umarım 2side aslanlardan olur.:img-hyste
kanaryalar dokunulmazlığı kaybederlerse inş. müge gider.:img-wink:
cömert gitti ya gerisi önemli deill.:icon_sorr :icon_sorr
yensende yenilsendee sonuna kadar kanaryaaa.:happy0064 :happy0064
arkadaşlar rüyamda özlem cevdet ve ayşılın finale kaldığını gördüm :img-hyste
Arkadaslar ya ben 3 haftadir izleyemiyorum simdi geriye aslanlar ve kanaryalardan kim kim kaldi?
Arkadaslar ya ben 3 haftadir izleyemiyorum simdi geriye aslanlar ve kanaryalardan kim kim kaldi?
bizden yani aslanlardan çiğdem mesut cevdet metehan özlem
onlardan yağmur cenk taner müge ayşıl kaldı
bu degisiklik iyi oldu hic deyilse yarismaya biraz heyecan gelir
Taner: Bitti Bitti
Acun: Bitmedi
Özlem: Bitirdim galba
Acun: Hayir
:img-hyste :img-hyste ayyy cok gzl bi fragman.. heycanla bekliyorumm =)
fragmanı izledim..yarışmacılar dokunulmazlık için geliyolar yarışmaya...sonra acun sürprizi açöıklayınca hepsinin yüz ifadesi değişiyo...herkes tek yarışıcaksa ne anlamı kaldı aslanlar-kanaryaların ya...acaaba ödülü takım olarak mı oynayacaklar???
Valla bana kalirsa bence cok sacma bu yeni kural, hic sevmedim + beyenmedim... Neyse valla fragmani gordum guzel bi oyun tam bi survivora yakisan oyun.. insAllah elenen Kanaryalardan biri olur INSHALLAH :img-pilot
++UEFA Bayramimizi kutlu olsun renkdaslarim benimm :happy0064
ben yeni kuralları beğendim yaa sonuçta böyle olunca en iyi olan kazanacak konseyler dewam etseydi bir teymuralp vakası daha olabilirdi ben sewdim bu kuralları:good:
herkeze iyi günler ve iyi yorumlar islerimden dolayi anca cumartesi girarerim...
fragmani daha görmedeim ama anlattiklariniza göre iyi bir bölüm bizi beklioyr...
bütün renkdaslarimin UEFA bayrami kutlu olsun nice uefa kupalari görelim insallah....ayrica bu bireysellik beni cok hosuma gitti hak eden kazanir...insallah
Valla bana kalirsa bence cok sacma bu yeni kural, hic sevmedim + beyenmedim... Neyse valla fragmani gordum guzel bi oyun tam bi survivora yakisan oyun.. insAllah elenen Kanaryalardan biri olur INSHALLAH :img-pilot
++UEFA Bayramimizi kutlu olsun renkdaslarim benimm :happy0064
bende bana göre acun fenerlilerin daha fazla elenmesini istemediği için böyle bi sisteme dönü baktı ki patır patır dökülüyo bunu engellemek istiyo gibime geldi....
!karbeyaZ!
17-05-07, 15:37
Fragmanı izledimm... Herkesin suratı beş karış olmuş:img-hyste cidden şoka uğramışlar:img-hyste
Bireysellikte, dayanıklılıkta bizim takım çok daha iyi.. Ama bunu bile şaibe olarak görünlere yorumum yok..
Neyse bu hafta bizim takım alır artık... Kaybetme lüksümüz yok..Zaten artık bizim takım-sizin takım diye bişey de yok:img-pilot
öncelikle tüm renkdaşlarımın UEFA bayramını kutluyorum
++açıkçası işin bireyselliğe dökülmesi için çok erken bence...o marşları özlemin ve çiğdeminkuş danslarını izliyemiycek miyiz şimdi:icon_sorr renklerin pek önemi kalmadı...acun takımlar daha çok kenetlendi demiş ama bana pek inandırıcı gelmiyo
bende bana göre acun fenerlilerin daha fazla elenmesini istemediği için böyle bi sisteme dönü baktı ki patır patır dökülüyo bunu engellemek istiyo gibime geldi....
:img-hyste
duydunuzmu renktaşlarım patır patır dökülüyomuşuz..:img-hyste durumun 5-5 olduğundan haberleri yok galiba..:img-hyste
ayy fragmanda herkes çok komik yaa acayip şok oldular bide o bitti bitmedi kısmına koptum gülmekten kimse bitirip bitirmediğini anlıyamıyo yaa artık nasıl bişeyse merak ettim valla:)
bu arada acun sitede şöyle bişey demiş:
en kotu ikili kimse o ikili duelloya cikacak...bu 2 aslan yada 2 kanarya olabilir.merakiniz icin birsey daha soyleyeyim,yeni uygulamadan sunra takimlar birbirine 2 kat daha kenetlendiler,cunku rakip takimdan birinin elenmesi icin birbirlerine buyuk destek verdiler.yarismacilarin performansi inanilmaz boyutlara ulasacak,gozlerinize inanamayacaksiniz...
valla performansları acayip merak ediyorum :):)
:img-hyste
duydunuzmu renktaşlarım patır patır dökülüyomuşuz..:img-hyste durumun 5-5 olduğundan haberleri yok galiba..:img-hyste
yaw durumu 10dan 7e getirince biz ses çikarmiyoruz, tek dedigimiz, avantajliyiz felan, bunlar 7-7 yapinca ooooooooo aslanlariiiiiiiim arka arkaya 3 kanarya gönderdileeeeeeeer, diyolar :img-hyste :img-hyste
yada 7 5 yaptik, 5-5 olunca ; iste aslanlarim beeeeeeeee arka arkaya döktük onlariiiiiii, yaprak dökümü aklima geldi, her aile bir agaçtir :img-hyste :img-hyste
deadly_angel
17-05-07, 16:37
Resmen şok oldum ne demek konsey yok ya :img-elvis Çok garip olacak bu hafta umarım Özlem gitmez! Umarım Ayşıl gider!
baktıki acun bey konseyde iyiler gidiyo ne yapcak değişiklik yapıp dengeyi kuracak bu acun varya çok akıllı valla
haydaa ne alsa acun tabi böyle yapar acun tabi şöyle yapar acun bu yarışmayı çok tarafsız bi biçimde sürdürüyo ve bunu fark etmemek imkansız ayrıca siz şuan da bizden daha avantajlı bi konumda değilsiniz sayılarımız eşit niye herhangi bir değişikliğin bizim için yapıldığını düşünüyosunuz ayrıca böyle bi kararın haftalar öncesinden alındığını düşünüyorum ama ben boşuna yazıyorum aslında bunları nasıl olsa acun a bağlanmaya devam edicek herşey
haydaa ne alsa acun tabi böyle yapar acun tabi şöyle yapar acun bu yarışmayı çok tarafsız bi biçimde sürdürüyo ve bunu fark etmemek imkansız ayrıca siz şuan da bizden daha avantajlı bi konumda değilsiniz sayılarımız eşit niye herhangi bir değişikliğin bizim için yapıldığını düşünüyosunuz ayrıca böyle bi kararın haftalar öncesinden alındığını düşünüyorum ama ben boşuna yazıyorum aslında bunları nasıl olsa acun a bağlanmaya devam edicek herşey
acunu belkide sizden daha çok seviyorum bi gsli olarak hoş bi insan ama bu yarışmada yapılmaması gereken değişiklikler niye biz daha iyiiyken yapılıyo bunu anlmıyorum sen olsan nasıl yorumlarsın bizim hep bizim kazandığımız haftanın ertesi neden yapılsın o zaman sizin yendiğiniz haftanın arkasında yapılsaydı ne düşünücektiniz o zaman....tabi düşünmezdiniz yinede nasıl olsa acun biliyodur diyicektiniz.umarım biz kazanırızda biz haksız çıkarızz ne diyelim
acunu belkide sizden daha çok seviyorum bi gsli olarak hoş bi insan ama bu yarışmada yapılmaması gereken değişiklikler niye biz daha iyiiyken yapılıyo bunu anlmıyorum sen olsan nasıl yorumlarsın bizim hep bizim kazandığımız haftanın ertesi neden yapılsın o zaman sizin yendiğiniz haftanın arkasında yapılsaydı ne düşünücektiniz o zaman....tabi düşünmezdiniz yinede nasıl olsa acun biliyodur diyicektiniz.umarım biz kazanırızda biz haksız çıkarızz ne diyelim
siz daha iyisiniz diye bişey yok ki sayılarımız eşit ki tekrar söylüyorum bence bu çok daha önceden alınmış bi karar biz öndeyken de yapılsaydı kesinlikle taraf tutmak adına yapıldığını düşünmezdim zaten acun bu yarışmada hiç bi adaletsizlik yapmadı hatta ben fenerbahçeli olduğunu bilmesem gs li zannederdim ayrıca bu karar niye bizim işimize yarasın ki belki siz konseye kaldığınızda cevdet mesut ya da herhangi başka biri de kulislere kurban gidebilirdi
siz daha iyisiniz diye bişey yok ki sayılarımız eşit ki tekrar söylüyorum bence bu çok daha önceden alınmış bi karar biz öndeyken de yapılsaydı kesinlikle taraf tutmak adına yapıldığını düşünmezdim zaten acun bu yarışmada hiç bi adaletsizlik yapmadı hatta ben fenerbahçeli olduğunu bilmesem gs li zannederdim ayrıca bu karar niye bizim işimize yarasın ki belki siz konseye kaldığınızda cevdet mesut ya da herhangi başka biri de kulislere kurban gidebilirdi
bn senin fikrine saygı duyuyorum ben böyle düşünüyorum herkesin düşüncesi kendine sana göre tarafsızdır bana göre taraflıdır.yine belirtiyim acunu seviyorum ona karşı (onu karalamaya bnm yüreğim kaldırmaz çünkü seviyorum onu) değilim.dediğin gibi önceden alınmış bi kararda olabilir ona bişey diyemem...
aslında acun fenerli diye söylemedim ben bunu...acun galatasaraylı olsa da bunu yapardı eminim...çünkü onun için önemli olan yarışmadaki heyecanın bitmemesi fb li diye bunu yaptı demedim...aslanlar da hep güçlüleri eleseydi cevdet mesut fln gidip berrin seden kalsaydı eminim o zaman da bu uygulamayı yapardı...takım oyunu olarak kanaryalar artık dengeyi bile kazanamaz hale geldi ki dengede bizden iyiler bunu kabul ediyorum...finalde güçlü kişiler olursa yarışmanın heyecanı artar...acunda bence bunu yapmaya çalışıyo...kanaryalar güçlüleri elediği için o da güçlüler elenmesin diye bu yntemi buldu bence...yoksa vallahi yaprak müge ayşıl kalırdı finale:img-hyste :img-hyste :img-hyste bizim için iyi olurdu ama heyecan kalmazdı bence biz açık ara favori olurduk...şimdi durumlar karıştı ne olacak hiç bilemiyorum:icon_sorr
Ooooo cumartesi gelmeden tartisma yaratilmis burda, Aslanlarim sallayin yaa :icon_whis
Ben bu hafta tahminde buluanmicam cunku fragmana bakarsak hepsi ayni sanki, Ay bide ben bu hafta izliyemicem yhaaah.. ooff ooff
Ama yinede kalbim aslanlaraaaaa atacaak:happy0064
yabancıdamat
17-05-07, 18:25
bune ya ne demek ada korseyi yok olur mu öyle şey o zaman bu hafta mete gider dicemde fragmanda mete geçmiş bekliyo inşallah kanarya gider yaprak gidebilir çünkü o şimdiye kadar hiçbir yşarışmaya katılmadı biraz zorlanabilir
daniel_angel
17-05-07, 18:29
aslında acun fenerli diye söylemedim ben bunu...acun galatasaraylı olsa da bunu yapardı eminim...çünkü onun için önemli olan yarışmadaki heyecanın bitmemesi fb li diye bunu yaptı demedim...aslanlar da hep güçlüleri eleseydi cevdet mesut fln gidip berrin seden kalsaydı eminim o zaman da bu uygulamayı yapardı...takım oyunu olarak kanaryalar artık dengeyi bile kazanamaz hale geldi ki dengede bizden iyiler bunu kabul ediyorum...finalde güçlü kişiler olursa yarışmanın heyecanı artar...acunda bence bunu yapmaya çalışıyo...kanaryalar güçlüleri elediği için o da güçlüler elenmesin diye bu yntemi buldu bence...yoksa vallahi yaprak müge ayşıl kalırdı finale:img-hyste :img-hyste :img-hyste bizim için iyi olurdu ama heyecan kalmazdı bence biz açık ara favori olurduk...şimdi durumlar karıştı ne olacak hiç bilemiyorum:icon_sorr
walla ne diyim çok güsel açıklamışsınn...:img-wink:arkadaşlar boşwerin ya biz teke tek de yeneriz onları inş....(Ölümüne GS):happy0064
mili_gkhnözen1905
17-05-07, 18:38
Önce yürek lazim canim.Buda onlarda olmadigi icin,maalesef geri kalan hayatlarina böyle devam edicekler:img-hyste
Bu hafta kazanacagimizi umuyorum.:happy0064 Ölümüne ASLANLAR!
aynen katiliyorum canim:img-hyste
insallah kazaniriz canim ya valla bence bu uygulama iyi oldu eleme olmicak
o yüzden iyi yani bizim takimdan kimse s.olmicak anlayana;)
volley_fb_girl
17-05-07, 18:57
yeni uygulama bence iyi olmuş artık anlaşılsın bazı şeyler kim daha büyük diye:)ben takımıma güveniyorum... bu arada ödül oyunları ne oldu ödül oyunları takımamı verilcek.
KeReMcEmİm
17-05-07, 19:26
az önce fragmanı izledim benim aklıma gidebilecek şu dörtlü mete-çiğdem-yaprak-müge sanki bunlardan biri gircek ama kim olur bilemiorum sanki kızların gitme olasılıp daha fazla gibi...
ooo arkadaslar nolmus ya bir günlügüne yok olduk hersey yine eskiye dönmüs noldu böle bu ne asabiyet yani ,,,,,,,,,,
herkez masallah barut ficisi olmus ....umarim persembe sendromudur...
neyse fragmani gördüm ve inanailmaz keyif aldim bundan sonra hersey daha iyi olacak buna eminim ....umarim buhafta bizim haftamiz olur olmazsada canimiz sagolsun :img-hyste
NOT1:tugcem cumartesi konugumuz icin hazirlik yaparsin umarim söyle imza ve avatar gibi ben simdiden basladim hazirliga...
NOT2:görkemcim avatar olmuyor canimcim ya büyük diyor....
NOT3:busecik oymus kiz.....
NOT4:elif imazalar ne durumda umarim survivor bitmeden sen bititrirsin bu imzalari.....
KeReMcEmİm
17-05-07, 19:47
Yok Görkem sana demedim yaa burda anlaştığım çok aslan var onlardan birisin benim anlamadığım hiçbir genelleme yapmadığım halde topu bana atmış herkes sanki ben siz tüm gsliler böylesiniz dedim, sanki ben hakaretler savurdum... bide gelmiş başkalarını savunuyorlar...biraz objektif olalım, ben renkdaşım da olsa hatasını söylerim ama görülen o ki bazıları hala aynı yerde..
anladım cnm da ben zaten tartışmanın konusunu bilmiorum sadece bi tartışma olduğunu gördüm bende yapmayalım böle dedim her iki tarafada hep beraber kardeşçe daha güzel geçen başlık çok iidik :good:
yeni uygulama bence iyi olmuş artık anlaşılsın bazı şeyler kim daha büyük diye:)ben takımıma güveniyorum... bu arada ödül oyunları ne oldu ödül oyunları takımamı verilcek.
ya evet bende bunu merak ediyorum ödül takımamı verilecek?? yada şöyle diyim ödül oyunlarıda mı bireysel olucak??
KeReMcEmİm
17-05-07, 20:00
ya evet bende bunu merak ediyorum ödül takımamı verilecek?? yada şöyle diyim ödül oyunlarıda mı bireysel olucak??
bence onlarda bireysel olur gibime gelio tr-gr deki gibi ama ben takım olsa daha ii olur zaten galiba öle de çünkü dokunulmazlık oyununa gelince öğrendiklerine göre bilmiolardı yani ödül oyunu galiba takımaydı...
:img-hyste :img-hyste ay yorumlari okurken koptumm acayip komedi burasi yawww
1)
Sampiyon dogdular Sampiyon ölecekler
Sampiyon gittiler Sampiyon dönecekler
2)
Ne sevmek ne sevilmek ne de ağlayıp gülmek
Senin hasretin bize ölüm demek..
ŞEREFTIR seni sevmek sana KANARYAM demek
Bu sevdamız ölene dek sürecek..
3)
Hani Burasi Futbol Basligi degildi? Hani Survivor konusuyordunuz hep SIZ? Vallaha Renkdaslarim sizleri Sampiyonluktan sonra bikez daha kutlarim.. Futbolu Sampiyon oldugumuz halde buraya tasimadik! Ztn bizim Tarihimiz SIRF Futbola kisitli degil.. Anlayan Anladi Anlamayan Zamaninda Agladi :img-hyste
4)
eysancim omumus? inanmiyorum ablam ya allah sendne razi olsun, sagol cnm =)
cihan-songül
17-05-07, 21:08
arkadaşlar bu hafta kim yendi ve kim elendi acaba izleyemedim de??????
arkadaşlar bu hafta kim yendi ve kim elendi acaba izleyemedim de??????
aslanlar her iki oyunuda kazanmis.. kanaryalardanda cömert elendi malesef =)
KeReMcEmİm
17-05-07, 21:48
neyseeeeeee, cevonun harika bi resmini buldumm :img-hyste tugçe duy sesimiiii:img-hyste
ey$o aksama ekliyorum kiz imzayi dur az :img-hyste
imzayı sabırsızlıkla beklioruz cnm bu arada resmi koysana cnm resimler bölümüne bende mrk ettim :img-wink:
!karbeyaZ!
17-05-07, 22:01
:img-hyste :img-hyste ay yorumlari okurken koptumm acayip komedi burasi yawww
1)
Sampiyon dogdular Sampiyon ölecekler
Sampiyon gittiler Sampiyon dönecekler
2)
Ne sevmek ne sevilmek ne de ağlayıp gülmek
Senin hasretin bize ölüm demek..
ŞEREFTIR seni sevmek sana KANARYAM demek
Bu sevdamız ölene dek sürecek..
3)
Hani Burasi Futbol Basligi degildi? Hani Survivor konusuyordunuz hep SIZ? Vallaha Renkdaslarim sizleri Sampiyonluktan sonra bikez daha kutlarim.. Futbolu Sampiyon oldugumuz halde buraya tasimadik! Ztn bizim Tarihimiz SIRF Futbola kisitli degil.. Anlayan Anladi Anlamayan Zamaninda Agladi :img-hyste
4)
eysancim omumus? inanmiyorum ablam ya allah sendne razi olsun, sagol cnm =)
Kankaa çok güzel özet geçmişsiinn...
Bu arada Elif artık imza gelsin, bekle bekle bi hal olduk :D ;)
Lütfen, bölümde kullandığınız kelime ve cümleleri özenli seçiniz. Yorumlarınızı yarışma ekseninde gerçekleştiriniz. Lütfen, özenli olunuz ve forum kurallarına uyunuz
destina304
17-05-07, 22:09
aslanlar yürüyün beee kim tutar sizi.....
sonuna dek arkanızdayızz......
KeReMcEmİm
17-05-07, 22:23
arkadaşlar acun yeni cevaplar vermiş bi tanesi de bu sevindiren bişey bu beni
yeni uygulamadan sunra takimlar birbirine 2 kat daha kenetlendiler,cunku rakip takimdan birinin elenmesi icin birbirlerine buyuk destek verdiler.yarismacilarin performansi inanilmaz boyutlara ulasacak,gozlerinize inanamayacaksiniz...
!karbeyaZ!
17-05-07, 22:26
Görkem valla bende en çok bunu merak ediyorum.. Demek ki bu hafta son 2ye 1 aslan 1 kanarya kalacak ki, bu kadar takımlarındaki yarışmacıyı destekleyecekler..
Artık izleyip görecez.. Herkese iyi akşamlar..bye
KeReMcEmİm
17-05-07, 22:31
Görkem valla bende en çok bunu merak ediyorum.. Demek ki bu hafta son 2ye 1 aslan 1 kanarya kalacak ki, bu kadar takımlarındaki yarışmacıyı destekleyecekler..
Artık izleyip görecez.. Herkese iyi akşamlar..bye
bencede öle kalcak cnm bizden çiğdem vaya mete kalır gibi sizden de müge veya yaprak ama sonuç olur hiç bi fikrim yok tek bildiğim yine çoook heycanlanıcaz ama ödül oyunu galiba grup halinde :img-wink:
ben bu yeni uygulamayi hic begenmedim yaa bu ne??
tabi kenetlenirler birbirlerine :img-hyste
adalarda birlestimi bu arada??
deadly_angel
17-05-07, 23:17
Bireysellik bence kendi haline bırakılmalıydı bu kuraldeğişimi hiç hoş olmamış.Demek sürpriz buydu, kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.
yeni kurallari cok begendim,hem aslan taraftarlari hemde biz en iyi biziz demiyormuyuz?bundan guzel bir kural olabilir mi?hakeden kazanacak ama keske orkunla comert varken konsaydi bu kural,kanaryalara haksizlik oldu ama tahminim cok onceden belliydi bu kural.
ben fragmanı izledim biraz önce yeni kurallar gelmiş cidden ii mi oldu köti mi bilmiyorum ama ben anlamadım şimdi çiftler yarışacakta nası yani sona kalan mı elenecek her çift birbiriyle yarışıyor sonuçta gene takım oyunu var demi ??
KeReMcEmİm
18-05-07, 08:11
ben fragmanı izledim biraz önce yeni kurallar gelmiş cidden ii mi oldu köti mi bilmiyorum ama ben anlamadım şimdi çiftler yarışacakta nası yani sona kalan mı elenecek her çift birbiriyle yarışıyor sonuçta gene takım oyunu var demi ??
herkes bireysel yarışacak en kötü yarışan 2 kişi sonrada kendi arasında düello yapıcak ve kaybedeb gidicek yani sona 2 kanaryada kalabilir 2 aslanda ya da bi aslan bi kanarya da kalabilir...
milla_jovovich
18-05-07, 13:25
herkese selamlar...
yeni kurallar biraz acayip olmuş yarışmacılar duyunca nasıl şok oldu...
banada çok acayip geldi... beğendim veya beğenmedim diye bişey diyemiyorum izleyince karar anlaşılır
ama gerçekten herkesin tüm gücünü,zekasını,becerisini en iyi derecede kullanacağı kesin yani bu yönden çok iyi bence:good:
fragmanı yeni gördüm işler karışıo ama bence yağmurla müge karşı karşıya gelir çünkü en güçsüz onlar
Adı:AsLaN sOyAdI:cimbom dOğUm TaRiHi:1905 öLüM TaRiHi:EfSaNeLeR öLMeZ
Arkadaslar SHOW TV 'de (Avrupa saati)
-19:oo- Cennet mahalesi
-21:oo- Hayranim sana
Veriliyor, Alla alla bu hafta survivor yokmu yanii :img-pilot
Arkadaslar SHOW TV 'de (Avrupa saati)
-19:oo- Cennet mahalesi
-21:oo- Hayranim sana
Veriliyor, Alla alla bu hafta survivor yokmu yanii
survivor show turk te yok 3 haftadır
show tv de var 20:00 Yerli Dizi Cennet Mahallesi
22:00 Yarışma Survivor ( Aslanlar - Kanaryalar )
yani üzülmene gerek yok
KeReMcEmİm
18-05-07, 17:26
yok cnm bu hafta vardır bence ki acun kendi sitesinde çoğu ke yazı yazdı olmasa sölerdi bu arada gs-fb maçı ne zaman kaçta onunla mı çakışıo ?
sslm arkadaşalrr
yarın akşam survivor var mı yaa alalla fb gs maçı saat 7 de die biliıorum ben
sslm arkadaşalrr
yarın akşam survivor var mı yaa alalla fb gs maçı saat 7 de die biliıorum ben
evet maç 19.00 da..
bence vardır bu hafta survıvor yani inşallah..
!karbeyaZ!
18-05-07, 18:38
Bu hafta yayınlanır...Hala fragmanlar dönüyor..
Bu hafta bireysellik başlıyor bakalım hayırlısı...
Cimbomlu_kiz
18-05-07, 18:43
arkadaslar dun gece reklamini gordum .
bence yarin var ama tabii ki reytingler azalacakdir . her kes maci izler sonra
kaciranlar icin bolumunden tekrarini izlemek de mumkun zaten .
artik konsey yok bireysellik var filan diye duydum , fragmani siteden
izleyememisdim ben .
bence isin civisini cikartmak iyi degil , her zamanki gibi konsey olmaliydii
sonucta acun karisamaz kimin takimdan kimi cikartacaginaa
volley_fb_girl
18-05-07, 19:20
Gs-Fb maçı survivorla çakışmıyor ki o yüzden değildir yayınlarlar herhalde
Cimbomlu_kiz
18-05-07, 19:51
bence bu seferde olursa iyice Bu yarisma futbolla alakasiz sadece sembol
isimlerinin iznini aldik kluplerden sozu yalan olur .
sena57-utku
18-05-07, 19:56
ya inş. bu haftda yayınlamamazlık yapmazlarr.:icon_sorr :icon_sorr
bu hafta bireysel yarışılıomuş demek hadi hayırlısıı.umarım bizden biri veda etmek zorunda kalmazzz.:img-yes: sonuna kadar kanaryamm.:happy0064 :happy0064
ASLANLAR
CEVDET: Aslinda önceleri pek dikkatimi cekmemisti ama son zamanlarda cok dikkatimi cekti (oyunlardaki basarisiyla ve sambasiyla:img-wink: ). Bana göre Aslanlarin en güclü yarismacisi ki zaten bunu oyunlardada gösteriyor. Bide tarif edilemez tuhaf bi sempatikligi var (bunu koyu bi FBli olarak söylüyorum). Kesinlikle Survivor ruhunu tasiyor hemde sonuna kadar.
ÖZLEM: Aslanlarin en güclü bayan yarismacisi. Ben bastan beri birtürlü sevemedim bana cok itici geliyor ama oyunlardaki basarisini takdir ediyorum. Bence onun en büyük avantaji sporcu olmasi!:img-yes: Ama hirsiylada bircok oyun kazandirdi takimina. Bence kesinlikle Survivor ruhunu tasiyor.
ÇIGDEM: Bilmiyorum ama benim en sevdigim disi Aslan. Kus dansini bile pek yadirgamiyorum. Bence baslarda biraz daha kücümsendi ama o kendini oyunlardaki basarilariyla coktan kanitladi. Cok sempatik ve o yarisda olmayi cok fazla hakediyor bence. En az Özlem kadar basarili buluyorum kendisi ve bence oda kesinlikle Survivor ruhunu tasiyor.
MESUT: Hmmm. Bircok oyunda basarili oldugunu gösterdi ama ben onu yinede Cevdet kadar güclü bulmuyorum. Cok zeki yani bi nevi Aslanlarin beynide diyebiliriz. Oda bi Survivor oldugunu bence kanitladi.
LEVENT: Yasina ragman neler yapabilecegini gösterdi. Cok asiri sevincini belli etsede ben ona birtürlü kizamiyordum. Hele adaya veda ederken yaptigi konusmada ben bile üzüldüm. Kesinlikle Survivor ruhu var ondada.
HALIT: Ben takima nerdeyse hic katki sagladigini görmedim acikcasi. Aslanlara yakismayan bir yarismaci bence. Hele Özlemi falan yanina cekmek istemesi benim bile sinirimi bozmustu. Survivor ruhunu hicbir sekilde tasimiyor.
SEDEN: Onu pek izleme firsatim olmadi ama zekasi haric takima fazla verebilecek birseyi yoktu bence. Bide bilmiyorum ama cok tuhaf konusuyordu. Zaten bence adayada pek adapte olamamisti. Survivor ruhunu tasidigini sanmiyorum.
BERRIN: Bence ilk gitmesi yanlis bi karardi. Cok önyargili davranildi (yok güzelligini göstermek icin gelmis iddialari oldu) ama bence ondan önce gitmesi gereken Ilgi Mügeydi. Keske biraz daha kendini gösterme firsati olsaydi diyorum. Survivor ruhunu tasiyip tasimadigi konusunda kararsiz kaldim acikcasi.
DENIZ: Bana bastan beri itici geldi ama basariliydi bence. Biraz daha kalmasi gerekiyordu diye düsünüyorum. Hirsinin kurbani oldu. Kesinlikle Survivor ruhunu tasiyor (bunu kaldigi kisa zaman icinde bile gösterdi).
METEHAN: Nasil diyeyim güclü ve takimi motive eden kisi. Bence bastan beri huzuru saglayan kisilerden biriydi. Bi sözü cok hosuma gitmisti. Yanlis hatirlamiyorsam takimin iyiligi icin gerekirse benide gönderin. Bunu söylemek öyle kolay degildir. Bence oda bi Survivor.
MÜGE: Bence Berrine biraz haksizlik yapti. Kendisine hic isinamamistim. Pek basarili olduguda söylenemez acikcasi. Ben o vücudana ragmen kendisini acikcasi gücsüz buluyorum. Bence oda Survivor ruhu tasimayanlar arasinda.
KANARYALAR
TANER: O bizim kücük devimiz. O boyuyla neler yapabilecegini gösterdi. Dengesi cok iyi. Bize oyunlarda cok katki sagliyor kesinlikle sonuna kadar kalmasi gerektigini düsünüyorum. Ayrica cokta sempatik. Kesinlikle bi Survivor.
ORKUN: En güclü ama en hirsina yenik düsen Kanarya diyebilirim. Aslinda baslarda cok seviyordum ama sonlara dogru cok kavga etmeye baslamisti. Keske biraz daha sessiz kalabilseydi o zaman elenmezdi ve biz böyle önemli bi yarismaciyi kaybetmis olmazdik. Survivor oldugunu oda bastan beri kanitladi.
MÜGE: Güclü ama bence bazi oyunlarda zayif kaldi. Onda söyle birseye dikkat ettim bazi oyunlarda üstün performans gösterirken bazilarindada asiri kötüydü. Cok ve bos konusuyor bana göre. Hele bu hafta Orkun icin dediklerini cok yadirgadim keske FBli olmasaydin dedim icimden. Ne olursa olsun yarismayida kazanirsan kazan önemli olan INSANLIKTIR. Ama onunda Survivor olduguna inaniyorum.
CENK: Aslinda basarili ama kiymeti pek bilinmiyor. Son haftalardaki suskunlugu bi yandan hosuma gitti. Böyle devam etsin ve kavgalar bulasmasin. Cok hirsli olduguna inaniyorum bide onda bi optimist ruhu görüyorum :img-hyste (ne demekse:img-hyste ). Kesinlikle bi Survivor.
CÖMERT: Ah Cöm Cöm Ah... Ben ondan herzaman daha iyisini bekledim oyunlarda. Ilk defa Yapraga hak verdim bu hafta. Oyunlarda bana göre biraz pasif kaliyor (Aslinda onu cok ama cok seviyorum). Bu kötü oldugu anlamina gelmiyor ama ondan ben hep daha fazlasini bekliyorum. Bide dengesi bence cok kötü:img-hyste Bu haftaki veda konusmasini iki defa dinledim. Inanilmaz derecede hosuma gitti. Örnek alinmasi gerekiyor (bu lafim Mügeye:img-yes: ). Bide deginmeden edemeyecegim küp oynunu kazandiktan sonra temel ücgendir diyisi cok hosuma gitmisti) Survivor oldugunu dememe gerek yok herhalde.
YAGMUR: Bastan beri cok zayif buldum onu. Hicbirsekilde takima katki sagladigini düsünmüyorum. Hep bizi oynatmiyorlar ve oynayip kaybedince bizi sucluyorlar dediler. Halbuki kendileride hic birzaman iste bu oyunda beni oynatin falan gibi birsey demediler. Kesinlikle bi Survivor degil.
YAPRAK: Yagmur icin düsündüklerim onun icinde gecerli. Güzel ve sempatik olmak ne yazikki oyun kazandirmaya yetmiyor. Onunda takima fazla katki sagladigini düsünmedigim icin gözümde bi Survivor degil. Hatta bence bizim takima yakismiyorlar zayif kaliyorlar.:img-yes: ( Kimse kizmasin bu benim düsüncem). Bu arada hala orda olmasida Orkun ve Cömerte büyük haksizlik.
ESRA: Aslinda güclü buluyordum ama son haftalardaki pasifligi beni sinir ediyordu. Hicbir oyuna katilmak istemiyordu. Hep böyle bi geri cekilme olayi vardi bide onda acikcasi Kanarya sevgisini tam olarak göremedim. Keske biraz kanitlamaya calissaydi kendini. Survivor olup olmadigina dair kararsiz kaldim.
ERKAY: Güclü görünüyordu yapi olarak ama bence göründügü gibi güclü degildi. Zaten bence orayi ask adasina cevirmek istemeside hic Survivora yakismiyordu. Neden hep sitem yerine bide kendini kanitlamayi düsünmedi. Bence elemesi hakliydi. Survivor olup olmamasi konusunda kararsizim.
SEDA: Cok sesi cikiyordu ama icraat pek yoktu. Halbuki bazi oyunlarda lazim olabilirdi sonucta kücük ve zayif ama o bu avantajini kullanip basarili olmak yerine kavgayi secti. Bilmiyorum ama oda bence bi Survivor degil. (Dis görünüs olarak bence Kanaryanin en güzel kiziydi)
AYSIL: O bastan beri beni kendine hayran birakan en güclü buldugum disi Kanarya. Hele dengedi performanslari beni cok etkilemisti. Bircok oyun kazandirdi ama birtürlü yaranamadi. Orkunun ona olan davranislarini cok haksiz buluyordum. Kendisini Fear Factordada izledim ve tekrar hayranligim bir kat artti. Aslinda onda en cok sevdigim sey o emin durusu. Cok basarili buluyorum ve cok seviyorum. Bence kesinlikle Survivor oldugunu kanitladi. Bastan beri Favorim.
Farkettimde biraz fazla yazmisim Sürmeli. Ben düsüncelerimi yazayim derken biraz abartmisim galiba. Özür dilerim...
KeReMcEmİm
18-05-07, 20:40
arkadaşlar yeni resimler kesitim ama yarın eklebileceğim geç oldu kesmem ama kusura bakmayın
aslanlar ve kanaryalar ikisinden de kestim eee doğal olarak aslanlar biraz daha fazla...
sena57-utku
18-05-07, 20:45
fragmanı yeni izledim şimdii.
en kötü ikiliden biri veda etcek dio.umarım bu ikiside aslanlar olur ve onlardan biri gider.
oyunu anlamadım ipler var ,su var,zeka oyunu dio hepsi bi arada heraldee zor gibi gözüküo bakalım nolcak.:img-in_lo :img-blush
bu arada bnmde adım imzada var tşkler.:img-wink:
fragmanı yeni izledim şimdii.
en kötü ikiliden biri veda etcek dio.umarım bu ikiside aslanlar olur ve onlardan biri gider.
oyunu anlamadım ipler var ,su var,zeka oyunu dio hepsi bi arada heraldee zor gibi gözüküo bakalım nolcak.:img-in_lo :img-blush
bu arada bnmde adım imzada var tşkler.:img-wink:
bi aslan bi kanarya gitmeyecek mi ya?
öncelikle herkezin gördügüm kadariyla bir endisesi var ama merak etmeyin forumdaslarim yarin survivor var...bunu kesin söylüyorum bana güvene bilirsiniz yani.....onundisinda arrzzu cum bir aslan birde kanarya gitmiycek, toplam 10 kisi icindeki en kötü performansi sergileyen 2 kisi (bu iki aslan yada iki kanarya yada bir aslan bir kanarya olabilir ) kendi arasinda düello yapacak ve kötü olan survivora ve bizlere veda edecek anliycan....
lipres canim sorulara harika yanitlar vermissin okurken büyük bir keyif aldim üstelik cok objektiv ve tarafsiz yaklasmissin seni tebrik ediyorum .....
sena57-utku
18-05-07, 21:26
böle çok daha ii oldu bnce.kötü olan gidicek ve hakeden kalıcakk.:img-yes:
ikiside aslanlardan olur umarım.
ödül oyunu var dimii ??.bn anlamadım fazla fragmanıı.:img-hyste
lipres canim sorulara harika yanitlar vermissin okurken büyük bir keyif aldim üstelik cok objektiv ve tarafsiz yaklasmissin seni tebrik ediyorum .....
Msjini daha yeni gördüm. Inanki cok mutlu oldum. Gercekten. Hele senden bu yorumu almak cok hosuma gitti. Okurken zevk almana cok sevindim. Aslinda ben bu forumu bayagi uzun bir zamandan beri takip ediyorum ama pek yazamiyorum ama yazilanlari genelde okurum. Insallah bundan böyle biraz daha cok yorum yazarim. (Ah su okul bitseydide...)
Not: Bu arada sana bundan sonra eysan abla diyebilirmiyim sonucta yasca büyüksün sanirim...?
böle çok daha ii oldu bnce.kötü olan gidicek ve hakeden kalıcakk.:img-yes:
ikiside aslanlardan olur umarım.
ödül oyunu var dimii ??.bn anlamadım fazla fragmanıı.:img-hyste
ödül oyunu varmi bilmiyoruz, varsa takim icin degil yine bi kisi icindir ödül BENCE
mili_gkhnözen1905
19-05-07, 02:13
insallah aliriz diyorum baska birsey demiyorum alamasakta canlari sagolsun
yaaa aslında olmayadabilir biliosunuz dünyanın bir numaralı derbisi var maç 9da bitebilir ama olayları bitçekmi bakalım izleyemeyenler merak etçek noldu acaba derbide die her kanaldada şimdi bu derbi olur survivor izlenmez die düşünmüş olabilirler
fragman hala dönüyo..kesin var yani..
+++++eyşan ablada dediğine göre kesin vardır:img-hyste
KeReMcEmİm
19-05-07, 10:55
arkadaşlar bencede var zaten fragmanda hala önüo yani bence ödül oyunu takım içindir gibi gelio çünkü bireyselliği fragmanda gördüğümüz kadar dokunulmazlık oyununda öğreniolar...
Valla arkadaslar bence bu hafta survivor yok.. ama zaten ben bu aksam evde yokum.. O yuzden olmamasi daha iyi :D, ama bu aksam olursa Kalbim aslanlara atacak, insAllah ALIRIZ, Alamasakta canlari sagolsuuuuunn..
+bizim buyuk odul nezaman veriliyor yaahhh bilen varmiii?:img-polic
KeReMcEmİm
19-05-07, 11:30
Valla arkadaslar bence bu hafta survivor yok.. ama zaten ben bu aksam evde yokum.. O yuzden olmamasi daha iyi :D, ama bu aksam olursa Kalbim aslanlara atacak, insAllah ALIRIZ, Alamasakta canlari sagolsuuuuunn..
+bizim buyuk odul nezaman veriliyor yaahhh bilen varmiii?:img-polic
kanka büyük ödül aslanların dışarda kullanabilceği bişeymiş...
kanka büyük ödül aslanların dışarda kullanabilceği bişeymiş...
Gercekmi? Aaah ne onemi varki ozaman, herneyse Sagol renkdass.. Ay cok merak ettim ya su 'BUYUK ODULU' :img-hyste
KeReMcEmİm
19-05-07, 11:39
Gercekmi? Aaah ne onemi varki ozaman, herneyse Sagol renkdass.. Ay cok merak ettim ya su 'BUYUK ODULU' :img-hyste
bende çok mrk ettim ama bence bu hafta ne olduğunu söler herhalde acun...
bana öle geliorki bu akşam zafere doymucaz...
adı:aslan soyadı:cimbom doğum tarihi:1905 ölüm tarihi:efsaneler ölmez
sena57-utku
19-05-07, 12:18
yayınlamayacaklarını zannetmiorum sonuçta maça denk gelmio.:img-wink:
ödül bi kişiye verilirse hiç ii olmaz öle yaa.keşke ödülü takımca alsalarr.:icon_sorr
bn anlamadım zaten nolcağınıda hadi neysee.:img-hyste :img-hyste
anladığım kadarıyla sölüorum umarım adaya veda eden aslanlardan biri olurr.özlem + mesut +cevdet bunlardan biri olursa çk sevinirm özelliklee.:img-hyste
KeReMcEmİm
19-05-07, 12:29
rüyamda mesutu gördüm ya :icon_whis :img-hyste çok tatliydi amaaaaa
:img-hyste ben hep görüom cnm nasıldı anlatsana bu arada cnm sen hani şu cevo resmi varya onu eklesen mrk ettim :img-wink:
:img-hyste ben hep görüom cnm nasıldı anlatsana bu arada cnm sen hani şu cevo resmi varya onu eklesen mrk ettim :img-wink:
ya ne bilim yarismanin içindeee konusup duruyodu, bi yarismayi biz kazanmisiz, kendisi cömerte karsi yaristi kader aniydi yani, biz kazandik, sonra aslanlar sorun yaparken o cömert iyi yaristi hak ettiler felan dedi.. bi ara aysili tbr etmistiii onun gibi yaniii :img-yes:
aaaaa gökii koymam resmi valla :img-in_lo dur profilime koyam
birsey diycem, demessem olmaz, aysilin saçi birkaç haftadir yagli gözükmüyooo, iyikii yani.. nerden çikti diyeceksiniz, memolide dana yalamis gibi derlerdiya, aynen öyleydi saçi, simdiki saçinin hali çok daha güzel :img-yes:
KeReMcEmİm
19-05-07, 12:49
olurmu yaa sende yap, insanin emek vermesi bile yeter degilmiii :img-yes: hem daha yenisinn sanirsamm, olurrr oluurrr.. :img-yes: sen sorulari cevapladinmi bakiiimmm.. gerçi 1 soruydu amaaa
yok ya ben soruyu göremedim ne ???
1 ) aslanlar-kanaryalar yarismacilari hakkinda tek tek yorumlarinizi duymak istiyorum, seviyorsaniz neden, sevmiyorsaniz neden ? ve yarismacilari bu zamana kadar tanidik, survivor ruhunu tasiyolarmi ? survivora uygun neleri var, yada neleri yok ? anlayacaginiz büyük bir soru, ama hepinizin zevkle yarismacilar hakkinda neler düsündügünüzü yazacaginiza inaniyorum, ben okurken zevk alacagim :D..
ASLANLAR
CEVDET
ÖZLEM
ÇIGDEM
MESUT
LEVENT
HALIT
SEDEN
BERRIN
DENIZ
METEHAN
MÜGE
KANARYALAR
TANER
ORKUN
AYSIL
MÜGE
CENK
CÖMERT
YAGMUR
YAPRAK
ESRA
ERKAY
SEDA
soru buduuuurrr, geceye kadar vaktiniz var bekliyorum
saol cnm bence kumaşlar hakkında bi fikrim yok ama ayrı kumaş kullancaklarını zannetmem :img-hyste ayşıl çok beğenmiş öle dedi...
burdan devam edelim :img-hyste .. valla basini kaçirdim ben salak gibi öyle evde oturuyodum :img-hyste yani duymadim.. ama gördügüm kadariyla bizim sari çok cirtlaktiii, hiç sevmem.. aslanlarinki ise turanj :img-hyste aslanlarin kumasi futbol formasi gibiydi sanki, suyun içinde islak felan hiç düsünemiyorum :icon_whis
KeReMcEmİm
19-05-07, 13:16
burdan devam edelim :img-hyste .. valla basini kaçirdim ben salak gibi öyle evde oturuyodum :img-hyste yani duymadim.. ama gördügüm kadariyla bizim sari çok cirtlaktiii, hiç sevmem.. aslanlarinki ise turanj :img-hyste aslanlarin kumasi futbol formasi gibiydi sanki, suyun içinde islak felan hiç düsünemiyorum :icon_whis
eet bende pek beğenmedim ama onlar gerçek dünyada o kadar uzak kaldılar ki her küçük şeyi hepsi beğenir ki beğendiler :img-hyste zaten mesutla çiğdem markete gitiiklerinde insanları görünce korktuklarını sölediler :img-hyste uzun zamandır adaydık bi acayip olduk dediler :img-hyste
KeReMcEmİm
19-05-07, 13:30
işte benim cevablarım :
Aslanlarım
Cevdet:Tam bir surivior insanı en yakışanlardan biri renklerine çok bağlı ve çok hırslı takımı için canını ortaya koyar o bizim biricik aslanımız...
Özlem:O da öyle onu da anlatmaya aslında kelimeler yetmez dişi aslanımız gerçek aslanımız tam bir survior kızı o da gönül verdiği renkler için herşeyi yapar alayına isyan ölümüne özlem...
Çiğdem:o da çok ii bi aslan ama özlemle karşılaştırdığımzda özlem daha ağır basıo ama oda herşeyini ortaya koyuyo ki bencede çok başarılı dileğim bu beşlinin hiç elenmemesi zaten ama zor gibi bireysellik olunca gider gibime gelio çiğdem ama gönüllerimizde
Mesut:Ona da dicek o kadar şey var canımız o da bizim biricik yürekli ve cesur aslanımı o da tama bir survivor bence umarım sonuna kadar kalır bunu hak edio
Levet:Abimiz o da tam bi survivordı ve özellikle renkelerine acayip bağlıydı takımını yürekten ve çoook seviodu onun içinde bence yapabilceğinin en iisisni yaptı ama malesef erken elendi daha çok durmayı hak ediodu
Halit:O kesinkle survivor deil bence aslanların sevmediğim 2. yarışmacısıydı 1. sedendi bence çok fazla durdu şansı yaver gitti buraya kadar gelmeyi deniz daha çok hak ediodu
Seden:İşte en sevmediğim aslan bence o da kalması gerektiği süreden çok daha fazla durdu bazı oyunları tamamen onun yüzünden kayıp ettik ve bi de çok iimiş gibi mesutla kavga etmişti iyice sinir olmuştum
Berrin:Bence çok erken elendi giden ilk o olmamalıtdı kesinlikle dengesi de ii gözüküo aslanların bi hatası da bu
Deniz:İşte benim en sevdiğim aslanlardadı ve aslanların en büyük hatasıydı bence onu elemek sadece çok hırslı oluşu ve çok konuşmasıyla göze çarptı ve elendi galiba ama bence şuanki beşlinin içinde olmayı kessinlikle hak ediyor ve o da tam bi survivor insanı
Mete:O da bizim aslan parçamız o da survivor ve şuana kadar elinden geleni yaptı özellikle güç alanında ama finale kalabileceğini zannetmiorum yinede o bizim gönlümüzde yatan aslanlardan biri
Müge:Onun için pek söylencek bişey yok gitme zamanı doğruydu pek ii bi aslan deildi elendiği ii oldu
Kanaryalar
Taner:Namı diyar tiky küçük müçük ama marifetleri gerçekten büyük o da bi survivor bence gayette başarılı
Orkun:Yani kanarayaların en büyük hatası da onu elemekti tabii gerçek bi suriviordu ama çok agrasim ve o da çok konuşuodu ama karnavalda dans edişi beni çok güldürmüştü :img-hyste
Ayşıl:o da bi surivor kızı ama bence özlemden ii deil ama gerçekten başarılı bi kız bence finale kalır o çünkü baya hırslı
Cenk:Bana 2. sempatik gelen kanarya o da çok renklerine bağlı ve ii bi survivor bence o da finale kalır
Cömert:O da bir survivordu ama bence o da biraz fazla konuşuodu kanaryalar için ii bi oyuncuyud elenmesi yanlıştı bence ama bizim için ii tabiki
Yağmur:Rahatsızlığı yüzünden pek oynamadı pek ii anlayamadık onu erkayın aşkı olarak tanıdık ama ablası daha ii bence
Yağmur:Benim en sempatik bulduğum kanarya ii bi yarışmacı bence ama hiç oynamadığı için göstermio ama artık oynıcak mecburen şimdi onu daha ii anlıycaz
Esra:Bence en güçlü dişi kanaryaydı ama sadece güçlüydü onu da pek fazla gösteremedi ve elendi gitmesi doğruydu bence
Erkay:Evet erkekler zıt bi yarışmacıydı ama kanaryalar için lazım olan bi yarışmacıydı bence elenmemliydi onlara yarıyabilridi
Seda:Bence hiç mi özelliği olmayan bi kanaryaydı acun nasıl almış anlayamdım bence ilk o gitmelydi...
cevaplarım bunlar nasıl elifcim :img-wink:
tskleeer görkemcimm, güzel cvplar, özellikle $u renk bagliligi, gerçektende bazi yarismacilarda gózüküyor :img-wink:
KeReMcEmİm
19-05-07, 13:39
tskleeer görkemcimm, güzel cvplar, özellikle $u renk bagliligi, gerçektende bazi yarismacilarda gózüküyor :img-wink:
evt kessinkile cnm sendende bekleriz cvplar :img-wink:
evt kessinkile cnm sendende bekleriz cvplar :img-wink:
gece :img-polic wuhauhah, lindsay sendende bekliyorum renkDasss, bburdasin biliyorum :img-hyste
gece :img-polic wuhauhah, lindsay sendende bekliyorum renkDasss, bburdasin biliyorum :img-hyste
:img-hyste :img-hyste ayıpsın renkdaş hemen cevaplıyorum:)
ASLANLAR
CEVDET: survivor ruhunu taşıyan güçlü bi yarışmacı ama oyunlarda fazla hırslı davranışları var
ÖZLEM:bi bayana göre çok güçlü bi yarışmacı survivor ruhunu taşıyo
ÇIGDEM: o da en az özlem kadar güçlü bi bayan
MESUT:survivor ruhunu taşıyan bi yarışmacı
LEVENT:iyi bi yarışmacıydı halit ten önce gitmeyi hak etmiyodu
HALIT:bence adaya kazara gitmiş tatil yapmaya gelmiş gibi bi havası vardı bence aslanların en güçsüz yarışmacısıydı
SEDEN:pek güçlü biri değildi ama zeki bi kızmış gerçi zeka oyunlarına kalamadı ama
BERRIN:valla ilk hafta gittiği için pek bi fikrim yok açıkcası ama dengesi iyiydi diye hatırlıyorum
DENIZ:çok agresif davranışları vardı güçlü gibi gözüküyodu ama ben pek güçlü olduğunu düşünmüyodum(tabi bu benim görüşüm:img-wink: )
METEHAN:bence aslanların en güçlü ismi
MÜGE:bu yarışmacıda erken gittiği için pek bi fikrim yok ama pek güçlü değildi diye hatırlıyorum
KANARYALAR
TANER:tiky yaa çok seviyorum taneri survivor ruhunu kesinlikle taşıyo ufak tefek görünmesine rağmen neler başarbilceğini kanıtladı:)
ORKUN:çok güçlü bi yarışmacı erken veda etti ama takıma çok şey kazandırdı
AYSIL:bi bayana göre çok güçlü ve yetenekli kesinlikle survivor ruhuna sahip
MÜGE:bazı oyunlarda gerçekten iyi ama her zaman bunu gösteremiyo
CENK:güçlü ve başarılı bi yarışmacı ayrıca çok tatlı
CÖMERT:cömert i çok seviyodum çok güçlü bi yarışmacıydı survivor ruhunu kesinlikle taşıyodu erken veda etti
YAGMUR:aslında ilk başlarda çok iyiydi baya güçlü gözüküyodu ama sanırım gün geçtikçe psikolojisi bozuldu ve bu gücünü yeteri kadar gösteremedi
YAPRAK:yaprak pek fazla oyunlarda oynamıyo ama aslında güçlü bi kız
ESRA:aslında oyunlarda biraz daha fazla oynasaydı kendini gösterebilirdi
ERKAY:güçlü gibi görünüyodu ama aslında pekte güçlü değildi
SEDA:çok az oyunlarda oynuyodu pekte başarılı değildi
Msjini daha yeni gördüm. Inanki cok mutlu oldum. Gercekten. Hele senden bu yorumu almak cok hosuma gitti. Okurken zevk almana cok sevindim. Aslinda ben bu forumu bayagi uzun bir zamandan beri takip ediyorum ama pek yazamiyorum ama yazilanlari genelde okurum. Insallah bundan böyle biraz daha cok yorum yazarim. (Ah su okul bitseydide...)
Not: Bu arada sana bundan sonra eysan abla diyebilirmiyim sonucta yasca büyüksün sanirim...?
valla canim okuduysan diger yorumlari da bilirsin ben güzel birseye nasil güzel diyorsam da hosuma gitmeyen seyide ayni sekilde vurguluyorum ,,,seninkide gayet objektiv ve basariliydi....tabikide bana eysan abla diyebilirsin ...eyso demeyinde:img-hyste
arkadaslar görüyorumki hala cogu kisinin kafasinda hala ya yyoksa survivor var ama merak etmeyin diyorum kesin var ....
elifcik daha aciklamamissin puanlari okadar isi güc arasinda sirf puanimi ögrenmek icin girdim yani....
görkemcim senin yanitlarada bayilm....harika ...
notelifcike:sizde sanirim bi byyy demek yok yani insan bi cau falan derdi....:img-hyste
valla canim okuduysan diger yorumlari da bilirsin ben güzel birseye nasil güzel diyorsam da hosuma gitmeyen seyide ayni sekilde vurguluyorum ,,,seninkide gayet objektiv ve basariliydi....tabikide bana eysan abla diyebilirsin ...eyso demeyinde:img-hyste
arkadaslar görüyorumki hala cogu kisinin kafasinda hala ya yyoksa survivor var ama merak etmeyin diyorum kesin var ....
elifcik daha aciklamamissin puanlari okadar isi güc arasinda sirf puanimi ögrenmek icin girdim yani....
notelifcike:sizde sanirim bi byyy demek yok yani insan bi cau falan derdi....:img-hyste
eysooo, cumartesi aksam yarisma bitene kadar zaman var demistimm yaa, ondan hala yok puanlar.. o ciao olayinida sorma annem o gün gelip internetin fisini çekti hatta tam birsey yaziyodum sana :sad53: kusura bakmaa
renkdas saol cvplar için seninkilerde buse kadar kisa olmasada kisa ve öz olmus :img-hyste
biraz önce fb tvde cöm vardı..maç kaç kaç programında..bağdat caddesinde gs-fb maçı öncesinde maç kaç kaç diye soruyolar cöm de ordaydı onada sordular 3-0 dedi..bide maç sonrasında yine burda karnaval yaşıcaz dedi..panamadada yaşadık falan dedi..
+++++eyşan abla cöm çok yakışıklı olmuştu:img-hyste mavi t-short falan süperdi:img-hyste resim bulabilirsem eklerim..
KeReMcEmİm
19-05-07, 16:06
saol cnm bu arada sen yeni resimlere ve yeni avatarlara baktin mi :img-wink:
eysooo, cumartesi aksam yarisma bitene kadar zaman var demistimm yaa, ondan hala yok puanlar.. o ciao olayinida sorma annem o gün gelip internetin fisini çekti hatta tam birsey yaziyodum sana :sad53: kusura bakmaa
iyi tamam öyle olsun bakalim....
biraz önce fb tvde cöm vardı..maç kaç kaç programında..bağdat caddesinde gs-fb maçı öncesinde maç kaç kaç diye soruyolar cöm de ordaydı onada sordular 3-0 dedi..bide maç sonrasında yine burda karnaval yaşıcaz dedi..panamadada yaşadık falan dedi..
+++++eyşan abla cöm çok yakışıklı olmuştu:img-hyste mavi t-short falan süperdi:img-hyste resim bulabilirsem eklerim..
saol canim ya ...ama ben artik istifa ettim cömü begenmekten enazindan bugün degil cöm hakkinda agzimdan begeni cikmiycak canim:img-hyste
bugün varsa yoksa mesut mesut mesut mesut cikacak agzimdan alistirin kendinizi buna simdiden....
saol cnm bu arada sen yeni resimlere ve yeni avatarlara baktin mi :img-wink:
canim ya senin zaman olursa gel bakalim bi msn yani benim avatrada hala bir sorun var kullanamiyorum ben ya.....
saol canim ya ...ama ben artik istifa ettim cömü begenmekten enazindan bugün degil cöm hakkinda agzimdan begeni cikmiycak canim:img-hyste
bugün varsa yoksa mesut mesut mesut mesut cikacak agzimdan alistirin kendinizi buna simdiden....
....
aa niye? sadece bugün mü yani:img-hyste bişey sorcam ya bugün mesut buraya mı gelcek??:icon_whis
KeReMcEmİm
19-05-07, 16:13
canim ya senin zaman olursa gel bakalim bi msn yani benim avatrada hala bir sorun var kullanamiyorum ben ya.....
tmm cnm birazdan gelicem
sanirsam aksam mesut burda olacak, eyso lotfennn yanii salak degiliz :img-hyste bende bekliyorum mesutuuuu gelsin :D:img-yes:
ooooooooo
aksama mesut burdaaaa
aksama mesut burda, aksama mesut burda, aksama mesut burdaaaa
ooooooooooo avatarlar yapiiiiinn
avatarlar yapin, imzalar yapin, avatarlarrr yapiiiinnn :img-hyste
nasil oldu tezahüratlarim
KeReMcEmİm
19-05-07, 16:26
sanirsam aksam mesut burda olacak, eyso lotfennn yanii salak degiliz :img-hyste bende bekliyorum mesutuuuu gelsin :D:img-yes:
ooooooooo
aksama mesut burdaaaa
aksama mesut burda, aksama mesut burda, aksama mesut burdaaaa
ooooooooooo avatarlar yapiiiiinn
avatarlar yapin, imzalar yapin, avatarlarrr yapiiiinnn :img-hyste
walla elifcim süpersin hiç belli etmiosun :img-hyste
volley_fb_girl
19-05-07, 16:30
akşama Mesut geliyo he sevindim...akşama burdada şenlik var desenize..:)
walla elifcim süpersin hiç belli etmiosun :img-hyste
gerçekten gelecek mi ya ?? ey$o tbrler güzel birsey yaptin vallahi, elenen yarismacilari buraya çagiralimmmm :happy0064 mesut gelsin rüyami anlatam :img-hyste aklima sey geldi birden, geçtigimiz hafta mesut ve çigdem helekopter ile giderken cevdet su döktü arkalarindan :img-hyste :img-hyste :img-hyste
ooooooooooooooooo
cevdet buraya yumruk havaya :img-hyste cevdet buraya yumruk havaya
akşama Mesut geliyo he sevindim...akşama burdada şenlik var desenize..:)
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
aksama senlik vaaaaaaaaaaaaar,
aksama senlik var, aksama senlik var, aksama senliiik vaaaaar :img-hyste
KeReMcEmİm
19-05-07, 16:32
yok ya eyso saka yapti mesut nere bura nere...
az Önce FB TV de MAC KAC KAC Programminda CÖMERT vardi.. Sampiyonlugu gecen hafta Bagdat Caddesinde kutlamis.. Acayip gzldi hata Panama Carnevalindanda gzl bi Carneval oldu burasi dedi.. Bize Renkler yeter dedi haaa bide Mac tahmini yapti sansizsak 2-1 aliriz ama 3-0 diyorum dedi =)) Ha bide cooooooooooook yakisiklidi.. Mactan Sonra Bagdat Caddesinde olacakmis..
yok ya eyso saka yapti mesut nere bura nere...
tabi canim bu isin makarasiiiii :img-wink: :img-wink: bakalim aksama nolacak çok emraak ediyorummmm
az Önce FB TV de MAC KAC KAC Programminda CÖMERT vardi.. Sampiyonlugu gecen hafta Bagdat Caddesinde kutlamis.. Acayip gzldi hata Panama Carnevalindanda gzl bi Carneval oldu burasi dedi.. Bize Renkler yeter dedi haaa bide Mac tahmini yapti sansizsak 2-1 aliriz ama 3-0 diyorum dedi =)) Ha bide cooooooooooook yakisiklidi.. Mactan Sonra Bagdat Caddesinde olacakmis..
bak sennnn, çok yakisikliydi heee ?? meraak ettim ya bende resim çeken yokmuuuu
oooooooooooo
yakisiklii cömeeeert
yakisikli cömert, yakisikli cömert, yakisikliii cömeeeeeeert :img-hyste
evet bunu ben degil fube ve eyso diyorrrr :img-yes:
KeReMcEmİm
19-05-07, 16:37
tabi canim bu isin makarasiiiii :img-wink: :img-wink: bakalim aksama nolacak çok emraak ediyorummmm
eet bende büyük ihtimalle bi kiz gider bence...
volley_fb_girl
19-05-07, 16:37
noluyo ya gelcekmi Mesut..anlamadım hiç bişi
Elif marşlar süper..
aksam senlik falan yok hem nerden cikdi bu mesut muhabbeti ...büsra ben sana öyle bisey dedigimi de ayrica hatirlamiyorum sadece bugün cöm yok dedim sen neler cikardin ...amma yaraticiymissin ...yani mesut gelecek foruma ve bunu bana mi söledi yani sizler inaniyormusunuz buna lütfen .....
sizden rica ediyorum kapatin bu konuyu...elif sende öyle reklam yapma hemn...
yok mesut falan ya gelmiycek nerden cikariyorsunz valla sasdim yani...
oooooooooooooooo süper olmuss
oooooooo ooooooooooo süperrrrrrr olmusssss
Ritimi biliyorsun ztn hahahaha :img-hyste :img-hyste
Asigim Asigim sanaaaaaa
Doyamiyorumki sanaaaaaa
ne edeyim ben bu survivoru sen olmayinca kanaryaaaaaa
Cöm Cöm Cömm Cömmmm 4-ever
Not: büsraaaaa cnmmm cöm resmi bulursan bana yolla hemen bende ariyorum suan
noluyo ya gelcekmi Mesut..anlamadım hiç bişi
Elif marşlar süper..
yok yaa eysan mesut mesut diycem diyince ben öyle dedimmm.. mesutu ben çagirmadim valla :D.. ama ins birgün gelir ne diyimmm
evet degilmi costum bennnn
ooooooooooo
survivoor eliiiiiif,
survvior elif, survivor elif, survivoooor eliiifff:img-hyste
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
kanaryaaa eliiiiiiiiiiiiiiiif
kanarya elif, kanaryaaa elif, kanaryaa eliiffff:img-hyste
Elif, Cigdem Cevo' ya demistiki; 'Seni alan yasadi' Hadi gine iiiiiiiiiiiyisin
Hem yemek yapiyor, hem yunlari kazandiriyorr :img-hyste
Bende bugun ruyamda sey gordum biz simdi Odulu kazanmisiz, kanaryalardan iki kisi secmek variz Muge & Yapragi seciyor Aslanlarim.. Sona Hepsi (ASLANLAR + Muge, Yaprak) Mars soyluyorlar (Kirmizi Sarirengi, costurur hep bizleri.....) Acaipti amaa:img-pilot
aksam senlik falan yok hem nerden cikdi bu mesut muhabbeti ...büsra ben sana öyle bisey dedigimi de ayrica hatirlamiyorum sadece bugün cöm yok dedim sen neler cikardin ...amma yaraticiymissin ...yani mesut gelecek foruma ve bunu bana mi söledi yani sizler inaniyormusunuz buna lütfen .....
Ay Hakkaten ya, bende birden sasirdim yanii, Mesut mu gelcek diye felan filan:img-pilot
bak sennnn, çok yakisikliydi heee ?? meraak ettim ya bende resim çeken yokmuuuu
oooooooooooo
yakisiklii cömeeeert
yakisikli cömert, yakisikli cömert, yakisikliii cömeeeeeeert :img-hyste
evet bunu ben degil fube ve eyso diyorrrr :img-yes:
yemin ederim okadar sekerdiki.. acayio survivor cömertten eser yoktu dimi büsra?? vallaha aklimdan cikmiyor.. OFFFF :img-in_lo :img-in_lo bide cok rahat bi tavri vardi :icon_whis
fube de ne kizzz? :img-hyste
volley_fb_girl
19-05-07, 16:43
iyi keklediniz ben yedim Mesutun geliceğini..Daha Teymur faln gelmişti foruma belki o oda gelir diye düşündüm ama inş. oda bi gün gelir
yemin ederim okadar sekerdiki.. acayio survivor cömertten eser yoktu dimi büsra?? vallaha aklimdan cikmiyor.. OFFFF :img-in_lo :img-in_lo bide cok rahat bi tavri vardi :icon_whis
ay hakketen fube ne yaa :img-hyste :img-hyste hiç öyle yazdigimin farkinda bile degilim :img-hyste okuyunca koptum.. ama güzel oldu fubeeeee :img-hyste
ya arkadaslar, aman, özür ben çikardim ama latifeydiiii :icon_sorr
KeReMcEmİm
19-05-07, 16:45
inş bi gün gelirde yarışma bitmeden gelceğini zannetmiorum...
Elif, Cigdem Cevo' ya demistiki; 'Seni alan yasadi' Hadi gine iiiiiiiiiiiyisin
Hem yemek yapiyor, hem yunlari kazandiriyorr :img-hyste
Bende bugun ruyamda sey gordum biz simdi Odulu kazanmisiz, kanaryalardan iki kisi secmek variz Muge & Yapragi seciyor Aslanlarim.. Sona Hepsi (ASLANLAR + Muge, Yaprak) Mars soyluyorlar (Kirmizi Sarirengi, costurur hep bizleri.....) Acaipti amaa:img-pilot
valla yaa, hem tatli, hem komikkk, hem hamarattt :img-hyste :img-hyste
valla yaa, hem tatli, hem komikkk, hem hamarattt :img-hyste :img-hyste
Ya oyledirr cevo.. Ay Yemek yaparken bide YI-LAN YI-LAN diyisi yokmu yaa.. Koptum orda :img-hyste .. Gordunmu bilmiyorum ama vidivodo da goruntusu varr
ay hakketen fube ne yaa :img-hyste :img-hyste hiç öyle yazdigimin farkinda bile degilim :img-hyste okuyunca koptum.. ama güzel oldu fubeeeee :img-hyste
hadi affettim :img-hyste :img-hyste
offf ben hala soktayimmm.. CÖM CÖM´ü gördüm yawwww :img-in_lo :img-blush :happy0064
Ya oyledirr cevo.. Ay Yemek yaparken bide YI-LAN YI-LAN diyisi yokmu yaa.. Koptum orda :img-hyste .. Gordunmu bilmiyorum ama vidivodo da goruntusu varr
lotfennn llotfennn hepsini gordummm harikaydii:img-hyste aah cevo ahhh :img-in_lo
KeReMcEmİm
19-05-07, 16:49
ya orda çok tatlıydı hele mesutun arkasından su dökerken ve aldıklarını gördüğünde acayip tatlıydı ay cnm ya
ASLANLAR
CEVDET başlarda pek sevmiyodum ama şimdi sempatik gelmeye başladı..çok güçlü,hırslı ve azimli kesinlikle survıvor ruhu taşıyor..finale kalır gibi..
ÖZLEM aslanların en güçlü kızı..takımına çok şey kazandırdı pek sevmiyorum ama çok güçlü ve hırslı..survıvor ruhu taşıyor..ayrıca sporcu olmanın avantajlarını kullanıyor..
ÇİĞDEM en az özlem kadar başarılı..ayrıca daha sempatik..o da takımına çok şey kattı..ama finale kalıcağını sanmıyorum..ayrıca çok şanslı..yemek yiyip kilo almayan ender insanlardan..:img-hyste
MESUT bende biçok arkadaş gibi onu aslanların beyni olarak görüyorum..çok sakin ve bu sakinliği çok işine yarıyor..onunda finale kalocağını sanmıyorum..LEVENT aslan olmasına rağmen seviyodum onu..kesinlikle halitten sonra gitmesi gerekiyodu..
HALİT :img-hyste
SEDEN kendisini pek tanıma şansım olmadı..survıvora uygun değildi..
BERRİN seden için söylediklerim berrin içinde geçerli..:)
DENİZ çok agrasif ve bazen karşısındakinin insan olduğunu unutuyor..nefret ediyorum ondan..:img-hyste
METEHAN çok güçlü ama survıvor olamaz..
MÜGE survıvor için çok gençti ayrıca takıma hiçbişey kazandırmadı elenmeyi hak etti..
KANARYALAR
TANER o bizim küçük devimiz çok sempatik ve çok başarılı..çok seviyorum onu..yalnız acundan bi ricam olucaktı..lütfen taner konuşurken alt yazı geçsinler hiçbişey anlamıyorum:img-hyste
ORKUN başlarda seviyodum ama sonra soğumaya başladım..haksız yere herkese bağırmaya başladı..ama yinede kalması lazımdı takım için önemli biriydi..
AYŞIL ayşılı çok seviyorum..o kadar hırslı ve azimli ki kendine hayran bıraktı beni..tam bi survıvor..finale kalmayı hak ediyor..
MÜGE çok fazla konuşuyor:img-hyste özellikle cöme çok bağırıyodu biyerde görürsem ağzını burnunu dağıtcam:img-hyste
CENK canım ya çok seviyorum onu oyunlarda genel olarak başarılı özellikle frikik oyununda hiç kaçırmamıştı..
CÖMERT çok erken gittin çook..kızların gazabına uğradı..tam bir kanarya..takımı için herşeyi, yapar..
YAĞMUR yorumsuz..
YAPRAK bu kızın konuşmasına sinir oluyorum grip gibi:img-hyste
ESRA renklerine bağlı değil..bahenesi yurt dışında yaşaması olamaz..güçlüydü ama survıvor olamazdı..
ERKAY pek tanıma şansım olmamıştı..o da reklerine bağlı değildi..
SEDA onu sadece sapsarı saçlarıyla ve lacivert bandajıyla hatırlıyorum..:img-hyste
ya orda çok tatlıydı hele mesutun arkasından su dökerken ve aldıklarını gördüğünde acayip tatlıydı ay cnm ya
Muwhahaa Valla ya bakarken acaiip eglendim, bide Mesut cevonun ruyasina giren bi yiyecek almisti, cevo nasil seviniyoo, Ay yerim ben onlarin ikisini :img-pilot
KeReMcEmİm
19-05-07, 16:56
ay evt dio bide kanka istediklerimin hepsini almışsın sipariş versem bu kadar olmaz dio ay cnm bnm ya gittikçede yakışıklaşıo walla...
Ay Hakkaten ya, bende birden sasirdim yanii, Mesut mu gelcek diye felan filan:img-pilot
yok renkdasim ya mesut falan gelmiycek iste arkadaslar gelmesini istedigi icin latife yapmisslar...
inanirim tatli olduguna yarindan itibaren verirsiniz artik cöm havadislerini bana...resimleri eklersenizde haberim olsun yani....
iyi keklediniz ben yedim Mesutun geliceğini..Daha Teymur faln gelmişti foruma belki o oda gelir diye düşündüm ama inş. oda bi gün gelir
insallh oda gelir bir gün foruma ama sanirsam ogün bugün degil canim ...
hadi affettim :img-hyste :img-hyste
offf ben hala soktayimmm.. CÖM CÖM´ü gördüm yawwww :img-in_lo :img-blush :happy0064
valla bende bir ara soktaydim ama allahtan cabuk atlattim...:img-hyste
ya ben zaten sadece sordum..herkeste öyle bi hava vardı salak değiliz yani anlıyoruz..
neyse..
buse,,valla çok yakışıklıydı ya..bende unutamıyorum :) resim bulamadım malesef..
buse,,valla çok yakışıklıydı ya..bende unutamıyorum :) resim bulamadım malesef..
evet ya artik 1 hafta flnn konusuruz bu olayi :img-hyste bende ariyom antuya bakicam sonra orda kesin vardir.. herneyse bulursan eklersin buraya veya bana ömden attarsin bende ayni sekilde yaparim bulursam ztn hehe =) haaa bide ilk tahmin edende odu dimi acayipti yawwww.. yanindaki arkadasini gördünmü? :icon_whis +++burasi yeri degil ama billur kalkavan + hakan yilmaz´ta bagdat caddesindedi hehehe costuk yawwww =))
eysancim.. tmm nezaman istersen detayli sekilde anlatirim böyle 2-3 dakka konustu ztn sanirsam :img-hyste yoksa banami okadar uzunnn geldi (büsracim?)
evet ya artik 1 hafta flnn konusuruz bu olayi :img-hyste bende ariyom antuya bakicam sonra orda kesin vardir.. herneyse bulursan eklersin buraya veya bana ömden attarsin bende ayni sekilde yaparim bulursam ztn hehe =) haaa bide ilk tahmin edende odu dimi acayipti yawwww.. yanindaki arkadasini gördünmü? :icon_whis +++burasi yeri degil ama billur kalkavan + hakan yilmaz´ta bagdat caddesindedi hehehe costuk yawwww =))
eysancim.. tmm nezaman istersen detayli sekilde anlatirim böyle 2-3 dakka konustu ztn sanirsam :img-hyste yoksa banami okadar uzunnn geldi (büsracim?)
valla ben cöme bakmaktan yanındakine bakmadım ki:img-hyste sadec yanında biri olduğunu gördüm ama yüzüne falan bakmadım:img-hyste yakışıklı mıydı yoksa??:img-hyste
billur kalkavan + hakan yilmazı görmedim cöm çıktıktan sonra hemen pcye koştum zaten o arada annem kapatmış kanalı..:icon_sorr
Dur kızım daha coşmadıkk maçtan önce coşmak haram bizee:img-hyste ben gs maçlarından nedense ayrı bi zevk alıyorum..nedense? hep yendiğimiz içinmidir nedirr..:img-hyste
valla ben cöme bakmaktan yanındakine bakmadım ki:img-hyste sadec yanında biri olduğunu gördüm ama yüzüne falan bakmadım:img-hyste yakışıklı mıydı yoksa??:img-hyste
billur kalkavan + hakan yilmazı görmedim cöm çıktıktan sonra hemen pcye koştum zaten o arada annem kapatmış kanalı..:icon_sorr
Dur kızım daha coşmadıkk maçtan önce coşmak haram bizee:img-hyste ben gs maçlarından nedense ayrı bi zevk alıyorum..nedense? hep yendiğimiz içinmidir nedirr..:img-hyste
yok pek yakisikli degildi :img-hyste CÖMERTin yaninda öyle kaldi galba :img-hyste
buarada futbolu konusmayalim kiz burda kizacaklar sonra..
yinede miniminacik bi not: bosver gese macini sampiyonuz ona bak
evt bakiyorumda herkez duruldu bir anda:img-hyste
neyse herkeszi anlasilan cumartesi sendromututtu...
buse miniminacik notu görmedim sanma:img-hyste
buarda sana bak nediycem belki ögrenmek istersin hani sen dandik bir adresmis dedin ya ...iste odandik adresden yani basi s......o iste bircok yarismacida varmis:img-wink: yani duyrulur...ama yani bunu herkez bulabilir dedi önmeli olan diger privat olani bulmak yani:img-wink:
neyse aksami sabirsizlikla bekliyorum uamrim bizden biri gitmez gidersede cani saolsun:img-hyste
evt bakiyorumda herkez duruldu bir anda:img-hyste
neyse herkeszi anlasilan cumartesi sendromututtu...
buse miniminacik notu görmedim sanma:img-hyste
buarda sana bak nediycem belki ögrenmek istersin hani sen dandik bir adresmis dedin ya ...iste odandik adresden yani basi s......o iste bircok yarismacida varmis:img-wink: yani duyrulur...ama yani bunu herkez bulabilir dedi önmeli olan diger privat olani bulmak yani:img-wink:
neyse aksami sabirsizlikla bekliyorum uamrim bizden biri gitmez gidersede cani saolsun:img-hyste
öyleemii hehe, dandik demedim kiz ben, emin degilim dedümmm, ama bak privat degilmis hehehe =)
buarada Tahmin yapmak istiyorum bu Aksam Survivordan sona 1 kanarya 1 aslan kalir duelloda aslan kaybeder giden aslanlardan bi erkek olur ama cevo haricinde biri yaniiii mete veya mesut, kanaryalardan iste sona kalan yaprak veya cenk olabilir EGER biri giderse buda yaprak olur insallah,.. gecen hafta bakmadim ama bu aksam bakicam survivora.. 4-ever KANARYAAAA
öyleemii hehe, dandik demedim kiz ben, emin degilim dedümmm, ama bak privat degilmis hehehe =)
buarada Tahmin yapmak istiyorum bu Aksam Survivordan sona 1 kanarya 1 aslan kalir duelloda aslan kaybeder giden aslanlardan bi erkek olur ama cevo haricinde biri yaniiii mete veya mesut, kanaryalardan iste sona kalan yaprak veya cenk olabilir EGER biri giderse buda yaprak olur insallah,.. gecen hafta bakmadim ama bu aksam bakicam survivora.. 4-ever KANARYAAAA
ben bundan sonra tahmin yapmama karari aldim:img-hyste
sonra herkez forumdda benim tahmin edtigim kisi gitcek diyor:img-hyste
oyüzden ben den yok artik tahmin falan filan...:img-hyste
ben bundan sonra tahmin yapmama karari aldim:img-hyste
sonra herkez forumdda benim tahmin edtigim kisi gitcek diyor:img-hyste
oyüzden ben den yok artik tahmin falan filan...:img-hyste
hehehe vallaha kiz senin salladigin tahminler tuttu ya ondan herkes sen ne dersen onu diyo bak bana ben baska salliyom :img-hyste :img-hyste
hehehe vallaha kiz senin salladigin tahminler tuttu ya ondan herkes sen ne dersen onu diyo bak bana ben baska salliyom :img-hyste :img-hyste
bundan sonrada ben senin salladiklarini sallicam canim:img-hyste
birazda senin tahminlere bakalim:img-hyste
haftaya ne tafminlerde buluncan merak ediyorum yani:img-hyste simdiden
bundan sonrada ben senin salladiklarini sallicam canim:img-hyste
birazda senin tahminlere bakalim:img-hyste
haftaya ne tafminlerde buluncan merak ediyorum yani:img-hyste simdiden
:img-hyste :img-hyste koptummmm, haftaya görürsün artik =))
KeReMcEmİm
19-05-07, 18:43
acaba kim kalcak düelloya çok mrk ediom bu arada artık ödül oyunlarını hiç vermio fragman sinir oldum üstelik bu hafta ödülüde göstermemiş acaba yok mu hafata ödül oyunu :icon_whis
:img-hyste :img-hyste koptummmm, haftaya görürsün artik =))
valla ben simdiden sabirsizlikla bekliyorum neler salliycani:img-hyste
ama sok birsey sallamani beklerim yani:img-hyste
mili_gkhnözen1905
19-05-07, 19:08
eysanim önceden benim tahminlerim tutuyordu simdide senin aman sakin
tahmin filan etmeyelim mazallah tutar filan:img-hyste
neyse az ciktim ben diger pc gecmem lazim by simdilikbye
eysanim önceden benim tahminlerim tutuyordu simdide senin aman sakin
tahmin filan etmeyelim mazallah tutar filan:img-hyste
neyse az ciktim ben diger pc gecmem lazim by simdilikbye
öyle valla canim yapmayalim biz artik tahmin falan ...
en iyisi digerli yapsin bizde gülelim yani:img-hyste
sena57-utku
19-05-07, 19:48
bnde merak ediom kimler duelloya kalcakk.umarımm 2side aslanlardan olurr.ay çk mutluyum şuan zatenn.:happy0064 :happy0064
ödül oyununuda göstermio yokmu acabaa.mrk ettim.neyse izleyip görcz.aa bu gün cmrtesi dimii oleyyy.:happy0064 :img-hyste
mutluluktan aklım başımda deill.:happy0064 :happy0064 :happy0064
bnde merak ediom kimler duelloya kalcakk.umarımm 2side aslanlardan olurr.ay çk mutluyum şuan zatenn.:happy0064 :happy0064
ödül oyununuda göstermio yokmu acabaa.mrk ettim.neyse izleyip görcz.aa bu gün cmrtesi dimii oleyyy.:happy0064 :img-hyste
mutluluktan aklım başımda deill.:happy0064 :happy0064 :happy0064
:katiliyorummmm :img-hyste :img-hyste
offf cennet mah. var diymi önceee simdi beklecezzzzzz taaaa saat bilmem kaci :img-hyste
ama neyseki cumartesi bugünnnn :img-pilot :img-pilot
volley_fb_girl
19-05-07, 19:59
bende çok mutluyum(ne tesadüs:P)hepte böyle oluyo nedense..bu günkü oyunlar kimin olursa olsun üzülmicem hatta şimdiden tebrikler..:):D
sena57-utku
19-05-07, 20:13
bende çok mutluyum(ne tesadüs:P)hepte böyle oluyo nedense..bu günkü oyunlar kimin olursa olsun üzülmicem hatta şimdiden tebrikler..:):D
aynn katılıom renkdaş.yarışmaları bugün kazansakta kaybetsekte önemli deil.bnde şimdiden tebrik ediom aslanları kazanırlarsaa.:img-wink:
bugün bu mutluluğumu hiç bişi bozamazz.kanaryamm :happy0064 :happy0064
:katiliyorummmm :img-hyste :img-hyste
offf cennet mah. var diymi önceee simdi beklecezzzzzz taaaa saat bilmem kaci :img-hyste
ama neyseki cumartesi bugünnnn :img-pilot :img-pilot
aynn katılıom renkdaş.yarışmaları bugün kazansakta kaybetsekte önemli deil.bnde şimdiden tebrik ediom aslanları kazanırlarsaa.:img-wink:
bugün bu mutluluğumu hiç bişi bozamazz.kanaryamm :happy0064 :happy0064
vay vay vay vay ..............
allahim ya inanamiyorum....(git artik ya git valla )
cosmusunuz kizlar hayirli olsun yani ......
biraz öyle oldu..
eysan bisey sorucam avatarindaki yaziyi tam anlayamadim ne demek istedin hehehe cok merak ettim ne sözü yaww =))
sena57-utku
19-05-07, 20:54
saol cnm.:img-hyste
ay heyecan bastıı maç bi yandan survivor bi yandann.az da kaldı survivora.şu cennet mahalesini ne demeye koyarlar anlmış diilim.:img-hyste
inş. aslanlardan biri giderr.:img-wink: biz kaybedersekte umarım giden müge olur.:img-yes:
yensende yenilsendeee ölümünee kanaryamm.:happy0064 :happy0064 :happy0064
pıtırcık_mı_ki
19-05-07, 20:57
selam arkadaşalar. ödülü hiç göstermiolar yaaa :img-fie: hem acun bu arada parçayı tamamlayıp hazine kazanmıştık ya onun böle surviivordan ayrılınnca saklanılabileceği gibi bişeyler söledi ne acapa?
biraz öyle oldu..
eysan bisey sorucam avatarindaki yaziyi tam anlayamadim ne demek istedin hehehe cok merak ettim ne sözü yaww =))
valla buse her lafimin altinda bise ariyorsun ya pes kizim yani:img-hyste yok söz faln hem o avatardakine degil ya herseyi yanlis anliyonuz kizim ya...:img-hyste
saol cnm.:img-hyste
ay heyecan bastıı maç bi yandan survivor bi yandann.az da kaldı survivora.şu cennet mahalesini ne demeye koyarlar anlmış diilim.:img-hyste
inş. aslanlardan biri giderr.:img-wink: biz kaybedersekte umarım giden müge olur.:img-yes:
yensende yenilsendeee ölümünee kanaryamm.:happy0064 :happy0064 :happy0064
rica edrim canim...tabi haklisiniz yani okadar büyük bir takimi yenmek zor istir üstelikde artik dagilmis evinde....:img-hyste
selam arkadaşalar. ödülü hiç göstermiolar yaaa :img-fie: hem acun bu arada parçayı tamamlayıp hazine kazanmıştık ya onun böle surviivordan ayrılınnca saklanılabileceği gibi bişeyler söledi ne acapa?
canim valla hazine artik iyice jkaristi herkezin agzindan bisey cikiyor bende sasirdim yani ....seyredip görcez bakalim
maç 2-1 kaç dakika var bitmesine ya ne kadar uzadı maççç ki
sena57-utku
19-05-07, 21:14
bölüm özeti:
5 Aslan, 5 Kanaryalının kaldığı Survivor Aslanlar-Kanaryalar’da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Geçen hafta Kanaryalar takımından Cömert’in elenmesi adada nelerin değişmesine neden oldu? Bu hafta ödül yarışmasında, yarışmacıları çok sevindirecek bir süpriz ödül var. Hangi takım yarışmayı kazanıp, bu muhteşem ödülün sahibi olacak? Survivor Aslanlar-Kanaryalar adasında artık kurallar değişiyor. Dokunulmazlık yarışmasında en kötü derece alan 2 kişi kendi aralarında duello yapacak. Bu duelloyu kaybeden yarışmacı Survivor Aslanlar-Kanaryalar adasına veda edecek. Acaba bu hafta Survivor Aslanlar- Kanaryalar yarışmasına hangi takımın hangi oyuncusu veda edecek? Survivor Aslanlar- Kanaryalar 19 Mayıs Cumartesi saat: 22.00’de Show Tv’de.. Sakın kaçırmayın..
yasak diil dimi eklemek???:img-wink: hangi tkm yrşmayı kazanıp ödülün shbi olck dio demekkii ödül oyunu var vede takımca.bunda bi değişiklik yok yanii.:img-yes:
bölüm özeti:
5 Aslan, 5 Kanaryalının kaldığı Survivor Aslanlar-Kanaryalar’da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Geçen hafta Kanaryalar takımından Cömert’in elenmesi adada nelerin değişmesine neden oldu? Bu hafta ödül yarışmasında, yarışmacıları çok sevindirecek bir süpriz ödül var. Hangi takım yarışmayı kazanıp, bu muhteşem ödülün sahibi olacak? Survivor Aslanlar-Kanaryalar adasında artık kurallar değişiyor. Dokunulmazlık yarışmasında en kötü derece alan 2 kişi kendi aralarında duello yapacak. Bu duelloyu kaybeden yarışmacı Survivor Aslanlar-Kanaryalar adasına veda edecek. Acaba bu hafta Survivor Aslanlar- Kanaryalar yarışmasına hangi takımın hangi oyuncusu veda edecek? Survivor Aslanlar- Kanaryalar 19 Mayıs Cumartesi saat: 22.00’de Show Tv’de.. Sakın kaçırmayın..
yasak diil dimi eklemek???:img-wink: hangi tkm yrşmayı kazanıp ödülün shbi olck dio demekkii ödül oyunu var vede takımca.bunda bi değişiklik yok yanii.:img-yes:
ya canimcim sen bunu neden bukadar ufak yaptin okuyamiyorum ben bisey ya ....
pıtırcık_mı_ki
19-05-07, 21:25
bölüm özeti:
bakalım ödül neymiş???? oooo valla iii ya bizim hazine ödülünü unuttulaar...:happy0064
sena57-utku (ismin ne bu arada renkdas?) özet icin sagoL.. az kaldi survivora offf süper olacak hersey insallah SONUNDA IYILER MUTLAKA KAZANIR dimi.. izlecez görücezz
slmm arkadaşlarr ben geldimm :) son zamanlarda hiç yazmıodum geçen haftada sadece sonunu izleyebilmiştim yarışmanın eurovision sayesinde...ama bu hafta izleyebilicem :) umarım bi kanarya gider..
sena57-utku (ismin ne bu arada renkdas?) özet icin sagoL.. az kaldi survivora offf süper olacak hersey insallah SONUNDA IYILER MUTLAKA KAZANIR dimi.. izlecez görücezz
ne azi ya avrupadakiler icin bide hayranim sana diye dandik bir program varmis valla ben anlamadim bize neden böle ikinci kisi muamelesi yapiyorlar...
Oo_esmer_kiz_Oo
19-05-07, 21:42
ya slm arkadaslar ben reclamlarda yani avrupanin show unda saat 21h de hayranim sana var yaaa noluyorrr. yoksa avrupada yayinlanmicakmi biri cvp verebilirmi cunku sizin yorumlari okudum kesin varmis kafam karisti
slmm arkadaşlarr ben geldimm :) son zamanlarda hiç yazmıodum geçen haftada sadece sonunu izleyebilmiştim yarışmanın eurovision sayesinde...ama bu hafta izleyebilicem :) umarım bi kanarya gider..
umarim canim ama bizden gidersede canlari saolsun:img-hyste
tugcem sensiz hic tadi yok canim benim üzme sen kendini bukadar ....
ne azi ya avrupadakiler icin bide hayranim sana diye dandik bir program varmis valla ben anlamadim bize neden böle ikinci kisi muamelesi yapiyorlar...
AnaaaAAAa ne bu yaaaaa OFF ama bu show tv´ye resmen gicik oluyorumm
bekle anam bekle, yok yani neden avrupaya böyle muamele yapiyorlar anlamis degilim
melisim bendensin (bu arada şimdi farkettim doğum tarihlerimiz aynıymış)
en büyük aslanlar niye konuşuyoruz ki
AnaaaAAAa ne bu yaaaaa OFF ama bu show tv´ye resmen gicik oluyorumm
bekle anam bekle, yok yani neden avrupaya böyle muamele yapiyorlar anlamis degilim
hayir ya artik iyice sacmaladilar yani dizileri bir hafta sonra seyretlemer böyle programalar gec yayinlanir yani avrupadakiler bukadar da haksizlik nereye kadar yani....
sena57-utku
19-05-07, 21:46
rica ederim cnm.adım sena.:img-wink:
eyschann gözünde sorun var heraldee.:img-hyste ay kimse bozamaz bnm mutluluğumuuu bugün.
bu akşamda inş. survivorda yencez aslanlarıı.kanaryamm :happy0064 :happy0064
rica ederim cnm.adım sena.:img-wink:
eyschann gözünde sorun var heraldee.:img-hyste ay kimse bozamaz bnm mutluluğumuuu bugün.
bu akşamda inş. survivorda yencez aslanlarıı.kanaryamm :happy0064 :happy0064
evt sena hanim yaslilik malum:img-hyste
Arkadaslar bu aksam yarisma kacta basliyoor?Bilenniz varmi?
sena57-utku
19-05-07, 21:56
çok üzüldüm eyschann teyzee.:img-hyste :img-hyste büyük yazim görmezsin belki yinee.
bu arada survivor başlıo.
hadi kanaryamm göster kendini.
2 galibiyet üst üste olsunn.:happy0064 :happy0064
offffffff ya baslamis ya tr de baslamis bizde halen yok biseyler...bu cidden büyük bir haksizlik....kiniyorum bunu avrupadaki türklere yapan herkezi..
çok üzüldüm eyschann teyzee.:img-hyste :img-hyste büyük yazim görmezsin belki yinee.
bu arada survivor başlıo.
hadi kanaryamm göster kendini.
2 galibiyet üst üste olsunn.:happy0064 :happy0064
saol canim ilgin icin ama bukadarda büyük yazmana gerek yoktu....valla abla diyen oldu eyso diyen oldu ama teyze diyen olmamisti:img-hyste bunuda duydum ya artik....
sena57-utku
19-05-07, 22:04
şu anda ödül oyununda kanaryalar önde.ödül çk saçma kazanan takım istediği maçı izlicekmiş.
sena57-utku
19-05-07, 22:08
1-0 kanaryalar öndee.2-0 olan kzancakk.hadii kanaryamm:happy0064 :happy0064
ödül cidden kötü be kim isterki o durumda mac izlemek yani....neyse 1-1 acik kara almisz hemde aferim aslanalrima...
yaaaa siz ne gzl izliyorsunuz ben hala hayranim sana´ya bakiyorum..
neyse ben cikiyom okumak istemiyom önceden kim kazandi diye..
nedim_bahar
19-05-07, 22:20
ooo aslanlarım aldılar ödül oyununuhemde alınlarının akıyla
ilk oyunu kaybettik ama diğer iki oyunu farkla aldık darısı dokunulmazlık oyununa
biz aldik ödül oyunun oley be aslanlarim benim
ben cikiyorum moralim iste simdi yerle bir oldu sanirim bugün girmem ...tugcem sen hakli ciktin ......:sad53:
giremezsen size iyi yorumlar.......:sad53:
mili_gkhnözen1905
19-05-07, 22:34
siz ne güzel bakiyorsunuz ya biz burda baska seye bakiyoru demek ödülü aldik helal aslanlarima ins.digerinide aliriz canlari sagolsun alamazlarsada!!!
offf avrupada 23:30 da yarisma baslicak bende en iyisi burdan takip edeyim dedim.. Ödül Oyunu gitmis :S ama yinede önemli olan dokunulmazlik yani bireysel yarisma =D arkadaslar tüm gelismeleri yazin ya catlicam burda..
Küçük bir eleştri yapacağım. Yarışma yayınlanırken ekranda SURVİVOR'la ilgili herşey acunmedya.com yazısı belirtiliyor. Ekranda beliren SURVİVOR kelimesinin yazımı yanlıştır. Ingilizce de büyük harfle İ harfi yoktur. Umarım bu hatayı düzeltirler.
Ödül ise kombine biletmiş. ( Başka ödül varsa duyamadım )
Bu mesaj silinecektir.
ödül neymis kombine biletmi? ben panamada bantan mac izleyecekler anladim :img-hyste
ohh iyimisde ztn fanatiklerin kombinesi olur.. Bizimkilerin ztn var hepsi Maratondaaa =D
nedim_bahar
19-05-07, 22:44
ödül güzelmiş ya bende pananmada maçı banttan izliyecekler diye tahmin etmiştim ama öyle değilmiş
bide bu hafta cevdet ve ayşıl kurtuldu
volley_fb_girl
19-05-07, 22:51
Aslanların büyük ödülü ne?Acun sölicem dedi ama söledi mi ben mi kaçırdım?
bide bu hafta cevdet ve ayşıl kurtuldu
nasil kurtuldular.. anlatin basladimi bireysel yarisma?? bakamiyorum ya offff
sevgili sezinti aciklamam icin cok tesekkürler...bu aslinda benimde dikkatimi cekmisti neyse....
oyunlar nedurumda ya ben girmiycem herhlade bugün...hersey üstüste geldi....
mili_gkhnözen1905
19-05-07, 23:08
ya catlicam burda ne oluyor tam olarak aysil ve cevo nasil kurtuldu yani ???
Müge ,yaprak mesut kaldı sadece.
Ne yani türkiyede basladimi yarisma?Bune sacmaliktir allahimm ya!
mesutla yaprak kaldı düelloya
off Mesut gibi adam böyle bi oyunla elenecek gibi gözüküyor...:(:(:( çok kötü yaa...yaprağın hafızası daha iyi aslında ama yavaş...bakalım ne olacak..
mesutla yaprak kaldı düelloya
anaaa yaprak gider ozaman benceee
sude_burcu
19-05-07, 23:14
ay bu kanaryaların bılmıs konusmaları benı delı edıo aysıl hanıma bak o olsaymıs okulu bırakırmıs:img-hyste komıksın aysıl komıkkkkk:img-hyste
ayşıl ben mesutun yerinde kalsam okulu bırakırdım diyor.
Ben sonra açtım onun için diğer turlarda ne oldu bilmiyorum.
oh be yine o oyun değilmiş ben öyle sandım...
Mesut ve yaprak düelloya kaldiysa,mesut kazanirr bencee.Yani insallahh
ne okulu okul nerden cikti arkadaslar.. biraz detayli anlatin bakamadigimiz icin bisey anlamiyoruz biz avrupalilar malesefffff.. buarada bence yaprak elenir mesut ondan cok daha iyi
mili_gkhnözen1905
19-05-07, 23:18
su an ne oluyor bilmiyorum bakamiyoruz yaprak ve mesutum düellodaymis
ins.alir ama sanmiyorum mesutun alcani:S
su an ne oluyor bilmiyorum bakamiyoruz yaprak ve mesutum düellodaymis
ins.alir ama sanmiyorum mesutun alcani:S
Öyle deme tugcem ya bak simdi iyi düsünelim iyi olsun.Bugün zaten eylül'le moralimi bozdunuz.:img-cool2 Kazanicazz insallahhh!
bend esanmiyorum mesutun alcagini neyse artik ....
bunu biz avrupadaki türklere yapan herkezi kiniyorum ...cidden ne bu ya böyle haksizlik diz boyu....
bireyselde kim birinci oldu?? +++mesutla yaprak´in oynayacagi duello nasil bi oyun??
bunu biz avrupadaki türklere yapan herkezi kiniyorum ...cidden ne bu ya böyle haksizlik diz boyu....
evet bende siddetle kiniyorum show tv´yi.. ne bu ya 23:30 ´da baslayacak taaaa off
Öyle deme tugcem ya bak simdi iyi düsünelim iyi olsun.Bugün zaten eylül'le moralimi bozdunuz.:img-cool2 Kazanicazz insallahhh!
ah canim aysegülüm sende hala kaldimi moral bizede asilasan biraz ya cok iyi olur valla benim moral suan yerlerde paspas durumunda....
mili_gkhnözen1905
19-05-07, 23:24
öyle ama canim bilirsin beni icimden gecen bu:(
oyun nasil bir oyun bilmiyorum ama öyle düsünüyorum yani:S
eylüle dicek lafim yok bastan moralimi bozdu zaten icindeki sesmis döverim o icindeki sesi ben hehe:)
......
aynen canim herkes bakiyor su an bizim baktigimiz seye bak ya hayranim sana banane kardesim ya hadi Gökhan ciksa tamamda:) yinede kiniyorum!!!
yaprak alır bu oyunu bence..mesut sendelemeye başladı sanki... yaprak bi kere böyle bi oyunda dokunulmazlık almıştı kanarya düellosunda...:(
bu arada avrupadakiler izleyemiyor mu şuan ??
evet bende siddetle kiniyorum show tv´yi.. ne bu ya 23:30 ´da baslayacak taaaa off
umarim bu seyi bize haftaya yine yapmazlar yani bir tadida kalmiycak ki sonra herseyi ögrendik simdi bakmamizin ne tadi kalir ....
ah canim aysegülüm sende hala kaldimi moral bizede asilasan biraz ya cok iyi olur valla benim moral suan yerlerde paspas durumunda....
Umut iste eysan'cim.Umudumuzda olmasa ne olurduki.Insallah kazaniriz.Öteki konudada morallarimizi bozmamaya calisalim.Bizim bildigimz tek birsey var oda en büyük ASLANLAR!Kim ne demis,ne yapmis önemli degil:img-wink:
öyle ama canim bilirsin beni icimden gecen bu:(
oyun nasil bir oyun bilmiyorum ama öyle düsünüyorum yani:S
eylüle dicek lafim yok bastan moralimi bozdu zaten icindeki sesmis döverim o icindeki sesi ben hehe:)
Gecmesin icinden ya:(Eylül zaten sorma sen gittikten sonrada"Ben sana demistim,ben sana demistim" diye sacmaladi herzamanki gibi:)
mili_gkhnözen1905
19-05-07, 23:31
yaprak alır bu oyunu bence..mesut sendelemeye başladı sanki... yaprak bi kere böyle bi oyunda dokunulmazlık almıştı kanarya düellosunda...:(
yok canim biz bakamiyoruz malesef sacma sapan bir program var su an :img-pilot
aysegülüm haklisin canim en büyük aslanlar(orayi baska 2 harf ile degistirin hehe) neyse kaybetsekte sevgimiz askimiz azalmaz!!!
volley_fb_girl
19-05-07, 23:31
Yaprak Mesutu gönder yprak mesutu gönder oooooooooo
bu arada okul olayı nedir arkadaşlar???ne alaka
silindirin üzerinde tek ayak duruyorlar elleriyle de tahtayı tutup destek alıyorlar.
mesut hukuk fakültesinde okuyormuş galiba. Cenk şov yapıyor diyor.
aysegülüm haklisin canim en büyük aslanlar(orayi baska 2 harf ile degistirin hehe) neyse kaybetsekte sevgimiz askimiz azalmaz!!!
heheh:)Sen ne diyordun canim? SEVINMEK ICIN SEVMEDIK!bizim askimiz,kaybetmekle bitmez.Her kazanani sevseydik Ooooo
mili_gkhnözen1905
19-05-07, 23:34
Gecmesin icinden ya:(Eylül zaten sorma sen gittikten sonrada"Ben sana demistim,ben sana demistim" diye sacmaladi herzamanki gibi:)
geciyor ama canim ne yapim!!!
herzamanki gibi yani desene:img-hyste
neyse demek denge yine mesut iyi degil bence dengede ondan bu hafta biter bizim icin!!!
pıtırcık_mı_ki
19-05-07, 23:35
ewet tatlım mesut hukukta okuyor. ama ayşıla sinir oldum ne demek o öle okulu bıraksın benceler falan.
hayir neyazikki biz izleyemiyoruz show tv 23:30 yapmis avrupa icin yayin saatini :sad53:
geciyor ama canim ne yapim!!!
herzamanki gibi yani desene:img-hyste
neyse demek denge yine mesut iyi degil bence dengede ondan bu hafta biter bizim icin!!!
Simdi bende gecirmeye baslicam ama he:)Mesut'cuk sana güle güle demek kaliyor bize ozaman!Oof ya benide kendine benzettin tugcee:img-hyste
nedim_bahar
19-05-07, 23:37
walla yaprrak alacak gibi görünüyo ama inşallah tersi olurda mesut alır
sude_burcu
19-05-07, 23:38
ewet tatlım mesut hukukta okuyor. ama ayşıla sinir oldum ne demek o öle okulu bıraksın benceler falan.
hanı bazı ınsanlar vardır ya hıcbısey bılmedıgı halde herseyı bılırmıs gıbı konusup durur ıste aysıl ve cenk de bu ınsan modellerınden...umarım mesut elenmez ama denge oyunları malum:icon_sorr
mili_gkhnözen1905
19-05-07, 23:39
Simdi bende gecirmeye baslicam ama he:)Mesut'cuk sana güle güle demek kaliyor bize ozaman!Oof ya benide kendine benzettin tugcee:img-hyste
gecir güzelim gecir sen hazirlik yap:img-hyste
aa benmi alakasi bile yok ben icimden geceni diyorum bikerem asil sen beni kendine benzetme sakin he ( biliyorsun dimi bas harfi s son harfi k:img-hyste
Sevinmek icin Sevmedik!!!
pıtırcık_mı_ki
19-05-07, 23:41
gecir güzelim gecir sen hazirlik yap:img-hyste
aa benmi alakasi bile yok ben icimden geceni diyorum bikerem asil sen beni kendine benzetme sakin he ( biliyorsun dimi bas harfi s son harfi k:img-hyste
Sevinmek icin Sevmedik!!!
aynen canim ....bosver aysegül sende takil bak bize hep birlike alistiralim kendimizi mesuta aramiza hosgeldin demeye....:img-hyste
mili_gkhnözen1905
19-05-07, 23:49
aynen canim ....bosver aysegül sende takil bak bize hep birlike alistiralim kendimizi mesuta aramiza hosgeldin demeye....:img-hyste
aynen yani simdiden baslayalim bence hosgeldin mesut:img-hyste
hic istemiyorum gitmesini aslinda ya
Of yaaa ne yaptin Mesut!!!!
sude_burcu
19-05-07, 23:50
Mesutumuz elendı ama en azından takım arkadasları tarafından (ornegın comert ve orkun) degıl kendı elendı...uzgunum ama helal olsun napalım bunca survıvor oldu bole sacma bı kural gelmemıstı ben hep arkasındayım yıne soyluyorum taraf tutuyorsun acun ve kanaryalar dagılınca taktıgı buldun helal olsun...
nedim_bahar
19-05-07, 23:50
our mu ya ne diye bırsktı ki karşısındaki de aynı durumdaydı daha da dayanabilirdi yakıştıramadım mesuta
sena57-utku
19-05-07, 23:51
inanamıyorummmm.mesutt gittiiii.yemin ederim inanmıomm yaaa.
oleyy bee mesutu bile devirdii helal sana be yaprak .:happy0064 :happy0064
aslan avcısı yaprak
ooo aslan avcısı yaprak
bi günde 2 galibiyettt.:happy0064 :happy0064
ya arkadaslar öyle demeyin ya görmedim oyunu bilmiyorum izlemedim daha ama elinden geleni yapmistir lütfen yazmayin öyle ya lütfen!!!
Bencede ben Mesutu cok seviyorum, cok uzuluyorum elenmesine!!
sude_burcu
19-05-07, 23:53
Mesut bıze cevdetın de dedıgı gıbı cok oyun kazandırdı evet yanlıs yaptı bırakmamalıydı offff mete aglıo ben de aglıorum o dandık yapraga yenılmemelıydı...kanarya gorsun de ornek alsın takım nası olur baska hıcbısı demıorum ıbret alın...
metehan hüngür hüngür ağlıyor.
Metehanı bile ağlattın ya bravo sana...Bu takıma bu kadar şey kattıktan sonra febenin en ezilmiş kızı tarafından elenmek ne demek yaa bırakılır mı o anda ne acısı ! baştan belliydi zaten kaybedeceği adamda konsantrasyon yok ! hala konuşuyor yaa git mesut git hadi güle güle !
Tuğçecim elinden geleni yapmadı resmen bıraktı yaa bıraktı ayakkabımın altı ince dedi canım acıo dedi bıraktı yani !
Mesut elendi ha iyi iyi :happy0064 :happy0064 :happy0064
keyfimize keyiff katti sag olsunn :img-hyste :img-hyste
Özlem hariç hepsi ağlıyor. Bu ne ya.
sena57-utku
19-05-07, 23:57
ay hepsi ağlıo kıyamam yaa.gerçekten dalga geçmiom off ya herkes ağlıo.üzüldüm şimdiii.:icon_sorr :icon_sorr
geçmiş olsun aslanlar.:img-wink:
Acun'da duygulandı gibi geldi bana, Hüzünlü bir yarışma oldu. Kazanan kanaryaları tebrik ediyoruz.Kanaryaların, veda konuşması yapılırken ortamdan uzaklaşması doğru değildi. Bence, Acun ve yarışma ekibi bu detaya önem vermeli. Uğurlamakta bile sanattır.
İlk kez bu yarışmayı izledim. 8 yaşındaki yeğenim Tv'nin başından bir dakika olsun ayrılmadı. Sonunda beni de ekrana bağladı.
susun sizde be başlatmayın keyfinizden...
Bu herzamanki gibi bi eleme olmadı gerçekten...survivor tarihinde yoktur böyle bişey...Ben en son canım Metin abimin elenmesinde ağlamıştım...şimdi yine ağlıyorum...takımın görüntüleri çok güzel bir bağlılık gösteriyor...elense bile onlar muhteşem 5limiz bizim