Tüm Versiyonu Göster : Sağır Oda Mantık Hataları
Dizide farkettiğiniz Mantık Hatalarını bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
philosophy
17-05-07, 16:42
Bence Volkan'la James Hart mdır nedir o yüzbaşıyı aynı oyuncu oynamamalıydı. Tamam benzer olabilirler ama ikizde değillerdi ya!! O biraz mantıksız geldi bana sanki...
Böyle bir saçmalık mrümde görmedim.Bunlar bize sunmadan diziyi izlemiyorlar mı ne?
aras duru sahnesindeki o müzik neydi öyle. Dizi mi çekiyorlar klip mi anlamadım :mad72: :icon_twis
Böyle bir saçmalık mrümde görmedim.Bunlar bize sunmadan diziyi izlemiyorlar mı ne?
aras duru sahnesindeki o müzik neydi öyle. Dizi mi çekiyorlar klip mi anlamadım :mad72: :icon_twis
malesef haklısın... o sahnede müzik hiç olmamıştı...
malesef haklısın... o sahnede müzik hiç olmamıştı...
Bence sorun müzik'te değil'di fonda olması gereken müzik karakter konuşmalarının önüne geçmişti ve biz konuşmalardan çok müziği dinledik.
James Heart ve Volkan konusunda yazan arkadaşa katılıyorum. Bu kadar'da benzemez ki kardeşim üstelik bir Amerikalı ile Türk ... :img-hyste Ses tonları bile aynıydı. Birde James'in hiç sorunsuz bir türk gibi Türkçe konuşması'da ilginç doğrusu aynı şey Mark Zımmer için'de geçerli.
philosophy
18-05-07, 13:25
Evet ya Aras'la Duru kafede otururken acaba hani klip havasında bazı saheler olur ya öylemi yapmaya çalıştılar diye düşündüm ama hayır önemli konuları konuştular!! Hayret yani çok sinir bi durum oldu, annem ve ben çok sinirlendik :img-hyste
Birde dikkatimi çeken hastanede Aras Nejat'ı rahat rahat öldürdü, hadi onu anladık biderece kabul edilebilir de, Giray, nogay ve adamları hastanenin tuvaletinde nekadar rahatlardı öyle ya!! Ne biçim hastaneydi o öyle in cin top oynuyo :img-help: wc.de rahat rahat Giray bıçağını yıkadı falan!!! Gele gele de bi genç geldi wc.ye adamda onu geri gönderdi zaten :img-hyste Okadar rahatlık bana saçma geldi şahsen :icon_whis
Bu arada Şahin'in -30 bölümdür aranan Şahin'in- ortaya çıkışı bana çok saçma geldi!!! Ne alaka dergahta birden bire Nogay'ın kafasına silah dayamalar falan... Bence daha afilli çıkabilirdi yani!!
Aslında birde hastanede Arkadaş niye Sİtare hanımın arkasından wc.ye kadar gitti, nerdeyse içeri girecekti :img-hyste Hadi gitti diyelim, peki Nejat Arkadaş'ın oraya gideceğini biliyor muydu ki erkekler tuvaletinde saklanıp Arkadaş'ı içeri çekiverdi!! Hatta hemen arkasından Aras yangın merdiveni kapısından girip eliyle koymuş gibi wc.ye girdi ve Nejat'ın üstüne atladı!!! Bunlar ince şeyler yani.. Şahsen bunlar bana mantıksız geldi!!:img-help:
Dunku bolumdeki tuvalet sahnesinde bir is var..Sitare iceri giriyor Arkadas sirti donuk beklerken Nejat onu iceri cekiyor..Sitare sonra nereye kayboluyor bakin ispati...Sonra o kadar kavga dovus oluyor ayni tuvalette..Sitare ayni yerden cikip Arkadas'a noluyor diye soruyor????
Kesinlikle ayni tuvalet eminim...bayanlar tuvaleti..yada Sitarede isin icinde diyecegim ama Arasa gorunmeden disari cikmis olamaz..
(resim sirasi soldan saga dogru bakin)
http://i30.photobucket.com/albums/c347/stormicy4/TB.jpg
hyoldascim aynen dedigin gibi, ben kayittan baktigim halde tekrar oraya sardip bakmak bile istemedim, cünkü biliyorum nekadar dikkatli dinlersem dinleyeyim müzik daha agir gelicekti, kulaklarim aciyacakti cizir cizir, artik mantik hatasimi sistem hatasimi ne, ama gercekten onu düzeltmeleri gerekirdi.
32. bolumun ilk sahnesinde Zahit Tv yi actiginda Nejat`in olum haberi vardi.J-15 baskani Nejat Demir oldu dedi tv deki sunucu.Benim bildigim Nejat Aksoy idi?....
32. bolumun ilk sahnesinde Zahit Tv yi actiginda Nejat`in olum haberi vardi.J-15 baskani Nejat Demir oldu dedi tv deki sunucu.Benim bildigim Nejat Aksoy idi?....
yok yanlislik..Nejatin soyadi Demirdi..
philosophy
01-06-07, 01:02
Aras bombanın nasıl imha edileceğini öğrendikten sonra Oğuz Bey'le telefonda konuşurken Aras'ın ağzı ''1 saate kadar ordayız'' dedi, ama seslendirmede ''1 saate kadar orda oluruz'' dedi.. İnce bi ayrıntı ama Aras'la ilgili sahneleri gözümü kırpmadan seyrettiğim için farkettim.
Birde toplantı binasında bomba durdurulurken Aras'ın üzerinde siyah gömlek vardı, bomba durdurulduktan sonra, hepberaber hücre evine geldiklerinde Aras'ın üzerinde beyaz gömlek vardı.. O arada canlarını zor kurtarmışlarken Aras bi mağazaya uğrayıp gömlek falan mı aldı acaba :img-hyste Ayy bu Aras'ın olduğu kısımları nekadar dikkatli seyrediyorum ya.. Kafayı sıyırıcam yakında..:img-hyste
Aras bombanın nasıl imha edileceğini öğrendikten sonra Oğuz Bey'le telefonda konuşurken Aras'ın ağzı ''1 saate kadar ordayız'' dedi, ama seslendirmede ''1 saate kadar orda oluruz'' dedi.. İnce bi ayrıntı ama Aras'la ilgili sahneleri gözümü kırpmadan seyrettiğim için farkettim.
Birde toplantı binasında bomba durdurulurken Aras'ın üzerinde siyah gömlek vardı, bomba durdurulduktan sonra, hepberaber hücre evine geldiklerinde Aras'ın üzerinde beyaz gömlek vardı.. O arada canlarını zor kurtarmışlarken Aras bi mağazaya uğrayıp gömlek falan mı aldı acaba :img-hyste Ayy bu Aras'ın olduğu kısımları nekadar dikkatli seyrediyorum ya.. Kafayı sıyırıcam yakında..:img-hyste
bende fragmani izledigim zaman Aras vuruldugu zaman beyaz gomlegi oldugunu gormustum..Ama Aras hucre evinden cikana kadar uzerinde hep siyah bir kazak vardi..ya degisti biz mi goremedik yada oylesine gecirdiler orayi..
philosophy
01-06-07, 01:44
bende fragmani izledigim zaman Aras vuruldugu zaman beyaz gomlegi oldugunu gormustum..Ama Aras hucre evinden cikana kadar uzerinde hep siyah bir kazak vardi..ya degisti biz mi goremedik yada oylesine gecirdiler orayi..
Belki de bombanın imha oldu ya, Aras ''amaan bidaha mı gelicez dünyaya'' diyerek alışverişe çıktı orasını göstermediler.. Ya da vurulma sahnesi daha dokunaklı olsun, kanlar daha belirgin gözüksün diye aniden değiştiriverdiler çocukcağzımın üstündeki gömleği..
Ya arkadaşlar son bölümde gerçek bombayı imha etmek için Arkadaş, Sansar'ın parmak iziyle numaraları tesbit mi etti bana mı öyle geldi.:icon_whis
Çünkü Nejat Sansar'a(Cenap) Afşar Kırımlı'nın koleksiyonu çalındığında işkence yaparken, izi kalmasın diye parmak uçlarını yaktığını ve bunun basit bir hırsızın yapmayacağını söylemişti.
Ya arkadaşlar son bölümde gerçek bombayı imha etmek için Arkadaş, Sansar'ın parmak iziyle numaraları tesbit mi etti bana mı öyle geldi.:icon_whis
Çünkü Nejat Sansar'a(Cenap) Afşar Kırımlı'nın koleksiyonu çalındığında işkence yaparken, izi kalmasın diye parmak uçlarını yaktığını ve bunun basit bir hırsızın yapmayacağını söylemişti.
aynen Sansar Cenapin parmak izleri yok..yakilmisti ve nasil anladi bende anlamadim..Dokundunuz mu diye sordu..Dokunulmasini anlamis olamaz parmak izsiz zaten..
Parmak izinden bulmadı ki zaten dokunulan yerde iz bıraktığı için o sebeple buldular şifreyi :img-wink:
Parmak izinden bulmadı ki zaten dokunulan yerde iz bıraktığı için o sebeple buldular şifreyi :img-wink:
Parmaklarıyla dokundu parmak izi dışında ne izi bırakabilir ki????
Parmaklarıyla dokundu parmak izi dışında ne izi bırakabilir ki????
CSI filmlerinden gördüğüm kadarıyla herhangi bir yere temas ettiğin zaman o tozlarla izini buluyorlar. Asıl mantık hatası sadece o tuşlara dokunmadığı için bütün tuşlarda iz çıkmalıydı. :img-yes:
CSI filmlerinden gördüğüm kadarıyla herhangi bir yere temas ettiğin zaman o tozlarla izini buluyorlar. Asıl mantık hatası sadece o tuşlara dokunmadığı için bütün tuşlarda iz çıkmalıydı. :img-yes:
iyide..tuslara bastiniz mi diye sordu..herhalde tuslardan anlamayan bu adamlar parmaklarindan baska birsey degdirmis olamazlar..
bence bu kısım bizi aşar :) buldu işte adam biyerden vardır bi bildiği çıkartıverdi şifreyi ne güzel işte :D
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.