Tüm Versiyonu Göster : Kurtlar Vadisi Pusu - Bölüm Yorumları 3

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]

Melal
27-06-07, 21:19
Valla Memati'ye inatçı,dediğim dedik bir kız lazım.
Yoksa Memati'ye başka hiçbir kuvvet boyun eğdiremez.:)
Ne demişler Yiğidi Gül Ağlatır,Gam Öldürür.
Bizde Memati'nin bir sözüyle,Nazife anne'nin Hikmet'e,Eren'e yetti artık sizi evlendireceğim demesiyle aşka geldik.:)
Belki de yeni sezonda avucumuzu yalacağız.
Senaristlerimiz bizlere Memati'nin ne bir gül goncası verdim,ne bir gül goncası aldım sözüyle avunun diyecekler.:)

papatya67
27-06-07, 21:23
Valla Memati'ye inatçı,dediğim dedik bir kız lazım.
Yoksa Memati'ye başka hiçbir kuvvet boyun eğdiremez.:)
Ne demişler Yiğidi Gül Ağlatır,Gam Öldürür.
Bizde Memati'nin bir sözüyle,Nazife anne'nin Hikmet'e,Eren'e yetti artık sizi evlendireceğim demesiyle aşka geldik.:)
Belki de yeni sezonda avucumuzu yalacağız.
Senaristlerimiz bizlere Memati'nin ne bir gül goncası verdim,ne bir gül goncası aldım sözüyle avunun diyecekler.:)

melalciğim keşke senaristler bu forumu okusada, mematiye bir sevgili bulsalar..ben gerçekten aşık mematiyi çok merak ediyorum...:img-wink: ya tek taraflı birinede aşık olsa yeter..kızın haberi olmadan bizim oğlan ona abayı yaksa ve güllünün diline düşse, çok matrak olurdu..:img-hyste :img-hyste

blue ivy
27-06-07, 21:28
slm arkadaşlar,çok özlemişim sizi,2 hafta olmuş bu foruma girmeyeli.
mematiye yinemi kız arıyorsunuz offf ben kafayı yiyebilirim eylüle kadar,hiç bir tahminimde yok hayırlısı bakalım.
bu arada bizim ekip yaz boyunca çekimlere devam edecekmiş,antalyada trabzonda, bu gerçekten doğrumu?doğruysa çok güzel olur heyecanlı bölümler bizi bekliyor demektir.
bakarsınız memati trabzondan eli maşalı bir kız bulur:img-hyste

m.alara
28-06-07, 08:36
slm arkadaşlar,çok özlemişim sizi,2 hafta olmuş bu foruma girmeyeli.
mematiye yinemi kız arıyorsunuz offf ben kafayı yiyebilirim eylüle kadar,hiç bir tahminimde yok hayırlısı bakalım.
bu arada bizim ekip yaz boyunca çekimlere devam edecekmiş,antalyada trabzonda, bu gerçekten doğrumu?doğruysa çok güzel olur heyecanlı bölümler bizi bekliyor demektir.
bakarsınız memati trabzondan eli maşalı bir kız bulur:img-hyste

pana film trabzonda show tw için bir yaz dizisi çekecekmiş , yani kv trabzona gitmiyor, antalya ise daha belli değil ne doğrulandı ne yalanlandı bekliyoruz bakalım

papatya67
28-06-07, 08:50
hanımlar merhaba... nasılsınız bakım..neyseki forumda eli - ahu çekişmesi rayına oturdu...:img-wink: ya bu trabzonda çekilen dizi le antalyadaki aynı olmasın sakın üç aylığına çiflik kiralamışlar ya..belki yaz dizisi içindir..:good:

_ZeynepSasmaz_
28-06-07, 08:53
hanımlar merhaba... nasılsınız bakım..neyseki forumda eli - ahu çekişmesi rayına oturdu...:img-wink: ya bu trabzonda çekilen dizi le antalyadaki aynı olmasın sakın üç aylığına çiflik kiralamışlar ya..belki yaz dizisi içindir..:good:

Sürekli yalan haberler çıkıp duruyor, neye inanacağımıza şaşırdık, belki asıl yaz dizisi orada çekliyordur, Antalya Trabzon'dan daha inandırıcı..Pana Film neden duyurmadı bu diziyi henüz?

begümm888
28-06-07, 10:14
uslu filan olsunda inatcida olsun mematiyle kavga filan etsinler

:)

ayrica zeynep askolsun ahuyla polati rahat filan birakisrsiniz demissin benzaten kimsenin ustune filan dustugum yok:img-wink:

herkse günaydın:)merve sana katılıyorum.mematiye inatçı bir kız daha çok gider.şöyle mematiyi deli edecek bir kız.öyle daha komik olur bence:img-yes:
diğer konuda bilemiyorum ne olacak.ben ahuyu sevmiyorum ama polat aşk yaşasın istiyorum.olur da alışamazsak ahu ve polata biz de memati ve aşkıyla uğraşırız.hani uğraşacağımız bir aşk olur gene dizide:img-in_lo yoksa ahuyu ileride de sevemezsek ona saracaz gibime geliyor:img-pilot .iyi olurdu ama senaristler yaparlar mı böyle birşeyi bilmiyorum.biliyorsunuz bazı erkek seyirciler sevmez böyle olayları.şimdi tuttururlar mematiyi aşk bozar diye:)