Tüm Versiyonu Göster : Kurtlar Vadisi Pusu - Bölüm Yorumları 3
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[ 8]
9
10
Evet bugün yeni bölüm var,zaten 3,5 ay'a kadar izleyecğimiz son yeni bölüm.
Polat gizli geçidi nasıl bulacak ,birde gizli geçit duvardansa tamamdır artık rüyam tuttu diye 3,5 ay burda gezerim:img-hyste
Bomba nerde patlıyor.
Eren e Hikmet'e ne olacak.
Ayın 14'ü bana beklediğim korkuları yaşatacakmı?:img-hyste
İnci'nin kocasıyla bastığı bayan kim?
Polat kirptex'in tüm şifrelerini çözebilecekmi?
Hapisteki ekibe ne olacak?
Ooo şimdiden ne çok soru birikmiş kimbilir bölümde daha kaç soru daha vardır.
Hem çok güzel hemde çok heyecanlı bir final bizi bekliyor,şimdiden 3,5 ayın çabuk geçmesi dileğiyle....
oho aslı ahret soruları sormuşsun bunları bilsek burda işimiz ne ismimizi bahadırla racinin isminin altında görürdün :img-hyste :img-hyste
tüm sorular iyide incinin kocasını bastığı kadın sorusu biraz şüpheli hani forumca beyin cimlastiği yapıp o kişinin kadınmı erkekmi olduğunun şüpheli olduğuna karar vermiştikya :img-hyste
abdullah 54 bencede konsep değişikliği falan yok dediğin gibi sadece olaylar gelişiyor, kv de zaten hiç bir zaman diğer diziler gibi çember çizilmedi olaylar sürekli gelişip başka mecralara kaydı, pusuda da muhakkak öyle olacaktır, zaten öyle bir konudan girdilerki gelişmemeside mümkün değil
şu ayın 14 meselesine takvimden baktımda 14 ü perşembeye gelen başka ay yok yani bu hafta halonun dediği oldu oldu yoksa aralık sonuna kadar baktım başka ayın 14ü göremedim :img-hyste
Arkadaşlar bırakın artık Elif'i.. Neden? Pusu'da Elif'in yeri yok, eski Vadide bir Ali sırrı vardı, o açıdan Elif'in varlığı bir mana ifade ediyordu.. Elif Ali için vardı.. Ali mevzusuda eski Vadi'nin sonunda bitti tüm gerçek açığa çıktı, herkez Polat'ın kim olduğunu biliyor, dolayısıyla Elif'i fonksiyonu da bitti.. Yani Aliler, Elifler vss eski vadide kaldı..Elif'in tek etkisi Polat'ın kaybetmiş olduğu sevgilisi olması, o da zamanla yitecek, çünkü Elif'in şuandaki varlığı da Ahu içindir.. Biraz gerçekçi düşünürsek anlarız..
Bugün büyük gün bu arada, aynı zamanda ayrılık günü..Dün Fox Tv'de bir magazin programda Pusu'nun 8. bölümünü mercek altına almışlar.. İzlerken bir kere daha farkettim ki, dizimizin metin yazarlığı gerçekten harika, bütün karakterleden büyüklaflar çıkıyor, bu da haliyle seyirciyi gaza getiriyor..:):)
yalcinersonmez 14-06-07, 10:31 he aslı sölemeyi unuttum dün...sen geçen gün gelip burda rüyamda kvyi gördüm misafir geldi filan dedin ya senden sonra aynı rüyayı bende gördüm gece o kadar aklıma işledinki şu rüya olayını bende nerdeyse senin anlattığın gibi bi rüya gördüm:) bizede misafir geliodu rüyamda:)
eliffpolattt 14-06-07, 10:53 Arkadaşlar bırakın artık Elif'i.. Neden? Pusu'da Elif'in yeri yok, eski Vadide bir Ali sırrı vardı, o açıdan Elif'in varlığı bir mana ifade ediyordu.. Elif Ali için vardı.. Ali mevzusuda eski Vadi'nin sonunda bitti tüm gerçek açığa çıktı, herkez Polat'ın kim olduğunu biliyor, dolayısıyla Elif'i fonksiyonu da bitti.. Yani Aliler, Elifler vss eski vadide kaldı..Elif'in tek etkisi Polat'ın kaybetmiş olduğu sevgilisi olması, o da zamanla yitecek, çünkü Elif'in şuandaki varlığı da Ahu içindir.. Biraz gerçekçi düşünürsek anlarız..
Jalecim, bazen senin yorumlarına cevap vermeyeyim diyorum ama dayanamıyorum......
Bazen kırıcı yorumlar yazabiliyorsun Elif karakteri için boş bir karakter dersen biz elif severleri üzmüş oluyorsun neden mi?
Biz 97 bölüm boyunca boş bir karakter mi izledik?
Elif boş bir karakter olduğu için mi başroldü?
Senaristler Elif ve Polat ölürse dizi biter çünkü kv iki karakterin gözünden anlatılıyordu lafı boş bir lafmıydı?
Şimdi Elif karakteri Ahunun varlığı ile anlam kazanıyor demişsin sence bu kadar basit mi... Eğer elifin resmi polatın masasına Ahu hanım onu kıskansın diye konulduysa Kurtlar vadisi Terör dede olmaz polat açılışı elifin mezarına giderek yapmazdı , yani demek istediğim şu ki bazen Ahuyu savunacağım derken ne yazacağınızı şaşırıyorsunuz ....
Polat ve Ahu aşk yaşasın o zaman Elif aradan çıkarılır işte o zaman Ahu sahneye çıkar bizde görmüş oluruz Ahu karakterinin nasıl dolu dolu bir karakter olduğunu ,
Sürekli Elifi unutun unutun yorumları yazmaktana insanların sevgi tercihlerinie saygı duyun nasıl Elif severler siz ahuyu neden seviyorsunuz demiyorlarsa sizde unutun demeyin burası özgür bir platform herkez nasıl mutluysa onu yazacak
Elif severler elifle polatı,Ahu severler Ahu ile polatı ama tek ricam kırıcı olmadan
Kırdıysam özür dilerim arkadaşlar ama dayanamıyorum Elife laf edilince:img-wink:
eliffpolatt yazdıklarımı yanlış anlamışsın, dikkatli oku.. Sen diyorsun ki 97 bölüm boyunca boş bir karakter mi izledik.. Ben de diyorum ki Hayır, dediğin gibi o karakter o 97 bölümdeydi ve orada kaldı..Ali de öyle.. Elif'in artık bir fonksiyonu yok, sadece Polat'ın kaybettiği sevgilisi şuanda Polat acı çekiyor, ama bu durum Polat'a Ahu'nun ilişkisi açısından önemli bir faktör, yani Elif'in varlığı Ahu -Polat için önemli demek istiyorum...Sürekli yanlış anlıyorsun, ben Elif'i kötülemiyorum ki, senaryonun bir gerçeğinden bahsediyorum, senariste de sorsan aynısını söyler..Sence Ali-Elif ilişkisinin Pusuda ne önemi var şuanda, bitti o artık.. Ama yine anlamadın sen benim dediğimi o açıdan tamam sen haklısın diyeyim..Sadece Elif sözkonusu olduğunda yorum yazıyorsun sen de..:)
Arkadaşlar sahiden Vadi'nin karşısındaki tüm diziler bitti,az önce bir haber ekledim, bu akşam nasıl izlenme oranları olacak merak ediyorum.. Önümüzdeki sezon da Vadi'nin karşısına iddalı bir dizi koymazlar ama yeni başlayan bir dizi sivrilirse orasını bilemeyiz..:):)ama ben yine de önümüzdeki sezon için en şanslı diziyi KVP olarak görüyorum, en diri ve yeni senaryo ona ait çünkü, daha çok heyecanlı bölümler olacak, zaten konsepti gereği Vadi hep kendini yineleyen değil, yenileyen bir dizi olmuştur..Diğerlerinden bir farkı da bu..
eliffpolattt 14-06-07, 11:17 eliffpolatt yazdıklarımı yanlış anlamışsın, dikkatli oku.. Sen diyorsun ki 97 bölüm boyunca boş bir karakter mi izledik.. Ben de diyorum ki Hayır, dediğin gibi o karakter o 97 bölümdeydi ve orada kaldı..Ali de öyle.. Elif'in artık bir fonksiyonu yok, sadece Polat'ın kaybettiği sevgilisi şuanda Polat acı çekiyor, ama bu durum Polat'a Ahu'nun ilişkisi açısından önemli bir faktör, yani Elif'in varlığı Ahu -Polat için önemli demek istiyorum...Sürekli yanlış anlıyorsun, ben Elif'i kötülemiyorum ki, senaryonun bir gerçeğinden bahsediyorum, senariste de sorsan aynısını söyler..Sence Ali-Elif ilişkisinin Pusuda ne önemi var şuanda, bitti o artık.. Ama yine anlamadın sen benim dediğimi o açıdan tamam sen haklısın diyeyim..Sadece Elif sözkonusu olduğunda yorum yazıyorsun sen de..:)
Hayır ben senin ne demek istediğini çok iyi anladım merak etme:img-wink:
Ben Elif söz konusu olduğunda yazıyorum evet bundanda rahatsız değilim, sende benden farksız değilsin hani Ahu konusunda.........:img-yes:
Hayır ben senin ne demek istediğini çok iyi anladım merak etme:img-wink:
Ben Elif söz konusu olduğunda yazıyorum evet bundanda rahatsız değilim, sende benden farksız değilsin hani Ahu konusunda.........:img-yes:
Ben sadece Ahu konusunda yazmıyorum dikkat edersen, diziyle ilgili daha doğrusu Pusu'yu alakadar eden her konuyla ilgiliyim..Sadece Ahu ile ilgili yazdıklarım senin dikkatini çekiyor..Ayrıca şuanda Ahu'yu desteklemek daha makul benim için, benimsenmesi gereken de o, yaşayan da o, Polat'ın ileride seveceği kişi de o.. Tabi ki savunurum,ben Polatçıyım.. başrol Ahu değil de Banu olsaydı onu da savunurdum.. :good: Çünkü senaristlerin geçmişteki yaşatıkları aşkı kirletecek, yıkacak bir senaryo yazacaklarını hiç zannetmiyorum, herşeyi ayarında ve güzel yazacaklar.. Onlara güvenmemin, yarattığı yeni bir karakteri savunmamın ne gibi bir mahsuru var sence?? Kabul etmemek daha tuhaf geliyor bana halbuki..
eliffpolattt 14-06-07, 11:34 Ben sadece Ahu konusunda yazmıyorum, dikkat edersen, diziyle ilgili daha doğrusu Pusu'yu alakadar eden her konuyla ilgiliyim..Ayrıca şuanda Ahu'yu desteklemek daha makul benim için, benimsenmesi gereken de o, yaşayan da o, Polat'ın ileride seveceği kişi de o.. Tabi ki savunurum,ben Polatçıyım.. başrol Ahu değil de Banu olsaydı onu da savunurdum.. :good: Çünkü senaristlerin geçmişteki yaşatıkları aşkı kirletecek, yıkacak bir senaryo yazacaklarını hiç zannetmiyorum, herşeyi ayarında ve güzel yazacaklar.. Onlara güvenmemin, yarattığı yeni bir karakteri savunmamın ne gibi bir mahsuru var sence?? Kabul etmemek daha tuhaf geliyor bana halbuki..
Ben de sadece elif konusunda yazmıyorum ona bakarsan ben ne zaman elifle ilgili birşey yazsam sen hep elif söz konusu olunca yazıyorsun diyorsun....
Sen Ahuyu kabul et onu savun buna birşey diyen yok sadece benim elifi bu kadar savunmam neden senin tuhafına gidiyor anlamış değilim .....
Aman neyse biz bugün seninle anlaşamıycaz en iyisi konuyu kapatmak.....
Arkadaşlar lütfen böyle birgünde Elif&Ahu konuşmayalım..
Jale Polat var oldukça Elif konuşulur canım Polat Elif'i unuttudamı biz unutalım...
Ama bugün konuşmamız gereken çok farklı konular var.[/SIZE][/FONT][/B]
he aslı sölemeyi unuttum dün...sen geçen gün gelip burda rüyamda kvyi gördüm misafir geldi filan dedin ya senden sonra aynı rüyayı bende gördüm gece o kadar aklıma işledinki şu rüya olayını bende nerdeyse senin anlattığın gibi bi rüya gördüm:) bizede misafir geliodu rüyamda:)
[SIZE="2"][FONT="Comic Sans MS"][B]Demek benim kabus senide etkileyip rüyana girdi:img-hyste Aman inşallah öyle bişey olmaz.
Heleki sezon finalinde hiç kaldıramayız:img-hyste
Ama çok şükür bende Tv kartı var en azından kaydederim zaten rüyamdada misafirlerden dolayı kaydediyordum:img-hyste sizde yoksa lambaları söndürüp evde yokmuş numarası yapın:img-hyste
Akşamki bölümden çok merak ettiğim şeyler var ama en çok merak ettiğim rüyamın gerçek olup olmayacağı,Polat eğer gizli geçidi bulursa ki bulacak ama eğer o gizli geçit duvarsa ben daha ardiğime inanırım:img-hyste
Eren ölsede artık ermiş Aslınız var:img-hyste Tabi bunada bölüm sonrası bakıcaz ama gerçekten gizli geçidin duvardan olduğunu hiç düşünmemiştim ama rüyamda kapı olarak gördüm sonra bölüm fotolarındada kapı olarak göründü bu bana bir işaret:img-hyste
Alara abla ben zaten o soruların cevabını böümde arıycaz dedim çoğu gelecek sezona kalıcak ama ,yani size sormadım siz müneccimmisinizki bilesiniz:img-hyste
Senin Elif'i savunmam benim tuhafıma gitmiyor ki, benim mesajımı alıntı yapan sensin, ben ortaya bir yazı yazdım, sen de üzerine alındın heraldeki cevap verme ihtiyacı hissettin..:).. Ayrıca Elif'i savunanlar benim tuhafıma gitmez,sadece Ahu'ya karşı çıkanlar tuhafıma gidiyor.. çünkü ben de Elif'i sevmememe rağmen onu kabul etmiş birisiyim ki, hiç bir zaman ona karşı çıkmadım, yani Ahu destekçilerinin çoğu Elif'e de saygı duyar, onu sever ama Elif severlerinin çoğu Ahu'yu sevmez.. Neden bilmiyorum... En azından ben Polat'ın hatrına Elif'e katlanırdım severdim, ama Ahu'da hiç mi Polat'ın hatrı işlemiyor..:):)..
Dediğin gibi konuyu kapatalım, çünkü bir türlü uzlaşamıyoruz, o açıdan bu konu uzar gider..;);)
Evet bugün yeni bölüm var,zaten 3,5 ay'a kadar izleyecğimiz son yeni bölüm.
Polat gizli geçidi nasıl bulacak ,birde gizli geçit duvardansa tamamdır artık rüyam tuttu diye 3,5 ay burda gezerim:img-hyste
Bomba nerde patlıyor.
Eren e Hikmet'e ne olacak.
Ayın 14'ü bana beklediğim korkuları yaşatacakmı?:img-hyste
İnci'nin kocasıyla bastığı bayan kim?
Polat kirptex'in tüm şifrelerini çözebilecekmi?
Hapisteki ekibe ne olacak?
Ooo şimdiden ne çok soru birikmiş kimbilir bölümde daha kaç soru daha vardır.
Hem çok güzel hemde çok heyecanlı bir final bizi bekliyor,şimdiden 3,5 ayın çabuk geçmesi dileğiyle....
merhabalar...
aslıcığım senin sorduğun soruları bizde kendimize soruyoruz ama bunun cevabını almak için 3.5 ay sonra alırız...
ay kızlar yine elifle ahu meselesimi...sıkılmadınız mı bu konudan...:img-hyste
ama buradaki kızlar daha ılımlı resmi sitede millet bir birini yiyor...:img-hyste
valla tatlım bence olmaz ama yinede bilemem..belkide olabilir mi acaba..:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Olmasın canım, o kadar da değil yani..:):) Bu arada, fragmandaki görüntüler esasında sadece ofisten alınmış konuşmalar vs.. var Kimbilir neler olacak.. Çünkü, asıl bomba sahneleri fragman da göstermezler, bu bölümün akıllara kazınacak olan sahnesini çok merak ediyorum..
Olmasın canım, o kadar da değil yani..:):) Bu arada, fragmandaki görüntüler esasında sadece ofisten alınmış konuşmalar vs.. var Kimbilir neler olacak.. Çünkü, asıl bomba sahneelri fragman da göstermezler, bu bölümün akıllara kazınacak olan sahnesini çok merak ediyorum..
sana katılıyorum canım...o patlama final olmaz..daha ne sahneler vardır görmediğimiz...bizde final bölüm diye bayağı umutlandık ama ya istediğimiz gibi bir bölüm olmazsa...:icon_sorr :icon_whis
eliffpolattt 14-06-07, 11:56 sana katılıyorum canım...o patlama final olmaz..daha ne sahneler vardır görmediğimiz...bizde final bölüm diye bayağı umutlandık ama ya istediğimiz gibi bir bölüm olmazsa...:icon_sorr :icon_whis
Canım merak etme Kurtlar vadisi bu öyle birşey olu ki hepimiz 3,5 ay her karakterin analizini yaparız:img-hyste Nolcak,nasıl kurtulacaklar diye.......
Şuana kadar hiçbir sezon finali vasat olmadı Kurtlar Vadisi'nin. Bu da mükemmel olur umarım.. Üstelik çok sıkı bir final olacağı söyleniyordu..
ben en çok 86. bölümde yapılan finali beğendim..gerçi 20. bölümdeki kumarhanenin taranmasıda mühteşemdi..:good: :img-wink:ama en çokda son bölüm güzeldi... özellikle mahkeme sahneleri...:happy0064polatın mahkemedeki son sözleri, tamda kurtlar vadisine yakışır cinstendi..:good:
zevkle sıralarım ama dizi hakkında ki cahilliğim ortaya çıkar utanırım:img-blush
1.kripteks nerden çıktı.
2.elif nasıl öldü?
3.karahanlı denilen kişi polatın öz babası mı?
ya aslında daha bilmediğim çok şey var ama aklıma bunlar geldi.hiç izlememiştim ben öncesini çok kopuk oluyo böyle.eski bölüm özetlerini okudum ama pek faydası olmadı doğrusu.
efulim gerçi sorularına arkadaşlar cevap vermişler ama ben sana baştan özetleyim böylece aylince ve yeni seyretmeye başlayan diğer arkadaşlarda kafalarında soru işaretleri olmadan kvp yi izlesinler biraz
polat ali candan isimli kgt elemanı olarak diziye başladı tabi resmi görevi elçiliklerde görevli dış işleri mensubuydu ama o isim altında yurt dışında gizli faaliylerde bulunuyordu aslan beyde kgt başkanıydı onu istanbula çağırdı ve estetikle yüzünü değiştirerek mafyanın içine eski bir kabadayı duran emminin yiğeni olarak polat alemdar olarak soktu polat estetik olmadan elifle buluştu ve son bir gece geçirdiler kendi aralarında kızkulesi önünde evlendiler ( aliyi raci şaşmaz oynuyordu ve polata yazmadığı güzel sahneleri kendine yazdı uyanık :img-hyste ) sonra aliyi trafik kazasında ölmüş gibi gösterdiler aslan amca estetik ameliyatı yapan doktoru , duran emmiyi yani polatın aslında ali olduğunu bilen herkesi öldürdü polat çakırla tanışıp dost oldu amacı çakırıda kullanarak mafyayıda yöneten laz ziy (aynı zamanda çakırın kayınpederi), hüsrev ağa, samuel, nizamettin, testere necmi, tombalası ve kılıç tan oluşan ve mehmet karahanlının başkanlık yaptığı konseye kadar yükselip türkiyedeki tüm karanlık işleri yöneten bu sistemi çökertmekti, çakır öldüğünde polat intikam için 6 tane mafya babasını bir gecede öldürüp tüm dikkatleri üstüne çekti ve tam konsey polatın öldürülme kararı alacağı sırada bunu engellemek isteyen laz ziya polatın kızıyla nişanlandığını ilan etti ve konsey polatı öldürmekten vaz geçti tabi bu arada elifle polatın bayağa yakınlaşmışlardı elif polata aşık olmaya başlamıştı ve haberi gazeteden okudu , okumamış gibi yapıp polata evlenme taklifi yaptı , tabi polat işleri halletmeden seninle evlenemem falan dedi herneyse zaten polatın nişanıda formaliteydi, nişanlısı polatın azılı düşmanı olan testereyle ilişki yaşıyordu, ve testerenin kışkırtmalarıyla babası laz ziyayı öldürecekken ablası olan çakırın karısı nesrin onu öldürdü, nişanda bitmiş oldu, bu arada aslan amcaya yapılan suikast girişiminden sonra aslan amca öldürüleceğini anladı ve polata bundan sonra yapması gerkenleri ve kendi bilgilerini aktardığı bir defter bıraktı, sonra aslan amca öldürüldü (aslan amcayıda elif, nazife anne ömerbaba, hikmet ve eren mahalleden tanıyordu ve onu kitapçı olarak biliyorlardı ) aslan amca öldükten sonra polata bıraktığı defterde karahanlı hakkında pek çok bilgi en sonundada polatın 3 kere hapşurması tikinin karahanlıdada olması sebebiyle yetimhaneden özellikle seçildiğini ve karahanlının onu oğlu zannedeceğini, polatında bunu böyle gösterip karahanlının veliahtı olarak kırallığının başına geçip karahanlı imparatorluğunu yıkma görevi olduğu anlatılıyordur. aslan amca öldüpte gazetelerde kgt nin başı olduğu haberleri çıkınca elif alininde o işlere karışmış olmasından ve ölümünden şüphelenmiş ve mezarından aldığı kemik örneği ile nazife annenin sakladığı alinin saçlarını karşılaştırarak mezardakinin ali olmadığını öğrenmiştir. bu arada aslanbeyin işlerini devam ettiren doğu beyde alinin ölmediği haberleri yayınlanmaya başlayınca işi araştırmaya koyulur ve aslında alinin karahanlının oğlu efe karahanlı olduğunu aslan bey tarafından kaçırılıp yetimhaneye yerleştirildiğini, ömer baba ve nazife anneye özellikle evlatlık verildiğini ve kgt ye alındığını uzun çalışmalar sonunda öğrenir ama ali candanın izine rastlayamaz , mehmet karahanlıda polatı öldüttürecekken polatın üç kere hapşurması üzerine şüphelenir, aynı zamanda polat geldiğinde psikolojik çöküntüde 30 yıldır ( efe kaçırıldığından beri) kımıldamadan yatan karısı nergizin bağırması ve ayağa kalkmaya çalışmasıda şüphesini güçlendirir araştırı ama bir şey bulamaz bu arada karahanlının kızı safiye yani polatın kızkardeşi babasının tüm itirazlarına rağmen istanbula gelir (efe kaçırılınca karahanlı kızının başına bir şey gelmesinden korktuğundan onu kanadaya göndermiş ve kızını herkesten gizlemiştir) kızı öldü sandığı annesinin yaşadığını öğrenir ve annesini iyileştirmek için elinden geleni yapar ve zamanla annesi tamamen düzelir bu arada polatta karahanlılarla baya yakınlaşmıştır, karahanlının da üyesi olduğu karanlık dünya çapındaki örgüt karahanlının teskerenin geçmesini sağlayamadığı için ölüm kararını alır ve mabette toplantıya çağırır karahanlı sonunun iyi olmayacağını anlamış ve anahtarı yüzük olan bir kasaya kripteksi saklamış yüzüğüde karısına efe dönerse ona vermek üzere emanet etmiştir. doğu bey karahanlıyı görüşmeye çağırır ve oğlunun ali candan olduğunu ve bir devlet görevlisi olduğunu söyler eğer arkasındaki gizli örgütün kimler olduğunu söylerse ona oğlunu bulacağını söyler ama karahanlı aslında bu örgütte kimler olduğunu bilmiyordur çünkü hep toplantıya maskeli olarak geliyorlardır, karahanlı ordan ayrıldıktan sonra polata doğu beyi öldürme emrini verir polat nedenini açıklamadan bunu yapmayacağını söyler ve karahanlı oğlunu onların kaçırdığını oğlunun ali candan olduğunu ve estetikle yüzünün değiştirildiğini söyleyince polat çıldırır bunların yalan olduğunu ve bu yalanları söylediği için doğu beyi öldüreceğini söyler ve hakikaten doğu beyi öldürmeye gider, doğu beye ali candanın kendisi olduğunu açıklar , doğu beyde kurtlar vadisi operasyonunu kendisinin düzenlediğini, polatın görevinin karahanlının arkasındaki gizli örgütü açığa çıkarmak olduğunu söyler polat karahanlının babası olduğu gerçeğini kabul etmez bunun aslan beyin bir oyunu olduğuna inanmayı tercih eder sinirli ve kafası karışık ordan ayrılır, bu arada karahanlıda ömer baba ve nazife anneyle tanışmaya gider ve ali candenın kendi oğlu olduğunu söyler inanmak istemezler ve elif polatı çağırır kesin sonuca ulaşmak için karahanlının saç örneği ile alinin saç örneğini karşılaştırırlar karahanlı gizli güçlerle toplantıya gider bu sırada karısı rahatsızlanır ve safiye kılıça ve babasına ulaşamayınca polatı çağırır polat ve elif karahanlılara giderler bu sırada karahanlının öldüğü haberini radyodan duyarlar aynı zamanda doktorda arayıp ali candanın karahanlının oğlu olduğunun kesin bilgisini verir ve polat kafayı yer ve bir süre kendinden geçmiş vaziyette hastanede yatarken konseyde herkes başkan olmak için bir birini yer, polat çıktıktan sonra polatı konseye alırlar ve baron seçerler,karahanlılarla polat ve kılıç iyivce yakınlaşmışlardır, nergiz karahanlı onları öldürmek için kurulan tuzaktan kızı safiye ve kendini kurtaran polata teşekür için karahanlının yüzüğünü verir samuel israildeki bağlantılarından polatın ali candan yani karahanlının oğlu olduğunu öğrenir ve nizamettine anlatır nizamettin o karanlık gücün içindedir ve bunu zaten biliyordur ve samueli öldüttürür, samuel ölünce işler karışır gizli güç harekete geçip herkesi yok etmeye başlar polat elifi evden çıkmaması konusunda uyarır ama gizli güçler alinin ses kayıtlarını taklit ederek elifi arar ve ben ali istanbuldayım buluşalım der elif şaşkın yola çıkar ve kaza yapar arkasından giden memati araba yanmak üzereyken son anda elifi çıkarır ve hastaneye gider, gizli güçler safiyeyide polatın sesiyle arar ve babası hakkında önemli bir bilgiye ulaştığını yalnız gelmesini söyler safiyeyi kaçırırlar konsey üyelerinden halo polatın uyarısıyla polatın emaneti kriptekxide alarak daha önceden belirlediği bir dağ evine gizlenir , kılıç ortadan kaybolur tuncay hapse girer diğer iplikçi öldürülür nizamettin tüm bu olayları organize eder bu arada gizli güç tüm telefon görüşmelerini kontrol ediyordur polatı safiye sesiyle arar ve yedi kule zindanlarına çağırır polat onun safiye olmadığını anlar ama safiyeyi kurtarmak için gider polat orda vurulur ve tabuta konup suriyeye götürürlür ve suriye başbakanı fuar sinyorayı öldürmesi yoksa ailesinin ve kardeşi safiyenin öldürüleceği söylenir , gerçek annesi nergiz karahanlıda öldürürlmüştür. polat suriyedeyken istanbuldan haber almasıda engellenir bu arada elifin kazada omuriliği hasar görmüş ve boynundan aşağısı felç olmuştur, polat sinyorayı öldürmeden istanbula döner haloyu öldürülmek üzereyken kurtarır ve safiyeyi kurtarmak için gider nizamettin öldürürlen herkesin suçunu polata yıkar polis her tarafta polatı aramaktadır, safiyeyide polatın onu öldürmek istediğine inandırır ve bir silah verir polat safiyenin evine onu kurtarmaya geldiğinde safiye polatı vurur ve polat ağır yaralanır polat safiyeye kardeşi olduğunu anlatır sonra bir veteriner yardımıyla kurşun çıkarılır polat safiyeden elifin durumunu öğrenir ve hastaneye gider elif o sırada kangren olan bacağı kesilmek üzere ameliyata alınır polat ameliyathanede elifi görür hastene polis tarafından sarılmıştır eren ve hikmetin yardımıyla morgo saklanır mematide bu arada abdulheyin devlet görevlisi olduğunu öğrenir araları bozulur ama polatı hastaneden kaçırmak için bir araya gelirler ve kaçırırlar polat ailesine ve ekibine tüm gerçeği anlatır nizamettinin kılıcı öldürerek ele geçirdiği kripteksin anahtarı olan çakıyı polat nizamettinden alır ve nizamettini öldürür kripteksin şifreside safiyedeki efeye ait muskanın içindedir polat kripteksi açar ve gizli örgütün türkiyedeki başının evine gittiğinde içinde efe karahanlıya ait bir pasaport ve abd ye uçak bileti bulur bu arada nazife enne elife polatın ali olduğunu söyler ve ve yüzük takar elifin kalbi dayanmaz ve bitkisel hayata girer polat abd de gizli örgütün başı amon ve lisa ile buluşur polattan kripteksi isterler yoksa anne ve babasını öldüreceklerdir, polat vermez öldürün bende ipliğinizi pazara çıkarır kripteksteki bilgileri açıklarım der, göze alamazlar ve kripteksteki bilgileri saklı tutması konusunda anlaşırlar polat istanbula döner eifi hastanede ziyaret eder ve ünlü veda konuşmasını yaptıktan sonra elifin fişini çekerle polat , abdulhey, güllü ve memati teslim olurlar polat tüm olan biteni kripteksteki bilgiler dışında mahkemede açıklar uzun bir mahkeme sürecinden ve ünlü sonsöz sahnesinden sonra yaptıkları tüm suçlar nefsi müdafaa kapsamında sayılıp beraat ederler
nasıl ama iyi özetledim dimi :img-hyste
Jalecim, bazen senin yorumlarına cevap vermeyeyim diyorum ama dayanamıyorum......
Bazen kırıcı yorumlar yazabiliyorsun Elif karakteri için boş bir karakter dersen biz elif severleri üzmüş oluyorsun neden mi?
Biz 97 bölüm boyunca boş bir karakter mi izledik?
Elif boş bir karakter olduğu için mi başroldü?
Senaristler Elif ve Polat ölürse dizi biter çünkü kv iki karakterin gözünden anlatılıyordu lafı boş bir lafmıydı?
Şimdi Elif karakteri Ahunun varlığı ile anlam kazanıyor demişsin sence bu kadar basit mi... Eğer elifin resmi polatın masasına Ahu hanım onu kıskansın diye konulduysa Kurtlar vadisi Terör dede olmaz polat açılışı elifin mezarına giderek yapmazdı , yani demek istediğim şu ki bazen Ahuyu savunacağım derken ne yazacağınızı şaşırıyorsunuz ....
Polat ve Ahu aşk yaşasın o zaman Elif aradan çıkarılır işte o zaman Ahu sahneye çıkar bizde görmüş oluruz Ahu karakterinin nasıl dolu dolu bir karakter olduğunu ,
Sürekli Elifi unutun unutun yorumları yazmaktana insanların sevgi tercihlerinie saygı duyun nasıl Elif severler siz ahuyu neden seviyorsunuz demiyorlarsa sizde unutun demeyin burası özgür bir platform herkez nasıl mutluysa onu yazacak
Elif severler elifle polatı,Ahu severler Ahu ile polatı ama tek ricam kırıcı olmadan
Kırdıysam özür dilerim arkadaşlar ama dayanamıyorum Elife laf edilince:img-wink:
katılıyorum:img-wink: ben de elif sanki önemsizmiş gibi gösterilmesine pek anlam veremiyorum.senaristlerin bu konudaki söylekleri her laf da bunu kanıtlyor zaten.onların birşey söylemesine de gerek yok.bizim 97 bölüm izlediklerimiz bize yeter:img-wink: ahu olsa bile asla elif ve polat aşkının yerini tutamaz.elifin neden bu kadar kişi tarafından unutulmadığı da neden hiç de boş bir karakter olmadığının başka bir önemli ispatı.seyircinin bunu gerçekten büyük bir aşk olarak gördüğünün ispatı.
ahuyla polat biraz zorlama olacak.ve ahu elifin hep gölgesinde kalacak.ben ahuyla polat aşkını da merak ediyorum.çünkü bu senaristler güzel hikaye yazıyorlar.ama ahu karakterini sevmiyorum.bu arada senarstler derken hep bahadır ve raci demeyin ama cüneyt de var değil mi?ayıp olmasın o da emek veriyor:img-yes:
lütfen bırakın isteyen elif desin isteyen ahu desin.eğer ahu karakteri sevilmeye başlanırsa elif lafları zaten kendiliğinden azalır.elif asla unutulmaz ama ahu ve polat aşkı da dikkat çeker.ve konuşulmaya başlanır.bu oyunculara,senaryoya ve nefise karataya bağlı bir durum.eğer konu uzasın istemezseniz elif yorumlarına fazla yorum yapmazsınız, ya da ahu için elife laf atmazsınız olur biter.karşılıklı atışmalardan konu biraz uzuyor çünkü:img-yes:
ben en çok 86. bölümde yapılan finali beğendim..gerçi 20. bölümdeki kumarhanenin taranmasıda mühteşemdi..:good: :img-wink:ama en çokda son bölüm güzeldi... özellikle mahkeme sahneleri...:happy0064polatın mahkemedeki son sözleri, tamda kurtlar vadisine yakışır cinstendi..:good:
bende ençok 86. bölüm finalini beğendim zaten seyrettiğim tek sezon finaliydi çünkü seyretmeye 75. bölümde başlamıştım :img-hyste :img-hyste diğerlerini cd den seyrettiğim için hangi bölümler sezon finaliydi bilmiyorum ama herhalde kumarhane baskını, polatın hapşurduğu bölümlerde sezon finalleriymiş
Senin Elif'i savunmam benim tuhafıma gitmiyor ki, benim mesajımı alıntı yapan sensin, ben ortaya bir yazı yazdım, sen de üzerine alındın heraldeki cevap verme ihtiyacı hissettin..:).. Ayrıca Elif'i savunanlar benim tuhafıma gitmez,sadece Ahu'ya karşı çıkanlar tuhafıma gidiyor.. çünkü ben de Elif'i sevmememe rağmen onu kabul etmiş birisiyim ki, hiç bir zaman ona karşı çıkmadım, yani Ahu destekçilerinin çoğu Elif'e de saygı duyar, onu sever ama Elif severlerinin çoğu Ahu'yu sevmez.. Neden bilmiyorum... En azından ben Polat'ın hatrına Elif'e katlanırdım severdim, ama Ahu'da hiç mi Polat'ın hatrı işlemiyor..:):)..
Dediğin gibi konuyu kapatalım, çünkü bir türlü uzlaşamıyoruz, o açıdan bu konu uzar gider..;);)
nedeni çok açık bence.çünkü polat ve elif dizinin ilk ve gerçek aşıkları.ahu ise sonradan girme bir karakter.ahucular neden elife karşı olsunlar.ahu sonradan diziye geldi.elif ise polatın her zamnki aşkıydı.ayrıca elif şu anda ölmüş bir karakter.tabi polat için ölmüş değil:)aradaki fark bu.elife alışanlar,o büyük aşkı görenler ahu ve polatı görmek istemeyebiliyor.elif ve polattan sonra pek sıcak gelmiyor.bunun yanında gerçekten ahu karakterini sevmeyenler de olabilir.bana çok soğuk ve sevimsiz geliyor.sadece eliften dolayı değil ahu karakterinin kendisini de sevmiyorum.bu da olabilir.herkes her karakteri sevecek diye birşey yok.elifi sevmeyenler de vardı ama öyle büyük bir aşk vardı ki herhalde kimse ayrılmalarını istemezdi.ama ahu ve polatın bu kadar büyük bir aşkı hiçbir zaman olmayacak.
bugün diziyle ilgili bayağı bir haber çıkmış.sezon finali olması ne kötü.daha yeni alışmıştık.bekle 3 ay geçsin.:(
kurtlar vadisi iran filmi gerçekten olur mu ki acaba?:)biz de necati şaşmaz dinlenir diyorduk adam yazın film çekebilirmiş.zor bu işler ya kolay görünüyor ama...:img-wink:
Herkese Selam..Bu akşam sezon finali var ben 10 bölümde bitecek diye biliyordum , o açıdan hayal kırıklığına uğradım.. tatile muhahkak ihtiyaçları var, hakediyorlar ama 10. bölümde en azından çıksalardı, biz de 1 bölüm daha kar ederdik, ama böyle olması gerekiyormuş ki demek ki böyle oldu.. Ama Bahadır Özdener neden 10. böümde dedi??:(:(:(
Bu akşamki bölümü herkez gibi tabi ki merakla bekliyorum, fragman çok ayrıntıya girmemiş her zmaan ki gibi ama şu Kurtlar Vadisi-İran meselesi bile izleyici heyecanlandırmaya yetmiştir heralde... yeni sezonda büyük bombalar bizi bekliyor diye tahmin ediyorum..
Yorumlara da katılıyorum, fragmana en can alıcı, önemli sahneleri koymuyorlar ama en sıradan sahneleri de heyecanlı yapma konusunda çok hünerliler..Olaylar öyle bir gelişti ki sanki bu sezon finali 86. bölüme benzicekmiş gibi bir his var içimde.. 86. bölüm herçekten müthiş ve doyurucu bir final olmuştu, bu sefer de harika bir bölüm bekliyorum, meraktan çatlamaya razıyım:) Umarım hayal kırıklığı yaşamayız..
İncinin kocasını basma sahnesinde yataktan tanıdık birisi mi çıkacak acaba.. Bir de bu bölümde Ahu ile Polat umarım bir araya gelirler..;);)
m.alara,
Tebrikler çok güzel özetlemişsin izlemelerine gerek yok ellerine sağlık:img-hyste :img-hyste
sağol elif polatt bende ilk olarak 75. bölümden izlemeye başladığım için yeni izlemeye başlayanların halinden anlıyoum isterimki herkes benim kadar zevkle izlesin :img-wink:
bu arada işalleh bu bölüm sezon finali şerefine yarım saat falan daha uzun olur
sağol elif polatt bende ilk olarak 75. bölümden izlemeye başladığım için yeni izlemeye başlayanların halinden anlıyoum isterimki herkes benim kadar zevkle izlesin :img-wink:
bu arada işalleh bu bölüm sezon finali şerefine yarım saat falan daha uzun olur
Bence bu bölüm uzun olacak çünkü sezon finallerini hep uzun yapıyorlar.. Bir de erken başlatırlarsa daha iyi olur.. 22.30'da başlatıyorlar, sinir ediyorlar insanı..Bir de bir önerim olacak, yeni sezonda Doktorlar dizisini başka güne alsalarda, Kvp yeni bölüm önüne geniş özet koysalar..Kv özetsiz olmuyor..
alara eski vadiyi süper özetlemişsin eline sağlık, çok uğraşmış olmalısın, emeğine de sağlık..;);)
en iyi sezon finali 20.bölümdekiydi bence:img-yes: ben 86.bölmdekinden daha fazla heyecanlanmıştım kumarhane baskınında...bugünkü o patlama bana çok büyük bir patlamaymış gibi gelmedi.kimse ölmeyebilir düşündüğümüzün aksine:icon_whis
papatya animasyonu ben daha önce de izlemiştim.çok komikti:img-hyste
Bence bu bölüm uzun olacak çünkü sezon finallerini hep uzun yapıyorlar.. Bir de erken başlatırlarsa daha iyi olur.. 22.30'da başlatıyorlar, sinir ediyorlar insanı..Bir de bir önerim olacak, yeni sezonda Doktorlar dizisini başka güne alsalarda, Kvp yeni bölüm önüne geniş özet koysalar..Kv özetsiz olmuyor..
alara eski vadiyi süper özetlemişsin eline sağlık, çok uğraşmış olmalısın, emeğine de sağlık..;);)
zaten bence öyle olacak.doktorları başka güne çekecekler.perşembe gene kv günü olacak.ama saat olarak 22 iyi bir saat.özet olunca erkene alabiliyorlar yeni bölümü.22.30 da neden başlıyor anlamış değilim.bence de geç bir saat.22de başlasın dizi.
Ben fragmandaki patlamanın son sahnedeki patlama olduğunu sanmıyorum, yani daha heyecanlı birşeyler bekliyorum.. Polat'ın başına birşey gelsin daha heyecanlı olur, ne de olsa ölmeyeceği kesin..:):)Ama akıbetini merak edeceğimiz bir belaya bulaşsa baya bir heyecanlı olur..
eliffpolattt 14-06-07, 12:50 en iyi sezon finali 20.bölümdekiydi bence:img-yes: ben 86.bölmdekinden daha fazla heyecanlanmıştım kumarhane baskınında...bugünkü o patlama bana çok büyük bir patlamaymış gibi gelmedi.kimse ölmeyebilir düşündüğümüzün aksine:icon_whis
papatya animasyonu ben daha önce de izlemiştim.çok komikti:img-hyste
off ne diyosun kumarhane baskını süperdi ya ne heyacanlıydı....86.bölüm finali beni çok heyecanlandırmamıştı senaristler bazı kopyalar vermişti o zamanlar anlamıştı neyin ne olduğunu ama 20.bölüm başkaydı..
önerine katılıyorum sezin bencede kv den önce eski bölümü koysunlar doktarları başka güne alsınlar hem o zaman kv 21.45 te başlar yani daha erken seyretmeye başlayabiliriz . ama show tv bu laf dinlemezki, bana kalsa yaz geldi tüm diziler bitmişken ayrılığıda baştan koyup devam etseler iyi olur o da çok güzel bir diziydi
özet için çok uğraştım sayılmaz 10 tekrar atınca her sahnesi gözümün önünde yazmak biraz uzun sürdü
off ne diyosun kumarhane baskını süperdi ya ne heyacanlıydı....86.bölüm finali beni çok heyecanlandırmamıştı senaristler bazı kopyalar vermişti o zamanlar anlamıştı neyin ne olduğunu ama 20.bölüm başkaydı..
20. bölüm aksiyon açısından çok doyurucuydu ama aslında klişe bir finaldi, ama 86. bölüm şuana kadar hiç işlenmemiş , tv tarihinde görülmemiş bir senaryoyla finale girdi, bence 86 daha gizemli ve heyecanlıydı, tabi ki 20. de çok güzeldi, aslında ayırım yapamıyorum , ikisi de çok güzeldi...
alaracığım özetin harikaydı..sanki 97 bölümü izlemiş gibi oldum...ben arasıra eski bölümleri izliyorum..şu anda 95 bölümde kaldım...ben aslında tekrar dizi izlemeyi sevmem ama bu kurtlar vadisi başka bir şey..ben vcdlerden her bölümü enaz 20 kere izlemişimdir...hala aynı şekilde ilgiyle izliyorum...
ya kızlar yasak diye hemen silmek zorunda kaldım...bende ilk izlediğimde gülmekten öldüm...5 hapşırıkta gripmiş...:img-hyste :img-hyste
bende alerji var ve sabahtan akşama kadar 50 kez hapşuruyorum şu kv kitabına baksak acaba ben kimin kızıyım :img-hyste :img-hyste :img-hyste
eliffpolat bana 86. bölüm daha ilginç gelmişti , kumarhane baskını çok güzeldi ama ben 86. bölümde polatın hakikaten öldüğünü sandım çünkü tabuttaydı ve üstüne toprak atılıyordu ölmemişse bile ordan çıkamayacağı için kesin öldü gözüyle baktım, birde artık son bölümlere yaklaştığı için olabilirmiş gibi geldi , ben senaristlerin ipuçlarını duymamışım demekki , hatta bir magazin programında oyunculara soruyorlardı onlarda bizde bilmiyoruz ama anlaşılan hepimiz öldük diyorlardı
Bu final de aklımıza kazınan bir bölüm olur inşallahh. Arkadaşlar, Hakan'ın hücresine gelen adamın tipi dikkatinizi çektimi, pörtlek gözleri felan çok korkutucu, ne fırıldaklar dönecek görücez..
sezinciğin bende senin gibi düşünüyorum..perşembe günü yalnızca kurtların olmalı..doktorlarıda severek izliyorum ama diğer günlerde izleyecek bir şey bulamadığım için bu dizininde pazartesi gününe alınması benim için uygun olur...ayrıca kurtların geniş özetini bende istiyorum...
eliffpolattt 14-06-07, 13:04 bende alerji var ve sabahtan akşama kadar 50 kez hapşuruyorum şu kv kitabına baksak acaba ben kimin kızıyım :img-hyste :img-hyste :img-hyste
eliffpolat bana 86. bölüm daha ilginç gelmişti , kumarhane baskını çok güzeldi ama ben 86. bölümde polatın hakikaten öldüğünü sandım çünkü tabuttaydı ve üstüne toprak atılıyordu ölmemişse bile ordan çıkamayacağı için kesin öldü gözüyle baktım, birde artık son bölümlere yaklaştığı için olabilirmiş gibi geldi , ben senaristlerin ipuçlarını duymamışım demekki , hatta bir magazin programında oyunculara soruyorlardı onlarda bizde bilmiyoruz ama anlaşılan hepimiz öldük diyorlardı
Canım ewet ama senaristler şey demişti polat o tabuttan tabiki çıkacak polat ölürse dizi biter demişlerdi...Tabuttan çok güzel ve enteresan bir şekilde çıkacak denilinc bende aa nasıl olsa çıkacak gözüyle bakıyordum o açıdan heyecanlı değildi demek istedim yoksa haşaaa burası Kurtlar Vadizi ne yaparsa değişik ve güzel:happy0064
alaracığım özetin harikaydı..sanki 97 bölümü izlemiş gibi oldum...ben arasıra eski bölümleri izliyorum..şu anda 95 bölümde kaldım...ben aslında tekrar dizi izlemeyi sevmem ama bu kurtlar vadisi başka bir şey..ben vcdlerden her bölümü enaz 20 kere izlemişimdir...hala aynı şekilde ilgiyle izliyorum...
valla bende aynen öyle kafayı yedim diye bi yerlere kapatacaklarından korktuğumdan artık herkes yattıktan sonra gizli gizli seyrediyorum o yüzden tekrar atmam uzun sürüyor ben 50. bölümdeyim :img-hyste
ben değil bir diziyi tekrar izlemek hayatım boyunca bir tek hayat ağacı diye bir dizi vardı arkadaşlar zoruyla bir tek onu izledim onuda yarısında bıraktım , birde arada sırada misafir gelirde onlar bir dizi takip ediyorlarsa mecburen onu seyrederdim ve hiç bir diziyide sonra ne olacak diye merak etmedim , işte o yüzden benim bu diziyi defalarca seyretmem çok yadırganıyor
Ben de bu yaz şu 9 bölümü iyice yalayıp yutmayı planlıyorum:), diğer vadinin ilk bölümleri daha kolay anlaşılıyordu, giderek daha da ağırlaştı, bu da öyle daha dikkatli izlemeyi gerektiriyor, o kadar çok ipucu var ki,bir kaçırdın mı olmuyor ama internetten izlicem mecburen, keşke bu yaz KVP'nin de Cdleri çıksa, artık piyasa da olsun isterim, Pana Film'e bu konuda mail atmayı düşünüyorum..
bende alerji var ve sabahtan akşama kadar 50 kez hapşuruyorum şu kv kitabına baksak acaba ben kimin kızıyım :img-hyste :img-hyste :img-hyste
alaracığım sen yine 75 bölümden başlamışsın..bende ilk kv bittikten sonra tekrarını izlemeye başladım..67 bölümde rtük tarafından durdurulunca akşam gazetesi 55 bölüm vcd sini verdi opnları aldım..diğerbölümleride unkapanından temin ettim...aslında karahanlının infazının yapıldığı mabet bölümünde dikkatimiş çekmişti..önceden de biliyordum ama kör olası ön yargım yüzünden izlemedim...şimdi ben bu diziyi nasıl izlemedim diye saçımı başımı yoldum..:img-hyste :img-hyste
Canım ewet ama senaristler şey demişti polat o tabuttan tabiki çıkacak polat ölürse dizi biter demişlerdi...Tabuttan çok güzel ve enteresan bir şekilde çıkacak denilinc bende aa nasıl olsa çıkacak gözüyle bakıyordum o açıdan heyecanlı değildi demek istedim yoksa haşaaa burası Kurtlar Vadizi ne yaparsa değişik ve güzel:happy0064
hımm ben o konuşmayı kaçırmış boşuna 3 ay merak etmişim tabi o zaman forumlardan falanda haberim yok yazık bana :icon_sorr
ama en çok 45. bölümü yani çakırın öldüğü bölümü merakla bekledim çünkü 45. bölümün cd sini 15 gün arayıp bulamamıştım tüm bölümler vardı o yoktu izlemeye sonlardan başladığım için çakırın öleceğini biliyordum ama nasıl ve nerde olduğunu bilmediğimden çakır her vurulduğunda hatta o tesbih düşürme sahnesi ve kumarhane baskınında bile tamam bu defa öldü diye bakıyordum
hımm ben o konuşmayı kaçırmış boşuna 3 ay merak etmişim tabi o zaman forumlardan falanda haberim yok yazık bana :icon_sorr
ama en çok 45. bölümü yani çakırın öldüğü bölümü merakla bekledim çünkü 45. bölümün cd sini 15 gün arayıp bulamamıştım tüm bölümler vardı o yoktu izlemeye sonlardan başladığım için çakırın öleceğini biliyordum ama nasıl ve nerde olduğunu bilmediğimden çakır her vurulduğunda hatta o tesbih düşürme sahnesi ve kumarhane baskınında bile tamam bu defa öldü diye bakıyordum
Evet, Spotek çok geç çıkarıyordu Vcd'leri ama Ozan Video'ya geçince o daha seri çıkarmaya başladı ama son sezondan 2 bölüm vardı ki o kadar geç çıkmıştı ki, ben isyanlardaydım, hep telefonlarda kaldım, ne zaman çıkacak diye, bir de yalan söylüyorlar, falan terihte çıkacak diyorlardı o gün geliyordu, yine arıyordum o sefer daha ileri bir tarih söylüyordu.. Neredeyse sinir krizi geçirecektim o günler.. Vadiye bak nasıl da hasta ediyor insanı..:):) Ama değer, umarım Pusu'nun da çıkar VCD'leri..
yeni sezonda kurtlar rotayı ortadoğu ve iran meselelerine çeviriyor gibi..kriptexteki şifrelerin bazılarını çözememiş..polat yeni sezonda çözemediği şifreleri bir bir çözecek gibi..bence terör konusunuda yeni sezonda işleyeceklerdir..
Ben de bu yaz şu 9 bölümü iyice yalayıp yutmayı planlıyorum:), diğer vadinin ilk bölümleri daha kolay anlaşılıyordu, giderek daha da ağırlaştı, bu da öyle daha dikkatli izlemeyi gerektiriyor, o kadar çok ipucu var ki,bir kaçırdın mı olmuyor ama internetten izlicem mecburen, keşke bu yaz KVP'nin de Cdleri çıksa, artık piyasa da olsun isterim, Pana Film'e bu konuda mail atmayı düşünüyorum..
gerçekten cdleri çıksa iyi olur netten falan izliyorum ama o kadar kaliteli olmuyor en iyisi cd çıksın azarbeycanda dvdsi çıktığına göre burdada çıkar herhalde
papatya aynen bende önyargıyla yaklaştığım için seyrtmemiş hatta haberlere konu olduğu içinde gıcık olmuştum , şuna bak ya sanki çok önemlide birde haberlerde göstriyorlar diyordum , ben mafya filmi diyince böyle türk filmleri vardır mafyaya girerler pişman olur çıkmak isterler sonra mafya onları öldürmek ister av tüfekli salaş salaş adamların olduğu filmler vardırya öyle birşey sanmıştım , baronun öldürülme sahnesini fragmandamı haberdemi ne gördüm merak edip seyrettim bende eşimde kafamızı taşlara vurduk zamanında seyretmediğimiz için
bu arada fox taki magazin programını seyreden varmı ben birazını seyrettim ama işim olduğu için tam bakamadım , daha çok dalga geçiyorlardı , memati çok salkmış hiç durmadan soru soruyormuş bu aradada mematinin soru cümlelerinin hersini arka arkaya ekrana getirdiler, kripteksteki bilgilerin olduğu cd nin sandıkta saklanmasıyla dalga geçtiler devam edecek diyordum ben devamını seyretmedim ama galiba ordan burdan derken 8. bölümün tamamını gösterdiler
gerçekten cdleri çıksa iyi olur netten falan izliyorum ama o kadar kaliteli olmuyor en iyisi cd çıksın azarbeycanda dvdsi çıktığına göre burdada çıkar herhalde
papatya aynen bende önyargıyla yaklaştığım için seyrtmemiş hatta haberlere konu olduğu içinde gıcık olmuştum , şuna bak ya sanki çok önemlide birde haberlerde göstriyorlar diyordum , ben mafya filmi diyince böyle türk filmleri vardır mafyaya girerler pişman olur çıkmak isterler sonra mafya onları öldürmek ister av tüfekli salaş salaş adamların olduğu filmler vardırya öyle birşey sanmıştım , baronun öldürülme sahnesini fragmandamı haberdemi ne gördüm merak edip seyrettim bende eşimde kafamızı taşlara vurduk zamanında seyretmediğimiz için
bu bana artık ders olduda, artık bir diziye ön yargılı davranmadan önce bir kaç bölüm izliyorum,ondan sonra kararımı veriyorum...SO yı da 4-5 bçlüm izledim ama bana göre olmadığı kanısına vardım...BBG yi de iki bölümden sonra bıraktım..ben şu ana kadar tam izlemiş olduğum 6-7 dizi vardır..ayrılığıda severek izliyordum ama malesef kanalın yanlış yayın politikası yüzünden ayrılıktan ayrıldık...
içimde bir his var pana yeni sezonda bombalar patlatacak gibi...3.5 aylık tatil döneminde tatil yapacaklarını sanmam...kv pusu üzerinde çalışacaklardır..eksiklerini tamamlayıp, karşımıza canavar gibi çıkacaklardır..:good:
Alara abla pek alay etmezler ama niye bu defa öyle yapmışki Fox Tv...
Bu arada Kv'nin tüm bölümleri var denilen sitede bişey bulamadım:img-hyste Üye olmakda şart galiba başka site bilen varmı?
Valla izle izle doyamıyorum bu kaçıncı tekrar izleyişim ama yine izliycem zaten bugün Ans Tv'de Polat ve adamları Testerenin adamlarıyla ormanlık alanla çatışacaklar izlemek isteyenlere duyrulur..
Papatya abla ben izleyemiycem sen izlersin artık tabi verirlerse perşembe vermiyorlar artık galiba.
bu arada fox taki magazin programını seyreden varmı ben birazını seyrettim ama işim olduğu için tam bakamadım , daha çok dalga geçiyorlardı , memati çok salkmış hiç durmadan soru soruyormuş bu aradada mematinin soru cümlelerinin hersini arka arkaya ekrana getirdiler, kripteksteki bilgilerin olduğu cd nin sandıkta saklanmasıyla dalga geçtiler devam edecek diyordum ben devamını seyretmedim ama galiba ordan burdan derken 8. bölümün tamamını gösterdiler
alaracığım bir ata sözü vardır..''kedi uzanamadığı ciğere, mundar dermiş'' mutlaka yeni sezona kendileri almak istemişlerdir, alamayıncada çamur at izi kalsın taktığı uyguluyorlar...kv terör eğer kalkmasaydı, yeni sezonda fox un ne yapıp edip kendi kanallarına transfer edeceklerini gazeteler yazmıştı..demekki panadan olumsuz cevap aldılar,onlarda şimdi akıllarınca tiye alıyorlar...:icon_evil
Fox Kvp'yi ancak rüyasında görür:img-hyste :img-hyste
Ama ben o haberin ilk kısmını izledim, orada hiç kötü haber yapmadılar.. Karakterlerin çok iyi laf yapıştırdığından felan bahsettiler, yani senaryoyu övdüler ama sizin bahsettiğini kısmı izlemedim..
Fox Kvp'yi ancak rüyasında görür:img-hyste :img-hyste
Ama ben o haberin ilk kısmını izledim, orada hiç kötü haber yapmadılar.. Karakterlerin çok iyi laf yapıştırdığından felan bahsettiler, yani senaryoyu övdüler ama sizin bahsettiğini kısmı izlemedim..
bende zaten başını sonunu izlemedim mutfaktan kv müziğini duyunca gittim ayak üstü baktım mematiye kalın kafalı falan diyorlardı , bütün soru sahnelerini arka arkaya dizdikten sonra bu kadar soru abdulheyi bile bezdirmişti dediler baya bi dalga geçtiler benim izlediğim bölümde bende tam yerinde bakmışım ha :img-hyste
Aman hiç takmayın sanki O proğramda öyle dendi diye Memati'nin karizmamı gidecek dizimizin kalitesimi düşecek:img-hyste
Çok gördük bu tip haberleri ama Fox Tv'de sürekli KVP veriliyor replikler sahneler,röportajlar,Show Tv bu kadar vermiyor hatta artık hiç vermiyor.
Aman hiç takmayın sanki O proğramda öyle dendi diye Memati'nin karizmamı gidecek dizimizin kalitesimi düşecek:img-hyste
Çok gördük bu tip haberleri ama Fox Tv'de sürekli KVP veriliyor replikler sahneler,röportajlar,Show Tv bu kadar vermiyor hatta artık hiç vermiyor.
Evet show tv öncede Uçankuş'ta bangır bangır verirdi, hatta Uçankuş Kurtlar Vadisi'nin magazin programıydı diyebiliriz, o yüzden ben onu çok seviyordum.. Ama bu fox'taki magazin programı da Uçankuş'a çok benziyor, aynı konseptte veriyor haberleri..
gerçekten aslıcığım show tv neden kvp yi magazin olarak kullanmıyor..yoksa bizim ekip magazini sevmiyormu...diğer kanallar kendi dizilerinin reklamını her magazin proğramında yapıyor..gerçi kurtların reklama ihtiyacı yok ama hayranları onları görmek istiyor..
abdülhey fragmanda kimi sorguluyor acaba..adamı dayaktan bayılttı galiba..:img-hyste birşey koklatıp ayıltmaya çalışıyor..:img-hyste
Valla Show Tv Terör yayından kalktıktan sonra çok değişti.
Panaya karşı ılımlı oldu gibi ama kendisi kaybeder Kv gibi bir diziyi her kanal yalvara yalvara ister.
Papatya abla Abdulheyin yerine o adamı Memati'nin eline vereceklerdiki garibim bu bölümde şiddet uygulamassa 3,5 ayda kafayı yer:img-hyste
show tvnin kvye karşı olumsuz bir tavrı yok bence sadece fazla dikkat çekip diziyi yıpratmak istemiyorlardır:img-yes: çünkü ne kadar çok haber ve magazine konu olursa o kadar çok konuşuluyor ve bazı kesimlerin daha çok gözüne batıyor.rtük başkanı kendi demiş zaten gözüm üzerlerinde olacak diye.adamayırmıyor gözünü bizim diziden bir de daha fazla gözüne sokmaya gerek yok.:img-wink: zaten sürekli bahane arıyorlar.
Ya zaman geçmiyor....
Bence yeni sezonda reklamını bol bol yaparlar eskiden çok yapardı kanalın magazin programları eminim yine yapılır nede olsa yeni hareketlenmeye başladı...
Bombalar bu akşam patlayacak...
herkese selam ben geldim :) biraz gec oldu ama herkes gitmis:img-hyste
gine elif ahu konusulmus sadece guleyim:img-hyste cvp verince gine uzuyo cunku
ve heyecanli final aksami:img-polic herkes nasil bitecegini merak ediyo ve uc bucuk ay nasil beklencek o ayri bir konu zaten neyse:icon_sorr umarim kv biraz erkan baslar bide reklamlar cok olmaz:img-help:
bu arada sezincim tekrardan hosgeldin:img-wink:
Ya zaman geçmiyor....
Bence yeni sezonda reklamını bol bol yaparlar eskiden çok yapardı kanalın magazin programları eminim yine yapılır nede olsa yeni hareketlenmeye başladı...
Bombalar bu akşam patlayacak...
bencede yazın bizimkileri magazin programlarında görebiliriz
şok şok şok polat alemdarı hiç böyle görmediniz haberi arkasından necati şaşmazın mayolu görüntüleri :img-hyste :img-hyste
nefise karatayıda bikinili yakalamaya çalışırlar artık , gerçi yakalayabileceklerini pek sanmıyorum, pana sıkı korumaya alır artık nefiseyi
ilginç olan dizi show tv de yayınlanmasına rağmen show hariç diğer kanalların hepsi magazin programlarında kv den bahsederken showda hiç göstermiyor neden acaba , belki pana film magazin programlarına konu olmak istemiyordur ve showla bu konuda anlaşmışlardır
bencede yazın bizimkileri magazin programlarında görebiliriz
şok şok şok polat alemdarı hiç böyle görmediniz haberi arkasından necati şaşmazın mayolu görüntüleri :img-hyste :img-hyste
nefise karatayıda bikinili yakalamaya çalışırlar artık , gerçi yakalayabileceklerini pek sanmıyorum, pana sıkı korumaya alır artık nefiseyi
ilginç olan dizi show tv de yayınlanmasına rağmen show hariç diğer kanalların hepsi magazin programlarında kv den bahsederken showda hiç göstermiyor neden acaba , belki pana film magazin programlarına konu olmak istemiyordur ve showla bu konuda anlaşmışlardır
polatın mayolu fotosu ha:img-hyste :img-hyste ilahi....
karbeyaz ahu gidip yerine bronz bir ahumu gelicek yoksa ahuya güneşe çıkma yasağı mı gelicek bilmiyorum ama tatil dönüşü baya bi ilginç olucak...
hastane sahneleri de bol olur herhalde polat burnu bile kanamadan kurtulurmuş:img-hyste yok artık!!!:img-hyste
neyse ahuda ziyarete gider polatın elini fln tutar ayılsın die dua eder hastane odasında romantizm fena olmaz:good:
polatın mayolu fotosu ha:img-hyste :img-hyste ilahi....
karbeyaz ahu gidip yerine bronz bir ahumu gelicek yoksa ahuya güneşe çıkma yasağı mı gelicek bilmiyorum ama tatil dönüşü baya bi ilginç olucak...
hastane sahneleri de bol olur herhalde polat burnu bile kanamadan kurtulurmuş:img-hyste yok artık!!!:img-hyste
neyse ahuda ziyarete gider polatın elini fln tutar ayılsın die dua eder hastane odasında romantizm fena olmaz:good:
belki ahu bu yaz haşemamı neydi adı türbanlı mayolar varya heryeri kapalı, onlarla girer denize ve bronzlaşmadan kalabilir :img-hyste :img-hyste
biraz daha düşündümde bomba sanki tam kapının önünde patladı gibi bence polat çiçeği alıp kapıya fırlattı (hani yukarıdaki merdivenin başına , bu durumda bizimkileri yıkıntıların arasından çıkarabilirler , onlar çıkarlarda bu arada oaraya polis felan üşüşür iranlı bakanı nasıl çıkaracaklar , belki olaya alper müdahale eder ve polisten önce onlar gelir ve herşeyin gizli kalmasını sağlayabilirler, ahu gazeteden okuyabilir haberi ve şok olur heralde , ahunun samimi itirafları güzeldi bu hafta , kız körkütük aşık olmuş ve çekinmeden herkesede söylüyor yakında polatın kulağına gider polatın bizimkiler ne oluyor size hepiniz birdenmi kafayı yediniz diye kızması ve mematinin aşk sinyalleri vermesi çok hoştu demekki artık senaristler sesimizi duydu mematiye bir aşk yolda ve umarım bu safiye olur, eğer safiye diziye dahil olacaksa en iyi zamanlama final dönüşü olur polat hastanede gözünü açar ve safiyeyi görür, ahuyla safiyenin gelin görümce çekişmeleri olabilir, mematiyle polatın enişte kayın olmasıda muhteşem olur :img-yes: ooof ne hayaller kurdum şimdiden :img-hyste ben bu hızla üç ay boyunca yeni sezonun tüm bölümlerini yazarım :img-hyste :img-hyste
deniz&polat 15-06-07, 11:19 bencede yazın bizimkileri magazin programlarında görebiliriz
ben de elçinceye katılıyorum bence diziyi fazla göze sokmamak içindir:img-wink: ama zaten show tv eskiden dizilerinin magazin haberini çok yaparken şu anda hiçbir dizisinin magazinini yapmıyor.necati şaşmaz beni asla mayolu görmezsiniz demişti.hepimiz necati şaşmazın beni aslaaaaa yakalayamazsınız deyip de adamlara yakalanmak için telefon numarası vereceğini düşünmediğimize göre polatı asla öyle görmeyiz:)nefise karatayı yakalamalarına gerek yok.bikinili dünya kadar fotoğrafı vardır zaten onun.özel olarak kasmazlar.hem zaten yakalasalar da haber çıkmaz onlara.nefisede selülit olduğunu hiç sanmıyorum:img-polic
abdullah_54 15-06-07, 11:51 3-4 saniye kala ordan kurtulmaları imkansız işin içinde büyük yanıltmaca var.Burdaki her arkadaş ayrı ayrı tahmin yapar bunun sonu gelmez 3 ay bekliyecez.3 ay nasıl bekleyeceğiz diyen arkadaşlar halimize şükredelim.Kv birdaha hiç dönmeyebilirdi ama çok şükürki döndü yani buna şükredelim 3 ay sonrada olsa kvyi izleyebilecez sonuçta bekleriz ne olacak.
Yeni sezonda yeni yorumlarla görüşmek üzre herkese iyi tatiller :good:
Bana göre yeni bölümde..
İnci'nin kocasıyla bastığı kişinin Jülide olmadığını görücez hatta kim olduğunu bile göstermeyebilirler.Ama Jülide Ahunun amcasının karısı olarak bir süre daha aktif olmalı yoksa eşi olanları duyar Jülide'yi boşar ve Jülide Pasif hale gelir.
Hakan ve Hüseyin'e bişey olacağını sanmıyorum,o adamları asıl onlar aklarlar ve kısa süredede içerden çıkarlar.
Ve son sahne ,bu sahne için 2 seçenek var.
1.Polat bomba dediği anda hepsi bir tarafa koşar ve işte o sırada bomba patlar.
Bizimkiler ne kadar uzağa kaçmış olsalarda bomba dışardaki Eren ve Hikmet'i bile yerle bir etmişse içerdekileri düşünemiyorum sağ olmaları mücize nerdeyse.
2.Polat bomba dedikten sonra Hikmet ve Eren gösterildiğinde belirli bir kaç saniye daha geçti işte o saniyeler içerisinde Polat ve adamlarından biri bombayı alarak dışarıya .
Ben 2. seçeneğin olacağını düşünüyorum kesinlikle bomba dışarıya atıldı. Bombayı dışarı kim fırlattıysa o yara almış olabilir ama diğerlerine bişey olduğunu düşünüyorum..
Eğerki bomba tam ofisin ortasında o sehbanın üzerinde patlamış olsaydı dışardaki en kaz daha büyük olurdu.
Bence heyecanlı ve güzel bir finaldi ama ben 2. seçeneğin olacağını düşündüğümden pek merak içinde değilim kim öldü kim kaldı diye zaten Eren ve Hikmet'ide gösterdiler hareket ediyorlardı yani onlarada bişey olmadı.
Sizce bombanın dışarıya atılmış olabilirmi?Ben kesinlikle böyle düşünüyorum.
Canım mahzende bir yer ama tam kapı önüne atmışlardır yada en azından mekanın tam ortasında patlamış olmaz tam dışarı götürürken patlamıştır ama ben onun tam ofisin ortasında patladığına hiç ihtimal vermiyorum.
bence de mantıklı bombanın dışarıya atılmaya çalışılması:good:
nevzat ya da pürmüz ne bileyim daha az fonksiyonu olan biri onu dışarı atmaya çalışmış olabilir çünkü dediğiniz gibi içeride patlarsa eğer hepsinin kurtulması çok acayip olur:icon_whis
Aslı canım bence de o Jülide değil onu düşündürdüler ama değil...
Hüseyin ve Hakan'a da bişey olmaz. Hakan'ı bilmem ama Hüseyin kendini korur.
Ama bombayı atabileceklerini sanmıyorum Aslı 4 saniyede merdivenleri kimse çıkamaz tabi süper gücü yoksa çıksa bile hemen orada değil ki bahçe kısmı bu yüzden atabileceklerini sanmam orası yerin altındaydı hatırlarsan. Bence çiçek blöftü bomba uyarı mahiyetinde dışarıda patladı bizimkiler belki hafif yaralarla kurtulacaklar...
Ama olan Eren veHikmet'e oldu toz toprak göçük altında kaldılar:icon_sorr
Ama şu da olabilir Polat Beyimiz ofisi düzenlerken kendi odasının duvarlarını kurşun geçirmez yaptırmış ise herkes onun oda da alır soluğu:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Pelin haklısın 4 saniyede dışarı atılmaz ama bence eğerki bomba o çiçekdeyseki büyük ihtimal odur çünkü çiçeğin içinde bombayı gösterdiler.Öyleyse mutlaka bomba ordan zuağa götürülmütür
yada Polat odası kurşun geçirmezse bombayı oraya atmıştır:img-hyste
Ama ben kararlıyım o çiçek bombaydı ve bomba ordan atıldı.
Ayrıca Eren ve Hikmet'e hiçbirşey olmadığınıda gösterdiler hafif yaralarla kurtulurlar.
Pelin haklısın 4 saniyede dışarı atılmaz ama bence eğerki bomba o çiçekdeyseki büyük ihtimal odur çünkü çiçeğin içinde bombayı gösterdiler.Öyleyse mutlaka bomba ordan zuağa götürülmütür
yada Polat odası kurşun geçirmezse bombayı oraya atmıştır:img-hyste
Ama ben kararlıyım o çiçek bombaydı ve bomba ordan atıldı.
Ayrıca Eren ve Hikmet'e hiçbirşey olmadığınıda gösterdiler hafif yaralarla kurtulurlar.
Aslı canım bence bomba çiçekte değil o bir çekim hilesiydi. Düşünsene fragmanda eren ve Hikmet'e bişey olmasın derken sonuç ne çıktı şimdi 3 ay heyecan yapalım diye çiçekte gibi gösterdiler.
Eren ve Hikmet'te iyi olur çünkü daha Nazife anne kız bulucak onları dinleyen:img-hyste :img-hyste
Tamam da Pelincim bomba çiçek olmassa nereye konmuş olabilir eğer dışarıya bırakılmışsa,olmaz çünkü içerden duvarın tozu taşları Hikmet ve Eren'e değdi.
Tamam da Pelincim bomba çiçek olmassa nereye konmuş olabilir eğer dışarıya bırakılmışsa,olmaz çünkü içerden duvarın tozu taşları Hikmet ve Eren'e değdi.
Evet ama bahçe duvarı var canım orada duvardan bol ne var ayrıca :img-hyste bence bomba dışardaydı.
bence olayın en ilgnç tarafı kim elini kolunu sallaya sallaya girip çiçeği sehpaya bir güzel yerleştirdi
Ay evet ya kim bu kadar rahat girip koydu o çiçeği belki çiçek masumane bir biçimde ahu'dan gelmiştir yada bu Hüzün!ün bi işi olmasın sakın:img-hyste :img-hyste
Tamam Pelin gel iddiaya girelim:img-hyste
O bomba çiçekteydi ve bizimkiler onu bir yere attı.
Irmak evet kim ,nasıl o çiçeği içeriye koydu bu nasıl bir ihmal..
Hem kim göndermiş olabilir?
bence olayın en ilgnç tarafı kim elini kolunu sallaya sallaya girip çiçeği sehpaya bir güzel yerleştirdi:icon_whis
bölüm yorumlarına yazdığımı burayada yazayım polat artık sıkı korumada değil kapıda bekliyorsa 1 veaya 2 tıfıl çocuk bekliyor polat babası kaçırıldıktan sonra tüm korumaları kaldırdı, e onlarda çiçekçi polat alemdara çiçek getirince bizimkiler gibi sevgilisinden sanıp sorgulamadan almışlardır içeri
aslı bende iddaya ortak olurum tabiki bomba çiçekteydi gösterdi zaten buna şüphe yokki
kim göndermiş konusundada bence tataroğlu cıa ve mossad haricinde kareastaki 3 kişide olabilir sonuçta iranlı ve belgelerde orda olduğuna göre onları yok etmek isteyen tataroğlu dışında kalan diğer üç baron var , birde haberdar olduysa iran gizli servisi olabilir
bölüm yorumlarına yazdığımı burayada yazayım polat artık sıkı korumada değil kapıda bekliyorsa 1 veaya 2 tıfıl çocuk bekliyor polat babası kaçırıldıktan sonra tüm korumaları kaldırdı, e onlarda çiçekçi polat alemdara çiçek getirince bizimkiler gibi sevgilisinden sanıp sorgulamadan almışlardır içeri
aslı bende iddaya ortak olurum tabiki bomba çiçekteydi gösterdi zaten buna şüphe yokki
Doğru söylüyorsun korumalar artık eskisi gibi etkili değil ama idda başka bomba çiçekte değildi.Oradan nasıl kurtulacaklar ya eğer çiçekteyse ve kurtulurlarsa koca bir mantık hatası oluşur ki bu kvp de olmaz. Dediğim gibi bu bize sunulan bir şaşırtmacaydı bomba başka yerde...
Evet arkadaşlar iddia kızıştı varmı başka:img-hyste
Alara ablacım yani çiçeğin içini bile gösterdiler ,sonra bize bomba dışarda diye göstermezler herhalde.
2 kişiye tek kişi olduk Pelin seni tırsmış gördüm ne o kayboldun:img-hyste bak ben geldim abakalım sana arka çıkan varmı?
Bak sana söz eğer bomba çiçekte değilse sana yeni bölümün hemen ertesi gün bir Hüseyin walpaperi yada imzası yaparım:img-hyste
Zaten benim için büyük zevk:img-hyste Valla Polat,Memati,bulut derken Hüseyinde az değil ben hep izlemek istiyorum onu zaten eskiden pek bir beğenirdim o oyuncuyu ama burda karakteride harika.
Alara ablacım yani çiçeğin içini bile gösterdiler ,sonra bize bomba dışarda diye göstermezler herhalde.
2 kişiye tek kişi olduk Pelin seni tırsmış gördüm ne o kayboldun:img-hyste bak ben geldim abakalım sana arka çıkan varmı?
Bak sana söz eğer bomba çiçekte değilse sana yeni bölümün hemen ertesi gün bir Hüseyin walpaperi yada imzası yaparım:img-hyste
Zaten benim için büyük zevk:img-hyste Valla Polat,Memati,bulut derken Hüseyinde az değil ben hep izlemek istiyorum onu zaten eskiden pek bir beğenirdim o oyuncuyu ama burda karakteride harika.
Hah neden kaçayım bacım değil işte 3,5 ay sonra hesaplaşırız ama walpapaerimi şimdiden yap sen hazır olsun yani:img-hyste
Tek kalmak önemli değil, tek başına zafer kazanmak önemli göreceksin bu bi kamera hilesiydi bomba başka yerde...
aslıcım ben çiçeğin içinde olduğundan o kadar eminimki kazanırsa hüseyinin kanlı canlı aslını peline vermeye söz verebilirm
olmazya olursa hüseyini kaçırmama yardım edersin artık :img-hyste
Hahay görürsün bak bomba çiçekte..
Ayrıca tek kalmak önemli değil ha 3,5 ay sonra seni teselli edecek biri olsa iyi olurdu yani ben ederdim ama biliyorsun o sırada seni çatlatıyor olucam..
Hadi sen kazanırsan ben walpaperi yaparımda ben kazanırsam sen ne yapıcan:img-hyste
Kimin bu bombayı gönderdiğinide ancak yeni bölümlerde öğrenebiliriz çünkü Polat2ın düşmanlarının sayısı yok...
Ayrıca İnci'nin kocasını kiminle bastığınıda göreceğimizi pek sanmıyorum çünkü İnci eve geldiğinde Fuat Ahu'la yemekteydi ama daha sonra Fuat'ı Bulutla gördük yani zaman geçmişti o zamana kadar İnci kocasının sevgilisine hala bakıyor olamaz o her kimse gitmiştir.
aslıcım ben çiçeğin içinde olduğundan o kadar eminimki kazanırsa hüseyinin kanlı canlı aslını peline vermeye söz verebilirm
Bak Aslı Alara'nın fikri daha güzelmiş. Bunu tuttum alara:img-wink: :img-hyste
Bomba o kadar etki yaptı caddeye kadar taştı Polat değil kurşun geçirmez duvar Uzay teknolojisinde bomba geçirmez fanusta yapsa kimse sağ kurtulamaz oradan. Tabi bizim grup süper güçlere sahip değilse:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Doğru söylüyorsun korumalar artık eskisi gibi etkili değil ama idda başka bomba çiçekte değildi.Oradan nasıl kurtulacaklar ya eğer çiçekteyse ve kurtulurlarsa koca bir mantık hatası oluşur ki bu kvp de olmaz. Dediğim gibi bu bize sunulan bir şaşırtmacaydı bomba başka yerde...
sana açıklayım ama iddadan vaz geçmek yok bu arada sen aslıyla bana kimi verecen onu konuşmadık:img-hyste :img-hyste
beş saniye kısa bir süre değil o süre içinde çiçeği ya biri alıp dışarı çıkarmaya çalıştı ki o mefta oldu demektir, yada polat çiçeği kapının girişine kadar fırlattı , bomba tam obanın ortasında patlasaytı bina aşağı doğru yıkılmalı ve binadan çıkan parçalar her yöne dağılmalıydı oysa sanki binanın sadece diriş tarafındaki duvarı patladı gibi buda bombanın giriş kapısının hemen iç kısmında patladığını gösterir
nasıl ama kriminale alırlarmı beni:img-hyste :img-hyste
Bende o kadar eminimki,ben zaten KVP ile ilgili çok iddalara giriyorum hayırlısı sonunda fena morarmasam iyidir ama bu konuda çok çok eminim...
Ooo demek Hüseyinin taliplisi iki tane ama şimdi ben ne yapıcam:img-hyste
Pelin biz kazanırsak bana ayrı kıyak yapıcan ayrıca Hüseyinide Alara ablam kapıcak ona göre:img-hyste Ben kim kazanırsa Hüseyin'i ona vermeye hazırım sana da kaçırmanda yardım ederim hem sizede Hüseyin gibisi yakışır ama senin eşin duymasın:img-hyste :img-hyste
sana açıklayım ama iddadan vaz geçmek yok bu arada sen aslıyla bana kimi verecen onu konuşmadık:img-hyste :img-hyste
beş saniye kısa bir süre değil o süre içinde çiçeği ya biri alıp dışarı çıkarmaya çalıştı ki o mefta oldu demektir, yada polat çiçeği kapının girişine kadar fırlattı , bomba tam obanın ortasında patlasaytı bina aşağı doğru yıkılmalı ve binadan çıkan parçalar her yöne dağılmalıydı oysa sanki binanın sadece diriş tarafındaki duvarı patladı gibi buda bombanın giriş kapısının hemen iç kısmında patladığını gösterir
nasıl ama kriminale alırlarmı beni:img-hyste :img-hyste
Valla alırlar Alara:img-hyste :img-hyste
Ama şunu unutma kv den hatırlarsan oraya üst binanın mutfağından gizli geçitle giriliyodu yani merdivenlerin başlangıcı bahçeye çıkmıyor merdivenlere atsada binanın içi zemin kar orası yani yine kurtulma oranı düşük bence bomba dışarıdaydı
Beni de alırlar mı?
Bi sorsana Alara:img-hyste :img-hyste
Bencede 5 saniye kısa bir süre değil..
Bombanın pencereden atılma ihtimali yok çünkü doğru dirist bir pencere yok bu yüzden tek çıkış kapı..
Ben zaten dışarı atıldı demiyorum çıkışa atılmıştırki tam atılmadan patlamıştır.
Alara ablanında dediği gibi salonda patlasa bina tamamen çökerdi ama sanki bir duvar devrildi gibi buda ya dış kapı duvarı yada bahçe duvarıydı ama bana göre ikisi:img-hyste Yani tam dıarı çıkamadan patladıki enkaz o kadara büyüktü.
Ayrıca Pelin senin şu Hüseyin'in Oyuncu sayfası varmı?Yoksa açsana bizde geliriz ziyerete:img-hyste Oyuncunun ismi ne buarada
Pelin sen talipsinde Alara abla biz kazanırsak bana kendisine kaçırmak için yardım istiyor:img-hyste Ne diyorsun bu işe bak rakip çıktı sana valla ben arada kalmam biri ablam biri arkadaşım en iyisi kim kazanırsa onun olur Hüseyin.:img-hyste
Bu arada Hüseyinin adını hatırladım Volkan Ünal'dı,iddia aklımı başımdan aldı:img-hyste
Pelin sen talipsinde Alara abla biz kazanırsak bana kendisine kaçırmak için yardım istiyor:img-hyste Ne diyorsun bu işe bak rakip çıktı sana valla ben arada kalmam biri ablam biri arkadaşım en iyisi kim kazanırsa onun olur Hüseyin.:img-hyste
Aslıcım iyi okusana bacım...
olmazya olursa hüseyini kaçırmama yardım edersin artık
Olmaz ya olurda pelin kazanırsa onun için kaçırmama yardım edersin demiş..
Yani benim için yani hala tek talipli benim ve iddaa benim o bomba dışarlarda bir yerde.....
bu yaz anlaşılan düğün var...:img-hyste :happy0064 nazife ana kolları sıvadı..hikmetten başlayarak herkesi evlendirecek..:img-hyste yazın kız aracaktır..ona yardımcı olmak için buradaki kızların listesini panaya yollamak lazım...:img-hyste
Papatya abla özellikle Polat için bişeyler yaparsan sevinirim yoksa bu Ahu pek niyeti bozmuş...
Valla Polat'ı Tuğba'ya kaptırmaya bile razıyım:img-hyste
Ya bu arada gerçekten siz ne zaman şu Bakanın kaçırılması konusunu konuştunuz ben niye görmedim hiç oysa dün burdaydım....
bu yaz anlaşılan düğün var...:img-hyste :happy0064 nazife ana kolları sıvadı..hikmetten başlayarak herkesi evlendirecek..:img-hyste yazın kız aracaktır..ona yardımcı olmak için buradaki kızların listesini panaya yollamak lazım...:img-hyste
Evet ya Nazife anne herkese kız bulacak Memati'ye de bulur o sevabına:happy0064
Bizim isimlerimiz mi? olur benide araya sıkıştırın ama benim taliplim belli Hüseyin..
Evet aslı o sadece benim:img-in_lo :img-hyste :img-hyste
sen merak etme tuğba o kadar cadıdır ki, ahuya polatı kaptırmaz...daha sonra siz aranızda kardeş kardeş polatı parçalarsınız...:img-hyste :img-hyste
Evet o Ahu'ya kaptırmasın hem bizde burda az ter dökmüyoruz:img-hyste
Alara abla sen hata yaptın bak ben yaşımı geçen ay doldurdum Tuğba'nın yerine bana yapacaktınki:img-hyste
Ama olsun biz sonra Tuğba'yla kardeş kardeş paylaşırız nede olsa o benim safdışı konusunda birlik kardeşim:img-hyste
Irmak Zafer 'de çok hoş sen Fuat'a yandan bile bakma:img-hyste Aslında ben bu bölümde Zaferin gösterilmesini çok istedima ** olmadı biz bu veliahtlardan umudumuzu kessekmi ?ne..
Evet ya Nazife anne herkese kız bulacak Memati'ye de bulur o sevabına:happy0064
Bizim isimlerimiz mi? olur benide araya sıkıştırın ama benim taliplim belli Hüseyin..
Evet aslı o sadece benim:img-in_lo :img-hyste :img-hyste
tatlım zaten nazife ana hepsini evlendirme derdinde...özellikle polatı ve hikmeti evlendirmek istiyor...
deli hikmetimiz nihayet delirmeye başladı...:img-hyste gerçekleri deli kisvesine bürünüp söylüyor...:happy0064 nazife ananın lafına ömer baba açayip güldü ya..ya bu sohbeti bölüm yorumlarında yapmalıyız..:good:
Bomba bencede çiçekte bunun için iddiaya bile girilmez.:)
Halo dayı hapiste kalp krizi falan geçirmez inşallah adamcağızın sonu pek hayır gibi gelmedi bana.
Hüseyin ve Hakan'ında işi o iki herifle baya zor olacak yazık birşey olmasa bari onlara.
tatlım zaten nazife ana hepsini evlendirme derdinde...özellikle polatı ve hikmeti evlendirmek istiyor...
deli hikmetimiz nihayet delirmeye başladı...:img-hyste gerçekleri deli kisvesine bürünüp söylüyor...:happy0064 nazife ananın lafına ömer baba açayip güldü ya..ya bu sohbeti bölüm yorumlarında yapmalıyız..:good:
Valla yapalım ama bu Nazife anneden Allah razı olsun en çok ta Hikmet ve Memati için istiyorum.. y onların aşık halleride nasıl olur acaba?:img-hyste
Evet o Ahu'ya kaptırmasın hem bizde burda az ter dökmüyoruz:img-hyste
Alara abla sen hata yaptın bak ben yaşımı geçen ay doldurdum Tuğba'nın yerine bana yapacaktınki:img-hyste
Ama olsun biz sonra Tuğba'yla kardeş kardeş paylaşırız nede olsa o benim safdışı konusunda birlik kardeşim:img-hyste
Irmak Zafer 'de çok hoş sen Fuat'a yandan bile bakma:img-hyste Aslında ben bu bölümde Zaferin gösterilmesini çok istedima ** olmadı biz bu veliahtlardan umudumuzu kessekmi ?ne..
konu birden o kadar derinleşti ki karakterlerin üstüne tam yoğunlaşamadılar mesela kabil kaçgar'da çok pislik bir tip var ayıptır söylemesi:img-hyste
ya da zafer çok karizmatik fln neyse ileriki bölümlerde kesin hepsi işlenir:good:
Evet Papatya abla bölüm yorumlarına bölümle ilgili burayada tüyolarımızı yazalım karışmasın...Ama bu kadardan bişey olmaz:img-hyste
Alara abla buldum evet 68. sayfadaymış hatta benim senin 1,000 msjını kutladığım sırada konuşulmuş hatta siz ağo,ır mevzularda konuştuk herkes kaçtı demişsiniz bense lütfen devam edin demişim:img-hyste
Bak şimdi utandım nasıl hatırlayamadım yani ben sizin CIA ile ilgili söylediklerinizi okuduğumda bu Bakan'dan bahsettiğinizi bilmiyordum:icon_sorr bundan sonra daha dikkatli olurum
Valla alırlar Alara:img-hyste :img-hyste
Ama şunu unutma kv den hatırlarsan oraya üst binanın mutfağından gizli geçitle giriliyodu yani merdivenlerin başlangıcı bahçeye çıkmıyor merdivenlere atsada binanın içi zemin kar orası yani yine kurtulma oranı düşük bence bomba dışarıdaydı
Beni de alırlar mı?
Bi sorsana Alara:img-hyste :img-hyste
o çakır zamanındaydı polat o binanın içini tamamen teğiştirdi merdivenden yukarısını hiç göstermedi ama merdivenden direk aşağı iniliyor gibi yaptı
yinede gel ikimizde kriminale başvuralım :img-hyste
aslıcım sen yanlış anladın ben hüseyine talip değilim iddayı kaybedersem hüseyini peline vermeye söz verdimya eee nasıl olacak ben gidip ya kusura bakma ben seni iddia da kaybettim şimdi benimle gel seni peline verecem dersem adam gelmez heralde bende mecburen çuvala koyup peline teslim edeceğim de yardıma ihtiyacım olacak adam benden epey bi iri :img-hyste :img-hyste
ooo papatyam ben eski sayfaları karıştırırken gelmişsin hoş geldin canım eklediğin haberleri okudum bu arada sağol
Bomba bencede çiçekte bunun için iddiaya bile girilmez.:)
Halo dayı hapiste kalp krizi falan geçirmez inşallah adamcağızın sonu pek hayır gibi gelmedi bana.
Hüseyin ve Hakan'ında işi o iki herifle baya zor olacak yazık birşey olmasa bari onlara.
halo dayım o hücrede çok yaşamaz gibi görünüyor...polat biar önce onu çıkarması lazım ama nasıl o hücreden çıkacak..ancak tuncay gibi delirirse çıkabilir...:img-help: hüseyin ve hakanı devlet gözden çıkardı..o adamları bilinçli gönderdiler...hakan ve hüseyin durumu anladı..bakalım bu zordurumdan nasıl kurtulacak..:img-polic
Alara abla bende şaşırdım zaten senin eşin duymasın diyede uyardımki neyseki yanlış anlamışım..
Merak etme Pelin kazanırsaa iddiya ki aslaaa:img-hyste ben sana kaçırma işinde yardımcı olurum ikimiz bir olursak Hüseyinin gücüne sahip olabiliriz.
Bu arada Pelin sen kendi bahislerini konuştunda biz kazanırsak bizim karımız ne olucak:img-hyste
papatya biz kız tarafı olalım bizde kız çok nazife annede erkek tarafı olsun ondada erkek çok bu yaz bu iş tamamdır bizim kızlara kvden birer tane alalım toplu nikah şimdi polat tuğbaya , aslıcım sen başka seç yok öyle paylaşmak, hüseyin peline diğerleride kimi istiyorsa hemen söylesin papatya ben çiçekçiye sen çikolatacıya hemen yola koyulalım:img-hyste :img-hyste
aslıunautabilirsin canım bunda utanacak ne var sen utanacaksan tuğbanın polatına göz koymaya utan :img-hyste :img-hyste
o çakır zamanındaydı polat o binanın içini tamamen teğiştirdi merdivenden yukarısını hiç göstermedi ama merdivenden direk aşağı iniliyor gibi yaptı
yinede gel ikimizde kriminale başvuralım :img-hyste
aslıcım sen yanlış anladın ben hüseyine talip değilim iddayı kaybedersem hüseyini peline vermeye söz verdimya eee nasıl olacak ben gidip ya kusura bakma ben seni iddia da kaybettim şimdi benimle gel seni peline verecem dersem adam gelmez heralde bende mecburen çuvala koyup peline teslim edeceğim de yardıma ihtiyacım olacak adam benden epey bi iri :img-hyste :img-hyste
ooo papatyam ben eski sayfaları karıştırırken gelmişsin hoş geldin canım eklediğin haberleri okudum bu arada sağol
teşekkürler canım...benimde gözüm yollarda kaldı..bu kız nerelere kaçtı acep diye sayfa sayfa seni aradım...:img-hyste takımlarımı giyip resmi siteye bile uğradım ama seni bulamadım..
polat o bombadan nasıl kurtulacak acaba?
bombanın dışarda patlaması lazım ya içeride çok fazla hasar verir ve sağ kurtulurlarsa eğer baya bi ağır yaralanmaları lazım o da en iyi ihtimal:icon_whis
yok eğer bir de ciddi bişey olmadan kurtulurlarsa 'höh'lük bir durum olur:img-hyste
Papatya abla sakın resmi siteye kaçmayın:img-hyste Biliyorsun benim üyeliğim silindi ordan yanlış şifre girmekten..
Alara abla çok sağol ne güzel moral verdin öyle:icon_sorr
Ama ben ne yapayım Polat önce benimdi ben vardım sonra Tuğba geldi Papatya ablanın torpiliyle hoopp polata kondu:icon_sorr
Zaten ne geldiyse arkadaşlardan geldi başıma biraz Hüseyin'i beğendim onuda Pelin'den tehdit aldım:img-hyste
Bana ne ya hem bak böyle yaparsanız ben inca hastalığa tutulurum bana bir çözüm bulmalısın:icon_sorr Ben Polattan başkasını istemem zaten kala kala bir Güllü kaldı:img-hyste
Papatya abla sakın resmi siteye kaçmayın:img-hyste Biliyorsun benim üyeliğim silindi ordan yanlış şifre girmekten..
Alara abla çok sağol ne güzel moral verdin öyle
Ama ben ne yapayım Polat önce benimdi ben vardım sonra Tuğba geldi Papatya ablanın torpiliyle hoopp polata kondu
Zaten ne geldiyse arkadaşlardan geldi başıma biraz Hüseyin'i beğendim onuda Pelin'den tehdit aldım:img-hyste
Bana ne ya hem bak böyle yaparsanız ben inca hastalığa tutulurum bana bir çözüm bulmalısın:icon_sorr Ben Polattan başkasını istemem zaten kala kala bir Güllü kaldı:img-hyste
Aslı Güllü'de iyiydi be canım ama o da son bölümde kıvırcık bir güzel buldu sen makus talihine yan:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Bu arada Alara ve Aslı siz kazanırsanız ben ne yapayım ne istersiniz...
Hmm...Ahu'yu mu kaçırıp kör kuyulara atsam ne dersiniz?:icon_whis
Halo dayı'nın son durumunu bende merak ediyorum kalp krizi geçiriyordu sanki gardiyan da gelmedi caniler bir başına bıraktılar ya kalp krizi geçiriyorsa ne olacak. Hüseyin:img-in_lo ve Hakan kendilerini koruyacaklardır ama biraz uykusuz kalacak gibiler...:img-cool2 :img-hyste
Pelin ben Polattan başkasını istemem.
Eğer ben kazanırsam bana şöyle güzel bir Aslı&Polat şiiri isterim senden:img-hyste Alara abla ne ister bilemem.
Hüseyin ve Hakan mutlaka kurtulurlarda Halo dayının durumu gerçekten kötü.
İnşallah ordan çabuk kurtulur,yoksa sonu kötü bu işin.
Pelin ben Polattan başkasını istemem.
Eğer ben kazanırsam bana şöyle güzel bir Aslı&Polat şiiri isterim senden:img-hyste Alara abla ne ister bilemem.
Hüseyin ve Hakan mutlaka kurtulurlarda Halo dayının durumu gerçekten kötü.
İnşallah ordan çabuk kurtulur,yoksa sonu kötü bu işin.
Ondan kolay ne var bende zor bişey istersin sandım e sende bi çalışma yaparsın o şiire oohh ne ala:img-wink:
Şu bomba olayından sonra Polat bir süre kendine gelemez ve sorumluluları arar peki ama Halo dayı'yı kim kurtaracak ya??:icon_sorr :icon_sorr
Tabiki Pelincim,memnuniyetle.
Ben Halo dayının sonunu iyi görmüyorum valla,Polatın onu hemen ordan çıkarmsıda kolay değil bakalım ne olucak ama orda kalmayada devam ederse sonu hiç iç açıcı değil.
abdullah_54 16-06-07, 20:02 Spoiler:
ve gelelim asıl bombaya...
evet bomba olayı var sezon finalinin final sahnesinde. polat'ın ofisine ne idüğü belirsiz bir çiçek geliyor, polat'ın aptal adamları ise çiçeği incelemeden getiriyorlar ofisin baş köşesine koyuyorlar. aslında koymuyorlar geldiklerinde ordaymış. o daha da saçma ya neyse aralarında ise aptal aptal geyikler yapmaya başlıyorlar. yok işte abinin manitası var mıydı? yok ahu mu gönderdi? ulan bu kadar amatörce bi hareket olur mu? bi inceleyin ne var ne yok!! koruduğunuz adam madem önemli biri, dikkatli olun biraz. neyse bu çiçeğin içine bomba koymuşlar, polat'a postalamışlar fakat kimin gönderdiği meçhul. tataroğlu hariç diğer 3 astan biridir mutlaka diye tahmin ediyorum. herkes çiçeğin yanına geldiğinde bombada polat’ın gelmesini bekliyormuşcasına, polat’ın çiçekteki kağıdı almasıyla birden, 4 sn’den geriye saymaya başladı. polat "bomba" dedi ve kamera dışarıyı gösterdi. bu arada ofisin dışında eren ile hikmet geliyorlardı ve “boooom” bomba patladı. dumanlar, is birden etrafı sardı. eren ve hikmet bombanın şiddetiyle yere düştüler. ve dizi bitti…
şimdi bu bomba çiçeğin içindeyse ve yerin altında bir mekanda patlamasına rağmen dışarıya öyle bir etki ediyorsa polat ve adamlarının yaşamasına imkan yok. eee bu adamlar, dizi devam edecekse, ölmemeli.. o zaman akıllara bomba ile ilgili teoriler geliyor. çiçek sadece kumanda olabilir, polat kağıdı alınca kapıdaki bomba patlamış olabilir. ama sıkı korunan bir yere öyle bir düzenek yapmaları imkansız. sen içeri kumandasını gönder fakat kapıya ya da içeri bi yere bomba kur, olacak iş değil.. ee o zaman bunlar ölecek mi? tabii ki hayır. ne tür zorluklardan çıkmışlar bir bombayla mı baş edemeyecekler. 3 sn kala eminim onu ofiste mümkün olduğunca uzağa atıp duvarın arkasına kaçacaklar. herkes birbirinin üstüne atlar en altta polat olur filan. olmadı bomba sis bombasıdır. sadece biz güçlüyüz anlamında gönderilmiştir.
her ne olursa olsun yeni sezonda polat ofisini değiştirecektir ve koruma üst düzeyde olacaktır.
bizlere 3-4 bölüm hastane sahnesi de izletebilirler. yok memati’nin kolu yanmıştır yok güllü’nün gülü yanmıştır filan… olan abdülhey’in saçlarına olacak.
tabi şimdi bomba şiddetliydi, bunlar kesin hasar gördü. işte o zaman en başta anlattıklarımın içinde polat geçen kısımları biraz belirsizleşiyor. bence diziyi beklemek en mantıklısı.
gelelim olabilecek olumsuz tabloya.. senaristler illa birilerini öldürmek gerek derlerse eğer, ölecekleri tahmin etmek o kadar da zor olmayacaktır. polat ve memati kesin yaşayacaklar bundan şüphemiz yok. bence abdülhey'in ölme ihtimali var fakat o da kesin yaşayacak gibi. "pürmüz, güllü ve nevzat" işte asıl önemli olanlar da bunlar ve bence bu üçlüden ikisi gidici. peki gidici de kimler olabilir. pürmüz kesin ölecektir ve diğer ikisinden biri de ölecektir. yaşama şansı tablosunu vereyim daha net anlaşılsın;
polat %100
memati %99
abdülhey %70
güllü %30
nevzat %15
pürmüz %5
hacker tamer ve iranlı bakan başka bir odada olduğu için yaşayacaktır. aynı şekilde eren ile hikmet te pek etkilenmediler onlarda da bi sorun olmaz.
ofisteki belgeler ve evrakların mutlaka bir yerde kopyası vardır diye ümit ediyorum. belki de evraklara bir şey olmaz
yalcinersonmez 16-06-07, 21:49 arkadaşlar bence o çiçekteki vericiydi asıl bomba o laptoptaydı zaten o sahneleri ii izlerseniz bombanın başka tarafta olduğunu anlarsınız zaten o bomba polatın yanında patlasaydı kurtuluması imkansızdı bence polata birileri göz dağı vermek için o bombayı çicekte patlattırmadı...
Bence bomba laptop'ta falan değildi çiçekteydi.
Laptop'a sığabilecek bir bombanın imha gücünün fazla olacağını sanmıyorum.
Çiçeğe konulan bombanın imha gücü daha yüksek bence.
Bence bomba laptop'ta falan değildi çiçekteydi.
Laptop'a sığabilecek bir bombanın imha gücünün fazla olacağını sanmıyorum.
Çiçeğe konulan bombanın imha gücü daha yüksek bence.
zaten bomba çiçekte olup ahalide yaşarsa yuh onlara öyle bir şey olmaz bence de laptop ta olması gerekir yoksa çok saçma olur sonuçta 3 sn yahu hangi ara kim nereye kaçacak:img-help:
final bölumu olmasi uzucude olsa dizinin kendini toparlamasi ve daha etkileyici aktif olmasi acisindan bitmesi iyi oldu yoksa cok basitlesdi dizi bana göre neydi ya hele o iranli adami kacirmalari sanki cocuk kaciriyorlar egerki ben öyle önemli birini tutuyor sakliyorsam yanindaki oda ustundeki odayi hepsini tutarim kardesim normalide budur bence öyle kolaymi gerci öyle iranli birini kacidilar 3 ay önceydi galiba faili polatmis:img-hyste herkes siyayeyden süpheleniyordu:img-hyste :img-hyste dizini en güzel yönu en sevdigim yönu en harika yönu su ahu denilen sosyetenin finalde olsa yanyana gelmemeleriydi bu bile beni cok ama cok mutlu eti :bella :cheer: :bella :bella :bella burdan bahadir ve raciye bu jestlerinden dolayi tesekurler her nekadarda olsa nefiseyi basimiza getirdikleri icin beni deli etselerde bu tesekuru bir borc bilirim:icon_whis umarim tek dilegim ahunun diziden cikarilmasi daha dogrusu nefisenin cikarilmasi :icon_whis
o bomba bencede cicegin icindeydi o patlamada normal olan hepsinin olmesi tabi buda olmaz nasil kurtulacaklar yada nasil kilif uyduracaklar
yalcinersonmez 17-06-07, 23:38 arkadaşlar ne olursa olsun o bomba işinin içinde bi iş varo bomba polat ve ekibinin yanında patlamadı ben o sahneyi bi daha inceledim bomba ofisin arka tarafında yada yanındaki harabe gibi yerde patlıo en azından %50 ihtimal var hiç değilse bile polat o çiçeği alıp ya merdivenlere doğru attı yada havaya fırlattı sadece enkaz olsun die bir başka ihtimalse dediğim gibi çiçekteki vericiydi bomba laptopta patladı zaten o bomba polatın yanında patlayamaz yani kurtulma olasışığı die bişey kalmaz...
yalcinersonmez 17-06-07, 23:48 Olay Çözüldü Arkadaşlar Artık içinizi rahatlata bilirsiniz çünkü patlayan yerin ofis olmadığına dair en iyi kanıtları buldum eğer olaylar bunun aksine olup polat ve çiçeğin yanındaki ekibe bir şey olursa büyük bi mantık hatası olur dizide...şimdi resimli anlatımlara geçelim...
bu kapı polatin ofisinin önüdür.okla işaret edilen yerden çıkmaktadır.
http://img530.imageshack.us/img530/2438/111111wo6.jpg
ikinci resim ise bombanın patladığı anı göstermektedir ve bu kapının yaklasık 10 metre ilerisinde patlamaktadır.patlayan yer polat'ın ofisinin yanıdır.bakınız gördüğünüz gibi işaretledir.ikinci resim ise bombanın patladığı anı göstermektedir ve bu kapının yaklasık 10 metre ilerisinde patlamaktadır.patlayan yer polat'ın ofisinin yanıdır.bakınız gördüğünüz gibi işaretledir.
http://img510.imageshack.us/img510/9719/22222222jo4.jpg
[B]Evet Arkadaşlar işte böle:) Şimdi Sizin Yorumlarınızı Alalım...bye
yalcinersonmez
iyi tespitde ama bilmiyoruzki biz ciktiklari yerle ofislerinin hangi tarafta yada hangi kisiminda girdiklerini i giris orasida ofis hangi tarafta:icon_whis muamma bi is ama senin teorinle gidersek baska sonuc cikar ben yinede ofisde patladi diyorum
istanbulspence 18-06-07, 00:17 bana da kesinlikle bu bombanın akıbeti ofistedir gibi geliyor ama senaryoda hata yapmadan ve kalitesini düşürmeden ,yapımın sezon finaline son kısım olarak yerleştirilmeye layık görülmüş çiçeği bu kısma yakışır şekilde başka bir sahneyle tamamlayabilirlerse eğer
bombanın akıbeti ofisin dışına da taşınabilir ama ofisin içindeki sehpanın etrafında olan karakterlerin burunlarına kadar getirilmiş o çiçeğin kesinlikle kesinlikle görsel senaryo niteliği çok güçlü bir sahnele desteklenmesi gerekir bu da hiç kolay değildir bakıcaz
ya durun kabakulağa bir şey olmasın ben onu aslıya alacaktım :icon_sorr
nerdesiniz kızım ya...kaç gündür burası sinek avlıyor..:img-hyste :img-hyste özelden mesajını aldım...:img-polic ben arkadaşımın yorumunu nerede olsa tanırım...valla yalçının tezi doğru görünüyor..eğer laptoptaysa tamer mefta demektir...:icon_whis
Alara abla çok sağol ne güzel moral verdin öyle:icon_sorr
Ama ben ne yapayım Polat önce benimdi ben vardım sonra Tuğba geldi Papatya ablanın torpiliyle hoopp polata kondu:icon_sorr
canım aslıcım böyle demene üzüldüm bense kaç gündür sana uygun birini arıyorum, ve nihayet buldum kabakulak tamer :img-hyste :img-hyste nasıl hoş çocuk hem tuğba duymasın ama polattan iyidir , tuğba polatın yüzünü yılda 1 bilemedin 2 kez görür ama tamer elinin altında , bi masrafıda yok çocuğun kahvesini ver tamam yemek falanda istemez , hem sana hackerlıkta öğretir sende pana filmin bilgisayarlarını hack eder bize ipuçları yollarsın işallah patlamada tamere bir şey olmaz tamer kurtulursa aslı tamer senaryosu yazacağım :good:
papatyacığım kız evi naz evi durumunu geçelim bence, yoksa dediğin gibi bizi kızlar bizi sollayıp nazife annenin oğullarına doğru koşarlarsa rezil oluruz :img-hyste
sende dua et tamer ölmesin
nerdesiniz kızım ya...kaç gündür burası sinek avlıyor..:img-hyste :img-hyste özelden mesajını aldım...:img-polic ben arkadaşımın yorumunu nerede olsa tanırım...valla yalçının tezi doğru görünüyor..eğer laptoptaysa tamer mefta demektir...:icon_whis
yalçının dediği çıkarsa elimden çekeceği var tam aslıya uygun birini bulduk yalçın patlatıyor :icon_sorr
kaç gündür işlerim çok yoğundu projelerle uğraşıyorum o yüzden forumlara giremedim gerçi şimdide yoğunumda öğle tatilini değerlendiriyorum bende kız evi naz eviyle ilgili bir anımı anlatacağım özel mesajdan dönerim:img-wink:
yalçının dediği çıkarsa elimden çekeceği var tam aslıya uygun birini bulduk yalçın patlatıyor :icon_sorr
kaç gündür işlerim çok yoğundu projelerle uğraşıyorum o yüzden forumlara giremedim gerçi şimdide yoğunumda öğle tatilini değerlendiriyorum bende kız evi naz eviyle ilgili bir anımı anlatacağım özel mesajdan dönerim:img-wink:
ama yalçının tahmini mantıklı görünüyor..baksana üşenmemiş resimlerle kanıtlama yoluna gidiyor...hem biz yalçınla dedektiflik bürosu kuruyoruz..senide ortak alalım mı?:img-hyste :img-hyste
ama yalçının tahmini mantıklı görünüyor..baksana üşenmemiş resimlerle kanıtlama yoluna gidiyor...hem biz yalçınla dedektiflik bürosu kuruyoruz..senide ortak alalım mı?:img-hyste :img-hyste
alın valla iyi çalışırım , bende bölümün görüntüleri yok ama fragmanın görüntülerini kare kare izledim de iki binadada patlama oluyor yandaki bina tamamen uçuyor ama ofifin ön tarafı patlıyor, acaba hem çiçekte hem laptoptamı bomba vardı , yoksa çekim hatasımı
ayrıca yandaki binanın patlamasıyla laptopta bomba olduğu kesinleşmezki belki çiçeği o tarafa fırlattılar, ne yani zavallı tamari o köhne binadamı çalıştırıyorlar
alın valla iyi çalışırım , bende bölümün görüntüleri yok ama fragmanın görüntülerini kare kare izledim de iki binadada patlama oluyor yandaki bina tamamen uçuyor ama ofifin ön tarafı patlıyor, acaba hem çiçekte hem laptoptamı bomba vardı , yoksa çekim hatasımı
valla tatlım eğer bomba çiçekteyse, oradan o kadar kısa zamanda kurtulmaları olanaksız gibi görünüyor..ama laptoptaysa o zaman yaralı bir şekilde kurtulabilirler...kurtlar vadisinin devam edebilmesi için bütün ekibi bir kalemde öldüremeyeceklerine göre..yalçının tezi daha mantıklı görünüyor...:good:
yalnız bu dedektiflik şirketine isim bulamıyoruz...acaba sen bir şeyler düşünsen..:img-hyste
valla tatlım eğer bomba çiçekteyse, oradan o kadar kısa zamanda kurtulmaları olanaksız gibi görünüyor..ama laptoptaysa o zaman yaralı bir şekilde kurtulabilirler...kurtlar vadisinin devam edebilmesi için bütün ekibi bir kalemde öldüremeyeceklerine göre..yalçının tezi daha mantıklı görünüyor...:good:
yalnız bu dedektiflik şirketine isim bulamıyoruz...acaba sen bir şeyler düşünsen..:img-hyste
polat bomba dedikten sonra 5 saniyeleri var saniye tutup bakalım 5 saniyede merdiven çıkılıyormu , eğer çıkılıyorsa çıkıp çiçeği yan binaya fırlatmışlar demektir yok eğer çıkılmıyorsa yazık olur tamere, ama bomba çiçekte ya çünkü polat bomba dedi ve çiçeğin içinde bombayı gösterdiler , daha kötüsü hem çeçekte hem laptopta olması
polat bomba dedikten sonra 5 saniyeleri var saniye tutup bakalım 5 saniyede merdiven çıkılıyormu , eğer çıkılıyorsa çıkıp çiçeği yan binaya fırlatmışlar demektir yok eğer çıkılmıyorsa yazık olur tamere, ama bomba çiçekte ya çünkü polat bomba dedi ve çiçeğin içinde bombayı gösterdiler , daha kötüsü hem çeçekte hem laptopta olması
ya 5 saniyede polat merdivenleri çıkıp, hatta dışardada okadar merdiven var..bombayı atıp nasıl geri dönecek..ya adamlarından biri kendini feda edecek..yada hepsi olecek..polat ve adamların ölme riskine karşı tamerin ölmesini tercih ederim..:icon_whistamam bombayı çiçekte gösterdiler..ama bence tataroğlu bu riski almaz polatı öldürme riskini göze alamaz..yada bina girişinde bomba olabilir.hareket mekanızması çiçeğin içinde olup, polatın kartı çiçeğin içinden almasıyla bina girişine bırakılan bomba patlamışta olabilir..bir nevi polata gözdağı vermek istemiş olabilirler...:good:
fanatik kurtlar nasıl , biraz klasik ama bunlar kv fanıysa bildikleri vardır derler iyi bir referans olur ama kv yi kendi çıkarlarımız için kullanmayız derseniz yapara nasıl yalçının ya sı papatyanın pa sı alaranın ra sı:img-hyste
yorumlarınıza bakmadan yorum yapıyorum çoşmuşsunuz bakamadım hepsine.bakınca tekrar yaparım:)
eren ve hikmet dışarıdaydı sanki onlar fazla zarar gormez.içeridekilerde belki bir yer vardır gizli hemen oraya kaçmış olabilirler diye dusundum.polat zaten kurtulur.yoksa dizi biter.ama bence polat kadar onemli olan iki kişi daha var onların arasında memati ve abdulhey.onlar da kurtulur..
digerlerini de kurtarayım da yorumumu yine olumlu dusunerek yapayım:img-hyste
umarım kimseye birşey olmaz.bence ekip süper.ama tabi burası kurtlar vadisi bilemiyoruz..
sanki haloya birşey olacakmış gibi gosteriyorlar.haloyu hep zor durumda goruyoruz.umarım onun durumu da duzelir..
illa polat alıp koşacak değilya biri güllü ölecek diye bir tüyo vermişti eğer o doğruysa belki güllü alıp koşar ama ben bi tatbikat yapayım kesin fikrimi yarın söylerim canım eee dedektif olmak kolay değil:img-hyste şimdi işe dönmem lazım akşam fırsat bulabilirsem yine buraya gelirimbye
fanatik kurtlar nasıl , biraz klasik ama bunlar kv fanıysa bildikleri vardır derler iyi bir referans olur ama kv yi kendi çıkarlarımız için kullanmayız derseniz yapara nasıl yalçının ya sı papatyanın pa sı alaranın ra sı:img-hyste
harika tatlım..yalçında bir gelse bakalım o ne diyecek..ayrıca tabi damadımı koruyacağım..elin kabakulağını koruyacak değilim değil mi? nede olsa polatın kaynanasıyım :img-hyste
illa polat alıp koşacak değilya biri güllü ölecek diye bir tüyo vermişti eğer o doğruysa belki güllü alıp koşar ama ben bi tatbikat yapayım kesin fikrimi yarın söylerim canım eee dedektif olmak kolay değil:img-hyste şimdi işe dönmem lazım akşam fırsat bulabilirsem yine buraya gelirimbye
ya güllüsüz kurtlar vadisi olmaz..bence pürmüz bombayı alıp kaçsın..daha mantıklı..ben güllümü geri istiyom..tamam tatlım sonra görüşürüz..bye
bombanın içeride olmaması lazım çünkü dışarıya etkisi öyle olduysa içerideki hasarı düşünmek bile istemem ...polat ve ekibinin kurtulmasıda bayağı büyük hayalperestlik olur:icon_sorr
amasanki bomba çiçekteymiş gibi de bir hava yarattılar,kafam karıştı:icon_whis
yalçının resimlerine bakılınca da sanki başka bir yerde patlamış gibi ama ofis girişin hemen altında olmayabilir,bu nedenle o da soru işareti!!!!
kim göndermiş konusundada bence tataroğlu cıa ve mossad haricinde kareastaki 3 kişide olabilir sonuçta iranlı ve belgelerde orda olduğuna göre onları yok etmek isteyen tataroğlu dışında kalan diğer üç baron var , birde haberdar olduysa iran gizli servisi olabilir
m.alara guldurdun:img-hyste evet ya bunu unutmuşum korumalar gitti artık.tamam kapıdakilerde oylesine aldılar o çiçegi.ben de neden diye sormuştum.senin cevabın tamamdır:)
bence de çiçekteydi bomba.ben sanki onu yıldızın gonderdigini dusunuyorum.çunku otele adamı almaya gittiklerinde adamı gormeyince ve kaçırıldıgını anlayınca çok kızmış olabilirler dedim ama polata zarar vermek istemiyor gibi tataroglu işine geldiginden dolayı tabi ondan dolayı yapmamış olabilirler de..başkası da yapmış olabilir..
orada julide olmayabilir demişsiniz ama julide neredeydi peki bence julideydi.ayrıca julide kotu bir karakter oldugundan birşeyler yapması gerek.yoksa ahunun yanında kendini nasıl da sanki hiçbirşey yapmayan biri pozisyonunda gosteriyor.hatta ahu tersleyince julideye ters davrandı deniliyor.hiç kızmıyorum bence julide de var birşeyler ve ahu dogru yapıyor..
fuatın ahuyu hiç sevmedigi artık net anlaşıldı.zaten belliydi de daha da anlaşıldı.insan sevdigine bunu yapmaz.boyle bir şekilde sevgisini gostermez.yalan haber yaparak bunu yayınlatması gazete olayı çok yanlıştı.fuatın planları var.ve daha çok başında planlarının baya heyecanlı bolumler bizleri bekliyor bence..
talcin resimler icin tskrler bn daha oncedende gormustum o resmi benim ilk dedigim gibi :) yani bomba ofiste patlamayabilir ama eger oyle birsey varsada biz 3 bucuk ay bosunami beklemis olcaz
ben de düşündüm Tataroğlu göndermiş olabilir mi die amapolat üstünden baya bi çıkar sağlamaya yönelik planları olduğu belli bir sanki polatın kendi üstüne gelmesini istemiyor artık çünkü polatın hiçbir şeyden çekincesi yok...
kaçgarlar olabilir die düşündüm çünkü polata en sert tavrı turan kaçgar koydu sanki,tuncayla da problemleri var...
fuata gelince,ahuyu çok zor duruma düşürdü...haberi gören amcası ve jülide baskı yapacaklardır ahuya,amca amca diilki zaten:img-hyste varlığı yokluğu bir,
ben hep jülideyle fuatın ilişki yaşayacaklarını düşünüyorum ilerde...ikisi de bişeylerin peşinde tam birbirlerine göreler:icon_whis
gelecek sezon bomba olacak...nasıl geçecek bu yaz...
yalcinersonmez 18-06-07, 13:09 talcin resimler icin tskrler bn daha oncedende gormustum o resmi benim ilk dedigim gibi :) yani bomba ofiste patlamayabilir ama eger oyle birsey varsada biz 3 bucuk ay bosunami beklemis olcaz
oo merve sende hiç bişi beğenmiosun biz burda bu resimlerle kendimizi kandırmaya çalışıoruz:) sende kendimi kandırılmış hissederim filan diosun:) ozaman hepsi ölsün töbe töbe...
polyana ve alara abla walla beni beklemeden büroya issim bulmuşsunuz anlamsız ama güzel isim yapara yani olabilir kulağa hoş gelio:) YAPARA AŞ. LTD. ŞTİ.:img-hyste :img-hyste
fuata gelince,ahuyu çok zor duruma düşürdü...haberi gören amcası ve jülide baskı yapacaklardır ahuya,amca amca diilki zaten:img-hyste varlığı yokluğu bir,
...
celeborn ben de boyle dusunuyorum.bence de ikisi de sinir.bu anlamda uyumlular.birlikte ahu ve polatı ayırmak için planlar yaparlar diye dusunuyorum..of off ugraşacaz bu julide fuatla var bunlarda birşeyler.ilk adımı fuat attı.evlenme teklifi ve gazetedeki yalan haber olayıyla.sonra da julide gostermeseler de incinin gordugu bence julideydi oradaki bayan.o da bir işler karıştırıyor..
yalcının ekledigi fotolara bakınca mantıklı buldum yalcının dediklerini olabilir..ama bence çiçekteydi bomba..
celeborn ben de boyle dusunuyorum.bence de ikisi de sinir.bu anlamda uyumlular.birlikte ahu ve polatı ayırmak için planlar yaparlar diye dusunuyorum..of off ugraşacaz bu julide fuatla var bunlarda birşeyler.ilk adımı fuat attı.evlenme teklifi ve gazetedeki yalan haber olayıyla.sonra da julide gostermeseler de incinin gordugu bence julideydi oradaki bayan.o da bir işler karıştırıyor..
yalcının ekledigi fotolara bakınca mantıklı buldum dediklerini olabilir..ama bence çiçekteydi bomba..
sanki inci kocasını jülidyle bastı gibi düşünmemizi istediler öyle yansıttılar ama bilemiyorum..bir şaşırtmaca olabilir
ama dikkat ettiysen incinin yüz ifadesi çok farklıydı,büyük bir şok ve bir de midesi bulanıyo gibiydi...
ayrıca anlaşıldıki savaşta her yol mübahtır parolasıyla fuat ahunun peşini bırakmayacak,belki daha da ileri gidip ahuyu bişeylerle tehdit bile edebilir,gurur meselesi yaptı:icon_whis
sence bir başkası mı o diyorsun hatta o erkek olabilir diyenler var ona mı katılıyorsun:) bence erkek degildir.ne bileyim kvpye yakışmaz gibi dusunuyorum.peki julide neredeydi sence.julide nereye gider ki ve sordu evde misin diye incinin kocası da sordu inciye evde misin ne zaman gelirsin diye.bunları şaşırtma için yaptılar mı diyorsun.bilemiyorum ama olabilir de haklısın..
fuat inciyle konuşurken tatile gidelim dediginde,fuat "bir yere gidemeyiz.birşeyler yapmam gerek" dedi.orada anladım.fuat bir işler çevirecek zaten.bakalım daha neler yapacak.ahu da iyi niyetli davranıyordu yine de ama bu gazete olayından sonra iyi niyetli davranmaz..
sence bir başkası mı o diyorsun hatta o erkek olabilir diyenler var ona mı katılıyorsun:) bence erkek degildir.ne bileyim kvpye yakışmaz gibi dusunuyorum.peki julide neredeydi sence.julide nereye gider ki ve sordu evde misin diye incinin kocası da sordu inciye evde misin ne zaman gelirsin diye.bunları şaşırtma için yaptılar mı diyorsun.bilemiyorum ama olabilir de haklısın..
o kişinin erkek olması fikri birazcık! uç bir fikir,bir de kvp'de öyle bir konu işlenirmi bilemem ama dizi güncel konuları işlemesi sebebiyle eğer ünlü bir sima böyle bir rezalette yakalandıysa belki kvp senaristleri işleyebilir ama diyorum çok düşük ihtimal:icon_whis
ne bileyim ben jülidenin kare as'tan biriyle beraber oabileceğini düşünüyorum,yani daha büyük bir lokma mesela turan kaçgar olabilirdi ama sanırım onun asu denen insanla ilişkisi var
ayrıca kemalin inciyi kendi evinde aldatması da daha büyük bir saçmalık tamam ahlaksızın tekisin de bu kadar büyük bir riske de girilmez neticede Dtataroğlu seni bir kez uyarmış
haklısın kendi evinde de aldatmaz o açıdan dusununce dogru diyorsun..
julide kotu bir karakter.o bir iş çevirecek belli zaten.ahunun yanında nasıl da bir iş çevirmeyen gibi gorunuyor.amcası da anlayınca julideyi bırakır bence.ama amcasına belli etmeden işler çevirebilir.amcası pasif rolde biraz.ahuyu destekliyor mu desteklemiyor mu tam anlayamadım.ahunun yanında tamam dusunuyor ama birşeyler için çabalamıyor gibi.sadece polatı arayacagım bu işleri bırakmak istedigini soyleyecegim dedi.gerçi julide eve gelmemiş adam kendi derdindeydi o da ayrı.bence biraz daha amcasının rolunu aktifleştirmeliler..
ayrıca halonun da rolunu aktifleştirmeliler.artık onu zor durumdan kurtarmalılar..
|