Tüm Versiyonu Göster : Kurtlar Vadisi Pusu - Bölüm Yorumları 3

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10

m.alara
20-06-07, 23:04
yok tatlım yeni sezonda da show tvdeler...fox un almaya calışacağını düymüştüm..demek ki alamadı aklınca dalga geçerek kötülemeye çalışıyor...:img-polic anlaşmaları bitmedide ondan bildiğim kadarı ile 13 bölüm olarak anlaşmışlardı belki onu 26 yapmış olabilirler orasını bilmiyorum ben anlaşmaları bittikten sonrası için foxun çok çaba sarfedeceğini düşünüyorum, çünkü fox umduğunu bulamadı çok kaliteli filmler programlar yapsada izlenmiyor o yüzden bin birgece, kvp gibi hazır tutulmuş dizilerin peşine düşeceğinden eminim , ee adamlarda para sorunuda yok

m.alara
20-06-07, 23:10
herkes gazeteci kız deyip duruyor ama bence memati bakmaz o kıza.zaten polat'a yamuk yaptı o istemeyiz biz onu gelin olarak:img-hyste yakışmıyorlarda hem yaa bence safiye daha iyi olur.hem ilk onla böle bi gülüm lafı geçti diye herkes ona yakıştırıyor.bence o kadar da yakışmazlar

ooo tuğbacım sınavdan yırtmışsın ne güzel artık senide görecez forumda
sana katılıyorum canım mematiye en uygunu safiye en azından kafasına sıkamayacağı tek kız, öyle hepimizin birden gazeteci kıza yamulmasının sebebi ilk defa mematiyi bir hatunun yanında gördükte heyecandan elimiz ayağımıza dolandı:img-hyste :img-hyste

delfin_26
21-06-07, 13:52
herkeze meraba arkadaşlar 7-8 gündür giremedim siteye... sezon finalini kaçırdım şehir dışındaydım daha dün izledim internetten... sizin yorumlarınızı okudum ya çok üzüldüm:img-cold: keşke bende burda olsaydım diye... şimdi bu sessizlikte bişeyler yazmak çok zor... perşembe akşamı o çoşkuyu kaçırdıgım için çok üzüldüm valla:img-cold: sadece şunu söylemek istiyorum ben kimseye bişey olacagını sanmıyorum...yani içimden bi ses öyle diyo...sadece yaralanıcaklar gibi geliyo... işallah öyle olur ya... hiç kimsenin diziden ayrılmasını istemiyorum çünkü:sad53: :img-sorry

m.alara
21-06-07, 14:08
herkeze meraba arkadaşlar 7-8 gündür giremedim siteye... sezon finalini kaçırdım şehir dışındaydım daha dün izledim internetten... sizin yorumlarınızı okudum ya çok üzüldüm:img-cold: keşke bende burda olsaydım diye... şimdi bu sessizlikte bişeyler yazmak çok zor... perşembe akşamı o çoşkuyu kaçırdıgım için çok üzüldüm valla:img-cold: sadece şunu söylemek istiyorum ben kimseye bişey olacagını sanmıyorum...yani içimden bi ses öyle diyo...sadece yaralanıcaklar gibi geliyo... işallah öyle olur ya... hiç kimsenin diziden ayrılmasını istemiyorum çünkü:sad53: :img-sorry

vay delfin sabrına hayran oldum nasıl bu kadar zaman seyretmeden durabildin :good:

bencede bir şey olmayacak en azından polat abdulhey ve mematiye bir şey olmayacaktır ama diğerleri için bir şey diyemem ama yalçın ile papatyanın bir tahmini varki; bombanın laptopta olduğu yönünde öyle bir şey olursa tamerin kurtulma şansı yok umarım laptopta değil çiçektedir bizimkiler bi şekilde ondan yırtarlar ya kendileri kçar yada çiçeği dışarı atmayı başarırlar , belki biri kendini feda edip çiçeği alıp dışarı koşar
birde hani ekibe ilk pusu kurulduğunda abdulhey bombayı buz dolabına koymuştu sebebini anlamamıştım , daha az hasar vermesi içinse belki bundada öyle yaparlar

delfin_26
21-06-07, 14:13
vay delfin sabrına hayran oldum nasıl bu kadar zaman seyretmeden durabildin :good:

bencede bir şey olmayacak en azından polat abdulhey ve mematiye bir şey olmayacaktır ama diğerleri için bir şey diyemem ama yalçın ile papatyanın bir tahmini varki; bombanın laptopta olduğu yönünde öyle bir şey olursa tamerin kurtulma şansı yok umarım laptopta değil çiçektedir bizimkiler bi şekilde ondan yırtarlar ya kendileri kçar yada çiçeği dışarı atmayı başarırlar , belki biri kendini feda edip çiçeği alıp dışarı koşar
birde hani ekibe ilk pusu kurulduğunda abdulhey bombayı buz dolabına koymuştu sebebini anlamamıştım , daha az hasar vermesi içinse belki bundada öyle yaparlar

valla şehir dışında oldugum için izleyemedim ama şunu söyleyim izleyemedim diye çatladım desem yeridir:img-cold: ... valla tahminler çok olsaı şeyler... herkez çok güzel şeyler yazmış ama tabi hepsini okuyamadım okadar çok sayfa yazmışsınız ki... işallah dedigin gibi olur yani daha az hasar olayı ... çok mantıklı bence...
mervecim çok teşekkür ederim canım... çok naziksin:img-blush

mc_merve
21-06-07, 14:13
polata birsey olmicagi kesinde digerleri umarim ematiye brisey olmaz

cunku mematisiz kv olmaz

arti memati daha asik olacak acaba kime :) umarim yeni birisi gelir veya safiye :)safiye soru sordukca memati kafayi yiyomus kafayada SIkamaz polatin kardesi :)

mc_merve
21-06-07, 14:17
dizinin ozel bolum diye tekrarı var süper:)

bakalım hangi sahneleri gosterecekler:)

ahuyu gosteriler :)merak etme bu arada cidden ozel bolumude izliyoruz demi ben sahsen izlicem :)ozel bolumleride hyecanli oluyo

delfin en son bolumde sence bombami buyuk olaydi mematinin gul-gonca sozlerimi bombaydi :)

delfin_26
21-06-07, 14:24
ahuyu gosteriler :)merak etme bu arada cidden ozel bolumude izliyoruz demi ben sahsen izlicem :)ozel bolumleride hyecanli oluyo

delfin en son bolumde sence bombami buyuk olaydi mematinin gul-gonca sozlerimi bombaydi :)

valla mematinin sözleri bende bomba etkisi yaptı:img-swoon ... nasıl şaşır anlatamam şok oldum valla:img-fear2 :img-fie: valla mematinin agzından böyle sözler duycamı rüyamda görsem inanmazdım... ama bu sözler yeni sezonda duygusal bişeyler yaşayacagına sinyal veriyo bence.. ah ah keşke aşık memati ne güzel olur:happy0064

mc_merve
21-06-07, 14:29
delfin kesin birseyler olacak mematide zaten bizim senaristler bos yere yazmaz bu replikleri ama oenmli olan mematinin kime asik olacagi :)

valla ya safiye olsun :) yada yeni birisi geldin inatci filan tam super olur :)

ama suanki dizide olan kadinlar birisi olmasin hicbiri olmaz cunku:img-polic :)

delfin_26
21-06-07, 14:38
merve dogru diyosun şuan dizideki bayan karakterlerin hiç biri olmaz...valla safiyede olabilir tabi ama yeni sezonda yeni bayan karakterler gelirse belki onlardan biriyle olur... aman kim olursa olsun sevgiyi haketsin mematiyi aşık görmek istiyorum okadar:happy0064 ay şimdi bak heycanlandım acaba kim olacak.... aslında ben safiyeyi hüseyine yakıştırmıştım ama hüseyin yaşarsa tabi... belkide hapisanede öldürülürler...gerçi ben pek sanmıyorum ama... umarım safiyeyle hüseyin olur... ben ikisini çok yakıştırıyorum nedense:happy0064 :img-blush

mc_merve
21-06-07, 14:48
valla ben bombadann bile daha cok merak ediyom mematinin durumunun :)sonucunda bombada birileri yo olcek yada olmicek kve en dogal sey birilerinin olmesi :) polatin olmicegi kesin sonucunda mematininde :)

ama memati kime asik olcak acaba :) soyle inatci birisi :)

m.alara
21-06-07, 14:55

merve çok hoşsun:img-hyste :img-hyste güldürdün beni akşam üstü ,akşam üstü

bakın kızlar benim fikrim geldi resmi sitede yazdım burayada yazayım hani ayrılıkta oynayan sevin fatik atasoy vardıya halonun kızı, o kvp ye gelse ve nazife anne onu deli hikmetle evlendirse nasıl olur:img-wink:

papatya67
21-06-07, 14:56
papatya abla hosgeldin bizde mematiye sevgili bulma yolunda ilerliyoduk simdilik 1 secenek var ama baskasida olabilir :)

ya kızlar asıl delimize bulalım ya..hikmeti bir başgöz ettik mi, gerisi çorab söküğü gibi gelir...hikmete şöyle çatlak birini bulursak, adam ıyıce kafayı yer bizde acayip eğleniriz..:img-hyste birde her sene çocuğu oldığunu düşünürsek..:img-hyste hikmetin etrafında bir sürü çocuk baba baba diye bağırıyor..ne matrak olur değil mi?:img-hyste :happy0064

m.alara
21-06-07, 15:03
ya kızlar asıl delimize bulalım ya..hikmeti bir başgöz ettik mi, gerisi çorab söküğü gibi gelir...hikmete şöyle çatlak birini bulursak, adam ıyıce kafayı yer bizde acayip eğleniriz..:img-hyste birde her sene çocuğu oldığunu düşünürsek..:img-hyste hikmetin etrafında bir sürü çocuk baba baba diye bağırıyor..ne matrak olur değil mi?:img-hyste :happy0064

evet ya deli hikmeti evlendirme vakti hem belki nazife anne hikmetin çocukları olursa polatı biraz daha rahat bırakır yoksa illada polatı torun diye sıkştıracak, biliyorsun polat aşık olsun isterim ama çocuk konusunda anlaşamadık :img-wink:

dediğin gibi bizim forum bambaşka aslın resmisiteninklide çok iyiydi ismi lazımdeğil biri gelene kadar

mc_merve
21-06-07, 15:07
aa evet ya fadik sevin atasoyu kvde gormek isterim hikmetede olur yada apdule :)
bu arada siz bir siteden daha bahsediyosunuz o neki anlamadim banada soyleyind ben bir gireyim olaya :)

mc_merve
21-06-07, 15:36
ne konusu hakkinda oluyo anlamadim :)

ayrica bana sukredin o zaman en akilli uslu benim:img-hyste

acaba diyorum yeni sezonda eski mahalleye donerlermi valla oyle birsey olrusa acayi sevinirim kvmiz ilk orda basladi ordada devam etsin yeni ev i ben sevmedim:icon_sorr

mc_merve
21-06-07, 16:44
ne alakakisadece uyari olarak kabklarini soy demisti ali hem ali zaten menemen yerken bile elifi hatirliyodu daha ne deyimki ben yani

hem ahu menemen filan yapamaz :)

mc_merve
21-06-07, 16:47
Ama önemli olan tadıdır mesela bende kabuğuyla yaparım ama çok güzel olur.

Merve harika birşey buldun doğrusu:img-hyste

aslicim oncelikle hosgeldin:) huyum kurusun :) hep guzel fikirler bulurum :)

elife ozel:img-cool2 :)

ahh bahadir ahh elifin elinden her is gelirdide kiymetini bilemediniz:img-polic :img-polic

m.alara
22-06-07, 12:01
kız nerden biliyon elifin güzel menemen yaptığını..:img-hyste yedin mi sanki..ali ne diyordu..domatesin kabuklarını soydunmu...:img-hyste demek ki kabuklarıyla yapıyormuş...:img-hyste :img-hyste
harika yakaladın papatya dimi ama kabuklu güzel olmaz:img-hyste :img-hyste
ali kızın bildiği tek yemek olunca onada kötü demiyordur kırmamak için , düşünsenize birde elifle evlenseydi adamın midesinde menemen yiye yiye domates ağacı çıkardı :img-hyste :img-hyste

_ZeynepSasmaz_
22-06-07, 12:09
Ya Elif yemek yapmayı bilmiyordu ki, hatta kendisi de söylüyordu ben birtek menemen yapmayı biliyorum diye unuttunuz mu? Onu da yapsın bir zahmet, kolay bir yemek çünkü, ayrıca yemek hususunda çok beceriksizdi, şimdi doğruya doğru, Polatla Canan'ın evinde yemek yiyecekleri zaman bir salata yapmıştı Elif, domatesi doğrarken bıçakla doğrayacağına eliyle eze eze vıcık vıcık etmişti, yani yemek konusunda çok beceriksiz Elif.. İnanmıyorsanız 50. bölüme açın bakın..:):) Zaten güzel yemek yapmak zorunda da değildi Elif..:):)Ahu da zorunda değil Elif te.:):) Kv'de o kadar ayrıntılara girmezler..

eliffpolattt
22-06-07, 12:24
Valla ya herşey tamamlandı şimdi de ikisinin yemek becerileri tartışılıyor:img-hyste
Gerçi Elif herşeyde Ahu'yu sollar o ayrı.....:img-wink:

papatya67
22-06-07, 12:35
harika yakaladın papatya dimi ama kabuklu güzel olmaz:img-hyste :img-hyste
ali kızın bildiği tek yemek olunca onada kötü demiyordur kırmamak için , düşünsenize birde elifle evlenseydi adamın midesinde menemen yiye yiye domates ağacı çıkardı :img-hyste :img-hyste

alaracığım haksızlık yapmayalım canım... :img-hyste bide 50 bölümde makarna ve salata yapmıştı..:img-hyste ahunun daha henüz yemeğini göremedik..:img-hyste bakalım o neler yapacak...öyle zengin kızıyım diye hemen lokantadan sipariş vermek yok...:img-hyste :img-hyste biz polatımızı yolda mı bulduk...bir an önce ev yemekleri öğrensinki, oğlumuza iyi baksın...:happy0064 zaten ofiste abur cubur yemekten iyice minikleşti...:img-hyste

zeynepciğim hoş geldin canım..niye sessiz sessiz aşağıda duruyorsun bakim...

_ZeynepSasmaz_
22-06-07, 12:35
Valla ya herşey tamamlandı şimdi de ikisinin yemek becerileri tartışılıyor:img-hyste
Gerçi Elif herşeyde Ahu'yu sollar o ayrı.....:img-wink:

Herşeyde değil , o kadar düz bakma.. Elif'in Ahu'yu solladığı noktalar vardır, Ahunun da Elif'i solladığı noktalar vardır..Tabi hangi konuda olduğuna da bağlı..;) Ben burda Elif'i kötülemek için bir yorum yapmadım ki, bir gerçekten bahsettim, Ahuyuda daha görmedik,hangi konularda yetenekli ya da yeteneksiz senaristlerin o karaktere yüklediği özelliklere bağlı olacak..İleride de göreceğiz..;)Yani henüz herşey belli değil...

eliffpolattt
22-06-07, 12:42
Herşeyde değil , o kadar düz bakma.. Elif'in Ahu'yu solladığı noktalar vardır, Ahunun da Elif'i solladığı noktalar vardır..Tabi hangi konuda olduğuna da bağlı..;) Ben burda Elif'i kötülemek için bir yorum yapmadım ki, bir gerçekten bahsettim, Ahuyuda daha görmedik,hangi konularda yetenekli ya da yeteneksiz senaristlerin o karaktere yüklediği özelliklere bağlı olacak..İleride de göreceğiz..;)

Ben kötü birşey yazdığın için Elif Ahuyu sollar demedim ki bu benim kişisel görüşümdü.....İzlediğim kadarıyla konuştum daha Ahunun bişeyini göremediğim için...Haa ilerleyen bölümlerde Ahu karakteri öyle birşey yapar ki bende sözümü yutar Ahu da Elif gibi çok yönlü bir karakter derim.....Geleceğe değil şimdiye bakarak yazdım:img-wink: Yanlış anlamayın hemen.......:img-wink:

_ZeynepSasmaz_
22-06-07, 12:57
Ben kötü birşey yazdığın için Elif Ahuyu sollar demedim ki bu benim kişisel görüşümdü.....İzlediğim kadarıyla konuştum daha Ahunun bişeyini göremediğim için...Haa ilerleyen bölümlerde Ahu karakteri öyle birşey yapar ki bende sözümü yutar Ahu da Elif gibi çok yönlü bir karakter derim.....Geleceğe değil şimdiye bakarak yazdım:img-wink: Yanlış anlamayın hemen.......:img-wink:

Oh ne güzel, en azından iyimser yaklaşıyorsun, bazı üyeler var ki sorma gitsin..:) Neyse sevindim uzlaştığımıza..Asıl Vadi hayranlığı Elif'i de Ahu'yu da kabullenmektir..:) En azından ön yargılı olmamaktır..

aylince
22-06-07, 13:00
ahucuma yine laf mı atıldı hangi foruma yetişecegim ben anlamadım:) dizinin sitesinde de tepkiler var burada da.ama burada daha saygılı ve ılımlı diyelim:)

ahu yemek yapar mı konu bu galiba :)yapar bence.belki bilmiyordur çok guzel yemekler yapmayı ama ogrenir.polat istesin o yapar cnmm ya seviyor polatı.ahunun polatı sevmesini seviyorum.umarım polatta ahuyu sever:)

elcince
22-06-07, 13:14
off offf seneye dizimi izlemeyi dört gözle bekliyorum ama ahu olayı hevesimi kırıyor.polatla aşk yaşayacaklar ya:sad53: belki başka biri girer diziye belli mi olur.yok yok hayal kuruyorum ben.umut işte.necati şaşmaz sayfasında okudum bir arkadşımız nefise karatay yüzünden diziye tepki gelmesine üzülüyorum demiş.he valla ben de üzülüyorum ama ne yapacan işte.
mematiye bir sevgili olabilir mi sizce?bana seneye mematiyi sevgilisiyle görecekmişiz gibi geldi.ne şeker olur.aşık mematiyi çok merak ediyorum.kasıldıkça kasılır artık:)
ahu elif gibi menemen yapamaz bi kere.polat menemene bayılır:)

elcince
22-06-07, 13:22
hay kurban olurun ben sana..:img-hyste işte budur...:img-hyste kv yi bir bütün olarak görmek..benimde anlatmaya çalıştığım ayrıntı işte bu...zeynepciğim harikasın canım...:good:

ya ama neden ki...?bir insanın içinden gelmiyorsa bir karakteri ya da oyuncuyu sevmek sevemez.ben şimdi ahuyu ve nefise karatayı sevmediğim için kv hayranı değil miyim?onun yerine çok daha iyileri olabilir.hala olabilir sanki.hayal mi yoksa:sad53: herkesi kabullenmek ile asıl hayranlık ölçülemez.çünkü o zaman kimsenin diziyi kötü eleştirmemesi lazım.böyle birşey olmaz.seyirci olarak ben diziyi izlerken o aşkı ya da hangi olay anlatılıyorsa onu yürekten hissetmek isterim.hatta afedersiniz sümküre sümküre ağlamak isterim.hiç sanmıyorum ahu için ühüüü diye ağlayacağımı.ay hatta kızlar birşey diyeyim mi dizide ahuya kötü birşeyler yaparlarsa sevinebilirim sanki:img-in_lo
önyargılı olarak başladım izlemeye kabul ediyorum.kendi adıma böyleydi çünkü ben nefise karatayı sevmem.üstelik beklentim eliften sonra onun yerini doldurabilmek için çok daha iyi bir oyuncunun seçilmesiydi.hayal kırıklığına uğradım.ama izlediğim zaman da birşey olmadı.nefise karatay iyi bir oyuncu değil.ahu inanılmaz derecede soğuk.hani nasıl sinir ederiz diye özel olarak kasıp seçselerdi bu kadar başarılı olamazlardı.benim için binbir gecenin zeynebi,peridesi,füsunu gibi birşey.nasıl oluyor anlamadım.

_ZeynepSasmaz_
22-06-07, 13:23
hay kurban olurun ben sana..:img-hyste işte budur...:img-hyste kv yi bir bütün olarak görmek..benimde anlatmaya çalıştığım ayrıntı işte bu...zeynepciğim harikasın canım...:good:

Teşekkür ederim papatya.. Böyle olmalıyız hepimiz..:)Ben dizi varken foruma girmedim uzun bir süre, çünkü tepkiler , karmaşalar beni çok etkiledi, diziye konsantre olamadım, her izlediğim karede aklım forumlara takılıyordu.. O açıdan foruma uzun bir süre ara verdim, gerçekten de işe yaradı, meğer vadiyi izlerken keyif almak beklentilerin karşılanmasıyla alakalı bir durum değilmiş, ne sunarlarsa onları kabul etmekmiş, eski vadide forumlara ben ilk bölümlerden itibaren girmemiştim ve o açıdan diziden keyif alıyordum, çünkü hiçbir beklenti olmadan diziyi izliyordum, ne anlatırlarsa onu kabul etitk neticede, Pusu'ya da o bakış açısıyla baktım, sanki yeni biri dizi başlamış gibi algılamaya karar verdim, gerçekten Pusu'nun tadına doyum olmuyor, bu dizi çok ses getirecek, özellikle bu şekilde izlediğimde farkına vardım buna.. Gelecek sezonda Kurtlar Vadisi Pusu lider olacak..:good:

papatya67
22-06-07, 13:37
ya ama neden ki...?bir insanın içinden gelmiyorsa bir karakteri ya da oyuncuyu sevmek sevemez.ben şimdi ahuyu ve nefise karatayı sevmediğim için kv hayranı değil miyim?onun yerine çok daha iyileri olabilir.hala olabilir sanki.hayal mi yoksa:sad53: herkesi kabullenmek ile asıl hayranlık ölçülemez.çünkü o zaman kimsenin diziyi kötü eleştirmemesi lazım.böyle birşey olmaz.seyirci olarak ben diziyi izlerken o aşkı ya da hangi olay anlatılıyorsa onu yürekten hissetmek isterim.hatta afedersiniz sümküre sümküre ağlamak isterim.hiç sanmıyorum ahu için ühüüü diye ağlayacağımı.ay hatta kızlar birşey diyeyim mi dizide ahuya kötü birşeyler yaparlarsa sevinebilirim sanki:img-in_lo
önyargılı olarak başladım izlemeye kabul ediyorum.kendi adıma böyleydi çünkü ben nefise karatayı sevmem.üstelik beklentim eliften sonra onun yerini doldurabilmek için çok daha iyi bir oyuncunun seçilmesiydi.hayal kırıklığına uğradım.ama izlediğim zaman da birşey olmadı.nefise karatay iyi bir oyuncu değil.ahu inanılmaz derecede soğuk.hani nasıl sinir ederiz diye özel olarak kasıp seçselerdi bu kadar başarılı olamazlardı.benim için binbir gecenin zeynebi,peridesi,füsunu gibi birşey.nasıl oluyor anlamadım.

canım onu sorarsan bende ilk kv de bazılarına kıl oluyordum ama adamlar işlerini hakkıyla yapıyorlardı...hiç bir zaman kişilik haklarına saldırmadım..bak sende yalnış anladın...tabiki kv yi çok seviyorsun...yoksa burada olmazdın tatlım..:img-wink: nefiseye gelince, ben o kadarda bu konuyu önemsemiyorum..zaten fazlada bir rolü yok...kv gibi bir dizide oynamak her babayiğidin harcı değil ama onada şans verilmesi taraftarıyım...9 bölümde toplasan yarım saatlik rolü olmadı...oda kendini yetiştirecektir..tıpkı necatinin kendisini yetiştirdiği gibi...sadece biraz sabır diyorum..zaten bu işi beceremezse, senaryo gereği öldürülür...

papatya67
22-06-07, 13:42
Teşekkür ederim papatya.. Böyle olmalıyız hepimiz..:)Ben dizi varken foruma girmedim uzun bir süre, çünkü tepkiler , karmaşalar beni çok etkiledi, diziye konsantre olamadım, her izlediğim karede aklım forumlara takılıyordu.. O açıdan foruma uzun bir süre ara verdim, gerçekten de işe yaradı, meğer vadiyi izlerken keyif almak beklentilerin karşılanmasıyla alakalı bir durum değilmiş, ne sunarlarsa onları kabul etmekmiş, eski vadide forumlara ben ilk bölümlerden itibaren girmemiştim ve o açıdan diziden keyif alıyordum, çünkü hiçbir beklenti olmadan diziyi izliyordum, ne anlatırlarsa onu kabul etitk neticede, Pusu'ya da o bakış açısıyla baktım, sanki yeni biri dizi başlamış gibi algılamaya karar verdim, gerçekten Pusu'nun tadına doyum olmuyor, bu dizi çok ses getirecek, özellikle bu şekilde izlediğimde farkına vardım buna.. Gelecek sezonda Kurtlar Vadisi Pusu lider olacak..:good:

canım bende senin gibi kv pusuyu yep yeni bir dizi olarak görüyorum...haklısın bu tatilde eksikleri giderilecek ve yeni sezonda bir numara olacak...ben en çok o bombadan nasıl sağ çıkacaklarını merak ediyorum...:icon_whis

_ZeynepSasmaz_
22-06-07, 13:44

Canım Ahu'yu sevme , Nefise'yi de sevme onu sevmemen dizideki aşktan etkilenmene mani değil, çünkü o aşkı yazacak olan Nefise değil, polat-elif'i yazan aynı ekip yazacak. Yani Elif'ide sevmeyen çok kişi vardı,gerçekten sevilmiyordu çok fazla elif ama o aşkın sevilmemesine sebep olmadı onun sevilmemesi, mesele Polat'la alakalı. Polat bir aşka düşsün o zaman görürüm ben sizi.Ben etkilenirsem Polat'ın aşkından etkilenirim, buna da eminim..:) Hem boşverin herkesi sevmek zorunda değilsiniz, eski vadide sevmediğim oyuncular daha fazlaydı benim, çoğu Pana film'in arkasından atıp tuttu diziden ayrıldıktan sonra, açıkçası ben yeni oyuncuları daha çok seviyorum, daha güvenilir gibi duruyorlar, zaten Pana Film daha titiz olmuştur oyuncu seçimi konusunda, acı tecrübelerinden sonra..:)

yakamoz16
22-06-07, 14:08
Kim kimi bensiz solluyor bakim:img-hyste

Betül abla bende bunu bir türlü anlayamadım resmi forumda hakaret boyutuna geçilmiş diyorlar yani burası daha ılımlı ama resmi forumda mesajlar mod kontrolünden sonra eklenmiyormu?

Mod o mesajları nasıl ekliyorki?

elcince
22-06-07, 14:23
canım onu sorarsan bende ilk kv de bazılarına kıl oluyordum ama adamlar işlerini hakkıyla yapıyorlardı...hiç bir zaman kişilik haklarına saldırmadım..bak sende yalnış anladın...tabiki kv yi çok seviyorsun...yoksa burada olmazdın tatlım..:img-wink: nefiseye gelince, ben o kadarda bu konuyu önemsemiyorum..zaten fazlada bir rolü yok...kv gibi bir dizide oynamak her babayiğidin harcı değil ama onada şans verilmesi taraftarıyım...9 bölümde toplasan yarım saatlik rolü olmadı...oda kendini yetiştirecektir..tıpkı necatinin kendisini yetiştirdiği gibi...sadece biraz sabır diyorum..zaten bu işi beceremezse, senaryo gereği öldürülür...

canım haklısın belki sabretmeliyiz.ama bu durum biraz daha farklı.çünkü ahu başrol karakteri.ve en önemlisi de elifin yerine gelmiş olması ve polatın yeni aşkı olacak olması.işin en zor tarafı da burası.diğer karakterlerden benm de sevmediklerim vardı ama onlar başrol değildi.
nefise karatay daha önce kaç kere dizi çekmiş.hiçbirinde iyi değildi. tabiki kişilik haklarına saldırya iş varamaz.kimsenin buna hakkı yok.hiçkimsenin buna hakkı yok.bu forumda böyle bir hakaret olmadı zaten.değil mi bildiğim kadarı ile?ama özel yaşamıyla çok fazla gündeme gelen,yüzü eskimiş olan biri olduğu için beni etkiliyor papatya.ister istemez.bu konuda çok tepki var ona.ben de tepkiliyim.kişilik haklarına saldırı başka bir mesele.(tam olarak neyden bahsettiğini anlamadığım için tahmini yorum yapıyorum:img-yes: )yani küfürdü,kişiliği hakkında olmadık laflar etmekti falan bana göre bunlar tabiki olmamalı.
necati şaşmaza da ben başta tepki duydum.açıkça söyleyim şimdi.ama onun bazı şeyleri yenmesi daha kolaydı.çünkü bu kadar olaya karışmadıkimse onu tanımıyordu.sonra şimdi allah için daha yetenekli nefise karataydan.nefise karatay yeni başlamamış bunu dikkate alalım.osman sınav necatiyi sette keşfetmiş.iyiki de etmiş.çok çalışkan olduğunu biliyoruz bu yüzden necati şaşmazın bazı şeyleri alt etmesi daha kolaydı.yetenek var ve çalışkan.magazinle uğraşmıyor.tamam işte iş bitmiştir.:img-wink: daha da iyi olacak.hala süper değil.olacak ama bundan çok eminim:img-yes:
bu kadar az rolü varken benim için de hiçbir sorun yok.sonsuza kadar kalsın hiç sorun yok.ama polatla aşk yaşayacaksa fazla sahneleri olabilir.
ben ahuyu da sevmedim ki.işin aksi tarafı.polatla alakasını kuramadım.pek yakışmıyorlar.
off o yüzden bir umut işte...bekliyorum ama hayal diyorum ya.sanmıyorum ahunun diziden çıkacağını.
az önce gerçek hayranlık herşeyi kabul etmektir,ahuyu da elifi de diye bir cümle geçince ona cevap verdim.yani herşeyi kabul ederek izlemek bana göre gerçek hayranlık demek değildir demek istedim hatta öyle dedim galiba:)
necati şaşmaz sayfasındaydım az önce.orda da yorum yaptım.dün de diğer forumu şöyle bir okudum.siz sanırım 3-4 kişiye çok kızmışsınız.ama tepki gösteren herkes hakaret ederek yapmıyor bu işi.çünkü ben de ahuya ve nefiseye tepkiliyim ama bunu hakaret ederek asla yapmam.bunu şunun için söylüyorum.yazılarınızı gördüğümde onlara kızıp da zaman zaman siz onlarla inatlaşmışsınız onlar da sizinle inatlaşmış.inat zararlıdır kendimden bilirim bunu huyum kurusun:img-yes: çünkü olay inada binince kimin aslında ne istediği bile karışabiliyor.orda ağır yazanların yanında düzgünce derdini anlatmaya çalışanları da gördüm ama o birkaç kişiye kızılarak onlara da büyük tepki gösterilmiş.(ben de hakaretsiz düzgün yazan insanlara katıldığım için onlara aşırı tepki gösterilince tartışmanın içinde olmasam bile üstüme alındım da ondan diyorum ne diyor bu demeyin:) )sadece sizin için demiyorum yanlış anlamayın.özellikle birinin yazısına(siz değilsiniz) çok kızdım.neyse dediğin gibi çok da iyi olmazsa zaten senaristler diziden çıkartır.aslında çok büyütülecek bir konu değil.düşündüğümde sana gerçekten hak veriyorum bu konuda.
peki ya şu ihtimal varsa?belki yazın daha iyi bir oyuncuyla anlaşılabilir.dediğiniz gibi sadece 9 bölüm oynadı.en azından başrol olmasa olmaz mı ki?çok mu hayal olur.ahu gene olsun dizide.ama başrol değişsin.olamaz mı...
neyse başladım gene kendi kendime senaryolar üretmeye.en iyisi bekleyip görmek:img-yes:

elcince
22-06-07, 14:35
Canım Ahu'yu sevme , Nefise'yi de sevme onu sevmemen dizideki aşktan etkilenmene mani değil, çünkü o aşkı yazacak olan Nefise değil, polat-elif'i yazan aynı ekip yazacak. Yani Elif'ide sevmeyen çok kişi vardı,gerçekten sevilmiyordu çok fazla elif ama o aşkın sevilmemesine sebep olmadı onun sevilmemesi, mesele Polat'la alakalı. Polat bir aşka düşsün o zaman görürüm ben sizi.Ben etkilenirsem Polat'ın aşkından etkilenirim, buna da eminim..:) Hem boşverin herkesi sevmek zorunda değilsiniz, eski vadide sevmediğim oyuncular daha fazlaydı benim, çoğu Pana film'in arkasından atıp tuttu diziden ayrıldıktan sonra, açıkçası ben yeni oyuncuları daha çok seviyorum, daha güvenilir gibi duruyorlar, zaten Pana Film daha titiz olmuştur oyuncu seçimi konusunda, acı tecrübelerinden sonra..:)

tabi tabi elifi ayrı sevmektense ikisinin aşkı seviliyordu.özellikle de polatın elife duyduğu aşk seviliyordu:img-in_lo elif ne çok seviliyordu ne de sevilmiyordu.karakter öyle yaratılmıştı.zaman zaman herkes çok sinir oluyordu, zaman zaman da herkes çok seviyordu.elif zaten biraz dengesizdi.ama özgü namalın başarısı tartışılmazdı.o dengesiz kimi zamangıcık kimi zaman dünyanın en tatlı insanı olmayı nasıl güzel başarıyordu ve yansıtıyordu.ben izlerken sadece yazılanlardan değil elifin ve polatın verdikleri elektrikten(ay moda kelime kıl oluyorum ama...:) )de çok etkilenmiştim.çünkü ikili mükemmel senaryoyu çok güzel şekilde canlandırdılar.polatın elife aşkından sonra ahuya aşık olması normalde pek inandırıcı değil zaten.yani elif ve polat kadar sevilmezler.bir de ahu biraz gıcık,nefise karatay pek iyi olmayınca şimdiye kadar pek umut vermediler bana.bekleyecğim ama herşeye rağmen.:img-in_lo bye

papatya67
22-06-07, 14:58
yeni bölümleri antalyada çekeceklermiş..üç aylığına bir yer kiralamışlar..acaba yaz boyunca dizi çekimleri sürecek mi...nazife anaları belki bu çiftliğe gönderirler...yaz sezonunda ben çekim yapmazlar dedim ama demek ki, birkaç bölüm çekip talile girecekler...bakalım bizi neler bekliyor...:happy0064

m.alara
22-06-07, 15:02

Betül abla bende bunu bir türlü anlayamadım resmi forumda hakaret boyutuna geçilmiş diyorlar yani burası daha ılımlı ama resmi forumda mesajlar mod kontrolünden sonra eklenmiyormu?

aslıcım bizde bunu anlamadıkya modların içinde nefise düşmanı biri var kanımca onların mesajını yayınlayıp bizimkini hiç bir hakaret falan olmadığı halde siliyorlar anlamadık gittiya neyse

arkadaşlar hakikaten bu yapılan eleştiri ve hakaretlerden sonra nedense ahuyu daha çok sever oldum , necati şaşmaz gibi nefise karatayda bunları aşacaktır

elçince dediğin gibi nefise oyuncu değil oynadığı yapımlarda başarılı olamamış konusu muallak, başarı oyuncudan değil senaryodan geliyor , iyi reklam ve tanıtımdan geliyor, bu sezon çok iyi tiyatrocu ve oyuncuların rol aldığı diziler yayından kaldırıldı hatta oyunculuğunu o kadar beğendiğiniz özgü namalın oynadığı dizide sezon sonunu zor getirdi, şimdi bu oyuncuların başarısız olduğunumu gösterir veya diyelimki önümüzdeki sezon kv reytingini 2 ye katladı bu nefisenin iyi olduğunumu gösterecek , özgü namalda kv den önce başka yerlerde rol aldı ama kimse adını duymamıştı demekki başarısızdı diyebiliriz, ama pana onda sadece yetenek değil o role yakışacağını düşündüğü için özgüyü seçti, bence ahu karakterine en uygun kişi olarakta nefiseyi gördülerki onu seçtiler mutlaka bir bildikleri vardır, sürekli bu konuyu eleştirmek aslında dikkatlerin sürekli onda olmasına ve hata aramamıza sebep oluyor, aslında forumların hepsinde aynı 3-5 kişi bir kampanya havasında sürekli bu tartışmayı açmamış olsaydı herkes bizim gibi forumlara yazan fanatiklerin dışındaki kv izleyicileri gibi ahuya çoktan alışmış olacaktık, onlar çoktan kabullendiler ahuyu yenge olarak

papatya67
22-06-07, 15:05
alara bizim ekip sizin oraya geliyor..:icon_sorr bak şimdi kıskandım..necoşuma antalyada iyi bak tamam mı...:img-polic acaba bendemi firar edip bi koşu oraya gelsem..:img-hystealara şu senaryonu necatinin sayfasınada eklede,biraz yorum yapalım...:good:

yalcinersonmez
22-06-07, 15:07
slm gençlik ben geldim:) dün kurtlar vadisinin özelini yayınlamışlar dışardaydım sonlarına doğru gördüm yine 1. olmuş dizimiz...ama show bence aptallık yaptı dizi nasıl olsa ekim ayında yeni bölümleriyle yayınlanacak dizinin özerl bölümünü veya hergün bir bölümünü eylül ayında yayınlamaları lazımdı şimdi herkes tatilde kimse adam gibi tv izlemio bile ama ginede çoğu kişi izlemiş oda ii...

m.alara
22-06-07, 15:08
yeni bölümleri antalyada çekeceklermiş..üç aylığına bir yer kiralamışlar..acaba yaz boyunca dizi çekimleri sürecek mi...nazife anaları belki bu çiftliğe gönderirler...yaz sezonunda ben çekim yapmazlar dedim ama demek ki, birkaç bölüm çekip talile girecekler...bakalım bizi neler bekliyor...:happy0064

ya papatya o habere ne kadar sevindim bilemezsin şu çifliğin yerini bir öğrensem basacam :img-hyste
ya bir kaç bölüm değil 16 bölüm için kiralamışlar yoksa bizi dinleyip kv-tatildeyimi çekecekler:img-hyste
yada o çiflik acaba polatın ahuya vereceği evmi olacak , o kadar süre orda çekim yapacaklarına göre dizide önemli bir yeri olacak, acaba orası karahanlının çiftliğimi olacak

yalcinersonmez
22-06-07, 15:09
hee bide şu antalya haberini gördüm demek antalyada o sıcakta çekim yapıolar haa walla helal olsun orda 40 derece sıcaklıkta çekim....

bide dün akşam özelini izlerken düşündümde bu diziyi çekerlerken hiç bi masraftan kaçınmıolar diğer diziler gibi cimrilik yapmıolar her şeyin en güzelini getiriolar işte kvnin ayrıcalıklarından biri...

papatya67
22-06-07, 15:10
slm gençlik ben geldim:) dün kurtlar vadisinin özelini yayınlamışlar dışardaydım sonlarına doğru gördüm yine 1. olmuş dizimiz...ama show bence aptallık yaptı dizi nasıl olsa ekim ayında yeni bölümleriyle yayınlanacak dizinin özerl bölümünü veya hergün bir bölümünü eylül ayında yayınlamaları lazımdı şimdi herkes tatilde kimse adam gibi tv izlemio bile ama ginede çoğu kişi izlemiş oda ii...

yalcıncığım hoş geldin..dün ben izledim diziyi özet olark yayınlamışlar güya..iyice kuşa çevirmişler...keşke herhafta bir bölüm yayınlasalardıda böyle olmasaydı..

delfin_26
22-06-07, 15:12
forum gene karışmış ya nefise ahu offf offf. arkadaşlar bi süreligine şu konuyu bir kenara bıraksak... tabiki herkez farklı düşünücek ...kimi elifi sever kimi ahuyu bu çok normal herkezin düşüncesine saygılı olmak lazım... bizim forum yine iyi resmi sitede hakikaten çok hakaretler ediliyo... ne elif karakterine nede ahu karakterine yapılmaması gereken şeyler...birde özgü namala ve nefise karataya ötü şeyler söyleniyo.. bunlar çok çirkin şeyler asla olmaması gereken şeyler...ben bi elif sever olarak hepsini kınıyorum:icon_evil :mad72:

papatya67
22-06-07, 15:13
ya papatya o habere ne kadar sevindim bilemezsin şu çifliğin yerini bir öğrensem basacam :img-hyste
ya bir kaç bölüm değil 16 bölüm için kiralamışlar yoksa bizi dinleyip kv-tatildeyimi çekecekler:img-hyste
yada o çiflik acaba polatın ahuya vereceği evmi olacak , o kadar süre orda çekim yapacaklarına göre dizide önemli bir yeri olacak, acaba orası karahanlının çiftliğimi olacak

alaracığım sana güveniyorum..bu günkü senaryonu hayata geçir ve seti bas..şu senaryoya bir el at..tek başına yapabilirmisin..:img-hyste yoksa kızlarıda yollayım mı?:img-hyste :img-hystebelki yaz sezonu ilk kv tatilde yi çekerler...:img-hyste :img-hyste

m.alara
22-06-07, 15:17
alaracığım sana güveniyorum..bu günkü senaryonu hayata geçir ve seti bas..şu senaryoya bir el at..tek başına yapabilirmisin..:img-hyste yoksa kızlarıda yollayım mı?:img-hyste :img-hystebelki yaz sezonu ilk kv tatilde yi çekerler...:img-hyste :img-hyste

papatya tek başıma yapamam canım kızlarıda senide bekliyorum hepsi izbandut gibi senaryoda öyle atıp tuttuğuma bakma bi vurumluk canım var mematiyle abdulhey üflese uçarım heralde :img-hyste :img-hyste

yalcinersonmez
22-06-07, 15:19
hoş bulduk ark.:) ya kolaj bölümü halonun vurulduğu yerde bitirdiler daha 4 bölüm filan var bence önümüzdeki perş.de kolaj bölüm vercekler...

papatya67
22-06-07, 15:23
papatya tek başıma yapamam canım kızlarıda senide bekliyorum hepsi izbandut gibi senaryoda öyle atıp tuttuğuma bakma bi vurumluk canım var mematiyle abdulhey üflese uçarım heralde :img-hyste :img-hyste

tamam o zaman merdaneleri ve tavaları hazırlayım..:img-hyste nede olsa onlarda silah var..bende mematiden bayağı tırsıyom..:img-polic :img-hyste polattan o kadar korkmuyorum..çeteyi hazırlamamız lazım..ama yurt dışında olanlar çoğunlukta onları buraya nasıl ışınlıyacağız...:img-hyste :img-hyste

elcince
22-06-07, 15:47
aslıcım bizde bunu anlamadıkya modların içinde nefise düşmanı biri var kanımca onların mesajını yayınlayıp bizimkini hiç bir hakaret falan olmadığı halde siliyorlar anlamadık gittiya neyse

arkadaşlar hakikaten bu yapılan eleştiri ve hakaretlerden sonra nedense ahuyu daha çok sever oldum , necati şaşmaz gibi nefise karatayda bunları aşacaktır

elçince dediğin gibi nefise oyuncu değil oynadığı yapımlarda başarılı olamamış konusu muallak, başarı oyuncudan değil senaryodan geliyor , iyi reklam ve tanıtımdan geliyor, bu sezon çok iyi tiyatrocu ve oyuncuların rol aldığı diziler yayından kaldırıldı hatta oyunculuğunu o kadar beğendiğiniz özgü namalın oynadığı dizide sezon sonunu zor getirdi, şimdi bu oyuncuların başarısız olduğunumu gösterir veya diyelimki önümüzdeki sezon kv reytingini 2 ye katladı bu nefisenin iyi olduğunumu gösterecek , özgü namalda kv den önce başka yerlerde rol aldı ama kimse adını duymamıştı demekki başarısızdı diyebiliriz, ama pana onda sadece yetenek değil o role yakışacağını düşündüğü için özgüyü seçti, bence ahu karakterine en uygun kişi olarakta nefiseyi gördülerki onu seçtiler mutlaka bir bildikleri vardır, sürekli bu konuyu eleştirmek aslında dikkatlerin sürekli onda olmasına ve hata aramamıza sebep oluyor, aslında forumların hepsinde aynı 3-5 kişi bir kampanya havasında sürekli bu tartışmayı açmamış olsaydı herkes bizim gibi forumlara yazan fanatiklerin dışındaki kv izleyicileri gibi ahuya çoktan alışmış olacaktık, onlar çoktan kabullendiler ahuyu yenge olarak
çünkü senaryo ve oyunculuk aynı öneme sahiptir de ondan alara:img-yes: iyi bir oyuncu iyi bir senaryo bulamazsa,kendine uygun bir rol seçemezse dikkat çekmesi çok zor.dizinin bütün olarak iyi olması da çok önemli sadece kendi rolü değil.ama aynı şekilde çok iyi bir senaryo bunu güzel canlandırabilecek oyuncu bulamazsa güme gider:img-yes: özgü namal zaten diziye başladığında bile çok gençti.oyunculuğu gene iyidir.ama daha önce dikkat çekmemiştir.nefiseyi ben hatırlıyorum iyi değildi yani.dizi dikkat çekmese bile kişi kendini belli eder.sonra biri tiyatrocu ötekisi manken.pek aynı göremiyorum.kv onun iyi oynadığını görmüş ve parlattı.ama o kadar oyuncu arasından en yeteneklisini nefise olarak mı gördü bunu pek anlamadım:icon_whis yani yeteneğinden seçildiğini düşünmüyorum bana mantıklı gelmiyor.
çok kolay değil alara kabullenmek.normalde bile çok zordur başrol oyuncusu değişen dizinin aynı ilgide devam edebilmesi.elife alışan kişi ahuya zor alışır.bir de oynayan iyi oyuncu olmadığından alışması daha zorlaşıyor.herşeye rağmen bekliyorumbye kv iyiki aşk dizisi değil.yoksa çok daha zor olacaktı.

abdullah_54
22-06-07, 16:33
Bu yetenek değil duruş meselesidir role yakışma meselesidir.Osman Sınav hiçbir oyunculuk deneyimi olmayan Necati Şaşmaz'ı Türk Televizyonlarının gelmiş geçmiş en iyi dizisinin en önemli rolüne neden getirdi?Çünkü bir bildiği vardı bu rolde Kenan İmirzalıoğlunu düşünemezmiydi düşünürdü ama yakışmazdı Polat rolüne sette rastgeldiği Necati Şaşmaz'ı uygun gördü şimdi sonuç ortada.Elif rolüne de Özgü Namal yeteneği ilemi seçildi?Hayır.Bu role yakışacağı düşünüleceği için.Yani mesele yetenek meselesi değilmiş.Nefise Karatay bence birçok kişinin beklediğinden çok yüksek bir performans sergiledi ondan eleştiriler bu kadar fazla!

elcince
22-06-07, 17:17
Bu yetenek değil duruş meselesidir role yakışma meselesidir.Osman Sınav hiçbir oyunculuk deneyimi olmayan Necati Şaşmaz'ı Türk Televizyonlarının gelmiş geçmiş en iyi dizisinin en önemli rolüne neden getirdi?Çünkü bir bildiği vardı bu rolde Kenan İmirzalıoğlunu düşünemezmiydi düşünürdü ama yakışmazdı Polat rolüne sette rastgeldiği Necati Şaşmaz'ı uygun gördü şimdi sonuç ortada.Elif rolüne de Özgü Namal yeteneği ilemi seçildi?Hayır.Bu role yakışacağı düşünüleceği için.Yani mesele yetenek meselesi değilmiş.Nefise Karatay bence birçok kişinin beklediğinden çok yüksek bir performans sergiledi ondan eleştiriler bu kadar fazla!

çok farklı düşünüyorum senden.ben necati şaşmazda yetenk olduğuna inanıyorum ve yetenğin şart olduğunu düşünüyorum.bunu duruşundan,öyle ya da böyle bir şekilde seçebilmiş osman sınav.ve bravo çok doğru seçim:img-polic bazen birinin içindeki yeteneği ortaya çıkartmak gerekebilir.
ama nefise karatayın hele de çok yüksek performans falan sergilediği için eleştirlidiğini düşünmüyorum.bir dizinin seyircileri dizisinde yer alan bir oyuncu çok başarılı olursa mutlu olur çünkü.neden başarısızlığını isteyelim ki?biz faydalanırız onun başarısından.hoşlanmayanlar olsa olsa diziyi sevmeyenler olur.
ben onu yetenekli bulmuyorum.şu an için başarılı da bulmuyorum.ilerisini bilmiyorum.belki de birçok insanı yanıltacak.eğer dizi onunla devam ederse tek dileğim başarılı olması olur.çünkü izlediğim diziden mutluluk duymak isterim ben.
özgü namal bence diğer tiyatrocular gibi belli bir oyunculuk alt yapısı olduğu için seçilmiştir.bu kadar tiyatrocu duruşundan dolayı seçilmedi sadece.duruş önemli ama ondan önce yetenek geliyor.zaten kadroya bakarsak bu duruma göre duruşu iyi olan tüm kişiler tiyatrocu çıkmış oluyor.
ama artık durup durup aynı şeklde eleştirmek de belki yersiz.hani nefise karatayı pek sevmiyorum,oyunculuğunu beğenmiyorum ama o kadar tepki var ki kızın belki biraz oynayacağı varsa bile stresten oynamayacak.en iyisi dizi başlayana kadarbekleyelim.zaten genel olarak seyirci düşünceleri biliniyor.artık hep aynı şeyleri tartışmak yarardan çok zarar getirebilir.gereken bir şey varsa bunu yapımcılar görür ve yerine getirir.biz diyeceğimizi dedik şimdi beklemedeyiz.ayrıca dediğim gibi bizim şaşırma olasılığımız da söz konusu kv olunca her zaman vardır.burdaki tüm arkadaşlara söylüyorum.evet ahuyu da nefiseyi de sevmiyorum.ama bu demek değildir ki eğer diziye onla devam kararı alınırsa sırf ben onu istememiştim diye başarısız olmasını isteyeceğim.böyle birşeyde dizinin başarısızlığını istemiş olurum.evet değişiklik şansı varsa ben iyi bir oyuncu tercih ederim ama nefise olacaksa da başarısını dileyeceğim:img-yes:

celeborn
22-06-07, 17:33
ya bu antalya olayı ne???

3-4 gün nete giremedm sudan çıkmış balığa döndüm:icon_whis

neden antalyada bir çiftlikte 16 bölüm çekiyolar,konu antalyaya nasıl sıçrıyor??tabi alara ablam için sevindim ama..:img-wink:

yoksa bunlar çiftlik kiralayıp ekipçe mi tatil yapacaklar???

elcince
22-06-07, 17:41
ya bu antalya olayı ne???

3-4 gün nete giremedm sudan çıkmış balığa döndüm:icon_whis

neden antalyada bir çiftlikte 16 bölüm çekiyolar,konu antalyaya nasıl sıçrıyor??tabi alara ablam için sevindim ama..:img-wink:

yoksa bunlar çiftlik kiralayıp ekipçe mi tatil yapacaklar???
ben de hiçanlamadım bugün çıkan bir haber.kvnin mekanı istanbul 16 bölüm 4 ay demek.sanki bana yazın da çekim olabilirmş gibi geldi.ordan oraya nasıl geçiş ypacaklar.
hem tatil yapacaklar hem de çekim yapacalar herhalde.
alara antalyalıysa bize bol bol haber iletebilir eğer alabilirse...:img-yes:

ceren durul
22-06-07, 17:56
artik birakalim su nefise-elif islerini ben dahil
yoksa siz böyle devam ederseniz bende devam etcem ---

nefise rolunu iyi yapiyor, özgü namal tiyatrocu nefise ile bir tutamassiniz
nefise oyunculuk okumasmis -yanilmiyorsam- ama yinede iyi oynuyor, hem bu 9 bölümdür fazla sahnesi yoktu, yeni yeni rolüne isiniyor ...

senaryo konu önenli- oyunculuktan dahada önemli -ilk basta cünkü konu insanin ilgisini cekiyor - kv´de konu güzel ilgi cekiciydi, kimse daha düne kadar necati sasmazi tanimazdi - ama hem konusu, hemde necatin sasmazin kendisi ilgi cekince haliylede dizi güzel reytingler aliyor ...

mc_merve
22-06-07, 18:09
slm herkese ya ne oluyo kvp ve antalya laflarini duydum ikisi bir arada

antalya uymaz kvoye ya dag da fuilan ceksinler antaya oldumu insanin aklina deniz geliyo :)

ee memati ne yapcak denizdeki insanlarami SIKcak olmaz bence hem ayrimcilik eski kvde 97 bolum hep ayniydida yenisinde daha 10.bolumde antalya oldu oldu olacak bodrum cesme filan olsun:img-hyste :img-hyste :img-polic

papatya67
22-06-07, 18:16

antalya uymaz kvoye ya dag da fuilan ceksinler antaya oldumu insanin aklina deniz geliyo :)

ee memati ne yapcak denizdeki insanlarami SIKcak olmaz bence hem ayrimcilik eski kvde 97 bolum hep ayniydida yenisinde daha 10.bolumde antalya oldu oldu olacak bodrum cesme filan olsun:img-hyste :img-hyste :img-polic

merveciğim hem tatil yapacaklar, hemde dizi çekimlerine devam edecekler... belki o zaman daha erken yayına verirler..:happy0064 ben asıl bizim ağır abileri denizde düşünemiyorum...memati falan şort giymiş plajda dolaşıyor..:img-hyste :img-hyste çok komik olur ya...hatta o şortlu halinde bile silahını yine beline takmış...:img-hyste :img-hyste

mc_merve
22-06-07, 18:23
:img-hyste

papatya abla antalya dendiginde benimde aklima denizz havuz geldi:img-hyste

gullunun gerci isine yarar bu deniz kizlar tam onlukta:img-hyste

mematiyi dusunemiyorum gerci sort filan giymek racona ters isler :)

polat ayri bir konu zaten

ya bu antalya isini hem sevdim hem sevmedim sevmememin sebebi eski mahalleye gitme ihtimali azaldi:icon_sorr

sevmememin sebebi memati havuza atlayan gurultu cikaranlara SIKIyomus:img-hyste

ama denizli bir yerde cekmezler sanirim :)

delfin_26
22-06-07, 18:30
valla antalyada siyak takım elbiselerle gezicek halleri yok yani...tabi giysinler şöyle şortlarını:img-hyste birazda şortlu hallerini görürüz ne güzel:img-hyste :img-hyste ama en çokta mematiyi o halde görmek isterim süper olur ya:img-hyste :img-hyste güllü rus kızlara sulanıyo gerçi ona yasak ama... o dururmu hiç ortalık fıstık gibi kız kaynıyo:img-hyste .. ay ben çok sevdim bu antalya işini:happy0064 :happy0064 :happy0064

elcince
22-06-07, 18:35
artik birakalim su nefise-elif islerini ben dahil
yoksa siz böyle devam ederseniz bende devam etcem ---

nefise rolunu iyi yapiyor, özgü namal tiyatrocu nefise ile bir tutamassiniz
nefise oyunculuk okumasmis -yanilmiyorsam- ama yinede iyi oynuyor, hem bu 9 bölümdür fazla sahnesi yoktu, yeni yeni rolüne isiniyor ...

senaryo konu önenli- oyunculuktan dahada önemli -ilk basta cünkü konu insanin ilgisini cekiyor - kv´de konu güzel ilgi cekiciydi, kimse daha düne kadar necati sasmazi tanimazdi - ama hem konusu, hemde necatin sasmazin kendisi ilgi cekince haliylede dizi güzel reytingler aliyor ...

ben de bırakalım dedim zaten sonraki mesajımda.evet kv için senaryo daha önde bu doğru.ben genel olarak dedim.oyuncu da önemsiz değil.hatta bayağı önemli.birinin daha önemli olması ötekinin tamamen önemsiz olduğunu göstermez.tüm düşüncelerimi yazdım zaten tekrar etmeyeyim.oyncu ve senaryo beraber iyilerse ortaya çok daha güzel sonuçlar çıkar.bunu kendimce tartışmam zaten bu bence böyledir.
aynı şeyi söyledim.sevsek de sevmesek de çok fazla eleştiri yapmakla hem kendimizi etkileriz hem de evet ben beğenmesem bile nefise karatayı etkileyebilirz.onun kalırsa başarılı olmasını isterim tabiki...
gerçekten de biraz oluruna bırakalım artık.ben yapımcılarının en iyi kararı vereceklerini düşünüyorum.

Melal
22-06-07, 18:58
Demek KVP Antalya'da Alara'cım iş başına canım.
Sen hafiye gibisindir çekim yerini bulur ve bize haber uçurursun.:)
Hatta belki seni dizide bile oynatırlar.:img-hyste
Ya hakikaten Antalya'da bu sıcakta ne çekiyorlar ya.
Acaba bombadan sonra dinlenmek için kabile halinde Antalya'ya tatile falan mı gidiyorlar.
Merak ettim şimdi off ya Antalya'da olan kimler var forumdan.:img-help:

Delfin'cim sen giysinler şortları falan deyince bana gülme krizi geldi.
Ayy Polat'ı,Memati'yi,Abdülhey'i şortlarla,kısa kollu tişörtlerle hayal bile edemiyorum.:img-hyste
Ama Nevzat ve Güllü gayet rahat takılabilirler.:img-hyste

mc_merve
22-06-07, 19:00
antalya isinide bende anlamadim :) ne amacla gidiyolar anlamadimacaba bomba esnasinda ofis hasara ugradigi icin yapilana kadar tatilemi cikiyolarki :)ilginc yani kv yide hic antalyada dusunemiyorum :) ozelikle memati :)

celeborn
22-06-07, 19:02
valla antalyalı bir alara'yı biliyorm ben
umarım başkaları da vardır ama alara yeter:good:

şöyle bize sıcak haberler,foto.lar fln gönderse süper olur bizde meraktan çatlamayız:img-yes:

konunun nasıl antalyada bir çiftliğe atladığını bende çözemedm hayırdır inş.

aylince
23-06-07, 07:34

aslıcım çok haklısın bunu hiç dusunmedim.tabi o mod o mesajları neden ekliyor çok haklısın cnmm.bir taraf var gibi dusunmuştum bak bu açıdan bakınca da çok dogru cnmm.bazı modlar nefiseyi sevmiyor galiba.ama bu tavır çok yanlış.artık bazı yorumlara yorum bile yapmıyorum..

süper ya çok sevindim:)

yorumuna katılıyorum.yetenekte oldugunu dusunuyorum ayrıca.yetenekte gerekir bence.onu da degerlendiriyorlar.ama dedigin gibi bakarken ilk etapta hangi oyuncu hangi role uyar ona bakıyorlar.mesela elif karakteri ozguye uygunmuş.ahu karakteri de nefiseye uygun.sonra kendilerince degerlendiriyorlar ve oyuncuyu seçiyorlar.bence çok dogru seçimler yapmışlar.kvpde her karakter rolune çok uygun.hepsi çok başarıyla oynuyor.daha da rolleri olsun yavaş yavaş tanınsın karakterler.kvpnin başarısı çok daha fazla konuşulacak.olumsuz eleştiriler yerine herkes başarısını konuşacak.umarım oyle olur:)

m.alara
23-06-07, 10:15

mervecim çiftliğin antalyada olması orayı antalya olarak gösterecekler anlamına gelmiyor, muhtemelen istanbul çevresinde bir yer gibi gösterirler , 16 bölümde orda geçen sahneleri çekeceklerdir belki bu toplamda 1 saatlik falan bir çekimdir tatildeyken bazı sahneleri aradan çıkaralım diye öyle yapmışlardır

m.alara
23-06-07, 10:34
çünkü senaryo ve oyunculuk aynı öneme sahiptir de ondan alara:img-yes: iyi bir oyuncu iyi bir senaryo bulamazsa,kendine uygun bir rol seçemezse dikkat çekmesi çok zor.dizinin bütün olarak iyi olması da çok önemli sadece kendi rolü değil.ama aynı şekilde çok iyi bir senaryo bunu güzel canlandırabilecek oyuncu bulamazsa güme gider:img-yes: özgü namal zaten diziye başladığında bile çok gençti.oyunculuğu gene iyidir.ama daha önce dikkat çekmemiştir.nefiseyi ben hatırlıyorum iyi değildi yani.dizi dikkat çekmese bile kişi kendini belli eder.sonra biri tiyatrocu ötekisi manken.pek aynı göremiyorum.kv onun iyi oynadığını görmüş ve parlattı.ama o kadar oyuncu arasından en yeteneklisini nefise olarak mı gördü bunu pek anlamadım:icon_whis yani yeteneğinden seçildiğini düşünmüyorum bana mantıklı gelmiyor.
çok kolay değil alara kabullenmek.normalde bile çok zordur başrol oyuncusu değişen dizinin aynı ilgide devam edebilmesi.elife alışan kişi ahuya zor alışır.bir de oynayan iyi oyuncu olmadığından alışması daha zorlaşıyor.herşeye rağmen bekliyorumbye kv iyiki aşk dizisi değil.yoksa çok daha zor olacaktı.

abdullah 54 durumu çok güzel anlatmış , yetenekten çok duruş seçimde önem kazanıyor, bahsettiğin bir tiyatro oynu olsaydı kesinlikle sana katılırım, ama film olunca işler değişir yetenek çok önem arzetmiyor , bunu nefise yeteneksiz anlamında kullanmıyorum, bence ifadeleri çok iyi , mimiklerinide güzel kullanıyor, yazılan karakteri tam olarakta canlandırıyor eğer eksiği varsa bu nefisenin değil yönetmenin hatasıdır sahne güzel olmadıysa defalarca çekme şansı var , ben öyle kötü bir sahne görmedim hangi oyuncuyu tek başına pür dikkat eleştirel gözle bakarsan mutlaka bir hata yakalarsın , mesela dün 1. bölmü tekrar zledim ilk izlediğimde gözüm sürekli nefisede olduğundan babasının öldüğü sahnedeki performansını beğenmemiştim, dün seyrettiğimdeyse o sahnede nefise değil amcası dikkatimi çekti adamın kardeşi ölmüş ahu kendini parçalıyor adam gayet sakin cama bakıp duruyor, be adam bir eğil kardeşine bak ahuyu teselli et
en azından nefise karatay sayesinde tüm oyuncuların hatası kapanmış oluyor, herkes pürdikkat onu izlerken diğerleri arada kaynayıp gitmiş :img-hyste :img-hyste
sonuç olarak abdullahın dediği gibi duruş önemli ve pana bu seçimi sadece ahu karekteri için demiyorum tüm karakterler için çok iyi yapmış, bunu yaparkende çok ince eleyip sık dokuduklarına eminim , kvt için aylar süren oyucu seçimleri yapıldı bu oyuncularla anlaşmalar yapıldı, hatta polata sevgilide seçilmişti kvt yasaklandı, konsept değişti normal şartlarda hazır anlaşma yapılan oyuncular yeni rollere alınabilirdi ama yapmadılar yeni roller için yeni oyuncular seçtiler polatın sevgiliside değişti demekki ahu karakterine önceki ouncunun dururşu uymamıştı yani arkadaşlar pana bu işi biliyor ne desek boş :good:

m.alara
23-06-07, 10:42
merhaba kızlar...
alaracığım istanbulda anı şekilde çok sıcak..hatta dahada sıcak olacakmış..en azından denize girme imkanları olur diyecem ama paparazilerden aman bulabilirlerse...:img-wink:

selam canım özlettin :img-wink: beni kimse mayolu yakalayamaz şeklindeki iddalı sözlerinden sonra antalyada olduğunu duyan paparazzi buraya koşar belki gece herkes yattıktan sonra denize girebilirse girerler yoksa sanmıyorum,yada otellerin kışlık havuzlarına dalarlar :img-hyste muhtemelen tatile, gözlerden uzak olabilmek için yurt dışına bir yerlere giderler, nefisenin işi dahada zor tatil haram oldu artık onlara :img-hyste

m.alara
23-06-07, 10:56
bu sıcakta çekim yapacaklar mı ben de anlamadım.çiftlik falan bakalım neler yapacaklar.alaracım senden haberler bekliyoruz bu konuda:)

işallah yaparlar ve bende birşeyler yakalarım, o zaman mutlaka sizi haberdar ederim yavrukurtlarım , şimdilik ses seda yok, olursa burda haber çabuk yayılır:img-wink:

aylince
23-06-07, 10:56
merhaba papatya ablacım:)alaracım süper yorumlamışsın:) ben de tekrarda bakarken ozellikle dikkat ettim ilk bakarken de heyecanla ahu nerde derken ilk sahnedeydi çok hoşuma gitmişti.tekrar bakınca da çok hoşuma gitti.kvp ahuyla başlıyor:)zaten gozler onun uzerinde.başarıyla oynamış.gereken duyguyu yansıtmış.çok ta kolay bir sahne degildi çunku.diger karakterlerde,oyuncularda süper seçimler.bu işi iyi biliyorlar katılıyorum.çekimler de çok kaliteli süper:)

bu çiftlik meselesi ne acaba yemege gittikleri gibi herkes bu çiftlige gider mi yine:img-hyste hiç birşey dusunemiyorum.çiftlik ne anlamda diye.ama süper bir senaryo hazırlamışlardır biliyorum:)

tatilde yapamayacaklar haklısın magazinciler oradadır:)

papatya67
23-06-07, 11:09
merhaba papatya ablacım:)alaracım süper yorumlamışsın:) ben de tekrarda bakarken ozellikle dikkat ettim ilk bakarken de heyecanla ahu nerde derken ilk sahnedeydi çok hoşuma gitmişti.tekrar bakınca da çok hoşuma gitti.kvp ahuyla başlıyor:)zaten gozler onun uzerinde.başarıyla oynamış.gereken duyguyu yansıtmış.çok ta kolay bir sahne degildi çunku.diger karakterlerde,oyuncularda süper seçimler.bu işi iyi biliyorlar katılıyorum.çekimler de çok kaliteli süper:)

bu çiftlik meselesi ne acaba yemege gittikleri gibi herkes bu çiftlige gider mi yine:img-hyste hiç birşey dusunemiyorum.çiftlik ne anlamda diye.ama süper bir senaryo hazırlamışlardır biliyorum:)

merhaba tatlım nasılsın...:img-wink: sıcaklarla aran nasıl..ilk bölümde bencede nefise fena oynamadı...bundan iyisi şamda kayısı..:happy0064 pana bu kızı secmişse demekki bir şeyler gördü (oyunculuk açısından) bakalım ilerleyen zamanlarda durum ne olacak..bu işin altından kalkamazsa zaten raci ve bahadır onuda dizide çok yaşatmaz...:img-yes:

celeborn
23-06-07, 11:09

bence de nefise gayet başarılıydı:img-yes:

aylince cidden ya herkes aynı yerde tatil yapıyor olabilir bu zengin tabakasının işine akıl sır ermez,birbirlerini kontrol altında tutuyorlar herhalde:icon_whis

tatil meselesine gelince ben 4 gözle paparazilere yakalanmalarını bekliyorm en azından alaraya yakalansınlar da şöyle yeni şeyler görelim :img-wink:

m.alara
23-06-07, 11:21

bence 4 aileden birinin çiftliği olabilir , dediğin gibi orda toplanabilirler
yada daha çılgınca bir şey geldi aklıma hani abd başkanının bir çiftliği varda önemli konuklarını orda ağırlıyorya belki bushu konuk edeceklerdir kvp ye:img-hyste :img-hyste
celeborn valla bende 4 gözle onu bekliyorum ben yakalayamasamda necati şaşmazı biri mayolu yakalasada görsem :img-blush :img-pilot

celeborn
23-06-07, 11:33
mayolu bir necati şaşmaz görmesek daha mı iyi olur acaba karar veremedim:icon_whis çok merak ediyorum o ayrı ama takım elbiseye alıştık,mayolu hali hayal kırıklığı yaratırmı diye endişeliyim:icon_sorr
ama şöyle çarşı pazarda dolaşırken görebilirz:img-wink:

çiftliği de istanbulda diye yansıtabilirler dediğiniz gibi...zira olayı antalyaya sıçratacak bişey ben bulamadım raci&bahadır da ne uydurdu bilemiyorm:img-hyste

m.alara
23-06-07, 11:34
bizim paparazziler işi bilmiyor, daha doğrusu işin kolayına kaçıyor, ben paparazzi olsam necati şaşmazın o lafından sonra gece gündüz peşinden ayrılmaz mayolu fotoğraflarını sıralardım valla, ama bizdeki paparazzi dünyadakinden çok farklı bizimkiler bekliyor sonra biri telefon ediyor gelin bizi yakalamış gibi fotoğrafımızı çekinde reklamımız olasun diyince gidip fotoğraf çekiyor , sonrada herkesin merak ettikleriyle ilgilide yalan yanlış dedikodu yazıyorlar, necati şaşmazın adını çıkarmadıkları kimse kalmadı ama tek kare fotoğraf yok, ee madem bir şeyler gördün neden fotoğraf yok, ben o yüzden fototğraf olmayan hiç bir habere inanmıyorum

celeborn
23-06-07, 11:39
bizim paparazziler işi bilmiyor, daha doğrusu işin kolayına kaçıyor, ben paparazzi olsam necati şaşmazın o lafından sonra gece gündüz peşinden ayrılmaz mayolu fotoğraflarını sıralardım valla, ama bizdeki paparazzi dünyadakinden çok farklı bizimkiler bekliyor sonra biri telefon ediyor gelin bizi yakalamış gibi fotoğrafımızı çekinde reklamımız olasun diyince gidip fotoğraf çekiyor , sonrada herkesin merak ettikleriyle ilgilide yalan yanlış dedikodu yazıyorlar, necati şaşmazın adını çıkarmadıkları kimse kalmadı ama tek kare fotoğraf yok, ee madem bir şeyler gördün neden fotoğraf yok, ben o yüzden fototğraf olmayan hiç bir habere inanmıyorum

alara ablacım bu yaz paparazi sen oluver,bak diyosun bizimkilerde iş yok necati şaşmaz asla haber vermeyeceğine göre yakalanamayacak maalesef:icon_sorr aslında fotoğrafları çekilse bile şöyle bir iki keskin bakış atıp mematiyi üstlerine saldımı paparazide foto moto kalmaz:img-hyste
ama yani yıllar oldu insan hiç bir bayanla mı görüntülenmez ,onun konumunda kim olsa türkiyenin en hızlı playboyu olurdu,necaticiğimi tebrik ediyorm:img-yes:

m.alara
23-06-07, 11:42
mayolu bir necati şaşmaz görmesek daha mı iyi olur acaba karar veremedim:icon_whis çok merak ediyorum o ayrı ama takım elbiseye alıştık,mayolu hali hayal kırıklığı yaratırmı diye endişeliyim:icon_sorr
ama şöyle çarşı pazarda dolaşırken görebilirz:img-wink:

çiftliği de istanbulda diye yansıtabilirler dediğiniz gibi...zira olayı antalyaya sıçratacak bişey ben bulamadım raci&bahadır da ne uydurdu bilemiyorm:img-hyste

valla ben görmek isterim hayalkırıklığınada uğramamda sende haklısın şimdi bizim basın fotoğrafın altına kim bilir ne yazar , o yüzden haklısın , en iyisi paparazziler çekemesin, ben çekeyim sadece sizinle paylaşırım :img-wink:

m.alara
23-06-07, 11:50
alara ablacım bu yaz paparazi sen oluver,bak diyosun bizimkilerde iş yok necati şaşmaz asla haber vermeyeceğine göre yakalanamayacak maalesef:icon_sorr aslında fotoğrafları çekilse bile şöyle bir iki keskin bakış atıp mematiyi üstlerine saldımı paparazide foto moto kalmaz:img-hyste
ama yani yıllar oldu insan hiç bir bayanla mı görüntülenmez ,onun konumunda kim olsa türkiyenin en hızlı playboyu olurdu,necaticiğimi tebrik ediyorm:img-yes:

ben elimde fotoğraf makinesi çiftlik çiflik necati şaşmazın peşinden koşarımda eşim bu işe ne der bilmem :img-hyste :img-hyste

bence mutlaka bir sevgilisi vardır , ama olsa bile bunu kamuoyu ile paylaşmam demişti, bu durumda biz ancak düğünlerinde haberdar olabiliriz, adamlar pana olarak o kadar sırlılarki, istemedikleri hiç bir haber dışarı sızmıyor , ama belkide yoktur ekipçe bekar takılıyorlar, birde laz ziyaya pana size yardımcı olmadımı diye sormuşlarda, onların haberi olduğunu sanmıyorum, onlar çalışmaya başladılarmı günlerze stüdyoya kapanır dünyadan haberleri olmaz , şimdi kvp yi çekiyorlar mutlaka geceli gündüzlü çalışıyorlardır demişti

Melal
23-06-07, 18:57
Kurtlar Vadisi Tatilde güzel olur valla.:)
Ama sanırım %90 komedi olur gibime geliyor.:img-hyste
Bir Antalya lafı atıldı ortaya herkes hayallenmeye başladı.:)
Eğer Antalya'da çekimler olacaksa neden olacak?
Bombadan dolayı ofisin harap hale geleceği ortada zaten peki Polat anne,babasını ve ekibi toplayı bir süreliğine inzivaya çekilmek için mi Antalya'ya gidiyor.
Orada sessiz,sakin bir şekilde yeni planlar mı yapacak?
Yoksa biz dizide Antalya'yı İstanbul yada İstanbul'un yakınlarında bir yer olarak mı göreceğiz yada olduğu gibi Antalya olarak mı?
Ahu ne olacak o da gelecek mi?Gelirse Polat Nazife anne ve Ömer baba'ya Ahu'yu ne olarak tanıtacak?
Memati o sıcakta birilerine sıkmadan kafayı yemeyecek mi?:img-hyste
Güllü o kadar hatunun arasında işlere adapte olabilecek mi?:img-hyste
Ayy ne çok cevapsız soru var en iyisi bunlar KV tatilde diye birşey çekmesin olmaz yani bünyeye zarar.:img-hyste

Luckdown
24-06-07, 04:49
Merhaba arkadaşlar yeniden bir süredir giremiyordum zamanım olmuyordu yeniden aranızdayım.. Ayrıca acaip bir sevinçle KVP ekibi memleketime Trabzon'a geliyormuş :) Anladığım rahip santaro ve diğer malum Ogün Samast olaylarıyla ilgili sahneler olucak yeni sezonda.. İlginç merak ediyorum hangi açıdan yaklaşacaklar... Acaba onlarda Trabzon'a mı saldıracaklar tüm medya gibi yoksa tarafsızca mı yansıtacaklar... Merak ediyorum belki çekimlere giderim :)

m.alara
25-06-07, 10:19
Merhaba arkadaşlar yeniden bir süredir giremiyordum zamanım olmuyordu yeniden aranızdayım.. Ayrıca acaip bir sevinçle KVP ekibi memleketime Trabzon'a geliyormuş :) Anladığım rahip santaro ve diğer malum Ogün Samast olaylarıyla ilgili sahneler olucak yeni sezonda.. İlginç merak ediyorum hangi açıdan yaklaşacaklar... Acaba onlarda Trabzon'a mı saldıracaklar tüm medya gibi yoksa tarafsızca mı yansıtacaklar... Merak ediyorum belki çekimlere giderim :)

tekrar hoşgeldin, burası pek sessiz gelmen iyi oldu:happy0064

ya ben onları antalyada bekliyordum, trabzonamı gidiyorlarmış, nerden duydun bu haberi :icon_sorr
doğruysa paparazzimiz sen olacaksın , fotoğraf bekliyoruz:img-wink:

Luckdown
25-06-07, 10:36
tekrar hoşgeldin, burası pek sessiz gelmen iyi oldu:happy0064

ya ben onları antalyada bekliyordum, trabzonamı gidiyorlarmış, nerden duydun bu haberi :icon_sorr
doğruysa paparazzimiz sen olacaksın , fotoğraf bekliyoruz:img-wink:
Elimden geleni yapmaya çalışıcağım ama haber almak zor.. Sessizlik hakim vallaha bu pana da insan haber yapar :) Bizde yerel gazeteden öğrendik.. Sanırım burda birkaç yeri arayıp bilgi almışlar... Hele bi gelsinler duyulur zaten ;) Trabzon küçük yer :img-yes:

celeborn
25-06-07, 12:16
ekibin yarısı antalyadaki çiftliğe diğer yarısı da trabzona mı gidiyor?bayağı kompleks bir senaryo bizi bekliyor sanırım:img-wink: bu tatil ençok senarist ekibin işine yarayacak...

bomba olayından sonra acaba bir süre polat-ailesi ve ekibi inzivaya mı çekiliyo çiftlikte diye düşünmüştüm ama trabzon çıktı şimdi de ..neyse luckdown ve alara'nın haberlerini bekliyoruz:img-yes:

umarım safiye geri döner yaa..

m.alara
25-06-07, 13:04
Elimden geleni yapmaya çalışıcağım ama haber almak zor.. Sessizlik hakim vallaha bu pana da insan haber yapar :) Bizde yerel gazeteden öğrendik.. Sanırım burda birkaç yeri arayıp bilgi almışlar... Hele bi gelsinler duyulur zaten ;) Trabzon küçük yer :img-yes:

hakikaten bu panada amma sırlı , ser verip sır vermiyorlar
burdada henüz bir haber yok , dediğin gibi gelirlerse burdada haber çabuk yayılır

delfin_26
25-06-07, 13:04
antalya, trabzon baya sıkı bi sezon olacak belli... ne senaryolar yazmıştır şimdi raciyle bahadır... valla süperler bizim senaristler... tabiki türkiye gündemine mercek tutacaklar... trabzona gitme sebeplerini anlayabilirim... malum sebepten dolayı baya gündemde kaldı trabzon... ama antalya olayını anlamadım neyse hayırlı olsun...

m.alara
25-06-07, 13:08
ekibin yarısı antalyadaki çiftliğe diğer yarısı da trabzona mı gidiyor?bayağı kompleks bir senaryo bizi bekliyor sanırım:img-wink: bu tatil ençok senarist ekibin işine yarayacak...

bomba olayından sonra acaba bir süre polat-ailesi ve ekibi inzivaya mı çekiliyo çiftlikte diye düşünmüştüm ama trabzon çıktı şimdi de ..neyse luckdown ve alara'nın haberlerini bekliyoruz:img-yes:

ırmak, ben inzivaya çekileceklerini pek sanmıyorum muhtemelen antalyadaki çiftlik kare astan birine ait olacaktır, trabzonada luckdown'un dediği gibi papaz cinayetiyle ilgili olabilir yada irana giden nükler maddeler belki trabzon limanından geliyordur. çünkü son bir yıldır trabzonla uğraşıyorlar sebebide liman, her iki tarafta trbzon limanına hakim olmak istiyor

bencede safiye dönsün :good:

papatya67
25-06-07, 13:14

arkadaşlar bu haberler asparagas olmasın...eğer çekimleri hem karadenizde, hemde akdenizde yapacaklarsa bayağı zorlanacaklar gibi..ama karadenizde çok güzel ya...trabzonun o yeşilliklerinde çekim yapmak kimbilir ne kadar güzel olur..ayrıca bildiğim kadarıyla bahadırda trabzonlu olması lazım..:img-wink:

Melal
25-06-07, 14:06
Pişştt Trabzon olayı ne yaa.:)
Karar verin çekimler Antalya'da mı olacak Trabzonda mı?
Antalya'da ajanımız var anladık Trabzon'da var mı tanıdık neyin.:img-help:

papatya67
25-06-07, 14:12
Pişştt Trabzon olayı ne yaa.:)
Karar verin çekimler Antalya'da mı olacak Trabzonda mı?
Antalya'da ajanımız var anladık Trabzon'da var mı tanıdık neyin.:img-help:

valla melalciğim bizde çok şaşırdık...:img-hyste posta gazetesine bakarsan,antalyada tuğba özayın çiftliğini üç aylığına kiralamışlar...Luckdown arkadaşın haberine görede trabzona gidiyorlarmış..bu arkadaşda trabzonluymuş..anlıcan iki yerde ajanımız var merak etme...:img-hyste :happy0064

Melal
25-06-07, 14:21
valla melalciğim bizde çok şaşırdık...:img-hyste posta gazetesine bakarsan,antalyada tuğba özayın çiftliğini üç aylığına kiralamışlar...Luckdown arkadaşın haberine görede trabzona gidiyorlarmış..bu arkadaşda trabzonluymuş..anlıcan iki yerde ajanımız var merak etme...:img-hyste :happy0064

Anaamm Tuğba Özay'ın çiftliği mi burnuma kötü kokular geliyii nedense.:img-hyste
Belki Polat önce annesi ve babasını Antalya'ya Tuğba'nın çiftliğine bırakacaktır sonra ya Bismillah deyip doğğru Trabzon'a iş başına geçecektir.:img-hyste
Trabzon bana daha mantıklı gelmeye başladı.
Yani Antalya'nın sıcağında takım elbiseyle bizimkileri düşünemiyorum kesin buharlaşırlar.:img-hyste
Hadi onu da geçtim Memati o sıcakta birilerine sıkmadan nasıl yaşar bilemiyorum.:img-hyste
Trabzon en iyisi oohh yayla havası serin serin işlerini hallederler.:img-hyste

Her iki yerde de ajanımızın olmasına sevindim.:)
Bir de çekim yaptıkları yeri bulduk mu tamamdır.:)

papatya67
25-06-07, 14:25
Anaamm Tuğba Özay'ın çiftliği mi burnuma kötü kokular geliyii nedense.:img-hyste
Belki Polat önce annesi ve babasını Antalya'ya Tuğba'nın çiftliğine bırakacaktır sonra ya Bismillah deyip doğğru Trabzon'a iş başına geçecektir.:img-hyste
Trabzon bana daha mantıklı gelmeye başladı.
Yani Antalya'nın sıcağında takım elbiseyle bizimkileri düşünemiyorum kesin buharlaşırlar.:img-hyste
Hadi onu da geçtim Memati o sıcakta birilerine sıkmadan nasıl yaşar bilemiyorum.:img-hyste
Trabzon en iyisi oohh yayla havası serin serin işlerini hallederler.:img-hyste

Her iki yerde de ajanımızın olmasına sevindim.:)
Bir de çekim yaptıkları yeri bulduk mu tamamdır.:)

canım belki iki ilide kullanırlar..trabzonda ogün samas olayını işlemek için giderler herhalde...antalyadada hem tatil yaparlar, hemde bu çiftlikte çekimlerini tamamlarlar..ayrıca mematiyi sahilde şortla düşünüyorumda..su sıçratarak denize atlayanların bacaklarına sıkıyormuş..:img-hyste :img-hyste :img-hyste

antalyada da takım elbise ile dolaşmazlae herhalde..:img-hysteyazlık birşeyler bulurlar canım artık..:img-hyste

Melal
25-06-07, 14:28
canım belki iki ilide kullanırlar..trabzonda ogün samas olayını işlemek için giderler herhalde...antalyadada hem tatil yaparlar, hemde bu çiftlikte çekimlerini tamamlarlar..ayrıca mematiyi sahilde şortla düşünüyorumda..su sıçratarak dize atlayanların bacaklarına sıkıyormuş..:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Memati'yi Antalya'da hemde şortla ha ayy düşünmesi bile komik ya.:)
Su sıçratanlara kesin sıkar zaten aa belki de gülünü Antalya'da bulur Memati ne dersiniz.:img-hyste
Hatun tam Memati'ye su sıçratmıştır Memati höyyt diyerekten gider ve o anda göz göze gelirler Memati tabii sıkamaz.:img-hyste
Ayy ne romantik bir tanışma.:img-hyste

delfin_26
25-06-07, 17:27
valla arkadaşlar gelecek sezon süper olacak orası kesinde... ay şu bizim safiyeyide getirseler artık yani sezonda... valla çok özledik safiyeyi... yakında pankart alıp yürücem:img-hyste safiyeyi isteriz diye...safiyecim gelsin biz onu dizide başgöz edicez ona güzel bir aşk yazıcaz... ay daha ne deyim:img-hyste :happy0064

mc_merve
25-06-07, 18:42
bir kac gundur giremiyodum buraya yorum yapmayi ozlemisim :)

bu arada melal memati ile ilgili tahminlerin super:img-hyste sort ve memati bu iki kelime hic uymuyo hele asik olacagi kizla tanisma sekilleri :img-hyste :img-hyste

delfin valla bende safiyenin gelmesini cok istiyorum ama konu hakkinda kesin birsey yaparlar cunku yapmazlarsa sacmalik olur olmedi ya kiz polat kardesini yalniz birakmaz yani :)

Hirotaro
26-06-07, 02:57
bir kac gundur giremiyodum buraya yorum yapmayi ozlemisim :)

bu arada melal memati ile ilgili tahminlerin super:img-hyste sort ve memati bu iki kelime hic uymuyo hele asik olacagi kizla tanisma sekilleri :img-hyste :img-hyste

delfin valla bende safiyenin gelmesini cok istiyorum ama konu hakkinda kesin birsey yaparlar cunku yapmazlarsa sacmalik olur olmedi ya kiz polat kardesini yalniz birakmaz yani :)
mervecim ben geldim "negatif enerjin" yanii :img-hyste :img-hyste
Safiye'nin girmesini bizde çok istiyoruz,bakarsın 2.sezonda girer dizimize.Böylelikle Abi kardeş yanyana olurlar.Polat'ta Safiye'yi Ömer Baba'yla Nazife Anne'mize emanet eder. :good:

mc_merve
26-06-07, 03:13
yok bu sefer negatif enerji verecek bir soz soylememissin :)arti dediklerinede katiliyorum eger safiyeden hic bahsetmezlerde buyuk sacmalik olur cunku safiyenin annesi oldu babasi oldu tek basina yasamicak herhalde hicbir bilgi bile vermediler kiz ortalikta kaldi :)bir once gelsin polatin yanina

m.alara
26-06-07, 10:41
Memati'yi Antalya'da hemde şortla ha ayy düşünmesi bile komik ya.:)
Su sıçratanlara kesin sıkar zaten aa belki de gülünü Antalya'da bulur Memati ne dersiniz.:img-hyste
Hatun tam Memati'ye su sıçratmıştır Memati höyyt diyerekten gider ve o anda göz göze gelirler Memati tabii sıkamaz.:img-hyste
Ayy ne romantik bir tanışma.:img-hyste

melal süpersin valla :img-hyste :img-hyste
mematinin romantizmide ancak bu kadar olur heralde
bi gelsinler buraya elcazlarımla onlara helal süt emmiş birer tane kız bulup evlendireceğim düğünede hepinizi beklerim (hediyesiz gelmek yasak değil ama abes olur:img-hyste :img-hyste )

yalcinersonmez
26-06-07, 11:55
slm millet ben geldim:)kaç gündür yoktum...neler konuşuosunuz bakem antalya mevzularımı:) bide o konuyla ilgili bilgisi olan varmı yani çekimler devam ediomu??

bide aklıma geldi geçen günkü kolaj bölümün bitişinde markalar geçerken bizim eski sponsor next nextstarı gördüm acaba bu bi işaret olabilirmi:) yani yeni sezonda sponsor premier değilde next-nextstar olabilirmi:) şahsen ben olmasını isterim daha karizmatik oluo:) next-nextstrın sunduğu kurtlar vadisi pusu reklamlardan sonra dvmedecek:) aslında romansonda iidi:)

melal seni ayakta alkışlıorm:) memati:img-hyste

m.alara
26-06-07, 12:04
hoş geldin yalçın ama sana yetişemedik, çekimler sürüyormu bilmiyoruz radarları 4 açtık bekliyoruz ses seda yok
nexstarı bende gördüm, aman boş ver kim olursa olsun birisi sponsor olsunda (tabi çok abas bir üründe olmasın)

papatya67
26-06-07, 12:09
slm millet ben geldim:)kaç gündür yoktum...neler konuşuosunuz bakem antalya mevzularımı:) bide o konuyla ilgili bilgisi olan varmı yani çekimler devam ediomu??

bide aklıma geldi geçen günkü kolaj bölümün bitişinde markalar geçerken bizim eski sponsor next nextstarı gördüm acaba bu bi işaret olabilirmi:) yani yeni sezonda sponsor premier değilde next-nextstar olabilirmi:) şahsen ben olmasını isterim daha karizmatik oluo:) next-nextstrın sunduğu kurtlar vadisi pusu reklamlardan sonra dvmedecek:) aslında romansonda iidi:)

melal seni ayakta alkışlıorm:) memati:img-hyste

yalcın beni bu sıcakta güldürdünya, Allahta seni güldürsün emi..:img-hyste kafana taktığın mevzuya bak..kim olursa olsun sporsor yahu...:img-hyste ayrıca şimdi daha önemli konu var..bizim ekip acaba antalyayamı, yoksa trabzona mı gidecek..meraktan çatlıcam...:img-hyste

m.alara
26-06-07, 12:15
yalcın beni bu sıcakta güldürdünya, Allahta seni güldürsün emi..:img-hyste kafana taktığın mevzuya bak..kim olursa olsun sporsor yahu...:img-hyste ayrıca şimdi daha önemli konu var..bizim ekip acaba antalyayamı, yoksa trabzona mı gidecek..meraktan çatlıcam...:img-hyste

ohh şükür kavuşturana:happy0064 :happy0064
sabahtan beri dolanıp duruyor kavuşamıyorduk
burası pek sessiz kaldı diye nöbete geldim:img-hyste :img-hyste
bence hem antalyada hemde trabzonda çekim yaparlar kv de suriye abd dolanıp durmadılarmı bundada biraz türkiye turu atarlar , ama antalyayı antalya olarak göstereceklerini pek sanmıyorum sapanca izmit civarlarında bir çiftlik gibi gösterirler (tabi kameramanın gözü yanlışlıkla plajdakilere kaymazsa:img-hyste :img-hyste )

papatya67
26-06-07, 12:21
ohh şükür kavuşturana:happy0064 :happy0064
sabahtan beri dolanıp duruyor kavuşamıyorduk
burası pek sessiz kaldı diye nöbete geldim:img-hyste :img-hyste
bence hem antalyada hemde trabzonda çekim yaparlar kv de suriye abd dolanıp durmadılarmı bundada biraz türkiye turu atarlar , ama antalyayı antalya olarak göstereceklerini pek sanmıyorum sapanca izmit civarlarında bir çiftlik gibi gösterirler (tabi kameramanın gözü yanlışlıkla plajdakilere kaymazsa:img-hyste :img-hyste )

haklısın canım valla özlemişim seni ya...:happy0064 şükür kavuştuk..altta ismini gördüğüm bayanlar, sizlerde sohbete katıulırmısınız..:happy0064
bencede iki taraftada çekim yaparlar..hatta belki başka illerdede..çünkü ülkemizde konu olan olayları işliyorlar...eğer ofis patladıysa, bir müddet kendilerine ölmüş süsü verip, düşmanlarının tepkilerini ölçebilirler..acaba yeni sezonda yine kanlıcadaki o mahalleyimi kullanacaklar...ömer babanın evi, deli hikmetin tamirhanesi gibi...:icon_whis

delfin_26
26-06-07, 12:22
arkadaşlar herkeze meraba... buranın bukadar sessiz olmasına alışık degilim çok tuaf geliyo...koyu sohbetleri özledim valla:img-cold: offf yeni sezonada çok var daha:sad53: artık her mesajımda yazıcam 'safiyeyi istiyoruz' :happy0064
ya pu panada bi açıklama yapmıyo antalyaya gideceklermi, trabzona gideceklermi bişey söyleseler ya... meraktan çatladık burda ya:img-beee: :img-fie:

m.alara
26-06-07, 12:24
ya nediyeceğim kızlar yeni sezonda safiye artık dönsede ahuyla arkadaş olsalar, bizim senaristler ahuyu yapayalnız bırakmışlar şöyle dertleşeceği duygularını paylaşabileceği birisi olması lazım, düşünsenize en iyi arkadaşı inci . ama belki inci gelecek bölümlerde karakter değiştirebilir, pana bunu yapıyor , mesela kv de nesrin başlarda ne kadar iyiydi sonra polatın başına dertler açmaya başladı , incide kocasıyla problemlerinden sonra belki ahuya daha çok yaklaşır. ama yinede en iyisi safiye gelsin, hem abisinin işlerine yardım etsin, polatın işe güce baktığı yok bari şirketle o ilgilensin

papatya67
26-06-07, 12:30
ya nediyeceğim kızlar yeni sezonda safiye artık dönsede ahuyla arkadaş olsalar, bizim senaristler ahuyu yapayalnız bırakmışlar şöyle dertleşeceği duygularını paylaşabileceği birisi olması lazım, düşünsenize en iyi arkadaşı inci . ama belki inci gelecek bölümlerde karakter değiştirebilir, pana bunu yapıyor , mesela kv de nesrin başlarda ne kadar iyiydi sonra polatın başına dertler açmaya başladı , incide kocasıyla problemlerinden sonra belki ahuya daha çok yaklaşır. ama yinede en iyisi safiye gelsin, hem abisinin işlerine yardım etsin, polatın işe güce baktığı yok bari şirketle o ilgilensin

yani diyorsun ki, gelin görümce dertleşseler ha...:img-hyste bak bu güzel olabilir..zamanında eliflede iyiydi,ama polatın abisi olduğunu bilmeden polata ilgi duymuştu ve elifi kıskanıyordu..:img-hystebirde canan gelse güzel olurdu ya..bizim ağır abilerden biriyle başgöz ederdik..:happy0064diziye daha çok kadın lazım..bu iş 5 tane kadınla yürümez...özellikle deli hikmete, onun gibi deli birisi lazım..

alaracığım ahu isterse bizlerlede dertleşebilir..bizdemi bir şekilde diziye yatay geçiş yapsak..:img-hyste acaba bizleri alırlar mı ki:icon_whis

delfin_26
26-06-07, 12:38
bayan karakterler hakkındaki düşüncenize katılıyorum valla... olmuyo bukadar az bayan ya... canan safiye gelsin sonra yeni bayanlarda gelsin... artık bizim kurtlardan birazını başgöz edelim... mesela memati:img-hyste eninde sonunda aşık edicez mematiyi... bişeyi 40 kere söylersek olurmuş... gerçi biz kaç 40 kere söyledik ama olsun azmin elinden bişey kurtulmaz... hem yavaş yavaş oluyo bakım memati son bölümde sinyal bile verdi:img-hyste :happy0064

celeborn
26-06-07, 12:40
bayan karakterler hakkındaki düşüncenize katılıyorum valla... olmuyo bukadar az bayan ya... canan safiye gelsin sonra yeni bayanlarda gelsin... artık bizim kurtlardan birazını başgöz edelim... mesela memati:img-hyste eninde sonunda aşık edicez mematiyi... bişeyi 40 kere söylersek olurmuş... gerçi biz kaç 40 kere söyledik ama olsun azmin elinden bişey kurtulmaz... hem yavaş yavaş oluyo bakım memati son bölümde sinyal bile verdi:img-hyste :happy0064

diil mi ya memati bile kendini bu kadar olaya hazırlamışken senaristler onun boş bulunduğu bu anı kaçırmasalar iyi olur,safiye hemen dönsün de mematiyle baş göz edilsin:good:

papatya67
26-06-07, 12:41

senaristler mematiyi kesinlikle evlendirmezler..sadece bizim ağzımıza bir parmak bal sürdüler...bizde saftirik gibi yok memati aşık olacak, yok evlenecek diye saf saf hayaller kuruyoruz...:img-hyste bizim senaristlerin mutluluğa karşı alerjileri var.. herkesi öldürürde, yinede kimseyi evlendirmezler...:img-hyste

celeborn
26-06-07, 12:48
senaristler mematiyi kesinlikle evlendirmezler..sadece bizim ağzımıza bir parmak bal sürdüler...bizde saftirik gibi yok memati aşık olacak, yok evlenecek diye saf saf hayaller kuruyoruz...:img-hyste bizim senaristlerin mutluluğa karşı alerjileri var.. herkesi öldürürde, yinede kimseyi evlendirmezler...:img-hyste

ya iyide bizimkilerinde hepsi sap,bari bir ikisini mutlu mesut etseler...mesela polat olabilir:img-wink:
bari çapkın güllü olsun,hanım arkadaş edinme ihtimali en yüksek olan o:img-hyste

m.alara
26-06-07, 13:11

bak buna bende katılıyorum , bencede memati iyi bir yerden torpil falan yaptırmazsa bu iş zor. dediğin gibi senaristlerin pek kimseyi mutlu edeceğini sanmıyorum az önce nefisenin katıldığı beyaz showun görüntülerini izledim orda beyaz nefiseye eee kaç bölüm daha yaşarsın seni ne zaman öldürürler diyordu :img-hyste :img-hyste :img-hyste
papatya ayrıca şu kendilerine öldü süsü varmeleri fikrini sevdim , şöyle geriden bir etrafı kolaçan ederler :img-wink:
ırmak bencede artık polat biraz mutlu olsa iyi olur, güllüye aşka gerek yok o her halükarda birini bulur hiç biri olmazsa sette çalışanlara asılır , birde ahu ile safiyenin arkadaş çıkması hayli ilginç olur, hani safiye bir arkadaşıyla mesajlaşıyordu oda ahuymuş mesela , ama polat kardeşi olduğunu nasıl açıklayacak demeni anlamadım neden gizlesinki , yada gizlesinde ahu safiyeyi kıskansınmı

celeborn
26-06-07, 13:18
bak buna bende katılıyorum , bencede memati iyi bir yerden torpil falan yaptırmazsa bu iş zor. dediğin gibi senaristlerin pek kimseyi mutlu edeceğini sanmıyorum az önce nefisenin katıldığı beyaz showun görüntülerini izledim orda beyaz nefiseye eee kaç bölüm daha yaşarsın seni ne zaman öldürürler diyordu :img-hyste :img-hyste :img-hyste
papatya ayrıca şu kendilerine öldü süsü varmeleri fikrini sevdim , şöyle geriden bir etrafı kolaçan ederler :img-wink:
ırmak bencede artık polat biraz mutlu olsa iyi olur, güllüye aşka gerek yok o her halükarda birini bulur hiç biri olmazsa sette çalışanlara asılır , birde ahu ile safiyenin arkadaş çıkması hayli ilginç olur, hani safiye bir arkadaşıyla mesajlaşıyordu oda ahuymuş mesela , ama polat kardeşi olduğunu nasıl açıklayacak demeni anlamadım neden gizlesinki , yada gizlesinde ahu safiyeyi kıskansınmı

ya şimdi bana garip geldi safiye karahanlının abisi polat alemdar mı?eğer abisi olduğunu söylerse karahanlının oğlu olduğu ortaya çıkmazmı?

bir de bişey düşünmüştüm bir ara:
şimdi safiye dönmüş fln..
günlerden birgün safiyeye misafir gelmiş ahu,oturup konuşuyolar fln tam o sırada polat geliyo safiyeyi ziyarete...sonra 3'ün bütün 2'li kombinasyonlarında 'siz tanışıyomusunuz' muhabbeti:img-hyste :img-hyste :img-hyste
baya bi gülmüştüm kendi kendime millet de deli muamelesi yaptı bana sonra:icon_sorr

papatya67
26-06-07, 13:18

alaracığım bu iş bunlarla gitmeyecek..gel seni bu sezonda senaristlerin içine sızmanı sağlayalım..bende senin yazdıklarını yönettim mi bu iş tamamdır..yoksa bizler daha çooook bekleriz ki, bizim çocuklar aşık olup evlenecek diye..eğer ekibe girmemize karşı çıkarlarsa, onun formülünüde biz biliyoruz..merdanemizi ve tavamızı alıp, olmadı ayağımızdan sivri topuklu ayakkabımızı çıkarıp karşı çıkanları bir bir haklarız evelallah...:img-hyste :img-hyste

papatya67
26-06-07, 13:23
ya şimdi bana garip geldi safiye karahanlının abisi polat alemdar mı?eğer abisi olduğunu söylerse karahanlının oğlu olduğu ortaya çıkmazmı?

bir de bişey düşünmüştüm bir ara:
şimdi safiye dönmüş fln..
günlerden birgün safiyeye misafir gelmiş ahu,oturup konuşuyolar fln tam o sırada polat geliyo safiyeyi ziyarete...sonra 3'ün bütün 2'li kombinasyonlarında 'siz tanışıyomusunuz' muhabbeti:img-hyste :img-hyste :img-hyste
baya bi gülmüştüm kendi kendime millet de deli muamelesi yaptı bana sonra:icon_sorr

sen ilk kv yi izlemedinmi canım..eğer izlemediysen çok şey kaçırmışsın derim..ilk kvde öyle olaylar oldu ki, ben bir ara bu senaryoyu nasıl toplayacaklar diye kara kara düşünürken, adamlar farklarını ortaya koyarak o kadar güzel bir şekilde herşeye açıklık getirdiler ki vallahi ağzım açık bir şekilde, hayret ve hayranlıkla izledim...:img-wink:

yalcinersonmez
26-06-07, 13:46
yine ben geldim millet:) ya yazdıklarınızı okudumda bu trabzon nerden çıktı ya antalya diilmiydi ben daha olayı anlamadım???

polyana abla nie öle diosun:) sponsorda önemli bişeydir sonuçta dizinin bütün masrafları ondan soruluo...bu arada bizim büro işi noldu yaw:)

papatya67
26-06-07, 13:49
yine ben geldim millet:) ya yazdıklarınızı okudumda bu trabzon nerden çıktı ya antalya diilmiydi ben daha olayı anlamadım???

polyana abla nie öle diosun:) sponsorda önemli bişeydir sonuçta dizinin bütün masrafları ondan soruluo...bu arada bizim büro işi noldu yaw:)

galiba iki ildede çekim yapılacak...pana film kv için paralı sponsor bulur merak etme...bu proje diğer diziler gibi değil çünkü..:happy0064
valla canım senin tatilde dönmeni bekliyoz...ohhh sen tatil yap, biz çalışalım...:img-hyste ne güzel istanbul beeeeeeee..:img-hyste :img-hyste

yalcinersonmez
26-06-07, 13:52
galiba iki ildede çekim yapılacak...pana film kv için paralı sponsor bulur merak etme...bu proje diğer diziler gibi değil çünkü..:happy0064
valla canım senin tatilde dönmeni bekliyoz...ohhh sen tatil yap, biz çalışalım...:img-hyste ne güzel istanbul beeeeeeee..:img-hyste :img-hyste

napalım polyana abla hayatın şartları böle:img-hyste uff yaa ne trabzonu laz laz çekim yapıolar antalyada şöyle kumun güneşin arasında hem çekim yapsınlar hemde tatil:) dimi ama:)

yalcinersonmez
26-06-07, 13:55
Evet arkadaşlar geldiğim gibi boş durmadım ve trabzon olayını araştırdım:) aldığım son bilgilere göre galiba Trabzon'daki cinayetleri araştırmak için Kurtlar Vadisi konsepti Trabzon'a geliyor.bir kaç bölüm Trabzon da çekilecekmiş.ilkten bana bu haber yalan gibi geldi ama sonra kimse sorduysam "evet" dedi.bi arkadaşımda gazeteden okumuş haberi.eğer hangi gazete diye soracaksanız karadeniz gazetesi imiş.sizlerle bu haberi paylaşmak istedim.
bu arada çekimler

İtalyan Santa Maria kilisesi (rahip santaro cinayeti)

Pelitli Beldesi (ogün samast ve yasin hayal in oturduğu mahalle)

ve Karadeniz Teknik Üniversitesi nde olacak büyük ihtimal.

yorumlarınızı bekliyorum...

papatya67
26-06-07, 13:55
napalım polyana abla hayatın şartları böle:img-hyste uff yaa ne trabzonu laz laz çekim yapıolar antalyada şöyle kumun güneşin arasında hem çekim yapsınlar hemde tatil:) dimi ama:)

canım niye ne güzel karadenizde serin serin çekimlerini yaparlar.. sorun denizse tatilse orada tatilin alası yapılır..hem bizimkiler takım elbiseyle antalyada mahvolurlar..polatımız zaten ufak tefek, bide bu sıcakta orada buhar olup uçar artık..:img-hyste

papatya67
26-06-07, 13:57
Evet arkadaşlar geldiğim gibi boş durmadım ve trabzon olayını araştırdım:) aldığım son bilgilere göre galiba Trabzon'daki cinayetleri araştırmak için Kurtlar Vadisi konsepti Trabzon'a geliyor.bir kaç bölüm Trabzon da çekilecekmiş.ilkten bana bu haber yalan gibi geldi ama sonra kimse sorduysam "evet" dedi.bi arkadaşımda gazeteden okumuş haberi.eğer hangi gazete diye soracaksanız karadeniz gazetesi imiş.sizlerle bu haberi paylaşmak istedim.
bu arada çekimler

İtalyan Santa Maria kilisesi (rahip santaro cinayeti)

Pelitli Beldesi (ogün samast ve yasin hayal in oturduğu mahalle)

ve Karadeniz Teknik Üniversitesi nde olacak büyük ihtimal.

yorumlarınızı bekliyorum...

afferim bizim ortağa..bak alara ablası tatilde bile bizim james bondumuz boş durmayıp çalışıyormuş...valla yalçın senden iyi paparazi olur..yada araştırmacı gazeteci... bu mesleği bir düşün istersen...:img-hysteanlaşılan bizim ekip yeni sezonda kendilerinden çok söz ettirecek gibi..eeeee buda bizim kurtlara yakışır değil mi?:happy0064

m.alara
26-06-07, 14:02

valla dimi ama gelsinler antalyaya ben onlara börekte açarım, gözlerini gönüllerini açacak cıvıl cıvıl yerlerede götürürüm , bu arada nerde tatil yapıyorsun

ben işlerle uğraşırken epey kaynatmışsınız yalçın haberin yok ama sizin şirkete bende ortak oldum , sen gezip tozarken işleri idare ettik:img-hyste :img-hyste
sözümü geri aldım :icon_sorr bir geldin pir geldin

papatyacım valla panaya sızma fikrine bayıldım birileri bi yerlere sızıyorsa sende yönetmen bendende senarist olur :img-hyste :img-hyste

m.alara
26-06-07, 14:05
afferim bizim ortağa..bak alara ablası tatilde bile bizim james bondumuz boş durmayıp çalışıyormuş...valla yalçın senden iyi paparazi olur..yada araştırmacı gazeteci... bu mesleği bir düşün istersen...:img-hysteanlaşılan bizim ekip yeni sezonda kendilerinden çok söz ettirecek gibi..eeeee buda bizim kurtlara yakışır değil mi?:happy0064

bende tam gezip tozuyorsun diye yazdım baktım altta yalçından bilgiler gelmiş hemen sözümü geri aldım :img-yes:
yani antalyada tatil yapıyorsa şu çiftliğin yerinide bulabilir belki :img-wink:

papatya67
26-06-07, 14:05
valla dimi ama gelsinler antalyaya ben onlara börekte açarım, gözlerini gönüllerini açacak cıvıl cıvıl yerlerede götürürüm , bu arada nerde tatil yapıyorsun

ben işlerle uğraşırken epey kaynatmışsınız yalçın haberin yok ama sizin şirkete bende ortak oldum , sen gezip tozarken işleri idare ettik:img-hyste :img-hyste
sözümü geri aldım :icon_sorr bir geldin pir geldin

papatyacım valla panaya sızma fikrine bayıldım birileri bi yerlere sızıyorsa sende yönetmen bendende senarist olur :img-hyste :img-hyste

alaracığım sen varya sen harikasın ya..yine taşı gediğine koydun...
alaracığım çocuğun günahını almayalım..:img-hyste bak oda boş durmamış..yalçın sen artık bizim şirketin ayaklı gazetesisin..senden artık yeni yeni haberler bekliyoz...:happy0064

hem karadenizin kızları güzeldir..belki bizim uşaklara birer laz kızı buluruz..ne dersin da..:img-hyste ula bende karadenizliyum da...:img-hyste
yalçın niye sesin çıkmıyor..biraz sessiz gördüm seni...:img-wink:
yalçın bu arada tuğmuş...:img-hyste

m.alara
26-06-07, 14:10
canım niye ne güzel karadenizde serin serin çekimlerini yaparlar.. sorun denizse tatilse orada tatilin alası yapılır..hem bizimkiler takım elbiseyle antalyada mahvolurlar..polatımız zaten ufak tefek, bide bu sıcakta orada buhar olup uçar artık..:img-hyste

ya bence antalyadada yapsınlar hem şort olmasada pantolon tişörtlü çekim yaparlar polatımıza spor giyimde pek yakışıyor
ama dediğin gibi antalyada takımelbiseyle çekim yapmaya kalkarlarsa sadece polat değil hepsi dondurma gibi erir valla :img-hyste :img-hyste

m.alara
26-06-07, 14:17
alaracığım sen varya sen harikasın ya..yine taşı gediğine koydun...
alaracığım çocuğun günahını almayalım..:img-hyste bak oda boş durmamış..yalçın sen artık bizim şirketin ayaklı gazetesisin..senden artık yeni yeni haberler bekliyoz...:happy0064

hem karadenizin kızları güzeldir..belki bizim uşaklara birer laz kızı buluruz..ne dersin da..:img-hyste ula bende karadenizliyum da...:img-hyste
yalçın niye sesin çıkmıyor..biraz sessiz gördüm seni...:img-wink:

valla papatyacım o verdiğin habeden beri cinlerim tepemde , aklımdan çıkmıyorki :icon_sorr gitti gider artık bizim üyelik :img-hyste :img-hyste

hakikaten karadenizin kızları çok ta güzel olur ama bu bizim senaristler onları sete bile yaklaştırmaz, ne olur ne olmaz ekibin gözü açılırda illede aşk isteriz diye tutturmalarından korkarlar :img-hyste :img-hyste
yalçın muhtemelen haber peşinde koşuyordur, ya sonra yalçın bize kızmasın bu nebiçim ortaklık ben çalışıyorum siz yiyorsunuz diye bizdemi biyerlerden tiyo miyo bulmaya çalışsak acaba:img-hyste

papatya67
26-06-07, 14:26
valla papatyacım o verdiğin habeden beri cinlerim tepemde , aklımdan çıkmıyorki :icon_sorr gitti gider artık bizim üyelik :img-hyste :img-hyste

hakikaten karadenizin kızları çok ta güzel olur ama bu bizim senaristler onları sete bile yaklaştırmaz, ne olur ne olmaz ekibin gözü açılırda illede aşk isteriz diye tutturmalarından korkarlar :img-hyste :img-hyste
yalçın muhtemelen haber peşinde koşuyordur, ya sonra yalçın bize kızmasın bu nebiçim ortaklık ben çalışıyorum siz yiyorsunuz diye bizdemi biyerlerden tiyo miyo bulmaya çalışsak acaba:img-hyste

yokmu trabzondan birileri bizim uşaklara laz kızı bulacak ya..ama nazife ana oraya giderse, eli boş dönmez..mutlaka orada bizimkileri kendi elleriyle davullu zurnalı, hatta kemençeli bir düğünle evlendirirmiş...:img-hyste :img-hyste

m.alara
26-06-07, 14:43
valla papatyacım bizim senaristler bu defa kafaya koymuşlar birilerini evlendirecekler gibime geldi, hem nazife anne hem memati öyle konuşmaları boşa değil gibime geliyor, hatırlarsan kvt nin 1. bölümünde bahadır bey haberlerde polat aşk yaşayacakmı diye defne samyeli sorduğunda neden olmasın hatta polat evlense çocukları olsa güzel olmazmı falan demişti , belki kvp için böyle birşeyler düşünüyor olabilirler

celeborn
26-06-07, 14:46
valla papatyacım bizim senaristler bu defa kafaya koymuşlar birilerini evlendirecekler gibime geldi, hem nazife anne hem memati öyle konuşmaları boşa değil gibime geliyor, hatırlarsan kvt nin 1. bölümünde bahadır bey haberlerde polat aşk yaşayacakmı diye defne samyeli sorduğunda neden olmasın hatta polat evlense çocukları olsa güzel olmazmı falan demişti , belki kvp için böyle birşeyler düşünüyor olabilirler

ablam ağzından bal damlıyor be inşallah piyango polata kvp'de vurur,ama bizi önce bir sürü bölüm karın ağrısından öldürürler sonra yaparlar yapacaklarını:icon_sorr

papatya67
26-06-07, 14:47

ay ben bu senaryoyu çok sevdim...:happy0064 ağzından bal damlıyor resmen...:img-hyste inşallah dediğin gibi olur..bizimkilerin kadın dırdırı arasında nasıl davranacaklarını merak ediyorum...:img-hysteözellikle mematiyi çok merak ediyorum..ha bide delimizi..kesin iyice keçileri kaçırır..:img-hyste polatı zaten biliyoruz..eliften ve safiyeden...ikiside polatımı resmen sinir ediyordu...bir ara ekrana dalıp, ikisininde saçlarını yolayım diyordum..:img-hyste :img-hyste

mc_merve
26-06-07, 15:03
arkadaslar arada evlilik laflari filan duyuyorum ben boyle birsey olmasini istemem acikcai ama sadece polatta degil diger kisilerdede sonucunda kurtlar vadisi ne bir ask dizisi ne evlilik dizisi ne komedi dizisi ne mafya dizisi eger evlilik olursa konu tikanikligi yasanilabilir arti evlilik kvye yakismaz fazla daha oenmli isler var tabi bu benim dusuncem

bu arada yalcin tatildesin :) ama bos durmuyosun :) cok sagol bilgi icin trabzonda cekilmesi antalyada cekilmesinden daha iyi:good:

delfin_26
26-06-07, 15:14
yalçın haber için çok teşekkürler... ay ne güzel böyle bizi aydınlatıyosunuz... yoksa ben burda çatlardım meraktan.... arkadaşın biri demiş ya senden iyi bir gazeteci yada paparazzi olur diye valla dogru demiş... araştırmacı arkadaşımız seni ayakta alkışlıyorum:happy0064

safiyeyi istiyoruz:happy0064

m.alara
26-06-07, 15:22
ablam ağzından bal damlıyor be inşallah piyango polata kvp'de vurur,ama bizi önce bir sürü bölüm karın ağrısından öldürürler sonra yaparlar yapacaklarını:icon_sorr

valla ırmakcım eğer bizim ağzımıza bir parmak bal sürüp oyalamayı düşünmüyorlarsa gidişat öyle , hem kv nin adı kadınları öldürmek konusunda kötüye çıkmak üzere belki sırf bu yüzden bile bu defa polatı evlendirirler
yada söylemeye dilim varmıyor :img-fie: bu defada polatı öldürmesin bunlar bak işte hep bayanları öldürmüyoruz demek için

papatyacım bide bizimkiler kılıbık mülayim ev erkeği olup çıkıveriyormuş :img-hyste :img-hyste
mervecim şurda azıcık hayal edip eğleniyoruz, evlilik olmasada memati, polata aşk deli hikmete evlilik, güllüyede çapkınlık çok yakışmazmı, :happy0064 :happy0064 abdulhey devlet terbiyesi almış ona aşk maşk yok :img-hyste :img-hyste

m.alara
26-06-07, 15:29
arkadaslar arada evlilik laflari filan duyuyorum ben boyle birsey olmasini istemem acikcai ama sadece polatta degil diger kisilerdede sonucunda kurtlar vadisi ne bir ask dizisi ne evlilik dizisi ne komedi dizisi ne mafya dizisi eger evlilik olursa konu tikanikligi yasanilabilir arti evlilik kvye yakismaz fazla daha oenmli isler var tabi bu benim dusuncem

bu arada yalcin tatildesin :) ama bos durmuyosun :) cok sagol bilgi icin trabzonda cekilmesi antalyada cekilmesinden daha iyi:good:

aşkol valla mervecim şimdi antalyanın ne kötülüğünü gördün :icon_sorr hem trabzonda hemde antalyada çekilsin :happy0064
hem antalya sadece tatil mekanı değil pek çok siyasi toplantılar antalyada yapılıyor hem zaten çiftlik te olursa antalya değilde istanbul yakınlarında kare astan birinin çiftliği gibi gösterirler diye düşünüyorum yoksa antalyada bir çiftlikle dizide bir bağlantı kuramadım , ama bizim senaristlerden her şey beklenir kim bilir yeni sezona bizi ne kadar şaşırtacaklardır

aylince
26-06-07, 15:33
trabzon antalya bu sıcakta of off tebrik ediyorum onları süperler:)işlerine sevgileri,saygıları bambaşka:) aşk evlilik nazife anne ogluyla konuştu zaten tamamdır bu iş.halo da dedi bu sefer bu iş tamam diye.ahu-polat aşkını heyecanla bekliyorum:) kvp ahu-polat aşkıyla,senaryosuyla,başarısıyla çok konuşulacak gibi gorunuyor.umarım oyle olur:)

mc_merve
26-06-07, 15:45
alara abla aslinda antalyada olur ben biraz kiskancliktan antalyada olmasin diyom:img-hyste :img-hyste saka tabiki ama trazonda iyi bir secim bence memtioye bir tane trabzonlu kiz buluruz onun hakkindan birtek trabzonlu kizlar gelir :)

papatya67
26-06-07, 16:13
valla ırmakcım eğer bizim ağzımıza bir parmak bal sürüp oyalamayı düşünmüyorlarsa gidişat öyle , hem kv nin adı kadınları öldürmek konusunda kötüye çıkmak üzere belki sırf bu yüzden bile bu defa polatı evlendirirler
yada söylemeye dilim varmıyor :img-fie: bu defada polatı öldürmesin bunlar bak işte hep bayanları öldürmüyoruz demek için

papatyacım bide bizimkiler kılıbık mülayim ev erkeği olup çıkıveriyormuş :img-hyste :img-hyste
mervecim şurda azıcık hayal edip eğleniyoruz, evlilik olmasada memati, polata aşk deli hikmete evlilik, güllüyede çapkınlık çok yakışmazmı, :happy0064 :happy0064 abdulhey devlet terbiyesi almış ona aşk maşk yok :img-hyste :img-hyste

olurmu olur alaracığım..kılıbıklık nasıl yakışır acaba bizim ağır abilere..:img-hyste polattan kılıbık olmazda ancak güllümüz olursa olur...karısının bir dediğini ikilemez...mematinin kılıbık olabileceğini hiç düşünemiyorum...abdül zaten konuşan biri değil..en güzel gülü bu işi kıvırır..kılıbık güllü...:img-hyste

Luckdown
26-06-07, 18:06
Trabzona ekibin geleceği şehirde hala konuşuluyo.. Şehrin entellektüel kesimi karşı çıkıyo malum tahmin edersiniz nasıl tip ve ideolojide olduklarını.. Hayranlar ise heyecanlı.. Birileri ilk veren olmama rağmen haberime sahip çıkıyo galiba :p neyse şaka bi yana arkadaşın dediği sahnelerin çekileceği yerler doğrudur..
Pelitli malum şahısların mahallesi
Santaro cinayetinin olduğu kilise
ve emniyet köstebeği erhan ın okuduğu ktü kampüsü..
bakalım bi gelsinler gidecez arkadaşlarla resim esirgemem sizlerden :D

Jale_
26-06-07, 18:35
Merak ettim şimdi.. Benim için farketmez de seyirci değişikliği pek sevmiyor. Mesela Suriyeli bölümlerde birçok kişi Polat İstanbul da daha iyi dönsün vs demişti.. Trabzon sahnelerin de aynı krizi yaşatmaz umarım.. Gerçi sahnelerde kimlerin boy göstereceği de belli değil ya..:)

celeborn
26-06-07, 20:03
ben trabzon ve antalya sahnelerinin çok uzatılacağını sanmam,neticede kareas üzerine yoğunlaşılacaktır..ama böyle önemli olaylar olurken de kv gibi bir ekibin tepkisiz kalması olayları senaryoya yansıtmaması olmaz diye düşünüyorm:icon_whis

Melal
26-06-07, 22:26
Oo maşallah forum hareketlenmiş bugün birazcık.:)
Merve'cim KV'de neden evlilik olmasın diyorsun ki.
Yani KV daha kaç sene devam eder bilemiyorum ama diyelim ki 2 sene sonra Polat'ta,Memati'de evlensin fena olmaz yani.
Elif'i öldürmelerinin sebebi er yada geç Polat'la evlenecek olması.
Evlendirmemek için öldürdüler ki keşke böyle yapmasalardı.
Çakır'da evliydi ama iyi bir mafya babası ve iyi bir aile babasıydı.
Yani demek istediğim şu ki bunlar ilelebet bekar kalacak değiller ve kalmamalılar da.

mc_merve
26-06-07, 22:45
Elif'i öldürmelerinin sebebi er yada geç Polat'la evlenecek olması.

demissin ben tam anlayamadim bu cumleyi biraz acarmisin:img-help:

ayrica ben polata evliklik olmaz dedim ama bunun elifle hicbir alakasi yok sonucunda bu ask dizisi deyil daha dizisinin ilk basinda evlenirmek en oenmli krakteri bence dogru deyil olmasi gereken aha oenmli meseleler var bence

Melal
27-06-07, 09:53
Elif ölürse KV süremez diye bir kanun falan yok.
Polat bile ölse devam eder diye düşünenlerdenim.
Ben diyorum ki eğer şu anda Elif yaşıyor olsaydı senaristler Elif'le Polat'ı ya ayıracaklardı veya er yada geç evlendireceklerdi.
İşte evlendirmek istemedikleri için dizi aşk dizisine döndü denilmemesi için Elif'i öldürdüler diyorum.
Bu dizi birkaç sene daha devam ederse Ahu'yu da hakkın rahmetine kavuştururlar gibime geliyor.
Polat'a ve adamlarına aşk yasak gibi bir görüntü oluşturuyorlar.
Bu dizinin bazı gerçeklerden yola çıktığını düşünürsek Polat gibi adamların evli hatta çocukları olanlar bile var.
Yani demek istediğim şu ki ben bu dizi bittiği zaman karakterleri hala aynı şekilde görmek istemiyorum.
Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.:)

aylince
27-06-07, 10:00
mervecim elif bence şu nedenlerden devam etmemiş.daha onceden de bakmadım tam bilemem sadece yorum..özgü devam etmek istememiş olabilir ya da onlar özgüyle devam etmek istememiş olabilirler..bir diger neden de ali-polat-elif bir hikayenin kahramanları.ali bir sırmış.bu sır soylenince elif karakterini almışlar diziden.elifin hikayesi orada bitmiş olabilir.bunu jale soylemişti galiba yanlış hatırlamıyorsam.boyle de olabilir cnmm

çunku elif-polat aşkı devam da edebilirmiş.sizler boylesine yakıştırıp,bu aşkı sahiplenmişken evlendirmeyelim diye birşey dusunulup elif karakterini diziden ayıralım diye boyle bir karar verdiklerini dusunmuyorum.polatı evlendirmek istemediler diye dusunmuyorum.çunku kvpde evlilikten,aşktan konuşuyorlar.bu konuda mesajlar veriyorlar.nazife anne ogluna evlen diyor.hep diyordu diyorsanız bilemem.ama bu sefer sanki başka bir duyguyla bakıyorlar:)

m.alara
27-06-07, 10:06
trabzon olayı yanlış çıktı arkadaşlar haberlere ekledim, pana trabzonda biz yaz dizisi çekecekmiş tabi pana