yalcinersonmez
17-05-07, 22:50
Arkadaşlar Fragman ve Gelecek Bölüm Tahminlerinizi Bu başlık Altında Paylaşabilirsiniz...
|
Tüm Versiyonu Göster : Kurtlar Vadisi Pusu - Bölüm Yorumları 3 yalcinersonmez 17-05-07, 22:50 Arkadaşlar Fragman ve Gelecek Bölüm Tahminlerinizi Bu başlık Altında Paylaşabilirsiniz... yakamoz16 18-05-07, 22:23 Hep Halo dayı ölmez dedim yine Halo dayı ölmez diyorum hem bu defa sadece 6. hissimden dolayı değil ,çünkü eğer Halo dayı ölürse mecburen Polat'da Şekerimi öldürür ki bu da şimdilik olması imkansız... yalcinersonmez 18-05-07, 22:50 Hep Halo dayı ölmez dedim yine Halo dayı ölmez diyorum hem bu defa sadece 6. hissimden dolayı değil ,çünkü eğer Halo dayı ölürse mecburen Polat'da Şekerimi öldürür ki bu da şimdilik olması imkansız... Bencede Halo Dayı Ölmez dediğin gibi fuatıda öldürmek zorunda kalır polat böylece olaylar karışır herkes birbirine düşman olur bu hafta tüyo almam imkansız heralde çünkü bu hafta heyecanlı bi yerde bitmedi dizi bitseydi mutlaka alırdım... MoOnDaNcE-11 18-05-07, 23:01 Polat sekerimizi pardon fuat'i :img-wink: hemen oldurmek istemez , cunku fuat'in cinayeti ortaligi iyice ayaga kaldirir , sirf ailesini degil . Bundan da halo'nun bu bolumde olecegini sanmiyorum ama muhtemelen bolum sonunda halo'nun durumu agirlasabilir . Davut olanlari ogrenince cok buyuk tepki verecek ; bir de asil damadi kizini aldatiyormus , bunla da ilgilenecektir. nalan-k 18-05-07, 23:14 Polat sekerimizi pardon fuat'i :img-wink: hemen oldurmek istemez , cunku fuat'in cinayeti ortaligi iyice ayaga kaldirir , sirf ailesini degil . Bundan da halo'nun bu bolumde olecegini sanmiyorum ama muhtemelen bolum sonunda halo'nun durumu agirlasabilir . Davut olanlari ogrenince cok buyuk tepki verecek ; bir de asil damadi kizini aldatiyormus , bunla da ilgilenecektir. bencede kesinlikle ölmüyecek, halo dayi yasarsa, fuat ancak yasayabilir, ve fuatin rolüde en az halo kadar önemli sekerlerim:img-hyste . bu arada aklima sey geldi, hani fuat uyusturucu kullaniyor ya, söyle kis kis kivrandigini görsey, mematiye falan yalvarsa, neolur birazcik, memati kimbilir o sahnede ne patlatir, artik karnimiz yarilir gülmekten:img-hyste :img-hyste :img-hyste . m.alara 19-05-07, 11:19 davut tataroğlu ihale teminatını kendi bankasından yatırır ve ihale iptal edilmez polat karşı hamle beklediği için güvenliği üst seviyeye çıkarır, ailesinin ve adamlarını koruma önlemlerini artırır ama ahuyu kaçıracakları aklına gelmez ve tataroğlu beklemediği hamleyi yapar oğluna karşılık ahuyu kaçırtır, polat ona karşılık mecburen şekerimi bırakır, halo bu bölüm boyuncada hastenede yatar, ahu polatın ısrarıyla söylediği güvenli eve taşınır, tabi bu arada şu ahunun amcasına verilen çeki iade eder celeborn 19-05-07, 16:30 fuat polat'ın elindeyken tatroğlunun elleri gül dermicektir die umuyorum halo'nun ölüp ölmiceğini beklemiceklerdir herhalde fuatı kurtarmak için neticede adam baron'un veliahtı bu sayade yine bol atraksiyonlu bir bölüm izleyebiliriz:happy0064 fuatın ölüp ölüp dirilme maceraları da güzel olur mematiyle çok eğlenirler :img-hyste resmi sitede anketi boşuna yapmamışlardır tataroğlunun hamlesi nolcak merak ediyorum ama ahu'nun kaçırılması düşük ihtimal bence:icon_whis aylince 20-05-07, 10:10 ahuyu biliyor artık herkes.ahu hedeftir bence.zaten ahunun da devreye girmesi gerek.başrolde o da.ahu-polat sahneleri için de gerekli bunlar.bakalım polatın tepkisi ne olacak ahu kaçırılınca.. yakamoz16 20-05-07, 10:25 slm aslim. bence ozur dilenecek pek bir sey yok sonucta ahu polatin ne sevgilisi nede arkadasi,yani polatin ozur dilemesi icin ahuya yalvarmasina gerek yok,polatin tarzi degil,kuru kuru bir ozur diler tamam iste baska bir seye luzum yok:img-pilot aslicim nolur su 6.hislerine engel ol :icon_sorr bak bu kadar insani düsün elif & polatcilari düsün :img-hyste (yav sanki 100% cikcakmis gibi):img-hyste Ama valla kafayi biseye takinca olurmus :icon_whis bizde cok düsündük acaba aralarinda birsey olmurmu diye, olacagi yoksa bile bizim yüzümüzden olur:img-hyste 40 kere dedik ayni seyi Neler olmuş böyle ya bir his sizi ne kadar panikletmiş:img-hyste böyle bir sahneyi değil görmeye görme ihtimaline bile dayanamıyoruz gerçekten ama malesef hala içimde ki o his böyle bir sahne olacağını söylüyor ama bu bölümde değilde bir dahaki hafta yani 7.bölümde olabileceğini de söylüyor:img-hyste Tuğba merak etme ben Merve'yle konuşucam o nasıl 6. hissine engel olabiliyormuşsa bende öyle engel olucam:img-hyste Ama dediğin çok doğru 40 defa dedik ya olmayacağı varsada bizim istemeyeceğimiz çok şey olucak. mc_merve 20-05-07, 12:48 evet persembeye kadar yerimiz bu baslik sanirim ben gelecek bolumle ilgili tahminleri yazayim belki tutar:) tabi bunlar kandi isrediklerim:img-polic fuat halo dayi iyilesene kadar polatlarin yaninda kalacaksa eger senlik var:img-hyste sekerim her an memati tarafindan sekerlenebilir polat ahunun yuzune telefonu kapattigi icin sanki bana ozurdilemicekmis gibime geliyo kendi icimden geldigi soylemiyom ben boyle olcagini dusundugun icin:img-help: 5 bolumde difger ailelerdende bir atak gorebiliriz belki ve halo dayi birz daha iyilesecek gibi:img-polic :img-yes: simdilik bunlar ;) SuluSaray 20-05-07, 13:05 herkese selamlarr.. simdi gelecek bölüm, halo ölmeyecek, yoksa sekerimde ölür:icon_sorr Ahuyu kaciracaklarini sanmiyorum, kari kizla isleri olmaz :img-hyste Davut T. videoyu izleyince ne yapacak cok merak ediyorum. Ah birde su bulutla karsilassa polatt, insallah oda olcak. Polati herkes tanicak artik. :img-wink: Bak asli tamam anlastik, senin 6.hisler biraz merveninkinden örnek alsin, yoksa bu gidisle polati ahuya kaptircaz:img-hyste m.alara 20-05-07, 13:06 bence tataroğlu ailesi ahuyu kaçıracak, eğer polatın annesini babasını kaçırırlarsa bu büyük bir zaaf olur polat için, çünkü karşı hareket olacağını ve en büyük hedefinde ailesi olacağını bilmemilir ve önlem almalılar , önlem almazlarsa veya önlem almalarına rağmen ailesi kaçırılırsa rajon çizilir. fuatı ahuyla takas edecekleri için polatın özür dilemesine gerek kalmaz, hayatını kurtardı ne özürü, ayrıca eliften hiç özür diledimi, ( veda sahnesi hariç orda toplu özür diledi ama kızcağız duyamadı ahuda komaya girerse özür diler:img-hyste ).özür dilemek şöyle dursun bence biraz daha çatışabilirler çünkü ahu iyice işkillenmeye başladı, tamam hoşlandı falan ama mafyayamı bulaştım ne diyede korkmaya başladı. en merakla beklediğim sahnede şu çeki iade ederken ne yapacak, yaptıkları terbiyesizliği iade edeceğim demiştiya SuluSaray 20-05-07, 13:20 Ahu kaciriliyorsa ve polat onu kurtarirsa, kiz iyice havalara girer:img-hyste polat kurtardi beni diye. Hee birde polatin ahudan özür dileyecegini sanmiyorum. Hem ahuyu kurtaracak birde üstüne özür´mü dilicek:img-cool2 Ama halen ne kacirilacagini nede özür dilecegini düsünmüyorum. m.alara 20-05-07, 13:35 canım elifçilerim, elif öldü ahu var, kabul edin artık kendinize eziyet etmeyin,:img-wink: senaristlerede baskı yapmayın,:img-cool2 adamın bir gün aşktan yüzü gülmedi, sayenizde yine gülmeyecek:img-hyste , kumarda oynamıyorki kumarda kazansın aylince 20-05-07, 13:37 polat ozur diler bence.kırıcıydı ama durumu anlatırsa ahu daha anlayışla karşılar. ahu kaçırılır bence..ailesinden birinin kaçırılması o kadar heyecan katmaz diziye.ahu kaçırılırsa daha heyecanlı olur.ahunun da kaçırılmasını istemem tabi ama polatın kurtaracagını dusununce guzel oluyor bu dusunce:)polatta kurtaracak onu diye dusunuyorum:) bol ahu gorelim geçen bolum azdı.ahuyu ve ahu-polat ikilisini sevenler de var bizi de dusunsunler:) nalan-k 20-05-07, 13:37 canım elifçilerim, elif öldü ahu var, kabul edin artık kendinize eziyet etmeyin,:img-wink: senaristlerede baskı yapmayın,:img-cool2 adamın bir gün aşktan yüzü gülmedi, sayenizde yine gülmeyecek:img-hyste , kumarda oynamıyorki kumarda kazansın ben kesinlikle ahudan özür dileyecegini düsünüyorum, cünkü kizi biraz haksiz yere bayagi bir tersledi tlf., bunun suclusu ahu degilki, ama ahuda bundan böyle ögrenir polati ve ses tonundan ve hareketlerinden anlar nezaman birsey diyip demicegini. mc_merve 20-05-07, 13:39 arkadaslar bence ahuyu kacirmlari mantikli degil endne ahuyu sevip sevmedigimden soylemiyorum kesinlike dusunun tatarogullari fuati heri almak icin ahuyu kacirdilar ee polat ahuyu geri almak icin fuati vercek halo dayimin intikami ne olcak sizce bence sacma olur:img-yes: yalcinersonmez 20-05-07, 13:39 slmlar herkese alara senin seneryonu okudum eğer sen yazdıysan hakikaten mükemmel ötesi olmuş ellerine sağlık keşke daha önceden yazmış olsaydında pana filme yollardık eminimki üstünde durup bi kaç yerini düzeltip ekleme yaparak gerçek seneryo haline getirirlerdi... nalan-k 20-05-07, 13:40 polat ozur diler bence.kırıcıydı ama durumu anlatırsa ahu daha anlayışla karşılar. ahu kaçırılır bence..ailesinden birinin kaçırılması o kadar heyecan katmaz diziye.ahu kaçırılırsa daha heyecanlı olur.ahunun da kaçırılmasını istemem tabi ama polatın kurtaracagını dusununce guzel oluyor bu dusunce:)polatta kurtaracak onu diye dusunuyorum:) bol ahu gorelim geçen bolum azdı.ahuyu ve ahu-polat ikilisini sevenler de var bizi de dusunsunler:) aylince canim agzindan bal damliyor, evet bende kesinlikle senin gibi düsünüyorum, ama bu gelecek bölümde cok daha baska sorunlar var, gerci büyük operasyon simdilik bitti, halo hastahanede iglesilmesi beklenecek, fuat ise bizimkilerin ellerinde, biryandanda polat artik su ihale meselesini görüsür ahuyla. aylince 20-05-07, 13:51 aylince canim agzindan bal damliyor, evet bende kesinlikle senin gibi düsünüyorum, ama bu gelecek bölümde cok daha baska sorunlar var, gerci büyük operasyon simdilik bitti, halo hastahanede iglesilmesi beklenecek, fuat ise bizimkilerin ellerinde, biryandanda polat artik su ihale meselesini görüsür ahuyla. teşekkürler nalancım.bir suru sorun var haklısın.hepsiyle de polat ilgileniyor.bakalım neler yapacak.halonun kurtulacagını dusunuyorum.çunku halo giderse fuatta gider.fuatı hemen diziden çıkarmazlar diye dusunuyorum.şekerim fuat:) ihale işini de halledecegim dedi gorusurler herhalde.. m.alara 20-05-07, 13:52 slmlar herkese alara senin seneryonu okudum eğer sen yazdıysan hakikaten mükemmel ötesi olmuş ellerine sağlık keşke daha önceden yazmış olsaydında pana filme yollardık eminimki üstünde durup bi kaç yerini düzeltip ekleme yaparak gerçek seneryo haline getirirlerdi... beğendiğine sevindim, ben yazdım, daha önce bilerek yazmadım, biliyorsun bu senaristler milleti faka bastırmayı seviyorlar, yani tahmin edilenin mutlaka tersini yaparlar, bakarsın sızma vardır,:img-hyste gerçek senaryoyu değiştiremesinlerde bende ne kadarını tahmin edebildim göreyim:img-hyste celeborn 20-05-07, 13:54 cidden ya birazcık da ahu izleyelim geçen bölümde figüran gibiydi bi de üste bi tomar azar işitti ahu şayet kaçırılmazsa polatla bi yamek yiyecek gibi geliyo en azından ben öyle umuyorum hem ihale olayınıda görüşmüş olurlar yada polat ahu'yu bahsettiği küçük güvenli eve yerleştirse sonra da sık sık ziyaretine fln gitse de olur yani:img-wink: m.alara 20-05-07, 13:57 arkadaslar bence ahuyu kacirmlari mantikli degil endne ahuyu sevip sevmedigimden soylemiyorum kesinlike dusunun tatarogullari fuati heri almak icin ahuyu kacirdilar ee polat ahuyu geri almak icin fuati vercek halo dayimin intikami ne olcak sizce bence sacma olur:img-yes: dayının intikamını bilahare yine alır, ama daha dizinin başında kangövdeyi götürürse 100. bölüme polattan başka kimse kalmaz , o yüzden bence fuatta bulutta daha ölmez, ayrıca halo daha uzun süre yoğun bakımda yatar gibime geliyor, yani intikam almak için vakitleri var. başka bir forumda arkadaşın biri şaka olsun diye belkide tataroğlu polatın gerçek babasıdır:img-hyste demiş çok güldümya :img-hyste :img-hyste m.alara 20-05-07, 14:00 polat ozur diler bence.kırıcıydı ama durumu anlatırsa ahu daha anlayışla karşılar. ahu kaçırılır bence..ailesinden birinin kaçırılması o kadar heyecan katmaz diziye.ahu kaçırılırsa daha heyecanlı olur.ahunun da kaçırılmasını istemem tabi ama polatın kurtaracagını dusununce guzel oluyor bu dusunce:)polatta kurtaracak onu diye dusunuyorum:) bol ahu gorelim geçen bolum azdı.ahuyu ve ahu-polat ikilisini sevenler de var bizi de dusunsunler:) aylince ahunun kaçırılmasını sırf senin için istiyorum valla, aylince ahusunu biraz daha görebilsin diye , hatta şöyle yaralansın falan , polat hastanede başında beklesin, kendini suçlu hissetsin, daha iyi olmazmı aylince 20-05-07, 14:06 cidden ya birazcık da ahu izleyelim geçen bölümde figüran gibiydi bi de üste bi tomar azar işitti ahu şayet kaçırılmazsa polatla bi yamek yiyecek gibi geliyo en azından ben öyle umuyorum hem ihale olayınıda görüşmüş olurlar yada polat ahu'yu bahsettiği küçük güvenli eve yerleştirse sonra da sık sık ziyaretine fln gitse de olur yani:img-wink: tanıştılar.telefonla konuştular.yemege gittiler.mesajlaştılar.ihaleyi konuştular.tekrar başka sahne de telefonla konuştular.hep bir sahneleri var ama çok az.yavaş yavaş alıştırıyorlar galiba:) ev konusunda da ahu da hemen tamam dedi belki vazgeçer polatın bu tavrından sonra orada kalmam der.polat bey teklif yaptı ahu reddetti havası olur kızın:) bak bak ahucuya diyecekler bana :img-hyste oyle ama seviyorum ahuyu.zaten yalnız hem dizide hem forumlarda.senaristlerde polatı arattırıp duruyorlar aramasın tamam.aramaz artık herhalde ararsa çok aşık bu kız diyecegim bu ne boyle:) aylince ahunun kaçırılmasını sırf senin için istiyorum valla, aylince ahusunu biraz daha görebilsin diye , hatta şöyle yaralansın falan , polat hastanede başında beklesin, kendini suçlu hissetsin, daha iyi olmazmı hayır yaralanmasın o kadar degil kıyamam m.alara.biliyorum dizi boyle bir dizi ama halonun durumu var zaten zor olur polata da.. m.alara 20-05-07, 14:18 [ hayır yaralanmasın o kadar degil kıyamam m.alara.biliyorum dizi boyle bir dizi ama halonun durumu var zaten zor olur polata da..[/QUOTE] başkaları istemez demiştim ama sen istemedin, yaralanmasına bile katlanamadın, sen bilirsin, ama bak o zaman daha kolay yakınlaşacaklardı, ama bencede olmasın diğer dizilere benzer o zaman MoOnDaNcE-11 20-05-07, 14:53 Fragman yarin bu saatlerde cikmis olur , 24 saat daha dayanin , siz annenizin karninda 9 ay nasil dayandiniz anlamak mumkun degil :img-hyste Saka bir yana ben de heyecanliyim . Fragmani gordukten sonra daha saglikli degerlendirmeler yapabiliriz ama ben gene de simdiden tahminlerimi soyleyeyim : - Halo olmez ama bolum sonuna dogru durumu agirlasabilir .Aynisi fuat icin de gecerli... - Davut ve Polat arasinda bir gorusme gerceklesebilir .Burda teminat mektubu icin davut kolaylik saglar . - Hazarbeyogullari ve Kacgarlar baska alternatifler uzerinde durabilirler.Nasil olsa digerleriyle aralari acildi. - Ancak davut ve yalcin misilleme planlari yaparlar .Polat yakinlarindaki insanlarin iyice korunmasi icin emir verir . Inci , esiyle sorunlari oldugunu soyleyerek ahu'dan yardim ister . Bu sirada da tatarogullari ahu'yu kacirip durumu esitleyebilirler . Ahuyla polat arasinda su an sadece elektriklenmeler var . Polat'in aklina olayi halo soktu zaten . E ahu'nun da aklina julide girdi , ahu da o zaman hoslaniyorum dedi . Hafiften alistiriliyoruz :img-polic m.alara senaryonu okudum ve basarili buldum , tebrikler :good: begümm888 20-05-07, 15:09 m.alara ben de okuyacağım merak ettim herkes övmüş senaryonu:)bence bir sonraki bölümde polat kesin olarak ahudan özür diler ama öyle abartmadan tercihimiz de böyle olmasından yanadır zaten:img-yes: hemen kaynaşmasınlar öyle pat diye canım aaaaa.illa ki kaynaşacaklardır tabi ama bari yavaş yavaş olsun. ahu ve ailesinden biri kaçırılabilir.fakat ben ahunun kaçırılmasını heyecan açısından daha olabilir gibi görüyorum. fuat da halo da ölmeyecek bence.:img-yes: celeborn 20-05-07, 15:21 m.alara'ya valla senaryo dehşet olmuş:good: okurkan acaip zevk aldım her bölümden önce bekliyoruz artık:img-wink: 'polat telefonu kapatır bilgisayara bir yumruk indiri koltukları tekmeler' buna bittim zaten :img-hyste respecttotime 20-05-07, 18:01 onumezdeki bölum daha da heyecanlı olur.bulutun verecegi hesap sahnesini çok merak ediyorum... Önümüzdeki bölümde Halo ölür.Polatta tam fuati öldürecekken bir telefon gelir ortagin yani ahu elimizde şeklinde.polain o an bir karar vermesi gerekir... Ahunun hiç bir sucu yoktur ve daha çok gençtir,onu bu işlere kendisinin soktugunu hisseden polat fuati bırakir...Ama halonun intikamı alınmamiştir...Ama alınacaktır... yalcinersonmez 20-05-07, 21:30 ya bence halonun ölüp ölmediğini bu blmde göstermiceklerdir yoğun bakımda filan tutuyolardır durumu her an kötüye gidebilir falan filan işte:) hatta bi ara halonun durumu kötüleşebilir doktorlar hemen müdahale ederler dizinin yarım saati öle geçer ama halonun durumu iileşir bence böle bişiler olcak... mc_merve 20-05-07, 21:32 yalcin katiliyorum bence 6. bolumde gostermicekler hatta bir kalp durmu olayi filan olur ama gine duzelir felan :) bu arada ben diger aileleride gormek istiyorum simdilik sadece tatarogullarini gosteriyolar hep yalcinersonmez 20-05-07, 22:52 Taze Taze Yeni Tüyo Geldi Koşuuun!!!:happy0064 :happy0064 Mrb Arkadaşlar gece gece yeni tüyo aldım geçen haftaki tüyoyu aldığım arkadaş bugün setteydi tüyo verdi hemen yazıorum...:happy0064 :happy0064 TÜYO: kısacası dizimiz çok güzel gidiyor ve izlemeye devam edin olagan birşey olursa yazarım ama bu hafta dahada güze artık savaş başladııııııı halo dayı mutlaka ölmiyecek rahat olun tabiki fuat tatarogluda ölmiyecek...:happy0064 :happy0064 bye mc_merve 20-05-07, 22:55 :happy0064 :happy0064 yalcin dort gozle bekliyodum tuyonu gerci halonun olicegi 6. hissim tarafindan biliniyodu ama:img-hyste senin tuyonlada kesinlesmis oldu ne guzel diger tuyolarini merakla beklyiorum:happy0064 m.alara 20-05-07, 23:07 teşekür ederim arkadaşlar madem beğendiniz he he he her bölümden önce yazarım artık, bu bölümde bakarız tutturabiliyorsam ne ala tutturamıyorsam siz benim düşündüklerimi çıkar diğer alternatifler üzerinde kafa yorarsınız sonunda yakalarız bu senaristleri:img-hyste :img-hyste m.alara 20-05-07, 23:10 yalçınersönmez tüyo için teşekürler.:happy0064 yalnız benden uyarması bu gidişle sette casus avı başlatırlar, arkadaşın işinden olmasın:img-hyste nalan-k 21-05-07, 07:12 yalcincim bende tüyon icin tskler ediyorum, bu arada zaten baska birsey olamazdi bence, malum halonun ölmesi, fuati öldürmek demek, buda olamaz, asil action simdi basliyor. yakamoz16 21-05-07, 07:39 Günaydın... Yalçın tüyo için çok sağol.Halo dayı zaten ölmez diyordum 1 haftadır hele Fuat Polat'ın elindeyken hiç ölmez,ama böyle daha bir rahatladık,çok sağol. Alara ben senaryona yorumumu yapmıştım ama ,canım tekrar söyleyeyim ki ,kesinlikle devam et,harikasın:happy0064 papatya67 21-05-07, 09:39 TÜYO: kısacası dizimiz çok güzel gidiyor ve izlemeye devam edin olagan birşey olursa yazarım ama bu hafta dahada güze artık savaş başladııııııı halo dayı mutlaka ölmiyecek rahat olun tabiki fuat tatarogluda ölmiyecek...:happy0064 :happy0064 bye [/QUOTE] yalçın tiyo için teşekkürler...bak yine uyarıyorum...:img-hyste eğer yanlıış çıkarsa biryerler saklansan iyi olacaksofa yoksa başına neler gelecek biliyorsun değil mi?:img-hyste :img-hyste terlik...terlik...:img-hyste :img-hyste aylince 21-05-07, 10:36 yalcın tüyo için teşekkürler.halo kurtulmazsa fuatta gidiyordu.bunu da yapmayacaklardı.iyi baglamışlar fuata konuyu halo kurtuldu:) yakamoz16 21-05-07, 10:42 Yok Papatya abla Halo bu saatten sonra asla ölmez,meraklanma sen.. Ama yinede bişey olursa Yalçın orda :img-hyste Tüyoyu veren o ,biz sadece 6 his diyoruz:img-hyste (kendiminasıl güvenceye alıyorum):img-hyste yalcinersonmez 21-05-07, 11:20 yalçın tiyo için teşekkürler...bak yine uyarıyorum...:img-hyste eğer yanlıış çıkarsa biryerler saklansan iyi olacaksofa yoksa başına neler gelecek biliyorsun değil mi?:img-hyste :img-hyste terlik...terlik...:img-hyste :img-hyste papatya benim ne zama yanlış tüyomu gördün böle konuşuosun:) kalbimi kırıosun ama:icon_sorr mrk etme yanlış çıkarsada ben yerimi bulurumsofa Jale_ 21-05-07, 11:22 yalçınersönmez tüyo, geçen haftaki gibi ayrıntı içermiyor, böylesi daha güzel, daha heyecanlı seyrederiz, teşekkürler bilgi için..;) yalcinersonmez 21-05-07, 11:25 yalçınersönmez tüyo, geçen haftaki gibi ayrıntı içermiyor, böylesi daha güzel, daha heyecanlı seyrederiz, teşekkürler bilgi için..;) önemli dil bende tam tersini istiyodum içerikli olsun nedeni ise diziyi seyrederken ailece kalabalık seyredioruz seyrederkende bakın şimdi şu şöle olcak filan diyorum doğru çıkıo yani bi karazmamız olmuş oluo anlatamadım dimi:img-hyste m.alara 21-05-07, 11:26 bir kaç saat sonra fragman çıkar, asıl tüyoyu o verecek, ya biz bir hafta için tüyosuz duramıyoruz, sezon bitiminde ne yapacağız bilmem, kendimizi tatile veririz herhalde yalcinersonmez 21-05-07, 11:29 bir kaç saat sonra fragman çıkar, asıl tüyoyu o verecek, ya biz bir hafta için tüyosuz duramıyoruz, sezon bitiminde ne yapacağız bilmem, kendimizi tatile veririz herhalde doğru fragman saat 16:30 gibi çıkıo fazla dil 2.5 saat kaldı 1 hafta bekledik bunuda bekleriz:happy0064 sezon bitiminde mutlaka tüyo alırım ama hemen alamam muhtelemen sezon finalinden sonraki bölümü yazın çekiceklerdir dolayısıylada tüyo olmaz...:icon_whis yalcinersonmez 21-05-07, 11:33 Arkadaşlar bu arada fragman beklemek için resmi siteye baktım haber gördüm kv yarın istanbul üniverstesinde yönetim tarafından asrın en iyi dizisi ödülünü alcakmış:happy0064 yine ödül koleksiyonumuza bi ödül daha acaba kaç ödül aldı dizimiz sayamadıkta:img-hyste m.alara 21-05-07, 11:38 Arkadaşlar bu arada fragman beklemek için resmi siteye baktım haber gördüm kv yarın istanbul üniverstesinde yönetim tarafından asrın en iyi dizisi ödülünü alcakmış:happy0064 yine ödül koleksiyonumuza bi ödül daha acaba kaç ödül aldı dizimiz sayamadıkta:img-hyste kaç ödül aldı bende sayamadım ama durumu en iyi özetleyen ödül bu olsa gerek " asrın dizisi" yakıştı dizimize:happy0064 :happy0064 :happy0064 acaba tv de gösterirlermi yalcinersonmez 21-05-07, 11:51 kaç ödül aldı bende sayamadım ama durumu en iyi özetleyen ödül bu olsa gerek " asrın dizisi" yakıştı dizimize:happy0064 :happy0064 :happy0064 acaba tv de gösterirlermi walla saymaya kalksak ömür yetmez alara:happy0064 heralde yakışcak dizimize asrın dizisi ödülü ne demek dizimize manyak bi karizma kazandırcak ya zaten gerek ok dizimizin çok çekici bir karizmazı zaten var ama fazla karizmadan bişi olmaz:) inş. tvde yayınlarlar çok mrk ediyom:icon_whis acaba nie bahadır ve raci katılmıoda sadece cüneyt aysan katılıo senaristlerden...:icon_whis BU ARADA HABER İÇİN HABERLER BÖLÜME VEYA RESMİ SİTEYE BAKIN... papatya67 21-05-07, 12:01 papatya benim ne zama yanlış tüyomu gördün böle konuşuosun:) kalbimi kırıosun ama:icon_sorr mrk etme yanlış çıkarsada ben yerimi bulurumsofa aaaa canım kıyamam...hemende alınırmış... :img-hyste ben sana sadece latife yapıyorum...ablası hiç küçük kurduna kıyarmı...hem sana ihtiyacımız var demi...kafanı kırarsak,tiyoları sağlam getiremezsin...:img-hyste sen bizim biricik ajanımızsın....:happy0064 papatya67 21-05-07, 12:08 Arkadaşlar bu arada fragman beklemek için resmi siteye baktım haber gördüm kv yarın istanbul üniverstesinde yönetim tarafından asrın en iyi dizisi ödülünü alcakmış:happy0064 yine ödül koleksiyonumuza bi ödül daha acaba kaç ödül aldı dizimiz sayamadıkta:img-hyste yalcıncığım haber için teşekkürler canım...böyle güzel haberlaerin devamını bekliyoruz...kurtlarımıza ve necatimize her şey yakışır... yakamoz16 21-05-07, 12:21 Aslı oh ii walla herkes kendine güvence sağlasın bi biz kalalım dışarda ne güzel istanbul:img-hyste Ne yaparsın can pazarı:img-hyste Benim o terliklerden nasiplenmeye hiç niyetim yok:img-hyste Şaka bir yana gerçekten Halo dayı artık zor ölür biraz sıkar:img-hyste Sende bizde güvencedeyiz Yalçın meraklanma yakamoz16 21-05-07, 12:25 Bu çok güzel bir haber ya ''Asrın Dizisi'' işte bu e bizlerde ''Asrın Dizisinin fanları'' oluyoruz ne güzel:img-hyste Hem bakın Halo dayımız yani Sönmez Atasoy'da gidiyor ee artık diyecek söz varmı? mc_merve 21-05-07, 13:12 ooo dizi asrin dizisi secilmis vay be haketti ama ee bizde ne oluyoruz o zaman aslimin dedigi gibi asrin fanlari:happy0064 :happy0064 fragmanin cikmasina az kaldi heyecan dorukta:img-hyste :img-polic mc_merve 21-05-07, 13:26 alara yakinda asliyla bunla ilgili bir calismamiz olacak daha yapim asamasinda :) bu arada fragman saat kacta cikiyiodu m.alara 21-05-07, 13:30 walla saymaya kalksak ömür yetmez alara:happy0064 heralde yakışcak dizimize asrın dizisi ödülü ne demek dizimize manyak bi karizma kazandırcak ya zaten gerek ok dizimizin çok çekici bir karizmazı zaten var ama fazla karizmadan bişi olmaz:) inş. tvde yayınlarlar çok mrk ediyom:icon_whis acaba nie bahadır ve raci katılmıoda sadece cüneyt aysan katılıo senaristlerden...:icon_whis BU ARADA HABER İÇİN HABERLER BÖLÜME VEYA RESMİ SİTEYE BAKIN... bahadır çenesini dinlendiriyordur malum her programa o katılıyor ve ondan başkasıda konuşamıyor de raci katılsa iyi oludu, o garibime hem senaryoyu hemde şirket yönetimini yüklediler kendileri geziyorlar m.alara 21-05-07, 13:34 alara yakinda asliyla bunla ilgili bir calismamiz olacak daha yapim asamasinda :) bu arada fragman saat kacta cikiyiodu dur tahmin edeyim... elif çıkartmalı tişörtler, polat çıkartmalı şortlarmı ?:img-hyste fragman 4- 4.30 gibi çıkıyor ama beni 12 den sonra heyecan basıyor belki bı gün erken çıkar diye siteye abone oluyorum mc_merve 21-05-07, 13:35 yok canim ben elif veya polatla igili birsey yapcaz demedim asrin dizisiyle ilgili bir imza gibi birsey yapicaz dedim:img-hyste :icon_sorr yalcinersonmez 21-05-07, 13:39 alara ne uniforma olcak nede bir kimliğimiz sadece asrın fanları olarak adı şevkatle anılan gizli bir fan grubu olcaz bir kimliğimiz yok ama kocaman yüreğimiz var:img-hyste mc_merve 21-05-07, 13:43 :img-yes: neden gizliymis ya aa valla en buyuk fan kvde var burda forumda fazla olmasada en cok fan kv fani :img-yes: off fragman cikmadi gitti:img-polic mc_merve 21-05-07, 13:44 Ayy sen çok yaşa emi:img-hyste tişörtler ha:img-hyste tabi ben ve Merve yanyana gelince Elif ve Polat projeleri çıkar hep:img-hyste Ama bu defa Asrın dizisi diye bişeyler düşünüyoruz.. ya cidden saka maka oyle bir tsort olsa ben giyerim acaba diyom ben oyle birseymi yapsam fikir benden yapim aslidan:img-hyste :img-hyste yakamoz16 21-05-07, 13:48 ya cidden saka maka oyle bir tsort olsa ben giyerim acaba diyom ben oyle birseymi yapsam fikir benden yapim aslidan:img-hyste :img-hyste Bende giyerim:img-hyste Elif&Polat olucak nasılsa. Sen tasarla ben yapayım sonra dünya çapınca iş yapar arada köşeyi döneriz.. Off fragman hala yok:icon_sorr begümm888 21-05-07, 13:49 bahadır çenesini dinlendiriyordur malum her programa o katılıyor ve ondan başkasıda konuşamıyor de raci katılsa iyi oludu, o garibime hem senaryoyu hemde şirket yönetimini yüklediler kendileri geziyorlar 3 senaristin birden katılmasına gerek yok ki genel olarak oyuncuları almışlar senaryo için de bir kişiyi seçmişler o da cüneyt aysan olmuş.cüneyt aysan da çenede bahadırdan aşağı kalmıyor yani son programda ikisinin birden maşallahı vardı.keşke sunucular hiç olmasaydı da biz sadece onları dinleseydik:)raci şaşmaz zaten genel olarak programlara çıkmıyor.öyle karar almış herhalde.bu onun kendi tercihidir yoksa şirketin başında o olduğuna göre kararları o alıyordur kimin nereye gideceğine falan o karar veriyordur:img-wink: Jale_ 21-05-07, 13:54 Raci Şaşmaz çıkmıyor , iyi de yapıyor bence.. Ne de olsa o patron, yapımcı.. Bir yapımcı gizemini korumalıdır, hem böyle gizemli oluşu daha bir karizmatik.Bu arada dediğiniz gibi Bahadır'ın çenesi yoruldu heralde, Cüneyt devrede.. Ama Bahadırsız da olmaz ya, alışığım ben ona..:) abdullah_54 21-05-07, 13:55 Halo ölürse Bulut Ve Fuatda ölür herhalde bu önemli oyuncularla bu kadar kısa süre için anlaşma yapmadılar onun için artık halo ölmez no panic! Bulut Ahuyu kaçırır ve Ahuya karşılık Fuatı geri alır mutlu mesut yaşar giderler... m.alara 21-05-07, 14:00 alara ne uniforma olcak nede bir kimliğimiz sadece asrın fanları olarak adı şevkatle anılan gizli bir fan grubu olcaz bir kimliğimiz yok ama kocaman yüreğimiz var:img-hyste buna bayıldım :happy0064 yani kgt gibi kimlik mimlik yok olsun merve aslı sabırsızlıkla bekliyoruz imzayı :happy0064 isterseniz biraz bekleyin belki tv de ödül verilirken falan gösterir ordan resim eklemek daha hoş olabilir. hakketey ya hala fragmandan haber yok:icon_sorr m.alara 21-05-07, 14:10 Raci Şaşmaz çıkmıyor , iyi de yapıyor bence.. Ne de olsa o patron, yapımcı.. Bir yapımcı gizemini korumalıdır, hem böyle gizemli oluşu daha bir karizmatik.Bu arada dediğiniz gibi Bahadır'ın çenesi yoruldu heralde, Cüneyt devrede.. Ama Bahadırsız da olmaz ya, alışığım ben ona..:) hakikaten ya raciyi görmek istiyoruz artık ekranda, bahadırıda görmek itiyoruz biz gerçekten asrın fanlarıyız galiba hangi dizi fanatiği senaristini, yönetmenini ekranda göremediği için hayıflanır:img-yes: yalcinersonmez 21-05-07, 14:12 arkadaşlar bu asrın fanları olayını burda tartışıoz ama yeri burası dil henüz bi başlığımızda yok hazır konuyu açmışken sölim 2 saat önce filan forumumuza tartışma meydanı başlığı açma isteği gönderdim 2 gün sonra başlık açılır artık orda tartşırız bu konuları(tabi eğer modlar kabul ederse...) yalcinersonmez 21-05-07, 14:14 bu arada merve ve aslı artık bi kere şu imza olayını aklımıza soktunuz bu işin geri dönüş yok kelimeleler klavyeden çıktı:) en kısa zamanda imzanızı beklioruz ona göre:) m.alara 21-05-07, 14:53 ya şimdi bana kızacaksınız ama hepsi benim yüzümden. senaryom onların senaryosuyla birebir aynı olunca senaryoyu değiştirmek zorunda kaldılar o yüzden fragman yetişmedi mc_merve 21-05-07, 16:31 alllah bu nasil fragmandir ya her fragmanda illa bizi bunlar delirtmeyemi calisiyorlar davut t goruyo videoyu herkes sok:img-hyste :img-hyste buluy tokat yiyo hemde osmanli valla cok kpis vuruyo davut t. yalniz ipler koptu filan diyo bulut tokadida yedi artik kimse durduramaz nazife annenin evinin ordaydi onlara birsey yapmasin bu:icon_sorr :icon_sorr halo dayiyi birileri goturuyo umarum polatlardir baska kisiler gotoruyosa o zaman durum karisik baya:icon_sorr :icon_sorr polat adamin bacagina sikiyo ama adini unuttum adamin ahuda baya korkuyo:img-hyste :img-hyste ay dur ben birdaha izleyim ya :img-help: :img-help: :img-help: mc_merve 21-05-07, 16:36 yalniz o bulut nazife anneyle omer babaya dokunurs aolnlardan biri olurse dizi biter cunku polat herkese oldurur oynicak kise kalmaz:img-hyste :img-hyste saka tabikide off umarim bulut o tokati yedikten sonra kotu birseyler yapmaz:icon_sorr yalcinersonmez 21-05-07, 16:36 Arkadaşlar fragmandaki ayrıntıları yazıyorum fuatın vurulduğunu davut t. tvde izliyo ve şok oluyo aynı şekilde incide...daha sonra davut t. o sinirle buluta elinin tersiyle güzel bi osmanlı tokatı yerleştirio bulut yerde...sonra polatın ailesini ardındanda bulutun acımasız bakışını gösteriolar(yani polatın ailesinin kaçıralacağı kesinleşmiş oluo) polat hazarbeyoğullarının evinin önünde arabasından iniyo ve abdülheyle beraber korumaları aşıolar sonra polat tabancası ile ibrahim velidin bacaklarına 3-4 el ateş edio...ardından fuatı acı çeker bi halde yatakta gösteriolar sonrada yıldızı şaşırmış halde...biri haloyu cep tel.le videoya alıo ve bi tane ambulans gösteriolar... ABDÜLHEY:Fuat Tamer'i napcaz abi??? (Polat Eline bir kalem alır.o sırada mematiyi gösterirler)POLAT:Halo ölürse haoldingin bayrak direğine asın!!! _sEz!N_ 21-05-07, 16:37 İbrahim Velid gibi gaddar bir adamın bacağına nasıl sıktı Polat.. Adamın bir karizması vardı çizildi gitti.. Bu bölümde Polat ve ekibi hariç herkezin karizması çiziliyor.. aylince 21-05-07, 16:39 bulut tokat yiyor of ne sahne o oyle.fuatı vurunca mahvoldu davut t. inci de gordu o da çok uzuldu.ahu evde çok az bir sahne ahu mu o anlaşılmıyor bile.anlamadım.birşeyler var orada da patlama sesleri gibi birşey.. ailesini de gosteriyor polatın of var birşeyler yalcinersonmez 21-05-07, 16:43 bence bulut yediği tokat yüzünden gurur yapıp polatın ailesini kaçırcak aynı zamanda haloyuda hastanede bi videoya çekip polata yollicak polat bunun üzerine halo ölürse fuatı holdingin bayrak direklerine asın dice yani frag. öle gösterio:icon_whis sinope 21-05-07, 16:45 oncelikle bulut okkalisindan tokat yiyor polat nazife anne ve omer babayi ziyarete gdiyor galiba seytan parcali bulut yine polati takip ediyor galiba(nazife annegilin yerini ogreniyor) halo kaciriliyor arkadaslar,sekerime karsilik hemde sekerim yatiyor boylu boyunca:img-hyste :img-hyste ve ailesi sekerimi o halde goruyorlar:icon_whis :icon_whis karsiliginda halomuzu kaciracaklar polat valla birisinin bacaklarina SIKIYOR 3 yada 4 kursun rahat vardi ve polat sayet haloya bir sey olursa sekerimi sirketin diregine asin diyor(bayrak niyetine):img-hyste :img-hyste bulut mikrobu buyuk olasilikla nazife annelere kotuluk yapmak icin kollarini siviyacaga benziyor:img-yes: ama super bir bolum olacagi kesin m.alara 21-05-07, 16:45 ne olduğunu anlayan varmı, sanki polatın ailesini kaçıracaklarmış gibi ama bence yanıltmaca , hala ahuyu kaçıracaklarını düşünüyorum. çünkü ahumu tam anlayamadım ama ahuya benziyor silahlar patlayan bir ortam var, yada bulut ikisine birden saldıracak, belkide ahunun orda patlayan silah ibrahim velide aittir. yoksa polat niye hemen öyle adamı ayağından vursun valla polat silahı bir aldı pir aldı sıkıp dolanıyor. _sEz!N_ 21-05-07, 16:47 Arkadaşlar Polat'ın Hazarbeyoğulları ile ne hesabı var dı da oraya gidiyor acaba Ahu mu şikayet etti, çeki geri verme hadiseleri felan vardı ya.. papatya67 21-05-07, 16:48 oncelikle bulut okkalisindan tokat yiyor polat nazife anne ve omer babayi ziyarete gdiyor galiba seytan parcali bulut yine polati takip ediyor galiba(nazife annegilin yerini ogreniyor) halo kaciriliyor arkadaslar,sekerime karsilik hemde sekerim yatiyor boylu boyunca:img-hyste :img-hyste ve ailesi sekerimi o halde goruyorlar:icon_whis :icon_whis karsiliginda halomuzu kaciracaklar polat valla birisinin bacaklarina SIKIYOR 3 yada 4 kursun rahat vardi ve polat sayet haloya bir sey olursa sekerimi sirketin diregine asin diyor(bayrak niyetine):img-hyste :img-hyste bulut mikrobu buyuk olasilikla nazife annelere kotuluk yapmak icin kollarini siviyacaga benziyor:img-yes: ama super bir bolum olacagi kesin eğer nazife ana ve ömer babaya bulut bir şey kapmak isterse,sen o meşhur 4 kiloluk tavanı kap, bende meredaneyi..bulutu tahtalı köye biz gönderelim bacım...:img-hyste anlaşılan polat bu işi beceremiyor...:img-hyste :img-hyste aylince 21-05-07, 16:48 ahu birseyden korkup saklaniyo ama ne oldugunu anlayadim :) sanirim silah sesi duyuyo ee alissin artik oda :) tamam da neyden korkacak orada mı oluyor olay anlamadım ne işleri var adamların orada acaba.m.alara ben de ailesini gostermesine ragmen ahuyu kaçıracaklarını dusunuyorum.bence de yanıltmaca.zaten fragmanda az anlaşılmıyor ama var birşeyler yalcinersonmez 21-05-07, 16:48 Polat'ın Hazarbeyoğullarının holdinginde ne işi var, orası başka...Mehmet Fikret'te büyük telaşta.... zaten halo vuruldu die üzgündü polat bide kaçırılış videosunu izledikten sonra sinirli bi şekilde holdinglerini basmıştır çeki iade etmek için çünkü ibrahime 4 kurşun sıktı ve çok sinirli gözüküodu... MoOnDaNcE-11 21-05-07, 16:48 Fragmani izledim , persembeye kadar nasil dayanacagim bilemiyorum . :img-wink: Davut'un yuzunde inanilmaz bir ifadeye dikkat edin , oglu vurulunca nasil surati degisiyor . Yalcin Bulut da tokati cok pis yiyor :good: Kizi da aglamis bence kardesine degil de kocasini bir sekilde basiyor , oyle gibi geldi... Onceden de soylemistim , polat'in yaptiklarindan sonra ailesi birinci hedef haline geldi . Surekli fragmanda onlari gosterdiler , sanki yeni bir yere de yerlestirdi onlari polat . Ama sedyede giden yasli bir adam var , omer baba degildi umarim... Ahu da bir yerlere saklaniyor sanki silah sesi duymus gibi , belki onu da kacirmaya geldiler.Ibrahim Velid bu isin arkasinda olabilir . Polat da bacaklarina kursun yagdiriyor sonra... Fragman cok net degil , ondan soru isaretleri devam ediyor...Ama her halinden harika bir bolum izleyecegimiz belli :good: :good: :good: yalcinersonmez senin tuyolarda hep saglam , sagolasin :img-yes: begümm888 21-05-07, 16:48 Arkadaşlar fragmandaki ayrıntıları yazıyorum fuatın vurulduğunu davut t. tvde izliyo ve şok oluyo aynı şekilde incide...daha sonra davut t. o sinirle buluta elinin tersiyle güzel bi osmanlı tokatı yerleştirio bulut yerde...sonra polatın ailesini ardındanda bulutun acımasız bakışını gösteriolar(yani polatın ailesinin kaçıralacağı kesinleşmiş oluo) polat hazarbeyoğullarının evinin önünde arabasından iniyo ve abdülheyle beraber korumaları aşıolar sonra polat tabancası ile ibrahim velidin bacaklarına 3-4 el ateş edio...ardından fuatı acı çeker bi halde yatakta gösteriolar sonrada yıldızı şaşırmış halde...biri haloyu cep tel.le videoya alıo ve bi tane ambulans gösteriolar... ABDÜLHEY:Fuat Tamer'i napcaz abi??? (Polat Eline bir kalem alır.o sırada mematiyi gösterirler)POLAT:Halo ölürse haoldingin bayrak direğine asın!!! sağol valla yalçın izlememiştim ayrıntılı yazman iyi olmuş:)demek ki polatın ailesi kaçırılıyor.iyiden iyiye ölmek istiyor eceline susamış bu davut.davut buluta vuracağına salak oğluna baksın bulut ne yapsın her türlü uyarıyı yaptı:happy0064 polatın laf çok iyiymiş.ya haloyu mu kaçırıyorlarmış şimdi?polat iyice deliriyor anlaşılan.oh oh delirsin özlemiştik öyle çok efendilik yakışmıyor bizimkilere:img-polic yalcinersonmez 21-05-07, 16:53 arkadaşlar doğru şaşırtma yaptılar fragmanda...ilk önce polatın ailesini sonrada bulutu gösterdiler aslında nazife anne ile ömer babayı gösterdikleri yer normal bi sahneydi arka arkaya gösterdilerki bulut onlatı kaçırıcakmış gibi olsun die aslında halo kaçırılıo... yalcinersonmez 21-05-07, 16:56 neyse siz sohbete dvm edin bende frag.dan resimler çekcem banada iş olmuş olur... Antialiye 21-05-07, 16:57 Şimdide hazarbeyoğullarına savaş açtı Polat. Anlamadığım niye hepsine birdensaldırıyor. Parçala böl politikası varken bu biraz benim aklıma yatmıyor. Fragmanda Nazife Annenin ve Ömer Babanın göstermeleri iyi oldu sonuçta her zaman görmek istediğimiz karakterler. Umarım geçen bölümki gibi fragmanı güzel tutup bu bölümü vasat yapmazlar.Bir de şu geçen ki müziğe dönsek. Filmin cenderesi beni pek sarmıyor açıkcası mc_merve 21-05-07, 17:00 antialiye ben hicbirzaman kvd vasat bir bolum gormedim acikcasi hatta bana fragmanlari daha iyi yapsalar keske diyorum bolumun guzellgini gosterseler cok kisa tutuyolar fragmani cunku normal baska dizilerde en az 2 dakika fragman olur bizde 1 dakika bile deyil Antialiye 21-05-07, 17:19 mc_merve vasat bölüm olarak tabir ettiğim şey ilk 3 sezonki bölümleri karşılaştırdıkmı ortaya çıkıyor.En basiti eski bölümlerdeki sürükleyicilik hafıza kazınan replikler yok. Şu anki dizi daha durağan. Bir de öncekileri biraz küçük gösterme gibi bir mantık hatasına girdiler o yüzden benim tarafımdan biraz eksi puan alıyor(Ben kimsem:img-wink: ) Aslında vadinin şu anki bölümleri her ne kadar vasat diye nitelendirsem de hala diziler içinde en iyisidr. pinar15 21-05-07, 17:22 arkadaslar fragman harika resmen ya ama halo dayiyi galiba kaciriyorlar ya off ya ama polat yinede kurtariri ne olcak kacirsinlar:img-hyste fuatin durumuda kotu gerci ben onun icin parca bile istedim ama calamdilar:img-hyste insaalah omer babaya yada nazife anneye zarar vermezler yalcin nasil tokati yiyor ama :img-hyste cok iyi oldu ohh canima degsin bence bu bolum harika olucakk:happy0064 yakamoz16 21-05-07, 17:35 Yalçın madem kafanıza fena soktuk bu imza işini artık yapmak farz oldu, ama Alara'nın fikride güzel bekliyelim Tv'de görüntü verilirse onlarla yaparız... Fragman gelmiş hoşgelmişde gelmek için benim gitmemi beklemiş anlaşılan:img-hyste heran gidebilirim.:icon_sorr Zaten hiç birşey anlamadımki neydi şimdi bu:img-hyste Bulut'un karizma çizile çizile bişey kalmadı adamda,o kadar karizmatik dedikki adam'a nazarımız değdi:img-hyste Ve galiba Ömer baba ve Nazife anne ölücek valla hiç sevmiyorum bunu söylemeyi ama 6. hissim bana bunu söyledi fragmanını görür görmez,ama mantık olarakda ben Ahu'nun kaçırılmış olabileceğini düşünüyorum :icon_sorr En iyisi ben fragmanı tekrar izliyeyim:icon_sorr mc_merve 21-05-07, 17:41 ohohho asli seninde 6. his iyice 6. his olmaktan cikti ikinci bulut olmaya calisiyo icindeki bulutu cikar olmuyo boyle negatif enerji geldi birden bana:img-hyste :img-hyste benim 6. hissde nazife annelere birsey olmicagini soyluyo ilginc:icon_sorr yakamoz16 21-05-07, 17:50 İkinci Bulut:img-hyste :img-hyste Merve fragmanı görür görmez valla içime öyle doğdu bilmem fikrim değişir mi?ama şuanda böyle ,eğer hissimde değişiklik olmassa ne güzel senin 6. hisle benimkinin yarışını görürüz:img-hyste Ama mantıken bende ölmeyeceklerini bişey olmayacağını düşünüyorum,çünkü Polat Halo vuruldu diye bu kadar delirmişken Anne Babası için dünyayı tersine çevirir. mc_merve 21-05-07, 17:54 ayrica bune boyle ya eski kvde bile aileye bu kadar satasmamislardi hayir illa aileden birine birsey yapcaksiniz alsaniza ahuyu:img-hyste :img-hyste :img-hyste yalcinersonmez 21-05-07, 17:56 evt aslı yapmak farz oldu doğru sölüosun yarın bi bekleyin belki haberlerde filan gösterirler ordan caps alırsınız neyse ben frag.dan 35 tane resim çektim ama şimdi sinema var onu seredicem bitince upload edip buraya koyarım... begümm888 21-05-07, 18:02 mc_merve vasat bölüm olarak tabir ettiğim şey ilk 3 sezonki bölümleri karşılaştırdıkmı ortaya çıkıyor.En basiti eski bölümlerdeki sürükleyicilik hafıza kazınan replikler yok. Şu anki dizi daha durağan. Bir de öncekileri biraz küçük gösterme gibi bir mantık hatasına girdiler o yüzden benim tarafımdan biraz eksi puan alıyor(Ben kimsem:img-wink: ) Aslında vadinin şu anki bölümleri her ne kadar vasat diye nitelendirsem de hala diziler içinde en iyisidr. bence bu bir iki şeyden kaynaklanıyor.bir önceki dizi şu anda genele göre daha hareketli ve heyecanlı geliyordu ama birincisi orda mafya anlatılıyordu.dolayısıyla aksiyon sahneleri daha fazlaydı.ve tabiki dizi o zamanlar yeni başlamıştı ve Türkiye'de hiçbir dizide olmayan bir tarzda konusu vardı.sözler keskindi.oysa şimdi bu tarz şeylere alıştık.herkes taklit olayına girdi.ikincisi tabiki RTÜK.rtükün denetimi çok fazla sanıyorum yapımcılar biraz diken üstündeler.gene de anlatmak istediklerini anlatabiliyorlar diyorum:img-yes: üçüncüsü önceki dizi iki yönlüydü.biri politika ötekisi mükemmel bir aşk.şimdi o mükemmel aşk yok.elifin olmaması aşk yanını aşağıya çekiyor.ahuyla ne derece doldurabilecekler bilmiyorum.ama vasat denmesine katılmıyorumçbence kesinlikle vasat değil yeni dizi.sadece eskisiyle kıyaslandığında konsept değişik olduğu için ve bazı diğer nedenlerden ötürü aksiyon daha az.ben sadece ilk bölümü vasat gibi bulmuştum.o da dizinin karakterlerinin tanıtılma bölümüydü.daha çok az karakter işin içinde.onlar teker teker diziye dahil oldukça heyecan artacaktır.replikler bence hala gayet güzel onlarda pek bir farklılık görmüyorum:img-polic blue ivy 21-05-07, 18:02 Yalçın madem kafanıza fena soktuk bu imza işini artık yapmak farz oldu, ama Alara'nın fikride güzel bekliyelim Tv'de görüntü verilirse onlarla yaparız... Fragman gelmiş hoşgelmişde gelmek için benim gitmemi beklemiş anlaşılan:img-hyste heran gidebilirim.:icon_sorr Zaten hiç birşey anlamadımki neydi şimdi bu:img-hyste Bulut'un karizma çizile çizile bişey kalmadı adamda,o kadar karizmatik dedikki adam'a nazarımız değdi:img-hyste Ve galiba Ömer baba ve Nazife anne ölücek valla hiç sevmiyorum bunu söylemeyi ama 6. hissim bana bunu söyledi fragmanını görür görmez,ama mantık olarakda ben Ahu'nun kaçırılmış olabileceğini düşünüyorum :icon_sorr En iyisi ben fragmanı tekrar izliyeyim:icon_sorr slm arkadaslar. aslicim sen o 6 hissine fazla takilma tatlim cunku cok fena seyler soyluyorsun agzinda yel alsin ne o oyle nazife anneyle omer baba olecekmis galiba diyorsun yuregimi agzima getirme benim,o kadarida olamaz artik:img-pilot bu arada su fragmani nereden izlediniz?resmi siteyi bulamiyorum kayiplara karisti,merakimdan catlicam:icon_whis aylince 21-05-07, 18:06 ailesine birşey olmaz bence de polat mahveder onları boyle birşey yapmazlar.fragmanda polat bir eve giriyor koşarak.o ev kimin arkadaşlar anladınız mı.tabi polatta girmiyor olabilir.bir suru araba var polat diye dusundum o degilse kim anladınız mı orada neler oluyor.ahunun amcasının evi gibi dusundum ama fuatın da evine benziyor gerçi oraya da gitmezler.of çok karışık kimin evi ve kim giriyor o eve fragmandaki goruntuden anlayan varsa anlatır mısınız m.alara 21-05-07, 18:09 bence halonun fotoğrafını çeken asu diye bir kız vardıya o. onu gözüm tutmadı, hastaneye baskın olacak ve haloyu ordan kaçıranlarda bizimkiler bence. polatın annesi ve babasınada birşey yapamayacak bence bulut, çünkü bulut onları izlerken akşam , annesi kuran okurkense sabah demekki akşam bir şey olmayacak . o silahlardan korkup kaçan kızda ahu , acaba ahunun amcasını falanmı vuracaklar. ya biraz merakımızı gidersin dedik ama dahada meraklandırdı bu fragman ya, özet çıksında belki ordan bir şeyler anlarız. blue ivy 21-05-07, 18:10 ailesine birşey olmaz bence de polat mahveder onları boyle birşey yapmazlar.fragmanda polat bir eve giriyor koşarak.o ev kimin arkadaşlar anladınız mı.tabi polatta girmiyor olabilir.bir suru araba var polat diye dusundum o degilse kim anladınız mı orada neler oluyor.ahunun amcasının evi gibi dusundum ama fuatın da evine benziyor gerçi oraya da gitmezler.of çok karışık kimin evi ve kim giriyor o eve fragmandaki goruntuden anlayan varsa anlatır mısınız fragmani simdi izledimde,polat bir evi basiyor ama kimin?ahu silah seslerinden kulaklarini tikiyor acaba polat onun evinimi basiyor yoksa basilan evde ahudami var?off cok karisik:img-pilot aylince 21-05-07, 18:15 fragmani simdi izledimde,polat bir evi basiyor ama kimin?ahu silah seslerinden kulaklarini tikiyor acaba polat onun evinimi basiyor yoksa basilan evde ahudami var?off cok karisik:img-pilot evet orada bir olay var.çok karışık.süper fragman yapmışlar bir suru yorum yapılır fuat nasıl hastanede onu da anlamadım kim goturdu oraya.bir de halonun fotosunu çeken kim sizce blue ivy 21-05-07, 18:19 evet orada bir olay var.çok karışık.süper fragman yapmışlar bir suru yorum yapılır fuat nasıl hastanede onu da anlamadım kim goturdu oraya.bir de halonun fotosunu çeken kim sizce yani o kadar karisik bir fragman vermislerki insanin akli karisiyor,ozet gelirse daha iyi anlariz belki. haloyu acaba bizimkilermi kaciriyor? papatya67 21-05-07, 18:22 yani o kadar karisik bir fragman vermislerki insanin akli karisiyor,ozet gelirse daha iyi anlariz belki. haloyu acaba bizimkilermi kaciriyor? bizimkiler kaçırsa,niye fotosunu çeksinlerki...belliki karşı taraf,fuata karşılık haloyu kaçırıyor...:good: :good: blue ivy 21-05-07, 18:24 bizimkilerin bastigi yer bir sirket binasina benziyor,ev degil,ahuda silah sesinden etkileniyor ama onun evde oldugu belli,herhalde oda baska birsey. fuatin yaralanmasi tataroglu ailesine sok etkisi yapti:img-pilot aylince 21-05-07, 18:25 tamam da ankette halo yok anlamadım Tataroğlu Ailesi, Fuat Tamer'in intikamını kiminle alacak? gerçi bu ankette kaçırılma yok bizler kaçırılma diye dusunduk hemen.fuat kaçırılınca:) ama şirkette polatın kıyafeti farklı gibi o sahnelerde sanki o eve girerken kıyafeti farklı tabi o ise polatsa eve giren bilemem blue ivy 21-05-07, 18:26 bizimkiler kaçırsa,niye fotosunu çeksinlerki...belliki karşı taraf,fuata karşılık haloyu kaçırıyor...:good: :good: evet mantikli,adamcagizin hasta yataginda bile rahatlik yok.resminide polata gondermek icin cekmistir,vay vay vay:icon_whis eliffpolattt 21-05-07, 18:37 Bir arkadaş yazmıştı galiba buraya resmi çeken doktor kız asu ewet çünkü geçen hafta tuncaya helikopter bulmakta yardımcı olmuştu hatırlarsanız polatta halonun burada olduğunu kimse bilmeyecek demişti önlem alınmıştı ve o kızdan başka kimsede giremez oraya resimi çekende o düşmanların doktoru sonuçta kız...Ve polatta bunu öğrenince haloyu ordan aldırttı yani haloyu kaçıran polat bence başka hastaneye götürecek.... Nazife anneyle ömer babaya bişey yapacaklarını sanmam en fazla kaçırırlar polatın gözünü korkutmak için sitelerde hemen öldürdülerde bu iki masu insanları bazı arkdaşlar yuhh ya niye öldürsün senaristler bu iki insanı sadece şaşırtmaca yapıyorlar fragmanda....Bende bu 6.hisse katılacağım kızlar galiba ahuyu kaçıracaklar hem toros ailesine hemde polata ihale yüzünden aklıma başka bir seçenek gelmiyor ahu silah sesinden korkuyor falan onunla ilgili şeyler olacak diyorum neyse ya özette çıksa tam anlıyacağız amaa... SuluSaray 21-05-07, 19:09 Daha fragmani izlerken bile valla bu kadar heyecanlandiysam, bölüme bakarken ne yaparim bilmiyorum. Davut T. buluta tokat atiyordu galiba, inci´ye yazik ya o oranin kizi degil :icon_sorr birde davut beyin gözleri nasil doldu. Ya bulut bi isler yapacak ama insallah nazife anneye felan birsey yapmaz, cünkü tam bulut bi ip kopariyordu o arada nazife anneyi gösterdiler. Halo kaciriliyormuydu yaa, orda yine birseyler oluyor ama. sonu cok güzeldiii, eger halo ölürsü, holding binasinin bayrak asma yerine asin fuati gibi birseyler dedii ama aklimda kalan tek seyyy, asil kurtlar vadisi simdi basliyor, umarimm hak ettigi gibi yine reyting rekorlari kirar.:good: nazliozcan 21-05-07, 19:47 ya acayip kafa karıştırıcı olmuş bu fragman. halonun fotosunu çeken kim? onu bilemiorum ama bence götüren polat. Bi de bastıkları yer şirket. bacağından vurduğu adam da o 4 aileden biri ama adını bilmiom hangi aile... ya polatın ailesine bişe yapmasınlar çok üzülürüm ya. gerçi sanmıyorum o zaman katliam yapar polat. bence de şaşırtma yapıolar ama çok çok çok heyecanlı bir bölüm beklio bizi:happy0064 :happy0064 burçinn 21-05-07, 19:59 bence de basılan yer ev değil şirket.orda ahu da mı var çünkü ahu belki o adamla ibrahimle konuşmaya gitmiştir.ibrahimdi değil mi adı?o sırada polat gelmiştir diyeceğim ama ahu evdeydi sanırım.başka bir olay oluyor galiba ahunun evinde.gene silahlarla ilgili. halo dayıyı karşı taraf kaçırmyor bence de polat oyunu farkedip başka bir yere aldırıyor olabilir.ya da halo firari ya bu kız asumudur nedir o bir şekilde polise haber vermiş olabilir ya da asu olmayabilir ama ordaki başka biri olabilir.öf harbi karışık bir fragman olmuş.güya merak gidermek için bekliyoruz.daha da çatlatıyorlar bizi:) polatın ailesinin kaçırılabileceğini düşünüyorum.fakat acaba davutun adamları ahunun evini basıp ahuyu kaçırmaya çalışırlarken amcası engel olmaya çalışıyor ve vuruluyor mu?bak şimdi bu da olabilir.belki amcası ahuya kaç diyor o da kaçmaya çalışırken amcasını yaralıyorlar...olabilir:icon_whis papatya67 21-05-07, 20:03 bence de basılan yer ev değil şirket.orda ahu da mı var çünkü ahu belki o adamla ibrahimle konuşmaya gitmiştir.ibrahimdi değil mi adı?o sırada polat gelmiştir diyeceğim ama ahu evdeydi sanırım.başka bir olay oluyor galiba ahunun evinde.gene silahlarla ilgili. halo dayıyı karşı taraf kaçırmyor bence de polat oyunu farkedip başka bir yere aldırıyor olabilir.ya da halo firari ya bu kız asumudur nedir o bir şekilde polise haber vermiş olabilir ya da asu olmayabilir ama ordaki başka biri olabilir.öf harbi karışık bir fragman olmuş.güya merak gidermek için bekliyoruz.daha da çatlatıyorlar bizi:) polatın ailesinin kaçırılabileceğini düşünüyorum.fakat acaba davutun adamları ahunun evini basıp ahuyu kaçırmaya çalışırlarken amcası engel olmaya çalışıyor ve vuruluyor mu?bak şimdi bu da olabilir.belki amcası ahuya kaç diyor o da kaçmaya çalışırken amcasını yaralıyorlar...olabilir:icon_whis Fragmana aldanmamak lazım...bölümlerden parçaları birleştirmişler...ahu başka yerde olbilir...belki evini basmışlardır...eğer polatın ailesi kaçırılırsa, bu polatın zafiyeti olur...bu işlere girdi madem, o zaman ailesinide iyi korumalı..yada kimsenin bilmediği bir şehire göndermeli..buna gücü var...bence bulut ailesine bir şey yapmayı göze alamaz... nalan-k 21-05-07, 20:04 herkese iyi aksamlar, daha demin 6.bl. fragmanini gördüm müthis ötesi. davut tataroglu oglunun vuruldu anki videoyu izlerken cok acayip oluyor. hadi gözümüz aydin yalcin bulut güzel bir osmanli tokati:happy0064 yiyiyor davut beyden. yalcin bey sanirim polatin ailesine zarar vermeye kalkisicakmis gibi görünüyor, birde hosuma giden abdülhey:fuati neyapalim, eger halo ölürse holdinke bayrak diregine asin diyor:img-hyste . aslinda fragmanda bayagi birseyler oluyor ama, cok karisik ve hizli gelisiyor, cok güzel bir bölüm olucak. nazliozcan 21-05-07, 20:15 ya sanki fuat ölüyo gibi sonunda da fuat tameri napcaz dio halo ölürse holding binasının bayrak direğine asın dio. ne diosunuz ölüomu sizcede arkadaşlar nalan-k 21-05-07, 20:28 ya sanki fuat ölüyo gibi sonunda da fuat tameri napcaz dio halo ölürse holding binasının bayrak direğine asın dio. ne diosunuz ölüomu sizcede arkadaşlar aman nazliözcan agzini hayira canim, fuat kesinlikle ölmesin, ölmesinki halomuz yasasin, böylesine bir kötü adamin ölmemesini sirf halomuz icin istiyoruz, yoksa tek tek... celeborn 21-05-07, 20:42 valla polat silahı eline bir aldı pir aldı:good: bırakmaya da niyeti yok gibi gerçi niyeti olsada bırakamaz artık düşman edinme polatsiyeli bu kadar yüksek bir inssan daha görmedim:img-hyste bizim uyanık r&b ikilisine de bakın hele :img-wink: güya ankete koymamışlar haloyu ne yalan söyleyim halonun kaçırılma ihtimalini hiç düşünmemiştim iyi korunmuyomu o hastanede yaw:icon_whis bu arada ahunun da neden korktuğunu anlamadım belki kaçırıyolardır umarım nazife anneyle ömer babaya bişeycik olmaz ikisini de çok seviyorum ayrıca ömer babanın sohbetlerini de çok özledim biraz daha yer verseler ii olur die düşünüyorm m.alara yanlış hatırlamıyorsam çok merak ediyodun polatın çeki nasıl iade edeceğini haksız da değilmişin hani baya bi olayı oluyo galiba şanına yakışır:img-cool2 nalan-k 21-05-07, 20:45 ahunun korkmasi, sanki adami vuruyorlarya hani adamin adi neydi unuttum, sagir odada aras onun sesini kullaniyorya, iste o adam vurulurken ahuda sanki orda ve cok korkuyor, ben öyle anladim ve gördüm, bilmiyorum artik... SuluSaray 21-05-07, 20:49 ya sanki fuat ölüyo gibi sonunda da fuat tameri napcaz dio halo ölürse holding binasının bayrak direğine asın dio. ne diosunuz ölüomu sizcede arkadaşlar yok cnm fuat ölmez, cünkü polat diyorki eger halo ölürse holdinge bayrak diregine asin diyor, demekki halo ölmedi ve halo ölmedigi icinde fuatda ölmez. orda sadece heyecanlandirmak icin fuati ölüyor gibi göstermislerdir. celeborn 21-05-07, 20:51 ahunun korkmasi, sanki adami vuruyorlarya hani adamin adi neydi unuttum, sagir odada aras onun sesini kullaniyorya, iste o adam vurulurken ahuda sanki orda ve cok korkuyor, ben öyle anladim ve gördüm, bilmiyorum artik... ben de ilk izlediğimde öyle sandım sonra adam sanki başka bir yerde gibi geldi ne bilim ya kafam karıştı ahu sanki evinde gibiydi adam da holdingde :icon_whis bişey daha sormak istiyorum ahu kendi evinde mi kalıyor hala anlamadım hani amcasına taşınacaktı geçen bölüm ahununevinde kahve içmiyolarmıydı ama evi dıştan göstediler ahunun eviylede amcasının eviylede alakası yok:img-pilot nalan-k 21-05-07, 20:55 ben de ilk izlediğimde öyle sandım sonra adam sanki başka bir yerde gibi geldi ne bilim ya kafam karıştı ahu sanki evinde gibiydi adam da holdingde :icon_whis bişey daha sormak istiyorum ahu kendi evinde mi kalıyor hala anlamadım hani amcasına taşınacaktı geçen bölüm ahununevinde kahve içmiyolarmıydı ama evi dıştan göstediler ahunun eviylede amcasının eviylede alakası yok:img-pilot bak orasina bende tam bilmiyorum, ama sanki polat evde kalabilirsin gibi birsey demisti yanlis hatirlamiyorsan, bence evinde kaliyor ahu, zagten gecen bölüm ahuyu bir amcasinin karrisiyla konusurken, birde polatla tlf. görüsürken gördük, o yüzden bende tam olarak bilmiyorum nerde kaldigini celeborn 21-05-07, 20:57 bak orasina bende tam bilmiyorum, ama sanki polat evde kalabilirsin gibi birsey demisti yanlis hatirlamiyorsan, bence evinde kaliyor ahu, zagten gecen bölüm ahuyu bir amcasinin karrisiyla konusurken, birde polatla tlf. görüsürken gördük, o yüzden bende tam olarak bilmiyorum nerde kaldigini nalan ikimiz de hernekadar aydınlanamadıysak da çok teşekkür ederim:img-yes: bilgisi olanlarrın paylaşması dileğiyle... Antialiye 21-05-07, 21:08 ikincisi tabiki RTÜK. Bu nokta gerçekten önemli aslında dediğin gibi birsürü şey rtük engeline takılıyor ve sırf kötü örnek olmasın diye millete.En basiti 44 ten sonra ana karakterlerin hiçbiri sigara içmedi adam gibi bir işkence sahnesi yapmadılar son bölümde Bunları sebep olarak kabul ediyorum ama dizide hala problemler olduğu bence çok açık.Son bölümden baz alalım bir Çakırın hastane yetirilişene bakın bir de Halonun. Veya bir 24.bölümdeki Polatın otoban sahnesine bakın bir de 4.bölümdeki.Veyahut bir Palanın kaldırılışına bakın bir de Fuat Tataroğlu. Aslında demek istediklerim tam olarak bu:img-yes: nazliozcan 21-05-07, 21:23 bak orasina bende tam bilmiyorum, ama sanki polat evde kalabilirsin gibi birsey demisti yanlis hatirlamiyorsan, bence evinde kaliyor ahu, zagten gecen bölüm ahuyu bir amcasinin karrisiyla konusurken, birde polatla tlf. görüsürken gördük, o yüzden bende tam olarak bilmiyorum nerde kaldigini en son ahuya benim vimde kalabilirsin demişti o da yok şimdilik amcamlardayım demişti. Zaten sahnelerde de amcasındaydı. Sanrım orda kalıor nesnes 22-05-07, 01:02 ben de sizler gibi bir vadi tutkunuyum ve dayanamadım daha fazla paylaşımlar için üye oldum sonunda...geçen 5 bölüm gerçekten çok iiydi ve ilerledikçe daha da güzelleşiyo 6.bölüm fragmanını az önce izledim haloyu kaçıranlar arasında bi bayan var bence de çünkü resim çeken el bi bayan eli ama hangi bayan o bayan:img-hyste haloyu kaçırıp polatım polatım canpolatımı delirtmeyi göze aldığına göre ayık birisi olması çok az bi ihtimal kesin bayan bi bayan :img-hyste bu arada sakın korkmayın ömer babaya bişe olcak die 97 bölümde bişe olmadı ona koskoca mehmet karahanlı iki çakı darbesine helak oldu da ömer baba 80 yaşında dimdik ayakta..iki hikaye anlatır üç öğüt verir adamları hacca yollar o :img-hyste bu nefiseye de ayar oldum ben yaa nerde benim ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm elifim ahhhh ahh ösledim be çok konuşurdu ama ii kızdı rahmetli nese efkar bastı bu bölümde süper arkadaşlar kanımca eee polatım alemdarım var içinde nası süper olmasın onun o ayaklara sıkan ellerine kurban .... hadin görüşürük yarın akşam paii... yakamoz16 22-05-07, 09:07 Günaydın... Nesli abla valla içimdeki his'e söz geçirme kabiliyetim yok ama bende farkındayım hep fena şeyler söylüyor Halo'nun ölmeyeceği hariç bir onda iyi bir şey söylemiş:img-hyste Ama içimdeki ses hala Nazife anne ve Ömer baba'ya bişey olacağını söylüyor ve biliyorumki bu içimdeki ses:img-hyste bu hafta fena moraracak çünkü mantıken ben de Nazife anne ve Ömer baba'ya bişey olmaz diyorum .. Çünkü Polat ki Halo vuruldu diye Fuat'ı evinden kaçırttı,Anne ve Babası için holdinglerini başlarına yıkar valla ee böyle bişeyin olmasıda mümkün değil bunun içinde ölmemeleri geekiyor ama içimdeki ses'de tam tersini söylüyor ben morarmamak için şimdilik bu konuda biraz susayım:img-hyste Foto ve Özet'i bekleyeyim en iyisi:img-hyste Bana da öyle geliyorki Ahu çeki kabul etmediğinden kaçırılıyor yada zorlanıyor gibi bu yüzden Polat'ta orayı basıyor yoksa Polat'ın o adamla ne işi olabilirki .Çünkü Polat'ın ayağından vurduğu adam Ahu'nun amcasına zorla çek veren adam ve Ahu sanırım orada ama fragman yanılgısıda olabilir aslında Ahu başka birşeyden korkuyor ama sanki Polat o adamı vurdu diye korkuyormuş gibi de gösterilebilir... Şimdi fragmanı izledimde gerçekten yanıltma olabilir Ahu çok farklı bir yerde gibi mesela Polat'ın ona verdiği yazlık evinde olabilir oraya adamlar gelip Ahu'yu korkutabilirler Polat'ta bu yüzden gidip adamı ayağından vurmuş olabilir ama Ahu'yu korkuttular diyede holding basacağını düşünmüyorum... Gerçekten fragman çok karışık... Fragmanın repliği yine Bulut'tan:İp kopar taş dağlar(umarım yanlış anlamamışımdır:img-hyste replik bile o kadar karışıkki:img-hyste ) m.alara 22-05-07, 09:17 valla polat silahı eline bir aldı pir aldı:good: bırakmaya da niyeti yok gibi gerçi niyeti olsada bırakamaz artık düşman edinme polatsiyeli bu kadar yüksek bir inssan daha görmedim:img-hyste bizim uyanık r&b ikilisine de bakın hele :img-wink: güya ankete koymamışlar haloyu ne yalan söyleyim halonun kaçırılma ihtimalini hiç düşünmemiştim iyi korunmuyomu o hastanede yaw:icon_whis bu arada ahunun da neden korktuğunu anlamadım belki kaçırıyolardır umarım nazife anneyle ömer babaya bişeycik olmaz ikisini de çok seviyorum ayrıca ömer babanın sohbetlerini de çok özledim biraz daha yer verseler ii olur die düşünüyorm m.alara yanlış hatırlamıyorsam çok merak ediyodun polatın çeki nasıl iade edeceğini haksız da değilmişin hani baya bi olayı oluyo galiba şanına yakışır:img-cool2 bir çek iadesinin bu kadar şiddetli olacağını tahmin etmemiştim:img-hyste bence haloyu daha öncede söylediğim gibi bizimkiler kaçırıyor, muhtemelen o asu denen kız fotoğraflarını çekip polise veya tataroğullarına falan gönderiyor ve bizimkiler çaktırmadan hastaneden çıkarıyor, haloda iyileşmiş bence baksanıza solunum cihazları falan yok, o en sondaki sahnede bence bölümün en başlarında geçiyor fuatı vurup ofise döndüklerinde soruyor fuatı ne yapacağız diye. haloyada fuatada, nazife anne ve ömer babayada bir şey olmayacak bence. ömer baba sahneleri aldatmacadır, onları mutlaka koruma altına almışlardır. ibrahimin vurulma sahnesi ile ahunun korkup saklanma sahnesi ayrı ayrı, ahu evde ve kaçırılacak bence, torosların kızıda fuata değil kocasına ağlıyor olabilir, ya kocasını suç üstü basacak, yada tataroğlu kendini aldattığı için kocasını haklamış olabilir. size demiştim ben hepsini bildiğim için senaryoyu değiştirmeya çalıştılar tabi çokta değiştiremezlerdi bu saatten sonra fragman o yüzden gecikti:img-hyste :img-hyste :img-hyste nalan-k 22-05-07, 09:50 günaydinlar evet yalcin bulut ip kopar tas dagilir diyor. yanlis hatirlamiyorsam ellinde tespih vardi, ip kopar diyor o arada nazife anne dua okuyor canlandirmasi varken tas dagilir diyor,( allah korusun,) bu arada ben nazife anne ve ömer babaya birsey olucagini zanletmiyorum, cünkü bunlar sapa salam hayirlisiyla fuati geri alabilmek icin suskun ve akilli oturup beklemeleri lazim. nesnes 22-05-07, 09:56 gününüz aydın olsun arkadaşlar... polat ahunun amcasından çeki almıştı sanırım o da çeki iade etmeye gitti o adamlara :)) e polat iade ederse kalkıp postayla yollıcak hali yok ya bizzat ayağa teslim yaptım :img-hyste :img-hyste m.alara 22-05-07, 10:10 gününüz aydın olsun arkadaşlar... polat ahunun amcasından çeki almıştı sanırım o da çeki iade etmeye gitti o adamlara :)) e polat iade ederse kalkıp postayla yollıcak hali yok ya bizzat ayağa teslim yaptım :img-hyste :img-hyste hoş geldin nesnes akşama bekliyorduk:img-hyste yorumunu çok beğenmiştim de geç geleceksin diye yazmadım postayla vereceğini sanmıyordumda birkaç oturaklı laf eder biraz tehdit savurur diye bekliyordum. çok haşin oldu:img-hyste Jale_ 22-05-07, 10:12 Hazarbeyoğulları'nın Holding'ine niye gidiyor Polat acaba? Öğreneceğiz.. Fragman da o kadar arıntı var ki, kaç kere izledim saymadım..:) nesnes 22-05-07, 10:15 hoş geldin nesnes akşama bekliyorduk:img-hyste yorumunu çok beğenmiştim de geç geleceksin diye yazmadım postayla vereceğini sanmıyordumda birkaç oturaklı laf eder biraz tehdit savurur diye bekliyordum. çok haşin oldu:img-hyste Dayanamadım şekerim napim:) Polat aşkı bu...Başka şeye benzemez.Haşindir benim polatım alemdarım:img-hyste Ama şimdi gidiyorum...Akşam yine gelcemm...:) m.alara 22-05-07, 10:39 Hazarbeyoğulları'nın Holding'ine niye gidiyor Polat acaba? Öğreneceğiz.. Fragman da o kadar arıntı var ki, kaç kere izledim saymadım..:) dedikya jalecim çeki iade etmeye gidiyor 2 bölüm önce almıştı çeki ahunun amcasından ama naapsın anca vakit bulabildi nesnes bekleriz bu arada " şekerim "çok iyiydi:img-hyste yakamoz16 22-05-07, 10:49 ip kopar taş dağılır diyor içindeki sesi boşver senin için rahat olsun ömerbabayada nazife anneyede bir şey olmayacak:img-wink: İp kopar,taş dağılır... Güzel replik,zaten fragmanda replikleri hep Bulut'tan alıyoruz. Canım ben zaten içimdeki sese takmıyorum ona bakarsak benim sonumu felaket edecek:img-hyste Ona bakarsam Ömer baba ve Nazife anne ölür,Polat Ahu'dan özür diler hemde abartarak:icon_sorr Ama takmıyorum çünkü mantıken Ömer baba ve Nezife annesnin öleceğini kesinlikle düşünmüyorum böyle bir şeyin olması dizinin bitmesi demektir,ç.ünkü Polat dünyatı yıkar.. m.alara 22-05-07, 11:34 resimler ve özet gelsede daha çok ipucu alsak yada en iyisi çarşambayı atlayalım perşembe hemen gelsin blue ivy 22-05-07, 12:20 slm arkadaslar. polatin annesi ve babasinin zarar gormesi pek olasi degil sanirim bulut sadece polatin ailesi hakkinda tehditler savurabilir,polat firsat vermez o zaman buluta,bulutun karizmada cizildi,o ne tokatti oyle:img-hyste bu arada hosgeldin nesnes,hemseriyiz:happy0064 mc_merve 22-05-07, 12:29 İp kopar,taş dağılır... Güzel replik,zaten fragmanda replikleri hep Bulut'tan alıyoruz. Canım ben zaten içimdeki sese takmıyorum ona bakarsak benim sonumu felaket edecek:img-hyste Ona bakarsam Ömer baba ve Nazife anne ölür,Polat Ahu'dan özür diler hemde abartarak:icon_sorr Ama takmıyorum çünkü mantıken Ömer baba ve Nezife annesnin öleceğini kesinlikle düşünmüyorum böyle bir şeyin olması dizinin bitmesi demektir,ç.ünkü Polat dünyatı yıkar.. ohhoo asli sen hala icindeki sesimi kulak veriyon senin icindeki ses pek elifci gibi durmuyo :img-hyste bir an once icindeki sise durdur yoksa ben durdurucam:img-hyste :img-hyste bu arada ozet hala cikmadi sanirim delfin_26 22-05-07, 12:30 fragmanda bişey dikkatimi çekti... yanlış görmediysem silah seslerinin duyuldugu bi sahnede sanki ahu elleriyle kafasını tutarak kendini duvara dogru atıyo... kendini koruyo gibi sanki... çok kısa bi andı çok net göremedim ama sanki ahuydu... yanlışmı algıladım acaba... buna dikkat eden arkadaşlar varsa bana söyleyebilirmi ahumuydu ooo...:img-blush blue ivy 22-05-07, 12:35 fragmanda bişey dikkatimi çekti... yanlış görmediysem silah seslerinin duyuldugu bi sahnede sanki ahu elleriyle kafasını tutarak kendini duvara dogru atıyo... kendini koruyo gibi sanki... çok kısa bi andı çok net göremedim ama sanki ahuydu... yanlışmı algıladım acaba... buna dikkat eden arkadaşlar varsa bana söyleyebilirmi ahumuydu ooo...:img-blush evet canim ahuydu.sanirim polatin bastigi sirketde bulunuyordu ama yanilmacada olabilir,ama o kizcagiz ahuydu m.alara 22-05-07, 12:44 evet canim ahuydu.sanirim polatin bastigi sirketde bulunuyordu ama yanilmacada olabilir,ama o kizcagiz ahuydu polatın bastığı şirkette olduğunu sanmıyorum, evde yada kendi şirketindedir, bir arkadaşta demişti belkide kaçırılma olayı hiç olmayacaktır, ahunun evini dışardan tararlar, sahneye bakınca sanki öyle bir durum var gibi delfin_26 22-05-07, 12:48 evet canim ahuydu.sanirim polatin bastigi sirketde bulunuyordu ama yanilmacada olabilir,ama o kizcagiz ahuydu teşekür ederim bilgi için... sen böyle deyince aklıma bişey geldi... acaba ahuyumu kaçırmaya çalışıyolar... çatışma falanmı çıktıda kızı öyle kendini korur halde gördük... kafam karıştı şimdi gerçei herşey olabilir... dedigin gibi belkide yanıltmacadır... ya bekelmek çok zor hakikaten... bir sürü olasılık var tabi acaba hangisi :img-huh: m.alara 22-05-07, 13:27 ozetide okudum resimeleride gordum ama gine fazla bir ipucu yok gine persembeyi beklicez sanirim:) hatta bulutun yapacağı hamlenin sonucunu görmek için bir sonraki perşembeyi göreceğiz gibi. ama haloyu kaçıranların bizimkiler olduğu konusunda daha eminim, ve cepten haloyu kaydedeninde asu olduğundan , yalnız şu son cümle çok ilginç bulutun ne kadar kural tanımaz ve ahlak dışı olduğu konusu. acaba ahuyu kaçırmakla kalmayıp başka birşeylermi yapacak:img-wink: mc_merve 22-05-07, 13:30 birincisi asu kim (ahu sanirim) ikincisi resim ceken bayan sanirim senin dedigin gibi cunku elleri erkek eline benzemiyodu :img-polic 3.cusu ahuyu sevmeme ragmen eger bulut senin dedigin gibi birsey yaparsa kiza buluta butun negatif enerjimi yayarim arti polatta birseyler yayar baya ama bu negatif enerji baska birsey olur:img-hyste :img-hyste seth_gecko 22-05-07, 13:57 [QUOTE=mc_merve;3421085][B][B]birincisi asu kim (ahu sanirim) ikincisi resim ceken bayan sanirim senin dedigin gibi cunku elleri erkek eline benzemiyodu :img-polic asu feçen hafta tuncay'ın yananda bulunan kadın.Kaçgarlar için çalısıyor ve halo için helikopteride o ayarlamıstı. m.alara 22-05-07, 15:00 birincisi asu kim (ahu sanirim) ikincisi resim ceken bayan sanirim senin dedigin gibi cunku elleri erkek eline benzemiyodu :img-polic 3.cusu ahuyu sevmeme ragmen eger bulut senin dedigin gibi birsey yaparsa kiza buluta butun negatif enerjimi yayarim arti polatta birseyler yayar baya ama bu negatif enerji baska birsey olur:img-hyste :img-hyste ne bileyim ya ahlaksızca deyince aklıma başka birşey gelmiyor hani haince, sinsice, raconna ters falan dese polatın annesi ve babasını rehin almak olarak algılayacaktım:img-hyste polatın negatif enerjisi iyi fikir:img-hyste yakupoglu61 22-05-07, 15:01 O NE fragman öyle...! polat CanPolat günlerine dönüşünü bu bölüm izleyecez...! herhalde bu bölümde gözüken olumsuz nokta Bulutun nazife anne ve ömer babaya zarar vereceğidir...! yakamoz16 22-05-07, 15:10 ohhoo asli sen hala icindeki sesimi kulak veriyon senin icindeki ses pek elifci gibi durmuyo :img-hyste bir an once icindeki sise durdur yoksa ben durdurucam:img-hyste :img-hyste bu arada ozet hala cikmadi sanirim :img-hyste :img-hyste :img-hyste Yok canım ulak vermiyomda yani daha doğrusu inanmıyorum bu defa içimdeki o kötü nefesli sese:img-hyste Bak ben diyorum Ömer babaya da Nazife anneyede bişey olmaz:happy0064 Ama haklısın benim bu 6.his Ahu'ya hiç bişey yapmıyo:img-hyste herhalde şu anda bekliyor sonunu felaket etmek için:img-hyste celeborn 22-05-07, 15:25 eve anca gelebilidim yeni bölüm fotoğraflarına bakarken üstümdeki bütün yorgunluk yerini bir merak dalgasına bıraktı polatın çeki yırtarkenki fotosu accaip güzel ya o ne bakış öyle :img-cool2 ama yine de herşey belirsizliğini koruyo aslında böyle olması daha i tabi perşembeyi halatla fln çekiyoz sonra bir solukta izliyoz diziyi :img-yes: bence de muhtemelen ilk önce izliceğimiz sahneyi fragmanda en sona koymuşlar hani şu 'napcaz fuatı? Göndere çekin! ' olayı:img-hyste ahunun niye tırstığını çözemedim umarım kaçırılıyodur:img-wink: m.alara 22-05-07, 15:35 bende en çok o fotoğrafı sevdim çok eğleniyor görünüyor ayrıca bir solukta izleyip bitiriyoruz olayına katılıyorum biraz daha uzun olsa şöyle gece 3 e kadar falan izleyip doysak m.alara 22-05-07, 17:13 siteye birde şimdi baktım önce verdikleri özetle şimdiki farklı, önce çok ayrıntılıydı şimdi kısacık bir şey yazmışlar, ilginç, demekki fazla bilgi sunduklarını düşündüler, yeni özette hiç bir şey anlatmıyor, savaş başlamışmış , e heralde yani bunu bilmeyenmi var KARAMAY 22-05-07, 17:30 Tövbe Bismillahh .... Bu neeeeee.... Davut Tataroğlu, Polat Alemdar’ın oğlu Fuat’a kurşun sıkarak gönderdiği mesajın görüntülerini izleyince çılgına döner. eeee ne demişler... alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste ..:img-hyste :img-hyste duruma pek uymadı ama .. aklıma ilk bu geldi .... Vadideki herkes artık tek bir şeyden emindir: Polat Alemdar ile Tataroğulları arasında dişe diş, topyekun bir savaş başlamıştır. Geçmişler olsun ... yada Hayırlı olsun mu denir?.. Çünkü Polat Alemdar’ın da Tataroğlu ailesinin de canı yanmıştır ve sıra tekrar Tataroğullarına geçmiştir. Şimdi bu cümlede iki tarafında canı yanmıştır diyor.. benım aklıma kötü kötü şeyler geliyor .. biri bana dur desin ... Yalçın Bulut’un yeni hamlesi, Tataroğlu ailesi adına Polat’la baş edebilmek için neler yapabileceğini de gösterecektir. bi rahat durmuyoki .. alamadı boyunun ölçüsünü .. Ben bu bulutta tombalacıyı görüyorum.. hani oda hep yenilen pehlivan güreşe doymaz edalarındaydı .. Bu esnada Polat da, Bulut’un hain planından habersiz, Kare As’ın diğer aileleri Hazarbeyoğulları ve Karacadağlara meydan okumaktadır… ohh maşallah.. cümleti alemi başına düşman diye topladı .. bundan sonrada hepsini sırayla diğer tarafa yollar.... dostu yok .. oda değil düşmandan başka kimseside yok .. hadi onları yollarken bide şu mankenciği aradan çıkarsaya .. onuda yollasak .. bi Mematinin arkasını sağlam tutalım ona bişey olmasın amann.. celeborn 22-05-07, 17:36 valla özetten anladığım kadarıyla bulut baya büyük misilleme yapıyo baksanıza bulutun yapabileceklerinin göstergesi fln yazmışlar yaa lütfen polatın anne babasını kaçırmasınn:icon_cry: bide polat anne-babasını bir yere yerleştiriyo galiba orası da ağaçlık yeşillik bir yer sonra bulutu gösteriyo aynı yeşillik yer hatta aynı cins ağaç umarım bana öyle gelmiştir yaşlı başlı insanlara eziyet edilirmi ya racon da mı bilmiyo bu bulut:img-polic nalan-k 22-05-07, 20:20 O NE fragman öyle...! polat CanPolat günlerine dönüşünü bu bölüm izleyecez...! herhalde bu bölümde gözüken olumsuz nokta Bulutun nazife anne ve ömer babaya zarar vereceğidir...! mrh yakupoglu61, bence polat ailesini cok iyi koruma altina almistir, yada hic alma geregi duymayacak cünkü yalcin bulut ve tatarogullarinin elleri mahkum, aksi taktirde kursunu yoksa busefer tam beynine yer fuat, tabii ben böyle düsünüyorum, ne olur bilinmez. nesnes 22-05-07, 21:28 bu arada hosgeldin nesnes,hemseriyiz teşekkür ederim blue_ivy sanırım buydu nickin hoşbuldum...Arkadaşlar ya rahat olun bişe olmıcak Polatım Alemdar'ımın ailesine oldu bi de öldürsünler ömer babamla nazife annemi polatım hepten pckopata bağlasın bütün kadroyu kurşuna dizsin ki bunu tek bir bölümde halledebilir... sora nolcak?? sorarım size kurtlar vadisi pusu 7 bölümde bitti... olcak iş mi bu ya :D bu arada ben çapsız abidinimi özledim yaaa bu yeni yaveri deve tuncayın pek bi kılkuyruk benden temiz valla adam ne zaman izlesem utanıyorum kendimden :) tuncay tam dengini buldu ahhh ahhh nerde benim çapsızım abidinim emniyetten arkadaşları vardı hem onun :) özledim valla efsane o bence çıkıcak gelicek pat diye ve o yeni adamla sürekli kavga edicekler deli makara olucak... ben umutla bekliyorum.... bu arada mümkünse sürekli olumsuz yorum yapmayın....vermeyin negatifi belime belime :) :) blue ivy 22-05-07, 21:38 bu arada hosgeldin nesnes,hemseriyiz teşekkür ederim blue_ivy sanırım buydu nickin hoşbuldum...Arkadaşlar ya rahat olun bişe olmıcak Polatım Alemdar'ımın ailesine oldu bi de öldürsünler ömer babamla nazife annemi polatım hepten pckopata bağlasın bütün kadroyu kurşuna dizsin ki bunu tek bir bölümde halledebilir... sora nolcak?? sorarım size kurtlar vadisi pusu 7 bölümde bitti... olcak iş mi bu ya :D bu arada ben çapsız abidinimi özledim yaaa bu yeni yaveri deve tuncayın pek bi kılkuyruk benden temiz valla adam ne zaman izlesem utanıyorum kendimden :) tuncay tam dengini buldu ahhh ahhh nerde benim çapsızım abidinim emniyetten arkadaşları vardı hem onun :) özledim valla efsane o bence çıkıcak gelicek pat diye ve o yeni adamla sürekli kavga edicekler deli makara olucak... ben umutla bekliyorum.... bu arada mümkünse sürekli olumsuz yorum yapmayın....vermeyin negatifi belime belime :) :) slm arkadaslar. valla dogru soyluyorsun hemsom,negatif yorumlar yazmayalim,hep umutla bakalim. abidini bende umutla bekliyorum,o deli tuncaydanda titiz cikacak sonrada kavga cikacak,bencede abidin o zaman cikiverecek ortaya. gelelim bu haftaki fragmanda takildigim bir sahneye,ozette dedigine gore halo dayi dusmanlar tarafindan kaciriliyorki fuatin intikami alinsin,bence bulut polat icin haloyla ilgili bir tehdit kasedi hazirlayacaklar,tipki polatin fuat icin yaptigi gibi. off of adamcagizin hasta yataginda bile rahatlik yok:icon_whis papatya67 22-05-07, 21:40 bu arada hosgeldin nesnes,hemseriyiz teşekkür ederim blue_ivy sanırım buydu nickin hoşbuldum...Arkadaşlar ya rahat olun bişe olmıcak Polatım Alemdar'ımın ailesine oldu bi de öldürsünler ömer babamla nazife annemi polatım hepten pckopata bağlasın bütün kadroyu kurşuna dizsin ki bunu tek bir bölümde halledebilir... sora nolcak?? sorarım size kurtlar vadisi pusu 7 bölümde bitti... olcak iş mi bu ya :D bu arada ben çapsız abidinimi özledim yaaa bu yeni yaveri deve tuncayın pek bi kılkuyruk benden temiz valla adam ne zaman izlesem utanıyorum kendimden :) tuncay tam dengini buldu ahhh ahhh nerde benim çapsızım abidinim emniyetten arkadaşları vardı hem onun :) özledim valla efsane o bence çıkıcak gelicek pat diye ve o yeni adamla sürekli kavga edicekler deli makara olucak... ben umutla bekliyorum.... bu arada mümkünse sürekli olumsuz yorum yapmayın....vermeyin negatifi belime belime :) :) canım ömer babamızı ve nazife annemizi öldürmez...ama ölümden beter yapar..işkence falan olursa, valla isyan ederim...onların işkencesine dayanamam...çünkü bulutun ne yapacağı belli olmaz..adamın iyice gözü dönmüş...bu bulutuda bir gün biryerde kıstırıp, dövebilirler...cerrah paşalı haliti çakırı öldürdü diye dövmüşlerdi...:img-hyste :img-hyste blue ivy 22-05-07, 21:43 canım ömer babamızı ve nazife annemizi öldürmez...ama ölümden beter yapar..işkence falan olursa, valla isyan ederim...onların işkencesine dayanamam...çünkü bulutun ne yapacağı belli olmaz..adamın iyice gözü dönmüş...bu bulutuda bir gün biryerde kıstırıp, dövebilirler...cerrah paşalı haliti çakırı öldürdü diye dövmüşlerdi...:img-hyste :img-hyste valla bende dayanamam omer babanin ve nazife anneye yapilan iskenceye,bulutun boyle seylerle ugrasacagini sanmiyorum,en fazla evi atese verir,ayy allah korusun:icon_sorr nesnes 22-05-07, 21:44 yok şekerim şimdi nolcak biliomusun ben hep deli hayal gücümle olaya yorum katıyorum... bu bizim halo dayı var ya hani kıvırcık saçlarına ak düşmüş uçlarına olan işte o firari ayıktın yani o kötü adamlar (tataroğlugiller :) ) haloyu kaçırıp polatım alemdarımı tehdit edicekler bu halo dayıyı kim kaçırdı hapisten hatırlasana kolpa polis helikopteriyle polatım alemdarım kaçırdı eee senelerce kim kalıcak yer ayarladı yanında barındırdı polatımm alemdarım şimdi bu hisse senetlerini aldıkları adamın ihalesi bunlara kaldı ... üstüne bi de haloyu kaçırdı vs ... nolcek sorarım ben yine size... polatı kanun gücüyle alt edicekler... dicekler ki fuatı bırak yoksa haloyu bu şekil polise teslim ederis.... hapishane köşelerinde hem sürünür hem ölür.... sen de onu kaçırdığın için içeriye girersin.... tabi bunların hepsi onların uçuk hayelleri..... bu arada tuncayın titizle kavga etmesi fikri çok hoşuma gitti:DD düşünsene tuncayı sıyırmaya müsait zaten hepten kaçırıp pis bi herif oluyomuş ... ne gülerim ama abidine muhtaç :) papatya67 22-05-07, 21:48 yok şekerim şimdi nolcak biliomusun ben hep deli hayal gücümle olaya yorum katıyorum... bu bizim halo dayı var ya hani kıvırcık saçlarına ak düşmüş uçlarına olan işte o firari ayıktın yani o kötü adamlar (tataroğlugiller :) ) haloyu kaçırıp polatım alemdarımı tehdit edicekler bu halo dayıyı kim kaçırdı hapisten hatırlasana kolpa polis helikopteriyle polatım alemdarım kaçırdı eee senelerce kim kalıcak yer ayarladı yanında barındırdı polatımm alemdarım şimdi bu hisse senetlerini aldıkları adamın ihalesi bunlara kaldı ... üstüne bi de haloyu kaçırdı vs ... nolcek sorarım ben yine size... polatı kanun gücüyle alt edicekler... dicekler ki fuatı bırak yoksa haloyu bu şekil polise teslim ederis.... hapishane köşelerinde hem sürünür hem ölür.... sen de onu kaçırdığın için içeriye girersin.... tabi bunların hepsi onların uçuk hayelleri..... bu arada tuncayın titizle kavga etmesi fikri çok hoşuma gitti:DD düşünsene tuncayı sıyırmaya müsait zaten hepten kaçırıp pis bi herif oluyomuş ... ne gülerim ama abidine muhtaç :) canım o dediğin 6. bölüm özetinde zaten yazıyor...yıldız haloyu araştırıyor ve firari olduğunu öğreniyor...polata bu şekilde şantaj yapmak istiyecekler..hastaneleri polatın elinden almak isteyecekler... blue ivy 22-05-07, 21:50 yok şekerim şimdi nolcak biliomusun ben hep deli hayal gücümle olaya yorum katıyorum... bu bizim halo dayı var ya hani kıvırcık saçlarına ak düşmüş uçlarına olan işte o firari ayıktın yani o kötü adamlar (tataroğlugiller :) ) haloyu kaçırıp polatım alemdarımı tehdit edicekler bu halo dayıyı kim kaçırdı hapisten hatırlasana kolpa polis helikopteriyle polatım alemdarım kaçırdı eee senelerce kim kalıcak yer ayarladı yanında barındırdı polatımm alemdarım şimdi bu hisse senetlerini aldıkları adamın ihalesi bunlara kaldı ... üstüne bi de haloyu kaçırdı vs ... nolcek sorarım ben yine size... polatı kanun gücüyle alt edicekler... dicekler ki fuatı bırak yoksa haloyu bu şekil polise teslim ederis.... hapishane köşelerinde hem sürünür hem ölür.... sen de onu kaçırdığın için içeriye girersin.... tabi bunların hepsi onların uçuk hayelleri..... bu arada tuncayın titizle kavga etmesi fikri çok hoşuma gitti:DD düşünsene tuncayı sıyırmaya müsait zaten hepten kaçırıp pis bi herif oluyomuş ... ne gülerim ama abidine muhtaç :) guzel senaryo yazmissin sekerim,ama polat bunlara tabiiki izin vermez,dusunuyorumda polat ister istemez fuat tatarogulunu birakmak zorunda kalacak,bu nasil olacak bilmiyorum ama fuat bu bolumde saliverinir polat tarafindan maalesef:icon_whis nesnes 22-05-07, 21:53 canım o dediğin 6. bölüm özetinde zaten yazıyor...yıldız haloyu araştırıyor ve firari olduğunu öğreniyor...polata bu şekilde şantaj yapmak istiyecekler..hastaneleri polatın elinden almak isteyecekler... hımmmm peki o zaman bende daha yaratıcı bişeler düşünürüm... du bakim ömer baba üzerinden mi gitsem.... ne demiştiniz siz evi yakabilirler demiştiniz.... ömer baba bu be.... dünyevi yanışlardan korkmaz o, iki okur üfler püfff yeter ki cehennem ateşiyle kavrulmayalım der.... o zaman işte hiçbir tufandan fayda gelmez der....bu lafları ben sölemiom ömer baba der yane :D benden yoksa hayatta çıkmaz çakmak yaksa üç gün kavruluyo elim :) e şimdi bu bölüm kim ölsün ya negatifi de vermek istemiyorum belinize ama birilerinin ölme zamanı geldi.... ne varsa yine mematimde var be bırak sıkayım kafasına abi der... polatım alemdarım da zate geldi gaza... verir coşkuyu mematiye o nasılsa bulur vurucak birisini :) alamehmet 22-05-07, 21:53 bu arada hosgeldin nesnes,hemseriyiz teşekkür ederim blue_ivy sanırım buydu nickin hoşbuldum...Arkadaşlar ya rahat olun bişe olmıcak Polatım Alemdar'ımın ailesine oldu bi de öldürsünler ömer babamla nazife annemi polatım hepten pckopata bağlasın bütün kadroyu kurşuna dizsin ki bunu tek bir bölümde halledebilir... sora nolcak?? sorarım size kurtlar vadisi pusu 7 bölümde bitti... olcak iş mi bu ya :D bu arada ben çapsız abidinimi özledim yaaa bu yeni yaveri deve tuncayın pek bi kılkuyruk benden temiz valla adam ne zaman izlesem utanıyorum kendimden :) tuncay tam dengini buldu ahhh ahhh nerde benim çapsızım abidinim emniyetten arkadaşları vardı hem onun :) özledim valla efsane o bence çıkıcak gelicek pat diye ve o yeni adamla sürekli kavga edicekler deli makara olucak... ben umutla bekliyorum.... bu arada mümkünse sürekli olumsuz yorum yapmayın....vermeyin negatifi belime belime :) :) Canımın içi:img-hyste Abidini mi özledin sen hı??Bana mutluluğun resmini çizebilirmisin abidin sözünü özledim.... Bu arada ben damdan düşer gibi daldım kanımca sayfaya...İlk kez giriyorumm buraya...Ben Kurtlar vadisinin eski bölümlerini hiç kaçırmazdım...Hatta nesnesle beraber kaçırmazdık....Cdleri çıktığında bile alıp bir elimizde kahve gözümüz tvde izlerdik....Hey gidi günler hey... Ama pusuyu daha hiç izlemedim....Eliftin öldürülmesi pek ağırıma gitti sanırım:good: durum bu olunca pek beni saracağını düşünmemiştim...Ama dün nesnesimle beraberdik....Ve bana elifle ilgili polatın hatırladıklarını duygulandığını anlattı... Bende bir izleme şevki doğdu:img-hyste Ben şimdilik kendi yuvama gideyim....Anladın sen onu nesnesim...Beklerim...:img-hyste nesnes 22-05-07, 21:59 Canımın içi:img-hyste Abidini mi özledin sen hı??Bana mutluluğun resmini çizebilirmisin abidin sözünü özledim.... Bu arada ben damdan düşer gibi daldım kanımca sayfaya...İlk kez giriyorumm buraya...Ben Kurtlar vadisinin eski bölümlerini hiç kaçırmazdım...Hatta nesnesle beraber kaçırmazdık....Cdleri çıktığında bile alıp bir elimizde kahve gözümüz tvde izlerdik....Hey gidi günler hey... Ama pusuyu daha hiç izlemedim....Eliftin öldürülmesi pek ağırıma gitti sanırım:good: durum bu olunca pek beni saracağını düşünmemiştim...Ama dün nesnesimle beraberdik....Ve bana elifle ilgili polatın hatırladıklarını duygulandığını anlattı... Bende bir izleme şevki doğdu:img-hyste Ben şimdilik kendi yuvama gideyim....Anladın sen onu nesnesim...Beklerim...:img-hyste kısssss ne günlerdi beeeee özledim valla bana mutluluğun resmini çizebilir misin abidinnnn.... çapsız çapsız konuşma abidinnnnn.... :img-hyste hayatımızın anlamıydı beeee :D şeref verdi kuşum hep bekleriz kaçırma bak bölümleri yakala izle burada da görmek isteris sizi yuvadan arada kopmak iidir bu arada az önce bi arandım forumda bulamadım kıs sizin orayı... beceriksiz miyim neyim :) daha ne vadiler izlicez senle sen bi yakala olmadı önce bi 97 yaparız ardından bi ırak :D giyeriz karaları bekleriz pusuda :img-wink: alamehmet 22-05-07, 22:11 kısssss ne günlerdi beeeee özledim valla bana mutluluğun resmini çizebilir misin abidinnnn.... çapsız çapsız konuşma abidinnnnn.... :img-hyste hayatımızın anlamıydı beeee :D şeref verdi kuşum hep bekleriz kaçırma bak bölümleri yakala izle burada da görmek isteris sizi yuvadan arada kopmak iidir bu arada az önce bi arandım forumda bulamadım kıs sizin orayı... beceriksiz miyim neyim :) daha ne vadiler izlicez senle sen bi yakala olmadı önce bi 97 yaparız ardından bi ırak :D giyeriz karaları bekleriz pusuda :img-wink: Canım allah izin verirse bu perşembe izlicem...Hatta az sonra şu bana bugün 5te dediğin ama meğersem 3te olan sahneyi izlemeyi düşünüyorum...:dito İtiraf etmeliyim ki baştan izlemediğim için fragmandan birşey anlamadım:icon_sorr Yarın bir geliver yanıma da anlatıver bana...Bu arada ben sana dün bizim oraları iyice belletmedim mi nasıl bulamazsın...:img-hyste Arşive gir...sağa dön biz ordayız:img-hyste :img-hyste Hepinize iyi yorumlar...Fazla konuştum...Ama bende izleyip yorumlarımı yapcam...:img-yes: not:Siyahları giymiş pusuda arkadaşını bekleyen,arkadaşının kendisini bugün yanlış yönlendirmesi sonucu belirttiği bölümde beklediği sahneyi bulamayıp bölümü kaç kez baştan alıp seyrettiğini hatırlamayan beyni ayran budalasına dönen forum kişisi...bye nesnes 22-05-07, 22:27 Canım allah izin verirse bu perşembe izlicem...Hatta az sonra şu bana bugün 5te dediğin ama meğersem 3te olan sahneyi izlemeyi düşünüyorum...:dito İtiraf etmeliyim ki baştan izlemediğim için fragmandan birşey anlamadım:icon_sorr Yarın bir geliver yanıma da anlatıver bana...Bu arada ben sana dün bizim oraları iyice belletmedim mi nasıl bulamazsın...:img-hyste Arşive gir...sağa dön biz ordayız:img-hyste :img-hyste Hepinize iyi yorumlar...Fazla konuştum...Ama bende izleyip yorumlarımı yapcam...:img-yes: not:Siyahları giymiş pusuda arkadaşını bekleyen,arkadaşının kendisini bugün yanlış yönlendirmesi sonucu belirttiği bölümde beklediği sahneyi bulamayıp bölümü kaç kez baştan alıp seyrettiğini hatırlamayan beyni ayran budalasına dönen forum kişisi...bye mikropppppp:) kıs ekmek musap çarpsın son bölümdeydi bu polatım bi yere gidiyodu da durdu aaa yoksa 3te miydi :) nese sen bulursun onu :) olmadı ben sana anlatırım ... en olmadı yaşatırım ;) Esmer_ve_Ezo* 23-05-07, 11:14 Merhaba Arkadaslar, belki burasi yeri degil, bilmiyorum ama benim sizlere bir sorum olucakti. Ben Kurtlar Vadisini, Kurtlar Vadisi Irak´dan sonra daha yeni izlemeye basladim. Ilk bölümlerinde Özgü Nemal da basroldeymis öyle degil mi?Simdi benim sorum Özgü Nemal diziden kendi isteyile mi cikti yoksa dizi geregi ölmesi mi gerekiyordu? Ben dizide artik olmamasina ve yerine Nefise Karatay´i koyduklarina üzüldüm. cok tesekürler beni dinlediginiz icin bye m.alara 23-05-07, 11:18 Merhaba Arkadaslar, belki burasi yeri degil, bilmiyorum ama benim sizlere bir sorum olucakti. Ben Kurtlar Vadisini, Kurtlar Vadisi Irak´dan sonra daha yeni izlemeye basladim. Ilk bölümlerinde Özgü Nemal da basroldeymis öyle degil mi?Simdi benim sorum Özgü Nemal diziden kendi isteyile mi cikti yoksa dizi geregi ölmesi mi gerekiyordu? Ben dizide artik olmamasina ve yerine Nefise Karatay´i koyduklarina üzüldüm. cok tesekürler beni dinlediginiz icin bye özgü namal (elif) dizinin son bölümünde öldü, yani diziden çıkmak istediği için olduğunu sanmıyorum zaten dizinin devamını çekmeye çok sonra karar verdiler, senaryo gereği ölmesi gerekiyordu, zaten geçenlerde bir programda özgü namala sordular pana filmden teklif gelirse çalışırmısınız diye neden çalışmayayım zevk duyarım gibi bir şeyler söyledi m.alara 23-05-07, 11:24 tahmin edeck bir şeyde kalmadı artık tüm tahminlerimizi yazdık, sanki bu perşembe daha geç geliyor gibi ya günlermi uzadı neartık başlasın kv sabrım kalmadı, yada bir fragman daha koysunlar yarına kadar oyalanalım Jale_ 23-05-07, 11:26 32. Gün programında Kurtlar vadisi devam edecek mi sorusuna Zübeyr Şaşmaz hayır, Bahadır Özdener ise Kurtlar Vadisi bitmez demişti.. O zamandan dizinin devam edeceği belli olmuştu, şimdi daha iyi anlıyorum, bence sonradan verilmiş bir karar değil, kafalarında vardı projeler; düşünün Terör ya da Pusu bu kadar kısa zamanda oluşturulabilecek projeler olamazlar, muhakkak çok uzun zaman proje aşamasında kalmıştır..Hatat belki şuan beklemede başka Kurtlar Vadisi projeleri vardır, hatta bir sinema filmine kesin gözüyle bakıyorum..:) Esmer_ve_Ezo* 23-05-07, 11:27 özgü namal (elif) dizinin son bölümünde öldü, yani diziden çıkmak istediği için olduğunu sanmıyorum zaten dizinin devamını çekmeye çok sonra karar verdiler, senaryo gereği ölmesi gerekiyordu, zaten geçenlerde bir programda özgü namala sordular pana filmden teklif gelirse çalışırmısınız diye neden çalışmayayım zevk duyarım gibi bir şeyler söyledi Cok tesekür ederim cevabin icin. Ben cok üzülmüstüm ölüp gitmesine:icon_sorr ama Kurtlar Vadisine geri dönme diye bir sansi yok öyle degil mi? yani sonucta elif öldü.. m.alara 23-05-07, 11:29 bence resmi çeken ahu , halonun kim olduğunu bilmediği için fotoğrafını çekip gönderiyor buraya birini getirdiler diye, tataroğullarıda ihbar ediyor, bizimkilerde durumdan her nasılsa haberdar oluğ haloyu gizlice kaçırıyorlar belki onun yerinede birini yatırırlar m.alara 23-05-07, 11:31 Cok tesekür ederim cevabin icin. Ben cok üzülmüstüm ölüp gitmesine:icon_sorr ama Kurtlar Vadisine geri dönme diye bir sansi yok öyle degil mi? yani sonucta elif öldü.. ne yazıkki imkansız, hani böyle ölümü şaibeli falan olsaydı belki, ama gözümüzün önünde parça parça kesip, sonrada öldürdüler:icon_sorr m.alara 23-05-07, 11:38 jalecim bende seyretmiştim o programı yani o zaman kararsızlardı bence, sonra zaten bahadır beyde bizde kendi aramızda tartışıyoruz bir kısmımız devam etsin diyor bir kısmımızda etmesin, tahminen ağustos eylül gibi kv-teröre karar verdiler, asıl projeleri ayrılıktı kv terör ondan sonra karar verdikleri proje , çünkü o sıralar hep necati şaşamaz bir projemiz var ama kv değil ana benzer bir konusu var demişti ben onda rol alacağım diyordu hep. yani aslında ayrılıkta abdulhey yerine necati şaşmaz oynayacaktı kv-teröre karar verince değiştirdiler, yani ben öyle tahmin ediyorum nesnes 23-05-07, 11:41 içim darlandı yine..... o zaman ne diyoruzzz... ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm ben senin için yaşamayı göze almışım.... :) elifin ölmesi ii oldu ya... biz o kadar bekledik bunlar yakında bişi olur diye ama nası olsun zavallı polatım alemdarım aşağı tükürse sakal yukarı tükürse bıyık söleyemedi ki bi ali olduğunu..... sölese nie yalan söledin dicek sölemese polatım aliyi aldatıo diye içlenicek... yani o ikisinden bişi olmazdı... 24 saat verdi elife. sen elif git son 2 dk da çocuğu öpmeye karar ver olcak iş mi :) murada ermeden süre bitti :img-hyste ben olsam 24 saat ilk başladığı saniyeden itibaren ataklara başlardım :img-hyste Jale_ 23-05-07, 11:44 alara dediğin gibi de olabilir ama biraz da kasıtlı öyle yapıyorlarmış gibi geliyor bana.. Ayrılık'a da yazık oldu, o kadar iddialı proje uçtu gitti, düşün KV yerine hazırlanmış bir proje ve Necati Şaşmaz yer alacaktı.. Eğer o oynasaydı reytingler muhakkak iyi gelirdi, kısmet işte ama Pusu'nun olmayacak olması da kötü olacaktı, çünkü o da müthiş ve iddialı bir proje..İlerleyen zamanlarda neler olacak bakalım.. m.alara 23-05-07, 11:45 nesnes harikasın ya o 24 saat konusunda tamam elif başta hata yaptı ama süre doldu diye kusurabakmayın ama dizi boyunca yaptığı en büyük hıyarlığı yaptı polat. elifin yerinde kim olsa polat yumruğu yemişti bence senaristler hata yaptı aylince 23-05-07, 11:45 ne guzel çeki yırtıyor süper foto süper sahne.polat farkı işte çok hoşuma gitti o foto:) ahu fragmanda az,ozette yok,fotolarda yok.galiba ailesini kaçıracaklar orada da yok ahu.hadi birkaç bolum konu nedeniyle dedim de şimdi anlamadım hep boyle azsa neden başrolde.seviyorum ahuyu.bol sahne istiyorum.sevenler de var:) ben ilk bolume baktıgımda sinema filmi tadında sahneler demiştim.sinema filmi çekmeliler muhteşem demiştim onu hatırladım.tüm ekip çok başarılı ve kvp daha da başarılı daha da kaliteli ve daha havalı bir proje bence.ekip falan süper.oyuncular rollerini çok sahiplenmiş.çok hoşuma gitti.çekimlerin kalitesi de farklı.eskiye bakmadıgım için bilmiyorum ama şoyle goruntuden bir karşılaştırma yaparsam kvp çok başka bence:) m.alara 23-05-07, 11:48 ben numara yaptıklarını pek sanmıyorum jale, bizimkiler gizlemek istedilermi açıkça sır deyip bırakırlar, bencede ayrılığa yazık oldu kv den sonra en sevdiğim diziydi papatya67 23-05-07, 11:51 bence resmi çeken ahu , halonun kim olduğunu bilmediği için fotoğrafını çekip gönderiyor buraya birini getirdiler diye, tataroğullarıda ihbar ediyor, bizimkilerde durumdan her nasılsa haberdar oluğ haloyu gizlice kaçırıyorlar belki onun yerinede birini yatırırlar alaracığım ...peki ahunun hastanede ne isi var...sen asu mu demek istedin...o kadın tataroğulları için çalışıyor olabilir...yalnız fark ettiniz mi..haloyu çarşaf alrından resmini çekiyor.. mc_merve 23-05-07, 11:52 ohoo burasi pek bir sesiz sanki :) bu arada show fragmani iki dakika bir yayinliyo hadi hayirlisi hadi hayirlisi :) ayrica sanki haloyu goturenler polatin iki tane yeni adami varya onlara benzettim uamrim onlardir ayrica hastahaneden neden kacirsinlarki sonucunda halo orda sadece hasta degil komada sanirim sacma yani komadAKI INSANI HASTAHANEDEN CIKIRIRLARSA HALO OLUR EE o zaman fuatta bayrak diregine :) m.alara 23-05-07, 11:52 aylince canım ne yazıkki hep böyle sürer en fazla 2-3 sahnesi olur her bölümde, kv nin konusu polatın maceraları üzerine olduğu için , oda kızlara değil vaktinin çoğunu operasyonlara ayırdığından başrol bayan oyuncunun rolü pek kısa oluyor ama bu defa belki ahu iş ortağı olduğu için daha çok sahnesi olabilir Esmer_ve_Ezo* 23-05-07, 11:53 ne yazıkki imkansız, hani böyle ölümü şaibeli falan olsaydı belki, ama gözümüzün önünde parça parça kesip, sonrada öldürdüler:icon_sorr nasil yani?kim parca parca etti? Ben sadece kaza yaptigini ve Polatin ondan vedalasmasini gördüm. Ama yinede icimde hep bir ümit var geri döner diye. cünkü aslinda hep dizilerde oluyor, biri ölmüyor ama ölü gösteriliyor ve sonra gercek ortaya cikiyor. eliffpolattt 23-05-07, 11:53 ne guzel çeki yırtıyor süper foto süper sahne.polat farkı işte çok hoşuma gitti o foto:) ahu fragmanda az,ozette yok,fotolarda yok.galiba ailesini kaçıracaklar orada da yok ahu.hadi birkaç bolum konu nedeniyle dedim de şimdi anlamadım hep boyle azsa neden başrolde.seviyorum ahuyu.bol sahne istiyorum.sevenler de var:) ben ilk bolume baktıgımda sinema filmi tadında sahneler demiştim.sinema filmi çekmeliler muhteşem demiştim onu hatırladım.tüm ekip çok başarılı ve kvp daha da başarılı daha da kaliteli ve daha havalı bir proje bence.ekip falan süper.oyuncular rollerini çok sahiplenmiş.çok hoşuma gitti.çekimlerin kalitesi de farklı.eskiye bakmadıgım için bilmiyorum ama şoyle goruntuden bir karşılaştırma yaparsam kvp çok başka bence:) Alışacaksın artık aylince bazen özgüde çok az çıkıyordu ki elifin rolü ahudan daha baskın ve kuvvetliydi senaristlerin bu kadın oyunculara bir garezi var galiba .....Gerçi ben sana şididen açıklayayım nolucanı ahu silah seslerinden korkacak bu nasıl bir hayat demeye başlayacak polata güvenecek yanlızım deyip ağlayacak, ağlayacak,ağlayacak...:img-yes: ....dizinin fanatik erkekleride çıldıracak kadın istemiyoruz diyeeee bunu elifte safiyede gördük hep ortalığı karıştırıyorlardı ahuda öle olacak gibi geliyor bana şimdiden başladı bilmediği işlere burnunu sokmaya bunu ahuyu sevmediğim için söylemiyorum ama öyle yapıyorlar genelde.. mc_merve 23-05-07, 11:54 nasil yani?kim parca parca etti? Ben sadece kaza yaptigini ve Polatin ondan vedalasmasini gördüm. Ama yinede icimde hep bir ümit var geri döner diye. cünkü aslinda hep dizilerde oluyor, biri ölmüyor ama ölü gösteriliyor ve sonra gercek ortaya cikiyor. eger bahsettiginiz elifde:img-hyste ben her turlu sacmaliga raziyom gelsinde :icon_sorr ama imkansiz sanirim neyse alistim artik:img-yes: ama elifin yerinde kimse alamz kim ne derse desin neyse konumuz fragmandi :) su persembe gelsin artik ya:img-polic Jale_ 23-05-07, 11:55 papatya benim de dikkatimi çekti o sahne.. Fotoğrafı çeken ikisi de olmayabilir.. Özette hastane yönetiminin el değiştirileceğinden bahsediliyor, herhangi birisi de olabilir, bir numara var ama neler olacak merak ediyorum.. mc_merve 23-05-07, 11:56 Alışacaksın artık aylince bazen özgüde çok az çıkıyordu ki elifin rolü ahudan daha baskın ve kuvvetliydi senaristlerin bu kadın oyunculara bir garezi var galiba .....Gerçi ben sana şididen açıklayayım nolucanı ahu silah seslerinden korkacak bu nasıl bir hayat demeye ba |