PDA

Tüm Versiyonu Göster : Yabancı Damat-Bölüm Yorumları

Sayfalar : [1] 2 3

ehlocan
18-05-07, 13:09
Buradan devam edebilirsiniz...

Bir önceki başlığa aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3366784#post3366784

Sevgiler
Ehlocan

sarıseren
18-05-07, 15:10
sonunda cuma günü geldi çattı.büyük bi merakla akşam olmasını bekliyorum.inşallah eftalyanın iliği nazlıya uyar:img-yes:

yeni başlıkta açılmış hayırlı olsun:happy0064

sadece_ozge
18-05-07, 21:00
bu dızıye bayılıyorum ancak delı gıbı takıpçisi diilım ama her ızledgımde ağlıyorum suanda ağlıyorum. ılıkler uymadı aıleden ve offf muthış performanslar bayıldım aglıyorum ve ağlıycamm yaaaaa:icon_sorr :icon_sorr

serseri_mayın90
18-05-07, 21:03
bende ağlıyorum yaa kimsenin uymadığını öğrendiğinde çok kötü oldu. bende tabii:sad53:

Lovegood
18-05-07, 21:08
Uzun zamandır tv izlemiyorum.Yabancı Damat 2.sezon sonunda bıraktım.Ama her zaman özetlerini filan okuyarak takip ettim.Yerine Sevemem burada çalmaya başladoğında bir HG fanı olarak garipsemiştim.Ancak bu gece izlediğimde neden bu şarkının seçildiğini anladım.Bu gece uzun bir aradan sonra izliyorum.Kendime engel olamıyorum ve ağlıyorum nazlıma.Saçlarını döküldüğü sahnede çok kötüydü.Nasılda umutla bakıyor gözleri.İnşallah mutlu son yaparlar.

nurgull
18-05-07, 21:33
zaten hastaydım :icon_sorr diziyi ağlamaktan izleyemiyorum yaa :img-cray: banamı öyle geliyo benmi çok duygusalım bilmem ama ne bilim reklama girdi bakim ne var ne yok dedim:icon_sorr acaba benim gibi olan varmı :icon_sorr oyuncular süperleer yaa bu kadar olur diyorum :img-cray: :img-cray: :img-cray:

nurgull
18-05-07, 21:34
ama görün bakın kemoterapiye devam edicek bence o kadar kalabalığı görünce ve mutlaka onların içinden biride uyucak ona :icon_sorr

Cel0os
18-05-07, 21:34
Off bu ne ya senaristlerrr duyun sezimizi

Aglamaktan olucem ya!

Saclarin dokulmesi, ailenin kani uymamasi, butun anteplilerin gemesii nasil oldurdu beni

Allahtan kimse yok evde!

Coook acikli ama super bir bolum!

Ben YABANCI DAMATI 2.sezondan sonra pek takip etmedim sadece ara sira bir kac bolume bakardim ama ozet hep takip ederdim ama hastaliktan berii izliyorum genelde sonlarda hastaligin islenmesini sevmem ama burda resmen oldum oyle guzel isliyorlarki gecerten hasta zannediyorsun

Nehir Erdogan cook guzel oynuyooor ama YBnin stari Sumru Yavrucuk o beni cook aglatiyor hele Erdal Ö.!

Cel0os
18-05-07, 21:36
zaten hastaydım :icon_sorr diziyi ağlamaktan izleyemiyorum yaa :img-cray: banamı öyle geliyo benmi çok duygusalım bilmem ama ne bilim reklama girdi bakim ne var ne yok dedim:icon_sorr acaba benim gibi olan varmı :icon_sorr oyuncular süperleer yaa bu kadar olur diyorum :img-cray: :img-cray: :img-cray:

Merak etme aynen benden cook agliyorum !
Aglamadigim bir sahne yook yaw!

nurgull
18-05-07, 21:39
ayy bunları okurken bile ağlıyoruum :img-cray: :img-cray: ay sinirlerim bozulduuuuu :icon_cry: :icon_cry:

serseri_mayın90
18-05-07, 21:40
hepimiz aynıyız snrm.:icon_sad: :img-cray: artk mutlu bir son umut ediyorum..

nurgull
18-05-07, 21:45
keşke bu dosluğu erovizyondada gösterselerdi.....:img-yes:

nurgull
18-05-07, 21:46
neyse tatlıya bağlancak gibi dizi :img-wink:
ama bu akşam ağlamaya devam edicem anlaşılan şimdide ıhlamurlar altında var iyiki evde yanlızım rezil olurdum valla :img-blush

pelin-ce
18-05-07, 21:48
Arkadaşlar bu nasıl bir bölümdü ya ağlamaktan helak olduk...:img-cray: :img-cray:
Olduk diyorum çünkü annemde ben de tüm bölüm boyunca göz yaşlarımızı dindiremedik...
Benin durumum halen çok kötü:img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :sad53:

|*BeLaLım*|
18-05-07, 21:51
Yabancı Damat benim en sevdiğim dizidir ve şimdiye kadar hiç bir bölümünü kaçırmadım resmen hastasıyım ...
Ahh Nazlimuu bir iyileşsen varya ... :img-wink:
Zaten gözlerim şişti ağlamaktan şimdi bile bir elimde peçete öbür elimle de foruma yanıt gönderiyom. =(
Sonu zaten muhteşemdi ... Binlerce kişi ta Gaziantep'den kan vermek için İstanbul'a gittiler. :img-yes: Ne kadar güzel bir dostluk gösterdiler yine.

Gerçekten çok kötü bir hastalık ... Allah kimseye göstermesin!

Nazli_Niko 4eve
18-05-07, 21:52
ayy gene cok agladim yaaa, cok duygusaldi.

niko amerikanin ilik bankalarindan bisey cikmadigini ögrendigi sahnede cok agladim...nazli saclarini keseren....hstanedeki sahneler.....sonra anteplilerin yunanlilarin dayanismasi....cok duygusaldi yaaa

niko nazliya kahvalti getirdiginde cok tatlilardi, ama kahvaltinin sonuda kötü bitti.......off biz nazliyla nikoyu artik mutlu görmek istiyoruz....

szg_sezgi
18-05-07, 21:53
neyse tatlıya bağlancak gibi dizi :img-wink:
ama bu akşam ağlamaya devam edicem anlaşılan şimdide ıhlamurlar altında var iyiki evde yanlızım rezil olurdum valla :img-blush

aynen bende yanlızım yoksa...... ağlamaktan bi garip oldum

sarıseren
18-05-07, 21:55
yaa süper bi bölümdü.Bazı kısımlarda gözlerimden hep yaşlar geldi:icon_sorr Nazlıya çok üzüldüm:(Bi ara da Niko şirketteyken çok kötü oldu ya cnm.O da acayip üzüldü.Bütün herkesin Nazlıya destek olması çok güzeldi.Keşke ülkemizde bütün insanlar gerçekten böyle olsa:)Bir dahaki bölümü merakla bekliyorum...

szg_sezgi
18-05-07, 21:56
yaf ben antepden gelenleri nazlının gördüğü sahnede koptum ağlamıım die resklamda komik seyler aradım ama reklam bitince tekrar başladım

harika bi bölümdü ben hala bu dizinin bitmesini istemiyorum
hem toplumsal konuları ele alıyor birçok insan için faydalı olmuştur kimbilir
bu hastalık koruyucu aile falan

bu arada emineye noldu?

aysede
18-05-07, 22:01
harika bir bölümdü..performanslar superdi..

ama ağlamaktan helak oldum..biz evde aileceyiz bi de..

kahvaltı superdi..tam herşey güzel olacak..yüzleri gülecek derken acı haber..çoook kötü oldum..antep nazlıya super destek oluyor..bütün antep dikildiler..çook duygusaldı..inşallah bu olay çabuk tatlıya bağlanır..niko çook kötü oldu..

canannn53
18-05-07, 22:15
muhteşem bi bölümdü ama son bikaç haftaır olduğu gibi ağlamaktan gözlerim şişti..
bütün oyuncular çok başarılıydı.özellikle nehir erdoğan bu bölümde çok başarılıydı.nikonun da şirketteki isyanı içimi acıttı çok ağladm.

ve bu bölümde dizimizin bir farkını daha çok iyi anladım.toplumsal olaylara bu kadar yer vermesi çok güzel. bu dizi bitmemeli.. bi de mıstıkın ablasından özür dilemesinde nedense duygulandım.bütn gaziantepin gelmesi,yunanistandaki insanların bile kan vermesi çok güzeldi.çok duygulandım o yerlerde..
zaten sulugözüm bu diziyi izleyince hiç tutamıorm kendimi..

::.CaniQ.::
18-05-07, 22:15
off yine aglamaktan gözlerim sisti...feridenin dinmek bilmeyen gözyaslari...off...o türkü...off nazli...nazli...ben en cok hangi sahnede agladim biliyormusunuz?
Saclari döküldü ya...kesmek üzereydi...feride diyor ya napiyorsun o güzel saclarina O GÜZLER SACLARIM MI??diyip agliyor ya..offf:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

gelinezo
18-05-07, 22:16
bencede süperdi keske hiç bitmese ve cd çıkarsa ne kadar güzel olur kesin alırım valla ama kanald baglı tabi gerçekten çok hüzünlüydü bir gün gerçeginide görmek isterim ayrıca nered bu kadar kısa çabuk bitiyor nedense dizimiz

|*BeLaLım*|
18-05-07, 22:17
Ya cuma günleri niye böyle hüzünlü oluyor? =(
Yabancı Damat ardından Ihlamurlar Altında ... :icon_whis
Artık mutlu son görmek istiyoruz yaw ... :sad53:

18-05-07, 22:18
off yine aglamaktan gözlerim sisti...feridenin dinmek bilmeyen gözyaslari...off...o türkü...off nazli...nazli...ben en cok hangi sahnede agladim biliyormusunuz?
Saclari döküldü ya...kesmek üzereydi...feride diyor ya napiyorsun o güzel saclarina O GÜZLER SACLARIM MI??diyip agliyor ya..offf:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

evet niko sirkette nasilda cildiriyordu caresizlikten off ordada cok agladim ya...off allahim sen kimseye gösterme bunlari...biide bizim ailede vardi böyle biisey cok kötü oldum...yemin ederim aklima yine o olaylar geldi...yine agliyorum su an:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :sad53: :sad53: :sad53:

serseri_mayın90
18-05-07, 22:20

evet orda bende çok kötü oldum.
hala nehir erdoğan saçını gerçekten kestirdimi anlayamadım ama gerçekten o güzelim saçlarına kıymamalıydı.
nikonun şirketteki ve nazlıya kahvaltı ettirirkenki tepkileri çok acı vericiydi.aynı zamanda nazlınında..

18-05-07, 22:21
unuttugum biisey var:icon_sorr gercekten Nehir Erdogan ile Özgür Cevik oyunculuklarini bu bölümde yine konusturttular...tabii Sumru Yavrucuk ile diger usta oyuncularin performansine diyecek biisey yok herzamanki gibi Number One!

archeologue
18-05-07, 23:34
yabancı damat'ı 2. sezondan beri hiç izlemedim...
bugün annem izliyorken baktım da nerelere gelmiş...
çok duygulandım...

tılsım16
18-05-07, 23:57
yaa ne kadar guzel bır bolumdu cok duygusaldı bayıldım yaw bu dızıye bu sezo cok duygusal gıdıyor..
o caresızlıklerı mahvettı benı.. oyunculuklar muhtesem otesı zaten.. o duyguları o kadar gercekcı yansıtıyorlarkı.. off bıde bu sezon dızı bıtecek dıye duymustum.. ınsallah kotu bır sonla bıtırmezler..

szg_sezgi
19-05-07, 00:14
evet orda bende çok kötü oldum.
hala nehir erdoğan saçını gerçekten kestirdimi anlayamadım ama gerçekten o güzelim saçlarına kıymamalıydı.
nikonun şirketteki ve nazlıya kahvaltı ettirirkenki tepkileri çok acı vericiydi.aynı zamanda nazlınında..

sanırım gerçekten kestirdi gerçek bi oyuncu işte

(N)(A)(Z)(L)(I)
19-05-07, 00:17
Süper Bi Bölümdü Nazli Harikaydi

mozitekuto
19-05-07, 01:44
nehir erdoğan ve özgür çevik bu dizide kendilerini çok iyi yetiştirdiler. değme oyunculara taş çıkarırlar hani. bence nazlının saçlarını kazımak zorunda kalmamak için kemoterapiyi kestirdiler. çünkü kemoterapi devam ederse tümden kazımak zorunda kalacaklar. ya bi de şimdi yazacağım olay mantıksız değil mi? amerikadan haber geç geliyor, mustafayla nazirenin haberi geç geliyor, yunanistandan 2 günde geliyor sonuçlar. neyse, herşeye rağmen güzel bir bölümdü. ama umarım daha fazla uzatmazlar bu olayları. haftaya neticeye vardırırlar da biz de ağlamaktan kurtuluruz.

snm_b
19-05-07, 09:16
çok güzel bir bölümdü tüm oyuncular tebrik ediyorum hepsi müthiş oynamışlar ağlamaktan gözleim çıktı artık güzel yani iyi olayların geçtiği bölümler gelse iyi olacak ben dizi olduğunu unutuyom izlerken nazlıya çokk üzülüyorum

boncuk-girl
19-05-07, 10:23
çok güzel bir bölümdü
nazlının kardeşlerininde tutmadığını öğreninceki sahnesi süperdii
saçları dökülüyo kızın yazık yaa
uzun saç daha da yakışıyo kendisine
süper bir bölümdüü

batuhan_gumus
19-05-07, 10:35
ya bu dizi kacinci bölüm oldu eskkiden bi bunu izlerdim ve gümüsü simdi izlemiyorum cunku hem uzatildi hem de yazikk nazli kanser ben dayanam bakmaya

asumgok
19-05-07, 11:04
arkadaşlar bişey sorucam ben diziyi izlemiyorum o yüzden konuya çok hakim değilim nazlıya eftelyanın da mı kanı uymadı dizinin önemli oyuncularından biri bize öyle tüyo vermişti yoksa başından atmak için mi öyle söyledi acaba:icon_sorr

chimeneyes
19-05-07, 11:07
oy oy oyyyy o neydi öle yahu..... öyle bir ağlamışımmki yatarken göz damlası kullanmak zorunda kaldım resmen gözlerim kurudu.. yok böyle bişiy.... özgür çevik.in amerikadan haber gelinceki çırpınışları harikaydııı özgür bence artık bir oyuncu olmuş.. öncedne bazı sahnelede daha ham geliyordu ama artık olmuş.. sumru yavucuk.zaten bir numaraydı... ben bu bölümlerde en yii rol sumru yavrucuk.un... en güzelini yapıyor. bir annenin çırpınışı ,moral vermeye çalışması ama bi yandanda için için eriyip bitmesi.... çok ama çok güzeeeldi.... nehir erdoğan.da gayet iyi performans sergiliyor valla ağlamaktan bi hal oldum... bide üstüne ıhlamurlar altında... helak oldum desem az kalır.... süper bi bölümdü.... ya ben heralde yanlış hatırlıyorum eftelyanın kanı uyuo gibisinden bişiyler okudum sanki bi yerlerde ama.. demekki yanlış hatırlıyorum.. herneysee sanki iyileşicek nazlı kötü son olmıcak sankii.. dün öle hissetim ben...

batuhan_gumus
19-05-07, 11:28
nazli niko nazli simdi kanser degilmi arkadaslar

serseri_mayın90
19-05-07, 11:31
arkadaşlar bişey sorucam ben diziyi izlemiyorum o yüzden konuya çok hakim değilim nazlıya eftelyanın da mı kanı uymadı dizinin önemli oyuncularından biri bize öyle tüyo vermişti yoksa başından atmak için mi öyle söyledi acaba:icon_sorr
aileden kimsenin uymadı dediler. belki eftelya nın kanına bakmamışlardır daha:icon_roll :icon_conf sadece nazlını ailesine bakmışlardır. belkide başka birinin uyar.yeterki birinin uysun:)

serseri_mayın90
19-05-07, 11:40
izleyemeyenler veya tekrar izlemek isteyenler için yabancı damat ın 16.45 de tekrarı var:)

merve_ko
19-05-07, 12:00
süper bi bölümdü! bayıldım... nehir ile özgür yine çok iyi sergilediler performanslarını:happy0064 ama eftalyanın kanı uymadığı için çok üzüldüm.. belki de kadirinki uyar ne dersiniz:happy0064

serseri_mayın90
19-05-07, 12:07
celayir in uyduğunu düşünsenize:img-hyste bide kanı veren kişinin huyuda geçer diyolardı:img-hyste

KIRMIZIGÜL
19-05-07, 14:14
off süperdi ya ağlamaktan helak oldum bu kadar mı güzel oyuncular olur bütün oyuncuları yürekten kutluyorum son 3-4 bölümdür ağlaıyorum zaten.en çok nehir ve özgürü beğeniyorum özgürü çok seviyorum o kadar güzel yansıttı ki o duyguyu süpersin özgür ve nehir süpersin saçlarını kesmesi en başta hasta olan nazlı olduğu için nehir süper oynadı süpersin nehirimm bütün oyuncular harika bütün kadro süper dizi bitmesin çok seviyorum bu diziyi yaaa

pas.si.on79
19-05-07, 14:55
Dün akşam ki bölümü göz yaşlarıyla izledim. Tüm oyuncuları performanslarından dolayı tebrik ediyorum.

Cel0os
19-05-07, 15:22
YBye Bakarken kendi kendime sordum sadece ben mi agliyorum yoksa herkes mi boyle!

Icim rahatladii herkes boyle !

Senaristler bizi oldurmek istiyor!Benim kuzenim kansere yakalandi ustlelik 15 yasinda ve moralle yenilecegini cok iyi biliyorum!

Umariim mutlu sonla bitirirler ben 2 sezondan sonra pek bakmadim, ama su anda her cuma aksami annemle bakiyoruz ki annem tam bir sila hastasi oda artik baiyoor benimle aglasip duruyoruz!

Herkese iyi yorumlar!

_duygucuk_
19-05-07, 15:56
bölüm çok güzeldi ağladım yani en sonunda :):)
sonu çok duygusaldı:)umarım verenlerden birininki tutar:):)
nazlı niko sahneleri güzeldi nazlı nın saçlarına acdım:(:(

*özgürkız*
19-05-07, 16:21
Çok güzeldi birbirlerine destek oluşları antepliler çok hoş bir bölümdü nazlıya kısa saçda çok yakıştı :) Oyunculuklar muhteşemdi herkes harika oynadı ...

serseri_mayın90
19-05-07, 16:33
bence bu dizideki oyuncuların hepsi çok iyi. duyguları izleyiciye yansıtmayı biliyorlar. bazen o kadar kaptırıyorumki kendimi sanki gerçekmiş gibi geliyor.
nehir erdoğan saçını kesiği ve aileden kimsenin iliğinin uymadığını öğrendiği sahnelerde çok iyiydi.tabi sumru yavrucuk,Erdal Özyağcılar ve özgür çevik'te süper performans gösterdiler.:img-yes:

dFKto
19-05-07, 17:54
Ben de çok ağladım, oyunculuklara hayran kaldım ve çok beğendim ama galiba izleyicilerin çoğu komik sahnelerin ağırlıklı olmasını istiyor. Ratinglerde biraz düşüş var. Her ne kadar bu dizi ratingleri umursamayacak kadar kaliteli desek te önceki izlenme oranlarını yakalamayınca üzülüyorum ben. Artık bu hüzünlü bölümler sona ersin o zaman. Aslında ben dramın ağırlıklı olduğu bölümlerdeki oyunculuklardan daha fazla haz alıyorum ama...

Sweet Bunny
19-05-07, 18:36
Suan Bölümün tekrarini izliyorum Euro D de..ve acayip bir Bölümüs ya..
Aglaya aglaa bir kaldim..Helak oldum..:(:(
Bakalim kimin Kani Nazliya uycak..Belki Kadirinki uyar..:P:P

(N)(A)(Z)(L)(I)
19-05-07, 18:46
nazlının saçları perukmu

szg_sezgi
19-05-07, 19:47
nazlının saçları perukmu

bence diil

szg_sezgi
19-05-07, 19:48
YBye Bakarken kendi kendime sordum sadece ben mi agliyorum yoksa herkes mi boyle!

Icim rahatladii herkes boyle !

Senaristler bizi oldurmek istiyor!Benim kuzenim kansere yakalandi ustlelik 15 yasinda ve moralle yenilecegini cok iyi biliyorum!

Umariim mutlu sonla bitirirler ben 2 sezondan sonra pek bakmadim, ama su anda her cuma aksami annemle bakiyoruz ki annem tam bir sila hastasi oda artik baiyoor benimle aglasip duruyoruz!

Herkese iyi yorumlar!

geçmiş olsun
gerçekten dizi süperdi tekrarını izlerken bile ağladım

nonsense
19-05-07, 20:00
nazlı saçlarını gerçekten kestirdi sanırım çünkü geçenlerde bi kanalda magazin programında nişanlısıyla gördüm bi yerden çıkıyolardı ve saçları aynı dünkü gibi kısaydı ve bence hiç yakışmamış

Cel0os
19-05-07, 20:51
Szg_sezgi'cim cook sag ol,

Evet bende bittim aglamaktan ama akillanmam ben bir de tekrarina baktim!

Nehir saci peruk degil arkadaslar ve bence cook guzel hem zaten mecburiyetten kesildi!

Insan guzel oldugu zaman isterse saclari berbat olsun yine de cook guzel o yuzden Nehirimiz cook guzel bence ustelik saci da fena degil!

*deniz*
19-05-07, 23:39
Bölümü yeni izleyebildim.Yıllardır bana mutluluk ve neşe veren dizim artık hiç bir dizinin ağlatamadığı kadar ağlatmayı başarıyor.Her sahnesini kalbim burkularak,hıçkırarak izledim.Türk ve Yunan halkalarının Nazlı için kan vermeye koşmaları müthişti.Oyunculuklar inanılmaz,hepsi de acılarını,korkularını çok iyi çok dozunda yansıtıyorlar hiç abartmadan ve çok sahici.
Bana ilik bir yunan'dan bulunacakmış gibi geliyor böylesi dizinin misyonuna daha uygun olur.

gemini7
20-05-07, 09:47
Yabancı Damat'ın bende çok ayrı bir yeri vardır..
İlk bölümünden bu yana hiç kaçırmadım,hiç sıkılmadım hep güldüm
hep heyecanlandım ailem gibi olmuşlardı Cuma akşamlarını sabırsızlıkla
beklerdim.. ve şimdi biteceğini duydum gerçekten çok üzüldüm :(
Şimdi cuma akşamları ne yapacağım ben :( ama yakışır bir şekilde biteceği
kesin çok özleyceğim dizimi :(

sadece_ozge
20-05-07, 10:44
böylesine bır butun halınde mukemmel işleyen dızı cok az eskıden asmalı vardı mutfak sahnelerı bıle merakla ızlnırdı bırde bu ve bıkac dızı. her oyuncusu her hıkayesı her oyuncnu sözu nu merakle ızlıyorum gercekten cok kalıtellı bır dızı ve kalıtelı oyuncular. basarı kendını ancak boyle belırtır. süper gercekten süper unutulmayack bır dızı olacak emınım.. bu bolume bnde bıttım hatta burayada ızlerken yazmıstım. gercekten coketkılyıcı..

dilaa
20-05-07, 17:24
arkadaşlar dizinin bu bölümünde sık sık duyduğumuz nazlını sahnelerinde bi uzunhava var o şarkının adını bilen varmı annem dinleyip dinleyip ağlamak istiyoda

yabancıdamat
21-05-07, 09:43
inşallah eftalyanınki bu hafta uyar çünkü ben sıkıldım artık bu hüzünlü havadan ben onları mutlu görmek istiyorum inşallah özet yarın gelir

QnilüferQ
21-05-07, 16:33
ya arkadaşlar bişy dicem ya yabancı damatıma oy werip 1. yapalım aşkım özgürümün dizisiniii nolur oy werin ayrıca özgürümün fotolarını koyarmısın bu dizi hastalarına bnm gibi sölüomm nolur oyy wernnnnnn

QnilüferQ
21-05-07, 16:34
ya cnm ark. çok gsl bi dizi ya bitmesn dimi her bölümünde ağliomm :(

QnilüferQ
21-05-07, 16:37
ya cnm ark. çok gsl bi dizi ya bitmesn dimi her bölümünde ağliomm :sad53: üü ama ağladımmaa deyiyoo neyse yabancı damat ne zaman bitcek bi aralar mayısta bitcek die duyd m tarihi belli mi hade kendinize ii bakın :happy0064 :happy0064

QnilüferQ
21-05-07, 16:42
ya ark. özgürüm ağzında çiçekle çokk tatlı oluooo dimi cnm bnmm ya çokk tatal ıyerm bn seniiiiiiii

QnilüferQ
ya ark. özgürüm ağzında çiçekle çokk tatlı oluooo dimi cnm bnmm ya çokk tatal ıyerm bn seniiiiiiii

QnilüferQ
ya ark. özgürüm ağzında çiçekle çokk tatlı oluooo dimi cnm bnmm ya çokk tatlı yerm bn seniiiiiiii

dizifilm@çilek
21-05-07, 19:22
`YABANCI DAMAT` BU SEZON SONA ERİYOR. PEKİ, NAZLI KURTULACAK MI? DİZİNİN SONU GEZENTİLKİ’DE…
--------------------------------------------------------------------------------

Cuma akşamlarının vazgeçilmezlerinden “Yabancı Damat” dizisi bu sezon ekranlara veda ediyor.

Daha önce dizinin biteceğini duyuran yapımcılara izleyicilerden büyük bir tepki geldi. Bunun üzerine kanal yetkilileri ve yapımcı firma arasında yapılan görüşmelerde diziyi yeni sezona taşıma görüşü ağırlık kazandı. Ama net bir sonuca bağlanmadı. Şimdi yapımcı firma karar verdi. Dizi artık sonlanacak. Yani yeni sezonda olmayacak. Gerekli kılıf hazırlandı. Kanser olan Nazlı kendisine uygun ilik bulunamadığı için hayatını kaybedecek. Dizi de bu şekilde sonlanacak. Nazlı ölecek ve dizi bitecek.

Son iki hafta hayranlarını göz yaşına boğan dizi, son hafta hayranlarını büyük bir üzüntüye bırakarak final yapacak.

gezentilki.com

yabancıdamat
21-05-07, 21:06
bu haber doğru mu acaba hani eftelyanınki uyacaktı hem herkes mutlu sonla bitecek dedi bence asılsız bi haber

mxrxt
21-05-07, 22:04
hayir haber dogru bende ayni haberi okudum ve bu site de yayinlanan haberlerin dogruluk orantisi oldukca yüksek zaten böyle bir habere bir cok basaka sitede rasladim yani haber dogru ..tabii yetkililer tarafindan herhangi bir degisiklik yasanmazsa..bye

serseri_mayın90
21-05-07, 22:50
bu dizinin ölümle biteceğine inanamıyorum.umarım haber doğru değildir.
yabancıdamat'ında dediği gibi bi arkadaş eftalyanın uyacağını söylemişti. özet gelir 2 güne kadar.ona göre yorum yaparız:)

RODYA
21-05-07, 23:11
hayir haber dogru bende ayni haberi okudum ve bu site de yayinlanan haberlerin dogruluk orantisi oldukca yüksek zaten böyle bir habere bir cok basaka sitede rasladim yani haber dogru ..tabii yetkililer tarafindan herhangi bir degisiklik yasanmazsa..bye

Kesinlikle yalan haber arkadaşım.Sallamacı bir sitedir o.Ciddiye alınacak bir tarafı yok.Dizi mutlu sonla bitecek

CrazyWOW
22-05-07, 00:01
insallah diz mutlu sonla biter,zaten nerdeyse butun siteler salliyor.

EdaNY
22-05-07, 04:37
Bazi arkadaslar bana kizabilir, ama yazmadan edemeyecegim, bu son bolumde o kadar sinir oldumki anlatamam, nazlinin saclarinin dokulmesi sinirlenmesi, hareketleri hic hosuma gitmedi, karekteri cok aciz yapmislar, ve gercekte hasta olan insanlar bu kadar davrandigini sanmiyorum, benim canimdan parca annem suan kanser ve az kalsin oluyordu, ve bi kere boyle agladigini uzuldugunu gormedim, hatta kendisi o kadar gucluki, her seferinde Hersey Allahtan dedi, ailem icin 9 ay cehennem gibi gecti, ve annemin tedavisi hala surmekte. Neyse anlatmak istemedim ama gercekten icten yaziyorum o sahnede cok sinirlerim bozulmustu, yonetmen yada senarist daha guclu bir nazli yapsaydi, vee gercek hayattaki hasta olan insanlara moral verirdi!!!!
insallah beni anlamissinizdir.

saygilar

tatli_dilli
22-05-07, 08:30
uzun zamandir hic izleyemiyordum ama bu hafta börek mutfakta yemek yaparken tv actim bi feride anne'nin gözyaslari ile irkildim, allahim o nasil bir bölümdü cok üzüldüm hem böregimi aciyor hemde agliyorum cok duygusal olmus, cok acikliydi ve bir cok sey hatirlatti bana bütün ekibin yüregine saglik, heleki bütün antebin nazliya kan vermeye gelmesi ya insanin o sahnelerde duygulanmamasi icin tas olmasi lazim :icon_sorr

Hayat_Guzel
22-05-07, 08:45
buraya daha önce de yazmıştım,bildiğimiz gibi dizinin son bölümleri hep trajedik olaylardan meydana geliyor.ben yabancı damat'ın kendi özelliğini korumasını isterdim,tamam önceden de kötü olaylar yaşanıyordu ama bu kadar da ileri gidilmiyordu,evet hayatın içinden bir dizi,hayatın içinde de ölüm var,ama zaten insanlar bundan bıktıkları için dizilerde bir arayış içerisindeler.bütün dizilerde bu olaylar var zaten,keşke yabancı damat'ın ileride adı geçtiğinde yüzümüzde bir gülümseme belirse.eğer sitedeki haber doğruysa içimizde buruk bir acı kalacak,ve ben böyle bir sonun olmasını istemeyenlerdenim..

sarıseren
22-05-07, 13:03
ya hani nazlı ölmüyodu.Ne biçim haber bu.Değiştirsinler finalini yaa:img-yes: Bu kadar seneden sonra berbat bi final olur mu hiç:icon_sorr

*özgürkız*
22-05-07, 13:03
Ben nazlı ölecek haberine inanmıyorum sonuçta bir komedi dizisi ölüm karışmamalı hatta 2. sezon esra ve arkadaşının ölmesi bana o kadar itici gelmiştiki sonuçta biz bu diziyi ağlamak için izlemiyorum ben gülmek için izliyorum tamam 1-2 bölüm trajedi dram olabiilir ama nazlıyı öldürmemeliler!

americanpie_16
22-05-07, 13:04
bizi üç sezon güldüren dizi şimdi sonunda ağlatacak mı?bence bu kadar acımasız olmazlar..her dizide birinin hasta olmasından bıktım..inşallah ii sonla biter..

cerenimo_
22-05-07, 14:05
aslında böle bir son tabi ki kimseyi mutlu etmez ama dizilerde 1. kural da budur.. yani bir dizi izleyiciyi ne kadar şaşırtıcı ve acı uyandırıcı şekilde biterse o kadar akılda kalır... bunu yapmaya çalışıyo olabilirler..

*özgürkız*
22-05-07, 14:40
süpriz alıcı muarrem gibi geliyor :)
Artık yeter ama ya karderlerinden birnin kanı tutcaktı kurtlucaktı işte neden uzattılar bu kadar ya:(

yabancıdamat
22-05-07, 16:33
eğer nazlı ölürse izlediğim üç seneye yazık olucak keşke izlemeseydim diycem ama diyemiyorum iyiki izlemişim

_duygucuk_
22-05-07, 16:39
özeti okudum hala ilik aranıyor lütfen artık birininki uysn!haberde çıkmış nazlı ölecekmiş ne biçim son bu insan mutlu sonla bitirir:):)baklavacı dükkanı satılıyormuş alıcı muharremdir bencede...
nazlı ya verilenlerden biri uyar umarım:):)

serseri_mayın90
22-05-07, 16:50
bu bölümde ilik uyup uymayacağını öğrenemiyeceğiz heralde. ben o habere rağmen nazlının ölceğini düşünmüyorum.yabancı damata böyle bi son düşünmedim hiç, yakışmaz zaten.güzel mutlu bir son istiyoruz..

<gumus><mehmet>
22-05-07, 17:04
NAZLI ÖLEMEZ NAZLIYI ÖLDÜREMEZLER

neden kanal d nin dizileri hep hüsranla bitme zorunda valla sevdiğim dizi bisin bir daha bu kanalı izlemeyeceğim yabancı damat geçen bölüm çok güzel bir son ile bitmişti bu kadar kişi gelip kan verditen sonra bu diziyi böyle acı bir son ile bitireceklerini sanmıyorum çünkü o zaman ekrandakş hastalara kötü örnek olur mese bir başka ilik arayan hsta çabalamaktan vazgeçebilir bazen insanlar bir dizi izlediklerini unutabiliyorlar çünkü diyebilirlerki nazlı ya kaç kişi kan verdi bir sonuç çıkmadı bendemi çıkacak gibi olumsuz düşüncelere kapılabilirler ve ayriyettende bir komedi dizisine bu hiç ama hiç yakışmaz değilmi???
ben kısaca bu habere inanmıyorum bence yoruma dayalı bir haber bu çünkü diziyi bitireceklerini öğrenince he şu sırlar nazlı hasta aradığı iliğide zatn bulamayacak demekki nazlı ölünce dizi bitecekmiş gibi bir yorumla buları yazdıklarını düşünüyorum daha ilerisini ise hiç düşünemiyorum:sad53:

&sedef&özcan&
22-05-07, 17:09
gerçektende eğer nazlı ölürse çok yazık olur yaaa:( valla diznin fanatiği değilim ama yinede üzülürümm...

KIRMIZIGÜL
22-05-07, 17:15
nazlı ölmelemez ya hayır mutlu sonla bitsin nazlı ölmesinnnn

ébruli
22-05-07, 20:12
ya arkadaslar bence o haberın kaynagı yanı gezentilki emin değil ki haberden
ınanmayın

rahat olun olmıcek nazlı olmemelı zaten
sonucta herkesın severek ızledıgı ıkı halkı yaklastıran bı dızı oyle bıtmez evet
efsane olan kavusamayandır ama
oyle olmayacagını dusunuyorum ben:sad53:

sarıseren
22-05-07, 22:54
fragman çıktı mı acaba??
özeti okudum.Nazlının hastalığını iyice karıştırdılar.Yok o kadar insan kan veriyodu.Sonra insanlar fazla gelince karşılayamadı parasını.Ne güzel mutlu sonla bitirselerdi.Zeten nazlının saçı iyice dökülüyomuş:icon_sorr Gene çok üzülcez anlaşılan...ama ben yabancı damatı izlerken gülmek istiyorum:img-yes:

ébruli
23-05-07, 05:03
şimdi fargmanı ızledım
anlatabılırsem paylasıcam sızlerle

bı lunaparkta nazlı ve nıko yukarı bakıyorlar
konusma sesı ökkes ve kahramana ait

kahraman dukkanı satıcam okkes dıyo
okkes de buluruz bulustururuz dıyo
oyle bulunup bulusturulacak meblalar degıl dıyo kahraman

hakkını helal et bu dukkanda senınde hakkın var dıyor

nıko ve nazlı lunaparkta donme dolaba dogrun bakıyorlar sonra o tarafa yuruyorlar
nazılının sacı aynı kut kesım

son sahnede
herkes dukkanın onunde kahramana bakıyor

ébruli
23-05-07, 05:04
koca armatorler tedavıyımı karsılayamamıs bı gemıyı satsalar on tane losemılı tedavı edılır bu kadarda olmaz ya

Hayat_Guzel
23-05-07, 10:35
Haziran Gecesi,Yabancı Damat...
Kanald'nin geleneği bu galiba
Gümüş'ün sonu da şaşırtıcı olacakmış
Sinir olmamak elde değil
Bize saygısızlık ! .

yabancıdamat
23-05-07, 15:45
fragman youtube da var izlemeyenlere duyrulur

EmmRe
23-05-07, 16:31
eğer nazlı ölürse izlediğim üç seneye yazık olucak keşke izlemeseydim diycem ama diyemiyorum iyiki izlemişim

Ya bir dakkijka ben o habere pek inanamadım.İlk başta ne biliyim haberin yazılışı uydurma gibi duruyor.Hani olur ya birisi birşey için birşeyler uydurur işte öyle :img-hyste :img-hyste Ama tabiki öledebilir.Ama ölürsede Yabancı Damat yinede farkını göstermiş olur.Her dizi mutlu biter.Genellikle dizilerde 2 bölümde bir kötü birşey olur ama bizim dizimizde uzun aralarla olaylar yaşanıyordu.Onun dışında hep şen şakraktı.Ama tabikide biz böyle bir farklılık istemeyiz değil mi?Klasik olsun ama bizden olsun :img-wink:

_yonca_
23-05-07, 18:27
slm
ben yeniyim burada. Yabanci damati cok seviyorum. :img-wink:

dizi_tirya
23-05-07, 21:23
Bence böyle olmamalıydı..Dizi uzadıkça büyüsünü kaybetti.Bunu üzülerek söylüyorum ve şimdi de dizinin böyle bir sonla biteceğine haberi beni çok üzdü..Böyle olmamalıydı kesinlikle..Zaman geçtikçe konu saptı,olabilir ama bu son gerçekten kötü olur..

batuhan_gumus
24-05-07, 16:05
arkadaslar yabanci damat koedi filmiydi ne oldu aci filmi aci hayat yabanci danatcok kötü bitecek üzüldüm yabanci damat fanleri sizin iicn üzlüom ama gumus ins iyi bir dalya yayla bitecek

EmmRe
24-05-07, 17:03
Fragmanı bende izledim...
Of of çok duygu dolu yine :( Ne yapacağız yarın akşam? İnşallah Nazlı ya bir ilik bulunurda banada güzel bir doğum günü hediyesi olur :( Yalnız Eftelya demişti ki bütün paramı bu iş için harcamaya hazıırrm gibi birşey söylemişti ama şimdi hepsini karşılayamıyorlar.Kahramanın dükkannını satmasıyla mı tamamlayacakalr yani?Onlar Kahramının dükkanın parasını paradan saymıyorlardır :(

mozitekuto
24-05-07, 22:58
bence de. o kadar paranın içinde o dükkana mı kaldılar. gerçekçi değil kesinlikle. dizide nazlıyı öldürürlerse bi de. napacaklar yani sonunda. nazlı ölecek, kahraman el içisi olacak, ferideyle nazire de temizliğe mi gidecek. güya komedi dizisiydi di mi bu...

sarıseren
24-05-07, 23:07
bence bi konuyu yanlış anlamışsınız.Kahraman Nikoların verdiği paranın altında kalmamak için dükkanı satıyo.Yoksa Nikoların dükkana ihtiyacı tabikide yoktur...

KOMİK
25-05-07, 12:54
yine üzülücez bu bölümde ama o haber umarım gerçek değişldir 3 yılın ardındasn köyü sonla bitmez umarım

hala
25-05-07, 13:28
Yine üzücü bir bölüm ama artık toparlasalar ve mutlu sonla bitirseler iyi olur.:img-wink: Çünkü dizimiz romantik komedi türünde başladı bitecekse yine mutlu bitmesini isterim.:img-wink:

szg_sezgi
25-05-07, 13:48
bence de. o kadar paranın içinde o dükkana mı kaldılar. gerçekçi değil kesinlikle. dizide nazlıyı öldürürlerse bi de. napacaklar yani sonunda. nazlı ölecek, kahraman el içisi olacak, ferideyle nazire de temizliğe mi gidecek. güya komedi dizisiydi di mi bu...

o kadar paranın içinde dükkana kalmadılar niko bağış yapıyo zaten incelemeler için babası da bişeyler yapmak istiyor onun için dükkanı satıyo

*özgürkız*
25-05-07, 15:00
Bende saçmalık olarak düşünmüyorum sonuçta adam kızını kurtarmak için bişiyler yapmak istiyor damadına ve ailesine karşı mahçup olmak istemiyor...Çok normal bir davranış bence...

serseri_mayın90
25-05-07, 17:51
gökçecim katılıyorum sana. adam kızının iyileşmesi için yapıyor. sonuçta boşboş durup beklemektense oda yardım ediyor.
artık iyileşsin nazlı. ölmesin.mutlu sonla bitsin...:img-yes:

EmmRe
25-05-07, 18:15
Tamam onu zaten bende anladım sadece söylemek istediğim şey Niko'nun niye hepsini karşılamadığı.Özette Yüklü bir miktar gibi birşey söylüyor ama nedne hepsini karşılamıyordu bözyle boşu boşuna zaman geçiyor.Zaten eğer karşılansaydı Kahraman dükkanı parayı onlara vermek için yine satardı zaten...

serseri_mayın90
25-05-07, 18:24
Tamam onu zaten bende anladım sadece söylemek istediğim şey Niko'nun niye hepsini karşılamadığı.Özette Yüklü bir miktar gibi birşey söylüyor ama nedne hepsini karşılamıyordu bözyle boşu boşuna zaman geçiyor.Zaten eğer karşılansaydı Kahraman dükkanı parayı onlara vermek için yine satardı zaten...
neden hepsini karşılamadığını bilmiyorum. akşam izleyince anlarız:)

EmmRe
25-05-07, 18:28
:)Yalnız bu özetlere güven olmaz :).Niko bir kısmına karşılıyordur.Eftelya da kalanı kısmını karşıalr :):):)

rockstar_17
25-05-07, 18:36
merhabalar bende hiç bıkmadan zevkle her bölümü merakla ve heyecanla seyredenlerdenim yabancı damat ı . oyuncuları süper seneryo süper kısacası dizi harika.bu kdar güzel bir dizinin böyle kötü bir sonla veda etmesi hiç iyi değil bencede .bir dizi bitecekse illa kötü bir finallemi sonuçlanması lazım kesinlikle hayır .hele yabancıdamat gibi 3 sene boyunca seyircini kendisine bağlayan ve her hafta reytinglerde ilk üç sıralarda yer alarak acaba bu hafta neeler olacak dedirten bir diziye bence böyle bir son beklememeli (nazlı ve niko) bu çift birbirlerini çok sevdi ve bizde onları tabii ve ne maceralar atlattılar da kavuştular birbirlerine ve şimdi çok mutlular artık herşey rayına oturdu derken nazlının hastalığıyla üzülmeye başladık ooff off 3 haftadır filmi seyredesim gelmiyo nazlıya üzülmekten niko ona ilik bulunamadığı için çaresiz ve bir okadar üzgün aileleride sdeseniz perişan sürekli moral vermeye çalışıyorlar nazlıya. en zor kısımsa çocuklar hele bir anne için çok zor bir durum ve biz seyircileri olarak inşallah böyle bitmez diyoruz .ve senarisler duyun sesimi NAZLI ÖLMESİN DİZİ BÖYLE BİTMESİN....

serseri_mayın90
25-05-07, 20:22
ayy nazlıcım saçlarını kazıtmış yaa..o her haliyle güzel.
zaten nehir normalde kazıtmaz saçını. :) dizide takma yapmışlardır..

Nazli_Niko 4eve
25-05-07, 21:50
gene cok gzeldi, ama hüzünlüydü de gene

Nazli cocuklarin yanindan geldikten sonra, kafasindakini cikarinca cok tuhaf oldum, ama nehirimiz her haliyle güzel:img-wink:

luna parkda cok tatlilardi, ama sonu kötüydü, nazli bayildi gene:(

hastanede zeynep ve diger arkadaslari geldiginde nazli cok sevindi, cnm benim:img-wink:

nazliyi kessin o cinli doktor iyilestirir gibime geliyo:img-wink: insallah iyilesirde nasil iyilesirse iyilessin....:img-wink:

Kahraman dükkani satarken, cok duygusaldi.....muharremde gene yapti yapacagini....belediye baskaninin borc vermesi cok iyi oldu....sonunda biraz olsun sevindim......:img-wink:

Cel0os
25-05-07, 21:54
Super bir bolumdu Nazli-Niko sahneleri daha azdi ama Yinede superdi!

Kahramanin veda sahnesinde nasil agladim ya!ve son 3-4 bolumdur ilk defa guldum:Muharremi dovdukleri sahne ve son sahne superdi!

Bence YD boyle olmali yani hem aglattirmali hem guldurmeli YDnin farki bu!

Bu arada Nehir sacini kazitmamis !

Iyi Yorumlar:img-wink:

tuğba filiz
25-05-07, 22:23
harika bir bölümdü oyuncuların performansı süperdi bayıldım inşallah bir an önce ilik bulunur

serseri_mayın90
25-05-07, 22:30
çinli doktor iyileştirir inşallah nazlıyı. yada belki zeynep'in fln uyar:img-wink:

gemini7
25-05-07, 23:46
Kel haliyle bile ayrı bir havası var Nazlımızın..
Bu bölüm yine çok güzeldi duygusaldı,komikti tam YD'ydi :)
Nazlı'nın makyajı çok güzel olmuş tam hasta gibiydi, çok solgundu..
Özelliklede Lünapark'taki bayılması çok kötüydü çok üzüldüm :(
Bence Çinli doktor iyileştirecek, çok garip biri zaten türkçesi de çok güzel :)
Bir an Nazlı çayı içince kusacak sandımbardak falan çok hoş :)
Kahraman'ın dükkandan ayrılışı çok duygusaldı çok üzüldüm geri dönüşü daha doğrusu gaziateptedilerin sevinci de bir o kadar güzeldi..
Hep böyle gülseler eski bölümleri çok özledim bence duygusallık, hastalk falan
hiç yakışmıyor YD'ye bir Nazlı kurtulsa..

betush
26-05-07, 00:35
cok güzel bi bölümdü yine ... dükkanin satilmamasina cok sevindim.. gercektende cok üzücü olurdu...
nazli&niko cok tatlilardi yine...
hastanede nazlinin arkadaslarinin gelmesi cok güzeldi.. yanliz zeynep ilk bölümlerdeki zeynepmi yoksa degistimi ?

ébruli
26-05-07, 04:56
ya nasıl olurda bı dızı cıkmaza sokulur korkarım gelen haber dogru olucak

nazlıya bısey olmasın ya cook uzadı bu kon ne olur bu hafta nıhayet bulsun

RIZA_BABA
26-05-07, 07:39
Dünki bölüm süperdi veda sahnesi ve nikonun sırf nazlı için lunaparkı açtırması ayrca arkadaşlar bence nazlının bayılma sebebi dönme dolapta yüksekte olduğu için sürekli döndüğü için bayıldı diye tahmin ediyorum vedeee belediye başkanı öfkeşi çağırdığında belediyede her odanın başkanı vardı o esnada çalan şarkı kurtlarvadisinin müziğidi

*özgürkız*
26-05-07, 10:22
Bence güzel bir bölümdü Kahramana çok üzüldüm ve bu durum insanın aklına kan vermek dışında birkaç şey daha getiriyor feride ''Hasta olmakda parayla'' demişti bu dünyada hasta olmak parayla değil ölmekde parayla değil parayla olan yaşamak...
Neyse Nazlının bandanasını çıkardığı sahne çok etkileyiciydi...Lunapark sahnesine bayıldım ama açıkcası artık birazda sıkıldım gülmek istiyorum onuda artık sadece muarrem sağlıyor...
Not:Nazlının yaramaz kız çocukları gibi Niko lunaparka gittiğimizi anneme söylemiyelim demesi çok güzeldi:)

KIRMIZIGÜL
26-05-07, 11:17
Kel haliyle bile ayrı bir havası var Nazlımızın..
Bu bölüm yine çok güzeldi duygusaldı,komikti tam YD'ydi :)
Nazlı'nın makyajı çok güzel olmuş tam hasta gibiydi, çok solgundu..
Özelliklede Lünapark'taki bayılması çok kötüydü çok üzüldüm :(
Bence Çinli doktor iyileştirecek, çok garip biri zaten türkçesi de çok güzel :)
Bir an Nazlı çayı içince kusacak sandımbardak falan çok hoş :)
Kahraman'ın dükkandan ayrılışı çok duygusaldı çok üzüldüm geri dönüşü daha doğrusu gaziateptedilerin sevinci de bir o kadar güzeldi..
Hep böyle gülseler eski bölümleri çok özledim bence duygusallık, hastalk falan
hiç yakışmıyor YD'ye bir Nazlı kurtulsa..

:img-yes: :img-yes:

KOMİK
26-05-07, 11:44
akşamki bölüm yine çoküzücüdü
umarım nazlı biran önce iyileşir parada topluıyorlar
:(:(

EmmRe
26-05-07, 12:50
Çok Güzel Bir Bölümdü...
Lunapark sahnesi,Nazlı'nın peruğu çıkartması ve Arkadaşalarının geldiği sahneler hüzünlü sahnelerdendi.Feride bu halde bile beni güldürmeyi başardı :).Umarım Çinli doktor kurtarır Nazlı'yı :(

szg_sezgi
26-05-07, 13:13
çok süper bi bölümdü ancak 9 dan sonra izleyebildim süper bi bölümdü ya peruğu çıkarması kısmını göremedim:(:(

sweety25
26-05-07, 14:08
arkadaşlar acaba dizinin sonunda nazlı ölücekmi gerçekten zaten bitmesinede az kaldı ölücek falan yazıyodu bir sitede gerçekmi acaba

sadece_ozge
26-05-07, 14:11
ya gercekten perukmus o ama gercektende kazıttımı saclarını acaba ınnamıyorum. ama sacları kesıldıgınde gecen bolum hep kısa sac falan dıye gectı yanı kel oldugu yoktu ortada. ama farkettım hep uzaktandı kel hallerı nazlıya bnzer brıde olabılırmı acaba yanı dublör olabılırmıkı nyse sız ıyı bılırsınz ya gercekten kazıttımı

sarıseren
26-05-07, 15:09
dünkü bölüm güzel ve üzücü bi bölümdü.Açıkça söyliyimki Nazlı kafasındakini çıkarıp onun kel halii gördüğümde korktum.Çok kötü görünüyodu:icon_sorr Ama gerçekten saçını kazıtmamış.Biraz yakına geldiklerinde bu anlaşılıyo bişey takmışlar kafasına.Ayrıca en çok kahramanın dükkanı satacağını ferideye söylerken üzüldüm.Acaba sonu nasıl bitcek ya çok merak ediyorum:img-wink:

KIRMIZIGÜL
26-05-07, 15:11
ya gercekten perukmus o ama gercektende kazıttımı saclarını acaba ınnamıyorum. ama sacları kesıldıgınde gecen bolum hep kısa sac falan dıye gectı yanı kel oldugu yoktu ortada. ama farkettım hep uzaktandı kel hallerı nazlıya bnzer brıde olabılırmı acaba yanı dublör olabılırmıkı nyse sız ıyı bılırsınz ya gercekten kazıttımı
hayır canım gerçekten kazıtmadı saçlarını o sadece maske kel gibi gösteriyor

_duygucuk_
26-05-07, 15:18
bölüm güzledi ama yine acıklıydı uamrım nazlı iyilerşir şu çinli doktor ilik derken mutlu olnur:):)
kel değildi sadece plastikle makyaj yapmışlar..:):)

RIZA_BABA
26-05-07, 15:34
Arkadaşlar sanırım finali ya nazlı iyleşecek öle biterecekler yada nazlı allah korusun ölecek öle bitirecekler ben iyleşip bitirmeleri daha iyi olur diye düşünüyorum

k.elif
26-05-07, 16:42
arkadaslar yabanci damat kacinci bölümde bitiyor?saolun arakdaslar

TurkishLady
26-05-07, 16:49
Nazliya uygun kan bulunamicak ve ölecek.

szg_sezgi
26-05-07, 21:37
arkadaslar yabanci damat kacinci bölümde bitiyor?saolun arakdaslar

107. bölümde bitiyo

Boojoo
26-05-07, 22:08
4 bölüm kalmış sadece. o zmn ölür bnce. 4 bölümde nsl iyileşsin, eski günlerine geri dönsün :(

KIRMIZIGÜL
26-05-07, 22:10
off ya bitmemeli ya off nazlı ölmesinnn mutlu sonla bitsinnn

Naz_Elmas
26-05-07, 22:40
off ya bitmemeli ya off nazlı ölmesinnn mutlu sonla bitsinnn

Ölmez ya bişey olmaz ona.Her zorluğu aştı o bunuda aşar :img-wink:
Bu arada kaç bölümdür gözüm Zeynep'i arıyodu çıktı sonunda bu böümde.

ébruli
27-05-07, 05:25
bende olmesın ıstıyorum

evet her dızi her hayat mutlu son olmaz ama bunun mutlu olması lazım

serseri_mayın90
27-05-07, 12:03
Nazliya uygun kan bulunamicak ve ölecek.
yapma yaa olmaz öyle:img-wink: . dizimiz ölümle bitemez!!
cuma izlerken zaten dizimiz ne hale geldi diye düşüdüm.bide nazlı ölürsee..:sad53: :icon_cry:

yabancı_damat
27-05-07, 13:41
1- nazlı ölemez
2- ölsede niko onu unutamaz
3-çocuklar nazlıyı çok seviyo
4-onlardaha çok küçük

americanpie_16
27-05-07, 18:06
bence nazlı ölecek..dizi çok sewilen bir dizi ve ekranlara veda ederken bizlere bir şeyler göstermek istiyorlar..şu an gerçektende kan bankası kapanacak duruma geldi..belki nazlı ölürse insanların dikkatini buna çekeriz diye düşünmüş olabilirler..ama yine de nazlı ölmesin..bu diziyle gülmeye alıştım sonunda da ağlamak istemiyorum...

KIRMIZIGÜL
27-05-07, 21:06
arkadaşlar gezentilkide çıkan bir haber vardı ya nazlı ölecek bitecek fln hepsi yalanmış yabancı damatın yetkilileri ve kanald nin yetkilileri bizzat kendileri söylemiş o haberlere inanmayın yalan o haberler demiş

serseri_mayın90
27-05-07, 21:22
arkadaşlar gezentilkide çıkan bir haber vardı ya nazlı ölecek bitecek fln hepsi yalanmış yabancı damatın yetkilileri ve kanald nin yetkilileri bizzat kendileri söylemiş o haberlere inanmayın yalan o haberler demiş
bende yalan olduğunu düşünmüştüm zaten ama kesin oldu. ayy çok sevindim:) burcucum saol haberi paylaştığın için..

zeyno..
28-05-07, 00:36
bende yalan haber oldugunu biliyordum ama bitmesi gerekir tadında kalması gerekiyo dizinnin bunu herkz söylüyo ama itiraf ediyim bende bitmesinii pek istemiyorum nasıl dayancaz biz cuma günleri onlarsız :sad53: :icon_cry:

Onu®
28-05-07, 02:13
Bu diziyi Nazlı hastalanmadan önce kahkahalarla izliyordum Kahraman ,Feride ve Nazire'nin diyalogları vs gerçekten hoş zamanlar geçirmeme sebeb oluyordu Ama ne zaman ki malum olay oldu dizinin karakteri değişti İlla uzatmak için böyle konuların mı seçilmesi gerekiyor Dizi baştan beri romantik -komediydi ama şimdi komedi dışında dram -trajedi herşey mevcut ...

szg_sezgi
28-05-07, 17:31

oh valla yüreğime su serpildi sevindim dizinin böle bitmiceğine

ama içim bi yandan buruk çünkü bitiyo bu dizi

NEHİRKIZ
29-05-07, 13:57
kırmızıgül haber için sağal ya çok teşkür çok sevindim dizi bitecek diye üzülüyorduk üstüne nazlı ölecek dediler çok üzüklük günler sonra güzel bi haber yaşasın ya çok sağol haberiçin:):):)

KOMİK
29-05-07, 15:35
yeni bölmümün özeti gelmiş ewlilik yıl dönümlerini kutluyorlarmış:):)
nazlı yine ffenalaşıyoprmuş
gülersek muharremne güleriz yine bu bölüm ewleniyormuş :D:)
nazlı ya galiba uygun bir ilik bulunuyor sewindiklerine göre :D:)
artık cuma günü izleyip görücez...

yabancıdamat
29-05-07, 16:39
bu ne yaa ikide bir evlilk yıldönümü olur bu nazlı ve nikonun hiç doğum günü olmayacak mı neyse inşallah sevindikleri haber ilik bulunmasıdır bu bölüm hem ağlıcaz hem gülücez hem de romantizm yaşıcaz cuma günü saat 20.00 da yabancı damatı kaçırmayın üzülürsünüz(inşallah bende kaçırmam)

_duygucuk_
29-05-07, 16:58
özeti okdum evilik yıldönümleriymiş güzel olacak bu sahne ama sonu kötü nazlı fenalaşıyormuş:(:(
iyi haber uamrım ki birinin iliği uyuyordur:):)
fragmanı da görüdm ege hep soru soruyor yazık:(

sarıseren
29-05-07, 17:53
ya inşallah bu bölümde üzülmeyiz.İlikte inşallah bulunmuşturr.En çokta Egeye üzülüyürum.Fragmanda annesinin yanından yine alıyolar:icon_sorr Nazlı gene üzülüyo.Sonunda fenalaşıyo sanırım.ÜÜff nolcak acaba merak ettim.Keşke hemen cuma olsa...

serseri_mayın90
30-05-07, 16:01
artık yeter.. çok ağlattılar bizi.mutlu sahne görelim biraz:) mutlu olsunlar artık:img-yes:

yabancıdamat
31-05-07, 15:40
bence ilik bulunmadı sevindirici haber belki kemoterapi işe yaramış olabilir çünkü bu senaristler bizi deli etmek istiyolar ama inşallah iliktir ben eski mutlu yabancı damatı geri istiyorum

aleyna66
01-06-07, 21:46
ja noluyor yabanci damat kacinci bölümde bitcek bitecegi bellimi?? ve sonu nasil bitcek bilen varsa yazsin lütfen
heb aglamakli bölümler ya
ama az önce ilik atinada bulundu güldüler ilkdefa yineee

özgür_keremcem
01-06-07, 21:51
sonu muhteşemdi ya çok sewindim nazlıya uygun ilik bulunmasına.
stavronun hazırladığı video çok duygusaldı nerden nereye

maviçınar_
01-06-07, 21:52
:sad53: :icon_cry: :icon_cry: oyy şükür yarabbi babam ve oğlum filminde bile bu kadar ağlamadım yani
o neydi öyle sonundada ağladım
bende yani mutluluktada üzüntdede ağlıyorum :)
çok güzel bitti ya hele o ferideyle nazlıda :icon_cry:
çok güzeldi valla biraz ağlamaya ihtiyac varmış :)

Nazli_Niko 4eve
01-06-07, 21:52
cnm 107.bölümde bitiyo galiba.....

süper bi bölümdü yaa bayildim...sonunda sevincten nasil agladim, halada kalbim küt küt atiyo. süperdi sonu. Nazli nasilda tatli güldü hele niko ooofff süperdi...

baslari cok duygusaldi orda üzüldügüm iicin agladim. Yemekte cok tatlilardi videoya bakarken, dans ederken ama gene sonunda bayldi nazli(neyse iyilesiyo ya)

pinar15
01-06-07, 21:53
merhaba arkadaslar ben pinar bende sizin gibi yabanci damat koligim:)

benide araniza alirsaniz cok evinirim:)

su anda dizimiz bitti nazliya kan uydu alahhh allahh:happy0064 :happy0064 :happy0064 yasasinnn:happy0064

Naz_Elmas
01-06-07, 21:58
Ohh be sonunda ilik bulundu Nazlı kurtuldu :happy0064

aleyna66
01-06-07, 21:59
nazli niko cevap verdigin icin sagol
ya 107 bölümdemi
peki nazli ölcekmi yoksa yasiyacakmii???

serseri_mayın90
01-06-07, 22:00
ya 107 bölümdemi
ilik bulundu cnm

özgür_keremcem
01-06-07, 22:01
aleyna66 nazlıya uygun ilik bulundu yaşayacak:D

gerçeken sumru yawrucuk harikaydı o ağlıyo ben ağlıyorum enneme bakıyrum o da ağlıyor.
bütüün oyuncular süper

pinar15
01-06-07, 22:04
yasamazmi allahin izniyle yasayacakkk:happy0064

Nazli_Niko 4eve
01-06-07, 22:05
ya 107 bölümdemi

bu bölümün sonuna göre ölmicek hem yabancidamat öyle bi finalle bitirmezdi:img-wink:

süper bi bölümdü yaaa:img-wink: :img-yes:

pinar15
01-06-07, 22:10
bu bölümün sonuna göre ölmicek hem yabancidamat öyle bi finalle bitirmezdi:img-wink:

süper bi bölümdü yaaa:img-wink: :img-yes:

evet canim bu dizinin sonu kotu olsaydi bogaz koprusune cikardim ben kesinn:img-cool2 vallaha cikardim ya yakismazdi cunku boyle bir diziy e ya

dizimiz bitiyor ama olsun mutlu sonla bitiyorr aa o yalan haberi cikaran kimse varya olumlerden olum begensin iyce ama bisey yapamam ki:img-hyste olsunn basina saksi dussun diyim barin bende :img-hyste :happy0064

aleyna66
01-06-07, 22:11
hmm evet gördüm ilik bulundu a
ama bi yazdia diyorduya hani nazlyia ilik bulunamicak ölcek öyle bitcek diye bende ondan soruyorum yoksa
finali degistirdilermi geri????

aleyna66
01-06-07, 22:13
ya yalan habermiydi kim böyle bir haberi cikardiya
insanlari üzüyorlar bu dizin sevenleri var hayran kitlesi .ne hakla allah allahya
bende üzülüyordum
nazli ölcekmis diye
ama demin iste sasirdim bir an he ilik bulundu eh ozaman nasil ölüyor diye kafam karismistida sagolunn

MiSz_CaniSi
01-06-07, 22:14
ya harika bir bolumdu yaa goz yaslarimi tutamadim feride yi yi nazli olucek diye aglamasi birden biizim komsumuz fatma teyzemi hatirlatti 3 hafta once oglullari trafik kazasinda oldu gozumun onune fatma teyzemin cigliklari geldi o gunu unutamiyorumm asla tekrar dan bayram mezarinda rahat uyu canim kardesim allah bizlere ailesine sabirlar versin :sad53:

szg_sezgi
01-06-07, 22:24
ja noluyor yabanci damat kacinci bölümde bitcek bitecegi bellimi?? ve sonu nasil bitcek bilen varsa yazsin lütfen
heb aglamakli bölümler ya
ama az önce ilik atinada bulundu güldüler ilkdefa yineee

107.bölümde bitiyo

szg_sezgi
01-06-07, 22:28
süper bi bölümde tek kelimeyle muhteşem

ağladık kaç bölümdür ama o gülüş bitirdi herşeyi

stormy
01-06-07, 22:54
Ya dizi tamamen mi bitecek tatile mi girecek?107 yazmissiniz..Komikti ya bayagi.

cubur
01-06-07, 23:11
süper bi bölümde tek kelimeyle muhteşem

ağladık kaç bölümdür ama o gülüş bitirdi herşeyi

evet ya gerçekten öyleydi yine çok ağladım ama sonu müthiş bitti inşallah dizide mutlu sonla biter nakil olmadan ölücek diye çok korkuyorumm:sad53:

01-06-07, 23:41
offf coook mutluyum...ya aglaya aglaya göz kalmadi ya...
baktim Annemm hüngürrr hüngürr agliyooo yaaaaaaaaaaaaa:sad53: :sad53: off Feride&nazlinin konusmasi...o türküü.. o göz yaslari...off..
ve tabii Nazlinin " Ölüyorum " demesi...ama sonunda o sirin gülüsü yokmuydu.. ya:img-blush :img-blush :img-blush

*deniz*
01-06-07, 23:41
Diziyi ağlaya ağlaya izlemekten kurtulacağız artık ne güzel.Nihayet Nazlı'ya ilik bulundu.Umarım kalan bir kaç bölümde çok güzel ve mutlu sahnelere tanık oluruz.

Stavro'nun hazırladığı kaset harikaydı,eski görüntüleri görmek iyi geldi.Nazlı'nın çocuklarını annesine emanet ettiği sahneler çok hüzünlüydü.Sumru Yavrucuk'un oyunculuğu çok etkileyici,onun gözleri dolunca ağlayınca bir anda
benimde gözlerim doluyor ve ağlarken buluyorum kendimi.Feride'nin acı çekerken bir yandan da kızına cesaret vermeye çalışması,gülmeye çabalaması da çok etkili sahnelerdi.Sonunda Niko'nun doktordan haberi aldıktan sonra ki şaşkınlığı ve sevinci haberi nazlıya vermek için koşması ve nazlı'nın kahkahaları harikaydı.Umarım Nazlı'nın ilik nakli ve iyleşme süreci çabuk geçer ve güzel sahnelere önümüzdeki bölümde kavuşuruz.

stormy sezon finali değil, bir kaç bölüm sonra sona eriyor.

canannn53
01-06-07, 23:45
yine çok ağladım.. elimde mendil gözümde yaş YD izledim..
ama sonunda çok sevindim.
bu arada yabancı damatın bitmesine gerçekten çok üzülüyorum bu bölüm tekrar anladım ki bu dizi duyguları oyunular sayesinde o kadar iyi anlatıyor ki yaşamımın içindeki bir olay gibi ağlıyorum devamlı..
oyuncuların da bunda çok etkisi var. nazlı bu hastalık zamanını o kadar doğel yansıtıyor ki sonra sumru yvrucuk özgür çevik hepsi..
bu yüzden bu dizi bu kadar güzel

cubur
01-06-07, 23:58
kesinlikle katılıyorum başka bir dizide böyle olaylar olsa asla bu kadar ağlayacağımı zannetmiyorum
birde sumru nun bütün dizi boyunca güldürmesine alıştık onu ağlarken görünce dayanamıyorum

Lovegood
02-06-07, 00:09
Ben hala inanamıyorum ilik bulunduğuna ya.En çok ağladığım bölümdü sanırım.Feride ve Nazlı sahnesi özellikle.Allah kimseye vermesin bu hastalığı her bölüm bunu diyorum.
Kahraman ilik atinadan deyince Atinamı diye çığlık atıo :) :) Hey allam ya.Hadi iyileşsin artık Nazlimuu.

chimeneyes
02-06-07, 00:12
ya bende çok beğendim yine bu bölümü ama bana bi kısmı saçma geldi stavro babanın nazlıyla nikoya hazırladığı süpriz harika bi fiki rama onalrın ilk tanıştıkları zaman gittikleri düğünde oynadıkları sahneleri sorması ayıp kim çekmiş olabilir de stavro baba bulmuş olabilir???? bana bu kısmı saçma geldii onun dışında yine harikaydı ben özgür çevik.i hakkaten tebrik ediyorum ilk deneyimi olmasına rağmen başladığı yerle şuan arasında dağlar kadar fark var.. süper süpeer süper...

sarıseren
02-06-07, 00:14
ooh be!!Sonunda Nazlıya ilik bulundu.Artık üzülmeyiz herhalde.Ben bu bölüm ferideyle nazlı hastanede konuşurlarken çok üzüldüm:icon_sorr Çocuklar sana emanet dedi ya...Acayip kötü oldum ya.Ne kadar zor birşey.Allah kimsenin başına böyle bi hastalık vermesin.Ölümü beklemek gerçekten çok acı bişey.Sanırım son 3 bölüm kaldı.O bölümlerde de hep gülmek istiyorum mümkünse.Herhalde öyle olur:)

ebrush_05
02-06-07, 00:55
Bu dizi bitince en cok;

--- Ege
--- Ru$en
--- Nazire & Feride
--- Ada & Mustafacan
--- Niko

'i ozliyecegim ! :sad53:

ben diger bolumlerde, 2 yildan beri, agladigim cok olmu$tur ama bunda hic aglamadim anlamadim ya :img-hyste

ébruli
02-06-07, 01:25
bellıydı bulunacagı haberde fos cıktı cıksında

hadi geçmış olsun

ıkı dızıde benım goz bebegım
sulhı dolegın son mırasları yabancı damat ve beyaz gelıncık
umarım her ıkısde sulhı dolege yarasır bı sekılde bıter

cok sevındım gece tekrar ızlıcem:happy0064 :happy0064

pinar15
02-06-07, 01:29
kizlarr uzulmeyin gobek atin gobek nazli olmuyorr ben bu dzideki karakterleri deil diziyi ozluycem bitince boyle dizi birdaha gelmez de gecmez dee hic bitmemsi gereken dizilerden istee :img-help: ama bitiyor iste olsun nazli iylesiyor ya o yyeter bizee:img-blush :happy0064

RIZA_BABA
02-06-07, 08:01
Dün son sahnelere kadar hep hüzünlü idi suratlar bir karıştı amaa son sahnede iyi haber geldi nikonun sevinci görülmeye değerdi valaha kan bulundu diye ne yapacağını şaşırdı yazık hele nazlının sevinç göz yaşları off süperdi bence dünki bölüm....

_duygucuk_
02-06-07, 09:53
sevinebiliriz Nazlı mız ölmüyor oley!:):)
bölüm güzeldi en sonuna kadar umutsuzluk hakimdi ama sonunda iyi haber geldi rüyasında saçı ve kendisi çok güzeldi yüzü eski haliydi:):)
ege ye bayıldım yalnız simi deki düüğün ün görüntüleirni nasıl buldular ?
evlilik yıldönümü iyiydi nazlı rahatsızlanmasaydı keşke...

yakupoglu61
02-06-07, 10:43
durgun ve hüzünlü geçen bölümlerden sora tekrar güzel günlere dönüş olacağına sevindim...!
nazlı kurtuldu herhalde bi kaç bölüm sorada güzel bi şekilde son noktayı koyarlar.

merve_mine
02-06-07, 11:08
Ooohh bee herkes rahatladı Nazlı'nın haberini alınca...Herşey kötüye giderken bu haber herkesin yüzünü güldürdü..çok mutluyum yaa Nazlı ölmeyecek,çocuklarından, aşkından, o mutlu aileden ayrılmayacak:happy0064 :happy0064 :happy0064

EmmRe
02-06-07, 11:19
Harika bir bölümdü.Herşeyi çok güzledi.Tam ümitler kesilmişken önce Dilek sonra Atina'dan gelen haber herkesin yüzünü güldürdü :)

Bu bölüm diğerlerinden ayrı bir güzeldi Özgür Çevik,Nehir Erdoğan ve Sumru Yavrucuğun oyunculukları yine ve yine süperdi!

Sonunda Nazlımız kurtuluyor...Ölmüyor :) Çok ama çok mutlu oldum.Niko'nun o sevinçli halleri harikaydı :) Nazlı bir anda nasılda güldü...

Ayrıca Atina'dan yani Yunanistan'dan bulunacağını tahmin ediyordum.Dizimiz ayrıca bizde sınır komşumuz ile böylesine olaylarda herşeyde kardeş olmamız tek yürek olmamız gerektiğini gösterdi...

Neyse herşeyi ile mükemmeldi...

KIRMIZIGÜL
02-06-07, 12:22
sevinçten çıldırıyorum nazlı ölmüyorrrr yaşasınnn nehir,özgür,sumru,erdal,tülin bütün oyuncular harikaydı tabiki en başta nehirle özgür süperdiiii.çok mutluyum ya keşke bitmese dizimiz çok seviyorum hastasıyım ya ben cuma günleri ne yapacağım dizi biterse off ya.nazlı ölmedi ya çok mutluyumm:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064:happy0064

Ayse (92)
02-06-07, 12:45
bellıydı bulunacagı haberde fos cıktı cıksında

hadi geçmış olsun

ıkı dızıde benım goz bebegım
sulhı dolegın son mırasları yabancı damat ve beyaz gelıncık
umarım her ıkısde sulhı dolege yarasır bı sekılde bıter

cok sevındım gece tekrar ızlıcem:happy0064 :happy0064

bncede cnm son miraslar ve umarım ikiside öle biterr...ya arkadaşlar bn dünkü bölümü çok az izleyebildimm...ama iliğin bulunacağını gazeteden okumuştum ve çooooooook sevinmişitiimm...artık güleriz inşalahh...arkadaşlar ilik kimden bulundu peki???tanıdık birimi yoksa tanımadıkmıı.......

doğaç-ayshee
02-06-07, 13:01
arkadaşlar dünkü bölümde hiç ağlamadığım kadar ağladım heralde. Bölümün son birkaç dakikasına kadar hep üzüntüden ağladım. Hele Feride ve Nazlı'nın hastanedeki " çocuklarım sana emanet " konuşması ve Dilek... Beni bitirdiler. Ama doktorun bir anda Niko'yu yanına çağırması iliğin bulunduğunun veya iyi bir haberin göstergesiydi. Oldu da. Nazlı'mız kurtuldu. Ölmeyecek. O gülüşü yok muydu. Süperdi...Dizinin bitmesi her ne kadar üzüntü verici olsa da Nazlı yaşıyor ya yine mutlu olacaklar ya ona çok seviniyorum işte. Ayrıca birşey sormak istiyorum. Acaba Dilek diziye senaryo gereği mi konuldu yoksa gerçek mi? Gerçekse Allah şifa versin. Hakikaten çok kötü birşey kimsenin başına vermesin Allah. Bu arada ben kan bankasına gidip kan vermeyi düşünüyorum. Ne kadar çok hasta var öyle ilik bekleyen. Kimbilir belki benim veya oraya başvuran birinin iliği o hastalardan birine uyar ve bizde bu dünyada gerçekten iyi bir şey yapmış oluruz...

cerenimo_
02-06-07, 13:02
tahmin edildiği gibi ilik atina'dan birinden bulundu.. ama iyi ki de bulundu nazlı ölseydi herkes çok üzülürdü.. özellikle de ege ve ada açısından müthiş oldu bu haber...

Ayse (92)
02-06-07, 13:36
arkadaşlar biraz önce izledim o sahneyi ve süperrrrr gerçektenn..yani sonunda bulundu ve nikonunda dedii gibi kabus bittii...:happy0064 :happy0064 :happy0064

deniz-osky
02-06-07, 15:50
en son ağladığım dizi h.s adnan menderesın ıdamıydı o orda oldu..ama brda nazlıcımın olmemesı benı daa cok alattı(yanns anamayın sevıncten) harıkaydı hele dızının mutlu sonla bıtıcek olmasını blmemız...

*özgürkız*
02-06-07, 16:20
Harikaydı çok güzeldi az önce bitti tekrarı niko onca kötü haberden sonra vericiyi duyunca baya afalladı çok güzel bir bölümdü sumru yavrucak'a hayran kaldım harikaydı tabii diğerleride çok güzeldi...

tılsım16
02-06-07, 18:14
muhtesem bır bolumdu yoıne cok duygusaldı oyuncular mukemmledı.. kan bankasından kotu haber gelınce nıko nun caresızlıgı.. ferıdenın kahramanın hallerı.. erkes cok basarılıydı.. kahramanın egeyı bısıklete bındırırken nazlının hayalını gormesı , nazlını annesıne cocuklar sana emanet demesı , ve dıekten nazlıya gelen mektup en duygusal sahnelerındendi. ama sonunda ıyı haber gelınce nıkonun saskınlık ve sevıncten ne yapacagını sasırması nazlını o sevıncı cok guzeldı.tv basında acayıp sevındım bende onlarla bırlıkte..

stormy
02-06-07, 18:44
Surekli izledigim dizilerdendi..Hemen butun bolumlerini izledim..Bitecek olmasina uzuldum...Oyuncularin oyunculuklarina diyecek hicbirsey yok hepsi superler..Acaba su devlet tiyatrolari oyunculari meselesi yuzunden mi bitiyor?

deniz-osky
02-06-07, 21:52
çoğu dizi 1-2 yıl oynadıktan sonra dızının reitinglerı dustuğu ıcın bıtıyor ancak yabancı damatta böyle bişi olmaz ..cunku o hiç bi zaman kaliteli çekimlerden ve oyunculardan ekipten odun vermediği için reiting kurbanı da olmadı

_::B_E_T_Ü_L::_
03-06-07, 11:09
Harikaydı çok güzeldi az önce bitti tekrarı niko onca kötü haberden sonra vericiyi duyunca baya afalladı çok güzel bir bölümdü sumru yavrucak'a hayran kaldım harikaydı tabii diğerleride çok güzeldi...
Sana katılıyorum...:img-yes: :img-wink:

EmmRe
03-06-07, 12:24
çoğu dizi 1-2 yıl oynadıktan sonra dızının reitinglerı dustuğu ıcın bıtıyor ancak yabancı damatta böyle bişi olmaz ..cunku o hiç bi zaman kaliteli çekimlerden ve oyunculardan ekipten odun vermediği için reiting kurbanı da olmadı

Evet bu Yabancı Damatta olmaz zzaten bu sene 3. sezonuydu.3 sezondurda harika bir şekilde devam ediyordu herşey ilk zamanki gibi çok kaliteliydi...

serseri_mayın90
03-06-07, 12:36
katılıyorum sana. yabancı damat gibi bir dizi zor gelir bi daha,böyle başarılı bir kadro zor toplanır.. keşke bitmese:sad53:

deniz-osky
03-06-07, 13:14
aynen..örn:nehir erdoğan gibi genc biri o role yakışmaz dıye duşunebılırız ama o kadar olqun duruyor kı..

yabancıdamat
04-06-07, 15:42
geçenlerde fix tv de yabancı damatın yeni ve eski görüntülerinden oluşan üstüme basıp geçme klibi yapmışlar onu gördüm çok güzel olmuş nazlının hasta halini felan gösteriyodu

pinar15
04-06-07, 16:23
merhaba arkadaslar ben geldimm :happy0064 bu bolum accayip biseydi ya sevincden cook mutluyum cok sevindim insallah bir kandirmaca fln deildir oyle biseyse zaten kendimi bogaz koprusunden atarim ya:icon_sorr aa oyle deilddir insallahhh:img-help: aminn:img-polic

yabancidamat cim senin gordugun videoyu nasil izliyebiliriz acaba canim bize yardimci olabilirmisin yani sende link fln varsa yada pc de varsa diye :img-wink:

yabancıdamat
04-06-07, 16:35
merhaba arkadaslar ben geldimm :happy0064 bu bolum accayip biseydi ya sevincden cook mutluyum cok sevindim insallah bir kandirmaca fln deildir oyle biseyse zaten kendimi bogaz koprusunden atarim ya:icon_sorr aa oyle deilddir insallahhh:img-help: aminn:img-polic

yabancidamat cim senin gordugun videoyu nasil izliyebiliriz acaba canim bize yardimci olabilirmisin yani sende link fln varsa yada pc de varsa diye :img-wink:

ya bende öyle denk geldim tv izlerken olsa yardımcı olurdum ama bulursam sizede söylerim aslında arada bir fix tvye bakarsanız ii olur çıkıyodur heralde ben bi daha denk glemedim ama

pinar15
04-06-07, 16:36
arkadaslar ya yeni bolum ózetini okudumm ya insallah vucudu kabul eder iligi yaa allahim nolur kabul etsin bu dizinin sonu boyle bitmesin allahimmm aminnnn:img-help:

ya ama su roportajda benim aklimi karistiriyorya ne olcak en olmuycak yine bizi alatcalarsa ohooooo vallaha sevincimiz maf olmus olucak yaa:icon_sorr

sarıseren
05-06-07, 10:24
bende özeti şimdi okudum.İnşallah iliği Nazlının vücudu kabul eder .Bi de İllas nasıl biri acaba çok merak ettim.Bir an önce cuma olsun ya:)

Lovegood
05-06-07, 14:19
Özeti okuyunca sevincim yarıda kaldı.Cumadan beri havalardaydım oysa.Ya kabul etmezse iliği.Bide 1 ay nasıl bekleyecek nazlım tek başına ya uf ne zor işler.Nazlımız ölmnesin :)

yabancıdamat
05-06-07, 16:33
fragmanı gören biri anlatabilir mi yani son 3 bölüm felan yazıyo mu herkes 107 de bitcek dioda

_duygucuk_
05-06-07, 17:08
özet gelmiş iliğin uymama ihtimali varmış:)
iliği uyan kişide hoş birşeymiş :)niko ya gelen haber ne acaba?
nazlı sakın bu ilikten sonra adamın huylarını almasın!:):)kapalı bir oda da kalacakmış çok kötü birşey ama sonuçta kurtulması için değer yani...

sarıseren
05-06-07, 17:24
fragmanı gören biri anlatabilir mi yani son 3 bölüm felan yazıyo mu herkes 107 de bitcek dioda

fragman çıktı mı ki??Benim bildiğim ya çarşamba günü ya da salı akşamı ilk defa çıkıyo.Ama gören biri varsa nolur anlatsın:img-yes:

KOMİK
05-06-07, 18:46
yani yine üzücü olayar olucak özetten anlaşılan buudr :(
umarım nazlı iliği kal edwer ilik werecek kişi epeyt komik olucak :D:)
bakjalım muharremin başına neler gelecek
cuma akşamaı izleyip görüvcez zaten daha fragmasnı dsa göremedim :(

Hayat_Guzel
05-06-07, 19:27
Arkadaşlar dizimiz mutlu sonla bitiyor.HaBerler Bölümüne Bakınız :img-yes: ..

cubur
05-06-07, 20:54
inşallah ilik uyar yaa
bence nazlının kesinlikle ölmemesi gerekiyor çünkü eğer ölürse onun gibi hastalar için çok kötü olur bence diğer hastalara örnek olcak umut vericek bir şekilde bitirmeliler

serseri_mayın90
05-06-07, 23:39
inşallah ilik uyar yaa
bence nazlının kesinlikle ölmemesi gerekiyor çünkü eğer ölürse onun gibi hastalar için çok kötü olur bence diğer hastalara örnek olcak umut vericek bir şekilde bitirmeliler
ölmüyor ztn. nehir erdoğan da söylemiş. mutlu sonla bitiyor:):happy0064

mxrxt
06-06-07, 00:09
evet dizi mutlu sonla bitiyor...

Aydın'ın Kuşadası ilçesi limanından 2 Haziran Cumartesi günü Ocean Monarch gemisiyle Yunanistan'a giden ve adalarda son bölüm çekimlerini tamamlayan Yabancı Damat dizi ekibi, Kuşadası'na döndü.

Yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun yaptığı, Yağmur Taylan ve Durul Taylan'ın yönettiği, Erdal Özyağcılar, Sumru Yavrucak, Nehir Erdoğan, Özgür Çevik, Arif Erkin Güzelbeyoğlu, Binnur Kaya, İlker Aksum ve Zeki Alasya'nın rol aldıkları Yabancı Damat dizisinin 106 bölümü ve son çekimleri, Yunanistan'da tamamladı. Nehir Erdoğan, 7 günde tamamlanması gereken çekimleri 2,5 günde ''gece gündüz çalışarak, tamamladıklarını'' belirterek, şöyle dedi: ''Yorgunuz... Gece gündüz demeden çalıştık. Dizinin son bölümünü tamamladığımız için de üzgünüz. Uzun süredir beraber birçok şeyi paylaştığımız set arkadaşlarımız ve dizi oyuncularıyla bir noktada ayrılmak zorunda kalacağız. Dizinin son bölümü için gittiğimiz Yunanistan'da çok güzel karşılandık. Çekimler yorucu olsa da zevkli geçti. Herkes dizinin sonunu merak ediyor. Diziyi mutlu son ile noktalıyoruz.'' Yabancı Damat dizisinin gemide çekilen kısımlarının sonunda Kuşadası Ege Ports Yolcu Limanı'ndan ayrılan Yunan bayraklı Ocean Monarch gemisinin hava çekimlerini yapan helikopter, yolculara korkulu anlar yaşattı. Gemi kaptanın durumla ilgili anonsu ile rahatlayan gemi yolcuları, limandan mutlu ayrıldı.

pinar15
06-06-07, 00:43
bitiyorr bityorr vatandas bizim dizimiz dunyanin birnumarali dizis bitiyorr evine gitte izle su diziyi :img-hyste ahh ahh yaniyorumm boyke bitmesine aa iyi sonla bitiyor ya o yeter:happy0064

szg_sezgi
06-06-07, 12:49
yaaa bitmemeli ufff cumaları boş kalıcak yaa olmamaz ufff

deniz-osky
06-06-07, 13:32
dunyada cekılmıs en guzel dızılerden bırını bıtrmekle bze haksızlıkk yapıolarr
offhh :sad53: ama ddoruu najlıjımmm olmıcek yaaa:D ejejımmm adajımm annesız kalmıcak yaa:D

cubur
06-06-07, 14:33
ölmüyor ztn. nehir erdoğan da söylemiş. mutlu sonla bitiyor:):happy0064

oh be çok şükür keşke hiç bitmese ama biticeksede mutlu sonla bitmesi harikaa:happy0064

serseri_mayın90
06-06-07, 16:32
keşke bitmesee yaa. son bölümden sonra her cuma akşamı yas tutcam. nası bitirirler böyle bi diziyi. ben sezon arasında bile dayanamazken..
Neyseki mutlu sonla bitirip yüzümüzü güldürcekler:) Nazlımız ölmeyecek:happy0064

sarıseren
06-06-07, 16:47
şimdi fragmanı izledim.Çok güzel bi bölüm bizi bekliyo.En başta İlliası görünce bayağa şaşırdım:img-hyste Ama allahtan gerçek olan o değilmiş.Adam uçağı kaçırdığı için gelememiş:)

ECE...:)
06-06-07, 17:54
Dizinin 1.sezon sıkı takipçisiydim..
Sonra sıktı biraz ..
Durumun böyle olması normal çünkü başka türlü 106.bölüme ulaşmaz..
Şimdi haberi okudum da mutlu sonla biteceğine sevindim..
Nazlının hastalıgı hiç olmaması gereken çok saçma bir durumdu..
Keşke senaristler böyle bir şeye kalkışmasalardı..
Nazlı kurtuldu.. iyi güzel de kan kanserinden kurtulan kaç kişi var ??
Hikaye gerçeklikten uzaklaştı..ölmese o da daha kötü.. 3 sezon bunun için mi izlendi ?,, olcaktı.. Bu sebeblerle bnce hiç olmaması gerekirdi..

ozlem05
06-06-07, 18:01
Ben bu diziyi ilk başladığı günden itibaren her hafta beğenerek izliyorum ama nihayetinde artık bitecek bitmesini hiç istemem ama bari mutlu sonla bitmesi daha güzel çünkü dizilerin finalini hep kötü bitirirler dizi çok iyi başlar ama sonra finali anlamsız bitirirler Yabancı Damat diziside böyle olmadı ona seviniyorum iyiki Nazlıyı öldürmemişler :)

kibritcikiz
06-06-07, 19:21
offf yaa keşke bitmeseee çok güzel bi diziydiiii :(:(:(

özgür_keremcem
06-06-07, 20:54
demek dizimiz bitiyor ha....

acı tatlı günlerimiz oldu gerçekten

mutlu sonlabitirmelerine çok sewindim:)

aysede
06-06-07, 22:27
Tabii bitmesi hayranları olarak çook içimizi burkuyor..

Ama her güzel şeyin bir sonu vardır, en azından mutlu sonla bitiyor dizimiz..Ama ben ne yaparım, o tartışılır..Sezon arasında 3 sezonu birden izledim, artık bitince tekrar tekrar izleyeceğim sanırım..Bir daha böyle bir diziye tutulmayacağım, buna karar verdim..Sonu gelince gerçekten çok hüzünleniveriyor insan.

kibritcikiz
07-06-07, 11:04
arkadaşlar yeni bölümün fragmanı çıkmışş güzel bi bölüme benzio

yabancıdamat
07-06-07, 15:49
ya ben yarın izleyemicem okulun yıl sonu gecesi var bende görevliyim izlemeyi çok istiyorum haftalar sonra biraz da olsa mutlu bir bölüm çıkıyo neyse gece 3.30 da kalkıp euro d den izlerim sonra gündüz çıkarsa bi daha izlerim ben işimi garantiye alıp gece izliyimde

MiSz_CaniSi
07-06-07, 21:18
cuma gunleri bizim icin unutumaz gunlerdendi cuma gelince aklimiza yabanci damat gelirdi 3 sene geldi gecti gonul isterdi ki her cuma oynasa ister eski ister yeni peki yabanci damatin yerini kim doldurabilir ki ........ ?

TrU
08-06-07, 12:46
mutlu sonla biteceği ne malum belki nazlı nın vücüdu iliği kabul etmeyecek gerçi bu da mutlu son olmayacağı anlamına gelmiyor insanlar değişik şekillerde kurtarılabilir... inşallah senaristler bizi şaşırtacak bir son yapmışlardır da şu son 2 sezondaki diziyi uzatma adına saçmalamalarını affettirirler

merve_ko
08-06-07, 13:11
arkadaşlar bugünkü bölümün 2. fragmanı çıkmış:happy0064

sarıseren
08-06-07, 14:34
arkadaşlar bugünkü bölümün 2. fragmanı çıkmış:happy0064

bende gördüm cnm 2 .fragmanı.Bu fragmanda gerçek İllias ı da gösteriyolar.Yaşlı bi adammış.Ama olsun ne farkeder:img-wink:

yabancıdamat
08-06-07, 15:04
inanmıyorum haftaya efsane bitiyo mu ben ne yaparım nazlı ve nikosuz cumaları gözüme uyku girmez

M€LİS
08-06-07, 15:36
vaay.. yabancı damat bitio demek.. her dizinin sonu bu malesef.. mutlu sonla bitmesi gercekten güzel.. yabancı damatı hic kacırmadan izledim hep.. ama nazlı da kanser olunca eskisi kadar heyecanla takip etmez oldum, uzadı gercekten cünkü, herseyi tadında bırakmak lazım gercekten.. cok cok güzel diziydi.. nazlısıyla nikosuyla egesiyle (! yerim bn onu yerim)tüm oyuncular cok basarılıydı her bölümde.. yabancı damatı izlerken gülmekten katıldığım bölümleri hatırlıyorum da.. özlicem gercekten (: gülmek istersek eski bölümleri acıp izleme gibi bi sansımız var en azından, yazın da verirler eski bölümleri.. ne diyeyim insallah dizideki kaliteli oyuncuları baska projelerde de görürüz.. ve bu dizi tadında bi dizi daha baslar :img-yes: :img-wink: tüm yabancı damat fanlarına sabır diliorum (: (: :img-wink:

cubur
08-06-07, 16:33
15 Haziran’da ekrana veda edecek olan Kanal D’nin sevilen dizisi "Yabancı Damat"ın finali, geçtiğimiz hafta sonu Yunan Adaları ve Ocean Monarch adlı gemide çekildi. Çekimlerine Yunan halkının büyük ilgi gösterdiği dizi, sürprizlerle dolu bir mutlu sonla ekrana veda edecek.
:happy0064 :happy0064
süprizleri merak ettim doğrusu

_duygucuk_
08-06-07, 17:22
haftaya bitiyormuş ben 107. bölüm sanıyordum neyse..:(:(
multu son varmış süper nazlı mutlu bir haber verevcekmiş kesin 3. gelliyor...:)
bakalım akşama neler oalcak:)

EmmRe
08-06-07, 19:13
Akaşam harika bir bölüm izleyeceğiz... Eee mutlu sonla bitiyormuş bencede 3. geliyor...Ayrıca Yunan adalarında çekiliyormuş.birde doğum Ada'da olduğu gibi o denilen gemide olurmuş çok gülerim ya :):)Harika olur...Çünkü Nazlı'nın hiçbir çocuğğu düzgün doğmadı :) Harika bir final olacak İnşallah...

batuhan_gumus
08-06-07, 21:06
nazliya kan verecek kisi tam aff edersiniz dönmee uff one bee allahtan dogruu elias bulunduu harikabi dizi ya buu komik entrika güzel biseyy ama sonuncu bölümü de nazli ölicekmis uff ya yazikk

batuhan_gumus
08-06-07, 21:09
vaay.. yabancı damat bitio demek.. her dizinin sonu bu malesef.. mutlu sonla bitmesi gercekten güzel.. yabancı damatı hic kacırmadan izledim hep.. ama nazlı da kanser olunca eskisi kadar heyecanla takip etmez oldum, uzadı gercekten cünkü, herseyi tadında bırakmak lazım gercekten.. cok cok güzel diziydi.. nazlısıyla nikosuyla egesiyle (! yerim bn onu yerim)tüm oyuncular cok basarılıydı her bölümde.. yabancı damatı izlerken gülmekten katıldığım bölümleri hatırlıyorum da.. özlicem gercekten (: gülmek istersek eski bölümleri acıp izleme gibi bi sansımız var en azından, yazın da verirler eski bölümleri.. ne diyeyim insallah dizideki kaliteli oyuncuları baska projelerde de görürüz.. ve bu dizi tadında bi dizi daha baslar :img-yes: :img-wink: tüm yabancı damat fanlarına sabır diliorum (: (: :img-wink:

aynen sana katiliyorum arkadasim 3,5 yillik dizi bitiyo bee bravo hepsine artik sila mila izlemiomm son 2 bölümdee yabanci damati izlerim ooo benim eski dizimm cok seviyordumm eskiden simdi koptumm... insallah dediniz gibi iyi bi final olur arkadaslar

tanrıverdi
08-06-07, 21:50
bende bu bölmün mükemmelleğinden dolayı ve sev.nçle hüzünü aynı anda yaşamanın o muhteşem duygusunu bana kaznadırdığı için buraya bşiler yazmak istedim...bnde özellkle 2.sezon bayaa hastası oldum özellkle kanald de tekranın verildiği zamnlardan...şu son zamnlarda bnde hastalık olayları öçok olduundan birazcık seyrtmeyi bıraktım ama bu bölm gene eskisi gbi hem komk hemde çok duygusaldı...ve bnce çok tadında bırakıolar..yani gerçekten çok tebrik edlmesi gereken bi proje.3sene yani dile kolay...vallahi tebrikler...haftaya finali öerakla beklemekteyimm:img-wink:

MiSz_CaniSi
08-06-07, 21:51
ayy resmen mutluluk gosyaslari doktuk ailece ben bu dizisiz yapamammmmmmmmmmmmmmmmmmm

pinar15
08-06-07, 21:51
aynen sana katiliyorum arkadasim 3,5 yillik dizi bitiyo bee bravo hepsine artik sila mila izlemiomm son 2 bölümdee yabanci damati izlerim ooo benim eski dizimm cok seviyordumm eskiden simdi koptumm... insallah dediniz gibi iyi bi final olur arkadaslar

bende dizimi boslamistim bu sila denen dizi yuzunden gerci haylada bosluyorum :icon_sorr simdi izleyemiyorum ya sinirden catliyorum ya babam silayi izliyor bende netteyim offf yaa meraktan catliyrum mecburen her cuma yaptigim gibi geceizliycem:D:Dama cok sukurki mutlu son ya ben hicc bitmesini istemiyorum ama ne yapalim her guzel seyinn bir sonu vardir:icon_sorr ama ben nazliyla nikoyu cok ozluycem yawww:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

aysede
08-06-07, 21:54
mutlu haber..haftalardır beklediğimiz haber..
ama ben hıçkıra hıçkıra, nefes almadan ağlıyorum..nasıl ayrılacağım, cuma gecelerimin neşesinden..nazlımdan..nikomdan..çok içime dokunuyor..böyle bir dizi..bir daha bilemiyorum..sabah gazeteyi okudum da, nazlı-niko super ama..nehir-özgür de yolunda gitmeyen birşeyler var..biraraya gelmemeleri dikkat çekti diyor..off neye ağlayayım neye güleyim şaşırdım..

ama çook güzel bir bölümdü, herkes hakkını verdi..

serseri_mayın90
08-06-07, 21:58
ayy süperdi bu bölümde. ağladıkta güldükte. ve mutlu son:)
feride yine süperdi. nehir ve özgürde saysak bitmez ama ...
şimdiden haftaya son bölüm olmasının hüzünü çöktü içime. biz napcaz cuma akşamları yaa:sad53: bari tekrarını koysunlar. yapamayız biz y.d. siz...

pinar15
08-06-07, 22:08
ahhh ahh izliyemedim ben bu bolumu ama gece yi bekliyip izliycem haberide izliycem bu arada ama catliycam diye korkuyorum meraktannn ahhh ahhh :img-blush

Boojoo
08-06-07, 22:18
özette bi sırdan bahsedilmiş, bnce nazlı hamile yine:)

acemicadi_fan
08-06-07, 22:25
Oh be nihayet bitiyo eskiden cok seviyodum bu diziyi ama simdi okadar kabak tadi verdiki acayib...! Biraz da yeni diziler gerek yani!

pinar15
08-06-07, 22:26
özette bi sırdan bahsedilmiş, bnce nazlı hamile yine:)

yok kizz nasil hamile olsunn onlar ayiptir soylemesi ama ne zamandan beri beraber olmuyorlarki nasil hamile olsunn :icon_whis ama ondan once olduysa kemoterapiye fln girdii bebek olsa bile ilaclardan dolayi duserdi bak simdi aklimi karistirdin :img-help:

purna
08-06-07, 22:44
bence kesın hamıledır nazlı 3.ye yada 4.ye bırde obur kız vardı

szg_sezgi
08-06-07, 22:50
yok kizz nasil hamile olsunn onlar ayiptir soylemesi ama ne zamandan beri beraber olmuyorlarki nasil hamile olsunn :icon_whis ama ondan once olduysa kemoterapiye fln girdii bebek olsa bile ilaclardan dolayi duserdi bak simdi aklimi karistirdin :img-help:

cnm son bölümde nakilden falan 1 yıl sonra

özgür_keremcem
08-06-07, 23:02
sonu çok güzeldi ilik tuttuğunu öğrenince herkes çok sewinçliydi.nasılda birbirine içten sarılıyor herkes:)

eylemm
08-06-07, 23:06
Off son Özette gelmiş haftaya son fragman ve 15 haziran son kez Yabancı Damat...düşününce içim daralıyor,ağlamaklı oluyorum...Onlar bizim aileden birileri gibi olmuştu bir daha böyle bir kadro nerde bir araya gelecek..İlk kez bir dizi bitiyor diye bu kadar kalbim sıkışıyor....

EmmRe
08-06-07, 23:31
Ya arakdaşlar bak görürsün Nazlı yine o ismi geçen gemide doğuracak :):) Tabi bu mümükün değil çünkü özeeten böyle birşey olmayacağı belli :)Ama gerçektende kesin bir hamilelik var oratada...Ama ben açıklamalarını değil doğduktan sonrakiğ hallerini görmek işstiyorum.Hatta ikizleri olsun :):img-hyste