Tüm Versiyonu Göster : Sevmediğiniz Karakterler
seth_gecko
18-05-07, 15:21
Arkadaslar herkes O.C.'de gıcık olduğu 3 karakteri yazsın
1- Johnny (hemde acık ara gıcık oldugum adam tam bir küçük emrah'tı)
2- Oliver
3- Sadie (aslında çok gıcık sayılmazdı ama johnny'nin ailesinden olması ve ondada hafiften küçük emrah havası olması nedeniyle gıcık kaptım)
aslında şimdiye kadar izlediğim tüm diziler içinde gıcık olma katsayımı en az yükselten karakterler oc de bulunuyor 4 sezon içinde tek gıcık olduğum karakter var o da johnny.. bir insan ancak bu kadar zayıf, acınası olup bu özelliklerini lehine kullanmayı bilebilir tamamen silik,gereksiz bir tip
4ewerbrucas
18-05-07, 17:26
benim gıcık katsayımı yükselten tek bir karakter vardı o da marissa cooper nasıl uyuz oluyordum izlerken anlatamam size...
diğerleriyse,johnny ve luke
seth_gecko
18-05-07, 19:12
marissa'ya bende uyuz oluyodum :img-yes:
ama ana karakterlerden oldugu için yazmamıstım
nymphetamine
19-05-07, 14:17
4.sezonda sadece johnny'e uyuz oLuyodum.. onun dışında marissa cooper ,son bölümlerinde çok saçmalamıştı sonunda da öldü zaten..
johnny i tek geçerim onun haricinde dizide uzun süreli gıcıklık yapmış karekter yok gibi zaten..
Mrs. Brody
29-05-07, 18:46
ben en çok johnny'ye uyuz oluodum genelimizin oldugu gibi..marissada gerçekten çok saçmalamıştı son bölümlerde uyuz oluorum diemem ama gitmesi iyi oldu.. bence zaten taylor onun yerine daha çok yakıştı...
4ewerbrucas
29-05-07, 21:37
marissa'ya bende uyuz oluyodum :img-yes:
ama ana karakterlerden oldugu için yazmamıstım
boşver arkadaşım artık ana karakter değil nasılsa gönül rahatlığı ile yazabilirm heryere:happy0064 :happy0064 :img-hyste
summer___17
29-05-07, 23:14
Johnny
kevin
marissa
taylor :hıh nefret ediyorum o kızdan...sinir
Kaitlin midir nedir :img-beee: :hıh :mad72:
ben en çok johnny'ye uyuz oluodum genelimizin oldugu gibi..marissada gerçekten çok saçmalamıştı son bölümlerde uyuz oluorum diemem ama gitmesi iyi oldu.. bence zaten taylor onun yerine daha çok yakıştı...
eet eet johnny çok ezik bi tipti!
ben the oc'yi izlemeye başladığımdan beri julie'ye gıcığım.
crispino111
01-06-07, 12:26
ya daha 1. sezonu izledim volchok karakteri gelmedi ama bu volchok denen adam marissanın ölümüne sebep olmuyor mu, özetlerde okuduğum gibi. neden hepiniz bu karakteri seviyorsunuz, .ok mu hoşunuza gidiyordu, ryanla marissayı sıkıştırıp arabayla vururken.
açıkcası ortaya çıktığından beri taylor ı sevmiyorum şu ana kadar bütün ryanla çıkanları begenmiştim ama bu kızı yakıştıramıyorum ryan a neden bilmiyorum
seth_gecko
01-06-07, 13:39
ya daha 1. sezonu izledim volchok karakteri gelmedi ama bu volchok denen adam marissanın ölümüne sebep olmuyor mu, özetlerde okuduğum gibi. neden hepiniz bu karakteri seviyorsunuz, .ok mu hoşunuza gidiyordu, ryanla marissayı sıkıştırıp arabayla vururken.
ben marissa'yı sevmediğim için onun ölümüne sebep olan adamada gıcık kapmıyorum sonuçta volchok onların hayatına yine marissa yüzünden girdi. Kısacası kendi etti kendi buldu.
Ayrıca volchok 3. sezonda geliyo küçük emrah'ın (johnny) eski arkadaşı ve rakibi olarak
summer roberts
08-06-07, 14:58
ta oliver a çok sinir olmuştum ama yine de ben hepsini seviyorum ya gıcık karakterler olmasa da çkilmezdi ki:D
sandy,nedenseee adAm bana itici geliyorr
volchock--oliver--lindsay--kaitlen e saılan dondurmacı---kaitlin in zenci sefgilisive onu seven kıs----bullitve onun oğlu---- bide frank ryanın babası daha var valla say say bitmez...:)
marissacooper
24-06-07, 14:46
dondurmacı, frank, johnny, 3.sezonda sandy nin yanında çalışan bi çojuk wardı mark mıydı neydi ööle bişi işte tam hatırlamıorm. che!! che ye uyuz oluorum özellikle.... sayamadıım çok isim war
-A k e L d a N-
28-06-07, 18:55
Sadie..OC tarihinde en çok nefret ettiğim insancık:img-yes:
Bide Trey var..
katılmadan edemicem. Sadie.. :img-polic
Taylor, nedense hiç sevemedim onu ! İnanılmaz gıcık oluyorum kıza, ruh hastası !
Aynı zamanda tabii ki Volchok, gayet malumumuz, bir de Sadie'yi sevmem ! =S
i hate Oliver.... onun kadar uyuzunu görmedim ya ..... bide bullit onuda sevmiyodum ben yinede iyi biriydi...:)
Oliver hiç sevmiyorum:img-yes:
marissacooper
05-09-07, 22:07
oliver ı bende sevmiodum yha:D cok değişik bişiydi:) ama bulliet te laf yok :D:D cok seviodum yha:D adamda para var yaşama sevinci war dha noolsun:D:D tam bnm kafa:D
taylor en nefret ettiğim kişi sevimsiz :hıh sonra lindsay--kaitlen vs.vs....
volchok ve sadie ıkısndende nefret edıorm
taylor taylor taylor ha bide volchok var ıykkkkkkkk
4ewerbrucas
15-10-07, 22:31
volchok,sadie,dj,johnny,luke,caleb,jimmy cooper daha var ama aklıma geldikçe yazarım bide ben oliveri seviyordum ya:img-yes:
volchok. adamın sevilecek bir tarafı yok ;)
Taylor Taylor ve Taylor !! iyyyy
immortalf1
27-11-07, 00:05
sadie:@
BERKSAN KOLİKKK
22-12-07, 17:54
julie cooper ıykkkkk
oliver(Aslında tıp ıyıde rolu kotuydu:D)
julie (aslında bazen sevıyom kadın ya:D)
taylor :(:Pıykkk
volchok.taylor,oliver.dj,lindsay,sadie,trey,jimmy daha da var.
_okyanusya_
12-01-08, 22:20
Oliver
Zac
volchock
4ewerbrucas
25-01-08, 14:56
taylor taylor taylor ve birkez daha taylor :img-yes:
aa niye ya ben seviyorum taylor süperdi ya renk kattı herkesin yaşamına ltf bunu unutmayalım arkadaşlar:img-icecr
oc_forever
30-01-08, 01:51
volchok:icon_evil marissamın katili...ryanımı üzdükçe üzen insan:!!!!!!!!!!
ama ryan yine de acıdı bulaşmadı herife polise teslim etti:good:
BuSe.YaSeMiN
14-02-08, 18:37
volchok VE Taylor nefret ediyorum onlardan ama TheO.C daha izleyemedim,bizde yoktu okanal inş arkimden izlicem ve marissa ölüyomuuu? :sad53:
aynen bende tayloru hicc sevmiyodum ! iyyy
Aaa niye Taylor sevilmiyo ya?Benim özellikle sonlara doğru en sevdiğim insan o olmuştu.Şaşırdım bu kadar sevilmemesine.Hem Marissanın katili Volchok durururken başka birine ne gerek var?
nazli_chriss
12-03-08, 21:53
alex :kahve
once taylordan nefret ediom.. sonra alex, julie xD
4ewerbrucas
01-04-08, 22:59
Aaa niye Taylor sevilmiyo ya?Benim özellikle sonlara doğru en sevdiğim insan o olmuştu.Şaşırdım bu kadar sevilmemesine.Hem Marissanın katili Volchok durururken başka birine ne gerek var?
evet katılıyorum ilk defa bu sitede bu kadar çok taylordan nefret eden gördüm şaşırdım:img-cool2 volchok konusunda katılıyorum bide johnny ya çok gıcık olmuştum ona nedense
ben foxta çıktığı zaman izlememiştim şimdi e2 de izlediğim için marissa nın katilini fln bilmiyorm ama izlediğim şu bölümlerde taylor ın yüzünden ryan okuldan fln atılıo x|
marissacooper
11-05-08, 23:52
dondurmacı, frank, johnny, 3.sezonda sandy nin yanında çalışan bi çojuk wardı mark mıydı neydi ööle bişi işte tam hatırlamıorm. che!! che ye uyuz oluorum özellikle.... sayamadıım çok isim war
tanrıımm!! taylor ı nası unuturum xD kaithlin ıykkk! volchck vs..
summ_roberts
13-05-08, 17:37
Volchuck Volchuck Volchuck Volchuck....
mavideniz.
29-05-08, 06:22
Volchuck, Taylor, Lindsay, Julie..
4ewerbrucas
29-05-08, 15:16
Volchuck Volchuck Volchuck Volchuck....
aynen cnm bir insandan bu akdar mı nefret edilir
Volchok
marissayı öldürdü:img-cray:
oliver var bide oda ryanla marissayı mahvetti:img-cray:
Volchok,Oliver,Lindsay,Zack,Johnny
volchuk colchuk we tekrar volchuk
oliverdan da tiksiniyorum
Sadie vardı ya gıcık bişey:img-pilot
Sadie ba$ta olmak üzere :hıh
Johnny,Volchck,Oliver,Lindsay bi de Holly:hıh vardı dahada var ama neyse ...:):)
*~*RaiNBoW*~*
23-07-08, 22:27
Biraz alışılmışın dışında olacak belki ama bence Teresa,hiç bir zaman sevemedim onu.
Johnny ! Bide 1.sezonda oLiver diye bi kabus vardıı !!
oliver,volchok ve lindsay
qizem_arda
30-08-08, 17:19
oliver
tabi tabiki oliver,teresa,lindsay ve '' TAYLOR'' tabikibence :good:
kivanç_aşkim
30-08-08, 22:17
Oliver ve Marissa :kahve
Taylor ve Caleb(geberdi zati):D:D
06_haziran_15
09-10-08, 20:00
taylor ve ryanın annesii
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.