Tüm Versiyonu Göster : Smallville-2.Sezon Yorumları
Arkadaşlar malumunuz Öss dolayısıyla
foruma yazamıyorum,Haziran'ın 18'ine kadar da yazamıycam büyük ihtimalle:)
mazur görün:)
araya girse daha iyi o sürekli arkadan iş çevirdi... clark ın zayıf anını kolladı mümkün olduğunca... ayıptır sevenlerin arasına girmek
arkadasim gercekten öyle bi diyosun ki ben dehsete düstüm dogrusu! lana y1 as1r1 dercede sevdiini anliyorum ve bu yüzden öyle diyosun heralde! chloe nun arkadan çevirdigi bir isi söyleyebilir misin? tabi o hastalik kaptigi siralar vardi onun disinda. eger onu da sayarsak clarkin da kirmizi taslara maruz kaldigi sirada o büyük aski lana ya yaptiklarini hatirlatirim sana. eger umutsuzca da olsa clarki beklemesi lanayla aralarinda engel oluyorsa e bu kadarini kizdan fazla görmemek lazim.
clark lanayi seviyosa kavussunlar bisey dediim yok.ama kavusamamalarinin tek sebebi ikisidir yani clark ve lana!baska kimse deil.
ama chloe benim bu dizideki favorim her bakimdan. herseyiyle mükemmel bence. zaten bn de chloenin clarki unutmasini istiyorum ne varsa su clarkta!
ya ben de s1k1 bi chloe taraftariyim aslinda. ama demek deilki chloe ve clark olsun istiyorum. bu konuda ben de lana ile clarkin olmasini isterim tabi. ama bence bu birlesmeye engel olan lana ve clarkin kendisi.chloe nin hiçbisey yapt11 yok. ve ayrica kiz o kadar seviyo onu ne güzel sözler yazmis hakkinda!yani demek istediim birisini bu kadar seven deger veren biri ne derece saklayabilir ki yüz ifadesini? imkansiz yani. hatta bence chloe az bile tepki veriyo saklamaya çabaliyo yani duygularini ama bi yere kadar yani seviyo kiz nasil engel olsun kendine?
ben sadece o ask üçgeninden ayri olarak basindan beri chloe yi çok seviyorum. çünkü karakteri çok saglam. inandiklarinin pesinde en önemlisi. lanayi da seviyorum o ayri. çok tatli bi kiz ama ne biliym sürekli depresif bi havada olmasi beni boguyo!chloe yi daha eglenceli buluyorum. yani benim istediim clark ister lanayla ister loisle olsun ama chloe çok çok mutlu olsun unutsun yani:)
Ya Arkadaslar Belki Komik Ama Ben Yeni Izlemeye Basladim Pazar
Gunşeri Izliyorumm SPOILER----> Resimlre Bekiyorum Lex Lannn Birlesmesi Var Ne Zmnn Bu Olayy Var 3 Sezonmu
lütfen dizinin ileriki bölümleri ile ilgili konuları spoiler başlığında yazalım.
bölüm sorumlusu
Bu hafta eski superman Christopher Reeve konuk olacak ve Clark ailesiyle alakalı bazı bilgilere ulaşacak diyor :) Umarım güzel bi bölüm olur
DisCoNNecT
04-06-06, 21:54
güsel bölümdü
clark bi çk cevap aldı ailesiyle çk çelişti kendisini yalnz hissetti
güzeldi ya kimse yorum yazmamş bn yaziim ddm
cristopher reevein gelmesi de çk hoş olmş
güzellik katmş
bnce clark yalnz ölsün:D
beni kaçırdılar kendileri tenezzül etmio yazmaya...
clark alçakgönüllülüğüyle lana yla chloe yi barıştırdı... aralarındaki arkadaşlık için bayağ faydalı oldu bence...
lex her bölümde olduğu gibi bu bölümde de biraz daha kötüleşti... bi uykusunda clark tan kan örneği almadığı kaldı... geçen kaçırmışım heralde clark nası unutur orda anahtarı!!!
ii bişi deil ama adam komaya girmese clarkın sır uçmuştu... (meclisten dışarı) chloe lex le yarışa girdi resmen... clark daha önce onu uyarmış olmasına ramen yine onun hayatına karışmaya başladı...
senaryo süperman e yaklaşıyo ama okul ortamı gençlik dizisi havası kayboluyo artık...fazla hızlandı olaylar ; araya ufak ayrıntılar sıkışması zorlaştı
güzel bir bölümdü bencede cristopher reeve'in konuk olması güzel olmuş.geçen pazar kaçırmıştım dün de izleyemedim tekrarını, chloe bence lana ya ilk başta aşırı tepki verdi,neyse sonunda tatlıya bağlandı lanaya kardeşim demesi güzeldi.
Rahmetli Christopher Reeve i gördük, Clark ın geçmişi açısından gayet güzel bir bölümdü.. Dünyada tanrı olacaksın da biraz iddialı kaçmış be biyolojik ailesi tarafından :D
Lana-Clark diyaloğu güzeldi, -Dünyadan Clark a :)
Bence de Christopher Reeve'yi oynatmak muhteşem düşünülmüş.Bilmeyenler için çok hoş bir süpriz olsa gerek.
Bu kadar bariz olmamlıydı bence Clark'ın birşeyler bildiği.O kadar açıkki yalanlar söyleyip birşeyler sakladığı.Hem Lex'le ilgili hem Chole'yle ilgili olarak söylüyorum bunu.Bir bölüm önce Helen'a belli edilmesinde bir sakınca yokmuş gibi bu bölümde bu kadar ıkınarak sıkınarak yalanlar söylemesi abartı bence.
Hehe Lana'nın Clark'a "ilk kez bir sırrını benle paylaşıyorsun" demesi güzeldi.Altına yerleştirilen mesaj hoşuma gitti...
Bak onu unuttum, ben Lex in yerinde olsam daha feci araştırırdım Clark ın durmunu. Yani Clark ın farklı olduğunu anlamamak salaklık gibi bişey, ki Lex akıllı adam. Hala Clark ın ona karşı dürüst olmasını bekliyor.
Bak onu unuttum, ben Lex in yerinde olsam daha feci araştırırdım Clark ın durmunu.
Sadece o da değil.Düşünsene arkadaşsınız ve gözünün içine baka baka yalan söylüyor.Bunun manası sana gerçekleri söyleyecek kadar güvenmiyorum demek.Madem dizide iki "yakın arkadaşlar" eee o halde biraz dürüst olmak gerekir.Bu akşam ki halleri Clark'ın insanı resmen esasında neler olduğunu öğrenmeye çalışmak için teşvik ediyor.
AsColdAsIce
05-06-06, 12:04
En yakın arkadasların bile birbirinden sırları olabilir.Aslında bastan beri lex eger clarkı bu kadar merak etmeseydi(Hikayeyi hiç yasanmamıs olarak kabul edip konusuorum)belki lexle paylasabilirdi sırlarını..Merak etmesi clarkın ona sırrını acıklamamasına neden olabilir.Aynı sekilde lexin de birsuru sırrı var ama paylasmadı bir cogunu clark ile yeri geldiginde konusuolar.Cunku clark fazla sorgulamıyor.
Gerci lexin clarktan bir seyler ummasa ne kadar onunla paylasır tabii ayrı..
Elbette zaten bir bölümde Lex bununla ilgili Clark'a birşeyler söylüyordu ya en özel sırların yüzünden araştırıldığını öğrenseydin diyerek.Clark'ta Lex'e dinleme aletlerini bulma konusunda yardım ediyordu.
Herkesin sırrı vardır açıklamak zorunda değil.Gayet normal.Ama burdaki olay sır olmaktan fazlası.Gözünün içine baka baka yalan söylüyor ve iki tarafta bunun yalan olduğunun farkında.Burda biz Clark'ın sırrının ne olduğunu bildiğimizden ne uğruna çalıştığını bildiğimizden taraflı bakıyoruz ama düşünün en yakın arkadaşınız size bariz bir şekilde yalan söylüyor.Bu sizi rahatsız etmez mi içten içe kafanızda birşeyler yazmanıza sebep olmaz mı?Açıkçası benim olurdu ve bu yalanları bu kadar açıksa arkadaşlığımıza zarar verirdi
AsColdAsIce
05-06-06, 18:57
Ama burda aynı seyi lexte yapıyor clark hakkında arastırmalarına devam ediyor hemde clark bunun için uyarmasına ragmen yani sonucta iki tarafta birbirine aynı sekilde davranıyor.
Kötü bişey aslında ya,kankanın senin en gizli yanlarını araştırması
ne biliyim,öğrensem silerdim,hoş zaten düşman olcaklar........
Lex'teki mantık şu sanıyorum.Gözümün içine baka baka yalan söylüyorsun belliki gizlemek istediğin birşeyler var.Ehh sen söylemezsen bende gizliden gizliye araştırırım.Burası Smallville gariplikler kasabası sende de o zaman garip bir takım şeyler var (misal köprüden uçunca beni nasıl kurtarabildi) Burda Lex'i haklı çıkarmaya çalışmıyorum ama Clark'ta öyle bir hareket ediyor ki resmen buna çanak tutuyor
AsColdAsIce
06-06-06, 18:38
Ama soyle bi nokta var.Lexte clarkın gozune baka baka yalan soyluyor.Arastırmayı kestim dedikten sonra clark hakkında dosyalar cıkmıs ve labarutuvar hala clark ile ilgili calısıyor.Aslında burda clarkın yalan soyledigi dusunulemez clark evet super guclere sahip ama bunlara neden sahip yada nasıl sahip oldu burda ne işi var gibi soruların cevaplarını oda arıyor.
evet söylüyor çünkü clark'ın yalan söylediğini biliyor.Herşey için uyduruğu bir bahane var Lex bunları yutacak kadar saf biri değil.Eee zaten karanlık bir yanı var ister istemez Clark'ın haraketleri bu tarafını dürtüyor :)
11.06.2006
Visitor
Sınıf arkadaşının sıradan bir insan olmadığını söylemesi ve bunu da gözlerinden ısı ışınları çıkartarak kanıtlaması üzerine, Clark bu durumu araştırır ve yavaş yavaş onun da kendisiyle aynı gezegenden; yani Krypton’dan olabileceğine inanmaya başlar. Bu arada Helen, Luthor Malikanesi’nde kilitli bir oda keşfeder ve içeride ne olduğunu söylemesi konusunda Lex’e ısrar eder. Bu oda Lex’in Clark ile ilgili sürdürdüğü araştırmaların saklı olduğu odadır.
Yazan: Philip Levens
Yöneten: Rick Rosenthal
Konuk Oyuncular: Emmanuelle Vaugier (Dr. Helen Bryce), Jeremy Lelliot (Cyrus Krupp), Chad Faust (Kyle), Kris Pope (Todd), Jake Moyer (Bully #3), Kwesi Ameyaw (Lex'in Koruması)
ya ben başını kaçırdım... chloe clark a ateş numarasını anlatana kadar nooldu biri yazar mı kısaca?
şimdi clark ve sınıfı deney laboratuvar sınıfındaydılar.oradaki çocuklar Cyrus ile uğraştılar.sonra Cyrus onları uyardı. :) sonra bir baktık arka pano yandı clark da tabi ki şok oldu :)
pek de gerekli bir bölüm değildi bence...
yalnzı şu helen ile lex ilişkisi pek bir garip.Allahım kız taktı kafaya odayı göster diye..sevmiyorum heleni.
bu arada chole çok tatlıydı :)
lex in clark ı arştırdığını biliyodum da "clark sapığı" olduğunu yeni öğrendim... koca odayı clarkla doldurmuş...
helen iyi mi kötü mü bilmiyorum ama kötü olursa iş kötü ... hem lex'e yakın hem de kent ailesi hakkında çok şey biliyo...
cyrus un komaya girmesine sevinmemek gerekir ama clark ın sırrı biraz daha güvende o baygınken
Lex gibi sevgili dostlar başına bir insan bu kadar mı dürüst olur kardeşim hemen gösterdi odayı :D Onların ilişkisi de enteresan, karşılıklı restleşiyorlar habire hemen ilişkiyi bitirmekle tehdit ediyorlar birbirlerini!
Cyrus un son sahnede çocuğa yardım etmesi gerçekçi değil, çünkü o ana kadar anlattıkları karakter kesinlikle 200 yılda gelen fırsatı kaçırmazdı. Ayrıca sonu da iyi olmadı, açmazlar vardı bence.. Ayrıca iyileştirme sahnelerini "Powder" filminden ilham alarak yapmışlar sanırım. O filmde de uzaylı vardı çünkü..
Chloe nin arabası çok güzel ya :)
Hadi bakalım final yaklaşıyor... Clana görelim biraz :)
cyrus un komaya girme sebebi nedi kendini şartlandırma , sinir krizi v.s v.s sizce gerçekten uzaylımıdı ? kafam karıştı:)
cyrus un komaya girme sebebi nedi kendini şartlandırma , sinir krizi v.s v.s sizce gerçekten uzaylımıdı ? kafam karıştı:)
yok yok değil...chole nin alattığı gibi..bu ve ailesi geminin düştüğü yere çok yakınmış.ailesi resmen buhar olmuş.bu çocuğun bilinçaltına yerleşmiş olay kesin.
sonra hemen yakındaki yaşlı aileye verilmiş.bizimki de hep hayal etmiş bu olayı ve uzaylı olduğuna inanmış.sonuçta bir gemi görmüştü :)
Clark'a çok üzüldüm ben de bir an Cyrus uzaylı sandım hatta helikopteri uzay gemisi sandım güzel olurdu ikisininde uzaylı oluşu.Hadi hepsinin yangının vb bir açıklaması vardı kriptonun uzayda hangi kordinatlarda olduğunu nerden bildi?
Lex Helen'e bak ben Clark dan şüpheleniyorum bu tür bilgiler topladım sen de bildiklerini anlat diye odayı gösterdi bence.Dizide tek kurnaz o sanki:)
Akşam evde değildim gecede annemle konuşmaktan konuya tam vakıf olamadım.Ama sanki ben Cyrup'ta da uzaylılık var gibi anladım.Lex ve Helen bir garipler.Helen'de beni rahatsız eden birşeyler var.Kentler Clark'ın sırrını saklamak için kılı kırk yararken Helen konusunda hele de Lex'in sevgilisiyken bu kadar kolay söylemiş olmaları zaten daha o zamandan beri beni düşündürüyor.Helen'i farklı kılan şey ne acaba?
nghn helen ciddi anlamda güven veriyor..jonathan kıza hem sövüyor hem de sırrını anlatıyor..martha helen a,zaten biliyor diye onun yanına gidip ona bir şeyler anlatabilme cesareti gösteriyor.lex zaten ayrı bir vaka..adam kimseye güvenmezken helene her şeyini anlatıyor.kentler ile ilgili yaptığı tüm araştırmaları saydı resmen.
kentlerin helene bir şeyleri anlatmasını anlayabiliyroum da lexin helenin onu bu kadar sıkıştırmasına kızmamasına ve kızın bu kadar meraklı olmasına şaşmamasına ve durmdan *bak söylemezsen ayrılırız* demesien neden bir şeyler yapmıyor ben de bunu anlamıyorum.aşkın gözü bu kadar mı kör:img-sorry
Onlarınki aşk değil satranç gibi, karşılıklı hamleler yapıyorlar restleşiyorlar :D Çok saçma bir ilişki oldu, başlarda güzeldi ama.. Yani Desiree bile daha iyiydi :)
Sudem Johnaton o işi LEx'e de yaptı.Hem çiftliğin en berbat işlerini verdi hemde sonunda övdü ;)
Yok bunun aşk olduğuna inanmıyorum.Lex sadece karşısında böylesine dikilen bir kız olduğu için bundan etkileniyor.Aralarında sevgiye dair gösterilen zerre birşey yok.Bir tek bir bölümde Lex babasıyla yaşadığı problem sebebiyle güven duygusu hakkında onunla konuşması var o kadar.Geri kalan ilişki garip.
lex helen ın onun mal varlığına kapılmadığını .... ve de babasının ajanı olmadığına emin olduğu için helen ı sevdi...
helen da kapıldı lex e adam yakışıklı ne de olsa...
çarpık ilişkilerden güzel kadınlardan sıkıldı belki de lex
o arada desiree biyoloji hocası olan mı?
yok bence sevmekle alakalı değil.Birbirlerini sevdiklerini sanmıyorum. "sevgi" kelimesi bu çift için fazla iddialı bir söz
Evet, biyoloji hocası ortalığı karıştıran Krista Allen :)
Yani Desiree bile daha iyiydi :)
inanır mısın ben de bir ara desiree yi düşündüm..en azından o kadın daha açıktı :img-haha:
evet desiree biyoloji hocasıydı.
nghn zaten jonathan her bölümde kendini aşıyor.hep lexe demediğini bırakmıyor.artık sıkıldım onun böyle yapmasından.bu çocuk kötü olursa ilk neden clark ikincisi ise jonathan üçüncüsü helen:icon_cry:
evet sonuçta Lex'in kaderi belli ne olacağı da ama şuanda henüz o halde değil sırf Lex'in soyadı da Luthor diye bazen çok ağır davranabiliyor
Lex i kimse kötü yapmıyor adam zaten yeterince fesat bi tip.. Babam beni sevgisiz büyüttü ayağına herkesi eziyor, arkadan işler çeviriyor. Aşırı hırs var adamda, Anakin Skywalker işte :)
Yapma o kadar da değil.Tamam anladık kaderinde " kötü adam" olmak varda henüz kötülük peşinde bir adam değil.İnsanlara yardım etmek için çaba sarfediyor.Kendi yöntemleriyle.Tıpki Anakin gibi ;)
Ne diyim Cyrus anladı, vaktinde Ryan da anlamıştı Lex i :)
Şimdilik tek amaçları babasına kendini kanıtlamak ve Kentlerin sırlarını öğrenmek.. Hiçbirşeyden de kaçmıyor bu amaçları için.. Ama insanlara yardım etmek gibi bi amacı olduğunu pek sanmıyorum, menfaatine uyuyor diye yardım ediyor gözüküyo işte arada sırada :)
Not: Biraz acımasız oldu sanki:img-nyam:
Menfaatisiz olarak insanlara yardımı dokunuyor yapma yaa. Sezon finalinde 1'in babasına nasıl çıkışmıştı hatırlasana hemde çalışanları koruyarak
Evet yazarken aklıma gelmişti o.. Açıkçası tek açığım o konuydu ve oradan saldırdın helal olsun :)
Babaya karşı çıkma diyelim ona da.. Bazen hepimiz sırf muhalefet için istemediğimiz şeyleri yaparız. Neyse ben uzatmadan finallere çalışıyım..
Eeee açıkvermeyeceksin o zaman ;)
Babaya karşı çıkmakla ne ilgisi var onca insana yardımı sırf birgün babam gelir burayı elimden alır bende bunu koz olarak kullanırım diye mi yapıyor yani.Anladık Lex zeki biri çok derin planlar yapan biri ama okadarda değil.
nereye atsam bilemedim; ama burayı herkes okuyor heralde, en çok burda görülür... teen choice 2006 ödülleri için dizimizi oylayalım arkadaşlar haydii... smallville'den birileri kazansın bişiyler... :img-grin2 buyrun link...
http://www.fox.com/teenchoice/
nereye atsam bilemedim; ama burayı herkes okuyor heralde, en çok burda görülür... teen choice 2006 ödülleri için dizimizi oylayalım arkadaşlar haydii... smallville'den birileri kazansın bişiyler... :img-grin2 buyrun link...
http://www.fox.com/teenchoice/
oy verebileceğim yeri bulamıyorum.direk link verebilir misin?
açılan sayfada sağ tarafta ki adam karakterinin ağzının sol hizasında Vote now press yazıyor.Ordan oy işlemi yapılıyor
bu arada baya uzunmuş oy işlemi :) bütün favorilerime yetecek kadar oy dağıttım bi tek adam brody vardı.Omu Tom Welling mi dedim Tom'a verdim adam'a oyunuzu verin :) veya tom'a tabiki :)
Açıkçası ben hepsini Smallville veremedim :icon_sorr
Teen falan olmaz bizi bozar :D Bu hafta 2-19 yayınlanacak güzel bi bölüm.
^^ Kesinlikle :D özellikle beklediğim bazı sahneler var ;)
18.06.2006
Precipice / Uçurum
Lana’nın bir üniversite öğrencisi tarafından saldırıya uğraması üzerine Clark kontrolünü yitirir ve ona yardım etmek isterken çocuğu yaralar. Kent ailesi çiftliği kaybetmeleriyle sonuçlanabilecek bir dava ile yüz yüzedir ve Clark bu duruma bir çare aramaktadır. Bu arada, Helen’ın takıntılı eski erkek arkadaşı onu tekrar kazanmak için Smallville’e gelir. Ancak Helen onu reddedince, genç onu bıçaklar, bunu üzerine, Lex bu duruma kendi el atmaya karar verir.
Finaller dolayısıyla gece değil de 20.00 da izledim normal akışa göre ters bi bölüm oldu, Lana Clark ı kurtardı. Lex de iyi motive etti hani :)
Lex de civanmertliğini gösterip yavuklusunu kurtardı ve o'nun değerini anladı. Velhasıl evlenme teklif etti hadi hayırlısı.
Lana ya güçlü kız imajı bence daha çok yakışır, yakışıyor da..
Bir de yeni şerif geldi kasabaya...
Sezonun en iyi bölümlerinden biriydi bence.Hangisini konuşsam acaba daha ziyade :D Clark'ın Lana'yı sürekli koruma kollama çabasına Lex'in yeni bir açıdan Lana'ya verdiği özgüven muhteşemdi.Lana kendi ayakları üzerinde durmak istiyor bunun içinde desteği Lex'ten alıyor :happy0064
Helen: Neden bilemiyorum ama bu kızda beni rahatsız eden birşeyler var.Açıkçası ilerleyen sezonları takip etsemde bu Helen konusuna pek bakmadım tam olarak devamında neler olacağını bilmiyorum ama bu kızda garip birşeyler var.
Clark Lana'yı korumak için elinden geleni yapıyor ama Lana'nın kendi ayakları üzerinde durabileceğini ve aslında Clark'a o kadar da ihtiyacı olmadığını kavramaktan bence kaçınıyor.Chole'nin bu konuyla ilgili yorumu bence çok yerli yerinde.
Lex Ondan her an içindeki kötülük alevlenecek diye bekliyoruz ama bazen öyle aksine şeyler yapıp ortaya romantik ve duygusal bir insan çıkıyor ki şaşırmaktan kendinizi alamıyorsunuz.
Ve....
Lex-Lana Öncelikle bence Lana'nın ihtiyacı olan şey korunmaktan çok kendini korumayı öğrenmesiydi.Lex'in bu konuda ona tavsiye vermesi ve Lana'nın da bu tavsiyeye uyması güzeldi :) Lana'nın ben insanlara zarar veremem demesinden sonra Lex'in bunun aslında sana ait olanı savunmakla ilgili olduğunu anlatırken Lana'nın gözlerinin içini parlıyordu sanırım olaya farklı bir gözle bakmaya başladığı an o oldu. Gelelim dövüş öğrenme sahnesine kim nederse desin bence bu sahnede resmen vücut dillerini konuşturdular :D :D Lex Lana fancısı olduğum için konuşmuyorum yani bakınca hemen anlaşılmıyor mu Lex'in vucüdunu Lana'nın vücuduna kavraması konuşurkenki ses tonu ve kameranın bunu bu derece yakın plan çekişi hele birde Lana kum torbasına tekme atınca Lex'in Lana'yı baştan aşağıya o bilindik gülüşüyle süzmesi.Seyir zevki yüksek anlarıd benim için :D
Öhö öhö birileri çok heyecanlanmış sanki :D Aslında haklısın yani Lana da güçlü olmak, kendisini savunabilmek istiyor. Kız her zaman tehlikede maşallah ve her zaman da Clark onu kurtarıyor bu tabi iyi bişey ama sonraları canını sıkmaya başlamış demek ki..
Yani izlinizle böyle bir sahnede heycanlanılmaz mı :D Elbette Lana ezik bir karakter doğal olarak sürekli korunan kollanan olmak istemiyor kendi başına da birşeyler başarabileceğini göstermek istiyor.Bunu ona gösterenin ve yardım edenin Lex olması ehh doğal olarak beni hayliyle memnun ediyor :D
Lex'in Helen'i koruması onun için endişelenmesi güzeldi bir nevi Clark'ın Lana'yı koruması gibi bir şeydi ama tabi daha farklı.Lex bu bölümde her yere kolunu uzattı Lana'ya kendini korumasını öğretti sevgilisini kurtardı.
Clark'ın kelepçelenirken yüzünün aldığı şekil çok sevimliydi.:)
Lana'nın döner tekmesi süperdi.
helen e bayağ üzüldüm... bir an öldü sandım yerde jareketsiz yatınca...
adam tam manyakmış... hırsı ve hastalıklı aşkının etkisiyle kendi kendine zarar verdi...
lana nın tekmesi bence de süperdi...bu ne düşmanlıktır.. adam ufak yarasını boyun kırıklığına çevirdi clark a zarar vermek için..
lana nın o nazik ve çok kırılgan imajı beni sinir ediyor.son bölümde clark lana nın dövüş dersleri almasına bozuldu. ben de onun bozulmasına bozuldum. ay rahat bırak kızı. bu arada ewet katılıyorum lex le lana nın sahnesi çok güzeldi :) lana nın lex le olması süper olur doğrusu! böylece clark ta şu lana saplantısından kurtulabilir...
"Freak of the week" beyzbolcu çocuktu. Sıradan bir bölümdü, Clana açısından süperdi tabi. Chloe ile Clark da "küstü" :)
Clark ın dublörü açıkçası çok benzemiyor, dublör aşırı kaslı şişkin :D
Lionel Luthor da politika konusunda uzman helal olsun Chloe yi yanına çekti.
ya tam clark münübüs ün önünde etrafını çevirdiler ve beyzbolcu eline demir boru alıp yanındaki arkadaşıda dönüp pis pis sırıttı ve clark derin bi nefes çekti ve sanki bişi yapıcaktı o anda birden reklamlar girdi ve babam kanalı değiştirdi ve bidaha açmadı o kadar yalvarmama rağmen şimdi ben merak etmimde kim merak etsin noldu orda söyleyecek biri varmı
Bölümü seyredemedim LEx cephesinde nasıl gelişmeler oldu bilgi verir misiniz?
lex yine babasıyla uğraşmak zorunda kaldı. bölüm babasının çalınan kriptonitleri ile ilgiliydi. lex de babasının ne işler çevirdiğini öğrenmeye çalıştı. lex cephesinde önemli bişey olmadı yani.
lionel çok içtenpazarlıklı yaw... gazeteyi o dağıttırdı muhtemelen, sonra da chloe yi arkasına almak için dost olmaya gitti...
lex görememiş de olsa clark çok iyi vurdu... farketmeden clark öcünü almış oldu lex den...
lana nın babasına iyice ısındım artık... lana da çok saygılı çocuk... kendini 2. sırada tutuyo araları düzelsin diye... hem de henry nin karısının ondan hoşlanmamasına ramen
lionel çok içtenpazarlıklı yaw... gazeteyi o dağıttırdı muhtemelen, sonra da chloe yi arkasına almak için dost olmaya gitti...
aynen.....
Keşke okulda,evde,takımda yükselmek rafine edilmiş kriptoniti içine çekmek kadar kolay olsa!
Dizi biraz da insanın süper olma isteğini güçlendiriyo.
Adamlar Clark'ın bile ağzını burnunu dağıttılar.
Jonathan ve Martha'nın tavana çivilendiğini gördükten sonra
Clark'tan daha acımasız bi intikam beklerdim.
"Bu anam için! bu da babam için!" falan :)
Lana'yı ise kimse istemiyo nedir yani neden kimse istemiyo bu kızı?
oysa burda milyonlarca hayranı var burda :)
Lana'nın babası ise kıl herifin tekiymiş bu arada..............
Lana nın dizinin başından beri hüzünlü bir hali var.Ailesini kaybetmesi Clarkla bir türlü açılamamaları yeni ailesinin durumu.Kız bir türlü huzura kavuşamadı.
ceyda deniz
30-06-06, 13:51
Lana nın dizinin başından beri hüzünlü bir hali var.Ailesini kaybetmesi Clarkla bir türlü açılamamaları yeni ailesinin durumu.Kız bir türlü huzura kavuşamadı.
evet sana katılıyorum ya her bölümde dediğin gibi kıza birşeyler ouyor ve clark onu kurtarıyor peki bu kız clark yanında olmadığı zaman napıcak zaten ailesini kaybettiği için çocukluğundan beri içindeki yalnızlık duygusundan kurtulamıyor bide üstelik okadar saldırıya maruz kalıyorki bir süre sonra kendini işeyaramaz ve aciz hissetmeye başlıyor o kızın yerinde olsam karete tekvando judo bütün savunma sanatlarının derslerini alırdım sürekli birileri beni kurtarsın diye beklemektense elimden geldiğince kendimi savunurdum
O zaman dizinin jenerik müziğini değiştirmek gerekiyo:img-icecr
Lana her bölümde Clark tarafından kurtarılmasa
jenerikteki "Somebody Save Me" nin ne anlamı kalıcak?:)
^^ Ne alaka :) dizinin müziği Lana'nın Clark'tan yardım dilenişini mi anlatıyor yani?Sakın ola o aslında dizidekilerin birşekilde Clark tarafından kurtarılmaya ihtiyaçları olduğunu anlatıyor olmasın? ;) Ne biliyim işte Johnaton'ın,Marta'nın Chole'nin Pete'in Lana'nın hatta Lex'in bile.
Ekşiden alıntı yapma vakti :) birinci sezon jeneriğinde "save me" şarkısının sözlerine göre karakterlerin ekranda görünmesi çok ince bir ayar * olmuştur. misal:
klark'a sağduyu, içsel disiplin, sorumluluk bilinci veren ve onun süpermen olmasına en az biyolojik babası kadar yardım eden babası, "i made this whole world shine for you" satırında gözükmektedir.
aptal oldukları için her bölümde her an aptallık üzerine aptallık yapan her sefer kendilerini aşan lana ve pete "saaaaaaave meeeeee" kısmında gözükmektedirler. kurtarılma ihtiyaçları klark tarafından çözülememiştir, onlar yaşayamayacak kadar aptaldırlar aslında. lex de babasının gazabından kurtulmak zorunda kalmaktadır zaman zaman.
klark'a hep yanık olan chloe "i've been waiting for youuuuuuuu" kısmında ekrana gelmektedir ki onun da lana'dan 48735 kat akıllı olmasına rağmen klark'ın karşısında iki lafı bir araya getirememesi bir şeyleri beklediğine inandırmaktadır bir kısım izleyiciyi.
Kelimesine dokunmadım, tabi ki aptal kısımlarına katılmıyorum ama enteresan bir tespit olmuş.
^ ilerleyen sezonların jeneriği ile bunun bazı kısımları tutmuyor.
ben bayıldım bu tespite ya:img-grin2 :img-haha:
gerçekten çok güzel özellikle chloe'nin kısmında çalan müziğe bayıldım ve lanayla pete i aptal olarak ifade etmek çok komik geldi:img-grin2 (yanlış anlamayın aptal olduklarını düşünmüyorum)
İlk 15 dakikası kaçırdım ama tipik bir acaba gördüğüm bir hayalet miydi hikayesi ile başlıyor.Gene her zaman olduğu gibi kurbanımız Lana.Ehh doğal olarak kahramanımız Clark orası aşikar :) Lionel denilen insanlıktan yoksun mahlukattan nefret ediyorum.Hangisi daha kötü acaba.Lionel'in küçücük kıza yaptıkları mı yoksa kızın babasına yaşattığı acı mı?
Lana bu kadar sulugöz olmak zorunda mı?Ben çok sıkıldım.Birde son sahne bana çok komik geldi.Bazılarınız romantik bulabilir ama son sahnede hani uzak çekim elele tutuşuyorlardı birbirlerine bakarak.Bense eeee hadi başkaa sadece orda öyle dikilip birbirinize mi bakacaksınız? Kardeşimse yandan aynen şöyle bir ifadeyle "insanı bayıyor böyle çiftler" amma sıkıcılar :P Doğru söze ne denir? :P
Lionel benim favori karakterimdi ama harbiden aşırıya kaçmış biraz, "numunen defoluydu" sözünden bahsediyorum! Lex ve Lionel in 7 ölümcül günah muhabbeti süperdi, çok derin konuşuyorlar senaristleri tebrik etmek gerek gerçekten :)
43 bölüm bekledik, Clana gerçekleşti sonunda. Lana ya da acıdım ya ne çok acılar çekmiş ve de çekiyor..
Final geliyor 2 bölüm sürecek :)
ceyda deniz
03-07-06, 11:48
ya ben clark lanayı kurtarmıştı lanada ona beni bırakma
gibi bişeyler söyleyip sarılmıştı sonra reklam girdi ve
kardeşim kanalı değiştirdi merak ediyorum sonra ne
oldu bilen biri varsa yazsın yoksa haftaya cumartesiyi
bekle dur işin yoksa
Lana inanılmaz güzelliğinin haricinde gerçekten sulugöz bi kız.
hemen hemen her dizinin sonunda ya da ortalarında kesinlikle ağlıyo
Ve Clark'la ya da babasıyla konuşurken kafasını mütemadiyen sallıyo.
Ekranda bana çok monoton geliyo bu.Bilmiyorum siz dikkat ettiniz mi?
Bi de Lana'nın öpüşme sahneleri vardır ki o da ayrı bi dalgadır,bahsetmek istemiyorum:)
Yani bana biri son sanheyi açıklayabilir mi cidden?Ne o aralarında 2 metre hiçbir hareket yok dikiliyorlar ve birbirlerine bakıyorlar.Arada bir boy farkı varki o da cabası muhtemelen Lana Clark'a bakarken boynu tutuluyor :P Bu kadar mı yavan olur bir sahne.Lex ve Lionel arasında güçlü diaologlar yazabilirken Lana ve Clark'ın konuşmaları nasıl bu kadar derinlikten yoksun olarak geçebiliyor anlayabilmiş değilim.Cidden bana çok saçma sapan geldi o sahne.
Ya romantik cümleler yazdırmayın bana :) Bazen konuşmadan gözlerinin içine bakmak, ellerini tutmak da yeter. Ne yapmalılardı anlamış değilim hemen birbirlerinin dudaklarına mı yapışsalardı? Ki orada Lana yı etkileyen Clark ın onu kurtarması değil, ona hep inanıp güvenmesi idi..
Lana nın sulugözlülüğü meselesine gelince, normal bir insandan fazla acı binmiş üstüne e bir de narin kız, ağlıyor ne var bunda..-ki senaryo gereği ağlıyor!-
Kristin Kreuk bence çok yetenekli bir oyuncu, ama elbette ki bazı eksiklikleri var tabii. Eurotrip filminde Lana nın tam zıttı bir karakteri başarıyla canlandırdı tam bir kaşar olmuştu açıkçası filmde. Bir de "Partition" filmi var bi şekilde bulup izlemem gereken, Kristin orada Hintli Müslüman bir kızı oynuyor.
^^Bak dedim ki kimine göre romantik gelmiş olabilir.Elbette bazen bir bakış bin sözcükten daha iyi ifade eder duyguları ama o sahnedeki bakışmalar o tarz değildi.Sanki heran bunun bir çekim olduğu olduğu ve çekimin bitip gülüşmeler başlayacakmış gibi bakıyorlar birbirlerine.
Birde dediğim gibi şöyle bir anın devamı nasıl olur? http://www.devotedfansnetwork.com/gallery/files/2/accelerate_734.jpg
Hani Lana Clark'a sarılsa gene bir derece o zaman sahne güzel bağlanır ama şu duruşları garip doğrusu.İnsan nasıl hareket ederki."Tamam hadi eyvah güle güle mi" diyecek sonrasında.Ya da insan biraz daha yakın temas durur.Göze daha güzel görünebilir belki.
çok bildik bir hikaye işlemiş bölüm.. ama ben gayet beğendim... angelus a katılıyorum... lana nın clark da sevdiği ona inanıp güvenmesi... adamın haline çok acıdım gerçekten kızı olduğuna inandı kızın... çok tehlikeli bir silah geçti lionel in eline... labaratuarda clark meteor suyu ndan etkilenince lana birşeyler düşünür zannetmiştim ama o anda bir duygu yoğunluğunda aklına gelmedi herhal... chloe kendi suçu da olmasına ramen nerdeyse hiç geri adım atmıyor... clark barışmaya hazır ama chloe taş kesti...
clark lana yı nehirden çıkardıktan sonra lana "bana sarıl " diyince çok hislendim... lana nın haline mi yarı romantik ana mı bilmiyorum... ama çok duygulandım..
lana nın onu kurtarmak için peşinden göle atlamış arkadaşına yardım etme çabası göstermemesi biraz şaşırttı beni.. ama muhtemelen beynine su kaçmıştı düşünemedi...
lana nın onu kurtarmak için peşinden göle atlamış arkadaşına yardım etme çabası göstermemesi biraz şaşırttı beni.. ama muhtemelen beynine su kaçmıştı düşünemedi...
kim bilir belki de lana her nekadar iyilik abidesi gibi gösterilmeye çalışsada o kadar değildir.Herkesin karanlık bir tarafı vardır.
Korkmuş olamaz mı 10 yaşındaki kız? Ki kendisi de kesinlikle öleceğini biliyordu demek ki.. O sahnede iyi oyunculuk yapar Kristin Kreuk ağlaması yerindeydi orada :)
Elbette herkesin karanlık bir tarafı vardır ki bölümde zaten belirttiler bunu, Lana da söyledi Clark a..
Niye savunmaya geçiyorsun ki hemen Lana'yı :) küçücük kızmış bu başına geldiğinde kimse kalkıpta herhalde Lana'yı bu noktada yargılamaz.Benim vurgulamaya çalıştığım şeyde "mukemmel Lana" portesini karalayan şeylerin olabileceğiydi.Bu "mükemmel Lana" nın varolduğunu düşünen sadece Clark.Bizler yada Lana kendi değil ;)
Ya dizi karakterlerini savunmam da, herkeste böyle bi saldırı var Lana karakterine karşı gibi geldi. Hem sadece açıkladım Nghn :) Ha Clark niye mükemmel diye düşünüyor, e birazcık aşık çünkü.. Sanırım aşık olunca herkes sevdiğinin kusursuz olduğunu düşünüyordur.
Herkes saldırmıyor Angel-us sadece bende dahil bazı arkadaşlar artık her bölüm göz yaşı döken Lana'dan bunaldık.
Yok bence aşık olunca insan aşık olduğu kişinin kusursuz olduğunu düşünmez.Aşık olunca kusurlarını görürsün ama görmemezlikten gelirsin.(Neyse bu bambaşka bir konu)
Hehe neyse girmemek lazım derin mevzulara :)
esmerseker
06-07-06, 01:59
Merhabalar,
Diziyi elimden geldiğince takip ediyorum fakat arada kaçirdiklarim oldu, en son Lex in babasınin gözleri kör olmuştu, ve öylede devam ediyordu fakat geçen bölümünde gözleri sapasaglam görüyordu. Acaba arada tedavi mi oldu bilen birileri varmi?
Ya zaten olaydan sonra kısa bir sürede tedavi oluyor ve gözleri görmeye başlıyor Lionel in, fakat kendisi farkedilene kadar kör numarası yapmaya devam ediyor :)
clark en sonunda lanasına kavuştu. ama chloe yi yazık oldu. üzüldüm onun için. ama clark ın vuslatı kısa sürecek gibi haftaya sezon finali var:(
inşallah çok uzun süre ara vermezler.
ceyda deniz
09-07-06, 21:54
ben bu bölümü izleyemedim lanayla clark kavuşuyormu lütfen birisi kıscs özetlerse ne olduğunu çok sevinirim çok merak ediyorum evde dedemler vardı onlarda alt yazılı dizileri sevmedikleri için izliyemedim maalesef.haftaya cumartesiye kadar bekliycem yoksa
Clark ın etkileyici cümleler kurabileceğini gördük konuşmasında :) Lex ve Helen de yine restleştiler bakalım kim şah-mat olacak [gerçi cevabı biliyorum ama]
Dr. Walden uyandı ve etkileyici şeyler söyledi, Lex i takdir ettim Clark a karşı dürüst oldu, en azından Clark öyle sanıyor.. Sarılmaları da iyiydi, vay be iyi dostlar ne hallere geliyor...
Chloe, Clark ı ele vermedi ama Lionel nasıl saldıracağını çok iyi biliyor. Clana ise güzel hoş ama ikisi de romantizm açısından sıfır karakterler :)
Ben şimdiden gelecek haftayı çok merak etmeye başladım.
Bu haftaki bölüm bence çok güzeldi.Lex den Clark'ın kan örneğini almsını hiç beklmezdim.Lionel yaptı sanıyordum.Helen ve Lex ayrılacak sanırım.Chole de üzüldüm.3.sezonuda inşallah ara vermeden başlatırlar.
Maalesef Mayıs ara verecekler yazıyormuş dergide bana öyle söylediler yani.. Çok da güzel olacak haftaya olan bölüm kaçırılmamalı :)
Smallville dizisinn önümüzdeki hafta bölümü, sezon finali, haftaya sezona ara veriliyor. Kanalın yayın akışına baktığımda da, 23 Temmuz Pazar günü, THE 4400 dizisinin 2.sezon tekrarı var.
İnanın deniyorum Clana romantizmine şans vermeye çalışıyorum ama olmuyor.Yok yani.Bana çok mırıl mırıl geliyorlar.Birincisi Lana niye sesini acayip bir tona sokup kısık sesle konuşuyor ki?Çok yapmacık oluyor.Bu dün akşam herşey güzeldi ama şimdi hata yaptık galiba muhabbetide bir ayrı şaçmalık.Madem öyle dün ne gelip doğum gününü kutluyorsun.Bu ilişki değişecek ne olur o zaman bizeyi o an düşünemiyorsun da sonra mı telaşa kapılıyorsun.Bu muhabbetleri çok sıkıcıydı.Ayrıca Clark sadece superman değil ayrıca bir gentelman :P kızcağız ayağına kadar gelmiş güzelim prenses kıyafetleriyle insan bari en azından kapıya bırakır.O halde tekbaşına göndermez herhalde.Gece için kavalye değildi elbette ama sonrasında oraya kadar gelen bir kişi özelliklede artık sevgili olmuş biri öyle uğurlanmaz.
Chole ise zavallım sadık bir aşık sadık bir arkadaş.Haketmediği şeylere maruz kalıyor.
Lex ise bu sefer ilk kez kendini aştı :P Clark'ın kanını alabilmek için Helen'ın bürosunu alan talan etmek üstüne birde gayet rahat benden nasıl şüphelenirsin gibi karşı bir atağa geçmekte tam Lex'lik bir iş.Kim kimle daha çok oynuyor acaba?
Bu bölümün beğendiğim tek kısmı LEx ve Clark'ın sarılması ve herşeye rağmen Lex'in Clark'ı Lionel'e karşı korumaya çalışması.Her zaman olduğu gibi LEx Clark'ın önüne bir takım kozlar sererek ondan bir yanıt bekliyor.Bir nevi bak bunlar var benim elimde hadi sende fazlası var biliyorum benimle paylaşın ortamını hazırlıyor ama Clark'tan yanıt alamıyor.Bakalım bu daha nekadar devam edecek?
Kimse izlemedi sanırım finali :)
Tom Welling hiç rol yapamıyor ya, Lex de ölecekmi bakalım hem Helen nereye kayboldu?
Son olarak, Lana ağlatılır mı laynn!!!
ceyda deniz
17-07-06, 16:09
ne sezon finalimiydi hadi ya clark şehremi gidiyor kişiliğini değiştiren o kırmızı kriptonit yüzüğünüde taktı gerçi kendine özgüven aşılıyor o yüzükle biraz serseri oluyor vede bence ona yakışıyor .evet lananın ağlamasına bende çok üzüldüm negüzel birleşmişlerdi .ama clarkada hak vermek lazım bebeğin düşmesinden kendini sorumlu tutuyor o yüzdende acı çekiyor ve biraz oralarda uzaklaşmaya ihtiyacı var bence
Kimse izlemedi sanırım finali :)
Tom Welling hiç rol yapamıyor ya, Lex de ölecekmi bakalım hem Helen nereye kayboldu?
Son olarak, Lana ağlatılır mı laynn!!!
evet lana bencede ağlatılmaz dı ama gereklıydı bence cok gusel bır sezon fınalı yaptılar bakalım gelecek sezon neler olacak cok merak edıyorum...
Ben Jonathan'a sinir oldum Clark'ın ne suçu var tavır koymaya ne gerek var bu zamana kadar çocuğu duygusal bir şekilde yetiştir ondan sonra hiç alışkın olmadığı bir dille bir güzel payla Clark da hiç ummuyordu böyle bir tepkiyi.Yani bebek doğsaydı çocuğun pabuçları çoktan damlıkmış.Tamam yıllar sonra bir bebekleri oldu ama çok katıydı Clarka karşı.Lana da ilk defa her şeye rağmen sırlarına rağmen Clark'ı bırakmak istemedi.Chole acaba nasıl bir yazı yazdı Clark ile ilgili.Ne kadar ara verilecek acaba.
Clark'a haksızlık oldu cidden.... onların iyiliğini düşünürken çok ters bi tepki aldı.. Chloe çok iki yüzlühttp://img377.imageshack.us/img377/988/hrr9or.png sırf lana ve clark beraber die...bunun olucaını zaten biliodu.. nasıl da sattı hemenhttp://img377.imageshack.us/img377/988/hrr9or.png
ilerki bölümlerde şu an sevdiklerinizden nefret edeceksiniz/nefret ettiklerinizi de seveceksiniz..peşin hüküm verkeyin bence..hele lana.. okadar kötü oluyoki anlatamam aşkımdı benim ilk 2 sezon..:):fighting2
pazar günü hayatımın hatasını yaparak smallville nin sezon finalini kaçırdım. (evet utanıyorum kendimden:img-sorry) lütfen benim için son bölümde neler olduğunu yazabilir misiniz?
Ben Jonathan'a sinir oldum Clark'ın ne suçu var tavır koymaya ne gerek var bu zamana kadar çocuğu duygusal bir şekilde yetiştir ondan sonra hiç alışkın olmadığı bir dille bir güzel payla Clark da hiç ummuyordu böyle bir tepkiyi.Yani bebek doğsaydı çocuğun pabuçları çoktan damlıkmış.Tamam yıllar sonra bir bebekleri oldu ama çok katıydı Clarka karşı.Lana da ilk defa her şeye rağmen sırlarına rağmen Clark'ı bırakmak istemedi.Chole acaba nasıl bir yazı yazdı Clark ile ilgili.Ne kadar ara verilecek acaba.
Jonathan'ın Clark'a kızma nedeni çok farklı diye düşünüyorum. Jonathan Clark'ın tek başına karar almasına çok kızdı. Clark'ın sorunu değil, tüm ailenin sorunuydu. Orada bir hayal kırıklığı vardı. Clark'ın tek başına karar alması çok yanlıştı. Clark, ailesini sevebilir, onlara zarar gelmesini istemeyebilir ama ailesine karşı bir sorumluluğu var.
ne akşam ne de sabah tekrarını izleyebildim sadece kulaktan duyma bilgilerle bu bölümden haberdarım.Kötü cumartesi en azından kaçırmamayı düşünüyorum ondan sonra yapabilirim anca yorumumu.Cumartesiye de çok var ama....
merhaba ben yeni üye oldum ve buraya bayildim.tabi bir smallville hastasi olarak hemen buraya girdim.son bölüm gerçekten çok güzeldi ve bizi merak içinde birakarak bitti!(lex'i helen mi tuzaga düsürdü?clark nereye gidiyor?ne olcak bu clark ve lana'nin hali?...gibi)duyduguma göre smallville ara veriyormus.bu aranin ne kadar sürecegi hakkinda bir fikri olan var mi?:img-help:
Hoşgeldin. Cnbc-e sanırım kış sezonunda vermeye devam edecekmiş Smallville i. Eylül ortaları yani, Amerikada 6. sezonun başladığı zaman biz de burada 3. sezonu izlemeye başlayacağız.
Clark-Lex-Lana, 3. sezonda neler olacak bunların yanıtı spoiler bölümünde var :)
tüh!neyse bekliycez artik.3.sezonu gerçekten çok merak ediyorum.ama bilerek izlemek de pek hosuma gitmiyo.2.sezonun sonuna bakmistim da çok pisman oldum.zevki kaçiyo.
zehirli sarmaşık
22-07-06, 20:10
bu dizi gittikçe heyecanlı ve akıcı olmaya başladı...
hey allahım ben gene kaçırdım
aman kaçırma sen bize lazımsın :)
selam arkadaşlar hem tail yaptığım için hem de işlerim yoğun olduğu için siteye hatta nete giremiyorum :(
neyse smallville 2.sezon da bitti ve büyük olasılık eylülde başlamayacak :( çok bencilce bir şekilde umursamıyorum ben sezonlar olduğu için:img-icecr
pek konuşulacak bişi yok aslında...herkese kolay gelsin..
dizi sezonları bitince başka bir kuşağa sezon başından koyuyolar ya... smallville de yapacaklar mı ki; bi bilgisi olan var mı? ben de tatildeydim 3 böümü kaçırdım ... tam döndüm bitmiş
İnşallah başlarlar, hem başlarlarsa 1. sezondan başlamaları lazım çünkü ara vermediler.
sudem nerelerdesin yaa :) mod forumunu bukadar yanlız bırakır mı :P
5. sezon dvd leri bitince başa sardım dün oturdum peş peşe 4 bölüm birden izledim:img-grin2 chole/clark/lana..bi acayip göründüler gözüme:img-grin2 100 küsür bölümden taa en başa dönünce..
Clark ılk bolumlerde ne kadar da utangaç ve içine kapanıkmış öyle gerçekten yeniden izleyince çok acayip geliyo
mischa_barton
27-07-06, 15:31
ya biriniz sezon finalini anlatabilir mi lütfen!
İBölüm Clark ın geminin yanına inmesiyle başlar ve gemideki babasınınanısı onunla konuşmaya başlar kaderini kabullenmenin zamanı geldi falan der gündoğumunda bana geri döneceksin ve kaderin tamamlanmış olacak falan der. İşte Clark mağaralrada lionel luthorla karşılaşır Lion el mağarada deneyler yapmaya başlamıştır ve anahtar deliğiyle aynı şekilde Kriptonitten anahtar yapmıştır. Geminin yanında ClarkClark ainden Jor el in sesini duyar jor el zamanı geldi bana gel diye seslenmektedir fakat Clark karşı çıkar işte sevdikelrim burda falan der Jor el de akendi atalarını unutmasın diye göğsüne mağradaki superman in işaretine benzeyen sembolü işler. Clark kıllanmaya başlar ve uzay gemisini yok etmek için harekete geçer. Pete le konuşur ve Pete in yardımıyla Lionel ın kriptonitten anahtarını çalarlar. Ondan sonra Lex le Helen ın düğününe gitmek için Lana Clarkın yanına gelir fakat Clark düğüne gidemiyeceğini söyler ve Lanayı yollar sonra chloe le karşılaşır ve Chloe den bi güzel azarı yer neden bana ikiizde söylemediniz beraber olduğunuzu diye. Sonra Clark gider ve anahtarı gemiye yerleştirir gemi patlar Martha aniden acı ile haykırır. Lex ile Helen hemen balayına gitmek için uçağa binerler. Martha hastaneye kaldırılır ve bebeğinin düştüğünü öğrenir. Clark annesini ziyarete geldiğinde babası Clark ın ne yaptığını ve bunun Martha nın bebeğinin düşmesine sebep olduğunu öğrenince Clark a öyle bi bakar ki Clark yıkılır. Bu arada Lex uçakta uyuya kalmıştır ve uyandığında etrafında kimse yoktur ve uçak düşmektedir ve düşer. Clark okula gidip kırmızı kriptonitten yapılmış okul yüzüğünü takar motosikletine atlar ve metropolise doğru yola çıkar.
Kusura bakma biraz yarım yamalak anlattım elimden gelen buy:img-grin2 du
birde sezon finalinde lana'ya çok acidim.clark önden yolladi kizi, sonra gelemedi ya(lex'in nikahinda), lana nasil mahsun mahsun bakti öyle.içim gitti.:icon_cry: terkedilmis gibi.yaziiikkk!!!
Garip bir sezon finali oldu. Bakalım nasıl toplayacaklar. Bu arada tekrar bölümler yayınlanacak mı ve 3. sezon ne zaman başlıyo bilen var mı?
kristinkreuk_13
01-08-06, 00:55
çok ii bir sezondu clark ile ilgili baya bişey örendik bu sezonda SV'ın en önemli sezonlarından biri bence
kristinkreuk_13
01-08-06, 00:56
3. Sezon Eylül 2006 tarihinde başlıyo ama gün belli deil.
zaten çok gerideyiz birde bu kadar ara.Bari 3.sezonuda verip öyle girselerdi araya
zaten çok gerideyiz birde bu kadar ara.Bari 3.sezonuda verip öyle girselerdi araya
ben de dün cnbce dergisini okuyunca öğrendim eylülde başlayacağını.ama kanal haklı yaz tatilinde yeni sezona başlamaları olmazdı.yine ara vermezlerse 1 sene içinde 2sezonu da izleriz yetişiriz :)
ben de dün cnbce dergisini okuyunca öğrendim eylülde başlayacağını.ama kanal haklı yaz tatilinde yeni sezona başlamaları olmazdı.yine ara vermezlerse 1 sene içinde 2sezonu da izleriz yetişiriz :)
Sudem arada 3 sezon var ki 6. sezonu katmıyorum. Hesap edersek: 22*3=66.
66 hafta gerideyiz ve bu gidişle 2 sene sonra anca yetişmiş olacağız :D
Sudem arada 3 sezon var ki 6. sezonu katmıyorum. Hesap edersek: 22*3=66.
66 hafta gerideyiz ve bu gidişle 2 sene sonra anca yetişmiş olacağız :D
ben olaya pozitif bakmaya çalışıyordum Angel-us- :) kanal ne yapsın haklı kendince.bir sürü diziyi hemen alabiliyor ama smallville i alamadı hemen.ama ara vermeleri çok normal kanal kendi yeni sezonuna yeni bölümlerle başlamak istiyor bu çok mantıklı.
şimdi kanal 3ve 4ü yine ara vermeden gösterecek.bu da bir şeydir. :)
kanalın yayın akışına baktım da haftaya pazardan itibaren dizinin tekrarlarını verecekmiş saat 14.00da ama sezonu yazmıyor.
enderakgul
05-08-06, 16:58
iyi yaa.bende bunlar her dizinin tekrarını veriyo bunu nie vermiyo diyodum.izleyemediğim bölümler vardı.onları izleyeyim bari
bu habere çok sevindim:img-grin2 benim de izleyemedigim bölümler vardi.
Bu ikinci sezoon ffinali süperdi ama benim favori sezonum 5. sezondur.
arkadaşlar replikler bölümüne 5. sezon repliklerini koydum. Oradan takip edebilirsiniz.
enderakgul
08-08-06, 23:19
bence ikinin finali çok manyak yaw.içim gitti izlerken
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.