Tüm Versiyonu Göster : Smallville-2.Sezon Yorumları

Sayfalar : [1] 2

sudem
09-02-06, 13:43
12.02.2006
The Vortex / Anafor
2. Sezon Başlıyor.
Clark, Lana’yı kurtardığı hortumun bir şekilde kendi uzay gemisini de mısır tarlasında bir yerlere fırlattığını fark eder.

Clark’ın sırrını çözen ve bunu bir şekilde deşifre etmeye kararlı olan araştırmacı Roger Nixon ise Jonathan’ı tuzağa düşürerek bir mağaraya hapseder. Bu arada Lex babasının yaralanması hakkında kendini kötü hissetmektedir.

Konuk Oyuncular: Tom O'Brien (Roger Nixon), Rekha Sharma (Dr. Harden), Julian Christopher [2.Doktor(Dr. MacIntyre)], Mitchell Kosterman (Şerif Ethan) , Jerry Wasserman (1.Doktor)

sudem
13-02-06, 13:15
aman aman niye bitti bu bölüm ya...1 hafta nasıl sabredeceğim bilmiyorum...
chole ye çok üzüldüm kıyamam ben ona...
babası doğru söylüyor vallah ben de gördüm lexin o bakışını hafiften tüyler ürperticiydi.hastanede baba-oğul konuşmaları güzeldi ama ben lionelin kör olduğuna inanıyorum(bu konuyu bilenler bişi yazmasınlar ltfn.olayı akışına bırakalım)
yalnız nixon pimi çekti şu saatten sonra lex evinde oturup hayalindeki kadını beklemez kesin araştırma yapar.
pete çok iyi bir arkadaş ya çok tatlı...
gelelim lanaya...önce şunu söyleyeyim en sonunda lexden başka birinin daha clarkın farklı olduğunu düşünmesi içimi rahatlattı.neyse...lana yaşadıklarından sonra clarka gidip 'tanıdığımız clarkta bilmediğimiz şeyler olduğunu düşünüyorum'dedi ve ekledi 'clark bana her şeyi anlatabileceğini biliyorsun dimi?' şimdi burada senin sırrın benim sırrım demek istiyor ama unutuyor.burada lananın sorması gereken ilk soru kendisinedir.'acaba duyduğum şeyler beni nasıl etkileyecek?ben o yükün altından kalkabilecek miyim?demesi gerekir ki hadi clark anlatsın...
C:evet lana benim sırrım var.ben bir uzaylıyım ama gezegenimin adını bilmiyorum.çok güçlüyüm.tahmin bile edemeyeceğin ağırlıkları kaldırabiliyorum.kurşun geçirmiyorum,yanmıyorum ve insanların
içini görebiliyorum ama endişelenme şuan sadece insanları anatomik yapısıyla görebiliyorum. :icon_shad o hortumda senin yanındaydım zaten ölmeyeceğimi biliyordum.bu arada sanki kendimi uçuyormuş gibi hissettim.
tek zayıf noktam o yeşil taşlar.yani okulun başlarında senin yanında elimin ayağımın dolaşmasının tek sebebi kolyendi.vs vs...
L:ooo!inanmıyorum.sevdiğim adam bir uzaylı mı?der bayılır.
sonra bu olaya alışır hatta arsızlaşır.başını durmadan belaya sokar ama endişelenmez çünkü clarkın tek işi onu kurtarmaktır.clarkı bazı işlerinde kullanabilir vs vs...
yani kusura bakmasın lana ama clark zaten ergenlik döneminin cilveleriyle boğuşurken bir de sırrını mı açıklasın yani.büyü de gel canım :img-hyste

Elrohir
14-02-06, 00:01
Slm arkadaşlar ben bu diziyi yaklaşık bir aydır izliyorum ve gerçekten çok tuttum. Bu dizide başka bişi var basit bir süperman dizi değil. Konusu, işlenişi ve müzikleri harika. sudem şimdi bu izlediğimiz kaçıncı bölüm ve çok şey kaçırdım mı? Ve clark uzay gemisini mısır tarlasında olduğunu biliyor mu?
Lanayla aralarındaki dialog ve duygusal bağ çok etkileyici bence burayı inanılmaz güzel işlemişler.

mayıs
14-02-06, 01:09
Bence fazla bir şey kaçırmadın.
Bu arada dediğin gibi basit bir süpermen dizisi değil zaten ben forumda bu bölüme bakmadan önce bunun süpermeninin gençlik dönemini anlattığını bile bilmiyordum.İki insanı ele alarak iyi ve kötüyü çok derinlemesine işiliyorlar.Bir insanı kötü olmaya iten sebepleri Lex karakterinde izleyeceğiz ve iyiliğide tabi Clark temsil edecek bunun gibi sebeplerden dolayı farklı.
Bu bölümde ben de sudem Lex'in babasının kör olduğuna inanmıyorum sırf oğlu yine kendini başarısısz hissetsin diye ya da Lex'in düşüncelerinden dolayı onu cezalandırmak için böyle bir şey yaptı.Bu adam oğlunu üzmeyi çok seviyor.Zaten Lex odadan çıkarken yine yanıldım der gibi üzgündü.Doktora o benim babam bunu kastetetmiştim sözüde güzeldi.
Clark'ın babasına da sinir oldum oğlunun bütün yeteneklerini açıkladı Lex'e söylesen daha az zararlı olurdun.Lex oraya birden nasıl geldi acaba ve Clark'ı gördü mü enkazı kaldırırken?
Vee son olarak Clark Chole hemen gözden çıkardı çok sinirdi düşünmeden tamam olur dedi ve bence Clark'ın sırrını öğrenmeyi en çok hakkeden bence Chole Lana yı sevemedim bir türlü.

Elrohir
14-02-06, 10:46
Ben dizi başlamadan konusunu biliyordum ama izlemeye fırsatım olmamıştı. Artık takipteyim. Evet kabul ediyorum Chole çok tatlı ve iyi niyetli bir kız ayrıca Clarkıda seviyor ama asıl birbirlerine bağlı olan (bazen böyle olur nedensizce) Lana ve Clark. Onlar yan yana geldiğinde çok hoş oluyor. Chole Clarka arkadaş kalalım kozunu oynadı, Clark gördü ve evet dedi ben çok sevindim :icon_whis
Jonathon herşeyi nixona açıkladı o da öldü ama hatırla onun için sorun yok bence asıl sorun mısır tarlasındaki uzay gemisi onun bir an önce ordan alınması lazım.

sudem
14-02-06, 11:01
Elrohir, mayısın da dediği gibi pek bişi kaçırmadın ama yine de ilk sezonu izlemeye çalış derim ben sana...
clark şuan için gemisine ne olduğunu bilmiyor ama anlayacak.bildiğim kadarıyla haftaya dizi o hortum olayında baya bi zaman geçmiş gibi başlayacak.3 ay kadar olabilir.artık clark yeni bir yeteneğini de keşfetmeye başlayacak ve bu arada gemisinin yerini tespit edecek...
clarkın hemen kabul etmesinin sebebi withneyin gitmesi böylece lana ile yakınlaşabilecek...erkek işte :icon_evil

Elrohir
14-02-06, 11:24
Sudem seninde dikkatini çekmiştir clarkla lana arasında hep bir çekim oldu. Sadece şartlar uygun değildi. Şimdi whitney gitti şartlar olgunlaştı :img-icecr Bir de Usa de 100. bölümünü devirmiş müthiş bi rakam. Zaten iş yapacak dizi fragmanından belli olur ama :img-icecr
Bence withney lanaya hafif kalıyor tam chole göre birisi o ben öyle yakıştırıyorum. Ben kamyonetin içinde lanaya sarıldığı sahneyi çok beyendim. Merak ediyorum bu yapımın sanat danışmanı ve kurgu yön. kim? Bence harika bir iş çıkarıyor.

sudem
14-02-06, 11:36
evet lana clarkın ilk aşkı ama şunu unutmamak gerekiyor clarkın gerçek aşkı loistir.ama ben loisi de sevmiyorum çünkü o clarak değil superma e aşık...neyse...ayrıca lana bana çok sıkcıı geliyor.chole daha iyi...
bu arada aslında ben chole ile lexi çok yakıştırıyorum.
evet 100.bölümde dizi aşmıştır kendini.ben bir iki sahnesini izledim.izlerken kalbim sıkıştı.artık bilmiyorum tamammını izlerken ne olacak.

rolling
14-02-06, 14:45
100. bölümü çok abartmayınız derim ben... bende izlemeden önce baya heyecanlıydım sabredemiyodum; ama izleyince ilk 15 dakka hariç büyük hayal kırıklığına uğradım... daha doorusu üzüldüm beklediim gibi son bulmayınca...

Elrohir
14-02-06, 14:49
Bence Lois Lane gerçek aşkı değil o dediğin gibi süpermene aşık. Ben hiç sevemedim Lois Lane i. Umarım Lanayla heyecan dolu bölümler izleriz. Çok hoş kız gerçekten :icon_ange chole ile lex kulağa hoş geliyor. Aslında çok iyi olur lexi olumlu yönde etkileyebilir chole. Çünkü gerçekten iyi biri. Ama bu pek mümkün değil. Aslında lex karakterindeki iyiliği dışarı yansıtamıyor. Yetiştiği aile tabi ona ne kadar aile denirse!! buna pek imkan vermemiş. Chole bunu sağlayabilirdi kim bilir??

mayıs
14-02-06, 15:13
Chole bunu bence bir müddet sağlıyacak ama Lex sanırım bir yanlışından dolayı Chole kendinden uzaklaştıracak izlediğim kliplerden dolayı böyle söylüyorum.Bir de Chole un başına kötü bir şey gelecekmiş ama söylemeyim , çoğunuz biliyordur zaten :)

Elrohir
14-02-06, 20:25
arkadaşlar ltf. sonraki bölümleri izleyenler birşey yazmasın heyecan biter. Uydudan falan izliyorsunuz sanırım. Biz en son lana ve clarkın çiftlikte konuşmasını izledik ve kaldık. Ordan devam etmek istiyoruz.
Lexin babası kör değildir dedin sudem enteresan şimdi sen bir şüphe düşürdün olabilir mi olabilir! Ne de olsa kimin babası onu üzmek için bile yapar.
Benim bu diziye bağlandığım an whitneyin babasının cenazesinde clark ve lananın birbirlerine olan bakışlarıydı yağmur altında. Görüntü süperdi ve tabiki arka fonda çalan ''eva cassidy time after time'' harika. O günden beri sürekli diliyorum. Ben uzun zamandır böyle güzel bir slow dinlememiştim.

sudem
15-02-06, 14:29
rolling tamam fazla abartmayalımhttp://www.omuzomuza.info/forum/Smileys/classic/wink.gif ama bildiğim kadarıyla ABD de bu bölümün reytingi baya iyiymiş.yanlış mı biliyorum...
Elrohir lionelden her şey beklenir.bence böyle yaparak oğlunu zayıf düşürmeye çalışıyor ve bu arad güçlenene kadar zaman kazanmış olacak ve belki de lexin metropolis gelmesini sağlayacak.hadi bakalım..
bu arada Elrohir crush bölümdeki o cenaze sahnesi smallville-müzikler bölümünde
ben bir şey daha demek istiyorum..şu hortum olayı çok acayip geldi bana.yani 21 bölüm oldu bırakın dizide rüzgar esmesini bir kere bile fırtına kelimesi bile duymadım ama son iki bölümde hortum bile çıktı.
neyse hadi diyelim hortum çıktı kar yağışını 1 hafta evvelden belirleyen meteroloji neden fırtınayı ve hortum olasılığını smallville e duyurmadı.
bence nden şu:şimdi bu kasaba acayip yeşil taşlarla dolu ve kasabanın yarısı ucube.tamam clarkımız 17sinin icabına baktı ama nereye kadar dimi?hükümet düşündü düşündü acaba nükleer bomba mı atsak dedi ama daha lokalize bir bomba bulunmadıği için tekrar başa döndüler derken imdatlarına bu fırtına yetişti.bilerek haber vermediler kasabaya.sonuç;kasabanın yarısı yok oldu.bakalım işe yaracak mı?

Elrohir
15-02-06, 19:58
Sudem senden hep enteresan yorumlar geliyor :img-book: Şimdi düşününce evet yani bu kadar büyük fırtına önceden uyarılırdı ancak hiç bahsedilmedi. Mantıklı yani bu kasaba ve içindekilerden bu şekilde kurtulmak istenebilir. Yalnız o bölümde fırtına mevsimi olduğunu söylemişlerdi yani biliyorlar ve alışılagelmiş gibi tepki verdiler. Bu arada Sudem eline sağlık resimler ve müzikler çok iyi.

sudem
17-02-06, 11:47
19.02.2006
Heat / Isı

İstemeden Lana’yı inciten Clark, yeni yeni ortaya çıkmaya başlayan güçlerini kontrol etmekte zorlandığını fark ederek inzivaya çekilir.

Meteorlardan sağladığı güçlerle Lex’i etkisi altına almayı başaran seksi öğretmen Desiree Atkins ise genç ve varlıklı adamı evlenmeye ikna etmek üzeredir. Bu sırada Clark, Jonathan’ın Lex’i öldürmesine engel olmak için en kısa zamanda güçlerini kontrol etmeyi öğrenmek zorundadır.
Konuk Oyuncular: Mitchell Kosterman (Şerif Ethan) , Krista Allen (Desiree Atkins-Luthor/Alison Sanders), Shawn Reis (Jail Deputy)

sudem
17-02-06, 12:12
32.SATURN ADAYLARI -televizyon dalında-
En İyi Tv Serisi Adayı:SMALLVILLE
En İyi Tv Oyuncusu (erkek) Adayı:TOM WELLING
En İyi Tv Oyuncusu (kadın) Adayı:KRISTIN KREUK
En İyi Yardımcı Oyuncu (erkek) Adayı: MICHAEL ROSENBAUM
En İyi Yardımcı Oyuncu (kadın) Adayları:ALLISON MACK-ERICA DURANCE
Tören 2 mayıs'ta yapılacak...

Elrohir
17-02-06, 12:36
Bu haftaki bölüm iyiye benziyor umarımda öyle olur. Bu arada saturn da en önemli dallarda aday olmuş. Bakalım sonuç ne olacak. Kristin Kreuk un kazanmasını istiyorum umarım öyle olur. :icon_ange

sudem
17-02-06, 12:52
evet bu hafta hayecanlı olacak.fragmanında gördüm.clark artık gözlerinden lazer çıkartmayı öğrenecek.tabi önce istemsiz..
şu kadın çok kötü ya dizide bütün erkekleri etkilemeye çalışacak...zaten jonathanı etkileyip lexin üzerine salacak...fragmanda gördüm...
michael daha önceden aldı bu ödülü ama diğerlerini bilmiyorum.her dalda aday olmuşuz..öyle güzel bir dizi yani... :img-icecr

aysem_
17-02-06, 15:10
Arkadaşlar bu haftaki bölüm harika, İzlerseniz özellikle Desiree'nin sınıfa ilk giriş anında Clark ve Pete çok komikler. Kaçırmayın derim :)

sudem
17-02-06, 15:28
evet bu bölüm güzel ama aynı zamanda sinir bozucu..hiç erkek kalmadı kasabada sanki lexe asılıyor kadın...ayrıca lex 22 yaşında kadın öğretmen olduğuna göre en az 25...neyseeee...

Elrohir
18-02-06, 00:53
evet bu bölüm güzel ama aynı zamanda sinir bozucu..hiç erkek kalmadı kasabada sanki lexe asılıyor kadın...ayrıca lex 22 yaşında kadın öğretmen olduğuna göre en az 25...neyseeee...

Bu bölümü kaçırmamak lazım gerçekten de ben biraz kıskanma hissediyor gibiyim sudem :icon_shad

sudem
18-02-06, 12:17
evet kıskanıyorum...saçı tenine deyse tenini kıskanırım eheueeh...
bu bölğm ismi gibi...konuk oyuncumuz ateşli...konu ateşli...şarkılar da ateşli...4 şarkıdan sadece birini beğendim.elimde tutuyorum şuan o da dizide nerelerde hangi şarkı söyleniyor ona bakacağım o yüzden
bu arada arkadaşlar türkmeneli tv de smallville 2.sezon her çarşamba saat 14.00da 4.sezon her c.tesi saat 17.45te RTL de...

mayıs
18-02-06, 13:27
Ben de türkmeneli tv de saat kaçta ,nezaman arkadaşlar diye soracaktım tam bilmiyordum iyi oldu bu bilgi sudem :img-icecr

beratiye
18-02-06, 22:00
clark kent bence dizi harika flimi çekmişler
ama yayınlamasınlar tom ona yakıştı onu görmak istyorum

sudem
20-02-06, 15:24
lexe aşık olmak iyi gelmiyor...bir ara farketti ben ne yapıyorum dedi ama kadın da maaşallah hükümet gibi... :img-icecr

ben diziyi izlerken çok terledim yav...lex neydi öyle eridi adam 40 dkda...

bu arada benim en yakın arkadaşım ve nikah şahidim nikahta eşime ağzı sulanarak bakacak da ben ona 'haklısın benim eşim çok çekici'diyeceğim.töbe töbe...

yalnız clarka acayip hayran kaldım..evet uzaylı olduğu için desiree den etkilenmedi ama 2doğal-yollarla da etkilenmedi.daha doğrusu orada kendini tutamayıp öpebilirdi kadını ama 'sen benim en yakın arkadaşımın eşisin'dedi...vayy beee...keşke lex de böyle karakterde biri olsa...

lanaya güller ve kahve makinası göndermesi ayrı bir inceliktir...

ayrıca şunu da belirtmek isterim.lexi neden sadece --para--olarak görüyorlar anlayamıyorum.yani kaç tane işadamı hem yakışıklı hem zeki hem de karizmatik olabilir ki?buna buldun bunuyorsun derler..

sbuffy
20-02-06, 16:57
bu bölüm Desiree fırtınası esti:) jonathanı bile etkisi altına aldı ve clark yetişmese nerdeyse lexi öldürüyordu:img-swoondesiree olayı lexe ders olmuştur, clarkta gözlerini kullanmayı öğrenmeye başladı :img-icecrbu bölüm chloeye üzüldüm:(

sudem lexin değerini bir sen biliyorsun:)

sudem
20-02-06, 18:10
sudem lexin değerini bir sen biliyorsun :)
evet evet ben diyorum zaten ama duymuyor... :icon_ange :img-icecr :)
desiree aştı kendini zaten jonathan yapamayınca yaktı dağ gibi adamı...
chole ye ben de çok üzüldüm ne kadar da güçlü olmak için uğraşıyor...

Elrohir
21-02-06, 20:01
Desiree de etkisi altına girilmeyecek biri değilki özellikle sınıftaki sahneler harikaydı tabi desiree farkından dolayı :img-icecr Ayrıca lex bu dizinin bana göre daha bencil olan tarafı, clark ise paylaşımcı tarafı bu dengeyi mümkün olduğunca korumaya çalışıyorlar. Sudem sen kesin lexi kıskanıyosun artık iyice anladım ben :img-icecr Bu arada clarkla ilgili yorumuna katılıyorum istese desireeyi öpebilirdi ama yapmadı nasıl başardı tamam dünyalı olmadığından ama istese öpebilirdi valla ne diim helal olsun ben pek beceremezdim desem daha doğru olur. :img-nyam: Yani insanda kısa süreli hafıza kaybı yapabilecek kadar etkileyiciydi tabi birde onu özellikle detaylı karelemişler.
Bu arada gelecek bölümle ilgili ufak ip ucu verebilecek olan varsa iyi olur..

mayıs
21-02-06, 22:55
Bu bölümü izlerken nedense biraz sıkıldım.
Clark'a Lana ve Chole çok fazla laf dokundurdu bence bu bölümde çok imalı laflar yedi Clark.Lana çok zorladı sakladığı şeyleri öğrenebilmek için.Chole yine güçlü kız olmaya çalışıyor.Sanırım Lana erkek arkadaşına ona olan gerçek hislerini söyleyip, videoya çekip ondan ayrılacak.

Elrohir
22-02-06, 13:29
Yani o kadar belli ettilerki artık bundan sonra lana kasete whitney seni seviyorum derse çok komik olur, inandırıcılığı kaçar yani. Bence artık clarkta biraz aktifleşsin chole bence bu olayı çok zorluyor gerçi senaryo işte o da olmasa clark ve lana arasındaki dialog o kadar etkili olmazdı. Bu haftaki bölüme notum 100 üzerinden 70 :icon_whis

sudem
22-02-06, 13:45
bu bölüm aslında pek gerekli değildi sanki.aslında burada desiree değil önemli olan.lex ve clarkın ilişkisi...yani sonuçta lex luthor supermanin düşmanı ve çok kötü bir adam bunu herkes biliyor.şuan lex iyi ama bu bölümde bize gösterilen 'lex ileride böyle olacak biliyorsunuz ve bakın neler yapabiliyor'
bir de 1.sezon HUG bölümünde nasıl kötü adam olduğunu gösterdiler.hani bir pazarlamcı vardı dokunduğunu etkisi altına alıyordu işte o bölüm...
bu haftaki bölümün özeti geliyor... :img-icecr

sudem
22-02-06, 13:48
26.02.2006
Duplicity / Kopyalamak

Arkadaşlarından biri uzay gemisini mısır tarlasında bulunca Clark, anne ve babasına sırrını çok sevdiği bir insana açıklamakta kararlı olduğunu söyleyerek meydan okur.

Bu arada Lex çalıştırdığı bilim adamlarından Dr. Steven Hamilton’la fikir uyuşmazlığına düşecektir.

Yazar: Todd Slavkin, Darren Swimmer
Yönetmen: Steve Miner
Konuk Oyuncular: Sarah Jane Redmond (Aunt Nell) , Joe Morton (Dr. Steven Hamilton), Cam Cronin (Dr. Glenn), Andrew Jackson (Ray Wallace), Michael Kopsa (Dean)

AsColdAsIce
26-02-06, 13:41
2.sezon guzel başladı ve iyi de gidiyor.Henüz butun bolumleri izlemedik ama bu szeon cogu yerde favori sezon olarak gosteriliyor umarım bizi de yanıltmaz. :icon_roll

rolling
26-02-06, 14:05
kesinlikle 2. sezon en güsel sezon denebilir; özellikler son bi kaç bölümü eminim herkes çok beğenicektir zamanı gelince... :icon_ange

sudem
26-02-06, 14:33
her sezon güzel yav... :img-icecr
türkmeneli tv de 2.sezonu gösteriyorlar..bu hafta 5.bölüm var her çarşamba saat 14te
artık ben dizinin tekrarırının tekrarını ziliyor hale geleceğim...
her sezon diziyi başka tarafa yönlendirmişler..her sezon başak bir tadı var... :icon_ange

sudem
26-02-06, 21:25
dizideki karakter arasında en sadık olan pete..hep öyle oldu...

lex canım ya benim babası konusunda kendini suçlu hissediyor...

pete ile clark çok tatlıydılar aslında güzel bişi oldu..şimdi çok rahat edecek onun yanında ama nereye kadar...

bu bölümde gerçekten de lana çok güzeldi...ben ciddi ciddi gözümü alamadım..

nell konusunda konuşurlarken chole ile çok tatlıydılar...

şu iki haftadır bu clarkın lana ve chole den çektiği ne yav.hep bozuyorlar çocuğu

Elrohir
27-02-06, 09:11
Lana bu hafta ayrı bir güzeldi özellikle senin dediğin chole ile nell hakkında konuştukları an lana çok güzel ve çekici görünüyordu. Hele o bakışlarını yukarı doğru kaldırışı çok hoş :blush:
Clarkla uğraşıyorlar doğru ama biraz da clark net olması lazım chole ü kırmıyayım diye bin tane takla atıyor. Lanayla konuşup işi bitirecek o sağ biz selamat :img-icecr

rolling
27-02-06, 09:16
lana her zaman güzel yaa... maşallah allah özene bezene yaratmış ne dielim...
http://img239.imageshack.us/img239/5223/untitled0wp.jpg (http://imageshack.us)
http://img49.imageshack.us/img49/6292/smallvilleep240193hg.jpg (http://imageshack.us)
http://img164.imageshack.us/img164/8697/untitled25sp.jpg (http://imageshack.us)

fblack
27-02-06, 10:32
ben başını izliyemedim bu bölünüm pete nasıl öğrendi clark'ı?

sudem
27-02-06, 15:21
fblack şöyle oldu:
hamilton yoldaydı arkadaş kriptonu üzerinde deniyormuş jitters bölümündeki adam gibi olmuş ama sadece eli öyle... :icon_ange sonra ilaçlarını almaya çalışıyordu karşıdan gelen arabayı kenara itti...adam takla attı.bizimki de kaçtı tam o sırada pete geldi adamı kurtarmaya çalışıyorken gemiyi gördü...
sonra gemiyi en yakın arkadaşına --clarka-- gösterdi..clark zar zor onu bu gemiyi açıklamama konusunda ikna etti.sonra babası ile gemiyi kaçırmaya gittiler ama hamilton önce davranmış ama pete onlar yaptı sandı.hesap sormaya gitti...ne yapsın clarkım açıkladı her şeyi... :icon_ange

AsColdAsIce
27-02-06, 17:30
Yok yok bu 2.sezon hakkaten koptu gidiyor bu haftaki bolumde 'red' cok iyi clarkı ilk kez kotu olarak izliycez.Aslında bu bolumde ki halide cok tutulmustu Avrupada.Çok havalı filan olmus deniyordu..Deri ceket filan giyiyomus :img-dirol

sezinti
27-02-06, 17:44
son bölümün en güzel sahneleri Clark-chloe- Pete'in uzaylılar ve uzay gemisi hakkında konuştuğu sahneler ve Pete'nin uzaylılar hakkındaki tarifinde tıpkı Clark'a benziyor demesi,
diğer sahne ise
Clark- Martha- Jonathan ve Pete'nin sahnesiydi. Clark'ın Pete'e babamın ailemize hoşgeldin demesi bu şekildedir. dediği ve herkesin gülümsediği sahneydi.

Elrohir
28-02-06, 11:59
Ben de bu haftaki bölüm nasıl olur diye düşünüyordum AsColdAsIce. Clark kötü olacak dedin, bana değişik geldi birde kıyafetlerinide bi değiştirse çok ii olacak. Ama şimdi nası kötü olacak o da garip yani. İnşallah güzel bir bölüm izleriz..

fblack
28-02-06, 14:36
fblack şöyle oldu:
hamilton yoldaydı arkadaş kriptonu üzerinde deniyormuş jitters bölümündeki adam gibi olmuş ama sadece eli öyle... :icon_ange sonra ilaçlarını almaya çalışıyordu karşıdan gelen arabayı kenara itti...adam takla attı.bizimki de kaçtı tam o sırada pete geldi adamı kurtarmaya çalışıyorken gemiyi gördü...
sonra gemiyi en yakın arkadaşına --clarka-- gösterdi..clark zar zor onu bu gemiyi açıklamama konusunda ikna etti.sonra babası ile gemiyi kaçırmaya gittiler ama hamilton önce davranmış ama pete onlar yaptı sandı.hesap sormaya gitti...ne yapsın clarkım açıkladı her şeyi... :icon_ange

çok teşekkür ederim sudem:)

AsColdAsIce
28-02-06, 18:51
evet ya artık su cocugun biraz havası olsun hiç mi lex'e bakıpta bişeyler kapmıyor :img-icecr heralde zamanla duzelir ne diyim sezon 5ten sonra toparlansın bari :img-dirol

sudem
28-02-06, 18:55
evet ya artık su cocugun biraz havası olsun hiç mi lex'e bakıpta bişeyler kapmıyor :img-icecr heralde zamanla duzelir ne diyim sezon 5ten sonra toparlansın bari :img-dirol
evet azıcık lex abisine baksa da değişse yani tabi iyi huylarını...
düzelecektabi sonuçta ilk sezonda 16 yaşındaydı şimdi de 17..bir lise bitsin..hele 5.sezonda.. :img-icecr anlatmıyım ama...

AsColdAsIce
28-02-06, 19:09
biliyorum ben 5.sezonu izledim e tabii 4 sezonda bişeyler kapmıs abisinden.gucleri için cok fedakarlık yapıo gerci yavas yavas herkes ogrenio ogrenmeyende kalmadı bakalım su cyborgtan sonraki bolumu merak ediyorum :img-dirol

Elrohir
01-03-06, 10:15
Lana nın başına birşey gelmesin derken ona olan beni çok üzdü.. Cyborg bölümünü bende merak ediyorum ama önce bu hafta..

AsColdAsIce
02-03-06, 17:56
Evet orda ben de uzuldum ama ikinci sansı aldıgında acaba herseyi duzeltemezmiydi kendi istedigi yonde.Lexte iyi kurtuldu Lana olse ve ikinci sans olmasa Clarkın Lexede :img-nyam:

oth_oc_sw_fan4ever
05-03-06, 20:53
arkadaşlar bişiy sorucam lois lane kaçıncı sezonda ortaya çıkıyo?

sudem
05-03-06, 21:59
ciddi güzel bir bölümdü.ben lanaya para verdiği anda yani yuh dedim...

tabi bir de chole yi röntgenlediği sahnede...

yazık jonathanıma nasıl vurdu clark...

bu çocukta ne oluyorsa hep aşırı oluyor.ya çok çekingen ya da çok saldırgan...

siz de lionel de bir gariplik fark ettiniz mi?

canım pete im..nasıl debelendi bu bölüm...

bir ara clark ile lex işbirliği konuşuldu ya..yani daha ne diyim...

clark:clark kent, lex luthor.kulağa çok hoş geliyor

arkadaşlar bişiy sorucam lois lane kaçıncı sezonda ortaya çıkıyo?
4.sezonda

Elrohir
06-03-06, 09:35
Vallahi lois lane hiç çıkmasın Lana hep bizimle kalsın derim ben :icon_ange
Clark beni bu bölümde gerçekten kopardı chole un poposuna x-ray ile bakıp; ''hımm sol yanağında doğum lekesi olduğunu bilmiyordum'' dedi ben yerdeyim :img-icecr :img-icecr
Zavallım pete hemen kavrayamadı süperdi..
Hadi bakalım haftaya daha çok heyecan istiyorum ben hala crush daki tat gelmedi :icon_roll

smgfan
06-03-06, 17:09
clarkın değişmiş halinde lanaya açılması güzeldi. clark lanaya o kadar duygularını açmışken yüzüğü çıkarınca da söleseydi ya seni seviyorum diye uzaktan uzağa ne kadar sürcek böle zamanla daha da uzaklaşıyolar birbirlerinden.. bu arada röntgen sahnesine bende çok güldüm.

AsColdAsIce
06-03-06, 17:16
Bu bolum cok guzeldi aslında clark kotuyken de fena deil acaba bole kalsamı dedim ama yok sonra obur halinin daha iyi olduguna karar verdim :img-icecr ama bu cocuk lanaya acılana kadar oldurecek bizi madem solemissin bari evet de de sen de rahat et ...galiba bir kac hafta daha bekliycez kendine yeterince guvenmesi için..Heralde whitneyin donmesini beklio :img-huh:

Elrohir
06-03-06, 18:40
Aslında açılacak ama lana ondan dürüst olmasını ve sır olarak clarkta olan soru işaretlerini paylşamasını istiyor. Bütün problem o, hatırlayın fırtınada arabada yanımda olan sen miydin dedi hemen lana. Clark evet derse olay bitecek.

rolling
07-03-06, 16:22
slm, bi kaç gündür yoktum, özlemişim vallahi...
bu bölümde clark'ın bence kent'ler tarafından yetiştirilmeseydi neler olabilirdi onları gördük veya clark'ta diğer meteor mağdurları gibi kendini kontrol edemeseydi... bi bakımdan da neden superman olacağını gördük bence...
bu arada smgfan imzan çok güselmiş, özellikle lana inanılmaz tatlı çıkmış...

sudem
10-03-06, 21:40
12.03.2006
Nocturne
Lana’nın ailesinin mezarına aşk mesajları bırakan gizemli şair Byron Moore (Sean Faris) Clark’ın dikkatini çeker. Lana’yı bu adama karşı dikkat etmesi konusunda uyarır; ancak adam çoktan Lana’nın ilgisini çekmiştir. Bu sırada bir kaza sonucu gizemli şair hakkında öğrendikleri yeni bilgiler ise onları şaşırtacak ve ona yardım etmeye yönlendirecektir. Fakat şairin de henüz bilmedikleri tehlikeli bir sırrı vardır.

Konuk Oyuncular: Mitchell Kosterman (Şerif Ethan) , Sean Faris (Byron Moore), Richard Moll (Mr. Moore), Gwynyth Walsh (Mrs. Moore), Jonathan Sutton (Tad)

sudem
12-03-06, 20:12
güzel bir bölümdü.her zamanki gibi..
lana artık bir süre sorgulamaz clarkı..
lexin ses tonu çok güzel yani MR ın ve şiiri de çok çok güzel okudu...
lanaya bakışları bir garip geldi bana..ve lana da etkilendi yani.. :img-yes:
martha ile lionel in bu ilişkisi pek de iyi bir durum değil bence... :mad72: ama lionel baya bi etkilendi marthadan..
lisedeki sahnede mektup meselesinde chole nin bakışları çok kötüydü.tam bir cadıydı..o an tanıyamadım onu..

Elrohir
12-03-06, 23:16
Sudem sana söyledim işin içine aşk ve ihtiras girince herşey değişir. Ama aferin chole amacı uğruna yaptı yapacağını.. Bu lionel ve martha durumu çok aksiyon çıkaracak bundan eminim. Ayrıca lionel lexide zihinsel olarak iyice karıştırıyor, helikopterden clark sayesinde kurtulduk dediği anda lexin gözlerindeki bakışlar değişti bir anda. Lex lanaya öyle baktı ki var onda o kıza karşı birşey belli ama bir adım ilerisi gelmedi şimdilik. Clarkın timingi süperdi. Orda lexin clarka söylediği elini çabuk tut bazıları öne geçti demesi harikaydı..

sudem
18-03-06, 12:19
REDUX
19.03.2006
Çiftliğin finansal problemler yaşamaya başlaması Clark’ın annesi Martha’yı yalnız yaşayan babası William Clark’tan (George Coe) yardım istemeye iter. Büyükbabasıyla yaşayacağı bu buluşma Clark’ı çok heyecanlandırır; ancak işler istediği gibi gitmez. Babası Jonathan ile William tartışır. Bu arada Lana, babasının hala hayatta olabileceğini düşündürten eski bir fotoğraf bulur.
Konuk Oyuncular: Sarah Jane Redmond (Nell Hala) , Richard Gant (Müdür Reynolds), Maggie Lawson (Chrissy Parker), George Coe (William Clark), Jesse Hutch (Todd Turner), Fulvio Cecere (Yüzücü Koçu), Neil Grayston (Russell)

Elrohir
19-03-06, 20:45
Fena değildi, kızın öptüğünü götürmesi ayrıca iyiydi :img-icecr Durgundu daha çok ailevi ilişkiler üzerine gitti ve haftaya da öyle olacak gibi. Çünkü kadının biri clarka ben senin gerçek annenim diyor. Bu da enteresan nerden çıktı şimdi bu kadın :img-huh:
Daha heyecanlı bölümler öncesi nedense her dizi böyle yapıyor, haftaya da orta derece bir bölüm var gibi. Bakalım heyecan ne zaman geri gelecek.
Bu arada janothan ve martha nın büyükbabasıyla neden görüşmedikleri üzerine olan sözleri; clarkı biraz üzdü. Artık herşeye sebep benim diyecek.
Bu da ilerde sanırım aksiyona sebep olabilir.
Lex bana bu bölümde merak edilenleri bulan biri gibi geldi. lana resmi verdi lex postayla cvbı yolladı. Müdürle clark için konuşmaya gitti. O da zor zamanlar geçirmiş, kolejde herkes kel diye alay etmiş. Müdür de bir sır var gibi geldi ama hiç alakası yokmuş.
Ben aksiyon istiyorum biraz daha....

sudem
19-03-06, 21:08
lex lana clark lana konuşmaları ve kent ailesinin sorunu etkileyiciydi..
müdür ve lex in konuşması da ...kıyamam ben lexime ya... :icon_roll
haftaya ciddi halde şaşıracağımız bir bölüm geliyor :img-icecr
lexin imkanları geniş olduğu için birçok şeyi rahatlıkla öğrenebiliyor tabi..

mayıs
20-03-06, 23:54
Ya aslında o kız yani yaşlı kadın Clark'ın enerjisini ele geçirseydi sonsuza dek yaşlanmazdı o güçle bence:)
Okul müdürünün kariyerini kesin Lex in babası mahvetmiştir.
Sudem gelecek bölümü izledim ve gerçekten çok farklı şeylerin olacağı hissini uyandırdı bende bakalım görelim.Bu yüzden Elrohir kaçırma derim yani bu bölüm gibi değil oldukça heyecanlı,ilgi çekici.

Elrohir
21-03-06, 16:53
Dediğin gibi kız clarkı bi öpseydi; bırak sonsuza kadar yaşamayı zıplaya zıplaya aya çıkardı :) Benimde isteğim zaten bu yönde mayıs, daha merak uyandırıcı bölümler bekliyorum. Bu haftaki kadın clarka ben senin annenim deyince dedimki gene durgun geçicek. İnşallah dediğin gibi olur. Sonuçta izlicem nasıl olursa olsun farketmez :img-yes:
Ben asıl cyborg bölümünü merak ediyorum izlicem ama tabi nexterkan arkadaşımız dvdlerimi yollayabilirse :icon_mad:

nexterkan
24-03-06, 13:01
Dediğin gibi kız clarkı bi öpseydi; bırak sonsuza kadar yaşamayı zıplaya zıplaya aya çıkardı :) Benimde isteğim zaten bu yönde mayıs, daha merak uyandırıcı bölümler bekliyorum. Bu haftaki kadın clarka ben senin annenim deyince dedimki gene durgun geçicek. İnşallah dediğin gibi olur. Sonuçta izlicem nasıl olursa olsun farketmez :img-yes:
Ben asıl cyborg bölümünü merak ediyorum izlicem ama tabi nexterkan arkadaşımız dvdlerimi yollayabilirse :icon_mad:

ELROHIR, ben sana mail ve özel mesaj yolladım ama ulaşmadı sanırım, ben sana dvd leri çoktan gönderdim, almışsındır diye bakıyorum, yazını şimdi okudum ve şok oldum,

Allahtan fatura yanımda, PM ve maillerim ulaşmıyo sanırım buraya bilgileri yolluyorum,

ARAS KARGO İLE YOLLADIM,

SERI NO: C 803511

ALICI: KİBAR HOLDING A.Ş. PERSONEL (ASSAM TESİSLERİ)

E5 KARAYOLU ÜZERİ 32 KM CD. NO.1
TUZLA/İSTANBUL
0216-581-1000
-----------------------

GÖNDEREN: ERKAN KARADEMİR

ADRES: FATIH MH. USLU SK. NO.14 K2 D2 OSMANGAZI/BURSA
0535 922 25 26
0224 250 95 10

*LÜTFEN BU BİLGİLERLE GİT. OLMAZSA BENDE SORARIM, OLMADI BİDAHA ÇEKİP YOLLARIM...

ÜZÜLDÜM, TEŞEKKÜRLER...

Angel-us-
25-03-06, 09:40
Cnbc-e den takip ediyoruz şu an 2. sezonda ve çok güzel bir şekilde ilerliyor dizi.
Gerçekten baya kaliteli bi yapım tabii mantık hataları çok ama iyi niyetle bakmak lazım :)
Clark-Lana nın birbirlerine olan aşkları ve unu itiraf edememeleri de diziyi başka bi izleme sebebim. Birbirlerine öyle bir bakıyorlar ki, bakışlar herşeyi anlatıyor aslında.
Son bölümdeki kız Alicia Silverstone du ayrıca. (Ki pek beğenmedim bu bölümü ne yalan söyliyim)

sudem
25-03-06, 14:38
Son bölümdeki kız Alicia Silverstone du ayrıca. (Ki pek beğenmedim bu bölümü ne yalan söyliyim)
REDUX bölümündeki kız alicia değil..aşağıda yazdığım oyuncu...ama benziyorlar..uzaktan...
Konuk Oyuncular:Maggie Lawson (Chrissy Parker)

DisCoNNecT
25-03-06, 14:53
alicia deil kesinlikle onu heryerde tanırım :))
bu bölümler fırtına öncesi sessizlik gibi ilerde çk heyecanlı bölümler bisi beklio;)

Angel-us-
25-03-06, 19:08
Baya bi benziyor o zaman, şimdi ben de baktım da gerçekten o değilmiş özür.

sudem
25-03-06, 21:27
26.03.2006
Lineage
Rachel Dunlevy adında bir kadın Kent Ailesini ziyarete gelir ve Clark’ın annesi olduğunu iddia eder. Bunun üzerine Martha ve Jonathan, Clark’a mısır tarlasında onu buldukları gün aslında tam olarak ne olduğunu anlatırlar. Clark artık babasının neden Luthor’lardan nefret ettiğini biliyordur !!

Konuk Oyuncular: Mitchell Kosterman (Şerif Ethan), Patrick Cassidy (Henry Small) , Shelly Schiavoni (Henry'nin Eşi), Matthew Munn (Lex Luthor (9 yaşındaki)), Angela Moore (Doktor), Malkolm Alburquenque (Çocuk Clark), Blair Brown (Rachel Dunlevy)

Angel-us-
26-03-06, 00:05
Güzel bi bölüm olacağa benziyor.

Elrohir
26-03-06, 16:18
Evet güzel bölüm başlamasına da az kaldı. Ama bu sezon henüz o beklenen kıvama gelemedi biraz daha beklicez anlaşılan.

sudem
26-03-06, 16:23
bu haftaki bölüm güzel..heyecanlı.. :img-fie:
bir sonraki bölüm ise yine güzel...hüzünlü.. :img-cray:
daha sonraki bölümler ise yine güzel :icon_shad

rolling
26-03-06, 16:33
aslında 2. sezonun şu anki ve önümüzdeki bazı bölümleri biraz durgun gözükebilir bazılarımıza; ancaaaak özellikle sezon sonlarına doğru çok güsel, herkesin beklediği bölümler bizleri bekliyor... :character

Elrohir
26-03-06, 16:39
Dikkat ettim sudem bütün bölümler için ortak kelimen güzel :img-yes:
rolling ben daha önce de söylemiştim senin dediklerini; bu dizilerin klasik değişmez ilkesidir. Dizi heyecanla başlar daha sonra durulur sona doğru tekrar hareketlenir. Bu da öyle. Ayrıca çokda kısa yani fragmanı çıkar elde kalan 40 dk :img-swoon

mayıs
26-03-06, 20:40
Aklımı kurcalayan şu oldu bu bölümde Lex'in babası ,kardeşin bir kaç ay sonra öldü diyor ama resimdeki çocuk yaşça çok büyüktü neden acaba?Ölmemiş mi yoksa.
Çocuk Clark da çok tatlıydı.

DisCoNNecT
26-03-06, 20:52
Aklımı kurcalayan şu oldu bu bölümde Lex'in babası ,kardeşin bir kaç ay sonra öldü diyor ama resimdeki çocuk yaşça çok büyüktü neden acaba?Ölmemiş mi yoksa.
Çocuk Clark da çok tatlıydı.
o çocuk çocuk clarktı işte :)
kafalarda soru işareti kaldı
walla senaristlere saygılar çk güsel kurgu

Angel-us-
26-03-06, 23:46
Çok güzel olmasa da güzel bi bölümdü bence geriye dönmeler falan güzeldi. Ayrıca resimdeki Lex ti bence çünkü saç da vardı resmin olduğu kolyede, hani meteor yağmurlarında kel kaldı ya Lex, demek ki hatıra olarak saklamış babası.

Gambit
27-03-06, 08:32
Arkadaşlar,
Spoiller olacak ama resimdeki Lex değil.Lionel herzamanki gibi yalan söylüyor....

Angel-us-
27-03-06, 09:57
Arkadaşlar,
Spoiller olacak ama resimdeki Lex değil.Lionel herzamanki gibi yalan söylüyor....
Clark olmadığı da kesin :) Ama ben Lex sanmıştım, ilerki bölümleri bilmediğim için tam yorum yapamıyorum.

sudem
27-03-06, 18:46
güzel bölümdü..

aşkım lexim nasıl ümitlendi clark ile kardeş olma konusuna..

L:şimdi clark ve ben..yani ben ve clark..

L:ne dersin clark biz kardeş olabilir miyiz?

C:güzel olurdu ama bu kesinlikle doğru değil..

ve lexim nasıl üzüldü bunu duyunca..yani artık o an isyan ettim.beni al nüfusuna ben kardeşin olayım dedim

chole ve clark tartışması ve chole nin durumu üzücüydü..ama barışmalarına sevindim..

lana çok tatlıydı gülerkenchole de ağlarken çok tatlıydı

adi lionel resmen oğlunu ölüme terketti..sonra da kendini savunuyor.
o resimdeki kesin lex değil..de ben lucas diye düşünüyorum.kesin ölmedi o..

DisCoNNecT
27-03-06, 20:03
Clark olmadığı da kesin :) Ama ben Lex sanmıştım, ilerki bölümleri bilmediğim için tam yorum yapamıyorum.
öle deme bnce hala clark olabilir bnm düşünceme göre
sahnei gördükten sora iki dakkada gösümde dizini gelecek 100 bölümünü yasdm:))
we böle bi karara wardım

Gambit
28-03-06, 12:11
Diziyi Dvd üzerinden takip eden biri olarak,
Spoiller:Ne Lex nede Clark.O lucas dı.

sudem
01-04-06, 15:01
05.03.2006

RYAN

özel güçleri olan eski bir dostun başı fena halde dertte..clark a telefon açarak ondan yardım ister..clark ryan a yardım edebilecek midir?

Konuk Oyuncular: Sarah Jane Redmond (Nell Hala), Mitchell Kosterman (Şerif Ethan) , Catherine Lough Haggquist (Danışma Görevlisi), Ryan Kelley (Ryan James), Mark Gibbon (Vekil), William B. Davis (Mayor Tate), Sylvesta Stuart (Hademe), Robert Seckler, Michael St. John Smith (Lab.Teknisyeni), Martin Cummins (Dr. Garner)

Clark
01-04-06, 21:15
Öncelikle herkese Selamın Aleyküm diyerek ve
aynı zamanda bi Lana manyaa olduğumu söyleyerek
foruma girişimi yapıyorum :)
Dizi şu an tam kıvamına geldi.
Ek bi bilgi vereyim belki biliyorsunuzdur.
Dizinin önümüzdeki sezonunda Superman'in ortağı
Flash (Kyle Gallner) diziye giriyo.Sadece bi bölümlük
sanırım.Ben pek sevmedim,veletin teki :)

sudem
02-04-06, 11:15
öncelikle hoşgeldin
ama burası spoiler bölümü değil..

Clark
02-04-06, 15:39
Bakalım bu akşam neler olucak?
İlk sezonda gördüğümüz bionic velet Ryan
yine çıkıcak karşımıza.
Ayrıca anlamadığım bişeyde şu:
Nerde ucube,dengesiz ve süper güçleri olan adam varsa
hepsi doluşmuş Smallville'e.Başka bi yerde bu kadar rahatsız
adam yok mu?:)
Kriptonitin yanından geçen oluyo Superman.
ne güzel İstanbul walla.
Ve bi de Clark-Lana ikilemesi var.
Clark bu kadar salak olmak zorunda mı.
Şu ana kadar yaptığı en olumlu şey görme gücüyle
kızların soyunma odasını
rontlamaktı:):):):):):):):)
Lex'i dinlese elli sefer almıştı Lana'nın aklını.

Angel-us-
02-04-06, 17:02
Lana nın aklını zaten almış durumda ama açılamıyor arkadaş, sırrını öğrenmesinden korkuyor.
Her enteresan olay da Smallville de geçiyor haklısın ama bence bu kadar hata aranmamalı sonuçta çizgiromanda da böyleydi. İstanbulda olay olsa Clark gelemez di mi, Smallville de olması lazım ki müdahele etsin :)

Bugünkü bölüm de güzeldi bence diyaloglar falan çok iyiydi ya hikayeyle bağlantılı resmen.

Bir de ricam bu bölümde çalan eseri yazabilirmisiniz, 2. sezon 8. bölüm.
Sudem adlı arkadaş bilir kesin :)

Elrohir
03-04-06, 09:15
Sıkıcı iki bölümün arkasından bu bölüm gayet iyiydi. Özellikle birkaç sahne dikkat çekiciydi. İlk başta lexin belediye başkanıyla olan diaoloğu süperdi. Churcil den amerika için kaynayan kazan örneğini vermesi zeka ürünüydü. Sudem hakkını vericem michael harikaydı :img-yes:
Clarkın doktoru getirmek için koşarken tabi arkadaş yıldırım hızında koştuğu için yolda ağaçtan düşen yaprağın clarkın hızının karşısında duruyor gibi gözükmesi güzel bir detaydı.
Bu bölümü beyendim yalnız çalan iki tane şarkı var isimlerini öğrenmek istiyorum, biri ryan a hoşgeldin partisi esnasında talon da söylenilen şarkı diğeri de clark ve ryan balondayken başlayan ve sona kadar çalan şarkı.
Sudem you know :img-icecr

SzARap
03-04-06, 09:35
Arkadaşlar ben en çok bu bölümde Lex-Rayn hastanede yaptıkları çizgi roman diyoloğunu beğendim özellik önceden çok iyi olan iki arkadaşın sonra iyi ve kötü olarak ayrılması birbirlerinin düşmanı olması sanırım ileride Lex ve Clark'ın durumunun ne olacağı hakkında küçük bir örnek gösterdiler bize.... tabi birde pete clarkın sırrını taşımakta zorlanması sanırım bu onun kasabadan gitmesine neden oluyor..... ayrıca birde clarkın annesi sanırım hamile... yani clarka kardeş geliyor..acaba tepkisi ne olur...

Genel olarak iyi bir bölümdü... ama spoiler bölümlerinden anladığım kadarıyla çok daha heyecanlı bölümler geliyormuş arkadaşlar sabırsızlıkla bekliyorum...

Clark
03-04-06, 10:13
"Komşu Kızı" tripleri bitti.Lana Smallvile'de kalıyo.
En sevindiğim olay buydu:)
Ayrıca "A Hero Cries-Bir Kahraman Ağlıyor" sahnesi iyiydi.
Dizinin sonunda Clark'ın çaresiz duruşuna içim gitti :(
Uçmaktan korkan bi Superman de ayrı bi komediydi :)

nexterkan
03-04-06, 10:50
Burda uçmaktan korkan bi superman konusu değil...Burda şuna değinilmek isteniyor...

-Clarkın bitmek bilmeyen ve devamlı ortaya çokan supergüçleri var...Bu clarkı herzman çok şaşırtıyor...

İlk seoznda 2 bölümde, 1. si rüya görüyor ve yatağın üzerinde havalanıyor, 2. ise 1. szon finali ilse, 2. sezon başalngıcında....

-Babasına şöyle diyor, baba fırnıtanın içinde çok korktum, sanki fırtına beni kontrol etmiyormuşta, kontrolun kendimde olduğunu hissettim, uçuyormuşum gibi!

clark burda uçabileceğinin farkına varıyor ve bu gerçeği kabullenmek istemiyor, çünkü bu super özelliği, diğer güçlerine göre olağan üstü bişey ve diğer insanlardan oldukça farklı görünmesine neden oluyor...

Clark
03-04-06, 10:54
Orası öyle de insana biraz komik ve garip geliyo:)

nexterkan
03-04-06, 11:00
DÜn RYAN bölümü verildiyse cnbc-e de, ryan sanırım, 2 sezonun 8. bölümü oluyor, way be 2 ay geçmiş :D

Haftaya 9. bölümde "diphotic" diye bir bölüm izliyceksiniz...Bu bölüm çok güzel bir bölüm, lana ve chloe aynı çocukla çıkmaya başlıyolar, tabi o çocuk ikiz :D dizi sonunda clark hem lana hemde chloye bi fırça atıyo izlemeye değer :D

-Bundan sonraki 10. "skinwalker" da clark kzııldereli bir kıza aşık olcak, falan filan, :D

-11. bölümde ise whitney dönüyor ;)

-12. Bölüm benim en çok sevdiğim bölümlerden birtanesi "insurgence" clark ın ilk uçma denemesi ;)

nexterkan
03-04-06, 11:02
Orası öyle de insana biraz komik ve garip geliyo:)

Dediğim gibi kelime aralarını iyi takip edersen, komiklikten çok, çok güzel yerlere değindiklerini farketceksin,

herşey kelime aralarında gizli... :img-help:

-ve yaklaşan 12. bölümü izledikten sonra ne demek istediğimi daha iyi anlıycaksın :icon_ange

Clark
03-04-06, 11:03
Ya kardeş burası spoiler bölümü değil ki
Sen söyleyince ben ne anladım izlediğim diziden
Aynı hataya ben de düştüm ama
o benim foruma ilk girişimdi.

nexterkan
03-04-06, 11:15
Ben spoiler yapmadım!

Bunlara bölüm özeti deniyor, ayrıntı verdim ,birer kelime ile açıkaldım...Hangi siteye girersen böyle bölüm özetleri var zaten, ama kesinlikle spoiler değil...

+senin yaptığını gördüm, işte o spoiler ;)

Angel-us-
03-04-06, 11:50
O mantıkla bakarsan Lucas Luthor un geleceğini de söylüyor dizi özetinde ama bal gibi spoiler bu.. Spoiler ne demek? Şu an Cnbc-e de 2. sezon 8. bölüm yayınlandı sen bundan sonraki bölümlerle alakalı ayrınıtılı bilgi verirsen spoiler olur.
Yani lütfen, limewire den 5. sezonu indirmeyi biz de biliyoruz arkadaşlar...

nexterkan
03-04-06, 12:19
Hımm, demkki cnbc-e bölüm sonunda, sonraki haftanın özetini gösteririken spoiler yapıyo,

anlıyorum....

Angel-us-
03-04-06, 22:11
Arkadaşım sen Clark Lana ile Chloe ya kızacak dersen spoiler olur değil mi. Neyse önemli değil canın sağolsun da, şu müziği bilen yok mu ya son bölümde çalanı?
Sudem e güvendik ama görmedi sanırım.

sudem
03-04-06, 22:14
arkadaşlar lütfen tartışmayalım ve lütfen spoiler vermeyelim..bir sonraki bölümle ilgili bile olsa...lütfen..
Angel-us- birazdan ilgileneceğim biraz yoğunum da

beratiye
03-04-06, 22:41
sudem dizi sever ve bilgi kaynağımız smallville dizisinin dvdleri nasıl ve en güvenli şekilde alabilirim bi bilgin varsa yardım edermisin lütfen :img-help:

Angel-us-
03-04-06, 22:42
Teşekkürler, eklediğin için :)

rolling
03-04-06, 22:50
sudem dizi sever ve bilgi kaynağımız smallville dizisinin dvdleri nasıl ve en güvenli şekilde alabilirim bi bilgin varsa yardım edermisin lütfen :img-help:
nexterkan satıyordu yanılmıyosam bi ara... onunla irtibata geçebilirsin...

beratiye
03-04-06, 23:04
rolling çok teşekkür ederim ama o nasıl ulaşarım bilmiyorum the oc ve smallive dizilerinin dvdsini 1aydır arıyorum ama bulamıyorum artık inat hale geeldi benim için yardımın için sağol :icon_ange

rolling
03-04-06, 23:13
eğer ilk 2 sezonun dvd'sini arıyorsan piyasada var zaten onlar...3. ve 4. sezonda henüz türkiye'de yok sanırım...ama www.amazon.com'da var 3-4; ancak bu sitenin işleyişi hakkında bişiy bilmiyorum, türkiye'ye getiriyorlar mı geliyorsa nasıl geliyor, fark koyuyolar mı?eğer imkanın varsa internetten indir derim şiddetle... :icon_ange

Angel-us-
03-04-06, 23:17
Kargo ücreti var tabii Amazon da. Ama güvenebilirsin Amazon.com a.

beratiye
03-04-06, 23:51
angel us paeki türkiye satış yapıyolar mı? acaba ama sağol amazon gireyim mi bakalım ne olacak

sudem
04-04-06, 00:20
arkadaşlar lütfen bu tür konuşmaları özel mesaj yoluyla halledelim.

sudem
07-04-06, 10:17
09.04.2006
DICHOTIC

Clark, başarılı bir öğrenci olan Ian’ın, Lana ve Chloe ile aynı anda görüştüğünü farkedince, kızları uyarmak ister. Fakat kızlar onu kıskançlıkla suçlar. Lana ve Chloe geç de olsa Clark'ın haklı olduğunu göreceklerdir. Bu sırada babasıyla olan bir tartışmanın ardından Lex, sinirle birinin arabasını golf sopasıyla parçalar. Asabiyet kontrol dersleri almaya başlayan Lex, enteresan bir hanım olan Dr. Helen Bryce ile tanışır.

Konuk Oyuncular: Robert Wisden (Gabe Sullivan), Emmanuelle Vaugier (Dr. Helen Bryce) , Jonathan Taylor Thomas (Ian Randall), Serge Houde (Mr. Frankle), David Richmond-Peck (Meter Maid)

sudem
07-04-06, 12:20
baya bir zaman önce yazmıştım ama tekrar yazayım hatırlatmakta yarar var :)

32.SATURN ADAYLARI -televizyon dalında-
En İyi Tv Serisi Adayı:SMALLVILLE
En İyi Tv Oyuncusu (erkek) Adayı:TOM WELLING
En İyi Tv Oyuncusu (kadın) Adayı:KRISTIN KREUK
En İyi Yardımcı Oyuncu (erkek) Adayı: MICHAEL ROSENBAUM
En İyi Yardımcı Oyuncu (kadın) Adayları:ALLISON MACK-ERICA DURANCE

ödüller 2 mayısta verilecek...

Ayıgba
08-04-06, 14:15
Herkese merhaba

(Rumuzun altına resmi nasıl koyuyosunuz bi yardımcı olun:))

sudem
09-04-06, 19:20
benim için kötü günler başlıyor..
neyse..bölüm güzeldi..chole ve lana durumu gülmekten yerlere atmama sebep oldu...bir de clarka inanmıyorlar yani yuhh dedirtti ikisi de bana..:img-hyste
bölümün sonunda chole ve lana odalarındayken çok tatlıydılar...
ben heleni sevmiyorum kendisi zaten OTH de beni delirtmiştir bir de bu eklendi..
lex çok tatlıydı..
2.sezon başladığından beri lana ve chole durmadan clarkı bozuyorlardı bu bölümde resti çekme sırası clarka geldi ve bunu çok güzel kullandı...

son sahnedeki repliği replikler başlığına ekleceğim :)

tuche
09-04-06, 19:50
ben en cok bölümün sonunda clark'ın talon'dan cıktıktan sonra söyle bir yandan çarklı sırıtmasına bayıldım:) acıkcası clark'ın lana ve chloe'yle konusması cok iyiydi ikisini de baya bir bozdu. Lex'i de uzun süreden sonra ilk defa böyle doğal gördük. Bence güzel bir bölümdü..

sudem
09-04-06, 20:03
evet en sonunda laan ve chole yi bir güzel bozdu..hak etmişlerdi ama..
evet lex çok tatlıydı.

H:biri ödevini çok iyi yapmış.. :)

aslında şuan ilk konuşmalarını düşününce baya bi ortak noktalrı olduğunu düşünüyorum

AsColdAsIce
09-04-06, 21:30
Clarkı bugun gercekten takdir ettim supermana yakısır sekilde davrandı sonunda:)sonundaki lana ile chloenin talonda donmus bi ifade ile kalması guzeldi.lexte askı buluo galiba tabii herkes sevinmio buna :icon_ange Ama haftayada clark askı bulabilir ufak bir tuyo.:) :img-icecr

mayıs
09-04-06, 23:36
Çok güzel bir bölümdü.Lex'in şirin şirin bakışları çok tatlıydı.
Ama polis arabasınıda bir güzel golf sopasıyla ...
yani o bölümde hoşuma gitti ben de mi o kurslara katılsam acaba:)
Chole çok kompleksli oldu her şeye kimse beni beğenmez,yok ben tercih edilmem,iki sıfır yeniğim;üzüldüm bu ruh hallerine.Anlayamadığım ikiside her şeye rağmen Lana ile iyi anlaşıyorlar bravo yani hiç sinir olmuyorlar birbirlerine hatta Chole evine bile aldı Lanay'yı

Ama geçen bölüm daha güzeldi.Keşke o bölümden de replikler olsaydı burda.

Angel-us-
10-04-06, 00:22
Yeni izledim de hatunlar Superman i direk sattılar ya ona koptum ben :D
Hadi Chloe yapsın tamam da Lana ya yakıştıramadık.
Lex ile Helen diyalogları da güzeldi birbirlerini iyi bulmuşlar :)
Jonathan- Martha Kent evliliklerine de nazar değmesin diyorum ya helal olsun birbirlerini seviyolar ve özveride bulunuyolar güzel bi örnek yani :)

Elrohir
10-04-06, 08:23
Bence bu bölümde en iyi sahne clarkın hem chole hem de lanaya karşı tavrıydı ve çok iyiydi. Lexin helen ile olan dialogları güzeldi, lexin kıza karşı tavırları çok doğru clark ondan çok şey öğrenmeli.
Yani ben bu bölümde baya bi güldüm aslında :img-icecr
Şimdi asıl haftaya clark birini buluyor mu acaba :icon_whis

sudem
10-04-06, 08:40
chole ye ben de çok üzüldüm özellikle lanaya karşı 2-0 yeniğim dediğinde..
yalnız bu kızlar bir erkek gelse de hemen öpüşsek diye mi bekliyor ne...ya dün çıkmaya başladılar buün öpüşüyorlar..hele chole yuhh dedirtti bana..aynı şeyi THE OC nin seth i oynadığı zaman da yapmıştı..
mayıs hani replikleri yazayım geçen bölümün?güzel bölümdü RYAN bölümü

bu konu clark için de geçerli fragmanda bir kızla öpüşüyordu :icon_evil

mayıs
10-04-06, 10:36
Çok sevinirim sudem yazarsan.
Lex ve Ryan Lexin ofisinde konuşurlerken olan repliker ve Lex- Ryan Hastanedeyken,Lex-Clark konuşmaları hani Lex ben annem hastayken onunla ilgilenemedim ama aslında önemli olan onunla vakit geçirmekmiş diye bir konuşma vardıya sudem fazla oldu sanırım ama bu konuşmalar hoşuma gitmişti

sudem
10-04-06, 10:39
tamam mayıscım benim bu hafta sınavlarım var ama bir ara yavaş yavaş eklerim replikleri tamam mı?haklısın o konuşmalar çok güzeldi..bu hafta eklerim..

mayıs
10-04-06, 10:47
Teşekkür ederim ama ilk başta sınavlarını çalış sonra yazarsın fazla önemi yok bunların başarılar şimdiden ,iyi çalış;)

Ayıgba
10-04-06, 14:08
Talon'da Ian hakkında konuştuktan sonra
Clark gitti ve Lana arkasından çok anlamlı baktı.
Sanki içinden:"Yaşasın!Kıskanıyo beni!" der gibi baktı arkasından.
Clark ise Smallville başladığından beri ilk defa
olaylar karşısında pasif kalmadı.
KIL oi :) ve Lana'yı çok iyi bozdu.Tebrik ediyorum.
Sırası gelince Clark kent bile racon kesebiliyomuş:)
Bu çocukta biraz Türklük var galiba:)
Lex Luthor ve Dr.Helen arasındaki tehlikeli yakınlaşmaysa
kötü bi hal aldı.

Angel-us-
10-04-06, 16:36
Lex Luthor ve Dr.Helen arasındaki tehlikeli yakınlaşmaysa
kötü bi hal aldı.
İlerki bölümleri izlemedim heyecanı kaçmasın diye ama, sanırım Helen ile Lex işi baya ileri götürecekler değil mi :icon_whis

sudem
10-04-06, 18:13
arkadaşlar lütfen burası spoiler bölümü değil.bunları o başlıkta konuşalım

Angel-us-
10-04-06, 19:44
Ben zaten sonraki bölümleri izlemedim spoiler yapamam merak etme Sudem :D
Öyle bi fikir yürüttüm sadece :)

sudem
10-04-06, 19:53
tamam Angel-us- yanlış anlamayın ben tek bir isme seslenmiyorum..bu konu herkes için geçerli..sorun olmasın yani..

AsColdAsIce
10-04-06, 20:19
Simdiye kadar cnbc-e de izledigim en guzel bolumlerden biriydi.clarkın ilk defa kendine nasıl davranılması gerektigini soylerken gordum..ama bi yandan huzunu vardı en guvendigi iki kişinin onu bir anda nasıl dısladıgını gordu.Ama buna karsı mukemmele yakın bir sonuc elde etti.Oldurucu darbede sondaki gulumsemesiydi.. :icon_ange

Ayıgba
11-04-06, 11:27
Ya sudemim ne alakası var spoiler yapmadık ki.
Son bölümle ilgili yorumumuzu yaptık.

sudem
13-04-06, 21:13
16.04.2006
SKINWALKERS

Pete ile motokross yaptıkları sırada Clark bir mağaraya düşer ve burada iki hazine bulur: Gerçek kimliğinin anahtarı ve onun ruh eşi olacak bir kadına dair Kızılderili yazıtları... Clark yazıtları görmek istediği için Lex'in mağaranın yıkımına yol açacak olan inşaatını durdurmasını ister. Bu durum baba ve oğlu karşı karşıya getirir.

Konuk Oyuncular: Mitchell Kosterman (Şerif Ethan), Patrick Cassidy (Henry Small) , Michael Tiernan (Foreman/Dan Hammond), Rob Morton (Second Foreman), Gordon Tootoosis (Joseph Willowbrook), Tamara Feldman (Kyla Willowbrook)

sezinti
13-04-06, 21:31
iki bölümdü öncesiydi. Martha bir süprizden bahsediyordu. Bu süpriz haberi ailesi ile paylaştı mı ? spoiler olduğu için söylemiyorum. Martha, bu haberi Jonathan ve Clark ile paylaştı mı yoksa bu detayı kaçırmış olabilirmiyim.

Angel-us-
13-04-06, 21:35
Ryan söylüyodu hani değilmi? Ondan sonraki bölümde bişey demedi, bakalım bu hafta diyecek mi?

bone88
16-04-06, 19:00
bu ne biçim bölümdü yaa fantastik kurguyu derinleştirecek diye muhtemel bir lana clark aşkına gölge düşürdüler clarkla kyla nın arasında böyle bir elektriklenme olduktan sonra artık clark ın hiçbir ilişkisine işte bu denmez :icon_evil

bone88
16-04-06, 19:07
öh yani whitney de kaybolmuş ... tam bi mantık evliliği olucak bunlarınki demek ki... iki dul açıkta demeye kalmadı gelecek bölümün reklamı cıktı

sudem
16-04-06, 20:45
şimdi...

kyla çok güzeldi..lana ve desiree den sonra smallville deki en güzel kadın...

ben marthaya çok sinirlendim..lionel de lionel..bu savunmacı davranış neden derken son sahnede kendini affettirdi..

clark a hak vermiyorum..tamam kyla farklı bir kız hatta kabile meselesi falan tamam çok etkileyici ama lana ne yaptı sana evladım...ayrıca bir kurt da değil...

dizinin şu bölümüne kadar clarkı sadece 3 sahnede çekici bulmuşumdur..biri geçen bölümde kızlara ağızlarının payını verdikten sonraki gülümsemesi,biri ryan bölümünde dr zengin arkadaşın seni bu seferlik kurtardı derken clarkın bakışı,diğeri ise red bölümünde uzun ceketli hali..bir de bu bölümde mağaraya düştüğünde saçlarının dağınık olduğu hali..bu da 4.oldu :)

mağaradaki yazılar dizinin ileriki bölümüne göndermelerle doluydu özellikle o iki ejderha şeklindeki resim..biri lex diğeri clark...

lex felaket garipti bu bölümde..neyse.. :icon_roll

bir sonraki bölüm hakkında küçük bişi demek istiyorum..bölüm hakkında bilgim yok ama eğer withneyi de *freak* yaptılarsa yuh diyeceğim :icon_evil

bone88
16-04-06, 21:33
şimdi...

ben marthaya çok sinirlendim..lionel de lionel..bu savunmacı davranış neden derken son sahnede kendini affettirdi..

clark a hak vermiyorum..tamam kyla farklı bir kız hatta kabile meselesi falan tamam çok etkileyici ama lana ne yaptı sana evladım...ayrıca bir kurt da değil...

dizinin şu bölümüne kadar clarkı sadece 3 sahnede çekici bulmuşumdur..biri geçen bölümde kızlara ağızlarının payını verdikten sonraki gülümsemesi,biri ryan bölümünde dr zengin arkadaşın seni bu seferlik kurtardı derken clarkın bakışı,diğeri ise red bölümünde uzun ceketli hali..bir de bu bölümde mağaraya düştüğünde saçlarının dağınık olduğu hali..bu da 4.oldu :)

mağaradaki yazılar dizinin ileriki bölümüne göndermelerle doluydu özellikle o iki ejderha şeklindeki resim..biri lex diğeri clark...

lex felaket garipti bu bölümde..neyse.. :icon_roll

bir sonraki bölüm hakkında küçük bişi demek istiyorum..bölüm hakkında bilgim yok ama eğer withneyi de *freak* yaptılarsa yuh diyeceğim :icon_evil
reklamda geçen lananın lafından mı böyle diyosun ben onu hayvansın gibi bir anlamda kullandı sanmıştım..

sudem
16-04-06, 21:39
yok çok değiştiği için öyle diyorum..yani lana büyük olasılık o lafı o yüzden kullanmıştır ama whitney çok değişmiş..giderken clarka ona ne kadar güvendiğini söylemişti şimdiki hali...ayrıca dizinin ilk başındaki whitney de kötü sayılırdı ama bu yeni gelen çok çok garip..konuyu bilmiyorum ama savaşta lananın kolyesi yanında ise ve onu değiştiren kriptonit ise..işte buna yuhh diyeceğim..artık öö geldi çünkü.. :icon_evil

tuche
16-04-06, 21:39
yok sudemcim ya herhalde savaşta da meteora maruz kalmaz whitney de "freak" olmaz:)
açıkcası benim bir anda kanım kaynamıstı kyle'e daha önce ryan dısında diziye giren hiçbir karaktere böyle ısınamamıstım. Clark'ı da ilk defa yanında rahat olduğu birisiyle aslında ne kadar huzurlu olabileceğini gördük. Ayrıca sudeme katılıyorum ejderhalar inanılmaz güzel ve zekiceydi bence. aslında ryan'ın uyarıları ve şimdide de bu yazılar yüzünden clark'ın lex konusunda biraz "hmm" demesi gerekiyordu. Martha'ya gelince bence Luthorları bircok seyden cok önemsemeye basladı tamam yanında çalıştıgı insana bağlılık da iyi bir sey ama önceden olsa asla sessiz kalmayacağı olaylar karsısında değil sessiz kalmak bir de Luthorları koruyor bilmeden.
Ben özellikle Kyle'in kurttan kendisine dönüşürken ki halini cok beğendim cok güzel yapmıslar.. Bakalım önümüzdeki bölümlerde Lex'in mağara ile ilgili planları ve babasının bunları öğrenmesi nasıl olucak...

sudem
16-04-06, 21:48
umarım yapmazlar tuche çünkü ciddi halde sıkıldım şu *maruz kalma* olayından...
kyla ciddi halde hoştu ama bilmiyorum ben kurtun o olduğunu *farklı olmanın ne demek olduğunu iyi bilirim*demesinden anladığım için zaten gözümden düştü...bir de daha yeni tanıştığı birinin kucağına hemen atlaması zaten hiç hoş değildi..ama ciddi tatlı ve güzel bir kızdı..clarkın da dediği gibi lana ile birçok ortak noktası vardı...
martha şu 2 bölümdür aştı kendini zaten..şu süprizi söylese de biz de kurtulsak :icon_roll
evet hem ryanın dedikleri hem de mağaradaki çizimler artık clarka tanıdık gelmeli..ki zaten kyla anlattğında baya bi durgunlaştı clark..
lex mağarada anahtarı görünce nasıl etkilendi ama..ayrıca lionel de oğlunu nasıl tanıyor ama dimi?kesin başka planın var dedi başka bişi demedi.. :img-icecr

Angel-us-
17-04-06, 00:16
şimdi...

Desiree, biri Krista Allen mı dedi :D

Yeni izledim:
Kurtkız iyiydi be hemen ölmeseydi keşke, Naman ın kaderindeki kızdı işte güzeldi de, yakışıyorlardı.
Lana baya bi bozuldu ilk gördüğünde hani :D
Ve yine Clark-Lex düşmanlığına atıfta bulunuldu. Naman ' ın eski en iyi dostu düşmanı olacak diye..
Haftaya ki bölüm müthiş olacak Whitney gelip Clark ı dövecek öyle gösteriyor :)

tuche
17-04-06, 12:33
[QUOTE=sudem]umarım yapmazlar tuche çünkü ciddi halde sıkıldım şu *maruz kalma* olayından...
..clarkın da dediği gibi lana ile birçok ortak noktası vardı...

zaten clark mağaraya düştüğünde kyle yanına geldiğinde onu lana sandı fiziksel olarak da benziyorlardı yani belki de clark kyle de lana'yı gördüğü ve dediği gibi birinin sevgisine karsılık verdiği için ona bir anda bu kadar yakınlık duydu..

acıkcası ben de sıkıldım bu maruz kalma olayından sudem tamam dizi meteor taşlarıyla yonleniyor ama ryan,whitney gibi karakterler de buna maruz kalmasın artık ya ana karakterler de maruz kalınca ya ölüyorlar ya da hiç bir sey hatırlamıyorlar dolayısıyla eee demekten baska bir sey de kalmıyor bize..

AsColdAsIce
17-04-06, 19:49
Bu dizinin her bolum farklı birseyler vermesini beklemek garip olur biraz..Evet hersey meteor taslarıyla yada lana ile clark arasında gecio..Degisicegini sanmıorum pek fazla ama tabii ki clark,lana ve lex bu diziyi izlenebilir kılıo..Cunku hepsi iyi oyuncular ve birseyler katıyorlar.Zaten kendi fan sitelerinin buyuklugunden bellidir.:)ne kadar cok tutuldukları

bone88
17-04-06, 21:06
umarım yapmazlar tuche çünkü ciddi halde sıkıldım şu *maruz kalma* olayından...
kyla ciddi halde hoştu ama bilmiyorum ben kurtun o olduğunu *farklı olmanın ne demek olduğunu iyi bilirim*demesinden anladığım için zaten gözümden düştü...bir de daha yeni tanıştığı birinin kucağına hemen atlaması zaten hiç hoş değildi..ama ciddi tatlı ve güzel bir kızdı..clarkın da dediği gibi lana ile birçok ortak noktası vardı...
martha şu 2 bölümdür aştı kendini zaten..şu süprizi söylese de biz de kurtulsak :icon_roll
evet hem ryanın dedikleri hem de mağaradaki çizimler artık clarka tanıdık gelmeli..ki zaten kyla anlattğında baya bi durgunlaştı clark..
lex mağarada anahtarı görünce nasıl etkilendi ama..ayrıca lionel de oğlunu nasıl tanıyor ama dimi?kesin başka planın var dedi başka bişi demedi.. :img-icecr
dizinin formatı maruz kalma oldu nerdeyse... de zaten bi ara whitney bi gruba mı ne üyeydi orda kendilerini gamaya maruz bırakmıyolarmıydı?

tuche
17-04-06, 21:43
dizinin formatı maruz kalma oldu nerdeyse... de zaten bi ara whitney bi gruba mı ne üyeydi orda kendilerini gamaya maruz bırakmıyolarmıydı?

evet o bölümde bir grup kendilerine meteor taslarından ürettikleri bir formulle döwme yaparak duvarlardan gecebiliyorlardı ve böylece banka soyuyolardı hatta lexin gizli kasasını da soymuslardı yanlıs hatırlamıyorsam sonra da whitney futbol bursunu kazanamayınca moral bozukluğuyla onlara katılıyorlardı ama sonra clark onu tanıyordu ve pişman olup clarkın onları drdurmasına yardımcı oluyordu...

Zodiac
18-04-06, 11:37
her bölüm çok sürükleyici

Angel-us-
18-04-06, 12:09
evet o bölümde bir grup kendilerine meteor taslarından ürettikleri bir formulle döwme yaparak duvarlardan gecebiliyorlardı ve böylece banka soyuyolardı hatta lexin gizli kasasını da soymuslardı yanlıs hatırlamıyorsam sonra da whitney futbol bursunu kazanamayınca moral bozukluğuyla onlara katılıyorlardı ama sonra clark onu tanıyordu ve pişman olup clarkın onları drdurmasına yardımcı oluyordu...
Elbiseleri de geçiyordu duvardan hani :D

bone88
18-04-06, 22:19
tamam da sonuçta zaten bir maruz kalma durumu olmuştu di mi ben bunu teğit etmek istedim... sağol

sudem
22-04-06, 10:28
23.04.2006
VISAGE

Whitney Fordman, Lana ile ilişkisini düzeltmek umuduyla askerden döner. Ancak Whitney'in garip hareketleri Clark'ı endişelendirir ve en sonunda şaşırtıcı gerçeği öğrenmesine yol açar. Bu sırada Lex, yeni kız arkadaşı Dr. Helen Bryce ile Lionel'ın bir fotoğrafını görünce ona olan güvenini kaybeder.

Senarist:Todd Slavkin, Darren Swimmer

Yönetmen:Bill Gereghty

Konuk Oyuncular: Lizzy Caplan (Tina Greer), Eric Johnson (Whitney Fordman), Catherine Barroll (Betty Fordman), Santo Lombardo (Holmes), D. Neil Mark ( McNulty), Emmanuelle Vaugier (Dr. Helen Bryce)

bone88
22-04-06, 19:55
en son gördüğüm reklamda dikkatimi cekti ... whitney kesinlikle maruz kalmış... clark ı bi savurdu... taa kaç metre öteye clark-lana ilişkisini daha da etik hala getirmek için whitney i kötü karakter yapmışlar sanırsam

sudem
22-04-06, 21:13
SKINWALKER ve DICHOTIC hakkında

clark chole nin evine rahatça girebildi...kapı kilitli de değildi zaten clark zili çalmayı da düşünmemişti :icon_whis

lionel lexin odasında geldiğinde lex her defasında laptopunu kapatıyor.neden böyle yapıyor lionel zaten kör değil mi? :img-hyste

lionel içki içmek için bardağının içine neden parmağını sokmuyor? (normalde kör olan insanlar bardaklarının dolu olup olmadığını böyle kontrol edermiş)

mayıs
23-04-06, 20:29
İyi bir bölümdü.Off ya yzazcak bir sürü şeyim vardı ama unuttum:)
Clark son sahnede kız seni seviyor işte ne tepkisizdi ya sinir oldum.
Lex ve kız arkadaşının konuşmaları güzeldi,babama benzemek istemiyorum diye ondan yardım istemesi ama o da sadece Lex demekle yetindi azıcık bir kaç kelime daha ekler insan.
O yeşil kolyeyi jenerikte de gördüm bugün farkettim daha doğrusu Clark'ın boynuna asmışlar ve ellerini kollarını bağlanmış şklde , sanırım kolyenin görevi bitmedi daha
Bir de şu resimdeki çocuk ne zaman tekrar gündeme gelecek.

Ayıgba
24-04-06, 16:25
Gerçekten iyi bi bölümdü sana katılıyorum mayıs.
Boş yere alan kaplamamak için bütün görüşlerimi tek bi seferde yazıyorum.
Biraz uzun olabilir:)

Öpüşme sahnesinde insan içinden "İnsanın Tina Greer olup da Talon'a gidesi
geliyo" diye geçirmeden edemiyo:)Bi de öpüşürlerken Lana bi müddet sonra
kendini geri çekti,Demek ki hala hazır değil!:)

Lex'i ise Smallville'in başından beri bu kadar çaresiz gördüm
Yazık ona ya:)

Hemşerileri de Clark'a sahip çıkmaya başladı:)Bölümün gizli kahramanı
bence Clark'ın gemisiydi.Dikkatinizi çekerim,"Calling-Çağrı" bölümüne çok az bi zaman kaldı.

Lana ise yavaş yavaş kötü kadın triplerine girmeye başlıyo.
"Çok yalnızım" şeklindeki konuşması bence acındırmaydı,yapmacık geldi bana.
O öyle konuşunca Clark'ta dayanamadı tabi.

Whitney'in ölümüne hem üzüldüm,hem sevindim.Üzüldüm,vatanını ve arkadaşını
kurtarırken öldü,Sevindim,çünkü zaten Clark'la Lana'nın arasındaki en büyük
engeldi,çizgi romanda Whitney diye de biri yoktu.İlk engel kalktı sırada
Jason Teague var!:)

Dizi biterken ortalık buram buram American milliyetçiliği kokuyordu.

Küçük bi ayrıntı,belki sıradan bişey de olabilir.Bilmiyorum dikkat ettiniz mi?
Clark,Pete ve Chloe okul koridorunda yürürlerken,koridorda önünde "S" amblemi
olan süper kahraman ördeği gördünüz mü?:)

(Kavga sahnesinde Clark'ın kafa atması süperdi!!!:)Dizinin en iyi sahnesi de oydu bence)

bone88
26-04-06, 19:00
yok yaa bence işi bitti kolyenin sanırım gemi onun enerjisini kullandı şarj olmak için falan...
bence lana kendini hazır olmadığı için geri çekmedi... tina biraz abartıp boyun yalamaya çevirdi işi ... e ilk öpüşme için biraz falza di mi
clark lana yı kendiyle öpüşürken görünce çok rahatladı lana nın ona karşı olan tutumunu görmüş oldu muhtemel bir hamle için cesaret topladı zaten gerek de kalmadı... hamleyi lana yaptı
clark lana ilişkisinde de hiş gelecek göremiyorum kendi adıma... nasıl böyle bir ilişki olabilir... lana clark a hiç inanmıyo güvenmiyo... her seferinde burnunun dikine gidiyo clark ı da haşlayıp sonra clark kurtarıyo...

hiç haketmiyo lana clark ı (clark yakışıklı demek istemedim) chloe clark a daha iyi olurdu bence

Angel-us-
26-04-06, 20:35
Lana dünden razı ya kendini çekmesi harbiden Tina nın işi abartması dolayısıyla oldu :)
Bence en güzel sahne, Tina nın Lana nın kılığına girdiği ve Pete i dövdüğü sahneydi, sert kız olmak yakışıyor :)

sudem
28-04-06, 21:20
30.04.2006
INSURGENCE

Lionel'ın gizlice malikanesine kameralar yerleştirdiğini farkeden Lex, onun Metropolisteki ofisine kamera yerleştirmesi için birkaç adam tutar. Ancak Lionel ve Martha adamlarla karşılaşınca iş kontrolden çıkar ve rehin alınırlar. Özel güçlerini kullanmadan annesini kurtarmak zorunda olan Clark, tek sıçrayışta yüksek binaya tırmanması gerekecektir.

Yazar: Jeph Loeb, Kenneth Biller

Yönetmen: James Marshall (III)

Konuk Oyuncular: Kevin Gage (Pine), Byron Mann (Kern), Colin Cunningham (Nicky), Jill Teed (Yüzbaşı Sawyer), Eileen Pedde (Jennifer Small), Karen Holness (Bishop), Paul McGillion (Lex'in Uşağı), Dagmar Midcap (Haber Spikeri), Patrick Cassidy (Henry Small)

rolling
28-04-06, 21:41
hahaha :d
tek sıçrayışta binaya tırmanmak mı??? yok öle bişiy yaw :D en azından tırmanma deil... :D

sudem
28-04-06, 21:59
ee ne beklerdin başka türlü çevirememişler...ama yani bu clark da aştı kendini çocuk gibi yav..yani sıçrıyorum zannediyor ama.. :icon_whis

bone88
29-04-06, 18:23
gene reklamında gördüm bi laflar ediyorlar... iki büyük düşman falan... lex le clark ı diyolar gibime geldi... lex i kötü karakter yapmazlar inşallah

sudem
29-04-06, 18:30
bone88 bu dizi clark kent in yani superman in gençliğini anlatıyor..tanıtımında da lex luthordan bahsediyorlardı zaten..lex lutjor superman in en büyük düşmanıdır..yani lex zaten kötü olacak bu hafta veya haftaya..başka yolu yok zaten

bone88
29-04-06, 18:52
ne biliyim ben süpermen i nadiren izlerdim hem o zamanlar küçüktüm de... yani lex in ne olup olacağını smallville de görecektim... senden duymuş oldum... olsun ama çıkmadık candan umut kesilmez... belki de alternatif bir son yaratacaklardır:)

sudem
29-04-06, 18:56
altarnetif bir son bu konuda yapılamaz..
lex luthor supermanin ezeli düşmanıdır ve hep öyle olacaktır..buradaki fark onların başta kanka olması...biz clarkın güçlerini kullanmasını öğrenirken aynı zamanda lex luthorun karanlık tarafa nasıl geçiş yapacağını da izliyoruz..

bone88
29-04-06, 19:00
çok pardon bu kadar stres yapma şurda efendi efendi muabbet ediyoruz...
ben hep BELKİ lerle konuşuyorum ama sen öyle diyosan öyledir geri aldım yazdıklarımı özür dilerim

sudem
29-04-06, 19:07
çok pardon bu kadar stres yapma şurda efendi efendi muabbet ediyoruz...
ben hep BELKİ lerle konuşuyorum ama sen öyle diyosan öyledir geri aldım yazdıklarımı özür dilerim
stres yaptığım yok zaten ben de sana herhangi bir şekilde kötü bir şey söylemedim...
mesele geri adım atman ile de alakalı değil..
ben burada kendi yazdığım senaryoyu değil yıllar önce okunan bir çizgi romandan bahsediyorum..yani bu orjinal bir şey.aynı lana lang, pete ross, matha&jonathan kent gibi lex luthor da orjinal senaryoya uygun bir karakter...

rolling
29-04-06, 21:59
noluyo yaw ortam gereksiz yere gerilmiş...bi salın, sakin olun...
bu arada smallville forumu sitedeki yabancı dizi forumları arasında en çok mesaj olmuş, 1000i geçmişiz, ne mutlu dimi??? bi ara neydi öle kimsecikler yoktu buralarda... çok duygulandım şimdii kutlamak lazım bunu, napsak ki??? :icon_whis :img-icecr

bone88
30-04-06, 00:22
ben de dedim sudem e stres yapma diye... ama mevzu smallville olunca çok heyecanlanıyo... bilirim nasıldır bir diziye böylesine bağlanmak... hak veriyorum yani
o arada ben bu sayfanın eski hallerini bilmem ama varsa bi kutlama ben de varım :img-punk: :happy0064

rolling
30-04-06, 11:51
yok yaw, aslında sudemin orda stres yaptığı yok, gayet güsel açıklamaya çalışmış sana gibi sanki...ama tabi yanlış anlaşılmalar olabiliyor...
vallaa kutlama yapalım da napılabilir ki... mod'umuza bi danışmak lazım... :img-icecr

sudem
30-04-06, 11:55
neyse kapatalım şu **stres** konusunu..
rolling ne yapalım istersin..keşke smallville e yazan diğer üyeler de burada olsa..ama ne yapacağız ki? :)

Angel-us-
30-04-06, 13:20
Ne kutlanıyor gençler, ben 1 aylık üyeyim de eski zamanları pek bilmiyorum :D
Bir Smallville bilgi yarışması olabilir bak :)

rolling
30-04-06, 13:56
bilgi yarışmasııııı, olabilir aslında güsel bi fikir...
yeni bi konu açalım burda bilgi yarışması die...
serbest kürsüdeki konular gibi herkes altındaki için bi soru sorsun... hem herkes daha da bilgilenmiş olur...
ama tabi başka fikirler var mıdır???

bone88
30-04-06, 14:04
altındaki için derken? biraz açıklasana :img-elvis

rolling
30-04-06, 14:39
yaa, yani mesela ben bi soru sorucam, biri cevap vericek ve başka bi soru sorucak, o soruyada başka biri cevap vericek ve o da bi soru sorucak, bööyle gidicek...
hatta bi de ödüllü fln olsun yarışma... :img-icecr :img-icecr

bone88
30-04-06, 14:50
oooaa süper olur valla....

sudem
30-04-06, 15:21
aslında ben böyle bir konu düşünmüştüm..bulmaca gibi yanii..ister yazılı ister resimli...
spoiler içerikli olmayacak şu ana kadar cnbce de gösterilmiş bölümler ile ilgili olacak...sorun çıkacağını sanmıyorum ama admine sormam lazım...
yalnız cidden eğlenceli olacak :)

rolling
30-04-06, 15:24
admin'le ne alakası var ki?? sıradan bi konu gibi açılır işte... açılmaz mı???
serbest kürsü de var tonla böle şey, bi tane de burda olsun, bizim forumumuza özel...

sudem
30-04-06, 15:30
öyle de yine sorayım dedim..
o zaman açalım şimdi sorun olursa kilitlerim..
baya güzel olacak bu arada :)
replik,resim,sahne sorarız :)

AsColdAsIce
30-04-06, 15:57
Yani 2.bolum yorumlarına girmesem baya sey kacıracakmısım..Bu yarısma fikrine katılıyorum eglenceli olacaga benzer..

rolling
30-04-06, 15:59
eee hadi kim açıyo konuyu, kim başlıyor ilk??? :img-icecr
aslında fikir angel-us'tan çıktı, o açsa daha dooru olur gibi ama, şu an sitede deil galiba...

sudem
30-04-06, 16:19
ben konuyu açtım :)
sorumu da sordum.. :) hayırlı olsun

Angel-us-
30-04-06, 16:51
Sudem sormuşsun da ben cevabı bilmiyorum o yüzden bişey yazamadım :D
Yarışma hayırlı olsun

sudem
30-04-06, 16:55
Sudem sormuşsun da ben cevabı bilmiyorum o yüzden bişey yazamadım :D
Yarışma hayırlı olsun eheeueh galiba kimsecikler bilmiyor :) çok eski geldi galiba :) neyse elbet biri bulur..

bone88
30-04-06, 19:06
nooluyo ya iyice elden bıraktılar tedbir i clark ın yaptığı sazanlık yetmezmiş gibi
annesi kasaında clarkın dosyası çıkan lionel in yanında clark a bağrıyor... bir embesil bile anlar ne olduğunu... tüm kartlarını gösterdiler lionel herşeyi biliyor artık heralde...
lex in de yüz ifadesi değişmiş iyice ... tam kötü karakter imajına bürünmüş... bari clark ya da annesi dosyayı kaçırsa da lionel bir kozunu kaybetse yoksa clark ın sırrı mırrı kalmadı

baba oğul birbirlerine silahları çektiler artık iyice... düşman oldular resmen

sezinti
30-04-06, 19:21
izlediğim güzel bölümlerden birisiydi. Lex'in ikinci kez Clark Kent ve ailesini kıskandığı bir bölümdü. Lex'in Kent ailesinin arkasından bakarken, Lex'in esasında sevgiyi arayan, sevgiye özlem duyan bir kişi olduğunu gördük.
Clark karşıdan karşıya geçerken, geçmeden önce kuşlar geçiyordu. Lionel ise Clark kent'in kim olduğunu biliyor. Bu sırrı saklamasının nedenini daha sonraki sezonlarda göreceğiz. spoiler olmasın .

arkadaşlar, mümkünse Lex'in Clark Kent ve ailesine bakarken, bir karede gösterdiği resmi ekleyebilirmisiniz.

oumax
30-04-06, 20:21
Clark karşıdan karşıya geçerken, geçmeden önce kuşlar geçiyordu. Lionel ise Clark kent'in kim olduğunu biliyor. Bu sırrı saklamasının nedenini daha sonraki sezonlarda göreceğiz. spoiler olmasın .

!bu kısmın cevabını özelden bilgilendirirsen sevinirim!tüm sezon bolumlerini resim olarak gordüm ama çözemedim! :icon_whis

#son bi şey daha gerçekten lex in sondaki bakişlari inanilmaz bi hüzünlüydü.ama oda ne yapiyorsa kendine yapiyor.

bone88
30-04-06, 21:11

!bu kısmın cevabını özelden bilgilendirirsen sevinirim!tüm sezon bolumlerini resim olarak gordüm ama çözemedim! :icon_whis

#son bi şey daha gerçekten lex in sondaki bakişlari inanilmaz bi hüzünlüydü.ama oda ne yapiyorsa kendine yapiyor.
bayaa bi spoiler olmuş
lex in bir suçu yok tmm kötü karakter olacak kabul ediyorum ama iyi olmak için çok gayret etti böyle bir ailede böyle bir babayla ne kadar iyi olabilir ki insan

sezinti
30-04-06, 21:35
spoiler vermedim.

Martha ile Lionel'in konuşmalarına bakın. Lionel'in Martha'ya verdiği hediyeye bakın. Lionel, Martha ve Clark binadan çıkarken, Lex Clark'a binaya nasıl girdiğini sorduğunda
Lionel Lex'e kurtardı ya sen o bak dedi. ( konuşmalar birebir aynı olmasa da )

sudem
30-04-06, 22:14
ya nasıl bir sondu öyle...

tam babasına sarılacakken babası itti elini..zaten lexte suçlu çocuk duruşu vardı.çok acayip belliydi yani..

jonathan nasıl sinirlendi ki haklıydı tabi ki son sahnede yani evine gelip lex ona yardım edecekken sinirlenmesi çok saçmaydı.bazen jonathanı smallville köpürüsünden aşağı atmak geliyor içimden

şarkı da çok güzel uymuşdu başı önünde yalnız kalan lexime..

lex resmen kıskandı clarkı..keşke param olmasaydı da böyle bir ailem olsaydı demiştir içinden..o an sanki küçük bir çocuk gibi geldi bana..en sevdiği oyuncağını başka bir çocuğun elinde gören bir çocuk gibioff off dağıldım..

lionel de ne saman altından su yürütüyormuş..yani lex azıcık babasına çekse dünya onun..çünkü lionel cidden gizli iş çeviriyor...evin her yeri dinleme cihazlarıyla dolu,en büyük kasasında kriptonitler,dosyalar,sekizgen ki o sekizgen olayı beni mahvetti.çünkü gemiye yıldırım düşmüştü ve o parça düşmüştü.bu demek oluyor ki lionel smallville i karış karış aramış

bu bölümde chole ve pete yoktu..lana da azıcık göründü..small un eşinin söyledikleri beni de üzdü..bakalım doğru mu söylemiş

bu arada sezinti herhangi bir spoiler vermiş değil ki...yani kör bile olsa bu kadar olaydan sonra clarkın farklı olduğunu anlaması çok normal..dediğim gibi lionel sadece kör aptal değil :icon_whis

sezinti
30-04-06, 22:25
sevgili sudem

Martha korkudan Lionel'a sarıldığında Lionel ne kadarda mutluydu, farkettinmi ?. Lionel bu bölümde Martha'ya ilgisi olduğunu ima etti. Jonathan Kent'te çok zeki ve akıllı bir hamle ile Martha'nın Lionel ile çalışmasına devam etmesini istedi.

sudem
30-04-06, 22:33
evet sezinti..zaten o sahnede resmen ortadan ikiye ayrıldım..lionel durumdan güzelce istifade etti..zaten o saat olayı da lionelin marthaya ilgisini belli eden bir durumdu..
zaten martha ile tanıştığından beri lionel ona çok farklı davranıyor ki bunu lex de farketmişti...
jonathan ın iyi akıl etti..sakin kafayla düşündüğünde mantıklı olabiliyor :)
yalnız ben mathanın neden sekizgeni sakladığını anlayamıyorum :img-huh:

sezinti
30-04-06, 22:47
sevgili sudem

saklamasının nedeni annelik içgüdüsü olduğunu tahmin ediyorum. Clark'ın gerçek ailesini bulmak isteyeceğini biliyor. Clark'ın kendilerini terkedeceğini düşünüyor olabilir. bir anlamda kaybetme korkusu diyebiliriz.

mayıs
30-04-06, 22:55
Lionel çocuğunuda kendine benzetecek en sonunda.Lex ne kadar bir şeyleri düzeltmeye çalışırsa çalışsın her daim eline yüzüne bulaştırıyor bir insan bu kadar şanssız olabilir.Nerden bilebilirdi içlerinden birisinin kötü adam olacağını.Lionel'in Martha ya olan ilgisi zaten bir kaç bölümdür var gibiydi ama ben mi yanlış anlıyorum diyordum.Jonathan ilk kez iyi bir karar verdi.
Ama ben şu binadan binaya geçişte Clark'ın düşeceğini sandım çok tuhaf bir şklde geçti.Birde Lex de adam öldüdü Lionelde ama hiç birinde soruşturma vb şeyler olmadı.
Bence Lionel kör değil.

Bu arada brn yokken yarışmalar düzenlenmiş falan ;) bir de oraya bakıyım şimdi

sudem
30-04-06, 22:55
haklı olabilirsin sezinti ama neden jonathandan da sakladı çok garibime gitti bu durum..ama yakın zamanda bu olayda ortaya çıkar..o sekizgen sonuçta bir anahtar
ya evet clark ile ilgili de soruşturma yapılmadı.hep böyle oluyor
ayrıca jonathana bugün çok güldüm..*annen bizim için önemli ama senin ölümünü seyretmek istemem* dedi ya.. yani adam elini kıyma makinası gibi bir şeye sokuyor tık yok,gözünden ışın çıkartıyor,bombalardan geçiyor bişi olmuyor,kurşun işlemiyor ama gökdelenden aşağı atlayınca ölecek pehh

mayıs
30-04-06, 22:57
Bence saklamasının nedeni başka bir sorunla karşılaşmak istememeside olabilir çünkü ne işe yaradığını öğrenmeye çalışacaklar ve bu yeni bir problem demek,olayların durgunlaşmasınıda isteyebilir.Clark'ı korumak içinde olabilir.

mayıs
30-04-06, 23:05
Arkadaşlar yeşil taşlardan Clark nasıl kurtuldu reklam girmişti o kısmını kaçırmışım malesef

sudem
30-04-06, 23:06
Arkadaşlar yeşil taşlardan Clark nasıl kurtuldu reklam girmişti o kısmını kaçırmışım malesef
annesi o taşları kasaya itti ve kasanın kapağını kapattı

mayıs
30-04-06, 23:10
Sağol sudem bu arada ben de bilmiyorum yarışmada sorduğun sorunun cevabını :)

sezinti
30-04-06, 23:11
Martha, yeşil taşları dosya ve taşların olduğu odaya götürüp kapattı. Clark kendine geldi. sonra adamla mücadele edince, Lionel adamı sırtından vurdu. Gerisini izlemişsinizdir.

Angel-us-
01-05-06, 00:27
Yeni izledim de:
2. sezonun en iyi bölümlerinden biriydi bence.
Lana ile olan diyalog, Clark ın Daily Planet ten[ki Louis ile gelecekte çalışacakları yer olacak :) ] atlaması, ve sonunda Kent ailesi mutlu mesut bir şekilde evlerine dönerken Lex in tek başına kalması...
Güzeldi ya

bone88
01-05-06, 10:22
lionel de ne saman altından su yürütüyormuş..yani lex azıcık babasına çekse dünya onun..çünkü lionel cidden gizli iş çeviriyor...evin her yeri dinleme cihazlarıyla dolu,en büyük kasasında kriptonitler,dosyalar,sekizgen ki o sekizgen olayı beni mahvetti.çünkü gemiye yıldırım düşmüştü ve o parça düşmüştü.bu demek oluyor ki lionel smallville i karış karış aramış

bu bölümde chole ve pete yoktu..lana da azıcık göründü..small un eşinin söyledikleri beni de üzdü..bakalım doğru mu söylemiş

bu arada sezinti herhangi bir spoiler vermiş değil ki...yani kör bile olsa bu kadar olaydan sonra clarkın farklı olduğunu anlaması çok normal..dediğim gibi lionel sadece kör aptal değil :icon_whis

benden bahsediyosan ben sezinti ye deil oumax a demiştim....
neyse doğru hatırlıyosam lionel o sekizgen taşı zenci adamdam almıştı... lex bulup o dönem kendi için çalışan siyahi adama araştırıp kendine söylemesi için vermişti sonra o siyahi adam taşı lionel e göstermişti yanlış hatırlıyosam düzeltin siliyim

Başar
01-05-06, 14:53
cidden güzel bir bölümdü.Hele Lex Kent'lerin arkasından bakakaldı ya içim gitti.Ana baba sevgisi görmemiş biri için ne fecidir dimi.
Bu arada şu sekizgen'in yüzünden neler oluyor neler :)

sudem
01-05-06, 18:14
benden bahsediyosan ben sezinti ye deil oumax a demiştim....
neyse doğru hatırlıyosam lionel o sekizgen taşı zenci adamdam almıştı... lex bulup o dönem kendi için çalışan siyahi adama araştırıp kendine söylemesi için vermişti sonra o siyahi adam taşı lionel e göstermişti yanlış hatırlıyosam düzeltin siliyim
yok tam öyle olmadı...
o doktor çaldı sekizgeni sonra gemiye gitti ve anahtar gemiyi çalıştırdı.gemi ahırdan çıktı..sonra gemiye yılşdırım düştü ve parça kayboldu..
doktorun lionele gösterdiği geminin üzerinedeki sekizgenin yeriydi..ve lionele sekizgenden de bahsetmişti..sonuç olarak lionel smallville i karış karış aramış ve bulmuş.

bone88
01-05-06, 20:40
benim dediğim netdi peki? öyle bişey de olmuştu uzay gemisi miydi?

sudem
02-05-06, 09:34
benim dediğim netdi peki? öyle bişey de olmuştu uzay gemisi miydi?
işte o doktor lionele gemiyi göstermişti..ama sekizgen yoktu

bone88
02-05-06, 20:20
doğru ben de hatırladım.... saol

sudem
04-05-06, 12:43
07.05.2006
Suspect

Lionel Luthor, Lex'in malikanesinde vurulur. Jonathan, bi şişe içki ve cinayet silahıyla birlikte bulunur.Lana, Jonathan'ın Lionel ile tartıştığına dair tanıklık eder. ama yinede Jonathan tek şüpheli değildir. Lionelin asistanı Dominic, Lex'in bunu yapması için nedenleri ve imkanı olduğunu söyler. Lex'te Dominic'i suçlar. Chloe'i de Lananın babası Henry Small'u suçlar. Clark, olayı araştırmaya başlayınca biri onu öldürmeye çalışır.Acaba suçlu kimdir?

Yazan: Mark Verheiden, Philip Levens

Yönetmen: Kenneth Biller

Konuk Oyuncular: Jason Connery (Dominic Sanatori), Eric Keenleyside (Mike [Barmen] ), Barclay Hope (Doktor), Mitchell Kosterman (Şerif Ethan), Patrick Cassidy (Henry Small)

sudem
05-05-06, 11:44
bu bölüm baya bir güzel.herkes birbirini suçluyor.. :)
yani chole'i, lex'i hatta dominic'i anlıyorum da lana ne yapmaya çalışıyor.mantıklı mı şimdi onun yaptığı :hıh
merak ediyorum suçlu kim?umarım bize de hemen göstermezler.biz de oyuna dahil oluruz :)

sudem
06-05-06, 13:46
2-12 ''Insurgence''

biraz önce tekrarını izledim dizinin..
aslında ilk izlediğimde de çok gülmüştüm ama yazmayı unuttum
martha kurtulduktan sonra koşa koşa jonathanın yanına gitti.bunlar bir süre öpüştüler.sonra konuşmadaılar ama yüz ifadeleri telepati yapıyorlar gibiydi.güldüler,kafa salladılar bana çok komik geldi :)

not:smallville in 3.sezonu her c.tesi saat 17.45te RTL'de
smallville in 2.sezonu (cnbce den baya bir önde :) ) çarşamba ve cumartesi saat 20.00'da -dil:ingilizce alt yazılı:arapça -

bone88
07-05-06, 19:19
çok süper bölümdü gene herkes birbirini suçluyorken en beklenmedik biri çıktı... ben daha çok henry small dan şüphelenmiştim biraz da dominic ten... hiç akla gelmezdi ya insan en yakın arkadaşına bile güvenemiyo

polisiye bir film tadı aldım... süperdi

oumax
07-05-06, 20:00
evet BONE değişik bi bölümdü.siyah beyaz bi ekran olarak lionelin vurulma senaryolari güsel bi bölüm izledik. ben açikcasi jonathan dan ilk baş süpelendim sonra lex olabilirmi dedim gecen haftaki bölüme göre.ama hiç beklenmedik birisi çıktı açikcasi.demekki dünyada kimseye güvenme mesaji vermişler gibi oldu:)

bone88
07-05-06, 20:08
heralde biraz lex-clark arkadaşlığına gönderme yaptılar...

o arada güzeldi ama sıkıldım 5 kere lionel in vurulma sahnesini gösterdiler(en başta, kent, lex, dominic, polis)

sudem
07-05-06, 21:41
gerçekten de polisiye tadı vardı bu bölümde.jonathan haricinde herkes yapabilirdi bunu ama ben nedense zaten ne smalldan ne de lexten şüphelendim.dominic ve barmenden şüphelenmiştim.yarı yarıya tuttu :)
kardeşim ethan görünmeden bir süre önce kesin ethan yapmıştır dedi yani ben yok o kadar da değil dedim ama :icon_whis
flashbacklerden hoşlandım.bir de bu bölüm çok gerçekçiydi.kriptonite maruz kalan kimse yoktu :)
aslında az da olsa bize ipucu vermişler dizide ama keşke fotoğrafı da görseydik :)
lex-clark dostluğuna yine gönderme vardı evet.ethan ve jonathanın çok iyi arkadaş olması ama şimdiki sonuç :(

Angel-us-
08-05-06, 00:30
Müthişti ya gerçekçi ve zekice kurgulanmış bi bölümdü. Şerif olabileceği ihtimali aklıma hiç gelmemişti ya. Ben Dominic veya barmen yaptı diye düşünüyordum.
Tüh o kadar polisiye, korku, gerilim falan boşuna izlemişim, gerçi senaristler de hiç ipucu vermemişler seyirciye :D

Ayıgba
08-05-06, 19:36
Arkadaşlar bu haftaki bölümü izlemediğim
için haftalık yorumumu yapamıycam:)
kusura bakmayın:)
Angelus,avatarın şahane:)

sudem
13-05-06, 10:12
14.05.2006
Rush

Pete ve Chloe’ye bir parazit bulaşır. İkisi de kontrolden çıkar. Pete, Clark’ı kırmızı meteor taşları kullanarak yardım etmesi için ikna eder. Clark güçlerini kullanamadığı gibi Lana’ya, Chloe’yi öperken yakalanır...

Yazan: Todd Slavkin, Darren Swimmer

Yöneten: Rick Rosenthal

Konuk Oyuncular: Rob LaBelle (Dr. Fredrick Walden), Shaun Sipos (Travis), Haig Sutherland (Chloe'nin Erkek Arkadaşı), Jason Jenkins (Dr. Jenkins'in asistanı), Luciana Carro (Talon'daki Garson)

bone88
14-05-06, 19:51
hiç hoş değildi... en sevmediğim bölüm cinsi kahraman aciz yapabileceği hiçbirşey yok işi şansa kalmış...

clark pete e itiraf ettiğine bi daha pişman oldu
o kadar emek harcadığı lana ilişkisi ve düzelmesi kolay olmayan lex ilişkisi ...resmen dağıldı çocuk lana ya kendini affettirmenin tek yolu itiraf gibi görünüyor... lex için böyle bir seçenek de yok

çok acıklı bir bölümdü fantastik bir dizi için

sudem
14-05-06, 22:17
Allahım böyle bir şey olamaz yani.. bazı sahneler vardır ne kadar izlersen izle etkilenirsin ben bu bölümü türkmeneli de seyretmiştim ve ahırda lex clark konuşması beni gerçekten etkilemişti 1haftadır sırf bu sahneyi bekliyordum ve ne oldu tam o sahne geldiğinde babam yanlışlıkla kanalı değiştirdi.tam o sahnede..:(
neyse...
chole çok *cool*du :) saçlarına bayıldım resmen.
clark ve lana nın çıkma konusundaki hallerine ise çok güldüm.clark gibi bir sevgilim olsun istemem.hem erkek güzeli hem çok utangaç.
ama lex öyle mi?:)
pete de pek eğlenceli oldu parazit bulaşınca :)
bu arada bu amerikan gençliğinin çılgınlıklarının bir sınırı var mı acaba?yer yokmuş gibi kaç asırlık mağarada eğlence düzenliyorlar. virus bulaşması konusunu hak ettiklerine inanıyorum :(
son söz;canım villian ım benim.nasıl zeki.clarkın söyleğinden fazla şeyler bildiğini düşünüyorum.tüm imkanlar sağlansın.eheeueh

Angel-us-
15-05-06, 01:01
"O kadar paran var, bi peruk alamadın Lex."
Hahaa bu lafa bittim ya :D

sudem
15-05-06, 11:06
evet ben de çok güldüm bu lafa...
bir de chole mağarada,bilimadamını bir güzel bozduğunda lexin yüzündeki ifade pek hoştu :)

Angel-us-
15-05-06, 13:45
Katılıyorum Sudem, Rosenbaum harbiden iyi oyuncu, anlık mimikleri müthiş. Filmde Lex Luthor u Kevin Spacey gibi usta bir aktör canlandırıyor ama bence Rosenbaum da en az onun kadar iyi performans gösterirdi.

emlusagi
16-05-06, 19:42

süperdi yaa... :img-grin2
Chole nin lafları ve sacı cok güzeldi.Pete iice uçmuştu.Clarka karşı kriptonitleri kullanması sinir etti beni.Bi de Lananın ağladığı sahne var.İçime dokundu valla. :icon_sad:

sudem
16-05-06, 19:52
lana nerdeyse her bölümde ağlıyor zaten...5.sezonu izledim bitirdim hala aynı :hıh

bone88
16-05-06, 20:45
ama bu bölümde de ağlamayacak gibi değildi...hem peter hem chloe hatta bi ara clark çok yüklendiler... clark onu üzmek için yapmış gibi oldu ben de çok üzüldüm lana nın haline allahtan chloe aklandı da bi dostu oldu yanında yoksa intihara bile kalkışabilirdi

mayıs
16-05-06, 21:29
Lex ile Clark'ın arkadaşlıkları haftaya nasıl devam edecek acaba?Aralarında o konuşma olmamış gibi mi davranacaklar ,Clark zaten hiç bir şeyden haberdar değil haftaya en çok merak ettiğim konu bu.

sudem
16-05-06, 21:45
mayıscım haftaya lexin bunu düşünmeye vakti olmayacak :img-wink: hatta şunu da ekliyim clark ile araları düzelecek :icon_whis

mayıs
16-05-06, 22:06
Sudem o zaman haftaya yine Lexten biz her zaman seninle en iyi dost olacağız cümleleri duyacağız anladığım kadarıyla:)

bone88
16-05-06, 22:08
mayıs:Lex ile Clark'ın arkadaşlıkları haftaya nasıl devam edecek acaba?Aralarında o kunuşma olmamış gibi mi davranacaklar ,Clark zaten hiç bir şeyden haberdar değil haftaya en çok merek ettiğim konu bu.
clark hatırlamıyomu ki olanları ???

mayıs
16-05-06, 22:10
Evet bone88 çünkü Pete kırmızı taşın nerde senin dediğinde bunu yapmış olamazsın gibi bir tepki vermişti Clark.

bone88
16-05-06, 22:28
Evet bone88 çünkü Pete kırmızı taşın nerde senin dediğinde bunu yapmış olamazsın gibi bir tepki vermişti Clark.

ha dooruuu evet.. ben chloe yle peter ın hatırlamamasından yola çıkarak öyle düşünmüşüm demek ki

sudem
20-05-06, 15:18
Prodigal

21.05.2006
Lex, Lionel’ın evlatlık olarak verdiği oğlu Lucas’ı bularak eve getirir. Umudu babasına karşı üvey kardeşiyle ittifak kurabilmektir. Clark ise Talon’da çalışmaya karar verir

Yazan: Brian Peterson, Kelly Souders

Yöneten: Greg Beeman

Konuk Oyuncular: Colin Foo (Kağıt Oyuncusu), Paul Wesley (Lucas Luthor), Zen Shane Lim (Derek [Lucas'ın arkadaşı]), Darryl Quon, Randy Lee (Dak Lee), Vannessa Zwez

Angel-us-
21-05-06, 19:42
Lex beyin kardeşini gördük deli dolu bişey o da. Satranç oyunu gibiydi bölüm, sonunda harbiden şaşırdım tabancalar kurusıkı çıktı iyi mi :icon1: Baba da dayanamadı Lex i öldüremedi bunu unutmamak lazım.
Clark ın koşarak mermilere -kışt demesine de koptum vallahi :)

bone88
21-05-06, 19:47
lionel gene lex in çalışmalarının üztüne konacaktı ama başaramadı allahtan... lex in imajı günden güne iyiye gidiyor, bu gidişle zor bağlıyacaklar kötü lex e
jonathan çok da kindar olmadığını kanıtladı... tam olarak güvenemese de birza ezse de lex e lionel den iyi davrandı...

tabancalar da kuru sıkıymış boş yere clark renk verdi ... lionel durmaz araştırır mevzu u hemen ...

çok dikkatsiz clark ya lucas ın gözü önünde sırtından yedi mermileri

Heather
21-05-06, 19:53
Fena bir bölüm değildi. Lex babasının birkaç haftadır görebildiğini öğrendi. Lucas adında oldukça hoş kardeşini bir yerlerden buldu, babasının karşısına dikti, kazandığını düşünüyordu ki kardeşi baştan beri babasının yanındaymış.

Sonra kardeşi ile babasına bir ders verdiler ama. Lana Chloe'nin sözlerinin de etkisiyle Clark'a iş verdi ve onun patronu oldu. Tabi ki Clark ya geç kalıyordu ya da bir anda ortadan kayboluyordu.

Bir sahnede Lana Clark'a "aramızdaki şeylerin değişeceğini düşünmüyorum zaten" gibi birşey dedi ve Clark bozuldu.

Çok doyurucu bir bölüm değildi. Keşke Chloe üzerine kurulu bölümlerin sayısı fazla olsa ama nerde.:icon_cry:

oumax
21-05-06, 21:40
arkadaşlar bu günkü bölümü izleyemedim ama gece tekrarini izlerim inşallh.çünkü bu son smallville izleyişim olacak.15 ay izleyemicem.sali günü asker olucam.bakalim döndüğümde hangi sezon ve bölümde bulucam kendimi merak ediyom.fırsat buldukça takip etmeye çalişacam inşallh.herkese teşekkürler.

sezinti
22-05-06, 21:57
Bu haftaya damgasını vuran sahne, Clark ve Lex'in bölüm finalinde yaptıkları konuşmaydı. Lex'in, babası Lionel ile Clark'ın babası Jonathan arasında yaptığı karşılaştırmaydı.

mayıs
23-05-06, 20:42
Ben de bu bölümde Lex'in ,ben damayla uğraşırken babam santranç oynuyormuş cümlesini çok sevdim.
Kurbağa ile akrep hikayesinide belirtmese olmazdı sanki Lionel.
Lex'e kıyamadı fakat diğer oğluna düşünmeden ateş etti acaba gerçek oğlu değil mi.
Ben bu bölümü çok beğendim güzeldi abi kardeş oynadıkları oyun ve Lucas'ın babasının kör olmadığını ispatlaması falan eğlenceliydi.

nghn
24-05-06, 17:30
Son bölümlerde Lex'in hep bir imrenişi konuların altına sızdırılmış durumda.Linoel ve Martha'nın esir düştükten sonra Linoel'ın Lex'i terslemesinin hemen ardından Kent ailesinin nasıl kenetlendiğini birbirlerine izlemesinin ve son bölümde Clark'a söyledikleri.İçten içe aslında nasıl böylesi bir ailenin parçası olmak istediğinin sinyallerini çok açık birşekilde veriliyor.İster istemezde insan Lex için üzülüyor :(

sudem
26-05-06, 22:05
28.05.2006
Fever

Meteor tozlarından hasta olan Martha’ya, Clark ve Jonathan çaresizce yardım etmeye çalışmaktadır. Clark da durumdan etkilenerek hasta olur ve bazı zamanlarda ne kadar zayıf düşebileceğini fark eder. Lex ise Clark hakkındaki gerçeği öğrenmek için Helen’ın arkasından iş çevirecektir.

Yazar: Matthew Okumura
yönetmen: Bill Gereghty

Konuk Oyuncular:Emmanuelle Vaugier (Dr. Helen Bryce)
Michael David Simms (Dr. Neil Moore), Todd Talbot (Dr. Trenton), Sean Millington (MP), Craig Veroni, Steadman

bone88
28-05-06, 19:19
çok da zayıf düşmedi aslında normal bir insan kadar sağlıklıydı nerdeyse... ilk dönem dışında

lex de artık arkadaşlığı kılıf olarak kullanmaya başladı iyiden iyiye bu kadar da karışılmaz...
jonathan ın kıza güvenmemesi gerekirdi kız söyleyeceğinden değil ama yine de lex in sevgilisi
c