PDA

Tüm Versiyonu Göster : 96. bölüm yorumları...

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6

_ArZ_
20-05-07, 00:16
Yorumlarımıza buradan devam edelim arkadaşlar...

michelle
20-05-07, 14:48
Arkadaşlar diğer bölüm başlığını kilitledim,o kısımda yine gereksiz,bölüm yorumlarıyla alakası olmayan ve tek cümlelik başlıkla alakasız mesajlar almış başını gitmiş,o mesajları sileceğim...Şimdiden haber vermek istedim...

Lütfen bu başlıkta daha dikkatli olmaya çalışın...İyi yorumlar...

<gumus><mehmet>
20-05-07, 15:06
Izleyen oldumu bari ? :P Seyirci sok olacak diyo .. ya biz sok olmak istemiyoruz .. sesimizi duyun'da saçmalamayin lütfen yaa .. tekneyle dünya turu istiyoruz.. herzamanki gibi olmiyacak hayallere daldiriyorsunuz bizi .. :(

oo yeni balığımız açılmız:happy0064 inşallah bu başlığa çok güzel yorumlar yazarız organ mafyacılıkları ile ilgili şeyler değil ama sanırım onları konuşacağız
neyse ben izleyemedim ya oysa o kadar izlemek istemiştim neyse artık şu şok final ne demk çok merak ediyorum bizi delirtmekmi o biz her zman yaptıkları bişey o zman bence bu sefer bizi asıl şaşırtacak şey olan mutlu bir son bekliyor derim ben

gumus_nese
20-05-07, 15:14
dünkü bölüm sonunu görene kadar süperdi
Songül ablama gülmek çok yakışıyo dizi yüzünden bile olsa hiç üzülmesin canım benim hele Kıvanç nasıl öyle iki dakika da mimiklerini değiştiriyo süperdi
Rukiyede çok sevindim ya berke ise gıcık oldum Mehmet ona bişey yapmadı bişey demedi ders alması gerekirken yine başlarına bi iş açtı bari Mehmetin bunları duyması hiçbişey olmuyacağına işaret olsa
ya ben bu arda defnenin eteğine bayıldım ne yakışmıştı güzelime öyle Songül ablamda bi tek sri lankadayekn giydi yole etek bi daha giymedi bekleriz dizimiz bitmeden oyle bi mini etek valla çok yakışıyo ablama
Bu arada gelinliği o manken deil ablam giymeli

gumus_kivanc
20-05-07, 15:19
Kivanç'in dedikleri söyle'di .. yanlis hatirlamiyorsam ..

At sevgisi aileden geliyor dedi .. Gümüs final'e yaklasiyor .. neler olacak dedi sunucu .. Kivanç'ta öyle çok eminimki ekranbasina izleyici sok'a girecek dedi .. sunucu mesela? diye sordu .. Kivanç'ta iste onu söyliyemem .. sadece sok'a gireceklerini söyliyeyim dedi ..

gümüş style
20-05-07, 15:20
deniz gözlümün gümüşten şüphelenmeyeceğini biliyordum zaten fragman yanılmasıdır diye düşünmüştüm öylede oldu zaten.ama ben dün doğru düzgün izleyemedim gümüşümü ya.hele son yarım saati hiç izleyemedim.onun içinde yorum yapamıyorum.mehmetin ilk baştaki konuşmalarını yakaladım ama biraz:)çok güzel konuştu helal olsun valla.inşallah tekrar verirler.

kıvanç_emel
20-05-07, 15:42
ya canım bende sona kadar izlemedim ama şöyle anlatayım kenan sofrada pot kırdı ağzından bişey kaçıracaktı sonra iş konuşmaya başladı kenan mehmette burada iş konuşulmaz sadece ev diye bi şeyler dedi sonra sabah gümüş mehmet ve melek kahvaltı için dışarı çıktılar ondan sonra mehmet kızına tatil için mayo bakıyodu sonra ben buranın hepsini kızıma alıyım çeşit çeşit giysin dedi sonra bahar herkesi sorguya çekti gümüş defileye hazırlanıyodu en sonunda berk ve kenanın yaptığı anlaşıldı mehemt gümüşü öptü orda bitti canım

<GüMüŞ>
20-05-07, 17:29
yha dünkü bölümde gümüşün suçsuzluğu ortaya çıktı bu engüzeli bu olaydan sonra berk ve dilrubanın damadının foyası ortaya çıktı işte mehmet dilrubanın damadına yeni evlerinin anahtarını verdi kısaca kovdu falan işte sonra son dakikalarda filmin bitmesine kala dilrubanın damadı berke berk kardeş sana kendimi affettircem dedi bunu kenarda izleyen mehmet duydu sonra dilrubanın damadı gümüşgilin tatil yapacağı teknenin olduğu yere teknenin sahibinin yanına geldi offf ya bu olay beni acayip korkuttu kesin intikam için tekneye bişi yapcak sonrada mutsuz son yaaa olamaz yaaa....

gummuss
20-05-07, 17:33
ya simdiden fikrimi soyliyim ozeti bilmiyorum ama fraqmani gorunce herkes sok olucak eminim ilk baslarda bence defileni gosterirler tabi bas tutarsa sonra bicaklanma olayi olucak fraqmanda bu hafta izleyiciler perisan olucak eminim

bahargokhan
20-05-07, 17:38
Yorumlarımıza buradan devam edelim arkadaşlar...

ıyı yaptın yenı bolumu yorumlayalım artık.mesela bahar neden gokhana o kadar gıcık davrandı kı sınr oldum valla.enınde sonunda barısacak ama heyecan ıste.ya bu sayfalara bu kadar yorum yazılıyor ACI SON ISTEMIYORUZ falan nıye BIITTTMESIN demıyor kımse .bıtmesın bu dızı elımızde kalan tek umut tek yasama ıstegı ben kendı adıma konusayım.bnce bu yonde kampanya lazım hadı herkes gorev basınaaa

gummuss
20-05-07, 17:38
ya dunki bolumde gumusun sucsuz olmadigini biliyordum zaten ama bahari tebrik ediyorum sonunda buldu helal olsun mehmetde buyukluk yapti ya berki vursaydi ne olucakti adam yaptigini yapmisti zaten ama yine yapiyo

zynp-34
20-05-07, 17:45
arkadaşlar anlattıklarınızdan yola çıkarak şöle bi yorum yapmak istiyorum bnce gümüşle mehmet hafta sonu adaya gidicek o sırada mehmet bıçaklancak ama derin deil abarttıkları kadar 2 böbreğini kaybetmicek gümüş hemen hastaneye götürcek erken müdahale ile mehmet hafif bi yara ile kurtulcak sonra kenandan şikayetçi olcak kenan hapse gircek mehmet fikri ailesine yapılan bukadar şeyden sonra mirası tekrar deiştircek dilruba ile boşancak berke de hisse bırakcak berk didemden boşancak çünkü didemi telefonla konuşurken yakalicak ve yalan sölediini öğrencek gümüş defilesini yapıcak hamile kalcak erkk bi çocuk ve
bye SONbye

sanat
20-05-07, 17:45
Diziyi izledim; ama nerden başlayacağımı bilemiyorum. Öncelikle senaristleri kutluyorum şafak 4 bölüm kalmış sağ olsunlar, izleyiciyi nasıl sinir ederiz, nasıl çileden çıkartırız, nasıl tv’lerini parçalatırız (bir ara öyleydim)….gider de gider. Bizlerle ne garezleri var anlamıyorum, nasıl bir bölüm yazmaktır, nasıl repliklerdir onlar öyle izlerken gerim gerim gerildim….

Mehmet bu bölüm kendinden bekleneni yaptı ve karısından bir nebze bile şüphelenmedi, hatta Onur hesaplar konusunda tam öğrenememiş gibi laflar ağzında gevelerken bile karşı çıktı AFERİN Mehmet, tam bir eş oldu. Gümüş’ün moralini düzeltmek için yaptıkları, sözleri her şeyiyle karısını çok seven, tanıyan bir Mehmet vardı nihayet…İlk başlarda Bahar ve Onur’a nasıl takip etmezsiniz derken çok kızdım; ama adam da haklıydı kendilerine güvenebilirler; ama başkalarına? Tabi Mehmet’in kendisinde de suç var; ama bir yönetici, bu işin görevi Onur özelliklede Bahardaydı. Yalnız adam işiyle çoğu zaman ilgilenmese de sorunlara çözüm yolları bulmada tek yani Onur’a kalsaydı bu iş bu kadar kısa sürede zor çözüme ulaşırdı…

Bu bölüm Mehmet ve Gümüş sahneleri o kadar güzel ve samimiydi ki, bir yandan mutlu olurken, bir yandan da senaristler sanki doya doya izleyin bakın istediklerinizi yaptık – kahvaltıya çıktılar, kızları için alışverişi gittiler, Mehmet karısı söz konusu olduğunda nasıl savunabiliyor- hep bunları istedik ( gerçi daha çok var ama, mesela Mehmet’in Meleği nasıl uyuttuğunu görmek isterdim) bizlere de keyifli bir şekilde gösterildi; ama senaristler artık bizim isteklerimiz olacak, bu sahnelere doya doya bakın son kez der gibi hissettim. Zaten o son sahne de bunu doğrular gibiydi…

Bıçaklanma olayı artık kesinleşti 97. bölümde bangır bangır geliyorum diyo. Acaba diyorum bunlar Mehmet’i silahla öldürmek isterken Mehmet karşı koyup boğuşurken bıçak mı çekecekler acaba….Daha benim aklıma Mehmet ve Gümüş tekneyle yolculuğa çıktıktan sonra bu adamlarda gizlice tekneye saklanırlarmış….Kaç bölümdür Gümüş’e teknenin şurası ne, biliyormusun falan diyorlardı, oda öğrenirim diyordu; acaba Gümüş tekneyi geri getirmeye falan çalışırmış, o arada da Mehmet çok kan kaybedermiş….Neler yazıyorum ben, umarım böyle olmaz, biraz da Engin olayına benzedi sanırım….

Bu bölümde en çok beğendiğim; “Benim adım Şeref Şadoğlu, bu evde benim haberim olmadan hiçbir şey olmaz” diyen Şeref hanımdı. Valla Dilrubanında, Billur’un da haklarında geldi. Sadece sen değil Şeref hanım ben bile şaşırıyorum, ne yüzsüz insanlarmış bunlar böyle, hiç utanma nedir bilmiyorlar. Zerre kan bağları yok, batağın en dibindeler hala maşallah papuç kadar dil var…Dilruba’ya ne demeli, herkes kendi nasılsa başkasını da öyle bilirmiş demez mi Şeref’e “Kim bilir senin geçmişin nasıldır” diye…Utanmadan sofralarına oturup yemek yiyorlar bide…

Berk, Allah’ım deli oldum izlerken nasıl bir pişkinliktir, nasıl bir kin, nasıl bir aptallık, nasıl bir yüzsüzlüktür bu böyle. Bahar’ın yanına gidip, bilmiyor ayaklarına yatıp ağzını aramalar, bir de ben bu evde neciyim, neden bana anlatılmıyor diye üste çıkacak kadar aşağılık. Didem’ e anlatırken, konuştukları, o kızın lafları benim siniri mi daha da bir zıplattı…

Kenan’a ne demeli demek o kadar kolay olacak tereyağından kıl çeker gibi ha ayyaş, herifin hayatı dolandırıcılıkmış, Berk ile ikisi tencere kapak durumu resmen, körler sağırlar muhabbetinde bildiklerini okuyorlar. Ne kadar da aptal bir adam hele Berk daha beter bu akıllamı şirketin başına geçmeyi düşünüyorsun, hak etmeyerek…Ne kadar yüzsüz ki utanmadan Mehmet’e anlatıyor bide vursana falan diyor, Mehmet çık odamdan diyerek en büyük tokatı attı aslında; ama bunu anlayacak zeka Berk’te olmadığı için anlamadı…

Bahar’ın muhasebede ki kişilerle bir bir görüşürken öyle bir ifadeyle bakıyordu ki sanki tamam anladı kız şüphelendi dedim; ama kanıt olmadığından bir şey diyemedi gibi geldi. Ayrıca bu bölüm Bahar karekteri mi yoksa Sevinç hanımın kendisinden mi kaynaklanıyordu anlamadım; ama çok bıkkın, isteksiz, sanki zoraki yaptırılıyormuş gibi hissettim…Ayrıca Selim ile akşam yemekte görüşeceklerdi ne oldu o sahneye, öbürleri gibi uçtu sanırım…

Mehmet’i bu bölüm çok beğenirken biraz da kızdım, Kenan bir oyun oynuyor, normal olarak kovulması gerek; ama adamlar işten çıkartıyor bir de tazminatını veriyorlar oh ne ala…Bir de bu yetmezmiş gibi Mehmet eşyalarınızı toplayın gidin diyor bir de ev veriyor yaaa, nerde görülmüş bu böyle, suça ödü iyi valla, bu işte herif karlı çıktı. Mehmet ev veriyor gidin diyo, Kenan beyimiz; ama Mehmet kardeş ne oldu, neden diyor ya…Senaristler bu replikleri özellikle mi seçmişler anlamadım, yüzsüzlüğün bu kadarı ( bu kelimeyi çok kullandım biliyorum)…

Senaristlerin Orhan karekterine bu bitmek bilmeyen torpilleri nedir anlamıyorum. Sonradan geldiler; ama maşallah baş köşeye koyuldular anladık senaristin kocasıdır da bu ısrarcılık nedendir anlamadım. Hala bir Rukiye konusu, bıktım Orhan’ın kızıyla olan sahnelerinden. Mehmet C. bir bölümle bülbül gibi şakırken bu kızda tık yok. Rukiye’nin ablasına ne demeli…Ben bunları izlemek istemiyorum, yeter artık….Onur-Pınar varken ve bu ikilinin aralarında sorun varken, bu bölümde Defne’ye karşı tavır da hoşuma gitmedi. Hala Bahar-Gökhan varken neden ısrarla Orhan karakteri anlamıyorum ve senaristleri bu durumlarından dolayı kınıyorum, lütfen bu ayrıcalığa bir an önce son versinler bu dizi Orhan ve Rukiye’ye ait değil, bu dizi de onca bölüm emek verenlerin hakkının yendiğini düşünüyorum…

Sanırım defile bu bölümde olacak, umarım Mehmet izlerde sonra olur bu bıçaklanma; ama yine güzel bir şeyin ardından alıştık artık ağlamaya da…Gelinliği Gümüş giyeceğe benziyor inşallah…

Mehmet, Berk ve Kenan’ın konuşmalarını duydu, umarım bir şeyler yapmıştır, en azından Onur’a bahsetsin, öyle yada böyle öğrenilecek de ah Berk bu herifin böyle bir şey yapacağını bilsede yap dermiydi ve hala ne yaparsan yap çabuk ol diyor zavallı Mehmet nasıl kötü bir durum, kardeş bilmişti, Berk sonradan pişman olsa bile asla affetmeyeceğim. Bu dizi bittiğinde yalıda Berk ve Didem’in kesinlikle gitmelerini istiyorum. Umarım M.F Dilruba ile geri dönmez yoksa o da gözümden düşecek zaten ne olduysa onun yüzünden oldu, bu işleri M.F sardı bir de kaçıp gitti. Döndüğünde nasıl bakacak bakalım Şeref ve diğerlerinin yüzüne ve lütfen Berk’in Gümüş’ün üzerine attığı işide öğrensin, en azından bizim için M.F bir tokat atsın, bizimde sinirimiz yatışsın….

4 bölüm kala mendilleri hazırlayalım, pislik Kenan, yauv bu adam evli 2 çocuğu var ya, sen de babasın nasıl böyle bir işe girişirsin, eline ne geçecek be adam…

Sonlara doğru bizleri acıya boğmaya ve bunları bize hep ağırlığınca 96. bölüm boyunca izlettiren ve hala da bu iki ana karakterin başına gelmedik iş açmayan, her türlü yoldan sınayan, azıcık mutlu olmayı çok gören, hep felaket, sürpriz ve Şokları konu edinen, sona 4 bölüm kala hiç bıkmadan ,uslanmadan, 3 yıldır gününü, saatini değiştirmesine rağmen bırakmayan cefakar izleyicisine güzel mutlu sahneleri göstermeyi çok gören senarist kızları buradan kınıyorum….

Lütfen diğer dizilerin düştüğü duruma sizde düşmeyin, elinizde hala zaman varken, her zaman farklı bir dizi olmuş olan Gümüş’ü yine özüne bağlı olarak sonlandırın…

zynp-34
20-05-07, 17:56
sanat canm yah maşallah valla dastan yazmışsın okurken gözlerim ağrıdı valla islemiş gibi oldum sayende saol valla ellerin ağrımadımı canm yha :icon_whis
senaristler hakkında söledikelrine bir bir katılıorum bide şu ikilinn başına gelmedik kalmadı dedin yha aklıma 1. sezonn sonundamehmetin ayyaşlar tarafından saldırıya uğraması geldi kafasında şişe kırıp göle atcaklardı polisler yakalamıştı nasıl korkmuştum o bölüm anlatamam hele ayağından vurulması ordada içim acımıştı:icon_sorr şimdide bıçaklanıo yha offf allahım nedir bu

aygülen
20-05-07, 18:14
Sevgili sanat, şahane bir yorum yazmışsın her kalimene aynen katılıyorum.İnsanlar bu kadar yüzsüz olabilir mi? suçlular bu kadar kolay sıyırıp bir de ödüllendirilir mi? bir parmak bal misali birkaç güzel sahneden sonra başımıza açacakları onların deyimiyle şok gelişmeleri bizler hakediyormuyuz? kısacası yazdıklarının hepsi de ortak görüşlerimiz sana çok teşekkürler.

sanat
20-05-07, 18:15
sanat canm yah maşallah valla dastan yazmışsın okurken gözlerim ağrıdı valla islemiş gibi oldum sayende saol valla ellerin ağrımadımı canm yha :icon_whis
senaristler hakkında söledikelrine bir bir katılıorum bide şu ikilinn başına gelmedik kalmadı dedin yha aklıma 1. sezonn sonundamehmetin ayyaşlar tarafından saldırıya uğraması geldi kafasında şişe kırıp göle atcaklardı polisler yakalamıştı nasıl korkmuştum o bölüm anlatamam hele ayağından vurulması ordada içim acımıştı:icon_sorr şimdide bıçaklanıo yha offf allahım nedir bu

Zamanını ayırıp, bıkmadan sonuna kadar okuduğun için asıl ben teşekkür ederim canım...

Biraz sakinleşmeyi bekledim, akşam izlemeye başladığım andan itibaren sinirim bir türlü yatışmadı. 4 bölüm kalmış bizlere layık görünen hastane köşeleri, 96 bölüm bitmek bilmeyen, hep ağlatılan Gümüş'ü izleyeceğiz. Tabi tayfaları unutmayalım, suçlu olduklarında yine ellerine çek ve ev verip postalarsa bunlar hiç şaşmam valla...Mehmet, Gümüş'e senin akıttığın her gözyaşının hesabını verecekler diyordu noldu. Galiba Gümüş'ün gözünden bir damla aktı şükür ki hıçkırarak ağlasa Mehmet'in parası yetmezde Kenan'a ev-ler almaya...

Umarım Mehmet 97. bölümde Berk ve duydukları şeyler için tedbir almıştır...

08_aşk
20-05-07, 19:17
ben bu bölüm en sevdiğim yeri birde birşey istiyorum onu en sevdiğim yer mehemt gümüş meelek eve geldi gümüşe tl geldi işle ilgili mehmette eğildi ve hadi kızım ağla bugün pazar annen iş konuşmasın dedi ya ben en çok bu bölüm orayı sevdim birde haddim olmayarak bir eleştiri yapmak istiyorum ne olur mehmet saçları jöleli gümüşte makyajlı girmesin yatağa

sweety25
20-05-07, 19:21
ben bu bölüm en sevdiğim yeri birde birşay istiyorum onu en sevdiğim yer mehemt gümüş meelek eve geldi gümüşe tl geldi işle ilgili mehmette eğildi ve hadi kızım ağla bugün pazar annen iş konuşmasın dedi ya ben en çok bu bölüm orayı sevdim birde haddim olmayarak bir eleştiri yapmak istiyorum ne olur mehmet saçları jöleli gümüşte makyajlı girmesin yatağa

eleştirilerine katılmakla beraber bende songül ödenin şu ayağındaki yeşil topukluları hiç beğenmediğimi söyylemek istiyorum ablacığım çıkar artık onları

MüGeee
20-05-07, 19:31
berk ve kenan piranha oldular başta mehmet ve gümüş olmak üzere tüm aileyi gözlerini kırpmadan yiyolAr yaaaaaaaaaaa....valla resmen piranha gibi ruhsuz ve acımasızlarrrrrr...oooooooofffff keşke berk ve kenan bi kaza geçirse de diziden ayrılsalar..ne yalan söliyim berk ve kenan a karşı bi türlü ii niyetli olamıyorum..

burrcu
20-05-07, 20:04
Herkese merhabalar öncelike,

Uzun zamandan sonra tekrar yorum yazmak istedim. Dizimiz artık sonlara yaklışıyor. Bu Berke ben yine bizim evdeki koltuğu vericem.
İnanmıyorum ona ya. Şimdi nasıl bakıcak acaba ailesine. İnsan oğlu nankör derlerde ben Berk kadarını görmedim henüz. Geriye dönüp baksa şöyle bir Mehmet ve Gümüş'ün onun için neler yaptığını görücek.
İlk evden ayrılışında yanında sadece Gümüş ve Mehmet vardı onun yanında. Buzdolaplarında bi tane zeytin tanesi bile yokken karnını doyurdular.
Hadi bunu geçtik diyelim. Mehmet daha o çok genç çoğu şeyden mahrum kalmasın diye hapishanede kendi hayatını yok sayarak onu dışarı çıkardı. Aman o iyi olsun diye. Bunu da geçelim, evlendiklerinde de yanlarınsa sadece Gümüş ve Mehmet vardı. Mehmet ve Gümüş olmasaydı ne ailesi Berk'in yüzüne bakardı ne de o çok sevdiği ablası. Berk iyice Bahar'ın ilk haline dönüyo. Kendini kısa zamanda toparlar diyeceğim ama herşey için fazlasıyla geç kaldı. Bu nasıl bir hırstır ki üç günlük tanıdığı biri için ailese bunları yaptı ya...
Bu bölüm sırf bu konuyla işlendi zaten.
Bide birşey daha eklemek istiyorum. Defile de umarım o gelinliği Gümüş giyer. Gümüşten prensesimizin üzerinde belkide son kez bir gelinlik daha görürüz...

bahargokhan
20-05-07, 20:25
bence böle bi soru sormak bile hata çünkü baharı bahar yapan şey gökhan gökhan olmasaydı bahar hatalarından geri dönemeyebilirdi gökhan sayesinde düzeldi bahar bu yüzden tabiki gökhann

saol yorumun ıcın.bence de bu soru hata ama bazen selım hayranları varmıs gıbı geıyor bana o yuzden bu soruyu sorma geregı duydum.evet bahar kotu karakterken gokhan dan sonra ıyı karakter oldu

aslış
20-05-07, 20:27
Herkese merhabalar öncelike,

Uzun zamandan sonra tekrar yorum yazmak istedim. Dizimiz artık sonlara yaklışıyor. Bu Berke ben yine bizim evdeki koltuğu vericem.
İnanmıyorum ona ya. Şimdi nasıl bakıcak acaba ailesine. İnsan oğlu nankör derlerde ben Berk kadarını görmedim henüz. Geriye dönüp baksa şöyle bir Mehmet ve Gümüş'ün onun için neler yaptığını görücek.
İlk evden ayrılışında yanında sadece Gümüş ve Mehmet vardı onun yanında. Buzdolaplarında bi tane zeytin tanesi bile yokken karnını doyurdular.
Hadi bunu geçtik diyelim. Mehmet daha o çok genç çoğu şeyden mahrum kalmasın diye hapishanede kendi hayatını yok sayarak onu dışarı çıkardı. Aman o iyi olsun diye. Bunu da geçelim, evlendiklerinde de yanlarınsa sadece Gümüş ve Mehmet vardı. Mehmet ve Gümüş olmasaydı ne ailesi Berk'in yüzüne bakardı ne de o çok sevdiği ablası. Berk iyice Bahar'ın ilk haline dönüyo. Kendini kısa zamanda toparlar diyeceğim ama herşey için fazlasıyla geç kaldı. Bu nasıl bir hırstır ki üç günlük tanıdığı biri için ailese bunları yaptı ya...
Bu bölüm sırf bu konuyla işlendi zaten.
Bide birşey daha eklemek istiyorum. Defile de umarım o gelinliği Gümüş giyer. Gümüşten prensesimizin üzerinde belkide son kez bir gelinlik daha görürüz...

katılıyorum canım mehmetle gümüş berk için neler yaptı ne fedakarlıkta bulundu ama berkin yaptığı şeye bak onların yaptıklarının karşılığı asla bu değildi!şimdi berk yüzünden mehmetin gümüşün ve ailen başına neler gelcek kimbilir gelen tüyo doğruysa bıçakalanacak, evet böyle birşey olunca tüm bunları kenanın yaptığını öğrenince pişman olacak kahrolacak ama herşey için çok geç olacak onlara yardım eden insanlara bunu yaptı ya ne diyim yazıklar olsun.

evet gelinliği kesin gümüş giyecektir dizide kötü olaylar olmadan şöyle bir süzülsün podyumda gümüş bari biraz olsun moral toplayalım.

burrcu
20-05-07, 20:41
katılıyorum canım mehmetle gümüş berk için neler yaptı ne fedakarlıkta bulundu ama berkin yaptığı şeye bak onların yaptıklarının karşılığı asla bu değildi!şimdi berk yüzünden mehmetin gümüşün ve ailen başına neler gelcek kimbilir gelen tüyo doğruysa bıçakalanacak, evet böyle birşey olunca tüm bunları kenanın yaptığını öğrenince pişman olacak kahrolacak ama herşey için çok geç olacak onlara yardım eden insanlara bunu yaptı ya ne diyim yazıklar olsun.

evet gelinliği kesin gümüş giyecektir dizide kötü olaylar olmadan şöyle bir süzülsün podyumda gümüş bari biraz olsun moral toplayalım.
Hıhh bide bıçaklanma konusu var tabi.
Oraya giç girmeyelim Aslıcım. Berk'in bittiği andır. Ama ne kadar büyk bir insan olacak düşünsene. Offf abisini bıçaklattırdı vayy be.. Şimdi gerile gerile otursun o baş koltuğa..

aslış
20-05-07, 20:45
Hıhh bide bıçaklanma konusu var tabi.
Oraya giç girmeyelim Aslıcım. Berk'in bittiği andır. Ama ne kadar büyk bir insan olacak düşünsene. Offf abisini bıçaklattırdı vayy be.. Şimdi gerile gerile otursun o baş koltuğa..

yaa şimdi otursun koltuğuna tüm bunları yaptıktan sonra nasıl rahat olacak acaba!keşke soydan hiç gitmeseydi zaten sanırım berk karakteri böyle kötü bir hale geleceği için rolünden ayrılmış iyikide ayrılmış gerçekten çok özledim eski berki ,soydan'ı:icon_sorr

**ŞEKERKIZ**
20-05-07, 21:08
merhaba herkese,güsel bir bölümdü,
ama yinede sinirim acaip derecede bozuldu.
Şeref dedi ya,dilrubaya,
çok yüzsüz gördüm ama seninki kadar yüzsünü görmedim dedi ya,ordA koptum:img-yes:
tencere yuvarlanmış,kapağını bulmuş,kenan ve berk kardeşler
kötüyüz biz kötüyüzzz....
Eninde sonunda ortaya çıkacak bu iş,bakalım berk nasıl bakacak ailenin yüzünee....

neyse bir sorum olacak mehmet fikri,geldi mi?:img-yes:

mehmetlover
20-05-07, 21:08
Bu bölüm birkaç sinir bozucu sahne dışında çok güzeldi bence Mehmet gümüş ve melek sahneleri bir harikaydı Mehmet’in gümüşe destek olması ve moral vermesi çok hoştu bende herkes gibi berk Kenan ve rukiyenin ailesine sinir oldum özelikle de Kenan a ne yüzsüz adam ya yaptıklarından sonra nasıl Mehmet’in yüzüne bakıp Mehmet kardeş diyebildi ya bide yalıdan git dedi ama sokakta da bırakmadılar ev verdiler ama adam teşekkür edeceği yerde hala Mehmet’in kuyusunu kazmaya çalışıyor bu kadar da olmaz inanamıyorum ya çok sinir oldum umarım Mehmet’e bir şey olmaz da mutlu son olur saygılar

aygülen
20-05-07, 21:17
Gezentilki de gümüşün bu bölümünün geniş bir özetini vermişler aynı zamanda hatalı buldukları Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları yerine tımarhane denmesini, oradaki hastalara deliler denmesini Gümüşün makyajla yatmasını, viski şişesindeki sarı suyu ve de Onurun Defne taksiye atlar gider demesini eleştirmişler. Üyeliğiniz varsa yorum yazabilirsiniz.

08_aşk
20-05-07, 21:22
Gezentilki de gümüşün bu bölümünün geniş bir özetini vermişler aynı zamanda hatalı buldukları Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları yerine tımarhane denmesini, oradaki hastalara deliler denmesini Gümüşün makyajla yatmasını, viski şişesindeki sarı suyu ve de Onurun Defne taksiye atlar gider demesini eleştirmişler. Üyeliğiniz varsa yorum yazabilirsiniz.
onlar hiç yalan haber hiç hata yapmıyorlar ya eleştiriler gezen karga allahım ya yanlı yayın başka birşey değil birde onların haddine düşmüş gibi birde atarız onlara neymişki ister demir ister başka birşey herkese dert oldu gümüş anlamıyorum

gummuss
20-05-07, 22:10
yaa şimdi otursun koltuğuna tüm bunları yaptıktan sonra nasıl rahat olacak acaba!keşke soydan hiç gitmeseydi zaten sanırım berk karakteri böyle kötü bir hale geleceği için rolünden ayrılmış iyikide ayrılmış gerçekten çok özledim eski berki ,soydan'ı:icon_sorr

ewet canim aynen sana katiliyorum ama henuz belli dyil o koltuga kim oturucak yani berk yaptinia bin pisman olmazsa ve mehmeti n hayatini kurtyarmazsa o zaman ben yapacagimi bilirim:img-yes: :img-yes: :img-yes:

pinar juju
20-05-07, 22:18
herkese mrb. anca açabildim bil.ı bütün gün gezmedeydim öldüm valla.
süper ötesi bi bölümdü benim için.ama o kadar kaygılıyım ki sanki bu izlediğiniz son mutlu sahneler gibi bi çağrışımları vardı.dünkü bölüm bitince moralim çok bozuldu.
mehmet-gümüş sahneleri çok güzeldi her zamanki gibi.
o kenan nerden çıktı anlamadım ben ya ne diye koydular onu bu kadar dizinin içine.
mehmetin en çok ölürüm ben senin için ölürüm lafına bayıldım.orda tüylerim diken diken oldu.çok içten söyledi.
bıçaklanma olayı heralde defileden sonra olucak.kötü günler bizi bekliyo:(:(

silver_azeri
20-05-07, 22:26
iyi akşamlar arkadaslar.yorumlarinizi okudum.ben de bi yorum yapiim dedim.dünkü bölüm fena deyildi öncekine nazaran.
öncelikle hepinizi tebrik ederim sonunda cekirdek aile olarak izledik bizimkileri.cok güzel sahnelerdi ya.replikler de süperdi.hele mayo aliyolardi ya Meleye ben koptum resmen orda:img-hyste Melek de cok tatli ya.sanki anliyodu.cocuk neredeyse yerlere düsecekti gülmekten:img-hyste
cok sevindim memetin karisina destek çikmasina öyle olmaliydi zaten.memet Gümüşe gül verirken çok komikdi ya.sonlara yaklaşdikça bizimkilerin espiritüer yönleri keşfedildi.
dogru çikti biçaklanma olayi.inanmiyorum ya.tabi memet hasteneye düştü daha önce ama nasil olmuştu kurşunlanmişti.ama bicaklanma kaldii?e senarislerimiz hiç kıyarmi bize.sonlara dogru şimdiye kadar izleyemediyimizi izlettirecekler tabi:img-pilot
kıvanc tatlıtugu ben de izledim şok dedi yine.ama neyi kastediyo acaba?
şimdi ben çok düşündüm kenan yüzsüzü şimdiden tuttu katili.yani bu 2bölüm biçaklanma olayi bitmesi lazim.e geriye 2 bolüm kaliyo.demekki şok bu degil.zaten şok ne varki biz aliştik öyle hastane sahnelerine filan.olanlar teknede olcak bence.tsunami filan olmasin:icon_whis ben herseyi beklerim senaristlerimizden.olylarin gidisatina gore ben boyle düşündüm .memet,melek,gümüş tekne gezisine çikarlar.tsunami olur memet kahramanimiz karisi ve kizini hayati pahasina kurtarir.ama kendisi gömülür okyanusun derin sularina.senaristler mahşerin atlilarinin yapamadigini yapar sonunda.:img-hyste ama Gümüş inanmaz memetinin öldügüne.dogacak bebeyi onu bi daha hayata baglar.ismini de ne koyar sizce???Deniz tabiki de.Gümüş her denize(cografi deniz)baktiginda memetini gorür sanki.onun deniz mavisi gözlerini.oglu babasini sordugunda babanin gözleri öyle güzeldi ki oglum deniz kiskandi yanina aldi onu der.aslında son yaptiklari olmasa senin baban bir odundu oglum demesi gerekirdi ama.nasıl senaryo ama??? Allah korusun ya.ben öylesine yazdim.senaristler sakııın:img-pilot

TUĞBA SLC
20-05-07, 22:29
arkadaşlar bir arkadaşımızın gördüğü o sahilde gezme sahnesine ne oldu biz öyle bir sahne izlemedik izleyeceğizdir herhalde dimi eğer öyleyse mehmete birşey olmayacak umarım ya off şu kenenı elime geçirsem bir kaşık suda boğarım...çok sinir oldum zaten ona

pinar juju
20-05-07, 22:32
arkadaşlar bir arkadaşımızın gördüğü o sahilde gezme sahnesine ne oldu biz öyle bir sahne izlemedik izleyeceğizdir herhalde dimi eğer öyleyse mehmete birşey olmayacak umarım ya off şu kenenı elime geçirsem bir kaşık suda boğarım...çok sinir oldum zaten ona

cnm o haberi ben vermeiştim.arkşım bana onları gördüğünü çekim yaptıklarını söyledi.geçen perşembe yapmışlar böyle bir çekim dediğine göre.bende bana söyleneni söyledim size.ilerki bölümlerde inş.görürüz.

songül_kıvanç
20-05-07, 22:43
yazlıkta oldugum ıcın ancak yorum yapabılıyorum:

mehmetın gumuse destek vermesı benı cok mutlu ettı karısının yuzu gulmuyor dıye ne kadarda uzuldu oyle :)

berk herseyı ıtıraf ettıgınde mehmet ne kadarda olgun bır sekılde odamdan cık dedı. sanırım bu bolum mehmet gercekten buyumus :)

kenan benı delı edıyor artık kesınlestı mehmetı bıcaklatıcak :img-cray:
defılede pembe gelınlıgı gumus gıyer dıye dusunuyorum ama defıle olmayacak gıbı baksanıza bıcaklanma işi cıktı :(

pinar juju
20-05-07, 22:54
bence defileden sonra olucak.çünkü daha adam mehmetin nasıl biri olduğunu bilmiyo.kenan onu bi yerden çıkarken falan göstericek işte ondan sonra her an olabilir o iş:(

yaz yagmuru
20-05-07, 23:03
herkese ıyı aksamlar arkadaslar.dunku bolumle ılgılı yorumlarımı yapayım dedım bende.
oncelıkle melek mehmet gumus sahnelerı mukemmel otesıydı.sok sekerdıler yahu.bıttım onlara ben.canım melegım nasılda yalayıp yutuyordu kahvaltısını tombul palyacom benım.ya gercekten surda kalmıs dort bolum neden boyle yapıyor bu senarıstler.ya artık raıtıng kaygısıda olmaması lazım ne olurdu hep boyle mehmet gumus melek ve umutlu sahneler ızleseydık?(umut erkek bebegımız ben umut olacagını dusunuyorum.gumus umutla mehmetın ıyılesmesı umudyla ıcınde buyutup dunyaya getırecek bebegını.adı ondan umut olacak)gerek yoktu mehmetın olumune gumusu sevdıgını gormemeıze.bız her ne kadar mehmet gumus ıcın hıc bır sey yapmıyor desekde bılıyoruz sevgısının askının ne denlı buyuk oldugunu.olmesıne veyada olumden donmesıne hıc ama hıc gerek yoktu.neyse basa gelen cekılrımıs.aglaya sızlaya ızleyecegız artık.umarım sonu barı gusel olsun.gercı kıvancımız denız gozlumuz bır haylı sok olacagımızı soylemıs ama her sye ragmen umudumu yıtırmemek umdudmu kaybetmemek ıstıyorum.bız mutlu sonu hakedıyoruz.bızler oldugu kadarada uc yıldır bu ıse emek verıp gecelerını gunduze katıp canla basla calısıp bızlere bu guzellıklerı yasatan sevgılı oyuncularımızda mutlu sonu hekedıyorlar.ısallah dıledıgımız gıbı olur.bu sok mutlu sok olur.
ya benım dunku bolumde kendımı adeta kabettıgım bır yer varkı oda gumusle mehmetın yataklarında konusdugu ve mehmetın gumuse "SANA OLURUM BEN" dedıgı yer.duyunca oyle bır cıglık atmısım kı babam dıger odadan kosarak geldı ne oluyor dıye:img-hyste offf ben nasıl zıleyecegım denız gozlumu o halde ya.
ayrıca herkesın gumuse ınanması cok guseldı.bahara hayranım gercekten cok basaralı bır bayan yonetıcı.hemen nasılda olaya hakım oldu.yalnız ben berke daha buyuk bır tepkı gostermesını beklıyordum.hatta bır tokat bıle atabılırdı bahar.bahara kzıyorum ben hala gokhana boyle davrandıgı ve hala selıme farkında olmadanda olsa umıt verıdgı ıcın.ben olsam bu adam boyle devam ettıgı ıcın once uyayrırdım boyle devam ederse ısıne son verecegıme.sonrada dedıgımı yapar ısıne son verırdım gercekten.ya adam ısyle ozelı karısıtıyor.cok cırkın bır hala lmaya basladı bu durum.sırf baharla aksam yemegıne cıkabılmek ıcın ısı bahane etmeler falan.umarım gokhanında dedıgı gıbı bahar "PISMAN OLACAGI SEYLER YAPMAZ!"
son olarak dede eger dılrubayı affedıp onunla beraber donerse yuh derım ben.sonra olacakların sonunda nasıl davranacagını merak edıyorum dogrusu.oldu olacak oda vıcdana zabından olsun.srefede kalpten gıder zaten.ya rukıs ıyılestı onun bankı pınara demısdım ama vazgectım gumusum yakısır oraya.:img-hyste
MUTLU SON ISTIYORUZ!EGER SOK OLACAKSAKDA MUTLU SOK OLALIM NE OLUR BUNU BIZDEN ESIRGEMEYIN!BU KADARINI COK GORMEYIN!BIZ BUNU HAKETTIK.

MAİ
21-05-07, 01:30
Şimdiye kadar severek izlediğim dizimizin bitmesine ne kadar uzun sürerse sürsün üzülüyorum.:sad53:

Finalde şok...
Ben kötü biten son istemiyorum.
Her hafta onlarla güldük onlarla beraber üzüldük.
Böyle bir sonun bizlere büyük haksızlık olacağını düşünüyorum.

GERİDE MUTSUZ GÜMÜŞSEVERLER BIRAKMAMANIZ DİLEĞİYLE...
Sizlere diyorum heyyy senaristler.

Muge_ds
21-05-07, 05:39
Dizinin başlarını izledim biraz önce...

Bize gönderilen bölüm resimleri netliğini kazanmış oldu,sahneyi çekmeye hazırlık yaparlarken çekilen bir kareymiş kendileri..Bende düşünüyordum olamaz heralde Songülüm o renkleri uyumsuz hırkayı dizide giyemez diyordum ve düşüncelerim çıktı..Zaten o sahneyi çekerlerken de denizden gelen bir rüzgar varmış,kendisini belli ediyordu,demek Songülüm üşüdüğünden üstüne hırka alma gereksimi duymuş set arasında...
Uyumsuz hırkayı Songülüm giymez heralde diye düşünmüştüm dedim ama nedense ısrarla 2 bölümdür giyilen uyumsuz o yeşil ayakkabılar söz konusu..Neden bu bölüm Songülüm o ayakkabıları tekrardan giymiş anlamadım?? Sette ayakkabı sıkıntısı mı çekiliyor acep?? O ayakkabıları gördüğümde acaba ayakkabılar Songülün mü diye düşünmüştüm,Afife Jale Ödüllerine giderken giydiği kıyafetin rengine uygun,sanki o kıyafete alınmış bir ayakkabı izlenimi yaratmıştı bende..

"Uzun bi gün olucak,seni kucağımızda taşıyamayız babacım..Baştan söyleyeyim sonra mızıkçılık yapmak yok." "Annen bütün gün evde oturup karalar bağlamak istiyor ama izin vermiyoruz değil mi canım benim." "Tatile çıkıcaz,tabi annen sana daha denizci şapkası almadı." "çok bozuldu walla,hemen alalım şapkasını" replikleri çok hoşlar!!! Bayıldım resmen bunlara ve bu karelere...

SNT
21-05-07, 10:27
25-03-07 saat 01:33 tarihinde gönderdiğim bir mesajı kopyalıyorum arkadaşlar şimdi buraya.

Gümüş,canım Gümüş,gözleri bir türlü gülmek bilmeyen,dertlerinin biri biterken biri başlayan Gümüş'ümüz..Meme kanseri ile ilgili verilecek olan mesaj güzel,dizide konu olması için böyle olaylar yazılması doğal ama GÜMÜŞ'ÜN üzerine yazılmasa olmaz mıydı.Bunu MUSTAFA KE'de söylemişti daha önce Gümüş yerine Şeref annede gözükseydi o kitle..Yada konu olacaksa birilerinde Böbrek yetmezliği çıksaydı.Organ nakli durumlar işlenseydi..Hep Gümüş çekmeseydi dertlerin en büyüklerini olmaz mıydı? (bkz:Snt tarafından gönderilen mesajlar,sayfa 7' de ki ilk mesaj..)

Evet arkadaşlar bu böbrek meselesini,organ naklini ben 2 ay önce dile getirmişim.Hay getirmez olaydım,hay benim elimi eşek arısı soksaydı da klavyede bu mesajı yazamasaydım.Şom ağzımı açmışım yine..Çok üzgünüm:icon_sorr

yabancıdamat
21-05-07, 10:34
bence gümüş defileye çıkmaya karar vericek kenanda tam gümüş gelinlikle çıktığında vurdurucak onu sonra kenan ortadan kaybolıcak herşey berkin üstüne kalıcak hani mehmet duyduya o bakımdan

calino
21-05-07, 10:44
Şimdi SNT'ciğim ben sana ne diyeyim, ben seni ne yapayım haa söyle?
Sen tam körfezlik oldun SNT'ciğim.
Söyle, söyle seni körfezin ne tarafından atayım? Atılmadan önce İzmit'in en son hangi manzarasını görmek istersin?
Al sana böbrek SNT, he mi de Mehmet'in böbreği.
Aferin sana, sesini duruymuşsun.
Senaryodan sorumlu yetkililerde zaman kaybetmeden bunu uygulayı vermişler.
Sayın senaryodan yetkili şahıslar siz neden SNT'nin yorumunu dikkate aldınız?
Etmiş bir cahallık işte. Görmemezlikten gelmeniz gerekiyordu. Size de çok kırıldım.

SNT'em, yavrum, gülüm organ nakli falan demiş ama hani ille böbrek işlenecek ya ben organ mafyasını görmek istediğimi tekrar dile getireyim.
Ne zamandır Gümüş'te mafya konusu işlenmedi. Her olayın tekrarı oldu ama mafyanın olmadı. Gelin organ mafyasını da konu olarak ele alın ve sıkıyorsa işleyin.

SNT, bacım sınavlarım bir bitsin ne yapıp edip geliyorum yanına. Tırsıp kaçıp gitmek yok ama ona göre. Eski komşumu göresim geldi o yüzden gelecem valla.

kırşehirli
21-05-07, 10:50
Arkadaşım tv molasınada eklenmiş indirip seyredebilirsin
Çok güzel bir bölüm izledik çekirdek ailemiz pazar gezmesine çıktı kenanla berkin çevirdigi dolap ortaya çıktı bahar ve mehmet berki iyi benzetti benim bildigim insan askerlikte olgunlaşır bizimki olgunlaşmamış ham kalmış önce karısının etkisinde kaldı şimdide kenanın bol kepceden attıgı sözlerinin etkisinde kalıyor berk kenan senin kara gözüne karakaşına aşık degil seni başa gecirip şirkette istedigi gibi at oynatıp şirketi yiyecek o zaman ne şadoğlu kalır ne sen biraz olgunlaş rukiyenin yavaş yavaş iyleşmesi bunda pınarın etkisi çok büyük ama rukiyenin ailesi felaket orhanı zivanadan çıkarıyorlar sönmez aileside bir harika idi doruk çoktatlı bir bebekti şeref billur kavgasıda fena degildi kenan gene şükretsin başını sokacak bir ev verdi mehmet bakalım ne kötülük yapacak gelelim bizim çekirdek aileye mehmet ve gümüşe anne ve baba olmak çok yakışmış mehmetin kızına kızımda bunlardan giyecek kızım giyermisin alayımmı sana hadi agla kızım annen iş görüşmesi yapmasın bugun pazar demesi kızım uzun gidecegiz seni kucagımızda taşıyamayız anlaştıkmı demesi annen sana denizci şapkası almadı daha annen evde oturup karalar baglamak istiyor biz buna izin vermeyecegiz diyerek melekle konuşması çok hoştu mehmetin gümüşün bu zor zamamanında yanında olması destek vermesi ona inanması sevgi sözcükleriyle üzüntüsünü alması tek kelimeyle harika ancak bütün bunları yapan eş karısına deli gibi aşıktır gercek hayatta böyle birbirine deli gibi aşık karı koca varmıdır ki mehmet eşi ender bulunan kocalardan defilenin yapılacagı kulisi kırmızı gül goncalarıyla donatıyor bunu gümüş bence hak ediyor
Bakalım haftaya ne gibi olaylarla karşılaşacaz finale yaklaştıkca dizimiz merak artıyor benim gönlümden 100de dalya degil 200 bölümde dalya deyip final yapmalarıydı keşke bir sezon daha oynasaydı burdan başta yönetmenimiz kemal uzun ve kıvanç tatlıtuğ songül öden ve tüm oyuncu ekipteki tüm çalışanlara böyle bir dizi izlettirdikleri için sonsuz teşekkürler bir daha böyle bir dizinin çekilecegini sanmıyorum kanal d olalı böyle bir dizi izletmediydi

SNT
21-05-07, 11:01
:icon_sorr calinocum,canım benim etmişim işte bir kabahat,şom ağzımı kırk yılda bir açarım oda tutar bazen işte.Valla canım Körfezi hakettim galiba bu sefer.Ama ben yazmadım,klavyem yazdı onları,sen gel klavyemi at olmamı?

Bu organ nakli nasıl geldi aklıma,hemde böbrek valla hiç bilmiyorum.Ama ben onu iyi niyetle yazmıştım hatılıyorum.Gümüş üzülmesin,tüm sıkıntıları Gümüş çekiyor,ağlamasın diye yazmıştım.Ama yine tersi çıktı yazdıklarımın en çok Gümüş üzelecek,en çok Gümüş ağlayacak üff üfff...

Sen mafya istiyorsun ama bence isteme.Neden dersen,şimdi mafya onca insan arasından Melek yada Gümüş'ü kaçırır,olan yine en çok Gümüş'e olur.Gel sen bu istekten vazgeç.

Hem ben hala senaristlerimize güveniyorum,hala umutluyum,bizi MUTLU SON bekliyor.Yalnız hangi konuda nasıl şok olacağız pek bir tahminim yok.Ben kendimi Şok olmaya alıştırıyorum,eğer olmazsak AĞIR ABİMİN alıcağı olsun diyorum:img-wink:

Ayrıca canım calinom,eski komşum,gel gel bekliyorum,tırsıp kaçmam merak etme,börekler açacağım sana gel canım..:happy0064

calino
21-05-07, 11:39
Şimdi eski komşum SNT'em ben neden mafya mafya diye tutturuyorum biliyor musun?
Bilmiyorsun hemen açıklayayım.
Şimdi hani bir zamanlar dizimize mafya konusunu işleme gafletinde bulundular sayın çok yetkili senaryodan sorumlu abilerim, ablalarım. O zaman reytingler bir düştü, bir düştü zor toparlanmıştık hani. Böylece Gümüş sever izleyiciler farklarını ortaya koymuşlardı. İşte taaa o zamandan bu zamana hiç mafya konusuna değinmediler. Neden çünkü o 5 milyon istemedi. (bu arada biz o zaman 5 milyonun içindemiydik bilmiyorum) Şimdi zaman değişti, ee haliyle Gümüş'te değişti. Gümüş'ün değişimiyle belki o 5 milyonda değişmiştir. Bir deneme yapsınlar bakalım hafif hafif mayfa kokusu gelsin burnumuza. Mesela buna organ mafyasıyla başlayabilirler. Hem mesaj da alırız değil mi? Ohh miss gibi bölümler olur valla.
Evet evet, mafya konusuna da el atılsın. Bizi mafyadan mahrum bırakmayııın!

Bu arada hemen araya Bahar ve Gökhan'ı sıkıştırmak istiyorum.
Ne olacak bunların hali?
Daha ne kadar uzatıp, milleti baymak istiyorlar merak ediyorum.
Yeter artık ama yaa. Ya tamamen ayırın, ya da barıştırın. Birşeyler yapın ama. Ne bu böyle? Sıkıldım şahsen ben. Uzattıkça, uzattınız fenalıklar geldi bana. Bir sonuca bağlayın artık. Sizde kurtulun biz de kurtulalım.
Selim'e her zamanki gibi uyuz olmaya devam ediyorum tabii.
İlk önce toplantı talep ediyor, sonra Bahar'ı sıkıştırıyor illa yemekte konuşalım diye. Geniş bir zamana ihtiyacı varmış pehhh. Kızı sıkıştırıncaya kadar projeni anlatsaydın çoktan konu bitmişti, cevabını almıştın bile.
Sinir, sinir olduğu kadar da yüzsüz.

daygen
21-05-07, 11:41
bu bölümü beğendim gümüş ve mehmet sahnelerine bayıldım,şeref hanımın dilruba hanımın ve kızının ağızlarının payını vermesinden büyük keyif aldım kenan ve berk didem üçlüsünü izlerken sinir krizi geçirdim lütfen rica ediyorum final güzel olsun.Bahara gelince gökhana çok yakışıyor selimden nefret ediyorum hayatım boyunca selim,dilruba,didem gibi tiplerden nefret ettim,memedim kendine yakışanı yaptı ve karısına destek oldu bir kez daha aşık oldum memedime birde şu düşüncemi sizlerle paylaşmak istiyorum dilruba büyük ihtimalle dedenin yanına gitti lütfen senaristler dedemiz asla affetmesin o kadını belki kandırmaya gitmiştir,aslında herkesin bir ikinci şansa ihtiyacı vardır düşüncesini uygulamalarını istemem çünkü herşeyden önce güven gelir böyle bir aileye insan nasıl güvenebilir aslında kenanın memede zarar vermesini tek bir yöden düşüne bilirim oda dedenin birdaha hiç affetme düşüncesi olmasın istiyorum.

ela_ezgi
21-05-07, 11:51
ya senarıstler lütfen DİZİMIZ MUTLU SONLA BITSIN LÜTFEN.SONUÇTA 3 SENELIK BI EMEK VAR LÜTFEN BU 3 SENELIK EMEĞİ ÇÖPE ATMAYIN.
GÜMÜŞ DİZİSİNE YAKISIR BIR SEKILDE FINAL İSTIYORUZ.

başak_mu
21-05-07, 11:53
25-03-07 saat 01:33 tarihinde gönderdiğim bir mesajı kopyalıyorum arkadaşlar şimdi buraya.

Gümüş,canım Gümüş,gözleri bir türlü gülmek bilmeyen,dertlerinin biri biterken biri başlayan Gümüş'ümüz..Meme kanseri ile ilgili verilecek olan mesaj güzel,dizide konu olması için böyle olaylar yazılması doğal ama GÜMÜŞ'ÜN üzerine yazılmasa olmaz mıydı.Bunu MUSTAFA KE'de söylemişti daha önce Gümüş yerine Şeref annede gözükseydi o kitle..Yada konu olacaksa birilerinde Böbrek yetmezliği çıksaydı.Organ nakli durumlar işlenseydi..Hep Gümüş çekmeseydi dertlerin en büyüklerini olmaz mıydı? (bkz:Snt tarafından gönderilen mesajlar,sayfa 7' de ki ilk mesaj..)

Evet arkadaşlar bu böbrek meselesini,organ naklini ben 2 ay önce dile getirmişim.Hay getirmez olaydım,hay benim elimi eşek arısı soksaydı da klavyede bu mesajı yazamasaydım.Şom ağzımı açmışım yine..Çok üzgünüm:icon_sorr

ahanda forumun sesine kulak verdikleri nadir anlardan birisi..lakin bizler böle olumsuz şeylerin yanında tonlarca olumlu şeyler de söledik..gümüşün kanser mevzusu da ilk önce dalga geçilmek amaçlı burada dile getirilmişti.sonra hop dizide çıkıverdi karşımıza...peki çok sevgili senaristlerimiz neden sebep burda sölenen olumsuz şeyleri pat diye önümüze koyuveriosunuz da,yazılan bir sürü güzel sahneyi,mutlu anları,canım senaryoları başka dizilere monte edip bizi o güzelim sahnelerden mahrum ediyorsunuz....aynı zamanda ekran karşısında son bölümlerde dahi tırnaklasrımızı yememize sebep oluyorsunuz....şimdi tsunami isteniyor dendi forumda son felaket olarak bunu da mı beklemeliyz dizinizn sonunda...malum forum sizden önde gidio

ela_ezgi altın kelebek ödülleri bu gece veriliyor canım..benim hiç umudum yok ya neyse..songülümüz,kıvancımız,dizimiz biizm gönlümüüzn biirncisi ya bu da yeter bize...

SNT
21-05-07, 11:54
Calinom şimdi anladım canım.Haklısın valla mafya'yı istemekle.Ama bak bu konuda, bu saatten sonra işlense işlense çocuk mafyası işlenir.Nasıl mı?

Şimdi bu bölüm sağduyumuz Onur pek bir gevşekti.Bir babaya hiç yakışmadı.Hele Onur!a hiç yakışmadı.Deniz'le Defne ders çalışırken kıskançlıktan yalnız bırakmayan Onur Efendi,bu bölüm kızının tek başına taksiyle gidebileceğini söyledi.Üstelik İstanbul'da,üstelik kızı daha küçücük..Şimdi Onur bu gevşeklikle giderse,Defne kaçırılır,çocuk mafyası tarafından.Kızını artık arar durur Onur.Belki karşısına mendil satarken çıkar...Üstelik sadece çocuk mafyası olmayabilir,calinom senin dediğin gibi organ mafyasıda olur,pis bir sapık olur..

Yani ben hala hayretler içerisindeyim,Onur bunu nasıl söyledi rahatlıkla anlamış değilim

M.G.HASRET
21-05-07, 13:03
Arkadaşım tv molasınada eklenmiş indirip seyredebilirsin
Çok güzel bir bölüm izledik çekirdek ailemiz pazar gezmesine çıktı kenanla berkin çevirdigi dolap ortaya çıktı bahar ve mehmet berki iyi benzetti benim bildigim insan askerlikte olgunlaşır bizimki olgunlaşmamış ham kalmış önce karısının etkisinde kaldı şimdide kenanın bol kepceden attıgı sözlerinin etkisinde kalıyor berk kenan senin kara gözüne karakaşına aşık degil seni başa gecirip şirkette istedigi gibi at oynatıp şirketi yiyecek o zaman ne şadoğlu kalır ne sen biraz olgunlaş rukiyenin yavaş yavaş iyleşmesi bunda pınarın etkisi çok büyük ama rukiyenin ailesi felaket orhanı zivanadan çıkarıyorlar sönmez aileside bir harika idi doruk çoktatlı bir bebekti şeref billur kavgasıda fena degildi kenan gene şükretsin başını sokacak bir ev verdi mehmet bakalım ne kötülük yapacak gelelim bizim çekirdek aileye mehmet ve gümüşe anne ve baba olmak çok yakışmış mehmetin kızına kızımda bunlardan giyecek kızım giyermisin alayımmı sana hadi agla kızım annen iş görüşmesi yapmasın bugun pazar demesi kızım uzun gidecegiz seni kucagımızda taşıyamayız anlaştıkmı demesi annen sana denizci şapkası almadı daha annen evde oturup karalar baglamak istiyor biz buna izin vermeyecegiz diyerek melekle konuşması çok hoştu mehmetin gümüşün bu zor zamamanında yanında olması destek vermesi ona inanması sevgi sözcükleriyle üzüntüsünü alması tek kelimeyle harika ancak bütün bunları yapan eş karısına deli gibi aşıktır gercek hayatta böyle birbirine deli gibi aşık karı koca varmıdır ki mehmet eşi ender bulunan kocalardan defilenin yapılacagı kulisi kırmızı gül goncalarıyla donatıyor bunu gümüş bence hak ediyor
Bakalım haftaya ne gibi olaylarla karşılaşacaz finale yaklaştıkca dizimiz merak artıyor benim gönlümden 100de dalya degil 200 bölümde dalya deyip final yapmalarıydı keşke bir sezon daha oynasaydı burdan başta yönetmenimiz kemal uzun ve kıvanç tatlıtuğ songül öden ve tüm oyuncu ekipteki tüm çalışanlara böyle bir dizi izlettirdikleri için sonsuz teşekkürler bir daha böyle bir dizinin çekilecegini sanmıyorum kanal d olalı böyle bir dizi izletmediydi

Kirsehirli arkadasim cok guzel yazmissin...coktandir yorum yapmiyordun...seni tekrar aramizda görmek cok guzel..

SNT
21-05-07, 13:50
ahanda forumun sesine kulak verdikleri nadir anlardan birisi..lakin bizler böle olumsuz şeylerin yanında tonlarca olumlu şeyler de söledik..gümüşün kanser mevzusu da ilk önce dalga geçilmek amaçlı burada dile getirilmişti.sonra hop dizide çıkıverdi karşımıza...peki çok sevgili senaristlerimiz neden sebep burda sölenen olumsuz şeyleri pat diye önümüze koyuveriosunuz da,yazılan bir sürü güzel sahneyi,mutlu anları,canım senaryoları başka dizilere monte edip bizi o güzelim sahnelerden mahrum ediyorsunuz....aynı zamanda ekran karşısında son bölümlerde dahi tırnaklasrımızı yememize sebep oluyorsunuz....şimdi tsunami isteniyor dendi forumda son felaket olarak bunu da mı beklemeliyz dizinizn sonunda...malum forum sizden önde gidio

ela_ezgi altın kelebek ödülleri bu gece veriliyor canım..benim hiç umudum yok ya neyse..songülümüz,kıvancımız,dizimiz biizm gönlümüüzn biirncisi ya bu da yeter bize...

Başak_mu'cum dediklerinde haklısın canım.Ben yazdım diye,burada dile getirdik diye olduğundan pek emin değilim,Sadece ben şom ağzımı açmışım,bir de eşref saatine mi denk geldi ne oldu.Hani abdala malum olurmuş cinsinden benim ki,ama şu bir gerçek ,seninde dediğin gibi bu forumda yazılan kötü şeyler mutlaka dizide oluyor.

Ben yinede diyorum ki,MUTLU SON var.Evet Mehmet hastanelik oluyor ve yine gözyaşı var ama eminim ki sonunda mutluluk var,gözyaşlarımız sevinçten ve bitmesine üzüldüğümüzden akacak..

SNT
21-05-07, 14:08
Bu arada aklıma gelmişken yazayım hemen..Mehmet ve Gümüş'ün kahvaltı sahneleri güzeldi,Gümüş'ü güldürmek için elinden geleni yapmasıda güzeldi,güzeldi de Gümüş'Ün o anda yanağını kaç kere okşadı,kaç kere makas aldı sayamadım doğrusu.:img-hyste

Gümüş'ün yanağını bir kere okşadı anladık ,ama 2,3,4 olunca biraz komik oldu.Yani şimdi Gümüş'ün yanağını okşamayınca,makas almayınca Gümüş gülmüyormu?Yoksa Gümüş yanağında mı gıdıklanıyorda Mehmet bu kadar çok yaptı bu haraketi.Üstelik karşısında oturduğu içinde epey zorlandı.Allah'tan çayı,meyve suyunu falan dökmedi.:img-wink:

sanat
21-05-07, 14:12
Demek arada buralara uğrayıp neler yazıldığına bakıp, istekler göz önünde tutuluyor hımmm; ama iyi dilekler değil de, olmaması yönünde yazılan isteklere önem veriliyor anlaşılan....

Zaten maşallah her konuyu işlediklerinden bir tek felaket bu kalmıştı. Malum öbür diziler tüm organları ve hastalıkları işlediklerinden bizim diziye ancak bunlar kaldı...Gözü bir türlü doymak bilmeyen, her zaman daha da fazlasını isteyen,hala reyting zihniyetinde olan, kemikleşmiş izleyicilerini hiçe sayan, kamera arkasınadaki tüm sorumlu her kim varsa hepsini de kınıyorum...Kaç bölümdür bu dizinin reytingleri meydanda, şu vakitten sonra da değişmeyecektir; ancak herkes Sona erileceğini bildiğinden izlenme biraz artacaktır, bu bilinen aşikar bir sonuçken, bitime 4 bölüm kala daha güzel konular seçilemezmiydi. Aile olmayı, birbirine kenetlenmeyi daha farklı bir yolla irdelenseydi nolurdu...

97. bölüm sonunda Mehmet bıçaklanacak, eğer gelen tüyolara göre koma, böbrek arayışları falan da olacaksa bu konular 99. bölüm sonuna kadar gider, final bölümünde de ailenin birbirlerini hiç istemesem de bağışlanmalarını, kucaklaşmalarını izleyip SON yazacak. Bunu kabullenmek istemiyorum işte, izleyiciye bu zoraki dayatma nedendir...

Hastane görüntülerinde bizlere ne göstermeyi planlıyor bunlar...Hala Mehmetlerin Bahar ve Gökhan'la ne işi var çözemedim. Vedalaşmak için mi gittiler acaba B&G sonra Mehmet ve Gümüş tekneye binip yolculuğa çıkıp, deniz ortasında mı gerçekleşecek şu Şok tabir edilen hadise...

Sona doğru daha güzel şeyler konuşmak yerine, üzerinde durduğumuz şeylere bak...

SNT
21-05-07, 14:25
Sevgili sanat çok güzel şeyler yazmışsın canım.Ama ben böyle kötü bir olay beklediğimi dizide söylemiştim daha öncede.Eğer kötü bir olay gerçekleşmeseydi şu an umutsuz bir durumda olurdum,devamlı mutlu giden sahnelerden sonra Şok olarak kötü son olacağı gelirdi aklıma. Fakat nedense içimde devamlı mutlu son olacağa dair bir his var.Her ne kadar dizide geçen replikler bizi kurtlandırsa da,ben umutluyum.

çağloş
21-05-07, 14:27
dilruşa bir şey olmaz umarım yani yaşlı kadın sıkıntıdan bir şey olabilir.zaten bilruşta tahmin etti fikri dedenin yanına gitdeceğini.acaba fikri dede olanları öğrenince neler olacak mehmeti bıçaklattığı elinde sonunda kenanın ortaya çıkacak ve bu haber basına kadar gider ve böylelikle fikri dede öğrenicek buda ailde büyük bir şok olacak.bilruş artık kenanın bu yaptıklarını öğrenirse boşar.hiç kimse böyle bir kocaya dayanamaz.berk bile hala şu adama güvniyor ya ben pes derim

sanat
21-05-07, 14:33
Sevgili sanat çok güzel şeyler yazmışsın canım.Ama ben böyle kötü bir olay beklediğimi dizide söylemiştim daha öncede.Eğer kötü bir olay gerçekleşmeseydi şu an umutsuz bir durumda olurdum,devamlı mutlu giden sahnelerden sonra Şok olarak kötü son olacağı gelirdi aklıma. Fakat nedense içimde devamlı mutlu son olacağa dair bir his var.Her ne kadar dizide geçen replikler bizi kurtlandırsa da,ben umutluyum.

Arkadaşım daha ilk bölümden buyana alıştık, felaketler arasına sıkıştırılan bir iki mutlu sahneye, sonunun mutlu bir şekilde biteceğini biliyorum; ama bari son yapacaksınız 3 yıldır bırakmayan bu izleyiciyi hoşnut edin, bir kez olsun reyting düşünmeyin...

Son ana kadar akan gözyaşı ardından anlık göstermelik mutlu sahneyi ne yapayım ben. Ne farkı kaldı diğer dizilerden. Cepleri parayla doldu, olanıyla yetinmiyorlar, daha fazlası olsun, gözünüz doysun be...

SNT
21-05-07, 14:34
-songülöden-cim,M.fikri,dilruba'yı affedecek gibi geliyor bana.Mehmet'İn bıçaklanması kötü bir olay ama, böbrek nakli konusunda ya Berk yada Dilruba kullanılacak gibi geliyor senaryoda.

Berk'İn kendini affettirmesi,ailenin ona yeniden kucak açması için sebep olabilir bu böbrek nakli.Yada Dilruba'nın M.fikri'yi gerçekten sevdiğini anlamaları için de Dilruba'nın yardım etmesini sağlayabilirler.

Ayrıca bunları böyle yazınca sona dair şok bir fikir geldi aklıma ama neyse şimdi yazmayayım bari..

Muge_ds
21-05-07, 14:34
Öncelikle Merhaba...

Gün benim için anca anca ayıyor ama sizler için çoktan öğlen oldu bile,işte öğrenciliğin bu tembellik yanını seviyorum :)

Ortalıklarda finalle ilgili söylentiler dönüyor,bir yandan şok olacağımız final söylentileri gezinirken bir diğer yanda da Gümüş izleyicisi az çok finali tahmin edebiliyor söylentileri dolaşıyor..Ben öncelikle şunu söylemek istiyorum,ben öyle klasik tüm ailenin birleşip mangal partisi yaptığı veya Gümüşle Mehmetin kıslarınıda alıp bütün dertlerini İstanbulda bırakıp yeni deryalara açıldığı sahnelerin altında "son" yazısını görmek istemiyorum!!! Eğer şok bi olay gerçekleşecekse gerçekten şok olmalı...Ani ölüm haberi evet bizim için şok olabilir ama Mehmetin veya herhangi birinin ölmesi şu saatten sonra hiç bu niteliği taşımaz anca önemli bi karakterin saman altından öyle sular yürütmesi gerekiyor ki hakikaten vay bee ayakta nasıl uyutulmuşuz diyebilelimm!!!

Bu bölüm benim Dilruba ve Şerefin konuşmaları dikkatimi çekti..Şeref Dilrubanın geçmişini sorgularken,Dilruba da Şerefe kimbilir senin geçmişinde ne olaylar vardır diyodu..Acaba bu sözlerin altından bişey çıkar mı?? Gerçekten Şerefin geçmişi karanlık olabilir mi?? Şerefin ilk hallerini düşünücek olursak,bişeyler bekleyebiliriz ama genede altından bşey çıkacağını sanmıyorum ama vakti zamanında Şeref hırslarının kurbanı olup bi takım şeyler yapmışta olabilir...

Ben bölümü izlemeden önce sizlerin yorumunuzu okurken Mehmetin "Ölürüm senin için,duyuyor musun ölürüm" repliklerine takıldığınızı gördüm.. o sahneye o replikler güzel yakışmış,gerekirse karısı için canını bile verebileceğini,ona olan sevgisini göstermek amaçlı yazılmış bir replik..Ben altından bişey çıkacağını sanmıyorum...Bizim senaristleri çözdüğümüz kadar onlarında bizleri çözüp nelere tepki verip,vermeyeceğimizi,ne yaparlarsa o olayın üstüne yöneleceğimizi,hangi konuda kafamızın kurcalanacağını bildikleri için bu tarz replikleri seçip senaryoya koyduklarını düşünüyorum..Bi nitekim tepki vermemiz için..Çünkü şu bölümü izleyen,tüyo almış almamış her insan şu sahnelerden sonra Mehmetin başına bişey geleceğini ve aksiliklerin olacağını tahmin edebilir değil mi??

çağloş
21-05-07, 14:37
Arkadaşım daha ilk bölümden buyana alıştık, felaketler arasına sıkıştırılan bir iki mutlu sahneye, sonunun mutlu bir şekilde biteceğini biliyorum; ama bari son yapacaksınız 3 yıldır bırakmayan bu izleyiciyi hoşnut edin, bir kez olsun reyting düşünmeyin...

Son ana kadar akan gözyaşı ardından anlık göstermelik mutlu sahneyi ne yapayım ben. Ne farkı kaldı diğer dizilerden. Cepleri parayla doldu, olanıyla yetinmiyorlar, daha fazlası olsun, gözünüz doysun be...

sana katılıyorum.bütün dizilerin senaristleri böyle her şey reyting.reyting olsunda başka bir şey olmasın.evet güzrl sahnelere gerçektende çok nadir var.son 3-4 bölüm kalmış ne olacak güzel şeyler olsa insanlar sevinerek izlesin şu son bölümleri.

3 yıldır devam eden bir diziye bu yapılır mı.şimdi mehmeti bıçaklattılar noldu.diziye renk mi geldi.böyle iyi mutlulukları.ellerine ne geçecek.herkes biliyor mehmetin ölmeyeceğini o zaman niye yapıyorlar hiç anlamıyorum.birazda gümüş fanlarını düşnsünler diyorm ben ve 3 yıldır hiç durmaksızın devam eden diziyi

karam20
21-05-07, 14:40

SNT'em canım demek bu böbrek olayından sen sorumlusun. Demek bu yorumunu dikkate almışlar. Almaz olsalardı. Şimdi gerçekten körfezi hak ettin canısı.:img-wink: (Gerçi ben sana kıyamam. Sen böyle dediğime bakma:icon_whis ) Bu bölümü izlerken bol bol kulaklarını çınlatacağız anlaşılan.
Bu bölüm Mehmet, Gümüş Melek sahneleri yüzümde kocaman bir gülümseme ile izledim.:img-grin2 Mehmet ölürüm senin için demesi benim gerilmeme neden oldu. Bu sözü hiç sevmedim. Mümkünse kimse ölmesin. Biz mutlu son istiyoruz.:img-yes:
Bahar ve Gökhan olayının bu kadar uzaması can sıkıyor. Artık bir sonuca bağlasalar ne iyi olur. Ayrıca Didem olayı ne zaman çözülecek çok merak ediyorum. Ne bitmez 10 günmüş bu. Zaten her defilenin sonunun bir felaketle bitmesine biz alışkınız. Herşey yolunda gitse şaşardım.:img-yes: Bol bol hastane sahnesi bizi bekliyor. Calino'm bakarsın araya senin istediğin gibi mafya olayıda sıkıştırırlar. Belli olmaz.:img-wink:

çağloş
21-05-07, 14:42
-songülöden-cim,M.fikri,dilruba'yı affedecek gibi geliyor bana.Mehmet'İn bıçaklanması kötü bir olay ama, böbrek nakli konusunda ya Berk yada Dilruba kullanılacak gibi geliyor senaryoda.

Berk'İn kendini affettirmesi,ailenin ona yeniden kucak açması için sebep olabilir bu böbrek nakli.Yada Dilruba'nın M.fikri'yi gerçekten sevdiğini anlamaları için de Dilruba'nın yardım etmesini sağlayabilirler.

Ayrıca bunları böyle yazınca sona dair şok bir fikir geldi aklıma ama neyse şimdi yazmayayım bari..

sana katılıyorum snt:img-wink:
berk hala çocuk gibi yaptığı davranışlarla kendini ispat ettiğini zannediyor ama tam tersi oluyor.ben şunu anladımki dilruba gerçekten fikri dedeyi seviyor ve bu olay olursa eğer yani böbrek nakli mehmete fikri dede ve diğer aile fertlerinde anlar bir kez daha dilrubanın sevgisini vede şeref dilrubanın çok üzerine geldi bunuda söylemeden geçemeyeceğim sonunda şerefte yaptıklarına pişman olacak

eminek
21-05-07, 14:43
Merhabalar
Özet henüz gelmemiş aslında çokta merak etmiyorum.Ama inşallah içimizi açan bir özet verirler.
Tüyoyu yazan arkadaş bu bölüm sonunda bıçaklanacağını yazıyordu,bir arkadaşta fragmanı gördüğünü geçen bölümün sonunda Mehmetin bıçaklandığını yazmıştı.Acaba biz yanıltılmaya mı çalışıyoruz veya arkadaşlar yalan haberler verip bizi niye geriyorlar anlamadım.
Eğer kimsenin bilmediği birşey yoksa gördüm duydum,biliyorum adı altında bence bizleri kandırmasınlar çok çirkin bir davranış.
Neyse bence hastanede en fazla 1 olmadı 2 bölüm kalır ve dizi mutlu biter

SNT
21-05-07, 14:51
SNT'em canım demek bu böbrek olayından sen sorumlusun. Demek bu yorumunu dikkate almışlar. Almaz olsalardı. Şimdi gerçekten körfezi hak ettin canısı.:img-wink: (Gerçi ben sana kıyamam. Sen böyle dediğime bakma:icon_whis ) Bu bölümü izlerken bol bol kulaklarını çınlatacağız anlaşılan.
Bu bölüm Mehmet, Gümüş Melek sahneleri yüzümde kocaman bir gülümseme ile izledim.:img-grin2 Mehmet ölürüm senin için demesi benim gerilmeme neden oldu. Bu sözü hiç sevmedim. Mümkünse kimse ölmesin. Biz mutlu son istiyoruz.:img-yes:
Bahar ve Gökhan olayının bu kadar uzaması can sıkıyor. Artık bir sonuca bağlasalar ne iyi olur. Ayrıca Didem olayı ne zaman çözülecek çok merak ediyorum. Ne bitmez 10 günmüş bu. Zaten her defilenin sonunun bir felaketle bitmesine biz alışkınız. Herşey yolunda gitse şaşardım.:img-yes: Bol bol hastane sahnesi bizi bekliyor. Calino'm bakarsın araya senin istediğin gibi mafya olayıda sıkıştırırlar. Belli olmaz.:img-wink:

Karam20'cim canım,sende mi diyecektim tam,parantez içinde bana kıyamayacağını okuyunca rahatladım:img-yes:

Ya ben yazmışım ama ben yazdım diye akıllarına getirip senaryoya eklendiğini sanmıyorum.Yani olsa olsa bana malum olmuştur diyorum.(Bu arada MUSTAFA KE'M ortalarda yokken,sayfaları ilerletsek diyorum,bunları okursa elinden ve dilinden kurtulamam,atar beni körfeze:img-in_lo )

Ayrıca sana katılıyorum,bu didem meselesi fazla uzadı.Gerçi Didem amacına ulaştı galiba,şok gelişmelerden biri hamile kalması olabilir diye düşünüyorum.Yani böyle bir şoka hazırlansak iyi olur..

SNT
21-05-07, 14:59
Bu bölüm benim Dilruba ve Şerefin konuşmaları dikkatimi çekti..Şeref Dilrubanın geçmişini sorgularken,Dilruba da Şerefe kimbilir senin geçmişinde ne olaylar vardır diyodu..Acaba bu sözlerin altından bişey çıkar mı?? Gerçekten Şerefin geçmişi karanlık olabilir mi?? Şerefin ilk hallerini düşünücek olursak,bişeyler bekleyebiliriz ama genede altından bşey çıkacağını sanmıyorum ama vakti zamanında Şeref hırslarının kurbanı olup bi takım şeyler yapmışta olabilir...

Müge,(gerçi sende bu sözlerden birşey çıkacağını sanmıyorum demişsin).ben bu sözlerin sadece Dilruba'nın boşboğazlığı ve herkesi kendi gibi bilmesinden dolayı çıktığını düşünüyorum.Şeref'in geçmişinden bizi şok edecek birşey çıkmaz.Şeref'in evlenmesi babasının durumu bozulduğu için olmuştu galiba,babası iflas etmiş diye hatırlıyorum..(Bunları ans'de ilk zamanlar yazan özette okumuştum eğer yanlış hatırlamıyorsam.Eğer o özeti okuyanlar varsa ve benim hatırladıklarım doğruysa onlarda hatırlayacaklardır.)Geçmişinde başka birşey yok,yani Şerefte Gümüş gibi evlendiğinde fakir bir kızmış.

eminek
21-05-07, 15:39
Orhan ve ailesine dizide ne kadar çok yer veriliyor.Neredeyse Gümüşle Mehmet kadar sahneleri var.Onlar yerine Bahar ve Gökhan ilşkisine yoğunlaşsalar.Baharın kafası karışık ne düşünüyor ne yapacak bilmiyoruz.Baharın psikolojisini irdeleyebilirler.
Onur artık gelsin kendine.Klasik eş modundan kurtulsun.Sürekli kanepede uyuyor eşini ihmal ediyor

SNT
21-05-07, 15:45
Benim kafama başka bir şey takılıyor.Mehmet merdivenler de,Berk ve Kenan'ın konuşmalarını dinledi,Birşeyler karıştıracaklarını biliyor.
E bu peki bunun için ne yapıyor ?Nasıl bir önlem alıyor?
Yada daha doğru bir soru sorayım,neden bir şekilde şüphelenip önlem almıyor Mehmet?
Peki bıçaklanıp,kendine geldiğinde ilk önce kimi suçlayacak?Kenan'ı mı? Berk'i mi?
Yada Berk Kenan'dan bunun hesabını nasıl soracak?Herşeyi itiraf edecek mi aileye?

Ayrıca Kenan bu bıçaklama olayı için adamlara nasıl ve nerden para ödeyecek?Berk vermez bu iş için para,Kenan nerden bulacak bu parayı?

Peki Kenan parayı bulamazsa o adamlar tarafından şişlenip,kendi kazdığı kuyuya kendi düşermi?

songül_kıvanç
21-05-07, 15:57
Arkadaşlar benim anlamdığım bir konu var BAHAR kime aşık ? Biri bunu bana açıklarsa çok mutlu olcam

Benim kafama başka bir şey takılıyor.Mehmet merdivenler de,Berk ve Kenan'ın konuşmalarını dinledi,Birşeyler karıştıracaklarını biliyor.
Yada daha doğru bir soru sorayım,neden bir şekilde şüphelenip önlem almıyor Mehmet?
Peki bıçaklanıp,kendine geldiğinde ilk önce kimi suçlayacak?Kenan'ı mı? Berk'i mi?
Yada Berk Kenan'dan bunun hesabını nasıl soracak?Herşeyi itiraf edecek mi aileye?

Ayrıca Kenan bu bıçaklama olayı için adamlara nasıl ve nerden para ödeyecek?Berk vermez bu iş için para,Kenan nerden bulacak bu parayı?

Peki Kenan parayı bulamazsa o adamlar tarafından şişlenip,kendi kazdığı kuyuya kendi düşermi?

valla bu soruların cevabını gercekten cooook merak edıyorum ee tabı senıde tebrık edıyorum sorular super :)

sanat
21-05-07, 15:59
SNT'em bende çok istiyorum Mehmet'in duydukları için bir önlem almasını; ama vakit bulacağını pek zannetmiyorum, defile ve ardından yolculuğa konsantre olmuş durumda. Ayrıca Mehmet yine şirkette iş ile ilgi birşeyler planlandığını düşünecektir, hem Berk Kenan'nın işine son verildiğini bilmiyor daha...Berk, Mehmet'in başına gelenlerin Kenan'ın parmağı olduğunda hele de Mehmet ölüm kalım arası savaş verirken vicdan azabıyla ablasına itiraf edebilir; ama bu vakitten sonra onu kim affeder, izleyici etmezde, dizi de kimin edeceğini söymeme gerek yok sanırım...

Şimdi Kenan hapise mi düşecek yoksa yaptıklarından dolayı yine ev mi verilecek...

eminek
21-05-07, 16:08
Mehmet hala Kenana iyi davranmasının nedeni dedesine verdiği sözü.Dilrubanın ailesiylede ilgileneceğini söylemişti.
Heralda Mehmet bu bölümün ortasında bıçaklanır.Hemen hastaneya kaldırılıp ameliyata alınır çıkınca yoğun bakımdayken mi biter acaba?

rihanna
21-05-07, 16:11
SNT'em bende çok istiyorum Mehmet'in duydukları için bir önlem almasını; ama vakit bulacağını pek zannetmiyorum, defile ve ardından yolculuğa konsantre olmuş durumda. Ayrıca Mehmet yine şirkette iş ile ilgi birşeyler planlandığını düşünecektir, hem Berk Kenan'nın işine son verildiğini bilmiyor daha...Berk, Mehmet'in başına gelenlerin Kenan'ın parmağı olduğunda hele de Mehmet ölüm kalım arası savaş verirken vicdan azabıyla ablasına itiraf edebilir; ama bu vakitten sonra onu kim affeder, izleyici etmezde, dizi de kimin edeceğini söymeme gerek yok sanırım...

Şimdi Kenan hapise mi düşecek yoksa yaptıklarından dolayı yine ev mi verilecek...
aaa hapise gitsin mümkünse hatta ordan bir daha hiç çıkmasın ve bir gün avluda dolanırken yağmur yağsın başına şimşek düşsün ölsün(aminnnnnnnnn)

svnçgülcn
21-05-07, 16:13
Arkadaşlar benim anlamdığım bir konu var BAHAR kime aşık ? Biri bunu bana açıklarsa çok mutlu olcam

elbetteGÖKHANA
ama selim baharın peşinde boş boş dolaşmaktaaa

SNT
21-05-07, 16:27
valla bu soruların cevabını gercekten cooook merak edıyorum ee tabı senıde tebrık edıyorum sorular super :)

:)teşekkür ediyorum canım,bende bu cevapların dizide süper olmasını istiyorum.

sanat'çım doğru diyorsun,Mehmet defile ve tatil yüzünden önlem almaz.O zaman başka bir soru soruyorum.

Eğer Mehmet',hiç bir şekilde önlem almayacaksa bunları duymasının ne gibi yararı olacak Mehmet'e?

O sahne'nin çakilmesinin bir amacı olmalı,bu amaç ne?

Acaba bu amaç,Mehmet'İn hayata döndüğünde polislere şüphelendiği kimsenin adını söylemesi mi olacak?

Polisler Mehmet Bey sizleri bıçaklayanları tanıyormuydunuz?Mehmet cevap verir-hayır daha önce hiç görmedim.Polis tekrar sorar,Mehmet Bey düşmanınız var mı ?Mehmet'te şirkette ki olanları göz önüne getirir ve dinlediği sahne gelir Ya susar yada cevap verir..

Bende senin soruna cevap vereyim,ama çok şıklı bir cevap olucak.
1.si,Kenan hapse girer,adamları da girer.Hapiste Kenanı bıçaklarlar adamlar,Kenan ölür?
2.Adamların robot resimlerinden kim oldukları öğrenilir,adamlar yakalanırlar,Kenan'ın yaptırdığını söylerler,Kenan yine hapiste.
3.Berk Kenan'ın yaptırdığını anlar,şok gelişme olarak Kenan'ı öldürür..
4:Kenan bir şekilde tekrar intikam almak için kayıplara karışır,son bölümde geri döner Gümüş'ü ya da Mehmet'İ vuracakken,arkadan bir silah sesi,M.fikri yada Dilruba Kenan'ı vurmuştur.Kötü adam ölmüş,vuran kişide nefsi müdafadan yırtmıştır..

Yani Kenan'ın sonu ya ölüm,yada yeni evi olarak hapis sanat'çım:img-yes:

ulaş
21-05-07, 16:29
bu özette nerde kaldı yahu yarınmı vericekler acaba?

ya bugün wersinler ya yarına uzatmasınlar walla sırf özeti okuycam diye bir fırsatını bulup girdim ama ne şansızım daha werilmemişş off offf birde arkadaşlar tek cümlelik yorum yapınca silmiyolar mıydı niye yazıyoruz biz hala????

rihanna
21-05-07, 16:30
bu özette nerde kaldı yahu yarınmı vericekler acaba?
valla neden vermediklerini anlamadım yarında vermezler bence çarşamba günü görürüz hayır ben şunu anlamıyorum biraz daha dişlerini sıksalar ne olcak 4 bölüm kaldıııııııı:sad53:

karam20
21-05-07, 16:41

Canım Mehmet'in konuşulanları duyması hiçbir işe yaramayacak. Sonunda bıçaklanacağına göre durum bunu gösteriyor. Sanırım Mehmet bu kadar ileri gideceklerini düşünmedi ve önlem alacak zamanda bulamıyacak gibi geliyor bana. Ayrıca Kenan kendisine verilen tazminatla ödeyecek adamların parasını. Yani Mehmet katilinin parasını kensisi ödemiş olacak.:icon_sorr Benim merak ettiğim Dilruba olanları öğrenince nasıl tepki verir acep? Dilruba'nın M. Fikri'yi sevdiğine bir türlü inanamıyorum. Olayları ortaya çıkınca o hırslı kadın gitti yerine melek bir kadın geldi.(Bir kanatları eksik.:img-hyste ) Dilruba'nın bu kadar zamandır nasıl bir kadın olduğunu bilmesem acıyacağım haline ama hiç içimden gelmiyor.:icon_whis Birden değişti kadın. M. Fikri'nin onu affedeceğini düşünüyorum ama bunun aileden nasıl tepki göreceğini merak ediyorum. Özellikle Şeref hanım nasıl bir tepki verir acep? Ayrıca Didem'in hamile kalması benide hiç şaşıtmaz. :img-yes:

batuhan_gumus
21-05-07, 16:41
arkdaslar insallah su kelebek ödül törenleri tv deyayinlanir belkide kraltv de cikar arkadaslar insallah songül ve kivanc canlarimm

çağloş
21-05-07, 16:43
selim demişken iyice gıcık kapmaya başladım kesin yine bahara evlenme teklifi edecek bahar onu sevmiyor anlamadı mı hala işte buna çok kızıyorum böyle kişilere

sanat
21-05-07, 16:46
sanat'çım doğru diyorsun,Mehmet defile ve tatil yüzünden önlem almaz.O zaman başka bir soru soruyorum.

Eğer Mehmet',hiç bir şekilde önlem almayacaksa bunları duymasının ne gibi yararı olacak Mehmet'e?

O sahne'nin çakilmesinin bir amacı olmalı,bu amaç ne?

Acaba bu amaç,Mehmet'İn hayata döndüğünde polislere şüphelendiği kimsenin adını söylemesi mi olacak?

Polisler Mehmet Bey sizleri bıçaklayanları tanıyormuydunuz?Mehmet cevap verir-hayır daha önce hiç görmedim.Polis tekrar sorar,Mehmet Bey düşmanınız var mı ?Mehmet'te şirkette ki olanları göz önüne getirir ve dinlediği sahne gelir Ya susar yada cevap verir..

Bende senin soruna cevap vereyim,ama çok şıklı bir cevap olucak.
1.si,Kenan hapse girer,adamları da girer.Hapiste Kenanı bıçaklarlar adamlar,Kenan ölür?
2.Adamların robot resimlerinden kim oldukları öğrenilir,adamlar yakalanırlar,Kenan'ın yaptırdığını söylerler,Kenan yine hapiste.
3.Berk Kenan'ın yaptırdığını anlar,şok gelişme olarak Kenan'ı öldürür..
4:Kenan bir şekilde tekrar intikam almak için kayıplara karışır,son bölümde geri döner Gümüş'ü ya da Mehmet'İ vuracakken,arkadan bir silah sesi,M.fikri yada Dilruba Kenan'ı vurmuştur.Kötü adam ölmüş,vuran kişide nefsi müdafadan yırtmıştır..

Yani Kenan'ın sonu ya ölüm,yada yeni evi olarak hapis sanat'çım:img-yes:

SNT canım benim soruna cevap vermeden önce Mehmet'in duydukları ile beklentini biraz açıyım canım...Aslında arkadaşım bende bir önlem almasını istiyorum; ama dediğim gibi telaştan vakti olmayacaktır....

Ayrıca şunu unutmamak gerek burda her ayrıntı didik didik edinirken, inan senaristler o kadar detayın üzerinde durmuyorlar. Bu zamana kadar sarfedilen onca replik, sahne var ki havada asılı kalan ve sahnenin birinde bir şey olurken, bizde burda; ama o sahne de şöyle demişti kesin bir şey çıkacak diyip de her şey kaç kez boş çıktı...Onca boş geçen, sonuçsuz kalan repliklerden sonra Mehmet'in Berk ve Kenan ile konuşmalarını duyması da diğerleri gibi boş bir sahne olarak orda kalabilir büyük ihtimalle...
Ama işin cıvığını çıkarmak istiyorum ben ve bu sahneyi şöyle yorumlıyacağım...

Berk Kenan'ın Mehmet'i öldürmek için adamlar tuttuğunu öğrenir ve durdurmak için olanca hızıyla yetişmeye çalışır; ancak olay yerine vardığında iş işten geçmiş Mehmet yerde kanlar içinde yatmaktadır. Berk yanına gider "Abi, abi çok üzgünüm, beni affet der gözyaşlarıyla"
Mehmet: Neden Berk, neden ben, sana ne yaptım ve bir damla yaş gözünden süzülür ve....
Berk: Hayır....:img-pilot

Belki Mehmet uyandığında hapse giren girmiştir, kanımca Mehmet 99. bölüm sonuna kadar gözlerini açmayacak...Diyelim ki kendine geldi, Mehmet'in asla Berk'i ele vereceğini sanmıyorum. Hele ki Berk'in böbreği falan verilirse tamam...

Kenan ile yazdığın şıklardan ilkini beğendim canım, yanına Berk'i de versek birlikte uğurlasak bir taşla iki kuş misali :img-wink:

_mervevrem_
21-05-07, 16:51
parası yok demişsiniz
neden öyle diyorsunuz ki;
berk bey banklası var
birde saf mehmet ki güğmüşten geçtiğine inanıyorum tazminat verdi
evide unutmamak lazım belkide minik kuşumuzun evidir olamaz mı???
haydan ggelen huya gider....

TUĞBA SLC
21-05-07, 16:52

arkadaşım kenenın parayı nerden bulacağı konusunda benim bir fikrim var hani mehmet kenanı işten çıkarırken eline tazminatını verdi ya belki o parayla mehmeti bıçaklatabilir

mehmet kendi sonunu hazırlamış oluyo bu durumda inanamıyorum ya off..:sad53:

SNT
21-05-07, 16:57
Canım Mehmet'in konuşulanları duyması hiçbir işe yaramayacak. Sonunda bıçaklanacağına göre durum bunu gösteriyor. Sanırım Mehmet bu kadar ileri gideceklerini düşünmedi ve önlem alacak zamanda bulamıyacak gibi geliyor bana. Ayrıca Kenan kendisine verilen tazminatla ödeyecek adamların parasını. Yani Mehmet katilinin parasını kensisi ödemiş olacak.:icon_sorr Benim merak ettiğim Dilruba olanları öğrenince nasıl tepki verir acep? Dilruba'nın M. Fikri'yi sevdiğine bir türlü inanamıyorum. Olayları ortaya çıkınca o hırslı kadın gitti yerine melek bir kadın geldi.(Bir kanatları eksik.:img-hyste ) Dilruba'nın bu kadar zamandır nasıl bir kadın olduğunu bilmesem acıyacağım haline ama hiç içimden gelmiyor.:icon_whis Birden değişti kadın. M. Fikri'nin onu affedeceğini düşünüyorum ama bunun aileden nasıl tepki göreceğini merak ediyorum. Özellikle Şeref hanım nasıl bir tepki verir acep? Ayrıca Didem'in hamile kalması benide hiç şaşıtmaz. :img-yes:

Doğru tazminat ödedi değil mi Mehmet.E be Mehmet diyesim geldi şimdi.Kanan'a ev aldığını da kimse bilmiyor değil mi şimdilik.Kenan'ın yaptığı ortaya çıkınca Kenan'ın saklancağı yeri bile hazırladı Mehmet.Hey Allah'ım yaa.Bu kadar körü körüne iyilik yapılmazki.İyilik yaparken bile dikkat ediceğiz mesajını alıyoruz bu arada..

SNT
21-05-07, 17:05
Ama işin cıvığını çıkarmak istiyorum ben ve bu sahneyi şöyle yorumlıyacağım...

Berk Kenan'ın Mehmet'i öldürmek için adamlar tuttuğunu öğrenir ve durdurmak için olanca hızıyla yetişmeye çalışır; ancak olay yerine vardığında iş işten geçmiş Mehmet yerde kanlar içinde yatmaktadır. Berk yanına gider "Abi, abi çok üzgünüm, beni affet der gözyaşlarıyla"
Mehmet: Neden Berk, neden ben, sana ne yaptım ve bir damla yaş gözünden süzülür ve....
Berk: Hayır....:img-pilot

Sona 4 bölüm kalınca belki Mehmet uyandığında hapse giren girmiştir, kanımca Mehmet 99 bölüm sonuna kadar gözlerini açmayacak...Diyelim ki geldi Mehmet'in asla Berk'i ele vereceğini sanmıyorum. Hele ki Berk'in böbreği falan verilirse tamam...

Kenan ile yazdığın şıklardan ilkini beğendim canım, yanına Berk'i de versek birlikte uğurlasak bir taşla iki kuş misali :img-wink:

Sanat'çım seni tebrik ediyorum.Senin yazdığın gibi bıçaklanma sahnesi izleme ihtimalimiz epey yüksek.
Aslında dizinin sonlarına yaklaşmışken,bakıyorumda daha aydınlığa çıkacak çok konu var.Bunları nasıl toparlayıp,nasıl muhteşem bir son seyredeceğiz bilemiyorum.Umarım Şok bir finalden kasıt,konuların askıda kalıpta,bize böyle mi bitecekti dedirtmeleri olmayacaktır.Yoksa bizde şok yorumlar yaparız değil mi?:img-wink:

_mervevrem_
21-05-07, 17:06
Doğru tazminat ödedi değil mi Mehmet.E be Mehmet diyesim geldi şimdi.Kanan'a ev aldığını da kimse bilmiyor değil mi şimdilik.Kenan'ın yaptığı ortaya çıkınca Kenan'ın saklancağı yeri bile hazırladı Mehmet.Hey Allah'ım yaa.Bu kadar körü körüne iyilik yapılmazki.İyilik yaparken bile dikkat ediceğiz mesajını alıyoruz bu arada..

buna uygun atasözümz var
gerçi biraz orjinalinden sapğtırılmış olacak ama eskidendi artık devir değişti
İYİLKİK YAP KENDİNE KATİL BUL....
bu arada herkesi tebrik edeceğim çünkü bizim süper 2+2 lerin beceriksizliği yüzünden herkes harika senaryolar yazmaya başladı...

calino
21-05-07, 17:12
Benim anlamadığım bir nokta var. Hadi Kenan adamları buldu, hatta Kadir diye bir şahısın ismini verdi ama Kenan Kadir'i nereden tanıyor, hem de İstanbul'da?
Kenan zaten senelerdir Ankara'da oturuyor. Ankara'dan İstanbul'a gelipte bu arka sokakların adamının ismini verecek kadar samimiyeti mi vardı Kenan'nın. Mümkünse senaristler bir sonraki bölümde bunu açıklayabilirler mi?
Yani düşününce çok mantıksız geliyor insana.

SNT
21-05-07, 17:15
buna uygun atasözümz var
gerçi biraz orjinalinden sapğtırılmış olacak ama eskidendi artık devir değişti
İYİLKİK YAP KENDİNE KATİL BUL....
bu arada herkesi tebrik edeceğim çünkü bizim süper 2+2 lerin beceriksizliği yüzünden herkes harika senaryolar yazmaya başladı...

:img-hyste mevrevrem'cim sen çok yaşa emi..Benimde aklıma İyilikten maraz doğarmış atasözümüz gelmişti ama senin ki pek bir uyumlu oldu diziyle:img-wink:

Birde bu sahneler lütfen bizi ağlatsın.Madem yazıldı böyle acıklı sahneler,duygusal repliklerle bizi ağlatsınlar,o zaman bir işe yarar.Ben artık bu sahnelerde sinir olmak istemiyorum..

sanat
21-05-07, 17:18
Arkadaşım o konuda haklısın, eğer ki bizi yarım yamalak bir finalle şoklarsa bunlar valla kazandırdığımız paraları helal etmem önce, sonra da klavyede parmaklarıma hangi harf geldiyse yazarım...

Ne zamana kadar Orhan'a torpil geçilecek bakalım, bu adamı işleyeceklerine Şeref'e birini bulsalardı nolurdu sanki...Onur ve Pınar'ın evliliklerinde sorun var, keza Bahar'da öyle; ama senaristler Orhan ve bir türlü konuşmayan kızı üzerinde duruyor...

Bunlar sanırım herşeyi sakız gibi uzatarak son bölümde halledecekler
- Rukiye birden kendine gelecek
- Bahar çok önce söylemesi gerekenleri birden söyleyip Gökhan'a kucak açıcak
- Onur sonunda bir karısı olduğunu ve de bir erkek olduğu hatırlayacak mı hatırlatılacak mııı
- M.F-Dilruba el ele (kahretsin)
- Mehmet ve Gümüş okyanusa çıkmış
- Şeref hanıma yine çocuk bakmak, yine çocuk bakmak
- Berk ve Didem'in (kovulmalarını çok istesemde ) bir yerlere bıraktıkları beyinlerini ordan alarak, normale dönmeleri
- Billur...onu bilemeyeceğim

ve Son yazar...

SNT
21-05-07, 17:19
Benim anlamadığım bir nokta var. Hadi Kenan adamları buldu, hatta Kadir diye bir şahısın ismini verdi ama Kenan Kadir'i nereden tanıyor, hem de İstanbul'da?
Kenan zaten senelerdir Ankara'da oturuyor. Ankara'dan İstanbul'a gelipte bu arka sokakların adamının ismini verecek kadar samimiyeti mi vardı Kenan'nın. Mümkünse senaristler bir sonraki bölümde bunu açıklayabilirler mi?

Valla calinom,gözünden hiç bir şey kaçmıyor maşallah.Bende merak ediyorum bunu.Kadir abi nerede oturuyor,Kenan nerden tanıyor bu adamı?Kenan'ın daha önceden başka vukuatları da olmuşmuydu?

Yoksa Dilruba'nın faili meçhul koca ölümlerinde Kenan'ın mı parmağı vardı?

bahargokhan
21-05-07, 17:25
elbetteGÖKHANA
ama selim baharın peşinde boş boş dolaşmaktaaa

BAHAR gökhana asık ama süründğrmek ıstıyor ıste.hem selıme asık oldugum adam sen degılsın demesı herseyı acıkca gosterıyıyor baharın yanına tek kısı yakısır o da gokhan..keske gercek hayatta boyle bırsey mumkun olsa ve sevınc gursen kamıl guler dızıdekı gıbı asık olsalar ne guzel olurdu

karam20
21-05-07, 17:27

Çok haklısın canım çok mantıksız bir durum. Ama senaristler Kenan'nın Ankara'da oturduğunu unutmuş olabilirler. Biz alışkınız bu durumlara. SNT'em mesajı çok iyi almışsın canım. İyilik yapmanın sonu kötü olabilir aman dikkat diyorlar. İnsan iyilik yaparkende korkacak artık. (Ben Mehmet'in yerinde olsam hiçbirşey vermeden Kenan ve ailesini yalıdan kovardım. Ama Mehmet ne yapsın arada dedesi var)

Not:SNT sana körfez diye seslenince bu seslenişleri duyup bize ses veriyorsun Acep MUSTAFA KE'YE nasıl seslensek. MUSTAFA KE'M bir ses ver canım:img-yes:

calino
21-05-07, 17:27
SNT'ciğim yapma etme, ne ağlatması? Ben baştan söyleyeyim ağlamam, anca gülerim bu sahnelere.
Ben kolay ağlayan bir insan değilimdir zaten. Ağlamam için bana o duyguyu geçirmeleri lazım. Şimdi bu lüzümsüz sahneyi de gördükten sonra ağlayacağımı sanmıyorum. Aynen böyle güleceğim :img-hyste

Bu arada MUSTAFA KE rahatsız arkadaşlar. Evde yatak döşek yatıyormuş. Hepinize selam söylememi istedi.

bahargokhan
21-05-07, 17:30
selim demişken iyice gıcık kapmaya başladım kesin yine bahara evlenme teklifi edecek bahar onu sevmiyor anlamadı mı hala işte buna çok kızıyorum böyle kişilere

ya çok haklısın tam kıl bı adam.aslında baharında suçu var sevmıyosan muhattap alma ne güzel mehmet kovmustu o kıl kurdu selımı.bence bahar ve gokhan agırlıklı tek bır bolum olsada verılmelı.cozmelıler bızde kasılmaktan kurtuluruz.1-2 dk bıle vermıyolar onları yanyana.bu arada su sevınc gursen gercek hayatta bı sıkıntı mı yasıyor dıkkat edın son bolumlerde yuzu asık ve gozlerı şiş

calino
21-05-07, 17:34
Çok haklısın canım çok mantıksız bir durum. Ama senaristler Kenan'nın Ankara'da oturduğunu unutmuş olabilirler. Biz alışkınız bu durumlara. SNT'em mesajı çok iyi almışsın canım. İyilik yapmanın sonu kötü olabilir aman dikkat diyorlar. İnsan iyilik yaparkende korkacak artık. (Ben Mehmet'in yerinde olsam hiçbirşey vermeden Kenan ve ailesini yalıdan kovardım. Ama Mehmet ne yapsın arada dedesi var)

Not:SNT sana körfez diye seslenince bu seslenişleri duyup bize ses veriyorsun Acep MUSTAFA KE'YE nasıl seslensek. MUSTAFA KE'M bir ses ver canım:img-yes:

karam20 canım haklısın, senaristler Kenan'ın Ankara'da oturduğunu unutmuş olabirler. Böyle vukaatları çok olmuştur. Biz güya balık hafızalıyız ama normal de kimlerin hafıza ile problemleri var belli.
Acaba bu durumları da o 5 milyona yutturuyorlar mı çok merak ediyorum.

Canım MUSTAFA KE rahatsız ses verebileceğini sanmıyorum. İnşallah en kısa zamanda kendini toparlar da yeniden forumda yorumlarını attırıverir.

SNT
21-05-07, 17:35
SNT'ciğim yapma etme, ne ağlatması? Ben baştan söyleyeyim ağlamam, anca gülerim bu sahnelere.
Ben kolay ağlayan bir insan değilimdir zaten. Ağlamam için bana o duyguyu geçirmeleri lazım. Şimdi bu lüzümsüz sahneyi de gördükten sonra ağlayacağımı sanmıyorum. Aynen böyle güleceğim :img-hyste

Bu arada MUSTAFA KE rahatsız arkadaşlar. Evde yatak döşek yatıyormuş. Hepinize selam söylememi istedi.

MUSTAFA'M KE'M,canım ne oldu sana,nazarlara mı geldin?Kendine iyi bak,iyileş ve aramıza dön canım.Çok çok geçmiş olsun doktorcum..

Şimdi calinom sen ağlamam,üstelik bu sahnelerde gülerim diyorsun hee..Ama olmadı şimdi be güzelim.
Gümüş ağlıyor,Mehmet'i gösteriyorlar bir yandan da Melek hissetmiş gibi ağlıyor,öyle bir sahne.Gümüş Mehmet'İn yanına girmiş,beni bırakma sensiz diyor,sen güçlüsün sakın pes etme diyor,duygulu replikler ardı ardına geliyor.Şimdi böyle bir sahnede ağlamaz mısın?Ağlarsın be güzelim.Her iddiaya giriyorum,ağlayacaksın bu sahnelerde,benden söylemesi:img-yes:

_mervevrem_
21-05-07, 17:38

neden öyle diyorsunuz?
aaa çok ayıp
daha dün gibi hatırlıyorum şerefin billura dikkat et boğaz havası iyidir ama fazlası çarpar dediğini
ve bizim billurcuğunda siz afyondayken ben buralara alışıktım biz iş için gittik merak etmeyin diye cevabıınu

bu arada benim bir konuda maruzatım var

billurun misyonu ne ???

acısı olan insana üzülür
kenana demediğini bırakmaz ama korur
dilrubanın gazına gelir aileyi çekiştirir ama en ufak olayda aileye acır... üzüntülerine ortak olur

bu ortaya sıkışan karakter nasıl bir kişilik?

cenup
21-05-07, 17:39
Ben açıkçası Mehmet'in neden bıçaklanması gerektiğini merak ediyorum açıkçası...Adam tetikçi tutuyor bıçak çok saçma geliyor bana sanırım senaristler silah klişesinden kurtulmak istediler Mehmet'in sürekli silahla yaralanmasını istememişler bu seferlik bir değişiklik yapacaklar...Hayret ediyorum doğrusu nasıl vazgeçebildiler bu klişeden zira diğer bir ton klişelerinden bir türlü kurtulamadılar ama bundan vazgeçebilmişler...:icon_whis

Bende calino gibi o sahnelerde pek ağlayabileceğimi sanmıyorum bu tür aksiyonlu sahnelerde nedense hiç o duyguyu bize yansıtamadı senaristler bu sefer de aynısı olacak ve ben pek de etkilenmiyeceğim...Zaten ağlamak da istemiyorum ya yeter artık...:icon_sorr Son bölüme bırakıyorum gözyaşlarımı...:icon_sorr Mutlu son umudum bile olsa dizimiz bitiyor diye ağlarım en azından...:icon_sorr

MUSTAFA KE hastaymış çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun calino iletirsin değil mi geçmiş olsun dileklerimizi...:img-wink:

Bu arada Songül öden sayfasına yazmıştım buraya da yazim Altın Kelebek Ödül Töreni'ni hiçbir kanal canlı yayın olarak vermeyecek ama yarın gece Kanal D'de vermeleri lazım her sene öyle oluyor çünkü...Ayrıca bu akşamki Kanal D Ana Haber Bülteni'nde de canlı yayın bağlantısı falan yapabilirler onu da her sene yapıyorlar...:)

karam20
21-05-07, 17:41
:img-hyste mevrevrem'cim sen çok yaşa emi..Benimde aklıma İyilikten maraz doğarmış atasözümüz gelmişti ama senin ki pek bir uyumlu oldu diziyle:img-wink:

Birde bu sahneler lütfen bizi ağlatsın.Madem yazıldı böyle acıklı sahneler,duygusal repliklerle bizi ağlatsınlar,o zaman bir işe yarar.Ben artık bu sahnelerde sinir olmak istemiyorum..

Ağlatmaktan çok bizi gerecek bu bölümler. Ben uzun süredir izlerken ağlayamıyorum. Aslında fazla sulu göz biriyimdir. Bu nedenle beni ağlatmak çok kolaydır. Ama beni sadece sinir edecek replikler ve sahneler izleyeceğim gibi geliyor bana.:img-yes:

Not:MUSTAFA KE'M çok geçmiş olsun. Umarım en yakın zamanda iyleşirsin. calino'm sende ona çok selam söyle. Kendine dikkat etsin.:img-yes:

calino
21-05-07, 17:45
Hah hah haaayyyy!!
Yapma SNT'em ben bu sahneleri çok gördüm, artık öğğğ geldi.
Ay aynı Türk filmi gibi klişe sözler. Beni yalnız bırakma, kızımı babasız bırakma, biz daha okyanusa açılacaktık, daha erkek çocuk doğuracaktım sana, sen daha Nihan'la ilgilenip beni fitil edecektin, bana yapmadığın odunluklarını yapacaktın, seninle çocuklarımızın yalının bahçesinde koşuşturmalarını izleyecektik, sen elinde kadeh her sıkıldığında pencerenin kenarına gidip içecektin, sonra bana bardak fırlatacaktın, ölme, ölme daha çekeceğimiz çok çile var Mehmet, sen hatta daha sirozda olmadın, daha o konu işlenecek, daha Melek'imiz kötü adamlar tarafından kaçırılmadı, hatta sen bunun yüzünden bana odunlukta yapmadın. Yapma, etme Mehmet beni bu dertlerle baş başa bırakıp gitme. Ühüüüü, ühüüüü :img-hyste

İddaaya giriyorsun haa benimle. Tamam varım. Ben ağlamayacağım, kaybeden sen olacaksın. :)

ulaş
21-05-07, 17:45
of o zaman nobet tutucaz yine tv.nin karsisinda qaliba:img-in_lo isssallah songul ablamiz ve agir abimiz layik olduklari odulleri alirlar:happy0064

ewet canım ya inşallah alırlar ödüllerini çünkü hak ediyolar gerçektende bir çok oyuncuya taş çıkartırlar walla canım ablam canım abim sonuna kadar en iyisini hakediyolar..gerçi ödül almasalarda ben almış sayıyorum walla kim ne derse desinn:img-wink:

calino
21-05-07, 17:54
neden öyle diyorsunuz?
aaa çok ayıp
daha dün gibi hatırlıyorum şerefin billura dikkat et boğaz havası iyidir ama fazlası çarpar dediğini
ve bizim billurcuğunda siz afyondayken ben buralara alışıktım biz iş için gittik merak etmeyin diye cevabıınu

bu arada benim bir konuda maruzatım var

billurun misyonu ne ???

acısı olan insana üzülür
kenana demediğini bırakmaz ama korur
dilrubanın gazına gelir aileyi çekiştirir ama en ufak olayda aileye acır... üzüntülerine ortak olur

bu ortaya sıkışan karakter nasıl bir kişilik?

Billur'un da annesi gibi tam oturmuş bir kişiliği yok.
Bir öyle, bir böyle.
Hele hele Billur'un dizide bir misyonu da yok.
Bu karakter izleyiciler sinir olsun diye oraya konulmuş biri sadece. Bence kendisi çok gereksiz bir kişiliktir.
Senaristler de Dilruba gibi Billur'unda karakterini tam olarak oturtamamışlar, hatta nasıl bir insan olması gerektiğine karar verememişler. Böyle olunca da tabii bayağı bir gözümüze batıyor bu durum.

karam20
21-05-07, 17:59
Hah hah haaayyyy!!
Yapma SNT'em ben bu sahneleri çok gördüm, artık öğğğ geldi.
Ay aynı Türk filmi gibi klişe sözler. Beni yalnız bırakma, kızımı babasız bırakma, biz daha okyanusa açılacaktık, daha erkek çocuk doğuracaktım sana, sen daha Nihan'la ilgilenip beni fitil edecektin, bana yapmadığın odunluklarını yapacaktın, seninle çocuklarımızın yalının bahçesinde koşuşturmalarını izleyecektik, sen elinde kadeh her sıkıldığında pencerenin kenarına gidip içecektin, sonra bana bardak fırlatacaktın, ölme, ölme daha çekeceğimiz çok çile var Mehmet, sen hatta daha sirozda olmadın, daha o konu işlenecek, daha Melek'imiz kötü adamlar tarafından kaçırılmadı, hatta sen bunun yüzünden bana odunlukta yapmadın. Yapma, etme Mehmet beni bu dertlerle baş başa bırakıp gitme. Ühüüüü, ühüüüü :img-hyste

İddaaya giriyorsun haa benimle. Tamam varım. Ben ağlamayacağım, kaybeden sen olacaksın. :)
calino'm sen çok yaşa emi :img-hyste :img-hyste Küçükte olsa ağlama ihtimalim vardı. Bu yorumu okuduktan sonra bu ihtimalde kalmadı canım. Şimdi bu hastane sahnelerini izlerken aklıma bu yorumun gelecek ve ben gülmeye başlayacağım.:img-hyste Artık evdekiler delirdiğimi düşürler ama napayım. Hala gülüyorum. :img-hyste Sen çok yaşa canımın içi. Bakalım iddayı kim kazanacak. :img-wink:

SNT
21-05-07, 18:01
calinom,bak ne demişler büyük lokma ye ,büyük laf etme demişler.Ağlamam diyorsun ama ben diyorum ağlayacaksın.Ya o sahnelerin duygusallığından yada sinirden ama eninde sonunda ağlayacaksın canımcım..Senle iddiaya girdik ama nesine belirlemedik.Ben dondurma isterim ona göre..

Birde şu var,sen şimdi osahnlerde ağladın diyelim,burada iddiaya girdim diye ağlamadım demiyeceksin değil mi?Sen sizin ev tel.nosunu bana bir versene be güzelim.Anneni arayacağım.He birde annene seni o sahnlerde ağlatması için doğal yolları bulup,listesini vermem lazım.mesala soğan doğramak gibi..:icon_whis

karam20'cim sende mi ağlamam diyorsun.E göreceğiz bakalım..AĞlamazsanız ben bir salağım yazacağım foruma,senaristlere güvendiğim için diye de ekleyeceğim..

kıvanç_simge
21-05-07, 18:07
calinom,bak ne demişler büyük lokma ye ,büyük laf etme demişler.Ağlamam diyorsun ama ben diyorum ağlayacaksın.Ya o sahnelerin duygusallığından yada sinirden ama eninde sonunda ağlayacaksın canımcım..Senle iddiaya girdik ama nesine belirlemedik.Ben dondurma isterim ona göre..

Birde şu var,sen şimdi osahnlerde ağladın diyelim,burada iddiaya girdim diye ağlamadım demiyeceksin değil mi?Sen sizin ev tel.nosunu bana bir versene be güzelim.Anneni arayacağım.He birde annene seni o sahnlerde ağlatması için doğal yolları bulup,listesini vermem lazım.mesala soğan doğramak gibi..:icon_whis

karam20'cim sende mi ağlamam diyorsun.E göreceğiz bakalım..AĞlamazsanız ben bir salağım yazacağım foruma,senaristlere güvendiğim için diye de ekleyeceğim..

bencedeeee çok haklısın canım ben şunu itiraf etmek istiyorum:img-yes: gümüşün geçen sezon yaptığı finaldee mehmetimi bacağından vurmuşlardı bn o gece ağlamaktan hastanelik olmuştum:img-polic walla berbattııı....heralde bu bölüm yoğun bakıma falan girerim yaa gerçek olmadığını biliosun ama ne biliim sewdiin insanı öyle görünce kimse dayanamz sanırım...:icon_sorr

_mervevrem_
21-05-07, 18:11
biliyorum bugün benim sorularım çok ama ...
bir sorum daha var
hani her kreasyon farklı bir olaya gebe (çok seviyorum bu sözü nedense birde göbekten bağlı konusunu) o zaman bu bıçaklama kreasyon öncesi mi
yoksa kreasyon sonrası mı olacak???

geleneksel kreasyon kabusları( şenlikleri)

calino
21-05-07, 18:16
karam20 canım hep gül, hep gülün ama haksız değil miyim? Hemen hemen tüm diziler de böyle olur.
Hatta şöyle bir sahne de olabilir. Mehmet komadadır. Gümüş'te bir şekilde içeri giriştir. Baş ucunda daha önce yazdığım cümleleri kurduktan sonra gözyaşları daha şiddetli bir biçimde akıp Mehmet'in eline, yüzüne ve muhtemel bir yerlerine damlar. :) Mehmet yaşama belirtisi gösterip, birden gözlerini açar. Gümüş'ün her zaman gözlerinden aktığı yaşları bu sefer boşa ziyan olmamış Mehmet'e can vermiştir. Nasıl?

SNT'em dondurma istiyorsun demek. Valla alırım alırım ama iddaayi kaybettiğim için değil sizin oralara gezmeye geldiğimde ısmarlarım sana. Şimdi iddiaaya girdik sen istediğini söyledin ama ben daha söylemedim. Düşünmem gerek bu konuda. Birazdan çıkmam gerek bu yüzden geceye kadar ben birşeyler düşüneceğim.

Yok canım ağlarsam ağladım derim sen merak etme. Ama ağlamayacağım tekrar ediyorum.
Ev numaramı da veririm, sen yeter ki ikna ol. Hatta istersen kendimi o sahneler de kameraya çektireyim, tam ikna ol haa, ne dersin?
Ayrıca bana soğan falan dokunmaz, gözlerimi yakmaz.
Yani yineliyorum ağlamam, gözlerimden yaş süzülmez.
Estafurullah SNT'em salak ne demek aaaa!
Bu arada benim cidden çıkmam lazım.
SNT gece gelde ben de iddia için isteğimi belirteyim. :)

SNT
21-05-07, 18:18
bencedeeee çok haklısın canım ben şunu itiraf etmek istiyorum:img-yes: gümüşün geçen sezon yaptığı finaldee mehmetimi bacağından vurmuşlardı bn o gece ağlamaktan hastanelik olmuştum:img-polic walla berbattııı....heralde bu bölüm yoğun bakıma falan girerim yaa gerçek olmadığını biliosun ama ne biliim sewdiin insanı öyle görünce kimse dayanamz sanırım...:icon_sorr

YAŞASIN,bana katılanlar var,saol canım.Bende diyorum ki ilk sezon finali..nasılda ağlamıştık o sonda,fonda da sezen aksu şarkısı gözyaşlarımızı coşturmuştu.Şarkı deyince,lütfen o sahnlere uygun ve çok güzel bir şarkı bulsunlar,eğer o sahnelerde çalmayı düşünüyorlarsa tabii.Ama lütfen(her ne kadar çok sevsekte)Dayan gönlüm parçası olmasın.Eğer yine bu şarkı çalarsa ağlamayı,ağlatmayı unutmamız lazım..

cenup
21-05-07, 18:18
bir sorum daha var
hani her kreasyon farklı bir olaya gebe (çok seviyorum bu sözü nedense birde göbekten bağlı konusunu) o zaman bu bıçaklama kreasyon öncesi mi

Valla aynen dediğin gibi geleneksel kreasyon kabusları oldu iyice...:img-hyste Her defilede bir olay her defilede ayrı bir kabus...Bence defileden önce olacak bu bıçaklanma olayı en azından öyle düşünüyorum şimdilik...Özeti çok merak ediyordum ama bugün yayınlanmamış belki özette yazardı defile olacak mı olmayacak mı diye...:icon_whis Yapımcının fazla masraf yapıp da bize defileyi izleteceğini sanmıyorum...Geçen sezonki defileyi de göremedik ardından gelen olayın da eniğini cücüğünü izlemiştik baygınlık gelmişti artık yani...İlk sezonda Gümüş'ün çizimleri Gamze Saraçoğlu'na aitti o yüzden defileyi görebilmiştik son 2 bölümün son jeneriğini izleyemiyorum bilmiyorum herhangi bir tasarımcının ismi falan geçiyor mu...:img-help: Eğer geçmiyorsa kesin bu defile olmayacaktır...:icon_sorr Ama yine de bilemiyorum herşey olabilir...

SNT
21-05-07, 18:22
bir sorum daha var

mervevrem imzan yani son cümlen demek istemiştim,süper!!:good: bu arada soruna cevap vereyim,defile sonrası olacaktır bu olay.Gümüş'ü o gelinlikle göreceğiz bence..

kıvanç_simge
21-05-07, 18:24
YAŞASIN,bana katılanlar var,saol canım.Bende diyorum ki ilk sezon finali..nasılda ağlamıştık o sonda,fonda da sezen aksu şarkısı gözyaşlarımızı coşturmuştu.Şarkı deyince,lütfen o sahnlere uygun ve çok güzel bir şarkı bulsunlar,eğer o sahnelerde çalmayı düşünüyorlarsa tabii.Ama lütfen(her ne kadar çok sevsekte)Dayan gönlüm parçası olmasın.Eğer yine bu şarkı çalarsa ağlamayı,ağlatmayı unutmamız lazım..

ahh canım ahh ne fena duyguu bilirim onuu hem ağlamam diiyenleri de görücezzzz:img-wink: yaa zateeeen düşünseneee mehemtt bıçaklanııoo arkadan bi şarkı gümüş onaaa barıoo mehemttt diyee mehmet gümüşee bakıoo vee gözlerini kapıyoo ayy neee fenaaaaaa:sad53: :icon_sorr

ŞİMDİİ SORARIM SİZEE NASIL AĞLANMAZZZ???

kıvanç_emel
21-05-07, 18:26
ya arkadaşlar acaba bu hafta defile olur mu vede tatil tabiki dünya turu yani inşallah olurda bizde biraz seviniriz.ben gümüşün mehmetin ve meleğin olduğu sahnelri daha çok seviyom ya ben bu hafta pınara bayıldım çok tatlıydı onuda çok seviyom rukiye onun sayesinde hasatlığı çabuk atlatacak ya şu rukiyenin aileside gitsin çok sinirler nefret ediyom gümüşü nasıl azarladılar çok pisler hiç sevmedim doğrusu inşallah biran önce giderlerde bizde kurtuluruz sizcede öle deil mi?:happy0064 giderlerse çoook sevinicem diğil mi ama:happy0064

SNT
21-05-07, 18:32
ya calinom,ilk paragrafta gülmekten çatladım valla.:img-hyste Bu bana pamuk prenses,uyuyan güzel masallarını hatırlattı.Ama bizim masal Külkedisi,demekki bu dediğin olmayacak:)
Ben sonu buldum bu arada,külkedisinin 12'den sonra büyü bozulur.Gümüş'te 12'de bir uyanacak büyü bozulmuş.Yakışıklı zengin bir prens falan yok,sadece yanında yakışıklı köylü var:)Mehmet'in hikayesi gerçekleşir böylece:img-hyste

Calinom,geceye kadar düşüneceksin demekki,peki düşün,iddiada istediğin şeyide söyle..Ama bizim buralara gelince ısmarlarım falan deme,bu razona ters.Bizde misafire ısmarlanır be güzelim,misafire ısmarlatılmaz.

Bak video fikrini beğendim,ama gerek yok canımcım,senin sözün güvenilir,ben sana inanırım ne dersen..Soğan olmadı demek,ben araştırmalarıma devam edeceğim.Mutlaka doğal yoldan ağlatacak bir şey bulacağım:icon_whis

karam20
21-05-07, 19:20
karam20 canım hep gül, hep gülün ama haksız değil miyim? Hemen hemen tüm diziler de böyle olur.
Hatta şöyle bir sahne de olabilir. Mehmet komadadır. Gümüş'te bir şekilde içeri giriştir. Baş ucunda daha önce yazdığım cümleleri kurduktan sonra gözyaşları daha şiddetli bir biçimde akıp Mehmet'in eline, yüzüne ve muhtemel bir yerlerine damlar. :) Mehmet yaşama belirtisi gösterip, birden gözlerini açar. Gümüş'ün her zaman gözlerinden aktığı yaşları bu sefer boşa ziyan olmamış Mehmet'e can vermiştir. Nasıl?

SNT'em dondurma istiyorsun demek. Valla alırım alırım ama iddaayi kaybettiğim için değil sizin oralara gezmeye geldiğimde ısmarlarım sana. Şimdi iddiaaya girdik sen istediğini söyledin ama ben daha söylemedim. Düşünmem gerek bu konuda. Birazdan çıkmam gerek bu yüzden geceye kadar ben birşeyler düşüneceğim.

Yok canım ağlarsam ağladım derim sen merak etme. Ama ağlamayacağım tekrar ediyorum.
Ev numaramı da veririm, sen yeter ki ikna ol. Hatta istersen kendimi o sahneler de kameraya çektireyim, tam ikna ol haa, ne dersin?
Ayrıca bana soğan falan dokunmaz, gözlerimi yakmaz.
Yani yineliyorum ağlamam, gözlerimden yaş süzülmez.
Estafurullah SNT'em salak ne demek aaaa!
Bu arada benim cidden çıkmam lazım.
SNT gece gelde ben de iddia için isteğimi belirteyim. :)
Canım sen beni bugün gülmekten öldürmeye kararlısın sanırım. Karnıma ağrılar girdi sayende.:img-hyste Çok güzel olur çok.:img-hyste
SNT'em bu yorumlar aklıma gelirse izlerken nasıl ağlarım ben. Bol bol gülerim kesin.:img-hyste :img-hyste Ağlayamamamın tek nedeni calino'mun bu güzel yorumları. Yazdıklarında çok haklı gerçekten. Aslında ben çok sulu göz biriyimdir. Ama artık küçükte olsa ağlama ihtimalim kalmadı canım. :img-hyste Ama ağlarsam bende ağladım derim merak etme. Ama kendimi kameraya çekme şansım yok. Sözüme güvenmek zorundasın canım.:img-yes: Sen dondurma istiyorsun demek. Bakalım calino'm ne isteyecek. Sizin iddanın sonucunu merakla bekliyorum.
Ayrıca calino'ya katılıyorum. SNT'em salak ne demek aaaa! Duymamış olayım. Kendine salak demene izin vermem canım.:img-yes:

başak_mu
21-05-07, 19:49
forumda ağlama muhabbeti yapılmış bugün...senaristlerimizin son zamanlarda yazdıkları trajediler beni pek sarmıyordu..ilk sezonun sonunda hüngür hüngür ağladıgım zamanı ya da geçen sezon mehmetleri polis götürürken bahçede mehmet-gümüş kucaklaşmasının beni nasıl ağlattıgını bilirim..ama bu sezon kesin ağlarım dediğim bölümlerde bile pek ağlayamadım..üstelik muslukları çok da gevşek biriyimdir ama olmadı işte..neden acaba senaristlere kızgınlığımdan omasın bu durum????ama bu bıçaklanma sahnelerinde ben ağlarım muhtemelen dayanamam:icon_sorr

mervem gelenekselleşen kreasyon felaketini sormuş ben de cevap vermek istiyorum buna..bence kreasyon yapılacak..belki de çok üstün körü yapılacak ama olacak bir şekilde tabi sonra arkasından felaketimiz gelecek...

zynp-34 canım dizinin son sahnelerine kadar son derece güzel bir bölüm aslında..oralarını keyifle izleyebilirsin..tabi bu sahneler agzımıza bir parmak bal çalmak mahiyetinde oldugu için senaristlere saydıradabilirisn o arada..neden kalan son bikaç bölümü bizlere zehir etmeyi düşündükleri,güzelim sahnelerden mahrum ettikleri için...

sanat
21-05-07, 19:57
arkadaşlar yaklaşık 20dk sonra dizi başlicak bana tavsiyeleriniz varmı neler alim yanıma selpak alimmi veya kırıcı eşyaları kaldırimmi

Arkadaşım bu akşam tekrarın olacağından eminmisin. İstersen tekrar bak çünkü euro d'de yazan tarih 14 Mayıs'a ait...Belki ben yanlış bakmışımdır...

Dizi de pekte ağlamaklı bir sahne yok, sadece bol bol sinir edici sahneler mevcut, bu sinirleri yatıştıran sahnede muhasebede çalışan adamın Bahar'a her şeyi itiraf ettiği zaman sevinçle bir evvet sonunda diyorsun. Sonrası zaten bıçaklanma olayının zeminini hazırladığı için temkinli izliyorsun :img-wink:

gümüş kalp
21-05-07, 21:51
selamlar arkadaşlar.özet gelmemiş bari ben de geçen bölüm için yazamadığım bazı noktalara değineyim.
öncelikle dizimizde neredeyse başrollerden çok gündeme gelen orhan-rukiye -nağme grubundan bahsetmek istiyorum.orham nağmee rukiye binmle kaçtıysa suçu birazda kendinizde arayın ablasının kıskançlıkları,annesinin anlayışsızlığı yüzünden... gibi laflar etmişti.sanırım nağme orhana aşıktı ama orhan rukiyeyi seçmişti.küçük kardeş olmasından dolayı gelen bir kıskaçlık ile rukiye ile orhan istanula kaçtılar.ama benim anlamadığım bu karakterle dziye niye geldi?gümüş ile ne alakaları var?şok olarak nağme mi bir şey yapacak?ne gerği var dı şimdi bunları diziye sokmanın?nağmenin kıskançlıklarından bize ne?diziyi uzatmak adına yazdıları bu gereksiz senaryoyu ben anlamıyorum.nağmenin gıcıklıkları yerine gümüşün aşermelerini ya da şerefin hayata yeniden tutunmasını,baharların olayının daha geniş bir biçimde çözülmesini izleyebilirdik.ama herşey senaristlerin elinde.ben şimdilik gidiyorum.yorumlarıma daha sonra devam edeceğim.

elwiens_86
21-05-07, 21:55
yha şimdi youtube dan isledm inanmıorum yha ben o berke ne diim
berk bi insn deil canavar vahşi nankör hele o kenan nasıl kıyıcak allah....... artık anlayın siz yha inanmıorum yha
salak aptal beyinsiz gerizekalı mal manda.........

Ayy ben sana ne diyim Zeynep öldüm gülmekten...:img-hyste İzlerken bende aynı tepkileri vermiştim...Allah'ım benim gibi güzel güzel iltifat edenlerde varmış..:img-hyste

Berk için ne desem boş adamın kendisi boş zaten...Ayy ben daha bölüm yorumu bile yapmadım çünkü tamamını oturup sakince bir izliyemedim inş izleyince yazacam birşeyler...Berk kısmını izledim ama izlemez olaydım nankör...Abisi en güzel cevabı verdi aslında ama onda anlıyacak beyin nerdeee...O hala Ayyaş Kenan'a elini çabuk tut diyor...Boynun devrilsin Berk senin emi o bıçak senin bir yerlerine saplansın...İltifatlarıma devam ederdim ama burda durmak en iyisi..

MUSTAFA KE hastaymış duysum çok üzüldüm geçmiş olsun bir an önce aramıza döner inş..

08_aşk
21-05-07, 21:55
ya bilmiyorum ben bu bölümde ağlarmıyım ama 96 bölümü ikinci izleyişimde senin için ölürüm duydun mu ölürüm dedikten sonra ben ağlamaktan doğru dürüst izliyemedim ya :sad53:

zynp-34
21-05-07, 22:00
elwiens_86 canm berk bi insn deilki dolu olsun bncede en güzl cevp çıık odamdan olcdu ama bi yumruuda hakketti kendide dedi zaten vur yumruk at die ama mehmet onn seviyesine düşmesi aferin ona :happy0064 yha defne bile ondan daha akıllı bu arada defne demişken defne daha 1e gidio nasıl tek başına kursa gitti ben hala onu anlayamadm takldım orda bide hayrettttttttttt inanamıyorum didem kenanı sevmio nasıl olur halbuki onlar aynı kafadan beyinliler diyemicm çünkü beyin yok ikisindede dilrubasız bir bölümün tadıda ayrı oluo bide şu berk didem selim kenan billur ve zevzek çocukları gitsin tam olck gülsün halada geldimi allaaaahhhhhhh daha ne isterim

sanat
21-05-07, 22:07
ya bilmiyorum ben bu bölümde ağlarmıyım ama 96 bölümü ikinci izleyişimde senin için ölürüm duydun mu ölürüm dedikten sonra ben ağlamaktan doğru dürüst izliyemedim ya :sad53:

Bu söz neden herkesi bu kadar etkiledi anlamadım, yani sonunda Mehmet'in bıçaklanacağı herkes tarafından bilindiği için mi?...Ben hiç etkilenmedim çünkü Mehmet bunu ilk kez söylemiyor ki...Mehmet ve Gümüş'ün geçirdiği trafik kazasında Gümüş sıkışmış, Mehmet'te bir şey yoktu ve gidebilecekken, kılını bile kıpırdatmadı Gümüş ile birlikte ölmeyi tercih etti, benim için burada söylenenler daha anlamlıdır...

kıvanç_simge
21-05-07, 22:07
yaaa gümüş ve mehmet dışın da da dizide acayip işler oluyor ve ben sizee aklımaaa takılanları açıklayayım...

1.didem hamile diil nasıl olcak bu çocuk işşiiii=)?
2.didem nasıl bi oyun oynuoo anlamadım cici kız numralarııı acabaa yalancıktan hamilelik mi yaptı bölee=)
3.rukiyeye nolucak şimdi kız ,iiice gitti ama gümüş bebeğini görüncee daha iyi oldu gibi
4. rukiyenin ablası annesi uyuz oldum walla söylemeden edemicem:img-hyste ayy ne fenalar yaaaa "ahh ahh kapattınız kardaşımı tımarhaneye:img-hyste "
5.şimdii mehemt fikrii iyileşmöezse nolcuakk billur kenan dilrubaa...=)

kafama takılanlar bunlar walla sewgili dizifilm sakinleri:icon_whis

08_aşk
21-05-07, 22:09
bu bölümü 15kere izledim ya artık heryerini ezberledim arkadaşalr parayı nerden bulacak demişler buldu ve peşin verdi canım mehmet defileden sonra yataklı isstirahate çıkacak bence bu bölümün sonunda bıçaklanacak ve öylece bir hafta bekleteceklar biz kim bulacak nasıl bulacak diye bekliyeceğiz yada bulunacak tam ölüm kalım savaşı verirken çizgi düz olacak bizi değil ama burayı okumuyanları ölecek mi diye meraklandıracaklar ya izlemesem mi acaba kesin acil bu bölüm bana göründü yada 98 bölümde bayağıdır ziyarete gitmemiştim gece gece doktorları

08_aşk
21-05-07, 22:10
Bu söz neden herkesi bu kadar etkiledi anlamadım, yani sonunda Mehmet'in bıçaklanacağı herkes tarafından bilindiği için mi?...Ben hiç etkilenmedim çünkü Mehmet bunu ilk kez söylemiyor ki...Mehmet ve Gümüş'ün geçirdiği trafik kazasında Gümüş sıkışmış, Mehmet'te bir şey yoktu ve gidebilecekken, kılını bile kıpırdatmadı Gümüş ile birlikte ölmeyi tercih etti, benim için burada söylenenler daha anlamlıdır...
ya bıçaklanacağını bildiğimden etkiledi beni o söz seninde tahmin ettiğin gibi

batuhan_gumus
21-05-07, 22:11
evet bende yorumlara baslim aynen size katiliyorum oo berk denen sahis gicigima gidiyor hele o karisi:YA BERK BIRAZ RAHAT OL COOL OLMUSS´´ayy ne güzel laflar kulaniyor ya o coolmus sanki kendi cool ne demek biliyorda gelelim mehmet ve gumuse bunlarin aski kimsenin aski gibi degil bunlarinki nefretle basladi ama noldu sonun da memoo gümüse deli gibi asik oldu iste budur :good: tabii arkdasim gumus_kalp haklisin oo namge nie geldiyse tam havali kiskanc bi tip ya tam gicik kaptim oysa rukis ne kadar hanim hanim cik cok seker ve tatli iyiki rukis hic nagmeye cekmemis yok gumus özünü unutmusta gumus herzaman rukiye nin yaninda adydi gic birzaman onu aksatmadi tamam bazen belki aksakti ama gümüste sonucta bir is kadini nagmeeeeee gicik bye

sanat
21-05-07, 22:17
ya bıçaklanacağını bildiğimden etkiledi beni o söz seninde tahmin ettiğin gibi

Eğer Mehme