Tüm Versiyonu Göster : La Fea Mas BeLLa(Çirkin Bety)
Ferny&Lety 27-05-07, 04:17 ya siz nesiniz ya?ne biçim kanalsınız siz?hiç utanmıyomusunz bu izleyicilerden?!nerde çirkin bety yaa..?2 haftada bir aynı şey yapılır mı düzenli olarak bu stresi yaşatıyosunuz siz bize..ya bu kadar izleyiciye saygınız yok mu_böle mi eğitimini aldınız bu işin siz?yayın politikanız bu mu?kuralları ihlal ettiğinizin farkında diil misiniz?ne rezalet kanal ya!
ÇİRKİN BETY NERDEE NERRRDEEEEEE NİYE VERMİYOSUNUZ?O LANET Ç.BELA VE YRM ELMA BZM DZİDEN ÇK MU REYTİNG YAPIO
HAY ONLARIN YAPACAĞI REYTİNGE...
daha düzeysiz bi mail dahaç ektim ama kurallar el vermiyo onu koymaya:hıh
ben aylardır bu bölümü bekliom isp.isp çevirip sizlere annatıom bu şeref yoksunlarının yyaptığına bakar mısın?ıyy nefret dediorm bu kanaldan!
yaa ne kacması yaa gitme bernaaa zaten sinirliyiz burda hepimiz sen de gitme yaniii nolurr msn yi açsana canım ordayız bizz sen de gel hadii merak etmem orda daha kolay konusuyıoruz canımız nasıl isteresee
Ferny&Lety 27-05-07, 04:20 berna bana msnini at özelden..mesajlarımı sildim srunu halletmek içn msn adresinde uçtu...
gel orda rahat rahat küfrediyoz!
ayy içim daralıyo..ben nasıl kursa gitçm böle şmdi??
neyse ben okuldan bol miktarda ararım kanalı bol miktardada söverim!
affetmeyen 27-05-07, 04:30 kızlar bir hayal kırıklığı daha.kendimi aldatılmış gibi hissediyorum.bu kanal kesinlikle bizimle dalga geçiyor.belki bir haftadır şu bölümü bekliyoruz yaptıkları rezilliğe bak.ya çok üzgünüm.üffffff canım çok sıkkın görüşürüzbye bye
Ferny&Lety 27-05-07, 04:32 kızlar bir hayal kırıklığı daha.kendimi aldatılmış gibi hissediyorum.bu kanal kesinlikle bizimle dalga geçiyor.belki bir haftadır şu bölümü bekliyoruz yaptıkları rezilliğe bak.ya çok üzgünüm.üffffff canım çok sıkkın görüşürüzbye bye
ayçin msn var mı sende?3müz msnde ne yapçamızı konuşuorz vvarsa at bana adresini!
ya diziyi kaldırmıyolar bunu sölediler ama sürekli ayarlama yapıyoruz yyında aksaklık oldu die vermemezlik yapmamaları lazım!
dawsonjoey 27-05-07, 05:20 Arkadaşlar Kanal D Yi Arayin Maille Olmuyor Ana Avrat Küfür Etseniz Bile Aynı Cevabi Veriyorlar Imkanlarinizi Zorlayın Ve Klübeden De Olsa Arayin Aramayan Benimle Konuşmasın çok Ciddiyim!!!!!!!!
dawsonjoey 27-05-07, 08:31 Mektubun Son Hali Bu
Sayın Aydın Doğan,
Size bu mektubu, Kanal D ekranlarında yayınlanan La Fea Mas Bella ( Çirkin Betty) adlı dizimizin yeni bölümlerinin alınması ve son bölümüne kadar yayınlanması ile ilgili isteğimizi anlatmak amacıyla yazıyoruz.
Bir yıl önce Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan dizimiz La Fea Mas Bella- Çirkin Betty, gösterilmeye başladığı ilk günden itibaren binlerce izleyiciyi ekran başına toplamış ve dizimizin bir çok seveni olmuştur. Yalnız Dizimiz altı ay gibi bir zaman zarfı sonrasında hiç bir neden gösterilmeden yayından kaldırılmıştır. Bu durum biz izleyicileri çok üzmüştür... İzleyicilerden gelen yoğun talep karşısında kalan bölümleri sabah 06:00 da yeniden verilmeye başlandı. Bir ceza gibi sunduğunuz bu saat aslında bir ödül oldu ve pek çok kişinin dizimiz ile tanışmasını sağladı. Ancak bir zaman sonra yeniden yayından kaldırıldı. Her sabah yayınlanacak ümidiyle beklediğimiz dizimizin, sonunda tamamen yayından kaldırıldığını öğrendik.
Bu durum karşısında bizler dizimizin yayından kaldırıldığı ilk günden itibaren, yine yeniden kanalınızla mail, fax, telefon gibi iletişim araçlarıyla irtibata geçerek dizimizin yeni bölümlerinin alınması ve son bölümüne kadar yayınlanması isteğimizi dile getirdik. Bütün çabalarımıza rağmen yeni bölümlerinin alınıp alınmaması konusunda net bir cevap alamadık. Bu konuda dizinin kendi ülkesinde yayınlandığı kanala, oyuncularına durumumuzu anlatan bir mail gönderdik. Bizlere “ bu konunun kendileri ile bir ilgisi olmadığını bunu Kanal D nin çözebileceğini” anlatan bir cevap gönderdiler
Kendi ülkesinde 25 Şubat 2007 de biten Çirkin Betty (La Fea Mas Bela),şu anda Kanal D de ilk bölümünden itibaren yayınlanmaya başladı. Tekrarlarını severek izlediğimiz dizimizin yeni bölümlerinin de yayınlanacağı günü sabırsızlıkla bekliyoruz
Ancak haftada 7 gün yayınlanan dizimiz, 22 Nisan Pazar günü yayın akışında yer almamıştır. Yerine 1 Milyon kez yayınlanan, Yarım Elma isimli dizinin konduğunu gördük ve yine çok üzüldük. Anladık ki bize rahat yok. 06.00 gibi bir saatte bile şikâyet etmeden büyük bir sadakat ve keyifle izlediğimiz dizimiz yine kaldırılma tehlikesiyle karşı karşıya.
Sadece Latin Amerika’da değil Filipinler, Yunanistan gibi ülkelerde de yayınlanan dizimiz her ülkede reytinglerde üst sıralarda yer almaktadır. Filipinler bizden daha mı zengin? Yunanlılar daha mı zevkli ki onlar kesintisiz izlerken biz sürekli bir korku, bir telaş içindeyiz. Neden Türk izleyicisi bu kadar küçümseniyor?? Bu saygısızca tutumu hak edecek ne yaptık? Birbirinin aynı töreli, ağalı, beyli, hanımlı, konaklı dizilere prim vermiyoruz diye mi bunlar??? Ya da Türkiye’nin karanlık ve puslu vadilerinde gezinmiyoruz diye mi?
İzlediğimiz küçük bir aşk hikâyesi. İçinde kendi kadar naif, ince mesajlar, espriler barındıran. Ama herkesin, her kesimin anlayacağı kadar da açık ve yalın bir dille anlatılan bir masal bu. Gerçek güzelliğin insanın içinde oldu-ğundan bahseden bazen bir bakışın, bir gülüşün, güzellik adına doğru saydığımız tüm değerlerin önüne geçebileceğini gösteren, yayınlandığı 40 dk boyunca küçük hayatlarımıza renk katan modern bir peri masalı. Bize bu küçücük mutluluğu neden çok görüyorsunuz kesinlikle anlayabilmiş değiliz.
Bizlerin tek isteği La Fea Mas Bella (Çirkin Betyy’nin ) yeni bölümlerinin alınması ve son bölümüne kadar kesintisiz yayınlanmasıdır. Bizler bunun gerçekleşmesi için aylardır maddi-manevi çok yıprandık. Son çare olarak sizin biz izleyicilere yardımcı olabileceğinizi düşünerek bu mektubu yazdık. Bizlere yardımcı olabilirseniz çok memnun oluruz. Cevabınızı heyecanla bekliyor, şimdiden çok teşekkür ediyoruz.
Saygılarımızı sunar, iyi çalışmalar dileriz.
Çirkin Betty İzleyicileri
(La Fea mas Bella)
cirkinbettytr@hotmail.com
Kanal D'ye Mektup bunu hemen P. tesi gönderin.
dawsonjoey 27-05-07, 08:32 Sayın Yetkili
Bu size yolladığımız ikinci e-mail daha önce belirttiğimiz gibi ülkenizde yayınlanan La Fea Mas Bella adlı pembe dizi, tüm dünya da olduğu gibi Türkiye’de de yayınlanmış ve çok sevilmiştir. Kendine binlerce hayran edinmiş olan bu dizi Türkiye’de KANAL D tarafından önce hafta içi öğleden sonra gösterilmeye başlandı. Daha sonra hiç sebepsiz ve habersiz yayından kaldırıldı. İzleyicilerin yoğun ısrarı üzerine sabah 06.00 da yeniden yayınlanan dizimizin, bir süre önce yine aynı şekilde yayınına son verildi. 06:00 gibi bir saatte bile iyi reytingler alan dizimizi yeniden izleyebilmek için aylardır çabalıyoruz. Bizim burada bulabildiğimiz tek muhatap ALO D çağrı merkezindeki çalışanlardır. Onların da her hangi bir konu hakkında tatmin edici bir bilgiye sahip olduğunu söyleyemeyiz. Bu da çalışanların değil kanal yetkililerinin kabahatidir. Yüzlerce telefon ve e-mailden sonra alabildiğimiz tek mantıklı bilgi yapımcı şirketle karşılıklı bir sorun olduğu. Yine de ne kadar doğru söylüyorlar şüpheliyiz. Ancak bize verilen bu son bilgi doğrultusunda yine son bir umut olarak sizinle irtibata geçmeye karar verdik. Sorunun çok çok büyük bir ihtimalle para olduğunu düşünüyoruz. Elbetteki kanalların iç politikasını, bütçesini ve işleyişini bilemeyiz. Ama bu politikalar karşısında sadece izleyiciler mağdur oluyor.
Her iki şirkette kendi ülkesinde önemli bir yere sahip. Bu yüzden izleyiciler olarak Televisa’nın saygınlığına ve büyüklüğüne yakışır bir tavır sergileyeceğinizi umut ediyoruz. Sizden ricamız telif haklarıyla yada bütçeyle ilgili bir sorun varsa bunu Türk kanalın yetkilileriyle tekrar görüşmeniz. Türk izleyicileri olarak kanalın bize karşı gösterdiği saygısız tutumdan çok sıkılsak ta bir yapımın başladığı yerde devam etmesi gerektiğine inanıyoruz. Bizim buradan yapabileceğimiz tek şey KANAL D yi aramak ve dizimizi geri istediğimiz söylemek, bunu da fazlasıyla yapıyoruz. Umarız size yolladığımız bu e-mail ne kadar ciddi ve ne kadar kararlı olduğumuzu gösterir,biz reyting aletlerinin ölçemediği ciddi bir çoğunluğuz ve Modern Peri Masalımızı geri istiyoruz.
Saygılar Turkish La Fea Mas Bella Fans
Dear, Authorizers
This is our second mail to you. Like we told you before the show called "La Fea Mas Bella" that airs in your country,l ike everywhere else in the world airs in our country Turkey as well and it was liked alot. This show,who got thousand of fans first used to air on "Kanal D" weekday afternoons. Than with no reason or regards it was taken off the air. With lots of mails and calls from the fans they brought it back and aired at 6 in the morning and than the same exact thing happened and it, again,was taken off the air.We're trying everyhting we can to bring our show back, which even at 6 A.M. got good ratings. The only people we could get in contact were people who worked at ALO D. (call center of network) And we can't say that they know what's going on with the channel too. But of course,this is not their fault, it is the authorizers at Kanal D. The only response we got after thousand of mails and telephone calls were that there is a problem with the producers of the channel. But we are still unsure on how correct and true this information is. But we are having high hopes that we would get in contact with you with this last iresponse from the channel that we got. We are assuming that the big problem is money. Of course we as fans can't know the channel's political policy and how they spend their money. But we do know that under all these political issues only people who gets angry or mad is us viewers. We are deeply sad for months.
Both companies are big in their countries. And this is why from Televisa,we are expecting a respectful attitude in response of this e-mail from the fans. We are only asking if there are problems, politically, that you guys get in contact with Kanal D and work something out. As Turkish viewers, we dont like the respect we are getting and we believe that when a project starts that it must have end to it. We mean this show begin at KANAL D and it must continue again there. The only thing we can do is get in contact with Kanal D and ask for out show back and believe us we do this very often. We hope you can understand how serious our mail and it will show you how determined we are and thatwe are a big group that the rating machines doesen't count and we want our Modern Fairy Tale back.
With respect,
Turkish La Fea Mas Bella Fans
Queridas autoridades.
Este es nuestro segundo email. Como ya hemos dicho anteriormente, ‘La fea más bella’ ha sido emitida en nuestro país, Turquia, y como en todos los demás paises donde se emitió, aquí también ha tenido un gran éxito. Al principio se emitía por Kanal D por las tardes, donde era seguido por muchas fans. Luego fue cancelada su emisión sin ninguna explicación ni razón. Después de muchos emails y cartas, lo volvieron a emitir pro a las 6 de la mañana. Y lo mismo: lo volvieron a cancelar. Hemos intentado de todo para que lo vuelvan a emitir, porque incluso a las 6 de a.m tenía buenas audiencias. Las únicas personas con las que hemos podido contactar han sido los trabajadores de atención al cliente del canal, ALO D. Y ellos no saben decirnos lo que está pasando. Por supuesto, no es culpa suya, sino de las autoridades del Kanal D. La única respuesta que hemos tenido después de muchos emails y llamadas de teléfono ha sido que hay problemas con los productores del canal. Y aun así, no estamos muy seguros de la veracidad de esta información. Asi que confiamos que al ponernos en contacto con ustedes podamos sacar algo en claro. Creemos que el problema es el dinero. Por supuesto, nosotras las fdans no podemos saber las politicas de las cadenas ni en qué gastan su dinero. Pero sí sabemos que por cause detonas esas politicas al final, los que pagamos las consecuencias somos los espectadores. Hemos estado tristes por ello durante meses.
Ambas compañías son importantes en sus respectivos paises. Y por eso esperamos tener una actitud más respetuosa desde Televisa. Solo pedimos que si hay algún problema de politica respecto a las cadenas, que por favor ustedes se pongan en contacto con Kanal D e intenten solucionarlo. Como espectadores, no nos gusta la manera en que se está llevando el asunto, y creemos que cuando una cosa se empieza, hay que acabarla. Si Kanal D empezó a emitir el show, pues son ellos los que tienen que terminar de echarlo. Lo único que nosotros podemos hacer es contactar con Kanal D y decirles que queremos nuestra novela de vuelta. Y créannos, lo hacemos a menudo. Pero nada.
Espero que comprendan los motivos de este email, y es que somos un grupo de personas muy determinadasy que los medidores de ratings no tienen en cuenta y queremos nuestro moderno cuento de hadas de vuelta.Con todo nuestro respeto,
Un grupo de fans Turcas de ‘La fea más bella’
metnimiz!
anunciate@esmas.com.mx
bienvenid@esmas.com
carlos@jaimecamil.com
fans@jaimecamil.com
hoy@televisa.com.
adresLer
Meksikaya yolladığımız e-mailller yetkililer görsüm diye taşıyorum.
sultan_angelica 27-05-07, 08:46 kızlar ben bugün pazar olduğundan dolayı tahmin ettim kanald nin yayınlamayabilir...Şimdi bir kaç gün sonra hazirana gireceğiz...yeni bir yayın dönemine girildiği için ona göre programların yayın saatlerini ve günlerini ayarlayacaklarıdır...Dizimizin reytingleri çok çok iyi, ve
en güzel bölümler yayınlanacak belki başka bir saate alabilerler yeni izleyici çekmek amacıyla...:happy0064
merak emeyin kanald bukadar çokizlenen ve beğenilen dizimizi yayınlamaya devam edecek...:good:
ben bugün telefon açıp soracağım...Ama biliyorum dizimizin yayınlanacağını söyleyecekler....şimdi mail gönderiyorum kanad ye...hemen cevap gönderiyorlar...gelen iletyi buraya yazarım...:good:
arkadaşlar TVy Novelas ödül törenindeki lfmb ye ait olan bölümlerle bir video hazırladım...Şu anda upload ediyorum...Bloğumdan, y.tb den ve msn alanımdan izliyebilirsiniz...:happy0064
misterio--señora-- 27-05-07, 10:31 Kızlar şimdi tüm Meksika adreslerine mail gönderdim,umarım otomatik cevap atmazlar :img-help: büyük ihtimalle öyle olacak gibi görünüyor ayrıca Angelica'nın mail adresi yok mu ?
Kızlar aradım Kanal D'yi bir günlük olduğunu söylediler :img-yes: sonra yeni bölümler hakkında bir bilgileri yokmuş :img-yes: ama devam edecek :img-wink:
Çirkin Betty’nin sırrı
Kalın gözlüklerinin ardından seyrediyor dünyayı. Dişlerinde tel var ve son derece demode kıyafetlerle dolanıyor ortalıkta.
Fakat yine de o televizyonun en çok izlenen dizileri arasında yer alan Çirkin Bettyde canlandırdığı karakterle herkesi büyülüyor.
Oysa ki bir oyuncunun -özellikle de bir kadınsa- sıfır beden olması, hızlı aşk trafiği içinde kendini kaybetmesi, en az 65 çift ayakkabının hazır bulunduğu gardrobundan seçtiği en dekolte kıyafetlerle etrafta salınması gerekmiyor mu?
Çirkin Bettynin neden hala bu kadar popüler olduğu sorusuna cevap arayan CNNe konuşan Hollywoodun eski makyözlerinden Hello Gorgeous adlı kitabın yazarı Rachel Weingarten geçmiş yıllarda insanların Daha az kusursuz sanatçılara hayranlık duyduğunun altını çizdi ve ekledi: Bir zamanlar ekranda gördüğümüz yıldızlar bizlere daha çok benziyordu. Yani normal bir insan gibi kusurları vardı.
O zaman: Kusursuz kadınların şov yaptığı televizyon ekranlarında Çirkin Bettynin bu kadar tutmasının nedeni bu karakterin tamamiyle kendisi gibi olarak izleyicinin kusursuzluk nostaljisini su yüzüne çıkarması olabilir mi?
BU HABER MİLLİYETTE YER ALMIŞ
dawsonjoey 27-05-07, 10:38 Ya daha uzun bir yazı vardı sanki :( Bir tane daha tamam bunuda yollayalım.
Bu arada bana bir kere daha siz tek başınasınız bir tek sizin talebinizle olmaz derlerse sizinle fena bozuşacağız artık bunları duymaktan çok sıkıldım çok moralim bozuluyor artık. 2 dk 2 snye bile olsa arayacaksınız.!!! Bu arada bahsi geçen toplantı henüz yapılmamış. bu hafta içi yapılacakmış günü belli değili. Önce bir hanım çıktı telefona klasik laflar klasik bayan alo de cilerin tavırları. Sonra bir bey çıktı yine ona denk geldim :) Artık biz de sıkıldık mümkün olsa cebimizden para verip alacağız dedi. Yazın yayın boşluğu olacak belki yayınlanır dedi. Ama o salak kadın yoğun talep yok bu diziye dedi. Elimde kalcak bu kadınlar bir gün..
Fundacığımı ve Pınarcığımı tüm bunların dışında tutuyorum ne kadar zorluklarla siteye geldiklerini ve ne kadar çalıştıklarını biliyorum.
misterio--señora-- 27-05-07, 10:49 Jaime'den otomatik cevap :img-cool2
Hola y gracias por escribirme de tantas partes del mundo. Esta es una
autorespuesta y quiza
aclare tus dudas. Si no es asi,
vuelve a escribirme y tratare de responderte de una manera personalizada lo
antes posible.
Toma en cuenta que recibo muchos mensajes diariamente y quiza tarde un poco mi
respuesta.
Y si, leo la gran mayoria de los correos, en verdad gracias.
-Si quieres fotos mias, puedes visitar la seccion de EXTRAS en DOWNLOADS o en la
seccion de
BIO busca la flechita hacia abajo que dice HEADSHOT y bajaras mi foto.
-Mi musica la encuentras en la seccion de MUSICA y como se que es dificil
encontrar los CD's,
te propongo una opcion para adquirirlos.
En la seccion de MUSICA hasta arriba veras la opcion de COMPRAR.
Este link te llevara a la pagina de AMAZON.COM donde podras comprar mis CD’s con
cualquier
tarjeta de credito para que te los manden a cualquier parte del mundo. Tambien
puedes
encontrar mi musica en itunes, LIMEWIRE, etc.
-En la seccion de EXTRAS, NEWSFLASH sabras de presentaciones y eventos en donde
estuve o
estare en un futuro.
Gracias por tu atencion, te mando mi carino y agradezco mucho tu e-mail e
interes por
escribirme.
Jaime.
---------
Hi and thanks for writing, this is an auto response and it might help you if you
have any
questions. If not please write again and I’ll try to answer you ASAP! Please
keep in mind that I
get a lot of e-mail’s everyday so it might take a while and yes, I do read
almost all of them and I
thank you deeply for your words.
-If you want pictures of me you can go to EXTRAS and DOWNLOADS or go to BIO and
click on
the arrow that says HEADSHOT.
-My music is kind of hard to get so here you have some options. You can go to
MUSIC and at
the top of the page you’ll see BUY, this will take you
to AMAZON.COM. Also you could use itunes, LIMEWIRE, etc.
-In EXTRAS, NEWSFLASH you’ll find dates of shows and events were I was or I’ll
be performing
live.
Thanks so much for your e-mail. Much love.
gfernylety90 27-05-07, 10:50 Kızlar aradım Kanal D'yi bir günlük olduğunu söylediler :img-yes: sonra yeni bölümler hakkında bir bilgileri yokmuş :img-yes: ama devam edecek :img-wink:
kızlar bu sabah uyuz oldum şu kanal d ye gıcıklık yapıyorlar artık yeter yani saygısızlığın daniskası ya:(neyse aradım bende kanal d yi pınara söylenenin aynısını söylediler güzel bi haber en azından...
misterio--señora-- 27-05-07, 11:03 BEGINS THE SHOW…
Cristina leaves limping and greets us and says us that walks badly of a foot/leg because comes from Edging where I film a program of Quinceaneras in Disney with Ernesto Laguardia and I ** injured the foot. An assistant the aid to rise and he sits down in their chair and their roles they pass him and they explain him the direccion of camaras etc etc. She then already stands up and he says "now that the protagonists of the soap opera blah blah blah" and in that they leave our amiguitos. jiji
Jaime leaves got of the arm of Angie as guiding it for the setting they greet calidamente to Cristina and al I publish and they sit down. To Jaimito I remain him boy the seat because is a high man and therefore he had to stretch his piernotas jijijij.
He Is worth he talked it bajito because in his voice he was noted that he was enfermita. The first question or one of the first was that as is that Jaime itself entire of the novel and accepts. And the it talks him of Kings of the Mambo, his blues of be not in the work, etc etc and then says that receives a call of Rosy and that as soon as they tell him "Vale it this of protagonist" the said already these! if is with it Is worth I aim me. Asi that that leaves a lot that to speak the point decicivo was that that his friend was going to be alli with the. Perhaps because he feels but sure asi or but tranquil to share long working hours with someone that knows or perhaps because he knows that the work of it Is worth is always of quality and serious. Itself not. That never I ** clarified neither I ** mentioned. Simply the it said that that was important to take its decision and to accept. Angelica tambien said that she wise that only with Jaime podria to act in a soap opera asi. That she wise that the magic and the quimica was going to be able to transmit of the screen to the houses of one or al I publish with a person as the Jaime and she in screen. That alone with the was going to function. Cristina did not say anything only I listen them. As I tell them aqui I ** not clarified nothing at all neither was told but alla of the normal thing. ---------------------------------------------------------------------.
kızlar kanal d yı aradımm nasıl bagırdım cagırdım ama ben bıle kendıme sasırdımm cocuk da sasırdıı bıse dıyemedııı :img-hyste dedım kı
ıste bu sabah neden yayınlanmadı dedım sonra nedenı yarım elmam mı dedım bız sabahın 6 sında betyy ıcın kalkıyoruzz yarım elam ıcın hatatta kalkmam dedım artık mımıklerını bıl eezberledımd edım nasıl bı anblayıs nasıl bı yayın polıtıkası sızınnkı dedım sayglılı olmaya calısıyoruz bır saygılı konusuyoruz ıkı konusyuoruzz ama oatladık yanı sonunda bu ne yaa deıdm cocuk da anlıyorum dedı ama benım yapabılecegım bısey yok dedı ben dde bılıyorum belkı suclu sız degılsınızama dedım ne bıleyım sıze hıc mı bılgı vermıyolarr dedım koymuslar sızı oraya robot gıbı robottan hıc farkını zyok ha bıre aynı seylerı soyluyosunuz dedım o da robottan farkımız var dedı valla ben de hep aynı seyletr yok bılgımız yokk yok yetlılılere ıletecezz o da dedı kıı bılgımız yok dıye bısey demıyoruz dedı ben de oyle mı valla bana dıyolar dedım sonra ıste artık yanı bu sabah yarı uyuyr halde televızyonu avtım yemın ederım her gece yanımda elımde telefonla yatıyoırum kalkabılmek ıcın dedımm kaktım cıfte bela vardı deıdm y aartık mılyonuk dızı her seyını ızledıgımız dızıler dedım bız bunların ıcın hayatta kalkmayız dedımm sonra her zamankı gıbı ıletecegız yetkılılere sıkayetlerınızı zaten bu hafta ıcı toplantı yapılacak dedıı oyle ıste daha bıssuru sey dedımm ve bunların hepsını de bagıra bagıra soyledımm :good::good::good::good::good:
misterio--señora-- 27-05-07, 11:24 İyi yapmışsın Nurgül :icon_whis :img-yes:
bu arada yazıyı çevirecek gönüllü yok mu ? :img-help:
Ferny&Lety 27-05-07, 13:18 yaaa biz bütün la fea ailesi msnde toplu konuşmada:happy0064 :happy0064
süperiz yav:happy0064
arkadaşlar 3 kere aradım valla.msnde olduğunuz içn hepiniz bilionuz neler dediğimi de:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
annadınız siz onu:)
ama msndeo lmayanlar içn söliim
SONUÇ OLARAKTAN 1 GÜNLÜKMÜŞ.DİZİMİZDEN ÇOK MEMNUNLARMIŞ KALKMICAKMIŞ YNİ BÖLÜMLERİ YYINLANCAKMIŞ':happy0064 :happy0064
valla ben arıcam ben biliyorum canım nedenini arkadaşlar siz de arayın lütfenn en azından hiç aramayanklr bile bir kere denesinlerr pınarcım ben o yazıyı daha önce çevirmiştim o yazıdan bana 3 kere geldi:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste ama otomatik olduğu için jhaimenin bundan haberi yok yani:sad53::sad53: fundacım benim kurslarım bitti canımmm sen de burdaysan yani okulun sırun diilsee her gün toplanırız biz msn de sen merake tmee kızlar şimdi beklediğimizz o ilk birliktelikk yarın geliyo di mii ayy ne güzel yaaa yeni bölümleri de izlicez sonun kadarr bu yaz bizim yazımız olacakkkkk:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064
Ferny&Lety 27-05-07, 17:18 evet hayatımm bizim yazımız olacak
BU DİZİ BU YAZA DAMGASINI VURACAK
BU HİKAYE HERKESİ YÜREĞİNDEN VURACAK
HELE Bİ İZLESİNLER GÖRÜN NELER OLACAK
PERİ MASALIMIZI HERKES NE ÇOK SEVECEEEK:happy0064 :happy0064 :happy0064
ZATİ SEVİOLAR AMA NEYSEEE:img-cool2 :img-cool2
hayatım bu hafta full sınavlarım var ama yarın saat 8 de gircem msne sen de gel belki gecikebilirim 9 fln olabilir ama o videoyu yollıcam mutlakaa!!!
ondan sonraki hafta ancak toplanırız her gün:icon_sorr
dawsonjoey 27-05-07, 17:48 Arkadaşlar Kanal D Yi Arayin Maille Olmuyor Ana Avrat Küfür Etseniz Bile Aynı Cevabi Veriyorlar Imkanlarinizi Zorlayın Ve Klübeden De Olsa Arayin Aramayan Benimle Konuşmasın çok Ciddiyim!!!!!!!!
Hatırlatıyorum bu dizi bir kez daha kaldırlırsa hiçbirinizi affetmem ona göre.
kızlar yarın sımdı biz fernıle letynın birlikte olduklarını görecez di mi yoksa dahaa 2 3 gün beklicez mıı off bunlar daha evden çıkacak daaa marsıalar karakola gıdecek deee ohooo inşallah yarın görürüzz yaaaa:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :img-pilot :img-pilot :img-pilot
dawsonjoey 27-05-07, 20:38 Chilekkk :) mektubu ve slaytı ve klibi sana yollamam lazım bu hafta başlıyoruz hemen MSN i açar mısın?
Funda bana ilk mektubumuzu Fax metnimizi bulur musun bir Carlos'un cevabı. Nete girer girmez ilk işin onları getirmek olsun.
misterio--señora-- 27-05-07, 20:50 http://img245.imageshack.us/img245/7273/erik10668e65mh0.jpg (http://imageshack.us)
dawsonjoey 27-05-07, 21:32 Pınar döveceğim seni 1 Milyon kere dendi sayfa düzenin bozan resim koymayın diye sen her seferinde aynı şeyi yapıyorsun. Dikkat et. Al o resmi kaydet biligsayrına sonra küçült sonra photobucketa yada tinypic ekle öyle koy siteye. Uyarı alacağız ben den seni uyaracağım sonra :)
yaaaa pınarrrrr o fotograf harika yaaaaaaa valla bittim özellikle jaime kaldırmıs ya angiyi kucağıylaa süper yaa bı de belinden tutumuş kendin eçekmişş süper çıkmış yaaa vall abayıldım eline sağlıkk:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
sound wave 28-05-07, 05:10 kızlar sonunda foruma girebiliyorum
dün yaşadığımız faciadan sonra bölüm ilaç gibi geldi ama şukadarını soliyim fernandoya sinirlendim
çünkü betyi çok itiyo hırpalıyo en azından bugün ole yaptı
marsiya yı heryerde görüyodu ya ne korku aman tanrım bugün bety ve paula maria çok şehfetli ikiside amaçlarına ulaşıp sevdikleri erkekleri elde edecekler
ilk defa romana sempati duydum alişya ve marsiyaya yaşattıkları karakol macerasından dolayı
bu ilk gece bölümü beni kanser etti onuda soliyim yani nedir bu siz bana anlatalı bir haftayı geçti nerdeyse yayınlamıyolardı korkudan öldük halen gelemedi bölüm bunlarda çıkarmış işin posasını aman kimbilir yeni bölümler gelince bende mezara girerim yani bitmez işkence ve acı günleri gelecek yeni bölümlerle beraber fernandonun yaşadığı acı kimbilir nasıl çekilmez olcak
arkadaşalr
bilmeyenler için pazar günü dizi yayınlanmadı herkesin ödü koptu
lütfen durumu bilmeyenler mail atsın ve telefon etsin
yoksa yeni bölümleri izlemekten diil diziyi kaldırdıkları için acı çekcez
ve ben kesin kanser olup ölcem
yaaaa bn bugünkü bölüme bittim yaaa resmen bittim yemin ederimm çok güzeldi alişyanın polis macerasını saymazsak fernli lety li sahjneler süperdi özellikle ferny letyi evden çıkardı klübe giderken ferny araba kulanıyoo lety de sarılmış onu öpüyooo çokk romantikti orda hiç bitmesin o sahne istedim keşke ferny de karşılık verseydii:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo sonra bar sahnesii dansları da komikti ama ben şeyde çok güldüm ferny marsıayı görürü gibi olduğunda lety napıyosunuz bay fernanado dedii o da yeni bi dans öğrendim bak dedi ve kafasını bi geri attı sonra da lety yaptıı orda letyinin yapması beni kopardııı:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste resmenn kahkahalarla güldümmm sonraa otele giderken de çok komiklerdii fernando sanki dersin idama gidiyoo:img-hyste yavaş yavaş ölümüne yaklaşan biri gibiii idam saatini bekliyoo:img-hyste ama otel çok hoştu allahtan çok güzel biyerdi yatakları falan çok güzeldi sonra lety kendi kendine konuşurken dedi ki tanrım bana doğum günümde sevgiyi verdin dedi evet doğruyduu bu onun büyük aşkın başlangıcıydııı keşke herkese nasip olsaa allahım bana da o büyük sevgiyi verr lütfeeeennn:sad53: :sad53:
dawsonjoey 28-05-07, 05:11 Ayyy yine beraber olamadılar uzadı da uzadı. Kanal D kesecek zaten yarısını doğru düzgün izleyemeyeceğiz. Bu arada KANAL D yi aramayı unutmayın. Don Fernando tan divino çoook tatlıydı yine Lety'im de öyle. Canım ya evet o adam sana aşık ama daha farkında değil sonra deli divane aşık olacak :happy0064
KANAL D yi ARAYIN
0212 478 00 88
sound wave 28-05-07, 05:16 ben bole bölümleri sevmiyorum işte
fernando çok ters davranıyo betye kızıyorum ona barda kafasını itti zavallının
oysa bety bölümün sonunda nekadar masum ve güzel geldi bana ama bunların karşılığını alcak sonunda yarında bu ilk gece bölümü yayınlanmassa artık bilmiyorum ne yaparım:img-pilot :img-pilot :img-pilot
evet yine uzadı ama ben zaten biliyodum uzayacağını bunlar yarın da birlikte olamayacaklarr bak görürsünüz ancak 2 gün sonra belkiiiimmmm:icon_whis :icon_whis :icon_whis ama her şeye karşınn süper bi bölümdüü berna aslında sana katılmıyorum şu yönden tamam alişya ya da marsiaya yaptıkları için romanlarr eve sempatiktş ama ben gıcık oldumm ne olursa olsunn bi de iftira attılarr ya ne billeyimm sevmedim onlarııı bu arada omar solucanıı kendince ferniyi göndermiş sürgüne kendi bardaa sarışın gacılarlaa alem yapıyoo ohhhhh ama onların hiçbiri letynin eline su dökemezz hiçbirii hem çok çirkinlerr hem de aptall:dito :dito :dito :dito :dito
sound wave 28-05-07, 05:24 sana göre ole olabilir bana göre iyi yaptılar hak ettiler onlar iftirayıda herşeyide
ajanlık neymiş görsün alişya lolaya telefon olayında attığı iftiralara saysın
etme bulma dünyası kötülük yaparsan için fesat olursa sonuçlarınada katlanacaksın kibirlilik kendini beyenmişlik adına bisürü şey yaptı ve soledi bugün alişya vede haketti iftirayı çok iyi yaptı romann oh keşke daha beter iftira atsaydı
neyse ben çıkıyorum sınava yetişcem daha akşama göüşürüz kibbye bye bye
Ferny&Lety 28-05-07, 07:06 Ayy resme bayıldım bayılldııımmm şu angelicayı kendine çekmiş ya böle öpüşme öncesi sanırsam o hareket:)ayy çok tatlıllarr
tamam münire bulup geetiriyorum onları cnm
Sevgili arkadaşlar,bizlerde sziler gibi KANALD de dizimiz(aFFEDİLMEYEN) yayınlansın istiyoruz.Hergün Kanal d iLE görüşüyoruz.Bugün konuşmamda ilginç birşey öğrendim Sizde mail atıyormuşsunuz ve bayağı yoğunmuş mailler.BUNU söyliyim dedim.doğru yoldasınız haberiniz olsun.bu arada birbirimize destek olsak mı acaba..ne dersiniz
çirkin_letyy 28-05-07, 07:25 çok komik bir bölümdüü yaaa
ama farketiyseniz aşırı derecde uzadııı 1 haftadan fazladır doğum günü olayını yaşıyoruzzz
ferniye bende biryede hem güldüm hem kızdım betty onu öpüyorduda geri itti ya yaa :img-hyste komikti ama kızdımda ben alicyada çok güldüm yaa hele nezarete atmışlardıda geri çıkışı yokmuydu çok komikti yaa beni mahkum etmiyeceksiniz dimi diyor yaa:img-hyste :img-hyste
Ferny&Lety 28-05-07, 07:26 Ciddi misin arkadaşım?İsmini öğrenebilir miyim senin?
Dizimiz için gerçekten çok uğraşıyoruz..Tabii ki size yardım ederiz:img-yes:
Ne yapmamız gerekiyor?
Ciddi misin arkadaşım?İsmini öğrenebilir miyim senin?
Dizimiz için gerçekten çok uğraşıyoruz..Tabii ki size yardım ederiz:img-yes:
Ne yapmamız gerekiyor?
Adım EBru.Evet az önce aradım.Bana "sizler gibi Çirkin Betty ile ilgili yoğun talep var "dendi.Nemi yapmamız gerek?Ben arkadaşlarıma söyleyceğim Çirkin Betty için de mail atacağız sizlerde Affedilmeyen için.Peki sizin KANAL D için hazır metniniz var mı*varsa söyleyin ben mail atıp haber vereyim
çirkin_letyy 28-05-07, 07:30 kızlar bence bir elin nesi var iki elin sesi var biz onlara yardım edersek onlarda bize yardım eder buna inanaıyorumm
dawsonjoey 28-05-07, 07:31 Beltiyet/Ebruydu sanırım adın ben sizi destekleyeceğimizi söylemiştim. Affedilmeyen için kendi adıma mail de attım ama sizin dizi ve bizim dizi çok alakasız birbiriyle ne oldu da öğrendin bizim yoğun bir çalışma içinde olduğumuzu? Anlatır mısın biraz?
Bu arada arkadaşlar vividoya Gizem'in yaptığı bir videoyu yollamak istedim ama reddetiler sebebini anlamadım bende youtube linkini getiriyorum silinirse olay çıkar ona göre.!!!! Her yerde rahatça paylaşılabilrken burda silinirse bilmem ne olur. Ayrıca Admin yakında Youtebe izin vereceklerini söyledi. Bu videoya bir de ödül töreni ve adaylıkları eklersek tam olacak..
http://www.youtube.com/watch?v=Vib3P7mqFrQ
Ferny&Lety 28-05-07, 07:33 öyLe bi metin yok.yani var ama mektup şeklinde ..bir kampanya içindeyiz videolar slaytlar falan hazırladık mektup falan yazdık kanal d ye yollayacağız bir zarf içinde..
metnimiz yok ama fax yazımız var fax falan çekebilir misin?
ben kendi adıma seve seve yardım ederim..
dawsonjoey 28-05-07, 07:36 Adım EBru.Evet az önce aradım.Bana "sizler gibi Çirkin Betty ile ilgili yoğun talep var "dendi.Nemi yapmamız gerek?Ben arkadaşlarıma söyleyceğim Çirkin Betty için de mail atacağız sizlerde Affedilmeyen için.Peki sizin KANAL D için hazır metniniz var mı*varsa söyleyin ben mail atıp haber vereyim
Ebrucum ben hala alakayı kuramadım ama zaten yaz sezonuna giriyoruz Affedilmeyen yayınlanır mı?? Sen yapımcı şirketle konuşacaktın. Ne oldu?? Bu arada vardı bir metnimiz olmazsa hemen yazarız bir tane.
Anlatayım..Bugün KANALD Y ia aradım.M...(adını yazmayayım) Bey açtı telefonu.Ben AFFEDİLMEYENle ilgili talebimi yeniledim ve uzun süredir dizimizin yayınlanma ihtimalinin KANALD de yönetimde görüşüldüğünü neden bir sonuç çıkmadığını söyledim.Bizleri oyalayıp oyalamadıklarını sordum.Bana bizleri oyalamdıklarını bAffedilmeyene olduğu gibi Çirkin Betty adlı bir dizinin yayınlanması ile ilgili yoğun bir talep olduğunu ve kanalın bunu değerlendirme aşamasında olduğunu söyledi.Çirkin Bettyde ilgi çok yoğun dediler.Belki yoğun olduğunu bilmiyorsunuzdur söyleyeyim dedim.Neyse.Sonra ben de teşekkür edip telefonu kapattım
Ferny&Lety 28-05-07, 07:39 Teşekkürler Ebru ben bundan sonra kanalı her aradığımda AFFEDİLMEYEN ile ilgili istek yapacağım.mail de atacağım.lütfen sen de aradığında falan bizim dizimizini yeni bölümleriyle ilgili istek yap..lütfen:icon_sorr
Hazır bir metin olursa iyi olur çünkü insanlara bu maili atın diyeceğim.Bizim var forumuzda Onun gibi birşey olursa iyi olur.Çünkü belki mail atacaklarım Çirkin Bettyi bilmeyebilirler ve ne yazacaklarını bilemeyebilirler.Hazır metin olması işimizi kolaylaştırır.Bu arada ben fax çekerim ama arkadaşlarımın bu imkanı olmayabilir.
Bu arda ben yapımcıyı aradım AFFEDİLMEYEN için ama Tomris HAnım şehir dışında bugün tekrar arayacağım.
Ferny&Lety 28-05-07, 07:40 Carlostan Gelen Mailin Orjinali
Te agradezco tus mail, pero no esta en nuestras manos la programacion de la
novela y menos en el extrajero, estamos enterados por varios mail´s tuyos y de otras personas sobre lo sucedido, pero tambien lo reenviremos a otras personas pero realmente es cosa del canal local donde transmiten la novela, la verdad lo sentimos mucho, y espero que con esta contestacion que entendida nuestra posicion ya que este es el segundo mail, que les explico como esta la situacion, nuevamente Gracias de parte Jaime el cual esta enterado de tus mail.
Atentamente
saludos Carlos
TÜRKÇESİ
Carlostan Cevap
Mail için teşekkür ederim. Ama ne yazıkki dizinin yabancı ülkelerde yayınlanması bizim elimizde değil. Ne olduğundan senin ve diğer insanların sayesinde haberdar olduk. Çok üzgünüz, ama ne yazıkki yayınlamak yerel kanalın insiyatifinde. Umarım bu açıklama bizim pozisyonumuz net bir şekilde anlatır. Çünkü bu konuyla ilgili yolladığım ikinci mail. Gönderdiğin e-maillerle Jaime'yi bu konuda uyardığın için onun adına tekrar teşekkür ederim.
En İyi Dileklerimle
Carlos
---------
bilmeyenler için söyleyeyim carlos çirkin betyde oynayan fernando(jaime camil)
in menejeri...:img-wink:
Teşekkürler Ebru ben bundan sonra kanalı her aradığımda AFFEDİLMEYEN ile ilgili istek yapacağım.mail de atacağım.lütfen sen de aradığında falan bizim dizimizini yeni bölümleriyle ilgili istek yap..lütfen:icon_sorr
şu an arıyorum ve söyleyceğim..affedilmeyen için az önce aramıştım şimdi Betty için arayacağım.
Selamlar arkadaşlar sabahleyin kalktım az bi televizyonu açtım kanaldde sizin diziniz vardı ama hala eski bölümlerinde çok sıkıcı bence
dawsonjoey 28-05-07, 07:42 Sayın Kanal D yetkilisi kanalınızda Hafta içi/Haftasonu her gün 06.00 da yayınlanmakta olan “Çirkin Betty” (“La fea mas bella” ) adlı dizinin YENİ BÖLÜMLERİNİN alınmasını aynı günler ve aynı saatte yeni bölümlerinin yayınlanmasını talep ediyoruz.
Saygılar
Bu yeterli olur sanırım Ebrucum iligin ve desteğin için çok teşekkür ederiz :)
Ferny&Lety 28-05-07, 07:44 SEnin için sıkıcı arkadaşım..Bizim için değil.Siz nasıl rbdnin eski bölümlerini izlerken sıkılmazsanız biz de bu diziyi izlerken sıkılmıyoruz..
sen eski bölümleri izlemek mi sıkıcı diyosun dii mi sıkıcı diyosun anlamadım ama ben hiç sıkılmıyorum!:img-yes:
dawsonjoey 28-05-07, 07:46 Funda nerede ilk mailler Fax metnide getir en azından Ebru gibi bir kaç arkadaşımız yollasa kardır.
Ferny&Lety 28-05-07, 07:47 arkadaşım sakin ol getiriyorum yaa kolay mı o kadar başlığı aramak??
sakin yaa.şu carlosun mailini bulana kadar canım çıktı!
Sizin için aradım Kanal d Yİ. E....Hanım açtı telefonu söyledim.Şimdide msnimde kayıtlı herkese mail attıracağım.sizde bizeyazin@kanald.com.tr adresine mail atıyorsunuz değil mi..sonra kampanyadan ötürü yakndan tanıdığım 70 kişiye mail atacağım.Szilerde eğer destek olmak isterseniz forumuzda hazır metin ve mail adresi var.Teşekkürler..
dawsonjoey 28-05-07, 07:49 Fax Metnimiz Sevgili Ebru
0212 677 05 65
KANAL D YETkilisinin DİKKATİNE DİYE YAZ BAŞINA va be biçimi koru lütfen kalın yazıları filan.
Sayın Yetkili
Biz kanalınızda yayınlanan “Çirkin Betty” dizisinin hayranlarıyız, dizinin yayından kaldırılmasından bu yana geçen süre boyunca ALO D çağrı merkezini defalarca aradık. Bize net bir bilgi verilmese de, Program Planlama Departmanını arayan bir arkadaşımız yetkiliden sözleşmeyle ilgili bir sorun olduğu bilgisini almış. Bu da dizinin reytinglerinin iyi olduğu ancak yapımcı firmayla maddi bir anlaşmazlık olduğu yönündeki tahminlerimizi güçlendirdi. Reytinglerde kötü değilse başka bir sorun olamaz diye düşünüyoruz. Kanalınızda yayınlanan bu dizinin izleyenlerine gösterdiğiniz bu tutum bizi fazlasıyla üzüyor. Biz Çirkin Betty (La Fea Mas Bella/En Güzel Çirkin Kız) hayranları olarak yine sizden aldığımız bilgi doğrultusunda dizinin ülkesinde bitmesini bekledik. Biten bir diziyi satın almanın daha kolay olacağına inanıyoruz. Sadece Meksika’da değil tüm Latin Amerika’da ve Amerika Birleşik Devletlerinde milyonlarca seyirciyi ekran başına kilitleyen dizi sizinde bildiğiniz üzere Türk seyircisinin hiç de yabancı olmadığı. Daha önce Show TV’de orijinali yayınlanan Kolombiya yapımı popüler dizi ‘Yo Soy Betty La Fea’ /Ben Betty Çirkin Olan’nın bir adaptasyonu.
Amerika, Almanya, Hindistan, Hollanda, İsrail, İspanya, Rusya, Yunanistan ve Türkiye de kendi uyarlamalarını yapmış ve her bir dizi kendi ülkesinde çok sevilmiştir. Bu kadar tutan ve reyting garantisi olan bir diziyi/hikâyeyi kaybetmeyi neden göze aldığınızı anlamış değiliz. Yerli dizi izleyenler önemli de yabancı dizi izleyenler önemsiz mi? Tavırlarınızdan bu sonucu çıkarıyoruz ve bu tavrınız bir çok izleyiciyi tematik kanallara kaydırıyor. ‘Diğer’ kategorisi altında yer alan kanalların izlenme oranlarının her geçen gün arttığını sizde görüyorsunuzdur. Bizim muhatap olduğumuz Alo D çalışanları da izleyicilere hiçbir konuda sadece bir dizi ile ilgili değil hiçbir konuda bilgi veremiyor. Koskoca çağrı merkezi çalışanlarının ezberlediği tek bir cümle var ‘Yetkililere İleteceğiz’
Biz de inisiyatifi ele almaya karar verdik ve dizinin hayranları olarak bize yapılan haksızlığı anlatan metinler hazırlayıp İngilizce ve İspanyolcaya çevirerek Meksika’ya gönderdik. Başrol oyuncusu Jaime Camil’in asistanı Carlos Esjpel’den yanıt geldi. Durumumuzdan haberdar olduğunu ve de çok üzgün olduğunu söyledi. Bu da diğerlerinin de bizden haberdar olduklarını gösterir. Bugün dizi için fazla istek olmadığı söylenebilir aradan çok zaman geçti ve bir çok kişi umudunu yitirdi. Ancak başlangıçtan bu yana gelen istekleri hesaplarsanız aslında hiç de az olmadığını görürsüzüz. Kaldı ki Türk halkı olarak en ciddi olaylara bile tepkisiz kaldığımız düşünülürse insanların isteklerini belirtmeye üşenmesi hiç de şaşırtıcı değil. Biz bir grup inatçı seyirci (sessiz çoğunluğu da katarsak sayımız hiç de az değil ) onlar adına da hareket ediyoruz.
En sonunda ez azından tekrarlarını izleme şansı bulabildik. Bu bile çok önemli bir şeydir. Dizimize yeni izleyiciler kazandırmak için kaçırdığımız bölümleri izleyebilmek için iyi bir fırsat. Gerçekten teşekkür ederiz ancak hepimizin bildiği gibi elinizde belli bir (115 emin değilim) bölümden sonrası yok. Bizim korkumuz yeni bölümleri almayı düşünmeyeceğiniz ve var olduğunu söylediğiniz sorunları çözme yoluna gitmeyeceğiniz hatta belki elinizde olan daha önce izlediğimiz bölümleri de yarıda kesebileceğiniz.Kanalınıza karşı son derece güvensiziz ve üzgünüz ama bunun sebebi sizsiniz. Umarız en azından çoğumuz için en uygun saat olan 06.00 da yayınlanan dizimizi hiçbir programla/dizi ile değiştirmez ve sonuna kadar yayınlarsınız. Final bölümünü izleyene kadar bu konuda ısrar etmeye ve istek yapmaya devam edeceğiz
Bu yapımla ilgili gerçekten nasıl bir problem var izleyici olarak asla emin olamayız, elbette kanalların iç politikalarını işleyişlerini de bilemeyiz ancak DOĞAN MEDYA grubunun çözümleyemeyeceği bir sorun olduğuna kesinlikle inanmıyoruz. 25 Şubat Pazar günü, büyük finali yayınlanan dizimiz için yapımcı firmaya ve oyunculara yollamak üzere yeni bir e-mail hazırladık. Mademki izleyici odaklı çalışıyorsunuz, mademki izleyicinin istekleri önemli sizin için. LÜTEN DİZİMİZİ GERİ VERİN.
Saygılar Çirkin Betty Hayranları
(La Fea mas Bella)
cirkinbettytr@hotmail.com[/QUOTE]
Ferny&Lety 28-05-07, 07:49 Sayın Yetkili
Bu size yolladığımız ikinci e-mail daha önce belirttiğimiz gibi ülkenizde yayınlanan La Fea Mas Bella adlı pembe dizi, tüm dünya da olduğu gibi Türkiye’de de yayınlanmış ve çok sevilmiştir. Kendine binlerce hayran edinmiş olan bu dizi Türkiye’de KANAL D tarafından önce hafta içi öğleden sonra gösterilmeye başlandı. Daha sonra hiç sebepsiz ve habersiz yayından kaldırıldı. İzleyicilerin yoğun ısrarı üzerine sabah 06.00 da yeniden yayınlanan dizimizin, bir süre önce yine aynı şekilde yayınına son verildi. 06:00 gibi bir saatte bile iyi reytingler alan dizimizi yeniden izleyebilmek için aylardır çabalıyoruz. Bizim burada bulabildiğimiz tek muhatap ALO D çağrı merkezindeki çalışanlardır. Onların da her hangi bir konu hakkında tatmin edici bir bilgiye sahip olduğunu söyleyemeyiz. Bu da çalışanların değil kanal yetkililerinin kabahatidir. Yüzlerce telefon ve e-mailden sonra alabildiğimiz tek mantıklı bilgi yapımcı şirketle karşılıklı bir sorun olduğu. Yine de ne kadar doğru söylüyorlar şüpheliyiz. Ancak bize verilen bu son bilgi doğrultusunda yine son bir umut olarak sizinle irtibata geçmeye karar verdik. Sorunun çok çok büyük bir ihtimalle para olduğunu düşünüyoruz. Elbetteki kanalların iç politikasını, bütçesini ve işleyişini bilemeyiz. Ama bu politikalar karşısında sadece izleyiciler mağdur oluyor.
Her iki şirkette kendi ülkesinde önemli bir yere sahip. Bu yüzden izleyiciler olarak Televisa’nın saygınlığına ve büyüklüğüne yakışır bir tavır sergileyeceğinizi umut ediyoruz. Sizden ricamız telif haklarıyla yada bütçeyle ilgili bir sorun varsa bunu Türk kanalın yetkilileriyle tekrar görüşmeniz. Türk izleyicileri olarak kanalın bize karşı gösterdiği saygısız tutumdan çok sıkılsak ta bir yapımın başladığı yerde devam etmesi gerektiğine inanıyoruz. Bizim buradan yapabileceğimiz tek şey KANAL D yi aramak ve dizimizi geri istediğimiz söylemek, bunu da fazlasıyla yapıyoruz. Umarız size yolladığımız bu e-mail ne kadar ciddi ve ne kadar kararlı olduğumuzu gösterir,biz reyting aletlerinin ölçemediği ciddi bir çoğunluğuz ve Modern Peri Masalımızı geri istiyoruz.
Saygılar Turkish La Fea Mas Bella Fans
Dear, Authorizers
This is our second mail to you. Like we told you before the show called "La Fea Mas Bella" that airs in your country,l ike everywhere else in the world airs in our country Turkey as well and it was liked alot. This show,who got thousand of fans first used to air on "Kanal D" weekday afternoons. Than with no reason or regards it was taken off the air. With lots of mails and calls from the fans they brought it back and aired at 6 in the morning and than the same exact thing happened and it, again,was taken off the air.We're trying everyhting we can to bring our show back, which even at 6 A.M. got good ratings. The only people we could get in contact were people who worked at ALO D. (call center of network) And we can't say that they know what's going on with the channel too. But of course,this is not their fault, it is the authorizers at Kanal D. The only response we got after thousand of mails and telephone calls were that there is a problem with the producers of the channel. But we are still unsure on how correct and true this information is. But we are having high hopes that we would get in contact with you with this last iresponse from the channel that we got. We are assuming that the big problem is money. Of course we as fans can't know the channel's political policy and how they spend their money. But we do know that under all these political issues only people who gets angry or mad is us viewers. We are deeply sad for months.
Both companies are big in their countries. And this is why from Televisa,we are expecting a respectful attitude in response of this e-mail from the fans. We are only asking if there are problems, politically, that you guys get in contact with Kanal D and work something out. As Turkish viewers, we dont like the respect we are getting and we believe that when a project starts that it must have end to it. We mean this show begin at KANAL D and it must continue again there. The only thing we can do is get in contact with Kanal D and ask for out show back and believe us we do this very often. We hope you can understand how serious our mail and it will show you how determined we are and that we are a big group that the rating machines doesen't count and we want our Modern Fairy Tale back.
With respect,
Turkish La Fea Mas Bella Fans
Queridas autoridades.
Este es nuestro segundo email. Como ya hemos dicho anteriormente, ‘La fea más bella’ ha sido emitida en nuestro país, Turquia, y como en todos los demás paises donde se emitió, aquí también ha tenido un gran éxito. Al principio se emitía por Kanal D por las tardes, donde era seguido por muchas fans. Luego fue cancelada su emisión sin ninguna explicación ni razón. Después de muchos emails y cartas, lo volvieron a emitir pro a las 6 de la mañana. Y lo mismo: lo volvieron a cancelar. Hemos intentado de todo para que lo vuelvan a emitir, porque incluso a las 6 de a.m tenía buenas audiencias. Las únicas personas con las que hemos podido contactar han sido los trabajadores de atención al cliente del canal, ALO D. Y ellos no saben decirnos lo que está pasando. Por supuesto, no es culpa suya, sino de las autoridades del Kanal D. La única respuesta que hemos tenido después de muchos emails y llamadas de teléfono ha sido que hay problemas con los productores del canal. Y aun así, no estamos muy seguros de la veracidad de esta información. Asi que confiamos que al ponernos en contacto con ustedes podamos sacar algo en claro. Creemos que el problema es el dinero. Por supuesto, nosotras las fdans no podemos saber las politicas de las cadenas ni en qué gastan su dinero. Pero sí sabemos que por cause detonas esas politicas al final, los que pagamos las consecuencias somos los espectadores. Hemos estado tristes por ello durante meses.
Ambas compañías son importantes en sus respectivos paises. Y por eso esperamos tener una actitud más respetuosa desde Televisa. Solo pedimos que si hay algún problema de politica respecto a las cadenas, que por favor ustedes se pongan en contacto con Kanal D e intenten solucionarlo. Como espectadores, no nos gusta la manera en que se está llevando el asunto, y creemos que cuando una cosa se empieza, hay que acabarla. Si Kanal D empezó a emitir el show, pues son ellos los que tienen que terminar de echarlo. Lo único que nosotros podemos hacer es contactar con Kanal D y decirles que queremos nuestra novela de vuelta. Y créannos, lo hacemos a menudo. Pero nada.
Espero que comprendan los motivos de este email, y es que somos un grupo de personas muy determinadas
y que los medidores de ratings no tienen en cuenta y queremos nuestro moderno cuento de hadas de vuelta.
Con todo nuestro respeto,
Un grupo de fans Turcas de ‘La fea más bella’
tamam şimdi ayarlayıp fax çekiyorum..
dawsonjoey 28-05-07, 07:51 Canım içi ilk maili soruyorum bn Carlos'un cevap verdiği bu değil bu bende var :)
Ferny&Lety 28-05-07, 07:51 Sizin için aradım Kanal d Yİ. E....Hanım açtı telefonu söyledim.Şimdide msnimde kayıtlı herkese mail attıracağım.sizde bizeyazin@kanald.com.tr adresine mail atıyorsunuz değil mi..sonra kampanyadan ötürü yakndan tanıdığım 70 kişiye mail atacağım.Szilerde eğer destek olmak isterseniz forumuzda hazır metin ve mail adresi var.Teşekkürler..
Evet Ebrucum o adrese mai latıyoruz..Ben başlığınıza gelip bakayım bir:)Çok teşekkürler..Münire kanal ıarayabilecek biri var mı??
Ferny&Lety 28-05-07, 07:53 Canım içi ilk maili soruyorum bn Carlos'un cevap verdiği bu değil bu bende var :)
ay münire koyduuğun bi tek o var.beni hasta etme carlos bize bunu attı bi tek..bir de ingilizce bişi vardı dur o nerde yaa onu da bulayım bekle
Evet Ebrucum o adrese mai latıyoruz..Ben başlığınıza gelip bakayım bir:)Çok teşekkürler..Münire kanal ıarayabilecek biri var mı??
teşekkür edecek birşey yok çünkü birbirimizi anlıyoruz ve bizler birleşip bastırırsak iki dizide yayınlanır.ilk kez böyle birşey olur herhalde iki dizi seveni ortak hareket etmiş olur.heyecanlandım şimdi
dawsonjoey 28-05-07, 07:57 Hayır o değil bizim Carlos'a yolladığımız mail. Akıllı adminler kampanya mesajları ve postaları ayırdıkları için bulamıyoruz benim de kardeşim bilgisayarındaydı gitti. İlk e-mail Türkçe/İngilizce ve İspanyolca. Onu bulmamız lazım İspanyolca ve İngilizcesini buldum Türkçesi yok bu arada çok sağol Ebru desteğin için bu hafta çok kritik bizim için eğer telefon açabilecek birileri olursa minnettar kalırız.
Ferny&Lety 28-05-07, 07:57 bizim dizimizi zaten yayınlanıyor canım.Ama biz tekrar kalkmasından,yeni bölümleri izleyememekten çok korkuyoruz..
Şimdi kanal d nin sitesine girdim oraya koymuştum metinlrimizi önce onları getireyim daha sonra sizin metni yollayayım sonra da kanalı arayayım
çirkin_letyy 28-05-07, 07:57 kızlar deminki vidoyu izledim süper yaa çok beyendimm
ellerineize sağlıkkk:happy0064 :happy0064
Ferny&Lety 28-05-07, 07:59 Hayır o değil bizim Carlos'a yolladığımız mail. Akıllı adminler kampanya mesajları ve postaları ayırdıkları için bulamıyoruz benim de kardeşim bilgisayarındaydı gitti. İlk e-mail Türkçe/İngilizce ve İspanyolca. Onu bulmamız lazım İspanyolca ve İngilizcesini buldum Türkçesi yok bu arada çok sağol Ebru desteğin için bu hafta çok kritik bizim için eğer telefon açabilecek birileri olursa minnettar kalırız.
carlosun bize attığı cevabı da koydum ama ilk metnizimi bulamıyorum çıldırıcam!! bekle biraz daha bakayım
dawsonjoey 28-05-07, 07:59 Affedilmeyen için yollanacak e-mail
Sayın Yetkili,
Daha önce atv de yayınlanmış olan ve yanlış uygulanan yayın politikası sonucu yayından kaldırılan Affedilemeyen adlı dizi ile ilgili size ileteceğimiz bir durum söz konusu. ATV kanalı son günlerde, kanallar arası rekabette geriye düşmenin verdiği panikle yanlış yayın politikası izliyor. Dizimizin yayınlanmaya başladığı ilk günlerde TMSF olaylarının cereyan etmesi de başka bir etken unsur olmalı. Eğer atv nin diziye uygulamış olduğu yayın politikasını ve yapımı dikkatle inceleme fırsatı bulursanız haklı olduğumuzu siz de göreceksiniz. Yapım gerek kurgusu, senaryosu, oyuncuların kalitesi ve son zamanlarda iyi bir pazarlama stratejisi haline gelen dizi müziğiyle, diğer yapımlar arasında hemen dikkati çekiyor. Atv kanalına atmış olduğumuz şikayet mailleri, onbinleri geçmekte ancak halen atv bu konuyla ilgili kendi hatasını anlayamamaktadır. Sizden isteğimiz, eğer sizin için sorun teşkil etmiyorsa "dizinin sizin kanalınızda yayınlanma ihtimalini" değerlendirmenizdir. Sonucunuz ne olursa olsun eğer bizleri dikkate alırsanız çok seviniriz. İlginiz için daha şimdiden çok teşekkürler.
Saygımla
(İsminiz)
bizim dizimizi zaten yayınlanıyor canım.Ama biz tekrar kalkmasından,yeni bölümleri izleyememekten çok korkuyoruz..
Şimdi kanal d nin sitesine girdim oraya koymuştum metinlrimizi önce onları getireyim daha sonra sizin metni yollayayım sonra da kanalı arayayım
pardon pardon..ben heycendan yanlış anlamışım.ama adam telde Çirkin betty ile ilgili yoğun talep var deyince ben öyle sandım.Şimdi metninizi tekrar okudum.Ama ben telefondakine az önce Çirkin Bettyi yayınlayın dedim.bak bu olmadı..neyse 1-2 saat sonra tekrar ararım
çirkin_letyy 28-05-07, 08:00 kızlar artık bende korkmaya başladm bu gün bende bir fırsatını bulim arayacağımmm
Ferny&Lety 28-05-07, 08:02 pardon pardon..ben heycendan yanlış anlamışım.ama adam telde Çirkin betty ile ilgili yoğun talep var deyince ben öyle sandım.Şimdi metninizi tekrar okudum.Ama ben telefondakine az önce Çirkin Bettyi yayınlayın dedim.bak bu olmadı..neyse 1-2 saat sonra tekrar ararım
olsun canım asıl mesajı vermişsin konuşmanın içinde çirkin bety ile ilgii istek olunca onlar ne dediğimizi anlıyolar zaten:img-wink: :img-wink:
Slm..Ebru bana msn de söyledi şimdi mail attım hem de 3 farklı adresten.İnşallah isteklerimiz gerçekleşir
Ferny&Lety 28-05-07, 08:04 arkadaşım çok sağol ben de metini kanal d ye yolluyorum farkl ıadres ve isimlerdne sizin için birazdan da arayacağım..
bakalım neler olacak..inşallah başaracağız!!
dawsonjoey 28-05-07, 08:05 Arkadaşlarr çok ama çok sağolun desteğiniz için aylardır ne kadar acı çektik ne kadar uğraştık bilmemezsiniz şimdi sabah tekrar bölümlerini izliyoruz çok da memnunuz ama bizim asıl isteğimiz yeni bölümlerinin alınıp sonuna kadar kesintisiz yayınlanması.
Fundaa yaa kendi yazdğım metni bulamıyorumz hale bakar mısın? :) İngilizcesi var İsp. var Türkçesi yok. :img-hyste Sen bulursun onları hadi aslan cengaver güveniyorum sana. :happy0064
Ferny&Lety 28-05-07, 08:07 Heey kanalı arayabilecek olan var mı???
Hadi arkadaşlarrrr....:img-wink: :img-wink: :img-wink:
Ben mail attım kanaldye çirkin betty için.yarında atarım.hatta 1 hafta hep atarım.dileklerimiz gerçekleşir inşallah.
Arkadaşlar ben bizim foruma yazmadım bunu çünkü çoğuyla msn de görüşüyorum.affedilmeyen fanları sadece dizifilmde değil 3 ayrı siteye yayılmış durumda ben ordan tanıdıkalrıma da söyledim.şu an bayağı kişi online.bu işi başaracağız inanıyoruz.
Ferny&Lety 28-05-07, 08:14 Merak etmeyin.Olacak istediğimiz.. Başaracağızz
ay Münire çıldırcam bulamıyorum yaaa!:icon_sorr :icon_sorr
Be nsizin başlığa yazdım arkadaşım birleşmeye karar verdiğimizi..Şimdi kanalı arrayacağım bakalım ne olacak!
dawsonjoey 28-05-07, 08:18 Offf ya nefret ediyorum artık bu siteden Funda Sultan yeni bir yer bulmuş oraya gidelim. Hem yeni hem sakin. Linkini sanada yollamıştır.
Ferny&Lety 28-05-07, 08:22 Ne oldu Münire.??anlat bana özelden kötü bi durumsa..o siteye de gideriz ama bu siteyi bırakamayız<!!!saçmaalamamaız lazım!:
bi kd ya telefonda konuşumo ben:)1 yndan knş 1 yndan msj at.ne harika kızım ya:img-hyste
çok gzel haberlrim vr size çook
Münire senin mesaj sayına ne oldu??niye bu kadar azlar=
dawsonjoey 28-05-07, 08:24 Kötü durum dizifilmin genel durumu saçma sapan kuralları sansürcü zihniyeti birden gidelim demiyorum elbette burası herkesçe bilinen bir site ama orasıda bilinir zaman içinde popüler olur. Önemli olan bizim bir arada olmamız değil mi?
2174 Mesaj Funda nesi az?? Biliyorsun başlıklar silindikçe o başlıkta olan postalarında otomatikman siliniyor.
Ferny&Lety 28-05-07, 08:34 Evet canım ama her zamanki gibi olacağız burada sitenin linkini at bana..
Bir de konuşmayı anlatayım..:happy0064 :happy0064
İlk önce affedilmeyenle ilgili konuştum.affedilmeyen diye bi dizi yayınlanıyodu atvde dedim ama yanlış yayın politikası izledikleri için şu an yayında değil bu dizi dedim.çok ta yoğun istek varmış bu kanala bu dizi için duyduğum kadarıyla dedim.
evet gerçekten çok yoğun ilgi var dedi.bu kadar ilgiye kayıtsız kalınmaz bence dedi.pek idedim zor mu yayınlanması başka bi kanaldaydı sonuçta dedim.eğer kanallar anlaşırsa zor olmayacağını söledi..bu dizinin gerçekten çok izleyeni var ço kserviliyo dedim lütfen değerlendirin bunu dedim tamam ileticem dedi.
bi de dedim bety için konuşucam dedim.yine mi dedi:)
neden dedim.çok talep var dedi.bir de yayınlandığı halde bu kadar talep var yayınlanasa burayı basarlar herhalde dedi.ben gülmeye başladım.ama ço kseviyoruz ne yapalım dedim.yeni bölümlrini de istiyoruz dedim.tamam ileticem not alıorum zaten dedi.dedim ki ne kadar iste kvar bu dizi için dedim.bi kaç isim saydı bunlardan bir kaçı yurt dışından aramış..
yunanistan falan..anamm ne diyim ben size yani şok oldum:)
nurcan vardı bi tane ekin vardı,furkan vardı,ceren vardı.saydı bikaç isim.yni dedi dün dizi 1 gün içn yayınlanmadı hayranları akın etti kanala telefonlarla dedi.gerçekten ço kseviliyo bu dizi dedi.kanalın bu diziyi kaçıracağını düşünmüyorum dedi.be nde dedim ki ama 2 kere kaçırmıştı dedim.2 kere kalktı yayından dedim.çok yanlış bi yayın politikası izliyolar dedim.
o kadarı için yorm yapamam tabi dedi.ben de dedim ki ço ksevindim ben dedim.yurt dışından falan aramışlar dedim.biz internette bu dizi için siteler açtı kdedim dizifilm.com die de bi site var dedim orda konuşuyoruz falan böle düzenli olarak arıyoruz dedim ama bu saydıklarınızdna hi çhaberimiz yo kdedim.
dedi ki
ee dedi dizinin izleyeni internette birlikte olduklarınızla sınırlı değil dedi.
ben de dedim ki ço kteşekkür ederim iletirsiniz siz dedim iyi günler diledim kapadm:img-yes:
dawsonjoey 28-05-07, 08:43 Dizinin izleyenin internette birlikte olduğumuz kişilerle sınırlı olmadığını bizde biliyoruz :) Ama Kanal D anlamıyor. Dünkü zeka küpü (!!!) kadın yoğun istek yok diziye dedi yalancııı :)
çirkin_letyy 28-05-07, 08:47 Münireceim öbür Formun Linkini Bana Yolasana Tatlişş
Ferny&Lety 28-05-07, 08:56 Dizinin izleyenin internette birlikte olduğumuz kişilerle sınırlı olmadığını bizde biliyoruz :) Ama Kanal D anlamıyor. Dünkü zeka küpü (!!!) kadın yoğun istek yok diziye dedi yalancııı :)
yaLancı bu kadınLar yaa..ne uyuzLar
kanaL de de kadın çalıştırmamak gerekio:)
dawsonjoey 28-05-07, 09:08 Funda buldummmm...
Sayın Yetkili ülkenizde yayınlanan La Fea Mas Bella adlı pembe dizi, tüm dünya da olduğu gibi ülkemizde de yayınlanmış ve çok sevilmiştir. Kendine binlerce hayran edinmiş olan bu dizi Türkiye’de KANAL D tarafından önce hafta içi öğleden sonra gösterilmeye başlandı. Daha sonra hiç sebepsiz ve habersiz yayından kaldırıldı. İzleyicilerin yoğun ısrarı üzerine sabah 06.00 da yeniden yayınlanan dizimizin, birkaç ay önce yine aynı şekilde yayınına son verildi. Reytingleri bahane edebilirler fakat sabahın 06.00’sında yayınladıkları bir program ne kadar reyting alır şüpheli. Ulaşmaya çalıştığımız yetkililerden bir kısmı ellerinde henüz yeni bölümlerin olmadığını o yüzden yayınlamadıklarını bir kısmı da yeni bölümlerin olduğu fakat ancak yoğun istek gelirse yayınlayabileceklerini söylüyorlar. Tüm bu sözlere rağmen bu defa ne yolladığımız binlerce e-maile ne de ısrarlı telefonlarımıza net bir yanıt alamadık. İzleyicilerine hiç saygısı olmayan bu kanal, ülkemizde büyük bir medya grubunun parçasıdır. Biz seyircilerin tahmin ettiği ellerinde yeni bölümlerin olmadığı ve bizi oyaladıkları. Türk izleyicilerinin son umudu olan sizden ricamız kanalla bağlantıya geçmeniz ve varsa telif haklarıyla ilgili sorunu gidermeniz. Eğer mümkünse çok ama çok sevdiğimiz bu dizinin her hangi başka bir kanalda yayınlanması için çaba göstermeye hazırız.
Hayırrrrrrrr bu değill ya buna benzer bir şey di ama arasana Funda sonu değişik
çirkin_letyy 28-05-07, 09:08 kızlar bende aradım hem çirkin betyy hemde afedilmeyen için istekte bulundum kadın diyorki sabah sabah nedir bu istekler diyorr bu kaçıncı oldu diyorr istekleri bildireceğim dedi :happy0064 :happy0064
dawsonjoey 28-05-07, 09:13 Please take this mail seriously.
Dear,Authorizers
There is a show called "La Fea Mas Bella" in your country.And like in every other country aired in our country Turkey as well and it was liked by many viewers.This show which got thousands of viewers,aired on a network called "Kanal D".Before it used to air in the afternoons.But than for no reason whatsoever and without any notice the network took it off the air.And than because the viewers wanted the show back so much,they brought it back on air but aired it at a lousy time slot of 6:00 ** in the morning.Than they re-took it off the air.
The network authorizers might say that the reason for this keep taking the show off the air is because of the ratings but it was on at 6 in the morning which is a very lousy time for it to get good ratings.
We contacted the network and they said they didn't have any more episodes to air in their hands and thats why they took it off the air but than we contacted them again and this time they said "we have episodes in our hands but we won't air them if we don't get a lot mails from the viewers saying we want our show back".
After these reasons that they gave us,we contacted the network with thousand of e-mails and telephone calls but sadly did not get a reply back from them.
This network who has no respects for its fans is part of the big media group in our country.What we fans are thinking is that they dont have episodes to air in their hands but they're just making up excuses to get rid of us and stop us from bugging them with our telephone calls and e-mails.
We,Turkish fans love the show and our last chance is to please tell you guys to get in contact with Kanal D and talk to them about this.
Our real goal is to let them know about their bad,unfair behavior towards us and you guys.
Even if we don't get a reply back from you,we at least warned you about how the network reacts towards others and we hope that you will think twice before selling your shows to Kanal D and being in a business with them.
Respectfully Yours,
TURKİSH LA FEA MAS BELLA FANS
İSPANYOLCASI
Por favor, tomen este email seriamente.
A quien corresponda.
El show mexicano de ‘La fea más bella’ estaba siendo emitido, como en muchos otros lugares, en Turquía, donde era seguido por muchos espectadores. El canal que lo emitía era ‘Kanal D’. Primero lo emitían en las tardes, pero luego, sin ninguna razón ni aviso, lo dejaron de emitir. Como los espectadores se quejaron, volvieron a emitirlo, pero en un horario malísimo: las 6 de la mañana. Y al cabo del poco tiempo, lo volvieron a cancelar de la emisión.
Los responsables del canal pueden decir en su defensa que lo quitaron por baja audiencia, lo cual es normal, porque el horario de las 6 de la mañana es bastante malo.
Contactamos a los responsables y nos dijeron que es que no tenían más episodios para emitir. Luego los volvimos a contactar y nos dijeron que sí, que tenían más episodios, pero que solo reanudarían la emisión si tenían mucha demanda de los telespectadores.
Por lo tanto, les mandamos muchos emails y les llamamos por teléfono para mostrar nuestras ganas de que volvieran a emitirlo, pro nunca más nos dieron respuesta.
Esta cadena, una de las más importantes en nuestro país, no muestra ningún respeto por sus televidentes, ya que pensamos que sí que tienen episodios pero nos han dicho que no solo para librarse de nosotros y nuestras quejas.
Los fans de Turquía amamos esta novela y nuestra única esperanza es pedirles a ustedes que se pongan en contacto con Kanal D y les hablen de todo esto.
Nuestra meta es que sepan que se han portado mal tanto con nosotros, como con ustedes.
Incluso si ustedes tampoco nos responded, al menos lo que queremos es que sepan la poca seriedad de Kanal D y se lo piensen dos veces en el futuro antes de volver a hacer negocios con ellos.
Un saludo,
Los fans Turcos de ‘La fea más bella’.
Ferny&Lety 28-05-07, 09:14 Gülşah ciddi misin??
ay çok mutluyum tam da yaz vakti..
ay ben bu şevkle bi daha mı arasam:icon_whis :icon_whis :icon_whis
bu arada münire senin verdiğin sitede başlığı coşturuyom kızım hiç biriniz yoksunuz!
dawsonjoey 28-05-07, 09:15 Geliyorum Fundaa :) Bekle beni orada Gülşah sende gel Berna da gelsin Nurgülde gelsin :)
çirkin_letyy 28-05-07, 09:17 geliyorum kızlarr
beni yanlız bırakmayınn
Ferny&Lety 28-05-07, 09:18 Nurgül bulaşık yıkıyo:)::)bekle onu biraz:img-hyste :img-hyste berna yok ki:img-yes: :img-yes:
gülşah gelsin:happy0064
ay çok mutluyum yaaaaa:happy0064 :happy0064 :happy0064
dawsonjoey 28-05-07, 10:00 Fundaaaaaaaa seni bekliyorum oyalanma başka başlıklarda. Bu arada bitti mi video?? Gizemin yaptığı videoyu getirdim.
Ferny&Lety 28-05-07, 10:17 Fundaaaaaaaa seni bekliyorum oyalanma başka başlıklarda. Bu arada bitti mi video?? Gizemin yaptığı videoyu getirdim.
1 mb kaldı münireeee..
o sitede sorun vaar yazı yazdım gönderemedim hem video btsin die işlem yapmıom bilg.da:img-wink: :happy0064 :happy0064
affetmeyen 28-05-07, 10:18 merhaba kızlar bugün biraz geç kaldım.dizimz yine çok güzeldi.affedilmeyenle ilgili kampanyayı duydum bende kalkmasını hiç isteniyordum ama kaldırdılar.yeniden ekrana dönerse çok mutlu olurum.kızlar bu arada çok yakın bir arkadaşım kaza geçirdi komada.onun için izmir e gidiyorum.bir hafta yanınızda olamayacağım çok üzgünüm.** bir hafta sonra görüşürüz.bye bye
dawsonjoey 28-05-07, 10:22 Canım çok geçmiş olsun acil şifalar arkadaşına umarım en kısa zamanda iyileşir. Biz kampanyamıza tam gaz devam edeceğiz. buenas dias akşam online olabilirsin umarım tabii gerçekten o adresi kullanıyorsan :) Merak etme sohbet etmek için değil videoları ve dosyaları yollamak için soruyorum.:img-yes:
Çöl Fırtınası 28-05-07, 10:28 inşallah çirkin bety yeni bölümlerinde biraz daha öne laırlar saat olarak 8 olsa izlerdim ama sabah 6 çok zor benim için yaa
çok izlemek isteidğim dizilerden şuanda bety ;):img-in_lo
dawsonjoey 28-05-07, 10:34 Çöl Fırtınası alıştıktan sonra o kadarda zor değil sabah kalkmak. Maalesef öbür saatlerde benim gibi çalışanlara uygun değil :( Funda sana sitemizin linkin atsın orada bir kaç bölüm upload edilmiş duruyor izle istersen. Soru ve sorunlarını da bana Ö.M. atarak sorabilirsin:
Çöl Fırtınası 28-05-07, 10:40 Anlıyorum dershanem olmasa kalkmaya çalışırdım ama çok yorulurum güni çinde eğer o saattre kalkıp sonra dershaneye gidersem
yazın diziyi izlemeye çalışacağım inşallah olur
güzel bir saate konur
keşke atvde bir zamanalro lduğu gibi hatırlarsanız 3 pembe dizi ard ardaydı süperdi vallah öyleo lsa çirkin bety, asi yıllar ard ardao lsa akşam kuşağında
süperdi o günler
Önce Aşk ve Nefret vardı sonra masum aşk sonra maria barrio resmen çoşuıyorduk biz ailecek akşam kilitleniyorduk atv ye
Ebru söyledi ben mail attım kanal dye.biribirimize destek olunca heriey daha kolay olur
kızlar az once kanal d yi aradım bi kadın çıktı çattık dedimm kendi kendimee :img-hyste nese dedim ki ben çirkin betty dizisi için aramıştımdedim buyrun dedi ben dee toplantı yapılacaktı bu hafta içi yapıldı mı ya da ne zaman yapılacak dedimm o da henüz yapılmadı bi bilgim yok dedii :dito :dito :dito ben dee peki dedim bu toplantı dizinin alınıp alınmayacağını mı belirliyo dedim yani toplantı sonucunda yeni bölümler alınabilir dedim bu konu hakkında bi bilginiz var mı dedimm o da tabi ki bazı şeylerden haberdar oluyoruz dedii ben de kızım işte şimdi düştün elime dedimm içimden ve hemen fırsatı değerlendirdimm peki ne biliyosunuz bu dizi hakkında şimdiye kadar dedimm:img-hyste :img-hyste :img-hyste :happy0064 :happy0064 o daa durdu bi ann sonra işte toplantıyı bekliyoruzz her şeyy sonra belli olacak yeni bölümlerinin alınıp alınmaamsı için yapılan bi toplantı dedii peki gerçekten bi umut var mı dedim o daa bilmiyorum ama kanalla görüşmeler yapılıyoo hala sürüyo görüşmeler dedii ben dee iyi teşekkür ederim dedm kapattımm
dawsonjoey 28-05-07, 11:56 Yaaa ne gıcık bu kadınlar ya :) Nurgül geldi mi Fındık kurdunun videosu?? Bu arada dün sana yolladığım videoyu buraya koyacaktım vidivoo kabul etmedi çok ilginç hiç bir hakaret hak ihlali falan yoktu oysaki. BU HAFTA HERKES ARASIN BELKİ İNSAFA GELİR DE YAZ DÖNEMİNDE YENİ BÖLÜMLERİNİ ALIRLAR.
0212 478 00 88
Affetmeyen severlere desteklerinden ötürü teşekkür ederiz.
çirkin_letyy 28-05-07, 12:02 bencde kızlra bu hafta arayalımda yaz döneminde diye kaldırmasınlar bakın nurgule neler demişlerr acaba bizim dizimiz konuşuluyormu kii insan bir merak içerisinde oluyorrr :icon_whis
munırecım geldı canım vıdeo aldıkk o iş de hallolduu akide şekerii naptın sen yaaaa kendin gibi şekerrrr bi vıdeo yapmışşısn valla süper agladım yemin ederimm çok duygulandımm çoookk olmaz böyl ebişey yaaaa tebrik ederim kat kat oleymiş iştee kanalla görşmeler devam ediyomuş arkadaşlarrr
çirkin_letyy 28-05-07, 12:23 o vidyoyu banada gönder nugülcümm
çok merak ettim ok tatlişimm
ya kızlar var yaa bence mektuplar faxlar metinler derkenn klip slyt off off özellikle kliplere ve slaytlara bittim hiçbir insanın onalra kayıtsız kalacağını sanmıyorumm en azından yüreklerinin derinliklerindee ufacık da olsa bişey hissederlerr bu diziiy hiç görmemiş ya da sevmeyen kişi olsa bilee yani öyle bir duygu veriyo kiii çok güzel bir aşkkk çokkkk gerçek haaytta sahip olmak isyteyeceğim türdenn ferny ile lety nini aşkıı acaba gerçek hayatta da var mıdır öyle bir aşk sanmıyorum ama sahip olmak isterdimmm:img-yes: :img-yes: :img-yes: :img-yes: :img-yes: :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
dawsonjoey 28-05-07, 14:53 Kim istemezdiki öyle saf öyle güçlü bir aşkı. Karşılıklı olarak çok acılar çektiler ama sonunda hepsine değdi.
http://spa.fotologs.net/photo/42/41/65/lfmb_3/1180115614_f.jpg
http://sp6.fotologs.net/photo/6/54/39/famo_sos/1180294780_f.jpg
http://sp6.fotologs.net/photo/6/54/39/famo_sos/1179852942_f.jpg
misterio--señora-- 28-05-07, 15:31 Bugün forumumuzda bayağı bir canlılık olmuş :good: ne kadar güzel :icon_sorr keşke bende izleyebilseydim :icon_cry: :img-cold:artık yaz sezonuna kaldı umudum keşke yazın olduğu gibi 15:00 başlasa, ben heyecanla televizyona koşsam,kimseye kumandayı kaptımasam :( sonra foruma gelip bölümlerin yorumunu yapsam ne güzel olurdu :icon_sorr :sad53:
http://s60.flogao.com.br/28/05/07/48/105035996.jpg
http://s60.flogao.com.br/27/05/07/164/104968854.jpg
http://s58.flogao.com.br/26/05/07/95/104846580.jpg
http://s59.flogao.com.br/26/05/07/46/104835605.jpg
bıyıklarını tazeliyolarr:img-hyste :img-hyste
http://s59.flogao.com.br/17/05/07/110/103989853.jpg
http://s55.flogao.com.br/15/05/07/84/103780451.jpg
Ya kızlarr bugunku bolumu her seyrettıgımde tuhaf oluyorum ben ama yaa.. :( Aşk gecesi kızlar kacırmayın yarn sabah :) :)
Ferny&Lety 28-05-07, 17:02 Nurgülcüm çokk teşekkür ederim canım Lolipopum bi'tanecik abLam benim(:) )
Sen beğenmişsin;ama benim hiç hoşuma gitmemişti:img-yes: :icon_whis
Neyse sonunda video eLimden kurtuLdu ya şükrediyorum:)
Evet Pınar bayaa bi hareketli bi gün geçirdik..
AAaa kızlar ben bugün okuldayken aradım kanalı bi kadın çıktı(ilk defa bu kadar şeker bi kadın yani:) )
çirkin bety için arıyorum dedim ondan sonra kadın dedi ki buyrun dedi amma istek var bu dizi içinde dedi neden dedim bugünden beri kaçıncı telefon edensiniz haberiniz var mı dedi?maillere bakıyoruz dedi valla otomotik cevaplar olmasa cevap yazmaktan canımız çıkardı dedi en çok siz yoruyosunuz bizi dedi.ben de dedim ki valla bu işler böle siz de bizi çok korkutuyosunuz dizi kalkçak fala ndiye dedim.
sonra dedim ki bu bizim sessiz halimiz dedim.fırtına öncesi sessizlik içindeyiz dedim asıl bomba bi'kaç gün sonra dedim.
sonra yeni bölümler iisticektiniz di mi ddi be nde tam üstüne bastınız dedim.tamam bunu da ileticem dedi.ben de dedim ki görün işte böle sadık hayranlar dedim o da gerçekten öle dedi.ülkeyi sizin bu diziyi önemsediğiniz kadar önemseyip sizin bu dizi için çalıştığınız kadar ülke için çalışsalardı biz dünyayı yönetiyoduk şu an dedi güldüm teşekkür edip kapadım:img-yes:
Yaaa arkadaşlar ben çirkin betty yi izlemek istiyorum ama yayın saatini biriniz söyleyebilirse çok sevinirim. bir de euro d de de yayınlanıyor mu bilgisi olan var mı?
sultan_angelica 28-05-07, 17:51 http://img294.imageshack.us/img294/3241/bnik3.jpg gerçekten çok, çok güzel bir bölümdü...Ahhhh:img-blush fernando letyyle otele gelince yalnız kalkmak isteğini söylediğin için buraya geldik...ama istersen gidebiliriz :img-hyste dediğinde lettyciğim de evet bay fernando benimde istediğim bu dediği sahne çok hoşuma gitti...aşk kuşları aşk yuvalarına girdiler ama en güzel sahneleri kanl.d kesecek...:icon_sorr Amo ben o bölümleri ispanyolca indirip bloğuma koyarım..hehe hiç bir güç o bölümleri kesintisiz izlememize engel olamaz...:happy0064
Fernando ve letty (ange-jaime) fotoğrafına bayıldım...Bunlar bal gibi aşıklar birbirlerine..
Birde yauh bu kanald den çekmeyen kalmamış...Diziyi önce bol bol reklamlarda tanıtarak yayınlıyor sonra bir bakmışsınız dizi yok nerde??? ...onun yerine bilmem kaçıncı yüzyılda çekilmiş diziyi kouyorlar...
Arkadaşlar TvyNovelas ödül törenindeki lfmb ye ait olan bölümlerle bir video oluşturdum ...y.tb ye gönderdim...Videoyu ve linklerini bloğumdan bakabilirsiniz...:good: İzlerken en çok jaimenin ödül alamamasına üzüldüm...Aslında ödülü ona vereceklerdi ...Büyük bir ihtimal son anda değiştirdiler...izleyince anlıyacaksınız...hepinize iyi seyirler...
sculder; Çirkin lettyimiz hepimizin imzasında yazdığı gibi Hersabah Kanald ekranlarında saat 06:00 civarında başlıyor...Euro kanad diziyi yayınlamıyor...Birgün ben yanlışlıkla orayı açmışım bekliyom bekliyom dizi yok heh heh sonradan jetonum düştü:img-hyste logoyu görünce yanlış kanadl yi açtığımı...Kşke oradada verseler...
Ferny&Lety 28-05-07, 19:45 Evet euro d de değil kanal d de yayınlanıyor diziciğimiz:)
saat 06.00 da..asllında satte kayma oluy obazen 06.30 bazen 06.15 bazen de 06.00 oluyo öle değişiyo o yüzden ben hep 05.30 da kalkıom:)
önemli değil akide şekerii yiğidi öldürr hakkını verrr bu senin hakkın ama cidden çok güzel olmuşş yavrum beee aşka bakk dedim bitincee bi ahhhhhh çektimm baktımm gözlerim sulu sulu bi sıksamm yaşlar inecek aşağı:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo yaaa bu aksam neden kimse msn de diil çok canım sıkılıyoo hadinn gelinnn toplanalımmm (yemeğimi yedim bekliyorumm):img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
yyaaa sultan videolarını izledim canım blogundan çok begendim eline sağlıkk ben de çok üzüldüm jaimenin ödül alamamasınaa hatta onun bile çok üzüldüğü belli ne kadar eduardoyu desteklese deee bi de agustinle jose jose beraber yarışmışlarr ama sanırım en iyi yardımcı erkek miydi jose almışş bence agustin almalıydı hem rolü daha fazlaaydı hem de daha iyiydii joseye baştan gıcık kaptım bi keree:img-hyste :img-hyste :img-hyste elizabeth ağlamışş sevincinden resmenn maşallah valla ben bu ödül töreninde eduardo yanezden başka dizi dışında ödül alan görmedimm herbişeyi bizimkiler toplamış:happy0064 :happy0064 :happy0064
bi de şeyi farkettim o kucaklaşmalarının nasıl olduğunu herkes sahneye geldi birbiriyle öpüştü falan ama jaime anginin yanında durdu hatta ona sarıldı falann :img-in_lo :img-in_lo :good: :good:
dawsonjoey 29-05-07, 11:58 Bence de Agustin Arana En iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü almalıydı ama Jose Jose Meksikada çok ünlü bir şarkıcı Meksikalılar ona şarkıların prensi diyorlar. Artı Angie ilk gençlik yıllarında bir süre Jose Jose'nin oğluyla çıkmış.
dawsonjoey 29-05-07, 12:39 Bugünkü bölüm çok çok çok romantikti. Lety'nin ağlaması beni bitirdi. Bu arada Kanal D öpüştükten sonra kesti ve direk öbür sahneye geçti ya bence süre kısaltmasına gitti ondan. Eğer sansürlemiş olsaydı Fernando düşünürken de vermezdi o sahneleri. Evet Fernando artık hiç bir kadına el süremeyecek.
Lety ne kadar mutluydu bebeğim ya Bu arada otelden çıkarken Fernando'nun kravatı neredeydi? Bir de sahte isim verip kadının yanlış telaffuzunu düzeltemesi çook komikti
misterio--señora-- 29-05-07, 12:51 http://img262.imageshack.us/img262/7668/087seraelmismocollar8f4lx4.jpg (http://imageshack.us)
:good: :good: :good:
yaaa sonunda acılmıs forum hele şükür yanii sabahtan beri göbeğim çatladı denemektenn nesee bugünkü bölüm süperdiiiiii bii daaa istiyom bu bölümü bennn:happy0064 :happy0064 :happy0064 her şey her şey mükemmeldii lety i öpmek istemedi öncee sonra lety ağlayınca çok duygulandı seni seviyorum bu yüzden bunu sana yapama dedi ama öptü hem de nasıl içten öptü tiksinmeden yürektenn ayy çok romantikti yaaa evet ne güzel öpüşüyolardı anam bi baktımm yataktalarr yuhh dedim ne çabuk insan bii tadını çıkara çıkara verir:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste neseee işte sonraa bunlar otleden çıktılarr lety arabadaa başını ferninin omuzuna yasladı ferni de neyin var lety dedi o daa hayallerime devam etmek istiyorum dedi ferni de onu saçlarından öptü ahh ahh :img-in_lo :img-in_lo yapmak zorunda diildi bunu ama yaptı isteyerek içinden gelerek yaptıı aslında bence o gece de anladı onu sevdiğinii sonra da eve gelince uyan lety dedi meleğim de hayırr bu rüyadan uyanmak istemiyorum dedii sonra tekrar öpüştülerr sonra da ferni eve geldı kapıyı açışıylaa aaaaaa diye bağıırması bi oldu ki ben de o sırada ayyyy diye yerimden fırladım korkudann yeminle yanii kalbim durcaktı hayatımda bu kadar korktuğumu az hatırlıyorumm bu adam beni öldürecek yakında ölümüm bunun elinden olcek:img-hyste :img-hyste özetleee çooookk güzel bir bölümdü çççooookkk ahhh bi daha istiyommm bi dahaaa
dawsonjoey 29-05-07, 13:21 İnternette vardır canım döndür döndür izle :) Ya da ben bulur sana yollarım. Sende bilgisayara yapışırsın :)
affetmeyen 29-05-07, 15:18 Canım çok geçmiş olsun acil şifalar arkadaşına umarım en kısa zamanda iyileşir. Biz kampanyamıza tam gaz devam edeceğiz. buenas dias akşam online olabilirsin umarım tabii gerçekten o adresi kullanıyorsan :) Merak etme sohbet etmek için değil videoları ve dosyaları yollamak için soruyorum.:img-yes:
sağ ol canım arkadaşım komadan çıktı.çok mutluyum.geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim.1 hafta onun yanındayım.ama merak etmeyin sizden yorumlarımı esirgemeyeceğim.gelelim bugünkü bölüme.tek kelime ile muhteşemdi.fenando nun betty ile yaşadığı anları düşünürken birden marsiyayı görünce yaptığı harekette koptum:happy0064 :happy0064 :happy0064 yaşasın artık güzel bölümler bizleri bekliyorbye bye .
evet affetmeyenn işte ben de o bölümde çok korkmuştumm nasıl bi harekettir o öyle yaaa aklım çıktı noluyoo dedim sağıma soluma bakmaya başladımm:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste bu arada geçmiş olsun diim ben de arkadaşlar bugün kanalı arayan var mıı ben arayamadım annem dibimdeydi hepp aramazsakk bunlar gevşer haa bunları boş bırakmaya gelmezz maazallah koyun gibi gütmek lazım bunlarıı:img-hyste :img-hyste :img-hyste
gfernylety90 29-05-07, 16:19 arkadaşlar herkese selam vkusura bakmayın çok sık giremiyorum ama sizlere bir sürpriz yapcam inş. onu hazırlıyorum bide diğer yabancı forumda işlerim var o yüzdden çok sık giremiyorum ama kesintisiz izliyorum inanın bana
bu sabahki bölüme b-i-t-t-i-m:)Çok ama çok ama çokkkkkkkkkkk güzeldi müthişti ya ferny ve letyli sahneler hiç bitmesin istedim ama bölümün sonunda bety ferny ve marciayı grnce çok bozuldu cnm bnm ya:(
nese arkidişler size iki tane haberim var
1)Jaime 9 haziranda Los angeles'ta Pembe Dİzi festivalina katılcak büyük ihtimalle Angie ile beraber giderler
2)Yabancı forumda bir kız Jaimeye klip yapmış You,,,,a yollamış snra Jaimeye linkini mail atmış ve Jaime de ona cvp yazmış acaba bizde LFMB TÜrk fanları olarak ikisine klip yapıp linkini mi yollasak?????
dawsonjoey 29-05-07, 16:28 Gizemm kesin yapalım.. Hangi hayranmış o hangi forum. Gizemcim bu arada o hazırladığın klibe Tv Novelas ödüllerini ekleri misin?? Çok uzun olmasın ama hem adaylıkları hemde bir iki ufak görüntü eker misin içine. İstersen bazı şeyleri çıkar istersen değiştirmeden ekle ok??
gfernylety90 29-05-07, 16:53 ok münire ablacım yapıcam hani seninle bnm milletle ing. konuştuğumuz forum var ya ordan bi kız ok?"
me contesto jaime un mail ******chicas estoy feliz"
başlık bu gir bi bak bn öle annadım:)
sultan_angelica 29-05-07, 19:09 http://img294.imageshack.us/img294/8285/1159847317gg8.jpg
Çifte kumrularımız sonunda birlikte oldular :love04: :character ahhhhhhh:img-blush ahhhhhhh:img-blush Ama merak etmeyin ben o sahneleri bulup kendi sitemize ve bloğuma eklerim...:good:
Postamızı bu hafta gönderecekmiyiz arkadaşlar...postanenin önünden her geçişimde kendimi zor tutuyom içeri girip mektubu yollamamak için..:)
Buarada hani biz yeni bir yere girdik ya ben orada funda ya yazılan mesaja çok sinirlendim...Girmeyeceğim birdaha oraya...Başka nedenlerde var tabi...Soğudum oradan...
misterio--señora-- 29-05-07, 19:39 Umarım Angelica ile birlikte giderler çünkü bu pembe dizi festivali ikisinide ilgilendirir :img-yes: :img-wink: :good:
http://img523.imageshack.us/img523/4043/11751327656d4a8wf3.jpg (http://imageshack.us)
misterio--señora-- 29-05-07, 20:28 http://img232.imageshack.us/img232/1060/anda3kjrx6pe3.jpg (http://imageshack.us)
:happy0064 :good:
Ferny&Lety 29-05-07, 21:14 Buarada hani biz yeni bir yere girdik ya ben orada funda ya yazılan mesaja çok sinirlendim...Girmeyeceğim birdaha oraya...Başka nedenlerde var tabi...Soğudum oradan..
Sultancım insan olmayan yaratıklar yüzünden bulunduğumuz yeri bırakacak değiliz.Bana istediğini diyebilir.Ordaki sorumun muhatabı o değil Uğurdu.:img-wink:
Ben Uğurla konuştum.(sitenin admini)
O davranışlarının sebebini falan öğrendim.Uğur o sitey iterketmemizi istemiyor canım.Konuşmalarımızı yollayacağım sana.Ama ayrılmak yok elin 5 paralık kızı yüzünden:img-wink:
Gizemcim demek pembe dizi festivaline katılıyor bebeğim bnm..aşkım yaa çok sosyal biri çook:)
Resimler için de sağolun..
Bir de bu Jaime videosuyla ilgili konuşacağım..Ben birkaç video yaptım Jaime'Mm için ama yo.be yollamadım hiç.İsterseniz daha profosyonel bir hale getirip yllarım:img-yes:
bu yüzden çok mutluyum:happy0064
HAA BU ARADA ZATEN UĞURLA KONUŞMALARIMIZDAN SONRA O KIZIN MODLUĞUNA SON VERİP CEZA VERDİ ONA:img-wink: ceza verdi derken modluunu aldı bi de 1 hafta banladı onu:img-yes: :img-wink: :icon_whis
NURGÜL MSNDE NELER ANLATÇAM SANAN NELER:img-hyste :img-wink: annadın sen onu..bu akşam konuştuumuz konuyla ilgili:img-wink:
yaaa bugünkü bölüm de süper di yaa süperdiii ahhhhhhhhh fernando lettyden hoşalndığını söyledi omaraa çok güzel bir geceydi ilk defa böyle bişey hisseettim dedii ayyy çok romantikti yaa:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo ama fernı paula marıayı nasıl yakaladı allahtan kii çok çok aşır bişe konuşmadıı :good: konseptos kampanyayı kazandıı sevinçlerini naasıl paylaştılarr elety le fernii bi süre durdularr sonra bi sarıldılar birbirlerinee:img-hyste :img-hyste ** asonra lety dayanamadıı bi tuttu bi öptüü ahhhhhh ahhhh ammaaaaaaa luicinin kıyafetine bittim koptum orda ben koptum yerlerdeydimm:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
çok çok güzel bir bölümdü letyni hayali de güzeldi marsiayla gördüğüü:img-hyste
misterio--señora-- 30-05-07, 06:12 Bugünkü bölümü bende izledim ve harikaydı :good: Yalnız Fernando ne kadar ciddi olmaya çalıştıysa Omar o kadar alay etti :img-polic
Fernando:Bunu herhangi bir kadınla yapmadım,bunu asistanımla,bana aşık olan kadınla yaptım. :img-in_lo
Fernando: O kadan bana aşık,bunu dün gece hissettim,daha önce hiç böyle birşey hissetmemiştim :img-clapp :icon_cry:
Aralarında belli bir diyalog geçtikten sonra;
Omar:Ne yani onu seviyormusun?
Fernando:Bak Omar onun talihsizliği çirkinliği olabilir,ondan iğrenebilirdim ama iğrenmiyorum,o hep doğrusunu yapıyor,beni destekliyor onu arkadaş olarak seviyorum. :happy0064
Omar: Daha önce bana böyle düşündüğünü söylemedin.
Fernando:Bende yeni anladım zaten evet eğer bu suçsa onu arkadaş olarak çok seviyorum!
Reklam işini kazandıkları zaman sevinçleri görülmeye değerdi doğrusu :)
Nasıl da birbirlerine sarıldılar :) Lety o sırada Omar'ı çağırmaya giderken nasıl öptü Fernando'yu.
Nurgül,aslında tam olarak hoşlandığını söyledi sayılmaz :img-cool2 sadece arkadaş olarak çok sevdiğini söyledi :img-wink:
Ferny&Lety 30-05-07, 06:46 Hayır Nurgül zateN Letyden hoşlanıyor demedi ki..O gece çok hoştu:img-in_lo :img-in_lo
Aşkım beni yine mest etti bu bölümde yaa yemin ediyorum ahhh ahh var yaa:img-in_lo
Ne kadar güzel bi'bölümdü..
Hani Paula Maria betye akıl verirken fer içeri girdi tomas hakkında sanıp kıskançlık yaptı ya
aman yarabbim:img-hyste
şimdi de bi' vicdan azabıdır tutturmuş gidiyor..bunun aslındda aşk olduğunu 2.birlikte oldukları zaman anlayacak:img-yes:
dawsonjoey 30-05-07, 08:01 Ahh Ferninin kıskançlığı ne tatlıydı. Orjinalinde Omar Ferny'e nasıldı diye sorduğunda 'çok kötü değildi' mi dedi yoksa "çok güzeldi mi dedi" Funda?? Bu arada postanı editle (diğer tarafla ilgili olanı) ayrıca da akşam ne konuştunuz Nurgülle hemen bana Ö.M at :)
Ferny&Lety 30-05-07, 08:09 Ahh Ferninin kıskançlığı ne tatlıydı. Orjinalinde Omar Ferny'e nasıldı diye sorduğunda 'çok kötü değildi' mi dedi yoksa "çok güzeldi mi dedi" Funda?? Bu arada postanı editle (diğer tarafla ilgili olanı) ayrıca da akşam ne konuştunuz Nurgülle hemen bana Ö.M at :)
Çok güzeldi diyor bir tanem çok güzeldi diyor..
Çok etkilendi Fernando çooook:):):)
dawsonjoey 30-05-07, 08:48 "muy bella" yani doğru mu Funda?? Ahh canım ya dedi ya bana aşık bir kadınla aşk yaptım ben bu daha önce olmamıştı. Marcianın bu Fernandoyu elinde tutma inadı hiç anlamıyorum. Adam seni aldatıyor her fırsatta ve şimdi duygusal olarak başkasına gidiyor. Lety'e aşık ama Marcia resmen tutmuş kolundan bırakmıyor bir yere. Yaaaa Eduardo gelsinnn :( Özledim ben onu.
Ferny&Lety 30-05-07, 08:55 Ben de çok özledim onu..
Bir de Marcia aliciaya aynen şunları söledi..
"Dün akşam sevgilisiyle birlikte olmasının yanı sıra bana çok köt übir şeyi daha ispat etti"
Alicia:Neyi?
Marcia:O kadın Fernandoyu benim elimden alıyor Alicia..Alıyor...
:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 ohhh canıma değsin:)
dawsonjoey 30-05-07, 09:24 Evet cadı Marciaya oh olsun sana hak ettin sen bunu bizim altın kalpli Melek Letymizle yarışamayacağını bil :)
yaa bişi sorcam bu letty hangi ayda güzelleşti izlicem bi türlü bulamadım
dawsonjoey 30-05-07, 11:14 Bir aralık var bir de Şubat iki kere değişti Lety. Son değişimi finalden çok kısa bir süre önce oldu.
Bir aralık var bir de Şubat iki kere değişti Lety. Son değişimi finalden çok kısa bir süre önce oldu.
dawsonjoey meraba tekrar yazıyorum.bugünkü bölüm güzeldi özellikle marcianın o kadın fernandoyu elimden alıyor dedi.
bu arada lety ilk değişimi yaşadığında fernando ve diğerleri lety olduğunu bilmiyormu peki youtubeden izlediğim bölümlerde fernando bu kadının lety olduğunu anlıyor.bu değişim nasıl yaşanıyor ve sanırım bu 2.karakter reklam yıldızı herhalde lety bu değişimi fernandodan intikam almak için mi yapıyor:happy0064
dawsonjoey 30-05-07, 22:26 Ne hikmetse anlamıyorlar onun Lety olduğunu Ferny çok sonra anlıyor. Reklam filminde öpüşüyorlar Letyi öptüm gibi diyor. Sonra araştırıyor buluyor yarın anlatırım bu gece uzun sürer. Lety Omardan intikam almak için Aurora oluyor.
aaaaaaaaaaa dizi yine yokkk allah kahretsın yin enooldu diziye yaaaa çifte bellaalr dah ayeni başladııı aaaaa sıktı ama bu haaa hakkaten sıktı yaniiii
dawsonjoey 31-05-07, 04:02 Bence vermeyecekler kampanya içinde geç kladık :( Allahın belalarımı,çifte belamı ne onu versin Kanal D döndürüp döndrüp çok reyting alıyor demekki.
Ferny&Lety 31-05-07, 04:05 ay sakin olun programda aksaklık oldu..06.30 a kdr vrcekler çifte belayı yayın akışında fln yazıo sakin olun..
AYRICA SİTTİN SENE OLDU VİDEO GÖNDERİLELİ..EĞER BİLGİSAYARIN BOZULMASAYDI ŞU AN O PAKET TANERİN ARKADAŞININ ELİNDE KANAL D BİNASINA GİDİYORDU:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
Ne zmn olck o bilg.??
ve sakin olun snrlerimi bozmayın zaten mutsuzum:icon_sorr
dizi başladı ama fundacımm eski bölümü eskii bu kanal de var yaa hakkaten sapıttı ** ahaa vallaa eski blümünü veriyoo anlamadım ki napmaya çalışıyooo
Ferny&Lety 31-05-07, 05:10 hayatım eski bölümü diil canımın içi dizinin orjinalinde de böle .dizi nerde bittiyse bazen bi sonraki bölümü bittiği yerin birazz daha gerisinden başlatıolar..
aynı Türk diilerinde olduu gbi:img-yes: :img-yes: :img-yes:
Ferny&Lety 31-05-07, 06:50 biLirim beeen..forumLarın muhtarıyım ben:img-hyste :img-hyste :img-hyste
ya bu bölümde martanın yakalanması falan süperdi yaa eller havaya tutuklandın falan:img-hyste :img-hyste :img-hyste
fernandonun simona bağırması ve yasminle dalga geçmesi ayrı bi komiklikti...:img-hyste
bety kartı okuyunca ne kadar mutlu olduu:img-yes:
kartta da çok güzel şeyler yazıyodu hani..
bugüne kadar birçok kadınla birlkte oldum ama sadece bir kadına ait oldum gibi
,ay yerim ben ferniyi ya(gerçi kartı omar yazsı ama:icon_whis ağzı iyi laf yapıyo bu küçük solucanımızın:) )
luıgı ye sinir oldum letye sivrisinek dedi gesekalııı:icon_sorr :icon_sorr
marcia ve alicianın konuşması beni çokkk sinir etti betyle aşk yaşayacağına bi erkeğe aşık olmayı tercih edermişmiş aptallar!!
yasmine de sinir oıldum simonu kullanıyo!simona da sinir oldum kedi gibi her okşayanın peşine takılıyo!!
kanal d yi aradım bende affedilmeyen ve çirkin betty için.ama bana pek birşey söylemediler.sadece ilgi yoğun heriksinide dediler.bu arda saolun arkadaşlar..
Ferny&Lety 31-05-07, 09:10 Çok teşekkürler arkadaşım çok sağolun başlığınıza da yazdım zaten ben ne söylediklerini..
Aradıkça açılıyorlar merak etme..Kimbilir kaçıncı kez arıyoruz biz la fea fanları..Tanıdık geldiğimiz için rahat konuşuyorlar:img-hyste
Zamanla size de öyle yaparlar:img-wink:
dawsonjoey 31-05-07, 09:13 Tabi tabii zamanla dökülürler :) Funda bizim izin ne dediler?? Konuştun mu?? Yayın saatiyle oynamayın zeka fukaraları dedin mi??
Ferny&Lety 31-05-07, 09:22 Haa bizimkini sölemeyi unuttum ya:):):)Nurgüle annatmıştım o yazmamış hayret:)
yeni bölümleri alıncak mı die sordum o da dedi ki çok istek var valla bu kadarına asla kayıtsız kalınmıcak emin olun fln dediler
ben de dedim ki pek isağolun inşallah kandırmıoyusunuz bizi dedim.
ne alakas ıvar fln dedi be nde boşverin dedim..peki böle yeni yayın döneminde satinin deişmesi gibi bi ihtimal var mı dedim yüksek dedi dizilerin çou tatile gircei içn öğleden sonraya alınabilir dedi ben hayıır olamaz dedim nedne dedi çalışanlar ne olacak dedim.sonra durakladı kadın .ordan kaybettimiz reytingi ev hanımlarından kazanırız die güldü.
sonra ben de dedim ki öle bişi olmaz dimi dedim bilmiorum geçen sene öle yaptılar ama dedi öle biş iyapçaklarsa sabah yayınlasınlar öleden sonra tekrarını versinler dedim ya da tam tersini yapsınlar dedim...
tamam ileticem dedi ve kapadı
dawsonjoey 31-05-07, 09:30 Eveeeetttttt, Öğlene almasınlar var ya ölürüm kahrımdan Cengizde çekemeyecek artık. Olsun ya biz ona da istek yaparız sabah tekrarını verin diye:) Ay uğraştırmasınlar beni sinirlerim yıprandı ya. Ev hanımları bizim kadar sevmez diziyi :( Hatta bunu not olarak iletelim KANAL D' ye eee her şey tamamsa başlayalım artık. Funda sana Ö.M. attım ayrıca dizikolike koydum videoyu çoook şeker Angelica.
Ferny&Lety 31-05-07, 09:45 Allahım pardon yaa Hatırla Sevgilinin tekrarları var her gün ilk bölümünü veriyolardı takıldım kaldım yaa..
Ne güzel bölümlermiş...
Evet hayatım küçük bi not yazarız postanın kenarına:img-wink:
dawsonjoey 31-05-07, 09:52 Vayyy hassas noktadan vuruyorsunuz küçük hanım pekala HS ye laf yok ama LFMB yi de unutma. Kampanyayı başlatıyorum.. Yazacağım şimdi ne yapacağız.
FUNDA MAİLLERİ TAŞI BİR TANEM :)
Ferny&Lety 31-05-07, 10:00 Hayatım hiç unutur muyum bu benim kutsal diicim:)
Kampanya nasıl başlıyor video falan gelmedi ki sana daha:icon_sorr :icon_sorr
ben okula gidiyorum akşam giremem edebiyat sınavına çalışçam ama sabah burdayım..
öpldünüzzs!
dawsonjoey 31-05-07, 10:14 Ya sen şunları taşı öyle git. Sabah Nurgül yolluyordu açık bıraktım bilgisayarı gelmiştir sanırım. Edebiyattan 5 almazsan uğrama buraya ona göre :P
misterio--señora-- 31-05-07, 13:52 Bugün sabah 05:00 coğrayafya için çalışmaya kalkmıştım birde bizim dizimize bakayım dedim azıcık sonra Elif ile izlemeye gittik ama ne yazık ki Lety&Fernando sahnesi göremedim ki yoktu bugün pek ikisinin sahnesi sanırım :icon_sorr ben tekrar çalışmaya tekrar dönerken Elif reklam olana kadar kalıp izledi :)
misterio--señora-- 31-05-07, 14:16 Kızlar Angie'nin başlığına bakarmısınız?
http://img74.imageshack.us/img74/9996/angyyjaimeconciertolfmbuc6.jpg (http://imageshack.us)
http://img74.imageshack.us/img74/4522/angyyjaimeconciertolfmbsq8.jpg (http://imageshack.us)
http://img74.imageshack.us/img74/2992/angyyjaimeconciertolfmbrs7.jpg (http://imageshack.us)
:good: :good: :happy0064
kuzucuklarım napıyosun bakayım hepinizi burdan kucak dolu öpüyorum hazır boş kalmışken formu bayağı bi inceledim canlarım bayağı bi ilerlemişiniz siz ellerinize sağlık sizin her şey için dizimiz son gaz devam ediyor ah ah aşk bölümleri en güzel bölümler bunlar hiç bitmese bu bölümler keşke kızlar mektup ve slayt işi ne zaman hal olucak münirecim ö.m aldım tatlım ama daha yeni cvb atabildim biraz yoğundum o yüzden kusura bakmayın arkadaşlar
gfernylety90 31-05-07, 17:18 arkadaşlar merhaba bu sabahki bölüm de öyle çok fazla Lety ve Fernando sahnesi yoktu o yüzden geçiyorum ama Marcia'ya uyuz oldum."Fernando ona aşık olacağına gidip bir g..ye aşık olur"muşşş!!Görüceksin bakalım....
Kızlar Angelicanın başlığına bakın size bir sürprizim var:)Umarım beğenirsiniz:)
sultan_angelica 31-05-07, 17:49 herkese merhaba...nasılsınız lfmb ailem benim..:happy0064
çok çok çok ama çok güzel sahneler izliyoruz ve her bölümde bu sahneler dahada aşkla dolucak...ben en çok market sahnesini ve evde yemekhazırladıkları bölümü beliyorum...
arkadaşlar yauh postayı ne zaman gönderecez....
Demek yazın lfmb öğlenden sonraya alınablirmiş...büyük bir ihtimal öyle olur ama sabahta tekrarını verseler..
merhabaaa evet guzel sahneler ama bugün o kadar aşk sahneleri yoktuu ama letynin mektupları okurkenki hali çok komiktii kız kafasını carpacak bi yere die korktumm:img-hyste :img-hyste :img-hyste mayışıverdii evet hazırlıklarımızı gönderelim de belkimm dizinin alınmasında daha etkili olurr ben de en çokk şeyii bu süpermenli sahne var ua onuu bi de vede ekmek kesiyolardı ferni arkadan letye sarılmıştı onu merak ediyommm marsaıay bugünn çookk kızdım cadı karıı:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr alisya da oylee ala o uzun boylu cırkınn karlanın gozu onunde nasıl küçük düşürdü sahte sarışınıı:happy0064 :happy0064
sultan_angelica 31-05-07, 18:02 fernymizin süpermen olduğu bölümü ben de çok merak ediyorum...çok komikti..ve çok güzel bir bölümdü..ben videosunu izlemiştim..
evet ya fernyli lettyli sahneleri çok kısa gösteriyorlar...tüm sahneler onlardan oluşsa ne güzel...ben aşk görmek isiyorum...jaimemein ve angemin mimiklerini danslarını aşklarını görmek istiyorum...çok şey mi isitiyom arkidişler...
lfmbnin finalindeki partiden olan resimler harika şarkı söylerken bile birbirlerine nasıl aşkla bakıyorlar
misterio--señora-- 31-05-07, 19:53 herkese merhaba...nasılsınız lfmb ailem benim..:happy0064
çok çok çok ama çok güzel sahneler izliyoruz ve her bölümde bu sahneler dahada aşkla dolucak...ben en çok market sahnesini ve evde yemekhazırladıkları bölümü beliyorum...
arkadaşlar yauh postayı ne zaman gönderecez....
Demek yazın lfmb öğlenden sonraya alınablirmiş...büyük bir ihtimal öyle olur ama sabahta tekrarını verseler..
Gerçektenmi?Ne kadar güzel olur yazın öğle vakti yayınlanırsa :happy0064 :good:
haaaaaayıııııııııııııııııııırrrrrrrr yazınnn öğleden sonraa keessssinlikle olmzzzz çalışanlar nasıl izlicekkk hemm o saatte ben müsait olabilcem mi bakamm ben onu izlemezsem orta yerimden çatlarım hazır alıştım bu saatte kalkmayaa saatiyle oynamasınlar bencee
bugünkü bölüm de çok güzeldi her zamanki gibii toplantıda olanlara çok üzüldüm meleğim çok üzüldü yaaa hep o g.y luicinin yüzüne çıktı açtı şom ağzını ortalık toz duman olduu ama herkes de ferninin evlenmek istemediğini anladııı sonrz alişyayla tomasın konuşmasına uyuz oldum hadi alişyadan her şeyi beklerimm ama tomasa da çok gıcık oldumm sen letynin şirkette erkek arkadaşısın nasıl bunu unutup da can düşmanı alüşyayla fingirdiyon kii:icon_whis :icon_whis :icon_whis sonra çirkin kızlarr konuşmayı letye aktardıı lety konuşurken ferni ile omar da onu dinledii ferni nasıl da kıskandıı nasıl ikimizle de oynayabilir diyee eee beyfendii herkes ektiğini biçermişş sen nasıl marsia ve lety arasındaysann o da öyleee gerçi burda durum farklı aslında lety için öyle değil çünkü o bir tek ferniyi seviyoo:img-in_lo :img-in_lo sonra ariel beyazı geldii her zamanki çirkin yüzüylee lety bazen odada ağlıyo bazen gülüyoo marsia evlenmicez fernandoo deiyincee letynin halii çok komiktii:img-hyste :img-hyste bi de dua ediyoo el hareketiylee sonra ferni stüdyoya gitmeden öncee letynin odasına girdi lety hemen iş yapıyomuş gibii klasörleri indirmeye başladı sonra da hiçbişe yapmadan tekrar geri koydu:img-hyste :img-hyste :img-hyste ferni de yardım ediyim mi
lety sen de gelmez istemez misin diyo lety onu tersleyince de izninle lety izninlee derkenn o lety nin selam hareketini yapması çok komikti nerdeysee kapıdan çıkana kadar yüz kere yapmıştır o hareketii lety bile çok şaşırdı nesi var bunun diyo:img-hyste :img-hyste
http://s56.flogao.com.br/31/05/07/86/105345613.jpg
http://s59.flogao.com.br/31/05/07/244/105392348.jpg
http://s55.flogao.com.br/30/05/07/262/105299710.jpg
http://s56.flogao.com.br/30/05/07/80/105245749.jpg
dawsonjoey 01-06-07, 08:18 Ne oldu neyin var Funda aldım klibini bu arada güzel olmuş ama şarkıyla pek alakakasını kuramadım.
Artık başlatalım yu kampanyayı benim ufak bir işim var son kez başka bir başlığıa posta atacağım uzun sürebilir sen taşır mısın mektupları. Metinleri. Öpüyorum.
dawsonjoey 01-06-07, 08:20 http://www.network54.com/Realm/tmp/1180667182.JPG
http://www.network54.com/Realm/tmp/1180667193.JPG
kanal d yi aradım az önce.hayattan bıkmış bir bayanla(ezgi) konuştum,affedilmeyen ve çirkin betty isteğimi söyledim,yazdığınız gibi saatini özelllikle söyledim "iletiriz"dediler.
Ferny&Lety 01-06-07, 08:44 Şarkıyla alakasını mı kuramadın?hatırlatırım şarkıyı öneren sendin.elimden bu kadar ıgeldi..beğenemediyseniz başka bi tane yapın...
ya ben gidiyorum münire kampanya ne zaman başlıcaksa başlatalım.
canım çok sıkkın anlatamam size..
hoşçakalın..
|