Tüm Versiyonu Göster : La Fea Mas BeLLa(Çirkin Bety)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5

Ferny&Lety
22-05-07, 09:54
ArkadaşLar yeni başLığımız hayırLı uğurLu oLsun ..bu 12.başLığımız..Lütfen kuraLLara uyaLım..

Sizden bir ricam var.Lütfen arkadaşlar bu başlıkta Türkçe kuralarına uyalım.Ben geçen başlıkta uymaya başlamıştım:)Sonra yeni başlığa geçince hepimize böyle bir kural koyarım baştan itibaren düzenli olur dedim..

Lütfen arkadaşlar Türkçe kurallarına uyarak ne kadar duyarlı olduğumuzu gösterelim.DİĞER FANLARDAn FARKIMIZ KALİTEMİZ OLSUN:img-wink:

Yeni başlık olur da yeni resim olmaz mı?

http://img522.imageshack.us/img522/9232/80547870kz3xt0.gif (http://imageshack.us)

http://img510.imageshack.us/img510/2255/67664532rg2zx1.gif (http://imageshack.us)

http://img511.imageshack.us/img511/5152/69055411my7.gif (http://imageshack.us)

http://img516.imageshack.us/img516/5830/78597227hg7pn0.gif (http://imageshack.us)

http://img516.imageshack.us/img516/3872/73949581tg9yh1.gif (http://imageshack.us)

http://img168.imageshack.us/img168/9172/jaimeangelicaub4rp3.jpg (http://imageshack.us)

Ferny&Lety
22-05-07, 09:55
----------------------------------

YENİ BÖLÜMLER İÇİN

ARAYIN: 0212 478 00 88

YAZIN: bizeyazin@kanald.com.tr

Lütfen arkadaşlar desteğinizi bekliyoruz!Dizimizin yarıda kesilmesini istemiyorsanız günde 10 mail atın bari!!ELİNİZ AŞINMAZ!!!

MODERN PERİ MASALIMIZIN KALDIĞI YERDEN DEVAM ETMESİ İÇİN...

Ferny&Lety
22-05-07, 09:55
Mektubun Son Hali Bu

Sayın Aydın Doğan,
Size bu mektubu, Kanal D ekranlarında yayınlanan La Fea Mas Bella ( Çirkin Betty) adlı dizimizin yeni bölümlerinin alınması ve son bölümüne kadar yayınlanması ile ilgili isteğimizi anlatmak amacıyla yazıyoruz.
Bir yıl önce Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan dizimiz La Fea Mas Bella- Çirkin Betty, gösterilmeye başladığı ilk günden itibaren binlerce izleyiciyi ekran başına toplamış ve dizimizin bir çok seveni olmuştur. Yalnız Dizimiz altı ay gibi bir zaman zarfı sonrasında hiç bir neden gösterilmeden yayından kaldırılmıştır. Bu durum biz izleyicileri çok üzmüştür... İzleyicilerden gelen yoğun talep karşısında kalan bölümleri sabah 06:00 da yeniden verilmeye başlandı. Bir ceza gibi sunduğunuz bu saat aslında bir ödül oldu ve pek çok kişinin dizimiz ile tanışmasını sağladı. Ancak bir zaman sonra yeniden yayından kaldırıldı. Her sabah yayınlanacak ümidiyle beklediğimiz dizimizin, sonunda tamamen yayından kaldırıldığını öğrendik.

Bu durum karşısında bizler dizimizin yayından kaldırıldığı ilk günden itibaren, yine yeniden kanalınızla mail, fax, telefon gibi iletişim araçlarıyla irtibata geçerek dizimizin yeni bölümlerinin alınması ve son bölümüne kadar yayınlanması isteğimizi dile getirdik. Bütün çabalarımıza rağmen yeni bölümlerinin alınıp alınmaması konusunda net bir cevap alamadık. Bu konuda dizinin kendi ülkesinde yayınlandığı kanala, oyuncularına durumumuzu anlatan bir mail gönderdik. Bizlere “ bu konunun kendileri ile bir ilgisi olmadığını bunu Kanal D nin çözebileceğini” anlatan bir cevap gönderdiler
Kendi ülkesinde 25 Şubat 2007 de biten Çirkin Betty (La Fea Mas Bela),şu anda Kanal D de ilk bölümünden itibaren yayınlanmaya başladı. Tekrarlarını severek izlediğimiz dizimizin yeni bölümlerinin de yayınlanacağı günü sabırsızlıkla bekliyoruz

Ancak haftada 7 gün yayınlanan dizimiz, 22 Nisan Pazar günü yayın akışında yer almamıştır. Yerine 1 Milyon kez yayınlanan, Yarım Elma isimli dizinin konduğunu gördük ve yine çok üzüldük. Anladık ki bize rahat yok. 06.00 gibi bir saatte bile şikâyet etmeden büyük bir sadakat ve keyifle izlediğimiz dizimiz yine kaldırılma tehlikesiyle karşı karşıya.

Sadece Latin Amerika’da değil Filipinler, Yunanistan gibi ülkelerde de yayınlanan dizimiz her ülkede reytinglerde üst sıralarda yer almaktadır. Filipinler bizden daha mı zengin? Yunanlılar daha mı zevkli ki onlar kesintisiz izlerken biz sürekli bir korku, bir telaş içindeyiz. Neden Türk izleyicisi bu kadar küçümseniyor?? Bu saygısızca tutumu hak edecek ne yaptık? Birbirinin aynı töreli, ağalı, beyli, hanımlı, konaklı dizilere prim vermiyoruz diye mi bunlar??? Ya da Türkiye’nin karanlık ve puslu vadilerinde gezinmiyoruz diye mi?
İzlediğimiz küçük bir aşk hikâyesi. İçinde kendi kadar naif, ince mesajlar, espriler barındıran. Ama herkesin, her kesimin anlayacağı kadar da açık ve yalın bir dille anlatılan bir masal bu. Gerçek güzelliğin insanın içinde oldu-ğundan bahseden bazen bir bakışın, bir gülüşün, güzellik adına doğru saydığımız tüm değerlerin önüne geçebileceğini gösteren, yayınlandığı 40 dk boyunca küçük hayatlarımıza renk katan modern bir peri masalı. Bize bu küçücük mutluluğu neden çok görüyorsunuz kesinlikle anlayabilmiş değiliz.

Bizlerin tek isteği La Fea Mas Bella (Çirkin Betyy’nin ) yeni bölümlerinin alınması ve son bölümüne kadar kesintisiz yayınlanmasıdır. Bizler bunun gerçekleşmesi için aylardır maddi-manevi çok yıprandık. Son çare olarak sizin biz izleyicilere yardımcı olabileceğinizi düşünerek bu mektubu yazdık. Bizlere yardımcı olabilirseniz çok memnun oluruz. Cevabınızı heyecanla bekliyor, şimdiden çok teşekkür ediyoruz.

Saygılarımızı sunar, iyi çalışmalar dileriz.
Çirkin Betty İzleyicileri
(La Fea mas Bella)
cirkinbettytr@hotmail.com

Ferny&Lety
22-05-07, 09:56
http://img83.imageshack.us/img83/5494/129721134pryf5.gif

My esteemed president:

Here is your instructive to continue with your horror routine with Lety. I'm leaving you the cards you have to put on your monster's desk every morning, along with it's respective little gift. Don't forget, because I won't be there to remind you. Writing these cards was harder than ever. For the other ones at least you told me what happened the previous night; every detail of your horrific adventure was useful so I could write something, so these cards contain neutral feelings and the cheap poetry that she loves: poetry for ugly women in love.

Your little monster must feel hopeful now that Marcia isn't around. Surely she must expect you to spend every night with her, which is fine; but you have to be careful because Alicia is going to be following you around. If you give Marcia any reason to cancel the wedding, it won't be convenient for you at all: you have to marry her by force.

Fernandito, keep the flame of love alive. Drink a few "beautifiers", and if you're inspired enough, sleep with her. Yes, I can already imagine the face you're putting right now, but you shouldn't suffer anymore by sleeping with her: you're already anesthetized, so get it over with. Oh, and I'm not lending you my apartment anymore, even the doorman laughed at how ugly the woman that you took there the other night was.

You must not neglect her at all, because Tomás Mora is still after Lety and Conceptos, and I don't want to come back and find out that you left her with that guy, because that would be the same as if you had left the company to him. When you feel the horror of being with her, remember my motto:

"I kiss Lety so I won't lose Conceptos. I make love to Lety so I won't lose Conceptos."

Think that with every kiss, with every horrible caress, you're making sure that she'll never pull a dirty trick on us. Lastly, I'll remind you that now, more than ever you have to be very special with her, because she has to fix that general balance for the committee. Because of that, Lety has us in her hands, and if she refuses to do it, just close your eyes and take her to the nearest bed... There is no one happier than an ugly woman after making love.

Well, my esteemed president, you must be disgusted after reading my letter, but just think that this hell isn't forever: you'll be the same happy man surrounded by beautiful women once she returns the company to us. Stay strong, president.

A hug,
Omar

Değerli Başkanım

İşte sana Lety'le günlük korkunç rutinine devam etmen için talimatlar. Küçük canavarının masasına koyman için sana kartlar ve ayrı ayrı hediyeler bırakıyorum. Sakın unutma çünkü sana hatırlatmak için burada olmayacağım. Kartları yazmak her zamankinden daha zor. En azından bana bir gece önceki korkunç maceranı anlatırsan bir şeyler yazmak için kullanabilirim. Kartların içinde aşık bir çirkin kadının sevebileceği türden ucuz şiirler basit romantik sözler var.

Küçük canavarın, Marcia uzaktayken kendisini çok umutlu hissetmeli. Elbette o yokken her geceyi onunla geçirmeni bekleyecektir. Bu iyi bir şey ancak dikkatli olmalısın. Alicia seni her an izliyor olacak. Eğer Mracia'nın eline düğünü iptal etmek için bir koz verirsen, bu hiç de iyi olmaz. Onunla evlenmek zorundasın.

Fernandito aşk ateşini canlı tutmaya çalış.. Bir kaç kadeh 'beautifiers' iç ve yeterince etkilenirsen (içkiden) onunla yat. Evet yüzünün aldığı şekli şimdiden hayal edebiliyorum ama onunla yattığında fazla acı çekmeyeceksin çünkü çoktan uyuşmuş olacaksın. Yani bu durumu aşmaya çalış. Bu arada artık dairemi sana ödünç veremem. Geçen akşam eve bu kadar çirkin bir kadın attığın için kapıcı bile güldü.

Onu ihmal etmemelisin çünkü Thomas Mora hala Lety'nin ve Conseptos'un peşinde. Döndüğümde seni Lety'i o adama bırakmış görmek istemiyorum. Çünkü bu şirketi ona bırakmakla aynı anlama gelir. Onunla olmaktan dehşete kapıldığında şu sözleri (Felsefemi) hatırla:

"Lety'i öpüyorum; o halde Conseptosu kaybetmeyeceğim. Lety ile sevişiyorum o halde Conseptosu kaybetmeyeceğim"

Unutma ona verdiğin her öpücük, her korkunç dokunuş, onun bize karşı bir numara yapmayacağından emin olmanı sağlayacak. Son olarak sana bir kez daha hatırlatıyorum, ona her zamankinden daha özel davranmalısın çok özel hissettirmelisin. Çünkü o şirketin genel dengesini düzeltecek. Bu yüzden bizim kaderimiz onun ellerinde. Eğer bunu yapmayı reddederse gözlerini kapat ve onu en yakın yatağa götür. Seviştikten sonra çirkin bir kadından daha mutlusu yoktur.

Evet değerli başkanım mektubumu okuduktan sonra miden bulanmış olmalı. Ama bu cehennem azabı sonsuza kadar sürmeyecek. Şirketi Lety'den geri aldığımızda sen yine etrafı güzel kadınlarla çevrili aynı adam olacaksın. Güçlü ol sayın başkan.

Sevgiler Omar

Ferny&Lety
22-05-07, 09:57
Sayın Yetkili
Bu size yolladığımız ikinci e-mail daha önce belirttiğimiz gibi ülkenizde yayınlanan La Fea Mas Bella adlı pembe dizi, tüm dünya da olduğu gibi Türkiye’de de yayınlanmış ve çok sevilmiştir. Kendine binlerce hayran edinmiş olan bu dizi Türkiye’de KANAL D tarafından önce hafta içi öğleden sonra gösterilmeye başlandı. Daha sonra hiç sebepsiz ve habersiz yayından kaldırıldı. İzleyicilerin yoğun ısrarı üzerine sabah 06.00 da yeniden yayınlanan dizimizin, bir süre önce yine aynı şekilde yayınına son verildi. 06:00 gibi bir saatte bile iyi reytingler alan dizimizi yeniden izleyebilmek için aylardır çabalıyoruz. Bizim burada bulabildiğimiz tek muhatap ALO D çağrı merkezindeki çalışanlardır. Onların da her hangi bir konu hakkında tatmin edici bir bilgiye sahip olduğunu söyleyemeyiz. Bu da çalışanların değil kanal yetkililerinin kabahatidir. Yüzlerce telefon ve e-mailden sonra alabildiğimiz tek mantıklı bilgi yapımcı şirketle karşılıklı bir sorun olduğu. Yine de ne kadar doğru söylüyorlar şüpheliyiz. Ancak bize verilen bu son bilgi doğrultusunda yine son bir umut olarak sizinle irtibata geçmeye karar verdik. Sorunun çok çok büyük bir ihtimalle para olduğunu düşünüyoruz. Elbetteki kanalların iç politikasını, bütçesini ve işleyişini bilemeyiz. Ama bu politikalar karşısında sadece izleyiciler mağdur oluyor.

Her iki şirkette kendi ülkesinde önemli bir yere sahip. Bu yüzden izleyiciler olarak Televisa’nın saygınlığına ve büyüklüğüne yakışır bir tavır sergileyeceğinizi umut ediyoruz. Sizden ricamız telif haklarıyla yada bütçeyle ilgili bir sorun varsa bunu Türk kanalın yetkilileriyle tekrar görüşmeniz. Türk izleyicileri olarak kanalın bize karşı gösterdiği saygısız tutumdan çok sıkılsak ta bir yapımın başladığı yerde devam etmesi gerektiğine inanıyoruz. Bizim buradan yapabileceğimiz tek şey KANAL D yi aramak ve dizimizi geri istediğimiz söylemek, bunu da fazlasıyla yapıyoruz. Umarız size yolladığımız bu e-mail ne kadar ciddi ve ne kadar kararlı olduğumuzu gösterir,biz reyting aletlerinin ölçemediği ciddi bir çoğunluğuz ve Modern Peri Masalımızı geri istiyoruz.
Saygılar Turkish La Fea Mas Bella Fans

Dear, Authorizers

This is our second mail to you. Like we told you before the show called "La Fea Mas Bella" that airs in your country,l ike everywhere else in the world airs in our country Turkey as well and it was liked alot. This show,who got thousand of fans first used to air on "Kanal D" weekday afternoons. Than with no reason or regards it was taken off the air. With lots of mails and calls from the fans they brought it back and aired at 6 in the morning and than the same exact thing happened and it, again,was taken off the air.We're trying everyhting we can to bring our show back, which even at 6 A.M. got good ratings. The only people we could get in contact were people who worked at ALO D. (call center of network) And we can't say that they know what's going on with the channel too. But of course,this is not their fault, it is the authorizers at Kanal D. The only response we got after thousand of mails and telephone calls were that there is a problem with the producers of the channel. But we are still unsure on how correct and true this information is. But we are having high hopes that we would get in contact with you with this last iresponse from the channel that we got. We are assuming that the big problem is money. Of course we as fans can't know the channel's political policy and how they spend their money. But we do know that under all these political issues only people who gets angry or mad is us viewers. We are deeply sad for months.

Both companies are big in their countries. And this is why from Televisa,we are expecting a respectful attitude in response of this e-mail from the fans. We are only asking if there are problems, politically, that you guys get in contact with Kanal D and work something out. As Turkish viewers, we dont like the respect we are getting and we believe that when a project starts that it must have end to it. We mean this show begin at KANAL D and it must continue again there. The only thing we can do is get in contact with Kanal D and ask for out show back and believe us we do this very often. We hope you can understand how serious our mail and it will show you how determined we are and thatwe are a big group that the rating machines doesen't count and we want our Modern Fairy Tale back.

With respect,
Turkish La Fea Mas Bella Fans

Queridas autoridades.

Este es nuestro segundo email. Como ya hemos dicho anteriormente, ‘La fea más bella’ ha sido emitida en nuestro país, Turquia, y como en todos los demás paises donde se emitió, aquí también ha tenido un gran éxito. Al principio se emitía por Kanal D por las tardes, donde era seguido por muchas fans. Luego fue cancelada su emisión sin ninguna explicación ni razón. Después de muchos emails y cartas, lo volvieron a emitir pro a las 6 de la mañana. Y lo mismo: lo volvieron a cancelar. Hemos intentado de todo para que lo vuelvan a emitir, porque incluso a las 6 de a.m tenía buenas audiencias. Las únicas personas con las que hemos podido contactar han sido los trabajadores de atención al cliente del canal, ALO D. Y ellos no saben decirnos lo que está pasando. Por supuesto, no es culpa suya, sino de las autoridades del Kanal D. La única respuesta que hemos tenido después de muchos emails y llamadas de teléfono ha sido que hay problemas con los productores del canal. Y aun así, no estamos muy seguros de la veracidad de esta información. Asi que confiamos que al ponernos en contacto con ustedes podamos sacar algo en claro. Creemos que el problema es el dinero. Por supuesto, nosotras las fdans no podemos saber las politicas de las cadenas ni en qué gastan su dinero. Pero sí sabemos que por cause detonas esas politicas al final, los que pagamos las consecuencias somos los espectadores. Hemos estado tristes por ello durante meses.

Ambas compañías son importantes en sus respectivos paises. Y por eso esperamos tener una actitud más respetuosa desde Televisa. Solo pedimos que si hay algún problema de politica respecto a las cadenas, que por favor ustedes se pongan en contacto con Kanal D e intenten solucionarlo. Como espectadores, no nos gusta la manera en que se está llevando el asunto, y creemos que cuando una cosa se empieza, hay que acabarla. Si Kanal D empezó a emitir el show, pues son ellos los que tienen que terminar de echarlo. Lo único que nosotros podemos hacer es contactar con Kanal D y decirles que queremos nuestra novela de vuelta. Y créannos, lo hacemos a menudo. Pero nada.

Espero que comprendan los motivos de este email, y es que somos un grupo de personas muy determinadasy que los medidores de ratings no tienen en cuenta y queremos nuestro moderno cuento de hadas de vuelta.Con todo nuestro respeto,

Un grupo de fans Turcas de ‘La fea más bella’

metnimiz!

anunciate@esmas.com.mx
bienvenid@esmas.com
carlos@jaimecamil.com
fans@jaimecamil.com
hoy@televisa.com.

adresLer

dawsonjoey
22-05-07, 10:00
Meksikaya mail yollamayalım artık zaten söylenmesi gerekeni söylediler bir kere tekrar cevap alamayız. Bizim mücadalemiz burada karşı taraftan bir sorun olmadığını biliyoruz kandıramazalar bizi artık. Tek muhatabımız Kanal D bundan sonra.

Ferny&Lety
22-05-07, 10:02
Hayatım kalın puntolarla yazı yazma..Baştan ihlal etme kuralları:)

Ben de biliyorum yollamayacağımızı;ama yine de koydum çünkü ismi lazım değil birilerinin ne kadar uğraştığımızı görmesini istiyorum..

Bu arada başlığımızı oylayın kızlar..Türkçe kurallarını da unutmayın:)
Haa bir de şu 16 Hazirandan sonra(yani okulların kapanmasından sonra)
Bir rekor denemesi yapalım diyorum..Naz ELMAS hayranları 1 haftada 2 başlık kapatmışlar.Biz de yapabiliriz bence:img-yes: :icon_whis

sound wave
22-05-07, 14:12
yeni başlığımız hepimize hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar
çok iyi gidiyoruz ya bi olayın işlenişi bukadar mı yılan hikayesi yapılır bi sahne izliycez 4 gündür bekliyoruz rosy böylede yeterince abartıyo aldoyu hiç almasada olurmuş diziye zaten bizim kanalda ne kadar güzel sahne varsa kesiyo hepsini olacak iş diil yani:icon_whis
bu arada sabah sitede sorun vardı delirdim bilgisayarı kapattım tekrar açtığımda halen online gözüküyodum ilginç bi durum
bende bi uyarı yapayım bari lütfen arka arkaya mesaj yazmayın:img-wink:

nehirrrrr
22-05-07, 14:20
aaaaaaaaa yenı baslıkkk :icon_sorr :icon_sorr ee onur baslık bıtmemıstı kııı neyse hayırlı ugurlu olsun kuzucuklarımmm acan arkadasımızın yanı akıde sekerının ellerıne saglıkk

şinci ben obur sayfaları okudugum kadarıylaaa bu kesme sahnelerınde fernının letyı optugu bızım zevkle ızledıgımızz bın kere ızlesek sıkılmayacagımızz o tutkuyla bekledıgımızz opusme sahnelerını kanal d kesecek mıymıss yoksa ben mı yanlıs anladımm :dito :dito :dito :dito :dito VAR YAAA BEN ADAMIN ALNINI KARISLARIMM bu sahnelerı o kladar beklıyorum kı eger goremezsem burdan duyurulurr vasıyetımdır gozlerım acık gıderr haberınız olaaa:img-fie: :img-black :img-black :img-black

sound wave
22-05-07, 14:29
1250 mesajdan sonra başlık kapanıyor bizimki 1254 olmuştu kızlar sabah iyi çalışmışlar:img-yes: kesintiye gelince kanal D nin ilginç ötesi mantığını anlamış
diilim ben sabah 6.30 da yayınlanan masum bi programa bukadar sansür hiç reva diil doğrusu artık çizgi filmlerde bile okadar öpüşme sahnesi var bu ne biçim bir mantıktır bu ne yaman çelişkidir gerçekten anlamak zor:icon_sorr

gfernylety90
22-05-07, 15:31
arkadaşlar merhaba yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun:)
artık dizimizi 06:30'ta yayınlayacaklar galiba Kanal D genel yayın toplantısında bu kararı almış herhalde
bu sabahki bölüme gelirsek eduardoyu tebrik ediyorum valla adam fernandonun gözünü açıyor yavaş yavaş ve bety ile ilgili gerçeği de öğrendi yani fernandonun bety ile olan ilişkisini bakalım fernando davete gitmekten nasıl kurtulacak?
kesilen sahnelere gelince...hepinize katılıyorum arkadaşlar bir sürü açık sahneler diyebileceğimiz diziler var ama rtük ona bir şey demiyor ama bizim diziye gelince her şey ayıp!!çok ilginç valla Kanal D dizi için akıllı işareti 13+ yapsın yani bu durumda rahat rahat o sahneleri izleyebiliriz ayrıca bir öpüşme sahnesini bile niye kesiyorlarsa anlamadım valla o havuz sahnesini keserlerse o bölümün anlamı kalmaz ki zaten yanlış bilmiyorsam o bölüm meksikada o görüntülerle bitiyordu hatta aqui estare çalıyordu müzik olarak yani dizinin sonundaki yazılar o görüntüler ile geçiyordu eğer keserlerse nasıl yapacaklar acaba??

bu arada münirecim hazırladığın yazıyı okudum Kanal D için yazdıklarını...biliyorum sinirlisin ve haklısın ama o kadar ağır bir maili yollarsak hem bize yakışmaz hem de Kanal D bize uyuz olup diziyi keserse kötü olur yani o yüzden bence duygularımızı onlara daha üsturuplu bir dil ile anlatalım kızma bana ok?:)

bu arada arkadaşlar yabancı forumdan öğrendiğim bir bilgiyi sizlere yazacağım jaime camil başlığına ekleyeceğim istersen bir okuyun

sound wave
22-05-07, 17:39
bernoşcum hoşgeldin tatlım yoktun uzun zamandır
gizemcim şükür mesaj yazabiliyoruz sabahtan beri yazmaya çalışıyorum burda
çok güzel haberler vermişin doğrusu süper şeyler bu öğrendikleriin inşallah birliktedirler bizim angi ve jaime :happy0064

bernos
22-05-07, 17:40
:not_i: :not_i: yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun biraz uzak kaldım buraya malum sınavlar ama her sabah kalkıp aşkımı izliyorum bugün resmen yarım saat bekledim kaçırmim die erken kalkıyorum geç başlıo geç kalıyorum erken başlıyo off ya bu kanal d ne yapmaya çalışıo anlamadım bölümleride kesio :icon_sorr

misterio--señora--
22-05-07, 20:14
Kızlar Jaime&Angelica-LFMB ekibi Cristina'nın şovunda olacak çok az kaldı ama Jaime'nin o fotoğraflarından sonra :( çok normal,arkadaşça deniyor ama

nehirrrrr
23-05-07, 05:25
olamaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzz
eduardo gtıtttttttttıııııııııııııııııııııı:icon_sorr :icon_sorr :icon_cry: :icon_cry: :sad53: :sad53: :sad53:
gıttı yaaa adam hıcbısey demeden kalktı fırtına gıbı gıttı:sad53: ama en guzel hedıyeyı bıraktı letye hayatında sahıp oldugu deger verdıgı en onemlı seyını bıraktıı bu cok guzel bı hedıyee yemın ederım onlarla bırlıkte agladımm fernı de uzuldu aslında onun ne kadar ıyı bır arkadas oldugunun hala farkında dııl o sadece yalanımı acıga cıkartmadı dıee sevınıoo amaaa kısa bır rolu de olsaa cok guzeldıı fılmın en guzel sahnelerının oyuncusu dıyebılırımmm cok ıyıdııı cok tatlıydıı
bugun alısya yalan soyledı yaa yemege cıkacam dıee sonra da luıcı ıdııyaı kaybettım sanınca onu yemege goturdu ye anam ye masallah luıcı haklı parasının olmaması onun ısıney arıyo yoksa marthyı da geer buu emınımmm

eduardo sıonra luıcının yanına geldı alısyayla ne ıddaya gırdınız dedıı o da gıyınmıs suslenmıs zavallım eduardo ıcın:img-hyste az buraya gelır mısın dııncee luıcı de senınle her yere gelebılırm dedı bı de capkın bı bakıs attı koptum yaa koptumm yerlerdeydımm:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Ferny&Lety
23-05-07, 06:56
Yaa Eduartiom gitti.Vallahi oturdum eni konu ağladım..Gitti ya gitti:sad53:
Çok özleyeceğim onu..Keşke ilerki bölümlerde oynasaydı...:icon_sorr
Çok seviyordum Eduardoyu yaa.Allah kahretsin çok tatlıydı..

Nasıl üzüldü Lety,Fernando...Ağladılar ya:icon_sorr ,
Canım ya davulunu bırakmış Letye çok tatlı ya:icon_sorr
Çok özleyeceğim Eduarditomu..Omara uyuz oldum Eduardo gitti diye göbek atacak..Kıskanç şey ne olacak?

Yarınki bölüm tam bir komedi..Sakın kaçırmayın kızlar sakın:)Ben bir alberca bir almanya bir final bir de bu doğum günü bölümü ve 2.birlikte oldukları bölümleri tek geçiyorum.bu bölümler iasla kaçırmayın haa bir de iç çamaşırı reklamı,pilarlı bölümler...

Yarın resmen kopacağız.Alicia ve Marcia Fernandoyu takip edecekler Fernando ve Omar gece klübüne gidecekler.Marcia içeri girmeye korkup Aliciayı yollayacak Alicia içerde hem onları kontrol edece khem içecek.Hesabı ödemeden çıkmaya çalışacak falan:img-hyste Sonra Betynin evinin önüne gelecekler.Fer içeri girecek.Alicia genel ev falan diyecek orası için..:img-hyste

Yarınki bölüm Roman ve arkadaşlarının Marciaların arabasını sallamasıyla son bulacak..
Ertesi bölümde ise karakolda açacaklar gözlerini:img-hyste

Kızlar başlığımızın ilk kuralı neydi?TÜRKÇE...
Lütfen Nurgül daha dikkatli olalım Berna,Gizem...Lütfen:img-yes:

Ferny&Lety
23-05-07, 07:11
bakın lütfen şu resme dikkat.şu son resimlere..cuma günkü bölümden hayatımlar..
lety ve fernando birlikte olduktan sonra fernando eve bırakırken onu böyle bety başını fernandonun omzuna yaslıyor.Fernando ona bakıyor alnından öpüyor sonra dudağından öpüyor gülümsüyor...:img-in_lo Allaım geldi o bölümler kızlar çok mutluyum yaaaa:happy0064

http://img405.imageshack.us/img405/4492/1168230317kt8.jpg (http://imageshack.us)

Aşkım Fernandomun surat ifadesine bakın öptükten sonra..Gülümsüyor..Burada Betye ilk deneyimin değildi değil mi diye soracak:img-yes:

Münire mailindeki sözler bir insana kavgada söylenmez tatlım.Çok ağır bir üslup kullanmışsın.Dost acı söyler valla.Bu kadar sert yazmam ben.Gıcığına gidip diziyi falan kaldırırlar.Hem bize bu tür hakaret içeren mailler yazmak yakışmaz.Unutma;bizim farkımız KALİTEMİZ:img-wink:

BİR DE KONUMUZU OYLAYIN KIZLAR:img-yes:

Ferny&Lety
23-05-07, 07:30
Münire Mexicoya maiL atmaya devam edelim bence..:img-yes: Baksana bizden haberleri var yaa..

Gizem tatlım şu arkadaşına söyler misin?Hani onların iletişime geçmesi çok daha kolay oyuncularla..Bizim çabalarımızdan bahsetsin..
Lütfeen....
Ay düşünsenize Türkiyeyi ziyarete geliyorlarmış falan.Kana ld daha ömrü billah kaldırmaz bu diziyi:)
ay keşke Türkiyeye gelseleeeeer:happy0064 :happy0064

çirkin_letyy
23-05-07, 07:39
güzel bir bölümdü genee özelikle ediordonun horlaması fernandonun dansına nedemeli bende üzüldüm ya edivardo gitti diyee yarınki bölümü iple çekiyorum çok komik olacak galibaaa:img-hyste

Ferny&Lety
23-05-07, 07:44
Aha Fernandonun bugünkü dansından bir gif sizlere

http://img267.imageshack.us/img267/9039/30mbbyvco8.gif (http://imageshack.us)

Yaa ağlayacağım sevincimden vallahi billahi çok mutlu oldum.Bizden haberi var demek dizi burada yayınlanıyr diye çok mutluymuş ha:happy0064 :happy0064

Ferny&Lety
23-05-07, 07:52
http://img254.imageshack.us/img254/5846/05f9528mg9pl8.gif (http://imageshack.us)

http://img523.imageshack.us/img523/9516/11xl7hs3.gif (http://imageshack.us)

http://img523.imageshack.us/img523/4786/22fq7hr9.gif (http://imageshack.us)

http://img341.imageshack.us/img341/5921/55pj1ld5.gif (http://imageshack.us)

http://img341.imageshack.us/img341/2438/58166406pe9km8.gif (http://imageshack.us)

http://img523.imageshack.us/img523/9125/94662263bu3aq1.gif (http://imageshack.us)

dawsonjoey
23-05-07, 08:21
Ay Funda yollamayın zaten seviyelerine inmeyelim ben dün resmen dellendim de yazdım. Ne yapayım iyilikten anlamıyorlar ama beni kendilerine benzetemeyecekler. Sinirlerimi oynatıyorlar ama haksız mıyım :img-blush Ama valla kızıp diziyi yayınlamazlar diye korkumdan değil. Eeee Funda klibi bu sene alabilecek miyiz? Olmadı Youtube ekle oradan indiririm ben. Sıkıldım ama gelemedi bir türlü.

Eduorda gitti :sad53: :sad53: :sad53: yaaa ama çok tatlıydı hani Lety'le dans edecekti yarı uyur yarı uyanık izlerken kaçırdım mı acaba? Yaaa ben Eduarditoyu istiyorum :( Rüzgar gibi geldi ve geçti insan bir veda eder. Letye bıraktığı armağan da gerçekten çok anlamlıydı.

Büyük gün yaklaşıyor haaa. Süperrr ay çok çok romantik. Ferny nihayet Letye karşı birşeyler hissettiğini anlayacak. Bir de bugün gideken çok iyi görünüyorsun dedi yaa canımmmmm ya :img-in_lo

Ferny&Lety
23-05-07, 08:24
Arkadaşlar Jaimenin şu ödülle ilgili bir röportajını izledim canlarım orada ödülü Eduardo Yanez'in almasıyla ilgili şöyle bir açıklama yapıyor..

"Eduardo benim çok çok iyi bir arkadaşım.Bu ödülü haketmeseydi zaten almazdı.O bu ödülü haketti.çGerçekten çok iyi ve sade bir oyuncu.İyi olan ben olsaydım ödülü zaten ben alırdım diyor ve gülmeye başlıyor.Her ödülü ben alacak değilim diyor ve tekrar gülüyor.Bir dahaki ödülü de ben alırım:img-wink: diyor

(Aşkım yaaa:img-in_lo )

Sonra Eduardoya soruluyor ne düşünüyorsunuz diye.Eduardo da

Kalbim bu ödülü kaldıramadı açıkçası.Bu ödülü ben değil Jaime haketmişti.Onun benim kalbimde çok büyük bir yeri var.O hem benim çok iyi bir arkadaşım hem de benden daha iyi bir oyuncu olduğuna inandığım tek insan..diyor..

Ferny&Lety
23-05-07, 08:25
Ay Funda yollamayın zaten seviyelerine inmeyelim ben dün resmen dellendim de yazdım. Ne yapayım iyilikten anlamıyorlar ama beni kendilerine benzetemeyecekler. Sinirlerimi oynatıyorlar ama haksız mıyım :img-blush Ama valla kızıp diziyi yayınlamazlar diye korkumdan değil. Eeee Funda klibi bu sene alabilecek miyiz? Olmadı Youtube ekle oradan indiririm ben. Sıkıldım ama gelemedi bir türlü.

Eduorda gitti :sad53: :sad53: :sad53: yaaa ama çok tatlıydı hani Lety'le dans edecekti yarı uyur yarı uyanık izlerken kaçırdım mı acaba? Yaaa ben Eduarditoyu istiyorum :( Rüzgar gibi geldi ve geçti insan bir veda eder. Letye bıraktığı armağan da gerçekten çok anlamlıydı.

Büyük gün yaklaşıyor haaa. Süperrr ay çok çok romantik. Ferny nihayet Letye karşı birşeyler hissettiğini anlayacak. Bir de bugün gideken çok iyi görünüyorsun dedi yaa canımmmmm ya :img-in_lo

Ay Münire sorma intihar edecem bende:)Halletmeye çalışıyorum.Bir boyut küçültme işine girdim.Çıkabilir miyim bilmiyorum:)

Farkındayım canım çok sinirlendiriyorlar ama biz kalitemizden ödün vermeyelim boşver:img-wink:

Gerçekten Eduardoyu geri istiyorum çok tatlıydı yaa

dawsonjoey
23-05-07, 08:27
Ahhh Jaime miz ne kadarda tevazu sahibi ama gerçekten Eduardod da ödül aldığına şaşırdı. Funda Meksikaya mail atmak hedefimizi şaşırtır şimdilik kapatalım bu Meksika sayfasını. Sonuçta adamlar diziyi almak istemezlerse zorla satacak halleri yok ya ne olur alın ne olur alın diye :)

Ferny&Lety
23-05-07, 08:48
Eduardo Yanez ödülü almaya giderken Jaimeyle birbirlerine öyle sarılıyorlar ki sandım Jaimenin ciğerleri dökülecek..

Eduardo şey demiş.

"Bu ödülü almak çok şaşırtıcıydı.Aslında hiç umudum yoktu.Jaime gibi güçlü bir aday varken..Ödül onun diyordum.Geceye gelmeyi bile düşünmüyordum deyip gülüyor:)
Aslında hala bu ödülü Jaimenin kazandığını ama bana bağışladığını düşünüyorum diyor.

affetmeyen
23-05-07, 12:22
selam ben ayçin.korkunç derecede bir la fea mas bella hayranıyım :daha önce de üye olmuştum ama bir sorun çıktı galiba.ilk önce hepininizi kutlarım .benim gibi bu diziyi de sevenlerin olduğunğ biliyordum ama bir türlü karşılaşamıyordum.inşallah beni de aranıza alırsınız.umarım el ele verip sonuna kadar dizimizi izleriz.

bu günkü bölüm harikaydı.benim için 2.baskıon oldu ama neyse.olsun
:happy0064 ben bu diziyi çok seviyorum.kaçırmamak için sabahın köründe uyanıyorum ama olsun :happy0064 bu da kanalın hatası yapacak bir şey yokbye

dawsonjoey
23-05-07, 13:18
Affetmeyen/Ayçin hoşgeldin aramıza. Senin gibi bir kaç arkadaş daha vardı böyle ama bir görünüp bir kayboluyorlar. Umarım sen kalıcı olursun aramızda yeni kişiler görmek bizi mutlu ediyor. Bu arada ardı ardına mesaj yazmıyoruz yasak uyarı almayalım.

Bu arada dün başlığı görüntüledin mi? Profiline baktım da dünde böye biri vardı sen misin?

nehirrrrr
23-05-07, 13:28
hosgeldın aycınn nurgül benn nıckım ebakıp da nehır sanmayın yanıı:img-hyste :img-hyste :img-hyste

yaaaa eudardoyu ozledımm ne tatlı guluyodu yaaa olmadık zamanda bı horluyodu fernıyı nasıl korkuttu hedıyesı superdı dusunsenıze hayatındakı en oznemlı seyı letye verdııı onu ne kadar cok sevdıgını ıspatladıı fernı bıl esasırdı bunu letye vermesıneee yanı bu benım gıtarımı baskasına vermek gıbı bısee:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste canım beımm yaa ama anlamadım nıee bır anda kalkıpp cektını alıpp fırrr da gıttı vedalasıp da gıdebılırdı ya daa ben kacıyorum dıyebılırdı hıcbıse demedı yaaa sasırdım vallaa ammaaa gıttı yaaa :icon_sorr keske letynın dogumgunu partısınde olsaydı ebınde ben onu da olcek bılıodum cunkuu:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

çirkin_letyy
23-05-07, 13:38
ayçin aramıza hoşgeldin yeni üylere görmek bizi çok mutlu ediyorrr ben gülşahh

bu arada bende eduardoyu bende çok özledim yaa adam resmen kaçar gibi gitti ama hekez nasıl ağladıı fernado bile ama gittikten sonraki dansı beni kırdıı fundada gifini koymuştuu:img-hyste komikler yaa

sound wave
23-05-07, 15:36
selam arkadaşlar....
öncelikle ayçin arkadaşımıza hoşgeldin demek istiyorum
umarım aramızda kalıcı olursun
bugünkü bölüm çok güzeldi eduardo gitti terketti bizi fernyi vede letyi tabi
derinden izler bırakarak gitti herkesin yüreyinde ....
nurgüle katılıyorum fernando onun aslında çok iyi bir dost olduğunun farkında diil gerçek güzellikleri farkedebilecek kalp gözüyle görebilecek kadar güzel bi yüreğe sahip bi insandı herkes gidişine çok üzüldü...
bugün erasmoya çok kızdım kızından hep çocuk diye bahsediyo çocuk aşağı çocuk yukarı çocuk bugün dışarı çıkamaz ...
resmende çocuk gibi davranıyo mahfetti betynin planlarını
alişya ve marsiya da iyice hafiyeliğe soyunuyorlar gözlükler.. sapkalar ..pardüsüler..
bütün diyalogların ayrı bi tadı vardı bugün hepsinden ayrı ayrı tat aldım müthiş bir bölümdü bi okadarda üzücü ..
şimdi ben bişeyi merak ediyorum münirecim
fundanın bahsettiği türkçe kurallarını merak ettim tam olarak nasıl yazalım istiyo sen buradasın diye sana soruyorum :img-wink:
zaten küfür insanın kişiliğine saldırı hakaret tehtit dil din ırk ayrımı gözeten mesajlar yazmıyoruz gayet saygı sevgi çerçevesinde hislerimizi dile getiriyoruz
yeterince kurallarla dolu bi site zaten burası
bırakalım insanlar içlerinden geldiği gibi yazsın bide bu duruma sansür koymaya gerek yok bence

misterio--señora--
23-05-07, 17:00
Kızlar bugün ayın 23 ü bakalım Cristana'nın şovunda neler olacak Mexico bizden 9 saat geri daha çıkmamışlardır programa

gfernylety90
23-05-07, 17:03
arkadaşlar bugün program öğlen 3 ve 6 arasındaymış onların saatine göre bize göre gece 12 ile 3 arası oluo yani yrn öğrenicez artık neler oldupunu:))

sultan_angelica
23-05-07, 21:15
Yeni başlığar resimler getirdim ... :happy0064 ve her yeni başlıkta ne güzel lfmb ailesine yepyeni arkadaşlar katılıyor..hoşgeldinizzz....

http://img207.imageshack.us/img207/6489/picture2eu4.jpghttp://img294.imageshack.us/img294/8522/picture7fs6.jpg
http://img183.imageshack.us/img183/1419/1158907066rh7.jpghttp://img294.imageshack.us/img294/4149/ferniyletty2528372529no8.jpg

Ben bu kanald yi rütüğe şikayet edecğim, sonraaa başbakanlığa şikayet edeceğim...Birde dizisinin oyuncularına yönetmelerine mail atacağım kanald sizlerin emeklerinize hiç saygı göstermiyor, bölümleri sürekli kesiyor diye...Va tabi biz izliyicilerine hiç saygı göstermiyor...Daha bissürü şey yazacağım...Çok kötüt sinirlendim...Nedir bu yauh bir görevlimi tutumuş ne ona bu görev vermiş elinede bir makas...Oda önüne geleni kareyi kesiyor.....neyseki reytinglerimiz çok iyi...

Edurado keşke diziden hiç gitmeseydi...O zaman herşey daha faklı olurdu...Düdük rosy...:img-hyste

Hehe kızlar iş yerinden herkese söylüyom izleyin lettymizi diye onlardıda letyy ferny bağımlısı yapacağım...İnşallah Fernandoya aşık olmazlar...:icon_whis ...:img-hyste

**ŞEKERKIZ**
23-05-07, 21:16
süper bir dizi yaa izlemiştimm..amaa çok üzülmüştüm tekrarı felen mı yayınlanıo.
ben omar hayranıydımmm çok tatlı yaaa.püfff:img-yes: fotoğraf bulabilrmiyim,veya gerçek adı nedir?

gfernylety90
23-05-07, 21:45
sevgili **ŞEKERKIZ**:)evet şu anda kanal d de haftanın her günü sabah 06:00 veya 06:30 da yayınlanıyor omarın asıl adı agustin arana ok?sende izle dizimizi çeşitli projelerimiz var onlarda bize yardım et arkadaşlarla seni bilgilendiririz yorumlarınla başlığımıza katıl ok?by by

Arkadaşlar bu arada ben christinanın programının onların saaatine göre 3 ile 6 arasında olduğunu söylemiştim ama bir düzeltmem var 3 ile 6.30 arasında aldığım haberler böyle ok???

nehirrrrr
24-05-07, 05:13
yaaa ben bu sabah saatı yanlıs görmüsüm 6 ya 20 varken kalktımm biraz kestiriyim baslayana kadar dedimm 6 yı 25 gece kalktımmm baslamıstı pöööfff yaaa nasıl basladı noldu o saate kadarr bi de bugün o kadar dikkatimi çeken bise olmadı ama reklamlar iyiydi hem peçete reklamı hem de pil reklamı verdilerrr

kızlar bi de bitiş jeneriği süüppperdiii ilk defa verdielr galibaa hem çok uzunduu hem de süperdii luici hayranlarının arasından gecio falan ferni de letyi tutmuşş onu gecirioo mılletin arasındann:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
yaa tomas ilk defaa bu kadar sert davrandıı ben başaramaz sanıyodum amaa kızı da buldu ama o kızdan biraz zor alır o parayıı barda çalışan biri 3000 pezoyu nasıl öder kii bu arada erasmoyaa gıcıgımm gıcıkkk çok fena gıcık oldummm adam mubarek herkesin kocasını neler yaptığını bilioo:img-hyste :img-hyste bi de yok içki icemezlermışşş yok müzik dinleyemezlermis kendi koymuş bi mıy mıy müzikk töbe töbeee:img-hyste :img-hyste

affetmeyen
24-05-07, 05:23
:happy0064 öncelikle hepinize güzel mesajlarınız için teşekkür ederim.Bu dizinin her bölümü bir harika.şimdi diziyi izledim ve çok mutluyum:happy0064 cristana nın şovu hangi kanal da biri söyleyebilir mi?bye bye

nehirrrrr
24-05-07, 05:26
esmas ta yayınlanacakmışş ayçıincimm o yüzden biz de izleyemiyozz sadecee gazetecilerını haberlerını bekliozz inşallah bu gün koyarlar youtubeye videoları falannn evet yaa bugun de dızı guzeldıı ya zaten her bolumu guzel bunun daa benı en cok bıtış jenerıgii heycanlandırdıı ne kadar uzun verdielrrr ben bu bolümde sadece gıcık oldummm erasmoyaa ne adam yaaa

misterio--señora--
24-05-07, 05:50
hoşgeldin ayçin :) kızlar lfbm onlinede cristina'nın şovu ile ilgili hiçbirşey yoktu şimdi baktığımda :(

çirkin_letyy
24-05-07, 06:44
evet bu günkü bölümde çok güzeldi ama çok birşey olmadıı
bende jenerik müziğine takmış bir şekildeyim bu janerikte verilen müzik final bölümü değilmi ?
lucinin köpeyi pardon divası çok komikti alicyanın nasıl cantasını yırtımışşş:img-hyste marsiyayla alicya ferndo çıkmaını belkiyorlardı ya takip içinn fernandoda nasıl etrafına bakıyorr:img-hyste komik adam
birde bu gün neden gene erken başladı bende başını kaçırdımmmm

Ferny&Lety
24-05-07, 06:46
koyarlar merak etmeyin upload etmek o kadar kolay mı ya?:)

bugünkü bölümde alicia ve marcianın arabanın içinde o gözlükleri takıp ta birbirlerine bakmalarına bittim.hele o luıgının dansı:img-hyste :img-hyste :img-hyste

erasmo kıl etti valla beni.sinir oldum yaaa.aptal herif herkesi küçük görüyoor..

bu arada büyük gün cumartesi tatlımlar..yarınki bölüm marcia ve alicianın arabanın içinde romanlarla karşılaşmalarıyla bitecek..

dizi 06.15 te başladı..münire kanal d yi çok etkliyor valla:)bir hakaret dolu maile 06.15 e aldılar diziyi:img-hyste

Ferny&Lety
24-05-07, 06:47
Hah sorularınız var.Final bölümü değil o bitiş jeneriği tatlım.Verdikleri bir konserden görüntüler.Çok güzel bir konserdi çevir çevir başa al izle yapıyorum her defasında.Patricianın dansı,Agustinin hareketleri
...

Jaime ve Angelicanın şarkı söylemeleri,birbirlrine sarılıp öpüşmeleri...

Muhteşem bir konserdi o bence:img-yes:

Ferny&Lety
24-05-07, 06:50
süper bir dizi yaa izlemiştimm..amaa çok üzülmüştüm tekrarı felen mı yayınlanıo.
ben omar hayranıydımmm çok tatlı yaaa.püfff:img-yes: fotoğraf bulabilrmiyim,veya gerçek adı nedir?

Anacım..:happy0064 Yeni bir üye daha mı??

Hayatım şekerkızcım candycim:)

dizi saat 06.00 da başlıyor her gün hafta sonları da dahil kanal d de...
ama kanal d ne yaptığını bilmediği için dizi bazen 06.30
bazen 06.00 bazen 06.15 git gel yapıyor ben o yüzden 05.30 da kalkıyorum:):):)

Omar Karbajal'ın gerçek adı:Agustin ARANA
ben resimlerini koyarım şimdi bende resimi var onun..
Tekrar hoşgeldin:img-yes:

çirkin_letyy
24-05-07, 07:17
http://img508.imageshack.us/img508/4692/i1df6on0.jpg (http://imageshack.us)

http://img441.imageshack.us/img441/3435/i6xz0mw3.jpg (http://imageshack.us)

http://img508.imageshack.us/img508/8467/i9hj9gd1.jpg (http://imageshack.us)

bir kaçtanede bende olsun

dawsonjoey
24-05-07, 07:39
koyarlar merak etmeyin upload etmek o kadar kolay mı ya?:)

bugünkü bölümde alicia ve marcianın arabanın içinde o gözlükleri takıp ta birbirlerine bakmalarına bittim.hele o luıgının dansı:img-hyste :img-hyste :img-hyste

erasmo kıl etti valla beni.sinir oldum yaaa.aptal herif herkesi küçük görüyoor..

bu arada büyük gün cumartesi tatlımlar..yarınki bölüm marcia ve alicianın arabanın içinde romanlarla karşılaşmalarıyla bitecek..

dizi 06.15 te başladı..münire kanal d yi çok etkliyor valla:)bir hakaret dolu maile 06.15 e aldılar diziyi:img-hyste

Ay Funda duyanda bir şey sanacak ben bir şey yapmadım kendi tutarsızlıkları. Saygısızlar işte varmı ötesi. Bu arada O konser görüntülerini nereden buldun ben de istiyorum. Ayrıca Erosmaya gıcığım Lety'e 5 yaşında gibi davranıyor.

dawsonjoey
24-05-07, 07:53
Birde benden Agustin resmi taze taze sanırım

http://i11.tinypic.com/4mslm37.jpg

dawsonjoey
24-05-07, 08:22
TEKRARLAMAMA GEREK VARMI BİLMEM BU OYUNCULARIN BAŞLIĞI YOKTUR VE TARAFIMIZDAN AÇILMAYACAKTIR

http://i91.photobucket.com/albums/k303/arly_01/Convivencia%2022%20mayo%2007/Convivencia063.jpg

Ferny&Lety
24-05-07, 08:28
Münire teşekkürler canım.Paty çok güzel çıkmış

http://img247.imageshack.us/img247/8315/agustinei1.jpg (http://imageshack.us)

http://img170.imageshack.us/img170/7389/aranantqt2.jpg (http://imageshack.us)

http://img105.imageshack.us/img105/9172/normal013g0ao0.jpg (http://imageshack.us)

http://img404.imageshack.us/img404/9323/normal24582377jt1.jpg (http://imageshack.us)

http://img340.imageshack.us/img340/9467/normal73221162cy1.jpg (http://imageshack.us)

http://img340.imageshack.us/img340/6766/normal79111870ih1.jpg (http://imageshack.us)

BU OYUNCULARIN KENDİLERİNE AİT BAŞLIKLARI YOK VE AÇMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ!!!

Ferny&Lety
24-05-07, 08:34
http://img117.imageshack.us/img117/306/normal20qy4.jpg (http://imageshack.us)

http://img127.imageshack.us/img127/5863/normalmaribelfernandezey9.jpg (http://imageshack.us)

http://img117.imageshack.us/img117/9458/200612171351160690495vk1.jpg (http://imageshack.us)

http://img127.imageshack.us/img127/7311/200612171391160690499tz5.jpg (http://imageshack.us)

http://img127.imageshack.us/img127/1771/538fqx2.jpg (http://imageshack.us)

İNANMIYORUM BİZİM TEPSİ KAFALI MELEĞİN ÇIRILÇIPLAK RESMİNİ BULDUM.
iğreenççç öğğ

Ferny&Lety
24-05-07, 08:47
http://img259.imageshack.us/img259/8873/normallfmb80540470001mo2.jpg (http://imageshack.us)

http://img261.imageshack.us/img261/4448/normallfmb80540670001ng0.jpg (http://imageshack.us)

bugünkü bölümden marcia:)

Ferny&Lety
24-05-07, 08:49
http://img259.imageshack.us/img259/1679/6nov30080001wy9.jpg (http://imageshack.us)

http://img264.imageshack.us/img264/7186/normal0105060590001dz3.jpg (http://imageshack.us)

http://img264.imageshack.us/img264/3349/normal0105060430001uk8.jpg (http://imageshack.us)

Ferny&Lety
24-05-07, 08:52
http://img69.imageshack.us/img69/6836/normal0205062180001ana3.jpg (http://imageshack.us)

http://img265.imageshack.us/img265/4302/0298923jun5beijonolagontu7.jpg (http://imageshack.us)

http://img246.imageshack.us/img246/5166/1158907066yy1.jpg (http://imageshack.us)

http://img246.imageshack.us/img246/7818/1159847317vq6.jpg (http://imageshack.us)
(bu ilk birlikte oldukları geceden:img-wink: )

http://img262.imageshack.us/img262/6452/1161890919rp8.jpg (http://imageshack.us)

Ferny&Lety
24-05-07, 08:58
http://img405.imageshack.us/img405/9217/normalbesitos580x435ex9.jpg (http://imageshack.us)

http://img402.imageshack.us/img402/9753/besoenmonterreyzh4.jpg (http://imageshack.us)
bitiş jeneriğinden bir resim:img-wink:

Ferny&Lety
24-05-07, 09:02
Ben bu videodan kime bahsetmiştim bilmiyorum,hatırlamıyorum.Ama Jaime Angelicayı kolundan tutuyor kendine çekiyor ve öpüşüyorlar daha sonra gazetecileri görüyor Angelica birden şaşırıp bırakıyorlar öpüşmeyi ve kaçıyorlar demiştim..:img-wink:

http://img234.imageshack.us/img234/1127/bessoentreangieyjaime00gz1.jpg (http://imageshack.us)

http://img264.imageshack.us/img264/8321/bessoentreangieyjaime00gz9.jpg (http://imageshack.us)

Ferny&Lety
24-05-07, 09:09
http://img231.imageshack.us/img231/7144/ferniyletty21um2.jpg (http://imageshack.us)

http://img341.imageshack.us/img341/5200/yj400mn3enjdrf4ivv0.jpg (http://imageshack.us)

yaa şu Pilarlı bölümler en komik ve en güzel bölümlerdi..Çok tatlıydı Fernando çook

Münire hayatım senden birşey rica edicem şimdi bu pilarlı bölümler 1 hafta sürüyor..Cengizden rica etsek 1 hafta dayansa bütün pilarlı bölümleri çekse olur mu?en güzel bölümler çünkü:icon_sorr

Ferny&Lety
24-05-07, 09:13
http://img233.imageshack.us/img233/2145/u88aauncge9zk6yhqj9.jpg (http://imageshack.us):img-in_lo

http://img233.imageshack.us/img233/1671/spgz6srnxacp0bednk5.jpg (http://imageshack.us)

http://img233.imageshack.us/img233/1322/si20hgurcotezbmiyk9.jpg (http://imageshack.us)

http://img337.imageshack.us/img337/2872/ferniyletty27hk4.jpg (http://imageshack.us):img-in_lo
burada bety ekmek keserken ferni arkadan betye sarılıyordu ekmeği beraber kesiyorlardı:)

--------------------------------------

http://img177.imageshack.us/img177/4111/dcilfopesa8w3rrydd9.jpg (http://imageshack.us)

http://img182.imageshack.us/img182/2197/ascvodv4lszmh86uie1.jpg (http://imageshack.us)

------------------------------------

Çok tatlılar yaaa..Çoookkk

dawsonjoey
24-05-07, 09:57
Yorum yap deme insanlara kaçıyorlar :) Resimler çok ama çok güzel Fernando ve Lety'nin aşkı her zaman çok tatlıdır zaten. Ben tepsi kafalı Aldo'nun kazara Lety'nin erkek arkadaşını oynadığı bölümleri hatırlamıyorum yok öyle bir bölüm :)

nehirrrrr
24-05-07, 13:00
fundacım akide şekerim sağol resimler için süperler süper baktıkça bakasım geliyoo süperlerr alişya da hakkaten güzel kadınmış çok şekermişş ** anedendir bilmem dizideki halinden dolayı ona bi türlü ısınamadım belki dee mmaaaaaarrsiiaaaaaaa diye demesinden dolayıdır:) :) :) :)

ya bugün ferni marsiayla alişyayı gördü müü habire onlardan tarafa doğru baktı daa onların da panik bi lekilde birbirlerine bakmaları süperdii resmen ajanlığa soyunmuşlarr:img-hyste :img-hyste ya akide şekerimm ben bu erasmonun benim gözümde düzeleceğini hiiiçç sanmıyorum baştan gıcık oldum yaaa öyyle gider artıkk:sad53: :sad53: ifrit oldum ifrittt

yarın neler olacak acabaa ferni nasıl gidecek ki letynin evinee neyse görürüz yarınn bu arada koyunlar falann ne yaa partide de öyle şey anlatılır mıymışş dedim işte gıcık adamm:dito :dito
bu arada ayçinicm bişee değill bildiğim her şeyi paylaşırım benn:) :)

gizemligirl
24-05-07, 13:26
ben bu diziyi baştan beri izliyordum.. işe girdim izleyemedim.. sabahları yayınlanmaya başladı... sonunda ne oldu bu diznin?

çirkin_letyy
24-05-07, 13:33
bu kişiyi tanıdınız mıı biraz zorlarsanız çıkar
http://img384.imageshack.us/img384/5237/2006121650311160689831qp8.jpg (http://imageshack.us)

luiciiiiiiiiiiiiiiiii
http://img384.imageshack.us/img384/2606/2006121650231160689823to9.jpg (http://imageshack.us)

çirkin_letyy
24-05-07, 14:05
evet öyle sende aramıza hoş geldin sabah ları izlee haftanın yedi günü var kaçırma hemde çok güzel bölümlere geldik aşk kokan bölümlere sabah 6 da başlıyorr :happy0064

çirkin_letyy
24-05-07, 14:39
http://img508.imageshack.us/img508/4315/barnerjaimero3.jpg (http://imageshack.us)
http://img508.imageshack.us/img508/1451/amordefer1dd4.jpg (http://imageshack.us)

gizemligirl
24-05-07, 15:01
hoşbulduk.. ben izliyordum işim gereği izleyemedim.fernando betty aşık mı oldu?

dawsonjoey
24-05-07, 15:08
C.tesi günü ilk kez beraber olacaklar sen dizinin ne kadarını izledin ilerleyen bölümlerde Fernando Lety'e sırılsıklam aşık oluyor ve aşk acısı çekiyor.

çirkin_letyy
24-05-07, 15:45
gizemli sabahları izle çok güzel bölümlerdeyizz
gecekten çok bayolacaksın eğer işede gidiyorsan tamam işin kolay kacırma derimm :happy0064 :happy0064

gizemligirl
24-05-07, 16:41
yok cnm işe gitmiyorm.. yazın yayınlanıyordu bu dizi en son hangi bölümde kaldım hatırlamıyorm.. ama izleyeceğim.. çünkü çok sevdim bu diziyi...
o sarışın kız hamileydi sanırım.. sinir olurdum o kıza

Ferny&Lety
24-05-07, 16:57
Aaa Nazire sen bu diziyi izliyor muydun?Bilmiyordum izlediğini..:img-yes: Hoşgeldin aramıza.
:happy0064 1 arkadaş daha geldi bize:)

La Fea ailemiz genişliyor:happy0064 :happy0064

Yarın Erasmo amcası ve koyunlarından bahsedecek.Amcasının ne kadar başarılı olduğundan:img-hyste Büyük çiftliklerinden,kızının bitirdiği okullardan:img-hyste
Fernandonun hareket ve mimiklerine öleceksiniz yarın.Aşık olmadıysanız hatta nefret ediyorsanız dahi yarın aşık olacaksınız onaaa:img-hyste

sound wave
24-05-07, 17:02
merhaba sevgililerim ...
ay bugün bi rahatladım anlatamam ya bugünkü bölümü izledimmi izlemedimmi
anlayamadım bile arkadaşlar bi ofisten çıkış olayını bile abartıp yarım saat gözterdiler ya ben çok sıkılıyorum bole sahnelerde bi bakıyosun bi çırpıda evde bi bakıyosun iki saat aynı yerdeler beni bayıyo valla
fundacım sonunda aynı anda girebildik yahu bi denk gelmiyoruz seninle...
bugün tomas komikti ya yaşlı bi kadını alişya sandı :img-hyste garibimi kandırmışlr zaten bisürü telefon faturası geldi
ay fundacım özlemiştim kıs jaimemi fotolarını koymuşun hasret giderdim valla:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo

gizemligirl
24-05-07, 17:05
Aaa Nazire sen bu diziyi izliyor muydun?Bilmiyordum izlediğini..:img-yes: Hoşgeldin aramıza.
:happy0064 1 arkadaş daha geldi bize:)

La Fea ailemiz genişliyor:happy0064 :happy0064

Yarın Erasmo amcası ve koyunlarından bahsedecek.Amcasının ne kadar başarılı olduğundan:img-hyste Büyük çiftliklerinden,kızının bitirdiği okullardan:img-hyste
Fernandonun hareket ve mimiklerine öleceksiniz yarın.Aşık olmadıysanız hatta nefret ediyorsanız dahi yarın aşık olacaksınız onaaa:img-hyste

hoşbulduk canım.. pardon beni nerden tanıyorsun canm ben seni tanıyamadım da kusura bakma?
evet izliyordum ama işe girdikten sonra izleyemedim.merakla bekliyorm saat 6 yı.izleyeceğim hemen

sound wave
24-05-07, 17:09
yeni arkadaşlar hepiniz başlığa hoşgeldiniz ben berna bitane daha var benim adaşım
oda yeni üye ama o pek sık girmiyo ayçincim ismin çok güzel anlamı ne acaba?

gizemligirl
24-05-07, 17:10
bence bu konuları görse bu sitenin bağımlısı olur arkadaşın.. memnun oldum berna ;)

sound wave
24-05-07, 17:20
senin adın nazire sanırım oda bu başlığın üyesi sadece eyer kalıcıysanız başlıkta bizi karıştırmayın diye soledim ona bernos diyoruz bana berna :img-wink: fundik nereye gittin sen yahu nerelerdesin
şimdi bugünkü bölümde bizim bitirim ikili alişya ve marsiya takibe başladı çok bekledim karakol bölümünü ama bugünde vermediler
luici çok güzel intikam aldı köpeği alişyanın çantasının ve makyaj malzemelerinin parçaladı
erasmo beni herzamanki gibi delirtti ne kadar ön yargılı ve eski kafalıymış yahu bu adam sinir etti beni betynin planlarını mahvetti zaten yetmiyomuş gibi bide kızları kendi gibi alaturka yapmaya çalışıyo dedecim:img-hyste :img-hyste
hepsine soruyo evlimisin kocan nerde diye sana ne be adam bety onları seviyo
yetmezmi tomasta şu kızın peşine düştü buldu sonunda ama şu bizim yaşlı kurt avukatlarla beraber ...
simonda ayrı işkence yahu o salak kızın eteğine yapışıyo kene gibi
efrenide kullanıyo bi yandan yasmin denen cadı
arabayı lola dan alma konusunda ikna etmeye çalışıyo efreni ıyyyy

gizemligirl
24-05-07, 17:27
evet adım nazire..dizi özeti için saol berna.. karştırmam isimlerinizi ;)
evet yaa alişyaydı şu aptal sarışının ismi... dizi karakterlerinin ismini unutmuşum birtek betty ile fernandoyu hatırlayabildim isim olarak.ama görünüş olarak hepsini hatırlıyorm.. fernando çok komik oluyor bazı bölümlerde :D

affetmeyen
24-05-07, 17:30
ismi karıştırdığım için üzgünüm.bir daha olmaz.:icon_whis ateş almaya gelmedim çünkü bilgisayar benim değil.elimden geldiğince aranıza katılmaya çalışacağım:happy0064 :happy0064 bu arada angelica ve jaime nin resimleri çok hoş görünüyor:happy0064 bye bye

sound wave
24-05-07, 17:35
nedemek canım önemli diil biz hergün bölümü eksiksiz her kareyi irdeliyoruz burada
bakın ayçin ve nazire şimdi biz bitakım kampanyalar yürütüyoruz bize katılırsanız seviniriz
mesela kanal d ye dizinin yeni bölümleri için mail atıp istekte bulunuyoruz birde slayt ve mektup kampanyamız var katılımcı olmak isterseniz sizede gönderebiliriz slayt ve mektubu

misterio--señora--
24-05-07, 18:52
1 fotoğraf bir diyalog dahi yok Cristina'nın şovu ile ilgili nasıl birşey anlamadım normalde hemen koyarlardı TvYNovelas ödüllerinde olduğu gibi ama..:img-help: :img-help:

misterio--señora--
24-05-07, 18:57
Guess what Ladies!

Our lovely man Jaime Camil will be taping the LFMB special on Cristina on 5/24/07. At the Blue Dolphin Studios in Miami. For all of my Miami todas las feas sisters this is a great treat for you.

Lfmb ekibi bugün çıkacaktı galiba tarih 24 Mayıs çünkü :img-cool2 hani 23 Mayıstı.Demekki fotoğraflar bu yüzden yok :img-hyste

bernos
24-05-07, 19:02
arkadaşlar pek sık giremediğimi söylemişsiniz sınavlarım giremiyorum :img-sorry
girdiğim zamanda yazdıklarınızı okuyorum yarın dizimiz erken başlayabilir çünkü
ondan önceki dizi 4.40 başlıyor.uyuz oldum yaa bu arada adaşımında dediği
gibi bana bernos diyin

**ŞEKERKIZ**
24-05-07, 19:39
Anacım..:happy0064 Yeni bir üye daha mı??

Hayatım şekerkızcım candycim:)

dizi saat 06.00 da başlıyor her gün hafta sonları da dahil kanal d de...
ama kanal d ne yaptığını bilmediği için dizi bazen 06.30
bazen 06.00 bazen 06.15 git gel yapıyor ben o yüzden 05.30 da kalkıyorum:):):)

Omar Karbajal'ın gerçek adı:Agustin ARANA
ben resimlerini koyarım şimdi bende resimi var onun..
Tekrar hoşgeldin:img-yes:

hoşbulduk cnmm,ya omarın fotoğrafları için teşekkürler.ya acaba bir arki bana avartar ve imza yapabilirmi?çok gerekli de:img-yes:

gfernylety90
24-05-07, 21:10
arkadaşlar herkese merhaba öncelikle bu sabahki bölümü heyecanla izledim ee malum bizim muhteşem bölümümüze geliyor ya olaylar o yüzden:)
bugün en çok marcia ile alicianın aynı anda gözlüklerini takmaları vardı ya işte ona koptum çok komikti :)

bu arada arkadaşlar christinanın programını dün akşam çekmişler ama amerikada falan haziranın ortasında yayınlayacaklarmış o yüzden pınar resim falan bulamamıştır ama şovda neler olduğu hakkında bazı şeyler öğrendim onları angelicanın başlığına yazacağım ok?öpüldünüz:)

ANİTA
24-05-07, 22:12
merabalar bende bu dizinin uzun süredir takipçisiyim sabahları her zaman izleyemiyorum ama yazdıklarınızı zevkle okuyarak diziyi uzun süredir takip ediyorum çok güzel yorumlar yapıyorsunuz.bende bir şeyler yazarak size katılmak istedim .izleyemdiğim bölümleri internetten izliyorum.ayrıca ilk versiyonu ya soy betty la feayı izlediğimden dizi hakkında biraz bilgim var ama hala anlamadığım bir kaç farklılık var .umarım sonuna kadar bu diziyi yayınlarlar kanald ye hiç güvenim olmasada:happy0064

**ŞEKERKIZ**
24-05-07, 22:13
ahh ahhh o Jaimenin :img-in_lo :img-in_lo ben giflerini koyacağım agustinin de önce halletmem gereken kocaman bir sorunum var.:)..o hallolsun sonra bakacam

cnmm çok memnun olurum agustinin giflerini koyarsan bide imzaa geerekli şimdiden çok teşekkür ederim(Bu arada bana Tugce diyebilirsiniz):img-yes:

gizemligirl
24-05-07, 22:16
belki siz eklemişsinizdir.. daha önce eklendiyse kusuruma bakmayn.. işte diziye ait resimler...

http://img133.imageshack.us/img133/7716/screenshot6009uh.jpg
http://i.esmas.com/image/0/000/005/461/NT_paty.jpg

http://i.esmas.com/image/0/000/004/714/La_fea_con.jpg

http://www.laopinion.com/media_archive/20060127/012706_ent_tv-01.jpg

**ŞEKERKIZ**
24-05-07, 22:19
alisia ait resim görmek istemiyorumm....gıcıkk şeyy:img-yes: :happy0064

bernos
24-05-07, 22:34
uyuz olsada güzel bir kadın şimdi saçlarını koyu renge boyatmış fernim çok tatlı rüyalarıma giriyo artık hele yarınki bölümü çok merak ediyorum bugün final bölümünü izledim letynin aldoyla klisede evlenirken vazgeçtiği sahne
rüyaymış ben gerçek sanıyodum:img-hystefernimde nasılda ağlıyo letyyyyyyy die bağırarak off içim parçalandı:sad53:

gizemligirl
24-05-07, 22:45
alisia ait resim görmek istemiyorumm....gıcıkk şeyy:img-yes: :happy0064

ben de gıcık kapıyorum bu aptal sarışına.şişman bi tane sekreter vardı ismini hatırlayamadım.. alcianın giydiği kıyafetin aynısını giyip aliciayı küçük düşrmüştü:img-hyste :img-hyste

**ŞEKERKIZ**
24-05-07, 23:19
Çok ii hatırlıyorum o bölümü yaa nasıll gülmüştükk arkımlaa izlerkenn. ehueheueheuehu:img-hyste
omar fotoğrafı varsa rica edebilirmiym acba:img-yes:

I LOVE YOU AGUSTİNN:img-in_lo :love09: :love04: :img-in_lo

nehirrrrr
25-05-07, 05:08
oooooooooo yeni bir üye mii anita hoşgeldiin senin de yorumlarını bekleriz canım kaç tane yeni üye oldu yaaaff anita tuğçe ayçin unuttuğum varsa kusura bakjmayınn
yaaa akide şekerii hanii nerde erasmonun amcasının koyunlarıı:img-hyste :img-hyste :img-hyste ferni bugün nasıl geldi o eve kendi bile şaşaırdı yaa bu koyun meselesini ve ferninin surat mimiklerini görmek için 1 hafta daha bekliycez heraldee di mi:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr erasmo hal aaynıı bu adam değişmezz aha da buraya yazıyorum yaa bişey diyecem tomas gelmiyo mu partiyee ötekilerle karşılaşmıyo muu:icon_sorr
tomas klüpte ne dedi kızaa çirkin olabilirim ama aptal değilimm:img-hyste çok doğruu ama sanki bana ilj başlarda aptalmış gib geldi ama neysee yaa ben hayatımda bu ihtiyar avukatlar kadar fırsatçı ve iğrenç bir insan daha görmedimm iğrenç ötesii bunları kim bulmuştu omar solucanı mıı :icon_whis ee oondan da ancak bu beklenirdii:img-hyste :img-hyste

Ferny&Lety
25-05-07, 05:23
yaa bizi verem edecek bu senarist bi izleyici bu kadar kolay kanser edilir dersleri alcam onlardan.bi birlikte olmadılar yaaa.çıldıracaaammmmm

ay bugün erasmonun baştaki dansına koptum hehe...
simon juliettyaya güzel bayan dedi erasmoda karıma asılıyoo yapıyo:)
sonra alicianın her bir haline koptum zaten:img-hyste

fernandonun patynin resmine bakıp hayır bugün seni dışarı çıkarıp eve götürmeliyim ki yarın dinç kalkasın 1 hafta sonra tekrar çıkarız demesi:img-hyste

omarın fernandoya boksör muamelesi yapması uzerine fernandonun iyi de eldivenlerim yok ki demesi falan:img-hyste :img-hyste

affetmeyen
25-05-07, 05:24
arkadaşlar dizimizi izledim.yine muhteşemdi :good: hele alişya nın örtüyü alıp başına geçirdiği sahnede koptum.:happy0064 daha büyük bir komedi sanırım bizi bekliyor.size elimden geldiği kadarıyla destek olacağım şimdiden kanald ye mail atmaya başladım.bu arada fernando nun arabadaki hali muhteşemdi.sondaki bakış ise son noktaydı yani.kızlar şovdan bir haber var mı?youtube ye videosu geldi mi bilen var sa bana haber versin.bye bye

sound wave
25-05-07, 05:41
nazire ayçin tuğçe bernoş hepiniz hoşgeldiniz başlığa tekrar
dizi başladığında simon ve selso geldi betynin evine simon erasmoyla tanıştı
kendini nasılda ballandıra ballandıra anlatıyo hulyetayı öptü sonra esasmo betye bu adam karıma asılıyo dedi:img-hyste sonra simon müziği deyiştirdi erasmoyla dans etmeye başladılar çok komikti:img-hyste sanki halay çekiyolar o arada alişya ve marsiya fernandoyu takip ediyolardı fernando ve omar bara girdiler marsiya beşlerinden alişyayı gönderdi alişya tam 007 havalarında telefonla gördüklerini marsiyaya anlatıyo :img-hyste tm kalktkları sırada alişyada kalkmk istedi ama içkisinin parasını ödemediği için garson onu durdurdu garsonun başına masa örtüsünü atıp kaçmak istedi ama garson yine yakaladı onu tam fernando kalkıyodu o sırada onu görünce masa örtüsünü kendi başına geçirdi fer de bu adam nekadar içmiş bole falan dedi gitti alişya garsona bi tekme atıp kaçtı :img-hyste fernando betynin evinin yakınına gelip onu aradı tam o sırada erasmoya yakalandı bizim hafiyelerde takipte tabi allahım alişya bi teoriler üretiyo deli kadın :img-hyste erasmoda feri zorla götürdü yaa siz buraya gelirken iki kadeh yuvarlamışsınız falan diyo fer gelmek istemedi onunla önce oda bende içince bole inatçı olurdum evin önüne gelir içeri girmek istemezdim dedi :img-hyste fernando eve girdi hemen simona taktı kafayı erasmio mudur nedir simon ole hitap ediyo diye hemen tiriplere girip simona kızdı düzltti onu :img-hyste erasmoda feri çekiştirip oturttu kanepeye içki doldurdu doldururkende durmak bilmedi yani fer çekmek zorunda kaldı bardağını ay bety de çok şaşıdı garibim ya :img-hyste

Ferny&Lety
25-05-07, 05:46
Bernacım tatlım senle hiç aynı anda giremememizden yakınmışsınız.Yazın full burdayım ben:)İstesenizdee kurtulamazsınız benden..:)

Valla haklısın Ayçin koptum o sahnede Fernando dedi ya bunu hastaneyey atırın diye nasıl korkup kaçtı:img-hyste

sound wave
25-05-07, 05:57
tmm ozaman canım bende sana isim takıyorum şimdi ben münireye bal böcüşüm diyorum hep bu benim sözüm kimse kullanmasın sanada minik kuşum diycem olurmu minik kuşum nurgülede minik fare:)sonra sultana ramço diyorum zaten
ay o sahneye bende güldüm ya çok :img-hyste
fernando tabanları bi yağlayıp kaçtı
tomasta kazandı telefon parasını hemde babasından kalma eski takım elbisesinin cebinde bulduğu 10 peso ile :img-hyste

nehirrrrr
25-05-07, 05:59
yaa bi de şey çok komiktii hani ferni ile pmar konuşurken alişya marsiayı aradı yaa dedi ayy inanmıyorum ama bunlar birbirine aşıkk:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste bi de ferni mankenin resmine bakarlen sanki o letymiş gibi konuşuyoo bu akşam olmazsaa anca bi daha ki hafta çıkarız gibisindenn:img-hyste :img-hyste :img-hyste

kızlar bişey dikkatinizi çekti mi bilmiom ** abenim çektii hani omar ferniye dostum sana hak veriyorum bu oyunu bırakabilirsinn onunla berbaber olmak zorunda değilsin dediğinde ferni birden dondu kaldıı eğer gerçekten istemeseydi seve seve bırakırdı ama yapamadı korktu sanki letyi kaybetmektenn aşık oldu ama haberi yokk:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo

Ferny&Lety
25-05-07, 06:00
ay allahım diyebilirsin..ben nurgüle lolipopum münireye minnoşum gülşaha beyas çikolatam sana da böcüküm diyeceğim:)çok hoşuma gidiyo da bu tabirler:img-hyste böcük:) cücük gibi:)

Ahh ahhh verem olcam verem.Şimdi bunların birlikte olmaları taa pazara kaldı

Ferny&Lety
25-05-07, 06:03
yaa bi de şey çok komiktii hani ferni ile pmar konuşurken alişya marsiayı aradı yaa dedi ayy inanmıyorum ama bunlar birbirine aşıkk:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste bi de ferni mankenin resmine bakarlen sanki o letymiş gibi konuşuyoo bu akşam olmazsaa anca bi daha ki hafta çıkarız gibisindenn:img-hyste

kızlar bişey dikkatinizi çekti mi bilmiom ** abenim çektii hani omar ferniye dostum sana hak veriyorum bu oyunu bırakabilirsinn onunla berbaber olmak zorunda değilsin dediğinde ferni birden dondu kaldıı eğer gerçekten istemeseydi seve seve bırakırdı ama yapamadı korktu sanki letyi kaybetmektenn aşık oldu ama haberi yokk:img-in_lo :img-in_lo

Evet orda benimde çok dikkatimi çekti canım.:img-yes: zaten her seferinde donup kalıyo:)heme ntomastan bahsetti farkettiniz mi?kıskaançç:)

yarın tomas orkestrayla serenat yapacak kapının önünde betye..ferni kuduracakk kuduracaakkk hele bi de çirkin kızlar klübü tomasın kibarlığından bahsedece kferni çatlayacak.bir de onun üstüne erasmo toması övecek bizim evden hiç çıkmaz diyecek fernando elindeki bardağı sıkıp sıkıp bi lokma bırakacak:)ama hiç biri toması göremeyecek çünkü bety tomasa büyük bi kabalık yapacak..onu içeriye almadığı gibi bağıracak ama sonra barışçaklar da

sound wave
25-05-07, 06:11
ya ay çok güzelmiş ya mnik kuşum anlatıyosun bunları sona bekliyoruz ama
göremiyoruz:icon_sorr fer zaten aşık betye bakışları artık sevecen ona bakarken gözlerinin içi gülüyo :img-in_lo :img-in_lo
ay çok kıskanç bide ama o halleri süper yüzünün aldığı şekle bayılıyorum kıskançlıktan çıldırırken:img-hyste :img-hyste

Ferny&Lety
25-05-07, 06:12
Yarın kesin görüceksiniz sözbye izci sözü:)
http://img256.imageshack.us/img256/822/98616024uy6.jpg (http://imageshack.us)

:img-wink: :img-wink: :img-wink:

http://img234.imageshack.us/img234/4415/104596838qx3.jpg (http://imageshack.us):img-yes:

sound wave
25-05-07, 06:18
kafayı yiyorum zaten oteldeki bölüm bi gelemedi eeeee bi bölüm sırf bunların akşam işten çıkıp eve gelmeye çalışmalarıyla geçerse tabi :img-hyste
tmm sana inanıyorum izci sözüne yani:)
ya gizmocum süper haberler getiriyosn artık bizimkilerin sevgililik durumları kesinleşirse sağlam kaynaklardan haber alcaz süper bişi bu:happy0064
christinanın şovuna dair görüntüde yok elimzde ama yarına kadar kesin olur

Ferny&Lety
25-05-07, 06:19
http://img402.imageshack.us/img402/9643/95422801nz5.jpg (http://imageshack.us)

http://img126.imageshack.us/img126/2737/97157977vz2.jpg (http://imageshack.us):img-in_lo

sound wave
25-05-07, 06:27
ya mink kuşum şimdi marsiyayla alttaki resim hiç yakıştımı birbirine:)
aaaaa bi hemşehrim gelmiş malatyalı valeda arkidişim bende malatyalıyım:)

Ferny&Lety
25-05-07, 06:28
Asi yıllar forumundan arkideş zıplamış bizim başlığa:)hoşgeldin arkideş:)

yaa var yaa bu angelica az değil böcüküm :)
neler sölemiş jaime hakkında:)
ya o bebek yapma olayı??kopardı beni:img-hyste

sound wave
25-05-07, 06:34
evet minik kuşum bende koptum ayy bide yaparlarmış bunlar bebişi çok güzel olur yaa:img-hyste
küçük angi &jaime karışımı bişey süper bi çocuk olur bu ya :img-yes:

pınarsito dolanıyosun başlıklarda yakaladım seni:) yazsana burayada:)

anita nickli bi arkadaş daha katılmış aramıza ben foruma yeni kaydolduğunda görmüştüm seni bu başlıkta biçokkez sana çok kızmıştım başlığa girip yorum yapmıyodn hiç :)

Ferny&Lety
25-05-07, 06:38
Pınarsito mu??

ahey ahey heheheheuheheee:img-hyste :img-hyste :img-hyste
ay süpersin ay sen beni güldürdün Allah seni güldürsün:img-hyste

ay çok komiğime gitti:img-hyste koptummm:img-hyste

bi de bugün tomas parayı kazanınca kız yine yanına gitti ya onun tomas ta şey dedi
çirkin olabilirim ama aptal asla diye:)

sound wave
25-05-07, 06:42
evet şeye benzedi onunki fakir ama gururlu genç hikayesine
:)
evet pınarsito dedim çok yakıştı :)hehe

Ferny&Lety
25-05-07, 06:43
Bi zamanlar ce ptelefonunu kaçkapladığın fakir ama gururlu bi tomas vardı yavrum der ve sandalye ile kıza döner..

ne kadar istiyorsun kah.e :img-hyste :img-hyste

ay allahım yaaa ne matrak:img-hyste

sound wave
25-05-07, 06:46
evet yaaa:img-hyste :img-hyste
valla diziyi türkler uyarlasa aynen bole olurdu tabi bizim dizimizin
ama toması kim oynardı orasını bilemem :img-hyste :img-hyste

bugün bal böcüşüm girmedi ya bişimi olduki acaba:icon_whis

Ferny&Lety
25-05-07, 06:51
ay sanırım minnooşumun başına bir sürü iş yıktılar.cep telefonu falan yok mu sende arasan???

ne zaman girmese iş yığıyolar kızın başına:icon_sorr

berna bi video izliyorum çok hoşuma gitti keşke video eklemek serbest olsaydı:icon_sorr

sound wave
25-05-07, 06:52
ya ö.m. atsana bana linkini nerden izliyon youtubedenmi ?
bende var numarası
ama bende kontör yok 3 aydır yüklemiyom hattım kapanacak valla:img-yes:

çirkin_letyy
25-05-07, 06:54
geçketen çok komik bölümdüü özellikle alicyaya çok güldüm yaa barda garsonla kavga ediyor yaa fernadoda ikide bir geliyo ondan saklanıyorr kafasına masa örtüsü geçirdiyaa :img-hyste sonrda garsona tekme attı kaçtıı :img-hyste birde habire fernando hakında yorum yapıyoryaa kafasından birşeyler atıyor orasıda çok komiktii:img-hyste

Ferny&Lety
25-05-07, 06:56
Yaf berna numarayı özelden at dicem bende de kontör yok:):):)
haftada bir 500 kontör yiyorum ne israfkar kızım yaa:img-hyste

dur bekle atıyorum..ya videodaki bölümlerin hepsini izledim ama görünytüleri bir daha görmek çok güzeldi
hepsi yaynlandı türkiyede o bölümlerin
bekle atıyorum

sound wave
25-05-07, 06:57
evet gülşahım ballı kurabiyem katılıyorum sana bölüm aklıma
geldikçe gülmekten kaılıyorum valla zehir hafiyeler onlar bitirim ikili:img-hyste :img-hyste :img-hyste

harbi israfmışın sen minik kuşum haftada 500 ha :img-hyste :img-hyste
turkcell i sen zengin ediyomuşunda haberimiz yokmuş:)

Ferny&Lety
25-05-07, 07:03
Yav bakın yarınki bölümde haymito yüzünden fernandonun dili haşlanacak:img-hyste :img-hyste nedne diye sormayın yarın göreceksiniz..ama kopacaksınız fernando kıpkırmızı olacak sonra içki şişesini kafasına dikecek yine geçmeyince yanında oturan bety sarılcak bi aşağı bi yukarı sallayacak onu:img-hyste :img-hyste :img-hyste

çirkin_letyy
25-05-07, 07:04
kızlar tatlişler aramıza nekadar çok yeni arakadaş gelmiş hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlarrr

sound wave
25-05-07, 07:05
gerçekten mi yaaaaa
ama anlatıyon madem sebebinide sole
çatlatmasana insanı :)

Ferny&Lety
25-05-07, 07:11
Tamam Jaimeto Juliettya yardım etmek istedi ve yemeğin içine acı sos yapıp döktü:img-hyste bu yüzden :)

ay şimdi ilk birlikte oldukları gecey iizledim..Fernando hayır be nyapamayacağım diyo.Bety ağlamaya başlıyo kalkıyo arkasını dönüyo fernando ayağa kalkıyo letyi oturtuyo lety sizi buna zorladığım için özür dilerim affedin beni benden hoşlanmadız hatta ben iöpmeniz bile mucizeydi size aşık olduğum için bağışlayın beni diyo fernando hayır lety hayır böyle düşünme sebep bu değil diyo.yüzüne bakıyo letynin..
pekala sen istiyosan olur diyo..
lety de a hayır gerçekten hayır zorlamayacağım sizi falan diyo..fer letyyi öpüyo sebep sen değilsin diyo bi daha öpüyo bety peki sebep ne diyo..
ferni letynin gözlerinin içine bakıyo uzunca sonra diyo ki..

Porke La amo Lety..La amo...:img-in_lo ay don fernando tan divino şimdi yaa:img-in_lo
çünkü seni seviyorum lety seni seviyorum diyo bunlar öpüşmeye başlıyolar gerisi de malum:icon_whis

Ferny&Lety
25-05-07, 07:15
Berna videoy usana yolladım nasıl ama video???

ahhh ahhhh keşke ben çirkin bety olsaydım da conseptosta çalışsaydım:img-hyste

annem bazen ben saçlarımı örünce (bir de ben ders çalışırken falan gözlük takıyorum)çirkin betyim benim diyo
ben de ben senin betyin değilim be nfernandonun betysiyim diyorum jaimenin posterine bi öpücük atıyorum annem gülüyo bi koşu maliye bitir koş conseptosa falan diye:img-hyste
ah hahh jaimenin la fea fundası olacağımı bilsem maliye okurdum:)

ay orda betye pekala sen istersne olur deyişi nasıl bernaaa?:img-in_lo ahhh ahh hani claro diyo ya..orası işte:img-in_lo

dawsonjoey
25-05-07, 07:18
Ye bende izledim ama sonrasına geçiyordu sanki vieoda ikinci seferlerindeki gibi göstermiyor değil mi?? Bu arada yine yarıda kestilen sanırsam ama bu sefer kısmadım çünkü çok uzadı. Yine bu arada Erasmoya gıcığım belirteyim dedim.

Ferny&Lety
25-05-07, 07:19
Yok hayatım kesmediler bölümü falan..bölüm orjinalde fala nda böyle canımcım..yazında ayne nböyle yayınlandı da ben çok içlendim şu pazar günküğ bölümü izleyince yaaa:icon_sorr :icon_sorr

bu arada bir şey mi old usen niye bu kadar geç geldin?yoksa biz mi çok erken geldik kız berna?:img-hyste :img-hyste

sound wave
25-05-07, 07:20
ay aldım vdeoyu izledimde ...
ilk geceeyi yollamşın bana çok güzel çok:img-blush :img-in_lo :img-in_lo
hehe demek ole diyo annen sana ay çok komik yahu süpermiş:)
demek ferny yemek işine girişiyo ya :img-hyste :img-hyste
yapmadığı bi o klmıştı zati:img-hyste
şimdi o bölümleride uzatırlar haftaya izleriz ancak:icon_sorr
biz baykuş gibiyiz zaten erken geldik
münire seni merak ettik bal böcüşüm hep erkenden gelirdinde

çirkin_letyy
25-05-07, 07:23
kızlar şu vidyoyu banada yolayında izliyeyimm
çok merak ettim birde fundacım demin anlatığın vidyoyu yolasan tatlişş

Ferny&Lety
25-05-07, 07:23
hayır hayatım yemek işine girişen ferni değil haymito paula marianın oğlu:)
çocuklar el birliğiyle acılı sos hazırlıyolar ay sanki tuzak gibi..süper olacak o sahne:img-hyste

bir de erasmo kızım ço kgüsel deği lmi falan diecek fernando erasmonun gözlüğünü alacak takacak(bu gözlüklerle güzel mi görünüyo acaba diye:) ):img-hyste :img-hyste

sound wave
25-05-07, 07:28
ay anladım şimdi ne bilim yanlış anlamışım:)
hehe bitek fernandomu yiyo yemeği ?:)
ay o adam tam matrak ya demek gözlüğü takıyo ha süperrr
ay çatlıcam şimdi bile hayal edip güldüm:img-hyste :img-hyste

Ferny&Lety
25-05-07, 07:29
bak o ilk gecelerindeki videonun devamında bety gece uyanıyo feri uyandırıyo gitmemiz lazım diye giyiniyo bunlar sonra gidecekelrekn bety fere sarılıyo çok güzeldi falan diyo .
fernando gülümsüyo evet çok güzeldi diyo öpüşüyolar..

AŞK KOKUSU VAAR HAVADA AŞŞKK KOKUSU VAARRR:happy0064

geçen yaz bu bölümle ilgili bi sor usormuştu bi erkek arkadaş ay cevap verirkene cok utanmıştım:img-hyste :img-hyste

dawsonjoey
25-05-07, 07:32
:) Ancak iş yerine gelip bilgisayar başına oturdum kızlar. Siz diziden sonra düşmüşsünüz heme Berna akşam o viedoyu istiyorum. Ya sapık gibi soruyorum ama şu yüzden gerçekten RTÜKE takılacak açık bir sahne var mıydı diye yoksa yanlış anlaşılmasın. Funda ikinci seferlerinde biraz bir şeyler gösterdi sansüre takılabilecek ki yine diyorum reklamlar de bile daha fazla cinsellik var. Neyse ilk sefernide göstermiyor galiba bir şey orjinalinde de yani doğru mu?

sound wave
25-05-07, 07:33
çok güzeldi :img-hyste :img-hyste :img-hyste
aman tanrım ya çok merak ediyorum kameralar ve yöneetmenin önünde bu sahneler nasıl çekiliyo proferyonellik bole bişi olsa gerek işte:img-hyste

çirkin_letyy
25-05-07, 07:33
canım yoladığın vidyolar süper ötesiiiiiiiiiiiiiii
bayıldımmm yaaa :happy0064 :img-in_lo

Ferny&Lety
25-05-07, 07:34
Doğru hayatım göstermiyorlar çünkü ilk seferinde hiç bir şey olmuyor..
ay gene çok utanıyorum yaaa:)
ben bunu özelden mesaj mı atsam size.:img-blush

yaa bak ikinc iseferlerini bety günlüğüne yazarken şey demişti il kseferinde sadece sevi.miştik ama bu sefer tamamen birbirimizin olduk:img-wink:
daha açık anlatamam sanırım:icon_whis :icon_whis

sound wave
25-05-07, 07:36
funda bana sadece bi tane video yolladın sen:icon_whis
ya hiç bişii göstermiyolar yok hiç bişi ole sansürlük

dawsonjoey
25-05-07, 07:38
Anladım canım ben onu sormadım zaten :) Teknik olarak sansüre takılacak bir şey var mı diye sordum. Evet ya da hayır yeterli olabilirdi :) Çok sağol Fındık kurdum utandıysan editle postanı ben aldım cevabımı :)

Ferny&Lety
25-05-07, 07:38
funda bana sadece bi tane video yolladın sen:icon_whis
ya hiç bişii göstermiyolar yok hiç bişi ole sansürlük

hayatım ikincisini de yollayayım bekle ama zaten ilkinde gösterebilcekleri türden bir şey olmuyor diyorum sizee..
anlasanızaa yaaaaaa:img-blush

yani sadece öyle işte...ikinci seferlerinde olyu herşeyyyy:img-blush

Ferny&Lety
25-05-07, 07:39
Anladım canım ben onu sormadım zaten :) Teknik olarak sansüre takılacak bir şey var mı diye sordum. Evet ya da hayır yeterli olabilirdi :) Çok sağol Fındık kurdum utandıysan editle postanı ben aldım cevabımı :)

yok hayatım sizle konuşurken değil ama geçen yaz bi erkek arkadaş üslubu biraz ilginç bi şekilde bana sormuştu böle bi soru:)

ama rtüke takılacak bir şey yok o sahnelerde:img-wink:

çirkin_letyy
25-05-07, 07:43
şimdi izlediğim bu sahnelerde hiç birşeye yok
sasürlenecek ben öyle büyütülecek bir rtük konusu görmedimmm

Ferny&Lety
25-05-07, 07:44
ama onlar görüyoooo:icon_whis yni o 2. video var ya betynn uyandığı..

onu veriyolar sadece ilk videonun sonunu vermedilerdi:img-yes:

sound wave
25-05-07, 07:44
ya ilk birlikte olmalarında herşeyin birlikte gösterildiği vi video bulup izlemiştim ben zaten sonra otelden çıkışlarıda var aynıvideoda 7 dakikalık bi videoydu sanırım

Ferny&Lety
25-05-07, 07:46
ya ilk birlikte olmalarında herşeyin birlikte gösterildiği vi video bulup izlemiştim ben zaten sonra otelden çıkışlarıda var aynıvideoda 7 dakikalık bi videoydu sanırım

onu bulamadım ben...
benim bulduğumda otele girişleri odaya çıkışları falan vardı ama linki kaybettm

sound wave
25-05-07, 07:53
zaten sırayla youtubedeki tüm videolarını izliyom ben şuan 12nci sayfadayım bitek müzik videolarını geçiyom :)
en son video müthiş funda fernando kendini kaşıttırıyo betye:img-hyste
ya çok güldüm oraya mesela
bu ispanyolar yaşayış tarzı açısından türklere çok yakınlar benziyolar bize ya daha geçenki bölümde resmen tulumba tatlısı yediler şu bizdede halka olan varya ben çok severim:)

Ferny&Lety
25-05-07, 07:56
Yaa zaten İspanyollar bilmem kaç sene Osmanlının himayesinde kalmışlar hatta dur mexicoda osmanlıya ait bişi vardı bizim diğer siteye koymuştuk bekleyin buraya da getireyim..ispanyollar için türkerin önemi büyükmüş zaten:img-yes:

gerçekten o kendini kaşıttığı sahne süper:img-wink: :img-hyste

sound wave
25-05-07, 07:58
demek onlar için önemliyiz biz hımmmm ozaman angi ve
jaime gelsin buraya :img-blush :happy0064

Ferny&Lety
25-05-07, 08:00
İspanyol kadınların çoğu orta sınıftan Türk erkekleriyle evlenip, İstanbul'a yerleşiyor..
aynı şekilde ispanyol erkekler de kadınlar için bunları hissediyormuş:icon_whis

bu yukardaki farklı bir durum:img-wink:
Bilhassa İspanyollar, Türk tarihine meraklı bir millettir. Televizyondaki "La Clave" programını seyir için İspanyolların gece evlerine kapandığını biliyorum. Türk tarihini ise öğrenecekleri kaynaklar azdır.

vs vs..

o yazıyı kaldırmış bizim merve diyorum silmeyin diye diliyolar sinir oluyorum...

yaz var ya madem bu kadar seviliyoruz onlar tarafından atlayıp gelseler ya buraya:img-wink:

sound wave
25-05-07, 08:04
hmmm bu bi metin sanırım çok güzel bi durum bu bize karşı geçmişlerinden gelen bi içgüdüyle sevecen ve sıcaklar yani süper bişi hehe
ben angelica ve jaimeyi ülkemizin vatandaşlığına almaya hazırım valla yeterki gelsinler buraya:happy0064 :img-in_lo

Ferny&Lety
25-05-07, 08:05
İspanyollarda Türklük aşkı:icon_whis
Sevgili okuyucular,
Şimdi de Anadolu Ajansı’nın İspanya’dan aktardığı bir haberden bahsetmek istiyorum. Haber metninde, İspanyolların Türk kültüründen, Türklerin vatan sevgisinden nasıl etkilendiklerini ve Türk olabilmek için nasıl bir mücadele verdiklerini şaşırarak okuyorsunuz.
Türk kimliğini içlerine sindiremeyenler, milliyetçi ve ulusalcı düşmanlığı yapanlar bu haberi okudular mı bilemem ama belki biraz vicdanlarının sesini dinlerler diye de bu haberden bazı bölümler aktarmayı uygun buldum.

‘’ …İspanya’nın Valencia bölgesindeki Sax kasabasında her yıl düzenlenen "Müslümanlar ve Hıristiyanlar" festivalinde çok sayıda İspanyol ‘Türk’ grubunda yer almak istiyor. Bu gruba girebilmek için de büyük mücadele veriyorlar. Şu anda gruba dahil 740 İspanyol için en gurur verici olay nedir biliyor musunuz "Türk" grubunda yer almak, Osmanlı giysileriyle her yıl festival geçit törenine katılmak.

… Sax’daki bu festival kutlamaları 1627 yılından bu yana kasabanın azizi Blas’ın anısına düzenleniyor. Her yılın şubat ayının ilk haftası boyunca yapılan etkinlikler kapsamında, halk arasında Hıristiyan ve Müslümanları temsil eden gruplar oluşturulup, özel kostümlerle geçit töreni organize ediliyor. 1920 yılında F.Rodriguez Giemenz tarafından kurulan "Türkler grubu’’ geçen süre zarfında büyüyerek, yaklaşık 10 bin nüfuslu kasabanın en prestijli grubu haline gelmiş.

81 yıldır Türküm
…. Yıl boyunca bu festivale hazırlanılan Sax kasabasındaki Türk grubu, Hıristiyanlar, Garibaldililer, Alagonesliler, Faslılar, Araplar gibi toplam sekiz grup arasında 740 kişiyle en kalabalık grubu oluşturuyor. Türkler grubunun kurucularından olan babası Francisco Rodriguez Giemenz ile aynı adı taşıyan ve festival için Osmanlı kıyafeti giymiş 81 yaşındaki oğlu Francisko, A.A muhabirine; 81 yıldır Türküm! Türk olarak doğmuşum" diyor.

…Türkler grubunun başkanı olmak için Sax halkı arasında büyük bir çekişme olduğunu söyleyen şimdiki Türk grubu başkanı Francisco Sanchez de şöyle konuşuyor: Hayatımdaki en önemli, en büyük şey Türkler grubunun başkanı olmak. Bu benim için büyük mutluluk. Tüm yıl boyunca Türkiye aşkıyla çalışıyoruz."

Türk Evi’ bile kurmuşlar
… Sax kasabası sekiz grubun bayraklarıyla donatılıyor ama balkonlarda en fazla Türk bayrağı göze çarpıyormuş. Belediye binasının üzerindeki amblemlerden biri de Türk bayrağı. Türkler grubunun diğer bir özelliği ise Sax içindeki en büyük ve en fazla kültürel, sanatsal etkinliğin düzenlendiği "Türk Evi" ni kurmuş olmaları.

Vatanseverliğinizden etkilendik
… Sax Belediye Başkanı Ana Barcelo kasaba halkı arasındaki Türklük sevgisinin-aşkının, Türkiye’nin kültürel zenginliğinden ve Türklerin vatanseverliğinden kaynaklandığını açıklamış.’’

Bakın bakın İspanyollar böyle işte:)

Ya Mexicoda bir kaç bir şey vardı onları da bulacam.Ötek isitede vardı.niye siler ki bu Merve yaa!

Berna hepimiz hazırız onları vatandaşlığımıza almaya..Ay ne güzel olurr ne güzeel..Ahhhh ahhhhhh:img-in_lo

Tatil için Türkiye'yi tercih eden İspanyolların sayısı artıyor.

ister msiniz bu turistlerden biriler ide angelica ve jaimem olsun??:happy0064

sound wave
25-05-07, 08:10
İspanyollarda Türklük aşkı:icon_whis
Sevgili okuyucular,
Şimdi de Anadolu Ajansı’nın İspanya’dan aktardığı bir haberden bahsetmek istiyorum. Haber metninde, İspanyolların Türk kültüründen, Türklerin vatan sevgisinden nasıl etkilendiklerini ve Türk olabilmek için nasıl bir mücadele verdiklerini şaşırarak okuyorsunuz.
Türk kimliğini içlerine sindiremeyenler, milliyetçi ve ulusalcı düşmanlığı yapanlar bu haberi okudular mı bilemem ama belki biraz vicdanlarının sesini dinlerler diye de bu haberden bazı bölümler aktarmayı uygun buldum.

‘’ …İspanya’nın Valencia bölgesindeki Sax kasabasında her yıl düzenlenen "Müslümanlar ve Hıristiyanlar" festivalinde çok sayıda İspanyol ‘Türk’ grubunda yer almak istiyor. Bu gruba girebilmek için de büyük mücadele veriyorlar. Şu anda gruba dahil 740 İspanyol için en gurur verici olay nedir biliyor musunuz "Türk" grubunda yer almak, Osmanlı giysileriyle her yıl festival geçit törenine katılmak.

… Sax’daki bu festival kutlamaları 1627 yılından bu yana kasabanın azizi Blas’ın anısına düzenleniyor. Her yılın şubat ayının ilk haftası boyunca yapılan etkinlikler kapsamında, halk arasında Hıristiyan ve Müslümanları temsil eden gruplar oluşturulup, özel kostümlerle geçit töreni organize ediliyor. 1920 yılında F.Rodriguez Giemenz tarafından kurulan "Türkler grubu’’ geçen süre zarfında büyüyerek, yaklaşık 10 bin nüfuslu kasabanın en prestijli grubu haline gelmiş.

81 yıldır Türküm
…. Yıl boyunca bu festivale hazırlanılan Sax kasabasındaki Türk grubu, Hıristiyanlar, Garibaldililer, Alagonesliler, Faslılar, Araplar gibi toplam sekiz grup arasında 740 kişiyle en kalabalık grubu oluşturuyor. Türkler grubunun kurucularından olan babası Francisco Rodriguez Giemenz ile aynı adı taşıyan ve festival için Osmanlı kıyafeti giymiş 81 yaşındaki oğlu Francisko, A.A muhabirine; 81 yıldır Türküm! Türk olarak doğmuşum" diyor.

…Türkler grubunun başkanı olmak için Sax halkı arasında büyük bir çekişme olduğunu söyleyen şimdiki Türk grubu başkanı Francisco Sanchez de şöyle konuşuyor: Hayatımdaki en önemli, en büyük şey Türkler grubunun başkanı olmak. Bu benim için büyük mutluluk. Tüm yıl boyunca Türkiye aşkıyla çalışıyoruz."

Türk Evi’ bile kurmuşlar
… Sax kasabası sekiz grubun bayraklarıyla donatılıyor ama balkonlarda en fazla Türk bayrağı göze çarpıyormuş. Belediye binasının üzerindeki amblemlerden biri de Türk bayrağı. Türkler grubunun diğer bir özelliği ise Sax içindeki en büyük ve en fazla kültürel, sanatsal etkinliğin düzenlendiği "Türk Evi" ni kurmuş olmaları.

Vatanseverliğinizden etkilendik
… Sax Belediye Başkanı Ana Barcelo kasaba halkı arasındaki Türklük sevgisinin-aşkının, Türkiye’nin kültürel zenginliğinden ve Türklerin vatanseverliğinden kaynaklandığını açıklamış.’’

Bakın bakın İspanyollar böyle işte:)

Ya Mexicoda bir kaç bir şey vardı onları da bulacam.Ötek isitede vardı.niye siler ki bu Merve yaa!

Berna hepimiz hazırız onları vatandaşlığımıza almaya..Ay ne güzel olurr ne güzeel..Ahhhh ahhhhhh:img-in_lo

Tatil için Türkiye'yi tercih eden İspanyolların sayısı artıyor.

ister msiniz bu turistlerden biriler ide angelica ve jaimem olsun??:happy0064

ay ne güzel olurdu ya
merve çekcem kulağını senin niye siliyon bole önemli şeyleri :)
sendemi buradaki modlara özendin bakem:)

dawsonjoey
25-05-07, 08:12
Merve ve Partneri dizifilmcilik oynuyorlar sitelerinde o yüzden girmiyorum ben kendi sitemizi açacağız biz Bernayla hem Jaime için hem LFMB için yaparız. Bu arada Merve ortada yok öbür siteyi sapıklar basmış Angie'nin sitesini biri gelip silsin o iğrençlikleri.

Meksikalılar Türkiye'yi seviyor demek Adnan'a söyleyelim :) Yaaa Taner nerede?? Diğerleri nerede bir görünüp bir kaybolan insanlara sinir oluyorum.:(

Ferny&Lety
25-05-07, 08:13
ahh ahh sorma tepemi attırıyolar yavrumm mesajlarımın hepsi gitmiş..hayır madem sileceniz niye mesaj atıyoruz k ibiz:)diy mi ama:):img-hyste ,

Ay Münire çok güzel olurdu değil miii???gelseler buraya..

Jaime Jaime misafir ol gel bana
börekler açayım ben sana:img-yes: :img-in_lo :img-wink: :img-hyste :happy0064

Hani ben kuracaktım siteyi Münire.???
dışladınız beni konuşmuyorum sizinle:hıh çok ciddiyim..özellikle de jaimenin site olayında!!!

Merve daha yeni geldi..İzmirdeydi o..tatsız bir olay yaşadılar..yüklenmeyi o yüzden şakaya vuruyorum ben olayı abarmayalım:img-yes:

ama çok fena küstüm yani!

sound wave
25-05-07, 08:15
evet başlığımızın erkek üyeleri ortada yok yahu
bizde açıcaz bi site byük bi ses getircek oradan angi ve jaimeye sürekli çağrıda bulunalım gelsinler buraya misafir edriz onları hehe ne güzel olur
tatlım biz site sahibi olcaz yani ben ole olcam sadece alanı satın alcaz admin sen olcan işte biz ole düşünmüştük

Ferny&Lety
25-05-07, 08:17
aaaa inanmıyorum angelicanın sitesini sapıklar basmış yuh Allah belalarını versin ağzına sı....

ne aşağılıklar yaaa ıyyyy öğğğğ bööğğğ ıyyhıhyyyy

dawsonjoey
25-05-07, 08:17
Güzel olurdu da onlar İspanyol değil Meksikalı :) Ama farketmez gelseler biz onları pamuklara sarmalar sararız. Funda dün bir arkadaş imza ve avatar istemişti bir el atıversen :) Fundacım seni dışlamadık Hostingi biz alcağız tasarım aşamasında sana danışacağız merak etme ne oldu Merveye telefonu var bende arasam mı?

çirkin_letyy
25-05-07, 08:19
kızlar ne güzel yazıymış bu böylee
çok beyendimm bu arada bende kızıyorum bu ya gelip kaybolan inasanlara bari sabahları izleselerde reytinler ii durumda olsaa

Ferny&Lety
25-05-07, 08:20
attım canım zaten geliyo imza ve avatarı yeni üye bişi ister de ben el atmaz mıyım?:img-hyste

ama hayır mexicoda da bişiylerimiz vardı silmişler sitedne işte onu diyorum.hatta osmanlı devletiyle ilgiliydi sanırsam..
ay midem bulanıyo ne öğğğğ merveye söledim silcek o başlıkları ay kusçam..

öğğ.

HEM BEN SİZE KÜSÜM MÜNİRE HANIM VE BERNA HANIM:hıh
Dışlayın beni siz:hıh

dawsonjoey
25-05-07, 08:23
Dışlamadık Funda anlattık ya olayı sende :) Ne oldu Merveye anlat sileriz sonra MSN de yoktu sen nerede gördün??

Ferny&Lety
25-05-07, 08:23
Güzel olurdu da onlar İspanyol değil Meksikalı :) Ama farketmez gelseler biz onları pamuklara sarmalar sararız. Funda dün bir arkadaş imza ve avatar istemişti bir el atıversen :) Fundacım seni dışlamadık Hostingi biz alcağız tasarım aşamasında sana danışacağız merak etme ne oldu Merveye telefonu var bende arasam mı?

YA Merveye bişey olmuşl değil ay yalvarırım silin şu resimleri öğğ vallahi midem bulanıyo angelimin meleğimin sitesinde öle resimler ayy yaaaaaa uffffff iğrenç öğğğğ

şimdi arama mervey iokulda şu an canım akşama arar öğrenirsin istersen
ay iğrenç..öğğ

sound wave
25-05-07, 08:25
attım canım zaten geliyo imza ve avatarı yeni üye bişi ister de ben el atmaz mıyım?:img-hyste

ama hayır mexicoda da bişiylerimiz vardı silmişler sitedne işte onu diyorum.hatta osmanlı devletiyle ilgiliydi sanırsam..
ay midem bulanıyo ne öğğğğ merveye söledim silcek o başlıkları ay kusçam..

öğğ.

HEM BEN SİZE KÜSÜM MÜNİRE HANIM VE BERNA HANIM:hıh
Dışlayın beni siz:hıh
kıs seni dışlayan yokki sadece biz münireyle buluşup alanı satın alcaz tatlım basit bişi olmasın diye münire ile sen hazırlıycan siteyi zaten ben karışmaycam sadece site sahibi olcam sende admin işte tabi uzman birilerindende yardım alıcaz sitenin en güzel şekilde olası için bi tasarımcı bulcam yani :)

Ferny&Lety
25-05-07, 08:26
yaa öğ ay çok kötüyüm bi daha anginin sitesine girmem ben öğğ..

merveyi bi yerde görmedim canım.konuştuk biraz anlatacak daha sonra.çok üzgündü de neşelendirebildim biraz onu

sound wave
25-05-07, 08:33
yaa öğ ay çok kötüyüm bi daha anginin sitesine girmem ben öğğ..

merveyi bi yerde görmedim canım.konuştuk biraz anlatacak daha sonra.çok üzgündü de neşelendirebildim biraz onu

ay girdim siteyede bişi göremedim kızlar temiz gözüküyo

çirkin_letyy
25-05-07, 08:34
kızlar nezaman tamam olacak bu sitee
inşallah çok geç olmazzz

Ferny&Lety
25-05-07, 08:36
kızlar nezaman tamam olacak bu sitee
inşallah çok geç olmazzz

Münire ve Bernayı bekliyorum..Aaa Münire bak hayatım şimdiden döküman toplayalım o zaman Jaimenin sitesi için..:img-yes:

Lfmb sitesi için dökümanı çok kolay buluyoruz.Ben Jaimenin biyogrrafisini çevireyim.Dizilerini falan zaten biliyorum rollerini falan.sevdikleri sevmedikleri albümleri tiyatroları reklamları ödülleri fala ndiye bir bakayım ben o zaman:img-yes:

dawsonjoey
25-05-07, 08:41
Evet Funda bu konuda en önemli kaynağımız sensin :) Eeee klip ne oldu?? Sen ne yap biliyor musun onu CD ye at bana postala başka türlü olmayacak. Hadi ama laz geldi harekete geçmek lazım ortada kaymayalım sonra malum. Bu arad diğer site ile ilgili yazıları silelimdi "yetkililer" parmaklarını gözümüze sallayıp uyarı yapmasınlar :P

sound wave
25-05-07, 08:42
bak bak başla sen döküman toplamaya
ayy iğrenç be nerde sitenin adminleri niye silimyolar o şeyleri niye banlamıyolar o insanları yahuuu

Ferny&Lety
25-05-07, 08:42
hAYATIM diyorum ya Merve yokt uortalarda İzmirdeydi..habr verdim siler meraklanmayın..
ay bi bety fanı daha buldum.hem de bu siteden:):):)

çirkin_letyy
25-05-07, 08:44
kızlar ya ben birşeyi mereka ettim yarın tomsı göreceklerimii
görürlerse bütün otyun bozulmazmıı anlayamadım ne olacak

Ferny&Lety
25-05-07, 08:45
söyledim ya önceki sayfalarda görmeyecekler tomas orkestrayla kapıda kalcak bety onu içeri almıcak göndercek..ama tomas çiçek almış olcak betye falan..
ferni kudurcak kudurcaakk:happy0064 :happy0064

sound wave
25-05-07, 08:46
aman iyi ozaman neyse akşam konuşuruz merveyle artık
ay iyi hemen başlığa gelsin ozaman yaaa ne güzel günden güne artıyo
başlık yoldaşlarımız tabi kalıcı olurlarsa bu başlıkta:)

Ferny&Lety
25-05-07, 08:49
Sanırsam diziden haberi yoktu...yayınlandığındn yani..

anam kızlar ben sabahtan beri size ne sorcam ne sorcam siz kral fmi aradınız mı bi vjyin programını???

sound wave
25-05-07, 08:51
ben çıkıyorum tatlişlerim
biraz uyuyacam artık çok uykum var bye bye bye bye

çirkin_letyy
25-05-07, 08:53
ya funda birşey sordum cevap bekliyorum tatlişş
berna ii uykular tatlımm

Ferny&Lety
25-05-07, 08:53
Tamam Böcükçüm benim sana iyi uykuLar:img-yes: :img-yes: :img-yes:

yaa Münire merak etme 16 haziran sonrasında bütün gün evdeyim açarım msni yollarım nurgüllere upload olmasını da bekleyebilirim..oku lderdim yok çünkü..sen merak etme...yaz geld idiye dizimiz kalkmaz acaip reytting yapıyo!:img-yes:

Ferny&Lety
25-05-07, 08:54
ya funda birşey sordum cevap bekliyorum tatlişş
berna ii uykular tatlımm

hayatım cevap verdim yaaaa
söyledim ya önceki sayfalarda görmeyecekler tomas orkestrayla kapıda kalcak bety onu içeri almıcak göndercek..ama tomas çiçek almış olcak betye falan..
ferni kudurcak kudurcaakk:happy0064

bunu dedim ya sanaa

Hoşgeldin Ayçin:img-yes: Münire en büyük desteğiniz ben olacaksam Jaime başlığında çevirilere başladım bile ben:)
Zaten bir sürü dökümanım var:)

dawsonjoey
25-05-07, 08:57
16 Haziran mı hayııııııııııır diğer dizilerin hayranları da okullar kapanınca atağa geçecek anlasana ne kadar erken o kadar iyi. Hallet şu işi yoksa ben kendim yapmak zorunda kalacağım.

dawsonjoey
25-05-07, 09:00
http://i16.tinypic.com/5ze175u.jpg

http://i14.tinypic.com/61o7p1w.jpg

http://i7.tinypic.com/4ouatz7.jpg

http://i19.tinypic.com/5z6eqvo.jpg

http://i11.tinypic.com/4m1zypj.jpg

http://i8.tinypic.com/4vd5bm9.jpg

Ferny&Lety
25-05-07, 09:04
16 Haziran mı hayııııııııııır diğer dizilerin hayranları da okullar kapanınca atağa geçecek anlasana ne kadar erken o kadar iyi. Hallet şu işi yoksa ben kendim yapmak zorunda kalacağım.

Hayatım sakin ol sen..O zaman şöyle yaparım.Hmm böyle daha iyi olur sanırım..Son hafta okula gitmem ..o zama gönderirim sana.gitmeyeceğim için bir kaç video daha yaparım onları da yollarım.olur mu??16 hazirandan önce yani:img-yes:

dawsonjoey
25-05-07, 09:06
:( Ondan önce atağa kalkan olursa sorarım ben sana :) Dediğin gibi olsun ama yazın herkes bir yana dağılacak bekle biraz işte upload etmekte amma olay oldu şu videoyu:

Ferny&Lety
25-05-07, 09:08
Yazın kimse bi tarafa dağılmıyor ..bizimkilerin öss derdi olduğu için dersaneleri fala nolur o yüzden gidemezler bir yere sen mera ketme..daha sonra gülşah zaten kımıldayamaz hiç biyere:)
berna ve nurgül gitmezler..özlem zaten gitmiyo..ben de burdayım
sen gitmezsen sorun olmaz:)
Ayçin lise,üniv.okul bitirdimi bilmiyorum..

geriye kalanlar ise hep yazın geliyorlar zaten:img-yes:

çirkin_letyy
25-05-07, 09:10
pardon tatlışım görmemişimmmm
akide şekerim teşekkürler beni aydınlatığın içinn :img-wink:

çirkin_letyy
25-05-07, 09:11
yazın işten çıkacağım ama evden görüşürüz sizi yanlız bırakmam tatlişlerimm

çirkin_letyy
25-05-07, 09:13
ayyy alicyayla omar çok tatlı çıkmışlar yakışıyorlar yaa
güzel kadın beyeniyorum saçların reni böyle daha güzel

Ferny&Lety
25-05-07, 09:16
Ay asLında
Ben-Jaime :img-in_lo
Agustin-Patricia
Carlos-Elizabeth

harika çiftler olurdukkk..
ama dukkk:icon_sorr :icon_sorr

angelica-jaime desem daha gerçekçi olur sanırsam:icon_sorr

Ferny&Lety
25-05-07, 09:18
yazın işten çıkacağım ama evden görüşürüz sizi yanlız bırakmam tatlişlerimm

Hmmm var yaa şu angelica başlığında gizmo fransız öpücüğünden bahsetmiş.dille mille bişiyden bahsetmiş angelica..

hah o işte.. ben şu albercada fer ve letynin aynı anda aynı şekilde gördükleri rüya sahnelerini izledim ..bu videoyu hi çbu kadar izlememiştim .sonunda orda fransız öpücüğüne rastladım..ben öle düşünüyorum yani...

videoyu koyamayacağım için gifini koyuyorum.siz ne diyorsunuz..

baştaki öpüşmelerinden bahsediyorum:img-yes:

http://img406.imageshack.us/img406/9992/jaimeangelicajv1ql8.gif (http://imageshack.us):img-in_lo

dawsonjoey
25-05-07, 09:26
Funda ne yaptın yaaa işteyim ben :) Neyse bu mevzu başka yönlere kayar ben sana sonra yorum yaparım özel olarak :) Ama çok tatlılar ya. Çok seviyorum ben bu çifti.

Ferny&Lety
25-05-07, 09:26
niye kimse bişey yazmıyo çok güzel bi sahneymiş di mi???ağzının açık baştan sona tekrar tekrar bakıyonuz gife mesaj yazamıyonuz:img-hyste

münire monitörü kapatıp öyle bak sende gife:img-hyste :img-hyste :img-hyste

dawsonjoey
25-05-07, 09:32
Yok ondan değil aklımı toparlayamayacağım şimdi ondan :) Ahhh ahhh ne güzeldiler onlar nasıl eşsiz bir aşktı. Yarısının yarısını bile izleyemedik daha hain Kanal D

Ferny&Lety
25-05-07, 09:34
yarısının yarısı:)süper:)

ama izleyeceğiz

biz çirkinler gerekirse kanalı ele bile geçiririz.olmadı kendi kanalımızı kurarız minnooş:img-hyste

neyse ben çıkıyorum kızlar okul var..
ahh ahhha okul + kimya +tarih yazılısı:img-yes:

dua edin yüksek alıyım dünkü 2 sınavımdan 100 alıyorum:)

çirkin_letyy
25-05-07, 09:39
kız hamilelerin duası kabul oluyormuş senin için dua edeceğim
buarada bu bölüm şahaneymişş

nehirrrrr
25-05-07, 10:43
selam kızlar ben geldimmm maşallah hızınıza yetişilmiyo ne çabuk ilerlemiş bu sayfalra böyle helal olsunn gelelim yazdıkalrınızaa
ben bu yaz burdayım hiçbiryere gitmiom gidersem bir haftalığına istanbula giecem ikincisi alişyayla omar birbirlerine çok yakışmışlar birlikte olmalarını isterdim zaten alişyayı dizi dışında çok beğeniyorum çok tatlı ama dizide giydiği kıyafetlerr nasıl desemm şimdi burda terbiyem el vermöezz anladınız sizz:img-hyste :img-hyste :img-hyste bu arada anginin başlığını okudum ya keşke yapsalar bi bebek valla hemen kendi doğacak çocuğumla beşik kertmesi yaparımm onu benn :img-hyste :img-hyste bi de anginin meleğimin ferniden etkilenmesi çok çok doğall kim ona karşı koyabilir kii ben olsaydım onun yerinee ohooo neyseee girmiyelim fazlaaa ayıp ayıpp:img-hyste :img-hyste bu arada bence de yapılan çalışmaları gönderelim bir an önce çünkü yazın başka diğer sabun köpüklerini dee tvye alacakalr o yüzden elimizi çabuk tutalım daa kendi dizimizi garantileyelimm:happy0064

nehirrrrr
25-05-07, 10:50
gülşahhhhhhhhhhhhhh atatlışımm kızz benim için de dua ett dur dur senin dua edeceğin seyleri sıralıyım bnenn
1) angi ile jaime beraber olsunlar evlensinlerr bissürü angiler jaimeler çıksın ortaya
2)hain kanal d dizimiziz sonuna kadar versinn
3)angi ile jaime türkiyeye gelsinn
4)işte bunun için cidden dua ett edisime kavuşayımm:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
5)bi de akide şekeriminn ,özlemimin, minnoşunn,hilmininn,bizim gelinin,pınarsitonun da duaları kabul olsun inşallllaaahhh (ve su an aklım agelmeyen diğerr arkadaşlarım kusura bakmayın bıraz unutkanım daaa

yaaa arkadaşlar az önce bi çayydanlık daha yaktımm ev leş gibi yanık kokuyoo öğğğğ annem kesecek bei kesecekk hakkınızı helal edin acaba şimdiye kad