(mia)
23-05-07, 13:07
Desperate Housewives hakkında neler biliyorsunuz?ben bi,r soru sorucam başka biri cevaplayıp bir soru sorucak böyle devam edicek
1)carlos ve gabriel neden ayrıldı
1)carlos ve gabriel neden ayrıldı
|
Tüm Versiyonu Göster : DH-Yarışma (mia) 23-05-07, 13:07 Desperate Housewives hakkında neler biliyorsunuz?ben bi,r soru sorucam başka biri cevaplayıp bir soru sorucak böyle devam edicek 1)carlos ve gabriel neden ayrıldı FACU 23-05-07, 16:10 Desperate Housewives hakkında neler biliyorsunuz?ben bi,r soru sorucam başka biri cevaplayıp bir soru sorucak böyle devam edicek 1)carlos ve gabriel neden ayrıldı carlos gabrielli aldattı 2)lynette tom mu aldatacak mı? (mia) 23-05-07, 16:39 ewt aldatıcak 3)gaby neden lily den ayrılmak zorunda kaldı forever_bim 24-05-07, 00:32 Lilly o kaçırdıkları çocuktu sanırım? E, gerçek annesi almak istedi ondan. Peki Edie'nin ilk sezonda öldürülen arkadaşının adı neydi? Freddie 24-05-07, 11:27 Marta :) Betty Applewhite, sırrını saklaması karşılığında Bree'nin hangi sırrını bildiğini söylememeyi teklif etmişti forever_bim 24-05-07, 20:04 Andrew'un birisini ezdiğini sır olarak saklama sözü vermişti. Peki, Danielle'in ikinci sezon boyunca çıktığı çocuğun adı neydi? Şu zenci olanın? sisley 24-05-07, 20:34 Zenci çocuğun adı Matthewdi 1. sezonda Rex evde kalp krizi geçirirken Bree ne yapıyordu ? FACU 24-05-07, 22:43 Zenci çocuğun adı Matthewdi 1. sezonda Rex evde kalp krizi geçirirken Bree ne yapıyordu ? yatağı hazırlıyordu ah ah rex van de kamp sen nasıl iyi adamdın ne kadar iyi kocaydın ne kadar iyi babaydın için iyi yüzün iyi ah sisley ağlattın benii:) betty applewhite ve oğluna ne oldu forever_bim 24-05-07, 22:51 yatağı hazırlıyordu ah ah rex van de kamp sen nasıl iyi adamdın ne kadar iyi kocaydın ne kadar iyi babaydın için iyi yüzün iyi ah sisley ağlattın benii:) betty applewhite ve oğluna ne oldu Betty Applewhite iki evlat sahibi bir teyzemizdi. Caleb katil değildi. Bu ortaya çıktı. 2. sezon finalinde, Mathew Bree'yi öldürecekken, keskin nişancılar tarafından vuruldu ve öldü. Betty Caleb'i alıp gitti. Peki Mike'ın eroinman kız arkadaşının adı neydi? Hangi yılda öldürüldü? Kim tarafından? sisley 27-05-07, 22:02 Betty Applewhite iki evlat sahibi bir teyzemizdi. Caleb katil değildi. Bu ortaya çıktı. 2. sezon finalinde, Mathew Bree'yi öldürecekken, keskin nişancılar tarafından vuruldu ve öldü. Betty Caleb'i alıp gitti. Peki Mike'ın eroinman kız arkadaşının adı neydi? Hangi yılda öldürüldü? Kim tarafından? Yılını bilen biri cevaplar belki diye bekledim ama sanırım yok. Mike'ın kız arkadaşının adı Dierdre idi.Mary Alice öldürdü. Yılını hatırlamıyorum :) İlk sezonda Mike köpeğini neden veterinere götürmek zorunda kalmıştı ? Köpeğin adı neydi ? FACU 27-05-07, 22:08 susannın küpesini yemişti:) adını hatırlamıyorum bree orsonla nasıl tanıştı (roberta) 29-05-07, 12:51 Bree ve Orson 2. Sezonun sonuna doğru akıl hastanesinde tanışıyorlar... Gaby nin john ile (bahçıvan) ilişkisini kim ortaya çıkardı??? (mia) 29-05-07, 13:34 Bree ve Orson 2. Sezonun sonuna doğru akıl hastanesinde tanışıyorlar... Gaby nin john ile (bahçıvan) ilişkisini kim ortaya çıkardı??? kayınvalide Solis Xiao-Mei gabynin çocuğunu taşıyordu sonra ne oldu??? forever_bim 29-05-07, 16:11 Xiao Mei'nin rahine yanlış bebek koydular. Çocuk siyahi doğdu. Sisley Yıl 1993'tü. Peki Edie ikinci sezonda neden arı saldırısına uğradı? sisley 29-05-07, 22:16 Susan'ın evindeki yangını Edie'nin çıkardığını Edie'ye itiraf ettirmek için konuşmayı kasete almaya çalışırken Edie fark ediyordu ve Susan'ı kovalarken arı kovanıyla pek haşır neşir oluyordu :) forever_bim teşekkürler yıl için Facu Mike'ın köpeğinin adı Bongoydu. Lynette'in 2. sezondaki sorunlu bayan patronunun adı neydi ? forever_bim 30-05-07, 00:20 Sisley Nina'ydı sanırım. Peki Bree neden kocasının mezarını değiştirip onu başka yere nakil ettirdi? FACU 30-05-07, 20:36 Sisley Nina'ydı sanırım. Peki Bree neden kocasının mezarını değiştirip onu başka yere nakil ettirdi? çünkü rex van de kamp karısının onu öldürdüğünü sando ölürken bir not bıraktı bree seni anlıyor ve affediyorum yazdı bree de 18 yıllık kocam beni tanıyamaımı diye sinirlendi sisley unutmuştum:) sağol breeyin ezcası adını unuttum o nasıl ölüyordu intiharmı ediyordu eiyorsa nedenineydi FACU 30-05-07, 20:40 kayınvalide Solis Xiao-Mei gabynin çocuğunu taşıyordu sonra ne oldu??? john carlos solise söylüyordu forever_bim 31-05-07, 06:47 çünkü rex van de kamp karısının onu öldürdüğünü sando ölürken bir not bıraktı bree seni anlıyor ve affediyorum yazdı bree de 18 yıllık kocam beni tanıyamaımı diye sinirlendi sisley unutmuştum:) sağol breeyin ezcası adını unuttum o nasıl ölüyordu intiharmı ediyordu eiyorsa nedenineydi Eczacı George'un, Rex Van De Kamp'ı zehirlediği ortaya çıkmıştı. George kendini Bree'ye affettirmek için intihara yeltendi, ve bir sürü hap yuttu, Bree'yi aradı. Bree onun yanına gitti, George yaptığı zehirleme eylemini itiraf edince Bree onun ölümüne seyirci kaldı. Ambulansı aramadı. Peki Bree Andrew'u neden ıssız bir benzincide bıraktı? geosally 31-05-07, 13:44 Cünkü Andrew annesinden intikam almak icin onun erkek arkadasiyla yatti. Adam sex-bagimlisiydi. FACU 01-06-07, 17:27 Cünkü Andrew annesinden intikam almak icin onun erkek arkadasiyla yatti. Adam sex-bagimlisiydi. soru sorulmamış ben sorayım bari zack mikenin oğlumu sbuffy 01-06-07, 18:38 evet,mikeın oğlu. 2.sezonda susan ne için ameliyat oldu forever_bim 01-06-07, 19:16 Gezgin Dalak hastalığına yakalanmıştı. Peki Rex Van De Kamp'ın ölüm sebebi tam anlamıyla nedir? Neden bu adamda zehirlenme olmuştur? Neye karşı duyarlıdır? Pamir 01-06-07, 19:48 Gezgin Dalak hastalığına yakalanmıştı. Peki Rex Van De Kamp'ın ölüm sebebi tam anlamıyla nedir? Neden bu adamda zehirlenme olmuştur? Neye karşı duyarlıdır? kalp krizinden ölmüştür.. ama asıl sebebi george'dur. çünkü george rex'in ilaçlarını değiştirip rex'in alerjisi olduğu potasyum maddesini koymuştur.. potasyum'a alerjisi vardı galiba(yanlış hatırlamıyorumdur ama!!) bir de soğan yiyemiyordu...soğan'a da alerjisi vardı rahmetlinin.... daniella 1. sezon'da okulda bir klube üyeydi!!! sonra o klupten ayrıldı..( e zaten şuanki durumunda o klube üye olmaya devam etmesi beklenemezdi) ne klubüydü???? FACU 30-06-07, 18:44 kimse bilmiyor galiba neyse bu soruyu geçelim edie brit ölecekmi? Freddy 26-07-07, 12:12 Ölecek bence Çünkü düşündükçe bu kez çıkışı yok diyorum Mike, orson vs. hepsi bişekilde kurtuldular bi umut vardı Ama edie öyle bi yöntem seçti ki :( KEşke ölmese ama senaristimizden bi mucie bekliyorum ben Mutlaka bi yolunu bulup diriltir Julie edie'nin yiğeniyle neden ayrıldı FACU 26-07-07, 12:47 Ölecek bence Çünkü düşündükçe bu kez çıkışı yok diyorum Mike, orson vs. hepsi bişekilde kurtuldular bi umut vardı Ama edie öyle bi yöntem seçti ki :( KEşke ölmese ama senaristimizden bi mucie bekliyorum ben Mutlaka bi yolunu bulup diriltir Julie edie'nin yiğeniyle neden ayrıldı tahminen edienin yiğeni julieyi aldattı forever_bim 01-08-07, 10:35 tahminen edienin yiğeni julieyi aldattı Evet Danielle ile aldattığı ortaya çıktı. Soruyu sorayım o zaman. Bree oğlunu 2. sezonda neden ıssız bir yerde terketti? (mia) 01-08-07, 10:39 andre peterle yatmıştı çünkü.peter bree nin danışmanı ve de sex bağımlısı erkek arkadaşıydı. andrew'un araba ile ezdiği bree nin örtbas ettii kadın kimdi???? forever_bim 01-08-07, 22:24 Gaby'nin kayınvalidesi. Yani Carlos'un annesi. Birinci sezonda sezon finalinde en son sahnede ne olmuştu? FACU 02-08-07, 23:03 Gaby'nin kayınvalidesi. Yani Carlos'un annesi. Birinci sezonda sezon finalinde en son sahnede ne olmuştu? rex van de kamp ölmüştü tom karısının çalışmasını istemişti zack susanı rehin almıştı carlos hapisa girmişti carlos gabyyi kimle aldatacak sweetrock 02-08-07, 23:51 rex van de kamp ölmüştü tom karısının çalışmasını istemişti zack susanı rehin almıştı carlos hapisa girmişti carlos gabyyi kimle aldatacak taşıyıcı anne ve aynı zamanda da hizmetçileri olan shao mey miydi neydi...?onla aldatçak :) susan yolladığı mektubun eddie'ye gitmesini istemedi ve postacıdan mektubu aşırdı...peki mektupta ne yazıyordu??2. sezon :) forever_bim 04-08-07, 08:50 Susan Carl ile olan ilişkisini itiraf ediyordu Edie'ye.. Peki Edie bunun üzerine ne yaptı?:) .:princesse:. 04-08-07, 12:10 susan'ın ewini yaktı :) Susan ewi yandığında nerde kalmaya başladı? Freddy 04-08-07, 21:25 Karavanda yaşamaya başladı :) Peki kim ona jest yaparak yepyeni bir ev satın aldı? forever_bim 05-08-07, 11:42 Mike Delfino tabii ki. Lynette'in 4 afacanın adları neler?? FACU 05-08-07, 16:54 Mike Delfino tabii ki. Lynette'in 4 afacanın adları neler?? poker,pakır,pırestın(küçük kızın adını unutum yaw:() lynette iyileşecekmi kanseri yenecekmi? forever_bim 05-08-07, 21:38 Porter, Parker, Preston erkek çocuklar, kızın adı da Penny. Sorduğun sorunun ucu çok açık ama bence ölmeyecek Lynette. 2. sezonda Betty'nin oğlunun öldürdüğü kızın adı neydi? Flora_Cagla 06-08-07, 17:34 melanie idi sanırım xio mei neden bir anda solis'lerin yatak odasında kalmaktan vazgeçti?? (çok kolay oldu yaff :D) cadii_sheker 06-08-07, 18:03 melanie idi sanırım xio mei neden bir anda solis'lerin yatak odasında kalmaktan vazgeçti?? (çok kolay oldu yaff :D) sanırsam gaby bütün parfümlerinden bi karışım yapıp odaya sıkmıştı kokuya dayanamadığı için de vaz geçti arkadaş:img-yes: peki susanın evini yakan kimdi ve yakma sebebi neydi???:img-wink: .:princesse:. 06-08-07, 19:14 sanırsam gaby bütün parfümlerinden bi karışım yapıp odaya sıkmıştı kokuya dayanamadığı için de vaz geçti arkadaş:img-yes: peki susanın evini yakan kimdi ve yakma sebebi neydi???:img-wink: edie . çünkü susan ona carl la birlikte olduunu anlatan bi mektup yazmıştı.. -tom'um diğer karısının adı neydi? (çok basit oldu ama :img-wink:) forever_bim 06-08-07, 20:46 Nora... Betty Applewhite'ı canlandıran aktristin adı neydi? Rabish 07-08-07, 12:06 Alfre Woodward 1. sezonda Mike polis tarafindan tutuklandiginda suçsuz oldugu nasil ve kimin sayesinde anlasilmisti ? forever_bim 07-08-07, 12:15 Yanlış hatırlamıyorsam Susan ortaya çıkarmıştı ama yanlış da olabilir. Doğruysa soru hakkımı kullanacağım:) Rabish 07-08-07, 16:27 Evet, Susan cok komik bir sekilde o gece birlikte olduklarini ifade etmisti :) Soru'nu sorabilirsin Hasancim :img-wink: forever_bim 07-08-07, 21:55 Çok kolay olacak ama yine de soracağım. Felicia neden Paul'e şantaj ve bilumum işkence methodlarını uyguladı? FACU 07-08-07, 23:34 Çok kolay olacak ama yine de soracağım. Felicia neden Paul'e şantaj ve bilumum işkence methodlarını uyguladı? çünkü kardeşini öldürmüştü orson mikeye bilerekmi çarptı? bilerek çarptıysa neden çarptı arabayla forever_bim 08-08-07, 21:44 Bilerek çarptı. Çünkü Mike Orson'un annesinin işlediği cinayete tanıklık edebilecek bir isimdi. Orson risk almak istemedi. Orson Wisteria Lane'e hangi umutsuz kadın kahramanımızla tanışarak dahil oldu? Nerde tanıştılar? dml 08-08-07, 22:39 Bilerek çarptı. Çünkü Mike Orson'un annesinin işlediği cinayete tanıklık edebilecek bir isimdi. Orson risk almak istemedi. Orson Wisteria Lane'e hangi umutsuz kadın kahramanımızla tanışarak dahil oldu? Nerde tanıştılar? Susan ile tanışarak... Susan ile sinema salonunda tanıştılar, Susan Mike'a inat Orson'dan kendisinin erkek arkadaşı gibi davranmasını istemişti... Susan Mike'ı aramak için gittiği kamp alanında rehberi bırakıp kendi başına ormana gider ve kaybolur. Telefonun şarjı bitmeden önce aradığı kişi kimdir ve ona nasıl bir mesaj bırakır? (kelimesi kelimesine yazmanıza gerek yok tabii..) sisley 08-08-07, 23:25 Susan Mike'ı aramak için gittiği kamp alanında rehberi bırakıp kendi başına ormana gider ve kaybolur. Telefonun şarjı bitmeden önce aradığı kişi kimdir ve ona nasıl bir mesaj bırakır? (kelimesi kelimesine yazmanıza gerek yok tabii..) Susan şarjı bitmeden önce Mike'ı aradı.Onu her zaman sevdiğini, olanlar için ne kadar üzgün olduğunu söyledi. Soruma gelince : Ian'ın annesinin adı neydi ? :) Edit: Soru zor geldi galiba o zaman değiştiriyorum Scavo pizza açılırken Bree'nin başına neler geliyordu , açılışta değildi çünkü.:img-polic forever_bim 10-08-07, 10:24 Orson'un annesi Bree'yi uyutmuştu. Ortadan kaldırmasına ramak kala Orson geldi ve onu kurtardı. Ian'ın babasının nasıl bir takıntısı vardı? sisley 13-08-07, 20:54 Orson'un annesi Bree'yi uyutmuştu. Ortadan kaldırmasına ramak kala Orson geldi ve onu kurtardı. Ian'ın babasının nasıl bir takıntısı vardı? Bayan iç çamaşırları giymek gibi bir takınıtısı vardı hatta Susan'a yakalanmıştı böyle :) 2. sezonda Bree'nin babası ve üvey annesi neden ziyarete gelmişti ? forever_bim 13-08-07, 21:04 Bree'nin Andrew'la ciddi sorunları vardı. Andrew'la başa çıkamıyordu. Onlar Andrew'u almak için geldiler. Ama eşcinsel olduğunu öğrenince onu Bree'ye bıraktılar. Umarım yeterli yazabildim:) Betty Applewhite Caleb'ın masum olduğuna nasıl kanaat getirdi? PS. Betty Applewhite dönemi dış dünyada beğenilmese de gerek kurgu gerek oyunculuk açısından bence müthişti:) büyük cadı 23-08-07, 17:33 polisler onu sorgularken melanie fosterin üstüne ceket örtülü bir resmini gösterdiler o ceket mathew undu böylece betty gerçeği anladı bree ye haber verdi ve daniell iğ kurtardılar uzun oldu ama böyleydi. bree nin kızı kimden hamile kaldı ve nu olayı gizlemek için nasıl bir çözüm buldular ? forever_bim 23-08-07, 20:14 Bree'nin kızı Edie'nin yeğeni Austin'den hamile kaldı. Orson ve Bree onu uzağa gönderdiler doğumu gerçekleştirmesi için. Bu arada Bree hamile rolü yapıyor ki, Danşelle'ın bebeği geldiğinde kimse "Nerden çıktı bu bebek?" demesin diye. Lynette'in ikinci sezonda ona sürekli arıza çıkaran patronlarının adları nelerdi? Biri bay diğeri bayan? FACU 24-08-07, 14:24 nina adamın ismini hatırlayamıyoum stuudu galiba... 4. sezon ne zaman başlayacak orson kötü birimi? forever_bim 26-08-07, 21:20 Nina doğru. Erkek patronun adı Ed idi. Orson kötü biri tabii ki. Mike'ı ezmeye çalıştı. Bunu örtbas etti. 4. sezon ABD'de Eylülde bizde Ocak'ta başlar sanırım. Soru: Gaby neden bebeğini düşürdü 2. sezonda. FACU 27-08-07, 19:31 aycaım ya bree nasıl böyle bir adamla evlendi offf yaaaaa çok kötü ocakmııııııııııııı :( birtanekara kadı vardıya forever bim neydi adı bety! hatırladım onun olu keylır kaçmıştı ve gabynin evine girdi gabyde ondan korkup kaçarken merdivenlerden düştü bu sahne çok kötüydü:( benim soruma gelinceeeee breenn oğlu andru annesi onu bir yerde bırakmıştı artık senle baş edemyeceğim gücüm yok demişti nasıl geldi andru geri? ve andru nasıl iyi bir çocukl olacak ne zaman olacak orsonun kötü annesi çıktığı zamanlardamı forever_bim 27-08-07, 19:56 Andrew'u Orson bulup geri getirdi. Sorunun geri kalanını affınıza sığınarak anlayamadığımı söyleyeceğim. FACU 28-08-07, 13:23 andru ne zaman iyi olacak? soru bu kısaca:) yoksa 3. sezondamı olmadı:) FACU 11-11-07, 01:06 neden mesajım silindiki oysaki bir soru sormuştum:( 4. sezonun fragmanında tony parkeri göremedim dizide oynayacak diyorlardı ya bu doğru haber değilmi ama ondan hiç söz etmiyorlar lten cevappp Freddy 26-11-07, 10:51 Cnm yarışmayı durduracak sorular sormayalım :) Bilen birisi varsa bu msjdan sonra da cvp verebilir Çok kolay bi' soru: :) 4. sezon tanıtım fragmanında Bree, karnına şiş (ya da mil) girdiğinde neden hiç bir şey hissetmiyor :) FACU 26-11-07, 14:31 çünkü hamile değil kızı hamile edienin kardeşinden ama kızı yatılı okuşa öyle bişeye göderdiler numaradan ben hamileyim diye karnına yastık koyuyor kızı doğurunca kendi çocuğu gibi gösterecek gabriel carlosu yenidenmi sevecek ben donduraak soru sormuyorum biğr arkadaş sormuş bende onun sorduğu soru dondu diye başka bir soru sordum d-h fanları diziyimi unuttu ne FACU 04-01-08, 17:09 lynette tom nerede tanışmışlardı? bu kolay bir soru hadi d-h Fanları diziyi unuttunuzmu ne :((:( FACU 14-02-08, 03:39 tamam çok kolaay van de kamp soyadı nasıl okunuyor Beyaz Balina 16-02-08, 11:44 ven de kemp diye okunuyo sanırım 1. sezonda bree ve rex evlilik danışmanına giderken nereye gittiklerini söylüyolardı ? FACU 11-05-08, 16:18 golf oynama gittiklerini söylüyorlardı.marie alice için verilen akşam yemeğinde rex bunu söyledi.bree ise rex'in mahrem sırlarını döktü. umarım ayrıntılı bir bilgi olmuşdur.. (Bu arada van de kep diye okunuyor!) jon gerçektende gabriele aşıkmıydı? Freddy 13-05-08, 18:56 golf oynama gittiklerini söylüyorlardı.marie alice için verilen akşam yemeğinde rex bunu söyledi.bree ise rex'in mahrem sırlarını döktü. umarım ayrıntılı bir bilgi olmuşdur.. jon gerçektende gabriele aşıkmıydı? evet bundan önceden emin olmasak da bu sezon carlos, john'un evine gittiğinde john itiraf etmişti Hadi 2005 yılına dönelim İlk bölümde sakarlığıyla dillere destan Susan kimin evini yakmıştı FACU 14-05-08, 14:47 evet bundan önceden emin olmasak da bu sezon carlos, john'un evine gittiğinde john itiraf etmişti Hadi 2005 yılına dönelim İlk bölümde sakarlığıyla dillere destan Susan kimin evini yakmıştı edie'nin evini yakmıştı.martha'dan edie oğluna bakmasını istemişti martha'da susan'a söylemişti.Susan da geceyi geçireceği erkeğin mike olduğunu sanmıştı.Evine girmişti ve birden elindekini (sinirden) mummun üstüne fırlatmıştı.Bu arada 1. sezon 2004'teydi. gabriel'in kızlık soyadı ve okunuşu nedir? sahika_87 14-05-08, 17:22 gabbynin soyası solis okunuşunu bilmiyorum maalesef lynette hangi hastalığa yakalandı FACU 15-05-08, 13:16 gabbynin soyası solis okunuşunu bilmiyorum maalesef lynette hangi hastalığa yakalandı GABY'nin kızlık soy adını sormuştum... Freddy 15-05-08, 16:30 edie'nin evini yakmıştı.martha'dan edie oğluna bakmasını istemişti martha'da susan'a söylemişti.Susan da geceyi geçireceği erkeğin mike olduğunu sanmıştı.Evine girmişti ve birden elindekini (sinirden) mummun üstüne fırlatmıştı.Bu arada 1. sezon 2004'teydi. gabriel'in kızlık soyadı ve okunuşu nedir? teşekkür ederim 1. sezonun 2004te olduğunu biliyorum ama sen de biliyorsun ki dizi türkiyede cnbce'de 15 şubat 2005te başladı :) Freddy 28-05-08, 02:46 GABY'nin kızlık soy adını sormuştum... gaby'nin kızlık soyadı tmm da okunuşunu niye soruyorsun ki Okunuşuyla mı yazıcaz yani İngillizce dersinde bile okunuşlarını yazdırmazlardı :) Beyaz Balina 14-06-08, 14:01 gabrielle'in kızlık soyadı marquez markuez diye okunuyo FACU 17-06-08, 16:12 gabrielle'in kızlık soyadı marquez markuez diye okunuyo Çok Teşekkürler! |