PDA

Tüm Versiyonu Göster : 98. bölüm yorumları...

Sayfalar : [1] 2 3 4 5

_ArZ_
27-05-07, 19:48
Yorumlarımıza buradan devam edelim arkadaşlar...

emirdag-güzeli
29-05-07, 17:02
Hayirli olsun yni baslik..

Bide arkadaslar bi bakmisiniz nihan geliyor onun bobrege aynisi olmus oluyor...ondan sonra mehmete veriyorlar boye bir senaryo yapsalar herhalde sinirden gülerim..

mehgüm
29-05-07, 17:16
yeni başlığımız açılmış gözümüz aydın allahım inşallah özetimiz gibi fragmanımızda erken gelir aklıma bişey geldi hastaneye getirilen çocuğun böbreği mehmete uyacak ya hani ailesi organ bağışını kabul etmeyecek diye yazıyor ya özette bence gümüş onlarla güzel bi konuşma yapar fakat aile kabul etmez aileden çocuğun annesi gümüşü melekle beraber mehmetin yanında görür ve duygulanır ufacık yavrucağın babasız kalmasını istemem der gümüşe ve kabul eder belki böyle olur bi ihtimal

yaz yagmuru
29-05-07, 17:20
yenı baslıgımız acılmıs sonunda ne gusel artık burdan devam edelım canlarım.
eee mutlu son olcak artık bu kadarını bılıyoruz.mehmet can konusmuyordu ya hıc melegımızıde ona nazaran erken konusturdular.ben sabırsızlıkla beklıyorum melegın mehmet deyısını dumayı dublaj bıle olsa.arkadaslar ben yıneleyecegım.belkı hepımız ansdekı yapımcılarımızın maıl adreslerıne maıl gonderleım vcd ve dvdler ıcın belkı bır fydası olurda cıkartırlar.

başak_mu
29-05-07, 17:20
arkadaşlar gümüş'le mehemtin ilk sezon adaya gittikleri bölüm kaçıncı bölümdü ya..arıyorum ama bulamadım blen varsa söleyebilir mi

mavıs09
29-05-07, 17:26
Dizimizin çekimleri bugün bitiyormuş, belki de şu an bitmiştir bile. Ekip, oyuncular dağılmaya başlamışlardır herhalde. Bu içimi acıtıyor. Bizler dizinin son üç bölümünü izleyeceğiz ama ekip, oyuncular yollarını çoktan ayırmış olacaklar. Üç koca yıl birlikte çalışan bu insanlar belki de bir daha birlikte çalışamayacaklarını bilmenin üzüntüsüyle ayrılacaklar. Bizler bir daha bu diziyi izleyememenin verdiği acıyı yaşarken onlar üç yıl birlikte oldukları dostlarıyla iş anlamında yollarını ayıracak ve belki de bir daha aynı projede çalışabilmenin umuduyla birbirlerine veda edecekler. Elbette birbirleriyle görüşeceklerdir ama üç yıl boyunca bir dizi setini paylaştıktan sonra ayrılmak çok zor olsa gerek. O üç yıl boyunca kim bilir neler yaşadılar? Çekimler sırasında belki kahkahalarla güldüler belki de hüngür hüngür ağladılar. Belki çekimler sırasında küçük tartışmalar yaşadılar, belki de büyük kavgalar ettiler. Belki de içlerinde fırtınalar koptu ama bunu kimseye belli edemediler. Özel hayatlarındaki sevinçlerini, üzüntülerini, kızgınlıklarını paylaştılar belki de. Koca bir üç sene kim bilir neler yaşadılar ama ne yaşadılarsa bunu dizide bize asla aksettirmediler. Üç sene boyunca olmamış mıdır ters giden bir şeyler. Mutlaka olmuştur ama bunu bize asla hissettirmediler. O kadar profesyonel çalıştılar ki üç sene boyunca biz bu aileyi gerçekten yaşıyorlarmış gibi gördük hep. Aile bağlarını öyle güzel bize aktardılar ki bunu başka hiçbir dizide hissedebileceğimi sanmıyorum. Sadece aile bağlarımı? Bunun yanında bizim değerlerimizi bize tekrar hatırlattılar. Her şeyden önemlisi sevgiyle her problemin çözülebileceğini, aile olarak kenetlenildiği zaman tüm sorunların altından kalkılabileceğini bize bir kez daha gösterdiler. Ekranda bunları bize aktaran oyunculardı ama bunu oyuncuların bize aktarmasını sağlayan kalabalık bir teknik ekip vardı. Onları birçoğumuz tanımıyoruz ama en az oyuncular kadar övgüyü hak ediyorlar. Yönetmeninden çaycısına kadar mükemmel bir ekip çalışmasıyla biz bu aileyi bağrımıza bastık. Bizden birileri olarak gördük. Şimdi hepsinin üç yıllık emek verdikleri dizi bitiyor. Sıra hepsine tek tek teşekkür etmeye geldi. Bu yazıyı bunu için yazıyorum. Bana ilk kez bir dizide bu duyguları yaşattıkları için tüm ekibe teşekkür ediyorum. Bu teşekkür çok uzun olacak biliyorum ama bu diziye emeği geçen herkesin adını bir kez de olsa anmak istedim. Unuttuğum olursa şimdiden çok özür diliyorum. İşte başlıyorum. Yönetmenimiz Kemal UZUN’ a, yardımcı yönetmenimiz Nuray KETEN’ e, sanat yönetmenimiz Yelkan İŞKORKUTAN’ a, yapım sorumlumuz Yahya TOMAKİN’ e, dublaj yönetmenimiz Ersin SANVER’ e, dublaj yönetmen yardımcımız Emrah AKŞIK’ a, kurgu Eren ÖZTEK’ e, müzik Cem ERMAN’ a ( Kepçe Müzik ), görüntü yönetmenimiz Serdar ARMUTLU’ ya, senaristlerimiz ( her ne kadar zaman zaman onlara çok kızsak da yine de biz onları anlıyoruz aslında ) Eylem CANPOLAT’ a, Sema ERGENEKON’ a, Berfu SONER’ e, Devrim Yıldız ÖZDEMİR’ e, uygulayıcı yapımcımız Ahmet KAYIMTU’ ya, dramalar koordinatörümüz Lale EREN’ e, yapımcımız D-Productions’ ın tüm çalışanlarına, ışık şefimiz Eren KARAPINAR’ a, kameramanımız Tarık ERKAN’ a, set amirimiz Cenap KUŞÇU’ ya, Jimmy jib operatörümüz Serkan HASEKİOĞLU’ na, yönetmen yardımcılarımız Filiz ADIGÜZEL’ e, Çağrı BAYRAK’ a, Aytaç ÇİÇEK’ e, Neslihan DEMİRER’ e, yapım asistanlarımız Necmi KOLAYCA’ ya, Beyza ERAYDIN’ a, Murat TURAN’ a, Serkan İPEK’ e, post prodüksiyon sorumlumuz Müberra SESALAN’ a, kostüm sorumlumuz Fatma ŞAHİN’ e, sanat asistanlarımız Murat KEPEZ’ e, Tan YÜREKDURMAZ’ a, Ömür Tugay TATLITUĞ’ a, Jimmy jib asistanımız Serhat POLAT’ a, kostüm asistanımız Mihrican ŞENGÜL’ e, kamera asistanlarımız İsmail ERSAN’ a, Nail KOÇ’ a, ışık asistanlarımız Serhat TÜMAYMAN’ a, Sinan Şahin KAPLAN’ a, Serkan YILMAZ’ a, Erdem HELVACI’ ya, Hüsamettin ÇELENK’ e, set asistanlarımız İbrahim ÇAKIR’ a, Özkan ÖZDEMİR’ e, Abdülkerim ÇAKIR’ a, Necmi YARAR’ a, makyözümüz Dilek ÖZTÜRK’ e, makyöz asistanımız Leman AKTAŞ’ a, kuaförümüz Gürhan KALAY’ a, kuaför asistanımız Cihat KESKİN’ e, stajyerimiz Elif GÜLŞEN’ e, post prodüksiyon 8mm çalışanlarına, stüdyo koordinatörü K. Çağrı ÖZDAL’ a, Color Correction Cenk EROL’ a, Ayben EROL’ a, kurgu asistanlarımız Yılmaz UĞURLU’ ya, Çağrı Ece MAKİ’ ye, Erhan DİŞÇİ’ ye, A. Nail GÜLEÇYÜZ’e, Tolga GÜNAY’a, yapım Yasemin ELİBOL’ a, Erdem GAGA’ ya, sponsor sorumlumuz Aylin GACALOĞLU’ na, idari işlerden sorumlumuz Ender ÖZCAN’ a, Tamer SAVAŞ’ a, teknik koordinatörümüz M. Engin AĞIN’ a, ekip servisi Şeref ÖZKUL’ a, ışık kamyonu şoförü Adnan ÇAKIR’ a, kamera minibüsü şoförü Fedayi KIT’ a, jeneratör kamyonu şoförü Murat SARITAŞ’ a, set kamyonu şoförü Kemal AYDEMİR’ e, kostüm kamyonu şoförü Doğan YAZGAN’ a, ulaşım Abdullah AYLA’ ya çok teşekkür ediyorum. Hepsine ayrı ayrı gönül dolusu teşekkürler. Ayrıca bu isimlerden değişenlerde oldu. Onlara da gönülden teşekkürler.
:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

mavıs09
29-05-07, 17:27
Gelelim biraz daha yakından tanıdığımız oyuncularımıza. Öncelikle dedemiz, üstadımız Ekrem BORA. Şu sıralar sağlığı pek iyi değil öğrendiğimiz kadarıyla. Umarım ciddi bir rahatsızlığı yoktur. Bir an önce eski sağlığınıza ve neşenize kavuşmanız dileğiyle geçmiş olsun dileklerimi tekrarlıyorum. Sevgili Ekrem BORA, bize aile bağlılığını, bir babanın, dedenin ailesi için neler yapması gerektiğini bir kez daha hatırlattınız. Sizi biz de dedemiz olarak gördük. Keşke bütün dedeler sizin kadar sıcakkanlı ve sevecen olabilse. Bize bu duyguları hissettirdiğiniz için gönülden teşekkür ediyorum size. İyi ki varsınız ve uzun yıllar daha sizi ekranlarda görürüz.

Güngör BAYRAK hanımefendi. Öyle asil bir kişiliğiniz var ki. Yaptığınız her harekette ben kendi adıma zarafet dersi aldım. Tabii bunun yanında Şeref karakteriyle de bir annenin ailesi için nasıl canla başla kötülüklerle savaşabileceğini bizlere bir kez daha hatırlattığınız için gönülden teşekkürler. Bundan sonra ki yaşamınızda da her şey gönlünüzce olur umarız. Bu diziyle sizi tanıdığımız için bizde çok mutluyuz sevgili Güngör BAYRAK.

Füsun ERBULAK, sizi geç tanıdık. Oynadığınız karakter yüzünden size kızdık ama bu aslında sizin ne kadar iyi bir oyuncu olduğunuz kanıtıydı. O kadar gerçekçi oynadınız ki bizde sizin yarattığınız karakter sanki gerçekten yaşıyormuş gibi kızdık, sinirlendik. Size de gönülden teşekkürler sevgili Füsun ERBULAK. Ailenizle birlikte mutlu günler geçirmeniz dileğiyle...

Dizimizin sağduyusu sevgili Serdar ORÇİN. Sizi daha önce bir iki projede daha izlemiştim ama bu diziyle ne kadar iyi bir oyuncu olduğunuzu bir kez daha kanıtladınız. Yarattığınız Onur karakteri dizide çizgisi hiç değişmeyen, sağduyulu, sevecen bir o kadar da romantizm özürlü ama aynı zamanda sevdikleri için her şeyi yapabilecek bir kişiydi. Biz O’ nu çok sevdik. Hatta bizim gerçek anlamda her zaman sağduyumuz oldu. Dizide en gerekli lafları en uygun zamanda yapan başımızın tacı biricik Onur’ umuz oldu. Sevgili Serdar ORÇİN sizin de tüm yaşamınız boyunca her şey gönlünüzce olsun. Yolunuz açık ve geniş olsun. Şunu bilin ki Gümüş dizisi izleyicisi sizi asla yalnız bırakmayacak. Yaptığınız her işte sizi izleyen gözler olacak. Size de kalbimin en sıcak köşesinden teşekkürler.

Dizimizin güzel seslisi biricik Ayça VARLIER. Ah sizin o güzel sesinizle şarkı söylemenizi çok az duyduk ama duyduğumuz anda da herkes kendinden bir şeyler bularak dalıp gitti başka diyarlara söylediğiniz şarkıyla. Hele o “ geceler “ şarkısını söylediğiniz bölüm ben o kadar eskilere gitmiştim ki size beni o güzel günlere götürdüğünüz için çok teşekkür etmek istiyorum. O güzel sesinizle o güzel günleri hatırlamak muhteşemdi doğrusu. Gelelim Pınar’ ımıza. O bizim heyecanlı, telaşlı, kızdı mı gözü hiçbir şey görmeyen, biraz fevri, biraz deli ama sevgili dolu Pınar’ ımızdı. O’ nu bu özellikleriyle sevdik, ailemizden biri gibi gördük. O, sağduyumuz Onur, biricik Defne’ miz ve Doruk’ umuz bizim çekirdek ailemiz oldunuz. Onlara kimse dokunmasın diye zaman zaman isyan ettik. Onlar bizim için belki de isteyip de kavuşamadığımız ailemizdi, belki annemizden, babamızdan göremediğimiz sıcak sevgili dolu bakışları vardı gözlerinde çocuklarına bakarken kim bilir belki de mutfakta ki beceriksizliğimizdi sizde bize benzeyen. Ne olursa olsun siz bizden biriydiniz. Benim için siz hepte öyle kalacaksınız. Size de kalbimin en sıcak köşesinden teşekkür ediyorum. Yolunuzun açık olduğunu biliyorum. Umarım sizi bir gün Hisseli Harikalar Kumpanyası müzikalinde izleme şerefine erişebilirim. Buraları okuyorsanız deli olduğumu biliyorsunuzdur. Belki bir delilikte sizin için yaparım. Belli mi olur? Sevgilerimle sevgili Ayça VARLIER. Sizi izlemekten ve dinlemekten aldığım zevki en kısa zamanda tekrar almak dileğiyle... sizi de takipteyiz bunu bilin.

Bahar’ ımız. Sevgili Sevinç GÜRŞEN o sıcacık gülüşünüz var ya ne halde olursam olayım bana huzur veriyor. Bir insan ancak bu kadar içten gülebilir. Aslında Bahar’ ımız çok fazla gülen biri değildi. O otoriter, tuttuğunu koparan, haksızlığa asla tahammül edemeyen, inatçı çalışkan, başarılı, zeki, kalbinde fırtınalar kopan, aslında sevgi dolu bir kalbi olan biricik Bahar’ ımızdı. O’ da Onur’ umuz gibi her zaman sağduyulu olan ama zaman zaman hırslarına yenilen, hata yaptığını anladığında da geri adım atmaktan çekinmeyen bir tanemizdi. Tüm bunları bize hissettiren sevgili Sevinç GÜRŞEN. Mükemmel oyunculuğunuz için size de kalbimin en sıcak köşesinden teşekkürler. Yolunuz açık olsun. Sizi de takipteyiz sevgili Sevinç GÜRŞEN.

Sevgili Kamil GÜLER. Bir ara sizden uzak kaldık. O zamanlarda yokluğunuz hissedildi dizide. Zaten bu dizide ki en önemli özellik hepinizin bir bütün olmasıydı. Siz de bizim deli dolu Gökhan’ ımızdınız. Deli dolu olduğu kadar, inatçı, çabuk parlayan, çalışkan, bir amacına ulaşmak için hiçbir şeyden gözü korkmayan, cesur, atak, sevgiye aç ama sevgi dolu, sevdikleri için her şeyi yapabilecek gazetecimizdi. Bahar ile atışmaları bizim her zaman gülümseyerek izlediğimiz sahneler oldu. O’ nu da çok sevdik. O’ da bizden biri oldu sayenizde sevgili Kamil GÜLER. Mükemmel oyunculuğunuz için size de kalbimin en sıcak köşesinden teşekkürler. Sizin de yolunuz açık olsun. Sevgili Kamil GÜLER sizi de takipteyiz, unutmayın.

mavıs09
29-05-07, 17:29
Önceki sevgili dolu, patavatsız, şakacı Berk’ imiz sevgili Soydan SOYDAŞ. Diziden ayrıldınız ama bizim kalbimizden ayrılmanız imkansız. Biz sizi de çok sevdik. Umarım sizi en kısa zamanda ekranlarda görürüz. Açıkçası özledik sizi. Size de kalbimin en sıcak köşesinden teşekkürler. Yolunuz açık olsun. Sizi de takip ediyoruz.

Sevgili Uğur ASLAN. Sizin ne kadar sıcakkanlı biri olduğunuz bizlerin e-maillerine verdiğiniz cevaplardan belli zaten. Orhan karakteriyle sizde bizden biri oldunuz. Ben Orhan’ ın en çok vefalı olmasını seviyorum. Bu kadar sevgi dolu , bu kadar düşünceli, bu kadar anlayışlı bir eş var mıdır acaba dünya da? Sanırım yoktur. Bize bunları en iyi şekilde aktaran sevgili Uğur ASLAN. Sizin de yolunuz açık olsun. Her şey gönlünüzce olması dileğiyle...

Yeliz BAŞLANGIÇ. Rukiye’ miz. Biraz deli, bir o kadar da kalbi temiz, çalışkan ama cahil, zaman zaman Orhan’ ın başının etini yiyen, kızı için ölebilecek sevgi dolu bir anneydi O’ da. O’ nu da çok benimsedik çünkü O’ da bizden biriydi. Sevgili Yeliz BAŞLANGIÇ, umarım bundan sonra da sizi ekranlarda görürüz. Sizin de yolunuz açık olsun.

Safiş Ninemizi unutmak olmazdı demi. Ah biz O’ nu çok sevdik ama O bizi unuttu galiba. Sevgili Ayla ASLANCAN. Bir anneannenin sıcaklığını bize yaşattığınız için çok teşekkürler. Sizi her gördüğümde kendi anneannem aklıma geldi. O sıcacık sesiniz hepimizi bir zamanlar bizi de böyle seven, seslenen kadını hatırlamamıza neden oldu. Size de gönülden teşekkürler. Dizi bitmeden sizi bir kez daha Gümüş’ ümüzün yanında görebilmeyi çok isterdik ama olmayacak galiba. Yolunuz açık olsun sizinde.

Sevgili Laçin CEYLAN ve Tayfun ERASLAN’ ı unutmakta olmazdı. Onlarla gerçek aşkı yakalamak için hiçbir zaman geç olmadığını öğrendik. Onlarla bir kez daha gerçek sevginin nasıl bir şey olduğunu hatırladık. Sizlerin oyunculukta ne kadar başarılı olduğunuzu her projenizde görüyoruz. Sizleri özlediğimizde oynadığınız dizileri izliyorum ve her seferinde keşke bizim Gümüş’ ümüzden ayrılmasaydınız diye iç çekiyorum. Yollarınızın açık olduğunu biliyorum. Sizleri ekranlarda izlemek her zaman bana zevk verecek. İyi ki bu dizide rol aldınız. Dizimize bambaşka tatlar kattığınız için sizlere de canı gönülden teşekkürler.

Sevgili Kayra’ cım. Canım benim. Gözümüzün önünde büyüdün sen. Seni yeğenlerimden biri gibi gördüm hep. Senin gibi tatlı bir çocuk yıldız bu kadar başarılı oyuncular içinde o kadar doğal oynadı ki asla garipsemedik hareketlerini. Umarım büyüyüp genç bir kız olduğunda da seni ekranlarda izleriz. Oyuncu olarak çok başarılı olacağın şimdiden belli. Sana da çok teşekkürler Kayra’ cım. O sıcacık gülümsemeni, sesini her zaman arayacağız canım. Boncuk boncuk gözlerinden öpüyorum bir tanem. Yaşamındaki her şey güzel olsun canım. Seni çok seviyoruz.

Faik ERGİN, Cansın ÖZYOSUN, Hilal UYSUN, Erdal CİNDORUK, Zuhal Taşar GÖKHAN, Göktuğ ALPAŞAR. Sizleri geç tanıdık. Oynadığınız karakterler yüzünden size çok kızdık, sinirlendik ama sizler de olmasaydınız bu ailenin sıcaklığını bu kadar iyi hissedemezdik. Hepiniz çok iyi oyuncularsınız. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Sizler olmasaydınız biz bu dizinin içtenliğini anlayamazdık. Sizlerinde yollarınız açık olsun.

mavıs09
29-05-07, 17:33
Ve sevgili Kıvanç TATLITUĞ. Maviş gözlü kardeşim, ağır abim. Sizi tanıma şerefine ulaştığım için kendimi şanslı sayıyorum. Sizinle tanışmaktan biraz çekinsek de siz bizi öyle bir ağırladınız ki bizler hala size karşı kendimizi mahcup hissediyoruz. Umarız yaptığınız jestin az da olsa karşılığını verebilmişizdir. Mehmet’ imize gelirsek. Ah O’ nda o kadar çok özellik var ki hangisini yazsam acaba? Öncelikle Gümüş’ ümüzü zaman zaman üzen bir eş, fazla çalışkan olmayan bir holding başkanı( ama ne yapayım öyleydi Mehmet ), dellendimi önünde kimse duramayan, ailesini bir arada tutmak için her şeyi yapabilen, sinirli, kızgın, zaman zaman lafını bilmeyen ( hem de hiç bilmeyen ), zaman zaman anlayışlı, zaman zaman anlayışsız, zaman zaman deli dolu, zaman zaman sabit fikirli, zaman zaman bizi deli eden hareketler yapan ( bak ....luk yapan demedim ), zaman zaman suratsız, zaman zaman güleryüzlü, zaman zaman insanların kalbini kırmak için elinden geleni yapan, zaman zaman insanlara yardım eden, zaman zaman insanları tanıyamayan, zaman zaman insanları çok iyi analiz eden, zaman zaman eşini dinlemediği için üzülen, zaman zaman eşini dinlediği için doğru yolu bulan, zaman zaman eşi kendisini affetsin diye şaklabanlık bile yapabilen, zaman zaman eşine inanmayıp başkalarına inanan, zaman zaman içkiden medet uman, zaman zaman şüpheci, zaman zaman güvensiz, zaman zaman hayatı zorlaştıran, zaman zaman kolaylaştıran, zaman zaman aşırı kıskanç, zaman zaman vurdumduymaz, zaman zaman affeden, zaman zaman taviz vermeyen ama tüm bunların yanında eşine delicesine aşık olan, O’ nun için ölümü göze alan, sevgi dolu mükemmel bir eş, mükemmel bir baba, mükemmel bir oğul, mükemmel bir kuzen, mükemmel bir dost, sevdikleri için her şeyi, her fedakarlığı yapabilen biriydi Mehmet’ imiz( aslında o kadar çok özelliği var ki Mehmet’ in ancak bunlar aklıma geldi. Yani kısacası bir erkek işte). Ve bu kadar farklı özelliği ilk oyunculuk deneyiminde bize mükemmele yakın bir şekilde aktaran Kıvanç TATLITUĞ. Siz oyunculuğa verdiğiniz değeri bize her zaman gösterdiniz. Aldığınız eğitim, oyunculuğa verdiğiniz değer ve bize saygınızdı aslında. Sizi bu diziyle tanıdık ve ben biliyorum ki daha uzun yıllar sizi ekranlarda göreceğiz. Dizi boyunca çizginizi hep bir adım öne taşıdınız. Bundan sonra da böyle olacağını biliyorum çünkü siz çok bilinçli bir insansınız. Bu işte başarılı olmak için ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağınızı biliyorum. Yukarıda saydığım daha doğrusu saymaya çalıştığım tüm bu değişken özellikleri ilk oyunculuk deneyiminde bize yansıtmayı başarabilen bir oyuncu ileride çok daha başarılı olacaktır. Bundan hiç kuşkum yok. maviş gözlü kardeşim, sana da kalbimin en sıcak köşesinden teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsın, iyi ki seni tanıdım ve iyi ki bu dizide oynadın. Yolun açık ve güzel olsun Ağır Abi. Sevgilerimle

Güzel gözlüm, gönlümün sultanı, sevgili Songül ÖDEN. Gümüş’ ümüz. Bir tanemiz, canımız, her şeyimiz. O, çıtı pıtı ama tuttuğunu koparan ( Şeref Hanımın bu sözü çok hoşuma gitmişti), kalbinde asla kötülük olmayan, sevgi dolu, herkesi kendi gibi sanan, bu yüzden zaman zaman üzülen, azimli, çalışkan, yardımsever, ailesine bağlı, güleryüzlü, sevecen, her zaman ayaklarının üzerinde durmayı başarabilen, canayakın, anlayışlı, sırdaş, çok iyi bir dost, mükemmel bir yenge, mükemmel bir abla, mükemmel bir gelin, mükemmel bir torun, kocasına delicesine aşık olan, O’ nun için ölümü bile göze alabilen, O’ nun mutluluğu için her şeyi yapabilen bir eş ve sevgi dolu bir anneydi Gümüş’ ümüz. O’ nunla sevdik, üzüldük, ağladık, güldük üç sene boyunca. O ne hissettiyse üç sene boyunca biz de bunu kalbimizde hissettik. Bunu bize güzel gözlüm, sevgili Songül ÖDEN yaşattı. İyi ki bu dizi de oynadın canım. İyi ki ben bu diziyi izledim. Seninle tanışmayı çok istedik ama olmadı, olamadı. Senin sesini duymak bile çok güzelken acaba seni görseydim neler hissederdim düşünemiyorum bile. Bizi kendine o kadar bağladın ki şimdi kara kara düşünüyorum eğer başka bir proje de rol almazsan ben ne yapacağım diye. Seni görmemin tek yolu televizyon çünkü. Biliyorum söz verdim tiyatro oyununa da geleceğim ama bir sefer görmek bize, bana yetmez ki. Üç sene sana ve diğer oyunculara o kadar alıştık ki hepinizi tek tek özleyeceğiz ve arayacağız. Ah güzel gözlüm. Kalbim şu an yangın yeri. O kadar karışık duygular içindeyim ki. Yarın çekimler bitiyor ve sizler biz son üç bölümü izlerken belki tatile bile çıkacaksınız ve o tatilden bir daha bu dizi için asla geri dönmeyeceksiniz. Ben sezon finallerinde bile acaba kadronun hepsi bizimle birlikte olacak mı diye tatil boyunca düşünürken şimdi ne seni ne de diğer oyuncuları bir daha göremeyeceğimi bile bile tatili nasıl geçireceğim? Bu duygular benim için bir ilk. Hiçbir diziye bu kadar bağlanmamıştım ve bundan sonra da bağlanmayacağım. Şu an hissettiklerimi bir daha yaşamamak adına asla da bağlanmayacağım. İçim çok acıyor. bu sizlerin suçu. Bizi öyle bir bağladınız ki kendinize şimdi kopmak, ayrılmak çok zor geliyor. Sanırım elimdeki dizinin videolarını izleyip izleyip hüzünleneceğim yıllar boyu. Unutuncaya kadar demiyorum çünkü asla sizleri unutmam mümkün değil. Hele ki seni unutmak mümkün mü? Bize sevgiyi, aşkı, bağlılığı, almadan vermenin güzelliğini ve daha bir çok şeyi hatırlattın. Senin sesinle, hareketlerinle, o içten gülüşünle tekrar farkına vardık bir çok şeyin. Burada defalarca söyledim ama yine söylüyorum güzel gözlüm. Seni çok seviyorum. her zaman yanında olan bir ablan var bunu hiçbir zaman unutma. Her zaman senin başarılarınla -hakkım olmasa da- gururlanan, mutlu olan bir ablan var. Yolunun açık olduğunu biliyorum. Sana da kalbimin en sıcak köşesinden teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsın, iyi ki bu dizi de oynadın ve ben iyi ki bu diziyi izledim. Sen bir tanesin ve daima öyle kalacaksın benim için. Seni seviyorum güzel gözlüm. Sevgilerimle

eminek
29-05-07, 17:37
Merhabalar
Diğer sayfada yorumlarınızı okurken gördümki herkeste dizinin sona yaklaşmış olmasını hüznü var.Bende dehüzün var dizi bitiyor.3 sezon boyunca Mehmet ve Gümüş aşkını izledim.Yeri geldi Mehmete kızdım bazende hak verdim.Gümüşle bir insan kazanmanın sanatını öğrendim.Sabrın insana neler getirececeğini ve umudun yaşamak için hayat kaynağı olduğunu gördüm.
Hep dedim ama bitecek.Ve bitiyor.
Bu duygu okuldan ayrılış gibi.Herşeye alışmışsınızdır okula öğretmenlere ve tabi öğrencilerinize.Sonra gitme vakti gelir başka bir okul çağırıyordur sizi.Herkesten kolaylıkla ayrılabilirsinizde öğrencilerinizden çok zor.Onların masum sevgisini bırakıp gitmek üzer insanı ,arkasında onlarca çift göz bırakmak üzer.
Gümüşte böyle masum bir sevgiydi benim için.Öğrencilerimden ayrılmak gibi.Sıcak saf ve tertemiz bir aşk hikayesi malesef sona eriyor.

yaz yagmuru
29-05-07, 17:44
adı gecen herkese bende teskkurlerımı gonderıyorum arkadaslar.daha oncede yazmısdım fınalde halamızı mehmetın babasını safıs nınemızı kaderımızı gıden herkesı gormeyı cok ıstıyordum.ozelıklede gulsun halamızı.neler oludgunu bılmıyoruz belkıde gelmısdırde bızde boylece herkesı goruruz fınalde.

emirdag-güzeli
29-05-07, 17:59
ay evet degil mi bugun cekimler bitti(belkit de bitmistir mavis09 dedi gibi..)
ayy daha yeni geldi aklima...uzuldum simdi yaa..of..bizde daha 3 bolum izliyecegs...ondan sonra the end....bize simdi sadece bakmak dusuyor...kivanc tatliug ve songul odeni cook seviyorum...tum gumus ekibini tesukker etmek istiyorum guzel bir proje yaptiniz icin..tabi bazen istemedimiz seyler oldu.ama sonunda bi dizi..umarim mutlu sonla bitirmisdirsiniz..

mavıs09
29-05-07, 18:20
Tek Kelimeyle Mukemmel Bir Yazi Arkadasim Tebrik Ediyroum Ve Yazini Yazicidan Cikarip Gümüş Ekibinden Harhangi Birine Gondermeni Tavsiye Ediyorum

çok teşekkür ederim canım. içimden geçen daha doğrusu hepimizin içinden geçen şeyler bunlar. bu yazıdan bir şekilde onların haberi olacağını düşünüyorum. olmasa da sizler okudunuz ya bu bana yeter. güzel sözlerin için tekrar çok teşekkürler.
sevgilerimle

gummuss
29-05-07, 18:33
adı gecen herkese bende teskkurlerımı gonderıyorum arkadaslar.daha oncede yazmısdım fınalde halamızı mehmetın babasını safıs nınemızı kaderımızı gıden herkesı gormeyı cok ıstıyordum.ozelıklede gulsun halamızı.neler oludgunu bılmıyoruz belkıde gelmısdırde bızde boylece herkesı goruruz fınalde.

evet ya keske gelseler hepsi bir arada olsa cok iyi olur:img-yes: :img-yes: :img-yes:

ela_ezgi
29-05-07, 18:38
arkadaslar!!!
ŞİMDI BI ARKADAS YAZMIS KI DIZMIZIN ÇEKIMI BU GÜN BİTİYOMUS NERDEN ÖĞRENDI BEN ONU ÖĞRENEBILIRMIYIM????

stml
29-05-07, 18:39
oyuncullarimizda ne dedi biliyormusun neden öyle söylüyorsunuz yeni projellerimizi izlemeyecekmisiniz dediller eh hadi cik isin icinden..

Bir daha mı.....:img-fear2 Dizi izlemek mi. Aman aman kalsın... :icon_whis

Ben tabii ki S. Öden'i, K. Tatlıtuğ'u E. Borayı S. Gürşen'i, K. Güler'i elbette izlemeyi çooooooook isterim. :img-yes: Umarım ekranlardan eksik etmezler yüzlerini..

Amaaaaa,....

Şu bizi 5 milyondan saymayan zat-ı muhterem başta olmak üzere 2 + 2 nin yer aldığı projelerinin uzağından bile geçmeyi düşünmüyorum... :mad72:

Umarım yukarıda isimlerini saydığım GERÇEKTEN YETENEKLİ oyuncularımızı ellerinde Oscar heykellerini alırken, Cannes'ten ödülleri alırkende ekranlarda izler ve bir yandan o oyuncular adına sevinirken Gümüş'ü hatırlayıp hüzünleniriz...:sad53:

Muge_ds
29-05-07, 18:43
Arkadaşlar Merhaba...

Dün geceden beri forum açılmıyordu ve buraların eksikliği benim için çok belli oldu..Forumun açılmadığı sürede,bu sayfanın ve buraların hayatımdaki yerini anlamış oldum...Dizi bittikten sonra maalesefki burası bir durgunlaşma dönemine girecek ve eskileri andığımız bir yer oluvericek..hem buna alışmak hem 3 sezondur izlediğimiz bir dizinin tam anlamıyla sonlanmış olmasına alışmak ne derece kolay olacak bilemiyorum ama ben şimdiden karalar bağlamak istemiyorum..Evett dizi bittiğinde çok üzüleceğim çünkü alıştığım bu oyuncuları ve ekibi bir daha bir arada göremeyeceğim..Tamam ekibimiz topluca başka bir işe devam edicek,belki gene güzel işler başaracaklar ama oyuncuların değişik olması bana bu tadı vermeyecek!!!

Merak etmeyin şuanda ekip daha dağılmış değil,şu saatte hala çalışıolar,bakarsınız hesapladıkları gibi olmaz ve çekimler verdikleri tarihte bitmeyebilir,neden olmasın!!

aygülen
29-05-07, 18:54
çok teşekkür ederim canım. içimden geçen daha doğrusu hepimizin içinden geçen şeyler bunlar. bu yazıdan bir şekilde onların haberi olacağını düşünüyorum. olmasa da sizler okudunuz ya bu bana yeter. güzel sözlerin için tekrar çok teşekkürler.
sevgilerimle

Sevgili maviş 09, ah ah ne yaptın sen gözyaşları içinde okudum yazını her kelimene aynen katılıyorum ve ben de hepsine sevgilerimi gönderiyorum.Bence hepimizin duygularına tercüman olmuşsun ağzına sağlık arkadaşım bu kadar güzel ifade ettiğin için çok teşekkürler.Umarım hepside bu güzel şahane yazıyı okur ve gurur duyarlar.Onları unutamayacağız inşallah sezon finali yazısı ile şok olmayı öle diliyorum ki çok içten inşallah!!!!! çok sağol duygulu içten kardeşim.

başak_mu
29-05-07, 18:55
yakında forum sayfasında eski diziler başlığına alınacak dizimiz ben de her ne kadar karalar bağlamak istemesem de elimde olmadan hüzünleniyorum işte..açıp açıp eski bölümleri izliyorum zaten yakında elimizde eski bölümlerden başka ne kalacakki...bitecegi aklıma geldikçe de içimden hiçbişi yapmak gelmiyor..ister istemez günlük yaşantımı da etkiliyor bu durum..

ben bir daha hiçbir diziye bu derece bağlanacagımı sanmıyorum..zaten baglanmak da istemiyorum senaryo sapıtınca sonra sacımızı başımızı yolmak kalıyor bize de.bu diizye beni bağlaya faktör büyük oranda oyunculardı zaten.bu ekiptekiler o kadar farklıki her birinin başka projelerini de takip etmeye çalışıcam ama onları ayrı ayrı izlemek çok zor olacak benim için.özellikle kıvanç ve songülü başka partnerlerle izlemeye alışmak çok çok zor...

karam20
29-05-07, 18:56
mavişim sen ne yaptın güzelim ya. Yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu.:img-cray: İçim cız etti canısı. Dizinin biteceğini biliyorum ve buna kendimi yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum. Bu harika ekibi bir daha izleyemiyecek olmak beni çok üzüyor.:icon_sorr Bugün çekimlerin son günü olması ve bu yorumunu okumak dizinin biteceği gerçeğini bir kez daha hatırlattı bana canım.:icon_sorr
Sen aslında benim (bizim) aklımızdakinleri çok güzel bir şekilde yazıya dökmüşsün. Ben bu kadar güzel ifade edemezdim. Bu nedenle sana ayrıca teşekkürler canım.:img-yes: Ben veda yazıları yazmayı hiç sevmem. Duygusallaştığım için saçmalarım ve kendimi ifade edemem. Bu nedenle bu yazdıklarım imdadıma yetişti. Altına imzamı atmak istiyorum canımın içi harikasın gerçekten.:good:
Bende öncelikle senaristlerimize çok teşekkür etmek istiyorum. Zaman zaman senaryonun geldiği durumdan dolayı onlara kızsakta bu güzel hikayeyi (günümüzün "Külkedisi'' hikayesini ) başlattıkları için çok minnettarım. Eğer onlar olmasaydı Gümüş diye bir dizi olmayacaktı. Bu dizinin ve oyuncuların her zaman hayatımda özel bir yeri olacak. :img-yes:
Bu kadroyu bir araya getirenlere ve dizede emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.:img-yes:

Not: Duygusallaştığım için saçmalamış olabilirim. Lütfen kusura bakmayın.

08_aşk
29-05-07, 19:02
mavıs09 duygularımıza tercüman olduğu için çok teşekkür ederim

bu dizinin bendeki yeri çok ayrı ya ben daha önce hiç dizi izlememiştim bundan sonrada zileyeceğimi zannetmiyorum bir dizi izledim bende bünye değişti bendeki bünyenin dizi izlemeyi kaldırmadığını anladım bu dizi sayesinde bazen üzüntüden gece uyumadım rüyalarımda onlarla oldum bazen doktorları ziyaret ettim ağlamaktan gözlerimi açamadım başım ağırdı bazen onlarla güldüm bazen onlara kızdım onlar gerçekmiş gibi onlarla yaşadım 3 yıl boyunca herkese bu diziyi izlemesi için baskı yaptım bazılarına küstüm ya reytingler için ne duvalar ettim dizimiz kalkabilir diye kalbime ağrılar girdi bu dizinin günü kimseyle paylaşmadım bu yüzden arkadaşlarımı bile küstürdüm yani üç yıl hayatımın içinde oldular hemde en baş köşesinde şimdi hayatımdan çıkıyorlar ama çok büyük boşluk bırakarak bu boşluğa her baktığımda onları hatırlayacağım hepsini ne çok sevdiğimi ve hayatımdaki büyük yerlerini iyiki izlemişim diyeceğim ve ne çok şey yaşamışım üç yıl boyunca
birde kıvanç ve songülün başka birileriyle oynama fikrine bile katlanamıyorum ya

mavıs09
29-05-07, 19:18
Sevgili maviş 09, ah ah ne yaptın sen gözyaşları içinde okudum yazını her kelimene aynen katılıyorum ve ben de hepsine sevgilerimi gönderiyorum.Bence hepimizin duygularına tercüman olmuşsun ağzına sağlık arkadaşım bu kadar güzel ifade ettiğin için çok teşekkürler.Umarım hepside bu güzel şahane yazıyı okur ve gurur duyarlar.Onları unutamayacağız inşallah sezon finali yazısı ile şok olmayı öle diliyorum ki çok içten inşallah!!!!! çok sağol duygulu içten kardeşim.

inşallah aygülen' im ama biliyoruz ki bu dualarımıza cevap alamayacağız. onlar ayrı diziler de oynayacaklar ve bizlerde içimiz yana yana eski günleri hatırlayarak hüzünle izleyeceğiz belki de yeni dizilerini. ama şu açık bir daha asla bu kadar sıcak bir kadroyu bir arada göremeyeceğiz. neyse canım. güzel sözlerin için çok teşekkürler. ben biliyorum ki hepimizin içinden bu ve buna benzer duygular geçiyor. ben sadece bunları yazıya döktüm. umarım saçmalamamışımdır. tekrar çok teşekkürler bu samimi duyguların için.

mavıs09
29-05-07, 19:26
mavişim sen ne yaptın güzelim ya. Yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu.:img-cray: İçim cız etti canısı. Dizinin biteceğini biliyorum ve buna kendimi yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum. Bu harika ekibi bir daha izleyemiyecek olmak beni çok üzüyor.:icon_sorr Bugün çekimlerin son günü olması ve bu yorumunu okumak dizinin biteceği gerçeğini bir kez daha hatırlattı bana canım.:icon_sorr
Sen aslında benim (bizim) aklımızdakinleri çok güzel bir şekilde yazıya dökmüşsün. Ben bu kadar güzel ifade edemezdim. Bu nedenle sana ayrıca teşekkürler canım.:img-yes: Ben veda yazıları yazmayı hiç sevmem. Duygusallaştığım için saçmalarım ve kendimi ifade edemem. Bu nedenle bu yazdıklarım imdadıma yetişti. Altına imzamı atmak istiyorum canımın içi harikasın gerçekten.:good:
Bende öncelikle senaristlerimize çok teşekkür etmek istiyorum. Zaman zaman senaryonun geldiği durumdan dolayı onlara kızsakta bu güzel hikayeyi (günümüzün "Külkedisi'' hikayesini ) başlattıkları için çok minnettarım. Eğer onlar olmasaydı Gümüş diye bir dizi olmayacaktı. Bu dizinin ve oyuncuların her zaman hayatımda özel bir yeri olacak. :img-yes:
Bu kadroyu bir araya getirenlere ve dizede emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.:img-yes:

Not: Duygusallaştığım için saçmalamış olabilirim. Lütfen kusura bakmayın.

karamım,
canım ben bu yazıyı yazarken zaman zaman hüngür hüngür ağladım ama sizleri üzdüğüm içinde üzgünüm. içimden geçenler hepimizin içinden geçenlerdi. sizler de zaman zaman bunları dle getirdiniz. ben biraz abartarak yazdım sanırım. beğenmenize sevindim. umarım bir daha böyle duygular yaşamazsınız. ben yaşamayacağım bu kesin çünkü başka hiç bir diziye bu kadar bağlanmayacağım. sonu çok acı oluyor. zaten bu sıcaklığı başka bir dizide bulabileceğimi de sanmıyorum.
bu arada saçmalamış olabilirim demişsin canım. hiç de saçmalamamışsın. duygularını çok güzel ifade etmişsin canım.
sevgilerimle

08_ask,
duygularınıza tercüman olduğum için çok sevindim canım. teşekkürler

yaz yagmuru
29-05-07, 19:27
bende hepınız gıbı emegı gecn herkese teskkur edıyorum.ıyıkı ızlemısım bu dızıyı.tesaduf eserı ılk bolumunu ızledım sonrada hıc kacırmadım.dugunde cenazede ıyı gunde kotu gunde hep benımleydıler.hıc vazgecemedım onlardan.gun geldı kızdı senarıstlere ızlemeycegeım dedım.gun oldu uzuntuden ızlemeyecegım saglıgım bozuluyor dedım.ama hep ızledım.ızledıkten sonra uzuntuden hastalanıp hadtanelık olup o geceyı hastanede gecırsemde sonrakı bolumu yıne ızledım.
herkese bu yasattıkları ıcın cok teskkur ederım.ama en basta SONGUL ABLAMA tabıı.bıze bu duyguları yasttıgı ıcın.askı sevgıyı fedakarlıgı...ayrıca bır mektubumla benı arama buyuklugunu gosterdıgı ıcın mınnettarım ona.hayatımda gordgugum en ıyı yureklı,en ıcten,en mukemmel ınsan o.ıyıkı var ıyıkı gırdı hayatıma.ıyıkı tanımısım onu.onun bana katıkları anlatmakla bıtmez.karsılık beklemeden sadece sevmeyı,sevdıgı ıcın her syden vazgecmeyı,asla vazgecmden sevmeyı...hayyatta ımkansızın olmadıgını hep ondan ogrendım ben.
CANIM ABLAM IYIKI VARSIN IYIKI TANIMISIM SENI.HAYATIMA KATTIGIN GUZELLIKLER ICIN SONSUZ TESKKURLER.
en basında yazmısdım ama ıcım rahat etmedı SEVGILI KIVANC TATLITUGA,GUNGOR BAYRAK'A,AYCA VARLIER'E,SERDAR ORCIN'E,SEVINC GURSEN'E,KAMIL GURLER'E,SEVINC ERBULAK'A,SEVIMLI YALI CADIMIZ KAYRA SIMUR'A,VE DE TABIKI DEDEMIZ EKREM BORA'YA SONSUZ TESKKURLER.ADINI SAYAMADIGIM OYUNCULARIMIZADA...

batuhan_gumus
29-05-07, 19:30
evt arkdaslar hayirli olsun yeni basligimizz evt yorumlar
valla bence bu hafta cok güzel olacak tabi birazda trajik gececek evt memo iglesek bundan 100% 100% eminimm

not:mutlu son istiyoruzz

batuhan_gumus
29-05-07, 19:33
bende hepınız gıbı emegı gecn herkese teskkur edıyorum.ıyıkı ızlemısım bu dızıyı.tesaduf eserı ılk bolumunu ızledım sonrada hıc kacırmadım.dugunde cenazede ıyı gunde kotu gunde hep benımleydıler.hıc vazgecemedım onlardan.gun geldı kızdı senarıstlere ızlemeycegeım dedım.gun oldu uzuntuden ızlemeyecegım saglıgım bozuluyor dedım.ama hep ızledım.ızledıkten sonra uzuntuden hastalanıp hadtanelık olup o geceyı hastanede gecırsemde sonrakı bolumu yıne ızledım.
herkese bu yasattıkları ıcın cok teskkur ederım.ama en basta SONGUL ABLAMA tabıı.bıze bu duyguları yasttıgı ıcın.askı sevgıyı fedakarlıgı...ayrıca bır mektubumla benı arama buyuklugunu gosterdıgı ıcın mınnettarım ona.hayatımda gordgugum en ıyı yureklı,en ıcten,en mukemmel ınsan o.ıyıkı var ıyıkı gırdı hayatıma.ıyıkı tanımısım onu.onun bana katıkları anlatmakla bıtmez.karsılık beklemeden sadece sevmeyı,sevdıgı ıcın her syden vazgecmeyı,asla vazgecmden sevmeyı...hayyatta ımkansızın olmadıgını hep ondan ogrendım ben.
CANIM ABLAM IYIKI VARSIN IYIKI TANIMISIM SENI.HAYATIMA KATTIGIN GUZELLIKLER ICIN SONSUZ TESKKURLER.

evet kanal d ye cok tskür ediyorum bu diziyi "GÜMÜS" ü yayina koydular diye cok güzl bi dizi oldu acisyila tatlisiyla buda bitti son 3 bölüm cokcok sagol kanal d songül öden ve kivanc tatlitugu sizin sayenizde tanitikk bundan sonrad hic unutmayizz

not:off gümüs bitiyor son 3 bölüm

sweety25
29-05-07, 19:33
maviş herşeyi o kadar güzel anlatmışki gözlerim doldu benim aklımın bile geçmezdi bir dizi bittiği için gözyaşı dökeceğim ama oluyomuş işte benbütün ekibe böyle güzel bir dizi izlettirdikleri için teşekkür ediyorum başta SONGÜL ÖDEN KIVANÇ TATLITUĞ ve diğer oyuncularımız ne günler geçirdik forumda yaa kızdık söylendik arasıra dizide olanları makaraya sardık eğlendik ben hiç birinizide görmesem bile hepinize sıcaklık duyuyorum iyiki bu foruma girmişim

sweety25
29-05-07, 19:38
şimdi mehmetin bıçaklandığı sahneyi izledim gerçektende çok vahşiceydi saydım tam 7 kere sokmuşlar bıçağı birde böyle çevirince ses çıktıya öfff çok kötü yaa

SNT
29-05-07, 19:43
Mavıs09'um,canım hocam ne yaptın ya .Bak ağlayacağım şimdi.:img-cray:O kadar güzel yazmışsın ki,o kadar güzel dile getirmişsin ki, bu teşekkürlerin üzerine başka diyecek söz kalmamış.

Evet dizimizin biteceğini biliyoruz ama senin bu yazını okuyunca içimizde tuhaf bir duygu oluştu.Kendimi,kalabalık bir toplulukta,sevdiklerimi kaybetmiş,tanıdık yüzler yok olmuş,yalnız ve çaresiz kalmış gibi hissettim.Bütün bunları dizi bitince 100.bölümün sonunda SON yazısını okuyunca hissedeceğimizi biliyorum ama senin Teşekkür yazınla daha şimdiden hislendim.Aklına ve kalbine sağlık hocam...

Bize sevgli modlarımız bir konu başlığı açsalar Finale doğru diye,eminim hepimiz hissettiklerimizi anlatırken sayfaları akıtıp,çok konu başlığı kapatır,yenisini açtırırız.3.sezon izlediğimiz,kalbimizi verdiğimiz dizimiz için eminim klavyelerden ne güzel teşekkür mesajları dökülecektir..

Ayrıca forumumuzda şimdiye kadar gelen yorumlar yapan,eskisiyle ve yenisiyle bu diziye gönül vermiş arkadaşlarımızı saysak,bir ara aramızda olan fakat şimdi olmayanlar dahil olmak üzere eminim forumca hepimiz bu geçmiş zaman yolculuğunda daha da hüzünlenecektir.Dizimiz bitmesiyle Gümüş ailesinin o güzel nadir üyeleri bir ayrılık bile yaşasalar eminim hayatları boyunca unutmayacakları hatıraları,dostlukları kalplerinde taşıyacaklardır.

Ay çok hüzünlendim şimdi,ah hocam ah...:img-cray:

songül_kıvanç
29-05-07, 19:43
yenı baslıgımız hayırlı olsun :happy0064 ınsallah 100.bolum baslıgıda hayırlı olcak ve mutlu sonla dızımız bıtıcek!

bıtıcek!:icon_sorr ewt arkadaslar dızımızın bıtmesıne 3 bolumcuk kaldı :icon_sorr 3 hafta sonra c.tesı gunu bos bos oturuyor olucaz!!!
pekı gumus severler nerde bulusucak???? yenı baslık acılmaz dımı???:icon_sorr

sweety25
29-05-07, 19:50
yenı baslıgımız hayırlı olsun :happy0064 ınsallah 100.bolum baslıgıda hayırlı olcak ve mutlu sonla dızımız bıtıcek!

bıtıcek!:icon_sorr ewt arkadaslar dızımızın bıtmesıne 3 bolumcuk kaldı :icon_sorr 3 hafta sonra c.tesı gunu bos bos oturuyor olucaz!!!
pekı gumus severler nerde bulusucak???? yenı baslık acılmaz dımı???:icon_sorr

biz yine bir yerlerde buluşuruz elbet ben sadece gümüşü düzenli olarak takip ettiğim için dizimiz bittikten sonra başka bir dizi izlemeyi düşünmüyorum heleki 2+2 nin yazdığı bir dizi olursa yok kardeşim sanmam izleyeceğimi çok güzel sahnelerde izledik ama verem olduk burda yahu inşallah başka songül öden projelerinde buluşuruz özellikle songül öden diyorum çünkü onun ekrandan fazla uzak kalmasını istemiyorum

kıvanç_simge
29-05-07, 19:51
yaa arkadaşlar cennet mahallesi bitiyo diye tüm seyirciler show tvye hucum etmiş biz neden gümüşümüz bitio dieee hucum etmioruuzz yaaa walllaa telefon mail yağmuruna tulaımmm:icon_sorr

<GüMüŞ>
29-05-07, 19:55
öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar:icon_sorr
uzun süredir foruma girmedim nedeni mükemmel dizimiz gümüşün bitmesiydi...:sad53: dizinin bitmesi ile ilgili yazılanları okuyunca çok üzüleceğimi biliodum ama bugün dayanamadım ve bütün yazdıklarınızı okudum maviş09 arkadaşımızı tebrik etmeden geçemeyeceğim herşeyi ve oyuncuları o kadar güzel anlatmışki ellerine sağlık:good: dizimizin bitmesine gelince böyle güzel ekip böyle tutulan bir dizi nası biter hala anlamış değilim yani buna inanmak i-s-t-e-m-i-y-o-r-u-m keşke elimizden birşey gelsede dizimizin bitmemesini sağlasaydık tabi bu sadece hayallll:icon_sorr son bölüm çoktan çekilmiş bütün oyuncular çoktan ayrılmıştır bizimde zaten dizimize veda etmemize kaç bölüm kaldki:sad53: bunları yazarken kendimi berbat hissediyorum sanki çok sevdiğim birinden ayrılıyomuşum gibi içim acıo
gümüş diziisinin sonundada hüngür hüngür ağlıyacağımıda biliyorum:sad53: inşallah oyuncuları başka yapımlarda görürüz hep birlikte tabi gümüş kadar güzel bi dizide olmasada:sad53: ama gümüş dizisinin yapımcılarını ve oyuncularını çook tebrik ediyorum çok güzel bir yapım çok güzel bir dizi çıkarttılar.....ewet artık daha fazla dizimizin bitmesi hakkında yazamayacağım cidden ağlıcam yoksa okuyan herkese teşekkekürler bütün gümüş dizisi sevenlere bu diziyi unutmayalım diyorum:sad53:

pinar juju
29-05-07, 19:59
arkşlar görüyorum ki sizde benimle aynı psikolojidesiniz.her an ağlayasım geliyo.o kadar alışmışım ki hayatımın bir parçası olmuş bu dizi artık.keşke bu kadar alıştırmasaymışım kendimi.
ama bence böyle hüzünlere boğulmayalım çünkü ben ağlamak istemiyorum.siz böyle şeyler yazınca inanın gözlerim doluyo.naapıcaz biz bilmiyorum.
ben hep yaz çabuk gelsin diye beklerdim ama bu sene yaz hiç gelmesin istiyorum gümüş biticek diye böyle oluyorum.
buradan songül ablamıza ağır abimize sesleniyorum nolurrr aynı projede yer alın.sizi izlemeye gerçekten doyamıyorum ben.kırmayın bizi...

kıvanç_simge
29-05-07, 19:59
öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar:icon_sorr
uzun süredir foruma girmedim nedeni mükemmel dizimiz gümüşün bitmesiydi...:sad53: dizinin bitmesi ile ilgili yazılanları okuyunca çok üzüleceğimi biliodum ama bugün dayanamadım ve bütün yazdıklarınızı okudum maviş09 arkadaşımızı tebrik etmeden geçemeyeceğim herşeyi ve oyuncuları o kadar güzel anlatmışki ellerine sağlık:good: dizimizin bitmesine gelince böyle güzel ekip böyle tutulan bir dizi nası biter hala anlamış değilim yani buna inanmak i-s-t-e-m-i-y-o-r-u-m keşke elimizden birşey gelsede dizimizin bitmemesini sağlasaydık tabi bu sadece hayallll:icon_sorr son bölüm çoktan çekilmiş bütün oyuncular çoktan ayrılmıştır bizimde zaten dizimize veda etmemize kaç bölüm kaldki:sad53: bunları yazarken kendimi berbat hissediyorum sanki çok sevdiğim birinden ayrılıyomuşum gibi içim acıo
gümüş diziisinin sonundada hüngür hüngür ağlıyacağımıda biliyorum:sad53: inşallah oyuncuları başka yapımlarda görürüz hep birlikte tabi gümüş kadar güzel bi dizide olmasada:sad53: ama gümüş dizisinin yapımcılarını ve oyuncularını çook tebrik ediyorum çok güzel bir yapım çok güzel bir dizi çıkarttılar.....ewet artık daha fazla dizimizin bitmesi hakkında yazamayacağım cidden ağlıcam yoksa okuyan herkese teşekkekürler bütün gümüş dizisi sevenlere bu diziyi unutmayalım diyorum:sad53:

yaaa canım benimde içim çok yanıyoo:icon_sorr 3 senedir alışmıştıkkk çok sewdik yeri geldi güldük yeri geldi ağladık 0nlarla yatttık onlara kalktık onlarla güldük onlarla ağladım eksislğini çok hissdicezz bencee gerçekten çok kötü hiissdedilecek en fenasıdaa cumartesii akşamlarıı artıkk bomboş geçicek yaaa offf off kanalddd nolurr bitmesin dizimiizzzzz:sad53: :icon_sorr

mavıs09
29-05-07, 20:00
Mavıs09'um,canım hocam ne yaptın ya .Bak ağlayacağım şimdi.:img-cray:O kadar güzel yazmışsın ki,o kadar güzel dile getirmişsin ki, bu teşekkürlerin üzerine başka diyecek söz kalmamış.

Evet dizimizin biteceğini biliyoruz ama senin bu yazını okuyunca içimizde tuhaf bir duygu oluştu.Kendimi,kalabalık bir toplulukta,sevdiklerimi kaybetmiş,tanıdık yüzler yok olmuş,yalnız ve çaresiz kalmış gibi hissettim.Bütün bunları dizi bitince 100.bölümün sonunda SON yazısını okuyunca hissedeceğimizi biliyorum ama senin Teşekkür yazınla daha şimdiden hislendim.Aklına ve kalbine sağlık hocam...

Bize sevgli modlarımız bir konu başlığı açsalar Finale doğru diye,eminim hepimiz hissettiklerimizi anlatırken sayfaları akıtıp,çok konu başlığı kapatır,yenisini açtırırız.3.sezon izlediğimiz,kalbimizi verdiğimiz dizimiz için eminim klavyelerden ne güzel teşekkür mesajları dökülecektir..

Ayrıca forumumuzda şimdiye kadar gelen yorumlar yapan,eskisiyle ve yenisiyle bu diziye gönül vermiş arkadaşlarımızı saysak,bir ara aramızda olan fakat şimdi olmayanlar dahil olmak üzere eminim forumca hepimiz bu geçmiş zaman yolculuğunda daha da hüzünlenecektir.Dizimiz bitmesiyle Gümüş ailesinin o güzel nadir üyeleri bir ayrılık bile yaşasalar eminim hayatları boyunca unutmayacakları hatıraları,dostlukları kalplerinde taşıyacaklardır.

Ay çok hüzünlendim şimdi,ah hocam ah...:img-cray:

canım,
seni ve diğer arkadaşları ağlatmak değildi niyetim. sadece üç sene boyunca dizimize emeği geçen herkese bir kez de olsa teşekkür etmek istemiştim. sizleri üzdüğüm için ben de çok üzüldüm şimdi.:sad53: :icon_sorr

fikrin çok güzel. böyle bir başlık açılsa sizlerde benim yazımdan çok daha güzellerini yazarak oraya eklersiniz. sonra okur okur hepimiz ağlarız. :sad53: dediğin gibi aramızdan ayrılanlarda var. onları da hatırlamak hepimizi üzer. inşallah bu başlık açılır.

güz.85
29-05-07, 20:01
foruma uzun zamandır katılamıyorum...bu bölümü izlerken kriz geçirdim...mehmet hayranı olarak...kızlar bana yazsın birisi kötü son olmicak dimi...ay birinin tutuyo dokusu şeker hastası diye olmuyo...gümüşün tutuyo onunda bi sorunu var...şimdi gümüş böbreğini vericek sanırım...ama bu seferde gümüşmü ölecek...stres oldum izlerken yaa...zaten bi yandan yas tutuyorum...şimdide dağ gibi adam böbreğe hasret kaldı...bi bilginiz varsa mutlaka benimle paylaşın kızlar!

karam20
29-05-07, 20:01
karamım,
canım ben bu yazıyı yazarken zaman zaman hüngür hüngür ağladım ama sizleri üzdüğüm içinde üzgünüm. içimden geçenler hepimizin içinden geçenlerdi. sizler de zaman zaman bunları dle getirdiniz. ben biraz abartarak yazdım sanırım. beğenmenize sevindim. umarım bir daha böyle duygular yaşamazsınız. ben yaşamayacağım bu kesin çünkü başka hiç bir diziye bu kadar bağlanmayacağım. sonu çok acı oluyor. zaten bu sıcaklığı başka bir dizide bulabileceğimi de sanmıyorum.
bu arada saçmalamış olabilirim demişsin canım. hiç de saçmalamamışsın. duygularını çok güzel ifade etmişsin canım.
sevgilerimle

Çok teşekkürler mavişim Duygusallıştığım zaman kelimeleri bir araya getirmekte zorlanıyorum. Son bölümü izledikten sonra foruma girmemeyi düşünüyorum. Veda yazılarınızı okurken çok kötü olurum. Zaten üzüntüden birşeyde yazamam.(Son anda fikrimi değiştirmezsem) Üç senedir izlediğimiz diziye veda etmek çok zor. Birçok dizi izledim ama bu dizinin her zaman farklı bir yeri olacak hayatımda. Bu dizi hayatıma bir çok güzellik kattı. En önemlisi Songül Öden gibi harika bir oyuncuyu tanıma fırsatı buldum. Bu dizide rol alan birçok oyuncuyu başka dizilerden takip etmiştim daha önce. Hatta bu dizinin konusunu bile bilmeden izlemeyeye başladım. Sırf Serdar Orçin ve Sevinç Gülşen nasıl bir rolde oynadığını merak ettiğm için. Birde fragmandaki o güzel gözlü bayanın kim olduğunu merak ettiğim için. İyiki izlemeye başlamışım. o günden beri hiç kaçırmadan izledim. Şimdi dizi bitiyor ve ben Kıvaç T., Serdar O., Songül Öden'i ve diğer oyuncuları başka dizilerde takip edeceğim elimden geldiği kadar ama hangi kadro bana bu sıcaklığı verecek bunu bilmiyorum.:icon_sorr Gümüş dizisinin her zaman özel bir yeri olacak ve kolay kolay dolmayacak.:img-yes:

Not: Bu dizinin hayatıma kattığı bir güzellikte bu forum. İyiki üye olup yorum yazmaya başlamışım. (Hayatımda ilk kez bir dizi için yorum yazıyorum. Daha önce böyle birşey yapacağımı söyleseler inanmazdım.) Bu forum sıcaklığı ile beni içine aldı bende buraya üye olmaktan kendimi alamadım. Sizin yorumlarınızı okumak benim için büyük keyif:img-yes:

<GüMüŞ>
29-05-07, 20:03
[QUOTE=kıvanç_simge;3507610]yaaa canım benimde içim çok yanıyoo:icon_sorr 3 senedir alışmıştıkkk çok sewdik yeri geldi güldük yeri geldi ağladık 0nlarla yatttık onlara kalktık onlarla güldük onlarla ağladım eksislğini çok hissdicezz bencee gerçekten çok kötü hiissdedilecek en fenasıdaa cumartesii akşamlarıı artıkk bomboş geçicek yaaa offf off kanalddd nolurr bitmesin dizimiizzzzz:sad53: :icon_sorr

cnm benim bende içimdekileri dökmek istedim yoksa ağladım ağlıcam bu kadar bağlanmışız yani bencede bu dizi bitmesin yaaaaa:sad53:

kıvanç_simge
29-05-07, 20:06
[QUOTE=kıvanç_simge;3507610]yaaa canım benimde içim çok yanıyoo:icon_sorr 3 senedir alışmıştıkkk çok sewdik yeri geldi güldük yeri geldi ağladık 0nlarla yatttık onlara kalktık onlarla güldük onlarla ağladım eksislğini çok hissdicezz bencee gerçekten çok kötü hiissdedilecek en fenasıdaa cumartesii akşamlarıı artıkk bomboş geçicek yaaa offf off kanalddd nolurr bitmesin dizimiizzzzz:sad53: :icon_sorr

cnm benim bende içimdekileri dökmek istedim yoksa ağladım ağlıcam bu kadar bağlanmışız yani bencede bu dizi bitmesin yaaaaa:sad53:

YAAA BENİ ÜZEN ŞUUU... BU KADAR GÜZEL Bİİ YAPIM NAISL OLUR DA BİTER SONGÜL ABLAMIZII KIWANCIMIZII NASIL BIRAKICAZZZ BU GERÇEKTEN ÇOK ZOR ZATEN ŞU SIRLAAR ÇOK ACILI BÖLÜMER BARİ BİRAZ MUTLULUK YÜZÜ GÖRSEK MEHMET GÖZLERİNİ AÇSAAA:sad53:

sweety25
29-05-07, 20:06
foruma uzun zamandır katılamıyorum...bu bölümü izlerken kriz geçirdim...mehmet hayranı olarak...kızlar bana yazsın birisi kötü son olmicak dimi...ay birinin tutuyo dokusu şeker hastası diye olmuyo...gümüşün tutuyo onunda bi sorunu var...şimdi gümüş böbreğini vericek sanırım...ama bu seferde gümüşmü ölecek...stres oldum izlerken yaa...zaten bi yandan yas tutuyorum...şimdide dağ gibi adam böbreğe hasret kaldı...bi bilginiz varsa mutlaka benimle paylaşın kızlar!

yok cnım ne gümüşe nede mehmete bişi olmucak sağolsun selenay abla ve ela_ezgi tüyoları verdiler bizde zaten sonunun iyi biteceğini öğrendiğini bildiğimiz için artık ölücekmi ölmücekmi diye düşünmüyorz vedalaşıyorz artık ne yapalım:(

<GüMüŞ>
29-05-07, 20:07
arkadaşlar böyle boş boş dizimizin bitmesimi izlemeyelim bütün gümüş svenler kanald ye email yağmuru yapalım diziyi bitirmeyin diye hadi arkadaşlar böyle hiç bişey yapmadan oturur üzülürsek bişey yapamazsak neye yarar bişeyler yapalımmmmmm:img-help:

<GüMüŞ>
29-05-07, 20:09
[QUOTE=<GüMüŞ>;3507681]

YAAA BENİ ÜZEN ŞUUU... BU KADAR GÜZEL Bİİ YAPIM NAISL OLUR DA BİTER SONGÜL ABLAMIZII KIWANCIMIZII NASIL BIRAKICAZZZ BU GERÇEKTEN ÇOK ZOR ZATEN ŞU SIRLAAR ÇOK ACILI BÖLÜMER BARİ BİRAZ MUTLULUK YÜZÜ GÖRSEK MEHMET GÖZLERİNİ AÇSAAA:sad53:

kesinlikle cnm haklısın son bölümleri izliyoruz zaten dizimiz bitio die acılıyız birde kötü olaylar :sad53:

güz.85
29-05-07, 20:09
yok cnım ne gümüşe nede mehmete bişi olmucak sağolsun selenay abla ve ela_ezgi tüyoları verdiler bizde zaten sonunun iyi biteceğini öğrendiğini bildiğimiz için artık ölücekmi ölmücekmi diye düşünmüyorz vedalaşıyorz artık ne yapalım:(sağol arkadaşım cevabın için...ben okuyamadığım için daha önce yazılanları...neyse sevındım buna acaba nasıl mutlu son yapacaklar çok merak ettim.

songül_kıvanç
29-05-07, 20:10
ben dızımızın bıtmesını ıstemıyorum ama elımızden bısı gelmez. kanal d ye e maıl yollasak bıle gec kaldık!! :icon_sorr bu zamandan sonra devam etmezler:icon_sorr

sweety25
29-05-07, 20:18
bugün bizim sınıftaki gümüşçülerin içlerini kararttım bazıları kıvanç tatlıtuğu seviyo ama songül ödene laf ediyolardı bende sizmisiniz songülüme laf eden hepsini yeni tüyolar var diye etrafıma topladım çünkü burdaki haberleri hemn uçuruyorum onlara topladım etrafıma yeni tüyolar var diye hepside pür dikkat dinliyolar mehmete böbrek bulunamayacak ölücek falan diye palavralara başladım hepside inandılar birazda üzüntü moduna girdim bir üzüldüler bir üzüldüler sormayın ohh iyi olsun şimdi cumartesiye kadar üzülüp dursunlar :) tabi sonra beni linç etmezlerse iyi olucak

başak_mu
29-05-07, 20:26
bugün bizim sınıftaki gümüşçülerin içlerini kararttım bazıları kıvanç tatlıtuğu seviyo ama songül ödene laf ediyolardı bende sizmisiniz songülüme laf eden hepsini yeni tüyolar var diye etrafıma topladım çünkü burdaki haberleri hemn uçuruyorum onlara topladım etrafıma yeni tüyolar var diye hepside pür dikkat dinliyolar mehmete böbrek bulunamayacak ölücek falan diye palavralara başladım hepside inandılar birazda üzüntü moduna girdim bir üzüldüler bir üzüldüler sormayın ohh iyi olsun şimdi cumartesiye kadar üzülüp dursunlar :) tabi sonra beni linç etmezlerse iyi olucak

canım benim ben arkadaşlarının yerinde olsam ciddi ciddi saldırabilirdim üzerine..şaka bir yana eger onlar da bizim kadar bağlıysa diziye çok fena olmuştur ya onlar için..neyse nihayetinde hiçbirşey olmayack inşallah..mutlu son bizi bekliyor..malesef SON..mutlu da olsa sonunda bizi gözyaşı bekliyor ayrılık kolay olmayacak o da işin öbür yanı tabi..

kıvanç_simge nasıl da etkilenmiş diziden,e aramızda hastanelik olanaalr da olduguna göre bu dizi nasıl işlemişse içimize çıkarmak,ayrılmak çok zor gelecek hepimize...

<GüMüŞ>
29-05-07, 20:26
:sad53:buna nası dayancaz bilmiyorum ama bu bitcek muhabbeti beni acayip sinirlendirio ve üzüyo böyle boş boş oturmakta sinir ediyo göz göre göre gidio dizi:sad53:

zynp_k-s
29-05-07, 20:32
mavis09 o kadar anlamlı ve güzel, kaydadeğer şeyler yazmış ki böyle gözümden 2 yaş geldi zaten 97.b'yi izliyordum o bıçaklama sahnesi neydi ya resmen canice bıçakladılar bide üstüne biraz fazla oldu galiba dediler manyak bunlar ya insanın vicdanı sızlar yaa....

Artık çekimlerde bittiğine göre bizim yapacak hiçbirşeyimiz yok gerçekten ne kadar arasak, bassakda fazydası yok belki gururunuzu kırdım ama yapacak hiçbir şey kalmadı!:(

TubaK.
29-05-07, 20:37
mavis09 tessekkür mesajlarini okudum. gercekten hepsini cok güzel yazmissin. sana sonuna kadar katiliyorum (ben hayatta böyle güzel cümlelere dökemezdim). böyle güzel anlatmani hayranlikla okudum. cok saol.

<GüMüŞ>
29-05-07, 20:38
ewet yapacak hiçbişey kalmadı... hepiniz haklısınız sadece bizimki kendimizi avutmak elimizden bişey gelmio çünkü bu diziden nasıl ayrılcağımı bilmiom kıvancımı ve songülümü bidaha yanyana bile belki göremicez offf offff acımı anlatmaya kelimeler yetmez
nereye bırakıp gidiosun cceylan gözlüm
böyle arkadana bakmadan
dizimiz bitsede bizi unutma
biz seni hiç unutmayacağız
kıvancım mavi gözlüm
dizi bitsede ayrılma bi yere
özletmeyin kendinizi
mahrum etmeyein kendinizi bizdennnn.....
içimden geldi ölesine yazdım:(

kıvanç_simge
29-05-07, 20:42
ewet yapacak hiçbişey kalmadı... hepiniz haklısınız sadece bizimki kendimizi avutmak elimizden bişey gelmio çünkü bu diziden nasıl ayrılcağımı bilmiom kıvancımı ve songülümü bidaha yanyana bile belki göremicez offf offff acımı anlatmaya kelimeler yetmez
nereye bırakıp gidiosun cceylan gözlüm
böyle arkadana bakmadan
dizimiz bitsede bizi unutma
biz seni hiç unutmayacağız
kıvancım mavi gözlüm
dizi bitsede ayrılma bi yere
özletmeyin kendinizi
mahrum etmeyein kendinizi bizdennnn.....
içimden geldi ölesine yazdım:(

yaaa kııwancımıı göremezsem cumartesş akşamı yaşayamam ben:sad53: yaaaaaaaaa kanalldddddddd nkkr bitmesşm yalwarıom yaa off yani 5 bölüm falan bile uzasa bana yeterrrrrrr:sad53: hemen bitmesin daha çok erken:icon_sorr

sweety25
29-05-07, 20:44
keşke dizi bittikten sonra kamera arkası görüntüleri olsa çok süper olurdu ikinci bahar dizisi vardı oda çok güzel bir diziydi onun finalindede bütün oyuncuların teknik ekibin isimleri geçiyodu ismi geçenler el sallıyodu kameraya sezen aksunun ikinci bahar şarkısı eşliğinde... bizim dizidede öyle olsa bütün ekip görünseler oyuncular başta olmak üzere ışıkçısından suflörüne herkes uzun olur ama çok anlamlı olur tabi bu arada uğur aslandan güzel bir veda parçası da fena olmaz hani ah ah hayal işte

songül_kıvanç
29-05-07, 20:55
keşke dizi bittikten sonra kamera arkası görüntüleri olsa çok süper olurdu ikinci bahar dizisi vardı oda çok güzel bir diziydi onun finalindede bütün oyuncuların teknik ekibin isimleri geçiyodu ismi geçenler el sallıyodu kameraya sezen aksunun ikinci bahar şarkısı eşliğinde... bizim dizidede öyle olsa bütün ekip görünseler oyuncular başta olmak üzere ışıkçısından suflörüne herkes uzun olur ama çok anlamlı olur tabi bu arada uğur aslandan güzel bir veda parçası da fena olmaz hani ah ah hayal işte

Ayy ewet keskı boyle bısı olsa super olurrrr :happy0064 :happy0064 cekım hataları el sallamalar falan ınsallah boyle bısıy dusunurler :)

pinar juju
29-05-07, 20:56

cnm zaten bölüm bittikten sonra kamera arkası görüntülerini göstermiyolar mı?eğer yenisini istiyosan o başka tabi:)onu bende istiyorm.

mavıs09
29-05-07, 20:59
mavis09 tessekkür mesajlarini okudum. gercekten hepsini cok güzel yazmissin. sana sonuna kadar katiliyorum (ben hayatta böyle güzel cümlelere dökemezdim). böyle güzel anlatmani hayranlikla okudum. cok saol.

beğenmene sevindim hemşehrim, aslında başladın mı sonunu getiriyorsun. bende duygularımı yazıya dökme de çok da iyi değilimdir. dün akşam üzeri sadece ekibe teşekkür etmek için yazmaya başlamıştım ama bu yazı çıktı ortaya. güzel sözlerin için çok teşekkürler.
sevgilerimle

sweety25
29-05-07, 21:03
cnm zaten bölüm bittikten sonra kamera arkası görüntülerini göstermiyolar mı?eğer yenisini istiyosan o başka tabi:)onu bende istiyorm.

onu demiyorum canım hemde onlar dizi için çekilmiş görüntülerdi benim bahsettiğim çekimler tamamen bittikten sonraki görüntüler ekipçe yani keşke olabilse çok güzel olur

MüGeee
29-05-07, 21:14
mehmet in iyilişmesini dört gözle bekliyorummm..gümüşle bereber güzel,mutlu pozlar vermeleri istiyorum...yaa ama arkadaşlar ben bu bölümde gümüş ü güçlü gördüm aslında(herzmn old gibi)ama söz konusu en büyük aşkı mehmet olunca umudunu kaybeder fln diyodum ama böle olması çok daha ii olduu...
songül ablam sen bi tanesinnnn
herkesten her şeyden farklısınnn süpersinnnn :img-yes: :img-yes: :img-yes:

aygüzeli
29-05-07, 21:48
Sevgili sweety25...canim bu kamera arkasi isteginde ben bulundum ve ahmet kiyumtu tamam söz yapmaya calisirz dedi umarim sözünde durur...

Mavisim,hocam,sen ne yapmissin öyle okudum inan tüylerim diken diken oldu ama hayranlikla okudum ellerine yüregine saglik hepimizin icinde olan kelimelere dökemedigimiz düsüncelerimizi öyle güzel yazmissinki tüm ekip bu yazilanlari okuyunca bizler icin ne kadar degerli olduklarini anlarlar..yüregine klavyenin utslarina saglik.
iyiki sizleri tanidim iyiki bu diziyide izlemisim diyorum..
ikiyi varsin hocam..:good:

08_aşk
29-05-07, 22:08
haddim olmayarak birşey istiyebilir miyim çok sorun olmazsa size mehmet yere düşen avartasını kullanan arkadaşlar değiştirebilir mi ya her baktığımda içim parçalanıyor burya okumaya giriyorum okuyamıyorum gözlerim yaşarıyor kusura bakmayın lütfen

mavıs09
29-05-07, 22:11
canım AyGüZeLiM,
sağol canım. iyi ki sende varsın. seninle ve diğer arkadaşlarla tanışmış olmaktan o kadar mutluyum ki. sizi yanaklarınızdan ısıramadım ama bir gün mutlaka ısıracağım. inşallah yine buluşuruz. sana sarılmayı şimdiden özledim be güzelim.
tüm ekip bizim için ne kadar değerli olduklarını anlarlar değil mi? onlar hepimizin evinde bir yere sahipti. o yer şimdi boş kalacak. ne yapacağız o zaman. sanırım birbirimize kenetlenerek bu günleri daha az üzülerek atlatabiliriz. bunu biz bu diziden öğrendik değil mi?yaz tatili dönüşü diziler yeni sezona başladığında içimizi yine bir kor yakacak ama yapacak bir şey yok. umarım bir çok oyuncumuzu yeni projelerinde ekranlarda görebiliriz. umarım...:icon_sorr

*MeLiS*
29-05-07, 22:21
:icon_sorr şaka gibi şimdi gümüş bitiyormu?inanasım gelmio:icon_sorr bu sezn sevdiim izlediim bütün diziler bitiyor ztn

yaz yagmuru
29-05-07, 22:37
bır gun bu gunlerın gelıp catmasından korkuyordum ben hep.ama ıste geldı cattı bıle.ıcımde bır kor varkı benı yakıyor.dusundukce gozlerım dolu dolu oluyor.nasıl yapacagım onlarsız?allahım keske yıne hepsı yenı bır dızıde beraner oynasalar.bende fınalde sezon fınalı yazarsa gercekten sok olurdum.harıka olurdu.keske..ama heberı bıle cıktı gazetelerde bıtıyor ıste.ınanması zor ama bıtıyor.:icon_cry:

k.u.b.r.a
29-05-07, 23:00
AY ARKADAŞALR BU BÖLÜMDE valla gene üzülücez ya bu arada lütfen gumus.ile.biz adresimizde yalnız bırakmayın bom boş aklmasın sitemiz lütfen

songül_kıvanç
29-05-07, 23:04
off dızımızın bıtıcegıne hala ınanamıyorum gercekten cok kısa bır zaman kaldı the end yazısına :img-cray: mutlu son olsun dıyoruz yaa, aslında son olmasın ya! mutlu bıle olsa dızımızın bıtıcegıne uzulucem.. :img-cray:

aygülen
29-05-07, 23:11
haddim olmayarak birşey istiyebilir miyim çok sorun olmazsa size mehmet yere düşen avartasını kullanan arkadaşlar değiştirebilir mi ya her baktığımda içim parçalanıyor burya okumaya giriyorum okuyamıyorum gözlerim yaşarıyor kusura bakmayın lütfen

08_aşk canım çok doğru yazmışsın aynen benim de içim parçalanıyor gördükçe imzalar ve avatarlarda da olsa onları hep mutlu birlikte ve gülerken görmek istiyorum.

silver_azeri
29-05-07, 23:28
maviş_09ablam nasıl anlatmışsın.hıçkırıklara boguldum.söylediyin her bir şeye katılıyorum.hislerimize tercuman oldun.insanın hayatında çok önemli biri olur ya.alışırsın,baglanırsın ve bir gün ayrılık vedesi yetiştiyinde öyle bir karanliga,boşluga düşersin ki çıkması,gerçek hayata hiç bir şey olmamış gibi devam etmesi çok zor olur.ben kendimi çok öyle göstermiyorum evdekilerin yanında.ama yalnız kaldıgımda ve bu güne kadar gümüş te neleri öyrendiyimi,neler yaşadıgımı,neler hiss ettigimi hatırladıkça ve bunun artık bitiyo olmasını düşündükçe hıçkırıklar düyümleniyor bogazıma.çok kötü bisey alışmak.ben korkarım alışmaktan çünki sonra kopamaz insan kopsa da çok şey götürür insandan.ama ben hiç pişman olmadım ve aslada olmayacagim gümüş için sınavlara az çalıştım,geceleri geç yattım sabah derse geciktim.hepsi helal olsun.bi daha olsa yine yaparım.ben büyüdüm sanki gümüşle.hiç yaşamadıgım hisleri yaşadım.hiç bi şeyi kafaya takmayan kız gitti duygusal,sulugöz en önemlisi sabırlı bi genç kız geldi.evet arkadaşlar ben sabırı öyrendim gümüşle.bana çok uzak bir duyguyu.çünki sabırın insana neler kazandırabileceyini gördüm.hepsi Gümüşümün sayesinde.şimdi her şeye çok sakin yaklaşıyorum.tanıyanlar çok şaşırıyor.ya size ne kazandırdı bu dizi?neyi öyrendiniz?fikirlerinizi yazarsanız sevinirim

amasya
29-05-07, 23:50
merhaba ben aranıza yeni katıldım.ismim sultan aylardır kaç kere üye oldum fakat her seferinde şifremi unuttuğum için bir türlü yazamıyordum.fakat çözümü yaşadığım yeri yazarak problemi çözdüm.dizinin bitmesine 3 bölüm kala çözdüm.fakat bu arada bütün forumları hergün okuyordum.özellikle maviş09 un yazdığı forumlar beni çok etkiledi.en sonki forumunu yakalaşık yarım saat önce gözü yaşlı biçimde okudum,çok duygulandım.bundan sonra daha sık görüşmek dileyiğle tüm gümüş fanatiklerine selam......

gümüş kalp
29-05-07, 23:52
ah be hocam yaktın bizi.aklına, yüreğine sağlık.bizlerin duygularını yazıya dökmüşsün çok teşekkürler.ama arkadaşlar ben derim ki erkenden girmeyelim veda moduna daha üç bölüm izleyeceğiz zamanı geldiğinde zaten hepiimiz buruk olacağız en iyisi şimdi zamanımızı güzel geçirelim.
silver_azeri demişsin ya bu dizi size ne kazandırdı diye.geçen başlığın sonunda yazmıştım ama madem sordun tekrar yazıyorum.
her insanın hayatında inişler, çıkşlar vardır.sorunlar yaşadığım,hayata karşı umudumu yitirmek üzere olduğum bir dönemde karşıma çıktı bu dizi...önceleri öylesine bir bakayım dediğim ama daha sonra hiç kopamadığım bir dizi...yavaş yavaş etkiledi beni.içim UMUTla dolmaya başladı.artık geleceğe daha bir emin bakar oldum.oradaki aşk içimi ısıttı.gümüş karakteriyle güçlendim,hatalarımı görüp düzeltmeye çalıştım,biraz da gümüşçülük oynadım belki hayat karşı,affetmeye,insanları anlamaya çalıştım...
senaristlerin çektirdiklerini saymazsak çok şeyler verdi bu dizi bana...umut,anlayış ve sevgi...
ben bir daha böyle bir yapımla karşılaşabileceğimi hiç zannetmiyorum.bir daha aşkı böylesine yakalayabileceğimi,içimi umutla dolduracak bir diziyi izleyebileceğimi hiç düşünmüyorum.ben gümüş ile mehmeti sevdim onları başka karakterlerde görmek bana dokunur bu yüzden onlar bende hep mehmet ve gümüş olarak kalacaklar...diğer hiç bir işleri bana keyif vermeyecek maalesef...

yaz yagmuru
29-05-07, 23:57
merhaba ben aranıza yeni katıldım.ismim sultan aylardır kaç kere üye oldum fakat her seferinde şifremi unuttuğum için bir türlü yazamıyordum.fakat çözümü yaşadığım yeri yazarak problemi çözdüm.dizinin bitmesine 3 bölüm kala çözdüm.fakat bu arada bütün forumları hergün okuyordum.özellikle maviş09 un yazdığı forumlar beni çok etkiledi.en sonki forumunu yakalaşık yarım saat önce gözü yaşlı biçimde okudum,çok duygulandım.bundan sonra daha sık görüşmek dileyiğle tüm gümüş fanatiklerine selam......

canım hosgeldın aramıza.senın de dedıgın gıbı bıraz gec oldu gelısın ama olsun.bıtsede bız buradayız.buraları bos bırakmaya nıyetımız yok.tekrar hosgeldın aramıza

mavıs09
30-05-07, 00:00

aramıza hoşgeldin sultan,
bu sıcacık forumda senide aramızda görmekten memnun oluruz. yorumlarımı beğendiğin içinde çok teşekkürler. bu duygular aslında hepimizin duyguları ben sadece yazıya aktardım.
sevgilerimle

blue55
30-05-07, 00:04
maviş hocam bende yazdıklarınızı okudum çok hüzünlendim bende bu diziye o kadar bağlandımki bitince boşluğa düşeceğim. bende bütün ekibe bu güzel dizi için teşekkür ediyorum.

mavıs09
30-05-07, 00:14
maviş hocam bende yazdıklarınızı okudum çok hüzünlendim bende bu diziye o kadar bağlandımki bitince boşluğa düşeceğim. bende bütün ekibe bu güzel dizi için teşekkür ediyorum.

teşekkür ederim canım,
şu son üç bölümü izlerken hep boğazımızda bir düğüm olacak. dizi bitince düşeceğimiz boşluk o kadar büyük olacak ki içinde kaybolmaktan korkar oldum. :icon_sorr

bu arada yaptığınız yorumları okuyorum arada benim yorumlarımı beğendiğini yazmış bütün arkadaşlar. hepinize çok teşekkürler. bu yazdıklarım hepimizin duyguları aslında sağolun arkadaşlar.
sevgilerimle

gümüş kalp
30-05-07, 00:14
şimdi arkadaşlar benim aklıma takılan birşey var.daha doğrusu sevgili:dito senaristlerimizin beni ne hale soktuğunun kanıtı...
iki bölümdür berk kardeşin şadoğlu olduğu çok vurgulandı.zimmete para geçirme olayı aydınlandığı zaman kenan berke sen öz hakiki bir şadoğlusun seni kovamazlar ya demişti ve geçen bölümde berk onura ben bir şadoğluyum dedi bastıra bastıra.bu 2+2 den herşeyi beklediğim için aklıma şöyle bir senaryo geldi.baharı arayan adam büyük bir ihtimalle eve sessiz telefonları eden kişi ile aynı o kişide baharın öz babası.bahara aslında biz annenle birbirimiz çok seviyorduk ama annen ali şadoğlu ile evlenmek zorunda kaldı ailesi yüzünden.ama biz birbirimiz hep sevdik ve berk de aslında bizim çocuğumuz alinin çocuğu olmuyordu ve annenden şüphelenmesin diye bu yola başvurduk.ilişkimiz ortaya çıkınca ali önce anneni sonrada kendini öldürdü...diyerekten benim sıyırttığımın işaretini verirler.biliyorum uçtum ama berk bir şekilde cezasını çekmeli.bizim senaristler birşeyi çok söyleyince oluyor ya onun için düşündüm bunu...:icon_whis :img-pilot

cenup
30-05-07, 00:37
Biliyorum herkes yazdı ama bende yazmak istedim mavis09 hocam harikasınız si zya tek kelimeyle...O kadar güzel dile getirmişsinizki duygularınızı aynı zamanda benim duygularımı(belki de hepimizin duyguları) okurken bile içimde garip birşeyler hissettim evet son 3 bölüm kaldı dizimiz malesef bitiyor ve ben son bölümü nasıl izleyeceğimi bilmiyorum...:icon_sorr Bolbol ağlayacağım kesin yazınızı okurken bile gözlerim doldu ama bir türlü ağlayamıyorum ve biliyorum bu ağlayamamam benim başıma çok işler açacak...:img-cray: İçimde kaldığı için daha da kötü olacam ve kesinlikle son bölümde hüngür hüngür ağlayacağım bu duyguyu çok iyi biliyorum çünkü...Çok sevdiğim bir dizi olan Çemberimde Gül Oya bittiğinde de böyle ağlamıştım benim için onlar da harika bir ekipti ve hayatımda beni bu kadar etkileyen bir Ç.G.O. vardır bir de Gümüş...Gümüş uzun soluklu oldu benim için ve her yeni bölümde daha da çok daha da çok bağlandım...Koskoca 3 yıl resmen büyüdüm 15'tim neredeyse 18 olacağım...İnsanın hayatının büyük bir parçasını oluşturan birşeyden ayrılması malesef hiç de kolay değil...Hatta başka şeylerden daha da zor sonuçta insanız herşeye alışıyoruz ama işte o alışma süreci çok sancılı oluyor Gümüş'te de o olacak ama alışmak zorundayız...Sizin de dediğiniz gibi bizi kendilerine bu kadar bağlayan bütün ekibe teşekkürleri iletiyorum umarım bu güzel teşekkür mesajlarınızın hepsi gereken yerlere ulaşmıştır...Tüm ekibi bize böylesine güzel bir dizi izlettirdikleri için bende kendi adıma kutluyorum...Hepinizi çok seviyoruz...Evet bazen haddimi aştığım oluyor kendi adıma şimdiye kadar söylediğim bütün sözler için herkesten özür diliyorum umarım özrümü kabul edersiniz...Özellikle senaristlerimizden sinirlerime hakim olamayıp sarf ettiğim sözler yüzünden sizden ayrıca özür diliyorum...Herşeye rağmen dizi piyasasında yer alan bir ton kaliteden yoksun dizinin içinde bize böylesine kaliteli ve toplumsal değerlerimizi her zaman göz önünde bulundurarak güzel bir hikaye anlattığınız için çok teşekkürler...Ama şunu da söylim sanırım bir daha bu senaryo ekibinin yazdığı bir diziyi izlemeyi düşünmüyorum diğer malum dizideki olayları görünce inanın Gümüş'ü bu ekip mi yazıyor diye şüphe de etmiyor değilim...Bizim dizimiz her zaman farklı oldu ve olacaktır...Umarım final de bu güzel dizimize yakışır bir şekilde olur...

Hocam oyuncular için yazdıklarınıza ayrıca değinmek istiyorum...Hepsi bizim için çok değerli insanlar Ekrem Bora, Güngör Bayrak, Füsun Erbulak, Serdar Orçin, Ayça Varlıer, Sevinç Gürşen, Kamil Güler, Kıvanç Tatlıtuğ, Songül Öden uzatmak istemiyorum siz zaten çok güzel yazmışsınız ama muhteşem bir ekiptiniz ve asla unutulmayacaksınız, unutulamayacaksınız...Bütün oyuncularımızı ve karakterlerini çok güzel analiz etmişsiniz zaten okurken gözlerim yaşardı herkesi çok özleyeceğim...:img-cray: Dizimizden malesef ayrılmak zorunda olan oyuncularımızı da çok özledim hepsini tekrardan bu güzel ekibin içinde görmek beni çok mutlu ederdi...:img-yes: Gerçekleşemeyecek bir dilekte olsa herkesi bir arada görmek çok isterdim...

MUSTAFA KE
30-05-07, 00:59
Merhaba ey güzel forumdaşlar..Bunca zamandan sonra sağlıklı bir şekilde aranızda olmaktan mutluyum.Hastalık bir yana bir de hizmet içi eğitim kursu manyağı yapıldığımdan dolayı ancak fırsat bulabildim ama bunlar bile beni o hasta ve kurs veren halimle Gümüş'ü izlemekten alıkoyamadı..Alışkanlık,ne yaparsınız?...
Şimdi bu son 2 bölümde bize yüklenen (=upload edilen) mesajlara bakalım öncelikle.İlki SNT'ye;
1) SNT,sana direkt körfezi,ikinci adresini gösteriyorum güzelim.Allah iyiliğini versin emi!! Bu senaryodan sorumlu sensin onu bunu bilmem..Yalnız tek anlamadığım nokta var, o da sen hep Gümüş'ün mü başına gelecek diye veryansın ederken neden bu dediğinin harfi harfine Mehmet'in başına geldiği.Şimdi Mehmet'in başına gelince Gümüş'ün başına gelmemiş mi oluyor? Yine ağlayan bizim kız.Ee,ne değişti? Memleketlim bu sayfaları okurken gecenin bir yarısı girme bak 12'den sonra yanlış okumaya başlıyorsun sanırım,nitekim SNT'ninkini yanlış okumuşsun,olmuyor ama..)
2) Bu bölümde Azrail ve Mehmet ikilisini duydum sanırım.Senaryonun en ağlamaklı, dokunaklı, trajik olması ve bizleri tepki verecek kadar derinden sarsması gereken kısmında gülmeme sebep oldu bu durum ki bu da, yüksek müsaadelerle bana mesajdı sanırım.Mehmet'in Azrail'le ne işi olur bilemiyorum ama başkalarının Mehmet ve Azrail konusunda bir alıp veremediği olduğu kesin...Sürekli her finalde ya da dizi finali diye çekilen bölümlerde Mehmet'in Azrail'le mücadelesini bize izlettiren kimdi acaba? Bu sorunun yanıtını bekliyorum hasretle..(gerçi son bölüm çekimleri de bitmiştir ama..)
3) En son umut ölür mesajı da tabii altınkalpli gümüşkalpeydi. Umarım umudu da öldürmezsiniz,gerçi meleğimiz yine işbaşında sanırım bize güzel tüyolar vermiş galiba ama bu vasat bir mutlusondan ileri gitmeyecek sanırım.
4) Ayrıca köprüaltı katillerinin ağzından duyduğumuz elimizin ayarı yok babında replikler de sanırım tüm foruma gönderildi.İçimden o replikleri dinlerken şunu demek geçti: Ha şunu bileydiniz!Evet bu senaryoyu yazan etkili ve yetkililer, elinizin ayarı yok ,yine uçlara gittiniz.Vur deyince öldürmek deyimi en çok sizde anlamını buluyor,özellikle de bu aralar..
5) Mesaj manyağı yapılan sadece biz Gümüşseverler değil elbette. Bunca mesaj yoğunluğundan sonuçta memleketimin serserileri ve mafyalığa özenen genç dimağları da nasibini alacaktı,aldı nitekim.Organ nakli ve organ bağışı mesajı bize,dağ gibi bir adamı devirmek için nasıl böbreklerini haşat edebiliriz,bunun için bıçağı nasıl içeride döndürebiliriz mesajı da diğer arkadaşlara.. Ama olmadı haklarını yemeyeyim şimdi silah değil bıçak kullanıldı ve tekrardan kaçınıldı.. (Ben bu sahneyi Kıvanç Tatlıtuğ'un o iyi oyunculuğu haricinde kınıyorum.Bu gösterilmemeliydi.Biz zeka özürlü gibi mi görünüyoruz oradan da anlamayacağız Mehmet'in hayati tehlikesi olacak şekilde bıçaklandığını? İlle böyle ayrıntılı kanlı görüntüler mi gösterilmeli?

Ey bu senaryoyu Mehmet üzerinden yazan ekip,size sadece bir sorum var.Acaba biz bu bölümde bunun yerine şöyle bir senaryo izleseydik?Hem böylece dışarıdaki 5 milyonu bayağı bir heyecanlandırabilirdik:
Kenan adamlara Mehmet'in arabasının plakasını verirdi bu iş için.Mehmet arabada Gümüş'le o malum konuşmayı yapardı.Sonra Gümüş bir türlü gelmeyen Mehmet'i merak ederdi.İşte Funda mıydı neydi o kızcağızla aynı konuşmalar.Kız merak etmeyin bir kenara ilişmiştir diyor,karanlıktan görünmüyor diyor falan filan.O sırada adamları bir arabada gösteriyorlar.Hızla arabayı takip ediyorlar.Mehmet yine bakıyor arkadan biri sinyalleri yakıp söndürüyor.Sonra Mehmet arabayı bir kenara çekiyor.Bu arada adamlar iniyor arabadan, Mehmet'i "mesele nedir?" haricinde birşey derken duymuyoruz adamlarsa işte biz senin kulağını çekmeye geldik böyle yapmayacaktın falan gibi şeyler söylüyorlar.Onlar bunun derken,Gümüş de kıyafetle podyuma çıkıyor,defiledeki müziğin sesi (bu müzik gerilimli bir müzik) ve Gümüş'ün görüntüsüne adamların sesleri ekleniyor sonra Gümüş'ün pembe gelinliği fonunda belinden (böbreklerinden) bıçaklama sahnesi..Gümüş defileyi bitiriyor alkışlar arasında gözleri Mehmet'i arıyor Mehmet ortalıkta yok.Gümüş kulise geçiyor bakıyor bir sürü cevapsız tel. gelmiş Mehmet'ten. Üzgün bir ifade hay Allah diyor. Açıyor ve arkasını dönüyor ki Mehmet.üstü başı yağ içinde,arabanın lastği patlamış ve tekerleği değiştirirken trafik de sıkışık olduğundan yetişememiş zamanında.O halde üstü başı pasaklı görünmek istemediğinden arkada bir yerden izlemiş ve Gümüş podyuma çıktığında herkesin dikkati O'nun üzerindeyken kulise gelmiş orada beklemiş.Bu arada da bıçaklanan kişi hemen hastaneye kaldırılıyor ve tel. geliyor.O kişi Mehmet'in anahtarlarını şirkette unutması ve bunu garajda farketmesi sonucu geri dönerse geç kalacağını düşünerek geri dönmemek için şirket arabasını almasından ve Mehmet'in Tülay ile ilettiği isteği üzerine O'nun arabasıyla gelmeye mecbur kalan Berk..Sonunda Mehmet ve Onur dört koldan bunu kimin yaptığını araştırabilirler,hatta birinin dokusu sonunda uyar da Berk'e de ikisinden biri böbreğini verir.Böylece Berk ailesinin her zaman O'nun yanında olduğunu anlar, cezasını da bulmuş olur, Kenan yakalanır vs.Bu arada da gereken her türlü sosyal içerikli mesaj iletilmiş olurdu...
Ama olmaz, neden?Çünkü esas oğlan mutlaka ölümle dans ettirilmelidir sene sonu geldi..Bu sefer final geldi..Saçmalama kotası dolmadı,dolması lazım..Renk manyağı bir sorunlu ve sorumlu kişimiz var nasılsa..Nihan'ı sokarak kırmızıdan mora renklendirdi bizlerin yüzünü.Biraz da mordan siyaha çalışalım hep beraber..

Kusura bakmayın ama bu bölümde iki kişi hariç oyunculuk çok kötüydü.Özellikle de bir kişi beni hayal kırıklığına uğrattı.Serdar Orçin'i ilk defa bu bölüm böyle ruhsuz gördüm oynarken.Mehmet'i kaybettiğini düşünen Onur öyle mi olur?Sanırım senaryo hepsini sıkmış ,pek bir gönülsüz oynamışlar bu bölümü.Neyse, zaten sonu geldi.Ben anlamıyorum neden hala bu rayting kaygısı,dibe vursa raytingler ne yazar? Öyle de böyle de bitirmeyecekler mi bu diziyi bu sezon?Gelecek sezon raytingler yüzünden yayından kaldırılabilir de sanki bundan korkuluyormuş gibi bir hali var dizinin hala şaşıyorum. Şöyle adamakıllı güzel doya doya son iki bölüm izlesek dünyanın sonu mu gelirdi?
Bittiğine mi üzüleyim,bundan sonra hiçbirşeyin eskisi gibi olmayıp bizleri tatmin etmeyeceğine mi yanayım, Ada (Melek) bebeğin biraz büyüyüp de Mehmet-Gümüş diye ya da anne baba diye koşturduğunu,sürekli anne ya da babasını tel ile ciddi toplantıların ortasında arayıp,evde yangın çıktı, babaanneme birşey oldu,büyükdede hastalandı gibi yalanlarla evlere koşturup kendiyle ilgilendirdiğini, tel.dan ikna edilmeye çalışıldığını izlemek yerine bıçaklanmalar, şiddet uygulanması vs. ile uğraştığımıza mı kızayım bilemedim gitti en Mehmet'inkinden.Biri bana beni anlatabilir mi?

mavıs09
30-05-07, 01:05
cenup' cum,
canım sağol güzel sözlerin için. sen de çok güzel şeyler yazmışsın. onları unutmak mümkün değil canım. bizim için onlar, kalbimizin en baş köşesine oturdular ve onları oradan kimse indiremez. tüm ekibe ve oyunculara bir kez daha teşekkürler.
sevgilerimle

gümüş kalp
30-05-07, 01:27
amanın da amannın kimler gelmiş...
MUSTAFA KE hoşgeldin sefalar getirdin.her zaman ki gibi döktürmüşsün yine..çok geçmiş olsun çok şükür iyisin ve yine buralardasın.
calino canım yoksa ağlamaktan hala kendine gelemedin mi?kaç gündür uğramıyorsun.biliyorum ben biraz acımasız çıktım ama ne yapayım sen kaşındın:img-hyste
SNT iddiayı kaybettin belki ama ben en sonunda sözümü tuttum ve calinoyu ağlattım.
sizlere iyi geceler.
bölüm yorumu yapmadan olmaz.bu karmaşa da didemin cezasız kalamsını istemiyorum...söylediği yalanın bedelini mutlaka ödemeli...

SNT
30-05-07, 01:27
Merhaba ey güzel forumdaşlar..Bunca zamandan sonra sağlıklı bir şekilde aranızda olmaktan mutluyum.Hastalık bir yana bir de hizmet içi eğitim kursu manyağı yapıldığımdan dolayı ancak fırsat bulabildim ama bunlar bile beni o hasta ve kurs veren halimle Gümüş'ü izlemekten alıkoyamadı..Alışkanlık,ne yaparsınız?...
Şimdi bu son 2 bölümde bize yüklenen (=upload edilen) mesajlara bakalım öncelikle.İlki SNT'ye;
1) SNT,sana direkt körfezi,ikinci adresini gösteriyorum güzelim.Allah iyiliğini versin emi!! Bu senaryodan sorumlu sensin onu bunu bilmem..Yalnız tek anlamadığım nokta var, o da sen hep Gümüş'ün mü başına gelecek diye veryansın ederken neden bu dediğinin harfi harfine Mehmet'in başına geldiği.Şimdi Mehmet'in başına gelince Gümüş'ün başına gelmemiş mi oluyor? Yine ağlayan bizim kız.Ee,ne değişti? Memleketlim bu sayfaları okurken gecenin bir yarısı girme bak 12'den sonra yanlış okumaya başlıyorsun sanırım,nitekim SNT'ninkini yanlış okumuşsun,olmuyor ama..)

Öncelikle MUSTAFA KE'M hoşgeldin sefalar getirdin.Dönüşün MUHTEŞEM oldu be doktorcum.Ama bana yine körfezi gösterdin,ki benim hiçbir suçum yok.

Tamamen iyi niyetli yazmıştım ben onu.Gerçi sen benim niyetimi iyi anlamışsın...Bence körfezi hemşehrin hakediyor..Yok yok,SARAYBURNUN'DAN boğaz suları ona anca iyi gelir:img-yes:

Senaryona bayıldım.En güzelide Berk'in bıçaklanmış olması,cezasını çekmesiydi..Dizide de keşke böyle olsaydı,nasıl akıllarına gelmedi böyle yazmak anlamıyorum.Kolayına kaçmaktan başka birşey değil..

cenup
30-05-07, 01:35
MUSTAFA KE hoşgeldin ayrıca geçmiş olsun uzun süre göremedik seni tekrar burada yorumlarını görmek çok hoş...Yazdığın senaryoyu çok beğendim ayrıca dizide gerçekleşseydi daha da güzel olurdu ama malesef yine her zamanki düz mantık çalışıyor...:img-cool2

Bu arada kapanan sayfada Ekrem Bora'yla ilgili Aykut Işıklar'ın bir yazısı vardı dün birşeyler yazmak istiyordum ama fırsat bulamamıştım...Öncelikle Ekrem Bora'ya çok çok geçmiş oslun dileklerimi iletiyorum...Onsuz dizimizin hep bir yanı eksik kalıyor 2-3 haftadır yokluğu çok belli oluyor...:icon_sorr Aykut Bey çok güzel yazmış bende o Yeşilçam'ın starlarının Ekrem Bora'ya gereken saygıyı göstermelerini istiyorum...Ben bile elimde olsa onu hastanede ziyaret etmek isterim hele ki beraber filmler çekmiş aynı ortamda çalışmış insanların bu konuda daha çok özen göstermeleri gerekir...Bilmiyorum belki ziyarete gitmişlerdir ama eğer gitmemişlerse çok üzülürüm...Çünkü onun ne kadar değerli bir oyuncu en önemlisi de ne kadar değerli bir insan olduğunu hepimiz biliyoruz...Oyunculuk mesleğine ve sinema sanatına verdiği değeri de çok iyi biliyoruz eminim...Birkaç gün önce bir yerel kanalda siyah-beyaz bir filmini gördüm ve nedense Ekrem Bora'nın o genç hali çok hoşuma gitti ayrıca yakışıklılığından da hiçbir şey kaybetmediğini farkettim...:img-blush Pazar günü de Cannes Film Festivali'nde(bir de Fatih Akın ödül aldı tabi çok güzel bir duyguydu) Allan Dellon'u gördüm kendilerini çok severim...Aklıma direk Ekrem Bora geldi bence Fransızlar için Allan Dellon neyse Türkler için de Ekrem Bora odur...En azından benim için öyle...:img-yes: Ümit ediyorum Ekrem Bora çabucak iyileşir tekrar işinin başına döner ve daha uzun yıllar O'nu izleme şerefine erişiriz umarım...

mavıs09
30-05-07, 01:39
canım doktorcum,
hoşgeldin bir tanem. senaryona bayıldım. yine harika yazmışsın. yüreğine sağlık canım.

SNT' ciğimin yorumunu okuyan birileri senaryoyu bayağı bir renklendirmişler ama mavi rengi silmişler diziden. ben mavi renk olmazsa hiç bir şey anlamam herkes gibi. lütfen mavi rengimizi diziye geri verin bir an önce. her zamanki gibi ters anlayıp bazı şeyleri vur deyince öldürmüşler dediğin gibi. alıştık diyeceğim bu duruma ama yok alışamadık bir türlü. alacaksanız buradaki yorumlardan bir şeyler lütfen saptırmadan alın dimi ama?

SNT
30-05-07, 01:39
amanın da amannın kimler gelmiş...
MUSTAFA KE hoşgeldin sefalar getirdin.her zaman ki gibi döktürmüşsün yine..çok geçmiş olsun çok şükür iyisin ve yine buralardasın.
calino canım yoksa ağlamaktan hala kendine gelemedin mi?kaç gündür uğramıyorsun.biliyorum ben biraz acımasız çıktım ama ne yapayım sen kaşındın:img-hyste
SNT iddiayı kaybettin belki ama ben en sonunda sözümü tuttum ve calinoyu ağlattım.
sizlere iyi geceler.
bölüm yorumu yapmadan olmaz.bu karmaşa da didemin cezasız kalamsını istemiyorum...söylediği yalanın bedelini mutlaka ödemeli...

Canım gümüşkalp'çim evet iddiayı keybettim.Çikolatalı pişmaniyeler calino'nun.

Benim üzüldüğüm o sahnelerde beklediğim gibi bir duygu yansıması görememem.Hüzünlü bir sahnede hüzünü yaşamamak beni üzdü doğrusu.Çok daha iyi olabilirdi.Kusura bakmasınlar,bana darılmasınlar ama replikler baştan sağma yazılmıştı.
Neyse geçti artık calinomun olsun bütün pişmaniyeler.Ama sen ağlatmışsın ya bu çok güzel.Bunu nasıl başardın canım acaba?Calinom ben kolay kolay ağlamam diyordu da.

TUĞBA SLC
30-05-07, 08:37
maviş09 duygularımızı o kadar güzel tercüman etmişsinki gerçekten ben çok etkilendim içimi bir üzüntü kapladı 3 senedir tek bir bölümünü kaçırmadan izlediğim dizinin biteceğini bilmek çok kötü ya şimdi biz cumartesileri ne izliyeceğiz ben her cumartesi gelip çattığında hep hüzünlü olucam çünkü artuk gümüş olmayacak onlara o kadar çok alıştım ki gerçekten napıcam bilemiyorum bizlere o kadar çok şey kazandırdıki gümüş dizisi. ben oyuncular başta olmak üzere tüm ekibi kutluyorum.umarım tüm ekip bundan sonraki hayatlarında birçok başarılara imza atarlar..

Kıvanç Tatlıtuğ ve Songül Öden i birçok projede yanyana görmek istiyorum hatta diğer ekibide.ne kadar gerçekleşir bilemiyorum ama ...

gizem_gumus
30-05-07, 10:55
:happy0064 Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ama sizi yaklaşık olarak 1 yıldır takip ediyorum. İş yerinden internete girdiğim için yazamam diye üye olmamıştım ama daha fazla dayanamadım. Hepinizi sanki yıllardır tanıyormuşum ve arkadaşmışız gibi hissediyorum.
Hepinizin yazdıklarını takip etmeye çalışıyorum. Dizimizin bitiyo olması beni gerçekten çok fazla üzüyor. Son 3 bölüm inşallah Mutlu Son olur.
Ayrıca maviş09 yazdıklarını okudum ve okuyupta duygulanmamak elde değil. :icon_whis

cihan okancı
30-05-07, 11:07
sezon finalimi yoksa tamamen final mii:sad53: :sad53: :sad53:

başak_mu
30-05-07, 11:11
sezon finalimi yoksa tamamen final mii:sad53: :sad53: :sad53:

malesefki sezon finali diil 3 yıldır devam eden dizimiz 100. bölümde final yapacak,son bölümü 16 haziranda izleycegiz:icon_sorr
ya ben maviş09un yazdıklarını okudukça çok kötü oluyorum:icon_sorr ..bir dizi için ağlayacagım hiç aklıma gelmezdi...

_mervevrem_
30-05-07, 11:16
herkese günaydın
dün gece forumun kızları sağolsun uyku saatimi 2 buçıuk saat geciktirince hala kendime gelemiyorum...

bu arada ben hala kanal d nin resimlşeri merak ediyorum
geçen hafta gözü açık mehmet varsa bu hafta iyileşir diye tahmin ediyorumm
çabuk iyileşsin desem komik olacak
yavaş olsun tamam desek bu seferde ben bankı değil hastaneyi kapatacağım:D:D

keşke bu son bölümlerin senaryosunu böyle yazmasaydılar çünkü;
BEN ORTADA KÖTÜ GÜNLERDE BİR OLACAK BİR AİLE TABLOSU GÖRMEDİM ÇOK AZINLIK VARDI..

cihan okancı
30-05-07, 11:16
malesefki sezon finali diil 3 yıldır devam eden dizimiz 100. bölümde final yapacak,son bölümü 16 haziranda izleycegiz:icon_sorr
ya ben maviş09un yazdıklarını okudukça çok kötü oluyorum:icon_sorr ..bir dizi için ağlayacagım hiç aklıma gelmezdi...

ya hayır olamamzzz şimdi o kadar alıştım ki her cumartesiii gümüşü annemin zoruyla izlemeyeee olaamaazzzzz yaaa gümüş her ağladığında bende ağlıyordum sonra onların aşklarıı melek hele şerefe bayılıyodum ben yaa offf offff
bu sırada her perşembe saat 22:00 de d max ta gümüşün tekraraalrı var şuan 5. bölüme geçecek haberiniz olsunn

_mervevrem_
30-05-07, 11:24
Bu arada mutlucum sen hala kaymakam olamadın ama bak bana banklı yalova kaymakamlığı rütbesine eriştim

o ağlama olayını hiç sorma ben gümüşü izleyeli kendimi tanıyamaz oldum dalga geçen ben sinirlenip kızıyorum olaylara:D
ağlıyorum
hele bu bölüm songül öden ve güngör bayrak ' ın oyunculuğuna bayıldım ...

başak_mu
30-05-07, 11:30
mervecim senaryonun affedilir hiçbir tarafı yok..çok fazla eksik oldugu için ailenin kötü günlerde bir arada olamaması göze batıyor..bu da senaryonun inandırıcılığını etkiliyor..zaten hep diyorum 2+2'linin aklında bizlere böle bir olay izletmek varsaydı o zaman bunu son bölümlere bırakmayacaklardı sezon içinde ısıtıp ısıtıp nihanı önümüze koyacaklarına o zaman bu düğümleri yapacakalrdı..sona yaklaşıldıgında da hepsi teker teker çözülmüş olacaktı ki biz de sdc son bölümün beş dakkasında mutluluk anları izlemek yerine uzun uzun istediğimiz sahnelerden izleyecektik..o kadar çok boş bölümler izledikki o yüzden sona da böle sıkıştırmalar kaldı işte..burda 2+2'linin ya da her kimse bu işin sorumlusu onların hiçbir özrü yok bence...dizi zaten 100de kesin bitecek reyting için tasalanmaya da gerek yok ki zaten reytingler en berbat ve özensiz bölümlerde bile gayet iyi hatta karşısında eurovision gibi,milli maç gibi çok iddialı yapımlar oldugu zamanda bile o tarz önemli programların arkasından 2. sırayı almış. sezonun neredeyse tamamında 1. ya da2. olmuş..bu başarıyı getiren de 3 yıllık kemikleşmiş izleyici kitlesi..o yüzden bu kitle spn bölümlerde bunları izlemeyi hak etmedik...

gizem_gumus
30-05-07, 11:33
bende Gümüşü izlemeden önce hiç bir dizide ağlamamıştım ama Songül Öden'İn oyunculuğu diğer oyuncuların samimiyeti beni ağlattı. Düşünüyorumda 3 hafta sonra cmrtesi akşamları ben ne yapacağım hiç bir bölümünü kaçırmadan cmrtesi akşamları kimseye randevu vermeden saatin 22:00 olmasını sabırsızlıkla bekleyen ben..offf çok zor geçecek Gümüşsüz cmtersi akşamları

başak_mu
30-05-07, 11:37
Bu arada mutlucum sen hala kaymakam olamadın ama bak bana banklı yalova kaymakamlığı rütbesine eriştim

o ağlama olayını hiç sorma ben gümüşü izleyeli kendimi tanıyamaz oldum dalga geçen ben sinirlenip kızıyorum olaylara:D
ağlıyorum
hele bu bölüm songül öden ve güngör bayrak ' ın oyunculuğuna bayıldım ...

mervecim konumunu daha yeni gördüm canım benim..sen kaymakam oldun demek hemi de banklısından..ben de araştırmalarıma devam etmekteyim ama umudumu yitirmek üzereyim desem de inanmayın çünkü neydi en son umut ölür:D..sayın yalova kaymakamı ben kaymakam olamazsam senin makamında torpille bişicikler olurum artık olmaz mı???

mervecim sırf bu ağlama,gereginden fazla etkilenme ve kafaya takma mevzuu yüzünden bir daha dizi izlemem diyorum ya zaten büyük konuşmak da istemiyorum ya neyse..

_mervevrem_
30-05-07, 11:39
ya ben mutlu gibi uslu başlı birine bile süper( burası bana özel dizi bitince hiper koyup ödül verecem) 2+2 yi bulaştırdım ya artık bu banklılık olayının bulaşıcı olduğu kanaatindeyim:D

ben gerçekten songül öden ve güngör bayrak olmasaydı diğer dizilerden farklı bir oyunculuk izlemediğime inanacaktım diğerler sanki buz gibiydi..

tabi başlarda kıvanç tatlıtuğun oyunculuğunu da unutmamak lazım ki ben bu konuda onda çok önyargılıydım fikirlerimle zıtlaştım ama onun istisna olduğuna hala inanıyorum..

misal diğer diziler...

_gümüşŞ_
30-05-07, 11:51
arkadaslar ctesı gumuste calan sarkıyı bilen varmı

başak_mu
30-05-07, 11:56
mervecim bu dizi yüzünden ben de uslu başlılık,akıl falan kalmadı ki uçup gitti.. 2+2'li ve de bizi renklendiren şahsiyet yüzünden aklım başımda diil hele de bitecek oldugunu düşünmek iyice uçuruyor beni..

unutmadan şunu yazıım daha önceden de demiştim de tekrarlıyorum biizm 2+2'li atlamıştır ama ben yine de söliim içimde kalcak yoksa inşallah gümüş bu yaşananların sorumlusunu öğrendikten sonra anlayışlı olmaz..ben ciddi bir tepki bekliyorum gümüşten..ayrıca bu bölümde umarım orhandan ziyade özellikle gökhanı izleriz..tamam orhan da olsun da rol dagılımında daha eşitlik olsun..ben kamil güler'i izlemek istiyorum..zten bu küslük konusu sakız gibi uzadı..

bi de bişiy daha söliycem kıvanç benim için de bir istisnadır ve yeri çok ayrıdır..hele de kendisinde kaydettiği ilerleme mükemmeldir..ama ben bundan sonraki projelerinde bu mükemmelliğin pekişmesi açısından kıvancı kendi sesiyle görmek istiyorum..bence kıvancın kendi sesi de çok hoş ve karizmatik...

Muge_ds
30-05-07, 12:09
Herkesee günaydınlar...

Mervecim noluyor bacım,seni pek bi yakınır gördüm :)
Kıss ben senden en az 3 saat sonra çıktım,sabah 7 de kalktım,sınava gittim geldim ve şuanda gayett dincim!!! Sende öyle ol bakalımm :)

Ben dizinin sonuna yaklaşmışken,dizinin tadını çıkarmaya bakıorum çünkü bi 3 hafta sonra Gümüş ekranlarda olmayacak,bi daha bu oyuncuları,bu ekibi,bu diziyi ekranlarda bulamayacağız...Dizinindee mutlu sonla son bulacağını düşündüğümden,ayrılırken hüzünlü ayrılış değilde,tebessüm ederek dizimize veda etmek istiyorum!!! Ayrılıklar,veda etmeler zordur ama ben hayatımda bişeye veda ederken tebessüm etmeyi öğrendim,öğretildim...Ne kadar geride bırakışlar,bıraktıkların içini acıtsada karalar bağlamayı değilde,ben o anı yaşayıp zevkini çıkarmayı seviyorum!!!

eminek
30-05-07, 12:20
Günaydın
Arkadaşlar daha dizini bitmesşne 3 hafta varken şimdiden veda yazıları yazmayın lütfen.Sonuçta birgün mutlaka bitecekti ve bitiyor.Hayatta baki olan ne varki...
Ayrıca sevgili EKREM BORA Allahtan size acil şifalar diliyorum.Umarım tez vakitte sağlığına kavuşurda tekrar setlere geri döner.
Beb inanıyorum hem Songül hemde Kıvanç yeni projelerinde dahada başarılı olacaklardır.İnşaalah tekrar bir arada görürüz.

mehgüm
30-05-07, 12:37
arkadaşlar herkese merhabalar şimdi bizim dizimizin çekimleri bitti mi offffff ya valla içimi hüzün kapladı biz onlarsız napıcaz ilk sezon tatiline girdiğinde eylülde görüşmek üzere diye yazmıştı ekranda eylülü bekleyene kadar bir hal olmuştum sonra ikinci sezonda gümüş engini vurdumu yoksa polisler mi geldi gümüş hapsemi girecek diye aklımızda bir sürü soru işareti kalmıştı şimdi sezon sonu geldi ve bizim dizimiz bu sefer kısa bir yaz tatiline değil uzun bir vedaya hazırlıyor bizi offfff vallahi yazarken bile kötü oluyorum ben hiçbir dizide birbirine bu kadar yakışan bu kadar güzel bir aşk hikayesi görmedim gerçekten onları çoookkk özleyeceğim dizimiz bitince bir karar verdim ilk bölümlerden itibaren tekrar izleyeceğim onları sanki dizimiz yeni başlıyormuş gibi kendimi böyle teselli edeceğim GÜMÜŞ EKİBİ SİZLERİ ÇOOOK SEVİYORUM İNŞALLAH YAKIN BİR ZAMANDA AYNI EKİP TEKRAR GÜZEL PROJELERDE BİRARAYA GELİRSİNİZ İNŞALLAHHHHHH AMİİİİİNNNNNNNNNNNN

mehgüm
30-05-07, 12:40
arkadaslar ctesı gumuste calan sarkıyı bilen varmıcanım uğur aslan söylüyor yeni çıkan albümünde <<gülüm>> şarkının ismi bye

kıvanç_simge
30-05-07, 13:17
yaa şimdii ya çocuk böbreği wernmezse öldürürlerr bebeimii yaaa kıyamam:icon_sorr siizzce öldürürler mii yaaaaa:sad53:

_mervevrem_
30-05-07, 13:33
demek beni isyanklar gördünüz pek bir ha!
aa bana modern çağın evliyaları dediler ayıp oluyor..
ben alışıkın değilim dedim mügecim
bu arada çilek çıktı hani gel bekleriz memoleketine
aslında selenay ablamda dedi ya bizi izlemeyecek misiniz?
mümkünse izlemeyeyim ben...
ama songülünkini hiç çünkü hep ağlamaktan yorulduım...

batuhan_gumus
30-05-07, 13:35
valla arkadaslar ben suan okuldan giriyorum !

hmm yaa fragmani gören oldumu cunku dün yabanci damatin da ihlamurlar altinda nin da fragmanlari gösterildi heralde bizim kide göstertilir bugün

ya dün dedim gibi bu cmtsi biraz trajik gececek ama heralde bu bolumde mehmet hastaneden cikar ama sona dogru da böbrek falan bulunacak ......

not:gumus olmassa olmazi songül öden

Muge_ds
30-05-07, 14:41
Mervecim olmuyor,ikidir böyle yapıyorsun,sizin tabi burnunuzun dibinde çilek bahçeleri...Benim öyle mi?? Bırak çileği,yeşillik araziye hasret kaldım,kafamı çevirdiğim her yer kurak ve toprak rengi burada!!! Demek çilekler oldu,demek memleket beni bekler (çaktırma ben kütükte Ereğlili gözükmem :img-hyste )şükret şurda memlekete gelmeme az kaldı,eğer geçen yıl ki temmuzda anca memlekete gelip,çilek mevsimini kaçırıyo olsaydım başının etini yerdim haberin olsun :) Buradada çilek görüyorum ama nerede benim memleketimin mis kokulu pembe pembe çilekleri di mi ama :)

Bu arada eski bölümleri izlerken bişey dikkatimi çekti..Defneye kahvaltıda ekmeğin üstüne çilek reçeli sürüyolardı,o zaman gıkı çıkmıyordu..Demek o zamanlar Defnenin çileğe alerjisi yokmuş :img-hyste

İsyanım var senaristlere!!! Didem karakterinin bu haline çok sinir oluyorum..Halbuki bu aileye girdiğinde ne kadar tatllı ve şeker bi kızdı..O çılgın Didem gitti,yerine bambaşka hırs peşinde olan birisi geldi!!! Eski halleri ne güseldii,evett Berkle evliliklerinde sorunlar olsaydı ama bu tarz olayladan değil..Örneğin ünlü bir rock grubu Türkiyeye gelseydi,Didem bu konseri kaçırmak istemeseydi,Berke süpriz yapıp iki bilet alsaydı ama Berk o tarz müzikleri sevmediğini söyleyip konsere gitmek istemeseydi,onun yerine Didemin tarzına uymayacak bişeyleri yapmak isteseydi,Didem rock konseri varken onu yapacağımı düşünmüyorsun de mi Berk deseydi,aralarında bu tarz tartışmalar olsaydı ama sonu tatlıya bağlansaydı fena olmaz mıydı??? Berk bebek isteseydi ama Didem o olaya çok uzak olduğunu,bebek istemediğini söyleseydi ama aynı zamanda Melekle ve Yiğitle sürekli ilgilenen,onlara bakıp seven birisi olsaydı,Berkte Didemin bu tutumuna anlam veremeseydi falanlar filanlar...Bunları izlemek,kıskançlık ve hırs dolu sahneelri izlemekten bin kat daha iyiydi!!!

askdili
30-05-07, 15:21
ya arkadaslar nasilsiniz acaba 98. bölümde nasil olacak ya konuyuda okuyamiyorum d pruductiondana baktim ama koymamislar.lütfen gümüsün yeni bölümünmü koyarlarsa yazin . lütfen.ha bende 97. bölüme yorum yazmak istiyorum.ilk sahne cok güzeldi ya. onurun onlari basmasi mehmetin onuru odadan kogmasi.sonra gümüsle mehmetin telefonle konusma sahnesi mehmetin gül göndrip onlari gümüsün görmesi.bu bölümde en kötü sahne ise mehmetin bicaklanmasi yaaa.ya gümüsümüz üc defa defile yapti.ilk defilede defnenin kacirilmasi ikincisinde ise engin pisliginin gümüsü ali koymasi ücüncüsünde ise mehmetin bicaklanmasi. yeni bölümünü cok berakediyorum arkadaslar.

ceren06
30-05-07, 15:24
bir kaç gündür giremiyorum.ama görüyorum ki herkesi bi hüzün almış herkes bi veda havasında :icon_sorr :icon_sorr maviş-09 yazdıkların her kelimesine ben de katılıyorum .bana eklenecek bi şey kalmamış...her şeyi sen yazmışsın ...ya 3hafta sonra cumartesi saat 10,00 da tv başına geçeceğim ama hayatımım bi parçası olan bu diziyi göremeyeceğim..:img-cray:

SNT
30-05-07, 15:25
Selam arkadaşlar,şimdi Mehmet'i yine hastahane'de görmekten,Gümüş'ü ağlarken görmekten sıkıldık hepimiz..O kadar çok isyan bayrakları çektik ki forumda ,fakat yinede ne yapsak olmadı.Bütün dertler hep esas oğlan ve kızı buldu..Ve en son böbrek meselesi,yine verilecek mesajlar yüzünden bizimkilerin acı çekmesi de tuzu biberi oldu..

Ben bu olaya değişik bir açıdan bakmak istiyorum.Bende başta çok kızmıştım neden Mehmet diye ama,özeti okuduktan sonra fikrim değişti. şimdi iyiki de Mehmet olmuş,İyiki böbrekleri gitmiş diyorum.Biliyorum hepiniz şimdi şaşırdınız,hatta SNT başına güneş geçti galiba diyor da olabilirsiniz.

Ama arkadaşlar düşünsenize Mehmet kaç yaşında 32'mi..E böbrekleride yaşlandı artık değil mi?Ama şimdi az kullanılmış, 14 yaşında gencecik,taptaze bir böbrek sahibi olacak.:img-hyste Düşünsenize bir.Kendini daha zinde hissedecektir Mehmet bundan sonra eminim.:)

ceren06
30-05-07, 15:25
ya arkadaslar nasilsiniz acaba 98. bölümde nasil olacak ya konuyuda okuyamiyorum d pruductiondana baktim ama koymamislar.lütfen gümüsün yeni bölümünmü koyarlarsa yazin . lütfen.ha bende 97. bölüme yorum yazmak istiyorum.ilk sahne cok güzeldi ya. onurun onlari basmasi mehmetin onuru odadan kogmasi.sonra gümüsle mehmetin telefonle konusma sahnesi mehmetin gül göndrip onlari gümüsün görmesi.bu bölümde en kötü sahne ise mehmetin bicaklanmasi yaaa.ya gümüsümüz üc defa defile yapti.ilk defilede defnenin kacirilmasi ikincisinde ise engin pisliginin gümüsü ali koymasi ücüncüsünde ise mehmetin bicaklanmasi. yeni bölümünü cok berakediyorum arkadaslar.

GÜMÜŞ’ÜN BÖBREĞİNİ MEHMET’E VERBİLMESİ İÇİN ÖNCE TEDAVİ OLMASI GEREKMEKTEDİR.
98. bölüm özeti

MEHMET’İN İSE YAŞAM SÜRESİ GİDEREK AZALMAKTADIR...

MEHMET DAYANABİLECEK Mİ?

Hastanedeki zorlu bekleyiş sürüyor.Gümüş’ün kocasını kurtarmak için söylediği yalan kısa sürede anlaşılır.Önce Gümüş’teki iltahabik durumun tedavi edildikten sonra böbreğini Mehmet’e verebilir.Ancak Mehmet’in o kadar bekleyebilmesi mümkün değildir.Gümüş kadere teslim olmamak için çabalarken hastaneye ağır yaralı 14 yaşında bir çocuk getirilir.Beyin ölümü gerçekleşen çocuğun böbreği Mehmet’e uyar.Ancak ailesi organ nakline karşı çıkar.Eğer razı olsalar oğulları Mehmet ile birlikte üç kişiye daha can verecektir.Her şey ailenin iki dudağı arasından çıkacak evet’e kalmıştır.Polisler Mehmet’e saldıranları yakalar.Onur’un çabaları sonucu adamlara parayı Kenan’ın verdiği ortaya çıkar.Polislerle köşe kapmaca oynayan Kenan yakalanır.Onur bu işin arkasındakinin Berk oluduğunu düşünmektedir

ceren06
30-05-07, 15:28
Selam arkadaşlar,şimdi Mehmet'i yine hastahane'de görmekten,Gümüş'ü ağlarken görmekten sıkıldık hepimiz..O kadar çok isyan bayrakları çektik ki forumda ,fakat yinede ne yapsak olmadı.Bütün dertler hep esas oğlan ve kızı buldu..Ve en son böbrek meselesi,yine verilecek mesajlar yüzünden bizimkilerin acı çekmesi de tuzu biberi oldu..

Ben bu olaya değişik bir açıdan bakmak istiyorum.Bende başta çok kızmıştım neden Mehmet diye ama,özeti okuduktan sonra fikrim değişti. şimdi iyiki de Mehmet olmuş,İyiki böbrekleri gitmiş diyorum.Biliyorum hepiniz şimdi şaşırdınız,hatta SNT başına güneş geçti galiba diyor da olabilirsiniz.

Ama arkadaşlar düşünsenize Mehmet kaç yaşında 32'mi..E böbrekleride yaşlandı artık değil mi?Ama şimdi az kullanılmış, 14 yaşında gencecik,taptaze bir böbrek sahibi olacak.:img-hyste Düşünsenize bir.Kendini daha zinde hissedecektir Mehmet bundan sonra eminim.:)

ayyy bende bu ne diyor diyorum..ayy sen ölme hemi sen beni güldürüdn allahta seni güldürsün:img-hyste :img-hyste konuya bu açıdan hiç bakmamıştım bence de her zaman az kullanılmış iyidir..32 yaş nerde 14 yaş nerde değil mi ama?

SNT
30-05-07, 15:34
ayyy bende bu ne diyor diyorum..ayy sen ölme hemi sen beni güldürüdn allahta seni güldürsün:img-hyste :img-hyste konuya bu açıdan hiç bakmamıştım bence de her zaman az kullanılmış iyidir..32 yaş nerde 14 yaş nerde değil mi ama?

Aminnn canım hepimiz gülelim inşaallah..Ne yapayım baktım hep bizi sinirlendiriyorlar bende meseleye değişik bir açıdan bakayım dedim.:img-wink: Ne güzel işte körpecik bir böbrek,oh,oh ne güzel.Mehmet kendini yeniliyor,senaristlerimize teşekkür etmek lazım:)

eminek
30-05-07, 15:36
Evet Mehmet taze böbrekle daha zinde ve çevik olacak.Mehmet hastaneye yatmasaydı.Gümüşün de hastalığı ortaya çıkmayacaktı.Didemin hamile olmadığını Berk öğrenemiyecekti.Dilruba M.fikrinin onu istemediğini anlamıyacaktı..
Ah Mehmet iyi ki bıçaklandın bak sayende ne çok kişi aydınlandı demi..

ceren06
30-05-07, 15:39
ya ne vardı kanald bi kerede fragmanı zamanından önce yayınlayıp bizi şaşırtmayı başarsa..ya ben bunlardan çok şey mi istiyorum? alt tarafı 0,45-1 dk lık fragman yayınlayıp hayır dualarımızı alsalar...

ceren06
30-05-07, 15:41
Evet Mehmet taze böbrekle daha zinde ve çevik olacak.Mehmet hastaneye yatmasaydı.Gümüşün de hastalığı ortaya çıkmayacaktı.Didemin hamile olmadığını Berk öğrenemiyecekti.Dilruba M.fikrinin onu istemediğini anlamıyacaktı..

maşallah bu seneristlere bir taşla kaç kuş vurdular böyle...iyi iş valla bi hastanede çekim olsun bütün ailenin sağlığı hakkında bilgi alalım.mesala şeref teyzemin şekeri olması gibi...:img-wink: :img-wink:

SNT
30-05-07, 15:45

:img-hyste Evet evet eminek'çim,tüm bunlar da açığa çıktı.Her şerde bir hayır varmış.Hem Onur Selim'e haddini de bildirmeyecekti daha.Valla ben bu işi çok hayırlı görüyorum artık,iyi ki Mehmet'in başına geldi bu olay:)

başak_mu
30-05-07, 15:46

kıs yine güldürdün beni..demişsin ya meseleye değişik bir açıdan baktım diye baya bir değişik açı olmuş bu vala..mehmet zaten çocuk gibi oluodu zaten şimdi iyileşince yandı gümüş hepten çocuk gibi olur hiç laftan anlamaz şımarıp durur...
evet eminekin de yazdıgı gibi mehmet'in bıçaklanması kirli çamaşırların ortaya çıkması yönünden iyi olaylara sebep oldu lakin yine de keşke hatıır diye ses çıkaran bir bıçaklama sahnesi izlemeseydik daha normal olsaydı olaylar yaw..

ceren06
30-05-07, 15:50
ya madem şurda finale az kald...hadi hepimiz karakterlerin finali hakkında fikir yüretelim ne dersiiniz(ee tabii isterseniz) ben önce selim gıcığından başlıyorum
selim hakkettiği cevabı son kez bahardan alacak ve kalbine taş basıp şehrii hatta bu ülkeyi terkedecek ve anlayacak ki bahar ile gökhanın aşkının çok büyük olduğunu ve kendisinin hiç bi şansı olamayacağını bence...

eminek
30-05-07, 15:50
ceren06 bak canım bu hastane çekim olayı değil.Mehmetin bıçaklanması ne kadar hayırlı olaylara vesile oldu.
Gümüş hastalığını ya öğrenmeseydi ne olacaktı?
Berk nasıl öğrenecekti karısının onu aldattığını?
Meleğim babasına Mehmet dediğini göremiyecektik....
Yani her şerde bir hayır oluyor.Senaristler ne kadar akıllı davrandılar

mehgüm
30-05-07, 15:53
arkadaşlar günlerdir düşünüyorum bu kenanın foyası bu hafta ortaya çıkıyor peki bu berk ne olacak kenan ona ben halledicem dediğinde tamam dedi eline yüzüne bulaştırma bu sefer dedi hastanede kenanı sorguya çekti şimdi ne olacak kenan berkle bu işte ortaktık diyecektir mutlaka şimdi berk ceza alacak mı yoksa ne olacak sizce arkadaşlar durumlar karışık gibi berk bi yandan suçlu bi yandan suçsuz gözüküyor suçlu çünkü hırsları yüzünden kenan gibi bir psikopatla işbirliği yaptı suçsuz en azından kenanın mehmete karşı böyle bişey yapacağını tahmin edemezdi gibi geliyor bana offfffff karışık bir durum yaaaaa

songül_kıvanç
30-05-07, 15:57
slm arkadaslar!!! yorucu okul saatlerınden sonra geldım ve bılgısayarımın basına oturdum tabıkı ılk olarak aklıma GUMUSUN FRAGMANI cıkmıs mıdır????? sorusu geldı. ama sanırım hala goren olmamıs! eyy kanal d bır kere erken goster su fragmanı!!!

eminek
30-05-07, 16:00
Sevgili SNT Mehmet artık genç bir insanın böbreğiyle yaşayacakya.İçki tüketme ömrünüde böylece uzatmış olacak.Eğer eski böbrekleri kalsaydı kesin bu alkol alımıyla birini yine kaybederdi.Şimdi istediği kadar içebilir.Hazır tekneylede açılacaklar bol bol şarap içer artık.Deniz,mehtap,güneş ve Gümüş...

stml
30-05-07, 16:08
ceren06 bak canım bu hastane çekim olayı değil.Mehmetin bıçaklanması ne kadar hayırlı olaylara vesile oldu.
Gümüş hastalığını ya öğrenmeseydi ne olacaktı?
Berk nasıl öğrenecekti karısının onu aldattığını?
Meleğim babasına Mehmet dediğini göremiyecektik....
Yani her şerde bir hayır oluyor.Senaristler ne kadar akıllı davrandılar

Vay be Allahım millet ne kadar yaratıcı düşünüyor böyle. Yazdıklarınıızı okuyunca gene kahkahayı patlattım, dairede millet başıma toplandı bu gene sapıttı diye... :happy0064 :happy0064

eminek ve SNT yi tebrik ediyorum süpersiniz süper....:img-hyste

bu arada son anda bir şey gördüm, hazır Esas oğlumuzu hastaneye yatırmışken, içeride değişecek başka organ varsa ( Ciyer, dalak, safra kesesi, apandisit ameliyatı, bademcik, vs ) komple iç aksamı yenilesinler bari.... :good: Bir daha aç kapa yapmaya gerek kalmaz hem ucuza gelir. :img-hyste

Ne diyoruz her zaman. Bizim için önemli olan Müşteri Memnuniyetii...

(Bir de aklıma gelmişken söyliyim.. Mehmet, sürekli Gümüş'ün burnuna çemkirmekten ne zaman vazgeçecek acaba bu konuda bir tahmini olan var mı= :img-in_lo )

SNT
30-05-07, 16:11
kıs yine güldürdün beni..demişsin ya meseleye değişik bir açıdan baktım diye baya bir değişik açı olmuş bu vala..mehmet zaten çocuk gibi oluodu zaten şimdi iyileşince yandı gümüş hepten çocuk gibi olur hiç laftan anlamaz şımarıp durur...
evet eminekin de yazdıgı gibi mehmet'in bıçaklanması kirli çamaşırların ortaya çıkması yönünden iyi olaylara sebep oldu lakin yine de keşke hatıır diye ses çıkaran bir bıçaklama sahnesi izlemeseydik daha normal olsaydı olaylar yaw..

EE olsun o kadar şımarsın Mehmet:icon_whis Pek bir üstüne düşecekler zaten onun şimdi,gerçi bakalım keyifi ne kadar sürecek.Şok sonumuz var bizim,az sürecek bu şımarıklık galiba..

Şimdi o bıçaklanma sahnesi gerçekten felaket,hatta rezalet görüntüydü.Mesaj verelim derken,kötü örnek olduklarının farkına varmamaları çok ilginç..Bence kendileride üzülmüştür seyrederken.biz ne yaptık diye!!!

Eminek'çim dediğin olabilir tabii,Mehmet'in alkol zaafiyeti başına dert.Ama birde şimdi bu yeni böbrek,Mehmetin hayatta kalmasının tek çaresi ve en önemli organlarından biri olduğu için eminim Mehmet ona çok iyi bakacaktır.İçki yerine böbreğinin daha iyi çalışması için bol bol su içecektir.Hem o içmeye kalksa bile Gümüş izin vermez değil mi?E bu böbreğide gitti mi....Allah korusun:img-yes:

eminek
30-05-07, 16:14
Bak sevgili stml ben üniversite sınavına bu kadar kafa yorup çalışsaydım şimdi istediğim bölümü okumuş olurdum.Ama maalesef öğretmenlikte kalakaldım.
Şimdi sen Mehmete neden haksızlık ediyorsun ki.Uzun zamandır karısına ne haksızlığını gördün?
Mehmetçiğimin aklı fikri karısında başka yaptığı birşey mi var?

ceren06
30-05-07, 16:22
ya acaba ekrem borayı bu bölümde görebilecek miyiz????umarım bir an önce iyileşir ve döner o olmadan