PDA

Tüm Versiyonu Göster : Replikler

(mia)
01-06-07, 14:24
aklınıza kazınan replikleri burada paylaşabilirsiniz

sbuffy
02-06-07, 10:01
Susan: Dinle, Edie. Olanlara bakınca düşüncesizce davrandık.Bu olayı olgun insanlar gibi ele alamadık. Çocuk gibi davrandık.Yaramaz aptal çocuklar gibi.
Edie: Bunu itiraf etmen kendimi daha iyi hissetmemi sağladı.Çünkü çocuklar yaramazlık yaptıklarında cezalandırılacaklarını bilirler. Değil mi?
Susan: Bu noktada, teklifte bulunan kişinin Karl olduğunu söylemek istiyorum.
Edie: Karl.Benim için muhteşem bir düğün yapacaksın.
Karl:evet elbette bebeğim.ne kadar muhteşem?
Edie: Gücünün ne kadarına yeteceğini düşün ve üçle çarp.Sana gelince
Susan:meteliksiz olduğumu unutma
Edie: Acınası halinin farkındayım.Oldukça pahalı bu düğünün planlama ve yapılması sırasında parmağımı bile kıpırdatmak istemiyorum.... Seni davet etmeyi düşünmüyordum.Ama bir barmene ihtiyacımız olacak.Arka kapıdan gel.

Bayan Scavo, çocuklarınızı tehlikeye attığı için Bayan Van de Kamp'ı sorumlu tutmadığınızı mı söylüyorsunuz?
Lynette: Hayır, onu sorumlu tutmuyorum.Bree Van de Kamp ve ben birbirimizi uzun zamandır tanıyoruz.Ona tamamen güveniyorum.O harika bir dost,muhteşem bir annedir.Hepimizi utandırmıştır......
-Yalancı şahitliğin sonuçlarını hatırlatmama gerek var mı?
Lynette: Hayır yok.(andrewa bakar ve) Aslında yalancılardan nefret ederim.

Gaby:Söyle bana nerede o?
Rahibe:Elbette her yerde.
Gaby:Tanrı'dan söz etmiyorum.Kocam nerede?

Tom:Ben Çekici bir erkeğim.Biliyor musun sana daha önce hiç söylemedim ama bazen sabah gazetesini almak için eğildiğimde Bree Van de Kamp'ı beni süzerken yakalıyorum.
Lynette:dalga geçiyorsun
Tom:Hayır, yemin ederim.Üzerimden cinsel cazibe akıyor ve yaşlandıkça daha da yoğunlaşıyor.Karşı konulmaz bir erkeğim ve mahalle yalnız kadın dolu.Ellerinde değil.Kedinanesi gibiyim.
Lynette:Dünyada senin gibi bir ahmağı sevebilecek tek kadın olduğumu hatırlattığın için teşekkür ederim.

Bree: Andrew yüzme kulübünde bir yarışman yok muydu?
Andrew:evet ne olmuş?
Bree: Büyük bir giriş parası gerekmiyor mu?Tek başına ödeyemeyeceğin bir para.
Andrew: Yemeğe gelmem için bana şantaj mı yapıyorsun?
Bree:oturma düzeni için neler yapabileceğimi bilmiyorsun bile.

Gaby: burda tatilde çektirdiğimiz bir resim var.
Carlos: resimlerin ahlaklı olması gerek.Bu insanlar çok iyi çocuk büyütür mesajı vermeliler.
Gaby:yani
Carlos:burda üstsüzsün.
Gaby: Evet ama burası St. barths.Ve ellerin ayıp yerlerimi örtüyor
Carlos: Tekila bardağını tutan elimi mi diyorsun, küba purosunu tutanı mı?hiçbirini kullanamayız. Her bir resmimizde ya içki ve sigara içiyoruz ya da çıplağız
Gaby: Yani eğlenmeyi seviyoruz.Bunu evlenmemiş hamile bir genç kızdan daha iyi kim anlayabilir?
Carlos:bu iş ciddi.

sbuffy
02-06-07, 11:25
Gaby: Anlamıyorsunuz.O bizim bebeğimiz.Onu besledik, yıkadık, gecenin bir yarısında uyanıp salladık.Bu çılgınlık çünkü ben böyle şeyler yapmam. Kocam ona şarkı söylüyor.Onu götüremezsiniz.Çok geç.Ona aşık olduk bile.Carlos, bir şeyler yap.O bizim bebeğimiz lütfen.

Bree: Sana söylemek istediğim o kadar çok şey var ki Andrew.Ama en çok ne kadar üzgün olduğumu söylemek istiyorum.
Andrew:Ne için üzgünsün?
Bree: Her çocuk koşulsuz sevilmeyi hak eder. Sana karşı duyduğum sevginin de böyle bir sevgi olduğunu sanıyordum.Öyle olsaydı her şey farklı olabilirdi.

Andrew:olayın iyi tarafı ne biliyor musun?Ben kazandım.
Bree:Sen mi kazandın?
Andrew: Sana eşcinsel olduğumu söylediğimde, gözlerindeki bakışı hatırlıyorum.Ve bir gün beni sevmekten vazgeçeceğini biliyordum.İşte simdi buradayız.Haklıymışım.Ben kazandım.
Bree:İyi aferin sana.

Mary Alice:Gerçek çirkinse insanlar onu gizlemeye çalışır.Çünkü ortaya çıkarsa hasara neden olacağını bilirler.Bu yüzden onları tozlu duvarlarda,kapalı kapıların arkasında saklarlar. Ya da zekice maskelerle gizlerler.Ama gerçek ne kadar çirkin olursa olsun mutlaka ortaya çıkar.Ve daima önem verdiğimiz biri zarar görür.Ve bir başkası onların acısından zevk alacaktır.En çirkin gerçeklik budur.

Mary Alice:Şirket evlilikleri ve satışlarıyla uğraşan Carlos,üçüncü randevularında ona evlenme teklif etti.Gözlerinden akan yaşları gördüğünde Gabrielle çok etkilendi.Ama kısa süre sonra her büyük iş anlaşmasının ardından Carlos'un gözlerinden yaşlar aktığını keşfedecekti.

Mary Alice:Bree'nin pek çok yeteneği olduğu komşular tarafından biliniyordu.Ve Wisteria Lane'deki herkes Bree'yi mükemmel bir eş ve anne olarak tanıyordu.Kendi ailesi dışında herkes.

peacer
13-06-07, 11:54
-Kan herşey değildir. (carlosun bu lafı beni çok etkilemişti)

-seni anlıyor ve seni affediyorum

grofica
15-12-07, 22:38
Mary Alice: "This is the street where I used to live and these were the people with whom I shared my life. I met them the day they moved in. And I saw what they brought with them. Beautiful dreams for the future. And quiet hopes for a better life. Not just for themselves, but for their children, too. If I could, would I tell them what lies ahead? Would I warn them of the sorrow and betrayal that lie in store? No. From where I stand now, I see enough of the road to understand how it must be traveled. The trip is to keep moving forward, to let go of the fear and the regret that slow us down and keep us from enjoying a journey that will be over too soon. Yes, there will be unexpected bends in the road, shocking surprises we didn't see coming, but that's really the point. Don't you think?"

"Burasi eskiden yasadigim sokak ve bunlar da hayatimi paylastigim insanlar. Hepsiyle ilk tasindiklari gun tanistim. Ve beraberlerinde getirdikleri seyleri gordum. Gelecek için guzel hayaller.. Daha iyi bir yasam icin sessiz umutlar.. Sadece kendileri için degil, cocukları icin de. Elimde olsa, onlari nelerin bekledigini soyler miydim? Onlari bekleyen ihanetleri ve aciyi soyler miydim? Hayir. Su an oldugum yerden yolun nasil gidilecegini bilecek kadar buyuk bir kismini gorebiliyorum. İsin sirri surekli ileri gitmekte. Bizi kisa sure sonra sona erecek ve bu yolculugu eglenceli hale getirmekten alikoyacak korku ve pismanliklardan kurtulmakta. Evet, beklenmedik virajlar olacaktir. Beklenmedik surprizlerle de karsilasabiliriz. Ama olmasi gereken de budur. Sizce de öyle degil mi?"

grofica
15-12-07, 22:46
Mary Alice: "Have you met the perfect couple? The two soul mates whose love never dies? The two lovers whose relationship is never threatened. The husband and wife who trust each other completely. If you haven't met the perfect couple, let me introduce you. They stand atop a layer of butter cream frosting. The secret of their success? Well, for starters, they don't have to look at each other."

"Hic mukemmel ciftle karsilastiniz mi? Asklari olmeyecek ruh ikizleriyle? İliskileri asla tehdit altinda olmayacak iki asikla.. Birbirine kayitsiz sartsiz guvenen kari-kocayla.. Mukemmel bir ciftle karsilasmadiysaniz, ben sizi tanistirayim. Krema tabakasinin uzerinde duruyorlar. Peki, basarilarinin sirri ne? Bilmeyenler icin soyleyelim. Birbirlerinin yuzune bakmak zorunda degiller.."

grofica
15-12-07, 22:49
Mary Alice: Her firtina beraberinde sabah uyandigimizda her seyi, herkesi eskisi gibi bulacagimiz umidini de getirir. En korkunc izlerin bile silinecegine inaniriz. Masumiyeti konusunda ki supheler.. Ya da hatasi sonucunda olusan en kotu lekeler.. ihanetin yaralari.. Ya da opusunun anisi… Bu yuzden en iyisini umarak firtinanin sona ermesini bekleriz. Oysa icten ice biliyoruz ki, bazi lekeler oyle sabittir ki onlari hicbir sey yok edemez…

grofica
15-12-07, 22:52
Bree: "Hello. I'm Bree Van de Kamp, your new neighbor. Is this your frog?"
Mary Alice: "Yes. Why?"
Bree: "Well, it seems that my son stole it from your yard."
Mary Alice: "Oh, well, I don't mind. If he likes it so much, he's welcome to keep it."
Bree: "Well, don't tell him that. If he doesn't feel guilty he'll never learn shame."

Bree: Merhaba. Ben Bree Van de Kamp, yeni komsunuzum. Bu sizin kurbaginiz mi?
Mary Alice: Evet. Neden?
Bree: Oyle gorunuyor ki oglum onu sizin avludan calmis.
Mary Alice: Oh, sey, peki, bence sakincasi yok. Eger ondan cok hoslandiysa onun olabilir.
Bree: Peki, tamam, ama ona bunu söyleme. Eger kendisini suclu hissetmezse utanmayi ogrenemez.

grofica
18-12-07, 15:02
Mary Alice: "We all carry something with us. Of course, it's nice if we travel with someone who can help lighten the load. But usually, it's easier to just drop what we've been carrying so we can get home that much sooner assuming, of course, there will be someone there to greet us when we arrive. Why do we clutch at this baggage, even when we're desperate to move on? Because we all know there's a chance we might let go too soon."

"Hepimiz beraberimiz de bir seyler tasiriz. Elbette yuku hafifletecek biriyle yolculuk etmek iyidir. Ama genellikle yuku atmak ve boylece eve daha cabuk ulasmak cok daha kolay olur. Tabi eve geldigimiz de bizi karsilayacak biri oldugunu varsayarsak.. Neden en perisan oldugumuz zamanlarda bile yukumuzu tutarız? Cunku hepimiz birakma sansimiz oldugunu biliriz.."

Chloe_
03-01-08, 22:48
Mary Alice: "We all search for love, but some of us, after we have found it, wish we never had."

Bree: "Honey, do your hands still tremble when they touch me?"
Rex: "Ha,ha. No. But come on, we've been married eighteen years."
Bree: "Yes we have. And you still don't know when I need you to lie."

Mike: Look, okay, I know you're mad at me, and I'm sorry I didn't stop you from going out with that guy.
Susan: I'm not mad at you. I mean, I'm not just mad at you. I'm mostly mad at myself.
Mike: Okay.
Susan: I'm mad that I like you so much without really knowing anything about you.
Mike: Oh. What do you want to know?
Susan: What's your favorite food?
Mike: Mexican.
Susan: What's your favorite sport?
Mike: Football.
Susan: Favorite band?
Mike: Elvis Costello.
Susan: That's a guy, not a band.
Mike: It's a guy with a band.
Susan: What do you think of me?
[Mike kisses her]
Susan: I'm sorry.Could you repeat that?

((mia))
17-01-08, 15:12
Andrew: Senden nefret ediyorum.
Bree: Sevginin zıttı nefret değildir, olsa olsa kayıtsızlıktır. Eğer benden nefret ediyorsan bu halen daha birbirimize bağlı olduğumuzu gösterir ve seni doğru yola getirmek için halen daha bir şansım var demektir

FACU
17-01-08, 19:01
Andrew: Senden nefret ediyorum.
Bree: Sevginin zıttı nefret değildir, olsa olsa kayıtsızlıktır. Eğer benden nefret ediyorsan bu halen daha birbirimize bağlı olduğumuzu gösterir ve seni doğru yola getirmek için halen daha bir şansım var demektir
andrew:senden nefret ediyorum
bree:sevginin zıttı nefret değildir kayıtsızlıktır benden nefret ediyorsan seni doğru yola getirmek için hallen bir şansım var demektir doğrusu budur

Gabi_Art
02-09-08, 18:03
Lynette:Neyi Kutluyoruz ?
Tom:Senin Dünyanın en güzel eşi olmanı..xD
Lynette:Eheuehe..Tom Neyi Kutluyoruz dedim ?

-----------

Tom:Benim Damarlarımdan İtalyen Domates sosu akıyo :img-hyste:img-hyste

06_haziran_15
11-10-08, 19:28
Gaby: Söyle bana nerede o?

Rahibe: Elbette her yerde.

Gaby: Tanrı'dan söz etmiyorum. Kocam nerede?

:img-hyste :img-hyste

06_haziran_15
11-10-08, 19:34
Gaby: Burda tatilde çektirdiğimiz bir resim var.

Carlos: Resimlerin ahlaklı olması gerek. Bu insanlar çok iyi çocuk büyütür mesajı vermeliler.

Gaby: Yani..

Carlos: Burda üstsüzsün ! :D

Gaby: Evet ama burası St. barths. Ve ellerin ayıp yerlerimi örtüyor :img-hyste

Carlos: Tekila bardağını tutan elimi mi diyorsun, küba purosunu tutanı mı? Hiçbirini kullanamayız. Her bir resmimizde ya içki ve sigara içiyoruz ya da çıplağız :D

Gaby: Yani eğlenmeyi seviyoruz. Bunu evlenmemiş hamile bir genç kızdan daha iyi kim anlayabilir?

Carlos: Bu iş ciddi. :img-cool2

-----------------------------------------------

Gaby: Anlamıyorsunuz. O bizim bebeğimiz. Onu besledik, yıkadık, gecenin bir yarısında uyanıp salladık. Bu çılgınlık çünkü ben böyle şeyler yapmam. Kocam ona şarkı söylüyor. Onu götüremezsiniz. Çok geç. Ona aşık olduk bile.Carlos, bir şeyler yap. O bizim bebeğimiz lütfen :img-cray::img-cray:

bu sahnede gözlerim dolmuştu :icon_sorr

06_haziran_15
11-10-08, 19:37
Mary Alice

" Gerçek çirkinse insanlar onu saklarlar. Bazen kapalı kapıların arkasına, bazende tozlu duvarların arasına koyarlar ve bazende dahice maskelerler ama gerçek ne kadar çirkin olursa olsun ortaya çıktığında birilerini canını yakar ve bazıları bu acıdan zevk alır en çirkin gerçeklikte budur ! "

----------------------------------------------------------

Ian: Şimdiye kadar kaç erkekle beraber oldun ?

Susan: 9 (NİNE)

Ian: Lütfen bana Almanca konuştuğunu söyle :img-hyste:img-hyste

06_haziran_15
11-10-08, 19:46
Gaby : Dün gece sanırım Zackle sex yaptık

Carlos : Ne ! Bundan nasıl emin olabiliyorsun

Gaby : İkimizde yarı çıplaktık bana ne kadar harika olduğumu söyledi

Carlos : mahalleden biriyle daha yattıgına inanamıyorum

Gaby : Nereye gidiyosun ?

Carlos : Gidip Scavoların çocuklarını uyarmaya :img-hyste :img-hyste

$ılgın_alev
11-10-08, 21:49
:img-hyste:img-hyste süperlerrrrr cnm ellerine saqlık :img-in_lo

Carlos: Ona biraz daha iyi davran
Gabby: Metresinin rahatı için elimden geleni yapıyorum Carlos :D
Carlos: Kendine iyi bak
Gabby: Benim Amerikan rüyam çoktan bitti Carlos!(arabayla son sürat ayrılır)

Gaby: neden bütün zengin erkekler budala

Carlos:tüm güzel kadınlar neden sürtük oluyosa aynı nedenden... :D

$ılgın_alev
11-10-08, 21:56
tom yeni restorant için tuttuqu yeri lynette qösterir...

tom:qözleri kapa

lynette:tommmm

tom:kapaaaaaa

lynette:pekala

tom:$imdi qözlerinle deqil hayal qücünle bak

lynette: olamazz

tom:aman tanrım qözlerinle baktın :D:D

lynette:tom burası bi çöplük..!...

-----

qaby zengin gizli a$ıqının Zach olduqunu görür

ufaksın küçüksün muhabettinden sonra Gaby dostça bi öpücükle ortamdan uzaklaşıcakken Zach dudaklarına atlar qaby'nin ,

Gaby tokatla birlikte..Tanrı aşkına Zach kullanmasını bilmiyorsan lüks araba çalmayacaksın :D:D