Tüm Versiyonu Göster : Dizide En Sevdiğiniz Karakter?(Yeni)
Yeni karakterlerin de eklendiği anketimiz açılmıştır.
Clark Kent
Lana Lang
Lex Luthor
Chloe Sullivan
Lois Lane
Jason Teague
Martha Kent
Jonathan Kent
Lionel Luthor
Diğer
Madem yeni bir başlık açılmış.
Bu başlığın ilk mesajı da benden olsun. :happy0064
Hem ilk yorum yazan olmaktan dolayı,
hem de oylamanın hali hazırdaki sonucu nedeniyle gayet mutlu oldum.
Az çok Smallville ile ilgili başlıkları takip edenler,
benim hangi karaktere oyumu vereceğimi bilirler.
Elbette esas ve orijinal olana ((taklitçi değil buraya dikkat))
ve Dizide Karizmanın bir numaralı temsilcisi,
Lionel Luthora verdim oyumu.
Ayrıca John Glover'ın,
--> Mimikleri,
--> Hitabet yeteneği ve sesi,
--> Görünümü,
--> Vücut dili gibi,
en azından benim için, çok önemli kriterlerde,
dizide belirgin bir önderliğe sahip olmasının,
oyumun renginin belirlenmesinde önemli bir payı var elbette.
Ve esas habere gelirsek...
İnanamıyorum ama an itibariyle en çok oyu alan kişi Lionel Luthor. :happy0064
Zirvedeyiz zirvede. :happy0064
Baba Luthor 2 oyla bir numara. :img-icecr
Clark Clark Clark
Clark her zaman benim favorim.....
Clark Clark Clark
Clark her zaman benim favorim.....
kesinlikle katılıyorum..:happy0064
Lois geldi gözümü boyadı vala :)
bu arada denizce imzan çok süperr :) adın deniz mi?çünkü bnm öle :img-wink:
Chardonnay 03-06-07, 22:54 Chloe bence.clarkın en yakını,en güvendiği ve çok iyi bir karakter.
Clark'la Lois başa baş gidiyo :)
lana :img-in_lo
güzellik abidesi...
güzellik abidesi...
gerçekten de çok güzell
niye clark
esas oğlan olduğu içinmi. süper güçleri olduğu içinmi yoksa :img-wink:
Glover bir numaralı oyuncu bu dizide
Oylama favori karakter üzerine, oyuncu üzerine değil. Birkaç arkadaş yanlış bir oylama yapıyor.
Oylama favori karakter üzerine, oyuncu üzerine değil. Birkaç arkadaş yanlış bir oylama yapıyor.
beni kastediosan lanaya güzel dedim ama oyum loise zaten
seth_gecko 06-06-07, 18:06 yazdıklarından dolayı naman'ı biraz olsun tanıyorsam onun sözü sana değil
sanırım lionel luthor'a oy verenlerden bahsediyor
bu arada bende oyumu lois'e verdim.
Clark'la atısmaları çok hoş oluyor :img-hyste
Prenses_Jasmine 06-06-07, 18:31 bence LOIS cunku o zeki, guzel, komik, cesur, bagimsiz, tatli ve kendinen emin bir kisi. Smallville'e geldi geleli diziye renk katti. seth_gecko sana katiliyorum, Clark'la atismalari cok eglenceli. bu ikili cok guzel, zaten de gelecegin ikilisi.
yazdıklarından dolayı naman'ı biraz olsun tanıyorsam onun sözü sana değil
sanırım lionel luthor'a oy verenlerden bahsediyor
bu arada bende oyumu lois'e verdim.
Clark'la atısmaları çok hoş oluyor :img-hyste
eet ya kıs çok sevimli.. :)
açıklama için teşekkürler :)
Chloe Chloe Chloe... dizide clark tan bile çok sevdiğim bi karakter.
Benim favorim Clark...
Ama esas karakter yada süper güçleri olduğu için değil
lois gercekten dizi için ilaç oldu hareketlendi biraz dizi clark ta biraz hareketlense iyi olacak
aslında lois ve clark kent arasında kararsızım ama son olarak lois lane diyorum kesinlikle onun gelmesiyle diziye yeni bir soluk geldi:happy0064
hadi ama lois hayranları oy verin oyy!!!clark geçiii amaa
ondan başkasını tanımam diziyi süper yapan o clarkı bozabilen tek o vede ona aşık olmayannn onun olduğu bölümleri heyecanla bekliyorumm olmadıkları sıkıyo desem yeridir
o birtaneeeeeeeeeeeeeeeeee
jonathan kent... Ne olursa olsun oğlunun arkasında olduğu ve onu yalnız bırakmadığı için. Belki gerçek babası değil ama onu kaybettiğini bildiği anda bile hayatı pahasına onu koruduğu için. Smallville değil çizgi romanda bile kendisini süperman'i gün gelecek koruyacak olan benim diye kafaya koymuş tek kişi olduğu için...
Baba adam :img-icecr
6. sezon itibariyle kullandım oyumu tabii johnattan kent diyenlerdendim. ama 6. sezona gelince clark ta bir johnattan kent oldu çıktı. soiler olacak malum sebepten dolayı johnattan yerine clark kent. adam hakaten süpermen olma yolunda yeteklerinden öte karakteriyle
alonsomania 18-06-07, 15:16 kent ailesi özellkikle martha çok şirin jonathanda öle ama 1. clarkkkk
Kesinlikle Lois! gerisi yalan:img-hyste :img-hyste
sophistice 23-06-07, 15:04 her zmn ve her yerde LOİSSSS :)
mary osbourne 21-07-07, 16:31 loiss elbette:img-wink:
Lex Luthor başka adam yok benim için:happy0064
clarktan başkasını tanımam ohh cnma değisin ztn şu an birinci :hıh deniz sana da çok kırıldım seni bi clarkçı olarak görmek isterdim loisci değil :img-cray:
evanescence-93 25-07-07, 21:22 tabiikide Lana Lang başka kim olabilirki
clarktan başkasını tanımam ohh cnma değisin ztn şu an birinci :hıh deniz sana da çok kırıldım seni bi clarkçı olarak görmek isterdim loisci değil :img-cray:
yaa ama hayatm napiim loise çokk sevimli gelio bana...clarka da bayılıorm ztn bebişim ama yaa :)
Clarkın yeri ayrı bende ama :img-in_lo Karar veremedim Lois mi Clark mı? Ama zaten Clark kalbimizde taht kurmuş bi karakter, bunu herkes bilio, yerini de kimse alamaz :img-wink: O yüzdeen çok sevdiğim bi diğer karaktere, Loise oyumu verdim :img-yes: :img-blush :happy0064
Lois:img-wink: Başkasını tanımam:)...
supergirl diziye qirince qörürüm sizi. :P
supergirl diziye qirince qörürüm sizi. :P
clarkın kuzeni o dimi :)
cheerleader 02-08-07, 17:54 lois lane tabiikisine
Benim de favorim Lois. Onun dizide olmadığı bölümler benim için sıkıcı geçiyor. bir an önce geçsek buraları da Lois'li bir bölüme gelsek diyorum. Umarım senaristler de Lois'i farkederler de 7. sezonda artık dizinin esas kızının Lana değil Lois olduğunu kabullenip Clark'ı bitmek tükenmek bilmez, artık kabak tadı vermeye başlayan Lana aşkından azad ederler
Dizideki favorim kesinlikle Lois Lane.Ona bayılıyorum o dizide olmıyınca dizi çok sıkıcı oluyor Özelikle lois 6 sezonda görmelisiniz bir harika
aslı_robert 03-08-07, 19:18 martha kent benim favorim
Clark elbette ancak lex olmasa kesinlikle tadı olmaz.
Favori karakterim mi? Tabii ki Clark Kent...Superman bu dizinin ayrı düşünelemez karakteridir bence!:img-yes:
ben loise verdim kıs bana cok sıcak gelio ayrıca clarkla tartısmasınada bayılıorum
Dizinin ilk başlarında Lana'yı gerçekten çok seviyordum ve tabii favori karakterimde oydu...Ama o zamandan bu zamana Lana çok değişti ve ben bu değişimini pek beğenmiyorum malesef...
Yeni ve sanırım uzunca birsürede öyle kalacak olan favorim Lois Lane...Onun olduğu bölümlere bayılıyorum,karakteri çok güçlü,kendini tekrar eden bir yapısı yok...Tam anlamıyla Clark'ı taşıyabilecek bir kız...:img-blush
ben lois vede chole arasında gidip gelmekteyim :) dizinin 4 ve sonrasını izlemeden önce kesinlikle clark-lana istiyordum hatta lois diziye girdiğinde nerden çıktı gibisinden bir hayıflanmada bulunmuştum ama 5 ve 6 sezon başlarındaki lana yı gördükten sonra artık clark-lana diye bir beklentim kalmadı :img-wink: favori karakterim ise zor bir karar ama chole :img-yes: clark ın yanında her zaman sağlam durdu onun olduğu sahneler çok keyifli :happy0064
Chloe tabi ki. Clark ın Lana saplantısı yüzünden ilk kez bir Super Kahraman favorim değil. Öyle bir dizi ki asıl karakterlerden soğutuyor insanı.
güzellik abidesi...
bence de lana lana ve lana
lois lane
lois güzel insan zeki insan esprili insan ve clarka aşık olmayıp onu bozabilen tek insan işte onu bu yüzden daha çok seviyorummm
**aLmiRa** 15-09-07, 01:21 lana bence :)
_demiradam_ 07-10-07, 12:17 süper kahraman olduğu için clark dedim..ama loise'e de içim gitti çok süper bi karakter :) lana çok güzelll :img-blush
KUZEYSANTA 07-10-07, 15:40 7. sezon u segretıgım için şuan favorim kara-el cok gizemlı bı karakter
Kaç sezon geçerse geçsin Lex Luthor her zaman ilk seçeneğimdir. Sonra Chloe Sullivan, Jonathan Kent.
5. sezon anketi sezon bitiminde açılacak ama sonuçta diğer seçeneği var. Bu yüzden 5. sezonda dizimize renk katan Dr. Milton Fine'ı es geçemem.
7. sezon u segretıgım için şuan favorim kara-el cok gizemlı bı karakter
aynı şekilde bende listede adı yok belki ama kara ile smallville çok farklı özellikle 7.03 bölümünde çok beğendim kara karakterini clark ile çekişmelerini izlemek çok keyifli tabii o karakteri canlandıran Laura Vandervoort bunda etkili olsa gerek :img-wink:
ben chloe ve janothan kenti seviyorum ama oyun chloe'ye gitti:img-wink:
chloe hiçsewmiyorum benim karakterim clark tek geçerim onu :img-wink:
Clark tabikide :) Sonra Lana.Lois'in 2.olmasına şaşırdım niye kimse sevmiyo Lana'yı anlamadım? Ne kadar Superman'de Lois'le olsada dizide beraber olcaklar diye bişi yok umarımda olmazlar...
berdush3385 22-12-07, 22:01 Dizinin yalnızca ilk sezonunun yarısını izlemiş birisi olarak Lana diyorum, onun üzerine birisi daha nasıl gelmiş hayretb ediyorum, çok sempatik bir kız mükemmel, aşık oldum:img-blush
yagmur_montana 09-01-08, 17:41 favorim lois lane , klasik savunmaya muhtaç karakterlerden değil : )
Benim tercihim "Chloe Sullivan" çok tatlı ve çok sempatik
Aslında Chloe-Lois-Clark 3 lüsü benim için aynı ama.Az farkla Chloe önde
17 neslihan 21-01-08, 16:50 tabi kii lana...acayip şeker ve masum bir surat ifadesi var.hele o üzgün baktığı zaman gözlerine biitiyorum.loise'i hiç sempatik bulmuyorum. CLARK ve LANA sahneleri geldiğinde acayip heycanlanıyorum...:):)
Bnim favorim Lana vE Clark ama Lana 1 veya 2 sezon sonra ölecek ve bu arada yakında lex luthorla evleniyr ilerleyen bölümlerde böyle olucak Clark ve Lana aşkına çk yazık oldu bye
bence chole dizinin en güzel kızı:D
lois de güzel ama chole özel
birde yeni giren oliver queen var
Chloe Sullivan favori karakterim
oy veremedim ama Lionel L de sevdigim bir karakterdir
hem asi hem güçlü hem güzel hem hazır cevap hem zeki hem meraklı kısaca LOİS LANE
sonracıma green arrow o ne karizmaa eriycekmişim gibi hissetiyorum onu izlerkennn vede diğer biricik şeker insan chole ayrıca jimmy çok şekerr
ZeynepFlack 07-04-08, 17:07 lois lane:happy0064
Clark kent bir de uçmayı öğrense tam süper olucak ...
ay evet uçamadı bir türlü.... bundan superman falan olmaz...lana lana diye inliyor, uçamıyor....
chole sullavın benim tercihim
hımm clark loise 5 fark atmış :)
|