PDA

Tüm Versiyonu Göster : Elveda Rumeli-Bölüm Yorumları- Arşiv1-

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5

BlackMamba
28-09-07, 02:25
:img-fear2 Meyrem'in kaynanası mı...!

İşte şimdi '' üye öldürüyorum yetişin..! '' diye bağıracağım ( bkz. kaynanalık kim ben kim...) Mamba; hiç yakışmayi sana büle süliyesin :hıh

Son soru benim de kafamı kurcaladı aslında. Meryem çok genç görünüyor...Hasan'ın da küçüğüymüş...Ne zaman evlendi, ne zaman beş çocuk doğurdu, ne zaman dul kaldı...? Ben hiç bilmem, hepsi birara olmuştur onu bilirim...

o zaman seni daha da şoka sokayım..kasap cabbara haticeyi unutturacak yeni gelin adayımız olurmusun?:img-angel

cahil olmamla karısık ,siyah kuşak taekwondocu olmamdan gelen bir cesaretle yazdım yeni rolunu.buna da bir kulp bulursan başka ne rolle seni diziye sokabiliriz senaristlerimize bırakıcam..:good:

alisercan
28-09-07, 02:26
solistimizin adı esra çetiner mi?:img-pilot
(nzlhan kulakların cınlasın..)

Hayır sevgili BlackMamba, Ama yöreyi güzel yorumlayacak bir arkadaştır. Bu arada esra çetiner jenerik ve diğer müziklere vokal yapmıştır.

BlackMamba
28-09-07, 02:31
Hayır sevgili BlackMamba, Ama yöreyi güzel yorumlayacak bir arkadaştır. Bu arada esra çetiner jenerik ve diğer müziklere vokal yapmıştır.

teşekkür ederim bilgi için..
biz de dinlemek için merakla bekliyor olacağız..:img-pilot
bu dizinin müziklerinin kaseti cıkacak mı?
oyuncular turku soylemeyecek mi?

diye nzlhan'ı aratmamaya devam edeyim mi?meraklı melahat yetiş sorum kalmadı,tekrara düşüyorum..ya da aly_73 öldürecek..:img-hyste

@ly
28-09-07, 04:13
o zaman seni daha da şoka sokayım..kasap cabbara haticeyi unutturacak yeni gelin adayımız olurmusun?:img-angel

cahil olmamla karısık ,siyah kuşak taekwondocu olmamdan gelen bir cesaretle yazdım yeni rolunu.buna da bir kulp bulursan başka ne rolle seni diziye sokabiliriz senaristlerimize bırakıcam..:good:

Bak bak bak...senin tekwondocu olman beni etkilemez, çünkü yaş haddinden dokunulmazlığım var ( bkz. büyüğünü saymak..diye and içtiğin günleri hatırla...) :hıh

Şöyle olabilir...biz Cabbar ile Bedia'yı evlendirelim...ben köyde Bedia'nın işine talibim...amcasının kaymakamı ile Meyrem'i de sayarsak, şimdiden 4 çift var...Bedia Kadının evliliği de referansım olur. Ne dersin..? :img-wink:

bitanem_61
28-09-07, 05:27
Yine dizinin başını kacırdım hep elektiriklerin suçu neyse gitti atice bir çare bulmak lazım aticeyi yaşlı çirkin kasaba vermemek lazım yani ramiz efendi bir hal care düşünmeli hiç kötü düşünmemiştin asan öyle içeri dalıp aticeyi isteyince vermez sandım ramz efendi

öyle saf saf izliydim fatmanın elinde tavuk imalı imalı bakıp dururkene yahu nesi var tavuğun niye bakay öyle kardeşim abla ramiz efendinin tavuğu dedi fatmanın evet dedirtme yöntemi çok güzelmiş

çok güzel di yine bu bölüm hele ramiz efendiye bayıldım tekerlemesi mustafanın kafasına odunu indirdikten sonra kim vurdu bana sorusuna hayvanın biri:img-hyste:img-hyste her kelimesi çok güzeldi

hande subaşının gitmesi iyi olmuş akşam pek bir sırıttı dizide yerine gelecek olan şivesi iyi olsa bari

jujum
28-09-07, 08:58
arkadaslar Elveda Rumeli,Yemin, Hatırla Sevgili ve bunun gibi birçok dizilerin müziklerine hayat vermiş olan grubla roportajımız var onlara sormak istediğiniz soru yada iletmek istediğiniz bir mesaj varsa en kısa zamanda jujum a yani bana özelden göndermeniz rica olunur:img-wink::img-wink: sonra geç kalınma olmasın arkadaslar dosya hemen hemen hazır gibi sadece soru göndermek için zaman isteyen arkadaları bekliyoruz:img-yes:
sevgilerimlebye

mayonezdüşmanı
28-09-07, 09:34
İkinci bölüm ilk bölüme göre daha sürükleyici ve güzeldi inşallah çok değerli 2100 denek de beğenmiştir diziyi..Abuk sabuk dizilere geçilmez umarım..Bugun için ilk 5 de yer alırsa sevineceğim ama yer alamaması da olası bence...

mavigece07
28-09-07, 10:46
İnternetten izledim az önce çok süpermiş yaaa :happy0064

asan : Ramiz aga kızın haticeyi isteyim o kaaa

yeğenleri : o kaaa !!

:D :D :D :D

mustafa : en az iki kişiyi öldürdüm bir kişiyide yaraladım sanıyorum

ramiz : dimek üle gatil

:D :D

Tolgahan çoooooooook tatlıydı :img-in_lo :good: ...mustafa karakterini çok süper oynuyo :img-wink:..Hande de güzel oynuyo aslında.Sadece şiveyi net olarak konuşamıyo..ama o da önemli bi unsur...:icon_whis

Babası bencede Haticeyi kasaba vermez gibi...Bu arada kızçelerin ismini ben bu bölümde öğrendim Emine ve Pembe :D

BlackMamba
28-09-07, 10:57
Bak bak bak...senin tekwondocu olman beni etkilemez, çünkü yaş haddinden dokunulmazlığım var ( bkz. büyüğünü saymak..diye and içtiğin günleri hatırla...) :hıh

Şöyle olabilir...biz Cabbar ile Ümmü'yü evlendirelim...ben köyde Ümmü'nün işine talibim...amcasının kaymakamı ile Meyrem'i de sayarsak, şimdiden 4 çift var...Ümmü Kadının evliliği de referansım olur. Ne dersin..? :img-wink:
yetişin adam öldürüyorlar diye bağırıp kaçmayacağımı belirtmek için yazdım..:img-wink:

yanlız balık hafızalığıma verin ama ümmü kim bilemedim?:img-pilot
çöpçatan bayan mıı?o göreve mi talipsiniz?ama ama diziye yeni bir karakter olarak sokacaktık sizi,mevcut oyunculara hayran kitleler var üzmeyelim kimseyi..gelin yeni bir rol düşünelim size..mustafanın annesi olsanız?:icon_whis

@ly
28-09-07, 11:04
yetişin adam öldürüyorlar diye bağırıp kaçmayacağımı belirtmek için yazdım..:img-wink:

çöpçatan bayan mıı?o göreve mi talipsiniz?ama ama diziye yeni bir karakter olarak sokacaktık sizi,mevcut oyunculara hayran kitleler var üzmeyelim kimseyi..gelin yeni bir rol düşünelim size..mustafanın annesi olsanız?:icon_whis

Mamba'cım, ben Bedia'nın diziden çıkmasını istemiyorum ki tam tersine çöpçatanamızı taze gelin olarak izlemek çok keyifli olabilirdi...Tabii bu arada Bedia Kadın balayındayken, ben de sevenleri baş göz edecektim ama :icon_sorr Hani tee oralara kadar gitmişken size faydam olsun diye...yoksa benim için hiç farketmez :icon_whis

mavigece07
28-09-07, 11:10

Bizim tabip mustafa oldu Münevverin yegeni Naaaaaa mık

orayı ne güzel söylüyo "Naaaaamık" :D :D :D

aynı kaş , aynı göz , aynı burun :img-hyste ..replikler çok kopuk kopuyorum :img-hyste

BlackMamba Tıbbiyeli Mustafa resimleri elinde yok mu yeni bölümden :img-blush

BlackMamba
28-09-07, 11:13
Mamba'cım, ben Ümmü'nün diziden çıkmasını istemiyorum ki tam tersine çöpçatanamızı taze gelin olarak izlemek çok keyifli olabilirdi...Tabii bu arada Ümmü Kadın balayındayken, ben de sevenleri baş göz edecektim ama :icon_sorr Hani te oralara kadar gitmişken size faydam olsun diye...yoksa benim için hiç farketmez :icon_whis

çöpçatan kadının adı bedia diye biliyorum ben ama..:icon_whis
bedia cabbar efendi olasılığına bende cok sıcak bakıyorum ve sen destekliyorum..o balayındaykende işi layıkiyle yapacağından eminim..ne diyeyim hayırlı uğurlu olsun yeni göreviniz..

aman gözünü seveyim oğlumun sırtı terlemiştir su bezi koyayım iki dakika durun,ceryanda kaldı çekilsin o pencerenin önünden,bu açıdan çekin oğlumu diye karışma..sende gidersen oralardan çiftlerimizi kim bir araya getirecek sonra?:good:
peki can'ı nasıl açıklayacağız evdekilere?:img-pilot

not:mavigece diziyi daha indiremedim..emin ol indirdigimde sizi sevindirmek için elimden geleni yapacagım..:img-wink:

acık sözlü
28-09-07, 11:23
dizide herşey çok güzel..tam beklediğim gibi...ancak biraz daha aksiyon tarafın artması gerektiğini düşünüyorum ki bud olacaktır nede olsa artık tıbbiyeli mustafa pürsıçanda..ancak terzi hasan ve hatice çifti ile ilgili şunu söylmeke istiyorum ,ikiside ayrı ayrı muazzam oyuncular ancak hatice sanki terziye biraz yabancı gibi yani yan yana geldilermi bana sanki yıllardır birbirlerine deligibi aşık bi çift deilde abi kardeşmiş hissi gecti !! ..şiveler ancak bu kadar başarılı olabilir (hande subaşı hariç)...ramizle fatma yada bayılıyorum ya:P...
bu arada 2 bin bilmem kaç tane aygıtta bizlerle aynı düşünürde böleisne kaliteli bi işi görmezden gelmez..gerci karşısında kurtların çok haycanlı bi bölümü vardı onedenle bu haftada çok yüksek beklemek yanlış olur ancak atv nin desteği olması lazım ..bölesine elinde mükemmel ve bol malzemeli bi iş var ama hiç bir şey yaptığı yok...

mayonezdüşmanı
28-09-07, 11:27
Arkadaşlar ne yazık ki dizinin reytingleri kötü gelecek..Az önce prime time sonuçlarına baktım atv, kanal d ile show tv den fark yemiş..İlk 5 i unutun..10 bile şüpheli..Gerçekten anlayamıyorum..Daha ne yapılması lazım bir dizinin izlenmesi için?..

merveve
28-09-07, 11:45
eline sağlık..bencede boşverin reytng i bende çok keyif alıyorum izlerken ama içimden bi ses bu gün yuksek olcak diyo :)...glin cim tolgahan danda istiyoruz desek :)

didemfener
28-09-07, 12:12
glin aviler için sağol canım
kaçıncı olmuşuz ya ben çok keyif alıyorum izlerken çok komikti hele..hasanın haline acıyorum..:D

mavigece07
28-09-07, 12:17
evet avi ler ve imzalar çok güzel ama merveve nin de dediği gibi biz tıbbiyeli mustafanın resimlerini de isterizz :img-wink:..

isteyim bi tıbbiyeli mustafa imzası ,avisi :D :D mümkünse tabi :img-blush

Bu arada internette perşembenin reytingi daha yayınlanmamış :icon_roll..Ben ilk beşe gireriz diye ümit ediyorum :img-wink:

mavigece07
28-09-07, 12:41
offffff glin hepsi de süper ötesi ...dehşet olmuş yaaa harikasıııın :good:

Çooook teşekkür ederis...Ben bunları da kullanırım artık :happy0064:happy0064

tarik_naz
28-09-07, 12:41
İZLENME PAYLARI (TOTAL)
S. PROGRAM ADI KANAL SAAT SHARE TOTAL
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 21:36 12.60 36.90
2 KAVAK YELLERI [NET] KAND 20:02 8.30 24.60
3 ANNEM [NET] KAND 22:10 6.90 24.00
4 KURTLAR VADISI PUSU (OZET) [NET] SHOW 19:59 6.80 20.50
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 18:57 4.70 16.30
6 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 19:58 4.60 13.90

İZLENME PAYLARI (A/B)
S. PROGRAM ADI KANAL SAAT SHARE TOTAL
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 21:36 10.90 28.60
2 ANNEM [NET] KAND 22:10 10.10 30.30
3 KAVAK YELLERI [NET] KAND 20:02 10.10 27.60
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 18:57 6.80 23.00
5 KURTLAR VADISI PUSU (OZET) [NET] SHOW 19:59 6.40 18.00
6 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 19:58 5.70 15.80

BlackMamba
28-09-07, 12:43
altıncılığa demir atmış gözüküyoruz..ben memnunum..kanalda memnun olmaya devam etsin..gunuyle ve saatiyle oynamasın..:img-wink:

merveve
28-09-07, 12:45
ben memnun değilim ...çünkü daha iyi yerleri hakediyo dizimiz..bu tamamen atv nin suçu hiç reklam yapmıyo ...

didemfener
28-09-07, 12:47
valla reytinglerden memnunum bencede saat ve günüyle oynanmasın bence güsel bir derece..okadr dizinin içinde..herhfta sevdirmeye çalıırcaz..ben tanıdığım herkese sölicem bu diziyi izlesin..:):)çok samimi dizi..:img-yes:

nur33
28-09-07, 12:48
Bugünkü Milliyet Gazetesinde yer alan Ajda Pekkan röportajından :

Süperstar’ın kaçırmadığı diziler

Evde TV izlerken her hafta merakla beklediğiniz diziler var mı?
Var tabii... Eskiden Asmalı Konak’tı... Daha eskilerde ''Kartallar Yüksek Uçar''dı... Geçen sezonda ise ''Binbir Gece'' müptelası oldum, hâlâ da izliyorum. ''Sıla''yı seyrediyorum büyük bir zevkle. Şimdi ''Bıçak Sırtı'' başladı. Bir de ''Elveda Rumeli''ye merak sardım.

http://www.milliyet.com.tr/2007/09/28/cafe/axcaf01.html (http://www.milliyet.com.tr/2007/09/28/cafe/axcaf01.html)

.

BlackMamba
28-09-07, 12:49
ben memnun değilim ...çünkü daha iyi yerleri hakediyo dizimiz..bu tamamen atv nin suçu hiç reklam yapmıyo ...

Tabi ki benim de gonlum birincilikten yana ama bu kadar reklam ve tanıtıma bu kadar reyting..
istikrarını korusun yukselecektir reytingler daha..:good:

glin
28-09-07, 12:49

o da olur arkadaşlar,şahsen böyle güzel bir yapımın yarı yolda kalacağı ihtimalini düşünmüyorum.:img-yes:

çalışmaları beğenmenize sevindim sağolun.:img-wink:

mayonezdüşmanı
28-09-07, 12:50
Aslında daha iyi dereceleri hakediyo da ben sevindim reytinglere çünkü prime time sonuçlarında atv %9 gibi bişiydi..Benimki de kanser gösterip vereme razı olmak gibi bişi oldu..

acık sözlü
28-09-07, 12:51
zamanla herkes merak sarıcaktır ama atv ninve kendi grubunu biraz bu dizye reklam yapması şart ...bi dönem dizi atv de izlenirdi ama artık hiç bizi izlenmiyo....bence oturup düşünsünler ...inş günü ve saati değişmez ..onuda yaparsa zaten a... s... dizinin ...inş aynı gün ve saatte devam eder yavas yavas syircisini bulur ama tanıtımı artırması lazım

BlackMamba
28-09-07, 12:54
atv haberden once avrupa yakasının bilmem kacıncı tekrarını verecegine dizilerini tekrar yayınlasa bile yeter..kanald bir cok dizisini bu sekilde tanıttı..
aksam kacıran haber oncesi yakaladı dizileri..hiçte fena bir taktik değil yani..

dizi oyuncularını programa cıkarsın diyecegim ama atv'de oyuncuların katılabilecegi ne kadar programı var o da tartısılır..

merveve
28-09-07, 12:56
valla kanal d gerek haber öncesi gerekse gece dizilerinin tekrarlarını veriyo atv gidip binbirgecenin karşısına koyuyo ...vallahi diecek kelime bulamıyorum bide bu iş atv nin kendi yapımı bir tane programında ne dizi ile ilgili bi hebr çıktı ne bişey bu nasıl iş anlamdım..genede bu na rağmen reytng ii bencede

didemfener
28-09-07, 12:58
zamanla herkes merak sarıcaktır ama atv ninve kendi grubunu biraz bu dizye reklam yapması şart ...bi dönem dizi atv de izlenirdi ama artık hiç bizi izlenmiyo....bence oturup düşünsünler ...inş günü ve saati değişmez ..onuda yaparsa zaten a... s... dizinin ...inş aynı gün ve saatte devam eder yavas yavas syircisini bulur ama tanıtımı artırması lazım

nickin gibi açık sözlüsün :) valla ilk fragmanı verince dedimki usta isimelr var dedim kesin bu izlenir ve çok beğedim yani çok içten dizi..bence dizi kanal d olsayydı kesin daha çok ryting alırdı..:icon_sorr

@ly
28-09-07, 13:02
çöpçatan kadının adı bedia diye biliyorum ben ama..:icon_whis
bedia cabbar efendi olasılığına bende cok sıcak bakıyorum ve sen destekliyorum..o balayındaykende işi layıkiyle yapacağından eminim..ne diyeyim hayırlı uğurlu olsun yeni göreviniz..

aman gözünü seveyim oğlumun sırtı terlemiştir su bezi koyayım iki dakika durun,ceryanda kaldı çekilsin o pencerenin önünden,bu açıdan çekin oğlumu diye karışma..sende gidersen oralardan çiftlerimizi kim bir araya getirecek sonra?:good:
peki can'ı nasıl açıklayacağız evdekilere?:img-pilot

not:mavigece diziyi daha indiremedim..emin ol indirdigimde sizi sevindirmek için elimden geleni yapacagım..:img-wink:

Aşkolsun Mamba...! Doğrusu senin daha uyanık olmanı beklerdim. Bizim Meryem'in boy boy oğullarından biri de Can oluverir. Bırak seyirciyi, dizi ekibi bile o kalabalıkta anlamaz durumu (sen oğluma uygun bir isim bul yeter...) hem Asan dayısını çok seviyor hem de pek güzel O kaaa...diyor...kısacası sen işin o tarafını merak etme...ayrıca setteki davranışlarım konusunda da müsterih ol...çok dikkatli olurum. Eeee anlaştık mı...? :good:

çöpçatan editi: Ümmü'yü nerden çıkardım bilmem ki :img-hyste

BlackMamba
28-09-07, 13:08
Aşkolsun Mamba...! Doğrusu senin daha uyanık olmanı beklerdim. Bizim Meryem'in boy boy oğullarından biri de Can oluverir. Bırak seyirciyi, dizi ekibi bile o kalabalıkta anlamaz durumu (sen oğluma uygun bir isim bul yeter...) hem Asan dayısını çok seviyor hem de pek güzel O kaaa...diyor...kısacası sen işin o tarafını merak etme...ayrıca setteki davranışlarım konusunda da müsterih ol...çok dikkatli olurum. Eeee anlaştık mı...? :good:

çöpçatan editi: Ümmü'yü nerden çıkardım bilmem ki :img-hyste

vallaha araya karısır tamam da ramiz seker dagıtırken bir tane cocugun sekersiz kaldıgını gorunce meraklanır,kızanım kimlerdensin diye sormazmı?

ama genel hatlarda anlastık,detaylar halledilir..:good:

çöpçatan editine yanıt:sizin karakterinizin adı olsun mu?:img-pilot

@ly
28-09-07, 13:16
vallaha araya karısır tamam da ramiz seker dagıtırken bir tane cocugun sekersiz kaldıgını gorunce meraklanır,kızanım kimlerdensin diye sormazmı?

ama genel hatlarda anlastık,detaylar halledilir..:good:

çöpçatan editine yanıt:sizin karakterinizin adı olsun mu?:img-pilot

Hmm...tamam adım Ümmü olabilir (bkz. Ümmü bacı...) Bu ismi yazmamın kerameti de buymuş demek ki. Şeker konusuna gelince, şimdilik Hacı Ali (umarım doğru yazmışımdır..) oruç olduğu için, onun payı ile idare ederiz.Sonrasını da sonra düşünürüz :img-icecr

Nasıl derler...prensipte anlaştık :img-wink: Mamba; menejerim olur musun...? ( bkz. anında havaya girmiş kişi...)

edit: Biz anlaştığımıza göre, eşeğin büyüğü ahırdan çıkmış oldu. Geriye kaldı, üç nal ile dört ayak :img-hyste

BlackMamba
28-09-07, 13:22
Hmm...tamam adım Ümmü olabilir (bkz. Ümmü bacı...) Bu ismi yazmamın kerameti de buymuş demek ki. Şeker konusuna gelince, şimdilik Hacı Ali (umarım doğru yazmışımdır..) oruç olduğu için, onun payı ile idare ederiz.Sonrasını da sonra düşünürüz :img-icecr

Nasıl derler...prensipte anlaştık :img-wink: Mamba; menejerim olur musun...? ( bkz. anında havaya girmiş kişi...)

ne menajeri,diziyle ne ilgim var..yapımcı degilim,uygulayıcı yapımcı degilim..
bir de benim için "sen kim oluyorsunda diziye oyuncu alıyorsun"a bakalım..:img-hyste

didemfener
28-09-07, 13:23
ya kızlardan en güsel konuşan zarife ben onun konuşmasını çok beğendim..

valla brovo diyorum..işte o kaaaaa:D

merve_polat
28-09-07, 13:28
ya kızlardan en güsel konuşan zarife ben onun konuşmasını çok beğendim..

valla brovo diyorum..işte o kaaaaa:D

herkeze slm.canım aynen katılıyorum sana kızların içinde en çok zarifeye kanım ısındı çok şeker yaa hele alexle sahneleri birde baytar ordaysa al sana muhteşem üçlü kopartıyolar resmen zaten baytarın vidaları bayaa bir gevşemiş:img-hyste:img-hyste

didemfener
28-09-07, 13:32
herkeze slm.canım aynen katılıyorum sana kızların içinde en çok zarifeye kanım ısındı çok şeker yaa hele alexle sahneleri birde baytar ordaysa al sana muhteşem üçlü kopartıyolar resmen zaten baytarın vidaları bayaa bir gevşemiş:img-hyste:img-hyste

ewet canım ya bide bağırıyor baytar efendii..:D süper konuşması ya bence doğru seçim olmuş..bu zarife işi kıvırmışş:D

merve_polat
28-09-07, 13:34
ewet canım ya bide bağırıyor baytar efendii..:D süper konuşması ya bence doğru seçim olmuş..bu zarife işi kıvırmışş:D

yaa internette elveda rumelinin kadrosunu araştırıyodum her yerde aslı tandoğan yazıyo niyeki?zarifeyi ilk onamı teklif etmişlerdi bilen var mı_

didemfener
28-09-07, 13:36
yaa internette elveda rumelinin kadrosunu araştırıyodum her yerde aslı tandoğan yazıyo niyeki?zarifeyi ilk onamı teklif etmişlerdi bilen var mı_

adın merve galiba canım hiç bir fikrim yok ama..
galiba ilk ona gitmişitr..zarifenin gerçek adı ne acaba..

mavigece07
28-09-07, 13:37
ya handenin yerine kim gelecek Tolgahanın partneri kim olacak :icon_whis

Hala bi haber fln yokmu ..acele vahide aranıyo.. zarife makedon asıllıymış onun için büyük avantaj olmuş..oyunculuğuna güzel yansıtıyo ..

BlackMamba
28-09-07, 13:40

Hala bi haber fln yokmu ..acele vahide aranıyo.. zarife makedon asıllıymış onun için büyük avantaj olmuş..oyunculuğuna güzel yansıtıyo ..
birkac bolum daha hande subasını izleyecegiz gibi..
bizde bu merak ve araştırmacı kimlik varken bir isimle anlaşılsa duyarız dimi?:img-pilot

merve_polat
28-09-07, 13:41

evet filiz ahmet(zarife) erman saban(alex) ikiside makedon ve bu çok belli oluyo çünkü dizide en iyi şiiveyi onlar yansıtıyo...

mavigece07
28-09-07, 13:47
birkac bolum daha hande subasını izleyecegiz gibi..
bizde bu merak ve araştırmacı kimlik varken bir isimle anlaşılsa duyarız dimi?:img-pilot

size güvenim sonsuz zaten :) :)

işteee o kaaa :D :D :D ...Atv bencede güzel reklam yapmıyo:icon_neut !!!...kanal D ile kıyaslamak istemiyorum ama Kanal D dizileri tanıtırken bütün hepsini bi arada (Kanal D kampı misal ) oyuncuları konuşturuyo vs..seyircide merak ediyor..Ama moralimizi bozmayalım...Dizimiz gerçekten kaliteli dört dörtlük bi dizi ..Kanalın çok arka çıkamamsına rağmen çok daha iyi reytingler alacağına eminim (inşallahj) :img-wink:

merve_polat
28-09-07, 13:52
size güvenim sonsuz zaten :) :)

işteee o kaaa :D :D :D ...Atv bencede güzel reklam yapmıyo:icon_neut !!!...kanal D ile kıyaslamak istemiyorum ama Kanal D dizileri tanıtırken bütün hepsini bi arada (Kanal D kampı misal ) oyuncuları konuşturuyo vs..seyircide merak ediyor..Ama moralimizi bozmayalım...Dizimiz gerçekten kaliteli dört dörtlük bi dizi ..Kanalın çok arka çıkamamsına rağmen çok daha iyi reytingler alacağına eminim (inşallahj) :img-wink:

bencede atv gibi bir kanalda helede perşembe günü kurtlar vadisinin kavak yellerinin karşısında bir dizi tutunabiliyorsa o dizi sağlamdır ve bizim dizimizde eminim kalıcı olucak...:happy0064

ntor
28-09-07, 13:54
arkadaşlar dizinin yayınlandığı kanalın sitesinde oynayanların arasında engin akyürek de görünüyor ama dizi de yok. Anlamadım.

didemfener
28-09-07, 13:54
bencede atv gibi bir kanalda helede perşembe günü kurtlar vadisinin kavak yellerinin karşısında bir dizi tutunabiliyorsa o dizi sağlamdır ve bizim dizimizde eminim kalıcı olucak...:happy0064

hatırlıyorsam yönetmeni serdar akar yani yönetmeni bir numara bence serdar gibi yönetmen tutacağından eminki böle dizi çıkarmış atvnini birazdaha tanıtım yaparsa bu dizi daha üst yerlere gelcektir

didemfener
28-09-07, 13:57
arkadaşlar dizinin yayınlandığı kanalın sitesinde oynayanların arasında engin akyürek de görünüyor ama dizi de yok. Anlamadım.

ya o zamn bu demek oluyorki aslı tandoğan ve engin daha sonrdan gircek..serdar bey yabancı damattan seçmiş oyuncularını bence enginde güsel oyuncu..

merve_polat
28-09-07, 13:58
hatırlıyorsam yönetmeni serdar akar yani yönetmeni bir numara bence serdar gibi yönetmen tutacağından eminki böle dizi çıkarmış atvnini birazdaha tanıtım yaparsa bu dizi daha üst yerlere gelcektir

serdar akarı bilmemek mümkün mü?:good:
ntor canım engin akyüreği çıkartamadım kimdi o...

mavigece07
ya o zamn bu demek oluyorki aslı tandoğan ve engin daha sonrdan gircek..serdar bey yabancı damattan seçmiş oyuncularını bence enginde güsel oyuncu..

Engin kara yılan da aslı da dudaktan kalbe de oynuyo ...
Geleceklerini pek sanmıyorum :D

bitanem_61
resim ekleyen arkadaşlardan rica mustafanın ahırda inek bağırınca sus işareti yaptığı sahnelerden ekleyebilirlermi çok güldün o sahnede:img-hyste:img-hyste

merve_polat
28-09-07, 14:01

evet aslı tandoğan dudaktan kalbede oynuto o gelmez.bence aslı ilk önce zarifeyi oynıyıcaktı sonradan değiştirdiler...

mavigece07
28-09-07, 14:01
resim ekleyen arkadaşlardan rica mustafanın ahırda inek bağırınca sus işareti yaptığı sahnelerden ekleyebilirlermi çok güldün o sahnede:img-hyste:img-hyste

evet ya orda çok tatlıydı :img-hyste:img-hyste

o sahneden şöyle hareketli bi avi yapılabilirse glin cim ya :) ..uygun olduğun bi zamanda...çok bomba olur:good:

offf tıbbiyelimmm offf :img-in_lo

Tavuskuşu
28-09-07, 14:20
Aliye abla ve black mamba gece gece ve sabah sabah çok güzel eğlenmişsiniz bakıyorum.Öldüm gülmekten valla.Ama ben de isterem güzel bir rol. Black mamba biz de seninle prensipte anlaşabilir miyiz? Ben de mesela çakır güzlü münevver yengenin testi güzlü oğlu cevdetin torunu cansu olarak girsem?:icon_whis Olma mııııı?

Bu arada ben Alex'in Türk olduğunu zannediyordum.Emin misiniz makedon olduğuna? Ben de Meryemi yabancı diye biliyorum.

BlackMamba
28-09-07, 14:25
Aliye abla ve black mamba gece gece ve sabah sabah çok güzel eğlenmişsiniz bakıyorum.Öldüm gülmekten valla.Ama ben de isterem güzel bir rol. Black mamba biz de seninle prensipte anlaşabilir miyiz? Ben de mesela çakır güzlü münevver yengenin testi güzlü oğlu cevdetin torunu cansu olarak girsem?:icon_whis Olma mııııı?

Bu arada ben Alex'in Türk olduğunu zannediyordum.Emin misiniz makedon olduğuna? Ben de Meryemi yabancı diye biliyorum.

ben bilmem münevver kim,cevdet kim..ama soyle yapalım seni de mustafaya gorur gormez yanacak,vahidenin canını sıkacak dere kenarında camasır yıkayan genc kızlardan biri olarak alsak..
hani su odunc alınan kahve fincanlarını kırılmadan geri almaya gelsin eve o zaman gorsun mustafayı..uygunmudur?

aly_73 le anlaştık seninlede anlaşırız neden olmasın?:good:

not:bu arada diziden resimleri kare kare birkac saat içinde eklemeye calısacagım..:img-wink:

merve_polat
28-09-07, 14:26

evet erman saban makedonyalı(üsküp) ama ben duyunca şaşırmadım ben ziyo çünkü oralılara...

BlackMamba
28-09-07, 14:28
evet erman saban makedonyalı(üsküp) ama ben duyunca şaşırmadım ben ziyo çünkü oralılara...
ertan saban diye duzeltsem ayıp olmaz dimi?:img-wink:

Tavuskuşu
28-09-07, 14:32
Aaaa olmaz ama ben öyle iki sevdalının arasına giren,2.kadın rolü istemem.:hıh Kötü kadını oynamam.Kara melek olmam.:) Hem bak çok talep var bana.Başka dizilere giderken siz büle tete bakarsınız arkamdan ona güre...

Münevverle cevdeti ben uydurdum ama ne olacak ramiz amca da birilerini ve akrabalık derecelerini uydurmuştu.

Madem vahidemiz eksik ben olurum.Gerçi kendisiyle aramda 20cm filan boy farkı vardır, mustafanın yanında küçük dururum ama neyse.Madem böyle bür role ihtiyaç var ben talibim.:):)

BlackMamba
28-09-07, 14:45
Aaaa olmaz ama ben öyle iki sevdalının arasına giren,2.kadın rolü istemem.:hıh Kötü kadını oynamam.Kara melek olmam.:) Hem bak çok talep var bana.Başka dizilere giderken siz büle tete bakarsınız arkamdan ona güre...

Münevverle cevdeti ben uydurdum ama ne olacak ramiz amca da birilerini ve akrabalık derecelerini uydurmuştu.

Madem vahidemiz eksik ben olurum.Gerçi kendisiyle aramda 20cm filan boy farkı vardır, mustafanın yanında küçük dururum ama neyse.Madem böyle bür role ihtiyaç var ben talibim.:):)

vallaha istedigin kadro için bu forumda kan cıkabilir..
ona ben karısmam..

o zaman ramiz amcasının kaymakamına dusunelim..meryem ile bu bolumde bakısmaları bile yoktu..
araya girmiş sayılmazsın hem..
ya bir dakika aly_73'un goreviydi çöpçatanlık bana ne oluyorsa?

diziye ille bir şekilde sızacağım diyorsan elimizdeki tek kadro şu anda
fincanları almaya gelen komşu kızı..sen bir düşün bunu..aly-73'te gelince çöpünü çatar..
son teklifim bu..

delfin23
28-09-07, 15:12
Diziden ayrılan Hande Subaşı'nın yerine hangi oyuncu gelecek acaba ben Ahu Türkpençe'nin gelmesini isterdim benim çok begendigim bir oyuncu dizinin reytinglerininde yükselmesini saglıyabilir

BlackMamba
28-09-07, 15:14
ramiz ah gozun kor olmasın ramiz..
ya bir gunde hayırlı bir soz cıksın agzından..
kızlar haydi hepiniz içeri..lazım babnızla bisey konusayım.haydi haydi haydi..
seninle muhabbet ısırgan otuyla taharet..
ramiz?
haa..

artık tepem attı haberin olsun..
neden artık attı tepen?
sen bilirsin niçin attıgını
bilmem
biliysin
bilmem
biliysin
bilmem
biliysin
bilmem
biliysin
bilmem
biliysin
bilmem
biliysin deyim
bilirim
iyi
ama dusunurm

Tavuskuşu
28-09-07, 15:16
Olmaz olmaz bu iş olamaz...Vahide olmak isterim ben.Kaymakamla meryem bakışmadılar belki ama ben meryemi çok sevdim. Onun yavuklusuna yan güzle bakmam.:):)

Vahideye ilk ben talip oldum,ben isterım. Erken gelen oturur demişler...Gözüm Tolgahanda olduğu için filan değil kesinlikle işim olmaz inananın.İçiniz ferah olsun tolgahancı forumdaşlarım. Hem ben çok daha güzel yaparımı şiveyi.Beni seçin beni...

Black mamba sen de fena değilsin.Stajyer çöpçatan olabilirsin bence.:) Ne dersin aliye abla yanına alır mısın stajyer olarak?

mavigece07
28-09-07, 15:26
Vahideye ilk ben talip oldum,ben isterım. Erken gelen oturur demişler...Gözüm Tolgahanda olduğu için filan değil kesinlikle işim olmaz inananın.İçiniz ferah olsun tolgahancı forumdaşlarım. Hem ben çok daha güzel yaparımı şiveyi.Beni seçin beni...

hııı tabi tabi ...

sen unuu benim külahıma anlatasıın ...
gürrdüüün 2005 Manhunt dünya yakışıklısı bir Mustafa talip oluverdin bea imgdrag
:D :D

not1: O mustafa benim mustafamdır :D :D
not2: Blackmamba resimleri dört gözle bekliyorum :img-pilot :img-wink:

~*~NaR-ı GüL~*~
28-09-07, 15:29
Diziden ayrılan Hande Subaşı'nın yerine hangi oyuncu gelecek acaba ben Ahu Türkpençe'nin gelmesini isterdim benim çok begendigim bir oyuncu dizinin reytinglerininde yükselmesini saglıyabilir

Bu diziye ailecek bayiliyoruz...hele konusulan sive beni bitiriyor :D en sevdigim karakterler ise...ramiz ile fatma...erdal özyagcilar ile sebnem sönmez müthis bir ikili olmuslar ;)

Dünkü bölümde cok güzeldi yalniz sonunú kacirdim...hasan cabbardan önce davranip haticeyi istedi ve daha sonra hepsi birbirine girdi...sonunda noldu bilen varsa lütfen anlatsin...;)

Bu arada Hande Subasi neden ayrildi ki...hemde daha 2. bölümde...?

Tavuskuşu
28-09-07, 15:31
2005 Manhunt dünya yakışıklısı mı?:img-hyste :img-hyste

Ciddiyim gözüm yok yaa tolgahanda.Hatta benim vahide olmamı destekleyenlere ayarlayabilirim bile o dirice yani...Gerçi tüfek kullanmayı da öğrenmem gerek ama olsun onu da öğrenirim.Hem o yarılan karpuzları da foruma getiririm.Hep beraber yeriz sulu sulu.Nasıl?

Hiç olmadı kaymakamın kızkardeşi olarak geleyim ama bana da birilerini bulun...

suri06
28-09-07, 15:35
ya cok güzel ya bende izlediğimden beri onlar gibi konuşuyorum
bizim yan komşular var onlarda Makedonyadan göçmen aynı onlar gibi konuşuyolar hatta bizimkiler daha ileri
Onlarda izliyolar Elveda Rumeliyi hele bir babanne varki sormayın izledikçe ağlıyo kadıncağız cok küçükmüş ordan gelirken Diziyi izlerken hatırlayıp hatırlayıp anlatıoy sormayın gittisin
şimdi bizimkiler evde sürekli dizideki konuşmaları taklit ediyo ben sürekli ATTIRMAYIN MAKEDONUN KAFASINI diyorum:happy0064 cok hoşuma gitti cok güzel bi dizi umarım devam eder:img-ok::good:

Ayrıca en hoş karakter olarak :love05:ALEX i seçiyorum :good: mustafayı daha inceliyorum
ramizin ailesine diyecek laf bulamıyorum süperler süper:happy0064:happy0064

Tavuskuşu
28-09-07, 15:35
Ekle tabi black mamba resimleri.Burada resim bekleyen bir sürü insan var.Biz meselemizi sonra da hallederiz.:):)Hem sabreden derviş muradına ermiş demişler. Vahide rolü benim olacaksa beklerim elbet...

Bana da birini bulun diyince yanlış anlaşılacak şimdi.:icon_whis Kaymakamın kızkardeşi olan bana demek istemiştim. Dizideki bütün erkek karakterler kapılmış. Ben öyle elim boş mu döneceğim? Bir tek yaşlı ve sagır baytar efendı ve şişko yaşlı kasap cabbar var ki ben de onları istemem.

mavigece07
28-09-07, 15:43
Ekle tabi black mamba resimleri.Burada resim bekleyen bir sürü insan var.Biz meselemizi sonra da hallederiz.:):)Hem sabreden derviş muradına ermiş demişler. Vahide rolü benim olacaksa beklerim elbet...

Bana da birini bulun diyince yanlış anlaşılacak şimdi.:icon_whis Kaymakamın kızkardeşi olan bana demek istemiştim. Dizideki bütün erkek karakterler kapılmış. Ben öyle elim boş mu döneceğim? Bir tek yaşlı ve sagır baytar efendı ve şişko yaşlı kasap cabbar var ki ben de onları istemem.

Sen de Mustafanın arkadaşı Muzafferle tanışırsın ..senin rol arkadaşın o olsun :D:img-wink:

Hem canım sen bizim Tolgahanımızı beğenmiyurmusun onu mu dimek istiyursun hıh :img-beee:

delfin23
28-09-07, 15:43
Benim dizideki favori karakterim alex ona bayılıyorum tabi Sütçü Ramiz söyliycek söz bulamıyorum bir harika Erdal Özyacıları gerçekten tebrik etmek lazım inanılmaz bir oyunculuk çıkarmış yine

Tavuskuşu
28-09-07, 15:46
Sen de Mustafanın arkadaşı Muzafferle tanışırsın ..senin rol arkadaşın o olsun :D:img-wink:

Hem canım sen bizim Tolgahanımızı beğenmiyurmusun onu mu dimek istiyursun hıh :img-beee:

Ama muzaffer istanbulda kaldı.O dönemde püsıçan nereee istanbul nere?Nasıl haberleşeceğiz?, nasıl görüşeceğiz? O olmaz başkasını bulmak gerek.

Tolgahan hoş adam Allah için ama elinizden almak gibi bir niyetim yoktu onu demek istedim.Rol arkadaşı olsam da tutarım kolundan getiririm foruma sizlere teslim ederim yani.

delfin23
28-09-07, 15:47
Bu diziye ailecek bayiliyoruz...hele konusulan sive beni bitiriyor :D en sevdigim karakterler ise...ramiz ile fatma...erdal özyagcilar ile sebnem sönmez müthis bir ikili olmuslar ;)

Dünkü bölümde cok güzeldi yalniz sonunú kacirdim...hasan cabbardan önce davranip haticeyi istedi ve daha sonra hepsi birbirine girdi...sonunda noldu bilen varsa lütfen anlatsin...;)

Bu arada Hande Subasi neden ayrildi ki...hemde daha 2. bölümde...?

Ramiz efendi Hatice'yi cabbara verdi. Ramiz kızını dışarda aglarken gördü Hatice Hasanı sevdigini cabbarla evlenmek istemedigini söyledi ama Ramiz sözünden dönemiycegini söyledi dizi böyle biti.Ayrıca Hande Subaşı diziden çıkarılmış ama neden çıkarıldıgını bilmiyorum

mavigece07
28-09-07, 15:50
Tolgahan hoş adam Allah için ama elinizden almak gibi bir niyetim yoktu onu demek istedim.Rol arkadaşı olsam da tutarım kolundan getiririm foruma sizlere teslim ederim yani.

hııı üle dimek istersin...şimdi anladım ben onu :)

Muzafferle seni Dilaver ya da Mustafa tanıştırır..İstanbula gelin gidersen film icabı..zaten sonradan İstanbul dada çekimler olacakmış sanırım..Öyle bişeyler okumuştum sanki yanılmıyosam..

Tavuskuşu
28-09-07, 15:51
Hande Subaşı hem oyunculuğu ve diksiyonu beğenilmediği için hem de annesi sete filan gelip rahatsız ettiği için çıkarılmış kadrodan.Ben öyle biliyorum yani.Yanlışım varsa düzeltin.

Aliye Abla bana şöyle güzel bir damat ayarlarsın artık değil mi? O kadar hatrımız vardır herhalde?:):) Çöpüm hazır çatılmayı bekliyor.

@ly
28-09-07, 15:55
duy bunları aly_73 duyyyy!!forumda çöpçatana ihtiyaç var..:img-hyste

Senin gibi bir stajyer çöpçatanım olduğu için rahatım ben...Sana güvenmeseydim hemen duruma el koyardım...Gördüğün gibi mesleğimiz hala, 1890'lardaki kadar geçerli....talep azalmamış aksine artmış....gör bunları Mamba gör...

Hemen dizi bağlantısı yapıyorum...Acaba Bedia kadın kendi çöpünü niye çatmamış ki...? Büyük ihtimalle dul kalmıştır. O zaman da Kasap Cabbar Efendi beğenmez Bedia'yı. Adam taze kuzu isterim diye tutturdu bu yaştan sonra...Kırkından sonra azanı teneşir paklarmış Cabbar Efendi....! Gençlerin arasına da girdin....seni taze kuzular kaldırsın inşaallah...!!!

first lady
28-09-07, 16:01
tam doğru yazamayabilirim ama hani fatmanın niçinli bi cümlesi varya ben bitiyorum ona.

''ben diyim niçın sen diysın niçın.ben bilmiyım niçın.niçın??'':):)

merve_polat
28-09-07, 16:43
glin avatarlar harika ellerine sağlık özellikle alexle zarifenin bir arda olduğu av. bayıldım.
BlackMamba resimler çok şeker en komik sahneyi seçip koymuşun seninde ellerine sağlık...

özgün_kız
28-09-07, 16:50
ya aradaslar dızıdekı zarıfe ile alex makedon asıllı türklerden degıller mı cunku yanı ertan saban üsküptenmıs turklerın yasadıgı bölge degıl mı orası?

İZMİR'İN KAVAKLARI
28-09-07, 17:07
dun aksam yine cok guzeldi.
Erdal O&Sebnem S muhtesemler...
ben Zarife&Alex sahnellerinden cok zevk aliyorum dun her ne kadar az sahneleride olsa en iyileri oydu ayrica baytara da bayiliyorum.
calismalarda cok guzel izninizle kullandim...

didemfener
28-09-07, 17:23
blackmamba süpersin canım ya ismini öğrenebilirmiyim..
ellerine sağlık.

merve_polat
28-09-07, 17:28
dun aksam yine cok guzeldi.
Erdal O&Sebnem S muhtesemler...
ben Zarife&Alex sahnellerinden cok zevk aliyorum dun her ne kadar az sahneleride olsa en iyileri oydu ayrica baytara da bayiliyorum.
calismalarda cok guzel izninizle kullandim...

evet azdı ama en güzelleriydi umarım birdahaki bölümde alex&zarife sahneleri daha çok olur.bir an önce okullar açılsada bizde alexi iş başında görsek...

PIRLANTA
28-09-07, 17:31
Hande Subaşı hem oyunculuğu ve diksiyonu beğenilmediği için hem de annesi sete filan gelip rahatsız ettiği için çıkarılmış kadrodan.Ben öyle biliyorum yani.Yanlışım varsa düzeltin.

Aliye Abla bana şöyle güzel bir damat ayarlarsın artık değil mi? O kadar hatrımız vardır herhalde?:):) Çöpüm hazır çatılmayı bekliyor.

Tipi de pek uygun kaçmamıştı. O yörenin kızları genellikle sarı saçlı beyaz tenli ve renkli gözlü olur. Hande esmerdi. Yeni oyuncuyu bence sarışın birisi seçsinler.

İZMİR'İN KAVAKLARI
28-09-07, 17:33
katiliyorum Alexi ve zarife yi doya doya izlesek
birsey sorabilir miyim ilk bolumun tamamini izlemedigim icin bimiyorum zarife alex in baytarin torunu oldugunu biliyor muydu...

Fettan
28-09-07, 17:37
birsey sorabilir miyim ilk bolumun tamamini izlemedigim icin bimiyorum zarife alex in baytarin torunu oldugunu biliyor muydu...

Biliyor ilk bölümde baytarın evinde karşılaşmşılardı ;)

aly_73'e özel not: daha diğer tarafta çatılacak çöpler var boşver buraı sen ;) burada Bedia gibi bir karakter varken dış desteğe ihtiyaç yok :img-hyste :img-hyste

didemfener
28-09-07, 17:38

hayır bilmiyordu canım..sonradan süt götürmeye gidince ..alex çıktı ve.. baytar efendi tanıştırdı onları:):D

merve_polat
28-09-07, 17:39

evet biliyodu o olaydan sonra zarife baytarın evine gitti orda karşılaştılar baytar dedi benim torunumdur falanca yerde okudu burda çocukları okutucak diye yapıcak diye ben malum siteden tekrar izledim ama orda o sahneyi göremedim yok heralde...

merve_polat
28-09-07, 17:42
hayır bilmiyordu canım..sonradan süt götürmeye gidince ..alex çıktı ve.. baytar efendi tanıştırdı onları:):D

ama boğayı götürmeye giderken biliyodu alexin orda olduğunu hepimizinde anladığı üzere:img-wink:alexte zarifeyi görünce pek bir sevinmişti...

didemfener
28-09-07, 17:43
evet biliyodu o olaydan sonra zarife baytarın evine gitti orda karşılaştılar baytar dedi benim torunumdur falanca yerde okudu burda çocukları okutucak diye yapıcak diye ben malum siteden tekrar izledim ama orda o sahneyi göremedim yok heralde...

ya ben bilmiyor die hatılıyorum canım ya..ben sonradan öğrendi sanıyorum.. imzanının yerinde yazını çok beğendin attırmayın makedonyanın kafasını:happy0064

merve_polat
28-09-07, 17:48
ya ben bilmiyor die hatılıyorum canım ya..ben sonradan öğrendi sanıyorum.. imzanının yerinde yazını çok beğendin attırmayın makedonyanın kafasını:happy0064

sağol canım bende bayılıyyorum.Alexin sözleri ata sözü gibi oldu benim için hele o AJK BU FERMEN DİNLER Mİ diyişi yok mu?şiveyide süper yapıyo zaten.

didemfener
28-09-07, 17:53
sağol canım bende bayılıyyorum.Alexin sözleri ata sözü gibi oldu benim için hele o AJK BU FERMEN DİNLER Mİ diyişi yok mu?şiveyide süper yapıyo zaten.

valla biz ilk bölümlerinde böyleysek diğer bölümlerde aşarız kendimizi.. süper sözün .:Dbir aile imzası yapıverekmi:D8 ismin merve galiba)bende didem:D

~*~NaR-ı GüL~*~
28-09-07, 19:18
Ramiz efendi Hatice'yi cabbara verdi. Ramiz kızını dışarda aglarken gördü Hatice Hasanı sevdigini cabbarla evlenmek istemedigini söyledi ama Ramiz sözünden dönemiycegini söyledi dizi böyle biti.Ayrıca Hande Subaşı diziden çıkarılmış ama neden çıkarıldıgını bilmiyorum

Demeyesin beyaaaa...:img-cool2 yasli sisko cabbarami verdi haticeyi...e be ramiz boyun posun devrilmesin...(karisi gibi konusmaya basladim :D) ya bence hatice hasanla kacacak...tabi burda durum tersine dönecek...bildigimiz üzere erkek kizi kacirir...ama burda hatice hasani kaciracak..hasandan hayir yok cünkü..:D:D

BlackMamba
28-09-07, 19:44
hidayet enişte vardı ya cakır gozlu..hidayet enişte onun teyzesi vardı hani munevver,iri goguslu testi munevver diyordular onun yegeni naaaamııkk!!:img-hyste

d.cansel
28-09-07, 19:44
Dün izleyemedim dizimi kafamı vururumda vururum duvarlara (malum iftar zamanı olduğu için) İnşallah biri Youtu..'a ekler de izlerim ya da kanal tekrarını verir of of:icon_sorr:icon_sorr

*denizce*
28-09-07, 20:03
merabalar..
diziyi takip ediyorum ve çok beğeniyorum gerçekten de şahane bi ekip dialoglar çok şirin hem eğleniyorum hem de bişeyler öğreniyorum izlerken..
buraya yazma fırsatını ancak bulabildim beni de aranıza alırsanız sevinirim
sevgiler ceren..işte o ka=)

Tavuskuşu
28-09-07, 20:15
Black mamba eklediğin resimler ve diyaloglar için teşekkür ederiz.

Bir de fatma teyze'nin "İstey mısın ben delireyım?" dedikten sonra ramiz aganın "Nerede o günler" demesi de ayrı komediydi.İkinci soruşunda da başını göğe kaldırıp gülümseyişi de çok sevimliydi.:)

Tavuskuşu
28-09-07, 20:40
Black mambacıgım aslında sahne ve replik isteğim yoktu.Hani sırf mesaj uzasın, tek cümlelik olmasın diye beğendiğim o sahneyi de yazayım dedim.:):)Ama çok sağol replikler ve resimler için tekrar.:good: Özellikle Ramiz Aga'nın o ikinci resmini avatar yapabilecek arkadaşlara sesleniyorum.Emekleriniz boşa gitmez.Yaptığınız avatarlar tarafımdan itinayla kullanılır.:):)

Bende de virüs uyarısı çıkmadı.Rahat olasın.:img-wink:

Tavuskuşu
28-09-07, 21:09
Çöpü çatılacak o kadar insan var ki demek ki bizim çöpçatanımız da yetişmiyor.Sen de stajer çöpçatan olarak bir el at bence bu işlere.

Ezilmene gerek yok mambacıgım.Ben aliye ablaya haber saldım.Uygun bir koca adayı bulsun diye. Belki de pürsıçanda bulamayınca öteki kasabalara köylere gitmiştir birilerini bulmak için bana. Alex'in kardeşi gelse o da köye doktor olarak.Nasıl olur ama.Hem Zarifeyle elti oluruz.Benim kanım kaynamıştı zaten o kıza.

Ama ben kendime rolü buldum bile biliyorsun.:)Vahide benimdir benim kalacak...Hem bak başka talipli yok forumda.Bense sabahtan beri yırtınıyorum.O rol benim hakkımdır...

BlackMamba
28-09-07, 21:16
Çöpü çatılacak o kadar insan var ki demek ki bizim çöpçatanımız da yetişmiyor.Sen de stajer çöpçatan olarak bir el at bence bu işlere.

Ezilmene gerek yok mambacıgım.Ben aliye ablaya haber saldım.Uygun bir koca adayı bulsun diye. Belki de pürsıçanda bulamayınca öteki kasabalara köylere gitmiştir birilerini bulmak için bana. Alex'in kardeşi gelse o da köye doktor olarak.Nasıl olur ama.Hem Zarifeyle elti oluruz.Benim kanım kaynamıştı zaten o kıza.

Ama ben kendime rolü buldum bile biliyorsun.:)Vahide benimdir benim kalacak...Hem bak başka talipli yok forumda.Bense sabahtan beri yırtınıyorum.O rol benim hakkımdır...

sadece gözlerini oyacaklarını ima ettiler ben vahide olacağım demediler..:img-hyste
ya siz aly-73 ile tıbbiyeli mustafanın anne ve kardesini oynasanız..annesi koyden kız begenir ogluna boylece aliye ablada cizgisini bozmamıs olur..yine bir copcatanlık soz konusu yani..:icon_whis
sende alex'in köy okulunun öğretmeni olan kardesiyle dillere destan bir aşk yaşarsın..(o kadar çocuk bir okula gitmeli dimi?doğal olarakta bir öğretmen gözükecektir..)
not: aly_73 seninle anlaşmıstık biliyorum ama bu arkadası bir turlu razı edemiyorum sen he de onu razı edelim,sözleşmeyi imzalasın sen yine eski rolüne dönersin..:icon_whis)ne zormuş çöpçatmak 40 takla attıyorum tavuskuşunu razı edeceğim diye..:img-hyste:img-hyste

Tavuskuşu
28-09-07, 21:43
Mustafa'nın anne babasını oynamamız zor olabilir.Çünkü aramızda erkek yok.:) Hem mustafanın babası yok herhalde.Makedonyaya giderken annesini ve kızkardeşini arkadaşına emanet etmişti. Ama iyi fikir verdin. Mustafanın kızkardeşi olarak abimin yanına gelebilir, bu arada alex'in doktor kardeşiyle bir aşk yaşayabilirim. Vahideden vazgeçtim bu da olur.Ama bak bu son.Daha aşağı inmem bilesın.:)

Anlaştık mı? El sıkışıyor muyuz?

JaNnzUu
28-09-07, 23:42
ßayılıyorumm ßurdakilerinn konu$malarınaa artıkk arkşlerimedee ßölee konu$maya flnn ßæ$ladımm yaww...
helee zarifeee süperr konu$uyo hiçç yapmacıkk deill bidee seßnem sonmezle erdal özyagcılar taßikiii;)
süttenn kesıldıııı kesılldııı öldümm ordaaa=)=)

cann2366
29-09-07, 01:41
tüm resimler çalışmalar için teşekkürler
bugün başlık uçmuş
reytinglerde yine 6 yız.atv nin en fazla reyting alan programıyız perşembe günü
ilk 5 e de girerse tadından yenmez
güçlü rakiplerle süper savaş vermiş

jemmali
29-09-07, 02:48
arkadaşlar okulum 2.öğretim olmasından dolayı sabırsızlıkla beklediğim bu diziyi izleyemiyorum:icon_sorr tekrarları hangi gün ve saatte bileniniz varsa haber verirseniz sevinirim

@ly
29-09-07, 08:23
Biliyor ilk bölümde baytarın evinde karşılaşmşılardı ;)

aly_73'e özel not: daha diğer tarafta çatılacak çöpler var boşver buraı sen ;) burada Bedia gibi bir karakter varken dış desteğe ihtiyaç yok :img-hyste :img-hyste

Fettan'ım, ben diğer tarafların dalaveresinden sıkıldım da Rumeli'ye kaçtım. Hem eğlenir hem çalışırım diye, Bedia'nın işine talip oldum ama :img-fear2 meğer forum dörtgözle, Bedia'yı bekliyormuş, kızlar birbirine girmiş, talepler havada uçuşuyor...Yağmurdan kaçarken doluya tutuldum yani...Ama bilirsin ki; biz Yemin'liler kolay vazgeçmeyiz...Stajyerim Mamba ile birlikte, ilk fırsatta bir durum değerlendirmesi yaparak, en makul çözümü bulacağımıza kimsenin şüphesi olmasın...evelallah herkesin çöpü çatılacaktır :img-wink:

BlackMamba, replikleri eklemek harika bir fikir...ellerine sağlık...:good:

allahım yarappi ayırmayasın bizi mamba'nın çalışmalarından...

jemmali'ye edit: Tekrar bölümler Salı akşamı 20.00'de veriliyor..Diğer seçenek de tüplü siteden izlemek...:img-wink:

didemfener
29-09-07, 08:54
ececim ellerine sağlık
çalışlamalar çok güsel
tekrar bölümleri salı akşamı 20.00
perşembe akşamı 05,20

merve_polat
29-09-07, 09:12
ayy dün tam ben çıktım alex-zarife resimleri eklenmiş BlackMamba ellerine sağlık.
ece çalışmaların harika tabi en çok zarife-alex imzasını beğendim...:img-wink:

mavigece07
29-09-07, 10:15
Mustafa'nın anne babasını oynamamız zor olabilir.Çünkü aramızda erkek yok.:) Hem mustafanın babası yok herhalde.Makedonyaya giderken annesini ve kızkardeşini arkadaşına emanet etmişti. Ama iyi fikir verdin. Mustafanın kızkardeşi olarak abimin yanına gelebilir, bu arada alex'in doktor kardeşiyle bir aşk yaşayabilirim.

Gerçekten ya bu hiç dikkatimi çekmemiş...Mustafa nın Babası olsaydı o kadar tedirgin olmazdı cidden..:img-pipe1

Bu arada Alexin kardeşinden bahsedilmişmiydi orayı kaçırmışım sanırım :icon_roll

clevergirl
29-09-07, 10:51
Son bölümü daha yeni izleyebildim, o gün iftara davetliydik cünkü...

Ben bu dizideki dialoglara bayiliyorum ya...ailecek gülmekten yerlere yatiyoruz..
Harika bir is cikariyorlar gercekten...

Tolgahan sayisman ayrica cok renk katiyor bence diziye :img-in_lo
Hande'nin yerine kim girecek belli oldumu arkadaslar? Beni bilgilendirirseniz sevinirim...
Umarim hatice o adamla evlenmez, yazik nasilda agliyordu ya :icon_sorr
Bakalim yeni bölümde neler olacak, cok merak ediyorum..

merve_polat
29-09-07, 11:03
Son bölümü daha yeni izleyebildim, o gün iftara davetliydik cünkü...

Ben bu dizideki dialoglara bayiliyorum ya...ailecek gülmekten yerlere yatiyoruz..
Harika bir is cikariyorlar gercekten...

Tolgahan sayisman ayrica cok renk katiyor bence diziye :img-in_lo
Hande'nin yerine kim girecek belli oldumu arkadaslar? Beni bilgilendirirseniz sevinirim...
Umarim hatice o adamla evlenmez, yazik nasilda agliyordu ya :icon_sorr
Bakalim yeni bölümde neler olacak, cok merak ediyorum..

hayır canım hala bir bilgi yok handenin yerine kimin geliceğini bizde çok merak ediyorum ama hala bir haber çıkmadı.yeni bölümün fragmanını bir an önce verseler .aslında yeni dizilerin tanıtımına çok önem verilir ama atv pek tınlamıyo galiba.mesela kanald bıçak sırtının yeni bölümünü verirken 1hafta sonrasının fragmanını bile veriyo...

BlackMamba
29-09-07, 11:03
allahım yarappi ayırmayasın bizi mamba'nın çalışmalarından...

:good::img-in_lo:img-in_lo

Mustafa'nın anne babasını oynamamız zor olabilir.Çünkü aramızda erkek yok.:) Hem mustafanın babası yok herhalde.Makedonyaya giderken annesini ve kızkardeşini arkadaşına emanet etmişti. Ama iyi fikir verdin. Mustafanın kızkardeşi olarak abimin yanına gelebilir, bu arada alex'in doktor kardeşiyle bir aşk yaşayabilirim. Vahideden vazgeçtim bu da olur.Ama bak bu son.Daha aşağı inmem bilesın.:)

Anlaştık mı? El sıkışıyor muyuz?

tavuskusu anlastık,anlastık!http://www.demetevgar.org/forum/images/smiles/smilie24.gif
yalnız daha aşağı inmem demişsin çok kırıldım sen mustafa'nın ailesine ne demek istiyorsun?yiğit bir delikanlı yetiştirmişler..(acıkla bakalım mustafacılara..:img-pilot..mavigece sana guveniyorum alın ifadesini..:img-hyste)

clevergirl
29-09-07, 11:09
hayır canım hala bir bilgi yok handenin yerine kimin geliceğini bizde çok merak ediyorum ama hala bir haber çıkmadı.yeni bölümün fragmanını bir an önce verseler .aslında yeni dizilerin tanıtımına çok önem verilir ama atv pek tınlamıyo galiba.mesela kanald bıçak sırtının yeni bölümünü verirken 1hafta sonrasının fragmanını bile veriyo...

evet kanal d son zamanlarda öyle yapiyor,bir cok dizinin fragmanini yeni bölüm yayinlandiktan en gec 1 gün sonra veriyor, ama gel görki atv tinlamiyor bile,sonrada reytinglerden sikayet ediyor, yani sen tanitimini yapmazsan tabiki reytingler düser..

Ama simdiye kadar cok sükür kötü degiliz, her iki bölümdede 6. olmusuz...
Bu reytingi korumal ve eger mümkünse yükseltmeliyiz...ben yoksa bu atv ye güvenmiyorum acikcasi...

mavigece07
29-09-07, 11:12
yalnız daha aşağı inmem demişsin çok kırıldım sen mustafa'nın ailesine ne demek istiyorsun?yiğit bir delikanlı yetiştirmişler..(acıkla bakalım mustafacılara..:img-pilot..mavigece sana guveniyorum alın ifadesini..:img-hyste)

Zati o bizim dönyaaanın en yakışıklı irkeğimiz mustafamızı beğenmiyır http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/oklava.gif :img-beee:

Ki o ; aynı kaş , aynı göz , aynı burun Münevverin yegeni Naaaaaaamık ! :D

merve_polat
29-09-07, 11:13
evet kanal d son zamanlarda öyle yapiyor,bir cok dizinin fragmanini yeni bölüm yayinlandiktan en gec 1 gün sonra veriyor, ama gel görki atv tinlamiyor bile,sonrada reytinglerden sikayet ediyor, yani sen tanitimini yapmazsan tabiki reytingler düser..

Ama simdiye kadar cok sükür kötü degiliz, her iki bölümdede 6. olmusuz...
Bu reytingi korumal ve eger mümkünse yükseltmeliyiz...ben yoksa bu atv ye güvenmiyorum acikcasi...

evet o gün yayınlanan diziler çok yüksek reytingli diziler hele kurtlar vadisi kaç yıllık onların karşısın da bu reytinleri alması bence dizinin kalıcı olduğunu gösterir.ama başka bir güne koyulsa ben ce daha iyi reytingler alabilir.ben mesela kurtlar vadisini de izliyorum ve bu yüzden elveda rumelinin son reklamından sonrasını izlemedim...

mavigece07
29-09-07, 11:20
ya keşke Kavak Yellerini Cumartesi ye filan alsalar ne güzel olurdu ya..izleyiciden bişey kaybetmez bence ..
Daha yeni yeni diziler başlayacak Ekimde...Hangi günlere yerleştirecekler onlarıda çok merak ediyorum !

merve_polat
29-09-07, 11:28
ya keşke Kavak Yellerini Cumartesi ye filan alsalar ne güzel olurdu ya..izleyiciden bişey kaybetmez bence ..
Daha yeni yeni diziler başlayacak Ekimde...Hangi günlere yerleştirecekler onlarıda çok merak ediyorum !

cumartesi günü kanald de zoraki koca ve genco gibi reytingi garantili diziler var o yüzden kanal d kavak yellerini o güne almaz zaten alması içinde bir sebep yok çünkü kavak yellerinin reytingleri çok iyi ve istikrarlı yani kanad elveda rumelinin reytingleri düşük gelmiş hımmm ben bu kavak yellerinin gününü değiştiriyim:img-hyste demiyiceğine göre yine iş atv ya düşüyo:img-yes:

cann2366
29-09-07, 11:33
cumartesi günü kanald de zoraki koca ve genco gibi reytingi garantili diziler var o yüzden kanal d kavak yellerini o güne almaz zaten alması içinde bir sebep yok çünkü kavak yellerinin reytingleri çok iyi ve istikrarlı yani kanad elveda rumelinin reytingleri düşük gelmiş hımmm ben bu kavak yellerinin gününü değiştiriyim:img-hyste demiyiceğine göre yine iş atv ya düşüyo:img-yes:

dediğin gibi cumartesi genco ve zoraki koca var ikiside ilk 3 te sürekli kanal d bi değişikliğe gitmez gitmesin de bence
gününü değişime ihtiyacı yok bence ya reytingler iyi
bi basamak yükselse tam süper olucak

mavigece07
29-09-07, 11:37

Nerden biliyosun yakında Asi başlayacak bence o da bi değişikler yapabilir :img-beee:

Atv ye güzel reklam yapması için mail filan mı atsak :icon_sorr...

merve_polat
29-09-07, 11:43
Nerden biliyosun yakında Asi başlayacak bence o da bi değişikler yapabilir :img-beee:

Atv ye güzel reklam yapması için mail filan mı atsak :icon_sorr...

olabilir umarım atv mailleri dikkate alıyodur kanald hiç tınlamıyo ama denemekle bişiy kaybetneyiz mail adresini biliyosan bana öm atarmısın?

merve_polat
29-09-07, 11:54
clevergirl canım yaa onlar ne güzel çalışmalar öyle harika olmuş ellerine sağlık.e gerçi tolgahan da yüreyen karpostal gibi ğek zorlanmıyo insan...:P

mavigece07
29-09-07, 11:54
isimiz maile kaldiysa yandik...Atv maillere önem veren bir kanal degil..zamaninda bir cok dizi icin ayni seyi denemistik ama hic dikkate bile almamisti...

yok yine reytingi güzel ama daha da güzel olabilir diye mail atalım diyorz...

Ya bu atv eskiden daha güzel reklam yapıyordu sanki... :img-pilot

Bu arada Aslı mmm süper olmuş imza , avatarların :img-wink:

clevergirl
29-09-07, 11:57
clevergirl canım yaa onlar ne güzel çalışmalar öyle harika olmuş ellerine sağlık.e gerçi tolgahan da yüreyen karpostal gibi ğek zorlanmıyo insan...:P

sagol canim haklisin tolgahan olsun yeter zaten :img-in_lo

Aysegülcüm sagol canim...

Ya atv cok sinir bir kanal..ama denemekten birsey kaybetmeyiz, deneyelim,ama fazlada umutlanmayalim derim ben...Ama az tanitilmasina ragmen reytingler cok güzel,birde tanitimlari daha cok dönse nasil olur acaba :icon_whis

cann2366
29-09-07, 11:58
yok yine reytingi güzel ama daha da güzel olabilir diye mail atalım diyorz...

Ya bu atv eskiden daha güzel reklam yapıyordu sanki... :img-pilot

Bu arada Aslı mmm süper olmuş imza , avatarların :img-wink:

atv yapımcılığını yaptığı dizilere özen gösteriyor ama buna pek göstermedi nedense o özeni
bu arada ben ramizin horozuna cabbar demişim ya kasapla karıştırdı tayyardı demek neyse öğrendiğim iyi oldu:img-icecr

merveve
29-09-07, 12:05

hehe güzel benzetme resmen yürüyen kartpostal ...yakışıklım benim ama bi dakşka tavuskuşu burda vahişde olacak biri vars oda benim yar tmem tolgahanı sizlere :img-in_lo...
glin ve aslıcım ellrinize sağlık ...bence günü saati iyi ,öle bi gün için reytnglerde iyi herhafta biraz daha artıcaktır bide izleyen tüm arkadaşlarım bayılmışlar diziye ...bide onlarla başladı tolgahanı paylaşamama mücadelem...

merve_polat
29-09-07, 12:06
atv yapımcılığını yaptığı dizilere özen gösteriyor ama buna pek göstermedi nedense o özeni
bu arada ben ramizin horozuna cabbar demişim ya kasapla karıştırdı tayyardı demek neyse öğrendiğim iyi oldu:img-icecr

fark etmez aynı şey:img-hyste aynı zeka seviyesi aynı duygu kapasitesi ikisi arasında birtek boy farkı var benim bildiğim.sen başka biliyosan süle...:img-hyste

cann2366
29-09-07, 12:12
fark etmez aynı şey:img-hyste aynı zeka seviyesi aynı duygu kapasitesi ikisi arasında birtek boy farkı var benim bildiğim.sen başka biliyosan süle...:img-hyste

:img-hyste
doğru sülersin valla
cabbarın tayyardan tek farkı boy dur bir de yaş farkı var

merve_polat
29-09-07, 12:14
:img-hyste
doğru sülersin valla
cabbarın tayyardan tek farkı boy dur bir de yaş farkı var

kesinlikle bence ramiz efendi kızı cabbara vereceğine tayyara versin:img-hyste zaten çok seviyo onu hiç tereddüt etmez:img-hyste

cann2366
29-09-07, 12:16
kesinlikle bence ramiz efendi kızı cabbara vereceğine tayyara versin:img-hyste zaten çok seviyo onu hiç tereddüt etmez:img-hyste

daha iyi olur bencede tayyar cabbardan daha iyi bi damat adayı
ramizde pek seviyor tayyarı ama
fatma ne der bu duruma:icon_whis

merve_polat
29-09-07, 12:22
daha iyi olur bencede tayyar cabbardan daha iyi bi damat adayı
ramizde pek seviyor tayyarı ama
fatma ne der bu duruma:icon_whis

sevinir bence artık her sabah uyandığında baş ucunda tayyarı görmez:img-hyste
favori damat adayım TAYYAR...
oylamaya sunuyorum kabul edenler:img-punk:kabul edilmiştir...

cann2366
29-09-07, 12:24
sevinir bence artık her sabah uyandığında baş ucunda tayyarı görmez:img-hyste
favori damat adayım TAYYAR...
oylamaya sunuyorum kabul edenler:img-punk:kabul edilmiştir...

eh tayyarı artık aicenin başına atar o da rahat rahat doğru sülersin
bende kabul ediyorum tayyarıı:happy0064

merveve
29-09-07, 12:25
bu arada blackcim eklediğim resimler içinde çok teşekkrler süpersin..ellerini sağlık ..bak bi fikrim var sen atv de çalışmaya başlasana vallahi çok daha güzel tanıtımını yaparsın dizimizin

BlackMamba
29-09-07, 12:29
bu arada blackcim eklediğim resimler içinde çok teşekkrler süpersin..ellerini sağlık ..bak bi fikrim var sen atv de çalışmaya başlasana vallahi çok daha güzel tanıtımını yaparsın dizimizin
tesekkur ederimde aliye abla yanına stajer olarak aldı nasıl bırakayım yarı yolda..
zaten yukarı mahalledede işi cokmus yardım etmek gerek..
ben atv sitesinde izleyici temsilcisine mesaj attım..baslıgımıda şikayet olarak seçtim..kanalın diziye sahip ıkmasını istediğimi soyledim..isterseniz sizde atın..
bakarsınız bir vicdan sahibi atv calısanı vardır mesajımızı yoneticilere falan iletir..:img-wink:

merveve
29-09-07, 12:32
tesekkur ederimde aliye abla yanına stajer olarak aldı nasıl bırakayım yarı yolda..
ben atv sitesinde izleyici temsilcisine mesaj attım..baslıgımıda şikayet olarak seçtim..kanalın diziye sahip ıkmasını istediğimi soyledim..isterseniz sizde atın..
bakarsınız bir vicdan sahibi atv calısanı vardır mesajımızı yoneticilere falan iletir..:img-wink:

umarım cnm bende msj atıyorum şimdi...dikkate alan vardır umarım..

merve_polat
29-09-07, 12:39
uff ya diziyi izleyeli daha 2dün olmadı şimdiden özledim acaba yeni bölüm fragmanıyla özeti ne zaman çıkar?aslında yeni bir dizi olduğunu göz önüne alırsak çıkmış olması gerekirdi ama atv ağırdan alıyo...

merveve
29-09-07, 12:42
ya bende çok zöledim ve bu bölümde olucakları çok merak ediyorum şu an ...sanırım fatma mustafanın namık omadığını anlycak yaygara kopucak evde ..vahide ile mustafa arasındada bişeyler olmaya başlayabilir...hasan hatice nolcak bakalım...bence gene bi problem çıkacak cabbar hasan ramiz arasında...bu arada her yerdede fellik fellik mustafayı aramaya başlıycaklardır ....yaaaaaaaaa ATV

merve_polat
29-09-07, 12:45
ya bende çok zöledim ve bu bölümde olucakları çok merak ediyorum şu an ...sanırım fatma mustafanın namık omadığını anlycak yaygara kopucak evde ..vahide ile mustafa arasındada bişeyler olmaya başlayabilir...hasan hatice nolcak bakalım...bence gene bi problem çıkacak cabbar hasan ramiz arasında...bu arada her yerdede fellik fellik mustafayı aramaya başlıycaklardır ....yaaaaaaaaa ATV

bilmiyorum ama vahidenin mustafaya yüz vermesi biraz zamn alıcak gibi görünüyo 2.bölümde hiç pas vermiyodu görmedinizmi çocuğu ağıra attı canım benim yazık ona hele o sahnede ineklere eee nasılsınız dünden beri diyince koptum...

merveve
29-09-07, 12:51
bilmiyorum ama vahidenin mustafaya yüz vermesi biraz zamn alıcak gibi görünüyo 2.bölümde hiç pas vermiyodu görmedinizmi çocuğu ağıra attı canım benim yazık ona hele o sahnede ineklere eee nasılsınız dünden beri diyince koptum...

aman oda bulduda arıyo...o kasabaya bidaha tolgahan gibisi yüzyıl sonra gelir farkında değil :P:P...ewet şaka bi yan nasıl yakınlaşıcaklar bakalım bence en buyuk aşklar kavga ile başlar sözü gecerli olacak ...
bu arad ewet ya bende o sahnede koptum ya tolgaha döndü ineklere eee nasılsınız düngeceden beri dedi ya öldüm ya :)) :)

mavigece07
29-09-07, 12:54
ya o ineklerle konuşurken ki halinden hareketli bi avi isterim ama ben...by akeldan ya da glin o filmden alıntı sahneleri nasıl avi yapıyosunuz bana öğretin ama :) :) ...

isteyim bi tolgahan hareketli film avatar yapayım.. :)

@ly
29-09-07, 12:54

Aman Mamba'cım sakın beni bırakıp gitme...hem ATV kimin kıymetini bilmiş ki, seninkini de bilsin...Gayet popüler, gül gibi işimiz var burda :img-wink:

ATV'ye ben de mail attım. Muhtemelen tek kazancımız, otomatik olarak gönderilen, mailimizin yetkili mercilere ulaştığını ve en yakın zamanda cevaplanacağını bildiren bir başka mail olacak. Ama seyirciyi dikkate almaları gerektiğini öğretecek olan yine bizleriz...Belki sekreterler bunalınca, yöneticelere ulaştırmak zorunda kalırlar :img-wink: Hayde kızanlar...klavyeye kuvvet...

NOT: Rumeli ahalisi, ana sayfadan dizimize oy vermeyi unutmayalım :good:

merve_polat
29-09-07, 12:57
Aman Mamba'cım sakın beni bırakıp gitme...hem ATV kimin kıymetini bilmiş ki, seninkini de bilsin...Gayet popüler, gül gibi işimiz var burda :img-wink:

ATV'ye ben de mail attım. Muhtemelen tek kazancımız, otomatik olarak gönderilen, mailimizin yetkili mercilere ulaştığını ve en yakın zamanda cevaplanacağını bildiren bir başka mail olacak. Ama seyirciyi dikkate almaları gerektiğini öğretecek olan yine bizleriz...Belki sekreterler bunalınca, yöneticelere ulaştırmak zorunda kalırlar :img-wink: Hayde kızanlar...klavyeye kuvvet...

evet bende atv ye mail attım oyumuda verdim vermeyenlerdende biran önce vermelerini şiddetle RİCA EDİYORUZ işte o kaa

merveve
29-09-07, 12:58
evet bende atv ye mail attım oyumuda verdim vermeyenlerdende biran önce vermelerini şiddetle RİCA EDİYORUZ işte o kaa

arkadaşlar bzim dizmizn şu anki oyu ordaki ismi geçen dizilerden fazla olmasına rağmen adı gözükmüyo diyourm bakın ..adminleri uyarmak lazım sanrım

mavigece07
29-09-07, 13:01
arkadaşlar bzim dizmizn şu anki oyu ordaki ismi geçen dizilerden fazla olmasına rağmen adı gözükmüyo diyourm bakın ..adminleri uyarmak lazım sanrım

evet bende fark ettim..yeni diziler kısmında Elveda Rumeli nin adı yok ne hikmetse !!!

Adminlerde bazen cevap yazmıyo pm lere :icon_conf

BlackMamba
29-09-07, 13:04

gidici mi gordun sen beni?:img-swoon
son çöpçatılana kadar istesende kurtulamayacaksın benden..:good:

oglunun dizide ki ismi ne olacak onu dusunuyordum.."tekerlemeci" olsun mu?
ister mi can?bu haftaki tekerleme cok hostu her hafta bize yenilerini ogretir..sende olası bir pembe&tekerlemeci askınıda copcatabilirsin..:icon_whis
bir tasla iki kuş olayı..:img-hyste

mavigece07
29-09-07, 13:14
glin cim ellerine sağlık..

Ramizin pembeyle emineye öğrettiği tekerlemede süperdi :D

@ly
29-09-07, 13:17
gidici mi gordun sen beni?:img-swoon
son çöpçatılana kadar istesende kurtulamayacaksın benden..:good:

oglunun dizide ki ismi ne olacak onu dusunuyordum.."tekerlemeci" olsun mu?
ister mi can?bu haftaki tekerleme cok hostu her hafta bize yenilerini ogretir..sende de olası bir pembe&tekerlemeci askınıda copcatabilirsin..:icon_whis
bir tasla iki kuş olayı..:img-hyste

Oh rahatladım...! Artık rahat rahat çöpümüzü çatabiliriz...:img-wink:

Haydee....oğlum rolünü de adını da çok beğendi ama bana tekerleme öğret diye tutturdu...ne yapacağım şimdi...? :img-pilot

Az önce Mustafa'nın ineklerle konuşmasını okurken düşündüm de Ramiz amcamın 3 damadı da esprili, tam ona göre ama bu hafta Ramiz amcamın işi çok zor. Kızını bile bile harcayamaz...gel gör ki, Cabbar Efendiye nasıl söyleyecek vazgeçtiğini :icon_sorr Olaylar nasıl gelişecek acaba...?

merve_polat
29-09-07, 13:18
glin cim ellerine sağlık..

Ramizin pembeyle emineye öğrettiği tekerlemede süperdi :D

o tekerlemeyi söylerken fatmanın balışları bende dahada güzeldi.aynı tükürük olayındaki gibi çok şekerdi.

alisercan
29-09-07, 16:33
Arkadaşlar yazdıklarınız ve destekleriniz için elinize sağlık. Gerçekten bunca sıkıntılı ve dramatik dizilerin varlığının yanında sıcacık bir dizinin varlık göstermesi ve kalıcı olması gerekiyor. Bu hem ekibin çabası hem de siz aktif izleyicilerin desteği olmadan olmuyor. Dizinin raitinglerine gelince yabana atılacak raitingler değil. Mazoşist kafa yapılarının dizi film piyasasında yoğun olduğu dönemde bu dizinin raitingi çok iyi. Hiç kafanızı yormayın. Bu dizi hakettiği yere gelecektir.

merveve
29-09-07, 16:36
Arkadaşlar yazdıklarınız ve destekleriniz için elinize sağlık. Gerçekten bunca sıkıntılı ve dramatik dizilerin varlığının yanında sıcacık bir dizinin varlık göstermesi ve kalıcı olması gerekiyor. Bu hem ekibin çabası hem de siz aktif izleyicilerin desteği olmadan olmuyor. Dizinin raitinglerine gelince yabana atılacak raitingler değil. Mazoşist kafa yapılarının dizi film piyasasında yoğun olduğu dönemde bu dizinin raitingi çok iyi. Hiç kafanızı yormayın. Bu dizi hakettiği yere gelecektir.

sizinde emekleriniz için çok teşekkrler ..müzükler mest ediyo hepimizi...bende düşündümde reytngler gayet iiyi gidrekde artıcak eminiz .ama atv nin desteği yok ona çok kızıyoruz

BlackMamba
29-09-07, 16:39

biz işi baştan sıkı tutalım da sonra keskeler yasamayalım..
diziye guvenimiz sonsuz da atv iin aynı guven duygularını yasamıyorum kendi adıma..:icon_whis

didemfener
29-09-07, 16:42
~*~NaR-ı GüL~*~ ellerine sağlık çok güsel olmuş bütün çalışmalar harika ya
..herksin eline yüreğine sağlık:
glin aviler süper..

alisercan
29-09-07, 16:56
Blackmamba atv bu dizinin prodüksiyonuna inanılmaz para harcıyor ve umutlu ama dediğim gibi hesaba mazoşizm katılmıyor. Biz acılardan zevk alan bir topluluğa dönüştük. Çocuğu için başkasıyla birlikte olan mı ararsın, çocuğunun başkasından olduğunu anlayan babanını dramını mı izlersin, ya da cengaverlerimizin abd ye karşı sanal alemde kurdukları pusuları mı(Abd bile gülüyor ve show dünyası diyor) hepsi bize tat veriyor. Bıcak sırtı diye bir dizi var ve kalbur üstü bir dizi. (böyle giderse tabii ki) dizi ab de birinci ama totalde tutmuyor. Oysa bu dizinin raitinglerde 35-40 ları bulması gerekiyor. Sharde yine öyle. Ama bu başarıyı göstermiyor. Yani yapacak bir şey yok. Bazı diziler hakettiği ilgiyi göremiyor. Hatırla sevgilide gençler bu ülkede amerikan 6. filosunu gerçekten denize dökmeyi başarmış bir bölüm gösteriliyor ama ilgiyi o kadar çekmiyor. yani raiting patlamalarında 35-40 ları görmüyor. Ama sanal alemde olmamış kurgular daha büyük zevk veriyor. Bu biraz da sinemanın büyüsündü. Yani olayların olduğundan daha abartılı verilmesi isteniyor. Sovyet sinemacılardan pudovkin gerçek bir bomba patlatır ve filme alır. Ama izleyince bakar ki film etkileyici değil sahneyi yeniden çeker. ve patlamada daha etkileyeci olsun diye alev yumağı da koyar ve öyle yayınlar filmini. Yine kod adı kılıcbalığında aynı şekilde c4 patlayınca ağır çekimde insanlar verilir. Havalar uçan düşen vs. Etki müthiştir. Görsel şölen bugün dizilerde ağırlıkllı duygusal abartmalarlarla konuların aşırı dramatizasyonu ile bugünlere geldi ve malesef artık ön planda. Bilmiyorum belki bu açıklamalar çok teknik ya da çok anlaşılmaz olabilir ama yine de paylaşmak istedim. Mazoşist izleyici tipini yaratanlar, Yaşasın mazoşizm diyenler kazanıyor...

BlackMamba
29-09-07, 17:13
Sevgili blackmamba atv bu dizinin prodüksiyonuna inanılmaz para harcıyor ve umutlu ama dediğim gibi hesaba mazoşizm katılmıyor. Biz acılardan zevk alan bir topluluğa dönüştük. Çocuğu için başkasıyla birlikte olan mı ararsın, çocuğunun başkasından olduğunu anlayan babanını dramını mı izlersin, ya da cengaverlerimizin abd ye karşı sanal alemde kurdukları pusuları mı(Abd bile gülüyor ve show dünyası diyor) hepsi bize tat veriyor. Bıcak sırtı diye bir dizi var ve kalbur üstü bir dizi. (böyle giderse tabii ki) dizi ab de birinci ama totalde tutmuyor. Oysa bu dizinin raitinglerde 35-40 ları bulması gerekiyor. Sharde yine öyle. Ama bu başarıyı göstermiyor. Yani yapacak bir şey yok. Bazı diziler hakettiği ilgiyi göremiyor. Hatırla sevgilide gençler bu ülkede amerikan 6. filosunu gerçekten denize dökmeyi başarmış bir bölüm gösteriliyor ama ilgiyi o kadar çekmiyor. yani raiting patlamalarında 35-40 ları görmüyor. Ama sanal alemde olmamış kurgular daha büyük zevk veriyor. Bu biraz da sinemanın büyüsündü. Yani olayların olduğundan daha abartılı verilmesi isteniyor. Sovyet sinemacılardan pudovkin gerçek bir bomba patlatır ve filme alır. Ama izleyince bakar ki film etkileyici değil sahneyi yeniden çeker. ve patlamada daha etkileyeci olsun diye alev yumağı da koyar ve öyle yayınlar filmini. Yine kod adı kılıcbalığında aynı şekilde c4 patlayınca ağır çekimde insanlar verilir. Havalar uçan düşen vs. Etki müthiştir. Görsel şölen bugün dizilerde ağırlıkllı duygusal abartmalarlarla konuların aşırı dramatizasyonu ile bugünlere geldi ve malesef artık ön planda. Bilmiyorum belki bu açıklamalar çok teknik ya da çok anlaşılmaz olabilir ama yine de paylaşmak istedim. Mazoşist izleyici tipini yaratanlar, Yaşasın mazoşizm diyenler kazanıyor...
bu saydıklarınızı malesef geçen sene yapmış olduğumuz "Temiz Ekran" kampanyamızda yakından gördük..
insanlar lafa gelince istemiyoruz şiddet,çocuklarımız okullarda şiddetle iç içe,engel olmak için ne lazımsa yaparız,sabah programlarında daha fazla acı ve dram olmasın derken diğer yandan tüm karşı olduklarını bir kenara bırakıp adını saymak istemediğim şiddet dolu dizileri ve programları yayınlandıkları zaman izlemeye devam ediyorlar..
bu tarz yayınlar yapılmasın ya da yayınlanmasın diyemem sevenlerine de saygı duyarım ama bu tarz dizi ve filmlere verilen önem kadar bunları izlemek istemeyenlerede saygı gösterilsin..

surda diziye guvendigimiz halde gonul rahatlıgıyla izleyemiyoruz..ya bir avuc kişiysek?içinde şiddet yok diye reytingler iyi gitmezse kanal arkasında durur mu?bir suru endise..kanalda bugune kadar fragmanlar dısında herhangi bir sekilde reklamını yapmayarak endiselerimizi korukluyor..
temennimiz daha fazla kişinin dizimizden haberdar olması..degerini bilip devamlılıgını saglaması..
bu arada esimize dostumuza tavsiye ederek bizde elimizden geleni yapacagız..

ben dizide sebnem hanımın ve erdal beyin turku soyledigi bolumlerde gormek istiyorum diyede alakasız bir sekilde mesajımı bitireyim..:img-wink:

BlackMamba
29-09-07, 17:18
işte bu çok güzel bir haber..haftaiçi kacıranlar ucundan kıyısından yakalasa tiryakisi olur..
haber için tesekkurler..

mavigece07
29-09-07, 17:19
Haber için teşekkürler merve..

sanırım mailler birazcık önemsenmiş gibi geldi bana :img-wink:

BlackMamba
29-09-07, 17:24
Haber için teşekkürler merve..

sanırım mailler birazcık önemsenmiş gibi geldi bana :img-wink:

08:30 Üç Ahbap ÇAvuşlar / Yerli Sinema
10:30 Elifnağme
13:00 Gün Ortası
13:20 Yaşam Koçu / Yeni Bölüm
14:20 Kültür Aşı / Yeni Bölüm
15:15 İşte Hayat / Yerli Sinema
17:15 Dilimin Ucunda / Yeni Bölüm
19:00 Hafta Sonu Haber
19:50 Spor Haberleri
20:00 Selena - Bölüm 44 / Yeni Bölüm

yayın akısında dizi gozukmuyor..acaba gercekten birileri sesimizi mi duydu?:img-pilot

alisercan
29-09-07, 17:37
bu saydıklarınızı malesef geçen sene yapmış olduğumuz "Temiz Ekran" kampanyamızda yakından gördük..
insanlar lafa gelince istemiyoruz şiddet,çocuklarımız okullarda şiddetle iç içe,engel olmak için ne lazımsa yaparız,sabah programlarında daha fazla acı ve dram olmasın derken diğer yandan tüm karşı olduklarını bir kenara bırakıp adını saymak istemediğim şiddet dolu dizileri ve programları yayınlandıkları zaman izlemeye devam ediyorlar..
bu tarz yayınlar yapılmasın ya da yayınlanmasın diyemem sevenlerine de saygı duyarım ama bu tarz dizi ve filmlere verilen önem kadar bunları izlemek istemeyenlerede saygı gösterilsin..

surda diziye guvendigimiz halde gonul rahatlıgıyla izleyemiyoruz..ya bir avuc kişiysek?içinde şiddet yok diye reytingler iyi gitmezse kanal arkasında durur mu?bir suru endise..kanalda bugune kadar fragmanlar dısında herhangi bir sekilde reklamını yapmayarak endiselerimizi korukluyor..
temennimiz daha fazla kişinin dizimizden haberdar olması..degerini bilip devamlılıgını saglaması..
bu arada esimize dostumuza tavsiye ederek bizde elimizden geleni yapacagız..

ben dizide sebnem hanımın ve erdal beyin turku soyledigi bolumlerde gormek istiyorum diyede alakasız bir sekilde mesajımı bitireyim..:img-wink:

Elbette bu tarz diziler olmalı. Ve bunda da kimsenin kabahatı yok. Çünkü diziler izlensin güzel olsun kaygısıyla yapılmıyor zaten. Diziler reklam pastası için yapılıyor ve bu da ticari bakışta doğal. Her şey tv lerin yaşamasında en önemli kaynak olan reklam pastası içindir. Dramatik yoğunluklu diziler malesef biri çok izlendiğinde diğeri de örnek alınarak çoğalıyor ve sonuçta suçun kimsede olmadığı piyasa yaratılıyor. Burada son olarak tek söylemek istediğim, dilerim bu dizi, avrupa yakası gibi, bıçak sırtı gibi ikinci bahar veya cemberimde gül oya gibi diziler yeniden çok büyük bir talep görür de onlar taklit edilmeye başlanır. Biz de rahatlarız. Yoksa malesef tvlerin yaşaması ne kadar doğalsa bu dizileri yazan senaristlerin, oyanayan oyuncuların en önemlisi ışıkçısından setçisine tüm emekçilerin yaşaması için doğaldır. Yani herkes eve ekmek götürme kaygısında. Dolayısıyla bir gün bu tür filmlere müzik yapan dostlarımız gibi bizim de müzik yapmak zorunda kalmayacağımızı kimse garanti edemiyor malasef. Bu senin de benim de hepimizin bildiği gibi hayatın gerçeği. Çünkü bu sonucu 2000 kişinin evinde bulunan raiting cihazı belirliyor...

BlackMamba
29-09-07, 17:52
bizim babamız kanal sahibi mi değil!reyting cihazımız yok bizim..reyting cihazı olmayanlarında söz hakkı yoktur..:icon_sorr

izlediklerimizin keyfini cıkarmaya devam edelim o zaman..

tavuskusu istiyim bi sey süleyim sana..geldin mi yolda mısın?:img-pilot
aliye abla yukarı köyde çöp atmaya daldı ya da tekerlemeci oğluna tekerleme öğreticem diye telef oldu gelmiyor,uğramıyor artık buralara..acil çöpçatmak gerekirse yardım edermisin?

Tavuskuşu
29-09-07, 17:58
Geldim geldim.Mambacıgım elbet yardım ederim.Çöp çatmak sevaptır.Hem 7 kişiyi evlendiren cennete gidermiş.:):) Ben de senin asistanın olurum.

Aliye Abla dün gece rahatsızlanmış acile gitmişler.Ama şimdi iyiymiş,düzelmiş.

Keşke reyting cihazı alıp da eve takmak gibi bir şansım olsaydı.Vallahi perşembe geceleri evde bütün televizyonları açardım kimse izlemese bile.Ama nerdeeee...

fantagirro
29-09-07, 17:59
arkadaşlar ben diziyi gününde izleyememiştim şimdi 2 bölümüde izliyorum bazı şeleri anlamadım ama niye tavuklarla uyuyolar bunlar

Tavuskuşu
29-09-07, 18:03
Fabtagirro özel bir nedeni yok aslında.Ramiz aga gıdakların sesini çok seviyormuş da ondanmış.Ama fatma hiç hoşnut değil bu durumdan. Ramiz Amcaya "Güzün kör olmasın ramiz." diyip duruyor.Bir de "Bıktım tavuk boki temizlemekten." diyor.

BlackMamba
29-09-07, 18:04
arkadaşlar ben diziyi gününde izleyememiştim şimdi 2 bölümüde izliyorum bazı şeleri anlamadım ama niye tavuklarla uyuyolar bunlar

vallaha dizinin en buyuk aşkı o..tayyar ve ramiz arasındaki sevgi su ana kadar hiç bir ciftin arasında olusmadı..:good:
not:yorumlardan birinde bir arkadasımız sabah erken kalkmak için demişti..:img-hyste..mantıklı:good:

Tavuskuşu
29-09-07, 18:08
vallaha dizinin en buyuk aşkı o..tayyar ve ramiz arasındaki sevgi su ana kadar hiç bir ciftin arasında olusmadı..:good:
not:yorumlardan birinde bir arkadasımız sabah erken kalkmak için demişti..:img-hyste..mantıklı:good:

Aaaa mambacıgım haksızlık etme ama. Buğa ve inek aşkına ne oldi? Buğa aşkından, sevdasında ramiz agalrın kapısına dayanmadı mi? İlk bölümde onların kavuşmalarındaki duyguyu, hüznü ve aşkı nasıl inkar edebilirsin?:img-wink:

BlackMamba
29-09-07, 18:12
Aaaa mambacıgım haksızlık etme ama. Buğa ve inek aşkına ne oldi? Buğa aşkından, sevdasında ramiz agalrın kapısına dayanmadı mi? İlk bölümde onların kavuşmalarındaki duyguyu, hüznü ve aşkı nasıl inkar edebilirsin?:img-wink:

tamam da sende soylemişsin kavusmus onlar..
ama ramiz tayyar sevdasında fatma anne en büyük engel değilmi?
onlar hemencecik kavuştular ama ramiz efendi bu bölümde ecel terleri dökmedi mi fatma annenin ana yemeği yüzünden..
bence ramiz tayyar sevdası inek buğa aşkından daha büyüktür!tartışmam bile..:icon_whis
:img-hyste :img-hyste

işte fatma annenin tayyar planları..

ya da aksama yemekte cil horoz
kesemezsin
keserim
kesemezsin
keserim
kesemezsin
bal gibide keserim gul gibi de keserim

tuylerini yolarım
kanadını kırkarım
boynunuda koparırım
ee suyuna da corba yaparım haa..

fatma bak guzel karım benim balım
etmeyesin bir delilik
ayırmayasın beni tayyarımın gıdacaklarından..

merw
29-09-07, 20:49
merhaba :)
iki gün giremedim buraya maşallah bir çöp çatma, bir çöpünü çattırma rüzgarı esmiş :D kasırga bitmeden bir ucundan da ben katılayım bari.. aliye senin herkesin çöpüyle uğraşmaktan tansiyonun düştü, o yüzden asistanın mamba'ya söyleyeyim ben, münasip bir karakter de bana buluversin :P

hüseyin abi, müziklerle ilgili açıklamana teşekkür ederim, yeni şarkıları da heyecanla bekliyoruz :img-in_lo peki, şarkıların adları var mı? örneğin, alex zarifeyi kurtardıktan sonra, yolda onun peşinden giderken çalan o yavaş, inanılmaz güzel müziğin adı ne ola? :img-in_lo

reyting ve dizi piyasası hakkında ise ne diyeyim bilemiyorum. inanılmaz bir rekabet ortamı var, kapitalist düzenin ezici çarkları dizi piyasasını da ele geçirmiş durumda tam anlamıyla. 150 küsur dizi arasında kaliteyle, senaryoyla, özenle öne geçiyorsunuz ama bu kez de neye göre tercih yaptığı belli olmayan bir 2201 hanenin mensuplarının keyfine kalıyorsunuz. genelde a/b grubunun mantıklı tercihler yaptığını görüyoruz ama totalde "varoşlar, mafyalar, ağalar, gözyaşı"na eğilim herşeyi bozuyor... umarım bizim dizimizin değeri kimsenin gözünden kaçmaz.. artık kaliteli şeyler izlemenin vaktidir, ekranlarda devrim yapalım hiç olmazsa, bu da bir başlangıçtır :P

dejavu_87
29-09-07, 21:21
merhaba arkadaşlar bende bugün tekrarını izledim ve bayıldım
zaten ablam hayranı olmuş durumda çok bahsediyordu ama izlemek nasip olmadı ama özellikle ALEX ve ZARİFE karakterlerine bayıldım.yani ailenize yeni biri katıldı diyebilirsiniz arkadaşlar tabi aranızda yer varsa:D
birde ALEX in ismini merak ettim bilen varsa beni aydınlatırsa çok sevinirim...

İZMİR'İN KAVAKLARI
29-09-07, 21:49
merhaba arkadaşlar bende bugün tekrarını izledim ve bayıldım
zaten ablam hayranı olmuş durumda çok bahsediyordu ama izlemek nasip olmadı ama özellikle ALEX ve ZARİFE karakterlerine bayıldım.yani ailenize yeni biri katıldı diyebilirsiniz arkadaşlar tabi aranızda yer varsa:D
birde ALEX in ismini merak ettim bilen varsa beni aydınlatırsa çok sevinirim...

Ertan SABAN

zarife yide Filiz AHMET canlandiriyor sanirim dimi:icon_whis

BlackMamba
29-09-07, 22:12
iki gün giremedim buraya maşallah bir çöp çatma, bir çöpünü çattırma rüzgarı esmiş :D kasırga bitmeden bir ucundan da ben katılayım bari.. aliye senin herkesin çöpüyle uğraşmaktan tansiyonun düştü, o yüzden asistanın mamba'ya söyleyeyim ben, münasip bir karakter de bana buluversin :P

vallaha asistan çöpatan olarak elimizde kalan kadroları sayayım sen beğendiğin birine talip ol..ne demişler sona kalan..umduğunu değil bulduğuna çatılırmış..

bakalım neler var..:img-pilot

-vahide açığımız var ama onu tolgahan hayranları karar verecek..bizim bulduğumuzu beğenmezlerse bizlere yapabilecekleri yüzünden ben karışmam..
:img-wink:

-rum çete liderinin aklını başından alacak,ona doğru yolu gösterecek birisi arıyoruz..

-haticeyi istemeye geldiklerinde komsudan alınan kahve fincanlarını kırılmadan geri almaya gelen komsu kızı..gorur gormez tıbbiyeli mustafaya aşık olacak..(tavuskuşu aşıkların arasına girecek diye bu rolü reddetmişti..:icon_whis)

-kaymakama yanacak,ramiz amcaya fırsat bırakmadan onu bal kaymakla besleyecek birileri de olabilir..

-vallaha zarifeye de rakip bulurduk ama alexle cok yakısmıslar ben aralarını bozdurmam..

baska yer acılırsa buradan haberlesiriz yine..sen secenekleri dusun bu arada..
tavuskusunu razı ettik seni de razı etmek boynumuzun borcu artık..gerekirse diziye baska yakısıklılar alıcaz..:img-pilot

spdr
29-09-07, 22:16
sonunda ılk bolumunu ızleyebıldım veee buğa ıle ınek askı benım de favorım oldu:)ağır cekıme bılenem almıslar daha ne dıyeyım..ellerını de cabuk tuttular masallah..onca bolum bırbırını sevıp de kavusamayan naz yapan dızı karakterlerıne tas cıkarırlar:hıhçanlarım..anladınız sız onu kanımca:icon_whis
bız buzağılarımızın adlarını dusunmeye baslasak sımdıden ıyı olur:)

dığer yandan alex ve zarıfeye bayıldım:img-blush
hele alex ın...hepınızı duuugerim..dedığı yer çok hoştu ayy:):good:

kaymakam da pek nur yüzlü maşallah..sevdim:good:

ne bıleyım yaa..cok hostu..

haa..bır de zarıfe onde ınekle..arkada alex onu takıpte ılerlerken ve zarıfe babasıyla bırlıkte ıneğını tosuncuğuyla cıftlesmeye gotururkenaklıma zolanın ''toprak''ının baslangıc sahnelerı geldı:)

neysee..ıyıkı yapmıslar bu dızıyı..ellerı ağızları dert gormesın:good:

delfin23
29-09-07, 22:27
HANDE SUBAŞI, " 'ELVEDA RUMELİ'DEN AYRILMAMIN NEDENİ ANNEM DEĞİL, KANAL İLE SÖZLEŞMEDE YAŞADIĞIM UYUMSUZLUKTUR." DİYE KONUŞTU!..

Hande Subaşı, Erdal Özyağcılar ve Şebnem Sönmez’le başrolü paylaştığı, çekimleri Makedonya’da yapılan ve henüz ikinci bölümü yayımlanan “Elveda Rumeli” dizisinin kadrosundan annesi yüzünden çıkarıldığı iddialarını yalanladı.

Annesinin profesyonel anlamda menajerliğini yaptığını ve bu olayın onunla yakından uzaktan ilgisi olmadığını vurgulayan Subaşı, diziden ayrılma nedenini şöyle açıkladı; “Kanalla prosedür gereği yapacağım sözleşmede uyumsuzluk yaşadım ve prensiplerim gereği ayrılmak zorunda kaldım. 1,5 ay Makedonya’da çekim yaptık. Ekiple ve yapımcımızla hiçbir problemim olmadı.” dedi.

Tavuskuşu
29-09-07, 22:59
Merw bir senin çöpün kalmıştı çatılmadık sen de geldin tam oldu. Ama sıranı bekle bakalım. Hem doğru dürüst yer yok ki. Ben kendime bile zor bela birilerini ayarladım.Hatta kafadan uydurdum. Vahide olmak istedim ama Tolgahancı arkadaşlar kabul etmediler. Halbuki tolgahanı onlara getireceğime dair söz vermiştim. Ama sonradan mustafanın kızkardeşi olarak pürsıçana arz-ı endam etmeye karar verdim. Fakaaat madem siz beni vahide yapmadınız sevgili tolgahancı arkadaşlarım, ben de sizlerden biri vahide olursa görümce olarak bu ilişkiye karşı çıkarım bilmiş olun. Ne de olsa abime kız alacağız. Siz beni kabul etmediniz ben de sizi kabul etmem işte o kaa...:hıh:hıh

BlackMamba
29-09-07, 23:08
Merw bir senin çöpün kalmıştı çatılmadık sen de geldin tam oldu. Ama sıranı bekle bakalım. Hem doğru dürüst yer yok ki. Ben kendime bile zor bela birilerini ayarladım.Hatta kafadan uydurdum. Vahide olmak istedim ama Tolgahancı arkadaşlar kabul etmediler. Halbuki tolgahanı onlara getireceğime dair söz vermiştim. Ama sonradan mustafanın kızkardeşi olarak pürsıçana arz-ı endam etmeye karar verdim. Fakaaat madem siz beni vahide yapmadınız sevgili tolgahancı arkadaşlarım, ben de sizlerden biri vahide olursa görümce olarak bu ilişkiye karşı çıkarım bilmiş olun. Ne de olsa abime kız alacağız. Siz beni kabul etmediniz ben de sizi kabul etmem işte o kaa...:hıh:hıh

evet senin onayın olmadan vahide-mustafa aşkı mı olurmuş!!
gorelim bakalım togahancılar nasıl gonlunu alacaklar..sana bir de isim bulmak gerek ama..aliye abla ummu,can da tekerlemeci olacak..sen birkac tane say içlerinden begenelim..:img-pilot

merw
29-09-07, 23:15
vallaha asistan çöpatan olarak elimizde kalan kadroları sayayım sen beğendiğin birine talip ol..ne demişler sona kalan..umduğunu değil bulduğuna çatılırmış..

bakalım neler var..:img-pilot

-vahide açığımız var ama onu tolgahan hayranları karar verecek..bizim bulduğumuzu beğenmezlerse bizlere yapabilecekleri yüzünden ben karışmam..
:img-wink:

-rum çete liderinin aklını başından alacak,ona doğru yolu gösterecek birisi arıyoruz..

-haticeyi istemeye geldiklerinde komsudan alınan kahve fincanlarını kırılmadan geri almaya gelen komsu kızı..gorur gormez tıbbiyeli mustafaya aşık olacak..(tavuskuşu aşıkların arasına girecek diye bu rolü reddetmişti..:icon_whis)

-kaymakama yanacak,ramiz amcaya fırsat bırakmadan onu bal kaymakla besleyecek birileri de olabilir..

-vallaha zarifeye de rakip bulurduk ama alexle cok yakısmıslar ben aralarını bozdurmam..

baska yer acılırsa buradan haberlesiriz yine..sen secenekleri dusun bu arada..
tavuskusunu razı ettik seni de razı etmek boynumuzun borcu artık..gerekirse diziye baska yakısıklılar alıcaz..:img-pilot

ahh şekerim bunların hepsinin talibi var zati. kaymakam diyecektim az kalsın ama o da meryeme göz süzdü çok fena... çetecileri de almayayım kalsın :D bana mümkünse itthat terakkiden birilerini ayarlayalım, devrimci bir aşk ile hem memleketi ilerletelim hem romans sahnesi çekelim... değil mi ama :) yeni kontenjan yaratma konusunda sana güveniyorum..

cansuçanım, ben senin asıl niyetini biliyorum :D bir söylersem ortalık karışır ben bile almam seni tolgahancıların elinden ona göre... fıstık gibi delüüğğanlu ne de olsa, kolay değil :D

Tavuskuşu
29-09-07, 23:17
Valla bu saatten sonra kadı kızı gelse benim beğenmem zor. Abime kız, kendime gelin beğeniyorum. Benim istediğim özelliklere sahip olmalı. Mesela elinden ev işleri gelmeli, yemek yapmayı, ütüyü bilmeli. Özellikle de abim yaprak sarmasına ve ev mantısına bayılır. Bu yemekleri yapabilen forumdaşlar gözümde artı bir puan kazanırlar.

Hümeyra, inci, güzin, süreyya, meral, nadide.... Nasıl beğendiniz mi? Hangisi olayım? Bir de bana eşlik edecek, çok aşık olacak erkek karaktere de bir isim gerek.

Neymiş bakalım benim niyetim merveçan?Ben de sana bir güzellik yapıp kontenjan yaratacaktım.Alexin iki erkek kardeşi daha olacaktı birini zaten ben aldım doktor diğerini de sana yapacaktım ama olmadı.Kaybettin şansını güzelim.:hıh

BlackMamba
29-09-07, 23:25
merveyede mustafanın arkasından pursıcana kacan muzaffere yardım ve yataklık eden koylu kızı rolunu mu versek?

stajer çöpçatanın endişesi:sakın muzaffer mustafanın yoklugunda ailesiyle ilgilenirken kardesine sevdalanmasın?

alex e kardes ismide arıyoruz..arastırmacı forum uyesi arkadaslarımızdan da rica edelim ismide onlar bulsunlar..sonra sana onunla kafiyeli birseyler bakalım..

not:nzlhan yok kac gundur..merak ettim..kendisi iyi oldugu haberlerini ulastırırsa sevinirim..

merw
29-09-07, 23:27
Valla bu saatten sonra kadı kızı gelse benim beğenmem zor. Abime kız, kendime gelin beğeniyorum. Benim istediğim özelliklere sahip olmalı. Mesela elinden ev işleri gelmeli, yemek yapmayı, ütüyü bilmeli. Özellikle de abim yaprak sarmasına ve ev mantısına bayılır. Bu yemekleri yapabilen forumdaşlar gözümde artı bir puan kazanırlar.

Hümeyra, inci, güzin, süreyya, meral, nadide.... Nasıl beğendiniz mi? Hangisi olayım? Bir de bana eşlik edecek, çok aşık olacak erkek karaktere de bir isim gerek.

Neymiş bakalım benim niyetim merveçan?Ben de sana bir güzellik yapıp kontenjan yaratacaktım.Alexin iki erkek kardeşi daha olacaktı birini zaten ben aldım doktor diğerini de sana yapacaktım ama olmadı.Kaybettin şansını güzelim.:hıh

ahanda!
niye kaybetmişim, sırrını ifşa mı ettim? söylemiyorum diyorum, seni kurtarıyorum tolgahanın meleklerinin gazabından, daha ne yapayım :hıh ne demişler, iyilik yap denize at. necdet(!!!) gibi benim de fedakarlığımın değeri bilinmiyor :hıh

bir de bu akşam üstü dizinin ilk bölümünü tekrar izledim ve bir mantık hatası gözüme çarptı, söylemeden geçmeyeyim. sütçü ramiz ve ailesi masanın etrafına oturmuş, iftarı bekliyor. ve top patlıyor, tamam. ama aynı zamanda ezan sesi de geliyor ki bu, elektriğin ve doğal olarak hoparlörlerin olmadığı o dönemde imkansız birşey... çünkü ramiz aga kasabanın merkezinde oturmuyor, aksine hayli uzak merkeze. ve hoca minareye çıkıp bağırarak okuyor ezanı bu da en fazla caminin etrafındaki mahallede duyulur, öyle tepelere falan asla ulaşmaz :img-wink: dizide duyulan ezan sesi ise maşallah stereo kayıt gibiydi, dolby surround system kurulmuş sandım bir an :D çok ufak ama yakışmayan bir hata....

Tavuskuşu
29-09-07, 23:35
Hangi ismi beğendin bana mamba? Alex'in kardeşine ismi ben bulamam valla. Makedon ismi bana sormayın ben bılmem. Onu da yapımcı filan bulsun artık her şeyi de forumdan beklememek lazım.:) Hem benim ismimle nasıl uyumlu olacak?Hem zaten gerek de yok. Kardeş değiliz ki uyum olsun.

Muzaffer de gelirse pürsıçana o zaman merveye olur bak.:):)

merw
29-09-07, 23:41
ahh evet muzaffer olabilir. mülkiyeliymiş hem, mesleklerimiz de yakın, anlaşırız.. :img-in_lo

cansuçan sana isim olarak ben naciyeyi öneriyorum :P

:img-beee: ne o beğenmedin mi? o zaman sana göçmenlerde yaygın isimlerden seçelim... gülcan?

mavigece07
29-09-07, 23:47
Bugün tekrarının verilmesiyle birlikte diziyi izleyenlerin sayısıda artmış süper :happy0064

1. bölümü bugün verdiler.. 2. bölümüde bu salı vericekler sanırım dimi :icon_roll

Tavuskuşu
29-09-07, 23:48
Yaaa merveçan naciye ismini istemem. Ben o kadar isim yazdım onlardan biri olsun. Vallahi şimdiden takıldı aklıma "Naciye naciye cilveli naciye...".Benim dediğim isimlerden biri olsun. Siz beni boşverin de Alexin kardeşine bir isim düşünün asıl.

Merveçan sen buldun mu kendine isim bakayım?Bak ben burada paralıyorum kendimi...:):)

BlackMamba
29-09-07, 23:51
Hangi ismi beğendin bana mamba? Alex'in kardeşine ismi ben bulamam valla. Makedon ismi bana sormayın ben bılmem. Onu da yapımcı filan bulsun artık her şeyi de forumdan beklememek lazım.:) Hem benim ismimle nasıl uyumlu olacak?Hem zaten gerek de yok. Kardeş değiliz ki uyum olsun.

Muzaffer de gelirse pürsıçana o zaman merveye olur bak.:):)

uyumlu olsun ya..ilk defa birsey rica ettim askolsun..:icon_sorr
aslı ile kerem,leyla ile mecnunu cagrıstırsın..derken aklıma geldi!
senin adın julide olsun o zaman romeo yu cagrıstıracak bir makedon ismi bulunur herhalde..:icon_whis

simdi butun taslar yerine oturdu mu?copu olmayana copcattık vallaha..korkmaya basladım sizden..
:img-help:aliye abla cabuk iyiles ben bu talep ypgunluguna daha fazla direnemiyecegim..

Tavuskuşu
29-09-07, 23:56
uyumlu olsun ya..ilk defa birsey rica ettim askolsun..:icon_sorr
aslı ile kerem,leyla ile mecnunu cagrıstırsın..derken aklıma geldi!
senin adın julide olsun o zaman romeo yu cagrıstıracak bir makedon ismi bulunur herhalde..:icon_whis

simdi butun taslar yerine oturdu mu?copu olmayana copcattık vallaha..korkmaya basladım sizden..
:img-help:aliye abla cabuk iyiles ben bu talep ypgunluguna daha fazla direnemiyecegim..

Haklısın mambacıgım seni mi kıracağım.Çöpümün çatılmasında o kadar yardımcı oluryorsun sen senin istediğin olsun tabi.Tamam Jülide'yim bundan sonra.Oldu mu? Şimdi iş 3 nalla bir ata kaldı.Tabi bir de alex'in kardeşinin olmasına.:img-hyste

Romeo romeo romeo romeoooo...:icon_whis

BlackMamba
30-09-07, 00:02
Haklısın mambacıgım seni mi kıracağım.Çöpümün çatılmasında o kadar yardımcı oluryorsun sen senin istediğin olsun tabi.Tamam Jülide'yim bundan sonra.Oldu mu? Şimdi iş 3 nalla bir ata kaldı.Tabi bir de alex'in kardeşinin olmasına.:img-hyste

Romeo romeo romeo romeoooo...:icon_whis

sen boyle soyleyince irkildim ve vazgectim..:icon_sorr
naciye bile daha iyi oldu sanki..:img-hyste
ben isim işine karısmayayım yoksa işin içinden cıkamıyacagız..
bak forumda bir de isim anasına ihtiyac dogdu..
burada da kadro actık..taliplilere duyurulur..

Tavuskuşu
30-09-07, 00:10
Tamam mamba tamam.Jülide olsun.Hem güzel isim ben beğendim, hem de manalı juliet'e benziyor. Ben kabul ettim gitti.Çok benimsedim.Hem seni mi kıracağım? Olmaaaaz...:)

Yok karış sen isim işine karış.Hem zaten az kişiyiz şunun şurasında.Bu firsattan istifade kendimize rol kapabiliriz.İsimleri filan da bulalım, karakterleri de çıkaralım ki ekibe katkımız olsun. Onları yormadan direkt diziye dalalım.:):)

Merveçana da bir isim bulalım bari. Senin de adın Gülsüm olsun...

Yüzbaşı Enver de gelmiş hoşgelmiş...bye

alisercan
30-09-07, 00:20

hüseyin abi, müziklerle ilgili açıklamana teşekkür ederim, yeni şarkıları da heyecanla bekliyoruz :img-in_lo peki, şarkıların adları var mı? örneğin, alex zarifeyi kurtardıktan sonra, yolda onun peşinden giderken çalan o yavaş, inanılmaz güzel müziğin adı ne ola? :img-in_lo

reyting ve dizi piyasası hakkında ise ne diyeyim bilemiyorum. inanılmaz bir rekabet ortamı var, kapitalist düzenin ezici çarkları dizi piyasasını da ele geçirmiş durumda tam anlamıyla. 150 küsur dizi arasında kaliteyle, senaryoyla, özenle öne geçiyorsunuz ama bu kez de neye göre tercih yaptığı belli olmayan bir 2201 hanenin mensuplarının keyfine kalıyorsunuz. genelde a/b grubunun mantıklı tercihler yaptığını görüyoruz ama totalde "varoşlar, mafyalar, ağalar, gözyaşı"na eğilim herşeyi bozuyor... umarım bizim dizimizin değeri kimsenin gözünden kaçmaz.. artık kaliteli şeyler izlemenin vaktidir, ekranlarda devrim yapalım hiç olmazsa, bu da bir başlangıçtır :P

Söylemişsin söyleyeceğini merve daha ne olsun. Şarkıların adlarını bu hangemede koyamadık. Kayıt yaparken isimler koyuyoruz öylece kalıyor. Örnek olsun diye senin yazdığın şarkının adı ayşe duygusal temaydı. Adından da anlaşılacağı üzere ezgi ayşe önder tarafından yazıldı. Böyle ilginç isimler koyuyoruz. Örneğin Mustafanın aşkı, senaryoyu okuduktan sonra yine ayşenin yazdığı bu ezgiyi dinleyince adını koymuştum. Bir tane de gecenin bu saatine uygun olur diye anlatayım. Abdurrahman adlı ezgimiz. Erdal hatırla sevgili için çok duygulu bir ezgi yazmış. Yaşar ile Işığın aşkı için. Çok naif ve duygulu ezgi. Ben kayıt masasındayım. Kemal ile erdal içeride. Dosyaya kayıt ismi verilmesi gerektiğinden soruyorum erdala "parçanın adı ne" ses yok. Bir daha, bir daha adam duymuyor ve meşgul. Kemal dayanamadı Abdurrahman dedi. Tonmaister bana baktı ve ben de tamam koy gitsin dedim. Neyse erdal da çıktı çocuk gücendi falan. Ama isim değiştirilmesi unutuldu. Sonra müzik eşlemesinde Hale Sözmen geliyor ve ezgiyi duyuyor. Ezginin adı ne diyor. Erdal bir şey söylüyor şu an ben de unuttum. Hale hanım "erdal burada abdurrahman yazıyor" erdal hüseyin abi tez zamanda canın alıla inşallah diye bütün bedduaları yağdırıyor.
Kısaca mervecim, biz o yoğunluğa öyle bir dalıyoruz ki, çocuklarımızın adları rumelideki gibi oluyor. Paytak, sümüklü, kepçekulak :img-hyste:img-hyste:img-hyste

Hoşbulduk Editi: Hoş bulduk vahidecim. İnşallah serdar akar ve tarkan karlıdağ sesimizi duyuyordur:good::good::good:

Tavuskuşu
30-09-07, 00:27
:img-hysteX1000000000000000000000

Abdurrahman'a selam olsun o zaman.:)Şimdi ben bunu okuduktan sonra o melodide nasıl duygulanır, hüzünlenirim?:img-hyste

Biz de tam dizide bizim oynayacağımız karakterler için isim arıyorduk.Sen de böyle güzel fikirler verir misin bize?Mesela "Romeo" adına benzer bir Makedon ismi var mı?Alex'in kardeşine(benim uydurduğum) koyup onu da diziye katıp Jülide'ye yani bana sevgili yapacağız da...Bir fikir versen.:)

Yaşasın editi::happy0064Bakın birileri benim vahide olduğumu kabul etti.Diğerlerinin de başına inşallah...:icon_whis

Ben ufak ufak 19.yy'yi ve Rumeli terkedip 21.yy Ankarasına dönüyorum. Herkese iyi geceler...bye Gece gece bensiz çö çatılacaksa benim çöpümü de unutmayın.:sad53:

Çöpçatan Ümmü Bacı heşgelmişsin. Bana da birilerini bulacaksın te o kaa...bye:icon_whis

alisercan
30-09-07, 00:46
:img-hysteX1000000000000000000000

Abdurrahman'a selam olsun o zaman.:)Şimdi ben bunu okuduktan sonra o melodide nasıl duygulanır, hüzünlenirim?:img-hyste

Biz de tam dizide bizim oynayacağımız karakterler için isim arıyorduk.Sen de böyle güzel fikirler verir misin bize?Mesela "Romeo" adına benzer bir Makedon ismi var mı?Alex'in kardeşine(benim uydurduğum) koyup onu da diziye katıp Jülide'ye yani bana sevgili yapacağız da...Bir fikir versen.:)

Yaşasın editi::happy0064Bakın birileri benim vahide olduğumu kabul etti.Diğerlerinin de başına inşallah...:icon_whis

Ben ufak ufak 19.yy'yi ve Rumeli terkedip 21.yy Ankarasına dönüyorum. Herkese iyi geceler...bye Gece gece bensiz çö çatılacaksa benim çöpümü de unutmayın