PDA

Tüm Versiyonu Göster : Survivor / Aslanlar-Kanaryalar

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6

sezinti
02-06-07, 22:21
Lütfen, buradan devam ediniz.

Bir önceki bölümün linki.

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=22815

jikarinziku
02-06-07, 22:24
Suan cok sinirliyim..Sabahtan beri Survivori beklerken pat diye Hayranim sana basladi..Aglamak istiyorum:(
Bu arada yeni baslik hayirli olsun:img-wink:

sena57-utku
02-06-07, 22:43
yeni başlık hayırlı uğurlu olsun :)
bakalım ödül oyunun kim kazancakk.inş biz kazanırız dokunulmazlığıdaa.haydi kanaryamm!!! :happy0064

KoSiAr
02-06-07, 22:56
Yeni baslimizz hayirliii ugurluu olsuun obur baslik niye kapandii acaba 1250 msj sayizinimi gecti oyle olsaydi sevgili mod bunu yukarda yazardi ama sadece burdan devam edin yaziyorr neyse yaa bosverelimm bi bildigi vardrik herhal
simdi muhtemelen turkiyedekileer survivoru izliyorr
off burdaa cook geec basliyyacak nasil sabredim o vakite kadarr
zaten survivorun bitmesine az kaldi su hayranim sana denen yarisma bekleyememismi biraz daha halla halla yah cook umrumdaydi sanki kimin kime hayran oldugu

aaLLyy-
02-06-07, 22:59
Yeni baslik hayirli olsun, TRdekiler, yarisma ne durumda?, yokmu anlatan?, meraktan catladik ya neyse:img-hyste :img-hyste :icon_whis
Buarda Gecmis olsun, yeride degilama tuh TURKIYEM ya:icon_sorr
neyse, daha yeni actim, hayranim sana var, Elif sormus ya konuk kim diye:img-hyste :img-hyste yasar :img-hyste :img-hyste
neyse ben kactim, yarismadan sonra görusurukbye bye

mili_gkhnözen1905
02-06-07, 23:11
valla özlem ve mete süperdi ya helal olsun cigdem iyi degildi malesef
vee oyunu kaybettik ödül oyunu kanaryalarin.
showun canli yayinindan izliyorum artik ne yapim:S

sisella86
02-06-07, 23:16
Yazık yaaa, harbi yazık artık...:(
Şu Yaprak ve Müge başından beri hiiiiiiççç bi işe yaramazken birdenbire 2 haftadır bizim ölüm fermanımızı imzalayan insanlar oldu...

Olamaz ya olamaz yani, kaç haftadır hep aynı şey, öndeyken birden bire son anda yeniliyoruz...:( Ağlıcam valla şimdi, yeter artık, yazık ama onlara yaaa...

Önce Mesut, sonra Cevdet... Tamam Özlem de süper bi yarışmacı ama tek başına yetmiyo ki, off...:( Sürekli son anda yenilmesek bu kdr dokunmicak ama, offf:(:(:(:

mliSrkan
Slm arkadaşlar...yeni başlığa geçmişiz :) survivor iyi gidio ne diyim yani artık eğlencesine bakıyorum güzel görüntülerdi :D Çiğdem yüzünden kaybettik ama olsun acunun da dediği gibi Çiğdemin yeri de bi başka her zaman :)

dokunulmazlık oyunu sanırım Teymur abimin platonası mahvettiği oyun...

deadly_angel
Mete ve Özlem harika yarıştılar, Çiğdem sıvı çamurdan aldı o yüzden son anda kaybettik, olsun... sağlık olsun.Eminim ki dokunulmazlık bizim!

KoSiAr
valla özlem ve mete süperdi ya helal olsun cigdem iyi degildi malesef
vee oyunu kaybettik ödül oyunu kanaryalarin.
showun canli yayinindan izliyorum artik ne yapim:S
off bu tur odulleride hep biz kaybediyoruzz neyse canlari sagolsun
kiz tugce hay aklinla bin yasa emi daha once niye soylemedin dur bende izliycem showun canli yayinindann

sisella86
02-06-07, 23:21
İşin kötüsü geçen hafta ztn Cevdet'in aşırı hırsı yüzünden kaybetmiştik, yani aşırı başarılı olmasından dolayı...:( Biz çooookkk daha başarılı bi takımdık Kanaryalara göre, noldu bize yaaa:( Ağlıcam, valla ağlıcam:(

Masaja bak Ya Rabbim... Nolurdu bu haftalık da bizimkiler alsaydı ödülü, haftalardır açlar ztn, moral de sıfır, toparlanmalarını sağlardı biraz...:(

sisella86
02-06-07, 23:23
Yeter nolur dokunulmazlık bu hafta bari bizim olsun...:(

deadly_angel
02-06-07, 23:23
Biz hala başarılı bir takımız hemde kanaryalardan çok daha fazla.Umutsuzluğa kapılmayın bu yarışmayı bir aslan kazanacak!

sisella86
02-06-07, 23:24
Ooo süper, Özlem de sakatlanmış, tırnak yüzünden koşamıcak şimdi...:( Aferin ona... Süper gidiyo takım yani:( Depresyona girdim valla şu anda bu Aslanlar yüzünden...:(

mili_gkhnözen1905
02-06-07, 23:29
Ooo süper, Özlem de sakatlanmış, tırnak yüzünden koşamıcak şimdi...:( Aferin ona... Süper gidiyo takım yani:( Depresyona girdim valla şu anda bu Aslanlar yüzünden...:(

ya canimcim kasma bu kadar kendini alicaz insallah;)
melekcim bende yeni ögrendim önceden bekliyordum öyle
simdi bakiyorumm alicaz bunu insallah mete cok hirsli

aaLLyy-
02-06-07, 23:33
Karbeyaz nerde Karbeyaz:img-hyste :img-hyste dedim kanaryalar alacak diye:img-hyste
neyse cnm Kanaryalardan biri gitsinde o yeter:icon_whis
Buarada canli yayinn nasil izleniyor yahu?, ben sitesinde baktim ama , sadece ana haber oda nasil oluyorsa:img-hyste :img-hyste '

+Aysegül hanimimi göruyorum alltaa:img-pilot

mliSrkan
02-06-07, 23:34
Bu oyun türkiye yunanistandakine göre çok daha kolay...metehanı kurtardık bakalım sıra özlemde..

KoSiAr
02-06-07, 23:34
ya canimcim kasma bu kadar kendini alicaz insallah;)
melekcim bende yeni ögrendim önceden bekliyordum öyle
simdi bakiyorumm alicaz bunu insallah mete cok hirsli

insallah alicazz canim tugcem de ben bulamadimm bu showun canli yayinini bana omden linki atabiliremisin canim:img-blush

mili_gkhnözen1905
02-06-07, 23:35
metemm aldi beee oleyyy:happy0064
taner aldi 2.ci oyunu öziye karsi:S

deadly_angel
02-06-07, 23:37
Meteee harikasın!!

Özlemi ilk turda kurtaramadık ama olsun eminimki bu hafta kanarya gidecek!!!

mili_gkhnözen1905
02-06-07, 23:37
insallah alicazz canim tugcem de ben bulamadimm bu showun canli yayinini bana omden linki atabiliremisin canim:img-blush

ayy valla canim yaaa bastim bi yerlere ama bi daha bakim bi
link yok cnm sayfaya basinca direk önüne kücük bir ekran cikiyor
ben bulursam yolliiyim hemen.

KoSiAr
02-06-07, 23:38
sisella86cim germe bu kadar kendini aslanim yaa dokunulmazliik bizim bunu hissediyorum haftayada onlardan gitcekk insalllah finalide bizden biri alir aminn
evet otel,,carnavall,,dans,,eglenceli oyunlari hep bizimkiler kaybetti ama
olsun canlari sag olsun bu demek degilki kanaryalar bizden daha gucluu

mliSrkan
02-06-07, 23:39
özlem son tahtada hata yaptı o yüzden öyle oldu yaa :( çiğdem ayşılı yener mi bilmiyorum...

_Aysegül_
02-06-07, 23:39
Bir dakka ama ya niye herkes MESUT kolik olmus??Noluyoruz?Mesut bizim renkdasimiz,öncelik daima bizimdir:img-hyste Sizi cok fena sekilde kiniyorum ve tesuflarimi fiskirtiyorum:img-hyste

mili_gkhnözen1905
02-06-07, 23:46
Bir dakka ama ya niye herkes MESUT kolik olmus??Noluyoruz?Mesut bizim renkdasimiz,öncelik daima bizimdir:img-hyste Sizi cok fena sekilde kiniyorum ve tesuflarimi fiskirtiyorum:img-hyste

ah ah hic sorma gülüm aysegülüm ya nedir bu böyle biri bitti
derken(elif) simdide karbeyazcik cikti:img-hyste
neyse MESUT bizimdir bizim kalacak:img-in_lo

off bitmedi su reklamda yani
bu arada herkesin ava mesut süper olmus yaa
:img-hyste

_Aysegül_
02-06-07, 23:49
ah ah hic sorma gülüm aysegülüm ya nedir bu böyle biri bitti
derken(elif) simdide karbeyazcik cikti:img-hyste
neyse MESUT bizimdir bizim kalacak:img-in_lo

off bitmedi su reklamda yani
bu arada herkesin ava mesut süper olmus yaa

Sormaa gittikce cogaliyorlar.Bakin kus severlerim.Aslan size agir gelir,tasiyamazsiniz:img-hyste gelin vazgecin yol yakinken.Herkes kendi manitasina sulansin :img-hyste :img-hyste

mili_gkhnözen1905
02-06-07, 23:53
Sormaa gittikce cogaliyorlar.Bakin kus severlerim.Aslan size agir gelir,tasiyamazsiniz:img-hyste gelin vazgecin yol yakinken.Herkes kendi manitasina sulansin :img-hyste :img-hyste

aynen öyle canimcim.:img-hyste
ya cigdemde kaybetti of ya ins.2.turda kazanir hem özi hemde cigdem:img-yes:

cenk aldi mügeye karsi

:happy0064 cigdemmimm aldi beee geriden geldi hemddee

_Aysegül_
02-06-07, 23:57
aynen öyle canimcim.:img-hyste
ya cigdemde kaybetti of ya ins.2.turda kazanir hem özi hemde cigdem:img-yes:

cenk aldi mügeye karsi

Aa cigdemde almis simdi valla cok mutlu oldumm.Insallah Özi'de alir.Iki cik cik karsi karsiya kalir sonraa insalllaHH:happy0064 :happy0064

mili_gkhnözen1905
03-06-07, 00:00
:happy0064 özimdee aldi oley ya simdi iki cikcik karsi
karsiya ilk olcak sanirim:img-hyste

aaLLyy-
03-06-07, 00:00
Hmm ikinci turda kim var simdik yahu?:icon_sorr
Cigdem, özlem, Muge baska?

aaLLyy-
03-06-07, 00:32
:img-hyste :img-hyste buldum bende canli yayini:img-hyste :img-hyste

3Aslanda gecmis, Massallah,
Mugeyaprak Duello, dedimmi dedim valla tuttu:img-hyste :img-hyste
Muge; Bugun gitcem, yarin gitcem umrumda degil:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
yapmaya:img-hyste :img-hyste

havin91
03-06-07, 00:34
Oh oh muge gitti!!
Bide Mesut ve Cevdet'ten bahsediyordu, öldurecektim, Cok sevindim gitmesine!!

GS_elif
03-06-07, 00:34
merhaba arkadaşlar

öncelıkle aslanlar tartışılmaz süperdii.

kanaryalara gelınce yaprak ve müge gercekten komıkler herkes cevdetle mesutun ne oldugunu yapraklada mugenın ne oldugnu bılıor onun ııcn soylencek bence soz yok sadece komıkler

yaprağa gelıncede düelloda dedıgı sey ayrıca bı komıktı aslnlar tarafından elenmıcez en azından gıbı bir laf ettı zaten oraya sızı yollayan aslanlar:D:D:D

KeReMcEmİm
03-06-07, 00:35
yeni başlık hayırlı oslun mügeninde yolu açık olsun...

FBuse
03-06-07, 00:35
ödül oyununu kim kazandi ve düelloya kim kaldi?

KeReMcEmİm
03-06-07, 00:36
ödül oyununu kim kazandi ve düelloya kim kaldi?

kanaryalar kazandı müge-yaprak kaldı cnm

Askim_M.G_Seyma
03-06-07, 00:37
Arkadaslar odul oyununu kim kazandi ?

aaLLyy-
03-06-07, 00:38
Ya cidden Mugeyle yapraga gercekten güldum, Duello onemli degilse, niye bukadar beklediniz, ikiside birbirlerinden bekliyor, ama belliydi Muge, ondn sonrada Yaprak''Insallah:img-wink:

birde agh biz Mesut la Cevo yolladik ya onemli degil fln filan, gören gercek sanacak, anlatiklarini görseniz:img-hyste :img-hyste

FBuse
03-06-07, 00:40
kanaryalar kazandı müge-yaprak kaldı cnm
tskler cnm =)) ve müge elenmis okudum.. iyi olmus hehe haftayada yaprak gider kesin

Hirotaro
03-06-07, 01:31
Bu Müge'nin konuşmasına anlam veremedim.

Sanki G.S lileri düşmanı gibi görüyordu.Ne bu kin ve nefret anlamadım.Yazık yazık

TUUCHE
03-06-07, 01:37
kıl oldm ya sanki kendi güçleriyle eze eze elediler :D
tek amaçları da oydu zaten yarışmaya girmeden önce. cevdetle mesudu eleyelim biz sonra da gidelim para umrumuzda diil falan :D sinirlendm ya tiki girls :D zaten düellolarda birisinin ayağına kramp girdi. birisi de midem bulanıo dedi bi anda düştü :(
karşılarında sizin olmanız sizin elediğiniz anlamına gelmio.

ayrıca da artk güç oyunu istiorum !!

_Aysegül_
03-06-07, 01:59
Valla görende,müge ve yapragi dünyanin en iyi yarismacilari sanicak.Bu nedir böyle?Düsünceleri cok sacma.Mesut ve Cevo'yu eledilerde ne oldu?Nasilsa yaprak gidicek,müge gitti zaten.Onlar sadece kendilerini düsünüyorlar.Yarisma'yi ben kazanayim düsüncesiyle haraket ediyorlar,ama önce takimin icin yarisicaksin,kendin icin degil!

mc_merve
03-06-07, 02:01
daha yeni izleyebildim programi

kazandik sevinmicem sonucunda guclu oyuncularimiz gitti ama herneyse biz herhalde kazanicaz nasil olsa:happy0064

aslan sen bizim herseyimizssin diyorum sadece

yalniz mugeye acidim demekki insanlar kaybedince ne dedigini bilmiyo cok sacmaladi o mestu elemiste yaprakta cevdeti elemis herks biliyo mesutla cevdet neden elendi birtek muge bilmiyo sanirim :) bide yapraga oda benim gibi dusunuyo diye :) yapraktan ses yok tabi:img-hyste

neyse onumuzdeki oyunlara bakicaz artik

aslanlarim tebrikler

:happy0064 :happy0064 :happy0064

SÜRMELI
03-06-07, 02:29
ayyy mugeyle yapraga bende çok guldum, harikalar yaaa :img-hyste .. sizde anca isinize geldigi gibi gulersiniz iste :img-hyste orda sirf cevdetle mesut degil, herkez 1 kerelik yaptiklari hatalariyla duelloya kaldi, ve hersey ap açik ortada, haftalarca gosterilen performansla adam elenmiyor :img-hyste duello belirliyor, yaprak mesutu, mugede cevomu yolladi :img-hyste aci ama gerçek, ne demisler, gerçekler acidir :img-hyste

muge: yagmur seni çok ozlemis:img-hyste
yaprak: erdemde seni

az sonra

muge: migde bulantisi normalmi ??
yaprak : ne ?? :img-hyste
muge : mide bulantisiiii normalmi :img-hyste

ondan sonra

muge:(ozlemin soyledigi birsey) ... duydunmu onu
yaprak: :icon_whis duymadim
muge: ozlem diyoduu
yaprak: hmm
muge: iyyyyy :img-hyste :img-hyste 2007 most impressive screensavers

myscreensavers.info2007 most impressive screensavers

myscreensavers.info

FBuse
03-06-07, 02:46
yaprak: mide bulantisi normalmi?

koptummm resmennn wuahahaa :img-hyste :img-hyste
kendi aramizda olan düello ne gzldi yaw.. bahane arayan yok gzl oldu..
dostluk yok diyenlerede Kapak =))

Ödül Oyunu ve Ödül muhtesemdi.. özelikle yaprak cok iyidi
dokunulmazlik oyununda Taner-özlem karsilasmasini merak ediyordum ve tabikide Tiky kazandi buna cok sevindim kücük dev adamim benim o =) aysilda cigdemi iyi salladii =D ztnnn müge veya yaprakin gidecegini bildigimiz icin rahattik (izleyiciler olarak) haftayada yaprak gider tahminen, neyse ne sonunda Galib gelen allahin izinle Kanarya olacaktir..

buarada meteye cok güldüm ya onunda sonu yaklasti :img-hyste :img-hyste
3-2-1 Kanarya 3-2-1 YIKILMAZ

Kutsal 6 tekrar onurla gururla sunar:
yaprak: mide bulantisi normalmi? :img-hyste :img-hyste

frozenn
03-06-07, 03:04
İki kanaryayı düelloda izlemek çok keyifliymiş yahu...Cevoyla Mesut napmış bu kızlara,nası bir etki bırakmış yazık valla bizimkiler unuttu bunlar unutamadı aslanlarımızı:img-hyste kız elenmiş giderken bile beni koskoca Cevdet bekliyo diyo..Taner de korkma sana bişey yapamaz diyo:img-hyste ay yoksa bu Müge Cevdet'ten korkusuna mı dönmek istemiyo Türkiye'ye...Dalga geçmeye çalıştıkları insanların gücünün de yeteneğinin de farkındalar,kendileri de hala inanamadı sanırım..Ama Çiğdem'in dediği gibi Mesut ve Cevdet kendileri elendi,tam konsantre olamadıkları,onları pek ciddiye almadıkları için,yani kendi hatalarıyla...Neyse kanaryanın kızları bu hafta beni çok güldürdü Allah da onları güldürsün:img-hyste

Çiğdem ödül oyununda iyi değildi ama dokunulmazlıkta son engeli geçerkenki taktiği hem onun hem de Özlem'in yararına oldu...Özlem'in Çiğdem'e masaj yaptığı sahne de çok hoştu yaa canlarım benim...

Metehan çok hırslı ve kızlarımızı motive etmeye çalışıyo ama bazen dozu fazla kaçırıyo...Ben aslanlarda yarışıyo olsam düelloya kalınca en çok Mete'nin tepkisinden korkardım valla:img-hyste Bizim takımda en takdir ettiğim şey biri sinirli ya da çok hırslıyken diğerinin alttan alıp ortamı yumuşatması...Hepsi çok olgun insanlar...

Ayrıca Müge'nin kanarya aşkı kanaryaların en güçlü isimlerini elerken nerdeydi merak ediyorum???

mc_merve
03-06-07, 03:13
ben sirf muge gine kin kusacak diye mugenin veda konusmasini bile dinlemedim gece gece dokunuyo ama cidden fazla kin iyi degildir :)

fenerli_kiz
03-06-07, 04:13
valla arkadaslar bence cok güzeldi..
Hele yaprakla mügenin duellodaki diyalogu cok güzeldi..

Ama valla ben aslanlarin alayci konusmalarini anlamadim..
Yani yaprakla müge hakliydi..
Gercekleri göremiyorlar ne yazikki..

crayz-84
03-06-07, 10:01
ben sitede yeniyim arkadaşlar ve aslancıyım 3 kişi kalmamız hiçbirşeyi değiştirmez.
bu arada kanaryalardan müge ve yaprağın bu yarışmayı kazanmayı hak etmediklerini düşünüyorum eh zaten mügeyide yolcu ettik o şimdi kendini cevdeti göndermekle teselli etsin zaten bunu söyleyip durdu kırk yılda bir şans yüzüne güldü neyse şimdi bana mügeye sadece GÜLE GÜLE MÜGE GÜLE GÜLE GÜLE GÜLE SANA GÜLE GÜLE DEMEK KALIYO byebyebyebyebye:happy0064

ozlem_1905
03-06-07, 10:06
arkadaşlar valla kimse kızmasın ama çiğdem haklıydı yaprak ve mügenin ssööledikleri komikti kendileri mesur ve cevdeti elediklerini düşünüolarr neyse boşverin kavga çıkmasın şimdi

ozlem_1905
03-06-07, 10:10
bu yarışmanın kazananı bence ya taner ya da özlem olacak

!karbeyaZ!
03-06-07, 10:46
Günaydınn... Diğer başlık Mesutt aşkı yüzünden kapanacak diye ödüüm koptuu yaa:img-hyste

Ödül oyununu alacağımızı beklemiyordum Metenin ve Çiğdemin saç avantajı vardı ama Yaprak muhteşemdii...Bişey yapmıyor diyenlere kapak olsun:img-hyste Yine en güzel ödüle bizz gittikk, haklı gururunu yaşıyoruuzz:img-hyste

Aslanları dok. tebrik ediyorum ama arada farkı da herkes görmeli.. Yaprak Meteye karşı 1 saniyeyle kaybetti hemde hani çookk güçlü falan dediğinizz Meteye karşıı:img-hyste Mügeyse Cenkle yarıştı bunun moral kırıklığı zaten yeterli ama yine de 1 saniyeyle kaybetti... Ama iki sakatt yarıştığı halde Özo farkla yenildi tabii Çiğdem de yine rakibini küçük gördüğündenn morss oldu:img-hyste Son tura geçmeden önce Cenk bizimkilere oyunu anlatırken Çiğdemm arkada dinliyordu resmeenn:img-hyste Aslanların hepsi Taner taktiği uyguladıı..Yine kendi bulduğumuz taktik sayesinde başkaları kazandıı :D

Düelloo diyalogları harikaydıı yaa:img-hyste
İkizine ilk kimm kavuşacaakkk ??? :img-hyste

Eliiiiiiiffffffff seni çok iyi anlıyorum cnmm neler hissettiğinii....:D

Ayyy Allahhımmm goggleda meşhurr olmuuşuuzz:img-hyste
AYNI RENK AYNI KAFA ÖLÜMÜNE KANKAAA !!!

volley_fb_girl
03-06-07, 11:27
her iki takımıda tebrikler..
Ödül muhteşemdi.Pek fazla yoruma gerek yok anlatılmaz yaşanır bir ödüldü...

dokunulmazlığa gelince Mete kızların son tura kalmıcağını düşünmüş..Taner bu oyunda Özleme yenilir miydi??tabi ki hayır nasıl böyle bir düşünceye kapıldıysa..Zaten Tanerin bulduğu taktik sayesinde Özlem ve Çiğdem o son engeli geçtiler..Yoksa Yaprakta Mügede önde gidiyorlardı..Düellodaki konuşmalar harikaydı!!!.:)hele Cevdet ve Mesut taklitleri...Neyse Müge gitti en iyisini yaptı bırakmakla..

volley_fb_girl
03-06-07, 11:29
Hangi takımın taraftarım olursam olayım bu söylediğim değişmeyecektii : Bu yarışmayı gerçekten hakeden tek kişi var o da TANER çünkü herkesin dalga geçmesine rağmenn yılmadı, inancını gösterdi, yenmediği kimse kalmadıı !!

Bu arada ortalığı karıştırmak istemem ama ADADA AŞK KOKUSU VAR.. ADADA AŞK KOKUSU VARR:img-hyste

karıştır renkdaş karıştır bencede adada aşk kokusu var....

Taner konusuna katılıyorum..Gerçekten o adada bu yarışmayı kazanmayı tek hak eden o!!!sonuna kadara arkasındayız kazansada kaybetsede

ahmet_aslan
03-06-07, 11:35
herkese günaydın dokunulmazlık oyununda makaslardan biri uzun biri kısaydı aslanlarınkiler ilk turda uzun tarafa geldiği için yapamadık ama ikinci turda farkettiyseniz kanaryalar bbizim tarafa geçti ve takıldı ama aslanlarmız süperdi :img-wink: inşaallah hep böyle gider aslanlarımızı tebrik ederim:happy0064

ozlem_1905
03-06-07, 11:38
Hangi takımın taraftarım olursam olayım bu söylediğim değişmeyecektii : Bu yarışmayı gerçekten hakeden tek kişi var o da TANER çünkü herkesin dalga geçmesine rağmenn yılmadı, inancını gösterdi, yenmediği kimse kalmadıı !!

Bu arada ortalığı karıştırmak istemem ama ADADA AŞK KOKUSU VAR.. ADADA AŞK KOKUSU VARR:img-hyste

aşk kokusu mu ne alaka aslanlarda kesinlikle ööle birşey olamaz ztn bitek Metehan kaldı erkek olarak o da dönünce evlenecek!!

mavi deniz
03-06-07, 11:38
valalhi iki takımda süperdi azimliydi :good: aslanları tebrik ederim ama arkadaşlar bişey daha ögrendim kilo başa bela :img-hyste :img-hyste :img-hyste yaprakla müge basenleri yüzünden kaybettiler ama üzülmedim ya elendikleri sahnede:img-blush yani düeloda :img-wink: beni inanılmaz mutlu ettiler hele mügenin takım için yapragın daha işe yaramasını söyleyip kütükten kendini bırakması beni bu takımı daestekledigim için ayrıca gururlandırdı ya ben takımımla taraftarlarımızla çok gurur duyuyorum bi insanlık dersi daha verdiler ne diyeyim tebrikler:happy0064 :happy0064 :happy0064

!karbeyaZ!
03-06-07, 11:39
karıştır renkdaş karıştır bencede adada aşk kokusu var....

Taner konusuna katılıyorum..Gerçekten o adada bu yarışmayı kazanmayı tek hak eden o!!!sonuna kadara arkasındayız kazansada kaybetsede
kapatacam en sonunda forumu 5 günlüğünee:img-hyste yaa eminim aynı kişiyi düşünüyoruzdur hatta aşk kokuLARı var gibi...
herkese günaydın dokunulmazlık oyununda makaslardan biri uzun biri kısaydı aslanlarınkiler ilk turda uzun tarafa geldiği için yapamadık ama ikinci turda farkettiyseniz kanaryalar bbizim tarafa geçti ve takıldı ama aslanlarmız süperdi :img-wink: inşaallah hep böyle gider aslanlarımızı tebrik ederim:happy0064
günaydıın...zaten almışsınızz yarışmayı ne gerek var polemik yaratmaya.. tebrik ettik sizi yetmez mii ...

!karbeyaZ!
03-06-07, 11:41
aşk kokusu mu ne alaka aslanlarda kesinlikle ööle birşey olamaz ztn bitek Metehan kaldı erkek olarak o da dönünce evlenecek!!
yaa ben aslanlarda var demedim kii:img-hyste
valalhi iki takımda süperdi azimliydi :good: aslanları tebrik ederim ama arkadaşlar bişey daha ögrendim kilo başa bela :img-hyste :img-hyste :img-hyste yaprakla müge basenleri yüzünden kaybettiler ama üzülmedim ya elendikleri sahnede:img-blush yani düeloda :img-wink: beni inanılmaz mutlu ettiler hele mügenin takım için yapragın daha işe yaramasını söyleyip kütükten kendini bırakması beni bu takımı daestekledigim için ayrıca gururlandırdı ya ben takımımla taraftarlarımızla çok gurur duyuyorum bi insanlık dersi daha verdiler ne diyeyim tebrikler:happy0064 :happy0064 :happy0064
KANARYALARIMIZAAA sonuna kadarr güveniyoruzz... Güvenimizi boşa çıkartmayacaklaar.... Takımm ruhunu gösterdileer zatenn...:img-wink:

volley_fb_girl
03-06-07, 11:42
ewet Karbeyaz aşk kokuları var adada...bencede aynı kişileri düşünüyoruz..

!karbeyaZ!
03-06-07, 11:48
ewet Karbeyaz aşk kokuları var adada...bencede aynı kişileri düşünüyoruz..
eşleştirme yapalım bakalım aynı kişiler mi:img-hyste

ödül oyununda ben dedim ki ablama "baksana cenk yapraka nasıl bakıyor" sonra yemekte cenk servis yaparken yaprakın cenki süzmesi falan:icon_whis müge elendikten sonra cenkin yapraka bakışlarını saymıyorum bile... tabi ödülde güneşlenirken tanerin eli sürekli ayşılın omzundaydı... mügeye el sallarlarken bile çiftler (yani taner-ayşıl, cenk-yaprak) yanyana sarılmış haldelerdi...

valla ben fesat değilimm bunlar baya yakınlaşmışlaar... ya da mesut yüzünden herkesi birbirine aşık sanıyorumm:img-hyste

mavi deniz
03-06-07, 11:50

ya ne alaka arkadaşım sizinkiler bizim tanerin taktigini caldı e bizim kızllarda cüsse var tabiki öyle atlayamazlardı farkındaysan tanerle özlem yarıştı çigdem ordan taktigi aldı başarılı oluncada aynını özlem uyguladı ya anlamadıgım tvden nasıl ölçtün kütügü ya valla tebrikler:img-hyste :img-hyste :happy0064 ya dedim ya bizimkiler cüsselerine yenildiler aslanlara degil:happy0064 :happy0064

volley_fb_girl
03-06-07, 11:51
eşleştirme yapalım bakalım aynı kişiler mi:img-hyste

ödül oyununda ben dedim ki ablama "baksana cenk yapraka nasıl bakıyor" sonra yemekte cenk servis yaparken yaprakın cenki süzmesi falan:icon_whis müge elendikten sonra cenkin yapraka bakışlarını saymıyorum bile... tabi ödülde güneşlenirken tanerin eli sürekli ayşılın omzundaydı... mügeye el sallarlarken bile çiftler (yani taner-ayşıl, cenk-yaprak) yanyana sarılmış haldelerdi...

valla ben fesat değilimm bunlar baya yakınlaşmışlaar... ya da mesut yüzünden herkesi birbirine aşık sanıyorumm:img-hyste

aynen katılıyorum..Ayşıl ve Taner otelde özellikle şenzlongta çok yakındılar bence aralarında bir şeyler olucak..Yaprak ve Cenkte Yaprak Cenke çok güzel bakıyo..bencede onların arasında birşeyler var..yakışıyorlarda..:)

!karbeyaZ!
03-06-07, 11:55
aynen katılıyorum..Ayşıl ve Taner otelde özellikle şenzlongta çok yakındılar bence aralarında bir şeyler olucak..Yaprak ve Cenkte Yaprak Cenke çok güzel bakıyo..bencede onların arasında birşeyler var..yakışıyorlarda..:)

özellikle yaprak-cenk çok yakıştılarr..:)) tam birbirlerine göreler...birbirlerine bakışları çok şekerdi bence... taner-ayşıla gelince de onlar da fena olmadılar (sen kıskanmadıysan sorun yok bunları da çift yapalım :D) bide taner sürekli görüştüklerinden birisi olarak ayşılı söylemişti :D

ahmet_aslan
03-06-07, 12:00
arkadaşlar ben polemik yapmak için söylemedim tabiki cüsse önemli ama ekranın solundaki kütüğün açısı dierinden daha farklı o kütükte yarışan bütün yarışmacılar takıldı dikkatli izlerseniz kütükteki farkı sizde görebilirsiniz ayrıca bende sizi çamur oyunu için tebrik ederim :img-wink:takti çalmaya gelince bu tip yarışmalarda taktik alma olayı her iki takımdada görülüyor :img-wink:

volley_fb_girl
03-06-07, 12:03
özellikle yaprak-cenk çok yakıştılarr..:)) tam birbirlerine göreler...birbirlerine bakışları çok şekerdi bence... taner-ayşıla gelince de onlar da fena olmadılar (sen kıskanmadıysan sorun yok bunları da çift yapalım :D) bide taner sürekli görüştüklerinden birisi olarak ayşılı söylemişti :D

Taner mutlu olucaksa :sad53: napalım yapıcak bir şey yok katlanıcaz artık.:img-hyste

!karbeyaZ!
03-06-07, 12:13
arkadaşlar ben polemik yapmak için söylemedim tabiki cüsse önemli ama ekranın solundaki kütüğün açısı dierinden daha farklı o kütükte yarışan bütün yarışmacılar takıldı dikkatli izlerseniz kütükteki farkı sizde görebilirsiniz ayrıca bende sizi çamur oyunu için tebrik ederim :img-wink:takti çalmaya gelince bu tip yarışmalarda taktik alma olayı her iki takımdada görülüyor :img-wink:
yanılıyorsun cenk geçti:img-hyste ama çiğdem sürekli peşimizde:img-hyste
neyse sonuçta aslanlar kazandı...
Taner mutlu olucaksa :sad53: napalım yapıcak bir şey yok katlanıcaz artık.:img-hyste
oooo büyük fedakarlıkk... "taner-ayşıl , cenk-yaprak" yakıştılaarr vallaa yaa...

ben kaçtımm görüşürüzz inşallah forum kapanmamış oluuurr:img-hyste

sensitivecat
03-06-07, 12:29
ya ne alaka arkadaşım sizinkiler bizim tanerin taktigini caldı e bizim kızllarda cüsse var tabiki öyle atlayamazlardı farkındaysan tanerle çigdem yarıştı çigdem ordan taktigi aldı başarılı oluncada aynını özlem uyguladı ya anlamadıgım tvden nasıl ölçtün kütügü ya valla tebrikler:img-hyste :img-hyste :happy0064 ya dedim ya bizimkiler cüsselerine yenildiler aslanlara degil:happy0064 :happy0064

ya ne taner'in taktiği ya taner yaptıda iya ötekilere anlatmadı öyle geçin diye çiğdem buludu bi kere o yöntemi tamam taner de öye geçmiş olabilir ama fark ettiysen eğer tanerle yarışan özlemdi bu yöntemi özleme söyleyende çiğdem hem bunun cüsse ile ne alakası var bu birazcık kıvraklık gerektiren bir oyunda kıvrak olanlarda kazandı zaten cüsse meselesine gelince metehenın ve özleminde cüssesi vardı onlar nasıl geçti bence mazaret bulmak yine sonucu kabulenin...:img-wink: :img-wink:

yaprak la mügeye de akşam baya güldüm valla durmadan cevdet'le mesut'u gönderdik ya yeter diyolar sanki yarışmaya onları yenmek için katılmışlar gibi
bide bir aslan tarafından elenseydim kahrolurdum diyolardı o düelloya kim gönderdi onları kendi kendilerine mi girdiler oyuna neyse bu akşam yenmemize çok sevindim valla bu akşamda bizden birisi gitseydi toparlanmamız biraz zor olurdu:img-wink:

iki dişi aslan ve bir hırslı metehan kanaryayı ezdi valla:):)

sensitivecat
03-06-07, 12:36
kıl oldm ya sanki kendi güçleriyle eze eze elediler :D
tek amaçları da oydu zaten yarışmaya girmeden önce. cevdetle mesudu eleyelim biz sonra da gidelim para umrumuzda diil falan :D sinirlendm ya tiki girls :D zaten düellolarda birisinin ayağına kramp girdi. birisi de midem bulanıo dedi bi anda düştü :(
karşılarında sizin olmanız sizin elediğiniz anlamına gelmio.

ayrıca da artk güç oyunu istiorum !!

aynen katılıyorum müge ağlıyodu ayağım bırakıcam diye şimdi cevdet i yendim oldu neyse ya sonuç veya nasıl olduğu önmli değil bundan sonrası önemli umarım biz kazanırız..:img-wink: :img-yes:

sude_burcu
03-06-07, 12:44
ask mı varmıs adada :) tebrıkler vala ne dıyelım uyumlu cıftler olmus...gercı aysıl tanere gore bıraz buyuk duruo ama olsun boyu boyuna uygun o da yeter:) vala dun ben mugenın takım arkadası ıcın yarısmayı bıraktıgını zannetmıorum resmen yoruldugu ıcın bıraktı baya bı denedı psıkolojık baskıyla yapragı yıldırmayı ama olmadı sonra da bıraktı:D bı de cevdet ve mesutu amma dert etmısler yanı nerdeyse bu kızlar bızım aslanlara abayı yakmıs dıcem :) dun ıkı kanaryayı duelloya bırakmak cok zevklıydı haftaya da dıger fazlalıgı yolladık mı super olacak:) neyse Aslanlarımızı tebrık edıorum helal olsun:good:

mliSrkan
03-06-07, 12:55
Merhaba Arkadaşlar...Dün akşam baya mesaj yazmaya çalıştım ama nedense gitmiodu mesajlarım...

Çookk sevindim Müge-Yaprak düellosuna...Müge kendi mi bıraktı zorlandı mı bilmiyorum ama o sohbet olayı kötüydü bence yaprakta rahatsız oldu ama cevap vermek zorunda kaldı ayıp olmasın diye...

METEHANN - ÖZLEM - ÇİĞDEM HARİKASINIZ YAA İŞTE BUDUR !!!

Çiğdemin konuşması da harikaydı bu aradaa... Metehan'î çok seviyorum süper biri bence...kızları kucağına aldı falan çok tatlılardı :D:D

Bu arada ben aşk falan dikkat etmedim ama yaprağın o kadar zevksiz olabileceğine inanmıyorum çok güzel kız çünkü :D:D:D

sarışınım
03-06-07, 13:08
dün akşam çok girmek istedimde forma giremedim yaa neysee şimdi yapayım bende yorumumu.

Dün akşam gene kanaryalarım harikaydı ödül oyununu mütiş bir şekilde aldılar yaprak ödül oyununu yıldızıydı valla süperlerdi.5 yıldızılı otel bu arada bencede yakınlaşmalar baya baya başladı yaa taner ayşıl zaten yarışma başından ihtibaren hep bi yakınlaşma vardı bence :)

Dokululmazlık oyununa gelince müge elendi bence biz pek bişi kaybetmedik onun elenmesiyle ama düello oyununda ki konuşmaları muhteşemdi yaa

Ölümüne Kanarya

Onu®
03-06-07, 13:11
Süper bir geceydi Cevdet ve Mesut'un karşılığı bence çok feci alındı İkisini de rakip yaptılar Bence bu daha kötü oldu onlar için
Survivor'un amacı yarışma sonunda en iyi olmaktır Bunun aksini düşünen eminim yoktur Olursa da komik olacağı düşüncesindeyim Sanki survivora gelme sebebi Mesut ve Cevdet'i göndermek gibi birşey söylediler hakketten koptum Zorla söyledikleri nasıl belliydi
Ödül oyununda hakketten günün yıldızı Yaprak'tı nasıl da koca koca koyuyordu çamurları
Neyse sonunda rahat bi nefes aldık :happy0064 Survivor'da bi ilk oldu iki kanaryalı karşı karşıya kaldı:img-hyste Bu arada sondaki düello neyse ki değişmiş :img-polic

frozenn
03-06-07, 13:15
Ben de mügenin kanarya aşkı için bıraktığına asla inanmıyorum...sürekli konuşarak zaten yaprak'ın konsantrasyonunu bozdu...ayrıca kanaryalarda takıma en çok oyun kazandıran kişilerden biri orkundu,cömert de işe yarıyodu....bunları elerken nolmuştu müge hanımın kanarya aşkına???? takımın en güçlü isimlerini kendi çıkarı uğruna eleyip sonra da yaprak'ın kalması daha iyi olur detip bırakmasını hiç samimi bulmuyorum...

adadaki aşk konusu özellikle cenk-yaprak ikilisinde dikkatimi çekti ama bence hiç yakışmıyolar...yaprak çok güzel bi kız,cenk onun yanına pek yakışmıyo bence:img-hyste

KeReMcEmİm
03-06-07, 13:18
Ben de mügenin kanarya aşkı için bıraktığına asla inanmıyorum...sürekli konuşarak zaten yaprak'ın konsantrasyonunu bozdu...ayrıca kanaryalarda takıma en çok oyun kazandıran kişilerden biri orkundu,cömert de işe yarıyodu....bunları elerken nolmuştu müge hanımın kanarya aşkına???? takımın en güçlü isimlerini kendi çıkarı uğruna eleyip sonra da yaprak'ın kalması daha iyi olur detip bırakmasını hiç samimi bulmuyorum...

eet burasına kessinlikle katılıorum madem takım senin için bu kadar önemliydi nie size çok şey katmış ve katabilecek birini nie eledin ??? bende hiç samimi bulmadım

mliSrkan
03-06-07, 13:21
frozen kesinlikle katılıyorum yazdıklarına...

Ayrıca dün Cenk'in de bireysel düşündüğünü kanarya için uğraşmadığını gördük... Tabiki haklıdır da...Ayşıl Cenk'i eleştirdi ben olsaydım orada sana bırakırdım oyunu diye...Ama Ayşıl da bırakmazdı eminim bundan...İyi düşünmeliydik güçlü olanı düelloya bırakmalıydık gibi şeyler söyledi...Ben de Cenk-Müge eşleşmesi olunca aynı şeyi düşündüm,bi ara Cenk geride kaldı falan dedim bilerek mi yapıo ama yapmadı...

sarışınım
03-06-07, 13:22
tamam müge okunun elenmesine sebeb olmuş olabilir ama sonuçat orkun olmadanda birçok ödül kazandık yani orkun olmadan da olabiliyormuş.Mügenin bazı hareketlerini bende sevmiyorum ama sonucta cevdeti eleyen müge :img-yes: midesi bulanmasaymış kardeşim alallaa

Ayrıca cenk ve yaprak birbirlerine çok yakışıyorlarr

sude_burcu
03-06-07, 13:23
ıste mesut ve cevo cok ıclerıne oturmus onların o yuzden sans ıle eledıklerı aslanları agzından dusurmuolar...bu kanaryaların genel ozellıgı heralde gecmısle yasamaktan asla vazgecmıyorlar emınım muge ve yaprak hala mesut ve cevoyu eledık dıye ortalıkta ovunerek gezınıyorlardır:img-hyste dun cok komıklerdı ya ve ben bı takım ruhu bı dostluk goremedım vala :icon_whis ortada sadece sahte gozyasları vardı...bır de yaprak ve cenk olayı var aman aman yaprak guzel bı kız yaa vala zevksız oldugunu dusuncem ole bısey varsa:D

KeReMcEmİm
03-06-07, 13:26
midesi bulanmasaymış kardeşim alallaa

tabi midesinin bulanması ve gözlerinin kararması kendi elinde olan bişey o çok istedi midesi bulansın demi çok şaçma bişey söledin bence...

mliSrkan
03-06-07, 13:27
Yaprak Cenke baya bi fazla kaçar bence...neyse zaten önemli olan yarışma...öyle bişey olsa zaten duyardık...Selim&Nadianın hala birlikte olduğunu falan hemen öğrenmiştim yarışmanın başında birlikte olmadıkları halde...

Bu arada dünkü dokunulmazlık oyunu kolaydı bence...Türkiye-Yunanistanda çok daha zoru oynanmıştı bunun...ben bu ara eski yarışmayı mı özlüyorum ne durmadan onlar aklıma gelio :img-hyste :img-hyste

Bu arada sonunda düello oyunu değişti müge ve yaprağın 2. düellosu olunca.. ama hala bi yaratıcılık yok..bu oyundan bıktım zaten kaç kere izlemişizdir bu oyunu biz...

lubi wita
03-06-07, 13:36
dün gercekten cok sinirlendim.bence tam anlamıyla rezalet bı düelloydu.insanlar bi baskasını elestiricem derken bu kadar küçülebilirlermiş demek ki.mesutun düellodan sonra elini sıktığı ,elendıkten sonra da cok ıyı bı kız dıye onore ettıgı hatta onu aslan fanlarına karsı korudugu yaprak neler soyledı mesutun arkasından .hele müge salya sümük aglayıp düelloya cıkmak ıstemedıgı cevdetle nasıl dalga gecti.survivorun tadı kactı artık.bence yarısmanın da bi adabı var.herseyı bı yana bırakırsak cocukların saglık sorunlarıyla bıle dalga gectıler .bı yanda rakıbı yaralanınca onu kucagında tasıyan özlem .öte yandan mesutu ayagı ıncındıgı ıcın "bı aslan ayagım dedı "dıye dalga gecen bi taner ve mide bulantısı normal mi die cevdetn rahatsızlıgnı alaya alan müge ve yaprak
İŞTE FARK BU!!!

(ayrıca ben de mügenin düelloda yaprakla ettiği muhabbetin onun bi stratejisi oldgnu düşünüyorum.yaprakı pes ettıremeyınce de kendi bıraktı.)

KeReMcEmİm
03-06-07, 13:40
dün gercekten cok sinirlendim.bence tam anlamıyla rezalet bı düelloydu.insanlar bi baskasını elestiricem derken bu kadar küçülebilirlermiş demek ki.mesutun düellodan sonra elini sıktığı ,elendıkten sonra da cok ıyı bı kız dıye onore ettıgı hatta onu aslan fanlarına karsı korudugu yaprak neler soyledı mesutun arkasından .hele müge salya sümük aglayıp düelloya cıkmak ıstemedıgı cevdetle nasıl dalga gecti.survivorun tadı kactı artık.bence yarısmanın da bi adabı var.herseyı bı yana bırakırsak cocukların saglık sorunlarıyla bıle dalga gectıler .bı yanda rakıbı yaralanınca onu kucagında tasıyan özlem .öte yandan mesutu ayagı ıncındıgı ıcın "bı aslan ayagım dedı "dıye dalga gecen bi taner ve mide bulantısı normal mi die cevdetn rahatsızlıgnı alaya alan müge ve yaprak
İŞTE FARK BU!!!

(ayrıca ben de mügenin düelloda yaprakla ettiği muhabbetin onun bi stratejisi oldgnu düşünüyorum.yaprakı pes ettıremeyınce de kendi bıraktı.)

altına imzamı atıorum zaten tanerin ayağına ilahi adalet diolar ama biz yine de geçmiş olsun dielim onlar gibi yapmayalım...

frozenn
03-06-07, 13:50
İŞTE FARK BU!!!

çok güzel yazmışsın gerçekten ellerine sağlık:img-yes: yarışmayı kazanmaktan kaybetmekten çok daha önemli şeyler bunlar...asaleti, saygınlığı, seviyeyi korumak...çok agresif olarak görülen Deniz,yarışma sonrası Cömert'i arayıp aşırıya kaçtıysam özür dilerim demiş...Özlem Esra'yı onca kanarya varken kucağına alıp taşımış,Mesut Ayşıl'la karşılaştığı bir oyun sonrası tebrik ederim çok iyi yarıştı demiş fakat karşılığını alaycı bir gülümsemeyle almış...yaprak'ı eleştiren aslanlara karşı yaprak'ı korumuş ve kaybedince bile tebrik etmiş ama alaycı tezahüratlarla karşılaşmış...ayağıyla dalga geçilmiş,cevdetin mide bulantısıyla dalga geçilmiş....kısacası seviye yerlerde süründürülmüş...Metehanı taşıdığı için takdir ettiğim cömert 2 hafta sonra konseyde keşke taşımasaydım diyebilmiş...

şu anki sahte arkadaşlık gösterilerini acunun şu sözü çok iyi açıklıyo;
''aslanlar bence birinci dakikadan itibaren ornek bir arkadaslik kurdu,kanaryalar bunu hic basaramadi.''

KeReMcEmİm
03-06-07, 13:53
çok güzel yazmışsın gerçekten ellerine sağlık:img-yes: yarışmayı kazanmaktan kaybetmekten çok daha önemli şeyler bunlar...asaleti, saygınlığı, seviyeyi korumak...çok agresif olarak görülen Deniz,yarışma sonrası Cömert'i arayıp aşırıya kaçtıysam özür dilerim demiş...Özlem Esra'yı onca kanarya varken kucağına alıp taşımış,Mesut Ayşıl'la karşılaştığı bir oyun sonrası tebrik ederim çok iyi yarıştı demiş fakat karşılığını alaycı bir gülümsemeyle almış...yaprak'ı eleştiren aslanlara karşı yaprak'ı korumuş ve kaybedince bile tebrik etmiş ama alaycı tezahüratlarla karşılaşmış...ayağıyla dalga geçilmiş,cevdetin mide bulantısıyla dalga geçilmiş....kısacası seviye yerlerde süründürülmüş...Metehanı taşıdığı için takdir ettiğim cömert 2 hafta sonra konseyde keşke taşımasaydım diyebilmiş...

''aslanlar bence birinci dakikadan itibaren ornek bir arkadaslik kurdu,kanaryalar bunu hic basaramadi.''

süpersin ezgicim seninkinin altınada imzamı atıorum (+1905) süper yorumlamışsın tam benim demek istediklerimi dile getirmişsin eline sağlık ve bişey sorcam acun bunu sitesinde mi yoksa programda mı söledi ???

mliSrkan
03-06-07, 13:55
İŞTE FARK BU!!!

İŞTE BUDUR ! Altına imzamı atıyorum fazla söze de gerek yok ! İlk haftadan beri diyorum kazansakta kaybetsekte farketmez biz ASALETİMİZİ,FARKIMIZI GÖSTERDİK ! Sizinle gurur duyuyoruz ASLANLAR ! :good: :good: :good:

KeReMcEmİm
03-06-07, 14:00
İŞTE BUDUR ! Altına imzamı atıyorum fazla söze de gerek yok ! İlk haftadan beri diyorum kazansakta kaybetsekte farketmez biz ASALETİMİZİ,FARKIMIZI GÖSTERDİK ! Sizinle gurur duyuyoruz ASLANLAR ! :good: :good: :good:

evt biz farkımızı gösterdik herkes aslanların asaletini gördü artık kazansakta kaybetsekte umrumda deil bende onlarla gurur duyuyorum ve sonlarına kadar arkalarındayım...

frozenn
03-06-07, 14:03
süpersin ezgicim seninkinin altınada imzamı atıorum (+1905) süper yorumlamışsın tam benim demek istediklerimi dile getirmişsin eline sağlık ve bişey sorcam acun bunu sitesinde mi yoksa programda mı söledi ???

çok sağol görkemcim:img-wink: bu arada o sözü acun sitede söyledi :img-yes:

!karbeyaZ!
03-06-07, 14:12
Yaa boşveriinn yaa herkesiinn kendi samimiyeti...Kimse kimseyle arkadaş-dost olmak zorunda değill... Sonuçta herkes bi amaç için yarışıyor..Artık bireyseller... Ve sona kalacaklar eminim kendi takımı için değil, kendisi kazanmak için gelenler olacaktır...

sarışınım
03-06-07, 14:14
biz takımlardan bahsedioruz asaletten aslanlarmızın farkından bahsedioruz sen ne diosun ama o yazılanlar deil sen konuyu saptırarak cvp veriosun söle söle içinde kalmasın bizimde cevabımız güzel olur mrk etme...

Ben konuyu saptırmıyorum içimi falan boşaltma gibi bişeyimde yok ben zaten içimden ne gelirse anında yazarım yani öle içime atma gibi durumum yok yanii merak etmeyin sizin güzel cevabınız varsa bizimde var merak etme...

Siz hala asaletli olduğunuz düşünün o sizin kişisel düşünceniz.

Onu®
03-06-07, 14:15
En çok Müge 'nin Taner'e söylediklerine güldüm
Abi biz hantalız sizin gibi fare değiliz Ben göbekten Yaprak basenden kaybettik :img-hyste Eee Biraz kabiliyet ,güç ve perfonmans yarışmalarında başaramassınız tabi :happy0064

KeReMcEmİm
03-06-07, 14:17
Ben konuyu saptırmıyorum içimi falan boşaltma gibi bişeyimde yok ben zaten içimden ne gelirse anında yazarım yani öle içime atma gibi durumum yok yanii merak etmeyin sizin güzel cevabınız varsa bizimde var merak etme...

Siz hala asaletli olduğunuz düşünün o sizin kişisel düşünceniz.

öyleyiz zaten bu bi sayfa önce ezginin yazdıklarondan da oldukca çok belli oluo ya zaten ezginin yazdıkları üstüne daha ne söylenebilir ki...

slnn
03-06-07, 14:19
En çok Müge 'nin Taner'e söylediklerine güldüm
Abi biz hantalız sizin gibi fare değiliz Ben göbekten Yaprak basenden kaybettik :img-hyste Eee Biraz kabiliyet ,güç ve perfonmans yarışmalarında başaramassınız tabi :happy0064

:img-hyste evet ya orası süperdi sonra ağlama müge ağlama
ağla müge ağla:img-hyste gittiğine yansın o

aaLLyy-
03-06-07, 14:23
Valla dün Mugeyle yapraga gercekten bittim bittim :img-hyste :img-hyste :img-hyste
ya simdi, burda bir arkadasta demis, Yaprakta, dinlemek istemiyor, Muge konusuyorda konusuyor, Yapragin biraz otaraftan havasi yoktu, biraz oyle oldu, yani Yaprak orda takimi degil biraz kendini dusunurmus gibime geldi vallahi, ikiside birbirinden bekledi, hadi sendus diye:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Her ne kadar ''biz bu renkler icin geldik deseler biler'', herkezin icinde o ödulu almak vardir:img-wink:

Ayricada, MESUT&CEVOnun gitmelerinidaha tartisanlar var, nekadar gereksiz, gören gördu, Aynisi Mugedede oldu, cikacam, dusecem ayagim, diye, ama bazilerin anlamiyor, neyse, onlarin demesiylede olmuyor, size kalsa sizin 5li finaldeydi:img-hyste :img-hyste :img-hyste

BÜ$RA
03-06-07, 14:26
ödül oyunu çok güzeldi ilk survıvorda da oynanmıştı hatta..ben başta aslanlar kazanıcak diye tahmin ediyodum ama yaprak son anda oyunu çevirdi..oyunlarda koşması gereken yerlerde tintin yürüyen yapraktan bunu beklemiyodum valla ne yalan söyliyim..!!ama kafamdaki yaprak profili tamamen değişti..artık hiç değilse mücadele ediyor..eskiden bunu bile yapmıyodu..neyse..ödül muhteşemdi..!! ayrıca bende adadan aşk kokuları alıyorum..özellikle taner-ayşıl konusunda ayşıl dediya senin gözlerin ne güzelmiş oda daha yenimi görüyosun dedi ya bende tamam dedim kesin bişeyler var:img-hyste sürekli birlikte dolaşıyolardı zaten..ama ben yaprakla cenke hiç dikkat etmedim ya tühh kaçırmışım..:img-hyste
dokunulmazlık oyununda hep öndeydik ama hep o son engel yüzünden kaybettik..neyse sağlık olsun hem müge gitti yani pek bişey kaybetmedik..aksine bi boğaz eksilmiş oldu..:img-hyste ayy ne kötüyüm yaa..:img-hyste bi dahaki hafta ya Yaprak yada Çiğdem gidicek..tir büyük ihtimalle..
ayrıca bazıları değil hatta çoğunuz diyo yaprakla müge mesutla cevdeti fazla abartmışlar falan diyosunuz..onlar orda rakip sonuçta hem çiğdem gibi rakibi bu kadar küçümsemektense böyle yapmaları çok daha iyidir..!!ben burda anormal olan bişey göremiyorum..
yaprakla mügenin düellosu çok komikti ya hele yaprağın cevdet taklidi..:img-hyste :icon_shad ayrıca dikkat ettiyseniz müge isteyerek bıraktı hem oda biliyodu bu hafta gitmesse önümüzdeki hafta yada daha sonraki hafta gidicekti müge..yani birinci olamıcağına göre..yaprağın kalması daha mantıklıydı..
++++++++++mügeninde ikizi olduğunu bilmiyodum..:)

sude_burcu
03-06-07, 14:29
ya ben Aslanların asaletını burda kanaryalarla tartısmam bıle hersey ole ortada kı bence dun duelloya kalan muge ve yapragın konusmalarına gulsun bazılarıı :icon_whis o kadar kuculttuler kı kendılerını acıyarak ızledım onları keske mesut ve cevo gıbı basları dık adam gıbı gıdebılselerdı...ama naptılar kendılerınce dalga gectıler cıdden acıyorum onlara yaa :) bızım takımımızdakı yarısmacılarımızdakı vıcdanın,asaletın bınde bırı olsaydı keske onlarda ama nerdeee...herkesın ne oldugu ortada tartısmak bıle yersız gercekten:img-wink:

KeReMcEmİm
03-06-07, 14:29
yaprakla mügenin düellosu çok komikti ya hele yaprağın cevdet taklidi..:img-hyste

işte 2 saatir konuştuğumuz konularda bunun üstüneydi sende tam sağlama yapmış oldun daha ne diyebilirim ki...

slnn
03-06-07, 14:32
ya zaten onlar taklit etmekten başka napabilirler ki
iki tane kendileri dedikleri gibi hantal geçmiş oraya strateji
ona çamur atalım konuşalım o düşsün bunlar içlerinde bitmiş zaten
yok bide ağlıyolarda müge kendi söyledi başlarda birbirlerinden nefret ediyolardı
şimdi kankiler anca gülerim ben böle bişiye:img-hyste :img-hyste

!karbeyaZ!
03-06-07, 14:33
Müge o kütüğe ilk çıktığında bırakacağı belliydi zaten.. Veda konuşması yaptı kütük üstünde..Ama unutmayalım ki Yaprak-Mesut düellosu 30 dk. Müge-Cevdet düellosu 1 saat 15 dk. falan sürdü.. Mügeyle Yaprak çokk iyi dostlarr, montaj hataları yüzünden (ki bu kaçıncı oluyor :D) Yaprakın cevapları sonradan gösterildi...Hatta Yaprakın uzak çekimden elini sırtına götürmesi 5-6 kez gösterilmiştir neredeyse:img-hyste

Asillik konusunda orta nokta bulamayacaaz nasıl olsa ne diye tartışıyorsak... Mesela ben Meteyi Mesutu asil buluyorum ama çiğdem ve Özlemi kendileri için yarışıyor gibi görüyorum hele Çiğdem kazansalar da kaybetseler de sürekli karşı takımı aşağılıyorr...Bu mu asillikk ?? Mügeyle Yapraka Mesutla Cevdeti elemeleri konusunda hırsı veren aslanlardırr... Baştan beri sürekli bizim takımı aşağıladılar ama Erkaydan sonra eşitlik bile oldu ama ASLA bizim önümüze geçemedileer, geçemeyecekler....

!karbeyaZ!
03-06-07, 14:36
ya zaten onlar taklit etmekten başka napabilirler ki
iki tane kendileri dedikleri gibi hantal geçmiş oraya strateji
ona çamur atalım konuşalım o düşsün bunlar içlerinde bitmiş zaten
yok bide ağlıyolarda müge kendi söyledi başlarda birbirlerinden nefret ediyolardı
şimdi kankiler anca gülerim ben böle bişiye:img-hyste :img-hyste
kusura bakma daa çiğdem bi kulağı bizim takımda resmeenn cenkinn taktiklerini dinliyorduu:img-hyste cenk uygulamalı anlatırken hemen arkasında çiğdemm onu dinliyordu...:img-hyste gelmiş bide taklitten fln bahsediyorsunuzz:img-hyste

slnn
03-06-07, 14:39
kusura bakma daa çiğdem bi kulağı bizim takımda resmeenn cenkinn taktiklerini dinliyorduu:img-hyste cenk uygulamalı anlatırken hemen arkasında çiğdemm onu dinliyordu...:img-hyste gelmiş bide taklitten fln bahsediyorsunuzz:img-hyste

gördük sonra çiğdem süper bi taktikle hem kendisini hem özlemi kurtardı
cenk ne anlatıyodu şöle çevirin böle yapın
çiğdem dinlese nolur sonuçta kendi ani bi çıkış yaptı ve o kazandı:img-pilot

deadly_angel
03-06-07, 14:40
İşte budur olay!

Kesinlikle emindim kazanacağımızdan, ki öylede olduzaten.İki kanaryayı düelloda görmek benim için tarif edilemez bir zevkti.Hele o muhabbetleri yokmu beni gülmekten krize soktu.:img-hyste Kendi esprilerine kendileri güldüler:)

Haftayada kesin Yaprak yolcu, gayet rahatım!!

sezinti
03-06-07, 14:44
Sevgili arkadaşlar,

Lütfen mesajlarınızın tamamını renkli yazmayınız.

Büyük harflerle mesaj yazmayınız.

Kelime ve cümlelerinizi özenli seçiniz.

İki birey arasındaki iddia edilen duygular varsa, bu hususu Survivor bölümü başlık amacının önüne geçirmeyiniz.

Lütfen özenli olunuz.

KeReMcEmİm
03-06-07, 14:57
nese en iisi tartışmayı bırakalım suvivoru konuşalım yoksa kapanacak...

!karbeyaZ!
03-06-07, 14:58
nese en iisi tartışmayı bırakalım suvivoru konuşalım yoksa kapanacak...
Ooo Görkemm ilk mesaj senden =)))))
Bence de tartışmaya gerek yokk... Renkdaşlarıma katılıyorumm demek yeterli.. Sonuçta bu hafta ödülü biz, dok. aslanlar aldı... Herkes hakkıyla aldı...

KeReMcEmİm
03-06-07, 15:00
Ooo Görkemm ilk mesaj senden =)))))
Bence de tartışmaya gerek yokk... Renkdaşlarıma katılıyorumm demek yeterli.. Sonuçta bu hafta ödülü biz, dok. aslanlar aldı... Herkes hakkıyla aldı...

eet haftaya nolur onun yorumlarını yapalım bence 2 kız kalır düelloya ve bi aslan bi kanarya kalır gibime gelio...

!karbeyaZ!
03-06-07, 15:04
eet haftaya nolur onun yorumlarını yapalım bence 2 kız kalır düelloya ve bi aslan bi kanarya kalır gibime gelio...
bence de iki kız kalır... bizden yaprak sizden çiğdem olabilir..ama belli olmaz özlemin sakatlığı da var.. bide müge-yaprak düellodayken yarın oyun var falan dediler... bunlar hiç ara vermiyorlar mı hemen yarın oyun olur mu hiç :S

KeReMcEmİm
03-06-07, 15:05
bence de iki kız kalır... bizden yaprak sizden çiğdem olabilir..ama belli olmaz özlemin sakatlığı da var.. bide müge-yaprak düellodayken yarın oyun var falan dediler... bunlar hiç ara vermiyorlar mı hemen yarın oyun olur mu hiç :S

eet vermiolar biz saf gibi 1 hafta beklioz ...

!karbeyaZ!
03-06-07, 15:06
eet vermiolar biz saf gibi 1 hafta beklioz ...
iyi de o kadar yorgunluktan sonra nasıl oyun kazancaklar çok saçma.. mesela tr-gr de öyle değildi aradan zaman geçiyordu.. şimdi yaprak o haliyle nasıl oyuna çıkacak :D;))

eyschann
03-06-07, 15:07
gece yarisinin köründe emek emek yazdigim yorum silinmis hayret etim yani resmen neden benimki diye :img-hyste

ve burdan soruyorum sevgili sezintiye yani yorumumda rahatsiz edice olan sey neydi.....
digerleri gibi ask mesk isleriyle ilgili de degilde sohbet falanda icermiyordu tamamen yarismanin ardindan yaptigim bir yorum du ....

beni aydinlatirsaniz bu konuda cok sevinirim saygilarimla....

mili_gkhnözen1905
03-06-07, 15:28
ilk oyunda cok iyiydik cigdem iyi degildi malesef ama cani sagolsun.
2.oyunda metem süperdi ya o ne hirsti öyle cok seviyorum meteyi ya nede olsa
aslan yani;)
özlem ve cigdem iyi degildi 2.ci tura kaldilar almasini bildiler
ama kim kimden taktik almis allah askina ya yapmayin sunu yapmayin yani.
müge ve yaprak iyi dolamis dillerine Mesut ve Cevoyu yok duruslariymis bakislariymis bilelim yani nedir durum?
bide yapraga helal olsun kiz mügenin dediklerine kulak asmadan devam etti
ben anladim mügenin ne yapmaya calistigini ama tutmadi:img-yes:
sonunda ne dedi cok inatcisin yildirmaya calisti yapragi konusarak
konsantrasyonunu bozmaya calisti ama yaprak yemedi yani;)
neysee ölümünee aslanlar

betush
03-06-07, 15:49
dün hem sevinci hem hüzünü beraber yasadik malesef...
iki kanaryanin düelloya kalmasi üzücüydü .. ama eminimki 4kanarya finale kadar gider:happy0064

sarışınım
03-06-07, 15:52
bence haftaya düeloya iki kız kalır çiğdem ve yaprak diye düşünüyorum ben ama özlemde sakat hani onuda düşünürsek belki özlemde kalabilir.artık oyun baya kişiselleşti herkes kendinide düşünmek zorunda o yüzden yavaş yavaş hırslarda başladı bence

TİMUÇİN_ÖZLEM
03-06-07, 16:13
Bu haftada çok güzeldi Survivor.
Aslanlarım ödül yarışmasını kaybettiler ama iki Kanarya 'yı düelloya bıraktılar,Cevdet'in kanı yerde kalmadı.:) .Müge'nin gitmesine çok sevindim çünkü Yaprak kalmayı hak etmişti.:img-wink: .

MERVe-
03-06-07, 16:29
Oooohh yeni basligimiz hayirli ugurlu olsun (Biraz gec oldu ya herneysee :))

Odul oyununu kanaryalar kazanmis tebrik ederim, Ben bakmadigim icin yorum yapamicam, Ama arkadaslarimdan duydum Aslanlarim ondeyken Yenilmisler, Herneyse Canlari sagolsun.. Amaa odul super bisiydi yaa:img-cool2

dokunulmazlik oyununa son anda yetistimm.. Aslanlarimdan GURUR duyuyoruumm.. Hele ki Cigdemden..
Kanarya avcisi Cigdemm :img-hyste :happy0064
Son 2ye 2 kanarya kaldi, Super di yaa...Neydi abi oylee iki haftadir bizden gidiyorduu.. Gonul isterdiki Yaprak gitsin, Ama Mugeye acaip sinir oluyordum (oluyorum) gitmesine sevindimmm, Erdeme bir an once kavustu cok OZLEMisdir ikizinii :img-hyste
Neyse fazlaa zamanim yokk hadi ben kactimm.. (Allahim dualarim kabul ettin icin sana binlerce sukrediyorumm :))

Metee-Ozu-Cigdoos 4everr !!:happy0064
Aslanlar 4 everrr !!:happy0064

cıara
03-06-07, 16:31
selama rkdaşlar bişi sorucam merak etimde sonuna yetişeemdim kim elendi müge mi yaprak mı?

MERVe-
03-06-07, 16:33
selama rkdaşlar bişi sorucam merak etimde sonuna yetişeemdim kim elendi müge mi yaprak mı?

Muge :img-yes:

cıara
03-06-07, 16:39
saol merve teşşerküler bişi rica edebilirmiyim sizden şey survivorden birkaç resim ekleye bilirmisin ben resimelrini aradım yok bulmdım bulan avrsa ekleye bilir mi

eylül87
03-06-07, 17:00
güle güle mügee güle gülee

yaa hep yaprak gitsin die baktım olmadı ewt bi kanarya kanaryadır sonuçta onlardan biri gitti ama yaprak gitse çooook sevincektim haftaya inş.
özlemle çiğdemi tebrik ediorum çok güzel kazandılar...
eğer çiğdem biraz fazla çamur topayabilseydi ödül oyunu bizimdi neyse canı sağ olsun aslanlarımızı tebrik ediorummmmm

HBG52
03-06-07, 17:05
Çiğdem ve Özlem'e kazıktan nasıl geçildiğini kanaryalara öğrettiği için teşekkürler... :happy0064

Çiğdem :happy0064 Özlem :happy0064 Metehan :happy0064
Hep birlikt finale.:happy0064

FBuse
03-06-07, 17:33
valla arkadaslar bence cok güzeldi..
Hele yaprakla mügenin duellodaki diyalogu cok güzeldi..

Ama valla ben aslanlarin alayci konusmalarini anlamadim..
Yani yaprakla müge hakliydi..
Gercekleri göremiyorlar ne yazikki..
:happy0064 :happy0064 katiliyorum seymacimmm =))
yakinda görecekler finale az kaldi
bu haftada yaprak elenir kesin BENCE bu benim fikrim
sonra bizim Tiky-Cenk-Aysil Firtinasi eser :img-wink:

Not: evet Züleyhacimm ünlü olduk :img-hyste :img-hyste

!karbeyaZ!
03-06-07, 17:37
:happy0064 :happy0064 katiliyorum seymacimmm =))
yakinda görecekler finale az kaldi
bu haftada yaprak elenir kesin BENCE bu benim fikrim
sonra bizim Tiky-Cenk-Aysil Firtinasi eser :img-wink:

Not: evet Züleyhacimm ünlü olduk :img-hyste :img-hyste

haziran sonu yarışma bitiyorr... bu hafta herkes yaprak elenecek diyorr.. maşallah her hafta doğru tahmin ediliyorr:img-hyste

++Buseeciimm her yeree yazmak lazıımm google kutsal 6 yazın diye:img-hyste

++++ unutmuşuumm busee önemlii bi durum var maluumm:img-hyste konuşmamız lazımm

lindsay
03-06-07, 17:57
dün ödül oyunu süperdi yaa ben kesin aslanlar alır diyodum metehan ın da vücut iri ya daha çok çamur taşır diye düşünmüştüm ama olmadı yaprak beni çok şaşırttı o kadar iyi olucağını düşünmemiştim bu oyunda kazandıktan sonra hepsinin çamura atlamasıda çok şekerdi:)otelde ki halleride yıkanırken etrafı acayip çamur yaptılar:)

dokunulmazluk oyununa gelince şaşkınlıkla izliyorum ki aslanlar hala büyük konuşmamayı rakibi küçümsememeyi başaramıyolar çüğdem çıkmadan önce metehan yine ayşıl ı yersin sen yaa kesin yersin diyip duruyodu ama ayşıl kazandı artık büyük konuşmamaya başlıycaklarmı çok merak ediyorum ayrıca müge yle yaprak için onlar cevdet le mesut u elemediler diyolar nasıl elemediler acaba çok merak ediyorum adadan kendileri sıkıldıdamı gittiler yoksa basbaya düelloda kaybettiler niye inkar ediyolar anlayamadım

bende bu hafta yaprak ın gidiceğini düşünüyorum çoğu kişi gibi bakalım nolcak:)

sezinti
03-06-07, 17:59
Bu bölümde, Tüyo adı altında ve Yarışma Sonucu hakkında mesajlar yazmak yasaktır. Lütfen, özenli olunuz.

frozenn
03-06-07, 18:11
izleyemeyenler yeniden izlesin...müge yaprak sona kaldığında cenk onlara son engelden geçmeleri için taktik veriyodu...bakın böyle yapıcaksınız derken kendisi geçemedi ve düştü:img-hyste :img-hyste ayy o an gülmekten öldüm...çiğdem bu taktiği mi dinlemiş de çalmış acaba:img-hyste :img-hyste sonra müge de cenkin taktiği uygulayıp düştü zaten:img-hyste :img-hyste

ayrıca taner dedi ya son anda yenilince çok sinirleniyorum fark yesek bu kadar üzülmem diye...sanki kendisi özlemi,ayşıl da çiğdemi açık ara yendi de:img-hyste :img-hyste zaten parkur kısaydı ve zor değildi..asıl belirleyici olan son engeldi...taner bunları konuşacağına kendi geçiş stilini kızlara söyleseydi ya:img-hyste :img-hyste

deadly_angel
03-06-07, 18:18
ayrıca taner dedi ya son anda yenilince çok sinirleniyorum fark yesek bu kadar üzülmem diye...sanki kendisi özlemi,ayşıl da çiğdemi açık ara yendi de:img-hyste :img-hyste zaten parkur kısaydı ve zor değildi..asıl belirleyici olan son engeldi...taner bunları konuşacağına kendi geçiş stilini kızlara söyleseydi ya:img-hyste :img-hyste

Aaaa hiç öyle olurmu!! :D:D Taner ve Ayşıl bireyselliklerini o kadar belli ettiler ki baştna bu yana.Taner hırsından ağlamış adam tutupta taktik mi verir:img-hyste

Herkes bizim takım gibimi:)

begummm
03-06-07, 18:19
izleyemeyenler yeniden izlesin...müge yaprak sona kaldığında cenk onlara son engelden geçmeleri için taktik veriyodu...bakın böyle yapıcaksınız derken kendisi geçemedi ve düştü:img-hyste :img-hyste ayy o an gülmekten öldüm...çiğdem bu taktiği mi dinlemiş de çalmış acaba:img-hyste :img-hyste sonra müge de cenkin taktiği uygulayıp düştü zaten:img-hyste :img-hyste

ewet yaw benimde dikkatimi çekti çok komiklerdi
bu arada çiğdem in taktiği çok zekiceydi o yöntemi gördükten sonra kanaryların uygulamamasına şaşırdım iyi de yaptılar müge - yaprak el ele ittiler dülelloya :)

!karbeyaZ!
03-06-07, 18:22
ewet yaw benimde dikkatimi çekti çok komiklerdi
bu arada çiğdem in taktiği çok zekiceydi o yöntemi gördükten sonra kanaryların uygulamamasına şaşırdım iyi de yaptılar müge - yaprak el ele ittiler dülelloya :)
o taktiği bulan tanerdi...tanerin taktiğini gören de özlemdi..

SÜRMELI
03-06-07, 18:46
o taktiği bulan tanerdi...tanerin taktiğini gören de özlemdi..

ay çok komikler yaaa :img-hyste nbirdaha goruntuleri izleyinnnn, cenk onu bir onceki oyunda anlatirken çigdem arkadan bakiyorduu :img-hyste

deadly_angel
03-06-07, 18:48
Önemli olan birşeyi bulmakyada bilyormuş gibi yapmak değil, kullanmaktır önemli olan.Dünde gördük zaten kimin taktiği iyiymiş, kim birbirine daha bağlı bir takımmış.

SÜRMELI
03-06-07, 18:51
güle güle mügee güle gülee

bu ne kiz :img-hyste :img-hyste bizim tezahüratlar dilinden düsmüyor galiba, güle güle aslannn güle gülee, güle güle sanaa güle güleee böyleydi bu :img-hyste :img-hyste

SÜRMELI
03-06-07, 18:52
Önemli olan birşeyi bulmakyada bilyormuş gibi yapmak değil, kullanmaktır önemli olan.Dünde gördük zaten kimin taktiği iyiymiş, kim birbirine daha bağlı bir takımmış.

tabikide kullanmak önemliydi, bizimkiler SANS iste geçemediler :img-hyste :img-hyste ayrica çok haklisin kim birbirine daha kenetli görüyoruz, aslanlardanda 3 kisi kaldi yaa yani takim diyemiyorum artik :img-hyste :img-hyste çok azlar

halka
03-06-07, 18:53
İŞTE FARK BU!!!

altına imzamı atıyorum...başka söze gerek yok...ayrıca fenerliler oyun kaybettiğinde bibirlerini yerken aalanlar kaybetseler bile birbirlerine destek oluyorlar..

frozenn
03-06-07, 18:53
ay çok komikler yaaa :img-hyste nbirdaha goruntuleri izleyinnnn, cenk onu bir onceki oyunda anlatirken çigdem arkadan bakiyorduu :img-hyste

cenk basıp geçme taktiğini anlatmadı,o bir geçiş göstermeye çalıştı onu da gösterirken düştü zaten:img-hyste :img-hyste ayrıca özlem tanerden görmüş olsa özlemden sonra yarışan çiğdem o şekilde geçerdi...ama çiğdem 2. turda basarak geçti...ayrıca taner blduysa niye baseni göbeği sıkışan arkadaşlarına söylemedi, ya da cenk anlatıyodu madem o taktiği niye 2. turda hiçbir kanarya o şekilde geçmedi???

SÜRMELI
03-06-07, 18:56
cenk basıp geçme taktiğini anlatmadı,o bir geçiş göstermeye çalıştı onu da gösterirken düştü zaten:img-hyste :img-hyste ayrıca özlem tanerden görmüş olsa özlemden sonra yarışan çiğdem o şekilde geçerdi...ama çiğdem 2. turda basarak geçti...ayrıca taner blduysa niye baseni göbeği sıkışan arkadaşlarına söylemedi, ya da cenk anlatıyodu madem o taktiği niye 2. turda hiçbir kanarya o şekilde geçmedi???

yuhh yani :img-hyste :img-hyste sen gerçekten tanerin onlara hiçbirsey soylemediginimi saniyorsun :img-hyste unutma her yarismaci 24 saatten 1 saati gösteriliyor diyolar :img-hyste

frozenn
03-06-07, 18:58
tabikide kullanmak önemliydi, bizimkiler SANS iste geçemediler :img-hyste :img-hyste ayrica çok haklisin kim birbirine daha kenetli görüyoruz, aslanlardanda 3 kisi kaldi yaa yani takim diyemiyorum artik :img-hyste :img-hyste çok azlar

aslanlar 3 kişiyken de 11 kişiyken de kenetlenmişti...battaniye yüzünden,yemekleri paylaşmak yüzünden,birbirlerini suçlamak ya da hakaret etmek yüzünden asla kavga etmediler...biri sinirliyse diğeri alttan aldı,oyunlar sırasında sinirlenseler bile sonrasında birbirlerini suçlamadan kenetlendiler...takım olmak sayıca çok olmak değil birlik beraberlik içinde olmaktır...

deadly_angel
03-06-07, 19:01

Bakma sen üç kişi olduğumuza aslında biz bütün takım ordayız, pençe meselesi sen hiç tasalanma dert etme:img-hyste

frozenn
03-06-07, 19:01
yuhh yani :img-hyste :img-hyste sen gerçekten tanerin onlara hiçbirsey soylemediginimi saniyorsun :img-hyste unutma her yarismaci 24 saatten 1 saati gösteriliyor diyolar :img-hyste

ada yaşantısında bu söylediğin doğru ama orda 2 oyun arasında zaten kısa bir zaman var ve o sürede takımların sona kalan kişilere verdiği taktikler gösteriliyo:img-yes: hem mühim olan tanerin taktik verip vermemesi fln değil,onu uygulamak...niye taneri dinlemeyip ilk turda beceremedikleri taktikle geçmeye çalıştılar??? çiğdem ondan duyduysa bile helal olsun valla kendi takım arkadaşları anlamadı o anladı takdir etmek lazım:img-hyste :img-hyste

eylül87
03-06-07, 19:06
bu ne kiz :img-hyste :img-hyste bizim tezahüratlar dilinden düsmüyor galiba, güle güle aslannn güle gülee, güle güle sanaa güle güleee böyleydi bu :img-hyste :img-hyste

ne alakası var yaaa saçma sapan yorumlar yapıosun ben onu yaprağa sölemek isterdim ayrıca ben sizden hiç öle bi yorum duymadık okumadım telif hakkı sizemi ait isteyen istedii yerde kullanır

eylül87
03-06-07, 19:07

haftaya sizde 3 kişi kalcanız ozaman ne diceni çok merak ediorum

Onu®
03-06-07, 19:15

Sizinkiler şans üzerine geçemedi doğru :img-hyste Müge de zaten şans üzerine geçemediklerini söyledi
Müge : Taner Biz senin gibi fare değiliz Hantalız
Benim göbeğim , Yaprak'ın basenleri bizi engelledi
Şansa bak ya :img-hyste

deadly_angel
03-06-07, 19:16
haftaya sizde 3 kişi kalcanız ozaman ne diceni çok merak ediorum

''Biz en güçlüleri gönderdik ya o yeter'' dicekler, halen kendilerinin gönderdiklerini sanıyorlar çünkü:img-hyste

frozenn
03-06-07, 19:19
''Biz en güçlüleri gönderdik ya o yeter'' dicekler, halen kendilerinin gönderdiklerini sanıyorlar çünkü:img-hyste

bu yarışmayı bir aslan kazanınca da biz zaten mesutu cevdeti gönderdik mi diycekler acaba:img-hyste :img-hyste :img-hyste

deadly_angel
03-06-07, 19:21
bu yarışmayı bir aslan kazanınca da biz zaten mesutu cevdeti gönderdik mi diycekler acaba:img-hyste :img-hyste :img-hyste

önemli olan katılmaktıda beklediğim bir cevap benim:img-hyste Bu haftada çok keyifli olacak bence, kesin gene biz alıcaz, bayan çene ayşıl gitse tam süper olacak, ama herhalde bu hafta yaprak gider kaybederlerse.

eylül87
03-06-07, 19:21
kesin kesin öyle dicekler herzamanki halleri zaten ewt yaa onlar göndermediki nie biz gönderdik diolar komik:img-hyste :img-hyste :img-hyste

valla canım heran herşeyi diyebilirler

eylül87
03-06-07, 19:23
Sizinkiler şans üzerine geçemedi doğru :img-hyste Müge de zaten şans üzerine geçemediklerini söyledi
Müge : Taner Biz senin gibi fare değiliz Hantalız
Benim göbeğim , Yaprak'ın basenleri bizi engelledi
Şansa bak ya :img-hyste

zuhahhaa:img-hyste :img-hyste :img-hyste koptum yaa süper bi yorummm ay onca hafta ordalar müge şu göbeği bi eritemedi yaaa herkes incecik kaldı o göbek bi gitmedi o kadarda aç kaldılar hayret doğrusu

frozenn
03-06-07, 19:24
önemli olan katılmaktıda beklediğim bir cevap benim:img-hyste Bu haftada çok keyifli olacak bence, kesin gene biz alıcaz, bayan çene ayşıl gitse tam süper olacak, ama herhalde bu hafta yaprak gider kaybederlerse.

ben bi de ''ama bizi panamada herkes tanıyo biz karnavala gittik''cümlesini bekliyorum:img-hyste :img-hyste :img-hyste özellikle de ayşıldan:img-hyste :img-hyste

eylül87
03-06-07, 19:27
ben bi de ''ama bizi panamada herkes tanıyo biz karnavala gittik''cümlesini bekliyorum:img-hyste :img-hyste :img-hyste özellikle de ayşıldan:img-hyste :img-hyste

hee bide ay dün yaprak dediya otel nasıldı sorusuna anlatılmaz yaşanması lazım die aklı sıra hava atıoo ne yani otele gittin masaj yaptırdın işte ne var yanii gel bende yaparım sana masaj ıyk vazgeçtim yağmura bişi yapmam gitsin artık haftaya falan sevmiorum hiçççççç

deadly_angel
03-06-07, 19:38

Der der haklısın cnm ben beklerim vallahi:) Ben yanarımda Mügeye yanarım.Meteye sinir oluyodu tüh ya onu yollayamadan kendisi gitti:D:D

KeReMcEmİm
03-06-07, 19:38
ooo coşmuşsunuz gene :img-hyste allah muhabbetinizi arttırsın

Not: Ezgi msn e gircekmişsin biri dedi :img-wink:

mili_gkhnözen1905
03-06-07, 19:42
:img-hyste koptum ya süpersinizzz tüm aslanlarin dediklerine
katiliyorum imza:happy0064
fazla vaktim yok yazip cikcam
dün müge ne dedi bir aslan tarafindan elenmek kötü olur
dedi dimi:img-hyste e kisim seni oraya kim yolladi acaba
bunu bilmiyormusun:img-hyste

KeReMcEmİm
03-06-07, 19:45

ay eet cnm ona da çok güldüm sanki oraya onu başkası yolladı sonuçta gene bi aslana yenildin farkı yok üstelik 2 kanaryanın düelloya kalması onlar için daha kötü bence bizim için daha ii tabikide

deadly_angel
03-06-07, 19:46

aaa Müge koskoca Cevdeti göndermiş insan:img-hyste o elensede gam yemez artık:img-hyste Ne diyeyim kendilerini böyle şeylerle avutuyorlar.Konsey daha kaldırılmamışkende çeşitli bahaneleri vardı Mügenin.Dünde göbekten geçememiş öyle diyor ya.Biraz çevik olmak lazım.Bakınız: Özlem!! Çiğdem!! O kiloyla Mete

eylül87
03-06-07, 19:49
aaa Müge koskoca Cevdeti göndermiş insan:img-hyste o elensede gam yemez artık:img-hyste Ne diyeyim kendilerini böyle şeylerle avutuyorlar.Konsey daha kaldırılmamışkende çeşitli bahaneleri vardı Mügenin.Dünde göbekten geçememiş öyle diyor ya.Biraz çevik olmak lazım.Bakınız: Özlem!! Çiğdem!! O kiloyla Mete

bahaneler tükenmez canımmm valla bi göbekle bi basenle kaybetmenin ne alakası var yaa meteye ne dielim ozaman o en baştan elenmeliydi biraz doğruları konuşun yaa kendinizi böyle bahanelerle avutmayın artık

sechil
03-06-07, 19:59
2 haftadır aslanların kanaryalıları tebrik etmeleri gerektiğini söylemiştim
ama insanlar yaprağı müge yi küçümsemekle ve acuna çamur atmakla meşgul oldukları için hiç böyle birşey yapmadılar

ben bir kanarya olarak bu hafta aslanları tebrik ediyorum (kanarya farkı)

insanlar mügeyle yaprakla hatta kanarya ile dalga geçebilirler bu onların bileceği iş bn bunu engelleyemem

ama onlara şunu söylüyorum dalga geçtikleri küçümsedikleri kanaryalar 4-3 öndeler şuan ve totalde eşitlik var :img-hyste

inşallah söylemek istediklerimi anlatabilmişimdir:img-yes:

ayrıca yaprağı ödül oyunundaki başarısından dolayı tebrik ediyorum bye

eylül87
03-06-07, 20:03
2 haftadır aslanların kanaryalıları tebrik etmeleri gerektiğini söylemiştim
ama insanlar yaprağı müge yi küçümsemekle ve acuna çamur atmakla meşgul oldukları için hiç böyle birşey yapmadılar

ben bir kanarya olarak bu hafta aslanları tebrik ediyorum (kanarya farkı)

insanlar mügeyle yaprakla hatta kanarya ile dalga geçebilirler bu onların bileceği iş bn bunu engelleyemem

ama onlara şunu söylüyorum dalga geçtikleri küçümsedikleri kanaryalar 4-3 öndeler şuan ve totalde eşitlik var :img-hyste

inşallah söylemek istediklerimi anlatabilmişimdir:img-yes:

ayrıca yaprağı ödül oyunundaki başarısından dolayı tebrik ediyorum bye

bizimle iki hafta dalga geçildi ozaman nerdeydin ayrıca kanarya farkı diil kanaryalı farkı oluo bu çünkü senden başka tebrik eden yok hafta içi burda dalga geçenler nedense dünden beri ortada yok neden???kimse kimseyle dalga geçmio burda sadece konuşulan repliklerle dalga geçilio gerçi sizin geçtiğiniz dalgaların yanında bizim konuştuklarımız çok basit kalıo

umarım anlatabilmişimdir

GÜLÇEM
03-06-07, 20:39
hakkaten mügede yaprakda diyo en azından düelloya aslanlar tarafından yenilme şansımız olamdan çıkıyoruz ama güzelim sizi oraya zaten aslanlar yolladıı :) yani kendi kendinizemi elendiniz sanıyosunuz bide kendilerini mesutla cevdeti biz eledik diye avutuyolar ayrıca düello esnasındada mesut ve cevdetle alay ettiler aa ayakkabımın altı ince yok midem bulanıo falan diye...

sechil
03-06-07, 20:52
bizimle iki hafta dalga geçildi ozaman nerdeydin ayrıca kanarya farkı diil kanaryalı farkı oluo bu çünkü senden başka tebrik eden yok hafta içi burda dalga geçenler nedense dünden beri ortada yok neden???kimse kimseyle dalga geçmio burda sadece konuşulan repliklerle dalga geçilio gerçi sizin geçtiğiniz dalgaların yanında bizim konuştuklarımız çok basit kalıo

umarım anlatabilmişimdir

sadece bn değil başka tebrik edenler de olmuş (istersen kim olduğunu söyleyebilirim)

kendi adıma konuşayım aslanlarla hiç bir zmn dalga geçmedim
ister kanarya ister aslan olsun bunun çok yanlış olduğunu düşünüyorum

eylül87
03-06-07, 20:59
sadece bn değil başka tebrik edenler de olmuş (istersen kim olduğunu söyleyebilirim)

kendi adıma konuşayım aslanlarla hiç bir zmn dalga geçmedim
ister kanarya ister aslan olsun bunun çok yanlış olduğunu düşünüyorum

bizde geçmioduk ama 2 hafta öyle dalga geçildiki şimdi sıra bizde bizle dalga geçenlerde dünden berii ortada yok nedensee

FBuse
03-06-07, 21:30
++Buseeciimm her yeree yazmak lazıımm google kutsal 6 yazın diye:img-hyste

++++ unutmuşuumm busee önemlii bi durum var maluumm:img-hyste konuşmamız lazımm
evet Kutsal 6, millet bikti biz bikmadik hadi tekrar Kutsal 6
ha yanlis anlasilmasin biz DFdeki Survivor Kanaryalar Takipcisi olan 6 Kisiyiz

++:img-hyste :img-hyste önemlimi ölüm kalim meselesi desene suna :icon_whis

Sanli Kanarya Sanli Kanarya
TEK Kral sensin bu survivorda

mc_merve
03-06-07, 21:48
dun benim en cok guldugum seye mugenin laflariydi otele geldiklerinde roportaj yapiyolar ya orda iyo eger odul oyunu kazanmasaydik camura girdigime pisman olabilirdim:img-hyste :img-hyste muge sanirim otele kanaryalar kazansin diye deyil otele gitmek icin girmis:img-hyste

frozenn
03-06-07, 21:51
dun benim en cok guldugum seye mugenin laflariydi otele geldiklerinde roportaj yapiyolar ya orda iyo eger odul oyunu kazanmasaydik camura girdigime pisman olabilirdim:img-hyste :img-hyste muge sanirim otele kanaryalar kazansin diye deyil otele gitmek icin girmis:img-hyste

aa lütfen bilmiyomusunuz o kanarya aşkı için düelloyu bile bıraktı:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

OneLovee
03-06-07, 22:52
Arkadaşlar merhaba ben forumda yeniyim ve tam bir özlem hastasıyım acaba özlem hakkında bana bilgi verebilecek olan arkadaş varmı işte nereli oldugu yaşının kaç oldugu falan??? tşkler..

GÜLÇEM
03-06-07, 22:56
ayy çok üzülürüz yaş kaçtı güzelim

bu hafta bizdik haftayada biz olucaz canım hayırlısıyla yaprak elensede kurtulsam yaa hiç sevmiorum görmek istemiorum o kızı yarışmada ne hakedenler vardı yapraktan çok daha iileri elendi o kaldı

evet bizdik ve yine biz olucaz:good: özlemin dediği gibi yaprak ve müge balına buralara kadar geldi...yaşmı??? 16 ;)

eyschann
03-06-07, 22:56
herkeze selamlar diyorum öncelikle valla hepinizi cok özlemisim ...:img-hyste

girmicem diyordum ama valla eylül sirf senin su yaptigindan dolayi giriyorum bak kiymetini bil...
yoklugumda baya bi kulaklarimi cinlatmisiniz duydum :img-hyste

yorumlarin hepsini okuma firsatim olmadi ama en kisa zamanda hepsini okuycam ....ezgi yaptigin bütün yorumnlara katiliyorum...cok haklisin....

eylül iki dakikada yaptim dedigin o besteye koptum:img-hyste
ama bakiyorumda gargamel ve caspere takmis vaziyettesin yine:img-hyste
bosver canim ya takma sen onlari kafana:img-hyste

dünkü bölüm hakkinda yaptigim yorum maleseh silinmis cok üzüldüm ve anlam veremedim:icon_sorr o yüzden tekrer yapmicam yorum:sad53:

deadly_angel
04-06-07, 00:26
Bana kalırsa Ayşıl gitmeli, şu ana kadar yarışmada kalmasının sebebi güçlü oluşu, yada oyunlarda iyi bir derece elde etmesi v.s değil.Takımı karıştıra karıştıra, güçlüleri eleye eleye bu günlere geldi.Onun gitmesi gerek.olur olmaz konuşup duruyor, bir konuda iyi de olsa kötüde olsa sürekli birşeyler söylüyor.Ayrıca çok itici bir tip ve ilk haftadan beri bireysel oynadığını cümle aleme belli etti.Ama bu hafta gitmez gibime geliyor.Bence buhafta Yaprak gidici.Finaldede bana kalırsa tehlike oluşturabilecek tek kanarya Cenktir.Hoş tehlike oluştursalar ne farkeder karşılarında aslanlar var!!

aaLLyy-
04-06-07, 00:26
kizlarr bosverin ya casperi yeliz yeşilmeni pinokyoyu gargameli filan takmayin sakin ha

simdi ben taktim bu mügeye valla ne o tavirlar öyle
ben yolladim filan hadi sen yollasan neyse ama
cevo kendi dikkatsizligi yüzünden elendi
kendi birakti senin bunda ne gibi bir etkin var bi anlasam
sonra yine müge yapragin konsantrasyonunu bozmaya
calisti konusarak amaaaa yemedi yaprak

bu kiz sakin takim aski filan demesin bi daha yakismiyor agzina
neymis takim askiymis ondanmi yolladiniz takimin en iyilerini???

ÖlüMüNe AsLaNLaR

:img-hyste valla ben Canli yayindan izledim, hem bi yandan Aysegüle anlatiyorum, biryandan gülme krizi, kiz resmen Yapragin gözlerine bakiyor, '' hadi sen dus diye:img-hyste :img-hyste
Hicte Mugenin takim ruhuna inanmiyorum, ondn yurek olsa, hemen inerdi, nede olsa, Ayshil hanimdan Nasihat aldi, :img-hyste
Komik bi durum, yaptigi sacma sakalarla, Yapragin konsantrasyonunu bozmaya calisti ama olmadii, Yaprak akkilli kiz, ama onunda faydasi yok, haftaya o insallahbye bye :img-pilot
Ayrica girisin super:img-hyste :img-hyste :img-hyste muhtesem 6 :img-hyste :img-hyste

FOREVER ASLANLAR!

mili_gkhnözen1905
04-06-07, 00:33
valla kizlar ne derseniz deyin müge yapragin konsan.bozmak istedi
sonundada cok inatcisin dedi yildiramadi cünki sonra birakti.
o aglamalari filannn ayy o kadar üzüldümki anlatamam ya:img-hyste

eyschann
04-06-07, 00:34
:img-hyste valla ben Canli yayindan izledim, hem bi yandan Aysegüle anlatiyorum, biryandan gülme krizi, kiz resmen Yapragin gözlerine bakiyor, '' hadi sen dus diye:img-hyste :img-hyste
Hicte Mugenin takim ruhuna inanmiyorum, ondn yurek olsa, hemen inerdi, nede olsa, Ayshil hanimdan Nasihat aldi,
Komik bi durum, yaptigi sacma sakalarla, Yapragin konsantrasyonunu bozmaya calisti ama olmadii, Yaprak akkilli kiz, ama onunda faydasi yok, haftaya o insallahbye bye :img-pilot
Ayrica girisin super:img-hyste :img-hyste :img-hyste muhtesem 6 :img-hyste :img-hyste

FOREVER ASLANLAR!

canimcim bosuna ugrasmayin ayni fikirde degilim o kiz o symbolü tutmaya basladiktan sonra ben dedim zaten bu kiz bunu birakcak yani o kunusmalarda girgirina yapilmis seyirciler iyi vakit gecirsin diye sunulmus seylerdi...
tabi bu benim sahsi fikrim....buarda muhtesem 6 kim ya:img-hyste ben biseymi kacirdim

mili_gkhnözen1905
04-06-07, 00:40
Ne yapsak ne etsek, inandiramadik, eyshani ,allah iyiligini versin kiz:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

vallahi kiz inandiramadik birtürlü cok inatci:img-hyste

canimcim bosuna ugrasmayin ayni fikirde degilim o kiz o symbolü tutmaya basladiktan sonra ben dedim zaten bu kiz bunu birakcak yani o kunusmalarda girgirina yapilmis seyirciler iyi vakit gecirsin diye sunulmus seylerdi...
tabi bu benim sahsi fikrim....buarda muhtesem 6 kim ya:img-hyste ben biseymi kacirdim

hmm seninkide mantikli canim anladim simdi:img-hyste
hadi öylede olsun bari 2side :img-hyste
iyikdie gitti he cok itici bir kustu..

cnmcim yarin acikliyoruz su muhtesem 6liyi

deadly_angel
04-06-07, 00:49
imzami cakiyorum 1905 süpersin :happy0064

sağol cnm o senin süperliğin bu arada adım deniz:img-wink:

Bu haftaki dokunulmazlık oyunu gene geçen Survivordanmı olacak çok merak ediyorum, eski oyunların oynanması beni ya çok rahatlatıyo ya tamamen strese sokuyor, hoş yeni oyunda daha fena oluyorum o ayrı.

Hı bu arada Müge bıraktıktan sonra Yaprakla sarıldığında Ayşıl Yaprağın arkasından bi garip niye bıraktın dedi, Mügede imalı imalı boşver ifadesi yaptı.Kanaryadaki dolaplar asla bitmez.Biri kapanır diğeri açılır.Ayşılı gördükçe aklıma otobüslerdeki yaşlı kadınlar geliyor, niye bilmiyorum ama bende öyle bir izlenim yarattı ilk haftadan bu yana:img-pilot

mili_gkhnözen1905
04-06-07, 00:50
Bana kalırsa Ayşıl gitmeli, şu ana kadar yarışmada kalmasının sebebi güçlü oluşu, yada oyunlarda iyi bir derece elde etmesi v.s değil.Takımı karıştıra karıştıra, güçlüleri eleye eleye bu günlere geldi.Onun gitmesi gerek.olur olmaz konuşup duruyor, bir konuda iyi de olsa kötüde olsa sürekli birşeyler söylüyor.Ayrıca çok itici bir tip ve ilk haftadan beri bireysel oynadığını cümle aleme belli etti.Ama bu hafta gitmez gibime geliyor.Bence buhafta Yaprak gidici.Finaldede bana kalırsa tehlike oluşturabilecek tek kanarya Cenktir.Hoş tehlike oluştursalar ne farkeder karşılarında aslanlar var!!

aynen katiliyorum.aysili ben asla güclü olarak görmüyorum
denge oyunlari olmasaydi yani dokunulmazlikta filan elenebilirdide.
kesinlikle cok itici bir tip hepsi öyle hicbirine sempatim
yok kesinlikle olamazdida zaten kus ve sempati:img-hyste
haftayada yaprak gider heralde

Onu®
04-06-07, 00:58
Yılın diyaloğu Müge 'nin söyledikleridi Biz hantalız Taner senin gibi fare değiliz Benim göbeğim Yağmur'un basenleri izin vermedi:img-hyste

Survivor tarihine geçti bu diyaloglar Müge keşke gitmeseydi Böyle diyalogları başka kimden duyacağız :img-hyste :img-hyste

eyschann
04-06-07, 01:01
sağol cnm o senin süperliğin bu arada adım deniz:img-wink:

Bu haftaki dokunulmazlık oyunu gene geçen Survivordanmı olacak çok merak ediyorum, eski oyunların oynanması beni ya çok rahatlatıyo ya tamamen strese sokuyor, hoş yeni oyunda daha fena oluyorum o ayrı.

Hı bu arada Müge bıraktıktan sonra Yaprakla sarıldığında Ayşıl Yaprağın arkasından bi garip niye bıraktın dedi, Mügede imalı imalı boşver ifadesi yaptı.Kanaryadaki dolaplar asla bitmez.Biri kapanır diğeri açılır.Ayşılı gördükçe aklıma otobüslerdeki yaşlı kadınlar geliyor, niye bilmiyorum ama bende öyle bir izlenim yarattı ilk haftadan bu yana:img-pilot

memnun oldum denizcim senide bizim ceteye alalim sözde elebasi ben oluyormusum:img-hyste
gene altina imzami cakyiorum ...1905... ama ben otobüs konusuna katilamiycam, malesefff...
buhafta ne gibi bir oyun gelir bilmyorum ama son fahtalarda seyrettigim bütün oyunlar güzeldi ....umarim yine iyi biseyler gelir:img-yes:

not: "fragman" noldu ya nezaman gelirki:img-hyste

TUANNA_18
04-06-07, 01:03
çiğdemle özlemin son andaki geçişleri mükemmeldi yaa...bayıldım vollaha:D

mili_gkhnözen1905
04-06-07, 01:03
Yılın diyaloğu Müge 'nin söyledikleridi Biz hantalız Taner senin gibi fare değiliz Benim göbeğim Yağmur'un basenleri izin vermedi:img-hyste

Survivor tarihine geçti bu diyaloglar Müge keşke gitmeseydi Böyle diyalogları başka kimden duyacağız :img-hyste :img-hyste

:img-hyste :img-hyste kesinlikle öyle
o arada bu konusurken metemin sesi nasilda öyle gür cikiyordu
bee ne demistik pence atma aslanim kükresen yeter:happy0064

deadly_angel
04-06-07, 01:06
memnun oldum denizcim senide bizim ceteye alalim sözde elebasi ben oluyormusum:img-hyste
gene altina imzami cakyiorum ...1905... ama ben otobüs konusuna katilamiycam, malesefff...
buhafta ne gibi bir oyun gelir bilmyorum ama son fahtalarda seyrettigim bütün oyunlar güzeldi ....umarim yine iyi biseyler gelir:img-yes:

not: "fragman" noldu ya nezaman gelirki:img-hyste

çok konuşuyor ya otobüs bağlantısı ordan geldi:img-hyste bende memnun oldm cnm:D

Panamayla ilgili soru filan sormaz umarım, geçen Survivorda oyuncular resmen oooo piti pitii oynamışlardı sorular üstünde.Güç ağırlıklı bi oyun bekliyorum ben, denge olursa Panamayı basıcam!:img-yes:

Onu®
04-06-07, 01:11
aman ya ben oynamiyorum artik :sad53: benim aklima gelen herseyi yaziyonuz zaten önce tugce yazdi simdide sen yazmisisn:img-hyste
cidden bende özlicem bu diyaloglari ve göbegi ..:img-hyste
ya sahi soruyorum kimse yazmiyor fragman nezaman cikar ya:img-hyste simdiden sabirsizlikla beklyiorum ben:img-hyste kim giderki ya sakin metos gitmesin:img-hyste

Fragman Çarşamba veya Perşembe günü çıkar Geçen hafta Perşembe günü hem sitede hem de kanalda yayınlanmıştı

Özliyeceğiz Müge'yi :):) :img-hyste

Ama Taner ve Ayşıl aratmayacaktır O çok zeki yorumlarıyla :):):img-hyste

mili_gkhnözen1905
04-06-07, 01:17
Fragman Çarşamba veya Perşembe günü çıkar Geçen hafta Perşembe günü hem sitede hem de kanalda yayınlanmıştı

Özliyeceğiz Müge'yi :):) :img-hyste

Ama Taner ve Ayşıl aratmayacaktır O çok zeki yorumlarıyla :):):img-hyste

evt o aralar cikiyor fragman aman kim gitcek belli zatende
oyunlari merak ediyoruz;)
hemde nasil yaa:img-hyste
kkesinliklee aratmicaklar kesinlikle
bütün kuslar toplandi toplandi:img-hyste
cikmam lazim :sad53:aslanlarimm;)
aman eysanim yaa gargi kizsa ne olur kizmasa olur yerim onun kizmasini
yani hadin bye

CcC88CcC
04-06-07, 01:22
cigdem mesutun intikamini aliyorrrrrrrrrr yupiiiiiiiiiiiiiiiiii

deadly_angel
04-06-07, 01:22
Özlemin tırnağının kırılmasına çok üzüldüm, tırnağın büyük bi kısmı sanırım kopmuş.Umarım önemli birşeyi yoktur.Ve bu haftaki performansına etki etmez.Özlem yada Metenin kazanmasını çok istiyorum, ikiside en baştan beri favorim.Ama tabiki Özlemin yeri ayrı, o kazansaçok mutlu olurum.

Ya bu arada Acun TR-GRdeki gibi t-shirt satışa sunacakmı?? yada sunarmı?

maviyesil18
04-06-07, 01:23
arkadaslar ben son bolumu izleyemedim ya kim elendi???

CcC88CcC
04-06-07, 01:28
Özlemin tırnağının kırılmasına çok üzüldüm, tırnağın büyük bi kısmı sanırım kopmuş.Umarım önemli birşeyi yoktur.Ve bu haftaki performansına etki etmez.Özlem yada Metenin kazanmasını çok istiyorum, ikiside en baştan beri favorim.Ama tabiki Özlemin yeri ayrı, o kazansaçok mutlu olurum.

Ya bu arada Acun TR-GRdeki gibi t-shirt satışa sunacakmı?? yada sunarmı?

arkadasim malesef özlemin ayagi iyilesmemis tr ye döndügünde devam etmis agrilar doktora felan gitmis tek tirnagi kirilmamis ki ayagina ates düsmüs kamera arkasinda

frozenn
04-06-07, 01:40
Eyşanım bir dönmüş pir dönmüş:happy0064 :happy0064

ay valla bugün düşündüm düşündüm beni bir hüzün kapladı renkdaşlar biz napıcaz mügenin o eşsiz yorumları olmadan:sad53: ya benim için geçen düello tam bir komedi filmiydi valla vidivodoya yüklendiyse tekrar izliycem...cem yılmaz bahane müge-yaprak şahane:img-hyste :img-hyste neyse canlarım haklısınız daha bize eğlence çıkaracak 4 kanarya var orda:img-hyste renkdaşlar gargiyi casperi kızdırmışsınız ama ya gece gece hayaletlerle ne işiniz var???:img-hyste :img-hyste

eyschann
04-06-07, 02:06
Eyşanım bir dönmüş pir dönmüş:happy0064 :happy0064

ay valla bugün düşündüm düşündüm beni bir hüzün kapladı renkdaşlar biz napıcaz mügenin o eşsiz yorumları olmadan:sad53: ya benim için geçen düello tam bir komedi filmiydi valla vidivodoya yüklendiyse tekrar izliycem...cem yılmaz bahane müge-yaprak şahane:img-hyste :img-hyste neyse canlarım haklısınız daha bize eğlence çıkaracak 4 kanarya var orda:img-hyste renkdaşlar gargiyi casperi kızdırmışsınız ama ya gece gece hayaletlerle ne işiniz var???:img-hyste :img-hyste

saol canim sizler istediniz ve yaptiniz bende aranizdayim umarim bida uzun ayrilik yasamayiz:img-hyste

canim bende diyorum bizimkilere gargiyi bana birakin diye ama valla beni yine takan yok :img-hyste buarda survivor bölümleri nezaman eklenir hic bir fikrim yok ama bende tekrarlarini izlemek iicn can atiyorum .....
cem yilmaz espirine bayildim sölencek laf yok yani...

eyschann
04-06-07, 02:12
soru hazirlami bir cok renkdasimda istedi ortam acisindan ama elifde madem cok istedi ona cok özel sorularim olacak eminim ki canimcim en güzel sekilde cevaplayip 10 puani alacaktir!!!!!!

uzmanlik sorulari:::.

1) yarismada bazi yarismacilar kara liste yapmis(ama sanrim bizim forumdada moda olmus bu kara liste ve bir cok kisi de yapmis bir kara liste) ....bu konu hakkinda nedüsünüyorsunuz sizce kara liste yapmak dogrumu.....??
2)yarismacilarda gördük bir cogunda özellikle ...insan karakteri 380 derce ters dönebilirmi....????
3)survivor aslanlar kanaryalar sizin iicn ne ifade ediyor....????

Onu®
04-06-07, 02:33
soru hazirlami bir cok renkdasimda istedi ortam acisindan ama elifde madem cok istedi ona cok özel sorularim olacak eminim ki canimcim en güzel sekilde cevaplayip 10 puani alacaktir!!!!!!

uzmanlik sorulari:::.

1) yarismada bazi yarismacilar kara liste yapmis(ama sanrim bizim forumdada moda olmus bu kara liste ve bir cok kisi de yapmis bir kara liste) ....bu konu hakkinda nedüsünüyorsunuz sizce kara liste yapmak dogrumu.....??
2)yarismacilarda gördük bir cogunda özellikle ...insan karakteri 380 derce ters dönebilirmi....????

Nacizane ben de cevap vermek istiyorum Öncelikle ilk soru; Kara lise yapmaları doğal daha önce Tr-Gr'de de buna benzer şeyler gördük Fakat birleşmeden sonra İki düşman milletin bile( tarih sahnelerinde ) aynı sofrayı paylaştığını gördük Kara lise felan kalmadı Üstüne aşk yaşayanlar bile oldu Ama bunlar hiç yaşanmamış gibi Aslanlar -Kanaryalar'da birleşmenin olmaması bu kara listenin kalıcılığını ispatladı Her ne olursa olsun birleşme olsaydı ortada kara liste yerine beyaz listeler olur güzel dostluklar kurulurdu Ama Acun bunu başaramadı diye düşünüyorum Hem bu şeyler yaşansa medyaya da güzel örnekler sunabilirdik Ama fırsat kaçtı Ben de şunu sormak istiyorum Bu kadar mı tahamülsüz birbizimize?
Diğer soruya gelince ortada yüksek bir miktarda para olunca belli ki stratejiler ve karakterde değişmeler gösteriyor Bknz Derya Finale nasıl geldiğini hepimiz çok iyi gördük
Survivor Aslanlar- Kanarya Şu ana kadar yapılmış olan en iyi realty show olarak aklımda kalacak İyi bir yapım keşke daha başka mesajlarda verebilmiş olsaydı ...

eyschann
04-06-07, 02:39
Nacizane ben de cevap vermek istiyorum Öncelikle ilk soru; Kara lise yapmaları doğal daha önce Tr-Gr'de de buna benzer şeyler gördük Fakat birleşmeden sonra İki düşman milletin bile( tarih sahnelerinde ) aynı sofrayı paylaştığını gördük Kara lise felan kalmadı Üstüne aşk yaşayanlar bile oldu Ama bunlar hiç yaşanmamış gibi Aslanlar -Kanaryalar'da birleşmenin olmaması bu kara listenin kalıcılığını ispatladı Her ne olursa olsun birleşme olsaydı ortada kara liste yerine beyaz listeler olur güzel dostluklar kurulurdu Ama Acun bunu başaramadı diye düşünüyorum Hem bu şeyler yaşansa medyaya da güzel örnekler sunabilirdik Ama fırsat kaçtı Ben de şunu sormak istiyorum Bu kadar mı tahamülsüz birbizimize?
Diğer soruya gelince ortada yüksek bir miktarda para olunca belli ki stratejiler ve karakterde değişmeler gösteriyor Bknz Derya Finale nasıl geldiğini hepimiz çok iyi gördük
Survivor Aslanlar- Kanarya Şu ana kadar yapılmış olan en iyi realty show olarak aklımda kalacak İyi bir yapım keşke daha başka mesajlarda verebilmiş olsaydı ...

saol canim cevaplar icin 10 üzerindne 10 veriyorum helal olsun diyorum, cok güzel özetlemisisn....senin soruna gelince de bende basindan beri forumda hersey güzel olsun biz diger forumlara örnek olalaim diye cabaladim ama gördümki bosuna kürek sallamisimm yani evt iki tarafda nekadar yakin olursa olsun birbirlerine tahammül edemiyor sanirim !!!aci ama gercek...

sarışınım
04-06-07, 10:47
Züleyhacım hoşgeldin canım :) napıosun görüşmeyeli..

Ayy bu hafta ödül ne acaba gene bi otel yada yemek olabilir ii olur bencee

eylül87
04-06-07, 10:54
Yakisikli belki olabilir ama karizmatik fazla oldu gibi sanki:icon_whis Uf ben sinir oldum mod'lara söylesekmi bu yeniimi acaba bekle 360 saniye:sad53:

boşver ayşegülcüm yaa onlara göre yakışıklı karizmatik olabilir ben şimdi mesutu saycam yaşıklıklı karizmatik delikanlı uzun boylu tatlı şeker eşi benzeri olmayan(bi an ümiti sayıom gibi geldi)

bide fragman bugün çıkmaz dimi ben pek takip etmiorum fragman olayıınıda

sarışınım
04-06-07, 10:59
Hoşbuldukk Gülcümmmmm... Uzun zamandırr görüşemiyordukk:img-hyste :img-wink:
Her hafta otele gidiyoruzz zatenn:img-hyste Bu hafta da ödüül kazanırsaak ayıp olacakk aslanlaraa:img-hyste

eeet renkdaşım yaa hep böle güzel ödülleri biz kazanıyoruz ama olsun yaa bölesi daha ii içime doğdu ama bu hafta dokunulmazlığı biz alıcaz ama ödülü aslanlar alır gibime geliyooo

gene bekliyoruzz 360 snye üff

!karbeyaZ!
04-06-07, 11:00
[B]eet bencede artık tikiliği kanıtlandı tanerin canım yaa çok tatlı tikiim benim :img-wink:

bencee finale kalacak tek kişi tabi kanaryalrın hepsi hakedio ama benim birincim tiki :img-wink:
Eet eylül doğru sölüyorsun zevktir herkes beğenmek zorunda diil kimseyii

Üfff bekliyorum gene ne saçma biişi bu yaa
3-3 olana kadar bekleyelim.. belkii tikyy 3 ya da 4. olur hiiç belli olmaz..
boşver ayşegülcüm yaa onlara göre yakışıklı karizmatik olabilir ben şimdi mesutu saycam yaşıklıklı karizmatik delikanlı uzun boylu tatlı şeker eşi benzeri olmayan(bi an ümiti sayıom gibi geldi)

mesut başka cnmm ona ne şüpheee:img-hyste :img-hyste

_Aysegül_
04-06-07, 11:03

Mesut,evet oda karizmatik sayilir.Bence karizmatik dedigin MAA gibi olmali.Uzun boylu bakislari insani yerle bir eden karizmatik konumunda olur bence.Neyse simdi sirasi degil bunun:)

Bugün sanmiyorum ama yarin olabilir belki.Eylül sen izlemiyomusun acunmedya'dan?Orda veriyorlar hep

sarışınım
04-06-07, 11:05
3-3 olana kadar bekleyelim.. belkii tikyy 3 ya da 4. olur hiiç belli olmaz..

mesut başka cnmm ona ne şüpheee:img-hyste :img-hyste

nie cnm ya bence finale 2 kanarya kalır gibime geliyor yani öle olursa süper olur.gerçi 3-3 de yapabilirler ama umarım 2 ye indirirz bu hafta aslanları:img-wink:

!karbeyaZ!
04-06-07, 11:09
eeet renkdaşım yaa hep böle güzel ödülleri biz kazanıyoruz ama olsun yaa bölesi daha ii içime doğdu ama bu hafta dokunulmazlığı biz alıcaz ama ödülü aslanlar alır gibime geliyooo

gene bekliyoruzz 360 snye üff
bizimkiler eğlenceden yoruluyorrdu vallaa:img-hyste yok bence dok. kaybedecezz ama ödüül yinee bizimdir mutlakaa...:img-wink:
nie cnm ya bence finale 2 kanarya kalır gibime geliyor yani öle olursa süper olur.gerçi 3-3 de yapabilirler ama umarım 2 ye indirirz bu hafta aslanları:img-wink:
bi 3-3 olsun sonra bakacaz artık... sonra 2-2 gibi olur bence.. ama istihbarat yanlışta olabilirr tabi:img-hyste

neyse ben kaçtım çalışma yapmam lazımmbye

eylül87
04-06-07, 11:24
Mesut,evet oda karizmatik sayilir.Bence karizmatik dedigin MAA gibi olmali.Uzun boylu bakislari insani yerle bir eden karizmatik konumunda olur bence.Neyse simdi sirasi degil bunun:)

Bugün sanmiyorum ama yarin olabilir belki.Eylül sen izlemiyomusun acunmedya'dan?Orda veriyorlar hep

hayr cnım yaa acunun sitesine bakmıorum ben fragman için ne zaman çıkıoki fragman çıktığında haber verirmisin bana bide survivor ne zaman biticek bi bilgin varmı????

_Aysegül_
04-06-07, 11:33
hayr cnım yaa acunun sitesine bakmıorum ben fragman için ne zaman çıkıoki fragman çıktığında haber verirmisin bana bide survivor ne zaman biticek bi bilgin varmı????

Ciktigi zaman haber veririm tabiiki;)Valla yarismacilar nezaman teke tek kalirsa ozaman kanimca:)

FBuse
04-06-07, 12:05
puan umrumda degil, icimden geleni yaziyorum..

1)ordakiler yarisiyorlar ve rakip gördüklerini yani sinir olduklarini "kara liste"lerine ekliyorlar, bence gereksiz bisey, ++benim böyle bi listem yok, insanlari sevmiyorsam sevmem "kara liste" yapmam!!!

2)dönebilir.. Real Life´tede böyledir bu isler

3)Survivor Aslanlar Kanaryalar bisey ifade etmiyor sirf Sari-Lacivert Renkler icin izliyorum o renkler nerede karsima cikarsa ciksin desteklerim.. Bukadar!