shiny
02-06-07, 21:46
diziden Senaryolar Şiirler Anektodlar Replikler hepsini buraya ekliyelim!!!:)
|
Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri - Replikler shiny 02-06-07, 21:46 diziden Senaryolar Şiirler Anektodlar Replikler hepsini buraya ekliyelim!!!:) ozlem... 04-06-07, 20:01 Dün baktım yine resmine derin derin En güzel yanın o güzel gözlerin Ne aşkınım nede aşkımsın İçimde sakladığım en güzel yerin Zümrüt gibi ellerin ya arkadaşlar pek olmadı yapmaya çalıştım kusura bakmayın zevkinizi bozdum deniz için denemeye değer dedim RoseMarry 09-06-07, 13:38 Deniz ve Efe'nin Aslı'nın penceresinde çorap kuklalarını oynattığı sahne Efe(siyah çorap:)) Merhaba biz çorap çekmecesinden geliyoruz. Aslı: Çorap çekmecesi mi?? dEniz(beyaz çorap:)) Iıı evet cinayet masasının hemen altı oluyo..Çok gizli bi görev için burdayız. Efe: Biz duyduk ki bu aralar birileri sürekli başınıza çorap örüyomuş:D Deniz: Bizde neler oluyo diye gelip bi bakalım dedik size okula kdr eşlik edicez. Aslı: Yok okul mokul deniz ben bugün okula gelmicem DEniz: Nası gelmicem Aslı: Ya basbaya gelmicem işte..Ya anlasanıza dün geceden sonra hiç havamda deilim Efe: Ya ne havası kızım okula hava parasıyla mı alıyolar adamı..Dün geceyse dün gece biz niye geldik sabahın köründe he Deniz: Efe doğru söylüyo Aslı,bak ben senin şu an ne düşündüğünü ne hissettiğini çok ii anlıyorum ama- Aslı: Ya ne düşüncesi dEniz..Ben..ya ben artık bişey düşünemiyorum. Deniz çoraplı elini Aslı'nın yanağına değdirir: Hepsi geçicek bak güven bana tamam mı geçicek. Aslı: Ya çek şu kokmuş çoraplarını be:D DEniz: Ne kokması kız daha bu sabah giydim ben bunları,sen gel bakıyım buraya.. Sonuç; Efe ve Deniz yerde:D Aslı: İyimisiniz?Çok özür dilerim yaa..tutamıycam kendimi(gülmeye başlar) Deniz: İşe yaradı hocam Efe: İşe yaradı da benim çanak çömlek patladı galiba ya :) Hadi geliyosun artık demi ya Aslı: Peki tmm geliyorum ama siz önden gidin benim biraz daha işim var İLK AŞKIM_MERVE 09-06-07, 13:52 DENİZ VE KORAY YENİ MÜDÜRÜN ODASINDA; DENİZ İÇERİ GİRER...KORAY İÇERİDEDİR..YENİ MÜDÜR HALA YOKTUR... KORAY:gel bakalım gel..alıcaklar şimdi ifadeni.. DENİZ:niye burdayız?.. KORAY:sence niye?? YENİ MÜDÜR İÇERİ GİRER..DENİZ ADAMI GÖRÜNCE ŞOKE OLUR.. DENİZ:aaa siz?? MÜDÜR:sen misin bakalım deniz? DENİZ:şeyyy...ewt hocam.. MÜDÜR:koray baban nasıl oğlum??.. KORAY:iyiler hocam çok selamları varr.. MÜDÜR:aleyküm selam evladım..eveeett bakalım deniz efendi??..bu mezuniyet balosu işi sendeymiş...nedir bakalım son durum???? DENİZ:son durum..ee yer bakaıorum işte hocam o uzun sürdü biraz.. MÜDÜR:daha bir yer bulamaıdn yanee DENİZ:bize göre bir yer bulmak çok zor hocam...arıyorum ama.. MÜDÜR:arama artık...bak koray bulmuş bir yer..hocam ne dersiniz dedi..ehh banada hiç fena gelmedii.. KORAY:çeşmede 5 yıldızlı bir otelin havuzbaşını ayarladım hocam...indirim de yapıolar ztn...kişi başı 200 topladıkmı herşeyi organize ediyorlar.. DENİZ:200'müü?? KORAY:aynenn..herşey dahil.. DENİZ:benimde annem babam otelci hocam..bende bulurdum öyle biryer ama mesele o deilki?? kim vericek o kadar parayı?? KORAY:kaç kez mezun oluyoruz hocam...birkereliğine herkes versin.. DENİZ:öyle deil işte..o parayı vermeyecek bir sürü arkadaşımız var..hem ne gerek var..o kadar lüxe maksat hep beraber olmak dimi??.. MÜDÜR:tamaammm..tamam uzatma evladım deniz..kafa bu...bakın işte korayla...korayıda bu işe tayin ettimm..anlaşın halledin.. DENİZ:ama hocam.. MÜDÜR:aması maması yok...bak yaz geldi bile..ne var elde elde var 0 deilmi??..farklı kuvvetlerin bileşkesi her zmn nedir...0'dan büyüktür dimi?..hıı..peki ne var şimdi elde..elde var 1 dimi??..hadi bakim derse...koray babana slm söle oğlum...deniz...gözüm üzerinde evladım... der ve odadan çıkarlar.. DENİZ:işin içinde sen varsan bir pislik oldugunu anlamalıydım ztn... KORAY:walla karakollarda sabahlayan biz deiliz..öle pislik falan derken önce kendine bir dön bak istersen.. DENİZ:sen nerden biliosun.. KORAY: (gülerek ve yürüyerek) burası küçük yer anında görüntü..öğren artık bu işleri.. DENİZ:koray bakk bunlar çok hassa konular öyle heryerde konuşmanı istemiorum tammmı???? KORAY:bak seenn..birde sana sorucaz yanee.. DENİZ:bir kere sölüorum o kadar.. o sırada mine gelir.. MİNE:günaydın çocuklar napıosunuz burda... KORAY:aaa mine..sana çok önemli bişey sölicem..biraz zmanın varmı?? MİNE:varr..görüşürüz deniz.. der ve giderlr... yabancı_damat 12-06-07, 14:10 fragmandan... efe:bu ne? deniz:ne.. efe:angelia jolie yabancı_damat 12-06-07, 14:13 efe:kızlar noluyo içerde? 1.kız:ahha!bilmiyo musun 2.kız:sen hiç yapmadın mı? efe:aman ne komik... immortalf1 13-06-07, 14:17 müdür: arkadaşLar mine arkadaşınıs okuLumuza yeni qeLdy artıq bisLerLe birLikte oLacak efe: hepimizLemi:img-hyste :good: pelosh 17-06-07, 20:20 Son Bölümden... Gönül: Veli degince, ben zahnettimki.. Metin: pekde hatali sayilmazlar, bizim ufaklik icin geldim, yani kardesim.. Gönül: Durun tahmin edim, yoksa siz efenin abisimisiniz? Metin: Ewt nerden bildiniz? benzemeyizde.. Gönül: "Gönül Hocam" degisiniz ayni desem.... :) buraya bayildim, süperdi yhaa :) ekin_gulendam 19-06-07, 21:42 tam hatırlamıyorum ama müdürle deniz yoldayken müdürün arabasının önüne çıkmıştı deniz müdür:oğlum önüne baksana deniz:ee burası okul yolu karşınıza çıkmam doğal değil mi :img-wink: klgçaglar 03-07-07, 08:40 efe:eskiden herşey daha kolaydı 4 işlem için yeterliydi abaküs şimdi herkes biraz dik kenar herkes oldu hipotenüs deniz:ya sen varya manyaksın ha gönül__fukarası 13-07-07, 10:41 Aslıyla deniz ellerini silah şeklinde tutup efenin yanına gelirler... DENİZ:kaldır ellerini efe sıçrayarak sandaldan kalkar:Lan noluyor ya.. ASLI:bu bir baskındır shake It Up Shekerim. DENİZ:Kıbırdama yoksa böbreğini sökerim. EFE:heh organ mafyası..Bende tam sizden bahsediyordum ya...Nerden çıktınız siz oğlum ya? ASLI:Duyduk ki iki arkadaşınız olduğunu unutmuşsun beyfendi,bizde hatırlatmaya geldik..(efeye yaklaşarak)Deniz koru beni.. Efe gülerek:Ya seni Allah korusun be kuzu.Kız bu ne hal.. DENİZ:Kaldır ellerini şakamız yok.. EFE:Pardon..... ASLI:Bak üçlük muhafaza vardır. DENİZ:Gümrük muhafaza,sahil muhafaza. EFE:Öbürüde Allah muhafaza dimi? DENİZ:Ve biz bu üçününde eğitimini aldık. EFE:Ya lunaparkta iki olaya girdiniz die aksiyonun kralımı oldunuz be.. ASLI:Üf olamaz mı yani. EFE:Eh hadi bir kaynaşalım o zaman.. Ve birbirlerine sarılırlar.. EFE:Ahhhh..... ASLI:Noldu?Noldu? EFE:Ah böbreğimi çalmışlar... Sonrada sandala düşer efe... gönül__fukarası 13-07-07, 11:20 DENİZİN RÜYA SAHNESİ. Aslı merdivenlerden koşarak aşağıya iner. Alp ise arabadan inmektedir.. ALP(nuri alço):Merhaba yavrucuğumm.Ben babanın arkadaşıyım bugün seni okuldan ben alaciğim. ASLI:Reca ederim,bırakın bu zırvalıkları,benim acilen ders çalışmam lazım.(der ve gitmeye yeltedir,alp onu kolundan tutar.) ALP:Ders çalışmayı bırakacak evinin kadını olacaksın. ASLI:Bırak beni beni ALP:Gel buraya gel bak sana nuri alço gazozu ısmarliycim. Tam bu sırada deniz yani namı değer matrix gelir.. DENİZ:Bırak o kızı... ALP:Ulennnn.. DENİZ:Hayır dostum yanlış bildin neo değil.(gözlüklerini çıkarır)Doğru cevap deniz olacaktı. ASLI:Ahh deniz.Bu sıcakta bu paltoyla ne işin var kuzum?Çıkar şunu isilik olucaksın. DENİZ:(Montuna pakar)Kusura bakma minik kuşum çıkaramam.Sıcak mıcak ama matrix'in felsefesine aykırı. ALP:Senin her yerin aykırı olsa ne yazar dingl(silahını doğrultur denize) Aslı elini ağzına götürerek:Aaaaa DENİZ:Ben burada matrix olmuşum sen hala kurşundasın mermidesin.Sana kızı bırak demiştim.Ne yazık ki anlamamışsın,sen bilirsin..(der ve gözlüklerini takar) ASLI:Deniz dikkat et sıkıştıracak seni... Alp arkasında denizin:Buradayım oğlum matriX.şiit buradayım. ASLI:Deniz çık aradan.Sıkıştıracak seni..Çık diyorum.... ALP:Deniz bak nerdeyim deniş,şiit oğlum buradayım... ASLI:Deniz sıkıştıracak seni.. DENİZ:Hayırr hayırr.(uyanır) Flora 18-07-07, 09:12 Replikler tek kelimeyle harika bu dizide.Özellikle Efe'ninkiler öldürüyor beni.:) Deniz'in Efe'ye bizde yatarsın dediği sahnede: Deniz:Ayıptır söylemesi bizimkiler bugün 2. balayında galiba. Efe: O zaman hiç gelmeyeyim ben size. Deniz: O niye abicim? Efe:Sizinkiler 2. balayından hep bir gün önce dönüyorlar da.:):img-hyste :img-hyste Deniz-Aslı:Efeeee! Ya kafamdan yazdım ama Efe'nin lafı tam olarak öyleydi diğerlerinde yanlışlık olabilir.:)Koptum o sahnede ya süperdi. KaRaHinDiBa 18-07-07, 15:34 yaa su efeyle denızın alp ın verdıgı gazoz hakkındakı sahnenın replıgını yazabılrımısınız??? al cnm...:img-wink: (deniz efenin yanına gelir)deniz:nerde aslı efe:aslı,aslı ve arkadaşı az evvel ayrıldılar birader deniz:üff bırak şimdi şakayı efe,nereye gidiolarmış öğrendinmi? efe:ya valla dellenme ama eve gidiolarmış! deniz:evemi gidiolarmış? deniz:ha sende burda rahat rahat oturdun gazoz içiosun öylemi? efe:ne var abi alp ısmarladı deniz:sende utanmadan kabul ettin,ya bedava mezar bulsan giriceksin ha. efe:ya abi adam almış getirmiş,aslıya getirmiş,aslı içmicem deyince bende aldım elinden lavuğun.:P buda bunalıma girdi burda.hehe deniz:içme sakın!içmedin dimi? efe:noluo be deniz:oğlum ilaçlı gazoz işte,aslı içmeyip sen içince adam ortaya çıkıcak diye stres olmuş.(gazoza bakar)hay Allahım içmişsin bile ya efe(garip garip bakar,midesi bulanıomuş gibi yapar):ya bana bişi oluo deniz ya deniz:efe noluo oğulm iyimisin? efe:aahhh deniz:efee efe:(kız taklidi yaparak)deniz beyy lütfen yapmayın,kirletmeyin beni gerçekten,17yaşındayım,lütfen elime el değmedi:img-hyste deniz:salak ödüm koptu efe:hehehe deniz:(kalkar)hadi gidioruz,takip edicez yürü efe:şşşt (şişeyi alır)kanıtını unuttun şarlatons(bunun gibi bişi orayı anlamadım kusura bakmayın)kanıtını unuttun(ve gider):img-pilot İLK AŞKIM_MERVE 18-07-07, 20:55 eklendimi bilmiorum!! deniz'in aslıyla alp'i dudak dudaga öpüşecekken gördügü sahneee;(İLK SAHNE YANEEE);;; DENİZ:aslıııı!!!.. ALP:eyvah abiinn?? ASLI:yha ne abisi görmüomusun deniz işte!! ALP:aaaa hakkaten deniz!!...ee ona noluo kii?? DENİZ:napıodun öle sen??........cvp versene oglum ne işin var senin bu kızla niye her dk. yanındasın... ASLI:yhaa ne işmiz olucak görmüomusun ders çalışıoruz işte.. DENİZ:saçmalama aslı...ders çalısacak adam gözünü açar işine bakar... bu napıodu bu???.. ALP:napıomuşuz abicimm.. DENİZ:gözünü kapatıp..dudagını uzattıgına göre öpmeye çalışıodun heralde.. ASLI:bak bak ölemi oluyomuş öperken..herşeyide biliosun deniz beyy??.. DENİZ:ewt bilioruz bazı şeyleri noldu kıskandınızmı aslı hanımmm.. ASLI:asıl sen kıskanıosun...ben ne kıskanıcam bee..git istediginle istedigin kadar öpüş bananeee.. DENİZ:bende burda istedigimle öpüşürüm diosun yane ölemii.. ASLI:bak deniz fazla oluosun ama...abim degilsin babam deilsin sen kim oluyosun da gelip bize hesap soruosun yhaa... DENİZ:yani bana şunu sölüceğine bir tokat patlatsaydın daha ii ederdin??......hatırlarsan ben sana baban yoksa bile ben hep varım demiştim... ASLI:babalar ihtiyacları oldgunda kızlarının yanında olurlar denizz...bunu şimdi konuşmayalım olurmuu??....hadi gidelimm.. DENİZ:aslıı...daha sözüm bitmedi bişey daha varr...bana herşeye ragmen bir sözün oldugnu vee mezuniyete birlikte gidicegimizi biliodum... duyduklarım dogrumu??.. MİNE:haaahhh tmm filmin en heyecanlı yerinde gelmişiim... ASLI:dogru duymuşsun biz mezuniyete alple gitmeye kara verdikk.. MİNE:bingoo... DENİZ:şakamı dimi buu..lütfen komik olmaa... ALP:yha kusura bakma aslı ama bu kadarıda fazla artık...nie abicim biz adam deilmiyizz.. ASLI:yha alp lütfen..deniz sendee... DENİZ:yha ona nasıl gücenipte teklifini kabul edersin sen.. ASLI:çünkü...o bana teklif etmedi..ben ona teklif ettim...üzgünüm alpp.. ALP:hadi gidelim artık aslı.. DENİZ:aslıııı...tmm benimle gitme ama gidicegin kişi o olamaz.. ALP:yha kusura bakma abicim ama aslının...kiminle naptıgı seni nie bu kadar ilgilendirio.. DENİZ:çünkü sen yanlışsın...aslı bak..belki şu an bunu göremiosun ama senin bana bir zamalanlar söledigin gibi..şimdi ben sana sölüorum...bu herif yanlış biri.. ASLI:bana kendimi bu kadar ii hissettiren biri yanlış olamaz deniz..ama eger ölesede aramıda yanlışı seçen ilk kişi ben olmıycamm.. DENİZ:bu konu burda kapanmadı..sana bu herifin gerçek niyetini mutlaka göstericem aslı... ALP:elinden geleni yap tmmmıı??... DER VE GİDERLERR.... ayy ne uzunmuş yhaa..İZLERKEN BÖLE GELMİO İNSANA...ödüm yane yazana kadar...ama gsl olduu...:img-yes: :img-yes: İLK AŞKIM_MERVE 18-07-07, 21:07 EFE VE DENİZ...denizlerin evinde...uyurkeenn...yani yatakta konuşurlarken... EFE DENİZİN YATAGINDA DENİZ İSE YERDE YATIODURR... EFE:deniz bee..annem çok merak etmiştir dimi yhaa??.. DENİZ:biz sonradan böle sölücegini bildigimiz için..aslıyla o işi hallettikk..çoktan evi aramış olması lazm.. EFE:hadi yhaa...oglum varya..mayami vays gibi ikilisiniz haaa...nasıl 2 dk.'da herşeyi organize ettinizz... DENİZ:ee aslı oğlum bu...bilirsin herşeyi düşünür oo.. EFE:bir birbirinizi düşünmüosunuz yhaa...oğlum nolucak sizin bu halinizz... DENİZ: o hiç aklımdan çıkmıoki benim efe(bu sözü çok hoşuma gitti...)...ama içimde bir his...alpin yanlış oldgunu...aslıya zarar vericegini sölüoo.. EFE:hissi kablel vukuuu diosun haaa... DENİZ:o ne lan??... EFE:6.his oglum 6.his...yha filmi fln vardı yhaa..ulan birde yönetmen olucaksın.. DENİZ:biloruz be oglum...hem bilrsin benim 6.hissim de çok kuvvetlidir haaa... EFE:aman aman dikkat etde filmdeki gibi olmasın.. DENİZ:nasıl yanee.. EFE:ordada buruce wills (bölemi yazılıo unuttum ama)..abimiz böle 6.his maltıncı his fln die dolaşşıodu...sonra filmin sonunda bir baktı...taaakkk...eş hödüğü kendi çekmişş... DENİZ:hayatta keşke filmlerdeki gibi olsa be efee...o zaman herşeyi analamk daha kolay olurdu...BEN ASLIYI NİE KISKANIORUM???...aslının bu oğlanla işi nee...bu oglanın aslıyla işi neee??...bunların hepsini anlamak daha kolay olurduuu...anlıomusun.. EFE UYUMUŞTURR.. DENİZ:efeee... der ve ışıgı kapatıp oda uyurrr... BU sahneyede BİTMİŞTİM..yane ondan yazdım...:img-yes: :img-yes: * hande * 19-07-07, 23:20 aslı alplerdeyken denizle efe içeri dalında. bi kadın: nasılda sokmuş yavrucağı deniz: yavrucak alp: aslı efe: namussuz yine bi kadın: arı deniz: eee alp bu sahne çok hoşuma gitmişti yaa orda denizin surat ifadesi komediydi.nasılda şok oldular arı olayını öğrenince :D acemicadi_selim 20-07-07, 10:33 bi kadin:tovbe estafurullah tovbe bi kadin arapca bisiler soler deniz:oglum nereye geldik lan biz ne dio bunlar efe:ne biliyim abi baksana arapca filan konusuolar bi kadin:pilis cagiralim kadriye hanim polis namussuzlara bak gupegunduz haneye tecavuz bu efe:yok efendim ne hanesi ne tecavuzu.biz sey konussana ya birader deniz:yok efendim ne haneye tecavuz etmesi..biz arkadasimiza die sey ettikk herkez:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa deniz:Abi sus konusma yaa :) gokcecik_447 26-07-07, 13:07 biriniz yemek sahnesini istemişti buyrun DENİZ: efe! EFE: ha? DENİZ: oğlum yavaş ye annem bakıyo doğru düzgün ye şu yemeği EFE: adam gibi yiyorum abi ne war yaa DENİZ: adam gibi değil mağra adamı gibi yiyosun sen, kibar ol biras EFE: abi ben en son Aslıyla evcilik oynarken kibar oldum yani dio gerisini anlayamadım:img-yes: LEMAN: efecim bizim için sofra önemli bir yerdir yani biz dikkat ederiz böle şeylere EFE: ya öle tabi ya leman teyze annem de sölüo bana hep sofra dio çok mübarek yerdir oğlum çok dikkat etceksin dio ama sizin sofra daha bi mübarek olmuş yani mumlar fln türbe gibi olmuş ya(gülüolar burda ben de dahil:img-hyste ) LEMAN: denizcim dolaptaki sular azalmış etrafda bardak da görmedim şişeden içmiyosun dimi oğlum DENİZ: yok anne ne şişesi ben içtim bardağı durulayıp yerine koydum sonra LEMAN: haa bugün bi de klozetin kapağı açık bırakılmştı 2 defa ben kapattım EFE (İÇİNDEN): ohoo bu kadının mutfaktan banyoya gizli geçidi mi war birader ya tık diye ordan oraya geçti LEMAN: ben bi pilava bakiim EFE (İÇİNDEN) : ewet ewet sen pilava bak :img-hyste EFE: ya murat amca gerçekten çok özür dilerim ya hani annem bize öle ewde nezaket, kibarlık fln öğretti ama yani biz bu üniteye daa gelmemişiz DENİZ: ne gelmesi oğlum sen o dersten direk çakmışsın EFE: o da olabilir * hande * 27-07-07, 18:27 eski bölümden replikler çok hoşuma gitmişti bu replikleri yaa :D Efenin evden ayrıldıktan sonra teknede yaşadıkları efe:ya kitap bide insanın en iyi arkadaşıdır derlerdide inanmazdım..hakkatten öyleymiş..(uzanır)şöyle üstümüzü de örtüm mü..(sonra birden kalkar ve)ya bu böyle yeşil yeşil tam hastahane tribi oldu ya ulan gece gece gelip böbreklerimi çalmasınlar ya.. hadi bismillah(yeniden uzanır bu sırada deniz ve aslı gelmektedir) deniz:kaldır ellerini efe: (ellerini kaldırır)ulan ne oluyor ya aslı:bu bir baskındır Shake It Up Shekerim deniz:kıpırdama yoksa böbregini sökerim efe: (arkasına bakar)he organ mafyası bende tam sizden bahsediyordum ya..nerden çıktınız oğlum siz ya aslı:duyduk ki iki arkadaşınızın olduğunu unutmuşsunuz beyfendi bizde hatırlatmaya geldik..deniz koru beni efe:ya seni allah korusun be kuzu..kız bu ne hal(ellerini indirir) deniz:kaldır ellerini şakamız yok bizim aslı:bak üç tip muhafaza vardır deniz:gümrük muhafaza,sahil muhafaza efe:öbürüde allah muhafazası değil mi? deniz:ve biz bu üçünün de eğitimini aldık efe:ya luna parkta iki olaya girdiniz diye aksiyonun kralımı oldunuz be aslı:üfff olamaz mı yani efe:ee madem oldunuz hadi bi kaynaşalım..kaynaşalım dimi ya şöyle (ve sarılırlar) efe:ahhh aslı:ne, ne, ne oldu, ne oldu efe:böbreğimi çalmışlar(aslı iter efe kayıgın içine düşer) 6. his Efe: Deniz be annem çok merak etmiştir dimi ya?? Deniz:Biz böyle söyleyeceğini bildiğimiz için o işi hallettik çoktan evi aramış olması lazım Efe:Hadi ya olum varya miami vice gibi ikilisiniz ha nasıl iki dakkada herşeyi organize ettiniz?? Deniz:Eeee aslı oğlum bu bilirsin herşeyi düşünür o Efe:bi birbirinizi düşünmüyosunuz ya olum nolucak sizin bu haliniz ?? Deniz: hiç aklımdan çıkmıyo ki benim efe. ama içimden bi his alpin yanlış olduğunu aslıya zarar vereceğini söylüyor. Efe:his kaplel vuku diyosun ha?? Deniz: O ne lan?? Efe:6. his olum 6.his hani filmi falan vardıya ulan bide yönetmen olucaksın ha Deniz:biliyoruz be olum hem bilirsin benim 6. hissimde çok kuvvetlidir ha Efe:Aman aman dikkat ette filmdeki gibi olmasın Deniz:Nasıl yani?? Efe: bruce wills abimiz 6. his maltıncı his ortada dolaşıyodu sonra filmin sonunda bi bakmış eşhedüyü kendi çekmiş Deniz:Hayatta keşke filmlerdeki gibi olsa be efe o zaman herşeyi anlamak daha kolay olurdu BEN ASLIYI NEDEN KISKANIYORUM bu oğlanın aslıyla işi ne aslının bu oğlanla işi ne?? bunların hepsini anlamak daha kolay olurdu anlıyomusun??? Efe: (uyumaktadır ) Deniz:Efe???? VE SONRA DENİZİN RÜYASI DENİZİN RÜYA SAHNESİ. Aslı merdivenlerden koşarak aşağıya iner. Alp ise arabadan inmektedir.. ALP(nuri alço):Merhaba yavrucuğumm.Ben babanın arkadaşıyım bugün seni okuldan ben alaciğim. ASLI:Reca ederim,bırakın bu zırvalıkları,benim acilen ders çalışmam lazım.(der ve gitmeye yeltedir,alp onu kolundan tutar.) ALP: ders çalışmayı bırakacak evinin kadını olacaksın. ASLI:Bırak beni beni ALP:Gel buraya gel bak sana nuri alço gazozu ısmarliycim. (Tam bu sırada deniz yani namı değer matrix gelir..) DENİZ:Bırak o kızı... ALP:Ulennnn.. DENİZ:Hayır dostum yanlış bildin neo değil.(gözlüklerini çıkarır)Doğru cevap deniz olacaktı. ASLI:Ahh deniz.Bu sıcakta bu paltoyla ne işin var kuzum?Çıkar şunu isilik olucaksın. DENİZ: (Montuna bakar)Kusura bakma minik kuşum çıkaramam.Sıcak mıcak ama matrix'in felsefesine aykırı. ALP: Senin her yerin aykırı olsa ne yazar dingil(silahını doğrultur denize) Aslı elini ağzına götürerek:Aaaaa DENİZ:Ben burada matrix olmuşum sen hala kurşundasın mermidesin.Sana kızı bırak demiştim.Ne yazık ki anlamamışsın,sen bilirsin..(der ve gözlüklerini takar) ASLI: deniz dikkat et sıkıştıracak seni... Alp arkasında denizin:Buradayım oğlum matriX.şiit buradayım. ASLI: deniz çık aradan.Sıkıştıracak seni..Çık diyorum.... ALP: deniz bak nerdeyim deniz,şiit oğlum buradayım... ASLI: deniz sıkıştıracak seni.. DENİZ:Hayırr hayırr.Sıkışmadım EFE: Ama ben sıkıştım oğlum uyansana yaprak.dökümü 10-08-07, 12:14 Canım Annem Sakın bu yazdıklarımı okurken üzülme bu sadece bi GÖNÜL meselesi ama aynı zamanda da genç bi adamın hayatta kendi ayakları üzerinde tek başına durabilme mücadelesi.her ne kadar babam bigün bunun olabileceğine asla inanmasa da...sana o gün de söylemiştim anne... ben hayatta babam kadar hiç kimseye yük olmadım. insanın evladı insana yük olur mu dersen demek ki olabiliyomuş.şu on sekiz yıl boyunca bu evde hep bunun ezikliğiyle yaşadım .babamın bunu bize hatırlatmadığı bir anı bile ne yazık ki hatırlamıyorum.yine de diyorum ki bigün çok büyük bi adam olucam ve şunu bütün kalbimle istiyorum ki o gün geldiğinde başta sen ve sonra da babam benim evimde benim ekmeğimi huzur içinde yiyebileceksiniz ve bunların hepsi çok geride kalıcak. sen yine de bunları babama söyleme bakarsın yine anlamaz yine sinirlenir senin başın ağrır unutmayın ki hepinizi çok seviyorum. haylaz oğlunuz efe yaprak.dökümü 10-08-07, 13:55 Deniz Daha minicik bi kız çocuğuydum ne zaman başım sıkışsa bi yerden koşar gelir bana elini uzatırdın.uzattığın o el öyle yumuşacıktı ki kalbime dokundu. işte o minicik el o sevgi dolu bakışlar içime öyle işledi ki benimle birlikte büyüyüp kocaman oldu. artık bu sevgi içime sığmaz oldu deniz. Günün birinde kapına gelip seni seviyorum diye bağırırsam kızma...anla ki sen benim tek aşkımsın.... *duygu* 10-08-07, 14:34 Efe&Deniz sahnesi: Deniz:Noldu evden mi kaçtın yine? Efe:Yok bee...İşten kaytardık ya Murat amcaya bakıcak yüzümüz yok,ben de eski usul geldim... Deniz:Bu gece burda kalmıcaksın yani... Efe:Aman,kalmadık sizin tek tuvaletli evinize be ... (Efe süpersin yaa :)) Deniz:Gel hadi gel... Efe:Çekil şöyle.. ............. Efe: İşte öyle birader ya,insan bir noktadan sonra ardına bile bakmıyor yani... Deniz:Bizi bile düşünmeden çekip gidebiliyorsun yani öyle mi? Efe:Napıyım oğlum...Seviyorum demişim,resti çekmişim bi kere ya.. Deniz: Ne?Yani sen şimdi gönül hocaya onu seviyorum mu dedin? Efe: Ya...Hatta alıp başını gideceğine o güzel başını al bir ömür göğsüme yasla dedim ama... Deniz:yuh yani... Efe:Hem de öss sabahı Deniz: Oha... Efe: Yavaş ama :) Deniz: İyi iyi tamam...Peki o ne söyledi sen böyle deyince? Efe: Ne dicek o davul sounduyla ilgili meşhur cümleyi kurdu... Deniz: Davul bile dengi dengine çalar dedi yani öyle mi? Efe: Aynen... Deniz: Sen de gittin o kafayla sınava girdin ve bize de iyi geçtiğini söylemiştin ayıp değil mi? Efe: Tamam uzatma birader,hem nerden biliyosun ki kötü geçtiğini... Deniz: : Eğer Ben seni şu kadarcık tanıyorsam,o kafayla soru moru çözemiceğini bilirim...Nasıl gidicez şimdi İstanbul'a biz? Efe:Ya işte aramızdaki fark burda ya birader...Siz soru moru çözerken ben direkt otostopla işimi halletmiştim..istanbulsa istanbul yarınsa yarın kaçmıyor ya? Deniz: İnanamıyorum sana inanamıyorum yaa... Efe:Napiyim birader ya seviyorum işte...hem sen napardın ki? Deniz: Ben mi?Ya beni geçtim hiçbirimiz sevince senin kadar cesur olamıyoruz ki Efe Efe: Ya deniz birini bu kadar severken,köpekler gibi severken o nasıl olur da senin sevgini görmezden gelir ya..nasıl olur da seni sevmez ya... Deniz: Bir bilsem...Bir bilsemm... *duygu* 10-08-07, 15:39 Deniz&Aslı mektup sahnesi... :) Deniz:Biraz daha okucak mısın yoksa cevap vericek misin? Aslı:Bunu nerden buldun Deniz? Deniz:Bilmiyorum bugün bir şekilde çantama girmiş işte...Doğru söyle sen mi koydun? Aslı:Ben sana nasıl güvendim yaa? Deniz: Ne? Aslı:Mektubu çantana ben koymadım ve kimin koyduğunu da çok iyi biliyorum. Deniz:Aslı bu saatten sonra bunu kimin koyduğunun ne önemi var?Önemli olan bu mektubu senin yazmış olman öyle mi?Hadi ama bunu da inkar etmiceksin herhalde...Bak,ben senin yazını nerde olsa tanırım Aslı,senin defterinden az ödev geçirmedim..Bunu sen kendi ellerinle yazmışsın bizzat... Aslı:Tamam,bunu sana ben yazdım...Yani daha doğrusuşöyle diyelim bu mektubu aylar önce sana ben yazmıştım... Deniz:Nasıl yani?Yazmıştım demekle yani mıştım demekle sana bir zamanlar birşeyler hissetmiştim demek aynı şey...Fakat benim aklımın almadığı şu,niye bu zamana kadar benim bundan haberim olmadı? Aslı: Olmadı,yani olamadı..Zaten artık bunun bir önemi kalmadı Deniz. Deniz: Ne yani,bana karşı benim haberim yokken birşeyler hissettiğini söylüyorsun,ama şimdi benim haberim olduğunda da hiçbirşey hissetmediğini söylüyosun öyle mi? Aslı:Üzgünüm ama öyle işte... Deniz:Bu durum bana hiç yabancı gelmedi. Aslı:Ne demek istiyosun anlamadım Deniz:Çocukluğumuzdan beri mezuniyete beraber gitmek istiyoduk,hatta en çok ta sen,ama o gece geldiğinde benimle dans etmek bile istemedin.İşte bu durumla o da aynı... Bunu yapmaya hakkın yok Aslı Aslı:Bak bütün bu olayları birbirine bağlamaya hiç gerek yok tamam mı?Bu mektup aylar önceydi ve ben bunları yazarken çok samimiydim...Ama üstünden çok zaman geçti hayatımızda çok şey değişti... Deniz: Senin o çok şey dediğin aslında bir tek şey...Mine'nin gelişi..Dimi? Aslı: Sen öyle anlamak isteyebilirsin ama artık bu üstünde konuşmaya değmicek kadar önemsiz bence yani hiçbir anlamı yok,yırt gitsin... Deniz:Yani,benim hislerimin de hiçbir anlamı yok öyle mi? Aslı: Deniz,bak herşey karşılıklı güzel...Sen bir başkasını severken bir başkası da seni severken bütün bu konuştuklarımız çok saçma Dedim ya işte artık yırt gitsin... Deniz: Pekala...tamam,istediğin oldu mu? Aslı:Tamam,sağol...Bak bu konuştuklarımız iyi bir tecrübe olmadı biliyorum...ama bu mektubu o çantaya koyup tadımızı kaçıran kişi bunu ödicek...en azından bundan emin olabilirsin,hoşçakal... Sennæ 10-08-07, 17:49 deniz mektubu okuduktan sonra :):) süper bi kısım asLı: noLuyoruz?? deniz:nemi oLuyoruz?? biLmem asıL sen söyLe asLı: deLimisin sen be benim söyLücek bişiyim yok deniz: iyi o zaman benimde yok asLı: e niye o zaman ağzın bi karış güLüyodun?? deniz: biLmem mutLuLuktan oLamaz mı?? asLı: ne yani metin abi üstümüze kustu diye mutLumu oLdun?? deniz: yapma asLııı. Bak yoLda bana hiç bişey söyLemedin ama şimdi bana herşeyi anLatmanı istiyorum asLı: herşeyi mi?? deniz: evet herşeyi asLı: e herşeyi biLiyosun zaten deniz: oLsun asLı: e daha ne istiyosun??? ( canım çok tatLı burda) deniz: bi kerede senden duymak istiyorum asLı: benden mi??? deniz: evet oLamaz mı?? asLı: tamam şimdi ben sabah kaLktım kaLkar kaLkmaz cafeye gittim deniz: ( yüzündeki zevk verici ve mutLu ifadeyLe ) eeeee?? asLı: sonra işe koyuLdum işte yeni bi işe başLamanın heyecanıyla doLup taşarken e birden mektup çıktı ortaya bende senin gibi aLt üst oLdum işte ( o sırada gönüL hoca geLir deniz bundan pek memnun oLmaz) gönüL: eee daha çıkmadıLar mı?? daha sonra efenin sahnesi tekrar gönüL deniz ve asLı gönüL: siz özeL bişeymi konuşuyodunuz?? ben böLdüm mü çocukLar?? asLı: yok hocam bu sizinde biLdiğiniz bişey farkLı bişey değiL ( deniz çoook şaşırır) deniz: ne yani sizde mi biLiyosunuz?? gönüL: neyi biLiyomuyum deniz?? asLı: deniz bu saat oLmuş haLa ne soru soruyosun ya?? deniz: madem herkes biLiyo niye bana söyLemedin bu saate kadar gönüL: ayy siz neden bahsediyosunuz aLLah aşkına?? asLı: offf hocam bişey değiL ya beni aLdı çekti bi kenara anLat noLuyo diye e bende sizin anLattıkLarınızdan farkLı bişey biLmiyorum ki... yani çocuk mektubu vermiş çekmiş gitmiş işte deniz: bi dakka bi dakka senin mektup dediğin efenin mektubu mu?? asLı: başka hangi mektup oLabiLir?? deniz: yani sen bugün çantama hiç eLLemedin öyLe mi?? asLı: napiyim be ben senin çantanı?? deniz şok oLmuştur o sırada metin tuvaLetten çıkar veeee sonrasıı ömer&ceren 10-08-07, 21:35 deniz:evet oğlum deniz... ne kadar inkar etse de o da seni seviyo. yazdıklarına baksana her kelimesi aşk dolu. ne mektuptu ama... aslı:ufff ne mektubu ya?yoksa ona yazdığım mektup olmasın?ama onu mine bana geri vermedi mi?yok yok, olmaz. sakin ol kızım aslı sakın renk verme... deniz:kendince renk vermemeye çalışıyo tabi şimdi.e ama peki niye koydu o zaman çantama onu?of aslı of herşeyi öyle zorlaştırıyosun ki... metin:of metin of ya... herşeyi öyle zorlaştırıyosun ki...ne vardı o kadar içicek ya.bak kendini mahfettiğin yetmezmiş gibi bi de herkese rezil oldun ya. gönül: of efe of ne vardı çekip gidicek.bak kendini mahfettiğin yetmezmiş gibi ben de herkese rezil oldum. oğuz: noluyo niye sustu herkes konuşsanıza. gönül: ne konuşalım oğuz ya. ya söyledi de çocuk bana. siz giderseniz bende giderim dedi, dinlemedim. aslı:ya aslında bize de söylemişti.ben gidersem beni unutmayın falan dedi ama, biz anlamadık ki... metin:üzülmeyin bu kadar efe bu ne zaman ne yapacağı belli olmaz... umarım beğenirsiniz _kermit_ 10-08-07, 23:05 Buda benden olsun.. Efe Yüzüne Doğru Çevrilmiş Tüfekler Arasında.. Efe:Kızım sende kuala yavrusu gibi sarıldın bi dur.. Kızın Abisi:Oynaşma lan..Oynaşma saçma manyağı yaparım valla seni.. Efe:Evet abi saçmalamayın yani böle benzin istasyonunda falan ateşle oynamak olmuyo.. Kızın Abisi:Ne oynaması len ne oynaması..Asıl ateşle oynayan sensin Deyyuz.. Efe:Ya bakın Deyyuzda diyorusunuz ben o arkadaşı gerçekten tanımıyorum ya hem.. hem ya bari cep telefonlarınızı falan kapatın.. Kızın Babası:haaa..Her halukarda espiri yaparım diyon yani ölemi.. Benim bu salak kızımıda bu laf cambazlığıylamı kandırdın.. Efe:Yok babacm ne laf cambazlığı ne espirisi ben yani ya bakın ateşli maddeyle yaklaşmayın diyo okuma yazmanızda mı yok ya.. Kızın Abisi:Yoo nolcaktı ya..Aha bunu okusun diye İstanbullara gönderdik Nolduu..Senin gibi biriyle çıktı geldi.. Efe:Ya beni ztn nerden bulcak İstanbulda..Ben daha yeni gidiyorum İstanbul'a.. Bu Otostop çekmiş..Bende otostop çektim ooo yannii..üstüne geldi yani.. Kızın Abisi:haş lan..haş{tam anlamadım ne dediğini}..vurcam valla seni ha.. Kız:Abi yapma.. Efe:Evet Abi yapma ya..Kızım anlatsana herşeyi off.. Kız:Tamam anlatıcam.. Efe:hoh.. Kız:Bir Saniye herkez sakin olsn..Baba biz...Biz sevişiyoz.. Kızın Babası:Ne..? Efe:Seviş...?? Kızın Abisi:Tutmayın Lan beni tutmayın lan beni..Vurcam lan..len sen bnm kardeşimi nasıl iffal edersin lan..Tutmayın lan beni.. Efe:Yok abicim ne iffali güzünü seveyim Allahını seviyosan ya..hem ya yaa bak hem sabuncu belindeki virajı iki kere üzerine düştüm diye bunları yapıyosan çok ayıp ediyosun.. Kızın Abisi:Ne..?? Kızın Babası:Dur dur delleşme gayri Ömer..Dur dur gayri dur.. Kızn Abisi:Ya ne durcam..baba bırak sereyim leşini şunun.. Kızın Babası:Manyaklığın luzumu yok napcan bu ortalık yerde..sende katilmi olcan başıma.. Efe:Evet abicim katil mi olucan sende evet babacım lütfen anlatın bunları yaa.. Kızın Babası:Sen sus len..Alın bunlarıda..Hepiniz arabaya..eve gidiyok.. Efe:ev mi??..Ne evi ya ben eve fln gitmem daha yeni kaçmışım evden ztn.. Kızın Abisi:Ne ne evi baba ya ne dicez insanlara..Nasıl bakcaz insanların yüzüne biz.. Kızın Babası:Dicek bişi yok madem kirletti kızı alacak başka yolu var mı bunun.. Efe:Allcak derken..?? Kızın Abisi:Ya ben sadeşime ne dicem.. Kızın Babası:Söyle ona oda unutsun kızı..Bu iş başka mesele..hadi götürün onları arabaya.. Efe:Ama abi bnm çantam kimliğim fln kamyonda ya.. Kız:Napcaksın şimdi kimliği nasıl olsa babam seni nüfusuna geçiricek.. Efe:Ya çok tşk ederim Nilüfer kardeş ya gerçekten çok saol ya..Annemden de seri çıktın 2 dakkada bizi başgöz ettin ya.. Kız:Napıyım çok seviyom.. Efe:Ya ne sevmesi ya yolda tanıştık 2 dakkada nereye seviyosun.. Kız:Seni değil ztn bea Cem'i..Cem'i seviyom.. Efe:Ha bide Cem var yani çok gzl..Onun başını ne zmn yaktın ya.. Kız:O fakülteden..Hem biz geçen ay kendi aramızda sözlendik.. Efe:Aman çok gzl bravo size..Ya bnm suçum ne ya.. Kız:Merak etme..Eve varalım bi..bi yolunu bulup kaçıcaz..olmadı ben herşeyi anlatıcam.. Efe:Aman gözünü seveyim başka birşey anlatma ya..Sen şimdi hamileyim fln filan dersin yani ne bn kaldırabilirim nede sizinkiler kaldırır bunu.. Kız:Ya anlasana abimin kendi gibi salak bi arkadaşı var beni zorla onunla evlendirmeye çalışıyolar.. Efe:Yaa.. gzl kardeşim anladım eyvallah tamamda yani banane ya banane.. Kız:Babamın ne tepki göstereceğini görme istedim yani gerçekten niyetimin ciddi olduğunu öğrenince.. Efe:ee Çok gzl..tamam yani bunu Cem'le yapsaydın işte.. Kız:Aslaaa..Ya işe yaramayıp babam onu vursaydı..Ozmn dayanamaz bende ölürdüm.. Efe:Ha ben zahi olunca bişi olmuyo yani öle mi..?Ya çeşit misiniz siz nesiniz ya bırakın ben gideyim ya..Bak bnm babam polis,abim polis..{Bir adam tüfek doğrultur..}Eski Polis.. Ve polisler görünür... Bu replikte Efe 25 kez yaa demiş.. Sennæ 11-08-07, 10:38 ilk olarak geçmiş olsun oyunculara :icon_sorr fakat sevindirici haberlerim var.. fragmanı izledim :img-yes: Arkadaşlar fragmanda ibrahimin sesi vardı ve çok güzel bir dizi okudu.. sanırsam (inş. Yanılmıyorumdur mektubun devamı ve aslıya aşkını itiraf ediyoer :happy0064 Ve de sizin için buraya yazıyorum o dizeleri.. Anladım, yok.. çok döndüm çok dolaştım..yok. En güzeli senin gözlerin.. Gözlerin çocukluğumuz kadar sıcak Ve gözlerin kalan ömrümüz kadar derin.. Dönenlere küsme sakın sen dünyaya küsebilir misin? Bil ki kimine göre baba ocağı kimine göre yar kucağı şu kürkçü dükkanı dediğin.. Ve beklide her yolun sonundan sana dönmek en güzel yanı şu gençliğin.. Çünkü yok.. çok döndüm çok dolaştım yok.. Ve ben de anladım Aslı varken surete gerek yok ( :happy0064 ) register00 14-08-07, 18:16 kavak yelleri 1.bölüm 1.sahneee tekrar hatırlayalım deniz-aslı-efe iskelede başbaşa vermiş uzanmaktadırlarr aslı:kesn kazanmalıyım üniversiteyi benim için tek kurtuluş bu deniz:merak etme aslı kazanıcaksın efe:yahhh tabiki kazanıcaksın alla alla..senden daha inek mi var urlada :D aslı:teşekkür etmek yerine mö desem efe mööö efe:aaa rica ederim hayatımm :D deniz:hem hayatımız sadece bir sınavamı bağlı kazanamassak başka birşey yaparızz efe:off yeter abi sınav sınav sınav sınav..yok mu başka muhabbetiniz yaa şurda iki paralık keyfim vardı onuda kaçırdınız ya bn gidiyorumm aslı:nereye efe:nereye...denizeee deniz:nee aslı:bu havada mı? efe:hee deniz:üşütüceksinn (ve efe denize atlarr) aslı:kafayı yedi gene yaa deniz:aslı bizde atlıyalım mı aslı:saçmalama yaa ne gerek var artık hem büyüdkk deniz:büyüdüysek nolmuşş aslı:yanii artık misket oynamıyoruz deniz...odanızda manken resimleri asılıı...yarı çıplak deniz:ee ne var bundaa aslı:bunlar var kıyafetlerle atlayamam deniz: (güler)amann düşündüğün şeye bak büyüdüysekde aynı kişiler değilmiyizz(aslıya sarılır)hem sen benim en yeni dostumsunn aslı:ya öylemi hala aynı şeyleri konuşabiliriz öyle mi? deniz:konuşuruz tabii aslı:tamam deniz bey söyle en son kimi öptün? deniz:kimseyi ..sevgilim yok ki bilmiyosun sanki aslı:peki en son hangi ünlünün çıplak fotoğrafına baktın? deniz:yani aslı...aman aslı gelmezsen gelme ben kendim atlarımm aslı:ya dur saçmalama yaa (deniz suya atlar ve efeyle ellerini çarparlar) (aslı arkasını dönüp gidecekken deniz seslenir) deniz:aslııı aslııııı......deniz akkaya çok süper bir başlangış hatırlayalım istedimmm RoseMarry 16-08-07, 10:44 Fragmandan Deniz: Efe kalksana oğlum Efe: Dur güzelim bari balayında uyuyım ya Deniz: Ne balı ayı:):):) ----------- Canan: Kusura bakma ama sen çok maymun iştahlısın Aslı: Aaa maymun gibi iştahı olan sensin be:) muggle_dilos 17-08-07, 10:44 Deniz=Eyvah Aslı=Nooldu Deniz=Hiçç Kapı Açıldı (kehkehkeh)=) Bu sahne süperdi =) SiLa_18 17-08-07, 13:02 Mine: ya gercekten gördünüz sandiniz gibi degil... yani ben esyalarimi almaya geldim eve...kapiyi actim zorla iceri girdi anneanesi(ismini unutum): yikil yikil karsimdan, gözüm görmesin seni dua et ki bu adama birsey olmasin, senle sonra konuscam Mine: ya konusacak birsey yok ya o almanya dan defterim den sildim biri, gercekten beni nerden buldu bilmiyorum anneannesi: seninle sonra konusacam dedim cileden cikartma beni burda yürü sweetymelis 17-08-07, 13:27 bnde dun mertın odasına gırerkenkı sahneyı yazıyım:) Deniz:(aslıya bakar)aslı bılıomusun eskısı gıbı olduk aslı:nerden cıktı bu yaa denız sımdı hadı yakalancaz cabuk ol gıbısınden bısıler söyler deniz:bılmem...hiiihhh aslı:noldu deniz:kapı acıldııı:D nehirgözlü 17-08-07, 13:30 Aslının annesi ve Zuhal hanım: Aslıyı mı? Çocuğun annesi:Hayırdır biz yanlış bişey mi söyledik? Aslını annesi:Yoo şaşırdık. Aslıya mı dediniz siz? Çocuğun annesi:Aslıyı dedik.Niyetimiz neyse onu söyledik. Deniz:Aslı olmaz delirdiniz mi siz? Aslı:Deniz tamam bi sakin ol bi dur.. Deniz:Ya duymuyomusun ne diyolar ya. Çocuk:Asıl sen ne diyosun ya .Abisi misin babasımısın ne karışıyosun? Deniz:Karışırım tabi .Sen utanmıyomusun 17 yaşındaki kıza göz koymaya. Bunun daha okulu var uzmanlığı var pratisyenliği var. Çocuğun annesi:Zuhal hanım ne pratiği ne uzmanlığı.Ne diyo bu oğlan Allahını seversen.Ya sen konuşmadın mı bu insanlarla.? Zuhal Hanım:Ya bi dakika durun .Bi yanlış anlaşılma oldu herhalde. Çocuğun annesi:Ne yanlış anlaşılması Zuhal Hanım.Asıl yanlış anlayan sizsiniz. Aslının annesi:Biz istemeye gelecekler diyince Cananı zannettik. Çocuğun annesi:Canan mı?Bu kart kız mı? Ayol şu körpecik oğlumun ne işi olur senin evde kalmış kızınla. Canan:Ya bi dakika sen ne dediğinin farkındamısın ya. Bak o ağzını topla çok fena olursun.Anne ne diyo bu bişe söyle şuna ya. Çocuğun annesi:Doğru dedim.Evde kalmışsın işte. Aslının annesi:Hanım hanım.Ben kızlarıma laf söyletmem.17 yaşındaki kıza göz koymuşsunuz.Hangi devirde yaşıyoruz.Açtırmayın benim ağzımı. Deniz:Güzel söyledin Hafize teyze .Daha az bile bunlara. Çocuğun annesi:Ay siz şebekemisiniz ayol.Bi kız isteyelim dedik bi dayak yemediğimiz kaldı. Canan:Bak hala konuşuyo ya.Hala konuşuyo anne. Çocuk:Ne dayak yiycez anne bizim elimiz armut mu topluyo.Ben zaten uyuz oldum.Alıveririm şunu aşağıya. Deniz:Ne diyosun sen be.Sübyancı sapık. Çocuk:Ne dedin sen.Bi daha söyle bakıyım. Deniz:Duydun sen benim söylediğimi.Çıksana dışarı hadi. Sonuç deniz ve çocuk birbirine dalar. k€r€mc€m 17-08-07, 13:53 12. bölüm son sahne mert aslıyı iter ve deniz:işte ona dokunmayacaktın der ve kavgaya devam ederler... ((((İLAYDA)))) 19-08-07, 09:13 ASLI-DENİZ KONUSMA(12.BÖLÜM-3.KISIM) Deniz: herif beni tanımıyo tabi...sohbet ederken herşeyi bülbül gibi şakıdı...o gün almanyaya gitmemesinin sebebi ben diil hertifin onu aldatmasıymış.. Aslı:sana bunun da altından bişey cıkar dediğimi hatırlatmama gerek yok heralde..:good:. Deniz:çok kötüyüm aslı.. duyduğum anda sanki surama geldi bişey saplandı...nefes alamıyodum... Aslı:aldtılmak zor olsa gerek tabi...:img-yes::img-yes: Deniz:ama artık bu is bitti... insanlaera bu kadar guvenmenin ne kadar kotu bişey olduğunu anladım...artık herkes gercek denizi gorcek..:happy0064 Aslı:deniz sen butun bunlaı bana niye anlatıyosun? sen kendini kimseye ispat etmek zorunda diilsin... Deniz: cünkü senle aramızın iyi olmayısının tel sebebi mineydi...ama onu artıık hayatımızdan tamamen cıkarıyorum..:img-in_lo Aslı:bosversene sen onu bal gibi seviyosun işte..:icon_sorr tum bunlartı da su an kızgınlıkla soyluyosun... biliyosun bu uc yanlıs bi doğru konusunu sen efeyle bana bi kere daha yapmıstın.... Deniz: pekala.. o zaman gidiyoruz... Aslı:ya dur nereye... Deniz: giiidip o kıza herseyi soyliycem ve bu son konusmamız olcak:happy0064 Aslı:deniz sacmalama banane sizin arnızda olanlardan.. Deniz:ya sen anlamıyomusun bu sadece onunla diil seninlede aramızda olan bişey... Aslı: ne demek bu? Deniz: o mektupta yazdıklarından sırf mine için vazgecmemişmiydin?? Aslı:deniz bu konuları artık acmasak? Deniz: tamam bu konuyu kapatıyorum.. şimdi benimle geliyo musun gelmiyo musun? Aslı: evet gelmiyorum.. ne konuscaksan git kendin konus... Deniz: tamam bana inanmıyosun demek...(telefonunu cıkarır..ve yazmaya baslar) Deniz:almanyaya niçin gitmediğini biliyorum.. sen adi bi yalancısıon ..artık beni arama cunku hersey bitti..:img-yes::img-yes:(telefonu gosterir)tamam mı okudun mu?(msjı gonderir)artık hersey bitti ben hayatımızda kaldığımız o eski yerden baslamaya hazırım sende var mısın?:img-wink::img-wink: keremcem_didem 19-08-07, 23:51 deniz ve efe alpin evini basar. teyze: içinde kalan parçayıda çıkardım. namussuz nasılda sokmuş yavrucağı deniz: yavrucak? alp: aslıı efe: namussuz? teyze: arııı deniz: e alp? efe namusluymuuuş. aslı: deniz deniz: aslı aslı: efe efe: deniz mine: çocuklar efe: sue ellen kopmuştum burda yaa. dallasa döndü ortalık. ayrıca replikte bi yalnışım varsa şimdiden özür. :D :D :D :D dnz: efe efe: ha? dnz: olum yavş ye annem bakıyo doğru düzgün ye şu yemeği efe: adam gibi yiyorum abi ne var ya dnz: adam gidi değil mara adamı gibi yiyosun sen kibar ol biraz efe: abi ben en son aslıyla evcilik oynarken öyle kibar oldum :D :D :D :D dulcemm 22-08-07, 13:46 selam arkadaşlar en güzel replikleri eklemişsiniz tşkler.bende geçen hafta kayalıkların üstünde oturken denzi ve aslının konuşmasını yazıyim. aslı:evet bi taraftanda biz varız işte ve eve yapıcaz ötele gidicez o alahın cezası resimleri alıcaz ve bu iş burda biticek ame birlikte deniz:ne sen ne dediğin farkındamısın az önce bu delilik diyodun aslı:evet şimdi vazgeçtim karaımı değiştirmeden kalk hadi ya otelden çıkarmı bugün deniz:bilmem otele bakmadan bilemeyiz aslı:hadi o zaman deniz:aslı biliyomusun seni sırf bunun için seviyorum aslı:ne deniz:yok bişey hadi gidelim biraz eksiklik var ama kusura bakmayın artık.. umudaslm 22-08-07, 16:21 13.bölüm fragmanından Hiç bi şey eskisi gibi olmuyo artık delice esiyor kavak yelleri çocukluk elden yitip gidiyo artık çocukluk uzaklarda kaybolan bi gemi cesaret,aşk kaygı derken bi sancı kapladı tüm gövdemi oysa biz daha dün hipotenüsü çözememiştik nerden çıktı bu havuz problemi register00 24-08-07, 13:14 Şükran: Geldi, Salih kalk, geldi valla geldi. Efe: Annelerin güzeli! Şükran Nasıl geçti? Efe: Valla.. Nasılı falan boşver de anne yani, geçti bitti ya. Acayip üstümden yük kalktı ya ohh. Kuş gibi hafif hissediyorum kendimi. Salih: Ulan o kuş kadar aklınla hep öyle hissetmen lazım ya. Efe: Babacım yine hakaretlerden hakaret beğen modundasın ama hiç merak etme iki çift laf söyleyip seni de zıvanadan çıkarmayacağım. Salih: Annen bir soru sordu. Nasıl geçti dedi sınavın. Efe: Sınavım hiç ama hiç beklemediğim kadar... iyi geçti. Şükran Ohh çok şükür yarabbim. Hadi inşallah. Hep dua ettim oğlum. Salih: Duayla sınavmı geçilir Şükran? Çalışmak lazım çalışmak. E bu bütün yıl ağustos böceğinin İzmir şubesi gibi şarkı söyleyip durdu. Efe: O ağustos böceğinin Maxi Single’ı çıkıp 3 milyon sattığında bu laflarını sana geri hatırlatırım babacım. Salih: O ne elindeki öyle? Efe: Hah, bu babalar günü hediyeniz babacım. Yani ben çok düşündüm taşındım size ne alsam diye ama en sonunda buna karar verdim. Buyur, çam sakızı çoban armağını. Salih: Neymiş o bakayım? Efe: Bu babacım, melisa yaprağıylan rezene çayı. Şimdi bunu böyle alıyorsun, karıştırıyorsun güzel güzel kaynatıyorsun, bi içiyorsun, lokum gibi bir insan oluyorsun. Salih: ... Şükran Hahahaha Efe: Yani sana başka ne alınır ki?:img-pilot:img-pilot:img-pilot:img-pilot umudaslm 24-08-07, 14:42 Efe bi video izler. E:Bunlar ne diyo yaa yok çocuk diyolar yok üçüz diyolar yok imam nikahı diyolar yok anasının nikahı yaa bi dakka bi dakka şimdi leman teyze hamile onu biliyoruz ee o zaman murat amca niye canana bebek diyo haa yoksa bebek şekeri siparişimi veriyo ayy yok eğer canan abla hamileyse murat amcaya ne oluyo yaa yaa bütün bunların dışında canan abla nasıl hamile kalıyo yaa niyet ettim yarabbim lütfen bütün bunlar bi kamera şakası olsun yaa evet evet ya bidaha bakalım(tekrar videoyu izler.)yok yok canım şaka bu yaa harbi şaka yani yani bu bebekler derken cümlede anlatılmak istenen aşağıdakilerden daha farklı bi şey yani ben ona uyanamadım tabii de yoksa murat amcanın cananla ne bebeği olucak yaa (tekrar videoya bakar.) C:Çok küstahsın murat ne demek oluyo bütün bunlar böyle E:Evet murat ne demek oluyo bunlar yaa M:Sadece düşünüyorum da şu geldiğimiz noktaya bak oysa ben senle bi zamanlar neler yaşamıştım E:Yaa ne bi zamanlar yaa siz kaç zamandır berabersiniz M:Bu benim kadınlarla ilgili yaşadığım bi şanssızlık olsa E:Yaa bunların ki resmen GÖNÜL MESELESİ yaaa umudaslm 24-08-07, 15:01 Efe denizin kamerasını gömüyodur E:Valla çok üzgünüm deniz oğlan ama bunu yapmak zorundayım evet yani belki bu kamera senin en değerli varlığın ama ailenden daha kıymetli olamaz evet artık bu sır bu kamerayla beraber tarihe gömülmektedir sanırım en doğru olan budur evet budur... gokcecik_447 24-08-07, 20:19 efe we mine konuşurken çok hoşuma gitmişti MİNE: bana söyle EFE: sana olmaz MİNE: niye ben olmazmşım? EFE: sana sölersem sen abimle beni urladan sürgün eder,gönülle babamı ewlendirir,şiyarı görewine getirir,annemle şiyarı başgöz edersin:img-hyste:img-hyste Lucky Girl 25-08-07, 18:34 Efe- Mine repliğinin tamamı Efe:Hale bak ya sakatlanmış çocuk.Ya kızım varya yani senin sağa sola verdiğin helyum gazını Beyaz şovda sanatçılara vermiyorlar. Mine:Pardon Efe:Ya hadi bi gaz verdin ehliyetsiz çocuğu otobanlara çıkardın.Yetmedi bi gaz daha verdin Alplerin kapısından içeri Malkoçoğulları gibi girdik.Yani oda yetmemiş ki çocuğa sen bi gaz daha vermişsin bak dünde balkonlardan aşağı atlamış.Kızım bak bu çocuk arkadaşları için gözünü kırpmadan herşeyi yapar anladın mı?Ya dün ona bişey olsaydı?Hiç bunları düşündün mü?? Mine:Napıyım ondan başka yardım istiycek kimsem yoktu Efe:Ya o değil sen bu çocuğa bir iki gaz daha verdin mi sinemacı olucam diye diye dublor olucak. Mine:Ya senden yardım isteseydim yardım edecek miydin yani bunu mu demek istiyorsun Efe:Beni ne karıştırıyorsun ya Mine:Niye? Çünkü sen hiçbir şeye karışmak istemiyorsun dimi.Yani bana dokunmayan yılan bin yaşasın Efe: ya kızım delirtmeyin adamı iyice vurdumduymaz yaptınız sizde beni ya.Allah Allah önce Deniz şimdi sen.Ne bu sözleşmeli mi çalışıyosunuz Mine:Ya yalan mı?Yani Aslı bile yeri geldiği zaman kollarını sıvadı benim yardımıma koştu.Ya sen?Sen niye arkadaşlarının yanında değildin. Efe: Hiçbir şey bilmiyosun ya. Hiçbir şey bilmiyosun. Mine: Aman sen çok şey biliyosun sanki Efe:Kızım benim bildiğim bazı gerçekleri Uğur Dündar bile bilmiyor be.Sen benim gibi arkadaşı öpte başına koy Mine:Ay ne öpücem seni ya.Git Gönül öpsün seni. Efe:Vaaay bu gün yaralara tuz basma günü he Mine Hanım öyle mi? Mine:Ya niye bu kadar taktın ki bu Gönül Meselesine kafana.Yani tamam kız istemiyo seni unut kapa defteri Efe:Olmuyo işte öyle anladın mı olmuyo.Ben kapatsam gönlüm kapatmıyo Mine:İyi tamam dertlisin yani Efe:Dertliyim tabi ya.Yani Gönül bi taraftan annemler,abimler,babamlar bi taraftan,arkadaşlarım bi taraftan.Herkes bana yükleniyo.Efecim bir şeyin var mı bir problemin var mı diye gelip bana soran var mı?Yok Mine:Eee yani bana anlat o zaman.Yani bak karşındayım. Efe:Yok sen olmaz Mine:Ya niye olmuyo.Yani hiç denedin mi?Belki iyi gelicek. Efe:Kızım manyak mısın nesin ya?Sana bir şey anlatılır mı be Mine:Ya niye anlatılmıyormuş ya Efe:Ya anlatsam sen abimle beni Urla`dan sürdürür,babamla Gönül`ü nikahlar,Şiyar`ı da göreve getirip onu annemle baş göz edersin be. Mine: Ne??? Lucky Girl 25-08-07, 18:45 Çok beğendiğim bi kaç replik daha Efe: Oğlum Efe sen Urla`da falan değil Lin Dallas ta yaşıyormuşsun da haberin yokmuş ya(yanlış yazdıysam özür) ******* Mert: Bana bak ağzını topla senden şikayetçiyim izinsiz odama girdin. Deniz: Tamam.Madem şikayetçisin gidelim polise zabıt tutsunlar.Bende suçumu kabul ediyim herşeyi anlatalım.Ne dersin?? ******* Aslı: Zıvanadan çıktın yine Efe: Ya çıktım zıvanadan yoldayım geliyorum ******* Efe: Ya benden değil ya...Vallahi benden değil ... Benden değil yaa Salih: Ne o senden olmayan. Efe: Bebek Salih: O elinde ki ne o öyle Efe: Aaaa kürek.Ya baba sen napıyosun sabah sabah burda Salih: Börek getirdim oğlum. Efe: Börek Salih: Evet börek.Bakma öyle şuradan iki çay yapta gel işe başlamadan beraber yiyelim Efe: Ya noluyo sabah sabah ya.Babam börek kürek çörek köpek...üfff nighhtmare 26-08-07, 12:29 ya yazıldımı bılmıorum ama benım en begendııgım sahnelerden bırı yazım dedm denız:walla iyi geldı bu kadar ıyı masaj yaptıgını bılmıodum aslı: walla bende bılmıodum yanı en son kucukken babam sırtına bnı çıkartır kenıdını çiğnetırdı işte en son onu hatırlıorum denız:walla bızım otelde de spa fln war ama ne yalan sölıyım bu çok iyi geldı aslı:bana otel fln deme denız bak hala otel dıosun spa dıosun asıl essek spası sensın su halıne bak dusundukce hala bayılcak gıbı oluorum ya fotgrafları alıp çıkacaktık işte nasıl olduda ordan uctunuz anlamadım kı denız:ne bılım bn aslı bı anda oldu işte gözum karardı ayagım yerden kesıldı hç bısey göremedım aslı:dogru mevzu mıne olunca böle gözun kararıp ayagın yerden kesılıo haklısın denız:yalnız butun bu olanlarn ıcınde benı en çok senı yenıden kazanmak oldu aslı:nasıl yanı denız:yanı bu konuda bana yardm etmek ıstemeseydın mınenın yardımına kostugumu dusunupte senı bu sefer tamamen kaybetseydım bu bna balkondan dustugumden daha buyuk acı werırdı aslı: saçmalama cnm ne alakası war denız:çok alakası war hanı buyuklerımız hep derler ya her serde bı hayır wardır dıe bu havuz problemıde ıkımız arasındakı butun problemlerı çözuverdı aslı:bı problemımız mı wardıkı denız:yapma aslı sende bılıosun dun gece senınle otelde öle eskısı gıbı olabılmek yenıden yanyana omuz omuza olabılmek çınılerı koydugumuz gun gıbı senın agactan dustgun gunler gıbı onları öle çok özlemısımkı yanı sımdı dusununce bıle bana buyuk mutluluk werıo ınan bana... cns_cansu 26-08-07, 13:14 teyze: içinde kalan parçayıda çıkardım. namussuz nasılda sokmuş yavrucağı deniz: yavrucak? alp: aslıı efe: namussuz? teyze: arııı deniz: e alp? efe namusluymuuuş. aslı: deniz deniz: aslı aslı: efe efe: deniz mine: çocuklar efe: sue ellen arkadaşlar bu kaçıncı bölümün kaçıncı sahnesi bilen varsa yazabilirmi ben htrlayamıorm:img-blush deryacik 26-08-07, 14:03 Eklendimi bilmiyorum ama... Kavak Yelleri 13.Bölüm Oturup özene bözene yazdim repligi , insallah bir seyleri atlamamisimdir Deniz Efe`nin yaninda De:Bozuldun dimi sen? E:Yok ne bozulucam yaa..hadi sen git isine... De:Yok yok biliyorum ben seni, sen bozuldun bir seye, yada kesin baska bir sey var, dünde böyle gergindin......Su kamera mevzusu dimi? Ona kirginsin hala.. Ya bak özür dilerim, dünde özür diledim kusura bakma..bos yere günahini aldim.. E:Ya birader lütfen ikide bir özür dileyip durma, ya valla, ya sen özür diledikce ben kötü oluyorum ya, ya yapma bunu ya. De:Sende bir tuhafsin yani özür dilesek bir surat dilemesek bir surat, neyin var allahin askina senin? E:Ya yok bir sey birader, hadi gec kaliyorum diyordun, gitsene sen... De:Evet gitmem lazim, ama seni bu halde birakamam, o yüzden bana hemen ne olsugunu anlatmani istiyorum. E:Ya kactir yok bir sey diyorum, birader gitsene sen, dilimde tüg bitti ya, allah allah... De:Ya bak Efe, yalan söylediginde bir sey olduguda her halinden belli... E:üfff, belli tabi De:E kac yillik dostunum ben senin, bilmezmiyim her halini, hem ayip oluyor böyle insan dostuna hic yalan söyler mi?! Deniz`in telefonu calar: De:alo asli As:alo deniz, ya saat dokuz oldu, nerdesiniz? De: Eee, ben efeyi almaya geldim asli, sen simdi gir iceri, biz on dakikaya ordayiz, tamam mi? tamam hadi kapatiyorum. As:Alo ya Deniz iyide kimse yok.... E:bi dakika ya, ben dogrumu duydum, ya asli ariyor, efeyi alip geliyorum diyorsun, efeye geliyorsun, asli ararsa acma diyorsun?? Ya beni birak sana ne oluyor ya? De:Dövücem seni, vallahi dövücem, ya saat dokuz oldu, benim su an orda olmam gerekiyordu, bütün planimin icine ettin ya... E:Ya ben mi icine ettim, iki saattir sana git git diyorum gitmiyorsun birader ya, benmi icine ettim yani.. De:sen ettin tabi, ne bu suratinin hali? beni taniyorsu dimi, seni bu halde birakip gidemem hic bir yere, insan gibi sorduk, cevap ver dimi?? E:Ya anlatmasi filan cok zor birader, gelme üstüme ya, allah allah De:Efe anlat, bak var demekki bir sey, her halinden belli oluyordu zaten.lütfen artik gitmem lazim, yetismem yerde, en az arkadasligimiz kadar önemli, lütfen anlat... E:tamam birader, tamam.anlaticam.Ba, ya bak ben, ikinizinde bilmedigi bir sir biliyorum tamam mi De:ikinizin derken? E:Ya asliyla senin..yani ikinizide ilgilendiriyor bu.......Gel bir oturalim ya, gel gel, oturalim iki dakka hadi,bak baslarda, ya size bunu söyleyip söylememeyi cok düsündüm, yani hayatlarinizin alt üst olmasindan korktum ya, sonra.. De:Ya ne diyorsun oglum sen, ne alt üst olmasi ya? E:Kesme birader dinle...bak madem anlat dedin, dinle.zaten cok zor, birde sen zorlastirma... De:Iyi hadi devam et... E:Ya dedim ya, ilk önceleri söylememek en dogrusu gibi geldi ama sonra bu sir, ya sonra bu sir benim icimi yiyip bitirmeye basladi ya,kabus oldu rüyalarima girdi..en zoruda buymus ya, en yakin arkadaslarimdan her gün bir sey saklamak, her gün onlara yalan söylemek, ya bir yalanciyi oynamak,ya en zoruda buymus ya.... De:Bak lafini bölmiyeyim diyorum ama sen artik su baklayi cikaracakmisin agzindan?nedir seni bu kadar delirten sir... E:Asliya zaten söyleyemezdim...Ya birader bak sen erkeksin oglum anlarsin belki ya De:Eeee??? E:Canan abla, canan abla hamile!! De:Ne, ne diyorsun oglum sen?? E:Anladin mi simdi, niye böyle durup durup durdugumu, hee?? De:Bu asli icinde hafize teyze icinde cok feci bir durum...Eminmisin, nerden ögrendin sen bunu?bidakika bi dakika, bu ikinizle ilgili demistin, yani canan ablanin benimle ne alakasi var? E:Söyle var, cünkü korkarim ki bu bebek murat amcadan... Ve Efe tokati yer...(Cnm ya, burdaki yüz ifadesi ne kadar masumdu) Nihayet bitire bildim, bir dinle bir yaz....insallah atladigim bir sey olmamistir. ceren_brt 02-09-07, 11:12 “Olmasa Mektubun…” İki mektup İki başkaldırış Biri aşka, biri hayata Ve iki ayrı mektup İki ayrı yüreğe düşen İki ayrı kor aynı zamanda Oysa bir zamanlar Masallar anlatırdık birbirimize Ve kor yerine Üç yeşil elma düşerdi gökten üzerimize Biri ona, biri bana diğeri de tüm sevdiklerimize Çocuk olmak paylaşmaktı Çocukluk böylesine güzeldi işte keremcem_didem 03-09-07, 12:06 teyze: içinde kalan parçayıda çıkardım. namussuz nasılda sokmuş yavrucağı deniz: yavrucak? alp: aslıı efe: namussuz? teyze: arııı deniz: e alp? efe namusluymuuuş. aslı: deniz deniz: aslı aslı: efe efe: deniz mine: çocuklar efe: sue ellen arkadaşlar bu kaçıncı bölümün kaçıncı sahnesi bilen varsa yazabilirmi ben htrlayamıorm:img-blush hatırladııma göre 8. böülümün başı olması lazım cnm:img-wink: bi replik daha *teyze:tövbe estafurullah tövbee *dier teyze: arpça bişiler sölr *deniz: oğlum nereye geldik lan biz ne dio bunlar? *efe: ne biliim abi baksana arapça falan konuşuyolar. *teyze: polis çağıralım kadriye hanım polis. namussuzlara bak güpegündüz haneye tecavüz bu *efe: yok efendim ne hanesi ne tecavüzü ya biz şey... konuşsana birader *deniz: yok efendim ne haneye tecavüz etmesi biz arkadaşımıza die şeyettik. daha önce yazıldıysa özür dilerim.:img-wink: :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste feci kopmuştum burda yaa ((((İLAYDA)))) 05-09-07, 18:03 EFE-ATOM KARINCA KONUŞMA Alp:yerinde olsam gönülü istemeye gitmelerine izin verirdim... Efe:Ne diyosun atom karınca yaa.. Hayatta olmaz oyle sey ya... Alp:niye? gonulu n evet demesinden mi korkuyosun?? Efe: Ya ne eveti.. Bu gün aldı karsısına bizi ikinizdebeni severken olmaz dedi yani... Benim ole gönlüm olamaz sizde dedi.. Alp: Eee o halde?? Efe: nası o halde?? Alp:Niye sen kötü adam konumuna düşüyosun ki? Madem gönülün vericeği cvaptan bu kadar eminsin? Yani bu işin değişmiceni biliyosun? O zaman bırak en resmi kanaldan alsınlar cevabı... Efe:Aha... vayyy sen cok cakalmıssın ya atom karınca... Ama olur mu dersin ya?? Alp:Neden olmasın.. Bırak izin ver gitsin..Hem o ağzının payını alır hemde sen kotu adam oolmazsın.. Efe:Tamam atom karınca tamam ben bu fikri tuttum..eyvallah da.. ben..sana bişey daha sorcam ya atom karınca.. Alp:Sor bakalım.. Efe:simdi...Boyle en yakın arkadasının hayatını derinden etkiliycek bi sözün olsa?onu ona soyler miydin? Alp:Söylersen ne değişcek? Efe:Soylersemm.. yani onu goz gore gore aldatmamıs olucam.. Alp:Yani aynı seyi onlar biliyo olsa sen aldatılmak ister mıydin? Efe:Kim goz gore gore uyutulmak isterki ya.. Alp:Oyleyse.. ((((İLAYDA)))) 05-09-07, 18:25 EFENİN KABUSU(EFE-DENİZ-KUZU) Efe:yooo.. yo olamaz hayır bulmus oamazsınız ya.. ASlı:Gerceğin ustunu daha ne kadar örtebilirdin ki?? Efe:Ya ben ...ya ben vallan sizin iyiliğiniz için..ya gercekten.. Deniz:Yazıklar olsun sana boyle bi gerceği bildiğin halde bizden nası saklarsın?? Onca yıllık dostluğumuz.. yasadığımız onca seye ramen bunu naıl yaparsın?? Efe:Ya kuzu barı sen soyle ya.. sen olsan napardın aynısını yapmaz mıydın? Aslı:Ben sebep nolursa olsun arkadaslarıma yalan soylemezdim efe..Sen bi yalancısın bunu kabul et.. Efe:hayıor.. hayır diilim yaa Deniz:Hepimize yalan soyledin sen adi bi yalancısın.. (cukura itip ustune toprak orterler..) Efe:hayır hayır...ben yalancı diilim hayır... Deniz:Sen adi bi yalancısın.. (uyanır) Efe:hayır hayır.. Aslı(dıs ses):Sen bi yalancısın bunu kabul et.. Efe:Diilim.. ya ben sizin iyiliğiniz için yaptım.. Yalancı diilim ben ya.. hayır.. hayır.. Efe:Ya Allahım beni affet ya ben bu sırrı daha fazla saklşayamıcam yaa.. *duygu* 07-09-07, 09:55 Deniz ve babasının repliği: (Deniz çok güzel konuştu:img-in_lo) Murat: Herşeyden önce mahsuru yoksa bunu nerden öğrendiğini sorabilir miyim?Yani dün gece Efe'nin araması,orda başbaşa konuşmalar...Sonuçta bunu Efe de biliyo öyle değil mi? Deniz:Ne yani Efe'nin öğrenmiş olması bütün bu gerçekleri değiştiricek mi?Hatta utanmadan bi de işten at istersen onu ha? Murat:Nasıl böyle bişey söyleyebilirsin?Yani ben bütün hıncımı Efe'den çıkarıcak kadar iğrenç bi adam mıyım? Deniz: Peki nasıl bi adamsın baba?Beni en yakın arkadaşlarıma rezil ettin..Bundan sonra Aslı'nın yüzüne nasıl bakarım hiç düşündün mü? Murat: Aslı mı Aslı da mı biliyor? Deniz: Seni değil tabiki.Çünkü yalan dolan konusunda maşallah Canan ablanın da senden aşağı kalır yanı yok...Bebeğin bir turistten olduğunu söylemiş. Murat: Turist mi?...Tamam bak evlat. Deniz: Bana evlat deme.İnsan evladına böyle bişey yapmaz.Bana her gün düzgün bir adam olma masalları anlatırken annemi de beni de aldatıp resmen gününü gün etmişsin baba! Murat: Yani sen bütün bunlardan zevk aldığımı mı sanıyosun? Deniz: Ne yani senin bu yaptığın bir anlık bir zevk için değil miydi?Yoksa bana şimdi hem Canan'ı hem de annemi sevdiğini söyleyip daha da saçmalamayı mı düşünüyosun? Murat: Bak sen daha da saçmalamadan ben açıklayayım.İnsan bazen iki kişiyi birden sevmiş olabilir. Deniz: Olamaz!İnsanın kalbi bi kişi için çarpar baba ve onu gerçekten seviyosa aldatmaz.Bunu bana sen öğretmiştin.Hem bunları sevip hem bunları yaparken annemi zerre kadar sevmiyodun demekki. Murat: Bak ne anlatsam bana o kadar kızgınsın ki hiçbir şekilde anlamıcaksın.Düne kadar Mine'yi seviyodun öyle değil mi? Deniz: Konuyu saptırma şimdi. Murat: Ama şimdi Aslı'yı seviyosun.Arasında pek zamanda yok yani nasıl oluyo bu? Deniz: Ben Mine'yi sadece sevdiğimi sanmıştım.O öyle bir anlık bişeydi.Hiç bi zaman Aslı kadar güçlü Aslı kadar özel olmadı!(:img-in_lo) Murat: İşte benim yaşadığım da aynen bu evlat.İlişkinde bazen tıkanırsın,bi an huzur için bi çıkış yolu ararsın.Hatta onu bulduğunu sanırsın.Ama bu yolda yapıcağın en ufak bi hata bigün oğlunla seni bu noktaya getirir işte. Deniz: Sen kendi yaşadıklarınla beni nasıl bir tutarsın ya?17 yaşında olan benim baba sen değil...Evli olup ömür boyu yüzüne bakmak zorunda olduğu bir çocuğu ve karısı olan da ben değilim. Murat: Merak etme,kimsenin yüzüne gülüp arkasından iş çeviricek falan değilim.Annene her şeyi anlatıcam. Deniz : İşte bunu unut... Murat: Neden? Az önce gerçekleri gizleyip bu utançla yaşamanktan söz eden sendin. Deniz: Tamam bazen gerçekleri gizlemenin karşındaki kişi için yapılan en büyük haksızlık olduğunu düşünürsün,bu doğru.Bu haksızlıktır.Ama bazen de gerçeği öğrendiğinde onu hiçbi zaman öğrenmek istemeyecek kadar yıkılırsın.İşte ben de bunu yaşadım baba ve anneme de bunu yaşatmana izin vermicem.En azından kardeşim dünyaya gelene kadar. Murat: Nereye gidiyosun? Deniz: Son bi kez plaj kafeye.Efeyle konuşup birkaç parça eşyamı almam lazım.Artık orda çalışıp her an Aslı'yla yanyana olamam.O yüzden yerime yeni birini bulsan iyi edersin. Murat: Yerime yeni birini bul derken evlat olarak demek istemedin öyle değil mi? Deniz: Beni kaybetmediğini söyleyemem baba ve seni ne zaman nasıl affedebilirim bilmiyorum.Zaten yolda yeni iki tane evladın var.Yerinde olsam onları kaybetmezdim. aylince 07-09-07, 19:51 bu bolumde en sevdigim replikler ve en sevdigim sahne:) mine-deniz:) Mine:bu aralar başbakana bile senden daha kolay ulaşılıyormuş diye duydum Deniz:mine,kusura bakma duymamışım ne zaman geldin Mine:merak etme.evin anahtarı yok ben de.annen kapıyı açtı.ben birkaç gündür sana ulaşamayınca eve ugrayayım dedim Deniz:hoş geldin.geçsene Mine:fazla kalamayacagım deniz.bu akşam uçagım var.ben almanyaya gidiyorum arada başka sahne var tekrar mine-deniz Deniz:yani ne diyebilirim ki.geldigin gunden beri donmek en buyuk hayalin degil miydi Mine:oyleydi.ama artık her şey çok degişti Deniz:nasıl yani donmek istemiyor musun Mine:hayır donmeliyim.ama galiba beni en çok uzen şey senden ayrılmak zorunda kalmam Deniz:yapma mine.bunun dogru olmadıgını ikimiz de biliyoruz Mine:tamam senin için gitmedigimi,seni sevdigimi,sana çok deger verdigimi defalarca soyledim.artık buna inanmadıgını biliyorum.ama şunu bilmeni istiyorum ki,daha once hiç bu kadar kuvvetli hissetmemiştim seni içimde Deniz:bak mine Mine:ya tamam sus.belki de ben zaten hatalarımın bedelini senden ayrı kalarak oduyor olacagım.keşke sana beni bekle diyebilsem ama senden boyle bir şey isteyemem..bizim seninle hiç fotografımız yok.bir tane çektirelim mi GöZdE_iPeK 12-09-07, 17:36 14.Bölüm Aslı-Efe ve Mine konuşması Aslı sınav sonuçlarını Efe’ye söyledikten sonra.. Efe:”Ulan be bu demek oluyo ki” Aslı:”Ya ben nispet olsun diye yapmadım bunları sana” Efe:”Ya yok ne nispeti be kuzu ya işte İstanbul yolunu yarıladınız yani artık ordasınız sayılır hep hayaliniz değil miydi bu?” Aslı:”Bizim değil.Hepimizin hayaliydi bu yani üçümüzün” O sırada yanlarına Mine gelir. Mine:”Naptınız bakalım hepiniz gidiyor musunuz İstanbul’a” Efe:”Vay Soyalın kesin sende kazanmışsındır sen de kesin gidiyosundur ya” Mine:”Yok ya ben bakmadım yani gerek kalmadı artık” Efe:”Ha doğru ya seni dallas entrika enstitüsüne burslu aldıkları için gerek yok artık dimi?” Mine:"Ya ben aslında vedalaşmaya geldim.Bugün biletimi ayırttım.Yarın temelli Almanya’ya dönüyorum.” 14.Bölüm Son Sahne Deniz Mine’nin Aslı’ya söylediği gibi kayalıklarda oturmaktadır.Aslı da Deniz’i kayalıklarda bulmak umuduyla kayalıklara gelmiştir.Deniz’i görür.Arkadan yaklaşır.. Aslı:”Hala burda olmana sevindim” der. Deniz Aslı’nın sesiyle arkasını döner. Deniz:”Aslı senin ne işin var burda?” Aslı:”Asıl senin ne işin var burda?Ya dünden beri telefonun kapalı.Bugün sınav sonuçları açıklandı meraktan öldüm.Deniz nerelerdesin ya?” Deniz:”Merak edilecek bir şey yok.Sadece biraz yalnız kalmak istedim.” Aslı kayaların üzerine çıkıp,oturur. Aslı:”Yalnız kalmak istiyorsun demek.Ya biliyor musun beni çok şaşırtıyorsun Deniz?Ya iki gün önce aşkıma diye bir film yapıyorsun beni o filmle baş başa bırakıyorsun.Sonra bi anda ortadan kaybolup sırra kadem basıyorsun ya.Anlatır mısın lütfen neler oluyor?” Deniz:”Olan şu Aslı artık seninle yollarımız ayrılıyor.Olan bu”. 14.Bölüm Sonu aslış 14-09-07, 12:38 Denizin 15 . bölümde arabada söylediği sözler denizin arabada söylediğ sözler İstediğin oldu işte Deniz tebrikler,Aslı tamamen soğumuş senden...ya o Minenin halleri bunca olaydan sonra hala onunla birlike olabileceğimi sanıyorsa yanılıyor...Aslı'yı unutmak öyle zorki yanyana olamasak bile birbaşkasını sevemem,mümkün değil. bu sözleri çok hoşuma gitti :) dilara-1905 16-09-07, 20:26 16. bölüm fragmanından :D deniz:bidaha aslı ve ailesi hakkında ve efe hakkında kötü bişi dersen beni kaybedersin leman:deniizzz deniz ağzının payını verdi nihayet :happy0064: gokcecik_447 24-09-07, 17:42 17. bölüm fragmanından en sewdiğim 3 sahne 1) deniz:kabak gibi önde durdun görücek şimdi aslı:gel buraya VE ÖPÜŞÜRLER ARADA EL WAR AMA OLSUN:D:happy0064 2)deniz:anlamıyo musun bırakamam diyorum aslı:neden? deniz:bırakamam çünkü seni sewiyorum 3)aslı: allah kahretsin ben de seni sewiyorum DER VE SARILIRLARRRR:happy0064 *duygu* 26-09-07, 11:35 Mine-Aslı konuşması: Mine: Sanırım şu Deniz meselesini konuşsak iyi olcak. Aslı: İyi fikir. Mine: Önce sen başla istersen. Aslı: Pekala.Ortaklaşa kullanalım dediğin bilgisayara Deniz'le başbaşa resminizi koymakla beni denediğini düşünüyorum. Mine: Ne denemesi Aslı ya? Ben Deniz'i seviyorum...O fotoğraf benim için çok özeldi o yüzden onu oraya koydum.Ama çok rahatsız olduysan kaldırabilirim. Aslı: Ya bak yine aynı şeyi yapıyosun.O resmi oraya koymakla,hala O'na karşı birşey hissedip hissetmediğimden emin olmaya çalışıyorsun. Mine: Evet.Çünkü sen bu konuda hiç açık olmadın.Ve ben bunu artık bilmek istiyorum.Ya ben açık açık Deniz'i sevdiğimi söyledim.Ya sen,sen de hala Deniz'i seviyo musun Aslı? Aslı: Bu sorunun cevabı neyi değiştirecek? Mine: Eğer herşeyi açık açık bilirsek kozlarımızı ona göre oynarız. Aslı: Bi savaş gibi yani öyle mi?Hani Mert'ten fotoğraflarını aldığımızda bundan sonra karşımda daha güçlü bir rakip görmek istiyorum dediğindede bunu kastedmiştin yani öyle mi? Mine: Bak Aslı,ben aynı zamanda seninle dost olmaya çalışıyorum. Aslı: Ve Deniz'le de sevgili. Mine: Olamaz mı? Aslı: Olabilir tabi.ama bu durumda hangimizin Deniz'i sevdiğinden çok,artık Deniz'in gerçekten hangimizi sevdiği, ve diğerinin bu aşka saygı gösterip göstermeyeceği bence çok daha önemli.Eğer gerçekten iki iyi dost olcaksak.Sence de öyle değil mi? AnimetiK_93 26-09-07, 15:15 burda koptum fragmanı islerken takside aslı denizi öpmüştür (yalnız arada el var:icon_whis) taki şöförü de: Azıcık daa sabredemediniz mi inceeniz zaten! Deniz: Ne sabretmesi abi bunun için ne kadar bekledim bilio musun? Aslı: ne sabretmesi be terbiyesiz! der ve denize bi tane indirir:) sesiila 27-09-07, 14:50 “filmin devamı” Bir fincanın dibinde, yarım kalmış aşkımsın Acı bir kahve gibi, uykumu kaçırmışsın Gündüzüm gece oldu tüm düşlerim seninle Sensizlikle son bulur her bir kabusum yine Oysa kabus yalan, düş kısa ve hayat uzun sevgilim Sende beni seversen yarım kalmaz hiç bi film yiğit güralp ceza_cı 28-09-07, 09:27 görücüler:beyfendi oğlumuz kim hafize:yabancımız değil aslının çook eski arkadaşı allah bozmasın benim de evladım sayılır zuhal hanım:neyse canım nediyoduk biz i.annesi:efendim dicemiz şu olumuz görmüş beyenmiş e bizde beğendik allah'ın emri peygamberin kavliyle oğlumuz ismaile kızınız aslıyı istiyoruz grupça:aslıyımı aslı:ne i.annesi:hayırdır biz yanlış bişey mi söledik hafize:yo şaşırdık aslıyımı dediniz i.annesi:aslıyı dedik niyetimiz neyse onu söledik deniz:aslı olmaz delirdinz mi siz aslı:deniz tamam sakin ol bi dur deniz:ya duymuyomusun ne diyolar ismail:asıl sen nediyosun abisimisin babasımısın ne karışıyosun deniz:karışırım tabi sen utanmıyomusun 17 yaşındaki kıza göz koymuya daha bunun okulu var uzmanlığıi var pratisyanliği var i.annesi:zuhal hanım ne pratiği ne uzmanlığı ne diyo bu oğlan allahını seversen sen konuşmadın mı bu insanlarla zuhal hanım:ya bi dakka durun bi yanlış anlaşılma oldu heralde i:annesi:ne yanlış anlaşılması zuhal hanım asıl yanlış anlayan sizsiniz hafize:biz istemeye gelecek deyince cananı sandık .annesi:canan mı bu kart kızmı ayol körpecik oğlumun ne işi olur senin evde kalmış kızınla canan:ya bi dakka sen nedediğinin farkındamısın ya bak azını topla çok fena olursun anne nediyo bu bişey söle şuna ya i annesi:doğru dedim evde kalmışsın işte hafize:hanım hanım ben kızlarıma laf söylettirmem 17 yaşındaki kız göz koymuşsunuz hangi devirde yaşıyoruz açtırmayın azımı benim deniz:güzel söledin hafize teyze az bile bunlara i.annesi:ay siz çetemisiniz bi kız isteyelim dedik bi dayak yemediğimiz kaldı canan:bak hala konuşuyo hala konuşuyo ismail:ne dayak yicez anne bizim elimiz armutmu topluyo ben zaten uyuz oldum alıveririm şunu aşağı deniz:ne diyosun sen be süpyancı sapık i annesi:nededin sen bidaha söle bakiyim deniz:duydun sen nedediğimi çıksana dışarı erkeksen ceza_cı 28-09-07, 10:04 bebek şekeri aslı:şekeri böyle koyduktann sonra bi fiyonk yapıyosun işte pembeyse pembeyle maviyse maviyle gerçi ben de daha çok yeni öğrendim ama işte yapıyorum bişeyler deniz sen dinlemiyomusun beni deniz:pardon ya dalmışım aslı:yani yüzümde bu kadar dalıncak ne var anlamadım deniz:yok yani dün akşamı düşündümde şimdi böyle bi bakınca aslı:hımm yine bu erkekler bu kızın bu halinde ne buldular diye düşündün heralde deniz:hayır hayır yanlış anlama yani dün akşam ikimiz içinde pek iyi geçmedi ama ben dün akşamki halini düşününce onca yıldır kenndini nasıl bizden saklıdığını düşünmeden edemiyorum tabi aslı:benim kimseden kendimi sakladığım falan yok deniz ben 17 yıldır hep burdaydım (tlf çalar) deniz:alo mine mine:alo deniz nerdesin deniz:aslının yanındayım noldu sesin niye böle geliyo aslı:aslının yanındamı ya ben düngece sen onun yanındasın diye kafayı çekiyim bu hallere düşeyim beni burada eve kapatsınlar sen sabah yine onun yanındasın ölemi afferin deniz hakkatten afferim ya sen ayrılma o inek aslının yanından tamamı deniz:alo alo mine aslı:bi git bak istersen belki sana ihtiyacı vardır deniz:dün gece beni rezil etti aslı ben mankenim demiş kafaya almış adamda içki vermiş aslı:yani şaşırmadım dicem ama neyse ya sonuçta sevgilin ben şimdi kötü konuşmayayım sonra kötü ben oluyorum deniz:aslı yapma lütfen aslı:niye biri benim sevgilime öle laf atsa ben çok bozulurdum deniz:sanki senin sevgilin varda aslı:aaa olmadığını nerden biliyosun deniz:ne yani varmı aslı:aa alp hoşgeldin gelsene alp:meraba meraba deniz ok gelmiyeyim şurda biraz konuşabilirmiyiz seninle ceza_cı 28-09-07, 10:07 devamıı alp:çay günü yaptıklarım doğru değildi aslı bunun için senden özür dilerim aslı:ya bende o günle ilgili pek iyi şeyler hatırlamıyorum aslında ama sen unutalım dersen ben unutmaya hazırım alp:bütün sorunda bu ya yani ben senin beni affetmeni istiyorum hemde seni tamamen aklımdan çıkartamıyorum anla artık aslı ben sana aşık oldum (deniz kapıyı dinler) canan:aaa aslı nerde deniz:alp geldi konuşuyolar canan:ay bu alpte hergün geliyo hadi hayırlısı deniz:nasıl yani ben eskisi gibi değil diye biliyodum canan:yok yok sen öle sanıyosun güzelim olanın bizimkinin peşini bırakacağı yok e seviyo demekki deniz:ee canan abla aslının bi sevgilisimi var canan:ay sus sus var galiba şüpheleniyorum bende deniz:sence kim olabilir canan:offf bilmiyorum ki güzelim ben sadece böyle gizli gizli birilerine mektuplar yazarken falan gördüm deniz:mektup mu canan:baştan böle babama falan yazıyo sandım ama sonra bigün bi baktım aşkıma diye bişey yazmış olan okuduysa erimiştir valla deniz:hadi ya alp:seni anlıyorum bak benihemen sevmen gerekmez yeterki bi şans daha ver belki zamanla aslı:ya tamam alp artık başka bişey söleme ya benim hayatta en çok korktuğum şey benim yüzümden bibaşkasının incilmesi (efe gelir gizlice alp ve aslıyo dinler) aslı:ben hiç bizaman senin bana hissettiklerini sana karşı hissetmedim ki alp:hiç bi umuttamı yok aslı:ben şimdi sana nasıl var yada yok diyebilirim ki benim için önemli olan tek şey senin gibi bi dostu aşk yüzünden kaybetmemek ceza_cı 28-09-07, 10:10 aslının kapkaça uğradığını örenen deniz hemen aslının yanına gelirr deniz:aslı çok üzüldüm canımm iyimisin aslı:iyiyim ben iyiyim saol öyle işte bi anda oldu anlamadım mine:geçmiş olsun aslı:saol mine ya sizinde kayıdınız işleriniz vardı hani kalkıp geldiniz ama zaten bu saatten sonra napılabilirki hiç bilmiyorum ya siz dönseydiniz keşke deniz:aslı hiç konuşma bak zaten sana sinirliyim yani başına böyle bi olay geliyo bizi aramıyosun izmiri efeyi arıyosun ya efe:kim lan izmideyim diye ha aslı:yok bu gerçek olamaz deniz:efe efe:efeya okuldaki adam plajdaki adam urladaki adam ve şimdi istanbuldaki adam aslı:haha mine:bu yine nerden çıktı ya efe:o soruların hepsinin cevabını vericem soyılın hanım ama önce şu arkadaşlarımla bi kaynaşıyım çünkü ocaklrına incir ağacı dikicem incir ağacı nerdesin olum ha gel gel biyerin şişmesin gel mrytuba 28-09-07, 16:18 17.bölümden repliklerrrr:) Hafize=yine o Deniz ben sana görüşmüceksin diyorum sen tutup eve getiriyorsun bitti artık Aslı istemiyorum o çocukla bir daha görüşmüceksiniz anladın mı görüşmüceksiniz Deniz=ben de gidiyordum zaten Hafize teyze fazladan bir bardak suyunuzu içtim kusura bakmazsın artık Hafize=Helali hoş olsun sen de kusura bakmazsın uğurlar olsun Deniz=Kendine iyi bak Aslı Aslı=Allah Kahretsin ya yaa Deniz dur ne olur Minenin Dedesihttp://www.kavakyelleri.org/images/smilies/yeni/biggrin1.gif=Nedir bu yahu biri sarmaş dolaş biri bilmem ne toplamış gelmişsin birsürü zibidiyi buraya öğrenci yurdumu burası (kapıdan Deniz çıkar Aslı da arkasından) Deniz=herkese iyi geceler Aslı=ya Deniz özür dilerim bir dur lütfen Haşmet=Baksana siz bu evi çoktan öğrenci yurduna benzetmişsiniz ha hadi biz işimize gücümüze bakalım __________________________________________________ ______ deniz aslıların evinden cıkıp gittiğinde aslının denizin arkasından gidip denizle konuşmalarııı:img-in_lo Aslı=Deniz dursana Deniz=Gelme artık Aslı dön geriye Aslı=ya ne demek gelme daha koşturrcak mısın ya dursana Aslı=Deniz bak ço üzgünüm ama annemi de anlayıyorum bu şehirden çok korkuyor sizinle çok fazla vakit geçirip okulu aksatmamdan da korkuyor ne olur sende biraz onu anlamaya çalış Deniz=ben herşey içok iyi anlıyorum Aslı annen haklı belkide bir süre görüşmemeliyiz Aslı=Sende onla aynı fikirdesin ya öylemi? Deniz=ben hiç bir zaman sevdiğim filmi yarıda bırakmadım bazen sıkar gibi olsada sonuna kadar gittim bunlarında hepsi geçicek seni bırakmaya hiç niyetim yok bunu aklından çıkarma Aslı=Deniz Deniz=odanda masanın üzerine senin için bir şey bıraktım dön artık anneni daha fazla üzme Aslı=Deniz Kendine iyi bak tamam mı? 6123m 28-09-07, 18:49 oo istediginz replik olsn :D sayfalarca yazarım :D efenin evden ayrıldıktan sonra teknede yaşadıkları efe:ya kitap bide insanın en iyi arkadaşıdır derlerdide inanmazdım..hakkatten öyleymiş..(uzanır)şöyle üstümüzü de örtüm mü..(sonra birden kalkar ve)ya bu böyle yeşil yeşil tam hastahane tribi oldu ya ulan gece gece gelip böbreklerimi çalmasınlar ya.. hadi bismillah(yeniden uzanır bu sırada deniz ve aslı gelmektedir) deniz:kaldır ellerini efe: (ellerini kaldırır)ulan ne oluyor ya aslı:bu bir baskındır Shake It Up Shekerim deniz:kıpırdama yoksa böbregini sökerim efe: (arkasına bakar)he organ mafyası bende tam sizden bahsediyordum ya..nerden çıktınız oğlum siz ya aslı:duyduk ki iki arkadaşınızın olduğunu unutmuşsunuz beyfendi bizde hatırlatmaya geldik..deniz koru beni efe:ya seni allah korusun be kuzu..kız bu ne hal(ellerini indirir) deniz:kaldır ellerini şakamız yok bizim aslı:bak üç tip muhafaza vardır deniz:gümrük muhafaza,sahil muhafaza efe:öbürüde allah muhafazası değil mi? deniz:ve biz bu üçünün de eğitimini aldık efe:ya luna parkta iki olaya girdiniz diye aksiyonun kralımı oldunuz be aslı:üfff olamaz mı yani efe:ee madem oldunuz hadi bi kaynaşalım..kaynaşalım dimi ya şöyle (ve sarılırlar) efe:ahhh aslı:ne, ne, ne oldu, ne oldu efe:böbreğimi çalmışlar(aslı iter efe kayıgın içine düşer) süper:) + şu dünyada kalem büyük ihtiyaç herkes yazmaya yazılmaya muhtaç herkesle dost ol herkesle arkadaş tükenmez kalem bile biter yavaş yavaş + men mi? meeeeeeen heeey whats up meennnn ! al sana men oldumu + 3.bölüm partide kavga çıkmıştır Koray: Sana 2 dk. artistlik yapma dedik di mi? Pire: Zaten bunun artistlik kariyeri denyo kankasının çektiği kısa filmler gibi oluyor baksana şu haline. Efe: Oğlum siz böyle tam film milm demişken, ben sizi dizimde oynatayım ha? Ne dersiniz? Koray: Bak bak dizin var demek? Efe: Tabii oğlum, bir tane değil hem de, iki tane. Koray: Hangisiymiş onlar? Efe: Biri sağ, biri sol + 16. bölüm son anı efee gönüll metin gönüll efee ay işedm resmen şakaydı ya sadece koptum gerçek sanndınız dimiii öf manyadım iice uykum geldi + kendisini takip eden çocuktan bahsederken.. efe:ya manyak mıdr nedr alıcam onu ayaımın altına ha annesi:ne naptıki efe:ya bu salak rin tin tin gibi ewden çıkıorm peşmde bütün gn peşimde ayrılmıo ya manykmıdr nedr annesi:sen abisin ya özeniodr sennle gezmeye efe:ii de anne yani arkadaşlırmla oturuorm bişey konuşuorm. bi bakıorm ordan bana bööle bakıo annesi:arkadaşlar mı kimmş onlar efecm efe:ya bnm balık arkadaşlarm var işte. onlarla böle dertleşiorz konuşuorz oturuorz şahane vakit geçiriorz. bn sanki deliymişim gibi böle bana bakıo ya annesi:üstüme iilik sağlık. oğlum balıklarla konuşulr mu hiç nie sende herkes gibi bizmle konuşmuosn? efe:ya anne sen de bütün gün çiçeklernle konuşmuomusn aha sen de babmla konuş işte hem insana saf muamelesi yapma ya bak o çucuğu sen peşime takıosan walla bozuşurz ha annesi:aa efe:ne aa babası:zuhahaha + SADE VE SADACE DAGHAN KULEGEC REPLİKLERİ alaz_alaz 28-09-07, 20:24 belki daha önce yazılmıştır ama bunu yazmak istedim. deniz:ne olabilir ki,ne olabilir.yok yine yanlış anlamalar,yok yine mine,yok yine bilmem ne!ya ben sana kaç kere söyliycem mine benim umrumda bile değil! aslı:deniz bağırma!herkes bize bakıyor.ay niye sinirlendin şimdi ne oldu ya? deniz:sinirlenirim tabi.çocuk gibiyiz.büyüdük diyoruz ama hala iki olgun insan gibi birbirimize açık olamıyoruz aslı. aslı:ben gayet açığım.senden hiçbirşey saklamıyorum. deniz:ha yok yani öylemi?beni sevmiyosun,bana aşık falan değilsin?o mektup,mine'yi kıskanmam,filmi izlediğinde heyecanlanman,aramızdaki elektriklenme ,hepsi yalan yani öylemi? aslı:anladım ben seni deniz,sen yine sinemadaki gibi benimle oyun oynamak istiyosun.kusura bakma ama bu sefer ben buna izin vermiycem.ben zaten filmin devamını biliyorum. deniz:hiç birşey bilmiyosun aslı,hiçbir yerede gitmiyosun. aslı:deniz bırak! deniz:bırakamam diyorum,anlamıyormusun? aslı:neden? deniz:bırakamam çünkü SENİ SEVİYORUM tamam mı,SENİ SEVİYORUM! aslı:deniz sen ne söylediğinin farkındamısın? deniz:hayatım boyunca söylediğim hiçbirşeyin bu kadar arkasında olmadım aslı.SENİ SEVİYORUM ve bunun bu sefer geri dönüşü yok! aslı:ben ne diyeceğimi bilemiyorum. deniz:bilemiyecek bişey yok.içinden geleni söyle,seviyosun yada sevmiyosun bu kadar basit ve bu saatten sonra kalırsa çok yazık olur. aslı:ya ben yıllardır ,bigün bana gelip bu iki kelimeyi söylemeni bekledim. deniz:evet aslı:ve sen şimdi bunu söylemişken,bu kadar inanarak söylediysen ,ki ben bunu çok güçlü hissediyorum.nasıl hayır diyebilirim. deniz:yani aslı:ya BENDE SENİ ÇOK SEVİYORUM,allah kahretsin BENDE SENİ ÇOK SEVİYORUM! aslı:yaşadığımız onca şeye rağmen,sana ne kadar kızsamda atamadım seni içimden! deniz:biliyorum,sana çok kötü şeyler yaşattım,ama hepsi hataydı, çocukluktu.artık pes etmiycez,herşeye elele birlikte göğüs gerecez.anlaştıkmı? ceza_cı 29-09-07, 10:18 12.bölüm görücüler gittikten sonra hafize:ay nerden buldun getirdin bu insanları allah aşkına zuhal hanım ya ben daha verirmiyim bu yavrumu zuhal h.:ne bileyim hafize hanım nerden aklıma gelirdi aslıya isticeklerini ben sizin kızı deyince canan sandım deniz:e insan sormaz mı teyzecim sizde şu edepsizlere bak [aslı:deniz sen hiç karışma ne öle denizli horozu gibi öle kabarmalar falan sanki onlar istedi annnemler hemen verdi demi:P:good: deniz:nebileyim kızım öle bian duyunca kan beynime sıçradı işte aslı:hem zaten sen niye geldinki ben sana mine yok demedim mi annem bi buyur etti sen de dündemn meraklıymışsın hemen daldın hafize:ay kızım nerde o kız onu da bulun of rezil olduk ayşe hanımlara valla bi torunumuza sahip çıkamadı demez mi insanlar gidin bi bakın bakalım şunlara deniz:evet evet çıkalım aslı hem zaten konuşmamız gerek aslı:deniz ne konuşması ya annemler bu haldeyken deniz:ya konuşmamız lazım diyorum sen benim buraya gelirken ki halimi görmedinmi hafize:hadi kızım hadi şu mineye de bakın ıslak sabun gibi ele avuca sıvdırıp evde tutamadım ben o kızı hadi yavrum deniz:görüşürüz hafize teyze devam edecekk:happy0064 ceza_cı 29-09-07, 10:23 devamııı deniz:ah hafize teyze ah resmen hayatını karatıyordu seni istemeye geldiklerine inanamıyorum aslı aslı:deniz allah aşkına bi dur napıyoruz nereye gidiyoruz ya deniz:mineye gidiyoruz eve gitti demedin mi aslı:mineye falan gitmem bakma ya sen öle bakna annemin emanet dediğine eşek kadar kız neyaparasa yapsın umrumda bile değil deniz:aslı ben iyi değilim çok kötü şeyler oldu ama nasıl anlatacağımı bilmiyorumn sana aslı:biliyorum zaten belliydi halinden bişey olduğu öle apar topar kalktın geldin noldu deniz:mine minenin eski sevgilisi burda urlada aslı:deniz bak anlıyorum senin için çok zor bi durum ama ben artık ikidebir mineiley ilgili bişey duymaktan çok sıkıldım deniz:aslı aslı:ya deniz ne diyosun ya kız iki gündür benim odamda uyuyo adını duyunca tüylerim diken diken oluyo ya:img-yes::img-yes: deniz:ya tamam haklısın nedesen ne sölesen haklısın tamam hatta sırf şuan değil şimdiye kadar sölediğin herşey de haklısın hemde her kelimesinde aslı:deniz noluyoruz yine böyle haklısınlar falan ben bu sahneyi biyerden hatırlıyorum yoksa mine seni terk mi etti yine deniz:ne terk etmesi aslı o zaten hiç benimle olmamışkı hiç ecemsi 30-09-07, 08:33 pembe yalanlar” Bize söylenmiş ilk yalan Adamı ebe eden bir oyunda Fasulyeden oynayışımızdır… Oysa bi bilsek ki bu daha ne ilk Ne de son aldanışımızdır… Sonra birden leylekler kardeşlerimizi Kuşlar kabahatlerimizi dile getirir… Soramayız bile “anne söyle” “Söyle bu pembe yalanlar nedendir” Büyüklerin bahanesi hep Aklımızın ermeyişindendir Ve bir gün bakarız ki Zaten hayat koca bir oyun Ne yaşımız ne aklımız ermekte Ve her gün birileri yine Her gün bir yerlerde birine Pembe yalanlar söylemekte işte 18. bölümümüzün harika şiiri:) ecemsi 30-09-07, 08:39 18. bölüm fragman efe hamama giderse:D:D:D EFE:ağzım burnum hariç heryerimden nefes alıyorum:img-icecr DeFnE_92 30-09-07, 12:19 deniz:öndeki arabayı takip edermisiniz? şöför:sn çok film izliyon heralde abi aslı:onun hyatı film be abi :):) nslmia 30-09-07, 22:28 Sevgili Arkadaşlar, Bu başlıkta lütfen sadece dizi repliklerini paylaşınız. Yorumlarınızı bu başlıkta yapmayınız. SİMGE NUR KEREM 04-10-07, 12:50 Kavak Yellerinin bir fragmanında deniz söylemişti bunu şahsen çok etkilendim:happy0064 Çok döndüm dolaştım anladım yok En güzeli senin gözlerin gözlerin çocukluğumuz kadar güzel Gözlerin kalan ömrümüz kadar derin dönenlere küsme sakın Sen dünyaya küsebilir misin?çok döndüm çok dolaştım Anladım yok anladım ki ASLI VARKEN SURETE GEREK YOK :good::good::good::good::good::good: captainsparrow 05-10-07, 15:49 Kavak Yellerinin bir fragmanında deniz söylemişti bunu şahsen çok etkilendim:happy0064 Çok döndüm dolaştım anladım yok En güzeli senin gözlerin gözlerin çocukluğumuz kadar güzel Gözlerin kalan ömrümüz kadar derin dönenlere küsme sakın Sen dünyaya küsebilir misin?çok döndüm çok dolaştım Anladım yok anladım ki ASLI VARKEN SURETE GEREK YOK :good::good::good::good::good::good: cnm şiire ufak bi düzeltme orjinali böyle de:img-wink:(ezberden yazdım ezberlemişim valla) anladım yok çok döndüm çok dolaştım yok en güzeli senin gözlerin gözlerin çocukluğumuz kadar sıcak ve gözlerin kalan ömrümüz kadar derin dönenler kızma sakın sen dünyaya küsebilir misin? bil ki kimine göre baba ocağı kimine göre yar kucağı şu kürkçü dükkanı dediğin ve belki de her yolun sonundan sana dönmek en güzel yanı şu gençliğin çünkü yok çok döndüm çok dolaştım yok ve ben de anladım ASLI VARKEN SURETE GEREK YOK:img-in_lo bir de diğer şiiri ekliyim yazmışken(bu da ezberden:img-wink:) bir fincanın dibinde yarım kalan aşkımsın acı bir kahve gibi uykumu kaçırmışsın gündüzüm gece oldu tüm düşlerim seninle her bir kabusum sensizlikle son bulur yine oysa kabus yalan,düş kısa ve hayat uzun sevgilim eğer sen de beni seversen yarım kalmaz hiçbir film:img-in_lo eh bu da son(ve bu da ezberden:img-wink:) iki mektup,iki başkaldırış biri aşka biri hayata ve iki ayrı mektup iki ayrı yüreğe düşen iki ayrı kor aynı zmanda oysa bir zamanlar masallar anlatırdık birbirimize ve kor yerine üç yeşil elma düşerdi gökten üzerimize biri ona biri bana biri de tüm sevdiklerimize ayy bu 3 ünü ezberlemişim valla farketmeden!!!!!ufak tefek yanlış sözckler olabilir *bahar* 05-10-07, 20:31 e madem şiirden açılmış konu sonuncusunu da en ekleyeyim bari : Davetiyeler, odalar ve localar iki kişilik... Ya tek gidersin bir koltukta ya biletler iki kişilik... Ya tek kişiliktir bir yatak ya yalnız yatılmaz iki kişilik... Ya tek taraflıdır bir aşk oda severse iki kişilik... Başka kaç kişiyi seversen sev bir sevda yalnız iki kişilik... Hele baş başa bir akşamda masalar hep iki kişilik... Peki sen kimsin dediler bana dedim üçüncü tekil kişilik... Peki dostluk var mı dünyada dedim dünya iki kişilik... Çocuktuk çoktuk oysa çok üzgünüm şimdilik..! sesiila 09-10-07, 13:45 "üçüncü tekil şahıs” Davetiyeler, odalar Ve localar iki kişilik Ya tek gidersin bi koltukta Ya biletler; iki kişilik Ya tek kişiliktir bi yatak Ya yalnız yatılmaz; iki kişilik Ya tek taraflıdır bi aşk O da severse; iki kişilik Başka kaç kişiyi seversen sev Bir sevda yalnız iki kişilik Hele baş başa bi akşamda Masalar hep iki kişilik Peki sen kimsin dediler bana Dedim üçüncü tekil kişilik Peki dostluk var mı dünyada Dedim dünya iki kişilik Çocuktuk çoktuk oysa Çok üzgünüm şimdilik yiğit güralp sesiila 14-10-07, 13:26 2.İlk Öpücük Kalbinin sağ yanından İlk sola saptığında Gizli bir yol var orda Dikkat et göreceksin Kimi hızlı gidermiş Kimi yavaş bu yolda Sen kimseye aldırmadan Gönlünce ilerleyeceksin Yolun son durağında Kapatıp gözlerini Güzel olan ne varsa Hepsini dileyeceksin Gözünü açtığında Tüm bildiğini unutup Belki hiç konuşmadan Bir kez daha diyeceksin Bir gün dönmek istersen Bu yolun dönüşü yok Her şeyi göze alıp Akla göğüs gereceksin Bütün yollar yürekten Dudaktan kalbe bir yol yok O an geldiğinde Bunu sende göreceksin Yiğit Güralp billur_beso 14-10-07, 23:11 ya 19.bölümde efe deniz ve aslının birlikte olduğunu öğreniyo sonra biryerde oturuyorlar ve efe dewamlı ikili olan şekerleri ayırıyo kızgın olarak daha sonra yerin sahibi geliyor ve aralarında şu konuşma geçiyor -oohoo hocam napıyosun be mundar ettin şekerleri rahatsızmısın nesin?! -rahatsızım ben evet ben rahatsızım abicim ya ya nescafe bile bugün burda sütüyle beraber satılıyo biz bi başımıza kalmışız ya ben bundan rahatsızım warmı :img-hyste:img-hyste -çattık beee walla bayılıoom efeye yaa deniz oğlanada tabiii :) sapsız 18-10-07, 21:32 gönLün annesinin söyLediği söz çok anLamLı ve hoştu behnce =) sevgi hanım ( gönülün annesi ) => yalan soğan gibidr... önce biraz gözlerini yaşartır... sonra alışırsn... pembeleşinceye kadar pişirirsn... iyice pişince de kokusu çıkar... efe iLe su'yun otobüs durağındaki son sahneLeri ... efe suyun ardından evden çıkar ve suyu otobüs durağında buLur.. EFE=ha su noLuyo .. yani dün gece neydik şimdi noLdu behn behn anLamıyoruM yahh .. SU=anLamıycak bişey yok .. behn eve gitmek istiyorum .. sehninde arkadaşlarının yanına gitmeni istiyorum tamam mı ? EFE=ee tamam.. behn.. behn bıtakıyım o zman sheni eve .. SU=sehn behni böyLe sürekLi eve mi bırakıcaksın efe ? EFE=ee.. hoşuma gidiyo.. SU=bu kadar çabuk geLişen şeyLer behnim hiç hüşuma gitmiyo ama .. EFE=ne.. SU=ya bi kere öpüştük diye hemen sevgiLi gibi takıLmak zorunda değiLiz tamam mı ? EFE=şaka yapıyosun heraLde .. hem biz bi kere değiL iki kere öpüştük yaa .. SU=orjinaLsin faLan ama yine taşraLısın dimi efe ? anLamadın sanırım sehnin o iki kere dediğin bir anLık birşeydi.. anLadın mı bir anLık birşeydi.. o yüzden her yere geLme peşimden .. bu sırada otobüs gelir su otobüse binerken .. SU=HOŞÇAKAL EFE .. EFE=:icon_sorr sapsız 20-10-07, 14:18 asLıyLa denizin öpüşme oLayından önceki konuşmaLarı.. asLı ile deniz sanıırm denizin odasına giderLer ve konuşmaya başLarLar.. DENİZ=nedir yani bizim bu durumumuz asLı .. biz herşeyi eLeLe omuz omuza çözücez derken noLduda bu duruma düştük ..?? ASLI=biLmiyorum deniz.. beLkide mineyLe geçirdiğin zamn kadar ikimiz zaman geçirmiyoruzdur.. DENİZ=bunun suçlusu benim yani öyLemi..? ben seni aLmaya geLdim ama geLmedin..? ASLI=geLdim.. hemde herşeyi bıraktım ve bir sürü yaLan söyLeyerek sana geLdim.. ama siz çoktan gitmiştiniz biLe.. tekrar gönLünü aLmak için sana köştuğumda yine bütün günü mineyLe geçirdiğini öğreniyorum ve artık bu beni çıldırtıyo!! DENİZ=işte bende bunu anLamıyorum ya.. ben seni deliler gibi severken , sen beni severken minenin bunLa ne iLgisi var..?? ASLI=deniz bu nasıL sevgiLiLik ya.. hatırLatırsam sen mineyle daha iLk defa baş başa kaLmışken onLa dudak dudağaydın.. oysa biz daha öpüşmekdik biLe!! araya mineyLe küpeLi çocuk ( cemdi sanırım ) un sahnesi girer .. orayı yazmıyorum .. o sahne geçtikten sonra oLanLar :: DeNİZ=yani.. ne diyeceğimi biLemiyorum.. bu benimde en çok istediğim şeyken seni bu konuda inciLtmek ya da zorLamak istememiştim.. bu en doğru zaman da oLmaLıydı.. ASLI=yaa.. bende üzgünüm.. biLiyosun bu benim için ilk ve ben hep seninLe oLamsını istemiştim.. (asLı bu sözLeri söyLerken denize adım adım yakınLaşır..) deniz elleriyle aslının boynunu kavrar .. aslıda denizin koLLarını tutar .. DENİZ=kapat gözLerini.. sen dudağına deydiğim ilk kız olduğunu nasıl unutursun !! o ağacın aLtında ilk öptüğüm sen değiLmiydin..?? ASLI= deniz.. DENİZ=yaşadıkLarımız ne oLursa oLsun.. sen hep benim ilk aşkımdın.. ve bu sonsuza kadar böyLe kaLacak.. BUNU HİÇ UNUTMA !! sonrasında sözLer değiL dudakLar konuşur .. :love09::love09::love09:: buket16 25-10-07, 21:02 efe- su21. bölüm:P efe: ya su,su beklesene iki dakka,nereye ya? su: kimseyi beklemek adetim değildir. efe:ha öyle mi?biz hep şirinlik yapıyoruz diye sen bizi maymundan geldik zannediyorsun ama biz de insanız kızım ya!ne demek sevgili değiliz,sen benle dalga mı geçiyorsun? su: ne dalga geçicem ya,basbaya sevgili değiliz işte. efe:ha öyle mi?sevgili değilsek neyiz o zaman?ha?sarmaş dolaş,yanyana...19 mayısa mı hazırlanıyoruz ya,ne diyorsun! su: of efe ya,anlamanı beklemiyorum zaten tamam mı! efe: tabi,biz taşralıyız ya,kafamız basmaz haklısın... su: ne alakası var,klasik erkek güdüleri işte.bir kere öpüştük,bi kere elele tutuştuk diye sahiplenmeler falan... kadın: bu yerin çivisi çıkmış diyordum da bir de inanmıyorsun,yürü kızım... efe:kızım,ben klasik erkek miyim salon erkeği miyim,o kategorileri pek bilmiyorum ama,benim bildiğim birşey var,bir kızın elini tuttun mu,o kızı öptün mü,sevgili olursun işte,bizde böyle... amca :) :aferin delikanlı,aynen öyle...o şimdi senin helalindir be! şoför bey amca:) :ben de ilk öptüğüm kızla evlendim,3 de çocuğumuz oldu hanım kızım...hata mı ettik yani? efe: ha! hadi buyur bakalım,cevap ver junior ayşe özgün,cevap ver,türk halkı soruyor:img-hystesence iki insan bundan daha başka nasıl sevgili olabilir ya? gokcecik_447 26-10-07, 14:16 ben denizle efenin gittiği ewde denizin sölediği söze çok güldüm yaaa deniz:oğlum ben aslıyla öpüşmek için 18 yıl bekledim bu beni geldiğimden beri 18 kez öptü:img-hyste:img-hyste 6123m 29-10-07, 07:30 DENİZ Aslında sorularda sorunlarda birbirine çok benziyo EFE Ne? DENİZ Bak… Efe küçüktür Gönülden… Gönül eşittir Metin’e… EFE Ya düşündün düşündün bunu buldun bilader ayıp ya DENİZ Ama öyle diil mi… EFE Diil DENİZ Gönül A şehrinden B şehrine gitmeye karar vermiştir… Efe buna engel olmazsa yani p ise q gibi, Gönül ancak ve ancak gidecektir… EFEYa bilader gerçekten tebrik ederim yani sağol... Yani arkadaş dedik bağrımıza bastık sen beni en acı hatıralarla müfredata soktun DENİZ Oğlum senin için daha iyi di mi...Böyle daha kolay anlayabilirsin matematiği... EFE Öyle mi sağol... O zaman benim de bi problemim var Deniz... Şimdi ben şuraya beyaz bi sayfa açayım da onu ben sana göstereyim... Bu bi dik üçgen... Ben bu A kenarına Mine diyorum, B kenarıda da Aslı diyorum... Tamam mı... Şimdi bunlar burunlarının dikine giden iki dik kafalı kız, iki dik kenar… Oldu mu DENİZ Eee abicim EFE E’si şu biz bu dik açının karşısında olan ve bu iki ablanın karşısında sıkışıp kalan kenara ne diyoruz DENİZ Hipotenüs EFE Tebrik ederim bak gördün mü nasıl tanıdın hemen kendini DENİZ Ohooo ama belden aşağı vurmak derler buna ya EFE Sen vururken iyiydi di mi? Bak yavrucum şair aslında ne demiş, eskiden hayat ne kolaydı, dört işlem için yeterliydi abaküs, şimdi herkes biraz dik kenar, herkes aslında hipotenüs DENİZ Sen mi yazdın şimdi bunu EFE Hem yazdım hem de oynadım, şimdi de kanallarla görüşüyoruz DENİZ Ya sen var ya harbi manyaksın ha buket16 02-11-07, 17:44 efenin annesi:***** aramayıp sormayıp günler sonra böye apar topar ortaya çıktığına göre ütücülükte çift çizgi yapmadan pantolon nasıl ütülenir onun tüyolaranı almaya geldin herhalde:img-hyste nehirgözlü 11-11-07, 11:54 Efe: Su,su,suuu.Ne olur bi bardak su suu. Off yaa su su su diye diye çişimi getirdim yaa uff. Ha gayret, hadi oğlum efe hadi.(Efe kalkar ve tuvalate gider.)Bu kadın bize ne vermiş ağabeycim yaa Allah Allah.Kedi otumuymuş neymiş yaa.(daha sonra eve tuvaleten çıkıp Lemanın odasına girer.) Sabah Efe Lemana sarılır. Leman:Aşkım yapma.Bebeği uyandıracaksın Murat. Efe: Murat Leman(Efeye doğru döner)Efeee Efe:Leman teyze aaaaa diye bağırarak odadan kaçar.Allah’ım lütfen biri beni bu kabustan uyandırsın. Su:Ne oluyo lan ne arıyosun kadının odasında.? Efe:Ne ayrıcam yaa ne diyosun. Deniz nerde? Su:Ne biliyim ben Efe:Deniz Deniz.Hiii eyvah gitti emanet. Su:Ne oluyo size yaa Efe:Birader uyan diyorum yaa sana diyorum ayrılın ulan Deniz:Aslı seni seviyorum sevgilim bizi kimse ayıramaz. Efe:Oğlum ayrılın diyorum ya aloo(Efe Denize tokat atar) Deniz:Aslı. Deniz üzerine bakar ve bu ne lan Efe:Ya arkadaşım Aslı değil o arkadaşım sureti o sureti ahh canım ya ahh. Deniz:Neoluyo oğlum nasıl geldim ben buraya. Efe:Uff sus birader sus yaa kimse zaten bugün yattığı yerden kalkmadı. Deniz:Sen nerden kalktın peki? Su:Hahh merak etme benim yanımda değil. Deniz:Biraz duraksar.Sen annemin..Efe bittin oğlum sen. Efe:Ben anneni makyajsız gördüğüm an zaten bittim birader. Deniz:Ulan sen var ya (Deniz Efeyi koşturmaya başlar) Burası çok komikti yaa acayip gülmüştüm pelın_88 11-11-07, 12:25 HAFİZE;Konuşma zamanı sana geldi.Anlat bakalım canan hanım,Ne zamandır denizle birlikte bunlar? CANAN;Anne onlar birbirlerini yıllardır seviyorlar.Yeni birşey değil bu. HAFİZE;Ha seninde yıllardır haberin var,benım yok öyle mi? CANAN;Nedir bu anne,kızın sorguyu çekti gitti,şimdi sıra sendemi?Zaten bütün olanlara ben sebebim diye yer yarılsa yerin dibine geçsem diyorum. HAFİZE;Bak canan.Madem kardeşinin üzülmesini istemiyorsun,madem mutlu olmasını istiyorsun.O KIZIN SENIN KARNINDAKİ ÇOCUĞUN BABASININ DENİZİN ÖZ BABASI OLDUĞUNU ÖĞRENMEMESİ LAZIM TAMAM MI? CANAN;YA İYİDE BUNU NE KADAR SAKLIYABİLİRİZ Kİ? HAFİZE;Mümkünse sonsuza kadar,ve denizle aslı yan yana olduğu sürece bunu uzun süre saklıyamıycaz.ÇÜNKÜ DENİZ HERŞEYİ BİLİYOR!... CANAN;Ne?!.... HAFİZE;Ya şaşırırsın tabi.Senın dünyadan haberi yok.. CANAN;Ama o çocuk onca geldi,hiçbir renk vermedi. HAFİZE;E o çocukta ailesini düşünüyor.Ama yarın ne olur belli olmaz. ASLI SENİN BÖYLE BİRŞEY YAPTIĞINI ÖĞRENİRSE SENİ AFFEDER Mİ SANIYORSUN?BEN BU KADAR ŞEYE KATLANDIM AMA İKİ KIZIMIN ÖLENE KADAR BİRBİRLERİNİN YÜZÜNE BAKMAMASINA KATLANAMAM,ANLADIN MI BENİ. Ateş ve barut gibi bu çocuklar,yan yana gelmeleri mümkün değil.Eğer bu ailenin daha büyük bir facia yaşamasını istemiyorsak,aslı bu çocuğun babasının kim olduğunu öğrenmiycek işte okadar.. CANAN;Offf. umudaslm 11-11-07, 13:41 Aslı:Nasıl yaparsın bunu abla yaa nasıl yaparsın bunu bana yaa yaptığın her hareketin hayatımı resmen kararttığının farkındamısın sen Canan:Bi dakka bi dakka ben ne yapmışımda senin hayatını mahfetmişim yaa bak açık konuş küçük hanım gücüme gidiyor artık ha Aslı:Ne yani şimdi anneme denizle olan ilişkimizi sen anlatmadın mı Canan:Tabiki ben söylemedim aptal niye böyle bir şey yapıyım ki Aslı:Mine o zaman o aptal sarışın yaptı işte bunu yapmıyıcaktı Canan:Biraz yavaş git aslı yani bu günlerde kimin günahını alsan üstüne kalıyor biraz yavaş umudaslm 11-11-07, 13:52 Mine:Ne oluyo yine aslı Aslı:Ne olduğunu asıl sen söyle denizi bugün peşinden koşturunca mutlu oldun mu bari Mine:Ben denizi falan görmedim aslı bugün duyduklarımdan sonra eve nasıl geldiğimi bilmiyorum ben Aslı:Tamam doğru söyle mine denizle ilişkimi anneme sen anlattın dimi Mine:Aslı dışarı çıkarmısın lütfen ya şu an son duymakistediğim şey sen ve denizin ilişkisi Aslı:Öylemi ama ben sen gerçeği söyleyene kadar hiç bir yere gitmiyorum Mine:İyi peki sen bilirsin burda bekle çünkü ben bir dakka bile seninle aynı ortamda duramıyıcam Aslı:Sen yaptın dimi baktın olmuyor baktın ne yapsan bizi ayıramıyosun ilişkimizi temelinden dinamitledin Mine:Bana baksana sen ben hiç kimseye hiç bir şey söylemedim tamam mı inanmıyosan git annene sor Hafize:Ne oluyo burda aslı Aslı:Bir şey yok konuşuyoruz Hafize:Nasıl konuşmak bu kızım hiç yakışıyomu sana bu kızın hiç kimseye bir şey söylediği yok aksine seni korumak için yalan bile söyledi ben duydum herşeyi kendine günah keçisi arıyıcağına sofra hazır in aşağıda yemeğini ye Aslı:Ben çok üzgünüm(gider.) Hafize:Baktım sen gelmiyiceksin bende yemeğimi getiriyim seninle yiyeyim dedim alaz_alaz 11-11-07, 23:01 23.bölüm aslı-deniz cafe d:bak aslı,ben herşeye göğüs germeye hazırım.asıl sen söyle,sen ne düşünüyosun? a:ya aslında ben son zamanlarda böyle fazla kıskançlık yapıp seni üzdüğümü düşünüyorum.yani mine'ye hazksızlık ettim galiba.aslında ona kızıyorum,kızmaktada haklıyım.ama yani mine'yi düşüneceğim yerde,senin beni ne kadar çok sevdiğini düşünsem,sana güvensem,belki mine'yle görüşme dememe bile gerek kalmıyacaktı. d:bak sen,senden bunları duyacakmıydım be sevgilim? a:ya yapma be aşkım ,bari sen anla beni.yani sevabıyla da günahıylada herşeyi sende öğreniyorum işte.hatalıydım gördüm. d:o halde? a:ben ölürümde senden ayrılmam deniz,seni görmeden yaşayamam. d:tamam o zaman bizde görüşürüz. a:tamam,ama gizli gizli.senin annenin haberi olmayacak,benimkinin kesinlikle haberi olmıyacak.anlaştık mı? d:anlaştık,gizli gizli! pelın_88 17-11-07, 22:36 ASLI;Ya deniz ne yapıcam ben şimdi ya..Okadar çalıştım,sınavı kazandım diye seviniyordum.Henüz ölü bir insan vücudu bile görmeye tahammül edemediğim ortaya çıktı.. DENİZ;İşte....Sana bu balık haberini vermemem lazımdı.Hepsi benim suçum. ASLI;Ya bunun onunla ne alakası var ya? DENİZ;E var tabi,anlattığına göre herşey üst üstte gelmiş.Yani sana bu haberi vermeseydim,büyük ihtimalle o morgtan göğsünü gere gere çıkıcaktın.. ASLI;Peki ya yanılıyorsan,öyle bir ihtimal yoksa?Ya ben her gördüğümde böyle düşüp bayılacaksam? DENİZ;Üff yapma hayatım,abartıyorsun.Bak ben sana güveniyorum ve eminim bunu tekrar denediğinde bunu yaşamayacaksın. ASLI;Ya deniz beni anlamıyorsun sen ya.Ben bunu anneme nasıl açıklıycam?Kadının benimle ilgili okadar büyük umutları var ki,herşeyi benim için seferber etmiş durumda.Ya ben bittim ya of. DENİZ;Hıı tamam tamam anlaşıldı senin sinirlerin bozulmuş kapatalım bu konuyu.Hem bak ne diğcem sana bugün benim iki saat dersim var ondan sonra annemle alışverişe çıkıcaz,gelsene sende kafan dağılır hem biraz. ASLI;Yaa bunun annenin pek hoşuna gideceğini sanmıyorum deniz. DENİZ;Yapma aslı,e gördün işte kadını sana ne kızdı nede birşey söyledi.Yani biz kazandık anlasana,oda artık kabullendi bizim ilişkimizi. ASLI;Ya üzgünüm ya keşke senin kadar iyimser bakabilseydim ama bu hiç iyi bir fikir değil.. DENİZ;Anlaşıldı,annem haklı galıba.. ASLI;Hangi konuda? DENİZ;Yani o seni kabul etse bile,senın geçmişe takılıp onu kolay kolay kabul etmeyeceğin konusunda. ASLI;Ya eğer sende buna inanıyorsan deniz beni hiç tanımamışsındır demektir.Ben şuan hayatımla ilgili çok önemli bir konuda krizin ortasındayken sen kalkıp zengin çocuklar gibi yok efendım alışverişe gidelim,para saçıp biraz rahatlıyalım demenide aklım almıyor. DENİZ;Ne yani hayatımdaki iki önemli kadının birbiriyle anlaştığını görmem bencillik mi? ASLI;Ya ben onu demek istemedim. DENİZ;Ne demek istedn peki. EFE;Vay muhteşem ikili ne yapıyorsunuz çok beklettim mi ya? DENİZ;Gel kardeşim gel hoşgeldin.Bugün birilerinin sinirleri tepesinde yine ne söylesek yanlış anlıyor. EFE;Ya ben alırım onun sinirlerini pamuk gibi yaparımda sen nereye? DENİZ;Benim gitmem lazım,sevgilim sen şimdi geliyormusun? ASLI;Deniz hiç sırası değil.. DENİZ;bak aslı hiçbirşeyi böyle çözemeyiz tamam mı?Ama fikrini değiştirirsen seni bekliyor olucam..(der ve öper aslıda tabi öptüğü yeri siler,çok kızdım yaptıgı harekete) Sana emanet kardeşim Allah kolaylık versın ne yaptıysam olmadı... EFE;BENİ ÖPMİYCEN Mİ YA? :img-hyste:img-hyste evet kuzucupum anlat bakalım istersen çocukluğundan başlıyalım,hoş onuda biliyorum ya. EFE;Ne yani bütün olayın şimdi bu mu? SEVGİLİ GÜZİN ABL; Ölü görünce,kan görünce dayanamıyorum şak diye düşüp bayılıyorum ya doktor olamazsam. Rumuz;Süt KUZUSU:) _eylul_ 18-11-07, 09:30 aslı ve denizin aslının evden çıktıktan sonraki replikleri d:aslı,nereye böyle sevgilim apar topar?benim bilmediğim bişey mi oldu? a:ne diyim deniz ya buraya gelmemiz hataydı işte,sana söylemiştim. d:ya hayatım bak eğer annemi söylüyosan evde olduğunu ben de bilmiyodum,benim için de süpriz oldu.ama gördün işte kadın sana hiçbişey söylemedi. a:ya iyide ben tedirgin oldum,tadım kaçtı işte yaa.ya uzatmasak daha fazla? d:bu kadar mı yani?başka bişey olmadı öylemi? a:e balıklara da üzüldüm tabi,aslıya bişey olursa kendimi daha kötü hissederim. d:sen bunu düşünme ben aslıya gözüm gibi bakıcam söz(bu sırada leman camdan bakmaya başlar)hem bugün balıkçıyı da arıycam tamam.hadi sen de gül biraz,böyle gitme. a:tamam sen merak etme ben iyi olucam. d:güzel...eee öpücük yok mu?(asllı pencereye bakıp lemanı görür.) a:yok ama dün bütün gece rüyamda seni öptüm,bunu hiç aklından çıkarma olur mu?(ve deniz aslıyı öper:img-in_lo) d:artık rüyalar beni kesmiyo.sende bunu hiç aklından çıkarma tamam mı? (leman sinir olup içeriye girer.) a:ya delisin sen yaa d:seni seviyorum.. a:bende seni seviyorum hem de herşeyden çok... ve aslı gider,denizde arkasından bakar:img-in_lo asLı.KoLiq 05-12-07, 16:07 Efe DeniZ'e öpüşMe dersi verirKen.. EFE:Şimdi Bak bas parmağımLa iŞaret parmağının uçLarını birLeştiriyosun .. Kim oLdu bu şimdi ?? DENİZ:Kim oldu ?? EFE:AngeLine JuLie görmüyomusun ? .Baksana aLt dudağının kaLınLığıyLa nasıLda benziyo.. DENİZ: İyide ben bu kdr büyük ağızLa öpü$emem ki oğLum :S EFE:BiLader JuLia Roberts'La öpü$en insan evLadının canı yok mu hiç ?? DENİZ:ÖyLe gerÇi.. EFE:Hıı Gördün mü neymiş ? Hayatta hedefLerin hep yüksek oLucakmış DeniZ'cim şimdi sen bundan günde 4 öLcek aLıyosun $ahane öpüşüyosun. DENİZ:4 öLçek ? :S EFE:Evet 4 öLçek . Hadi göriyim seni :D nehirgözlü 08-12-07, 16:04 Mine:Alo bi saniye beklermisin? Deniz:Bekleyemem.Zaten toplasan bi kaç saniye vaktim var.Bak Aslıya sakın söyleme tamam mı? Polis Efeyle bizi aldı götürüyo. Mine:Nee.Nereye götürüyolar yaa. Deniz: (Efeye dönerek)Oğlum bu kız nereye götürüyo diyo.Nereye gidiyoruz biz şuan? Efe: Ben nerden biliyim oğlum hergün basılmıyoruz dimi yaa Deniz: (arkasındaki kıza dönerek)Pardon.Bizi şuan nereye gö |