Tüm Versiyonu Göster : ahmet sönmez

keje
04-06-07, 12:52
gelecegi çok parlak görünen çok yetenekli yönetmen. pek tanınmıyor. üç dizi ve ondört tane tv filmi çekmiş. diziler -18 eksionsekiz(polisiye),inadım inat (komedi), büyük buluşma (fantastik)

rejisör
21-07-07, 23:18
yönetmen ahmet sönmez star tv de yayınlanacak olan vazgeç gönlüm adlı yeni bir diziye başlıyor.. yapımcılığını faruk turgutun yaptığı başrolerini mutluluk filmiyle bütün otoritelerin beğenisini kazanan murat han, ıhlamurlar altında canlandığı feride rolüyle tanıdığımız irem altuğ, bulut aras, tamer levent ve birçok ünlü oyuncusuyla yeni yayın döneminde ekranlarda olacak..

keje
25-08-07, 15:01
kamera arkası formları nedense hep sessiz kalıyor...kamera önünde olanlara normal olarak daha çok rağbet var.ama ben yönetmen ahmet sönmezi çok başarılı bulduğumu yazmak istiyorum.yeni dizi de başladı fragmanları dönüyor.burada da kendine özgü tarzıyla mükemmeli yakalamış yine.başarılar dilemiyorum zaten başarılı titiz belli...tebrikler ve tabiki bol bol reatingler.....

keje
01-09-07, 15:39
7 eylül saat 22:00da vazgeç gönlüm star tv ekranlarında başlıyor...yönetmen ahmet sönmez in araştırmalarıma göre çektiği yapımlarda ,reatinglerde gün 1.liği gün 2.liği ve diğerleride ilk ona girmeyi başarmış.....bakalım vazgeç gönlüm ne olacak çok umutluyum bu dizi çok iddialı...bol şans ve bol reating diliyorum.emeği geçen herkesi de kutluyorum.....

keje
02-12-07, 12:53
bu sayfaya uzun zamandır uğramıyordum...aslında kamera arkası nedense hep sessiz oluyor.oyuncular kadar popüler olmuyorlar..oysa bir dizi için yönetmen çok önemli.. benim şu an favori dizim vazgeç gönlüm ve bu dizinin yönetmeni ahmet sönmez...çok çokk başarılı bulduğumu söylemeden geçemeyeceğim..zaten reatingleri de çok güzel gidiyor oyuncularda bu dizide çok başarılılar..ama en çok dizinin çekim tekniğini beğeniyorum.bu nedenle yönetmen ahmet sönmezi kutluyor ve başarılar diliyorum....

moon_light
04-01-08, 18:51
vazgec gonlum gibi harika bir dizinin yonetmenligini yapan sevgili ahmet sonmezi yurekten kutladigimi birkezde buraya yazmak istedim...
vazgec gonlum forumumuzda bunu her firsatta dile getiriyoruz,kejecimin dedigi gibi kamera arkasi(o kadar cok emek olmasina ragmen) kamera onu kadar taninmiyor,ama biz VG izleyicileri bununda farkindayiz, her bolum oyle sahneler oluyor ki cekim tekniklerini hayranlikla izliyoruz...
o kadar basarililar ki her cumartesiyi iple ceker olduk,ahmet sonmezi boyle bir projede yer aldigi icin bir kere daha kutluyorum..kendisinin ilk kez bir dizisini izliyorum ve basarilarina tek kelimeyle hayran kaldim..

keje
06-01-08, 16:01
moon_light sizi bu formda da görmek çok güzel...aynen yorumunuzun altına kendi imzamı da atıyorum..ben yönetmenin bazı işlerine denk geldim 90 lık bir filmi kanal7 gibi daha az izlenir bir kanalda 100 programı geride bırakıp yayınlandığı gün gün 1.olmuş.gün 2.si olan işleri de olmuş..tarzını ben ilk kez -18 de gördüm...keşfedip oyuncu sıfatını kazandıran best model dünya erkek güzelini yetiştirmiş bu dizide oynatmış...şu an vazgeçemediğimiz vazgeç gönlümün yönetmenliğini yapan ahmet sönmez e başarılarından ötürü çok büyük bir hayranlık duyduğumu ifade etmek isterim..azim ve başarı...kamera arkası benim için çok önemli olduğu için onlarında en az oyuncular kadar alkışlanması gerektiğini düşünmekteyim....tekrar tekrar teşekkürler....tebrikler...

rejisör
28-03-08, 23:31
ahmet sönmez vazgeçgönlüm dizisinden ayrılmlş.. üzüldüm doğrusu...tarzı olan ve çok yetenekli olduğunu düşündügüm nadir yönetmenlerden ..dizinin havası degişmiş ekranda görülen o görkem yok olmuş bence.. ...henüz piyasada çok yeni ama kısa zamanda çok iyi işler yapacağına inanıyorum ...

tenkit
16-05-08, 22:49
ya ben bu yönetmeni çok beğendim ya... yetenekli birine benziyor yalnız çok ses getiren şeyler çekmemiş... yeni biri galiba... inşaalah çeker...
:happy0064

tenkit
28-05-08, 01:16
ya ahmet sönmez sinema filmi çekecekmiş... malum piyasadan duydum... korku-komedi tarzında bir film merakla bekliyorum...:happy0064

keje
14-06-08, 18:46
ya ahmet sönmez sinema filmi çekecekmiş... malum piyasadan duydum... korku-komedi tarzında bir film merakla bekliyorum...:happy0064

haber verdiğiniz için çok teşekkür ederim...benimde tarzını çok beğendiğim iyi bir yetenek...umarım bu yapımda diğer bütün işleri gibi başarılı olur...ne zaman acaba? fazla bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim..