PDA

Tüm Versiyonu Göster : 99. bölüm yorumları...

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7

_ArZ_
08-06-07, 12:48
Yorumlarımıza buradan devam edelim...

_ArZ_
08-06-07, 13:11
Fragmanı izledim biraz önce...

Fragmanın başında hey gidi günler heey dedim kendi kendime.Ne güzel günlerdi onlar.3 sene boyunca bıkmadan usanmadan izlediğim dizi bitiyor...:icon_sorr

Uçurumun kenarındayım Mehmet.Gelmezsen ölücem.Gözlerinin kapalı olduğu heran öldüm gibi cümleleriyle Songül Öden yine etkiledi beni.

Rukiye iyileşti bu sefer onun yerini Şeref alcak gibi.Mehmetin öldüğünü düşünüp iyice kendini kaptırmış...

Bu bölümü izlemicem dedim ama yine dayanamayıp izliyeceğim.Umarım izlediğime pişman olmam.

Herkese iyi yorumlar...

eminek
08-06-07, 13:14
Merhabalar
Sonunda fragmanı kanal lutfetti verdi vede ben az önce izledim.Bu fragmana ne yorum yapılır ki?Sona 1 kala hala Mehmet yaşayacak mı?Ne bu dahamı fazla reyting elde edip para kazanmak istiyorlar.Seyirciye bu stresi yaşatarak.
Senaryo ekibi sizi kınıyorum.Yaratıcılık sizde sıfır güzelim diziyi berbat etmektede üzerinize yok.
Ya gerçek hayatta kaç kişinin başına gelir bütün bumlar ya?
Ben bu diziyi bu güne kadar gerilmek içinmi yoksa keyif almak içinmi izledim.Bu güne kadar yeterince reyting almış bir yapımı sona farklı ve mutlu bir senaryoyla getirseydiniz olmazmıydı.

Herşeye fragmana rağmen Mehmet bu bölüm gözlerini açacak.

<gumus><mehmet>
08-06-07, 13:20
Fragmanı izledim biraz önce...

Fragmanın başında hey gidi günler heey dedim kendi kendime.Ne güzel günlerdi onlar.3 sene boyunca bıkmadan usanmadan izlediğim dizi bitiyor...:icon_sorr

Uçurumun kenarındayım Mehmet.Gelmezsen ölücem.Gözlerinin kapalı olduğu heran öldüm gibi cümleleriyle Songül Öden yine etkiledi beni.

Rukiye iyileşti bu sefer onun yerini Şeref alcak gibi.Mehmetin öldüğünü düşünüp iyice kendini kaptırmış...

Bu bölümü izlemicem dedim ama yine dayanamayıp izliyeceğim.Umarım izlediğime pişman olmam.

Herkese iyi yorumlar...

öncelikle herkese iyi günler bende frangmanı sabah 6:30 gibi izledim anlatmak için girecektm ama müge_ds ablam:img-cool2 anlatmıştı
neyse bende senin gibi başlarında hey gidi günler jey dedim ve frangmanındaki ses son 3 sezondur devam ediyor ve büyük finaliyle 2 bölüm sonrabiticek diyince ağlamamak için kendimi zor tuttum hazır bide aklıma eski bölümler gelmişti şeref hanımda kapmak üzere bizim bankımızı alo şeref kendine gel biz forumcak oraya talibiz:img-yes: ama bizim imdadımıza yine ceylan gözlümüz yetişiyor ve şerefi kolundan tutup sarsıyor hemide 5.5 şiddetinde MUSTAFA KE ablam
birde kimse söylememiş geçen bölümde gökhan baharla karşılaştığında teseüf tanrıçası yine benim yanıda olmlı gbisinden sözler söyledi aklıma eski bölümler geldi
(Yeni başlık hayırlı uğurlu olsun bari bu başlıkta maviş gözlerden mahrum kalmaylım)bye

ceren06
08-06-07, 13:25
yazıklar olsun yazıklar olsun
,mehmeti bıçaklattırıp gümüşe acı çektirenlere yazıklar olsun..
biz size ne yaptıkta seneristler finale iki bölüm kala bu dramları izlemeye
mahkum ettiniz.
forumca 3 gün mutlu olduysak 3 sezon ağladık
tamam felaket zinciri kurmanızda üzerinize yok anladık..ama vicdanınıza laf geçeremezsiniz unutmayın...
forunmun ahı tutarsa ne olur bi düşünün ?
ve bizim özlediğimiz sahneleri artık bize izlettin....
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-polic :img-yes:

Muge_ds
08-06-07, 13:28
"demek fragman adadaki sahnelerle başlıyor acaba diyorum mehmet mi görüyor rüyasında bu sahneleri ...

ah ah içimde yinee bir umut vardı belki bir kaç bölüm daha uzar diye ama baksanıza kanal d fragmanı verirken son ilki bölüm kaldığını belirtmiş çok üzüldüm ya...

ama final inşallah songülümün dediği gibi güzel olur zaten 3 yıldır devam eden ve bu kadar çok sevenleri olan böyle güzel bir diziye de böylesi bir final yakışır.."

Tuğbacım bir önceki sayfaya böyle bir yorum yapmışsın ... Aslında oraya bu yazıdan yola çıkarak yorumumu yapmıştım ama sayfa kapandığın kabul etmedi ve ben bu sayfaya o tarz bir yorum tekrardan yapmak zorunda kaldım ...

Evett fragman mutlu mesut anlarla başlıyor bu görüntülerden bazıları da adada geçen sahneler ama Mehmetin bunları rüyasında gördüğünü falan düşünmüyorum ... Bu sahneler resmen bize inat olsun diye konmuş,başka bişey değil .. Birde hani 3 sezondur yayınlanan dizi son buluyormuş ya , akılları sıra Mehmette hazır durumu kritikken prim yapmaya çalışıyorlar ... Ben o görüntüleri izlediğimde öyle sahneleri ne kadar özlediğimi ve dört gözle beklediğimi anladım ama o sahnelerin üzerine koydukları o sözlerede uyuz oldum !!! Yok neymiş 3 sezondur devam eden Gümüş dizisinin son 2 bölümüymüş, yok Mehmetin iyileşmesi için gereken mucize gerçekleşecek miymiş ... Senaryonun içinden çıkamadılar ve dizideki karakter esas oğlanın üzerinden prim yapmaya çalışıyorlar şuan ... Dizideki esas oğlanın durumu kritiktir , kaçtır öteki tarafı bi ziyaret eder gelir , peki bu inadında başarılı olabilecek midir , yaşaması için gereken mucize gerçekleşecek midir?? Bu kadar basit anlayış olabilir mi ?? Neyse senaryoyu çok kurcalamamak ve bu konu hakkında konuşmamak hakikaten benim açımdan en güzeli olucak ... Yoksa düşündükçe delleniyorum ... Bu fragmana gece 3 te denk geldim ve ondan sonra o kadar sık yayınladılar ki , en az 3 defa izlemişimdir ... Bu kanalın yayın anlayışını da anlamış değilim ... Gümüş dizisinin fragmanı en çok geceleri mi izleniyorda, fragman en çok geceleri dönüyor?? Kaçtır bunu yapıyorlar , gündüz denk gelemediğim fragmana gece sık sık en az 3 defa denk geliyorum ...

99. bölümünde daha önce izlediğimiz 97,98. bölümler gibi olacağı,özellikle 98'in kopyası olacağı gelen fragman ve görüntülerdende daha net ortaya çıktı ... Bu bölümde hastane dışı sahnelerin de olduğunu duyduğumda muhtemelen Şerefin yalı sahneleridir diye düşünmüştüm ve bu düşüncemde yanılmamışım ... Allahtan bu bölüm hastane dışında , aileyi birlikte göreceğiz başka bir mekanda var .. Bunun için şükretmeliyim mi ne ??? 99.bölümden umudum hiç yoktu,şu gelen fragmanlada umudum iyice kalmadı , sade ve sadece finali bekler moddayım ... Songülümüzün final ile ilgili üstü kapalı söylediği anlardaki ses tonundaki , senaryoya inanıcılık ve heves , benimde final için umutlanmama sebebiyet verdi .. Demek ki kendileride beğenerek ve severek oynamış finali .. O yüsden güzel bişeylerin çıkacağına inanıyorum !!!

Neyse Songülüm birde benden size ne kadar sıkılsanızda 99.bölümü izlememezlik yapmayın , izleyin tamam mı mesajını göndermişti .. Size aksettirdim mi bu sözü bilemiyorum ama ben bu bölümü Songülümün hatrına izleyeceğim , sanki o an Songülüm beynimden geçenleri okur gibi o sözleri söyledi çünkü ben bu bölümü izlemeyip arkadaşlarla bir yere mi gitsem diye düşünüyordum ve o anda Songülümden böyle cümle geldi , onun hatrı için finalden önceki bu saçma sapan senaryoyuda izleyeceğim ...

çağloş
08-06-07, 13:47
yeni başlığımız hayırlı olsun.

fragman çok heyecanlı.adadaki görüntüleri ile başlıyor ve yavaş yavaş bu bölüme geliyor.o bölümleri görünce birden duygulandım.sonradan içimi heyecan kapladı.gümüş mehmetin yanındayken birden bağırmya başlıyor.tabi gümüşte telaşlı.birden aile heralde gümüşün sesini duyuyor.berkte oradan doğru bağırıyordur.doktorlarda bir telaşlı birbirlerine çarparak içeriye giriyor.doktor mehmetin kalbine elleri ile basınç yapıyor.tabi herkes ağlıyor.daha sonra şeref teyzeyi gösteriyor.hani özettede demişti şeref öldü olarak labul ediyor diye.o sahne bu sefer gümüş şeref teyzeye bağırıyor.ama gümüşün halini görmelisiniz.nasıldı ben bile o haline şaşırdım

karam20
08-06-07, 13:52
Bende fragmanı izledim. Buna sevinmelimiyim acep?:icon_whis Başında ah o eski günler demekten kendimi alamadım. Gümüş Şeref'i kendine getirmeye çalışıyordu. (İzlerken kendine getirmek için Gümüş'den Şeref'e bir bir tokat gelecek sandım.)
Mehmet bir kez daha ömür tarafa gititi geldi. mavişim bak bir kalp durma sahnesi daha var. Acep bu sahneyi izlerken sırını çözebilirmiyiz ne dersin?:img-wink: Bunu saymam bu dizide herşey zaten çift dikiş ben bu kalp durma sahnesinden bir tane daha istiyorum. Hatta Gümüş böbrek versin bu sırada bir kez oda gidip gelsin :img-hyste :img-hyste
Birde fragmanda mucize gerçekleşecek mi? diyor. Acep gerçekleşecek mi pek merak ettim....:icon_whis
Ah ben bu bölümü nasıl izleyeceğim. Yüzüm sinirden şekilden şekile girecek:icon_twis ve bol bol güleceğim bu kesin...:img-hyste Bundan sonra normal bir tepki beklemeyin benden ben bir garip bank yolcusuyum.....:img-hyste

çağloş
08-06-07, 13:53
bu bölümü içime sinmeye sinmeye izleyeceğim.kendimi ağlamamak için tutacğım.1 tane bile gözyaşı akmayacak gözlerimden.senaristler bunu mehmet ve gümüşe yaptı ya .bütün aileyi mutsuz ettiler ya bende tavır takınıyorum.her şey reyting değildir bunuda bilmelidirler.başkada bir şey diyemiyorum

eminek
08-06-07, 13:55
Dün gece bir gaflette bulunup Sağır odanın final bölümünü izledim.Başroldeki çocok 8 aydır komadaymış ve yaşadıkları kurmacaymış.
Neyse şimdi bizim dizidede Mehmet yıllarca komada kaldıktan sonra uyanmasın ve Gümüş yaşadıklarını Mehmete anlatıp bizde onları izlemiş olmayalım.(Farkındayım saçmaladım ama hepmi senaristler saçmalayacak)

Diğeri ise hep Gümüş içn hayal ettiğm tekne gezisi,evlilik yıldönümleri ve müthiş bir tango kanalın diğer dizisindemi olmak zorunada.

MUSTAFA KE
08-06-07, 14:03
öncelikle herkese iyi günler bende frangmanı sabah 6:30 gibi izledim anlatmak için girecektm ama müge_ds ablam:img-cool2 anlatmıştı
neyse bende senin gibi başlarında hey gidi günler jey dedim ve frangmanındaki ses son 3 sezondur devam ediyor ve büyük finaliyle 2 bölüm sonrabiticek diyince ağlamamak için kendimi zor tuttum hazır bide aklıma eski bölümler gelmişti şeref hanımda kapmak üzere bizim bankımızı alo şeref kendine gel biz forumcak oraya talibiz:img-yes: ama bizim imdadımıza yine ceylan gözlümüz yetişiyor ve şerefi kolundan tutup sarsıyor hemide 5.5 şiddetinde MUSTAFA KE ablam
birde kimse söylememiş geçen bölümde gökhan baharla karşılaştığında teseüf tanrıçası yine benim yanıda olmlı gbisinden sözler söyledi aklıma eski bölümler geldi
(Yeni başlık hayırlı uğurlu olsun bari bu başlıkta maviş gözlerden mahrum kalmaylım)bye

5.5 şiddetinde mi? İyi iyi.Aslında ben de bu senaryoda emeği geçen ekibi sallamayı düşünüyorum.Şiddetine karar veremedim,o yüzden bekliyorum.:img-hyste 9.9 mu 10 mu?
Demek Bahar-Gökhan ve tesadüf Tanrıçası.Ben de bu senaryoda emeği geçenlere tesadüf edebilir miyim? Mesela 10.5 ile?
Demek biz böyle entripüften bir senaryoya son bölüme bir kala bile layığız öyle mi? Sonuna kadar izlemeye yemin etmiş izleyicileriz biz.Öyle dışarıdaki mutlu edilmeye,düşünülmeye layık 5 milyon gibi değilizdir.En saçmaladığı anlarda bile izledik, sıkıldık deyip o sırada başka birşeyi hiç çevirmedik, asla başka birşeyi tercih etmedik,tam tersi başka herşeye onu tercih ettik,Herkesin içi rahat olsun,bunca inatlaşmaya rağmen el üstünde tutuğumuz oyuncularımızdır bize bu diziyi izlettiren,bir de buradaki iletişimdir kurduğumuz bağlayan bizleri.Gerisi bir varmış bir yokmuş. Hikaye..İzleyeceğiz bu bölümünü de.Songül Öden'i son kez ağlarken izleyeceğiz, Kıvanç Tatlıtuğ'u son kez yatarken.Sevinç Gürşen'i öyle korkulu,özlem dolu ama mağrur bakışlarıyla Kamil Güler'e rastlarken izleyeceğiz son kez ve son kez Şeref Hanım gözyaşı dökerken oğlu için,Pınar ve Onur Defne'yle son kez Gümüş ve Mehmet için ağlarken izleyeceğiz, Berk bu haliyle son kez içimizi burkarken izleyeceğiz..Ama izleyeceğiz..Herkesin içi rahat olsun,son kez..

TUĞBA SLC
08-06-07, 14:12
"demek fragman adadaki sahnelerle başlıyor acaba diyorum mehmet mi görüyor rüyasında bu sahneleri ...

ah ah içimde yinee bir umut vardı belki bir kaç bölüm daha uzar diye ama baksanıza kanal d fragmanı verirken son ilki bölüm kaldığını belirtmiş çok üzüldüm ya...

ama final inşallah songülümün dediği gibi güzel olur zaten 3 yıldır devam eden ve bu kadar çok sevenleri olan böyle güzel bir diziye de böylesi bir final yakışır.."

Tuğbacım bir önceki sayfaya böyle bir yorum yapmışsın ... Aslında oraya bu yazıdan yola çıkarak yorumumu yapmıştım ama sayfa kapandığın kabul etmedi ve ben bu sayfaya o tarz bir yorum tekrardan yapmak zorunda kaldım ...

Evett fragman mutlu mesut anlarla başlıyor bu görüntülerden bazıları da adada geçen sahneler ama Mehmetin bunları rüyasında gördüğünü falan düşünmüyorum ... Bu sahneler resmen bize inat olsun diye konmuş,başka bişey değil .. Birde hani 3 sezondur yayınlanan dizi son buluyormuş ya , akılları sıra Mehmette hazır durumu kritikken prim yapmaya çalışıyorlar ... Ben o görüntüleri izlediğimde öyle sahneleri ne kadar özlediğimi ve dört gözle beklediğimi anladım ama o sahnelerin üzerine koydukları o sözlerede uyuz oldum !!! Yok neymiş 3 sezondur devam eden Gümüş dizisinin son 2 bölümüymüş, yok Mehmetin iyileşmesi için gereken mucize gerçekleşecek miymiş ... Senaryonun içinden çıkamadılar ve dizideki karakter esas oğlanın üzerinden prim yapmaya çalışıyorlar şuan ... Dizideki esas oğlanın durumu kritiktir , kaçtır öteki tarafı bi ziyaret eder gelir , peki bu inadında başarılı olabilecek midir , yaşaması için gereken mucize gerçekleşecek midir?? Bu kadar basit anlayış olabilir mi ?? Neyse senaryoyu çok kurcalamamak ve bu konu hakkında konuşmamak hakikaten benim açımdan en güzeli olucak ... Yoksa düşündükçe delleniyorum ... Bu fragmana gece 3 te denk geldim ve ondan sonra o kadar sık yayınladılar ki , en az 3 defa izlemişimdir ... Bu kanalın yayın anlayışını da anlamış değilim ... Gümüş dizisinin fragmanı en çok geceleri mi izleniyorda, fragman en çok geceleri dönüyor?? Kaçtır bunu yapıyorlar , gündüz denk gelemediğim fragmana gece sık sık en az 3 defa denk geliyorum ...

99. bölümünde daha önce izlediğimiz 97,98. bölümler gibi olacağı,özellikle 98'in kopyası olacağı gelen fragman ve görüntülerdende daha net ortaya çıktı ... Bu bölümde hastane dışı sahnelerin de olduğunu duyduğumda muhtemelen Şerefin yalı sahneleridir diye düşünmüştüm ve bu düşüncemde yanılmamışım ... Allahtan bu bölüm hastane dışında , aileyi birlikte göreceğiz başka bir mekanda var .. Bunun için şükretmeliyim mi ne ??? 99.bölümden umudum hiç yoktu,şu gelen fragmanlada umudum iyice kalmadı , sade ve sadece finali bekler moddayım ... Songülümüzün final ile ilgili üstü kapalı söylediği anlardaki ses tonundaki , senaryoya inanıcılık ve heves , benimde final için umutlanmama sebebiyet verdi .. Demek ki kendileride beğenerek ve severek oynamış finali .. O yüsden güzel bişeylerin çıkacağına inanıyorum !!!

Neyse Songülüm birde benden size ne kadar sıkılsanızda 99.bölümü izlememezlik yapmayın , izleyin tamam mı mesajını göndermişti .. Size aksettirdim mi bu sözü bilemiyorum ama ben bu bölümü Songülümün hatrına izleyeceğim , sanki o an Songülüm beynimden geçenleri okur gibi o sözleri söyledi çünkü ben bu bölümü izlemeyip arkadaşlarla bir yere mi gitsem diye düşünüyordum ve o anda Songülümden böyle cümle geldi , onun hatrı için finalden önceki bu saçma sapan senaryoyuda izleyeceğim ...

evet cnm haklısın ben de artık senin gibi düşünüyorum gerçektende bizi uyuz etmek için yapıyorlar bizim ben kendilerini tebrik etmek istiyorum çünkü başardılar daha fragmanı görme şerefine erişemedim ama sizlerin anlattıklarına göre biz yine 97,98. bölümlerin tekrarını izliycez ..:icon_sorr

acaba diyorum bizim senaristlere ahımız tuttu da seneryo yazma yeteneklerini mi kaybettiler baksanıza son 3 bölümdür aynı sahneleri izliyoruz olabilir valla:img-yes:

brnde bu son bölümleri oyuncuların hatrı için özellikle songülümle kıvancımın hatrı için izliyeceğim sonunda delirmek var ama olsun sizlerle beraber bende banka gelirim bana da yer vardır dimi arkadaşlar:icon_whis

Muge_ds
08-06-07, 14:13
Neee eminekcim , aman allah korusun o olay resmen seyirciyi enayi yerine koymaktır ... Onca bölüm olayları izlettiriyorlar ve sonunda o sahneler kurmaca çıkıyor , başıma bu olay gelse senaristlere sövüp dururdum heralde ... Yok yokk bizim dizimizde böyle bişey olacağını düşünmüyorum , yani bu kadarda yapmazlar heralde ...

Gümüş dizisi için ne kadar güzellik vardı , finale doğru giderkende daha değişik ve hoş sahneler izleyebilirdik ... 96.bölüm bunun için hazırlanmış çok güzel bir zemindi ama bizim senaristler ve senaryodan sorumlu kişiler felaket yolunu seçmeyi tercih ettiler ... Bir kere o defile öyle mi olmalıydı , ahh ahh nasıl içime oturdu izleyemediğim görüntüler ... Ve dizide gömek istediğim sahneelri herhangi bi dizide görüncede çok üzülüyorum ... Onlar senaryolarına dahil edip güzel reytingler alıyorlar , neden Gümüş dizisinde son sezon felaket tarzı,trajedik olaylarla reyting yakalama içerisine girdiler anlamış değilim !!!

zynp-34
08-06-07, 14:17
müge_ds belkide songül ablamız dizinn sonunda bi MUCİZE olacağından bahsetmiştir belkide tam mehmet gözlerini açarken biticek yha bilmiorum ama mehemt gözlerini açmaalı 100 bölümün 3 senenin hatrına bunu yapmalı diye düşünüorum haksızmıyım

zynp-34
08-06-07, 14:21
yha allah tan başka bişi istesem olcaktı demek tw yi bi açtım fırtınanın fragmanının son karesi ve ardından hemen gümüş nasıl bi fragmandır bu allahım resmen bize inat yapılmış ohh canımıza değsin size böle güzl sahneler islettik die güzl bi sonmu bekliodunuz der gibi bi fragman izlemeseydim keşke yha bu arada bence gümüş 5.5 şiddetinde deil 8.5 şiddetinde sarstı şerefi bende tokat atcak sandım

aygüzeli
08-06-07, 14:22
Fragmani izlemedim izlemekte istemem anlatilanlara göre yine ic acici deyil adadaki görüntüller konmus ama neye yarar dedim ya kanal otursun kendi izlesin..a demek son iki bölüm halla halla bilmiyordum..:img-hyste
Arkadaslar mehmet son saniyeye kadar komada kalmayacak bunu unuttun..
Daha fazla tüyo vermeyecegim verince hatta oluyor cünkü..:icon_sorr
Mehmet kalkacak hatta kesin ve kesin bu bölüm..aydana sözüm var..
aydancim yok oldun yoksa cem uzana oy toplamak icin faliyetemi gectin..:img-hyste

zynp-34
08-06-07, 14:26
Fragmani izlemedim izlemekte istemem anlatilanlara göre yine ic acici deyil adadaki görüntüller konmus ama neye yarar dedim ya kanal otursun kendi izlesin..a demek son iki bölüm halla halla bilmiyordum..:img-hyste
aydancim yok oldun yoksa cem uzana oy toplamak icin faliyetemi gectin..:img-hyste

ablacım merak etme biz senn verdiin tüyolara inanıyoruz inanmak istemeyenlerinde kendi keyfi
bencede kalkıcak çünkü sonnda gümüş sakinleşiyodu hem mehmet komada olsa gümüş ewe geri gelemezdi nolursa olsun hastanede onn yanında kalırdı bence tehlikeyi atlattı

sweety25
08-06-07, 14:31

gerçekten elwiens cem uzana oy toplamaya gitti galiba ibrahim tatlısesle birlikte:)selenay abla zaten senin tüyoların sayesinde içimiz rahat rahat izliyoruz diziyi yoksa kalkıcakmı kalkmayacakmı diye düşünücektik

Muge_ds
08-06-07, 14:32
Yok Zeynepcim bizi bu kadar iyi anlayan bir insanın , neler izlemek istediğimizi , neler gördüğümüzde mutlu olabileceğimizi bilen bir insanın son dakikada gelen olayla bizim mutlu olmayacağımızı hatta daha sinirli olup tepki göstereceğimizi düşünüp bileceğini düşünüyorum ... Dediğim gibi onun senaryoya bu kadar güveniyor olması benide umutlandırdı .. Senaryoya inanıp zevkle oynanmış bir finalden mutlu olabileceğimizi düşünüyorum ...

Fragmandaki Gümüş Şeref sahnesi benimde hoşuma gitti .. Her ikiside olması gibi tepki veriyor .. Gümüşten olması gibi sözler duyuyoruz !!! Oğlun ölmeden onu nasıl toprağın altında var sayıyorsun, Mehmet yaşasın diye Allaha dua etsene , yalvarsana yalvarsana tepkisini görüyoruz ... Off yaa yakışıyor mu hakikaten bu çifte bu sahneler !!! Mehmet hastanede yatarken ,Gümüş perperişan Mehmet yaşasa gözlerini açsa diye bakıyor ... Halbuki biz bu sahnelerin yerine bütün bi yılın yorgunluğunu atmak için tatile çıkmış bir aile izliyor olabilirdik !!! Güneyde , buralarda çoktan deniz sezonu başladı , Melek bebeği o tarz şeker bi bikiniyle güneyin herhangi bir yerinde anne ve babasıyla deniz kenarındayken izleseydik güzel olmaz mıydı ??

calino
08-06-07, 14:32
İzleyeceğiz tabii MUSTAFA KE yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Biz ne bölümler atlatmış izleyici topluluğuyuz. Hiç bu zamana kadar izlememezlik ettik mi? Belki çok kızdık, çok sinirlendik, artık bu son dedik, daha fazla bu senaryoya dayanamayacağız dedik ama izledik. Hem de ne mücadeleler vererek. Eve misafir gelir, binbir taklalar atarak mutlaka izlenir, misafirliğe gidilmek mecburiyetinde kalınır, yine ne yapılır edilir mutlaka Gümüş seyredilir. Elektrikler gider, tv uydusu bozulur apar topar o saate çıkar diziyi izleyebileceğin en yakının olana gidersin (evet ben bunu yaptım. Dizinin başlamasına çok az bir zaman kala hayy aksi diyerek arkadaşımın evine koştum)Bütün aksilikleri görmezden gelip izledik bu diziyi. Bu ve bundan sonraki bölümü mü izlemeyeceğiz? Ben sanmıyorum ki Gümüş'ten başka bir diziye daha aynı muameleyi göstereyim? Bu dizi için tv. başında saatlerce her türlü işkence programını seyretmeyi göze alarak fragman beklemedik mi? Bu dizi için sabahlara kadar forumda yorumlar yapıp eğlenmedik mi? En azından bu dizi hepimizi bu forumda buluşturup az çok birbirimizi tanımamıza olanak sağlamadı mı?
Yeri geldiğinde yapımcısından yönetmenine, senaristlerden diğer yetkili şahıslara kızıyoruz. Kendimizce de çok ama çok haklıyız. Ama bu durum bu diziyi bu kadar çok sahiplendiğimizden ileri gelmedi mi? Biz bu dizinin daha iyi yerlere gelmesini, diğer dizilerden farklı olmasını istediğimiz için yapmadık mı tüm eleştirilerimizi? Kızdıysak, yeri geldiğinde küstüysek -ki ben bir ara küsmüştüm- hepsi bu dizi için değil miydi?
Keşke diyorum keşke dizi bitmese de ben yine de herşeye rağmen bu diziyi izlesem. Kızsam, küssem, yerden yere vursam, beğenmesem ama yine de izlemeye devam etsem. Ama yapacak birşey yok. Her güzel bir şeyin sonu olduğu gibi bizde çok büyük etkiler bırakarak, güzellikler bırakarak, dalga geçilebilecek sahneler bırakarak, unutulmaz anlar bırakarak bitecek.
Şimdi MUSTAFA KE Allah aşkına biz nasıl izlememezlik yaparız haa sorarım sana nasıl nasıl?
İzleriz bacım izleriz. Herşeye rağmen hep destek tam destek değil miydik zaten?

ceren06
08-06-07, 14:33
sayın seyirciler elimize gelen son dakika bilgiyi şimdi sizi aktarıyoruz.. türkiyenin en sevilerk izlenen,en güzel romantik aşkının annlatıldığı ve finale iki bölüm kala gümüş dizisinin seneristleri kimliği belli olmayan kişiler tarafından alı koyulmuştur..
kişilerin 5-10 kişiden biri olduğu hatta yalı baskınında adı geçen ceren-06'nın dizinin bölümleri hepinizin bildiği gibi sebep olduğu akli dengesinin yiitirp yattığı ruh sinir hastalıkları hastanesinden kaçııp bu eylemi gerçekleştirdiği gelen bilgiler arsında
eylemin sebebi ise bu kötü olaylara son vermeleri,mehmete böbrek bulunup hastahaneden çıkmasını,gümüş mehmet ve meleğin beraber tekne ile açılıp günlerini gün etmesi,baharla gökhanın hemen birleşip mutlu mesut bi şekilde sonsuza dek yaşamaları,selimim kalbine aşk acısı gömüp dünyanın öbür ucuna gitmesi ve bi döaha asla dönmemesi,şadoğullarının başlarına binbir felaket getiren başta dilruba ve çetesinin zerre karesi gözükmemesii,didemin acilenn kalbine sevgi ve şefkat tohumu ekilmesi var olan kıskançlık ve hırs duygusunun yok olması,BERKİN İSE mehmet iyileşip eve dönünce onun bir dedpğini iki etmemesi hatta mehmetin uşağı olmasını (ayy bu biraz fazla oldu ama berk bey kendi düşen ağlamazmış)istedikleri gelen bilgiler arasında......
seneristlerin ise polisin yaptığı gümüşforumzede operasyonu ile kurtuldukları az önce heber merkezimize ulaşmıştır..
sayın seyirciler bizimle kalın haberiniz olsun iyi günler
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

eminek
08-06-07, 14:38
Mügeciğim canım bende öyle bir sahne Allah korusun düşünemiyorum bile ama konu senaristlere gekince bende ister istemez saçmaladım.
Benmi bugün çok duygusalım fragman mı etkileyici olmuş anlamadım.2 kez izledim fragmanı ikisindede gözyaşlarıma engel olamadım.
Benim 3 yıldır her şartta izlediğim ve hayatımda her zaman en güzel aşk dizisi olarak kalacak olan Gümüş veda ediyor.

Lütfen MUSTAFA KE daha fazla dramatik kalbimi yakan yazılar yazma yoksa 2 haftada ağlamaktan helak olacağım

çağloş
08-06-07, 14:45

ablam biz senn her dedğinine inanıyoruz.yanlış çıkarsada çıkar.insalık hali unutabilirsin.zaten bende şu senaristler ve kanald. sayesinde sinir bozukluğu oldu.:img-hyste :img-hyste
hadi hep birlikte forumca cem uzana oy toplamaya gidelim.bir katkımız olur belki.daha oy verecek yaşa gelmedim ama olsun yinede etkili olur:img-hyste

TUĞBA SLC
08-06-07, 14:46
sayın seyirciler elimize gelen son dakika bilgiyi şimdi sizi aktarıyoruz.. türkiyenin en sevilerk izlenen,en güzel romantik aşkının annlatıldığı ve finale iki bölüm kala gümüş dizisinin seneristleri kimliği belli olmayan kişiler tarafından alı koyulmuştur..
kişilerin 5-10 kişiden biri olduğu hatta yalı baskınında adı geçen ceren-06'nın dizinin bölümleri hepinizin bildiği gibi sebep olduğu akli dengesinin yiitirp yattığı ruh sinir hastalıkları hastanesinden kaçııp bu eylemi gerçekleştirdiği gelen bilgiler arsında
eylemin sebebi ise bu kötü olaylara son vermeleri,mehmete böbrek bulunup hastahaneden çıkmasını,gümüş mehmet ve meleğin beraber tekne ile açılıp günlerini gün etmesi,baharla gökhanın hemen birleşip mutlu mesut bi şekilde sonsuza dek yaşamaları,selimim kalbine aşk acısı gömüp dünyanın öbür ucuna gitmesi ve bi döaha asla dönmemesi,şadoğullarının başlarına binbir felaket getiren başta dilruba ve çetesinin zerre karesi gözükmemesii,didemin acilenn kalbine sevgi ve şefkat tohumu ekilmesi var olan kıskançlık ve hırs duygusunun yok olması,BERKİN İSE mehmet iyileşip eve dönünce onun bir dedpğini iki etmemesi hatta mehmetin uşağı olmasını (ayy bu biraz fazla oldu ama berk bey kendi düşen ağlamazmış)istedikleri gelen bilgiler arasında......
seneristlerin ise polisin yaptığı gümüşforumzede operasyonu ile kurtuldukları az önce heber merkezimize ulaşmıştır..
sayın seyirciler bizimle kalın haberiniz olsun iyi günler
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Ceren çok güzel yazmışsın bu senaristlerin bizleri sinir ettiği bir zamanda beni güldürdün allah da seni güldürsün :happy0064

aslında senaristlerimiz böyle bir şeyi hakediyorlar ama neyse ....:img-yes:

zynp-34
08-06-07, 14:48
ablam biz senn her dedğinine inanıyoruz.yanlış çıkarsada çıkar.insalık hali unutabilirsin.zaten bende şu senaristler ve kanald. sayesinde sinir bozukluğu oldu.:img-hyste :img-hyste
hadi hep birlikte forumca cem uzana oy toplamaya gidelim.bir katkımız olur belki.daha oy verecek yaşa gelmedim ama olsun yinede etkili olur:img-hyste

katılıorm sana cnm hadi gidelim oy toplamaya bakırköyden başlayabiliriz hastaneden nasıl olsa orası çok çıktı kanal d sayesinde oy verirler:D benmde yaşım tutmuyo ama olsun insanlık vazifemiz nede olsa bizi delirtmekte üstlerine yok

ceren06
08-06-07, 14:49
Ceren çok güzel yazmışsın bu senaristlerin bizleri sinir ettiği bir zamanda beni güldürdün allah da seni güldürsün :happy0064

aslında senaristlerimiz böyle bir şeyi hakediyorlar ama neyse ....:img-yes:

saol cnm allah inşallah bütün gümüş forumunu güldürür
zaten benimde amacım şu sayfaları okuyanların yüzünde küçük bi gülümseme yaratma bunu başarabildiysem ne mutlu bana

TUĞBA SLC
08-06-07, 14:51

AYGÜZELİM ablacığım sen olmasan zaten biz çoktan kafayı yemiş ve gümüşzedeler olarak bankta yerlerimizi almıştık ben senin verdiğin her tüyoya inanıyorum sen bu bölümde mehmetim gözlerini açıcak diyorsan açıcaktır :img-yes: eminim ve bu habere gerçekten çok sevindim kıvancımın maviş gözlerine hasret kalmıştık yaşasın :happy0064 bu bölümde görücez..

MUSTAFA KE
08-06-07, 14:53
İzleyeceğiz tabii MUSTAFA KE yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Biz ne bölümler atlatmış izleyici topluluğuyuz. Hiç bu zamana kadar izlememezlik ettik mi? Belki çok kızdık, çok sinirlendik, artık bu son dedik, daha fazla bu senaryoya dayanamayacağız dedik ama izledik. Hem de ne mücadeleler vererek. Eve misafir gelir, binbir taklalar atarak mutlaka izlenir, misafirliğe gidilmek mecburiyetinde kalınır, yine ne yapılır edilir mutlaka Gümüş seyredilir. Elektrikler gider, tv uydusu bozulur apar topar o saate çıkar diziyi izleyebileceğin en yakının olana gidersin (evet ben bunu yaptım. Dizinin başlamasına çok az bir zaman kala hayy aksi diyerek arkadaşımın evine koştum)Bütün aksilikleri görmezden gelip izledik bu diziyi. Bu ve bundan sonraki bölümü mü izlemeyeceğiz? Ben sanmıyorum ki Gümüş'ten başka bir diziye daha aynı muameleyi göstereyim? Bu dizi için tv. başında saatlerce her türlü işkence programını seyretmeyi göze alarak fragman beklemedik mi? Bu dizi için sabahlara kadar forumda yorumlar yapıp eğlenmedik mi? En azından bu dizi hepimizi bu forumda buluşturup az çok birbirimizi tanımamıza olanak sağlamadı mı?
Yeri geldiğinde yapımcısından yönetmenine, senaristlerden diğer yetkili şahıslara kızıyoruz. Kendimizce de çok ama çok haklıyız. Ama bu durum bu diziyi bu kadar çok sahiplendiğimizden ileri gelmedi mi? Biz bu dizinin daha iyi yerlere gelmesini, diğer dizilerden farklı olmasını istediğimiz için yapmadık mı tüm eleştirilerimizi? Kızdıysak, yeri geldiğinde küstüysek -ki ben bir ara küsmüştüm- hepsi bu dizi için değil miydi?
Keşke diyorum keşke dizi bitmese de ben yine de herşeye rağmen bu diziyi izlesem. Kızsam, küssem, yerden yere vursam, beğenmesem ama yine de izlemeye devam etsem. Ama yapacak birşey yok. Her güzel bir şeyin sonu olduğu gibi bizde çok büyük etkiler bırakarak, güzellikler bırakarak, dalga geçilebilecek sahneler bırakarak, unutulmaz anlar bırakarak bitecek.
Şimdi MUSTAFA KE Allah aşkına biz nasıl izlememezlik yaparız haa sorarım sana nasıl nasıl?
İzleriz bacım izleriz. Herşeye rağmen hep destek tam destek değil miydik zaten?

Öyle değil mi calinom? Biz değil miyiz, bu diziye yorumlarını replik olarak yazdıran? Biz değil miyiz senaryoları dizi dizi kapışılan? Biz değil miyiz 30 bölüm sonra gerçekleşecek birleşmeyi bastırıp 20 bölümde bitiren? Biz değil miyiz tasvir ettiği sahneler çoğu mahvedilse de diziye konulan? Biz değil miyiz atacağız dedik diye esas oğlana denizi sevdiğini söylettiren? Biz değil miyiz Ağır Abi dedik diye Racon kesmeyi repliklere koyduran? Biz değil miyiz hediye ettikleri esas kızın üzerinde görünce ekrana yapışan? Biz değil miyiz istemiyoruz mafya-silah-şiddet-hapishane diye bu ülkede ilk defa raytingleri düşürerek bunları dizisinden kaldırtan? Biz değil miyiz sevgimizi koyup küllerinden bu diziyi yeniden doğuran? Biz değil miyiz son anda ne olursa olsun deyip binlerce kilometre yapıp sözünü yerine getiren? Biz değil miyiz 3 sezon 4 yıldır,burada birbirini hiç görmediği halde tanıyan? Biz değil miyiz herşeye rağmen hep destek tam destek diyen ve inatla,azimle,gururla dizisini herkese karşı hatta kanalına karşı bile son damlasına kadar savunan? Biz izleyeceğiz elbette.Bütün saçmalamalarına rağmen,400 bölüm de olsa bu oyuncular için,bu ekip için izlerdik..İzlemeyiz diyen var mı?

stml
08-06-07, 14:57
Olamaz, fragmanda bir şeyi unutmuşlar. Orhan yok. :butch: Düşünemiyorum ben Orhansız bir fragman, nasıl olur nasıl olur....... sofa Dayaan dayan gönlüm..... :fighting2 Dayanamam ben orhansız bir fragman izlemeye.....

Dün kaçıncı olduğunu hatırlamadığım bir bölümde Gümüş, mehmet'e şöyle dedi.... "Mehmet, bu lafları senden duyacağımı bilseydim. Bir kurşun da kendime sıkardım" Vaaaouv.... Hiç değişmemiş bu olanlar hep aynı aynı... Ayrılık, hastalık, kaza, felaket, 3 ncü şahıs, nihan..... Ve final....e bak.. Final zaten farklı olsa şaşardım. Şaşırmamam için mutlaka böylesi bir final olmalıydı.. Brrraavo :happy0064

Bir de bank yolcuları için bende Bankta yer istiyorum. Yalnız benimki başka bir yerde EN ÖN SIRADAKİ BANK OLSUN. Neredemi? Doktorumuz yazmış ya ...:
sırasıyla Sevinç G.,Kıvanç T. ve Songül Ö.'nin dediği gibi yine sırasıyla müthiş,şok ve çok beğeneceğimiz bu finalde neler olabilir?
b) M.Can ve Gümüş bebeğin başgöz edilme sahneleri

M. Can ve Gümüş bebeğinin DÜĞÜNÜNDEKİ EN EN ÖN BANK'ı İSTİYORUM. (Sandalyede olur) :bella

dur bi mantık hatası daha yazıyım. 5 senedir Gümüş bebek, hala gümüş bebek. Bu bebek çatır çatır konuşuyor, hala BEBEK hala BEBEK. Ne zaman GÜMÜŞ ÇOCUK, GÜMÜŞ KIZ olacak bu bebek? :img-tomat

çağloş
08-06-07, 15:01
elimize ne geçicekki olan olmuş final bölüm çekilmiş artık bişey yapamayız ancak kv gibi tekrr yayınlanmaya başlar oda çoook saçma olur

intikam almış oluruz biraz geç olur ama olsun.:)

ilk olarak bu bölümü heyecanlı yapacaklar.ve bomba gibi bir final bölümü bizi kapıda bekliyor olacak.:good: ee artık heyecanlı bölümlere alıştık bu bölümede katlanırız diymi ama.

sweety25
08-06-07, 15:02
Olamaz, fragmanda bir şeyi unutmuşlar. Orhan yok. :butch: Düşünemiyorum ben Orhansız bir fragman, nasıl olur nasıl olur....... sofa Dayaan dayan gönlüm..... :fighting2 Dayanamam ben orhansız bir fragman izlemeye.....

Dün kaçıncı olduğunu hatırlamadığım bir bölümde Gümüş, mehmet'e şöyle dedi.... "Mehmet, bu lafları senden duyacağımı bilseydim. Bir kurşun da kendime sıkardım" Vaaaouv.... Hiç değişmemiş bu olanlar hep aynı aynı... Ayrılık, hastalık, kaza, felaket, 3 ncü şahıs, nihan..... Ve final....e bak.. Final zaten farklı olsa şaşardım. Şaşırmamam için mutlaka böylesi bir final olmalıydı.. Brrraavo :happy0064

Bir de bank yolcuları için bende Bankta yer istiyorum. Yalnız benimki başka bir yerde EN ÖN SIRADAKİ BANK OLSUN. Neredemi? Doktorumuz yazmış ya ...:

M. Can ve Gümüş bebeğinin DÜĞÜNÜNDEKİ EN EN ÖN BANK'ı İSTİYORUM. (Sandalyede olur) :bella

dur bi mantık hatası daha yazıyım. 5 senedir Gümüş bebek, hala gümüş bebek. Bu bebek çatır çatır konuşuyor, hala BEBEK hala BEBEK. Ne zaman GÜMÜŞ ÇOCUK, GÜMÜŞ KIZ olacak bu bebek? :img-tomat

evet gümüş bebeğin olayı tamamıyla deli saçması melek ondan yaklaşık bir sene sonra doğdu ama melek daha bebek ama küçük gümüş maşallah yakında kocaya gidicek onun şimdi 1,5 yaşlarında olması gerekiyodu ama 3 yaşlarında bir çocuğu koymuşlar gümüş bebek hormonlu çıktı

calino
08-06-07, 15:10

stml bey kardeşim sen hiç merak etme bu bölüm yine her bölüm olduğu gibi bol bol Orhan abimizi seyrederiz. Fragmanda yer vermemişlerdir çünkü assolistler en son çıkar ya orhan abimizde bu bölüm de çıkacak. Hevesini bölüme sakla derim ben.

çağloş
08-06-07, 15:11
Fragmani anlatan arkadaslar cok tsk...
Ama mehmet olecek mi simdi yaa....kalpi mi duruyor...allahim yaa...ölmesin mehmet...hayirr..ölmesinn.....

canım merak etme ölmiyecek.zaten her dizide böyle sahneler oluyor sonundada ne oluyor düzeliyorlar.hatta bir günde ayağa kalkıyorlar.ondan bir kuşku duymuyorum:img-wink:

sweety25
08-06-07, 15:14
Fragmani anlatan arkadaslar cok tsk...
Ama mehmet olecek mi simdi yaa....kalpi mi duruyor...allahim yaa...ölmesin mehmet...hayirr..ölmesinn.....

merak etme nesrin mehmet öbür dünyaya yolcu değil songül öden güzel bir final dedi aygüzeliminde getirdiği tüyolar sayesinde rahatız mehmet kesinlikle ölmücek senaristler çift dikiş yapıyolar yine kalp durması sahnesi yine klasik hastayı kaybediyoruz replikleri bütün dizilerde en az bir kere olmaması caiz değildir

aygüzeli
08-06-07, 15:21
Öyle değil mi calinom? Biz değil miyiz, bu diziye yorumlarını replik olarak yazdıran? Biz değil miyiz senaryoları dizi dizi kapışılan? Biz değil miyiz 30 bölüm sonra gerçekleşecek birleşmeyi bastırıp 20 bölümde bitiren? Biz değil miyiz tasvir ettiği sahneler çoğu mahvedilse de diziye konulan? Biz değil miyiz atacağız dedik diye esas oğlana denizi sevdiğini söylettiren? Biz değil miyiz Ağır Abi dedik diye Racon kesmeyi repliklere koyduran? Biz değil miyiz hediye ettikleri esas kızın üzerinde görünce ekrana yapışan? Biz değil miyiz istemiyoruz mafya-silah-şiddet-hapishane diye bu ülkede ilk defa raytingleri düşürerek bunları dizisinden kaldırtan? Biz değil miyiz sevgimizi koyup küllerinden bu diziyi yeniden doğuran? Biz değil miyiz son anda ne olursa olsun deyip binlerce kilometre yapıp sözünü yerine getiren? Biz değil miyiz 3 sezon 4 yıldır,burada birbirini hiç görmediği halde tanıyan? Biz değil miyiz herşeye rağmen hep destek tam destek diyen ve inatla,azimle,gururla dizisini herkese karşı hatta kanalına karşı bile son damlasına kadar savunan? Biz izleyeceğiz elbette.Bütün saçmalamalarına rağmen,400 bölüm de olsa bu oyuncular için,bu ekip için izlerdik..İzlemeyiz diyen var mı?
Valla ya canimcim biz deyilmiydik,garaj garaj deyipte 4 kere izleyen..(olmasada gam yemem artik)
Biz deyilmiydik rejim yapan agir abime cikolata yediren.
Biz deyilmiydik ceylan gözlüme verdigimiz hediyeyi arka arkaya seyredip duygulanan..
Biz inadina isteklerimizi gerceklestirdik ya iste yapmadik diyede yanmayacagim.
Burda ekibimizede tesekkürler okuyup bizi kirmadilari icin..

Canlarim aygüzelini nasil bilirdiniz?:img-hyste

daygen
08-06-07, 15:21
sevgili calino ve mustafa ke arkadaşlarım yazdıklarınız tek kelimeyle harika kesinlikle katılıyorum dediğiniz gibi 400 bölümde olsa izlerim inanın çok fazla dizi izlemem birzamanlar ikinci bahar diye bir dizi vardı sevgili şener şen in bir o diziyi severek izledim birde gümüşümü keşke hiç bitmese yada bitecekse kesinlikle vcd sini yapmalılar foruma giremeyen okadar çok gümüş sever varki anlatamam bizim bir müşteri her bölümünü kaydetmiş nekadar güzel dimi bizde istiyoruz lütfen yetkililerle konuşan arkadaşlarımız olursa ne olur rica etsin inanmazsınız ben mail atmayı bilmiyorum sadece burya yazabiliyorum sizler mail atın olurmu.

aygüzeli
08-06-07, 15:24
merak etme nesrin mehmet öbür dünyaya yolcu değil songül öden güzel bir final dedi aygüzeliminde getirdiği tüyolar sayesinde rahatız mehmet kesinlikle ölmücek senaristler çift dikiş yapıyolar yine kalp durması sahnesi yine klasik hastayı kaybediyoruz replikleri bütün dizilerde en az bir kere olmaması caiz değildir

Sevgili sweety teesüf ederim mehmeti öldürdüm unuttunmu bak olmuyor ha hatta gözlerini bile aldim takiyorum..:img-hyste
Tabi dünyaya geri dönüsü tek böbrekli kör memo olarak olacak bakalim o zaman izleyecekmisiniz..:img-hyste malum mavis gözleri özlediniz ya ondan deyom..:img-wink:

zynp-34
08-06-07, 15:25
bnm bu zamana kadars everek islediim 2 tane dizi vardı biri asmalı konak biride gümüş asmalı konak bitincede çok ağlamıştım o hayat bebeğin ağlaması baharla seymenn amerikaya gitmesi falan şimdide gümüş nasıl dayancam ben yha offf çoık zor dizi beğenirm ben islerim ama gümüş gibi olmaz hiçbiri

SNT
08-06-07, 15:28
Valla ya canimcim biz deyilmiydik,garaj garaj deyipte 4 kere izleyen..(olmasada gam yemem artik)
Biz deyilmiydik ceylan gözlüme verdigimiz hediyeyi arka arkaya seyredip duygulanan..

Evet evet tüm bunları biz izledik.Bizim sayemizde 5 milyonda izledi..YATIP KALKIP FORUMA DUA ETSİNLER,tüm 5 milyon.:img-yes:

Kayıp eşyaları ortaya çıkartan, günlüğünden tut,melekli kolyesine kadar..

Gidenlerden haber aldıranda bizdik..(biz neymişiz be abi A. A. A..:icon_whis )

AYGÜZELİMİ nasıl mı bilirdik?Cevap=En doğru ve dürüst tüyocu bilirdik:img-yes:

MUSTAFA KE
08-06-07, 15:29
Tamam daygenim, bak yettim ben.Buradan sesleniyorum:
Yapın şu vcd.leri, yoksa ... (gerisi size kalmış :) )
Şimdi daygenim dediğimiz gibi bizim serde delilik var canım.Şöyle de denebilir:
Hacı hocayı tekkede, hacı hacıyı Mekke'de, deli deliyi dakkada bulurmuş!

Bak bir deli de burada: Sesim geliyür mü elmasım?
Cevap veriyorum eee, seni en garajcı tüyocu bilirdik..
En kırmızı kazakçı tüyocusu...
En sallama özetlerin en sallamayan tüyocusu...
En uzaktan gelen deli tüyocu..
En elmas tüyocu...

TUĞBA SLC
08-06-07, 15:30
ya arkadaşlar belki konuyla alakalı değil ama merak ettim :icon_whis mehmedimin saç rengi biraz koyulaşmış son resimlerde ,saçını boyatmış olabilir mi kıvanç
şu zaman atlaması sahnesi için ne dersiniz ..:img-wink:

sweetrock
08-06-07, 15:35
ya arkadaşlar belki konuyla alakalı değil ama merak ettim :icon_whis mehmedimin saç rengi biraz koyulaşmış son resimlerde ,saçını boyatmış olabilir mi kıvanç

aradan uzun vakit geçince veya üzüntüden bi gecede saçlar beyazlar ya türk sinemasında?burda da tersini denemek istemişler kanımca :):img-hyste

zynp-34
08-06-07, 15:36

sanmam okadarda deil kıyamaz bence o güzlim sarı saçlarına mavi gözlerden mahrum kaldık ama sarı saçlardan bırakmazlar bnce ışıkla alakalı bişey o

sweety25
08-06-07, 15:37
Sevgili sweety teesüf ederim mehmeti öldürdüm unuttunmu bak olmuyor ha hatta gözlerini bile aldim takiyorum..:img-hyste
Tabi dünyaya geri dönüsü tek böbrekli kör memo olarak olacak bakalim o zaman izleyecekmisiniz..:img-hyste malum mavis gözleri özlediniz ya ondan deyom..:img-wink:

doğru yaa ben senin oskarlık senaryonu nasıl unuttum:) bide çok beğenmiştim mehmet mefta olmuştu selenay ablacığım bak bence şu finali iki bölüm halinde yapsınlar 1.si dizinin finali 2. senin yazdığın final 2. finaldede hatta forumcak biz oynasak mehmet rolünü kime versek forumda erkek kıtlığı yaşandığı için mehmet kılığına bizden biri girebilir gözlerini senden ödünç alırız başına sarı peruk altına apartman topuk öbür rollerede ayarlarız bişiler artık:)

sinems_t
08-06-07, 15:38
bayadır yorum yapamıyordum ama şimdi ancak vakit bulabildim.(oss saolsun zaman kalmıyor bana valla)fragmanı ızlerken duygulandım baya e elde degil duygulamamakta.tam 3senedir kacırmadan izledigim bitiyor üzgünm hemde cok ama keşke izleyecegımız su son 2 bolum daha mutlu gecseydi.yani ewt sizlerde soylemişsiniz mehmet ölmeyecek ama bu 2 bolumde hastane görüntüleri yerine daha mutlu sahneleri koyabilirlerdi amma velakin cok gec artık:Dnese ki fragmanı gormek kısmet oldu.inşallah son süper olur ve 3 sezona damgasını nasıl vurduğunu birkez daha gösterir gümüş.buarada kanald deki resımlerden de anşlaşılıyorki mehmet ayağa kalkmış bıle aman baya sewındim.herkese ii yorumlar..

duygu268
08-06-07, 15:38
gümüşü bekleyen mucize ne acaba biliyor musunuz arkadaşlar?bye

sweetrock
08-06-07, 15:40
doğru yaa ben senin oskarlık senaryonu nasıl unuttum:) bide çok beğenmiştim mehmet mefta olmuştu selenay ablacığım bak bence şu finali iki bölüm halinde yapsınlar 1.si dizinin finali 2. senin yazdığın final 2. finaldede hatta forumcak biz oynasak mehmet rolünü kime versek forumda erkek kıtlığı yaşandığı için mehmet kılığına bizden biri girebilir gözlerini senden ödünç alırız başına sarı peruk altına apartman topuk öbür rollerede ayarlarız bişiler artık:)

memeti ben oyniim istiyorum!çok istiorm şuanda.aşkmı ben oyniim lütfen lütfen :) gözlerim mavi...saçlarım da açık kumral olmaz mı?oynarım ben!ben oyniim bebişim :img-hyste

sweety25
08-06-07, 15:43
gümüşü bekleyen mucize ne acaba biliyor musunuz arkadaşlar?bye

mucize işte mehmete böbrek bulunacak iyileşicek mucizeden kastettikleri bu yani heycan yapmaya çalışıyolar ama biz bildiğimiz için dizinin sonunu heyecan kalmıyo sadece nasıl bir mutlu son olacağına dair merakbye

aygüzeli
08-06-07, 15:47
Evet evet tüm bunları biz izledik.Bizim sayemizde 5 milyonda izledi..YATIP KALKIP FORUMA DUA ETSİNLER,tüm 5 milyon.:img-yes:

Kayıp eşyaları ortaya çıkartan, günlüğünden tut,melekli kolyesine kadar..

Gidenlerden haber aldıranda bizdik..(biz neymişiz be abi A. A. A..:icon_whis )

AYGÜZELİMİ nasıl mı bilirdik?Cevap=En doğru ve dürüst tüyocu bilirdik:img-yes:
Seydacim valla bu cevap icin sana ne iyilik yapsam diye düsündüm durdum ve aklima seni basgöz etmek geldi kim diye sorsana bir..:img-wink:

Bak hatta ip ucuda verim..
Dizimize sonradan girdi ama baya bir renk geldi sayesinde..
Ailesine düskün arkasindakillerini giderken bile hayat garantisini saglayip giden bir karekter ne dersin istemeye gidelimmi?
Kim diye sorma sen bilirsin...:img-hyste
Ama diyerleri icinde düsündüm sen yanliz deyilsin merak etme..
Tek tek gelecek kismetleriniz..:img-hyste

maidesara
08-06-07, 15:48
şimdi fragmanı gördüm! yazık ya Şeref Hanımın hali ne öyle... kadın delirmiş gibi gerçekten... son iki bölüm he... haftaya son bölüm yani... ne acayip 3 yıldır izlediğimiz dizi 2 bölüm sonra bitiyo...Çok Özlicem Gümüş ü ...artık başka bi projede görürüz onları...:img-in_lo

svnçgülcn
08-06-07, 15:53
fragmanın ilk başları harikaydı eski günler........keşke son 2 bölümde böyle olsa zaten şeref ipin ucunu bırakmış mehmet öldü diyor başka bi şi demiyor.....ya gümüş kimle uğraşsın...son bölüm bari böyle geçmesin...

aygüzeli
08-06-07, 15:55
Canim a bak olmuyor nasil erkek kitligi var dersin forumda selimtemel varya..hepimize bedel.:img-hyste
Onu koysak mehmetin kiligina ama benim gözleri vermeye hicmi hic niyetim yok..körde olsun canim senaryoda zaten bir eksik kalmisti..

SNT
08-06-07, 15:56
Seydacim valla bu cevap icin sana ne iyilik yapsam diye düsündüm durdum ve aklima seni basgöz etmek geldi kim diye sorsana bir..:img-wink:

Bak hatta ip ucuda verim..
Dizimize sonradan girdi ama baya bir renk geldi sayesinde..
Ailesine düskün arkasindakillerini giderken bile hayat garantisini saglayip giden bir karekter ne dersin istemeye gidelimmi?
Kim diye sorma sen bilirsin...:img-hyste
Ama diyerleri icinde düsündüm sen yanliz deyilsin merak etme..
Tek tek gelecek kismetleriniz..:img-hyste

Şimdi aygüzelim,ben sana onu bana iyilik yap diye yazmamıştım.Yani onlar gerçeklerdi.

Şimdi gelelim aracı olduğun şahsa.Bak ben dedim size bende hafıza zayıflığı var,balık hafızalıyım ben.Böyle bir şahsı tanımıyorumda hatırlamıyorumda..Hem ben evlenmek istemiyorum o yüzden kim olursa olsun evlenmicem işte..

Hem bu dizide evlenecek bir şahısta yok yani..Kimi odun,kimi karısına vurdumduymaz,kimi içkici,kimi katil,kimi arkadaşının aşkına göz diken..Yok valla bu dizide ne evlenecek,ne de eğlenecek adam yok:img-yes: :icon_whis

Bu arada fragmanı hala göremedim,görülecekte birşey yok anlattıklarınızdan anlaşılan.Yalnız Şeref'İ kim kendine getirecek diyordum GÜMÜŞ'müş.iYİ BİRAZ daha sarsın yalıya ilk geldiğinde yaptıklarının intikamını almış olur..

aygüzeli
08-06-07, 15:59
Tamam daygenim, bak yettim ben.Buradan sesleniyorum:
Yapın şu vcd.leri, yoksa ... (gerisi size kalmış :) )
Şimdi daygenim dediğimiz gibi bizim serde delilik var canım.Şöyle de denebilir:
Hacı hocayı tekkede, hacı hacıyı Mekke'de, deli deliyi dakkada bulurmuş!

Bak bir deli de burada: Sesim geliyür mü elmasım?
Cevap veriyorum eee, seni en garajcı tüyocu bilirdik..
En kırmızı kazakçı tüyocusu...
En sallama özetlerin en sallamayan tüyocusu...
En uzaktan gelen deli tüyocu..
En elmas tüyocu...
A bak kirmizi kazagi unutmusum kazak dedigimde ne demisti agir abim cok sicak ama ne yapti kirmizi tisört giydi hemde bol bol...:img-hyste
Valla doktor hanim inan cok duygulandim bu yorumun bu sözlerin altinda kalamam ezilirim sanada kismet buldum desem..:img-wink:
Ah birde bilsen kim tesekkür edersin..
Galiba ben sizi tüm set ekibi oyuncullarla bas göz edecegim..:img-hyste

aygüzeli
08-06-07, 16:03
Şimdi aygüzelim,ben sana onu bana iyilik yap diye yazmamıştım.Yani onlar gerçeklerdi.

Şimdi gelelim aracı olduğun şahsa.Bak ben dedim size bende hafıza zayıflığı var,balık hafızalıyım ben.Böyle bir şahsı tanımıyorumda hatırlamıyorumda..Hem ben evlenmek istemiyorum o yüzden kim olursa olsun evlenmicem işte..

Hem bu dizide evlenecek bir şahısta yok yani..Kimi odun,kimi karısına vurdumduymaz,kimi içkici,kimi katil,kimi arkadaşının aşkına göz diken..Yok valla bu dizide ne evlenecek,ne de eğlenecek adam yok:img-yes: :icon_whis

Bu arada fragmanı hala göremedim,görülecekte birşey yok anlattıklarınızdan anlaşılan.Yalnız Şeref'İ kim kendine getirecek diyordum GÜMÜŞ'müş.iYİ BİRAZ daha sarsın yalıya ilk geldiğinde yaptıklarının intikamını almış olur..
Valla seydacim hatta kismetini kendin bile yazmissin..:img-hyste
Sartlari kosariz kabul eder merak etme cok kuzudur..:img-hyste

Ay fragman dedinizde istemeyerekte olsa rastladim ilk sahnelerde konusan kisi finale dogru son iki bölümü dedi ne..:img-hyste

karam20
08-06-07, 16:05

Bu soruya izninle cevap vermek istiyorum.
Yorumcuların kraliçesi, özetçilerin bir numarası, tüyoların en güzelini bizimle paylaşan yüzümüzde her zaman gülümseme yaratmayı başaran forumun birtanesi....:img-yes: :img-blush Daha söylenek çok şey var ama yeter mi bu kadar AyGüZeLiM

Ayrıca ben bu diziyi 400 değil 1400 bölüm seyredebilirim. Bu ekibi izlemek benim için büyük keyif.:img-yes: Bir garaj sahnesi daha olsa hiç fena olmaz.....:img-blush

MUSTAFA KE
08-06-07, 16:08
A bak kirmizi kazagi unutmusum kazak dedigimde ne demisti agir abim cok sicak ama ne yapti kirmizi tisört giydi hemde bol bol...:img-hyste
Valla doktor hanim inan cok duygulandim bu yorumun bu sözlerin altinda kalamam ezilirim sanada kismet buldum desem..:img-wink:
Ah birde bilsen kim tesekkür edersin..
Galiba ben sizi tüm set ekibi oyuncullarla bas göz edecegim..:img-hyste

Unut gülüm,hatırlatıyorum sana işte..Ay dur tahmin edeyim..Sakın bu..Sakın..:img-fear2 Aman de...aman de...Hayatımın sonunu kodeste geçiremem, benim finalim böyle şok olmamalı..:img-hyste :img-hyste

stml
08-06-07, 16:13
Canim a bak olmuyor nasil erkek kitligi var dersin forumda selimtemel varya..hepimize bedel.:img-hyste
Onu koysak mehmetin kiligina ama benim gözleri vermeye hicmi hic niyetim yok..körde olsun canim senaryoda zaten bir eksik kalmisti..

amaniiiin. iyi bari birileri hatırladı. :img-in_lo :img-in_lo

Şimdi tabi kendimi mehmetlen kıyaslayacak değilim ama, benim gözlerimi de pek beğenirler yani.. yeşil yeşil pek nazarım değer millete... :img-cool2 Yaaaa :img-hyste Bu kadar cıvıdıktan sonra, soruları cevaplıyım....

Canlarim aygüzelini nasil bilirdiniz?

- Seyirciye sorma coker hakkımı kullanmak istiyorum..
- Seyirciler dedi ki BİLMİYORUZ...... :img-hyste Hem de en Mehmetinden..... :img-hyste

ama madem ki Yahya amcandan gözlerini istemiştin. TEK GÖZLÜ BİLİRDİK.....

İşte AyGüzelim!..... :img-pirat :img-pirat :img-pirat

------------
ŞOK :img-fear2 HABER !....
------------

Dizifilm sitesi, Gümüş ailesinin oynadığı
THE RETURN OF THE RAJON ABİ, BİR DAHAKİ SEZON KANAL-??? de
:img-hyste

aygüzeli
08-06-07, 16:14
Bu soruya izninle cevap vermek istiyorum.
Yorumcuların kraliçesi, özetçilerin bir numarası, tüyoların en güzelini bizimle paylaşan yüzümüzde her zaman gülümseme yaratmayı başaran forumun birtanesi....:img-yes: :img-blush Daha söylenek çok şey var ama yeter mi bu kadar AyGüZeLiM

Ayrıca ben bu diziyi 400 değil 1400 bölüm seyredebilirim. Bu ekibi izlemek benim için büyük keyif.:img-yes: Bir garaj sahnesi daha olsa hiç fena olmaz.....:img-blush
Yavrum cok saol ya sendemi..:img-hyste
Valla sanada buluruz bizim sete cokkkkkkk..:img-wink:
Cöp catan bürosu kuracagim adi ise bakirköy bankinin cöp catani..:img-hyste
Peki senin kismet kim bir bilsen ah ah zaten bu ara pek bir bunalimda adamcagiz..:img-blush onu bu bunalimda ancak sen cikartirsin bunu bile düsündüm..

Ya peki bu bölüm mehmet gözünü acmasa bu forum ne yapar beni soruyorum size..:icon_sorr

zynp-34
08-06-07, 16:16
aygüzeli abla yha sölesene şu damat adayını ebndede hafıza kaybı var hatırlamıorum öel birini kim bu snt ye aday damat

SNT
08-06-07, 16:16
Valla seydacim hatta kismetini kendin bile yazmissin..:img-hyste
Sartlari kosariz kabul eder merak etme cok kuzudur..:img-hyste

Ay fragman dedinizde istemeyerekte olsa rastladim ilk sahnelerde konusan kisi finale dogru son iki bölümü dedi ne..:img-hyste

Yok ben kimseyi yazmadım,hatırlamıyorum.İpucu falanda göremiyorum.Şartları kabul etsin etmesin ben dedim,bu dizideki erkekler e evlenilmez diye..Başka adaylar göster canım,bu diziden olmaz..Bak yoksa kendimi atarım hee köprüden:img-swoon vazgeç olurmu??

Son iki bölüm mü dedi,fragmanda ki ses..Üff ya hani diyordum bir ihtimal bitmez 100.bölümde,hani daha uzar belki diyordum:img-wink:

calino
08-06-07, 16:19

SNT'em yapma ama bak bu hayat yalnız çekilmez. Hayatını paylaşacağın birisi olması lazım değil miii?
Ben biraz düşüneyim bakayım sana uygun damat adayını aklımdan birileri geçiyor ama biraz daha emin olmak istiyorum. :)

Fragmanı seyrettim sadece güldüm her zaman ki gibi. Tuvalet kağıtlarını, kağıt havluları çıkartıp ağlanacak bir bölüm olmayacak benim açımdan. Komedi niyetine seyredeceğim. Size de tavsiye ederim. :)

gl_bs
08-06-07, 16:22
slm arkadaşlar fragmanı gördüm çok üzüldüm 3 yıllık efsana aşk sona eriyor fln diyordu ay birde mehmet ölürse çok kötü şüpheye kapıldım bn şimdii ama umarım bişrey olmazzz kurtulur da mutlu bir son olur ama gümüş nasıl cnm bnmm nasıl savaşıyor mehmet içinn

Muge_ds
08-06-07, 16:23
AyGüZeLiM helal sana yaa , wallahi şu kasvetten çıkardın ve yüzlerimizi güldürmeyi başardın canım benim :) Ben de o yüsden senin için "en umulmadık anda bizi güldürmeyi başaran yegane insan" diyebilir miyim??

Ben senin tüyoların arkasındayım canım ... Her ne kadar kasvetli,birbirinin aynısı bölüm izleyecek olsakta,üzerine basa basa söylenilen mucize kelimesinin gerçekleşeceğini düşünüyorum ... Bölümün sonunda da olsa görürüzz inşallah :)

TUĞBA SLC
08-06-07, 16:25
bende bu soruya cvp vermek istedim;:img-wink:

ben bu forma sonradan katıldım sizleride sonradan tanıma şerefine sahip oldum bazen keşke diyorum daha önceden rastlasaydım ama geçti bir kere sizin buradaki dostluğunuz birbirlerinizle yaptığınız o hoş sohbetlere önceden katılmayı çok isterdim...:img-yes:
Aygüzeli ablacığım sizide tanıdığıma çok memnun oldum sizin yorumlarınızla güldük sıkıntılı zamanlarımızda ,sizin verdiiniz tüyolarla rahatladık zaman zaman siz olmasaydınız blki hepimiz bank yolcusuyduk:icon_whis

bende herkes gibi aynı şeyi düşünüyorum siz bu formun biricik ablasısınız seni seviyoruz..:happy0064

MUSTAFA KE
08-06-07, 16:25
Yok ben kimseyi yazmadım,hatırlamıyorum.İpucu falanda göremiyorum.Şartları kabul etsin etmesin ben dedim,bu dizideki erkekler e evlenilmez diye..Başka adaylar göster canım,bu diziden olmaz..Bak yoksa kendimi atarım hee köprüden:img-swoon vazgeç olurmu??

Son iki bölüm mü dedi,fragmanda ki ses..Üff ya hani diyordum bir ihtimal bitmez 100.bölümde,hani daha uzar belki diyordum:img-wink:

Canım bacım benim, bahtsız arkadaşım, sana birşey söyleyeceğim herşey neyse de şu konumun var ya,mahvetti beni.:icon_sorr Ancak sanırım bunu bu senaryoyu bize layık görenler de farketmiş olacaklar ki bizim masal son 4 bölümdür "Uyuyan Güzel" le devam ediyor..:img-hyste :img-hyste

eminek
08-06-07, 16:27
İlk sezon Gümüşte,Gümüşün değişimini Mehmeti kazanmasını izledik.İkinci sezon Gümüşün kendi ayakları üzerinde nasıl durup başarılı olduğunu ve Mehmetin Gümüşe olan aşkını seyrettik.Bu sezonda maalesef göbekten Mehmete bağı olan gereksiz Nihan karakterini ve Meleği ayrıca bir sürü saçma sapan aile çalkantılarını ayrıca kanser,bıçaklanma ve bilumum bir sürü trajediden sonra.

Yarım sezon daha uzasaydı dizide bizde her normal ailenin yaşayabileceği sıradan olayları seyretseydik.Gümüşün yaş gününü,Meleğin biraz daha büyümüş hallerini,ikinci bebeğin sünnet törenini.Mesela bebeğin sünnetinde kirvesi Onur olurdu.Ayrıca acaip olaylar yüzünden tartışan Mehmet ve Gümüşün daha basit olaylardan tartışmasını görseydik.

Daha durgun ve sakin bir aile olarak hiç izlemedik.Yalı dışında başka bir evde çekirdek ailenin yaşayabileceği basit ama tatlı sahneler izleyebilirdik.

aygüzeli
08-06-07, 16:29
SNT'em yapma ama bak bu hayat yalnız çekilmez. Hayatını paylaşacağın birisi olması lazım değil miii?
Ben biraz düşüneyim bakayım sana uygun damat adayını aklımdan birileri geçiyor ama biraz daha emin olmak istiyorum. :)

Fragmanı seyrettim sadece güldüm her zaman ki gibi. Tuvalet kağıtlarını, kağıt havluları çıkartıp ağlanacak bir bölüm olmayacak benim açımdan. Komedi niyetine seyredeceğim. Size de tavsiye ederim. :)
Calinom yavrum baskasina söyleyecegine kendine bak bacim ya peki sen hayatini hep böyle bekarmi gecirecen olmaz ki sana öyle bir kismet buldumki bakmaya kiyamayacaksin ama boynuna dikkat..:img-hyste
Seydanin adayini merak edecegine kendininkini bil bakim seni hic unuturmuyum yavrum..

Zeynepcim sirasi gelsin aciklarim damat adayimizi...

Fragmani aybikecim eklemis cok saol canim benim..
Fragmanda gümüs evde
ne isi var evde peki onu anlamadim serefe bagirmak icinmi gelmis eve..:img-blush

sweety25
08-06-07, 16:30
son bölümde benim merak ettiğim ŞEREF HANIMIN EZELDEN BERİDİR HAYALİNİ KURDUĞU ŞADOĞLU AİLESİNİN VELİAHT PRENSİ doğucakmı yoksa annesinin karnındamı bize veda edicek

_mervevrem_
08-06-07, 16:34
düşündüm de madem şeref hanım deliriyor
ben de karar verdim hazır bir grup samsuna gidecek benim banka alırım yanımda oturuverir:D

hala fragmanı göremedim
esra ceyhanı da izlemeye niyetim yok ayrıca bunaldım dedirten reklamları hiç çekemem...

sweety25
08-06-07, 16:36
düşündüm de madem şeref hanım deliriyor
ben de karar verdim madenm bir grup samd,sunda benim banka alırım yanımda oturuverir:D

hala fragmanı göremedim
esra ceyhanı da izlemeye niyetim yok ayrıca bunaldım dedirten reklamları hiç çekemem...

öbür siteye eklenmiş canım günlerdir beklettikleri fragman son 2 bölümmüş aaaaa çok şaşırdık

SNT
08-06-07, 16:40
Canım bacım benim, bahtsız arkadaşım, sana birşey söyleyeceğim herşey neyse de şu konumun var ya,mahvetti beni.:icon_sorr Ancak sanırım bunu bu senaryoyu bize layık görenler de farketmiş olacaklar ki bizim masal son 4 bölümdür "Uyuyan Güzel" le devam ediyor..:img-hyste :img-hyste

Şimdi doktorcum,MUSTAFA KE'M evet konumum,KÜLKEDİSİNİN SON SAYFASI ne yazık ki.Uyuyan güzele geçmiş olması sadece basım hatası yoksa hala KÜLKEDİSİNDEYİZ..Şimdi merak edilen ,mucize nedir?külkedisinin böbreği prensi kurtaracak mı?Cevap evet:img-yes:

Fragmanı seyrettim sağol aybikecim..Bir ara gözlerim beni yanılttı,Mehmet'e kalp masajı yapan kadın doktoru KADER olarak gördüm.AYGÜZELİM sana katılıyorum,Gümüş neden evde?Şerefi sarsacak başka kimse olmadığı için mi?

Ayrıca calino'cum,bana kısmet bulurken AYGÜZELİM seni düşünmüş bile.Valla sevdim ben bu adayı:)Sende razı ol kısmetine bakalım..

karam20
08-06-07, 16:42
Yavrum cok saol ya sendemi..:img-hyste
Valla sanada buluruz bizim sete cokkkkkkk..:img-wink:
Cöp catan bürosu kuracagim adi ise bakirköy bankinin cöp catani..:img-hyste
Peki senin kismet kim bir bilsen ah ah zaten bu ara pek bir bunalimda adamcagiz..:img-blush onu bu bunalimda ancak sen cikartirsin bunu bile düsündüm..

Ya peki bu bölüm mehmet gözünü acmasa bu forum ne yapar beni soruyorum size..:icon_sorr

AyGüZeLiM kim bu kişi pek merak ettim. Onu bunalımdan çıkaracağımı düşünüyorsun ama Gümüş'ün şok finalinden sonra beni kim bulalımdan çıkaracak soruyorum sana.:img-hyste Artık biz kardeş kardeş bankta otururuz..:img-hyste :img-hyste

Bu bölüm Mehmet gözlerini açmazsa sana bu forum hiç bir şey yapmaz canım. Dedim ya sen bu forumun birtanesisin.:img-blush Sana hiç kıyarmıyız. Ama bu senaryodan sorumlu kişileri elimize geçirirsek bilemiyorum. (en Mehmet'inkinden):fighting2 :dito :icon_whis

calino
08-06-07, 16:42
Calinom yavrum baskasina söyleyecegine kendine bak bacim ya peki sen hayatini hep böyle bekarmi gecirecen olmaz ki sana öyle bir kismet buldumki bakmaya kiyamayacaksin ama boynuna dikkat..:img-hyste
Seydanin adayini merak edecegine kendininkini bil bakim seni hic unuturmuyum yavrum..

Zeynepcim sirasi gelsin aciklarim damat adayimizi...

Fragmani aybikecim eklemis cok saol canim benim..
Fragmanda gümüs evde
ne isi var evde peki onu anlamadim serefe bagirmak icinmi gelmis eve..:img-blush

Şimdi AYGÜZELİM tabi kii bu hayat bekar olarak geçmez ama ben dahaca okuyorum. Daha okulum bitecek, kariyer yapıcam yanii ohoooo daha önümde çok zamanım var.
Amma illa yok everecem sen kendi adayını tahmin et diyorsan ediyorum. Tiziano. O di mi O, O evet O, O. Tamam ben ona razıyım. Hemen başlayalım hazırlıklara hee?

Ben bu bölüm ışıkcının marifetlerini 8 göz ile bekleyeceğim. Acaba yine gözler, dudaklar, saçlar bana ışık dolayısı ile abartılı gelecek miii?
Veeee en önemlisi siyah, topuklu, taşlı gece ayakkabısı Gümüş'ün ayağında olacak mıı? Acaba mümkün müdür bana o ayakkabıyı vermelerii? Hatıra olarak saklıcam da.:icon_whis

zynp-34
08-06-07, 16:44
mehmetin fenalaşması ve şerefin delirmesi aynı gün çünkü gümüşün kıyafeti aynı
bnm aklıma şöle bişey geldi:mehemt komadan çıkmamış olsa gümüş ölsede ewe geri dönemz demekki iileşti tehlikeyi atlattıki ewe geri döndü belki bu bölüm açar o mavi gözlerini

TUĞBA SLC
08-06-07, 16:45
fragmanı gördüm sonunda ekleyen arkadaşa çok teşekkürler nasıl bir fragmandı bu ya birde yetmezmiş gibi fondaki ses resmen bizlere inat sanki biz gümüşün bittiğini bilmiyoruz ay biran önce mehmet iyileşsin de güzel bölümler izleyelim artık kafayı yiyeceğim yakında

bu arada songülümün mehmete söylediği sözler çok güzeldi beni çok etkiledi (tabi songülümün etkisi büyük bunda) keşke mehmette bu sözleri duysa gümüşün onsuz yapamayacağını bir kez daha anlasa off..

zynp-34
08-06-07, 16:48
Şimdi AYGÜZELİM tabi kii bu hayat bekar olarak geçmez ama ben dahaca okuyorum. Daha okulum bitecek, kariyer yapıcam yanii ohoooo daha önümde çok zamanım var.
Amma illa yok everecem sen kendi adayını tahmin et diyorsan ediyorum. Tiziano. O di mi O, O evet O, O. Tamam ben ona razıyım. Hemen başlayalım hazırlıklara hee?

Ben bu bölüm ışıkcının marifetlerini 8 göz ile bekleyeceğim. Acaba yine gözler, dudaklar, saçlar bana ışık dolayısı ile abartılı gelecek miii?
Veeee en önemlisi siyah, topuklu, taşlı gece ayakkabısı Gümüş'ün ayağında olacak mıı? Acaba mümkün müdür bana o ayakkabıyı vermelerii? Hatıra olarak saklıcam da.:icon_whis

aman calinocum oda dertmi çocukta yaparsın kariyerde bu hayat tek geçmez yoksa delirirsin mazallah bankımı kaparsın olmaz
ben bu konuda çok rahatım çünkü daha yaşıma var kendimi şanslı hissediorum:D

SNT
08-06-07, 16:57
aman calinocum oda dertmi çocukta yaparsın kariyerde bu hayat tek geçmez yoksa delirirsin mazallah bankımı kaparsın olmaz

Değil mi,zynp-34'çüm.Calinomu hem uzaklara vermeyiz,AYGÜZELİM'in bulduğu hem iyi hem yakın,Gelir giderizde evine..:icon_whis

Bu arada fragmanın başı beni duygulandırdı.Neler gelmiş,neler geçmiş..Koskoca 3 sene geçmiş, ama finalde yine hastahaneye bağımlı kalmışız.Neyse olan olmuş,yapacak birşey yok..:icon_sorr

Hepiniz hoşçakalın,tekrar görüşmek üzere canlarımbye

aygüzeli
08-06-07, 16:59
AyGüZeLiM helal sana yaa , wallahi şu kasvetten çıkardın ve yüzlerimizi güldürmeyi başardın canım benim :) Ben de o yüsden senin için "en umulmadık anda bizi güldürmeyi başaran yegane insan" diyebilir miyim??

Ben senin tüyoların arkasındayım canım ... Her ne kadar kasvetli,birbirinin aynısı bölüm izleyecek olsakta,üzerine basa basa söylenilen mucize kelimesinin gerçekleşeceğini düşünüyorum ... Bölümün sonunda da olsa görürüzz inşallah :)
Müge güldünmü ya benim halime bir sor öldüm burda hatta yeni sandalyeyi bile kiriyordum az kalsin..:img-hyste
Sendemi bak sanada öyle bir kismet bulacagimki mezardaki ölüyü bile diriltecegim artik kismetlerinizin hesabini tüm forum adina sorarsiniz..
Demistim dimi tüm seti alacagiz hatta oyunculari dagitim bile tek tek..
Biz setimizede oyuncumuzada böyle sahip cikariz baska foruma kaptirmakmi asla..:img-hyste

Eh yine araya katim bir yorum..
Fragmanda mehmet yinemi fenalasti ne?
Adama kalp masaji yapmaktan olan organlarini katledecekler..

zynp-34
08-06-07, 17:03
yha kafama takıldı bu defnenin denizine noldu küçük aşık hala denizi seviomu diğer kızla arası nasıl orhanı isliceğimize bari bunu isleyelimde en azından tw parçalamak yerine biraz güleriz çok özledim ben ev cadısını

calino
08-06-07, 17:09

zynp-34'cüğüm canım o kolay çocukta yaparım kariyerde ama yaşım küçük ayol. Bacak kadar çocuğum ben daha. :icon_whis

SNT sen kendine bak tamam mı? Bana laf atma oradan. Bir de eski komşum olacaksın. Cık cık cık hiç yakıştıramadım. Destek olacağına köstek oluyon. :icon_whis

Fragmanda yayınlanan kısacık eski sahneler ne kadar da güzeldi. Neler seyrettik zamanında bee heyyt bee! Nerede şimdi o eski bölümler? Ahh ahh!

aygüzeli
08-06-07, 17:11
amaniiiin. iyi bari birileri hatırladı. :img-in_lo :img-in_lo

Şimdi tabi kendimi mehmetlen kıyaslayacak değilim ama, benim gözlerimi de pek beğenirler yani.. yeşil yeşil pek nazarım değer millete... :img-cool2 Yaaaa :img-hyste Bu kadar cıvıdıktan sonra, soruları cevaplıyım....

- Seyirciye sorma coker hakkımı kullanmak istiyorum..
- Seyirciler dedi ki BİLMİYORUZ...... :img-hyste Hem de en Mehmetinden..... :img-hyste

ama madem ki Yahya amcandan gözlerini istemiştin. TEK GÖZLÜ BİLİRDİK.....

İşte AyGüzelim!..... :img-pirat :img-pirat :img-pirat

------------
ŞOK :img-fear2 HABER !....
------------

Dizifilm sitesi, Gümüş ailesinin oynadığı
THE RETURN OF THE RAJON ABİ, BİR DAHAKİ SEZON KANAL-??? de
:img-hyste
Usagum bir kere göz mevzusuna gelelim yesil gözüde severim ama nazar deydiriyormussun olmaz..mavi tercihimiz..allah gözlerini sana ve sana buldugmum kismete bagislasin...:img-hyste
Hem ne tek gözü yahu iki gözünüde aldim..mavisimin.organ bagisi yapti yahu adam.

Usagum aman bana bir daha kanal d deme..su agir abimin dizisini baska kanal satsak olmazmi?

zynp-34
08-06-07, 17:11
zynp-34'cüğüm canım o kolay çocukta yaparım kariyerde ama yaşım küçük ayol. Bacak kadar çocuğum ben daha. :icon_whis

SNT sen kendine bak tamam mı? Bana laf atma oradan. Bir de eski komşum olacaksın. Cık cık cık hiç yakıştıramadım. Destek olacağına köstek oluyon. :icon_whis

Fragmanda yayınlanan kısacık eski sahneler ne kadar da güzeldi. Neler seyrettik zamanında bee heyyt bee! Nerede şimdi o eski bölümler? Ahh ahh!

KAÇ YAŞINDASINKİ?

aygüzeli
08-06-07, 17:16
bende bu soruya cvp vermek istedim;:img-wink:

ben bu forma sonradan katıldım sizleride sonradan tanıma şerefine sahip oldum bazen keşke diyorum daha önceden rastlasaydım ama geçti bir kere sizin buradaki dostluğunuz birbirlerinizle yaptığınız o hoş sohbetlere önceden katılmayı çok isterdim...:img-yes:
Aygüzeli ablacığım sizide tanıdığıma çok memnun oldum sizin yorumlarınızla güldük sıkıntılı zamanlarımızda ,sizin verdiiniz tüyolarla rahatladık zaman zaman siz olmasaydınız blki hepimiz bank yolcusuyduk:icon_whis

bende herkes gibi aynı şeyi düşünüyorum siz bu formun biricik ablasısınız seni seviyoruz..:happy0064
Tugbacim cok cok saol simdi sanada bulim diyecegim bu iste yas siniri var..
Ki yasini bilmiyorum..:img-hyste duruma bagli..
Hatta soruyu bilincli sordum ve cevap yazanlara kismet buldum hemde ne karizma hepsi sorma gitsin...ölmek var dönmek yok dedim ya baska foruma kaptirmakmi asla..:img-wink:

Mehmet ayaga kalmasa ne olacak peki benim halim? baglantiyi onlar yapiyor ben sadece olan sahneleri biliyorum..:img-blush

zynp-34
08-06-07, 17:18
Hatta soruyu bilincli sordum ve cevap yazanlara kismet buldum hemde ne karizma hepsi sorma gitsin...ölmek var dönmek yok dedim ya baska foruma kaptirmakmi asla..:img-wink:

Mehmet ayaga kalmasa ne olacak peki benim halim? baglantiyi onlar yapiyor ben sadece olan sahneleri biliyorum..:img-blush

yha o zaman bende cvp veriorum bu soruya forumun tüyocusu ben mehmeti istiyorum ayarlarmısın yaş sınırını boşver aşk engel tanımaz alt tarafı 9 yaş var aramızda

aygüzeli
08-06-07, 17:20
Simdi burda kismetin en alasini mavis hocama buldum..
Hocam nerdesin bak sana kimi buldum bir bilsen..
Valla eledim elledim megersem enistelerin icinde ben en cok bu enistemi severmisim yahu..:img-hyste kafada ama parliyor :img-hyste

Valla benim gecen bölümden aklima takilan orhan acep cam kenarindan gitti bu simdi bize mesajmiydi?ve cam kenari dahami emniyetli oluyor bilelimde ona göre bilet alirken alalim dimi ama..
Mesajsa evet desinler..:img-hystekarnim agridi senaristlerin mesajlarindan.

Zeynepcim sansina küs mehmeti verdim..kime diye sorma sahibi kendini bilir..:img-hyste

Muge_ds
08-06-07, 17:25
Müge güldünmü ya benim halime bir sor öldüm burda hatta yeni sandalyeyi bile kiriyordum az kalsin..:img-hyste
Sendemi bak sanada öyle bir kismet bulacagimki mezardaki ölüyü bile diriltecegim artik kismetlerinizin hesabini tüm forum adina sorarsiniz..
Demistim dimi tüm seti alacagiz hatta oyunculari dagitim bile tek tek..
Biz setimizede oyuncumuzada böyle sahip cikariz baska foruma kaptirmakmi asla..:img-hyste

Eh yine araya katim bir yorum..
Fragmanda mehmet yinemi fenalasti ne?
Adama kalp masaji yapmaktan olan organlarini katledecekler..

Off canım naptın sen yaa , şu yazıyı okuduğumda kalbime iniyordu :img-hyste Genç yaşta benide mezara gönderiyordun ... Sonra kertme işlemini gerçekleştirmek için ikimizide diriltmek zorunda kalacaktın :img-hyste :img-hyste Diyorum ki benim kısmetin öyle illahi ekran önünden olmasına gerek yoktu , ben kamera arkasından birine de talip olabilirdim :)

Dejavu yaşıyacağız AyGüZeLiM ... Bunlardan biride tekrardan kalp mesajı izliyor olmamız ... Var mı Mehmet gibi sağlamı :) Adam dizinin başından beri ne olaylar atlattıda bana mısın demedi ... ama baksana adam hayata nasıl sıkı tutunmuş ve tüm olanlara karşın hayatı bırakmıyor , birde bu adam hayata küskün bir rolü oynuyordu değil mi ??? Gümüşe helal olsun walla ,bizimde mi hayatımıza bizi böyle hayata bağlayacak bir karakter girse acaba ?? Çevreme bakıyorum da hiç böyle bir insan yok , bize ancak odunumsular (h.y.r :img-hyste ) denk geliyor :img-hyste

TUĞBA SLC
08-06-07, 17:31

yaş sınırlaması önemli değil Aygüzeli ablacığım sen bana mehmedimi ayarla yeter:img-hyste ama o zamanda gümüşte mehmetsiz yaşayamazki bem bunu gümüşüme yapamam dimi ama :img-yes:

mavıs09
08-06-07, 17:36
Simdi burda kismetin en alasini mavis hocama buldum..
Hocam nerdesin bak sana kimi buldum bir bilsen..
Valla eledim elledim megersem enistelerin icinde ben en cok bu enistemi severmisim yahu..:img-hyste kafada ama parliyor :img-hyste

Valla benim gecen bölümden aklima takilan orhan acep cam kenarindan gitti bu simdi bize mesajmiydi?ve cam kenari dahami emniyetli oluyor bilelimde ona göre bilet alirken alalim dimi ama..
Mesajsa evet desinler..:img-hystekarnim agridi senaristlerin mesajlarindan.

Zeynepcim sansina küs mehmeti verdim..kime diye sorma sahibi kendini bilir..:img-hyste

ne ne bana ha? demek öyle ha?en alası ha? aklıma geleni başıma mı getirdin sen canısı? aman dur canısı. şu an aynen şu şekildeyim:img-fear2. yok ben istemem isteyene de mani olmam.
valla doktorcum gel biz seninle kısmetlerimizi bir tokuşturalım. belki birimiz yırtarız. hani belki biri beyin kanamasından gider böylece. yalnız sanırım bu konuda sen şanslı olursun. benim kısmetim senin kısmetinin kafasını yarmakla kalmaz hatta kırar. bu durumda olan bana olur. kodesiben boylerım gibime geliyor. bu durumda bu benim şok finalim mi oldu şimdi? ağlamak istiyorum.:sad53: daha hayatımın baharındayken ben kodeslerde.:img-hyste

şimdi şu fragman hakkında bir iki bir şey diyeyim. gümüş' üm şeref' e öyle bir bağırıyor ki sesi gürültü sınırı olan 80 desibeli bilem geçiyordur sanırım. gümüş' ün herhalde ilk kez bu kadar bağırdığını duyuyoruz. aferin be gümüş' üm. ama şöyle bir o...lukyapan mehmet' e bağırmadın ya ben ona yanıyorum. içimde kaldı valla.

karamım evet sanırım biz yine çözemeyeceğiz bu kalp masajı olayını. ay ben meraktan çat diye çatlamak üzereyim. ay kime gitsem kimlere sorsam? zaten AyGüZeLiM' in bulduğu kısmetten sonra bu haldeyim :img-fear2 birde meraktan çatlayacağım:blink: ama bulacağım karamım. söz gerekirse bunun içinde delilik yaparım. olmaz mı canım?

sweety25
08-06-07, 17:40
AYGÜZELİM çok amaçlı bir insansın yok yok sende tüyo veriyosun senaryo yazıyosun forumdakilere kısmet buluyosun yakında forumda kız isteme töreni bile düzenlenebilir:)

bahargokhan
08-06-07, 17:48
Evet dizimiz gerçekten de bitiyor.
bir umuttu söylenenler bitmemesi için .her yazılandan bir anlam çıkarmıştım belki bitmezdiye ama bugün sabahtan aksam üstüne kadar bekleye bekleye bir çok işkenceyi göze alarak(naıcer-daıser.callsell,hürriyet gazetesının tatlılarrrrr,dolmalarrrrrrrrrrr.börekler çöreklerrrrrrrrr reklamlarını ızleyerek)izledim fragmanı ve hala etkısındeyım.gercekten de cok gec kesfetmısım bu fılmı.hayatımda yasadıgım tranva acı olay,umutsuzlukla bogusurken bu dızı bır umut oldu benım ıcın.hayata tutunus gıbı.bekledıgım bırsey yokken ''evet ben cumartesı gunu gumusu seyredecegım ''diye kafamı mesgul ettıgım anlar bıtecek haftaya ..ve ben bılmıyorum artık gerısını dusunemıyorum.
fragman ıcın bırsey soylemek gerekırse bası, dızı bıttıgı ıcın hatırlatma mahıyetınde yanı bunlar yasanarak gectı anlamında ve devamındakı sahneler ıse hıc dusunulmeden cekılmıs acımasız sahneler bence.hastanelerde nıce ınsan acılar cektı ben 2 bolumdur o sahnelere bakamıyorum bu bolumde oyle olacak.. bu bolumde hastane sahnelerı dızının ıkıncı yarısında son bulur umarım.devamı ıse fınale yol alacak sahneler olur bence.bu arada gumusun hamılelıgınden bahsedılıyor forumda su donem olmaz herhalde tedavı asamasında yanı onceden hamıle kaldıysa da mumkun gozukmuyor.bellıkı doruysa hamılelık olayı zaman atlaması yapılacak ve o zaman gozukecek....
Ben bu durumu kabullenemıyorum her bolumu sındıre sındıre seyrederken en guzel en can alıcı sahnelerı belkı de sanıyelerı sayarak seyredecegız ve devamı olmayacak cok kotu.benı en cok da uzen yanı ılıklerıme kadar hıssettıgım baharımı ve gokhanımı seyredemeyecek olmam.gumusle mehmetın askına ımrenmeden bakamayacak olmam.cok yazık olacak cok gerıye donusu yok bılıyorum 16 hazıran gumus severler ıcın unutulmaz bır gun olacak umarım mutlu son olur butun sadogllu ve lefkelı aılesı ıcın....selımıde ben guatamalaya yollayacagım...berkte akıllanır belkı son bolumlerde fena cocuk degıl bakarsın melek kesılır bır an.....BAHAR&GÖKHAN ÇOK YAKISIYORRSUNUZ COK

MUSTAFA KE
08-06-07, 17:49
ne ne bana ha? demek öyle ha?en alası ha? aklıma geleni başıma mı getirdin sen canısı? aman dur canısı. şu an aynen şu şekildeyim:img-fear2. yok ben istemem isteyene de mani olmam.
valla doktorcum gel biz seninle kısmetlerimizi bir tokuşturalım. belki birimiz yırtarız. hani belki biri beyin kanamasından gider böylece. yalnız sanırım bu konuda sen şanslı olursun. benim kısmetim senin kısmetinin kafasını yarmakla kalmaz hatta kırar. bu durumda olan bana olur. kodesiben boylerım gibime geliyor. bu durumda bu benim şok finalim mi oldu şimdi? ağlamak istiyorum.:sad53: daha hayatımın baharındayken ben kodeslerde.:img-hyste

mavişim olmuyor ama bu durumda sen benim finali şok kare yaptın olmaz! Gümüş misali adamın başında hastanelerde bekle hiç işin yoksa,sonra git bir de yas tut! Olmaz, hani küçük çocuklarla yumurta tokuşturulur ya öyle yapalım biz de, benimki seninkine daha sert vursun,seninki şakacıktan öyle dursun!:icon_whis İkimiz beraber kodese.Hem böyle internet falana da para vermeli olmayız..:img-hyste :img-hyste
Fragman ve özette ben sürekli yazmaktan bıktım ama şu son 4 bölümdür hep birşey eksik.Uzun zamandır yoksunluk sendromunu yaşıyorum zaten,olmaz olamaz! Mümkünse Gümüş evde 5.5 (ki bir rivayete göre de 8) şiddetindeki Şeref'te yarattığı sarsıntıdan sonra bir falcıya gidip Mehmet yaşayacak mı diye fal baktırsın! Ya da ya da bakın en son denemediğiniz bu fal kaldı ona baksın: Papatya!:img-hyste :img-hyste

batuhan_gumus
08-06-07, 17:51
evet yeni basligimiz hayirli olsun arkadaslar fragmani gören oldu mu ben da görmedimm simdi dobra dobra var euro d de artik öglenleri cikioyorr dobra dobra hayrett sapiti bu lar valla neyse ee fragamnada ne oluyor arkadaslar?

TUĞBA SLC
08-06-07, 17:54
evet yeni basligimiz hayirli olsun arkadaslar fragmani gören oldu mu ben da görmedimm simdi dobra dobra var euro d de artik öglenleri cikioyorr dobra dobra hayrett sapiti bu lar valla neyse ee fragamnada ne oluyor arkadaslar?

cnm tv başında beklemene gerek yok bir arkadaşımız sağolsun diğer siteye linkini eklemiş izleyebilirsin :img-yes:

HG_GUMUS
08-06-07, 17:55
arkadaşlar fragman youtube a eklenmişş
çok güzel başlıyor fragman ada sahnesi fln çok güzell ama o sahneler geçerken jenerik müziği çalsalardı daha iyi olurdu bence

tvdekikız
08-06-07, 17:59
çok güzel başlıyor fragman ada sahnesi fln çok güzell ama o sahneler geçerken jenerik müziği çalsalardı daha iyi olurdu bence
bulamadım ama ben youtube da :(

MUSTAFA KE
08-06-07, 17:59

Fragmanda ne mi oluyor? Uyuyan Güzel derin uykuda. Prensesin öpücükleri de yetmedi fakire, mucizeye kaldı iş.Bankı açık arttırmaya çıkarıyoruz çok talip var. Tesadüf Bahar'la Gökhan'ın yeni ilişkisinin adı.Yani eski tas,eski hamam senin anlayacağın.
Biz de öyle aramızda tepki pardon sohbet ediyorduk.Can sıkıntısı işte..:img-hyste :img-hyste

karam20
08-06-07, 18:02

şimdi şu fragman hakkında bir iki bir şey diyeyim. gümüş' üm şeref' e öyle bir bağırıyor ki sesi gürültü sınırı olan 80 desibeli bilem geçiyordur sanırım. gümüş' ün herhalde ilk kez bu kadar bağırdığını duyuyoruz. aferin be gümüş' üm. ama şöyle bir o...lukyapan mehmet' e bağırmadın ya ben ona yanıyorum. içimde kaldı valla.

karamım evet sanırım biz yine çözemeyeceğiz bu kalp masajı olayını. ay ben meraktan çat diye çatlamak üzereyim. ay kime gitsem kimlere sorsam? zaten AyGüZeLiM' in bulduğu kısmetten sonra bu haldeyim :img-fear2 birde meraktan çatlayacağım:blink: ama bulacağım karamım. söz gerekirse bunun içinde delilik yaparım. olmaz mı canım?

Canım biz bu olayı çözene kadar daha çok kalp masajı izleriz dizide. (Ben bir tane daha bekliyorum bu sahneden yapmazlarsa darılırım.:img-hyste ) Senden korkulur kesin bulursun buna eminim. Yap bir delilik daha bunun için.:img-yes: Artık banada haber verirsin dimi benimde merakım gider sayende.

Ayrıca kısmetin hayırlı olsun canım.:img-hyste AyGüZeLiM onu uygun gördüyse bir bildiği vardır dimi ama :img-wink:

<GüMüŞ>
08-06-07, 18:04
arkadaşlar öncelikle yeni başlığımız hayırlı olsun...
fragmanı az önce seyrettim izlemeyenler için özet geçim ben: eski günlerdeki mutlu resimlerini koymuşlar çok güzel olmuş yanlız bi süre sonra mehmete bişeyler olduğunu gümüşün ve berkin çığrışları duyuluo:sad53: BİŞEY YAPIN die doktorlara bağırıolar işte doktorlar gelio mehmeti yaşatmak için uğraşıolar :sad53: gümüş BENİ BIRAKMA UÇURUMUN KENARINDAYIM falan diyo tabi böle basit anlşatıom ama insanın tüyleri diken diken oluyo:sad53: neyse sonra gümüş şerefe bağırıo OĞLUN ÖLMEDİ KENDİNE GEL falan die ve finale son iki bölüm kala die biri söylüo ya ben orda koptum offf ya nası ayrılcaz biz bu diziden artık sonuna harbiden gelmişiz inansakta inanmak istemesekte mutlaka fragmanı izleyin arkada:sad53:

mavıs09
08-06-07, 18:06
mavişim olmuyor ama bu durumda sen benim finali şok kare yaptın olmaz! Gümüş misali adamın başında hastanelerde bekle hiç işin yoksa,sonra git bir de yas tut! Olmaz, hani küçük çocuklarla yumurta tokuşturulur ya öyle yapalım biz de, benimki seninkine daha sert vursun,seninki şakacıktan öyle dursun!:icon_whis İkimiz beraber kodese.Hem böyle internet falana da para vermeli olmayız..:img-hyste :img-hyste
Fragman ve özette ben sürekli yazmaktan bıktım ama şu son 4 bölümdür hep birşey eksik.Uzun zamandır yoksunluk sendromunu yaşıyorum zaten,olmaz olamaz! Mümkünse Gümüş evde 5.5 (ki bir rivayete göre de 8) şiddetindeki Şeref'te yarattığı sarsıntıdan sonra bir falcıya gidip Mehmet yaşayacak mı diye fal baktırsın! Ya da ya da bakın en son denemediğiniz bu fal kaldı ona baksın: Papatya!:img-hyste :img-hyste

bak canım eminsin demi? ikiside gidiciyse yapalım böyle. yok ikiside yoğun bakım falan olursa hiç çekilmez ha. bari birimiz yırtalım. bak şöyle yapsak. ikisini gaza getirelim kurbanlık koçlar gibi tokuşturalım. hani böyle geri geri gidip gerildikten sonra koşa koşa tokuşsunlar. :img-hyste bak öyle olursa ikiside gider. nereye mi? sen anladın canım. o zaman ikimizde kodese gideriz. dediğin gibi internet parası da ödemeyiz. ayrıca parmaklarımız ağrımaz, gözlerimiz bozulmaz, boynumuz tutulmaz, belimiz bükülmez. ooo valla çok karımız olur. evet evet biz böyle yapalım. aklınla bin yaşa canısı. ayrıca oralarda yaban ellerde yalnızda kalmayız. birbirimizle kader ortağı olmuş oluruz. hem calino' m, SNT' em bizi ziyarete gelirler bol bol. hatta hatta güzel gözlüm bilem gelir belki. yalıda göremedik bari kodeste görmüş oluruz. belki ağır abimizde gelir. eee ekipten birileriyle AyGüZeLiM bizi baş göz ettiğine göre nede olsa yengeleri olucez dimi ama?

ah eski mutlu sahneler? ne demeye fragmanda gözümüze sokuyorsunuz bu sahneleri? bakın bu sahneleri de biz yazdık bu bölüm izleyeceğiniz sahneleri de biz yazdık mı diyorsunuz? iyi bir halt ettiniz.

calino' m evet canım biz bu diziyi her halukarda izledik. sinirde olsak, delirsekte, banklara talipte olsak izlemeye devam edeceğiz. o bizim dizimiz. kimileri bizi kaale almasada biz bu diziyi kalbimize yazdık. asla da silmeyeceğiz.

batuhan_gumus
08-06-07, 18:09
Fragmanda ne mi oluyor? Uyuyan Güzel derin uykuda. Prensesin öpücükleri de yetmedi fakire, mucizeye kaldı iş.Bankı açık arttırmaya çıkarıyoruz çok talip var. Tesadüf Bahar'la Gökhan'ın yeni ilişkisinin adı.Yani eski tas,eski hamam senin anlayacağın.
Biz de öyle aramızda tepki pardon sohbet ediyorduk.Can sıkıntısı işte..:img-hyste :img-hyste

cok sagol cnmm yaa sen harikasin beni yine güldürdünn bee demek fragman iyi baslio bu güzel haberr

not:uff ya 100 bölümü izliyemicem konsere gidiyorum:happy0064 artik gece yarisi izlerimm gumuss bitmeee:icon_sorr

calino
08-06-07, 18:09

Yaa benim itirazım var ama. Böyle olmaması lazımdı. Gümüş salya sümük, hüngür hüngür ağlarkene gözyaşları Mehmet'in vücudunun belli başlı bilimum yerlerine damlayıp ayılması lazımdı. Bu işte bir yanlışlık var, bu senaryo da bir terslik var. Bunu kabul edemiyorum. olmaz, olmamalı bir kere diğer Türk film ve dizilerine aykırılık var. Cık cık cık hiç yakıştıramadım.

Ayrıca MUSTAFA KE bak çok doğru bir konuya parmak bastın tebrik ederim. Bende aynı senin gibi bir eksiklik hissediyordum ama henüz bunu bulamamıştım meğer bizim falcı teyzemiş. Ne çok özlemişim onu. Gümüş'ün hemen Ada'ya gidip o falcıyı bulması lazım. Geleceği o teyzemizin elinde. Artık papatya falı mı bakar ne yapar ben bilmem. Ama şu da bir gerçek falcı teyzemiz el falında çok başarılı bunu kabul etmemiz lazım di mi ama?:icon_whis

tvdekikız
08-06-07, 18:11
youtube linki verirmisiniz.lütfennnnnnnn çatlıycam meraktan...lütfennnnnnnnn

<GüMüŞ>
08-06-07, 18:16
ya şimdi gümüş bitince bu gümüş formuda kapancak bilen warmı???

batuhan_gumus
08-06-07, 18:17
ya you tube yokk gumusun fragmani ben simdi baktimm uff bari ciksindaa kanal d de izlimm

MUSTAFA KE
08-06-07, 18:21
bak canım eminsin demi? ikiside gidiciyse yapalım böyle. yok ikiside yoğun bakım falan olursa hiç çekilmez ha. bari birimiz yırtalım. bak şöyle yapsak. ikisini gaza getirelim kurbanlık koçlar gibi tokuşturalım. hani böyle geri geri gidip gerildikten sonra koşa koşa tokuşsunlar. :img-hyste bak öyle olursa ikiside gider. nereye mi? sen anladın canım. o zaman ikimizde kodese gideriz. dediğin gibi internet parası da ödemeyiz. ayrıca parmaklarımız ağrımaz, gözlerimiz bozulmaz, boynumuz tutulmaz, belimiz bükülmez. ooo valla çok karımız olur. evet evet biz böyle yapalım. aklınla bin yaşa canısı. ayrıca oralarda yaban ellerde yalnızda kalmayız. birbirimizle kader ortağı olmuş oluruz. hem calino' m, SNT' em bizi ziyarete gelirler bol bol. hatta hatta güzel gözlüm bilem gelir belki. yalıda göremedik bari kodeste görmüş oluruz. belki ağır abimizde gelir. eee ekipten birileriyle AyGüZeLiM bizi baş göz ettiğine göre nede olsa yengeleri olucez dimi ama?

ah eski mutlu sahneler? ne demeye fragmanda gözümüze sokuyorsunuz bu sahneleri? bakın bu sahneleri de biz yazdık bu bölüm izleyeceğiniz sahneleri de biz yazdık mı diyorsunuz? iyi bir halt ettiniz.

calino' m evet canım biz bu diziyi her halukarda izledik. sinirde olsak, delirsekte, banklara talipte olsak izlemeye devam edeceğiz. o bizim dizimiz. kimileri bizi kaale almasada biz bu diziyi kalbimize yazdık. asla da silmeyeceğiz.

Hocam yapalım şu işi.Bilirsin ben iyi gaza getiririm.

Evet hocam,izlerdik,kalbimize Gümüş yazdık altına imzamı atarım..Bizi görmezden gelseler de : Hoop buradayız!!:img-hyste :img-hyste

eminek
08-06-07, 18:22
Y abir şey sorabilirmiyim kim kime kısmet buluyor.Ben bugün bir kokteyle davetliyim akşam.İsterseniz size harika subaylar tavsiye edrim.Hepside süperler

karam20
08-06-07, 18:30
calino'm zaten böyle bir falcı bulsam mutlaka falıma baktıracağım.:img-hyste Kadın ne dediyse çıktı gerçekten hala falın etkisindeyim.:img-hyste
Gümüş hüngür hüngür ağlarken fragmanda söylediği gibi mucize gerçekleşir Mehmet gözlerini açar.:icon_whis

Bu bölüm o maviş gözleri görmek istiyorum. Birde bozulmadan duran o jöleli şaçları. Kalksın artık Uyuyan Güzel (MUSTAFA KE'M bu sözü çok sevdim.:good: ) dimi ama.:img-yes:

eminek
08-06-07, 18:32
Niye sorularıma cevap alamıyorum.Ben hayırlı bir şey soruyorum ama kimse cevaplamıyor

tvdekikız
08-06-07, 18:33
ya you tube yokk gumusun fragmani ben simdi baktimm uff bari ciksindaa kanal d de izlimm
var arkadasım ama aratınca çıkmıyo link gerek..bu arada bende biraz önce izledim aman yarabbim o nasıl bişe öyle sırf üzüntü felaket olmaz böyle birşey yaa.bu hafta ne özet güzeldi ne fragman.ben ümidimi yitirdim memet ölücek..

MUSTAFA KE
08-06-07, 18:35
Yaa benim itirazım var ama. Böyle olmaması lazımdı. Gümüş salya sümük, hüngür hüngür ağlarkene gözyaşları Mehmet'in vücudunun belli başlı bilimum yerlerine damlayıp ayılması lazımdı. Bu işte bir yanlışlık var, bu senaryo da bir terslik var. Bunu kabul edemiyorum. olmaz, olmamalı bir kere diğer Türk film ve dizilerine aykırılık var. Cık cık cık hiç yakıştıramadım.

Ayrıca MUSTAFA KE bak çok doğru bir konuya parmak bastın tebrik ederim. Bende aynı senin gibi bir eksiklik hissediyordum ama henüz bunu bulamamıştım meğer bizim falcı teyzemiş. Ne çok özlemişim onu. Gümüş'ün hemen Ada'ya gidip o falcıyı bulması lazım. Geleceği o teyzemizin elinde. Artık papatya falı mı bakar ne yapar ben bilmem. Ama şu da bir gerçek falcı teyzemiz el falında çok başarılı bunu kabul etmemiz lazım di mi ama?:icon_whis

Doğru diyorsun bacım.Ama öpücüktü o be yav! Senin dediğin Güzel ve Çirkin masalında olan.Yaşlar canavarı canlandırıp insana döndürüyordu.:img-yes: (Kendimi masalcı teyze gibi hissettim şimdi!:img-hyste ) Asıl terslik Gümüş'e hala arabanın çarpıp da kör olmamasında! (Gerçi bunun da kıyısından geçtik, hani tutuklanma bölümünde az daha araba çarpıyordu.) Olsun bir dahaki sefere inşallah!100. bölümde..:img-hyste :img-hyste

HG_GUMUS
08-06-07, 18:36
youtube linki verirmisiniz.lütfennnnnnnn çatlıycam meraktan...lütfennnnnnnnn

cnm burdan linki vermeyeyim
sen gumus 99.bolum fragmanı yazarmısın

stml
08-06-07, 18:37
Y abir şey sorabilirmiyim kim kime kısmet buluyor.Ben bugün bir kokteyle davetliyim akşam.İsterseniz size harika subaylar tavsiye edrim.Hepside süperler

Ya hocam, Bakırköy Bankının Çöpçatanının bulduğuna kalırsak yandık. :img-hyste Hatta ekipten bulup baş göz ettiği herkes yandı aygüzelim'in. Neden mi. Her gün ŞOK, MUCİZE, BEKLENMEDİK kelimeleri geçen cümlelerle konuşuruz.... :img-hyste :icon_sorr Varsa bana Albay, Malbay, General kızı :img-in_lo fena olmaz... :D :img-hyste

( Mahşerin 5 atlısına, haftanın son gününde böylesi güzel sohbetler etme imkanı verdikleri için ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOK TEŞEKKÜRLER :happy0064 )

MUSTAFA KE
08-06-07, 18:43
Ya hocam, Bakırköy Bankının Çöpçatanının bulduğuna kalırsak yandık. :img-hyste Hatta ekipten bulup baş göz ettiği herkes yandı aygüzelim'in. Neden mi. Her gün ŞOK, MUCİZE, BEKLENMEDİK kelimeleri geçen cümlelerle konuşuruz.... :img-hyste :icon_sorr Varsa bana Albay, Malbay, General fena olmaz... :D :img-hyste

( Mahşerin 5 atlısına, haftanın son gününde böylesi güzel sohbetler etme imkanı verdikleri için ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOK TEŞEKKÜRLER :happy0064 )

Ne demek dostum kendi adıma..Ben Felaket,Sürpriz ve Büyük Olaylara gebe üçlüsünü alayım mümkünse..
eminek,beni başgöz etti elmasım bir kere,başım önde kabul ediyorum.Tek sorun bu biraz karadul misali olacak..Ee,gülü seven dikenine katlanır değil mi ama?(not: buradaki gül benim:img-hyste )
Hadi gece görüşmek üzere..bye

mavıs09
08-06-07, 18:47
Doğru diyorsun bacım.Ama öpücüktü o be yav! Senin dediğin Güzel ve Çirkin masalında olan.Yaşlar canavarı canlandırıp insana döndürüyordu.:img-yes: (Kendimi masalcı teyze gibi hissettim şimdi!:img-hyste ) Asıl terslik Gümüş'e hala arabanın çarpıp da kör olmamasında! (Gerçi bunun da kıyısından geçtik, hani tutuklanma bölümünde az daha araba çarpıyordu.) Olsun bir dahaki sefere inşallah!100. bölümde..:img-hyste :img-hyste

aaa ama canım 100. bölümde daha neler izleyeceksek artıkın. sanırım bu yüzüncü bölüm bayağı bir uzun olacak ama tabii korkumuz yok senaristler araya bunu da sıkıştırıverirler. eee bunu sıkıştırmayacaklar da neyi sıkıştıracaklar değil ama?

bu arada sevgili eminek,
biz burada sadece gırgır olsun diye bunları yazıyoruz. kimsenin kısmet falan istediği yok canım. tabii en azından ben istemiyorum üstelik o subaylar eminim benim kardeşim olacak yaştadırlar. kızlar kendileri bilirler. kızlar bakın talipleriniz arttı. artık sizi baş göz edelim. olmayacak böyle. yalnız AyGüZeLiM bizleri ekipten başkasına yar etmem dedi. önce onu ikna etmelisin canım.

fragmanda ki berk' in sesini duyunca yine dellendim. birde abim diyor. yeni mi aklına geldi abin olduğu. kenan' a yakınırken hiçte abim demiyordun ama. hay allahım bu berk olayı nasıl çözülecek bakalım. aaa bak unuttum demi? bunu da araya sıkıştırıverirler. dimi ama?

eminek
08-06-07, 18:50
Değerli STML bak ben sana ancak binbaşı kızı ayarlarım.Çünkü davette generaller albaylar yok binbaşı ve yüzbaşılar olacakmış.Onlarda baya iyidirler.
Seni her türlü felaket ve şoktanda uzak tutarlar merak etme.
Ayrıca sevgiliMUSTAFA KE siz yeter ki isteyin.Size meslektaş subaylar bulurum

eminek
08-06-07, 18:54
Sevgili meslektaşım mavıs09 anladım canım gırgır yaptığınızı.

MUSTAFA KE
08-06-07, 18:55
aaa ama canım 100. bölümde daha neler izleyeceksek artıkın. sanırım bu yüzüncü bölüm bayağı bir uzun olacak ama tabii korkumuz yok senaristler araya bunu da sıkıştırıverirler. eee bunu sıkıştırmayacaklar da neyi sıkıştıracaklar değil ama?

bu arada sevgili eminek,
biz burada sadece gırgır olsun diye bunları yazıyoruz. kimsenin kısmet falan istediği yok canım. tabii en azından ben istemiyorum üstelik o subaylar eminim benim kardeşim olacak yaştadırlar. kızlar kendileri bilirler. kızlar bakın talipleriniz arttı. artık sizi baş göz edelim. olmayacak böyle. yalnız AyGüZeLiM bizleri ekipten başkasına yar etmem dedi. önce onu ikna etmelisin canım.

fragmanda ki berk' in sesini duyunca yine dellendim. birde abim diyor. yeni mi aklına geldi abin olduğu. kenan' a yakınırken hiçte abim demiyordun ama. hay allahım bu berk olayı nasıl çözülecek bakalım. aaa bak unuttum demi? bunu da araya sıkıştırıverirler. dimi ama?
Onların referanslarında böyle yazacak zaten:
Her türlü trajedi araya sıkıştırılır.
İtinayla sona çeyrek kala senaryo çorba edilir.
Her türlü atlama serbesttir.
Ayrıca unutmayın:
SUÇLU LİSTESİ:
1- Seyirci (baş suçlu)
2- Temizlikçi
3- Doktorlar (bu fragmanda da duyduğuma göre girip çıkarken çarpışarak sezonun zamanlama hatasını yapıyorlarmış.)
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
eminek biz ex-yenge olmaya kararlıyız..elleşme..

sweetrock
08-06-07, 19:09
Usagum bir kere göz mevzusuna gelelim yesil gözüde severim ama nazar deydiriyormussun olmaz..mavi tercihimiz..allah gözlerini sana ve sana buldugmum kismete bagislasin...:img-hyste
Hem ne tek gözü yahu iki gözünüde aldim..mavisimin.organ bagisi yapti yahu adam.

Usagum aman bana bir daha kanal d deme..su agir abimin dizisini baska kanal satsak olmazmi?

yaa ben size diorum işte bnm gözlerim mavi...erkek kılığına girer oynarım ben çok süper olur...meemetimi oynarımm ben ahh :img-in_lo :img-blush

ben kanaldyi izlemeyi reddettiğim için hala fragmanı görmedim...

stml
08-06-07, 19:12
Onların referanslarında böyle yazacak zaten:
Her türlü trajedi araya sıkıştırılır.
İtinayla sona çeyrek kala senaryo çorba edilir.
Her türlü atlama serbesttir.
Ayrıca unutmayın:

SUÇLU LİSTESİ:
2- Temizlikçi

Dur dur doktorum bir dakikat İTİRAZIM VAR BALIK HAFIZALILIĞIM TUTTU..

Referanlaslara Ekleme yapmak istiyorum

Her türlü senaryo ÇALINIR
Her türlü ÖLÜ DİRİLTİLİR
Her türlü Haluk Abi UYGAR BEY yapılır :D :D
Her türlü MESAJ VERİLİR. :img-help:
Her türlü ROCK'çu KOCAYA ROL AYARLANIR ( kesilir mi desem :icon_whis )

Şimdi cehaletimi mazur görürseniz anlamadığım bir şey var. Hadi doktorları anladık meslektaşsın diye, TEMİZLİKÇİYLE ne alıp veremediğin var? Yoksa Falcıya mı gidip sorsam :img-hyste :img-hyste

Eminek Hocam,

Binbaşı minbaşı kızı farketmez. En kötü hükümet, hükümetsizlikten iyidir.

Ha bir de Aygüzelim'e son mesaj vermeden gitmem :img-yes: .(amanın mesaj veriyorum inanamıyorum)
BEN FUNDA yı :img-blush :img-blush ALIYIM (başkasına ayarlamadıysan tabii :img-hyste :img-hyste )

Allahım, bu gün ne kadar çok güldüm keyifli sohbetler ettim. Sizleri daha önce tebrik etmişmiydim maşherin 5 atlısı :img-yes:

mavıs09
08-06-07, 19:17
stml,
valla bizde özlemişiz böyle sohbet etmeyi. güzel bir bölümün öncesinde bu sohbeti yapmayı isterdik ama olmadı. bu senaristler bizi şok edecekler diye ne sahneler yazmışlar ama bizde hiç şok olacak göz var mı? zaten bizler beş milyondan birileri olmadığımıza göre şok olmak gibi bir derdimizde yok değil ama? onlarda bizleri şok etmek için yazmamışlardır zaten. bizi kaale alan yoktu değil mi?:img-hyste
aaa dur dur stml, funda dedin de aklıma geldi. hani funda' yı oynayan oyuncuyu merak ediyordun.buldun mu? merak ettim de. hani belki birileri biliyordur:icon_whis

sevgili eminek,
kusura bakma hocam. tekrar sorunca bende açıklama gereği duydum. sanırım biraz tepki verdim. özür dilerim hocam. sevgilerimle

karamım,
dedim ya illa ki öğreneceğim bu sahneleri nasıl çekiyorlar. öğrenmek için bak kendimi bile feda ettim. ekibin yengeleri olacağımıza göre öğreniriz artık. dimi ama?:img-hyste isterlerse anlatmasınlar nasıl çektiklerini? cezaları ağır olur. tek ayak üstünde o yalının merdivenlerini yüz bilmem kaç kere inip çıkmak zorunda kalırlar valla.

yine fragmana laf etmeden gitmem. olmaz valla. şimdi bu fragmanda gümüş evde. tabii evde olmalı çünkü şeref' in yaptılarını görüp iyice üzülmeli değil mi? kaç haftadan beri hastanede bu kızcağız. ne zaman şeref bank talibi oldu, mehmet' in ayakkabılarını kapının önüne koydu falan gümüş illa ki bunları görmeli ve duymalı demi? tabii bende soruyorum bir de. tabii ki gümüş daha fazla üzülmeli. o ağlayan prensesimiz ya gözünden yaş eksik olmamalı. ağla gümüş' üm ağla sen ama ne olur bizim ağlamamızı bekleme çünkü bizim bu sahnelerde değil ağlamamız, gözümüz bile yaşarmıyor. neden olduğunu artık herkes biliyor. bir kere daha buralara yazmıyorum. sabırla son bölümü ve araya sıkıştırılmış mutlu sahneleri bekliyoruz. eee sabreden derviş muradına ermiş de derler sabreden derviş beklerken gebermişte derler. artık bahtımıza hangisiyse.:img-hyste

songül_kıvanç
08-06-07, 19:28
bırısı fragmanın lınkını ozelden atabılır mı bulamadımda !!!!!

songül_kıvanç
08-06-07, 19:31
buldummmm lınkı ceren_cys saolsun dıer sıteye eklemıs :)

ceren06
08-06-07, 19:35
ya arkadaşlar biriside allah rızası için bana açıklayabilir mi?:img-help: :img-help: kim kimle evleniyor.kim çocukla kariyer yapıyor..kim çöpçatanlık yapıp forumdakilere hayırlısından birer birer kısmet buluyor..ben baya bi fransız kaldım..
bu arada bu böülm artık mehmet efendi kalksında bi yüzünü görelim yaaa adam maşallah iki bölümdür paso yatıyor:img-hyste :img-hyste

songül_kıvanç
karar verdım katıl oluorum.
bu senarıstler var ya benı kesın rukıyenın bankına yolluyacaklar. bu ne ya!!! fragmanı ızlerken sok gecırmıs bulunmaktaydım halada oyleyım yıne kalbı duruyor mehmetın valla delırcem hee!!! :(

SNT
2 saat yok oldum şuradan, yine son sürat coşmuşsunuz maşallah..

Calinom,canım en önce senden başlamalıyım,bir kere eski komşum olarak sen beni sattın,o yüzden bende sana karışırım.Hem ses çıkarma büyüklerine cevap yetiştirme taş olursun taşş..:img-yes:

Mavıs09'um,sende mi aldın kısmetten payını.:)Valla MUSTAFA KE'M LE SANA,ne şanslısınız mı desem,yoksa şanssız mı desem karar veremedim.Yalnız sizin izdivaçların sonunda kodes olduğuna göre üzgünüm şanssızsınız:icon_sorr

Eminek'çim,canım ben şimdi sana ban bir tane ayarla desem AYGÜZELİM BENİ topa tutar.O yüzden ilk önce onu ikna edeyim,bu kısmetimden beni azad etsin,hemen sana haber veririm:img-yes:

stml kardeşim,bizde teşekkür ederiz ne demek,forumca gülmek en doğal hakkımız.Hep beraber eğlenmek çok iyi geldi bizede:img-yes: Ayrıca AYGÜZELİM'DEN izin almadan başka kısmetlere olur diyemezsin,seni söylerim O'na!! körfeze seni de atar..Hem fundayı değil başka birini bulursa görürsün gününü.En iyisi sen kızdırma AYGÜZELİMİ:img-yes: (Bak ben hiç itiraz ettin mi?:icon_whis )

Bu arada şu kalp masajı esnasında ya da Gümüş Mehmet'e güzel sözler söylerken,Mehmet'İn rüya görmesi lazım.Mehmet beyazlar içinde yeşillik bir alan ucunda nurdan ışıklı bir kapı,tam o kapıya yönelmişken beyaz elbiseler içinde Gümüş sesleniyor MEHMET GİTME diye,Mehmet arkasına dönüyor Gümüş'ün kucağında kızı,elinde M.can,onlarda gitme baba diyorlar.Mehmet karar verirken tekrar hastahane odasına dönüş yapılır..İşte bende böyle bir sahne izlemeszem hiç bir mesajı almayacağım bu bölüm :img-beee:

başak_mu
08-06-07, 19:38
maviş hocam ben cevap veriim mi soruna sabreden derviş beklemekten bankı ya da kodesi boylamış!!!..çünkü istediği sahneleri izleyememiş...Allah'ım sondan 2 .bölümün konusuna bakın,fragmanına bakın insanın nasıl da söylenesi geliyor..sizler bütün gün sölenmişsiniz zaten.bu izlediğimiz bölümleirn sorumluları kimse Allah'ından bulsun:)

dün gece bir yandan ders çalışırken bir yandan da 1 buçuga kadar falan fragmanı bekledim..avucumu yaladım tabi...gerzek kanal d fragmanı hiç izlenmeyeck anlarda yayınlıo tabi gecenin ikisinden sabahın 8ine kadar falan sonra gündüz fragman yok bir daha da anca bölümde izlersiniz..Allah'tan ben netten izleidm izlemez olaydım herkes zırlıo yine..bıtkım bu aglak sahnelerden..sıkıldım,usandım,yetti artık hem de fazlasıyla yetti..ama onlar bıkıp usanmadan bizlere bunları izletiolar..bölümün berbatlığına ragmen fragman içimin cız etmesine sebep oldu..bunun sebebi de fragmanın başında gösterilen bana ah benim dizim ne de güzelmiş bir zamanlar diye iç geçirten sahnelerdi bir de tabi sondan 2. bölüm oldugunu duymak çok üzdü beni..bilioduk da tv'de duymak bir garip yapıo insanı...

zynp-34
08-06-07, 19:39
yha şu falcı ne demişti adadaki unuttum biri yazabilirmi acep?

sweetrock
08-06-07, 19:40
ya arkadaşlar biriside allah rızası için bana açıklayabilir mi?:img-help: :img-help: kim kimle evleniyor.kim çocukla kariyer yapıyor..kim çöpçatanlık yapıp forumdakilere hayırlısından birer birer kısmet buluyor..ben baya bi fransız kaldım..
bu arada bu böülm artık mehmet efendi kalksında bi yüzünü görelim yaaa adam maşallah iki bölümdür paso yatıyor:img-hyste :img-hyste

sen ve benden oluşan fransız grubumuza hoşgeldin arkadaşım :) ben de anlamadm :)

rihanna
08-06-07, 19:42
:img-blush of of fragmanda final öncesi diyince çok kötü oldum hiç böyle olacağımı zannetmiyordum üzüleceğimi biliyodum ama bu kadarınıda bilmiyodum gözlerim doldu delirdim tamamen hayatla bağlantımı kopardım gümüşsüz cumartesi olmaz olsun beeeee ama bu üzüntmü songül ve kıvanç başka bir dizide oynasa geçer heralde.:img-cool2 :img-cool2 :img-cool2 yastayım galiba inşallah bu bölüm açar o güzel gözlerini kıwancımmm.sırf şu senaristler yüzünden diğer diziye gıcık oldum zac-vallıların kaderide böyle ama o dizinin 3 yıl boyunca sürebileceğini sanmıyorum 3 yıkdır zirvededn düşmeyen tek dizi biziz heralde saati değiştirildi günü değiştirildi ama yinede bugüne kadar geldik zaten gümüş saqyersinde yani gümüş başladı ben buraya üye oldum sırf gümüş için aha ah neyse duygusal moduma geçtim yien herkese iyi yorumlar:img-blush:img-blush

ceren06
08-06-07, 19:43
yha şu falcı ne demişti adadaki unuttum biri yazabilirmi acep?

benim hatırladığım falcı sadece gümüşün eline bakıp bakmaktan vageçti...bi şey söyledi mi bende hatırl